Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 20
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
hüznün geceleri
09-05-07, 13:46
o cenaza kime ait aman allahım.çatlıcam meraktan.rüyamı yoksa gerçek bir cenazemi.tüm mahalle var.hele filiz öyle ağlıyorsa.
handan kalp krizi felan geçirecek die duymuştum.tabi doğrulugu tartışılır ama bunuda görünce çok şaşırdım.
yılmazın ölmeyeceğini duydum.hadda bu bölüm çekilirken bir arkadaş sete gitmişti.yılmaz geç gelmiş.yılmazıda sonradan görmüş.hadda fotoğrafınıda gördüm.arkadaş sormuş yılmaz ölecekmi die settekiler ölecek felan demiş sonra şaka yaptık die söylemişler kalbi duracak ama ölmeyecek dedi.
Tamamen reytinlere oynanmış,bu amaçla da kısa tutulmuş bir fragman:img-wink: Foruma girmeyen,bölüm özetini takip etmeyen izleyici Yılmaz öldü sanar tabiki de.
Evet aynen
O olum siiride, parcada, aglamalarda, cenazede.
Hepsi reyting icin.
Insallah ise yaramisdir.
Ama izliyenler sanirim pisman olmuyacak bu bolumle ilgili.:img-wink:
ilerde gene bir sahnesi var ama şiir değil ona benzer ve bence bu sahnelerde zeynep beşerler iyi herkesin aksine ama zeynebin sesi dramaya gitmiyor bence yani dizi seçimi yaparken drama seçmemeli yada ses uyumu kadro dahilinde olmalı
yahu matraka; sen hep diyorsun ya ben replikleri bilmiyorum sadece ana noktaları biliyorum diye :) bazen öyle şeyler yazıyorsun ki kıllanıyorum acayip:img-hyste mesela bu mesaj...:) zaten bir ara seni senaristlerden biri olmakla itham etmiştim birşey dememiştin hadi hayırlısı bakalım :good:
arkadaslar yapım sirketinden yakınj kaynaklardan aldığım bilgilere göre :)
yılmaz ölüyor!! dizi 76 bölümde final e erisecek....sanırım bundan sonrasını filizin gözünden izleyecegiz. cocugunu buyutmesi... feride ömer hikayesinin son bulması ve filiz ve omerin tekrar italyaya dönüsüyle son bulacak dizi...
yorum yazmayalı uzun zaman oldu:)...
fragmanı izlediğimde tüyoları bilmediğim halde içime bir korku düştüğünü söyleyemem yılmaz ölecek diye..
daha ölmesi gereken aslı ve arkasından yas tutması gereken yılmaz var:)...
şiir yorumuna gelirsek hiçbir duygu alamadım belkide yılmazın ölmeyeceğini bilmek şiirin ve seslendırenın etkısını azaltabılıyor..
Tuba oyuncu ztn şiir okuyup okuyamamak ona ne bir artı kazandırır bnm gozumde ne bır eksı kendısını gelıstırmesı onun için yeterlidir bence...
bi hastahaneye girmesi gereken yılmaz eksıktı onuda sokup kalbını durdururlar eğer filizin ısrarına yenıden hayata dondurmeye calısırlarsa da donerse yılmaz tıp a ıhlamurlar altındadan ıkıncı bır darbe gelır:)rapor olayından sonra ama ben beklerım bızım dızımız artık eskı kalıtesını aratıyo ama ınsanlarda artık aramaktan bıktı mecbur ızlıyoruz.baska bır oyuncu kadrosu olsaydı coktan bırakırdım..
yılmazın filizi affetme konusuna gelırsem çok etkıleyıcı bır sahne beklemıyorum senarıstlerden...
ztn etkıleyıcı bır sahnelerınde goremıyoruz yazdıkları seyler hep aynı basrol oyncusu vurulur hastahaneye gırer kalbı durur dığer karakterler ısyanda:)sonra Allahın hıkmetı hayata geri dönerler:)basrol oyuncuları asla ölmez..
çok uzattım tuyoları bana ö.m atarsanız çok sevınırım sımdıden tskler...
ooo mert karadenizde gemilerinmi battı nerdesin sen yav yorumlarını özlemişim buram buram hasret kokuyor valla
geri döndün ama değişime uğramış gördüm seni hepsine katılıyorum hayret bu ilk değilse bile nadirdir :img-hyste
hahaha ben burda sadece ses dinliyorum Tuba cok guzel soylemis diye, baska arkadaslarim yazdigina bak. Bence Tuba cok guzel soylemis. Siir ve parcada cok guzel. Ama Bulent ve Sinan daha guzel yapiyorlar.
Bencede okadarda kotu seslendirmemis.Sana katiliyorum.Ama tabikide Bulent ve sinan daha guzel soyliyor ama filizin ilk siiri acemelige raslamistir kiz yazikk:img-hyste okadarda agir degerlendirmeyin canimm
yılmaz ölüyor!! dizi 76 bölümde final e erisecek....sanırım bundan sonrasını filizin gözünden izleyecegiz. cocugunu buyutmesi... feride ömer hikayesinin son bulması ve filiz ve omerin tekrar italyaya dönüsüyle son bulacak dizi...
seçiyoruz alan yokmu mağduruz yahu biz sevgili miskin yılmaz ölmeyecek bunu anlatabildim umarım yapım şirketi bende daha mı iyi biliyor :img-hyste yılmaza havada karada ölüm yok ölmüyor ve bu konu kabak tadı verdi artık
zaten bunda hemfikirim ama senin ne demek istediğini anlamıyorum o zaman şimdiden neden elştiriyorsun sahneyimi izledin bizden habersiz bizmi izlemedik kaçırdık izlemden neden eleştiri yapıyorsun eski yılmazı hangi izlediğin sahnede kaybettin diye sorarlar sonra
bence bu sahneler kesin cumanın gelişi salı özetinden belli olur anladığım kadarıyla yılmaz bebeği bu bölüm öğrenmiyor ama aralarında bir yumuşama olacağı konuşuluyor.tamam bunlar daha olmadı ama gidişaat böyle .yılmaz bebeği öğrenmeden filizi affetme yoluna yönelecek gibi duruyor işte o saatten sonra BENİM için eski yılmaz akın kaybolur .
Tabi paralari bol yaa.
Italyaya geri donuyorlar:img-hyste
Gerci cok mantiksizda degil.
Dizinin bas rol oyuncusu 4 bolum boyunca yok olmasi:img-hyste
hahaha ben burda sadece ses dinliyorum Tuba cok guzel soylemis diye, baska arkadaslarim yazdigina bak. Bence Tuba cok guzel soylemis. Siir ve parcada cok guzel. Ama Bulent ve Sinan daha guzel yapiyorlar:img-wink:
İyi de arkadasım,
Bu derece öznel bir konuda neden diger üyelerin yazdıgı mesajlara bakayım ki ? Ben kendi görüşümü dile getirdim ki ben begenmedim.. Sen begenebilirsin tabiki de :img-wink:
gülbeşeker
09-05-07, 13:51
sevgili miskin yılmaz ölecek olsa bu bölümde ölür hazır kalbi durmuşken :img-yes:ama yaşıyor daha dün setteymiş neyse dizi 80.bölümde bitecek bunu defalarca söylediler bülent,sinan,zeynep yani yılmaz öldü diye diye gerçekten bu gidişle yılmaz ölcek biz de helvasını yiyeceğiz
İyi de arkadasım,
Bu derece öznel bir konuda neden diger üyelerin yazdıgı mesajlara bakayım ki ? Ben kendi görüşümü dile getirdim ki ben begenmedim.. Sen begenebilirsin tabiki de :img-wink:
Ben yani senin baska arkadaslarin yazdiklarina bak demek istemedim.
Benim demek istedigim ben dusunceme bak ve senin dusuncene bak. Demek istedim:img-wink: Ama dogru herkesin ayri bir gorusu vardir ve buna sonsuz saygim vardir:img-yes:
ooo mert karademizde gemilerinmi battı nerdesin sen yav yorumlarını özlemişim buram buram hasret kokuyor valla
geri döndün ama değişime uğramış gördüm seni hepsine katılıyorum hayret bu ilk değilse bile nadirdir :img-hyste
karadenizde değilde bnm ıhlamurlar altında da gemılerım battı..:img-blush
Bende sizleri özledim:)filizi savunmayı da özledim diyecem:)korkmayın fılızı savunacağım falan yok:)Artık ne fılızı savunmak gelıyo ıcımden ne de dızıyı ızlemek ama ızlıyorz ne yapalım:)
seçiyoruz alan yokmu mağduruz yahu biz sevgili miskin yılmaz ölmeyecek bunu anlatabildim umarım yapım şirketi bende daha mı iyi biliyor :img-hyste yılmaza havada karada ölüm yok ölmüyor ve bu konu kabak tadı verdi artık
:img-hyste :img-hyste
bence de kabak tadı verdi...ölmez tabi yaaa oha yani ölür mü...olsa olsa ruyadır bu...baskasının cenazesi olduğunu da sanmam...filiz hamile hamile ruya gormustur...haaa diyelim ki öldü...o zaman nasıl bitecek dizi??
dizinin akan zamanında yılmazı öldürüp geri dönüş yaparak 2 bölüm flasback tarzında yapıp bitirebilirler...böylece 3 bölüm final olmus olur...ama bu senaryo grubunun bunu yapabilecek kadar zaki olduğunu sanmıyorum:img-hyste :img-hyste
sanırım bu bölüm gözyasının sel olması söz konusu..baksanıza forumda bile ı.h. reytingi ilk defa sılayı geçti:img-hyste :img-hyste
ama ı.h. bitmesine uzulecegim doğrusu:sad53:
bakalım bulent inal onumuzdeki sene napcak:img-hyste erken mi oldu yavv:img-hyste :happy0064 :img-hyste
evet ya kafam gercekten karisti biri diyor yilmaz olecek ve 76 bolum dizi bitecek....biriniz 80 diyorsunuz..hangisine inanalim.....cok karisti..2gun nasil beklicem ben bu bolumuden cok 74 bolumu merak ediyorum..
karadenizde değilde bnm ıhlamurlar altında da gemılerım battı..:img-blush
Bende sizleri özledim:)filizi savunmayı da özledim diyecem:)korkmayın fılızı savunacağım falan yok:)Artık ne fılızı savunmak gelıyo ıcımden ne de dızıyı ızlemek ama ızlıyorz ne yapalım:)
aynen öyle valla bende dumur olmuş durumdayım ama kadronun hatrına izliyorum ne yaparsın inatçıyımdır vazgeçmem :img-hyste iyiki döndün ya iki sohbet etmeyi özledim senle gerçektende
arkadaşım bak olayı başka yönlere çekmiyelim benim herkesin yorumuna saygım var bu konuya yaklaşımını sevmedim. ben diyorum ki yılmaz karakteri eğer bebeğin kendisinden olduğunu bilmeden filizi kabul ederse bu doğru olmaz eski yani ilk sezon yılmaz akını bunu yapmazdı bende o yılmaz akını arama derneği kuracam dedim
haklısın, ilk bölümde elif hamile kaldığında yılmazda bitmişti elif geri dönmek istedi ağladı sızlandı onu affedemedi ki filizi dahamı çok sevdi? bunu ben kavrayamadım yada veremedilerki filizin bebeğini kabul edip affetsin.
Arkadaşlar ben serpil'i merak ediyorum. Hani şu ıhlamurların sayfasına tüyo veren kişiyi. Ne zamandır ortalıkta yok. Acaba birileri damarına mı dokundu ne oldu tüyo vermekten vazgeçti :img-hyste Ya da hala veriyor ama bu foruma yazılmıyor sanırım.
ya arkadaslar ben bu cemi gebertirimde bize sirra gelir mi ki:img-hyste
zaten hapislerde surunecek
insallah oorda geberir :happy0064 :img-hyste
ihlamurlar_alt
09-05-07, 13:59
vallah billahi kopamiyoruzda diziden,zaten uzadikca uzattilar,
bende yilmazin ölmeyecegine inaniyorum
ama son bölümden gözlerini kapatirken filize seni hic unutmadim dedi,
bu yüzuden eger ölmediyse ´tabi beraber olacakjlarini filizinde artik syöleyecegini düsünüyorum,cünkü filiz cocugunu görmeden ölmesini istemedi,simdi bunu yilma söylemeninz en kadar öenmli oldugunu anladi,
cocugunu görmeden ölmesi onu delirtecekdi
daha fazla uzayacagini sanmiyorum, aslida bu durumda geriye cekilmesi gerekyior
sizler ne düsünüyorsunuz acaba
zaten barışma yok adam aslı nikahına gidiyor ne yani ikisi birbirlerini çok sevdiklerini bir kez daha anladı ve ilişkiler yumuşadı diye yılmaz suçlumu oldu ...
asla ! suç ne demek ancak saygı duyulur. zaten şimdiye kadar yaptıkları bile yeter bu saygı için. bir daha söylüyorum körü körüne bri birliktelik olmayacaktır Yılmaz ve Filiz arasında. olursada bu sorunu aşamazlar zaten. ileride önlerine büyük bir sorun olarak çıkar. :img-yes:
sevgili sbr; bu konuyu sabahtan beri matrakayla tartıştık zaten..sonunda anlaşmaya vardık koşulsuz bir kabulleniş olursa hep beraber asacaz yılmazı. matrakaya kefilim ben.o hepimizden daha yılmazcıdır.neyse konuyu uzatmayın bence.hani araya girmek istemezdim ama daha yeni çıktım o konudan o yüzden gireyim dedim.matrakacım sbr kardeşimde yılmazcı en ateşlisinden.o da benim kafadan şartlı konşuyor işte...ilerde tersi olursa biz zaten böyle olursa demiştik dicez :)
bu arada matraka;yılmaz bir tecavüz veya başka birşekilde olduğunu düşünürse bu işi anlarım diyorsun ama senaryoda çok boşluk doğar o şekilde diye düşünüyorum. polisiyelik bir suça filizin sessiz kalması, aile bireylerinin haberdar olmaması ne bileyim bir sürü şey havada kalır böyle bir durumda..:img-help:
Arkadaşlar ben serpil'i merak ediyorum. Hani şu ıhlamurların sayfasına tüyo veren kişiyi. Ne zamandır ortalıkta yok. Acaba birileri damarına mı dokundu ne oldu tüyo vermekten vazgeçti :img-hyste Ya da hala veriyor ama bu foruma yazılmıyor sanırım.
