Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 21
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
Filizim bölüm yorumun çok gzüel olmuş Ellerine sağlık.Filiz'in duygularını çok güzel anlatmışsın.Bebek kısmınada bayıldım.
Neden hep karar almak zorunda bırakılan Filiz oluyor anlamıyorum.Baba ölüm yatağında söz ister , anne fenalaşır söz ister , Yılmaz karar vermek zorundadır.Onayı Filiz'den bekler. Ondan sonra kıza yürüyen felaket deniyor.Öne sürülen sözler , şartlar çok ağır.Yılmaz'ın teklifine evet demesinin imkanı yok.
Hayatta bencil olmak varmış.Hep bana rabbane diyeceksin.Örnek Aslı...
senaristler filizi çok seviyor ondan herhalde hep söz istenen ve karar vermesi gereken kişi filiz oluyor zaten filizin kararıda belli içi kan ağlaya ağlaya sevdiğini aslıya gönderecek sonrada suçlu yine filiz olmuş olacak
Bari şu aslı olayı bu bölümde bitse yani aslı herşeyi bu bölümde öğresin ve bölüm sonundada aradan çekilsin zaten dizinin bitmesine az kaldı filizle yılmaz barışsında şöyle güzel bir aşk sahneleri izleyelim 5 bölüm boyunca ne güzel olur
EvaLongoria
15-05-07, 11:16
cnm ya ağlatmak için değildi seninde hamile olduğunu düşündüğüm için birde son sahnede anne ve babasına bu kadar yakın ilk kez oluşu bu bebekle ilgili yazıyı yazdırdı bana, beğenmene çok sevindim cnm en iyi sen anlarsın beni zaten öylede olmuş mutlu oldum sürprizimi beğendiğin için:)
sevgili begümcüm sağol cnm senin de yüreğine sağlık...
çok beğendim filizim hemde çok sağol. özellikel de düşündüğün için beni :)
kendime yeni imza yaptım beğenecekmisin bakalım :)
sevgili Merve; ee Ömer Tekiner bu istemediği zaman gitmez kardeşim işe :)
tolgahuzur1
15-05-07, 11:17
Tolga ben az biraz tahmin ediyorum filize soracagi soruyu,"asli hasta filizim ve biz bi soz verdik evlencez:) ne diosun"
yilmaz efendi zati bi karar almis daha nie soriyor filizime gitsin evlensin alaala dedigin gibi safki soruyor..filizin az SIKINTISI varmisgibi..
hee:img-hyste evet zaten böyle bir basit soru sadece bizim dizimizde olur :) yaani böyle bir hayati meseleyi yılmaz nasıl olur da , aklı karışık olan,hayali ihracat gibi ortada dolanan:img-hyste ne düşüneceğini şaşıran bir filize sorar anlamadım..:img-help: zaten kızın aklı bir karış havada..:img-hyste
Abicim olmaz nikahı bi an önce yapmaları gerek yahu. Olmadı gözdenin dediği gibi toplu nikaha gitsinler yahu :)
olur olur evacım neden olmasın :happy0064 bu arada yazışmalardan bir yeğen daha geldiğini okudum :) Allah bir avazda kurtarsın ne diyeyim. inşallah bebeğin ve ailenle beraber mutlu bir hayat sürersin.:happy0064 en azından şunu söyliyeyim ilk çocuğun olduğunu varsayarak ; manyak bişi yaw :good: :happy0064
senaristler filizi çok seviyor ondan herhalde hep söz istenen ve karar vermesi gereken kişi filiz oluyor zaten filizin kararıda belli içi kan ağlaya ağlaya sevdiğini aslıya gönderecek sonrada suçlu yine filiz olmuş olacak
Bari şu aslı olayı bu bölümde bitse yani aslı herşeyi bu bölümde öğresin ve bölüm sonundada aradan çekilsin zaten dizinin bitmesine az kaldı filizle yılmaz barışsında şöyle güzel bir aşk sahneleri izleyelim 5 bölüm boyunca ne güzel olur
Yahh 5bolum az bile vala bila bidaki sezonada kalsin fala izlerim vaz gecmem:img-hyste Bu sefer yaprak dokumundeki"ferhunde"bile gelse:):)izlerim neolur bitmesin dizi yahh:img-blush :icon_sorr bi yandan bolumu hemen izliyim diyorum bi andan gunler yavas gecsin diyorum ki dizinin sonuna yaklasmiyalim:icon_sorr :)siir gibi oldu yahh...
EvaLongoria
15-05-07, 11:23
olur olur evacım neden olmasın :happy0064 bu arada yazışmalardan bir yeğen daha geldiğini okudum :) Allah bir avazda kurtarsın ne diyeyim. inşallah bebeğin ve ailenle beraber mutlu bir hayat sürersin.:happy0064 en azından şunu söyliyeyim ilk çocuğun olduğunu varsayarak ; manyak bişi yaw :good: :happy0064
Sağol Ferman Abi :)
Bir çırpıda kurtarır inşallah yaradanım diyecem ama her anını tatmak da çok ayrı bir heyecan.
Bence biz forumda kermes falan düzenleyelim en iyisi :) Bakın nasıll para birikecek :)
ferman abim maşallahın var sabah sabah bana yüre be diyorsun ama sende başlamışsın yine, hadi hayırlısı:) ne güzel yetişmişim imdadına ya filizim seni yorar mı aşkolsun, ama bölüm yorumu yapınca tüm replikler inceleme altında abi yoksa özel bir nedeni yok:img-hyste bu laflarla ilgili ben yorumumda yazdım yazacaklarımı yeterli gelir sanırım nasılsa filizci değilim benden beklemiyorsun cvp değil mi?
:) tmm abartmış olabilirim bölüm yorumumu ama söz konusu filizyılmaz olunca tutamıyorum kendimi abi, teşekkür ederim o güzel gözlerini yormak pahasına okumuşsun beni dileyip:) sende fazla okuma abi ne yapalım bak çabuktan uyuyorsun daha ne:img-hyste
yok be filizim ucundan ucundan başladım işte :) bilirim filizim yormaz beni, yılmaza ve muallaya dokunmaz :good: yok senden cevap beklemiyorum daha zaten forumu doldurdun daha ne cevap verecen :img-hyste fazla okumayayım olur mu yaw...kitap mu okunmaz da ne yapılır...onlar bizim candamarlarımız:)
hee:img-hyste evet zaten böyle bir basit soru sadece bizim dizimizde olur :) yaani böyle bir hayati meseleyi yılmaz nasıl olur da , aklı karışık olan,hayali ihracat gibi ortada dolanan:img-hyste ne düşüneceğini şaşıran bir filize sorar anlamadım..:img-help: zaten kızın aklı bir karış havada..:img-hyste
deget:):)alam kizin akli bi karis havada dio gene:)Bugune bugun yilmaz hayataysa filizime dua etsin:):)filizim olmasaydi yilmaz oglunu goremeden gidiodu...filizin kafasinin dikine gitmeseydi yilmaz suan hayata olmazdi...aferim filizime kafasi herzaman dik olsun..
herkesten farklı bir özet yorumu bakalım beğenecek misiniz:):)
Çok zor günler geçiren Yılmaz ve Filiz, birbirleri için ne kadar vazgeçilmez olduklarını daha iyi anlarlar. İçinde Filiz’in olmadığı bir hayatı istemeyen Yılmaz çok önemli bir karar alır.
Yılmaz kendi kendine konuşmaya başlar “yok yok bir uğursuzluktur gidiyor bende kesin nedeni benim ne bu ya dizinin başından beri gün yüzüne hasretim sevdiğim kadınlar hep bana acı verdi başka ne verdi ki, kararımı verdim kararım ASLI hem beni seviyor, beklentisi yok tek gülüşe, kola girmeye, sarılmaya tav olmuş vaziyette fazlasını istemiyor, benden FİLİZ i seçeceğimi bekleyenler yanılıyor o da kim ben onu tanımıyorum, hem yaptıkları yenilir yutulur birşey mi ağzıyla kuş tutsa yok, sarılma olayına gelince ağlayan birine kim olsa destek vermek ister başka bir nedeni yok, seçimim belli ASLI”:)
Hastalığı iyice ilerleyen Aslı, Yılmaz ve Filiz’i birlikte görür. Kendini aldatılmış hisseden Aslı çok büyük bir yıkım yaşar. Yılmaz’ı Filiz’e olan duyguları konusunda sorgular. Yılmaz’ın Aslı’ya yanıtı ne olacak?..
Aslı “yılmaz yılmaz iki dk. yalnız burakmaya gelmiyor seni ne oluyoruz alo ben burada başçavuşun beygirimiyim, bana bak yılmaz parmağımda yüzüğün ve verdiğin sözler var şimdi o gördüğüm manzarada ne, bak kötü niyetli değilim bu yüzden sadece destek amaçlı olduğunu düşünüyorum ona göre sen benimsin unutma bana karşı olan sorumluluğun, görevlerin var bak eğer bir kere de daha o kızla ilgili birşey duyar, görürsem yandın seni evdev dışarı çıkarmam haberin ola, yeter ya yüz verdik astar istiyorsun, olmuyor ama yılmaz efendi”:img-hyste
Ömer ve Feride en kısa zamanda evlenmeye karar verirler. Önlerindeki tek engel parasızlıktır.
Feride “ömer senin 3 anahtarın olmadan bu iş olmaz ev, iş ve araba biliyorsun devir bu devir, öyle sevgi olunca samanlık seyran olmuyor paşam, git gece gündüz çalış ne yaparsan ondan sonra evlenelim, tmm bir an affet diye evet dedim ama bunlar olmadan olmaz tmm”:img-hyste
Ömer “feridem hani sadece bendim isteğin şimdi bu da ne demek oluyor, bak fazla naz aşık usandırır, anneme söylerim başka birini bulur bu endam, bu yakışıklılık varken zor bulursun benim gibisini, demedi deme karar senin, gitti gidiyor ömerin”:img-hyste
Aslı’ya verdiği söz ile Filiz’e aşkı arasında sıkışıp kalan Yılmaz, kararı Filiz’e bırakır. Gelecekleri Filiz’in iki dudağı arasından çıkacak sözlere bağlıdır. Hayatlarının bu en önemli dönüm noktasında Filiz’in kararı ne olacak?..
Yılmaz “kız filiz ben seni çokdan unutmuşum sadece sen üzüşme diye sana dönecektim ama Aslım beni kendime getirdi ama seni de üzmek istemem karar senin, yaşadığım ve yaşattığın herşey için teşekkür ederim ne diceksen de de Aslımı bekletmiyim malum durumu ortada”:img-hyste
Filiz “yılmaz demek ki ben sevmişim hep seni, demek ki sen istemiyorsun beni ama olmaz banane o kıza seni kaptırmam sevaşsa savaş ben de kaç kere ölümden döndüm bana bu kadar yardım etmedin, kusura bakma yılmaz herzaman herkessi düşündüm kendimden önce ama artık insanların benden beklentilerini gerçekleştireceğim ve seni aslı kıza yar etmeyeceğim, madem son söz benim, bende diyorum ki beni bırakamazsın, bırak da göreyim hem bende senin bilmediğin çok önemli birşeyin var, gidersen söylemem ama inanmam gerek kalacağına”:img-hyste
sevgili kurşunim, benim ve mahbubum arkadaşlarım çok teşekkür ederim beğenmenize ve bunu dile getirmenize ne kadar teşekkür etsem azdır, sağolun
Sağol Ferman Abi :)
Bir çırpıda kurtarır inşallah yaradanım diyecem ama her anını tatmak da çok ayrı bir heyecan.
