Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar - Senaryolar
Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz...
MESAJLARIN TAMAMINI KOYU VEYA RENKLİ FONTLARLA YAZMAK FORUM KURALLARI GEREĞİNCE YASAKTIR..
Sevgiler
Ehlocan
panikle-me 19-09-07, 21:21 YENİ BİR SENARYO---
-1.BÖLÜM-
Tanışmak,Atışmak,Sevmek,Nefret etmek ve Etkilenmek
Kalabalık... insanlar.. hafif tıkanmış bir trafik... fısıltılar... herkes yanındakine sessizce anlatıyor.. olay kulakdan kulağa yayılmaya hemen başlamıştı yaralının etrafında toplanmış insan halkasında..
kadın 1 haftadır çalıştığı iş yerinden evine gitmek için yürüyordu.. yorucu bir günü daha bitirdim diye düşünüyordu... ama kalabalığı görür görmez bu düşüncesini sildi aklından... o bir doktordu ve onun için gün asla bitmezdi...
sokağın solunda bunları düşünen bir kadın varken sağında ise başka biri vardı... geçen senenin yorgunluğunu atmak için bi haftalık izine ayrılmıştı. Bu akşam görevine tekrar başlayacaktı. Özellikle akşam nöbetleri ile işe başlamayı severdi. Daha sessiz bir ortam olurdu , tatil sonrası yorgun hali ile sabah temposu onun için pekte çekilir olmuyordu. Sakin bir gece. Sakin bir gece. Sakin bir... ama o da ne?. Allah aşkına ne sakin gecesi cerrahlıkda sakin gece mi olur oğlum... al işe gitmeni engelleyecek bir kaza. Hadi bakalım doktor bey diyerek arabasından indi bay cerrah!
Kan! Yaralı! Kalabalık! Ve oraya yeni gelmiş polisler!
Kalabalığı dağıtmaya çalışıyorlardı. Yerde yatan yaralı için gelmesi ambulans neredeydi?
Polis: hanfendi biraz açılın lütfen..diye bağırıyordu kadın ise polisi duymayı bile unutup yanındaki başka bir kadına laf yetiştiriyordu
kadın: bak bak görüyon mu tamda kalbinin orayı vurmuşlar. Pekde gençmiş yahu!
Kadın-2: yok artık sağ tarafdan vurulmuş görmüyor musun ?
Kadın: tamam işte kalbi.
kadın-2: hay Allahım ya
tam bu sırada iki ağızdan aynı kelimeler döküldü. Cümlelerin birbirinden tek farkı birinin kadın birinin erkek dudağından çıkmış olmasıydı.
Kadın & erkek: lütfen çekilir misiniz? Lütfen! Ben doktorum!
İkiside hastanın başına gelmişti. Aynı anda yaralıya müdahale etmeye başladılar.
Yaralı sadece sağ göğsünden silahla yaralanmıştı. Ya da öyle sanıyorlardı. Doktor yaralığının bacağındaki yarayı farketmesi çok uzun sürmedi. O sırada diğer bayan doktor göğsündeki yaraya müdahale ediyordu.
Bay: sol bacağından da vurulmuş! Allah kahretmesin.
Bayan: ambulans hala gelmedi. (kalabalığa döndü ve bağırdı) ALLAH AŞKINA AÇILIR MISINIZ BİRAZ? - o sırada eli ters bi harekette bulundu
Bay: dikkat et!
Bayan: özür dilerim ama bu kalabalık aklımı aldı.
Adam kadını baştan aşağı süzdü. Gençti yeni olmalıydı işinde.
Bay: hep böyle hatalar yapar mısınız ?
Bayan: abarttınız sanırım yanlışlıkla oldu. Bana laf yetiştirmeyi kesseniz.
Bay: adımı duymuş olmalısın. Suat Birtan. Ve bana işimi sen öğretemezsin. Ayrıca yeteneksiz bir doktor olduğun da çok belli.
Bayan: haklısınız suat bey. Sizi tabiki tanıyorum. Bi hafta önce birincilikle girdiğim suan cerrahi asistan olduğum hastanede kalp cerrahısınız. (sonradan dediklerine pişman oldu yarın suat bey kesinlikle bana çektirecektir off Allahım hay şu dilim! )
Suat: ( yeteneksiz dediği kız yeni asistanlarından biriydi! Hemde birincilikle girmişti. Suat genelde hep en iyileri ile çalışmayı severdi ya da en kötülerine birşeyler öğretmek. Ama altta kalmaya niyeti yoktu! ) o zaman emrediyorum sol bacağında ki yaraya tampon yap!.
Bu sırada şükür ki amblans gelmişti. Sesler gene yükseldi. Ve ikisinin tartışması bu hemgamede dindi. Suat bi sempati duymuştu bu asistan kıza. Arkasını dönüp baktığında kızın gittiğini gördü. Ne gündü ama! Üstü başı kan olmuştu. Hastaneye gitmek yerine evine gitti. Ama bir şey unutmuştu. Adını sormayı. Hastaneyi aradı. O asistan Zenan Parlardı. Ama neden ilgileniyordu ki?
Bunu düşünürken üzerini değiştirmeyi bile unutmuştu. Ne oluyordu? Itiraf et oğlum etkiledi seni! Yok yok daha çok çabalaması lazımdı.- üzerini çıkarıp tüm yorgunluğunu suya bıraktı
Ya ZENAN?
Kapıyı çarptı hızla. Anahtarı vestiyerdeki yerine fırlattı. "aferim zenan gene patavatsızlığını tutamadın değil mi?". Çantasının da gördüğü muamele anahtarınınkinden farklı değildi. Dili olsa zenana baya kızardı. " yarın ya beni asisan isterse, ya bana çektirir günü mü ziyan ederse. Aman allahım ya ameliyata girmemi engellerse. Yok artık o kadar da uyuz değildir! Yok yok yarın kesin çektiricek hazırla kendini zenan. Hay şu dilimi!" söylentileri odasına çıkana kadar sürdü. Yatak odasına geldiğinde aynanın karşına geçip üstüne baktı. Gene söylenmeye başladı. Hem kendine kızıyordu hemde şimdiden suat beyin yarın ona yapacağı işkenceler için suata. Sonra durdu ve ben napıyorum dedi. Gülmeye başladı. Sonra gülerek " ama kabul et hoş adamdı" ama kahkaları içinde kendi bile duymamıştı bunu. Kalbiydi bunu duyan, söyleyen. Sonra oda kendini banyosuna attı!
havin+10baran 20-09-07, 07:53 BÖLÜM 34:
( leventin kapisi tiklandi)
L: gel
A: oooooo levent beyimiz burda sevgilisi assagida agliyor…
L: sanane lan sanane???
A: banana ya sadece söyliyim dedim..haberin bile yoktu baksana haline..
L: hayir haberim vardi..simdi zaten yanina gidecektim..(dedi kagadi masadan aldi ve assagiya indi..elanin yanina oturdu..hic konusmadan oturdu…elada öyle oturuyordu..gözlerinden yaslar damliyordu sürekli…sessiz sessiz agliyordu….bir sure sonra levent sessizligi bozdu)
L: beni sevmiyorsun öylemi????
E: (sasirdi) evet sevmiyorum…
L: eminmisin???
E: hemde cok..
L: peki ya benim duygularim..ben bu olayi ögrenince nasil tepki vericem hic düsünmedin dimi???
E: ögrenilecek bir sey yok…
L: var bak burda…(dedi kagidi cebinden cikardi)
E: ama..
L: amasi yok…ögrendim iste sana demistim ögrenirim diye..beni azicik taniyorsan ögrenicegimi zaten biliyor olmaliydin..
E: ben…
L: ela nasil olur bu??kendine hicmi dikkat etmedin???Hic mi dogru düzgün yeyip icmedin???
L: bosver zaten anlamida kalmadi…
E: bitti benim hayatim bitti…senin bitmedi..niye burdasin hala???niye yanimdasin.??????
L: neden bir düsün sene???seni sevdigimden olmasin..
E: yada bana acidigindan olmasin sakin..
L: ela böyle bir sey yok..
E: var levent...bana acimanizi istemiyorum..allah kahretsinki kaderim bu iste…deyistiremem ki…
L: hayir tedavi ola bilirsin…
E: ne deyisecek???hic bir sey..
L: ela sacmalama..
E: bitti levent…seni sevmiyorum ben..git baskasini bul Kendine..ha bak sevda hemsire var mesela..
L: ela Kendine gel(dedi elayi sarsi..ve kollarindan tutup kendine cevirdi)..ben seni sen oldugun icin seviyorum…baska bir seyin icin deyil..
E: bir erkek asla bebegi olmiycak bir kadini istemez…asla baba olamiyacagini bile bile onunla berber olmaz..olsa bile herzaman onu bir türlü kafasina kakar..
L: ben öylemiyim???
E: deyilsin ama olmaz…sana bunu yapamam..anliyormusun yapamam..seni nekadar seversem seviyim sana bunu yapamam..
L: ela ben istiyorum…benimle olmani istiyorum..benimle tüm hayatini paylasmani istiyorum..bebegimiz olmasada…
E: hayir..(zaten agliyordu..aglamasi hizlandi)
L: yapma sevgilim..
E: ben senin sevgilin deyilim..
L: ela sen ne yaparsan yap ben senden vazgecmiycem..
E: geciceksin,gecmek zorundasin…
L: ela ben seni böyle kabul ediyorum..ben seni böyle istiyorum
E: ama ben sana bunu yapmiycam…sen baba olucaksin..bende teyze olucam…sen cok mutlu olucaksin bebeginle..bende sen mutlusun diye mutlu olucam…
L: ela sensiz mutlu olabilirmiyim ben???kafayi yedin sen iyice ela..
E: olucaksin..bensiz bir hayat kuracaksin..bende o hayallerimi silicem kafamdan..
L: hayir..o hayallerin hepsi gerceklesecek..evlenicez..
E: hayir levent,…sana bunu yapmiycam..seni baba yapamamak nasil kötü bir sey biliyormusun???ben bunu bu gün tattim..sen o kücük kizla ilgilenirken bir kez daha anladimki sen baba olmayi hak ediyorsun…kücük cocuklara baktiginda gözlerin bir baska parliyor..
L: hayir elam..hayir güzel sevgilim benim..tamam belki bir bebegimiz olsa daha güzel olurdu ama onsuzda olur canim…onsuzda olur..
E: hayir..hayir iste(dedi yerinden kalkti ve kosmaya basladi..“Olmaz“ diye bagiriyordu..leventte arkasindan kostu..ela fenalasti..bir iki tökezledi…levent hemen elayi cimlere oturttu…)
L: hadi gel doktora görünelim..
E: bizde doktoruz..birseyim yok iste..üzüntüden oldugunu sende bende biliyoruz..
L: olsun hadi canim..
E: levent yapma bunu bana..olmaz yapamam..bile bile seni mutsuz edemem..beni unutursun zamanla
L: ela asil sen yapma bunu bize..bak tedavi olursan hersey düzelir..hersey yoluna girer..
E: istemiyorum…
L: bunu düsünmeni istiyorum..
E: ben cok düsündüm..artik sadece isim icin yasiycam..sadece calisicam..
L: peki ya ben…beni sildinmi gözünden,kalbinden ciktimmmi ben ???
E: seni istesemde cikararmam ama sana bunu yapmiycam..buna izin vermiycem..
L: ama ben seni istiyorum ela..ben elami o asik oldugum gözleri,kadini istiyorum…anliyormusun ben seni istiyorum…bu düsünceleri aklindan sil seni asla birakmiycam…allah korusun dahada kötü bir sey olabilirdi ama olmadi buna bile sükretmelisin..(dedi elanin yanindan ayrildi)
E: yapamam askim..bile bile baba olmani engelliyemem(dedi cimlere uzandi..sonra iceri girdi..zenanin yanina gitti..)
Z: ela iyimisin??
E: ögrenmis..
Z: nasil???
E: raporu bulmus..
Z: ne oldu pekI????
E: bir sürü sey söyledi..kizdi,bagirdi,üzüldü ama yinede ben sadece seni istiyorum dedi..
Z: bak ne güzel iste..hem tedavide olabilirsin…cok ilerlememis..düzele bilir.. yine bebek sahibi olabilirsin…
E: istemiyorum..
Z: elacim yapma..bak sadece ilac kullanicaksin ve ayda bir kontrolle gideceksin..zaten hergün burdayiz bir gün ordaya gideceksin..hem bende gelirim beraber gideriz…
E: hayir..(dedi labaratuara gitti…görevliye)ya ben size raboru kimseye vermiyceksiniz ben haric demedimmi???
GÖREVLI: levent bey istedi ama vermedim..baskada kimse istemedi zaten..
E: siz öyle sanin..levent raporu almis..
GÖREVLI: ama bu nasil olur???
E: bilmiyorum..simdi hemen o raporu bilgisayardan siliyorsunuz..
GÖREVLI: bunu yapamam ela hanim..
E: peki..ama eyer baska bir ikisinin eline daha gecerse..esyalarinizi topliya bilirsiniz…
GÖREVLI: kimsenin eline gecmycek merak etmeyin..doyaniza baska kilit koyucam.,.
E: peki..(dedi ordan gitti..leventin odasinin önünden geciyordu bir hastaya bakmak icin..leventin gölgesini gördü..biriyle konusuyordu..bir doktorla kapiya yöneldi..dinledi..(ah be ablam be)
L: ama caresi var…
X: evet cok ilerlememis hastaligi yani tedavi olursa hersey düzelir..
L: bu cok güzel bir haber iste..ama ela tedavi olmak istemiyor..
X: eminim siz ikna edersiniz…
L: peki nasil bir tedavi olucak bu???
X: ilac kullanicak ve ayda bir yada iki kez kontrole gelicek..
L: bu iyi..peki ya düzelemesse..ya hic bebek sahibi olamassa..
X: olur levent bey…hastaliginin ortasinda hemen fark etmeside cok iyi olmus..ilerleseydi bir daha bebek sahibi olamazdi ama simdi olabilir..
L: peki bu neden oluyor???yani bizde dokturuz ama bu alanda pek bilgili deyiliz biliyorsunuz…
X: kendine iyi bakmamaktan,dogru beslenmemekten, soguk taslara oturmaktan cok ama cok yorulmkatan hormonlar bozuluyor..buda gebeligi engelliyor..simdi sadece hormonunun düzelmesi icin ilac kullanicak zaten ilaclarda gebe olmasini sagliycak..
L: tskler doktor hanim…
X: sorun deyil..siz elayi ikna edin..ben size gerekli bilgiyi ozaman daha ayrintili bir sekilde veririm..
L: peki..tskler..iyi calismalar..(dedi doktor kapiyi acti..actiginda sok oldu..
mehmetaslan_ben 20-09-07, 12:46 be:zenannnn
hemen ewe kosarlar ve zenan bayılmıstı
ber:noldu ona
bi:te telefon çaldı suat dedi ve bayıldı
b:zenannn uyan zenan
zenan uyanır ağlaaya baslar
z:o o kaza gecirmiş
b:ne tmm sakin ol hemen gidelim
arabaya atlar giderler
l:nası yani suat inanmıyorum hemen geliyorm
herkes hastaneye gider
b:leventt
l:burak
z:o nasıl
d:durumu cok ciddi kalp damarları parçalanmıs arabada camlar baya yara yaratmıs damarları baya zdelenmiş bu ameliyatı bi kişi yapar 2. kalp cerrahıı toprak gürsoy
b:peki yapsın nie beklio bağırarak
d:yapmıo
be:nası yaaa
derken zenan bayılır
ber:zenannnnnnn
b:sedyeeeeeeeee
l:doktor bey konusabilrmiyiz bizim hastenemize sevk omazmı
d:yolda hayatını kaybedbilir burda klması gerek
l:pekiii
ber:zenan iimsin
z:iim ama o ii olmucak
ber:ii olucak bn konusucam
b.ewt berrak konucak arkadası zaten
z:ya kabul etmesse
be:edicek sen dinlen burak ve levent bey suatın yanında sen dinlen
z:tmm
l:ela nerdeee
derken ela gelir
e:leventt
l:nrdeydin
e:işim vardı suat naıs zenan nası
l:suatın durumu cok ciddi zenan baıyldı dinlemiıo
e:bak ona bakıyım
z:elaa
e:yorma kendini
z:o o ağlamaya baslar
e:şii o olucakk merak etmee sen uyu bn suat beye bakıyım ha
z.tmm
berrak ise toprakla konusmaya gitti
t:oo berrak hnm hangi rüzgar attı
be:ndn suatın ameliyatına girmosun ne biçim doktorsun sen
t:canım istemio
be:yemin nolcak
t:hangi doktoryemini tutar artık eskidendi o
be:lütfen yap su ameliyatı
t:bi şartla
be:nedir
e:zenan ne işin var burda
z:o burdayken böleyken orda yatamam
e:tmm cnmm
derken suatın değerleri düşer
h:hastanın nabzı düşüo
z:suattt ağamaya baslar kriz gecirir
bi:kızmmmmm
t:bak arkadasın gdip gelio zenan cok kötü
h:hasta normale döndü
l:berrak napıo
b:toprakla konuso ameliyat için
be:eeee sendee işini yap ozamn bağırrak
t:sartım su buraktan ayrılırsan bunu yapıcak
be:sen nediosun
t:ewttt bi zenanla suata bak suatı ameliyat etmessem ölücek bnden cerrah yapamaz en iisi bnm ancak bn yaparım suat ölürse zenan da üzüntüden ölür
bi yandan burak eğer onu secersen iki kişiyi kaybetceksin hangisi snei üzer 1 kişi o hayyata olucak 2kişimi onlar ölücek kararın eğer kabul edip sonrdan burakla tekrra beraber olursan bu sfer burağın basına algılayamacağın seyler gelir
be...................
