PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 20

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

ferman336
09-05-07, 18:21
Herkese merhaba,

Siteye yeni üye oldum ama bu sizi tanımıyorum anlamına gelmiyor, bugune kadar yoğunluktan sadece üye olmadan okuyordum yorumlarınızı ama birtürlü fırsat bulupta üye bile olamamıştım:) Sevgili Ferman abimizin ilanını okuyunca artık dayanamadım koptum ve camide dağıtılacak helva için görev almayı kendime borç bildim:) Şaka bi yana bende çoğu arkadaş gibi bunun bir hayal olduğuna eminim. Ama aklıma kırktane şeyde gelmiyo değil.Acaba diyorum Cem'in annesimi dayanamadı ve intehar etti malum kadının kimsesi yok Gazi mahalleside herkesi sever ya onunda cenazesini kaldırıyo olabilirler, giderkende mirası Filiz'e ve mahalleye bıraktıysa ağlanmazmı ayol okadar:) tamam kabul abarttım.Filiz'i çok seviyorum Yılmaz'cı ve Filiz'ciler olarak 2ye ayrılmış olmanız bazen foruma güzel renkler katıyo yorumlarınızı okurken kendi halime gülüyorum herkese hakveren biri olarak ama ne olursa olsun Filiz'imin gözyaşlarına kıyamıyorum ben.
Tüm site sakinlerine ii akşamlar dilerim.Ben hep buralardayım ve tüm yorumlarınızı okuyorum kızlar şiirleriniz süper oluyor:)

gel sevgili selin herkese ihtiyacımız var walla.:) kalabalık cenaze iyidir derler hem...herkes bir ucundan tutsa 2 dakkada veririz toprağa olur biter yaw:good:

FurkAn1905
09-05-07, 18:22
Ewet bencede Hayal ama bence bu hayali yılmaz görüyor...onları gördükten sonra gözlerinden yaş gelicek ve kalbi atmaya başlıcak olabilir...aynısı ömerede olmustu hatırlarsanız eskiyi hatırladı gözlerinden yaş geldi ve kalbi atmaya başladı neden olmasın:img-yes: Benim tahminimce yılmaz görücek o rüyayı:img-wink:

arzuinan
09-05-07, 18:24
Şimdi Avşar yapımı aradım.Telefona bir bayan çıktı .Beni bekletti sonra bir bey çıktı telefona .Fragman şu an tv de dönüyor dedim.Biz Yılmaz'ın ölmeyeceğini biliyoruz.Başka birisimi ölecek , yoksa hayal mi dedim.
Telefondaki bey evet hayal dedi.Kimin hayali dedim. Filiz'in gördüğü hayal dedi.Yılmaz'ı o şekilde görünce hayal , rüya görüyormuş.

seni tebrik ediyorum arkadaşım. Allah seni inandırsın benimde aklıma geldi ama cesaret edemedim. :icon_whis medeni cesaretinden dolayı ve bizimle paylaştıuğın için teşekkür ediyorum. Kimsenin ölmemiş olduğunu rahatlıyla sakin sakin Cuma akşamını bekleyebilirim. ama izlerken yanıma 1 kutu selpak almayı unutmasam iyi olur :img-wink:

Buket_TY
09-05-07, 18:25
aksam yemegimi yedim geldim ve forumda baya bir ilerleme olmus:img-wink:
artik cogumuz hayal olduguna inaniyoruz.
Sevgili Ferman abi, dua'yi ben okuyabilirmiyim?:img-wink:
Boyle birsey olur:
Insallah obur tarafda cocugun senden oldugunu ogrenirsin:img-hyste

sevdam...
09-05-07, 18:27
benim verdigin haber icin saol gercektende sirtimdan bir yük kaldi...
bu arada türküyü söyleyen anynur dogan sanirsam...bu türküyü taniyan bana özel msj cekerseniz cok sevinirim...

ferman336
09-05-07, 18:29
aman ferman abii yapma etmee yahuuu:):)
simdii yine ölüyomuu yoksaa yilmaz ölüyooo yorrumlarii gelmeye baslarrr:img-hyste yangina körrüklen gitmeee:img-hyste :)

yahu yeşimcancım sabahtan beri tüyoları ve forumu bilen herkes yılmaz ölmüyor diye bağırıyor giren çıkan yılmaz ölüyor mu diye soruyor yahu :) baktım öyle olmuyor ben de ters manyel veriyorum:img-hyste sen de gel cenazeye kalabalık olacak baya bi helva dağıtırsın sevabına:img-hyste

SBR
09-05-07, 18:29
evet arkadaşlar herkese tekrar merhaba görüyorum ki forum bir basamak yukarı atlamış sonunda arkadaşlarımız şimdilik yılmazın ölmediğine inandılar gibi:img-hyste artık yeni gündem maddesi o rüya yada kabus artık ne ise onu kimin gördüğü vallahi işimiz zor hadi size kolay gelsin:happy0064

ferman336
09-05-07, 18:30
aksam yemegimi yedim geldim ve forumda baya bir ilerleme olmus:img-wink:
artik cogumuz hayal olduguna inaniyoruz.
Sevgili Ferman abi, dua'yi ben okuyabilirmiyim?:img-wink:
Boyle birsey olur:
Insallah obur tarafda cocugun senden oldugunu ogrenirsin:img-hyste

heh he :) okuyabilirsin tabi buketcim de böyle bir duayla bizim yılmazın sorgu melekleriyle arası pek hoş olmaz yahu...:img-hyste şöyle hani dine uygun bişiler de eklesen peşine diyorum:happy0064

hildaxx
09-05-07, 18:31
Şimdi Avşar yapımı aradım.Telefona bir bayan çıktı .Beni bekletti sonra bir bey çıktı telefona .Fragman şu an tv de dönüyor dedim.Biz Yılmaz'ın ölmeyeceğini biliyoruz.Başka birisimi ölecek , yoksa hayal mi dedim.
Telefondaki bey evet hayal dedi.Kimin hayali dedim. Filiz'in gördüğü hayal dedi.Yılmaz'ı o şekilde görünce hayal , rüya görüyormuş.

Ben bu kısma hiç yorum yapmayanlardan biriyim.Ama diziyi de başladığı günden beri izleyenlerdenim.Bugun fragmanı izleyince elimden olmadan sayfaya bakma ihtiyacı duydum.Herkes bunun bir rüya olduğunu falan söylemiş,ki çok yüksek ihtimal böyledir.Size yine de Haziran Gecesi'nin akibetini hatırlatırım.2 sezon mutlu son için diziyi izlemişken fianl bölümünde gayette başrolü öldürmek cesaretinde bulundular.Şimdi umarım aynı durum burada da yaşanmaz.:icon_sorr

tolgahuzur1
09-05-07, 18:32
yahu yeşimcancım sabahtan beri tüyoları ve forumu bilen herkes yılmaz ölmüyor diye bağırıyor giren çıkan yılmaz ölüyor mu diye soruyor yahu :) baktım öyle olmuyor ben de ters manyel veriyorum:img-hyste sen de gel cenazeye kalabalık olacak baya bi helva dağıtırsın sevabına:img-hyste

HEEEHAAA:img-hyste yahu abi beni unuttun..:) bende yılmazın naşını taşımak istiyorum..:img-hyste emeği çok bizde :) cidden yahu sıktı bu konu yani.. yani sabah girdim aynı akşam girdim aynı .. sılmadınız mı hiç yahu..:icon_whis ölsede kurtulsak bari..:img-hyste sizde rahat edin..:img-hyste

Buket_TY
09-05-07, 18:33
ya arkadaslar ölenler arasinda bi sürü isim gecti
filizin bebegide olabilir

Sevgili Ihlamurlar_alt
artik kesinlesmis,
Kimse olmuyor(bu dizide yani)
Bir onceki sayfada nedeni yaziyor:img-yes:

denizim_
09-05-07, 18:33
Bendeki bu tum mesajlari okuma hastaligi yuzunden neredeyse iki saati ekran karsisinda gecirdim. Mesajlarin hemen tumunun ayni soruyu sormasi da cabasi.
Ben de tuyolari onceden alan arkadaslar gibi bunun bir kabus oldugunu saniyorum. Herkesi meraklandirmayi basarmislar ama biraz da abartmislar bana kalirsa. Umarim fragmana harcadiklari emegi bolumun tamamina da yaymislardir. Hem oyunculuk, hem replikler acisindan iddiali bir bolum olmasini diliyorum bunca yavan bolumden sonra. (Filiz'in israriyla Yilmaz'in yeniden hayata dondurulmesi kismini es geciyorum mecburen. Bir de tesaduf bu ya gittikleri tum hastanelerde yogun bakimda olan, hatta olmek uzere olan hastalari gayet guzel disaridan seyredebiliyorlar. Iceri girip, doktorlara bile mudahale ettikleri oluyor. Aynali'nin deyimiyle "enteresan")

Aslinda bugunun ilk mesajlarinda daha hos bir tartisma vardi. Yilmaz'in bebegi kabullenisi ile ilgili. Bana bu nedense o kadar da tuhaf gelmiyor. Yilmaz'in simdiye kadar cizilen karakterine biraz ters oldugu dogru ama adam aylardir aci cekiyor, Filiz'siz mutlu olamadigini, olamayacagini goruyor. O arada olumden de donuyor ve hayatin nasil da pamuk ipligine bagli oldugunu bir kere daha anliyor. Bunlarin ustune artik kurallari, prensipleri bir kenara birakip, hayatini istedigi gibi yonlendirmeyi secemez mi? Ne olursa olsun sevdigi ile birlikte olmayi. Karakterinden taviz vermemek adina tum omrunu hic de istemedigi bir sekilde gecirmesi bana cok daha mantiksiz geliyor. Asil onu anlamakta zorluk cekiyorum. Ustelik Omer de benzer bir degisim gostermedi mi? O da olumden dondukten sonra hayata tavrini cok degistirdi. Yilmaz'in da bebegin kendinden olmadigini dusunmesine ragmen Filiz'i istemesine bir de bu gozle bakin derim. Bir de biz olaylara mantigimizla yaklasarak boyle bir durumun kabul edilemez oldugunu soyluyoruz. Oysa hayatboyu, hele de isin icinde ask olunca, mantiga hic sigmayacak o kadar cok sey yapilabiliyor ki! Haa, askin siddeti azaldiktan sonra pismanliklar olur mu, taraflar bunu birbirinin kafasina kakar mi, o konuda yorum yapmak zor.

cemotara
09-05-07, 18:34
Herkese merhabalar;
Yahu foruma ne olmuş böyle almış başını gitmiş herkes yılmaz öldümü diyor ama allahtan ölmediğini biliyorum ama bildiğim halde yinede fragmanı izleyince çok kötü oldum nasıl bir fragman hazırlamışlar böyle dehşetti ve filiz yine hep ağlıyordu
Birde şiirle türküde birbirine uymuş şiir çok güzeldi tabi Tubada bülent ve sinan kadar olmasada yinede çok güzel okumuş ben çok beğendim
Bu bölüm muhteşem olacağı kesin kesinlikle reytingler tavan yapacak zaten çok iyi reytingi vardı şimdi dahada artacaktır

sevdam...
09-05-07, 18:35
8-Sevgili Benim avsar filmi aramis ve ruya oldugunu boylece kanitladi:img-wink:
saol sevgili benim

evet iste buna cvp falan verme hakkim yok...neyse yilmaz ölmüyorsa senaristleri tebrik etmek lazim gercektende...ha bide böyle güzel siir ler yazdigi icin Serdar Oguza cok tesekkür ediyorum...siirleri muhtesem filiz tabi yilmazla ömer kadar olmasada güzel söylemis...

Buket_TY
09-05-07, 18:36
Bendeki bu tum mesajlari okuma hastaligi yuzunden neredeyse iki saati ekran karsisinda gecirdim. Mesajlarin hemen tumunun ayni soruyu sormasi da cabasi.
Ben de tuyolari onceden alan arkadaslar gibi bunun bir kabus oldugunu saniyorum. Herkesi meraklandirmayi basarmislar ama biraz da abartmislar bana kalirsa. Umarim fragmana harcadiklari emegi bolumun tamamina da yaymislardir. Hem oyunculuk, hem replikler acisindan iddiali bir bolum olmasini diliyorum bunca yavan bolumden sonra. (Filiz'in israriyla Yilmaz'in yeniden hayata dondurulmesi kismini es geciyorum mecburen. Bir de tesaduf bu ya gittikleri tum hastanelerde yogun bakimda olan, hatta olmek uzere olan hastalari gayet guzel disaridan seyredebiliyorlar. Iceri girip, doktorlara bile mudahale ettikleri oluyor. Aynali'nin deyimiyle "enteresan")

Aslinda bugunun ilk mesajlarinda daha hos bir tartisma vardi. Yilmaz'in bebegi kabullenisi ile ilgili. Bana bu nedense o kadar da tuhaf gelmiyor. Yilmaz'in simdiye kadar cizilen karakterine biraz ters oldugu dogru ama adam aylardir aci cekiyor, Filiz'siz mutlu olamadigini, olamayacagini goruyor. O arada olumden de donuyor ve hayatin nasil da pamuk ipligine bagli oldugunu bir kere daha anliyor. Bunlarin ustune artik kurallari, prensipleri bir kenara birakip, hayatini istedigi gibi yonlendirmeyi secemez mi? Ne olursa olsun sevdigi ile birlikte olmayi. Karakterinden taviz vermemek adina tum omrunu hic de istemedigi bir sekilde gecirmesi bana cok daha mantiksiz geliyor. Asil onu anlamakta zorluk cekiyorum. Ustelik Omer de benzer bir degisim gostermedi mi? O da olumden dondukten sonra hayata tavrini cok degistirdi. Yilmaz'in da bebegin kendinden olmadigini dusunmesine ragmen Filiz'i istemesine bir de bu gozle bakin derim. Bir de biz olaylara mantigimizla yaklasarak boyle bir durumun kabul edilemez oldugunu soyluyoruz. Oysa hayatboyu, hele de isin icinde ask olunca, mantiga hic sigmayacak o kadar cok sey yapilabiliyor ki! Haa, askin siddeti azaldiktan sonra pismanliklar olur mu, taraflar bunu birbirinin kafasina kakar mi, o konuda yorum yapmak zor.

Zaten bu hic tuhaf birsey degil sevgili Denizim.
Yani seviyorsan neden olmasinki....

Sevgili Ferman abi,
sen iste ben dinle ilgili seylerde katarim.
Ama yeterki bir yerde bebegi ogrensin:img-hyste

benim
09-05-07, 18:38
seni tebrik ediyorum arkadaşım. Allah seni inandırsın benimde aklıma geldi ama cesaret edemedim. :icon_whis medeni cesaretinden dolayı ve bizimle paylaştıuğın için teşekkür ediyorum. Kimsenin ölmemiş olduğunu rahatlıyla sakin sakin Cuma akşamını bekleyebilirim. ama izlerken yanıma 1 kutu selpak almayı unutmasam iyi olur :img-wink:

Valla baktım bu işin içinden çıkılmayacak.Yılmaz'ın ölmeyeceğini bilsekte herkesin kafasında yine soru işaretleri vardı.Nasıl tepki vereceklerini bilmediğimden ararken çekindim doğrusu.Aslında ben birşeyler sormasam adamın cevap verceği yoktu.İnşallah doğrudur dedikleri..

