Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 20

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ferman336
07-05-07, 15:43
ferman abim inşallah dediğin gibi olur yanıltır bizi bu senaryo ama senaryo o kadar aciz ondan her şey beklenir biz ipleri hazır tutalım ne olur ne olmaz:good:

yok sbr yok, walla olacak şey var olmayacak şey var.bu en olmayacakların arasında birinci olur. böyle bir gidişatı hak etmiyorum ben :) yılmaz kabul ederse kelimler kifayetsiz kalır...forumun ortasında kendimi asarım. lan ferman sen ne cibiliyetsiz adamışsın, böyle bir karakteri destekledin diye :img-pilot :img-pilot

sinem*
07-05-07, 15:45
ben yılmazın soru sormasını da kabul edemiyorum sevgili sinem. filiz çıkacak yanlış anlamaları düzeltecek, yılmaz düzeltecek,özürler dilenecek ve mutluluğa yelken açılacak başka türlüsü olmaz. zorlama olduğunu düşünecekse bu sefer filiz kendini nasıl böyle bir pozisyona sokar diye silecek. bu işlerde kaza olmaz yahu...

valla bende anlamıyorum :) yılmaz son zamanlarda sürekli dengesiz davranıyor ama bu son yaptığı en güzel davranış oluyor ondan fazla sorgulamak istemiyorum :) Filize güvensizliği saçmaydı o zaman söylemiştim,sonra handana inanması,filize kızıp gidip aslıyla nikah tarihlerini falan öne alması yüzünden çok kızdım yılmaza ama bu son olayda...filizin çaresiz olduğunu düşündüğü için filize sahip çıkmak istemesi hoşuma gitti :) o yüzden sorgulamıyorum

SBR
07-05-07, 15:46
yok sbr yok, walla olacak şey var olmayacak şey var.bu en olmayacakların arasında birinci olur. böyle bir gidişatı hak etmiyorum ben :) yılmaz kabul ederse kelimler kifayetsiz kalır...forumun ortasında kendimi asarım. lan ferman sen ne cibiliyetsiz adamışsın, böyle bir karakteri destekledin diye :img-pilot :img-pilot

yok abi sonuna kadar haklısın olur mu böyle şey yaww yok abi dediğim gibi bunun kafasına çok vurdular ondan böyle oldu:img-hyste biz bunu asacağımıza 2 tanede biz vuralım belki ters etki yapar ne dersin?:img-yes:

tolgahuzur1
07-05-07, 15:46

heyttt ben geldim abi ..:) yok yahu sana daha öyle diyecek bir formdaş olmadı olamazda..:good: şimdi ne oldu kim kimi asıyo filizi bıraktın feride dedin,sonrada aslıya mı döndün abi ... karıştı kafam yahu..:img-hyste

filizim+y
07-05-07, 15:48
valla aslı ile ilgili yorumlarınıza katılıyorum
filizim+y çok haklısın:img-hyste valla aslı gerçekten yenik başlamıştı
bari rezil olmadan gtsin yılmazla filizde birlikte bebişle mutlu olsunlar:happy0064
ayy ne güzel olur ya inş inş önce şu kızdan birde cemden kesin olarak
kurtulmak gerekiyor o akıl hastanes,ndende kaçar bekliyorum ondan
dengesiz şey:img-hyste ayy yılmazım hemen iyileşse bari :icon_whis

teşekkür ederim sevgili fatma arkadaşım baştan beri ben bunu savunan biri olarak şimdi haklı olduğumu görmek beni zevkten dört köşe etti ne yapayım tadını çıkarmaya çalışıyorum

sevgili nike72 teşekkür ederim bu arada hoşgeldin aramıza yorumlarını eksik etme, ayrıca beğenilerini dile getirmişsin benle ilgili asıl ben teşekkür ederim beğendiğin için...

SBR
07-05-07, 15:50
valla bende anlamıyorum :) yılmaz son zamanlarda sürekli dengesiz davranıyor ama bu son yaptığı en güzel davranış oluyor ondan fazla sorgulamak istemiyorum :) Filize güvensizliği saçmaydı o zaman söylemiştim,sonra handana inanması,filize kızıp gidip aslıyla nikah tarihlerini falan öne alması yüzünden çok kızdım yılmaza ama bu son olayda...filizin çaresiz olduğunu düşündüğü için filize sahip çıkmak istemesi hoşuma gitti :) o yüzden sorgulamıyorum

ben bu sahip çıma olayına kesin karşıyım buna yaww kimsesizler yurdumu burası yılmaz efendi eğer dediğin gibi bir sahiplenmeye giderse yuhh derim ona :icon_mad: önce filiz bebeği söylemeli barışma olcaksa ondan sonra olmalı:good:

ferman336
07-05-07, 15:52

sahip çıksın sinem ona lafım olmaz hatta yakışanı bu olur yılmaza ama sahip çıkmak var sahip çıkmak var. evlenip, çocuğu kendi çocuğun gibi kabul etmeden de sahip çıkarsın. ama böyle bir süreçten sonra "olsun,kız zor günler geçirdi, bir psikopatın oyuncağı oldu, ben de seviyorum zaten" mantığıyla birliktelik veya evlilik düşünmenin yılmazı öldürmesi lazım...ama o ölmek yerine kabul edecek..ee ne olacak ben ölecem burda...aha diyorum bilgisayardaki bütün bölümleri silmezsem ne olayım :happy0064 :good:

ferman336
07-05-07, 15:54
yok abi sonuna kadar haklısın olur mu böyle şey yaww yok abi dediğim gibi bunun kafasına çok vurdular ondan böyle oldu:img-hyste biz bunu asacağımıza 2 tanede biz vuralım belki ters etki yapar ne dersin?:img-yes:

kabul ederse dalacam yılmazaa zaten...cemin adamlarını arar walla.yok abi yok olmaz böyle birşey...bana desinler ki kesin böyle olacak bırakayım seyretmeyi..yapayım cuma akşamlarına aslanlar gibi planlarımı.:happy0064

arzuinan
Aslı'ya yazılan şiirler harika süpersiniz. çok güldüm çookkk :img-hyste :img-hyste Allah da sizi güldürsün...

Yılmaz ne oluyorda o duruma geliyor acaba. bebeğe rağmen Filiz'le birlikte olması benimde biraz kafamı karıştırdı doğrusu. hani olmayacak iş değil ama. yinede açıklanması gereken bir durum.

nike79

Seninle tamamen ayni fikirdeyim Sinem.
Benim de cok hosuma gitti ve sorgulamiyorum.:img-yes:

ferman336
07-05-07, 15:56
heyttt ben geldim abi ..:) yok yahu sana daha öyle diyecek bir formdaş olmadı olamazda..:good: şimdi ne oldu kim kimi asıyo filizi bıraktın feride dedin,sonrada aslıya mı döndün abi ... karıştı kafam yahu..:img-hyste

yok tolgacım kimsenin birşey dediği yok.ben kendimi imha edecem görevimiz tehlike hesabı..:) ferideyi asalım dedik kankalık adına...ordan aslıya geçtik..şimdi yılmaz çocuğu cemden sana sana filizle beraber olup barışacakmış...kabul etmiyorum ben...

filizim+y
07-05-07, 15:57

ferman abim gerilmişsin bakıyorum da dur bence çok erken konuşma sen yoksa kendi kendini asmana izin evrmez filizim hem onu yapmak bana yakışır abim sana değil:img-hyste :img-hyste hem karayağızlı yılmazım yapar mı öyle birşey malum elifi o anda silmişti, filizi de silmişti yani o kadar esnek davranmaz vardır bir bildiği hemen celalenme sıra ona gelecekse asma sırası arası ne yapalım senle birlikte sonuçta herkes hakettiği asılma olayını yaşar forum unutmaz onlar unutsada (pasım nasıl abi)

arzuinan
07-05-07, 15:58

hayır şimdiki karakter Yılmaz. :img-hyste tolga'cım acilen imzanı değiştir kardeşim. eğer illede Aslı resmi koyacaksan mümkünse tek olsun. Yılmaz'ımla onu yan yana görmek istemiyorum. :sad53:

filizim+y
07-05-07, 16:00
ya durun yılmaz daha asılmalık değil beklemelik bakmayın ferman abime replikleri duymadan celallendi hem karayağızlı yılmazım harem kurma sevdasında :):) şaka şaka nemce yılmaz beklesin şu an onu asmak için bekleyelim şimdi arada kaynar aslı kız sevdasına yoksa planın bu mu ferman abi aslı kızın asılma olayına yılmazıda karıştırarark fazla dikkat çekmemek olur mu olur ama dur önce ağız tadıyla aslı kız efsanesini bitirelim :img-wink:

tolgahuzur1
07-05-07, 16:01
yok tolgacım kimsenin birşey dediği yok.ben kendimi imha edecem görevimiz tehlike hesabı..:) ferideyi asalım dedik kankalık adına...ordan aslıya geçtik..şimdi yılmaz çocuğu cemden sana sana filizle beraber olup barışacakmış...kabul etmiyorum ben...

yok yaa eğer böyle birşey olursa bende kabul etmiyorum abi olamaz ya böyle birşey... ne demek ya cemin bebeğini olduğunu bile bile onunla birleşmesi..:sad53: eğer böyle birşey olursa yılmazı desteklemeyi bırakırım yahu...

sevgili arzu abla imzamın neyi var yahu ne güzel işte aşk,sevgi kokuyor..:)

gülbeşeker
07-05-07, 16:02
Aslı'ya yazılan şiirler harika süpersiniz. çok güldüm çookkk :img-hyste :img-hyste Allah da sizi güldürsün...

Yılmaz ne oluyorda o duruma geliyor acaba. bebeğe rağmen Filiz'le birlikte olması benimde biraz kafamı karıştırdı doğrusu. hani olmayacak iş değil ama. yinede açıklanması gereken bir durum.

benim de kafam karıştı yılmaz belki parçaları kafasında birleştirip filizn ceme hiçbir zaman teslim olmadığını cemin filize zorla sahip olduğunu falan düşünebilir mi çünkü yılmazın aklına çocuk benden mi diye bişey gelmez neyse bölümü izleyelim de yılmazın kafasında ne düşünceler var da filizi bu haliyle kabul ediyor anlayalım.

e.aykut
07-05-07, 16:02
ark. bende rüyamda gördüm yılmaz bebeği 75 bölümde öğreniyo filiz söylüyodu bi evdelerdi ama hangi ev olduğunu çıkaramadım aslıda içerdeydi sonradan geldi koşarak neyse snra yılmaz çocuğun babası sensin dedi ve o anda yılmaz filize bi osmanlı tokatı patlattı neden daha önceden söylemedin bu benim en doğal hakkım bilmeye hakkım vardı beni neden kandırdın dedi ve uyandım:d:D

ferman336
07-05-07, 16:04

yok arzu bu olmayacak bir iş...ben anlamam sebep,süreç falan...o çocuk söylenecek ondan sonra olacaksa olacak birşeyler... adama sorarlar neydin ne oldun diye, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye...diğer karakterlerde döndü eyvallah ama onlar hatasını anladı da döndü. başkasından hamile kaldığını düşündüğün bir kadına karşı ne yanlışını anladı da yılmaz evlenecek onunla. böyle bir şey yaparsa yılmaz gözümde cemle aynı yerde olur ki bununla ilgili öyle bir yazı yazarım ki edebiyat ödülü kazanabilirim :happy0064 neyse şimdilik çok fazla asmayacam yılmazı hele bir yapsın sonra görecez.:img-pilot

filizim+y
07-05-07, 16:04
yahu tolga aslı kızı asa asa bir hal olduk ama sen hala imzanda aşk ve sevgi var diyorsun ayıp ama olmuyor bari filize, yılmaza ve bize haksızlık yapma nerede aşk nerede sevgi sen duymadın mı aslı kızın gezegeninde aşklar başka :img-hyste yok eğer sana uyuyorsa bilemem ama bence bırak artık aslı kız kendi ipini kendi geçirdi boynuna bizde sıka genişlete elimizden gelen yardımı yapıyoruz:):)

aslı kız için o kadar güzel şeyler yazdın ki ilk yorumlarımda senin de kafana bir sürü taş gönderim kaçırma derim malum aslıcıydın hani:img-hyste

arzuinan
07-05-07, 16:05
sevgili arzu abla imzamın neyi var yahu ne güzel işte aşk,sevgi kokuyor..

tolga'cım hakketne de öyle valla. ne aşkmış be kardeşim. bi türlü bitmedi. başkasına aşık olan onunla gelecek planlayan bir kişiyi nikah kıymaya zorla. oda yetmesin nikah masasında bırak git. oh ne ala memleket. :icon_whis

ferman336
07-05-07, 16:06
ferman abim gerilmişsin bakıyorum da dur bence çok erken konuşma sen yoksa kendi kendini asmana izin evrmez filizim hem onu yapmak bana yakışır abim sana değil:img-hyste :img-hyste hem karayağızlı yılmazım yapar mı öyle birşey malum elifi o anda silmişti, filizi de silmişti yani o kadar esnek davranmaz vardır bir bildiği hemen celalenme sıra ona gelecekse asma sırası arası ne yapalım senle birlikte sonuçta herkes hakettiği asılma olayını yaşar forum unutmaz onlar unutsada (pasım nasıl abi)

walla filizim dediğim gibi olmaz böyle bir iş.gerilirim ben...:) umarım filiz söylemese bile başkası söyler yılmaza da, o da filize çaktırmadan başkasının çocuğunu kabul etmiş gibi şekil yapar da oturur nikah masasına filizle.ha niye böyle yapsın derseniz ne bileyim.başkasından sana sana oturmasın da ne olursa olsun. diyorum ya yaparsa ben kendimi asacam zaten...:good:

gülbeşeker
07-05-07, 16:07
arkadaşlar tüyo mu var? lütfen yazarmısınız tüyoları...

yılmazın kalbi duracakmış sonra atacakmış, aradan 1 ay geçicekmiş yılmaz bebeğin cemden oduğunu sandığı halde filizle barışmak isticekmiş ikisi konuşurken aslı konuşmaları duyacak ve ordan gideck sonra yılmaza beni seviyorsan ameliyattan önce evleneceksin diyecekmiş bu arada filiz de aslının hastalığını öğrendği için ve aslının mutsuzluğu üzerine mutlu olamayacağını söyleyerk yılmazı kabul etmicekmiş.Aslı-yılmaz ilşkisi nikaha kadar gidecek yani.

tolgahuzur1
07-05-07, 16:09
yahu tolga aslı kızı asa asa bir hal olduk ama sen hala imzanda aşk ve sevgi var diyorsun ayıp ama olmuyor bari filize, yılmaza ve bize haksızlık yapma nerede aşk nerede sevgi sen duymadın mı aslı kızın gezegeninde aşklar başka :img-hyste yok eğer sana uyuyorsa bilemem ama bence bırak artık aslı kız kendi ipini kendi geçirdi boynuna bizde sıka genişlete elimizden gelen yardımı yapıyoruz:):)

aslı kız için o kadar güzel şeyler yazdın ki ilk yorumlarımda senin de kafana bir sürü taş gönderim kaçırma derim malum aslıcıydın hani:img-hyste

