Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 20
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
EvaLongoria
12-05-07, 11:58
sevgili evam cnm, zaten dedim ya sen geldin aklıma hissettiğin geldi zaten cnm biliyorum, bana göre yansıtmadı taraflı değil benim yorumlarımı zaten okuyorsun ben aslı kız girdi gireli aynı şekilde düşünüyorum düşüncelerimde herhangi değişiklik yok aslı kız adına eğer başta farklı şimdi farklı yazsaydım taraflı baktığımı söyleyebilirdin, ama ben alamadım ne yapayım :)
bunlardan biri de benim taraf değil olması gereken sonuçta filizyılmaz aşkını inatla görmek istemeyen aslı kız vakası mevcut, ben onu denedim aslı kızın yerine koyup düşünmeyi inan aslı kız yanluş düşünüyor:)
Yok filizim sen değilim desende biraz taraflısın. Çünkü sen sürekli onların aşkının hiç kaybolmadığına inandın. Ben inan ki dün kü bölüme kadar onların aşkına inanmıyordum artık. Bu yüzden de kendimi Aslının yerine koyabildim. Aynı şekilde Filizinde. Hem Aslı daha sonra özür de diledi! Ben olsam bunu da yapmazdım. Ama Aslı Filiz e düşmanı gibi davranmadı. Filiz in onu sevdiğini bile bile hala iyi davranıyor. Kaldı ki çocuğu da Cemden zannediyor.
Sweet Julia
12-05-07, 11:58
Yorumunuzun bu noktasına katılmadığımı belirtmek istiyorum. Aslı, Yılmaz ve Filiz'in arasına girmemiştir. Yılmaz ve Filiz'in arasına girmediği içinde kara kedi olarak değerlendirmekte haksızlık olur. Çünkü, ortada biten bir Yılmaz ve Filiz beraberliği vardı. Taraflar aksi karar almadığı sürece, Filiz'in bu beraberlikte yeri yoktur ve Filiz bu beraberlikte taraf olmamalı.
Tabi bende böyle düşünüyorum lakin sonuçta dizideki iki aşık çiftin birşekilde(?) birlikteliğine mani oluyorsa böyle düşünenlerin olacağını biliyorum ve anlayışla karşılıyorum....
Zaten Aslı birkaç kez Filizin Yılmaz için bitip bitmediğine dair sorular sordu...Ve Yılmazın cevabı netti."O beni aldattı .""Ben artık yeni bir hayat kurmak istiyorum"
aranızda aslı kızımıza kızanlarımız var olabilir normaldir ama bence hastanede yılmazın ve kimsenin yapamadığını medeni cesaret göstererek yapmış tır.birileri filiz uykudan uyandırması gerekiyordu bu aslı oldu ben hiç. kızmadım çünkü biliyorum l,ki ilerde bu aşka yol vericek kişidr kendisi
kimse özellikle filiz yılmaza neler yaptığını anladığı bir bölümdü umarım bundan sonra filiz hata yapmaz diyeceğim mümkün değil ama boşuna marka yapmıyoruz kendisini
Tabi bende böyle düşünüyorum lakin sonuçta dizideki iki aşık çiftin birşekilde(?) birlikteliğine mani oluyorsa böyle düşünenlerin olacağını biliyorum ve anlayışla karşılıyorum....
Zaten Aslı birkaç kez Filizin Yılmaz için bitip bitmediğine dair sorular sordu...Ve Yılmazın cevabı netti."O beni aldattı .""Ben artık yeni bir hayat kurmak istiyorum"
Sevgili Sweet Julia,
Tekrar belirttiğim üzere taraflar aksi karar almadığı sürece, bireyler bağırlarına taş basmalı diye söylem vardır:img-wink: kavuşamayan aşklara güzel bir şarkı ithaf etmek gerekiyor. Anılar.:) Tekrar belirtmekte fayda var aksi karar almadığı sürece.
Aslı, bu çiftin birlikteliğine mani olmuyor ki ? Taraflar aksi karar almamışlar, dolayısıyla böyle bir hareket yapmasına gerek yok :img-wink:
Fazla Aslı'cı mı oldum ne :img-hyste
aranızda aslı kızımıza kızanlarımız var olabilir normaldir ama bence hastanede yılmazın ve kimsenin yapamadığını medeni cesaret göstererek yapmış tır.birileri filiz uykudan uyandırması gerekiyordu bu aslı oldu ben hiç. kızmadım çünkü biliyorum l,ki ilerde bu aşka yol vericek kişidr kendisi
kimse özellikle filiz yılmaza neler yaptığını anladığı bir bölümdü umarım bundan sonra filiz hata yapmaz diyeceğim mümkün değil ama boşuna marka yapmıyoruz kendisini
nasil yani?? Filiz yine mi hata yapacak?? Filize neden hep hata yaptiriyorlar yaa. zaten dizinin bitmesine kac bölüm kaldiki..
Sevgili Filizim
Öncelikle hep sana çatıyormuşum gibi düşünme mesajını alıntı yaptığım için...Mesajından yola çıkarak bende düşüncelerimi belirtmek istiyorum...:img-wink:
Forumdaki Aslı kız(bu tabir güzelmiş... en azından "yapışık,yılışkan,gurursuz,iğrenç" tabirlerine nazaran muhteşem)
sevgili Sweet Julia elbette yanlış anlamam herkes her istediği yorumu alıntı yapıp üzerinde yorum yapabilir sende benimkin de bazı noktalar atakılmışsın fikirlerini söylemek istemişsin, bunda bir yanlışlık yok:img-wink:
bu tabiri ben verdim aslı kıza bahsettiğin tabirleri bende sevmiyorum çünkü, aslı kızla ilgili diziye girdiği andan itibaren ben düşüncelerimi koruyorum herhangi bir değişiklik söz konusu değil bunun nedenlerini defalarca yazdım her ne kadar aslı kız suçsuz gibi görünse de yılmaza her evet dediği sahnede kendi bencilliği ön plandadır, yılmazı hiçbir şekilde düşünmemiştir ben yılmaz hatasız demiyorum sadece yılmazın hatasına ot-rtak olmayı seçen aslı kızın bu davranışını kızıyorum, onun sevgisini hissedemiyorum ve bu aşk oyununda (kendioyunu) ruhsuz, umursamaz, vurdumduymaz ve dahası heykel gibi durması bende herhangi bir ih oluşturmuyor, şimdi diyorsun ki tarafgirlik yapmaktan kaynaklanabilir ama inan öyle değil ben başından beri o elektiriği alamıyorum malesef, yoksa filizyılmaz değil bu konu tamamen aslı kız
şimdi gelen tiyolara göre filizyılmaz konuşmasını duyacak ama ters bir tepki verecek hadi bundan öncekileri geçtim diyelim gördü görmemezlikten geldi, duydu umursamadı ama şimdi bu olayda hem görüp hem duyacak bir de mükemmelliyetçi olan aslı kız karakterinin buna yaklaşımına bak sevdiği insanı zorlayacak doğru bir davranış değil, bu sevmek değil bana göre yılmazı nikaha kadar götürecek ve bebeği öğrenince çekilecek o zaman hiçbir anlamı kalmıyor aslı kızın iyi biri olması ile ilgili eğer o konuşmadan sonra bunu yapsaydı aradan çekilseydi yakışanı bu olurdu ama bunu bebekten sonra yapacak hiçbir kıymati yok benim nazarımda, beni haksız çıkarmadı ya başka ne isterim aslı kızdan...
Bende senin gibi Aslıya hiç kızmadım bana görede Aslı dogru olanı yapmıştır seninde dedigin gibi Filizi yaptıgı hataların farkına varmasına sebep oldu.Ayrıca ben zaten hiç bir zaman Aslının Yılmaz ve Filiz ilişkisi için engel oldugunu düşünmedim
ya şu reytingler nerde kaldı ya...bu bölüm hem totalde hemde abde 1. olmalıyız...bu bölüme 1.cilik yakışır hatta sılaya fark atmalıyız!!!!:img-yes:
Sevgili matraka,
Filiz için söylediğiniz Yürüyen felaket tabirine şöyle bir katkıda bulunalım. Ömer ve Filiz yeni iş başvurularında ve iş görüşmelerinde " Biz Tekineler'ler yürüyen felaketiz, belayı çekiyoruz. Başınıza bir şey gelirse mesuliyet kabul edilmez" diye görüşlerini belirtmelerinde fayda var.
Sizin Yürüyen felaket tabirinize imzamdaki sözle katkıda bulunmak isterim. :)
Eğer siz Newton’sanız, başınıza düşen elma bir aksilik değildir.” (Zukianos)
Sevgiyle kalın.
Not: Doğum günü olan arkadaşlarımızın doğum gününü kutlarım. Nice sağlıklı, mutlu, huzur dolu yıllar diliyorum.
arkadaşlar valla kaç haftalar önce artık bitti bize bu yılmaz filiz aşkını bize artık nasıl yansıtacaklar bize bu duyguları nasıl yansıtacaklar diye konuşmuştuk biri cemle gezerken biri aslıyla nişanlanırken artık herkes bitti demişti işte senaristler ne yaptı ne etti yine bize bu aşkı hissettirdiler. bu bölümü çok çok beğendim hele ki son sahneyi şu anda tekrar tekrar izliyorum harikaydı yani bide yılmazın kalbinin durduğu an burda o kadar dedik ölmiyecek diye ama bi an için ben bile öldü zannettim çok gerçekçi yapmışlardı kalbi durması sonra mezarlık yanii off off 74.bölümde güzel olacağa benziyo
Yok filizim sen değilim desende biraz taraflısın. Çünkü sen sürekli onların aşkının hiç kaybolmadığına inandın. Ben inan ki dün kü bölüme kadar onların aşkına inanmıyordum artık. Bu yüzden de kendimi Aslının yerine koyabildim. Aynı şekilde Filizinde. Hem Aslı daha sonra özür de diledi! Ben olsam bunu da yapmazdım. Ama Aslı Filiz e düşmanı gibi davranmadı. Filiz in onu sevdiğini bile bile hala iyi davranıyor. Kaldı ki çocuğu da Cemden zannediyor.
tmm deiğil desen de senin bakışınla filizyılmazcıyım evet ben bir türlü vazgeçemedim bir türlü inancımı yitirmedim, bunları kaybetmememin nedenleri hala daha o elektiriği almam bakışlarda, bazen sözlerde, işte farkımız bu demek ki sen hissetmediğin için aslı kız olayına yoğunlaşabilmişsin ama ben bunu yapmaya çalışsam da olmadı aslı kızın suçu benim bir suçum yok ne yapayım:)
düşman gibi davranması gerekmez ki zaten filizyılazm bir geçmişi var, filizin yılmaz için çırpınışı yılmazın filiz için canınden geçmesi var bunları görmek gerek ama aslı kızın bu duyuları yoktu unutmuşum:):)
ferdacikot
12-05-07, 12:21
4.Bölüm Şiir
Gitme ruhum… Sen yokken hicran düşer bu şehre…
Gitme sevgim… Sen yokken tutsak düşerim bir isyan gecesine…
Ölürüm… Sen yokken…
4.bölümde Yılmaz Elif için okumuştu bu şiiri.Çokta emin değilim ama şiir 4 bölümde okundu bundan eminim.
şampiyon filizz.
en büyük filiz..
filiz yürrü be kim tutar senii.
Ya dün akşam güle güle dizinin romantikliğini kaçırdım.
Ne o ya filiz ne derse oluyor.
Yaşa yılmaz...Emredersin filiz hanım ölmüş adam diriliyor.
Gözlerini aç yılmaz...Emredersin filiz hanım ölüm döşeğindeki adam gözlerini açıyor...
Hakikaten eski türk filmi tadında bir dizi..
tolgahuzur1
12-05-07, 12:24
artık ne konuşsak ne tartışsak boşuna.. olan oldu artık bundan sonra yılmazın nasıl bir yol çizeceği önemli.. yani tamam filizi seviyor ama aslıyada söz verdiği için bu evliliği yapacaksa yazık olur...:icon_sorr yani sözler tutulmak için verilir ama bu sözünde bedeli de çok ağır olacak gibi...
NOT: EVA FİLİZİME YAPTIĞIN İMZAYI HEMEN KAPTIM..:) ELİNE SAĞLIK.. AMA DAHA İYİSİDE OLABİLİRDİ :)
filizim belirtmek isterim ki ; ben Filiz YIlmaz aşkına ASLA karşı değilim. Hatta o kadar çok yakışıyorlar ki. Sadece Aslının dün kü bölümde anormal bir davranışını görmedim. Bence çok da tatlıydı..
Bu imza da senin doğum günü hediyen...
http://img521.imageshack.us/img521/1145/untitled1vo6.jpg
evam cnm biliyorum karşı olmadığını en az beni sevdiğin kadar onlarında birlikte olmalarını ben istediğim içinde itediğini, sırf beni üzmemek için kullanmak istediğin ama beni üzeceiğini düşündüğün imzaları kullanmadığını da biliyorum cnm senle anlaşmazlığa düşmemiz söz konusu bile olamaz:img-wink:
cnm evam beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin en sevdiğim sahne ve en güzel imza olmuş aldığım en güzel hediye bugün çok teşekkür ederim (ama ben bu imzayı ekleyemiyorum beceriksizim bu konuda, yardımcı olabirsen bana seve seve kullanırım cnm)
sevgili sezinti, teşekkür ederim iyi dileklerin için mutlu ettin beni, sağolasın...
sevgili mavi18
seni anlıyorum aslında sana böyle gelmiş sen diziye kendini bağlama zorluğu çekmişsin ama şunu unutma insanlar böyle durumlarda sevdiklerini hissederlermiş buda bilimsel bir gerçeklik bir çok makalede okudum bunu anlamamanı anlıyorum biraz abartılsada
ya şu reytingler nerde kaldı ya...bu bölüm hem totalde hemde abde 1. olmalıyız...bu bölüme 1.cilik yakışır hatta sılaya fark atmalıyız!!!!:img-yes:
evet ben de onu bekliyorum..insallah bu sefer birinci olmuşuzdur.
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
11 Mayis 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 12,00 34,60
2 Sila [net] Atv 9,90 31,30
3 Hatirla Sevgili [net] Atv 9,90 30,20
4 Yabanci Damat [net] Kand 8,00 26,40
5 Bak Kim Dans Ediyor [net] Show 4,40 13,00
Tele - Barometre
11 Mayis 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 12,30 36,30
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 10,70 32,40
3 Yabanci Damat [net] Kand 5,80 18,20
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 5,40 18,50
5 Acemi Cadi [net] Star 4,20 12,60
EvaLongoria
12-05-07, 12:30
artık ne konuşsak ne tartışsak boşuna.. olan oldu artık bundan sonra yılmazın nasıl bir yol çizeceği önemli.. yani tamam filizi seviyor ama aslıyada söz verdiği için bu evliliği yapacaksa yazık olur...:icon_sorr yani sözler tutulmak için verilir ama bu sözünde bedeli de çok ağır olacak gibi...
NOT: EVA FİLİZİME YAPTIĞIN İMZAYI HEMEN KAPTIM..:) ELİNE SAĞLIK.. AMA DAHA İYİSİDE OLABİLİRDİ :)
Tolga afiyet olsun :)
Çok fenasın bi de beğenmiyo şuna bak :)
Filizim canım arkadaşım hemen bi msj atıyorum sana..
evet arkadaşlar arada sırada yazma imkanı bulabiliyorum ancak forumu cok yakından takip ediyorum.dünkü bölüm cok güzeldi,hele son sahnede cok duygulandım.inşallah devamı gelicek:img-wink: :happy0064 bu arada A/B de 1. olmuşuz şimdi öğrendim ben de.sılayı geçtikkk,görsünler işte gerçek aşkın büyüklüğünüü :happy0064
Mısta bende sana katılıyorum ayrıldılar biliyordum ama bu son sahnelerde buna inanmak imkansız nerdeyse bu kadar da rol yapılamaz bence de. O bakışlar sadece rol olamaz Yılmaz'ın Filiz'e Filizin Yılmaza... Ya zaten acayip yakışıyorlar inşallah birliktelikeleri devam ediyordur hala. Gerçi bu anlara kalmış ama insan ister istemez gerek hayatta da birlikte görmek istiyor ne haddimizeyse... Yılazın pişmanlığından bahsedilmiş bu saneleri izleyecekmişiz acaba neden pişman oluyor Yılmaz. Bebeği öğrenince mi yaşıyo bu pişmanlığı ondandır heralde başka ne olacak değil mi?..
