Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 20
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
tolgahuzur1
11-05-07, 12:23
hehehe :) e Hasanım sen milletin nişanlısı ayartmak için planlar kurarsan o adam da gelir senin kardeşin için plan kurar...:) rüzgar eken fırtına biçer...ömerin kızdığı şey yılmazın planının onunkinden daha iyi olmasıydı. baksana elif ömere aşık olamadı ama filiz ortada:img-hyste :img-hyste
puhaaa:img-hyste vallahi abi ne diyeyim ki.. çok güzel bir açıklık getirmişsin olaya... domates ektin patlıcan çıkmaz yahu..:img-hyste ömer gerçekten tam bir pisikoydu o zamanlar ben ondan korkuyordum yahu :)
sevgili filizim ben her daim anti tekinerciyim...:img-hyste ama sen illa bir özür bekliyorsan söyleyeyim.. TAMA ÖZÜR DİLERİM SEVGİLİ FİLİZİM...
seheripek46
11-05-07, 12:24
arkadaşlar bu yılmaz öldümü ölmedimi birisi bana net bir cevap versin ölmediyse fragmanda kimi gömüyolardı
öldüyse nasıl ölür dizinin ortasında
heee:img-hyste ferman abii yılmaz gerçek kurşunu kalbine yedi.. artık omuzundan veya ciğerinden ,dalağından vurulsa ne olur.. :img-hyste adama en büyük kursun filiz tarafından sıkıldı.. ve hala o kursun içeride duruyor. yahu bebeği hala söylemedi.. ya yılmaz ölürse onun vicdanını nasıl verecek filiz.. o zamanda sakın filiz haklıydı demeyin...
sevgili filizim senin gibi güzel düşünceli bir bayanın ömer gibi pisikonun yanında ne işi var yahu..:img-hyste lütfen bir daha düşün o aşk adamı felan değil sinirlendi mi cemden de pisiko oluyor...:)
sevgili tolgam yılmaz kalbinden vurulduğuna pişman değil aksine filiz kalbinden vurduğu için o kadar memnun ki filiz diye diye can verecek neredeyse, o bu aşkı bulduğu için mutlu bakma sen yılmaz filiz diyorda başka birşey demiyor ama sizler hala göremiyorsunuz, hem filiz tekrar hayata dönmesi için didiniyor bunu unuttun vicdanla ilgili birproblemi olmayacak yılmazı dönecek ona ya:)
tolgam benimle ilgili düşüncelerin için teşekkür ederim ama şimdi ki ömerde bir o kadar iyi, eski alışkanlıkları çoktan bıraktı unutuyorsun bunları hem biz birbirimizi seviyoruz gerçi sadece ben ama ömerde beni görsün vazgeçemeyecek:)
sevgili Hasanım hazırda da olsa çocuğu yenilerini yapmak gerek paşam istesin yeter ki:)
walla Hasanım benim herbiri sanat şahaseri olan şiirlerimi beğenmedin, üstüne cart diye berbat olmuş dedin,yetmedi yılmaz cacık çıktı dedin kankalığı bozdun :img-hyste eee biz de ömerden dem vuralım dedik biraz :) (nesi var yahu şiirlerimin :))
sevgili filizim ben her daim anti tekinerciyim...:img-hyste ama sen illa bir özür bekliyorsan söyleyeyim.. TAMA ÖZÜR DİLERİM SEVGİLİ FİLİZİM...
sevgili tolgam kızdın mı bana sanki zorla söyletmiş gibi mi oldu bence anti tekinerci değilsin sen senin yapında yok tekinerlere diş bilemek yahu kandırma beni, zorunlu olarak özür dilediysen kabul etmiyorum özrünü sadece beni üzdüğünü düşünerek ediyorsan tmm anlaştık derim hem ömerin baldızı olan nalanı da yaralarım sana daha ne istiyorsun kerekm çoktan tarih olur:):)
yahu nerde sıkıyor kendini biraz objektif bakalım lütfen sevgili bego tamam sende de bir filiz fanlığı var anlaşıldı yahu ne bileyim mezarlık sahnesindeki filizin yüz ifadesi insanın içini parçalıyor doğru ama hastanedeki filiz bence sınıfta kaldı bye
:img-hyste hastanede ağlamıoki sbr orda kahrolmuş bi şekilde izliyo yılmazı:img-cool2 .Aslıyla filizi kısayaslayamam bile ama cidden objektif olarak baktığımda aslı bilmiorum belki karakterini yüzünden ama çok yapmacık geliyo tepkilerii..
forever_bim
11-05-07, 12:29
hehehe :) e Hasanım sen milletin nişanlısı ayartmak için planlar kurarsan o adam da gelir senin kardeşin için plan kurar...:) rüzgar eken fırtına biçer...ömerin kızdığı şey yılmazın planının onunkinden daha iyi olmasıydı. baksana elif ömere aşık olamadı ama filiz ortada:img-hyste :img-hyste
Valla Ferman Abicim
O Elif'in ruhsuzluğu bence. İkincisi sen de biliyorsun ki Elif Ömer'le evlenmeyi seçtiği zaman onun peşinde koştuğu zaman değildi, içindeki iyi adamı-ki görmemekte tüm forum direndi- gördüğü için evlendi. Sen de pek güzel biliyorsun ki ayartma konusunda Yılmaz'la aşık atacak halimiz yok, hayatta başa çıkamayız, biz Elif olmadı Filiz, Filiz olmazsa Aslı diye yedekleme de yapmıyoruz.
Ha Ömer'in nişanlı bir kızın peşinden koşmasını takdir edecek değilim, sadece Cem'le aynı kefeye konmasına tahammül edemiyorum hepsi bu.
Valla Elif konusunda en güzel yanıtı annecim vermişti ilk sezon 16. bölümde, Elif'in Ömer'e karşı olanb ruhsuzluğundan ötürü. "Kızım senin önüne en ballısından bir kilo kurabiye düşmüş senin çiğneyecek dişin yok."
hee :img-hyste yahu modum dur hemen kızma...:) tabi ki ömer tepki göstermeseydi bende kızardım .. ama yılmazın o kadar iyilğinden sonra,filiz ile yaşadıkları günleri bildikten sonra nefretini hala atamamış bir adam pisikodur yahu..:img-hyste ömerin gözünü intikam bürümüştü hisse diye diyee hisselerdende oldu :) dizinin sonunda konuşalım diyeceğim ama ben askerde oluyorum sevgili modum..:sad53:
Valla Tolga yanıt veremeycem. Yorumunun çok yanlış olduğunu düşündüğümü bil yeter.
he ya :) ben ömerle konuştum en az 3 çocuk istiyormuş...2 taneye hazırsan filizim olur bu iş :good:
ferman abim beni desteklediğini biliyor çünkü feride kızın sende ki olmayan yerinin farkındayım bu güzel kardeşini desteklemeyeceksinde kimi destekleyeceksin değil mi ama iyi ettin paşamla konuşmadan bilmem iyi oldu bunları o istesin kaç tane isterse ben de severim çocukları bir düzicne olur futbolcu yetiştiririz seni pc3 le birlikte futbol maçı yaparlar olmaz mı:)
Asıl suçu sevmek ti bu kızın
Sevgi nedir o öğretti bizlere
Lakin karşılığını bulamadı
Ikınsaydı biraz birşeyler olacaktı
Kaderinde buda varmış
Issız bir ada tek başına kalacakmış
Zaten o kadarda yakışmamıştı yahu..
tolga'cım çok yaşa emi. :img-hyste son mısra harika. durumu kökten özetliyor. :good: başka diyecek sös yok :icon_whis
Atleticho Madrid taraftarıyken ben,
Sevilla çok kötü eledi bizi,
Lig için başladık inanmaya ama nafile,
Ikınsak biraz 2 nci olabilirdik,
Kral kupası olsun dedik bu sefer,
Ikındık ama o da olmadı,
Zaten Türkiye ve Fenerbahçe yeter bana..
fermanım sende çok yaşa. çok güldürdünüz beni. ben faturalarla uğraşırken baya eğlenmişsiniz. :img-hyste neyse göneyim tekrar kaldığım yere bakalım daha neler var :good:
A gla agla sahte göz yaslarin sökmez bana
S evginin kitabini yazmisken ben, sen oyalan daha masallarla
L akin cikinca tüm ciplak gercek ortaya
I nadin kirilacak, gideceksin cok sevdigin ispanyaya
K is kis diyorum sana, ama ne fayda
I llaki bekliyorsun benden bir sopa
Z amani gelince bekle gülecegim yüzüne kopa kopa
kurşunim süpersin kardeşim :img-hyste zamanını bekliyoruz değil mi. son gülen iyi güler derler. :good:
Valla Ferman Abicim
O Elif'in ruhsuzluğu bence. İkincisi sen de biliyorsun ki Elif Ömer'le evlenmeyi seçtiği zaman onun peşinde koştuğu zaman değildi, içindeki iyi adamı-ki görmemekte tüm forum direndi- gördüğü için evlendi. Sen de pek güzel biliyorsun ki ayartma konusunda Yılmaz'la aşık atacak halimiz yok, hayatta başa çıkamayız, biz Elif olmadı Filiz, Filiz olmazsa Aslı diye yedekleme de yapmıyoruz.
Ha Ömer'in nişanlı bir kızın peşinden koşmasını takdir edecek değilim, sadece Cem'le aynı kefeye konmasına tahammül edemiyorum hepsi bu.
Valla Elif konusunda en güzel yanıtı annecim vermişti ilk sezon 16. bölümde, Elif'in Ömer'e karşı olanb ruhsuzluğundan ötürü. "Kızım senin önüne en ballısından bir kilo kurabiye düşmüş senin çiğneyecek dişin yok."
Valla Tolga yanıt veremeycem. Yorumunun çok yanlış olduğunu düşündüğümü bil yeter.
yahu bu ömer ne zaman iyilik meleği oldu yaww yapmayın arkadaşlar esas yılmaz yarışamaz tekiner ailesi ve çevirdikleri antirakalarla ferman baim her şeyiyle haklı ömer o dönemde elifin nişanlı olduğunu biliyordu ve buna rağmen uzaklaşmadı elıften ve aklını karıştırdı neyseki elifte kandı bu olaylara zaten hak etmiyordu bizim bıyıklı yılmazı .yani o dönemlerde bile yılmazı suçlamak çok enterasan:icon_whis
Valla Ferman Abicim
niye ruhsuzluğu olsun ki Hasanım, kız sevmediği biriyle evlendi ve sevemedi ötesi yok ki bunun.aşık olmak için karşındakinin süper bir insan olması gerekmez ki:) tabi peşinde değildi ..ben bilirim her patron çalışanı için yurtdışından doktor getirip bir ton masrafa girer...yapma Hasan :) ömer içinde iyi biridir ama bu hatayı yapmıştır işte...cemle aynı kefeye koymam canım o kadar değil.tolga kafa buluyor işte filizimle :) bu arada sevgili annen çok güzel demişte ben sevmediğim insan için ballı kurabiye yemek yerine sevdiğim insan için eşeğin palanını kemiririm :good:
ferman abim beni desteklediğini biliyor çünkü feride kızın sende ki olmayan yerinin farkındayım bu güzel kardeşini desteklemeyeceksinde kimi destekleyeceksin değil mi ama iyi ettin paşamla konuşmadan bilmem iyi oldu bunları o istesin kaç tane isterse ben de severim çocukları bir düzicne olur futbolcu yetiştiririz seni pc3 le birlikte futbol maçı yaparlar olmaz mı:)
ne diyorsunnn:) tabi ki hep destek tam destek benden sana..feride de kim :) yapın siz çocukları kurarız bir futbol takımı. adını bile buldum ben "Fenerbahçe Jr" :img-hyste :happy0064
Sen aski ara kara defterindeki satirlarda
Belki bulursun birini satir aralarinda
Yilmazdan asla yar olmaz benden baskasina
Hadi ugurlar olsun Ispanyalarda sana
işte bu... kurşunim, bu kadar güzel anlatılırdı. :happy0064 :happy0064 :happy0064
tolga'cım bebek olmasaydı gayet mutlu olurlardı Aslı ve Yılmaz demişsin istersen şöyle değiştirelim. Yılmaz, Filiz'i hiç tanımamış olsaydı ona bu derece sevdalanmamış olsaydı belki bu dediğin olabilirdi. :img-wink:
bu arada sevgili annen çok güzel demişte ben sevmediğim insan için ballı kurabiye yemek yerine sevdiğim insan için eşeğin palanını kemiririm :good:
sevgili pek sevgili ferman abim bu güzel yorumundan alıntıladığım kısım çok hoşuma gitti sözü nereye getireceğimi az çok tahmin edersin:img-wink: şimdi bu sözü sen söyleyince nedense aklıma YILMAZım geldi bak ne de güzel özetlemişsin durumu o ballı kurabiye olan aslı kızı değil (aslında yakışmadı aslıya ama neyse anlatacağım konu için) kaba bir tabir ama filiz için eşeğin palanını kemiriyor demek ki o kadar yazdık ettik sonuç budur işte yılmaz demek ki aslı kızı değil filiz ne yapmış olursa olsun seçimini yapmış karayağızım haksız mıyım sence o zaman yılmazımın yapacağı şeylerden dolayı suçlayamazsınız sonuçta sevmiş mi sevmiş kimi filizi onu ist,yorsa yapacaklarına da ses etmemek gerek sen şimdi diyeceksin filizim sende bunu nereden çıkardın ama aklıma bu geldi yoksa yanlış mı alıcılarım:):)
forever_bim
11-05-07, 12:48
niye ruhsuzluğu olsun ki Hasanım, kız sevmediği biriyle evlendi ve sevemedi ötesi yok ki bunun.aşık olmak için karşındakinin süper bir insan olması gerekmez ki:) tabi peşinde değildi ..ben bilirim her patron çalışanı için yurtdışından doktor getirip bir ton masrafa girer...yapma Hasan :) ömer içinde iyi biridir ama bu hatayı yapmıştır işte...cemle aynı kefeye koymam canım o kadar değil.tolga kafa buluyor işte filizimle :) bu arada sevgili annen çok güzel demişte ben sevmediğim insan için ballı kurabiye yemek yerine sevdiğim insan için eşeğin palanını kemiririm :good:
Sevgili Ferman Abicim
Elif Yılmaz nişanı 5.bölümde atıldı. Hani kızın elinden yüzüğü çekip almıştı. Valla ben o aralar dibine kadar Elif'i destekledim. Hiç de pişman değilim. Çünkü Yılmaz şimdiki Yılmaz'dan çok uzaktı.
