PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 20

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

ottawali
09-05-07, 04:52
bence olen yilmaz deil asli

aslimi oluyor eger o oluyorsa bu dahada sacma olur niye olsunki kiz durup dururken hastaligi yuzunden diyorsan suan olumcul bir hastalik degil ameliyat olursa iyilesecek .hem o kadarda ilerlemis de degildi bye hastaligi.

arzuinan
09-05-07, 06:38
fragmanı gördüm arkadaşlar şiiri filiz okuyo .Vurulma sahnesiyle başlıyo sonradan Fragmanda hastanede yılmaz ex oluyo herkes hastanede perişan bi halde .bi cenazedeler ve filiz mezarın basında aglıyo gene herkes orda .Heralde filizin rüyası falan.Heycan yaratıolar yılmaz öldü diye heralde..

kesinlikle ! yanlız iyiki biliyoruz ölmediğini yoksa cuma gerçekten gelmezdi. :sad53: cenaze töreninide aksiyon olsun, izleyen şahıslar az gerilmiştir biraz daha yay durumuna gelsin diye koymuşlardır. :icon_whis

not: fragman link'ini öm den alabilirmiyim. şimdiden teşekkürler :happy0064

Bülent_tuba
09-05-07, 06:45
Ölmüyodur heralde dediğiniz gibi rüya falandır. Ya Özelden albilirmiyim bende linkini???

stormy
09-05-07, 07:00
Birini mezarlikta gomuyorlar.herkes toplanmis..Artik ruya mi degil mi?Filiz agliyor falan,,,eee oldurdulerse Yilmazi bravo yani bastan oldurselerdide bizde hic izlemeseydik...72 bolum boyunca..

SBR
09-05-07, 07:22
arkadaşlar bu ne yawww hemen öldürmüşsünüz yışmazı olur mu öyle şey yaww tamam tuba-bülent arası iyi değil ama böyle bir sonda hazırlamazlar herhalde ferman abimin dediği çıkacak böyle giderse bebeğin kendisinin olduğunu bilmeden kabul ederse filizi masada kalsın demişti böyle bir şey olabilir mi acaba???

ferman336
09-05-07, 07:27
puhaaaa:img-hyste sevgili bego çok tşk ederim taksici gibi yolu anlattın...:) yarından başka çekim yokmu gazide yarın değilde ya perşembe yada cuma giderim... neyse bmodum kızar şimdi...

birde sevgili ferman abim olmak üzere yılmazcı arkadaşım yılmazın böyle birşeyi kabul etmesine tahammül edememişler.. vallahi ferman abi sevgi böyle birşey demek ki insana herşey yaptırabiliyor... hatırlarsın belki kadir inanır ve müjde arın bir filmi var müjdarı gazinoda tanıyo ve daha sonra kaçırıp evinin kadını yapıyo.. :) aynı filmin birde orhan gencebay versiyonu var...:img-hyste neyse uzatmayayım artık bu dizide herşey olabilir..:)

herkese günaydın;
Tolgacım benim ki tahammül edememek değil :( üzgünüm bu konuda kabul edememek benimki. aşk,sevgi herşeyi yaptırıyorsa buyursun yapsın yılmaz. seyretmeden karar vermeyeceğim dedim ama koşulsuz kabul konusu benim için çok açık. söylediğin filmleri seyretmedim o yüzden yorum yapamayacağım..ama seninle de şayet böyle bir olay yaşanırsa yollarımız orada ayrılıyor demek ki :( bu arada noluyor yaw birilerini gömüyorlar. :icon_sorr

ferman336
09-05-07, 07:29
o dediğin yılmazcı arkadaş olarak bu kabul edilemez .tolgahuzur1 arkadaşımın görüşleri ile benim ki tamamen zıt görünüyor :icon_whis anlıyamadım yılmaz karakterine gönül veren arkadaşlar bunu nasıl içlerine sindiriyorlar anlamak gerçekten güç bu öyle aşkına sahip çıkmak gibi yorumlanmamalı ferman abim ne düşünür bilmiyorum belki fikrini değiştirebilir ama ben yılmaz bu çocuğu kabul ederse ferman abimden gelecek yardımı beklemeden asarım ben bu yılmazı:icon_mad:

beklemene gerek yok sbr, koşulsuz bir kabul olacaksa sen başla ben yetişirim sana. sen geç gelirsen, sen bana yetişirsin :)

SBR
09-05-07, 07:30
arkadşlar yılmazın ölmasi yüzde1 ihtimal dahilinde bile değil bego87 arkadaşımız daha dün setteydi ve 74 ün çekildiğini öğrenmişti sadecebiraz heyacan yapmak isteimşler bu aslında büyük bir risk yani izleyici yılmazın öleceğini sanabilir diziyi sadece yılmaz için takip edenler bakmaz o bölüme ben bunların ne yapmak istediğini anlıyamadım ayrıca baş harfi yılmazınkiyle aynı olan sitede fragman daha yok:good:

ferman336
09-05-07, 07:31
arkadaşlar bu ne yawww hemen öldürmüşsünüz yışmazı olur mu öyle şey yaww tamam tuba-bülent arası iyi değil ama böyle bir sonda hazırlamazlar herhalde ferman abimin dediği çıkacak böyle giderse bebeğin kendisinin olduğunu bilmeden kabul ederse filizi masada kalsın demişti böyle bir şey olabilir mi acaba???

yok yaw öldürmezler yılmazı:) daha çocuğu kabul edecek :img-hyste senaristler beni mutlu etmez. bana gıcıkları var. da kim ölüyor yahu. canan falan olmasın?ama mahallelinin ne işi var orda?kim ?kim? kim? dur bakalım çıkar ortaya.:icon_sorr

SBR
09-05-07, 07:35
yok yaw öldürmezler yılmazı:) daha çocuğu kabul edecek :img-hyste senaristler beni mutlu etmez. bana gıcıkları var. da kim ölüyor yahu. canan falan olmasın?ama mahallelinin ne işi var orda?kim ?kim? kim? dur bakalım çıkar ortaya.:icon_sorr

yok abi yok kesin rüya filiz hanım o arada uykuya dalmıştır ve böyle bir rüya görmektedir zaten filizde başka biri için bu kadar ağlamaz.ama bak şimdi aklıma geldi belki handandır intihar ediyordur falan ne iyi olur yawww:happy0064

ferman336
09-05-07, 07:37
baksana ferman abim koşulsuz gözüküyor yorumları okuduysan herkes aşkı büyük diye yorumladı yılmazın midesizliğini arkadaşlarla çok derin fikir ayrılıkları varbye

ya anlıyorum o kısmı herkes farklı düşünebilir sonuçta herkesin aşk,sevgi anlayışı farklı bize birşey düşmez ki matraka öyle olmayacak dedi bekleyelim diyorum nasılsa buradayız ama herkes bilsin ki tatmin edici bir şekli olmazsa o sahneler, yılmazı asmayı bekleyen 2 kişi var.:img-hyste sbr biz de seninle "eski yılmaz grubu" kurarız :happy0064

SBR
09-05-07, 07:37

abim süpersin yawww çok sağol ne diyeceğimi bilemiyom çok saağol abi büyük ihtimal bugün ben nette olmam saat 1600 ya kadar ama senin diğer arkadaşlarla ne konuşacağına şimdiden merak ediyorum:happy0064

ferman336
09-05-07, 07:39
yok abi yok kesin rüya filiz hanım o arada uykuya dalmıştır ve böyle bir rüya görmektedir zaten filizde başka biri için bu kadar ağlamaz.ama bak şimdi aklıma geldi belki handandır intihar ediyordur falan ne iyi olur yawww:happy0064

walla benim de ilk aklımdan geçen handan oldu ne yalan söyliyeyim canan yazdım ilkten ama...olur mu olur...hem hatunun iyisi erkenden gidendir lafına da uymuyor kocası çoktan öldü...gitsin kavuşsun onla nasılsa garibe de bir şans vermedi :img-hyste :img-hyste

ferman336
09-05-07, 07:42
abim süpersin yawww çok sağol ne diyeceğimi bilemiyom çok saağol abi büyük ihtimal bugün ben nette olmam saat 1600 ya kadar ama senin diğer arkadaşlarla ne konuşacağına şimdiden merak ediyorum:happy0064

rica ederim :) sanırım bugün kimin gömüldüğüyle ilgili konuşmalar kaplar forumu nasılsa yılmaz olmadığını biliyoruz :) anlayacağın pek birşey olmaz bugün forumda..:( şimdi ortada tabut varken de karakterlere dalaşırsam tefe koyarlar beni forumda walla.:img-hyste

ferman336
09-05-07, 07:51
yanlız fragmanı süper yapmışlar bütün olumsuz kareleri birleştirmişler ordada bir saçmalık yapmışlar herkes içerde bir tek filiz-aslı dışarıda nasıl iş bu yaww

eheuuheue :) e filiz içerde olursa doktor çıktığında peşinden koşup yakalayamaz hamile haliyle. dışarıda bekliyor ki doktor nalları dikti bu diyip dışarı çıktığında "nayırrr nolamaz" diyip doktorun önünü kesip tekrar müdahale etmesi için içeri yollaması lazım.o yüzden filiz dışarıda :img-hyste hey Allahım ne günlere kaldık yaw :)

yok bu rüya değil gibi garanti handan gidiyor :) hastanede orda burda hiçbiryerde gözükmüyor kadın. damadının acısına dayanamadı öldü diyip onu da yüceltecekler.zaten stress yüzünden direkten bir kere dönmüştü bu sefer gol oldu demek :img-pilot

ferman336
09-05-07, 08:03
:img-hyste :img-hyste su halimlen beni güldürdün yaa allahta seni güldürsün:img-hyste nayir nolamazzz yilmazimm nölemezzz:)
ya banada cok sacma geliyooo doktor öldü dediyse öldü allah allah yaaa kac kezz adami icerii gönderiyolarr yeniden dene diyolarr en sacmasidaa doktor gidip deniyooo:img-hyste ayyyy senaristlerr allahim yaa onlaarada acaba sacma gelmiyomu böyle seylerrr

da esasında senaristler de haklı yeşimcan :) doktorlar tıp fakültelerinde "inanılmaz büyük aşkların iyileştirici etkisi" gibi bir ders görmüyorlar ki okullarda. adamlar bakıyor kalp durmuş gitti bu diyorlar, dışarıda onu bonusuyla bekleyen kadını hesaba katsalar tekrar tekrar uğraşırlar zaten "ulan bir ümit daha var" diye :img-hyste

shayan
09-05-07, 08:06
yanlız fragmanı süper yapmışlar bütün olumsuz kareleri birleştirmişler ordada bir saçmalık yapmışlar herkes içerde bir tek filiz-aslı dışarıda nasıl iş bu yaww

nerde herkes icerde? fragman gercekten harika.. filizin siir okumasina bayiliyorum..

arzuinan
09-05-07, 08:09
Herkese Günaydın :happy0064

Faragmanı şimdi tekrar izledim de Allah tüyolarını bizden esirgemeyen arkadaşlardan razı olsun. :good:

şiir & şarkı birbirine ne kadar uyumluydu. :happy0064 görüntüler zaten insanı deli eder. katlanılır gibi değil. :sad53:

Yılmaz'ımın kalbi durduğunda Filiz bir ara kendinden geçer gibi oluyor başını cama dayıyor. sanırım o sırada cenaze töreni rüyasını görüyor :sad53: Birkaç kez denendikten sonra Yılmaz'ımın hayata dönüşünü nasıl yapacaklar cidden merak ettim. :icon_whis

ferman336
09-05-07, 08:16
Herkese Günaydın :happy0064

Faragmanı şimdi tekrar izledim de Allah tüyolarını bizden esirgemeyen arkadaşlardan razı olsun. :good:

şiir & şarkı birbirine ne kadar uyumluydu. :happy0064 görüntüler zaten insanı deli eder. katlanılır gibi değil. :sad53:

Yılmaz'ımın kalbi durduğunda Filiz bir ara kendinden geçer gibi oluyor başını cama dayıyor. sanırım o sırada cenaze töreni rüyasını görüyor :sad53: Birkaç kez denendikten sonra Yılmaz'ımın hayata dönüşünü nasıl yapacaklar cidden merak ettim. :icon_whis

çok basit be arzucum nasıl yapacakları ; hipokrattan bugüne kadar gelen tıp dünyasını ve doktorları madara edecekler..:) belki kalp nakli falan yaparlar şöyle yaşarken aşkı uğruna herşeyi göze alıp ölen birinden :img-hyste biz de koşulsuz kabulü buna bağlarız...adamın kalbi değişti o yüzden kabul etti deriz :img-hyste :img-hyste

bego87
09-05-07, 08:21
arkadaşları yılmazında aslınında öldüğü yok dün ikisininde çekimi vardıcanllı canlı gördüm valla :) Ölürmü yılmaz yaaaaa daha vakti var bi çocuğu kabul etsin yapmayın heycan.

bego87
09-05-07, 08:24
ya zaten olmez özettte birbirlerini hala sevdiklerini anlar gibi bişe vardı ama yinede fragmanı izleyince içim cız etti .

bende ilk bi kaldım noluoyo ya dedim ama imkansız bişey yani:) Ya rüya yada handan fln gidio hrlde:)

ferman336
09-05-07, 08:29
arkadaşları yılmazında aslınında öldüğü yok dün ikisininde çekimi vardıcanllı canlı gördüm valla :) Ölürmü yılmaz yaaaaa daha vakti var bi çocuğu kabul etsin yapmayın heycan.

kabul edecekse ölsün yaw. yoksa bizim biletimizi kesecek :) hem biz 2 kişiyiz :) 2 kişi öleceğine 1 kişi ölsün:good:

sinem*
09-05-07, 08:33
fragmanı bende izledim :) yılmaza mezarda bile rahat yok yanında yer aç ben de gelicem diyo filiz :):):)

bu fragman heyecan olsun diye böyle hazırlanmış sanırım ama biz yılmazın ölmeyeceğini bildiğimiz için çokta heyecanlanmadım ...aslıyla filizin yan yana ağlaması hepsinin camda olması çok güzel br ayrıntı olmuş :) mualla hanım filizi kovmamış demekki gerçi kovsa da gitmeyecek gibiydi..