HEYYTTT her ne kadar aslı sftrik, bir o kadarda gamsız olsada onu astırmam..:img-hyste nede olsa eski bir münasebet var canım :) ya:img-hyste ni filizi bıraktınız aslıya mı göz diktiniz.. valla filizim sen aşkı ,sevgiyi görmüyorsan artık ne diyeyim sana.:img-hyste ne güzel bir birlerine uyuyorlar işte. :) ben aslıcıydım ama bu aralar limoni oldu aram..:)

ferman336
ya durun yılmaz daha asılmalık değil beklemelik bakmayın ferman abime replikleri duymadan celallendi hem karayağızlı yılmazım harem kurma sevdasında :):) şaka şaka nemce yılmaz beklesin şu an onu asmak için bekleyelim şimdi arada kaynar aslı kız sevdasına yoksa planın bu mu ferman abi aslı kızın asılma olayına yılmazıda karıştırarark fazla dikkat çekmemek olur mu olur ama dur önce ağız tadıyla aslı kız efsanesini bitirelim :img-wink:

yok be filizim bir planım yok walla. aslı da feride de bana hafif gelir. :) filiz tam benlik ama yılmaz ağır gelir bana.onu asacağıma kendimi asarım diyorum ya. :good: o da ne biliyorsa yapsın benden sonra.:img-pilot

filizim+y
arkadaşım anlamadım ben seni ona bakarsan aslınında replikleri kesin değil ama bakıyorumda 1 saatten beri asıyorsunuz aslıyı oldumu şimdi yawww:img-yes:

şöyle anlatayım forumdaşım aslı kız ile ilgili benim baştan beri yorumlarımı bilen arkadaşlar ne demek istediğimi anladı sana da izahım aslı kız başından beri hatalar yapmakda yapılan hatalara destek vermek de ve gelen tüyolar neticesinde de filizyılmazı gördüğü halde yaptığı olaya bak ve daha sonra bebeği öğrenip aradan çekilme olacakmış işte baştan beri söylediklerim gerçekleşti aslı kız hiçte kusursuz değil baştan beri söylediklerimi şu an yapıyor ve beni artık kesinlikle inandıramaz nasıl replikler gelirse gelsin ilk sahnede çıkışı yılmaza bile bile sonrasında bebek olayı ile doğruyu yapsa bile baştan kaybettti, sanırım anlatabildim çünkü uazar gider bu durum:img-wink: bak bakalım şimdi oldu mu olmadı mı?

SBR
07-05-07, 16:11
yok arkadaş senaryo inşallah öyle yapmaz 1 senedir adamı savunuyorum dizideki tek tuttuğum adam diyorum .ama o neler yapıyor midesiz lafı yılmaza hafif kalır öyle olursa yılmaza handan2 diye seslenecem bu gidişle

tolgahuzur1
07-05-07, 16:14
yahu eğer bu yılmazın çocuğu bilmediği halde filize giderse artık yılmazın yeri cemin yanıdır...:) bu ne yaaa böyle daha dün cemi filizin yanında görmeye dayanamayan adam, şimdi onun çocuğuna babalık teklifimi yapacak... yok yok böyle birşey olması imkansız ... olmaz dayanamam ben..:sad53: tamam her ne kadar filizi sevsede bunu göze almaması lazım.. çünkü filizi ona sadık kalmamış olur kii benim tanıdığım yılmazda buna göz yumamaz...:img-cool2 off off

tolgahuzur1
07-05-07, 16:16
sen bırak aslıcılığı sen en ii si filizci olll:D

kim ben mi yahu u son günlerim olduğunu bilsem bile filizci olmam ben.. :img-hyste hem doğru taraftayım yılmazcı olmak FENERBAHÇELİ olmak gibi ayrıcalıktır:) birde aslı ve ferideyi kimseye astırmam nede olsa bir durum söz konusu :)

ferman336
07-05-07, 16:16
yok arkadaş senaryo inşallah öyle yapmaz 1 senedir adamı savunuyorum dizideki tek tuttuğum adam diyorum .ama o neler yapıyor midesiz lafı yılmaza hafif kalır öyle olursa yılmaza handan2 diye seslenecem bu gidişle

ben daha da abartıp cem2 diyecem walla sbr sen gene insaflı çıktın.:) dizi kendini red eeder benim için bu çok açık..aşk herşeyi affeder ve halleder gibi bir niyetleri yoktur umarım senaristlerin.umarım...umarım...:img-yes: :icon_whis

yeşil_2
07-05-07, 16:19
gülbeşeker tüyoları yazdığın için çoook tşk. ya inanmıyorum yılmaz çocuğu hiç öğrenemiycek bu gidişle. alıdan böyle bişey beklemezdim açıkçası. aman yanlış anlaşılmasın aslıcı değilim. forever filiz...

filizim+y
07-05-07, 16:20
HEYYTTT her ne kadar aslı sftrik, bir o kadarda gamsız olsada onu astırmam..:img-hyste nede olsa eski bir münasebet var canım :) ya:img-hyste ni filizi bıraktınız aslıya mı göz diktiniz.. valla filizim sen aşkı ,sevgiyi görmüyorsan artık ne diyeyim sana.:img-hyste ne güzel bir birlerine uyuyorlar işte. :) ben aslıcıydım ama bu aralar limoni oldu aram..:)

valla tolgam astık bile hatta asmaya devam ediyoruz aslı kız diye biri kalmayacak bence sen vazgeç valla sevgiden anladığım için bu kadar uğraşıyorum ya ama ben gerçek sevgiden anlyırum filziyılmaz gibi senin ki gibi hayali olan değil:img-hyste :img-hyste valla limonilik değil de savunacağın bir yanı kalmadı bence ondan olmasın...

SBR
07-05-07, 16:21
ben daha da abartıp cem2 diyecem walla sbr sen gene insaflı çıktın.:) dizi kendini red eeder benim için bu çok açık..aşk herşeyi affeder ve halleder gibi bir niyetleri yoktur umarım senaristlerin.umarım...umarım...:img-yes: :icon_whis

abi cem2 de olur hani handan midesiz ya o açıdan dedim handan2 diye .bune yawww sen kalk 40 küsür bölüm izle ondan sonra yılmazdan böyle bir hareket gelsin inşallah öyle olmaz yoksa bende büyük hayal kırıklığı olur:sad53:

tolgahuzur1
07-05-07, 16:23
valla tolgam astık bile hatta asmaya devam ediyoruz aslı kız diye biri kalmayacak bence sen vazgeç valla sevgiden anladığım için bu kadar uğraşıyorum ya ama ben gerçek sevgiden anlyırum filziyılmaz gibi senin ki gibi hayali olan değil:img-hyste :img-hyste valla limonilik değil de savunacağın bir yanı kalmadı bence ondan olmasın...

YOK öyle size kolay lokma etmem aslıyı..:) ben burdayım daha ve ben olduğum sürece asamassınızzz:img-hyste hem kızın ne suçunu gördün kime ne kötülüğü olmuş ki..:icon_sorr tamm biraz saf ,duyarsız ama bunlarıda hak etmiyor yahu..:) bu filize sinir oldum ne güzel aslıyılmaz mutlu mesut:icon_sorr olacklardı yine geldi girdi araya:img-hyste

filizim+y
07-05-07, 16:27
yok be filizim bir planım yok walla. aslı da feride de bana hafif gelir. :) filiz tam benlik ama yılmaz ağır gelir bana.onu asacağıma kendimi asarım diyorum ya. :good: o da ne biliyorsa yapsın benden sonra.:img-pilot

ne biliyim bir an öyle hissettim yılmaz sevgini bildiğimden:img-wink: haklısın aslı ve feride hafif ama filizde de birşey kalmadı elinde 1 kurşun var ve de 1 hafta ama sen feride, aslı ve yılmazdasın şu anda, yok yok astırmam seni abim sana kıyarmıyım yılmaz dururken:img-hyste :img-hyste olmaz olamaz

ezzgiii
07-05-07, 16:28
kim ben mi yahu u son günlerim olduğunu bilsem bile filizci olmam ben.. :img-hyste hem doğru taraftayım yılmazcı olmak FENERBAHÇELİ olmak gibi ayrıcalıktır:) birde aslı ve ferideyi kimseye astırmam nede olsa bir durum söz konusu :)

ya filizci olll bi sen aslıcısınn o durum ne? bide tmm ferideyi kabul ettim ama aslı diiil

filizim+y
07-05-07, 16:31
YOK öyle size kolay lokma etmem aslıyı..:) ben burdayım daha ve ben olduğum sürece asamassınızzz:img-hyste hem kızın ne suçunu gördün kime ne kötülüğü olmuş ki..:icon_sorr tamm biraz saf ,duyarsız ama bunlarıda hak etmiyor yahu..:) bu filize sinir oldum ne güzel aslıyılmaz mutlu mesut:icon_sorr olacklardı yine geldi girdi araya:img-hyste

tolgacım yorumları baştan okuyarak gel aslının ne yaptığını göreceksin ve tabi ki neden asıldığını hem sen istediğin kadar astırmam de şu an da ip boynunda aslı kızın sen uyu:img-hyste :img-hyste sadece saydıkların değil aslı kızı anlatan özellikler bak oku göreceksin:img-wink: valla filiz onların arasından çekilmeyi bile göze alıyor sen bak filiz değilmil araya giren oku bak asıl giren kara kedi aslı kız:img-yes:

arzuinan
07-05-07, 16:32

şuana kadar saman altından su yürütmekle meşgülmüş meğersem. öyel saf birşeyden anlamaz ayağıyla Yılmaz'ımı elde etmekmiş amacı. baktı güzellikle olmuyor, duygu sömürüsüne dökmüş işi. şimdi biz Aslı'yı asmayalımda kim assın. yada kimi asalım :img-hyste

Asi Seyirci
07-05-07, 16:35
Valla ben bu dizide en cok Omer ile Feride'ye bayılıyorum... Onların birbirine bakışi çok güzel. İkisini daha çok görmek isterim. Aslı'ya da kızamıyorum iyi bir kız çünkü. Ama Tabi Yılmaz ile Filiz'in kavuşmasına engel oluyor zaten bu yüzden diziye sokmuşlar

tolgahuzur1
07-05-07, 16:36
şuana kadar saman altından su yürütmekle meşgülmüş meğersem. öyel saf birşeyden anlamaz ayağıyla Yılmaz'ımı elde etmekmiş amacı. baktı güzellikle olmuyor, duygu sömürüsüne dökmüş işi. şimdi biz Aslı'yı asmayalımda kim assın. yada kimi asalım :img-hyste

yahu aslı ne yaptı yada neler yapacak anlıyamadım..:img-help: şimdi de kara meleğe mi özendi yoksa...:img-hyste sevgili filizim de demiş bunları hak ediyor diye ama ben birşey göremedim yoksa kaçırdığım birşey mi var :)

arzuinan
07-05-07, 16:43
forever_bim açlıktan ölmesin diye yazıyorum kıyamam arkadasıma ben:)

biraz zaman atlaması olacak.yılmaz toparlanmalı tabi.ağır bi ameliyat geçiriyo kolay değil
yılmazla filiz barışıyo:) sevgi sözcükleri filan söylenecek büyük ihtimalle..
tam herkes oh be diyeceği vakitt oda ne aslııııııııı
olay şöyle gerçekleşiyo yılmazla fiiliz konuşurlarken aslı duyuyo filiz aslıya ne olacagını soruyo yani biz barışırsak aslı ne olacak diyo yılmazda anlayışla karşılacaktır ben konusurum diyo.aslı hızla ordan uzaklaşıyo yıllmazın evinide terk edip kendi evine yerleşiyo.yılmaz eve gelip aslıı bulamayınca aslının evine gidiyo herkesin fedakarlık yapar diye beklediği aslı tokat gibi cevabı yapıştırıyo eğer ameliyattan önce benimle evlenirsen beni gerçekten sevdiğini anlarım sanırım orda bölüm bitecek.
yılmaz henüz çocugu öğrenemiyo ve aslının ölüp ölmeyeceği konusundada kararsızlarmış

tolga'cım senin için. iyi oku bak. ondan sonra o imzanı bir hada görmeyeyim :img-hyste

hala şoktayım aslında Aslı'dan böyle bir tavır gerçekten beklemiyordum. resmen başka bir boyuta geçmiş sanki. :icon_whis

Diğer tüyolar ....

peki o zaman seni ve diğer arkadaşları kırmamak için yazayım bari

yılmaz kanlar içerisinde hastaneye yetiştirilmiştir.tabi filiz ağlamaktan helak olmuştur.ameliyat başlar fakat yılmazın kalbi buna dayanamaz.doktor kapıya çıkar ve artık yapılacak birşeyin kalmadığını söyler çok üzgünüz hastayı kaybettik

devam ediyorum
filiz bağırır hayır ölemez onu yaşatacaksınız der bi daha deneyin ne olur ne olur
doktor bu yalvarmalar karşısında tekrar dener ama nafile yılmazın kalbi çalışmaz..filiz bunu bi türlü kabul etmemektedir.bi daha denenmesini ister doktora göre hasta çoktan ex olmuştur ama son bi kez daha dener ve yılmaz hayata döner

pardon yaa sonra şey olacak yılmaz bunları filize anlatacak filizde aslının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayız diyo ve yılmazı nikaha kendi elleriyle uğurluyoooooo

tolgahuzur1
07-05-07, 16:47
tolga'cım senin için. iyi oku bak. ondan sonra o imzanı bir hada görmeyeyim :img-hyste

hala şoktayım aslında Aslı'dan böyle bir tavır gerçekten beklemiyordum. resmen başka bir boyuta geçmiş sanki. :icon_whis

puhahaaaa:img-hyste yapma yahu abla sen buna inandın mı?:img-hyste ya:img-hyste hu hiç böyle birşeyin olması mümkün mü yani filiz gidip yılmaza aslı ne olacak dermi? yani önce bunu kabul edin ondan sonra aslıyı kabullenirsiniz.. bence böyle birşey olması imkamsız.. hem aslı ''ameliyattan önce benimle evlenirsen sevdiğini anlarım'' niye desin ki..:icon_whis o da biliyor yılmazın onu sevmediğini ...

tolgahuzur1
07-05-07, 16:51
bak ikinci tüyoyu görmemiştim onuda gördüm iyice koptum gülmekten..:img-hyste yahu böyle birşey olması mümkün mü? yani filiz doktora git kardeşim bir daha bak o hala yaşıyordur ona birşey olma mı diyecek...:img-hyste gerçi bu tekiner kardeşler alıştı azarlamaya geçen bölümde ömer polisi azarlamıştı şimdide filiz doktoru mu azarlıyor..:img-hyste bence inanmayın böyle şeylere ...:good:

arzuinan
07-05-07, 16:53
tolga'cım deminki mesajıma tekrar bak. başka mesajlarda ekledim. Ben inanıyorum... Aslı'yı sevmezdim ama bu kadarı bana bile fazla geldi. öyle birşeyi nasıl kabul eder. o zaman sağlıklı bir insan olduğunu nasıl düşünürüz. Yılmaz'la olan ilişkisi saplantı boyutuna gelmiş olmaz mı?

forever_bim
07-05-07, 16:56
Ne Aslı'cıyım Ne Filiz'ci.

