Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 21
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
EvaLongoria
14-05-07, 16:53
vayyyy evacım neler duyuyorum böyle :img-hyste zaten bir ara truva atı niyetine aramıza girmek istemiştin hatırlıyorum seni :img-hyste :img-hyste e ne güzel doğru yolu göstereceklerimin arasına biri daha eklendi ne mutlu bana. her hoca sınıfı kalabalık ister :img-hyste :happy0064
ama ferman abi sende filizciyim dedin yan çizmesine şimdi. bak ben peşinden geliyorum sonra sen yan çiziyosun olmadı şimdi :)
sahi filizim nerede bugün ya :(
bişi sorcam filizci yılmazcı olarak ayrılmayıp ikisini seven ikisini savunan yok mu???
hata onda bunda demeyin yok mu???
ben hem filizi hem de yılmazı çok seviyorum da...:D
hehehe :) herkes merakla yılmazı asmamı bekliyor, filizi asıyorum kesiyorum tabi siz filizciler asamıyorsunuz yılmazı zira asılacak bir şeyi yok garibimin onu da benim asmamı merakla bekliyorsunuz :img-hyste dur bakalım cemotara nasıl gelişecek senaryo..öyle körü körüne bir kabullenme olacak mı göreceğiz. olursa ben buradayım iplerimle beraber...nasılsa olmayacağını biliyoruz :good: bu arada bak böyle olursa yılmazı asacam diyorum o kadar objektifim sizin gibi ne yaparsa yapsın filizin arkasındayım demiyorum...e yılmazcı olmanın verdiği hakkaniyet duygusu bunu gerektiriyor :happy0064 huzur yılmazda...yılmaz yapar filiz yıkar....:good:
sevgili Ferman bunun ötesi yok yılmaz bebeği öğrenmeden önce filizle barışmış olacak hep birlikte göreceğiz zaten birde ben filizci olarak yılmazında asılmasını istemem nede olsa yufka yürekliyimdir ama sen asarken keyifle izleyebilirim evet ben filiz hata yapsada seviyorum hata yaptı diye sevmiyecek halim yok herhalde
Birde ilk başlarda filiz yapıyor yılmazda bolbol yıkıyordu bırakta birkere filiz yıkmış olsun nede olsa ilk sezonu vede bebek ithamını unutmadık
Bugünün sonucu çok açık forumumuzun şampiyonu belli ikinci kim diyoruz başka bir şey demiyoruz :img-hyste
Sevgili filizci arkadaşlarım haricindeki tüm forumdaşlar :)- ferman harici çünkü o da artık filizci :) -aramıza davet ediyoruz ...Aradığınız her şey filizcilikte var :img-hyste
arkadaşlar inanmayın filizcilikte sadece pişmanolursunuz aman ha diyeyim ayrıca siz bizim politikamızı bilmiyorsunuz :img-hyste filizcileri kendi aralarında fikir ayrılığına götürecez bekleyin ve görün:happy0064
hehehe :) herkes merakla yılmazı asmamı bekliyor, filizi asıyorum kesiyorum tabi siz filizciler asamıyorsunuz yılmazı zira asılacak bir şeyi yok garibimin onu da benim asmamı merakla bekliyorsunuz :img-hyste dur bakalım cemotara nasıl gelişecek senaryo..öyle körü körüne bir kabullenme olacak mı göreceğiz. olursa ben buradayım iplerimle beraber...nasılsa olmayacağını biliyoruz :good: bu arada bak böyle olursa yılmazı asacam diyorum o kadar objektifim sizin gibi ne yaparsa yapsın filizin arkasındayım demiyorum...e yılmazcı olmanın verdiği hakkaniyet duygusu bunu gerektiriyor :happy0064 huzur yılmazda...yılmaz yapar filiz yıkar....:good:
valla ayip ediyorsun ferman abi :img-hyste yılmazın hiç asılacak tarafi olmazmi
biz onu cok astık:img-hyste aslı konusundaki tavri,ve filize suclamasi
ve ilk sezonki hatasi yılmazı bütün dizi boyunca asmamiza yeterde artar bile:img-hyste :happy0064 biz filizin hata yaptiğini kabul ediyor ama yinede
hatalarriyla seviyoruz:happy0064
onu bunu bırakalım da dizide bu hafta ençok yılmaz yaşındaki doktorun yılmaza delikanlı demesine güldüm...doktor amcam onun delikanlılık yaşı çoktan geçti:)
bişi sorcam filizci yılmazcı olarak ayrılmayıp ikisini seven ikisini savunan yok mu???
Muhakkak çok imza ve avatarlarlardan belli değil mi
Gelişen olaylardan kimler ne derece sorumlu sadece bunun muhasebesi yapılıyor.Bana göre her iki taraftada hatalar var kimse ak kaşık değil ama Yılmaz Filiz'e nazaran biraz daha sorumlu :)
ben hem filizi hem de yılmazı çok seviyorum da...
olmaz mı be canım. bak saatlerdir sesim çıkmıyor öylece onları izliyorum. ama evelallah biz varken kimse kimseyi asamaz. :img-hyste :img-hyste :img-hyste yem etmeyiz aşıklarımızı kimseye. Yılmaz ve Filiz bir bütündür arkadaşlar.:good:
Sana laf yetistirmek gercekten zor ama yazdiklarini okumak da neseli oluyor dogrusu.Yilmazin yasayacagi pismanlik sahnelerini hep birlikte izleyip görecegiz.Daha önce de yazmistim pismanlik bir insanin kendi yaptigi hatalarindan dolayi cekilir,bir baskasinin hatalarindan ötürü degil.Yilmaz da bu pismanligi yasayacagina göre hata yapip yapmadigi ortada!Ayrica Yilmaz cocugun kendinden oldugunu ögrendiginde pismanligi tavan yapacaktir,bunu da izleyecegiz.Ayrica Yilmaz Filize siraladigim o güzel meziyetlerinden dolayi asik,hatta o kadar asik ki Filizi bir baskasindan cocuk bekledini düsünmesine ragmen hala istiyor.Eger Filizde senin siraladigin meziyetler olsaydi Yilmaz kurtulduguna sevinirdi,oysa adamin hali ortada.Sen yilmazciyim diyorsun ama,Yilmaz ayri telden saz caliyor.Siz önce kendi aranizda anlasin ki forumda savunduklarin ,Yilmazin yaptiklariyla catismasin.
hahaha :) niyeki siz yazıyorsunuz ben cevaplıyorum ve kendi fikirlerimi aktarıyorum...:) yılmaz tabi ki pişman olacak filize inanmadığı için..bunu da söylüyorum ve yılmazın hata yaptığını da söylüyorum zaten.çeliştiğim tek bir yer yok anlayacağınız. filiz o kadar çok hata yaptı ki kızın pişman olmaya vakti olmadan diğer hatası geliyor :img-hyste ona mı pişman olayım buna mı olayım derken cozutuyor zaten :img-pilot :happy0064 aşkın gözü kördür fatma...yılmazın filizi unutamama sebebi budur. ayrı ekten yılmazım biraz keriz bir karakterdir bunu bilen filizde sonuna kadar faydalanmaktadır bu durumdan:img-yes: yılmazın yerinde ben olsam ohooo 50 defa dürmüştüm filizin defterini.ama değilim maalesef e biizm eleman da vazgeçmiyor bu yürüyen felaketten bu durumda da onları ayırmak yerine filizi düzeltme yolunu seçiyoruz biz de:good:
walla sbr seni bilmem ama ben filizcilerin midesine otururum :img-hyste :img-hyste 1 yılmazcı 10 filizciye bedeldir sen dert etme...kızılmaske okuduysan bilirsin 1 yılmazcı 10 filizci gücündedir de diyebiliriz buna :happy0064
yok ferman abim ben senin taktiği anladım:happy0064 ama filizcilerin bundan haberi yok etkin strateji ile tekrar kontrolü ele geçirecez inşallah cuma günü bizimkide filizciler koz verecek bir davranışta bulunmazbye
arkadaşlar inanmayın filizcilikte sadece pişmanolursunuz aman ha diyeyim ayrıca siz bizim politikamızı bilmiyorsunuz :img-hyste filizcileri kendi aralarında fikir ayrılığına götürecez bekleyin ve görün:happy0064
merakla bekliyorum ama çok ümitlenme hayal kırıklığın uğrarsın :img-hyste
onu bunu bırakalım da dizide bu hafta ençok yılmaz yaşındaki doktorun yılmaza delikanlı demesine güldüm...doktor amcam onun delikanlılık yaşı çoktan geçti:)
bende çok güldüm ya :img-hyste hadi delikanlı diyor hadi ali dese aynalı dese anladım yılmazın uzantısı gibiler doktora ne oluyor :img-hyste
var olmaz mı:img-hyste bu kısımdaki başvurulara filizm+y bakıyor....filizyılmaz, yılmazfiliz diye yeni bir felsefi akımın yaratıcıları olurlar kendileri :good: geldiğinde tanıştırırım ben sizi :img-wink:
hahaha :) niyeki siz yazıyorsunuz ben cevaplıyorum ve kendi fikirlerimi aktarıyorum...:) yılmaz tabi ki pişman olacak filize inanmadığı için..bunu da söylüyorum ve yılmazın hata yaptığını da söylüyorum zaten.çeliştiğim tek bir yer yok anlayacağınız. filiz o kadar çok hata yaptı ki kızın pişman olmaya vakti olmadan diğer hatası geliyor :img-hyste ona mı pişman olayım buna mı olayım derken cozutuyor zaten :img-pilot :happy0064 aşkın gözü kördür fatma...yılmazın filizi unutamama sebebi budur. ayrı ekten yılmazım biraz keriz bir karakterdir bunu bilen filizde sonuna kadar faydalanmaktadır bu durumdan:img-yes: yılmazın yerinde ben olsam ohooo 50 defa dürmüştüm filizin defterini.ama değilim maalesef e biizm eleman da vazgeçmiyor bu yürüyen felaketten bu durumda da onları ayırmak yerine filizi düzeltme yolunu seçiyoruz biz de:good:
tabi yılmazı düzeltmek baya bir zor o yüzden sevgili filizci kardeşimiz yani ferman filizi düzeltme yoluna giriyor :img-hyste
bugün ve dün forumda çok eğlendim :img-hyste bu forumda ne kadar eğlenceliymiş canım :img-hyste
sevgili Ferman bunun ötesi yok yılmaz bebeği öğrenmeden önce filizle barışmış olacak hep birlikte göreceğiz zaten birde ben filizci olarak yılmazında asılmasını istemem nede olsa yufka yürekliyimdir ama sen asarken keyifle izleyebilirim evet ben filiz hata yapsada seviyorum hata yaptı diye sevmiyecek halim yok herhalde
Birde ilk başlarda filiz yapıyor yılmazda bolbol yıkıyordu bırakta birkere filiz yıkmış olsun nede olsa ilk sezonu vede bebek ithamını unutmadık
hehehe:) yılmaz ilk sezon olmayan bir şeyi nasıl yıkmıştır cemotara...olmayan şeyler yıkılmazlar.olanların nasıl yıkılacakları ise filiz hanımın uzmanlık alanına girmektedir. burda konu karakterleri hatalarıyla sevmek değil, hata yaptığını bile bile bunu savunmak...baksana yaw kız kendi hatalıyım diyor filizciler hayır olamaz üzgündü,abarttı diyor...kelimelerin ve hakkaniyet duygusunun anlamını yitirdiği gün işte bu gündür bu forumda :good:
valla ayip ediyorsun ferman abi :img-hyste yılmazın hiç asılacak tarafi olmazmi
biz onu cok astık:img-hyste aslı konusundaki tavri,ve filize suclamasi
ve ilk sezonki hatasi yılmazı bütün dizi boyunca asmamiza yeterde artar bile:img-hyste :happy0064 biz filizin hata yaptiğini kabul ediyor ama yinede
hatalarriyla seviyoruz:happy0064
ehuehue :) doğru diyorsun mesela kaytan bıyıkları tam asılacak yer :img-hyste ilk sezonu çözdüler onlar kendi aralarında merak etme oraları geçtik medsulcum biz daha yakın tarihlere bakıyoruz...hangi hatasını yazacağımı şaşırdığım için filizin lifo sistemi uyguluyorum. hatalarıyla sevin filizi ona birşey demiyorum ama bari hatalarını savunmayın yahu :good: hadi çok fanatiksiniz diyelim hatalarını da savunun..ama en azından insaf edin de kızın kendi ağzıyla söylediği sözleri çarptımayın...:img-hyste
olmaz mı be canım. bak saatlerdir sesim çıkmıyor öylece onları izliyorum. ama evelallah biz varken kimse kimseyi asamaz. :img-hyste :img-hyste :img-hyste yem etmeyiz aşıklarımızı kimseye. Yılmaz ve Filiz bir bütündür arkadaşlar.:good:
filizle yılmazı çokkk seviyorum onları ayrı düşenemiyorum hep yan yana istiyorum ama olmuyor 73. bölüm son sahne hariç...
uzun zamandır üyeyim ama sürekli gremiyorum dersler rahat bırakmıyor... biraz geç olacak ama 1 hazirandan sonra forumdan hiç çıkmam :D:D:D:D
hayat sizinle güzel filiz yılmaz...
euheheue :) aman be arcshecim takıldığın şeye bak...o adamın o diplomayı alıp yemesi lazım sen kalkmış yılmaza delikanlı dedi diye kızıyorsun adama:img-yes:
var olmaz mı:img-hyste bu kısımdaki başvurulara filizm+y bakıyor....filizyılmaz, yılmazfiliz diye yeni bir felsefi akımın yaratıcıları olurlar kendileri :good: geldiğinde tanıştırırım ben sizi :img-wink:
filizim gelir birazdan bi şiir patlatır. ne Yılmaz'cı kalır ortalıkta ne Filiz'ci hepsinin yelkenler yerde. :img-hyste :img-hyste :img-hyste üstünede kurşunim döktürdümü deymeyin keyfimize. :good:
yok ferman abim ben senin taktiği anladım:happy0064 ama filizcilerin bundan haberi yok etkin strateji ile tekrar kontrolü ele geçirecez inşallah cuma günü bizimkide filizciler koz verecek bir davranışta bulunmazbye
gösterecez doğru yolu sbr sen merak etme..bugün olmadı yarın...ne kadar direnebilirler ki gerçeklere...tek yapacağımız sabırla onlara doğruları anlatmak:good:
hahayttt ben takır takır asarım walla arzucum filizi.:) ama doğru diyorsun bizimkiler bir bütün, bütünün yamuk ve hormonlu olan kısmı filiz..onu da düzelttik mi iş bitmiştir.:happy0064 :img-pilot
ooo ferman abim sen beni unuttun zannediyordum ya gözlerim yaşardı gerçi sabah bana gönderme yapılmış, şampiyonluğunuzu tebrik ederiz biz olduk ya 100.yılda sizi de yapalım dedik:):)
geldim kimle tanıştıracaksınız valla ben herdaim o bahsettiğin akımdayım ikisi bir bütün hatalarıyla sevaplarıyla ben güzide çiftim sizlere zaten bunu hesabını soracağım ama bugü değil, evet benim filizyılmaz ve yılmazfilizci çok memnunum böyle olmakdan...