BERNA
09-05-07, 18:39
1- YILMAZ ÖLÜYOR MU? (bu soruyu yeni foruma girecekler için)
Oho oho olmuyorsa bile biz cenazesini bile duzenledik forumcak ;)

2- filiz hangi kasla göz arasinda milleti uyutup solugu yilmazin yaninda aliyor?
O yapar mi yapar valla, kalabalik doktordan detayli bilgi alirken aradan siyriliyordur, ee ne de olsa doktorlari yeniden harekete gecirecek kudrette ;)

3- asli kiz buna nasil izin veriyor?
Asli'nin farkinda oldugunu sanmiyorum.

4- sizce asli ve mualla hastane kapisinda nöbet tutarlar mi filiz girmesin diye?
Yok canim o kadar da degil, sonucta Asli nedense hicbirseyden de suphelenmiyor zaten.

5- mahalleli acidan filizin karnini görebilecek mi?
Tabi ki hayir ama gorseler de otomatikman Cem'den oldugunu dusunecekler cunku Filiz'in niye evlenmeye kalktigini bir tek Ceyda ve Yilmaz biliyor. Mahalleli Yilmaz'in uydusu oldugu icin ayni sekilde dusunmemeleri icin hicbir sebep yok ;)

6- feride yilmazin durumundan habersiz mi, kendisi yok?
Bence ona da haber verildigi saniliyordur, hani Omer'e de bir haber veren olmamisti ya nasil olsa arayan olmustur diye dusunulup ;)

7- ömer yeni kankasini birakip nereye gitti ondan da haber yok?
Bence hastanededir de yogun bakimin oraya girmemistir yeterince kalabalik var diye.

8- handan bu olanlar karsisinda yilmaza minnettar olacak mi?
Valla bence kurtarmaya gittiginden beri minnettar ama pasiflik hastaligina tutuldugu icin hicbirsey soylemiyor, malum senaristlerimiz Cem Akman'a ask replikleri yazmakla mesguldular.

9- görünen cenaze kimin cenazesi yoksa yilmaz öldü diye söyletip de sonradan geri mi gelecek?
Bu diziden artik herseyi bekliyorum ;) Saka bir tarafa kimsenin oldugunu sanmiyorum.

10- filizin yilmaza söyleyebilecegi bir iki replik yazabilir misiniz?
'Bizi yalniz birakmayacagini biliyordum' (Filiz Yilmaz'in baygin halde cocugu duydugundan emindir tekrar soylemeye gerek duymaz)

11- cemin hapshane ve nevzatin yeni günlügü sizce nasildir?
Cem gercekten de Filiz'e olan askini hapishanede sayfalara dokerken gosterilirse hic sasirmam, senaristlerin sevgilisi Cem cunku en cok onun hakkinda dusunuyorlar. Nevzat'in foyasi cabuk meydana cikiyormus sevinci kursaginda kalacak :img-yes:

ihlamurlar_alt
09-05-07, 18:42
tartisma baya uzadi kim öldü veya ölmedi
hic birrimizi tam atmina neler olacagini bilmiyoruz
artik cuma gününe kadar beklemek var sadece
arkadasin biri yilmazin ahstanedeki görüntülerini eklemisdi onlarin nerden bulmus acaba

ferman336
09-05-07, 18:44
HEEEHAAA:img-hyste yahu abi beni unuttun..:) bende yılmazın naşını taşımak istiyorum..:img-hyste emeği çok bizde :) cidden yahu sıktı bu konu yani.. yani sabah girdim aynı akşam girdim aynı .. sılmadınız mı hiç yahu..:icon_whis ölsede kurtulsak bari..:img-hyste sizde rahat edin..:img-hyste

unutur muyum tolgam sen,ben,matraka,kurşuni,filizim,yakup,arzu,gülbeşe ker falan 8 kollunun altındayız evelallah...daha fazla adama da ihtiyaç duyabiliriz yılmaz ağır bir adam sonuçta:img-hyste

damura
09-05-07, 18:49
unutur muyum tolgam sen,ben,matraka,kurşuni,filizim,yakup,arzu,gülbeşe ker falan 8 kollunun altındayız evelallah...daha fazla adama da ihtiyaç duyabiliriz yılmaz ağır bir adam sonuçta:img-hyste

Yahu Ihlamurlar fanları kafayı sırırdı fragman yüzünden
film yapımcıları kuyuya bi taş attı hepimiz delirdik:img-hyste
yahu yılmazı ben taşıycam ben taşıycam diye kavga
bile ederiz yakında:img-hyste :img-hyste

ferman336
09-05-07, 18:51

sevgili denizim benim savunduğum fikrin tersi olduğu için cevap vermek isterim.:) hayatımız tehlikeye girdiğinde aman boşver onu bunu kavanoz dipli dünya işte demeyiz biz insanlar...ölüm korkusuyla bizi biz yapan değerleri yerlebir edeceksek yaşayamayız.birşey olmasına gerek yok düşününce, aslında hepimizin hayatı pamuk ipliğine bağlı değil mi? burdan hareketle dünyanın boş olduğu,prensiplere takılmamak gerektiği biraz havada kalmaz mı?:good:

ferman336
09-05-07, 18:53
Yahu Ihlamurlar fanları kafayı sırırdı fragman yüzünden
film yapımcıları kuyuya bi taş attı hepimiz delirdik:img-hyste
yahu yılmazı ben taşıycam ben taşıycam diye kavga
bile ederiz yakında:img-hyste :img-hyste

damuracım biz kafayı yemedik yedirtildik :) bir de böyle bak olaya derim ben.:) e haliyle taşınacaksa yılmaz taşırız canım son görevden kaçacak halimiz yok:img-hyste

nisailayda
09-05-07, 18:54

Ferman kardeş bende taşıyacam acil sevaba ihtiyacım var:img-hyste

Hem Yılmazın sevabı çok (herkese yardım ediyor çocuk okutuyor vs vs )azıcık bizde faydalanalım değilmi?
ay ... kendimi ölü yiyicisi gibi hissettim ne kadar çıkarcıyım

damura
09-05-07, 18:57
bende öyle diyorum zaten yapımcılar kuyuya taş attı
hep birlikte delirttiler bizi:img-hyste ahh yılmaz ahhh
ne kadar severdik seni artık ölde kurtulalım diyoruz
ne hale getirdiler izleyiciyi:img-hyste

cemotara
09-05-07, 18:59
Baya bir tüyolarda gelmiş yani güzel bölümler olacak ama ençok şaşırdığım tüyo yılmazın gerçeği öğrenmeden filizle barışması yani filizi bebeğiyle beraber kabul ediyor hemde cemin çocuğu zannederek valla ben yılmazın böyle şeyi asla kabul edeceğini zannetmiyordum yani karakteri buna müsait değil neyse izleyip göreceğiz

ferman336
09-05-07, 19:00
Ferman kardeş bende taşıyacam acil sevaba ihtiyacım var:img-hyste

Hem Yılmazın sevabı çok (herkese yardım ediyor çocuk okutuyor vs vs )azıcık bizde faydalanalım değilmi?
ay ... kendimi ölü yiyicisi gibi hissettim ne kadar çıkarcıyım

ne demek herkese açık bizim 8 kollumuz yahu :) sırayla taşırız işte yoksa omuzumuz kopar yaw:) de şu acil sevap işini çözemedim :) onun için acil bir dilekçe falan yollasan yukarıya :img-hyste
neyse herkese iyi akşamlar ps3 zamanım gelmiş benim.kalın sağlıcakla:good:

hildaxx
09-05-07, 19:00
katılıorum bende inanmıorum ölcene ama dizinin sonu gelmişken illada mutlu sonla bitirmeliyiz die düşünmemişte olabilirlerr elif pat die çıktı yılmaz nie olmasın ama olmicakmiş:D

Elif'in çıkışı başka şeylere bağlıydı yani Yılmaz'la aynı durumda sayılmaz tabiki.Ama mutlu son şartı elbette yok.Olmıycağını da Avşar Film söylemiş elimiz mahkum inanacağız,ama hatırlıyorum da Hg de de bunu yalanlamışlardı hatta o gün çıkan tüm gazetelerde başka bir konu yazarken finalde direk başrolü öldürdüler.O yüzden bu tarz şeylere pek güvenmiyorum.Ama bunca zamandır da Filiz-Yılmaz mutluluğu izlemek için bekleyen kişilere yapılacak haksızlığa da bu durumda tahammül edemem.

ismailsurucu
09-05-07, 19:01
ben başka bir konuya değinmek istiyorum.dizinin sonuna geliyoruz.şurda kaldı sekiz bölüm.senaristler bu saatten sonra neyin kaygısı peşindeler.reytinglerde bundan sonra değişen herhangi bir durum olmıyacağına göre bundan sonraki bölümleri insanlara koltuklarında rahat rahat televizyon izlettirseler olmazmı.insanları neden gererlerki.

gulum15
09-05-07, 19:10
slm arkadaslar ....
daha yeni girebildim arkadaslar tuyo iyonuz birisi banada anlattabilir mi tuyolari
lutfen cunki cok merak ediyorum insallah olmez yilmazim insd ruyadir insallah

nisailayda
09-05-07, 19:10
sevgili denizim benim savunduğum fikrin tersi olduğu için cevap vermek isterim.:) hayatımız tehlikeye girdiğinde aman boşver onu bunu kavanoz dipli dünya işte demeyiz biz insanlar...ölüm korkusuyla bizi biz yapan değerleri yerlebir edeceksek yaşayamayız.birşey olmasına gerek yok düşününce, aslında hepimizin hayatı pamuk ipliğine bağlı değil mi? burdan hareketle dünyanın boş olduğu,prensiplere takılmamak gerektiği biraz havada kalmaz mı?:good:

Sevgili ferman denizimin yazdıklarını tekrar tekrar okudum tam anlamıyla düşüncelerine katılıyorum.Sana çok basma kalıp gibi gelebilir ancak insan hayata sadece bir defa geliyor .Ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseden ler kendilerine geldiklerinde ilk olarak kendileri ve sevdikleri için yaşamaya çalışıyorlar.Neleri kaybetmek üzere olduklarını görüyorlar .Bazen bizibiz yapan değerlerin gerçekten bizemi ait yoksa toplum tarafından üzerimize biçilmiş davranışların olup olmadığını bilemiyoruz...aslında haklısın hepimizin hayatı pamuk ipliğine bağlı..heran her yerde ölüm var belki o nedenle sevgimize sevenlerimize sahip çıkmak gerek diye düşünüyorum

cemotara
09-05-07, 19:27
Şimdi tüyolara göre olaylar şöyle gerçekleşecek galiba yılmazı hemen ameliyata alacaklar ve kurtarmaya çalışacaklar fakat başarılı olamayacak doktor ve dışarıya çıkıp hastanın öldüğünü söyleyecek herkes tabiki yıkılacak filiz bunu bir türlü kabul etmeyecek ve doktora onu yaşatmalısınız diye yalvaracak doktorda yeniden deneyecek ama yine olmayacak ve son bir kez daha deneyecek doktor ve yılmaz sonunda hayata dönecek.
Bu sahneyi çok merak ediyorum kesin bu sahnede ağlayacağım
sonra yılmaz kendine gelecek herkes rahatlıyacak sonra filizle yılmaz arasında konuşma geçicek ve barışacaklar galiba bu sahneninde çok duygusal olacağı kesin sonra aslı meselesini konuşurlerken aslı bunları duyucak ve kıskanacak ve hastaneyi terkedecektir.Buraya kadar tamamda yılmaz hala bebeği nasıl öğrenmedi anlamadım yani filiz niye söylemedi ki herhalde fırsat olmadı doktor ve diğerleri gelmiş olabilir sonra söylemeye karar vermiştir bu seferde aslının hastalığını öğrenip söylemiyor herhalde

yelda92
09-05-07, 19:32
Sevgili ferman denizimin yazdıklarını tekrar tekrar okudum tam anlamıyla düşüncelerine katılıyorum.Sana çok basma kalıp gibi gelebilir ancak insan hayata sadece bir defa geliyor .Ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseden ler kendilerine geldiklerinde ilk olarak kendileri ve sevdikleri için yaşamaya çalışıyorlar.Neleri kaybetmek üzere olduklarını görüyorlar .Bazen bizibiz yapan değerlerin gerçekten bizemi ait yoksa toplum tarafından üzerimize biçilmiş davranışların olup olmadığını bilemiyoruz...aslında haklısın hepimizin hayatı pamuk ipliğine bağlı..heran her yerde ölüm var belki o nedenle sevgimize sevenlerimize sahip çıkmak gerek diye düşünüyorum

bende kesinlikle sana katılıyorum yılmaz bence kalbi durduğu an sevdiklerinin o ölünce ne acılar çekceğini görücek ve onları ne kadarda çok sevdiğini anlıcak filizi cemden bir bebeği olduğunu sanmasına rağmen ona nasılda deli gibi aşık olduğunu anlıcak ve aşkının o kadar büyük olduğunu anlıcakki sırf filizini bir saniye bile olsa görebilmek için tüm gücünü toplıycak ve doktorları bile şaşırtacak şekilde hayata dönecek

ve dizinin kalan son bölümleri filiz yılmaz ve karakedi aslı çevresinde dönecek yılmazölümün ne menem bi şey olduğunu anlıcakk ve aslıyı kurtarmak için çabalıcak ve onu vicdanı yüzünden terkedemicek filiz ve yılmaz acı çekecekler filiz aslının hastalığını öğrenecek oda çok üzülcek ve ölecek birinin mutluluğunu elinden alıcak kadar vicdansız bir insan olmadığı için yılmaz ve aslının evliliğne göz yumucak sora yılmaz bebeği öğrencek dayanımıcak ve filize aslıdan gizli gizli yanaşıcak filizde dayanamıycak öpüşçekler bir bebeğimiz var yılmaz diyecek filiz sarılcaklar filiz ama aslı var o ölücek biz birlikte olmayız ona bunu yapamyız diycek ve iki sevgili çaresiz hallerine ağlıycaklar ve tüm bunları aslı görücek ve yaşama sevincini kayedicek iki aşığın arasına girdğini anlıcak üstlik birde bir bebeği babasından ayırılabiliceğini düşüncesi gelicek aklına ve diycekki kendi kendine artık benim için ölüm vakti geldi dicek ve maeliyatta hiç direnç göstermiyerek resmen ölcek sora filizle yılmaz kavuşcak ve

-----------------------MUTLU SON-------------------------------
----------------------THE END:)----------------------------

cemotara
09-05-07, 19:38
Devamında da yılmaz aslıyla ayrılmak isteyecek ama aslı ameliyatdan önce benimle evlen diyecek yılmazda ne yapacağını şaşıracaktır sonra filizle konuşur filizde aslının hastalığını bildiği için çok üzülecektir ve yılmaza onu bırakmamasını söyleyecektir ve tekrar ayrılacaktır sonra düğün hazırlıkları başlar aslı çok mutludur sonra tam düğün günü aslı filizin yılmazdan hamile olduğunu öğrenir ve yıkılır sonrada bebek için yılmazla evlenmekten vazgeçer ve diziden ya ölerek yada iyileşip ispanya ya giderek ayrılır ve bizimkiler sonunda birleşirler ve güzel bölümler izleriz ama finalde kesin cem çıkacak ortaya ondan sonra herşey senaristlere kaldı ya mutlu son yapacaklar güzel bir düğünle ve çocuklarıyla ceminde ekarte edeceklerdir yada mutsuz son yapıp cem düğünü basacak ve filizle yılmazı öldürecektir sonra ikisinide ıhlamur ağacının altına gömerler ve mutsuz son inş. mutlu sonla biter yoksa çok yazık olur ve çok sinir olurum