Ama yorumlarda tarafgirlik almış başını gitmiş. Azıcık ortadan bakıyorum da Aslı bence iyi yapıyor. Yılmaz Bey değil miydi, dizinin birinci bölümünden itibaren şişik egosunu bir türlü tatmin etmeyen. Elif olmadı Filiz. Filiz olmadı Aslı diye yoluna çivi çiviyi söker mantığıyla devam eden. Yılmaz değil miydi, Ömer'in arabasına bindi diye psikolojik ve fiziksel tüm şiddetleri Elif'e uygulayan, sokak ortasında tokadı basan, mağaza içinde yüzüğü elinden çeken? Nerde kaldı delikanlı astığım astık kestiğim kestik Yılmaz? Yılmaz Cem'den sandığı çocuğu mu kabul edecek? Bu derece yumuşadı mı Yılmaz? Bu derece light erkek miydi Yılmaz?

Aslı'ya vaad verirken hatalıydı. E minareyi çalan kılıfını hazırlar. Ayıklasın princin taşını.

Ferman Abim haklısın çünkü bu durum Yılmaz'ın 180 derce döndüğünün kanıtıdır.

tolgahuzur1
07-05-07, 16:56
tolga'cım deminki mesajıma tekrar bak. başka mesajlarda ekledim. Ben inanıyorum... ben Aslı'yı sevmezdim ama bu kadarı bana bile fazla geldi. öyle birşeyi nasıl kabul eder. o zaman sağlıklı bir insan olduğunu nasıl düşünürüz. Yılmaz'la olan ilişkisi saplantı boyutuna gelmiş olmaz mı?

abla bu zamana kadar ki aslı karakteri böyle birşeye kalkışmadı ki kalkışmaz.. yani yılmaz filizi kurtarmaya uğraşıyor ve bizim saf aslı kıskanmıyor bile.. şimdi bunu bile bile aslıdan böyle bir davranış ve tavır beklemek yanlış olur.. bence sen kafanı takma... çünkü aslı öyle bir karakter değil..:good:

Asi Seyirci
07-05-07, 17:04
Aslı Yılmaz'a sormamıs mıydı Filiz'i? Yılmaz, Filiz'in kendisi için bittiğini söylemişti. Aslı güveniyor Yılmaz'a:img-pilot

arzuinan
07-05-07, 17:11
abla bu zamana kadar ki aslı karakteri böyle birşeye kalkışmadı ki kalkışmaz.. yani yılmaz filizi kurtarmaya uğraşıyor ve bizim saf aslı kıskanmıyor bile.. şimdi bunu bile bile aslıdan böyle bir davranış ve tavır beklemek yanlış olur.. bence sen kafanı takma... çünkü aslı öyle bir karakter değil..:good:

işte bizde buna anlam veremiyoruz. bir insan ya göründüğü gibidir yada olduğu gibi görünür. Cem'de sinsi yüzünü aylarca Tekinerlere göstermedi ama hiç olmazsa biz biliyorduk. Meğersem Aslı Cem'den daha iyi oyuncuymuş biz bile anlamadık. (şimdi filizim ordan seslenir ben biliyordum, ben anlamıştım diye :img-hyste )

mesburcum
07-05-07, 17:13

Ama yorumlarda tarafgirlik almış başını gitmiş. Azıcık ortadan bakıyorum da Aslı bence iyi yapıyor. Yılmaz Bey değil miydi, dizinin birinci bölümünden itibaren şişik egosunu bir türlü tatmin etmeyen. Elif olmadı Filiz. Filiz olmadı Aslı diye yoluna çivi çiviyi söker mantığıyla devam eden. Yılmaz değil miydi, Ömer'in arabasına bindi diye psikolojik ve fiziksel tüm şiddetleri Elif'e uygulayan, sokak ortasında tokadı basan, mağaza içinde yüzüğü elinden çeken? Nerde kaldı delikanlı astığım astık kestiğim kestik Yılmaz? Yılmaz Cem'den kaldığı çocuğu mu kabul edecek? Bu derece yumuşadı mı Yılmaz? Bu derece light erkek miydi Yılmaz?

Aslı'ya vaad verirken hatalıydı. E minareyi çalan kılıfını hazırlar. Ayıklasın princin taşını.

Bu konuda bir şey söylemek istiyorum. Elif'i arabadan gördükten sonra Yılmaz hatırladığım kadarıyla "Sende yürek olsa evine kadar giderdin arabayla" demişti. Ki çok doğru, orada Yılmaz'a adam gibi doğruyu söylemeyen Elif, kabadayı olan Yılmaz. Ben buna katılmıyorum. Eğer ki Elif doğruları söyleseydi hiç bir şey olmazdı...

denizim_
07-05-07, 17:16
Sevgili si nice'in tuyolarindan sonra ortalik epeyce hareketlenmis. Demek ki tuyolar herseye ragmen foruma canlilik katiyor. Oku oku bitiremedim yazilanlari.
Ben de bircok arkadas gibi olaylarin gidisati cok sasirtti. Filiz ve Yilmaz barisacak ama Yilmaz hala bebegi ogrenemeyecekmis. Niye acaba? Tam Filiz soyliyecekken Asli mi iceri girecek bu defa da? Barismi solsalar soylememesi icin hicbir neden yok. Yilmaz'in bebegi baskasindan sanmasina ragmen Filiz'i kabul etmesi bize cizilen Yilmaz karakterine pek uymasa da, o kadar da kabul edilmeyecek birsey gibi gelmedi bana. Ne olursa olsun Filizsiz mutlu olamayacagini, onu aklindan atamadigini gordu. Artik kendine daha fazla aci cektirmek istemiyor olabilir. Tabii bunca bolum niye o kadar afra tafra yapti, kosup Asli'ya evlenme teklif etti falan gibi tavirlari biraz havada kalacak ama Yilmaz'in cok fevri bir karakter oldugunu biliyoruz. Ustelik Bulent Inal, Yilmaz'in askini her zamanki gibi cok guzel yansitacak, biz de agzindan cikan her soze inanacagiz.

Asil en buyuk karakter degisikligi Asli da olacak sanirim. Simdiye kadar Asli'yi ne o kadar tutkulu, ne o kadar inatci ve bencil cizdiler. Kizin Filiz'i kiskanmak aklina bile gelmedi. Simdi birdenbire nasil "kotu kadin" kimligine burunecek? Ustelik daha bir bolum once emin misin, yol yakinken vazgecebilirsin tarzi laflari siralamadi mi? Senaristler bir bolumu yazarken ileride neler olacagini bilmeden oylece iclerinden geldigi gibi mi yaziyorlar, anlamak zor. Yine de Asli Yilmaz'i guc durumda birakirsa, olup biteni Aynali'ya anlattigi bir sahne izlemek keyifli olur dogrusu.
Filiz'in fedakarligina hic sasirmadim, her ne kadar son derece gereksiz olsa da.

ferman336
07-05-07, 17:19

Ama yorumlarda tarafgirlik almış başını gitmiş. Azıcık ortadan bakıyorum da Aslı bence iyi yapıyor. Yılmaz Bey değil miydi, dizinin birinci bölümünden itibaren şişik egosunu bir türlü tatmin etmeyen. Elif olmadı Filiz. Filiz olmadı Aslı diye yoluna çivi çiviyi söker mantığıyla devam eden. Yılmaz değil miydi, Ömer'in arabasına bindi diye psikolojik ve fiziksel tüm şiddetleri Elif'e uygulayan, sokak ortasında tokadı basan, mağaza içinde yüzüğü elinden çeken? Nerde kaldı delikanlı astığım astık kestiğim kestik Yılmaz? Yılmaz Cem'den sandığı çocuğu mu kabul edecek? Bu derece yumuşadı mı Yılmaz? Bu derece light erkek miydi Yılmaz?

Foreverim Hasanım :) boşver sen eski defterleri :) (açık vermeyelim :img-hyste ) yok abi hakikaten böyle birşey olay olur, olmazsa ben yaparım walla. yumuşaklık,light lık bir tarafa bu kadar ilkesiz,omurgasız,ne yaptığını bilmeyen,ya herro ya merro diyen bir karaktere sokamazlar yılmazı. aslı işi kolay iş o halledilir benim takıldığım şu çocuğu cemden sanmasına rağmen filizle birlikte olmayı kabul etmesi...cık cık cık olacak iş değil :good:

sude9
07-05-07, 17:19
si_nice tarafından gönderildi
peki o zaman seni ve diğer arkadaşları kırmamak için yazayım bari

yılmaz kanlar içerisinde hastaneye yetiştirilmiştir.tabi filiz ağlamaktan helak olmuştur.ameliyat başlar fakat yılmazın kalbi buna dayanamaz.doktor kapıya çıkar ve artık yapılacak birşeyin kalmadığını söyler çok üzgünüz hastayı kaybettik

devam ediyorum
filiz bağırır hayır ölemez onu yaşatacaksınız der bi daha deneyin ne olur ne olur
doktor bu yalvarmalar karşısında tekrar dener ama nafile yılmazın kalbi çalışmaz..filiz bunu bi türlü kabul etmemektedir.bi daha denenmesini ister doktora göre hasta çoktan ex olmuştur ama son bi kez daha dener ve yılmaz hayata döner

Burda iyice uçmuşlar ama doktor ex oldu diyecek Filiz bağırıp çağırınca doktor ne olu ne olmaz deyip tekrar bakacak,kalp yine çalışmıyor Filiz o kadar ısrar edecek ki doktor tekrar bakacak ve Yılmaz dirilecek....bu doktorlara diplomayı paraylamı veriyorlar ne,kendisi emin değil Filiz'in ısrarlarına dayanamayıp işe koyulacak ve Yılmaz geri dönecek.......Filiz ısrar etmese doktor Yılmaz'ı morga mı götürecekti..ben ki yetenek özürlüyüm ama bu kadar tuhaf bir şeyi ben yazmam

ferman336
07-05-07, 17:23
Burda iyice uçmuşlar ama doktor ex oldu diyecek Filiz bağırıp çağırınca doktor ne olu ne olmaz deyip tekrar bakacak,kalp yine çalışmıyor Filiz o kadar ısrar edecek ki doktor tekrar bakacak ve Yılmaz dirilecek....bu doktorlara diplomayı paraylamı veriyorlar ne,kendisi emin değil Filiz'in ısrarlarına dayanamayıp işe koyulacak ve Yılmaz geri dönecek.......Filiz ısrar etmese doktor Yılmaz'ı morga mı götürecekti..ben ki yetenek özürlüyüm ama bu kadar tuhaf bir şeyi ben yazmam

heh he :) süper bir yorumdu walla. dizide mafya ve kötü adam hariç her mesleği yerin dibine soktular zaten. ilk dizilerde gümrükçüler güme gitti, sonra polisler,doktorlar,mimarlar,mühendisler,tekstilcil er...hey gidi hey...tabi normalde böyle olur zaten dr öldü der hasta için şayet biz olmaz öyle şey dersek tekrar müdahale edip döndürürler hayata.Allahım ne günlere kaldık :img-hyste

forever_bim
07-05-07, 17:30
Sevgili mesburcum sevgili Ferman Abi,

Ben onu Yılmaz ne iken ne oldu görmemiz açısından ışık tutsun diye yazdım.

Benim tanıdığım Yılmaz, gururlu, maço kendine yapılan yanlışı kolaylıkla affedemeyen biriydi.

Valla madem o kadar aşıktı Filiz'e, Filiz ona beni affet diye yalvardığında neden gurur yaptı? Bebeği Cem'den sanıyor ve Filiz'i kabul ediyor. Bu Yılmaz karakterinin Van'dan İzmir'e takla ata ata gitmesi demektir.

arzuinan
07-05-07, 17:33
Yine de Asli Yilmaz'i guc durumda birakirsa, olup biteni Aynali'ya anlattigi bir sahne izlemek keyifli olur dogrusu.
Filiz'in fedakarligina hic sasirmadim, her ne kadar son derece gereksiz olsa da.

Hiç aklıma gelmemişti. :icon_whis Hakkaten Aynalı ne yapar acaba... kendini suçlarmış ben sardım Aslı'yı senin başına diye. :img-hyste

jojoo
07-05-07, 17:34
Simdi daha da maf oldum!
Daha yeni sevincden simdi hayalerim paramparca oldu!!
Iyi niyetli FIlizimize bak.
ISte sevgili Jojoo sen bana dun bir soru sormustun.
Filiz Aslinin hastaligini ogrenirse Yilmazdan niye uzaklasin?
Yanit burda:img-wink:

ewet yanıtı gordum.aslı yı sewmememde ne kadar haklıymışım ya bu kız deli ediyo beni yaaa uffff.hem bnle ameliyattan önce ewlen diyo hemde nıkah masasında hayır diyo aklınca yılmazla oyun mu oynuyo.bu aslıyı saf bırı olarak gostermışlerdi ne kadar şeytan mış.ahhh buraya daha neler yazıcam ama ayıp kaçıcak.
yılmazında bebeği hala cemden bılmesıne rağmen fılızle barışmasıda ayrıca duygulandırdı benı.tbrık edıyorum yılmazı.

jojoo
07-05-07, 17:36

ewet o fılızle doktorun muhabbeti biraz komık mı desem saçma mı desem anlamadım ama bız bu dızıde ne saçmalıklar gorduk bunuda gormezden geliriz

sude9
07-05-07, 17:38
Hiç aklıma gelmemişti. :icon_whis Hakkaten Aynalı ne yapar acaba... kendini suçlarmış ben sardım Aslı'yı senin başına diye. :img-hyste
Suçlasın tabi çivi çiviyi söker diye madem öğüt veriyorsun,öğüdünü dinleyen kişinin başına geleceklerden de kendini sorumlu tut..ama Aynalı bu gene bir laf söyler
Aynalı: Vay be ne kadar yanlış bilmişiz Aslı'yı,üzülme koçum zararın neresinden dönülse kardır :dito :dito

ferman336
07-05-07, 17:39

Benim tanıdığım Yılmaz, gururlu, maço kendine yapılan yanlışı kolaylıkla affedemeyen biriydi.

Valla madem o kadar aşıktı Filiz'e, Filiz ona beni affet diye yalvardığında neden gurur yaptı? Bebeği Cem'den sanıyor ve Filiz'i kabul ediyor. Bu Yılmaz karakterinin Van'dan İzmir'e takla ata ata gitmesi demektir.

Hasancım sana katılıyorum ve bu durumu kökten red ediyorum. dediğim gibi yılmaz bu şekle girerse arabanın arkasına bağlayıp sürüklemeyi düşünüyorum :) umarım senaristler bu kadar hata yapmazlar. yani tıkandım artık bu konuda olmaz olmaz yazıp duruyorum.gelmiyor aklıma başka şey.:img-pilot :img-pilot

SBR
07-05-07, 17:41

herkese merhaba dizide herkes dengesizleşmeye başladı bizim yılmaz zaten dengesizdi bir de bu olay çıktı ben zannetmiyorum yaww yılmaz bebeğin kendisinden olmadığını bilerek filizi kabul etmez herhalde senaryom yılmazı bu kadar aşşalatmaz kanatindeyim :icon_sorr

forever_bim
07-05-07, 17:41
Arkadaşlar

Aslı'dan önce eleştirilmesi gereken adam Yılmaz bence.