Yılmaz bir dahaki bölümde bebeği öğrenmiyecektir..:sad53:
Yılmaz'ın pişmanlığı bebeği öğrenmesinden değil Filiz'e olan aşkından.Filiz'in başkasından hamile olduğunu düşünüyor ama hala seviyor..İlerki bölümlerde Aslı ile Filiz'in arasında sıkışıp kalacak Yılmaz....
Daha doğrusu mantığıyla kalbi arasında...:img-yes:
Bebek meselesi ise finale kadar uzar..:icon_sorr
Yılmaz'ın pişmanlığnı izleyecek olmamız güzel zira olması gerekiyordu,yaşanan şeylerde Filiz ne kadar hatalı ve sorumluysa Yılmaz'da aynı ölçüde hatalı ve sorumludur.
Ameliyat sahnesinin tuhaf olduğunu ve içime sindiremediğimi söylemiştim akşam izledim yine aynı şeylei hissediyorum....Yılmaz'ı morga göndermeye hazırlanan doktorun doktorluk belgesini yırtıp atması gerekiyor..Filiz olmasaydı ne yapardı Yılmaz :):)
Not1:Son sahneyi hesaba katmazsak fragman bölümden çok daha etkileyiciydi
Not2:Şizofren bulaşıcı bir hastalık mı?Cem ve annesinin konuşmalrından öylebir izlenim edindim
Not3:Cem foruma işlemiş olmalı Nevzat'ın uyuşturucu,mafya gibi olaylr içinde olmasını hayal ederken adam temiz çıktı...evliymiş :)
Zaten Filizin fazla gururu bu ilişkiyi bu hale getirdi ben senin söylediklerine katılmıyorum bu ilişki için engel kesinlikle Aslı degil Filizle Yılmaz ilişkisini bu hale getiren Aslımı Filizin bebekle ilgili gerçegi bunca zaman kadar söylememesinin sebebi aslımı sence lütfen gerçekçi olalım Filiz her zamanki gibi bahaneler üretmeye devam ediyor
Hayır,ben de senin dediklerine katılmıyorum;çünkü Filiz çok haklı,Yılmz'a söylememesinin nedeni gururu.ve gurur yapmakta da cok haklı..Filiz,Yılmaz'ın karşısına geçip ona bebğin babasının o oldugunu söyledi.Yılmaz inanmayarak Filiz'i zaten cok kırdı..neyse eski mevzulara girdim.ama Filiz'in söylememesinin nedeni bu.Filiz hamile haliyle çok acı çekti.Yılmaz da tabi çok acı çekti.ama şu an Filiz bebği söylemdiği için pişman..zaten bebği o söylemez..Ama şu an cem de olmadığına göre tek engel Aslı..senin görüşüne saygı duyarım bu benim fikrim .uzatmayalım boşver..
evet arkadaşlar arada sırada yazma imkanı bulabiliyorum ancak forumu cok yakından takip ediyorum.dünkü bölüm cok güzeldi,hele son sahnede cok duygulandım.inşallah devamı gelicek:img-wink: :happy0064 bu arada A/B de 1. olmuşuz şimdi öğrendim ben de.sılayı geçtikkk,görsünler işte gerçek aşkın büyüklüğünüü :happy0064
işte bu..hakettik ve birinciyiz..cok sevindim..insallah hep böyle gider..:happy0064 :happy0064
evet reytingler gelmiş valla çarşambanın gelişi perşembedeb belli olurmuş diye boşuna dememişler o gün fragman çıktı burası resmen inledi tarihi günlerinden birini yaşadı ve bu da diziye yansıdı, haketmiştik ne diyim hem tüm izleyicileri herşeye rağman bırakmadıkları için, hemde tüm oyuncu, yönetmen tüm ekibi tebrik ediyorum ve umarım bu haftadan sonra aynı 1. likle bu dizinin finalini yaparız, süper bir moral oldu valla, doğru taktik uygulamış oldu hem kanal hem yapımcı bunu bu kez başardı umarım son zamanlarda hem dizi senaristleri bunun karşılığını daha iyi verir hemde kanal en azından bitime yaklaşmış bu dizinin hakkını verir tek dileğim bu..
sevgili tolgam imza için yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler...
sevgili evamın yapmış olduğu imzeyi kullanmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum sağolasın cnm, nasıl yakışmış mı?
Reytingleri iki kere eklemek yasak anlaşılannn:sad53:
Benim asıl şaşırdığım şey AB grubu'nda Sıla'nın düşüklüğü.. 9'a kadar düşmüş reytingleri..:good: Neyse önemli olan bizim birinci olarak ipi gögüslemiş olmamız..:good: Total'dede 1. olursak tamamdır...:good:
EvaLongoria
12-05-07, 12:51
evet reytingler gelmiş valla çarşambanın gelişi perşembedeb belli olurmuş diye boşuna dememişler o gün fragman çıktı burası resmen inledi tarihi günlerinden birini yaşadı ve bu da diziye yansıdı, haketmiştik ne diyim hem tüm izleyicileri herşeye rağman bırakmadıkları için, hemde tüm oyuncu, yönetmen tüm ekibi tebrik ediyorum ve umarım bu haftadan sonra aynı 1. likle bu dizinin finalini yaparız, süper bir moral oldu valla, doğru taktik uygulamış oldu hem kanal hem yapımcı bunu bu kez başardı umarım son zamanlarda hem dizi senaristleri bunun karşılığını daha iyi verir hemde kanal en azından bitime yaklaşmış bu dizinin hakkını verir tek dileğim bu..
sevgili tolgam imza için yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler...
sevgili evamın yapmış olduğu imzeyi kullanmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum sağolasın cnm, nasıl yakışmış mı?
Çok yakışmış filizim kullandığın için çok teşekkür ederim.
Aslında izlediğim diğer dizi olan Sıla da bu hafta aciap heyecanlı idi. Ama son 20 dakikası IA ile çakışıyor. Bu nedenle ben hep IA ya geçiş yapıyorum. Sanırım bu hafta tüm herkes öyLe yaptı da dizimiz birinci oldu.
gülbeşeker
12-05-07, 12:53
Reytingleri iki kere eklemek yasak anlaşılannn:sad53:
Benim asıl şaşırdığım şey AB grubu'nda Sıla'nın düşüklüğü.. 9'a kadar düşmüş reytingleri..:good: Neyse önemli olan bizim birinci olarak ipi gögüslemiş olmamız..:good: Total'dede 1. olursak tamamdır...:good:
Ben de çok şaşırdım neyse inşallah bundan sonra hep böyle gider şurda kalmış 7 bölüm dün çok duygulandım bölümle ilgili özellikle sahneyle ilgili söylenecek o kadar çok şey var ki ama kelimeler kifayetsiz kalıyor ben çok etkilendim. Bu arada sevgili filizm ve figan sanırım doğum gününüzmüş her ikinizn de doğumgününü kutluyorum o güzel yorumlarınızı bu forumdan eksik etmemenizi diliyorum.
Not:Cine5teki dizimagazin programının ıhlamurlar altnda kamera arkası youtube sitesine eklenmiş.İzlemeyenlere duyurulur.
belliydi bu fragmanla birinci olacagımız :) çogu kişi yılmaz ölecek diye izledi diziyi evet..sılayı geçtik bundan güzeli olabilir mi :) hatırla sevgili de üçüncü olmuş..her cuma akşamı reyting savaşı oluyor :img-wink:
tekrar merhaba arkadaşlar bu bölüm bence fena değildi en azından güzel replikler vardı yinede karakterlerin hepsinin çok değiştirildiğini savunuyorum :sad53: reytinglerde üstün olmamız bence biraz şaşırtıcı demek ki senaryo olarak daha kötü dizilerde varmış
sorfangirls
12-05-07, 13:12
tekrar merhaba arkadaşlar bu bölüm bence fena değildi en azından güzel replikler vardı yinede karakterlerin hepsinin çok değiştirildiğini savunuyorum :sad53: reytinglerde üstün olmamız bence biraz şaşırtıcı demek ki senaryo olarak daha kötü dizilerde varmış
oncelıkle herkese selam
sbr cım bende ıhlamurlar altında dızısının e n harıka aylardır sabırla bkledıgımız bolumlerınden bırıydı bu bence karakterlerde hıc bır degısıklık yok ıstıkrarlıklarını koruyolar sadece fılız ve yılmaz artık dogru yoldalar o kadar reitinglerde ustun olmamıza neden sasırdıgını anlayamadım canım bu beklenen ve zaten olan bırseydı senın gıbı bır ıhlamurlar ızleyıcısı nasıl boyle dusunebılır bunu anlamıs degılım
bu arada filizim dogum gunun kutlu olsun hayatım :img-wink:
arkadaşlar kusura bakmayın arabamın tek olan kontak anahtarı kayboldu onunla uğraşıyorum birşeyler yazamıyorum lakin genel bir mesaj yazayım dedim;
filizim; muallaya arada sırada hafiften dokundurmana birşey demem,ama arada sırada ve hafif olsun...:img-yes: gerisi yeter sana...
matrakacım; yok wallahi, tamam sevdiğinden ve çaktırmadığım başka bir fiilden sarıldı lakin gene yeterli değil benim için.:) düşüncelerinin ne olduğunu,olayı çözdü mü çözmedi mi kafasında onu tam anlamam lazım asmam için.dediğim gibi bugüne kadar desteklediğim adamı bir kıza sarıldı diye asmam ben.o kadarcık hatırı var bende yılmazın.:good:
forum geneline aynı zamanda filizcilere ; dün gece filiz bütün argümanlarınızı yok etti laflarıyla.bırakın aslıyı fahriyeyi bunu açıklayın derim ben :img-hyste
FİLİZİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE :good:
video süperdi..ne kadar sıcaklar ya..orda olamk isterdim..
Video süperdi hakikaten...:good:
Kamera arkası çok komik geçiyor anlaşılan. Bizim ağladığımız sahnelerde onlar şen şakrak sürekli espri yapıyorlar..:)
Bir de şaşırdığım sırf Yılmaz'ın sedyeye taşınması bile 1 saatte çekilmiş...Allah kolaylık versin hepsine..:img-yes:
oncelıkle herkese selam
sbr cım bende ıhlamurlar altında dızısının e n harıka aylardır sabırla bkledıgımız bolumlerınden bırıydı bu bence karakterlerde hıc bır degısıklık yok ıstıkrarlıklarını koruyolar sadece fılız ve yılmaz artık dogru yoldalar o kadar reitinglerde ustun olmamıza neden sasırdıgını anlayamadım canım bu beklenen ve zaten olan bırseydı senın gıbı bır ıhlamurlar ızleyıcısı nasıl boyle dusunebılır bunu anlamıs degılım
bu arada filizim dogum gunun kutlu olsun hayatım :img-wink:
yani nebileyim be arkadaşım bende izlerken keyif aldım ne yalan söyliyeyim replikler falan güzeldi .ama karekterlerin değiştirildiğinde ısrarcıyım yani ben ilk sezon yılmazını,filizini göremiyorum bence senaryo kötü yazdı bu karakterleri.ama korktuğumuz gibi barışmayı son iki bölüme saklamıyacaklar herhalde çünkü dünkü bölümde bayağı sorun halledildi ayrıca gülbeşeker arkadaşımın söylediği üzere kamera arkasını izledim gerçektende sinan-bülent-tuba çok samimiydiler sanki bülent daha bir soğuk gibiydi bana öyle geldi gelecek bölümleri merakla bekliyoruz ama 74 ten de çokta ümitli olmayalım derim benbye
kısa özette yazılana gore aslı yılmazı sorguluyacakmış fılıze olan aşkı için
aslı:bana baksana,sen hala fılızı mı sewıyosun
yılmaz:nerden çıktı sımdı bu
aslı:senın karşında aptal yoq ona nasıl baktığını her an onu dusunduğunu bılıyorum yemezler guzelim
yılmaz:aslı bu hastalık senı iyice şizoya bağladı
aslı:ya olemı yılmaz peki sole hadı fılız sewmıoyrum de
yılmaz:aslııııııı
aslı:yaa soluyemıyosun işte
yılmaz:bak çok ustume gelıyosun kapatalım konuyu
aslı:hayır sımdı burda herşey açığa çıkacak sewmıyorumde sewmıyoum deeeeee
yılmaz:eeee yettı be sewıyorum war mı ewet her dakıka onu dusunuyorum tammamı rahatladın mı
der we aslı hungu hungur ağlarr:)
bole bı replik olmaz ama ne bılım aklıma geldi yazmak ıstedım
Benim anlayamadığım nokta, Özlem, Nevzat'ın evini yani Nevzat, eşi ve çocuğun olduğu evin yerini birden nasıl hatırladı. Hafızasını kaybetmiş birisini, hafızasının bu kadar net ayrıntıyı bir anda hatırlaması normalmidir. Ev de çok güzeldi.:good:
Nevzat'ın eşinin ve çocuğunun Özlem'in olduğu yere geldiği sahneler çok keyifliydi. Ustalara saygı. Yeşilçam'a saygıyla. :)
gülbeşeker
12-05-07, 13:31
yani nebileyim be arkadaşım bende izlerken keyif aldım ne yalan söyliyeyim replikler falan güzeldi .ama karekterlerin değiştirildiğinde ısrarcıyım yani ben ilk sezon yılmazını,filizini göremiyorum bence senaryo kötü yazdı bu karakterleri.ama korktuğumuz gibi barışmayı son iki bölüme saklamıyacaklar herhalde çünkü dünkü bölümde bayağı sorun halledildi ayrıca gülbeşeker arkadaşımın söylediği üzere kamera arkasını izledim gerçektende sinan-bülent-tuba çok samimiydiler sanki bülent daha bir soğuk gibiydi bana öyle geldi gelecek bölümleri merakla bekliyoruz ama 74 ten de çokta ümitli olmayalım derim benbye
ben yılmazın bebeği öğrenme konusunun en erken 75te olacağını düşünüyoruım ama onun dışında bol filiz-yılmazlı bölümler izlemek istiyorum.Videoya gelince gerçekten çok neşeli bir set ortamı var bülent dıştan bakıldığında soğuk gibi görünüyormuş bunu roportajında söylemişti bu yüzden böyle düşünmen normal öte yandan bir saat boyunca sedye sahnesi çekilmişse ameliyat , kalp durması falan kaç saat demek az olur kaç günde çekilmiştir kim bilir ?
tolgahuzur1
12-05-07, 13:32
aslı benim anlamadığım.. bu konuya çok gülüyorum..:img-hyste feride hatırlarken yılmazın cebine koyduğu sahneyide hatırladıya beni öldürdü..:img-hyste yahu onu nasıl hatırladı ilginç...:img-hyste
kısa özette yazılana gore aslı yılmazı sorguluyacakmış fılıze olan aşkı için
aslı:bana baksana,sen hala fılızı mı sewıyosun
yılmaz:nerden çıktı sımdı bu
aslı:senın karşında aptal yoq ona nasıl baktığını her an onu dusunduğunu bılıyorum yemezler guzelim
yılmaz:aslı bu hastalık senı iyice şizoya bağladı
aslı:ya olemı yılmaz peki sole hadı fılız sewmıoyrum de
yılmaz:aslııııııı
aslı:yaa soluyemıyosun işte
yılmaz:bak çok ustume gelıyosun kapatalım konuyu
aslı:hayır sımdı burda herşey açığa çıkacak sewmıyorumde sewmıyoum deeeeee
yılmaz:eeee yettı be sewıyorum war mı ewet her dakıka onu dusunuyorum tammamı rahatladın mı
der we aslı hungu hungur ağlarr:)
bole bı replik olmaz ama ne bılım aklıma geldi yazmak ıstedım
vallahi keşke bu replikler olsa ama nerdeee :happy0064 ayrıca dün dikkat ettim senaryoyu yazanların hepsi bayan yani yılmaz bebeği hala niye öğrenmedi çok şaşırmıyor insanbye bence en az bir tane erkek senarist olmalıydı zaten bu yüzden aksiyon sahneleri 0 bence erkek senarist o duygusallığı yansıtabilir ama bayan bir senarist aksiyon sahnelerinde o kadar iyi olamaz ki zaten iyi değiller artık çarşamba fragmanı bekliyecezbye
hepinize merhaba arkadaşlarrr bu arada filizim doğum günün kutlu olsu nice mutlu senelere..
