Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 20
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
arcshecim arcshecim gene kaçıyorsun sorudan....:) bırak geçmişi geleceği...burda bir karşılık olayı yok...soru net :) bekliyorum cevabını ekleyecem istatistiklere:good:
ben olaya filiz-yılmaz tarafından bakınca yılmazın kabul etmesini ynlış bulmuyorum...yaşanan karşılıklı hatalar var açıkladığım durumlar var...ama bi başkaları durumuysa erkeğin kabul etmesini büyüklük olarak görrürüm midesizlik olarak değil...başta demiştim...hem cislerim konusunda objektif olamıcam...kabul eden eder kardeşim boşverin..:img-hyste
yılmaz aslıya martıları şahit göstermiştir.:img-hyste ona umut vaad etmiştir.şimdi ortada bıramaz ve aslı kızımızda bu kozu oynamıştır.tabiki yılmazı vurucak yeri bulmuştur tam 12 den ha bu yaptığı doğrumudur.aslının sonunda ne yapacağını bilmiyorsunuz o yüzden ilk davranışını doğru buluyorum yani aslı demiştirki madem bizim için bir gelecek dedin madem filiz sende bitti hadi yılmaz nikaha sende ispatla bunu öyle martılarla felan olmuyor bu işler
uhahhaaa:) daha öncede yazmıştım matraka; ben bilirim bu martıları kim simit atarsa ona gıyk gıyk derler:img-hyste gitsin filizde atsın biraz simit "walla yılmazı tanımayız abla,bizi mi şahit göstermiş haberimiz yok" diye ona gıyk gıyk ederler.:img-hyste
Herkese günaydın;
sevgili FERMAN ın sorusuna bende cevap vereyim olaya filiz yılmaz açısından değilde x kişiler olarak bakarsam kesinlikle haketmiyor ama bizim dizide böyle değil gerçekte filiz yılmazı aldatmamıştır yılmaz öyle sanmaktadır ama gerçek olsaydı haketmezdi ozaman ama öyle birşey olmadığı için filiz yılmazı sonuna kadar hakediyor yılmazda filizi ayrıca bu bir dizi eğer gerçek hayatta olsaydı filizde yılmazı asla affetmezdi ve yılmaz bu sevgiyi haketmiyor olurdu
vaybe nasıl başladı nasıl bittii bu nasıl geçiş yapmadır.valla boşuna filizci değilsin cemotara ama karıştıyorsunuz olayları filiz aldatmasada yılaz öyle biliyor bilmesine rağmen şartsız kabul ediliş varsa kusura bakma yılmaz cennetlik
hayır aynı değildir.ilşki yoktur ebru inat olsun diyemi yapıyorsun çıldırtmaksa niyetin bunda başarılı oluyorsun ayne değil yılmaz filiz birlişki yaşarken ihanet olmuyor burda biziki aşık tan biriihanet etse diye giriyoruz işe ama sen hala filiz melek yahu söylemlerindesin melek doğru ama yalancı bir melek gerçekleri gizleyen bir melek olayları çarpıtan bir melek olsa olsa bu kara melek olur filizdede bu kadar melek olur
Filiz'e nasil Kara Melek yakistirmasi yapiyorsun anlamak guc..Tamam hatalari var ama iyi bir insan oldugu kesin.
Nasil ortada bir iliski yokken ihanet olmadi?? Filiz Yilmaz ile beraber bile olmustu, hatta sasirmisti Yilmaz ilk kez benimle oldu diye.Filiz'i asik etti ama aklinda Elif vardi.Bu aslinda adiligin en buyugu.Bana bunu yapan adami vururum ben..Tamam dizide Yilmaz'i seviyorum cunku iyi niyetli oldugunu biliyorum fln ama gercek hayatta olsa bunun affedilecek yanimi var.Filiz'in Cem ile olmasi daha buyuk bir kotuluk degil
Bu konuda sakin olamiyorum cunku benim icin su hayatta en kotu sey intikamin icin birini kullanmak
farmanım hakkaten olayı nereye bağlıyacan meraktayım. ama içimden bir his kesin kabak Filiz'in başına patlayacak diyor. :img-hyste
not: fatura kesiyorum yaklaşık 30 dk sonra sizlerle olmaya devam edeceğim. :good: şimdilik hoşçakalın:img-wink:
arzucum walla inan ben de merak ediyorum nereye bağlayacağımı :img-hyste toparlamaya çalışıyorum :) yüzde yüz yılmazı haklı çıkarıp filizi yerden yere vuran bir sonuç çıkaracağıma emin olabilirsin yazacam şimdi millet hak ediyor diye değiştircek cevapları :img-hyste o yüzden objektif bir değerlendirme yapacam dermişimmmm:img-hyste
hayır aynı değildir.ilşki yoktur ebru inat olsun diyemi yapıyorsun çıldırtmaksa niyetin bunda başarılı oluyorsun ayne değil yılmaz filiz birlişki yaşarken ihanet olmuyor burda biziki aşık tan biriihanet etse diye giriyoruz işe ama sen hala filiz melek yahu söylemlerindesin melek doğru ama yalancı bir melek gerçekleri gizleyen bir melek olayları çarpıtan bir melek olsa olsa bu kara melek olur filizdede bu kadar melek olur
inat etmiyorum valla...böyle düşünüyorum..ben bağlantı kuruyorum iki olay arasında sen kuramıyosun...
vaybe nasıl başladı nasıl bittii bu nasıl geçiş yapmadır.valla boşuna filizci değilsin cemotara ama karıştıyorsunuz olayları filiz aldatmasada yılaz öyle biliyor bilmesine rağmen şartsız kabul ediliş varsa kusura bakma yılmaz cennetlik
Arkadaşım net bir cevap verdim sanırım kesinlikle haketmez ama böyle birşey yok ortada yani yılmaz sonunda öğrenecek bu gerçekleri ve karşılıklı özürdileyip barışacaklardır ve aşklarınıda ikiside sonuna kadar hakediyor birde evet filiz karakterini çok seviyorum ama emin ol ki senin kadar yılmazcı olamam
valla ben bu işten hiçbirşey anlamadım yılmaz bilerek isteyerek filizi kullanıyor kızın hayatını mahvediyor ama sonra barışıyorlar ama yılmazı anlıyorsun haklıdır oluyor herşeyi hakediyor diyorsun ama filiz hatalar yapınca yılmazı ve aşkını haketmesin hatta ölsün oluyor gerçekten çok objektifsin birde zaten finalde mutsuz son olacak yani büyük ihtimal filiz ölecektir ozaman rahatlarsın
:happy0064 :happy0064 :happy0064 alkışlıyorum seni ölürse finaldeki böyle birşey yok ben memnun olurum çünkü haketmiyor kızımız
filiz bir kitap çıkarsa ismi şu olur herhal
bir erkeğe işkence etmenin 1001 yolu
kim kimi haketmiyo??
ben kaçırdım orayı ferman abi bi açıklasan??:icon_whis
geçmiş sayfalarda bir soru sordum da bego :) kadın böyle bir affetmeyi hak ediyor mu hak etmiyor mu diye cevapları yazıyorum :good:
[QUOTE=ferman336;3263062]son durum;
arzu---haketmiyor
delfin---haketmiyor
tolga---haketmiyor
matraka---haketmiyor
mesburcum---haketmiyor
filizim---haketmiyor
cemotara---haketmiyor
eva---haketmiyor
arcshe----direniyor :)
Bence sonuna kadar hakediyor!!!
Beni de sayin lutfen bu listenizde
devam....
inat etmiyorum valla...böyle düşünüyorum..ben bağlantı kuruyorum iki olay arasında sen kuramıyosun...
hatlarda problem var.yoksa bağlantım sağlam ilşki diyorum ilşki kaç kişi ile yaşanır şimdi şöyle düşün yılmaz filiz ilşkisi bunu diyebilmek için iki kişinin ilşki içerisinde olması gerekiyor.neymiş tekrarlıyoruz ilşki
birde aslı meselesine değinmek istiyorum aslı yılmaza neden böyle bir şart koşar haklımıdır haksızmıdır.bence aslı haklıdır.
sevgili matraka ne münasebet aslı kız haklı boşversene o baştan beri haketmediği bir oyuna evet diyerek karşılık verdi, sen ne hakkından bahsediyorsun, haksızdır yılmaza şart koşmaya hakkı yok başından beri yılmaza karşı hep onu düşünür gibi görünüp aslında kehine olan olaylara evet demiştir yani bencilce davranarak, yılmazın zor anından faydalanma diyebiliriz bir nevi başka türlü bir faydalanma eğer yılmaz birine ihtiyaç duymasaydı ve öfkeyle kalkmasaydı aslı kızın hiç şansı yoktu
ne martılar ne de herkese şahit olsa ne yazar, vaatler olsa ne yazar karayağızım kalbi filizine mühürlü asıl sen ona bak, hem neden filiz ölecekmiş bir de bebeğini alsıya bırakacak oldu hem sevdiğine göz koydu hemde onun bebeğine sahip olacak başka bu kadar hazr yiyici olmamak gerekir aslı kız bunu yapıyor, haksız, haksız, haksız, haksız, haksız, haksız, haksız, haksız, haksız..
Filiz'e nasil Kara Melek yakistirmasi yapiyorsun anlamak guc..Tamam hatalari var ama iyi bir insan oldugu kesin.
Nasil ortada bir iliski yokken ihanet olmadi?? Filiz Yilmaz ile beraber bile olmustu, hatta sasirmisti Yilmaz ilk kez benimle oldu diye.Filiz'i asik etti ama aklinda Elif vardi.Bu aslinda adiligin en buyugu.Bana bunu yapan adami vururum ben..Tamam dizide Yilmaz'i seviyorum cunku iyi niyetli oldugunu biliyorum fln ama gercek hayatta olsa bunun affedilecek yanimi var.Filiz'in Cem ile olmasi daha buyuk bir kotuluk degil
Bu konuda sakin olamiyorum cunku benim icin su hayatta en kotu sey intikamin icin birini kullanmak
bu bir ilşkimidie.yav anlatamıyorum ilşki iki kişiile yaşanır iki kişi biri seviyor birisi sevmiyorsa bunun adı ilşki değil bana göre size göre farklı olabilir ama şimdiki durumun söylediklerimizle alakası yoktur.ihanet nedir diye sorasım geldi, birden
son durum;
arzu---haketmiyor
delfin---haketmiyor
tolga---haketmiyor
matraka---haketmiyor
mesburcum---haketmiyor
filizim---haketmiyor
cemotara---haketmiyor
eva---haketmiyor
arcshe----direniyor :) bıraktı direnmeyi direk tüydü ringten :img-yes:
nike79---hakediyor.
geçmiş sayfalarda bir soru sordum da bego :) kadın böyle bir affetmeyi hak ediyor mu hak etmiyor mu diye cevapları yazıyorum :good:
tamam bende cevapliyim o zaman ..:)
sen durumu genel olarak sormuşsun yani genel olarak böyle bi affedilmeyi haketmez .Ama biz durumuda bilioruz yaşananlarıda bu ilerde yılmazın şu anda filizi böylede kabul etmesi yılmaza çok büyük bi artı olarak dönücek hatta kendinden ve ilk başta filize yaptıklarındanda utanıcak!!
son durum;
arzu---haketmiyor
delfin---haketmiyor
tolga---haketmiyor
matraka---haketmiyor
mesburcum---haketmiyor
filizim---haketmiyor
cemotara---haketmiyor
eva---haketmiyor
arcshe----direniyor :) bıraktı direnmeyi direk tüydü ringten :img-yes:
nike79---hakediyor.
asla....tüymedim..cvplarımı verdim...tatmin olamadıysanız bilemem...çok netti cvplarım ama:img-hyste
sevgili matraka ne münasebet aslı kız haklı boşversene o baştan beri haketmediği bir oyuna evet diyerek karşılık verdi, sen ne hakkından bahsediyorsun, haksızdır yılmaza şart koşmaya hakkı yok başından beri yılmaza karşı hep onu düşünür gibi görünüp aslında kehine olan olaylara evet demiştir yani bencilce davranarak, yılmazın zor anından faydalanma diyebiliriz bir nevi başka türlü bir faydalanma eğer yılmaz birine ihtiyaç duymasaydı ve öfkeyle kalkmasaydı aslı kızın hiç şansı yoktu
ne martılar ne de herkese şahit olsa ne yazar, vaatler olsa ne yazar karayağızım kalbi filizine mühürlü asıl sen ona bak, hem neden filiz ölecekmiş bir de bebeğini alsıya bırakacak oldu hem sevdiğine göz koydu hemde onun bebeğine sahip olacak başka bu kadar hazr yiyici olmamak gerekir aslı kız bunu yapıyor, haksız, haksız, haksız, haksız, haksız, haksız, haksız, haksız, haksız..
sevgili artılı artılı filizim
aslı haklıdır niye diretiyorsun umut verilmiştir. bu umududa yılmaz paşam vermiştir.bak yılmazı suçluyorum hatalı buluyorum filizciler ne kadar objektif davranmadığımı söyleselerde yılmaz burda hata yapmaıştır ve şimdi yılmaz üç sınav ile karşı karşıyadır birincisi
---yılmaz şartsız filizi kabul edecekmi
---yılmaz aslıyı bırakabilcekmi
---yılmaz şartsız filizi kabul edebiliyorsa,aslıyıda bırakmalıdır.herşeye rağmen bırakmassa bu ne yaman çelişkidir derler adama sevgili senaristlerimizin içine filiz kaçtı galiba
bu bir ilşkimidie.yav anlatamıyorum ilşki iki kişiile yaşanır iki kişi biri seviyor birisi sevmiyorsa bunun adı ilşki değil bana göre size göre farklı olabilir ama şimdiki durumun söylediklerimizle alakası yoktur.ihanet nedir diye sorasım geldi, birden
Ya peki o donemde Yilmaz Filiz'e asik gibi numara yapiyor, etkilemeye calisyordu.Iliski yoksa neden kizla beraber oldu?
Bu bir erkege yakisir bi davranismi sence? Ya tabiiki bu demek degil ki Filiz Cem ile beraber olmus olsaydi cok dogru bisey yapmis olacakti.
Zaten beraber olmadi ama Yilmaz ile ayri olduklari doenmde olmus olsaydi da bu Yilmaz'in gecen sezon Filiz'e oynadigi intikam oyunundan kotu bisey deil diyorum,.
Neyse ki boyle bir sey yok, neyse ki birbirlerine asiklar ve neyse ki sonunda aradan Asli gibi gereksiz insnalar cikacak ve onlar da evlenip cok mutlu olacaklar bebekleri ile.
Cok isterdim valla kendi hayatimda bunlari yasayip sonra kavusup bir omru o insanla gecircek olmayi:img-yes:
sevgili ferman abi daha çok bekleyecek miyiz nereye bağlayacağını merak ettim bak eğer yılmazı haklı çıkarıp filize yükleyeceksen herşeyi bozuşuruz, bizler objektif verdik cvpları senden de aynı objektifliği bekliyorum beni hayalı sükuta uğratmazsın umarım, konuyu nereye bağlayacağın önemli eğer sonuç filize giderse yandın demektir:):)
daha çok beklememiz gerekiyor mu?