Vallah burda o kadar alay gectiki onla, korkmustur herhalde:img-hyste
Yazik ya kiza, ne guzel sacmaliyordu. Bizde guluyorduk biraz. Neyse artik kim sponsorumuz olucagini ogrenmeyiz:img-hyste
ihlamurlar_alt
09-05-07, 14:01
@ matraka
ya kardesim deli ettin kendini sakin ol biraz
tamam ölmeyecek de insan gene o sahneleri görünce inanasi gelmyior
milletin bu yüzden kafasi karsisik
halamı ben cevap veröekten sizler panik olmaktan kurtulamadınız arkadaşlar yılmaz ölmüyor ya ölmüyor ölümüyor ölmüyor ölmüyor ölmüyor ölümüyor ölmüyor ölmüyor ya ölmüyor ölümüyor ölmüyor ölmüyor ölmüyor ölümüyor ölmüyor ölmüyor ya ölmüyor ölümüyor ölmüyor ölmüyor ölmüyor ölümüyor ölmüyor
umarım böyle anlaşırız
matraka üzülme yahu...ölsün.... yada ölmesin... yeterki bölüm iyi olsun da en azından son bölümlerinde iyi senaryoda oynayabilsin bu iyi oyuncular... yılmaz ölsede yeni bölümlerde ekranda olacagı kesin... ama matrakaya katılıyorum kesin ölüyor yılmaz:img-hyste :img-hyste panikkkkk:img-hyste :img-hyste
sevgili sbr; bu konuyu sabahtan beri matrakayla tartıştık zaten..sonunda anlaşmaya vardık koşulsuz bir kabulleniş olursa hep beraber asacaz yılmazı. matrakaya kefilim ben.o hepimizden daha yılmazcıdır.neyse konuyu uzatmayın bence.hani araya girmek istemezdim ama daha yeni çıktım o konudan o yüzden gireyim dedim.matrakacım sbr kardeşimde yılmazcı en ateşlisinden.o da benim kafadan şartlı konşuyor işte...ilerde tersi olursa biz zaten böyle olursa demiştik dicez :)
bu arada matraka;yılmaz bir tecavüz veya başka birşekilde olduğunu düşünürse bu işi anlarım diyorsun ama senaryoda çok boşluk doğar o şekilde diye düşünüyorum. polisiyelik bir suça filizin sessiz kalması, aile bireylerinin haberdar olmaması ne bileyim bir sürü şey havada kalır böyle bir durumda..:img-help:
yok ferman abim yeter ki araya giren sen ol:happy0064 tamam henüz yayınlanmamış bölümler için yorum yapmak doğru değil ama ne yapayım gidişat o yönde benimkilerde sadece birer tahminbye
serpilin tüyoları tutmadı artık yazacak yüzü yok bence bu sitede yazan sevgili matraka ve si_niceden başkasına inanma derim ben sana.
Evet sevgili Matrakanin ve si_nicelerin tuyolarindan otesi yoktur!
Serpil kendi hayal dunyasindan yasiyor. Herseyi cok abartiyor ve sponsorlar kim felan, sanki cok ilgilendiriyor beni.
aynen öyle valla bende dumur olmuş durumdayım ama kadronun hatrına izliyorum ne yaparsın inatçıyımdır vazgeçmem :img-hyste iyiki döndün ya iki sohbet etmeyi özledim senle gerçektende
bnm ki inatla falan alakası yokta bir blm elbet duzelecek o bolum gelecek dıye beklıyorum ama ben daha çok beklerım:)...
bende Feride nın hatrına ızlıyorum:img-hyste ..Dans sahnelerı mükemmel:)..bu dızı sanki gülme krızıne gırmem için çekiliyo...:)
matraka şu tuyoları zahmet olmazsa benm ıcın yazarsan sevınırım...30 sayfa okudum hala tuyo falan yok ortada:)
bende özledim matraka ama dizi işte insanı bi durumdan sonra yeter artık durumuna getırebılıyor...ama arada yıne uğrar ayzarım..
farkindaysaniz bu dizide herkez hastaneyi boyladi boylamiyan kalmadi basrolu oynayanlar tabi, Yilmaz hastanelik oldu .omer oldu. filiz bayginlik gecirip hastanye goturmuslerdi.handan hanim hastanelik oldu.
ferman bence doğmaz bunun belirtilerini geçen bölüm verdiler ömerin filiz hakkında söylediklerinden sonra yılmaz geçmişi hatırladı eğer bunu repliklerle doğrularlarsa koşulsuz dönme olmaz bu o yüzden de ben yılmazın yaptığını yakdir ederim hala sözmün arkasındayım ama yılmaz aldatıldığa aldırış etmeden koşulsuz barışma olucaksa bunu teklif ederse işte o zaman sizinleyim
sbr le bir alıp veremediğim yok kendisinin var galiba iş yılmazcılığa kadar geldiğine göre
evet ya kafam gercekten karisti biri diyor yilmaz olecek ve 76 bolum dizi bitecek....biriniz 80 diyorsunuz..hangisine inanalim.....cok karisti..2gun nasil beklicem ben bu bolumuden cok 74 bolumu merak ediyorum..
Efsaneye göre bu dizi iki şekilde bitiyormuş. Birincisi Yılmaz ameliyat masasında kalır ve Filiz onun acısını gömüp çocuğuyla uzun bir hayat yaşar.
İkincisi, Yılmaz kurtulur. Filiz ile mutlu mesut bir hayat yaşarlar. Onlar erer muradına biz çıkarız kerevetine.
Bu biraz Zerda'nın bitiş tarzında oldu ama olay bundan ibaret.
Yılmaz öldü öldü diye zaten bu gidişle dizinin sonunu iki farklı şekilde bitirecekler :img-hyste
ihlamurlar_alt
09-05-07, 14:06
@ devil 61
ya sen gercekdne feridenin dansini begeniyormusun cok merak ettim
alaylii söyledin
bence cok berbatda
ihlamurlar_alt
09-05-07, 14:09
sbr ya kizmadimda yeni üyeyim ve yeni üye hemen bu sekilde cevp yazilmasi hos degildi sadece, ama cevabin icin stk ederim
bu arada panikle girdim buraya beni rahatlatan tümn arkadaslarada tsk ederim
Su anda ihlamurlar altindanin forumunu 100 kisi izliyor.
Demeki bu fragman reytingler icin cok guzel ve ise yarayici fragman.
Cuma gunu insallah reytingler yine cok yuksek olur.:img-wink:
ya bu arada kucuk elif son 2/3 bolumdur gozukmuyor ortalarda....neden aceba??
sağolya uğra gerçekten sensiz olmaz biliyorsun olmayacağını dizmiz felan neysede forum olarak kopmayalım dizi herşeyin bahanesi ben seninle boşuna mı tartışıyorum tiyolara gelince özelden atarım
gelirim matraka sen iste yeter tartısma formumdan eser kalmadı ama bunu belırtıyım sevınır mısın uzulur musun artık bilmiyorum:)
not:ferıdenın dansını beğenmıyorum.hatta hıc dans etmesın:)Tuba da hıc sıır okumasın:)
aa su cemin dostu vardiya neydi ismi .... getiremedim hayin dost.
Cem vurmustu.
Ona ne oldu aceba aklima geldi birden.
sbr ya kizmadimda yeni üyeyim ve yeni üye hemen bu sekilde cevp yazilmasi hos degildi sadece, ama cevabin icin stk ederim
bende yeni üyeyim arkadaşım senden 1 hafta önce girmişim doğru haklısın böyle bir tavır göstermemem gerekirdi seni kırdıysam veya foruma yorum yazma şevkini kırdıysam özür dilerim çünkü ben herkes fikir belirtsin taraftarıyım dediğim gibi bir şevk kırma olayı olduysa özür dilerim:sad53:
hüznün geceleri
09-05-07, 14:15
geçen haftadan belliydi reytingler bu hafta inşallah geçeriz.açık ara önde:img-wink:
yilmazin olmayecegini dusunsem de fragman kafami karistirdi.. alt tarafi birkabus icin o kadar cenaze duzeni kurarlar mi ??? :icon_whis
bi de siir cok guzel, filizin okuyusu cok kotu..
aa su cemin dostu vardiya neydi ismi .... getiremedim hayin dost.
Cem vurmustu.
Ona ne oldu aceba aklima geldi birden.
Fatihydi ismi canim.
Ona agri kestirici vermisler, oyle kursunla icinde yatiyor.
hahaa, ne kadar sacma:img-hyste
Eger Yilmaz gercekten ölduysa YUHHH derim artik, ama kendimi ikna ediyorum, bir hayal, ruya sahnesidir kesin diye. Sorna aklima bu dizi Tomris Giritogluna ait oldugu geliyor, aska surgunde nasil final yapmisti, burdada Yilmazi öldurmus ola bilir diyorum.
Umarim oyle birsey yoktur, fragmani sirf suan dustumuz duruma dusup bölumu izleyelim diye yapmislardir.
Bu konuda bilgisi olan varmi?
hüznün geceleri
09-05-07, 14:17
görüşlerinize saygılıyım ama ben tubanın şiir okumasını beğeniyorum.bence güzel okuyor.
paçiii_melos
09-05-07, 14:18
Merhaba arkadaşlar
Fragmanı şimdi netten izledim de şok oldum ya,o neydi öyle...
Hala inananıyorum, gerçekten Yılmaz öldü mü ????
Offf inanmıyorum yani, o kesin Filiz rüya falan görüyordur, olamaz böyle saçmalık. Şurda kaç bölüm kalmış ölemez...
Kalbim hala küt küt atıyor, offff yaaa :( :( :(
yilmazin olmayecegini dusunsem de fragman kafami karistirdi.. alt tarafi birkabus icin o kadar cenaze duzeni kurarlar mi ??? :icon_whis
bi de siir cok guzel, filizin okuyusu cok kotu..
Vallah dusuncelerinize saygim var.
Ama olmeyecek, olmeyecek!
Paniklemeyin, cumayi bekleyin ve daha cok surprizler var.
Hem ozeti gormedinmi?
Orda once Yilmaz hayatta tutuna bilecekmi yaziyor ve sonrasinda Filiz ve Yilmaz birlesecekmi yaziyor.
Simdi Yilmaz olse, o ikisinin birlesmesi nasil olucak?
hüznün geceleri
09-05-07, 14:19
yılmaz ölmeyecek
''Yaşadıkları acı olaylardan sonra birbirlerine hala deli gibi aşık olduklarını bir kez daha anlayan Filiz ve Yılmaz bir araya gelebilecekler mi?..