Dikkatli izlemediğin çok belli. 7. Bölüm sonunda Ömer Elif'e aşkını söyledi. Eve götürdü babasıyla tanıştırdı. 8. Bölümde çiftliğe gittiler. 8. Bölüm sonunda gidip Müjgan Hanım'dan kızı istedi. Bu durumda Elif teklife hayır demediği ve bu süreçte Ömer'le görüştüğü için, bir tür ilişki başlamış sayılırdı. 9. Bölümde Nalan kaza yaptı, Ömer parayı verip ABD'den doktor getirdiğinde Elif onun çalışanı değil artık hayatını birleştirmek istediği kadındı. 10. bölümde hastane çıkışında Ömer Elif'e ne dedi? "Teklifime ne yanıt verirsen ver ben senin yanındayım" dedi. Tekiner Ailesi Handan hariç çok düzgün bir aile. Tabii görmek isterseniz. 10. bölüm sonlarına doğru Elif Ömer'in evlenme teklifini kabul etti. Ömer sordu "Yılmaz geçmişte kaldı mı" diye. Elif ne dedi? "Evet. Ben senin soyadını taşımaktan gurur duyacağım için seninle evleniyorum" dedi. Valla ben bu durumda çok da yanlış yaptığını düşünmüyorum Ömer'in.
sevgili pek sevgili ferman abim bu güzel yorumundan alıntıladığım kısım çok hoşuma gitti sözü nereye getireceğimi az çok tahmin edersin:img-wink: şimdi bu sözü sen söyleyince nedense aklıma YILMAZım geldi bak ne de güzel özetlemişsin durumu o ballı kurabiye olan aslı kızı değil (aslında yakışmadı aslıya ama neyse anlatacağım konu için) kaba bir tabir ama filiz için eşeğin palanını kemiriyor demek ki o kadar yazdık ettik sonuç budur işte yılmaz demek ki aslı kızı değil filiz ne yapmış olursa olsun seçimini yapmış karayağızım haksız mıyım sence o zaman yılmazımın yapacağı şeylerden dolayı suçlayamazsınız sonuçta sevmiş mi sevmiş kimi filizi onu ist,yorsa yapacaklarına da ses etmemek gerek sen şimdi diyeceksin filizim sende bunu nereden çıkardın ama aklıma bu geldi yoksa yanlış mı alıcılarım:):)
filizim ben aslı-yılmaz olayını desteklemiyorum zaten :) ben de hep filiz-yılmaz olsun istiyorum ama tornadan geçmiş bir filizle. :) eşeğin palanını yerim de sevdiğim için bana ihanet etmiş başkasından hamile kalmış kadının çocuğunu yemem kusura bakma :img-hyste o yüzden yaptılarına ses ederim :)
ne diyorsunnn:) tabi ki hep destek tam destek benden sana..feride de kim :) yapın siz çocukları kurarız bir futbol takımı. adını bile buldum ben "Fenerbahçe Jr" :img-hyste :happy0064
teşekkür ferman abim biliyordum beni destekleyeceğini sen kimin abisisin, bende tanıyorum bir garip feride kız işte:) ama olmadı ki abi ben ve ömerim "BEİŞKTAŞ" lıyız gözünden kaçmış olamaz bu bilerek yaptın bunu olmaz orta yol bulunacak takımadı için :img-hyste
bnce aslı ölür 2-3 bölüm içinde. meydan yılmazla filize kalır:img-yes:
kurşunim, "mualla sultan aslıdan gelin olmaz" süper kardeşim ve fermanım "feride mi o da kim" varya kopardınız beni :img-hyste eva'cım çok haklı bende maaş talep edecem olmayacak. pc bakıp bakıp gülen bir insan düşünün :img-hyste
Ömer'in caniliği yoktu, Ömer'in bazı davranışlarını görmemezlikten gelemeyiz. Ömer'in kızı Elif'e uyguladığı psikolojik şiddet. Bu davranış bile Ömer'i affetmemem için yeterlidir. Ömer'in özünde iyi bir kişi olduğunu forumda yazan bendim.
Ömer'in Filiz'e çocuğu olduğu Yılmaz'a söylemesi gerektiği söylemişti. Unutmayalım ki ondan öncesinde Filiz'in hamileliğine tepki verende aynı kişi Ömer'di. Söylemlerini unutmamak gerek. Bunlara bir anda perde çekmemek gerek. Birilerini eleştirirken önce Ömer'in yanlışlarını kabul edilmeli. Ne de olsa gece bıraktığımızda farklı birey, sabah uyandığımızda ise çok farklı bir bireyle karşılaşırsak. Sabah uyandığımızda gördüğümüz Ömer, gece bıraktığımız Ömer'den çok farklıydı, acaba O ömer değilmiydi, Ömer değil de bir başkasını mı izlemiştik . Birden çok sevilen Ömer.
yakupoglu61
11-05-07, 12:55
herkes aslı için şiir yazar olmuş çok önemli biriymiş gibi yaw bırakın bu kız hakediyomu adına şiir yazılmayı...!
aslıya karşıyım yılmazın arkasındayım...!
filizim ben aslı-yılmaz olayını desteklemiyorum zaten :) ben de hep filiz-yılmaz olsun istiyorum ama tornadan geçmiş bir filizle. :) eşeğin palanını yerim de sevdiğim için bana ihanet etmiş başkasından hamile kalmış kadının çocuğunu yemem kusura bakma :img-hyste o yüzden yaptılarına ses ederim :)
biliyorum desteklemediğini de abi orada anlatmak istediğim yılmazın bundan sonra yapacaklarına sevdiği için ses çıkarmamanız gerektiği içindir sonuçta kabulleniyorsa sevdiği için yapmış olmayacak mı yaptığı, ama onu yılmaz öyle biliyor biz öyle olmadığını filizin yılmaza sadık kaldığını en az adımız kadar biliyoruz yani bu yüzden yiyeceğiz birşey yok abi yılmaz yerse diye bir düşünce var ya aklında bur onu da zileyelim ondan sonra bakalım değil mi ama, şimdi ses ediyorsunda seviyorsa ne yapcan:)
forever_bim
11-05-07, 13:03
Ömer'in caniliği yoktu, Ömer'in bazı davranışlarını görmemezlikten gelemeyiz. Ömer'in kızı Elif'e uyguladığı psikolojik şiddet. Bu davranış bile Ömer'i affetmemem için yeterlidir. Ömer'in özünde iyi bir kişi olduğunu forumda yazan bendim.
Ömer'in Filiz'e çocuğu olduğu Yılmaz'a söylemesi gerektiği söylemişti. Unutmayalım ki ondan öncesinde Filiz'in hamileliğine tepki verende aynı kişi Ömer'di. Söylemlerini unutmamak gerek. Bunlara bir anda perde çekmemek gerek. Birilerini eleştirirken önce Ömer'in yanlışlarını kabul edilmeli. Ne de olsa gece bıraktığımızda farklı birey, sabah uyandığımızda ise çok farklı bir bireyle karşılaşırsak. Sabah uyandığımızda gördüğümüz Ömer, gece bıraktığımız Ömer'den çok farklıydı, acaba O ömer değilmiydi, Ömer değil de bir başkasını mı izlemiştik . Birden çok sevilen Ömer.
Sevgili sezinti
Bu dizide tek değişen karakter Ömer mi? Diğerleri çok mu sabit? Hatalarından ders alıp onları tekrarlamıyor. Çocukla olan süreci kimse silemez zaten o konuda haklısınız. İzlediğimizi inkar edecek değiliz. Ama yaşadığı kötü olaylardan sonra dersini alıp adımını doğru atmayı öğrendiyse, demek ki eleştirilerimiz bir sonuca varmış demektir. Karakter kendini toparladı. Diğerleri havanda su dövüyor halen daha. Yanlışlarını inkar etmek körü körüne bağımlılık olur. Ben yanlışlarından ders alıp bunları toparlamaya çalıştığı için seviyorum bu karakteri.
Elif Yılmaz nişanı 5.bölümde atıldı. Hani kızın elinden yüzüğü çekip almıştı. Valla ben o aralar dibine kadar Elif'i destekledim. Hiç de pişman değilim. Çünkü Yılmaz şimdiki Yılmaz'dan çok uzaktı.
pek sevgili Hasanım ; bölüm bölüm yazmışsın ama bu bazı şeyleri değiştirmiyor ben orada bir lokma bile olsa elifi desteklemedim.yılmaz o zaman daha fevri bir adamdı ona lafım yok.gerçi var damarına basınca hala fevri bir adam yılmaz.elifte yılmazın bırak damarına basmayı damarını kesti attı.elifin bile 21 mi 22 nci bölümde mi neydi kendi ağzıyla kabul ettiği şeyi sen kabul etmiyorsun.ne dedi elif "ellerini uzattı bana sema..ben onları tutmak yerine o kıçıkırık işi tercih ettim.aşkım için savaşmadım" yılmaz yüzüğü çekip almıştı diyerek bakamazsın olaya kısaca.yılmaz gel gidelim dedi elif tercihini yaptı.yılmazda elifin tercihine eyvallah dedi yüzüğünü aldı.
Dikkatli izlemediğin çok belli. 7. Bölüm sonunda Ömer Elif'e aşkını söyledi. Eve götürdü babasıyla tanıştırdı. 8. Bölümde çiftliğe gittiler. 8. Bölüm sonunda gidip Müjgan Hanım'dan kızı istedi. Bu durumda Elif teklife hayır demediği ve bu süreçte Ömer'le görüştüğü için, bir tür ilişki başlamış sayılırdı. 9. Bölümde Nalan kaza yaptı, Ömer parayı verip ABD'den doktor getirdiğinde Elif onun çalışanı değil artık hayatını birleştirmek istediği kadındı. 10. bölümde hastane çıkışında Ömer Elif'e ne dedi? "Teklifime ne yanıt verirsen ver ben senin yanındayım" dedi. Tekiner Ailesi Handan hariç çok düzgün bir aile. Tabii görmek isterseniz. 10. bölüm sonlarına doğru Elif Ömer'in evlenme teklifini kabul etti. Ömer sordu "Yılmaz geçmişte kaldı mı" diye. Elif ne dedi? "Evet. Ben senin soyadını taşımaktan gurur duyacağım için seninle evleniyorum" dedi. Valla ben bu durumda çok da yanlış yaptığını düşünmüyorum Ömer'in.
nişanlı ve seven bir kızın, nişanı atmasıyla bu olaylara sebep olan ömerin aşk ilanını haklı göstermek istersen kusura bakma ben hak vermem.elif onun her zmaan çalışanıydı, olmayacak gibi olunca istifa etti onu da kabul etmedi ömer.artı olarak elif ömerin hayatını birleştirmek istediği kadındı ama ömer elifin hayatını birleştirmek istediği erkekmiydi?hayır değildi."Teklifime ne yanıt verirsen ver ben senin yanındayım" lafı oynadığı oyunun son perdesidir ömerin.ben senin soyadını taşımaktan gurur duyarım demek seni seviyorum demek değildir nitekim öyle olmadığı da ortaya çıktı. minnet duygusula yapılan şey anca bu kadar oldu işte. ömer baştan aşağı hatalıdır. ben aşık oldum demek sana herşeyi yapma hakkını vermez.
tolgahuzur1
11-05-07, 13:04
yahu ben oldukça espirili yorumlar yapıyorum hatta takılıyorum ama benim yorumlarım çok mı ciddiye alınıyo..:icon_sorr yoksa artık bende mi ciddi yorum yapsam.. baksana suçlu gibi hissettim yahu kendi mi?? ben ömer pisko derken şaka amaçlı demiştim ama dediğime pişman oldum...
sena-hatice
11-05-07, 13:06
:happy0064 slm millet ben geldim cokk mutluyum ya örendigim kadar ölmüyo mus yilmaz yani bu filiz le kavusuk anlamina gelio.......ya ona bisey olsaydi bunu dayanamazdimmmm yaaaa:good:
Sevgili forever_bim
Dediğinize katılmamak mümkün değil. Dediğiniz gibi hatalardan ders alınmalı. Kişilerde özürler alışkanlık hale gelmesin. Kişiler aldığı kararların sorumluluğunu taşımalılar. Dizide her karakterin hatası olduğunu geçen sezondan beri dile getirmekteyim. Ömer'in Filiz'in kardeşi olması nedeniyle onun hayatına tam anlamıyla müdahale etme hakkı vermediği gibi. Kişilerin kendi kararları vardır. Diğer kişiler sadece tavsiye verebilir. Tavsiyeyi uygulamamak yada uygulamak sadece bireyin kararıdır. Nasıl ki, iki yanlış bir doğru yapmazsa. Bir başkasının yanlışlığı varsa kişinin bir başkasına yanlışla cevap verme hakkı olmadığı gibi. Bu dizide çocuklar dışında yanlışı olmayan varmıdır. İstediğim Özürler alışkanlık haline gelmesin, karakterler karşısındakinin bir birey olduğunu unutmasınlar ve hatalarından ders alsınlar.
Neyse fazla yazdım. Sizlere iyi yorumlar.
Neyse, tüm annelerimizin ve anne adayların anneler günü kutlu olsun. Sevgiyi bir günle sınırlandırmamak dileğiyle
Günaydinlar Herkese;
öncelikle Dogum Günümü yaptiklari yorumlar arasinda yer verip, kutladiklari icin tüm arkadaslarima tsk.ederim.. Sagolun Canlar.. :img-in_lo
Gelelim dizimize..