Bence biz forumda kermes falan düzenleyelim en iyisi :) Bakın nasıll para birikecek :)
kesinlikle yaşa her anın tadını, hatunumdan biliyorum süper keyif aldı hamileliğinden. kusma falan olduğuna göre daha 5 aylıktan ufak :) esas 5-6 aydan sonra iyicene hissetmeye başlıyormuşsun hatunumun dediğine göre...benim hanım kendi kendine gülüyordu o kadar keyifliydi yani o vurunca :) umarım seninki de keyifli geçer..:happy0064
zaten hamilelikler keyfili geçer bakma sen diziye filiz hanımın herşeyi saklama huyu olmasa onun ki de keyifli geçerdi :) ohhh be ufaktan ufaktan ısınmaya başladım asma işine:img-hyste
yok be filizim ucundan ucundan başladım işte :) bilirim filizim yormaz beni, yılmaza ve muallaya dokunmaz :good: yok senden cevap beklemiyorum daha zaten forumu doldurdun daha ne cevap verecen :img-hyste fazla okumayayım olur mu yaw...kitap mu okunmaz da ne yapılır...onlar bizim candamarlarımız:)
tmm o zaman yorulmazsan sorun yok:) bende bilirim ki ferman abim beni yormaz biz onla aslı kız ve feride kızı asacağız filiz bugünlük revire kaldırdık değil mi abi:) demek cvp beklemiyorsun ama ben dünün acısını çıkarmak için geldim daha yeni başladım şaka abi anladım filizci olmadığımı belirtmişsin burada:) cnm abim yoruyoruz ya seni burda yoksa bende kitap kurduyum:)
EvaLongoria
15-05-07, 11:32
kesinlikle yaşa her anın tadını, hatunumdan biliyorum süper keyif aldı hamileliğinden. kusma falan olduğuna göre daha 5 aylıktan ufak :) esas 5-6 aydan sonra iyicene hissetmeye başlıyormuşsun hatunumun dediğine göre...benim hanım kendi kendine gülüyordu o kadar keyifliydi yani o vurunca :) umarım seninki de keyifli geçer..:happy0064
zaten hamilelikler keyfili geçer bakma sen diziye filiz hanımın herşeyi saklama huyu olmasa onun ki de keyifli geçerdi :) ohhh be ufaktan ufaktan ısınmaya başladım asma işine:img-hyste
:img-hyste hiç bi fırsatı kaçırmıyosun ferman abi araya filizin asma işlemini de sıkıştırdık ilahi sen :)
son bölümde filizin kıyafetlerine hasta oldum bütün hafta sonu aradım ama o tarz bişi bulamadım ama kararlıyım bulucam :)
filizim burada karnıma ağrılar girdi resmen :) filizden böyle sözler duymak ne mümkünnn.. yok ama bu kez aslı dicek "nası ya hani yılmaz beni seviyodun inanmıyorum sanaaaa"
Aslı “yılmaz yılmaz iki dk. yalnız burakmaya gelmiyor seni ne oluyoruz alo ben burada başçavuşun beygirimiyim, bana bak yılmaz parmağımda yüzüğün ve verdiğin sözler var şimdi o gördüğüm manzarada ne, bak kötü niyetli değilim bu yüzden sadece destek amaçlı olduğunu düşünüyorum ona göre sen benimsin unutma bana karşı olan sorumluluğun, görevlerin var bak eğer bir kere de daha o kızla ilgili birşey duyar, görürsem yandın seni evdev dışarı çıkarmam haberin ola, yeter ya yüz verdik astar istiyorsun, olmuyor ama yılmaz efendi”
:):):)alah iyilini versin filizim koptum burda yahhh:):)sufer yazmisin yaa acep asli nerde goricek filizle yilmazi insalah ilk sahnede degildir guzelim sahnenin icine edecek diye korkuyorum:)...sen bei guldurdun alah da sei guldursun:):)
Yılmaz “kız filiz ben seni çokdan unutmuşum sadece sen üzüşme diye sana dönecektim ama Aslım beni kendime getirdi ama seni de üzmek istemem karar senin, yaşadığım ve yaşattığın herşey için teşekkür ederim ne diceksen de de Aslımı bekletmiyim malum durumu ortada”
Bu da ayrri bi telden girdi:)buda cok guzel olmus yilmazin safligini ortaya koymusun..:):)
çok beğendim filizim hemde çok sağol. özellikel de düşündüğün için beni :)
kendime yeni imza yaptım beğenecekmisin bakalım :)
sevgili Merve; ee Ömer Tekiner bu istemediği zaman gitmez kardeşim işe :)
aaa cnm evam seni düşünmeyeceğimde kimi düşüneceğim 2. yeğenimiz geliyor biri şu an ferman abimin oğlu seninkinin cinsiyeti ne söylemedin sordum, onu da heyecanla bekliyoruz:)
mizan güzelde gözümü tırmalayan birşey var sen anladın onu:img-hyste ellerine sağlık, özet yorumumu ekledim bak bir istersen aslı kıza birşey söylemiş miyim, beğenecek misin:)
Filizim, çok beğendim yorumunu. inan beklediğime deydi. her birinin duygularını o güzel yüreğinle nasıl güzel anlatmışsın. onların duygularına tercüman olmuşsun. tebrikler... :happy0064
Bebeği konuşturmak nerden aklına geldi be canım, süper olmuş. :good: itiraf etmek gerekirse en çok o satırları okurken duygulandım hatta evde olsam ağlardım. işteyim ama yinede gözlerimin nemlenmesine mani olamadım. :sad53:
(Biraz geç oldu teşekkür edişim ama kusura bakma lütfen. sen eklediğinde fatura kesmeye başlamıştım. Faturaları nasıl kestim bilmiyorum senin mesajını okuyacağım diye. inşallah akşama bir bir iptal olmazlar.:img-hyste )
tmm o zaman yorulmazsan sorun yok:) bende bilirim ki ferman abim beni yormaz biz onla aslı kız ve feride kızı asacağız filiz bugünlük revire kaldırdık değil mi abi:) demek cvp beklemiyorsun ama ben dünün acısını çıkarmak için geldim daha yeni başladım şaka abi anladım filizci olmadığımı belirtmişsin burada:) cnm abim yoruyoruz ya seni burda yoksa bende kitap kurduyum:)
yok yok sorun yok...ben ne yapar eder okurum günlük 100 sayfamı :) e asacaz diyorsun ama bak öğlen oldu senden çıt yok daha :( sanırım sen "gel abi aslıyı ferideyi asacaz" diye diye beni oyalıyorsun filizi asmayayım diye:) neyse görecez bakalım :img-hyste walla filizim kurdu,köpeği,koyunu,kuzusu neyi olursanız olun ama yeter ki kitapların olun :good:
:img-hyste hiç bi fırsatı kaçırmıyosun ferman abi araya filizin asma işlemini de sıkıştırdık ilahi sen :)
son bölümde filizin kıyafetlerine hasta oldum bütün hafta sonu aradım ama o tarz bişi bulamadım ama kararlıyım bulucam :)
filizim burada karnıma ağrılar girdi resmen :) filizden böyle sözler duymak ne mümkünnn.. yok ama bu kez aslı dicek "nası ya hani yılmaz beni seviyodun inanmıyorum sanaaaa"
eheuheu :) napayım evacım, şimdi kafadan dalsam filizi asmaya bütün forum çullanacak üstüme...ufaktan ufaktan girişeyim dedim :img-hyste :img-pilot gerçi durdum gene filizim başlarsa aslı,ferideye ona takılıcam :good: o giysileri nerede aradığına bağlı bu:) yoksa çok enteresan şeyler giymedi filiz...istanbulun nereseinde olduğunu bilmediğim için birşey diyemeyeceğim ama beşiktaş çarşı içi, kadıköyde falan bolca hamile kıyafetleri satan dükkanlar var benim bildiğim :)
:)alah iyilini versin filizim koptum burda yahhh:):)sufer yazmisin yaa acep asli nerde goricek filizle yilmazi insalah ilk sahnede degildir guzelim sahnenin icine edecek diye korkuyorum:)...sen bei guldurdun alah da sei guldursun:):)
Bu da ayrri bi telden girdi:)buda cok guzel olmus yilmazin safligini ortaya koymusun..:):)
sevgili mervem, sağol cnm güldürebildiysem ne mutlu herkesten farklı olsun gülelim diye yazdım zaten özet yorumunu işe yaramış:):) ben ilk sahne değil diye tahmin ediyorum o sahnenin içine aslı kız girerde bozarsa sallanmaktan beter ederim başka bir yerde görsün hem biz birkez daha filizyılmaz karşılaşması görelim değil mi ama:)
yok cnm yılmazın saflığı değil orada inceden birşey var tekrar oku anlayacaksın
Filizim, çok beğendim yorumunu. inan beklediğime deydi. her birinin duygularını o güzel yüreğinle nasıl güzel anlatmışsın. onların duygularına tercüman olmuşsun. tebrikler... :happy0064
(Biraz geç oldu teşekkür edişim ama kusura bakma lütfen. sen eklediğinde fatura kesmeye başlamıştım. Faturaları nasıl kestim bilmiyorum senin mesajını okuyacağım diye. inşallah akşama bir bir iptal olmazlar.:img-hyste )
yahu arzucum sen ne faturası kesiyorsun böyle yaw...bütün gün fatura mı kesilir...:) paranın dibine dibine vuruyor sizin şirket anlaşılan...dün filizin hata stoğunu lifo yöntemiyle ele alıyorum diyince zıplarsın o mesaja dedim ama çıt çıkmadı senden:img-help: sen bu kızın hatalarını stoktan fireler olarak mı değerlendiriyorsun nedir ?:img-pilot
EvaLongoria
15-05-07, 11:48
eheuheu :) napayım evacım, şimdi kafadan dalsam filizi asmaya bütün forum çullanacak üstüme...ufaktan ufaktan girişeyim dedim :img-hyste :img-pilot gerçi durdum gene filizim başlarsa aslı,ferideye ona takılıcam :good: o giysileri nerede aradığına bağlı bu:) yoksa çok enteresan şeyler giymedi filiz...istanbulun nereseinde olduğunu bilmediğim için birşey diyemeyeceğim ama beşiktaş çarşı içi, kadıköyde falan bolca hamile kıyafetleri satan dükkanlar var benim bildiğim :)
be o taytın üstüne giydiği elbiseyi aradım da bakırköy ve taksimde :) bu hafta sonu da beşiktaş ve kadıköy ü gezdiririm artık. bizim bey de der millet erik aşerir sen kıyafet :) zaten izlettirmicek diziyi bana öyle söylüyo ne görsem istiyomuşum.
Yok bence Ferideyi asalım biz değişiklik olsun ya :) Aslıyı nasılsa asıcaz Allahın emri.
filizim :) yok kötü bişi dememişsin aslıma sağolasın :) ben ikisini aynı imzada görmek istedim özellikle. bakın ikisini de seviyorum die belli ediyorum. daha cinsiye belli değil ama ben laf aramızda kız istiyorum tabi önce sağlıklı olsun bebeğim.
Bebeği konuşturmak nerden aklına geldi be canım, süper olmuş. :good: itiraf etmek gerekirse en çok o satırları okurken duygulandım hatta evde olsam ağlardım. işteyim ama yinede gözlerimin nemlenmesine mani olamadım. :sad53:
arzu ablam sağolasın beklediğine değmiş ya daha ne diyebilirim, yüreğine sağlık senle aynı duyguları paylaştığımızı biliyorum güzide çiftimizle ilgili.
bebek aklıma o sahnede ikisinin de ortasındaydı ya anne ve babasına ilk kez yakın olmuştu ya ondan geldi aklıma, onunda duygularına tercüman olmak istedim malum o bizden daha da hasretti buna ikisinin arasında ne de sevimliydi valla aklıma geldi, sende herkes de beğenmiş mutlu oldum bende iyi ki yazmışım dedim...
(aaa ne kusuru ablam lütfen er yada geç okuyacağını biliyorum senin cnm ne kusuru, aman ablam sakın işin aksamasın sen benimkileri geç de oku farketmez)
dün sevgili eva mailini zeynep'in sayfasına ekeldiğini söyleyince girdim o sayfaya okudum...zeynep zeynepçilerin buluşma teklifine bitek bu hafta sonu buradayım sonra yokum yazmış...ee dizide işi bitiyo enfazla bir bölüm daha yani...belkide çekmiştir son sahnelerini işlerini toparlıyodur...bi cenk ertan'a mail atsak acaba nezaman tatile çıkıyo belki o da haftaya der:)
be o taytın üstüne giydiği elbiseyi aradım da bakırköy ve taksimde :) bu hafta sonu da beşiktaş ve kadıköy ü gezdiririm artık. bizim bey de der millet erik aşerir sen kıyafet :) zaten izlettirmicek diziyi bana öyle söylüyo ne görsem istiyomuşum.
Yok bence Ferideyi asalım biz değişiklik olsun ya :) Aslıyı nasılsa asıcaz Allahın emri.
filizim :) yok kötü bişi dememişsin aslıma sağolasın :) ben ikisini aynı imzada görmek istedim özellikle. bakın ikisini de seviyorum die belli ediyorum. daha cinsiye belli değil ama ben laf aramızda kız istiyorum tabi önce sağlıklı olsun bebeğim.
hımmm bakırköy iyi bir tercih ama taksime boşuna gitmişin...osmanbeye gel diyeceğim ama burası da toptancı maalesef...beşiktaş ve kadıköyde bulabilirsin bişiler.kocan yatsın kalksın dua etsin ben aralıkta karpuz buldum benim hatuna :) bir de ilk sorduğum ama orada bulamadığım manav "abi senin kafan güzel mi" demeseydi daha rahat atlatacaktım olayı da adam söylemiş bulundu işte:img-hyste :img-hyste ben aslıyı asacam ferideyi tanımıyorum...ona bişi yazmam direk basarım tekmeyi tabureye :)
sevgili evam benim mekanıma gelmişsin bana ses etmemişsin aşkolsun:icon_sorr taksime geldin de bana neden uğramadın kızdım şimdi sana ama kıyamam sana:) olsun senin aşerme daha güzel eşininde sabrına hayran kalmak gerek nedir bu erkeklerin bizlerden çektiğ (ferman abime pas bakalım yakalayacak mı)
ben seni kırar mıyım cnm ama artık başlıyorum aslı kıza yoksa ferman abim başlayacak:) kusura bakma bırak kaç gündür ses etmiyorum aslı kıza artık başlayalım.. (ilk önce sağlıklı olsun da umarım istediğin olur cnm bende hep ilk kız derim ama önce eş bulmam gerek, beceriksizin ferman abimde yardım etmiyor:))
fatma-1721
15-05-07, 11:55
herkesten farklı bir özet yorumu bakalım beğenecek misiniz:):)
Çok zor günler geçiren Yılmaz ve Filiz, birbirleri için ne kadar vazgeçilmez olduklarını daha iyi anlarlar. İçinde Filiz’in olmadığı bir hayatı istemeyen Yılmaz çok önemli bir karar alır.