son
berrrak napıcak ya askı için 2 kişi yi kaybedicek yada 2 arkadası dostu için askından vazgecicek
11.bolum
gene dayanamadim yaziim dedim aslinda yazmiycaktim ama
zenan:hihi soz
suat:tamam o zaman sen biraz yat uyu
zenan:tamamda ben ne zaman cikicam bu odadan
suat:aaa onu bilemiyorum sana bagli mesela sabah yaptigin seyi bir kere daha yaparsan 5 gun bile yatabilirsin
zenan:uf yapmiycam zaten ben burda sikilirim yaaaa
suat:sikilmazsin korkma mesela ben bu aksam nobetciyim film izliyebiliriz
zenan:gercekten mi
suat:evet
zenan:tamam o zaman
(ay ne guzel film izlicekler)
aksam olmustur kizlar eve gitmislerdir zenanla suatsa film izliyorlardir
zenan:ayy ne guzel dimi
suat:hihi cok guzell birbirlerini ne kadarda seviyolar
zenan:evet coook ins onlarda ayrilmazlar
suat:ayrilmiycaklar ki
zenan:aaaa sen erden biliyon
suat:cunku ben baktim bir kere hadi susta bakalim
zenan:tamam
30 dakika sonra zenan uyuya kalir suat onu yataga guzelce yatirir
ustunu orter ve oda koltukta uyur
gecenin 3ü zenan kabus goruyordur
zenan:hayir hayir haaayyiiiiiirrrrr
suat hemen uyanir zenan kanter icindedir
suat:zenan iyi misin
zenan:hayir cok cok kotuyum
suat:ssss tamam anlatmak istermisin
zenan:hihi once emreyle gezyorduk sonada ona bir araba carpti zenan aglamaya basladi
suat:aaaaa zenan tamam aglamak yoktu hatirladin dimi hadi uyu artik
zenan:tamam der ve uyuyr suatta onu izliyordur
sabah once suat uyanir zenani izler sonrada zenan uyanir
zenan:gunaydin
suat:gunaydin eeee nasilsin iyi uyudunmu
zenan:evet uyudum ama ooo kabusu gormeseydim daha iyi oplucaktim
suat:emreyi unutmaya calisicaksin tamam mi
zenan:hihi
1 ay sonra zenan artik kendini toparlar emreyi sevmiyordur artik ama oo hep kalbindedir
zenan suata asik olmaya baslar cunku yaninda hep suat vardir ona hep destek veren suattir tabiki arkadaslari falanda yane
kader ve buraj sevgili olmustur
levent ve ela onlar hala sevgilidir ama leventtin elaya bir surprizi olacaktir
hasansa guzeeller guzelli bir kiza asik olur adida defnedir
evet arkadaslar bu akadr
ins begenirsiniz
soru sorayim
leventin elaya surprizi ne ?
zenan ve suat bu bolum sevgili olacakmi ?
hasan ve defnenin arasinda neler yasanacak?
EVRIMIST:defne
1.bölüm
ela hayatı çok seven bir kızdeı cıvıl cıvıl neşeli ...her zaman gezer tozar ama yardım etmeyi de çok severdi...ogün olan olmuştu:
ela:meraba ben ela altındağ
görevli:buyrun hanımefendi
ela:ben iş başvurusunda bulunmuştum..
görevli:kusura bakmayın ilk elenen siz oldunuz..iyi günler
ela:ama nasıl olur tüm herşeyim tam dı
görevli:malesef
ela çaresiz başka iş başvurusu yaptı:
ela:meraba ben ela altındağ
görevli:nasıl yardımcı olabilirim
ela:şey been iş başvurusu yapmıştım
görevli:bir dakika..dedi ve kayıtlara baktı
görevli:evet ama malesef başkası alınmış
ela:teşekkürler
bir kaç kere denedi..fakat olmamıştı..sonun da çaresiz olduğunu anlamıştı önce bir cafeye gitti..
bir masaya oturdu..karşı masada ise başka bir kişi vardıelanın yanına yaklaştı ve sordu
levent:oturabilirmiyim
ela:tabi
levent:iyi misiniz
ela:evet bir mahsur mu var
levent:yooo...yok canım sadece sordum
ela:iyi..
levent:şey ben şey dicektim benimle evlenirmisiniz....
ela:ne
levent:ama şey şey gerçek değil.lütfen durun..ela çoktan kaklıp gitmişti..bugün herşey üstüne geliyordu sanki..yolda dalgın dalgın dururken ona doğru gelen arabayı göremedi..ve o an hayatı değişmişti..
hemen etraftakiler ambulans çağırdılar..elayı hastaneye kaldırdılar..acele ile ameliyata aldılar..hemşireler ailesine haber verdiler..doktor ameliyattan çıktığında..elanın annesi ve babası hemen yanına geldiler..
annesi:kızım kızım nasıl
levent:iyi merak etmeyin..
babası:kızım kızım iyileşicek mi
levent:merak etmeyin iyileşicek..
annesi:ahhh ahhh hep benim yüzümden ayrı eve çıkmasına izin vermemeliydim..
levent:lütfen sakin olun hanımefendi..
o sırada leventin annesi hamide hanım da gelir..
hamide:leveneeentt
levent: (olamaz)efendim anne
hamide:yine mi ameliyata girdin bakıyım sen
levent:evet anne tabikide ben bir doktorum..
hamide:bak gül gibi gelinimi bırakıp ameliyata gelirsin sen haa.
levent:anne been
hamide:suss..nazire kızım bak geldik leventin yanına hadi ben sizi yalnız bırakıyım..
nazire:leeveneeent(cırtlak bir sesle)
levent:meraba nazire işim var sonra konuşsak..
nazire:ama hayatııım(leventin boynuna iki elini birden atar..)
levent:ellerini çeker misin burası bir hastabe..bende bir doktor
nazire:pardon..
levent:neyse şimdilik önemli değil ama bir daha olmasın..lütfeen
nazire:o zaman ben burda bekliyom işini bitir gel
levent:gerek yok sen eve git..
nazire:peki aşkıım
levent:(off ne aşkımı ya ne aşkımı ahh kızım kabul etseydin şu teklifi de şu kızla evlenmek zorunda kalmasaydım)ahh ahh
elanın annesi:noldu levent bey
levent:yok bişey..
devam edecek inşallah beyenirsiniz...eğer beyenirsseniz devamı gelecek..
:img-yes:
P:Merhaba ben komiser murat..
K:Ne polismi!?
E:?!ne oldu beyefendi
H:kızlar cekilin ben hallederim
E:K:hasannnn!
H:buyrun benim
P:Ela altındağ hanginiz oluyorsunuz?
E:ben Ela altındağ merhaba murat bey
P:Ela Hanım levent bey tekneyle turda idi denizde geziyordu ve teknesi battı malesef..
E:Ne!? bu olamaz hayırrrrrrrrr olamazz
oanda komiserin telefonu çalar ve
P:bir dakika buyrun benim hhee senmisin mehmet neoldu
M:abi levent bey bulunduda tekne kıyıya batıp parcalanmış levent bey yaaşıyor
P:teşekkürler iyi gunlerr..
P:Ela hanım levent bey yaşıyor ama tekne tekne batarak parcalanmış malesef..
E:tekneyi felan boşverrelimde iyiymiş levent dimi
P:evet iyiiymiş ben gidiyorum iyi gunler
K:iyi gnler
H:hadi hastaneyye
K:aaa evet ya
taksiye binmişler hastanede inmişlerr.
B:selam melek ciğim bugun nasılsn?
M:iyiyim aşkım sen nasılsın
B:aşkım bende iyiyim
derken kader bu sozleri duyar
K:burak artık bitti artık bitti artık bitti artık bitti artık bitti
B:kader dur ynlış anladın
derken kader elanın yanındadır
K:ela burak o melekle askım felan diyodu artık bitti bitti
E:kader bukadar uzulme boşver
B:kader dur yanlış anladın
K:anlayacak hiçbir sey yok burak! kıza askım diyodun ne oldu?
B:ama ama ama beni bırakma!
Bakalım kader ile burağın arası iyi olacakmı?
yarenELAlevent 20-09-07, 18:29 1. bölüm
ela ve keder birlikte doğup birlikte bümüşlerdi çok yakın 2 arkadaşlardı hatta ondanda öte kardeş gibilerdi ela 5 yaşındayken annesi onu bırakıp gitmişti ondan 2 ay sonrada kaderin babasıda gitmişti
kaderin annesi elaya annelik yapmıştı elanın babasıda kadere babalık yapmıştı
levent ve burakta ayno şekilde birlikte doğup birlikte büyümüşlerdi.
levent beyin cerrahı
burakta kalp damar cerrahıydı
meslekler:
Levent Atahanlı:Beyin Cerrahı
Burak Kuzey:Kalp Damar Cerrahı
Suat Birtan:Plastik cerrahı
Fikret Eralp:Cerrahi Uzman
Haldun Göksun:Cerrahi Şefi
Bilge Tuna:Kadın Doğum Uzmanı
Ela Altındağ:Cerrahi Asistan
Kader Denizhan:Cerrahi Asistan
Zenan Parlar:Cerrahi Asistan
Hasan Turay:Cerrahi Asistan
Tolga Altındağ:Cerrahi Asistan(elanın ve kaderinerkek kardeşi)(kader ve ela kaedeş gibi demiştim
yarenELAlevent 20-09-07, 18:32 2. bölüm
o gün hataneye herkes ayrı ayrı gidiyodu (ela ve leventin tanışmasını filimdeki gibi yazıcam)
e-taksi!of hiç biride boş geçmezmi yaa (bi tane durur)
şöför-nereye abla
e-karşıya
ş-bu yamurda oraya kadar gidemem
sonra bitane daha duru leventte biner ona
e-lütfen inermisiniz ilk önce ben bindim
l-bence ikimizde aynı anda bindik
e-amca söylermisin ilk benim bindimi
l-şöför amcanızmı oluyo peki soralım amcanıza ,ilk kim binmiş
ş-ben karışmam ya ikinde inin yada devam edelim(suskunluk ve yola devam bu sırada elanın telefonu çalar
dırrrrrrrdırrrrr
e-alo evet benim evet sabah konuşmuştuk ..................bi dk kalem arıyorum
levent kalem verir
e-yazıyorum üf üf üf (önün gelen saçını üflüyodur leventte düzeltir)
e-peki iyi günler ..........lütfen sağda dururmusunuz
e-şimdi siz iniyosunuz ve kendinize başka taksi buluyosunuz
l-ne demek istedinizi anlamdım
e-sen ne hakla bana dokunursun ya
l-ben sadece yardım etmek istemiştim
e-yokya centilmenlik edip bi kadına takside öncelik tanımazsın utanmadan bide sacçını düzeltirsin ÇOK İNANDIRICI sapıkmısın sen ya
l-sapık (ŞAŞKIN Bİ ŞEKİLDE)
e- >:(aşağı in yoksa polis çarırım
l-peki iniyorum(iner veee
l-şemsiye!
e-HÖDÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
HASTANE ASİSTANLAR HAZIRLANIYODUR
e-güaydın kader
k-sanada
t-selam kızlar
e-k-abla tolga bizsenden büyüğüz
t-tamam ya
z-günaydın ben zenan
e-ela
k-kader
t-tolga
h-merhaba ismim hasan
e-ela
k-kader
t-tolga
z-zenan
fikretin yanına giderler
f-ela levent beye kader burak beye zenan suat beye tolga dosyalar ve hasan- benlesin işinizin başına hadi
ela levnetin odasına gider kapıya vurur
veeeeeeee
sorualr
1:ela leventle karşılaşınca ne yapıcak?
2:elanın özürünü levent beyenmiyip daha büyük bi özür olarak ne istiyiek
yarenELAlevent 20-09-07, 18:42 3. bölüm
e-siz
l-senn
e-ben çok özür dilerim levent bey
l-lebent bey ha sabah levent bey yerine hödüğü tercih ediyodunuz küçük hanım
e-ben çok özür dilerim ya
l-hangi konuda
e-sabahki konuda
l-sabahkilerin hangisine bu özür kızmakmı bağırmakmı sapık ve hödük damgasımı beni taksiden atmanmı?
e-sanırım hepsi
l-imkansız bu özür bunlara çok küçük gelir
e-peki bunların özrü ne olabilir
levent içinden-o an anladım zaten senden kurtulamıyacağımı tatlı bela
ela içinden-of çok salağım ya şefimi o yağmurda taksiden attım kafasına şemsiye fırlatıp hödük dememde cabası of of
l-düşüniyim ııııııı buldum o sabah taksiden kovduğun adamla bi akşam yemeği
e- :obaşka yolu yokmu?
l-hayır anlamında başını sallar
e-kesinlikle olmaz yok yok hayır
burak-kader
k-günaydın burak bey bu günkü asistanınız benim
b-sanada günaydınismin neydi
k-kader
burak içinden-kaderim sen olsan keşke
kader içinden-çok hoş ya(kader birazcık şıp sevdidir)
b-çok güzel bi ismin var eee hangi okul mezunusun
k-boğaz içi ünüversitesi
b-peki hangi bölümü seçmeyi düşünüyosun
k-kalp damar cerrahisi
b-meslektaş olucaz galiba
k-sanırım:)
zenan-suat
z-günaydın efendim
s-sanada günaydın asistanım sen olmalısın
z-evet öyleyim(gıcık şey )içinden söylemiştir bunu)
s-işimize başlıyalım ozman peki
şimdilik bu kadar devamı yarın
Hatırlatma...
12.bölüm
O gece zenan Suatın evinde kalmıştı, salonda kanepeye kıvrılıp yatmak istiyordu ama, Suatın uzun ısrarları sonucu, Suatın odasında kaldı, tabi Suatın da salonda ki kanepede yatması şartılyla;
Z: suat sana söyledim ya salonda tek başıma kalırım, ya da giderim
S: zenan bu saatte gidemezsin
Z: iyi, o zaman bak bakalım gidebiliyor muyum, gidemiyor muyum?
S: tamam tamam zenan pes ediyorum, ama salonda kalamazsın
Z: nerde kalıcam peki?
S: benim odamda…
Z: neee!!! Seninle birlikte aynı oda da mı kalıcam suat? Sen beni ne sanıyorsun Allah aşkına?
S: ben öyle bişey mi dedim zenan? Aa pardon sen hiç dinlemezsin zaten insanı
Z: sen öyle san:img-beee: ıııı ne demek istiyordun peki suat:)?
S: sen benim odamda kal bu gece, bende şu kanepede yatarım…
Z: daha neler ben yatarım burada
Suat yavaşça zenana yaklaşır, parmaklarıyla saçlarını okşar,
S: sevgilim, bir gece evime gelicek ve ben onu şu kanepe de yatırıcam öyle mi?
Z: ben senin evine gelmedim bir kere suat, sen beni zorla getirdin, ayrıca ben kendim…
S: off tamam tamam zenan, halksın, yeter artık buradayız değil mi?
Z: evet ve ben artık uyumak istiyorum
S: tamam merdivenlerden çık, sağdaki ikinci kapı
Z: iyi geceler
Zenan merdivenlere yönelir, suat arkasından gülümseyerek bakıyordur, zenan öyle yavaş çıkıyordur ki, tereddütte gibidir ve suatta emindir zenan ona bir kelime daha söylemeden yukarı çıkmayacaktır, ama tabi bu tahmin ettiği şey değildir…
Z: suat
S: evet zenan
Z: şey senin o koltukta belin ağrımasın
S: merak etme, rahat ederim ben, sen uyu artık
Z: tamam
Suat dolaptan aldığı ince bir battaniye ve bir yastığı alıp kanepeye kıvrıldı, uyuyamıyordu bir türlü, sevdiği kadınla aynı evdeydi ve yanında olamıyordu, sadece ona sarılarak uyumak isterdi, saçlarını okşamak, kokusunu duymak isterdi…
Zenan Suatın odasına girer girmez içini farklı bir duygu kapladı… Demek burada uyuyordu Suat… Her sabah bu camdan aydınlatıyordu güneş yüzünü… Bu pencereden hava alıyordu… Bu yatakta yatıyor ve bu yastığa başını gömüp kim bilir neler düşünüyordu uykusuz gecelerinde…
Sımsıkı sarıldı zenan Suatın yastığına, aslında aşağıya inip, onun sıcak nefesini hissetmek, huzur dolu sesini duymak, büyük bir aşk ve tutkuyla ona sarılmak istiyordu ama inemedi aşağıya, sonra neden, dedi neden inmeyecekmişim ki? Hem şu saate kadar çoktan uyumuştur suat. Küçük adımlarla merdivenleri indi, yavaş yavaş yürüyerek salona geldi, suat kanepede yatıyordu işte. Tam karşısındaki koltuğa oturdu, suatı seyretmeye başladı. Ne de güzel uyuyordu.
Z: şuna bak nasıl uyuyor, içine sokası geliyor insanın:img-in_lo
Suatı uzun süre seyretti zenan, gece uzundu, bir türlü sabah olmuyordu, aslında sabah olmasını da istemiyordu, bir daha onu nerde bulurdu ki, böyle güzel uyurken ne zaman görürdü onu bir daha… ama yorgun bedeni daha fazla inatlaşamadı uykuyla, koltuğun üzerinde öylece kalakalmıştı… aradan saatler geçti, uzun gece hala bitmemişti, zenan gözlerini aralayıverdi yavaşça, o da neydi üzerinde bir örtü vardı… ah Suat, dedi kendi kendine, daha sonra Suatın yanağına koymayı arzu ettiği o minik öpücüğü, sevdiğinin yüzünde bırakıp odasına geri döndü…
...