_hayal_
09-05-07, 20:13
selam arkadslar,
yilmazin filizi baskasindan hamlil kaldigini dusunerek yinede kabul ettigi için ayiplamissiniz, oysa daha once salih fahiyeyi ayni sekilde kabullenmisti. ha diyeceksiniz ki aynisey degil, cemil yoktu ortalikta, hem salih aldatildigini dusunmedi. evet ama sevgiden bahsediyoruz, iki kisi bir birini olesiye seviyorsa, yilmazin yaptigi yada daha dogrusu yapacagi bu fedakarlik çok anlasilir. filizi seviyor, ortada masum bir bebek vede yilmazin sandigi gibi canavar bir cem var, filizi ortada birakmak istememesi onu cocugu ile birlikte kabul edip yeni bir hayat krma istemesi bence ayakta alkislanacak bir hareket vede gurursuzluk degil. ben salihi dizinin en buyuk asigi olarak goruyordum, onun "baskasnin cocugunu" kendi oglu gibi sevmesini sevdigi kadinin oglunu kendi parçasi gibi sahiplendi, aynisi ilmazda yapabilir.
bence boyle bakin bu konuya.

delfin23
09-05-07, 20:15
Ömer Feridenin kararını duyunca nasıl tepki verecek çok merak ediyorum eminim yıkılacaktır Ömerin hüzünlü sahnelerini bol bol izliyecegiz Feride Filize benzemeye başladı kısacası tutarsız olmaya başladı.Feridenin bunu niçin yaptıgını anlasamda Ömere yaptıgı şey gerçekten çok kötü Feride Nevzatın gerçek yüzünü gördükten sonra Ömere kendisini nasıl affetirecek çok merak ediyorum

hüznün geceleri
09-05-07, 20:25
filiz yılmazı affetmesin dedik.biz izleyiciler bile affetmiyecektik.affetmesi için çok büyük bir şey yapması gerekir dedik yılmazın.al bize işte yılmaz ne yaptı.zaten filizle yılmazı yan yana görünce akan sular duruyor ama.şimdide içimizi kan ağlatacaklar

delfin23
09-05-07, 20:27
Buraya kadar tamamda yılmaz hala bebeği nasıl öğrenmedi anlamadım yani filiz niye söylemedi ki herhalde fırsat olmadı doktor ve diğerleri gelmiş olabilir sonra söylemeye karar vermiştir bu seferde aslının hastalığını öğrenip söylemiyor herhalde

Açıkçası Filizin çocugu söylemeye pek niyeti yok. Filiz hanımın bahane üretmekte üstüne yok şimdide kesin Aslının hastalıgını bahane eder.Artık çocuk büyüyüp Yılmaza benzemeye başladıgı zaman Yılmaz herhalde anlar çocugun kendisinden oldugunu

hüznün geceleri
09-05-07, 20:34
ama yılmazda az hata etmedi.filizde affetmemeli dicem ama diyemiyorum.yılmaz o haldeyken.

delfin23
09-05-07, 20:36
Handan hanımın Yılmaza yaklaşımı nasıl olacak acaba bu olaylardan sonra hastaneye gidip Yılmaza Filizi kurtardıgı için teşekkür edip daha önce yaptıkları için özür dileyecekmi tabi özür dilerken bebekle ilgili gerçeyi söylese çok iyi olur çünkü Filiz hanımın söylemeye pek niyeti yok

delfin23
09-05-07, 20:37
ama yılmazda az hata etmedi.filizde affetmemeli dicem ama diyemiyorum.yılmaz o haldeyken.

Açıkçası Yılmazın hataları Filizin hataları yanında hiç kalır.Filiz hanım yürüyen felaket neye dokunsa mahvediyor

(BuRcUu)
09-05-07, 20:41
Fraqmandaki mezarLık sahnesii diLerim rüyadır..
Burda da bahsediLmiş zaten.. YıLmaz iLe FiLiz'in kavuşmasıı qerekirken..
Bu sonu yok etmezLer umarım.. O kdr biraraya qeLmeLerini bekLedik.. Ve diLerim sonuda bekLediğimiz qibi oLur.. Eğer o rüya değiLse ve YıLmaz öLürse çok ama çok saçma oLucak.. !

hüznün geceleri
09-05-07, 20:41
handan yılmazı çoktan kabullenmişti ama filiz kırgındı.filizle yılmaz tam birleşti derken aileler çıktı piyasaya.sonra handanla ömer kabul ettiler yılmazı öğrendiler bu seferde bizim aşıklar küsüştü.küsüşmede tam küsüşme.ne bitmez çileleri varmış yahu bunların

hüznün geceleri
09-05-07, 20:43
yok delfin.ben öyle düşünmüyorum.yılmaz sevdiği kadından şüphe etti.filizin deyimiyle namusundan şüphelendi.
öyle dimi ama

hüznün geceleri
09-05-07, 20:45
burdan serdar oğuzuda tebrik etmek lazım.
içli içli nasılda şiir yazıyor.hele bu haftaki.insanı mahvetti
helal olsun ona

hüznün geceleri
09-05-07, 20:46
tabi özürdilicek.
yılmaz o haldeyken acaba neler düşünücek.ne gibi davranış gösterecek.bende bunu çok merak ediyorum

bego87
09-05-07, 20:47
Handan hanımın Yılmaza yaklaşımı nasıl olacak acaba bu olaylardan sonra hastaneye gidip Yılmaza Filizi kurtardıgı için teşekkür edip daha önce yaptıkları için özür dileyecekmi tabi özür dilerken bebekle ilgili gerçeyi söylese çok iyi olur çünkü Filiz hanımın söylemeye pek niyeti yok

özür dilemeyi bırak bence bebeği handan söylicek yılmaza .Çünkü filiz aslı olayından dolayı söyleyemicek...

-hobgoblin-
09-05-07, 20:48
arklar fragmanı sımıd ızledım fragmanda yılmazın kalbı duruodu.herkes ıste ameliyathanenın camına gelıo.mujgan aglıo aynalı fln aglıo.aslıyla filiz yanyana aglıolar.sonra mezarlık kazılıo fılız daha cok aglıodu ama bn aslıyı goremedım mezarlıgın orada.yalnız filiz super sıır okuo fragmanın arka fonunda

arklar yaaaaaaa yılmazım olmesın yaa eger yılmaz olurse yılmaz fancılar ızlemezkııııı:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

delfin23
09-05-07, 20:51
yok delfin.ben öyle düşünmüyorum.yılmaz sevdiği kadından şüphe etti.filizin deyimiyle namusundan şüphelendi.
öyle dimi ama

Yılmaz durduk yere Filizden şüphe etmedi nedenleri vardı.Handan hanımın getirdigi ropor Yılmazın böyle düşünmesine neden oldu.Bundan dolayı bu olayda ben Yılmazı çok fazla suçlamıyorum bu tamamen Handan hanımın suçu Filizde Yılmaza kendisinin suçsuz oldugunu kanıtlamaya bile çalışmadı. Ama Yılmaz Ömerin vurulmasında Filiz kendisini suçladıgında Filize suçsuzlugunu kanıtlamak için elinden ne geldiyse yaptı.Buda Yılmaz ve Filiz arasındaki fark bana göre bu ilişkide kimin daha çok mücadele ettigi belli kesinlikle Yılmaz

nisailayda
09-05-07, 20:54
Daha önceden konuşulmuştur belki ama ben Ömer ile feridenin ne olacağını merak ediyorum.
Bunca sevgi gösterisinden sonra Feride kalkarda bir yaşanmışlık fedakarlık var diye Nevzatı seçerse büyük hata yapar.Ona kalırsa ömerde feride için her türlü fedakarlığı yaptı sırf kız mutlu olsun diye nevzata göz yumdu kafasını toplaması için fırsat verdi ...aslında paşamın yakasını şanssızlıklar bir bıraksa neler yapar da feride için de sans işte:img-wink:

hüznün geceleri
09-05-07, 20:56
Yılmaz durduk yere Filizden şüphe etmedi nedenleri vardı.Handan hanımın getirdigi ropor Yılmazın böyle düşünmesine neden oldu.Bundan dolayı bu olayda ben Yılmazı çok fazla suçlamıyorum bu tamamen Handan hanımın suçu Filizde Yılmaza kendisinin suçsuz oldugunu kanıtlamaya bile çalışmadı. Ama Yılmaz Ömerin vurulmasında Filiz kendisini suçladıgında Filize suçsuzlugunu kanıtlamak için elinden ne geldiyse yaptı.Buda Yılmaz ve Filiz arasındaki fark bana göre bu ilişkide kimin daha çok mücadeele ettigi belli kesinlikle Yılmaz

sende haklısın delfin.
bende öyle düşündüm.aman ikisindede var.:img-yes:

delfin23
09-05-07, 21:02
Daha önceden konuşulmuştur belki ama ben Ömer ile feridenin ne olacağını merak ediyorum.
Bunca sevgi gösterisinden sonra Feride kalkarda bir yaşanmışlık fedakarlık var diye Nevzatı seçerse büyük hata yapar.Ona kalırsa ömerde feride için her türlü fedakarlığı yaptı sırf kız mutlu olsun diye nevzata göz yumdu kafasını toplaması için fırsat verdi ...aslında paşamın yakasını şanssızlıklar bir bıraksa neler yapar da feride için de sans işte:img-wink:

Bende Ömer ve Feride ilişkisini çok merak ediyorum açıkçası özelikle Ömerin ne tepki verecigini merak ediyorum.Ayrıca bende senin gibi Ömerin Ferideye karşı anlayışlı davrandıgını düşünüyorum hangi erkek sevdigi kadının eski nişanlısıyla vakit geçirmesine göz yumar.Başta biraz tepki verdi ama sonradan Feridenin geçmişini hatırlaması için Nevzatla görüşmesine ses çıkarmadı

yeşil_2
09-05-07, 21:04
arkadaşlar bu fragman çok kısaydı. acaba 2. fragman çıkar mı? izleyen var mı? varsa anlatsın lütfen?

denizim_
09-05-07, 21:16

Sevgili ferman,
Bu konuda siddetle Yilmaz'i elestirdigini biliyorum. Sanirim bu konuda bircok kisi de senin gibi dusunuyor. Benim anlatmaya calistigim prensiplere takilmamak degildi aslinda. Belki artik Yilmaz icin o konu prensip olmaktan bile cikmistir, onu demeye calistim. Ya da baska seyler bu konuyla ilgili prensiplerinin onune gecmistir. Omrunun sonuna kadar mutsuz ve pisman olacagini dusunuyorsa bazi seyleri degistirmeyi goze alabilir. Bizi biz yapan degerler dedigin dogdugumuz andan itibaren bizle olan seyler degil ki. Hepsi icinde yasadigimiz ailenin, cevrenin, kulturun ve gecmis deneyimlerin etkisiyle sekillenen seyler. Biz yasadigimiz surece de sekil almaya devam ediyorlar. Bu acidan Yilmaz'in sevdigi kadinin basina ne gelmis olursa olsun sevmekten vazgecememesi ve onunla bir yasami paylasmayi istemesi bana gayet normal geliyor.

Ote yandan illa Yilmaz'in davranislarina mantikli bir aciklama bulacaksak, belki de Yilmaz, Cem'in Filiz'i zorladigini dusunuyordur ki bence bu ihtimal taa en basta aklina gelmeliydi. Bir kez olsun niye Cem'le oldugunu Filiz'e sormaliydi. Filiz'e ilk inanmadigi zamanlarda yazmistim, ya Cem Filiz'e tecavuz ettiyse diye. O zamanda yine prensipler ugruna sevdigine sirt mi cevirmeliydi? Ya da belki Yilmaz tum bunlari dusunup, taa en bastan Filiz'i fazla kati bir sekilde reddettigi icin olaylarda kendi payinin da oldugunu dusunuyordur. Daha baska ihtimaller de olabilir. Yilmaz hislerini anlattiginda anlayacagiz gercekleri.

Haa, sadece mantikla bakacak olursak olup, bitenlere o zaman mesela ben Filiz'in yerinde olsam ne olursa olsun affedemem Yilmaz'i. Cocugumun babasi olarak kalir sadece. Bir zamanlar dediklerini, varsaydiklarini silemem sanirim aklimdan. Dedigim gibi sadece mantigimla bunu dusunurum ama olay gercekte basima gelse tepkimin ne olacagini ise hic bilemem.

tebessüm
09-05-07, 21:27
yaaa arkadaşlr ben daha yeni gördüm fragmanı vee şookolduum bu nee yaa?? biz mutlu son beklerken yılmazmı ölecek? sanırım inanılmaz saçmalyan senarstlermz bu kadar ilerye gidemezz!!' arkadaşlr bir bilgsi olan varmı burda birüsrü tiyo verldi bunun tersnde artı tiyoları geçtiiim bölw saçmalık olurmu????!!! lütfeen cvblayn bilgsi olan avrmı?? nedir bu fragman?

bego87
09-05-07, 21:29
yaaa arkadaşlr ben daha yeni gördüm fragmanı vee şookolduum bu nee yaa?? biz mutlu son beklerken yılmazmı ölecek? sanırım inanılmaz saçmalyan senarstlermz bu kadar ilerye gidemezz!!' arkadaşlr bir bilgsi olan varmı burda birüsrü tiyo verldi bunun tersnde artı tiyoları geçtiiim bölw saçmalık olurmu????!!! lütfeen cvblayn bilgsi olan avrmı?? nedir bu fragman?

yok tebessüm merak etme yılmazın öldüğü fln yok o filizin gördüğü bi kabus .Yani butun tuyolar dogru yılmaz yaşıyo:)

sude_19
09-05-07, 21:46
şu anda çok kötüyüm ağlıyorum fragmanı yeni görebildim allah'ım bu nasıl bir fragmandır, ilk kez fragman şiirini yılmaz ve ömer dışında biri okuyor, filiz okuyor, o nasıl sözler öyle, cenaze görüntüleri hıçkıra hıçkıra ağladım kanım dondu sanki birden, kötüyüm ben nolur gerçek değil deyin, olamaz değilmi böyle bişey herşey bir rüya kabus değilmi

bego87
09-05-07, 21:47
sağol arkadşım valla görnce senarstler bukadar ileiye gidemez dimi dedim ama isnan emin olamyor bu bilgiler kesin dmi ölüm mölüm yok dmi:D

yok canım kesin ölmüyo heycan yaratmak için koymuşlar o sahneyi.Zaten kanald bugune kadar hiç vermediği kadar bizim fragmanı veriyo.Heralde 1.lik bu haftaki hedef:)

Filizce_Jüly
09-05-07, 21:49
şu anda çok kötüyüm ağlıyorum fragmanı yeni görebildim allah'ım bu nasıl bir fragmandır, ilk kez fragman şiirini yılmaz ve ömer dışında biri okuyor, filiz okuyor, o nasıl sözler öyle, cenaze görüntüleri hıçkıra hıçkıra ağladım kanım dondu sanki birden, kötüyüm ben nolur gerçek değil deyin, olamaz değilmi böyle bişey herşey bir rüya kabus değilmi
Filiz birkere daha okumustu sanirim, tabi yanlis hatirlamiyorsam:img-blush. Gercekdende cok güzel okumus, aslidanda bekleriz gelecek sefer:img-yes:.Bu sabah bende gördüyümde cok kötü olmusdum ama hemen tüyolara bakdim ve özeti karsima aldim, öyle birsey yok:img-yes:. Ama yinede kimin öldügü belli degil, herkezi saydik:icon_sorr aa kücük elifi saymadik onu da sayayim tam olsun:).

tebessüm
09-05-07, 21:51
yok canım kesin ölmüyo heycan yaratmak için koymuşlar o sahneyi.Zaten kanald bugune kadar hiç vermediği kadar bizim fragmanı veriyo.Heralde 1.lik bu haftaki hedef:)

sağol valla içime su serptin:) heyecan değilde sinr oldu zaten böle bişe olmaz yani olmamalı dedmde insan herşeyi beklyoo ne olmalzar dedkte oldu:) amaaa sağol tekrardan filzide göre göre böle kabus görmş:) hep biiz sinirlendrmek için zaten yılmaz bey ölee hemen kaçamsın dahaaaaa filzidne özür dileyecek:):)

sude_19
09-05-07, 21:51
Filiz birkere daha okumustu sanirim, tabi yanlis hatirlamiyorsam:img-blush. Gercekdende cok güzel okumus, aslidanda bekleriz gelecek sefer:img-yes:.Bu sabah bende gördüyümde cok kötü olmusdum ama hemen tüyolara bakdim ve özeti karsima aldim, öyle birsey yok:img-yes:. Ama yinede kimin öldügü belli degil, herkezi saydik:icon_sorr aa kücük elifi saymadik onu da sayayim tam olsun:).