Ya peki o donemde Yilmaz Filiz'e asik gibi numara yapiyor, etkilemeye calisyordu.Iliski yoksa neden kizla beraber oldu?
Bu bir erkege yakisir bi davranismi sence? Ya tabiiki bu demek degil ki Filiz Cem ile beraber olmus olsaydi cok dogru bisey yapmis olacakti.
Zaten beraber olmadi ama Yilmaz ile ayri olduklari doenmde olmus olsaydi da bu Yilmaz'in gecen sezon Filiz'e oynadigi intikam oyunundan kotu bisey deil diyorum,.
Neyse ki boyle bir sey yok, neyse ki birbirlerine asiklar ve neyse ki sonunda aradan Asli gibi gereksiz insnalar cikacak ve onlar da evlenip cok mutlu olacaklar bebekleri ile.
Cok isterdim valla kendi hayatimda bunlari yasayip sonra kavusup bir omru o insanla gecircek olmayi:img-yes:
ne demek istediği değilde anlatmak istediğini anlamadım
evet orda yılmaz hatasız değildir hataların en büyüğünü yapmıştır.ama hatasını telafi etmiştir çünkü buna filiz izin vermiştir.filiz tekiner erol tekinere verdiği sözle değilde dizi 100 bölüm filizin yılmaza ızdırabı olsa idi bence daha çok izlenirdi doğrusu buydu ilk sevgi sözcüğünde filiz pes etti bana kalırsa güvenmediği birine evet dedi ve yanlışlar silsilesine başladı filiz hataların kadınıdır.yalancıların nedimesi gerçekleşlerin saklanması derneğinin başarılı bir patroniçesidir.
evet orda yılmaz hatasız değildir hataların en büyüğünü yapmıştır.ama hatasını telafi etmiştir çünkü buna filiz izin vermiştir.filiz tekiner erol tekinere verdiği sözle değilde dizi 100 bölüm filizin yılmaza ızdırabı olsa idi bence daha çok izlenirdi doğrusu buydu ilk sevgi sözcüğünde filiz pes etti bana kalırsa güvenmediği birine evet dedi ve yanlışlar silsilesine başladı filiz hataların kadınıdır.yalancıların nedimesi gerçekleşlerin saklanması derneğinin başarı bir patroniçesidir.
evt filiz hatasını telafi için yılmaza fırsat vermiştir...şimdi de aynını yılmaz yapıyo neden köpüüryonuz...hem şu da var yılmaz hatalıydı filiz hatalı bile değil yanlış anlama var:img-yes:
tamam bende cevapliyim o zaman ..:)
sen durumu genel olarak sormuşsun yani genel olarak böyle bi affedilmeyi haketmez .Ama biz durumuda bilioruz yaşananlarıda bu ilerde yılmazın şu anda filizi böylede kabul etmesi yılmaza çok büyük bi artı olarak dönücek hatta kendinden ve ilk başta filize yaptıklarındanda utanıcak!!
yılmaz filize yaptıklarında utanacak ne yaptı yılmaz ;yılmaz yaptığı hataya telafi istediyse bu telafi filiz tarafından verilmemiştir.şunu unutmayınki iki hafta önce filiz tekinerin şu sözü verdir.yılmaz çocuğun başkasında olduğunu bildiği halde onu kabul etti bu ne kadar acı bir durumdur yılmaz şu an acı çekiyor.acı acı buna rağmen kendisine ihanet ettiği sanan kadına yardım ediyor aşkından olmasada yılmaz kraterin yüce gönüllüğünden yılmaz filizin bu çocuk sende değildediği zaman acıların en büyüğünü çekmiş filiz yılmazı peşinde kıvratma operasyonunu kaçırmıştır yılmazın yapacağı tek şey kendipişmanlığını yaşamaktır.özürse filiz dilesin
evet orda yılmaz hatasız değildir hataların en büyüğünü yapmıştır.ama hatasını telafi etmiştir çünkü buna filiz izin vermiştir.filiz tekiner erol tekinere verdiği sözle değilde dizi 100 bölüm filizin yılmaza ızdırabı olsa idi bence daha çok izlenirdi doğrusu buydu ilk sevgi sözcüğünde filiz pes etti bana kalırsa güvenmediği birine evet dedi ve yanlışlar silsilesine başladı filiz hataların kadınıdır.yalancıların nedimesi gerçekleşlerin saklanması derneğinin başarı bir patroniçesidir.
sevgili matraka burada söylenen şeylere kızıyorsun lütfen böyle kelimeler kullanmayın diyorsun forumumuzda bunlara özen gösteririz diyorsun ama filize her türlü sıfat takıyorsun bunu anlamadım sanki yılmaz hiç yalan söylemedi insanları kandırmadı ama filiz yaptı diye defalarca yazıyorsun birde sen kabul etsende etmesende filizde mutlu olmayı çok hakediyor ama maalesefki mutlu olamayacak
sevgili artılı artılı filizim
aslı haklıdır niye diretiyorsun umut verilmiştir. bu umududa yılmaz paşam vermiştir.bak yılmazı suçluyorum hatalı buluyorum filizciler ne kadar objektif davranmadığımı söyleselerde yılmaz burda hata yapmaıştır ve şimdi yılmaz üç sınav ile karşı karşıyadır birincisi
---yılmaz şartsız filizi kabul edecekmi
---yılmaz aslıyı bırakabilcekmi
---yılmaz şartsız filizi kabul edebiliyorsa,aslıyıda bırakmalıdır.herşeye rağmen bırakmassa bu ne yaman çelişkidir derler adama sevgili senaristlerimizin içine filiz kaçtı galiba
sevgili mat mat matraka arkadaşım diretiyorum çünkü kendi istedi, bile bile lades dedi, bu ateşte yanmak istedi ve şu anda sonuçlarını düşünmeden kabul ettiği hatayı duydukları karşında tokat gibi yüzüne vurulmak da, tmm umudu yılmazım verdi ama ne şekilde verdi değil mi ama (bakar mısın sana karşı yılmazı savunuyorum hayır olsun) yılmaz hata yapmıştır kabul ama bu hatanın devam etmesine ortak olan bir de aslı kız ben buna kızıyorum ve bu yüzden haklı göremiyorum yoksa yılmaz hatasız değil bu konu, aslı kızın yapılan yanlışa ortak olması sevdiği ya da ümitlendiği için söylemleri beni kesmiyor çünkü duygunun d si yok bu kızda...
--- yılmaz kayıtsız şartsız değil belli şeylere dayanarak filizi kabul edecek aşkı yada sevgisi değil çok güzel şekilde bağlayacaklarını düşünüyorum eğer senin dediğin gibi olursa o zaman bakarız.
--- yılmaz aslıyı sözlü anlamında bırakmak isteyecek desteğini çekmeyecek ama bunu aslı kız yanlış anlayacak ve bitakmasına izin vermeyecek
--- dediğim gibi şartsız kabul beklemiyoru ve aslı kızı bırakacağını düşünüyordum ama aslı kız yıktı bunu valla senaristlerin içine yılmazdan başkası kaçamaz çünkü çok seviyorlar yılmazı...
Matraka,
Sana hak verdigim tek konu sanirsam Filiz'in babsina verdigi soz yuzunden Yilmaz'i habersiz birakip gitmesidir. Bu buyuk bir hatadir haklsin.
Filiz'in hatalari oldugunda hemfikiriz ama yalanci lafini kabul edemem.Filiz cok, hatta gereginden cok iyi niyetli bir insandir.
Ama dediim gibi babasina verdigi sozden sonra gitmesi ve bebegi saklamasi hatadir.Yilmaz her ne kadar Filiz'e inanmayak onu cok kirmissada bu bebegi bilmek hakkiydi.
Birbirlerini suclamak konusunda ikiside ayni derecede hatali.Filiz Yilmaz'in Omeri vurdurttuguna inandi sonunda ( basta cok direndi ama), Yilmaz da rapru gorunce Handan'a inandi.Ikisi de hatali ama ikisine de guclu kanitlar sunuldu ve yanilgiya dustuler.
sevgili matraka burada söylenen şeylere kızıyorsun lütfen böyle kelimeler kullanmayın diyorsun forumumuzda bunlara özen gösteririz diyorsun ama filize her türlü sıfat takıyorsun bunu anlamadım sanki yılmaz hiç yalan söylemedi insanları kandırmadı ama filiz yaptı diye defalarca yazıyorsun birde sen kabul etsende etmesende filizde mutlu olmayı çok hakediyor ama maalesefki mutlu olamayacak
ne hakareti etmişim söylermisin hakaret derken kelime bazına içeriğine bakmak lazım kanaatindeyim krakterin yani filiz krakteri yalan konuşmuyormu onumu demek istiyorsun gerçekleri saklamıyormu demek istiyorsun bunları yapmadı diyorsan tamam haklısın biz gerçekleri söyledik diye alınmak yok öyle bak mesela yılmaz şartsız şurtsuz filiz kabul etsin aynısını yılmaza yapıcam
yılmaz filizi şartsız şurtsuz kabul ederse buna hataları telafi etmek denmez ben bu midesiz tabirlerini kullanmayı krakterlere yakıştıramıyorum ama yılmazakullanılacak sıfat tamlaması bulamıyorum kelimeler önemi yitiriyor bu bağlamda
valla adına dernek bile kuran sizsiniz..sen midesiz demek istiyosan bence sakınca yoktur..siz bilirsiniz:img-hyste
ben olaya başka bir açıdan bakıyorum, şimdi kızacaksınız belki ama ;
ben nedense yılmazla filizi yakıştıramıyorum, yani keşke yılmaz karakteri yerinde ömer yani Sinan Tuzcu olsaydı, tabi bu benim görüşüm,
ben filizi bu filmin meleği olarak niteliyorum, çok sevdiği adamı babasını kırmamak için terketti, hep acı çeken o oldu, hep ailesini düşündü,
yılmaz da önce intikam duygusuyla başladı ama sonra o da şovalye oldu,
yılmazın ölmeyeceğini tahmin ediyorum, bence mutlu son
Matraka,
Sana hak verdigim tek konu sanirsam Filiz'in babsina verdigi soz yuzunden Yilmaz'i habersiz birakip gitmesidir. Bu buyuk bir hatadir haklsin.
Filiz'in hatalari oldugunda hemfikiriz ama yalanci lafini kabul edemem.Filiz cok, hatta gereginden cok iyi niyetli bir insandir.
Ama dediim gibi babasina verdigi sozden sonra gitmesi ve bebegi saklamasi hatadir.Yilmaz her ne kadar Filiz'e inanmayak onu cok kirmissada bu bebegi bilmek hakkiydi.
Birbirlerini suclamak konusunda ikiside ayni derecede hatali.Filiz Yilmaz'in Omeri vurdurttuguna inandi sonunda ( basta cok direndi ama), Yilmaz da rapru gorunce Handan'a inandi.Ikisi de hatali ama ikisine de guclu kanitlar sunuldu ve yanilgiya dustuler.
ikisinede güçlü kanıtlar sunulmadı yılmaz filiz ilşki içerisinde idi filiz için yılmaz sevdiği adam konumunda idi ilşkileri vardı bu bağlamda yılmaza güvenmedi katil dedi onurunu kırdı sevdiği adamın
sonra af dilemk istediyılmaz ilşkimiz bitti buraya kadar dedi ayrıldıktan sonra bebek işini öğrendi yılmaz üstelik eline rapor verildi olaylara bakarken biraz ayrıntı gözetelim
sevdasener
10-05-07, 11:05
Slm arkadaşlar,
Ben de fragmanı izleyince kopanlardanım ama foruma girince içim rahatladı dpğrusu tabi hala aklımda sorular var ama neyse konu değişmişken tekrar başa dönmeyelim izleyip göreceğiz. Hatalar meselesine gelince karşılıklı bir takım hatalr var tabi ama hiç biri affedileyecek gibi değil sonuçta arada çok büyük bir sevgi var ve herşeyin üztesinden de gelecek anlaşılan ve de inşallah. Benim çok ama çok merak ettiğim bir konu var bu bölümle ilgili aslında önceden de merak ediyordum tabi ama şimdi merakım iyice arttı. Bu bölüm yorumları o kadar fazla ki okudum ama sorumun cevabına rastlayamadım. Eğer konuşulduysa ve ben görmediysem kusura bakmayım ama lütfen bir bilen veya tahmn eden varsa sölesin. Bu Nevzat'ın sakladığı kötü sır nedir ya? Bir bilen varsa yanıtlasın lütfen. Feride ondan kaçarken kaza geçirip hafızasını kaybetmiyor muydu ? Ekran başında cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
Slm arkadaşlar,
Ben de fragmanı izleyince kopanlardanım ama foruma girince içim rahatladı dpğrusu tabi hala aklımda sorular var ama neyse konu değişmişken tekrar başa dönmeyelim izleyip göreceğiz. Hatalar meselesine gelince karşılıklı bir takım hatalr var tabi ama hiç biri affedileyecek gibi değil sonuçta arada çok büyük bir sevgi var ve herşeyin üztesinden de gelecek anlaşılan ve de inşallah. Benim çok ama çok merak ettiğim bir konu var bu bölümle ilgili aslında önceden de merak ediyordum tabi ama şimdi merakım iyice arttı. Bu bölüm yorumları o kadar fazla ki okudum ama sorumun cevabına rastlayamadım. Eğer konuşulduysa ve ben görmediysem kusura bakmayım ama lütfen bir bilen veya tahmn eden varsa sölesin. Bu Nevzat'ın sakladığı kötü sır nedir ya? Bir bilen varsa yanıtlasın lütfen. Feride ondan kaçarken kaza geçirip hafızasını kaybetmiyor muydu ? Ekran başında cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
ben bildiğim kadarıyla yanıtlıyım ama nevzat tan kaçarken deil sanrm kendi başınayken kaza geçirioyr ve feride (özlem) bi pavyonda çalışıyormuş sakladığı sır buydu ama öğrendi feride
ne hakareti etmişim söylermisin hakaret derken kelime bazına içeriğine bakmak lazım kanaatindeyim krakterin yani filiz krakteri yalan konuşmuyormu onumu demek istiyorsun gerçekleri saklamıyormu demek istiyorsun bunları yapmadı diyorsan tamam haklısın biz gerçekleri söyledik diye alınmak yok öyle bak mesela yılmaz şartsız şurtsuz filiz kabul etsin aynısını yılmaza yapıcam
sevgili matraka ben şimdi sana hakaret ettin dedim mi şunu diyorum bazı arkadaşlar isimlerini hatırlayamadım yılmaza veya başka birine sıfat takıyorlar sen buna kızıyordun böyle şeyler söylemeyelim diye ama sende aynısını filize söylüyorsun onu diyorum birde evet filiz birşeyler sakladı zamanında yalanda söyledi ama senin abartığın kadar değil yılmazda yalan söylemişti insanları kandırmıştı ozaman yılmazada devamlı olarak yalancı,çıkarcının önde gideni desene tabiki insan hata yapıyorsa eleştirilir ama herdefasında filiz hiçbirşeyi haketmiyor yalancılar patroniçesi yürüyen felaket çıkarları için herşeyi yapıyor onun için hiçbirşeyi haketmiyor keşke ölse diyorsun gerçekten de çok objektifsin
Herkese günaydin,
Ferman abi sorunu yanitlamamak olmaz, ama genelde benim düsüncelerimi zaten belirtmissiniz. Banada soruyu cok kisa ve bir sekilde cevaplamak geriye kalmis. Eg
Asla sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de asla affetme!!