euheheue :) aman be arcshecim takıldığın şeye bak...o adamın o diplomayı alıp yemesi lazım sen kalkmış yılmaza delikanlı dedi diye kızıyorsun adama:img-yes:
Yemesi az kalır,mazallah Filiz olmasa Yılmaz çoktan morgdaydı :)
Yılmaz'ın kalbi durmuş geri gelmiş güya orası yoğun bakım tüm doktorlar dışarı ahali hurra içeri,Yılmaz kabul günü yapıyorda biz mi anlamadık bilmem ki :)
tabi yılmazı düzeltmek baya bir zor o yüzden sevgili filizci kardeşimiz yani ferman filizi düzeltme yoluna giriyor :img-hyste
bugün ve dün forumda çok eğlendim :img-hyste bu forumda ne kadar eğlenceliymiş canım :img-hyste
yok sevgili sinem, yılmaz o kadar düzgün ki filizi ona adapte edebilmek için bir hayli zamandır yontuyorum ama gene çapaklanıyor filiz ben ne edeyim...ama sanırım bir 7 bölüme kadar başından kalkmadan çalışırsam bütün çapaklarını temizleyeceğim filizin :img-hyste
filizle yılmazı çokkk seviyorum onları ayrı düşenemiyorum hep yan yana istiyorum ama olmuyor 73. bölüm son sahne hariç...
uzun zamandır üyeyim ama sürekli gremiyorum dersler rahat bırakmıyor... biraz geç olacak ama 1 hazirandan sonra forumdan hiç çıkmam :D:D:D:D
hayat sizinle güzel filiz yılmaz...
her zaman bekleriz. fırsat buldukça gel. inan çok keyifli. :good:
evam cnm bir tek sen mi anladın benim yokluğumu cnm çok teşekkür ederim forumdaşım demek ki beni özleyenlerde varmış hiç umrunda olmayanlarda iyi oluyor bana ben değil miyim forumdaşlarımı düşünen al işte birgün yokuz unutulmuşuz
aşk olsun filizim hiç seni unuturmuyuz. bak hasretle bekliyoruz bi şiir patlat diye. hatta rezerve ediyoruz fermanımla seni tanıştıracaklarımız var. :img-wink:
hahayttt ben takır takır asarım walla arzucum filizi.:) ama doğru diyorsun bizimkiler bir bütün, bütünün yamuk ve hormonlu olan kısmı filiz..onu da düzelttik mi iş bitmiştir.:happy0064 :img-pilot
fermanım senin asma eylemi bi filizimle kurşunimin dizelerine bakar. birşeycik yapamazsın. hem kıyamazsın ki. :img-wink:
gülbeşeker
14-05-07, 17:20
merakla bekliyorum ama çok ümitlenme hayal kırıklığın uğrarsın :img-hyste
bende çok güldüm ya :img-hyste hadi delikanlı diyor hadi ali dese aynalı dese anladım yılmazın uzantısı gibiler doktora ne oluyor :img-hyste
Yahu delikanlılığın yaşı başı olmaz tabi doktor da çaktı anladı yılmazın ne kadar yürekli bir adam olduğunu başkasından hamile olan eski sevgilisi için hayatını feda ediyordu kesin doktor bir bakışta yılmaz-filiz arasında geçen olayları anladı bakınız aslı,fahriye ve diğerleri filizn cemden hamile olduğunu öğrenmişler ayrıca bebeğin erkek olduğunu da bu bölümü izleyen de der ki yılmaz megafonla bütün mahalleye duyurdu da bunlar öyle öğrendiler ah bu senaryodaki aksaklıklar olmasa bu dizi tadından yenmezdi neyseki filiz-yılmaz aşkı var filiz pişman oldu şimdi sıra yılmazımda yiğidim,aslanım,kara yağızım o yüzğü parmağına taktığı için nasıl da pişman olucak bir de bebeği öğrense şimdiden çok üzülüyorum.
ooo ferman abim sen beni unuttun zannediyordum ya gözlerim yaşardı gerçi sabah bana gönderme yapılmış, şampiyonluğunuzu tebrik ederiz biz olduk ya 100.yılda sizi de yapalım dedik:):)
geldim kimle tanıştıracaksınız valla ben herdaim o bahsettiğin akımdayım ikisi bir bütün hatalarıyla sevaplarıyla ben güzide çiftim sizlere zaten bunu hesabını soracağım ama bugü değil, evet benim filizyılmaz ve yılmazfilizci çok memnunum böyle olmakdan...
ooo filizim hoş geldin yahu :) noldu sizin kanatları hepten yolduk bıraktık :) artık kendini aslan zanneden kedilerle uğraşın siz 2 cilik için :img-hyste bir arkadaş demin filizyılmazı ayrı düşünemeyen kimse yok mu dedi de bende senin akımdan bahsettim...hep yanlız kalıyorsun sen yanına arkadaş olur :good:
ehuehue :) doğru diyorsun mesela kaytan bıyıkları tam asılacak yer :img-hyste ilk sezonu çözdüler onlar kendi aralarında merak etme oraları geçtik medsulcum biz daha yakın tarihlere bakıyoruz...hangi hatasını yazacağımı şaşırdığım için filizin lifo sistemi uyguluyorum. hatalarıyla sevin filizi ona birşey demiyorum ama bari hatalarını savunmayın yahu :good: hadi çok fanatiksiniz diyelim hatalarını da savunun..ama en azından insaf edin de kızın kendi ağzıyla söylediği sözleri çarptımayın...:img-hyste
vallla ferman abi ilk sezondaki olay cözüldüyse filiz yılmaza deli gibi aşik oldugu
için cözülmüştür:img-wink: yoksa kolay kolay kimsenin afedeceği bir şey degildi
valla sorunda bu senaritlerin filizin öyle şeyler söyletmesine o kadarina gerek yoktu fazla abartmişlar
Yemesi az kalır,mazallah Filiz olmasa Yılmaz çoktan morgdaydı :)
Yılmaz'ın kalbi durmuş geri gelmiş güya orası yoğun bakım tüm doktorlar dışarı ahali hurra içeri,Yılmaz kabul günü yapıyorda biz mi anlamadık bilmem ki :)
evet valla iyiki filiz var filiz olmasa dizi ahalisinin hali dumandı :img-hyste :img-hyste yılmazı ölümden kurtardı :img-yes:
Evet orası çok tuhaftı hepsinin kafasında galoşlar :) hepsi uyumuş filiz gelmiş gözlerini kırpmadan camın başında,hamile hamile bekliyor...bir aslıya bakıyorum bir filize bakıyorum aşkın kimde olduğunu çok açık anlıyorum :img-hyste
filizim gelir birazdan bi şiir patlatır. ne Yılmaz'cı kalır ortalıkta ne Filiz'ci hepsinin yelkenler yerde. :img-hyste :img-hyste :img-hyste üstünede kurşunim döktürdümü deymeyin keyfimize. :good:
FİLİZ YILMAZDAN forumda onları ayrı düşünenlere bir msj var okuyun arkadaşar çok şey anlatıyor
F orumdakiler nedir bu haliniz
O lur olmaz tartışmalara yine girmişsiniz
R üya değildi birbirimize sarıldığımızı gördüğünüz
U nutmuşsunuz siz bizleri ama unutmayanlaradır sözümüz
M utlu olmamızı isteyenler de çok bu forumda biliriz
D urun daha sizler bizler adına neler neler göreceksiniz
A şkımıza inanmayıp bizleri başkalarına yakıştırdınız
K avuşmamamız için elinizden ne geliyorsa yaptınız
İ stemesenizde biz birleşeceğiz bunu artık öğrenseniz
L akin o zaman sırtımızdan vuran sizler yanımızda olmayacaksınız
E n çok hakettiğimizi düşünenler yanıbaşımızda olacak sizsiz
R azı gelmeyenler ayrılığımıza bu aşkın şahidi olacaklar göreceksiniz
E ğer inat ederde bizi ayrı düşünürseniz ne desek boş size güler geçeriz
yettim arzu ablam bakalım etkili olacak mı? bensiz coşmuşlar baksana :)
vallla ferman abi ilk sezondaki olay cözüldüyse filiz yılmaza deli gibi aşik oldugu
valla sorunda bu senaritlerin filizin öyle şeyler söyletmesine o kadarina gerek yoktu fazla abartmişlar
Yazdıklarında haklısın:good:
evet valla iyiki filiz var filiz olmasa dizi ahalisinin hali dumandı :img-hyste :img-hyste yılmazı ölümden kurtardı :img-yes:
Evet orası çok tuhaftı hepsinin kafasında galoşlar :) hepsi uyumuş filiz gelmiş gözlerini kırpmadan camın başında,hamile hamile bekliyor...bir aslıya bakıyorum bir filize bakıyorum aşkın kimde olduğunu çok açık anlıyorum :img-hyste
Aslı'ya bakarken hiçbir zaman aşık kadın gözüyle bakamadım,o hissi vermiyor,Yılmaz'a aşık değilde arkadaşıyla konuşuyor bakışıyor gibi oysa Filiz öyle mi
filizim sabahtan ben okadar gel dedim ama dimi sana:) valla sen geldin ben çıkyorum..herkese ii akşamlar görüşürüz gene...çok eğlendim bugün...ortağım sineme filizden dönen yılmazcı fermana ve forum ahalisine teşekkür ederim....çok zevkli bir gündü...özellikle filizciler memnun ayrıldı forumdan:)
medsulum ilk sezon filizin büyük aşkı yılmazın hatasını anlaması ve özür için gereklerini yerine getirmesiyle bir şekilde çözülmüştür. ama filiz orada kazandığı krediyi 2 nci sezonda yemiştir bol keseden.şimdi sıra ondadır. kız ne güzel ilk olarak işe hatasını kabul etmekle başlamıştır lakin filizciler tarafından bu bile garip karşılanmakta ve enteresan cümleler kurulmakadır.:)mesela senin son cümlen olan abartmışlar gibi...kızın o söyledikleri 2 nci sezonu kapsamaz yahu...:happy0064
her zaman bekleriz. fırsat buldukça gel. inan çok keyifli. :good:
aşk olsun filizim hiç seni unuturmuyuz. bak hasretle bekliyoruz bi şiir patlat diye. hatta rezerve ediyoruz fermanımla seni tanıştıracaklarımız var. :img-wink:
fermanım senin asma eylemi bi filizimle kurşunimin dizelerine bakar. birşeycik yapamazsın. hem kıyamazsın ki. :img-wink:
arzu ablam seni biliyorum cnm benden beklediğin hazır ama bugün değil yarın, anladın sen:img-wink: ilk şiirimim ayrımcılık çıkaranlara yazdım bile sesini duydum
zaten ferman abim yokluğumuzdan istifade ama çabasına hayran kaldım filizciler için son geliştirdiği formül güzel içlerine sızıp kendince plan yaparak diğer tarafın görünebilirliğini göstermeye çalışıyor, maşallah bugün ses etmeyelim azru abla yarın benim günüm olur ferman abimle yazışırız
ama senle biz ayrı düşünemiyoruz bu çifti, gaddar olamıyoruz sanırım:)
FİLİZ YILMAZDAN forumda onları ayrı düşünenlere bir msj var okuyun arkadaşar çok şey anlatıyor
F orumdakiler nedir bu haliniz
O lur olmaz tartışmalara yine girmişsiniz
R üya değildi birbirimize sarıldığımızı gördüğünüz
U nutmuşsunuz siz bizleri ama unutmayanlaradır sözümüz
M utlu olmamızı isteyenler de çok bu forumda biliriz
D urun daha sizler bizler adına neler neler göreceksiniz
A şkımıza inanmayıp bizleri başkalarına yakıştırdınız
K avuşmamamız için elinizden ne geliyorsa yaptınız
İ stemesenizde biz birleşeceğiz bunu artık öğrenseniz
L akin o zaman sırtımızdan vuran sizler yanımızda olmayacaksınız
E n çok hakettiğimizi düşünenler yanıbaşımızda olacak sizsiz
R azı gelmeyenler ayrılığımıza bu aşkın şahidi olacaklar göreceksiniz
E ğer inat ederde bizi ayrı düşünürseniz ne desek boş size güler geçeriz
yettim arzu ablam bakalım etkili olacak mı? bensiz coşmuşlar baksana :)
walla filizim eline sağlık dabugün olanlardan wallahi ben sorumlu değilim.:( ben kimseyi asmayacam dedim ama çok üstüme geldiler :img-hyste ki gene de bu kadar ağır tahrike rağmen çokda asmadım be :img-hyste
arzu ablam seni biliyorum cnm benden beklediğin hazır ama bugün değil yarın, anladın sen:img-wink: ilk şiirimim ayrımcılık çıkaranlara yazdım bile sesini duydum
zaten ferman abim yokluğumuzdan istifade ama çabasına hayran kaldım filizciler için son geliştirdiği formül güzel içlerine sızıp kendince plan yaparak diğer tarafın görünebilirliğini göstermeye çalışıyor, maşallah bugün ses etmeyelim azru abla yarın benim günüm olur ferman abimle yazışırız
ama senle biz ayrı düşünemiyoruz bu çifti, gaddar olamıyoruz sanırım:)
ehheh:) baktım karşıdan olmuyor bir de aralarından deniyeyim dedim filizim :) nasıl iyi yapmış mıyım? düzelteceğim hepsini, hepsine doğru yolu göstereceğim...ama şunu anladım ki çok işim var yahu:img-hyste ama bıkmadan yılmadan yapacağım işimi :) bir tanesini bile kurtarsak kardır:happy0064
filizim sabahtan ben okadar gel dedim ama dimi sana:) valla sen geldin ben çıkyorum..herkese ii akşamlar görüşürüz gene...çok eğlendim bugün...ortağım sineme filizden dönen yılmazcı fermana ve forum ahalisine teşekkür ederim....çok zevkli bir gündü...özellikle filizciler memnun ayrıldı forumdan:)
bende dedim filizim :) ama işin vardı kısmet değilmiş bir dahaki sefere elele yeni zaferlere :img-hyste :img-hyste
Bende sana teşekkür ederim ortağım :) sabah yılmazcı öğlen filizci akşam giderayak gene yılmazcı olan fermana da :) ve diğer tüm forumdaşlarımıza çok teşekkürler...Çok eğlendim valla
Filizim şiir süper olmuş :) her filizci sonunda filizyılmazcıdır bunuda es geçmeyelim :)
ooo filizim hoş geldin yahu :) noldu sizin kanatları hepten yolduk bıraktık :) artık kendini aslan zanneden kedilerle uğraşın siz 2 cilik için :img-hyste bir arkadaş demin filizyılmazı ayrı düşünemeyen kimse yok mu dedi de bende senin akımdan bahsettim...hep yanlız kalıyorsun sen yanına arkadaş olur :good:
hoşbulduk abi ama maşallah yokluğumu hiç anlamamışsın bakıyorumda süpersin bugün her iki cepheyide anlamaya çalışmışsın bensiz nasıl yaptın bunu şaştım ama sen bilirsin işini, aman yolun ne yapalım canınız sağolsun şimdi futbol için senin o güzel yüreğini mi kırayım, hayırlı uğurlu olsun, valla iyi olmuş ben tek tabanca anca yetişiyorum hepinize ama sanırım hepinizle başedebiliyorum tanışalım kimmiş bu kişi ben düşündüğün içinde teşekkür ederim abi:good:
filizim çok teşekkürler. :happy0064 bak fermanım bugün sözünü tuttu. asmadı Filiz'i. aslında yapacak da Yılmaz'ıma kıyamıyor. :img-wink: birde yeğenimize kıyamıyor. eeee baba olmak kolay değil. :good:
hoşbulduk abi ama maşallah yokluğumu hiç anlamamışsın bakıyorumda süpersin bugün her iki cepheyide anlamaya çalışmışsın bensiz nasıl yaptın bunu şaştım ama sen bilirsin işini, aman yolun ne yapalım canınız sağolsun şimdi futbol için senin o güzel yüreğini mi kırayım, hayırlı uğurlu olsun, valla iyi olmuş ben tek tabanca anca yetişiyorum hepinize ama sanırım hepinizle başedebiliyorum tanışalım kimmiş bu kişi ben düşündüğün içinde teşekkür ederim abi:good:
yok be filizim anlamaz olur muyum da cevap yazmaktan hal bırakmadılar...:)bir de yeni bir strateji uygulayınca gün yoğun geçti...baksana filizciyim diye filizle kafa bulan mesajlar yazdım o kadar ümitleri kırılmış ki filizcilerin filizden, benim mesajlarımdan birşeyler çıkartmaya çalışıyorlar :img-hyste :img-hyste sudemnaz dı galiba senin kafadan olan kişi :) rica ederim seni düşünmeceyeceğim de kimi düşünecem..de sen de asacam aslı maslı dedin yok bir hareket...:img-pilot
walla filizim eline sağlık dabugün olanlardan wallahi ben sorumlu değilim.:( ben kimseyi asmayacam dedim ama çok üstüme geldiler :img-hyste ki gene de bu kadar ağır tahrike rağmen çokda asmadım be :img-hyste
ferman abim teşekkür ederim, beğenmene sevindim, seninde ders alman için yazdım malum biliyorsun:) okudum merak etme seni arada asmaya kalkmışsın ama kıyamamışsın bu kadar tahrike de kapılmamışsın ne diyeyim filizim kardeşin mutlu bugün senden, az birazcık sorumlusun da ses etmiyim malum yeni geldim kovulmayayım:)
filizim çok teşekkürler. :happy0064 bak fermanım bugün sözünü tuttu. asmadı Filiz'i. aslında yapacak da Yılmaz'ıma kıyamıyor. :img-wink: birde yeğenimize kıyamıyor. eeee baba olmak kolay değil. :good:
yahu zaten beni engelleyen bir filizim,bir kurşuni,bir yılmaz bir de oğlum var.:) yoksa var ya filizin kemiklerinin tozunu bulamazdınız forumda da.arzunun dediği gibi onlar engelliyor beni işte. neyse dalaşmayın bana,yılmaza ve muallaya asmayayım filizi, uyuyan devi uyandırmayın:img-hyste
ehheh:) baktım karşıdan olmuyor bir de aralarından deniyeyim dedim filizim :) nasıl iyi yapmış mıyım? düzelteceğim hepsini, hepsine doğru yolu göstereceğim...ama şunu anladım ki çok işim var yahu:img-hyste ama bıkmadan yılmadan yapacağım işimi :) bir tanesini bile kurtarsak kardır:happy0064
:):) ferman abim dedim ya bugün kü planın takdire şayan içlerine sızıp bu şekilde yapabileceğini düşünmek ama bak archshe ve sinem kolay lokma değil zaten anlamışsındır, ben filizci olmadığım için bu planın benim için geçerli değil sanırım değil mi? bence güzel bir plan daha önceki yorumda da belirtmiştim, ya işin zorda sen zorları seversin ben güveniyorum sana:img-yes:
EvaLongoria
14-05-07, 17:47
sevgili evam cnm msjını gördüm yazayım dedim seni merakta bırakmamak için yarın bir sürprizim var ona hazırlandım yüzden yoktum yoğundum anlayacağın ama benim yokluğu anlayıp dillendirmene çok sevindim sağol arakadaşım...
sürpriz mi ne kadar güzel :) kelimesi bile insanı mutlu edebiliyor :)
sen iyi ol da filizim aman ;)
senin yokluğun her daim belli..
Filizden Yılmaza... (Bence çok uydu)
Uyuyorum uyuyorum
Günler çabuk geçsin diye
Kadehlere koyuyorum
Acımı dindirsin diye
Bekliyorum bekliyorum
Bu sensizlik bitsin diye
Seni özlediğim kadar
Beni özlüyor musun,
Sende rüyalarında
Beni görüyor musun
Öyle zor ki ayrı kalmak
Öyle dayanılmaz ki
Unut beni sevgilim
Ben unutmuyorum
ferman abim teşekkür ederim, beğenmene sevindim, seninde ders alman için yazdım malum biliyorsun:) okudum merak etme seni arada asmaya kalkmışsın ama kıyamamışsın bu kadar tahrike de kapılmamışsın ne diyeyim filizim kardeşin mutlu bugün senden, az birazcık sorumlusun da ses etmiyim malum yeni geldim kovulmayayım:)
walla filizim şu aralar filizcilere ders vermekle meşgulum o yüzden ders alacak fazla vaktim yok :img-hyste o meşgul ediyorlar beni, bayağı bir yolumuz var onlarla ama 7 hafta içinde iyi bir yerlere geliriz:) nerde sorumluluğum var filizim...geldim sabah sabah keyifliyim FENERBAHÇEM şampiyon hem anneler günü dokunmayacağım dedim kimseye ama sonra aldılar beni aralarına :img-hyste e bende kendimi savunmak zorunda kaldım....nefsi müdafaa yani :good:
sevgili sinemcim, arzu ablam, sudemnaz ve byuzax çok teşekkür ederim şiiri beğendiğiniz için güzide çiftimin duyguları tabi bende ikisinin taraftaro olduğum için benim duygularımla birleşti ayrımcılık yapanlara
arzu ablam farkındayım ferman abime rahat verip astırmadığının, sağolasın.
sinem her filizici filizyılmazcı değil, he yılmazcı yılmazfilizci değil açtırma kutuyu söyletme kötüyü okuduğum yorumları unutmadım bu aşka şans vermeyenleri ayrılmalarını isteyenleri...
sevgili sudemnaz hoşgeldin cnm bahsettikleri kişi benim filizyılmazcı ve yılmaz filizci tanıştığımıza memnun oldum, güzel bir seçim tebrik ediyorum seni de yanımda görmek istiyorum...
yok be filizim anlamaz olur muyum da cevap yazmaktan hal bırakmadılar...:)bir de yeni bir strateji uygulayınca gün yoğun geçti...baksana filizciyim diye filizle kafa bulan mesajlar yazdım o kadar ümitleri kırılmış ki filizcilerin filizden, benim mesajlarımdan birşeyler çıkartmaya çalışıyorlar :img-hyste :img-hyste sudemnaz dı galiba senin kafadan olan kişi :) rica ederim seni düşünmeceyeceğim de kimi düşünecem..de sen de asacam aslı maslı dedin yok bir hareket...:img-pilot
ha şöyle ferman abimizde unuttuysa yandık dedim hani:) iyi uğraşmışsın bugün yormuşlar seni ama yenilmemişsin, yapma abi filizcilerind haklılık payları var es geçme ama senin plan bakalım işe yarayacak mı:img-wink:
tmm sudemnaza yazdım zaten okur, teşekkür ediyorum sana,
tabi beni düşün abicim bugün dediğim gibi işler yoğundu dönemedim size aslı kızı merak etme daha elimden çekeceği var daha birşey yapmadım ki, ama sende olacaksın yanımda malum alsıyı sevmezsin:)
:):) ferman abim dedim ya bugün kü planın takdire şayan içlerine sızıp bu şekilde yapabileceğini düşünmek ama bak archshe ve sinem kolay lokma değil zaten anlamışsındır, ben filizci olmadığım için bu planın benim için geçerli değil sanırım değil mi? bence güzel bir plan daha önceki yorumda da belirtmiştim, ya işin zorda sen zorları seversin ben güveniyorum sana:img-yes:
heheeh:) savunmalarını biraz güçlü kursalar daha zor lokma olurlardı ama filizin söylediklerini bile red etmek gibi bir garip yol izlediler...ben ne yapayım...savunma zayıf olursa yerim ben adamı çiğ çiğ:img-hyste :img-hyste
Filizim siirin yine cok güzel olmus ellerine saglik, valla artik söylenecek söz bulamiyorum. Demekki süprizin var yarina.
Valla her filizcinin Filizyilmazci olmadigini biliyorum, ama her Yilmazci bir Yilmazfilizcidir, bundan eminim
yahu zaten beni engelleyen bir filizim,bir kurşuni,bir yılmaz bir de oğlum var.:) yoksa var ya filizin kemiklerinin tozunu bulamazdınız forumda da.arzunun dediği gibi onlar engelliyor beni işte. neyse dalaşmayın bana,yılmaza ve muallaya asmayayım filizi, uyuyan devi uyandırmayın:img-hyste
ah abim engelleyebiliyorsak ne güzel bak bu dörtlü senin için çok önemli belirtmişsin bize de sana sevgilerimizi sunmak düşer, sağolasın bizim yüzümüzden ağız tadıyla asamıyorsun ama dostluklar baki ya önemli olan bu, bak ben kimseye dalaşmıyorum yani anlaşmamız baki sen filize dokunma bende muallayla sana:):)
ha şöyle ferman abimizde unuttuysa yandık dedim hani:) iyi uğraşmışsın bugün yormuşlar seni ama yenilmemişsin, yapma abi filizcilerind haklılık payları var es geçme ama senin plan bakalım işe yarayacak mı:img-wink:
tmm sudemnaza yazdım zaten okur, teşekkür ediyorum sana,
tabi beni düşün abicim bugün dediğim gibi işler yoğundu dönemedim size aslı kızı merak etme daha elimden çekeceği var daha birşey yapmadım ki, ama sende olacaksın yanımda malum alsıyı sevmezsin:)
hehehe:) tek haklı oldukları yer filizin güzel bir kız olduğu be filizim.:) e doğruları savunursan nasıl yenileceksin ki :img-hyste sana da tavsiye ederim :) sen başla aslıyı asmaya ben arkandayım...ne yapar eder vururum ben o tabureye tekmeyi :good:
sürpriz mi ne kadar güzel :) kelimesi bile insanı mutlu edebiliyor :)
sen iyi ol da filizim aman ;)
senin yokluğun her daim belli..
aslında sürpriz değil de neyse yarın görürsünüz zaten ama öyle matah birşey değil bazıları için olabilir anca, arzu ablam biliyor:)
yok yok iyiyim, sizleri okurken keyiflendim valla, sağol cnm dedim ya senin de yokluğun bende aynı şekilde, çok teşekkür ederim...
ah abim engelleyebiliyorsak ne güzel bak bu dörtlü senin için çok önemli belirtmişsin bize de sana sevgilerimizi sunmak düşer, sağolasın bizim yüzümüzden ağız tadıyla asamıyorsun ama dostluklar baki ya önemli olan bu, bak ben kimseye dalaşmıyorum yani anlaşmamız baki sen filize dokunma bende muallayla sana:):)
ahanda :) ben senle ne zaman anlaşma yaptık yahu filizim, filize dokunmayacağım diye...o her daim benim taburemin üstünde, ilmek boynunda var olacak.ne zaman düzelir, yılmaza yakışan bir eş olur o zaman indirecem tabureden kafamın üstünde taşıyacağım. sana verdik aslıyı,fahriyeyi,ferideyi işte. onları as kes hem 3 tane...ya bana bak topu topu bir kişi...:( hem sen niye filizi koruyorsun ki sen filizyılmazcı değil misin? bak kurşuni ne kadar doğru dedi her yılmazcı filizyılmazcıdır da her filizci filizyılmazcı değildir diye.:)
walla filizim şu aralar filizcilere ders vermekle meşgulum o yüzden ders alacak fazla vaktim yok :img-hyste o meşgul ediyorlar beni, bayağı bir yolumuz var onlarla ama 7 hafta içinde iyi bir yerlere geliriz:) nerde sorumluluğum var filizim...geldim sabah sabah keyifliyim FENERBAHÇEM şampiyon hem anneler günü dokunmayacağım dedim kimseye ama sonra aldılar beni aralarına :img-hyste e bende kendimi savunmak zorunda kaldım....nefsi müdafaa yani :good:
sevgili ferman abim kolay gelsin derslerin işin zor:) ders almana mani değil anladın sen beni, bu olayların başlangıcında malum etiketlendin fermanın her yazısı filizi asma ile ilgilidir diye ferman ismini gören kesin bir kısmında filize inceden dokundurma var diyebilir, yani onları bu düşünceye sevketmekle bugünde filizci olmaya karar verdin de olamadın ya ondan dedim.
sabah ki yorumunu okudum evet çok keyifliydin ama maşallak hala yanı keyif Allah bozamasın, iyi hadi bakalım nefsi müdafaa imiş:)
heheeh:) savunmalarını biraz güçlü kursalar daha zor lokma olurlardı ama filizin söylediklerini bile red etmek gibi bir garip yol izlediler...ben ne yapayım...savunma zayıf olursa yerim ben adamı çiğ çiğ:img-hyste :img-hyste
yani bizi yemiş mi oluyorsun :img-hyste yoksa bizi dışardan yemeyi beceremeyeceğini anlayıp taktik değiştirip gene de bir sonuç elde edemeyen biz miyiz:img-hyste :img-hyste iki dakka gittik gene değişmiş işler :)
valla onu bunu bilmem ne beni ne de archshe'yi çiğ çiğ yiyemezsin :) buna yüzde yüz eminim :):)
Kurşunicim :) sana dünden beri katılıyordum şu son yazdığında bir değişiklik yapsak tam olacak her yılmazcı ve her filizci filizyılmazcı değildir ama çoğunluğu sonunda filiz yılmazcıdır desek daha iyi olur sanırım :)
Filizim siirin yine cok güzel olmus ellerine saglik, valla artik söylenecek söz bulamiyorum. Demekki süprizin var yarina.