öylemi okumuşmuydu:icon_whis aman ASLI eksik kalsın allah korusun:img-cool2 :img-pilot çok merak ediyorum lütfen çabuk gelsin cuma günü:icon_sorr

tugi_gs
09-05-07, 21:52

artık bu güzel bölümde birinci olmazsak bir sey demiyorum..hep sıla birinci oluyor..insallah bu bölümle reytingleri kırarız..:happy0064

Filizce_Jüly
www.youtube.com izeyebilirsin..ayrıca daha bir cok arkadsımında söylediği yılmaz ölmüyor..filizin gördüğü kabus..
Ama kabus da olsa cok inandirici:img-wink:. Reytink icin neler yapiyorlar ya, bari gercekci birsey yapsalardi. Mualla ve digerleri sanki birsey olmamis gibi duruyorlar ya insan hüngür hüngür aglar"biricik oglu" ölürse:)!
Neyse herkez böyle birseyin olmadigini gayet iyi biliyor

arzuinan
avşar yapımı arayıp tebrik etmek istiyorum. bir fragman bu kadar inandırıcı olur. sabah beri deli olduk. :icon_whis Hasan'cım her sayfanın başında otomatik olarak çıkan YILMAZ ÖLMÜYOR ibaresi koyabilirmiyiz... yoksa korkarım cuma gelmeden bizim cenaze törenimiz yapılacak. :img-hyste

tolgahuzur1
yani yeni formdaşlara ve dışarıdan bizi izleyenlere yuh demek istiyorum... yahu 70 küsür yorum yapıldı bi zahmet açında okuyun yaa.. sabahtan beri giren yılmaz ölüyo mu diyip duruyor.. bari ölsede kurtulsak bu nedir yahu..:img-help: lütfen yeni giren ve yorum yazan arkadaşlar allah rızası için artık yılmaz ölüyo mu diye sormayın...

tebessüm
09-05-07, 21:54
yani yeni formdaşlara ve dışarıdan bizi izleyenlere yuh demek istiyorum... yahu 70 küsür yorum yapıldı bi zahmet açında okuyun yaa.. sabahtan beri giren yılmaz ölüyo mu diyip duruyor.. bari ölsede kurtulsak bu nedir yahu..:img-help: lütfen yeni giren ve yorum yazan arkadaşlar allah rızası için artık yılmaz ölüyo mu diye sormayın...

yaa tolga buraya girenler bir telaş giriyor sonuçta ve sağolsunda arkadaşm açıklamş yeni girenlerede ben açıklarım! ben burda değildim vee o fragmanı görnce bu neya deyip soluğu burda aldım neyse kusurabakmayın...

tugi_gs
09-05-07, 21:54
Ama kabus da olsa cok inandirici:img-wink:. Reytink icin neler yapiyorlar ya, bari gercekci birsey yapsalardi. Mualla ve digerleri sanki birsey olmamis gibi duruyorlar ya insan hüngür hüngür aglar"biricik oglu" ölürse:)!
Neyse herkez böyle birseyin olmadigini gayet iyi biliyor

ama böyle daha iyi oldu..yoksa biz ip uçlarını birleştirip nasıl yılmazın ölmediğini bulacaktık..:img-hyste

sude_19
09-05-07, 21:55
sözlerinize katılıyorum çok başarılı bir fragman olmuş, benim bir fragmanla ağladığım olmamıştır böyle, gerçekten kanım dondu sandım, sözler, müzik, görüntüler beni mahvetti etkisindeyim hala

tugi_gs
09-05-07, 21:57

katılıyorum..fragman cıktıgından beri yılmaz ölüyor mu yılmaz ölüyor mu?ya tabi insan merak ediyor..ama zaten burda bir cok arkads tüyo aldıgını ölmediğini söylüyor..yanlış mıyım?

Filizce_Jüly
09-05-07, 21:57
öylemi okumuşmuydu:icon_whis aman ASLI eksik kalsın allah korusun:img-cool2 :img-pilot çok merak ediyorum lütfen çabuk gelsin cuma günü:icon_sorr

Bende cok merak ediyorum hadi herkez ipin ucundan bi tutsun da cumayi cekelim:happy0064.

sude_19 sözlerinize katılıyorum çok başarılı bir fragman olmuş, benim bir fragmanla ağladığım olmamıştır böyle, gerçekten kanım dondu sandım, sözler, müzik, görüntüler beni mahvetti etkisindeyim hala

Cidden bende hic aglamamistim simdeye kadar ama öyle oldu istee. Ölmiceni bildigim halde agadim ya, olur mu böyle sey:img-blush .

tolgahuzur1
09-05-07, 21:59
bazı arkadaşlar kızmasın sakın bana... benim ricam litfen yorum yaparken veya birşey sorarken geçmişe dönüp bi bakın ... sabahtan beri aynı şeyleri söyleyip duruyoruz... yani yılmazın ölmediğini söylemek için gazeteye ilan mı vermek gerek anlamadım..?:icon_whis birde telaşınızı tabiki anlıyorum ama lütfen sakin ve panik yapmadan yorum yazalım ki form okunurluğunu korusun demi arkadaşlar..:good:

Filizce_Jüly
09-05-07, 22:00
katılıyorum..fragman cıktıgından beri yılmaz ölüyor mu yılmaz ölüyor mu?ya tabi insan merak ediyor..ama zaten burda bir cok arkads tüyo aldıgını ölmediğini söylüyor..yanlış mıyım?
Tabii dogrusunda, büyük bir olay iste konusacaklar:).

bide bu bölümde feride(özlem) ömeri bırakıp nevzatı tercih ediyor ne rezalet bi olay nasıl sevgisi var ömere anlamadım çok sinir oldum bu haftaki konuyu okuyunca

Evet ya onu bende cok merak ediyorum, nevzatin ne taninmadik seyiyle karsilasacagiz acaba:img-help: ?
Belki ailesiyle ilgili belki de isiyle, ana evli olmasin baska biriyle:), olur olmaz!

Filizce_Jüly
09-05-07, 22:02
arkadslarım bir sey sorcam 2.fragman verildi mi?youtube de yok ama..

HAyir verilmedi verileceginide düsünmüyorum, hatta böyle kalsin daha heycanli:img-yes:...
Ve ayrica tolgahuzur1 e de katiliyorum, birkac sayfa arkalara bakip sahmet etmezlerse ögreneceklerdir herseyi

bego87
09-05-07, 22:04

bence sende her msjın altında yılmaz ölmüyo yaz en rahatı:)baksana kanalad de coştu ne kadar fazla verıo fragmanı .Hep böle yapsınlar.Haftayada Filizden bi atraksiyon bekliyorum:)

NOT:YILMAZ ÖLMÜYO:)

basak_sunda
09-05-07, 22:07
yılmazın ölmediğine nereden vardınız bu kanıya?fragman açıkça yılmazın öldüğünü gösteriyor.ayrıca rüya olacağını da sanmıyorum.tamam rüyasında öldüğünü görür ama mezarı başında olduğunu görmez.

Filizce_Jüly
09-05-07, 22:08
bence sende her msjın altında yılmaz ölmüyo yaz en rahatı:)baksana kanalad de coştu ne kadar fazla verıo fragmanı .Hep böle yapsınlar.Haftayada Filizden bi atraksiyon bekliyorum:)

Ay öylemi ya ben hic görmedim tv de fragmani, ama takip de pek edemiyorum hem pc hem tv:img-blush .
Tugcem senin icin herseyi tekrarlarim yeterki sen iste:)

bego87
09-05-07, 22:08
benm jülide tuğçe...zahmetle bunun alaksı yok girdiğimz an oalyın heyecanıyla soryoruzz ama sormayız bida..

Yok canım sorma diye bişi tabikide yok tabikide sorucan bugun görmen lazımdı forumun halini herkes çıldırdıda o yüzden söyleniyo.forumda okunabilirliği arttırmak için.Yanlış anlama lütfen .

tebessüm
09-05-07, 22:11
Yok canım sorma diye bişi tabikide yok tabikide sorucan bugun görmen lazımdı forumun halini herkes çıldırdıda o yüzden söyleniyo.forumda okunabilirliği arttırmak için.Yanlış anlama lütfen .

yok cnm anladım ben yaniii çok kişi sormuş formda buluna arkaşalrda haklı oalrak bıkmış amaa biranda yuh diyorum falan denilince dedm noluyo yani??yoksa formun düzeni için bu daha iyi tabiki

delfin23
09-05-07, 22:13
yılmazın ölmediğine nereden vardınız bu kanıya?fragman açıkça yılmazın öldüğünü gösteriyor.ayrıca rüya olacağını da sanmıyorum.tamam rüyasında öldüğünü görür ama mezarı başında olduğunu görmez.

Verilen tiyolara göre söylüyoruz Yılmaz ölmedi Filiz rüyasında Yılmazın öldügünü görüyor.Zaten rüyasında cenaze törenini görüyor.Yılmazın kalbinin durması gerçek ama doktorlar Yılmazı yeniden hayata döndürecekler

tugi_gs
09-05-07, 22:13
benm jülide tuğçe...zahmetle bunun alaksı yok girdiğimz an oalyın heyecanıyla soryoruzz ama sormayız bida..

aslında sen de haklısın..zaten kimse bir sey demiyor ki..bu ikinci başlık..birinci başlıktan beri yılmaz ölüyor mu?sorusu o yüzden böyle tepki veriyoz..neyse her sorana ben söylerim arkadslarım..ya da her cümlemin sonuna yılmaz ölmüyor yazarım..:img-wink:

bego87
09-05-07, 22:14
yok cnm anladım ben yaniii çok kişi sormuş formda buluna arkaşalrda haklı oalrak bıkmış amaa biranda yuh diyorum falan denilince dedm noluyo yani??yoksa formun düzeni için bu daha iyi tabiki

evet yani bu 70 sayfanın muhtemelen 50 sayfası o soru :)o yüzden her mesajın altına not olarak yazıorum sende yaz artık nede olsa ölmiceğini biliosun:)

medsul
09-05-07, 22:17
arkadaşlar size bir kaç sorum var:img-in_lo şimdi sizce aslı nasıl bir duygu sömürüsü yapacak direk yılmaza senin ve filizin konuşmasini duydum ama ne olursun benle evlen gibi bir şey mi diyecek
yoksa sanki durumdan hiç haberdar değilmiş gibi sen olmasaydin ne yapardim idye özellikle konuşup etkilemeye mi çalişacak
belkide yılmaz ayrılmak istediğini söyler oda bunu yapma felan der
bence bilmemezlikten gelecek ve duygu sömürüsü yapacak

tugi_gs
09-05-07, 22:17
yok arkdaşlar herkes kendnce hakılı bian heyecan yaptık ama haklılar yani kimbilr kaç kişi sölemştr sadece branda herkes bişe deynce bende dem ok sormam bida die yoska bişe yok uzatmayada gerek yok

bence de uazatmayalım..boşverin..yılmaz ölmüyor..şu an bizim cok mutlu olmamız gerek..en iyisi bu konuyu kapatalım..başka ne olacak ona bakalım ...artık yılmaz gözlerini açtıktan sonra filiz her seyi anlatır .

bego87
09-05-07, 22:19
arkadaşlar size bir kaç sorum var:img-in_lo şimdi sizce aslı nasıl bir duygu sömürüsü yapacak direk yılmaza senin ve filizin konuşmasini duydum ama ne olursun benle evlen gibi bir şey mi diyecek
yoksa sanki durumdan hiç haberdar değilmiş gibi sen olmasaydin ne yapardim idye özellikle konuşup etkilemeye mi çalişacak

bence durumdan haberdar diilmiş gibi benle ameliyat olmadan evlen seninle mutlu olmak istiorum fln der..Tam baş belası olucak yani ama içim rahat 75-77 arası gidiyo :)

tolgahuzur1
09-05-07, 22:20

sevgili tebessüm şimdi ben ne yaptım yahu..:icon_sorr sadece bir uyarıda bulunmak istedim sen hemen bana kızmışsın.. tabi kide soracaksın bu en doğal hakkın.. neyse seni kırdıysam özür dilerim...:img-cool2

tugi_gs

bence direk ispanya ya gitsin..tedavisini orda olsun..artık cem de gittiğine göre,yılmaz ve filiz arasında tek bir engel kaldı o da aslı..ama bence gitmez..filiz de ögrendi ya hasta oldugunu artık yılmaz ve filiz bir olup aslıya moral verirler..

