PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 20

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

byuzax
10-05-07, 18:35
yani bravo sana..muhabbete katıl ama tek cümlelik mesaj yazma dedik bu cevap geldi :) yaz bişiler yaz en azından 3-5 satır olsun yahu..

Hehehe abi varya idolumsun he :D

Kardeş abim haklı bişeyler salla ama 3-5 satır olsun yani anladın ? kapito ?

ferman336
10-05-07, 18:36
Ferman yazdıklarına katılmıyorum her insan hayatında hata yapabilir Ferideyi povyonda çalışmaya iten şeyler nelerdir bilmiyoruz.Bence herkez ikinci bir şansı hakeder bana göre Ömerde böyle düşünecektir

delfinim düşüncemi açıklamaya çalıştım ucundan.herkes hata yapar ve 2 nci bir şansı hak eder lafına bende çok inanır ve kullanırım lakin dediğim gibi hata vardır hata vardır...demin uzaylada konuşurken söylediğim gibi bazen sebeplerin bir önemi yoktur...hayat hepimiz için aynı iyilikte değil belki ama hepimiz hayata karşı aynı silahlarla yaratılıyoruz...bunları kullanmak veya kullanmamak haliyle bizim tercihimiz oluyor.ben burdan bakarım olaya :)

byuzax
10-05-07, 18:37
valla dizi biterse neyapacağız bilmiyorum alışmışıtım her cuma izlemeye.

kardeş tek cümlelik mesaj yok .biraz daha uzat .

Ne yapıcas bende hiç bilmiyorum ama beren arkadaşımızın mantıklı bi çözümü var . O saatte eski bolumlere bakacas :D bende Dvd yapıcam diziyi bütün bolumleri

ferman336
10-05-07, 18:41
Sen bilirsin abi . Ama sonra lazım olursa Silgi veririm :img-hyste Hakkımızda hayırlısı ne diyelim . Feridede boyle olursa ne olcak halimiz ? Ya aslında kimse bozulmasın bana feride umrumdada değil aslında :D Beni filizle yılmaz ilgilendirio :img-hyste

hehehe :) walla uzaycım feride için birşey yazmıcam ki silgiye ihtiyacım olsun :) işin doğrusu böyle zart diye silmemin sebebi benim de çok umurumda olmaması (aramızda kalsın :)) sevmeye yılmaz asmaya filiz yeter bana :img-hyste

benim
10-05-07, 18:43
Eski bölümler deyince aklıma geldi.Dün akşam Dmax 'te tanıtımlarını gördüm.Şu an KanalD 'de yayınlanan bütün dizilerin tekrarı Dmax te yayınlanıyor. Çarşamba akşamı Binbir Gecenin en son bölümü yayınlandı.Bu akşam Yaprak Dökümünün var.Ihlamurlar Altında'yı görmedim ama büyük bir ihtimalle onuda yayınlarlar.Yayın gününün ertesi günü gösteriyorlar.

forever_bim
10-05-07, 18:45
Aslında şunu demeden geçemedim. Benim artık dizi de umrumda değil pek. Ferman Abicim Yılmaz'dan da birşey çıkmıyor artık ya. Baksana Filiz Ablam söylemiyormuş bebeği. O da kabul ediyormuş.Peh.

Ya bir de tecavüz dediniz hepten güldüm. Cem Filiz'e tecavüz etmişse kürtaj diye birşey var. Ama doğru ya unuttum, Yılmaz 36. Bölümde Küvezi sormuştu Filiz'e Kuvez ne ya? diye şimdi döner sorar kürtaj ne ya diye.:)

ferman336
10-05-07, 18:50
Aslında şunu demeden geçemedim. Benim artık dizi de umrumda değil pek. Ferman Abicim Yılmaz'dan da birşey çıkmıyor artık ya. Baksana Filiz Ablam söylemiyormuş bebeği. O da kabul ediyormuş.Peh.

Ya bir de tecavüz dediniz hepten güldüm. Cem Filiz'e tecavüz ettiyseydi kürtaj diye birşey var. Ama doğru ya unuttum, Yılmaz 36. Bölümde Küvezi sormuştu Filiz'e Kuvez ne ya? diye şimdi döner sorar kürtaj ne ya diye.:)

walla Hasanım bakacaz artık yılmazın ne şekilde kabul ettiğine.böyle yaparsa biz de asarız diye baya bi estik üfürdük forumda...biri tutsun artık beni öyle birşey olursa :)
tecavüz dedi matraka bende onun üzerine yazdım bişiler ama öyle olunca da işte senaryo bir güdükleşiyor benim için...o yüzden kürtaj,küvez anlamını yitiriyor haliyle bende.du bakalım hayırlısı :) oooo ps3 oynamaya son 5 dakka :) şimdiden herkese iyi yorumlar.kalın sağlıcakla.

sarp_ekin
10-05-07, 18:53
fragmada yılmaz ölüyo gerçekten ölüyo mu mezara falan koydular ya biri açıklayabilir mi yılmaz ölüyken neyi nasıl kabul edecek biri beni ayınlatırsa sevinirim

gülbeşeker
10-05-07, 18:54
forumda hepsini değil de bir kısmını okudum cemotara arkdaşımız dizinin sonunda filiz ölecek diye tutturmuş ya noluyoruz anlamıyorum illa biri mi ölmeli dün yılmazda kalmıştık bugün de cenaze ömerin mi diye soranlar var dizinin sonu mutsuz bitecek diyenler var içim bayıldı bir fragman bu kadar mı insanları etkiliyor bugün bir arkdaşıma ki kaç gündür görmüyordum yılmaz öllmeyecek diyince havalara uçtu frgamanı izledğinden beri yüzü gülmüyormuş, morali bozukmuş kızın ,yüzünde güller açtı sonra dedi ki ben az-çok alşmıştım şimdi beni heveslendirdin bir de doğru çıkmazsa çok kötü olurum dedi şimdi ben de pişman oldum cidden yılmaz ölürmüş ben de yalancı durumuna düşerim o zaman vay halime neyse forumu okumaya devam edeyim ben..

forever_bim
10-05-07, 18:55
walla Hasanım bakacaz artık yılmazın ne şekilde kabul ettiğine.böyle yaparsa biz de asarız diye baya bi estik üfürdük forumda...biri tutsun artık beni öyle birşey olursa :)
tecavüz dedi matraka bende onun üzerine yazdım bişiler ama öyle olunca da işte senaryo bir güdükleşiyor benim için...o yüzden kürtaj,küvez anlamını yitiriyor haliyle bende.du bakalım hayırlısı :) oooo ps3 oynamaya son 5 dakka :) şimdiden herkese iyi yorumlar.kalın sağlıcakla.

Ya şimdi akıl var mantık var. Bu kız tecavüze uğrasasa, gidip bunu polise bildirmez mi? Hadi bunu yapmadı, onu geçtim diyelim, hamile kalsa ömür boyunca çocuğuna her baktığında onu ve olayı hatırlamaz mıydı? Kürtaj olup tamamen kurtulmak istemez miydi? İşte şimdi kırılacaksınız belki ama bu senaryo Yılmaz'ı un yağ ve şekerden hamur yapamayan aşçıya çevirdi.

byuzax
10-05-07, 18:58
hehehe :) walla uzaycım feride için birşey yazmıcam ki silgiye ihtiyacım olsun :) işin doğrusu böyle zart diye silmemin sebebi benim de çok umurumda olmaması (aramızda kalsın :)) sevmeye yılmaz asmaya filiz yeter bana :img-hyste

abi çizgi çektin ya silgi o çizgiyi silmeye karar verirsen :D Gerçi bizene ferideden o tarzanıyla mutlu mesut yaşasın yaw :D

byuzax
10-05-07, 19:01
Ya şimdi akıl var mantık var. Bu kız tecavüze uğrasasa, gidip bunu polise bildirmez mi? Hadi bunu yapmadı, onu geçtim diyelim, hamile kalsa ömür boyunca çocuğuna her baktığında onu ve olayı hatırlamaz mıydı? Kürtaj olup tamamen kurtulmak istemez miydi? İşte şimdi kırılacaksınız belki ama bu senaryo Yılmaz'ı un yağ ve şekerden hamur yapamayan aşçıya çevirdi.

Bu yoruma imza atılır.

Yılmazdada ne mide varmış ya ... Tobe Tobe yok ya sanmıyorum bi karışıklık oldu yılmaz çocuğu bu şekilde kabulllenmez olamaz yani ...:good:

kursuni19
10-05-07, 19:01
Ya şimdi akıl var mantık var. Bu kız tecavüze uğrasasa, gidip bunu polise bildirmez mi? Hadi bunu yapmadı, onu geçtim diyelim, hamile kalsa ömür boyunca çocuğuna her baktığında onu ve olayı hatırlamaz mıydı? Kürtaj olup tamamen kurtulmak istemez miydi? İşte şimdi kırılacaksınız belki ama bu senaryo Yılmaz'ı un yağ ve şekerden hamur yapamayan aşçıya çevirdiler.

Haklisin Modum, Filiz gercekten tezavüze ugramis olsaydi, dedigin gibi polise gitmezmiydi, yada madem gitmedi, Cemle görüsmeye devam edermiydi.
Konu hangi sekilde baglancak gercekten merak etmekteyim.

byuzax
10-05-07, 19:04
Yok kardaş , Yılmaz bebeği öğreniyor ya ... Olmaz bence öyle şey. Yılmaz kabullenmez bu şekilde yani kabullenirse yılmaza koca bi yuh . Filizde artık gerçeği söylemezse ona da kocimen bi yuhhh !

ferman336
10-05-07, 19:04

onu diyorum ya Hasan bende :) yılmazın kabulü böyle bir düşünce paralelinde sağlanacaksa tamam yılmazı asmam ama bu seferde senaryo çöküyor kafamda diyorum.ben de şaşırdım kaldım walla.sakal bıyık olayına döndü bu iş :(

ferman336
10-05-07, 19:06
abi çizgi çektin ya silgi o çizgiyi silmeye karar verirsen :D Gerçi bizene ferideden o tarzanıyla mutlu mesut yaşasın yaw :D

cam kalemiyle attım ben çizgiyi uzaycım :) silgi fayda etmez :img-hyste doğru diyorsun gitsin o tarzanının jane si olsun :) bir de çita bulurlar sen sağ ben selamet :)

emraht
10-05-07, 19:10
Yok kardaş , Yılmaz bebeği öğreniyor ya ... Olmaz bence öyle şey. Yılmaz kabullenmez bu şekilde yani kabullenirse yılmaza koca bi yuh . Filizde artık gerçeği söylemezse ona da kocimen bi yuhhh !

filiz gerçeği nasıl söyleyecek? ancak eline alır bi kuran bayrak silah hepsini koyar masanın üstüne yeminle söyler.:img-hyste bunlar olmadan yılmaz bu kıza nasıl inansın. bi hayatını kurtardık diye illa çocuğu bana yamayacan der yine:img-hyste daha kötü

gulum15
10-05-07, 19:10
slm arkadaslar ...
ne var ne yok yarin dizimiz basliyor cok sabirsizim offffff
bu zaman kecmez ki ya birisi bana soyliyebilirmi ne olacak yilmaz disi yaa

emraht
10-05-07, 19:13
slm arkadaslar ...
ne var ne yok yarin dizimiz basliyor cok sabirsizim offffff
bu zaman kecmez ki ya birisi bana soyliyebilirmi ne olacak yilmaz disi yaa

fragmanda şiiri dinlemedinmi? yılmaz ölüyor filizde mezarın yanındaki arsayı alıp yerleşiyor ordan devam işte.. çocuk senin yok benim diil falan feşman:img-hyste

ferman336
10-05-07, 19:13
filiz gerçeği nasıl söyleyecek? ancak eline alır bi kuran bayrak silah hepsini koyar masanın üstüne yeminle söyler.:img-hyste bunlar olmadan yılmaz bu kıza nasıl inansın. bi hayatını kurtardık diye illa çocuğu bana yamayacan der yine:img-hyste daha kötü

ee emrahçım üç lafının biri yalan olursa bugüne kadar, insanlarda sana inanmak için kuran bayrak silah üçlüsünü ister :img-hyste şaka bir yana bugün okuduğum en iyi yorumlardan biriydi eline sağlık :) ben birde Don Vito Carleone nin aracı olmasını istiyorum filiz-yılmaz arasında.:) mümkünse o da gelsin:img-pilot

byuzax
10-05-07, 19:17
Filiz : Yılmaz bebek senin
Yılmaz : Hadi len.
Filiz : Valla
Yılmaz :Sus kız çarpılcan şimdi
Filiz : Ya valla
Yılmaz : İki gözün önüne aksın mı ?

gulum15
10-05-07, 19:17
başka bir sitede yılmaz ölüyor diye forum acilmişta ..o yuzden sordum.

vallah herkez baska bir kafada konusuyor hangisine inanacamiza bilmiyorum valla ama bence olmez yaaaa diziyi boyle bitiireceklerine inanmiyorum yilmaz olurse dizi nasil sursun dimi ama tek omer le feride kalir geride yoksa hic birsey yok kqi demi ama zeaten kac bolum kaldi ki off

gulum15
10-05-07, 19:20

:img-hyste :img-hyste boyle konusacayini bilmiyorum ama okadar da deyil ama okadar acimasiz olamaz hemi boyle yalan mi olurmus ama filiz taahhh once soyleseydi simdi yilmaz asliyla deyil onunla olurdu ama onun sucu hepside vallah tah onceden neden soylemediyse dimi ama

emraht
10-05-07, 19:21
ee emrahçım üç lafının biri yalan olursa bugüne kadar, insanlarda sana inanmak için kuran bayrak silah üçlüsünü ister :img-hyste şaka bir yana bugün okuduğum en iyi yorumlardan biriydi eline sağlık :) ben birde Don Vito Carleone nin aracı olmasını istiyorum filiz-yılmaz arasında.:) mümkünse o da gelsin:img-pilot

olay o dereceye geldi ama filizi sevenler! bunu görmüyor. oysa bende filizi çok seviyorum ama dediğin gibi bi tornadan geçmesi gerek:img-yes:

kibritcikiz
10-05-07, 19:28
merhaba arkadaşlar
öncelikle hepinize iyi akşamlar
ya ben bişi sorucam
yılmaz ölüyomu ölmüyomu?