Bende Yilmazi sevdigim halde, sucu Yilmazda buluyorum. Yahu karar ver.. Ya seviyorsun ya sevmiyorsun...Unutamadigin biri icin neler yaptin gördük..Hayatini tehlikeye atma pahasina seviyorsun sen Filizi. O zaman Asli`ya nicin bekle dedin.. inanilmaz sinir bir durum. Asli git git.. Bekleme Yilmazi üzüleceksin...
forever_bim
11-05-07, 13:23
[QUOTE=ferman336;3277467]
pek sevgili Hasanım ; bölüm bölüm yazmışsın ama bu bazı şeyleri değiştirmiyor ben orada bir lokma bile olsa elifi desteklemedim.yılmaz o zaman daha fevri bir adamdı ona lafım yok.gerçi var damarına basınca hala fevri bir adam yılmaz.elifte yılmazın bırak damarına basmayı damarını kesti attı.elifin bile 21 mi 22 nci bölümde mi neydi kendi ağzıyla kabul ettiği şeyi sen kabul etmiyorsun.ne dedi elif "ellerini uzattı bana sema..ben onları tutmak yerine o kıçıkırık işi tercih ettim.aşkım için savaşmadım" yılmaz yüzüğü çekip almıştı diyerek bakamazsın olaya kısaca.yılmaz gel gidelim dedi elif tercihini yaptı.yılmazda elifin tercihine eyvallah dedi yüzüğünü aldı.
Gerçi çok geçmişe gittik ama o olaylarda Elif'i tamamen suçlu görmek yanlış. Elif koca bir evin geçimini sağlıyordu. Ben de olsam işimi bırakmazdım. Sonrasında pişman olmuş zaten. Ayrıca Yılmaz başından beri işte böyle dengesizdi. Birinci bölümde Elif'in çalışmasını hiç istemiyordu, 5. bölümde TekStilde çalışmasını istemez oldu. Kıza yol ortasında anlamadan dinlemeden şaplağı yapıştırmak mıdır adamlık? 3. Bölümde o hareketinden sonra zaten Yılmaz'ı destekleyemeyeceğimi anlamıştım. Neyse olaylarda tüm kabahatliyi Elif ya da Ömermiş gibi görmek saçma. Ha Elif apar topar evlendi. Zaten Yılmazsever senaristlerimiz Yılmaz'ın da gerek Filiz, gerekse Elif'leolan ilişkilerindeki tüm hatalarına rağmen onu sütten çıkmış ak kaşık pozisyonuna sokup Elif'le Ömer'e cehennemi yaşattılar.
nişanlı ve seven bir kızın, nişanı atmasıyla bu olaylara sebep olan ömerin aşk ilanını haklı göstermek istersen kusura bakma ben hak vermem.elif onun her zmaan çalışanıydı, olmayacak gibi olunca istifa etti onu da kabul etmedi ömer.artı olarak elif ömerin hayatını birleştirmek istediği kadındı ama ömer elifin hayatını birleştirmek istediği erkekmiydi?hayır değildi."Teklifime ne yanıt verirsen ver ben senin yanındayım" lafı oynadığı oyunun son perdesidir ömerin.ben senin soyadını taşımaktan gurur duyarım demek seni seviyorum demek değildir nitekim öyle olmadığı da ortaya çıktı. minnet duygusula yapılan şey anca bu kadar oldu işte. ömer baştan aşağı hatalıdır. ben aşık oldum demek sana herşeyi yapma hakkını vermez.
Ben açıkçası Ömer'in Elif'e oyun oynadığını düşünmüyorum. Elif'in nişanlı olması ve Ömer'in Elif'e olan ilgisi elbette ki hatadır. Ben şahsen Elif'in peşinden gitmezdim. Ama nişan atıldıktan sonraki tavrı ayrı değerlendirmek lazım. Ferman Abi, Ömer'in Nalan'ı ameliyat ettirmesi Elif'i etkilemek için değildi. O sevdiği kadının yanında olmak istiyordu. Zor gününde yardım etti. Bundan daha güzel birşey olamaz herhalde. Ayrıca bir kızı bin kişi beğenir bir kişi alır, Yılmaz büsbütün Elif'in üstüne gidip onu direkt hataya zorluyordu. Ben üçüncü kişi konumunda olduğu için Ömer'i de hatalı görüyordum ama Yılmaz Elif'in üzerine bu kadar gitmese, ya da Elif ilişkisinin ardında durabilse bunlar gerçekleşmezdi. Hepsinden geçtim aynı süreçte Yılmaz'ın yaptığına bak abi. Gazeteden Filiz'in resimlerini kesti, onu baştan çıkarmak için elinden geleni yaptı ve tüm gururuna duygularına pas pas muamelesi yaptı. Yani diyorum ki tek bir günahkar yoktu bu olaylarda. Elif'le Ömer arasında gelişen olaylarda Filiz'in suçu neydi Allah aşkına? Tek suçu Ömer'in kardeşi olmak mıdır?
1-asli sizce nasil bir karakter?
Patavatsız biri,gereğinden fazla saf diye düşünüyordum ama gelen tüyolardan sonra hiçde öyle saf olmadığı görünüyor...kesin sonuç için bölümü izlemek lazım
2-aslinin nasil biri olmasini isterdiniz?
Ylmaz'ın Filiz'e olan yakınlığını pencere kenarında duymuş ve şahit olmuş biri,bu durumda verdiği gitme kararında sabit olmalıydı,olmayacak birşeye inanıp kendini kandırmamalıydı
3-sizce yilmazla asli birbirine yakisiyormu?
hayır......
4-filiz neden asliyla yilmazin evlenmesine göz yumuyor?
Şu zamana kadar geçen süreçte Yılmaz ile inatlaşması yüzünden ses çıkarmıyordu bundan sonra ise Aslı'nın hastalığı yüzünden...nasılsa yakında ölecek bari son zamanları mutlu olsun sonra Yılmaz ile birleşirim diye mi düşünüyor ne...:)
5-sakiz gibi uzayan bebek meselesi hakkinda ne düsünüyorsunuz?
çoktan çözülmeliydi.hiç değilse Filiz'in son andaki itirafı Yılmaz'a senaristler tarafından duyrulsaydı ama nerde..Ylmaz-Filiz nikah masasına oturur ondan sonra haberdar olur
Filiz:Yılmaz sana düğün hediyem var bebek bizim bebeğimiz,senin oğlun :)
6-size göre dizinin en sempatik karakterleri kimler?
Filiz,Nalan,küçük Elif
7-nevzati nasil buluyorsunuz?
Saç sakal hepsi birbirine girmiş,karışık bir tip :)
8-feridenin yaptigi sey sizce yanlismi?
Yanlış ama anlaşılabilir
9-nalan kerem iliskisi sizce nasil sonuçlanir?
Bu gidişle zor evlenirler..şimdi de kumar merakı çıktı
10-asli yilmazi sizce gerçekten hak ediyormu?
Hak edip etmeme meselesi değilde uygun değiller,yakışmıyorlar diyelim :)
11-filiz ve yilmaz bu bölümde barisirlarmi?
Akıl ve kalp birleşir ama beden olarak zor..Aslı-Yılmaz işi devam eder
burcu_yağmur
11-05-07, 13:50
yılmazın ölmediği şurdanda belli eger yılmaz ölseydi fahriye yılmazın anesi ve aynalı ağlardı ama cenazze fahriye dua ediyo anneside öyle aynalıda yani ağlayan çok filiz demekki filizn sevdigi iri ve bence handan hanım yada ömer dicem ama ömer ölmaez acaba ceyda falan olabilirmi
ferman abi ne oldu ya sesin çıkmıyor bir anda nazara mı geldin forumu bir sessizlik kaplamış gitmiş hani ne oldu yoruldunuz mu arkadaşlar daha diziye çok yorumlar bitmedi sus pus oldunuz yahu, alışkın değiliz kaç gündür öyle coştu ki forum şimdi derin sessizlik içinde...
ferman abi ne oldu ya sesin çıkmıyor bir anda nazara mı geldin forumu bir sessizlik kaplamış gitmiş hani ne oldu yoruldunuz mu arkadaşlar daha diziye çok yorumlar bitmedi sus pus oldunuz yahu, alışkın değiliz kaç gündür öyle coştu ki forum şimdi derin sessizlik içinde...
arkadaşlar forumu biraz aktifleştirmek adına bu akşam ki bölüm için senaryo yazmanızı isteyecem bu davetimi kırmazsanız çok sevinirim yılmaz-filiz-aslı üçgeninde bu bölüm neler olur ve ömer feridenin alacağı kararı nasıl karşılar gündem soruları bunlar olabilirbye
Gerçi çok geçmişe gittik ama o olaylarda Elif'i tamamen suçlu görmek yanlış. Elif koca bir evin geçimini sağlıyordu. Ben de olsam işimi bırakmazdım. Sonrasında pişman olmuş zaten. Ayrıca Yılmaz başından beri işte böyle dengesizdi. Birinci bölümde Elif'in çalışmasını hiç istemiyordu, 5. bölümde TekStilde çalışmasını istemez oldu. Kıza yol ortasında anlamadan dinlemeden şaplağı yapıştırmak mıdır adamlık? 3. Bölümde o hareketinden sonra zaten Yılmaz'ı destekleyemeyeceğimi anlamıştım. Neyse olaylarda tüm kabahatliyi Elif ya da Ömermiş gibi görmek saçma. Ha Elif apar topar evlendi. Zaten Yılmazsever senaristlerimiz Yılmaz'ın da gerek Filiz, gerekse Elif'leolan ilişkilerindeki tüm hatalarına rağmen onu sütten çıkmış ak kaşık pozisyonuna sokup Elif'le Ömer'e cehennemi yaşattılar.
tamamen elifi suçlu bulmuyorum ki zaten Hasanım. "elif-ömer elele mutlu yarınlar bize" olmuştur olay. ortada fol yok yumurta yokken işini bırakmasını istemedi yılmaz daha doğrusu hiçbirşey yokken durup durup dururken işten ayırmak istemedi onu. yılmazın ve fahriyenin yılmazın, elifin çalışması konusundaki replikleri bellidir. yılmazın rahatsızlığı tekstil de çalışmasıdır elifin. birşey yokken lüks bir hayatın peşinden koşan elifin öyle biryerde çalışmasını istememesine pek birşey demem yılmazın.elifin hayalleri ortadaydı.ama işin içine ömer girdikten sonra ayrılmasını istemesini sonuna kadar desteklerim.elifin orda yaptığı iş atla deve birşey değildir evi geçindiriyor olmak pekte geçerli mazaret değil o iş her zaman bulunur.işin bir halt olmadığı elifin kıçıkırık tezgahtarlık repliğinden açıkca bellidir. bana bir köfte parasını bile ödeyemiyoruz diyip, bir takım dedikodulara (ki bunların pek dedikodu olduğu da söylenemez) maruz bırakırsa beni karşımdaki kadın vurmasam bile bir gelecek düşünmem. adamlıkta budur.ben de orada tokat olayı hariç işte benim adamım budur demiştim.:) yılmazın hatası yok muydu elbete vardır ki 39 bölümde kendi de itiraf etti adamın söylediğini söylemedi diyecek halim yok. ama burda bile yılmazın hatalarına elif aynı filiz gibi adil olmayan bir karşılık vermiştir.
Ben açıkçası Ömer'in Elif'e oyun oynadığını düşünmüyorum. Elif'in nişanlı olması ve Ömer'in Elif'e olan ilgisi elbette ki hatadır. Ben şahsen Elif'in peşinden gitmezdim. Ama nişan atıldıktan sonraki tavrı ayrı değerlendirmek lazım. Ferman Abi, Ömer'in Nalan'ı ameliyat ettirmesi Elif'i etkilemek için değildi. O sevdiği kadının yanında olmak istiyordu. Zor gününde yardım etti. Bundan daha güzel birşey olamaz herhalde. Ayrıca bir kızı bin kişi beğenir bir kişi alır, Yılmaz büsbütün Elif'in üstüne gidip onu direkt hataya zorluyordu. Ben üçüncü kişi konumunda olduğu için Ömer'i de hatalı görüyordum ama Yılmaz Elif'in üzerine bu kadar gitmese, ya da Elif ilişkisinin ardında durabilse bunlar gerçekleşmezdi. Hepsinden geçtim aynı süreçte Yılmaz'ın yaptığına bak abi. Gazeteden Filiz'in resimlerini kesti, onu baştan çıkarmak için elinden geleni yaptı ve tüm gururuna duygularına pas pas muamelesi yaptı. Yani diyorum ki tek bir günahkar yoktu bu olaylarda. Elif'le Ömer arasında gelişen olaylarda Filiz'in suçu neydi Allah aşkına? Tek suçu Ömer'in kardeşi olmak mıdır?
nişan atıldıktan tavrı ayrı değendirirdim Hasan ama maalesef nişanın atılmasının sebebi ömerin elifi tavlama oyunlarıdır zaten.ömerin sevdiği kadının yanında olmak istemesi kadar güzel ve doğal birşey olamaz.ama buradaki nüans o kadının onu sevmediği gerçeğidir. ömerin şu durumda aslında şu anki aslıdan bir farkı yoktur.tek fark aslının ömer kadar girişken olmaması ve yılmaz için etkileyici oyunlar oynamamasıdır(gerçi oynasa ne olacak).doğru bir kızı bin kişi beğenir bir kişi alır ama o kişi sevdiği adam değilse şayet bir müddet sonra gider sevdiği adama yalvarır işte.yılmazın elifi hataya zorluyor olması ömerin ortaya çıkıp şovalyelik yapıp elifi etkilemesini gerektirmezdi.ömer fırsatı iyi değerlendirmiş ve sonra da benim bir zorlamam ve günahım yok moduna girmiştir. elifin ilişkisinin arkasında durmadığı bir gerçek ama ilişki duvarını yıkması için o duvara ömerin el attığı da bir gerçek :) yılmaz konusu ayrı bir konu onu da başka bir yazıda didişelim :img-hyste
forever_bim
11-05-07, 13:59
Geçmiş konularda kader birliği yapamadık Ferman abi beni affet:(
Ama kankalık baki:) Bunu unutma.