Filizce_Jüly

Yok öyle demez belli etmez onlarin konusduklarini duydugunu, kim ederki:img-hyste. Ama yinede direk söylicek o tüyodaki cümleyi:) Yilmaz ayrilmak istedigini söylemek isticek ama asli daha cabuk hareket edicek

tebessüm
09-05-07, 22:22
sevgili tebessüm şimdi ben ne yaptım yahu..:icon_sorr sadece bir uyarıda bulunmak istedim sen hemen bana kızmışsın.. tabi kide soracaksın bu en doğal hakkın.. neyse seni kırdıysam özür dilerim...:img-cool2

sevgili tolga ben sana kızmadım..beni kırmadın ben bir an yuh falan deyince şaşırdım yani ne dedmki diye düşündüm ama sonra anladımki sizi bugün baya bıktırmışalr arakdaşlarada uzatılcak bişe olmadğnı söyledim kırılcak birşey yok olur böyle şeyler tabiki uyarın agyet yernde sadece birazdaha yumuşak bir giriş yapsaydınd aha ii olurdu ama sorun yok tolga yanlş anlaşlma oldu geçti bitti ok?:..

tugi_gs
09-05-07, 22:23
Yok öyle demez belli etmez onlarin konusduklarini duydugunu, kim ederki:img-hyste. Ama yinede direk söylicek o tüyodaki cümleyi:) Yilmaz ayrilmak istedigini söylemek isticek ama asli daha cabuk hareket edicek

bence yılmaz ayrılmaz aslıdan,yılmaz,aslının hasta oldugunu biliyor ve onu iyileştirmek için elinden geleni yapar..yani aslıyı öyle hasta hasta bırakmaz..

feride-ömer
09-05-07, 22:23
arkadaşlar ben geldim yaa fragmanı bugün gördüm yılmaz ölmüyo değilmi bence biri hayal ediyor lütfen biri beni bu konuda aydınlatsın...
NOT:daha şimdi girdim yazdıklarınızı daha okumadaım ama eminim güzel şeyler yazmışsınızdır hepinizin ellerine sağlık:img-wink:

delfin23
09-05-07, 22:26
bence yılmaz ayrılmaz aslıdan,yılmaz,aslının hasta oldugunu biliyor ve onu iyileştirmek için elinden geleni yapar..yani aslıyı öyle hasta hasta bırakmaz..

Bence Yılmazın Aslıdan ayrılmaması gerekir kız hasta tam morale ihtiyacı varken üzülmesi durumunun kötüleşmesine neden olur.Bu tür hastalıklarda hastanın çok fazla üzüntü yaşamaması lazım

sude9
09-05-07, 22:28
Öğlen sayfayı nerede bıraktım şimdi nereye gelmiş....hey fragman sen neler ettin böyle..izle izle içim tuhaf oldu,Yılmaz ölmeyecek forum böyle ya ölse nasıl olurdu?

Aslı'nın yapacağı duygu sömürüsü ile doktor-Filiz arasındaki Yılmaz öldü-ölmedi konuları aklıma gelince fragmanın büyüsü bozuluyor..en iyisi öldürsünler:)
Elif öldü bölüm tavan yaptı şimdi de Yılmaz'ı öldürsünler Ihlamurlar Altında efsanesi dolaşsın dillerde :):)

feride-ömer
09-05-07, 22:28
yılmaz ölmüyor arkadasım..

teşekkür ederim gördüğümde inanamadım benim bir arkadaşım var tam bir aslı cem fanatiği bugün okula gittiğimde bana aynen şöyle dedi:ohh canıma değsin sevgili yılmazın ölüyo böylece aslıyla cemde ondan kurtulur dedi. bende çok kızdım ama içim rahatladı:img-wink:

tugi_gs
09-05-07, 22:29
Bence Yılmazın Aslıdan ayrılmaması gerekir kız hasta tam morale ihtiyacı varken üzülmesi durumunun kötüleşmesine neden olur.Böyle hastalıklarda çok fazla üzülmemek lazım

evet bence de yılmaz kesin ayrılmaz...arkadaslrım ya yılmaz hala bebği ögrenmedi..sanırım bu bölümde ögrenmicek..ne zamn ögrenecek...dizinin btmesine 7 bölüm kaldı hala öğrenmedi..pes valla...

bego87
09-05-07, 22:30
Bence Yılmazın Aslıdan ayrılmaması gerekir kız hasta tam morale ihtiyacı varken üzülmesi durumunun kötüleşmesine neden olur.Böyle hastalıklarda çok fazla üzülmemek lazım

Aslıyı iyileştiricek diye sevdiği kadını ve çocuğunu mu bıraksın .Kim böyle bişey yapar ki.Ayrıca Yılmaz Aslıya karşı hiç bişi hissetmiyo,bu Aslıyı daha kötü etkilemiyo mu bence daha fazla üzülücek zaten Aslıda bu durumu anlayıp sonradan Yılmazı bırakıcak..

tugi_gs
09-05-07, 22:31
teşekkür ederim gördüğümde inanamadım benim bir arkadaşım var tam bir aslı cem fanatiği bugün okula gittiğimde bana aynen şöyle dedi:ohh canıma değsin sevgili yılmazın ölüyo böylece aslıyla cemde ondan kurtulur dedi. bende çok kızdım ama içim rahatladı:img-wink:

senin yerinde olmak istemezdim..gercekten sinir bozucu bir durum...benimde arkadasım haber verdi tabi kibarca fragmanı izledim yılmaz ölüyor dedi..dersanden cıkar cıkmaz koştum..ama sonra tabi ki ölmediğini böyle bir sey olamayacagını bazı arkdslarım sayesinde anladım..

61MERVE61
09-05-07, 22:34
Fragmana en az 20kere baktim icim parcalanio resmen inanin sevgili si_nice arkadasimizin tuyosunu bilmesem:)olurdum alah ragzi olsun:)bu arada siir super bayildimmm Tubam super okumus tuylerim dikendiken oldu vala arti yeni calan sarkida mukkemel...

Fragmandaki siiri mp3 e cevirecek arkadas lar varsa bizahmet bana om ile bildirin Telefonuma mp3 olarak yolamak istiorum:):)

bu arada bu haftaki reytingleri cok merak ediyorum birinci geliriz kesin ki fragman ciktiginda i.a yi 121kisi goruntuluodu:)helal olsun

delfin23
Aslıyı iyileştiricek diye sevdiği kadını ve çocuğunu mu bıraksın .Kim böyle bişey yapar ki.Ayrıca Yılmaz Aslıya karşı hiç bişi hissetmiyo,bu Aslıyı daha kötü etkilemiyo mu bence daha fazla üzülücek zaten Aslıda bu durumu anlayıp sonradan Yılmazı bırakıcak..

Tabiki Yılmaz Filizi bırakmıycak en azından Aslı amelyat olana kadar durumu düzelinceye kadar Aslının yanında olmalı ben böyle düşünüyorum.Yılmazın Aslını en zor zamanlarında yanında olmalı

eyschann
fragmani daha yeni izledim izlemez olaydim keske...ya...ne bicim bir bölümdür böle insan fragmanda gözyaslarini tutamiyor..birde bölümde nasil olur artik allah bilir....ya cenaze falan vardi kim ölüyor acaba ???yilmaz olmiyca kesin yani!!!!!acaba rüya falanmi desem ama rüyada degildir herhalde cok inandiriciydi cünkü....

tugi_gs
09-05-07, 22:35
allahh hasana ve diyer modlara yardim etsinnn:):)

benim en cokk merak ettigimm seylerrr....

mualla demek filize hic birsey demiyoo filizdee en önlerde falan cama sarilmis bi sekilde karalari baglamis yilmaza bakiyoo bi an kendinden geciyo gibii ayakta zor duruyooo....
ortaligi birbirine katiyomuss yilmaz ölemez diyee offf ben orda kesinnn agliya agliya bi hal olurum yaa dayanamamkiiii:img-blush

bidee suu malumm filiz yilmaz hastane sahnesinii cokk merak ediyorum yaa nasil olucaktaa barisicaklarrr sevgi sözcükleri falanda söyliceklermiss ayy ayy 20.bölümden soraaa ilk kezzz acayip merak ediyorumm yaaa sarilmaa falan olucakmi sizcee??? yada daha ileri gidim öpüsmee sahnesiii???
sarilma olabilirr ama öpüsme olmazz gibiii sizce olurmuu???

bende hepiniz gibi cok merak ediyorum..bi sarılsalar razıyım..ama yılmazın seni hiç unutmadım demesi..zaten filizi kötü yaptı..bi de yılmaz filizin dediğini duysaydı oglunu bırakıp gitme dediğini ne güzel olcaktı..

delfin23
09-05-07, 22:37
Tubanın Fragmanda okudugu şiir çok güzel ama bana göre Tuba güzel okuyamamış Bülent ve Sinan gibi içten okuyamamış.Bence bir daha Tubaya şiir okutmasınlar çok kötü okuyor

bego87
09-05-07, 22:39
bidee suu malumm filiz yilmaz hastane sahnesinii cokk merak ediyorum yaa nasil olucaktaa barisicaklarrr sevgi sözcükleri falanda söyliceklermiss ayy ayy 20.bölümden soraaa ilk kezzz acayip merak ediyorumm yaaa sarilmaa falan olucakmi sizcee??? yada daha ileri gidim öpüsmee sahnesiii???
sarilma olabilirr ama öpüsme olmazz gibiii sizce olurmuu???[/B]

bence sarılma falan olur:)peki bu sahneler esas bu bölüm mü gerçekleşicek ben onu mrk ediyorum yani bu bölümü sadece hastaneyle geçirmezler hrlde zaman atlaması fln bu bölümde mi olucak acaba..

lawinia
09-05-07, 22:40
Bence Yılmazın Aslıdan ayrılmaması gerekir kız hasta tam morale ihtiyacı varken üzülmesi durumunun kötüleşmesine neden olur.Bu tür hastalıklarda hastanın çok fazla üzüntü yaşamaması lazım

tüyolara göre aslı, filizle yılmazın konustugunu aralarının düzeldiğini duyacak bunları duyduktan sonra evlense de mutlu olabilir mi acaba ya da sen olsan mutlu olabilir misin? bunları duyduktan sonra daha fazla üzülemezdim herhalde hem beni sevmediğini bildikten sonra yanımda olsa ne olur olmasa ne olur diye düsünürdüm ben olsam en azından arkadas olarak yanımda olsun ama bana hala zorla içinden gelmeyerek yakın davranmaya calısmasın isterdim. hem bu kadar asık madem, sen üzülürsün diye ölmek istemiyorum falan diyo da onu sevdiğindn ayırıyıp mutsuz etmeyi nasıl göze alıyo yoksa diğer sözleri lafta mı kaldı?

bego87
09-05-07, 22:56
evet özgecim aslı çok saçmalıcak zaten belliydi bu kadar sessiz sedasız duruşundan Aslıyada yazık esasında kızı o kadar heveslendi ve hayata bağlandı .Ama önceki bölümlerede bakınca kendi etti kendi buldu o kadar duydu yılmazın ferideyle konuşmasını yani bile bile lades dedi..
Delfin sanada katılıorum yılmaz aslının yanında olmalı tabikide bıraksın yalnız demiorum ama en azından kızın guruyla daha fazla oynamak istemiyo belkide..

maraslim
09-05-07, 23:00
slm arkdaslar... bu haftaki bölüm cok acikli ya fragmani izleyince cok kötü oldum hele birde fragmanda calan türkü yokmu bitirdi beni ya sözleri süper.

iste sözler:

Ölü - yummayin kirpiklerini

Bir sonsuz rüyaya açılmış gözler
Yummayın yummayın kirpiklerini
Kim ondan daha çok hayatı özler
Çağırır çağırır sevdiklerini

Gelmiyor gelmiyor o yüzler niçin
Kaybolmuş koynunda kollarda niçin
Bilmiyor boyunun ölçüsün niçin
Başının ucuna geldiklerini

Bilmem ki adını onun kim saklar
şimdiden uyutmuş onu kucaklar
Besbelli üşütür soğuk topraklar
Soymayın soymayın giydiklerini

Kaynak: Ahmet Kutsi Tecer

bunu seslendiren kim bi bilgisi olan varmi???

tolgahuzur1
09-05-07, 23:04
arkadaşlar kafama bir soru takıldı şimdi hani filizde hastanede ya mualla falan neden hiç birşey demiyorlar yani benim bildiğim mualla öyle sessiz durmaz :img-wink:

yahu sizde muallayı ettiniz kaynana semra :) kadın bugüne kadar kime ne yaptı ki şimdi de filize yapsın.. hem yapsa bile filiz bunu hak etmiyor mu yani??:icon_whis onun yüzünden ölecekti yahu yılmazım :)

kursuni19
09-05-07, 23:04
Herkese iyi aksamlar,

valla bi gecmis yorumlari okuyim dedim ve Yilmaz ölüyormu sorusunu okumaktan, inanin bana gina geldi. Allah sevgili Modlarimiza sabir versin.
Bide arkadaslar, Modlarimizin isi zaten cok, tek cümlelik yorumlardan kacinsak diyorum.

medsul
09-05-07, 23:06
arkadaşlar kafama bir soru takıldı şimdi hani filizde hastanede ya mualla falan neden hiç birşey demiyorlar yani benim bildiğim mualla öyle sessiz durmaz :img-wink:

fragmanda görmemiş olmamiz bölüm içinde olmuyacaği anlamina gelmez melesef:sad53: ama hakda veririm aslında acısı taze iken kızmasi normal
ama daha sonra hak verip anlamasini bekliyorum:img-wink:

tolgahuzur1
09-05-07, 23:08
şimdi aslının bir anda zeyna moduna gireceğine gelirsek... :) birkere yılmaz bunları hak ediyor.. aslı kıza umudu verdi bir daha ayrılmıyacağız,beraber savaşacağız dedi eee aslı kızda o kadar saf mı ( gerçi filiz-yılmaz ilişkisini hala anlıyamadı daa:img-hyste ) kolay kolay bırakırmı yılmazı... biraz duygu sömürüsü birazda hırsla savaşacaktır.. bakın filiz savaşamamıştır,hemen bayrağı sallamıştır..yani o da sevaşmış olsaydı yılmazı şuan kaybetmiş olmayacak,hamile kadınlar gibi aş eriyor olacaktı..:img-hyste şimdi şöyle bir karpuz olsada yesek..:)

modest2000
09-05-07, 23:10
avşar yapım dediklerin doğru bile olsa hiç kusura bakmayın çok özür dilerim bu kelimeyi kullandığım için ama dizi yayınlanmadan daha dizinin içeriğini söyleyecek kadar salak olamaz hem o adam kim bakalım belki avşar yapımdaki çaycı ne biliyosunuz bu tür telefonları oyalaması için koydular onu oraya :D

:img-hyste :img-hyste Aslında benim de aklıma geldi bu.Telefonda dizi hakkında bilgi vermeleri bana da mantıklı gelmedi ama belki de yapmışlardır,belli mi olur.:img-wink:

feride-ömer
09-05-07, 23:11
yahu sizde muallayı ettiniz kaynana semra :) kadın bugüne kadar kime ne yaptı ki şimdi de filize yapsın.. hem yapsa bile filiz bunu hak etmiyor mu yani??:icon_whis onun yüzünden ölecekti yahu yılmazım :)

sevgili tolga hatırlarsan önceki bölümlerde filize oğlumdan uzak dur falan demişti unuttun galiba.ayrıca filiz bunları hak etmiyor filizmi istedi yılmaz vurulsun imkanı olsaydı engellerdi.....:img-yes:

maraslim
09-05-07, 23:11
Valla cok tesekkürler, gercekdende baska bir renk katti:)

bisey degil... fragmani tesadüf sonucu gördüm soke oldum ya. insallah yilmaz ölmez...

ayrica türkünün sözleride insanin icine isliyor valla ne yalan söylim... bi bilgisi olan varsa kimin söylediginden yazarsa buraya sevinirim...