Valla her filizcinin Filizyilmazci olmadigini biliyorum, ama her Yilmazci bir Yilmazfilizcidir, bundan eminim
kuşunim cnm sağol sabahtan beri yapılan yorumlara filizyılmazcı ve yılmazfilizci olarak ufaktan bir tepki adına yazdım, beğenmene sevindim, sağol cnm, sürpriz değil de bakalım karar verirsin yarın.
bu paragrafına katılmıyorum istisna olanları da bunun içine katmıyorum okuduğum yorumlardan biliyorum kimlerin ne olduğunu bence sadece kendinden emin ol cnm...
Kurşunicim :) sana dünden beri katılıyordum şu son yazdığında bir değişiklik yapsak tam olacak her yılmazcı ve her filizci filizyılmazcı değildir ama çoğunluğu sonunda filiz yılmazcıdır desek daha iyi olur sanırım :)
Bana uyar:img-wink:
Birde su eklemeyi yapalim bari tam olsun, tüm filizyilmazci olan filizciler ve yilmazcilar anti aslicidir:img-yes:
hehehe:) tek haklı oldukları yer filizin güzel bir kız olduğu be filizim.:) e doğruları savunursan nasıl yenileceksin ki :img-hyste sana da tavsiye ederim :) sen başla aslıyı asmaya ben arkandayım...ne yapar eder vururum ben o tabureye tekmeyi :good:
:) valla onların taraftan bakınca güzellikten başka şeylerde çıkıyor ortaya bunu es geçme abi, doğrular kişiye göre değişir malum :) ben tavsiyelerini herzaman dikkate alıyorum,sağol:) tmm yarın inşallah bugün az ama öz sizlerle oldum yarın acısını çıkartırım:img-wink:
yani bizi yemiş mi oluyorsun :img-hyste yoksa bizi dışardan yemeyi beceremeyeceğini anlayıp taktik değiştirip gene de bir sonuç elde edemeyen biz miyiz:img-hyste :img-hyste iki dakka gittik gene değişmiş işler
valla onu bunu bilmem ne beni ne de archshe'yi çiğ çiğ yiyemezsin :) buna yüzde yüz eminim
hahaha :) yedim tabi çiğ çiğ...önce karşıdan yedim baktım savunmanız çok zayıfladı, bu sefer içeri sızıp ordan başladım çiğ çiğ yemeye :img-hyste savaş stratejisi bunlar sevgili sinem..elde edilemeyen hangi sonuç kaldı? filizin söylediklerini red ettiniz yahu...dedim ya kelimelerin bittiği yer burasıdır diye :img-pilot :happy0064 siz çiğ çiğ yenmedik diye sevinedurun, çiğ çiği yenildiniz haberiniz yok :img-hyste
kursuni19 tarafından gönderildi
Yorumları okuyordum bu sayfaya geldim filizim cvp yazmış ama bende söyleyeyim esasında her filizci bi filizyılmazcıdır ama her yılmazcı filizyılmazcı değildir . Hangi filizci cem&Filiz imzası yada avatarıyla forumda dolaştı ? Peki yılmazcıları bi düşünün...
ahanda :) ben senle ne zaman anlaşma yaptık yahu filizim, filize dokunmayacağım diye...o her daim benim taburemin üstünde, ilmek boynunda var olacak.ne zaman düzelir, yılmaza yakışan bir eş olur o zaman indirecem tabureden kafamın üstünde taşıyacağım. sana verdik aslıyı,fahriyeyi,ferideyi işte. onları as kes hem 3 tane...ya bana bak topu topu bir kişi...:( hem sen niye filizi koruyorsun ki sen filizyılmazcı değil misin? bak kurşuni ne kadar doğru dedi her yılmazcı filizyılmazcıdır da her filizci filizyılmazcı değildir diye.:)
aa ben anlaştık diye düşünüyordum demek ki yapmamışız peki madem, tabure sağlam mı bari düşmezse problem yok başının üstünde taşıyacaksan da sorun yok o zaman o üç tanesi şimdilik kalıcı birşeyler bulmak gerek bakalım sen merak etme daha bunları halledeceğim, abi az değilsin demek bana 3 kişi sana 1 ama unutma bu 3 de bir filiz etmez ama kıymetini bil:) tabi koruyacağım filizi yılmazımın aşkı herikiside önemli benim için filizci değilim diye koruyamaz mıyım:) evet filizyılmazcı ve yılmaz filizciyim:)
kurşuni öyle yazmadı her filizci filizyılmazcı olamaz ama her yılmazcı yılmazfilizcidir dedi, kendi cephesinden baktı:)
EvaLongoria
14-05-07, 18:11
Birde su eklemeyi yapalim bari tam olsun, tüm filizyilmazci olan filizciler ve yilmazcilar anti aslicidir:img-yes:
Bu eklemeyi reddediyorum ama ben..
AntiAslıcı değilim ama filiz & yılmaz ın mutlu olmasını istiyorum.
Aslınında sağlığına kavuşup kendine yepyeni bir hayat kurmasını....
:) valla onların taraftan bakınca güzellikten başka şeylerde çıkıyor ortaya bunu es geçme abi, doğrular kişiye göre değişir malum :) ben tavsiyelerini herzaman dikkate alıyorum,sağol:) tmm yarın inşallah bugün az ama öz sizlerle oldum yarın acısını çıkartırım:img-wink:
hehe:) doğrular kişiye göre değişsede tektir filizim...doğru olan yol yılmazın yoludur..:) onların tarafından (her ne kadar uzak olsa da) baktığımda güzel bir kızın fermanın elindeki ilmeğin ucunda ve bir taburenin üstünde olduğunu görüyorum filizim :img-hyste :img-hyste
Bu eklemeyi reddediyorum ama ben..
AntiAslıcı değilim ama filiz & yılmaz ın mutlu olmasını istiyorum.
Aslınında sağlığına kavuşup kendine yepyeni bir hayat kurmasını....
Evacigim, valla Asli Yilmaz ve Filiz arasinda engel olmassin, iyilessin ve Ispanyaya gitsin, bunlarda benim temellim:img-wink: , ama ikisi arasinda bir engel olusturdugu müddet ben anti asliciyim:img-yes:
fatma-1721
14-05-07, 18:14
hehehe:) yılmaz ilk sezon olmayan bir şeyi nasıl yıkmıştır cemotara...olmayan şeyler yıkılmazlar.olanların nasıl yıkılacakları ise filiz hanımın uzmanlık alanına girmektedir. burda konu karakterleri hatalarıyla sevmek değil, hata yaptığını bile bile bunu savunmak...baksana yaw kız kendi hatalıyım diyor filizciler hayır olamaz üzgündü,abarttı diyor...kelimelerin ve hakkaniyet duygusunun anlamını yitirdiği gün işte bu gündür bu forumda :good:
Ilk sezon Yilmazin yaptigi hatalarin yaninda Filizin yaptiklari hic kalir.Yilmaz Eliften intikam almak adina masum ve hicbirseyden haberi olmayan bir kizi kullanmistir.Sen Yilmaz kendini affettirdi diyorsun,Yilmazi affeden Filizdi unutma,o bu büyüklügü gösterebildi,kullanilmasina ragmen insanlara yardim etmek icin Yilmazla birlikte calisti,ailesini karsisina aldi,Yilmazin yaninda yer aldi.Peki ikinci sezon Filizin Yilmaza güven hatasi oldu,üzgünüm ama ben bu konuda Filizi fazlada suclayamiyorum.Ortada gercekten önemli deliller vardi,üstelik bunlar Filize polis tarafindan sunuldu.Ayrica Yilmazin Ömerle ilgili Filize sarf ettigi sözler de pek iz birakmayan türden degildi yani.Filizin bu güvensizligi tabiiki aci ama Filiz Yilmazdan özür dilediginde Yilmaz Filizin ilk sezon gösterdigi büyüklügün ,aski icin fedakarligin zerresini gösteremedi,öfkesine yenik düstü ve burnunun dikine gitti,simdi de burnu sürtüldü.Filizin en vahim hatasi bence italyadan döndükten sonraki davranislari ve Yilmazla baristiktan sonra ondan gercegi hala saklamasi oldu.Yoksa cocuk davasinda bile elinden geleni yapti söylemek icin,Yilmazin pesinden az kosmadi.Her defasinda Yilmazi Asliyla beraber gördü,Aslinin olmadigi yerde sagolsun telefonlari hic eksik olmuyordu.Tamam Yilmaz Aslinin hayati tehlikede oldugu icin Asliyla beraberdi de ,Filiz bunu nerden bilecekti?Filiz bir iki defa güzel söyleme firsati yakaladi ama ozamanda bu kadar bekledim,bari romantik bir ortamda söyleyeyim diye düsündü.Yilmaz gelmeyince gidip söyledi,Yilmazin tepkisi malum! Filizi kendisine karsi güvensizlikle suclayan Yilmaz,Filizi ihanetle sucladi hem de Handan ve Cemin yaptiklarina ve bir rapora dayanarak.Üstelik Filiz Yilmaza o gece ,birlikte olduklari bag evinde hamile kaldigini söyledi,Yilmaza bir aylik hamile raporu verilmisti.Buradan anlasiliyor ki Yilmaz Filizi hic dinlemedi bile.Eger bu rapor o kadar güclü ise,Yilmazi hic saglikli düsünemeyecek hale sokacak kadar, bunu öyle görüyorsan ,ozaman Filize polis tarafindan sunulan delilleri de öyle görmen gerekir,unutma ki Filizin ölümle mücadele veren agbisiydi,duygusal tepki vermesi cok normal.Biz ne Filizi ne Yilmazi asiyoruz,asan da sensin kesen de!Ikisi de hata yapmistir ve ikisi de ders almistir,hicbiri sütten cikmis ak kasik degil.Ama ikisi de mükemmel karakterler ve birbirlerini hatalariyla,günahlariyla,hak ediyorlar.Bunun ikisi de farkina vardi zaten.Yilmazin pismanligi ve Filizi cocuguyla kabullenisi de bunu gösteriyor.Sen ne kadar ugrasirsan ugras ,nafile!
hem bu filizyılmazcı ve yılmazfilizci tabirleri benim gibi her iki tarafıda anlayan, hataları ile sevapları ile kabul eden, birbirlerini hakettiklerini düşünen kişiler için geçerli filizciler ve yılmazcılara ben karar vereceğim buradan içeri alınmaları için yaptıkları yorumlar unutulmadı, yılmazı aslıya yakıştıranlar destekleyenler, filizi yılmazsız yılmazı filizsiz düşüneneler sizler bu tabiri henüz haketmediniz
bana inanmıyordunuz, bu aşk inandırıcılığını yitrimişti diyenler bir bir cvplarını alacak hepsini burada görmek istiyorum...
ya bu mualla ne kadar korkunç bi kadın. Sinemcim Allahaşkına imzanı kaldır korkuyorum valla:img-black
Konuştuğum herkes son sahnelerde ; ki bunlar ömerle feridenin ve yılmazla filizin sahneleri , ağlamışlar.
Kim ne derse desin bu dizi iyiki hayatımıza girdi. Senaristler son seneyi izleyiciyi gererek geçirselerde oyunculuklar ve kalite tartışılmazdı.
Umarım Bülent le Tuba'yı sımsıcak bir aşk hikayesinde izlemek nasip olur bizlere.
Dizi bitmedi gerçi ama içimden geldi bunlar...
hehe:) doğrular kişiye göre değişsede tektir filizim...doğru olan yol yılmazın yoludur..:) onların tarafından (her ne kadar uzak olsa da) baktığımda güzel bir kızın fermanın elindeki ilmeğin ucunda ve bir taburenin üstünde olduğunu görüyorum filizim :img-hyste :img-hyste
evet doğru tekdir ama kabul edilebilirliği kişiden kişiye değişir bu yüzden bu konuya girmeyeleim çıkanmayız abi:) bakalım yolun sonu benim yol bir görebilseniz ortak nokta da buluşacağız zaten:) bak yine neler yazmışsın ben de muallaya takılmadım takılsam mı acaba hem aslı kız ve feride kız biraz daha bekleyebilir değil mi abi?
EvaLongoria
14-05-07, 18:19
yok simdi ben seninle ayni görüste deyilim asli saglina kavusursa ozaman yilmazin pesini asla birakmazzzz
ve bu demektirki yilmaz filizine kavusamicak
ille de Aslı ölsün mü? Peki Aslı ölürse Yılmaz ve Filizin mutlu olacağını düşünüyor musunuz? Yılmaz bu duruma aşırı derecede üzülmeyecek mi? Zaten Aslı ile bu yüzden beraber..
Eğer Aslı ölürse Filiz ve Yılmazın kavuşması ancak Arabesk filminde ki gibi olur..
Yorumları okuyordum bu sayfaya geldim filizim cvp yazmış ama bende söyleyeyim esasında her filizci bi filizyılmazcıdır ama her yılmazcı filizyılmazcı değildir . Hangi filizci cem&Filiz imzası yada avatarıyla forumda dolaştı ? Peki yılmazcıları bi düşünün...
İşte meselenin özü :)
Filiz'ciler Filiz-Yılmaz aşkını savunurken Yılmaz'cılar Yılmaz-Aslı için düğün hazırlıkları bile yaptı.(Forum parti birleşmeleri gibi işe başladı ama sonu onlar gibi hazin olacak herhalde :) )
hem bu filizyılmazcı ve yılmazfilizci tabirleri benim gibi her iki tarafıda anlayan, hataları ile sevapları ile kabul eden, birbirlerini hakettiklerini düşünen kişiler için geçerli filizciler ve yılmazcılara ben karar vereceğim buradan içeri alınmaları için yaptıkları yorumlar unutulmadı, yılmazı aslıya yakıştıranlar destekleyenler, filizi yılmazsız yılmazı filizsiz düşüneneler sizler bu tabiri henüz haketmediniz
bana inanmıyordunuz, bu aşk inandırıcılığını yitrimişti diyenler bir bir cvplarını alacak hepsini burada görmek istiyorum...