şiir de gerçekten güzeldi,anlamlıydı....tubada çok güzel okumuş..:img-blush

ferman336
09-05-07, 08:38
heh :) filiz yanında yer aç diyor..gidecekler öteki tarafa zebani diyecek yılmaza senin çok iyiliğin dokundu insanlara yürü cennete...o sıra filiz şeytanı kandırmaya çalışır...yılmaz cennetten çıkar cehenneme gider filizin başını beladan kurtarmak için. bana kalırsa yılmaz diğer tarafta filizi tanımamazlıktan gelsin. bu nedir ya adamın başı beladan kurtulmuyor :img-hyste :img-hyste

bego87
09-05-07, 08:38
kabul edecekse ölsün yaw. yoksa bizim biletimizi kesecek :) hem biz 2 kişiyiz :) 2 kişi öleceğine 1 kişi ölsün:good:

yok sen merak etme ferman abi öle boşu boşuna kabul ettirmezler :) Hem alışın artık bunla yaşamaya .Bebeğin ailesi tamamlanıo artık:good: ee aşk bu neler kadir dimi:)

delfin23
09-05-07, 08:44

Kesinlikle katılıyorum sana Ferman eger Filizi bu şekilde kabul edecekse bencede ölsün .Diziyi izleyene kadar bu konuda konuşmıyacaktım ama kendimi yine tutamadım

ferman336
09-05-07, 08:45
yok sen merak etme ferman abi öle boşu boşuna kabul ettirmezler :) Hem alışın artık bunla yaşamaya .Bebeğin ailesi tamamlanıo artık:good: ee aşk bu neler kadir dimi:)

alışmak mı ? nayır nolamazzz :img-yes: tamamlansın bir şey dediğimiz yok ona da normal şartlarla tamamlansın. walla öyle olacaksa benim bildiğim tek kadir kadir inanırdır.:img-pilot

emraht
09-05-07, 08:47
sahi tüyo verenlere çok çok tşk ler
bu ne fragmn böyle kanım dondu sandım. buz kestim.
filizede şiir yakışmış off bee

ferman336
09-05-07, 08:48
Kesinlikle katılıyorum sana Ferman eger Filizi bu şekilde kabul edecekse bencede ölsün .Diziyi izleyene kadar bu konuda konuşmıyacaktım ama kendimi yine tutamadım

ahanda 3 kişi olduk..:) 3 kişi öleceğine bir kişi ölsün :) heh he :) delfincim walla ben de birşey demek istemiyorum ama alışın kelimeleri dolaşmaya başladı...ben bu utançla yaşayamam..:img-hyste asacam kendimi forumun ortasında..son sözüm de bravo filiz sana da böle bir adam yakışır olacak.:img-pilot

delfin23
09-05-07, 08:49
73.bölüm şiiri

Bir tek.. Ölüm kalsa bile ayrılığa benzeyen
Bir tek sen olsan bile ölümü güzelleştiren
Hakkın yok yalnız ölmeye...
Aç günleri azık, kuru ekmek gibi
Hani aynı yastıkta bekleyip paylaşacaktık ölümüde
Demi gelmiş ölümü hatırlatır gibi
Yüzümüzdeki çizgilerden çalıp kaderi
Hani paylaşcaktık ölümü biz bu şehirde
Yalnız gelmek tanrıdan olsa bile
Sevmiştik ya bir kere
Ben gözlerimi küstürürken olmadığın saatlere
Bencil bir ölümü yakıştırıp kendine ,
yalnız ölmek niye
Şimdi ya beni de götür ya da toprağında yer aç
Hakkın yok yalnız ölmeye

Filizin okudugu şiirde hakkın yok yanlız ölmeye diyor.Bari adamı ölürken rahat bırak bu dünyada senden yeteri kadar çekti öbür dünyada adam huzura kavuşsun

mıstaa
09-05-07, 08:49
Tüyoları ve forumu genellikle takip edemediğim için fragman bende şok etkisi yaptı..:img-cool2

Öyle çekilmişki Yılmaz'ın öleceğine inanacağız :sad53:

Filiz kabus görüyor galiba.
Filiz Yılmaz'ın vurulmasına rağmen hala bebeği söylemezse e yuh derim..:good:

Bu arada hastane koridorlarında herkesin ağlaması insanı dahada duygulandırıyor..:sad53: Ben asıl Mualla Hanım'ıın tepkisini merak ediyorum Filiz'den zaten hazetmiyordu şimdi birde bu son olay... Aynı şekilde Aslı'da tepki gösterebilir Filiz'e...

Şiiride güzel okumuş Tuba ama fragmana odaklandığım için şiirin ayrıntısında ne dendiğine pek dikkat edemedim...:icon_whis

sinem*
09-05-07, 08:50
ahanda 3 kişi olduk..:) 3 kişi öleceğine bir kişi ölsün :) heh he :) delfincim walla ben de birşey demek istemiyorum ama alışın kelimeleri dolaşmaya başladı...ben bu utançla yaşayamam..:img-hyste asacam kendimi forumun ortasında..son sözüm de bravo filiz sana da böle bir adam yakışır olacak.:img-pilot

siz filizi dize getirmeye çalışırken o yılmazaı dize getirmiş olur :img-hyste :img-hyste

fragmanda ömer yoktu :) bu duruma en çok gözde ve sevgili modumuz sevinecektir :img-hyste aynalı bile vardı ömerde olabilirdi aslında filize destek olurdu en azından :)

delfin23
09-05-07, 08:52
Tüyoları ve forumu genellikle takip edemediğim için fragman bende şok etkisi yaptı..:img-cool2

Öyle çekilmişki Yılmaz'ın öleceğine inanacağız :sad53:

Filiz kabus görüyor galiba.
Filiz Yılmaz'ın vurulmasına rağmen hala bebeği söylemezse e yuh derim..:good:

Bu arada hastane koridorlarında herkesin ağlaması insanı dahada duygulandırıyor..:sad53: Ben asıl Mualla Hanım'ıın tepkisini merak ediyorum Filiz'den zaten hazetmiyordu şimdi birde bu son olay... Aynı şekilde Aslı'da tepki gösterebilir Filiz'e...

Şiiride güzel okumuş Tuba ama fragmana odaklandığım için şiirin ayrıntısında ne dendiğine pek dikkat etmedim..."Bende senle öleyim" gibisinden şeyler deniyordu galiba..:img-cool2

Bende Mualla hanımın Filize tepki verecegini düşünüyordum ama herhalde bişe demiyor.Filiz hastanede Aslının yanında umarım Filize bir kaç kelime eder Mualla hanım

ferman336
09-05-07, 08:55
siz filizi dize getirmeye çalışırken o yılmazaı dize getirmiş olur :img-hyste :img-hyste

fragmanda ömer yoktu :) bu duruma en çok gözde ve sevgili modumuz sevinecektir :img-hyste aynalı bile vardı ömerde olabilirdi aslında filize destek olurdu en azından :)

walla aynen öyle olur sinem.:( bize de pılımızı pırtımızı toplayıp, forumdan böyle bir adamı savunduğumuz için özür dileyip, ilmeği kendi boynumuza geçirmek kalır. ama kendimi asarken bile o filizi rahat bırakmayacağım :img-hyste :img-hyste yanımda ne götürsem kardır :)

bu arada şunu anladım ki bu dizideki esas psikopat filizdir. cem atacaktı onu uçurumdan bitecekti cem için olay. filiz öyle mi ya adam ölecek orda bile rahat bırakmıyor dur ben de gelecem diyor.:img-hyste püsküllü bela :img-pilot

bu arada handan gitmiştir dedim ama filizin yanında ömer olurdu öyle olsaydı.o da yok. belki de handan gitti ömerde ferideyle uğraşıyor hala :) (Hasana selam)

mıstaa
09-05-07, 09:00
73.bölüm şiiri

Sevmiştik ya bir kere
Bencil bir ölümü yakıştırıp kendine ,
yalnız ölmek niye
Hakkın yok yalnız ölmeye

Şiirin ayrıntısına dikkat edemedim derken şiir çoktan yazılmış bile..Teşekkürler şiir için...
Şiirde "bencil bir ölümü yakıştırıp kendine" deniyor. Yılmaz intihar falan etse bencil denilebilir ama Yılmaz Filiz'in sayesinde ölüm döşeğindeyse bencil denmesi biraz saçma kaçıyor sanki...:img-yes:
"Bencil" yerine "FEDAKAR" dense süpper olurmuş.:img-yes:

arzuinan
09-05-07, 09:01
yapmayın arkadaşlar Yılmaz'ım bilir işini. Öyle körü körüne bir durum olmayacaktır. :good: Hem ölsün filan demeyin dayanamıyorum. daha oğlunu alacak kucağına. onu parka götürecek. top oynayacaklar. motor sürmasini öğretecek. :happy0064 durun bakalım daha nereye gönderdiniz hemen. :sad53:

sinem*
09-05-07, 09:01
bu arada şunu anladım ki bu dizideki esas psikopat filizdir. cem atacaktı onu uçurumdan bitecekti cem için olay. filiz öyle mi ya adam ölecek orda bile rahat bırakmıyor dur ben de gelecem diyor.:img-hyste püsküllü bela :img-pilot

bu arada handan gitmiştir dedim ama filizin yanında ömer olurdu öyle olsaydı.o da yok. belki de handan gitti ömerde ferideyle uğraşıyor hala :) (Hasana selam)

Öyle demeyin yılmaza yaşayacaksa bunu filize borçlu..her şeyin sebebi filizdir :img-hyste ( kendimi yılmazcı gibi hissettim :img-hyste ) doktor bile vazgeçmiş ailenin diğer üyeleri ve yılmazın müstakbel sözlüsü ağlarken,bizim kız doktora kafa tutup yılmazı hayata döndürecekmiş :img-hyste

arzuinan
09-05-07, 09:06
Haklısın Ferman baksana Filizciler Filizin Yılmazı dize getirdigini söylüyor.

yok yok bence Yılmaz'ım Filiz'i dize getirecek. bir daha ona güvenmemek aklının ucundan bile geçmez. Bu olay en çok Filiz'e ders olacaktır. Sevdiği adamı oğlunun babasını kaybediyor du kolay mı ? zaten aksi olursa ben asarım Filiz'i size bırakmam merak etmeyin. :img-hyste

ferman336
09-05-07, 09:07
Haklısın Ferman baksana Filizciler Filizin Yılmazı dize getirdigini söylüyor.

aynen öyle delfin :( şimdiden deklare ediyorum foruma yılmaz böyle birşey yaparsa filize diz çökmedi aşkına diz çöktü gibi savunma içerisinde olmayacağım :) terli terli soğuk su içmeyeceğim :) apartman saçaklarının altından yürümeyeceğim :) benimde devreler karıştı artık :img-hyste

S!nemm
09-05-07, 09:08
Ya yilmazimiz olmemeli :(
olurse dizinin tadi kalmazki!!

emraht
09-05-07, 09:09
mualla hanım kim 500 bin ytl ister prd yılmazımı ister yarışması düzenliyormuş gibi bir hisle filizle aslının ağlamasını kesin izlemiştir. ağlama yarışmasını hangi gelin adayı kazanır sizce:img-hyste

ferman336
09-05-07, 09:10
Öyle demeyin yılmaza yaşayacaksa bunu filize borçlu..her şeyin sebebi filizdir :img-hyste ( kendimi yılmazcı gibi hissettim :img-hyste ) doktor bile vazgeçmiş ailenin diğer üyeleri ve yılmazın müstakbel sözlüsü ağlarken,bizim kız doktora kafa tutup yılmazı hayata döndürecekmiş :img-hyste

walla bu konuda tabipler birliğinden bir bildiri gelmesini bekliyorum açıkcası. ıhlamurlar altında dizisinde doktorlar küçük düşürülmüştür...diye başlayan :) bu arada anlam çarpıtması yapacak olsam da :) ateşli bir filizciden herşeyin sorumlusu filizdir lafını duymak güzelmiş be :img-hyste bugünleride gördüm ya daha bir şey istemem :good:

ferman336
09-05-07, 09:12
yok yok bence Yılmaz'ım Filiz'i dize getirecek. bir daha ona güvenmemek aklının ucundan bile geçmez. Bu olay en çok Filiz'e ders olacaktır. Sevdiği adamı oğlunun babasını kaybediyor du kolay mı ? zaten aksi olursa ben asarım Filiz'i size bırakmam merak etmeyin. :img-hyste

bugüne kadar asmadın şimdi mi asacan arzu :) neyse o günleri heyecanla bekliyorum her ne kadar gelmeyecek olsa da. :img-pilot artı olarak ne olur filizciler yılmaz için üzülmesin kendi etti kendi buldu diyin geçin. biz filize öyle yapıyoruz büyük bir keyifle :happy0064

sinem*
09-05-07, 09:15
Yılmaz yaşayacaksa Filizin sayesinde diyorsun ama Yılmazın bu durumda olmasının sebebide Filiz adam ölüm döşegindeyse onun yüzündendir

nerden bakarsan o şekilde görürsün :) ben işin diğer tarafından bakıyorum :):) ayrıca yılmazın bu durumda olmasının tek sebebi mualla hanımdır :img-hyste doğurmasaydı bu kadar çekmezdi :img-hyste :img-hyste

arzuinan
09-05-07, 09:17
valla arkadaşlarım hala bi güvensizlik yok beni sevmiyor yok beni lekeledi yok o yok şu yok bu çekemem doğrusu bu ne ya :icon_whis gereken dersi almazsa aldırmasını biliriz icabında yeterse yeter artık :img-hyste

ferman336
09-05-07, 09:17
o değil de kim öldü ey ahali :) tahminleri alalım...yoksa rüya mı? kim öldü yahu :img-help:

ferman336
09-05-07, 09:18
valla arkadaşlarım hala bi güvensizlik yok beni sevmiyor yok beni lekeledi yok o yok şu yok bu çekemem doğrusu bu ne ya :icon_whis gereken dersi almazsa aldırmasını biliriz icabında yeterse yeter artık :img-hyste

tieyyytttt :) yürü be arzu...işte budur :) bak bunları çağrıştıran en ufak hareket yaparsa veya söylerse filiz gelirsin beraber el birliğiyle sallandırırız filizi ne dersin ? :good:

sinem*
09-05-07, 09:23

bence ders alma işi karşılıklı olmalı...yılmaz nerdeyse ölecek hla cemin bebeği diyor :img-hyste ömer filiz seni seviyor diyor yılmaz hla bebek için bile evlenilmez diyor ...