son durum;
arzu---haketmiyor
delfin---haketmiyor
tolga---haketmiyor
matraka---haketmiyor
mesburcum---haketmiyor
filizim---haketmiyor
cemotara---haketmiyor
eva---haketmiyor
arcshe----tüymemiş ringten :) cevabını ben anlamadım sevgili arcshe sen ekle :)
nike79---hakediyor.
bego87---haketmiyor.
kurşuni---haketmiyor.
muhahaha :) sonun kötü olacak filiz tekiner...:img-hyste
sevgili matraka ben şimdi sana hakaret ettin dedim mi şunu diyorum bazı arkadaşlar isimlerini hatırlayamadım yılmaza veya başka birine sıfat takıyorlar sen buna kızıyordun böyle şeyler söylemeyelim diye ama sende aynısını filize söylüyorsun onu diyorum birde evet filiz birşeyler sakladı zamanında yalanda söyledi ama senin abartığın kadar değil yılmazda yalan söylemişti insanları kandırmıştı ozaman yılmazada devamlı olarak yalancı,çıkarcının önde gideni desene tabiki insan hata yapıyorsa eleştirilir ama herdefasında filiz hiçbirşeyi haketmiyor yalancılar patroniçesi yürüyen felaket çıkarları için herşeyi yapıyor onun için hiçbirşeyi haketmiyor keşke ölse diyorsun gerçekten de çok objektifsin
hayır sıfat takmıyorlardı hakaret ediyorlardı arasında çok fark var bu arada artılı filizim açıklamana cevap vericem merak etme
not.evet objektiflikte sınır tanımıyorum
Slm arkadaşlar,
bu konuda tüyo verilmedi.... kesin bilen yok... bazı arkdaşlar b.gelincikteki aziz karakteri gibi olabilir diye yorum yaptılar...
sevgili arkadaşlarım,
yılmazın aslıya gidişini filizyılmaz ilişkisinin bittiği dönemde olmasından dolayı hak verdiniz, bunda yalnış birşey yok biten bir ilişki söz konusu olduğu için yılmazı suçlayamayız hayatına yeni bir yön verdi, yeni birşeyler yapmak istedi bunu da yakınında bulduğu aslı kız ila yapmak istedi dediniz, yani yılmazın bu yeni ilişki olayına sıcak baktınız hatta desteklediniz
o zaman filizin ayrılığın diğer tarafında olduğunu düşünmediniz, ilişkinin bittiğini düşünüyorsanız filizde yeni bir ilişki yaşamış olabilir bahtına da bir psiko çıkmış olabilir ve hatta hamile bile kalmış olabilir (böyle değil, varsayım) ama yürütemeyeceğini anlayıp bitirmiş olabilir
şimdi biten ilişkide yılmazı anladınız ama filizin böyle birşey yapabileceğini ihtimal bile vermediniz filiz bunu yılmaza yapamazdı, o zamanlar ilişki bitti diye naralar atan arkadaşlar filizin hamile kalması ile yılmazın onu yeniden kabul etmesini kabul edemiyorlar, kullanıdığınız garip kelimeleri telafuz etmek istemiyorum yılmaz bunu yapsa bile illa ki dayandırılacak nedenleri olacak.
şöyle düşünelim, eğer gerçekten bebek cemin olsaydı filiz ve yılmazda aşklarına yenilip hem aslı kızı hem de cemi hayatlarından çıkartmaya karar verselerdi sonuçta bunların yapılmasını her ikiside sağlamıştır, ama dediğim gibi sevgilerine yenilip yeniden başlamak isteseler ne yılmaz yılmaz olmakdan çıkardı ne de filiz filiz olmakdan sonuç da hayatlarına bir ikinci şansı vermek istedilerse bunu başarmak içinde elinden geleni yapacaklardır
sevgili mat mat matraka arkadaşım diretiyorum çünkü kendi istedi, bile bile lades dedi, bu ateşte yanmak istedi ve şu anda sonuçlarını düşünmeden kabul ettiği hatayı duydukları karşında tokat gibi yüzüne vurulmak da, tmm umudu yılmazım verdi ama ne şekilde verdi değil mi ama (bakar mısın sana karşı yılmazı savunuyorum hayır olsun) yılmaz hata yapmıştır kabul ama bu hatanın devam etmesine ortak olan bir de aslı kız ben buna kızıyorum ve bu yüzden haklı göremiyorum yoksa yılmaz hatasız değil bu konu, aslı kızın yapılan yanlışa ortak olması sevdiği ya da ümitlendiği için söylemleri beni kesmiyor çünkü duygunun d si yok bu kızda...
--- yılmaz kayıtsız şartsız değil belli şeylere dayanarak filizi kabul edecek aşkı yada sevgisi değil çok güzel şekilde bağlayacaklarını düşünüyorum eğer senin dediğin gibi olursa o zaman bakarız.
--- yılmaz aslıyı sözlü anlamında bırakmak isteyecek desteğini çekmeyecek ama bunu aslı kız yanlış anlayacak ve bitakmasına izin vermeyecek
--- dediğim gibi şartsız kabul beklemiyoru ve aslı kızı bırakacağını düşünüyordum ama aslı kız yıktı bunu valla senaristlerin içine yılmazdan başkası kaçamaz çünkü çok seviyorlar yılmazı...
aslı kendipenceresinden haklıdır.başka ne söylemeliyim bilmiyorumaçıkcası tezlerimizi ortada almış umudu bir yanda deniz bir yanda martılar gyık gıyık seslsri altında umut aşılanmış kızın bünyesine yılmaz filiz ayrı kız kabul etmiş aslı masum ama yarın akşam kızıcak yılmaza :img-hyste
sende haklısın melek var meleeek var aralarında dağlar kadar fark var ama filiz tekiner bir melek değil melek görünümlü şeytan bu kızın içine şeytan kaçmış kesinlikle neden bilmiyorum ferideyi asmam gerekirken birden filizde buldum mutluluğu
sevgili matraka sen nasıl insanlara rica ediyorsan bende senden rica ediyorum artık lütfen filize sıfat takma artık çünkü gerçekten sıkıldım yok yalancının önde gideni yok çıkarcı,yürüyen felaket ,şeytan gerçekten de güzel kelimeler bunlar birde ben kesin yanlış diziyi izliyorum galiba yani filiz şeytan olduğuna göre neyse sonuçta dizi mutsuz sonla biteceği için kurtulursun yakında filizden öldüğünde
Yerli dizilerde ne kadar klişe varsa onu kullunarak bizlere iki yıl azap çektirdikten sonra Yılmazın ölmesi seyirciye yapılmış büyük bir haksızlık ve izleyicilerle dalga geçmektir.
Bu aşk birçok sınavdan geçmiş ve sınanmışken böyle bir sonu haketmiyor.
Seraristler bir kez daha düşünmeli kesinlikle. Unutulmazlık mutlaka mutsuz sonla olmaz. Mutlu sonlarla da unutulmaz olabilir bir aşk. Hele de Filizle Yılmazın aşkı.
sevgili arkadaşlarım,
yılmazın aslıya gidişini filizyılmaz ilişkisinin bittiği dönemde olmasından dolayı hak verdiniz, bunda yalnış birşey yok biten bir ilişki söz konusu olduğu için yılmazı suçlayamayız hayatına yeni bir yön verdi, yeni birşeyler yapmak istedi bunu da yakınında bulduğu aslı kız ila yapmak istedi dediniz, yani yılmazın bu yeni ilişki olayına sıcak baktınız hatta desteklediniz
o zaman filizin ayrılığın diğer tarafında olduğunu düşünmediniz, ilişkinin bittiğini düşünüyorsanız filizde yeni bir ilişki yaşamış olabilir bahtına da bir psiko çıkmış olabilir ve hatta hamile bile kalmış olabilir (böyle değil, varsayım) ama yürütemeyeceğini anlayıp bitirmiş olabilir
şimdi biten ilişkide yılmazı anladınız ama filizin böyle birşey yapabileceğini ihtimal bile vermediniz filiz bunu yılmaza yapamazdı, o zamanlar ilişki bitti diye naralar atan arkadaşlar filizin hamile kalması ile yılmazın onu yeniden kabul etmesini kabul edemiyorlar, kullanıdığınız garip kelimeleri telafuz etmek istemiyorum yılmaz bunu yapsa bile illa ki dayandırılacak nedenleri olacak.
şöyle düşünelim, eğer gerçekten bebek cemin olsaydı filiz ve yılmazda aşklarına yenilip hem aslı kızı hem de cemi hayatlarından çıkartmaya karar verselerdi sonuçta bunların yapılmasını her ikiside sağlamıştır, ama dediğim gibi sevgilerine yenilip yeniden başlamak isteseler ne yılmaz yılmaz olmakdan çıkardı ne de filiz filiz olmakdan sonuç da hayatlarına bir ikinci şansı vermek istedilerse bunu başarmak içinde elinden geleni yapacaklardır
sevgili filizim çelişmeyelim. :) olaya bu kadar iyimser yaklaşamazsın bu biraz abartlı olur.ortada ihanet etmeyen,ama etmediğini saklayan bir kadın diğer tarafta ihanete uğradığını düşünen bir erkek var. böyle durumlarda karışıklıklar çözülmeden ilişkiye bir ikinci şans verilemez.karışıklık yok da ihanet gerçekse konuşulacak birşey bile yok.:good:
Herkese gunaydin!!
Bugun insallah daha rahat bir gun olur:img-wink:
Sevgili Ferman abinin sorusuna yanit...
Bir FIlizciyim ama yinede hakedmiyor diyorum!
Ama Filiz YIlmaz icin boyle birsey yapsa...
Yilmazda hakedmiyor soylerdim.
Ikisi birbirini farkli nedenlerle hakedmiyor:img-yes:
kızmana gerek yok kızmayacağız yılmazımda filizi şartsız şurtsuz kabul etsin ona karşıda tavrım bu olur merak etme mutsuz son değil ayrıca bunu söylemekten dilimin altında fidanlık oluştu
sevgili matraka gayet bu tür kelimeler kullanmadan da filizi eleştirebilirsin buna birşey demem ama filiz haketmediği halde bu tür söylemlerin hoşuma gitmiyor birde bu kızın ne şeytanlığını gördün söylesene ayrıca bundan emin olabilirsin dizi kesinlikle mutsuz sonla bitiyor zamanı geldiğinde zaten göreceğiz yılmazı bilemem ama finalde filiz ölüyor
aslı kendipenceresinden haklıdır.başka ne söylemeliyim bilmiyorumaçıkcası tezlerimizi ortada almış umudu bir yanda deniz bir yanda martılar gyık gıyık seslsri altında umut aşılanmış kızın bünyesine yılmaz filiz ayrı kız kabul etmiş aslı masum ama yarın akşam kızıcak yılmaza :img-hyste
bak matraka aslı kız kendi penceresinden baksa bile haksız nedenine gelince sonuçta kulağıyla şahit olduğu sözler var yılmazdan filizle ilgili bu bir, martıların yalancı şahitlikleri de meşhurdur bu iki, yılmazın filiz karşısında tepkisiz kalamadığı aşikar bunu göremeyen aslı kız bu da üç
hem kendi penceresindne baksa hani seviyor ya yılmazı neden anlamıyor gözlerindeki hüznü, içindeki acıyı, kıvrım kıvrım kıvrandığını, seven insan sevdiğinin mutlu olmasını ister, neden o konuşmaya şahit olup da baştan beri kendini düşündüğünü gösteren son hamlesini yılmaza posta koyarak yapıyor, şimdi bu mu sevmek aslı kızın bencilli değil de ne bu tmm yılmaz tarafından umut verildi ama sonuçta yılmazın ümitsiz anda verdiğini o konuşma sonucu anlamalı hoş anlayış kıtlığı olan bir aslı kız var ortada, ne masum ne de hakkı valla kızmaya bile hakkı yok kendi etti kendi çeksin bir zahmet ben haklı görmüyorum sen hala nasıl haklı görürsün anlayamıyorum bir anlat bakalım..
Sevgili Cemotara,
sana katiliyorum...
Filize boyle laflar hic yakismiyor.
Sonuncda YIlmazda cok hatta yapti.
Neyseki yavas yavas duzeliyor
Cunku eskiden F.... yaziyorlardi, ama artik oyle birsey yok:good:
Iyiki yok cildirmak uzereydim:img-hyste
son durum;
arzu---haketmiyor
delfin---haketmiyor
tolga---haketmiyor
matraka---haketmiyor
mesburcum---haketmiyor
filizim---haketmiyor
cemotara---haketmiyor
eva---haketmiyor
arcshe----tüymemiş ringten cevabını ben anlamadım sevgili arcshe sen ekle
nike79---hakediyor.
bego87---haketmiyor.
kurşuni---haketmiyor.
buket---haketmiyor
91. sayfanın başına kadar okuyabildim yazılanları. hala fatura kesme işlemim bitmedi ama birşey belirtmeden edemeyeceğim. Yılmaz'ıda Filiz'i de severim itiraf etmek gerekirse Yılmaz'ı Filiz'den daha çok severim. Fakat, Filiz ölsün - yürüyen felaket - mutluluğu haketmiyor vs. vs... tarzındaki sonuçları asla kabul edemem...
bak matraka aslı kız kendi penceresinden baksa bile haksız nedenine gelince sonuçta kulağıyla şahit olduğu sözler var yılmazdan filizle ilgili bu bir, martıların yalancı şahitlikleri de meşhurdur bu iki, yılmazın filiz karşısında tepkisiz kalamadığı aşikar bunu göremeyen aslı kız bu da üç
hem kendi penceresindne baksa hani seviyor ya yılmazı neden anlamıyor gözlerindeki hüznü, içindeki acıyı, kıvrım kıvrım kıvrandığını, seven insan sevdiğinin mutlu olmasını ister, neden o konuşmaya şahit olup da baştan beri kendini düşündüğünü gösteren son hamlesini yılmaza posta koyarak yapıyor, şimdi bu mu sevmek aslı kızın bencilli değil de ne bu tmm yılmaz tarafından umut verildi ama sonuçta yılmazın ümitsiz anda verdiğini o konuşma sonucu anlamalı hoş anlayış kıtlığı olan bir aslı kız var ortada, ne masum ne de hakkı valla kızmaya bile hakkı yok kendi etti kendi çeksin bir zahmet ben haklı görmüyorum sen hala nasıl haklı görürsün anlayamıyorum bir anlat bakalım..
umut işte unutur dedi geçer dedi ben yaparım dedi kendine güvendi ama yılmazı serbest bıraktı bu kadar rahat bırakırsan yılmaz ya davulcunun kızını yada zurnacının kızını alır
not.sevgili cemotara filizi eleştirmemin başka olu yok bana yazmak sana okumamak düşer seviyorum filiz eleştirmeyide herşeyiyle kabul ettim onu yılmazda öyle yapıyor hele bir yapsın
sevgili filizim çelişmeyelim. :) olaya bu kadar iyimser yaklaşamazsın bu biraz abartlı olur.ortada ihanet etmeyen,ama etmediğini saklayan bir kadın diğer tarafta ihanete uğradığını düşünen bir erkek var. böyle durumlarda karışıklıklar çözülmeden ilişkiye bir ikinci şans verilemez.karışıklık yok da ihanet gerçekse konuşulacak birşey bile yok.:good:
çok sevgili ferman abim çelişmek değil bu bu yorumu yazmamda ki neden ilişki bitti diye yılmazı aslı olayında desteklenmesine istinaden filizinde böyle birşey yaşayabileceği ama bunun kabul görmediği, iyimserlik değil bu abicim eğer oldu da yaşasaydı bunu, evet şu an düşünen ve saklayan var, eğer verirlerse de birşey kaybetmezler dediğim gibi açığa çıkacak zaten bu da, zaten ihanet gerçekse sana o yorumu yaptım cvbımı biliyorsun, bu biraz daha farklı...
sevgili arkadaşlarım,
Filizim, haklisin bitmis bir iliski yeni bir iliskiye yelken acmak hata olarak sayilmaz.