Rapor olayını öğrenince Aslı'nın elini kavrayıp "Seni hak etmek için ne yaptım ben diye soran Yılmaz değil miydi?" Filiz ona bebek senden değil der demez Aslı'nın evinde soluğu alan ve ona evlenme teklif eden Yılmaz değil miydi? Aslı reddedince şu martılar şahidim olsun diyen ardına bile bakmadan Aslı'yla sözlenen, hep yanında olacam diye kıza destek veren Yılmaz değil miydi? Filiz'i Cem'le görür görmez celallenip bu nikah olacak diye direten de Yılmaz'dı. Bu kadar ümitten sonra Aslı haklıdır hesap sormakta. Bu kız bön diyordunuz işte bir patladı tam patladı.

jojoo
07-05-07, 17:42
Suçlasın tabi çivi çiviyi söker diye madem öğüt veriyorsun,öğüdünü dinleyen kişinin başına geleceklerden de kendini sorumlu tut..ama Aynalı bu gene bir laf söyler
Aynalı: Vay be ne kadar yanlış bilmişiz Aslı'yı,üzülme koçum zararın neresinden dönülse kardır :dito :dito

ya aynalının o lafı çok saçma herkes kendisine baksın aynalıda aşk acısı çekmedi mi çekti eğer çiwii çiwiyi sokuyosa o aslıyla beraber olsun prdn aslı değil kurnaz kız dicektim.ya bu acaba yılmaza ameliyattan önce bnle ewlen derken dılızden öc mü almak ıstıyor.

sude9
07-05-07, 17:44
herkese merhaba dizide herkes dengesizleşmeye başladı bizim yılmaz zaten dengesizdi bir de bu olay çıktı ben zannetmiyorum yaww yılmaz bebeğin kendisinden olmadığını bilerek filizi kabul etmez herhalde senaryom yılmazı bu kadar aşşalatmaz kanatindeyim :icon_sorr

Ben seni hiç unutmadım diye söyledi Filiz'in Cem ile intikam için birlikte olduğunu kendisini kurtarmak içn Cem'le evlenmek zorunda olduğunu öğrendi,o kadar da didindi Filiz'i kurtarmak için bu aşamadan sonra Fiilz ile barışır ama Filiz senin için bu kadar değerli ise ve hala bu kadar seviyorsan baştan neredeydin,Filiz'i bu kadar niye üzdün diye sorarlar Yılmaz'a..şimdide o yapılıyor:img-yes:

arzuinan
07-05-07, 17:46

tamam kabul ediyorum Yılmaz ilk sona göre çok değişti. gerçi ilk sezonun sonlarına doğruda iyice ilk bölümlerdeki Yılmaz'dan uzaklaşmıştı. ve bu değişim benim çok hoşuma gitmişti... hatta bunu Filiz'e kendiside itiraf etti. buraya kadar herşey tamam. fakat tüm yaşananlara rağmen, son olay şimdiye kadar çizilen Yılmaz karakterini aşıyor. Bakalım nasıl çıkacaklar işin içinden. :icon_whis

SBR
07-05-07, 17:47
Arkadaşlar

Rapor olayını öğrenince Aslı'nın elini kavrayıp "Seni hak etmek için ne yaptım ben diye soran Yılmaz değil miydi?" Filiz ona bebek senden değil der demez Aslı'nın evinde soluğu alan ve ona evlenme teklif eden Yılmaz değil miydi? Aslı reddedince şu martılar şahidim olsun diyen ardına bile bakmadan Aslı'yla sözlenen, hep yanında olacam diye kıza destek veren Yılmaz değil miydi? Filiz'i Cem'le görür görmez celallenip bu nikah olacak diye direten de Yılmaz'dı. Bu kadar ümitten sonra Aslı haklıdır hesap sormakta. Bu kız bön diyordunuz işte bir patladı tam patladı.

arkadaşım biz yılmazın dengesizliğini söylüyoruz zaten tüm bu yaptıkları yanlıştı tamam ama bu sefer ki öyle böyle değil ben aslının hala öyle bir şey yapacağı kanatinde değilim bence sessizce çekilir aralarından .ama arkadaşın tüyosu herkes tarafından kabul gördü ben yeni olduğum için pekte bilemiyorum nasıl olcak.yani aslıya o kadar iyilik meleği bandrolü yapıştırdıktan sonra böye cazgır birine çevirmeleri yine senaryomun saçmalıklarından bana göre

filizim+y
07-05-07, 17:49
işte bizde buna anlam veremiyoruz. bir insan ya göründüğü gibidir yada olduğu gibi görünür. Cem'de sinsi yüzünü aylarca Tekinerlere göstermedi ama hiç olmazsa biz biliyorduk. Meğersem Aslı Cem'den daha iyi oyuncuymuş biz bile anlamadık. (şimdi filizim ordan seslenir ben biliyordum, ben anlamıştım diye :img-hyste )

arzu ablam kulaklarım çınladı baktım sen anmışsın beni geldim:) ama haksız mıyım be abla başından beri ben anlatmıyor muydum bi de bana, şimdi haklı olduğumu görmek o kadar iyi geldi ki bugün sorma aslı kız asılmasında ne yapsın şimdi valla yere bakan yürek yakan cinsi diye buna denilir sanırım en iyi anlatan bu sence:)

sude9
07-05-07, 17:50
Arkadaşlar

Bunların hepsi doğru Yılmaz bu yaptıkları için bedel ödemeli,vicdani rahatsızlığı duymalı kabul ama Aslı bu şekilde davranacak olursa Cem 2 vakası geliyor demektir
jojoo
ya aynalının o lafı çok saçma herkes kendisine baksın aynalıda aşk acısı çekmedi mi çekti eğer çiwii çiwiyi sokuyosa o aslıyla beraber olsun prdn aslı değil kurnaz kız dicektim.ya bu acaba yılmaza ameliyattan önce bnle ewlen derken dılızden öc mü almak ıstıyor.
Filiz'le alakalı olduğunu zannetmiyorum...öç alma girişimi olduğunuda zannetmiyorum,nişanlandım seviyorum evlenmeliyiz muhakkak diye düşünyor olmalı

SBR
07-05-07, 17:52
Ben seni hiç unutmadım diye söyledi Filiz'in Cem ile intikam için birlikte olduğunu kendisini kurtarmak içn Cem'le evlenmek zorunda olduğunu öğrendi,o kadar da didindi Filiz'i kurtarmak için bu aşamadan sonra Fiilz ile barışır ama Filiz senin için bu kadar değerli ise ve hala bu kadar seviyorsan baştan neredeydin,Filiz'i bu kadar niye üzdün diye sorarlar Yılmaz'a..şimdide o yapılıyor:img-yes:

valla filizle barışmasını bende isterim tabii ama bebek olayını öğrendikten sonra yani benim gözümde o konunun hiç kaçarı yok dediğin doğru madem bu kadar çok seviyon zamanında affetseydin kızı şimdi ne anlamı kaldı yok yok yılmaz kendinde değil kesin kafasına yediği darbeler biraz fazla geldi anlaşılan

si_nice
07-05-07, 17:53

şayet yazdıklarım doğruysa bu söylediklerin için pişman olmazsın umarım kaldıki isim açıklamamk için hayret ettim sadece birebir çekimin içinde olanlardan ögrendim bunları.hem diziyi izlemeyen biri olarak sadece sizi düşündüğüm için.

forever_bim
07-05-07, 17:54
arkadaşım biz yılmazın dengesizliğini söylüyoruz zaten tüm bu yaptıkları yanlıştı tamam ama bu sefer ki öyle böyle değil ben aslının hala öyle bir şey yapacağı kanatinde değilim bence sessizce çekilir aralarından .ama arkadaşın tüyosu herkes tarafından kabul gördü ben yeni olduğum için pekte bilemiyorum nasıl olcak.yani aslıya o kadar iyilik meleği bandrolü yapıştırdıktan sonra böye cazgır birine çevirmeleri yine senaryomun saçmalıklarından bana göre

Neden arkadaşımızın tüyolarına güvendik. Sıralayalım.

1. Tüyoyu veren arkadaşımız Gazi Mahallesinde oturuyor ve benim ve de sinem*'in arkadaşıdır.

2. Cemil'in kaldığı ev tüyoyu veren si_nice arkadaşımızın amcasının evi. Ve kuzeni de sette çalışıyor.

3. Si-nice bize daha iki hafta öncesinden, Ömer'in 49. bölümde vurulacağını silahın Yılmaz'ın arabasından çıkacağını ve Filiz'in Yılmaz'ı katillikle itham edeceğini söylemişti.

4. Yılmaz'ın vurulacağını da söyledi hepsi çıktı.

fatmaa22
07-05-07, 17:55
gerçektende yılmaz hata yaptı bir sıralar çok dengesizdi ama bazı nedenlere bağlıyorum onu:img-blush ama tabiki
filiz bebk senden diil deiyişle yılmaz hemen aslıya koştuğunda bende acayip olmuştum buda senaristlerin hatası bence yılmazın karakterini
değiştirdiler:img-grin2 aslıyıda annesi falan çok beğenince filizi unutacağını düşündü ilk ama tabiki böyle bişe yapamadı ama yılmaz geçen
bölümde filize seni hiç unutmadım dediya bütün dengesizliklerini
unuttum:img-yes: aslıyıda hastalığından sonra bir genç kıza hayatı
konusunda destek verdiğini düşündü sanırım aynalıyamı ne böle demişti sanırım:icon_sorr

sude9
07-05-07, 17:57
şayet yazdıklarım doğruysa bu söylediklerin için pişman olmazsın umarım kaldıki isim açıklamamk için hayret ettim sadece birebir çekimin içinde olanlardan ögrendim bunları.hem diziyi izlemeyen biri olarak sadece sizi düşündüğüm için.

Yazdıkların doğru ise gerçekten böyle senaryo hazırlanıyor ise emin ol yazdıklarımdan pişman olmam,dizide tuhaflıklar oluyor bunda hemen hemen herkes hem fikir ama bu şekilde senaryo hakikaten çok tuhaf olur....sen ne duymuşsan onu iletmişsin,iyide yapmışsın:img-yes:

SBR
07-05-07, 17:58

1. Tüyoyu veren arkadaşımız Gazi Mahallesinde oturuyor ve benim sinem*'in arkadaşıdır.

2. Cemil'in kaldığı ev tüyoyu veren si_nice arkadaşımızın amcasının evi. Ve kuzeni de sette çalışıyor.

3. Si-nice bize daha iki hafta öncesinden, Ömer'in 49. bölümde vurulacağını silahın Yılmaz'ın arabasından çıkacağını ve Filiz'in Yılmaz'ı katillikle itham edeceğini söylemişti.

bakın yanlış anlaşılma olmasın ben arkadaşın verdiği tüyoları kesinlikle sorgulamıyorum burda anlaşalım ben burda yeniyim arkadaşı da ilk kez okuduğum için öyle bir şey söyledim yoksa tüyolarına kesinlikle bir şey söylemedim

jojoo
07-05-07, 17:58
Filiz'le alakalı olduğunu zannetmiyorum...öç alma girişimi olduğunuda zannetmiyorum,nişanlandım seviyorum evlenmeliyiz muhakkak diye düşünyor olmalı

yoooo her nişnlı olanların birbiriyle ewlnmesi gerekiyor dıye bırşey yoq(bu lafım aslı içindi)
eğer aslı gerçekten yılmazı sewıyosa çeker gider aslı bılmıyomu yılmazın fılız sewdığını adı gıbı bılıyor.ben aslının yılmazı ole aşırı derecede sewdığıne ınanmıyorum ancak aslı ne zman gıderse o zmn ınanıcam

3c3m
07-05-07, 17:59
Arkadaşlar

çok haklısın.. bncede.. yılmaz aslıyı sewmemesine rağmen aslıyı oyaladı bu da yılmazın ayıbıdır.. aslı ona kaç kez emin misin diye sordu üstelik.. filizciler hep aslı neymiş be gördünüz! fln diyolar onu suçluyolar üzgünüm ama aslı sonuna kdr haklı ( her ne kdr aslıyı sewmesemde :D )

si_nice
07-05-07, 18:00

1. Tüyoyu veren arkadaşımız Gazi Mahallesinde oturuyor ve benim ve de sinem*'in arkadaşıdır.

yaa işte böyle arkadasım biz bu formun eskileriydi:)
bazı olaylardan sonra izlemiyoruz ya dolayısla formada girmiyoruz bizi yeni sanıyolar hiç dert değil:)

SBR
07-05-07, 18:04
yaa işte böyle arkadasım biz bu formun eskileriydi:)
bazı olaylardan sonra izlemiyoruz ya dolayısla formada girmiyoruz bizi yeni sanıyolar hiç dert değil:)

bakın anlaşılan yanlış anlaşılmaları giderememişim.arkadaşım bende burda yeniyim ve senin tüyolarını ilk kez görüyorum bu demek olmuyor ki sen bu forumda yenisin ben senin için öyle bir şey söylemedim anlatamıyorum ki derdimi

si_nice
07-05-07, 18:05
Yazdıkların doğru ise gerçekten böyle senaryo hazırlanıyor ise emin ol yazdıklarımdan pişman olmam,dizide tuhaflıklar oluyor bunda hemen hemen herkes hem fikir ama bu şekilde senaryo hakikaten çok tuhaf olur....sen ne duymuşsan onu iletmişsin,iyide yapmışsın:img-yes:

burda iyice uçmuşlar ve ben ki yetenek özürlüyüm ama bu kadar tuhaf bir şeyi ben yazmam sözleriyle ne anlatmak istedigini anlayacak kadar zekiyim merak etme arkadasım..
neyseki uzatmaya niyetim yok boşver

jojoo
07-05-07, 18:05
çok haklısın.. bncede.. yılmaz aslıyı sewmemesine rağmen aslıyı oyaladı bu da yılmazın ayıbıdır.. aslı ona kaç kez emin misin diye sordu üstelik.. filizciler hep aslı neymiş be gördünüz! fln diyolar onu suçluyolar üzgünüm ama aslı sonuna kdr haklı ( her ne kdr aslıyı sewmesemde :D )

yılmaz da da suç war ama bu olayda aslıyı sıyırmak bnce doru değil insanda biraza kafa olur dusunur aslı dğilmiydi yılmazla feride konuşurken yılmazın fılızı hala unutamadığını duyan.yılmaz kdr aslıda suçlu.aslının yılmaza eminmisin diye sormasıda abes kaçıyo yanı sn gormuyomusun yılmazın fılızı nasıl baktığını bu kızda kafa yoq yılmazın onu oyaladığını göremıyo yazıııkkkkk

denizim_
07-05-07, 18:09
Arkadaşlar

Sevgili forever_bim,
Cok haklisin bu yazdiklarinda. Aslinda bircok arkadas, ben dahil, durmadan yazdik bunlari. Yilmaz'in acelesi neydi diye. Hep de adam kendine yeni bir hayat kurmaya calisiyor, artik mutlu olmak istiyor, ne yapsa hakki seklinde cevaplar aldik. Demek ki gecmisi hic yasanmamis varsayip, yeni bir hayat kurmak o kadar da kolay olmuyormus.