ben sahsen incesaz daki bayanin sesine benzettim ama albümlerinde yok sanirim baktim bulamadim...

medsul
09-05-07, 23:12
aslında bu dizide olmasini cok ama cok istediğim şeyler malesef hiç olmadi:sad53: hep bekledim düzelir ha bugun ha yarın iye bekledim durdum:sad53: ama ne kadar olmamasini istemediğim beni deli eden bir dizide dahi olmasini
istemediğim şeyler olduda oldu
şimdi aradan bir ay gecti eee heralde şimdi herkes anlar hamile oldugunu
gercekleri yılmaz bile bilmediğine göre mahalleli ve yılmazın aileside
cemden sanacak malesef buda beni deli ediyor
işin yoksa birde onlarin babasi kim muhabbetini izle dur
acaba aslı olan biteni muallaya anlatirmi yada mualla ögrenirse yılmazın
filizle hamile oldugunu(cemden sanacak)aslı ile işbirliiğine ğirermi bence girer:img-wink:

sevdam...
09-05-07, 23:13
fragmani daha yeni izledim izlemez olaydim keske...ya...ne bicim bir bölümdür böle insan fragmanda gözyaslarini tutamiyor..birde bölümde nasil olur artik allah bilir....ya cenaze falan vardi kim ölüyor acaba ???yilmaz olmiyca kesin yani!!!!!acaba rüya falanmi desem ama rüyada degildir herhalde cok inandiriciydi cünkü....

evet o cenaze sahnesi hayal mayel birseymis iste...yani sonuc olarak yilmaz ölmiyecek...
cenaze sahnesini senaristler gercek gibi canlandirmis eee yilmazin (kacinci bölüm oldugunu hatirlamiyorum ama yilmaz filizin hamile oldugunu ögrendigindeydi iste) rüyasindan sonra bu cok normal hani cemle filizi cocukla beraber görüyordu ondan sonra cocuk top falan atiyordu tam hatirliyamiyorum ama rüyanin sonunda yilmaz gaciyordu ya:img-hyste eee o kadar güldük yilmazin bu rüyasina birazda agliyalim diyordur senaristler...

luciapink
09-05-07, 23:13
yaa o nasıl fregmandı yaa ağlamaktan harap oldum hala da ağlıyorum ilk kez filiz şiir okudu ve çok duygulandım tüylerim diken diken oldu nasıl öldürürler yılmazı demiycem çünkü yaşasaydı da filize dönemezdi o yüzden iki kadına da kavuşturmamak için yılmazı aldılar ama keşke yaşasaydı.. filiz çok kötü oldu yaaa bu hafta herkes mendilerini hazır etsi bence çok ağlıycaz gibime geliyo herhalde dizinin finalide yakındır yılmaz öldükten sorna daha ne konu bulabilrler ki filiz çocuğunu doğurur yılmaz adını verir büyük ihtimal bir kaç bölüm sora biter dizi offf offf:icon_sorr

medsul
09-05-07, 23:18
:img-hyste dimi ama yaa çok mantıksız şurayı aradım şöyle dedileri bilmem ne diyenler önce oturup kendileri düşünsünler lütfen acaba bana doğru söyledilermi diye sonra gelip buaray yazsınlar

valla belki sallamiştir ama alllah için iyi salliyor:img-hyste :img-hyste
zaten biz yılmazın ölmüyeceğinden emin oldugumuza göre büyük ihtimal
rüya buda dogru olma ihtimalini yüksek klıyor:img-wink:

modest2000
09-05-07, 23:25
valla belki sallamiştir ama alllah için iyi salliyor:img-hyste :img-hyste
zaten biz yılmazın ölmüyeceğinden emin oldugumuza göre büyük ihtimal
rüya buda dogru olma ihtimalini yüksek klıyor:img-wink:

Öyle bir rüya ki herkes siyah giyinmiş,yağmurlu bir gün,mahalleli unutulmamış rüyaya girmiş,belli bir düzende sıralanmışlar filan:img-wink: Benim rüyalarım bu kadar gerçekçi olmuyor vallahi,mutlaka biryerinde saçma sapan şeyler oluyor:img-wink: Eeeeee kahramanların rüyaları da değişik vesselam:img-hyste

luciapink
09-05-07, 23:27
evet demekki bölümü izleyene kadar herkes yılmazı öldü sanacak biz boşuna konuşuyoruz neyse herkesi yılmazın cenaze namazına bekleriz kara yağızım yılmazım gitti:img-hyste

yaa tabi ki inanmak istemiyorum çünkü başrol oyuncusu o, ama onu aslıdan ayıramazlar filize kavuşturamazlar böylede bir gerçek var malesef yılmaz aslı o durumdayken filize gidemez senaristlerde bu adamı iki kadına da kavuşturmıycakları için öldürürler bu senaryo gözüme yabancı gelmiyo nedense haziran gecesi dizisinden hatırlayın orda da öyle olmuştu...ama umuraım rüyadır pardon kabustur.....

bego87
09-05-07, 23:33
ben öyle düşünmüyorum bence ölücek çünkü bu dizide resmen tek başrol yok özge borak da öldü hemde daha üzerinde 1 senelik senaryo oluşturulabilcekken
hem unutmayın tuba ve bülent ayrıldı özel hayatlarında belki artık iş hayatlarında da beraber olmak istemediler ve bülent diziden ayrılmak istedi :good:

o işler o kadar basit dill ayrıldılar diye diziden mi ayrılıcak profosyenel oyuncu onların hepsi !
Ayrıca yılmaz ölmüyo :)

mıstaa
09-05-07, 23:33
Öncelikle şunu söylemeliyimki forumumuzu uzun zamandır bu kadar kalabalık görmemiştim..Sabah ben çıkarken 15. sayfadaydı şimdi gelmişisiz 80'li sayfalar. Herkes Yılmaz'ın vurulmasını bekliyordu galiba.:)

Fragmana gelince. Yılmaz'ın ölmediği kesin..
-Onun dışında Handan'ın cenazesi olabilir..
-Filiz kabus görüyor olabilir..
-Veya tersi Cem'in en mutlu rüyası olabilir..
-Yada Yılmaz komada görüyordur kendi cenazesini..vs. vs.

Yanlız bu Yılmaz'a yapılan elektroşok sahnesi bir kaç bölüm önce Ömer'e yapılmıştı. Ömer'de bir gidip gelmiş, o sırada maziyi, kızını filan hatırlamış ölmekten vazgeçmişti.:)Yine aynı şey olacaktır...:img-yes:

Hermia
09-05-07, 23:34
Arkadaslar var mi bir gelisme. Yilmaz ölüyormu ölmüyormu konusunda! Türkiye calkalaniyor herhalde bu soruyla! Hangi karara vardiniz ben yokken? Senaristlerden bir tüyo alan oldumu bu konuda?

Biraz da Ferideden konussak :bella acaba ömerin tavri ne olacak? Feridenin gecmisi ile ilgili. Belki yeni konu acmis olurum.

SBR
09-05-07, 23:37
arkdaşım senin için o bölümü bir daha çeksinler de yılmaz gerçekten ölsün bir şeyi 40 sefer söylersen olurmuş bu forumda kırkı da geçti yılmaz bu gidişle dizinin sonunda ölür heralde ben de 500 defa demişimdir yılmaz ölmeyecek diye tekrar söylüyorum ölmeyecek daha dün setteymiş.

herkese iyi geceler yawww arkadaşlar halen yılmazın öleceğinden şüphesi olan varmı herhalde yoktur yani forum bugün komple bu konu üzerine çalıştı.:good: ben artık o konuyu geçtik sanıyordum bye

SBR
09-05-07, 23:40
haklisin yani herseye hazirlikli olmak gerekiyor ...eger bu da bir rüyaysa tebrik etmek lazim cok gercekci olmus....

arkadaşlar rüya olmasa bile sonuçta büyük ihtimal handan ölüyordur bence bu bizim için iyi bir şey olur ama handan olma ihtimali de yok geliyor bir yandan çünkü bebeği hep handan söyleyecek gibi gelmişti bana ama bekleyip görecez:img-yes:

SBR
09-05-07, 23:42
maleseff hala devam ediyo sbr her msj altına yazıorm ama inat edilio:)

vallahi arkadaşım bendedim koyu ve büyük harf yazalım diye ama beni dinlemediniz:img-hyste yahu bizim forum bu şekilde coştuysa reytingler kim bilir nasıl gelecek cumaya kadar nasıl sabredecez yawww:sad53:

muko88
09-05-07, 23:44
Merhabalar...
Bu foruma ilk kez yazıyorum ama; Ihlamurlar Altında geçen yıl favori dizimdi.Bu yıl ise internetten takip edebiliyorum.
Özeti okumuştum, Yılmaz'ın öleceği aklıma bile gelmemişti!
Ama fragman baya çelişkili.
Sanıyorum sizler de bunu tartışıp duruyorsunuz, doğal olarak...
O gördüklerimin bir kabus olmasını istiyorum; Filiz'in kabusu olsun...
Ama hiç de öyle görünmüyordu.
Kafam çok karıştı:img-blush
O sırada Aslı ölse olmaz mı?
Yarın Hatırla Sevgili'yi mi, yoksa bunu mu izleyeceğim şaşırdım...
Yani maşallah fragmanda öyle bir fragman ki, Yılmaz kesin öldü, dedirtiyor:icon_sorr

SBR
09-05-07, 23:44
ben de öyle sanıyordum artık kimin kabus gördüğü üzerinde yoğunlaşsak filiz mi yılmaz mı aslı mı handan mı,ekrem mi ben diyorum ki filiz:img-yes:

valla arkadaşım bana filiz gibi geliyor ama sahneyi süper yapmışlar hani normal bir vadandaş anlamaz .zaten kimse ölmez bu saatten sonra dizide tabii aslıyı bilemem onu durumu başka tabiii ama o da ölmesin yaww güzellikle çekilsin aradan :img-pilot

medsul
09-05-07, 23:45
nerden ve kimden aldınız tüyoları?

daha önce söyledikleri tiyolarin hepsi dogru cıkan matraka sinem arkadaşlarimizdan aldiğimiz tiyolar
yani güvenilir yerden sen hiç merak etme yılmaz ölmüyecek

Buket_TY
09-05-07, 23:48
Bu konu hala devam ediyor....
Vallah bende baska konulara gecmisinizdir diye, umutluydum:sad53:
Neyse herkes biliyordur sanirim artik. Onun icin bir daha soylemiyecegim.
Ve baska birsey soyliyecegim:Yilmaz oluyor:img-yes: :img-hyste

muko88
09-05-07, 23:49
Filiz rüya, pardon kabuss! görüyor olmalı...
Neyse bu konu çok konuşulmuş aranızda...
En iyisi açmayayım tekrar:)

medsul
09-05-07, 23:51
:img-wink: Öyle bir rüya ki herkes siyah giyinmiş,yağmurlu bir gün,mahalleli unutulmamış rüyaya girmiş,belli bir düzende sıralanmışlar filan:img-wink: Benim rüyalarım bu kadar gerçekçi olmuyor vallahi,mutlaka biryerinde saçma sapan şeyler oluyor:img-wink: Eeeeee kahramanların rüyaları da değişik vesselam:img-hyste

haklısın ne diyelim modest:img-wink: inşallah senaristler bu saheye gösterdikleri özeni bölüm geri kalanındada gösterirler özellikle yılmaz&filiz
konuşmasında

forever_bim
Birgünde sildiğim toplam mesaj sayısı-------->>> 248.

Ben çıktıktan sonra atılan mesaj sayısı---------->>> 498.

Bana da günah. Ben de insanım.

bego87
vallahi arkadaşım bendedim koyu ve büyük harf yazalım diye ama beni dinlemediniz:img-hyste yahu bizim forum bu şekilde coştuysa reytingler kim bilir nasıl gelecek cumaya kadar nasıl sabredecez yawww:sad53:

Evet forum felaket coştuuu :) bnde çok mrk ediyorum ve paranoya oldum forum yüzünden neyse gözlerimle gördüm ya sorun yok ondan :) ben büyük harflerle yazıorum sbr ama olmuo ama bak kalın yazmadım bide öyle deneyelim:)

NOT:YILMAZ ÖLMÜYOO:)

SBR
09-05-07, 23:53
arkadaşlar bu bölümdede saçmalıklar olduğu fragmandan belli bunu daha önce söylemiştim hatta ferman abimlede konuşmuştuk ama yani bütün herkes yılmaza voltaj verirlerken içeride bir tek aslı-filiz dışarıda acaba hepsi birden sığmadılar mı odaya:img-hyste gerçektende dizide garip replikler garip sahneler yazılıyor her bölümden sonra haftaya düzelir diyorum ama pek te düzelceğe benzemiyor:sad53:

forever_bim
09-05-07, 23:53
Bir hafta forumu kapatmama yetecek kadar tek cümlelik mesajlar yazıldı. Yeni gelen arkadaşlar kural sözcüğünden bihaberler sanırım. Neyse forumun devamlı sakinleri çok özenli gitmişler. Ellerinize sağlık. İyi idare etmişsiniz yine de.

Sevgili bego

İmzaya yazın bence.

Buket_TY
09-05-07, 23:55

Vallah cok ozur dileriz sevgili Modum...
Ama herkes ayni soruyu soruyor...
Onceki yazilanlari okumadan yine soruyu soruyorlar...
Insallah kapatmasin forumu:img-wink:

SBR
09-05-07, 23:55

sevgili modum sanada allah kolaylık versin vallaha sırf seni düşündüğümden bugün az girdim nete ama bu rağmen rakamlar hakkaten feci durumda sana kolay gelsin diyelimbye

Buket_TY
09-05-07, 23:57
Gercekten bir imza yapilmali.
Buyuk harflerle Yilmaz olmuyor diye:img-wink:
Fena olmaz.....
Yapalimi ne dersiniz:img-wink:

forever_bim
09-05-07, 23:59
Her zaman yazan arkadaşlardan asla şikayetim yok. Aramızda antlaşma var zaten. Tek cümlelik hiçbiri yazmıyor da bugün yazan arkadaşlar maşallah fragmana kanıp gelmişler. Bu akşam kesin rüyamda "Yılmazzzz ölüyorrrrr" yazısını görürüm.

bego87
10-05-07, 00:01
Bir hafta forumu kapatmama yetecek kadar tek cümlelik mesajlar yazıldı. Yeni gelen arkadaşlar kural sözcüğünden bihaberler sanırım. Neyse forumun devamlı sakinleri çok özenli gitmişler. Ellerinize sağlık. İyi idare etmişsiniz yine de.

Sevgili bego

İmzaya yazın bence.