Yanliz simid senin dedigin gibi olmus olsaydi, yani Filiz o arada Cemle bir iliskiye girmis ve hamile kalmis olsaydi ve sonra Cemle yapamiyacagini düsünüp Yilmaza geri dönseydi, sevgileri agir bastigi icin hayatlarina ikinci bir sans verebilirlerdi diyorsun.
Peki ozaman söyle düsün. Yilmaz Asliyla bir iliskiye basladi, hatta evlilige dogru giden bir iliski. Yanliz Yilmazla Aslinin arasindaki iliskinin boyutunu degerlendirmek gerekiyor diye düsünüyorum. Yilmazla Aslinin arasinda kesinlikle bir yakinlasma olmadi, olabilirdi ama olmadi. Simdi olmus oldugunu farz edersek, ve hamile kalan Asli olmus olsaydi, Yilmaz Filizi ne kadar sevsede, Asliyi o sekilde birakmazdi, hata yapmissa o hatasinin bedelini Asliyla evlenmekle temizlemek zorunda kalirdi.
Bu ihtimali düsünmessekde olayi su yönde degerlendirmek gerekir. Yilmaz Filizin Cemden hamile oldugunu düsünseydi, kendince demezmiydi, tamam iliskimiz bitti, ikimizde yeni bir iliskiye basladik, ama ben Asliyi öpmeye bile cekindigim halde, daha iliski boyutundayken Cemden hamile kalabiliyorsa, bana olan askindan ve sevgisinden süphe ederim. Yani benim demek istedigim, senin anlattigin gibi bi durum ortada olsaydi, Yilmaz asla Filizi kabullenmezdi, askindan ölcek olsada, ne hayata nede Filize ikinci bir sansi vermezde, cünkü verdigi halde, kendi kisiligini tamamen ezmis olmasi gerekirdi ve asla bunu kaldiramazdi
İnanamıyorum hala Yılmaz ölüyor....Ölmesin ya,daha oğlu olacağını bilmiyor...Bari oğlunu görseydi....Offffffff offffffffff Filizle Yılmaz daha aşklarını doya doya yaşayamadılar bile....Dün akşam fragmanı gördüğümden beri üzgünüm.....Bu arada ben ilk bölümünden itibaren hiç kaçırmadan izledim Ihlamurlar Altında'yı...Ama böyle bir sonucu hiç haketmedik biz izleyicileri diye düşünüyorum...Gösterilen cenaze sahneleri kötü bir kabus olarak kalsın lütfen ya.....Yarınki bölümü bir umutla izleyeceğim Yılmaz'ın ölmediğini görmek istiyorum...
Görüşecez matraka cem finalde sahne alacak ve maalsef dizi mutsuz sonla bitecek bundan adım gibi eminim
bunu kendi düşüncen olarakmı belirttin... yoksa bir duyum mu aldın... kaynağı güvenilırmı?
matraka nın da söyledigi gibi yılmaz ölüyor!:) ee napalım... su testisi su yolunda kırılır :)
filiz kesinlikle hak etmiyor bunları ama yaratıcıları olan senaristler kabız napalım:) :)
ayrım yapamadığın konu ne biliyormusun yeni bir hayata başlanır birilşkiye evet denilebilir ama cinsel anmalmdailşki yaşanmaz ama yılmaz tarafından şu an bu böyle yani bu kadar yazıyı boşuna yazmışsın olaya o gözle bakamıyoruz keşke hamile olmasaydı ama hamile keşke saklamasaydı ama sakladı ahhh keşkler ahh
ayrım yapamadığımı mı düşünüyorsun sen şimdi bu yorumdan anlamadım neyin ayrımı ben olması gerekeni yazdım, o zaman kabul edilen biten bir ilişki üzerine destek gören yeni bir ilişki ama yılmazın haklı oluşu filizin ise bunu yaşamasına bile ihtimal verilmemesi anlatmka istediğim buydu, şimdi de yaşanmadı bu ihanet ama yaşansaydı ki yılmaz yaşanmış sayıyor onun için zor bir durum ama ne oluyor ki kabul ediyor onu görmek gerek görmeden hüküm veremem
evet yeni bir hayata ve ilişkiye başlanır, aslı kızda cinsel boyuta gitmemiştir ama olmadığı halde oldu varsayımıyla filizin de cemle ilişkisi o boyutta diyelim
yine de aşklarına yenilemezler mi, hata olduğunu kabul edemezler mi, evet yılmaz tarafından böyle ama aması var
yazdığım yazı neden boş onu anlamadım sonuç olarak birine bu şansı verdiniz birine vermediniz, olaya asıl bakılması gerektiği noktadan bakmıyorsunuz öyle diyorsun, hamile diye neden keşkeler olsun ki işte burada ortaya çıkıyor objektiflik ama ben kime ne anlatıyorum ki filizciler baaşka yılmazcılar başka yazacak sonuçta...
ben olaya başka bir açıdan bakıyorum, şimdi kızacaksınız belki ama ;
ben nedense yılmazla filizi yakıştıramıyorum, yani keşke yılmaz karakteri yerinde ömer yani Sinan Tuzcu olsaydı, tabi bu benim görüşüm,
ben filizi bu filmin meleği olarak niteliyorum, çok sevdiği adamı babasını kırmamak için terketti, hep acı çeken o oldu, hep ailesini düşündü,
yılmaz da önce intikam duygusuyla başladı ama sonra o da şovalye oldu,
yılmazın ölmeyeceğini tahmin ediyorum, bence mutlu son
Yani ben de Filiz'i seviyorum ama baxi konularda senin kadar sucsuz gormuyorum.
Babasini kirmamak icin cok sevdigi adama aciklama yapmadan birakmasi dogru degildi bence.
Ama herksein hatalari olur tabii.Yilmazin da var ama ben yine de ikisini de cok seviyorum.
Bence Yilmaz rolune de uygun.
fatma-1721
10-05-07, 11:38
"birde aslı meselesine değinmek istiyorum aslı yılmaza neden böyle bir şart koşar haklımıdır haksızmıdır.bence aslı haklıdır.
yılmaz aslıya martıları şahit göstermiştir. ona umut vaad etmiştir.şimdi ortada bıramaz ve aslı kızımızda bu kozu oynamıştır.tabiki yılmazı vurucak yeri bulmuştur tam 12 den ha bu yaptığı doğrumudur.aslının sonunda ne yapacağını bilmiyorsunuz o yüzden ilk davranışını doğru buluyorum yani aslı demiştirki madem bizim için bir gelecek dedin madem filiz sende bitti hadi yılmaz nikaha sende ispatla bunu öyle martılarla felan olmuyor bu işler " demissin matraka. Buna cevap vermeden yapamayacagim.Asli yilmazi hastanede ölüm kalim savasi verirken görüyör ,adeta ölümden döndügünü izliyor,onun icin üzülüyor vs.Daha sonra adam kendine geliyor,bir karar aliyor ama yanlis ama dogru,kendi duygulari acisindan dogru.Sen bunlari adamin kendi agzindan duyuyorsun,seven bir kadin olarak böyle bir durumda,eger ki bencil degilsen ve askin gercekse ,cekilirsin! Onu verdigi yanlis bir sözden dolayi ,baska bir kadini sevdigini ve hala istedigini bildigin halde kendine mecbur edip yasayan bir ölü haline getirmezsin ,ki yilmazin düsecegi durum bundan farkli olmayacak.Onu gercekten seviyorsan sana verdigi umuttan dolayi suclayacagina affedersin, ne de olsa o sözü verirken veya vermeden önce onun duygularini biliyordun.Adam ölümden döndü el insaf yani.Sen böyle bir durumdaki Asliya hak verebiliyorsan ,pes dogrusu,baska birsey diyemem.Ben sahsen böyle bir kadin profilini ne dizide,ne hayatta görmek istemem!Midemi bulandiriyor.Filize kizginligini anlayabiliyorum,yaptiklari cok yanlis,bunu savunacak degilim,ama yaptiklari asla bencilce degil,aptalca hatalarla kendine de yilmaza da ecel terleri döktürdü ve galiba döktürmeye de devam edecek .Ama Filiz affedilmeyi hakkediyor cünkü bencil bir kadin degil ,gercekten seviyor ,sevdigi icin her fedakarligi gözünü kirpmadan yapiyor,tabiiki bir sürü de yanlis yapiyor ama bunu dile dökmesende senin de böyle düsündügüne eminim Filiz tüm hatalarina ragmen Yilmazi hak ediyor.Yilmaz da sütten cikmis ak kasik degil yani.Özellikle yazdigin birseye daha deginecegim "Yilmaz önceden Filizi kullandi ama sonra yolda birakmadi,sahip cikti "diye yazmissin.Bunun icin ona Filiz de bizlerde minnet mi duymaliyiz?Ben sadece sunu söyleyebilirim bu konuda cömert adammis dogrusu ama bu cömertlige ragmen cezayi hakketti de Filiz hak ettiginden fazlasini ödetti ona,gibime geliyor.Filize yürüyen felaket degil de hata makinesi diyelim olmazmi,cünkü kizdigi birine tepki verirken ,kendini de onunla birlikte yakiyor,buna bencillik denmez,dense dense aptallik denir!Yazdiklarim biraz fazla oldu galiba ,kafanizi sisirdiysem özür dilerim.Simdiye kadar yazilanlari okumakla yetindim,cok güzel ve seviyeli bir forum.Özellikle kursuni ve filiz siirlerinize bayiliyorum,sizleri tebrik ederim!Ferman ve Cemotara kisa bir darginlik arasindan sonra foruma yeniden yazmaya baslamaniza sevindim ,yazdiklarinizi okumak zevkli oluyor.Hoscakalin!
ayrım yapamadığımı mı düşünüyorsun sen şimdi bu yorumdan anlamadım neyin ayrımı ben olması gerekeni yazdım, o zaman kabul edilen biten bir ilişki üzerine destek gören yeni bir ilişki ama yılmazın haklı oluşu filizin ise bunu yaşamasına bile ihtimal verilmemesi anlatmka istediğim buydu, şimdi de yaşanmadı bu ihanet ama yaşansaydı ki yılmaz yaşanmış sayıyor onun için zor bir durum ama ne oluyor ki kabul ediyor onu görmek gerek görmeden hüküm veremem
evet yeni bir hayata ve ilişkiye başlanır, aslı kızda cinsel boyuta gitmemiştir ama olmadığı halde oldu varsayımıyla filizin de cemle ilişkisi o boyutta diyelim
yine de aşklarına yenilemezler mi, hata olduğunu kabul edemezler mi, evet yılmaz tarafından böyle ama aması var
yazdığım yazı neden boş onu anlamadım sonuç olarak birine bu şansı verdiniz birine vermediniz, olaya asıl bakılması gerektiği noktadan bakmıyorsunuz öyle diyorsun, hamile diye neden keşkeler olsun ki işte burada ortaya çıkıyor objektiflik ama ben kime ne anlatıyorum ki filizciler baaşka yılmazcılar başka yazacak sonuçta...
yılmaz tarafından algı böyle olmaz daha buluştuğunu ilk zamanlarında birisiyle beraber olduğunu düşünürse biraz be artılı filizm yılmaz filizin kendisine olan aşkından şüphe eder o zaman anlatabiliyorum umarım olaylara tek yönlü bakamayız bitmiş birlişki diye hiç bakamayız
neyse bekleyip göreceğiz ama mutlu son falan yok ayrıca bende kesinlikle mutsuz son istiyorum hem daha etkileyici olur sabırsızlıkla finali bekliyorum
seyredelim görelim ama final mutlu herkes istediği pastayı alıcak merak ediyorsan daha final yazılmadı yazılmayan birşeyibilmek imkansızdır bekleyeceğiz göreceğiz yakında ben görücem :img-hyste sen bekleyeceksin ama bilinen birşey varsa finalin yazılmadığıdır.yazılmayan konular hakkında yorum yapmayalım
neyse bekleyip göreceğiz ama mutlu son falan yok ayrıca bende kesinlikle mutsuz son istiyorum hem daha etkileyici olur sabırsızlıkla finali bekliyorum
IA benim izledigim ilk dizi yani ilk yerli dizi,ilkkez boyle kaptirdim, tum okul dalga geciyor benimle ama umrumda degil:img-yes:
ama eger sonu dedigin gibi biterse, sacma ve kotu, yani Cem ortaya cikar da Filiz yada Yilmaz olurse , izledigim son yerli dizi olucak ve bu diziyi savundugum herkes hakli cikacak.
seyredelim görelim ama final mutlu herkes istediği pastayı alıcak merak ediyorsan daha final yazılmadı yazılmayan birşeyibilmek imkansızdır bekleyeceğiz göreceğiz yakında ben görücem :img-hyste sen bekleyeceksin ama bilinen birşey varsa finalin yazılmadığıdır.yazılmayan konular hakkında yorum yapmayalım
zaten bu benim görüşüm ve isteğim bence mutsuz son olacak bence finalde filiz kesinlikle ölmeli bunu okadar çok istiyorum ki onun için mutsuz son olacağına inancım tam cem psikopatı beni kesinlikle yanıltmayacak ve düğünü kana bulayacaktır
"birde aslı meselesine değinmek istiyorum aslı yılmaza neden böyle bir şart koşar haklımıdır haksızmıdır.bence aslı haklıdır.
