PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 20

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

kursuni19
08-05-07, 00:52
Bir tane daha gelsin

Yine hayallere dalip gitti gözlerim
Iki damla yas süzüldü, silemedim
Yoklugunda cok aci cektim
Yinede hasretini dindiremedim

Canlandi gözümde hayalin gönderemedim
Resmine bakipta derdimi söyleyemedim
Yaptiklarimdan dolayi pismanim diyemedim
Senden bir türlü aff dileyemedim

Severken ayrilmak ne zormus meger bilemedim
Terkedipte giderken inan kendimi hic affedemedim
Seni ne kadar cok özeldigimi sana gösteremedim
Seni seviyorum diyemeden, seni birakmam bilemedin

bego87
08-05-07, 00:53
:img-hyste o cümleler unutulmazlarım arasında yer ettii bende:)

bosverin sevmesenizde ölmesin...hapide cürüsün yani daha iyi olur ölürse hemn kurtulur...hapsde döt duvarda debelesin dursun....akli basina gelir belki

bencede ölmesinnn :img-pilot ceme hücre cezası versinler kapatsınllar kucucuk hücreye çıkamasın ölene kadar en ii ceza.:)

kursuni19
08-05-07, 00:54
Tolgacim cok tesekkür ederim, ama senin anlayamadigin iki sey var. Bir biz bir rekabet icinde degiliz, iki asik oldugumuzu nerden cikardin

forever_bim
08-05-07, 01:13
Yaa ben anlamiyorum.
Insan sevidigi icin gururunu kenara birakip niye boyle birsey yapmasinki?
Filiz gururu icin paraya kabul edmediyini izlerken cok sinir olmusdunuz, hatirliyorum.
Simdide Yilmaz gururlu degil diye sinir oluyorsunuz:img-hyste
Tabi yanlis anlamadiysam:img-wink:

Sevgili Buket, orda zor durumda olan bir adam vardı. Ayağı kaydırılarak hapse düşen. Orada gurur bırakılmalıydı. Bırakılmadı.

En başta şunu söylemek istiyorum. Burada onu bunu asacağımıza senaristleri assak daha hayırlı bir iş yapmış oluruz. Ne demek Yılmaz'ın, bebeğin başkasından olduğunu sanmasına rağmen Filiz ile mutluluk hayalleri kurması ? Ne kadar saçma birşey olur yani.Resmen bizlerle dalga geçmiş olurlar.

Aradan 1 ay geçiyormuş. Bu 1 ay içerisinde hem Yılmaz'ın hem de Aslı'nın karakteri feci halde değişiyor demek ki :img-help: . 5 senedir değişmeyen Yılmaz karakteri 1 ayda değişecek:icon_whis Aslı'nın kıskançlık duygusu kabaracak :icon_whis
Türk filmlerine ve ustalara saygıyla diyorlar. Bu saygıdan ziyade resmen Türk filmleri ile dalga geçmektir.Karakterler 1 ay içinde 180 derece dönmezler. Hadi döndü diyelim bunun sebebi ne olabilir? Yılmaz'ın Filiz'e olan aşkı mı ? Güldürmeyin beni Allah aşkına.

Bildiğim kadarıyla sevgili matraka, Yılmaz bebeği öğrenmesine rağmen nikah masasına oturacak demişti. Eğer sevgili se_nice'ın dediği gibi Yılmaz öyle bir hal alırsa sevgili matraka ,Yılmaz'ı nasıl asacak merak ediyorum.

Sevgili denmavi aynen seninle aynı fikirdeyim. Yılmaz light Selami oldu çıktı.

arkadaşlarım canlarım yılmazım yapmaz öyle şeyler tmm bazen anlam veremediğimiz şeyler yapıyor ama bu kadarını yapmaz siz yüreğinizi ferah tutun vardır bir bildiği yılmazımın yok eğer haklı çıkarsanız bir asam olayıda onun için hazırlarız nasılsa biden kaçmaz ama erken hemde çok erken en azından özet ve fragmanı beklemek gerek dahasi filizyılmaz konuşmalarını duymak gerek ondan sonra enine boyuna inceler, ölçer, tartar, biçeriz ona göre yılmazla ilgili karar bağlarız ama şimdi değil tmm diğer karakterlere bunu yapmadık hemen astık ama olsun yılmazımın azıcık torpili olsun dimi ama söz sizlerin dediği çıkarsa istediğinizi yapabilirsiniz filizimi astırmamak için yaptığım şeyleri şimdi yılmazıma yapmam gerekiyor malum benim çiftim olur kendileri:)

Sevgili Filizim

Maalesef anlaşamayacağız. Çünkü objektifim deyip Aslı olayında esas suçlu konumdaki Yılmaz'ı suçsuz yapıyorsun. Bu objektiflik değildir. Yılmaz Filiz'e kızıp Aslı'ya kapağı attı o zaman da suçlu Aslı oldu. Şimdi mi geldi Filiz aklına?

ben yılmaza bu kadar tepki duymuyorum sonucta ilk sezon elif baskasıyla evlenmesine ragmen hala onunla olabilme umudu olan da yılmazdı. yani simdi filizi bebegiyle kabullenmesi de cok garip değil. yılmaz seviyorsa göz yumabilecek bi karakter. daha önce niye affetmedi dersen de o zaman öfkesi askının önündeydi zamanla öfkesi gecti ve askını yine en derinlerinde hissetmeye basladı. zaten yılmaz böyle bi karakter önce öfkeleniyo o zman sessiz kalıp bekleyeceksin öfkesi gecince de askına sahip cıkıyo zamanında elifinde yapması gereken beklemekti o yapmadı, filiz de yılmazın sözlerini kendine yediremese de bakın o baskasının olmam dedi ve yine yılmazla olacak.

Elif olayı farklıydı. 9. ve 10. bölümleri izlemeni istirham edeceğim. İzlemişseydin de affına sığınacağım. Elif'i Ömer'e iten iki duygu vardı. Birincisi hoşlanma (ki Elif 7. bölümde kendi ağzıyla demişti) ikincisi ki bu daha baskındı. Minnettarlık. Ömer'i seçtiği için hiç kızmadım Elif'e. Elif olsam aynını yapardım belkide. Elif'in hayatı boyunca tek ciddi hatası oldu. Evliyken Yılmaz'a geri dönmek istemesi.

forever_bim
08-05-07, 01:18
Sırf Aslı'ya yüklenmek yersiz. Birinci bölümden başlayıp izleyin. Herkes Elif'e Ömer'e Yılmaz'a çamur atıyordu. Ama Filiz'in de hataları vardı. 7. Bölümde sırf şimdi dibinden ayrılmadığı Ceyda'dan kıskandığı için Murat'la çıkmaya başlayıp onun evinde Çin Yemeği yemeye gitmedi mi?Ya da Yılmaz peşindeyken Filiz Murat'la çıkmıyor muydu?

Ya da 13. Bölümde Yılmaz'la birlikte olduğunda o süreçte Yılmaz Filiz'e "Sana aşığım seni seviyorum" demiş miydi? Dediyse yazın. Aslı konusunda eleştirmenizi anlarım ama sırf Aslı'yı suçlu görmek tamamen tarafgirliktir.

sinem*
08-05-07, 01:32
Sırf Aslı'ya yüklenmek yersiz. Birinci bölümden başlayıp izleyin. Herkes Elif'e Ömer'e Yılmaz'a çamur atıyordu. Ama Filiz'in de hataları vardı. 7. Bölümde sırf şimdi dibinden ayrılmadığı Ceyda'dan kıskandığı için Murat'la çıkmaya başlayıp onun evinde Çin Yemeği yemeye gitmedi mi?Ya da Yılmaz peşindeyken Filiz Murat'la çıkmıyor muydu?

Ya da 13. Bölümde Yılmaz'la birlikte olduğunda o süreçte Yılmaz Filiz'e "Sana aşığım seni seviyorum" demiş miydi? Dediyse yazın. Aslı konusunda eleştirmenizi anlarım ama sırf Aslı'yı suçlu görmek tamamen tarafgirliktir.

Filiz anlattığın dönemlerde kıskançlığını sonuna kadar yaşıyordu,delici bakışlar fırlatıyordu ve muratla denemeye karar verdi nerden bilsin bir adam çıkıp kızın aklını başından alacağını :img-hyste sanki muratta çok dürüstçe ceydayla görüşüyordu :) oyun oynadı filizde oyuna düştü bence çok abes bir şey yoktu :) Ama filizin sonradan yaptıklarına ters bir davranışı olmadı ..Y

Yılmaz seni seviyorum demedi doğru ama kıza at aldı,sürekli peşindeydi cazibemden kaçamazsın dedi :) kızın peşindeydi burda aslı için öyle bir durum söz konusu değil...gerçi söz olayına kadar aslıda olduğundan çok yılmazda hata var ama neyse :)

forever_bim
08-05-07, 01:38
Filiz anlattığın dönemlerde kıskançlığını sonuna kadar yaşıyordu,delici bakışlar fırlatıyordu ve muratla denemeye karar verdi nerden bilsin bir adam çıkıp kızın aklını başından alacağını :img-hyste sanki muratta çok dürüstçe ceydayla görüşüyordu :) oyun oynadı filizde oyuna düştü bence çok abes bir şey yoktu :) Ama filizin sonradan yaptıklarına ters bir davranışı olmadı ..Y

Yılmaz seni seviyorum demedi doğru ama kıza at aldı,sürekli peşindeydi cazibemden kaçamazsın dedi :) kızın peşindeydi burda aslı için öyle bir durum söz konusu değil...gerçi söz olayına kadar aslıda olduğundan çok yılmazda hata var ama neyse :)

Yazdıkların Filiz'i haklı çıkarmıyor kanımca. Bak gün geldi hastane parasını iade etmek için Ceyda'ya muhtaç oldu. Zamanında Ceyda'nın toplantılarda Murat'a olan ilgisini kıskanıp o güne kadar görmediği Murat'la bir anda çıkmaya başlamıştı.
Ceyda'nın Murat'a olan ilgisini fark eden Filiz, Murat'ı sevmediği halde Murat'la çıkmakta sakınca görmedi. Filiz'in pek çok davranışını onaylamıyorum. Yılmaz'la samimi olduğunda da Murat'la ilişkisi bitmemişti. Hatta çok iyi hatırlarsın 13. Bölümde Murat onun arabasının silgisine kartvizitini bırakmıştı. Nerde olduğunu biliyorum manasındaydı kartvizit. Her neyse benim forumda canımı sıkan olay aşırı tarafgirlik Sinem'cim. Aslı ya da birbaşka kadın söz konusu olduğunda Filiz'i sürekli forum cilalayıp önümüze sunuyor. Bu da ister istemez hata aramamıza neden oluyor.:img-wink:

forever_bim
08-05-07, 01:47
Elif Yılmaz'ı beklemediği için eleştirildi? Nesini bekleyecekti? Mağazada işini seçmiş diye dünyanın kavgası kopmadı mı? Koca evin geçmini Elif sağlamıyor muydu? Elbette ben de olsam işimi bırakmazdım. Elif annesi ve kızkardeşine bakıyordu. 7. Bölümde Ömer ilan-ı aşk etti. 8. bölümde evlenme teklifi etti. Elif ikisine de yanıt vermedi tam anlamıyla. Ne zaman ki Nalan kaza geçirip felç kaldı ve Ömer gözünü kırpmadan ABD'den doktor getirtip kızın yürümesini sağladı işte o zaman bu fedakarlığa karşı Elif kayıtsız kalamadı. Yılmaz o dönemde Elif'i seviyordu ama gururun ardına saklanmıştı yine. Elif Ömer'i seçti diye hiç kızmadım Elif'e ben. Aldığı kararın ardında durabilse dünyanın en mutlu kadını olurdu o derece iddialıyım.

sinem*
08-05-07, 01:49
Yazdıkların Filiz'i haklı çıkarmıyor kanımca. Bak gün geldi hastane parasını iade etmek için Ceyda'ya muhtaç oldu. Zamanında Ceyda'nın toplantılarda Murat'a olan ilgisini kıskanıp o güne kadar görmediği Murat'la bir anda çıkmaya başlamıştı.
Ceyda'nın Murat'a olan ilgisini fark eden Filiz, Murat'ı sevmediği halde Murat'la çıkmakta sakınca görmedi. Filiz'in pek çok davranışını onaylamıyorum. Yılmaz'la samimi olduğunda da Murat'la ilişkisi bitmemişti. Hatta çok iyi hatırlarsın 13. Bölümde Murat onun arabasının silgisine kartvizitini bırakmıştı. Nerde olduğunu biliyorum manasındaydı kartvizit. Her neyse benim forumda canımı sıkan olay aşırı tarafgirlik Sinem'cim. Aslı ya da birbaşka kadın söz konusu olduğunda Filiz'i sürekli forum cilalayıp önümüze sunuyor. Bu da ister istemez hata aramamıza neden oluyor.:img-wink:

Ceyda'nın murata ilgisi değildi daha çok muratın ondan çok ceydayla ilgilenmesinden dolayı muratla ,muratın sürekli istemesi üzerine görüşmeye ve denemeye karar verdi :) Ceyda'nın elinden birini almadı ki muhtaç olsun...hem bu dediğine ömerde giriyor :) ömerde bak yılmazla nasıllar geçmiş zamanda nasıllardı ..Muratla tam bitirmeden yılmazla görüşüyordu ama yılmazdan etkilendiği için onunla görüşüyordu sonra zaten baktı aşık oluyor muratla konuşaya karar verdi..

Bu forumda filiz cilalanmıyorki hatırlatırım aslı geldiğinde filizden akıllı falan denmişti konu filiz olunca karşısındakiler devamlı olarak cilalanmış ve pırıl pırıllar :) Aslı'nın kendisini sevmediğini bildiği bir adama geçen bölüm bırak beni dedikten sonra bu bölüm benimle evleneceksin demesi kimsenin hoşuna gitmedi ondan yazıldı yoksa her zamanki forum günlüğünde filizde eleştirilebilirdi :img-hyste

forever_bim
08-05-07, 01:59
Ceyda'nın murata ilgisi değildi daha çok muratın ondan çok ceydayla ilgilenmesinden dolayı muratla ,muratın sürekli istemesi üzerine görüşmeye ve denemeye karar verdi :) Ceyda'nın elinden birini almadı ki muhtaç olsun...hem bu dediğine ömerde giriyor :) ömerde bak yılmazla nasıllar geçmiş zamanda nasıllardı ..Muratla tam bitirmeden yılmazla görüşüyordu ama yılmazdan etkilendiği için onunla görüşüyordu sonra zaten baktı aşık oluyor muratla konuşaya karar verdi..

Bu forumda filiz cilalanmıyorki hatırlatırım aslı geldiğinde filizden akıllı falan denmişti konu filiz olunca karşısındakiler devamlı olarak cilalanmış ve pırıl pırıllar :) Aslı'nın kendisini sevmediğini bildiği bir adama geçen bölüm bırak beni dedikten sonra bu bölüm benimle evleneceksin demesi kimsenin hoşuna gitmedi ondan yazıldı yoksa her zamanki forum günlüğünde filizde eleştirilebilirdi :img-hyste

Sinem sanırım sana Ömer'i çağrıştırıyorum. Beni görünce aklına Ömer geliyor direkt galiba. :img-hyste Çünkü konuyla alakası olmadığı halde konuya Ömer'i dahil etme başarısı gösterdin.:img-hyste

Şimdi Aslı sürekli yerden yere çarpılıyor neden Yılmaz'dan vazgeçmiyor diye. Aslı Yılmaz'ın sözlüsü. Öyle veya böyle. Yılmaz'ın oyuncağı değil. Git deyince gitsin kal deyince kalsın. Sen de çok iyi hatırlarsın ki, sırf Sem'nın nikahında Yılmaz'la yan yana oturdular diye Elif'i yiyecekti Filiz. O zamanlar Yılmaz halen Elif'e aşıktı. Herkes Aslı'yı eleştiriyor neden Yılmaz'la sözlendi Yılmaz onu sevmediği halde diye. Ama iş Filiz'e gelince herşey mübah oluyor. Filiz de Yılmaz'la ilk çıktığında Yılmaz ona aşık değildi. Hatta Yılmaz'cılar bunu Yılmaz'la Filiz'in başlangıç dönemi olarak görmezler. Çünkü aşk tek taraflıydı.