Fragmandaki mezar sahnesi belki cemin rüyasıdır :img-hyste bu değilse de filizin kabusudur..

zeynep.s
09-05-07, 09:23
fragmanı sabahın erken saatlerinde seyrettim.... heyecandan mı acaba filiz dörtlük okuyor sonra şarkı çalıyordu... daha sonra tekrar seyrettiğimde filiz şşiirin tamamını okuyordu... şiiri arkdaşlar yazmışlar... cok güzel. eğer bize tuyolar verılmeseydi yılmazın kalbının durdugunu görünce cumayı nasıl beklerdik düşünemiyorum bile....

zeynep.s
09-05-07, 09:25
cenaze sahnesi rüya değil gibi... ama handan bile ölsün istemem...daha raporu açıklayacak...

arzuinan
09-05-07, 09:31
cenaze sahnesi rüya değil gibi... ama handan bile ölsün istemem...daha raporu açıklayacak...

umarım rüyadır. herşeye rağmen Handan'ın ölmesini istedem. :sad53: hep söyledik söylüyoruz da, artık kimse ölmasin (Cem hariç. o normal'e dönmezse ölsün derim çünkü asla rahat durmayacaktır.)

zeynep.s
09-05-07, 09:34
ıns rüyadır. tabi kimse ölmesin... ben cenaze sahnesinde ömer handanı görmedim... handan var diyolar öylemi?

filizim+y
09-05-07, 09:34
herkese günaydınlar

fragmanımızda gelmiş hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar ama o nasıl fragman içim gitti valla:icon_sorr :icon_sorr bıgün benim karalar bağlama günümdü şimdi tiyolar olmasaydı ama çok şükür yılmazım kurtulacak sadece heyecan için yapmışlar ama çok güzel bir fragman olmuş bayağı bir etkili uzun zamandır cemsiz ilk fargman keşke aslı kız da görünmeseymiş daha iyi olurmuş, şiiride filiz okuyor bir bebeğini öğrenince bir de yılmazı ölümle kaybetme korkusuyla okumuş oldu çok güzel olmuş..

sevgili ferman abim nedir bu yılmazımın hali içler acısı valla sen bakma filizin timsah gözyaşlarına kimse olmasa eseriyle gurur duyacak ele güne karşı ayıp olmasın diye ahh yılmazım ahhh kalmış doktorların elinde o da aslında "bırakında kurtulayım yoksa iliğimi kemiğimi kuruttu bu filiz benim, bakın pencerenin arkasında nasıl da numara yapıyor, siz benden kesin ümidi ben benden çokdan geçtim artık huzur istiyorum" der gibi, abi filiz şimdi ne yapmalı herşeyin sorumlusu filizi bak o da ne diyor yılmaza "eee yılmaz bey tekinerlere katlanmak kolay değil, bu daha başlangıç ölmemen için daha neler yapacağım sen gör, bunlar iyi günlerim" der gibi bakar ahh yılmazım:(:(

sevgili arzu ablam link için teşekkür ederim aynı duyguları paylaşıyoruz:(

ferman336
09-05-07, 09:38
umarım rüyadır. herşeye rağmen Handan'ın ölmesini istedem. :sad53: hep söyledik söylüyoruz da, artık kimse ölmasin (Cem hariç. o normal'e dönmezse ölsün derim çünkü asla rahat durmayacaktır.)

belki de fatih gitmiştir. ölmeden filize seni kurtarmak için kendini feda etti falan derler filiz de "ben alışığım zaten gidiyim iki gözyaşı da onun için dökeyim" der ve mezar sahnesi yaşanır belli mi olur yılmaz ölmeyeceğine göre.e aynalı da ağlar fatihin arkasından..niye ağlar bilmiyorum ama belki adamın içinden gelmiştir. ömer nerede ömer...:) millet ölüyor,diriliyor,gömülüyor ömer hala ferideyle mi uğraşıyor (Hasan burda mı kontrol 1..2..) :img-yes:

ferman336
09-05-07, 09:41
herkese günaydınlar
sevgili ferman abim nedir bu yılmazımın hali içler acısı valla sen bakma filizin timsah gözyaşlarına kimse olmasa eseriyle gurur duyacak ele güne karşı ayıp olmasın diye ahh yılmazım ahhh kalmış doktorların elinde o da aslında "bırakında kurtulayım yoksa iliğimi kemiğimi kuruttu bu filiz benim, bakın pencerenin arkasında nasıl da numara yapıyor, siz benden kesin ümidi ben benden çokdan geçtim artık huzur istiyorum" der gibi, abi filiz şimdi ne yapmalı herşeyin sorumlusu filizi bak o da ne diyor yılmaza "eee yılmaz bey tekinerlere katlanmak kolay değil, bu daha başlangıç ölmemen için daha neler yapacağım sen gör, bunlar iyi günlerim" der gibi bakar ahh yılmazım:(:(

sevgili arzu ablam link için teşekkür ederim aynı duyguları paylaşıyoruz:(

ya hiç sorma filizim adamın kahrı bitmiyor bir türlü."öleyim diyor" yılmaz filiz bana da yer aç diyor,yaşayayım diyor çocuğu senden olduğunu bilmeden kabul et diyor.sakl-bıyık olayı. filiz çok kötü sıkıştırdı walla yılmazı. ben diyorum dizinin esas psikopatı filizmiş yahu cem yüzünden farkedemedik kızı.:)

filizim+y
09-05-07, 09:44
cenaze sahnesi olsa olsa filizin kabusudur şimdi değerlendirme yaparsak

-- yılmaz ölmeyeceği aşikar çünkü daha güzül günler görecek, hem tiyolarda bunu desteklemek de tabi özette:img-yes:

-- handan eğer ölense filizin yanında ömerinde olması gerek çünkü annesi sonuçta olmaması imkansız, hem handanın daha vicdan kısmında "AN" kısmını tamamlamısını bekliyoruz hemen kaçamaz:img-hyste

-- fatih durumunun iyi olduğunu geçen bölüm öğrenmiştik zaten hem neden mahalleli ve dahası filiz o kadar göz yaşı döksün ki fatihi tanımaz etmez:icon_whis

yani alternatiflerin hepsinin olmama ihtimali çok yükse hatta olamaz bu filizin yılmazı kaybetme korkusuyla görmüş olduğu rüya, şimdi handanın öleceğine sevineceklere üzüldüm ne yaparsınız işi daha bitmedi yarım bırakmamak için:)

september_06
09-05-07, 09:45
Nasıl yani ya. Cenaze filan. İnanamıyorum. Dağ gibi Yılmazım ölüyormu yani. Yok canım daha neler.Şaka filan herhalde.Esas oğlanımız ölmez, ölemez.
Kimin cenazesi yahu bu.

EvaLongoria
09-05-07, 09:49
günaydın forum ailem...

fragmanı izledim.. yok artık daha neler yani :) Yılmaz ölüyor.. Oldu biz de yedik :)

ASlı ile Filiz i yanyana hastane de göstermeleri ilginç bir kare. İkisi de sevdiği adam için ağlıyor. Ama Filiz in ki gerçekten çok daha inandırıcı. (Aslı kız gözümden düştü)

Filiz i hastaneden kovmamışlar hayretttt

filizim+y
09-05-07, 09:49
ya hiç sorma filizim adamın kahrı bitmiyor bir türlü."öleyim diyor" yılmaz filiz bana da yer aç diyor,yaşayayım diyor çocuğu senden olduğunu bilmeden kabul et diyor.sakl-bıyık olayı. filiz çok kötü sıkıştırdı walla yılmazı. ben diyorum dizinin esas psikopatı filizmiş yahu cem yüzünden farkedemedik kızı.:)

ferman abim "başa gelen çekilir" misali yılmazda ne yapsın filizi ayartmakla aldı başına belayı oyunu başlatan olarak "uyuyan yılanı uyartmasaydı" bunların hiçbiri başına gelmezdi yılmazımın ne demişler "eden bulur" yılmazda ettiklerini kdvsi bol kepçeden geri ödeme yapıyor filize:img-hyste filiz bu abi cin gibi kız maşallah ne demişti cem için "ben ondan daha akıllıyım" aynı şey yılmaz içinde geçerli şu an ona ne dünyada ne de mezarda ne de öbür dünyada bensiz ölmeyi yasaklıyorum diyor, şansı yok diyor, kızımız kendine çok güveniyor ama abi şımartan kim "tepesine çıkartan" kim sen biliyorsun bunun cvabını kim?

ferman336
09-05-07, 09:50
ben buldum sanırım öleni :) sanırım bu ilerde şartsız şurtsuz bebeğin kendinin olduğunu öğrenmeden filizle bir beraberliğe başlama ihtimali olan bizim eski yılmazın cenazesi.:img-hyste de filiz niye ağlıyor o zaman onu çözemedim. yeni yılmazı yaratan kişi filiz.demek yarattığını pek birşeye benzetememiş :img-hyste

arzuinan
09-05-07, 09:53
filizim haklısın bu kesin Filiz'in rüyasıdır. aksi olursa çok şaşırırım. şuan için ölmüş olabileceğin düşündüğüm kimse yok. :icon_whis

not: canım, şiir yorumunu merakla bekliyorum :happy0064

ferman336
09-05-07, 09:53
ferman abim "başa gelen çekilir" misali yılmazda ne yapsın filizi ayartmakla aldı başına belayı oyunu başlatan olarak "uyuyan yılanı uyartmasaydı" bunların hiçbiri başına gelmezdi yılmazımın ne demişler "eden bulur" yılmazda ettiklerini kdvsi bol kepçeden geri ödeme yapıyor filize:img-hyste filiz bu abi cin gibi kız maşallah ne demişti cem için "ben ondan daha akıllıyım" aynı şey yılmaz içinde geçerli şu an ona ne dünyada ne de mezarda ne de öbür dünyada bensiz ölmeyi yasaklıyorum diyor, şansı yok diyor, kızımız kendine çok güveniyor ama abi şımartan kim "tepesine çıkartan" kim sen biliyorsun bunun cvabını kim?

başa gelen çekilir de filizim bu adamın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi yahu :) bilseydi ilk sezon bu kızın psikopatın önde gideni arkada durmayanı olduğunu bulaşır mıydı? bilse muhtemelen bulaşmamak için elif-ömer nikahında şahitlik bile yapardı.:img-hyste doğru diyorsun tepesine çıkartan yılmaz oldu. o da ördü çorapları başına. erkeklerin makus talihi işte...:img-pilot

bu arada tubayı tebrik ederim gerçekten güzel okumuş şiiri :)

filizim+y
09-05-07, 09:56
günaydın forum ailem...

fragmanı izledim.. yok artık daha neler yani :) Yılmaz ölüyor.. Oldu biz de yedik :)

ASlı ile Filiz i yanyana hastane de göstermeleri ilginç bir kare. İkisi de sevdiği adam için ağlıyor. Ama Filiz in ki gerçekten çok daha inandırıcı. (Aslı kız gözümden düştü)

Filiz i hastaneden kovmamışlar hayretttt

ooo sevgili evacım cnm gelmiş, sana da günaydın:)

hoşgeldin aramıza doğru yolu buldun ne güzel aslı kız zaten gözünde değildi de düştü mü bir de, valla duygu yansıtışı vasatında altında bu kızın yılmaz ne yapacak böyle ruhsuz bir kızı baştan beri anlam veremiyorum yılmazıma

kovamazlar ki filiz hepsini darma duman eder "yeter size ne en çok ben hakediyorum kalmayı siz istediniz bunu şu an karnımdaki bebek yılmazımın anladınız mı, kapayın çenenizi yoksa ben kovarım hepinizi":img-hyste

filizim+y
09-05-07, 09:58
filizim haklısın bu kesin Filiz'in rüyasıdır. aksi olursa çok şaşırırım. şuan için ölmüş olabileceğin düşündüğüm kimse yok. :icon_whis

not: canım, şiir yorumunu merakla bekliyorum :happy0064

valla arzu ablam ihtimalleri düşünüyorum ama ölümün yakıştığı te kişi cem psiokosu ama onunda işleri yarım daha vakti var bu yüzden de rüya demekden başka bir olasılık yok malum yılmazım ölmüyorda daha ne isteriz:happy0064

sen istersinde yapmaz mıyım:img-wink:

arzuinan
09-05-07, 10:00
ben buldum sanırım öleni :) sanırım bu ilerde şartsız şurtsuz bebeğin kendinin olduğunu öğrenmeden filizle bir beraberliğe başlama ihtimali olan bizim eski yılmazın cenazesi.:img-hyste de filiz niye ağlıyor o zaman onu çözemedim. yeni yılmazı yaratan kişi filiz.demek yarattığını pek birşeye benzetememiş :img-hyste

Benzemez tabi benim Yılmaz'ımın yerini kim tutabilir. yeni Yılmaz falan istemiyoruz. eskisi gayet güzeldi bunu er yada geç Filiz'de görecek. Hem Yılmaz'ım şimdiye kadar yaptıklarıyla gereken dersi aldığını bize kanıtladı. sıra Filiz'de :img-yes:

arzuinan
09-05-07, 10:03
valla arzu ablam ihtimalleri düşünüyorum ama ölümün yakıştığı te kişi cem psiokosu ama onunda işleri yarım daha vakti var bu yüzden de rüya demekden başka bir olasılık yok malum yılmazım ölmüyorda daha ne isteriz:happy0064

sen istersinde yapmaz mıyım:img-wink:

sağol canım benim :happy0064

Cem, eğer iyileşip toplum yararına çalışmaya başlamazsa hadi toplum yararından geçelim kimseye bulaşmadan, suya sabuna dokunmadan yaşayacaksa, tamam ama yok gene tek ayak üstünde 40 numara yapacaksa mümkünse ölsün.:icon_whis

filizim+y
başa gelen çekilir de filizim bu adamın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi yahu :) bilseydi ilk sezon bu kızın psikopatın önde gideni arkada durmayanı olduğunu bulaşır mıydı? bilse muhtemelen bulaşmamak için elif-ömer nikahında şahitlik bile yapardı.:img-hyste doğru diyorsun tepesine çıkartan yılmaz oldu. o da ördü çorapları başına. erkeklerin makus talihi işte...:img-pilot

bu arada tubayı tebrik ederim gerçekten güzel okumuş şiiri :)

valla ferman abim adam başına gelenlerden memnun yeter ki filizden yeşil ışığı görsün valla kızarmış tavukdan beter olmaya bile razı:) zaten filizi yanlış tanıyarak başlamamış mıydı abi sonra da "sen göründüğü gibi değilsin" ta o zaman anlamış yılmazım filizin nasıl biri olduğunu ama çokdan filiz gözlerini kör etmişti bile yılmazın o da "düzeltirim, ben bunu adam ederim" diye devam etti sonrası da malum "kara sevdaya" tutuldu karayağızlı yılmazım:) eee yılmazsa tepesine çıkaran bir zahmet katlanacak da zaten katlanmakda da erkeklerin makus talihini ele güne kanıtlamakla meşgul şu an bayanları şımartarak ne hale geldiklerini gösteriyor, uygulamalı değil mi abi?

benim
Fragmanı sabah seyrettim.Yılmaz'ın ölmediğini özetten ve tüyolardan biliyoruz ama fragmanı öyle bir hazırlamışlarki ne oluyor diye şaşkınlıkla seyrettim.
Filiz'in rüyası olabilir o sahne veya Cem'in annesi ölmüş olabilir .Ya kendi öldürmüştür ya da annesi Cem'i ele verdi diye Cem öldürtmüş olabilir.Cenazede mahalleninin ne işi var diyeceksiniz.o da muamma....maksat kalabalık bir cenaze topluluğu olsun.:icon_whis

ferman336
09-05-07, 10:04
Benzemez tabi benim Yılmaz'ımın yerini kim tutabilir. yeni Yılmaz falan istemiyoruz. eskisi gayet güzeldi bunu er yada geç Filiz'de görecek. Hem Yılmaz'ım şimdiye kadar yaptıklarıyla gereken dersi aldığını bize kanıtladı. sıra Filiz'de :img-yes:

üzgünüm arzucum bu bebeği kabul ederse habersiz eski yılmaz ölür...ben de üstüne bir fatiha okurum.:) filiz ve onu sevenleri de yeni yılmazlarıyla mutlu mesut yaşar giderler.:good: yılmaz ders alacak bir şey yapmadı ki arzu bunu nerden çıkardın :) filiz ise özel ders alsa fayda etmez.:img-hyste

EvaLongoria
09-05-07, 10:05
ooo sevgili evacım cnm gelmiş, sana da günaydın:)

hoşgeldin aramıza doğru yolu buldun ne güzel aslı kız zaten gözünde değildi de düştü mü bir de, valla duygu yansıtışı vasatında altında bu kızın yılmaz ne yapacak böyle ruhsuz bir kızı baştan beri anlam veremiyorum yılmazıma

kovamazlar ki filiz hepsini darma duman eder "yeter size ne en çok ben hakediyorum kalmayı siz istediniz bunu şu an karnımdaki bebek yılmazımın anladınız mı, kapayın çenenizi yoksa ben kovarım hepinizi":img-hyste

Valla artık Aslı karakteri hakkında yorum yapmak istemiyorum. Si_nice ın tüyolarından sonra ben dağıldım malumunuz.