Yılmaz kendi kendine konuşmaya başlar “yok yok bir uğursuzluktur gidiyor bende kesin nedeni benim ne bu ya dizinin başından beri gün yüzüne hasretim sevdiğim kadınlar hep bana acı verdi başka ne verdi ki, kararımı verdim kararım ASLI hem beni seviyor, beklentisi yok tek gülüşe, kola girmeye, sarılmaya tav olmuş vaziyette fazlasını istemiyor, benden FİLİZ i seçeceğimi bekleyenler yanılıyor o da kim ben onu tanımıyorum, hem yaptıkları yenilir yutulur birşey mi ağzıyla kuş tutsa yok, sarılma olayına gelince ağlayan birine kim olsa destek vermek ister başka bir nedeni yok, seçimim belli ASLI”:)
Hastalığı iyice ilerleyen Aslı, Yılmaz ve Filiz’i birlikte görür. Kendini aldatılmış hisseden Aslı çok büyük bir yıkım yaşar. Yılmaz’ı Filiz’e olan duyguları konusunda sorgular. Yılmaz’ın Aslı’ya yanıtı ne olacak?..
Aslı “yılmaz yılmaz iki dk. yalnız burakmaya gelmiyor seni ne oluyoruz alo ben burada başçavuşun beygirimiyim, bana bak yılmaz parmağımda yüzüğün ve verdiğin sözler var şimdi o gördüğüm manzarada ne, bak kötü niyetli değilim bu yüzden sadece destek amaçlı olduğunu düşünüyorum ona göre sen benimsin unutma bana karşı olan sorumluluğun, görevlerin var bak eğer bir kere de daha o kızla ilgili birşey duyar, görürsem yandın seni evdev dışarı çıkarmam haberin ola, yeter ya yüz verdik astar istiyorsun, olmuyor ama yılmaz efendi”:img-hyste
Ömer ve Feride en kısa zamanda evlenmeye karar verirler. Önlerindeki tek engel parasızlıktır.
Feride “ömer senin 3 anahtarın olmadan bu iş olmaz ev, iş ve araba biliyorsun devir bu devir, öyle sevgi olunca samanlık seyran olmuyor paşam, git gece gündüz çalış ne yaparsan ondan sonra evlenelim, tmm bir an affet diye evet dedim ama bunlar olmadan olmaz tmm”:img-hyste
Ömer “feridem hani sadece bendim isteğin şimdi bu da ne demek oluyor, bak fazla naz aşık usandırır, anneme söylerim başka birini bulur bu endam, bu yakışıklılık varken zor bulursun benim gibisini, demedi deme karar senin, gitti gidiyor ömerin”:img-hyste
Aslı’ya verdiği söz ile Filiz’e aşkı arasında sıkışıp kalan Yılmaz, kararı Filiz’e bırakır. Gelecekleri Filiz’in iki dudağı arasından çıkacak sözlere bağlıdır. Hayatlarının bu en önemli dönüm noktasında Filiz’in kararı ne olacak?..
Yılmaz “kız filiz ben seni çokdan unutmuşum sadece sen üzüşme diye sana dönecektim ama Aslım beni kendime getirdi ama seni de üzmek istemem karar senin, yaşadığım ve yaşattığın herşey için teşekkür ederim ne diceksen de de Aslımı bekletmiyim malum durumu ortada”:img-hyste
Filiz “yılmaz demek ki ben sevmişim hep seni, demek ki sen istemiyorsun beni ama olmaz banane o kıza seni kaptırmam sevaşsa savaş ben de kaç kere ölümden döndüm bana bu kadar yardım etmedin, kusura bakma yılmaz herzaman herkessi düşündüm kendimden önce ama artık insanların benden beklentilerini gerçekleştireceğim ve seni aslı kıza yar etmeyeceğim, madem son söz benim, bende diyorum ki beni bırakamazsın, bırak da göreyim hem bende senin bilmediğin çok önemli birşeyin var, gidersen söylemem ama inanmam gerek kalacağına”:img-hyste
sevgili kurşunim, benim ve mahbubum arkadaşlarım çok teşekkür ederim beğenmenize ve bunu dile getirmenize ne kadar teşekkür etsem azdır, sağolun
Cok güzel olmus ellerine saglik,okurken gülmekten katildim.http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
:img-hysteSonu neyazik ki hayal,keske Filiz birazcik kendini düsünse.
sevgili evam benim mekanıma gelmişsin bana ses etmemişsin aşkolsun:icon_sorr taksime geldin de bana neden uğramadın kızdım şimdi sana ama kıyamam sana:) olsun senin aşerme daha güzel eşininde sabrına hayran kalmak gerek nedir bu erkeklerin bizlerden çektiğ (ferman abime pas bakalım yakalayacak mı)
ben seni kırar mıyım cnm ama artık başlıyorum aslı kıza yoksa ferman abim başlayacak:) kusura bakma bırak kaç gündür ses etmiyorum aslı kıza artık başlayalım.. (ilk önce sağlıklı olsun da umarım istediğin olur cnm bende hep ilk kız derim ama önce eş bulmam gerek, beceriksizin ferman abimde yardım etmiyor:))
hehehe :) walla ne doğru söyledin filizim nedir biz erkeklerin çektiği bu kadınlardan yaw...neyse bizim işimiz kolay bi 9 ay ondan sonra kim kime ne çektiriyor görürsünüz :img-hyste ben her akşam hatunuma nöbet yazıyorum :) ben dedim sana ömerle yapalım aranı diye sen geç kaldın yahu ben ne edeyim.sen harekete geçene kadar gitti feride kaptı tekrar (tolganın deyimiyle) yumurta gibi çocuğu...:img-hyste
EvaLongoria
15-05-07, 12:02
dün sevgili eva mailini zeynep'in sayfasına ekeldiğini söyleyince girdim o sayfaya okudum...zeynep zeynepçilerin buluşma teklifine bitek bu hafta sonu buradayım sonra yokum yazmış...ee dizide işi bitiyo enfazla bir bölüm daha yani...belkide çekmiştir son sahnelerini işlerini toparlıyodur...bi cenk ertan'a mail atsak acaba nezaman tatile çıkıyo belki o da haftaya der:)
sanırım bitmiş dizi. aslında oradakileri ikna edemedim buluşma için. tek başıma da gitsem ayıp mı olur :)
zeynep çok tatlı birisi bu arada. maili çok içtendi. zaten burada yazılanları da takip ediyomuş :) kihkihkih
EvaLongoria
15-05-07, 12:04
Ah be filizim ben hep oralardayım canım.. benim zati taksime gitmem 15 dakika falan...
hadi başla bari be filizim.. sen as bari aslımı :) ne diyim artık...
ferman abi bende kasım civarları karpuz isteme pLanları yapıyorum zaten kihkihkih :)
evet artık bölüm yorumu, özet yorumu, teşekkürler derken gelelim asıl konumuz ASLI KIZA
şimdi bu kız baştan beri
--- yılmazı değil kendini düşündü bencil
--- filizi düşünmedi dahası onu görmezden geldi kör
--- gözünün önünde o kadar olan olaylarda en ufak bir kıskançlık belirtisi yok şimdi filizyılmazı görünce bu duyguları depreşmiş
bir de kına gecesi varmış durun hele hangi hakla bu kına gecesinin gelini oluyor bu kız hem nasıl giyecek kına elbisesini, eline kınayı nasıl yaktıracak, nasıl gülecek gördüklerinden ve duyduklarından sonra yok yok bu kızın aklından şüphe ediyorum ben evet tabureya çıktı ASLI KIZ bekliyoruz tüm suçlarını ona göre cezası kesinleşecek
ferman abi unuttuğum birşey var mı?
sanırım bitmiş dizi. aslında oradakileri ikna edemedim buluşma için. tek başıma da gitsem ayıp mı olur :)
zeynep çok tatlı birisi bu arada. maili çok içtendi. zaten burada yazılanları da takip ediyomuş :) kihkihkih
aslı sahneleri mi bitmiş yoksa tamamen mi acaba?valla bukadar seviyosan bence git çok samimi bir mail atmış belli mütevazi ve sıcak kanlı..benim arkadaş tanışmıştı bayılmış zeynep'e...
way be şimdiğ okudum bölüm özetini bravo be yılmazım onca şey rağmen ihanete uğradığını snmana rağmen yinede aşkının peşinden gidiyosun ve kalbine söz geçiremiyosun off acaba filizin şu iki dudağından çıkıcak söz ne oucak çatlıycam yaw
aranızda bunu bilen varmı ben şimdi bi bakkala gidip gelem sizde o sırada bana yazın olurmu :)
hehehe :) walla ne doğru söyledin filizim nedir biz erkeklerin çektiği bu kadınlardan yaw...neyse bizim işimiz kolay bi 9 ay ondan sonra kim kime ne çektiriyor görürsünüz :img-hyste ben her akşam hatunuma nöbet yazıyorum :) ben dedim sana ömerle yapalım aranı diye sen geç kaldın yahu ben ne edeyim.sen harekete geçene kadar gitti feride kaptı tekrar (tolganın deyimiyle) yumurta gibi çocuğu...:img-hyste
:) ama sizlerde herşeyin hazırına konuyorsunuz valla dediğin gibi 9 ay sonra olan yine biz kadınlara oluyor sizlerin beceriksizliği yüzünden:) ama ömer anlamadı benim kıymetimi abi hem hasanda sattı beni hem boşver ömerden bana yar olmaz feride kızı aldı ya ömer ne desem boş:) o da beni kaçırdığına yansın (bu arada sende bana yakın bir yerlerdesin abi, kısmet tanışırız belki)
fatma-1721
15-05-07, 12:19
evet artık bölüm yorumu, özet yorumu, teşekkürler derken gelelim asıl konumuz ASLI KIZA
şimdi bu kız baştan beri
--- yılmazı değil kendini düşündü bencil
--- filizi düşünmedi dahası onu görmezden geldi kör
--- gözünün önünde o kadar olan olaylarda en ufak bir kıskançlık belirtisi yok şimdi filizyılmazı görünce bu duyguları depreşmiş
bir de kına gecesi varmış durun hele hangi hakla bu kına gecesinin gelini oluyor bu kız hem nasıl giyecek kına elbisesini, eline kınayı nasıl yaktıracak, nasıl gülecek gördüklerinden ve duyduklarından sonra yok yok bu kızın aklından şüphe ediyorum ben evet tabureya çıktı ASLI KIZ bekliyoruz tüm suçlarını ona göre cezası kesinleşecek
ferman abi unuttuğum birşey var mı?
Filizim, bu konuda sana benden sonsuz destek!!!Filiz´de gurur tavan yapmis,Aslida taban!!Yilmazin Filize olan askini bile bile o nikah masasina oturmayi aklindan gecirmesi ,birde kina gecesi mi var?;eyvah ben bu cuma yandim desene,Aslinin ve gururunun magma´yi boyladiginin tescilidir.Aslinin aklindan süphe etmiyorum,ne de olsa mühendis,öyle degil mi?http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
:img-hyste
EvaLongoria
15-05-07, 12:21
aslı sahneleri mi bitmiş yoksa tamamen mi acaba?valla bukadar seviyosan bence git çok samimi bir mail atmış belli mütevazi ve sıcak kanlı..benim arkadaş tanışmıştı bayılmış zeynep'e...
bugün tekrar mail atıcam sabah cvp gelir ama sanırım bu hafta bitecektir bitmediyse de çekimleri.. çünkü ya ölecek ya da geri dönecek.
hatta hemen mail atıyım bi
Özet gelmiş :happy0064 Yılmaz kalbinin sesini dinleyip Filiz'i seçiyor ama arada Aslı var. Aslı'da son anda atağa geçiyormuş. Son karar Filiz'e bırakılıyor ama onunda belli zaten ne cevap vereceği. Nikaha izin verecek. Yılmaz'ın bazı konularda Filiz'le ortak kararlar almalı ama böyle bir olayı kendi halletmesi daha doğru olurdu. Filiz'i hiç bu işe bulaştırmadan...