özeti nie böyle yazsınlarki.
barışmıyorlar barışır gibi oluyorlar ama gene direkten dönüyorlar yani orda öyle bir durum oluyor ama sonu olmuyor buda barışırken barışmıyor oluyor buna bende yumuşadılar yumoşlandılar diyorum
bende böyle tahmin etmiştim ilk duyduğumdan beri. zaten si_nice arkadaşımızda Filiz kendi elleriyle gönderiyor Yılmaz'ı nikaha demişti. Aslı'yada o malum davranışından dolayı çok kızmıştım halada kızıyorum. ama daha çok kızdığım biri varki oda Filiz. bu saatten sonra sebebi ne olursa olsun bebeği Yılmaz'a söylememezlik yapamaz. yok böyle bir hakkı. kendi söylemiyorsa bilerinin söylemesine izin vermeli. :img-wink: ister Aslı için olsun ister kendi için yok böyle birşey...
tolgahuzur1
09-05-07, 14:21
öylemiii off yaaa biri bitiyo birisi basliyoo yaa gercektennn...
aslida ne yilan yaaa kizda gurur denilen bisey yokkk .....
arkadaslarr aranizda asliyi anliyan birisi varmi????
bennn bu kizi anlamiyorummm yilmaz ve filizi hastanede görüyo duyuyoo soradaa gidip yilmazaa beni seviyosann benlen hemen evlen diyoo allahimm bu nasil bi kizdir yaaa hic bu bunda gururr yokkk .....artikk yilmazii sevdiginden bile süphe edicemmm insan sevdigi kisinin mutlu olmasini isterrr aslidaa onlan evlenirse mutlu olmicagini biliyo aksi taktirde kendiside mutlu olmicakkk ama yine gurursuzluk yapiyoooo
puhaaa:img-hyste yahu yesimcan ben alıyorum mesala:) aslı kız gayette güzel yapıyor yılmaz-filiz iklisine... yılmaza bir genç kızın gururuyla oynamak ne demekmiş gösterecek aslı..:img-hyste filizede yılmazla ilişkisini anlatmadığı için,aynı zamanda ağzından yılmaz ile ilgili laf aldığı için onada bir ders verecek.. siz merak etmeyin aslı kız öyle yılan değil.. çekip gitmesini bilecektir..:img-yes: ben boşunamı savundum canım aslıyı :)
evet çok normal olmayan olaylar ayrıldığımız nokta budur olmayan noktalarda ayrılıyoruz yılmazcı oarak tabiki farklılıklarımız oluccak olaylara tabiki farklı bakabiliriz ama iş hakarete gelince değişir bilmediğini söyledin bende tamam dedim ortada birşey yok benim kabullenemediğim kısım olmayan olayları olmuş gibi yargılamandır sabır edeceğiz izleyeceğiz asacağız :img-hyste
yok be arkadaşım ben çokta bir hakaret olarak yazmamıştım aslında ama doğru söylüyorsun yazmasam daha iyi olurmuş zaten bir daha görmiyeceksiniz hani ne bileyim diğer arkadaşlardan bir yorum gelmeyince bende yazmaya devam ettim .dediğin gibi bekleyip görelim:good:
:D cevabin icin sagol Buket cok anladm :D haha
aman hersey bittide o fatih kaldi sanki..bu dizi insani varya...
ya su Yilmaza bayiliyorum ne kadar iyi ya ve yardim sever eski bolumleri yine izliyorumda Asliyi sevmedi halde iyilesmesini istiyor yardim ediyor.. .
ah filiz ah keske yilmaz ona geri dondugune inat etmeseydi..
hüznün geceleri
09-05-07, 14:23
mezarlık sahnesi filizin gördüğü rüya olsun.dizinin bitimine yakın.sonra filizin doğum sancıları başlasın rüyanında etkisiyle.filizle yılmaz odaları beraber olsun filiz bebeğiyle yılmazı ziyarete gelsin:img-hyste
o ameliyat olmadı mı ya belki olmuştur bize göstermemişlerdir
Olabilir vallah.
Yani Ekrem Yilmazin yaninda olduguna gore.
Cunku o Fatihnin yanindaydi:img-wink:
Ama yinede sacma, kursunu cikartmiyorlar agri kesici veriyorlar:img-hyste
su ihlamurun sarkilari ne guzel yaa.. en sonlari dinliyorum..
Bende kaldi elleri gecen sezon final sarkisydi cok guzeldi tum sezon dinlemistim valla.
Kaybolan bir gun gibiyim geci verdi seneler senelerr oda cok guzell
Cok asigin var diyorlar obur iki kadar sevmiyorum nedense...sozleri guzel ama melodie icimi sikiyor.
ya filiz aceba dogum sancisi cocugu dogururken nasil canladiracak bence cok onemli bir canladirma kolay degil cocugu dogurmayi canlandirmak.Babam ve oglumda canladirmisti ama sonu olum olmustu.hem Tuba buyukustunun cocugu nefelanda yok daha once dogurmus da degil..merak ediyorum aceba nasil sonuclanacak ozamanlar
Vallah dusuncelerinize saygim var.
Ama olmeyecek, olmeyecek!
Paniklemeyin, cumayi bekleyin ve daha cok surprizler var.
Hem ozeti gormedinmi?
Orda once Yilmaz hayatta tutuna bilecekmi yaziyor ve sonrasinda Filiz ve Yilmaz birlesecekmi yaziyor.
Simdi Yilmaz olse, o ikisinin birlesmesi nasil olucak?
haklisin ben de olmeyecegini dusunuyorum hatta eminim ama cenaze toreni de cok bir tesrifatli gozukuyor gozume.. :)
buarada herkes kesin hayaldir yazdikca rahatsiz oldum.. hayal olumluluk iceren bir kelime arkadaslar, olsa olsa kabus denir buna..
ohh bi fragman çıkmış ortalık karışmış..o kadar söyledik yılmaz ölmüyo merak etmeyin..
bide bana bi fragman linki yollayacak hayırsever aranıyor:)
modest2000
09-05-07, 14:34
Anladığım kadarıyla forumda Yılmazcılar kendi aralarında, Yılmaz'ın Filiz'i kabul edip etmeyeceği konusunda tartışıyorlar:img-hyste Sanki Filiz Yılmaz'ı kabul etti de:img-wink: .Senaristler bir vurulma sahnesiyle Yılmaz'ın hatalarını geçiştirmiş olabilirler ama izleyici bunu içine sindirmedi,bu da bilinsin yani.Asıl Filiz başkasıyla sözlenen,kendine yeni bir hayat çizen,yeni sevdalara yelken açmaya kalkan Yılmaz'ı kabul edecek mi bakalım:img-wink:
fragmandaki parçayı kim söylüyor biliyormusunuz. ve netten ulaşabilirmiyiz :img-wink:
Filiz'i severim herkes bilir. ama hala bebeği söylememiş olmasını yada söylemeyecek olmasını anlayamıyorum. bunca yaşananlardan sonra sebep ne olursa olsun bu konuda Filiz'e hak vermek istemiyorum. o bebek Yılmaz'a söylenmek zorunda.
Ne yani bebeği söylemeyeceksin Yılmaz'da Aslı ile evlenecek buraya kadar tamam. hadi sen Yılmaz'dan ayrı kalmaya dayandın bunu bir şekilde atlattın diyelim ki bunuda yapamazsın biliyorum. peki bir çocuğu babasından ayrı tutmanın mantığı nedir. sen yine birlikte olmayacaksan olma ama o bebek söylenmeli...
ya ozetin sonunda feride nevzati sectigi icin pismanlik duyacaktir diye birseyler yaziyor nevzatla ilgili kotu bir surpriz bekliyormus.. allah alla ne aceba..
cok guvendigi nevzati ne suprizi bekliyorsa
hüznün geceleri
09-05-07, 14:39
fragmanı izledikce yorum çıkıyor.o kabus dolu rüya değilmiş gibide geliyor sanki.bir rüyada bu kadar ayrıntı düşünemezler bu senaristçiler.bütün mahalle var.haliyle hepsi perişan.filizin durumu içler acısı zaten.rüyada değil gibi sanki.
Bir tek ölüm kalsa bile ayrılığa benzeyen
Bir tek sen olsan bile ölümü güzelleştiren
Hakkın yok yanlız ölmeye
Aç günlere azık kuru ekmek gibi
Hani aynı yastıkta bekleyip paylaşacaktık ölümüde
Demi gelmiş ölümü hatırlatır gibi
Yüzümüzdeki çizgilerden çalıp kaderi
Hani PAYLAŞACAKTIK ÖLÜMÜ BİZ BU ŞEHİRDE
Yanlız gelmek Tanrı'dan olsa bile
Sevmiştik ya birkere
Ben gözlerimi küstürürken olmadığın saatlere
Bencil bir ölümü yakıştırıp kendine,YANLIZ ÖLMEK NİYE
ŞİMDİ YA BENİDE GÖTÜR YA DA TOĞRAĞINDA YER AÇ
HAKKIN YOK YANLIZ ÖLMEYE
Bir sonsuz rüyaya açılmış gözler,yummayın yummayın kirpikleri
Bez seni üşütür kara topraklar,soymayın soymayın giydiklerini
Bu nasıl fragmandır böyle dağıldım resmen,şiir,türkü ve görüntüler içime oturdu..tüyolardan haberim olmasa Yılmaz öldü derim....
Fragmani gormedim henuz vala dediklerinizi okudum,bugun sinavim var herhalde fragmani gorursem sinavima giremem:(
bu arada siiri tuba okuyormus oleyyyy:)
hüznün geceleri
09-05-07, 14:45
fragman tokat gibi vuruyor insanıın içine.bu haftaki bölümü izleye bilmek için metanetli olmak lazim vala.
fragmanı gören herkes panikle girdi:img-hyste
ben bile tüm tüyoları bildiğim halde, yanlışmı okudum acaba deyip geri dönük tüm forumu inceledim tekrar.
IhlamurlarAltinda74
09-05-07, 14:46
bu fragman benimde kafami karisstirdi ya...
ama özete öyle bisi yazmiyoOOo!!
sanmiyorum yilmazin ölecegini...hem siteden bir arkadas sete gitmis 75
bölümü cekiyorlarmis ve yilmazda varmis ozaman yilmaz ölmüs olamaz...
kezin baska birisi öldü Handan Ola bilir...cünkü asli ölse filiz niye o kadar üzülsün ki...?? ama orda yilmazsin öldügünü düsünmüyorum..Insallah Ölememistir...
ya arkadaslar fragmani kac kez izledim ya bence yilmaz oluyor..cunki fahriye nefelan filizin arkasinda agliyor anlamadigim sey cenazenin onunde neden tek filiz var.yani asli ve ya mualla yilmazin annesi nerde.filizin arkasinda ekremde var,salih vede posbiyik adam ve nekadar uzun bir sira var cenazede.uff ya bunlar bir ruya umarrim oyledir..birde Omer hic gozukmedi fragmanda hic yok..handanda yok.Yilmazda yok.anlamiyorum ya valla cumayi beklemekden baska cagre kalmadi hadi size iyi tartismalar ben cikiyorum....hoscakalin ayrica bana umit verdiginiz icin bizlere yani Yilmazin olmedigine dahil ornekler yazdiginiz icin tesekurler.....bye
ya arkadaşlar lütfen bilen biri söylesin yılmaz ölüyo mu ölmüyo çıldıracam fragmanı izledim inanamadım yılmaz ölemez ölmemeli ama rüya gibi de değildi ne bilim rüyaysa bi cenaze sahnesini bu kadar abartmazlar heralde
Burada gunlerdir , hatta aylardir yazilan tuyolara bakarsak olmuyor.
Hatta 74. bolumun sanirim, cekiminde Yilmaz'i goren arkadaslar var.
Bu ya bir ruyadir ya da bir baskasinin cenazesi.
Zaten aksini dusunemiyorum.Asli'dan cok ben aglarim valla:icon_sorr
fragmandaki parçayı kim söylüyor biliyormusunuz. ve netten ulaşabilirmiyiz :img-wink:
sevgili arzu ablam bak türkünün tamamı kimin söylediğini bilmiyorum ama yazarını ve tamamını ekliyorum, bu şekilde idare etcen artık zaten bölüm sonunda eğer içinde de söyletirlerse yazar kimin söylediği ben çok beğendim süper...
ÖLÜ…(Ahmet Kutsi Tecer)
Bir sonsuz rüyaya açılmış gözler
Yummayın, yummayın kirpiklerini!
Kim ondan daha çok hayatı özler.
Çağırıyor çağırıyor sevdiklerini.
Gelmiyor, gelmiyor o yüzler niçin?
Kaybolmuş koynunda onlar da hiçin
Bilmiyor boyunun ölçüsü için
Başının ucuna geldiklerini.
Bilmem ki adını onun kim saklar?
Şimdiden unutmuş onu kucaklar.
Besbelli üşütür soğuk topraklar
Soymayın, soymayın giydiklerini
chimeneyes
09-05-07, 14:49
arkadaşlar ben fragmanda aslı.yı göremedim acaba aslı mı ölen? yılmaz.da daha hastanede olduğu için yoktur.... filiz.de aslının hastalığını bildiği için fln belki üzülmüştür. nebilim kendimce bi teselli bulmaya çalışıyorum geçri filiz aslı içinde bu kadar ağlamaz ama bence aslı gibi geldi bana...
modest2000
09-05-07, 14:53
Bir kabusu şiirle süslemek de ne oluyor anlamadım yani.Madem kabus-ki en azından Yılmaz'ın ölmeyeceğini biliyoruz-neden Filiz'e "beni de götür ya da toprağında yer aç" dedirtiyorlar.En azından şiir tutarlı olmalıydı.
Filiz kabusunda Yılmaz'a şiir mi okuyor:img-wink: İzleyici öldü sansın diye herşey yapılmış ama bunun bir rüya ile çelişeceği düşünülmemeiş herhalde.
Şimdiye kadar şiirler hep dizide olacaklara paralel oluyordu.Bu şiir bölümde olacağı yansıtmıyorsa,nedir şimdi bu:img-wink:
Yaa sarki sozunu yazayim dedim ama olmadi:img-hyste
Neyse bunlari anladim gibi
Bir sonsuz ruyaya
Acilmis gozler
Yilmayin Yilmayin, kirpiklerini
Usutur Kara topraklar
Sormayin sormayin, gidislerini
chimeneyes;3253183]arkadaşlar ben fragmanda aslı.yı göremedim acaba aslı mı ölen? yılmaz.da daha hastanede olduğu için yoktur....