Aslı Yılmaz Filiz üçgeninde Ömer'in ne alakası var onu çözemedim:img-help:

secoms
08-05-07, 02:01
Bazı arkadaslar,
Hala daha neden Filiz'in bebegi söylemedigini ve bunu en yakın zamanda söylemesi gerektiğini söylüyorlar.. Tamam Yılmaz'ın bebegi en yakın zamanda ögrenmesini ben de istiyorum da, Filiz'in söylemesi biraz tuhaf olmaz mı ? Daha dogrusu tuhaf olan Yılmaz'ın inanması.. Ne oldu da Yılmaz'ın kırılan o müthiş güveni yerine geldi.. Filiz herhangi birsey mi yaptı ? İlk söylediği dönemden bu yana ne değişti ?

Acıkcası ben bebegi Filiz'in söyledigi ve akabinde Yılmaz'ın hiçbirsey yokmuş gibi davrandıgı bir sahne görürsem; bilmem kac küsür bölümü bosuna izlediğimi düşüneceğim.. Bence baska biri söylemeli.. Bunda en mantıklı aday Handan'dır..

sinem*
08-05-07, 02:04
Sinem sanırım sana Ömer'i çağrıştırıyorum. Beni görünce aklına Ömer geliyor direkt galiba. :img-hyste Çünkü konuyla alakası olmadığı halde konuya Ömer'i dahil etme başarısı gösterdin.:img-hyste

Şimdi Aslı sürekli yerden yere çarpılıyor neden Yılmaz'dan vazgeçmiyor diye. Aslı Yılmaz'ın sözlüsü. Öyle veya böyle. Yılmaz'ın oyuncağı değil. Git deyince gitsin kal deyince kalsın. Sen de çok iyi hatırlarsın ki, sırf Sem'nın nikahında Yılmaz'la yan yana oturdular diye Elif'i yiyecekti Filiz. O zamanlar Yılmaz halen Elif'e aşıktı. Herkes Aslı'yı eleştiriyor neden Yılmaz'la sözlendi Yılmaz onu sevmediği halde diye. Ama iş Filiz'e gelince herşey mübah oluyor. Filiz de Yılmaz'la ilk çıktığında Yılmaz ona aşık değildi. Hatta Yılmaz'cılar bunu Yılmaz'la Filiz'in başlangıç dönemi olarak görmezler. Çünkü aşk tek taraflıydı.

serbest çağrışım :) filiz yılmaz aslıdan daha doğrusu aslının eleştirilmesinden teee muratla ceydaya gidince ve değişimden bahsedince aklıma en büyük değişim ömer yılmaz kankalığı geliyor o yüzden :img-hyste

Tamam da hasan ikinci paragrafta aslıyla filizi bağdaştıramıyorum...ama filizin elifi kıskanarak bakması mı yoksa aslının filize sokaktan biri gibi bakması mı normal ...Yılmazın oyuncağı değil evet burada yılmazda hatalı evet ama filizin aslıyla benzerliğini bulma çabanı anlamadım :)

forever_bim
08-05-07, 02:11
serbest çağrışım :) filiz yılmaz aslıdan daha doğrusu aslının eleştirilmesinden teee muratla ceydaya gidince ve değişimden bahsedince aklıma en büyük değişim ömer yılmaz kankalığı geliyor o yüzden :img-hyste

Tamam da hasan ikinci paragrafta aslıyla filizi bağdaştıramıyorum...ama filizin elifi kıskanarak bakması mı yoksa aslının filize sokaktan biri gibi bakması mı normal ...Yılmazın oyuncağı değil evet burada yılmazda hatalı evet ama filizin aslıyla benzerliğini bulma çabanı anlamadım :)

Şimdi şöyle diyeyim. Efendim benim geçmişe gitme sebebim Yılmaz Filiz ve Yılmaz Aslı ilişkilerinin başlangıç şekillerini irdelemekti. Başlangıçta kim kimle ne yapıyordu yani. Kim kimi seviyordu.

Filiz'le Yılmaz ilk yakınlaştığında Filiz aşık olmuştu, Yılmaz aşık değildi.

Filiz'le Yılmaz ilk yakınlaştığında Filiz Murat'la çıkıyordu. Murat'a aşık değildi, Murat'ı Ceyda'dan kıskanıyordu.

Aslı Yılmaz ile ilk yakınlaştığında Aslı Yılmaz'a aşıktı. Yılmaz aşık değildi. Ama Aslı'nın hayatında sırf kıskandığı için onunla çıktığı ve ona yalan söylediği bir başka adam yoktu.

Aslı'nın tek taraflı aşkıyla alay edilmemesi de lazım (Sen yaptın asla demiyorum Sinem) Filiz de çok uzun bir zaman platonik takıldı. İtina ile hatırlatılır.

sinem*
08-05-07, 02:20
Şimdi şöyle diyeyim. Efendim benim geçmişe gitme sebebim Yılmaz Filiz ve Yılmaz Aslı ilişkilerinin başlangıç şekillerini irdelemekti. Başlangıçta kim kimle ne yapıyordu yani. Kim kimi seviyordu.

Filiz'le Yılmaz ilk yakınlaştığında Filiz aşık olmuştu, Yılmaz aşık değildi.

Filiz'le Yılmaz ilk yakınlaştığında Filiz Murat'la çıkıyordu. Murat'a aşık değildi, Murat'ı Ceyda'dan kıskanıyordu.

Aslı Yılmaz ile ilk yakınlaştığında Aslı Yılmaz'a aşıktı. Yılmaz aşık değildi. Ama Aslı'nın hayatında sırf kıskandığı için onunla çıktığı ve ona yalan söylediği bir başka adam yoktu.

Aslı'nın tek taraflı aşkıyla alay edilmemesi de lazım (Sen yaptın asla demiyorum Sinem) Filiz de çok uzun bir zaman platonik takıldı. İtina ile hatırlatılır.

Ama detaylarıda yazalım :)

filiz yılmazla ilişkiye başlama aşamasında onu sevmediğini başkasını sevdiğini bilmiyordu,hatta yılmaz filizi elde etmek için onun hayranı gibi peşinde dolandı,filiz yılmaza o yüzden sıcak baktı...Sonra platonik takılmış olabilir çünkü aşık olmuştu bir kere ...

Aslı ise yılmazın filizle olan geçmişini biliyordu,ona aşık olduğunu unutamadığını biliyordu...Burada ona ümit veren yılmaz hatalıdır ama aslıda bile bile beni sever ümidiyle bir ilişkiye girmeyi kabul etti..Diğer tarafta ise filizle yılmaz kullanma olayından sonra ilişki anlamında görüşmediler,filiz yılmazın sevgisinden emin olduktan sonra bir ilişkiye girdi..

forever_bim
08-05-07, 02:24
Zaten ben Asli doğru yaptı demiyorum. Ama Yılmaz'ın da onu ikna etmek için ne kadar çabaladığını hatırla Sinem. Yani ortada Yılmaz'ın yaptığı büyük bir bencillik ve hata varken Aslı'nın hele de Filizciler tarafından eleştirilmesi yanlış geliyor kanımca. Sonuçta Filiz de mükemmel değil ama foruma bakarsak öyle.

sinem*
08-05-07, 02:27
Zaten ben Asli doğru yaptı demiyorum. Ama Yılmaz'ın da onu ikna etmek için ne kadar çabaladığını hatırla Sinem. Yani ortada Yılmaz'ın yaptığı büyük bir bencillik varken Aslı'nın hele de Filizciler tarafından eleştirilmesi yanlış geliyor kanımca.

ben fazla çaba harcadığını sanmıyorum...filizi elde etmek için harcadığı efor burda yoktu en azından :) gitme dedi aslının zaten gitmeye niyeti yokmuş geri döndü :):)

Böyle düşünürsek sürekli filizin yılmazcılar ve ömerciler tarafından eleştirilmeside yanlış olur..

BERNA
08-05-07, 03:28
Forumdan ayri kaldigim iki gun icinde forum forumluktan cikmis agir ceza mahkemesine donmus, asilan asilana, suclarin muhasebesi taa 1. bolumden cikarilmaya baslanmis vs. Gerci cok duygusal siirlere bu dizinin yazarlari onlar olmaliydi dedirten canim kardesim filizim ve kursuni19 ve de senaryosuyla buket cok guzel renkler olmuslar forumda. Sinem de tuyolariyla bizi bilgilendirmis ona da cok tesekkurler.

Benim iki gunluk okuduklarimdan cikardigim gecen sene cok yazdigim bir soz vardi; yine yazasim geldi. 'bu dizide kimse sutten cikmis ak kasik degil'
Son bolumlerde bu iyice ortaya cikmaya basladi. Ne demisler 'asla asla deme' Ben yine de bazi hatali karakterleri sevmeye devam edecegim ve hatalarini yazmaya devam etsem de asamayacagim galiba :img-blush

Tabi ki ask tiradlarinin adami Cem Akman harictir karakterler arasinda. Aslinda bu bir komedi dizisi olsaydi sanirim Cem'i daha tahammul edilebilir bir pozisyonda da gorebilirdim :img-hyste Acik soyleyeyim oyunculugunu da basarili bulurdum. Ne de olsa gecen hafta bir ara cemci olmustum onun korkusundan :icon_whis

Daragaci disinda aradan cikardigim birkac yorum oldu onlara da deginmek istiyorum.

Yahu Yilmaz tek kursunla kalbi duracak noktaya geliyor yazik ya. Neyse Türk filmlerine benzeyecez diye iyice bulamaç olduk. Ömer'di Yilmaz'di yaralanmaydi derken kendi çapimizda Grey's Anatomy ya da E.R. çektik izliyoruz:):img-hyste
Dizinin bu durumda olmasi gercekten cok aci aslinda, artik ben diziye esprili yaklasacagim cunku adam asmayi beceremiyorum :icon_sorr Benim bu konuda israrla surdurdugum bir tezim var: Bizim dizi hastaneyle sezonluk kira karsiliginda ucuza anlasti :img-hyste O yuzden karakterlerin en az bir kere hastaneye dusmesi sart. Dizinin daha ilk bolumunde hastane sahnesi vardi hatirlayin lutfen!! Aslinda hastane sahnelerinin listesini mi cikarsak mi diye ciddi ciddi dusunmeye basladim.

Valla ben bu dizide en cok Omer ile Feride'ye bayiliyorum... Onlarin birbirine bakisi çok güzel. Ikisini daha çok görmek isterim.
Ya isin en kotu yani ben de hala ayni fikirdeyim. Davranislarda olmasa da bakislarda hala aski goruyorum. Iste bu yuzden Feride'nin son aldigi acele karara anlam veremiyorum. Tamam yapilan buyuk bir kahramanlik onun gozunde ama baska bir hafiza kaybi mi bekliyor Omer'e olan askini unutmak icin? Sacma sapan bir karar, ustelik en sagduyulu karakterlerden birinden geliyor, senaristler hangi taraftan tutarsak tutalim sapir sapir dokuluyorlar tuyolari da dusununce :img-help: Ben hala merak ediyorum Salih- Cemil-Ahmet oykusunu baska bir senarist mi yazdi diye bu bolum?

Sorularla bitiriyorum uzun yorumumu :)

1-yilmaz filizin dediklerini duydumu?
Duymadi bence adam kan kaybindan bayginlik gecirmis zaten duyduysa da olum ile yasam arasindaki cizgide kendi duymak istedigini duydu sanacak.

2-duyduysa ne yapacak?
Bu soruyu pas geciyorum.

3-cem hapisten kaçarmi?
Bence kacacak cunku bize o kadar cektiren Cem'in sonu boyle olmaz. Senaristlerin su anda en yucelttikleri ve ustunde kafa patlattiklari karakter Cem Akman cunku. Tahminim deli numrasina yatip akil hastanesine gidip oradan kacacagi

4-yilmazin vuruldugunu mahalleli nasil ögrenicek ve sizce ömer yada filiz söyler mi?
Artik bu dizide neler olacagini kestirmek guc ama normalde insan birisi vurulursa onun ailesine haber verir diye dusunuyorum. Filiz muhtemelen sinir krizi gecirecegi icin bu zor gorev Omer'e duser.

5-feridenin karari ne olacak?
Feride 'Ozlem olacakmis' bence kararini verdi bile acele olsa da.

6-ömer feridenin eskiyi hatirlamasini istiyormu?
Bu noktadan sonra evet cunku sonucta Feride tamamen bu is bitmeden Nevzat'tan kurtulayamacakti eger bu karari almasa bile. O yuzden biran once bu isin bitmesini istiyor Omer hem kendisi icin hem de sevdigi kadinin rahat bir nefes almasi icin. Ancak eminim ki Omer icten ice 'Bu kiz nereden hatirladi bu gecmisini? Keske hicbirsey hatirlamasaydi da' diyor. Bilmiyorum beni asar misiniz :img-hyste ama ben derdim valla!

7-filiz aslinin hastaligini ögrenicekmi?kimden ögrenir?
Ozete gore ogreniyormus, benim tahminim Asli'nin kendisinden. Hastanede lafi gececek bence bunun.

8-asli yavas yavas filizi kiskanmaya basliycakmi?
Bence senaristler onun bu gecen bolumde kiskandigini itiraf ettirecekler. Zeynep Beserler'i sevenlerden cok ozur diliyorum ama belki de oyle oynadi fakat biz hic bunu sezemedik . Ben oyle bir replik bekliyorum Asli'dan.

9-yilmaz iyilesince filizinhala onu sevdigini ögrenicekmi?bunu kim söyler?tepkisi ne olur?
Ben yanlis hatirlamiyorsam Omer bunu gectigimiz bolum soyledi ancak Yilmaz bunu ya algilamadi ya da zaten biliyordu da o yuzden hic ustunde durmadi :icon_whis

10-bu bölümden beklentileriniz nelerdir?
Artik bu diziden tek beklentim sinirden guldugum sahnelerin azalmasi, hayir bazi komedi dizilerinde bu kadar cok gulmuyorum. Bu bolum ozelinde de mumkunse Nevzat'in Cem'in daha az 'melegim', Nevzat'in da daha az 'gulum' demesini istiyorum Ilki olacak buyuk bir ihtimalle de ikincisinden umudum yok :sad53:

psilomelan
08-05-07, 04:11
merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum ve diziyide izliyorum. başlangıçta güzel olan bu dizi ne yazıkki giderek senaristlerin kıyımına kurban gitti. aslında üzerinde durulacak çok fazla mantık hatası ve gözden kaçan ayrıntı var ama sanırım en önemlisi şu bebek olayı kanımca senaristler konu kısısrlığı çekmekte ve ellerinde tek malzeme olarak bebek olayını görmekteler onun içinde seyirciyi hiçe sayarak bebek üzerinde tüm egolarını tatmin etmeye çalışıyolar. ikincisi ise cem karekteri bu karakter son zamanlarda öylesine güçlendirildiki nerdeyse dizinin temel direği olacaktı ve hapse gönderildi ve tekrardan kaçıp olaylara müdahale edileceği genel kanısı varki buda bu dizinin intaharı olur kanısındayım o dakikadan sonra başrol oyuncularının oyunculuk yeteneğinin bile diziyi kurtarmaya yeteceğini sanmam (hoş sonuna geldik gerçi dizinin ya). üçüncüsü ise çok tartışılan aslı karekteri bu karakter başlangıçta öyle bir lanse edildiki seyirciye inanmadığı işleri kabul etmeyen tuttuğunu koparan vs şimdi gelinen noktada bu karakter aciz sevdiği insanı bile içten pazarlıklı şekilde bir takım duygu sömürüleri ile elde eden ki başlangıçta filizle yılmaz arasında ki ilişkiyi bile bile bu yola girdi hatta ucuz bir numarayla filizi safdışı bile bırakmaya kalkıştı (filize gidip yılmaza aşık olduğunu itira ettiğini söledi) ve halende duygu sömürülerini uyanıkça sürdürüyo senaristler bu o kadar güzel kamufle ediyolarki kimse fark etmiyo resmen salakı oynuyo bu karekter. son tiyolardanda anladığım kadarıyla karamanın koyununun oyunu sonradan çıkıyo ve aslı kız yapıyo yapacağını gelecek bölümlerde sanırım..

delfin23
08-05-07, 07:55
[QUOTE=forever_bim;3237666]
[B]Sevgili Filizim

Maalesef anlaşamayacağız. Çünkü objektifim deyip Aslı olayında esas suçlu konumdaki Yılmaz'ı suçsuz yapıyorsun. Bu objektiflik değildir. Yılmaz Filiz'e kızıp Aslı'ya kapağı attı o zaman da suçlu Aslı oldu. Şimdi mi geldi Filiz aklına?