Filizim, bu konuda sana benden sonsuz destek!!!Filiz´de gurur tavan yapmis,Aslida taban!!Yilmazin Filize olan askini bile bile o nikah masasina oturmayi aklindan gecirmesi ,birde kina gecesi mi var?;eyvah ben bu cuma yandim desene,Aslinin ve gururunun magma´yi boyladiginin tescilidir.Aslinin aklindan süphe etmiyorum,ne de olsa mühendis,öyle degil mi:img-hyste
sevgili fatmam (böyle hitap edebilirim değil mi?) valla filizdeki de gurur sayılmaz hep iyi niyetinden kendinden çok başkalarının mutsuzluğunu düşünüyor ve kendisi mutsuz olmayı seçiyor bana da ahhhlar dedirtiyor
aslı kızda hiçbir duygunun d si yok ki, neler söyledim ve bu bölümde kendisini düşündüğünü tekrar ayan beyan herkesin kafasına vura vura gösterecek en başından beri verdiği kararların hepsinde kendini düşünmüştür bak şimdi de yılmazın mutluluğunu değil de kendi mutluluğu için evlenmeye zorluyor bu sevgi değil, bu düpedüz bencillik v kendi mutluluğunu başkalarının mutsuzluğunda bile umursamamak aslı kız gerçekten garip girdi diziye aynı şekilde devam etmekde, valla akıl mühendislik falan dinlemiyor ben aklından çok duygularında ki dengesizliğe takılmış durumdayım:img-yes:
evet özet soruları soralım aslı kızı asmak için kimse ses etmiyor bari biraz hareketlenelim nasılsa elimizin altında her an asarız:)
1- yılmaz ve filiz bahçedeki sarılmadan sonra bir konuşma olacak mı, aslı kız bu esna da mı görecek sizce bu sahnenin devamı nasıl olur?
2- Yılmazın alacağı karar ne olacak ve sizce doğru bir karar mı?
3- Aslı kız yılmazla filizi görünce artık anlayacak mı bu sevgiyi ve yılmaza sıralayabileceği bir-iki replik ne olur sizce?
4- Ömer ve feride evlilik kararını ilk kimle paylaşır?
5- Fömer çifti parasızlık engelini nasıl aşarlar, ömer feridenin eski işine dönmesine izin verir mi?
6- Yılmaz aslı kıza nasıl bir cvp verecek ya da şöyle sorayın nasıl bir cvp vermeli sizce?
7- Yılmaz aslıdan beklemediği tepki karşısında filize gidip neler diyecek?
8- Bu kararı verme hakkı filize mi ait yılmaza mı?
9- Filiz bu kararı verirken herşeyden feragat edecek sizce buna değer mi?
10- sizce bu kararı verdikmek durumunda bırakan kişi kim ve buna hakkı ver mı?
way be şimdiğ okudum bölüm özetini bravo be yılmazım onca şey rağmen ihanete uğradığını snmana rağmen yinede aşkının peşinden gidiyosun ve kalbine söz geçiremiyosun off acaba filizin şu iki dudağından çıkıcak söz ne oucak çatlıycam yaw
aranızda bunu bilen varmı ben şimdi bi bakkala gidip gelem sizde o sırada bana yazın olurmu :)
Bildiğim kadarıyla yani tüyolara bakılırsa Filiz, Yılmaz ve Aslı'nın evlenmesine izin verecek... Filiz için gerçekten çok zor bir durum...
sevgili yelda, gelen tiyolarda ve geçen bölümde filize söylenenler karşısında buna cvbı yılmazını aslı kıza bırakacak yani kendi elleriyle sevdiğini nikaha gönderiyor, sırf aslı kız üzülmesin diye
geçen bölüm "mutsuz bir kadının mutsuzluğu üzerine bunu yapamam" demişti
fahriye aslının hastalığını söylemişti ve abisinin aklını karıştırmamasını
filizde kendisini ondan sonra çekmişti hatırlarsan, son sahnede duygulara yenildiler filzide yılmazda ve gerçeği gördüler ama aslı kız engeline takıldılar şimdide filiz hem yılmazn hem de aslı kızın mağdur olmaması için kendi mutluluğundan feragat edecek, tiyolarda da nikah olacak diniyordu şimdi birne kına gecesi çıktı başımıza:icon_sorr :icon_sorr
filiz elleriyle yılmazını aslı kıza bırakıyor
fermanım, toptan gıda ticareti yapılıyor her sabah en az 2 saat fatura keserim. :sad53: (ama keşke çok kazanılsa Allah herkese bol kazançlar versin.)
filizim, Aslı kızı asmaya başladın demekki. biliyon seve seve sana yardım ederim. Bi bakalım bu bölümde neler olacak. Kurşunim ne demişti, her filizyılmazcı bir anti aslıcıdır. :good:
evam, sen kapa gözlerini yukarıdaki satırları okuma :img-hyste sağ salim bebeğini kucağına almanı nasip etsin Allah. Bir avazda :good:
fatma-1721
15-05-07, 12:58
sevgili fatmam (böyle hitap edebilirim değil mi?) valla filizdeki de gurur sayılmaz hep iyi niyetinden kendinden çok başkalarının mutsuzluğunu düşünüyor ve kendisi mutsuz olmayı seçiyor bana da ahhhlar dedirtiyor
aslı kızda hiçbir duygunun d si yok ki, neler söyledim ve bu bölümde kendisini düşündüğünü tekrar ayan beyan herkesin kafasına vura vura gösterecek en başından beri verdiği kararların hepsinde kendini düşünmüştür bak şimdi de yılmazın mutluluğunu değil de kendi mutluluğu için evlenmeye zorluyor bu sevgi değil, bu düpedüz bencillik v kendi mutluluğunu başkalarının mutsuzluğunda bile umursamamak aslı kız gerçekten garip girdi diziye aynı şekilde devam etmekde, valla akıl mühendislik falan dinlemiyor ben aklından çok duygularında ki dengesizliğe takılmış durumdayım:img-yes:
Filizim,tabiiki hitab edebilirsin.Filiz konusunda haklisin,hem cok gururlu,hem de cok fedakar,ama ikisinin de ölcüsünü fazla kacirmis.Hele Yilmazi kendi elleriyle Asliya göndermiyor mu,ben o sahnede bayilacagim herhalde.
Asliya gelince,bence gecmiste yasadiklarindan dolayi,kendini cok seviyor ve aciyor,yalniz büyümüs,insanlari sevmesini tatmamis,ne anne ,ne baba sicakligini,eger bunlari yasasaydi gerektiginde sevdikleri icin fedakarlik yapmasi gerektigini hissederdi.Bence o bu duygudan habersiz,Yilmazi duygu sömürüsü ile ,verdigi kuru bir sözden dolayi nikaha sürüklerken,onu yasayan bir ölü haline getirdigi gelmiyor aklina,bence bunu görmüyor,cünkü onu kaybedersem yine yalniz kalirim düsüncesi agir basiyor.Yani Asli hala ben odakli,bu da Yilmazi gercekten sevmedigini,sevdigini sandigini gösteriyor.Cocugu duyunca cekilecegi de bunun bir belirtisi,cünkü aklina kendi cocuklugu,acilari geliyor ve iste o noktada kendince fedakarlik yapiyor.Allahini seven biri ciksa su bebegi söylese de bizi Aslidan da,bu iskenceden de kurtarsa.http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/bye.gif
bye
Bildiğim kadarıyla yani tüyolara bakılırsa Filiz, Yılmaz ve Aslı'nın evlenmesine izin verecek... Filiz için gerçekten çok zor bir durum...
banada öyle geliyo umarım bir aksilik olurda yılmaz la aslı tam eveloenirlerken aslı tahtalı köye giderde kurtutluruz ondan yaw eee sonrada cenaze falan olur yılmazın anasını dinlemek ıyy çan çan ötüp ağlar şimdi o ayy bahtsız yılmazım diye ilerki bölümlerdede yılmaz filize yanaşır ama filiz kesin aslınınh ölümünbden kendini sorumlu tutar daha sonrada yılmaz filize ömerle feridenin düğünü için yardım etmek ister fakat filiz ömerin böyle bir yardımı yani düğün masrafları için para yardımını kabul etmiceni söyler yılmazda derki o zaman mahallede çok şirin bir düğün yapalım der ömer ve ferideye süpriz olarak filizde kabul eder bunlar gizli gizli düğün hazırlıklarını yaparlar tabi bu arada aralarında süper bir elektirik olur ama filiz sürekli kendini ger çekmektedir sora düğün olur bu düğünde filizle yılmaz dans ederler filiz hamile olmasına karşın bir masal perisi gibidir ve yılmazın gözlri kamaşır dans ederlerkinki hallerini söylememe gerek yk heralde eee bu kadar mutluluk fazla oldu sanırım araya atraksiyonda katmak lazım evet tam ömer evet diycekken nevzat düğünü basar en yakınındada filiz vardır nevzatın filizin alnına silah dayar ve derki eğer ferideyle evlenirsen filizi öldürürüm yani filize karşı feride wee bunun üstüne bir ton aksilik daha ilerki bölümlerdede handan yılmaza bebeği söyler yılmazın filizin peşinden koşar tam mutlu oldular derken cem hapisten kaçar yine aksilikler aman sonuçta mutlu son olur işte tabi biz seyirciler diiziyi izlerken heyecandan ölmezlerse dizinin sonunu görürler:):)
forever_bim
15-05-07, 12:58
Aslı'nın Yılmaz'ı nikaha zorlaması tartışmasız bencilce bir durum. Ama Aslı'yı eleştirirken Yılmaz'ın bu konudaki bencilliği es geçilemez değil mi? 63. Bölümde sucuklu yumurta ve kocaman çay yaptıklarında Yılmaz neredeyse Aslı'nın kucağına oturacaktı. Aslı aldığı vaatlerin hesabını sormakta haklı. Bencillik etmekte haksız.
Ama Filiz'e gelirsem;
Filiz dürüstlük dersinden sıfırı kapmış birisi. Özellikle ikinci sezon belirsizliği net tavırlı olmaması izleyiciyi verem edecek kıvama getirdi. BG'de Ceren Filiz'den sonra hamile kaldı iki bölümde de kocasıyla barıştı baştan nikahlandılar akşam da son sahnede sancılandı:) Filiz ise daha beş yıl önce neden kaçtığını Yılmaz'a açıklamadı. Karnı ufaktan bir keşif balonu oldu ama herkes onu Cem'den hamile sanıyor. Ağzını açıp ben sevdiğim adamdan hamileyim diyemiyor.
Sevgili Filizim dün Aslı Fahriye Feride bir Filiz etmez demişler. Doğru söylemiş aslında. Dizi tarihinde bu kadar kuyruklu yalanı peşpeşe söyleme konusunda Filiz'e rakip tanımıyorum.
Feride konusundaki eleştirilere de hiç birine katılmıyorum. Kız kendi ağzıyla "Ben Ömer'i seviyorum" diyebildi Nevzat'a. Aynı zamanda Ömer'e gidip herşeyi anlattı. "Ben basit bir hayat yaşadım. Kabul etmezsen beni seni yargılayamam." Bu konuda Ömer kendi kararını verdikten sonra bize de forum ahalisi olarak-ben de dahil- bunu kabul etmek düşer.
. Şimdi gelen tüyolara göre, Feride'yle Ömer ev bakacak. Daha Cumartesi Gözde ile konuşmuştuk, kesin Gazi'de ev tutarlar boyayı badanayı onlar yapar diye. Umarım bu tarz sahneler de görürüz. Parasızlık çok önemli olmasa da aslında önemli bir sorun ama Feride azla yetinen biri o yüzden sade ama mutluluk dolu bir hayatları olacak. Bana uyar valla.
.
Şimdi bir çözüm şu olabilir para açısından 71. Bölümde Ömer Bekir Amca'ya söylemişti, kumaş çok ucuza geliyor imalata geçebiliriz diye. Tahminimce imalata başlayacaklar iyi para kazanmak için.
Bencede Gazi'de ev tutacaklar boya badana işinede mahalleli yardıma gelir,işi cümbüşe çevirirler
İmalata geçme fikri söz olarak kalmayacak muhakkak.Ömer yaşadıklarından büyük desler çıkardı ,bu işe el atacak ve istediği gibi iyi bir noktaya gelecek.Ben iyi bir yönetici değilim diye kendini suçladığını çok gördük bu iş ile birlikte kendine güveni yeniden gelecek
Evet haklisin,nerden baksak sorumlulugu Filize birakmak ,yüklemek adina yanlis bir durum.Fakat söyle düsünürsek,Yilmaz Aslidan kurtulmanin mümkün olmadigini,nikaha dogru caresiz gittigini varsayarsak,o zaman bu karari Filize birakmasi caresizliginden kaynaklanabilir.Bence Filizin verecegi cevabin o da farkindadir,ve kendisi de kafasinda ayni cevabi vermistir zaten.Yilmazin Filizi zor durumda birakmak istedigini,kendi sorumlulugunu ona yüklemek gibi bir niyeti oldugunu sanmam.Bence caresizdir ve son kurtulus umudunu Filizden beklemektedir,Filizin ne cevap verecegini icten ice bilmekle beraber.Yaptigi dogrudur demiyorum ama bu saatten sonra Yilmaz icin durum vahim"yukari tükürsen biyik,asagi tükürsen sakal"misali
Yılmaz'ın o niyetle yaklaşmadığı muhakkak ,yaptığı hatadır ve yanlıştır bunda hem fikiriz...Bir karar alacaksa bunun olumlu ya da olumsuz doğuracağı sonuçları tercih hakkını Filiz'e bırakarak yükümlülüğü ona yüklememeliydi.Filiz'in Aslı'nın hastalığını bildiğinden Yılmaz'ın haberdar olduğunu zannetmiyorum böyle durumda Yılmaz ben son kez denedim ve ilişkimize şans verdim ama Filiz bunu kabul etmedi diye bir düşünceyede saplanmaz umarım
1- yılmaz ve filiz bahçedeki sarılmadan sonra bir konuşma olacak mı, aslı kız bu esna da mı görecek sizce bu sahnenin devamı nasıl olur?