byuzax

Abi değil Don Vito Carleone bütün sicilya gelse bütün amerikan mafyaları toplansa bush gelse Saddam hortlasa vız gelir tırızz gider. Anca kendi sorunlarını kendileri çözerler.

emraht
:img-hyste :img-hyste boyle konusacayini bilmiyorum ama okadar da deyil ama okadar acimasiz olamaz hemi boyle yalan mi olurmus ama filiz taahhh once soyleseydi simdi yilmaz asliyla deyil onunla olurdu ama onun sucu hepside vallah tah onceden neden soylemediyse dimi ama

amaç dizide çocuğu olacağıni 20 bölümdür öğrenemeyen baba rekorunu kırmak:img-hyste
tabi bu şimdi moda olacak bir başka dizi bu rekoru 35 bölüme çıkarabilir.. en iyisimi bundan sonraki izleyeceğimiz dizilerde esas kız hamile kaldığı an o diziyi izlemekten vazgeçmek :img-hyste :img-hyste

bego87
10-05-07, 19:30
yılmazın hatalı olduğu yeri (bak yeri diyorum zira bir tane var :) biz de kabul ediyoruz begocum. ama yılmazın bir hatasına filizinm hatalarından köprü yapıyoruz.bu adil mi ?artı olarak şunu da ekleyeyim yılmaz hatasını yapmaya giderken filizin hatalardan kurduğu köprüyü kullanarak gitmiştir. gişede de kurşunu yemiştir. ogs si yokmuş adamın:img-hyste

not:herkes istanbulda yaşamıyor tabi :) ogs : boğaz köprüsünde kullanılan otomatik geçiş sistemi arkadaşlar bilmeyenler için küçük bir açıklama notu ekliyeyim dedim.:img-yes:
puhahah ogs olsaydı ama böylede olmazdı dimi abicim:)
eee oda filizin hatalarından kurulan köprüyü bi ara bırakıp başka köprülere gitti o köprülerde yılmazı taşıyamadı :)daha sonrada hazırlıksız yakalandı yılmazım

bego87
10-05-07, 19:32
vayyy arkadaşım olayı aşmışız yawww sana imrendim bak şimdi avatar olayını halletmişsin vallahi bravo neyseki işe yaramış ama ben tam anlamıyla olayın çözümleneceğini düşünmüyorum cumaya kadar yine bir iki tane çıkar böyle mesejlar :happy0064

tam olcarakda çözümleyemesemde sbr işe yarıyo vallla..sanada öneririm :good: cumaya kadar böyle damgalı dolanıcam:img-hyste

sudemnaz
10-05-07, 19:40
avatar harika yaaa yılmaz ölmüyor....

yılmaz ölmez tabii niye ölsün daha yaşanacak çokkk yanlış anlamalar olur bu dizide biri kaçar öbürü kovalar...
diziye yeni bir psikopat girer...
yılmazı öldürmek çare değil diziyi uzatmak için binbir çare var...
o sahne kabustur yani inş. öledir...

bir an önce filizle yılmazı birlikte görmek istiyorum:(:(

emraht
10-05-07, 19:41
yılmazın vurulması olayı baya ses getirdi
2 gündür hiç ummadığim kişiler moraller bozuk noldu ya diyorum ya bi dizi var onda yılmaz ölmüş diyorlar. izlediğimi çaktırmadan soruyorum bende. dizi bu ee nolmuşki diyorum. o değilde bilseydik baştan izlemezdik şimdi kötü oldu adam öldü bee diyorlar:img-hyste bende yok ölmedi diyorum filizin rüyası o. renklimi oldu rüyalar şimdi diyorlar:img-hyste :img-hyste gazi mah leli kadının elinde kırmızı gül var. demek o gül olmasa renksiz olcakmış rüya:img-hyste :img-hyste

dilekce34
10-05-07, 19:43
merhaba arkadaşlar
öncelikle hepinize iyi akşamlar
ya ben bişi sorucam
yılmaz ölüyomu ölmüyomu?

bende anlamadim valla..

bircok sitede " yılmaz ölüyor" diye forumlar acilmiş.

acaba dizi bitiyormu mutsuz sonla ?

emraht
10-05-07, 19:45
ende anlamadim valla..

bircok sitede " yılmaz ölüyor" diye forumlar acilmiş.

acaba dizi bitiyormu mutsuz sonla ?

bir çok siteyi boş verin dizifilm.com dan şaşmayın. cuma 22 den sonra şaşmassınız artık:img-hyste senaryo yazılmadan burda ne yazılacak biliniyor:img-hyste :img-hyste

CcC88CcC
10-05-07, 19:45
bence ömer ölücek nevzatn öldürücek...yada rüyada ola bilir ama yilmaz ölmezzzz

byuzax
10-05-07, 19:48
ÖLÜ
Bir sonsuz rüyaya açılmış gözler
Yummayın, yummayın kirpiklerini!
Kim ondan daha çok hayatı özler.
Çağırıyor çağırıyor sevdiklerini.

Gelmiyor, gelmiyor o yüzler niçin?
Kaybolmuş koynunda onlar da hiçin
Bilmiyor boyunun ölçüsü için
Başının ucuna geldiklerini.

Bilmem ki adını onun kim saklar?
Şimdiden unutmuş onu kucaklar.
Besbelli üşütür soğuk topraklar
Soymayın, soymayın giydiklerini

Fragmanda çalan şarkının sözleri

sudemnaz
10-05-07, 19:48
kimse ölmesin
ölmünü soğuk acımasız yüzünü bari dizilerde görmeyelim:(
filizle yılmaz çokk mutlu olacaklar...:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

bego87
10-05-07, 19:54
avatar harika yaaa yılmaz ölmüyor....

yılmaz ölmez tabii niye ölsün daha yaşanacak çokkk yanlış anlamalar olur bu dizide biri kaçar öbürü kovalar...
diziye yeni bir psikopat girer...
yılmazı öldürmek çare değil diziyi uzatmak için binbir çare var...
o sahne kabustur yani inş. öledir...

bir an önce filizle yılmazı birlikte görmek istiyorum:(:(
yok ya bırak yeni piskopatı yavaş yavaş bütün karakterleri çıkartıyolar:)
Sonunda bi filiz-yılmaz kalıcak inş:)

sudemnaz
10-05-07, 19:56
yok ya bırak yeni piskopatı yavaş yavaş bütün karakterleri çıkartıyolar:)
Sonunda bi filiz-yılmaz kalıcak inş:)

senaristlerden her şey beklenir...
filiz yılmaz yanyana olsun başka bişi isteme...
finaller başlayacak benim aklım dizide fena kaptırdım kendimi...
güzel bişi olsun artık lütfennnn

AyhanSVS
10-05-07, 19:56
o Ne biçim bi fragmandır ya resmen 10 sn de ağlattı evi ...

böle ters köşeler yapmayın bize -_-''

bego87
10-05-07, 20:00
o Ne biçim bi fragmandır ya resmen 10 sn de ağlattı evi ...

böle ters köşeler yapmayın bize -_-''
sorma ayhan forum zyaretçi akınına uğradı .:)
tam ters köşe oldu forum .Neyse biz olucakrı önceden bilioruzda rahatız şu cuma bi gelse iyi olucak ama bu heycan reytinglere yansıycak galiba:)

yakupoglu61
10-05-07, 20:14
yakup biz olaya öyle bakmıyoruz ki.bakabilsek kanımın son damlasına kadar yanında yer alayım :) ama öyle birşey değil.ihanet dahil herşeyi barındırıyor içinde.

doğru haklısın aynı şeyler değil ama ne olursa olsun bn yılmazın arkasındayım,
ne kadar yanlış şeyler yapsada arkasındayım...!

biz bu yola baş koyarken herşeyi göze aldık , durum filizin başkasıyla birlikte olmasıda içinde...!

nedense böyle düşünüyorum bu konuda yılmaza suç atmak, asmak hiç içimden gelmiyo...!

feride-ömer
10-05-07, 20:27
arkadaşlar cemin bu kadar çabuk sonu gelmiş olamaz yani hemen hapise attılar acaba ordan çıkıp gelirmi siz ne düşünüyorsunuz?:img-wink:

medsul
10-05-07, 20:32
aslında anliyamadiğim şey yılmaz şüpelenmesi gereken yerlerde sadece hatırlayip sonrada olaya kaldiği yeerden devam ederken nasıl olacakta
filzin tecavüze ugradiğini düşünecek
birden ne oluyorda bu kanaate variyor anlamiş degilim:icon_whis
illaki böyle bir şey düşünecekse bunu en baştanda aklına gelmesi gerekmezmiydi:icon_whis

medsul
10-05-07, 20:36
arkadaşlar cemin bu kadar çabuk sonu gelmiş olamaz yani hemen hapise attılar acaba ordan çıkıp gelirmi siz ne düşünüyorsunuz?:img-wink:

kesin hapisten kacacak cem:img-yes: bu kadar kolay kurtulamiyacağimiz
aslında benimde kurtugum bu cem pisikosu kesin son bölümlerde
bizimkilere zarar verir :icon_sorr

feride-ömer
10-05-07, 20:37
kesin hapisten kacacak cem:img-yes: bu kadar kolay kurtulamiyacağimiz
aslında benimde kurtugum bu cem pisikosu kesin son bölümlerde
bizimkilere zarar verir :icon_sorr

keşke bir mucize olsada cem aniden yok olsa:img-hyste filiz yılmazda en azından birinden kurtulur geriye aslı kalır:icon_sorr

bego87
10-05-07, 20:44
arkadaşlar unuttunuz galiba ama cemden 32 bölümdür kurtulamadık:img-yes: yani bu kadar kolay falan diosunuzda şaştım tam 32 bölümdür yeni kutuluoruz çünkü:img-hyste
bu arada bencdede daha kurtulamadık o çakal yapar bişeyler:img-polic

medsul
10-05-07, 20:45
keşke bir mucize olsada cem aniden yok olsa:img-hyste filiz yılmazda en azından birinden kurtulur geriye aslı kalır:icon_sorr

aslında şöylede olabilir cem baktiki ne yapsa olmuyor kendisini vursa ne güzel olurdu:img-hyste ama alllahin pisikosu filizide yanında götürmek ister felan :icon_sorr piskopat adam ne yapacaği hakkında konuşulmuyorki nerden nasıl vuracaği belli olmaz:img-wink: :icon_sorr
aslı konusuna gelince bu kıza sinirlenmiyorum bile o kadar boş birisi ayni:img-hyste ne ruh var nede başka şey:img-hyste

delfin23
10-05-07, 20:47

Bana göre kesin hapisten kaçacak Cem daha önce Ömeri vuran adamıda hapisten kaçırmıştı.Cem Yılmaz ve Filizi rahat bırakmıycak belki bebegi kaçırabilir

delfin23
10-05-07, 20:49
arkadaşlar unuttunuz galiba ama cemden 32 bölümdür kurtulamadık:img-yes: yani bu kadar kolay falan diosunuzda şaştım tam 32 bölümdür yeni kutuluoruz çünkü:img-hyste
bu arada bencdede daha kurtulamadık o çakal yapar bişeyler:img-polic

Dizinini sonuna kadarda kurtulamıycagız bence o psikopattan.Kesin birşeyler planlar o hastalıklı beyniyle bakalım ne dertler açıcak bizimkilerin başına

nisailayda
10-05-07, 20:52

Eee bunca dalavereden sonra (dikkat ediniz ben bile kabul ediyorum)güven yitimi çok normal.Beni çok güldürdün byuzax .

Peki ya filiz yılmaz kendine geldiğinde hala söylemezse filize ne denebilir sizce...