Sabah olmuştu, her gün Suatın yüzünü aydınlatan güneş bu sabahta zenanın güzel yüzünü aydınlatıyordu. Gözlerini ovuşturdu, yavaşça gerindi. Kapıda güzel gülümsemesiyle suat kendisine bakıyordu.
S: günaydın zenan
Z: suat sen giyinmişsin, hazırlanmışsın, ya saat kaç ama beni niye kaldırmadın söyler misin?
S: telaş yapmana gerek yok zenan daha çok erken, belki kahvaltımızı dışarıda ederiz diye düşündüm, ne dersin?
Z: ben sabahları kahvaltı etmem ki!
S: ne inanmıyorum sana zenan, günde 12 saat çok ağır bir tempoda çalışıyorsun, eğer düzenli beslenmezsen hastalanırsın
Z: suat annem gibi konuşuyosun:,mg-hyste
S: hadi zenan kalk da çıkıp bişeyler yiyelim
Z: burada yesek olmaz mı?
S: olmaz, hadi çabuk ol
Z: off tamam geliyorum
Güzel bir kahvaltıdan sonra hastaneye gelirler, suat arabasını park eder, zenanla beraber arabadan inerler, Zenan kendilerine hayret ve şaşkınlık dolu gözlerle bakan kişiyi fark eder
Z: eyvah!!!
13. bölüm
Z: eyvah!!!
F: ne oldu zenan korktun gibi?
S: Fikret hanım
F: suat bey… bende asistanım her gün niye bu kadar geç kalıyor diyordum, demek sebebi buymuş, öğrendiğim de çok iyi oldu
S: Fikret hanım, tahmin ettiğiniz gibi değil, ben zenanı…
F: suat bey ben asistanımı alayım, ee iş bekler
Z: :img-fie:
F: zenan ağzını kapat, mevsim malum, bide sinek kaçmasın şimdi, zaten bugün çok işin olacak
Z: :img-cray: hımm doğru ya!
Zenan fikretin kızgın bakışlarıyla soyunma odasına gitti, hazırlanmaya başladı
H: günaydın zenan
Z: hııı
B: oo uçmuş bu sabah sabah, heyyy zenan, günaydın diyorum, burada mısın?:)
Z: manyak mısın sen ya, ne bağırıyosun kulağımın dibinde
H: neyin var zenan, iyi görünmüyorsun?
B: sabah sabah kimi gördünde suratın böyle mahkeme duvarı misali…
Z: çeneni hemen kapatmazsan Burak, şu andan itibaren bir daha ne görebileceksin ne de duyabileceksin…
B: :img-heh: aman iyi ya ne halin varsa gör
H: gidelim artık gestapo bizi bekler
K: günaydın
H: günaydın kader
K: biraz önce gestapo mu diyordun ben mi yanlış duydum, gelirken gördüm, ateş püskürüyor adeta, çekeceğimiz var kime kızdı ki acaba?
Z: öff ne kadar yavaşsınız ya
Biraz sonra içeri ela girer;
E: ooo zenan seni görmek ne güzel, nerdeydin sen dün gece, insan bir aramaz mı ya?
Z: ela ben…
F: eminim zenan hanım dün gece çok meşguldü ela, seni ondan arayamamıştır, hepiniz gelin peşimden, yeter çene çaldığınız
Zenana bugün dosya işleri kalmıştı, tabi memnun değildi, ama çok hızlı ve çok da dikkatliydi, işini de özenle yapıyordu, bitirdiği dosyaları bankoya götürdü ama Fikret hanım yeni dosyaları çoktan hazır etmişti zenan için… akşama kadar hasta yüzü görmedi, dosyalardan başını kaldıramadı, ama yine de biliyordu ki, bu çilesi çok uzun sürmeyecekti… bu yüzden içi rahattı…
Suat aldığı bir haber üzerine ailesinin yanına muğlaya(memleketçilik mi yaptım acep:)) gitmişti, zenana bir haber bile vermeden gitmişti hem de…
Zenan devamlı suatı arıyor, suat telefonlaraına çıkmadığı gibi, çağrılarına da daha sonra dönmüyordu… günler geçiyordu, aradan yaklaşık bir hafta geçmişti, suattan uzak kaldığı bu yedi gün, yedi yıl kadar uzun ve uzak gelmişti zenana… artık geceleri de uyuyamıyordu, ağlıyordu üstelik, özlemişti suatı, kendisi yoktu ama, sesi soluğu da kesilmişti adeta. Nasıl olur da hiç aramaz, diyordu zenan nasıl olur, hiç mi özlemiyor, en azından insan bir sesini duyurmak istemez mi?
Aniden çalan telefonla irkildi zenan, belki de cevap bulamadığı soruların cevabı olacaktı bu konuşma…
Z: efendim
S: zenan
Z: suat sen misin, günlerdir nerelerdesin, neden hiç aramadın beni cevap ver?
S: zenan ben, sanırım bir süre daha buradayım, annem çok hasta ve yanında kalmalıyım
Z: neyi var suat, neden buraya getirmiyosun?
S: burada kalmak istiyor zenan
Z: ama…
S: zenan anlasana benim dilim varmıyor söylemeye ama sen anla ne olur, annem ölebilir ve burada ölmek arzusunda…
Z: anlıyorum… peki sen ne zaman geleceksin suat?
S: belli değil zenan, artık kapatmalıyım, görüşürüz…
Z: görüşürüz suat… suat! Şey ben seni çok özledim, sadece bil istedim
S: bende zenan, sesini duyduğumda özlemim daha da artıyor, bu yüzden arayamıyorum seni, anlayabiliyor musun beni?
Z: hıhı ann anlıyorum…seni seviyorum suat
S: yakında gelicem zenan, yakında…
Aradan bir hafta daha geçmişti, daha da sıklaşan, ama gittikçe kısalan konuşmalar devam etmişti… zenan artık işine konsantre olamıyordu, yorulmuştu, özlemişti ve artık acı çekiyordu…
Bir sabah Fikret yine görevleri dağıtırıyordu;
Hasan sen levent beye yardım et, ela sen acile, Burak benimlesin, kader 2311 deki hastanın dosyası sende ve zenan sennn, suat beye
Z: tama Fikret hanım…1 dk ya, nasıl yani suat o, o geldi mi?
F: evet dün gece nöbetçiydi hatta
Z: ben hemen gidiyim Fikret Hanım
Zenan Suatın odasına doğru gidiyordu, ama gitmiyordu adeta uçuyordu, bir an önce görmek istiyordu suatı, özlemişti gözlerine bakmayı, bakıp bakıp her seferinde biraz daha kaybolmayı…
Odanın önüne geldi, derin bir nefes aldı, kapıyı iki kez tıklattıktan sonra içeri girdi. Ordaydı işte, o güzel gülümsemesiyle zenana bakıyordu… koşup sarıldı iki sevgili. Demek böyle bir şeydi hasret çekmek, özlemek özlemek… birbirinin sıcaklığıyla ısıttılar yüreklerini, zenanın gözünden akan yaşlar suatın boynuna dökülüyordu…tenine değen her damla biraz daha yaklaştırıyordu onu zenana… sözlere gerek yoktu, hiçbir şair dökmemiştir dizelerine, hiçbir notadan yükselmemiştir bu duygu… hiçbir kelime anlatamazdı onların şu an hissettiklerini… yürek çoktan esir olmuştu ve iki sevgili hasretlerin en büyüğünü çoktan atlatmış olmanın rahatlığıyla birbirlerinin kokusunu derin derin soluyordu, ta ki çağrı cihazı ötüp ayrılma vakti gelene kadar…
:icon_whis
Bölüm 57:
Yelda ile Fikret dinlenme odasina gelmislerdi.. Fikret son bir kez yaninda heycanla onun kapiyi acmasini bekleyen Yelda’ya bakti ve kapinin kulbunu indirdi.. Ikili odaya girdiklerinde ilk önce kimseyi bulamadilar.. Ama daha sonra masa’nin üstünde calan cagri cihazini farkettiler.. Koltuklara yaklastiklarinda ise derin bir “OH” cektiler.. Zenan kanepede uyuyordu.. Ikiside rahatlamisti.. Yelda Zenan’a yaklasti ve onu uyandirmak icin salladi..
Y: Zenan.. Zenan uyan..
Zenan’dan tepki gelmedigini farkeden Fikret tedirgin olmustu.. O da koltuga yaklasti ve sesli bir sekilde bagirdi..
F: Kalp ameliyatina girecek bir asistana ihtiyacim var..
Genc asistan hala kipirdamadan kanepede yatiyordu.. Fikret Yelda’yi kenara cekip Zenan’in yanina oturdu.. Ilk önce nabzini kontrol etti.. Nabiz normaldi.. Daha sonra birkac defa daha Zenan’a seslendi ama yine netice alamadi.. Etrafina bakinirken masanin üstünde yarim kalan kahve fincani dikkatini cekti.. Ani bir hareketle kalkip kahve makinesinin yanina gitti.. Yelda hicbirsey anlamiyordu.. Durdugu yerden Fikreti takip etmekle yetiniyordu sadece.. Fikret makinenin etrafini kontrol ediyordu.. Aradigi seyi bulamayinca hemen yaninda duran cöp kutusuna yöneldi.. Icine baktiginda ise kendinden emin bir sekilde Yelda’ya bakti.. Ve daha sonra gördügü seyi cöpten cikartarak karsisinda onu saskinlikla izleyen Kadin’a gösterdi..
F: Uyku hapi..
Y: Inanmiyorum..
F: Ben ne yalan söyleyim onun Hastanede asistan olarak ilk Zenan’i istediginde hala eski defterleri kapatmadigini anlamistim..
Y: Ben.. (Fikret Yelda’ya bakar.. Yelda ani bir kararla demek istedigi seyden vazgecer ve konuyu degistirir) Ehm.. Ben Zenan’la ilgilenirim Fikret abla sen isinin basina git..
F: Tam--- (Fikret lafini bitirmeden cagri cihazi ötmeye basladi..) Is beni cagiriyor.. Gitmeliyim..
Y: Tamam..
Fikret kosar adimlarla dinlenme odasini terk etti.. Yelda Zenan ile odada tek basina kalmisti.. Yavasca kendini kanepede yatan Yenge’sinin yanina birakti.. Titreyen bir sesle ona seslendi..
Y: Üzgünüm Yenge.. Hepsi benim sucumdu.. Seni uyarmaliydim.. Yapamadim.. Affet beni.. Lütfen affet.. Sana birsey olsaydi....
Yelda hickiriklara bogulmaya basladi.. Zenan’in basina gelebilecek ihtimalleri düsündükcede kendini sucluyordu.. Telefonunun calmasiyla kendine geldi ve arayan numaraya bakti.. Daha sonra gözlerini yaninda yatan kadin’a cevirdi..
.................................................. ..........................
Fikret ise Hastane’nin girisine vardiginda ambulans’dan cikan kisi karsisinda soka girdi.. Gördüklerine inanmak istemiyordu.. Kader her yani kan icinde sedyenin yaninda oturuyordu.. Sedye’de ise her ne kadar kizsada her daim onu güldürmeyi basaran genc asistani Burak yatiyordu.. Fikret bu sok’tan ani bir kafa sallamasiyla cikti ve hemen ambulansin yanina kostu.. Kader’e yöneldi..
F: Ne oldu Kader?
K: Bicak saldirisi Fikret Hanim.. Yara o kadar cok derin degil ama tam damar’a gelmis.. Bu yüzdende cok kan kaybetti..
F: Tamam hemen acile aliyoruz..
Acilde:
F: Kan durmuyor.. Hemen ameliyata aliyoruz.. Kader git ameliyathaneyi hazirla..
K: Peki hocam..
Kader ameliyathane’yi hazirlamaya gittiginde Fikret’in cagri cihazi tekrar calar..
F(Saskinlikla kafasini sallar): Herkes’de bu aksami mi buldu ne.. (Hemsire’ye döner) Kizim sen sununla yaraya bastir..
H: Tamam Fikret Hanim..
Fikret kosarak Acil’in girisine gider.. Bu kez gördügü manzara karsisinda dahada saskindir.. Ambulans’dan ilk önce Levent ve daha sonra bir sedye’de Ela cikar.. Levent Fikret’in yanina gelir..
L: Araba kazasi gecirdi..
Fikret hala üzerindeki soku atamamistir.. Levent bunu farkedince onu kendine getirmek icin sarsdi..
L: Fikrettt.. Kendine gel.. Suan’da sana ihtiyacimiz var..
F(Uykudan uyanmiscasina): Hi? Ha tamam Levent Bey.. Yalniz acil bir hastamiz daha var.. Burak.. Bicakla yaralanmis.. Ameliyat’a girmek üzereydim..
L(Sasirir.. Yinede sogukkanli’ligini korur): Tamam o zaman.. Sen onunla ilgilen.. Bana yalniz bir asistan ver yeter..
Konusurken Acil’e gelmislerdi bile.. Ela’yi hemen ordaki bir yatagin üzerine aldilar.. Burak’i ameliyathane’ye götürmüslerdi.. Tam bu esnada Hasan kosar adimlarla acil’e girdi.. Ela’yi görünce o da saskinligini saklayamadi..
H: Elaa??
Fikret Hasan’in sesini duyunca arkasini döndü ve onun yanina gitti..
F: Kendine gel Hasan.. Arkadasinin suanda sana ihtiyaci var..
H: Tamam Hocam..
F: Levent Bey.. Hasan size yardimci olacak.. Benim Burak’la ilgilenmem lazim..
H: Burak mi? Hocam yarim saat önce beraber cikmadiniz mi siz Burak’la?
F: Hayir Hasan.. Ben sadece Rüya’yi babasina teslim ettim.. Ama Burak.. Malesef bicak saldirisina ugramis.. Allahtan Kader’de yanindaymis da ilk yardimi gerceklestirmis.. Yinede cok kan kaybetmis.. Ameliyata aliyoruz simdi..
H: Anladim Hocam..
Hasan ve Levent Ela ile ilgilenirken, Fikret’de Burak’i ameliyat’a almisti..
.................................................. ........................
58. Bölüm:
Yelda göz yaslarini silerek sesini düzenlemeye calisti.. Telefon’daki kisiye agladigini belli etmek istemedi.. Daha sonra derin bir nefes alarak telefonu acti..
Y(Buruk bir sevinc’le): Abii..
S: Merhaba canim.. Nasilsin?
Y: Iyiyim abicim ya sen?
S: Ben pek iyi degilim canim ya..
Y: Hayirdir?
S: Zenan’a ulasamiyorum.. Icimde kötü bir his var.. Bu yüzden birde seni arayim dedim.. Belki senin haberin vardir Zenan’dan..
Y: Var abicim.. Ben zaten suan hastanedeyim.. Zenan’da yanimda.. Ama uyuyor suan.. O yüzden ulasamamissindir..
S: Ohh icimi rahatlattin Birtanem ya.. Peki telefonu niye kapali?
Y: Sarj’i bitmistir muhtemelen.. Ben ona uyaninca söylerim takar sarj’a..
S: Tamam canim.. Cok saol..
Y: Rica ederim ne demek..
S: Eee kücük kardesim nasil bakalim?
Y: Eh iste abi.. Senin yokluguna alismaya calisiyorum.. Ama seni cok özledim..
S: Aaa olmuyor ama.. Daha ilk günden bunu yapmayin.. Zaten oraya dönmemek icin kendimi zor tutuyorum.. Sizde böyle yaparsaniz ben ne yapayim?
Y: Tamam abi haklisin..
S: Neyse canim kapatmaliyim.. Kendinize cok iyi bakin.. Bak Zenan sana emanet ona göre..
Y(Gözünden bir damla yas süzülür): Sen hic merak etme abi.. Gözüm gibi bakacagim ona..
S: Saol canim.. Hadi öptüm sizleri.. Görüsmek üzere
Y: Bizde seni öptük.. Görüsürüz..
Yelda telefonu kapatir.. Kendisini cok suclu hissediyordu.. Hem abisine yalan söylemisti hemde Zenan’i Gökhan konusunda uyarmamisti.. Eger yetismeselerdi Zenan’a olabilecekleri düsünmek bile istemiyordu.. Bu düsüncelerle Yelda, Zenan’in yaninda uykuya yenik düsmüstü..
.................................................. ....
Levent kontrol’den sonra Ela’nin saglik durumunun iyi oldugunu anlamisti.. Bir kac kücük yaralar’dan baska birseyi yoktu.. Bayilmasida tamamen olayin sok’uyla baglantiliydi.. Hasan Levent’in istedigi bir kac test’leri yapmak icin laborutuvar’a gitmisti.. Ela’yi ise normal bir oda’ya almislardi.. Levent bas ucunda uyanmasini bekliyordu.. Sevdigi kadin’in ellerini avucuna almisti..
L: Özür dilerim Bebegim.. Bunu sana yapmamaliydim.. Böyle birseyi hak etmemistin.. Ama sana söz veriyorum yaptigim hata’yi telafi etmek icin elimden gelen herseyi yapacagim..
Levent Ela’ya yaklasarak, sevdiginin saclarini oksadi.. Daha sonra aralarina bir buse kondurdu.. O esnada Ela yavasca gözlerini araladi.. Hemen yani basindaki adam’a bakti.. Tedirgin bir ses tonuyla konustu..
E: Levent?
L: Uyandin mi Birtanem?