Aslı ve Filiz yan yanaYılmaz'ın bulunduğu odaya bakıp ağlaşıyorlar,eğer yanlış görmediysem..bu fragman bana iyi gelmedi,Elif'in ölümü olduğu sahne kadar hiç etkilenmemiştim bi baktım şakır şakır ağlıyorum..şimdide bu fragman
first lady
09-05-07, 14:56
Bir kabusu şiirle süslemek de ne oluyor anlamadım yani.Madem kabus-ki en azından Yılmaz'ın ölmeyeceğini biliyoruz-neden Filiz'e "beni de götür ya da toprağında yer aç" dedirtiyorlar.En azından şiir tutarlı olmalıydı.
Filiz kabusunda Yılmaz'a şiir mi okuyor:img-wink: İzleyici öldü sansın diye herşey yapılmış ama bunun bir rüya ile çelişeceği düşünülmemeiş herhalde.
Şimdiye kadar şiirler hep dizide olacaklara paralel oluyordu.Bu şiir bölümde olacağı yansıtmıyorsa,nedir şimdi bu:img-wink:
bence şiiri yılmazın kalbinin durduğu yer için çok uygun.filiz orda yılmazın öleceğini düşündü ve içinden bunları söyledi belki:img-yes: .
buarada ne zamandır izlemiyodum diziyi ama bu hafta fragmanı izlerken gözlerim doldu.yılmazın ölmeyeceğine eminim ama yinede içim sızladı:icon_sorr :icon_sorr
chimeneyes
09-05-07, 14:57
cenaze sahnesinde yok diye gördüm ben yani o anlamda sölemiştim belki yılmazı doktor burakıo ya hani öldü gibisine sonra bişiy oluo ve geri geliyordur diye düşündüm... belki tabii bu bnm fikrim..
:img-blush :icon_sorr Oyyoyyy dayanamayip izledim fragmani bu neydi boyle yahh:(uuff filizim nasil aglio oyle icim parcalandi bu piskolojiyle zor girerim sinava:)
yaa arkadaslar yilmaz RESMEN oluyor yoksa son anda tabutundan mi hortlicak ne mantiksiz bir dusunce..Bu dizi yi naptilar boyle yahh asli olicek derken yilmaz oluyor:)
insalah olmez yok aslinin cenazesi diycem ozaman filiz niye aglio,mualanin cenazeside olabilir:)
saka biyana noluyor yahh,filizin ruyasi desem degil koskoca cenazeyi ruya icinmi yaptilar...
Mantikin M si bile yok,senaristlerin niyeti bizi burda verem etmek...
Bu arada filizim sperrr okuyor siiri tuylerim dikendiken oldu:(:(
hüznün geceleri
09-05-07, 14:57
dizi ne kadar çok üzsede mantık hatası olsada izlenmeye değer bir dizi bence.
ama senin doğrunda sanadır.
bence şiiri yılmazın kalbinin durduğu yer için çok uygun.filiz orda yılmazın öleceğini düşündü ve içinden bunları söyledi belki:img-yes: .
buarada ne zamandır izlemiyodum diziyi ama bu hafta fragmanı izlerken gözlerim doldu.yılmazın ölmeyeceğine eminim ama yinede içim sızladı:icon_sorr :icon_sorr
Filiz kafasını cama dayayıp gözlerini yumuyor,o arada hayal ediyor olmasın..
Yılmaz'ın ölmediği bilindiği halde forum böyle bi de ölse ne olurdu?:img-help:
Doktor pes edecek Filiz diretecek deniliyordu ya Filiz bu hayali gördükten sonra doktorun üstüne düşmesin,bir daha dene diye........hala bu sahne tuhafıma gidiyor,doktor ex diyecek Filiz diretecek yenidn eneyecek olmadı deyip bırakacak Filiz tekrar üstüne düşecek Yılmaz geri gelecek,içime sindiremedim böyle bir sahneyi..böyle sahne güzelim fragmanı da mahveder...
:img-blush cenaze sahnesinde yok diye gördüm ben yani o anlamda sölemiştim belki yılmazı doktor burakıo ya hani öldü gibisine sonra bişiy oluo ve geri geliyordur diye düşündüm... belki tabii bu bnm fikrim..
senaristler bizi burda verem etmek istio arkadasim yok artik bide filiz"yilmazim bebegim senden"dese bide yilmaz donse hayata hani donecek hayatada tabutundami donecek:)tobetobe....
bu arada filizin siirini telefonuma Mp3 olarak koycam:)super yahh:icon_sorr
hüznün geceleri
09-05-07, 15:02
öf ya ne fragmanmış.sabahdan beri dert yakasında koydu insanları.bende hiç bu kadar ağlamamıştım.bi fragman bu kdar ağlatırsa diziyi düşünün artık
bence son sahne şiir için uyğulanmış olabilir ama neden.:img-in_lo matematik sorularını bile bu kadar zorlanmamıştım bunu cevabını bulamıyorum:img-hyste
Sevgili Filizim
sen benden once davranmisin
Benim yazdigimda sacmalik resmen:img-hyste
HAber verdigin icin cok saol!
modest2000
09-05-07, 15:05
sonuçta yılmaz ölüyor geri diriliyor bence şiir çok güzel zaten hatta dizinin en güzel tarafı fragmanlarındaki şiirler yalnız bundan sonrakileri bülent ve sinan okusun özellikle bülent.
şiir çok güzel,ona birşey demiyorum.Ama şiiri dinleyince Yılmaz kesin ölecek izlenimi veriyor.Bir daha fragmandaki şiirlere güvenmem şahsen.Şiir farklı,bölüm farklı .
"Bencil bir ölümü yakıştırıp kendine ,
yalnız ölmek niye
Şimdi ya beni de götür ya da toprağında yer aç
Hakkın yok yalnız ölmeye"
bu dizeler resmen ağıt gibi.
hüznün geceleri
09-05-07, 15:07
tuba da okusun.çok güzel okuyor bence.şiirin hakkını veriyor
first lady
09-05-07, 15:08
Filiz kafasını cama dayayıp gözlerini yumuyor,o arada hayal ediyor olmasın..
Yılmaz'ın ölmediği bilindiği halde forum böyle bi de ölse ne olurdu?:img-help:
Doktor pes edecek Filiz diretecek deniliyordu ya Filiz bu hayali gördükten sonra doktorun üstüne düşmesin,bir daha dene diye........hala bu sahne tuhafıma gidiyor,doktor ex diyecek Filiz diretecek yenidn eneyecek olmadı deyip bırakacak Filiz tekrar üstüne düşecek Yılmaz geri gelecek,içime sindiremedim böyle bir sahneyi..böyle sahne güzelim fragmanı da mahveder...
vallahi olabilir.yani inşallah öyle olur.yoksa kalbim dayanmaz buna.diziyi zaten ne hale getirdiler bari mutlu son yapıp seyircinin gönlünü alsınlar.hem bi arkadaş sete gitmişti ya o görmüştü yılmazı.zaten olacaklarıda söylemişti.e şimdiye kadar çıktı söyledikleri.bence bu işin içinde bi iş var ama cumaya kadar bizi kanser etmeden ortaya çıkar inşallah:icon_sorr
sevgili arzu ablam bak türkünün tamamı kimin söylediğini bilmiyorum ama yazarını ve tamamını ekliyorum, bu şekilde idare etcen artık zaten bölüm sonunda eğer içinde de söyletirlerse yazar kimin söylediği ben çok beğendim süper...
filizim çok teşekkürler :happy0064 artık ben bunu akşama nette güzelce bi araştırayım, bulusam sanada iletirim :good:
hayır birde böyle yaparak neyi kanıtlayacaklar anlamış değilim ki. kimsenin Filiz'in Yılmaz'a olan sevgisinden şüphe ettiğini sanmıyorum. bu sadece gereksiz düşünülmüş bir ayrıntı o kadar. :icon_whis
bana göre ölen biri varsa oda mualla.hani tüyolara göre bi ara yılmazın kalbi durucakmış fragmandada bu gözüküyo zaten mualla bu stresten bu üzüntü yüzünden hakkın rahmetine kavuştu diye düşünüyorum çünkü başka kimse olamaz bence bütün mahalleli orda ve filizde ağlıyo(duyyduğu üzüntü)
hüznün geceleri
09-05-07, 15:12
dizimizin çıktığı kanalada ne özet koymuşlar nede resim.bazen gelecek haftanın resimlerinden koyuyorlardı ama bu hafta koymamışlar daha.belki o ip uçu olurdu ama
gülbeşeker
09-05-07, 15:13
şiir çok güzel,ona birşey demiyorum.Ama şiiri dinleyince Yılmaz kesin ölecek izlenimi veriyor.Bir daha fragmandaki şiirlere güvenmem şahsen.Şiir farklı,bölüm farklı .
"Bencil bir ölümü yakıştırıp kendine ,
yalnız ölmek niye
Şimdi ya beni de götür ya da toprağında yer aç
Hakkın yok yalnız ölmeye"
bu dizeler resmen ağıt gibi.
Amaç da bu değil mi fragman sayesinde buraya kaç kişi geldi acaba yılmaz öldü mü o kimin cenazesi diye yazdı sayısını unuttum bu tüyolar ve elimizdeki özet olmasa belki biz de bu endişeyle cumaya kadar çatlardık yani amaç merak uyandırmak veya yılmaz öldü mü acaba diye daha çok izleyici çekmek.Ayrıca ilk kez şiir bölüme uygun değil diyemem sanırım 57 veya 58.bölüm şiirinde yılmaz şiir okuyordu filize kalbinde iki sevgi birden taşırken ayrılık daha zor diyordu ki o zamanlar yılmaz filizn hamile olduğunu bilmiyordu üstünden kaç bölüm geçti yılmaz hamilelği öğrendi ama kendinden olduğunu bilmiyor bu durumda o şiirin diziye hiç uymadığını söyleyebiliriz.
modest2000
09-05-07, 15:15
bana göre ölen biri varsa oda mualla.hani tüyolara göre bi ara yılmazın kalbi durucakmış fragmandada bu gözüküyo zaten mualla bu stresten bu üzüntü yüzünden hakkın rahmetine kavuştu diye düşünüyorum çünkü başka kimse olamaz bence bütün mahalleli orda ve filizde ağlıyo(duyyduğu üzüntü)
Mualla hanımın mezarına romantik tek gül değil de buket çiçek götürürdü gibime geliyor.Bence o sahne Yılmaz için tasarlanmış.
modest2000
09-05-07, 15:18
Amaç da bu değil mi fragman sayesinde buraya kaç kişi geldi acaba yılmaz öldü mü o kimin cenazesi diye yazdı sayısını unuttum bu tüyolar ve elimizdeki özet olmasa belki biz de bu endişeyle cumaya kadar çatlardık yani ama merak uyandırmak veya yılmaz öldü mü acaba diye daha çok izleyici çekmek.Ayrıca ilk kez şiir bölüme uygun değil diyemem sanırım 57 veya 58.bölüm şiirinde yılmaz şiir okuyordu filize kalbinde iki sevgi birden taşırken ayrılık daha zor diyordu ki o zamanlar yılmaz filizn hamile olduğunu bilmiyordu üstünden kaç bölüm geçti yılmaz hamilelği öğrendi ama kendinden olduğunu bilmiyor bu durumda o şiirin diziye hiç uymadığını söyleyebiliriz.
Çok merak uyandırdığı doğru sevgili gülbeşeker.Bu açıdan haklısın.Ama biraz fazla merak ve endişe uyandırdı.Bundan sonra "şakaydı,rüyaydı" demeleri tuhaf olacak.Merak uyandırma taktiklerini abartınca izleyiciyle biraz dalga geçmek gibi oluyor.İnce bir çizgi.
Ayrıca 57 veya 58 için dediğin de benim aklıma gelmemişti,doğru vallahi.
Mualla hanımın mezarına romantik tek gül değil de buket çiçek götürürdü gibime geliyor.Bence o sahne Yılmaz için tasarlanmış.
o zaman %99.9 rüyaa rüyayıda baya bi gerçekçi yapmışlar o zaman tabiki tek filiz aynalı salih fahriyenin gitcek hali yoktu yani bi ara yılmazı ölmüş olarakda gösterilebilirde(filizin gözünde):img-yes:
modest2000
09-05-07, 15:26
arkadaşlar sinirlenmiyorum da madem diziyi izlemiyor ve beğenmiyor ne halt yemeye burda yorum yazıyor ?
Bence diziyi beğenmemeye hatta saçma bulmaya ve bunu belirtmeye hakkı var.Hepimizin beğenmediği diziler vardır.Ama bunu dile getirirken kullandığı uslup çok yanlış.Bir diziyi beğenmemek onu izleyenlere alaycı tavır takınma hakkını kimseye vermez.
Arkadaslar Fragmani gördüm simdi soktayim resmen !
YILMAZ öLüYOR MU ????