çok haklısın modum allah kolaylık versin elimizden geldiği kadar engellemeye çalıştık ama anca bu kadar oluyo valla biri imza yada avatar yaparsa koyarım bende ben yapmayı bilmiorummda:icon_whis

SBR
10-05-07, 00:05
arkadaşlar bu imza işi şart oldu kesin yorumların sonuna yazıyoruz ama pek etkili olmuyor herhalde. sevgili for ever ın da işini kolaylaştırmış oluruz ama bence bu bile etkili olmaz karamsar bir yaklaşım ama öyle fragman tres köşe yaptı artık bu bölümün geçmesini bekliyecez

Buket_TY
10-05-07, 00:09
Youtube'da fragman'a aldigimiz oduleri gordunuzmu?:happy0064
1-27. en cok izlenen (film ve animasyon, tum diller)
2-23. en cok izlenen (film ve animasyon, ingilizce)
3-29. en cok oy alan (film ve animasyon, tum diller)
4-29. en cok oy alan (film ve animasyon, ingilizce)
5-37. en cok tartisilan(tum gruplar, tum diller)
6-1. en cok tartisilan (film ve animasyon, tum diller)
7-37. en cok tartisilan (tum gruplar, ingilizce)
8-1. en cok tartisilan (film ve animasyon, ingilizce)
9-76. en cok favorilere eklenen(film ve animasyon, tum diller)
10-en cok link atilan(film ve animasyon, tum diller)

10 tane odul, yani sadece bizim forum tavan yapmamis!:happy0064 :img-hyste
Kanald isini biliyor vallah!
reytingler cok guzel olucak!
en az 13 bekliyorum:good:

bego87
10-05-07, 00:10
Gercekten bir imza yapilmali.
Buyuk harflerle Yilmaz olmuyor diye:img-wink:
Fena olmaz.....
Yapalimi ne dersiniz:img-wink:

valla buket sen yapmayı biliosan bi avatar falan yapsana hele böle animasyonlu olsa dahada süper olur daha ilgi çeker :img-hyste
YILMAZ ÖLMÜYOOO diye:) bu yazı sürekli dönücek:img-hyste
valla belki işe yarar

denizim_
10-05-07, 00:10
Sevgili forever_bim,
hakikaten ben de sana cok acidim bugun. Sanirim bu furya bolum yayinlanana kadar surecek. Isin garibi kimse donup de bir sayfa onceye bile bakmiyor. Biz forumu devamli takip edenler ise hiza yetismeye calisip, durmadan ayni seyleri okumak zorunda kaliyoruz. Bazi arkadaslari ise hakikaten takdir ettim. Usenmeden hep ayni soruya cevap yazma sabrini gosterdikleri icin. Ote yandan aklima da hicbir cozum gelmiyor. Forumun index sayfasina kocaman Yilmaz olmedi mi yazilsa acaba?

Buket_TY
10-05-07, 00:11
istersen ben yaparim.
benim imzayi kullanip, siiri cikartirim.
Yanindada bir avatar yapmaya calisirim artik:img-wink:
Sevgili modumuza bir yardimimiz olsun.

bego87
10-05-07, 00:12
Youtube'da fragman'a aldigimiz oduleri gordunuzmu?:happy0064
1-27. en cok izlenen (film ve animasyon, tum diller)
2-23. en cok izlenen (film ve animasyon, ingilizce)
3-29. en cok oy alan (film ve animasyon, tum diller)
4-29. en cok oy alan (film ve animasyon, ingilizce)
5-37. en cok tartisilan(tum gruplar, tum diller)
6-1. en cok tartisilan (film ve animasyon, tum diller)
7-37. en cok tartisilan (tum gruplar, ingilizce)
8-1. en cok tartisilan (film ve animasyon, ingilizce)
9-76. en cok favorilere eklenen(film ve animasyon, tum diller)
10-en cok link atilan(film ve animasyon, tum diller)

10 tane odul, yani sadece bizim forum tavan yapmamis!:happy0064 :img-hyste
Kanald isini biliyor vallah!
reytingler cok guzel olucak!
en az 13 bekliyorum:good:

evet valla bu hafta reytingler tavan yapıcak hale bak ya süper süper..
tamam valla kullanalım senın yaptıklarını biraz rahatlar belki forum böylece:)en azından forumda yazıoruz görünür tek cümlelik mesajlarda aza iner :)

sinem*
10-05-07, 00:14
Sevgili forever_bim,
hakikaten ben de sana cok acidim bugun. Sanirim bu furya bolum yayinlanana kadar surecek. Isin garibi kimse donup de bir sayfa onceye bile bakmiyor. Biz forumu devamli takip edenler ise hiza yetismeye calisip, durmadan ayni seyleri okumak zorunda kaliyoruz. Bazi arkadaslari ise hakikaten takdir ettim. Usenmeden hep ayni soruya cevap yazma sabrini gosterdikleri icin. Ote yandan aklima da hicbir cozum gelmiyor. Forumun index sayfasina kocaman Yilmaz olmedi mi yazilsa acaba?

Bence anasayfaya kocaman yılmaz ölmüyor diye yazılmalı :) yalnız kanald'yi fragmanı hazırlayanları tebrik ediyorum...istediklerini elde ettiler ve tüm ilgiyi topladılar hatta diziyi bırakanlar bile meraktan bu bölümü izleyecek gibi görünüyor :)

Buket_TY
10-05-07, 00:20
Ustune bunu yaziyorum:
YILMAZ OLMUYOR
TURP GIBI MASALLAAH!
NO PANIK!

dogru yazdimi bir bakin.
Turkcem pek iyi degil, malum Hollanda dogumluyum:img-wink:

kursuni19
10-05-07, 00:24
Bence anasayfaya kocaman yılmaz ölmüyor diye yazılmalı :) yalnız kanald'yi fragmanı hazırlayanları tebrik ediyorum...istediklerini elde ettiler ve tüm ilgiyi topladılar hatta diziyi bırakanlar bile meraktan bu bölümü izleyecek gibi görünüyor :)

Haklisin valla:img-hyste
Bu fragman sayesinde ratingler baya bir artar bu hafta, forumun ratingleri bile bi hayle artmis durumda:img-wink:

Buket_TY
10-05-07, 00:27
Haklisin valla:img-hyste
Bu fragman sayesinde ratingler baya bir artar bu hafta, forumun ratingleri bile bi hayle artmis durumda:img-wink:

Evet, aynen.
Kanald yada avsar film.
Ikisinden biri isini biliyor:img-wink:
Silayi gecicez gibi.
Bu hafta SIlanin fragmaninda pek birsey yok gibi:happy0064

NOT:soruma cevap beklemekdeyim:img-wink:

bego87
10-05-07, 00:28
Ustune bunu yaziyorum:
YILMAZ OLMUYOR
TURP GIBI MASALLAAH!
NO PANIK!

dogru yazdimi bir bakin.
Turkcem pek iyi degil, malum Hollanda dogumluyum:img-wink:

yOk yokk dogru valla eline saglık:)
hadi beklıoruz :)bende ilk defa yapmayı deniorum :img-hyste

luciapink
10-05-07, 00:32
Evet, aynen.
Kanald yada avsar film.
Ikisinden biri isini biliyor:img-wink:
Silayi gecicez gibi.
Bu hafta SIlanin fragmaninda pek birsey yok gibi:happy0064

NOT:soruma cevap beklemekdeyim:img-wink:

gayet güzel yazmışsın canım inan bir türk bile bazen senin kadar yazamıyor ondan bir şüphen olmasın valla bence de buhafta reytingler bayağı yükselecek başta ben bile kandım ağladım ama sonradan özeti okuyunca ve forumda konuşulanları görünce içim rahatladı yani soğuk sular serpildi diyebilirim acaba filiz aslının durumunu öğrendikten sonra ne yapcak onumerak ediyorum yaa yılmazla aranıza girmiyim mi dicek sen zaten yakında yolcusun bırak yılmazı bana mı dicek ne yapcak çok merak ediyorum...:img-hyste

Buket_TY
10-05-07, 00:35
biraz basit oldular, ama anlasiliyor!!!
Multimedya bolumdeler yani

NOT:Modum artik silermisin bilmem. Ama burayada ekledim. Beni afedersin artik:img-wink:

Buket_TY
10-05-07, 00:36
Iste bu ikisi insallah begendiniz:img-wink:
Sevgili Kursuni,
mesajin icin cok saol:happy0064

slayjic
10-05-07, 00:38
gayet güzel yazmışsın canım inan bir türk bile bazen senin kadar yazamıyor ondan bir şüphen olmasın valla bence de buhafta reytingler bayağı yükselecek başta ben bile kandım ağladım ama sonradan özeti okuyunca ve forumda konuşulanları görünce içim rahatladı yani soğuk sular serpildi diyebilirim acaba filiz aslının durumunu öğrendikten sonra ne yapcak onumerak ediyorum yaa yılmazla aranıza girmiyim mi dicek sen zaten yakında yolcusun bırak yılmazı bana mı dicek ne yapcak çok merak ediyorum...:img-hyste

bence filiz yılmaza yada aslıya olumlu yada olumsuz bişe demeyecektir bütün cevaplanması gereken soruları yılmaza bırakacaktır ama aslı yılmazın ve filizin birbirlerine karşı olan aşkını bebeklerini öğrenip aradan çekilecektir...

mıstaa
10-05-07, 00:41
Yılmaz&Filiz'in hayatları garanti altında en azından finale kadar.bye

"YILMAZ ÖLECEKMİ?"diye soran arkadaşlara kızılmasın çünkü fragman o kadar yanıltıcıki. İlk izlediğimde ben bile "acabamı?" diye kendi kendime sordum..:img-yes:

Bu arada I.A.'nın ilk sezonki bölümlerini YouTube'a ekleyen Neslihan'a teşekkürler.:good::good:

sorfangirls
10-05-07, 00:42
saatler once cıkmıstım bı geldım hala aynı dava sabahtan brı aynı sey hatta su an ben bıle aynı seyı yapıyorum ıster ıstemez walla arkadasların edıgı gıbı bı yerlere kocaman yazmak lazım hayırrrr dıyee

dızıyı yakından takıp eden yakından takıp etmese bıle en azından mantık yuruten herkes yılmazın olmuyceını bılır dızı 80. bolumde bıtıyor o zamana kadar ne yapıcaklar ne seyretırıcekler bıze ya fılızın kabusu yada cemın mutlu ruyası ıkısınden bırı bu

walla modlarım az sabırlı cumaya az kaldı allah sıze kolaylık versın ne dıyelım

Buket_TY
10-05-07, 00:43
Yılmaz&Filiz'in hayatları garanti altında en azından finale kadar.bye

"YILMAZ ÖLECEKMİ?"diye soran arkadaşlara kızılmasın çünkü fragman o kadar yanıltıcıki. İlk izlediğimde ben bile "acabamı?" diye kendi kendime sordum..:img-yes:

Bu arada I.A.'nın ilk sezonki bölümlerini YouTube'a ekleyen Neslihan'a teşekkürler.:good::good:

Haklisin sevgili Mistaa,
ama her dakikka, bir cumlelik mesajla, yilmaz oluyormu diye sorulursa.
Hem biz yoruluruz, hem modumuz silmekten bir hal olur.

luciapink
10-05-07, 00:44
bence filiz yılmaza yada aslıya olumlu yada olumsuz bişe demeyecektir bütün cevaplanması gereken soruları yılmaza bırakacaktır ama aslı yılmazın ve filizin birbirlerine karşı olan aşkını bebeklerini öğrenip aradan çekilecektir...

inşallah öğrenirler yaa umarım bu bölüm filiz söyler bebeğin yılmazdan olduğunu ama söyler herhalde çünkü onu kaybetme korkusuyla kaldı eğer yılmaz ölseydi bebeğin kendisinden olduğunu bilmiycekti ve filizin sürekli içi sızlardı herhalde pişman olurdu neden söylemedim diye o yüzden bu bölüm umarım söyler aslıaralaarından güzelce çekilir...

luciapink
10-05-07, 00:46
Haklisin sevgili Mistaa,
ama her dakikka, bir cumlelik mesajla, yilmaz oluyormu diye sorulursa.
Hem biz yoruluruz, hem modumuz silmekten bir hal olur.

ewett yaa allah modumuza sabır versin
sil sil bir hal olmuştur da olacaktırda
bu arad imzana bayıldım yani böyle bir şey foruma kesinlikle gerekiyodu teşekkürler....:img-hyste

Buket_TY
10-05-07, 00:50
daha yeni fark ediyorum ama soyliyecegim.
fragmandaki sarkinin ilk cumlesinde "ruya" kelmesi geciyor:img-hyste
simdi bunla birsey demek istemislerdir sanirim
yoksa yilmaz olmuyormu?:img-hyste

forever_bim
10-05-07, 00:53
Sevgili Denizim

Mesajını geç gördüm. Hakikaten acınacak haldeyim. Boynum sırtım feci tutuldu. Sağolasın düşündüğün için. Tabii diğer arkadaşlar da.

luciapink
10-05-07, 00:55
daha yeni fark ediyorum ama soyliyecegim.
fragmandaki sarkinin ilk cumlesinde "ruya" kelmesi geciyor:img-hyste
simdi bunla birsey demek istemislerdir sanirim
yoksa yilmaz olmuyormu?:img-hyste

hiç dikkat etmedim
şarkıya göre ölmüyo ama filizin okuduğu şiir öyle bi acıklı ki ölüyo gibi gözüküyorartıkherkes der bencede aa ölmüyomuş yılmaz arkadaşlar kanal d kandırdı bizi diee...:img-hyste

slayjic
10-05-07, 00:56
inşallah öğrenirler yaa umarım bu bölüm filiz söyler bebeğin yılmazdan olduğunu ama söyler herhalde çünkü onu kaybetme korkusuyla kaldı eğer yılmaz ölseydi bebeğin kendisinden olduğunu bilmiycekti ve filizin sürekli içi sızlardı herhalde pişman olurdu neden söylemedim diye o yüzden bu bölüm umarım söyler aslıaralaarından güzelce çekilir...

inşallah filiz aslının hastalığını öğrenipte söylememek gibi bir hataya düşmez filizin haraketlerini ne kadar savunsamda böyle bir şey yaparsa çok kızarım bu bölüm artık yılmaz herşeyi öğrenmeli aslında hayatımızın ne kadar kısa olduğunu ve heran elimizde kayıp gidebileceğini çok güzel anlatıcak ve keşke dememek için pişman olmamak için söylemeli...

luciapink
10-05-07, 01:01
inşallah filiz aslının hastalığını öğrenipte söylememek gibi bir hataya düşmez filizin haraketlerini ne kadar savunsamda böyle bir şey yaparsa çok kızarım bu bölüm artık yılmaz herşeyi öğrenmeli aslında hayatımızın ne kadar kısa olduğunu ve heran elimizde kayıp gidebileceğini çok güzel anlatıcak ve keşke dememek için pişman olmamak için söylemeli...

ewet canım sana katılıyorum ama bence söyliycek çünkü yılmazı kaybetme gibi çok büyük bir korku yaşadı bu onu cesaretlendirebilir artıkben bebeğim ve aşkımdan başka hiçbirşey düşünmüyorum bunun dışında beni hiçbirşey ilgilendirmiyor die ama şöylede birşey var daha dizinin bitmesine bi6-7 bölüm var o yüzden hemen filiz söylemeyedebilir ve filizin bebeğinin yılmazdan olduğunu öğrenmeyedebilirler bu bölüm dizinin yarısı kesin hastane de çeklicek ama diğer yarısı nerde acaba....