Filizi kurtarmak için hayatını riske atan bir adam dan çeşitli bahanelerle hala çocuğu olacağı saklanırsa ben düşündümde iyice insanı çileden çıkarıyorlar ya...
Senaryoyu tepe taklak ettiler üstüne üstlük kendimle sürekli çelişir hala geldim...:sad53:

bego87
10-05-07, 20:53
Dizinini sonuna kadarda kurtulamıycagız bence o psikopattan.Kesin birşeyler planlar o hastalıklı beyniyle bakalım ne dertler açıcak bizimkilerin başına
tabi ya ama ben cemi son bölümlerde bekliyorum yani filiz-yılmaz tam barışmışken çıkar ortaya .Cemden ancak öldüğünde kurtuluruz , elifi falanda kaçırabilir ..

lawinia
10-05-07, 20:54
Bana göre kesin hapisten kaçacak Cem daha önce Ömeri vuran adamıda hapisten kaçırmıştı.Cem Yılmaz ve Filizi rahat bırakmıycak belki bebegi kaçırabilir

cemden kurtulamayacagımız kesin. aslı bikac bölüm sonra gidecek sıra ona gelecek 80de falan anca gider bence. düsündüm de su aslı yerine cemin beyninde ur olsaydı ne iyi olurdu. hem yılmaz aslıyı daha kolay bırakırdı hem de cemden kendiliğinden kurtulurduk ölürken bari rahat bırakırdı insanları, kimsenin canı yakmazdı.

bego87
10-05-07, 20:55
sevgili medsul aslı hakkında o kadar emin olma daha bu bölüm fırtına kopacak aslının asıl hali yarın belli olur görücez o zaman ruh varmı yokmu:img-hyste
Ya aslıda ruh olmadığı kesin ama o kenarda köşede sakladığı zekasını çıkartıcak ortaya:) yarın bölümü izledikten sonra aslı katliamı olabilir bu forumda !
Bide umarım bu bölüm sadece hastane sahneleriyle geçmez!!!!

medsul
10-05-07, 20:58
sevgili medsul aslı hakkında o kadar emin olma daha bu bölüm fırtına kopacak aslının asıl hali yarın belli olur görücez o zaman ruh varmı yokmu:img-hyste

aman olsa ne olacak olmasa ne olacak:img-hyste sonunda kazanan belli
filiz biraz bencil olup bebeği söylese aslı bize vırz gelir tırs gider:img-hyste
ayırmak için elinden geleni yapacak aslı bundan emizin zaten
ama ruh yok derken kasettiğim şey ne yaparsa yapsin bana hiç bir hissettiremiyor tabiki bunda zeynep beşerlerin oyunculugunun payi büyük:img-yes:

tugi_gs
ya adam bir telefonla herseyi hallediyor..yapar mı yapar..cemden hersey beklenir..sinir oluyorum zaten..

delfin23
Bence Cem dizinin sonunda ölecek ama ölümü kimin elinden olucak onu bilemiyorum belki Cemi Annesi vurabilir diye düşünüyorum. Başkalarına artık zarar vermesin diye. Daha önce forumda Cemi Ömer vurucak demişlerdi ama Ömerin böyle birşey yapacagını zannetmiyorum.Gerçi vurmasında zaten o piskopatın kanıyla ellerini kirletmesin

medsul
10-05-07, 21:04
Ya aslıda ruh olmadığı kesin ama o kenarda köşede sakladığı zekasını çıkartıcak ortaya:) yarın bölümü izledikten sonra aslı katliamı olabilir bu forumda !
Bide umarım bu bölüm sadece hastane sahneleriyle geçmez!!!!

evet ya inşallah dizinin bütün bölümü hastanede gecmez :icon_sorr
gelende fragmanda son sahne bölüm sahneside oluyordu şimdi nerde bitecek acaba bu bölüm filiz&yılmaz sahnesini heralde kesin izleriz belki aslının aralarinda gecen konuşmayi duyar orda bölüm biter:img-wink:

delfin23
10-05-07, 21:09
diyorum ya aslıyı forumda asalım toptan kurtuluruz hatta cemide aradan çıkaralım diyorum :img-hyste

Aslının asılacak birşey yaptıgını zannetmiyorum.Bana göre dizinin en suçsuz karakteri eminimki Aslının aklı şuan karışık onun için dogru kararlar veremiyor kız birde hastalıgıyla ugraşıyor.

modest2000
10-05-07, 21:10
Son sahne cenaze sahnesi olacak bence.Bu bölüm Aslı, Filiz-Yılmaz konuşmasına şahit olmayacak sanırım.:img-wink:

bego87
10-05-07, 21:11
ya adam bir telefonla herseyi hallediyor..yapar mı yapar..cemden hersey beklenir..sinir oluyorum zaten..

evet aynen öyle adam bi telefonla herşeyi hallediyo ve bu adamın bu özelliği artık çok sıktı çünkü hiç gerçekçi değil..Polisler falan bahane cem şahane:)

avatarı beğendiğin için teşekkürler tubi_gs .malum dün forum fena karıştı bende belki biraz yardımı olur diye düşündüm:img-yes: bu arada tek cümlelik mesajlarda yazmayalım malum modumuzun canı çıkıo temizlerken :good:

feride-ömer
10-05-07, 21:14
Aslının asılacak birşey yaptıgını zannetmiyorum.Bana göre dizinin en suçsuz karakteri eminimki Aslının aklı şuan karışık onun için dogru kararlar veremiyor kız birde hastalıgıyla ugraşıyor.

aslıyı bu bölüm göreceğiz belki beklediğin gibi çıkmaz daha aslıyı doğru düzgün göremedik hep ikinci planda kaldı ayrıca şuan sağlıklı düşünemiyor olabilir ama yılmazın filizi hala sevdiğinidemi anlamıyor çok soğukkanlı davranıyor...

miskin
10-05-07, 21:16
arka sokaklar ekibi az önce feridenin(özlemin) eski evine baskında bulundu... nevzat yoktu orda:) :)

dizilerin aynı evleri kullanmaları çok saçma...koca istanbulda başka ev mi yok. inandırıcılığını kaybediyorlar:(

tugi_gs
10-05-07, 21:17
evet aynen öyle adam bi telefonla herşeyi hallediyo ve bu adamın bu özelliği artık çok sıktı çünkü hiç gerçekçi değil..Polisler falan bahane cem şahane:)

avatarı beğendiğin için teşekkürler tubi_gs .malum dün forum fena karıştı bende belki biraz yardımı olur diye düşündüm:img-yes: bu arada tek cümlelik mesajlarda yazmayalım malum modumuzun canı çıkıo temizlerken :good:

adım duygu bu arada arkadaslarım..takma adım tugi..istediğinizi söyleyebilirsiniz..önemli değil..cok güzel bir çözüm..

muko88
10-05-07, 21:31
Yılmaz'ın ölümü söz konusu olsa, özeti öyle yazmazlardı bence de...
Özette ölüm kalım savaşı veriyor, gibisinden bir şeyler yazıyor.
Filiz Aslı'nın hastalığını duyunca çok üzülür.Bakalım Yılmaz ile Filiz bir araya gelebilecek mi; yazıyor.
Yılmaz'ın öleceği bir bölümün özeti böyle olmaz herhalde...
Ama arkadaşların dediğine katılıyorum...Valla bravo, öyle bir fragman hazırlamışlar ki...İzlemeyenler bile Yılmaz ölüyor mu, diye sormaya başladı...

feride-ömer
10-05-07, 21:31
arkadaşlar soru yazmak istedim....şimdiden herkese teşekkür ederim.
1-aslı sizce nasıl bir karakter?
2-aslının nasıl biri olmasını isterdiniz?
3-sice yılmazla aslı birbirine yakışıyormu?
4-filiz neden aslıyla yılmazın evlenmesine göz yumuyor?
5-sakız gibi uzayan bebek meselesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
6-size göre dizinin en sempatik karakterleri kimler?
7-nevzatı nasıl buluyorsunuz?
8-feridenin yaptığı şey sizce yanlışmı?
9-nalan kerem ilişkisi sizce nasıl sonuçlanır?
10-aslı yılmazı sizce gerçekten hak ediyormu?
11-filiz ve yılmaz bu bölümde barışırlarmı?
herkese iyi yorumlar
NOT:yılmaz ölmüyorrrrrrrrrrrr...............:happy0064

ezzgiii
10-05-07, 21:37
herkese iyi yorumlar

1. yımlazın peşini bıraksın yawww
2.yılmaz ın peşini bıraınca onu filize gidebilr:img-hyste
3.yakışmıor.
4.ne yapabilrki ama umarm herşey düzelcek
5.artık yılmaz öğrenir herlade
6.yılmaz ve filiz
7.ii bi insan ama alayışsız gibi nasıl anlkatsam bilemmki?
8.pavyondan o kurtatrmş amaa ömeri de untmamk lazm o kdr sevio
9.evlenirler:img-wink:
10.heketmior
11.inaşllah:happy0064

tugi_gs
10-05-07, 21:50
herkese iyi yorumlar

1)iyi biri bence ama yılmazın peşini bıraksın.
2)yılmazdan uzak dursunda ne olursa olsun.
3)tabi ki hayır
4)gururundan ve yılmaza kızgınlığından
5)artık bu bölüm ögrenir..cok uzadı ya..
6)filiz,yılmaz,ömer
7)şimdilik iiii biri
8)evet yanlış
9)bence mutlu son olur
10)hak etmiyor..
11)bence 74.bölümde barışırlar..

delfin23
10-05-07, 21:53
yok canım alp bence iyi biri bence sorun çıkaran kişi kerem sanki nalan çok paralı hayat istiyormuş gibi kerem kalkıp maaşını at yarışına yatırıyor yazık ediyor hem kendine hem nalana.

Kesinlikle haklısın Kerem ne yapmaya çalışıyor anlmış degilim Nalan gözü yükseklerde bir kız degil ama o saçma sapan işlere kalkışıyor bende senin gibi Alpin Nalan ve Keremin arasına girecegini zannetmiyorum

slayjic
10-05-07, 21:56
herkese iyi yorumlar

1)hayatı zorluklarla geçmiş ama yılmamış güçlü biri
2)karşısındakinin k,me aşık olduğunu daha iyi görmesini isterdim
3)hayırr
4)yılmazı unutmak istediğine göre evlenirse daha çabuk unuturum mantığıdır
5)hemen söylenmeli çok fazla uzadı bu konu
6)ömer
7)bence kötü biri daha ortaya çıkmasada
8)evet tam anlamıyla herşeyi hatırlayıp nevzat aşkı ağır basıp gitseydi doğru derdim ama sadece pavyondan çıkardığını hatırladı ve gitti yanlış
9)evlenirler herhalde yada nişanlanırlar
10)hayır
11)barış olur ama aşk devam edermi orası karışık

bego87
10-05-07, 21:59
çok gereksiz bi karakter :img-hyste

daha gururlu

hayırrr!

fazla ve gereksiz fedakar

sakız gibi uzadığını:img-hyste

ömer ve filiz bide küçük elif:)

tehlikeli..

çok yanlış tam olarak bilmediği bi geçmişi geleceğe tercih ediyo ve ömere haketmediği bişey yaşatıyo

ayrılık çünkü kerem nalanın hala onı olduğu gibi sevdiğinin farkında değil başka yollar deniyo..

Aslının yaptığı şu anda bişi yok ama onu sevmediğini bile bile onunla olmayı kabul ediyo..

inş barışırlar:happy0064

jojoo
10-05-07, 22:03
ben sewmedığım ıçın kotu bır karakter olarak goruyorum
yılmazla fılızın arasını yapmaya çalışan bır kanka(yılmazın) olmasını ısterdım
tabıkıde hyr
aptallığından
sorudada denmiş zaten sakız gıbı uzadı
fılız,yılmaz we küçük elif
feride we ömerin aşkı benı ılgılendırmedığı ıçın newazata karşı bı gıcıklık durumu yoq bnde.bn newzatı sewıyorum
ewet
ilgilenmiyorum
kesinlikle hyr aslı hıç bişeyi hakketmıyo
umarım

feride-ömer
10-05-07, 22:03
sorularıma cevap vern vermeyen herkese teşekkürler bu arada sevgili bego87 sorularıma öyle güzel cevap vermişsin ki özellikle aslıyla ilgili sorulara kesin ve net cevap vermişsin yazdığın için teşekkürler...
NOT:aslıyla ilgili söylediğin herşeye katılıyorum.....:img-wink:

gülbeşeker
10-05-07, 22:11
herkese iyi yorumlar

1-İyi bir insan ama bazı şeylerin farkında olmaması sinir bozucu.
2-Yılmazın onu sevmedğini anlayıp aradan çekilmesini isterdim
3-Filiz kadar olmasa da dış görünüş olarak yakışıyorlar bence fena sayılmazlar.
4-Fedakarlık yapacak aslı hasta ya ondan
5-Dizinin sondan bir önceki bölümnde ortaya çıkacağını düşünüyorum.
6-Tartışmasız yılmaz hele ahmetle olan hallerine bayılıyorum yılmazdan sonra da filiz gülüşü çok tatlı
7-Şu ana kadar iyi biri olduğunu düşünüyorum.
8-Yanlış
9-Nişan veya evlilik
10-Evet hak ediyor
11-Barışma aşamasına gelirler ama tam anlamıyla barışmazlar.

bego87
10-05-07, 22:13
sorularıma cevap vern vermeyen herkese teşekkürler bu arada sevgili bego87 sorularıma öyle güzel cevap vermişsin ki özellikle aslıyla ilgili sorulara kesin ve net cevap vermişsin yazdığın için teşekkürler...
NOT:aslıyla ilgili söylediğin herşeye katılıyorum.....:img-wink:

ben teşekkür ederim sorular sorarak forumumuzu hareketlendirdiğin için :)
bu arada nalanın ben alple arasında bişi olucağını düşünmüorum şu anda çocuğun öyle bi yaklaşımı yok .ayrıcada olursada nalana hak veririm

feride-ömer
10-05-07, 22:27
arkadaşlar durgunlaştınız neyse ben birşey daha söylemek istiyorum(biliyorum fazla soru sordum ama aklıma takıldı)şimdi yılmaz kurtuluyor ya filizle konuşmaları aslının konuşmaları duyması yılmazın aslının evine gelmesi filizin hastalığı öğrenmesi hepsi aynı bölümdemi oluyor...........:img-wink:

delfin23
10-05-07, 22:28
herkese iyi yorumlar

1-Akılı iyi niyetli biri
2-Şuanki halini begeniyorum
3-Bence yakışıyorlar
4--O kendince saçma sapan birşeyler düşünüyordur.Bu kızın ne yaptıgını anlamak mümkün degil
5-Hiçbirşey düşünmüyorum Filiz hanım nezaman söylerse artık
6-Kesinlikle Yılmaz
7-Şimdiye kadar iyi biri olsada ilerki bölümlerde tehlikeli olacak gibi
8-Kesinlikle yanlış
9-Nişanlanırlar diye düşünüyorum
10-Bence hakediyor Aslı iyi biri ve Yılmazı seviyor
11-Bence barışacaklar ama henüz birlikte olmıycaklar

sinem*
10-05-07, 22:28

ben çözemedim :) aslı karakterini çözenlere bırakayım bu soruyu

aslının nasıl biri olmasını değilde dizide hiç olmamasını isterdim ( zeynep beşerleri gerçekten severim ama aslıyı sevemiyorum :img-blush )

aslı ve yılmaz bilemiyorum yakışabilirlerde yakışmayabilirlerde

aşırı iyi niyetli...ben merkezli :img-hyste

Düşünmemem gerektiğini düşünüyorum

En sempatik :) küçük elif,filiz,ömer,yılmaz,salih ...ve cem :img-hyste :img-hyste

İyi buluyordum bakalım bu bölümden sonra nasıl bulucam :)