E: Bana ne oldu?
L: Kücük bir kaza gecirdin canim ama simdi bunlari bosver.. Önemli olan senin iyilesmen..
E: Kaza mi? Hic birsey’i hatirlamiyorum.. En son hatirladigim evde sana gelmek icin hazirlandigim.. Daha sonrasi yok..
L: Tamam Askim.. Zorlama kendini.. Simdi senin dinlenmen gerekiyor.. Hadi uyu.. Ben yanindayim zaten..
E: Saat kac?
L: 10.30
E: Hadi git sende evinde uyu.. Benim yüzümden böyle hastane odalarinda harab olma..
L: O nasil söz öyle Ela? Sen burdayken benim gözüme uyku girer mi saniyorsun?
E: Ama..
L: Ama’si yok.. Burda beraber sabahlicaz..
E: Peki o zaman gel söyle yanima yat.. Yoksa bu sefer benim icim rahat etmicek..
L: Vallah buna hayir diyemem..
Ela yatakta Levent’e yer acar.. Genc cerrah Ela’nin yanina uzandi ve kollarini Ela’nin beline doladi.. Iki asik bir müddet sonra derin bir uyku’ya daldi..
.................................................. .........
Burak’in ameliyat’i ise basarili gecmisti.. Yine’de her ihtimale karsi yogun bakima almislardi.. Kader ellerini yikar yikamaz solugu Burak’in yaninda almisti.. Ilk önce durumuna bakti.. Hersey normaldi.. Böyle giderse sabaha karsi normal odaya alirlardi.. Sonra sevdigi adamin yanina yaklasti.. Ellerini avucunun icine aldi.. Bir kac defa öptü.. Ve kisik sesle konusmaya basladi..
K: Hepsi benim sucum.. Benim yüzümden burdasin.. Ben iste bu yüzden senden kactim anliyormusun? Bu pislige bulasma istedim.. Ama sen izin vermedin.. Ne dediysemde benden uzak durmani saglayamadim.. Seni beni sevmekden vazgeciremedim.. Ne sana sözümü gecirebildim.. Nede su kalbime.. (Göz yaslarina hakim olamiyordu..)
O sirada yogun bakimin disinda iki polis belirir.. Fikret’le konusuyorlardi..
P: Hastanin durumu nasil?
F: Ameliyat iyi gecti.. Sabah’a uyanmasini bekliyoruz..
P: Uyanir uyanmaz bize haber verirseniz sevinirim.. Ifadesini almamiz gerekiyor..
F: Tamam..
P: Bu arada olayi gören olmus mu?
F: Evet.. Bir asistanimda onun yanindaymis bicaklanirken..
P: O zaman asistaninizinda ifadesine basvurmamiz gerekiyor..
F: Bir saniye beklerseniz..
P: Biz burdayiz..
Fikret yogun bakima girip Kader’e yaklasti..
F: Kader..
K(eliyle gözyaslarini sildi): Efendim Hocam..
F: Disarda iki polis var ve senin ifadeni alacaklarmis..
K: Simdi mi?
F: Evet.. Ama kendini iyi hissetmiyorsan..
K(lafini böler): Yok hocam.. Herseyi anlatiyim da bitsin bu iskence artik..
F: Tamam kizim.. Hadi gel o zaman..
Kader son bir kez daha Burak’a bakti ve Fikret’le beraber yogun bakimdan ciktilar.. Polislerin yanina gelince Fikret eliyle Kader’i gösterdi..
F: Olaya taniklik eden asistanim Kader Denizhan..
P: Kader Hanim ifadenizi almamiz icin bizimle karakola gelmeniz gerekiyor..
K: Peki o zaman.. Gidelim.. (Fikret’e döner) Ben bir iki saat’e gelirim hocam..
F: Tamam kizim..
Kader Polislerin esliginde hastaneden ayrilir.. Fikret ise bir müddet onlarin arkasindan bakmisti.. Daha sonra Ela aklina geldi.. Onun durumundan daha haberi yoktu.. Önemli birseyi yoktur insallah diyerek danisma’ya yöneldi..
F: Ela Altindag’nin dosyasini alabilir miyim?
H: Dosyasi burda degil suanda Fikret Hanim.. Az önce asistaniniz Hasan Bey’e verdim..
F: Peki Hasan nerde?
H(Eliyle koridorun ucunu gösterir): Bakin surda..
Fikret Hasan’a seslenir..
F: Hasaannn..
H(Etrafina bakinir): Hi? (Fikret’i görür) Buyrun Hocam?
F(aradaki mesafeyi kapatmistir): Ela nasil?
H: Iyi hocam birseyi yok.. Ufak tefek siyriklar var o kadar.. Ya Burak?
F: O da iyi.. Suan yogun bakimda.. Sabah’a uyanir..
H: Sükür Allah’a..
F: Levent Bey nerde?
H: Ela’nin yanindaydi en son gördügümde.. Bende zaten su test sonuclarini ona götürüyordum..
F: Tamam bende geliyorum seninle.. Hem bana Nehir’i anlatirsin.. Nasil gecti ilk gün?
H: Onun icin cok yorucu gecti hocam..
F: Kemoterapi bu kolay degil..
H: Evet.. Az önce yanina ugradim.. Uyuyordu..
F: Iyi iyi.. (Odaya gelmislerdi)
H: Geldik..
Iceri girdiklerinde ikiside gördükleri manzara karsisinda sasirmisti.. Fikret’in yüzünde belli belirsiz bir gülümseme olustu.. Hasan ise onlarin bu durumuna alismisti.. Hatta artik üzülmüyordu bile.. Ikiside daha sonra kapiyi tekrar yavasca kapattilar ve dinlenme odasina gittiler.. Oraya girdiklerinde ise manzara pek farkli degildi.. Zenan ve Yelda uyuyordu.. Hasan ve Fikret’de kendilerine bos bir yere birakti ve uykuya daldilar.. Hepside cok uzun ve yorucu bir aksam gecirmisti..
dizicibonus 21-09-07, 09:13 -------------------------------------------------------------------------
Özgün odadan çıkınca arkasını dönüp gidiyor olan berrak'ın kocası okanı görmüştü.Aslan da kendisine doğru geliyordu.Özgünün olduğu yeri geçmiş giderken
Ö:A..Aslan
A: (Şaşırmış bir şekilde)Efendim?
Ö:Okanla mı konuştun?
A:Evet.Senin neyin?
Ö:Eski arkadaşım.
A:Karısını görmeye gelmiş.
Ö:Eski karısını ve ben bu hastanede olduğum sürede asla göremeyecek.
A:Neden?
Ö:Sana benzediği için.Ona söyle ki odaya girerse haberim olur.
Özgün bu konuşmadan sonra leventin odasına gidip Berrak'ın durumunu anlattı.
L:Kız haklı özgün.Bebek alınacak ve ameliyat olacak.Yoksa ya o ölecek ya da..
Ö:İyi tamam ben daha sonra sana gelip kararını söylerim.
L:Bence kararını çoktan vermiş veremeyen sensin.
Ö: Daha önce bir arkadaşının beyin ameliyatını yaptınmı?
L:Hayır.
Ö:O zaman sonra görüşürüz.
------------------------------------------------------------------------
S:Seninle bunları konuştuğumuza inanamıyorum.
E:Bende suat bey.Ama eğer bunları konuşmassak ve zenan daha fazla takarsa bu kütüklük işine..
S:Etrafındaki herkesi krize sokar.
E:Evet.
S:Tavsiyen için teşekkürler ela.Seni yarım saate kadar bekliyorum.
Z: (SUat gittikten sonra)Ne oluyo ela?
E: (Ela bir saniye bile düşünmez çünkü söz konusu olan zenandır)Muhteşem bir ameliyat.Hemen gitmeliyim görüşürüz.
Z:Kıza bak ya..Sen nereye?
B:Bende ameliyata.
Z:He iyi bi ben yokum.Acaba kütüğüm diye mi almıyorlar?Ooof saçmalıyorum...
Yemek saatinde sevda hemşire oturup kahve içiyordu.
H:Oturabilir miyim?
S:Tabiki.
H:E nasılsın?
S:İyiyim.Sen?Siz?
H:Sorun değil istediğini diyebilirsin.
S:İyi.Sen desem daha iyi.
Biraz oturduktan sonra;
H:Ben gideyim artık.
S: (Bozulmuş bir halde)İyi.
H: (Tam giderken arkasını döner)Sevda hemşire?
S:Efendim?
H: Doğum günün kutlu olsun.(Der ve gider)
S:Bidakka nerden biliyosun?Salak sevda nerden biliyorsa biliyor kutladı ya işte.Aa beni bekle kadriye ablaaa
L:Ne bu neşen böyle?
E:Hiiç öyle.
L:Eh iyi madem bu kadar neşelisin..Bu akşam biyere gidelim mi?
E:Olur ama 7.30 tan sonra.
L:Neden?
E:Çünkü o zamana kadar işim var .
L:Tamam.Sekizde ben seni alırım.Geçen beni basmaya geldiğin yere gideceğiz.
E:Çok iyi ben orayı çok sevmiştim.
-----------------------------------------------------------------------
B:Nereden bulacağız mavi gül kader?
K:Mızmızlanma burak.BUlacağız işte.
B:Doğru uraşmak zenanın bizi baayıltmasından iyidir.Seve seve mavi gülmü sevmiş..
K:Burak!
B:Tamam tamam.Sen ne güzel kırmızısını seviyorsun.
K:Herkes ben değil.
B:Beyaz gül alıp boyasak?
K:Suya koyduğunda ne olacak?
B:Çattık yaa...
B:Ne oldu?
Ö:Tamam istediğini yaptım yarın da beyin ameliyatına gireceksin.
B:Ne bu suratın?
Ö:İçim bir garip oldu ne bileyim..
B:Benimki de tabiki..Okan buradaymış?
Ö:Hıhı.
B:Görmek istemiyorum.
Ö:Biliyorum.Ben şimdilik çıkıyorum canım sen iyi dinlen.
B:Gidebilirsin.
Ö:Asla olmaz.
Özgün dışarı çıktı.
Ö:Sana onu burdan gönder demiştim.
A:O kadar kolay değil.
Ö:5 senelik eşini aldatmak kolay ama.
A: (Şaşırmıştır hiçbişey söyleyemez)
Ö:Ne oldu bunu sana söylemedi mi?Aldatmasaydı berrak o bebeği aldırmazdı.Söyleki ona geç kalmış.
A:Sen bana hala kızgınmısın?
Ö:...
A:O kadının sorunları var.Çocuk benden değil.Bunda sana yemin edebilirim.Kardeşi bana aşık diye yapıyor bunu.
Ö:Beni ilgilendirmiyorsun.
A:Özgün dur biraz.
Ö:Bırak beni.
Aslan özgünü bırakır bırakmaz yere düştü.Bayılmıştı.Özgün aslında telaşlı,fakat telaşsız bir halde yere eğilip;
Ö:Burak yardım et..
Z:Nereye gidiyoruz?
s:Gidince görürsün.
Z:Bu huyundan nefret ediyorum.
S:İyi.Bol ağaçlı biryere.
Z:Yani bana kütüksün demeye çalışıyosun.
S:Zenan birdaha kütük lafı edersen gerçekten kütüksün!
Suat biryerde durdu.Arabadan indiler.Gerçekten de bol ağaçlı biryerdi.Ay görünüyordu muhteşemdi.Ağaçların heryerinde mavi güller vardı.Yerlerde ise mavi gül yaprakları..Ayın göründüğü yerin tam karşısında ağaçtan yapılmış bbir bank vardı.
Z:Sana inanamıyorum.
S:Bak kütük değilsin.Bende değilim.Hem olsan bile..Benim bitanemsin.
E:Burayı çok seviyorum.Ayy..
L:Nooldu?
E: (Oyuncağının ağaçta oturduğunu görmüştü)Ne işi var bunun burda?
L:Söyledim ya ela.
E:Ama ben de buradayım.
L:Bir eladan iyi iki eladır.Tabiki sen başkasın.
Oradan da ay görünüyordu.
E:BAna söyleyeceğin şey neydi levent?
L:Ela ben...
Levent elaya ne söyleyecek?
Berrak'ın ameliyatı nasıl geçecek?
Aslan iyi mi?
HEpsi gelecek bölümde.
Umarım beğenmişsinizdir :)
yarenELAlevent 21-09-07, 11:15 4.bölüm
öylen molasında herkes yemekhanededir
e-kader buraya en yakın bi yerde ev tutalım diyicem ama gerek yok
k-nasıl
e- e bizim üsküdardaki ev
k-a evet
t-selam ablacıklar
z-selam
h-selam
e-k-sizede selam ayrıca sanada selam tolga
z-ya bildiniz güzel bi ev varmı
e-k-niyeki
z-ev arıyorumda
e-k- bize gel
z-olur
t-nasıl şimdi abla siz ablamla birliktemi kalıcaksınız
e-zenanda var
t-e ben napıcamya
e-ev kirala mesla
z-anlamadım siz kaderle önceden tanoşıyomusunuz bide tolga var
e-evet
k-biz elayla birlikte doğduk birlikte büyüdük
e-biz kaderle kardeş gibiyiz mesla biri bana kaç kardeşşin diyince 3 diyorum
k-bende
t-bende
h-nasıl
e-tolgada 3. kardeşimiz
z-h-??
akşam olmuştur
l-ela
e-buyrun levent bey
l-özürün kabul edilmemşti hala o büyük özür konusunda cittiyim
e-bende o...
l-hadi gidyoruz
e-nereye
l-yemeğe
-------------------------------
b-kader
k-burun burak bey
b-bana sadece burak de
k-peki burak
b-yemeğe gidelimmi?
k-olabilir
kader burak yemek
b-kader ben sana aşık oldum
k-çok açık sözlüsünüz burak
b-siz biz niz nuz değil sen ben sün
k-peki
b-eee cevap
k-galiba bende size aşık oldum
b-demekki bu akaşm yemeğinin anlamı bizim sevimiz
ela levent akşam yemeğinde neler olucak birdahaki bölümde:good:
BÖLÜM 34:
( leventin kapisi tiklandi)
L: gel
A: oooooo levent beyimiz burda sevgilisi assagida agliyor…
L: sanane lan sanane???
A: banana ya sadece söyliyim dedim..haberin bile yoktu baksana haline..
L: hayir haberim vardi..simdi zaten yanina gidecektim..(dedi kagadi masadan aldi ve assagiya indi..elanin yanina oturdu..hic konusmadan oturdu…elada öyle oturuyordu..gözlerinden yaslar damliyordu sürekli…sessiz sessiz agliyordu….bir sure sonra levent sessizligi bozdu)
L: beni sevmiyorsun öylemi????
E: (sasirdi) evet sevmiyorum…
L: eminmisin???
E: hemde cok..
L: peki ya benim duygularim..ben bu olayi ögrenince nasil tepki vericem hic düsünmedin dimi???
E: ögrenilecek bir sey yok…
L: var bak burda…(dedi kagidi cebinden cikardi)
E: ama..
L: amasi yok…ögrendim iste sana demistim ögrenirim diye..beni azicik taniyorsan ögrenicegimi zaten biliyor olmaliydin..
L: ela nasil olur bu??kendine hicmi dikkat etmedin???Hic mi dogru düzgün yeyip icmedin???
L: bosver zaten anlamida kalmadi…
E: bitti benim hayatim bitti…senin bitmedi..niye burdasin hala???niye yanimdasin.??????
L: neden bir düsün sene???seni sevdigimden olmasin..
E: yada bana acidigindan olmasin sakin..
L: ela böyle bir sey yok..
E: var levent...bana acimanizi istemiyorum..allah kahretsinki kaderim bu iste…deyistiremem ki…
L: hayir tedavi ola bilirsin…
E: ne deyisecek???hic bir sey..
L: ela sacmalama..
E: bitti levent…seni sevmiyorum ben..git baskasini bul Kendine..ha bak sevda hemsire var mesela..
L: ela Kendine gel(dedi elayi sarsi..ve kollarindan tutup kendine cevirdi)..ben seni sen oldugun icin seviyorum…baska bir seyin icin deyil..
E: bir erkek asla bebegi olmiycak bir kadini istemez…asla baba olamiyacagini bile bile onunla berber olmaz..olsa bile herzaman onu bir türlü kafasina kakar..
L: ben öylemiyim???
E: deyilsin ama olmaz…sana bunu yapamam..anliyormusun yapamam..seni nekadar seversem seviyim sana bunu yapamam..
L: ela ben istiyorum…benimle olmani istiyorum..benimle tüm hayatini paylasmani istiyorum..bebegimiz olmasada…
E: hayir..(zaten agliyordu..aglamasi hizlandi)
L: yapma sevgilim..
E: ben senin sevgilin deyilim..
L: ela sen ne yaparsan yap ben senden vazgecmiycem..
E: geciceksin,gecmek zorundasin…
L: ela ben seni böyle kabul ediyorum..ben seni böyle istiyorum
E: ama ben sana bunu yapmiycam…sen baba olucaksin..bende teyze olucam…sen cok mutlu olucaksin bebeginle..bende sen mutlusun diye mutlu olucam…
L: ela sensiz mutlu olabilirmiyim ben???kafayi yedin sen iyice ela..
E: olucaksin..bensiz bir hayat kuracaksin..bende o hayallerimi silicem kafamdan..
L: hayir..o hayallerin hepsi gerceklesecek..evlenicez..
E: hayir levent,…sana bunu yapmiycam..seni baba yapamamak nasil kötü bir sey biliyormusun???ben bunu bu gün tattim..sen o kücük kizla ilgilenirken bir kez daha anladimki sen baba olmayi hak ediyorsun…kücük cocuklara baktiginda gözlerin bir baska parliyor..