Filiz der mi der :) Ama herkes Filiz in Yılmaz ı nasıl sevdiğini biliyor. Hem kimbiliri mahalleliye Handan söylemiştir belki

ferman336
09-05-07, 10:08
valla ferman abim adam başına gelenlerden memnun yeter ki filizden yeşil ışığı görsün valla kızarmış tavukdan beter olmaya bile razı:) zaten filizi yanlış tanıyarak başlamamış mıydı abi sonra da "sen göründüğü gibi değilsin" ta o zaman anlamış yılmazım filizin nasıl biri olduğunu ama çokdan filiz gözlerini kör etmişti bile yılmazın o da "düzeltirim, ben bunu adam ederim" diye devam etti sonrası da malum "kara sevdaya" tutuldu karayağızlı yılmazım:) eee yılmazsa tepesine çıkaran bir zahmet katlanacak da zaten katlanmakda da erkeklerin makus talihini ele güne kanıtlamakla meşgul şu an bayanları şımartarak ne hale geldiklerini gösteriyor, uygulamalı değil mi abi?

e iyi de filizim bari dizide de olsa bir kadının tepeye çıkınca erkeğe ızdırap olmadığını göstersinler dişimi kıracam yahu :) evet yılmaz sen göründüğün gibi değilsin demişti şimdi de ekler herhal hakikaten göründüğün gibi değilmişsin acayip psikopatmışsın, ölecem orda bile rahat bırakmıyorsun beni falan diye...:img-hyste

delfin23
09-05-07, 10:08
üzgünüm arzucum bu bebeği kabul ederse habersiz eski yılmaz ölür...ben de üstüne bir fatiha okurum.:) filiz ve onu sevenleri de yeni yılmazlarıyla mutlu mesut yaşar giderler.:good: yılmaz ders alacak bir şey yapmadı ki arzu bunu nerden çıkardın :) filiz ise özel ders alsa fayda etmez.:img-hyste

Bana görede Yılmaz ders alacak bir hata yapmadı.Filiz hanımında hatalarından ders alacagını zannetmiyorum bu kız 72 bölüm boyunca hep kendini haklı gördü bu saaten sonra degişmez

ferman336
09-05-07, 10:13
Bana görede Yılmaz ders alacak bir hata yapmadı.Filiz hanımında hatalarından ders alacagını zannetmiyorum bu kız 72 bölüm boyunca hep kendini haklı gördü bu saaten sonra degişmez

ahh be delfincim yaramı deşiyorsun şimdi bak :) ben düzeltecektim onu torna makinamla ama makinanın fişini çekip durdular ben ne yapayım.:img-hyste

modest2000
09-05-07, 10:14
Günaydın arkadaşlar.Eğer cenaze töreni bir kabus değlse, Handan hanım ölmüştür gibime geliyor.Daha önce de hastaneye kaldırılmıştı.
Belki de Aslı:icon_whis

tolgahuzur1
09-05-07, 10:14
günaydınlar...

ferman abim yine döktürmüş:) birazda bana kızdı mı ne ..:icon_whis neyse abi senin görüşüne saygım sonsuz bilesin..:img-wink:

fragmanı izlememde yardımcı olan sevgili arzu ablama sonsuz tşkler ...:happy0064 yahu bu filizde bu sahnelerde amma yapmacık oynamış:) yanlız bülent inalı tebrik etmek lazım o ne güzel şoklama sahnesi öyle havaya fırlayacak..:) artık bende inansım yılmazın öldüğüne diyeceğim ama mualla sultan cenazede hiç ağlamıyo ki..:img-cool2 öyle bakıyo hem yılmaz ölse bile toprağı aynalının atması lazım :) kafam karıştı yahu... :img-polic neyse bugün çok formdayım hadi hayırlısı..

filizim+y
09-05-07, 10:15
e iyi de filizim bari dizide de olsa bir kadının tepeye çıkınca erkeğe ızdırap olmadığını göstersinler dişimi kıracam yahu :) evet yılmaz sen göründüğün gibi değilsin demişti şimdi de ekler herhal hakikaten göründüğün gibi değilmişsin acayip psikopatmışsın, ölecem orda bile rahat bırakmıyorsun beni falan diye...:img-hyste

eee sende çok şey istiyorsun be abi:) dedim ya abi bak yılmaz yeşil ışığı görsün ki zaten görüyormuş aldık haberleri hani senin celallendiğin haber:) bu lafına ek cümleler kuracak "sen gerçekten benim yaşama nedenimsin, iyi ki tanımışım seni, sensiz ben bir hiçmişim, hani sana göründüğün gibi değilsin demiştim ya gerçekten de değilmiş iyi ki de değilmişsin bu halini daha çok seviyorum sevdiğim, ölüme bile terk etmedin beni, öyle kolay mı kurtulmak benden" falan diye nasıl olur sen o zaman yılmazı asmakdan daha beter edersin sanırım yazdıklarımı okurken sinirden yüzün kıpkırmızı olmuştur:):)

modest2000
09-05-07, 10:17
Belki,
Cem'in annesidir.Oğlunun tutuklanması haberine dayanamaz filan.Bu arada Yılmaz olmadığı kesin mi?Belki diziden ayrılmak istemiştir.:icon_sorr

matraka
09-05-07, 10:18

insan bir sabreder yahu dün ne konuştuk ne yapıyorsun yılmazdaşım seyredelim görelim bakalım yılmaz filize ne diyecek değilmi sahne gelmeden asmalar felan olmuyor bak

sevgili sbr nickli arkadaşım krakterlere lütfen midesiz veya buna benzer veya odun tarzı deyim ve benzetmelerden kaçınıyoruz bu tarz yazılar bazı uyarılardan sonra olmuyordu ama gene başladı rica ediyorum benzetme kullanırken dikkat edelim

ferman336
09-05-07, 10:19
günaydınlar...
ferman abim yine döktürmüş:) birazda bana kızdı mı ne ..:icon_whis neyse abi senin görüşüne saygım sonsuz bilesin..:img-wink:

yok be tolgacım ne kızacam sana..aynı görüşleri paylaşmıyoruz diye mi :) benim de senin görüşlerine saygım sonsuz. neyse izlemeden karar vermeyelim şimdi ortada tabut varken giydirmeyeyim karakterlere yakışmaz bana :img-hyste

ferman336
09-05-07, 10:23
eee sende çok şey istiyorsun be abi:) dedim ya abi bak yılmaz yeşil ışığı görsün ki zaten görüyormuş aldık haberleri hani senin celallendiğin haber:) bu lafına ek cümleler kuracak "sen gerçekten benim yaşama nedenimsin, iyi ki tanımışım seni, sensiz ben bir hiçmişim, hani sana göründüğün gibi değilsin demiştim ya gerçekten de değilmiş iyi ki de değilmişsin bu halini daha çok seviyorum sevdiğim, ölüme bile terk etmedin beni, öyle kolay mı kurtulmak benden" falan diye nasıl olur sen o zaman yılmazı asmakdan daha beter edersin sanırım yazdıklarımı okurken sinirden yüzün kıpkırmızı olmuştur:):)

muhahaha :) niye kızarayım be filizim.ben de istiyorum filiz-yılmaz birleşmesini. adam gibi birleşsinler sonra nasıl aşk cümleleri kuracaklarsa kursunlar :img-hyste

nike79
[QUOTE=forever_bim;3244815]Sevgili delfin;

Aşk mı minnetarlık mı? Sence karşındakine hangisini hissetmen daha güzel?[/Kesinlikle ayni fikirdeyim..Tabii ki ask.
Nevzat'a minnet duymasi normal ama insan minnet duygusundan dolayi biri ile beraber olmaz ki.Ona her zaman minnettar kalirsin, bunu gosterirsin ama sevdigin adami yuz ustu birakip gitmen gerekmez bence.

forever_bim

Sevgili Sinem;

Bu alıntıladığım mesajında yazdığın kısım aslında dizinin ne kadar battığının açık bir ispatıdır.

Her neyse fragman linki atmamanız iyi olmuş. Sınava gidecem cenaze menaze çekemem. Ama bir şeyden eminim herşeyi bildiğimizi unutup duygu sömürüsü bol bir fragman hazırlamışlar. Yer mi dizifilm.com izleyicisi. Yemez.:good:

modest2000
09-05-07, 10:24
yılmazın ölmeyeceği kesin daha dün settelermiş yılmaz,aslı,salih,fahriye ayrıca özete bakılınca yılmazın ölmeyeceği apaçık ortada.

Özete göre Ömer'de olabilir.Feride terkedince yıkılıyormuş ya.İntihar filan mi etti acaba:icon_sorr
Yani sırf merak uyandırmak için bu sahneyi hazırladılarsa ve bu bir kabussa,çok basit bir oyun yapmışlar.Hoşuma gitmedi.

zeynep.s
09-05-07, 10:25
Belki,
Cem'in annesidir.Oğlunun tutuklanması haberine dayanamaz filan.Bu arada Yılmaz olmadığı kesin mi?Belki diziden ayrılmak istemiştir.:icon_sorr

cemin annesi için filiz. aynalı bu kadar çok üzülmez... yılmaz olmadıgı kesın sete gıdenler 74.blm cekılıyomuş... bulent i. ıle konusmuslar.... ne yazıkki tubanın çekimi ogün yokmuş

ferman336
09-05-07, 10:25
insan bir sabreder yahu dün ne konuştuk ne yapıyorsun yılmazdaşım seyredelim görelim bakalım yılmaz filize ne diyecek değilmi sahne gelmeden asmalar felan olmuyor bak

sevgili sbr nickli arkadaşım krakterlere lütfen midesiz veya buna benzer veya odun tarzı deyim ve benzetmelerden kaçınıyoruz bu tarz yazılar bazı uyarılardan sonra olmuyordu ama gene başladı rica ediyorum benzetme kullanırken dikkat edelim

matrakam canım kardeşim ben de öyle yapmaya çalışıyorum lakin ufaktan ufaktan tüyolardan gazı alan filizciler "yılmaz diz çöktü işte, alışın bu duruma" gibi cümleler kurmaya başladı :img-hyste yılmaz beni ve bizi bu duruma sokmayacaktı yahu.:) hem birşey demedim yılmaz için...:good: sen yoktun son haftalarda ama bilen biliyor ben asmaya başladım mı akşama kadar kimse durduramaz beni :happy0064 asmadım ve asmıyorum yılmazı kısaca bekliyorum...

matraka
09-05-07, 10:26
Sevgili Sinem;

Bu alıntıladığım mesajında yazdığın kısım aslında dizinin ne kadar battığının açık bir ispatıdır.

Her neyse fragman linki atmamanız iyi olmuş. Sınava gidecem cenaze menaze çekemem. Ama bir şeyden eminim herşeyi bildiğimizi unutup duygu sömürüsü bol bir fragman hazırlamışlar. Yer mi dizifilm.com izleyicisi. Yemez.:good:

aslında işine gelirmi bilmem şöylede düşünebiliriz.herkes bir kabullenme içindeyken filizin buna isyan etmesi insanların bu durumlardaki psikjolojisi daha fazlasını da yaptırabilir kanaatindeyim şahsen dizinin senaryo batışının bu sahne ile yakından uzaktan alakası yok

delfin23
09-05-07, 10:28

Sevgili matraka Yılmazı kimseni astıgı yok senin dün yazdıklarından sonra diziyi izledikten sonra yazıcagız Filizciler Filizin Yılmazı dize getirdigini felan söylüyorlar onu için arada böyle şeyler yazıyoruz

forever_bim
09-05-07, 10:28
aslında işine gelirmi bilmem şöylede düşünebiliriz.herkes bir kabullenme içindeyken filizin buna isyan etmesi insanların bu durumlardaki psikjolojisi daha fazlasını da yaptırabilir kanaatindeyim şahsen dizinin senaryo batışının bu sahne ile yakından uzaktan alakası yok

Hı doğru. Hayatımda hiç bir doktorun hasta yakını talimatıyla iş yaptığını görmedim ben. Ben buna açıkçası senaryo saçmalaması derim. Cenazeye gelince heyecan yaratmaya çalışmışlar. Modest gibi benim de hiç hoşuma gitmedi. Özetle fragman birbiriyle çelişiyor.:img-hyste

matraka
09-05-07, 10:29
matrakam canım kardeşim ben de öyle yapmaya çalışıyorum lakin ufaktan ufaktan tüyolardan gazı alan filizciler "yılmaz diz çöktü işte, alışın bu duruma" gibi cümleler kurmaya başladı :img-hyste yılmaz beni ve bizi bu duruma sokmayacaktı yahu.:) hem birşey demedim yılmaz için...:good: sen yoktun son haftalarda ama bilen biliyor ben asmaya başladım mı akşama kadar kimse durduramaz beni :happy0064 asmadım ve asmıyorum yılmazı kısaca bekliyorum...

onların işleri bu zaten senin de gaza gelmeni istiyorlar ve bunuda başarıyorlar buldular zayıf noktanı vuruyorlar sende yiyorsun yılmazın ne söyleyeceğini duymadan asma masma yok ondan sonra atış serberst

ama ben şunu isterdim son sahnede yılmaz bebeği duymuş olsun ama duymadı demekki yoksa senin düşüncenle benimki aynı kabullenişin izahı benim sözlüktede yok o yüzden şşşşşşşştt yılmaza laf yok

nike79
09-05-07, 10:29

Kesinlikle katilmiorum size.
Ben olsam bende kabul ederdim. Yilmaz askina yakisani yapiyor.

matraka
09-05-07, 10:31
Hı doğru. Hayatımda hiç bir doktorun hasta yakını talimatıyla iş yaptığını görmedim ben. Ben buna açıkçası senaryo saçmalaması derim. Cenazeye gelince heyecan yaratmaya çalışmışlar. Modest gibi benim de hiç hoşuma gitmedi. Özetle fragman birbiriyle çelişiyor.:img-hyste

valla polat alemdar yaptırınca senaryo uçmuyor filiz tekiner psikopata bağladı diyemi suç oldu yapma Allah aşkına yürek acısını ve kebullenmeyişi yaşamak bunun zorluğunu bir tart sen önce bu duyguyu hisset iliklerinde özellikle o sahneyi bekleyeceğim bakalım filiz psikopata bağlıyacakmı

mustiacar
09-05-07, 10:33
olmaz böle bişi ya fragmanı gördüm görmez olaydım kabus gibi geldi bana yoksa çokmu karamsarım o ne fragman inş filiz rüya görüyodur bu senaristlerde iice sapıttı ya adamın kafasını bozuyolar

arzuinan
09-05-07, 10:33
muhahaha :) niye kızarayım be filizim.ben de istiyorum filiz-yılmaz birleşmesini. adam gibi birleşsinler sonra nasıl aşk cümleleri kuracaklarsa kursunlar :img-hyste