Filizim zaten en gec 7 Bölüm sonra herkes tükürdgünü yalayipta FilizYilmazci yada YilmazFilizci olmayacakmi sanki.
Bence bundan sonra Filizci yada Yilmazci olmamiza gerek kalmassin, zaten degerlendirmelerimizi bu son bölümler hakkinda yaparsak buna cokda fazla gerek kalmiyor. Bundan sonra bence Filizciler ve Yilmazciler birlik olsun ve bu aski engellemek isteyen herkese savas acsin:img-wink:
EvaLongoria
14-05-07, 18:20
Evacigim, valla Asli Yilmaz ve Filiz arasinda engel olmassin, iyilessin ve Ispanyaya gitsin, bunlarda benim temellim:img-wink: , ama ikisi arasinda bir engel olusturdugu müddet ben anti asliciyim:img-yes:
Aslı sağlığına kavuştuktan sonra onların arasında engel teşkil etmeyecektir. Şu anda da hasta psikolojisi var kafasında. Düşünsene ölme ihtimali çok yüksek. Mantıklı düşünememesi normal. Ama iyileştiğinde eminim ilk günlerdeki Aslı gibi olacaktır.
Bu yüzden bende senden anti Aslıcı olmamanı rica edeyim kurşinicim :)
aslıyı sevmiyorum ama aslının ölmesini de hiçbir zaman istemedim ve böyle bir yorumumda olmamıştır benim aslı ile ilgili negatif düşüncelerim olsa da bir insanın ölmesini isteme hakkım olduğunu düşünmüyorum sonuçda öldürmekle ölmesini istemek arasında çok bir fark yoktur biri fiiliz biride fikri olaak gerçekleşiyor aynı kapıya çıkıyor..
sevgili evacım sen merak etme aslı kız ölmez yüreğini ferah tut bu konuda hemfikirim senle cnm arkadaşım:)
EvaLongoria
14-05-07, 18:23
Filizim zaten en gec 7 Bölüm sonra herkes tükürdgünü yalayipta FilizYilmazci yada YilmazFilizci olmayacakmi sanki.
Bence bundan sonra Filizci yada Yilmazci olmamiza gerek kalmassin, zaten degerlendirmelerimizi bu son bölümler hakkinda yaparsak buna cokda fazla gerek kalmiyor. Bundan sonra bence Filizciler ve Yilmazciler birlik olsun ve bu aski engellemek isteyen herkese savas acsin:img-wink:
Bence en büyük engel ortadan kalktı. CEM!
Şimdi Aslının olanları kabullenmesinde iş. Ha bir de büyük bir faktörü unutuyordum Mualla Sultan! Cemden bile daha korkutucu lütfen :)
aa ben anlaştık diye düşünüyordum demek ki yapmamışız peki madem, tabure sağlam mı bari düşmezse problem yok başının üstünde taşıyacaksan da sorun yok o zaman o üç tanesi şimdilik kalıcı birşeyler bulmak gerek bakalım sen merak etme daha bunları halledeceğim, abi az değilsin demek bana 3 kişi sana 1 ama unutma bu 3 de bir filiz etmez ama kıymetini bil:) tabi koruyacağım filizi yılmazımın aşkı herikiside önemli benim için filizci değilim diye koruyamaz mıyım:) evet filizyılmazcı ve yılmaz filizciyim:)
kurşuni öyle yazmadı her filizci filizyılmazcı olamaz ama her yılmazcı yılmazfilizcidir dedi, kendi cephesinden baktı:)
walla tabure tek kişi için sağlam filizim :) umarım yılmaz da çıkmaz tabureye...o zaman muhtemelen ilk düşecek kişi filiz olur :img-hyste :happy0064
kurşunim cnm senin düşünecelerini biliyorum istisna kabul ettiklerimin içindesin evet 7 bölüm içinde bir bir yalayacaklar ama ne olacak söylediklerinden dolayı pişman olamayacaklar mı, bana neler yaptıklarını biliyorsun arada olduğum için ne ithamlara neden oldum ama olsun güzide çiftim bubölüm sarılmarıyla cvplarını vermiş oldu devamıda gelecek nasılsa en mutlusu benim:)
valla o ayrımı yapanlar okusun bunu ben bunu başından beri söylüüyorum ama dinleyen yok umarım bundan sonra olurlar diyorum başka birşey demiyorum, kesinlikle savaş açsınlar en azından şimdi bari bu aşkın hakettiği değeri versinler nerde o günler:img-yes:
filizin söylediklerine açıklık getirdik sadece...ama anlatamadım...anladın da işine gelmedi belki de...ee hep filizi haklı buluyosunuz diyodunuz...alın size haksız filiz:img-hyste
yani bizi yemiş mi oluyorsun :img-hyste yoksa bizi dışardan yemeyi beceremeyeceğini anlayıp taktik değiştirip gene de bir sonuç elde edemeyen biz miyiz:img-hyste :img-hyste iki dakka gittik gene değişmiş işler :)
valla onu bunu bilmem ne beni ne de archshe'yi çiğ çiğ yiyemezsin :) buna yüzde yüz eminim :)
bizi çiğ çiğ yiyecek olsan taktiğe gerek kalmazdı...valla biz dost doğru savunduk filizi öyle bi filizci bi yılmazcı olup tuzak kurmadık anlımızın akıyla sizi pes ettirdik...kaçanlar bile var çiğ çiğ yeriz diye hatırlatırım!
herkeze iyi yorumlar arkadaslar...öncelikle bende hasta bir gs li olarak fb nin sampionlugunu kutluyorum....
yine allah versin birsürü sey okumak zorunda kaldim cosmussunuz yine...
filizim siirler harika olmus valla benimkinin ne basi belli oldu ne sonu ilk deneyimim son olarak maziye geciyor...eve senilede uzun zamandir denk gelemedik ...son durumalrla ilgili yorumlarini okudum hala asliya destek veriyorsun ya pes diyorum valla...
bu en doğru tespit...ama şuvar her filizci ve her yılmazcı filiz yılmazcı olmak zorunda değil zaten ama sevdiği karakter onu seviyosa kabullanmiştir filizciler de yıllmazcılar da..
hahaha :) yedim tabi çiğ çiğ...önce karşıdan yedim baktım savunmanız çok zayıfladı, bu sefer içeri sızıp ordan başladım çiğ çiğ yemeye :img-hyste savaş stratejisi bunlar sevgili sinem..elde edilemeyen hangi sonuç kaldı? filizin söylediklerini red ettiniz yahu...dedim ya kelimelerin bittiği yer burasıdır diye :img-pilot :happy0064 siz çiğ çiğ yenmedik diye sevinedurun, çiğ çiği yenildiniz haberiniz yok :img-hyste
yukarda cvp ermiştim sinemden alıntı yaparak..
Aslı sağlığına kavuştuktan sonra onların arasında engel teşkil etmeyecektir. Şu anda da hasta psikolojisi var kafasında. Düşünsene ölme ihtimali çok yüksek. Mantıklı düşünememesi normal. Ama iyileştiğinde eminim ilk günlerdeki Aslı gibi olacaktır.
Bu yüzden bende senden anti Aslıcı olmamanı rica edeyim kurşinicim :)
işte olay psikolojide bitiyo evacım....filizde bunu anlatıyorum ama anlayan beri gele...
fatma-1721
14-05-07, 18:31
Ellerine saglik,bunun altina hic düsünmeden imzami atarim.Su daragacini da ortadan kaldirsak cok güzel olacak.Ne Filiz ne Yiilmaz asilmayi hak etmiyor,onlar sadece birbirini hak ediyor.
walla tabure tek kişi için sağlam filizim :) umarım yılmaz da çıkmaz tabureye...o zaman muhtemelen ilk düşecek kişi filiz olur :img-hyste :happy0064
öyle mi abi ama yılmaz hamile bir bayana kıyamaz bu yüzden kendisini feda eder demedi deme, bak canından bile vazgeçti gördük hani görmesek ilk düşen filiz derdim ama yılmazım bu işe çok meyilli valla bence ikisi içinde sağlam tut da zavallaı çocuk ne annesiz ne de babasız kalsın bir baba olarak sana da yakışan bu değil mi abicim, yoksa yılmazının peşinden ağıtlar yakarsın demedi deme:):)
NOT: sevgili fatma-1721 çok teşekkür ederim beğenmene sevindim:)
Ilk sezon Yilmazin yaptigi hatalarin yaninda Filizin yaptiklari hic kalir.Yilmaz Eliften intikam almak adina masum ve hicbirseyden haberi olmayan bir kizi kullanmistir.Sen Yilmaz kendini affettirdi diyorsun,Yilmazi affeden Filizdi unutma,o bu büyüklügü gösterebildi,kullanilmasina ragmen insanlara yardim etmek icin Yilmazla birlikte calisti,ailesini karsisina aldi,Yilmazin yaninda yer aldi.Peki ikinci sezon Filizin Yilmaza güven hatasi oldu,üzgünüm ama ben bu konuda Filizi fazlada suclayamiyorum.Ortada gercekten önemli deliller vardi,üstelik bunlar Filize polis tarafindan sunuldu.Ayrica Yilmazin Ömerle ilgili Filize sarf ettigi sözler de pek iz birakmayan türden degildi yani.Filizin bu güvensizligi tabiiki aci ama Filiz Yilmazdan özür dilediginde Yilmaz Filizin ilk sezon gösterdigi büyüklügün ,aski icin fedakarligin zerresini gösteremedi,öfkesine yenik düstü ve burnunun dikine gitti,simdi de burnu sürtüldü.Filizin en vahim hatasi bence italyadan döndükten sonraki davranislari ve Yilmazla baristiktan sonra ondan gercegi hala saklamasi oldu.Yoksa cocuk davasinda bile elinden geleni yapti söylemek icin,Yilmazin pesinden az kosmadi.Her defasinda Yilmazi Asliyla beraber gördü,Aslinin olmadigi yerde sagolsun telefonlari hic eksik olmuyordu.Tamam Yilmaz Aslinin hayati tehlikede oldugu icin Asliyla beraberdi de ,Filiz bunu nerden bilecekti?Filiz bir iki defa güzel söyleme firsati yakaladi ama ozamanda bu kadar bekledim,bari romantik bir ortamda söyleyeyim diye düsündü.Yilmaz gelmeyince gidip söyledi,Yilmazin tepkisi malum! Filizi kendisine karsi güvensizlikle suclayan Yilmaz,Filizi ihanetle sucladi hem de Handan ve Cemin yaptiklarina ve bir rapora dayanarak.Üstelik Filiz Yilmaza o gece ,birlikte olduklari bag evinde hamile kaldigini söyledi,Yilmaza bir aylik hamile raporu verilmisti.Buradan anlasiliyor ki Yilmaz Filizi hic dinlemedi bile.Eger bu rapor o kadar güclü ise,Yilmazi hic saglikli düsünemeyecek hale sokacak kadar, bunu öyle görüyorsan ,ozaman Filize polis tarafindan sunulan delilleri de öyle görmen gerekir,unutma ki Filizin ölümle mücadele veren agbisiydi,duygusal tepki vermesi cok normal.Biz ne Filizi ne Yilmazi asiyoruz,asan da sensin kesen de!Ikisi de hata yapmistir ve ikisi de ders almistir,hicbiri sütten cikmis ak kasik degil.Ama ikisi de mükemmel karakterler ve birbirlerini hatalariyla,günahlariyla,hak ediyorlar.Bunun ikisi de farkina vardi zaten.Yilmazin pismanligi ve Filizi cocuguyla kabullenisi de bunu gösteriyor.Sen ne kadar ugrasirsan ugras ,nafile!
hehe:) walla fatmacım sen kısaca bir ıhlamurlar altında özeti geçmişsin bana da dediğim gibi lafı döndürüp dolaştırıp filizin hatalarını anlamaya getiriyorsunuz.tamam anlayalım diyoruz ama bunu kaç defa daha yapacağını bilmediğimiz için haliyle anlayamıyoruz. tam anlıyoruz filiz çıkıyor aynı mantığa dayalı bir hata daha yapıyor.e bizimki de can yani patlıcan değil.ilk sezon olay farklıdır. orada seven ve kendini sevdirmeye çalışan bir kadın, sevmeyen ama sonra aşık olan ve çok düşünceli bir erkek vardır.olayları bu çerçevede değerlendirmelisin. ikinci olarak filiz yılmazı suçladığında yılmazla bir beraberlik içindeydi,güvenmemesi için hiç bir sebep yoktu. yılmaz filizi suçladığında zaten filize güvenmediğini defalarca söylemişti.artı filizin 2 nci sezon yılmaza yaptığı hataları artık everest tepesi bile gizleyememektedir. ikisi beraber olsunlar zaten benim dileğim de budur.tabi tornadan geçmiş bir filizle.:good:
başlık kapandı kapanacak hasanım yoksun ortalıklarda valla bugünün sorumluları sinem, arcshse ve ferman abidir tabi dğer forumdaşlar da var ama merak etme ne saygı dozu aşıldı ne de gerginlik çok zevkli bir muhabbet olmuş ben beğendim ama bensiz olmuş:):)
şimdiden herkese iyi yorumlar, bugünün acısı yarın çıkar olmayıda bak ne yapıyorum ben sizi, yeni başlık da görüşmek üzere, herkese iyi günlerbye bye
doğru dedin kursuni...zaten yakında yılmaz forumu basıp benim sevdiğim kadını nasıl asarsınız diye kükreyecek yılmazcılar filizi asanlar haberiniz ola:img-hyste ama filizimiz kızmayacak çünkü biz yılmazı asmadık sadece asılan filizi savunduk hatta yılmazdan teşekkürü hakediyoruz karısnı ezdirmedik diye:img-hyste
evet doğru tekdir ama kabul edilebilirliği kişiden kişiye değişir bu yüzden bu konuya girmeyeleim çıkanmayız abi:) bakalım yolun sonu benim yol bir görebilseniz ortak nokta da buluşacağız zaten:) bak yine neler yazmışsın ben de muallaya takılmadım takılsam mı acaba hem aslı kız ve feride kız biraz daha bekleyebilir değil mi abi?
bence bekletme onları....:img-hyste vayyy muallayla aba altından sopa göstermek bana ha :) filizim filizim olmuyor bak...:happy0064 al sana aslı tepe tepe as...filizi bana bırak ben bilirim değerini onun :img-hyste :img-hyste
hataları yaptıran senariste sesleniyorum filizi öyle bir hale soktunuz ki sağolun...
canım filizciğim kavuşsun aşkına 47. bölümdeki sahneleri görmek istiyorum ben aşk kokan sahneleri ...
filizzzzz yılmaz...
aşk dolanır seni görünce ayaklarıma...
bakma kızınca sana gurur yaptığıma......