Ne konusmasi ya, hazir bir birlerini bulmusken, sicacik kollarda huzuru yakalamisken, ve agazlarindan cikacak her cümle asklarinin alehine olacagi icin, bu anin keyfini doya doya cikartacaklar, tabi Asli kizimiz Yilmazi merak edipte takibe almamissa, nedense bu kizin bir özelliyide tüm romantik sahneleri bozmak:img-yes:
Öncede dedim, önemli olan karari almak degil, uygulamak:img-yes: Kara kedi aralarina girmesse sorun olmazda, ama nedense girecekmis gibime geliyor.
3- Aslı kız yılmazla filizi görünce artık anlayacak mı bu sevgiyi ve yılmaza sıralayabileceği bir-iki replik ne olur sizce?
Bugüne kadar anliyamayan, bundan sonrada anliyamaz. Anlamak icin kapazite gerek:img-hyste , ama nedense asli kizimida bu eksik kalmis, bi format atmak gerek, arkasindanda bi virus programmi yüklersek, belki az bucuk anliyabilir:img-hyste
Kizimiz bence agzini acmasin, cünkü agzindan cikan hic bir cümle hayirli olmayacak:icon_sorr
Filiz ve Yilmaz, yani ben öyle olmassini isterdim
5- Fömer çifti parasızlık engelini nasıl aşarlar, ömer feridenin eski işine dönmesine izin verir mi?
Illaki dansözlük yapmak istiyorsa, Ömere yapsin bundan sonra, is falan yok kizimiza. Sponsor bulmalari gerek, e Yilmaz var, o nedenle uzakta aramaya gerekte yok:img-hyste
6- Yılmaz aslı kıza nasıl bir cvp verecek ya da şöyle sorayın nasıl bir cvp vermeli sizce?
Ya git be kizim, siginacak bir limandin, artik isim kalmadi seninle, hadi git Ispanyaya, birak bizi yahu, kene gibi yapistin zaten, boguluyorum, anlamiyormusun:img-hyste
Üzülecek tabiki, valla repliklerin havada ucusucagi sahne bu olsa gerek
Valla Yilmazim üstlense daha iyi olur, nede olsa Filiz son zamanlarda dogru karar veremiyor
Ya ne degmesi, Asli kizin mutlulugu icin, kendi mutlulugundan, bebegin mutlulugunda ve yilmazin mutlulugunda vazgecmesi ne kadar dogru olabilirki
Asli demeyin bana, sinirlerim tepeye cikiyor. Yok yok protesto ediyorum, bu kiz hakkinda bir sey söylemek istemiyorum artik:img-yes:
Aslı’ya verdiği söz ile Filiz’e aşkı arasında sıkışıp kalan Yılmaz, kararı Filiz’e bırakır. Gelecekleri Filiz’in iki dudağı arasından çıkacak sözlere bağlıdır. Hayatlarının bu en önemli dönüm noktasında Filiz’in kararı ne olacak?.
her hastalığın hemen hemen bir çaresi var ama aşkın çaresi yok aslı hem çaresi olan hemde olmayan iki hastalığa sahip filiz de dermansız bir hastalık olan aşka sahip ayrıca bir de bu aşkın meyvesini taşıyor bu yüzden filiz, aslı hasta diye meydanı ona bırakmamalıdır. en başta kendine sonra da yılmaza çok büyük haksızlık yapmış olur:img-yes:
filizim, Aslı kızı asmaya başladın demekki. biliyon seve seve sana yardım ederim. Bi bakalım bu bölümde neler olacak. Kurşunim ne demişti, her filizyılmazcı bir anti aslıcıdır. :good:
evam, sen kapa gözlerini yukarıdaki satırları okuma :img-hyste sağ salim bebeğini kucağına almanı nasip etsin Allah. Bir avazda :good:
arzu ablam, başladık ama kimse yok yalnız kaldım herkes kayboldu dünkü muhabbet yok ne yapayım şimdi ben bu forumdaşlarımı sen de olmasan tek tabanca kaldım valla, evet anti aslıcılık var ama kimse yok abla burada
evacım izin verdi abla asmak için merak etme:)
forever_bim
15-05-07, 13:10
Yılmaz Aga'nın kanımca yeni müdahale edip düzelteceği cephe Veli Efendi pardon Kerem Efendi cephesi olacak. Hatta Yılmaz eline bir kovak soğuk su alsın kafasına döksün. Kerem'in adam olacağı yok başka türlü. Ömer'le Feride konusunda mümkünse ikisi birlikte mücadele etsinler. O cephede de muhtara iş yüklenirse muhtarın büyükşehir belediye başkanı olmasını istirham edeceğim:)
evet özet soruları soralım aslı kızı asmak için kimse ses etmiyor bari biraz hareketlenelim nasılsa elimizin altında her an asarız:)
Konuşma olur bu konuşma daha çok birbirlerinin kıymetini bilememenin ve birbirlerini unutamadıklarının üzerine olur..
Yılmaz ölümün soğuk yüzünü hissettiği için her yaşanan günün çok önemli olduğunu bu sebepklede ne olursa olsun hayatının geri kalanında Filiz'le olmak isteidğini söyleyecek ki bence doğru bir karar..
Taş olsa anlar ama bu Aslı :img-wink: Tüyolardan kendi evine gidecğini ve ameliyat öncesi benimle evlen diyecepğini biliyoruz demekki pek bişey anlamamış..
Ömer Filiz'le Feride Yılmaz'la hatta Ömer ve Feride Filiz'e haber vermek için geldiğininde Filiz ve Yılmaz birlikte olursa ikisisde ikisine birden ahber vermiş olabilir...
Ömer' belki Yılmaz yeni br iş bulur yada Cem'in hile ile Tekiner'leri dolandırdığı için bu duurm açığaçıkarsa malalrı bir şekilde geri verilebilir ama Ömer Feride'nin o işi yapmasını sitemez...
Yılmaz Aslı'ya her zaman destek olacağını maeliyat sürecinde yanlız bırakmayacağını ama asıl sevdiğinin Filiz olduğunu söyler/söylemeli ama Aslı'nın konuşmaları kafasını karıştırır..
Hiç bir şey diyemeyecek öylece çekip gidecek Filiz'in yanına bence..
Aslında Aslı'ya yani Asluı bu işin olmayacağını görüp anlaması gerek ve ikisini bu durumda bırakmamalı ama madem bu durumda kaldılar öyle ise Filiz ve Yılmaz ortak kararı olmalı ki zaten Yılmaz'ın Filiz'e sormasıda bunun göstergesi..
Değmez..Hadi bu kararı verdi madem Aslı'nın hastalığı Filiz ve Yılmaz ilşkisi üstünde mutsuzluk olacağı için feragat ediyorlar Aslı kızda Filiz ve Yılmaz'ın birbrini sevdiği gerçeği üstüne ansıl mutluluk kuracak..
Bu kararı verdirmek durumuda bırakan Aslı ve hiç hakkı yok...
1-Bence hiç konuşmayacaklar. Zor da olsa birbirlerinden ayrılacaklar ve her ikiside boynu bükük bir şekilde oradan uzauklaşacaklar. :sad53:
2-Filiz'den ayrı yaşamayı istemeyecektir. Bence sonuna kadar doğru verilmiş bir karar.
3-Şimdi anlamayacağını biliyoruz. :img-hyste ne desem yalan olacak...
4-Sevinçle Müjgan hanımlara gelseler ve çiftimizi o halde görseler süper olur. neyse konuyu dağıtmayalım. Feride ilk Yılmaz'la, Ömer'de ilk Filiz'le paylaşır...
5-nasıl aşacaklar, birlikte çalışarak. çok şükür ikiside aslan gibi iş falan vızıltı geliş onlara... Asla vermez, vermesinde...
6-ne diyeceğini bilemeyecektir... benim Yılmaz'ım ben merkezli yaşamadı ki şimdiye kadar sadece kendini ve mutluluğunu düşünsün... Ama gönlümden geçen, ben Filiz'i seviyorum ondan başkasıyla olamam.
7-içinden ne geçiyorsa söyleyecektir. çaresizliğini yansıtacaktır. resmen sıkıştı Filiz'in yardımıyla çıkış yolu arayacaktır.
8-sonuçta vereceği karar Filiz'ide ilgilendirdiği için birlikte almaları normal. ama son karar Filiz'e bırakılmamalı... gerçi yine kabak Filiz'in başına patlar. özellikle mahalleli gene kandordo Yılmaz'ı şeklinde yorumlayacaklardır. Yılmaz'ın ailesini hiç saymıyorum zaten.
9-şimdi bir insan var ortada hemde hasta bir insan. ve o kişinin tutunduğu tek bir kişi. zor gerçekten. Allah yardımcısı olsun. Aslı'nın iyileşme süreci Yılmaz'la parelel devam edeceğini düşünülürse insan hayatı herşeyin üstündedir. Filiz bunu göz ardı etmeyecektir. zaten bizde Filiz'i bu özelliklerinden dolayı sevmiyormuyuz.
10-Ben Yılmaz olarak algıladım Yılmaz kararı Filiz'e bırakıyormuş şeklinde. hakkı varmı dersen. emin olamadım. sonuç her ikisine ilgilendiriyor birlikte karar vermeleri gerekir...
Sevgili Filizim dün Aslı Fahriye Feride bir Filiz etmez demişler. Doğru söylemiş aslında. Dizi tarihinde bu kadar kuyruklu yalanı peşpeşe söyleme konusunda Filiz'e rakip tanımıyorum.
Feride konusundaki eleştirilere de hiç birine katılmıyorum. Kız kendi ağzıyla "Ben Ömer'i seviyorum" diyebildi Nevzat'a. Aynı zamanda Ömer'e gidip herşeyi anlattı. "Ben basit bir hayat yaşadım. Kabul etmezsen beni seni yargılayamam." Bu konuda Ömer kendi kararını verdikten sonra bize de forum ahalisi olarak-ben de dahil- bunu kabul etmek düşer. [/B]
Sevgili Hasanım oradaki yorumum ne aslı kızı ne feride kızı ne de fahriyeyi küçümsemek amaçlı değildi ne de filizi yüceltmek kusursuz göstermek amaçlı değildi, neden alındın bu söze anlamış değilim sonuç da ferman abimle yazışmalardan dolayı yapılan bir yorumdu bu.
doğru söylemiş olmam yalancılık konusuyla nasıl bağdaştırdın anlamadım, filiz bu dizinin baş karakteri elbette hepsinden fazla hatası, sözleri ya da doğru davranışları olacak sonuç itibariyle onların üzerine kurulu bir dizi.
ben feride konusunda bu bölümden sonra bir açıklama yapmadım zaten, kabulde ettim bunu zaten...
Sanırım en azından öyle olmasını temenni ediyorum.Aslı görünmeden uzaklaşır oradan hem gider hem ağlar filiz-Yılmaz sarılma biter Yılmaz evine doğru yol alır Filiz çiçekler ile meşgul olmaya devam eder
Filiz ile yeniden bir arayagelme kararı alır doğru karar ama sonucu Filz'e bırakmakla hata yapar,madem aldın kararı hemen uygulamaya koyul.sorun kalmasın
Anlasın artık anlarda..evlilik günü çok yaklaştı hala benimle evlenmeye kararlımısın diye sorar.tüyodan da bildiğimiz Aslı: Benimle ameliyattan önce evlenirsen beni sendiğinden emin olacağım(sanırım böyleydi)
Filiz sonra Yılmaz
Bulurlar bir hal çare mahallelide elinden geleni yapar kız tarafı Yılmaz nişan işini üstlenir
Yılmaz:Aslı sen mükemmel bir kızsın başka şartlarda olsaydı ilişkimiz belki daha farklı olurdu...çok çabaladım uğraştım ama Filiz'i kalbimden söküp atamadım hiç bir zamanda atamayacağım desin:good:
Kararı Filiz'e bırakacak(hata yapıyor) Aslı bu durumdayken ona sırtımı dönemem diyebilr
Filiz ile birlikte olma kararı alacaksa bunu kendisi yapmalı Filiz'i karar verici kılmamalı bu bir nevi olumlu-olumsuz tüm sonuçların Fiiz'e mal edilmesi anlamına gelir
9- Filiz bu kararı verirken herşeyden feragat edecek sizce buna değer mi?[/B]
Değmez....biraz da kendisini düşünsün
10- sizce bu kararı verdikmek durumunda bırakan kişi kim ve buna hakkı ver mı?[/
Yılmaz...ama sonucu belirleyen Aslı'nın durumunu öğrenmesine yol açan Fahriye
yakupoglu61
15-05-07, 13:30
arzu ablam, başladık ama kimse yok yalnız kaldım herkes kayboldu dünkü muhabbet yok ne yapayım şimdi ben bu forumdaşlarımı sen de olmasan tek tabanca kaldım valla, evet anti aslıcılık var ama kimse yok abla burada
evacım izin verdi abla asmak için merak etme:)
filizim sn hiç asma işlemlerine katılırmıydın hoşlanmazdın diye biliyorum ama konu Aslı olunca herhalde bu düşüncenden vazgeçtin...!