Allah askina birileri yazsin bana.. inanamadim yaaa... Resmen soktayim..
Herkes agliyordu..Mezarlik gösterildi.. Filiz cok kötüydü...
arkdaşım biz de sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyoruz o kabus tamam yılmazın cenazesi ama kabus yahu sen handanı gördün mü sette bir de handan ölürmüş:img-hyste
bitek handan yoktu :) bende onu düşündüm ama öyle bişeyde olsa özette fln yazarlar yok ya heycan yaratıolar neyseki bilioruz biz başından beri :)
YILMAZ öLüYOR MU ????
hayır tabiKiide rüya falan o görüntü . dün çekimi vardı .rahat ol yani:)
YILMAZ öLüYOR MU ????
sevgili figan ablam sabahtan beri cvplamakdan yorulduk ama o güzel hatırın için son kez cvp vereyim YILMAZ ÖLMÜYOR sadece yanıltmak amaçlı ortak görüş bunun ya yılmaz ya da filiz tarafından rüya olması, biraz merak uyandırmak amaçlı yapılmış her gören öldü mü diye koşuyor tiyolar, özet ve sete giden arkadaşlar ölmediğini defalarca söyledi...
kesinlikle ölüm yok anlaştık umarım ablacım...
Sevgili figan yılmaz ölmüyor kalbi duracak,sonra geri atacak hatta iyileşip filize geri dönmek isteyecekmiş rahat olun yılmaza bişey olmucak.
Sagol Canim..
Ohh icime su serpttin..Aman ne olur Yilmazi öldürmesinler..Buna dayanamayiz valla..Ama eger olurda finali hüzünlü bir sonucta bitirirlerse benim tahminim cikacak gibi o zaman.. Lütfen Yilmaz ölmesin..Bunu istemiyoruz..
Garibime giden Filiz`in okudugu $iirde öLüMLE ilgili.. Peki ya o zaman nicin okundu bu siir..?
insallah bir kabus bir rüyadir..
sevgili figan ablam sabahtan beri cvplamakdan yorulduk ama o güzel hatırın için son kez cvp vereyim YILMAZ ÖLMÜYOR sadece yanıltmak amaçlı ortak görüş bunun ya yılmaz ya da filiz tarafından rüya olması, biraz merak uyandırmak amaçlı yapılmış her gören öldü mü diye koşuyor tiyolar, özet ve sete giden arkadaşlar ölmediğini defalarca söyledi...
kesinlikle ölüm yok anlaştık umarım ablacım...
Ohh ohh.. Sevindim Filizim..
Acikladigin icin sagol canim.. Artik gidebilirim rahatlikla..
Vallahi Yilmazi öldürmesinler fena bozusuruzzzz!! :icon_sorr
gülbeşeker
09-05-07, 15:36
arkadaşlar artık ciddi ciddi AĞLAMAK İSTİYORUM forumda en az bir saattir bulunan arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır:sad53:
Ben de sabahtan beri burdayım nerdeyse ve seni çok iyi anlıyorum dikkatimi çeken bişey oldu foruma sırf yılmaz öldü mü diye sormak için üye olanlar var galiba birinin msj sayısı sadece 1 di çünkü.Fragman bu foruma daha çok üye kazandıracaksa bundan sonra bütün fragmanlarda her hafta birinin kalbini durdururlar dizifilmin üye sayısı daha da artar.
arkadaşlar artık ciddi ciddi AĞLAMAK İSTİYORUM forumda en az bir saattir bulunan arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır:sad53:
BENCEDE:) yoruldum bende galba sbr yeni geldim ama anladım bende .Valla kimse yorumda yapamıo öldü ölmedi muabbetinden:)Herkes şaşırdı tabi kimse beklemiodu böle bisey
Ben de sabahtan beri burdayım nerdeyse ve seni çok iyi anlıyorum dikkatimi çeken bişey oldu foruma sırf yılmaz öldü mü diye sormak için üye olanlar var galiba birinin msj sayısı sadece 1 di çünkü.Fragman bu foruma daha çok üye kazandıracaksa bundan sonra bütün fragmanlarda her hafta birinin kalbini durdururlar dizifilmin üye sayısı daha da artar.
vallahi doğru yani sahiden öldürseler yılmaz karekterini seneristleri yolda gezdirtmeyecek arkadaşlarımız ama bir yerde de haklılar tabii bence çokta güzel olmasada yine bir ıhlamurlar altında izleyecez nasılsa .bu arada bugün forum çok gerildi bunda benim de bir parçam olduysa herkesten özür dilerim sonuçta güzel vakit geçirmek için giriyoruz buraya
doğru diyosun vallla 3 saat girmedim foruma bi girdim ki çoşmuş herkes.Bak gör bu haftya reyting tavan yapıcak .Bencede hep böyle ayarlasınlar fragmanı :) bu arada sbr dalga geçıoduk ama belki yılmaz mezardan çıkar :img-hyste :img-hyste
73.bolumun fotolari cikmistir!!!
Multimedya'ya indirdim.
Burayada indirebilirim ama yasakmi degilmi bilmiyorum:img-wink:
tolgahuzur1
09-05-07, 15:48
BENCE o cenaze rüya felan değil.. biri ölüyor ama kim..:icon_whis neyse şurda cumaya ne kaldı ki..:) inş aslı-yılmaz iklisinden birisi ölmez... filiz öyle bir hayal görmüş bile olsa içinin ne kadar karamsar olduğu çok belli..:) insan biraz hayırlısını düşünür...:img-hyste
EVET RESİMLERE BAKILIRSA YILMAZ ÖLMÜYO... FİLİZ VAR YANINDA..:happy0064
valla arkadaşlar ben hala ağlamak istiyorum 5 dk sonra hiç bir şey değişmedi benim için ama mazur görelim fragman herkesi şoke etti
Takma kafana sevgili sbr
Artik elimizden geleni yaptik.
Artik kendine yorma:img-wink:
Ay o fragman neydi oyle yaa, siz ne kadarda yilmaz olmiyecek diyorsanizda ben emin degilim, hersey olabilir, belki o mezar sahnesi ruyadi, hadi bakalim artik, artik bunu da yaparlarsa YANI...
arkadaşlar ÖLMİCEK .zaten 1-2 sayfa önceye bakarsanız bu konuya açıklık getirmiş elbet bi arkadaş vardır.Merak etmeyin yani .
doğru diyosun vallla 3 saat girmedim foruma bi girdim ki çoşmuş herkes.Bak gör bu haftya reyting tavan yapıcak .Bencede hep böyle ayarlasınlar fragmanı :) bu arada sbr dalga geçıoduk ama belki yılmaz mezardan çıkar :img-hyste :img-hyste
olabilir yani ama benim morg senaryom tutmadı ya ben ona yanıyom:img-hyste halbuki çokta güzel yazmıştım .arkadaşlar biz en iyisi her yorumun sonuna yılmaz ölmiyecek yazalım hem foruma bir katkımız dokunur:happy0064
BENCE o cenaze rüya felan değil.. biri ölüyor ama kim..:icon_whis neyse şurda cumaya ne kaldı ki..:) inş aslı-yılmaz iklisinden birisi ölmez... filiz öyle bir hayal görmüş bile olsa içinin ne kadar karamsar olduğu çok belli..:) insan biraz hayırlısını düşünür...:img-hyste
Sevgili Tolga,
baska mantikli bir cozumun varmi?
Kim olebilirki
Cem olsa Filiz aglamaz
Safiye hanim olsa, mahalledekilerin ne isi var orda
Asli olsa Filiz yine aglamaz
Handan olsa mahalledekiler niye oyle agliyorlar ve Omer nerde?
Mualla olsa Yilmaz eksik, FIliz agliyor...
Mantikli cozumu yok. Sadece kabus...:img-wink:
puhahha tolgada artık inş yılmaz ölmez diyo :) Sen deme bari tolgaaaaaa lütfen:img-hyste
aman gene filize gene laf atıcak bişey bulmuşşsun napsın kızın en büyük kabusu yılmazı kaybetmez bi bunu anlasan valla filizide anlıcan :)
tolgahuzur1
09-05-07, 15:54
puhahha tolgada artık inş yılmaz ölmez diyo :) Sen deme bari tolgaaaaaa lütfen:img-hyste
aman gene filize gene laf atıcak bişey bulmuşşsun napsın kızın en büyük kabusu yılmazı kaybetmez bi bunu anlasan valla filizide anlıcan :)
HEEEE:img-hyste yahu ne yapayım insan hayal bile görüyor olsa hayırlısını görsün yahu...:img-hyste bu filiz hemen öldürmüş yılmazı heralde kurtulmak istiyor yılmazdan..:)
milla_jovovich
09-05-07, 15:56
herkese selam öncelikle...
fragman neydi öyle yaa görünce şok oldum ama okuduğum özete ve burda önceden beri verilen tüyolara rağmen hep acaba dedim ve halada demekteyim...
her ne kadar ölmesede fragmanda böyle görmek beni şok etti...
ama olsun fragman sayesinde forum tavan yaptığı gibi inş. reytinglerde tavan yapar....
Merhabalar
yilmaz olemez ben cok iyi biliyorum sakin ha uzulmeyin kesinlikle ben biliyorum
figan hanim panik yapma :img-hyste yilmaz filizi ve oglunu birakip nereye gider?
iciniz rahat olsun ama cok sey biliyorum ama su an heyecani kacmasin:img-wink: diye soyliyemem
73.bolumun resiminde Fahriye Ekrem dayaniyor, SAlihe degil:img-hyste
Vallah cok komedi!:happy0064
selam arkadaslar, cenaze sahnesinin ruya oldugu kesin,
dusunursek ve yilmazin oldugune karar kilarsak ilk sirada filizden gayri birde anasi ve bacisi olmazmiydi, mualla oldug desek fahriye ilk basta olmzmi filiz degil, handan oldu desek cenazede omeri goremedim onunda annesi degilmi. fatih olse filiz kendini bu kadar paralarmiydi. bence bu bir kabus baska açilamasi olamaz.
yok ya sanmıyorum sılayla belki aramızda çok az bir fark olur ama geçer miyiz bilmem belki onda da birinin kalbi duruyordur onun da fragmanı heyecanlıdır ben izlemediğim için kesin bişey söylemeyeyim.
bende sılanın fragmanını görmedim ama sanmıyorum orda geçen hafta kalbi duran vardı her hafta olmaz herhalde:img-hyste bence sıla sıktı o yüzden biz geçebiliriz diye düşünüyorum ama yinede takip ettiğim bir dizi değil oyüzden ne olur bilemem..inşallah geçeriz ama..
Selam arkadaslar
ben bu sayfaya ilk defa yaziyorum. Az önce Kanaldde ihlamurlar altindanin fragmanini seyretim. Sok oldum. Yilmaz ölmüs. Önce Elif öldü simdide Yilmaz. Bu gercek olamaz? Yilmaz ölemez!
HEEEE:img-hyste yahu ne yapayım insan hayal bile görüyor olsa hayırlısını görsün yahu...:img-hyste bu filiz hemen öldürmüş yılmazı heralde kurtulmak istiyor yılmazdan..:)
tabi buda bi bakış açısı filiz yılmazın ölmesini istiyo :) napsın kız adam orda gidip gidip geliyo parkta mı düşünsün yılmazı :img-hyste hem gene illa kabusu filize yıktınız belki başkası görüo kabussada aslıyıda almamış cenazeye :img-hyste bi aslı yok :)
NOT:Yılmaz ölmüyo:)
olabilir yani ama benim morg senaryom tutmadı ya ben ona yanıyom:img-hyste halbuki çokta güzel yazmıştım .arkadaşlar biz en iyisi her yorumun sonuna yılmaz ölmiyecek yazalım hem foruma bir katkımız dokunur:happy0064
ee bak bu senaritlerin napcağı belli olmaz dedik yılmaz mezardan çıkıcak bizim senaryo daha basit kaldı .götdün mü:)
bencedeeee çok matıklı sbr bak ben uygulamaya başladım artık
not:Yılmaz ölmicek:)
gülbeşeker
09-05-07, 16:04
resimlere baktım da filizn karnı iyice ortaya çıkmış artık mualla,aslı ve diğerleri filizi 100 metre uzaktan bile görseler hamile olduğunu anlar.Bu arada bişey söylemedn geçemicem tamam filiz hamile ,karnı burnunda ama giydği kıyafetler gerçekten kötü tabi bu benim fikrim ama insan hamile diye de bu kadar kötü giyinmez ki.Arkdaşlar YILMAZ ÖLMÜYOR
yılmaz bencede ölmüo ölemez o bence o sahne rüya yada aslı ölüo bu arada ömerin gören varmı cenazede
Ama Asli ölse Filiz bu kadar aglamaz. Üzülür ama bu kadar olmaz herhalde. Yerlere yatmaz. Acaba Handana mi birsey olacak.
Sevgili gulbeseker,
nedense bana ogrenmiyecekleri gibi geliyor.