Hasanla didişiyoruz filizim :) uzun uzun yazılar yazıyoruz ikimizde o yüzden uzun sürüyor :)
arkadaşlar benim fikrim geldi bu cenaze ile ilgili malum CANAN bir anda yok oldu ya diziden bir ihtimal canan yurtdışından dönerken ya da gittiği yerden bizde hep canan nerde, sır oldu haber verin diyorduk ya belki duymuşlardır sesimizi bize bu şekilde cananın dizideki rolünün bitişini verebilirler olamaz mı
-- filiz cananı çok sever ve bu kadar harap olmuş hali çok sırıtmıyor filizin
-- aynalı zaten kemal abisinin yadigari canan hanım
-- muallai, fahriye, salih ve mahallelide az çok tanıyorlar ve bu günde orada olmalarından doğal bir durum yok (zaten yılmazın olmadığını mualla ve fahriyenin rahatlığından belli)
bilmem aklıma bu geldi eğer rüya değilse diye, gerçi az kaldı izleyeceğiz ama yine çözüm bulmak istiyoruz ya bakın bu da bir ihtimal eğer bizleri tınlıyorlarsa..
forever_bim
11-05-07, 14:05
Hehe Ferman Abi bu konuda mutabakat sağlayamayacağız bu bir gerçek. Aslı'nın Ömer'den daha hatalı olduğunu nasıl da görmedin? Kız gece kulaklarıyla duydu hiç sevilmediğini, Ömer Elif'in maziye takılıp kaldığını anlayamamıştı ki, anlaması 19. Bölümde çantada mektubu bulmasıdır. Bu arada fener olayını hatırlatman iyi oldu. Burda ben Elif'e kabahat buldum. Sen bir adamla evlenip herşeyini paylaşırsan eskiye dönme şansın kalmaz. Yılmaz'ın da içi gidiyordu ama iyi ki kabul etmemiş. Bu arada amma daraltıcı konuymuş ha çok daraldım.
arkadaşlar benim fikrim geldi bu cenaze ile ilgili malum CANAN bir anda yok oldu ya diziden bir ihtimal canan yurtdışından dönerken ya da gittiği yerden bizde hep canan nerde, sır oldu haber verin diyorduk ya belki duymuşlardır sesimizi bize bu şekilde cananın dizideki rolünün bitişini verebilirler olamaz mı
-- filiz cananı çok sever ve bu kadar harap olmuş hali çok sırıtmıyor filizin
-- aynalı zaten kemal abisinin yadigari canan hanım
-- muallai, fahriye, salih ve mahallelide az çok tanıyorlar ve bu günde orada olmalarından doğal bir durum yok (zaten yılmazın olmadığını mualla ve fahriyenin rahatlığından belli)
bilmem aklıma bu geldi eğer rüya değilse diye, gerçi az kaldı izleyeceğiz ama yine çözüm bulmak istiyoruz ya bakın bu da bir ihtimal eğer bizleri tınlıyorlarsa..
bence oldukça güzel ve mantıklı bir yaklaşım ama sanki rüyaymış gibi geliyor bana zaten yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş avşar yapımı aradığını söylemişti bu ceneze olayıyla ilgili ve rüya cevabını aldığını söylemişti yinede beklemek lazım tabiii:img-blush
Hasanla didişiyoruz filizim :) uzun uzun yazılar yazıyoruz ikimizde o yüzden uzun sürüyor :)
iyi de sevgili ferman abim bizim günahımız ne hasancımla uzun uzun yorumlar yaparken arada bizleri unutma olmuyor ama hem geçmiş geçmişte kalsın bırakın ya elif kız hakkın rahmetine kavuşmuş, ölünün arkasından konuşılmaz gelin hep birlikte geleceğe bakalım yaşayanlar ve bizler için filiz, yılmaz, ömer adını yazmayacağımız birkaç kişi değil mi ama olan olmuş geçen geçmiş:)
Geçmiş konularda kader birliği yapamadık Ferman abi beni affet:(
Ama kankalık baki:) Bunu unutma.
abi napalım olur böyle vakalar :) sen yılmaza bulaşma ben ömere:) kankalık baki tabi.sen de beni affet :good:
dün yazmıştım çocuğu olacağnı 20 bölümdür bilmeyen baba rekoru kıracaklar. bir başka dizide bu rekoru 35 bölüme çıkarabilir dikkat diye.. hatırlarsanız.
dün kader dizisinde lamia hamile olduğunu öğreniyor ilk işi yanındaki çalışana: sakın ali duymasın şimdilik bilmesin demek oluyor:img-hyste tmm dedim bunlar rekoru kırar şimdi alışmadan diziyi hemen zapladım:img-hyste :img-hyste
forever_bim
11-05-07, 14:19
abi napalım olur böyle vakalar :) sen yılmaza bulaşma ben ömere:) kankalık baki tabi.sen de beni affet :good:
Neyse güncellenerek devam edelim.
Şimdi dün akşam Cine5'te gördüm de Yılmaz'ı arabayla getirecekler, yalnız ambulans çağırsalar daha iyi olurdu da ambulans dağın tepesine giden kadar onlar hastaneye varmış olur diye de düşünmedim değil. Gene de ambulans daha mantıklı geliyor karga tulumba taşımaktan.
filizim, senaristlerden de insafsız çıktın yahu... hangi ara öldürdün Canan'ı :icon_whis bence o kesinlikle kabus. kimsenin öldüğünü düşünmüyorum.
Yılmaz kendine gelirken Filiz - Filiz diye sayıklar mı? onu söyleyin bakalım... bu arada ne zamandır iddaa'ya girdiğimiz yok. :icon_whis tolga'cım nerelerde o bulurdu birşeyler ama...
Hehe Ferman Abi bu konuda mutabakat sağlayamayacağız bu bir gerçek. Aslı'nın Ömer'den daha hatalı olduğunu nasıl da görmedin? Kız gece kulaklarıyla duydu hiç sevilmediğini, Ömer Elif'in maziye takılıp kaldığını anlayamamıştı ki, anlaması 19. Bölümde çantada mektubu bulmasıdır. Bu arada fener olayını hatırlatman iyi oldu. Burda ben Elif'e kabahat buldum. Sen bir adamla evlenip herşeyini paylaşırsan eskiye dönme şansın kalmaz. Yılmaz'ın da içi gidiyordu ama iyi ki kabul etmemiş. Bu arada amma daraltıcı konuymuş ha çok daraldım.
E iyide Hasancım birinin dierinden daha fazla hatalı olması ikisininde aynı hatayı yapmadığına delil değil ki :) aynı hata. birinin kusuru birinden daha büyük sadece. ömer bal gibi de biliyordu elifin kendini sevmediği başlarda.evlenirim kendimi sevdiririm mantığıyla gitti hep.açıkcası ömer bencil davrandı. ben elifin bir kere olsun seni seviyorum dediğini,içinin giderek ömere baktığını görmedim. fener muhabbetinde elif tamamen hatalıdır gerçi ama şimdi bazı arkadaşlar çıkıp seviyordu kız napsın,aşkına yenik düştü derler :) aynı kafadayız da senle bakma işte bazen anlaşamıyoruz :) ben de daraldım eski konulardan :) değiştirelim kanalı :good:
forever_bim
11-05-07, 14:22
dün yazmıştım çocuğu olacağnı 20 bölümdür bilmeyen baba rekoru kıracaklar. bir başka dizide bu rekoru 35 bölüme çıkarabilir dikkat diye.. hatırlarsanız.
dün kader dizisinde lamia hamile olduğunu öğreniyor ilk işi yanındaki çalışana: sakın ali duymasın şimdilik bilmesin demek oluyor:img-hyste tmm dedim bunlar rekoru kırar şimdi alışmadan diziyi hemen zapladım:img-hyste :img-hyste
hehe emraht tavsiyen çok güzeldi. Kız hamile kaldı mı diziyi bırakmak lazım:)
Şimdi dün akşam Cine5'te gördüm de Yılmaz'ı arabayla getirecekler, yalnız ambulans çağırsalar daha iyi olurdu da ambulans dağın tepesine giden kadar onlar hastaneye varmış olur diye de düşünmedim değil. Gene de ambulans daha mantıklı geliyor karga tulumba taşımaktan.
bence gayet mantıklı Hasan'cım. dediğin gibi ambülans gelene kadar beklemek zaman kaybı olurdu. hem öyle kıpırdatılmayacak gibi bir durum yoktu. bence bu kadar ağır olmasıda zaten kan kaybına bağlanacaktır. yoksa omuz bölgesine alınan yara'dan kalp durmaz heralde. :icon_whis
hehehe:) ben ambulans yerine koca holding patronuna ambulans helikopteri yakıştırırdım da neyse pahalıya çıkar herhalde diye koymamışlar diziye :) walla filizim ben hala filizin bebeği gidiyor diyorum.gitmezse p.tesi günü çıkıp ortaya büyük bir pşkinlikle sallamıştım zaten diyecem.:img-hyste
forever_bim
11-05-07, 14:25
Ferman abi kanalı değiştik artık:)
Yılmaz ve Ömer o konuyu hallettiler zaten. Bak biri diğerine kan buluyor öteki diğerini hastaneye ulaştırmak için canını dişine takıyor ve Filiz de çok sabit her iki durumda da ağlıyor:img-hyste
bence gayet mantıklı Hasan'cım. dediğin gibi ambülans gelene kadar beklemek zaman kaybı olurdu. hem öyle kıpırdatılmayacak gibi bir durum yoktu. bence bu kadar ağır olmasıda zaten kan kaybına bağlanacaktır. yoksa omuz bölgesine alınan yara'dan kalp durmaz heralde. :icon_whis
yahu ben başka bir dizi mi seyrettim arkadaşlar yapmayın etmeyin adam sağ akciğerinin ortasından vuruldu :) ne omuzu:img-pilot
filizim, senaristlerden de insafsız çıktın yahu... hangi ara öldürdün Canan'ı :icon_whis bence o kesinlikle kabus. kimsenin öldüğünü düşünmüyorum.
Yılmaz kendine gelirken Filiz - Filiz diye sayıklar mı? onu söyleyin bakalım... bu arada ne zamandır iddaa'ya girdiğimiz yok. :icon_whis tolga'cım nerelerde o bulurdu birşeyler ama...
arzu ablam cnm valla en mantıklı bu geldi hani rüya değilse diye, yoksa insafsızlık değil ancak hepsini böyle birinin cenazesi toplayabilirdi diğerlerinde açıklarımız vardı birleştiremiyorduk hatıladın mı, yoksa ben canana kıyarmıyım o olsa böyle mi olurdu, ah senarsitler ah, bende sadece belki diye baktım
nerde o günler yapsalar da bir güzellik filiz diye diye bir hal olsa ve filiz yanında aslı ile mualla da kapı ardında duysa bu sözleri ne de güzel olur valla, sen eğer idda sitiyorsan önce fatmayı bulmamız gerek imzayı o yapıyor gelsin o zaman yaparız idda sen merak etme, umarım yılmaz filiz diye diye açar gözlerini:)
Yılmaz ve Ömer o konuyu hallettiler zaten. Bak biri diğerine kan buluyor öteki diğerini hastaneye ulaştırmak için canını dişine takıyor ve Filiz de çok sabit her iki durumda da ağlıyor:img-hyste
yahu Hasancım zaten ben sana söyliyeyim mi ; elif konusunda ömere engel olmadığı için filiz suçludur, yılmazın tuzağına balıklama atladığı için filiz suçludur, ömer vuruldu filiz yüzünden, ömer bıçaklandı filiz yüzünden,yılmaz vuruldu filiz yüzünden..yürüyen felaket işte yahu..bırakalım diğer melek gibi karakterleri (misal ömer,yılmaz) dalalım filize olsun bitsin sen sağ ben selamet :good: :img-pilot
hehehe:) ben ambulans yerine koca holding patronuna ambulans helikopteri yakıştırırdım da neyse pahalıya çıkar herhalde diye koymamışlar diziye :) walla filizim ben hala filizin bebeği gidiyor diyorum.gitmezse p.tesi günü çıkıp ortaya büyük bir pşkinlikle sallamıştım zaten diyecem.:img-hyste
abi bende diyorum ki canan ama belki diye söyledim bunu herkesin olabileceği tek cenaze bu olurdu yılmazım öldüğüne göre en mantıklı bu ama bebek bile olsa abi filiz, handan ve müjgan olur diğerlerinin işi ne hem biz kabus olsun diye dua ediyoruz p.tesi ilk iş sana bunu hatırlatmak olur sallama işinde ustasın abi elini öpmek gerek diye:):):)
forever_bim
11-05-07, 14:32
yahu ben başka bir dizi mi seyrettim arkadaşlar yapmayın etmeyin adam sağ akciğerinin ortasından vuruldu :) ne omuzu:img-pilot
Abi, hastane çekimini Cine5 te gördüm. Kan çok azdı, Yılmaz'ın gömleğinde. Karizmayı çizdirdiniz diyorum inanmıyorsunuz. Ya da Yılmaz Aslı ve Filiz'den daraldığı için çabuk pes etti:)
forever_bim
11-05-07, 14:35
yahu Hasancım zaten ben sana söyliyeyim mi ; elif konusunda ömere engel olmadığı için filiz suçludur, yılmazın tuzağına balıklama atladığı için filiz suçludur, ömer vuruldu filiz yüzünden, ömer bıçaklandı filiz yüzünden,yılmaz vuruldu filiz yüzünden..yürüyen felaket işte yahu..bırakalım diğer melek gibi karakterleri (misal ömer,yılmaz) dalalım filize olsun bitsin sen sağ ben selamet :good: :img-pilot
Hiç fena fikir değil. Bak Yılmaz da dayanamıyor. Adam valla Cine 5te gördüm bir fincan kan vardı gömlekte. Dayanamadı bu kadar baskıya gitti zavallım.
Abi, hastane çekimini Cine5 te gördüm. Kan çok azdı, Yılmaz'ın gömleğinde. Karizmayı çizdirdiniz diyorum inanmıyorsunuz. Ya da Yılmaz Aslı ve Filiz'den daraldığı için çabuk pes etti:)
hasanım cnm valla yılmaz böyle düşünmüş olabilir "aman ne çekcem filizi aslıyı yatayımda azıcık keyfini çıkarayım bir gün yüzü yok bunlardan, en iyisi kafayı iyice toparlayayım şimdi açarsam gözlerimi vır vır birde bende bir değil iki tane hangi birinin dırdırını çekeyim, bak ya nasılda bakıyorlar camdan bana timsah gözyaşları döküyorlar ben aptal mıyım anlamadım mı sizi, aranızdaki savaşı kim kazanacağının planlarınızı yapıyorsunuz tmm gözyaşlarınızı toplayarak başlayın inat değil mi kalkmıyorum işte, sizi böyle görmek zevkten dört köşe" diye de düşünmüş olabilir mi?