L: hayir elam..hayir güzel sevgilim benim..tamam belki bir bebegimiz olsa daha güzel olurdu ama onsuzda olur canim…onsuzda olur..
E: hayir..hayir iste(dedi yerinden kalkti ve kosmaya basladi..“Olmaz“ diye bagiriyordu..leventte arkasindan kostu..ela fenalasti..bir iki tökezledi…levent hemen elayi cimlere oturttu…)
L: hadi gel doktora görünelim..
E: bizde doktoruz..birseyim yok iste..üzüntüden oldugunu sende bende biliyoruz..
L: olsun hadi canim..
E: levent yapma bunu bana..olmaz yapamam..bile bile seni mutsuz edemem..beni unutursun zamanla
L: ela asil sen yapma bunu bize..bak tedavi olursan hersey düzelir..hersey yoluna girer..
E: istemiyorum…
L: bunu düsünmeni istiyorum..
E: ben cok düsündüm..artik sadece isim icin yasiycam..sadece calisicam..
L: peki ya ben…beni sildinmi gözünden,kalbinden ciktimmmi ben ???
E: seni istesemde cikararmam ama sana bunu yapmiycam..buna izin vermiycem..
L: ama ben seni istiyorum ela..ben elami o asik oldugum gözleri,kadini istiyorum…anliyormusun ben seni istiyorum…bu düsünceleri aklindan sil seni asla birakmiycam…allah korusun dahada kötü bir sey olabilirdi ama olmadi buna bile sükretmelisin..(dedi elanin yanindan ayrildi)
E: yapamam askim..bile bile baba olmani engelliyemem(dedi cimlere uzandi..sonra iceri girdi..zenanin yanina gitti..)
Z: ela iyimisin??
E: ögrenmis..
Z: nasil???
E: raporu bulmus..
Z: ne oldu pekI????
E: bir sürü sey söyledi..kizdi,bagirdi,üzüldü ama yinede ben sadece seni istiyorum dedi..
Z: bak ne güzel iste..hem tedavide olabilirsin…cok ilerlememis..düzele bilir.. yine bebek sahibi olabilirsin…
E: istemiyorum..
Z: elacim yapma..bak sadece ilac kullanicaksin ve ayda bir kontrolle gideceksin..zaten hergün burdayiz bir gün ordaya gideceksin..hem bende gelirim beraber gideriz…
E: hayir..(dedi labaratuara gitti…görevliye)ya ben size raboru kimseye vermiyceksiniz ben haric demedimmi???
GÖREVLI: levent bey istedi ama vermedim..baskada kimse istemedi zaten..
E: siz öyle sanin..levent raporu almis..
GÖREVLI: ama bu nasil olur???
E: bilmiyorum..simdi hemen o raporu bilgisayardan siliyorsunuz..
GÖREVLI: bunu yapamam ela hanim..
E: peki..ama eyer baska bir ikisinin eline daha gecerse..esyalarinizi topliya bilirsiniz…
GÖREVLI: kimsenin eline gecmycek merak etmeyin..doyaniza baska kilit koyucam.,.
E: peki..(dedi ordan gitti..leventin odasinin önünden geciyordu bir hastaya bakmak icin..leventin gölgesini gördü..biriyle konusuyordu..bir doktorla kapiya yöneldi..dinledi..(ah be ablam be)
L: ama caresi var…
X: evet cok ilerlememis hastaligi yani tedavi olursa hersey düzelir..
L: bu cok güzel bir haber iste..ama ela tedavi olmak istemiyor..
X: eminim siz ikna edersiniz…
L: peki nasil bir tedavi olucak bu???
X: ilac kullanicak ve ayda bir yada iki kez kontrole gelicek..
L: bu iyi..peki ya düzelemesse..ya hic bebek sahibi olamassa..
X: olur levent bey…hastaliginin ortasinda hemen fark etmeside cok iyi olmus..ilerleseydi bir daha bebek sahibi olamazdi ama simdi olabilir..
L: peki bu neden oluyor???yani bizde dokturuz ama bu alanda pek bilgili deyiliz biliyorsunuz…
X: kendine iyi bakmamaktan,dogru beslenmemekten, soguk taslara oturmaktan cok ama cok yorulmkatan hormonlar bozuluyor..buda gebeligi engelliyor..simdi sadece hormonunun düzelmesi icin ilac kullanicak zaten ilaclarda gebe olmasini sagliycak..
L: tskler doktor hanim…
X: sorun deyil..siz elayi ikna edin..ben size gerekli bilgiyi ozaman daha ayrintili bir sekilde veririm..
L: peki..tskler..iyi calismalar..(dedi doktor kapiyi acti..actiginda sok oldu..
nasıl yani şimdi böyle bi sahnee bunlarr uyurma senaryo di mii ya boyle bi sahn eolacagını dusundum de bi anda kan beynıme sıcradı wallaa:P:img-pilot:img-pilot:img-pilot
mehmetaslan_ben 21-09-07, 14:00 be:bi yandan burağa bi yandan zenana bakar peki ayrılıcam ama senden bu amelitayı yap
t:bn sözümü tutarımm sen git konus zaman suata işlio git konus seni izliycem
be:peki ayakları gitmiordu gözünden bir damla yas geldi burağın yanına ulastı sesi titriiordu
be:konusabilirmiyiz
b:noldu kötü bişi söledi toprak
be:Hyr sadece konusmak istedğim bi konu va
b:peki gel
nası yapıcak nası konusucak o kadar cok sewmiştiki onu nası bırakıcak bırakmassa 2 insan kaybetcek
ber:bak sen hayatımda tanıdığım en ii rn ttalı insansın sevilmeyi çok hakkediosun
b:bunları nie sölüosun ki
ber:bunu sölemek cokk zor ama ben ayrılmak istioyroum
b:ne nası yani saka mı bu
ber.böle b,ir ortamda saka yapılmıycağına göre öle
b:ndn peki ndn bağırrak
ber:bağırmaaaa olmaması gerekiodu zaten yanlıs yoldaydıkk gei bosa yol alıodu yani sen cok seker cok iisin ama bna laik deilsin baska birini sewersin umarım bna yassatığın güzl günler için tsk ederim ayağa kalkar
b:yapma lütfen elini tutar
ber:olmaz burak yapma der gider
berrak hayatında bu kadar kötü olmamıstı ağlıodurdu gözlerindekş o yası durduramıyordu burağı sewdğini geride bırakmak onu üzüordu ama bunu yapmalıydı 2 kişiyi kaybetmek istememişti aama askını kaybetti....
be:oldumu
t:oldu simdi ameliyatı yapabilirim
be:sen tam bir pisliksin
t:çıkarcı dielim
berrak hemen oradn ayrılıp zenanın yanına gider
be:zenan suatı ameliyata alıoyrlar
z:gercektenmi ama toprak bey??
be:kabul ettii
z:ayy inanmıyorum cok tessekür derimmm berrağa sarılır
be:ne öenmei var
o sırada burak gelir
b:suta ameliyata alınıomus
z:ewttt bizde yanına gidioduk
b:tmm hadi gidelim
z:ii olucak eminm
be:ii olucakk
suatın yanına giderler
z:İi olucaksınn bitanem gene o gözlerindeki parıltı gülümsemendeki masumluk geri döneceksin gene bnm peşimden kosucaksınn bnle uğrascaksın gene gestapodan kaçıcaz en öenlisi askımızı yasıycaz seni hiç bırakmıycam simdi gitme zmanı simdi sen üzülmüssündür yanımdan gidiosun die ama merak etme bundan sonra hep yanında olucam
ve suat ameliyata alınır
z:o olucak
e:ewtt o ii olucak
l:suat cok güçlüdür ve zenanı bırakmıycak
b:ewt insan sewği insanı bırakırmı
be:zenan gel hadi telef oldun gel dinlen
be:ela sen geliosmusn
e:tmm
L.abi neyin var
b:yok bişi
l:bak suat iilesicek
b:ewt cok güzeel cok mutluyum
l:o zman ne bu surat
b.hiç
l:burakk
b.berrak ayrılmak istedi ayrıldık
L.hı ne
b:öle işte abi
l:tmm üstüne gelmiycem daha sonra konuslaım
aradan saatler gecmişti suat hala amliyattaydı
z:nie hala cıkmadı
ber:çıkar simdi merak etme
e:ewtt zenan sakin oll
l:doktor geldi
z.doktor bey
t:ameliyat basarılı gecti durumu cok iii ama biz bazı tetikler için yoğun bakımda tututcaz gemiş olsun
z:çok tsk
t:görevim
z:onu görebilimiyim
t:daha yni çıktı yrnn görebilrsiinz
z:peki sükürler olsun
be:cok sewindim zenna
e:Bnde
z:berrak ve ela siz olmasaydınız bn asla
toparlanamazdım ve ona bişi olsaydı bn ölürdüm
be:zenan gecti artık bn sna kahve alayıp geliyim ela sen
e:yk cnm saol
tam dönerkenn toprak berrağı kenar iter
t:naber askım
be:bna askım deme
t:yapma
be:isteğini yaptımm nie hala peşimdesin
t:ne yaptın kii be
be:ameatı yap die sewdğim adamdan ayrıldımm
tne sewgi ne sewgi
be:bırak artık bni
t:tmm yol senin
berrak o kadar sinilenmiştiki önndekini bile görmedi kahveyi döktü
be:zenan
z:naptın sen nn yaptın bunu
be:ama o ameliyat olmalıydııı
z:tmm cok iisnn git simdi burak beye anlat
be:omazz ona zara veiri
be:lütfen bu aramızda kalsın
z:peki
l:ela sbah nerdeydin
e:babamla bulustum
l:off bni cok korkkuttun
e:ndn levent nie korktun ki
bu srada telefon çalar
e:efedim sen kimsin ya aloo alloo
l:işte bunun için
d:suat beyy uyandı
zenan hemen kosar
z:suat
s:.....
-------the end------
berrak burak ilişkissi nolcak
levent elayı naı koruyacak ve elaya süpriz telefon daha
suat-zenan ilisileri
havin+10baran 21-09-07, 14:56 BÖLÜM 35:
ela yerde baygin bir sekilde yatiyordu
X: levent bey..
L: efendim(dedi kapiya bakti.elayi öyle görünce sok oldu..hemen yanina gitti..elayi kucakladi ve acile indirdi)
Yardim edin cabuk olunnnnn
X: sakin olun..üzüntüden olmustur..zaten gözlerine baksaniza kip kirmizi..serum baglayin hemen..
HEMSIRE: hemen (dedi serumu getirdi elaya bagladi.leventin cani daha cok yaniyordu elayi öyle görmek onu cok üzüyordu..)
ARadan bir iki saat gecti..ela yavas yavas kendine geldi..herkes ordaydi..elayi odaya almislardi..
E: ne oldu???
L: yok bir sey canim sadece bayilmissin…
E: yinemi sen ya…gitsene..
L: ela bak hastasin kizmiyim diyorum ama yeter…
Z: ela levent hakli..sacmaliyorsun iyice…
E: ya birakinda ne yapip ne yapmiycama ben karar veriyim…sende doktorla bir daha konusma..
L: sen bizimi dinledin???
E: kapinin önünden geciyordum..sesler duydum..benim hakkimda konusuyordunuz dinlemeye hakkim vardi..
L: of ela ya..ne oldu???ne duydun???
E: olmiycak böyle bir sey ben tedavi olmiycam..
Z: ya keske arkadasim olmasanda seni söyle güzel bir sopayla evire cevire dövsem…kizim sen delimisin???
S: ya ne olur???
Z: yok bir sey..
S: bizde bilsek su ücünüzün bildigi seyi..
Z: siz bilmeyi verin..hadi disari..(dedi hasani,suati disari cikardi..kapiyi kapatti..)simdi rahat konusa biliriz..
L: ah zenan ah biliyordun ela sana söylemisti sende gelip bana söylemedin ha..alacagin olsun..
Z: levent lütfen..söyliyemezdim elaya söz vermistim..
L: tamam tamam..
E: ya gidin basimdan..istemiyorum sizi..hem ben iyiyim niye burda yatiyorum hala???
L: ela eyer sen burdan bir kalk bak bakalim ameliyat yüzü yada hasta göre biliyormusun 1 ay…
E: bunu yapamassin..
L: bal gibide yaparim..nasil raporu aldiysa bunuda yaparim..
E: def olunnnnnnnnnnnnnnn..istemiyorum hele seni hic istemiyorum defollllllllllll
L: gidiyorum ama gelicem..
E: hic gelme.(bunlari söylerken ici cok yanmisti..leventin yanindan gitmesini hic istemiyordu..ama canida yansa leventi kendinden sogutmaliydi..)
Z: ela yapma…görmüyormusun seni ne kadar cok seviyor…sen ne yaparsan yap senden vazgecmiycek..
E: zenan yapamam…bende onu cok seviyorum ama her disari ciktigimizda yolda cocuk görünce ici yanicak..keske benimde olsa diycek..ona bunu yapmaya hakkim yok..
Z: evet belki yok ama tedavi olursan hersey düzelicek..hastaligin cok ilerlememis..
E: bilmiyorum..
Z: bence olmalisin..kendin icin deyil levent icin..hem sadece ilac kullanicaksin ve ayda bir kere kontrole gideceksin..
E: düsünmem lazim..
Z: hadi canim yapma bunu bize…hem Kendine heme bizi perisan ediyorsun..simdi gidiyorum..sende düsün sakin kafayla..
E: ama ben kalkmak istiyorum…
Z: leventi duydun..
E: yanima göndersene onu..
Z: tamam ama sakin üzülme hersey gecicek..
E: tamam(dedi zenan odadan cikti..leventi buldu…)
Z: levent bey..
L: efendim zenan..
Z: ela sizi cagiriyor..
L: tamam gidiyorum..nasil???
Z: nasil olmasi gerekiyorsa öyle..sizi kendinden sogutmaya calisiyor..
L: yapamiycak..
Z: bunu elaya göstermelisiniz..
L: merak etme bir sey olmiycak…
Z: neyse ben gidiyim..size kolay gelsin..
L: sag ol sanada..(zenan hafifi gülümsedi ve leventin yanindan ayrildi..levent hemen elanin yanina gitti)
L: beni cagirmissin..
E: evet..otursana..
L: peki(dedi sandalyeye oturdu)seni dinliyorum elacim..
E: ben burden cikmak istiyorum….
L: hastasin cikamassin..
E: lütfen..calisirsam kendimi daha iyi hissedicem..
L: önce güzel bir yemek yiyeceksin ama …
E: canim istemiyor..
L: ozaman burda yaticaksin
E: tamam yiyicem..
L: hadi yürü o zaman..
E: sen nereye???
L: yemek yedirmeye sana
E: ben yerim
L: ela yürü..bende görücem yedigini..
E: levent bey lütfen..sizin isiniz yokmu??
L: benim isim sensin elacim..
E: levent bey hastalariniz sizi bekler..
L: hastam burda iste..
E: offfff ya(dedi yataktan kalkti..kantine indiler yemek yedirdi levent elaya..cünkü ela yemiyordu..)
L: ela yesene
E: yiyorum ya..
L: bumu yemek???ac agizini
E: ya herkes bize bakiyor..
L: baksinlar..sevgilime yemek yediriyorum..
E: levent bey lütfen..
L: levent bey deyil askim..levent yada canim falan..
E: levent bey lütfen diyorum..
L: hadi askim sunuda ic..sonra gidip hastalarimiza bakalim..
E: of ya of..(dedi portakal suyunu icti..ve masadan kalktilar..bir hastanin yanina gittiler..bir kadindi..3-4 yaslarinda bir kizi vardi yanindada babasi..levent önden ela arkadan girdi..levent bayanin yanina gitti..elada leventin yanina gecti..)
L: ben levent ahatanli..beyin cerrahiyim
E: bende ela altindag asistanim..
HASTA: memnun oldum..
L: ela hastanin hikayesi..(ela hastanin hikayesini anlatti) hastamizi ekoya alalim..bende geliyorum hemen..
E: peki..(dedi ela hastayi hazirladi..kadinin esi ve kizi da levetin yanina girdiler..elada sonra odaya geldi..bilgisyarai ayarladilar..ve bayanin beynini incelemeye basladilar..)
KIZ : baya anyem yoyolyak…
KADININ ESI : hic bir sey güzel kizim…annenin basi agiriyor o yüzden doktor amcalar ve ablalar ona bakiyorlar..
KIZ: ya biyyey oyuyya…
L: olmiycak güzelim..annen iyilesecek..hem ozaman seninle daha iyi vakit gecire bilir dimi???
KIZ: yeyet
L: ozaman simdi babayi ve anneyi üzme olurmu??hem uslu bir kiz olursan sonra seninle cikolata yiye biliriz ha nedersin???
KIZ: yoyul(dedi levente sarildil..leventte ona sarildi..elada onlari izliyordu..sonra levent bu güzel kizi birakti ve bilgisayara döndü..elanin gözünden damlayan yaslari farketti)
E: levent bey buyrun..
L: ela iyimisin??
E: burda bir kana var..
L: görüyorum..ameliyata almamiz lazim..
KADININ ESI: kötü bir sey yokdimi doktor bey???
L: merak etmeyin cok kötü deyi..esinizin beyninde bir kanama var..onu durdurmamiz lazim..hemen ameliyata alicaz..
KADININ ESI: bir sey olmiycak dimi???