SImdi aah sen ne kadar kilo almisin felanda birakirlar ama oyle,
sen hamilesin felan soylemezler
Bir de unutmadan YILMAZ OLMUYOR
Sayfaları okudum :) filizciler filiz yılmazı dize getiriyor dedi denmiş :):) onu ben şaka olsun diye demiştim ama olsun ciddiye alıyorsanız fena olmaz herkes kabul etmiş demek ki :):)
Bu arada aklıma takıldı Yılmaz ölüyor mu :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sayfaları okudum :) filizciler filiz yılmazı dize getiriyor dedi denmiş :):) onu ben şaka olsun diye demiştim ama olsun ciddiye alıyorsanız fena olmaz herkes kabul etmiş demek ki :):)
Bu arada aklıma takıldı Yılmaz ölüyor mu :img-hyste :img-hyste :img-hyste
sendemi sinem:img-hyste yılmaz ölmicek ama forumdakiler bu gidişle kanser olucak bu sorulardan:img-hyste bu bölüm oynayıp yılmazın ölmediğini görelimde forumca rahatlayalım...
ona bişi olsa ömer yok ortalıkta hem ben ceydayıda göremedim
Evet canim Ömer yok ortalikta. Ama Ömerede birsey olmasin. Elifi ve Feridesi onu cok seviyorlar. Ama Asli ölmüs olsa Filiz yerlere yatip aglamaz. Zanetmem.
Neler olacagini biliyorum ama soyliyemem suprizi kacmasin kusura bakmayin ..
Bana pm atan arkadas bunu soylersem surprizi kalmaz ki :img-wink:
diziden sonra nerden bildigimi soylerim emin ellerden aldim haberini :img-yes:
Sevgili Sinem,
o kadar komik degil bu.
HErkese olmedi diye anlatirken sen gel dalga gec:img-hyste :img-hyste
Neyse son kez soyleyim sende anla artik
OLMUYOR:img-hyste :happy0064
Bugün kanal D ne kadar sık fragmanı gösteriyor.Şaştım kaldım valla. 2 fragmandan biri Ihlamurlar Altında'nın.Fragmanının yarısı hayal-kabus. Hayali fragmana bu kadar önem veriyorlar pehh.Cidden dalga geçiyorlar milletle..
modest2000
09-05-07, 16:18
Resimlere baktım da,mahalleli bile ağlıyor.Bu kadar ayrıntılı film gibi bir kabus pes yani.:img-wink: Eğer kabus değilse,Yılmaz dışında mahallelinin sevdiği biri ölmüş demek ki.
Bu cenaze merasimi son sahne bence.Dizi bununla biter ve insanların merakı haftaya da sarkar:img-wink:
sayfalar oku oku bitmiyor... arkadaşlar fragmandaki türkünün sözlerini bile bulup eklemişler... teşekkürler... tubanın siiri ve türkü birbirini tamamlıyor... türküyü söyleyeni öğrenince yazarmısınız?
az önce ağlıyordun şimdi gülüyorsun yoksa dizideki dengesizlikler bize de mi yansıyor ya da forumun bu hali içler acısı tekrar söylüyeyim yılmaz ölmüyor ve hatta o cenaze kabus.
vallahi biraz öyle oldum yorumları görüyorsun:img-hyste ne yapacağıma karar veremedim:happy0064 ama en iyisi güleyim hem daha faydalı değil mi??????
Bugün kanal D ne kadar sık fragmanı gösteriyor.Şaştım kaldım valla. 2 fragmandan biri Ihlamurlar Altında'nın.Fragmanının yarısı hayal-kabus. Hayali fragmana bu kadar önem veriyorlar pehh.Cidden dalga geçiyorlar milletle..
Evet, insanlarin zayif noktalarini bulmuslar.
Reytinglerde birinci olma sansi bulmuslar artik gelde durdur.:img-hyste
Neyse bizim icin no problem. Her reklam bizim fragman:img-wink:
Bu ne kavga !
Az sakin olun.. Bir dizi icin ..
Size diyorum ki; Yilmaz ölmeyecek.. Filizi ve oglunu birakip ölmeyecek..
Handan ölecek !!
Bunuda burdan itiraf ediyorum..
gitti yılmazım valla filiz dioya:::
topragında bana aç diye offffffff
allah kahretsin gittti adamım :icon_cry:
topragı bol olsun:img-hyste
Bu ne kavga !
Handan ölecek !!
Sen nerden biliyorsun bunu?
Vallah cok mantiksiz degil, ama Omer biryerlerde yok.
Resimlere baktım da,mahalleli bile ağlıyor.Bu kadar ayrıntılı film gibi bir kabus pes yani.:img-wink: Eğer kabus değilse,Yılmaz dışında mahallelinin sevdiği biri ölmüş demek ki.
Bu cenaze merasimi son sahne bence.Dizi bununla biter ve insanların merakı haftaya da sarkar:img-wink:
Evet buda bir ihtimal. :sad53: Kusura bakmayin ama yine tekrarliyacagim. Filiz niye yerlerde? Mahalede Filizin mezarinin basinda yerlere yatarak aglayacagi kadar sevdigi baska kim olabilir?
modest2000
09-05-07, 16:25
Arkadaşlar,foruma yeni giren,sadece fragmanı izleyen arkadaşların Yılmaz'ın öldüğünü sanması son derece normal bence.Yılmaz öldü mü sorularına cvp yazmaktan sıkılanlar cvp vermesin, ama lütfen "komik,ağlayacağım,gülüyorum" v.b. ifadelerle de soru soran arkadaşları bozmayalım.
gülbeşeker
09-05-07, 16:26
sevgili modest aynı şeyi söylemekten helak oldum ve son kez söylüyorum cenaze falan kabus bölüm de o sahneyle bitmez neden derseniz 1 bölüm boyunca doktor yılmaza kalp masajı mı yapacak bu mantık dışı tamam dizinin saçmalıkları var ama bu kadar değil yani doktor kalp masajı yapınca yılmaz iyileşecek zaten o zaman bu sahnenin son sahne olması mümkün değil lütfen 73.bölüm özetini ve verilen tüyoları dikkate alın arkdaşlar.
modest2000
09-05-07, 16:28
Bu ne kavga !
Handan ölecek !!
Bu olabilir işte.Zaten bir ara hastaydı Handan hanım.Kızın mutluluğunu ve torununu görmeden hem de.:icon_sorr
Bu ne kavga !
Handan ölecek !!
arkadaşım iyi hoşta allah aşkına handan hanımın cenazesinde aynalı niye ağlasın onca çektirdiğinden dolayı lokum dağıtır:img-hyste bu olsa olsa rüyaaa...
Cem, Fatih yada Cemin annesi ölebilirler. Ama Cem ölse mahaleli gelmez herhalde cenazeye. Aslinda ücününde cenazesine mahaleli gelmez. Ceydayada gelmezler. Tanimiyorlar.
Benim kafam su Handan meselesine takildi.
Gercekten Handan oluyorsa, cok uzulurum.
Tamda kendisine ceki duzen verdigi an.
Zaten Erol oldu, simdi Handanda olse....:sad53:
modest2000
09-05-07, 16:31
sevgili modest aynı şeyi söylemekten helak oldum ve son kez söylüyorum cenaze falan kabus bölüm de o sahneyle bitmez neden derseniz 1 bölüm boyunca doktor yılmaza kalp masajı mı yapacak bu mantık dışı tamam dizinin saçmalıkları var ama bu kadar değil yani doktor kalp masajı yapınca yılmaz iyileşecek zaten o zaman bu sahnenin son sahne olması mümkün değil lütfen 73.bölüm özetini ve verilen tüyoları dikkate alın arkdaşlar.
Kalp masajı ilerleyen zaman diliminde olabilir.Yani Yılmaz'a önce başarılı bir müdahale yapılıp,sonradan fenalaşabilir Yılmaz.Komada da öyle olur ya.:img-wink:
Bence Handanda olmez.
Omer yok ve Ali niye agliyor. Daha gecen kicik kapiyordu. Mujgan hanimda yok.
Bence yine kabus olayina gecelim:img-wink: Neyse Cumayi bekliyelim.
Bu olabilir işte.Zaten bir ara hastaydı Handan hanım.Kızın mutluluğunu ve torununu görmeden hem de.:icon_sorr
arkadaşlar bence handan ihtimali yüzde1 bile değil hem zaten ömer yok ortalıkta zatn dikkatli bakılınca ekremlerin oldu orduğu görülüyor o sahne yılmaz için hazırlanmış gülbeşeker arkadaşımın artık söylemekten bıktığı gibi tamamen kabusbye
arkadaşım iyi hoşta allah aşkına handan hanımın cenazesinde aynalı niye ağlasın onca çektirdiğinden dolayı lokum dağıtır:img-hyste bu olsa olsa rüyaaa...
Hayda niye aglamasin ? Sonucta ölüm bu.. Kadin kotuluk yapmissada insandir yani. Aynali niye aglamasin. Onunda hisleri yok mu ?
Handan ölüyor. Basimiz Sagolsun..
Eyvah torununu görmeden hemde.. Cok yazik oldu..
:sad53:
ya fragmanı yeni izledim allahımmmmmmmm bu ne ya yılmaz resmen ölüyo yılmaz ölemez olmazzzzzzzzzzzz hyrrrrrrrrrr nolur bir allahın kulu cwp wersin allahım lütfen cwp werin
acaba bu görüntüler filizin gördüğü bir rüya yada yılmazın komada ameliyattayken gördüğü bir serap olmasn
cweapppppppppppp verinnnnnnnnnn
ölmüyor:img-hyste merak etmeyin yılmaz herkesi gömer :img-hyste :img-hyste
Ya bu arada bence kesin hayaldir başka biri ölse filiz neden kendini hırpalasın ... Resimlerde de filizin kıyafetleri farklıydı eve gidip üstünü mü değiştiriyor acaba :):)
modest2000
09-05-07, 16:34
O enfes ezgiyi,"bende kaldı ellerin" şarkısını söyleyen solist seslendiriyor gibime geldi.Ama tadımlık dinleyebildik fragmanda.:img-wink:
biraz sorularla şenlendirelim bakalım:) çok savaş verdiniz yılmazın ölmediğini kanıtlamak için biraz rahatlatın ilk soruyu forumun gelecek saatleri için sordum yoksa başka bir amacı yok...
1- YILMAZ ÖLÜYOR MU? (bu soruyu yeni foruma girecekler için)
2- filiz hangi kaşla göz arasında milleti uyutup soluğu yılmazın yanında alıyor?
3- aslı kız buna nasıl izin veriyor?
4- sizce aslı ve mualla hastane kapısında nöbet tutarlar mı filiz girmesin diye?
5- mahalleli acıdan filizin karnını görebilecek mi?
6- feride yılmazın durumundan habersiz mi, kendisi yok?
7- ömer yeni kankasını bırakıp nereye gitti ondan da haber yok?
8- handan bu olanlar karşısında yılmaza minnettar olacak mı?
9- görünen cenaze kimin cenazesi yoksa yılmaz öldü diye söyletip de sonradan geri mi gelecek?
10- filizin yılmaza söyleyebileceği bir iki replik yazabilir misiniz?
11- cemin hapshane ve nevzatın yeni günlüğü sizce nasıldır?
Benim kafam su Handan meselesine takildi.
Gercekten Handan oluyorsa, cok uzulurum.
Tamda kendisine ceki duzen verdigi an.
Zaten Erol oldu, simdi Handanda olse....:sad53:
erol bey ölürken filiz bana söz ver yılmazla evlenmiceksin:img-hyste
şimdide handan filiz bana söz ver yılmazla evleneceksin:img-hyste
O parcayi Aynur Dogan söylüyor..
Bilmeyenlere duyurulur.. Nail Yurtsever hep Aynur Dogan`in ezgilerine yer veriyor cunku...
Dizideki türküyü okuyan : Aynur Dogan
ismini bilmiyorum Türkünün...
cweap verelim.
YIlmaz olmuyor, bu bir kabusdur sanirim.
Ama Yilmaz kesinlikle olmuyor!
ya eminmisin cnm ya umrım bu yılmazın komadayken ailesinin sevdiklerinin neler yaşayabiliceğini gördüğü bir sahnedir yani bu sahne tam kalbin durduğu yerdir sorada düşünür ben insanlara bu kadar acı çektiremem der ve kabi çalışır hayata geri döner hatırlarsanız ömerde ilk kalbi durmuştu elifin yanına gitmek istemişti hayalinde sora hayatındakileri kıznı düşündü ve geri döndü
lütfen okuyun sizce böle olabilme ihtimali varmııı
ölmüyor:img-hyste merak etmeyin yılmaz herkesi gömer :img-hyste :img-hyste
Ya bu arada bence kesin hayaldir başka biri ölse filiz neden kendini hırpalasın ... Resimlerde de filizin kıyafetleri farklıydı eve gidip üstünü mü değiştiriyor acaba :):)
yaaa yılmaz ölmüyo mu:img-hyste :img-hyste :img-hyste
hayaldir o zaman ya,belki resimler de hayaldir:img-hyste filizin kıyafeti değişik olduğuna göre:img-hyste
bence o hani handana aşık bi kapıcı vardı o ölüyordur. gazi mah sine gitmedi ziyaretede kesin kalbi dayanmamıştır. filiz niçin öyle ağlıyor derseniz... valla bende tahmin etmedim üvey babasını o kadar sevsin yani:img-hyste :img-hyste
yılmazın ölmesi imkansız..böyle bir saçmalık olamaz..bence ölen handan..çünkü yılmaz ölse sadece filiz mezarın başında olmaz ..fahriye,yılmazın annesi falan da olur..
slm ark.lar bende yeniyim burda..
güley handanin neden öldügünü de söylermisin ltfen
izleyip gorecegiz.. Yalniz sunu soyliim.. Kadin hastalanmisti 1 kez bunu unutmayin. :img-wink: Yasanan olaylar kadina cok agir gelecektir..
siz dusunun artik...