:):)
arabayı bir kişi kullanacağına göre biride arkada yılmazla ilgilenmeliydi bence filizin arkada oturup yılmazla ilgilenmesi daha iyi olmuş :img-blush ömerin yılmazı dayan yılmaz diye yanaklarını okşarken düşünemiyorum :img-hyste :img-hyste yok yok kesin doğru tercih ömer araba kullansın filiz arkada yılmazla ilgilensin...:img-hyste
abi bende diyorum ki canan ama belki diye söyledim bunu herkesin olabileceği tek cenaze bu olurdu yılmazım öldüğüne göre en mantıklı bu ama bebek bile olsa abi filiz, handan ve müjgan olur diğerlerinin işi ne hem biz kabus olsun diye dua ediyoruz p.tesi ilk iş sana bunu hatırlatmak olur sallama işinde ustasın abi elini öpmek gerek diye:):):)
yaa canan da olabilir filizimde şu an cananın ölümü senaryoya bişi katmaz zaten 8-10 bölümdür yok piyasada. ölmüş deseler Allah rahmet eylesin der geçeriz.:img-pilot
dün kim yazmıştı unuttum aklıma geldikçe olayın özeti işte diyorum:img-hyste
öbür tarafta yılmaz cennete filizse cehenneme gider, ama yılmaz cennetten çıkıp cehenneme geçer filizi korumak için:img-hyste :img-hyste
Bugun dizi gunu oldugundan olsa gerek yaraticilik yine ustumuzde, ozellikle yeni siir denemeleri yapan arkadaslara medeni cesaretlerinden dolayi kutluyoruz ama ozellikle sevgili ferman'in yazdigi siirler su aralar bayildigim (!!) bir karakter olan Aynali'nin deyimiyle enteresan' :img-wink: Saka bir tarafa, cok guldurdun beni.
Canim kardesim Filizim Nevzat'i Turkiye'deki nufus patlamasinin suclusu olarak gostermis senaryosunda ona da cok guldum :img-hyste Mesela dizi iyice absurd komediye goz kirpiyor ya onlar da absurd komedinin en iyi orneginden gercekten esinlenmis olurlar, iste o zaman tam koparim :img-hyste
Hasan son yazdigin mesaja yurekten katiliyorum; karakterler meselelerini halletmis biz hala 'yok o soyle bu boyle yapti' demekten helak olacagiz :img-wink: Yanlis anlasilmasin ben de bazen yapiyorum bunu ama genel tespit olarak cok dogru :good:
Bu arada cenaze sahnesi yuzunden forumun reytingi artti, bakalim dizinin reytinginde de bu taktik ise yarayacak mi?
abicim temizlemişlerdir gömleği hemşireler. ciğerden çok kan akar yahu...omuzdan vurulmakla kalp mi dururmuş :) gerçi hasta yakının ısrarıyla tekrar çalıştırılıyorsa o kalp, omuzdan vurulunca da durur ne diyim :) ne değişik bir kalbi var yahu yılmazın:happy0064
fermanım en iyi çözümü Hasan'cım buldu, kesin Yılmaz "ham çökelek" türküsündeki "Ger Ali" durumunda hissetti kendisini :img-hyste
filizim, Canan'ı yok etmek senaristlerin işine geldi. Aslı'yı sardılar başımıza. onunla ilgili tüm sorunları Canan daha ilk etapta ekarte ederdi. :good:
yaa canan da olabilir filizimde şu an cananın ölümü senaryoya bişi katmaz zaten 8-10 bölümdür yok piyasada. ölmüş deseler Allah rahmet eylesin der geçeriz.:img-pilot
ben zaten öylesine yazdım ferman abim hani belki yoksa bende rüya olduğunu düşünüyorum en mantıklı bu senaryo geldi aklıma ama bizim dizimizde mantık aramayı bırakmıştık çokta değil mi? haklısın öyle der geçeriz...
Eva*MiLLeR*HP
11-05-07, 14:43
yılmaz reklamda görüldüğü kadar ölüyor ki ben bu diziyi artık izlemmem böle bişey varsa.. çok saçmaa..
Bugun dizi gunu oldugundan olsa gerek yaraticilik yine ustumuzde, ozellikle yeni siir denemeleri yapan arkadaslara medeni cesaretlerinden dolayi kutluyoruz ama ozellikle sevgili ferman'in yazdigi siirler su aralar bayildigim (!!) bir karakter olan Aynali'nin deyimiyle enteresan' :img-wink: Saka bir tarafa, cok guldurdun beni.
heheeh :) napalım berna bizim elimizden bu kadarı geldi işte. amaç zaten güldürmekti.güldüysen amacımıza ulaştık demektir:good:
forever_bim
11-05-07, 14:45
Abi ne sekizi tam 16 bölümdür kadın yok.
Yaw sinem ben öyle demek istemedim yaw. Demek istediğim Filiz'den bir özeleştiri beklediğimdir, "sevdiklerim benim yüzümden yaralanıyor, bense ağlıyorum" demek durumunda.
Tabii bu bir şaka. :)
Yaw sinem ben öyle demek istemedim yaw. Demek istediğim Filiz'den bir özeleştiri beklediğimdir, "sevdiklerim benim yüzümden yaralanıyor, bense ağlıyorum" demek durumunda.
hade ya :) oldu mu o kadar...ben bile unuttum suratını boşverin gitsin...öldüyse Allah rahmet eylesin. ete süte birşeye faydası yoktu zaten son 16 bölümdür :) şaka değil hakikaten öyle Hasan. bu vurulanlar, bıçaklananlar kimin yüzünden bu halde? filizin..boşuna demiyorum asalım diye :img-hyste o sadece ağlasın başka bir numara yok:good:
ben zaten öylesine yazdım ferman abim hani belki yoksa bende rüya olduğunu düşünüyorum en mantıklı bu senaryo geldi aklıma ama bizim dizimizde mantık aramayı bırakmıştık çokta değil mi? haklısın öyle der geçeriz...
doğru bu da bir fikirde..kadının ölmüş olması diziye hiçbirşey katmıyor şuan. gerçi o cenaze merasimiyle baya bir sahne doldururlar. diziyi uzatmak için iyi yol...
:):)
arabayı bir kişi kullanacağına göre biride arkada yılmazla ilgilenmeliydi bence filizin arkada oturup yılmazla ilgilenmesi daha iyi olmuş :img-blush ömerin yılmazı dayan yılmaz diye yanaklarını okşarken düşünemiyorum :img-hyste :img-hyste yok yok kesin doğru tercih ömer araba kullansın filiz arkada yılmazla ilgilensin...:img-hyste
yarıldım gülerken. çok yaşa. :good: bende gözümün önüne getirdim de yok yok bencede Ömer arabayı kullansın :img-hyste :img-hyste
not: tam vazgeçiyorum "yılmaz ölmüyor" yazmaktan bir bakıyorum gene sorulmuş o malum soru. anlaşılan dizi bitimine kadar kalacak. :icon_whis
:img-hyste Anlıyorum hasan :) eminimki şakadır :img-hyste
Kız daha ne yapsın :) doktoru tekrar denemeye zorluyor yılmaz da filizin sayesinde yaşıyormuş :img-hyste ne bekliyorsunuz filizden filiz superwoman değilki canım :img-hyste
Bir de umarım aslı yılmaza hayat öpücüğü vermeye kalkmaz...bir kişiyi kurtarıcam derken bin kişiyi öldürür :img-hyste :img-hyste
forever_bim
11-05-07, 14:56
Kız daha ne yapsın :) doktoru tekrar denemeye zorluyor yılmaz da filizin sayesinde yaşıyormuş :img-hyste ne bekliyorsunuz filizden filiz superwoman değilki canım :img-hyste
Bir de umarım aslı yılmaza hayat öpücüğü vermeye kalkmaz...bir kişiyi kurtarıcam derken bin kişiyi öldürür :img-hyste :img-hyste
Aaa Sinem
Boşuna friends forever değiliz canım seninle. Mizahi yönden tiye alıyoruz dizimizi.
Yok Aslı camdan da uzak durmalı aslında. Tabii Filiz de. Camdan kabine elektrik kaçırır bunlar Yılmaz yüksek gerilimden gider bu sefer de.
Bu arada Filiz'den "Ben Zeyna değilim", Ömer'den de "Ben aşk adamı değilmişim" demesini bekliyorum bu bölüm:)
sinem kafayı mı yedirtcen bana ne hayat öpücüğü aslı kızdan bak kızıyorum ama bu konuda uzman doktor filiz tekiner varken aslı kıza mı düşecek bu iş malum tüm dizi boyunca bu sahneleri yaşayan ve yaşatan olarak bu da filizin hakkı bir de bilir yılmazının nasıl bir öpüşle kendine geleceğini:img-hyste :img-hyste
bunu yazmamışsın kabul ediyorum aslı kız sevmeyen olarak:)
Filiz süperwomen degil, ama eger Asli Yilmaza hayat öpücügü vermeye kalkarsa, Filizde ona ölüm öpücügün verir:img-hyste
Benim asil merak ettigim, Aslinin Yilmazin vurulmus olmasini, ne zaman algilayabilcek, yani kizimizda jeton biraz gec düsüyor malum. Doktorculuk oynandigini sana bilir:img-hyste :img-hyste
sinem kafayı mı yedirtcen bana ne hayat öpücüğü aslı kızdan bak kızıyorum ama bu konuda uzman doktor filiz tekiner varken aslı kıza mı düşecek bu iş malum tüm dizi boyunca bu sahneleri yaşayan ve yaşatan olarak bu da filizin hakkı bir de bilir yılmazının nasıl bir öpüşle kendine geleceğini:img-hyste :img-hyste
bunu yazmamışsın kabul ediyorum aslı kız sevmeyen olarak:)
Filizim öyle deme, Asli kizimi Yilmazla sözlendi, ama daha hala istedigi öpücügü alamadi:img-hyste , simdi firsattan istifade ataga gecerse hicmi hic sasirmam:img-hyste
farkettinizmi orda aynalı herkesten içli ağlıyordu:img-hyste :img-hyste
tmm bişi demek istemedim:img-hyste
Filiz süperwomen degil, ama eger Asli Yilmaza hayat öpücügü vermeye kalkarsa, Filizde ona ölüm öpücügün verir:img-hyste
Benim asil merak ettigim, Aslinin Yilmazin vurulmus olmasini, ne zaman algilayabilcek, yani kizimizda jeton biraz gec düsüyor malum. Doktorculuk oynandigini sana bilir:img-hyste :img-hyste
doktorculuk :img-hyste sanabilir valla :) forumdakilerde filizin yılmazı boğarak öldürdüğünü düşünebilir :img-hyste
Filizim ben yapmasınlar diye yazdım ...kaldırabileceğim bir manzara değil :)
Sevgili modum :) bence ömerde ferideye gidip ben artık aşk adamı değilim,her şeyi kaldıramam demesi lazım :):)
...