Çok erken davrandı...önce tamamen hafızasına kavuşmalı sonra kafasında ölçüp biçip karar vermeliydi ama dizimizin genelinde acil bir karar alma durumu var :) karar alma süresi kısa sonuçlarına katlanma çok uzun sürüyor...

bence alp'le nalan olmalı :)

aslı yılmazı hakediyor mu...neye göre hakedecek ki yılmaz ödül değil :)

bu bölüm yumuşama olur son bölüm barışırlar :)

teşekkürler sorular için :)

filizim+y
10-05-07, 22:38
yeniden merhaba forumdaşlarım yine forum almış başını gitmiş maşallahınız var ne diyim devam edin:)

sevgili ferman abim abim feride konusunda hemfikiriz senle tam destek full destek biliyorsun asma, kesme, eleştirme herşey yapacağız elimziden geleni ardımıza koymayacağız merak etme sen filizim seni yarı yolda bırakmaz:img-wink:

sevgili denizim bende senin yzdıklarını katılıyorum sonuçta düşüncelerimiz aynı her ne kadar ben bu kınuda yanlış anlaşılsamda bugün senin beni anlamış olma güzel, aynı duyguları paylaşıyoruz:img-yes:

sevgili kurşunim, bakıyorum da yine dökülmüşsün birşeyler güzel olmuş ellerine sağlık ben forumdaşlara sen senaristlere serzeniş yapmışsın iyi olmuş, umarım okuyorlardır da dikkate alırlar:)

filizim+y
10-05-07, 22:48
sevgili filizim hoş geldin bende nerde kaldın diyordum yorumlarını eksik etme iyi yorumlar sana:img-wink: :img-yes:

baş ismini kullanmayayım biliyorsun feride kıza kırgınım ben bu yüzden anmayayım diyorum ama yazdım etiketi feride kız oldu hoşbulduk cnm şu an sorularını cvplamakla meşgulüm sizlerde eksik etmeyin yorumlarınızı tel başıma kendim çalıp kendim mi oynayayım:) bu arada sorular için teşekkür ederim bakalım cvpları nasıl bulacaksın:)

feride-ömer
10-05-07, 22:52
baş ismini kullanmayayım biliyorsun feride kıza kırgınım ben bu yüzden anmayayım diyorum ama yazdım etiketi feride kız oldu hoşbulduk cnm şu an sorularını cvplamakla meşgulüm sizlerde eksik etmeyin yorumlarınızı tel başıma kendim çalıp kendim mi oynayayım:) bu arada sorular için teşekkür ederim bakalım cvpları nasıl bulacaksın:)

sevgili filizim bana yağmur diyebilirsin madem kızgınsın bu arada isteyen yağmur diyebilir:img-wink:cevapların eminim çok güzeldir:img-yes: :img-wink:

Aynali 11
10-05-07, 22:54
iyi aksamlar arkadaslar, sizde fragmani izledinizmi.
birisini topraga veriyorlardi, herkes mezarlik basindaydi, acaba yilmazmi öldü.
ne olup bittigini bilen varsa lütfen söylesin.
tesekkürler

feride-ömer
10-05-07, 22:56
tesekkürler

sevgili aynalı yılmaz ölmüyor :happy0064 o gördüğün sadece birinin rüyası:img-wink:

BülentTuba18
10-05-07, 22:57
tesekkürler

valla ben yilmaz ölüyor diye yazdim arkadaslar yok ölmiycemis diyorlar :icon_sorr bende emin degilim ynai rüya olmas diye düsünüyorum kim görecekki? :icon_sorr

filizim+y
10-05-07, 23:10
Aslı kızın nasıl bir karakter olduğu konusunda çeşitli varsayımlar ve rivayetler kulaktan kulağa dolaşarak benim kulağıma gelen bencil, umursamaz, vurdum duymaz, kıskançlık duyguları alınmış, duygu kelimesinin anlamını bilmez öyle garip bir hal içindeymiş kendileri ve karakteri:img-hyste

Aslı kızın nasıl birisi olmasını değil hiç olmamasını mümkünse bu karaktere hiç hayat vermemesini isterdim, başımada bela olmazdı hani:img-yes:

Ben şimdi diyeceğim ki yakışmıyor filizim yine taraflı bakıyor filiz yüzünden yakıştıramıyor diye söylentiler oluşacak forumda valla tamamen samimi duygularımla karayağızım yılmazıma sadece filizim yakışıyor aslı kız bildiğin heykel cansız, ruhsuz yakışmıyor:icon_whis

Filiz iyiliksever bilmiyor musunuz hem aslı kızı çok sever biliyorsunuz gelmesini o kadar çok istemişti şimdi başa gelen çekilir bir de serde misafirperverlik var bundan dolayı bir dediğini iki ettirmemeye çalışıyor filiz iş mi iş, yılmaz mı yılmaz yerine getiriliyor:img-hyste :img-hyste

Görmedim, duymadım, bilmiyorum:)

Sempatik kim oabilir ki küçük eliften başka kim var ki gülümseme oluşturan bir de alp var zeki esprileriyle ha bir da patavatsızlıklarıyla ali var, diğerleri acıları yaşamakla meşgul henüz sempatik hallerini sergileme fırsatı bulamadılar, bulsunlar sergileyecekler:img-yes:

Nevzat uzun saçlı, saç sakal birbirine karışmış allak bullak olmuş” yitik kentin yanık nevzatıymış”, yiğit namıyla anılır:img-hyste

Feride kız lakabını boşuna almadı benden paşama dua etsin daha yaraşır lakablar vardı ama neyse yaptığının ne tıp da, ne edebiyatta, ne psikolojide, ne de diğer hiçbir bilim dalında açıklaması yok ona yakın bir olay bile vuku bulmamış şimdiye kadar olayın kendisi gibi olayı yaşayan kişide bir garip feride kız işte:img-yes:

Nalan keremi döver adam eder tatlı sonuca bağlanır yoksa keremin Aklı malum hipodromlarda kız haliyle sevdiğini kıskanıyor baştan önlem almasını biliyor:)

Bak yine ne sormuşsun bunu defalarca yazdım aslı kız elbette yılmazı hak ediyor onun için o kadar zorluklara katlandı ki o hak etmeyecek de kim hak edecek alkışlar aslı kıza:img-hyste

Onlar dargın aşıklar kulübünün başkanı oldukları için henüz barışmanın gerçekleşmesi söz konusu değil eğer onlar barışırsa çiçekçiler,kuyumcular bilimum hediye mağazaları işsiz kalır malum affettirme için çok yoğun çalışmalar gerekli hem erkek tarafının da maddi zarar uğratılmaması için hemde bu şekilde sevmek yeni trend oldu sevenler arasında acı çektirmek onlar da bu bayrağı iyi taşımak adına bu haldeleryumuşayacaklar umut olmak için ama barış beklemeyin avcunuzu yalarsınız:img-hyste

sevdam...
10-05-07, 23:13
yılmaz ölmüyor merak etme yaaa tuba büyüküstünle bülent inal hani barışmıştı bu haberi ne zaman öğrendin:icon_sorr

vallah ben bütün isyerindeki calisanlara (yabancilar) diziyi anlattim ve yilmaz ölmez diye yanit aldim...bencede ölmeyecek heycan yapiyorlar iste...

herkez bi haber aliyor ne dogru ne yanlis belli degil...bu yüzden ben pek inanmiyorum ayrilipta geri baristiklarina...kim diyorki bunlari???gören varsa ikisini beraber el ele gelsin yassin barismislar diye...öbürtürli hic inanmam...

gzd_gzd
10-05-07, 23:25

ilginç bi karakter....anlayamıyorum çoğu zaman

saf olmasını istemezdim:img-hyste

bilmiyorum
bence pek yakışmıyolar

çünkü aslı hasta:icon_sorr

bi an evvel çözülse tam süper olacak

öncelikle nevzat ve cem:img-blush :img-hyste :img-hyste
sonra küçük elif,ömer,filiz,ahmet.......

"melek" gibi bi insan:img-hyste
kimbilir daha ne "meleklik"lerini öğrencez bu bölümde:icon_whis

kesinlikle yalnış
onun için onca fedakarlık yaptı ömer
sonucunun bu olmaması gerekiyodu
feride bu kararı verirken düşünmedi bile,direk "özlem olurum senin için" dedi

evlilikle:img-hyste

hakediyor mu derken?
aslı iyi bi kız,ama yılmaz filize aşıkken bi gelecekleri olması zor gibi

anca son bölüme tamamen barışırlar kanımca

tolgahuzur1
10-05-07, 23:27
arkadaşlar durgunlaştınız neyse ben birşey daha söylemek istiyorum(biliyorum fazla soru sordum ama aklıma takıldı)şimdi yılmaz kurtuluyor ya filizle konuşmaları aslının konuşmaları duyması yılmazın aslının evine gelmesi filizin hastalığı öğrenmesi hepsi aynı bölümdemi oluyor...........:img-wink:

YOK canım o kadarda hızlı bir bölüm beklemiyoruz :) daha yılmaz ölecek sonra geri gelecek... oooo:img-hyste şimdi bu saatten sonra bebek dışında neyi duyarlarsa duysunlar bir önemi yok benim için... yani önce bebek işi çözülsede aslı yine yılmaza tavır yapsa... ama nerdeee:icon_sorr

bu arada sevgili filizim sorulara cevabın hayli ilginç..:img-hyste birde aslı kız ve mualla sultan kime ne yaptı ki millet bu kadar yüklendi..:img-help:

nezire29
10-05-07, 23:28
Cine 5de ihlamurlar setinden cekilis verdiler,bulent,sinan ve tuba vardi.hastanedelerdi

filizim+y
10-05-07, 23:30
filizden yılmazına (hastanede camdan sevdiğine bakarken bir an kendinden geçerek gözlerini kapaması ve sevdiğine bakışları ile anlatmak istedikleri umarım olmuştur...?

hayat senle yaşanacak güzel günler için sözvermişti
beni sensiz bırakmayacaktı ne de sevginsiz
biliyordu o da birbirimiz için yaratılmıştık seninle
bir elmanın yarısı sen diğer yarısı bendim onun nezdinde

hayat seni benden alacak kadar masum değil sevdiğim
beni bu kadar sensiz bir çaresiz bırakıp gidemezsin
bu gecesi ayrı dert gündüzü ayrı dert kayıp şehirde
sensizliğin en derin kederine bırakıpta gitme

hayat senle anlam kazanıyor sensiz dakikalar anlamsızlaşıyor
bu nası birşey ki sevgin tüm bedenimi sarıyor bırakmamacasına
senin her gelişin sanki bayram yeri oluyor bu garip yüreğime
dedim ya sevdiğim sensizlik değil benim kaderim seninle

hayat bize söz verdiklerini elbet geç de olsa verecek
şimdi senin bu oyunu bozmaya gitmeye hakkın yok
beni bir başıma bırakarak buralarda sessizce gitmek
oldu mu sevdiğim bu sonu ben yakıştıramadım sen mi yakıştırdın

hayat bu kadar çabuk gitmene izin verse de gidemezsin
beni yaktığın ateşlerde tek başıma bırakamazsın üşürüm sensiz
biliyorum beni bırakmayacaksın aklımda sadece şu soru cvp bekleyen
bitmek bilmeyen bu sevgimize sence olması gereken son bu muydu

gülbeşeker
10-05-07, 23:30
Cine 5de ihlamurlar setinden cekilis verdiler,bulent,sinan ve tuba vardi.hastanedelerdi

roprtaj yaptılar mı peki?Zaten hastanede olmaları çok doğal malum yılmaz bir gidecek,sonra gelecek.

bego87
10-05-07, 23:31
YOK canım o kadarda hızlı bir bölüm beklemiyoruz :) daha yılmaz ölecek sonra geri gelecek... oooo:img-hyste şimdi bu saatten sonra bebek dışında neyi duyarlarsa duysunlar bir önemi yok benim için... yani önce bebek işi çözülsede aslı yine yılmaza tavır yapsa... ama nerdeee:icon_sorr

bu arada sevgili filizim sorulara cevabın hayli ilginç..:img-hyste birde aslı kız ve mualla sultan kime ne yaptı ki millet bu kadar yüklendi..:img-help:
aslı daha bişey yapmadı ama bu bölümde aslının farklı taraflarını görücez:)
mualla daha napsın oda handanın bi alt versiyonu:)oda filizimi az ezmedi

tolgahuzur1
10-05-07, 23:33
aslı daha bişey yapmadı ama bu bölümde aslının farklı taraflarını görücez:)
mualla daha napsın oda handanın bi alt versiyonu:)oda filizimi az ezmedi

HEEEE:img-hyste yahu ya:img-hyste yapma allahını seversien bego..:) mualla filize ne yaptı yahu bir söyleyin hele:icon_whis aslı kızın bugüne kadar ne kötülüğünü gördünüz ki onunla dalga geçiyorsunuz:icon_sorr bak imzama ne kadar masum bir ilişki onların ki :)

bego87
10-05-07, 23:34
filizden yılmazına (hastanede camdan sevdiğine bakarken bir an kendinden geçerek gözlerini kapaması ve sevdiğine bakışları ile anlatmak istedikleri umarım olmuştur...?

hayat senle yaşanacak güzel günler için sözvermişti
beni sensiz bırakmayacaktı ne de sevginsiz
biliyordu o da birbirimiz için yaratılmıştık seninle
bir elmanın yarısı sen diğer yarısı bendim onun nezdinde

hayat seni benden alacak kadar masum değil sevdiğim
beni bu kadar sensiz bir çaresiz bırakıp gidemezsin
bu gecesi ayrı dert gündüzü ayrı dert kayıp şehirde
sensizliğin en derin kederine bırakıpta gitme

hayat bize söz verdiklerini elbet geç de olsa verecek
şimdi senin bu oyunu bozmaya gitmeye hakkın yok
beni bir başıma bırakarak buralarda sessizce gitmek
oldu mu sevdiğim bu sonu ben yakıştıramadım sen mi yakıştırdın

hayat bu kadar çabuk gitmene izin verse de gidemezsin
beni yaktığın ateşlerde tek başıma bırakamazsın üşürüm sensiz
biliyorum beni bırakmayacaksın aklımda sadece şu soru cvp bekleyen
bitmek bilmeyen bu sevgimize sence olması gereken son bu muydu
eline sağlık filizim nasıl yazıosun bunları ya valla şaşıorum .süpersin :)