doğru dedin kursuni...zaten yakında yılmaz forumu basıp benim sevdiğim kadını nasıl asarsınız diye kükreyecek yılmazcılar filizi asanlar haberiniz ola:img-hyste ama filizimiz kızmayacak çünkü biz yılmazı asmadık sadece asılan filizi savunduk hatta yılmazdan teşekkürü hakediyoruz karısnı ezdirmedik diye:img-hyste
:img-hyste Yaparmi yapar valla:img-hyste
Ama sanirim kiyamaz Yilmazim bize, bak okadar Aslinin gercek yüzünü gösterdik ona, Filizin sevgisini gösterdik ona, bide en önemlisi ta en basindan beri ya adam Filiz senden hamile dedik durduk:img-hyste
cnm valla öyle ben bekliyorum yılmazımdan şöyle foruma gelse de sevdiğini ne hale getirenleri bir hale yola soksa dimi ama:):) yılmaz bile kıyamadı burada kıyanlar kadar sevdiğine son sahne zaten cvptı onlara ama anlayana yılmaz bile filiz diye diye inledi, onun merakıyla soluğu yanında aldı daha ne yapsın anlamıyorum ki ben bunları, yılmazım gelse de mahvetse hepsini toptan kurtuluruz:img-hyste :img-hyste
filizin söylediklerine açıklık getirdik sadece...ama anlatamadım...anladın da işine gelmedi belki de...ee hep filizi haklı buluyosunuz diyodunuz...alın size haksız filiz:img-hyste
bizi çiğ çiğ yiyecek olsan taktiğe gerek kalmazdı...valla biz dost doğru savunduk filizi öyle bi filizci bi yılmazcı olup tuzak kurmadık anlımızın akıyla sizi pes ettirdik...kaçanlar bile var çiğ çiğ yeriz diye hatırlatırım!
heheh:) nasıl açıklıktır bu sevgili arcshe..kızın kendi ağzıyla söylediği şeyleri yok yaw o bunu söylemek istememiştire getirdiniz.hatalarını kabul etmesini iyiliğine bağladınız...ettiği hep,hiç gibi pekiştirici kelimeleri yargıladınız..daha ne olacak :img-hyste
sevgili arcshe sadece uzaktan ateş etmekle savaş kazanılmaz...karşı cepheyi ele geçirmek içeri sızmak lazım :) neyse bu erkeklerin anlayacağı bir iş :img-hyste bayanları savaş sanatlaryıla meşgul etmeyelim:good: bu arada kim kaçtı yahu? walla ben bütün benliğimle buradayım arcshecim ama dediğim gibi midenize otururum :img-hyste
Kesinlikle :)
Mualla'yı başından beri tutum ve davranışlarından ötürü sevmedim son bölümde üzntüsünden ötürü Filiz'e olan bakışları ve sözleri yüzünden kızamadım neticede anne....Bebek olayını öğrense bile Filiz'e bakış açısının değişeceğini zannetmiyorum,torunumun annesidir diye durumu kabullenecektir ama ona olan hislerinin ve duygularının değişeceğini zannetmiyorum.Aslı'yı ne kadar sevdiğini ve benimsediğini de gördük...
bence bekletme onları....:img-hyste vayyy muallayla aba altından sopa göstermek bana ha :) filizim filizim olmuyor bak...:happy0064 al sana aslı tepe tepe as...filizi bana bırak ben bilirim değerini onun :img-hyste :img-hyste
dedim ya abi bugünlük bu kadar bunlarla yarın uğraşacağım valla mualla sultana dokunabilirim eğer sen filize dokunursan çünkü kızın hali kalmadı bak ne güzel karar almışsın dokunmuyorsun bugün biraz daha dokunma bende sopayı göstermiyim, tmm sustum olmuyorsa sana güveniyorum filizin değerini bilemk konusunda beni yanıltmazsın sanırım:)
walla yılmaz gelse foruma bizi ellerimizden öper be müstakbel karısını adam ettiğimiz için...:) tam beceremezsekte elimizden gelen buydu deriz:img-hyste
kızı yont yont düzeltemedik şimdiye kadar.anca şimdi hatalarını kabul etti işe..şimdi işimiz kısaldı artık...biter bu iş 7 bölüme kadar :img-hyste :img-hyste
neyse herkese iyi yorumlar benim ps3 zamanım gelmiş :) kalın sağlıcakla...
heheh:) nasıl açıklıktır bu sevgili arcshe..kızın kendi ağzıyla söylediği şeyleri yok yaw o bunu söylemek istememiştire getirdiniz.hatalarını kabul etmesini iyiliğine bağladınız...ettiği hep,hiç gibi pekiştirici kelimeleri yargıladınız..daha ne olacak :img-hyste
sevgili arcshe sadece uzaktan ateş etmekle savaş kazanılmaz...karşı cepheyi ele geçirmek içeri sızmak lazım :) neyse bu erkeklerin anlayacağı bir iş :img-hyste bayanları savaş sanatlaryıla meşgul etmeyelim:good: bu arada kim kaçtı yahu? walla ben bütün benliğimle buradayım arcshecim ama dediğim gibi midenize otururum :img-hyste
iyide fermancım ben hatasını kabul eden filize kızmadım ki hatalarını saydı ama bunları abarttı dedim..yılmazla hiç konuşmadım...yılmazdan hep kaçtım...kafamda hep sorguladım dedi...bunlar hep olan şeyler değildi ama olan şeylerdi...batırdıkça batıdrı filiz kendini...neden hatalıydı bundan dolayı üzgündü ama yılmazın vurulması kötü şeyler yaşaması onu isyan etmeye soktu hep hatalı yaşadım gibi saçmaladı...ama öyle değildi...hatta yaptığı hatalarda nedenleri vardı ama bunları kabul edecek ve savunacak gücü yoktu biz savunduk bugün...orda evt hatalyım ceme oyun oynadım ama cem bizi mahvetmişti dese mualla orda çiğnerdi onu komik de olurdu...diyorum ve bu konuda son kez yorum yapıyorum...
sen burdasın zati...kaçan sbrdı...kabul et çok uğraştırdık seni ama sonucu değiştirmeye gücün yetmez...sinemle ben de senin midene otururuz ama sen kıyamazsın zaten bize..:img-wink:
o bunu söylemek istememişe getirmedik ki söylediklerini abartılı bulduk neden çünkü herkes onu suçluyordu,yılmaz onu kurtarmak için vurulmuştu ve tüm suçu üstüne aldı insanlar duygusal anlarda genelde böyle şeyler yaparlar :) abartısını söyledik yoksa yok canım filiz demez demedik filiz o kadar iyi niyetli ki karşısını suçlayacağına hep kendini suçluyor ...
Erkeklerin savaş anlayışı topla tüfekle savaşmaktır ama bayanlar genelde detay düşünürler ve taktik savaşı uygularlar yapısı gereği olsa gerek...:img-hyste :img-hyste
ismailsurucu
14-05-07, 19:05
Asil sorulmasi gereken soru sudur. Asli bundan sonra Yilmazi kiskandigi icinmi, onu cok sevdigi icinmi Yilmazi evlilige zorlayacak, yoksa Yilmazi Filize kaptirma korkusundan dolayimi?
Ilgicindirki, Asli Yilmaz ve Filiz konusmasina sahit olduktan sonra, nasil Yilmazla ayni yastiga bas koymayi düsünebilirki? Yilmazin her ona sarilisinda, her dokunusunda...Filizin hayalini kuracagini bilmezmi, her saniye Filizin düsüyle yasayacagini bilmezmi? Nasil bunu kabul edebilir, nasil bu sekilde mutlu olabilecegini düsünebilir, hic mi hic anliyamiyorum
filiz'e yürüyen felaket diyorlar ya.alın size en büyük yürüyen felaket.nasıl ellerinin yandığını hissetmiyorsa duygularıda körelmiş,hiçbirşey hissetmiyor.
fatma-1721
14-05-07, 19:07
hehe:) walla fatmacım sen kısaca bir ıhlamurlar altında özeti geçmişsin bana da dediğim gibi lafı döndürüp dolaştırıp filizin hatalarını anlamaya getiriyorsunuz.tamam anlayalım diyoruz ama bunu kaç defa daha yapacağını bilmediğimiz için haliyle anlayamıyoruz. tam anlıyoruz filiz çıkıyor aynı mantığa dayalı bir hata daha yapıyor.e bizimki de can yani patlıcan değil.ilk sezon olay farklıdır. orada seven ve kendini sevdirmeye çalışan bir kadın, sevmeyen ama sonra aşık olan ve çok düşünceli bir erkek vardır.olayları bu çerçevede değerlendirmelisin. ikinci olarak filiz yılmazı suçladığında yılmazla bir beraberlik içindeydi,güvenmemesi için hiç bir sebep yoktu. yılmaz filizi suçladığında zaten filize güvenmediğini defalarca söylemişti.artı filizin 2 nci sezon yılmaza yaptığı hataları artık everest tepesi bile gizleyememektedir. ikisi beraber olsunlar zaten benim dileğim de budur.tabi tornadan geçmiş bir filizle.:good:
Pes artik ,ben pes ettim ,istedigini asip kesmekte özgürsün.Ben ikisi de hatali ama hatalariyla,günahlariyla birbirlerini hak ediyorlar diyorum,ve karakterlerin ikisini de cok seviyorum.Ben sana Yilmazin Filize söyledigi bir sözü söyleyecegim:Görmek istedigin gibi görürsün demisti.Bende sana aynisini söylüyorum 73 Bölüm boyunca Yilmazin da büyük hatalari var,Filizin de,hatta dikkat ettiysen Filizin yanlislarini defalarca dile getirdim,dön dolas ayni seyleri yazmaktan biktim.Yine de ricam su daragacini kaldir artik ortadan.Ne Yilmaz ne de Filiz asilmayi hak etmiyor.Ben ne Filizciyim ne de Yilmazci,her ikisini de seviyorum ve her ikisini de savunuyorum.Sende bunu yapmayi bir dene,bence senin icin de güzel bir degisiklik olur .
Kursuni ve Filiz zahmet olmazsa o güzel siirlerinizi sabirsizlikla bekliyorum.Simdiden ellerinize saglik!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/bye.gif
bye
Diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
Lütfen, buradan devam ediniz.
Bir önceki bölümün linki
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=22250
emirdag-güzeli
14-05-07, 19:27
Ben bu diziyi takip edmiyorum ama...gecen bolumun fragmani gordum ve baya olaylar olmus...yilmaz'i vurmuslar...fragmanda cenaze filan vardi merak ettim de yilmaz gercekten öldu mi??
bide bi gecen magazin programlarinda gormustum dizi bu sezon bitecek mis deyi...bu sezon bitecek mi .oylese. daha kac bolum kaldi...????
ayrica yeni basligniz hayirli olsun..
Özellikle ikinci sezonda okadar cok anlamsiz ve bos replikler yaziliyorduki, hic bir sey ifade etmeyen, sadece vakit kayibi olan.
Replikler illaki bir sey ifade etmesi icin, uzun, yada süslü, püslü olmasi gerekmiyor.
Mesela bence son bölümdeki Filizin Öyle degil repligi, son haftalarin en anlamli ve en güzel repligidi. Bir cümlede o kadar cok sey anlatiliyorduki, hic bir baska cümle o sahneye daha güzel yakisamazdi, hic bir baska cümle Filizin duygularini daha güzel anlatamazdi, hic bir baska cümle Yilmaza Filizin ona karsi olan askini daha iyi ifade edemezdi
yeni sayfa hayırlı uğurlu olsun:happy0064
74 ü sabırsızlıkla bekliyorum acaba neler olucak şu aslı kız aradan
çekilse ofof:img-in_lo zaten 7 bölüm kalmış:icon_cry: çarşamba
gelsede fragmanı izlesek bari :img-blush
Ben bu diziyi takip edmiyorum ama...gecen bolumun fragmani gordum ve baya olaylar olmus...yilmaz'i vurmuslar...fragmanda cenaze filan vardi merak ettim de yilmaz gercekten öldu mi??
bide bi gecen magazin programlarinda gormustum dizi bu sezon bitecek mis deyi...bu sezon bitecek mi .oylese. daha kac bolum kaldi...????
ayrica yeni basligniz hayirli olsun..
yılmaz ölmedi..dizinin sonu süper bitti..sevgi dolu bitti yani..dizi 80.bölümde bitecek..7 bölüm var..
fatma-1721
14-05-07, 20:01
Özellikle ikinci sezonda okadar cok anlamsiz ve bos replikler yaziliyorduki, hic bir sey ifade etmeyen, sadece vakit kayibi olan.
Replikler illaki bir sey ifade etmesi icin, uzun, yada süslü, püslü olmasi gerekmiyor.
Mesela bence son bölümdeki Filizin Öyle degil repligi, son haftalarin en anlamli ve en güzel repligidi. Bir cümlede o kadar cok sey anlatiliyorduki, hic bir baska cümle o sahneye daha güzel yakisamazdi, hic bir baska cümle Filizin duygularini daha güzel anlatamazdi, hic bir baska cümle Yilmaza Filizin ona karsi olan askini daha iyi ifade edemezdi
Evet cok haklisin,daha önceki ,özellikle Filiz'in konusmamasi ,hani agzini acarsa yanlis birsey soyliyecekmis gibi halleriyle bu son repligi gercekten mükemmeldi. O masum bakislar,binlerce söze bedeldi.Ama bu noktada sanatcilari tebrik etmek gerekiyor,müthis duygusal bir oyunculuk sergilediler.
Evet cok haklisin,daha önceki ,özellikle Filiz'in konusmamasi ,hani agzini acarsa yanlis birsey soyliyecekmis gibi halleriyle bu son repligi gercekten mükemmeldi. O masum bakislar,binlerce söze bedeldi.Ama bu noktada sanatcilari tebrik etmek gerekiyor,müthis duygusal bir oyunculuk sergilediler.
kesinlikle katılıyorum..bu bölüm tek değil çoğu bölümde birbirlerine bakışları sevgi dolu..ikisininde oyunculugu süper.....ikisi de birbirinden muhteşem..bi çift bu kadar mı yakışır..nazar değmesin..
74. bölüm:
Çok zor günler geçiren Yılmaz ve Filiz, birbirleri için ne kadar vazgeçilmez olduklarını daha iyi anlarlar. İçinde Filiz’in olmadığı bir hayatı istemeyen Yılmaz çok önemli bir karar alır.
Hastalığı iyice ilerleyen Aslı, Yılmaz ve Filiz’i birlikte görür. Kendini aldatılmış hisseden Aslı çok büyük bir yıkım yaşar. Yılmaz’ı Filiz’e olan duyguları konusunda sorgular. Yılmaz’ın Aslı’ya yanıtı ne olacak?..