Sanirim son bolum yorumumda yazmistim, Asli su ana kadar yaptiklarinda yani Yilmaz Filiz'in pesinde kosarken dahi vazgecmemekte hakliydi. Yilmaz'in Filiz'i unutamadagini hep bildi zaten. Ama ona ragmen, Yilmaz onu baska turlu bir birliktelik kurabileceklerine inandirdigi icin, alabildigi kadarina razi oldu. Yilmaz'in gecmisi unutmak istedigine (ya da gecmisine ragmen diyelim) kendisini sectigine inandi. Yilmaz'in agzindan da hic aksini duymadi. Simdi beni sasirtan, tuyolar gerceklesirse, Yilmaz'in artik kendisiyle olmaktan vazgectigini kulaklariyla duymasina ragmen israrci olmasi. Asli karakterine uymayan detay bu. Filiz ile Yilmaz'in yapacagi konusmayi duymadan, belki sadece kadinlik icguduleriyle, Yilmaz'a evlilik icin bastirsa karakteriyle ve senaryoyla daha tutarli olur diye dusunuyorum. Cok uzattim ama demek istedigim Asli Yilmaz'in agzindan artik onu istemedigini duymadigi surece evliligin gerceklesmesini hep isteyecektir. Bunu duydugu halde duymamis gibi yapip, direnmesi Asli'nin da cok degistigini gosterir.

sude9
07-05-07, 18:10
burda iyice uçmuşlar ve ben ki yetenek özürlüyüm ama bu kadar tuhaf bir şeyi ben yazmam sözleriyle ne anlatmak istedigini anlayacak kadar zekiyim merak etme arkadasım..

O şekilde senaryoyu yazacak senaristler için söylenmiş laflar,emin ki forumu okuyan herkes ne anlama geldiğini anlayacak kadar da zekidirler,bundan şüphem yok,dediğin gibi arkadaşım uzatmaya gerek yok

kumanda
07-05-07, 18:12
slm arkadaşlar ben işlerden dolayı fırsat buldukca yorumlarınız okuyorum.banada bu tiyolar garip geldi aslında ya matraka diye arkadaş vardı onun tiyoları genelde tutuyordu.neden birşey yazmıyor acaba yanılmıyorsam ona göre bu bölümde öğrenecek yılmaz bebek olayını neyse herkese iyi yorumlar

SBR
07-05-07, 18:16
arkadaşlar anlıyamadığım bir alıganlık seziyorum kimsenin tüyosuna veya yorumuna bir şey demiyorum sadece burda yeniyim diyorum giriş tarihimde yanda yazıyor zaten .arkadaşın ilk defa tüyosu ilk defa denk geldi bana .zaten kimin eski kimin yeni olduğu giriş tarinden belli oluyor

3c3m
07-05-07, 18:16
yılmaz da da suç war ama bu olayda aslıyı sıyırmak bnce doru değil insanda biraza kafa olur dusunur aslı dğilmiydi yılmazla feride konuşurken yılmazın fılızı hala unutamadığını duyan.yılmaz kdr aslıda suçlu.aslının yılmaza eminmisin diye sormasıda abes kaçıyo yanı sn gormuyomusun yılmazın fılızı nasıl baktığını bu kızda kafa yoq yılmazın onu oyaladığını göremıyo yazıııkkkkk

sewgili jojoo inan sen ne kdr aslıyı sewmiosan bnde o kadar sewmiorum ( huyum kurusun:D:D ) ama bi de şu açıdan bak kendini aslının yerine koy yılmaz geldi ewlenme teklifi etti aslı kabul etmedi başta ama sonra martılar şahidim olsun fln die kandırdı filizi sewmesine rağmen başta aslıda biliodu filizi sewdiğini ama o da inanmıştır yılmaz bni sewdi diye garibim boşverr eğlensin o kndi çapında ama bu tüyolara göre artık kndi çapında eğlenemicek galibaa..

elif_35_
07-05-07, 18:18
ben yılmazı pek fazla suçlamıyorum aslı konusunda.filize kızgındı,kafası karışıktı, aynalının gazına geldi.aslı yılmaz fahriye konuşmasını duyduktan sonra yılmazı kabul ediyorsa ona herşey müstehaktır.
yılmazında çocuğu cemden zannedip yinede filizi kabul etmeside süper.tek söyleyeceğim 'koçum benim be' (senaristler bütün karakterleri değiştiriyorlar da yılmazımın başı kel mi? fırça gibi saçları var:img-pilot )

Neslihan17
07-05-07, 18:18

ben inanıyorum valla. verdiği bütün tüyolar çıktı. kimse yılmazın vurulacağını bilmezken sinem yılmazın vurulacağını söyledi. şurda adam akıllı tüyo veren bi matraka bir de sinem var onları da forumdan olur olmaz yorumlarımızla kaçırmayalım lütfen. ayrıca inanan inanır inanmayan dizide ne olacak diye merakından çatlar. kendisi bilir yani.

forever_bim
07-05-07, 18:20
Arkadaşlar son kez söylüyorum arkadaşımızın yazdığı tüyolar güvenilirliği yüksek tüyolardır. Şayet burayı okuyorsa matraka da bunları onaylayacaktır. Daha önceden onayladığı gibi.

PS: Sevgili Sinem sana o kadar dedim bana Feride Ömer'le ilgili tüyo getir diye. Bak dinlemedin millet de sana inanmıyor:):)

jojoo
07-05-07, 18:21
sewgili jojoo inan sen ne kdr aslıyı sewmiosan bnde o kadar sewmiorum ( huyum kurusun:D:D ) ama bi de şu açıdan bak kendini aslının yerine koy yılmaz geldi ewlenme teklifi etti aslı kabul etmedi başta ama sonra martılar şahidim olsun fln die kandırdı filizi sewmesine rağmen başta aslıda biliodu filizi sewdiğini ama o da inanmıştır yılmaz bni sewdi diye garibim boşverr eğlensin o kndi çapında ama bu tüyolara göre artık kndi çapında eğlenemicek galibaa..

zaten aslının sewılcek bı tarafı yoq bence:good:
aslı çocuk mu kı kandırılsın bıle bıle lades yanı o çok ii biliodu yılmazın elbet bır gun fılıze doneceğini ben demiyorum kı bu konuda yılmaz haklı o da haksız ama aslıda haksız yanı bnm gorusum böyle.
hem doru dıosun eğlensin garip tabı sımdılık:img-yes:

SBR
07-05-07, 18:23
ben inanıyorum valla. verdiği bütün tüyolar çıktı. kimse yılmazın vurulacağını bilmezken sinem yılmazın vurulacağını söyledi. şurda adam akıllı tüyo veren bi matraka bir de sinem var onları da forumdan olur olmaz yorumlarımızla kaçırmayalım lütfen. ayrıca inanan inanır inanmayan dizide ne olacak diye merakından çatlar. kendisi bilir yani.

arkadaşlar ben yazılan forumları okumadığınıza inanacam böyle giderse arkadaşın tüyolarını hiç bir şekilde sorgulamadım ben yeni olduğum için arkadaşın tüyolarını ilk defa okudum burda kesinlikle bir olumsuz bir söylem yok

SBR
07-05-07, 18:25
Arkadaşlar son kez söylüyorum arkadaşımızın yazdığı tüyolar güvenilirliği yüksek tüyolardır. Şayet burayı okuyorsa matraka da bunları onaylayacaktır. Daha önceden onayladığı gibi.

PS: Sevgili Sinem sana o kadar dedim bana Feride Ömer'le ilgili tüyo getir diye. Bak dinlemedin millet de sana inanmıyor:):)

arkadaşlar bakın inanmama gibi bir durum yok sadece yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum bundan önceki yazdıklarım okunursa ne demek istediğim anlaşılacak

jojoo
07-05-07, 18:25

yazdıklarına aynen katılıyorum bende inanıyorum tuyolara siz yazmaya dewm edin:good: .zaten matraka artık tuyo yazmıyo tabı saygı duyuyorum barı tuyo yazanlarada saygı gosterın yazılanlara ınanmıyanlar warsa kendılerıne saklasınlar sonra hıç yazmıyolar tuyo forum sıkıcı bı hal alıyo.

Neslihan17
07-05-07, 18:26
arkadaşlar ben yazılan forumları okumadığınıza inanacam böyle giderse arkadaşın tüyolarını hiç bir şekilde sorgulamadım ben yeni olduğum için arkadaşın tüyolarını ilk defa okudum burda kesinlikle bir olumsuz bir söylem yok

yok ben sana bir şey demedim zaten. yanlış anlama, ortaya attım. kim alınırsa artık. arkadaşa destek vermek istedim. kimse kimseyi sorgulama hakkına sahip değil çünkü. inanmayan izleyip görür olay bundan ibaret ;)

SBR
07-05-07, 18:30
yazdıklarına aynen katılıyorum bende inanıyorum tuyolara siz yazmaya dewm edin:good: .zaten matraka artık tuyo yazmıyo tabı saygı duyuyorum barı tuyo yazanlarada saygı gosterın yazılanlara ınanmıyanlar warsa kendılerıne saklasınlar sonra hıç yazmıyolar tuyo forum sıkıcı bı hal alıyo.

arkadaşlar bakın hala saygıdan bahsediyorsunuz arkadaşın tüyolarına bir şey söylemedim papağan gibi aynı şeyleri söylüyorum burda yeniyim diyorum ve bu tüyolarıda ilk defa görüyorum eee haliylen kafamda soru işaretleri oluşacak bu da normal beni anlayan derdime tercüman olcak kimse yok mu yaww

mystery_ksk
arkadaşlar bu tüyolar sadece 73.bölüm içinmi geçerli yoksa sonraki bikaç bölümüde kapsıyomu??????

si_nice

bak sen valla doğru söylüyosun..bi dahaki sefere yılmazla filiz yok ömerle feride var neslihancım jojoocum sizlerede teşekkür ederim.eğer bişeyler öğrenirsem girip tekrar yazarım merak etmeyin sizzz

ferman336
07-05-07, 18:31
arkadaşlar; (özellikle Hasanım foreverim :)) yılmazın ileride bir garip kabul içerisine gireceğini duyduğumdan beri yılmaza sayıp döküyorum lakin daha olmuş bir şey yok ortada :) siz de aldınız bu tüyodan gazı yılmazın zaten son davranışlarının alayı yanlıştı ya getirdiniz olmuyor ama :img-hyste yılmazım hiç hatalı değildi bugüne kadar..ama çocuk işi çözülmeden beraber olursa filizle o zaman söz en önde ben asacam :) yılmaz-aslı olayında ikisinin de suçu yoktur. suçlu kabak gibi filizdir. :img-hyste bak gene başlattınız beni yahu :) neyse durayım erken erken..:good:

forever_bim
07-05-07, 18:31
Sevgili Sbr arkadaşım zaten sana özel açıklama yaptık az önce. Bu sonradan yazdıklarım konuyu toparlamak adına sonradan yazılmış mesajlardır. KONU KAPANMIŞTIR.

forever_bim
07-05-07, 18:34
arkadaşlar; (özellikle Hasanım foreverim :)) yılmazın ileride bir garip kabul içerisine gireceğini duyduğumdan beri yılmaza sayıp döküyorum lakin daha olmuş bir şey yok ortada :) siz de aldınız bu tüyodan gazı yılmazın zaten son davranışlarının alayı yanlıştı ya getirdiniz olmuyor ama :img-hyste yılmazım hiç hatalı değildi bugüne kadar..ama çocuk işi çözülmeden beraber olursa filizle o zaman söz en önde ben asacam :) yılmaz-aslı olayında ikisinin de suçu yoktur. suçlu kabak gibi filizdir. :img-hyste bak gene başlattınız beni yahu :) neyse durayım erken erken..:good:

Yılmaz'ın tüm davranışları doğrudur demek Yılmaz bir robottur demekle eşdeğer gibi oluyor sankim.

Tek hatası bu olmaz ki Yılmaz'ın. Hem bizim ortak felsefemiz ne abicim seninle. Hatasız kul olmaz. Aslolan hatadan ders alıp onu tekrarlamamaktır.

3c3m
07-05-07, 18:35
ben yılmazı pek fazla suçlamıyorum aslı konusunda.filize kızgındı,kafası karışıktı, aynalının gazına geldi.aslı yılmaz fahriye konuşmasını duyduktan sonra yılmazı kabul ediyorsa ona herşey müstehaktır.
yılmazında çocuğu cemden zannedip yinede filizi kabul etmeside süper.tek söyleyeceğim 'koçum benim be' (senaristler bütün karakterleri değiştiriyorlar da yılmazımın başı kel mi? fırça gibi saçları var:img-pilot )

waalla arkadaşım sende haklısın bnde haklıyım forumadaki çoğu arkadaşımız hklı bu aynı nasrettin hocanın fıkrasına döndü :img-help: 4-5 yıl önce yayınlanan pembe dizileride geçtiler artık .. sonunu merak etmesem izlemicem ama izlemicm izlemicm diyoruz ama tabikide izliyoruz senaristler baya bi saçmaladı artık ..puff..

SBR
07-05-07, 18:39
Yılmaz'ın tüm davranışları doğrudur demek Yılmaz bir robottur demekle eşdeğer gibi oluyor sankim.

Tek hatası bu olmaz ki Yılmaz'ın. Hem bizim ortak felsefemiz ne abicim seninle. Hatasız kul olmaz. Aslolan hatadan ders alıp onu tekrarlamamaktır.

hatasız kul almaz doğru ama yılmaz eğer öyle bir kabullenme yaparsa ben buna hata demem illede barışacaklarsa filiz güzel bir özür dilesin yılmazda kabül eder herhalde ve bebeği de söyledikten sonra barışma gerçekleşebilir .

ferman336
07-05-07, 18:44

foreverim Hasanım ben aslı süreci için dedim onu.yılmazı aslıya iten filizin bu çocuk senden değil lafıdır. yılmazın bir suçu günahı yoktur aslı olayında.adam yıkılmıştır bitmiştir çökmüştür filizin lafına.ötekiler için katılıyorum sana.hata yapıp ders alan bir karakterdir yılmazım ama o filiz yok mu...neyse...:img-hyste yok abicim kankalık iyi güzel de bu bizim bıyıklıların yüzü gülmeyecek anlaşılan uzun bir süre...:)

elif_35_
waalla arkadaşım sende haklısın bnde haklıyım forumadaki çoğu arkadaşımız hklı bu aynı nasrettin hocanın fıkrasına döndü :img-help: 4-5 yıl önce yayınlanan pembe dizileride geçtiler artık .. sonunu merak etmesem izlemicem ama izlemicm izlemicm diyoruz ama tabikide izliyoruz senaristler baya bi saçmaladı artık ..puff..
tubayı bülenti sinanı başka yerde göremiyoruz ki elimiz mahkum izliyoruz yoksa şimdiye çoktan bırakmıştım bu diziyi saçmalayan seneryolara hiç tahammülüm yok ama oyuncularımız harika onların yüzü suyu hürmetine izliyorum.

jojoo
[QUOTE=si_nice;3232595]bak sen valla doğru söylüyosun..bi dahaki sefere yılmazla filiz yok ömerle feride var

fılız we yılmaz hakkındada yaz bn onları merak edıyorum yanı ömerle ferideyide yaz ama yılmazla fılızı ıhmal etmee :img-wink:

gülbeşeker
07-05-07, 18:49
[QUOTE=si_nice;3232595]bak sen valla doğru söylüyosun..bi dahaki sefere yılmazla filiz yok ömerle feride var

fılız we yılmaz hakkındada yaz bn onları merak edıyorum yanı ömerle ferideyide yaz ama yılmazla fılızı ıhmal etmee :img-wink:

evet sana katılıyorum yılmaz ve filizsiz tüyo olmaz zaten sevgili si_nice şaka yapmıştır tüyolara devam forum daha bir hareketlendi

si_nice
07-05-07, 18:54
şaka yaptım tabi:)
ne duyarsam söylerim merak etmeyin
ama forever_bim için özellikle ömer feride tüyosu almaya çalışıcam:img-wink:

ferman336
07-05-07, 18:56
arkadaşlar bugün ferideyle başlayıp aslıya ordan da yılmaza kadar uzanan bir çiğ çiğ yeme operasyonu oldu ucundan lakin hiçbirinden filizden aldığım tadı alamadım yahu :good: bu kızın tadı bir başka ne yalan söyliyeyim.o yüzden performansım çok düşük oldu bugün...:( neyse ps3 le oynama vakti gelmiş çatmış :) herkese iyi yorumlar.kalın sağlıcakla.