SİDAL86_FB
09-05-07, 16:40
ne bu ya fragman herşey çok ciddi gözüküyo...abi benim kafam karıştı...heyy tüyo veren arkd.neler oluyo yaaa
halk panikte.. hadi taksim meydanına. yılmazlar ölmez vatan bölünmez:img-hyste
hatta hepimiz yılmazız :img-hyste
filizim'in soruları :)
2- filiz hangi kaşla göz arasında milleti uyutup soluğu yılmazın yanında alıyor?
4- sizce aslı ve mualla hastane kapısında nöbet tutarlar mı filiz girmesin diye?
9- görünen cenaze kimin cenazesi yoksa yılmaz öldü diye söyletip de sonradan geri mi gelecek?
1- ölmüyor
2-bilmiyorum :) iki arada bir derede
3-izin isteyen yoktur :)
4-hayır tutamazlar :) mualla hanımın kalbi var ..ne olur ne olmaz tansiyon falan
5-görürler
6-haberi olabilirde olmayabilirde...gerçi ömerde yok :img-hyste
7-feridenin peşine
8-olabilir.
9-yılmazın bu da hayal bence...
10-seni seviyorum bebeğimizi bırakıp iyiki ölmedin :)
11-bilemiyorum :)
HAYIR,HAYIR,HAYIR,HAYIR,HAYIR ........ ÖLMÜYOOOOOOOOO :)
Yılmaz ayıldıktan hemen sonra bence filiz giricek kimsede bişi yapamıcak
son saflıkları diye düşünüyorum..
yok abartmazlar o kadar:)
tabi artık tüm mahalle öğrenir .1 km uzaktan belli artık
daha duymamıştır o nevzata minnet borcunu ödemekle meşgul
oda oralardadır ,gitmez yani..
tabiikide ..
valla mezardan çıkabilir :) mantıklı...
sensiz yaşayamazdım..
cem hapiste yeni planlar kuruodur..nevzatta da bi pislik var ama bakalım görücez..
gülbeşeker
09-05-07, 16:43
biraz sorularla şenlendirelim bakalım:) çok savaş verdiniz yılmazın ölmediğini kanıtlamak için biraz rahatlatın ilk soruyu forumun gelecek saatleri için sordum yoksa başka bir amacı yok...
1-HAYIR
2-Dizi bu herkes bir anda uykuya dalar veya evlerine giderler filiz de fırsattan istifade soluğu yılmazın odasında alır.
3-Dedim ya aslının haberi olmaz.
4-Yok canım o kadar da değil ama mualla bir iki laf söyler filize belki.
5-Tüm umutlarım bu yönde.
6-O gece haberi olmaz ama daha sonra öğrenir ve ziyaretine gelir.
7-Ömer de orda ama fragmanda göstermiyorlar belki kan bulmaya gitmiştir.
8-Olur ama sadece olmakla yetinir geçmiş olsun der ama çocuğu söylemez.
9-Yılmazın cenazesi ama gerçek değil.
10-Sakın ölme,benim ve oğlun için yaşa sana bişey olursa ben de yaşayamam.
11-Cem hapisaneden nasıl kaçacağını düşünüp bu yönde planlar yapar, nevzat da gerçek yüzü ortaya çıkacağı için ferideyi kaybetmekten korkar ama ona baskı yapmaz sanırım.
Forum fragman görücüye çıktıktan sonra baya karışmış... Bizler çoğu şeyi önceden bildiğimiz için bizi pek etkilemedi fragman ama forumu takip edemeyenler için aynı şeyler geçerli değil. Bende sabahın köründe gördüm fragmanı. Tuba güzel seslendirmiş şiiri...:good: Annem fragman bittikten sonra bir şok yaşadı ve bana dönüp "Yılmaz ölüyor mu???" dedi bende merak etme ölmeyecek dedim.:) Ama fragman gayet etkileyici olmuş. Ben bile sabahın vermiş olduğu mahmurlukla Yılmaz ölüyor hissine kapıldım ama sonra kendimi toparladım :)
Nevzat bu bölümde gerçek yüzünü gösterecek galiba. Ben bu adamı ilk gördüğüm andan beri şüpheleniyordum zaten. Onun hakkında öğreneceklerim (eğer kötüyse) beni pek şaşırtmayacak...
1- filizim sende mi diyecektim ki parantezi gördüm :img-hyste
2-valla onu kimse tutamamıştır kimsenin uyumasını beklememiştir.
3-izin isteyen olduğunu hiç sanmıyorum
4-niyetlenseler bile Filiz'in önünde durmaları imkansız
5-sanmıyorum... kör onlar kör
6-büyük ihtimalle sonradan öğrenir amam mutlaka hastaneye gelecektir hatta bir Ömer Feride karşılaşması bekliyorum
7-oralardadır, heyecan olsun diye göstermemişlerdir.
8-kesinlikle bi zahmet kalsın artık da o koca çenesini son kez Yılmaz'ı bilgilendirmek için kullansın
9-kesinlikle kabus. kimsenin öldüğünü sanmıyorum
10-filizim o senen işin ben hiç almayayım. bekliyoruz :good:
11- ne halleri varsa görsünler her ikiside aşıklarımızdan uzak durursa memnun olurum.
ben cevap vermim en iyisi:img-wink:
Vallah neden oyle birsey yapsinki. Sonuncda onun icin vuruldu
Asli kizda kimis?
hahahaha, Asli yapmaz ama Mualla hic belli olmaz
Gorurler ama yine Cemden felan sanirlar
habersizdir
Bence komiser beyin yaninda
Coktan olmasi lazim. Oglunu kurtardi. Borc odedi felan.
Kabusdur bence, yada Handan(pek ihtimal vermiyorum ama)
-Bende seni unutmadim
-Seni cok seviyorum(ben galiba hayal dunyasindayim:img-wink: )
Cem simdilik uslu durar. Ama geri gelicektir
Nevzad'a hic guvenim kalmadi. Artik Meralden Cemden sonra gel Nevzadla ugras:img-wink:
Sorular icin cok tskr!
NOT:Yilmaz olmuyor:img-wink:
_CALIKUSU_
09-05-07, 16:45
Arkadaslar, tebrikler! Fragmani cok güzel ti ye almissiniz :happy0064
Ben ilk izledigimde, gördüklerimi saka sandim ve tekrar izledim; ancak sizin tabirinizle gördügüm saka degil rüyaymis :img-hyste
Umarim siz haklisinizdir :img-yes: Amaaaaaa unutmamak gerekki bu dizinin bizlere verdigi mesaj "aska inat zamanlar" :img-yes:
Eee erkenden yazda geldi, dizinin bitmesine az kaldi; sakin kara dizi olmasin bu???:img-hyste
Biz gülüyoruz ama her cephede mutsuz son olabilir :icon_sorr
yılmaz ölemez ..böyle bir sey olması imkansız..bence handan ölüyor..yılmaz ölse,sadece filiz topragın başında olmazdı..yılmazın annesi,fahriye,aynalı falan da olurdu..bizi şaşırtmak için böyle yapıyorlar..yılmaz ölürse zaten filmin bir anlamı kalmaz..:icon_sorr
Ömer ölse Handan yok ortalikta! :img-polic Handan ölse Ömer yok ortalikta! :img-polic Yilmaz ölse ailesi ayilip bayilmiyor.:img-polic Asli ölse Yilmaz yok ortalikta! Artik ikna oldum kimse ölmüyor. :img-yes: Yasasin kimse ölmüyor :happy0064
abi eğer yılmaz ölürse sabaha kadar ağlarım ciddiyim yani
weee bence handan ölsün zaten herşey onun verdiği 1 aylık hamile raporu yüzünden gelişti o olmasa çoktan yılmaz filizi affetmişti hemde bir bebeği olcağını öğrendiği ilk anda filizin dudaklarına yapaışırdı
cevaplayalımda ortalık şenlensin..
1)YILMAZ ÖLMÜYORRR
2)gece yarısı herkes sızar filiz odaya dalar..
3)izin isteyenmi var:img-hyste
4)sanmıyorum yok daha neler.
5)acı olmasa göremiyolarki bu gidişle hiç göremicekler:img-hyste
6)bence haberi vardır hatta oralardadırda kalabalıkta araya kaynamıştır.
7)feridenin yanında aralardadır.
8)tabikide
9)türk filmlerine saygı şabanında böyle bir filmi vardı olabilir:img-hyste
10)yılmaz nezaman öliceksin halk panikte:img-hyste
11)cemin berbat nevzatıonsa ferideden dolayı süperdir..
SİDAL86_FB
09-05-07, 16:49
yaaslında eminim yılmazın ölmediğinden ama...insanın içine kurt düşürüyo fragman çok gerçekçi yaw..kafam karıştı yane. bunlar bize sağ gösterip sol vurmasınlar:)
Simdi Yilmaz gercekten olse(ki oyle birsey olmaz),
biz ne yapicagiz?
Yani bu kadar saat olmuyor olmuyor diye yaziyoruz, ama olse.
Herkes bize guler vallah:img-hyste
_CALIKUSU_
09-05-07, 16:51
yaaslında eminim yılmazın ölmediğinden ama...insanın içine kurt düşürüyo fragman çok gerçekçi yaw..kafam karıştı yane. bunlar bize sağ gösterip sol vurmasınlar:)
Söyledilerine kesinlikle katiliyorum :img-yes:
Yok ya olmaz öyle sey, Yilmaz´i öldürmezler derken (!!!!) birden aklima o gercekci fragman geliyor :img-help:
Ne olacak acep :icon_whis
aynen bende fragman cok gerçekçi ..bence biz cuma gününe kadar fragmanı izlemeyelim..:icon_sorr
bu foruma pek fazla yazmiyorum ama bugün yazmadan duramadim...
bazi arkadaslar yilmaz ölmüyecek diyor eee madem öyle kim öylüyo...yani bunlarin hepsinin bir kabus olacagini hic zannetmiyorum...bi kere o mezardaki sahnede handan hanim falan kesinlikle ölmüs olamaz cünkü orda aynali ve ali yerine ömer olurdu...sizler belki daha iyi bilirsiniz ama yolun sonu gözüküyor gibi geliyor bana...yani böle bir fragmandan sonra yilmaz hala yasiyorsa diyecek lafim yok...
muhahhaaha :) sevgili sbr; sabah bana bugün forumdakilerle konuşmalarını merak edecem gelince okurum demiştin ben de sana bugün peki bir şey olmaz demiştim ya :img-hyste al işte....:img-hyste :img-hyste yılmaz ölecek miymiş? neyse Allah rahmet eylesin ruhuna el fatiha :icon_whis
Haziran gecesindede böyle olmustu. Baran ölmez hayaldir derken ölmüstü. Havinde Baransiz kalmisti. :img-yes:
gülbeşeker
09-05-07, 16:56
biz ne yapicagiz?
hakikaten ya kargalar da güler yalnız şu var ki dün ve geçen haftalarda sete giden arkdaşlar da serap görmüş durumna düşerler aslında yılmaz sette değilmiş onlar yılmazı görmek istedikleri için görmüşler ya da yılmaz bensiz nasıllar diye set ziyareti yapıyormuş:img-hyste
IhlamurlarAltinda74
09-05-07, 16:57
arkadaslar 73 bölüm resimleri gelmis...
http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10003/normal_ihlamur_73_1.jpg
bu resimdede göründügü gibi sanirim yilmaz ölmemis herhalde yogun baqimda
valla olmazsi lazim, filizde basinda bekliyo...yilmaz ölmez...
dizi daha 80ci bölümde bitecek...yilmaz kezin ölmedi ama kim öldü acaba
cok merak ediyom...?? yoksa rüya vallanmiydi ama öyle gibi de görünmüyoooo
cok merak ediyorum yaa
SİDAL86_FB
09-05-07, 16:57
2.fragman yokmu...umarım olur...ama resimlerde filiz yılmazın başında çok böle huzurlu falan bakıyo..ölmüş olsa öle yapmaz bence..kapanır falan ...zaten bu kadar saçmalamazlar herhalde yılmaz ölücek eee geri kalan bölümlerde ne işliycekler...saçma...milleti meraklandırmak isitiyolarrrr
Sineme katılıyorum
hepimiz yılmazız:img-hyste
bilmem ölüyo mu ? umarım ölmüyodur:icon_sorr :img-hyste
gitmiştir walla yılmazın yanına :)
aslı farketmemiştir filizi:img-hyste
yok artık
kız doğurcak nerdeyse
görsünler yani
nevzatladır o,sevgili kurtarıcı meleğiyle vakit geçirmekten yılmazın durumunu öğrenememiştir
feride yüzünden yaşadığı acıdan dolayı gelememiştir
belki de hastanededir ama fragmanda göstermemişlerdir
olur heralde
hayaldir
seni seviyorum
:icon_whis :icon_whis
first lady
09-05-07, 17:00
arkadaşlar şimdi fragmanı dikkatlice izledim bi kaç defa.cenaze sahnesinde mualla hanım gayet sakin oturuyo.bi saniyelik bir an ama görünüyo.fragmanın sonuna doğru.fahriyeyi gösterdikleri sırada.bi dikkat edin yanılmışta olabilirim ama mualla fahriyenin yanında oturmuş ve sakin.oğlu ölse mezarın başında o olurdu dimi:happy0064 :happy0064
biz ne yapicagiz?
sevgili Buket_TY; herkesin bize gülmesini bırak, biz ağlamaktan ne halde oluruz onu düşünelim :sad53: Allah korusun.