Sana tamamiyle katılıyorum modum bu konuda herşeyin suçlusu Aslı gibi gösterilmesi gerçekten banada yanlış geliyor.Bana göre tüm bu yaşananlarda hatası olmayan tek kişi Bu saaten sonra Aslı ne yaparsa yapsın haklıdır bence

delfin23
08-05-07, 08:04

Sevgili modum Filizcilerin gözünde Filiz daima haklı sen ne söylersen söyle onlar için bu durum asla degişmez.

arzuinan
08-05-07, 08:56
herkese günaydın. :happy0064

ilk olarak filizim ve kurşunime sevgilerimi iletiyorum yine harikalar yaratmışlar.
sağolsunlar. :happy0064

Hasan'cım şimdiye kadar Aslı ile ilgili düşüncelerim hep bi saygı çerçevesinde olmuştur. çünkü seninde belirttiğin gibi bu ilişkide tek suçlu Aslı değildir. Yılmaz ve Filiz'in arasına girip onları ayırmak için 40 katla atmamıştır. günü yaşamış Yılmaz'ın ona sunduğu hayatı paylaşmak istemiştir. (Yılmaz'a duyguğu aşkı hissetmesemde) madem seviyor, sevdiği kişide onunla bir ömür paylaşmak istediğini neredeyse dakka başı ilan ediyor. bu nedenle Yılmaz'la evlenmek istemesinde bir sorun yok. Bu birlikteliğe başlarlarken Yılmaz'ın Filiz'e aşık olduğunu biliyor ama onunla bir gelecek planlamadığı için birdaha asla bir araya gelemeyeceklerini düşündüğü için ve kendi değimiyle Yılmaz'ı çok sevdiği için yine Yılmaz'la evlenmek istemesi normal. Hatta tarafımdan gerekli saygıyıda almıştır.

Ama ne zamanki, Yılmaz ve Filiz barışması sözkonusuyken hatta onları birlikte görüp konuşmalarına şahit olmuşken, Yılmaz'a "benimle ameliyattan önce evlenirsen bana olan sevgini anlarım" tarzındaki söylemini duydum Aslı, bendeki saygısını yitirdi. şimdiye kadar yılmaz'la olan ilişkisinde suçlu değildir belki ama bu davranışıyla aşıklarımı ayırmak istemesiyle benim gözümde suçludur. (not: asma işlemine karışan biri olarak açıklama gereği hissettim. umarım duygularımı aktarabilmişimdir.)

nike79
08-05-07, 08:58
Bende Aslinin tum olaylarin suclusu gibi gosterilmesine karsiyim. Acikcasi Asli karakterini hic sevmiyorum.Kotu bir kiz degil, olmesini asla istemem ama oyle etrafinda olandan bitenden habersiz, tepkisiz, sevilmedigini anlayamayan yada anlayan ama anlamamazliktan gelen, duygularini yansitamayan biri gibi geliyor bana. Yine de bu konuda asil Yilmaz cok hatali. Sevmedigin biriyle ne icin olursa olsun evlenmeyi dusunmek buyuk bir yanlis.Aci cekebilirsin,yeni bir hayat kurmak ta isteyebilirsin ama bunun icin daha Filiz'i unutmadan hemen evlenmeye kalkmak olur mu? Asli'nin yuzugu var parmaginda Filiz'i gorunce ici gidiyor, gozleri doluyor...Eger yeni bir hayat kurmak istiyorsan once Filiz'i tamamen aklindan cikaracaksin, kendini toparlayip yaralarini saracaksin, ondan sonra yeni bir iliskiye yelken acicaksin.Civi civiyi soker diye, hemen birine sarilamak olmaz.
Aslinda Yilmaz benim dizi de en sevdigim karakterlerin basinda ama bu yanlisini gormemek anlamina gelmiyor.

mıstaa
08-05-07, 09:01
vallahi BRAVO:good: yani ben bu yorumun üstüne hiç bir bir şey demem yazdıklarının her kelimesine katılıyorum yılmaz illede beyin cimlastiği yapmak zorundamı canım 3 tane tekiner bir bebeği 20 bölümdür söyleyemedi eeee adama yuhh bile demezler durum o kadar vahim anlıyacağınız

Sevgili sbr; Yorumun için teşekkürler...

Artık Cem öyle bir noktaya geldi ki, güç birliği yapmazlarsa yakında Yılmaz,Filiz,Ömer diye karkaterler serisi olmayacak dizide. Bunda hem fikiriz sanırım.

Burda hemfikir olmamamız imkansız...Ömer ile Yılmaz'ın işbirliği yapmasına en çok sevinenlerdenim.Ama bu işbirliğinde tarafların birbirinden bir şey saklamamalaları lazımki esas ve samimi bir iş birliğinden söz edebilelim.

[B]Sevgili Mustafa;
1. Soruna yanıt. Madem o kadar uyanık. İma olmadan bile çakması lazım.
Sevgili Hasan; Açıkcası Yılmaz'ın ne kadar uyanık olduğunu bilmiyorum. Konu Yılmaz'ın çok uyanık veya çok saftorik olmasıda değil zaten.Konu "3 TEKİNER'İN" 20 bölüm boyunca bir bebeği söyleyememesi.:img-yes:

2. Soruna yanıt. 69. Bölümde söyleyecekti. Sizin şu uyuyan güzel Aslı'yı gördü, direkt Filiz'in tarafına geçti. Ha doğrumuydu değildi elbet ama kardeşini korudu. Onun safında olmayı seçti.

"kardeşini korudu" sözünü hiç anlamadım. Ömer kardeşini neyden,kimden korudu?
Ömer bebeği Yılmaz'a söylemekle kardeşine kötülükmü edecektiki?
Diyorsunki "Ömer, Aslı'yla Yılmaz'ın nişanlı oduğunu görünce bebeği söylemekten vazgeçti". Benim takıldığım noktada burasıya zaten. Niye vazgeçiyor?
Veya Yılmaz'ın Aslı'yla yaşadığı ilişki bebeğini öğrenmesine niye engel teşkil ediyor?

O bebek Filiz'in olduğu kadar Yılmaz'ında.Yılmaz Aslı'yla 1000 kere evlenip boşansada bu gerçek değişmez.Filiz'in veya Ömer'in bebeği Yılmaz'ın gerekirse boğazına yapışarak, -Aslı'ya rağmen- söylemesi lazım.:img-yes: Bunun aksini söylemek taraflı yoruma giriyor onada ben karışmıyorum zaten.:)
72. bölümün "EN"leri...

En dramatik sahne:Tabiki Yılmaz'ın vurulması.
En güzel sahne:Cemil ve oğlunun sahnesi
En güzel replikler..
Yılmazın "ben supermen değilim" demesi..ikincisi yine Yılmaz'ın Filiz'e "seni hiç unutmadım" demesi.Üçüncüsü ise Filiz'in Yılmaz gözlerini kapattıktan sonrada olsa "oğlunu bırakma" demesi...
Bölümün en timsah gözyaşlısı:Handan Tekiner.
Bölümün en iyi oyuncuları:Son sahneyi baz alarak. Bülent İnal,Sinan Tuzcu,Tuba Büyüküstün ve Cenk Ertan...:img-yes:Birde Polisler.:)
Not:Kurşini ve Filizim şiirler süper ellerinize sağlık...:img-yes:

archshe
08-05-07, 09:42
dün foruma bakmaya fırsatım hiç olmadı...bikaç msjda tüyo lafını görünce bakındım msjlara...si_nice teşekkürler...bölüm çok güzel anladığım kadarıyla...filiz yılmazla yakınlaşmışken bebek neden konuşulmaz ki? bunu merak ettim...bir ikinci durum aslı-yılmaz tarafında beklemediğimiz gelişmeler var...ben yılmazdan beni bekle dediği hasta diye onu üzmek istemeyeceği birini terk etmek istemesine şaşırdım..biz yılmaz bırakmaz aslı ayrılır diyoduk...hatta bu tarfta aslıyı en az suçlu bulanlardandım...ama görünen o ki cem gitti aslı geldi...aslı kendisini sevmediğini bildiği ve eski sevdiğine geri dönmek isteyen birine yol vermiyosa ben buna benciillik ve karaktersizlik derim....seni istemeyen kalbi başka birinde olan bir adamı hangi kadın ister nasıl bukadar gurursuz olur...yazık aslıya bu kadarmış işte...azcık değeri vardı gözümde kredisi bittii..

ferman336
08-05-07, 09:48
Sevgili denmavi aynen seninle aynı fikirdeyim. Yılmaz light Selami oldu çıktı.
Sevgili Filizim
Elif olayı farklıydı. 9. ve 10. bölümleri izlemeni istirham edeceğim. İzlemişseydin de affına sığınacağım. Elif'i Ömer'e iten iki duygu vardı. Birincisi hoşlanma (ki Elif 7. bölümde kendi ağzıyla demişti) ikincisi ki bu daha baskındı. Minnettarlık. Ömer'i seçtiği için hiç kızmadım Elif'e. Elif olsam aynını yapardım belkide. Elif'in hayatı boyunca tek ciddi hatası oldu. Evliyken Yılmaz'a geri dönmek istemesi.

Herkese günaydın; bu ne yaw bir ton sayfa olmuş okuyana kadar vcanım çıktı :)
Hasanım foreverim noldu abicim bizim kankalık :) yılmazı almışın yerden yere vurmuşun..:) yılmaz-aslı olayında suçlunun kralı filizdir Hasanım. geride kalanlar masumdur :) esas suçluyu söyledikten sonra konuyu açmamı istersen boşver açmayayım.biliyorsun ben bazen açmakla asmak fiilini karıştıran bir adamım :img-hyste
diğer konuda ise müşterek suçlu elif-ömerdir. ama madem kankalık olayımız delindi esas suçlu nişanlı bir kızı ayartan ömerdir. ister zorla olsun ister güzellikle. yüzük abicim yüzük var kızın elinde.bu geride kalan anlamlarını bırak bir kenara en temel anlamıyla kadın için de erkek içinde sahibim var demektir.var mı ötesi Hasanım foreverim.:good:

ferman336
08-05-07, 09:51
Elif Yılmaz'ı beklemediği için eleştirildi? Nesini bekleyecekti? Mağazada işini seçmiş diye dünyanın kavgası kopmadı mı? Koca evin geçmini Elif sağlamıyor muydu? Elbette ben de olsam işimi bırakmazdım. Elif annesi ve kızkardeşine bakıyordu. 7. Bölümde Ömer ilan-ı aşk etti. 8. bölümde evlenme teklifi etti. Elif ikisine de yanıt vermedi tam anlamıyla. Ne zaman ki Nalan kaza geçirip felç kaldı ve Ömer gözünü kırpmadan ABD'den doktor getirtip kızın yürümesini sağladı işte o zaman bu fedakarlığa karşı Elif kayıtsız kalamadı. Yılmaz o dönemde Elif'i seviyordu ama gururun ardına saklanmıştı yine. Elif Ömer'i seçti diye hiç kızmadım Elif'e ben. Aldığı kararın ardında durabilse dünyanın en mutlu kadını olurdu o derece iddialıyım.

Sabah sabah senden alıntılar yapacağım tuttu be Hasanım :) kopar tabi kavgalar...yılmaz sonuna kadar haklıydı orada...olayın nerelere gideceğini gördü ve nitekim de gitti...iş bulunur ya yılmaz...bulunmaz...:img-hyste minnet duygusuyla evlenirsen işte öyle 22 nci bölümde gidersin dön bana diye yalvarırsın.

ferman336
08-05-07, 09:53
Zaten ben Asli doğru yaptı demiyorum. Ama Yılmaz'ın da onu ikna etmek için ne kadar çabaladığını hatırla Sinem. Yani ortada Yılmaz'ın yaptığı büyük bir bencillik ve hata varken Aslı'nın hele de Filizciler tarafından eleştirilmesi yanlış geliyor kanımca. Sonuçta Filiz de mükemmel değil ama foruma bakarsak öyle.

ne yaptı be Hasanım yılmaz aslıyı ikna etmek için. topu topu martıları şahit gösterdi ki martılarda biraz simit ver yalancı şahitlik bile yaparlar. öyle hayvanlardır yani.:img-hyste

ferman336
08-05-07, 10:00
bir de geçmiş mesajlardaki konulara bakalım; :)
yılmaz bebeği öğrenmeden filize dönecek ; bu çok ince bir konu.yılmaza güvenim tam. bir çok mesajda seviyorsa yapmasında ne var denmiş. olmaz arkadaşlar böyle birşey.bu sevmekle alakalı bir şey değil.süreç ortada. birde herkesin karakteri dönüştü yılmaz dönüşse çok mu denmiş. bu karakterin dönmesi değil yıkılması olur. senaristler bunu göze alamaz.yılmaz kendini red eder yahu:img-hyste

Aslı gak guk edecek ; ederse etsin yaw. fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış deriz biter.:good:

Filiz bebeği söylemeyecek ; söylemesin. çok da tırık modundayım walla.:img-pilot

sevgili sbr; ben yokken de varken de istediğin kadar saz,gitar, klarnet ve bilumum aygıtları çal yahu forumda. gözüm arkada kalmaz. hem tolga hem sen korursunuz yılmaz ağamı.:img-yes:
sevgili filizim; sen yazacan da ben beğenmeyecem olur mu yaw öyle şey...ellerinize sağlık kurşuninin de senin de.:good:
delfin ; saol hoşgeldin mesajın için. yazmayacam diyorum..dün bir ferideden gireyim dedim bir baktım gene filiz-yılmaz karakterlerindeyim.ben de anlamıyorum kimyam değişiyor forumda...

delfin23
08-05-07, 10:00
herkese günaydın. :happy0064

ilk olarak filizim ve kurşunime sevgilerimi iletiyorum yine harikalar yaratmışlar.
sağolsunlar. :happy0064

Hasan'cım şimdiye kadar Aslı ile ilgili düşüncelerim hep bi saygı çerçevesinde olmuştur. çünkü seninde belirttiğin gibi bu ilişkide tek suçlu Aslı değildir. Yılmaz ve Filiz'in arasına girip onları ayırmak için 40 katla atmamıştır. günü yaşamış Yılmaz'ın ona sunduğu hayatı paylaşmak istemiştir. (Yılmaz'a duyguğu aşkı hissetmesemde) madem seviyor, sevdiği kişide onunla bir ömür paylaşmak istediğini neredeyse dakka başı ilan ediyor. bu nedenle Yılmaz'la evlenmek istemesinde bir sorun yok. Bu birlikteliğe başlarlarken Yılmaz'ın Filiz'e aşık olduğunu biliyor ama onunla bir gelecek planlamadığı için birdaha asla bir araya gelemeyeceklerini düşündüğü için ve kendi değimiyle Yılmaz'ı çok sevdiği için yine Yılmaz'la evlenmek istemesi normal. Hatta tarafımdan gerekli saygıyıda almıştır.

Ama ne zamanki, Yılmaz ve Filiz barışması sözkonusuyken hatta onları birlikte görüp konuşmalarına şahit olmuşken, Yılmaz'a "benimle ameliyattan önce evlenirsen bana olan sevgini anlarım" tarzındaki söylemini duydum Aslı, bendeki saygısını yitirdi. şimdiye kadar yılmaz'la olan ilişkisinde suçlu değildir belki ama bu davranışıyla aşıklarımı ayırmak istemesiyle benim gözümde suçludur. (not: asma işlemine karışan biri olarak açıklama gereği hissettim. umarım duygularımı aktarabilmişimdir.)