Ömer ve Feride en kısa zamanda evlenmeye karar verirler. Önlerindeki tek engel parasızlıktır.
Aslı’ya verdiği söz ile Filiz’e aşkı arasında sıkışıp kalan Yılmaz, kararı Filiz’e bırakır. Gelecekleri Filiz’in iki dudağı arasından çıkacak sözlere bağlıdır. Hayatlarının bu en önemli dönüm noktasında Filiz’in kararı ne olacak?..
Ben yeni baslik acamadigim icin buraya yazdim
Inanmiyorum ya, Yilmaz Filizi hamile oldugu halde kabul ediyor.Filize geri dönmek istiyor ve secimi Filize birakiyor.Ama bence Filiz Asliya aciyacak ve ona dön diyecek.Aslida dünden hazir kabul edecek
74. bölüm:
Çok zor günler geçiren Yılmaz ve Filiz, birbirleri için ne kadar vazgeçilmez olduklarını daha iyi anlarlar. İçinde Filiz’in olmadığı bir hayatı istemeyen Yılmaz çok önemli bir karar alır.
Hastalığı iyice ilerleyen Aslı, Yılmaz ve Filiz’i birlikte görür. Kendini aldatılmış hisseden Aslı çok büyük bir yıkım yaşar. Yılmaz’ı Filiz’e olan duyguları konusunda sorgular. Yılmaz’ın Aslı’ya yanıtı ne olacak?..
Ömer ve Feride en kısa zamanda evlenmeye karar verirler. Önlerindeki tek engel parasızlıktır.
Aslı’ya verdiği söz ile Filiz’e aşkı arasında sıkışıp kalan Yılmaz, kararı Filiz’e bırakır. Gelecekleri Filiz’in iki dudağı arasından çıkacak sözlere bağlıdır. Hayatlarının bu en önemli dönüm noktasında Filiz’in kararı ne olacak?..
çok teşekkürler arkadaşım Çok çok sağol ....
Özet Yorumum ve Tahminlerim
Aferin yılmaza , sonunda o da anladı filizsiz yaşamadığını... Benim tahminim Yılmaz Filize evlenme teklif edebilir yahut gel beraber tertemiz bir sayfa açalım diyebilir
Evet gerçekten Aslıya hak veriyorum . Bir yıkım yaşayacak ve haksızda değil Yılmazı hesaba çekmekte .Ama o zaten her an her saniye her dakika aldatılıyordu . Neden mi ? Bir insan gece yatmadan, gündüz kalkmadan , aynalara baktığında beraber olduğu kişiyi(nişanlı,sevgili,karı-koca...) değilde bir başkasını düşünüyorsa işte o gerçek aldatmadır...
Para bulunur yeterki kalpler bir olsun ne demiş atalarımız . Gönüller bir olunca samanlık seyran olur . :img-hyste
Bakınız burda Yılmaz filize evlenme gibi birşey teklif ediyor . Filiz ya EVET ya da HAYIR diyecek ama hepimizin bildiği gibi Filiz kendisini değil de elalemin kızını düşünerek hem yılmaza hem kendisine hem bebeğine çok büyük bir haksızlık yapacak... Yılmazın aslında Filize sormaması gerek mesela :
-Filiz yeni bir sayfa açıyoruz
-Hönk ?
-Açıyoruz ulen
-Ama?
-Sus kız . Aması falan yok . Evinin kadını çocuklarının anası olacaksın :img-hyste
Ya Allahim daha güzel ne olabilir ya.Helal olsun Yilmaza cocugun kendinden oldugunu bilmedigi halde Filizi istiyor.Ama insallah deminde yazdigim gibi Filiz Asliya aciyip ona dön demez Yilmaza ki, bence öyle olacak
Neslihan17
14-05-07, 21:03
ilk defa bu kadar net ve uzun bir özet görüyorum. şaşırdım valla :) eğer yılmaz seçimi filize bırakıyorsa bebeği öğreniyordur. ne kadar ilginç bir hal aldı dizi. öğrenmeden kabul ediyorsa hakkaten ilginç derim. yani yılmaz karakterine çok ters bi durum. anlaşılan bu bölüm nikah sahnesiyle bitecek. ve 1 hafta bekle artık. hoş 74 ü izlemeden 75 i beklemeye başladık ama neyse:)
özet gelmiş :)
fömer parasızlık yüzünden evlenemiyomuş ya :(
yılmaz evlendirsin onları,ne de olsa gelinin abisi,damadın da eniştesi olcak:img-hyste
ya da en iyisi şu toplu belediye nikahlarından kıyılsın onlarınkisi,500 kişiyle bi arada evlenirler :img-hyste :img-hyste
gülbeşeker
14-05-07, 21:05
Ya Allahim daha güzel ne olabilir ya.Helal olsun Yilmaza cocugun kendinden oldugunu bilmedigi halde Filizi istiyor.Ama insallah deminde yazdigim gibi Filiz Asliya aciyip ona dön demez Yilmaza ki, bence öyle olacak
evet aynen öyle olucak yılmazıma bakın başkasının çocuğuna hamile olduğunu sandığı filizi istiyor,üstelik kararı ona bırakıyor yani yılmaz dünden razı iş filizde bitiyor filizn de vereceği cvp ben aslının mutsuzluğu üzerine mutlu bir yuva kuramam bu filiz beni öldürecek hiç çocuğunu düşünmez mi bence yılmaz bebeği öğrenince filize kızacak bence haklı da sen bana çocuğu söylemedin,beni aslıya gönderdin beni oğlumdan mahrum etmeye hakkın var mı diye kızabilir.
feride-ömer
14-05-07, 21:06
sonunda anladılar nihayet yılmazın aklı başına geldi...ayrıca bence yılmaz daha fazla dayanamayıp aslıyı bırakabilir...
beklenen şey oldu aslı herşeyi gördü ama burda acıdım aslıya yani hastayken tutunduğu bir yılmaz kalmıştı oda elinden uçup gitti...ama yılmazı sorgulaması yanlış yılmazın başından beri filize olan duygularını biliyordu...bence yılmaz aslıya filizi sevdiğini açık açık söylemez lafı dolandırır hiç tahmin etmediğimiz bir yanıt çıkar ortaya...
para bahane kalpler bir olsun önemli olan o...:img-hyste
offf niye filize bırakıyorki anlamıyorum şimdi filiz biraz fazla fedakar olduğu için kesin evlenin diyecek....:icon_sorr
umarım yazdıklarımı beğenirsiniz...:img-hyste
gülbeşeker
14-05-07, 21:07
ilk defa bu kadar net ve uzun bir özet görüyorum. şaşırdım valla :) eğer yılmaz seçimi filize bırakıyorsa bebeği öğreniyordur. ne kadar ilginç bir hal aldı dizi. öğrenmeden kabul ediyorsa hakkaten ilginç derim. yani yılmaz karakterine çok ters bi durum. anlaşılan bu bölüm nikah sahnesiyle bitecek. ve 1 hafta bekle artık. hoş 74 ü izlemeden 75 i beklemeye başladık ama neyse:)
Bebeği öğrense özette yazmaz mıydı?Ah aşk nelere kadirsin yılmaz da bu hale geldi ya daha ne diyeyim ben yılmazı her şekilde seviyorum şimdi bu davranışı beni şaşırtıyor ama yine de seviyorum.
fatma-1721
14-05-07, 21:07
74. bölüm:
Bu bölüm hem cok güzel duygusal,bir okadarda üzücü olacak galiba.Yilmaz Filizi bebegi ögrenmeden istiyor ve ondan bir karar vermesini bekliyor.Benim tanidigim Filiz yine baskalarini kendinden cok düsünüp,Yilmazi kendi elleriyle Asliya gönderecek.Benim en büyük sikintim Asli,ben bu bölüm ona nasil katlanacagim?Alahim bana sabir ver!Artik Ceyda mi söyleyecek,bir baskasi mi bilemem de,allahini seven biri söylesin su cocugun Yilmazdan oldugunu da Asli dan kurtarsin beni!Yilmazin hala Filizi sevdigini bile bile onu kendisiyle nikah masasina sürükleyecek bir Asliyi cekemem vallaha.http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/sad53.gif
:sad53:
asli tamam kendine göre hakli olabilir ama anlamak güc eger yilmazla filiz o sekilde görüyorsa nasil olurda hala yilmazin duygularini sorar.is filize kaldiysa ozaman filizin cevabi simdiden belli asliyla evlen diyecek.ama bu bölüm yilmaz cocuku ögreniyorsa ozaman tam anlamiyla sikismis durumda olacak
Neslihan17
14-05-07, 21:14
Bebeği öğrense özette yazmaz mıydı?Ah aşk nelere kadirsin yılmaz da bu hale geldi ya daha ne diyeyim ben yılmazı her şekilde seviyorum şimdi bu davranışı beni şaşırtıyor ama yine de seviyorum.
aman benimkisi bi umut zaten :) bu bölüm aslı bizi siroz edecek orası kesin. ama yılmazın da öylece kabul etmesi hakkaten mantıksızlık. yani gururlu bir erkek ve kendisini aldattığını düşünen bir kadını kabul edecek. daha bir kaç bölüm önce filize kızıp aslıya evlenme teklif eden yılmazdı nasıl kabul edebiliyor anlamıyorum. tek tesellim ceyda! dizinin kilit ismi olacak bence.
Özet icin tesekkürler
Nihayetinde anliyabildiler:img-wink: Yok yok bu Aslinin safligi herkese bulasmis valla:img-hyste ya bunu anlamak yoksa 6 ay sürermiydi.
Önemli olan bir karari almak degil, onu ugulamak:img-wink: Gerci araya giren kara kediler olmassa, sorunda olmiyacakya, neyse:img-hyste
Hic gülcegim yoktu, ne aldatmassi allah askina. Sanki Yilmazin Filizi sevdigini bilmiyor, onu unutabilemedigini bilmiyor...Ozaman Yilmaz zaten en bastan beri aldatiyor olmuyormu Asliyi, simdiye kadar sorun degildide bundan sonrami sorun olacak. Sorgulasi bakalim, sanki sorgulamasina gerek var, bi gözlerini acsa, kullaklarini duyduklari karsisinda tikkamassa, zaten sorgulamasina gerekde kalmiyacakti. Ah ah su hissizlik:img-hyste.
Yilmazin bir yanit vermesine gerekmi var, Aslinin kafasindaki filmi biraz öne almasi yeterli olur bence:img-hystebirde degerli vaktini Asliya laf anlatmakla gecirmesin, zaten anlatsabile anliyabilecegini hic sanmiyorum ya:img-yes:
Ya dert ettikleri konuya bak, Sponsorlari Yilmaz oluverir. Zaten dünyanin en yardim sever insanlarindan biri degilmi, onlara seve seve yardim eder, zaten Ferideyide kardesi gibi görmüyormu, e Ömerde enistesi olacak:img-hyste
Zatenkac zamandan beri o dar alanda sikisip kalmamismiydi? Ya iste budur, Yilmaz karari Filize birakiyormus, bunda daha büyük bir incelik olurmu ama:img-hyste
Umarim Filiz bu sefer dogru karari verir, ama baskalari icin degil, kendi icin, Yilmaz icin, bebegi icin:img-wink: ama nerde, umarim Filiz beni bu hafta yaniltir ve süpriz bir atak yapar:img-wink:
Evet Filiz ben birinin mutsuzlugu üzerine hayatimi kuramam diyecek.Ama iyide kim kimin mutsuzlugu üzerine kuracak hayatini.Hemde iki kisinin mutsuzlugu üzerine (Yilmaz ve Filizin)
feride-ömer
14-05-07, 21:17
asli tamam kendine göre hakli olabilir ama anlamak güc eger yilmazla filiz o sekilde görüyorsa nasil olurda hala yilmazin duygularini sorar.is filize kaldiysa ozaman filizin cevabi simdiden belli asliyla evlen diyecek.ama bu bölüm yilmaz cocuku ögreniyorsa ozaman tam anlamiyla sikismis durumda olacak
aslıda biraz anlama güçlüğü var yada birde yılmazın ağzından duymak istedi malum gözlerine bile inanamamış...ayrıca dediğin gibi filizin cevabı belli aslıya acıycak ve evlen onunla diyecek...bebek meselesi bence bu bölümde uzayacak çünkü yılmaz bebeği öğrenise filizi her ne olursa olsun bırakmazzz...:happy0064
Arkadaşlar hepiniz Ömer ve Feride için Yılmaz yardım eder diyorsunuz sanırım maddi anlamda söylüyorsunuz ?
Ama ömer bunu kabul eder mi ? Adam koskoca tekiner batsalarda böyle birşeyi kabul etmez diye düşünüyorum.
aman benimkisi bi umut zaten :) bu bölüm aslı bizi siroz edecek orası kesin. ama yılmazın da öylece kabul etmesi hakkaten mantıksızlık. yani gururlu bir erkek ve kendisini aldattığını düşünen bir kadını kabul edecek. daha bir kaç bölüm önce filize kızıp aslıya evlenme teklif eden yılmazdı nasıl kabul edebiliyor anlamıyorum. tek tesellim ceyda! dizinin kilit ismi olacak bence.
Valla bende ceydadan çok ümitliyim kız az ve öz konuşuyo bu ara :) Ya keşke handana yaptırsalar bu bebek işini .Bebek meselesinin bu bölüm çözülmiceği çok belli .Nikahta keserler bence yada ceyda aslıya söyler orda keserler ..Bence yılmazdan evvel aslı öğrenicek bu bebek meselesini..
Bu arada özet için teşekkürler..
Oncelikle ozeti ileten arkadasa tesekkurler. Bildiklerimiz disinda ozette fazla birsey olmasa da her zaman ozetin gelisi foruma bir canlilik getiriyor.