Dünkü bölüm bence süperdi helede son sahneeee:) Kısa özette gelmiş herşey yolunda yani filizn yılmazı ittiği falan yok .Artık aslı duyar konuşmaları :)
Bu arada o kamera arkadası görüntler düştümü nete haberi olab varmı?
bence aslı yılmaz a sormuyor çünkü yılmaz ın verceği cevaptan korkuyor filiz i sevdiğini biliyor ve bu yüzden de sormuor sie düşünüorm yılmaz bebği öğrense aslı yı bırakmaz hastalığı geçene kdr ve de filiz e gider hep ama hastalığını iyileştirir ya filiz kankisi bi söylemiyorki gidip yılmaz a
ben yılmazın bebeği öğrenme konusunun en erken 75te olacağını düşünüyoruım ama onun dışında bol filiz-yılmazlı bölümler izlemek istiyorum.Videoya gelince gerçekten çok neşeli bir set ortamı var bülent dıştan bakıldığında soğuk gibi görünüyormuş bunu roportajında söylemişti bu yüzden böyle düşünmen normal öte yandan bir saat boyunca sedye sahnesi çekilmişse ameliyat , kalp durması falan kaç saat demek az olur kaç günde çekilmiştir kim bilir ?
bence de 75 olabilir ee 5 bölümde fena sayılmaz hani son 2 bölüme göre bence bu nikah olayı gerçekleşir 74 te bunun hazırlığı olur 75 te handan nikahtan önce aslıya söyler aslıda hayırlısıylan gider ispanyasına daha sonra da yılmaz öğrenir herhalde bı jesti izleyicilere yapsınlar bir zahmet ama senaristlerin hepsi bayan bir dayanışma içindeler bebeği kolat kolay söyletmezler:happy0064 yani nedense dizi 78 de bitecek gibi bir his var hadi hayırlısı
bölüm cok güzeldi replikler felan gercekten cok iyiydi:happy0064 ama tiyolari bildiğim için heyacanla izlemedim nerde ne olacağini zaten biliyordum:img-yes: bu yüzden ne zaman olacak diye bekleridm:img-yes:
birde şimdi önemli olan sahnenin geri kalani bakalim neler konuşacaklar
filizle&yılmaz yani yılmaz hala filzi bebeğin kendinden olmadiğini düşündüğü halde aslıyı bırakıp filizle evlenmek istediğini nasıl yansitacaklar merak konusu
heralde freman abi bu sahneden sonra karar verir yılmazı asip asmiyacağini:img-hyste
bölüm cok güzeldi replikler felan gercekten cok iyiydi:happy0064 ama tiyolari bildiğim için heyacanla izlemedim nerde ne olacağini zaten biliyordum:img-yes: bu yüzden ne zaman olacak diye bekleridm:img-yes:
birde şimdi önemli olan sahnenin geri kalani bakalim neler konuşacaklar
filizle&yılmaz yani yılmaz hala filzi bebeğin kendinden olmadiğini düşündüğü halde aslıyı bırakıp filizle evlenmek istediğini nasıl yansitacaklar merak konusu
heralde freman abi bu sahneden sonra karar verir yılmazı asip asmiyacağini:img-hyste
vallahi arkadaşım ben son ana kadar endişeliydim ne yalan söyliyeyim rüya kısmını uzattılarda uzattılar bir an eyvah öldü dedim yani bilemiyorum bu dizide bir şey var bölüm iyi olsada kötü olsada haftaya ne olacak diye merak uyandırıyor insandabye
filizim; muallaya arada sırada hafiften dokundurmana birşey demem,ama arada sırada ve hafif olsun...:img-yes: gerisi yeter sana...
forum geneline aynı zamanda filizcilere ; dün gece filiz bütün argümanlarınızı yok etti laflarıyla.bırakın aslıyı fahriyeyi bunu açıklayın derim ben :img-hyste
FİLİZİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE :good:
sevgili ferman abim, tmm abi mualla ile ilgili tavsiyelerini dikkate alacağım sen merak etme ama dokundurmadan edemem haberin ola abicim, bugün özel günüm o yüzden ses çıkarmıyorum:img-wink:
valla filizin ne kadar iyi biri olduğu ortaya çıkıyor sizleri yanıltmamak için sizin düşüncelerinizi açıklamış oldu size laf bırakmadı bakalım ne bulacaksınız bu hafta filiz için o herşeyi açık yüreklilikle söyledi, alkışı haketti ama:)
çok teşekkür ederim doğum günümü kutladığın için ayrıca sorfangirls, bego87 ve fiyonk çok teşekkür ederim sağolun sevindim...
sevgili gülbeşeker,jojo ve zerone çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için:)
bu arada sbr sana katılıorum bencede aslı bebeği yılmazdan önce öğrenicek ve çekip gidicek çünkü eğer yılmaz bebği bilse hayatta evlenmeye kalkmaz ne olursa olsun...
filzin doktora tekrar dene demesi ve sonunda yılmazın kalbi attiğinda odadan
cikip heme aglamasi hemde sevinmesi cok hoştu:happy0064 :img-wink:
*yılmazın cicek geldiğinde hemen yataktan kalkip filizin arkasından bakmasi ve gülümsemesi cok ama cok güzeldi:img-wink: :happy0064
*aslının filize gelip bana hayatimi verdin demesi sinirdi yaaa kızim adam filiz
için hayatini tehlikeye atiyor sen hala bana geri verdiğin için diyorsun pes dogrusu
*yılmazın filizle konuşmaya gitmesi ve orda filzin tıpkı bir cocuk gibi cekingenliği
,masumlugu cok güzeldi
tuba büyüküstün bu bölüm harikalar yaratti bölüm tek yıldiziyi hiç kuşkusuz
tebrikler tebrrikler tuba:happy0064 :happy0064 :happy0064
sevgili gülbeşeker,jojo ve zerone çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için:)
bu arada sbr sana katılıorum bencede aslı bebeği yılmazdan önce öğrenicek ve çekip gidicek çünkü eğer yılmaz bebği bilse hayatta evlenmeye kalkmaz ne olursa olsun...
tabii arkadaşım en mantıklı olan o aslı her ne olursa olsun görmeyecek veya görmek istemiyecek filiz-yılmaz aşkını ama bebeği öğrenince bırakacak bizim bıyıklının peşini zaten handanı bekliyorum yani muhakkak bu bebek olayını o çözecek hem zaten yılmaza da artık taşralı gözüyle bakmıyor ne diyelim hadi handan bir kerede şaşırt beni ne olur:happy0064
gumus_kivanc
12-05-07, 13:54
Birinciligi sonuna kadar hakketti bu bölüm .. !!
Bu basliga ilk defa yorum yapiyorum, bu haftaki bölüm'e yorum yapmamak elde degilki zaten .. dop dolu bir bölüm'dü .. Yilmaz'in ölmiyecegini bildigim halde çok etkilendim .. aglattilar beni .. sonun'da sarilmalar muhtesem oldu .. insan'in içi rahatliyor .. uzun zaman sonra buna ihtiyacimiz vardi .. :)
KISACASI MUHTESEM'di .. yanliz Yilmaz'in bebegi geçikmeden ögrenmesi lazim .. sonra neden bana söylemedin diye sorun çikmasin .. buarda Asli'nin sonun ölüm'mü olacak, çok merak ediyorum ..
Herkese iyi yorumlar arkadaslar .. içimden böyle kisa bir yorum yapmak geldi .. bye
ama aslı ya kalırsa hayatta bırakmazkiii:img-cool2
yok arkadaşım ben aslının o kadar da kör olacağını sanmıyorum kendisi çok erken kopmuş ailesinden bundan dolayı illaki bir vicdan azabı duyar bebek olayı ile ilgili .zaten önce yılmaz öğrense bırakmaz aslıyı tabii benim bildiğim yılmaz gerçi değişti artık her şey olabilir ama bırakmaz aslıyı kolay kolay o zaman geriye tek ihtimal kalıyor aslının vicdanı .aslında bir ihtimal daha var o da filiz gelip nikahı basıp yılmazı kaçırabilir:img-hyste :happy0064 belli olmaz yani olmuyacak şey değil:happy0064 :happy0064
gülbeşeker
12-05-07, 14:08
yok arkadaşım ben aslının o kadar da kör olacağını sanmıyorum kendisi çok erken kopmuş ailesinden bundan dolayı illaki bir vicdan azabı duyar bebek olayı ile ilgili .zaten önce yılmaz öğrense bırakmaz aslıyı tabii benim bildiğim yılmaz gerçi değişti artık her şey olabilir ama bırakmaz aslıyı kolay kolay o zaman geriye tek ihtimal kalıyor aslının vicdanı .aslında bir ihtimal daha var o da filiz gelip nikahı basıp yılmazı kaçırabilir:img-hyste :happy0064 belli olmaz yani olmuyacak şey değil:happy0064 :happy0064
Vicdan denilince benim aklıma handan geliyor da niye vicdanı sızladığı halde hiçbir şey yapmıyor anlamıyorum yılmazın filiz, ne kadar çok sevdğini daha yeni anlamış ya ölseydi her şey için çok geç olmaz mıydı adam hisseleri bedavaya verdi ,4 yıl bekledi sevgisini ispatlayamadı filiz için canından olacaktı handan ancak anladı ayrıca handan aslının hastalığını da bilmiyor tamam bebeği yılmaza söyleyeceğin yok bari aslıya söyle bence aslı da kimsedn duymayacak tesadüfen öğrenecek bu dizide handan kadar gereksiz bir karakter olduğunu düşünmüyorum.
4.Bölüm Şiir
Gitme ruhum… Sen yokken hicran düşer bu şehre…
Gitme sevgim… Sen yokken tutsak düşerim bir isyan gecesine…
Ölürüm… Sen yokken…
4.bölümde Yılmaz Elif için okumuştu bu şiiri.Çokta emin değilim ama şiir 4 bölümde okundu bundan eminim.
4..bölümde okundu mu emin değilim bilmiyorum sanmıyorumda çünkü saçma olur ama daha sonraki bölümlerde ikinci sezon başında 40 lı bölümlerde dışarda filizle buluşmaya çiçekle gittiği sahil kenarındaki sahnede filiz koşunca ardından SÖYLEMİŞTİ BU ŞİİRİ, elif için sanmıyorum çok saçma olur.
dişi-kartal
12-05-07, 14:10
Herkese Selamlar arkadaşlar;
Dizinin sıkı takipçisiyim ama buraya pek yazmıyorum dünkü bölümde öldüm öldüm dirildim ama bitişi çok güzeldi kavuşmaları çok zor gözüküyo aslı varken.Sonunda cemide o deliğe tıktırdılar.Bidaki cuma nasıl gelecek bilmiyorum acaip meraklı ve heyecanla bekliyorum.
tabii arkadaşım en mantıklı olan o aslı her ne olursa olsun görmeyecek veya görmek istemiyecek filiz-yılmaz aşkını ama bebeği öğrenince bırakacak bizim bıyıklının peşini zaten handanı bekliyorum yani muhakkak bu bebek olayını o çözecek hem zaten yılmaza da artık taşralı gözüyle bakmıyor ne diyelim hadi handan bir kerede şaşırt beni ne olur:happy0064
evet bunun sinyallerini bu bölüm gördük yılmaza borçluyuz asla ödeyemeyiz falan dedi.Zaten bunu handana yaptırmaları gerekiyo ki yılmazda handanı affedebilsin .Demekki 75 -77 arası çıkıp gidiosa aslı 75te falan aslı öğrenir .:good:
Şuanda dinlediğim şarkı Filiz-Yılmaz'a çok uyuyor.Hani Filiz bebeği daha söyleyemediya...:img-pilot
Yılmaz'dan>>>>>>> Filiz'e
Mızmız sevgilim çocuktan betersin
Bir gidip gelirsin
Ne istersin?
Mız mız olur biter beni kaybettin...
Bu saçma yalanlardan ben usandım
Aslında ben seni çok şımarttIM.:D
Eylem-MIZMIZ
Vicdan denilince benim aklıma handan geliyor da niye vicdanı sızladığı halde hiçbir şey yapmıyor anlamıyorum yılmazın filiz, ne kadar çok sevdğini daha yeni anlamış ya ölseydi her şey için çok geç olmaz mıydı adam hisseleri bedavaya verdi ,4 yıl bekledi sevgisini ispatlayamadı filiz için canından olacaktı handan ancak anladı ayrıca handan aslının hastalığını da bilmiyor tamam bebeği yılmaza söyleyeceğin yok bari aslıya söyle bence aslı da kimsedn duymayacak tesadüfen öğrenecek bu dizide handan kadar gereksiz bir karakter olduğunu düşünmüyorum.
yani handanın dizinini sonunda ölmesini benden çok kimse istemiyordur handanın zaten rapor olayından sonra bir espirisi kalmadı bu konuda sonuna kadar haklısın zaten önceden yazmıştım handan=sorun .en azından aslıya söylemese bile yılmaza söylemesini bekliyorum yani rapor olayının havada kalacağını hiç sanmıyorum ama gerçekten bu bölüm düğümleri çözmek adına önemli adımla atıldı ve benim dizi 78 de bitebilir düşüncem iyice aktifleştibye
evet bunun sinyallerini bu bölüm gördük yılmaza borçluyuz asla ödeyemeyiz falan dedi.Zaten bunu handana yaptırmaları gerekiyo ki yılmazda handanı affedebilsin .Demekki 75 -77 arası çıkıp gidiosa aslı 75te falan aslı öğrenir .:good:
vallahi sevgili bego biraz geç oluyor aslında yaww yani 77 de aslı işi bitse 3 bölüm sen o kadar bekle 3 bölüm mutlu sahneler göstersinler haksızlık bu yahu belki de son bölümde bir 4 sene daha atlatabilirler bizim yılmaz efendinin oğluyla falan oynamaları olabilir yani 79 da evlendirip 80 de bitirmezler inşallah bence kötü olur yani bir sene atlaması olsa fena olmaz bu arada filize bir 2.çocuğuda sıkıştırabilirler belli mi olur yani ben olsam öyle yazardım senaryoyu yahu çok mu uçtum ne???:happy0064
vallahi sevgili bego biraz geç oluyor aslında yaww yani 77 de aslı işi bitse 3 bölüm sen o kadar bekle 3 bölüm mutlu sahneler göstersinler haksızlık bu yahu belki de son bölümde bir 4 sene daha atlatabilirler bizim yılmaz efendinin oğluyla falan oynamaları olabilir yani 79 da evlendirip 80 de bitirmezler inşallah bence kötü olur yani bir sene atlaması olsa fena olmaz bu arada filize bir 2.çocuğuda sıkıştırabilirler belli mi olur yani ben olsam öyle yazardım senaryoyu yahu çok mu uçtum ne???:happy0064
valla bende sana katılıorum son bolumde zaman atlaması olsa ve filiz 2.cocuga hamıle olsa fena olmaz hem yılmazda bi hamle görsün filizi baştan sona bence çok güzel olur ...75te öğrense aslı 76-77 anca gider ee sen merak etme o sırada yılmaz -filiz iyi olur buna şükretmek lazım esasında sbrcim bide düşünsene son bölüme bıraktıklarınıııı:img-hyste
Vayy beee:)
1 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 12,00 34,60
2 Sila [net] Atv 9,90 31,30
super silayi gectik ya buda bana yeter....
yahh dunki bolumu unutamiyorum,vala dizi bir sezon daha sadece omer feride yilmaz filizi gosterse izleyici kaybetmez bitmesin yahh:(
ya ne diosunuz ya 7 bölüm sonra bitio mu ihlamurlar altinda
Her güzel şeyin bir sonu oluyor Sena...:img-cool2
Aslında saçmalamayacaklarını bilsem 1 sezon daha devam etmelerini isterdim ama bu çok zor..Dizinin hikayesinde mental yorgunluk bayyaa arttı..