Aslı hastalığından ölmeyebilir fakat benm onu öldüreceğim kesin...!
Bulent Inal ve Tuba Buyukustun forumunda,
bir kiz Cemin 75. ve 76. bolumde hapisden kacicagini soylemis.
Sonra Yilmaz Filiz'e zarar gelmesin diye yaninda kalicakmis hep...
Ve eski gunlere geri doneceklermis
Bu dogrumu??
Eger dogruysa, vay cemin haline:img-wink:
Bence Nevzad'tan kurtulmadik daha.
Zaten oda ortaligi karistiracak gibi.
Asli daha halen var.
Cemi nasil geri getiriyorlar?:img-pilot
filizim sn hiç asma işlemlerine katılırmıydın hoşlanmazdın diye biliyorum ama konu Aslı olunca herhalde bu düşüncenden vazgeçtin...!
Aslı hastalığından ölmeyebilir fakat benm onu öldüreceğim kesin...!
sevgili yakupoğlu, asma işlemlerine katılmak durumunda bırakan bir aslı kız modeli var elimizde, gerçi neresinden tutarsak tutalaım elimizde kalıyor bu kız son yaptığı yenili yutulur cinsten değil bile bile yılmazı zorlayacak sanki kandırıldı bu kız o zaman bile yılmazı değil kendisini düşünmüştü şimdi de aynı davranış şimdi bu kız asılmazda ne yapılır, anlamaya çalışıyoruz yine falso veriyor haksız mıyım ama:icon_whis
ölmesini kesinlikle istemiyorum bununla ilgili yorumumu yazmıştım zaten...
EvaLongoria
15-05-07, 13:40
Olacak.. "Seni hiç unutmadım Filiz" "O 2 hafta önceki replikti Yılmazzz"
Aslı görecek.. Sonra geri gidecek..
Filizle barışma kararı alacak. Eee doğrudur daa...
Tüyolara göre anlamayacak. "Yılmaz sen bana söz verdin saçmalama biz evlenip filizcileri sinir edicez gel buraya dellendirme bak ölürüm"
Nevzatla paylaşsınLar :P oLmadı feridenin aysel ablasıyla :P
Feride kendini pavyona atar e para lazım Ömer de ona destek olur :P
Ay haklısın Aslıcım bi an Filizi görünce noluyo dedim ama tabi ki senle evlenicem.
Filiz yoksa bu bebek benden miiii
Cem e ait olsun.
Değer tabe. Neden değmesin sen de :)
Filiz tabi ki.. Hakkı var onun hakkıdır hakka tapan...
bence devamı olucak konuşucaklar yılmaz sensizliğe dayanamıyorum diyecek aslı bu sırada onları görücek filiz yılmaza gitmesi gerektiğini nişanlı olduğunu ve yakında evleneceğini görücek
bence yılmaz kalbine boyun eğecek ve aslıyla evlenmek istemiyecek bence bu çk doğru bir karardır sonrada gidip filize sorucak ne yapmalıyım diye yani eğer bana evet dersen senleyim yksa aslıylayım diyecek işte
bence anlıycak analmasınada düğüne çk az kaldı zaten düğünb ameliyattan önce olcaktı bildiğimiz gibi aslı yılmaza beni seviyomusun benimle evelenmekten eminmisin diyecek yılmazda apışıp kalacak iki arada bir derde yani
filiz ve yılmazla paylaşırlar sonrada korkarak handana öylerler ama handan kızmaz sorada elife söylerlr elifte uçar mutluluktan
bence feride artık eski özlem değilki yani dansözlüğe geri dönmek istemiycek bence o defter feridenin pavyon kıızı olduğunu öğrendiğinde bitmişti ama nevzata vicdan borcu için dewam edioyodu.bence yılmaz yardım edecek bu düğüne
bence yılmaz aslıya çk iyi bir kız olduğunu fakat gönlünün filizde olduğunu ve ne yaparsa yapsın onu kalbinden atamadığını ve filize aşıkken seninle evlenip seni ne kadar mutlu edebilirim bilmiyorum sanada yazık birgün seninde karşına ruh ikizin çıkıcak seni benden daha çk sevicek ben her insanın dünyada tek bir eşi olduğuna inanıyorum ve benim kalbimin diğer eşi filiz o yokken hep bir yerim eksik kalıyor demeli
YILMAZ: aşkım aslıyla evlenmek zorundayım ama sen istemezsen evlenmem der
bence yılmaza ait bıraksın aslıyı filize sormaya gerek yk
kadınlık gururu ve vicdan azabı çekmemesi için değer ama aşkta gurur olmaz ayrıca bebeğin suçu ne??
bu kişi aslı cadısı filiz aslında çk pişmandı yılmaza geri dönücekti ama fahriye aslının beyninde tümör olduğunu söyliyince durum değişti
yorum isterim lütfen yada 10 üzerinden bir not
gorsun istiyorum ama nasil goreceki...
Yilmaz ve Filiz birbirirline o kadarda yakin oturmuyorlar...
Yani on saat sarilicak halleri yok:sad53:
Filiz herseyile kabul edecek, bence cok dogru
Anliyamaz, biraz saf bizim Asli kiz. Zeynep Beserler'e saygiyla....:img-wink:
Annesiyle Filizle felan....
Vermez, Omer abimiz biraz gururludur:img-wink:
Ben Filizi seviyorum, ama zorla evlenicegiz diyorsan..... Evlenelim....
Yani boyle bir replikten sonra, kim hadi evlenelim soylerki
Geri donme sansin var Filiz.... Ya simdi hayir de, yada omur boyu benden vazgec
Yilmaza.... Cunku sonuncda o evleniyor...
Ama beraber olma karari beraber vermeleri gerek....
Ama Filiz beraberlik istemiyorsa... Yilmaz mecburen evlenmelimi?
Yerinde otur.. Ayni o 4yil gibi:img-wink:
Asli kiza degmez.... Bence artik kendilerini dusunmeleri gerek... Ve gelecek bebegi
10- sizce bu kararı verdikmek durumunda bırakan kişi kim ve buna hakkı ver mı
ben bu soruyu pek anliyamadim:img-blush
NOT:Filizim yorumunun ilk kismini okudum.... Filizin duygularini cok guzel yansitmisin.... cok saol! Sorular icinde
Kursuni seninde oyle degil siirine bayildim. Gercekten cok anlamli replikdi oyle degil...
Vallahi olan asliya olacak
yilmaz pasamiz kiza cok guzel vaatler verdi
birde ustune evlenme teklifi yapti
gelde kiz simdi umitlenmesin
yilmaz pasamiz cok merakliydi mantik evliligi yapmaya
buyursun yapsin, ama olan asliya olacak o ayri
Bu dogrumu??
Eger dogruysa, vay cemin haline:img-wink:
Bence Nevzad'tan kurtulmadik daha.
Zaten oda ortaligi karistiracak gibi.
Asli daha halen var.
Cemi nasil geri getiriyorlar?:img-pilot
walla ben bu kıızın cemin 75. ve 76.bölümde hapisten kaçacığını söyledğini görmedim ama bende biraz önce tipex arkadaşımın mesajına cwp verirken buna değinmiştim
işte o mesajım=
tipex tarafından gönderildi
banada öyle geliyo umarım bir aksilik olurda yılmaz la aslı tam eveloenirlerken aslı tahtalı köye giderde kurtutluruz ondan yaw eee sonrada cenaze falan olur yılmazın anasını dinlemek ıyy çan çan ötüp ağlar şimdi o ayy bahtsız yılmazım diye ilerki bölümlerdede yılmaz filize yanaşır ama filiz kesin aslınınh ölümünbden kendini sorumlu tutar daha sonrada yılmaz filize ömerle feridenin düğünü için yardım etmek ister fakat filiz ömerin böyle bir yardımı yani düğün masrafları için para yardımını kabul etmiceni söyler yılmazda derki o zaman mahallede çok şirin bir düğün yapalım der ömer ve ferideye süpriz olarak filizde kabul eder bunlar gizli gizli düğün hazırlıklarını yaparlar tabi bu arada aralarında süper bir elektirik olur ama filiz sürekli kendini ger çekmektedir sora düğün olur bu düğünde filizle yılmaz dans ederler filiz hamile olmasına karşın bir masal perisi gibidir ve yılmazın gözlri kamaşır dans ederlerkinki hallerini söylememe gerek yk heralde eee bu kadar mutluluk fazla oldu sanırım araya atraksiyonda katmak lazım evet tam ömer evet diycekken nevzat düğünü basar en yakınındada filiz vardır nevzatın filizin alnına silah dayar ve derki eğer ferideyle evlenirsen filizi öldürürüm yani filize karşı feride wee bunun üstüne bir ton aksilik daha ilerki bölümlerdede handan yılmaza bebeği söyler yılmazın filizin peşinden koşar tam mutlu oldular derken cem hapisten kaçar yine aksilikler aman sonuçta mutlu son olur işte tabi biz seyirciler diiziyi izlerken heyecandan ölmezlerse dizinin sonunu görürler
bence feride ile ömer evlilik kararını vermek için eve gelirler ve o esnada bunları sarılırken görürler kimse konuşmaz yılmaz ordan gider
sonrasında büyük bir ihtimal yılmaz iki arada kalır filize dönmek ister ama aslıya da acır ama aslıyla bir şekilde evlenemezler
yada çocuğu duyar çocuğu bence filizin arkadaşı söyler yılmaza aslı geri çekilebilir duyunca herşey olabilir yani
yılmaz aslı kıza vaadler verdi, kolunu, omzunu, elini ve yüzüğünü verdi bunları gözümüzle gördük hani görmesek taş oluruz ama yılmaz aslıya sevgi, seni seviyorum, aşk anlamında hiçbir duygu, kalbinin kapısını açmamış dahası masum bir öpücük vermemiştir (bir kez yeltendi ama aslı kız izin vermedi yiğidi öldür hakkını yeme) şimdi bunlar olmadığı halde yukarıda yaptıklarının bir anlamı oluyor mu hayır,
yılmaz aslı kıza bu vaadleri verdiği zaman mantıklı düşünemiyordu ki, bir an evvel filizi hayatından çıkarmak içindi uğraşı zaten bu kararları alırken filizin bir önceki yaptığı şeylere öfkelenerek yaptı yani öfkeyle kalktı şimdi zararını elbette yaşayacak aslı kıza verdiği ümitlerin altında ezilecek yaşamalı bunları sonuçda en büyük hata onun düşünmeden karar verdiği için, ama yinde de yılmazın bu davranışlarının bir anlamı var baştan beri aslı kız olayına bakıldığında yılmazın filize tepkisinin sonucunda bir de çevresi tarafından gaza getirilmesi yılmazında "bunu başarabilir miyim, onu tamamen hayatımdan çıkarbilir miyim" diye düşünmesine yol açmıştır sığınmak istediği limanda ona sorgusuz sualsiz kucak açınca yılmaz da karşılık vermiştir
yılmaz hatasız demiyorum kesinlikle benim aslı kıza kızgınlığım ilk gideceği anda bir gece öncesi yılmazın filizle ilgili itirafını duyması, kalbinde başka aşka yer vermeyeceğini bildiği halde kalması sonrasında gelen tekliflerde bildiği halde yılmazı sorgulamaması ve yılmazın yaptığı yanlışlara kabul ederek destek vermesi bu yüzden kızıyorum
şimdi yılmazı sorgulayacakmış bunun için çok geç kalmadı mı aslı kız o hakkını evlilik teklifini kabul etmeden yapmalıydı, sorgulaması hata zorlaması hata ve bebek olayını öğrendikten sonra çekilmesi onunla ilgili hiçbir düşünceyi değiştirmeyecek baştan başladı bu hataya...
NOT: sorularımı yanıtlayan tüm forumdaşlarıma teşekkür ederim hepiniz 10 üzerinden 10 aldınız cvplamanız büyük bir incelik, sağolun yeldacım aynı puan senin i.inde geçerli
Asliyla evlen diyecek.