Gecen bolum sonunda zaten Filiz ve Yilmaz'in herseye ragmen birbirlerini ne kadar cok istediklerini gormustuk. Sanirim aralarinda bir konusma da gececek. Ben o sirada Asli'nin gelip, onlari gorecegini sanmistim ama ozetten anladigim bu olayin daha sonra yasanacagi. Once Asli'nin hastaliginin ilerledigine dair sahneler izleyecegiz herhalde. Bu durumda Filz ve Yilmaz gizli gizli mi gorusecekler? Muhtemelen Yilmaz Asli ile konusmaya karar verecek ama bunu ameliyattan sonraya erteleyecek. Bu cok da mantiksiz sayilmaz. Herhalde o arada Asli bizimkileri birlikte gorecek ve Yilmaz'i sorgulayacak. Ozetten anladigim Yilmaz'in bu soruya net cevap veremiyecek oldugu. Asli'ya herseyi anlatsa niye Filiz'in kararina ihtiyac duysun. Zaten ben bu herseyi Filiz'in kararina birakma istegini de anliyamadim. Asli ile nisanli olan, ona evlenme sozu veren Yilmaz. Simdi bundan caymak isteyen de. Hislerinde yanildigini, bu kadar aceleci davranmakla ayip ettigini Asli'ya anlatmasi ve bu nikahtan vazgecmesi gereken de o. Bu sorumlulugu niye simdi Filiz'e yuklemeye calisiyor anlamadim. Bu soruyu Filiz'e sormak demek bir anlamda onu hayir demeye yureklendirmek ya da vicdanen onu da sorumlu hale getirmek degil mi? Karsimdaki bana boyle bir soru sorsa kafasinin cok net olmadigini, henuz beni secme kararliligini gosteremedigini dusunurum. Bir anlamda benden alacagi hayir cevabi ile (ya da evet) vicdanini rahatlatmak istedigini.
Neyse..ben de Yilmaz'a kizmadan once Filiz'e bu konuyu nasil sunacagina bir bakayim. Simdiden kendi kendime sinirlenmeyeyim..
özet gelmiş super
bu bölümde aşk dolu sahneler izliyeceğiz galıba yılmazın aslıyla nıkaha doğru gıdeceğini bılıyoruz.ben bu bölümden umutluyum.bu bölümün başı acayip romantiq olucak heralde
düğün için yılmaz yardım edr onlar da kabul eder sonuçta feride yılmazın kızkardeşi sayılır ama evlendikten sonra nasıl geçinecekler orası belli değil hem feridenin hem de ömerin çalışması gerekecektir.
bende yardım eder diye düşünüyorum ama bellide olmaz biliosun ..kabul etme meselesi var bide..
Ben esas tekinerlerin bundan sonra düzelip düzelemiyeceğini çok merak ediyorumm..
fatma-1721
14-05-07, 21:28
çok teşekkürler arkadaşım Çok çok sağol ....
Özet Yorumum ve Tahminlerim
Aferin yılmaza , sonunda o da anladı filizsiz yaşamadığını... Benim tahminim Yılmaz Filize evlenme teklif edebilir yahut gel beraber tertemiz bir sayfa açalım diyebilir
Evet gerçekten Aslıya hak veriyorum . Bir yıkım yaşayacak ve haksızda değil Yılmazı hesaba çekmekte .Ama o zaten her an her saniye her dakika aldatılıyordu . Neden mi ? Bir insan gece yatmadan, gündüz kalkmadan , aynalara baktığında beraber olduğu kişiyi(nişanlı,sevgili,karı-koca...) değilde bir başkasını düşünüyorsa işte o gerçek aldatmadır...
Para bulunur yeterki kalpler bir olsun ne demiş atalarımız . Gönüller bir olunca samanlık seyran olur . :img-hyste
Bakınız burda Yılmaz filize evlenme gibi birşey teklif ediyor . Filiz ya EVET ya da HAYIR diyecek ama hepimizin bildiği gibi Filiz kendisini değil de elalemin kızını düşünerek hem yılmaza hem kendisine hem bebeğine çok büyük bir haksızlık yapacak... Yılmazın aslında Filize sormaması gerek mesela :
-Filiz yeni bir sayfa açıyoruz
-Hönk ?
-Açıyoruz ulen
-Ama?
-Sus kız . Aması falan yok . Evinin kadını çocuklarının anası olacaksın :img-hyste
Yorumun gercekten cok güzeldi,hele sonunda gülmekten katildim,sagol.Asliyla ilgili bölümüne gelince aynen katiliyorum,Yilmaz bir an bile Aslinin olmamistir,Asli öfkeli ve yüregi yarali bir adamin kuru bir sözüne tutunmustur ve inatla gözünün önünde gerceklesen olaylari görmemekte direnmistir ve simdide gercekleri fark ettigi halde yine de Yilmazi nikaha sürükleyecek bir Asli görmek istemiyorum ben.Ya tamam Asli karakterini sevmedim ama senaristler bu kadini bu pozisyona düsürmemeli ,nasil olsa cekilecek,biraz daha onurlu bir sekilde cekilemez mi?Yani ne bileyim gördügü rüyadan uyanmis,gercekleri fark etmis basi dik bir sekilde ayrilamaz mi aralarindan,anlamiyorum.Ya bu senaristler kadin degil miydi? http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-blush2.gif
:img-blush
Çok zor günler geçiren Yılmaz ve Filiz, birbirleri için ne kadar vazgeçilmez olduklarını daha iyi anlarlar. İçinde Filiz’in olmadığı bir hayatı istemeyen Yılmaz çok önemli bir karar alır
bu sahneler romantıq olucak blli.bir daha ayrılmayalım dıyecek herhalde
yılmaz aslıya ağzının payını werır umarım.kendini aldatılmış hıssediyomuş bu hastalık bu kızı iice şizoya bağladı kendı kendıne bışeyler uretıyo we onlara ınanıyo.
yaa ömer bey nerden nereye böyle bir sorun olacağı belliydi
yıllmazda en zor iş ona bırakmış ha tut kolundan kaçır.yine birleşemiyecekler orasını bılıoruz zaten
banada öyle geliyor yani yılmazdan önce aslı öğrenirse çok iyi olur handan yada ceyda bir el atsınlar bebek meselesine:img-hyste yoksa doğumda ancak öğrenir:img-wink:
valla ne bebekmiş ya :) ama sağlam çıktı çocuk inatla dünyaya gelmek istiyo bide çocuk doğdugunda bunalım bi tip olur heralde annesi hep bunalımdaydı çünkü :)
Neslihan17
14-05-07, 21:31
Oncelikle ozeti ileten arkadasa tesekkurler. Bildiklerimiz disinda ozette fazla birsey olmasa da her zaman ozetin gelisi foruma bir canlilik getiriyor.
Gecen bolum sonunda zaten Filiz ve Yilmaz'in herseye ragmen birbirlerini ne kadar cok istediklerini gormustuk. Sanirim aralarinda bir konusma da gececek. Ben o sirada Asli'nin gelip, onlari gorecegini sanmistim ama ozetten anladigim bu olayin daha sonra yasanacagi. Once Asli'nin hastaliginin ilerledigine dair sahneler izleyecegiz herhalde. Bu durumda Filz ve Yilmaz gizli gizli mi gorusecekler? Muhtemelen Yilmaz Asli ile konusmaya karar verecek ama bunu ameliyattan sonraya erteleyecek. Bu cok da mantiksiz sayilmaz. Herhalde o arada Asli bizimkileri birlikte gorecek ve Yilmaz'i sorgulayacak. Ozetten anladigim Yilmaz'in bu soruya net cevap veremiyecek oldugu. Asli'ya herseyi anlatsa niye Filiz'in kararina ihtiyac duysun. Zaten ben bu herseyi Filiz'in kararina birakma istegini de anliyamadim. Asli ile nisanli olan, ona evlenme sozu veren Yilmaz. Simdi bundan caymak isteyen de. Hislerinde yanildigini, bu kadar aceleci davranmakla ayip ettigini Asli'ya anlatmasi ve bu nikahtan vazgecmesi gereken de o. Bu sorumlulugu niye simdi Filiz'e yuklemeye calisiyor anlamadim. Bu soruyu Filiz'e sormak demek bir anlamda onu hayir demeye yureklendirmek ya da vicdanen onu da sorumlu hale getirmek degil mi? Karsimdaki bana boyle bir soru sorsa kafasinin cok net olmadigini, henuz beni secme kararliligini gosteremedigini dusunurum. Bir anlamda benden alacagi hayir cevabi ile (ya da evet) vicdanini rahatlatmak istedigini.
Neyse..ben de Yilmaz'a kizmadan once Filiz'e bu konuyu nasil sunacagina bir bakayim. Simdiden kendi kendime sinirlenmeyeyim..
katılıyorum. hatasının bedelini filize ödetmek istiyor. neden kendisi karar vermiyor da filize bırakıyor. ondan sonra yine filiz suçlu bulunacak. bence kesinlikle filizin değil yılmazın karar vermesi gerekiyor. güya yılmaz arada sıkışıp kalacaktı. bu durumda filiz arada kalacak. bi yanda aşkı bi yanda hasta bir kız. filizin üzerinde zaten yeterince yük var bir de vicdanıyla savaşacak. hamile bir bayana hakikaten fazla. erken doğum yapmasa bari:)
o sahnede aslı, filizle yılmazı öpüşürken görse süper olur. içime ferahlıklar gelir.:) fazla vicdansızım biliyorum ama filiz de zamanında hatta son bölümde aslı ve yılmazı gördü. aynı şeyi aslının da yaşamasını istiyorum.:img-yes:
Yorumun gercekten cok güzeldi,hele sonunda gülmekten katildim,sagol.Asliyla ilgili bölümüne gelince aynen katiliyorum,Yilmaz bir an bile Aslinin olmamistir,Asli öfkeli ve yüregi yarali bir adamin kuru bir sözüne tutunmustur ve inatla gözünün önünde gerceklesen olaylari görmemekte direnmistir ve simdide gercekleri fark ettigi halde yine de Yilmazi nikaha sürükleyecek bir Asli görmek istemiyorum ben.Ya tamam Asli karakterini sevmedim ama senaristler bu kadini bu pozisyona düsürmemeli ,nasil olsa cekilecek,biraz daha onurlu bir sekilde cekilemez mi?Yani ne bileyim gördügü rüyadan uyanmis,gercekleri fark etmis basi dik bir sekilde ayrilamaz mi aralarindan,anlamiyorum.Ya bu senaristler kadin degil miydi? http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-blush2.gif
:img-blush
yorumumu beğendiğin için teşekkürler arkadaşım . Bunlar beni görüşlerim katılmana sevindim . Bu arada anneme özeti anlattım . Aslı yılmazla filizi beraber görünce çok üzülcekmiş .Yılmazın filize aşkını sorgulayacakmış dedim annemde : O da salak bilmiyomu sanki . annemden bunu duyduğuma şaşırdım o bizim diziyi benim zorlamalarımla izliyordu hatta izlemiyor sanıyordum demek izliyormuş :D
canım benim yaaa. Kıyamam ben sana... Yılmaz'ım benim :happy0064 (fermanım bu pragraftan hiç hoşlanmayacak:img-hyste )
Yılmaz net birşey söylemeyecektir. zaten bu son pragraftanda anlaşılıyor. Ama Aslı'nın bu sorgulamaya ne hakkı var onu pek anlamadım. Yılmaz onu kandırdıda ben mi algılayamadım. :icon_whis
Her ikisi içinde çok büyük sorun olacağını hiç sanmıyorum.aza kanaat edebilen bir yapıları var. çalışır çabalarlar Feride de çalışır, neden olmasın. Birlikte olsunlarda yapamayacakları birşey yok. :good:
Yılmaz bebeği bilse hayatta sıkışıp kalmaz. Şuan için ister istemez bir bocalama dönemi geçirecek bunu gören Filiz'de bebeği söylemeyerek ona yardım ettiğini düşünecek. zaten bebeği söylemeyen bir Filiz'in tamam biz birlikte olalım demesi imkansız. :sad53:
feride-ömer
14-05-07, 21:40
yorumumu beğendiğin için teşekkürler arkadaşım . Bunlar beni görüşlerim katılmana sevindim . Bu arada anneme özeti anlattım . Aslı yılmazla filizi beraber görünce çok üzülcekmiş .Yılmazın filize aşkını sorgulayacakmış dedim annemde : O da salak bilmiyomu sanki . annemden bunu duyduğuma şaşırdım o bizim diziyi benim zorlamalarımla izliyordu hatta izlemiyor sanıyordum demek izliyormuş :D
ne tesadüf bende anneme zorla özeti okuttum ama benim annem bu sezon diziyi beğenmiyormuş o yüzden izlemeyi bıraktı ama yine göz ucuyla bakıyor bazen boşluğuna gelip bana daha bunların bebek meselesi çözülmedimi diyor birde bizim ailede sayemde izlemeyen kalmadı:img-hyste
katılıyorum. hatasının bedelini filize ödetmek istiyor. neden kendisi karar vermiyor da filize bırakıyor. ondan sonra yine filiz suçlu bulunacak. bence kesinlikle filizin değil yılmazın karar vermesi gerekiyor. güya yılmaz arada sıkışıp kalacaktı. bu durumda filiz arada kalacak. bi yanda aşkı bi yanda hasta bir kız. filizin üzerinde zaten yeterince yük var bir de vicdanıyla savaşacak. hamile bir bayana hakikaten fazla. erken doğum yapmasa bari:)
o sahnede aslı, filizle yılmazı öpüşürken görse süper olur. içime ferahlıklar gelir.:) fazla vicdansızım biliyorum ama filiz de zamanında hatta son bölümde aslı ve yılmazı gördü. aynı şeyi aslının da yaşamasını istiyorum.:img-yes:
aynen ya keske görse öpüsürken, filize güzel sözler söylerken de duysa ama aslı yine anlamaz yine anlamaz ben söyliyim hala sorguluyo baksanıza ne kalmıssa daha sorgulanacak... su da var madem yılmaz filizin bi evetiyle aslıyı bırakabilecek, kendinde bu gücü bulabiliyo e o zaman niye filize soruyo ki? belli değil mi filizin onu nasıl sevdiği sonucta bi şüphe yok ortada ikisi de deli gibi asık birbirine. yılmaz yükü atmak istiyo bence de. ayrıca ceyda söyleyeckmiş bebeği deniyo. ben olsam o nikahı asla beklemezdim ya daha en basta söylerdim bunca olay da yasanmazdı. hadi o zaman söylemedi de niye yine nikahı beklersin. yılmaz asıl aslıyı nikah günü hiç terkedemez bunu düsünemiyo mu ceyda?
öncelikle özeti ekleyen arkadaşimiza cok teşekkür ederim:happy0064
vayyyyy beee cok hoşuma gitti bu filizin olmadiği bir hayati istemeyen yılmaz:img-in_lo nediyelim sonunda anladi agamiz:icon_sorr :happy0064
biz en başindan beri diyoruz dinleyen cok:img-hyste
herne olursa olsun aslın onlari bu şekilde görmesi kötü:img-yes:
yani sonucta yılmaz ona sevgi sözcükleri söylemesede birlikte mutlu bir yuva kuralim felan dedi hadasi şu anda düğün hazırlıklari yapiliyor
bunu görmesi kötü ama nedeolsa bile bile lades dedi bu işe buda kesin:img-wink: sonucta yılmazda aslıda sonuclarina katlanmali
evet ömer yılmazdan yardim kabul etmiyecektir etmemelidirde zaten
bir yolunu bulacaklar
karari filiz