önce bebek olayını çözsünler değilşmi ama öyle herşey yarım yamalak başlamasınlar tekrardan. sonra gene arıza çıkıyor. eteklerindeki tüm taşları döküp sonra bir güzel toplasınlar. bizde çıkalım kerevetlerine. :good:

ferman336
09-05-07, 10:34
onların işleri bu zaten senin de gaza gelmeni istiyorlar ve bunuda başarıyorlar buldular zayıf noktanı vuruyorlar sende yiyorsun yılmazın ne söyleyeceğini duymadan asma masma yok ondan sonra atış serberst

ama ben şunu isterdim son sahnede yılmaz bebeği duymuş olsun ama duymadı demekki yoksa senin düşüncenle benimki aynı kabullenişin izahı benim sözlüktede yok o yüzden şşşşşşşştt yılmaza laf yok

iyi o zaman çektim ellerimin fermuarını bekliyorum madem sende de izahı yok bu konunun içim rahat. tersi olursa baya bir kalabalık olacağız burda anlaşılan :)

matraka
Sevgili matraka Yılmazı kimseni astıgı yok senin dün yazdıklarından sonra diziyi izledikten sonra yazıcagız Filizciler Filizin Yılmazı dize getirdigini felan söylüyorlar onu için arada böyle şeyler yazıyoruz

bu daha kötü ya filizciler söyledi diye yapmanız hepsinden kötü değilmi iyi gündede kötü gündede yanında olucaksanız olun olmayacaksanız dernek üyeliğinden istifanızı verin sonrada ne yapmak istiyorsanız yapın mesela asın filizcilerin gazı ile yapacaksanız sevecekseniz sevmeyin kardeşim:img-hyste

nike79

Cem olsun gercekten..Yoksa yillar gecer hapisten cikar yine baslarina bela olur..Cocugu filan kacirir o manyak.

ezel99
09-05-07, 10:35
korkmayin arkadaslar bence kesin ruyadir !!!!! ya filizin ruyasi yada yilmazin kendi olum ruyasi. ama yilmaz olemez bu imkansiz !!!!!!! ozette his de olucek gibi bir sey soylemediler ustelik.... bizi korkutuyorlar sadece ....

forever_bim
09-05-07, 10:35
valla polat alemdar yaptırınca senaryo uçmuyor filiz tekiner psikopata bağladı diyemi suç oldu yapma Allah aşkına yürek acısını ve kebullenmeyişi yaşamak bunun zorluğunu bir tart sen önce bu duyguyu hisset iliklerinde özellikle o sahneyi bekleyeceğim bakalım filiz psikopata bağlıyacakmı

Matraka ne bu şiddet bu celal efendim beni dövmenize ramak kalmış. Sadece ben Fermanın dediği gibi doktorların polislerin bu kadar aciz çizilmesine karşıyım. Mesela rapor olayında da doktor amcam şıp diye Handan'a inanmıştı. Hayır yani bilindik klişeler kullanılır da insanı bayacak derecede sık ve çok kullanılıp bayıltıcı olmaz yani. Biz bal gibi biliyoruz Yılmaz'ın yaşayacağını. Ne gerek var böyle cenazeydi menazeydi atraksiyona?

emraht
09-05-07, 10:36
herkesde yılmazın ölümüne bir kabulleniş olduğunda filizin psikopata bağlanıp dr lara ısrarı yılmazı kurtaracak
ne şimdı bu? yılmaz filizin hayatını kurtardı filizde yılmazınmı? hemen ödeşiyorlarmı? şahitte martılar değil gazi mahallesi :img-hyste

tolgahuzur1
09-05-07, 10:36

OO başkan hoşgeldin. :) tabi canım daha yılmazdan ne duyacağımızı bilmeden asmak olur mu yahu ...:img-yes: önce ne diyecek bakalım ondan sonra gerekirse yine ferman abimle asarız...:img-pilot

şimdi anlamadığım özetle fragman modumun dediği gibi hiç birbirini tu:img-pilot tutmuyor yahu..:img-hyste eğer o cenaze töreni rüya ise filizin inanılmaz bir hayal gücü varmış..:img-hyste o ne kadar karamsar bir sahne öyle... bu kızı anlamak mümkün değil insan az iyiye yönelik düşünür..:) yılmazı hemen öldürüp kurtulmak istiyor heralde..:img-hyste

delfin23
09-05-07, 10:37
bu daha kötü ya filizciler söyledi diye yapmanız hepsinden kötü değilmi iyi gündede kötü gündede yanında olucaksanız olun olmayacaksanız dernek üyeliğinden istifanızı verin sonrada ne yapmak istiyorsanız yapın mesela asın filizcilerin gazı ile yapacaksanız sevecekseniz sevmeyin kardeşim:img-hyste

Matraka bakıyorum yazdıklarımıza çok sinirlenmişsin ama için rahat olsun daima Yılmazı savunurum ama Yılmazın filizi bu hafta ne şekilde kabul etigine baglı umarım bizleri hayal kırıklıgına ugratmaz

matraka
09-05-07, 10:37
Matraka ne bu şiddet bu celal efendim beni dövmenize ramak kalmış. Sadece ben Fermanın dediği gibi doktorların polislerin bu kadar aciz çizilmesine karşıyım. Mesela rapor olayında da doktor amcam şıp diye Handan'a inanmıştı. Hayır yani bilindik klişeler kullanılır da insanı bayacak derecede sık ve çok kullanılıp bayıltıcı olmaz yani. Biz bal gibi biliyoruz Yılmaz'ın yaşayacağını. Ne gerek var böyle cenazeydi menazeydi atraksiyona?

sevgili modum hasan anlıyorum seni feride filizleşti:img-hyste :img-hyste sinirlenecek yer arıyorsun maden feride meselesine girdik bende birkaç cümle kurmak isterim oda şu şu kadınları anladığım gün erkeklerin miladı olucak

gülbeşeker
09-05-07, 10:40
Özete göre Ömer'de olabilir.Feride terkedince yıkılıyormuş ya.İntihar filan mi etti acaba:icon_sorr
Yani sırf merak uyandırmak için bu sahneyi hazırladılarsa ve bu bir kabussa,çok basit bir oyun yapmışlar.Hoşuma gitmedi.

ben bu tarz kabusları daha önce iki dizide görmüştüm biri şöhret diğeri kaybolan yıllar hele kaybolan yıllarda aynen böyle bir cenaze vardı başroldeki kız kendi cenazesini görüyordu rüyasında o yüzden o kadar eminm ki bu sahnenin rüya olduğuna.Ömer niye intihar etsin ki neymiş ferideden ayrılmış adam zamanında elife deli gibi aşıktı intihar edicek olsa elif ölünce intihar ederdi.Bu arada sanırım tüyolardan haberin yok kimse ölmücek merak etme.

filizim+y
09-05-07, 10:42
73.bölüm şiiri

Ölümde bir nevi ayrılık değil mi sevdiğim ama ayrılınca yaşadığın, nefes aldığını bilmek bile yetiyordu bana ama ya ölüm o zaman tamamen senin yok oluşundu hatıralarımda kalan gülüşlerin, yüzün hala ilk günkü gibi taze ama dedim ya sevdiğim ölüme değil ayrılığa razıyım ben, her zaman yokluğunla ilgili hüzünler yaşarken içimde ölüm denen kelime bile beni deli etmekde sen bile güzelleştirsende olmaz yakıştıramam sana...

Bu sevgiyi ikimizde istemedik mi, herzaman duamız birlikte ölmek değil mi şimdi hakkın olmayan ölümü bensiz yaşamak da niye, söz vermiştik ya birlikte ölmeye
İyi günde kötü günde sadece sevgimizle birbirimize kenetlenecek ve dahası ölümü bile birbirimizin gözlerine bakarak bekleyecektik, şimdi sen sözünden dönmek üzeresin ama öyle kolay değil sevdiğim hatırladığın anılar yeniden döndürecek seni bana çünkü yeminliyiz birbirimizden ayrı düşmeyeceğiz kara toğrağa...

Sevgimizin izleri yüzümüzde derin izler bıraktı ya sevdiğim şimdi o çizgileri yeniden düzeltme zamanı, şimdi kaderin bizden çaldığı mutluluğu geri alma zamanı, o kadar kolay değil benden gitmek, şehir bile bizim sözümüzü beklemek de, unuttun mu ölümü bile paylaşacaktık birlikte...

Sevmiştik ya bir kere
Bencil bir ölümü yakıştırıp kendine yalnız ölmek niye

Gelişlerimiz yalnız olsa da dünya denen bu düzene, ama sevgi denen kelime düşmüştü ya o güzel yüreklerimize ölümü yalnız düşünmek yakışmazdı sevgimize, sen benden gittikten sonra sana bakan gözlerimi küstürdüm her bakışa herşeye karşı, söz verdiğimiz gibi birlikte yaşayacaktık ölümüde ama şimdi senin yalnız gitmeyi istemen bencillik değilde ne, sen yakıştırdın da kendine ben sana yakıştırabildim mi benden gitmene...

Hakkın yok yalnız ölmeye

Sevdiğim bu şekilde gidişine izin vermem, veremem söz geçmez gönlüme ya bende geleceğim senle ya da başka yolu yok döneceksin geriye, dedim ya sevdiğim bensiz gidemezsin hiçbir yere bu ölümde olsa ben de peşinden gelirim yeter ki seninle olayım yaşamda da ölümde de...

arzu ablamın isteği üzerine, umarım beğenirsiniz ayrıca tam da okuması gereken kişi okumuş bu hafta filiz idealdi, güzel de okumuş duygusunu çok da güzel yansıtmış:good:

matraka
09-05-07, 10:42
bir erkek yeni ayrıldığı birinin kendisini aldattığını öğrense afferdermi?evet sorumuz bu olsun öyle olmasa bile olan birşey miş gibi düşünmemiz gerekiyor hadi bakalım dökülün

ferman336
09-05-07, 10:44

matrakacım kimseyi asmıyoruz, bize birşeyler söyleniyor biz de öyle olursa böyle olur diyoruz. bunun yılmazı sevip sevememekle veya savunup savunmamakla bir alakası yok. artı yılmazı körü körüne savunacak da değilim..böyle yaparsam kaç aydır suçladığım filizcilerden ne farkım kalır :)

forever_bim
09-05-07, 10:44
ben bu tarz kabusları daha önce iki dizide görmüştüm biri şöhret diğeri kaybolan yıllar hele kaybolan yıllarda aynen böyle bir cenaze vardı başroldeki kız kendi cenazesini görüyordu rüyasında o yüzden o kadar eminm ki bu sahnenin rüya olduğuna.Ömer niye intihar etsin ki neymiş ferideden ayrılmış adam zamanında elife deli gibi aşıktı intihar edicek olsa elif ölünce intihar ederdi.Bu arada sanırım tüyolardan haberin yok kimse ölmücek merak etme.

Sevgili gülbeşeker Şöhretteki fragmandaki rüyayı ben de görmüştüm. Gayet de inandırıcıydı ordaki. Burdakini de şimdi izledim. Topu topu üç sahne var. 1. si ilk 25 saniye zaten geçen haftanın sonu. İkincisi elektroşok sahnesi. Üçüncüsü de cenaze. Başka sahne yok. Dizi bundan mı ibaret. Yani üç sahneden mi ibaret? Değil elbette.

ferman336
09-05-07, 10:47
bir erkek yeni ayrıldığı birinin kendisini aldattığını öğrense afferdermi?evet sorumuz bu olsun öyle olmasa bile olan birşey miş gibi düşünmemiz gerekiyor hadi bakalım dökülün

çok net cevap vereyim...affederse adam değildir :img-polic konu detaylandırılırsa daha çok şey de yazarım ama temel görüşüm bu:good:
arkadaşlar size çok basit bir cümle yazayım siz çıkarın gerisi "ilk aldatma sonsuzdur" bu cümleden istediğiniz felsefi çıkarımı yapabilirsiniz...

matraka
09-05-07, 10:48
matrakacım kimseyi asmıyoruz, bize birşeyler söyleniyor biz de öyle olursa böyle olur diyoruz. bunun yılmazı sevip sevememekle veya savunup savunmamakla bir alakası yok. artı yılmazı körü körüne savunacak da değilim..böyle yaparsam kaç aydır suçladığım filizcilerden ne farkım kalır :)

katılıyorum sana demek istediğimi birde anlasan daha güzel olacakmış evet haklısın filizclerden bir farkın kalmaz olmamış birşeyler üzerinden eleştirmen gerekmiyor değilmi henüz olmamış olunca eleştir.olsa ile bulsa nın hikayesini biliyorsundur yorma beni üstadım ama senden bu tavrı beklemezdim kimse kimseye özelliklede ben yılmazı körü körüne savunu demiyorum ve artık bunu dizi izlemeye kadar kapatalım ne dersin filizcilerden iyiki farkın yok iyiki....

matraka
09-05-07, 10:52
çok net cevap vereyim...affederse adam değildir :img-polic konu detaylandırılırsa daha çok şey de yazarım ama temel görüşüm bu:good:
arkadaşlar size çok basit bir cümle yazayım siz çıkarın gerisi "ilk aldatma sonsuzdur" bu cümleden istediğiniz felsefi çıkarımı yapabilirsiniz...

normal bir insan bunu yapmaz ama aşık insan da emin değilim aşık bile yeterli değil bazı insanlar sevgilerini içlerinde büyütürler ve zamanla bunun yerini saplantılar alır ve affetmeye gider umarım hepimizin dileği yılmaz krakteri bunu yapmaz ama olan olaya değil sahnenin repliklerine bakıcam

forever_bim
09-05-07, 10:52
sevgili modum hasan anlıyorum seni feride filizleşti:img-hyste :img-hyste sinirlenecek yer arıyorsun maden feride meselesine girdik bende birkaç cümle kurmak isterim oda şu şu kadınları anladığım gün erkeklerin miladı olucak

Yok canım ne gerginliği. Yalnız ilk cümlene koptum. Yorumun neşelendirdi beni. Gergin değilim. Sadece tüyoları bilmesek inanacağız direkt saf yerine koydular bizi. Herşey reyting için. Tepkim bunaydı. Anladın umarım:)

modest2000
09-05-07, 10:53
Zaten kimsenin ölümünü istemiyoruz.Ama şiir ölüme dem vuruyor,görüntüler ölümü anlatıyor v.b.Sonra da bize ""aaa bu rüyaymış" dedirteceklerse,bu basit bir oyun bence.Klişe ve gereksiz.

forever_bim
09-05-07, 10:55
Zaten kimsenin ölümünü istemiyoruz.Ama şiir ölüme dem vuruyor,görüntüler ölümü anlatıyor v.b.Sonra da bize ""aaa bu rüyaymış" dedirteceklerse,bu basit bir oyun bence.Klişe ve gereksiz.