BülentTuba18
10-05-07, 23:37

:img-hyste ölecek geri dönecek tam aynali tahir gibi olur dizi :img-hyste asli kör diye oonuuu pek sevmiyorum yilmazin hala filize asik olmasi görmesizlikten geliyor veya gercekte bu kiz kör :img-hyste mualla hanim pek konusmak istemiyorum ondan :img-yes: tam kicik bir insan... yaniii soguk bide bulmus gelini yilmazi zorlan evlendirir bu kadin :img-hyste hadi asli bilmmiyor halen yilmazin filizi sevdigini muaala hanim nasil görmüyor :icon_whis

bego87
10-05-07, 23:39
HEEEE:img-hyste yahu ya:img-hyste yapma allahını seversien bego..:) mualla filize ne yaptı yahu bir söyleyin hele:icon_whis aslı kızın bugüne kadar ne kötülüğünü gördünüz ki onunla dalga geçiyorsunuz:icon_sorr bak imzama ne kadar masum bir ilişki onların ki :)
çok FAZLA masum hatta o kadar masumki aralarında hiç bi sevgi alışverişi yok :)
muallanın filizi başından beri istemedi,sırf oğlu istedi diye sonradan biraz yumuşadı,sonradanda tam filizle yılmaaz barışmışken gidip filize saçma sapan bi konuşma yaptı sonra yılmaza aslıyı ilk gördüğü andan itibaren gelini olarak kabul etti,filiz hakkında aslıya konuştu ...... :)

sinem*
10-05-07, 23:39

sağol arkadaşım sayende izledim çok komiklerdi :) sinan,bülent ve tuba :img-hyste

bülent çok makyaj yapıyormuş sinanda neden yapıyorsun diye kızıyormuş...sinan'a neden dediler sinanda tabi biz genç oyuncuların ihtiyacı yok dedi :img-hyste

Bu arada cenk ertan sırf dizi için bıyıklarını kestirmiş..

Düğümler çözülecekmiş

Sinan'ın yılmazı getirdiklerinde bir espirisi vardı onu yazmayım :img-hyste ama çok komikti doktor neyi var diyo o da :img-hyste :img-hyste ishal olmuş diyo ( aslında yazsam bir şey olmaz :img-hyste ) ilk sahnede hayatta duygulanamam artık :img-hyste

nezire29
10-05-07, 23:43
bulentle sinan bir biri ile sakalasirdilar,tubada yilmazla aralari cok iyiydi,biyiklarini sordular,tubada dedi ki,halk diziyi biyiklar altinda adi koyub,neseleri cok yerinde idi.birde yilmazi emeliyyata aldikdan sonra,ayni anda iceriden cenaze cikiyor,filiz yilmaz saniyor.agliyor

filizim+y
10-05-07, 23:43
eline sağlık filizim nasıl yazıosun bunları ya valla şaşıorum .süpersin :)

sevgili begümüm valla kafa patlatmıyorum yazmak için bir anda dökülüyor dygular malum öçiftimiz aşk duyguları bana bunları yazdırıyor ne yapayım bende sizlerle paylaşmak istiyorum sizleden de böyle güzel tepkiler gelince beğendiğinizi düşünerek devam ediyorum, sana ve senin nezdinde herkese teşekkür ederim...

kursuni19
10-05-07, 23:49
Filizim yazmis oldugun yazi cok güzel olmus, tam Filizin o anki duygularini yansitmissin. Gün gectikce daha da güzel yaziyorsun, perilerin hic eksilmesin ve bizde böyle güzel yazilardan, siirlerden mahrum kalmiyalim. Ellerine ve Yüregine saglik.

Sinem gördüklerini bizimle paylastigin icin cok tesekkürler

sinem*
10-05-07, 23:51
yazsana sinem ben orayı izleyemedim bu arada sinan çok esprili acayip şeker bir adam

mesajı düzelttim ama gene yazayım :)

sedyeyle getiriyorlar doktor nesi var diyo ömerde ishal olmuş diyor :img-hyste şimdi gelde yılmazı hastaneye götürdüklerinde duygulan :icon_sorr hepsi sinan tuzcunun suçu :img-hyste :img-hyste

Bir de sinan tuzcuya oyuncular arasında ki durumu soruyorlardı o da ben bülent inal'a bakarak kenanı daha çok beğenirim diyor..muhabir neden dediğinde de bilmem polemik yarattım diyor :img-hyste çok şekerlerdi..

not:Sinan tuzcu suçludur dediğim şakaydı...biri gerçek sanar gene :img-hyste uğraşmayalım :):) Sinan tucu gerçekten çok şeker bir insan ,bület inal ve tuba büyüküstünde öyle :):)

nezire29
10-05-07, 23:52
set arkasini gosterdiler biraz evvel.hala hec kesin xeberi yok ,omerle filiz yilmazi hastaneye getirdiyi zaman olacak bunlar,sonra fragmandakilar olacak

filizim+y
10-05-07, 23:54
yılmazdan filizine (hastanede filizn bakışlarını hisseden yılmazın sevdiğine sözleri)

sevdiğim o kadar kolay mı seni bırakıp da gitmek
sensiz gerçirdiğim her saniye zaten ölümü yaşamak
bilemezsin ne büyük mutluluk ellerini yüzümde hissetmek
sırf bu anı yaşamak adına açmıyorum gözlerimi inatla

sevdiğim biliyorum korkun sensiz göçüp gitmek bu hayattan
ama inan ben sana verdiğim sözümdeyim hala dönmedim bilesin
ne kadar hayat bize engebeli yollar çıkarsada aşacağız senle
şimdilik bırak da beni sıcak nefesini içime çekeyim özlendin

sevdiğim sensiz geçen günler ben yaşamadım saydım
senin kokunu duymadığım her an hiçbir koku almadım
senin o yosun yeşili gözlerine bakmadıkça ben görmedim
senin ismini ve sevgini anmadıkça konuşmaz oldu dillerim

sevdiğim bakma bana öyle hsatane odamın kapısından
içim bir hoş oldu seni öyle görmek bende açtı daha da derin
hem de hiç onarılmayacak yaralar ne kurşun ne de hiçbirşey
bakma sevdiğim öyle bu gidiş sana yeniden dönüşüm için

sevdiğim sakın benim seni bırakacağımı düşünüp kederkenme
o kadar kolay mı benden kurtulmak bulmuşken seni yeniden
sen kimseye söyleme ben duyuyorum senin o güzel yüreğini
az kaldı sabret yüreğimden sana istediğin cvp SENSİN SEVDİĞİM

tolgahuzur1
10-05-07, 23:56
vallahi onu bunu bilmem.. bizim dormdaşlar çok yetenekli yahu...:) birde arada tatlı rekabet olunca ( özellikle filizim ve kursuni hocam arasında :) ) tadından yenmiyor...:img-hyste yok abi ben ilk şiir yazdıklarında da demiştim bunların doğa üstü güçleri var diye ...:img-hyste ama ben bir türlü yazamadım yahuuu:icon_whis :icon_sorr o kadar didindim.. sırf bunlara inat olsun diye ama bir türlü beceemedim...:img-help:

neyse hala mualla sultanda suç arayan arkadaşlar var :) yani mualla sultan ne yapsın oğlunu düğün günü terk eden gelinin gelince boynunamı atlasın,canım,cicim mi desin yawww filizde terk etmeseydi yumurta gibi delikanlıyı..:img-hyste

forever_bim
11-05-07, 00:03
Programı ben de izledim. Efem çıkan sonuç şu. Hastaneye Yılmaz arabayla getiriliyor. Çok sevimliydiler üçü de. Sinem'in yazdığı espride koptum. Sağol Sinemcim.

filizim+y
11-05-07, 00:04
sevgili kurşunim elimden geldiği kadar o anki duygularını yansıtmakdı hem yılmazın hem de filizin yansıtabildiysem ne mutlu periler seviyor sanırım, senin yüreğine sağlık beğendiğin için senden de bekliyoruz forumcak:img-wink:

sevgili tolgam teşekkür ederim cnm ne yapayım bakışlarda anlamları çıkarmada üstüme yoktur bundan dolayıda o an onlara tercüman olmak istedim, bu arada kurşunimle rekabet değil destek veririz birbirimize ben onu o beni sever bence kıskan kıskan ki sende ki cevherleri de görelim, yüreğine sağlık duygular geçiyorsa ne mutlu

mualla konusuna bu gece girme yarın hallederiz onu tammm:)

medsul
11-05-07, 00:05

sedyeyle getiriyorlar doktor nesi var diyo ömerde ishal olmuş diyor :img-hyste şimdi gelde yılmazı hastaneye götürdüklerinde duygulan hepsi sinan tuzcunun suçu :img-hyste

Bir de sinan tuzcuya oyuncular arasında ki durumu soruyorlardı o da ben bülent inal'a bakarak kenanı daha çok beğenirim diyor..muhabir neden dediğinde de bilmem polemik yarattım diyor çok şekerlerdi..

not:Sinan tuzcu suçludur dediğim şakaydı...biri gerçek sanar gene :img-hyste uğraşmayalım Sinan tucu gerçekten çok şeker bir insan ,bület inal ve tuba büyüküstünde öyle

tüh beee kacırdik :icon_sorr anlattiğin için sagol sinem sayende izlemiş kadar olduk:img-wink: sinan tuzcu gercekten cok şeker bir adam bu her halinden belli
oluyor şakasida bayaaa komikmiş :img-hyste gece gece gülmekten bir hal oldum:img-hyste
tuba&bülent&sinan başka şeyler söyledimiii anlatin bakiiiiim:img-wink:

Buket_TY
11-05-07, 00:07
Sevgili Sinem,
bilgilerini paylastigin icin cok saol:happy0064
Avrupada oldugum icin sadece KAnald ATV Star show ve Fox izliyorum:sad53:
Yani bu haksizlik:img-hyste
Ama cok izlemek isterim, bir yerden ulastisaniz(net felan) bana haber verin lutfen:img-blush

Sevgili Filizim,
siirin yine bir mucize!!
Yuregine saglik

Sevgili modum,
yine bir cok mesaj silmisin.
Az once 126'daydik simdide 121
Sana uzuluyorum vallah:good:

bego87
11-05-07, 00:14
sinem anlattığın için çok teşekkürler
sinan tuzcu çok tatlı bi adam ya çok eğleniolar çekimde ya:)

bu arada buket dün denedim ama beceremedim imzayı genede teşekkürler cnm

medsul
11-05-07, 00:15
B]1-aslı sizce nasıl bir karakter?[/B]

efendim vurdum duymaz gercekleri görmemezlikten gelen ve tamabiyle ruhsuz birisi:img-yes:

aslında hiç olmamasini(ama dersenki llla olacak)gurulu olmasini isterdim

şimdi yakişmiyor diyecem ama filizim dediği gibi filizci oldugum için sanacaksiniz:img-hyste
ama gercekten yakiştirmiyorum:img-wink:

gereksiz fedakarlik yapiyor:img-wink: birazda bencil olsa :img-wink:

beni deli eden bir konu:icon_sorr

elif,filiz,ömer,ali

şimdilik zararsiz
ama daha sonra kimbilir nasıl pis işleri dökülecek

tabiki yanliştir ömer ferideye gecmişi hakkında cok fadakar ve anlayişli davranmiştir feride acaup bir karar alarak ömeri yıkacak

evlenirler

hak edip etmemesinden ziyade sorun yılmazın başkasini sevmesidir

barişmiş gibi olacak ama sonunda aslıdan gelan bir duygu sömürüsü karşisinda
ayrılacaklar:sad53:

kursuni19
11-05-07, 00:19
Yilmazdan Filize gelsin

Sil gözyaslarini
Uzat ellerini
Unutma ölmemi istesende ölemem
Seni bensizlige terkedemem
Benim ecelim sensin

Bak gözlerime
Dokun yüzüme
Unutma gülmemi istesende gülemem
Yasadiklarimizi silemem
Benim elemim sensin

Duy kalbimin sessini
Hisset yasama hevessimi
Unutma degismesini istesende degissin diyemem
Seninle yasadiklarimizi bir nefeste yok edemem
Benim kaderim sensin

Tut ellerimi
Oksa yüregimi
Unutmaki sevme desende sevmekten vazgecemem
Sevgi demek yetmez, sevgidende öte
Benim helalim sensin

byuzax
11-05-07, 00:37
OOOOOOOOOOF OOOOOOOOOOOOOOF !

Ya arkadşlar kanalları dolaşıyordum cine5te İshal olmuş die bişe vardı hiç durmadan geçtim ay akılsız başım benim yaa . İnsan bi durur kim bunu diyen diye bakar of offf... Bendekide şans... Zaten şanslı olsam anamdan bill gates olarak doğardım ...

Buket_TY
11-05-07, 00:43
sinem anlattığın için çok teşekkürler
sinan tuzcu çok tatlı bi adam ya çok eğleniolar çekimde ya:)

bu arada buket dün denedim ama beceremedim imzayı genede teşekkürler cnm

Vallah ben problemi anlamadim bego,
nasil bende olur sende cok buyuk diyorki?
Anlamis degilim:icon_sorr

Buket_TY
11-05-07, 00:45
Sevgili Kursuni siirine bayildim.
Gercekten harika.... Yuregine saglik!

NOT:Turkiye finale gecti eurovisonla.... Kutlarim! Shakte it up Sekerim:img-wink: Hollanda ne yaziki gecmedi, ikiside gecseydi guzel olurdu. Ama zaten irenc sarkiydi:img-hyste

Buket_TY
11-05-07, 00:51
Gereksiz bir karakter:img-hyste

Ekremi seven birisi:img-yes:

yok, ben daha cok asliyi omere yakistiriyorum:img-yes:

bir baskasi mutsuzlugun ustunde mutluluk kurulurmu?