Bu bölüm güzeldi ama böyle bölümler binde bir çıkıyor..Bunda sonra tek yapabileceğimiz finalin dizimize yakışır,akılda kalır bir şekilde olmasını istemek......:img-yes:
Merhaba arkadaşlar,
dünkü bölüm gerçekten çok etkileyiciydi. Aşkı yeniden hissettim. O kadar güzel işlenmiştiki hikaye bu bölümde etkisinde kaldım. Sabahtan beri Filizin Yılmazı kurtarma sahnesini ve son sarılmalarını izliyip duruyorum. Eminim Yılmazcılar bu bölüm Fillizin suçlanmasından, filizin özeleştirilerinden çok mutlu olmuşlardır.
Bu bölümde Mualla ve Aslıya oldukça sinir oldum. Bir anlamda Mualla haklı olabilir evladı ama Aslı Filizle Yılmazın ne denli büyük bir aşk yaşadığını göremiyormu. Bu kadar kör. Hissizlik ellerinden önce gözlerinde başlamış herhalde. ama genede benim tahminim Aslı bebeği öğrenicek ve aradan çekilicek.
Bu arada Ömer'in evlenme teklifi çok güzeldi.
Herşey çok güzeldi. Umarım son bölümler hep bu şekilde aşk ve güzelliklerle geçer.
Herkese iyi yorumlar...
valla bende sana katılıorum son bolumde zaman atlaması olsa ve filiz 2.cocuga hamıle olsa fena olmaz hem yılmazda bi hamle görsün filizi baştan sona bence çok güzel olur ...75te öğrense aslı 76-77 anca gider ee sen merak etme o sırada yılmaz -filiz iyi olur buna şükretmek lazım esasında sbrcim bide düşünsene son bölüme bıraktıklarınıııı:img-hyste
vallahi allah korusun sevgili bego son bölüm hariç bütün olasılıklara karşıyım yok yahu bugün bende bir şey var sanki biraz yumuşadım mı ne bu kabullenme olayında hadi hayırlısı amann zaten bir barışma olacaksa bari başta olsun insanlarda güzel bölümler izlesinler finale doğru:happy0064 :happy0064
yılmazın kendine geldiğinde ilk filiz detişi vardi yaaa harikaydi:happy0064 :icon_sorr hele birde bunu mualla duydugundaki yüz hali sanki yılmaz seni gidi
seni gidi diyecek gibiydi:img-hyste :img-hyste birde aslı duysaydi harika olurdu ama neyse zaten cokdaha fazlasini duyacak ama bir işe yaramiyacak orasi mabul:img-yes:
birde yılmaz ben biraz hava alayim dediğinde dedimki hadi aslı yapiş sende
gitdiye ilk an nasıl olduda birakti hayert:icon_whis
sonra megelmedi diye meraklanip peşine takilir:img-hyste
filiz naptı da kurtuldu biriniz anlatabilir mi bn yılmaz artık öldü diyip izlememiştim hem fragmanda cenaze falan gösterdiler hiçbişi anlamadım
doktorlar müdahale ettiler ama kurtaramadılar.sonra filiz camdan izliyordu..ve içeri girdi.tekrar müdahale yaptırdı..ve sonra yılmaz hayata döndü..
artık mutlu olsunlar.başka bir sey istemiyorum..son sahneyi hiç unutmıcam..cok güzeldi..nasıl aşk ya.
matraka yeni tiyolar verdimi arkadaşlar
gerci yorumlari okuyorum ama daha denk mi gelmedi yoksa vermiyormu
birisi bana söylerse cok sevinirim
birde aslı yılmazın ölümünü hemen kabullenip filzin doktora terar denme demesi
ezdi aslıyı
tabi aslının birde yılmazı bana geri verdin dediyaaa pes dedim
yılmazın kendine geldiğinde ilk filiz detişi vardi yaaa harikaydi:happy0064 :icon_sorr hele birde bunu mualla duydugundaki yüz hali sanki yılmaz seni gidi
seni gidi diyecek gibiydi:img-hyste :img-hyste birde aslı duysaydi harika olurdu ama neyse zaten cokdaha fazlasini duyacak ama bir işe yaramiyacak orasi mabul:img-yes:
bende o sahneyi cok beğendim..dediğin gibi bi de aslı duycaktı..süper olurdu var ya..neyse cnm daha cok seyler duyacak insallah..
vallahi allah korusun sevgili bego son bölüm hariç bütün olasılıklara karşıyım yok yahu bugün bende bir şey var sanki biraz yumuşadım mı ne bu kabullenme olayında hadi hayırlısı amann zaten bir barışma olacaksa bari başta olsun insanlarda güzel bölümler izlesinler finale doğru:happy0064 :happy0064
tabi ya yumuşanmazmı sbr .Bak çok sevindim böyle düşünmene napsın adam zaten kalmış şunun surasında 6 bölüm anca barışırlar yoksa uzarda uzar valla son bölüme kalır .Sildiler herşeyi onlar sbr filizde yılmazın hatalarını,yılmazda filizinkileri .
tabi ya yumuşanmazmı sbr .Bak çok sevindim böyle düşünmene :) napsın adam zaten kalmış şunun surasında 6 bölüm anca barışırlar yoksa uzarda uzar valla son bölüme kalır .Sildiler herşeyi onlar sbr filizde yılmazın hatalarını,yılmazda filizinkileri .
tam olarak ta vazgeçmedim asma işinden ama ne yaparsın bizimki unutamıyor filizi yaww ne yaptı etti ama olmadı aynı şekilde filizde öyle yani dün gördük gördü yılmazı karşısında kitlendi filiz konuşamadı bile ama inşallah bu sarılma olayı bebeği öğrenmeden barışmaya dönüşmez ama sanki istemediğim şey olacak gibi bakalım bekleyip görecezbye
yerim filizi yılmazı evde hatunumla oğlum beni bekliyor :) p.tesiye kadar hoşçakalın dostça kalın :happy0064 yanlız bütün filizcilerden filizin dün yaptığı itirafları detaylandırmalarını istiyorum.mesela niye bütün kabahat benim dedi,mesela niye bir daha üzmeyeceğim dedi, mesela niye öyle dedi niye böyle dedi...:img-help: :img-help: öyle çok iyi kızdı da o yüzden yaptı falan değil ama ciddi ciddi savunacak açılımlar bekliyorum sevgili filizcilerden....walla gelmezse benim için hava hoş :) p.tesi başlarım asmaya cuma akşamına kadar kimse eliminden alamaz filizi...madem çözülmeye başladı dizi artık bizde yürüyen felaket için son hamlelerimizi yapmaya başlayalım...nasılsa bu gidişle önümüzdeki c.tesinden itibaren hedefim yılmaz olacak gibi :( yazılacak yorumların tatminkarlığı filizi asarken ne kadar sert davranacağımı belirleyecek ona göre:img-hyste :good: kalın sağlıcakla...
gülbeşeker
12-05-07, 14:55
artık mutlu olsunlar.başka bir sey istemiyorum..son sahneyi hiç unutmıcam..cok güzeldi..nasıl aşk ya.
Ben de unutamıyorum bence en güzel sarılan çift uzun zamandır böyle güzel,sıcak ,samimi bir sahneleri olmamıştı son 7 bölüm umarım çok güzel bir şekilde devam eder.
dün harika bi bölümdü.Yılmaz kurtuldu çok sevindim.Filizin büyük payı var bunda.Süper bi bölüm izledik.En çokta sonunda biribirlerine sarılmalarına bayıldım.Ayrıca Ömerle Feridenin birlikte olmaları çok hoştu.İyiki Ferideye evlenme tekilf etti.İnşallah çok mutlu olurlar.Bakalım haftaya ne olcak?Şimdiden merak etmeye başladım:)
Filizce_Jüly
12-05-07, 15:07
ewt harikaydida niye hic asli ortaliklarda olmuyor?Bence mantik hatasi bu.
Bukdara tesadüf olmaz ya, odaya fariye geliyor yilmaz filiz nerde diye sayiklyior, sonra yaptiklarini anlatiyor. Biter bitmez asli giriyor odaya. Yada ayni seyi beyaz zambak sahnesindeydi. Ben cicekleri suya koyayim dedi yilmazda firlayip gitti. Ilk ayaya kalkisiydi sanirim, fahriyye aman abi yavas fln der insan ya:)
modest2000
12-05-07, 15:14
yahu ne hastası.. duygularıda mı hasta bu kızın.. yılmaz ölümün pençesindeyken hasta değilde.. filize gelince mi hasta oldu...:img-yes: bir insan ancak bu kadar put olabilir.. birde filize sen git ben burdayım nasıl olsa dedi yaa gidiyim şu hastaneye aslıyı kaçırıyım herkes kurtulsun dedim..:img-hyste
Tünaydınlar!Aynen katılıyorum Aslı konusunda yazdıklarına.:img-wink: :img-wink:
Arkadaşlar reytinglerde sosyo ekonomik statüdüde sılaya çok pis kazık attık :D Cümletten hayırlı olsun :D Bu arada dün forumumuz rekor kırarak 260 online kişi gösterdi bunu da multimedya bolmune ekliyicem ;)
modest2000
12-05-07, 15:18
:img-hyste Açıkçası benim sözlümünde eski nişanlısı orda olsa bende git derdim hatta onun bu olaylara sepep oldugunu bilsem kovardım onu onun için Aslının yaptıgı bana göre yanlış degil
Sevgili delfin,sen sözlüne eski sevgilisini kurtarmak için peşinden giderken de kızmaz mıydın."Sana ne,ne işin var onun yanında,derdi sana mı kaldı" demez miydin.Sözlünün eski sevgisilinin peşinden gitmesini normal mi karşılardın.Aslı kız kızacaksa Yılmaz'a kızsaydı madem. "Sen neden hala Filiz'i bu kadar düşünüyorsun" deseydi ya :img-hyste :img-hyste
ismailsurucu
12-05-07, 15:22
Filiz Annelik mi yapiyor simdi ? Kesinlikle hayir.. Belkide Annelik duygusunu henüz tatmadigi icindir.. $ahsen benim cocuklarim dünyadaki herseyden daha degerlidir..Cocuklarim icin herseye katlanirim. Ben Filiz olsam, bebegimin Babasiz büyümesine izin vermezdim..Bunu söylemekle gurursuzda olcaksam, alcakta olcaksam olurum.. Hatta Asli`nin hasta olmasi bile beni cocugumdan daha cok ilgilendirmezdi..Asliyi anlayabilirim ama bu benim cocugumun babasiz dogmasindan vede büyümesinden asla önemli olamaz.. Aciklardim gercegi vede ne olacaksa olsun derdim.. Sonucta önemli olan benim bebegimdir..!!!!
Bu konuda Filize cok kiziyorum..
Asli`nin mutlulugu icin Bebeginin babasiz/ babasininda bebeginden habersiz kalmasini vede Yilmazin mutlu olma hakkini gasb ediyor... Bunu hazmedemiyorum bir ANNE olarak...!
çok haklısınız.bir insan bu kadar iyiniyetli ve özverili olamaz.olsa olsa bunun adı enayilik olur.ne olursa olsun yılmaz'ın bu çocuğu öğrenmeye hakkı var.senaristler artık söyletin bu çocuğu yılmaz'a.
Modest size aynen karılıyorum.Ama genelde kendine ve sevdiği erkein sevgisinden emin olmayan kadınlar bunu yapar.Soramazlar çünki alacakları veapları kırkarlar.Aslı yılmazın hala filizi deli gbi sevdiğini,özlediğini görmeye ve duymuyo kotkuyo.Duyar ve görürse gider o kolay ylu seçiyo.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3293552#post3293552
rekorumuzu ekledim büyüğünü görmek için üstüne tıklayın ! Tebrikler dizifilm.com Ihlamurcularıııı !!!
Ihlamurlar Altında is the best cliffhanger
filiz gerçeği söylesin artık.ölümlerden döndüler bu fırsatı kaçırmasın artık
haftaya reytingler daha da artar çünkü herkes o sarılma sahnesinin devamını büyük bir heyecanla bekliyor
Haklısın haftaya çok daha güzel olacak reytinglerimiz... Potansiyelimiz çok yüksek aslında binbir geceyi bile geçecek derecede kaliteli bir dizi ıhlamurlar altında senaryosu sapıtsa bile son zamanlarda düzelmekte hadi hayırlısı :happy0064
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3293552#post3293552
rekorumuzu ekledim büyüğünü görmek için üstüne tıklayın ! Tebrikler dizifilm.com Ihlamurcularıııı !!!
Ihlamurlar Altında is the best cliffhanger
caok saol byuzax gerçekten rekor bişey buu :img-hyste 2.sezonunda böyle bi başarı yakalaması süper bişey:happy0064
o ne sarılmaydı öyle:happy0064
yılmaz kızı resmen bir yudum su gibi içti. filizde eridi hoşaf oldu yerlere akacaktı tutundu sıkı sıkı:img-wink:
bölüm yorumumu yapıyım..
dün harika bir bölüm izledik aşk vardı acı vardı barışmalar vardı tam anlamıyla süper bir bölümdü
filizin yılmazı kurtarmak için harcadığı caba mualla hanımın ve aslının sözlerine rağmen biran ordan ayrılmaması ve duyduğu inanç inanılmazdı aslı bir köşede durmuş ağlamakla yetinirken filiz herzamanki gibi savaşmadan birşeyleri elde edilmiyceğini bildiği için yine savaştı ve kazandı ve akşam birdaha anladımki aslı yılmazı kesinlikle haketmiyor...yanlız filizin bebeği hala söylememsine kızdım ne olursa olsun yılmazın bebeği bırak aslıyı hastaymış öyleymiş böyleymiş bırakta mutlu ol..
yılmaz aşkı için ölümü göze aldı daha ne söylenebilirki ayıldığında filizi sayıklaması ve çiçekleri filizin getirdiğini anlaması çok güzeldi ve gurur yapmadan ilk filizin yanına gitmesi ve neolursa olsun sevdiğinden vazgeçememesi çok güzeldi sarılma sahnesinde bittim resmen ve yılmaz seni düşündükçe yaram sızlıyor dedi ya filiz yılmazın hem yarası hemde yarasını tedavi edebilicek tek kişi
aslı buaşkın büyüklüğünü biran önce görüp çekilsede kurtulsak zaten ölmek üzeresin bırakta onlar mutlu olsun..
ali ve sema en doğru yolu seçtiler bu ülkede aileye ve bakıma muhtaç okadar çocuk varki onlardan birini bile hayat bağlamak kadar güzel birşey olamaz
handan mualla ve müjgan hanıma gelirsek handan artık tamamdır herşeyi çözdü anladı ve pişman bu bebek olayına çözerse tam olucak mualla hanıma hem kızıyorum hem acıyorum filize söyledikleri yürek acısındandı sonra teşekkür etmeyi bildi enazından bunu yaptı müjgan hanım aslında iyi bir anne bu bölüm iyidi.