yılmaz aslıya martıları şahit göstermiştir. ona umut vaad etmiştir.şimdi ortada bıramaz ve aslı kızımızda bu kozu oynamıştır.tabiki yılmazı vurucak yeri bulmuştur tam 12 den ha bu yaptığı doğrumudur.aslının sonunda ne yapacağını bilmiyorsunuz o yüzden ilk davranışını doğru buluyorum yani aslı demiştirki madem bizim için bir gelecek dedin madem filiz sende bitti hadi yılmaz nikaha sende ispatla bunu öyle martılarla felan olmuyor bu işler " demissin matraka. Buna cevap vermeden yapamayacagim.Asli yilmazi hastanede ölüm kalim savasi verirken görüyör ,adeta ölümden döndügünü izliyor,onun icin üzülüyor vs.Daha sonra adam kendine geliyor,bir karar aliyor ama yanlis ama dogru,kendi duygulari acisindan dogru.Sen bunlari adamin kendi agzindan duyuyorsun,seven bir kadin olarak böyle bir durumda,eger ki bencil degilsen ve askin gercekse ,cekilirsin! Onu verdigi yanlis bir sözden dolayi ,baska bir kadini sevdigini ve hala istedigini bildigin halde kendine mecbur edip yasayan bir ölü haline getirmezsin ,ki yilmazin düsecegi durum bundan farkli olmayacak.Onu gercekten seviyorsan sana verdigi umuttan dolayi suclayacagina affedersin, ne de olsa o sözü verirken veya vermeden önce onun duygularini biliyordun.Adam ölümden döndü el insaf yani.Sen böyle bir durumdaki Asliya hak verebiliyorsan ,pes dogrusu,baska birsey diyemem.Ben sahsen böyle bir kadin profilini ne dizide,ne hayatta görmek istemem!Midemi bulandiriyor.Filize kizginligini anlayabiliyorum,yaptiklari cok yanlis,bunu savunacak degilim,ama yaptiklari asla bencilce degil,aptalca hatalarla kendine de yilmaza da ecel terleri döktürdü ve galiba döktürmeye de devam edecek .Ama Filiz affedilmeyi hakkediyor cünkü bencil bir kadin degil ,gercekten seviyor ,sevdigi icin her fedakarligi gözünü kirpmadan yapiyor,tabiiki bir sürü de yanlis yapiyor ama bunu dile dökmesende senin de böyle düsündügüne eminim Filiz tüm hatalarina ragmen Yilmazi hak ediyor.Yilmaz da sütten cikmis ak kasik degil yani.Özellikle yazdigin birseye daha deginecegim "Yilmaz önceden Filizi kullandi ama sonra yolda birakmadi,sahip cikti "diye yazmissin.Bunun icin ona Filiz de bizlerde minnet mi duymaliyiz?Ben sadece sunu söyleyebilirim bu konuda cömert adammis dogrusu ama bu cömertlige ragmen cezayi hakketti de Filiz hak ettiginden fazlasini ödetti ona,gibime geliyor.Filize yürüyen felaket degil de hata makinesi diyelim olmazmi,cünkü kizdigi birine tepki verirken ,kendini de onunla birlikte yakiyor,buna bencillik denmez,dense dense aptallik denir!Yazdiklarim biraz fazla oldu galiba ,kafanizi sisirdiysem özür dilerim.Simdiye kadar yazilanlari okumakla yetindim,cok güzel ve seviyeli bir forum.Özellikle kursuni ve filiz siirlerinize bayiliyorum,sizleri tebrik ederim!Ferman ve Cemotara kisa bir darginlik arasindan sonra foruma yeniden yazmaya baslamaniza sevindim ,yazdiklarinizi okumak zevkli oluyor.Hoscakalin!
daha yeni geldin vedalaşmayalım
sevgili fatma
sen o taraftan bakmışsın ben de öbür taraftan yılmaz karar alırken geçmişi yaşanılanları bir kenara koyamaz bir karar alıyoırsan yaptığının bedelini ödemelisin sözünün arkasında durmalısın yılmaz krakteri filizi şartsız şurtsuz kabul etmeye müsait değil yılmaz krakteri aslıya hayır demeye müsait değil o zaman insana sorarlar neden bu kıza ümit verdin bunun vicdan azabını yılmaz krakteri yaşar bunun üzerine mutluluk nidaları atılamaz yaptıklarının arkasında durmasını bilmelidir.yılmaz yaptıkları yapacaklarının teminatı olmalıdır.olamıyorsa sorun vardır .kişilik sorunu bu sprunların sadece başı olur
zaten bu benim görüşüm ve isteğim bence mutsuz son olacak bence finalde filiz kesinlikle ölmeli bunu okadar çok istiyorum ki onun için mutsuz son olacağına inancım tam cem psikopatı beni kesinlikle yanıltmayacak ve düğünü kana bulayacaktır
Bu dizyi izleyipte Filiz olsun , ben bundan zevk alirim diyen insana diyecilecek laf yok zaten,Filiz'i sevmiyorum denebilir, Yilmaz'i hak etmiyor gorusu olabilir, ama olmesini cok istemek ayri bir sey,Bunun aciklamasini anack psikiyatri dunyasi yapabilir zaten!!
Ayrica olmesini istedigin Filiz'in resimleri susluyor avatarini, imzani vs..Bu apayri bi vaka zaten..
yılmaz tarafından algı böyle olmaz daha buluştuğunu ilk zamanlarında birisiyle beraber olduğunu düşünürse biraz be artılı filizm yılmaz filizin kendisine olan aşkından şüphe eder o zaman anlatabiliyorum umarım olaylara tek yönlü bakamayız bitmiş birlişki diye hiç bakamayız
evet yılmaz tarafından algı böyle zaten bu yüzden filizden şüphe etti ve başkasıyla birlikte olduğunu düşündü ama sonuçta o da o zamanlar bir birlikteliğe başlamamış mıydı, yani farklı bir durum yok onu anlatmaya çalışıyorum yılmaz aslı kızı seçmiş filizde cemi seçmiş gibi görünmüş yılmaz tarafından gerçek de böyle olmasa da, o zamanlar bitmiş bir ilişki olarak bakılıyordu şimdi nasıl bakılmıyor maden bitti, neden yanlı bakılıyor daha objektif bakılmıyor ben bitmiş bir ilişki olmadığını savunan biri olarak neredeyse forumda ne hale gelmiştim bunu dile getienler çoktu unutuyorsun...
_mervevrem_
10-05-07, 11:53
cem diziye girdi gireli izlemiyorum ben diziyi hep aynı olaylarvar oldu zengin kız fakirleşip başka zenginle evlenmeye karar verir ailesine fedakarlık yapar diğer fakir çocuk zenginleşir
ki öyle olmuş senaryo nasıl kurtulur diye düşünmüştüm
geçen hafta izledim baya düzelmiş bitmeye yakın galiba
bu sezon devam edecek mi?
yoksa bitecek mi?
biterse izlerim genelde son bölümler heyecanlı oluyor....
evet yılmaz tarafından algı böyle zaten bu yüzden filizden şüphe etti ve başkasıyla birlikte olduğunu düşündü ama sonuçta o da o zamanlar bir birlikteliğe başlamamış mıydı, yani farklı bir durum yok onu anlatmaya çalışıyorum yılmaz aslı kızı seçmiş filizde cemi seçmiş gibi görünmüş yılmaz tarafından gerçek de böyle olmasa da, o zamanlar bitmiş bir ilişki olarak bakılıyordu şimdi nasıl bakılmıyor maden bitti, neden yanlı bakılıyor daha objektif bakılmıyor ben bitmiş bir ilişki olmadığını savunan biri olarak neredeyse forumda ne hale gelmiştim bunu dile getienler çoktu unutuyorsun...
yılmaz aslı kızı ne zaman tercih etti filiz bu bebek senden değil dediği zaman yani filiz yaptı bunu oysa yılmaza vicdan azabı yaşatır onu affetmez süründürebilirdi böyle yapmadı ilşkiye yılmazı kendi itti halasöylüyorum yanlış yerden gidiyorsun önüne ikide birde stop işareti çıkıyor ama sen yola devam ediyorsun
Filizim evet iliski bitmisti ama ask ve sevgi bitmemisti. Ama eger bir iliskiye cinsellik giriyorsa eger, ve Yilmaz böyle oldugunu tahmin ediyor, ozaman karsindakinin askindan ve sevgisinden süphe duyarsin. Yani yoksa Filiz bes kisiyle bir iliskiye yelken accsin, kimse bir sey demez, ve baktiki Yilmazdan baskasiyla mutlu olmuyor, e Yilmazda olamiyor ozaman birlikte bir iliskiye geri dönüs olabilir, ama aksisi olunca iste bu geri dönüs imkansizlasiyor
yılmaz aslı kızı ne zaman tercih etti filiz bu bebek senden değil dediği zaman yani filiz yaptı bunu oysa yılmaza vicdan azabı yaşatır onu affetmez süründürebilirdi böyle yapmadı ilşkiye yılmazı kendi itti halasöylüyorum yanlış yerden gidiyorsun önüne ikide birde stop işareti çıkıyor ama sen yola devam ediyorsun
aslı kız tercihi onu ispanya ya göndermediği zaman tercih edildi matraka filizin bebekle ilgil sözleri tetikledi bunu sadece, keşke vicdan azabı yaşatsaydı ama filiz acımasız biri değil ki bunu yapsın benden şüphe ettiyse doğruyu da o bulsun mantığıyla yanlış hareket etti filiz, yılmazda gördüklerine inanarak başladı bu hataya, yanlış girdiğim bir yer yok daha da başa gidip her iki şekilde de bakarız ama devam etmiyorum stop işaretlerine yazık olmasın sana da madem yanlış yerden gidiyormuşum uzatmanın anlamı yok, nasılsa bir anlamı yok...
Birgünde sildiğim toplam mesaj sayısı-------->>> 248.
Ben çıktıktan sonra atılan mesaj sayısı---------->>> 498.
Bana da günah. Ben de insanım.
Sonunda isyan etti....ne diyim haklısın
demin ki uzun mesajın altında kaybolmasın diye yeni bir mesaj atayım dedim soruma.:good: tüm forumadır bu soru;
son olarak bir de şöyle bakalım olaya derim ben.hatta tüm foruma gelsin bu soru.matrakanın dün sorduğu gibi bir de şart koyalım soruya o da şu olsun.kendisinden kısa bir süre önce ayrılan bir kadın,sevdiğine ve sevildiğine emin hala ve ihanet gerçek. adama tüm bunlara rağmen aşkının büyüklüğüyle kadını affediyor ve çocuğunu sahipleniyor. siz ce bu kadın böylesine büyük bir fedakarlığı hak etmiş midir?
Ortada gerçek bir ihanet varsa ve kadın sevildiğinden emin olduğu halde bu ihaneti gerçekleştiriyorsa burada kadın ve adamın ilişkisind ciddi sorun var demektir,buna rağmen adamda onu bu şekilde kabul ediyorsa adama herşey müstehaktır.........Diziye gelecek olursak ihanet yok sadece yanlış anlama ve yönlendirmeler var,Yılmaz ne kadar ihanete uğradığını düşünsede Filiz böyle eylemi asla yapmamıştır,çektiği acılar ise haksızlıktır,Yılmaz'ın hesapsız kabul edişi çektiği acılar karşısında aldığı hediye gibidir fakat bu durumda da Yılmaz'a madem öyle neden daha önce affetmedin diye sorar ve sitem ederler
aslı kız tercihi onu ispanya ya göndermediği zaman tercih edildi matraka filizin bebekle ilgil sözleri tetikledi bunu sadece, keşke vicdan azabı yaşatsaydı ama filiz acımasız biri değil ki bunu yapsın benden şüphe ettiyse doğruyu da o bulsun mantığıyla yanlış hareket etti filiz, yılmazda gördüklerine inanarak başladı bu hataya, yanlış girdiğim bir yer yok daha da başa gidip her iki şekilde de bakarız ama devam etmiyorum stop işaretlerine yazık olmasın sana da madem yanlış yerden gidiyormuşum uzatmanın anlamı yok, nasılsa bir anlamı yok...
aman Tanrım alınmışmı artılı filizm :img-hyste ya neden alınıyorsun nerden bakarsan bak olaya filiz tetikledi herseyi bak nerden bakarsan bak diyorum o yüzden yılmaz filiz şartız kabul ederse onu bile asarım derneği bile fes ederim yaparım bunları inan filiz düzelecek acı çektikce kıvama gelecek inşallah hata yapmöayacak ama bu mümkün değil hayalci olmamak lazım
Filizim evet iliski bitmisti ama ask ve sevgi bitmemisti. Ama eger bir iliskiye cinsellik giriyorsa eger, ve Yilmaz böyle oldugunu tahmin ediyor, ozaman karsindakinin askindan ve sevgisinden süphe duyarsin. Yani yoksa Filiz bes kisiyle bir iliskiye yelken accsin, kimse bir sey demez, ve baktiki Yilmazdan baskasiyla mutlu olmuyor, e Yilmazda olamiyor ozaman birlikte bir iliskiye geri dönüs olabilir, ama aksisi olunca iste bu geri dönüs imkansizlasiyor
kurşunim cnm bende bunu anlatmaya çalışıyorum va başından beride bu aşk ve sevginin bitmediğini savunmuyor muyun bu forumda, benim anlatmak istediğim yanlış anlaşıldı o zaman yılmaza verilen desteiğin filize verilmemesiydi asıl konu neyse bunu uzatmayacağım, ben yılmaz böyle düşündü diye hatalı demedim hatta haklı da düşüncesinde sonuçda yılmaz o şekilde düşünüyor benim konum başka, ben o geri dönüşün imkansızlığı ya da imkanlığı olarak anlatmadım bunu sadece olaylarda tek taraf verilen desteğin diper taraf yapmamış olmasına rağmen bu desteği görememesi olay yılmazın bunu düşünmesi ya da doğru yanlış düşünmesi değil, cinsellik de girse olaya ki girilmedi çok şükür girilse filizi çoktan gömmüştük zaten yaşamıyor olurdu olmadığı halde bunlar oluyor mazallah olduğunu düşünmek kötü
sonuç olarak olayın filiz ya da yılmaz açısından bakılması gerektiği taraftarıyım ben ne yılmazı yanlış yapar diyebilirmek adına ne de filiz bunları haketmiş adına yazmadım, yanlış anlaşıldım sanırım...
7-8 bölüm sonra inşallah görücez cem bir kere daha sahne alıcak herkes layığını bulucak be kesinlikle mutlu son bende isterin filiz ölüsn dizi tavan yaparak veda eder ama böyle olmayacak ne dersin iddaya varmısın :img-hyste
Cem'den kurtulamadık anlaşılan
Dizi ile ilgili dün yaptığım yorumu kopyalayayım dedim,daha fazla tuhaflaşmadan en iyi son bu olur herhalde :)
Öğlen sayfayı nerede bıraktım şimdi nereye gelmiş....hey fragman sen neler ettin böyle..izle izle içim tuhaf oldu,Yılmaz ölmeyecek forum böyle ya ölse nasıl olurdu?