Sevgili Arzu Aslı Yılmazın oyuncagı degildir Filizle birlikte olamıycagını anladıgı zaman Aslıyla birlikte olup daha sonra barıştıkları zaman onu bir kenara atamaz.Bu bakımdan bende Yılmazı hatalı buluyorum

forever_bim
08-05-07, 10:01
Herkese günaydın; bu ne yaw bir ton sayfa olmuş okuyana kadar vcanım çıktı :)
Hasanım foreverim noldu abicim bizim kankalık :) yılmazı almışın yerden yere vurmuşun..:) yılmaz-aslı olayında suçlunun kralı filizdir Hasanım. geride kalanlar masumdur :) esas suçluyu söyledikten sonra konuyu açmamı istersen boşver açmayayım.biliyorsun ben bazen açmakla asmak fiilini karıştıran bir adamım :img-hyste
diğer konuda ise müşterek suçlu elif-ömerdir. ama madem kankalık olayımız delindi esas suçlu nişanlı bir kızı ayartan ömerdir. ister zorla olsun ister güzellikle. yüzük abicim yüzük var kızın elinde.bu geride kalan anlamlarını bırak bir kenara en temel anlamıyla kadın için de erkek içinde sahibim var demektir.var mı ötesi Hasanım foreverim.:good:

Aynı konuları defalarca konuşmak istemiyorum ama madem en başa kadar gittik düşüncelerimi yazayım. Yılmaz Elif'le olduğu dönemde havadan bile nem kapıyordu. 3. Bölümde Elif'e sırf Ömer'in arabasına bindiği için yol ortasında şamarı atana kadar Ömer Elif'in hayatında pek de önemli bir yere sahip değildi. Yılmaz'ın Elif'e ne kadar baskı uyguladığını unuttuk sanırsam. Ayrıca Ömer senin dediğin o ayartma işleminde bence başarılı olmadı. Ha ayrılmalarında bunun etkisi oldu mu? Oldu.Ama unutmamak lazım ki, Elif ciddi anlamda Ömer'e resti çekmişti. 7. Bölümü hatırlayın. Duygularına bir isim koymadan benim yanıma gelme demişti Elif. Ama Ömer olmasa da bunlar ayrılacaktı. Nerden bu kanıya vardın dersen daha 1. bölümde daha Ömer Elif'i kovalamaya başlamadan önce Yılmaz Elif'in çalışmasını istemiyordu. Sırf alışveriş merkezinde adamın teki Elif'e baktı diye olay çıkarmıştı. Elif'e masum eğlenceyi bile fazla görüyordu. Elif'in çalışma isteğini kendi kaprisleri uğruna bloke ediyordu. Ömer aralarına girmese bile onlar ayrılacaktı. Çünkü bu kadar psikolojik baskıya dağ olsan dayanamazsın. Neyse olan oldu Elif Yılmaz'dan ayrıldı ve Ömer'i seçti evlendi. Zaten eğer ki bir bedel varsa senaristler bunu Elif'le Ömer'e çok ağır bir şekilde ödettiler. Evlendikten bir süre sonraki hallerini izlemek yeterli bence.

Başlardaki olaylar konusunda görüşlerimiz çok farklı. O yüzden uzatıp keyfini kaçırmak istemiyorum. Madem bu yüzük olayı bu kadar önemli son olayın suçluları Filiz ve Yılmaz oluyor o zaman. Çünkü senin mantığınla bakarsak Yılmaz Aslı'yla nişanlı. Aslı mağdur oluyor.

delfin23
08-05-07, 10:03
bir de geçmiş mesajlardaki konulara bakalım; :)
yılmaz bebeği öğrenmeden filize dönecek ; bu çok ince bir konu.yılmaza güvenim tam. bir çok mesajda seviyorsa yapmasında ne var denmiş. olmaz arkadaşlar böyle birşey.bu sevmekle alakalı bir şey değil.süreç ortada. birde herkesin karakteri dönüştü yılmaz dönüşse çok mu denmiş. bu karakterin dönmesi değil yıkılması olur. senaristler bunu göze alamaz.yılmaz kendini red eder yahu:img-hyste

Aslı gak guk edecek ; ederse etsin yaw. fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış deriz biter.:good:

Filiz bebeği söylemeyecek ; söylemesin. çok da tırık modundayım walla.:img-pilot

Sevgili Ferman Yılmaz çocugu ögrenmeden Filizle birlikte olursa bana göre en karaktersiz insandır.Açıkçası ben Aslıya hak veriyorum Yılmazında Filize karşı bu kadar yumuşamasınıda anlamıyorum.

arzuinan
08-05-07, 10:04
ne yaptı be Hasanım yılmaz aslıyı ikna etmek için. topu topu martıları şahit gösterdi ki martılarda biraz simit ver yalancı şahitlik bile yaparlar. öyle hayvanlardır yani.

fermanım, çok yaşa emi. :good: demek martıları bi simide kandırırız :img-hyste

Yılmaz bu ilişkide hatalıdır. fakat gerekçeleri vardı anlıyorum belki birazda hak veriyorum ama bu onun hatalı olduğunu değiştirmiyor malesef.

forever_bim
08-05-07, 10:07
Neyse dediğim gibi en baştaki olayları fazla deşmek istemiyorum. Son olaylarda ben de Aslı'nın çok da suçlu olduğuna inanmıyorum. Madem ki Yılmaz Cem'in çocuğunu taşıdığını sanmasına rağmen Filiz'e geri dönecekti, Aslı'yı hiç nişan işlerine bulaştırmasaydı o zaman.

mesburcum
08-05-07, 10:10
Aynı konuları defalarca konuşmak istemiyorum ama madem en başa kadar gittik düşüncelerimi yazayım. Yılmaz Elif'le olduğu dönemde havadan bile nem kapıyordu. 3. Bölümde Elif'e sırf Ömer'in arabasına bindiği için yol ortasında şamarı atana kadar Ömer Elif'in hayatında pek de önemli bir yere sahip değildi. Yılmaz'ın Elif'e ne kadar baskı uyguladığını unuttuk sanırsam. Ayrıca Ömer senin dediğin o ayartma işleminde bence başarılı olmadı. Ha ayrılmalarında bunun etkisi oldu mu? Oldu.Ama unutmamak lazım ki, Elif ciddi anlamda Ömer'e resti çekmişti. 7. Bölümü hatırlayın. Duygularına bir isim koymadan benim yanıma gelme demişti Elif. Ama Ömer olmasa da bunlar ayrılacaktı. Nerden bu kanıya vardın dersen daha 1. bölümde daha Ömer Elif'i kovalamaya başlamadan önce Yılmaz Elif'in çalışmasını istemiyordu. Sırf alışveriş merkezinde adamın teki Elif'e baktı diye olay çıkarmıştı. Elif'e masum eğlenceyi bile fazla görüyordu. Elif'in çalışma isteğini kendi kaprisleri uğruna bloke ediyordu. Ömer aralarına girmese bile onlar ayrılacaktı. Çünkü bu kadar psikolojik baskıya dağ olsan dayanamazsın. Neyse olan oldu Elif Yılmaz'dan ayrıldı ve Ömer'i seçti evlendi. Zaten eğer ki bir bedel varsa senaristler bunu Elif'le Ömer'e çok ağır bir şekilde ödettiler. Evlendikten bir süre sonraki hallerini izlemek yeterli bence.

Başlardaki olaylar konusunda görüşlerimiz çok farklı. O yüzden uzatıp keyfini kaçırmak istemiyorum. Madem bu yüzük olayı bu kadar önemli son olayın suçluları Filiz ve Yılmaz oluyor o zaman. Çünkü senin mantığınla bakarsak Yılmaz Aslı'yla nişanlı. Aslı mağdur oluyor.

Evet bencede Ömer olmasa da onlar ayrılacaktı ama sebebi Yılmaz'ın PSİKOLOJİK BASKIları değil. Elif'in içinde bulunduğu durumdan çok farklı şeylere özenmesi, yetinmeyi bilmemesi... Elif'in içinde her zaman bir bırakıp gitmek seçeneği vardı zaten, Ömer gelince olmadı bu... Ömer yerine Ahmet, Mehmet'de gelse aynısı olurdu... Ömer ayırmadı onları, Elif'in istekleri ayırdı... Yılmaz ona arabaya bindi diye kızıyorsa YALAN söylediği içindi ve diğer olaylarda da birçok sebep vardı... Bu ilişki de herşeyi mahveden Elif oldu...

ferman336
08-05-07, 10:15

Hasanım yılmaz elifin hiçbir yerde çalışmasını istemiyor değildi. orada çalışmasını istemiyordu. yılmazın kendi ağzından da fahriyeden de bu sözleri işittik. yılmazın orda çalışmasını istememesi de ömerin varlığı söz konusu iken gayet makul geliyor. şaka bir yana oradaki esas hatalı elifin hayallerini ve hayata dair istediklerini anlayamayan ve bütün bunları kendine tercih edeceğini düşünemeyen yılmazdır.bu bir hatadır ama suç değildir. sevgi ve tutkusundan gözü kör olmuş bir yılmaz bu.kısaca her zamanki bizim yılmaz.:) diğer tarafta çok başka şeyler istemesine rağmen yılmaza gelip seni seviyorum diyen bir garip karakter vardır.hadi bunları bir kenara bırak dışarı da ise kirazın da çöpü var ama koparıp yiyorsun diyen erkeklik raconundan bihaber ömer paşa vardır. ömer paşa şimdi niye ferideye böyle bir esneklik göstermektedir eskiye nazaran eli çok güçlü olmasına rağmen.zira o da geçmişte yaptığı hatanın farkındadır. ömer tabağına ne doğradıysa kaşığına o gelmiştir. onu sevmeyen bir kadınlar evli kalmış neyse ki elif hatunun iyisi erken gidenidir felsefesine uygun olarak erken erken yıol almıştır.:good:

arzuinan
08-05-07, 10:16
Sevgili Arzu Aslı Yılmazın oyuncagı degildir Filizle birlikte olamıycagını anladıgı zaman Aslıyla birlikte olup daha sonra barıştıkları zaman onu bir kenara atamaz.Bu bakımdan bende Yılmazı hatalı buluyorum

sevgili delfin23, demekki Aslı, Yılmaz'ın duygularını çözememiş tam olarak Yılmaz'ın nasıl bir durumda olduğunu anlayamamış ve kendince sebeplere sığınıp Yılmaz'la birlikte olmak iştemiş... Yılmaz hatalı burada hemfikiriz ama Aslı'da Yılmaz tarafından bir kandırılmışlık içinde değildi. Bile bile lades gibi bir durum var ortada. Herşeyi kabul ederek bir ilişkiye başlarsan sonradan çıkacak olan süprizlerede hazırlıklı olman gerekir.

delfin23
08-05-07, 10:16
Neyse dediğim gibi en baştaki olayları fazla deşmek istemiyorum. Son olaylarda ben de Aslı'nın çok da suçlu olduğuna inanmıyorum. Madem ki Yılmaz Cem'in çocuğunu taşıdığını sanmasına rağmen Filiz'e geri dönecekti, Aslı'yı hiç nişan işlerine bulaştırmasaydı o zaman.

Sana tamamiyle katılıyorum modum madem Yılmaz Filizi kabul edecekti baştan kabul etseydi olaylar buraya kadar gelmezdi .

ferman336
08-05-07, 10:17
Sevgili Ferman Yılmaz çocugu ögrenmeden Filizle birlikte olursa bana göre en karaktersiz insandır.Açıkçası ben Aslıya hak veriyorum Yılmazında Filize karşı bu kadar yumuşamasınıda anlamıyorum.

öyle bir şey olmayacak delfinim merak etme sen.yılmaz her zaman ki gibi bizi haklı çıkaracaktır. doğmamış çocuğa don biçmeyelim.:) senaristler yıkamaz kale gibi yılmazı.:good:

ferman336
08-05-07, 10:19

deşmeyelim Hasanım.dediğim gibi aslı çok suçlu değildir.ona birşeyler söylenmiştir o da haklı olarak söylenenlerin arkasında durulmasını bekliyor.kim söylemiştir bunları yılmaz.kim söyletmiştir peki filiz :) demek temele indiğimizde suçluyu buluruz. filiz suçlu her zamanki gibi. illa git de aslıya evlenme teklif et demesi gerekmez yılmaza.

forever_bim
08-05-07, 10:21
Hasanım yılmaz elifin hiçbir yerde çalışmasını istemiyor değildi. orada çalışmasını istemiyordu. yılmazın kendi ağzından da fahriyeden de bu sözleri işittik. yılmazın orda çalışmasını istememesi de ömerin varlığı söz konusu iken gayet makul geliyor. şaka bir yana oradaki esas hatalı elifin hayallerini ve hayata dair istediklerini anlayamayan ve bütün bunları kendine tercih edeceğini düşünemeyen yılmazdır.bu bir hatadır ama suç değildir. sevgi ve tutkusundan gözü kör olmuş bir yılmaz bu.kısaca her zamanki bizim yılmaz.:) diğer tarafta çok başka şeyler istemesine rağmen yılmaza gelip seni seviyorum diyen bir garip karakter vardır.hadi bunları bir kenara bırak dışarı da ise kirazın da çöpü var ama koparıp yiyorsun diyen erkeklik raconundan bihaber ömer paşa vardır. ömer paşa şimdi niye ferideye böyle bir esneklik göstermektedir eskiye nazaran eli çok güçlü olmasına rağmen.zira o da geçmişte yaptığı hatanın farkındadır. ömer tabağına ne doğradıysa kaşığına o gelmiştir. onu sevmeyen bir kadınlar evli kalmış neyse ki elif hatunun iyisi erken gidenidir felsefesine uygun olarak erken erken yıol almıştır.:good:

Son cümlen forumu fitilleyecek türden. Hatunun iyisi erken gidenmiş. :img-hyste .Zaten ben söylemiştim, Ömer'in sütten ağzı yandı yoğurdu üflüyor bu sefer. Diğer konularda asgari müştereklerde de olsa buluşmamıza sevindim.

ferman336
08-05-07, 10:21
Sana tamamiyle katılıyorum modum madem Yılmaz Filizi kabul edecekti baştan kabul etseydi olaylar buraya kadar gelmezdi .

delfincim dur celallenme böyle işlemeyecek olaylar...erken daha...yılmazım ve onu yazan senaristler bilir işini sen merak etme.:good:

ferman336
08-05-07, 10:24
Son cümlen forumu fitilleyecek türden. Hatunun iyisi erken gidenmiş. :img-hyste .Zaten ben söylemiştim, Ömer'in sütten ağzı yandı yoğurdu üflüyor bu sefer. Diğer konularda asgari müştereklerde de olsa buluşmamıza sevindim.

muhahha :) yok be Hasanım ne fitillemesi. tarih kadar eski bir laf bu. işin komiği ben bu hatunumdan duydum:img-hyste ee Hasanım sütü sıcakken içersen kabahat sende demek ki.:good:

archshe
08-05-07, 10:28
demekki Aslı, Yılmaz'ın duygularını çözememiş tam olarak Yılmaz'ın nasıl bir durumda olduğunu anlayamamış ve kendince sebeplere sığınıp Yılmaz'la birlikte olmak iştemiş... Yılmaz hatalı burada hemfikiriz ama Aslı'da Yılmaz tarafından bir kandırılmışlık içinde değildi. Bile bile lades gibi bir durum var ortada. Herşeyi kabul ederek bir ilişkiye başlarsan sonradan çıkacak olan süprizlerede hazırlıklı olman gerekir.

sonuna kadar katılıyorum....olayın başlarına dönersek...aslı yılmazın filizi sevdiğini biliyo asla unutmayacağını da...ama yılmazı seviyo...ve sevdiği adam aslıya kal gitme diyo yeni bir sayfa açıcam hayatımda diyo...bir bayan olarak aslının o kal lafına kalması anormal bir durum değil..kız platonik aşık ve yılmaz filizi bitirmek istiyo geri dönüşü yok diyo...bu durumda aslının herkes yeni sayfa açabilir geri dönüşü yoksa bigün bana da aşık olabilir beni sevmeyi öğrenebilir diye düşünüyo...platonik aşk böyledir zaten bigün beni sevecek diye beklersin...ee yılmazdan böyle bir teklif gelmişken bunu değeerlendirmesi tuhaf değildi...tuhaf olan yılmazın geri dönmek istemesine engel olmak...anlamış olması lazım geri dönüşü yok diyen yılmazın filiz için hala çırpındığını ve herşeyi sineye çekip filizle devam etmek istediğini...aslının yapması gereken tek şey var yılmaz beni sevmeyi denedi ama olmadı deyip bu aşka engel olmamaktır..aksi halde yanında kabir hayatı yaşatmaktan başka bişeye dönmez o evlilik...hayatımda en sinir olduğum kadın tipidir...

delfin23
08-05-07, 10:36
öyle bir şey olmayacak delfinim merak etme sen.yılmaz her zaman ki gibi bizi haklı çıkaracaktır. doğmamış çocuğa don biçmeyelim.:) senaristler yıkamaz kale gibi yılmazı.:good:

Umarım dedigin gibi olur Ferman senaristler saçma sapan bir şey yaparak Yılmaz karakterini mahvetmezler

forever_bim
08-05-07, 10:36
Ferman Abi üzülerek şunu diyeyim senaristlerimiz dönüşüm konusunda çok yetenekliler. Şu adam şunu yapmaz dediğimde gidip o karakterin o dediğimi yaptığını çok gördüm. Bak mesela Aslı. 54. Bölümde inanmadığı işe sarılmayan gayet aklı başında kendi ayakları üzerinde durabilen tuttuğunu koparan biri olarak lanse edildi ama şimdi gözünün önünde olup bitenlere karşı 0 tepki vermişti. O yüzden Yılmaz konusunda da ümitli değilim ben. Yılmaz'ın zaten bu bebeği gerçek kendine açıklanmadan kabul edeceğinin sinyalleri 70. bölümde otel konuşmasında verildi. Farketmedin mi?

archshe
08-05-07, 10:38
Ferman Abi üzülerek şunu diyeyim senaristlerimiz dönüşüm konusunda çok yetenekliler. Şu adam şunu yapmaz dediğimde gidip o karakterin o dediğimi yaptığını çok gördüm. Bak mesela Aslı. 54. Bölümde inanmadığı işe sarılmayan gayet aklı başında kendi ayakları üzerinde durabilen tuttuğunu koparan biri olarak lanse edildi ama şimdi gözünün önünde olup bitenlere karşı 0 tepki vermişti. O yüzden Yılmaz konusunda da ümitli değilim ben. Yılmaz'ın zaten bu bebeği gerçek kendine açıklanmadan kabul edeceğinin sinyalleri 70. bölümde otel konuşmasında verildi. Farketmedin mi?

ne dedi ki yılmaz? açıklarmısın hasan anımsayamadım..

ferman336
08-05-07, 10:39
fermanım, çok yaşa emi. :good: demek martıları bi simide kandırırız :img-hyste

Yılmaz bu ilişkide hatalıdır. fakat gerekçeleri vardı anlıyorum belki birazda hak veriyorum ama bu onun hatalı olduğunu değiştirmiyor malesef.

tabi kandırırız öyle menfaatçi hayvanlardır bilirim vapur yolculuklarımdan. kim simit atarsa ona gıyk gıyk derler..:)
yılmaz az hatalı aslı masum filiz ise asılacak kadar suçludur :)

forever_bim
08-05-07, 10:40
ne dedi ki yılmaz? açıklarmısın hasan anımsayamadım..