3c3m
07-05-07, 18:56
tubayı bülenti sinanı başka yerde göremiyoruz ki elimiz mahkum izliyoruz yoksa şimdiye çoktan bırakmıştım bu diziyi saçmalayan seneryolara hiç tahammülüm yok ama oyuncularımız harika onların yüzü suyu hürmetine izliyorum.

tabikide öyle yni.. senaristlerin kara kaşına kara gözüne izlemioruz da.. tuba büyüküstünü ztn çemberimde gül oyadan beri takip ediorum bülent inalı fln da .. geçende yardım kampanyasına çıkmışlardı konuşcaklar die 4 saat uykusuz bekledim 2 kelime söyleyip gittiler çok deli olmuştum ynii .. o derece.. :D

filizim+y
07-05-07, 18:58
arkadaşlar bölüm yorumu yapmayacağımı yazmıştım sadece son sahneyi şiirlere aktardığım duygularla sizlerle paylaşmak istedim, o sahneyle ilgili aklımda ve yüreğimde çağrışım yapan kelimelerle anlatmak istedim bölüm yorumu olarak, birazda farklılık olsun istedim umarım beğenirsiniz şiirlerin arasına açıklama yapmak istedim ama mısralar herşeyi anlatıyor bu yüzden vazgeçtim...

FİLİZ "yılmaz iyi olacaksın"

Y aşama nedenim sen olmuştun bana hissettirdiklerinle
I sıttığın kalbim hala o ilk günkü gibi senin sevginde
L akin mutlu olmamızı istemediler bizi bizden ettiler de
M ani olamadık ikimizde bu anlamsız gidişlere
A şkımızı istemeden gömdük sen kendi yüreğine ben benimkine
Z amanı yitirdik birbirimizden ayrı düşerek istemeye istemeye

İ çimde hiçbir zaman senden gitmeyi düşünmedim de
Y enildiğim sevginde avundum o güzel günlerin hayaliyle
İ smini andığım her saniye yaşadığımı hissettiren sensin de

O lmadığın bir hayatı hiç ama hiç düşünmesemde
L anet ettim seni kaybettiğim o güne
A nladım ki sen giderken ben ise bilinmeyen meçhullerde
C anıma can katan seni şimdi gidemezsin zamanı bu değil de kadere
A ç gözlerini de “bir yere gitmiyorum,benden kurtulmak kolay mı, seninleyim” de
K albimi yeniden doldur hiçbir zaman bitmeyen sevginle
S ana duyduğum özlemler her geçen gün beni yiyip bitirmek de
I sıtır yüreğimi senin aldığın her nefesi bilmek de
N e olur ölüme inat et de yeniden dön bize

YILMAZ "filiz seni hiç unutmadım"

F ark ettirmeden yüreğime yer etmişsin sevginle
İ stediğim sadece ders vermekdi birilerine
L akin hesaba katmadığım bambaşka biriydin sende
İ nan seni tanıdıkça utandım kendimce yaptığım hainliğe
Z amansız tanımıştım seni ama aslında senin sevginmiş istediğim bu ömürde

S en benden gittikten sonra anladım ki benim yazgım senle
E n umulmadık anda bana yaşattığın o inanılmaz sevginle
N eleri göze almışım da anlamsız boğulduğum kin denizinde
İ çimi taşa çevirenlere inat seni beni yeniden yeşertmek de

H ayatımın en kötü günlerinde bana hayat veren gözlerinle
İ mkansızı başarıp unutulmayacak bir yer ettin gönlümde
Ç aresizliğe düşüp seni kaybettiğimi düşündüğümde

U nutulmayacak güzel günleri yeniden birlikte yaşadık seninle
N edenini anlayamadığımız bir ayrılık gölge düşürdü sevgimize
U mutları tükettik bazen ben yaptıklarımla bazen sen bıçak gibi sözlerinle
T utamayacağımız sözler verdik ben ele sense “sadece ben ve bebeğim” diye
M utluluğun bizim için artık çok uzaklarda olduğunu düşündüğümde
A şkına yenik düştüm de bir ümit bekledim bana ait gözlerinde
D üşmanımdan gelen kurşun bile seni unutmayacağımı haber vermek de
I lık bir sıcaklık değdi o anda senin ellerine hasret kalmış yüzüme
M ümkün olurda yenilmezsem ölüme seni gelip alacağım bıraktığım yerde

FİLİZ "yılmaz sakın ölme"

Y alnız bırakıp da beni gidemezsin bilinmez yere
I sıttığın yüreğimi sensizliğe koyupta gitme ölüme
L akin seni bana vermese bile yeter ki yaşa razıyım kadere
M ahşere kadar hep seveceğim sensin benim ömrümde
A sıl yaşamalısın bırakıp gidemezsin bizi bilinmez kederlere
Z aman seni bizden alsa da yaşadığını bilmek yeter bize

S evgimiz hiçbir zaman bitmedi yüreklerimizde
A cısını ikimizde yaşadık birbirimizden habersiz en derinlerde
K avrulduk bu aşkın en dayanılmaz ateşinde
I sıttık ama devamını getiremedik izin vermediler bize
N ihayete ermek için ölmen değil de yaşaman gerek seninde

Ö lüm senin için erken sevdiğim bensiz nereye böyle
L eylan olan ben çoktan beri senin bitmek bilmeyen hasretinde
M atemini yaşatma bu hayattan bu kadar erken göçüp gitmeyle
E llerini bir daha tutamayacağımı düşünmek asıl beni öldürür sen yoksan benimle

FİLİZ "oğlunu bırakıp ölme"

O son geceden bana bıraktığın iz şimdi içimde
G elmiş geçmiş sana olan aşkımın simgesi bende
L ütuftur senin bebeğini taşımak da senin sevginde
U mudunu yitirmene tek neden benim sözlerimse
N e kadar pişmanım tıpkı seninde pişman olduğun hal gibi de
U zun geceler ağladım benden gittiğin her geçen güne

B enden beklediğin umudu şimdi verdim sana o halini görünce
I zdırıban imkansızlığını yaşattın geri dönmeyeceğini düşünmekle
R azıyım yeter ki sen dön yaşama uzaktanda olsa yaşarım senin sevginle
A sıl istediğim bu olmasa da başka çaremi var bizde
K avuşmak için saydığım günler bir bir tükenmek de
I sıttığın yürekler o kadar çok ki senin o güzel ömründe
P arlayan ışığını söndüremezsin hayatan giderek bu hain emellere

Ö zlem duyduğun yavrun senin hasretinle büyümemeli sen bilmesende
L akin artık zamanıdır çoktan ödedin bunun diyetini sende bende
M evsimimizi gidipte bitmek bilmeyen kışa çevirme
E llerini tutmayı bekleyen sadece ben değil biri daha var içimde

hüznün geceleri
07-05-07, 19:00
daha yeniyim.tek tek tüyoları okudum.içim karardı.
başladık artık bu diziye sonuna kadar devam.ne yapalım

ferman336
07-05-07, 19:03
tam çıkıyordum filizimin şiirleri geldi :) eyy forum ahalisi...herkese açıklıyorum...kurşuni ve filizim antenli ve yeşil uzaylı kardeşlerimizdir. ikisi de nirvanaya gitmiş gelmişlerdir. ne derlerse doğrudur yahu :img-yes:

delfin23
07-05-07, 19:06
forever_bim açlıktan ölmesin diye yazıyorum kıyamam arkadasıma ben:)

biraz zaman atlaması olacak.yılmaz toparlanmalı tabi.ağır bi ameliyat geçiriyo kolay değil
yılmazla filiz barışıyo:) sevgi sözcükleri filan söylenecek büyük ihtimalle..
tam herkes oh be diyeceği vakitt oda ne aslııııııııı
olay şöyle gerçekleşiyo yılmazla fiiliz konuşurlarken aslı duyuyo filiz aslıya ne olacagını soruyo yani biz barışırsak aslı ne olacak diyo yılmazda anlayışla karşılacaktır ben konusurum diyo.aslı hızla ordan uzaklaşıyo yıllmazın evinide terk edip kendi evine yerleşiyo.yılmaz eve gelip aslıı bulamayınca aslının evine gidiyo herkesin fedakarlık yapar diye beklediği aslı tokat gibi cevabı yapıştırıyo eğer ameliyattan önce benimle evlenirsen beni gerçekten sevdiğini anlarım sanırım orda bölüm bitecek.
yılmaz henüz çocugu öğrenemiyo ve aslının ölüp ölmeyeceği konusundada kararsızlarmış

Anladıgım kadarıyla Yılmaz bebekle ilgili gerçegi ögrenmeden Filizle barışıyor.Açıkçası bunu Yılmazdan beklemezdim bana göre Yılmazın yaptıgı çok yanlış kendisini aldatıgını zannetigi bir kadını üstelik çocuguyla kabul etmesi bunca zamandır izledigim karakterini çok begendigim Yılmaza ters hareketlerdi açıkçası Yılmaz böyle bir şey yapaarsa beni hayal kırıklıgına ugratır.Umarım senaristler böyle birşey yapmamıştır

elif_35_
07-05-07, 19:07
tabikide öyle yni.. senaristlerin kara kaşına kara gözüne izlemioruz da.. tuba büyüküstünü ztn çemberimde gül oyadan beri takip ediorum bülent inalı fln da .. geçende yardım kampanyasına çıkmışlardı konuşcaklar die 4 saat uykusuz bekledim 2 kelime söyleyip gittiler çok deli olmuştum ynii .. o derece.. :D
ben tubayı,bülenti,sinanı ilk bu dizide gördüm.hatta bunlar da kim nerden bulmuşlar bunları hiç birini tanımorum(özge hariç epilatör reklamlarından tanıyodum onu)falan demiştim.dizi ne kadar saçmalasada üçünün birlikte rol aldığı bir yapım olduğu için çok özel.yardım programında da varlıkları yetti zaten:good:

filizim+y
07-05-07, 19:08
tam çıkıyordum filizimin şiirleri geldi :) eyy forum ahalisi...herkese açıklıyorum...kurşuni ve filizim antenli ve yeşil uzaylı kardeşlerimizdir. ikisi de nirvanaya gitmiş gelmişlerdir. ne derlerse doğrudur yahu :img-yes:

ferman abim sen çıkmadan yetiştireyim dedim sabahtan beri ekleyecektim fırsat bulamadım yok ası kızı asmalar işler derken bu saati buldu, valla bölüm yorumu olarak yazdım abi demek ki beğendin baksana şu güzel yoruma, demek bizler ne dersek doğru ve yeişil uzaylı çok yaşa emi sen umarım beğennmişsindir sizler içindi farklılık olsun istedim demek ki neymiş filizim doğrucuymuş ferman abim öyle diyo:):)

filizim+y
07-05-07, 19:11
arkadaşım bu nasıl bir yetenek yani ben çözemedim bu işi bu şiirleri gördükçe insan keşke daha önce üye olsaydım diyor tebrik ediyorum devamını dilyorum cumaya kadar da sabırlar diliyorum

sevgili sbr valla bu yeteneğimden haberim yoktu ta ki bu forum ve dizi sayesinde elimizden geldiği kadar yazıyoruz birşeyler, tabi arkadaşların yüreklendirmesinin de payı büyük çok teşekkür ederim eğer okumak istersen eski yorumlara ya da sadece benim yorumlardan bulabilirsin diğer şiirleride asıl ben teşekkür ediyorum o duyguları hissettirebildiysem:img-yes:

Buket_TY
07-05-07, 19:12
Sevgili Filizim
Siirle bile o ani hisedire biliyorsun yaa, pes
Bayildim resmen!
Yuregine emegine saglik
O anki duygulari yeniden hisettim!

delfin23
07-05-07, 19:15
sevgili gülbeşeker yılmaz bir hata yapmış olsa da bunu anlayıp kabul etse eyvallah derim herhangi bir konu için ama bu öyle bir konu değil yahu.bu karakter değişimi değil karakter yıkımı olur. salih çok başkaydı dediğim gibi onun gibi yapmam ama anlayabilirim. ama yılmazı bu pozisyonda çocuğun başkasından olduğunu sana sana filizle birlikteliğe ve olası bir evliliğe yürümesi olmaz olamaz...böyle olacaksa kalkmasın masadan diyorum başka birşey demiyorum.

Sana tamamiyle katılıyorum Ferman açıkçası bende Yılmazı böyle görmektense ölmesini tercih ederim.Eger Yılmaz böyle bir şey yaparsa bana göre dizinin en karaktersiz insanı olur benim gözümde

Not: Sevgili Ferman Forumda tekrar seni gördügüme çok sevindim

filizim+y
07-05-07, 19:22
Sevgili Filizim
Siirle bile o ani hisedire biliyorsun yaa, pes
Bayildim resmen!
Yuregine emegine saglik
O anki duygulari yeniden hisettim!

sevgili buketim sağol arkadaşım benimde niyetim size o anı yaşatmakdı tamamen hissettiklerimi paylaşmak istedim sizerden bunu hissettirdiğime dair böyle yorumlar görünce de çok mutlu olddum asıl ben teşekkür ederim...

sevgili sbr ben de beşiktaşlıyım çok teşekkür ederim aman olma fenerli ben biliyorum seni:)

sevgili delfin sana da teşekkür ederim beğenmene sevindim

gülbeşeker
07-05-07, 19:25
filizm+y bu nasıl bir yetenektir ben kırk yıl düşünsem baş harflre uygun şiir yazamam eline sağlık yüreğine sağlık devamını bekleriz bu arada 73.bölümü çok merak ediyorum ve en çok yılmazın bebeği öğrenmeden filizle barışma isteğini merak ediyorum yılmazı her haliyle severim de bu durum onun karakterinde ciddi sapmalar olduğunu gösteriyor neyse en iyisi o sahneleri izleyelim bakalım yılmaz nasıl ölüp geri dirilecek bu dizide alışkanlık oldu yakında beyin ameliyatına girecek olan aslının ve doğum yapacak olan filizn de kalbi durup geri atarsa hiç şaşırmıcam.Bu arada ben de beşiktaşlıyım forumda ne çok beşiktaşlı varmış.Tuba da beşiktaşlı ne güzel.