İşte ben bunu anlatmak istiyorum. Çok doğru yazmışsınız. Özette çok farklı olaylardan bahsediyor. Yani tüyoları bilmesek bile özeti okumamız yeterli. Özetle fragman çelişiyor. Demek istediğim buydu. Heyecan yaratmak istemişler.

matraka
Sevgili gülbeşeker Şöhretteki fragmandaki rüyayı ben de görmüştüm. Gayet de inandırıcıydı ordaki. Burdakini de şimdi izledim. Topu topu üç sahne var. 1. si ilk 25 saniye zaten geçen haftanın sonu. İkincisi elektroşok sahnesi. Üçüncüsü de cenaze. Başka sahne yok. Dizi bundan mı ibaret. Yani üç sahneden mi ibaret? Değil elbette.

yok yok ferideye çok kızmış hasan önüne gelene sataşıyor :img-hyste ne bu hasan şimdi insanlar dizilerini seyretsinler diye bu kadar fragman vermişler ne yapalım olacakları bilmiyormusun özeti bilmiyormusun kesmedi değilmi ömerle ferideyi göremedin feride canlı canlı gömmek istiyorum hatta asıp ipten alıcam sonra tekrar asıcam ama maalisef filiz kadar zevkli olmayack:img-hyste filiz ipte bir başka duruyorbir ip bir kadına ancak bu kadarmı yakışır:img-hyste

delfin23

Eger bir erkek birlikte oldugu bir bayanın kendisini aldattıgını ögreniyorsa bence affetmemeli .Bana göre bu kadın içinde geçerli

nike79
09-05-07, 10:56
[QUOTE=matraka;3250922]bir erkek yeni ayrıldığı birinin kendisini aldattığını öğrense afferdermi?evet sorumuz bu olsun öyle olmasa bile olan birşey miş gibi düşünmemiz gerekiyor hadi bakalım dökülün[/Q
Simdi soru yeni aldattigi birini affedermi olunca hem erkek hem kadin icin ( zaten degisen bir sey yok) yanit hayir olur.
Ama genelleme yapmamak gerek.Her olay ozeldir, her olayin farkli sartlari kosullari vardir,
Filiz Yilmaz olayinda ben olsam affedebilirdim cunku birbirlerini ugrunda olebilcek kadar cok seviyorlar.Bence yanlis olan Yilmaz'in Filiz'in bunu yapabilecegine inanmasinda.Hic mi tanimadin kizi?Tamam vardir hatalari ama o kiz 4 yil boyunca o guzellikle hayatina kimseyi sokmadi..Ama eger buna inandiysa bunun 1 anlik cok buyuk bir hata olduguna inanip affedebilir.
Ben olsam ya o insani tam silerdim, yuzunu gormezdim ama hala onu gorunce icim titriyorsa, onu kurtarmak icin kendimi kursunlara hedef yapabiliosam ve olum doseginde lafin' Filiz seni unutmadim' oluyorsa affederim.Hayat cok kisa bnece cok.

forever_bim
09-05-07, 10:56
yok yok ferideye çok kızmış hasan önüne gelene sataşıyor :img-hyste ne bu hasan şimdi insanlar dizilerini seyretsinler diye bu kadar fragman vermişler ne yapalım olacakları bilmiyormusun özeti bilmiyormusun kesmedi değilmi ömerle ferideyi göremedin feride canlı canlı gömmek istiyorum hatta asıp ipten alıcam sonra tekrar asıcam ama maalisef filiz kadar zevkli olmayack:img-hyste filiz ipte bir başka duruyorbir ip bir kadına ancak bu kadarmı yakışır:img-hyste

Yaw ne alakası var şimdi? Bu arada bu kadar Ömer'ci olduğunu bilmiyordum:)

ferman336
09-05-07, 11:00
katılıyorum sana demek istediğimi birde anlasan daha güzel olacakmış evet haklısın filizclerden bir farkın kalmaz olmamış birşeyler üzerinden eleştirmen gerekmiyor değilmi henüz olmamış olunca eleştir.olsa ile bulsa nın hikayesini biliyorsundur yorma beni üstadım ama senden bu tavrı beklemezdim kimse kimseye özelliklede ben yılmazı körü körüne savunu demiyorum ve artık bunu dizi izlemeye kadar kapatalım ne dersin filizcilerden iyiki farkın yok iyiki....

matrakacım anlaşılıyor ki ne sen beni anlıyorsun ne de ben seni :( tavrımda anlaşılmayacak birşey yok kanımca...bugüne kadar filizin yaptıklarını ettiklerini yanlış buldum ve eleştirip durdum. eğer yanlış bulduğum şeyleri yılmaz yapacaksa onu da eleştireceğimi söylüyorum ki bu gayet makul birşey :) neyse kapatalım konuyu seyredince kozlarımızı paylaşacağız nasılsa herkesle beraber burada. f"ilizcilerden iyi ki farkın yok iyi ki " cümleni açarsan ona da birşeyler yazarım.:good:

matraka
09-05-07, 11:01
Yaw ne alakası var şimdi? Bu arada bu kadar Ömer'ci olduğunu bilmiyordum:)

neden ömeri o kadar çok eleştiren birisi değildim bunu biliyorsun zaten adam 20 bölümdür melek gibi sevilmemesi imkansız ama feride nin nevzatı tercih etmesi demek bugününü geçmişe değişmesi demek tercih budur.ve tercih baştan yanlıştır.geçmiş iyisi ile kötüsü ile geride kalmıştır.geleceğe bakmak gerek geleceğe ama bizim kız geçmişte kaldı ama bu iyi olmadı çünkü geçmiş saklı hatırlamaya başlayınca hatasını anlayacak ama ömerin karşısına hangi yüzünü çıkartıp çıkacak bu merak konusu

gülbeşeker
09-05-07, 11:01

Evet ama ıhlamurlar altındanın bazı fragmanları böyle mesela meral olayında işte yılmazın kafasına sopayla vurduğu sahne dizinin en fazla 15 dakikasını kaplıyordu ama o bölümn fragmanı tamamen bu sahneye ayrılmıştı açıkçası ben tüyoları bilmesem acaba mı diye düşünürdüm diğer dizilerde de öyle olmuştu biliyorum ki ışılın kızı ölmeyecek veya ezel ölmeyecek ama insanın içinde ufak da olsa bir şüphe uyanıyor burda da tüyoları bilmesem ve set resimlerini görmesem yılmaz ölebilir mi diye aklımdan geçerdi.Ama gerçek şu ki özeti okuyan herkes yılmazın ölmeyeceğini anlar.Bir özet ve fragman bu kadar çelişir.

arzuinan
09-05-07, 11:03

sevgili matraka, Filiz'in doktora karşı çıkışı ve doktor artık birşey yapılamaz dedikten sonra onu ikna edip bir müdahalede bulundurması ve hayata döndürmesi normal mi demek istedin. (belirtmek isterim ki benede böyle düşünüyorum) :good: sadece yazdığın mesajdan bu sonucu çıkarmakla haklımıyım onu merak ettim. değilsede kusura bakma. ben yaşlanıyorum derim nedem :img-hyste

ferman336
09-05-07, 11:03
normal bir insan bunu yapmaz ama aşık insan da emin değilim aşık bile yeterli değil bazı insanlar sevgilerini içlerinde büyütürler ve zamanla bunun yerini saplantılar alır ve affetmeye gider umarım hepimizin dileği yılmaz krakteri bunu yapmaz ama olan olaya değil sahnenin repliklerine bakıcam

iş o dediğin şekilde olursa yani saplantılar düzeyine inerse cem i niye sevmiyoruz bu kadar. ceminki de saplantı değil miydi? birinin sonucunun iyi bir fiil olması diğerinin ise saplantısına kavuşmak için kötü yollar kullanması arasındaki fark nedir? konu her halukarda aşktan çıkar bana göre :( bakacaz yılmazın söz ve davranışlarına bişi kalmadı şurda :)

matraka
09-05-07, 11:04
matrakacım anlaşılıyor ki ne sen beni anlıyorsun ne de ben seni :( tavrımda anlaşılmayacak birşey yok kanımca...bugüne kadar filizin yaptıklarını ettiklerini yanlış buldum ve eleştirip durdum. eğer yanlış bulduğum şeyleri yılmaz yapacaksa onu da eleştireceğimi söylüyorum ki bu gayet makul birşey :) neyse kapatalım konuyu seyredince kozlarımızı paylaşacağız nasılsa herkesle beraber burada. f"ilizcilerden iyi ki farkın yok iyi ki " cümleni açarsan ona da birşeyler yazarım.:good:

evet kesinlikle anlamıyoruz gene yapacaksa kelimesini kullanmışsın caksa eki sana birşeyler hatırlatıyormu ben filiz hakkında ne yapacağını bildiğim için asıyordum ama sen ise yılmazın ne yapacağını bilmiyorsun bileden yapılan iş doğru iş değildir.vallhi uzaya uzaya lastik gibi oldu

forever_bim
09-05-07, 11:04
Evet ama ıhlamurlar altındanın bazı fragmanları böyle mesela meral olayında işte yılmazın kafasına sopayla vurduğu sahne dizinin en fazla 15 dakikasını kaplıyordu ama o bölümn fragmanı tamamen bu sahneye ayrılmıştı açıkçası ben tüyoları bilmesem acaba mı diye düşünürdüm diğer dizilerde de öyle olmuştu biliyorum ki ışılın kızı ölmeyecek veya ezel ölmeyecek ama insanın içinde ufak da olsa bir şüphe uyanıyor burda da tüyoları bilmesem ve set resimlerini görmesem yılmaz ölebilir mi diye aklımdan geçerdi.Ama gerçek şu ki özeti okuyan herkes yılmazın ölmeyeceğini anlar.Bir özet ve fragman bu kadar çelişir.

Hah tam benim demek istediğimi yazmışsın ellerine sağlık gülbeşeker:)

Sevgili Matraka

Son yorumuna katılmamak elde mi? Feride bu verdiği kararın pişmanlığını çok yaşayacak çok. Tam aydınlık bir geleceğe karanlık ve aydınlanmamış bir geçmişi tercih ediyor. Üzücü bir durum:(

matraka
09-05-07, 11:07
iş o dediğin şekilde olursa yani saplantılar düzeyine inerse cem i niye sevmiyoruz bu kadar. ceminki de saplantı değil miydi? birinin sonucunun iyi bir fiil olması diğerinin ise saplantısına kavuşmak için kötü yollar kullanması arasındaki fark nedir? konu her halukarda aşktan çıkar bana göre :( bakacaz yılmazın söz ve davranışlarına bişi kalmadı şurda :)

ceminki değildi cemin geçmişi var neden bu halde olduğu var cem ile yılmaz aynı cümlede bile yanyana gelemez ikiside farklı yılmaz aşık kendisini aldattığını biliyor filizin buna rağmen vazgeçemiyor belkide dört yılda yılmazın aşkı ya saplantılı oldu yada erdi mecununa döndü ki mecnun acaba leyla böyle yapsa kavuşmak uğruna affedermi bilmiyorum göreceli bir olay kişiden kişiye değişir yaşamak lazım uğruna ölmek lazım ne yaparsak yapalım unutamamamız lazım ki yılmazı anlayalım

arzuinan
09-05-07, 11:07

açıklama yapmadan. kesin ve net söylüyorum. ETMESİN !

NOT: dizide olanlar, hayal üstü şeyler. belki mantıklı açıklamalarla kabullenebiliriz durumu. ama normal hayatta böyle şeyler pek söz konusu olamaz. mutlaka sorun olarak önlerine çıkacaktır er veya geç.:icon_whis

matraka
09-05-07, 11:09
sevgili matraka, Filiz'in doktora karşı çıkışı ve doktor artık birşey yapılamaz dedikten sonra onu ikna edip bir müdahalede bulundurması ve hayata döndürmesi normal mi demek istedin. (belirtmek isterim ki benede böyle düşünüyorum) :good: sadece yazdığın mesajdan bu sonucu çıkarmakla haklımıyım onu merak ettim. değilsede kusura bakma. ben yaşlanıyorum derim nedem :img-hyste

yok demek istediğim o değildi hiç normal değil...o psikolojide insanlar bunu yapabilirler kabul etmeyişin sonucudur diyorum tamamen psikolojik etkenler ve bunun dışa vurumudur.böyle sahneleri, övdüğümüz pek çok dizide görüyoruz

ferman336
09-05-07, 11:11
evet kesinlikle anlamıyoruz gene yapacaksa kelimesini kullanmışsın caksa eki sana birşeyler hatırlatıyormu ben filiz hakkında ne yapacağını bildiğim için asıyordum ama sen ise yılmazın ne yapacağını bilmiyorsun bileden yapılan iş doğru iş değildir.vallhi uzaya uzaya lastik gibi oldu

walla matrakacım -caksa eki bana birşeyleri şart koşmayı hatırlatıyor :) sonunda -sa olmasa sana hak verecem. bak sen bile emin değilsin ne olacağından replikleri bekliyorum diyorsun..ben de böyle olursa diyorum ne var bunda uzatacak onu anlamadım.neyse seyredelim seyredelim.....

arzuinan
09-05-07, 11:13
yok demek istediğim o değildi hiç normal değil...o psikolojide insanlar bunu yapabilirler kabul etmeyişin sonucudur diyorum tamamen psikolojik etkenler ve bunun dışa vurumudur.böyle sahneleri, özdüğümüz pek çok dizide görüyoruz

cevap için teşekkürler. ama bize normalmiş gibi gösterecekler diyorsun. hadi bakalım ne kadar inandırıcı olacaklar görelim.

bence saçma olan taraf Filiz'in bunu istemesi değil doktun bu isteği kabul etmesi. üstelik birde hayata döndüğünü düşünürsek doktor tam sopalık. :img-yes:

allemalle42
09-05-07, 11:15
Arkadaslar fragmanı gördum sımdı...
O öle yılmaz dııl dımı ruya felan mı öruyor bırısı..?

matraka
09-05-07, 11:16
cevap için teşekkürler. ama bize normalmiş gibi gösterecekler diyorsun. hadi bakalım ne kadar inandırıcı olacaklar görelim.