E: levent bey butür bir cok ameliyata girdi hepsindende anlinin akiyla cikti..yani merak etmeyin..hele böyle güzel bir kizi annesiz birakmak istemez o yüzden elinden gelenin fazlasini yapar..
KADININ ESI: bu cok güzel..
KIZ: baya ye yoldu???
E: hic güzelim…simdi anneyi iyilestirmeye götürücez…bir iki saat sonra annen iyilesmi olucak..
KIZ: yayayin(dedi elaya simsiki sarildi..elada ona sarildi..levent izliyordu onlari bu sefer..onunda gözünden bir damla yas akti..ela dayanamadi ve hemen disari cikti..kosa kosa cikti)
L: esinizi biraz sonra ameliyata alicaz..endiselenmeyin hersey yolunda gidicek ins..
KADININ ESI: size güveniyorum..
L: tskler.izninizle (dedi elanin arkasindan gitti..ela dinlenme odasina gritmisti..sesi taaa kapinin disina geliyordu..levent biraz dinledi sesi…”neden allahim??neden ben???onu okadar severken ondan vazgecmek zorundayim neden????neden bu aciyi ben yasiyorum???neden???ben bunu cok hayal etmistim???bebegimin oldugu günü onu kucagima alacagim günü cok hayal etmistim???halada ediyordum ama simdi???allahimmmmmmmm neden????levent iceri girdi..elanin yanina gitti..koltugun arkasinda oturuyordu ela..oda yanina oturdu)
L: yapma..seni cok seviyorum..
E: o bayanin yerinde ben olmak isterdim…ölsem bile o yillari yasamak isterdim..
L: sacmalama böyle bir sey olmiycak..sadece tedaviyi Kabul edeceksin..
E: gücüm yok buna…
L: beraber olucaz..yaninda olucam.seni hep sevicem.seni asla birakmiycam..ama sende tedavi olucaksin..sonuc vermese bile olucaksin..
E: seni okadar cok seviyorum..sirf senin icin..sirf seni sevdigim icin tedavi olucam…
L: bende seni cok seviyorum sevgilim..herseyden cok..(dedi elaya simsiki sarildi..elada ona simsiki sarildi..)hadi simdi gidip doktorla konusalim..
E: yarin konusalim..simdi su ameliyati yapalim..o güzel kizin üzülmesini istemiyorum..hem daha cikolata sözün var ona..
L: evet peki sen de yermisin???
E: cikolataya hayir demiycegimi biliyorsun..
L: biliyorum o yüzden diyorum ya..(dedi gülümsiyerek..sonra ameliyata girdiler..)..
Ameliyat:
E: cok az kaldi..
L: evet…tampon..deyerleri nasil???
E: cok iyi..
L: bu güzel..cok güclü bir bayan..
E: evet…
L: senin gibi
E: ben güclü deyilim..
L: güclüsün hemde cok
E: öylenki elayi unuttun galiba..
L: yoooo herkesin öyle kötü saatleri olabilir..hem ben seni hic öyle görmemistim..
E: görmüs oldun iste..
L: ama bir daha görmek istemiyorum..
E: bende…deyerleri düsüyor..
L: hizlaniyoruz…
E: kalbi durdu..
L: elektro soku getirin….100 e sarj edin
E: hazir
L: cekilin
E: dönmedi
L: 200
E: dönmedi
L: 300 hadi yasemin hanim hadi..
E: döndü..
L: ohhhhhhh(cekti icinden..sonra hizlica ameliyati bitirdiler..ameliyattan ciktilar..ellerini yikiyorlardi)
E: cok korktum
L: neden???
E: ya kadina bir sey olsaydi..o güzel kiz ne yapardi???
L: ama olmadi..ela bu vakayla ilgilenmeni istemiyorum…
E: neden??
L: cok hassassin bu konuda ondan..
E: ben bu vakayla ilgilenmek istiyorum ama..
L: ama
E: levent bu isime yansimamali..
L: peki..hadi iyi haberi verelim ailesine..
E: tamam canim
L: peki askim
E: levent abartma hemen canim dedim diye..
L: tamam hadi..(dedi yüzleri gülerek ameliyathaneden ciktilar)
KADININ ESI: doktor bey.
L: esiniz cok iyi merak etmeyin…
KADININ ESI: allahim sana sükür..
KIZ: ayyem yayil??
E: cok iyi birtanem..bir iki saat sonra uyanir..ozaman onu gore bilirsin..o zamana kadar seninle cikolata yiycez ve sohbet edicez tamammi??
KIZ: yamam..
E: ozaman ismini ögrene bilirmiyiz???
KIZ: ezya…
E: esra yani..
KIZ: eyet
L: esra bizimle gelsin..esinizi az sonra normal odaya alicaklar bizde kontrole gelicez yine..
KADININ ESI: cok tskler doktor bey.
L: tskler gerek yok ben isimi yaptim..(dedi esrayi kucagina aldi ve kafeye gittiler..ordan hepsi birer toast meyve suyu ve cikolata aldilar.. ve bahceye ciktilar…)
E: albakalim esracim..
ES: yeyekyüyyer..
E: birsey deyil güzelim..(dedi toastini yemeye basladi..)
L: ela hanim ne bu istah???ben sana yemek yedirirken zorla yiyordun..
E: hayir aslinda can atarak yiyordum..ama öyle gözükmem gerekiyordu..
L: ah be elam..niye üzdün sanki kendini..
E: simdi üzülmedigimi sanmiyorsun dimi???
L: tabiki sanmiyorum..ama en azindan yüzün gülüyor ya o bile yetiyor bana..hem merak etme iyileseceksin..
ES: yaysyamiyin???
E: yok güzelim basim agriyor biraz o yüzden levent abi bana iyileseceksin diyor..
L: sen hayatimda gördügüm en iyi anne olucaksin..
E: ins canim…levent sen olmasan bu tedaviyi kabul etmiycektim biliyorsun dimi???
L: biliyorum canim..ama simdi düsünme bunlari..biz ne sinavlardan gectik..bunuda kazanicaz ..yeterki birbirimize destek olalim..
E: seni seviyorum
L: bende seni seviyorum..
ES: yadi ayyye yiyelim,.
L: hadi.(dedi esrayi kucagina aldi..)
Evet bugünde böyle bitmisti…..
11.bolum
gene dayanamadim yaziim dedim aslinda yazmiycaktim ama
zenan:hihi soz
suat:tamam o zaman sen biraz yat uyu
zenan:tamamda ben ne zaman cikicam bu odadan
suat:aaa onu bilemiyorum sana bagli mesela sabah yaptigin seyi bir kere daha yaparsan 5 gun bile yatabilirsin
zenan:uf yapmiycam zaten ben burda sikilirim yaaaa
suat:sikilmazsin korkma mesela ben bu aksam nobetciyim film izliyebiliriz
zenan:gercekten mi
zenan:tamam o zaman
(ay ne guzel film izlicekler)
aksam olmustur kizlar eve gitmislerdir zenanla suatsa film izliyorlardir
zenan:ayy ne guzel dimi
suat:hihi cok guzell birbirlerini ne kadarda seviyolar
zenan:evet coook ins onlarda ayrilmazlar
suat:ayrilmiycaklar ki
zenan:aaaa sen erden biliyon
suat:cunku ben baktim bir kere hadi susta bakalim
30 dakika sonra zenan uyuya kalir suat onu yataga guzelce yatirir
ustunu orter ve oda koltukta uyur
gecenin 3ü zenan kabus goruyordur
zenan:hayir hayir haaayyiiiiiirrrrr
suat hemen uyanir zenan kanter icindedir
suat:zenan iyi misin
zenan:hayir cok cok kotuyum
suat:ssss tamam anlatmak istermisin
zenan:hihi once emreyle gezyorduk sonada ona bir araba carpti zenan aglamaya basladi
suat:aaaaa zenan tamam aglamak yoktu hatirladin dimi hadi uyu artik
zenan:tamam der ve uyuyr suatta onu izliyordur
sabah once suat uyanir zenani izler sonrada zenan uyanir
zenan:gunaydin
suat:gunaydin eeee nasilsin iyi uyudunmu
zenan:evet uyudum ama ooo kabusu gormeseydim daha iyi oplucaktim
suat:emreyi unutmaya calisicaksin tamam mi
1 ay sonra zenan artik kendini toparlar emreyi sevmiyordur artik ama oo hep kalbindedir
zenan suata asik olmaya baslar cunku yaninda hep suat vardir ona hep destek veren suattir tabiki arkadaslari falanda yane
kader ve buraj sevgili olmustur
levent ve ela onlar hala sevgilidir ama leventtin elaya bir surprizi olacaktir
hasansa guzeeller guzelli bir kiza asik olur adida defnedir
evet arkadaslar bu akadr
ins begenirsiniz
soru sorayim
leventin elaya surprizi ne ?
zenan ve suat bu bolum sevgili olacakmi ?
hasan ve defnenin arasinda neler yasanacak?
EVRIMIST:defne
12.bolum
evet ben geldim yaziiim bakalim
berrakcim istedi diye yaziyorum hehe
kizlarin evinde
ela:zenaaaan diye bagirir
zenan:kizim ne bagiriyosun halla halla yaw
ela:kizim sende kalksana of yaaaa
zena:tamam der basini yeniden yastiga atar
zenan:once kaderi cagir
ela:oo kalkti ve kahfalti ediyo bile
zenan:ay aman kizim burak ben yaticam
ela:hastaneye gec kalicaksin ama
zenan:banane yaaa uffffff
ela:tamam bunu sen istedin dedi ve mutfaga gitti
kader:noldu kalkmiyomu
ela:hayir cvildircam hastaneye gec kalicaz
ama benim bir fikrim var
kader:neymis
ela:bir bardak su dokucez ustune
kader:delirdinmi kizimm allah allah
ela:banane der ve sulahiyi alir
kader:kizim bu bir bardak deyil su dolu sulahi aldin
ela:bisey olmaz derler ve zenanin odasina gelirlerrr
ela:zenan son kez diyorum kalk
zenan:hayir
ela:tamam bunu sen istedin dedi ve su dolu sulahiyi zenan suartina doktu
zenan:aaaaaaaaaaa delirdiniz mi ya
kader:sende kalksaydin hala hala
zenan:bittiniz siz der ve ayaga kalkip kizlari kovalamaya baslar
zenan:geliiin buraya oldurcem sizi of ya
ela:zenan tamam of yorulduk yaaa
suatta tam kapinin onundeydi zile basacakti ama kizlarin bagirdigini duydu dinledi
zenan:ya gelin dedim oldurcem sizi ne hale soktunuz beni
ela:oh ,olmus kalksaydin sende der ve gulmeye baslarlar kader ve ela
zenan:aklimi aldiniz yaaaaa gelin buraya
ela:hayir hayir hayir
suat artik zile basti
zenan kapiya gitti ve acti
suat sok olmustu
suat:zenan
zenan:nee sinirli bir sekilde
suat:bana ne bagirtiyosun hemi ne bu halin
kizlar gelirler
ela:biz yaptik hastaneye gec kalicaz dedik kalkmadi bizde su dolu sulahiyi doktuk (bu arada ucude pijamalarladirlar hala)
levent gelir sonra
levent:zenan ne bu halin
zenan:offf kizlar sizi oldurcem dedi ve yeniden kovalamaya baslar suat la leventte guluyordur
zenan:gelin buraya dedim
ela:hayir banane
kader:evet banane sonra ela leventin arkasina kaderde suatin arkasina saklandi
suat:zenan tamam birak zaten gec kaldiniz
zenan:banane suat cekil dedim
suuat:hayir
levent kizlar siz gidin ustunuzu giyinin biz zenani tutari tamam deliler ve odalarina kostular suat la leventte zenani tutuyorlardir
zenan:ya birakin beni uffff
suat:tamam biraktik git sende ustunu giyin 5 dakikaniz kaldi cok gec kalicaksiniz
zenan:of of of
dedi ve ustunu giyinmeye gitti
levent:suat zenan baya bi toparlandi dimi
suat:evet evet baksana nasil dogusuyorlar
levent:evet ya ama zenan neden islakti
suat:nolcak kilar zenan kalkmiyo diye su dolu sulahiyi dokmusler zenanin suratina
levent:ayyy delirmislermi beh hehe kis hakli
suat:evet ela ve kader gelirler
ela:zenan nerde der gulerek
levent:daha gelmedi ya siz naptiniz deli misiniz yaa yazik kiza
kader:ayy napalim kalksaydi oda
suat:tamam tamam zenan geliyo
zenan:suat bak yaaa neyi dopktuler ustume der dudagini buzerek
suat :oy oy dudagini buzme hemen
zenan:durun siz isponliycam ben sizi fikret hanima
ela:ne deli misin
zenan:gorursunuz
ela:levent ya bisey de
levent:zenan yapma bak benide yakarsin yksa
zenan:of tamam ela levent bey icin demiyorum yoksa derdim
suat:hadi hadi gidelim zaten gec kaldiniz gestapo napcak sizi bakalim
kader:evet yaaa zeanin yuzunden offf ayagimi da burktum onun yuzunden hih
hastaneye gelirler
gstapo:hele sukur gelebilldiniz
kader:ozur dileriz hocam bir daha olmaz
gestapo:olmasin zaten evet zenan sen suat beyin yanina ela sen levent beyin yanina hasan sen acile burak ve kader siz de benimle gelin bakalim
hepsi:êki hocam der ve giderler
hasan coook mutludur cunku acilda defne vardir (bu arada defne bir hemsiredir)
hasan:slm defnem
defne:aaa hasan nasilsin
hasan:ii sen
defne:bende iyi
hasan:bu aksam bir seyler yapalimmi he ne dersin
defne:aa evet yapalim yapalim
hasan:tamam o zaman aksam alirim seni
defne:hihi
zenan suatin odasina gelir
zenan:suat bugunku assistani benim
suat:evet her zamanki gibi diùmi zenancim
zenan:evet ya hepte beni yolluyo sana
suat:biliyom cunku ben istiyom
zenan:gercektenmi
zenan coook mutlu olmustur nedenini bilmiyordur suati gorunce ici tuhaf oluryordur (eee asik oldun abime ) ama emreyi cok ozluyordur
bunu duusundu ve uzuldu bunu fark eden suat
suat:noldu zenan
zenan:hiiic bi an emre geldi aklima
suat:oonu hala seviyormusun zenan
zenan:hayir ama napiim yaaa onu aklimdan cikaramiyorum bir turlu
gozunden bir yas dammla dustu
suat:sss tamam ama artik hastalarimiza bakalim
suat:ha zenan
zenan:evet
suat:bu aksam birseyler yapalimmi iki arkadas
zenan:aaaa evet cok iyi olur yaaaa
suat:tamam o zaman der ve giderler hastalarin yanina
ela kapiyi tiklar
ela:levent ben geldim canim
levent:hosgeldin
ela:gidelimmi
levent:evet ama sana bisey diycem
levent:evet bu aksam plan yapma tamam mi
ela:aaaaa neden
levent:cunku sana bir surprizim var
levent:surpriz dedim ya aaaaa
ela:offf levent yaa
bitiiiiiiiii
evet soruuu
leventin surprizi ne?
suat zenana acilcakmi ?
hasan ve defnenin arasinda neler yasanacak
bide cooook uzun yazdim yaa ins sikilmazsiniz
bir sonraki bolumdeeeeeeeee
havin+10baran 22-09-07, 10:47 BÖLÜM 36:
Elanin telefonu caldi..
E: efendim(dedi uykulu uykulu)
L: askim uyuyormusun daha ???
E: uyuyordu levent ama uyandim sayende..
L: ya hadi kalk seni almaya geliyorum..
E: nereye sabah sabah..
L: ela saat hastahaneye desem???
E: eyvahhhhhhh gec kaldim..
L: kalmadin..ben 10 dakika icinde ordayim hadi hazirlan sen..
E: tamam(dedi telefonu kapatti..hemen üzerini deyisti..sacini yapti eline kahvesini aldi..zenani kaldirdi..oda kahve aldi eline ve hazirlandilar..kapi caldi..ela elinde kahve finceniyla kapiyi acti..)
L: selam
E: selam..zenan hadi..
L: sakin bana sabahin köründe hic birsey yemeden kahve iciyorum deme..hemde sütsüz
E: evet iciyorum..
L: ela sen beni deli ediceksin…
E: of levent ya..hadi zenannnnnnnnnnnnn
Z: geldim geldim bagirma..
L: zenan sendemi???suata sikayet edicem seni..
Z: ne yaptim ya???
L: ya siz caninizami susadiniz hele ela sen hastayken sabhin köründe hic bir sey yemeden kahve icilirmi??
Z: kahvemi???hani sen cay iciyordun…
E: sey
Z: of ela of…bak bakiyim sen ice biliyormusun birdaha sütsüz hemde sabahin köründe kahve…
E: ya size ne istedigimi icerim..
L: hadi hadi gec kaliyoruz..bunu sonra konusucaz ela hanim…
E: peki..sunuda al zenan..(dedi zenan fincanlari masaya birakti…arabaya bindiler..hastahaneye gittiler..)
E: biz kaciyoruz iyi calismalar..
Z: iyi calismlar(dedi zenan ayrildi..suatin yanina gitti..elada arkasini döndü..levent elayi kolundan tuttu ve kendine dogru cevirdi..)
L: ela hanim siz nereye???
E: üzerimi deyistirmeye..
L: ela yürü doktora gözükücez..
E: sonra
L: ela hadi dedim..
E: ben giderim senin gelmene gerek yok..
L: ela kiziyorum bak..
E: tamam tamam hadi bari..
L: heh söyle..(dedi doktora gittiler..kapiyi tikladi ela..levent zaten randevu almisti..)