Aslı'nın yapacağı duygu sömürüsü ile doktor-Filiz arasındaki Yılmaz öldü-ölmedi konuları aklıma gelince fragmanın büyüsü bozuluyor..en iyisi öldürsünler:)
Elif öldü bölüm tavan yaptı şimdi de Yılmaz'ı öldürsünler Ihlamurlar Altında efsanesi dolaşsın dillerde :):)
arkadaşlar ben fragmanı yanlışmı izledim yılmaz vurulunca ölüyor gibi
ölen başkasımı
bazılarımız sonunda düğün falan diyor ama.......
ben anlamadım yani
cuma gecesi olsaydı neler olacak bakalım
fatma-1721
10-05-07, 12:31
Sevgili Matraka ,ben konuyu Asli acisindan ele aldim ,Yilmaz acisindan degil .Yilmazin bu konudaki sorumlulugunu ,verdigi sözü ve bu sözün arkasinda durmasi gereken bir karakter oldugunun ,bende farkindayim.Ve verdigi bu yanlis sözün ve su anda bu sözü tutamamasinin ,bu yüzden Yilmaz karakterinin ugrayacagi depremin sorumlusunun bir yere kadar Filiz ve verdigi aptalca yanlis kararlar oldugu da ortada! Fakat Yilmaz bu yanlisi Eliften sonra da yapmisti ,Filizi kullandi .Ama plani ters tepti ve Filize asik oldu.Filizin o zamanlardaki tavri benim cok hosuma gitmisti,kirgin ama asil bir bicimde geri cekilmesi ,yine de ugrunda inandigi bir davada Yilmazla birlikte calismasi.Zaten bana Filiz karakterini sevdiren bunlar oldu.Daha sonra Filiz ne yazikki hata makinesine dönüstü.Gelelim Asli-Yilmaz durumuna ,tamam Yilmaz hatali umut verdi,söz verdi ve simdi bu kararinin altinda eziliyor.Ama ne olursa olsun Asli Yilmazin agzindan Filize dönmek istedigini duyuyor ve Yilmazin ölümden döndügünü de gözleriyle gören seven bir kadin olarak ona verdigi yanlis bir karar ,sözden dolayi bunu yapmamali ,bu seven bir kadinin yapacagi bir davranis olamaz,seven insan sevdigini bagislamasini da bilmeli,sadece kendini cok seven,bencil bir kadin Aslinin yaptigini yapabilir.Bu hareketten sonra Asli cocugu duyunca geri cekilmis ,cekilmemis ,bu asli karakterini kurtarmaz artik.Ben bunu bir kadin olarak söylüyorum:ömrümü beni ölüm döseginde gördükten sonra ,verdigim bir yanlis sözden dolayi istemedigimi ,baskasini sevdigimi bildigi halde,kendisine mahkum eden biriyle gecirmektense,hatalariyla bana ecel terleri döktüren ama beni gerektiginde serbest birakacak kadar seven ,ki sevgi fedakarlik ister ,biriyle gecirmeyi tercih ederim.Cünkü hatalar düzeltilir ama bencillik kalicidir.Filizin ve Yilmazin hatalarini tartismaya vaktim müsait degil,baska zamana artik ."Hoscakalin" demek sebebim de buydu,bilgisayarim acik ve vakit buldukca yazilanlari okuyorum,yazmaya pek vaktim olmuyor ,cünkü calisiyorum.Simdilik hoscakalin.
hehe :) arkadaşlar anketin sonucu ezici bir çoğunlukla haketmiyor yönünde çıktı. kimi muhalefet şerhi koyarak haketmiyor dedi kimi direk haketmiyor dedi kim hakediyor dedi.dedioğlu dedi yani:)
son 2-3 saattir sorduğum sorunun cevaplarından çıkan sonucu nasıl değerlendireceğimi,nasıl bağlayacağımı düşünmekle geçiriyorum.konuyu kendimce tam olarak açıklamak için olaya psikolojik,sosyolojik, tarihsel,felsefi ve dizinin oynamış bölümleri açısından bakmaya çalıştım.lakin soruda tanımadığımız bir adam ve kadın, filiz*yılmaz, ihanet gerçek,dizide ihanet yok gibi birden fazla değişken olduğu için yazmaya başladığım yazıyı bir müddet sonra ben de anlamamaya başladım.kısaca herşey birbirine girdi ve içinden çıkılmaz bir hal aldı.hem bütün bunları gözönüne almak zorunda olmam hem de okunabilirlik ve anlaşılabilirlik açısından düşünürsek ucube bir yazı çıktı ortaya :( en sonunda herkes kendi verdiği cevap açısından düşünsün olayı demek zorunda kaldım yani :) benim bakış açıma gelince tabi ki haketmiyor yönünde olacak cevabım.bu yazıyı bile toparlayamıyorum hale bakın yaw :) herneyse delinin teki attı kuyuya bir taş kendide çıkartamadı gözüyle bakın olaya :) ben de kısa açıklamalar yapayım her ne kadar kafamdakileri tam olarak yansıtamayacak olsa da ;
ihanet gerçek modeli ; kadın haketmez adam adam değildir.fazla söyleyecek birşey yok.
dizi modeli; filiz açısından böyle bir kabulleniş gerçekleri bildiği için yılmazın aşkının büyüklüğünü işaret etse de kendine ihanet edildiğini düşünen yılmaz için böyle bir kabulleniş aşkının büyüklüğü değil karakterinin zaafiyetidir.dünyadaki hiçbir duygu veya olay sizin kendinize olan saygınızdan daha önemli değildir.karakter zaafiyeti aşkın büyüklüğünü işaret etmez tam oturmamış bir karakteriniz olduğunu gösterir.yılmaz şartsız bir kabullenişten sonra yılmaz olmayacaktır sadece kendini yılmaz sanan sünepe bir karakter olarak kalacaktır. gerçekleri söylemeden yılmazı böyle bir kabulleniş içine sokmak filizin yılmaza atacağı en büyük kazık ve hakarettir. yok millet toparlayamıyorum daha fazla ...şimdilik bu kadar...
bir de sevgili cemotara; filize yakıştırdığımız sıfatlar için niye bu kadar alındığını bir türlü anlayamıyorum:) filiz sonuç itibariyle senaristler tarafından uydurulmuş,tuba tarafından canlandırılan bir karakter benim için. bir marslı için yeşil,antenli,ecüş bücüş bir şeydir demem neyse filiz içinde dediklerim odur.ikiside gerçekte varolmayan şeylerdir.biz tubaya,bülente veya sinana birşey demiyoruz ki. artı olarak ağza alınmayacak,genelahlaka aykırı şeylerde yazmıyoruz. troy filminden alıntı yapayım "bir ölüye ölü demek hakaret değildir ki".ben bu açıdan bakıyorum olaya..filiz benim için yalancı biridir. mahkemelerde bir kural vardır davalı ve davacı olduğunuz karşınızdaki adama hakim karşısında yalancı veya yalan söylüyorsun diyemezsin.bunun yerine gerçeğe aykırı beyanda bulunuyorsun diyebilirsin. ikisi de aynı şeydir de bakma işte. sonuç olarak filiz için söylediklerimize takılma lütfen.kendi adıma ben biraz espriyle karışık yergi ve bol bol laf ediyorum filize. bana objektif değilsin de,olayları çarpıtıyorsun de,bence böyle değil de ama filize yalancı demeyin şunu demeyin falan deme..napayım bence o bu kız..e forum kurallarına da uyuyorsa kelimelerim bence sende sorun yapma artık bu kadar be canım kardeşim :img-yes:
forever_bim
10-05-07, 12:48
Ferman abicim
sen sorarsın da yanıtlamaz mıyım? Seni kıracağıma kafamı kırarım. Neyse dağılmadan yanıtlayacak olursam,
"Kadın adamı boynuzluyorsa, ya da adam kadını boynuzluyorsa, bu ilişki sonsuza dek bitmelidir. Kimse affedilme lüksünü hak etmez. Nazarımda aldatan kişinin bir paralık değeri yoktur." Hehe. Bu da benim felsefem:)
Ferman abicim
sen sorarsın da yanıtlamaz mıyım? Seni kıracağıma kafamı kırarım. Neyse dağılmadan yanıtlayacak olursam,
"Kadın adamı boynuzluyorsa, ya da adam kadını boynuzluyorsa, bu ilişki sonsuza dek bitmelidir. Kimse affedilme lüksünü hak etmez. Nazarımda aldatan kişinin bir paralık değeri yoktur." Hehe. Bu da benim felsefem:)
eyvallah Hasancım :) bakma sorduk soruyu da cevaba gelince çuvalladık walla.herşey birbirine girdi.esas çıkarmak istediğim sonuç haketmiyor cevapları altında böyle bir kabullenişi aşka sevdaya sokmamak olacaktı da anlatamadık işte.kafa durdu kelimeler bitti sanki.:img-help:
bu arada hadi iyisin bugün forum taşmadı :) benim istatistikler nasıl :img-hyste
forever_bim
10-05-07, 12:53
Yahu ben başka birşey sorayım o zaman:
1. Ömer Feride'nin geçmişte bir pavyonda dansözlük yaptığını öğrenince Feride'yle bir hayat kurmaktan vazgeçerse bunda haklı mıdır?
2. Ömer Feride'nin Nevzat'ı seçtiğini öğrenince haklı olarak sarsılacak. Feride geri gelir özür dilerse Ömer affetmeli mi?
Sevgili ferman abi, biraz geç oldu ama ben de sorunu cevaplayayım.
Bir kadın kesinlikle böyle bir fedakarlığı haketmez. Bakalım Yılmaz onu bu haliyle kabul edecek olursa sevgili matraka'nın da dediği gibi Filiz Tekiner'in bebeği söylemeye cesareti olabilecek mi?
1. Ömer Feride'nin geçmişte bir pavyonda dansözlük yaptığını öğrenince Feride'yle bir hayat kurmaktan vazgeçerse bunda haklı mıdır?
2. Ömer Feride'nin Nevzat'ı seçtiğini öğrenince haklı olarak sarsılacak. Feride geri gelir özür dilerse Ömer affetmeli mi?
1. Geçmişte pavyonda dansözlük yapmasına birşey diyeceğini sanmıyorum. Ömer anlayışlı birisidir. Pavyonda dansöz olan biri illa kötü kadın olacak diye birşey yok.
2. Ömer bu konuda Feride'yi affetmemeli. Çünkü Ömer en başta kararını vermek için ona süre verdi. Feride'de tercihini Nevzat'tan yana kullandı. Ama Ömer dayanamaz. Tahminim biraz süründürür sonra affeder :)
Hasanım sorar da cvp verilmez mi:)
1- ömerin cephesinden bakalım iki ihtimal, birincisi eğer ferideye duyduğı aşk herşeyini kabul edecek kadar büyükse bunu sorun yapmadan kabul edebilir ve yepyeni bir hayata başlayabilir hatta onu sorgulamaktan çok kendisini sevdiğini ve onunda onu sevmesi yetebilir
ikincisi, belki de ömer kabullenemez böyle bir durumu bu yüzden de kendince kabul edemediği kalıplar çerçevesinde ferideden vazgeçebilir
ömer ne karar alırsa alsın mantıklı bir kararı olacağı için her ihtimalde de haklı..
2- bana kalsa özür de dilese ayaklarına da kapansa diğer seçiminde dolayı ömerin affetmesini istemezdim, ama ömer anlayışlı davranıp affedecektir çünkü bu kızı çok seviyor bende kredisi tükendi feridenin keşke ömere başka bir kız bulsak, ya da yalnı kalsa hiç sorun değil yeter ki ferideyi affetmese ama malesef işte.AFFETMEMELİ
bence su an feride ne yaptıgını bilmiyor..
1)bence haklı değildir çünkü geçmişinde olmuş bir olay..ömer ferideyi tanıdı..özlemi değil...bu yüzden ferideye haksızlık etmemeli.
2)bence affetmeli.su an ferideni kafası cok karısık..ne yaptıgını bilmiyor..
... gerçekleri söylemeden yılmazı böyle bir kabulleniş içine sokmak filizin yılmaza atacağı en büyük kazık ve hakarettir. yok millet toparlayamıyorum daha fazla ...şimdilik bu kadar...
demin ama demi kabak Filiz'e patlayacak diye :img-hyste
1- Ben böyle bir şeyi kabul edemem derse hak veririm onu anlarım ama yapmamasını tercih ederim. Feride yeni bir hayata başlamıştır sonuçta (hafızası kaybolmamış olsa bile bu durum aynı olurdu) herşeyi deride bırakmıştır.
2- zor soru ! Eğer gerekçelerini sunar ve Ömer'e derdini anlatabilirse ve samimiyeti aşikarsa bence affetmeli.
forever_bim
10-05-07, 13:06
Ben de yanıt vereceğim ama sunuş yapmak durumundayım. Özellikle bu konular hakkında tartışalım diyorum. Hem foruma fragman nedeniyle çöken ağır hava kalkmış olur. Denmavi ve Filizim ve tugi_gs çok sağolun.
Ben de yanıt vereceğim ama sunuş yapmak durumundayım. Özellikle bu konular hakkında tartışalım diyorum. Hem foruma fragman nedeniyle çöken ağır hava kalkmış olur. Denmavi ve Filizim ve tugi_gs çok sağolun.
bence de cok haklısın..bu fragman bayağı kötüydü..bu arada önemli değil..
...
2- bana kalsa özür de dilese ayaklarına da kapansa diğer seçiminde dolayı ömerin affetmesini istemezdim, ama ömer anlayışlı davranıp affedecektir çünkü bu kızı çok seviyor bende kredisi tükendi feridenin keşke ömere başka bir kız bulsak, ya da yalnı kalsa hiç sorun değil yeter ki ferideyi affetmese ama malesef işte.AFFETMEMELİ
filizim bunları sen mi söylüyorsun. lütfen yapma. Feride verdiği kararda hatalı ama kafası o kadar karışık ki şuan ne yaptığını bilmiyor. Birbirlerini bu kadar çok severlerken nasıl onlardan bu kadar kolay vazgeçeriz. :sad53:
not: filizim, nerde kaldı bu bölümün şiir yorumu. :img-wink: heyecanla bekliyorum. :good:
forever_bim
10-05-07, 13:14
Arzu Abla'cım yanıtın için çok sağol. İşte bir noktada çok haklısın. İnsan aşka kıyamıyor.
Sevgili Filizim, Yılmaz Aslı'yı tercih ettiğinde Yılmaz Filiz'e geri gelecekse bu verdiği kararın yaptığı ithamın pişmanlığını yaşayıp öyle dönsün demiştik. Şimdi Feride de tıpkı Yılmaz gibi sevdiğini değil kendini seveni ve hatta geçmişi tercih etti. Geri gelecekse bir zahmet aşkını ispatlasın. Ama vurularak değil:)
sen sorarsında ben cevaplamaz mıyım Hasanım.:) Kafamı kırarım :)
1- sonuna kadar haklıdır. bazı şeyler hayatta çok açıktır.istisnalar kaideleri bozmazlar bu birincisi ikincisi bu konudaki istisnalar bırak kaideyi bozmayı matematiksel olarak konuşmaya değmeyecek kadar ufaktır.biz bu saçları değirmende ağartmadık :good:
2- ilk sorunun cevabı burda da geçerli olay bu noktaya gelmemelidir bile :) bu konu mutlak butlanla sakattır.bu ilişki ölü doğmuş bir çocuktur.:img-pilot
Arzu Abla'cım yanıtın için çok sağol. İşte bir noktada çok haklısın. İnsan aşka kıyamıyor.