bence saçma olan taraf Filiz'in bunu istemesi değil doktun bu isteği kabul etmesi. üstelik birde hayata döndüğünü düşünürsek doktor tam sopalık. :img-yes:

bu konuda çeşitli fikir ayrılıkları var insan kalbi durunca belli bir zamandan sonra sanırım okumuştum ama bir süre sonra tekrar hayat dönme imkanı var buna ister hayalgücü ister mücize isterse tıbın olanakları de ama böyle şeylerin mümkün olduğunu okumuştum herhalde onlarda bilmeden bir sahne çekmiyolardır.gerçi hadi iyisiniz kefeni yırttı diyen bir doktoruda bizim dizide görmüştüm

ferman336
09-05-07, 11:16
ceminki değildi cemin geçmişi var neden bu halde olduğu var cem ile yılmaz aynı cümlede bile yanyana gelemez ikiside farklı yılmaz aşık kendisini aldattığını biliyor filizin buna rağmen vazgeçemiyor belkide dört yılda yılmazın aşkı ya saplantılı oldu yada erdi mecununa döndü ki mecnun acaba leyla böyle yapsa kavuşmak uğruna affedermi bilmiyorum göreceli bir olay kişiden kişiye değişir yaşamak lazım uğruna ölmek lazım ne yaparsak yapalım unutamamamız lazım ki yılmazı anlayalım

tamam olayı saplantı düzeyinden çıkaralım ve cemle yılmazı aynı cümleye koymayalım.kabul..demin bir söz yazdım ilk aldatma sonsuzdur diye bu söz inanılmaz derecede uzun bir açıklamaya ihtiyaç duyan bir söz...herkes kendince birşeyler çıkarsın ve kararını öyle versin..yılmazı anlamaya gerek yok filiz bir daha aldatırsa onu gelecekte, gideceği psikolog anlasın onu :img-hyste
(aldatmayı gerçek saydığımız ışığında yazılmıştır bu yorum) :img-yes:

ferman336
09-05-07, 11:18
bu konuda çeşitli fikir ayrılıkları var insan kalbi durunca belli bir zamandan sonra sanırım okumuştum ama bir süre sonra tekrar hayat dönme imkanı var buna ister hayalgücü ister mücize isterse tıpın olanakları de ama böyle şeylerin mümkün olduğunu okumuştum herhalde onlarda bilmeden bir sahne çekmiyolardır.hadi iyisiniz kefeni yırttı diyen bir doktoruda bizim dizide görmüştüm

söylediğin şey doğrudur bir kaç sonra bile çalışabilir insan kalbi müdahale ile.lakin 5 dakikadan sonra beyin ölümü başlar tıbbi olarak. eğer aramızda dr olan varsa daha açıklayıcı birşeyler yazar umarım.:good:

arzuinan
09-05-07, 11:20
kalbin durup dakikalar hatta saat geçtikten sonra çalıştığı muhakkaktır. ama bunu hiçbir zaman doktor müdahaleyi bıraktıktan sonra birilerinin ısrarıyla operasyona tekrar başlamasıyla olmamalı. hata burdadır bana göre. hemde büyük hata. ya o ısrar eden kişi yada dr yi etkisine alan kişi orda olmasaydı ne olacaktı. :icon_whis

matraka
09-05-07, 11:24
tamam olayı saplantı düzeyinden çıkaralım ve cemle yılmazı aynı cümleye koymayalım.kabul..demin bir söz yazdım ilk aldatma sonsuzdur diye bu söz inanılmaz derecede uzun bir açıklamaya ihtiyaç duyan bir söz...herkes kendince birşeyler çıkarsın ve kararını öyle versin..yılmazı anlamaya gerek yok filiz bir daha aldatırsa onu gelecekte, gideceği psikolog anlasın onu :img-hyste
(aldatmayı gerçek saydığımız ışığında yazılmıştır bu yorum) :img-yes:

not için teşekkür ederim çok naziksin
aşk delikanlı bir adamı madara edermi bence eder aşktan korkucaksin kardeşim bu duygu sana bana göre hatta herkese göre farklı bir duygu o yüzden bunun adı aşk o yüzden sadece bir tarifi yok

yılmaz çok çelişki yaşadı kendi içinde gidip geldi nasıl yaparları sordu kendine bence yılmazın konumu gidip gelme olmalıydı ne affedebiliyor nede ondan vazgeçebiliyor olmalıydı bence senaristler eğer yılmazı filizi tamamen çocuğu ile kabul etme haline getireceklerse yılmaz akın profilini tuzla buz edecekler yılmaz akına çağ atlatacaklar ilimde irfanda değil ama kabul edişte...

bunu daha önce krakterlere yaptıklarına göre yılmazada yapabilirler ve yaparlarsa bana göre geri dönüşü yok ama bir de işin şu tarafı aklıma geliyor yazanlar bayan yapan erkek :img-hyste herşeyi bekle ama laf etme :img-hyste

ferman336
09-05-07, 11:25
kalbin durup dakikalar hatta saat geçtikten sonra çalıştığı muhakkaktır. ama bunu hiçbir zaman doktor müdahaleyi bıraktıktan sonra birilerinin ısrarıyla operasyona tekrar başlamasıyla olmamalı. hata burdadır bana göre. hemde büyük hata. ya o ısrar eden kişi yada dr yi etkisine alan kişi orda olmasaydı ne olacaktı. :icon_whis

arzucum orayı geçtik :) orası tamamen saçma zaten. tamam doktor hatalarının çok olduğu diziler seyrettim, birinin bırakın öldü dediği diğerinin inanmadığı ve müdahaleye devam ettiği dizi de seyrettim. ama hasta yakınının ısrarıyla öldü dediği adama müdahale eden ve o adamın tekrar hayata döndüğü diziyi ilk defa seyredecem..çok heyecanlıyım çokkk..:img-hyste umarım c.tesi günü tabipler birliğinden bir bildiri gelmez:good:

benim
09-05-07, 11:31
Bu cenaze merasimi Cem'in hayal gücü olmasın.Yılmaz'ı öldürdüm ondan kurtuldum deyip.Bu sahneyi kafasında canlandırıyor olmasın.

Ya da Yılmaz ölüm kalım savaşı verirken eğer ben ölürsem ailem , Filiz perişan olacak..O da hayal olarak kendi cenazesini görüyor olabilir mi..Belki bu şekilde hayata geri dönecek..

ferman336
09-05-07, 11:33
not için teşekkür ederim çok naziksin
aşk delikanlı bir adamı madara edermi bence eder aşktan korkucaksin kardeşim bu duygu sana bana göre hatta herkese göre farklı bir duygu o yüzden bunun adı aşk o yüzden sadece bir tarifi yok

yılmaz çok çelişki yaşadı kendi içinde gidip geldi nasıl yaparları sordu kendine bence yılmazın konumu gidip gelme olmalıydı ne affedebiliyor nede ondan vazgeçebiliyor olmalıydı bence senaristler eğer yılmazı filizi tamamen çocuğu ile kabul etme haline getireceklerse yılmaz akın profilini tuzla buz edecekler yılmaz akına çağ atlatacaklar ilimde irfanda değil ama kabul edişte...

bunu daha önce krakterlere yaptıklarına göre yılmazada yapabilirler ve yaparlarsa bana göre geri dönüşü yok ama bir de işin şu tarafı aklıma geliyor yazanlar bayan yapan erkek :img-hyste herşeyi bekle ama laf etme :img-hyste

hehe he:) matraka not sana değildi :) soruyu soran sensin sana niye not yazayım ben diğer okuyanlar için düştüm notu.
ilk paragrafına eyvallah tamamen katılıyorum.madara olur musun olursun,yerlerde sürünür müsün sürünürsün bunun erkek olmakla kadın olmakla alakası yok bana göre.dediğin gibi herkese göre farklı bir konu ve duygu o yüzden kimin ne kadar madara olacağını kimin ne kadar sürüneceğini kendi inanışları belirliyor. duyguları çok güçlü olanların yaşadıklarını zaten kitap olarak okuyoruz senelerdir..:)
ikinci paragrafın da tam benim anlatmak istediklerim işte. seninle niye didişiyoruz anlamış değilim.:)
üçüncü paragrafına ise katılmıyorum zira böyle birşey dönüşüm değil karakteri yıkmak olur diyorum. bayan senaristlerin bugüne kadar böyle çizdikleri bir karakteri bu hale getireceklerine inanmıyorum...yılmazın sorgusuz sualsiz bir kabullenişini forumdaki bayanlar bile kabul etmiyor senaristler niye etsin.:good:

arzuinan
09-05-07, 11:35
umarım c.tesi günü tabipler birliğinden bir bildiri gelmez:good:

gelirsede hakları var yani böyle saçmalık olmaz. evet bencede geçelim valla yoksa izlerken sahneler inandırıcılığını kaybececek. :icon_whis

ama bir de işin şu tarafı aklıma geliyor yazanlar bayan yapan erkek:img-hyste herşeyi bekle ama laf etme :img-hyste

haco hesabı gibi diyorsun, dediğini yap yaptığını yapma. :img-hyste

neyse bu konuyuda tatlıya bağlayacaklardır. Yılmaz'ıma körü körüne bir dönüş yaşatmayacaklardır. :good:

matraka
09-05-07, 11:38
hehe he:) matraka not sana değildi :) soruyu soran sensin sana niye not yazayım ben diğer okuyanlar için düştüm notu.
ilk paragrafına eyvallah tamamen katılıyorum.madara olur musun olursun,yerlerde sürünür müsün sürünürsün bunun erkek olmakla kadın olmakla alakası yok bana göre.dediğin gibi herkese göre farklı bir konu ve duygu o yüzden kimin ne kadar madara olacağını kimin ne kadar sürüneceğini kendi inanışları belirliyor. duyguları çok güçlü olanların yaşadıklarını zaten kitap olarak okuyoruz senelerdir..:)
ikinci paragrafın da tam benim anlatmak istediklerim işte. seninle niye didişiyoruz anlamış değilim.:)
üçüncü paragrafına ise katılmıyorum zira böyle birşey dönüşüm değil karakteri yıkmak olur diyorum. bayan senaristlerin bugüne kadar böyle çizdikleri bir karakteri bu hale getireceklerine inanmıyorum...yılmazın sorgusuz sualsiz bir kabullenişini forumdaki bayanlar bile kabul etmiyor senaristler niye etsin.:good:

:img-hyste senaristler neden kabul etsin işte bende tam bu noktada takıldım kaldım acaba niye kabul ettiler ettiler ise bunun bir açıklaması varmı varsa yapılan bu işin açıklaması bizi tatmin edermi hadi tatmin etti ama herkesi tatmin edermi ki bence bunun bu davranışın açıklması olmaz izahı mümkün değil bizide kandıramazlar o zaman burda kalıyorum işte senaristler neden yapsın bunu

öldürün yılmazı!

arzuinan
09-05-07, 11:39
...Ya da Yılmaz ölüm kalım savaşı verirken eğer ben ölürsem ailem , Filiz perişan olacak..O da hayal olarak kendi cenazesini görüyor olabilir mi..Belki bu şekilde hayata geri dönecek..

mantıklı :good: Yılmaz'ım hazır bunları düşünürken diğer parçaları birleştirse de uyansa ne güzel olur...

ama o zamanda benim Handan da beklediğim olaylar gerçekleşmez. eğer Filiz söylemeyecekse ki hala neden söylemediğini anlamakta güçlük çekiyorum. bu işi Handan çözmeli o başlattı o bitirmeli.

modest2000
09-05-07, 11:39
:img-wink: kalbin durup dakikalar hatta saat geçtikten sonra çalıştığı muhakkaktır. ama bunu hiçbir zaman doktor müdahaleyi bıraktıktan sonra birilerinin ısrarıyla operasyona tekrar başlamasıyla olmamalı. hata burdadır bana göre. hemde büyük hata. ya o ısrar eden kişi yada dr yi etkisine alan kişi orda olmasaydı ne olacaktı. :icon_whis

Tv'de şimdi ismini anımsamadığım (zaten pek de kaliteli olmayan) yabancı bir film vardı.Adamın kalbi duruyordu.Doktor müdahaleyi bırakıyordu.Ama adamın arkadaşı doktora sinirlenip adamın göğsüne öyle bir vuruyordu ki kalp çalışıyordu:img-wink: Bizim dizide de bu tarz sahnelerden mi esindiler acaba:img-wink:

matraka
09-05-07, 11:41
tabi ya ben bunu neden düşünemedim bize ikide birde gönderme yapan senaristler filizi astığınız yeter ne yapsa kız size yaranamıyor ayağınızı denk alın valla yılmaza dahada çok şey yaptırırız diye bize verilen bir gözdağımı yaparlarmı korkucaksın senarist milletinden birde bunların artıları yapanlar bayan

nike79
09-05-07, 11:46

Kesinlikle katiliorum sana.Goreceli bir durum.Yasamak lazim.Yasamadan yorum yapilamicak bi konu bu.

ferman336
09-05-07, 11:47
:img-hyste senaristler neden kabul etsin işte bende tam bu noktada takıldım kaldım acaba niye kabul ettiler ettiler ise bunun bir açıklaması varmı varsa yapılan bu işin açıklaması bizi tatmin edermi hadi tatmin etti ama herkesi tatmin edermi ki bence bunun bu davranışın açıklması olmaz izahı mümkün değil bizide kandıramazlar o zaman burda kalıyorum işte senaristler neden yapsın bunu

öldürün yılmazı!

evet esas soru bu aslında ; senaristler böyle birşeyi niye yapsın? yaparak neyi kanıtlayacaklar? ne amaç uğruna yapacaklar? ve daha sorulabilecek bir ton soru...:) neyse seyredecez görecez yeterince yazı yazdık suya :good:

filizim+y
09-05-07, 11:48
fragmanda en etkileyici sahne filizin ve aslı kızın yanyana yılmaza bakışları

filizin bakışları çok feci çaresiz, umutsuz, bitmiş, tükenmiş şekilde karşısında yatan sevdiğine bakıyor, gözlerini açmasını bekliyor elinden gelemeyen çareler denizinde boğum boğum boğuluyor, o kadar güzel yansıtmış ki sevdiği için o derin acıyı o kadar güzel yansıtmış ki "gidemezsin bu kadar erken benden, bizden geçemezsin, daha oğlunla yaşayacağın günler var sevdiğim, gidip de yazımı bitmek bilmeyen kışlara çevirme, gidip de beni kederler denizinde öksüz bırakma, gözlerimi kapatıyorum ki seninle birlikte yeniden açmak için sen ne zaman açarsan işte bende o zaman açacağım yok eğer açmazsan bende bir daha açmayacağım sevdiğim" der gibi perişan ayak da duracak dermanı yok gibi sevdiğinin gözlerini açmasını bekliyor, sevgi bu işte sevdiğinin haline yanışı, onun için parçalanması filiz bu duyguları süper yansıttı...

aslı kızın bakışları gözyaşları yanaklardan süzülüyor ama bir duygu yok sanki karşısında ki yedi kat yabancı sadece durumuna üzülür gibi duygu yansıması 0 bari bu sahnede verseydi bu duyguları ama yok sanki "yazık ya daha çok genç, sevdikleride perişan, olmaz yaşamalı o sıra bendeydi aslında" gibi ne biliyim hiç duygu yok...

şimdi izlemeden yazdığımı söyleyecekler ama fragmanda hissettiklerim bunlar ne yapayım fark işte bu diğer farklar gibi filiz ve aslı kız arasında, biri aşkı tam manasıyla iliklerine kadar yaşıyor ve yaşatıyor ama diğeri bu duyguları yok sayar gibi yaşıyor...

yakupoglu61
09-05-07, 11:55
bn mi yanlış gördüm yılmaz öldümü...?
öldüyse tüyolar ne içindi ...?

BU KADAR KOLAY 1 KURŞUNLA İNSAN ÖLÜRMÜ...?

Sweet Julia
09-05-07, 11:55
fragmanda en etkileyici sahne filizin ve aslı kızın yanyana yılmaza bakışları

filizin bakışları çok feci çaresiz, umutsuz, bitmiş, tükenmiş şekilde karşısında yatan sevdiğine bakıyor, gözlerini açmasını bekliyor elinden gelemeyen çareler denizinde boğum boğum boğuluyor, o kadar güzel yansıtmış ki sevdiği için o derin acıyı o kadar güzel yansıtmış ki "gidemezsin bu kadar erken benden, bizden geçemezsin, daha oğlunla yaşayacağın günler var sevdiğim, gidip de yazımı bitmek bilmeyen kışlara çevirme, gidip de beni kederler denizinde öksüz bırakma, gözlerimi kapatıyorum ki seninle birlikte yeniden açmak için sen ne zaman açarsan işte bende o zaman açacağım yok eğer açmazsan bende bir daha açmayacağım sevdiğim" der gibi perişan ayak da duracak dermanı yok gibi sevdiğinin gözlerini açmasını bekliyor, sevgi bu işte sevdiğinin haline yanışı, onun için parçalanması filiz bu duyguları süper yansıttı...

aslı kızın bakışları gözyaşları yanaklardan süzülüyor ama bir duygu yok sanki karşısında ki yedi kat yabancı sadece durumuna üzülür gibi duygu yansıması 0 bari bu sahnede verseydi bu duyguları ama yok sanki "yazık ya daha çok genç, sevdikleride perişan, olmaz yaşamalı o sıra bendeydi aslında" gibi ne biliyim hiç duygu yok...