bin kişi ölür mü bilmem ama, ben kesin ölürüm. :icon_whis
Filizim öyle deme, Asli kizimi Yilmazla sözlendi, ama daha hala istedigi öpücügü alamadi , simdi firsattan istifade ataga gecerse hicmi hic sasirmam
kurşunim valla Filiz'e kalmaz ben parçalarım. Ele ele tutştuklarında yada sarıldıklarında bile camdan içeri giresim geliyor birde öpecek ha :icon_whis
farkettinizmi orda aynalı herkesten içli ağlıyordu:img-hyste :img-hyste
tmm bişi demek istemedim:img-hyste
Espri konusunu bir tarafa birakirsak bu oyuncunun (Ayberk Pekcan) ne kadar basarili oldugunu ve de sacma sapan replikler ve tutarsi davranislarla boyle bir potansiyelin ne kadar kotu kullanildigini gosterir bence :icon_sorr
Filizim öyle deme, Asli kizimi Yilmazla sözlendi, ama daha hala istedigi öpücügü alamadi:img-hyste , simdi firsattan istifade ataga gecerse hicmi hic sasirmam:img-hyste
derim ben kurşunim o onun becereksizliği bak aslı kızın ne kadar beceriksiz olduğu burada da ortaya çıkıyor bak kaç aydır sözlüler hala daha bir faaliyet yok anca yılmazımı bu şekilde öpebilir ama orada da filiz girer devreye merak etme "çekilsene aslı kız adam nefes alamıyor sende daha da daraltıyorsun bak birşey olursa yılmaza ölümlerden ölüm beğeni hem o benim öpüşümü sever, onu tanır sen yabancı gelirsin dönmez bak hayata herşey yılmaz için bırak bu benim görevim çekil hadi" şimdi fırsatı kalır mı kurşunim bundan sonra filiz gözleriyle bile aslı kıza bunu yapma ihitmali vermez, aslı kızda avcunu yalar nasıl sence:img-wink:
dizinn ozetını izledim cem yılmazı olduruyo
ii olmadı bence o kadar izledik diziyi kavuşsunlar die kara toprak ayırdı onları barı mezarlarını yanyana yapsınlarda o kadar izdediğimize deysın kavuşsunlar dıye bekledık mutlu son yılmaz oldu kotu sonn :icon_sorr
derim ben kurşunim o onun becereksizliği bak aslı kızın ne kadar beceriksiz olduğu burada da ortaya çıkıyor bak kaç aydır sözlüler hala daha bir faaliyet yok anca yılmazımı bu şekilde öpebilir ama orada da filiz girer devreye merak etme "çekilsene aslı kız adam nefes alamıyor sende daha da daraltıyorsun bak birşey olursa yılmaza ölümlerden ölüm beğeni hem o benim öpüşümü sever, onu tanır sen yabancı gelirsin dönmez bak hayata herşey yılmaz için bırak bu benim görevim çekil hadi" şimdi fırsatı kalır mı kurşunim bundan sonra filiz gözleriyle bile aslı kıza bunu yapma ihitmali vermez, aslı kızda avcunu yalar nasıl sence:img-wink:
Haklisin be Filizim, kesinlikle firsat birkamaz Filiz Asliya. Aksini zaten düsünemem bile, hem Yilmaz zaten ölümle sevasirken bide miyde bulantisiyla ugrasmasin dimi ama:img-hyste :img-hyste ...Hem bu asli kizin sagi solu da belli olmaz...Allah korusun Yilmazi bi öpmüs olsa...Bide hamile kaldigini sanir:img-hyste :img-hyste ...Bide bununla ugras:img-hyste
filizden yılmaza
İ stanbul ağlıyor sensiz kalışına ben ağlıyorum sensizliğe
S okakları alışmak istemiyor tıpkı benim gibi gidişine
T erki diyar etmemen için dua ederler sana benimle birlikte
A sla inanmak istemiyor ne bu şehir ne de bendeki yürek de
N e olur aç gözlerini de bak bana ve bizi bekleyen şehrimize
B ekletme bizi bu karanlık geceleri aydınlatan gözlerinle bak bize
U mudumuz olan seni bizden almalarına izin verme
L oş ışıklı bu şehir benim gibi sensizliği haketmemek de
A çmış kucağını şehrin her bir köşesi seni beklemek de
G üldüğün anda bu şehir bir anda güzelliğe bürünmek de
L ayık olduğun sevgiyi vermek için yeniden seninleyim senle
I lık rügarları estirip senin o güzel yüreğine sevgi getirmek de
Y üzündeki tek bir gülümsemeye ben bu canı vermek de
O turtuğumuz her yer seni bana hatılatmak da gözümde
R üya olmanı değil yaşarak canlı olmanı istedi bu yürek de
S on kez bir çelme daha tak ölüme dön seni sevenlere
E rkenden gidipte beni bu şehri hüzne terk etmek de niye
N amlunun ucunda kalan sen verdin bana bir ümit hediye
S ana dair ertelediğim düşlerimi yeniden yeşerttim bu halinle
İ zin verdi bu şehir seninle bu şehre ait bir evde bir ömür geçirmeye
Z aman aşkla inatlaştı ama o bile artık bizim birbirimle olmamızı istemekde
Filizim yine öktürmüsun, ellerine ve yüregine saglik. Harikasin valla, artik söyleyecek söz bulamiyorum, helal olsun. Hem bak artik Serdar Oguz tam olarak rakipte oldun, malum Istanbul girince siirin icine, amatörlükten professiyonellige adim atmis oldun
Haklisin be Filizim, kesinlikle firsat birkamaz Filiz Asliya. Aksini zaten düsünemem bile, hem Yilmaz zaten ölümle sevasirken bide miyde bulantisiyla ugrasmasin dimi ama:img-hyste :img-hyste ...Hem bu asli kizin sagi solu da belli olmaz...Allah korusun Yilmazi bi öpmüs olsa...Bide hamile kaldigini sanir:img-hyste :img-hyste ...Bide bununla ugras:img-hyste
valla öyle kurşunim nırakmaz bırakmasında zaten meydanı bir boş bıraktı aslı kız yılmaza yapıştı şimdi de kurtaramıyor yakasını filiz malum gelişine sebepti ya aslı kızın filiz mahçup olmamak için ses çıkarmıyor hele bir denesin yılmazı öpmeyi filiz buna tahammül edemez tmm kol verdi, yüzük verdi ama fazlasını kadırmaz misafir falan dinlemez aslı kızı geldiği gibi gönderir, aman deme valla aslı kız bu sanar sanar nispet de yapmak isterse filizi sadece bu öpücük değil yılmazımla ne geceler yaşadık derse filiz mahvolur, bi de üstüne hamileyim derse seyreyle cümbüşü:):img-hyste :img-hyste
cnm kurşunim valla serdar oğuzu geçemedik ama bu güzel düşüncelerin için sağolasın arkadaşım bir de benden olsun istanbullu bir şiir çiftime, yüreğine sağlık senle adım atacağız profesyonelliğe:img-wink:
Ama oldumu şimdi adamlar televizyonda bas bas bağırıyorlar,ambulans bekleyin işi bilenler müdahale etsin yanlış müdahale ile adamı öldürürsünüz diyor bizimkiler karga tulumba taşıyor..yok yok toplumsal mesaj kaygısı taşımıyor bunlar :):)
İ zin verdi bu şehir seninle bu şehre ait bir evde bir ömür geçirmeye
Z aman aşkla inatlaştı ama o bile artık bizim birbirimle olmamızı istemekdelıyla
filizim döktürmüşsün... güzel göndermeler :img-wink: tebrikler :happy0064 süper süper süper :good:
bu arada birşey itiraf edeyim. Aslı birkaç kez fenalaştı ve Mualla sultan bunlara şahit oldu ya. ben o sıralar acayip kokmuştum. Aslı'yı Mualla sultan hamile sanacak diye. :icon_whis
süper ya koptum :D
benim anlamadigim o cenaze kimin :S yilmaz ölmüyosa cenaze kimin keske aslinin olsa dicem amaaaaaaa :S
yılmazdan filizine
S eni her gördüğümde tarifi imkansız sevinçler getirdin içime
A şkı ilk kez seninle yaşamışım yeni farkettim bende
Niyetlerimi senin üstüne kurdum senin beni sevdiğini öğrenince
Artık senden kopmak değilde seni yaşamak istiyorum kaderde
Kulaklarım sesini duyduğu anda yeniden doğmuşum gibi hissetirmek de
I şıldayan gözlerinden okuduğum beni sevdiğini belli eden bir hece
Y aşamak senleyken anlamlıymış bunu anladım sensizliğinle
A yrılığı hiçbir zaman yakıştıramadım bu büyük sevgimize
M aalesef engel olamadım senin benden uzaklara gidişine
A yrılığın ilk gecesi sanki ben öldüm öldüm dirildim sensizlikle
D ayanamıyorum sevdiğim seni her gördüğümde yüz çevirmeye
I sıttığın kalbimi susturup, gözlerimi senden çekip yanından gitmeye
M ümkün olsa o anda seni saracağım kollarımla bakacağım güzel gözlerine
S ana bu kadar yakınken uzak olmak da nasıl bir duygudur bilemezsin bende
E llerine izinsiz dokunduğum günler ilk günkü gibi her an hayalimde
V e şimdi sahip olduğum o ellere dokunamamak nasıl bir işkence
D oya doya sardığım bedenin bana çoktan beri mühürlü sevdiğimle
İ lk kez sana dokunduğum anda yaşadığım gün o günmüş düşündümde
G özlerini benden her kaçırışında beni sevmiyor diye döndüm deliye
İ stediğim benden gidişini izlemek değil de bana gelişini diler yüreğimde
M asumca ihanet etttiğimiz bu aşkımıza verilen sözü yerine getirmek istemek de
arkadaslar yılmaz ölüyommu??? cevap yazarsanız seviniriz
filizim yine harikalar yaratmışsın kardeşim, öpüyorum seni kocaman. yüreğine sağlık :happy0064
yukarıdaki mısra bana 61. bölümdeki Yılmaz'ım ağladığı sahneyi hatırlattı. o nasıl bir acı çekişti... ooofffff ooooffff kavaoz dipli dünya. ahhh Handan ahhhh
bu mısrada da 34. bölümü hatırladım. Yılmaz'ım herkesin içinde "elini tutmak öpebilmek istiyorum" demişti... neyse, o günler geri gelecek. sabır ve heyecanla bekliyorum. :good:
ömerden malum şahsiyete (ahh feride ahh ne hale getircen paşamı:()
S en gitmek isterken benden bizi düşünmedin mi sevdiceğim
E n muhtaç olduğum anda sevgini alıpta gidişin benim bitişim
N edenini anlayamadım ki benden gitmek istediğinin güzelim
G iderken bir daha arkana dönemeyeceğini bilmeni isterim
İ çimde yarattığın fırtınaların döndüğünde geçmesi imkansız bilirim
T utamadığın sözlerdir sana karşı olan bu anlatılmaz sinirim
M erak edersen nasıl olduğumu ölmüş bir ölüden daha beterim
E y aşk bana ikinci kez attığın kazıktır der köşeme çekilirim
K onuşmam kimseyle hüznümü kendi içimde yaşar seni sonsuza dek gömerim
İ smini anmamak için dilime ne işkenceler ederim de söyletmem
S on bakışındaki anlamsız hüzne bile gözlerimi kapatır bakmam
T erk edilişin dönüşü olmasın diye sana yeni ümit verecek hiçbirşey vermem
E n derin yara seninkiymiş ne bıçak, ne kurşun ne de bşka birşey öğrendim
R azı gelmek isteyen sendin kaderine ben bunu hiçbirzaman istemedim
K avuşmaya dair umutlarımı bile tüketen sen değil misin çiçeğim
E r ya da geç senden habersiz ben bir umut kırıntısını yüreğime ektim
N e zaman gerçekleşirse oradan çıkarmasını da bilirim sevdiğim
filizim yine harikalar yaratmışsın kardeşim, öpüyorum seni kocaman. yüreğine sağlık :happy0064
yukarıdaki mısra bana 61. bölümdeki Yılmaz'ım ağladığı sahneyi hatırlattı. o nasıl bir acı çekişti... ooofffff ooooffff kavaoz dipli dünya. ahhh Handan ahhhh
bu mısrada da 34. bölümü hatırladım. Yılmaz'ım herkesin içinde "elini tutmak öpebilmek istiyorum" demişti... neyse, o günler geri gelecek. sabır ve heyecanla bekliyorum. :good:
sevgili arzu ablam asıl ben teşekkür ederim valla sizler beğendikçe bende yazmak isityorum inan hele birde duyguları verebildiğimi görmek çok sağolun iyi ki varsınız, yüreklerinize sağlık...
sorma ya ben bayılırım erkeklerin ağlamasına çok nadir yaptıkları için ama yılmazıma da ayrı yakışmıştı hani o hüzün bende senle çekiyorum yılmazıma offfları, handana da ahhhları
bende sabırsızlıkla o günlerin gelişini bekliyorum daha heyecanımı ve umudumu yitirmedim gözlerinde, yüreklerinde birbirlerini her gördüklerindeki halleri hergün yeni umutlar ekmek de ikisi içinde içimde:)
bende sabırsızlıkla o günlerin gelişini bekliyorum daha heyecanımı ve umudumu yitirmedim gözlerinde, yüreklerinde birbirlerini her gördüklerindeki halleri hergün yeni umutlar ekmek de ikisi içinde içimde:)
şaiir ruhlu olmak böyle birşey sanırım. duyguları aktarırken bile şairane bir şekilde yazılmış... aynı şeyleri yazmışız ama bir benimkine bakın birde filizimkine :happy0064 öptüm kardeş seni...
"sen gitmek isterken" Ömer'in duyguları ancak bu kadar güzel ifade edilebirdi :happy0064 yüreğine sağlık. yanlız son mısran olmasa çok karamsar olmuş filizim diyecektim. neyseki kurtarmışsın işi. :good:
filizim şiirlerinin 3 'de muhteşem olmuş . Ellerine , yüreğine sağlık. Ayakta alkışlıyorum seni.:happy0064
Şu Yılmaz'ın arabayla hastaneye götürülmesi dün akşam magazin programında görülmüş ama.Son sahnede polis telsizle birşeyler diyordu , demeğe çalışıyordu galiba.Orda eline ne diye telsizini aldıysa amirlerine haber verecek değil herhalde.Haber verse dahi ambulans istemesi gerekir.Neyse akşama az kaldı göreceğiz . Yılmaz nasıl hastaneye yetiştiriliyor..
şaiir ruhlu olmak böyle birşey sanırım. duyguları aktarırken bile şairane bir şekilde yazılmış... aynı şeyleri yazmışız ama bir benimkine bakın birde filizimkine :happy0064 öptüm kardeş seni...
"sen gitmek isterken" Ömer'in duyguları ancak bu kadar güzel ifade edilebirdi :happy0064 yüreğine sağlık. yanlız son mısran olmasa çok karamsar olmuş filizim diyecektim. neyseki kurtarmışsın işi. :good:
yok ablacım kendine haksızlık etme pekala sende çok güzel cümlelerle ifade ediyorsun yani bana göre duyguları anlatışını okuyorum beni kanduramazsın, sende güzel anlatmışsın...
ömer paşam ilgi alanımda şu an malım destekçilerimde ar ablacım onu anlatmayacağımda kimi anlatacağım paşamın canı sağolsun bir feride gider kaç feride gelir yeter ki istesin paşam:img-hyste iyi bari son mısrada kurtarmışız ama biliyorsun feride kıza kızgınım ondan ihtimalleri bile vermemeye çalışıyorum sonra paşam geliyor aklıma o üzülmesin diye ufak bir umut parçası bırakıyorum, seninde yüreğine sağılk ben teşekkür ederim...
Filizim siirlerin bi harika olmus, ellerine ve yüregine saglik.
Bitanede Yilmazdan Filize gelsin
Böyle vedasiz cekip gitmek
Inan cok zor geliyor
Seni boynu bükük arkada koymak
Inan cok gücüme gidiyor
Yanindayken bile hasretine dayanamadigim
Tek sensin bu dünyada kiyamadigim
Bu nedenle seni bensizlige birakmak
Inan cok canimi yakiyor
Gittigim her diyarda baska bir hüzün
Her yolda baska bir kerder
En üzücüde, her yerde ayriligin izleri
Hayata inat, ölümün soguk kokusu
Ama hep bilmeni istedigim gibi
Her gidisin dönüsü var
Her dönüste sevgimin artisi var
Yine dönücegim ölüme inat
Yine seni deliler gibi
Yanliz seni sevicegim
Herzaman oldugu gibi
Bu nedenle senden tek istedigim
Sil yosun gözlerindeki yaslari
Ve ben dönene kadar bekle beni
filizimm siirlerin 3de süperr olmuss cok güzell gercektenn sen serdar oguza tas cikarirsinn:) yüregine saglikk...
offf zaman hic gecmiyokii :icon_sorr
demek arabaylan götürüyolarr ömer arabayi sürer filiz arkada yilmazz cnmm ölmee diyee aglarr off offf bu sahneleri görmek güzel olucakk yanina bi paket selpak:icon_sorr
benn diyorumkii yilmazzz kesin filiz diye diye uyanicakk kesin böyle olurr aci hayata da mehmet nermin diye uyandii yanindada filiz vardii istermisinizz yilmazin yanindada asli olsunnn süperr olurr ama asli ulucagini sanmiyorumm......
kursunii siir harikaa olmuss yüregine saglikk cokk güzelll..
bu bölümünn yarisida hastanede gecerr en sevmedigimm yer yanii....
ben o sahnelere nasil bakicam onu düsünüyorumm offf herkez bi yandan feryat ediyoo off kesinn agliya agliya ölücem yaaa:icon_sorr
sevgili kursuni ve filizim yine harika seyler yaratmissiniz .....cok begendim..ama bende bir haftadir bir siir üzerinde calisiyorum biter bitmez ekliycem umarim begenirsiniz gerci sizinkiler kadar olamaz ama ....idare eder umarim....
aksam herkeze iyi seyirler diliyorum umarim hersey iyi gider umdugumuz bekledigimiz gibi olur....
Filizim yorumları okumaktan yeni sıra geldi Şiirler süper ! Makinalı Tüfek gibisin ama hiç durmadan şiir yasıon :D
Kurşuni harika ! Senide tebrik ederim
Aklıma şöyle bi sahne geldi .
Yılmaz Filizi sayıklar.Doktor bunu duyar. Daha sonra,odadan çıkar .
Mualla : Artık oğlumu görebilir miyim ?
Aslı : Yani bi sorun olmazsa görebilir miyiz ?
Doktor: Peki yalnız bir kişi o da birkaç dakikalığına .
Mualla (aslıya) :kızım sen git istersen.
Doktor : Filiz hanım siz misiniz ?
Aslı : Yok . Neden ?
Doktor:Yılmaz bey uyurken filiz diye sayıklıyorduda.O yüzden sordum.
Filiz mutlu bu arada
Aslı : Filiz sen git istersen.
Filiz : Yani...
Aslı : Hadi.
Filiz : Teşekkürler.
Aslı is morting :img-hyste
geçen bölüm paso fılızın kaçırılmasını ızledık başka action yoqtu işllh bu bölümde yılmazın hastahanede ölücek mi ölmücek mi olayını ızlemeyız.belki bu bölümde geçen bölümkü gibi sıkıcı olur we son sahnede yıne bı replik patlatırlar ama umarım böyle olmaz yılmaz bu bölüm iyileşşin fılızle sole bı bakıssınlar aslıda kıskansınnn zuhaaaa
tieyttttt :icon_whis noluyor yahu 2 saat yok olduk fırsatı kaçırmışız.:) al forumu print et, ciltle şiir,edebiyat kitabı diye sat paranın dibine vur...:img-hyste kurşuni ve filizim nirvana nın üst katında ne var?:) neler gördünüz orada :img-help: siz onu da aştınız...sizin yüzünüzden benim sanat şahaseri şiirlerim beğenilmiyor :(
Siiri begenen herkese tesekkürler ederim.
Sevgili eysan siirini merakla bekliyorum, eminimki cok güzel olmustur:img-wink:
Ferman abi, valla orasi bizde sakli kalsin :img-hyste yoksa anlami kalmaz ama dimi:img-wink: . Siiri begenmene sevindim. Tesekkürler
forever_bim
11-05-07, 16:49
Sevgili benim
Gördüğüm cekimde Yılmaz'ın Honda'nın arka kapısı açıktı. Yılmaz ambulansla götürülse Ömer'le Filiz arabyla takip etseler, arka kapının açık olması mantıksız. Yılmaz'ı sedyeye bir hastabakıcı ile Ömer koyuyor. Biri kollarını öteki bacaklarını kaldırıp sedyeye koyuyorlar. Ve son hızda hastaneye giriyorlar, Ömer'le Filiz geride kalıyor, ve birbirlerine sarılıyorlar:)
akşam merakla izleyeceğiz galiba
bakalım ne olacak
ya ölen kim sizce ben pek anlamadım
neyse bu akşam anlaşılır zaten
sakın kaçırmayın
ıhlamurlar altındacılar
sevgili kurşunim yine döktürmüşsün bu da demek oluyor ki profesyonelliğe geçişin tamamlandı demek, benim biraz daha zamanım var yetişirim ben sana azıcık sabır cnm, yüreğine sağlık...
sevgili benim, yesimcan, eychann ve byuzax teşekkür ederim beğenmenize sevindim, eychann merakla bekliyorum şiirini çok bekletme olur mu:img-wink:
sevgili byuzax, çok yaşa emi. :happy0064 bugün beni çok mutlu ettiniz ne kadar keyifli bir gün geçirdim anlatamam. işler çok ama genede her fırsatta buraya gelmeye çalışıyorum. kovulmazsam iyi. :img-hyste
Ama hep bilmeni istedigim gibi
Her gidisin dönüsü var
Her dönüste sevgimin artisi var
Yine dönücegim ölüme inat
Yine seni deliler gibi
Yanliz seni sevicegim
Herzaman oldugu gibi
Bu nedenle senden tek istedigim
Sil yosun gözlerindeki yaslari
Ve ben dönene kadar bekle beni
olay budur arkadaşlar. durum bu kadar basit :happy0064 kurşunim, fermanım çok haklı filizim'le bugün döktürdünüz valla. :good: o güzel yüreklerinize sağlık. ne desek az...
hüznün geceleri
11-05-07, 16:55
şiirler çok güzel
ellerinize sağlık.
frover başka neler gördün
tieyttttt :icon_whis noluyor yahu 2 saat yok olduk fırsatı kaçırmışız.:) al forumu print et, ciltle şiir,edebiyat kitabı diye sat paranın dibine vur...:img-hyste kurşuni ve filizim nirvana nın üst katında ne var?:) neler gördünüz orada :img-help: siz onu da aştınız...sizin yüzünüzden benim sanat şahaseri şiirlerim beğenilmiyor :(
ferman abim demek ki neymiş senin kaybolmaman gerekiyormuş bizleri de ancak sen susturuyorsun açıyorsun bir muhabbet şiir miir gelmiyor aklımıza bunu senin yokluğun yaptırıyor:) yap abi hem sponsor olabilirsin kurşunimle bana ne dersin paraya parada demezsin üç kuruşta bizlere verirsin olmaz mı? nirvanın üst katında ne yok ki yok yok abi ama şimdi burada açıklarsan bir anlamı kalır mı bizde kalsın, yazdıklarmızdan anlarsın sen:) valla haklısın şiirlerine yazık edildi istersen ara veririz yeter ki sen yaz ama futbol olmazsa anca yoksa zor senin bu iş:img-yes:
gülbeşeker
11-05-07, 16:56
o dizi baba olacağını en erken öğrenen erkek karakter ödülünü almalı kız bölümn sonunda aliye söyledi yani baba adayına boşuna zaplamışsın:img-hyste bir kere daha anladım ki bizim dizi rakipsiz her konuda:img-hyste
forever_bim
11-05-07, 16:57
Arkadaşlar sanırım size yalvarmam gerekecek forum kurallarına uymanız için.
*Lütfen mesajlarınızda yazdığınız kelimeleri düzgün Türkçe ile yazınız. Bizim dilimiz "Türkçe'dir". Turche ya da Turkceeeeeeeee değil. Kelimeleri uzatmayın diye defalarca yazdım. Lütfen uyarıları dikkate alın.
*Lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayın. troest.
Forumu okunur kılmak sizin elinizdedir. Lütfen özenli olunuz. troest.
Cok tesekkür ederim arzu abla, begenmene cok sevindim. Sizlerin taktiri sayesinde yaziyoruz
Filizim, valla professionelliye ilk adimi atan sensin, senin pesinden yetismek adina kosan ben, ama sanirim hizina yetismek mümkün degil.
Begendigin icin tesekkürler
biraz rahatlayalım sorularla, şimdiden herkese teşekkürler...
1- bu bölümden beklentileriniz nelerdir?
2- yılmaz ölmeyeceğine göre sizce bu duruma üzülecek biri var mı?
3- filiz ve aslı kız hastanedeki halleri açısından değerlendirilirse nasıl bir durum oluşur yani birbirlerine bakışları, davranışları?
4- yılmaz kendine geldiğinde artık sevdası için herşeyden geçmeyi düşünmek de haklı mı haksız mı?
5- filiz yılmazın bu yumuşak tavrına nasıl bir tepki verecek?
6- ömer yılmaz için kan bulmaya gidecek mi ve başka neler yapacak yılmaz için? (malum can borcum var dedi ya)
7- feride kız ömere ne şekilde bir açıklama yapacak tatmin edici olur mu?
8- filizin sevgisini mi yoksa aslı kızın sevgisini mi izleyeceğiz?
9- mualla sultan ve diğerleri bu aşkı artık görebilecek mi?
10- beklediğiniz ve beklemediğiniz sahneler var mı aklınızda ayrı ayrı belirtiniz?
sınavdan kaytarmak yok valla eli maşalı hoca olabilirim her an ona göre....
1-bu bölümden beklentileriniz nelerdir?
Duygu yüklü sahneler ve AŞK, KISKANÇLIK :)
Kim olabilir ki? CEM
3- filiz ve aslı kız hastanedeki halleri açısından değerlendirilirse nasıl bir durum oluşur yani birbirlerine bakışları, davranışları?
1.sorunun cevabını verirken KISKANÇLIK dediğimde bunu kastetmiştim. Ağlama yarışına girerlermiş. (Tabi ki işin esprisi) Ne durumda olurlarsa olsun kıskançlık olacağını düşünüyorum.
4- yılmaz kendine geldiğinde artık sevdası için herşeyden geçmeyi düşünmek de haklı mı haksız mı?
Yok böyle bir şey yapmaz Yılmaz’ımız
Sert tepki verebilir ne de olsa alıştı. :)
6- ömer yılmaz için kan bulmaya gidecek mi ve başka neler yapacak yılmaz için? (malum can borcum var dedi ya)
Elinden geleni yapacaktır
Ne derse desin, yaptığının hatasını anladığında Ömer’in yüzüne nasıl bakacak merak ediyorum.
Tabi ki Filiz, ben şimdiye kadar Aslı’dan hiçbir şey alamadım.
Görmezlerse sorun onlardadır. :)
10- beklediğiniz ve beklemediğiniz sahneler var mı aklınızda ayrı ayrı belirtiniz?
Beklemediğim sahne: Yılmaz’ın bebeği öğrenmesi
Beklediğim sahne: Yılmaz’ın Filiz diye sayıklaması
Not: filizim+y şiirlerin de sorularında çok iyi geliyor, teşekkürler... :)
1-çok birşey beklemiyorum. Yılmaz'ım yaşıyor çok şükür ya :good:
2-Cem
3-ilk anda kimsenin kimseyi göreceğini sanmıyorum. sonrasında ise mutlaka olacaktır. kıskanmalar filan, kolay değil aynı adamı seviyorlar.
4-Haklı... en azından ben böyle düşünmek istiyorum
5-valla karşılık verse iyi olur. yeterse yeter artık.
6-elinden ne geliyorsa yapmak isteyecektir. Aynalı ile işbirliği içinde olabilir.
7-ne derse desin ilk anda bi anlam ifade etmeyecek
8-bence ikisininkinide ama seni kim etkileyecek dersen cevabımı biliyorsun zaten
9-bu düşünmeleri için Yılmaz'ımın iyileşmesi lazım. yani zaman
10-*aşıklarımdan şöyle hasret dolu bir sarılma bekliyorum
* beklememe değilde görmek istemediğim bir sahne; Filiz'in hastanede horlanması :sad53:
1.daha fazla dram istemiyorum güzel olaylar olsun artık
2.cem iyice delirecek
3.aslı filize karşı nefret duyar yılmazın vurulmasına neden olduğu için
4.haklı
5.çocuğu söyleyecek
6.ömer hapishane arkadaşlarından cemi öldürmelerini ister:P
7.mantıklı bir açıklama yapmayacağı kesin
8.filiz in sevgisini izleriz
9.mualla sultan ın filiz e kin güder ama bebeği duyarsa yumuşar
10.aslı-yılmaz sahnesi istemiyorum
fılız we yılmazın aşkını gormek ıstıyorum.fılızın bu zmana kadar neden bebeği söylemediği için küçük de olsa pişmanlık yaşamasını ıstıyorum.
cem akman
walla ıkısınınde yılmazı dusunmekten halleri nasıl olur bılmıyorum.
o da yumuşak dawrancak
kan aramaya gıtmez ama ne yapar onu bılemem
fılızın sewgısının yanında aslının sewgısıde ne olurmuş.walla aslının sewgısı bıle olsa ben gormuyorum onu
bi zahmet
beklediğim:
_yılmaz yoğun bakımdayken fılızı sayıklııyabılır
_ilk uyandığında fılız nerde ,nasıl dıye sorabılır
beklemediğim:
_yılmaz bebek mewzusunu hatırlamıyacak
sorular için teşşekkür ederim
1)yılmazla filizin barışması ve aslını gitmesi ama olucak bişey değil sanırım.
2)cemden başkası üzülmez
3)sonuçta ikisininde canı yanıyor olucak ama filizinki daha fazladır aslı bunu görür belki ama bakışlar çekişmeler olur
4)tabikide haklı
5)güzel bir tepki verse iyi olur enazından sevdiğini ve bebeğini söylesin
6)gereken herşeyi yapar can borcundan ziyade artık yılmazı tanıyor ve seviyor
7)yaptığının doğruluğu yokki tatmin etsin konuşur beni anla falan der ama bir işe yarıcağını sanmıyorum
8)filizin sevgisini izliycez
9)görsünler artık ya
10)senaristlerin ne yapıcağı belli olmuyo ben herşeyi bekliyorum artık
sorular için teşekkürler ellerine sağlık
güzel şeyler olsun
cem kanımca:img-hyste
aslı nın önce olayları algılaması gerekio
filiz in kurtulduğuna sevinir önce
snra pek aralarnda gerginlik çıkmaz heralde,daha çok filiz-mualla gerginliğinden korkuorm ben:icon_whis
haklı
o da yumuşak davrancak kanımca
yılmaz ı taşımış hastaneye getirmiş war mı ötesi
elinden geleni yapar yılmaz için
ne şeklde bi açıklama yaparsa yapsın ömere yaptığı şey affedilir değil
filizin sanırsam
eğer kör diillerse görebilirler:img-hyste
bebek olayı çözüme kavuşmaz heralde
bi de bol bol ömer sahnesi istiorum ben :):)
ferman abim demek ki neymiş senin kaybolmaman gerekiyormuş bizleri de ancak sen susturuyorsun açıyorsun bir muhabbet şiir miir gelmiyor aklımıza bunu senin yokluğun yaptırıyor:) yap abi hem sponsor olabilirsin kurşunimle bana ne dersin paraya parada demezsin üç kuruşta bizlere verirsin olmaz mı? nirvanın üst katında ne yok ki yok yok abi ama şimdi burada açıklarsan bir anlamı kalır mı bizde kalsın, yazdıklarmızdan anlarsın sen:) valla haklısın şiirlerine yazık edildi istersen ara veririz yeter ki sen yaz ama futbol olmazsa anca yoksa zor senin bu iş:img-yes:
e filizim iş,güç,toplantı,tahsilat falan onlar ne olacak :) ben ne güzel çeviriyorum tam ortamı asacak kesecek vahşet ortamına, bir çıkıyorum bir giriyorum bakıyorum ortalığı gene çevirmişsiniz çiçek bahçesine :) olmuyor ama canım çıkıyor benim forumu coşturana kadar (kötü yönde tabi :)) yok ben vazgeçtim şiir işinden beni aşıyor walla hem beğenilmedi zaten. eğrisini doğrusuna denk geldi anlayacağın :) önce bir satalım para kazanalım sonra kırışırız aybedion :img-pilot :happy0064
arkadaşlar bn bu dızının sıkı takipcısı deılım ama arada sırada bakıyorum fragmanı gordum sok oldum yılmaz bariz oluyor makınede yogun bakımdayken oyle gosterıyor...httaa sok bıle uyguluyolar yılmazın annesı falan aglıyo cenaze yapıolar ama siz olmuyo dıyosunuz lütfen birisi açoklasın...cok kafam karıstı!!!:icon_sorr
Sevgili filizim ve kurşuni, şiirleriniz çok güzel ellerinize ve yüreğinize sağlık. Efkarlanmaya başladım :img-cray: .Şimdi dinlediğim bir şarkının kısa bir bölümünü aktarmak istiyorum müsaadenizle :
Toprak olmaz bende tenden başkası
Seni bunca sevmez benden başkası
Ölürsem sen ağla arkamdan yeter
Gelmesin kabrime senden başkası
Bu dizi sayesinde Yılmaz'dan önce benim kalbim duracak :img-cray: :img-cray: :img-cray:
filizim sormuş yanıtlamaz mıyım :)
insanlar elele tutuşsa, bayram olsa, hayat bayram olsa...rın rın rınnn
2-yılmaz ölmeyeceğine göre sizce bu duruma üzülecek biri var mı?
şartsız kabul edecekse ben :)
satranç durumu. tahtayı karşısındakinin kafasına geçiren kazanır :)
haksız.
bulur gene o yılmazı ayar edip sinirlendirecek birşey.
refakatçi olarak kalacak ama bütün gece uyuyacak :)
7-feride kız ömere ne şekilde bir açıklama yapacak tatmin edici olur mu?
feride mi o da kim?
en başından beri yaptığımız şeyi yapacağız.yılmazın svgisini izleyeceğiz :)
yılmazınki apaçık.filizinkini filiz ne zaman isterse...
10-beklediğiniz ve beklemediğiniz sahneler var mı aklınızda ayrı ayrı belirtiniz?
beklediğim; bebek gidici. beklemediğim ; bebek gitmeyici :icon_whis
arkadaşlar bn bu dızının sıkı takipcısı deılım ama arada sırada bakıyorum fragmanı gordum sok oldum yılmaz bariz oluyor makınede yogun bakımdayken oyle gosterıyor...httaa sok bıle uyguluyolar yılmazın annesı falan aglıyo cenaze yapıolar ama siz olmuyo dıyosunuz lütfen birisi açoklasın...cok kafam karıstı!!!:icon_sorr
başlıktada yazıldığı gibi sevgili arkadaşım yılmaz ölmüyor .sevgili arkadaşımız bego87 ıhlamur setine gitmiştir ve 74 .bölümün çekilmekte olduğunu haber vermişti bülent inal da 2 kulağı 2 gözü 2 kolu 2 bacağı ile setteymiş yani anlıyacağın bu fragman sadece bir süs olaya heyecen katmak için .aydınlattıysam ne mutlu banabye
arkadaşlar 2. fragman falan çıktı mı? lütfen birisi cevap yazsın.
efem öncelikle tek cümlelik mesaj yazmayarak modumuzunda işini kolaylaştıralım .2.fragman çıkmadı çıkmayacakta bu fragmanla yetinmek zorundayız zaten şurda 4 saat kaldı bu saatten sonra yeni fragman .aydınlattıysak ne mutlu bize:good:
gülbeşeker
11-05-07, 18:07
başlıktada yazıldığı gibi sevgili arkadaşım yılmaz ölmüyor .sevgili arkadaşımız bego87 ıhlamur setine gitmiştir ve 74 .bölümün çekilmekte olduğunu haber vermişti bülent inal da 2 kulağı 2 gözü 2 kolu 2 bacağı ile setteymiş yani anlıyacağın bu fragman sadece bir süs olaya heyecen katmak için .aydınlattıysam ne mutlu banabye
ayrıca dünkü magazin programında yılmaz kendisiyle resim çekilen biri bülente ölecekse diziyi izlemeyelim demiş o da ölmüyorum ama sürünüyorum demiş daha ne olsun 1.ağızdan söylenmiş bize inanmıyorsanız bülente inanın bari.:img-wink:
dişi-kartal
11-05-07, 18:11
Herkese selamlar arkadaşlar;
Dizinin sıkı takipçisiyim ama buraya ilk defa yazıyorum.Fragmanı izlediğimde şok oldum Yılmazı nasıl öldürürler dizide senaristler ii ce diziyi berbat etmeye başladılar umarım o başka bişidir diyorum ve akşamı heyacanla bekliyorum
Bu bölümden beklentim.Yılmaz'ın kendisine bir an önce gelmesi.Kendine geldikten sonrada Filiz'le konuşması .Sonrasında Aslı araya girip bozacak filizimin tabiriyle anı yaşayacağız ...
Var olmaz mı Cem !!!
Yılmaz'ın vurulmasından sonra Aslı Filiz'e tepki gösterebilir.Filiz hastanede herkese karşı mahçup , ezik olacaktır.
Sonuna kadar haklıdır.
Beklediği sonunda gerçekleşiyor.Çok mutlu olacaktır.
Kan bulma olayının tekrar yaşanacağını sanmıyorum ama ,birşeyler yapmaya çalışacaktır.
Ayrılık olayını soruyorsan. Valla Ömer ayrılık lafının a ' sını duysun ipleri koparacaktır.Feride'nin pişmalıkla geri dönüşünü soruyorsan Feride'nin bayağa uğraşması gerekir
Tabiki Filiz'in sevgisini izleyeceğiz.Aslı'nın yersiz kıskançlıklarına tanık olacağız.
Mualla Sultan fark etmeyebilir .Malum oğlunun acısıyla yanıp tutuşacak. Fahriye , Aynalı zaten biliyorlar.Aslı'da biliyor iyice gözüne , kulağına sokacaklar ama yine anlamayacak.
Yılmaz'la Filiz'in bir an önce barışması ki bu olacak.Bebek olayı ortaya çıksın diyeceğim ama bu da beklemede kalacak yine .
arkadasım cok tesekkur ederm soledıgın ıcın ama aklıma okurken sunlar geldi...
yılmaz filizin ruyasında falan olmaz mı ya da haziran gecesinin sonundaki gibi olamaz mi... diğer bi dusuncem ıse sadece sete glmıste olabılır... dusuncesı oldu...
tabı ben butun yorumları okuyamadım o yuzden bu kadar karıstı kafam yanı o bolum nasıl cekılmıs??bilio musun??
1.bu bölüm bence vasat geçer tek beklentim yılmazın bebeği öğrenmesi ama nerdeeebye
2.yılmazın ölmemesine en çok cem piskopatı üzülür herhalde
3.aslı filizin hastanede olmasını pek istemiyecek ayrıca aslı filize hepsi senin suçundu bakışı atabilir
4.kesinlikle haksız öyle bir düşünce içinde olmamalı
5.yılmaz yumaşarsa filiz 2 kat yumuşar herhalde adam zaten yaralı filiz eriyip bitebilir
6.ömer tabiki uğraşır yılmaz için malum yeni kankası
7.yaptığı açıklama hiç bir şekilde tatmin edici olmaz ömer cevabını çok sert verir
8.herhalde filizin izleriz tabii filizi yılmazın yanına yaklaştırırlarsa
9.mualla hiç bir şeyi görecek halde değil bir önce oğlunun iyileşip aslı ile evlenmesini isteyecek
10.yılmaz-filiz arasında bir yumuşama bekliyorum beklemediğim sahne ise her zamanki gibi yılmazın bebeği öğrenmesi
benim düşüncelerim bunlar inşallah güzel bir bölüm izleriz:happy0064
ayrıca dünkü magazin programında yılmaz kendisiyle resim çekilen biri bülente ölecekse diziyi izlemeyelim demiş o da ölmüyorum ama sürünüyorum demiş daha ne olsun 1.ağızdan söylenmiş bize inanmıyorsanız bülente inanın bari.:img-wink:
sevgili arkadaşım burda demiş olduğun sürünüyorum bence önemli bir sözcük yani demek istediğim bebeğin kendisinden olduğunu öğrenmeden kabul ettide ondan dolayı sürünüyorum lafını kullanmış olabilir mi acaba çok merak ettim bu ayrıntı için teşekkür ederim
arkadasım cok tesekkur ederm soledıgın ıcın ama aklıma okurken sunlar geldi...
yılmaz filizin ruyasında falan olmaz mı ya da haziran gecesinin sonundaki gibi olamaz mi... diğer bi dusuncem ıse sadece sete glmıste olabılır... dusuncesı oldu...
tabı ben butun yorumları okuyamadım o yuzden bu kadar karıstı kafam yanı o bolum nasıl cekılmıs??bilio musun??
sevgili arkadaşım bego87 arkadaşım sette fazla kalamadığını sadece bir kaç fotoğraf çektirdiğini söylemişti yani 74 ile ilgili bir duyumu alamadığını bize söylemişti tek bildiğimiz yılmazın kesin ölmediği bye
gülbeşeker
11-05-07, 18:25
sevgili arkadaşım burda demiş olduğun sürünüyorum bence önemli bir sözcük yani demek istediğim bebeğin kendisinden olduğunu öğrenmeden kabul ettide ondan dolayı sürünüyorum lafını kullanmış olabilir mi acaba çok merak ettim bu ayrıntı için teşekkür ederim
rica edrim sbr bilmem artık herkes kendine göre yorumlayabilir yılmaz senin dedğin sebepten dolayı mı sürünüyor yoksa filize kavuşmak isterken aslıyla nikaha doğru yol alacağı için mi sürünüyor?Yoksa bir baba olarak bebeği ilk başta öğrenmesi gerekn kişiyken 20 bölümdür hala öğrenemedi diye mi sürünüyor?
rica edrim sbr bilmem artık herkes kendine göre yorumlayabilir yılmaz senin dedğin sebepten dolayı mı sürünüyor yoksa filize kavuşmak isterken aslıyla nikaha doğru yol alacağı için mi sürünüyor?Yoksa bir baba olarak bebeği ilk başta öğrenmesi gerekn kişiyken 20 bölümdür hala öğrenemedi diye mi sürünüyor?
vallahi haklısın bu sözcük sakız gibi nereye çekersen uzayabilir beni kafamdaki olay kabullenme olduğu için o şekilde düşündüm herhalde tabii senin sıraladığın olasılıkların hepsi mümkün bakalım bekleyip görecezbye
Filizim sorular icin tesekkürler...
Valla benim beklentilerim cokda, nedense karsilayan yok. Ya Filizim diyorumki siir isi iyi güzelde, nereye kadar, acaba bi senaryoyami ayak atsak ne:img-hyste
Olmaz olurmu hic. Bas piskopatimiz Yilmaz yüzünden nikah masasindan döndü, hemde Filize bir evet kada yakinkan, simdi Cem üzülmesinde kim üzülsün valla yazik adama:img-hyste :img-hyste
Valla Asli kizimiz zaten safin teki, henüz Filiz Yilmaz askini kavrayabilecek kapasiteye sahip degilken, Filize bakis atmalar aklina gelmez. Ama Filiz daha kurnaz, Asliyi takip altina alir, maglum Yilmaza hayat öpücügüü falan vermeye kalkar, e onu tek engelleyebilecek kisi Filiz nede olsa:img-hyste
Valla kendine gelirse eger, herseyden vazgecememistir zaten:img-wink:
Konunu nasil baglanacagini ciddi anlamda merak etmekteyim, bakalim kac dügüm atilacak, hangi dügümler cözülecek, ve bu olaylarin degerlendirmesinde haklimi, haksizmi otururp görelim:img-yes:
Anlamsiz triplerinde vazgecer heralde artik - Gecer dimi:img-hyste
Valla ben karsilikli bi yumsama bekliyorum, erime dozuna cok yakin bir yumsama yani...Ama kara kedi buna ne derecedi izin verir hic bilmiyorum valla:img-hyste.
Sag saglim bi hastaneye yetistirsinde önce, sonra ne gerekiyorsa ell atsin:img-wink: Aslinda en iyisi Asli kizi bi Nevzata teslim etsin, ayni zamanda iki kusu bi tasla vurmus olur, valla Yilmazi en büyük dertten kurtardigi icin, Yilmaza bes can borcu ödemis olur:img-hyste
Acikcasi beni hic bir aciklama tatmin etmez. Düsünseniz ya Feride söyle dese. Ömer ben eskiden pavyonda calisiyordum, Nevzat beni ordan kurtarmis, bana sahip cikmis o nedenle benim secimin Nevzattan yana:icon_whis Valla böyle bir aciklama yapilsa, Ömer önce assa, sonra kesse, sonra pisirse yeridir yani:img-hyste
Aslinin sevgisi sahte, kiskanclik, endise, fedakarlik yoksa sevgide yoktur, bu nedenle Asliyi pas gecelim. Filizin ise bir bakisinda ask fiskiriyor, o nedenle sonuna kadar Filizin sevgisini izleyecegimizden eminim
E görsünler bi zahmet, görmüyorlarsada gözlük taksinlar
Valla o kadar cok var ki, saymakla olmaz be Filizim
forever_bim
11-05-07, 19:17
22'de başlayıp 24'te bitmesi.
Cemişko.
3- filiz ve aslı kız has