Umrumda degil. Bebek meselesini yok sayiyorum artik. Umudum 70.bolumdu ama gecti:img-yes:

Filiz, Omer, Yilmaz, Nalan, Fahriye, Ekrem, Sema, kucuk Elif, Salih, Canan, Kerem, Ceyda, Hayri bey, Feride(OZLEM DEGIL!!!)

korkunc, itici:img-yes:

Evet tabikide, ama bu bence Ozlemi buldugu icindir

Evlenmezler, ama mutlu... Bu bizim gordugumuz tek mutlu cift. Cok seviyorum ikisini

Yilmaz baskasini seviyorum. Hakedmesi, edmemesi hic umrumda degil

Asli ortaligi karistiracak:img-yes:

NOT: Sorular icin tskrlr, emegine saglik!

Hermia
11-05-07, 01:06
iyi geceler arkadaslar,
yani hiziniza hayranim. Ayrica bu forumun en neseli sayfasinin bu sayfa oldugundan eminim. Öyle tatlisinizki hepiniz. Hepinizi tek tek görmek ve tanimak isterdim. Zamanin olsa daha cok katilacagim araniza ama suan fazla zaman bulamiyorum. Ama yazdiklarinizi okuyuncada öyle hosuma gidiyorki. Aman nazar degmesin diyorum araniza kara kedi girmesin diyorum.bye

forever_bim
11-05-07, 01:27
Fazla saf ve fazla patavatsız.

Daha uyanık.

Görünüm olarak kötü değiller kesinlikle. Ama aşık bir çifti oynasalar daha hoş olabilirdi.

Tamamen duygusal sebeplerden

Umrumda degil. Bebek meselesini yok sayiyorum artik. Umudum 70.bolumdu ama gecti:img-yes:

Diziyi izleme sebebim olan adam tabii ki -------->>>> PAŞAM.

Bol kıllı.

Evet yanlış.

Kerem adam olmazsa ayrılık efem.

Bilmiyorum.

Final bu bölüm mü ki?

sinem*
11-05-07, 01:35
tüh beee kacırdik :icon_sorr anlattiğin için sagol sinem sayende izlemiş kadar olduk:img-wink: sinan tuzcu gercekten cok şeker bir adam bu her halinden belli
oluyor şakasida bayaaa komikmiş :img-hyste gece gece gülmekten bir hal oldum:img-hyste
tuba&bülent&sinan başka şeyler söyledimiii anlatin bakiiiiim:img-wink:

başka bir şey yoktu :) sadece dizi son bölümlere geldi artık düğümler çözülecek dedi :) bir de yılmazı hastaneye arabayla götürüyorlar ...

Kurşuni ve filizim şiirleriniz süper olmuş ellerinize sağlık :)

gzd_gzd
11-05-07, 01:40

sedyeyle getiriyorlar doktor nesi var diyo ömerde ishal olmuş diyor :img-hyste şimdi gelde yılmazı hastaneye götürdüklerinde duygulan :icon_sorr hepsi sinan tuzcunun suçu :img-hyste :img-hyste

Bir de sinan tuzcuya oyuncular arasında ki durumu soruyorlardı o da ben bülent inal'a bakarak kenanı daha çok beğenirim diyor..muhabir neden dediğinde de bilmem polemik yarattım diyor :img-hyste çok şekerlerdi..

not:Sinan tuzcu suçludur dediğim şakaydı...biri gerçek sanar gene :img-hyste uğraşmayalım :) Sinan tucu gerçekten çok şeker bir insan ,bület inal ve tuba büyüküstünde öyle :)

ben de izledm cine-5deki programı
sinan tuzcu nun yaptığı espiride çok güldüm gerçekten
heralde ben de dizide o sahneyi izlerken duygulanamicam:img-hyste :img-hyste

sinan-tuba-bülent üçlüsüyle söyleşi gerçekten çok keyifliydi
özellkle sinan çok tatlıydı :)

mıstaa
11-05-07, 01:43
Benin normlarıma göre dört dörtlük bir kız Aslı..:img-yes:
Şimdiki gibi..
Biri güzel biri yakışıklı yakışmamaları imkansız...
Filiz bir çok şeyi yapamıyor..
İlk sezonki Filiz'e aşıktım plotonik olaraktan.:img-blush
Ama ikinci sezon tüm saçmalayan karakterler içinde en saçmalayanı oldu.:img-yes:
Bebeğinin isminin doğrduğunda UZUN MEHMET konulmasını istiyorum.:)Tabii doğarsa.:)
72 bölümü göz önüne alırsak.... Yılmaz....Filiz....Aslı.....Ömer......Elif
Nevzat'a kaptan mağara adamı deniliyor ama burda kaptan mağara adamına haksızlık edildiği kanatindeyim...:D
Bence hatalar bakımından Feride Filiz'in agustik versiyonu..:)
Fesat Müjgan bırakırsa evlenirler .
Tabiki..
İnşallah..

Figan
11-05-07, 02:01
Yilmaz bebegi kabul ediyor demek. Himmm..
O zaman niye bu kadar velvele yasandi ki.. Bastan kabul etseydin de bizde rahatlasaydik yani.. O kadar gurur, kin yaptin..

forever_bim
11-05-07, 02:16
Yeni bölümden önce taze başlık. Buyrun güzel güzel yazın. Önceki başlığın linki için:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=22033

Yılmaz öldü mü diye soranlar için de troest.

Saygımla

Modunuz:)

Figan
11-05-07, 02:22
Hayirli olsun yeni basligimiz:)

Vallahi Yilmazi sakin öldürmesinler..
Tamda dogum günümde zaten mutluyum, birde beni aglatmasinlar dayanamam...
insallah Yilmaz yasarda banada dogum günü hediyesi olur :)

kursuni19
11-05-07, 02:24
Yilmazdan Filize...

Ölümle hayat arasindaki cizginin üzerinde yürürken…Gidiyormusun diye sorma bana…Gönderen sensin…Ne ölmeyi istedim ben…Ne henüz doya doya yasaymadigimiz askimizi…Benimle birlikte topraga gömmeyi…

Seninle nefes almak…Seninle yaslanmakti dilegim…Seni yasli gözlerle ardimda birakmak kolay sanma…En az senin kadar endiseli…En az senin kadar cagresizim…Bir dokunusunla tüm dünyayi yikacak güc verirdin bana…Ama inandiramadim seni…Inandiramadim…Kalbimdeki…Küllenmek bilmeyen sevdama…Yoruldum…Ne tutulacak bir dal…Nede…Bir isik biraktin bana…Kal demek kolay…Kalmak ise zor…Huzura sadece bir adim uzakken…

Her karsilasmamizda…Sen beni sorgularken…Ben gözlerine kuskuyla bakiyordum…Aradigim cevabi bulmak adina…Bir tek sözün…Dudaklarin arasindan cikacaz bir cümle…Yeterdi…Beni sana baglamaya…Yeterdi…Herkesi…Karsima almaya…Ama sen susmayi sectin…Beni sisli bir geceye terk ettin…Kusku girdimi bir kez iki sevdalinin arasina…Teslim alir…Seni…Beni…Sevgimizi…Bir bosluk kalir geriye…Anilara tutunamiyacak kadar derin…

Ben…Herkesten uzak…Beyaz bir dünya kurmak istemistim…Icinde biz olan…Mutluluk , huzur …Birde…Her yeni dogan günesle büyüyen sevdamiz olan…Sen…Ne bu dünyayi kurmama izin verdin…Ne beni hayatinda görmeyi istedin…Simsiyah bir duvar diktin aramiza…Söyledigin her yalanla…Simdi gitme deme bana…Her gece yeniden ölmektense…Ölürüm bir kez senin ugruna…

Yasamak varken…Doya doya sevdiginle…Savasmak ne kadar zor biliyormusun…Ölümün soguk elligle…Her yer karanlik…Ne askimizin pembe rengi…Nede umudun yesili…Sadece zifiri karanlik…Hayalinin bile aydinlatamadigi…Bir de sorular…Hic bitmek bilmeyen...Cevabi bende olmayan…Cevablarini alabilmek adina…Yasamaya degermi…

Cok aci cektim…Ama hic bir aci…Yüregimdeki kursun yarasi kadar…Agir olmadi…Kalbimin ne carpmaya gücü kaldi…Nede ebediyen susmaya…Hep kullagimda senin sözlerin…Benmi degistim…Yoksa senmi…Yoksa kaderin aglarinami teslim olduk…Hic bilmeden…Kimseye zarar vermek istemedim ben…Ne sana…Ne bana…Nede günahi olmayanlara…Ama öfkenin atesi bir kere teslim alidimi bedeli…Ne yüregini dinler…Nede sevdigini…Sicrar yakar önce kendini…Sonra önüne cikan herkesi…Engelleyemessin…Bende engelleyemedim…Anladimki…Zaman…Gitme zamani…

Üzülmüyorum sanma…Seni bir cirpida silidigime de inanma…Seni o kadar sevmisken…Seni unutabilecegimi düsünme…Ama zamanla sen unutursun…Cocukluguna siginir…Atlatirsin bu aciyi…Ne ben kalirim aklinda…Ne gecirdigimiz güzel günler…Ne gülüslerini saklaman icin bir neden kalir…Nede tedirginligini…Ama sunu bil…Ben hic unutmadim seni…Istesemde unutamamki…

Gidisim yürekten degil…Gitmek zorundayim…Ama sanamaki seni terk ediyorum daima…Ben herzaman olacagim…Gölgen gibi ardinda…Belki sende bir gün cok özlersen…Hissedersin benligimi… Ben sevdani tasiyacagim…Sonsuza denk yaramin dinmedigi tek yerde…Yüregimde…

O kadar cok bulup kaybettimki seni…O kadar cok yara aldimki…Ne yazik ki toz duman edemedim…Kuskularimi…Ne yazik ki kalamadin bana…Ama sunu unutma…Öpücügümün kokusu kalacak daima…Kapinin ardinda…Kokladikca bana olan hasretini…Anliyacaksin…Bir yanlisa mahkum ettigini…Bizi…

Hoscakal yosun gözlüm gidiyorum ben…Ama önce son bir kez bakmak istiyorum gözlerine…Aradigim cevabi…Belki bulabilirim diye…Bir umut iste…Belki gitmek zorunda kalmam diye…Eger…Gözlerini kaparsan bana…Bilki…kavusmamizi bekliyecegim…Tüm sorularin cevabini aldigim…Uzak diyarlarda…

Seni sevmekten hic vazgecmedim ben…

mıstaa
11-05-07, 02:30
Yeni başlık hayırlı olsun inşallah..:)

Dün tahminlerimde cenazenin Mualla Hanım'a ait olabileceğini söylemiştim.
Sonra fragmanı tekrar izlediğimde cenazeye katılıp gözyaşı dökenler arasında Mualla Hanım'ıda gördüm. Fena halde saçmaladım yani.:)

Not: Kurşini ellerine sağlık,Figan abla doğum günün kutlu olsun..:good: ...:good:

Dip not:Herkese iyi geceler.:)

Figan
11-05-07, 02:38
Yeni başlık hayırlı olsun inşallah..:)

Dün tahminlerimde cenazenin Mualla Hanım'a ait olabileceğini söylemiştim.
Sonra fragmanı tekrar izlediğimde Cenazeye katılıp gözyaşı dökenler arasında Muaala Hanım'ıda gördüm. Fena halde saçmaladım yani.:)

Not: Kurşini ellerine sağlık,Figan abla doğum günün kutlu olsun..:good: ...:good:

Dip not:Herkese iyi geceler.:)

Sanada iyi geceler..
Sagol mista Tsk.ederim..

Handan ölecekmis gibime geliyor benim..
Sahidende o olmasin mi ? :img-help:

BERNA
11-05-07, 03:29
1-asli sizce nasil bir karakter?
Kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum hala (bu bolumden sonra fikrim degisebilir) ama son derece saf ve patavatsiz bir kiz

2-aslinin nasil biri olmasini isterdiniz?
Daha prensipli olsun ve de Yilmaz'in ask degil sevgi kirintilarina bile razi olmasin ve de kendini gercekten seven ve mutlu edebilen birini bulsun

3-sizce yilmazla asli birbirine yakisiyormu?
Hayir ben pek yakistirmiyorum cunku asklari tek tarafli.

4-filiz neden asliyla yilmazin evlenmesine göz yumuyor?
Yilmaz isterse Filiz'in engelleyebilecegini dusunmuyorum ama neden bebegi soylemiyor derseniz o Asli'nin hastaligi yuzunden herhalde.

5-sakiz gibi uzayan bebek meselesi hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Pek iyi seyler dusunmuyorum desem, saka bir tarafa artik espri konusu oldu bebek biyikli dogacak diye ;)

Kucuk Elif ve de ozellikle son zamanlarda Omer :img-in_lo

7-nevzati nasil buluyorsunuz?
Cok bakimli :img-hyste Saka bir tarafa, onun gorundugu gibi iyi yurekli olmadigini gorundugu ikinci bolumde anlamistim.

8-feridenin yaptigi sey sizce yanlismi?
Elbette yanlis, onu dizinin benim acimdan 'en anlasilmaz karakteri' ilan ettim ozetten sonra. fakat onu tekrar anlamayi inanin cok istiyorum hala.

9-nalan kerem iliskisi sizce nasil sonuçlanir?
Sanirim evlilikle ama benim Kerem'i gozum hic tutmuyor ne yalan soyleyeyim

10-asli yilmazi sizce gerçekten hak ediyormu?
Valla Asli Yilmaz'in bu sevgisini az gosterme (Asli'nin gozundeki durum) durumuna razi gozukuyor; o yuzden hakediyor diyecegim.