şimdi izlemeden yazdığımı söyleyecekler ama fragmanda hissettiklerim bunlar ne yapayım fark işte bu diğer farklar gibi filiz ve aslı kız arasında, biri aşkı tam manasıyla iliklerine kadar yaşıyor ve yaşatıyor ama diğeri bu duyguları yok sayar gibi yaşıyor...

Bende tam soracaktım son paragrafınızı okuyana kadar...Tabi bakış açıları,objektif olamama büyük bir etken...Haklısınız....

matraka
09-05-07, 11:59
bn mi yanlış gördüm yılmaz öldümü...?
öldüyse tüyolar ne içindi ...?

BU KADAR KOLAY 1 KURŞUNLA İNSAN ÖLÜRMÜ...?

bir kursunla ölür mü ölür ölmesinede bizimkiler biraz olayda ipin ucunu kaçırdı zaten artık nasılsa bitti diye özensiz yazılmaya başlandı özensiz çekilmeye başlandı sahneler bizde katlanıyoruz vallahi şu kadro olmasa çoktan vazgeçmiştim üstelik kolay vazgeçen birisi değilimdir.

EvaLongoria
09-05-07, 11:59
Bende tam soracaktım son paragrafınızı okuyana kadar...Tabi bakış açıları,objektif olamama büyük bir etken...Haklısınız....

Duygucum bu Zeynep Beşerlerden değil senaristlerden kaynaklanıyor.

Aslı karakterini maalesef bu hale onlar getirdiler.

pinkzone
09-05-07, 12:01
yılmaz vurulursa 1 kurşunlada ölüm döşşeğinde olur misali..

Ömer delik deşik oldu adam ölmedi. Yılmaz bir kurşuna heheh.. Neyse Tüyoları öğrendiğim iyi oldu.

Yılmaz bir şekilde kefeni yırtar... Sıra Aslı Filiz arasında çekişmeye gelir.

İki arasında mekik dokur.. Son bölüm gelir dayanır.. Bizde o en tuhaf sahnelere bakar kalırız.

Bekleyin Filizle birleşcekte.. mutlu günleri göreceğiz.. 15dk ya sığdırmazlarsa neyim.. :)

filizim+y
09-05-07, 12:03

sevgili sweet julia ne soracaktınız anlamadım açıkcası ve cvbını aldığınız söylediniz son paragrafta, ben hissettiklerimi yazdım okuyan arkadaşlar izlemeden yorum yaptığımı söyleyecekler ama düşündüklerimi o kadar güzel ifade etti ki filizin bakışları ve aslı kızın bakışları çok da farkılı bir şey beklemiyorum yazdıklarımdan açıkcası, hak verdiğiniz için teşekkür ederim bana geçen duygular bunlar herkes farklı düşünebilir:img-yes:

Sweet Julia
09-05-07, 12:05
Sizin cümlenizde belirttiğiniz soruyu..."Kısacık fragmandan nasıl böyle bir sonuç çıkardınız?" sorusunu:img-wink: Dediğim gibi görüş açıları çok farklı bu yüzden tekrar hak vereyim ben size ve gideyim bye

EvaLongoria
09-05-07, 12:07
Tabi canım o konuda hemfikirim sizinle ama bazen yazılanlara çok şaşırıyorum söylemek istedim :img-wink:

Eğer tüyoları okuduysan canım, Aslının neler yapacağını öğrendiysen sende çok fazla şaşkınlık içinde olursun. Yani Aslıdan beklemediğimiz şeyler yapacak.

pinkzone
09-05-07, 12:08
Aslının iyi bir karakter olduğu kesin. Bu durumu öğrenirse daha çok üzerine gitmek yerine köşeye çekilecektir. Şu tüyoları bir benim için daha yazabilrimi.. Modunuzu kırmayın. :)

filizim+y
09-05-07, 12:11
Sizin cümlenizde belirttiğiniz soruyu..."Kısacık fragmandan nasıl böyle bir sonuç çıkardınız?" sorusunu:img-wink: Dediğim gibi görüş açıları çok farklı bu yüzden tekrar hak vereyim ben size ve gideyim bye

sevgili arkadaşım beni bilen arkadaşlarım bilir fragmanla ilgili ben bakışlarla anlattığım çok uzun yorumlarım olur, sanırım siz ilk defa denk geldiniz kısacık olsa da bende yaptığı çağrışım bu şekilde kelimelere dökülüyor, ben zaten bakış açılarının farklılığının bilincindeyim bu benim bakışım bunu zaten söyledim bilenler de bilir beni, hak vermeniz önemli değil tabi gitmenizde benim yorumlarımı okusaydınız kısacık fragmana neler yazdığımı bilirdiniz çünkü ben ne hissediyorsam bunu yazıyorum evet uzun oluyor farkındayım ama durum bu...

yakupoglu61
09-05-07, 12:12
Yılmazcılar derneğinin bir üyesi olarak Dizi Bitene Kadar YAS İLAN EDİYORUM...!

adam çocuğun kendinden olduğunu öğrenemeden gitti.
Filiz bu günahı nasıl taşıyacak...?

EvaLongoria
09-05-07, 12:12
Aslının iyi bir karakter olduğu kesin. Bu durumu öğrenirse daha çok üzerine gitmek yerine köşeye çekilecektir. Şu tüyoları bir benim için daha yazabilrimi.. Modunuzu kırmayın. :)

Canım modum keşke öyle olsa :)

Si_nice ın dediğine göre Aslı Filiz ve Yılmaz konuşmalarını duyacak ve Yılmaz a beni seviyorsan ameliyattan önce benimle evlen diyecek..

pinkzone
09-05-07, 12:13
Abow ne tüyolar bu böyle resmen felekat gibi.. Aslının durumunu izlemeden karar veremem.

Ama Filizin o ısrar sahnesini görmek lazım. Filizden şöl sol yumrıkla sol kroşe bekliyorum kalbe doğru.

pinkzone
09-05-07, 12:15

Si_nice ın dediğine göre Aslı Filiz ve Yılmaz konuşmalarını duyacak ve Yılmaz a beni seviyorsan ameliyattan önce benimle evlen diyecek..

Ne demişler ummadık taş baş yararmış. Bir yere kadar fedakarlık ya.. Sonunda o da doruk noktasına ulaştı.

Aslı sendende de Cem gibi performanslar bekliyorum.. :img-hyste

Hala çocuğu söylemiyor ha.. Valla süper.. Neyi beklediğini söylüyüm. 9 ay 10 günü.. :img-hyste

modest2000
09-05-07, 12:16

Böyle derse hiç şaşırmam zaten:icon_whis Hatta Filiz'e "bizi rahat bırak" da der bu Aslı.Son bölüme kadar Aslı'nın aradan çekileceğini sanmıyorum.Yılmaz da evlenirse,vay haline:icon_whis İpini kendi seçsin artık:img-hyste :img-hyste :img-hyste

filizim+y
09-05-07, 12:18
sevgili fatmam al cnm tüm tiyolar bunlar si_ne arkadaşımızın verdiği umarım sana yardımcı olabilmişimdir, hem sen nerelerdesin özelttin kendini olmuyor ama modum:)

---- biraz zaman atlaması olacak.yılmaz toparlanmalı tabi.ağır bi ameliyat geçiriyo kolay değil
yılmazla filiz barışıyo sevgi sözcükleri filan söylenecek büyük ihtimalle..
tam herkes oh be diyeceği vakitt oda ne aslııııııııı
olay şöyle gerçekleşiyo yılmazla fiiliz konuşurlarken aslı duyuyo filiz aslıya ne olacagını soruyo yani biz barışırsak aslı ne olacak diyo yılmazda anlayışla karşılacaktır ben konusurum diyo.aslı hızla ordan uzaklaşıyo yıllmazın evinide terk edip kendi evine yerleşiyo.yılmaz eve gelip aslıı bulamayınca aslının evine gidiyo herkesin fedakarlık yapar diye beklediği aslı tokat gibi cevabı yapıştırıyo eğer ameliyattan önce benimle evlenirsen beni gerçekten sevdiğini anlarım sanırım orda bölüm bitecek.
---- yılmaz henüz çocugu öğrenemiyo ve aslının ölüp ölmeyeceği konusundada kararsızlarmış

---- pardon yaa sonra şey olacak yılmaz bunları filize anlatacak filizde aslının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayız diyo ve yılmazı nikaha kendi elleriyle uğurluyoooooo

---- genel bişeyler yazayım cem hapse giriyor diye biliyorum.kesinlikle yılmaz bebeği bilmiyor çünkü özellikle sordum daha öğrenmedi dedi..buna rağmen filizle barıştılar.

kursuni19
09-05-07, 12:19
Filizden Yilmaza bir siir...

S evmeyi senden ögrendim, gözyaslarimi akitmayi da
A ma inan hic bir aci bugünkü kadar dayanilmaz olmadi hayatimda
B en sadece rengarenk bahari yasamak istemistim seninle
A ma kader kara karlar yagdirdi bembeyaz askimizin üzerine
H üsran doldu pesbembe hayallerimizle süslü gül bahcemize

O narmak zordur umutlar bilinmeyen derinliklerde kaybolurken
L akina hic bir umut tükenmez küllenmesine izin vermessen
D ali kirk bir agci misali buldum dayanma gücünü isigim olan o gözlerinde
U fakda olsa isigi gör senin icin carpan bu iki öksüz yürekte

A ci bir imtihan daha bize sunulan bu kisacik ömrümüzde
C abalarimiz karsiliksiz kalmasin koskocaman gönül denizimizde

G önlüme kilit vurdum, sevmesin senden baskasini diye
Ö zlemin ilik bi yaz yagmuru gibi düstü yokllugunda yüregime
Z amanla dolupta tasti, döndü bir hasret gölüne
L akin icimdeki öfke atesi bile yetmedi kuruyup bitmesine
E manet yasiyorum tasimaya gücüm kalmadigi bu bedende
R üyalar yetmez oldu, dönüstü yüregim dogal bir afete
I zler birer birer kayboldu, sadece sevdan kaldi geriye
N iyetin eger günahlarimin bedelini sensizlikle ödetmekse
I nat etme! Ört kefeni ikimizin üstüne

V edasiz bir son olamaz bana senden geriye kalan
E bediyen sürecek yarinlar dilemisken tanridan

T ek bir tebessüm dudak uclarinda, yeter bana
U nutup siyah gecmisimizi silip atmaya
T enha sokaklarda terk etme sakin beni yalizliga

E llerim mahkum kadere karsi tek basima savasmaya
L akin askimizin gücü yeter tüm dünyayi aydinlatmaya
L ütfen birakma beni bu uzun yolda tek basima
E ngeller koysada kahpe kader, izin verme ayriliga
R azi olma gölge düsüren kara bulutlara teslim olmaya
I kimizde cok aci cektik, anlamsiz bir hic ugruna
M evsimsiz bir ayriliga dayanamaz gönlüm bir kez daha
I cimdeki cocuktan masallar getirdim, kapanmassin gözlerin diye bir daha

matraka
Yılmazcılar derneğinin bir üyesi olarak Dizi Bitene Kadar YAS İLAN EDİYORUM...!

adam çocuğun kendinden olduğunu öğrenemeden gitti.
Filiz bu günahı nasıl taşıyacak...?

sevgili yakupoğlu yılmaz krakteri ölmüyor asıl yası yılmaz çocuğu ile filiz kabul etmesi ile yaşamayı düşünüyoruz biz o yüzden hazırlıklarını bu yönde yaparsan sevinirim bir yiğidi harcayacaklar

not.Fatma hoşgeldin nerelerdesin bakim

Buket_TY
fragmani simdi izledim, ve artik ne yapicagimi sasirdim.
gulmekmi aglamakmi kizmakmi
Ama bunu soylemek istiyorum:
muzik ve siir harika!!!!
Ama insanlari ne kadar kandiriyorlar
Bence son sahne kabusdur:img-wink:

yakupoglu61
09-05-07, 12:22
cenazenin rüya olduğunu hiç sanmıyorum[ama inş. öledir]

tüyoları Fİlizim+y sayesinde tekrar okudum ve şaşırdım ; acaba biz başka bir dizinin fragmanını izledik diye kendime soruyorum...!

bi ark. handan ölmüştür dedi Handanın ölmesine sebep bişey yokki ölsün ;
yılmaz vuruldu diyemi kalpten gidecek...!

filizim+y
09-05-07, 12:25
sevgili kurşunim cnm valla denecek kelime ya da bir cümle kuramıyorum ilk defa değil biliyorum ama bunda daha da kifayetsizleşti senin için kurmak istediğim cümleler ellerine, emeğine ve o güzel yüreğine sağlık arkadaşım süpersin

bu arada filizi de anlamaya başlamışsın ilk kez bu kadar derinlemesine filiz şiiri yazmış oldun gözümden kaçmadı:img-wink:

özellikle şu mısralar

-- U fakda olsa isigi gör senin icin carpan bu iki öksüz yürekte

-- N iyetin eger günahlarimin bedelini sensizlikle ödetmekse

-- I cimdeki cocuktan masallar getirdim, kapanmassin gözlerin diye bir daha

beni benden aldı götürdü bilesin ancak bu kadar güzel anlatılabilir:good:

matraka
09-05-07, 12:25
cenazenin rüya olduğunu hiç sanmıyorum[ama inş. öledir]

tüyoları Fİlizim+y sayesinde tekrar okudum ve şaşırdım ; acaba biz başka bir dizinin fragmanını izledik diye kendime soruyorum...!

bi ark. handan ölmüştür dedi Handanın ölmesine sebep bişey yokki ölsün ;
yılmaz vuruldu diyemi kalpten gidecek...!

sevgili yakupoğlu merak etme yılmazın öldüğü felan yok nasıl inandın ?o sahnelermi inandırdı valla ihlamurlar altında sahneleri bu bunu devamlı yapıyorlar alışkın olman lazım

arzuinan
09-05-07, 12:28
*N iyetin eger günahlarimin bedelini sensizlikle ödetmekse

*I cimdeki cocuktan masallar getirdim, kapanmassin gözlerin diye bir daha

şiirin genelini çok beğenmekle birlikte özellikle şu mısralara bayıldım. yüreğine sağlık. :happy0064

pinkzone
09-05-07, 12:31
Kusura bakmayın arkadaşlar tamamen benim dışımda kaynaklanan birşey...

Hala eve telefon bağlantısı bile yapılmadı. Proje kağıdının bile dolanması 2 hafta alıyormuş.

Yani bir süre yokum. Bu boşlukta arada bir gelcem yazdıklarınızı okumaya çalışcam.

Bağlnana kadar böyle.. :)

Tüyolar için çok sağolun.. Siz olmasanız yılmazın öleceğini sanırdım. Valla dışarıdan öyle gözüküyor. Buraya gelince btün merakım gitti.. :img-hyste Ama içime su serpildi.

medsul
09-05-07, 12:32
offf offf daha bölümü izlemeden bırakın bölümü fragmanı izlemeden
kanald küçük ekranda izlerken bile bir kötü oldum anlatamam:icon_sorr :sad53:
hani bilmesek yılmaz öldü diyecek
acaba kim öldü belkide kabustur
offf offff ne heralde doktor öldü diyorki herkes cok kötü oluyor:sad53: :sad53: sonra tabiki ilk önce doktorlarin s