Filiz: Ben ve bebeğim senin için önemli miyiz?
Yılmaz: Önemlisiniz tabii.

ferman336
08-05-07, 10:43

Hasancım bu kararın sonucu bir değişimi gösterse eyvallah diyeceğim ama onu göstermez karakteri yüzünden sevilen bir karakterin yıkılması olur bu. böyle bir şey olursa yılmazın tutulacak tarafı kalmaz.yılmaz hem filizden hem ömerden daha çok birinci karakterdir bu dizide. kafayı koparıp vücudun yaşamasını bekleyemzsin.olmayacak böyle birşey olursa da acayip mantıklı şeylere oturtacaklardır senaristler.70. bölüm otel konuşması? hatırlayamadım be Hasan. ben genelde filizin söylediklerini ve yaptıklarını harfi harfine aklımda tutuyorum biliyorsun onunla özel hesabım var:img-hyste :img-hyste

matraka
08-05-07, 10:43
En başta şunu söylemek istiyorum. Burada onu bunu asacağımıza senaristleri assak daha hayırlı bir iş yapmış oluruz. Ne demek Yılmaz'ın, bebeğin başkasından olduğunu sanmasına rağmen Filiz ile mutluluk hayalleri kurması ? Ne kadar saçma birşey olur yani.Resmen bizlerle dalga geçmiş olurlar.

Aradan 1 ay geçiyormuş. Bu 1 ay içerisinde hem Yılmaz'ın hem de Aslı'nın karakteri feci halde değişiyor demek ki :img-help: . 5 senedir değişmeyen Yılmaz karakteri 1 ayda değişecek:icon_whis Aslı'nın kıskançlık duygusu kabaracak :icon_whis
Türk filmlerine ve ustalara saygıyla diyorlar. Bu saygıdan ziyade resmen Türk filmleri ile dalga geçmektir.Karakterler 1 ay içinde 180 derece dönmezler. Hadi döndü diyelim bunun sebebi ne olabilir? Yılmaz'ın Filiz'e olan aşkı mı ? Güldürmeyin beni Allah aşkına.

Bildiğim kadarıyla sevgili matraka, Yılmaz bebeği öğrenmesine rağmen nikah masasına oturacak demişti. Eğer sevgili se_nice'ın dediği gibi Yılmaz öyle bir hal alırsa sevgili matraka ,Yılmaz'ı nasıl asacak merak ediyorum.

Sevgili denmavi;
Senden alıntı yaparak eleştirilerde bulunacağım için kusura bakma ama son paragrafta benim düşüncelerimi merak etmişsin benimde sana ve yılmazdaşlarıma söyleyecek birkaç sözüm var

İlk öncelikle si_nice nin verdiği tüyolar doğrudur.ben size tüyoları verirken içlerini doldurduğum için pek şaşırma yaşanmazdı bunlara yorumlarda eklenirdi şimdi si_nice arkadaşımız duydularını yazınca sahne boşlukları olması kaçınılmaz buraları bizim birleştirmemiz gerekiyor tüyoları alan herkeste bir şaşkınlık birşok hali gördüm iyide arkadaşlar neden şaşırdınız iş aslı yılmaz nikahına nasıl gidecek diyen sizlerdiniz işte böyle gidecek bazı eleştirilerim olucak müsadenizle

---herkesin özellikle yılmazdaşlarımın şok olduğu sahne yılmaz çocuğu kendisinden olmadığı halde nasıl kabullenir

hemen geçmişe dönüyoruz Salih – yılmaz sahnesini hatırlıyoruz

söyle bir replik geçer aralarında aşağı yukarı Salih rağmen çocuğun başkasın olmasına rağmen fahriyeyi kabul eder ve mutlu olmak ister bunu yılmaza söylediğinde yılmaz; sen çok büyük adamsın Salih ben senin gibi olamam der yapamam der ne yazık ki bu durumda şu anda yapamam diyen yılmaz vardır yapacak mıdır yapacaktır.ben buna elifle filiz farkı diyorum baştan beri savunduğum tezin doğruluğunu görüyorum şu an yılmazın aşkı filizde daha büyük ve ne yaparsa yapsın kurtuluşu sadece filizde görüyor.çocuğu ile kabul ettiği sahnenin içi dolacaktır.bazı arkadaşlarım buna karşı çıkmışlar.

Neden karşı çıktınız arkadaşlar ?

Yılmaz ne yaptı delikanlılığın raconunumu bozdu ne yaptı bu adam yılmaz akın krakterini bu hale yürüyen felaket namzetli filiz tekiner getirmiştir.bu çok acı bir durumdur ve senaristler bu olaydan 2 hafta önce izlediğim günah çıkarma sahnesiyle geçiştirmeye çalışmazlar umarım yürüyen felaketin bu konuda vicdan azabı çektiğini görürüm . yılmazın akının babalık hakkı elinden alınmıştır.asıl sorulması gereken soru şudur filiz tekiner yılmazdan duyduğu sözler karşısında yılmaza çocuğun kendisinden olduğunu nasıl söyleyecek hangi yüzle filiz tekinerin bu olaydan vicdan azabı çekmesi neden geçiştirildi gibi sorulardır siz ilerde bunların cevabını merak edin

Yılmaz akın krakterini ayakta alkışlıyorum aşkı bu kadar büyük olduğu için her şeye rağmen kendi çocuğu olmadığını bildiğinde bile affedebildiği için buradan ders çıkarması gereken tek krakter filiz tekinerdir
Filiz tekiner krakteri daima gözümde çıkarcı kendi doğrularını ve bildiğini okuyan yalan söyleyen gerçekleri saklayan krakter olmaktan öteye gitmeyecektir.bende filiz tekiner in aşkı değilde yılmaz akının aşkı gerçektir sizler onaylasanızda onaylamasınızda yılmaz akının davranışı aşkının büyüklüğünün ispatıdır.ve sizler kalkmış bunu bu tavrı bu yüceliği gösterdiği için yılmaz akın krakterine demediğinizi bırakmıyorsunuz umarım yazarken düşünüyorsunuzdur.ben yılmaz akın krakterini hata yaptığında eleştirmesini ve hatalarını kabul eden birisiyim.ama burada yılmaz akın krakteri gözümde ki değeri aşalığalara çekilmiş değildir tam tersi yükselmiştir.şaka ile karışık bir dernek kurduk ismini de yılmazı sevenler derneği kurduk neden ismini bu koyduk krakteri sevdiğimizden ilk yanlışında size göre tabi onu arkasından vurmak neden?neden arkasında duramadınız.bu forum miladını filizci ve yılmazcı olarak dolduracaktır.ister filiz yılmaz kavuşsun ister kavuşmasın bu gerçek değişmeyecek ve dizifilm.comda ıhlamurlarda altında formu bu alanı 2 ye bölünmüş şekilde terk edeceklerdir.çünkü filiz tekiner yılmazın bu hareketinden sorumludur.ve filiz tekinerin yapacağı hiçbirşey bu gerçeği değiştirmeyecektir.merak ediyorum acaba tuttuğunuz takım şampiyon olamadığında başka takımamı transfer oluyorsunuz.ya olaylara yanlış bakıyoruz ya size göre hata bana göre erdemlik.

Sevgili denmavi :

Sıra sana ancak gelebildi şimdi yazdığına cevap verebilirim ilkönce yılmazın davranışını erdemli bir davranış olarak görüyorum asmak mı neden aşkına sonuna kadar sahip çıktığı için mi hayır bunun için kimseyi asmam bunu merak ediyorsan şimdi yılmazın çocuğu öğrenmesi neyi değiştirir aslı ile nikaha gitmesini mi hayır değiştirmez.bunu izleyince anlayacaksınız şimdi değil.

Yılmaz akın krakteri çocuğun başkasından olduğunu bile bile filiz tekineri kabul etmiş zaten çocuğu bilsin bilmesin bu neyi değiştirecek hiçbirşeyi diyorumya izlemeden buna karar vermeyelim görelim sevgili senaristlerimiz bize daha ne süprizler hazırlamışlar.daha gerçekleşmemiş sahneler için yorum yapmayalım gerçekleşsin buradayız bir yere gittiğimiz

ferman336
08-05-07, 10:45
Filiz: Ben ve bebeğim senin için önemli miyiz?
Yılmaz: Önemlisiniz tabii.

abi bunu kabul edecek tezine kanıt gösteremzsin ama. filiz çok önemlidir yılmaz için haliyle bebeğide önemlidir.lakin sahiplenme vardır sahiplenme vardır. yılmaz filizin maddi statsünün böyle gideceğini varsayarak çocuğunun geleceği için endişelenme onları ben hallederim, her türlü ihtiyacınızı ben karşılarım minvalinde söylemiştir o sözleri. yoksa kalkıp ben seninle evlenirim çocuğuna da babalık yaparım anlamında değil.:good:

filizim+y
08-05-07, 10:46
Sevgili Filizim

[/B]

Sevgili Hasanım,

dünden beri alınan tiyolar doğrultusunda aslı kıza yüklenenlerin başında gelen biri olarak elimden geldiği kadar cvp vereyim sana, aslı kız konusunu başından beri sevmediğimi söylüyorum anlaşamadığımızda aşikar şimdi bunu objektifiğe bağlamışsın çözemedim, ben zaten aslı kıza karşı baştan beri aynı tavrını sürdürmekteyim bunun nedenlerini uzun uzun dile getirdim zaten hem objektiflik olayını filizyılmaz için yaptığımı söyler herkes yani aslı kızla bunun bir ilgisi yok evet yılmaz suçlu ben hiçbir zaman suçsuz demedim ama aslı kız ile ilgili düşüncelerimi söylemem hata mı sonuçta yılmaz tarafından kandırılma yok ve kulaklarıyla şahit olduğu sözler var ve şimdi de birlikte görecek yine konuşmalara şahit olacak ve yaptığı işe bir bak aslı kızı anlamaya çalıştım ama olmuyor elimde kalıyor nedeni her defasında lehine çevirmesi olayları, fırsattan istifade edişi tmm yılmazın da etkili olduğu sahneler göz ardı edilmez ama akıllı, zeki, yaş tahtaya basmayan, tuttuğunu koparan ne biliyim daha bir sürü kusursuz özellikleri olan bir kız neden yılmaza inandı, neden sorgulamadı, neden kendini bile bile ateşe attı, neden hataya katılmak da katkıda bulundu neden

baştan beri aslı - yılmaz ilişkisini istmeyen biri olarak elbette aslı kızla ilgili olanları yazacağım yanlışları, yapmaması gerekenleri sonuçta kendi isteğiyle başladı bu işe, kendi istedi yılmaz vaatler verdi mi verdi, elinden geleni yaptı mı yaptı yılmaz hatalı mı hatalı ama yılmazın nedenlerine göre anlamaya çalışabiliyorum yaptığı doğru mu kesinlikle hayır aslı kız açısından ama sonuç da kandırılma yok aslı kızın da isteği buydu, günah kimde dersen yılmazın fevriliği ile bu işe kalkışması aslının da buna imkan vermesi

yılmaz filize kızdığı zaman anında aslıya döndü evet yılmaz suçluydu ama aslıda suöluydu bunu hep dile getirdim, aslı kız çizilen profilden çok farklı olduğu için bana tad vermiyor ve şu son yaptığı olayda beni hiç şaşırtmadı bekldiğim bir davranıştı bir kerede ben asayım dedim ama tarafgir olmuşum, neden bu kadar yüklenmişim neden yılmazı es geçmişim

tarafgir derken, ben herzaman ki gibi filizyılmazcıyım değişmedi, değişmezde
aslı kıza yüklenmişim bunu zaten baştan beri yaoıyorum yeni değil ki demek ki benim tarafımdan bakınca bana yanlış gelen davranışları olmuş
yılmazı es geçmişim, onun hatalı olduğunu da dile getirdim ama çok kıyabildim mi hayır, anlamaya çalıştım yaşadıklarından dolayı bu doğru mu sence değil ama bence öyle

filiz hiç aklından çıkmadı ki zaten yılmaz yaptığından pişman bunu birkeç bölümdür görüyoruz...

neden aslının asılması bu kadar zoruna gitti o kadar da masum değil sonuç da hem o kadar asılma işlemine bende bu şekilde katılmak istedim herkes herkesi asıyor ne olmuş da bir kere ben yapmışım hata mı etmişim anlamadım hergün froumda biri asılıyor zaten eğer öyleyse silersin bütün msjlarımı bir de uyarı veririsin bende ona göre devam ederim yoksa etmem de sadece anlam veremediğim neden ben yaptığımda bunu yanlış olduğu düşünülüyor...

ferman336
08-05-07, 10:55
matrakacım; sen şimdi bana diyorsun ki ; ben ayrılacağım bir kadından o da kısa bir süre sonra gidip başkasından hamile kalacak(daha doğrusu ben öyle sanacağım) ve ben onu affedecem ve benim aşkım çok büyük diye ortada gezecem.bıraksana abicim...ne aşkından bahsediyorsun sen böyle aşk mı olur.dediğim gibi yılmaz sahiplensin çocuğu o başka bir konu ama böyle olmaz. ben fenerbahçeliyim hem de inanamayacağın kadar. ama fenerbahçe gidip lig tv nin kablolarını keserse, rakibin futbolcusunu döverse benim bunu savunacak halim yok. savunmadığım için fenerbahçeliliğime de halel gelmez. doğru var yanlış var. yılmaz böyle bir şey yapacaksa ki yapacağını söylüyorsun ya bana çok iyi sebepler verirler ya da ben yılmazı sallandırırım.yerim onun aşkını,cibiliyetsiz herif diye de başlarım lafıma açık konuşayım.:good:
filizin tonlarca hatası olması yılmazın olmazsa olmaz özelliklerini değiştirmesi için yeterli sebep değildir benim için. demin bana iyi sebepler verilmesi dedim düzeltiyorum inanılmaz iyi sebepler vermeleri lazım.

matraka
08-05-07, 10:58
matrakacım; sen şimdi bana diyorsun ki ; ben ayrılacağım bir kadından o da kısa bir süre sonra gidip başkasından hamile kalacak(daha doğrusu ben öyle sanacağım) ve ben onu affedecem ve benim aşkım çok büyük diye ortada gezecem.bıraksana abicim...ne aşkından bahsediyorsun sen böyle aşk mı olur.dediğim gibi yılmaz sahiplensin çocuğu o başka bir konu ama böyle olmaz. ben fenerbahçeliyim hem de inanamayacağın kadar. ama fenerbahçe gidip lig tv nin kablolarını keserse, rakibin futbolcusunu döverse benim bunu savunacak halim yok. savunmadığım için fenerbahçeliliğime de halel gelmez. doğru var yanlış var. yılmaz böyle bir şey yapacaksa ki yapacağını söylüyorsun ya bana çok iyi sebepler verirler ya da ben yılmazı sallandırırım.yerim onun aşkını,cibiliyetsiz herif diye de başlarım lafıma açık konuşayım.:good:

öyle yapmalısın ama bu sahnelerin içi dolucak herşeye rağmen sevdiğine dönmek neden senin için bu kadar aşalayıcı olur bunun nedeni ne salih aşağılandımı örneğin arasında fark varsa bana da izah edermisin

bego87
08-05-07, 11:00

muhaha senden bunları duyucağım hiç aklıma gelmezdi ferman abi :)sakin ol ama bence gayet iyi sebebler sunucaklar

ferman336
08-05-07, 11:02
öyle yapmalısın ama bu sahnelerin içi dolucak herşeye rağmen sevdiğine dönmek neden senin için bu kadar aşalayıcı olur bunun nedeni ne salih aşağılandımı örneğin arasında fark varsa bana da izah edermisin

matraka yapma Allah aşkına, salihin olayıyla yılmazın ki bir mi? önceki mesajlarımda söyledim salihinkini bir noktada anlarım. adam sevmiş sesini çıkaramamış kız evlenmiş,hamile kalmış,kocası bırakıp gitmiş, sevgine sahip çıkarsın buna eyvallah. ama yılmazın süreç çok farklı.ayrılalı bir kaç ay olmuş daha ne olacağı belli değil seni 5-6 senedir unutmayan kadın ayrılalı bir kaç ay olmuşken gidecek başkasından hamile kalacak ben onu affedecem.yılmazın kiyle salihin ki aynı şey mi ?nasıl aynı şey dersin sen söyle bir zahmet. bu sevgi değil.bu bilmiyorum yani anlatacak kelime bulamıyorum...bu yıkım ya...

forever_bim
08-05-07, 11:03
Sevgili Filizim

Özetle şunu diyeyim.

Aslı olayında asılmasına karşı değilim. Asılmak tabiri zaten ağır eleştiri bombardımanı demek. Ki hemen hemen hepsine yaptık bunu. Benim karşıt olduğum durum şuydu. Şimdi bu olaylarda senin de dediğin gibi Yılmaz'ın da yadsınamayacak kadar ciddi boyutta hatası var. Bu hata gözardı edilemez. Bu durumda sırf tüyodan yola çıkıp eleştireceksek ikisini birden eleştirmemiz lazım. E şimdi asacaksan Yılmaz'ı da asman lazım:). Sırf Aslı değil olayın kabahatlısı.

Aslı şimdi kendinin kandırıldığını düşünüyor. Aşkı depreşince kendinden olmadığını düşündüğü bebeği kabul ediyorsa Yılmaz, o zaman katillik ithamında da tepki koymayacaktı.

Ferman Abim

Ben de biliyorum öyküdeki temel hikayenin Yılmaz üstüne kurulduğunu. Yılmaz büyük aşık konsepti adı altında bize dediğin durumu sunacaklar. Yani bebeği başkasından sandığı halde kabul edecek Yılmaz. Ve ben de bunu yiyecem. Peh.

matraka
08-05-07, 11:05
matraka yapma Allah aşkına, salihin olayıyla yılmazın ki bir mi? önceki mesajlarımda söyledim salihinkini bir noktada anlarım. adam sevmiş sesini çıkaramamış kız evlenmiş,hamile kalmış,kocası bırakıp gitmiş, sevgine sahip çıkarsın buna eyvallah. ama yılmazın süreç çok farklı.ayrılalı bir kaç ay olmuş daha ne olacağı belli değil seni 5-6 senedir unutmayan kadın ayrılalı bir kaç ay olmuşken gidecek başkasından hamile kalacak ben onu affedecem.yılmazın kiyle salihin ki aynı şey mi ?nasıl aynı şey dersin sen söyle bir zahmet. bu sevgi değil.bu bilmiyorum yani anlatacak kelime bulamıyorum...bu yıkım ya...

tabiki bir değil senden istediğim izlemeden böyle yorum yapmaman yılmaz bunu kabullenecek aşamaya gelicek ama bu sahnerin içi dolucak bekleyeceğiz az kaldı asarsın ondan sonra bana göre herşeye rağmen filiz yılmaz affedebiliyorsa bu aşkının büyüklüğü herşeye rağmen dediğim kendisinin aldatıldığını sanması tabi senin baktığın gibi bakarsam evet haklısın

matraka
08-05-07, 11:07
bildiğin birşeye kızılırmı kızılmaz bende kızmıyorum ama unutmaki bir gecede bu dizide vicdan yüklenmiş insanlar gördük ayrıca si_nice olayları birleştirmediği için sen burdan yılmaz nasıl böyle birşey yapar çıkardın bende izle ondan sonra çıkar dedim,

ferman336
08-05-07, 11:13
tabiki bir değil senden istediğim izlemeden böyle yorum yapmaman yılmaz bunu kabullenecek aşamaya gelicek ama bu sahnerin içi dolucak bekleyeceğiz az kaldı asarsın ondan sonra bana göre herşeye rağmen filiz yılmaz affedebiliyorsa bu aşkının büyüklüğü herşeye rağmen dediğim kendisinin aldatıldığını sanması tabi senin baktığın gibi bakarsam evet haklısın

yılmaz filizi kabul edecek noktaya gelsin ona birşey demem ama bu çocuk olayı çözülmeden kabul ederse ona bir ton şey derim. bir noktaya gelmekle o noktayı kabul etmek farklı şeyler. yılmaz ilk sezon elif bana dön dediğinde de az daha geri dönüyordu arabasıyla fenere ama dönmedi. walla açık açık deklere ediyorum ya filiz ya handan ya da herhangi bir dış kapının mandalı kim olursa olsun biri söyleyecek bunu yılmaza.o çocuğun kendinin olduğunu bilmeden filizle ilişkiye veya evlilik moduna girerse yılmazın benim gözümde yatacak yeride yoktur içecek suyuda. yılmaz bu şekilde filizle mutluluk düşlüyorsa çok yazık...filizi evlenmeden ve ya bir ilişkiye başlamadan affetmesi yılmazın yüce gönüllüğünü gösterir bana göre aşkının büyüklüğünü değil.

kursuni19
08-05-07, 11:18
yılmaz filizi kabul edecek noktaya gelsin ona birşey demem ama bu çocuk olayı çözülmeden kabul ederse ona bir ton şey derim. bir noktaya gelmekle o noktayı kabul etmek farklı şeyler. yılmaz ilk sezon elif bana dön dediğinde de az daha geri dönüyordu arabasıyla fenere ama dönmedi. walla açık açık deklere ediyorum ya filiz ya handan ya da herhangi bir dış kapının mandalı kim olursa olsun biri söyleyecek bunu yılmaza.o çocuğun kendinin olduğunu bilmeden filizle ilişkiye veya evlilik moduna girerse yılmazın benim gözümde yatacak yeride yoktur içecek suyuda. yılmaz bu şekilde filizle mutluluk düşlüyorsa çok yazık...filizi evlenmeden ve ya bir ilişkiye başlamadan affetmesi yılmazın yüce gönüllüğünü gösterir bana göre aşkının büyüklüğünü değil.

Bunca olaylara ragme eger Yilmaz Filizi kabul ediyorsa askinin büyüklügünün ispatidir. Hem olaylarin nasil gerceklesecegini henüz bilmiyoruz. Aralarinda bir barismami yasanacak, yoksa sadece bir yumsamami onuda bilmiyoruz. Mutlaka bir Filiz Yilmaz konusmasi olacaktir ve kanatimca bu konusmanin üzerine Yilmaz bir karar verecektir. Ben diyorumkki Ferman abi, önce izleyelim ve sonra kararimizi vererim:img-wink:

ferman336
08-05-07, 11:19
Ferman Abim

Ben de biliyorum öyküdeki temel hikayenin Yılmaz üstüne kurulduğunu. Yılmaz büyük aşık konsepti adı altında bize dediğin durumu sunacaklar. Yani bebeği başkasından sandığı halde kabul edecek Yılmaz. Ve ben de bunu yiyecem. Peh.

ben yemem de yedirmem de walla Hasan. Akıl var yakın var...ben bilmiyorum matraka haşat etti beni :) getti yılmazımmm gettiiiiii :(

matraka
08-05-07, 11:21

aralarında ağrı dağı buluna tiyolarda bu sonuca vardıysan konuşucak birşey yok tiyolar üzerinden konuşmayalım arkadaşımızın söylediği olucaklar ama nasıl olucaklarını hala bilmiyorsun ama dediğim gibi olursa bende yılmazı asarım senden önce hemde merak etme yılmaz akınında gideceği yer bir yere kadar herhalde sen sahneyi yılmaz ileşir hemen hastane odasında artık barışalım der olarak algıladın bekle gör politikası izle arkadaşım

ferman336
08-05-07, 11:22
Bunca olaylara ragme eger Yilmaz Filizi kabul ediyorsa askinin büyüklügünün ispatidir. Hem olaylarin nasil gerceklesecegini henüz bilmiyoruz. Aralarinda bir barismami yasanacak, yoksa sadece bir yumsamami onuda bilmiyoruz. Mutlaka bir Filiz Yilmaz konusmasi olacaktir ve kanatimca bu konusmanin üzerine Yilmaz bir karar verecektir. Ben diyorumkki Ferman abi, önce izleyelim ve sonra kararimizi vererim:img-wink:

hayır kurşuni bu aşk da değil sevgi de değil. yılmazı asmayacağım ve sabırla seyredeceğim. dediğim gibi olmazsa tutmayın beni :img-hyste

forever_bim
08-05-07, 11:22
Açıkçası senaristlerimiz neyin içini doldurabildiler bu sezon da bunu dolduracaklar? Haftalardır hepimiz beklemiyor muyduk Yılmaz'la Ömer'in Filiz için vereceği mücadeleyi? Bekliyorduk ve endişelendiklerini de gördük ama haftalardır beklediğimiz sahneler repliklerin özensizliği ile ne kadar bereketsizdi farkettiniz mi? Kimse tatmin olmadı zaten.

ferman336
08-05-07, 11:28
matrakacım ben yılmazı asmaya hevesli değilim ve asmayacağım da bekleyeceğim. dediğim gibi yılmaza güvenim sonsuz sadece verilen tüyolar kapsamında ortaya çıkan yılmaz bebeği öğrenmeden filizle barışacak ve ilişkiye başlayacak lafları üzerine bunları yazıyorum. gelişecek olayları bilmiyorum, her ne olursa olsun bana ne kadar mantıklı geleceğini de bilmiyorum. sadece bir ön görüş olarak yılmaz bebek olayı bir şekilde ortaya çıkmadan kabul ederse filizle birleşmeyi ona karşı çıkarım diyorum. bugüne kadar yılmazı savunmuş olmam tanıdığım kadarıyla onun da benim de kabul etmeyeceğim şeyleri yaptığında ona sahip çıkacağım anlamına gelmez. neyse seyredelim görelim forumda kaçmıyor ben de kaçmıyorum nasılsa.:good:

kursuni19
08-05-07, 11:29
hayır kurşuni bu aşk da değil sevgi de değil. yılmazı asmayacağım ve sabırla seyredeceğim. dediğim gibi olmazsa tutmayın beni :img-hyste

Ferman abi bende diyorumki, eger olaylar senin dedigin gibi gerceklesirse tamam, Yilmazi asmakta gayet haklisin, emin olki bende sana eslik ederim.
Ama katilik itamindan sonrada hatirlarsan Filizle Yilmaz arasinda bir yumsama yasamisti. Yilmazin kafasi karismisti. Net bir karar veremiyordu, tereddütlü davraniyordu, ve kafasini toparlamadanda zaten net bir karar vermedi. Herkesin bekledigi barisma gerceklesmedi, yani uzun lafin kissasi Yilmaz kafasindaki parcalari tam olarak birlestirmeden, zaten bir karar vermez

Buket_TY
08-05-07, 11:35
Sevgili Matraka,
sana %100 katiliyorum gercekten.
Ben daha iyi anlatamzdim.
Aski icin savasan bir adam, ne guzel iste:img-wink:

matraka
08-05-07, 11:39
sizlerden ricam tiyoları olacak olaylar olarak görmeniz replikler sahne ne ne dir bilmiyorsunuz buna göre asıp kesmek kolay tabi izleyelim mümkünse ondan sonra asalım yılmazdaşlarım sizlere sabır diliyorum ben rahatım bunu belirteyim

yılmazın herşeye rağmen seni kabul ediyorum cümlesi kuracağına inanmıyorum neyse artık işlere yoğunlaşalım fragmana kadar hoşçakalın

ferman336
08-05-07, 11:42
Ferman abi bende diyorumki, eger olaylar senin dedigin gibi gerceklesirse tamam, Yilmazi asmakta gayet haklisin, emin olki bende sana eslik ederim.
Ama katilik itamindan sonrada hatirlarsan Filizle Yilmaz arasinda bir yumsama yasamisti. Yilmazin kafasi karismisti. Net bir karar veremiyordu, tereddütlü davraniyordu, ve kafasini toparlamadanda zaten net bir karar vermedi. Herkesin bekledigi barisma gerceklesmedi, yani uzun lafin kissasi Yilmaz kafasindaki parcalari tam olarak birlestirmeden, zaten bir karar vermez

sevgili kurşuni diyorum ya olaylar böyle gerçekleşirse asacam diye. gerçekleşirse....şart koyuyorum yani. böyle olmayacaksa birşey demiyorum zaten.

ilşkiye başlamak yok ya bunu nerden çıkardın ne yani araları yumuşadı diye hemen herşeyi yılmaz kabul etti demek mi bu yapma sende gaza geliyorsun ya izlemden yılmazın arkasında durucaksın arkadaşım izledikten sonra fikir senin düşüncelere ket vurmuyoruz

matrakacım ben burda söylenen şeylerden yola çıkarak böyle olursa böyle yaparım diyorum.dediğim başka birşey yok. yılmaza güvenim tam diyorum.seyredecez görecez...gaza geldiğim yok...sen de demedin mi yılmaz kabul edecek diye.senin gazına geldim o zaman.gaz verme sen de.:)
son olarak izlemeden arkasında dururum yılmazın ama benim tanıdığım yılmaz ise. böyle bir kabulü olacaksa o yılmaz benim tanıdığım yılmaz olmaz.:img-pilot
neyse seyredelim görelim.suya yazı yazmanın alemi yok.

seyda_dl
08-05-07, 11:49
ben girmeyeli baya bir konu konuşulmuş. bende birkaç yorum yapayım dedim.
öncelikle yılmazın, filizin başkasından hamile olduğunu duyar duymaz aslının yanına gitmesini hiç hoş karşılamamıştım. Aslı buralardaki olaylarda masum diye düşünüyorum ama şuda var benim sevdiğim adam eğer başkasını seviyorsa ve bu çok aşikarsa onu bırakırdım. onunla evlenmezdim. aslının sevgisinin onun evlenerek başka biriyle mutsuz olmasını istemweyecek kadar fazla olduğunu düşünüyorum. neyse durumu zaman gösterecek.ha birşey daha aşk bazen gerçekleri görmemizi ve yanlış kararlar almamızı sağlıyor. belki senaristler bu yüzden üst üste yanlış şeyler yaptırıyordur karakterler:img-hyste
filize gelince o zaten bebeğin babası cem hiç bir zaman demedi. yanlızca bebeğim yanlız benim, senin değil dedi.yılmaz zaten burada duymak istediğini duydu diye düşünüyorum. gerçi onada hak vermek lazım kafası oldukça karışıktı ama düşünerek bu işin içinden çıkabilirdi. olmadı.
filizi ise hala bebeği söylememe konusunda haksız buluyorum yeter artık deditti yani.bu kadarda olmaz diyorum sürekli.

ferman336
08-05-07, 11:50
evet bende gaz vermemeliyim izleyem yılmazdaşım izleyelim bakalım forum memnun kalıcakmı sen asli görevine filize dön yılmaz böyle birşey dediğini bir an düşün bu acı birşey değilmi yada filiz yılmazın yüüzüne nasıl bakar

walla matrakacım yılmaz bilmeden daha kalkıp tamam çocuk kabulümdür (ki böyle olmayacak diyorsunuz) gibi yüzsüz bir hamle yaparsa filiz hayli hayli yüzüne bakar yılmazın.nasılsa karşısında bakacak bir yüz kalmamış olur.:) neyse ben kapatayım diyorum sen yılmazın böyle bir şey dediğini düşün diyorsun :img-hyste

ela_ezgi
08-05-07, 11:52
valla çok çok saçmaladılar fılıze çok sınır oldum yılmazın gözü açıkkan sölemedın adam bayıldı onmdan sonra oğlunu görmeden öldedı olmaz böle sy ya çok saçma fılız ne yapmaya çalışıo.
ailecek izlıyoduk ama artık tadı tuzu kalmadı.sımdı sadece gümüşü izlıyoruz.
bu arada ıhlamurlar altında hazıranın 15. de bıtıomuş.

ferman336
08-05-07, 11:58
aman düşünme ferman ne yaptın sen ya birde yaptığını düşünüyorumda bu forum kaldırmaz beni seni bir sürü yılmazdaşı derneği fes etmek zorunda kalırız oy birliği ile sen en iyisi filize dön hepsi onun suçu:img-hyste

o yüzden diyorum ya yılmaz böyle bir şey yaparsa ona birşey yapmam kendimi asarım diye forumun ortasında :img-hyste nasılsa ben asmasam forum asacak bizi. bari gururlu asılırız kendi elimizle.:img-hyste :img-hyste filize bir şey demiyorum artık sonra forumla kötü oluyoruz :) aslıyla feride de kesmiyor beni ne yapacam bilmiyorum zaten.öksüz kaldım yahu forumda:sad53:

matraka
08-05-07, 12:04
o yüzden diyorum ya yılmaz böyle bir şey yaparsa ona birşey yapmam kendimi asarım diye forumun ortasında :img-hyste nasılsa ben asmasam forum asacak bizi. bari gururlu asılırız kendi elimizle.:img-hyste :img-hyste filize bir şey demiyorum artık sonra forumla kötü oluyoruz :) aslıyla feride de kesmiyor beni ne yapacam bilmiyorum zaten.öksüz kaldım yahu forumda:sad53:

aman yılmazdaşım yahu Allah filizcilerin eline düşürmektense kendi idamımızı görmemizi sağlasın bir filizcinin eline düşmek düşünüyorumda sonumuz olur yılmaz yeterince işkence çekti sıra bizde nidaları yükselirbirde şunu anladım en iyi filiz asılan filiz :img-hyste :img-hyste neyse yarın görüşürüz

ferman336
08-05-07, 12:15
aman yılmazdaşım yahu Allah filizcilerin eline düşürmektense kendi idamımızı görmemizi sağlasın bir filizcinin eline düşmek düşünüyorumda sonumuz olur yılmaz yeterince işkence çekti sıra bizde nidaları yükselirbirde şunu anladım en iyi filiz asılan filiz :img-hyste :img-hyste neyse yarın görüşürüz

walla ben de filiz için aynısını düşünüyorum en iyi filiz sallanan filizdir diye. hem de çok büyük zevk alıyorum onu asmaktan lakin engeller var :img-hyste :img-hyste bırrrr filizcilerin eline düşmek mi düşüncesi bile korkunç :img-hyste :img-hyste benim mesaj hazır walla. "ferman kendini imha etmiştir. külleri ege denizine savrulmuştur"

ferman336
08-05-07, 12:19
neyse ben ufaktan ufaktan birşeyler yazayım :)
geçen bölüm son sahne nasıldı ama....klasik filiz...kendini böyle durumlara sokmamak yerine başına ve milletin başına belayı yıkıp sonra da ağlayıp zırlayıp "dur gitme yılmaz,daha oğlunla kız tavlayacaktın" diyen filiz. 7 sinde neyse 70 inde de o.ne diyecen :img-hyste

damura
08-05-07, 12:21
ben girmeyeli baya bir konu konuşulmuş. bende birkaç yorum yapayım dedim.
öncelikle yılmazın, filizin başkasından hamile olduğunu duyar duymaz aslının yanına gitmesini hiç hoş karşılamamıştım. Aslı buralardaki olaylarda masum diye düşünüyorum ama şuda var benim sevdiğim adam eğer başkasını seviyorsa ve bu çok aşikarsa onu bırakırdım. onunla evlenmezdim. aslının sevgisinin onun evlenerek başka biriyle mutsuz olmasını istemweyecek kadar fazla olduğunu düşünüyorum. neyse durumu zaman gösterecek.ha birşey daha aşk bazen gerçekleri görmemizi ve yanlış kararlar almamızı sağlıyor. belki senaristler bu yüzden üst üste yanlış şeyler yaptırıyordur karakterler:img-hyste
filize gelince o zaten bebeğin babası cem hiç bir zaman demedi. yanlızca bebeğim yanlız benim, senin değil dedi.yılmaz zaten burada duymak istediğini duydu diye düşünüyorum. gerçi onada hak vermek lazım kafası oldukça karışıktı ama düşünerek bu işin içinden çıkabilirdi. olmadı.
filizi ise hala bebeği söylememe konusunda haksız buluyorum yeter artık deditti yani.bu kadarda olmaz diyorum sürekli.

Şahsen bende eğer sevdiğim adam önceki sevgilisini unutamadığını açıkça
belli ediyorsaki bence ediyor. Onunla yola devam etmem şahsen.
Bence aslıda bunu iyicene görüp emin olucak bi iki bölüme kdr gibime geliyor
ve çekilicek. Evet dediğin doğru filiz kesinlikle çocuğum cemden demedi.
yılmaz öyle değilmi deyince yanlız bana ait dedi. Ve bence filizin
bu konuyu bu kadar saklaması haklı çünkü yılmaz ondan şüphelendi.
O yüzden filiz haklı çıkıcaktır ve yılmaz ona kızamıycaktır.

matraka
08-05-07, 12:22
neyse ben ufaktan ufaktan birşeyler yazayım :)
geçen bölüm son sahne nasıldı ama....klasik filiz...kendini böyle durumlara sokmamak yerine başına ve milletin başına belayı yıkıp sonra da ağlayıp zırlayıp "dur gitme yılmaz,daha oğlunla kız tavlayacaktın" diyen filiz. 7 sinde neyse 70 inde de o.ne diyecen :img-hyste

en çok hangi repliği sevdin ben filizin :yılmaz beni kurtar repliğine bayıldım sanada tavsiye ederim aç karnına üç gün bu replikten alıcaksın bak neler oluyor bünyede değişimi görüceksin

tipex
08-05-07, 12:26
si_nice'ın yazdığı tüyoları okuyunca çok şaşırdım. matraka sağolsun biraz açıklık getirmiş tüyolara ama ben üzerimdeki şaşkınlıktan hala kurtulamadım.

En sevindiğim olay Yılmaz'ın kurtulması oldu. Tam Filiz'le birleşirle artık dediğim sırada araya Aslı'nın gireceğini öğrendim. :=((((((( Aslı Yılmaz'ı nikah masasına kadar götürüp orada hayır diyecekmiş. Madem vazgeçecekti bunu neden en başında yapmıyorki??? Aslı'nın ben anlayışlı olacağını falan düşünmüştüm ama beni yanılttı... :=((((((((

Feride beni çok şaşırttı bu bölüm. Herşeye rağmen Ömer'le olan aşkına sahip çıkacağını falan düşünmüştüm ama o kendince sebeplerden dolayı Nevzat'ı seçti. Nevzat'tan neden kaçtığını anladığı zaman bunun pişmanlığını yaşayacaktır...

damura
08-05-07, 12:28
Yahu dizi uzuyacak ya ondan o kadar tehlikelere girdi kızcağız:img-hyste
Yoksa gerçek hayatta ben filiz yerinde olsam tamam seninle evleniyom der
sonrada ordan pıırr diye kaçtıktan sonra AŞKIM YILMAZIM CEM BENİ
TEHDİT EDİYOR ONUNLA EVLENMEZSEM SENİ ÖLDÜRCEKMİŞ KURTAR BİZİ
AŞKIM DERDİM:img-hyste sonrada bi plan yapar bi günde kurtulurduk yau

ferman336
08-05-07, 12:30
en çok hangi repliği sevdin ben filizin :yılmaz beni kurtar repliğine bayıldım sanada tavsiye ederim aç karnına üç gün bu replikten alıcaksın bak neler oluyor bünyede değişimi görüceksin

hehe he :) iyiydi walla o da:) ben her öğünden önce orayı seyredip güçlü,birey,akıllı,kurnaz filizi seyrediyorum ki daha rahat asayım diye. asınca da bir rehavet çöküyor sorma walla. ahhh filiz ahhh sen bizim herşeyimizsin :img-hyste :happy0064
benim favori repliklerim genelde milletin başına belayı sarıp ondan sonra ağlayarak zırlayarak ettiği replikler oluyor walla.onlardan daha çok ip çıkarıyorum :)

tipex
08-05-07, 12:38
yaa feridenin nevzattan neden kaçtığını bilen varmı ki:icon_whis

Bu konuda birşey bilmiyorum ama bence Feride Nevzat'tan kaçtıysa ortada ciddi bir neden vardır. Bu öyle bir kaçışki gelen arabayı görmeyip bir kaza yaşadı...Belki de Nevzat'tan bile kaçmamıştır. Ama bana öyle geliyor...

sude9
08-05-07, 12:39
Feride beni çok şaşırttı bu bölüm. Herşeye rağmen Ömer'le olan aşkına sahip çıkacağını falan düşünmüştüm ama o kendince sebeplerden dolayı Nevzat'ı seçti. Nevzat'tan neden kaçtığını anladığı zaman bunun pişmanlığını yaşayacaktır...

Feride'nin Nevzat'a olan tutumu minnet duygusundanibaret,kendisini öyle bir ortamdan kurtaran ona çalışabileceği bir iş yeri açan,her türlü maddi ve manevi yardımda bulunan Nevzat'a sırtını dönemezdi,Feride'nin yaptığı kendisine ve Ömer'e zarar verecek olsada anlaşılabilir birşey.....eğer Feride'nin kaçmasında ve kaza yapmasında Nevzat'ın bir payı olacaksa ki ben olacağını düşünüyorum o zaman kendisini Nevzat'a borçlu olduğunu hissetmeyecektir ama bu durumda Ömer ile olan ilişkisini nasıl yoluna koyar onuda merak ediyorum......senaristlerimiz bulur birşey

damura
08-05-07, 12:42
Bu konuda birşey bilmiyorum ama bence Feride Nevzat'tan kaçtıysa ortada ciddi bir neden vardır. Bu öyle bir kaçışki gelen arabayı görmeyip bir kaza yaşadı...Belki de Nevzat'tan bile kaçmamıştır. Ama bana öyle geliyor...

Ama yılmaz ona çarptığında hasteneye gittiklerinde
doktor dediki bu hafıza kaybı sizin çarpmanızla olmamış önceden olmuş
Belkide nevzatla aralarında kötü bişey geçti hafızasını kaybetti
koşarkende ne olduğunu anlamadan yılmazın arabasının önüne fırladı

arzuinan
08-05-07, 13:09
birkaç saat yok oldum ne çok şey yazmışsınız. :happy0064 Dönüp dolaşıp kabahat gene Filiz'in başına patlamamış. :img-hyste Benimde Filiz'in hatalı olduğunu düşündüğüm zamanları olsada bu kadarda değil demekten kendimi alamıyorum. Hiçbirşey tek taraflı değildir. Yılmaz'ın derin şüphelerle Filiz'e gittiği sahneyi hatırladımda o nasıl bi soruş tarzıydı öyle insan ister istemez öyle sorarsan böyle cevap alısın diyor. Ama o zamanda belirttim şimdide söylüyorum yinede Filiz daha akılcı davranıp "senden değil" diyeceğine başka cümleler kurup Yılmaz'ın zaten kafasında yer eden soruları çoğaltabilirdi. Fakat bunu yapmadı çünkü hayatından çıkması istedi. Yılmaz'ın hayatından çıkmasını istemekle hatalımıdır evet. Ama yinede Filiz'i o noktaya getiren etkenleri yok sayamayız...

arzuinan
08-05-07, 13:12
Ama yılmaz ona çarptığında hasteneye gittiklerinde
doktor dediki bu hafıza kaybı sizin çarpmanızla olmamış önceden olmuş
Belkide nevzatla aralarında kötü bişey geçti hafızasını kaybetti
koşarkende ne olduğunu anlamadan yılmazın arabasının önüne fırladı

yanlış hatırlamıyorsam daha önce hafızası kaybolmuş değilde önceden yaşadığı bir olay ve çarpnanın etkisiyle olmuş olabilir demişti. yani duygusal bir çöküntü söz konusu olduğunu ima etmişti.

Feride aldığı bu kararla hatalıdır ama henüz onu silmedim gerekçelerini ve Ömer'e olan yaklaşımını merak ediyorum. Ömer' ne diyecek seni seviyorum ama onunla olmak zorundayım ona minnettarım mı diyecek ?... (böyle derse benim tepkim ne olacak inanın bilmiyorum)

ömer'i bu kadar severken o hayatı yaşamaya nasıl devam edecek. şimdi olayın sıcaklığıyla minnet duygusu ağır bastı ya üstünden zaman geçipte aşkı ağır bastığında ne yapacak... Al sana Yılmaz 2 vakası yada Filiz 2 :img-hyste

not:
avşar filmin telefonu bilen varsa öm atabilir mi özeti soracağım. hala neden gelmedi ki

Buket_TY
08-05-07, 13:20
yanlış hatırlamıyorsam daha önce hafızası kaybolmuş değilde daha önce yaşadığı bir olay ve çarpnanın etkisiyle olmuş olabilir demişti. yani duygusal bir çöküntü söz konusu olduğunu ima etmişti.

Evet bende boyle hatirliyorum.
Boyle bir olay ve arabanin carpmasi beraber hafiza kayibinin nedeniydi:img-wink:
Bu duygusal olay kesin Nevzadin bir pisligi yuzundendir:img-wink:

yakupoglu61
08-05-07, 13:41
sizlerden ricam tiyoları olacak olaylar olarak görmeniz replikler sahne ne ne dir bilmiyorsunuz buna göre asıp kesmek kolay tabi izleyelim mümkünse ondan sonra asalım yılmazdaşlarım sizlere sabır diliyorum ben rahatım bunu belirteyim

yılmazın herşeye rağmen seni kabul ediyorum cümlesi kuracağına inanmıyorum neyse artık işlere yoğunlaşalım fragmana kadar hoşçakalın

matraka kardeşim bnde aynı snn gibi düşünüyorum ne bi eksik ne bi fazla...!

belki çocuğun yılmazdan olduğunu bildiğim için böle düşüyorum belki o yüzden Ferman gibi yılmaza tepki vermiyorum...!

ferman336
08-05-07, 13:49
birkaç saat yok oldum ne çok şey yazmışsınız. :happy0064 Dönüp dolaşıp kabahat gene Filiz'in başına patlamamış. :img-hyste Benimde Filiz'in hatalı olduğunu düşündüğüm zamanları olsada bu kadarda değil demekten kendimi alamıyorum. Hiçbirşey tek taraflı değildir. Yılmaz'ın derin şüphelerle Filiz'e gittiği sahneyi hatırladımda o nasıl bi soruş tarzıydı öyle insan ister istemez öyle sorarsan böyle cevap alısın diyor. Ama o zamanda belirttim şimdide söylüyorum yinede Filiz daha akılcı davranıp "senden değil" diyeceğine başka cümleler kurup Yılmaz'ın zaten kafasında yer eden soruları çoğaltabilirdi. Fakat bunu yapmadı çünkü hayatından çıkması istedi. Yılmaz'ın hayatından çıkmasını istemekle hatalımıdır evet. Ama yinede Filiz'i o noktaya getiren etkenleri yok sayamayız...

arzucum filiz orda bu çocuk senin değil sadece benim deseydi hiçbirşey demezdim filize lakin o bu çocuk senden değil, sadece benim çocuğum dedi ki bunları aralarında duraksayarak söyledi.yılmaz ikinci cümleyi duymadı bile.ilkinde bitti iş. takdir edersin ki senin değil demekle senden değil demek arasında çok fark var her ne kadar ne uslupla sorulmuş olursa olsun :) :img-pilot

ferman336
08-05-07, 13:53

belki çocuğun yılmazdan olduğunu bildiğim için böle düşüyorum belki o yüzden Ferman gibi yılmaza tepki vermiyorum...!

yakupum benim tepkimin nedeni bellidir. çocuğun yılmazdan olması bir şeyi değiştirmiyor.daha öncede yazdım (öyle olmayacakmış neyseki) yılmaz sadece aşkına yenik düşerek çocuğun kendinden olduğunu öğrenmeden filizle herhangi bir ilişkiye veya evliliğe doğru adım atarsa tepki koyarım dedim. hala da öyle diyorum ve demeye de devam edeceğim. böyle birşey olmayacakmış ama olsaydı hangi yılmazı savunacaktın bana merak etmiyor da değilim açıkcası. eski bildiğimiz sevdiğimiz yılmazı mı yoksa böyle birşeyi kabul ederek bizim sevdiğimiz ve desteklediğimiz yılmazdan geriye birşey bırakmayan yılmazı mı?

son olarak şunu da ekleyeyim; anlaşılan forumdaki birçok kişiyle benim aşk,sevgi anlayışlarımız uyuşmuyor.kimi benim kafadan kimi büyük aşk büyük aşık gözüyle bakıyor bu olaya..ben kendi dünya görüşümle yazıyorum tabi sizinkine de saygı duymak düşer bana.kısaca siz öyle görürsünüz ben böyle..bu konu çokta birbirimize fikirler sunacağımız ve ikna edeceğimiz bir konu değil. tamamen hayat görüşü...böyle olursa ben asarım siz indirirsiniz.olmazsa siz asarsınız be indiririm. :img-hyste

huba2007
08-05-07, 14:04
73. Bölüm Özeti

Yılmaz, Filiz’i canı pahasına Cem’den kurtarır. Yılmaz’ın, Filiz’i elinden almasını hazmedemeyen Cem, onu ağır yaralar. Filiz kurtulmuştur ama, Yılmaz ölüm-kalım savaşı vermektedir.Yılmaz hayata tutunmayı başarabilecek mi?..