Buket_TY
10-05-07, 01:01
Ama simdi YIlmaz gercekten olurse.....
Yani olucegini biliyorum.... Ama yani cok kucuk bir ihtimalle....
Gulucegim kendime!!! Tabi aglamakda var. Cunku YIlmaz gider:sad53:
Ama gulmekde olucak. Bu yaptigim imzalar felan:img-hyste

Buket_TY
10-05-07, 01:07
Herkese iyi gecelerbye
Ben cikiyorum.... Sevgili modum sana kolay gelsin:img-wink:
Insallah yarin biraz daha sakin olur.
Ama yine fragmani yeni gorenler olucaktir:img-yes:

NOT:Bego insallah yapabildin:good:

slayjic
10-05-07, 01:09
ewet canım sana katılıyorum ama bence söyliycek çünkü yılmazı kaybetme gibi çok büyük bir korku yaşadı bu onu cesaretlendirebilir artıkben bebeğim ve aşkımdan başka hiçbirşey düşünmüyorum bunun dışında beni hiçbirşey ilgilendirmiyor die ama şöylede birşey var daha dizinin bitmesine bi6-7 bölüm var o yüzden hemen filiz söylemeyedebilir ve filizin bebeğinin yılmazdan olduğunu öğrenmeyedebilirler bu bölüm dizinin yarısı kesin hastane de çeklicek ama diğer yarısı nerde acaba....

bu bölümün çoğu hastahanede geçicek ama yılmaz bebeği öğrenir dediğin gibi ve bundan sonra yılmazın karmaşasını izlicez gibi aslıya verdiği evlilik sözümü yoksa aşkı ve bebeğimi bakalım hangisini seçicek aslı hasta olmasa kesin filizdi ama işin içinde aşk bebek ve bir taraftada hasta birine verilmiş umut ve söz var bakalım yılmaz hangi yoldan gidicek bir 6 7 bölümde bunu izleriz ama ben sonunu mutlu görmek istiyorum...

luciapink
10-05-07, 01:13
Ama simdi YIlmaz gercekten olurse.....
Yani olucegini biliyorum.... Ama yani cok kucuk bir ihtimalle....
Gulucegim kendime!!! Tabi aglamakda var. Cunku YIlmaz gider:sad53:
Ama gulmekde olucak. Bu yaptigim imzalar felan:img-hyste

yaaa deme öyle yaa
ben zaten buraya ağlayarak geldim siz sakinleştirdiniz beni ölmicek falan diee
eğer sizde böyle kararsız konuşursanız naparım bennn
sanırım çok ağlarımm... ama ölmiycek ölmiycek kendinizi buna inandırın...

forever_bim
10-05-07, 01:16
Yok Yılmaz'dan önce ben ölecem orası garanti. Arkadaşlar artık size yalvarsam mı acaba başka konulardan konuşsak diye?

luciapink
10-05-07, 01:17
bu bölümün çoğu hastahanede geçicek ama yılmaz bebeği öğrenir dediğin gibi ve bundan sonra yılmazın karmaşasını izlicez gibi aslıya verdiği evlilik sözümü yoksa aşkı ve bebeğimi bakalım hangisini seçicek aslı hasta olmasa kesin filizdi ama işin içinde aşk bebek ve bir taraftada hasta birine verilmiş umut ve söz var bakalım yılmaz hangi yoldan gidicek bir 6 7 bölümde bunu izleriz ama ben sonunu mutlu görmek istiyorum...

aynen cnm katılıyorum sana sonunu mutlu görücez o kesinde bunu bize1-2 dakikalık yaşatmasınlar 1-2 bölüm olsun bu zahmet olmazsa şimdi kesin karmaşaya düşücekyılmaz ama aslı filizin bebeğini öğrenirse aslı der ben bana aşıkolmayan birini sevemem üstelik onun hala aşık olduğu bir kadına böyle bakarken falan derse güzel olur ve yılmazın verdiği söz falanda kalmaz ortada çünkü yılmazda hala filizi seviyo bunu geçen bölümlerdede grdük çok güzeldi....cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

archshe
10-05-07, 01:19
herkese ii geceler..si_nice ve matrakadan tüyolar gelmeseydi ben bir hamle yapıp yılmazı öldürdüklerini düşünecektim..kemal abi de elif de ölmemesi gereken karakterlerdi ama öldürüldüler...çevremde herkes fragmanı gördünmü yılmaz ölüyo diyolardı...durumu açıkladım ama inanmadılar bariz ölüyo sen yanlış biliyosun yaptılar ...fragman okadar gerçekçi cidden:)
tuba büyüküstünün okuduğu şiiir arka fondaki müzik çok güzel de tonlama duygu pek yoktu...ölme diye isyan ederken ses titremesi yada ne bilim o hissiyatı bulamadım...çok acıklı fragman olmasına rağmen aslıyla filizi yan yana yoğun bakımın önünde ağğlarken görünce çok güldüm...yılmaz da yedi kocalı hürmüz'ün erkek versiyonu...bi tarafta sevdiği kadın diğer tarafta sözlüsü...

bego87
Herkese iyi gecelerbye
Ben cikiyorum.... Sevgili modum sana kolay gelsin:img-wink:
Insallah yarin biraz daha sakin olur.
Ama yine fragmani yeni gorenler olucaktir:img-yes:

NOT:Bego insallah yapabildin:good:

deniorum ben hala :img-hyste
yarına hallederim bende kaçıorum herkese iyi geceler:)

Bu arada unutmadan söyliyim YILMAZ ÖLMÜYOOOOOO:img-hyste

luciapink
Yok Yılmaz'dan önce ben ölecem orası garanti. Arkadaşlar artık size yalvarsam mı acaba başka konulardan konuşsak diye?

yok ölmeyin sakın ama bu gidişle komaya girebilirsiniz...
açıyoruz başka konular konuşuluyo ama nedense dönüp dolaşp yine ölme meselesine geliyo malesef filiz bebeği olduğunu söylicekmi diyoruz meselaa umarım söyler...valla yinede çok özür dileriz sevgili modumuz...

slayjic
10-05-07, 01:21
aynen cnm katılıyorum sana sonunu mutlu görücez o kesinde bunu bize1-2 dakikalık yaşatmasınlar 1-2 bölüm olsun bu zahmet olmazsa şimdi kesin karmaşaya düşücekyılmaz ama aslı filizin bebeğini öğrenirse aslı der ben bana aşıkolmayan birini sevemem üstelik onun hala aşık olduğu bir kadına böyle bakarken falan derse güzel olur ve yılmazın verdiği söz falanda kalmaz ortada çünkü yılmazda hala filizi seviyo bunu geçen bölümlerdede grdük çok güzeldi....cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

evet bu işi çözümliyecek kişi aslı nasıl filizle yılmazın aşk hayatları bir boşluktayken gelip hayatlarına girdi ve yılmazın kendisine deliler gibi aşık olmadığını bile bile evliliği kabul etti şimdide bu ikilinin aşklarının sönmediğini hala birbirlerini sevdiklerini görünce çekilmesi gerekir bukadar iyiliği dokunsun bu aşka..

Hermia
10-05-07, 01:32
evet bu işi çözümliyecek kişi aslı nasıl filizle yılmazın aşk hayatları bir boşluktayken gelip hayatlarına girdi ve yılmazın kendisine deliler gibi aşık olmadığını bile bile evliliği kabul etti şimdide bu ikilinin aşklarının sönmediğini hala birbirlerini sevdiklerini görünce çekilmesi gerekir bukadar iyiliği dokunsun bu aşka..

Hakklisin canim bunu Aslinin artik anlayip yapmasi gerek ama Aslida o göz varmi? Istiyorum diyor baska birsey demiyor. Ya Yilmaz benim olsunda, kimi düsünürse düsünsün, kimi severse sevsin önemli degil. Yeterki benim olsun. Benim yanimda kalsin. Ama hep bana acisin ve aciyarak hep yanimda kalsin. Asli bu mantikla devam ederse Yilmazi asla birakmaz. Aslinin asli bu bence:img-hyste

luciapink

yok canım ne deliler gibisi aşık olmadığını da biliyor yılmaz onu dostça seviyor ama belki bir gün bu sevgi aşka dönüşebilir die evlenme teklifi etti filizi unutamayacağını o da biliyordu aa inat işte...insanın gruru ona herşeyi yaptırabiliyor ve daha sonra pişman da oldurtabiliyor ama nafile ..umarım aslının yılmaz ve filize son bir iyiliği olur ve yılmazı terkeder mutluluklar iler ispanyayada geri döner...çükü o saatten sonra yılmazla dost kalcak değiller acaba mualla nasıl bakacak filize düşman gibimi nasıl???

modest2000
herkese ii geceler..si_nice ve matrakadan tüyolar gelmeseydi ben bir hamle yapıp yılmazı öldürdüklerini düşünecektim..kemal abi de elif de ölmemesi gereken karakterlerdi ama öldürüldüler...çevremde herkes fragmanı gördünmü yılmaz ölüyo diyolardı...durumu açıkladım ama inanmadılar bariz ölüyo sen yanlış biliyosun yaptılar ...fragman okadar gerçekçi cidden:)
tuba büyüküstünün okuduğu şiiir arka fondaki müzik çok güzel de tonlama duygu pek yoktu...ölme diye isyan ederken ses titremesi yada ne bilim o hissiyatı bulamadım...çok acıklı fragman olmasına rağmen aslıyla filizi yan yana yoğun bakımın önünde ağğlarken görünce çok güldüm...yılmaz da yedi kocalı hürmüz'ün erkek versiyonu...bi tarafta sevdiği kadın diğer tarafta sözlüsü...

Benim çevremde de kimse Yılmaz'ın ölmeyeceğine inanmadı.Böyle rüya mı olur,resmen ölüyor diyorlar:img-wink:
Yılmaz yedi kocalı hürmüzün erkek versiyonu demişsin çok hoştu:img-hyste
Bizimkiler cümbür cemaat Yılmaz'a yapılan müdaheleyi seyrediyorlar da,öyle yoğun bakımda müdahale sırasında kimseyi mekana sokmazlar ki,kaldı ki izletsinler.:img-wink:

Hermia
10-05-07, 01:42
Benim çevremde de kimse Yılmaz'ın ölmeyeceğine inanmadı.Böyle rüya mı olur,resmen ölüyor diyorlar:img-wink:
Yılmaz yedi kocalı hürmüzün erkek versiyonu demişsin çok hoştu:img-hyste
Bizimkiler cümbür cemaat Yılmaz'a yapılan müdaheleyi seyrediyorlar da,öyle yoğun bakımda müdahale sırasında kimseyi mekana sokmazlar ki,kaldı ki izletsinler.:img-wink:

Evet ya bu diziyi o kadar sevmeme ragmen ve ilk bölümden beri seyretmeme ragmen itiraf etmem gerek. Ilk bölümden beri bircok mantik hatasi oluyor.

mıstaa
10-05-07, 01:43
Hakklisin canim bunu Aslinin artik anlayip yapmasi gerek ama Aslida o göz varmi? Istiyorum diyor baska birsey demiyor. Ya benim olsunda kimi düsünürse düsünsün. Kimi severse sevsin. Ama hep bana acisin ve aciyarak hep yanimda kalsin.

Aslı'nın Yılmaz için "bana acısın ve acıdığı için yanımda kalsın" şeklinde düşündüğünü hiç zannetmiyorum.

Aslı Yılmaz'ı çok saf duygularla seviyor ve onunla evlenmek istiyor.Onun dışında art niyetli bir düşüncesi yok Aslı'nın.bye Ve hatırlatırım Aslı daha Filiz'in bebeğinini bile bilmiyor...:good:

slayjic
10-05-07, 01:43
yok canım ne deliler gibisi aşık olmadığını da biliyor yılmaz onu dostça seviyor ama belki bir gün bu sevgi aşka dönüşebilir die evlenme teklifi etti filizi unutamayacağını o da biliyordu aa inat işte...insanın gruru ona herşeyi yaptırabiliyor ve daha sonra pişman da oldurtabiliyor ama nafile ..umarım aslının yılmaz ve filize son bir iyiliği olur ve yılmazı terkeder mutluluklar iler ispanyayada geri döner...çükü o saatten sonra yılmazla dost kalcak değiller acaba mualla nasıl bakacak filize düşman gibimi nasıl???

hermianın yorumunuda okudum ona haklısın ama aslı kendine dost gibi yaklaşan ve başka birine aşık biriyle evlense bile nekadar mutlu olurki bence hiç işte aslının düşünmediği nokta bu başkasını düşünürken hala onu severken benim yanımda olsa ne olurki aşkı sevgisi olmadıktan sonra..

luciapink inşallah ispanyaya geri döner mualla hanım ilk zaman tepki verir ama bebeği öğrenirse kızgınlığı geçer diye düşünüyorum oğlunun aşkını görüp filizi biraz anlamaya çalışır ve torununu kucağına alınca mualla hanım tamamdır çünkü ufacık bir bebek en sert insanlara bile tebbesüm ettirebiliyorsa mualla hanımıda yumuşatır...

slayjic
10-05-07, 01:48
Aslı'nın Yılmaz için "bana acısın ve acıdığı için yanımda kalsın" şeklinde düşündüğünü hiç zannetmiyorum.

Aslı Yılmaz'ı çok saf duygularla seviyor ve onunla evlenmek istiyor.Onun dışında art niyetli bir düşüncesi yok Aslı'nın.bye Ve hatırlatırım Aslı daha Filiz'in bebeğinini bile bilmiyor...:good:

mıstaa aslının yılmazakendini acıtmak gibi bir derdi olmadığını biliyoruzda benim anlayamadığım nokta yılmaz eski sevgilisi için kendini paralıyo koşuşturuyo ölüme kadar gidiyor halamı bunun aşkını görmüyo gözünün önünde karşılaşıyorlar yılmaz çok kızgın olmasına rağmen filizin peşinden koşuşturuyo sadece iyilik yapmak içinmi hiç sanmıyorum sevgi aşk olmasa bunların hiçbirini yapmaz aslı bunlardandamı bir sonuç çıkarıp kendini geri çekemiyor hala hayatında olmasının anlamı neki..

luciapink
10-05-07, 01:49
luciapink inşallah ispanyaya geri döner mualla hanım ilk zaman tepki verir ama bebeği öğrenirse kızgınlığı geçer diye düşünüyorum oğlunun aşkını görüp filizi biraz anlamaya çalışır ve torununu kucağına alınca mualla hanım tamamdır çünkü ufacık bir bebek en sert insanlara bile tebbesüm ettirebiliyorsa mualla hanımıda yumuşatır...

inşallah canım öyle olur çünkü mualla hanım aslıyı pek bir seviyor ayrılmasına nasıl izin verir bilmem olmazsa onu da ispanyaya yollarız olur biter:img-hyste filizle yılmaz kafalarıı dinlerler böylece ama geçen haftaki bölümde handan hanımla muallanın yarımlaşması konuşması çok güzeldi bunu da söylemeden geçemiycem...arkadaşlar ben çıkıyorum bayağı geç oldu hadi herkese iyigeceler daha sonra görüşmek üzere...

Hermia
10-05-07, 01:55

Aslı Yılmaz'ı çok saf duygularla seviyor ve onunla evlenmek istiyor.Onun dışında art niyetli bir düşüncesi yok Aslı'nın.bye Ve hatırlatırım Aslı daha Filiz'in bebeğinini