ömer ve feride sonunda barıştılar ve evlilik kararı almaları güzeldi feride ve ömer tarafı çözümlendi ben nevzatı mafya falan diye düşünmüştüm ama evli çıktı en azından bundan sonra feride ve ömer için sorun çıkarmaz aslında ömer evli diyemi bana geldin diyebilirdi ama feride dediya benimki aşk değilmiş sadece minnetmiş diye işte ozaman anladı belkide birde yılmaz ferideye filizde ömere okadar çok elinizden bu fırsatı kaçırmayın aşkınıza sahip çıkın dedilerki belki oda bir işe yaramıştır en azından onlar mutlu olsunlar ömerde feridede bu mutluluğu çok hakediyor çünkü...
inşallah bundan sonraki bölümlerde filiz ve yılmazın aşkını izleriz hemen kavuşamasalarda o aşkı bize bakışlarla bile hissetirseler yeter ama bu hafta harika bir bölümdü...
asli kendisini gerçekten yılmazın sözlüsü olarak hissediyormu?
yoksa nikahta keramet var deyip beklemedemi:img-hyste
adam gelinliği görünce suratı değişti, ben bi hava alayım diyor:img-hyste
o sözlü kişide onu yalnız yolluyor yaralı yaralı. ahh yılmaz ahh şimdi ayıkla pirincin taşını:img-in_lo
bölüm yorumumu yapıyım..
dün harika bir bölüm izledik aşk vardı acı vardı barışmalar vardı tam anlamıyla süper bir bölümdü
filizin yılmazı kurtarmak için harcadığı caba mualla hanımın ve aslının sözlerine rağmen biran ordan ayrılmaması ve duyduğu inanç inanılmazdı aslı bir köşede durmuş ağlamakla yetinirken filiz herzamanki gibi savaşmadan birşeyleri elde edilmiyceğini bildiği için yine savaştı ve kazandı ve akşam birdaha anladımki aslı yılmazı kesinlikle haketmiyor...yanlız filizin bebeği hala söylememsine kızdım ne olursa olsun yılmazın bebeği bırak aslıyı hastaymış öyleymiş böyleymiş bırakta mutlu ol..
yılmaz aşkı için ölümü göze aldı daha ne söylenebilirki ayıldığında filizi sayıklaması ve çiçekleri filizin getirdiğini anlaması çok güzeldi ve gurur yapmadan ilk filizin yanına gitmesi ve neolursa olsun sevdiğinden vazgeçememesi çok güzeldi sarılma sahnesinde bittim resmen ve yılmaz seni düşündükçe yaram sızlıyor dedi ya filiz yılmazın hem yarası hemde yarasını tedavi edebilicek tek kişi
aslı buaşkın büyüklüğünü biran önce görüp çekilsede kurtulsak zaten ölmek üzeresin bırakta onlar mutlu olsun..
ali ve sema en doğru yolu seçtiler bu ülkede aileye ve bakıma muhtaç okadar çocuk varki onlardan birini bile hayat bağlamak kadar güzel birşey olamaz
handan mualla ve müjgan hanıma gelirsek handan artık tamamdır herşeyi çözdü anladı ve pişman bu bebek olayına çözerse tam olucak mualla hanıma hem kızıyorum hem acıyorum filize söyledikleri yürek acısındandı sonra teşekkür etmeyi bildi enazından bunu yaptı müjgan hanım aslında iyi bir anne bu bölüm iyidi.
ömer ve feride sonunda barıştılar ve evlilik kararı almaları güzeldi feride ve ömer tarafı çözümlendi ben nevzatı mafya falan diye düşünmüştüm ama evli çıktı en azından bundan sonra feride ve ömer için sorun çıkarmaz aslında ömer evli diyemi bana geldin diyebilirdi ama feride dediya benimki aşk değilmiş sadece minnetmiş diye işte ozaman anladı belkide birde yılmaz ferideye filizde ömere okadar çok elinizden bu fırsatı kaçırmayın aşkınıza sahip çıkın dedilerki belki oda bir işe yaramıştır en azından onlar mutlu olsunlar ömerde feridede bu mutluluğu çok hakediyor çünkü...
inşallah bundan sonraki bölümlerde filiz ve yılmazın aşkını izleriz hemen kavuşamasalarda o aşkı bize bakışlarla bile hissetirseler yeter ama bu hafta harika bir bölümdü...
eline sağlık bölüm yolrumun çok güzel olmuş .yazdıklarının her bi harfine katılıyorum.Bu bölüm kavuşamasalarsa artık gururlarından vazgeçmeleri çok güzeldii..
allahım dünkü bölümde öldüm öldüm dirildim yahu ahh zavallı filiz ve zavallıı yılmazım ya ikinizinde bir gün bile yüzünüz gülemiyecekmi ya off bıktım artık şu dizinin son bölümünü iple çekiyorum walla filizle yılmazın düğününde göbek atmayan ne olsun be
wee ben ömrü hayatımda böyle bir aşk görmemiştim ya ölürümde bu diziden vazgeçmem bu dizi tam bir şahaser süperr filizle yılmazın aşkı yılmazın hayata dönmesini bile sağladı üstelik yılmaz hala bebeğin cemden olduğunu sanıo ama yinede sevdiğine kıyamıyo hele şükür sarıldılar dayanamayıp bende bir gsel ohhh be kardeşim dedim içimden hele şükür mutlu bir bölüm sonu yaşadık zaten eurovision sitresi var üzreimde umarım kenan kazanır
o sözlü kişide onu yalnız yolluyor yaralı yaralı. ahh yılmaz ahh şimdi ayıkla pirincin taşını:img-in_lo
valla aslı kendini kandırmakla meşgul nikahta kermamet vardır lafına inanıyo galiba :)
bide inatla filize cemden hamilesin diyo iyice sinirimi bozuyo ..filiizn cemden değilde yılmazdan hamile olduğunu duyduğunda napıcağını çok merak ediyorum...
Şu an dizi devam ediyorsa Aslı sayesinde.Çünkü onun sayesinde akıyor hikaye. Eğer o olmasaydı Filiz-Yılmaz barışırdı bu bölümde final olurdu..:img-yes: Bizde erkenden ıhlamursuz kalırdık...:good:
Aslı'nın varlığı dizideki merakı artırdığı gibi devamınıda sağlıyor....:img-polic
evet arkadaşlar ne olursa olsun bir ıhmamurlar altında bölümü izledik iyisi ile kötüsü ile bana güzel vakit geçirtti şahsen zaten bundan önceki bölümlerde kanser olmadıysak bundan sonra hiç olmayız bir an önce yılmaz-filiz-bebek-aslı dörtgeninin çözülmesini diliyorum yahu daha cumaya çok var yaww insan nasıl bekleyecek :sad53:
Arkadaşlar ben 100 bölüm daha verseler ve bu 100 bölümde filiz yılmaz hep barışık olsa normal hayatlarını yaşasalar normal insanlar gibi. Ben yine hiç sıkılmadan izlerim... Onları yan yana görmek insanda garip bi gülümsemeye neden oluyor :img-blush
Şu an dizi devam ediyorsa Aslı sayesinde.Çünkü onun sayesinde akıyor hikaye. Eğer o olmasaydı Filiz-Yılmaz barışırdı bu bölümde final olurdu..:img-yes: Bizde erkenden ıhlamursuz kalırdık...:good:
Aslı'nın varlığı dizideki merakı artırdığı gibi devamınıda sağlıyor....:img-polic
yapma ltf:img-yes: aslı olmasın yılmazla filiz o bahçede 1 bölüm boyunca çiçek yetiştirsin onları yine izlerim. sonra bir çiçekçi dükkanı açarlar al sana konu işte:img-hyste
vallahi sevgili arkadaşım ben hikaye aslı olmasada yürüyeceği kanatindeyim bakın iddaa ediyorum aslı işi çabuk çözümlenip erken barışma olursa ıhlamur sılayı 3 katlar reyting olarak çünkü izleyicinin nerdeyse tamamına yakını bir an önce yılmaz-filiz barışsın ve yılmazın bebeği öğrenmesini istiyorbye
evet arkadaşlar ne olursa olsun bir ıhmamurlar altında bölümü izledik iyisi ile kötüsü ile bana güzel vakit geçirtti şahsen zaten bundan önceki bölümlerde kanser olmadıysak bundan sonra hiç olmayız bir an önce yılmaz-filiz-bebek-aslı dörtgeninin çözülmesini diliyorum yahu daha cumaya çok var yaww insan nasıl bekleyecek :sad53:
bende şu an çarşambayı beklemedeyim sbr:) en azından fragman gelicek .bide aslı nasıl görücek filizle yılmazın konuştuğunu onu merak ediyorum heralde yılmazı merak edip aramaya çıkıcak:)
Sevdiğim aç kollarını
Sana sarılmaya geldim seni koklamaya
Özledim .Bıktım hasret kokan gecelerden.
Senin olmaya geldim...
Aşılamaz engeller olsa da önümüzde.
Ben seni hep sevdim...
Dur gözlerine son kez daha bakayım.
Bir daha göremezsem ...
Aşkımı döktüğüm hasret cümlelerinde
Aramaktan korkuyorum seni
Ya bir daha sarılamazsam diye...
Arkadaşlar ben 100 bölüm daha verseler ve bu 100 bölümde filiz yılmaz hep barışık olsa normal hayatlarını yaşasalar normal insanlar gibi. Ben yine hiç sıkılmadan izlerim... Onları yan yana görmek insanda garip bi gülümsemeye neden oluyor :img-blush
gerçektende şöyle haftaya barışsalarda son bölümleride onların mutluluğunu izleyerek geçirsek ne güzel olur ama bizim senaristlerimiz kavuşturduktan sonra dizinin devamı olmadığını düşündükleri için bütün bölümlerde ayırıp son bölümde barıştırıyolar bizde ah mutlu son diye kendimizi avutuyoruz işte..
buarada bego ve yelda teşekkür ederim..
yapma ltf:img-yes: aslı olmasın yılmazla filiz o bahçede 1 bölüm boyunca çiçek yetiştirsin onları yine izlerim. sonra bir çiçekçi dükkanı açarlar al sana konu işte:img-hyste
Bende razıyım hep çiçek yetirsinler ama nereye kadar...:img-yes:
Ya çiçekçi iflas ederse?:)Yinede Aslı iyidir iyi.:img-yes:
bende şu an çarşambayı beklemedeyim sbr:) en azından fragman gelicek .bide aslı nasıl görücek filizle yılmazın konuştuğunu onu merak ediyorum heralde yılmazı merak edip aramaya çıkıcak:)
bende öyle tahmin ediyorum sevgili bego görecek sarılırken veya kısmetse birbirlerini öperken ama yinede arkadaşça bir samimiyet anlıyacak herhalde:img-hyste :img-hyste şuan için aslıya fazla kızmıyorum ama öyle sarıldıklarını görürse ve hala evlenmeye çalışırsa yılmazla işte o zaman aslıyı benim elimden kimse kurtaramaz (zaten kim kurtarmak isteyecek ki:img-hyste ) inşallah 74 te olmadı 75 te aslı işi çözümlenir:happy0064 :happy0064
Arkadaşlar bu aslı yılmazla filizi öpüşürken de görse . Herhalde ayakta sunni tenefus yapıyor der :img-hyste Anlamıyo işte kız anlamıyor ! İşine geleni anlıyor işine gelmeyeni anlamıyor...
Bende razıyım hep çiçek yetirsinler ama nereye kadar...:img-yes:
Ya çiçekçi iflas ederse?:)Yinede Aslı iyidir iyi.:img-yes:
çiçekçilikte iflas ederlerse yine filizin yüzünden olur:img-hyste filizi yine asarız bize bahanemi yok:img-hyste :img-hyste (böyle şeker bi kız görmedim ya) buda itiraf köşem olsun:img-hyste
walla inan bende izlerim ben ömrü hayatımda böyle bir aşk görmedim allahım süperler ya bir ton dizi izzledim ama böylesini görmedim yani resmen izlemezsem ölürüm onlar kavulamazsada ölürüm ikisinden biri ölsede ölürüm yani onların yaşasın yeter o derce tiryakisi oldum dizinin walla yazın hiç sıkılmadan tüm bölümleri tekrar tekrar izleyebilirim hatta saklayıp yıllarca izlemeyi düşünüyorum hiç bıkmadan hiç usanmadan aynı titanic filmini yüzlerce kez izlediğim gibi hatta işi iice abartıp çocuklarıma bile izlemetebilirim derim onlara bak yawrum bizim zamanımzda böyle aşklarda vardı derim eee tabi onlarda diziyi izledikten sonra uzylı var diip kaçmazlarsa eee 2007 de aşklar bu kadar sahte e 3 günlükse ilerde aşk diye birşey kalırmı bilmem
Yok ya öpüşme sahnesi olmaz biz işin şakasındayz ama olsa da aslı görse hiç de fena olmaz hani.... :img-hyste gerçi yine anlamaz ama:img-hyste
vallahi sevgili arkadaşım ben hikaye aslı olmasada yürüyeceği kanatindeyim bakın iddaa ediyorum aslı işi çabuk çözümlenip erken barışma olursa ıhlamur sılayı 3 katlar reyting olarak çünkü izleyicinin nerdeyse tamamına yakını bir an önce yılmaz-filiz barışsın ve yılmazın bebeği öğrenmesini istiyorbye
Doğru seyirci Filiz ile Yılmaz'ın barışmalarını istiyor.Barıştıkları zaman 1 bölüm bilemedin 2 bölüm izlerler sonrada yavaş yavaş azalır reytinglerimiz...:sad53:
Biz Türk Milleti acıdan,entrikadan vede gözyaşından hoşlanıyoruz...:img-yes:
Dizimizdeki belirsizlik aynı zamanda izlenmesinide sağlıyor. Aslı bu belirsizliği yaratıyor. Seyirci öncelikle acaba Aslı ile Yılmaz evlenecekmi evleneceklerse Filiz ne olacak diye bakıyor diziye....:img-yes:
yılmaz_filiz
12-05-07, 16:35
Arkadaşlar bu aslı yılmazla filizi öpüşürken de görse . Herhalde ayakta sunni tenefus yapıyor der :img-hyste Anlamıyo işte kız anlamıyor ! İşine geleni anlıyor işine gelmeyeni anlamıyor...
aslıya olan duygularım tamamen değişti kızı sevmiyodum bu bölümden sonra NEFRET EDİYORUM.filizi hastanede suçlamaları filan acayip uyuz oldum.
dediğin gibi byuzax işine geleni anlıyo işine geleni anlamıyo.umarım filizle yılmaz aşkını anlar.
Tek kelimeyle mükemmel bir bölümdü. :good: Özeliklede son sahne harikaydı. Nasıl'da hasretle sarıldılar birbirlerine??? :img-in_lo Filiz Yılmaz'ın kolları arasında ağlamaya başlayınca benimde gözlerim doldu. Etkilenmemek elde değildi...
Reytingler güzel gelmiş, rekorlar kırılmış... Her şeyiyle mükemmel bir bölümdü. Hakettiğini aldı.:img-yes:
Senaryo olarak birtakim gariplikler olduysa da genelde iyi oyunculuk da olunca iyi bir bolum izledigimizi dusunuyorum. Senaryo ve cekim de tipki oyunculuk gibi dram sahnelerinde cok daha iyiydi. Rica ediyorum aksiyon sahneleri olacaksa da bu minimuma indirilsin artik. Bu hafta karakterler ustunden yorum yapmaya karar verdim.
Fatih: Dizinin en cabuk iyilesen adami olma rekorunu Yilmaz'in elinden alan kisiydi. Yilmaz ve Ekrem'in himayesine girdigi icin artik kendini de kurtardi, artik muhtar ona copcatanlik da yapsin ;)
Ceyda: Filiz'in sirlarini paylastigi kisiydi yine. Guzel seyler soyledi, Filiz'i zorla hastaneye de goturdu ama basinda refakatci olarak gitmesi gerektigini dusunmedi ;) Ustundeki bluzu cok begendim :)
Mahalleli: Bu bolum once Handan'dan sonra da Mualla'dan desteklerini esirgemedikleri icin onlara bravo diyorum. Iyi dost kotu gun dostuymus diye bosu bosuna dememisler. Melahat Hanim'a kucuk Elif'e gozkulak olmus.
Kucuk Elif: Dizinin surekli asik ve uzgun suratlarla karsilasan cocugu. Halasi acilarin kadini, babasi da son sahneye kadar bahtsiz ask adami oldugu icin hep birilerini uzgundu ve ona hicbirsey soyleyen yoktu. Ustelik Feride Ablasi da hic yanina gelmiyordu. Gelince de babasi onunla gorusmesine izin vermiyordu!
Mujgan Hanim: Son derece umutlu sozler eden, herkese moral vermeye calisan ayakta duran guclu bir komsu oldugunu gosterdi. Hastanedeki tatsiz sozler icin ortaligi toparlamaya calisti. Omer'e soylemis oldugu 'Bir tek can sagligi onemli, gerisi bos degil mi Omercim?' sozu de moral desteginin nerelere kadar uzandigini gosterdi.
Ali-Sema- Mirsad: Onlarin hikayesi de uzamisti, onu da gayet guzel bitirdiler, gozlerim doldu Sema Mirsad'a sarilinca. Ben anladim ki senaristler oykuleri baslama ve bitirme konusunda hic fena degil ama uzatma konusunda son derece kotuler. Sema'nin direkt evlat edinme gibi bir duruma gitmesi zaten zor olurdu, en dogrusunu yaptilar koruyucu aile olarak. Ali'nin de sessiz protestosu ise yaradi ama keske herkesin ortasinda degil de evdeyken bunu yapsaydi ama Ali'den de fazlasini beklemek zor olurdu. Hastanede de masallah yangina korukle gitme konusunda ders verebilecek davranislarini surdurdu.
Aysel Abla: Nevzat'in uyuttugu karakterlerden birisi, boylece adamin nasil herkese yalan soyledigi ortaya cikti, 'Nevzat gibi seven adam kacirilir mi' Valla boyle yalanciysa oyle bir kacirilir ki!!
Safiye Hanim: Valla bu kadin olunca Cem'in sahneleri bile bos gelmiyor. Butun bu olanlardan dolayi dogal olarak kendini suclayanlar grubuna o da dahildi. Hatalari olmus olsa da onu anliyorum, insan kendi cocuguna kotulugu konduramaz ki, o hep 'yakisikli prensi' olarak kalir.
Cem: Boyle az gozuksun yine edebiyat parcalasin kabulumdur. Annesinin de etkisiyle bu hafta Cem'in sahneleri vasatin bayagi ustune cikti. Icimden bir ses hala babasinda da oldugu dusunulunce akli dengesi iyice bozulacak ve de akil hastanesine yatacak diyor. Filiz ne derse desin hayal aleminde yasamasinin sebebi de iyice ortaya cikti. Keske senaristler bu karaktere harcadiklari emegi basrol karakterlerine de harcasalardi. Bu hafta belki kacmayabilir dedim Cem ama icimden bir ses hala tersini soyluyor.
Ekrem: Kisa da olsa etkili sahneleri vardi, o da kendini sucladi. Gerci Yilmaz oyle istedi ama yine de orada olsaydim dedi hakli olarak. Zaten babasi yerine koydugu Kemal Bey'i kaybetmisti, simdi de kardesi yerine koydugu Yilmaz'i kaybetme korkusunu cok iyi verdi. Keske 2. sezon ona da dogru durust bir oyku yazilsaydi. Vermis oldugu TEGEV mesaji da siritmadi yerine oturdu bence.
Yilmaz'in doktorlari: Valla onlar icin uzulmedim dersem yeridir, gerci onlar islerini hakkiyla yapmislar en azindan onu gosterdiler ama ben bir ara Filiz elektrosoku alip kendisi uygulayacak diye korkmadim da degil. Neyse, en azindan doktorlarin beceriksiz oldugu gibi birsey cikmadi, sadece Filiz'in tip mucizesi oldugu ve de inadinin her zaman da kotu sonuclari olmadigini gostermek icin yazilmis bence absurd bir sahnenin kurbani oldu doktorlar da. Ancak duygusal bir sahne olmasi gerekirken herkes cumbur cemaat yogun bakima girince koptum :img-hyste
Handan Hanim: Biraz umutsuz seyler konussa da Yilmaz'a hakkini vermeyi surdurdu, soylemedi ama o da olanlar yuzunden kendini suclayanlardan biriydi diye dusunuyorum. Sonrasinda hastaneye gelip tesekkur etmesi dogru bir davranisti yine.
Mualla Hanim: Mujgan Hanim'a dizinin basinda yemek pisirmesi son derece guzeldi. Vurulmanin hemen akabinde olmasaydi, Filiz'in suclu oldugunu dusunmesini normal karsilardim ama sicagi sicagina biraz tuhaf geldi bana. O sirada oglunun sagligi disinda birsey dusunemez diye dusunmustum ama dedigim gibi cok da kizamadim ona. En azindan oyunculuk adina birseyler yapabildigi bir bolumdu oyuncunun. Eski Mualla geri dondu ve bakislarindan ben bile korktum, zaten kendini suclayan Filiz nasil etkilenmesin? Sonrasinda tip mucizesi Filiz oglunu geri getirince ona olan kizginligi gecti neyse ki ve de Filiz'in guldugunu gorduk bir ay sonra falan :) Mualla torun konusunda 'insallah' deyince bana tabi ki gulmek tuttu.
Fahriye- Salih: Hastanede en cok onlar icin uzuldum, kendi acilari bir yana, bir taraftan da annelerine goz kulak olmaya ve de ona moral vermeye calistilar, boyle durumlar cok zordur. Her iki oyuncu da abartmadan cok da inandirici bir sekilde oynadilar o sahnelerde. Fahriye'nin Filiz'le konusmasinda biraz fazla israrci bulduysam da abisinin, Filiz'in ve Asli'nin daha fazla uzulmemesi icin oyle davrandigini bildigimden olacak cok kizamadim. Sonucta 'bildigi gercekler' isiginda konusuyordu o da. Yilmaz'in Asli'yi birakamayacagini biliyordu boyle bir durumda.
Asli: Tipki Mualla gibi Filiz'i suclamasini normal karsiladiysam da zamanlamasi hakkinda suphelerim vardi. O durumda bunu dusunebilecegine pek inanmiyorum acikcasi her iki karakterin de. Bu arada bizim forumu okuyan karakterlere Asli da katilmis ;) Neyse, sonrasinda gelip ozur dilemesi, asiri tepki gosterdigini soylemesi ve onun da kendini suclamasi fena bir sahne degildi. Yilmaz'in oldugu dusunuldugu zamanda da ben onun uzuntusunu, sonrasinda da sevincini hissettim bu sefer. 'Mutlulugumu bana geri verdin' sozuyle bizim kizimiz yine olaylardan bihabermis gibi bir goruntu cizse de, sonrasinda bence artik nisanlisina sahip cikmaya dogru adimlar atti diye dusunuyorum. Filiz'in Yilmaz'i cok sevdigini anladi da, Yilmaz'in da oyle oldugunu anlamamasi icin Yilmaz ayilirken yaninda olmamasini ayarlamislar bence. Gerci diger kisiler niye ille de Asli'yi boyle yarim yamalak bir sevginin oldugu bir evlilige iterler bilmem. Bu arada tumor hissizlestiriyormus demek onu da ogrendik. Asli'ya da kizmayi bekledim butun bolum ama sanirim o sahne hastanede gerceklesmeyecek ya da vazgecildi. Sonucta Asli her zamanki kotu niyetli olmadan ama saf haliyle tutarli bir bolum atlatti.
Nevzat: Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis bunu ogrendik. Adamin bosanmaya niyeti olsa zaten Ozlem ortadan kaybolunca karisina donmezdi. Her neyse, adamin fazla israrci olmasi pis kokular cikarmisti zaten bolumun basinda. Sonrasinda da kisa surecek zaferinin gururuyla ortada dolasti ve de o durumda bile kabardi ve de Omer'in sinirlerini bozmayi basardi elbette. Nevzat'in karisi ve oglu ortaya cikinca aklima Memnun Kaygisiz senaryosu geldi ama neyse ki o kadar ileri gitmemisler. Bu kadar cok hediye vermesi, el ustunde tutmasi da yalan soylemesini bastirmak icinmis onu da anladik. Resmen gozunu boyamak istemis de sonra gercek ortaya cikarsa bir sansi olsun diye. Mazeret de super 'Asik olmustum' Madem asik oldun, o zaman karini bosarsin oyle cikarsin kadinin karsisina evlenme teklif edersin. Bir de nisan yapmislar ya PES dogrusu. Sanki Feride'nin cebinden duseni ben kagit parcasi diye hatirliyorum ama belki kesinlikle soylenmemistir. Ya bir de hafiza kaybi icin o kadar gazeteye ilan verilecegine once CD'yi acilan bir yere goturselermis ya :img-hyste Ama artik alistik boyle manasiz hareketler yapmasina karakterlerin ;) Son sahnede Nevzat'in rahatligi ve kendinden emin tavirlari cok ilgincti, pek de anlam veremedim ama en sonunda Nevzat'in oglunun boyu hakkinda yaptigi yorumdaki verdigi duygu da muthisti. Karakteri bastan beri sevmesem de oyunculuguna soz soylersem tas kesilirim valla!
Yilmaz: Dizinin yarisinda hastanede yattiysa da, sonrasinda ozellikle Filiz'in arkasindan baktigi sahnede cok etkilendim. Adam gozlerini yine tip mucizesi Filiz sayesinde araladiktan sonra, dogal olarak Filiz diyerek uyandi. Hastanede kaldigi zamanlarda yine surekli Filiz'i bekledi, sonrasinda da cicek gelince (bu arada hemsire nasil hamile demedi Filiz icin onu anlamadim) de bir umutla adam ayaklandi. Arkasindan bakti, Filiz'in niye boyle davrandigina anlam veremedi dogal olarak. Gerci Yilmaz Asli ile birlikte olmaktan da cok sikayetci gozukmuyordu onu da belirtmem lazim. Sonrasinda gelinlik cikinca ortaya, Feride'ye verdigi ogude o uydu ve de madem o gelmiyor ben giderim dedi ve Filiz'in niye hic gelmedigini bulmaya gitti. Son sahne tam kavusamayan asiklardi Fahriye'nin de dedigi gibi. Yilmaz yine destegini belirtti ama bu sefer sorumluluklarin farkindaydi o da. Son sarilma sahnesi de cok duyguluydu, orada hem tesekkur, hem pismanlik, hem son kez sarilma istegi bir suru duygu vardi. Iki oyuncu da replige cok da ihtiyaclari olmadigini kanitladilar, tebriklerim her iki oyuncuya da. Yilmaz'in Feride'ye soyledigi ogudu duyunca tamam dedim Yilmaz bizim forumu okumaya devam ediyor. 'Ne hissediyorsan oldugu gibi soyle' Valla Yilmaz da Filiz de bu hafta bu cifte calistilar. Her neyse, Yilmaz iyilesmenin ve Filiz'i kurtarmanin sevinci ile, kendi hatalarinin da etkisiyle Filiz'e istedigi gibi kavusamamanin SIKINTISINI birarada yasadi. Bolum repligi de ondan geldi bu hafta uzun bir aradan sonra 'Yaram gecti ara ara sizliyor, seni hatirlatiyor'
Filiz: 'Tip mucizesi olma' durumu hakkinda hala icimden gulmek gelse de, aslinda o sahne duyguluydu hakkini vermem lazim. Tuba Buyukustun artik uzmanlasmis oldugundan da gerek hastane sahnelerinde acisini ve de kendini suclamasini cok iyi canlandirdi. Omer'in daha fazla yipranmasin ve suclamalara maruz kalmasin diye eve goturmek istemesine ragmen orada kalmak istemesini cok iyi anladim. Herhalde icine dogmustu Yilmaz'i hayata dondurecegi ;) Saka bir tarafa, bir dakika bile oradan ayrilmak istememesi cok dogaldi, sonucta cocugun babasi ve sevdigi adam soz konusuydu. Orada yalniz dururken Feride'nin moral verici sozleri ve acisini paylasmasiyla biraz umudu artti sanki. Eve gitiginde de bebek giysilerine bakip sonra da tekrar oraya gitmek istemesi de normaldi. Ben hala cenazeyi kabus olarak gorup sonra nasil bir moralle ve inancla yogun bakima daldigini anlayamadiysam da, sonucta o sahne belli ki digerlerinin Filiz'i ve Filiz'in de kendini suclamayi kesmesi icin yazilmisti belli ki. Ne kadar sacma olsa da haftalar sonra Filiz'i gulerken gormek iyi oldu. Bu arada Filiz Yilmaz'a cocugu soylememekte israr ederse ve de cocugun adini Yilmaz koyarsa kabustaki gibi ne yalan soyleyeyim hic sasirmam :img-hyste
Filiz'in ustun gayreti Yilmaz'a gozlerini kisa sureli aralattiysa da, sonrasinda Filiz'in Asli ile ilgili gercegi ogrenmesiyle herhalde hatalarinin bedeli olarak Yilmaz'siz kalmayi kabul etti ve de fedakarlik yapmaya karar verdi. Tabi ki o da forumu okuyordu ve de 'Baska bir kadinin mutsuzlugu uzerine mutluluk kuramam' dedi. Filiz'in karari konusunda yorum yapmam gerekirse bulundugu ruh durumu icinde cok sasirtmadi beni, yine de cocuguna ve Yilmaz'a haksizlik yaptigini dusunuyorum bu karariyla. Yilmaz'in yerine de kararlar almis pozisyonda su anda Filiz. Cicegi bildigimiz Filiz birakabilirdi, o birakamadigina gore artik bildigimiz Filiz'den farkli oldugunu kanitladi. Omer'in dedigi gibi Filiz'in Yilmaz'dan kacmasi da ne kadar surebilirdi ki, zaten cok da uzun surmedi. Bilmiyorum ama ben askimdan olsem de beni kurtaran adama mutlaka tesekkure giderdim gibi geliyor. Bu arada son sahnede ben de Omer gibi iki buklum cicek dikmesine bir anlam veremedim. Ya direkt oturursun birsey serip tasin ustune, ne gerek var oyle anlamsiz bir pozisyonda durmaya!! Filiz Feride hakkinda oguduyle abisini biraz yumusatti, sonra da kendisinin dedigi gibi artik sansi kalmadigina inandigi sevdigi adam geldi yanina. Daha once de yazdigim gibi Yilmaz'in 'bilinen gercekler' karsisinda bile boyle davranmasi onu iyice duygulandirdi ama basta da soylendigi gibi Filiz'in inadi meshurdu, yine kendi dogrularina gore hareket etti. Sarilma sahnesi gercekten duygusaldi daha once de yazdigim gibi. Oyuncular basariliydi cok ve de hatalari sebebiyle kizsak da karakterlere bayagi duygulandim izlerken.