Birinin mutsuzlugu ustunde mutluluk kurulmaz soyler
bencede öyle diyecek ve hayatını mahvedecek :(
bence arakadaşlar yılmazdan filize filizdende yılmaza gidicek en uygun şarkı şu ki bu şarkıyı dizide duymuştuk ama asıl şarkı şimdi tam oturdu diziye
SENİ SEVEMEK Kİ
Kaybolan bir gün gibiyim,
Geçiverdi seneler,
Geçiverdi seneler,
Seneler,seneler…
Bir mum gibi eriyorum,
Bu dünyadan göçüyorum…
Bir derdim var dermansızdır,
Bir aşkım var ümitsizdir,
Bir aşkım var çaresizidir…
Seni sevememki,
Seni saramam ki,
Senin olamam ki,
Buna engel var...
bu şarkıdaki engel kim sizce bir tahmin edin bakem ????????
bulana 10 puan :)
Konusma olur herhalde:)"yilmazim sei cok ozlemisim biliyormusun kalbim daha acimiyor:):)yilmazda"Bende sei cok sefiorum filizimm"der snra asli gelir sahnenin icine eder:)"yilmaz nerde kaldi diye evden cikar yilmazsiz doner insalah.
ah filizim vah filizim filizimin yumusak kalbi basina bella olcak...kendini dusunse kafami kiracam...
alah sei kahretmeye emi yilmaz:) bence belli etmez biraz soguk davranir yilmazda abi kardes iliskisinin devamini getirir:)
filizimle
Omer ise gitmeye baslar...yada feridenin abisi yardimci olur(yilmaz):)
asli ben seni de sefiorum filizimide:)nasil seni sevmedigimi dusunursun sen beim kardesimsin:)
filizime ait
asli icinse......deger yakkinda gidici kiz nasil olmasa hayir diycek filizim okadr beklemis bir iki bolum daha bekler:)
10- sizce bu kararı verdikmek durumunda bırakan kişi kim ve buna hakkı ver mı
asli kim olcak yine isine gelince hastaligi tutacak dusecek bayilcak gelinligini giyip nikah masasina oturcak:)..hakki var dedigim gibin:)
fatma-1721
15-05-07, 14:06
Aslı'nın Yılmaz'ı nikaha zorlaması tartışmasız bencilce bir durum. Ama Aslı'yı eleştirirken Yılmaz'ın bu konudaki bencilliği es geçilemez değil mi? 63. Bölümde sucuklu yumurta ve kocaman çay yaptıklarında Yılmaz neredeyse Aslı'nın kucağına oturacaktı. Aslı aldığı vaatlerin hesabını sormakta haklı. Bencillik etmekte haksız.
Ama Filiz'e gelirsem;
Filiz dürüstlük dersinden sıfırı kapmış birisi. Özellikle ikinci sezon belirsizliği net tavırlı olmaması izleyiciyi verem edecek kıvama getirdi. BG'de Ceren Filiz'den sonra hamile kaldı iki bölümde de kocasıyla barıştı baştan nikahlandılar akşam da son sahnede sancılandı:) Filiz ise daha beş yıl önce neden kaçtığını Yılmaz'a açıklamadı. Karnı ufaktan bir keşif balonu oldu ama herkes onu Cem'den hamile sanıyor. Ağzını açıp ben sevdiğim adamdan hamileyim diyemiyor.
Feride konusundaki eleştirilere de hiç birine katılmıyorum. Kız kendi ağzıyla "Ben Ömer'i seviyorum" diyebildi Nevzat'a. Aynı zamanda Ömer'e gidip herşeyi anlattı. "Ben basit bir hayat yaşadım. Kabul etmezsen beni seni yargılayamam." Bu konuda Ömer kendi kararını verdikten sonra bize de forum ahalisi olarak-ben de dahil- bunu kabul etmek düşer.
Alinti yaparak araya girdigim icin kusura bakma,Yilmazin Asli konusunda hatalari malum,onu Asliya iten sebepler ne olursa olsun, ne kadar güclü olursa olsun,bir baska kadina tutamayacagin vaatlerde bulunmani hakli cikartmaz.Bu koskocaman bir hata! Ama her hatayi da bir diger hata takip etmemeli.Asli gercegi gördükten sonra ,sorgulayabilir,bu konuda hakli,ne de olsa sözlüsü,gerci bu zamana kadar coktan anlamis olmasi lazimdi ya neyse,Yilmazin hala Filizi istedigini bile bile onu nikaha sürüklemek bencilliktir,bu konuda hemfikiriz.Asli ,yarali ama asilce aradan cekilseydi,basta bize sunulan karakterle bu kadar catismazdi.Simdi kalkistigi durum,Yilmazin yaptigi hatadan cok daha büyük bir hata.Gerci ben bu dizide hatalara alistim,birini,bir digeri takip ediyor.Filiz karakterini seviyorum ama hatalarini savunmuyorum.Ben ilk sezon oynayan Filiz Tekiner karakterine hayran kaldim ama ikinci sezon beni hayal kirikligina ugratti.Fakat onu sevmekten vazgecemedim,bunda belki Tuba Büyüküstün´ün de etkisi büyük,gercekten müthis,duygulu bir oyunculuk sergiliyor.Bu dizide senaryo bircok kere cuvalladi,tabii bu benim fikrim,buna ragmen bu diziyi bu kadar cok sevmemiz,bence oyuncularin gösterdikleri duygulu performanstan kaynaklaniyor.
Beyaz Gelincik dizisini cok severek izlerim,senaryosu mükemmel ,Ceren bazen duygularina yenik düssede genellikle sagduyulu kararlar aliyor.Filizde bunu ne yazik ki göremedik,bu saatten sonra görecegimizi de sanmiyorum.Ben Filizi oldugu gibi kabul ettim,Yilmaz bir sekilde su cocugu ögrense de dügümler artik cözülse.
Ömer veFeride hakkinda yazdiklarina tamamiyla katiliyorum ve ekleyecek tek bir söz bile bulamiyorum.
Ayrica bu forum hakkinda birkac sey yazacagim,ben daha önce hicbir foruma yazmadim,üye oldum girdim,birkac yazi okudum ve hemen uzaklastim.Bu forumdada uzun bir süre okumakla yetindim,ama uzaklasamadim.Seviyeli, güzel,eglenceli yorumlara takildim kaldim ve sonunda da kendim yazdim.Forumu gercekten cok güzel idare ediyorsun,tebrik ederim.Ayrica kursuni ve filizimin siirlerini okumak cok ama cok keyifli oluyor.
yılmaz aslı kıza vaadler verdi, kolunu, omzunu, elini ve yüzüğünü verdi bunları gözümüzle gördük hani görmesek taş oluruz ama yılmaz aslıya sevgi, seni seviyorum, aşk anlamında hiçbir duygu, kalbinin kapısını açmamış dahası masum bir öpücük vermemiştir (bir kez yeltendi ama aslı kız izin vermedi yiğidi öldür hakkını yeme) şimdi bunlar olmadığı halde yukarıda yaptıklarının bir anlamı oluyor mu hayır,
yılmaz aslı kıza bu vaadleri verdiği zaman mantıklı düşünemiyordu ki, bir an evvel filizi hayatından çıkarmak içindi uğraşı zaten bu kararları alırken filizin bir önceki yaptığı şeylere öfkelenerek yaptı yani öfkeyle kalktı şimdi zararını elbette yaşayacak aslı kıza verdiği ümitlerin altında ezilecek yaşamalı bunları sonuçda en büyük hata onun düşünmeden karar verdiği için, ama yinde de yılmazın bu davranışlarının bir anlamı var baştan beri aslı kız olayına bakıldığında yılmazın filize tepkisinin sonucunda bir de çevresi tarafından gaza getirilmesi yılmazında "bunu başarabilir miyim, onu tamamen hayatımdan çıkarbilir miyim" diye düşünmesine yol açmıştır sığınmak istediği limanda ona sorgusuz sualsiz kucak açınca yılmaz da karşılık vermiştir
yılmaz hatasız demiyorum kesinlikle benim aslı kıza kızgınlığım ilk gideceği anda bir gece öncesi yılmazın filizle ilgili itirafını duyması, kalbinde başka aşka yer vermeyeceğini bildiği halde kalması sonrasında gelen tekliflerde bildiği halde yılmazı sorgulamaması ve yılmazın yaptığı yanlışlara kabul ederek destek vermesi bu yüzden kızıyorum
şimdi yılmazı sorgulayacakmış bunun için çok geç kalmadı mı aslı kız o hakkını evlilik teklifini kabul etmeden yapmalıydı, sorgulaması hata zorlaması hata ve bebek olayını öğrendikten sonra çekilmesi onunla ilgili hiçbir düşünceyi değiştirmeyecek baştan başladı bu hataya...
NOT: sorularımı yanıtlayan tüm forumdaşlarıma teşekkür ederim hepiniz 10 üzerinden 10 aldınız cvplamanız büyük bir incelik, sağolun yeldacım aynı puan senin i.inde geçerli
Bende senin gibi koyu bir filizveyilmazcigim
ama ben nedense asliya kizamiyorum
ben burda sadece yilmaza kiziyorum
kendi evlenme teklifi ediyor
ama son karari filiz soyleyecekmis
bak sen bu ise
filizinde ne diyecegini de biliyoruz
yilmazda ici rahat gidip asliyla evlenecek
Zaten bir keresinde sorgulamaya kalkmadimi Yilmazi bu konuda, ozaman Yilmaz susmayi, yani tüm suclamalari zaten kabul etmis degilmiydi, ozaman bu durumdan rahatsiz olmayan Asli, simdimi rahatsiz oluyor. Adam seni sevmiyor iste, bunu anlamak icin cok fazla cabaya gerek yok. Gördükleri karsisinda gözlerini kapamassa, duyduklari karsisinda kullaklarini tikkamasa, zaten herkesini gördügünü, duydugunu oda hisseder, ama yok Asliyi suclayamiyorum, tek sorun su hissizlik:img-hyste
"birinin mutsuzluğu üzerine kurulu olan mutluluk yıkılmaya mahkumdur" bu sözü o kadar dillendirdim ki bu hafta filiz aslı kız için kullandı
şimdi bu söz aslı kız duydukları ve gördükleri karşısında yılmazın mutsuzluğu üzerine kurmaya çalışacak mutluluğu filizi saymıyorum bile, madem aslı kız yılmazı seviyor neden feragat etmiyor "sevmek sevdiğinin mutlu olmasını istemek, görmek" değil midir, burada ne vaadler ne de başka birşeyler engel olabilir mi buna aslı kız sevmiyor yılmazı sevgi bu değil ya da benim sevgi anlayışıma sığmıyor bu kızın sevgisi, bu yüzden de yılmazı düşünmediğini yineliyorum ve bu mutsuzluk üzerinde kurduğu için yıkılacak aslı kızın mutluluğu
filizden örnek alsın bak kaç kez feragat etti, en son örneğide aslı kıza kendi elleriyle sevdiğini bırakması, değer mi bence değmez ama filiz o kadar çok seviyor ki yılmazını zor durumda bırakmak istemiyor bu yüzden sevdiğinden feragat ediyor bundan daha büyük bir fedakarlık olur mu seven işte FİLİZ kesinlikle ASLI KIZ değil...
Bende senin gibi koyu bir filizveyilmazcigim
ama ben nedense asliya kizamiyorum
ben burda sadece yilmaza kiziyorum
kendi evlenme teklifi ediyor
ama son karari filiz soyleyecekmis
bak sen bu ise
filizinde ne diyecegini de biliyoruz
yilmazda ici rahat gidip asliyla evlenecek
sevgili Ranim, teşekkür ederim filizyılmazcıymışsın ne güzel:)
aslıya kızıyorum kızdığım noktalarda belli, yılmaza da kızıyorum ama o en azından anlaşılabir neden yaptığı böyle davrandığı, elbette yanlış yaptı şimdi bunun pişmanlığını yaşayacak zaten kesinlikle içi rahat gidip evlenmeyecek en çok acıyı o yaşayacak böyle bir karar verip öfkeyle kalktığı için hem kendini hem filizi hem de aslı kızı mahvettiği için ben sanmıyorum ki rahat rahat gidip evelenecek kesinlikle hayır...
"birinin mutsuzluğu üzerine kurulu olan mutluluk yıkılmaya mahkumdur" bu sözü o kadar dillendirdim ki bu hafta filiz aslı kız için kullandı
şimdi bu söz aslı kız duydukları ve gördükleri karşısında yılmazın mutsuzluğu üzerine kurmaya çalışacak mutluluğu filizi saymıyorum bile, madem aslı kız yılmazı seviyor neden feragat etmiyor "sevmek sevdiğinin mutlu olmasını istemek, görmek" değil midir, burada ne vaadler ne de başka birşeyler engel olabilir mi buna aslı kız sevmiyor yılmazı sevgi bu değil ya da benim sevgi anlayışıma sığmıyor bu kızın sevgisi, bu yüzden de yılmazı düşünmediğini yineliyorum ve bu mutsuzluk üzerinde kurduğu için yıkılacak aslı kızın mutluluğu
filizden örnek alsın bak kaç kez feragat etti, en son örneğide aslı kıza kendi elleriyle sevdiğini bırakması, değer mi bence değmez ama filiz o kadar çok seviyor ki yılmazını zor durumda bırakmak istemiyor bu yüzden sevdiğinden feragat ediyor bundan daha büyük bir fedakarlık olur mu seven işte FİLİZ kesinlikle ASLI KIZ değil...