11-filiz ve yilmaz bu bölümde barisirlarmi?
Sevgili anlaminda birlesmeyecekler ama aralarindaki bag guclenecek bence

Not: Sevgili Figan dogumgunun kutlu olsun canim. Nice mutlu yillara :happy0064

Figan
11-05-07, 03:36
2-aslinin nasil biri olmasini isterdiniz?
Daha prensipli olsun ve de Yilmaz'in ask degil sevgi kirintilarina bile razi olmasin ve de kendini gercekten seven bu mutlu edebilen birini bulsun

Not: Sevgili Figan dogumgunun kutlu olsun canim. Nice mutlu yillara :happy0064

Sevgili berna;

üstte Asli ile yazdiklarina aynen katiliyorum. Bu kizin bu pasifligi beni deli ediyor. Yahu az girisken ol. Bir iliski yasiyacaksan arkasinda dur yada hic heveslenme..Bencede en iyisi yol yakinken ayrilmasi Yilmazdan. En kötüsüdür zaten cok sevdigi halde, ayrilmak zorunda kalmis olan bir erkekle yeni bir hayata baslamak.. Ne olursa olsun erkek unutamiyor iste..

Not: Tsk.ederim Bernam dogum günü dileklerin icin:img-in_lo

ferman336
11-05-07, 07:38
herkese günaydınlar :)
kurşuni; sabahın 7 sinde yazıyorsun böyle şeyler biz de okuyoruz sonra bütün gün yufka yürekli bir adam olup çıkıyoruz,filizi asamıyoruz :( hem bugün cuma tahsilat günü acımasız olmam lazım.kınıyorum seni:img-hyste
figan; doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah ailenle beraber :img-yes:
yakup; abicim kusura bakma ben ihaneti, sadece aşkı uğruna kabul edecek bir karakteri destekleyemem :(

ya birde geçenlerde biri acaba filizin bebeği mi ölüyor dedi. rüya seçeneği dışında bana oldukça mantıklı geliyor şu an. hem cenaze mizansenine de uygun bir şey bu.herkes kenarlarda duruyor vakur bir biçimde ortada salya sümük ağlayan bir filiz. artı bebeğin düşmesi bir çok problemin çözümünü mantıklı hale sokuyor benim kafamda. bebek düşer, yılmaz iyileşir, yılmaz öğrenir filize kızar ve aslıyla tam gaz nikah masası olayına devam eder,sonra geçmişte filize yaptıkları ve söyledikleri aklına geldikçe pişman olmaya başlar...hem böylecene şartsız bir kabullenme gerçekleşmez yılmaz karakteri ayakta durur. gerçi böyle bir durumda filiz karakteri perişan olur...bir taraftan bebek düşmese ve yılmaz öğrense aslıyı bırakmayıp nikaha devam etmesi bana hiç mantıklı gelmiyor...diğer taraftan bir ara bebeğin düşüp düşmeyeceğine daha karar vermediler gibi birşey okumuştum.offf sabah sabah adama beyin jimnastiği yaptırıyorlar :) neyse bu fikir de aklımızın bir köşesinde dursun :good: olursa ben demiştim derim :) olmazsa zaten sallamıştım derim:img-hyste

arzuinan
11-05-07, 08:09
günaydın :happy0064

sevgili Figan; doğum günün kutlu olsun. :happy0064

kurşunim, yüreğine sağlık. herzamanki gibi süper. :good:

ama keşke daha umut dolu birşeyler karalasaydın. yazıyı okuyan başlayacak Yılmaz ölüyor mu demeye :img-hyste

yeni başlığımız hayırlı olsun. şimdi diğer başlığa geçip kaldığım yerden yorumları okumaya başlayacağım. görüşmek üzere :img-wink:

arzuinan
11-05-07, 08:41
kurşunim "finale sekiz kala" süper olmuş özellikle son paragraf harika. hepimizin duygularına tercuman olmuşsun. tebrikler :happy0064

* Kerem bence hayatının hatasıyla karşı karşıya. biran önce kendisine ve Nalan'a güvenmesi gerekiyor. sanırım Nalan'ın sosyal cevresi ona ağır gelmeye başladı ki bunda Nalan'ın hiçbir kabahati yok. aksine olabildiğince destek veriyor. :good:

arzuinan
11-05-07, 08:51

*tuttuğunu kaporan bir kız gibi lanse edildi ama bana göre aldığı kararların arkasında duramayan, pasif biri.

*kimseye ihtiyacı olmadığını bilen ve kendi ayakları üzerinde durabilen

*Hayır

*Yılmaz'a olan kızgınlığından

*artık açıklanmalı

*Yılmaz-Filiz-Ömer-Feride-Nalan-Fahriye-Salih-Aynalı-Ceyda

*kusursuz gibi duruyordu ama ben nedense ısımamamıştım.

*Evet

*Kerem aklını başına almazsa bu iş biter ki bencede bitmeli

*Hayır

*birliktelik beklemiyorum. sanırım bir kabulleniş olacak.

arzuinan
11-05-07, 09:07

filizim, yine döktürmüşsün. :happy0064 kurşunim ve sen olmasan ne yapardık biz. harikasınız :good: :happy0064

genelini çok beğenmemle birlikte şu mısralar olağan üstü :good: yüreğine sağlık...

EvaLongoria
11-05-07, 09:15
Herkese günaydın başlık değiştirmişiz bugün size yetişicem inşallah :)

Kurşuni ellerine sağlık yüreğine sağlık döktürmüşsün...

Bende öteki başlığa geçiyim bi bakalım neler kaynatmışsınız :)

ferman336
11-05-07, 09:15

güzel yemek yapamayan :)

güzel yemek yapabilen.

yemek işi yüzünden hayır

filiz iyi kötü hiç yemek yapamıyor da ondan :)

güzel bir yemeğin peşinden açıklanmalı artık :)

Mualla. Yılmazın dediğine göre yemekleri güzelmiş.

genelde cepten arayıp nerde olduğunu soruyorum :)

No comment

Nalan ın Veliefendiyi ne kadar seveceğine bağlı :)

aslı güzel yemek yapma yolunda ilerleyebilirse evet.yoksa hayır.ömür aç geçmez.:)

yılmaz bir uyansın narkozdan düşünürüz :)

arzuinan
11-05-07, 09:19
cine 5 deki programda olanlardan bahseden arkadaşlara çok teşekkürler. izleyemediğim için üzüldüm ama olanları güzel aktarmışlar sağolsunlar.:happy0064

sevdiğim o kadar kolay mı seni bırakıp da gitmek
sensiz gerçirdiğim her saniye zaten ölümü yaşamak
bilemezsin ne büyük mutluluk ellerini yüzümde hissetmek
sırf bu anı yaşamak adına açmıyorum gözlerimi inatla

filizim harikasın :good: aklıma Meral'in Yılmaz'ın kafasına vurduktan sonraki Filiz'in itirafı geldi... herşeye rağmen en beğendiğim sahnelerdendir. nasılda hasretle sarılmışlardı. :img-in_lo

filizim+y
11-05-07, 09:19
herkese günaydınlar

yine bir ı.a. günü yani bizim günümüz cuma bugün, herkese iyi yorumlar güzel bir forum arkadaşlığı diliyorum...

(ferman abim başlamışsın yine erkenden bakalım bugün neler dökülecek sende ki incilerden)

kurşunim cnm ben yokken gözüm arkada kalmıyor şiirin ve yazın çok güzel olmuş her zaman ki gibi, sen senle ilgili düşüncelerimi biliyorsun zaten ellerine, emeğine ve o güzel yüreğine sağlık cnm...

sevgili arzu ablam asıl sizler olmasanız bizler ne yapardık, sşzlerin beğenisi ile devam ediyor eğer bizlere destek vermeseniz bunları yazmanın bir anlamı kalmıyor, beğenmene çok sevindim senin de yüreğine sağlık, şiirden özellikle kısımlar beğenmen çok hoşuma gidiyor sağolasın

sevgili figan ablam iyi ki doğdun, iyi ki bu forum sayesinde karşılaştık hayatta herzaman olmasa da zamanla tüm isteklerine sevdiklerinle birlikte kavuşman dileğiyle, d.g.k.o. sevgiler...

filizim+y
11-05-07, 09:25
Herkese günaydın başlık değiştirmişiz bugün size yetişicem inşallah :)

Kurşuni ellerine sağlık yüreğine sağlık döktürmüşsün...

Bende öteki başlığa geçiyim bi bakalım neler kaynatmışsınız :)

ooo günaydın evam ne yapalım elimizden geldiği kadar yapıyoruz birşeyler yorumdan çok okumayı seven arkadaşlar için, birazdan ses verirsin bilmez miyim ben seni yetişirsin sen bize:)

neler kaynatmadık ki ı.a. altından girdik üstünden çıktık sana da bunu yorumlamak kaldı:):)

arzuinan
11-05-07, 09:26
Tut ellerimi
Oksa yüregimi
Unutmaki sevme desende sevmekten vazgecemem
Sevgi demek yetmez, sevgidende öte
Benim helalim sensin

kurşunim, bu nasıl bir anlatımdır. yüreğine sağlık. :happy0064

filizim'le birlikte sabah beri, beni mest ettiniz valla :happy0064 kocaman kocaman öpüyorum ikinizide. :good:

EvaLongoria
11-05-07, 09:29
ooo günaydın evam ne yapalım elimizden geldiği kadar yapıyoruz birşeyler yorumdan çok okumayı seven arkadaşlar için, birazdan ses verirsin bilmez miyim ben seni yetişirsin sen bize:)

neler kaynatmadık ki ı.a. altından girdik üstünden çıktık sana da bunu yorumlamak kaldı:):)

vallahi yetişilmiyo bazen inan ki :) arada dalıyorum budur diyorum
sinan ın muhabbetini okudum sayfalarda koptum :) isal oldu hastaneye gidiyo falan şimdi akşam gülmekten ölürüm ben.

sorunları cvplıyım dedim önce ferman abininkileri okudum tabee bende cvp lıcak hal kalmadı gülmekten :img-hyste

filizim+y
11-05-07, 09:36
vallahi yetişilmiyo bazen inan ki :) arada dalıyorum budur diyorum
sinan ın muhabbetini okudum sayfalarda koptum :) isal oldu hastaneye gidiyo falan şimdi akşam gülmekten ölürüm ben.

sorunları cvplıyım dedim önce ferman abininkileri okudum tabee bende cvp lıcak hal kalmadı gülmekten :img-hyste

sorma evam akşam bizde koptuk canlı canlı sinemim anlatmasıyla şimdi gelde akşam ki bölümde hüzünlen bu gelecek herkesin aklına artık oyunculukları görürsek inanırız bu da tatlı bir tebessüm oluşturur yüzümüzde:)

sorularla ilgili eğer tavsiyeme uyarsan bende neşeli cvplar verdim ha senin aslı kıza yüklendim sayılır ama tamamını okursan çok eğleneceksin ama diğer başlıkta tabi istersen:):)

cemotara
11-05-07, 09:41
Hekese günaydın;
Yeni başlığa geçilmiş daha bölüm oynamadan valla çok hızlısınız
Birde cine5 teki programı kaçırmışım ama anlattığının için teşekkürler
Bu arada sevgili FİGAN;Doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllara

EvaLongoria
11-05-07, 09:45
Filiz iyiliksever bilmiyor musunuz hem aslı kızı çok sever biliyorsunuz gelmesini o kadar çok istemişti şimdi başa gelen çekilir bir de serde misafirperverlik var bundan dolayı bir dediğini iki ettirmemeye çalışıyor filiz iş mi iş, yılmaz mı yılmaz yerine getiriliyor

Görmedim, duymadım, bilmiyorum

filizim koptum bu yazdıklarına alemsin vallahi :)

Aslı ile ilgili de herkes herşeyi söyleyebilir tabi ki düşünceler sizlere ait :) Ben de Aslı ya sinem in dedikleri çıkınca bi yüklenicem görmeyinn gitsin

filizim+y
11-05-07, 09:56
feridenin nevzattan kaçmasının nedeni (hayal meyal hatırlar bu sahneyi)

feride nevzatla ilgili derin şüphelerdedir ve ne yapıp edip öğrenmek için nevzatın peşine düşer, sonra gördüğü manzara karşısında

nevzat: hanım kim geldi, kapıcı gelemez rahatsız etme dedim, dilenciyse ver iki-üç kuruş gönder de keyfimize bakalım, cnm çocuklarım 2.hanım kalk bana kahve yap
hanımı: yok bey dünya güzeli bir kız şaşkın şaşkın bana bakıyor
(nevzat kapıya doğru gelir)
nevzat: özlem ne işin var senin burada nasıl buldun burayı
özlem: nevzat beni aldattın sen bu ne demek oluyor
o sırada bir sürü çocuk ve 2 kadın daha gelir kapının önüne
nevzat: ya özlem inan sandığın gibi değil güzelim bunların hepsi akrabam olur bende yardımcı oluyorum
özlem: yalan söylüyorsun söylediklerini duydum hanımım dedin
kadınlardan biri: aaa nevzatım yeni kumamız bumu valla senin şu seçimlerine de bayılıyorum hepimiz birbirimizden güzeliz, kız dışarda durma içeri geç ah nevzatım yanık nevzatım sen ne yaman adamsın be
nevzat: aman be ne saklıcam evet güzelim bu gördüğün 3 hanım eşlerim ve gördüğün 27 tane çocuk da çocuklarım eee ne yaparsın gözde erkek olmak bu, sende 4. hatun olacaksın
feride: nevzat bak bu bir şaka değilse
nevzat: ya kızım bak şaka değil gerçek bu kadar erken uyanmaman gereken bir rüyaydı ama oyunu sen bozdun
feride: demek benim için yaptıkların, beni oradan kurtarıp çıkarman beni sevmen hepsi bir oyundu
nevzat: özelm bak seni sevdiğim yalan değil bak bu 3 hanımımı da severim ama seni başka türlü bana mecbur bırakamzdım
feride: sen ne biçim bir adamsın yazıklar olsun sana
nevzat: özlem dur kız daha çocuklarımla tanışmadın, hem bana borçlusun senin için ne kadar para saydım haberin var mı, hem seni kraliçe yapcam dedim ya oldun da şimdi de evimin kraliçesi düşündüğüm 9 çocuğumunda annesi olacaksın gidemezsin 36 sayısını severim bu yüzden olmaz kesinlikle, hem kurda kuşa yem olmakdan kurtardım seni

feride önde nevzat arkasında koşturur ve ferideye araba çarpar nevzat korkudan kaybolur bu sahneyi hatırlar feride kızda ve çok üzülür nasıl nevzatı tekrar seçtim diye

filizim+y
11-05-07, 10:00
filizim koptum bu yazdıklarına alemsin vallahi :)