Omer'i ve Feride'yi daha uzun yazarim, o yuzden once bunu yollayayim da :)
çiçekçilikte iflas ederlerse yine filizin yüzünden olur:img-hyste filizi yine asarız bize bahanemi yok:img-hyste :img-hyste (böyle şeker bi kız görmedim ya) buda itiraf köşem olsun:img-hyste
Bu açıdan hiç bakmamıştım doğru çiçekçi açarlar sonra iflas ettiklerindede bol bol eleştiririz Filiz'i...:D
Evet evet vazgeçtim açsınlar çiçekçiyi....:img-hyste
ismailsurucu
12-05-07, 16:40
yok yahu sabredemem ben acilen asmam lazım..:img-hyste sevgili sbr,delfin,eva arkadaşlarım.. şimdi tamam aslı sözlüsü ve yakında evlenecekler.. şimdi bu aslı kız o kadar dengesiz oldu ki ilk başta demediğini bırakmadı filize sonrada muhteşemsin dedi..:img-hyste şimdi orada filizin beklemesi en doğal hakkı değil mi?:icon_whis sonuçta bir geçmişi var ve halada devam eden bir sevgi var.. şimdi adam uyanıyor ve ilk söz filiz demesi oluyor... bunları iyi hesaplamak lazım..
sonuna kadar haklısınız.illa çocuk olayı öğrenildikten sonramı aradan çekinilmesi gerekiyor.zaten görmüyormu yılmaz'ın filiz'i hala unutamadığını,peşinden gidip cem'in elinden kurtardığını.normal bir insan gidip kendini zor durumlara bırakırmı ölümle burun buruna gelirmi.bunları düşünse çocuk olayı aydınlanmadan gitmesi gerekir diye düşünüyorum.bir insan bu kadar kör olamaz.
Doğru seyirci Filiz ile Yılmaz'ın barışmalarını istiyor.Barıştıkları zaman 1 bölüm bilemedin 2 bölüm izlerler sonrada yavaş yavaş azalır reytinglerimiz...:sad53:
Biz Türk Milleti acıdan,entrikadan vede gözyaşından hoşlanıyoruz...:img-yes:
Dizimizdeki belirsizlik aynı zamanda izlenmesinide sağlıyor. Aslı bu belirsizliği yaratıyor. Seyirci öncelikle acaba Aslı ile Yılmaz evlenecekmi evleneceklerse Filiz ne olacak diye bakıyor diziye....:img-yes:
vallahi ben bir ara ümidi kesmiştim bu bebek olayından ölmeden görecek miyim diyordum:img-hyste doğru halkımız entrikadan hoşlanıyor ama bir yere kadar artık herkes bir an önce 20 küsür bölümdür açıklanmayan bebeği ve 40 dür süren yılmaz-filiz ayrılığının bitmesini istiyor bakalım çarşambayı merakla bekliyoruz gerçi bölüm den pek fazla bir şey beklemiyorum yani tahminim nikah hazırlıkları ile geçecek ve bölümün sonunda da aslı yılmaz-filiz konuşmasını duyacak
berna destansı yorumunu okuduktan sonra tebrik ediyorum. Çok güzel özetlemişsin.Katıldığım noktalar çoğunluktaydı ...
Bu arada filiz hep aynı tarz giyiniyor bu fakirlik yaramadı kıza ya :img-hyste O bez parçasıda giyse üstüne yakışır... Ama biraz daha güzel giysin diyorum başka bişe demiyorum.
ismailsurucu
12-05-07, 16:50
Yılmazda filizine (dünkü bölümün ufak bir özeti yılmazın hislerinden)
Sevdiğim döndüm sana zaten hiç gitmemiştim senden
Dönüşüm bana verdiğin inanç bana verdiğin o öpülesi ellerin
Tuttuğun anda elimi azraile dur dedim benim bekleyenim var
Onu bırakıp gidemem ona verdiğim sözden dönemem
Sevdiğim bana baktığın her saniye sevgini hissettim yüreğimde
Gözlerini kapatıp benim ölüm günümü düşündüğünde bile
Sırf senin o anı yaşamaman için yeniden döndüm geriye
Ama senin ellerine ihtiyacım vardı kalbimin ve benimde
Geldin dokundun benim ellerime o güzel sevgi dolu yüreğinle
Sevdiğim yanıma geldiğin an sevincin kat be kat belirgin yüzünde
Benim senden gitmeyişime o kadar mutlu olmuşsun ki gördümde
Hayal meyal ellerimi tuttuğun anda gözlerimle karşılık verdim sana
Sonra gerçketen hayal sandım da gözlerimi açıtğımda sen yoktun karşımda
Sevdiğim ilk senin ismini andı sana ait olan bu dudaklarım
Gördüğümün hayal olmadığını diledim duyduklarım karşısında
Sen gerçekmişsin ben seni gerçekten hissetmişim o anda
Ama şimdi sen değil de başkaları var yanımda ama ben yalnızım
Sevdiğim beni görmeye gelmişsin elinde geçmişi hatırlatan çiçeklerle
O an içimden tarifi imkansız sevinçler birbirleri ile dans etmek de
Kim diye sorduğum da bile ben senin olduğunu bilmekteydim de
Arkandan baktığımda dilimden dökülen "filiz" sendin sevdiğim de
Sevdiğim seni görmek için ayaklarım beni sana getirdi ve karşındaydım
O kadar güzeldin ki sanki seninle hiç o karanlık ayrılığı yaşamamışım
Seni seyrederken kendimden geçmişim de bakışlarınla geldim kendime
Sana koşup sarılmak seni doyasıya öpmeyi o kadar çok istedimde
Bana uzak duruşun engel oldu gözlerime ve yüreğime
Sevdiğim senin kurtuluşunu görmek bende inan ne kederleri sildi de
Hani sordun ya bana yaramın nasıl olduğunu dedim ya bende
"Ara sıra sızlıyor senin acını hatırlatıyor" bir çare gönlüme
Senin yanından gitmemi istediğinde gidecekken sözlerinle döndüm de
Sevdiğim güzel gözlerinde gördüğüm yaşlar aslında gitmemi istememek de
Bende yenildim o yosun gözleri yeşilinde kal deyişine sevdiğim
Nihayet hasretleri bitirmek istercesine ikimizde birbirimize kenetlendik
Bu nasıl bir sevdaymış ki ne sen ne de ben birbirimizden geçebilmişiz
eline yüreğine sağlık.duygular bukadarmı güzel yansıtılr.okurken bile hala insanlar duygulanıyorsa bu duyguların dışa vurumudur.teşekkür ediyorum.
NOT:ayrıva bugün doğum gününmüş.tebrik ediyor,nice mutlu seneler diliyorum.
Yilmaz: Dizinin yarisinda hastanede yattiysa da, sonrasinda ozellikle Filiz'in arkasindan baktigi sahnede cok etkilendim. Adam gozlerini yine tip mucizesi Filiz sayesinde araladiktan sonra, dogal olarak Filiz diyerek uyandi. Hastanede kaldigi zamanlarda yine surekli Filiz'i bekledi, sonrasinda da cicek gelince (bu arada hemsire nasil hamile demedi Filiz icin onu anlamadim) de bir umutla adam ayaklandi. Arkasindan bakti, Filiz'in niye boyle davrandigina anlam veremedi dogal olarak. Gerci Yilmaz Asli ile birlikte olmaktan da cok sikayetci gozukmuyordu onu da belirtmem lazim. Sonrasinda gelinlik cikinca ortaya, Feride'ye verdigi ogude o uydu ve de madem o gelmiyor ben giderim dedi ve Filiz'in niye hic gelmedigini bulmaya gitti. Son sahne tam kavusamayan asiklardi Fahriye'nin de dedigi gibi. Yilmaz yine destegini belirtti ama bu sefer sorumluluklarin farkindaydi o da. Son sarilma sahnesi de cok duyguluydu, orada hem tesekkur, hem pismanlik, hem son kez sarilma istegi bir suru duygu vardi. Iki oyuncu da replige cok da ihtiyaclari olmadigini kanitladilar, tebriklerim her iki oyuncuya da. Yilmaz'in Feride'ye soyledigi ogudu duyunca tamam dedim Yilmaz bizim forumu okumaya devam ediyor. 'Ne hissediyorsan oldugu gibi soyle' Valla Yilmaz da Filiz de bu hafta bu cifte calistilar. Her neyse, Yilmaz iyilesmenin ve Filiz'i kurtarmanin sevinci ile, kendi hatalarinin da etkisiyle Filiz'e istedigi gibi kavusamamanin SIKINTISINI birarada yasadi. Bolum repligi de ondan geldi bu hafta uzun bir aradan sonra 'Yaram gecti ara ara sizliyor, seni hatirlatiyor'
Filiz: 'Tip mucizesi olma' durumu hakkinda hala icimden gulmek gelse de, aslinda o sahne duyguluydu hakkini vermem lazim. Tuba Buyukustun artik uzmanlasmis oldugundan da gerek hastane sahnelerinde acisini ve de kendini suclamasini cok iyi canlandirdi. Omer'in daha fazla yipranmasin ve suclamalara maruz kalmasin diye eve goturmek istemesine ragmen orada kalmak istemesini cok iyi anladim. Herhalde icine dogmustu Yilmaz'i hayata dondurecegi Saka bir tarafa, bir dakika bile oradan ayrilmak istememesi cok dogaldi, sonucta cocugun babasi ve sevdigi adam soz konusuydu. Orada yalniz dururken Feride'nin moral verici sozleri ve acisini paylasmasiyla biraz umudu artti sanki. Eve gitiginde de bebek giysilerine bakip sonra da tekrar oraya gitmek istemesi de normaldi. Ben hala cenazeyi kabus olarak gorup sonra nasil bir moralle ve inancla yogun bakima daldigini anlayamadiysam da, sonucta o sahne belli ki digerlerinin Filiz'i ve Filiz'in de kendini suclamayi kesmesi icin yazilmisti belli ki. Ne kadar sacma olsa da haftalar sonra Filiz'i gulerken gormek iyi oldu. Bu arada Filiz Yilmaz'a cocugu soylememekte israr ederse ve de cocugun adini Yilmaz koyarsa kabustaki gibi ne yalan soyleyeyim hic sasirmam
Filiz'in ustun gayreti Yilmaz'a gozlerini kisa sureli aralattiysa da, sonrasinda Filiz'in Asli ile ilgili gercegi ogrenmesiyle herhalde hatalarinin bedeli olarak Yilmaz'siz kalmayi kabul etti ve de fedakarlik yapmaya karar verdi. Tabi ki o da forumu okuyordu ve de 'Baska bir kadinin mutsuzlugu uzerine mutluluk kuramam' dedi. Filiz'in karari konusunda yorum yapmam gerekirse bulundugu ruh durumu icinde cok sasirtmadi beni, yine de cocuguna ve Yilmaz'a haksizlik yaptigini dusunuyorum bu karariyla. Yilmaz'in yerine de kararlar almis pozisyonda su anda Filiz. Cicegi bildigimiz Filiz birakabilirdi, o birakamadigina gore artik bildigimiz Filiz'den farkli oldugunu kanitladi. Omer'in dedigi gibi Filiz'in Yilmaz'dan kacmasi da ne kadar surebilirdi ki, zaten cok da uzun surmedi. Bilmiyorum ama ben askimdan olsem de beni kurtaran adama mutlaka tesekkure giderdim gibi geliyor. Bu arada son sahnede ben de Omer gibi iki buklum cicek dikmesine bir anlam veremedim. Ya direkt oturursun birsey serip tasin ustune, ne gerek var oyle anlamsiz bir pozisyonda durmaya!! Filiz Feride hakkinda oguduyle abisini biraz yumusatti, sonra da kendisinin dedigi gibi artik sansi kalmadigina inandigi sevdigi adam geldi yanina. Daha once de yazdigim gibi Yilmaz'in 'bilinen gercekler' karsisinda bile boyle davranmasi onu iyice duygulandirdi ama basta da soylendigi gibi Filiz'in inadi meshurdu, yine kendi dogrularina gore hareket etti. Sarilma sahnesi gercekten duygusaldi daha once de yazdigim gibi. Oyuncular basariliydi cok ve de hatalari sebebiyle kizsak da karakterlere bayagi duygulandim izlerken.
Berna;
Yorumunu yine bir çırpıda okudum bitirdim ellerine sağlık..
Özellikle Tuba'yla Bülent İnal'In karşılıklı sahnelerde repliğe ihtiyaçları olmadığına katılıyorum. İkisinde gözleri bayaa bir konuşuyor zaten..:good:
FÖMER yorumunuda bekliyoruz:)...
Çok güzel bir bölümdü.Reklam aralarında bile beklemek çok zor geldi bana.Oyuncuların hepsi harikaydı özellikle Filiz ve Yılmaz duygularını çok iyi hissettirdiler öyle ki tv başında ben de aynı şeyleri hissettim ve duygulandım.Harikaydılar.Geçen bölümdeki son sahne gibi bu bölümünde son sahnesi çok etkileyiciydi.Çaresizlik,pişmanlık kısacası bir çok duyguyu içinde barındırıyordu.Kesinlikle birinciliği hak eden bir bölümdü.
Senaryo olarak birtakim gariplikler olduysa da genelde iyi oyunculuk da olunca iyi bir bolum izledigimizi dusunuyorum. Senaryo ve cekim de tipki oyunculuk gibi dram sahnelerinde cok daha iyiydi. Rica ediyorum aksiyon sahneleri olacaksa da bu minimuma indirilsin artik. Bu hafta karakterler ustunden yorum yapmaya karar verdim.
Fatih: Dizinin en cabuk iyilesen adami olma rekorunu elinden alan kisiydi. Yilmaz ve Ekrem'in himayesine girdigi icin artik kendini de kurtardi, artik muhtar ona copcatanlik da yapsin
Ceyda: Filiz'in sirlarini paylastigi kisiydi yine. Guzel seyler soyledi, Filiz'i zorla hastaneye de goturdu ama basinda refakatci olarak gitmesi gerektigini dusunmedi. Ustundeki bluzu cok begendim
Mahalleli: Bu bolum once Handan'dan sonra da Mualla'dan desteklerini esirgemedikleri icin onlara bravo diyorum. Iyi dost kotu gun dostuymus diye bosu bosuna dememisler. Melahat Hanim'a kucuk Elif'e gozkulak olmus.
Kucuk Elif: Dizinin surekli asik ve uzgun suratlarla karsilasan cocugu. Halasi acilarin kadini, babasi da son sahneye kadar bahtsiz ask adami oldugu icin hep birilerini uzgundu ve ona hicbirsey soyleyen yoktu. Ustelik Feride Ablasi da hic yanina gelmiyordu. Gelince de babasi onunla gorusmesine izin vermiyordu!
Mujgan Hanim: Son derece umutlu sozler eden, herkese moral vermeye calisan ayakta duran guclu bir komsu oldugunu gosterdi. Hastanedeki tatsiz sozler icin ortaligi toparlamaya calisti. Omer'e soylemis oldugu 'Bir tek can sagligi onemli, gerisi bos degil mi Omercim?' sozu de moral desteginin nerelere kadar uzandigini gosterdi.
Ali-Sema- Mirsad: Onlarin hikayesi de uzamisti, onu da gayet guzel bitirdiler, gozlerim doldu Sema Mirsad'a sarilinca. Ben anladim ki senaristler oykuleri baslama ve bitirme konusunda hic fena degil ama uzatma konusunda son derece kotuler. Sema'nin direkt evlat edinme gibi bir duruma gitmesi zaten zor olurdu, en dogrusunu yaptilar koruyucu aile olarak. Ali'nin de sessiz protestosu ise yaradi ama keske herkesin ortasinda degil de evdeyken bunu yapsaydi ama Ali'den de fazlasini beklemek zor olurdu. Hastanede de masallah yangina korukle gitme konusunda ders verebilecek davranislarini surdurdu.
Aysel Abla: Nevzat'in uyuttugu karakterlerden birisi, boylece adamin nasil herkese yalan soyledigi ortaya cikti, 'Nevzat gibi seven adam kacirilir mi' Valla boyle yalanciysa oyle bir kacirilir ki!!
Safiye Hanim: Valla bu kadin olunca Cem'in sahneleri bile bos gelmiyor. Butun bu olanlardan dolayi dogal olarak kendini suclayanlar grubuna o da dahildi. Hatalari olmus olsa da onu anliyorum, insan kendi cocuguna kotulugu konduramaz ki, o hep 'yakisikli prensi' olarak kalir.
Cem: Boyle az gozuksun yine edebiyat parcalasin kabulumdur. Annesinin de etkisiyle bu hafta Cem'in sahneleri vasatin bayagi ustune cikti. Icimden bir ses hala babasinda da oldugu dusunulunce akli dengesi iyice bozulacak ve de akil hastanesine yatacak diyor. Filiz ne derse desin hayal aleminde yasamasinin sebebi de iyice ortaya cikti. Keske senaristler bu karaktere harcadiklari emegi basrol karakterlerine de harcasalardi. Bu hafta belki kacmayabilir dedim Cem ama icimden bir ses hala tersini soyluyor.
Ekrem: Kisa da olsa etkili sahneleri vardi, o da kendini sucladi. Gerci Yilmaz oyle istedi ama yine de orada olsaydim dedi hakli olarak. Zaten babasi yerine koydugu Kemal Bey'i kaybetmisti, simdi de kardesi yerine koydugu Yilmaz'i kaybetme korkusunu cok iyi verdi. Keske 2. sezon ona da dogru durust bir oyku yazilsaydi. Vermis oldugu TEGEV mesaji da siritmadi yerine oturdu bence.
Yilmaz'in doktorlari: Valla onlar icin uzulmedim dersem yeridir, gerci onlar islerini hakkiyla yapmislar en azindan onu gosterdiler ama ben bir ara Filiz elektrosoku alip kendisi uygulayacak diye korkmadim da degil. Neyse, en azindan doktorlarin beceriksiz oldugu gibi birsey cikmadi, sadece Filiz'in tip mucizesi oldugu ve de inadinin her zaman da kotu sonuclari olmadigini gostermek icin yazilmis bence absurd bir sahnenin kurbani oldu doktorlar da. Ancak duygusal bir sahne olmasi gerekirken herkes cumbur cemaat yogun bakima girince koptum :img-hyste
Handan Hanim: Biraz umutsuz seyler konussa da Yilmaz'a hakkini vermeyi surdurdu, soylemedi ama o da olanlar yuzunden kendini suclayanlardan biriydi diye dusunuyorum. Sonrasinda hastaneye gelip tesekkur etmesi dogru bir davranisti yine.
Mualla Hanim: Mujgan Hanim'a dizinin basinda yemek pisirmesi son derece guzeldi. Vurulmanin hemen akabinde olmasaydi, Filiz'in suclu oldugunu dusunmesini normal karsilardim ama sicagi sicagina biraz tuhaf geldi bana. O sirada oglunun sagligi disinda birsey dusunemez diye dusunmustum ama dedigim gibi cok da kizamadim ona. En azindan oyunculuk adina birseyler yapabildigi bir bolumdu oyuncunun. Eski Mualla geri dondu ve bakislarindan ben bile korktum, zaten kendini suclayan Filiz nasil etkilenmesin? Sonrasinda tip mucizesi Filiz oglunu geri getirince ona olan kizginligi gecti neyse ki ve de Filiz'in guldugunu gorduk bir ay sonra falan :) Mualla torun konusunda 'insallah' deyince bana tabi ki gulmek tuttu.
Fahriye- Salih: Hastanede en cok onlar icin uzuldum, kendi acilari bir yana, bir taraftan da annelerine goz kulak olmaya ve de ona moral vermeye calistilar, boyle durumlar cok zordur. Her iki oyuncu da abartmadan cok da inandirici bir sekilde oynadilar o sahnelerde. Fahriye'nin Filiz'le konusmasinda biraz fazla israrci bulduysam da abisinin, Filiz'in ve Asli'nin daha fazla uzulmemesi icin oyle davrandigini bildigimden olacak cok kizamadim. Sonucta 'bildigi gercekler' isiginda konusuyordu o da. Yilmaz'in Asli'yi birakamayacagini biliyordu boyle bir durumda.
Asli: Tipki Mualla gibi Filiz'i suclamasini normal karsiladiysam da zamanlamasi hakkinda suphelerim vardi. O durumda bunu dusunebilecegine pek inanmiyorum acikcasi her iki karakterin de. Bu arada bizim forumu okuyan karakterlere Asli da katilmis ;) Neyse, sonrasinda gelip ozur dilemesi, asiri tepki gosterdigini soylemesi ve onun da kendini suclamasi fena bir sahne degildi. Yilmaz'in oldugu dusunuldugu zamanda da ben onun uzuntusunu, sonrasinda da sevincini hissettim bu sefer. 'Mutlulugumu bana geri verdin' sozuyle bizim kizimiz yine olaylardan bihabermis gibi bir goruntu cizse de, sonrasinda bence artik nisanlisina sahip cikmaya dogru adimlar atti diye dusunuyorum. Filiz'in Yilmaz'i cok sevdigini anladi da, Yilmaz'in da oyle oldugunu anlamamasi icin Yilmaz ayilirken yaninda olmamasini ayarlamislar bence. Gerci diger kisiler niye ille de Asli'yi boyle yarim yamalak bir sevginin oldugu bir evlilige iterler bilmem. Bu arada tumor hissizlestiriyormus demek onu da ogrendik. Asli'ya da kizmayi bekledim butun bolum ama sanirim o sahne hastanede gerceklesmeyecek ya da vazgecildi. Sonucta Asli her zamanki kotu niyetli olmadan ama saf haliyle tutarli bir bolum atlatti.
Nevzat: Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis bunu ogrendik. Adamin bosanmaya niyeti olsa zaten Ozlem ortadan kaybolunca karisina donmezdi. Her neyse, adamin fazla israrci olmasi pis kokular cikarmisti zaten bolumun basinda. Sonrasinda da kisa surecek zaferinin gururuyla ortada dolasti ve de o durumda bile kabardi ve de Omer'in sinirlerini bozmayi basardi elbette. Nevzat'in karisi ve oglu ortaya cikinca aklima Memnun Kaygisiz senaryosu geldi ama neyse ki o kadar ileri gitmemisler. Bu kadar cok hediye vermesi, el ustunde tutmasi da yalan soylemesini bastirmak icinmis onu da anladik. Resmen gozunu boyamak istemis de sonra gercek ortaya cikarsa bir sansi olsun diye. Mazeret de super 'Asik olmustum' Madem asik oldun, o zaman karini bosarsin oyle cikarsin kadinin karsisina evlenme teklif edersin. Bir de nisan yapmislar ya PES dogrusu. Sanki Feride'nin cebinden duseni ben kagit parcasi diye hatirliyorum ama belki kesinlikle soylenmemistir. Ya bir de hafiza kaybi icin o kadar gazeteye ilan verilecegine once CD'yi acilan bir yere goturselermis ya :img-hyste Ama artik alistik boyle manasiz hareketler yapmasina karakterlerin ;) Son sahnede Nevzat'in rahatligi ve kendinden emin tavirlari cok ilgincti, pek de anlam veremedim ama en sonunda Nevzat'in oglunun boyu hakkinda yaptigi yorumdaki verdigi duygu da muthisti. Karakteri bastan beri sevmesem de oyunculuguna soz soylersem tas kesilirim valla!
Filiz: 'Tip mucizesi olma' durumu hakkinda hala icimden gulmek gelse de, aslinda o sahne duyguluydu hakkini vermem lazim. Tuba Buyukustun artik uzmanlasmis oldugundan da gerek hastane sahnelerinde acisini ve de kendini suclamasini cok iyi canlandirdi. Omer'in daha fazla yipranmasin ve suclamalara maruz kalmasin diye eve goturmek istemesine ragmen orada kalmak istemesini cok iyi anladim. Herhalde icine dogmustu Yilmaz'i hayata dondurecegi ;) Saka bir tarafa, bir dakika bile oradan ayrilmak istememesi cok dogaldi, sonucta cocugun babasi ve sevdigi adam soz konusuydu. Orada yalniz dururken Feride'nin moral verici sozleri ve acisini paylasmasiyla biraz umudu artti sanki. Eve gitiginde de bebek giysilerine bakip sonra da tekrar oraya gitmek istemesi de normaldi. Ben hala cenazeyi kabus olarak gorup sonra nasil bir moralle ve inancla yogun bakima daldigini anlayamadiysam da, sonucta o sahne belli ki digerlerinin Filiz'i ve Filiz'in de kendini suclamayi kesmesi icin yazilmisti belli ki. Ne kadar sacma olsa da haftalar sonra Filiz'i gulerken gormek iyi oldu. Bu arada Filiz Yilmaz'a cocugu soylememekte israr ederse ve de cocugun adini Yilmaz koyarsa kabustaki gibi ne yalan soyleyeyim hic sasirmam :img-hyste
Omer'i ve Feride'yi daha uzun yazarim, o yuzden once bunu yollayayim da
eline sağlık berna bölüm yorumun myteşem olmuştur özellikle filiz ve yılmazın repiğie ihtiyaç duymadığı konusunda bende senınle aynı fikirdeyim çünkü dünde ikisininde gözleri konuştu.Fömer çifti hakkında yorumunu dört gözle bekliyorum:good:
bende öyle tahmin ediyorum sevgili bego görecek sarılırken veya kısmetse birbirlerini öperken ama yinede arkadaşça bir samimiyet anlıyacak herhalde:img-hyste şuan için aslıya fazla kızmıyorum ama öyle sarıldıklarını görürse ve hala evlenmeye çalışırsa yılmazla işte o zaman aslıyı benim elimden kimse kurtaramaz (zaten kim kurtarmak isteyecek ki:img-hyste ) inşallah 74 te olmadı 75 te aslı işi çözümlenir:happy0064
yok öpüşmezler heralde ama sarılmalarınıda görünce arkadaşça samimiyet diye düşünmez çünkü kısa özette Aslı,yılmazın filize olan aşkını sorguliycak yazmışlar.Zaten bu sarılmayıda anlamazsa yazık Aslının zekasından iyice şüphe ederim :img-hyste zaten asmak için yer arıyorumm
yok öpüşmezler heralde ama sarılmalarınıda görünce arkadaşça samimiyet diye düşünmez çünkü kısa özette Aslı,yılmazın filize olan aşkını sorguliycak yazmışlar.Zaten bu sarılmayıda anlamazsa yazık Aslıya zekasından şüphe ederim onun :img-hyste
Arkadaşlar kız hasta. Bu kadar gitmeyelim üstüne.:img-hyste Hastalığına verelim. :=)))))))Demekki bazı şeyleri hissetmediği gibi algılayamıyor da...:img-hyste
Arkadaşlar kız hasta. Bu kadar gitmeyelim üstüne.:img-hyste Hastalığına verelim. :=)))))))Demekki bazı şeyleri hissetmediği gibi algılayamıyor da...:img-hyste
Sana katılıyorum . Beynide durmuş kızın tümorden... Yazık günah yaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Biz aslıya yardım edelim bence ben onu bizim eve alayım bi güzel ıslatayım . Bak o zaman nası herşeyi şıp diye anlar :img-hyste
doğru algılamasında ve hissetmesinde bi problem olduğunu bu bölüm iyice anladık ama ne fark eder körde olsa o sarılmayı hissederrr zaten hiç şüphem yok aslı bu bölüm 180 derece dönücek:)
dünkü bölümü izlerken gözyaşlarımı tutamadım gerçektende..ama mualla ve özellikle aslının o ilk başlardaki filize karşı sözlerine çok sinir oldum canım filizim yinede bırakmadı bekledi..son sahneye zaten bittim artık söyle be filiz şimdide aslı hasta die sölemicek...gelecek bölümle ilgili tüyo geldimi?bence düğün gelecek bölümün sonunda olabilir...aslı bebeği örenip vazgeçicekmiş diye duymuştum...çok güzel bir bölümdü..hele son sahne keşike hepğ öyle olsalar hiç bıkamdan izlerimm..alininde orda filize tepki göstermesini çok saçma buldum kaç yıldır filiz yüüzünden ne çekti der gibi bişiy dedi...yeni bölümle ilgili tüyo varmı?
first lady
12-05-07, 17:41
dün gece dizifilm'e üye olduğumu bilen tüm eş,dots,akraba aradı.sen bilirsin bu yılmaz ölüyomu diye.ölmüyo dedim ama yinede gözyaşı sel oldu heryerde.annem,babam,kardeşim,e tabi ben sırayla ağlaştık:)bakkal sabah dediki ''dizi saatinde sokakta kimse yoktu.bakkala bile gelen olmadı''.düşünün yani hali.ve son olarak annemin az önce yaptığı yorumu yazıyorum.kendisi yengeme aynen şöyle dedi:
''hani yılmaz en sonunda filize sarıldıya.ohhhhhhhh!!dedim sarıl sarıl sakın bırakma.haaaaaahhhhhh aferin.sanki benim içim açıldı o filize sarılınca'':img-hyste :img-hyste kadının şekeri var dün gece kesin fırlamıştır 300e.resmen fenalık geçirdi:img-hyste :img-hyste
herkeze iyi yorumlar diliyorum.....
dünkü bölüm cidden güzeldi ve reytinglerimizde tek kelimeyle harika....
sevgili berna bölüm yorumunu büyük zevkle okudum yine harika seyler yazmissin cok güzel tespittlerde bulunmussun ...kaygisizler kismininda cok begendim ve hak verdim yani ....
canim filizim valla bölüm yorumunu siire doökmen harika olmus ama cok güzel ve etkileyici cokda duygulandim yani...
ama sorma ya benim siir denemek fiyaskoyla sonuclandi bi türlü toparlayamadim ya sonu olmuyor derken buseher basida olmadi neyse daha üstünde calisiyorum ....
bende suanda bölüm yorumu üstünde calisiyorum biter bitmez ekliycem ....
dün gece dizifilm'e üye olduğumu bilen tüm eş,dots,akraba aradı.sen bilirsin bu yılmaz ölüyomu diye.ölmüyo dedim ama yinede gözyaşı sel oldu heryerde.annem,babam,kardeşim,e tabi ben sırayla ağlaştık:)bakkal sabah dediki ''dizi saatinde sokakta kimse yoktu.bakkala bile gelen olmadı''.düşünün yani hali.ve son olarak annemin az önce yaptığı yorumu yazıyorum.kendisi yengeme aynen şöyle dedi:
''hani yılmaz en sonunda filize sarıldıya.ohhhhhhhh!!dedim sarıl sarıl sakın bırakma.haaaaaahhhhhh aferin.sanki benim içim açıldı o filize sarılınca'':img-hyste :img-hyste kadının şekeri var dün gece kesin fırlamıştır 300e.resmen fenalık geçirdi:img-hyste :img-hyste
valla benim annem de bizim diziyi izlio ama sıkı takipçi değil o hatırla sevgiliyi izlemek istiyordu ben kavga çıkarınca mecburen... Ama o şimdi seviyo ıa yı . Küçük kardeşim var aslı ağlarken aslıya sümüklü dedi :D o da aslıya gıcık oluyor :D
Bende ya ölmüyceni bildiğim halde boyle Cenaze sahnesinde annem diyo al ölmüş işte diyo ben diyorum sus ya olur mu o diyorum ama titreyerek . annem dalga geçiyor ... Ama Allahtan son sahnede annem yatmıştı ağladığımı görse hepten madara olurduk :img-hyste
Filizden Yılmaza
Sen haram mısın bana ?
Gözlerin yasak mı senden can taşıyana.
Öyle diyorlar . Bırak diyorlar git diyorlar.
Gideyim mi yılmazım ?
Gidelim mi ?
Hani sarılırdık seninle
Gezerdik kalplerimizin bir olduğu caddelerde
Dün uzaktan baktım oralara...
Bomboş soğuk,sensiz...
Özlüyorum seni Yılmazım... söyleyemiyorum.
Seni her gördüğümde acıyor sol yanım
Sen de beni özlüyor musun ?
Seninde sol yanın acıyor mu ?
Aşksız kalsın bu kalbim...
Sensiz kalsın yaptıklarının bedeline...
Susuz kalmış bir çiçek gibi solsun
Son tohumu bıraktıktan sonra toprağa
Gitsin... Sensiz yaşamaktansa .
Kalpte aşkın ile bavullarını toplayıp gitsin...