Sevgili Filizim, Yılmaz Aslı'yı tercih ettiğinde Yılmaz Filiz'e geri gelecekse bu verdiği kararın yaptığı ithamın pişmanlığını yaşayıp öyle dönsün demiştik. Şimdi Feride de tıpkı Yılmaz gibi sevdiğini değil kendini seveni ve hatta geçmişi tercih etti. Geri gelecekse bir zahmet aşkını ispatlasın. Ama vurularak değil:)
yeter artık hastane sahnesi görmek istemiyorum diyorsun demi. :img-hyste haklısın valla yeterse yeter artık. mümkünse Filiz doğum için bile hastaneye gitmesin. Nalan ve arkadaşları evde halletsinler :img-hyste
Bir kadın kesinlikle böyle bir fedakarlığı haketmez. Bakalım Yılmaz onu bu haliyle kabul edecek olursa sevgili matraka'nın da dediği gibi Filiz Tekiner'in bebeği söylemeye cesareti olabilecek mi?
sevgili denmavi olsa bile yılmazı bu şekle soktuktan sonra bunun bir değeri olacak mıdır?:good: yılmazın yılmaz olarak kalabilmesi için tek şart şartsız bir kabullenişin olmamasıdır:good:
filizim bunları sen mi söylüyorsun. lütfen yapma. Feride verdiği kararda hatalı ama kafası o kadar karışık ki şuan ne yaptığını bilmiyor. Birbirlerini bu kadar çok severlerken nasıl onlardan bu kadar kolay vazgeçeriz. :sad53:
not: filizim, nerde kaldı bu bölümün şiir yorumu. :img-wink: heyecanla bekliyorum. :good:
Bence Feride "Kafam çok karışık" sözünün arkasına sığınıyor. Her olayda kafam çok karışık lütfen bana biraz zaman tanı vs. falan. Nevzat'tan da süre isteseydi ya kafam çok karışık zaman tanı falan diye. Onu kabul etti sonucunda Ömer olanları duydu iş işten geçti Nevzat'tın gerçek yüzü ortaya çıktı sonra gidipte Ömer'e "Ömer kafam karışıktı bana hak ver" diyemez.
Cevap vereyim:
1 Hakli degildir.Insan sevdiginin gecmisinde olan kotu bir seyi ogrenince ona sahip cikmak yerine birakiyorsa ortada sevgi yoktur.Sonucta Feride iyi bir insan, gecmisinden o da rahatsiz.Omer'in bu durumda ona destek olmasi lazim, daha dogrusu lazimDI.Feride secimini yaptiysa o ayri.
2) Gercekten cok ugrasmasi lazim Feride'nin affetirmesi icin cunku Omer bu olayda ona inanilmaz anlayisli yaklasti, destek oldu, sabir gosterdi.O ise Omeri, kendine gore sebepleri olsa da, birakti.Omer hemen affetmemeli bence, sonunda Feride pismanligini iyi yansitirsa dusunuruz, olabilir:img-yes:
1-Hayır zira geçmişin bei ilgilendirmiyor tarzında cümleler sarfetmişti yanılmıyorsam,üstelik şu an ne yaptığı nasıl bir insan olduğu ve Ömer'e duyduğu aşk daha önemli
2-Hemen affetmesi kolay olmasada Feride'yi verdiği karardan,o kararı hangi nedenle ve nasıl verdiğini anlayabilmeli
forever_bim
10-05-07, 13:22
Sorduk madem yanıtlayalım. Bence vazgeçerse haksız değil. Ben de erkeğim. Empati yaparsam Ömer'i rahatlıkla anlarım. Yolda yürürken sokaktan geçen birinin karıma sarktığını ya da laf attığını düşünüyorum kabul edilir şey değil. Ha birlikte bir hayat kuracaklarsa belki bulundukları çevreyi değiştirirler o zaman kimse onlara bulaşmaz.
Feride burada kurşuni arkadaşımızın deyimiyle parlak geleceği bırakıp karanlık geçmişi tercih etti. Ömer bunu duyunca sarsılacak. Pişman olup geri gelirse de bir zahmet bize pişmanlığını göstersin. Ömer sırf o geçmişini öğrensin diye kıskançlığını bastırdı. Şalını kaptırmamak için cezaevinde dayak yedi, mektubu kurtarmak için dayak attı ve bıçaklandı. Feride Nevzat'tan para istediğinde biraz gurur yaptı ama tüm kapıları yüzüne kapayabilirdi kapatmadı. Özür diledi hatta. Ben Feride'den de pişmanlık ve özür bekliyorum. İçi dolu bir özür olsun ama.
1- sonuna kadar haklıdır. bazı şeyler hayatta çok açıktır.istisnalar kaideleri bozmazlar bu birincisi ikincisi bu konudaki istisnalar bırak kaideyi bozmayı matematiksel olarak konuşmaya değmeyecek kadar ufaktır.biz bu saçları değirmende ağartmadık :good:
2- ilk sorunun cevabı burda da geçerli olay bu noktaya gelmemelidir bile :) bu konu mutlak butlanla sakattır.bu ilişki ölü doğmuş bir çocuktur.:img-pilot
Sevgili Ferman,
Vallahi sen bu keskin karakterin, degismez deger yargilarin ile iyi evlenip coluga cocuga karismissin:img-yes:
Cocuk cok tatli bu arada, Allah bagislasin..
arzu ablam valla ben söyledim neden dersen tmm feridenin aklı karışık ama sonuçta yaptıklaır da ortada ve ben ilk başlarda aldığım elektiriği artık ferideden alamıyorum sadece ömeri aşkını hissedebiliyorum ve paşama yaptığı şeyden dolayıda kırgınınım ona, bu yüzden affetmemeli dedim ama paşam beni dinlemez zaten sen merak etme affedecek ferideyi, tmm birbirlerini seviyorlar ama geçen bölüm feride zaten vazgeçti ben geçmişim çok mu abla ne yapalım ferideyi düzeltene kadar ömere layık görmüyorum..
NOT: arzu ablam şiir yorumumu yaptım kaçıncı sayfa olduğunu hatırlamıyorum ama senin isteğinden sonra yaptım bakabilirsen bak, gözünden kaçtı sanırım:)
slm
ben buraya daha yeni üyeyim
ve bir s0rum var deminden youtube dan 73.bölümün fraqmanina
baktim ve yilmaz öldü!:( :sad53: sizce ölmüsmüdür?:icon_cry:ve bence yilmaz öldüyse dizi biter
ama dizi yazdan s0nra da devam edecek mis die 0kumustum......
bana yardim edebilirseniz c000k seviiniiriim:img-help: :img-help:
Sevgili Filizim, Yılmaz Aslı'yı tercih ettiğinde Yılmaz Filiz'e geri gelecekse bu verdiği kararın yaptığı ithamın pişmanlığını yaşayıp öyle dönsün demiştik. Şimdi Feride de tıpkı Yılmaz gibi sevdiğini değil kendini seveni ve hatta geçmişi tercih etti. Geri gelecekse bir zahmet aşkını ispatlasın. Ama vurularak değil:) [/B]
sevgili hasanım bende aşka kıyamıyorum hele de ömer paşama bu kadar aşkı güzel yansıtan adama bu yaklaşımı yakıştıramadım feride tarafından ben bu yüzden dedim düzelmeye başladığı anda bana yeniden ömere ilk zamanlarda hssettirdiği gibi hissettirirse ben bu aşkın arkasındayım zaten:good:
haklısın bende bunu bekliyorum yılmazdan beklediğim gibi şimdi de ferideden bu pişmanlığı yaşayıp aşkını da ispatlasın tekrar feride bendeki o güzel yerine sahip olur ama şimdi değil paşama önce affettirsin ondan sonra:img-yes:
fermanım bu kadar acımasız olma lütfen. birlikteyken olan birşey yok ortada herhangibir kandırılmışlık da yok. ayrıca daha önceden yaşanmış ve bitmiş bir olay söz konusu. Yeni bir hayata başlanmış eskiye sünger çekilmiş...
Gencecik bir kadın var ortada sevmeye sevilmeye ve geçmişini unutarak yeni bir hayata başlamaya hakkı yok mu :sad53:
sevgili denmavi olsa bile yılmazı bu şekle soktuktan sonra bunun bir değeri olacak mıdır?:good: yılmazın yılmaz olarak kalabilmesi için tek şart şartsız bir kabullenişin olmamasıdır:good:
Bence önemi var. Çünkü karşında seni bebeği ile kabullenebilecek bir adam var hem de bebeğini başkasından sanıyor. Buna rağmen seni kabulleniyor. Sen onun aşkının ne kadar büyük olduğunu görüyorsun. Bu aşk karşısında eziliyorsun. Sonra "Neden önceden bu bebeği söylemedim" diye pişman oluyorsun(inşallah pişman olur). Şimdi söylersem nasıl bir tepki verecek acaba diye düşünüyorsun. Kendini onun yerine bir koysun bakalım. Acaba bebeğin ondan olduğunu söylediği zaman bu adamın hali nasıl olur ?
fatma-1721
10-05-07, 13:33
Neden olmasin,bence söylemenin tam sirasi!Söyleyecegi sözler buna benzer seyler olmali ,mesela:"zamaninda sana bir cocugumuz olacak dedigimde,bu cocuk bizim olamaz,demistin yani bu demek oluyor ki ben cemden olan bir cocukla sana geldim ve bu cocugun senden olduguna da seni inandirmaya calistim.Simdide kalkmis bana ben seni bu cocukla kabul ederim diyorsun,askim bu kadar büyük diyorsun.Fedakarligin ve cömertligin icin seni tebrik ederim de saol canim ben almim demesi lazim bence.Cünkü Yilmaz Filizin Cem tarafindan zorlandigini ve böylece hamile kaldigini düsünse bile ,bu Filizin ona bizim ikimizin bir cocugumuz olacak dedigini örtmez,yani Filiz Yilmaza sen benim hangi sucumu affediyorsun ,hadi cem tarafindan zorlandigimi düsündügün icin ,cocugu kabul ettin,beni de affettin diyelim ya bu cocuk senin demem? Sen bunu kabul edersin belki ama böyle birsey yapmis olsam ben senin bu affini asla kabul edemem deyip gercegi söylemesi gerekir,bu onu asagilamaz sadece yüceltir,cünkü Filiz utanilacak birsey yapmadi.
arkadaşlar bu CENAZE GERÇEK olabilirmi? böyle bir ihtimal var mı, ÖMER diye yorumlar yapılmış, cenaze rüya değilde gerçek olabilirmi, ömer niye fragmanda hiç görünmüyor, bu konu hakkında bir bilginiz varmı? nolur böyle bişey olmasın, galiba bir röportajlarında buruk bir final yapacaklarını söylemişler deniliyordu böyle bişey olabilir mi?????????????????
[QUOTE=merve0607;3264442]slm
baktim ve yilmaz öldü!:( :sad53: sizce ölmüsmüdür?:icon_cry:ve bence yilmaz öldüyse dizi biter
Arkadasim,
Bende burada yeni uyeyim ama lutfen diger sayflara bak,yaklasik her sayfada Yilmaz olmuyor deniliyor, nedenleri anlatiliyor..2gundur herkes buna cevap yaziyor.
Diger sayfalara bir goz atarsan istedigin her tur cevabi bulursun.
1-vazgeçeceğini sanmıyorum açıkcası
hem ömer feride yi geçmişiyle kabul etmeye razı
hem de,neticede olmuş bitmiş bişey bu,şu anda pavyonda çalışmıyor ki feride...
2-ben olsam ASLA affetmezdim,ömerim feride için onca fedakarlık yaptı,nerdeyse canından oluyordu,we bunca fedakarlığının karşılığını böylesi kötü bi biçimde aldı,bundan sonra kendini işine versin ömer,kızıyla-ailesiyle güzel bi hayat geçirsin,ama feride yi affetmesin,bu benim düşüncem
ama kanımca;feride pişman olup ömerden özür diliyince affetcek ömer onu
Sevgili Ferman,
Vallahi sen bu keskin karakterin, degismez deger yargilarin ile iyi evlenip coluga cocuga karismissin:img-yes:
Cocuk cok tatli bu arada, Allah bagislasin..
zaten gelen cevaplardan sonra benim cevaplarımın tepki çekeceğini bal gibi biliyordum...:) neyse...bu forumda herkes 2 nci bir şansı hakeder diyip dururum lakin bunun istisnaları vardır.geçmişinizden kaçamazsınız.adam öldürmüşseniz öldürmüşsünüzdür...2 nci bir şansı hak etmeniz eskiden ne yaptığınızla direk alakalıdır arkadaşlar. sevgili nike senin şaşırmanın aksine ben senin keskin karakter dediğin, sadece tecrübelerim ve hayat görüşümle şekillenmiş karakterim ve etrafımca oldukça iyi bulunan değer yargılarımla kendi çevremde ve yeni girdiğim çevrelerde oldukça sevilen bir adamımdır :) tabi sonuç olarak böyle bir hayatta ve çevrede evlenip çoluk çocuğa karışmam çok ta enteresan sayılmaz. sen duyduklarınla ve hissettiklerinle yazı yazarken ben o hayatların içinde oldukça vakit geçirmiş bir adamım.takdir edersin ki yaşadığım tecrübeler bana bunları söyletiyor :) iyi temennilerin için teşekkür ederim oğlum hakikaten çok tatlı :) kargaya yavrusu kuzgun gözükürmüş :img-hyste
sevgili arzu ablam şimdi kontrol ettim sayfa 21 msjın numarası 210 bilgine ablacım eğer okumak istersen
feride şu an yaptıklarına kendisi de anlam vermemek de ne zaman ömerle konuşup tepki aldıktan sonra sevgisiyle başbaşa kalınca bir de nevzatın gerçek yüzünü görünce daha da anlayacak ömere yaptığı haksızlığı ve burada hasana katılıyorum pişmanlığını yansıtsıni af dilesin için dolur bir özrü hakediyor paşam o zamana kadar feride bende hiçbir anlam ifade etmez...
yilmaz ölsün bence o zmn hikaye bu dkr dallandırmaya budaklandırmaya ragmen yerıne oturmus olur
filizde bebegın adını yılmaz koyar omerınde kızının adı elıf
bu hıkaye onalrla baslamıstı onlarla bıtsın bence
Arkadasim,
Bende burada yeni uyeyim ama lutfen diger sayflara bak,yaklasik her sayfada Yilmaz olmuyor deniliyor, nedenleri anlatiliyor..2gundur herkes buna cevap yaziyor.
Diger sayfalara bir goz atarsan istedigin her tur cevabi bulursun.[/QUOTE]
haa tmm sa0l
[QUOTE=merve0607;3264442]slm
Arkadasim,
Diger sayfalara bir goz atarsan istedigin her tur cevabi bulursun.
işte bu halimizden anlayan biri cıktı ..bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz..ama bunu söyleyince arkadaslar darılıyor..napalım..o yüzden bizde konumuzu degiştiriyoruz..su an ki konumuz ömer feride..
fermanım bu kadar acımasız olma lütfen. birlikteyken olan birşey yok ortada herhangibir kandırılmışlık da yok. ayrıca daha önceden yaşanmış ve bitmiş bir olay söz konusu. Yeni bir hayata başlanmış eskiye sünger çekilmiş...