*tüyoları bilmesem resimlere güvenmezdim açıkcası, onlardan birşey anlaşılmıyor. :icon_whis
ihlamurlar_alt
09-05-07, 17:01
ya yilmaz ölürse bu dizinin ne mantigi kalirki
hem sürekli son bölümde nikah masasina oturacak diyorlardi
vallah katiliyorum kim ölürse ölsün yilmaz olmasinda
bazi arkadaslar yilmaz ölmüyecek diyor eee madem öyle kim öylüyo...yani bunlarin hepsinin bir kabus olacagini hic zannetmiyorum...bi kere o mezardaki sahnede handan hanim falan kesinlikle ölmüs olamaz cünkü orda aynali ve ali yerine ömer olurdu...sizler belki daha iyi bilirsiniz ama yolun sonu gözüküyor gibi geliyor bana...yani böle bir fragmandan sonra yilmaz hala yasiyorsa diyecek lafim yok...
Sevgili Sevdam,
bu fragman sadece reytingler icin.
Baksana bu forumu ne hale getirdi:img-wink:
biz ne yapicagiz?
yılmaz ölürse BB den onuru transfer ederiz. o iyi yumruk çakıyor cem vuramaz onu:img-hyste :img-hyste
HAYIR HAYIR HAYIR nayirrrrrr
oooo filizimi kim tutar evelallah herkesten önce iceri girer:)
ondan izin istiyen oldumu??:img-hyste
yokk yaaa mualla hic bisey demezz aslininda demeye hakki yokk
evet
feride suan cok mesgull:img-hyste bi araa arama zahmetinde bulunursaaa ögrenirrr...masallah bi gitti gidis o gidiss ne aradi ne sorduuu
yok ya oda ordadirr ameliyata sunda bunda ama sora eve gitmistirrr
eee olsun bi zahmett vijdana geliptee su cocugu söylesinnn filizden umudumu kestimmm bu gidisle aasli söylicek:img-hyste
hahahahhaha olur olur senaristlerden hersey beklenirrr:img-hyste
yok o cenazee filizin kabusudurr
aaaa hortlakkk yetisinn hortladii yilmazzz:img-hyste
yilmazzz ölmedin demiii yasiyosunn yanii??:)
cem orda düsünemiyorumm:img-hyste :img-hyste nevzatinda bile biliyorumm
modest2000
09-05-07, 17:03
hakikaten ya kargalar da güler yalnız şu var ki dün ve geçen haftalarda sete giden arkdaşlar da serap görmüş durumna düşerler aslında yılmaz sette değilmiş onlar yılmazı görmek istedikleri için görmüşler ya da yılmaz bensiz nasıllar diye set ziyareti yapıyormuş:img-hyste
Yılmaz öldükten sonra Filiz onun hayalini görebilir sürekli:img-hyste Sete giden arkadaşlar da o hayalin çekimlerini görmüş olabilirler.
Ya da eski fimlerdeki gibi zaman atlaması olur.Çocuk büyür ve aynen babası olur.:img-hyste Eski filmlerde erkek çocuklar tıpkı babası, kız çocuklar tıpkı annesi oluyor ya:img-wink:
SİDAL86_FB
09-05-07, 17:03
ya ben şimdi resimler baktım fragmanada filiz ve aslının üstündeki kıyafetler aynı demmeki ya önce çekilmiş ya sonra o foto lar...ayrı çalan türkü çok güzel aynur doğan söylüyo bence..(hemşerim sesini tanırım):)
_CALIKUSU_
09-05-07, 17:04
Oh be, demekki benim gibi düsünende varmis :img-yes:
Umarim ikimizinde düsünceleri bizi yaniltir, fakat eger bu fragman sadece bir kabusdan ibaretse, affedersiniz ama: YUH artik! diyorum.
Demin yazdigim yorumda ben ölmez demistim, demekki kendimi iyi kandiramamistim.
yolun sonu gözüküyor gibi
Bencede :sad53:
sevgili Buket_TY; herkesin bize gülmesini bırak, biz ağlamaktan ne halde oluruz onu düşün :sad53: Allah korusun.
*tüyoları bilmesem resimlere güvenmezdim açıkcası, onlardan birşey anlaşılmıyor. :icon_whis
Vallah bunun bu tarafi oldugunu hic dusunmemisdim.
Gercekten ne yapariz biz.
Ondan sonra 80.bolumde bitiyor.
Ben 80.bolum'e kadar sadece filizi izleyemem:img-hyste
yok yok merak etme yanımda senin sahnen var bülent abi dediler öyle gitti:)
bida o kadar yazıoruz ölse düşünemiorum rezaleti.Herkes üstümüze güler hrlde:)
Yılmaz öldükten sonra Filiz onun hayalini görebilir sürekli:img-hyste Sete giden arkadaşlar da o hayalin çekimlerini görmüş olabilirler.
Ya da eski fimlerdeki gibi zaman atlaması olur.Çocuk büyür ve aynen babası olur.:img-hyste Eski filmlerde erkek çocuklar tıpkı babası, kız çocuklar tıpkı annesi oluyor ya:img-wink:
ateşe biz su dökelim sende benzin dök :img-hyste olmuyor ama
bu çile cumaya bitmez başka şey konuşulmaz.
dizi yetkilileri sonunda gelip burda bi açıklama yapmak zorunda kalacak:img-hyste :img-hyste
mezarlık zincirlikuyudaydı kesin handan kocasının yanına gömülüyordur bye herhalde yılmaz ölse babasının yanına gömerlerdi :img-wink: gazi mahallesindeki biride zincirlikuyuya gömülemeyeceği için bu kesin handan dır. :img-hyste
first lady
09-05-07, 17:10
arkadaşlar şimdi fragmanı dikkatlice izledim bi kaç defa.cenaze sahnesinde mualla hanım gayet sakin oturuyo.bi saniyelik bir an ama görünüyo.fragmanın sonuna doğru.fahriyeyi gösterdikleri sırada.bi dikkat edin yanılmışta olabilirim ama mualla fahriyenin yanında oturmuş ve sakin.oğlu ölse mezarın başında o olurdu dimi:happy0064 :happy0064
arada kaynamasın arkadaşlar önemli bi kanıt buldum yaaaa.şimdi yine izledim.tam 1:02 olduğunda görünüyo mualla hanım otururken.bi bakın ben mi yanıldım:img-help: :img-help:
modest2000
09-05-07, 17:13
ateşe biz su dökelim sende benzin dök :img-hyste olmuyor ama
bu çile cumaya bitmez başka şey konuşulmaz.
dizi yetkilileri sonunda gelip burda bi açıklama yapmak zorunda kalacak:img-hyste :img-hyste
Buradaki hareketlenmeyi görseler bu çileyi haftaya da bitirmezlerdi:img-hyste Hatta ben o sahnenin son sahne olduğuna hala inanıyorum.Coşkuyu vereceklerini hesaplamışlar ve diğer bölüm de meyvesini almak istemişlerdir bence:img-wink: Hem her kritik sahne son sahne oldu dizide.Biz haftaya da tartışabiliriz,kim öldü diye:img-hyste :img-hyste
fragmani daha yeni seyrettim tuba sakin şiir okuma.yılmaz ölmüyomuş onu anladık ama nasıl bır fragmandır bu ya abımde yılmaz olsun dızı heycanlanır dıyo moralımı bozuyo
ya arkadaslarr baska konu yokmuuu hep yilmaz ölüyomu ölmüyomuu hepp ölümlen ilgili konusuyoruzz baska konulara girelim yaaa...
meselaa yilmazz uyaniyoo filizlenn yumos oluyolarr asli duyuyoo falann bu konularr daha eylendiriciii:)
yilmazzz ölmüyorrrrr
Fragmandada baska birsey gostermiyorlarki.
Ozeti bitirdik, tuyolarida.
Ama fragmanda sadece olum var. BUnun hakkinda ancak konusulur.
Aslinda Yilmaz oluyormu sorulari sormakla haklilar.
Ama yinede biraz fazla oldu:good:
ewt ya ölmez resimde öle görünüoo çok soal cnm
arkadslarım bu sahne doktorun müdahale etmeden önceki sahnede olabilir..belki bu ilk sahnelerdir..yılmaz sonra fenalık geçiremez mi.bence bu resimlere aldanmayalım..cumayı bekleyelim..
SİDAL86_FB
09-05-07, 17:14
bence biz kendimizi hazırlayalım her sonuca...yane ya yaşıyo ya da diğer taraf elifin yanına gitti...ama bana kalırsa bir ölüm olyu..gibi handa olabilir..
ya arkadaslarr baska konu yokmuuu hep yilmaz ölüyomu ölmüyomuu hepp ölümlen ilgili konusuyoruzz baska konulara girelim yaaa...
meselaa yilmazz uyaniyoo filizlenn yumos oluyolarr asli duyuyoo falann bu konularr daha eylendiriciii:)
yilmazzz ölmüyorrrrr
doğru söze ne denir ya bırakalım artık yılmazın ölmesini
aslı filizle yılmazı öyle görünce bayağı bir bozulıcaktır onun o halini nasıl merakla bekliyorum anlatamam belki pembe bir dünyada yaşayan iyilik meleğinin gözü açılır birazda olsa...
canım filizn kıyafeti değişik yani yılmaz ölüm döşeğindeyken filiz kıyafet değiştirebilir mi sence?
bak ben ona hiç dikkat etmemiştim..dediğin dogru olabilir..ne bilim herkes bir sey söylüyor...ama insallah dediğin gibidir...bu bölümü iyi bir sekilde atlatalım başka bir sey istemiyorum..yılmazın ölmediğini göriyim..artık ne olursa olsun..(tabi filize bir sey olmasın da)
handanda ölmüş olabilir yanı bu bebek olayını bırtek bılen o gerçi cemde bılıo ama o solemez bebek olayını bıraz daha uzatmak için handanı öldürmüş olabılırler
arkadaşım bu söylediğini daha öncede söylediler ama bana pek mantıklı gelmedi yani handan hanımın cenazesinde aynalı ali ve salih en önde ortada ne ömer var ne başka kimse yani yılmaz öliceğine handan hanım ölsünde bu sahnelerde benim aklımı karıştırıyo o yüzden handan hanımdır diyemiyorum...
modest2000
09-05-07, 17:24
Arkadaşlar
bebek kaç aylık olmuştu sahi?Ben hesaplayamadım:img-wink:
Bugün forum tarihi günlerinden birini yaşıyor .Sabahtan beri yazılanlar 50 sayfayı geçti.Cuma'ya kadar yeni başlık açılır herhalde.
Sevgili Hasan'a Allah sabır ve kolaylık versin.
_CALIKUSU_
09-05-07, 17:26
mezarlık zincirlikuyudaydı kesin handan kocasının yanına gömülüyordur bye herhalde yılmaz ölse babasının yanına gömerlerdi :img-wink: gazi mahallesindeki biride zincirlikuyuya gömülemeyeceği için bu kesin handan dır. :img-hyste
Yorumunu okuyunca koptum :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Cok dogru bir konuya parmak basmissin :img-yes:
Kesinlikle katiliyorum
Yilmaz ölmüs olamaz (bende amma dönek ciktim bugün:img-hyste )
Bugün forum tarihi günlerinden birini yaşıyor .Sabahtan beri yazılanlar 50 sayfayı geçti.Cuma'ya kadar yeni başlık açılır herhalde.
Sevgili Hasan'a Allah sabır ve kolaylık versin.
Hepside ayni tur mesajlar. Boyle birsey gorulmemis:img-hyste
Vallah dedigin gibi. Kolay gelsin modum:img-wink:
off sonunda işten fırsat buldukta biraz forma gelebildik:img-wink:
vallla fragmandan anladiğim kadariyla yılmaz ameliyetdan sonra yogun bakıma
aliniyor ve orda kalbi duruyor haliyle herkes buna şahit oluyor:sad53:
doktor yılmazın öldüğünü söyleyince kapıda bekleyen filzin israrlari sonucunda
tekrar deneyerek yılmaz hayata döndürülüyor:img-wink: belki bu sayece filize
kızgın olanlar biraz daha yatişir
bu