X: merhaba..gel ela.
E: merhaba hocam..
X: sefin deyil doktorun olarak konus benile tamammi???
E: peki..
X: hadi oturun söyle..
E: ben tedavi olmak istiyorum..
X: levent bey ikna etti demek seni..
E: ona aslinda hic hayir diyemiyorum ama neyse..ne yapmaliyim??
X: once seni control edicem..sonra ona gore bir kac ilac vericem..ve her ay iki kere kontrole geliceksin..
E: bukadarmi????
X: evet ama ilaclar seni halsiz birakicak..eskiden yorulmadigin seylerde simdi yorulacaksin..
E: peki düzelme sansim varmi???
X: eyer dogru beslenirsen ve ilaclarini aksatmassan var…erken farketmissin buda isimize yaradi..
E: aslinda daha bile erken farketmistim ama sonuctan korktum..
X: ve kimseye söyliyemedin..
E: evet..
L: ben bile raporu gizli gizli basarak ögrendim…
X: elacim bak birak sevdiklerin yaninda olsun.birak sana destek olsunlar tamammi??
E: leventin destegi bile yetiyor zaten..
L: tabi detsek olucam sen benim hayatimdaki en deyerli varliklardan birisin..
E: sende benim…
X: hadi gel seni muayene ediyim..sonrada ilaclarini almaya basla hemen..
E: hihi(dedi ela icerdiki baska bir odaya girdi..15 dakika sonra falan ordan cikti..doktorda geldi)
E: ne o kötü birseymi var yüzünüz asildi???
X: yooo kötü bir sey yok..hastaligin ilerliyo buyüzden biraz daha dikkatli olmalisin..kendine daha iyi bakmalisin…
E: merak etmeyin kendime cok iyi bakicam..levent icin..
X: iste bu cok güzel..bu ilaclari sabah aksam al..birer tane hepsinden…ama tok karnina kullan..bol bol vitamin al…salata,meyve,sebze ye bol bol..
E: tamam..
X: sakin üzülme hersey gecicek tamam mI??ß
X: Kendine iyi bak …..ilaclarini ihmal etme…ayin sonunda yine gel..
E: peki..iyi calismalar…
L: iyi calismalar
X: sizede(dedi odadan ciktilar)
L: bak sadece ilac icip Kendine biraz daha dikkat edeceksin..
E: hihi..
L: sakin korkma askim hersey geride kalicak..bugünler geride kalicak..
E: ins..
L: ver onu sen bana ben alirim ilaclari..hem fikret hanimla bir sey konusucaktim..
E: levent sakin elayi yormayin falan deme..
L: yok sevgilim baska bir sey..bir hastayla ilgili..
E: peki öyle olsun bakalim..bende gidiyim kizmasin geckaldim diye..
L: kizmaz kizmaz..(dedi elayi yanagindan öptü ve anindan ayrildi..önce elanin ilaclarini aldi..sonra fikonun yanina gitti..)
L: fikret hanim konusa bilirmiyiz??
F: tabi..
L: burda olmaz gelin odama gidelim..
F: peki..(dedi leventin odasina gittiler)sey elinizdeki ilaclar kime???
L: ela icin???
F: elanin neyi varki??
L: fikret hanim elanin bebegi olmuyor..ela buyüzden dün tahlil yaptirmis..bundan süphelenmis ve süüphesinde de hakliymis..
F: aman tanrim..o yüzden okadar kötüydü dün..
L: evet..
F: peki olma sansi varmi??
L: evet…hastaligi cok ilerlememis..tedavi olucak..farketmesi iyi olmus..simdi tedavi olucak..
F: peki benden ne istiyorsunuz??
L: ben elayi sürekli asistan olarak istiyorum..hem gözüm önünde olur hemde yanimda cok kosturup yorulamaz..
F: peki siz nasil isterseniz..
L: tskler..
F: sorun deyil…ela iyi olsunda..
L: ama bunu benim rica ettigimi bilmesin olurmu??
F: tamam bilmez..bn gidiyimde elayi yaniniza gönderiyim..
L: sizin bildiginizi bilmiyor..
F: tamam..(dedi odadan cikti..elayi levente gönderdi zenani dosyalara verdi,hasanida acile gönderdi..ögle tatili olmsutu..herkes kafede yemek yiyordu)
S: eee ela su kücük sirrini bizde ögrenebilicezmi???
E:….(levente bakti yardim et der gibi)
L: hayir suat..bilmeyi ver ya..
S: ay sordurm sadece ya..biz onun icin endeseleniyoruz..
E: endiselenmenize gerek yok iyiyim ben..
H: gercekten iyimisin ela???
E: iyim hasan da sen iyi deyilsin haline bak gözlerin sismis..
H: ne yapiyim gesta..fikret hanim bana iki gecedir nöbet yaziyor..
Z: bu gece benim nöbetci..sen uyursun..
H: uyurum hemde deliksiz..zaten gözümden uyku akiyor.
Z: belli belli..
S: gestapo iyice gestapo oldu ha..
H: siz??
S: biz ilk basindan beri diyoruz fikrete gestapo dediginizi..
H: sey
L: ya tamam..ela al canim..
E: levent bebek deyilim dimi??
L: hayir sen benim koca bebegimsin..(dedi ilaclari elanin agzina tikti)
Z: levent yavas bogulacak simdi..
E: hihi(dedi agzi dolu dolu)
L: sunuda ic..(dedi meyve suyunu elanin agzina verdi)
E: levent yeter ya..daha ilk günden..
S: ne ilk günü ya..
Z: suattttttttttt
S: tamam be sustum..
E: ya tamam sizinde bilmeye hakkiniz var…zaten herkes ögrendi Gestapo bile biliyor(dedi imali imlai levente bakarak)ben dün tahlil yaptirdim..bir seyden süpheleniyordum ve süphelendigim sey basima geldi..ben bebek sahibi olamiyorum..(dedi gözünden yas damladi)o yüzden tedaviye basladim bugün..bu ilaclar meyvesulari yemeklerde iyi beslenmek icin..
S: ela özür dilerim…
E: dileme nerden bilecektinki???hem bosverin ya..eee siz nasilsiniz??iliskiniz nasil???
S: iyi..
Z: güzel..
E: buna sevindim..mutlu olmayi hakediyorsunuz..
Z: sende hakediyorsun..
S: sende levent..
L: hasanda hakediyor..ama hasan buarada baya mutlu..ne o hasan bilmedigimiz birseymi var???
H: yo..yoooooo oda nerden cikti???
L: bilmemm seni oktandir böyle mutlu görmemistik..
E: ya rahat birakin hasani..birsey olsa anlatirdi..
Z: evet..
S: siz yine bir seyler ceviriyorsunuz ama neyse..
L: suata katiliyorum..
E: aaaaa yok birsey..kizdirmayin beni bayilirim ha(dedi gülerek)
L: ela bu halinle bile saka yapiyorsun ya..hayranim sana valla..
E: ne yani hastayim diye hayatami küseyim..bunun böyle olmamasini sen ögrettin bana..
L: iyi birsey ögretmisim ama..
Z: evet..fikret geliyor..
F: afiyet olsun..
HEPSI: tskler…
F: nasilsin ela???
E: iyiyim fikret hanim..
S: sizde bize katilmazmiydiniz???
F: rahatsiz etmiyim???
S: olurmu öyle sey buyrun…
F: peki madem..eeee susmayin ben geldim diye konusmaya devam edin..
E: ufaklik nasil fikret hanim..
F: cok iyi ela teyzesi..
E: sevindim..
F: darisi basiniza..
E: basimiza???
F: senin ve zenanin..
E: sizin haberiniz yokmu??
F: yoksa zenan hamilemi??
Z: yok hocam oda nerden cikti ya..
F: ne biliyim..
E: yok ben kendimden bahsediyorum..
F: biliyorum ela ama gecicek bunuda biliyorum..
E: ins..
F: merak etme bir gün senide böyle karni burnunda görücez buralarda…
L: göremessiniz
F: niye???
L: eee ben karimi hamile hamile calistirmamda ondan(hepsi güldü..ela ise hic bir tepki vermedi)
E: o günleri görmeyi cok isterdim..
L: görücez canim..hepberaber görücez..
E: iyiki yanidasiniz…iyiki varsiniz…
Z: sende canim iyiki sende varsin….
E: biliyormusunuz fikret hanim size biz gestapo diyoruz..ama kalbiniz hicde öyle gestapo deyil..
F: biliyorum ela..herkes bana gestapo diyor..levent bey ve suat bey bile.
S&L: sey
F: kizmiyorum haklisiniz gestapoyum ama eyer duygularimi isime karistirsaydim asla bölye iyi bir doktor olamazdim..bu yüzden sizde aynisini yapin olurmu???dugularinizi,özel hayatinizi isinize karistirmayin..
E&Z&H: hihi..
F: ee hadi bakalim..firlayim isinizin basina bukadar cene yeter..
E: hemen hocam(dedi hepsi kalktilar..levent ve suatta odalarina gittiler..asistanlariyla.yani ela ve zenanla..hasan ice acile gitti..(zavalli) )
Artik aksam olmustu herkes evlerine dagiliyordu zenan haric o nöbetciydi bu aksam…ela üzerini deyistirmis leventi bekliyordu assagida hasanda üzerini giyindi ve oda geldi assagiya..
H: selam
E: selam..
H: levent beyimi bekliyorsun????
E: evet..bekle beraber gidelim..
H: yok ben cok yorgunum hemen gitmek istiyorum..
E: bak iste levent geliyor gidelim iste beraber..
H: yok yok ben kactim(dedi hizli adimlarla ordan gitti)
L: canim
E: efendim levent bey..
L: ela mesayimiz bitti bey yok artik..
E: iyi peki..hadi gitmiyormuyuz..
L: tabi gidiyoruz..(karsidan arslan geliyordu)
E: levent arslan geliyor..
L: allahim gece gece ne buya..
A: iyi aksamlar..
L: sanada..
A: bakiyorumda sevgilin iyilesmis..
E: arslan bey ben zaten iyiydim..
A: ögren öyle demiyordum ama nasil agliyordun..
E: pardon ama bundan size ne???
A: senin icin endiselendim elacim..
E: 1 elacim deyil ela hanim…2 endiselenmenize gerek yok
L: hadi ela..
A: kacin bakalim..
E: yapma..deymez sevgilim..
A: hastahanedeyiz ela hanim..sevgilim deyil levent bey..
E: size ne ya…
A: nedemek sizene..burasi bir hastahane ve burda kurallar var..
L: allahim sen sabir ver ne olur..arslan bey gece gece lütfen..
A: ne olucak ki???
L: göstermek isterdim ama dua et ela var..onu üzmiycem..
A: ay ne düsüncelisin…bugün cok üzdün tabi üzme yeter bukadar..
L: sanane lan(dedi arslana bir yumruk atti..)
A: sen yarin görüceksin..
L: elinden geleni ardina koyma(dedi hastahaneden ayrildilar.)
Arslan ne yapicak???
Ela yinemi üzülecek???
Hasanin durumu ne olucak????
E/L- Haydaa!!!
D- Ela!!
H- Sakin ol canım.
E- Benimki mi tuttu?
F- Evet.
E- Bu çok iyi.
Hal- Haıyr değil.
Herkes- Niye?
L- Zor operasyonlar geçirdin.
F- Sadece o değil.
L- Ne???
Hal- Elacım bağışıklık sistemin çok zayıf.
L- Kahretsin.
S- Bu tip amilyatlardan sonra sık görünür.
Z- Peki ne olucak???
F- Ela değerlerinde iyi değil.
E- Yani?
L- Yani o amilyatı olursan seninde hayatın riske girer.
E- Abartmayın.
F- Ela bu işin şakası yok.
D- Ela.
E- Aman Allah'ım.
KOLİDOR..
(Ela tek başınaydı.)
Allah'ım şimdi ne yapıcam. Bir yanda arkadaşım diğer tarafta hayatım.
offfff! Niye ben ya!
C- Kendi kendine mi konuşuyorsun?
E- Ne?
C- Boşver. Karar verdin mi?
E- Hayır. Aslında evet.
C- Anlamadım verdin mi vermedin mi??
E- Verdim. Evet evet verdim!
C- Ne???
E- ........
AKŞAM.
ELA VE LEVENTİN EVİ..
L- Ela hayır!!!!
E- Evet.
L- Hayır.
E- Evet.
L- Ela! Olmaz. Şimdi olmaz! Zamana ihtiyacın var.
E- Ama Deryanın yok!
L- Offf! Ya o da o sırada kemoterapiye başlar.
E- ilik verirsem buna gerek kalmaz. O ilaçların ona neler yapıcağını sende çok iyi biliyorsun.
L- O amilyatın sana neler yapıcağınıda çok iyi biliyorum.
E- Of Levent.
L- Ya amilyattan sonra mikroba iyice açık olucaksın. Herhangi bir mikrop. Ya kanser bile olabilir. Ya değerlerin daha düzelmedi. Senin şu durumda kan vermen bile zararlıyken sen tutmuş ilik veriyorsun.
E- Levent!
L- Amilyat sırasında tansiyonun düşse. Sana birşey olsa! Off düşünmek bile istemiyorum.
E- Leventçim seni anlıyorum.
L- Anlamıyorsun! Sürekli seni kaybetme korkusu yaşıyorum. En sonunda günün birinde...
E- Levent. Yeter. Anladım korkuyorsun. Ama Derya ölebilir. Hasanda şu anda Deryayı kaybetmekten korkuyor. Anlıyorum ama sende anla. Derya benim dostum. İyi bir operasyonla hiç birşey olmaz. Hem benimki çok küçük bir operasyon asıl önemli olan o.
L- Ama..
E- Ya Deryanın yerinde ben olsaydım.
L- Ne???
E- Sence onlar ne yapardı? Hasan ne yapardı?
L- .........
E- Biliyorsun dimi? Adım kadar eminimki onlar bir an bile düşünmeden yaparlardı benim yaptığımı. Bak bana birşey olmicak. Ama lütfen bırak şu bencilliği. Diğerlerini nasıl atlatıysak bunuda hep beraber atlatıcaz.
L- Elam!!! Bide kanatlarını nereye sakladığını çözsem.
E- Onları takmıyorum ağırlık yapıyor.
L- Deli. Seni seviyorum.
E- Seni seviyorum.
L- Beni bırakma olur mu?
E- Beni bırakmazsan bırakmam. Unutma beni senden ancak ölüm ayırır.
L- Hiişşş!!!
SABAH.
HASTAHANE..
B-Günaydın olay çift.
E/L- Günaydın.
K/ZS- Selam.
E/L- Selam.
H- Karar verdiniz mi?
L- (Ciddi) Evet!
H- Yani??
L- Hasan biliyorsun amilyat Ela için de risk taşıyor.
H- Anladım abi.
L- Onun içinde Amilyatta tüm olabilceklere rağmen amilyatı yapıyoruz.
K/B/Z/S- Ne!!!
H- Anladım abi.
B- Birazdan anlar.
H- Ne!!! Yani..
E- Evet şaşkın.
H- Gelin buraya ya. Ela sağol çok sağol.
L- Yavaş oğlum ya.
H- Ya sen öyle ciddi ciddi konuşunca olmicak sandım.
L- E biraz terletiyim dedim.
E- Piss!
H- Ela Levent ya ben...
E- Hişş yorma kendini biz bir aileyiz Deryada benim kardeşim.
S- İkinizede birşey olmicak.
L- Buna izin vermicez.
H- Kesinlikle.
E- Biliyorum.
B- Ya Deryaya da söyliyelim kız hastalıktan değil kalpten gitcek.
Herkes- Buraaak!
B- Yurttan sesler korosu. Son ki üç dört.
Herkes- Offfff!
B- Güzel.
Herkes- .........
B- Anladım! Susma vakti. Bu bakışlar hayra alamet değil.
K- Ya ben seninle niye evlendim ki?
B- Bilmem. Bende çok şaşırdım. :img-hyste:img-hyste
DERYANIN ODASI..
Herkes- Günaydın.
D- Günaydın. Hoş geldiniz.
E- E bu hağla hazır değil.
F- Ya uyuşuk işte.
D- Dışarımı çıkıyorum.
K- Evet.
D- Taburcu muyum?
Z- Hayır.
D- Testler mi karışmış?
E- Hayır.
D- E nereye çıkıyorum?
L- Odadan dışarı.
D- nereye?
E- Amilyathaneye.
D- Ne!!!!
H- Evet aşkım.
D- Yani sen. Ya gel buraya.
E- Hişşş yapma. Sen siz hepiniz benim kardeşimsiniz.
B- Leventte mi? :img-hyste
S- Yaa evet hatta ikizi!
B- Profilden andırıyo. Sende biraz kız tipi var.
L- Bana bak!!!
E- Hiişş! Didişmeyin!
L- Annem kızdı.
E- E bi karar verin kardeş miyiz anne oğul mu?
B- Yaw kim kim belli değil. Kurtlar vadisine döndük. Burda hastayı kesmek kanundur!
D- Deli.
B- Hadi kurban hazırlan.
D- yaaa!
E- Buraaak!!! Hadi bende gidiyorum. Bunu da atlatıcaz.
D- Hepinizi çok seviyorum. İyiki varsınız. Ela sağol. Bana hayatımı bağışladın. Allah sanada senin gibi arkadaşlar versin.
E- Verdi zaten.
B- Ben dimi???
E- Kader bassana şunun kapama düğmesine.
K- Ah olsa. İmalat hatası bu!
D- O zaman sanada senin gibi iyi güzel çocuklar versin.