Filiz, Aslı’nın hasta olduğunu öğrenir ve çok üzülür.
Yaşadıkları acı olaylardan sonra birbirlerine hala deli gibi aşık olduklarını bir kez daha anlayan Filiz ve Yılmaz bir araya gelebilecekler mi?..

Feride, Ömer’i hala çok sevmesine rağmen tercihini Nevzat’tan yana kullanır. Bu kararını sevdiği adama açıklar. Ömer yıkılır, iki sevgilinin yolları ayrılır. Feride’yi aldığı karardan dolayı pişman edecek, Nevzat’la ilgili kötü bir sürpriz beklemektedir.

arzuinan
08-05-07, 14:14
arzucum filiz orda bu çocuk senin değil sadece benim deseydi hiçbirşey demezdim filize lakin o bu çocuk senden değil, sadece benim çocuğum dedi ki bunları aralarında duraksayarak söyledi.yılmaz ikinci cümleyi duymadı bile.ilkinde bitti iş. takdir edersin ki senin değil demekle senden değil demek arasında çok fark var her ne kadar ne uslupla sorulmuş olursa olsun :) :img-pilot

"ne uslupla sorulursa sorulsun" yorumun hariç diğerlerine katılıyorki bende ağağı yukarı aynı şeyleri hep söyledim. fermanım o sahne gerçekten çok kötüydü. hatta o sahneden sonra bir süre kendime gelemedim ve her ikisinede çok saydırdım. :sad53: Yılmaz'a o şekil sorduğu için Filiz'e de öyle cevap verdiği için çok kızdım çok. :icon_whis

ferman336
08-05-07, 14:17
Yılmaz, Filiz’i canı pahasına Cem’den kurtarır. Yılmaz’ın, Filiz’i elinden almasını hazmedemeyen Cem, onu ağır yaralar. Filiz kurtulmuştur ama, Yılmaz ölüm-kalım savaşı vermektedir.Yılmaz hayata tutunmayı başarabilecek mi?..

başarır başarır.güçlüdür benim tosunum :)

Yaşadıkları acı olaylardan sonra birbirlerine hala deli gibi aşık olduklarını bir kez daha anlayan Filiz ve Yılmaz bir araya gelebilecekler mi?..

gelirler gelirler...aslı küçük bir ayrıntı...:img-cool2

Feride, Ömer’i hala çok sevmesine rağmen tercihini Nevzat’tan yana kullanır. Bu kararını sevdiği adama açıklar. Ömer yıkılır, iki sevgilinin yolları ayrılır. Feride’yi aldığı karardan dolayı pişman edecek, Nevzat’la ilgili kötü bir sürpriz beklemektedir.

alın işte demedim mi size.:) yanardöner bu kız :img-hyste nevzatla ilgili gerçeği öğrenince de gelecek bölüm gider ömere döner.:good:

ferman336
08-05-07, 14:22
"ne uslupla sorulursa sorulsun" yorumun hariç diğerlerine katılıyorki bende ağağı yukarı aynı şeyleri hep söyledim. fermanım o sahne gerçekten çok kötüydü. hatta o sahneden sonra bir süre kendime gelemedim ve her ikisinede çok saydırdım. :sad53: Yılmaz'a o şekil sorduğu için Filiz'e de öyle cevap verdiği için çok kızdım çok. :icon_whis

arzucum tamam ben yılmazın soruş şeklini savunmuyorum o ayrı bir konu...ama kaba,saba hadi abartalım terbiyesizce bile sorulmuş olsa bu sorunun cevabı filizin verdiği cevap olmamalıydı.ben senaristlerin orda ciddi bir replik hatası yaptıklarını düşünüyorum seyrettiğimden beri. filizin cevabının 2 nci kısmının filizi kurtarmak için söyletildiği belliydi çok net. ama ilk kısmı "senin değil" şeklinde olmalıydı "senden değil" şeklinde değil. yılmazın soruş şekli ne olursa olsun bir çocuğu babasından gizleyemezsin. senin de...sonra ne yapacaksan yap yahu...:good:

benim
08-05-07, 14:23
son olarak şunu da ekleyeyim; anlaşılan forumdaki birçok kişiyle benim aşk,sevgi anlayışlarımız uyuşmuyor.kimi benim kafadan kimi büyük aşk büyük aşık gözüyle bakıyor bu olaya..ben kendi dünya görüşümle yazıyorum tabi sizinkine de saygı duymak düşer bana.kısaca siz öyle görürsünüz ben böyle..bu konu çokta birbirimize fikirler sunacağımız ve ikna edeceğimiz bir konu değil. tamamen hayat görüşü...böyle olursa ben asarım siz indirirsiniz.olmazsa siz asarsınız be indiririm. :img-hyste

Sevgili ferman düşüncelerinde bence haklısın.Gerçek yaşamımızda hangi erkek gidip Yılmaz gibi kendisini aldattığını düşündüğü , başkasından çocuk bekleyen kadınla bir gelecek düşünür.Forumda bir çok erkek var.Bir çoğunun bunu kabul etmeyeceğini düşünüyorum.Her yiğidin harcı değil böyle bir şeyi kabul edip sindirmek.Ama iş diziler hayal dünyası olunca olaylar biraz largelaşıyor . Seyrettiğimizde kendimize çok yakın ,hayatımızdan parçalarda bulsakta gerçekte böyle bir şeyi kabul etmek çok zor.

BERNA
08-05-07, 14:26
Agir ceza mahkemesi devam etmis ve de iki gundur asilmayan Filiz'e sira gelmis belli oldu ;) Neyse, ben bilemedigim islere hic girmeyeyim ve de uzun yorumumda atladigim bir kismi yazayim.

Simdiye kadar olanlarda Filiz-Yilmaz ve Asli konusunda benim dusuncem herkesin kendine gore hatali oldugudur. Filiz bebek konusunda kelime oyunlari yapip aslinda yalan soyledigi icin hatalidir. Yilmaz bir kere sormadan sorusturmadan kafadan Handan Hanim'a inandigi icin son derece hatalidir. Sonrasinda da sadece kendisi mutlu olsun baric beni seven biriyle evleneyim mantigi icinde Asli'ya evlenme teklif etmis. Ondan once kalmasi icin, sonra da evlilik icin ikna etmeye calismistir. Bu ikna cabalari inandirici miydi, bizim icin degildi ama unutmayalim ortada ciddi anlamda asik bir kadin var. O kadin da elbette duyduklarina inanmak isteyecektir ve de Yilmaz'in kendisini buyuk bir askla olmasa da sevebilecegine ciddi anlamda guvenmistir. Son bolumlerde olanlar konusunda Yilmaz'a sakayla karisik gozukse de, bir cikis yolu onerirken ciddiydi aslinda. Asli'nin hala olanlardan rahatsiz bir portre olarak cizildigini ama ozurlerimi belirterek oyuncunun bize bunu yansitamadigini dusunuyorum.

Tuyolara gelirsek o zaman Asli da bu konuda bir gecede karakter degistirenlerden birisi olmus demektir. Tamam melek halleri sinir bozuyordu ama bu da biraz fazla kacmis. Ben aslinda Nevzat'in da seri katil cikmasini bekliyorum :img-hyste

arzuinan
08-05-07, 14:27
arzucum tamam ben yılmazın soruş şeklini savunmuyorum o ayrı bir konu...ama kaba,saba hadi abartalım terbiyesizce bile sorulmuş olsa bu sorunun cevabı filizin verdiği cevap olmamalıydı.ben senaristlerin orda ciddi bir replik hatası yaptıklarını düşünüyorum seyrettiğimden beri. filizin cevabının 2 nci kısmının filizi kurtarmak için söyletildiği belliydi çok net. ama ilk kısmı "senin değil" şeklinde olmalıydı "senden değil" şeklinde değil. yılmazın soruş şekli ne olursa olsun bir çocuğu babasından gizleyemezsin. senin de...sonra ne yapacaksan yap yahu...

kızgınlıkla alınmış bir karar. kolaymı öyle Yılmaz'ımı hayatından çıkarmak. "senden değil" diyerek bunu yapmak istedi...

çok haklısın "senin değil" le "senden değil" arasında dağlar kadar fark var. bencede yanlış düşünülmüş bir ayrıntı yada senaryo hatası neyse. "senin değil" deseydi şimdi yaşananlardan sonra bebeği Yılmaz'a açıklamak çok daha kolay olurdu...

kursuni19
08-05-07, 14:27
Özet icin tesekkürler

Yilmazima huzur yokki:img-hyste O istemessede tüyolara göre Filiz zorlar tutunmasini saglayacak:img-hyste Ve hersey yeniden baslayacak, aci, dert, gözyasi...Ah ah Yilmazimin daha cekecek cok seyi var:img-hyste

En azindan asklarinin hala bitmemis olduklarini ögrendiler. Eninde sonunda bir araya geliceklerde, engelleri asmak biraz zaman alicak. Asli kizimiz is basinda bakalim, ipleri elline alinca Aslinin gercek yüzü nasil yansiyacak, yada daha dogrusu yansitmayi basaracakmi:img-hyste
Zaten senaristler bizi alistirdi, biraz yumsama, bir iki güzel replik, bir kac sicak bakisma...Ama sonuc her seferinde ayni...AYRILIK

Tek bilinmeyen konu bu olsa gerek. Kac haftadir Nevzatin kisiligini cüzmeye calisiyoruz, ama simdiye kadar cizmis oldugu karakter, bi tahmin yürütmemizi kesinlikle izin vermedi. Bende merak ediyorum acikcasi. Acaba sakladigi sey ney Nevzatin.
Ferideye diyecek bir sey bulamiyorum, bugün Ömer, yarin Nevzar, öbürgün Ömer, ama kiz napsin...Bi gün Feride kaciyor icine, bi gün Özelm:img-hyste

ferman336
08-05-07, 14:32
Sevgili ferman düşüncelerinde bence haklısın.Gerçek yaşamımızda hangi erkek gidip Yılmaz gibi kendisini aldattığını düşündüğü , başkasından çocuk bekleyen kadınla bir gelecek düşünür.Forumda bir çok erkek var.Bir çoğunun bunu kabul etmeyeceğini düşünüyorum.Her yiğidin harcı değil böyle bir şeyi kabul edip sindirmek.Ama iş diziler hayal dünyası olunca olaylar biraz largelaşıyor . Seyrettiğimizde kendimize çok yakın ,hayatımızdan parçalarda bulsakta gerçekte böyle bir şeyi kabul etmek çok zor.

sevgili benim sabahtan beri anlatmaya gayret ettiğim şey senin yazdıkların aslında. salih yüce bir adam olabilir forumda. tamam ona kabul..ama ikisinin süreçleri çok farklı..yazdım daha önce tekrarlamayayım kendimi. gerçekte bir erkek böyle bir şeyi kabul etmez yaşanış sırası bu olursa ya da benim gibi düşünen erkekler diyeyim ki büyük konuşmuş olmayayım.:) hadi abartalım ve kabul ettiğini varsayalım bu seferde sindiremez. ileride olabilecek her olayda bu konu ısıtılıp ısıtılıp kadının önüne konacaktır gerçek hayat budur. dizide ki yılmaz tamam biraz abartılmış olsa da gerçeğe yakın kabul edilebilecek bir karakterdir ve bazı konularda katılığı forumca meşhurdur. şimdi kalkıp bana hem gerçeği hem de diziyi düşünerek yılmaz aşkına yenik düşecek ve filizle beraber olacak bebeğe rağmen derseniz ben ipleri örmeye başlarım walla.:img-hyste :img-hyste gerçi elimde filiz için yapılmış çok sayıda ince ip var onları kalınlaştırırım biraz...yeni masraf olmasın :)

archshe
08-05-07, 14:33
aşağıda bir araya gelebilecekmi lafı geçiyo zaten...tiyolardan da biliyoruz filizin üstün ısrar ve gayretiyle yılmaz yaşayacak...yoksa doktor vazgeçmiş:img-hyste

filizim üzülür merhametli kızdır o..gerçi aslı yamuk yapacak filize ama biz de aslıyı asarız filizciler olarak

el mahkum..onlar istiyo...filizciler istiyo...yılmazcılar istiyo....forum istiyo...diziyi izleyen forumu takip etmeyen tüm ıhlamur seyircisi istiyo..ee çocuk da var...olması gerekeni yerine getirsinler..:img-yes:

Feride, Ömer’i hala çok sevmesine rağmen tercihini Nevzat’tan yana kullanır. Bu kararını sevdiği adama açıklar. Ömer yıkılır, iki sevgilinin yolları ayrılır. Feride’yi aldığı karardan dolayı pişman edecek, Nevzat’la ilgili kötü bir sürpriz beklemektedir
hımm nevzatı severdim fömerciler anlamıştı kötü biri olduğunu....acep nedirki feridenin kötü süprizi....aklıma bişey geliyo ama yok artık diyorum...

arzuinan
08-05-07, 14:39

kurşunim çok yaşa emi. ölmek bile haram yani Yılmaz'ıma :img-hyste ama durun ya nereye daha oğlunun mürvetini görecek. Anasına çok istediği torununu el öpmeye götürecek. ve hiç unutmadığı aşkıyle güzel güneşli günler görecek... bırakırmıyız biz onu kahbe bir kurşuna :good:

kızım oturda kendi derdine yan derler adama ya neyse. sen nasıl çıkacaksın bakalım işin içinden. :img-hyste Aslında bu pragraf Yılmaz'ımın sağ sağlim aramıza döndüğünü açıklıyor. konumuza dönelim. tüyolar olmasa direk bir araya gelecekler derdim ama şimdi Aslı engeli var önümüzde. aaahhh ahhhhh. hiç bitmeyecek bizim çilemiz. :sad53:

oofff Feride ya ne yaptın kızım sen ya :sad53: bi dur düşün demi. Yılmaz'ıma söylediklerimizden hiç ders almamış canım bu kız. insan arada gelir okur demi.:img-hyste Nevzat'ın da gerçek yüzü çıkıyor ortaya. son dakika golü oldular Aslı'ya birlikte bakalım maçı uzatmalara götürüp nasıl kazanacağız.

archshe
08-05-07, 14:43
kendi cephemden vazgeçtim özette...aklım nevzata takıldı...ben bu adamı çok severdim yaa...ne yaptı ki acaaba?bu konuda tüyo da yok....başlarda aldatma olayı demiştim ama aldatma hafif kalır gibi özete göre..cumayı beklicez artık..

arzuinan
08-05-07, 14:45
aklıma bişey geliyo ama yok artık diyorum...

benim aklıma hiçbirşey gelmiyor nedense. durdu sanki. senin aklından geçenleri paylaşırsan sevinirim. :good:

SBR
08-05-07, 14:47
herkese merhaba diyorum sevgili forumdaşlarım fragman daha çıkmadı herhalde yorumlara bakarsak .genelde yine muhtemel yılmazın bebeği kabul etme olyını tartışmışsınız .:img-yes: tabii benim düşüncem belli verileceği düşününülen aranın karakterleride değiştireceği fikrine katılmamak mümkün değil aslında fazlada uzatmak istemiyorum bu bebek olayını sonuçta filiz şöyle güzel bir özür dilesin yılmazdan o arada bebeği de sıkıştırsın konuda kapansın zaten yılmaz karakterine öyle bir kabullenme yazmazlar yani en azından öyle umuyorum

archshe
08-05-07, 14:48
benim aklıma hiçbirşey gelmiyor nedense. durdu sanki. senin aklından geçenleri paylaşırsan sevinirim. :good:

umarım saçma olur bukadarı değildir....nebileyim beyaz gelincikteki aziz-meryemce bağlantısı kurdum...bi aziz de nevzat olabilir mi?

SBR
08-05-07, 14:52

yok arkadaşım yok kabullenme kesin olmamalı beni aralarında geçecek hiç bir konuşma