Gencecik bir kadın var ortada sevmeye sevilmeye ve geçmişini unutarak yeni bir hayata başlamaya hakkı yok mu :sad53:
acımasız olmazsam bazı konularda, acınacak duruma düşerim arzucum. ferideye ben şimdiki hali için birşey demedim..geçmişinden ve borçlarından kaçamaz insan üzgünüm :(
...
NOT: arzu ablam şiir yorumumu yaptım kaçıncı sayfa olduğunu hatırlamıyorum ama senin isteğinden sonra yaptım bakabilirsen bak, gözünden kaçtı sanırım:)
Allah Allah ben nasıl kaçırdım ki beya :icon_whis valla çok şaşırdım şimdi. ama hepsi tek cümlelik mesajlardan kaynaklanıyor :img-hyste onlar siliniyor sonra bıraktığım sayfa sayısı karışıyor oooff ooofff:sad53:
artiiik yariin ögreniriz saatleri iple cekicegim!!!!:D
ve bnce bu bölümle ihlamurlar altinda numara 1 olur
reytingelerde
Bence önemi var. Çünkü karşında seni bebeği ile kabullenebilecek bir adam var hem de bebeğini başkasından sanıyor. Buna rağmen seni kabulleniyor. Sen onun aşkının ne kadar büyük olduğunu görüyorsun. Bu aşk karşısında eziliyorsun. Sonra "Neden önceden bu bebeği söylemedim" diye pişman oluyorsun(inşallah pişman olur). Şimdi söylersem nasıl bir tepki verecek acaba diye düşünüyorsun. Kendini onun yerine bir koysun bakalım. Acaba bebeğin ondan olduğunu söylediği zaman bu adamın hali nasıl olur ?
walla mutluluktan uçacaktır tabi ki:) ne diyeyim. kendini ezdirmek pahasına yılmazın ezilmemesini sağlamalı filiz.nasıl yaparsa yapsın artık :img-yes: kendi yaptı kendi düzeltsin diyorum başka birşey demiyorum. sadece yılmazı şartsız bir kabulleniş içinde görmek istemiyorum ki sanırım filiz de görmek istemeyecektir. bir ara bir arkadaş filize ömer gibi yakışırdı demiş geçmiş yorumlarda.buna katılmam mümkün değil. filizin kendi tercihidir kendini sarsacak bir karakter.ömerin karakteri böyle bir iş için müsait değildir. filiz sürekli üstüne düşen bir karakter istememiştir hiç bir zaman.dah da yazılır bu konuda.ne alakaysa yazdım işte :img-yes:
sevgili arzu ablam şimdi kontrol ettim sayfa 21 msjın numarası 210 bilgine ablacım eğer okumak istersen
bir önceki mesajımda da belirttim kara kara nasıl bulacağımı düşünürken hızır gibi yetiştin çok sağol. okumak istemem mi ? aşk olsun valla duymamaış olayım. :img-wink:
1)aslında bunun cevabı kişiye göre değişir yani ömer bunu ileride sorun yapmayacak ve mutlu olabiliceğini düşünürse affedebilir ama kişiliğinde bunu kaldıramıycaksa affetmemeli tabi ömer feridenin geçmişini bilmeden aşık oldu ve süprizlere hazır olmalı..
2)afetmeli çünkü geçmişini hatırlamayan birine aşık oldu ve feridenin karmaşada bocalamada olmasını anlaması lazım önemli olan herşeyi hatırladıktan sonra enson kime gidiceği ömeri seçerse doğru kararı vericektir ama feride tam olarak herşeyi hatırlamadan nevzata gittiği için hatalı oda ayrı bir konu..
zaten gelen cevaplardan sonra benim cevaplarımın tepki çekeceğini bal gibi biliyordum...:) neyse...bu forumda herkes 2 nci bir şansı hakeder diyip dururum lakin bunun istisnaları vardır.geçmişinizden kaçamazsınız.adam öldürmüşseniz öldürmüşsünüzdür...2 nci bir şansı hak etmeniz eskiden ne yaptığınızla direk alakalıdır arkadaşlar. sevgili nike senin şaşırmanın aksine ben senin keskin karakter dediğin, sadece tecrübelerim ve hayat görüşümle şekillenmiş karakterim ve etrafımca oldukça iyi bulunan değer yargılarımla kendi çevremde ve yeni girdiğim çevrelerde oldukça sevilen bir adamımdır :) tabi sonuç olarak böyle bir hayatta ve çevrede evlenip çoluk çocuğa karışmam çok ta enteresan sayılmaz. sen duyduklarınla ve hissettiklerinle yazı yazarken ben o hayatların içinde oldukça vakit geçirmiş bir adamım.takdir edersin ki yaşadığım tecrübeler bana bunları söyletiyor :) iyi temennilerin için teşekkür ederim oğlum hakikaten çok tatlı :) kargaya yavrusu kuzgun gözükürmüş :img-hyste
Sevilen bir adam olduguna eminim zaten, o konuda bir lafim yok:img-yes:
Yanlzica bana gore cok keskin fikirleri olan ve istisna kabul etmeyen bir yapin var..Tabiiki benden cok tecruben vardir, buna da lafim yok..
Ben yinede burada bir suru insan begenmese de cok imreniyorum Yilmaz-Filiz askina..Tum o yasananlari yasamaya razi olurdum valla:img-yes:
bu arada bizim küçük elif(deniz güneş)sanirim diziden ayildimi acaba
kaç bölümdür ortalarda hiç yok
birde gecen cuma günü diziyle aynı saatte deniz yani elif kanal7 bir tv filminde
ounuyordu gerci dizi oldugu için izliyemedimde
Sevilen bir adam olduguna eminim zaten, o konuda bir lafim yok:img-yes:
Yanlzica bana gore cok keskin fikirleri olan ve istisna kabul etmeyen bir yapin var..Tabiiki benden cok tecruben vardir, buna da lafim yok..
Ben yinede burada bir suru insan begenmese de cok imreniyorum Yilmaz-Filiz askina..Tum o yasananlari yasamaya razi olurdum valla:img-yes:
yok sevgili nike; benim bazı olmazsa olmazlarım vardır her konuda böyle değilimdir.ama bazı konular (ki bu konular çok azdır)benim için değişmez. artı bu yazdıklarımı ben feride için yazdım filiz-yılmazla alakası yok yani :)
bir önceki mesajımda da belirttim kara kara nasıl bulacağımı düşünürken hızır gibi yetiştin çok sağol. okumak istemem mi ? aşk olsun valla duymamaış olayım. :img-wink:
ne demek arzu ablacım sen istersin de ben yardımcı olmaz mıyım boynumun borcu bu, sağol ablacığım inşallah sabırsızlıkla beklediğine değer bir şiir yorumu okursun umarım, tmm ben söylemedim sende duymadın, merakla bekliyorum beğenip beğenmediğini:img-yes:
Neden olmasin,bence söylemenin tam sirasi!Söyleyecegi sözler buna benzer seyler olmali ,mesela:"zamaninda sana bir cocugumuz olacak dedigimde,bu cocuk bizim olamaz,demistin yani bu demek oluyor ki ben cemden olan bir cocukla sana geldim ve bu cocugun senden olduguna da seni inandirmaya calistim.Simdide kalkmis bana ben seni bu cocukla kabul ederim diyorsun,askim bu kadar büyük diyorsun.Fedakarligin ve cömertligin icin seni tebrik ederim de saol canim ben almim demesi lazim bence.Cünkü Yilmaz Filizin Cem tarafindan zorlandigini ve böylece hamile kaldigini düsünse bile ,bu Filizin ona bizim ikimizin bir cocugumuz olacak dedigini örtmez,yani Filiz Yilmaza sen benim hangi sucumu affediyorsun ,hadi cem tarafindan zorlandigimi düsündügün icin ,cocugu kabul ettin,beni de affettin diyelim ya bu cocuk senin demem? Sen bunu kabul edersin belki ama böyle birsey yapmis olsam ben senin bu affini asla kabul edemem deyip gercegi söylemesi gerekir,bu onu asagilamaz sadece yüceltir,cünkü Filiz utanilacak birsey yapmadi.
"Hayır Yılmaz. Çocuk senden değil" dediği zamandan sonra Yılmaz'ın hala onun peşinden koşması, onu unutamaması onun yaptığı işten dolayı kurşun yemesi acaba Filiz'in yaptığı bu işten pişman olmasını gerektirmez mi ? Neden çocuk senden değil diyorsun ki ? Çocuk senin ama onu yalnız büyüteceğim gibi sözler neden söylemiyorsun? Başta çocuk senden değil diyerek Yılmaz'ı bu hallere kadar düşürdükten sonra acaba şimdi nasıl "Çocuk senindir Yılmaz" diyecek ?
bu bölümün çoğu hastahanede geçicek ama yılmaz bebeği öğrenir dediğin gibi ve bundan sonra yılmazın karmaşasını izlicez gibi aslıya verdiği evlilik sözümü yoksa aşkı ve bebeğimi bakalım hangisini seçicek aslı hasta olmasa kesin filizdi ama işin içinde aşk bebek ve bir taraftada hasta birine verilmiş umut ve söz var bakalım yılmaz hangi yoldan gidicek bir 6 7 bölümde bunu izleriz ama ben sonunu mutlu görmek istiyorum...
ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum vallla arkadaşlar:img-yes:
neden derseniz yılmaz gercekleri ögrendiğinde acaba aslıyımi yoksa filzi mi
diye düşünmeye hakkı yok sececeği kişi bellidir sevdiği aşik oldugu
dahada önemlisi cocugunun annnesidir
tamam bende hemen aslıyı bıraksın demiyorum zaman istiyebilir nasıl söylerim diye dogru zamani bekliye bilir ama filiz orda hamile iken aslı ile sebeb herne olursa olsun gelinlik giydirip nikah masasina oturamaz
ferman abim ya ne olacak çıkamıyoruz bu durumların içinden filizyılmaz yetmez gibi şimdi de fömer bunları ne yapmak gerek birinde suçsuz bir ömer birin de suçsuz bir yılmaz ne yapmalı abi senle şöyle güzel bir plan yapsak da çözüm bulsak paşam ömere ve karayığızım yılmazıma ne dersin abi, valla onların o halini gördükçe ben perişan oluyorum ne olurdu sevmeseler sanki başları beladan kurtulmuyor...
filizim, tek keliyle bayıldım. soluksuz okudum yüreğine sağlık. şiire zaten çok sevmiştim ama senin anlatımınla daha bi anlam kazandı, teşekkürler. :happy0064
Bebek olayı öyle veya böyle açığa çıkmalı. herkes bu konuda hemfikir sanırım. ve bu işi bence her zaman söylediğim gibi Handan yapmalı. Gerçeği Yılmaz'a açıklamalı ve özür dilemelidir. ardından da kızını hayatı pahasına kurtardığı için teşekkür etmeli ve birbirlerine duygukları sevgiden dolayı haklarını teslim etmelidir.
şimdi dansözlük yapmasını kabul etmişti neden?nevzat özlemi sanatçı gibi anlatmıştı dans hocalığı yapıyordu kaliteli ve özel yerlerde çıkıyodu...cidden anlatılan meslek bir sanattı ..alnının teri ile parasını kazanıyodu...ama pavyon ayrı bir durum ne kadar özlemin eve gitmem yemeğe çıkmam gibi kuralları olsa da bu durum aşkın tadını büyüsünü kaçırır bence...ömer ferideye sahip çıkıp olmamış sayabilir o özlemi tanımıyo çünkü ferideyi tanıyo ama ferideden vazgeçerse asla yargılamam bu biraz sindirmeye girer bunu da herkesin rahatlıkla yapamayacağını düşünüyorum açıkçası...
eninde sonunda affedecek...feride bir seçim yaptı ama kafası çok karışıktı..yeni hayat eski hayat iki sevgili derken feridenin yanlış karar alması normal mühim olan yanlışını anlayıp dönebilmesi bu yüzden ömer de anlayışlı davranmalıdır...
ferman abim ya ne olacak çıkamıyoruz bu durumların içinden filizyılmaz yetmez gibi şimdi de fömer bunları ne yapmak gerek birinde suçsuz bir ömer birin de suçsuz bir yılmaz ne yapmalı abi senle şöyle güzel bir plan yapsak da çözüm bulsak paşam ömere ve karayığızım yılmazıma ne dersin abi, valla onların o halini gördükçe ben perişan oluyorum ne olurdu sevmeseler sanki başları beladan kurtulmuyor...
filizim, fermanımı gaza getirmeye mi çalışıyorsun. :img-hyste valla hiç ihtiyacı yok bence bugün gayet formunda :happy0064 Yılmaz'ımda paşamda o kadınları sevmeselerdi yaşadıklarını anlayamazlardı. :img-in_lo gelin isterseniz aralarını nasıl düzeltiriz diye düşünelim. :good:
filizim, tek keliyle bayıldım. soluksuz okudum yüreğine sağlık. şiire zaten çok sevmiştim ama senin anlatımınla daha bi anlam kazandı, teşekkürler. :happy0064
Bebek olayı öyle veya böyle açığa çıkmalı. herkes bu konuda hemfikir sanırım. ve bu işi bence her zaman söylediğim gibi Handan yapmalı. Gerçeği Yılmaz'a açıklamalı ve özür dilemelidir. ardından da kızını hayatı pahasına kurtardığı için teşekkür etmeli ve birbirlerine duygukları sevgiden dolayı haklarını teslim etmelidir.
arzu ablam, asıl ben teşekkür ederim beklediğine değdiğini görmek çok güzel seninde o güzel yüreğine sağlık o duyguları verebildiysem ki vermişim benden mutlusu yok, anlam katabildiysen ne mutlu:)
ben başından beri bu işi batıranın handan olduğu için düzeltmesi gerekenin de o olması gerektiğini düşünüyorum, ne ömer ne ceyda ne filiz hiçbiri bunun muhatabi HANDAN ve kaçıncı bölümler net hatırlamıyorum peşpeşe iki bölüm bu VİCDAN olayının "VİCD" kısmını yapmıştı geriye sadece "AN" kısmı kalmıştı hem yılmazdan hem kızından özür dilesin, pişmanlığını göstersin...
Valla vazgecerse ona kizmam sonucta erkek olmadigim icin bu konunun hassasiyetini anlayamam. Ancak bu olay Omer'le olan iliskisinden cok once oldugu icin ve de iliskiye basladiklarinda Feride bunu bilmedigi icin Omer'den saklamis olma durumu olmadigi icin Omer'in bu konuyu sorun edecegini dusunmuyorum. Fakat en basta da yazdigim gibi eger bunu hazmedeyecek ve de bunu surekli kadinin basina kakacaksa o zaman vazgecmesi herkes acisindan daha faydali olur.
Bu konuda dogal olarak payvon konusundan cok daha fazla katiyim cunku bu iliskileri varken yapilmis bir secimdir, sonucta bunun sonuclarina Feride katlanmalidir. Yine de 'asla asla deme' sozunun dogruluguna inanarak Feride Omer'i pismanligina inandirirsa affedebilir bence, yani genel dusunceye katiliyorum ici dolu bir ozur gormek istiyorum bu konuda. Tabi Feride'nin Nevzat bozgunundan sonra Omer'e geri donmek i