SBR
07-05-07, 19:26
sevgili buketim sağol arkadaşım benimde niyetim size o anı yaşatmakdı tamamen hissettiklerimi paylaşmak istedim sizerden bunu hissettirdiğime dair böyle yorumlar görünce de çok mutlu olddum asıl ben teşekkür ederim...

sevgili sbr ben de beşiktaşlıyım çok teşekkür ederim aman olma fenerli ben biliyorum seni:)

sevgili delfin sana da teşekkür ederim beğenmene sevindim

yok zaten bunlar gerçek zaten bugün forum coştu ve halada bu coşku devam ediyor niye böyle oldu bugün hemen maddeler halinde yazayım:
1.ferman abimin özlediğimiz geri gelişi
2.arkadaşımızın verdiği tüyolar
3.senin yazdığın şiirler :happy0064

SBR
07-05-07, 19:29
filizm+y bu nasıl bir yetenektir ben kırk yıl düşünsem baş harflre uygun şiir yazamam eline sağlık yüreğine sağlık devamını bekleriz bu arada 73.bölümü çok merak ediyorum ve en çok yılmazın bebeği öğrenmeden filizle barışma isteğini merak ediyorum yılmazı her haliyle severim de bu durum onun karakterinde ciddi sapmalar olduğunu gösteriyor neyse en iyisi o sahneleri izleyelim bakalım yılmaz nasıl ölüp geri dirilecek bu dizide alışkanlık oldu yakında beyin ameliyatına girecek olan aslının ve doğum yapacak olan filizn de kalbi durup geri atarsa hiç şaşırmıcam.

ben73 ten umutlu olmasamdı yinede izlenilecek bölüm olur ben o yılmazı kalp durma ve filizin buna vereceği tepkileri çok merak ediyorum uzun zamandır tamamen hüzünlü bölümler izleyemiyoruz bence bu bölüm tüyolara göre ne kadar saçmada bulsam bize güzel vakit geçirteceği düşüncesindeyim .

kursuni19
07-05-07, 19:30
Filzim, harikalar yaratmissin. Bizim ciftin duygulari ancak bu kadar güzel anlatilirdi. Valla kellimeler kiyafetsiz kalliyor, ellerine yüregin saglik

delfin23
07-05-07, 19:31
filizm+y bu nasıl bir yetenektir ben kırk yıl düşünsem baş harflre uygun şiir yazamam eline sağlık yüreğine sağlık devamını bekleriz bu arada 73.bölümü çok merak ediyorum ve en çok yılmazın bebeği öğrenmeden filizle barışma isteğini merak ediyorum yılmazı her haliyle severim de bu durum onun karakterinde ciddi sapmalar olduğunu gösteriyor neyse en iyisi o sahneleri izleyelim bakalım yılmaz nasıl ölüp geri dirilecek bu dizide alışkanlık oldu yakında beyin ameliyatına girecek olan aslının ve doğum yapacak olan filizn de kalbi durup geri atarsa hiç şaşırmıcam.

Sevgili Gülbeşeker bu tüyolar dizinin artık ne kadar şaçmaladıgının bir göstergesidir 72 bölüm boyunca izledigim ve çok begendigim Yılmaz karakterinin senaristler tarafından bu kadar degiştirilmesi beni hayal kırıklıgına ugrattı açıkçası

tolgahuzur1
07-05-07, 19:33
vallahi bu formda olduğumdan dolayı kendimle gurur duyuyorum..:happy0064 bu ne kadar güzel formdaşlık ki şiirler ,yazılar daha bir birinden güzel şeyler...:happy0064 vallahi bu hocalar beni kendilerine hayran bırakıyorlar... ne diyeyim iyiki varlar...:good:

birde modum tüyoyu vereni onayladığına göre bize laf düşmez.. demekki yılmazın sevgisi dizide ki tüm sevgilerden daha büyükmüşki filizi çocuklu kabul etti. :sad53:

Buket_TY
07-05-07, 19:33
Sana tamamiyle katılıyorum Ferman açıkçası bende Yılmazı böyle görmektense ölmesini tercih ederim.Eger Yılmaz böyle bir şey yaparsa bana göre dizinin en karaktersiz insanı olur benim gözümde

Not: Sevgili Ferman Forumda tekrar seni gördügüme çok sevindim

Yaa ben anlamiyorum.
Insan sevidigi icin gururunu kenara birakip niye boyle birsey yapmasinki?
Filiz gururu icin paraya kabul edmediyini izlerken cok sinir olmusdunuz, hatirliyorum.
Simdide Yilmaz gururlu degil diye sinir oluyorsunuz:img-hyste
Tabi yanlis anlamadiysam:img-wink:

Buket_TY
07-05-07, 19:34
vallahi bu formda olduğumdan dolayı kendimle gurur duyuyorum..:happy0064 bu ne kadar güzel formdaşlık ki şiirler ,yazılar daha bir birinden güzel şeyler...:happy0064 vallahi bu hocalar beni kendilerine hayran bırakıyorlar... ne diyeyim iyiki varlar...:good:

birde modum tüyoyu vereni onayladığına göre bize laf düşmez.. demekki yılmazın sevgisi dizide ki tüm sevgilerden daha büyükmüşki filizi çocuklu kabul etti. :sad53:

Vallah sevgili Tolga,
sonunda bir YIlmazci boyle dusunuyor yaa!
Vallah sana alkis:happy0064
Demek sevgisi cok buyuk!:img-wink:

filizim+y
07-05-07, 19:36
filizm+y bu nasıl bir yetenektir ben kırk yıl düşünsem baş harflre uygun şiir yazamam eline sağlık yüreğine sağlık devamını bekleriz bu arada 73.bölümü çok merak ediyorum ve en çok yılmazın bebeği öğrenmeden filizle barışma isteğini merak ediyorum yılmazı her haliyle severim de bu durum onun karakterinde ciddi sapmalar olduğunu gösteriyor neyse en iyisi o sahneleri izleyelim bakalım yılmaz nasıl ölüp geri dirilecek bu dizide alışkanlık oldu yakında beyin ameliyatına girecek olan aslının ve doğum yapacak olan filizn de kalbi durup geri atarsa hiç şaşırmıcam.Bu arada ben de beşiktaşlıyım forumda ne çok beşiktaşlı varmış.Tuba da beşiktaşlı ne güzel.

sevgili gülbeşekerim cnm inan bu aşkı hissetmek sanırım bana bunları yazdırıyor o sahneyi canlandırmak istedim yeniden gözlerinizde güzide çiftimin de düşünceleri ile ama hissettirebilmişim ne mutlu sağolasın, takımdaşızda bu arada ne güzel:)

bende merak ediyorum özellikle de tiyolardan sonra ama yılmazla ilgili bu olayı gerçekleştirmezler bana göre çünkü elifte kabullenmemişti ve salihe de bunu söylemişdi, filizde de kabullenmedi yanlış şeyler yaptı aslı kız olayı bu yüzden bu barışma olacaksa güzel nedenlere bağlayacaklardır, yılmazın karakterine ters düşen bir durum olmaz ya repliklerle ya da olacak olaylarla bunu bir şekilde olması gerektiği gibi yaparlar eğer böyle olursda yılmaz karakteri yerle bir olur izleyicinin gözünde yine söylediğini yemiş olacak değil mi?

SBR
07-05-07, 19:40
Yaa ben anlamiyorum.
Filiz gururu icin paraya kabul edmediyini izlerken cok sinir olmusdunuz, hatirliyorum.

ferman abim yokken sazı elime alıyorum umarım bana kızmaz:happy0064 yapmayın arkadaşlar benim kafamda bir yılmaz modeli vardı eğer yılmaz bu kabullenme içerisine girerse tüm bölüm koca bir yanılgı olacak benim için onun için bu kadar karşı çıkıyorum olaya.ayrıca madem seviyon niye bekledin 20 bölüm niye ümit verdin boş yere aslıya bak şimdi içinden çıkılmayacak bir duruma dönüştü umarım böyle bir sahne izlemeyiz

delfin23
Yaa ben anlamiyorum.

İnsan sevdigi kişi için bir çok fedakarlık yapabilir ama bu durum çok farklı Yılmaz kendisini aldattıgını düşündügü bir kadının çocugunu kabul ediyor bence bu bir erkek için çok gurur kırıcı birşey bana göre onursuzluk hangi erkek bunu kabul edebilir .O zaman Yılmaz bana göre Elife çok büyük haksızlık yapmıştır

filizim+y
Filzim, harikalar yaratmissin. Bizim ciftin duygulari ancak bu kadar güzel anlatilirdi. Valla kellimeler kiyafetsiz kalliyor, ellerine yüregin saglik

kurşunim cnm teşekkür ederim naçizane yaptık birşeyler sizler için sende az değilsin hani bilmez miyim, sağolasın

sevgili tolgam cnm forumdaşım sende iyi ki varsın bnede senle olmakdan dolayı çok mutluyum senin beğenilerini almak ayrı bir mutluluk teşekkür ederim sağolasın

nihayet yılmaz filiz aşkına inamaya başladın hayırlı olsun:img-wink:

bego87
2 gün giremedim foruma çok şey kaçırmışım ben ya:) demek gene zaman atlaması olucak bu güzel en azından hastane sahneleri uzamıyo..Yılmaz filizi bebekle kabul ediomuş peki iş o noktaya geliyosa neden filiz hala yılmaza bebeği söylememkte diretiyo ben bunu anlamadım..?
Aslıda heralde kıskançlıktan napıcağını şaşırıyoda yılmaz inş böle bişeye boyun eymez ...

Buket_TY
07-05-07, 19:42
ferman abim yokken sazı elime alıyorum umarım bana kızmaz:happy0064 yapmayın arkadaşlar benim kafamda bir yılmaz modeli vardı eğer yılmaz bu kabullenme içerisine girerse tüm bölüm koca bir yanılgı olacak benim için onun için bu kadar karşı çıkıyorum olaya.ayrıca madem seviyon niye bekledin 20 bölüm niye ümit verdin boş yere aslıya bak şimdi içinden çıkılmayacak bir duruma dönüştü umarım böyle bir sahne izlemeyiz

Evet Asliya umit vermesine bende kiziyorum.... Bunda cok haklisin.
Ama Filizi geri istmesi bence suc degil. Cok dogal:img-wink:

tolgahuzur1
07-05-07, 19:44
sevgili tolgam cnm forumdaşım sende iyi ki varsın bnede senle olmakdan dolayı çok mutluyum senin beğenilerini almak ayrı bir mutluluk teşekkür ederim sağolasın

nihayet yılmaz filiz aşkına inamaya başladın hayırlı olsun:img-wink:

SEVGİLİ filizim artık yılmaz böyle birşey yaparsa demek ki sevgisi çok büyükmüş..... ki herkesi hatta söz verdiği aslıyı bile karşısına alabiliyo..:img-cool2 ee şimdi kalkıpta kızmaktansa destek vermeyi daha duyarlı görüyorum.. ilk okuduğumda yılmaza kızmıştım nasıl böyle birşey yapar diye.. vallahi insan sevsin yeter ki yapamıyacağı şey yok..:good:

Buket_TY
07-05-07, 19:45
İnsan sevdigi kişi için bir çok fedakarlık yapabilir ama bu durum çok farklı Yılmaz kendisini aldattıgını düşündügü bir kadının çocugunu kabul ediyor bence bu bir erkek için çok gurur kırıcı birşey bana göre onursuzluk hangi erkek bunu kabul edebilir .O zaman Yılmaz bana göre Elife çok büyük haksızlık yapmıştır

Vallah bu konuda erkek olmadigim icin birsey soyliyemem.
Ama bunu soyliyebilirimki. Mutlu olucamsa, bende ayni seyi yapardim. Sonuncda mutlu olmak herkesin hakki:img-wink:

bego87
07-05-07, 19:47
bu arada filizim eline sağlık şiirlerin gene muhteşem olmuş..
Ya yılmaza helal olsun aslında öyle düşünüpte kabul ediyo filizi .Peki emin misiniz yılmazın bebeği gene öğrenmiceğinden...??

delfin23
Vallah bu konuda erkek olmadigim icin birsey soyliyemem.
Ama bunu soyliyebilirimki. Mutlu olucamsa, bende ayni seyi yapardim. Sonuncda mutlu olmak herkesin hakki:img-wink:

Ben bayan olmama ragmen böyle bir şeyi asla kabul etmezdim.Bana göre aşk herşeyi affetmez.Bazı şeylerin aşk için yerle bir edilmesi çok yanlış bence bir erkek için onuru için yaşamalıdır

gülbeşeker
sevgili gülbeşekerim cnm inan bu aşkı hissetmek sanırım bana bunları yazdırıyor o sahneyi canlandırmak istedim yeniden gözlerinizde güzide çiftimin de düşünceleri ile ama hissettirebilmişim ne mutlu sağolasın, takımdaşızda bu arada ne güzel:)

bende merak ediyorum özellikle de tiyolardan sonra ama yılmazla ilgili bu olayı gerçekleştirmezler bana göre çünkü elifte kabullenmemişti ve salihe de bunu söylemişdi, filizde de kabullenmedi yanlış şeyler yaptı aslı kız olayı bu yüzden bu barışma olacaksa güzel nedenlere bağlayacaklardır, yılmazın karakterine ters düşen bir durum olmaz ya repliklerle ya da olacak olaylarla bunu bir şekilde olması gerektiği gibi yaparlar eğer böyle olursda yılmaz karakteri yerle bir olur izleyicinin gözünde yine söylediğini yemiş olacak değil mi?

sevgili filizm dedğin gibi senaristler bu olayı yani yılmazın bu tavrını bir şekilde bağlayacaklar yoksa yılmazı hiç tanımamışım dicem bu dizide en çok hatasıyla sevabıyla yılmazı sevdim diyebilirim yılmaz kafasında hangi düşüncelerle filizi kabul edicek görelim aslında tam anlamıyla bir barışma olmasa da o ikisinin güzel konuşmaları ve bakışmalarını görebilme ihtimali beni şimdiden heycanlandırdı.

Buket_TY
07-05-07, 19:50
Neyse tartismanin bir anlami yok.
Bosu bosuna birbirimizi uzmeyelim:img-wink:
Sonra modumuzda uzulur:img-wink:
Ama benim icin ne olursa olsun, Filiz ve YIlmaz beraber olsun yeter:img-wink:

gülbeşeker
07-05-07, 19:53
Ben bayan olmama ragmen böyle bir şeyi asla kabul etmezdim.Bana göre aşk herşeyi affetmez.