E- Umarım.
B- Saatlerimizi ayarlayalım.
Herkes- Burak!!! Çık!!!!!
B- Çekmediğim dertle çile kalmadı..... Hııımmmmm!!! :img-hyste
KOLİDOR..
(Ela sedyede yatıyordu Levent yanında Elini tutuyordu.)
L- Seni seviyorum.
E- Bende seni seviyorum.
L- Sana hiç birşey olmicak. Bunu izin vermicem.
E- Biliyorum aşkım.
L- Ama sen yinede beni bırakma birkaç saat sonra uyan tamam mı?
E- Tamam.
(Beraber amilyathaneye girdiler. Deryayla yan yana sedyelerde yatıyorlardı. Amelyata Levent, Haldun, Fikret ve Suat giriyordu. Asistanlar ise balkonda pür dikkat izliyorlardı. Hasan hariç. Hasanı kimse tutamadı. Hasan Deryanın baş ucunda durmuş elini sım sıkı tutuyordu.)
Hal- Evet başlıyoruz uyumadan önce söylemek istediğiniz bir şey var mı?
L/H- Seni seviyorum.
D/E- Bende.
E- Aynı anda.
D- Evet.
E- Başarıcaz.
D- Başarıcaz.
(Derya ve Ela el ele tutuştular. Biraz sonra uykuya daldıklarında elleri ayrıldı belki ama yürekleri birdi. Hasan ve Levent ise korku içinde sonucu amelyatı yaparken diğerleri gibi sonucu dört gözle bekliyorlardı.)
81. Bölüm Sonu..:img-wink:
- Amelyatta bir sorun çıkıcak mı?
- Derya iyileşecek mi?
- Vicudu iliği kabul mü edicek yoksa korkulan olup kansere mi çeviricek?
- Elaya birşey olucak mı?
12.bolum
evet ben geldim yaziiim bakalim
berrakcim istedi diye yaziyorum hehe
kizlarin evinde
ela:zenaaaan diye bagirir
zenan:kizim ne bagiriyosun halla halla yaw
ela:kizim sende kalksana of yaaaa
zena:tamam der basini yeniden yastiga atar
zenan:once kaderi cagir
ela:oo kalkti ve kahfalti ediyo bile
zenan:ay aman kizim burak ben yaticam
ela:hastaneye gec kalicaksin ama
zenan:banane yaaa uffffff
ela:tamam bunu sen istedin dedi ve mutfaga gitti
kader:noldu kalkmiyomu
ela:hayir cvildircam hastaneye gec kalicaz
ama benim bir fikrim var
kader:neymis
ela:bir bardak su dokucez ustune
kader:delirdinmi kizimm allah allah
ela:banane der ve sulahiyi alir
kader:kizim bu bir bardak deyil su dolu sulahi aldin
ela:bisey olmaz derler ve zenanin odasina gelirlerrr
ela:zenan son kez diyorum kalk
zenan:hayir
ela:tamam bunu sen istedin dedi ve su dolu sulahiyi zenan suartina doktu
zenan:aaaaaaaaaaa delirdiniz mi ya
kader:sende kalksaydin hala hala
zenan:bittiniz siz der ve ayaga kalkip kizlari kovalamaya baslar
zenan:geliiin buraya oldurcem sizi of ya
ela:zenan tamam of yorulduk yaaa
suatta tam kapinin onundeydi zile basacakti ama kizlarin bagirdigini duydu dinledi
zenan:ya gelin dedim oldurcem sizi ne hale soktunuz beni
ela:oh ,olmus kalksaydin sende der ve gulmeye baslarlar kader ve ela
zenan:aklimi aldiniz yaaaaa gelin buraya
ela:hayir hayir hayir
suat artik zile basti
zenan kapiya gitti ve acti
suat sok olmustu
suat:zenan
zenan:nee sinirli bir sekilde
suat:bana ne bagirtiyosun hemi ne bu halin
kizlar gelirler
ela:biz yaptik hastaneye gec kalicaz dedik kalkmadi bizde su dolu sulahiyi doktuk (bu arada ucude pijamalarladirlar hala)
levent gelir sonra
levent:zenan ne bu halin
zenan:offf kizlar sizi oldurcem dedi ve yeniden kovalamaya baslar suat la leventte guluyordur
zenan:gelin buraya dedim
ela:hayir banane
kader:evet banane sonra ela leventin arkasina kaderde suatin arkasina saklandi
suat:zenan tamam birak zaten gec kaldiniz
zenan:banane suat cekil dedim
suuat:hayir
levent kizlar siz gidin ustunuzu giyinin biz zenani tutari tamam deliler ve odalarina kostular suat la leventte zenani tutuyorlardir
zenan:ya birakin beni uffff
suat:tamam biraktik git sende ustunu giyin 5 dakikaniz kaldi cok gec kalicaksiniz
zenan:of of of
dedi ve ustunu giyinmeye gitti
levent:suat zenan baya bi toparlandi dimi
suat:evet evet baksana nasil dogusuyorlar
levent:evet ya ama zenan neden islakti
suat:nolcak kilar zenan kalkmiyo diye su dolu sulahiyi dokmusler zenanin suratina
levent:ayyy delirmislermi beh hehe kis hakli
suat:evet ela ve kader gelirler
ela:zenan nerde der gulerek
levent:daha gelmedi ya siz naptiniz deli misiniz yaa yazik kiza
kader:ayy napalim kalksaydi oda
suat:tamam tamam zenan geliyo
zenan:suat bak yaaa neyi dopktuler ustume der dudagini buzerek
suat :oy oy dudagini buzme hemen
zenan:durun siz isponliycam ben sizi fikret hanima
ela:ne deli misin
zenan:gorursunuz
ela:levent ya bisey de
levent:zenan yapma bak benide yakarsin yksa
zenan:of tamam ela levent bey icin demiyorum yoksa derdim
suat:hadi hadi gidelim zaten gec kaldiniz gestapo napcak sizi bakalim
kader:evet yaaa zeanin yuzunden offf ayagimi da burktum onun yuzunden hih
hastaneye gelirler
gstapo:hele sukur gelebilldiniz
kader:ozur dileriz hocam bir daha olmaz
gestapo:olmasin zaten evet zenan sen suat beyin yanina ela sen levent beyin yanina hasan sen acile burak ve kader siz de benimle gelin bakalim
hepsi:êki hocam der ve giderler
hasan coook mutludur cunku acilda defne vardir (bu arada defne bir hemsiredir)
hasan:slm defnem
defne:aaa hasan nasilsin
hasan:ii sen
defne:bende iyi
hasan:bu aksam bir seyler yapalimmi he ne dersin
defne:aa evet yapalim yapalim
hasan:tamam o zaman aksam alirim seni
defne:hihi
zenan suatin odasina gelir
zenan:suat bugunku assistani benim
suat:evet her zamanki gibi diùmi zenancim
zenan:evet ya hepte beni yolluyo sana
suat:biliyom cunku ben istiyom
zenan:gercektenmi
zenan coook mutlu olmustur nedenini bilmiyordur suati gorunce ici tuhaf oluryordur (eee asik oldun abime ) ama emreyi cok ozluyordur
bunu duusundu ve uzuldu bunu fark eden suat
suat:noldu zenan
zenan:hiiic bi an emre geldi aklima
suat:oonu hala seviyormusun zenan
zenan:hayir ama napiim yaaa onu aklimdan cikaramiyorum bir turlu
gozunden bir yas dammla dustu
suat:sss tamam ama artik hastalarimiza bakalim
suat:ha zenan
zenan:evet
suat:bu aksam birseyler yapalimmi iki arkadas
zenan:aaaa evet cok iyi olur yaaaa
suat:tamam o zaman der ve giderler hastalarin yanina
ela kapiyi tiklar
ela:levent ben geldim canim
levent:hosgeldin
ela:gidelimmi
levent:evet ama sana bisey diycem
levent:evet bu aksam plan yapma tamam mi
ela:aaaaa neden
levent:cunku sana bir surprizim var
levent:surpriz dedim ya aaaaa
ela:offf levent yaa
bitiiiiiiiii
evet soruuu
leventin surprizi ne?
suat zenana acilcakmi ?
hasan ve defnenin arasinda neler yasanacak
bide cooook uzun yazdim yaa ins sikilmazsiniz
bir sonraki bolumdeeeeeeeee
13.bolum
yaw arkadaslar normalinde ben bir karar almistim ama arkadaslar kararimdan caydirdilar tessekurler
ikinci kez kendime soz veriyom ama foruma girmeezsem dayanamazdim
evet bugunde hiiiic kimse senaryo yazmiyo ben yazam bidene bakalim
evet hastane cikisi suat zenani levent elayi hasanda defneyi bekliyorlardir
kizlar hastaneden birlikte cikarlar
ve hepsi yemek yemege giderler levent ve elayla basliyalim him
ela:levent bu lokanta cok guzel
levent:ama senden daha guzel deyil der gulumseyerek
ela:levent bana bir sey diycektin hadi soylesene cok merak ettim
levent:tamam
levent:aaa askim hadi
levent cebinden bir yuzuk cikarir benimle evlenirmisin ela
ela:levent
.....:icon_whis
hasanla defne ise
hasan:ya defnem biz ne zamandan beri birlikteyiz
defne:3 hafta oluyo
hasan:hatirladinmi nasil tanismistik
defne:evet ya cok komikti
hasan:bence hic komik deyildi hih senden gicik kapiyodum
defne:ya ben ben senden nefret ediyordum
hasan:yaaa peki simdi hala nefret ediyomusun
defne:tabikide hayir ben seni cok seviyorum
bu sirada yemekleri biter ve deniz kenarina giderler
suat ve zenana bakalim him
suat:eeee zenan begendinmi yemekleri
zenan:evet cok guzeller cok begendim
suat:him zenan sana bisey diycem ama sozuu kesmiyceksin ve hemen bir cevap vermiyceksin tamammi
suat:bak zenan ben seni ilk gordugum gunden beri cok seviyorum
zenan:suat
suat:sozumu kemek yoktu hani
zenan:tamam devam et
suat:ama sen baskasini seviyordun simdide bilmyorum hala seviyormusun ama ben sana hep destek oldum hep senin yaninda oldum seni sevmeme ragmen seninle arkadas olmak istedim cunku senin bana asla asik olmayacagini biliyordum cunku o zamanlar emre vardi ama oo artik yok
zenan:suat ben der basini one egerek
suat:benimle cikar misin
zenan:suat ha demesine kalmadan suat lafini boler
suat:simdi cevap verme lutfen butun gece dusun
zenan:tamam simdi gidebilirmiyiz lutfen
suat:peki tamam der ve zenani eve birakir
ela:levent ben seni cok seviyorum ama
levent:evet ama
ela:ama ben evliliye hazir deyilim
levent:ela sen ne diyosun yaaaa ben ben seni cok seviyorum
ela:bende seni ama
levent:ya ela seviyosan bir sorun goremiyorum
ela:ama ben hazir deyilim der ve agliyarak ordan uzklasir
eve gelir
zenanda agliyordur ela da aglyrdur kaderde olari tesselli etmeye calisiyo
ela:ya bana evlenme teklif etti ama ben kabul etmedim agliyarak
kader:tamam ela sakin ol
zenan:suat beni sevdigini soyledi oda agliyordur tabi
ela ve kader:neee
ela:seni sevdigini mi soyledi
zenan:evet ilk gordugu gunden beri beni seviyomus
kader:peki sen sen onu seviyomusun
zenan:bilmiyorum ama galiba of bilmiyorum iste
kader:tamam tamam once eladan basliyoruz elacim sen neden evlenme teklifini kabul etmedin
ela:bilmiyorum bir an cikti agzimdan ben hazir deyilim dedim
kader:peki onunla evlenmek istiyormusun
ela:evet
kader:ee o zaman yarin git soyle butun gece dusundum diye
ela:bilmiyorum ya
kader:tamam sen dusun zenan sana gelince sen evet emreyi cok sevdin hemde cooook ama artk yeter yani onsuz bir hayat kurmalisin kendine artik yeniden asik olmalisin ve suat bey seni gercekten cook seviyo kotu oldugun zaman en cok hep kim vardi yaninda soylebi
kader:intahar etmek istediginde kim kurtardi seni
kader:evet yine suat seni sevdigi halde seinle arkadas oldu senin uzulmeni istemedi hep simdide emre yok ve sen suata asik olabilirsin
zenan:ben ona zaten asigim
ela:eee o zaman neden agliyorsun
zenan:bilmiyorum emreyi de seviyorum ama
kader:anlasildi seninde dusunmen lazim ikinizde butun gece dusunun ce yarin yine konusuruz tamam mi
ela ve zenan :tamam derler ve herkez uyur
donelim bizimkilere levent ve suata
suat leventtin teknesine gelmistir
levent: of ya inanmiyorum hayir dedi
suat:bende onu sevdigimi soyledim ama oooo
levent:nasi nasi sen zenana onu sevdigini mi soyledin
levent:peki oo ne dedi
suat:hayir diyecekti lafini boldum biraz dusun dedim
levent:desene ikimizde dertliyiz
ikisi birden of ceker
simdilik bu kadar arkkiler belki aksam bidene daha yazarim
Sadece bir bölümlük bir senaryo olarak düşünüyorum bunu.
Ela'nın apandisti patladı..Hastene'de yatıyo..(Bu konu bana çok hoş geldi...Süper ya...Fragmandaki falan herşeyi düşünün
işte..)
Fikret:İsterseniz önden siz girin..
Levent:Peki...
İçeri girerler..
L:Nasılsın Ela?
Ela:Bi de soruyosun...
L:Niye sormiyim ki?
E:Senin düşünden patladı apandistim...
Fikret hanım yüzünde bir gülümsemeyle onları izlemektedir...
L:Ben ne yaptım ki?
E:Bi de soruyo utanmadan..Sen beni korumadın..
L:Neyden?
E:Arslan hıyarından...
L:Ne yapabilirdim ki?
E:Erkek dediğin vurur yumruğunu masaya sevdiğim kadına eziyet edemezsin der ama sen...Sümsük
n'olcak..
Fikret:Morfin..
L:Morfin?
F:Evet....
Levent gülümser...
L:Öyle mi?
E:Evet öyle...Sen varya sümsük korkak adamın tekisin..Eziksin sen ezik...
O sırada odaya Zenan gelir..
Zenan:Ben geçmiş olsun diyecektim..
E:Sen?
Z:Niye diyemez miyim?
E:Sen benim ameliyatlarıma konduğun için ..
Z:Ela saçmalama ..Böyle bu durumda bunu mu düşünceğimi sanıyosun...
E:Ameliyatımı çaldın...!
Z:Ela hani unutmuştun..
E:Saçmalama zenan böyle bişeyi naısl unutabilirim..Bi daha elime geçmeyecek bir fırsattı bu!
Z:Ela bu sen değilsin...
L:Morfin..
Z:Ne morfini ya...
L:Elaya morfin vermişler..
E:Evet verdiler ne olcak?Zorunuza mı gitti..?Kıskandıysanız gidin size de versinler..
F:Bu gidişle verirler..
Hasan içeri girer..
H:Geçmiş olsun ela..
E:Teşekür ederim..
H:Akşam çıkacaksın di mi?
E:Hayır yarın sabah..Heeee...Aklıma gelmişken sakın eve kız falan atayım deme!
L ve F:Ne?
H:Ela?
E:Ne iki kere kız attın evimee!!Benim evimi öyle işler için kullanma..
H:Ne oldu ya sana?
Z:morfin...
H:üff be kafamı karıştırma şimdi...
Z:Morfin diyorum hasan anlasana..
H:Morfinin bunla ne alakası var şimdi ya..Kızları önce uyutupta mı atiyim eve?yoksa sizi uyutup da mı kız atiyim?
Z:Yuh ya yuh!!
H:Kızım morfin diyip duruyorsun...
Z:Morfin vermşler elaya
H:Eee ameliyat olan herkese veriyoruz...
Z:Uff hasan ya...Yan etkileri neler morfinin...
H:hım...Şimdi anladım..
Z:şükürler olsun...
O sırada odaya arslan girer..
Arslan:Senin için üzüldüm ela
E:Aa demek hamile olmadığımı sadece apandistimin patladığını öğrendiniz?
Herkes:Ney?
A:Ben sadece şüphemi söyledim...
E:İlginç bi teori...
A:İyisindir inşallah..
E:Bunu gerçekten diliyor musunuz?
A:Ne?
E:Hayır..Beni hasta etmek için yapmadığınız eziyet kalmadı da....
A:Benimle böyle konuşamasın!
E:Sen kimsin ki be?Ben söyliyim mi?Daha araba bile kullanamayan,kendini bişey sayan burnu kaf dağında olan ukala şapşal
kendi işlerini bile halledemeyen sapık küstah hıyarın tekisiniz!
Fikret güler..
H:yuh!
Z:o ne uzun bir cümleydi o...
A:Ne olmuş buna ya?
H:Morfin..
A:Bence de biraz vermeniz gerekiyo..uyusun..
Herkes:Allah korusun....
H:Bu zaten morfinli hali..
A:hımm....
O srada suat içeir girer..
S:Nasılsın ela?
E:iyiyim suat bey teşekkür ederim..
S:stresten olmuş galiba..
E:Biraz öyle oldu....
S:(gülerek)inş ben de seni strese sokmamışımdır..
E:Aslında soktunuz..Siz bu sevgilinizi sinirlediyorsunuz, ondan ayrılıyorsunuz sonra o geliyo bana sarıyo ya....Ömrü yiyo ömrümü....Tavsiye istiyo veriy |