Aslı ile ilgili de herkes herşeyi söyleyebilir tabi ki düşünceler sizlere ait :) Ben de Aslı ya sinem in dedikleri çıkınca bi yüklenicem görmeyinn gitsin

evan cnmcım valla durum sanki bunu özetliyor filiz - yılmaz - aslı kız üğçgeninde ben ne yapayım aslı kız söz konusu oldu mu dokunduramadan yapamadım ama orada da belirttiğim gibi tamamen objektif, tarafsız ve iyi niyetimle cvpladım soruları özellikle de aslı kız ile ilgili olanları:img-wink:

ben baştan beri söylediğim için biliyorsun düşüncelerimi sinem kızın demesi bende ki tüm kredisini bitirir sadece senide yanımda görmek güzel olur o sahneyi izlerken aklımdan geçireceğim seni tabi neler yazacaklarını da merak edeceğim:)

tolgahuzur1
11-05-07, 10:08
HEYTTT herkese günaydın :)

bugün günlerden cuma yine birbirinden güzel diziler ekranlarda olacak :) şimdi bu cenaze olayı kimin olduğunu şu saatten sonra kimse çözemez..:img-yes: ferman abim demişki bebek ölmüş olabilir.. :icon_whis bence böyle birşey olmaz yahu mahallelinin ne işi var orada daha bebeği bilmiyorlar ki..:img-hyste

dün akşam mualla sultana laf atanlar oldu..:) yine biraz kızıldı mualla sultana yok filize iyi davranmadı,yok aslıyı çok sevdi.. kardeşim kadaın her konuda haklı kimse ona birşey diyemez...:)

arzuinan
11-05-07, 10:08
nevzat: özlem dur kız daha çocuklarımla tanışmadın, hem bana borçlusun senin için ne kadar para saydım haberin var mı, hem seni kraliçe yapcam dedim ya oldun da şimdi de evimin kraliçesi düşündüğüm 9 çocuğumunda annesi olacaksın gidemezsin 36 sayısını severim bu yüzden olmaz kesinlikle, hem kurda kuşa yem olmakdan kurtardım seni

boza gitti bunca emek para görüyon mu sen. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

36 sayısını severim demek aklına nerden geldi :img-hyste :img-hyste :img-hyste sen çok yaşa emi. :good:

tolgahuzur1
11-05-07, 10:11
sorma evam akşam bizde koptuk canlı canlı sinemim anlatmasıyla şimdi gelde akşam ki bölümde hüzünlen bu gelecek herkesin aklına artık oyunculukları görürsek inanırız bu da tatlı bir tebessüm oluşturur yüzümüzde:)

sorularla ilgili eğer tavsiyeme uyarsan bende neşeli cvplar verdim ha senin aslı kıza yüklendim sayılır ama tamamını okursan çok eğleneceksin ama diğer başlıkta tabi istersen:):)

heee:img-hyste sen aslı kıza yüklen.. :) kıskandınız mı ne yaptınız yahu aslı kızı :) yılmazda onu seçti işte niye bu kadar büyüttünüz ki..:) ne güzel mutlu mesut olacaklardı geldi filiz yine ortalığı karıştırdı..:img-polic şimdi aslı kız hangi planı uygularsa uygulasın arkasındayım..:good: yürüüü aslı kim tutar seni...

ferman336
11-05-07, 10:12
yahu filizim bu kaptan mağara adamı 3 hanımı idare ediyor üstüne ferideyi istiyor ha...:) ne acayip adammış bravo walla :img-hyste bundan böyle tüm desteğim nevzata :) bu kadar kadını idare edebilen desteklenmez de napılır :img-pilot

arzuinan
11-05-07, 10:13
HEYTTT herkese günaydın :)

bugün günlerden cuma yine birbirinden güzel diziler ekranlarda olacak :) şimdi bu cenaze olayı kimin olduğunu şu saatten sonra kimse çözemez..:img-yes: ferman abim demişki bebek ölmüş olabilir.. :icon_whis bence böyle birşey olmaz yahu mahallelinin ne işi var orada daha bebeği bilmiyorlar ki..:img-hyste

dün akşam mualla sultana laf atanlar oldu..:) yine biraz kızıldı mualla sultana yok filize iyi davranmadı,yok aslıyı çok sevdi.. kardeşim kadaın her konuda haklı kimse ona birşey diyemez...:)

Bebeğe birşey olmaz... daha büyüyecek kocaman delikanlı olacak bıyıkları çıkacak babası gibi muhtar olacak bi durun ya... Hatta Yılmaz'a "amca size çok kanım ısındı, size baba diyebilir miyim" diyecek. :img-hyste

Mualla sultan kusursuz bir karakter olmamakla birlikte dizideki en iyi anne'dir. Ben severim Mualla'yı. :good:

tolgahuzur1
11-05-07, 10:14
kurşunim "finale sekiz kala" süper olmuş özellikle son paragraf harika. hepimizin duygularına tercuman olmuşsun. tebrikler :happy0064

* Kerem bence hayatının hatasıyla karşı karşıya. biran önce kendisine ve Nalan'a güvenmesi gerekiyor. sanırım Nalan'ın sosyal cevresi ona ağır gelmeye başladı ki bunda Nalan'ın hiçbir kabahati yok. aksine olabildiğince destek veriyor. :good:

şimdi nalan konusuna gelirsem :) yahu bu kızın kaderide ablasının ki gibi olmasın..:( ne güzel kız okumuş halada çaba gösteriyor.. tam bana göre bir kız yahu :) nereden bulmuşsa bu at yarışı sevdalısı keremi anlamadım gittii:icon_whis ferman abim yine diyecek ama ... gönül bu ak'ada konar ......konar...:img-hyste aslında tanışmamıza imkan olsa ben nalanı caydırırımda.. ama görmem lazım yawww:img-hyste

filizim+y
11-05-07, 10:16
boza gitti bunca emek para görüyon mu sen. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

36 sayısını severim demek aklına nerden geldi :img-hyste :img-hyste :img-hyste sen çok yaşa emi. :good:

ya sorma arzu abla nevzat ne haltlar yemiş bir de o kadar para dökmüş ama feride kıza yaranamamış:) yazık adama acıdım şimdi bu feride kız asılmazda ne yapılır:)

bilmem nevzata uygun bir sayı diye düşündüm nedense sen de çok yaşa sabahtan sizleri hazırlıyorum neşeli bir güne herşey sizler için:)

SBR
11-05-07, 10:17
herkese günaydınlar :)
kurşuni; sabahın 7 sinde yazıyorsun böyle şeyler biz de okuyoruz sonra bütün gün yufka yürekli bir adam olup çıkıyoruz,filizi asamıyoruz :( hem bugün cuma tahsilat günü acımasız olmam lazım.kınıyorum seni:img-hyste
figan; doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah ailenle beraber :img-yes:
yakup; abicim kusura bakma ben ihaneti, sadece aşkı uğruna kabul edecek bir karakteri destekleyemem :(

ya birde geçenlerde biri acaba filizin bebeği mi ölüyor dedi. rüya seçeneği dışında bana oldukça mantıklı geliyor şu an. hem cenaze mizansenine de uygun bir şey bu.herkes kenarlarda duruyor vakur bir biçimde ortada salya sümük ağlayan bir filiz. artı bebeğin düşmesi bir çok problemin çözümünü mantıklı hale sokuyor benim kafamda. bebek düşer, yılmaz iyileşir, yılmaz öğrenir filize kızar ve aslıyla tam gaz nikah masası olayına devam eder,sonra geçmişte filize yaptıkları ve söyledikleri aklına geldikçe pişman olmaya başlar...hem böylecene şartsız bir kabullenme gerçekleşmez yılmaz karakteri ayakta durur. gerçi böyle bir durumda filiz karakteri perişan olur...bir taraftan bebek düşmese ve yılmaz öğrense aslıyı bırakmayıp nikaha devam etmesi bana hiç mantıklı gelmiyor...diğer taraftan bir ara bebeğin düşüp düşmeyeceğine daha karar vermediler gibi birşey okumuştum.offf sabah sabah adama beyin jimnastiği yaptırıyorlar :) neyse bu fikir de aklımızın bir köşesinde dursun :good: olursa ben demiştim derim :) olmazsa zaten sallamıştım derim:img-hyste

herkese merhabalar ve günaydınlar şuan dan itibaren amacım tartışma konuları oluşturarak forumu hareketlendirmek .bak gördün mü ferman abim mezarlık sahnesi o kadar gerçek ki seni bile acaba bebek mi sorusuna yöneltmiş ama zannetmiyorum zaten mutlu bir son düşünüyorsak bebeğe de ihtiyaç var hani ama bu ikisi arasındaki denge nasıl yapılır bekleyip görecez.bye

ferman336
11-05-07, 10:17
Mualla sultan kusursuz bir karakter olmamakla birlikte dizideki en iyi anne'dir. Ben severim Mualla'yı. :good:

kusuru nedir muallanın arzucum? :) gene filize nispet yaptı muhabbetleri değildir umarım :) filiz bölüm 39 da bitmiştir mualla için kabul edin şunu artık derim ben :) kadın gene iyi birşey yapmadı 39 dan sonra ben olsam var ya haşadını çıkarırdım :good:

tolgahuzur1
11-05-07, 10:19
e abicim yılmaz hastanede öteki tarafa gidip gelirken filiz de çocuğu düşürür, e yılmaz yüzünden tüm mahalle orda zaten hooopp öğrenir tüm mahalle :)

puhaaaa:img-hyste yahu biri beni durdursun.. bugün çok enerji doluyum yahu...:img-hyste abi ne diyeyim buda olabilir.. mesala filiz bebeğini düşürür tabi bu arada mahallelide öğrenir ..filiz mahalleliye '' hadi şucenazenin ucundan tutunda bi kaldıralım der'' sonra giderler...:)

abi iyi güzelde mahallelinin hepsi niye siyah giyinsin yahu..:img-hyste hemde hani bunun mualla sultanı,handan canavarı,ömer pisikosu..:img-hyste kimseler yoktuı yahu cenazede..:img-hyste

sevgili arzu ablam mualla sultan kusursuz bir annedir onuda belirtiyim dedim :):good:

filizim+y
11-05-07, 10:21
heee:img-hyste sen aslı kıza yüklen.. :) kıskandınız mı ne yaptınız yahu aslı kızı :) yılmazda onu seçti işte niye bu kadar büyüttünüz ki..:) ne güzel mutlu mesut olacaklardı geldi filiz yine ortalığı karıştırdı..:img-polic şimdi aslı kız hangi planı uygularsa uygulasın arkasındayım..:good: yürüüü aslı kim tutar seni...

ooo tolgam gelmiş hemde ne gelişle enerjisi dolu bir tolga dur bakalım sonumuz hayır olsun:) aslı kıza yüklenmeyip de ne yapayım hakediyor bende tamamen objektif, tarafsız ve iyi niyetli yorumlarımı yapıyorum aslı kıza:):) yahu tolgam kıskanılacak bir şey mi yaptı ki kıskanalım karayağızım yılmazımın zaafından yararlandı bundan mı kıskancam güldürme beni, onların mutlu mesut hallerini göremedik ki tolga yılmazımın yanında heykenden farksız ruhsuz bir kız duruyor yani göz ver nizam var, filizinde içine sinmedi karayağızım yılmazın bu heykelle bir ömür geçirmesine:) bu plan tutmaz baştan hata veriyor plan boş sen de boşuna arkasında tutma kızın elinde patlayacak sen de gidersin mazallah:)

SBR
şimdi nalan konusuna gelirsem :) yahu bu kızın kaderide ablasının ki gibi olmasın..:( ne güzel kız okumuş halada çaba gösteriyor.. tam bana göre bir kız yahu :) nereden bulmuşsa bu at yarışı sevdalısı keremi anlamadım gittii:icon_whis ferman abim yine diyecek ama ... gönül bu ak'ada konar ......konar...:img-hyste aslında tanışmamıza imkan olsa ben nalanı caydırırımda.. ama görmem lazım yawww:img-hyste

yok yok tolga arkadaşım ciddi ciddi nalanı gözüne kestirmiş şimdiden hayırlı olsun diyelim zaten kerem ve sen kızın işide çok zor değil hani adam ganyan bekçisi olacak yakında tolga arkadaşımın şansı çok yüksek .yahu bu kerem o kadar iş arayacağını niye bizim bıyıklı yılmazın yanında çalışmıyor anlamak güç bu senaryomun saçmalıklarından olsa gerek belki dizinin sonuna doğru gerçekleşir bu olay:good:

ferman336

ehueheu :) tolgacım ben senin kısmetini mi engelledim bugüne kadar niye böyle diyorsun :) sen kimi seçtiysen arkandayım dedim ama bazı şeyler içinde uyardım:) herşey senin iyiliğin için..ben nalanı seçtim dersen harika derim. bu dizideki tek doğru dürüst ve evli olmayan karakter o :img-hyste yakışır sana...hem ileride sağlık harcamaların da minumum olur...daha ne:)

tolgahuzur1
kusuru nedir muallanın arzucum? :) gene filize nispet yaptı muhabbetleri değildir umarım :) filiz bölüm 39 da bitmiştir mualla için kabul edin şunu artık derim ben :) kadın gene iyi birşey yapmadı 39 dan sonra ben olsam var ya haşadını çıkarırdım :good: