PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 20

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

modest2000
12-05-07, 01:00
ya bide yılmazın ferideye çarptığı zaman cebine attığı cd deil bi kağıttı,sonra feride ve yılmaz ne zaman bu cd'yi çalıştırmayı denedi????:)

Kesinlikle CD değil kağıttı,haklısın.Bari Nevzat'ın eşi Özlem'e CD değil de evlilik resimlerini vermiş olsaydı:img-wink: Gerçekten neden resim vermemişte CD vermiş,enteresan:img-hyste

*MeLiS*
12-05-07, 01:01
Harika bir bölümdü.Bu diziyi izlerken hep aglardım ama bukadar agladıgımı hiç hatırlamıyorum:icon_sorr özellikle sonu yokmu sonu beni bitirdi:sad53:

elanur204
ya bence yılmaz bence bi aklını başına alsın düşünsün ya ben napıyorum die aslıyla nasıl evlenirim die bi daa düşünsün ve bu kızda beni hala çok sevio gidip başkasından çocuk yaparmı die bi daa düşünsün ve aaa hatta desin bu kız banada demişti hani bağ evindeki gece die ay ben ne kafasızım desin artık yahu herşeyi hemen çakan yılmaz bu konuya gelince şey oluo(ney olduğuna gelince herkes kendince bi yorum yapabilir )

#ezo#
bu bölümü malesef seyredemedim ancak sonuna yetişebildim:(Filiz ile Yılmaz'ın sarıldığını gördüm ve rahatladım.Yılmaz'ın ölmediğine sevindim,zaten ölseydi dizi biterdi çünkü başrol oyuncusu..son sahne,çok etkileyiciydi..bu sahneyi uzun zamandır bekliyorduk,iyi de oldu..aşk yine galip geldi yani:img-wink: :img-in_lo Filiz'in son sahnedeki ağlaması,Yılmaz'a 'gitme,kal' cinsindendi:img-blush ee o bakışa,kim olsa dayanamaz,kim sevdiğini göz göre göre başkasıyla paylaşabilir ki hem de bu kadar birbirlerine yaklaşmışken?Yılmaz,yapamadı..Filiz de yapamaz..mutlu son yaklaşıyor ıhlamurlar altında fanatikleri:img-wink:
Herkese iyi akşamlar...

bego87
12-05-07, 01:02
vallahi sevgili bego bence olmadı yani hafta ortasından beri endişe ettiğim inşallah langırst diye bir kabullenme olmaz dedim ama maalesef hayal kırıklığına uğradım cumartesi ve daha sonraki günlerde gerekli açılamaları yapacam ayrıca sana bir sorum var yanıylarsan sevinirim bilmiyorum sen miydin dizi 80 bölümde bitiyor deniliyordu ama bana hiç öyle gelmiyor ilk sezon 39 da biymişti bu da 39 un tam katı olan 78 de bitecek gibi ne dersin bilmiyorum yani ömer ferideyi erken bağladılar sanki yanıtın için şimdiden teşekkürler

valla bende sinan tuzcudan duymuştum billur kalkavanın programında bu sezon bitiyo 80 bölüm çekicez demişlerdi.Eee bide bu forumda imza gününe giden arkadaşlar sormuşlardı ,onlarda 80. bölümde biticek demişler .
Not:Bu arada hafta içi yapıcağın açıklamaları merakla bekliorum :)

SBR
12-05-07, 01:07
valla bende sinan tuzcudan duymuştum billur kalkavanın programında bu sezon bitiyo 80 bölüm çekicez demişlerdi.Eee bide bu forumda imza gününe giden arkadaşlar sormuşlardı ,onlarda 80. bölümde biticek demişler .
Not:Bu arada hafta içi yapıcağın açıklamaları merakla bekliorum :)

çok teşekkür edrim sevgili bego beni aydınlattın hani ne bileyim ömer-feride olayı birden halledilince biraz şaşırdım yani ee malum cemde ısıramaz artık geriye kalan 7 bölümde bakalım neler görücez her şey şöyle bir yerine otursun ondan sonra yorum yapacam yanlız hakkaten hayal kırıklığına uğradım verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler sağ olasınbye

#ezo#
12-05-07, 01:08
Ihlamurlar Altında'nın tekrarlarını vermiyorlar mı?Yabancı Damat'ın tekrarını verdiklerini duymuştum.Bence,bu bölüm iyi reyting almıştır..yoğun istek üzerine bugün akşamüstü veya pazar günü verebilirler.ben,bu bölümü seyredemedim:(umarım tekrarını verirler.

tebessüm
12-05-07, 01:09
yok canım tr de malesef tekrarı yok bızım dızının bıze ınat yapıolar heralde avrupasında saat sabah 5 te tekrarı var hıc yatmadan beklemen gerekecek

beklememe gerek yok ayfercim nasıl olsa eurod yok bizde:D yaa bölüm hala aklımda cnm yaa muhteşemdi ben gidiyorum eski bölmlere bakm biraz size iyi sohbetler

muko88
12-05-07, 01:09
Çok güzel bir bölümdü...
Valla son sahnede, işte aşk budur, dedim:img-in_lo
Yılmaz'ın bakışları, Filiz'in çekingen bakışları...
Son anda gözlerinin dolması...
Yılmaz bebeğin Cem'e ait olduğunu sanmasına rağmen nasıl da sarıldı, çok kötü oldum...
Umarım bebek doğmadan her şey ortaya çıkar:icon_sorr

zeynep.s
12-05-07, 01:11
bu bölüm harikaydı... keşke çiftimiz sarılmışken biraz daha uzun gösterseler sonra bölüm sonu yazsalardı... bu blm sema-ali-mirsat olayı çözümlendi,hem de diğer çiftimiz feride ömer barıştı... bence ömer çabuk affetti ama neyse...artık sıra yılmaz filiz düğümünü çözmeye geldi... 7blm kaldı... artık yılmaz ve filizi birarada görmek istiyorum... aslı sorunu 74.blm de hallolur inş...bu blm oyuncularımız süperdi... aslı hariç... elif de soğuk kızdı ama oyunculugu ile bize hislerini geçiriyordu... aslı bıze hiç duygusunu veremiyor... filiz yılmaz gene harikaydılar... yılmazın filiz diye sayıklaması,çiçeklerden sonra filizin arkasından bakısı,veeeee son sahne harikaydı... tuba b. bize çaresizliğini,üzüntüsünü,aşkını okadar yansıttıki..... bülent i. .sinan t. da harikaydılar ... ne diyim blm bana çok kısa geldi.... onları beraber saatlerce seyredebilirdim...

özgür_cemre
12-05-07, 01:13
çok güzel bir bölümdü.son sahneye bittim hele..biran önce yılmaz bebeğin kendi çocugunu öğrenir inş.filiz sölemse bile bana ceyda söyler gibime geldi sanki

Figan
12-05-07, 01:13
Asliyi anlamak mümkün degil ...

- Yilmazin Filiz icin hayatini nasilda tehlikeye attigini biliyor bunu gördüde..
- Filizinde Yilmaz icin hastanede nasil perisan oldugunu, onu hayata yeniden döndürebilmek icin verdigi cabayida gördü...
- Kendisi hasta oldugunu bile bile, kendisine hic a$ik olmayan bir adamin yaninda illaki olmak istiyor. Yilmaz onu ne kadar istesede, Asli`nin bu duruma "hayir" demesi lazimdir..
- Bu Asli ya cok gurursuz yada Yilmaza olan a$kindan gözü kör olmus...

diyeceklerim bunlardir...

bego87
12-05-07, 01:14
çok teşekkür edrim sevgili bego beni aydınlattın hani ne bileyim ömer-feride olayı birden halledilince biraz şaşırdım yani ee malum cemde ısıramaz artık geriye kalan 7 bölümde bakalım neler görücez her şey şöyle bir yerine otursun ondan sonra yorum yapacam yanlız hakkaten hayal kırıklığına uğradım verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler sağ olasınbye

ne demek bişey değil. Aaa cem nasıl ısırmaz dönücem filiz falan dedi bence cem ölücek dizi sonunda:img-cool2 .Evet feride- ömer cephesi çok çabuk ilerledi ama anca evlenirler onlar .Nevzattanda çok basit bi şekilde kurtardılar .Ama bu bölümde de handan-mualla arasını iyi yaptılar..

Ağustos Böcüğü
12-05-07, 01:16
Bu bölüm son sahnenin hatırına kimseye kıl olmayacam diyorum ama elimde değil Fahriye'ye had safhada kıl oldum..Filiz'e verdiği aklı kendisi ne diye kendi hayatına uygulamamış acaba merak ediyorum..Neticede o da Salihle evlendiğinde bir başkasının çocuğunu taşımıyor muydu.Neden sadece çocuğu için yaşamayı tercih etmemiş diye sormazlarmı adama..Kendilerini haftanın kılı ilan ediyorum.
Ha bide Yılmazın mutlluluğu yakaladığını ima eder tarzda konuştu pes dedim..Halbuki abisinin mutsuzluğuna yakından tanık.
İllaki birileri asılacaksa bu hafta Fahriye'yi öneriyorum.

SBR
12-05-07, 01:18
ne demek bişey değil. Aaa cem nasıl ısırmaz dönücem filiz falan dedi bence cem ölücek dizi sonunda:img-cool2 .Evet feride- ömer cephesi çok çabuk ilerledi ama anca evlenirler onlar .Nevzattanda çok basit bi şekilde kurtardılar .Ama bu bölümde de handan-mualla arasını iyi yaptılar..

sevgili bego ben cemden fazla bir şey beklemiyorum adam sonuçta hapiste ama ben deliyim bahanesiyle kaçabilir ordan haklısın zaten cemin ölmesi gerekiyor dizide yani elbet hapisten çıkar bu piskopat bir gün o zamanda yapışır filizin peşine bu konuda senin de dediğin gibi cemi öldirmek en mantıklı şey olacaktır

Hermia
12-05-07, 01:19
doğru valla doktor biraz daha hayata döndüremeseydi yılmazı filiz başlıcaktı hem kalp masajına .
Zaten bu dizide polistede , doktorlarda da iş yok :img-polic

Evet gercektende öyle. Doktorlar ve polisler konusunda ve dizinin baslangicinda Yilmazi herkesin hemen gözden cikarip öyle beklemeleri taki Filizin nefes aliyor dedigi saniyeye kadar bayagi cok mantik hatalari olmus. Ama bütün bunlara ragmen gercektende cok güzel bir bölümdü. Ayrica herkesin Filizi suclamasina bende cok kizdim. Kizcagiza heran parcalayacaklarmis gibi bakiyorlardi. Zavali Ömere iyice sariliyor ve sanki sana sigindim beni koru abicigim diyordu.

mıstaa
12-05-07, 01:20
Aslı kız aslı kız duy sesimizi
Bu gelen filizin ayak sesleri !
Sülük gibi yapıştın ne kadınmışsın
Bi bırakmak bilmedin çok alışmışsın
Yılmaz sana aşık değil kızım saf mısın ?
Gerçek aşkı göremeyecek kadar salak mısın ?

Aslıyı çıkarmak için , tiner gerek tiner..... :img-hyste (Zeynep fanları alınmasın sözümüz aslıya zeynep'e değil ! )

Bende Filiz-Yılmaz'ı destekliyorum ama Aslı'ya böyle dozu kaçan eleştirilerde olmuyor.İnanın bana Aslı bebeği öğrenir öğrenmez çekilecektir Filiz ile Yılmaz'ın arasından ve İspanya'ya dönecektir.[belkide o zamana kalmadan ölecektir kimbilir:(].... Bu sefer Aslı'yı eleştirenlerde "vay be ne gururlu kızmış" diyecekler arkasından....:good:

İlla birini eleştirip yerden yere vuracaksak Cem ne güne duruyor. Beni eleştirin diye her bölüm basbas bağırıyor adam...:img-yes:

FOREVER:YILMAZ&FİLİZ VEDE ASLI:good:

#ezo#
12-05-07, 01:21
sevgili arkadaşım euro d de bu sabah a karşı saat 4.00 tekrarını vereceklermiş arkdaşlarımız öyle söylüyor bundan 3 saar sonra tekrarı izleyebilirsin aydınlattıysak ne mutlu banabye

bilgilerin için sağol:img-wink: malesef,euro d bizde çıkmıyor:(artık internetten indirip seyrederim ben de..
Herkese iyi akşamlar..

bego87
12-05-07, 01:24
Bu bölüm son sahnenin hatırına kimseye kıl olmayacam diyorum ama elimde değil Fahriye'ye had safhada kıl oldum..Filiz'e verdiği aklı kendisi ne diye kendi hayatına uygulamamış acaba merak ediyorum..Neticede o da Salihle evlendiğinde bir başkasının çocuğunu taşımıyor muydu.Neden sadece çocuğu için yaşamayı tercih etmemiş diye sormazlarmı adama..Kendilerini haftanın kılı ilan ediyorum.
Ha bide Yılmazın mutlluluğu yakaladığını ima eder tarzda konuştu pes dedim..Halbuki abisinin mutsuzluğuna yakından tanık.
İllaki birileri asılacaksa bu hafta Fahriye'yi öneriyorum.

çok doğru dedin valla bu yorumuna tamamen katılıorum.Fahriyenin orda filize destek olması lazımken böyle laflar etti.Ne kadar basitmiş onun için sizin aşkınızın sonu yokmuş...

sevgili bego ben cemden fazla bir şey beklemiyorum adam sonuçta hapiste ama ben deliyim bahanesiyle kaçabilir ordan haklısın zaten cemin ölmesi gerekiyor dizide yani elbet hapisten çıkar bu piskopat bir gün o zamanda yapışır filizin peşine bu konuda senin de dediğin gibi cemi öldirmek en mantıklı şey olacaktır

esasında bende cemden beklemıodum ama bugun o lafları duyduktan sonra dedim bu cemi gene ucundan köşesinden sokarlar diziye .Nede olsa eninde osnunda çıkıcak ve filizle yılmaza bulaşıcak o bi şekilde ayarlar .yada dediğin deliyim bahanesiyle çıkıcak ,tımarhaneden de kaçar zaten

Bitanem70
12-05-07, 01:24
Kimse hakkinda yorum yapmiyorum o son sahnede resmen bittim.. en güzel sahneydi ikiside asli icin kavusamadiklarini biliyorlar artik.. Ama iste birazda diziyi uzatmak icin simdide cocugu söylememek icin Asli mana oldu.. Ama yinede Filiz ve Yilmazi uzun zaman sonra bir arada görmek cok güzel gercekten özlemisim..!! Resmen o sahnede agladim cok icten yapmislar rollerini.. son duyduguma göre gercek hayatta ayrilar galiba

stormy
12-05-07, 01:26
73 bolumdur izliyorum ilk defa bu bolumde Filiz-Yilmaz askini hissettim..Asli kendiliginden aradan cekilebilir bilmiyorum ya Omer, ya Ceyda yada Handan mutlaka YIlmaza soyleyecektir...Filiz soylemez herhalde bebegi..Nihayet Feride niye carpilmis anladik..ama bu sefer daha beter carpildi..:)..nihayet ...

denizim_
12-05-07, 01:28
[QUOTE=Figan;3287740]Asliyi anlamak mümkün degil ...

[COLOR="Indigo"]- Yilmazin Filiz icin hayatini nasilda tehlikeye attigini biliyor bunu gördüde..
- Filizinde Yilmaz icin hastanede nasil perisan oldugunu, onu hayata yeniden döndürebilmek icin verdigi cabayida gördü...
- Kendisi hasta oldugunu bile bile, kendisine hic a$ik olmayan bir adamin yaninda illaki olmak istiyor. Yilmaz onu ne kadar istesede, Asli`nin bu duruma "hayir" demesi lazimdir..

Sevgili Figan,
Ben de artik Asli'yi anlamakta biraz gucluk cekiyorum. Filiz'in hastanede nasil perisan oldugunu gordu. Ama sanki yine aradaki baglantiyi kuramadi. Filiz'in Yilmaz'a olan askindan degil de, kendi yuzunden vuruldugu icin vicdan azabi cektigini sandi galiba. Filiz'in askini anladigi halde o kadar sogukkanli kalamazdi sanirim. Hastanede o uzuntu halinde Filiz'in varligina katlanamaz, en azindan birileriyle kiskancligini paylasirdi. Ya da iyilestikten sonra Yilmaz'in hislerini tartmaya calisirdi. Hala Filiz'e asik olup, olmadigini sorgulardi. Asli bunlari aklina getirmezse, gormezden gelirse herseyin yolunda gidecegini dusunuyor belki de.

Yalniz son sahnede, yani gelinlik, evlilik konusmalarinin ardindan nisanlisinin daralip, ciktigini anlamis, belki de pesinden gitmistir. Asli'nin gercek hislerini gelecek bolum gorecegiz. Maalesef gormeden anlayamayacagiz cunku hissedemiyoruz bir turlu Asli'yi.

Bu arada belirtmeden gecemeyecegim. Bu bolum Tuba Buyukustun gercekten cok cok basariliydi.

Figan'cim, umarim bolum sana iyi bir dogumgunu hediyesi olmustur.

forever_bim
12-05-07, 01:30
Arkadaşlar FilizYılmazcılar için de Fömerciler için de bayram gibi bir bölümdü. Ama ne yalan diyeyim Cem'in annesine cezaevine giderken yaptığı konuşmada karnıma gülmekten ağrılar girdi. Bir de zavallım Yılmaz karga tulumba götürüldü. Hehe. Bu arada Feride'yle barıştık neden acaba? Düğüne davetlimsiniz VIP konuklar olaraktan:)

bego87
12-05-07, 01:32
Bende Filiz-Yılmaz'ı destekliyorum ama Aslı'ya böyle dozu kaçan eleştirilerde olmuyor.İnanın bana Aslı bebeği öğrenir öğrenmez çekilecektir Filiz ile Yılmaz'ın arasından ve İspanya'ya dönecektir.[belkide o zamana kalmadan ölecektir kimbilir:(].... Bu sefer Aslı'yı eleştirenlerde "vay be ne gururlu kızmış" diyecekler arkasından....:good:

İlla birini eleştirip yerden yere vuracaksak Cem ne güne duruyor. Beni eleştirin diye her bölüm basbas bağırıyor adam...:img-yes:

FOREVER:YILMAZ&FİLİZ VEDE ASLI:good:
cem deli ya mısta herkes delidir ne yapsa yeridir diye sorun yapmıyo:) zaten adamın genlerinde de varmış piskopatlık...:)
Bu arada eğer ki aslı bebeği öğrendikten sonra çekip gidersede benim için bişi gene değişmicek .yılmazın onu sevmediğini bilio ve hala yılmazın yanından ayrılmıosa bu gurursuzluktur zaten.Bebeği duyduğunda gidicek çünkü hem kendini kötü hissedicek hemde yılmazı kendine bağlayabilceği hiç bişey kalamıcak elinde..

SBR
12-05-07, 01:33
Arkadaşlar FilizYılmazCılar için de Fömerciler için de bayram gibi bir bölümdü. Ama ne yalan diyeyim Cem'in annesine cezaevine giderken yaptığı konuşmada karnıma ağrılar girdi. Bir de zavallım Yılmaz karga tulumba götürüldü. Hehe. Bu arada Feride'yle barıştık neden acaba? Düğüne davetlimsiniz VIP konuklar olaraktan:)

vallahi seni bu barışma mutlu etmiş anlaşılan çok şaşırdım sevgili modum şuanda fazla bir yorum yapmak istemiyorum ama bence o sahnede hiç iyi olmadı ordada ne yazık kihayal kırıklığı yaşadım:sad53:

zeynep.s
12-05-07, 01:34
filiz aslının hastalığını öğrenmese, yılmaz da filizin bebekle ilgili itirafını duysaydı bu sarılmadan sonra barışmalarını seyredecektik.... ama gözüken oki matrakanın dediği gibi herikiside canlı cenaze gibi dolanacaklar... yılmaz aslıyı bırakamayacak... filiz bu seferde aslı yüzünden bebeği msöylemeyecek....aslı aradan çekilene kadar bunlara huzur yok... bir de cem var tabiki...

bego87
12-05-07, 01:35
Arkadaşlar FilizYılmazcılar için de Fömerciler için de bayram gibi bir bölümdü. Ama ne yalan diyeyim Cem'in annesine cezaevine giderken yaptığı konuşmada karnıma gülmekten ağrılar girdi. Bir de zavallım Yılmaz karga tulumba götürüldü. Hehe. Bu arada Feride'yle barıştık neden acaba? Düğüne davetlimsiniz VIP konuklar olaraktan:)

sana katılıorum bende bu bölüm ferideyi affettim.. zavallım ne kadar sevindi nevzatınn evli olmasına şaka gibiydi.:)

forever_bim
12-05-07, 01:35
vallahi seni bu barışma mutlu etmiş anlaşılan çok şaşırdım sevgili modum şuanda fazla bir yorum yapmak istemiyorum ama bence o sahnede hiç iyi olmadı ordada ne yazık kihayal kırıklığı yaşadım:sad53:

Yahu haftalarca çile çekseler de sonunda kavuşacaklardı. Bak Filizle Yılmaz için 22 hafta bekledi forum. Ha kavuştular ha kavuşacaklar diye. Ömer'le Feride neden bu kadar üzülsün? Kız özrünü dilemiş adam da yufka yüreklinin önde gideni, affetmiş bağrına basmış.

bego87
12-05-07, 01:38

sen bu bölüm hiç bişeyi beğenmedin sbr:) nie böle oldu :img-hyste ben o sahneyi beğendim yani illa entrika dolu bi hayatları olmasına gerek yok uzamadan barışabildiler:)Ayrıca ömer-feride aşkı gayet yoğun hissediliyo artık ne bilim feridenin çabalaması konuşması falan çok güzeldi

SBR
Yahu haftalarca çile çekseler de sonunda kavuşacaklardı. Bak Filizle Yılmaz için 22 hafta bekledi forum. Ha kavuştular ha kavuşacaklar diye. Ömer'le Feride neden bu kadar üzülsün? Kız özrünü dilemiş adam da yufka yüreklinin önde gideni, affetmiş bağrına basmış.

yapma lütfen sevgili modum kız orda bir iki edebiyat yaptı ömer efendi hemen yamuldu orda yani kız remen nevzat evliymiş ondan döndüm sana dedi ömer sadece bakmakla yetindi olacak iş değil iki bıyıklıda bölüm sonunda beni hayal kırıklığına uğrattı:icon_sorr

mıstaa
cem deli ya mısta herkes delidir ne yapsa yeridir diye sorun yapmıyo:) zaten adamın genlerinde de varmış piskopatlık...:)
Bu arada eğer ki aslı bebeği öğrendikten sonra çekip gidersede benim için bişi gene değişmicek .yılmazın onu sevmediğini bilio ve hala yılmazın yanından ayrılmıosa bu gurursuzluktur zaten.Bebeği duyduğunda gidicek çünkü hem kendini kötü hissedicek hemde yılmazı kendine bağlayabilceği hiç bişey kalamıcak elinde..

Bütün Filiz-Yılmazcıları, Aslı'nın psikolojisini anlamaya davet ediyorum..:img-yes:

Ölmek üzeresin ve yanındaki kişiye sımsıkı sarılıyorsun.Onun sana "seni seviyorum" dememesi hiç önemli değil.Ölmek üzeresin zaten bir kaç kelimeyi niye kafana takasınki..:good:

SBR
12-05-07, 01:40
sen bu bölüm hiç bişeyi beğenmedin sbr:) nie böle oldu :img-hyste ben o sahneyi beğendim yani illa entrika dolu bi hayatları olmasına gerek yok uzamadan barışabildiler:)Ayrıca ömer-feride aşkı gayet yoğun hissediliyo artık ne bilim feridenin çabalaması konuşması falan çok güzeldi

yahu ne bileyim be sevgili bego benim istediklerim olmadı yaww biraz hüzünlendim bu gece halbuki bölümün diğer sahnelerini çok beğendim ama son böüm gerçekten yılmaz senin iplerin hazır dedim yanibye

denizim_
12-05-07, 01:41
Sevgili forever_bim,
Feride-Omer sahnelerinde epeyce kulaklarini cinlattim. Feride'nin ozuru fena degildi. En azindan acik ve durusttu. Omer ise cok tatliydi. Affetmeye hazirdi zaten. Omer daha fazla uzatsaydi hem karakterine aykiri olacakti, hem de gercekten de bizleri bayacakti. Sonucta bu ikilinin arasinda sevgileriyle ilgili hicbir yanlis anlasma olmadi. Birbirlerinden hicbir seyi gizlemediler. Ofke, gurur kaprisleri de olmadi. Birlesmemeleri icin artik hicbir engel yoktu. Ustelik Ozlem, Feride olmayi secerek gecmisini tamamen silmis oldu. simdi soyle guzel bir dugun yapsalar da seyretsek..

sinem*
12-05-07, 01:42
Aslı neden filizle yılmazı anlamıyor diye düşünüp duruyordum sonunda buldum sanırım :) beynindeki ur hissizliğe sebep oluyormuş :):) kızda o yüzden hissedemiyor sanırım :)

bir de gene bir şey oldu ve kız gene galiba dedi :):)

Ama şimdi hakkını yemeyim bir yerde çok hak verdim...filize gidip filiz muhteşemsin dedi kesinlikle katıldım :) bir de filiz konuşsa çok süper olacak ama neyse :)

slayjic
12-05-07, 01:43
Bütün Filiz-Yılmazcıları, Aslı'nın psikolojisini anlamaya davet ediyorum..:img-yes:

Ölmek üzeresin ve yanındaki kişiye sımsıkı sarılıyorsun.Onun sana "seni seviyorum" dememesi hiç önemli değil.Ölmek üzeresin zaten bir kaç kelimeyi niye kafana takasınki..:good:

ama böyle bir bencillik yapmaya ne gerek varki sonuçta ölmek üzeresin sen seviyo olsanda karşındaki seni sevmiyo nasılsa ölücem diye bunu es geçip karşındakinin hayatını mahvetmene ne gerek var sen yarın öbür gün ölüceksin bari adamın hayatını mahvetme...

forever_bim
12-05-07, 01:43
yapma lütfen sevgili modum kız orda bir iki edebiyat yaptı ömer efendi hemen yamuldu orda yani kız remen nevzat evliymiş ondan döndüm sana dedi ömer sadece bakmakla yetindi olacak iş değil iki bıyıklıda bölüm sonunda beni hayal kırıklığına uğrattı:icon_sorr

Valla izlkerken keyif aldım sbr'cım. Yılmaz'dan da Ömer'den de çok keyif aldım. Hem birbirlerine karşı çok iyiydiler hem de sevdikleri kadınlara karşı. Daha ne olsun.

bego87
12-05-07, 01:44

Ölmek üzeresin ve yanındaki kişiye sımsıkı sarılıyorsun.Onun sana "seni seviyorum" demesi hiç önemli değil.Ölmek üzeresin zaten bir kaç kelimeyi niye kafana takasınki..:good:

ölmek üzeresin peki ölürken neden onuda yanında götürmeye çalışırsın?Bana aslının yaptıkları bencilce geliyo.Zaten filizede gidip bana mutluluğumu geri verdin dedi,şimdi bu filize denilicek laf mı??..Ayrıca aslıyı ben suçluda bulmuyorum çünkü yılmaz istedi onunla evlenmek ama oda gördü ,duydu onu sevmediğini anladı ee be kızım biraz gurur olur dimi ölücen diyede böyle boşverilmezki herşey.:good:

gzd_gzd
12-05-07, 01:45
nevzat ın bu şeklde "kötü adam" olcağını hiç tahmin etmiyodum gerçekten:img-hyste
karısıyla nikah resmleri de süperdi ayrıca:img-hyste
aylardır feride nin neden kaçmış olabilceğini konuşuyoduk,böyle bişey aklımın ucundan bile geçmezdi
ama flashbacklerle,feride nin hatırladıklarıyla ve en son nevzat ın karısıyla çocuğunun gelmesiyle süper bağlandı feride nin geçirdiği kaza,senaristlere tebrikler walla :)

kaç bölümdür feride kızgınlığım da bu bölümle son bulmuş oldu
süper bi barışma sahnesiydi
dayanamıyolar zaten birbirlerinin üzülmesine:icon_sorr
ömer in "seni bi şartla affederim,evlen benimle" demesi de en güzeliydi heralde
haftaya kısmetse düğün war:happy0064 :happy0064 :happy0064

forever_bim
12-05-07, 01:46
Sevgili forever_bim,
Feride-Omer sahnelerinde epeyce kulaklarini cinlattim. Feride'nin ozuru fena degildi. En azindan acik ve durusttu. Omer ise cok tatliydi. Affetmeye hazirdi zaten. Omer daha fazla uzatsaydi hem karakterine aykiri olacakti, hem de gercekten de bizleri bayacakti. Sonucta bu ikilinin arasinda sevgileriyle ilgili hicbir yanlis anlasma olmadi. Birbirlerinden hicbir seyi gizlemediler. Ofke, gurur kaprisleri de olmadi. Birlesmemeleri icin artik hicbir engel yoktu. Ustelik Ozlem, Feride olmayi secerek gecmisini tamamen silmis oldu. simdi soyle guzel bir dugun yapsalar da seyretsek..

Valla gelen duyumlara göre 75. ya da 77. bölüm olabilirmiş sevgili Denizim, düğün. Böyle şenlikli birşey olsa, Müjgan Hanım dikse bir gelinlik bir de damatlık, Yılmaz Feride'nin, Filiz Ömer'in nikah şahidi olsa, kurabiyeye gelinlik giydirseler, tam süper olur.

bego87
12-05-07, 01:47
yahu ne bileyim be sevgili bego benim istediklerim olmadı yaww biraz hüzünlendim bu gece halbuki bölümün diğer sahnelerini çok beğendim ama son böüm gerçekten yılmaz senin iplerin hazır dedim yanibye
ben keserim o ipleri astırtmam yılmazımı yeni gitti geldi zaten .:) Bence son sahne o kadar güzeldi ki ikiside yaşanmış herşeyi unuttuğunu belli etti ve sadece bırbırlerının yasamasından bile mutluluk duyan iki insan gördüm bence muhteşemdi son sahne:)

sorfangirls
Aslı neden filizle yılmazı anlamıyor diye düşünüp duruyordum sonunda buldum sanırım :) beynindeki ur hissizliğe sebep oluyormuş :):) kızda o yüzden hissedemiyor sanırım :)

Ama şimdi hakkını yemeyim bir yerde çok hak verdim...filize gidip filiz muhteşemsin dedi kesinlikle katıldım :) bir de filiz konuşsa çok süper olacak ama neyse :)

eheh valla sınemcım cok dogru dedın kız ellerı yanıyodu ama hıssetmedı demekkı bu ondan oyle hı bır sey hısstmıyor bak acıdım sımdı zawallı kız hastalıgın yan etkılerınden boyle demekkı

SBR
Valla izlkerken keyif aldım sbr'cım. Yılmaz'dan da Ömer'den de çok keyif aldım. Hem birbirlerine karşı çok iyiydiler hem de sevdikleri kadınlara karşı. Daha ne olsun.

sevgili modum doğrudur ama ne bileyim işte bence olmadı şimdi pek fazla bir şey söylemek istemiyorum yani hafta sonu gerekli açıklamaları yapacam özellikle yımaz efendinin benden çekeceği varbye bu arada evgli modum bundan sonra sana daha fazla yardım edecem bölüm sonlarında yazacağım tek mesaj lütfen kısa mesaj yazmayın olacak:happy0064

Figan
12-05-07, 01:49
Sevgili Figan,

Ben de artik Asli'yi anlamakta biraz gucluk cekiyorum. Filiz'in hastanede nasil perisan oldugunu gordu. Ama sanki yine aradaki baglantiyi kuramadi. Filiz'in Yilmaz'a olan askindan degil de, kendi yuzunden vuruldugu icin vicdan azabi cektigini sandi galiba. Filiz'in askini anladigi halde o kadar sogukkanli kalamazdi sanirim. Hastanede o uzuntu halinde Filiz'in varligina katlanamaz, en azindan birileriyle kiskancligini paylasirdi. Ya da iyilestikten sonra Yilmaz'in hislerini tartmaya calisirdi. Hala Filiz'e asik olup, olmadigini sorgulardi. Asli bunlari aklina getirmezse, gormezden gelirse herseyin yolunda gidecegini dusunuyor belki de.

Yalniz son sahnede, yani gelinlik, evlilik konusmalarinin ardindan nisanlisinin daralip, ciktigini anlamis, belki de pesinden gitmistir. Asli'nin gercek hislerini gelecek bolum gorecegiz. Maalesef gormeden anlayamayacagiz cunku hissedemiyoruz bir turlu Asli'yi.

Bu arada belirtmeden gecemeyecegim. Bu bolum Tuba Buyukustun gercekten cok cok basariliydi.

Denizim;

Dediklerine aynen katiliyorum ... Asli`nin Yilmaz ile olan iliskilerini sorgulamasi lazimdi..Bunu yapmiyor nedense inatla.. Ama ileriki bölümlerde bu olacaktir diyorum bende senin gibi..

Bu arada;

Sanirim icinizde en mutlu olan benim bu bölümle ilgili olarak..Cünkü bugün,
Ihlamurlar Altinda dizisi gerek caldiklari türkülerle, gerekse cikarmis olduklari oyunculuklariyla vede a$kiyi, sevgiyi, emegi, fedakarligi hissettirerek Dogum Günü hediyemi bana vermis oldular ekip olarak... :img-blush

Sonsuz Tsk.ler...

NOT: Hakan Yesilyurt vede Aynur Dogan`in da seslerine, yüreklerine saglik.
Harika türküler seslendirdiler...

SBR
12-05-07, 01:52
ben keserim o ipleri astırtmam yılmazımı yeni gitti geldi zaten .:) Bence son sahne o kadar güzeldi ki ikiside yaşanmış herşeyi unuttuğunu belli etti ve sadece bırbırlerının yasamasından bile mutluluk duyan iki insan gördüm bence muhteşemdi son sahne:)

yapma be sevgili begom bak sen araya girince bir durum değerlendirmesi yapmam gerekir belki senin hatrına düşünebilirim bu asma işini:img-hyste ama ben vazgeçsem bile ki hiç öyle gözükmüyor frman abim kesin asar .anlıyacağın bayağı bıçağa ihtiyaç duyacaksın :happy0064 son bölüm hakkındaki fikirlerine maalesf katılamıyacam bence iyi olmadı bye

modest2000
12-05-07, 01:53

Sevgili forever,
Ömer, Nevzat'ın evli olduğunu öğrendiği için Feride'nin kendisine dönmesini nasıl sindirdi anlamadım doğrusu.Tamam Ömer-Feride mutlu olsunlar ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Ömer nasıl demez ki "sen Nevzat evli olmasa bana dönmeyecek miydin" diye?Mesela, Ömer 'in hiç mi aklına gelmezki, aralarında bişey geçti mi diye?Birşey geçmese bile,Feride o kadar tuhaf davrandı ki bu ara,bir taraftan Ömer'e gelmiş Nevzat'a dönecem diyor,bir taraftan "ben sensiz ne yapıcam" diyor.İkisini beraber mi idare edeceksin peki,ne demek ne yapıcam?Çok saçmaladı Feride.Bence Ömer'de çok saçmaladı onu "nevzat evli çıktı" gerekçesiyle affetmekle.Bence daha önce çizilen Ömer karakteri onurlu bir karakterdi ve bu gerekçeyle kendine dönen Feride'yi affetmezdi.Senaristler bu cepheyi uzatmamak için Ömer'in yapmayacağı bir şeyi yaptırmışlar.

zeynep.s
12-05-07, 01:53

tespitin çok doğru.... şuçluyu bulmuşsun... beynindeki ur yüzünden aslı kız hissedemiyor ve bizede hissettiremiyor

Figan
12-05-07, 01:56
Handan Hanim`in Yilmaz hakkindaki olumsuz düsüncelerini bir bir kafasindan attigini vede Yilmaza hata ettikleri konusundaki hatalarini bizler duyduk..Birde Yilmaza derken izleseydik olmaz miydi yani?

Cok haksizliklar yapti Yilmaza..Filize ve Yilmaza cok haksizlik yapti diyelim daha dogrusu. Keske müziklerle gecistirdikleri Handan`in Yilmaz ziyaretini konustugu cümleleriyle duysaydik diyorum..

fenerli_kiz
Ben normalde fazla yorum yapmam basliklara..
Ama bölüm süper ötesiydi..
Gercekten cok hosuma gitti..
Hele sonunda ki Feride Ömer sahnesi ve Filiz Yilmaz sahnesi..
Valla ne yalan söyleyim ben filiz yilmaz sahnesini beklemiyordum..
Gerci bölümün akisi tam tahmin ettigim gibi oldu ama..
mesela tam yilmaz uyanirken ben diyorum filizi sor o da soruyo..
Süperdi annem gülmeye basladi.. Senaryoyu sen mi yaziyon diyee..

mıstaa
ama böyle bir bencillik yapmaya ne gerek varki sonuçta ölmek üzeresin sen seviyo olsanda karşındaki seni sevmiyo nasılsa ölücem diye bunu es geçip karşındakinin hayatını mahvetmene ne gerek var sen yarın öbür gün ölüceksin bari adamın hayatını mahvetme...

ölmek üzeresin peki ölürken neden onuda yanında götürmeye çalışırsın?Bana aslının yaptıkları bencilce geliyo.Zaten filizede gidip bana mutluluğumu geri verdin dedi,şimdi bu filize denilicek laf mı??..Ayrıca aslıyı ben suçluda bulmuyorum çünkü yılmaz istedi onunla evlenmek ama oda gördü ,duydu onu sevmediğini anladı ee be kızım biraz gurur olur dimi ölücen diyede böyle boşverilmezki herşey.:good:

Bencillik anlayışımız farklı anlaşılan...:good:

Aslı hasta olduğunu öğrenince Yılmaz'a "sen beni bırak" dedi. Yılmaz'da hayır sen iyileşeceksin ve evleneceğiz dedi...

Yılmaz Aslı'yla evlenmek istiyorsa....-ki istiyor-:img-yes:
Aslı'ya "neden Yılmaz'ı bırakmıyorsun" deyip üstüne üstlük bencil demek biraz saçma oluyor..:img-yes:

Evlenme teklifini Yılmaz etti Aslı değil...bye

SBR
Sevgili forever,
Ömer, Nevzat'ın evli olduğunu öğrendiği için Feride'nin kendisine dönmesini nasıl sindirdi anlamadım doğrusu.Tamam Ömer-Feride mutlu olsunlar ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Ömer nasıl demez ki "sen Nevzat evli olmasa bana dönmeyecek miydin" diye?Mesela, Ömer 'in hiç mi aklına gelmezki, aralarında bişey geçti mi diye?Birşey geçmese bile,Feride o kadar tuhaf davrandı ki bu ara,bir taraftan Ömer'e gelmiş Nevzat'a dönecem diyor,bir taraftan "ben sensiz ne yapıcam" diyor.İkisini beraber mi idare edeceksin peki,ne demek ne yapıcam?Çok saçmaladı Feride.Bence Ömer'de çok saçmaladı onu "nevzat evli çıktı" gerekçesiyle affetmekle.Bence daha önce çizilen Ömer karakteri onurlu bir karakterdi ve bu gerekçeyle kendine dönen Feride'yi affetmezdi.Senaristler bu cepheyi uzatmamak için Ömer'in yapmayacağı bir şeyi yaptırmışlar.

vallahi baravo yani azım açık kaldı feride resmen nevzat evliymiş ondan sana döndüm dedi ömer se hiç beklenmedik bir tavır sergiledi orda hatta dahada ileri gitti birde evlenme teklif etti:img-pilot

stormy
12-05-07, 01:58
Bu kadar olay olurken Ahmete kimler bakiyordu merak ettim..:)..Cemil degil herhalde..:)..

forever_bim
12-05-07, 01:58
Sevgili forever,

Tahminimce Nevzat'ın evli çıkması değil de, Feride'nin ona söylediği "Herşeyi biliyorum benim hissettiğim bir minnetmiş" demesi etkili oldu. Öteki dediğine gelirsem haklı olabilirsin ama neler görmedik ki dizide bugüne kadar? En basiti bu bölüm Fahriye. 3 bölüm önce evin ordaki konuşmada herkes hayran kaldı Fahriye'ye bu bölüm herkes nefret etti. (Yani forum genelini diyorum) Artık kanıksadım modest. Dizi bitsin de önüme bakayım diyorum:)

havin_baran
12-05-07, 02:00
oooooooof amma guzel bitti bolum sonu cok begendim stresten kan ter doktum bu aksam ama cok guzel olmus ellerine emeklerine saglik ihlamur altinda ekibinin !!

Asli'ya gene sinir oldum cunku filizin yilmazi, yilmazin filizi sevdigini bile bile aradan cekilmiyor pes dogrusu...

ama bence o olecek tumor ameliyatindan cikamiycak :S

slayjic
12-05-07, 02:02
Bencillik anlayışımız farklı anlaşılan...:good:

Aslı hasta olduğunu öğrenince Yılmaz'a "sen beni bırak" dedi. Yılmaz'da hayır sen iyileşeceksin ve evleneceğiz dedi...

Yılmaz Aslı'yla evlenmek istiyorsa....-ki istiyor-:img-yes:
Aslı'ya "neden Yılmaz'ı bırakmıyorsun" deyip üstüne üstlük bencil demek biraz saçma oluyor..:img-yes:

Evlenme teklifini Yılmaz etti Aslı değil...bye

kesinlikle bencillik anlayışlarımız farklı evet yılmaz sen iyileşeceksin ve evleniceğiz demiş olabilir ama aslının bunu kabul etmesi ve yanında birini sürüklemesinin anlamı ne kabul etme teklifi çek git tamam ilk zamanlar kabul etti peki şimdi nie vazgeçmiyor filizle yılmazı gördü uzatmanın anlamı ne...

bego87
12-05-07, 02:03
yapma be sevgili begom bak sen araya girince bir durum değerlendirmesi yapmam gerekir belki senin hatrına düşünebilirim bu asma işini:img-hyste ama ben vazgeçsem bile ki hiç öyle gözükmüyor frman abim kesin asar .anlıyacağın bayağı bıçağa ihtiyaç duyacaksın :happy0064 son bölüm hakkındaki fikirlerine maalesf katılamıyacam bence iyi olmadı bye

doğru bide ferman abim var:) neyse dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez hem ferman abiminde belki duygulanmıştır neyse ben elimden geldiği kadar kesicem yılmazımın iplerini sende asmamaya çalış sbrcim bak yazıktır günahtır .aşk var özlem var ölüm korkusu var normaldir bunlarr :):good:

zeynep.s
12-05-07, 02:03
aslı ölmesin ,iyileşip ispanyaya dönsün... filiz ve yılmaz vicdanları rahat olarak barışsınlar...

modest2000
12-05-07, 02:05
Tahminimce Nevzat'ın evli çıkması değil de, Feride'nin ona söylediği "Herşeyi biliyorum benim hissettiğim bir minnetmiş" demesi etkili oldu. Öteki dediğine gelirsem haklı olabilirsin ama neler görmedik ki dizide bugüne kadar? En basiti bu bölüm Fahriye. 3 bölüm önce evin ordaki konuşmada herkes hayran kaldı Fahriye'ye bu bölüm herkes nefret etti. (Yani forum genelini diyorum) Artık kanıksadım modest. Dizi bitsin de önüme bakayım diyorum:)

:img-wink: Ömer'in yerinde olan çoğu erkek,"kendi düşen ağlamaz derdi".Nedeni ister minnet olsun,ister başka bişey olsun.Sonunda bir seçim yapmışsın ama yaptığın seçim evli çıkmış.O zaman sana da "o seçimi yaparken düşenseydin" derler:img-wink: :img-wink: İyi sen herhangi bir nedenle bir seçim yap,ama yaptığın seçim evli çıksın,sonra gel "pardon yanılmışım" de.Bir de üstüne üstlük evlilik teklifi al.İyi vallahi:img-hyste
O seçim sırasında birşeyler yaşama ihtimali de cabası:img-hyste Yaşanmasa bile önemli değil ya,neyse.
Mutluluklar o zaman,Ömer-Feride çiftine.Biz çıkalım kerevetine.:img-wink: :img-wink:

SBR
12-05-07, 02:06
doğru bide ferman abim var:) neyse dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez hem ferman abiminde belki duygulanmıştır neyse ben elimden geldiği kadar kesicem yılmazımın iplerini sende asmamaya çalış sbrcim bak yazıktır günahtır .aşk var özlem var ölüm korkusu var normaldir bunlarr :):good:

yok yok duygu falan kesmez bizi sevgili bego biz peşin peşin anlaştık direk bir kabullenme olursak asacaktım yılmazı zaten ferman abim durdurdu beni bekleyelim bölümü dedi ben daha önce asacaktım bizim bıyıklıyı:happy0064 vallahi senin tek başına hiç şansın yok belki bir ekip kurarsan belki kurtarırsın yılmazı:img-hyste

mıstaa
12-05-07, 02:06
kesinlikle bencillik anlayışlarımız farklı evet yılmaz sen iyileşeceksin ve evleniceğiz demiş olabilir ama aslının bunu kabul etmesi ve yanında birini sürüklemesinin anlamı ne kabul etme teklifi çek git tamam ilk zamanlar kabul etti peki şimdi nie vazgeçmiyor filizle yılmazı gördü uzatmanın anlamı ne...

YAA ALLAH ALLAH ne yapsın kız hasta diye cumburlop mezaramı atlasın?

Hayata kıyısından,köşesinden tutunmaya çalışıyor Yılmaz'la....

Not:merve imza için teşekkürler.:good:

fenerli_kiz
12-05-07, 02:07
oooooooof amma guzel bitti bolum sonu cok begendim stresten kan ter doktum bu aksam ama cok guzel olmus ellerine emeklerine saglik ihlamur altinda ekibinin !!

Asli'ya gene sinir oldum cunku filizin yilmazi, yilmazin filizi sevdigini bile bile aradan cekilmiyor pes dogrusu...

ama bence o olecek tumor ameliyatindan cikamiycak :S

Bence iyilesecek ama sonra yilmazi birakacak..
Asli aslinda kötü biri degil ama yilamzi cok seviyo..
O yüzden bence gözü bir sey görmüyo..
Kendiside biliyo aslinda sevdigin birisinden ayrilmanin ne kadar zor oldugunu..
Bence iyilesecek ve aradan cekilcek..
Yani insallah..

archshe
12-05-07, 02:08
herkes bölümü oyunculukları sahneleri çok beğenmiş...bu gece bende bir tuhaflık var sanırsam hayatımda çok sıkılarak izlediğim bikaç bölümden biriydi...nedenlerini geniş bir yorumla yazarım...forumdaki yorumları okuyunca kendimden şüphe duymaya başladım...bi uykumu alayım belki yarın bölüm güzeldi aslında diyebilirim...nelere kızdım hayal bile edemezsiniz...memnun kalmadım bazı şeyler uzuyo ondan galliba...bebek meselesi...filizin aslıya kendi mutluluğunu heba etmesi..bu yüzden konumaması...fahriye(mualladan sonraki favorim) aslı(fahriyeyle eşit durumdalar) feride-ömer ...

archshe
12-05-07, 02:11

fahriye abisinin dediklerini unutup konuştu da ondan...bi tek fahriyeyle konuştu yılmaz pişmanlığını...aslıyla sözlendiğine pişman olduğunu filizi unutamadığını ama fahriye filize ne dedi araya girme...nikah bozulmasın...abinin huzuru bozulmuş nikah bozulsa kaç yazar? fahriye asılmaya layık 2. kişi...ömer konusunda ben de dediğin gibi düşünüyorum minnet duyduğunu belirtmesi etkili oldu...

forever_bim
12-05-07, 02:14
Ebru'cum neleri beğenmedin yaz bakalım:) Merak ettim çatlarım valla.

Sevgili Modest valla o kadar düşünürsem 22 yaşında saçsız kalacam. Dizidir deyip geçiyorum eleştirmekten yorulunca:)

slayjic
12-05-07, 02:15
YAA ALLAH ALLAH ne yapsın kız hasta diye cumburlop mezaramı atlasın?

Hayata kıyısından,köşesinden tutunmaya çalışıyor Yılmaz'la....

not:merve imza için teşekkürler.:good:
peki tutunabilicekmi canı daha fazla yanıcak boşuna üzülücek illa bir erkekmi insanı hayata bağlar ya başka bişeyle bağlansın hayata başkasını seven biri seni nekadar mutlu eder nekadar hayata bağlar...

sezinti
12-05-07, 02:16
Yılmaz'ın vurulduğu yer ( Sanırım Şile civarları ) ile Yılmaz'ın getirildiği hastane arasında metropol İstanbul' da başka bir hastane yok mu ? Hayli enteresan durum. İlginç ve enterasan olan olan da reklam olmaması için şirketin yanındaki hastane demeleri hayli ilginçti :) Neyseki hastanenin tabelasına biraz daha yakınlaştırsalardı hastanenin adı öğrenilecekti.:img-wink:

Diğer ilginç nokta, Filiz'in Yılmazdan gözlerini açmasını istediği sahnesinde Yılmaz'ın aniden refleks vermesiydi. :)

Diğer ilginç nokta ise Yılmaz yaralı halde hastaneye getirildi. Hastane de bulanan güvenlik görevlisi neredeydi ? :)

Yeşilçam filmlerine gönderme sahneleri ise çok keyifliydi. Nevzat ve Özlem'in ayrılığı yeşilçam filmlerindeki sahneleri aklıma getirdi. Babacığım, babacığım replikleri ve bir arabesk fantezi sanatcısının eski filmlerindeki gibi :)

ms_girl76
12-05-07, 02:17
beni bu bölümde en ama en etkiliyen sahne filizin hastaneye yılmaza teşekkür için geldiği sahneydi ya çok etkiledi beni odaya kadar gelip içeri girememesi ve çiçeği hemşireyle yolladığı yılmazında arkasından baktığı sahneye ben bittim bu kadarmı güzel anlatılır adeta oya gibi işlenmiş sahneler final sahneside harikaydı senaryo ekibine çok teşekkürler .

archshe
12-05-07, 02:21
Ebru'cum neleri beğenmedin yaz bakalım:) Merak ettim çatlarım valla.

Sevgili Modest valla o kadar düşünürsem 22 yaşında saçsız kalacam. Dizidir deyip geçiyorum eleştirmekten yorulunca:)

valla uykum var hasancım belki doğru düşünemiyorumdur ondan...ama şunu diyeyim hiçbir ağlamadan sevgi sahnesinden etkilenmedim....kimseyi anlayamadım...nedense çok hissiz izledim bu bölümü...haa bitek filizin hayalinde filiz dediya oğlumun adını yılmaz koyucam diye bak orda çok güldüm...yok yok ben çok yorgundum bugün ondan galiba..

modest2000
12-05-07, 02:22
Bence iyilesecek ama sonra yilmazi birakacak..
Asli aslinda kötü biri degil ama yilamzi cok seviyo..
O yüzden bence gözü bir sey görmüyo..
Kendiside biliyo aslinda sevdigin birisinden ayrilmanin ne kadar zor oldugunu..
Bence iyilesecek ve aradan cekilcek..
Yani insallah..

Aslı'nın Yılmaz'ı sevmesi gözünün birşey görmemesini haklı çıkarmaz bence.Aslı kesinlikle bencil bir tip diye düşünüyorum.Kendisini sevmeyen birini hastalığı nedeniyle kendine bağlı tutabiliyor.Yılmaz'ı mutsuz etme,kendine mahkum etme pahasına.Yılmaz'ın Filiz'i sevdiğini bile bile(bunu anlamaması imkansız,adam ölümlerden dönmüş).Resmen Aslı,Filiz-Yılmaz arasına girdi.Filiz'e de "bana mutluluğumu geri verdin" diyerek "sen araya girme" demeye getirdi.Aslı'ının hastanedeki tüm tavırları da Filiz-Yılmaz aşkını anladığını ve Filiz'in araya girmemesine çalıştığını gösteriyor.Aslı bencil olmasa kendisi seven iki insanın arasına girmez.Lafta değil gerçekten girmez aralarına.Üç maymunu oynayarak bencilliğini gösteriyor.
Filiz ise özverili.Aslı-Yılmaz ilişkisi etkilenmesin diye görüşmek bile istemedi Yılmaz'la."Yılmaz yaşasında ben kaybolayım" dedi ve Yılmaz'ı görmemeye bile razı oldu.
Filiz, Aslı-Yılmaz ilişkisini etkilemek istemiyor.Ama bebeği söylememekle büyük hata yapıyor.Yılmaz baba olacağını bilsin artık,sonra ne yaparsa yapsın.Hem çocuğun babasını bilmesi hakkı,hem de Yılmaz'ın çocuğu bilmesi.Bunu öğrensin,yine Aslı'sıyla evlensin,ne yaparsa yapsın.
Filiz şu bebeği söyle artık,saçmalama

sinem*
12-05-07, 02:23
Nevzat özlem sahnesinde ve sürekli nevzatın karısının elini tutan çocuğu görünce aklıma eski bir film geldi :) hani annesi çocuğa sürekli kadınla babanı görünce suratına tüküreceksin diyordu ya :) bir an dedim kesin bu kadında der ama demedi :):)

bir de filizin yılmazın yarasını tutumasına rağmen elinde hiç kan olmaması tamamen bir mantık hatası olmuş :)

forever_bim
12-05-07, 02:24
valla uykum var hasancım belki doğru düşünemiyorumdur ondan...ama şunu diyeyim hiçbir ağlamadan sevgi sahnesinden etkilenmedim....kimseyi anlayamadım...nedense çok hissiz izledim bu bölümü...haa bitek filizin hayalinde filiz dediya oğlumun adını yılmaz koyucam diye bak orda çok güldüm...yok yok ben çok yorgundum bugün ondan galiba..
Ebru'cum ben de hiç ağlamadım. Ama bomboş ve fiyasko olan 72'den iyiydi. Kurgu ve tempo olarak.

sorfangirls
12-05-07, 02:29
mantıksızlıklardan bahsedıyorken bende bırsey soylıyım madem, hastaneye gelmek ıcın dunyanın yolunu geldıler yol uzerınde bır suru hastane var neden bırıne gırmedıler ılla sırketn orayamı gıdılecek yanı omer ferıdeye benım yattıgım hastane dıyor ama alakası yok bu baska bır hastane (omer devlet hastanesındeydı bu ıse ozel hastane ) salıh hangı hastane oldugunu nerden ogrendıde ekreme bılgı verıyor sırketın ordakı dıyor

hele su cd olayına hıc gırmeyeyım aylardır cd evde duruyor ama nedense kımseın akıla bakmak gelmıyor hee bakmıslar ama calıstıramamıslar pess yanıı

archshe
12-05-07, 02:30
haa tekbişeyi sevdim bu bölüm..nevzat sevdiğim gibi bir karaktermiş..ne felaket senaryoları yazmıştık...ama kötü çıkmamasına çok sevindim...adam evliyken aşık olmuş hatta karısına saygı duymuş böyle yürütmek istememiş boşanma davası açmış...bitek özlemi kaybetmek istemediğinden ona bahsetmemiş okadar...nevzat ii biri..acaba son bölümümüydü?üzülürüm göremezsem bi daha..

destina304
12-05-07, 02:30
ben herşeyiyle bu bölümü kusursuz buldum..zaten finali anlatılmayacak kadar süperdiii..oyunculuk konuştu diyorum başka bişey demiyorum...ayrıca bu bölüm bülent ve sinanın kıyafetleri çok güzeldi.ayrıca tubanın kıyafeti çok şirindi çok yakışmış

Figan
12-05-07, 02:31
Filiz Annelik mi yapiyor simdi ? Kesinlikle hayir.. Belkide Annelik duygusunu henüz tatmadigi icindir.. $ahsen benim cocuklarim dünyadaki herseyden daha degerlidir..Cocuklarim icin herseye katlanirim. Ben Filiz olsam, bebegimin Babasiz büyümesine izin vermezdim..Bunu söylemekle gurursuzda olcaksam, alcakta olcaksam olurum.. Hatta Asli`nin hasta olmasi bile beni cocugumdan daha cok ilgilendirmezdi..Asliyi anlayabilirim ama bu benim cocugumun babasiz dogmasindan vede büyümesinden asla önemli olamaz.. Aciklardim gercegi vede ne olacaksa olsun derdim.. Sonucta önemli olan benim bebegimdir..!!!!

Bu konuda Filize cok kiziyorum..
Asli`nin mutlulugu icin Bebeginin babasiz/ babasininda bebeginden habersiz kalmasini vede Yilmazin mutlu olma hakkini gasb ediyor... Bunu hazmedemiyorum bir ANNE olarak...!

sorfangirls
12-05-07, 02:33
ben herşeyiyle bu bölümü kusursuz buldum..zaten finali anlatılmayacak kadar süperdiii..oyunculuk konuştu diyorum başka bişey demiyorum...ayrıca bu bölüm bülent ve sinanın kıyafetleri çok güzeldi.ayrıca tubanın kıyafeti çok şirindi çok yakışmış

evet kıyafetıne bende bayıldım tam bı sırıne olmus
hee unutmadan bırsey daha var hanı yılmaz kendıne geldınde 4-5 gunde cıkacaklar demıslerdı ama nedense 2 hafta sonra cıktı

modest2000
12-05-07, 02:34

Son sahneye kadar Yılmaz'ın üzerinde pek de bir kıyafet yoktu ama:img-wink: :img-wink: Ömer de mavi tişört içine yeşil giymişti:img-wink: Fiyaskoydu bence bu Ömer için:img-wink:

forever_bim
12-05-07, 02:36
Ya arkadaşlar kızacaklar belki ama Filiz'in kıyafetler feci ya dehşet gibiydi. Gülbeşeker demişti önceden de sanırım. Tamam kız her haliyle güzel de bir tasarımcı bu kadar mı rüküş ötesi olur? Giysilerine de haciz gelmedi ya haha.

Bir de Ömer vurulduğunda özel hastaneydi sanırım ama bu hastane değil, bıçaklandığında ise, Ümraniye Devlet Hastanesiydi.

sezinti
12-05-07, 02:38
Yılmaz'ın hastanede kalbi durduğunda doktorların elektroşok verirken şok'un derecelerini söylememeleri başka bir ilginç noktaydı. En azından benim izlediğim dizilerde bu tür sahnelerde derece söylenir ve çekil denirdi. Yanlış görmediysem tabi ki ?

Ihlamurlar dizisi ekibini kutlamak gerek. Koruyucu aile ve tegv'e önem çektikleri için ayrı teşekkürlerimi gönderiyorum. :good:

Televizyonlar neden son dakika haberleri vermediler, merak konusu oldu :) Çicekler, Yılmaz'in iyileşme sürecinden sonra gelmeye başladı.

Ekrem'in hastanedeki bonesine ayrıca güldüm.:)

modest2000
12-05-07, 02:39
Filiz Annelik mi yapiyor simdi ? Kesinlikle hayir.. Belkide Annelik duygusunu henüz tatmadigi icindir.. $ahsen benim cocuklarim dünyadaki herseyden daha degerlidir..Cocuklarim icin herseye katlanirim. Ben Filiz olsam, bebegimin Babasiz büyümesine izin vermezdim..Bunu söylemekle gurursuzda olcaksam, alcakta olcaksam olurum.. Hatta Asli`nin hasta olmasi bile beni cocugumdan daha cok ilgilendirmezdi..Asliyi anlayabilirim ama bu benim cocugumun babasiz dogmasindan vede büyümesinden asla önemli olamaz.. Aciklardim gercegi vede ne olacaksa olsun derdim.. Sonucta önemli olan benim bebegimdir..!!!!

Bu konuda Filize cok kiziyorum..
Asli`nin mutlulugu icin Bebeginin babasiz/ babasininda bebeginden habersiz kalmasini vede Yilmazin mutlu olma hakkini gasb ediyor... Bunu hazmedemiyorum bir ANNE olarak...!

Filiz, Aslı-Yılmaz evlense de bebeğini söylemesi lazım bence de.Evlilik başka,babalık başka.Yılmaz Aslı'yla evli olsa bile çocuğuna babalık yapmıcak mı sanki.Boşanan insanlar çocuklarıyla ilgilenmiyor mu?Yılmaz da Aslı ile evlense de çocuğu ile ilgilenmek zorunda.Bu hem ödevi hem de hakkı.Filiz bebek olayı ile evlilik olayını ayrı tutmalı ve çocuğu daha fazla saçmalamadan söylemeli.Yılmaz'la evlenmiyorsa da evlenmesin.Ama kime diyoruz,söylemez finale kadar.:img-wink: :img-wink:

Hermia
12-05-07, 02:40
[QUOTE=Figan;3287740]Asliyi anlamak mümkün degil ...

[COLOR="Indigo"]- Yilmazin Filiz icin hayatini nasilda tehlikeye attigini biliyor bunu gördüde..

Sevgili Figan,

Asli hakkinda yazdiklarina katiliyorum. Ona tam kiziyorum. Birsey oluyor aciyorum. Galiba Filizde böyle hisetiyor. Ama gercektende bu kiz ne kadar tuhaf. Hic mi farkina varmiyor etrafinda olanlarin yoksa bu acikgözlülük mü? Anlamamis gibi yapma oyunu mu? Anlamadim gitti. Ayrica onunla ne zaman birisi konusmaya baslasa kendini acindirmaya basliyorya. O anki Cümle hap ayni basliyor yanlis hatirlamiyorsam: Ugursuzluk bende galiba, tam.....

sinem*
12-05-07, 02:41
Ya arkadaşlar kızacaklar belki ama Filiz'in kıyafetler feci ya dehşet gibiydi. Gülbeşeker demişti önceden de sanırım. Tamam kız her haliyle güzel de bir tasarımcı bu kadar mı rüküş ötesi olur? Giysilerine de haciz gelmedi ya haha.

Bir de Ömer vurulduğunda özel hastaneydi sanırım ama bu hastane değil, bıçaklandığında ise, Ümraniye Devlet Hastanesiydi.

ben bayıldım kıyafetlerine hatta o ilk sahnedeki kıyafetten sonraki kıyafetleri çok güzeldi hem de rahattı hamile biri için süper bir kıyafet olmuş...

ayrıca ömerin yeşil üstü mavi giydiğini çok beğendim gözleri cam gibi çıkmıştı..

Hatta :) feridenin giydikleride süperdi :)

Figan
12-05-07, 02:42
Filiz, Aslı-Yılmaz evlense de bebeğini söylemesi lazım bence de.Evlilik başka,babalık başka.Yılmaz Aslı'yla evli olsa bile çocuğuna babalık yapmıcak mı sanki.Boşanan insanlar çocuklarıyla ilgilenmiyor mu?Yılmaz da Aslı ile evlense de çocuğu ile ilgilenmek zorunda.Bu hem ödevi hem de hakkı.Filiz bebek olayı ile evlilik olayını ayrı tutmalı ve çocuğu daha fazla saçmalamadan söylemeli.Yılmaz'la evlenmiyorsa da evlenmesin.Ama kime diyoruz,söylemez finale kadar.:img-wink: :img-wink:

Cok haklisin.
Bu dava baska..Bu babalik davasi..
Kimse kimsenin baba/anne/evlat hakkini gasb edemez..Bu karnindaki yavruyu tasiyan anne adayi olsa bile.. Filiz bu konuda cok haksiz..Yahu ne zaman Evlat 2.planda yer almistir bu dünyada..Evlat herseyden degerlidir ya.. Filiz`in evladinin gelecegini vede huzurunu düsünmesi lazimdir..
Yilmaz-Asli evlenecekmismis..Pehhhh! isterse padisahin kiziyla evlensin..Yilmaz bebegi olacagini bilmeli arkadas.. !

archshe
12-05-07, 02:43
filizin kıyafetlerinden ben de feci halde rahatsızım....tam saldım çayıra mevlam kayıra durumunda...filizden tek bişey rica ediyorum bencil olsun...aslı kim ki sen aslı için kendi hayatından bebeğinin hayatından yılmazın hayatından 3nüzün mutluluğundan feda edip aslıyı düşünüyosun? konuş artık filiz konuş lütfen...4 kişinin hayatı mahvolacağına bitek aslı yaşasın bunu yardım ederseniz atatır zaten bu durumu....ortadaki büyük aşkın zaten farkında diyicem de dilim varmıyo bazen anlıyo bazen anlamıyo şimdi kesin bir yargıya varamıcam bu yüzden...ya da sen bebği söyle kuma gibi yaşayın gidin...zaten şimdi de öyle...yılmaz aslı sözlü aslı yılmazı yanağından öpüyo yılmaz aslının yanından ayrılıp soluğu filizin yanında alıyo...ona sıkıca sarılıyo....filizle aslı modern kumalık yaşıyolar...2 kadınlı yılmaz modeli bu da...(7 kocalı hürmüzden sonra yeni versiyon..ıhlamurlar altında için üretildi...)

forever_bim
12-05-07, 02:44
ben bayıldım kıyafetlerine hatta o ilk sahnedeki kıyafetten sonraki kıyafetleri çok güzeldi hem de rahattı hamile biri için süper bir kıyafet olmuş...

ayrıca ömerin yeşil üstü mavi giydiğini çok beğendim gözleri cam gibi çıkmıştı..

Hehe. Sinem sen aksine hepsini beğenmişin yahu:):)

Ben Ömer'in yeleği beğendim, şu krem rengi olanı. Diğer dediğin mavinin petrol tonuna bakan bir tonu. İçine yeşil giymese de olurdu bence:)

creepingdeath
12-05-07, 02:45
haa tekbişeyi sevdim bu bölüm..nevzat sevdiğim gibi bir karaktermiş..ne felaket senaryoları yazmıştık...ama kötü çıkmamasına çok sevindim...adam evliyken aşık olmuş hatta karısına saygı duymuş böyle yürütmek istememiş boşanma davası açmış...bitek özlemi kaybetmek istemediğinden ona bahsetmemiş okadar...nevzat ii biri..acaba son bölümümüydü?üzülürüm göremezsem bi daha..

bencede nevzat diziden ayrılmasın. zaten kabadayı gibi yürüyüşü de tam. artık o da yılmazla, aynalıyla takılsın:)

gzd_gzd
12-05-07, 02:45

ben pek beğenmedm walla filizin kıyafetlerini
özellkle yılmaz a çiçek vermeye geldiği sahnedeki kıyafeti acaip rüküştü:icon_whis :icon_whis

ömer in tshirtü süperdi gerçekten ya bayıldm ben de :)
ayrıca yelek giymişti bi sahnede o da süperdi

feride nin giydikleri de güzeldi

hatta cem in takım elbisesi de çok güzeldi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada cem in piskopatlığı genetikmiş ya,babası şizofrenmiş meğer, koptum:img-hyste

Figan
12-05-07, 02:47
filizin kıyafetlerinden ben de feci halde rahatsızım....tam saldım çayıra mevlam kayıra durumunda...filizden tek bişey rica ediyorum bencil olsun...aslı kim ki sen aslı için kendi hayatından bebeğinin hayatından yılmazın hayatından 3nüzün mutluluğundan feda edip aslıyı düşünüyosun? konuş artık filiz konuş lütfen...4 kişinin hayatı mahvolacağına bitek aslı yaşasın bunu yardım ederseniz atatır zaten bu durumu....ortadaki büyük aşkın zaten farkında diyicem de dilim varmıyo bazen anlıyo bazen anlamıyo şimdi kesin bir yargıya varamıcam bu yüzden...ya da sen bebği söyle kuma gibi yaşayın gidin...zaten şimdi de öyle...yılmaz aslı sözlü aslı yılmazı yanağından öpüyo yılmaz aslının yanından ayrılıp soluğu filizin yanında alıyo...ona sıkıca sarılıyo....filizle aslı modern kumalık yaşıyolar...2 kadınlı yılmaz modeli bu da...(7 kocalı hürmüzden sonra yeni versiyon..ıhlamurlar altında için üretildi...)

Hah $öyle yaaa..
Ne güzel yazmissin.. Yahu insan bu kadar mi saf olur?
Filizi birinin dürtmesi lazim.. insan cocugunun gelecegini heba etmemeli..

forever_bim
12-05-07, 02:48
Gözde'cim ben esasen Cem'in uzaylı bir tonda konuşup annesine "Anne, beni hapse götürüyorlar" demesine koptum. Bu arada Cem'e gerçekten çok üzüldüm, Filiz'ini kaybetti ya yazık adama ya :):):)

Hermia
12-05-07, 02:48
fahriye abisinin dediklerini unutup konuştu da ondan...bi tek fahriyeyle konuştu yılmaz pişmanlığını...aslıyla sözlendiğine pişman olduğunu filizi unutamadığını ama fahriye filize ne dedi araya girme...nikah bozulmasın...abinin huzuru bozulmuş nikah bozulsa kaç yazar? fahriye asılmaya layık 2. kişi...ömer konusunda ben de dediğin gibi düşünüyorum minnet duyduğunu belirtmesi etkili oldu...

Bence Fahriyenin niyeti kötü degildi. Fahriye Asliya cok acidigi icin böyle dedi. Aslinda Filize Abim seni seviyor ama Asliyada acidigi icin onunla evleniyor demek istedi. Yani emin ol abim seni seviyor. Abimin aski ile ilgili umutsuzluga kapilma ama Asli hasta ve abim onu bu haliyle birakamaz. Kavusma konusunda umutsuzluga kapil gibisine demek istedi. Bence Filize sizin askiniza inaniyorum ama talihsizsiniz ve engeler var demek istedi. Aslinda Filize iylik de yapti. Filiz böylece Yilmaz Asli beraberligini daha iyi anlamis oldu.

sezinti
12-05-07, 02:49
Benim anlayamadğım nokta Mualla ile Handan ne zaman araları düzeldi hastanede Yılmaz iyileşme sürecine girdiğinde odada çok neşeliydiler. Dizideki karakterler ne zaman birbirlerinden özür dileyecekler, merak konusu.
Ayrıca Fatih nasıl bu kadar kısa sürede hastaneden çıktı ilginç bir noktada bu olsa gerek. :)

Filiz hatalarından ders almaya başladığı zannediyordum. Çocuk konusunda, yok Öne sürdüğü mazaret dahada ilginçti.

sorfangirls
12-05-07, 02:51
ben pek beğenmedm walla filizin kıyafetlerini
özellkle yılmaz a çiçek vermeye geldiği sahnedeki kıyafeti acaip rüküştü:icon_whis :icon_whis

ömer in tshirtü süperdi gerçekten ya bayıldm ben de :)
ayrıca yelek giymişti bi sahnede o da süperdi

feride nin giydikleri de güzeldi

hatta cem in takım elbisesi de çok güzeldi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada cem in piskopatlığı genetikmiş ya,babası şizofrenmiş meğer, koptum:img-hyste

walla bende bayıldım ne varkı kıyafetlerınde sade ve cok hostu ayrıca hamıle bır bayan daha nası gıyınsın hem yasına hem basına gayet uygundu evet ferıdenın masallahı vardı bu bolum cok havalıydı

sinem*
12-05-07, 02:51

katılıyorum valla :) filiz neden bu kadar aşırı iyi niyetli adamı deli ediyor bu iyi niyet...aslı yılmazsız yaşayamaz mı ee sende yaşayamıyorsun yılmazda sensiz yaşayamıyor peki aslıyı sürekli düşünmek niye...sen artık kendini ve bebeğini düşün birazcık...Bence de konuşmalı artık yoksa izlerken bana inme inecek :img-hyste hadi filiz hadi filizcim artık yeter lütfen filizcim diye diye dilimde tüy bitti ..sanki at yarışı izliyorum :):)

Aslıda filizin yaptıklarını hala vicdana bağlıyor ...ne vicdanmış tek filizinki sızlıyor diğerleri maşallah..handan hanımın ki sapasağlam bir tek filizin vicdanı sızım sızım sızlıyor :) Filize dedikleride annem öldü babam öldü tüm sevdiklerim gidiyor şimdi yılmazda gidiyor bunu kaç haftadır duyuyoruz sıkıntı getirdi..Birde filize gidip bana mutluluğumu geri verdin dedi ya :img-hyste valla ya bu kız hiçbir şeyi görmüyor ya da senaristler bizi deniyor :img-hyste

Bir de fahriye var..yılmaz fahriyeyle konuşmasa neyse derim ama fahriyeye anlattı o da gidip filize abimin aklını hayatını karıştırma demeye getiriyor..

archshe
12-05-07, 02:52
Bence Fahriyenin niyeti kötü degildi. Fahriye Asliya cok acidigi icin böyle dedi. Aslinda Filize Abim seni seviyor ama Asliyada acidigi icin onunla evleniyor demek istedi. Yani emin ol abim seni seviyor. Abimin aski ile ilgili umutsuzluga kapilma ama Asli hasta ve abim onu bu haliyle birakamaz. Kavusma konusunda umutsuzluga kapil gibisine demek istedi. Bence Filize sizin askiniza inaniyorum ama talihsizsiniz ve engeler var demek istedi. Aslinda Filize iylik de yapti. Filiz böylece Yilmaz Asli beraberligini daha iyi anlamis oldu.

valla dediğin şeyi anlatmaya çalıştıysa bence hiç başarılı olamadı fahriye...filize resmen sizin ilişkiniz buraya kadarmış bırak bu işin peşini demeye getiri...zaten filiiz de anladı sorun çıkaracağımımı sanıyosun diyerek....fahriye yanlış yaptı tek doğrusu yılmazın aslıyla neden evleneceğini aslıyı neden bırakamayacağını açıklamasıydı...

gzd_gzd
12-05-07, 02:54
Gözde'cim ben esasen Cem'in uzaylı bir tonda konuşup annesine "Anne, beni hapse götürüyorlar" demesine koptum. Bu arada Cem'e gerçekten çok üzüldüm, Filiz'ini kaybetti ya yazık adama ya :):):)

Hasancım orda da çok güldüm ben walla :)
alışkın değil tabi hapishane ortamına,yazık, yabancılık çekcek:img-hyste
filiz de yok zaten :) filize kavuşmak için gün sayar artık oralarda:img-hyste :img-hyste

modest2000
12-05-07, 02:54
Hehe. Sinem sen aksine hepsini beğenmişin yahu:):)

Ben Ömer'in yeleği beğendim, şu krem rengi olanı. Diğer dediğin mavinin petrol tonuna bakan bir tonu. İçine yeşil giymese de olurdu bence:)

Yeleği ben de beğendim,yakışmıştı.Gözlükler de hoştu:img-wink: Filiz'in ise evde bebeğinin kıyafetine bakarken üzerinde olan kıyafeti hoştu.Filiz'in Yılmaz'ın durumu nedeniyle bu bölüm salaş takılması da normaldi.
Nevzat tüm fotoğraflarda aynı.Yıllar öncesi de sakallı,vb.:img-hyste Yeni çekildiği çok belli:img-hyste :img-hyste
Not:
En güzel ağlayanlar:Filiz,Yılmaz,Ömer
En güzel gülenler:Filiz,Yılmaz,Ömer
En güzel bakışanlar:Filiz-Yılmaz
En kolay barışanlar:Ömer-Feride
En kolay uzaklaşanlar:Filiz-Yılmaz

sezinti
12-05-07, 02:55
aklıma geldikçe yazmaya devam edeyim, Tekinelerlerin villasında kim kalmaya devam edecek. Handan Villada Kalacak, Ömer ve Filiz mahallede kalacaksa bu üç karakter geçimini belli bir süre nasıl sağlayacaklar, merak konusu. En azından Villayı satsınlarda yeni bir işyeri açsınlar. Tekinerlerin başka borcu kalmadıysa tabiki.

archshe
12-05-07, 02:56
katılıyorum valla :) filiz neden bu kadar aşırı iyi niyetli adamı deli ediyor bu iyi niyet...aslı yılmazsız yaşayamaz mı ee sende yaşayamıyorsun yılmazda sensiz yaşayamıyor peki aslıyı sürekli düşünmek niye...sen artık kendini ve bebeğini düşün birazcık...Bence de konuşmalı artık yoksa izlerken bana inme inecek :img-hyste hadi filiz hadi filizcim artık yeter lütfen filizcim diye diye dilimde tüy bitti ..sanki at yarışı izliyorum :):)

Aslıda filizin yaptıklarını hala vicdana bağlıyor ...ne vicdanmış tek filizinki sızlıyor diğerleri maşallah..handan hanımın ki sapasağlam bir tek filizin vicdanı sızım sızım sızlıyor :) Filize dedikleride annem öldü babam öldü tüm sevdiklerim gidiyor şimdi yılmazda gidiyor bunu kaç haftadır duyuyoruz sıkıntı getirdi..Birde filize gidip bana mutluluğumu geri verdin dedi ya :img-hyste valla ya bu kız hiçbir şeyi görmüyor ya da senaristler bizi deniyor :img-hyste

Bir de fahriye var..yılmaz fahriyeyle konuşmasa neyse derim ama fahriyeye anlattı o da gidip filize abimin aklını hayatını karıştırma demeye getiriyor..
sonuna kadar haklsın sinemcim...ayrıca aslı kaybettiklerini sayıyo filiz de o zaman benim babam yılmazla evlenicem diye kalpten gitti ona söz verdiğimden evlenemedim ben neler yaşadım biliyomusun şimdi mutlu olucam derken sen çıktın demez miydi?

forever_bim
12-05-07, 02:56
Ya arkadaşlar bir an için Filiz "Ben yürüyen felaketim" diyecek sandım. Bu arada Filiz hatalarından ders alır gibi oldu ama bebeği söylememesi bende şok etkisi yaratmadı. Filiz aynı Filiz, o yüzden benden de ona troest.

archshe
12-05-07, 02:59
yaa benim de aklıma bişey geldi...filiz çiçek ekiyo bahçeye müjgan hnmın bahçesine...ömere orda diyoki bunlar büyüyecek oğlum burda koşturacak falan....daha nekadar müjganın evinde kalmayı düşünüyolar acaba?çocuğunun orda mı büyütmeyi düşünüyo...müjgan hnmla tam aile oldular bırakmaya niyetleri yok gibi..

forever_bim
12-05-07, 03:00
Ya Ebru'cum bozma moralini. Bak Filiz çocuğun adını Yılmaz koyacakmış. Belki Yılmaz oradan şüphelenir.

Sevgili Sezinti,

Ev yok halen daha, bu konuya el atsalar bir zahmet. Ömer 70. Bölümde iş buldu bir de 71'de çalışırken gördük, 72'de Filiz'in kaçırılması 73'te Yılmaz'ın vurulması derken, Bekir Amcam kovmuş olmasın Ömer'i:)

sinem*
12-05-07, 03:02
ya benimde bir ayrıntı çok hoşuma gitti :) filizin yılmaza getirdiği çiçekler yılmazın filize gönderdiği çiçeklerin aynısıydı :) çok güzel düşünülmüş ya da ben öyle hatırlıyorum

bir de şunu belirtmeden geçmeyim ömer dizi başladığından beri ikinci evliliği yapacak daha bizimkiler nişandan ileri gidemediler :):) ömer mi hızlı yoksa senaristler ömere torpil mi geçiyor :):)

modest2000
12-05-07, 03:03

Sinemcim,demeye gitirmedi,gayet açık dedi Fahriye:img-hyste Filiz'e sürekli bazı aşkların kaderi ayrılıkmış türü laflar etti.Aslı hasta dokunma,kaderiniz bu,ayak altında dolaşma demeye getirdi.Daha ne desin ki.Filiz Aslı mı ki anlamazlıktan gelsin:img-hyste Millet tüyden nem kapar,Aslı'nın gözüne giriyor,anlamazlıktan geliyor.
Aslı'nın anlamazlıktan gelmesi,Filiz'in bebeği söylememe saçmalığı da beni sinir ediyor iyice.:icon_whis :icon_whis

slayjic
12-05-07, 03:05
walla bende bayıldım ne varkı kıyafetlerınde sade ve cok hostu ayrıca hamıle bır bayan daha nası gıyınsın hem yasına hem basına gayet uygundu evet ferıdenın masallahı vardı bu bolum cok havalıydı

bencede bu bölüm filizin giydiği kıyafeti çok güzeldi mesela ben bu dönemler hamilelere conversler taytlar çok yakıştırıyorumgeçen hafta beğenmemiştim ama bu hafta kıyafetleri güzeldi...

modest2000
12-05-07, 03:05
yaa benim de aklıma bişey geldi...filiz çiçek ekiyo bahçeye müjgan hnmın bahçesine...ömere orda diyoki bunlar büyüyecek oğlum burda koşturacak falan....daha nekadar müjganın evinde kalmayı düşünüyolar acaba?çocuğunun orda mı büyütmeyi düşünüyo...müjgan hnmla tam aile oldular bırakmaya niyetleri yok gibi..

Bu sahnede çok güldüm.Biz sığıntı oldular diye üzüldük,onlar Müjgan hanımın eve iyice yerleştiler.Çiçek ekmeler filan:img-hyste :img-hyste

sezinti
12-05-07, 03:08
Sevgili Sezinti,

Ev yok halen daha, bu konuya el atsalar bir zahmet. Ömer 70. Bölümde iş buldu bir de 71'de çalışırken gördük, 72'de Filiz'in kaçırılması 73'te Yılmaz'ın vurulması derken, Bekir Amcam kovmuş olmasın Ömer'i:)

Ömer'in cv'sinde ne yazar acaba ? Nalan ve Kerem Yılmaz'ı ziyaret ettiler mi ?
Ömer ve Filiz yeni iş başvurularında, iş görüşmesinde Beni işe alırsanız felaketler sizi bulursa, mesuliyet kabul edilmez isteği öne sürermi ?:img-hyste
Elif, Cem tarafından kaçırılır mı ? Beklediğim başka bir felaket sahneleri:img-wink:

Canan, hala yok, insan bir telgraf gönderir, vefasızlık yapmış gibi oldu. Garip Mahalleye ziyarete gelmedi :img-wink:

mıstaa
12-05-07, 03:11

Modern kumalıkmı?

Kumalığın modern-posmodern çeşitleridemi var?:)

Benim anlayamadğım nokta Mualla ile Handan ne zaman araları düzeldi hastanede Yılmaz iyileşme sürecine girdiğinde odada çok neşeliydiler. Dizideki karakterler ne zaman birbirlerinden özür dileyecekler, merak konusu.
Ayrıca Fatih nasıl bu kadar kısa sürede hastaneden çıktı ilginç bir noktada bu olsa gerek. :)

Filiz hatalarından ders almaya başladığı zannediyordum. Çocuk konusunda, yok Öne sürdüğü mazaret dahada ilginçti.

Açıkcası Fatih'in durumuna bende güldüm.Adam vurulmasından bir kaç saat sonra evde battaniye ile tv izliyor..:img-hyste

Bu kadar olay olurken Ahmete kimler bakiyordu merak ettim..:)..Cemil degil herhalde..:)..

Cemil hastanede galiba. Hani geçen bölüm 2045. kez bir daha içki içmeyeceğine yemin etmiştiya.:)
Ondan Ahmet'ede hayırsever Gazi Mahalle eşrafı bakmıştır..:img-yes:.

Arkadaşlar son bölümün etkisinden hala çıkamadım.Bu yorumu da son sahnenin etkisiyle yazıyorum.Birbirine bu kadar yakışan bir çift,birbirine bu denli güzel bakabilen bir çift gerçek hayatta nasıl ayrılır hiç anlamıyorum.Bülent İnal'ın ayrıldıklarını belirttiği son röportajından başka bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok.Acaba barıştıklarına dair herhangi bi haber duyan var mı aranızda?
Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ü başka kimseyle duymak ya da görmek istemiyorum ben.:img-in_lo

Henüz bir haber yok ama yorumuna virgülinden,noktasına kadar katılıyorum....:good:Özellikle son cümlesine..:good:

forever_bim
12-05-07, 03:11
Bu sahnede çok güldüm.Biz sığıntı oldular diye üzüldük,onlar Müjgan hanımın eve iyice yerleştiler.Çiçek ekmeler filan:img-hyste :img-hyste
Valla onu geçtim Ömer Feride'ye evlenme teklif etti, artık Gazi'de bir ev mi kiralar yoksa bir baraka mı çakar bilemem. Ama Feride de Müjgan Hanım'a taşınırsa, durum çok ilginç Müjgan dellenir orası kesin. Ya da cümbür cemaat Mualla'ya geçsinler:):)

Ya şimdi Ömer'in günahını aldım. 71'de Bekir Amca'ya demişti, Bir akrabamızın yanında sığıntı gibi kaldık diye. Demek ki birşeyler düşünecek:)

archshe
12-05-07, 03:15
Modern kumalıkmı?

Kumalığın modern-posmodern çeşitleridemi var?:)

[/B]

şimdi orda şunu demek istiyorum yılmaz aslıyla filiz arasında gidip geliyo ne aslı yılmaza kızıyo ne filiz...ikisi de yeterki benim yanımda olsun diye diğer tarafa göz yumuyo ...kumalığın da bunla benzeşen yönleri var...

modest2000
12-05-07, 03:16
Valla onu geçtim Ömer Feride'ye evlenme teklif etti, artık Gazi'de bir ev mi kiralar yoksa bir baraka mı çakar bilemem. Ama Feride de Müjgan Hanım'a taşınırsa, durum çok ilginç Müjgan dellenir orası kesin. Ya da cümbür cemaat Mualla'ya geçsinler:):)

Ya şimdi Ömer'in günahını aldım. 71'de Bekir Amca'ya demişti, Bir akrabamızın yanında sığıntı gibi kaldık diye. Demek ki birşeyler düşünecek:)

Hala neden geçmiyorlar ki kendi evlerine?Kendi evlerini geri almışlar,ölümlerden dönmüşler,daha neyin gururu bu?Cem hibe etmedi ya evi.Zaten sahtekarlıkla almıştı.
Bu arada Filiz'in çiçeklere ilgisini bilmiyordum:img-wink: Bence bıraksınlar tekstil işini,sera açsınlar.:img-wink:

gzd_gzd
12-05-07, 03:18
açıkcası filiz in müjgan hanımlara iyce yerleşip,çiçek falan ekip bi de çocuğunu orda büyütmeye karar vermesine ben de çok güldüm

aslnda şu yılmaz ın iyleşmesi için geçen 2 haftalık sürede ömerle bekir amca işleri ilerletme yolunda adımlar atsalardı güzel olurdu,ama ömer işe bile gitmiyo artık kanımca:icon_whis

bunun evlilik hazırlıkları war,snra yiğen geliyo,hatta ardından elif e kardeş gelir belki
bi an evvel işleri büyütsünler ömerle bekir amca, ömer güzel bi ev tutsun ailesine,çoluk çocuk yaşasınlar :):img-hyste

sezinti
12-05-07, 03:19
Diğer ilginç nokta ise, Yılmaz'ı hastaneye götürmeye başladıklarında Yılmaz'ı karga tulumba misali taşımaları ne cesaretti. CSI dizilerinin hemen hepsini izleyen birisi olarak yaptıkları Yılmaz'ın ölümüne sebebiyet vermedi ya, kurşunun vucut içinde hareket etme durumu varken ve tehlikeli bölgede iken, Bu konuda dizi ekibleri lütfen daha dikkatli olsunlar

forever_bim
12-05-07, 03:22
Zaten ev onlarındı modest. Cem yılanlıkla aldı. Ama illa o ev olacak diye bir kural da yok. Tekiner kardeşler (anneleri öyle olmasa da) 3 oda bir salon evde de kalırlar gocunmadan. Yeter ki sığınıtılık olmasın.

forever_bim
12-05-07, 03:23
Sadece o mu sezinti? Yılmaz Feride'ye çarptığında da karga tulumba taşındı. Ömer vurulduğunda da Filiz'le Feride taşıdılar. İlk yardım faciası çok fazla bu dizide.

slayjic
12-05-07, 03:24
Hala neden geçmiyorlar ki kendi evlerine?Kendi evlerini geri almışlar,ölümlerden dönmüşler,daha neyin gururu bu?Cem hibe etmedi ya evi.Zaten sahtekarlıkla almıştı.
Bu arada Filiz'in çiçeklere ilgisini bilmiyordum:img-wink: Bence bıraksınlar tekstil işini,sera açsınlar.:img-wink:

arkadaşım sera bölümü öğrencisiyim ve sera ile uğraşsalar tekstilden daha iyi kazanırlar emin ol ama bir sera kurucak parayı nerden bulucaklar orası tartışılır tabi hazır çiçekleri dikmeklede sera açıkmaz...

modest2000
12-05-07, 03:26
Zaten ev onlarındı modest. Cem yılanlıkla aldı. Ama illa o ev olacak diye bir kural da yok. Tekiner kardeşler (anneleri öyle olmasa da) 3 oda bir salon evde de kalırlar gocunmadan. Yeter ki sığınıtılık olmasın.

Bence kendi evlerine geçsinler.Zaten hileyle alınan evlerini geri aldılar işte.Babaların evinde,mutlu mesut yaşamak hakları.Hem kalabalık aile olacaklar.Çocuk çocuk geniş geniş otururlar.
O evi bir yardım kuruluşuna bağışlamayacaklarına,Cem'e de geri vermeyeceklerine göre biran önce taşınsınlar.Yoksa yazık Nalan kalabalıktan ders çalışamıyor kızcağız.Kız tıpta:img-wink:

modest2000
12-05-07, 03:28
arkadaşım sera bölümü öğrencisiyim ve sera ile uğraşsalar tekstilden daha iyi kazanırlar emin ol ama bir sera kurucak parayı nerden bulucaklar orası tartışılır tabi hazır çiçekleri dikmeklede sera açıkmaz...

Senaristler Tekinerlerin gerekli sermayeyi bulması için birşeyler yazsınlar:img-wink: Nasıl Feride'nin geçmişini bir CD'ye bağladılar.Sermaye bulmak da zor olmasa gerek,birşeylere bağlayabilirler:img-hyste :img-hyste Yılmaz ortak olsun mesela:img-wink:

forever_bim
12-05-07, 03:31
Ya bu arada bu bölümün bomba olayı kendileri bir türlü sorun çözemeyen Yılmaz'la Filiz'in Feride ve Ömer'e verdikleri nasihatlardı. İyi niyetlerinden asla şüphem yok. Biraz da kendi sorunlarını halletseler tam süper olacak:) Şu söz aklıma geldi tavsiyeleri izledikçe, "Söylediklerimi yap yaptıklarımı yapma!"

slayjic
12-05-07, 03:35
Ya bu arada bu bölümün bomba olayı kendileri bir türlü sorun çözemeyen Yılmaz'la Filiz'in Feride ve Ömer'e verdikleri nasihatlardı. İyi niyetlerinden asla şüphem yok. Biraz da kendi sorunlarını halletseler tam süper olacak:) Şu söz aklıma geldi tavsiyeleri izledikçe, "Söylediklerimi yap yaptıklarımı yapma!"

yada hoca verir talkımı kendi yutar salkımı diyebiliriz benimde dikkatimi çekti ikiside aynı nasihatları verdiler tabi kendi canları yandı yanlışlarını anladılar ama dönüş zor gibi görünüyor bari onlar mutlu olsunlar dediler herhalde...

unknowng
12-05-07, 03:45
Bu dizide artık çok fazla mantık hatası yapılmaya başlandı. Filizin o eleştirilen topuklu ayakkabıları hastaneye gidince birden düz spor bi ayakkabıya dönüştü. Aslının Filizin hamileliğini bilmeden oğlun demesi. Fatihin daha olaydan 1 gün geçmeden evde yatıyor olması. Salihin önce telefonda Aynalıya hbr vermesi ve sonra bu olayı Ömerden duyması.(Cemin tutuklanışı) Biraz dikkat edilse bu konulara artık sonlara geliniyo diye pek önem verilmiyo herhalde.

forever_bim
12-05-07, 03:46
Bu arada farkettim de yan öykülerin düğümleri çözüldü gibi. 71 ve 72. Bölümlerde Fahriye ve Salih, Cemil'le olan Ahmet sorununu çözdüler, 73. Bölümde de Sema Ali çifti Mirsad'ın koruyucu ailesi oldu. Sırada Nalan Kerem olayı var. Handan Hanım'a da kısmet bulmak lazım:)

sezinti
12-05-07, 03:53
Düz bir mantıktan hareket edersek Ömer Yılmaz'a bir hayat borçlu olduklarını söyledi. buradan hareketle bu bölümde Yılmaz'da Filiz'e bir hayat borçlu. Durum eşitlenmiş, Ömer'in bu söylemi biraz ilginç geldi. Niyetler farklı olduğunu biliyorumda replik ilginçti.

arzuinan
12-05-07, 08:19

Herkese günaydın :happy0064

Hasan'cım, umarım sen ve ben yanlız kalmayız düğünde. :sad53: bölümden sonra sıcağı sıcağınada belirttim. Feride ve Ömer gelişmesinden son derece mutluyum. Feride'nin açıklamaları bana çokda mantıksız gelmedi. Ömer'i sevmediğini hiç söylemedi aksine Nevzat'a bile söyledi. Zaten er yada geç barışacaklardı. 3 günlük dünyada neyin kavgasını verecekler canım. Onlar birbirlerini anlıyorlar ya gerisi boş...

allemalle42
12-05-07, 08:24
Arkadaslar kahretsın bı sanssızlık sonucu ben son sahneyı kacırdım...Orda yılmaz yada fılı ne dedıler bırbırlerıne kısaca sölıyebılcek warmı?

arzuinan
12-05-07, 08:28
Valla gelen duyumlara göre 75. ya da 77. bölüm olabilirmiş sevgili Denizim, düğün. Böyle şenlikli birşey olsa, Müjgan Hanım dikse bir gelinlik bir de damatlık, Yılmaz Feride'nin, Filiz Ömer'in nikah şahidi olsa, kurabiyeye gelinlik giydirseler, tam süper olur.

Hasanım gene senden alıntı yaptım ama; öyle olmaz Filiz Feride'nin Yılmaz Ömer'in şahidi olması lazım. ama ne sahne geçmiş olayları anımsamamayı nasıl başarırız bilmiyorum. Yılmaz ve Ömer'in geçmişini ve başka kıyılan nikahları düşünürsek. Fakat sakın yanlış anlama çok büyük keyif alırım. onları izlemekten oda ayrı :good:

Bu arada Feride'nin Yılmaz için "abim o benim" deyişi öyle içtendiki ta içimde hissettim. seviyorum ben bu kızı valla. :happy0064

arzuinan
12-05-07, 08:31
Arkadaslar kahretsın bı sanssızlık sonucu ben son sahneyı kacırdım...Orda yılmaz yada fılı ne dedıler bırbırlerıne kısaca sölıyebılcek warmı?

Birşey demediler canım. :sad53: sadece hasretle sarıldılar birbirlerine. :happy0064

Filiz Yılmaz'a gitmesi gerektiğini söyledi Yılmaz'da şaka yollu kovulduğunu ima etti sonra Filiz öyle demek istemediğini orada olmasınnı yanlış olacağını belirtti ve gözleri doldu ağlamaya başladı tabi doğal olarak Yılmaz o haline dayanamadı ve benimde olmasını çok istediğim gibi hasretle sarıldılar. :good:

allemalle42
12-05-07, 08:36
Birşey demediler canım. :sad53: sadece hasretle sarıldılar birbirlerine. :happy0064

Filiz Yılmaz'a gitmesi gerektiğini söyledi Yılmaz'da şaka yollu kovulduğunu ima etti sonra Filiz öyle demek istemediğini orada olmasınnı yanlış olacağını belirtti ve gözleri doldu ağlamaya başladı tabi doğal olarak Yılmaz o haline dayanamadı ve benimde olmasını çok istediğim gibi hasretle sarıldılar. :good:

Tmm cok tesekkurler...
Iyı guzel ne dıyım ama bızım kız fılız su ınattan bı vazgecse bırı sunun merhamet duygusunu azaltsın walla dun delı oldum yıne cocugu sölemıcem demesıne...Anlasıldı zaten fılız sölemıcek cocugu bakalım kı sölıcek...:img-wink:

hareyne
12-05-07, 08:40
hepinize günaydın

bir süredir takip ettiğim bu forumda dün geceki bölüm sonrası bir şeyler yazma ihtiyacı hissettim.

hastaneydi yılmaz gitti geldi falan bence bunlar gecenin gereksiz uzatma sahneleriydi. asıl kırılma noktaları filiz in yılmaz ı kurtarması ( nasıl bir şekilde tartışmak bile gereksiz saçmalık ) ve bunun sonucunda mahalleliye kendini aklaması ( özelikle mualla hnm a ) , bir de doğal olarak son sahne... burada yapımcılar bizi ters köşeye yatırdı ben yüzyüze bakışma ve fon müziği beklerken nihayet bekelnen oldu ... ilk adımı yılmaz attı filiz geri çevirdi, git derken dayanamadı "öyle değil" dedi ve yılmaz gerisini getirdi.

bundan sonra ne olur çokta önemli değil. o aşkı görüp hisettiğimiz sürece bu diziyi seyrederiz hepsi bu

not: ik yazım hatalarım af ola

hareyne
12-05-07, 08:42
bir de eklemeden geçmeyeyim
milliyet tv eki 74. bölüm özeti

Yılmaz ve Filiz, birbirleri için ne kadar vazgeçilmez olduklarını anlarlar. Hastalığı iyice ilerleyen Aslı, Yılmazı'ı Filiz'e olan duyguları konusunda sorgular. Yılmaz Aslıya verdiği söz ile Filiz'e olan aşkı arasında sıkışacaktır.

arzuinan
12-05-07, 09:00
bir de eklemeden geçmeyeyim
milliyet tv eki 74. bölüm özeti

Yılmaz ve Filiz, birbirleri için ne kadar vazgeçilmez olduklarını anlarlar. Hastalığı iyice ilerleyen Aslı, Yılmazı'ı Filiz'e olan duyguları konusunda sorgular. Yılmaz Aslıya verdiği söz ile Filiz'e olan aşkı arasında sıkışacaktır.

bilgi için teşekkürler :happy0064

Yılmaz'ımın çilesinin daha bitmediği açıktı zaten...:sad53: Baba olacağını bi öğrense bocalama falan kalmayacak ortada ama Filiz'im bi türlü kafayı toparlayıp doğru yolu bulamıyor bu konuda... Ama kızıyorum, yeter artık ya. Söyle ne olacaksa olsun.

delfin23
12-05-07, 09:04
Bu bölüm Filiz hatalı oldugunu herşeye kendisinin sebep oldugunu sonunda anladı.Aslının Filize çıkışması Cemle ilgi yaptıgı hataları yüzünen vurması çok haşuma gitti.Mualla hanımın Filizi resmen bakışlarıyla ezmesi oglunun hiçbir zaman mutlu olmadıgını Filizi kastederek söylemesi açıkçası beni bir Yılmazcı olarak mutlu etti Yılmazın söyliyemediklerini onlar söyledi.

delfin23
12-05-07, 09:17
Sevgili Ferman Yılmazın Filizi kabullenişi şartsız olcak gibi Yılmazı Filize sarılması felan durumu böyle gösteriyor.Umarım böyle degildir her ne kadar Filizle Yılmazın birbirlerini sarılmalarını ve Filizin aglamasından etkilensemde böyle olmasını istemem Yılmazın çocugu ögrendikten sonra birlikte olmalarını istiyorum Yılmaz en başta Filize maddi ve manevi yönden destek verecegini söyledi ama bakalım neler olacak

tugi_gs
12-05-07, 09:20
Arkadaşlar herkese günaydın;dün süperdi ya..Allahım hele son sahne..bittim orda.Artık Yılmaz bu bölüm öğrenir çocuğu inşallah..cok tatlılar ya..

tugi_gs
12-05-07, 09:26
Sevgili Ferman Yılmazın Filizi kabullenişi şartsız olcak gibi Yılmazı Filize sarılması felan durumu böyle gösteriyor.Umarım böyle degildir her ne kadar Filizle Yılmazın birbirlerini sarılmalarını ve Filizin aglamasından etkilensemde böyle olmasını istemem Yılmazın çocugu ögrendikten sonra birlikte olmalarını istiyorum Yılmaz en başta Filize maddi ve manevi yönden destek verecegini söyledi ama bakalım neler olacak

Yılmaz tabi ki şartsız seviyor.Yılmaz Filiz'i o kadar cok seviyorki.Bunu son sahneden,Yılmaz'ın Filiz'i kurtarmasından,Filiz'e destek olmasından zaten anladık.Onların ki bitecek bir aşk değil.Yılmaz çocoğu öğrense bi.Her sey daha güzel olacak..

emraht
12-05-07, 09:42
herkese günaydın
çok güzel bir bölüm izledik. tabiki aslı ya sinir olduk
aslında aslının yılmazı sahiplenmesi filize laflar söylemesi tamamen bir mantık hatasıdır. filizle yılmazın neler yaşadığını bilmeyen daha dün gelmiş biri bunu yapamaz. filizi kurtarmak için ölümü göze alan bir yılmaz.. aslı düşünsün bakalım yılmaz onun için napmış. ameliyat ol demiş... pöh bunu her insan olan der yani sana. ispanyaya dönme demiş. bilmiyormuyduki filizden kopmuş bir enkaz yılmaz bunu diyor, filizle olan yılmazla filizsiz yılmazın araasındaki uçurumu hala nasıl anlamıyor bu mühendis kız hayret.

arzuinan
12-05-07, 09:44
Bu bölümden beklediğim 2 olay vardı ve ikisinide izlemiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

1- Yılmaz "Filiz - Filiz" diye uyansın ve bunu birileri duysun istemiştim. :img-in_lo

2- Hemen bir barışma beklemiyordum. fakat hasretle - aşkla sarılma sahnesi istemiştim. oldu da hem ne sarılma... benim beklediğimden daha iyi bir performans sergilediler. :img-in_lo

tugi_gs
12-05-07, 09:46
bu iki sahneden bende cok etkilendim...mükemmeldi.kaç bölümden beri ilk defa sarıldılar ve en istediğim şeydi sarılmaları..süperdi..yılmaz:happy0064 filiz

ferman336
12-05-07, 09:50
eveeettt :) herkese günaydınlar;

öncelikle filizin bebeği ölecek demiştim, ölmezse forumun ortasına çıkıp büyük bir pişkinlikle sallamıştım zaten diyeceğimi belirtmiştim.ilk olarak sözümü tutayım :) sallamıştım zaten.:(

sabah sabah 30 sayfa yorum okudum.bizimkiler birleşmeden herkes birleştirmiş zaten bunları...iyi öyle olsun bugüne kadar olanı biteni bir kenara bırakıp bir sarılmaya eyvallah diyelim...:) diyelim ki senaristler daha beter birşeyler yazmak için cesaret bulsunlar..nasılsa bunlar balık hafızalı diye :img-hyste

öncelikle filizle başlayayım herhalde artık filizciler filizi savunmayı bırakır kız kendi ağzıyla itiraf etti nelere yol açtığını,yılmazı ne kadar üzdüğünü,ne kadar hatalı olduğunu ve yılmazı bir daha üzmeyeceğim demekle ne olduğunu ortaya koydu.bir nevi kendi kendini astı..filizciler indirsinler onu darağacından artık. onun dışında tabipler birliği bildirisi konusunda ısrarım devam ediyor...bu arada gümrükçüler,polisler ve doktorlardan sonra bilgisayarcılara da musallat oldu senaristler...içinde sadece fotograf bulunan divx formatlı bir dosya ilk defa gördüm :img-hyste yılmaz bilgisayar konusunda da cacık çıktı...evde açamamışlar ya. yüklesene oğlum k-lite codec paketini:img-hyste Allahım ne günlere kaldık. onun dışında filiz için değil de tuba için iyi oynadı diyebilirim...çocuk olayı artık saçmalık sınırını aştı...aslı aradan çekilse filiz bu sefer diktiğim çiçekler büyümeden söylemem diye tutturabilir :) bu gayet olası bir şey gülmeyin :img-pilot

yılmazı şartsız bir kabulde asacağımı söyledim zaten tekrar etmeme gerek yok.sorun şu ki ben dizide ne tam bir reddediş ne de tam bir kabulleniş göremedim henüz.sarılmakla kabul etti işte daha ne diyebilirsiniz. yılmazı asmak için düşüncelerini tam olarak anlamayı bekliyorum.düşüncelerini artık söze mi döker davranışlarına mı gelecek bölüm bilmiyorum..sadece sabırla bekleyeceğim.önümüzdeki bölüm bu sarılmanın şartsız bir kabulleniş olduğu ortaya çıkarsa gelecek c.tesi herkesi infaz alanına beklerim. erken davranmak istemiyorum...ama bir taraftanta ellerim kaşınmıyor değil hani :img-hyste

herkes muallaya yüklenmiş...çok enteresan oğlu ölürken nasıl bir tepki bekliyordunuz buna sebep olana karşı anlayamıyorum. tabi ki öyle davranacaktı. yılmaz mutluluğunu değil de mutsuzluğunu iyi yansıtıyor ailesine.o yüzden bir gün bile mutlu edemedi oğlumu demesini garip karşılamıyorum.herşeye karşın (bu kısmı özellikle filizime yazıyorum) mualla anlık davranan ve olaya göre karşısındaki kişinin hakkını veren biri olduğunu gösterdi.filize teşekkür etmesi bunun en büyük kanıtıdır.onun için oğlunun herşeyden önce geldiği, herşey yüzünden suçladığı bir kadının ayağına gidip ona teşekkür etmesiyle bir kez daha kanıtlanmıştır benim gözümde.

fahriye söylemesi gerekenleri söylemiştir..ama bunları söylemeye hakkı yoktur..kimin için kimin veya neyin doğru olduğu, konuya dahil kişilerin tercihi olmalıdır.bu yüzden fahriyenin konuşması sakil kalmıştır.

ömer-feride cephesi beklenen gibi oldu.pek birşey yazmayacağım. ferideyi zaten red ediyorum.ömer için birşey yazınca da Hasanla kötü oluyoruz (kankalık adına!!!)

son olarak bu hafta yılmazı asmayacağım, filiz kendini astı zaten, ferideyi tanımıyorum,ömer için Hasanla anlaşmamız var eee ne yapacam ben bu hafta.kötü oldu benim için ama sizin içinde kötü oldu :) şiir denemeleri yapabilirim :img-hyste

SBR
12-05-07, 09:52
bu arada kısa özet çıkmış gördüğüm kadarıyla delfin23 e çok teşekkür ederim . bye haftaya kanserlik bir blüm geilyor zaten bu saatten sonra benim için bütün bölümler kanserlik ya hadi neyse:icon_sorr

anny
herkese günaydın
çok güzel bir bölüm izledik. tabiki aslı ya sinir olduk
aslında aslının yılmazı sahiplenmesi filize laflar söylemesi tamamen bir mantık hatasıdır. filizle yılmazın neler yaşadığını bilmeyen daha dün gelmiş biri bunu yapamaz. filizi kurtarmak için ölümü göze alan bir yılmaz.. aslı düşünsün bakalım yılmaz onun için napmış. ameliyat ol demiş... pöh bunu her insan olan der yani sana. ispanyaya dönme demiş. bilmiyormuyduki filizden kopmuş bir enkaz yılmaz bunu diyor, filizle olan yılmazla filizsiz yılmazın araasındaki uçurumu hala nasıl anlamıyor bu mühendis kız hayret.

günaydın herkese,
dün gözyaşlarıyla izledigimiz bir bölüm oldu..yılmaz ölümden döndü ve filizin inadıyla yaşama yeniden döndü..mualla hanımdan korkmuştum :) filizi dövecek diye..ama o da yola geldi bir de torununu ögrense süper olucak..aslıya bende sinir oldum ama sonradan acıdım.ölecek belki de..filize söyledigi laflardan sonra özür diledi zaten..aslının yaptıgı tek hata kendisini sevmedigini bile bile yılmazla nişanlanmasıdır..ve son sahne..çok tatlıydı filiz ve yılmaz..sarılma sahnesinde duygularını çok iyi yansıttılar..:img-in_lo çok begendim bu bölümü..

sevdasener
Slm Arkadaşlar
Evet ya beklemediğim kadar güzel bir bölümdü ya mükemmeldi. Filize bende bayıldım bu bölümde son günlerde sanki gerçekten hamileymiş gibi ayrı bir güzellik geldi kıza ya. Son sahnedeki gözyaşları hayran kaldım ya işte oyunculuk bu ve tabi final offf offf offf bayıldım adeta. süper ötesiydi. Yalnız benim 2 sorum olacak eminim cevabı bilen biri vardır. 1.si Yılmaz ve Filiz'in gerçek hayatta sevgili olduğunu biliyorum fakat ayrılmışlar diye duydum doğru mu? İnanamıyorum ya aşkları sanki gerçek gibi gelmiyor mu size de. 2. Şu Ömer Feride sahnesinde neler oldu son konuşmaları o bölümü kaçırmışımda. Yanıtlayan olursa çok sevinirim.Şimdiden çok merci.

yakupoglu61
12-05-07, 09:56
ikili sarılmayalı en az 20 bölüm olmuştur...!

mualla filizi bu kez tamamen silmişken filiz ısrarıyla yılmazı döndüren kişi oldu ve muallanın gözüne girdi ah bide torunu duysaydı o zmn gör sn muallanın filize nasıl davrandığı, aslıyı falan unuturdu herhalde...!

filizci olmamama rağmen filizin ısrar edip hayata döndürülmesine sevindim neden;
Aslıyı adeta sildi, ezdi. Aslı kapıda ağlamakla yetindi bide utanmadan filize yılmazı bana geri getirdin dedi...!

filiz elinde olan rekoru genişletmeye devam ediyor[bebeği söylememe]

anny
12-05-07, 09:57
bu iki sahneden bende cok etkilendim...mükemmeldi.kaç bölümden beri ilk defa sarıldılar ve en istediğim şeydi sarılmaları..süperdi..yılmaz:happy0064 filiz

evet çok güzeldi..ama daha degişik olabilirdi bazı sahneler..mesela yılmaz ölüm kalım savaşı verirken rüyasında filizi ve bebegini görebilirdi..böylelikle belki de bebegin kendisinden oldugunu anlayabilirdi :img-hyste filiz iki dakkada yılmazın öldügünü gördü sonuçta..o sahne biraz komik geldi bana..çocuguma senin adını vericem demesi özellikle..tam türk filmi replikleri..neyse ki rüyaymış..çok sevindim buna..:img-wink:

SBR
12-05-07, 10:00
[QUOTE=ferman336;3289401]eveeettt :) herkese günaydınlar;

öncelikle filizin bebeği ölecek demiştim, ölmezse forumun ortasına çıkıp büyük bir pişkinlikle sallamıştım zaten diyeceğimi belirtmiştim.ilk olarak sözümü tutayım :) sallamıştım zaten.:(

sabah sabah 30 sayfa yorum okudum.bizimkiler birleşmeden herkes birleştirmiş zaten bunları...iyi öyle olsun bugüne kadar olanı biteni bir kenara bırakıp bir sarılmaya eyvallah diyelim...:) diyelim ki senaristler daha beter birşeyler yazmak için cesaret bulsunlar..nasılsa bunlar balık hafızalı diye :img-hyste

öncelikle filizle başlayayım herhalde artık filizciler filizi savunmayı bırakır kız kendi ağzıyla itiraf etti nelere yol açtığını,yılmazı ne kadar üzdüğünü,ne kadar hatalı olduğunu ve yılmazı bir daha üzmeyeceğim demekle ne olduğunu ortaya koydu.bir nevi kendi kendini astı..filizciler indirsinler onu darağacından artık. onun dışında tabipler birliği bildirisi konusunda ısrarım devam ediyor...bu arada gümrükçüler,polisler ve doktorlardan sonra bilgisayarcılara da musallat oldu senaristler...içinde sadece fotograf bulunan divx formatlı bir dosya ilk defa gördüm :img-hyste yılmaz bilgisayar konusunda da cacık çıktı...evde açamamışlar ya. yüklesene oğlum k-lite codec paketini:img-hyste Allahım ne günlere kaldık. onun dışında filiz için değil de tuba için iyi oynadı diyebilirim...çocuk olayı artık saçmalık sınırını aştı...aslı aradan çekilse filiz bu sefer diktiğim çiçekler büyümeden söylemem diye tutturabilir :) bu gayet olası bir şey gülmeyin :img-pilot

yılmazı şartsız bir kabulde asacağımı söyledim zaten tekrar etmeme gerek yok.sorun şu ki ben dizide ne tam bir reddediş ne de tam bir kabulleniş göremedim henüz.sarılmakla kabul etti işte daha ne diyebilirsiniz. yılmazı asmak için düşüncelerini tam olarak anlamayı bekliyorum.düşüncelerini artık söze mi döker davranışlarına mı gelecek bölüm bilmiyorum..sadece sabırla bekleyeceğim.önümüzdeki bölüm bu sarılmanın şartsız bir kabulleniş olduğu ortaya çıkarsa gelecek c.tesi herkesi infaz alanına beklerim. erken davranmak istemiyorum...ama bir taraftanta ellerim kaşınmıyor değil hani :img-hyste

yapma sevgili ferman abim barışma bütünüyle gerçekleşti bence bak 74 ün özeti de geldi yılmaz filiz e olan aşkı ve aslıya verdiği söz arasında sıkışacak deniyor yani illede tam barışma olması için bizimkilerin birbirini öpmesimi gerekiyor sevgili ferman abim.feride konusunda hakkaten şaşırdım feride ömere nevzat evli çıktı yedekleme olarak sana döndüm dedi kız bir iki edebiyat yaptı ömer efendi de hemen yamuldu olacak iş değil iki bıyıklıda hayal kırıklığı yarattı bende .:sad53:

prettygirl
12-05-07, 10:01
Bence kesinlikle müthiş bir bölümdü...Gözyaşlarımı tutamadım...Feride'nin Ömer'Le konuştuğu sahnede ve Yılmaz'In(Fiiz'İn de tabi) olduğu her sahnede...Bundan sonra olacakları çok merak ediyorum..Yılmaz'ın bi şekilde çocuğu öğrenmesi lazım ama kimden öğrenicek? Aslı ölmesin ama gitsin onların yanından yaa Filiz'İ sevdiği Yılmaz'ın gözlerinden belli oluyor zaten...Üffff çok karışık bakalım neler olucak..Ama en güzel son sahneydi yaaa bi de Yılmaz'ın Filiz'in arkasından bakması:sad53:

mozitekuto
12-05-07, 10:02
ben bi de şeye gıcık oldum. kimse yılmaza sen filiz seyesinde hayattasın demedi. sadece aslı hep başında bekledi falan dedi. ya böyle bir şey söylenmez mi?

ottawali
12-05-07, 10:06
neden hala cocugu soylemiyorsun yilmaza, bu cok buyuk bir hata ve yilmaz bunu haketmiyor hem bu kadar sevdigin adama neden soylemiyorsun sebeb asli ise bu sebeb olamaz zaten duysalar asli da bu ise tepki gostermez neyse o olsun sen soylemek zorundasin.sen hele bir soyle asli meselesini sonra dusunuruz.hem birtek sen niye dusunuyorsun asliyi,birak herkes dusunsun .

ferman336
yapma sevgili ferman abim barışma bütünüyle gerçekleşti bence bak 74 ün özeti de geldi yılmaz filiz e olan aşkı ve aslıya verdiği söz arasında sıkışacak deniyor yani illede tam barışma olması için bizimkilerin birbirini öpmesimi gerekiyor sevgili ferman abim.feride konusunda hakkaten şaşırdım feride ömere nevzat evli çıktı yedekleme olarak sana döndüm dedi kız bir iki edebiyat yaptı ömer efendi de hemen yamuldu olacak iş değil iki bıyıklıda hayal kırıklığı yarattı bende .:sad53:

sevgili sbr, ben filizi en ufak hareketinde asan bir adamım.niye? çünkü filizin geçmişi ortada:) lakin yılmazı asmam için daha sağlam donelere ihtiyacım var. tamam sarıldı sarılmasına ama bu sarılmayı ben sana öyle yerlere çekebilirim ki sen bile şaşırırsın :) o yüzden önümüzdeki haftayı bekleyeceğim tam randımanlı asmak için...her yere çekilebilecek bir şey için yılmazı asmam hem onun geçmişine haksızlık hem de ona...bunca zaman hareketleriyle takdirimi kazanmış bir adam yetersiz delillerle asılmaya müstehak değildir benim için. ama dediğim gibi sözüm ortada dönüyor veya kıvırıyor değilim...önümüzdeki hafta ak koyun kara koyun çıkacak meydana :good:

tugi_gs
ben bi de şeye gıcık oldum. kimse yılmaza sen filiz seyesinde hayattasın demedi. sadece aslı hep başında bekledi falan dedi. ya böyle bir şey söylenmez mi?

Yılmaz,uykudan uyandığında fahriye söyledi.Filiz'in sayesinde kurtulduğunu..

anny

fahriye söyledi yılmaz hastanedeyken..sonra filiz geldi çicegi vermek için..o sahnede harikaydı..yılmazın filizin arkasından bakması ve üzülmesi..

SBR
12-05-07, 10:07

arkadaşım dediler ya yawwbye forumun eleştiri yamuruna tuttuğu fahriye yılmaz uyanır uyanmaz filizin sayesinde hayattasın dedi o sahneyi kaçırdın sen herhaldebye

selluka_20
12-05-07, 10:10
arkadaşlar günaydın
ben dün akşam ıhlamurları pek sevredemedim misafirler yüzünden benim merak etttiğim bişiy var fragmandaki mezarlık sahnesi neydi ya ben bitene kadar kim ölecek diye bekledim biri beni aydınlatırsa çok sevinirim

bu arada sende nerden çıktın diyosanzı ben uzun süredir formu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum
iyi hafta sonları

filizim+y
12-05-07, 10:10
herkse günaydınlar

bölüm herkesi mutlu etmiş valla bende çok mutlu oldum bir de bugün benim zaten özel günüm finali bu şekilde yapmaları benim için çok güzel oldu, bölümle ilgili yorumumu yapacağım ama önce

--- HASAN feride kıza dönüş yapmışsın, filizimi düşünmeden çok üzdün beni, paşam da sen düşünmediniz beni:icon_sorr

hem nevzatla ilgili de senaryom gerçekleşti ama benim ki gülme adına abartıydı ama doğru noktayı yakalamışım bunda

--- FERMAN abim sallama rekorunu kendi kendine egale ettin, tebrikler yılmazımın som sahnedeki hali neydi süperdi değil mi

bu arada mualla ile ilgili bugün konuşmama kararı aldım, bana ithafen yazdığın yorumla ilgili genişçe bir yorum yaparım daha sonra hem mualladan önce aslı kız ve fahriye var gündemimde, bu arada sende elinde kalan kimse olmamış şiire merek salcam demişsin merakla bekliyorum abicim, hem mualla günümde değilim bugün benim için çok önemli şimdi mualla sultan için heba edeme abicim:img-yes:

emecserin
12-05-07, 10:11

sölediler.yılmaz ilk uyandığında filiz nerde dedi o sırada sölediler

bölüme gelince ben yine hüngür hüngür ağladım .sevenlerin kavuşamamasına gıcık olyom.şunlar bi kavuşsun başka bişiy istemiom.
filiz de artık abarttı ha.yaşlanıncamı sölemeyi planlıyor şu bebek senden die bu kadar mı zor yane GICIK OLDUM.kontak ettiler beni ya :img-cool2

SBR
12-05-07, 10:11
sevgili sbr, ben filizi en ufak hareketinde asan bir adamım.niye? çünkü filizin geçmişi ortada:) lakin yılmazı asmam için daha sağlam donelere ihtiyacım var. tamam sarıldı sarılmasına ama bu sarılmayı ben sana öyle yerlere çekebilirim ki sen bile şaşırırsın :) o yüzden önümüzdeki haftayı bekleyeceğim tam randımanlı asmak için...her yere çekilebilecek bir şey için yılmazı asmam hem onun geçmişine haksızlık hem de ona...bunca zaman hareketleriyle takdirimi kazanmış bir adam yetersiz delillerle asılmaya müstehak değildir benim için. ama dediğim gibi sözüm ortada dönüyor veya kıvırıyor değilim...önümüzdeki hafta ak koyun kara koyun çıkacak meydana :good:

peki sevgili ferman abim 74 ün özeti için ne diyebilirsin filize olna aşkı ile aslıya verdiği söz arasına sıkışıyor falan bence bir daha ki bölüm neler olacağı belli ama tabii sana benden saygı sonsuz.gelelim bölüme güzel bir bölümdü yani ekremin adalet yok diye haykırdığında içim cız etti yani tabii filizin aşkının ne kadar büyük olduğunu gördük bizim yılmazı gördüğünde kitleniyor filiz konuşamaz hale geliyor valla tuba yı kutlamak lazım yoksa hala aşık mı bülent inal a neeeebye

yakupoglu61
12-05-07, 10:12
filizim+y; dün snn mesajında okumuştum sanırım snn düşüncendi alıntı değildi,
bi senaryo yazmıştın nevzatın evli olduğunu feridenin bunları göreceği fln filan eğer tüyo almadıysan snn düşüncen gerçekleşti...!

prettygirl
12-05-07, 10:12
Bence sarılma sahnesi spr ötesiydi...O kdr uzun zaman olmuştu ki birbirlerine dokunmayalı...O özlemin önüne geçemediler...Filiz'in gözyaşına dayanamadı Yılmaz,,,:img-wink:

filizim+y
12-05-07, 10:18
filizim+y; dün snn mesajında okumuştum sanırım snn düşüncendi alıntı değildi,
bi senaryo yazmıştın nevzatın evli olduğunu feridenin bunları göreceği fln filan eğer tüyo almadıysan snn düşüncen gerçekleşti...!

sevgili yakupoğlu evet benim senaryomdu tiyo falan almadım ben tek e