Ben de bayanım ve bir bayan olarak yılmaz gibi bir erkek karşıma çıksa kendimi dünyanın en mutlu insanı hissederdim ama aynı zamanda böyle bir sevgiyi hak ediyor muyum diye düşünürdüm aldatan bir kadın ve onu başkasından olan çocuğuyla kabul eden bir erkek kafam çok karıştı umarım yılmazın bu davranışını dizide izlerken anlayabilirim.

bego87
07-05-07, 19:54
sevgili filizm dedğin gibi senaristler bu olayı yani yılmazın bu tavrını bir şekilde bağlayacaklar yoksa yılmazı hiç tanımamışım dicem bu dizide en çok hatasıyla sevabıyla yılmazı sevdim diyebilirim yılmaz kafasında hangi düşüncelerle filizi kabul edicek görelim aslında tam anlamıyla bir barışma olmasa da o ikisinin güzel konuşmaları ve bakışmalarını görebilme ihtimali beni şimdiden heycanlandırdı.
esasında bugune kadar bize gösterilen yılmaz karakteriyle tamamen ters düşer bu bebek olayı böyle gelişirse bence yılmaz bebeği öğrenicek .o zaman elif olayında da elifi kabul etmesi lazımdı.asla filize olan sevgisiyle elifi kıyaslamıorum ama bu işlerde gurur biraz devreye girer..

AyhanSVS
07-05-07, 19:56
kanal d daha vermemiş özeti neyse yaırn çıkar kesin az kaldı be gerçi hastanede ne kadr geçerse...

mrkım sadece aslı handan ve mualla

gülbeşeker
07-05-07, 19:57
esasında bugune kadar bize gösterilen yılmaz karakteriyle tamamen ters düşer bu bebek olayı böyle gelişirse bence yılmaz bebeği öğrenicek .o zaman elif olayında da elifi kabul etmesi lazımdı.asla filize olan sevgisiyle elifi kıyaslamıorum ama bu işlerde gurur biraz devreye girer..sevgili bego87 yılmazın bebeği öğrenmeyeceği kesin en azından bu bölümde ayrıca emin olmamakla beraber aslının bebeğin yılmazdan olduğunu öğreneceğini duydum ama yılmazdan önce öğrenecek ve bu yüzden evlilikten vazgeçicekmiş ama dedğim gibi tam emin değilim.Sonuç olarak yılmaz nikaha kadar bebeği öğrenecek gibi görünmüyor.

Buket_TY
07-05-07, 19:58
Aslidan Yilmaza

Ben seni kaybetmekten korkarken
Sen beni kaybetmeye ugrastin
Yanimda olucagini soylerken
Yari yolda biraktin

Sundurdun tum isiklarimi
Tukendi geriye kalan umudum
Seni nasil unutucagimi dusunurken
Sen zaten beni unuttun

Ikinci siirim bakalim begenicekmisiniz:img-wink:

bego87
07-05-07, 20:01
sevgili bego87 yılmazın bebeği öğrenmeyeceği kesin en azından bu bölümde ayrıca emin olmamakla beraber aslının bebeğin yılmazdan olduğunu öğreneceğini duydum ama yılmazdan önce öğrenecek ve bu yüzden evlilikten vazgeçicekmiş ama dedğim gibi tam emin değilim.Sonuç olarak yılmaz nikaha kadar bebeği öğrenecek gibi görünmüyor.
esasında bu senaristleri tebrik etmek lazım:) Bi senaryoyu nasıl bu kadar kilit bi hale sokup entrika ceviriyolar diye..:) Yılmazın bebeği öğrenmeden kabul etmesi yılmaza karakterine aykırı acaba ne mantıkla bunu yapıcak onu çok merak edıyorum..Aslı da hrlde kıskançlıktan ilk başta yılmazla evlenmeye çalışıp sonra vazgeçicek .Okuduğuma göre öyle gelişicekmiş..Bu arada bu verilen tiyolar bu bölümemi ait?

denmavi
07-05-07, 20:02
En başta şunu söylemek istiyorum. Burada onu bunu asacağımıza senaristleri assak daha hayırlı bir iş yapmış oluruz. Ne demek Yılmaz'ın, bebeğin başkasından olduğunu sanmasına rağmen Filiz ile mutluluk hayalleri kurması ? Ne kadar saçma birşey olur yani.Resmen bizlerle dalga geçmiş olurlar.

Aradan 1 ay geçiyormuş. Bu 1 ay içerisinde hem Yılmaz'ın hem de Aslı'nın karakteri feci halde değişiyor demek ki :img-help: . 5 senedir değişmeyen Yılmaz karakteri 1 ayda değişecek:icon_whis Aslı'nın kıskançlık duygusu kabaracak :icon_whis
Türk filmlerine ve ustalara saygıyla diyorlar. Bu saygıdan ziyade resmen Türk filmleri ile dalga geçmektir.Karakterler 1 ay içinde 180 derece dönmezler. Hadi döndü diyelim bunun sebebi ne olabilir? Yılmaz'ın Filiz'e olan aşkı mı ? Güldürmeyin beni Allah aşkına.

Bildiğim kadarıyla sevgili matraka, Yılmaz bebeği öğrenmesine rağmen nikah masasına oturacak demişti. Eğer sevgili se_nice'ın dediği gibi Yılmaz öyle bir hal alırsa sevgili matraka ,Yılmaz'ı nasıl asacak merak ediyorum.

damura
07-05-07, 20:05
Yılmazın Filize olan aşkı çok başka zaten o yüzden kabul ediyor ya.
Elife olan aşkı kesinlikle öylesine kuvvetli değildi.
Üstelik Filizin karakteriyle Elifinki çok farklı.
Elif fakir ama zenginlikte gözü olan bi kızdı. Ama Filiz aksine
zengin ama hep mütevazı fakirlerinde yanında olan hiçbirzaman
küçük görmeyen bi kızdı. Yılmazın aşık olacağı kız gerçekte
hep Filiz gibi bi kızdı zaten. Ki Aslıda öylesine bi kız yoksa
Yılmaz inat bile olsa yüzük filan takmazdı. Amaaaa YILMAZ FİLİZİ
HİİİÇÇÇ UNUTMADII:img-yes: ağlıycam şimdi bee:sad53:

arzuinan
07-05-07, 20:11
filizim, bölüm yorumunu şiirle yapman çok iyi olmuş. yüreğine sağlık. duyguları ne güzel ifade etmişsin. çok teşekkürler...

Bencede Yılmaz'ın bebeğe rağmen Filiz'le olmak istemesini senaryoda açıklayacaklardır... benimde kafama çok yatmasada eminim vay be diyeceğiz...

gerçi Yılmaz ne zaman Filiz'le ilgili birilerine içini dökse biz anlıyoruz ki Yılmaz Filiz'siz yapamaz.

filizci_
07-05-07, 20:13
:img-wink: arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ama önceden üye olmuştum yanlız ilk kez yazıyorum yorumlarınızı hep okuyordum hepsi çok güzel ellerinize sağlık filizim ve kurşuni ye de şiirleri için teşekkür ediyorum bizimle paylaştıkları için ayrıca denizimin ve diğer üyelerin yorumları çok güzel olmuş aranızda olmaktan çok mutluyum dilerim yorumlarımı beğenir cevaplarınızı eksik etmezsiniz :good:

filizim+y
07-05-07, 20:13
arkadaşlar gülbeşekere de yazmıştım bence yılmazın bunun yapmasını sağlayacak ele tutulur birşeyler olacak baştan beri karşı çıktığı bu durumu şimdi kabullenmez ne kadar severse sevsin öfkesine yenik düşüp filizden uzaklaşmadı mı, bu bebek olayı yüzünden filizden şüphe etmedi mi o kadar yaşadıkları olaylar var ki ve söylenen sözler yılmaza bunu yutturmazlar bence replikler ve sahnelerle bunu çok güzel bir şekilde bağlayacaklar hem filizde bebek yüzünden dönmesini istemiyordu yani onlar bunu çok iyi bir şekilde bağlayacaklar

durun bi yılmazın yaptığı birşey yok karakterde ufak tefek deformasyonlar oldu diğer karakterler de olduğu gibi ama bu kadarını yaptırmazlar bence bunlar için erken bölümü izlemek gerek

yılmaz bebek için dönmeyecek filize bunu kanıtlamaya çalışıyorlar ve filizde bebek için affetmiş olamayack yılmazı daha uygun bir şekilde sevgileri ile yeniden birleşmeleri sağlanacak hemen paniğe kapılamyın derim ben bilmem siz ne dersiniz

bego87
07-05-07, 20:20
doğru diyosunda filizim gelen tiyolara göre yorum yaptığımızdan öyle oluo galiba:)Bende tabikide filize bebek için dönmesini istemiorum yılmazın ama bunuu zaten geçen bölüm yeterince kanıtlamadılar mı bebeğin ondan olmadıgını bilmesine ragmen filize seni unutamadım dedi.Ayrıca bence yılmaz dönmelide filize çünkü aklı fikri onda sdece bunun verilen yılmaz karakteriyle çeliştiğini düşündüm esasında yılmazda filize karşı bu değişimler uzun bi süredir vardı.

sinem*
07-05-07, 20:22
arkadaşlar gülbeşekere de yazmıştım bence yılmazın bunun yapmasını sağlayacak ele tutulur birşeyler olacak baştan beri karşı çıktığı bu durumu şimdi kabullenmez ne kadar severse sevsin öfkesine yenik düşüp filizden uzaklaşmadı mı, bu bebek olayı yüzünden filizden şüphe etmedi mi o kadar yaşadıkları olaylar var ki ve söylenen sözler yılmaza bunu yutturmazlar bence replikler ve sahnelerle bunu çok güzel bir şekilde bağlayacaklar hem filizde bebek yüzünden dönmesini istemiyordu yani onlar bunu çok iyi bir şekilde bağlayacaklar

durun bi yılmazın yaptığı birşey yok karakterde ufak tefek deformasyonlar oldu diğer karakterler de olduğu gibi ama bu kadarını yaptırmazlar bence bunlar için erken bölümü izlemek gerek

yılmaz bebek için dönmeyecek filize bunu kanıtlamaya çalışıyorlar ve filizde bebek için affetmiş olamayack yılmazı daha uygun bir şekilde sevgileri ile yeniden birleşmeleri sağlanacak hemen paniğe kapılamyın derim ben bilmem siz ne dersiniz

Bence de izlemeden yorum yapmayalım kaldı ki diğer karakterlerde epeyce değişti ve her defasında şaşırıp duruyorum ve bu yılmazın değişim aşamasını bir kaç bölümdür bize veriyorlar...Hem yılmaz çok çelişkili ve sürekli kargaşayla yaşayan bir adam :) elifle olayı hatırlarsanız bir ara dönmeyi bile düşünmüştü yani affedecekti sonra vazgeçti, o zamanlar yılmaz daha fevriydi ...Bence çokta büyük bir değişim olmadı :) kaç bölümdür bebeği anlayamaması kötü bir değişim işte ...

filizim'cim yorumun süper olmuş ,özellikler ikincisi yılmazdan filize olan çok güzeldi ...ellerine sağlık canım

yakupoglu61
07-05-07, 20:30

tolga; unutma cemde filizi çocuklu kabul ediyor:img-wink: :img-hyste

yılmaz bundan sora ne kadar değişirse değişsin her zaman arkasındayım her zmn savunucusuyum ...!

bego87
07-05-07, 20:30
bu arada hoşgeldin diyelim emin ol son 2 günde çok şey kaçırdın neyse bebek olyında ise yüzde 99 öğrenmiyor aldığımız tüyolar ışığında

hoşbulduk sbr .. napalım artık bu iki günü telafi ederiz bu hafta.Özelliklede fragman ve uzun özet geldikten sonra iyice konuşuruz..

arzuinan
07-05-07, 20:40
Yılmaz bebek için dönmeyecek filize bunu kanıtlamaya çalışıyorlar ve filizde bebek için affetmiş olamayack yılmazı daha uygun bir şekilde sevgileri ile yeniden birleşmeleri sağlanacak hemen paniğe kapılamyın derim ben bilmem siz ne dersiniz

evet mutlaka bir açıklaması olacak. Yılmaz için bu büyük bir değişim fakat böyle olmaması içinde bir neden yok açıkcası... Bence Yılmaz'ın neredeyse Filiz'i sonsuza kadar kaybetmiş olma korkusu, kararında etkili olacaktır...

SBR
07-05-07, 20:41
hoşbulduk sbr .. napalım artık bu iki günü telafi ederiz bu hafta.Özelliklede fragman ve uzun özet geldikten sonra iyice konuşuruz..

evet aynı fikirdeyim özet gelince net bir fikire sahip oluruz inşallah çok kısa bir fragman hazırlamamamışlardır yarın gece herkesin kafasındaki düşünce netleşecektir bekleyip görelim herkese iyi geceler iyi yorumlar bye bye

gulum15
07-05-07, 20:44
merhaba arkadaslar....
ya ben daha bugun uye oldum onun icin yorumumu yapiyim 72.bolumun
ya su cem nasil kotu bir insan hamile bir kadina nasil davraniyorsun sen yaaa
yazik yilmazim neler yapti neler filizi kurtarmak icin
hemide filizin ona ihaanet ettigini saniyordu yaaa vallah delikanli andamis vallah ya bide filiz yilmazin vuruldugunda dedi ki oglunu burakip gitme diye insallah duymustur yilmaz da geri barisirlar ya vallah
ama hep eneller var simdide asli var nasil terk eder kizcazi terkedemez ya uffffffffffffff

nisailayda
07-05-07, 20:48
Herkese iyi akşamlar,

Sevgili si-nice vermiş coşkuyu tabi coşmuş bizim forum,:happy0064
sağol arkadaşım .
geçmiş mesajları okumayı yeni bitirdim KURŞUNİnin şiirini okurken gülmekten karnıma ağrılar girdi.:img-hyste .iyiki varsınız yaaa....:happy0064 ben gündüzleri giremiyorum .aslında şimdide nöbetçiyim ve büyük bir risk alıyorum :img-polic ama değer valla hem o güzel FİLİZİMİN şiirli yorumunuda okudum.arkadaşım sana ne söyleyeceğimi bilemiyorum aştın kendini yolun açık olsun ileride birgün ünlü filan olursan bizde eskiden onunla aynı forumda yazışıyorduk filan deriz bellimi olur ?:good: eh artık niclerimizden bizi hatırlarsın ..kızma sakın ha gerçekten çok beğeniyorum ellerine sağlık arkadaşım.
Zaten Matraka tüyo yazmıyorya acaba kırıldımı diye üzülüyorum..:sad53:

son olarak FERMAN seni tekrar görmek çok güzel ..:good: .

nisailayda
07-05-07, 20:55
yılmaz bebek için dönmeyecek filize bunu kanıtlamaya çalışıyorlar ve filizde bebek için affetmiş olamayack yılmazı daha uygun bir şekilde sevgileri ile yeniden birleşmeleri sağlanacak hemen paniğe kapılamyın derim ben bilmem siz ne dersiniz[/QUOTE]

Biz değilmiydik Yılmaz bebek için değil sevdiği için dönsün diye ozaman ne bekliyordukki tabiki böyle olacak benim için bu senaryo makbuldür ve herzamanki gibi Canım arrkadaşım sana katılıyorum..:img-yes:

bego87
07-05-07, 21:04
Biz değilmiydik Yılmaz bebek için değil sevdiği için dönsün diye ozaman ne bekliyordukki tabiki böyle olacak benim için bu senaryo makbuldür ve herzamanki gibi Canım arrkadaşım sana katılıyorum..:img-yes:

bencede yılmazın bebek için dönmediğini görmemiz süper ama anlayamadığım neden hala bebek olayının saklandığı