Filizim, senin sevgi anlayisinda hic bir sorun yok, tek sorun Asli kizimizda.
Asli Filize diyorki Merak etme, ben bir an ayrilmam burdan. Gözünü acincaya kadar Yilmazin yanindayim, Filiz gider gitmez Asli solugu uykuda buluyor, Filiz eve geliyor, akli Yilmzada, onu orda öylece birakmis olmak icine sinmiyor, yaninda olmasi gerektigini düsünüyor ve hastaneye gidiyor...Iyikide gitmis valla, yoksa Yilmazim oracikta ölü verecekti, Asli kizimizda hala Yilmazin uyudugunu sanacakti:img-yes:
Bu dogrumu??
MATRAKA ve Sİ_NİCE arkadaşlarımıza sormak lazım. :img-yes: Cem'in zaten birşeyler yapacağını biliyorduk. ondan bu kadar çabuk kurtulmamız imkansızdı.
fakat kafam karıştı eğer doğru ise bu bilgi. 74. bölümde zaten bebek öyle yada böyle ortaya çıkacak 75. bölümde de zaten Yılmaz'ın Filiz'in yanında her ne olursa olsun olması gerekmez mi.? ne yani bu bebek olayı 76 ya kadar açığa çıkmıyor mu. ? Aslı ne demeye evlenmiyor peki ne diye gelinlikle sokaklarda koituruyor :icon_whis yoksa sadece Aslı öğreniyor ve Yılmaz hala bilmiyor mu :img-hyste öööfff daral geldi :sad53:
Zaten bir keresinde sorgulamaya kalkmadimi Yilmazi bu konuda, ozaman Yilmaz susmayi, yani tüm suclamalari zaten kabul etmis degilmiydi, ozaman bu durumdan rahatsiz olmayan Asli, simdimi rahatsiz oluyor. Adam seni sevmiyor iste, bunu anlamak icin cok fazla cabaya gerek yok. Gördükleri karsisinda gözlerini kapamassa, duyduklari karsisinda kullaklarini tikkamasa, zaten herkesini gördügünü, duydugunu oda hisseder, ama yok Asliyi suclayamiyorum, tek sorun su hissizlik:img-hyste
evet o da geç bir sorgulamaydı ve yılmaz çokdan pişman olmuştu aslı kıza yaptığı bu tekliften yüzden de susmayı tercih etmişti "söz gümüşse sükut altın" demişler yılmazda kabullenip sustu ama hiçbir konuşmadan ve hiçbir görüntüden birşey anlamayan aslı kız bundan da birşey anlamadı
zaten eğer evlenme teklifinden önce sorgulasaydı yılmazı şimdi yılmazın ondan ayrılmasına karşı çıkabilirdi, ama ne birşey sordu ne de anladı balıklama daldı, sevdiğim dediği yılmazın gözlerindeki hüznü, kendisinden uzak kalışını umursamadı eğer dediğim gibi ilk orada sorgulasa geçerli sorgulama şu an bu hakkkını sonuna kadar kullanırdı ama diğerin de geç bir sorgulama şimdikinde ise gereksiz bir sorgulama yolunu seçmiştir aslı kız ve de haksızdır.. ne dersin kurşunim haksız mıyım?
sağol cnm off bende acayip dercede bir filiz yılmazcıyım ölüyorum onlar için ben böyle süper bir aşk görmedim resmen bu aşk dağ gibi delikanlının gururunu delip geçti çünki yılmaz hala bebeğin cemden olduğunu sanıyo ama gururunu unutup filize sarıldı süperdi ya bendende sana bir 10 puanlık soru hatta herkese
bence arakadaşlar yılmazdan filize filizdende yılmaza gidicek en uygun şarkı şu ki bu şarkıyı dizide duymuştuk ama asıl şarkı şimdi tam oturdu diziye
SENİ SEVEMEK Kİ
Kaybolan bir gün gibiyim,
Geçiverdi seneler,
Geçiverdi seneler,
Seneler,seneler…
Bir mum gibi eriyorum,
Bu dünyadan göçüyorum…
Bir aşkım var ümitsizdir,
Bir aşkım var çaresizidir…
Seni sevememki,
Seni saramam ki,
Senin olamam ki,
Buna engel var...
bu şarkıdaki engel kim sizce bir tahmin edin bakem ????????
bulana 10 puan
Asli Filize diyorki Merak etme, ben bir an ayrilmam burdan. Gözünü acincaya kadar Yilmazin yanindayim, Filiz gider gitmez Asli solugu uykuda buluyor, Filiz eve geliyor, akli Yilmzada, onu orda öylece birakmis olmak icine sinmiyor, yaninda olmasi gerektigini düsünüyor ve hastaneye gidiyor...Iyikide gitmis valla, yoksa Yilmazim oracikta ölü verecekti, Asli kizimizda hala Yilmazin uyudugunu sanacakti:img-yes:
sağolasın kurşunim yoksa bende mi bir problem var diye düşündüm ama sen içimi rahatlattın:)
sorma ya hem filizi paylıyor, hem filizi kovmakdan beter ediyor, hem filize yılmazı geri verdiği için teşekkür ediyor, hem de sen git ben bir an olsun ayrılmam diyor, sonra da uyuyor bak şimdi kurşunim aslı kız neden uyuyor "oh be filizide gönderdim ya, eğer burda olsa gözlerimi bile kapayamazdım onu göndermekle en iyisini yapmışım yiyecekmiş gibi bakıyordu zaten yılmazıma, ama şimdi içim rahat gelemezde gecenin bu vakti, şimdi uyuma zamanı"
filiz ne halde peki zorla getirilmiş zorla gönderilmiş sevdiğinin yanından uykumu düşünüyor hayır zaten duramıyor soluğu hastanede alıyor, dediğin gibi ya gelmese yılmazımız için fatiha okuturdu bu aslı kız:icon_sorr
işte iki aşık kadının farklı sevme yönleri elbette aynı sevecekler diyemeyiz ama genel kabul görmüş ilkeler var bu yüzden aralarında fark kaçınılmaz, filiz aşkıyla ve bunu yaşamasıyla aslı kız akç basar? cvpla bakalım kurşunim:)
Ay Allah korusun. Yılmaz'ımın öldüğünü düşünemiyorum bile. :sad53: ama çok haklısın Filiz feryat figan ölüyor diye bağırıyor Aslı kız hala Filiz ne var diye soruyor. görmediği gibi duymuyorda :img-hyste
feride-ömer
15-05-07, 14:34
arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir filizim hoşgeldin :happy0064 2gündür akşamları bekledim seni ama yoktun yada ben girdiğimde yoktun olsun nasıl bu bölüm özetini beğendinmi hemen sana bir soru sorucam sence bebek meselesi bu bölüm çıkarmı yada ne zaman nasıl ortaya çıkacaktır
NOT::img-wink: ( soruyu cevaplamak zorunda değilsin belirtiyim dedim)
...işte iki aşık kadının farklı sevme yönleri elbette aynı sevecekler diyemeyiz ama genel kabul görmüş ilkeler var bu yüzden aralarında fark kaçınılmaz, filiz aşkıyla ve bunu yaşamasıyla aslı kız akç basar? cvpla bakalım kurşunim:)
kurşunime sormuşsun ama bende cevaplamak istiyorum. :img-wink: 10 basar :img-yes:
sevgili feride-ömer, inşallah bu bölümde Yılmaz dahil herkes öğrenir. valla sıktı artık bu konu. hani bride herşey ona bağlı ilerliyor ya hepten sinir oluyorum. :icon_whis
arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir filizim hoşgeldin :happy0064 2gündür akşamları bekledim seni ama yoktun yada ben girdiğimde yoktun olsun nasıl bu bölüm özetini beğendinmi hemen sana bir soru sorucam sence bebek meselesi bu bölüm çıkarmı yada ne zaman nasıl ortaya çıkacaktır
NOT::img-wink: ( soruyu cevaplamak zorunda değilsin belirtiyim dedim)
hoşbulduk da cnm ben buralardayım asıl sen hoşgeldin:) cnm ben çok nadir akşamlar olabiliyorum normalde gündüz forumdayım, özetle ilgili yorum yaptım okumak istersen biraz geriye gidip bakman gerekiyor cnm tabi istersen, beğenmekden öte bir yorum oku bakalım
bebek meselesi ile ilgili bu bölüm yılmaz öğrenmeyecek ama malum şahsiyet aslı öğrenebilir diyorum ben aslında bu konuya görmedim, duymadım, bilmiyorum diyordum ama seni kıramadım ne demek cvplarım tabi )
feride-ömer
15-05-07, 14:45
hoşbulduk da cnm ben buralardayım asıl sen hoşgeldin:) cnm ben çok nadir akşamlar olabiliyorum normalde gündüz forumdayım, özetle ilgili yorum yaptım okumak istersen biraz geriye gidip bakman gerekiyor cnm tabi istersen, beğenmekden öte bir yorum oku bakalım
bebek meselesi ile ilgili bu bölüm yılmaz öğrenmeyecek ama malum şahsiyet aslı öğrenebilir diyorum ben aslında bu konuya görmedim, duymadım, bilmiyorum diyordum ama seni kıramadım ne demek cvplarım tabi )
şimdi bende okuyordum senin yorumun okunmazmı neyse bebek meselesiyle ilgili ben aynı düşünüyorum ama aslı denen şahsiyetin öğrenmesini çok istiyorum aslı inş bu bölümde iyibir hayal kırıklığına uğrar :img-wink: beni kırmadığın için teşekkürler:happy0064
Eminim onlarca özet yorumu yapılmıştır ama bir tane de ben yapayım;
Yılmaz bebeği ögrenmiyor ve böyle bir karar alıyor bence.. İlk iki cümleden de anlasıldıgı gibi Filiz'e geri dönmenin hesaplarını yapıyor ve bana kalırsa evliik kararını yeniden düşünüyor..
Hastalığı iyice ilerleyen Aslı bölümü aslında cok önemli. İlerisi için ipucu sanırsam. Ylmaz'ın Filiz'e olan duyguları konusunda bence sorgulamakta biraz gec kaldı.. Bunda haklı mıdır ? Kesinlikle.. Bu kadar olay olmuşken gözünün önünde bu kadar sey yasanmışken biraz gec kaldıgını düşünmekteyim..
Önündeki tek engelin para olmasına sevindim.. O zaman Fırat Danış'ı bu hafta fragmanda görmemiz lazım ha ne dersiniz ? Bunu da asacaklardır ama bazı seylerden fedakarlık yapmaları gerekebilir.. Mesela gurur..
Özetin en tuhaf kısmı.. Yılmaz kararı Filiz'e bırakır.. Peki neden ve neyin kararı ?
Son zamanlarda ve dizinin büyük bir kısmında hersey Filiz tabanlı gelişiyor.. Sebebini anlamak mümkün değil.(Son bölümü hatırlarsanız herseyi Filiz yapmıştır) Bu olayı da böyle baglarlarsa pes.. Oldu olacak fragmandaki sıralamayı değiştirip Tuba Büyüküstün'ü başa alsınlar da biz de basrol kim bilelim yani..
aaa olur mu ablacım sadece kurşunimi bak üzerine alnıp cvplamışsın bile ne denir ki doğru söze valla haklısın 10 katlarını da basar aslı kıza o aşkı, sevgisi herşeyiyle bu yüzden seviyoruz ya zaten değil mi?
Herşeyiyle seviyorum Filiz'i hatalarıyla, doğrularıyla, iyi yüreğiyle, Yılmaz'ıma olan sevgisiyle... Yılmaz'da onu bu nedenleriyle seviyor zaten. Bir bütün olarak görüyor. herşeyiyle kabul ediyor. :happy0064
feride-ömer
15-05-07, 14:59
filizim ellerine sağlık yorumunu çokkk beğendim
ellerine sağlık benim çıkmam lazım akşam girersen bol bol konuşur iyi yorumlar:happy0064
bol aslılı yorumlar size sıkıcı ama olsun:img-hyste
şimdi bende okuyordum senin yorumun okunmazmı neyse bebek meselesiyle ilgili ben aynı düşünüyorum ama aslı denen şahsiyetin öğrenmesini çok istiyorum aslı inş bu bölümde iyibir hayal kırıklığına uğrar :img-wink: beni kırmadığın için teşekkürler:happy0064
bebek olayı geçekten uzadı bizimde beklentilerimiz yüzünden uzadı sayılır her hafta memleket meselesi gibi olduğu için forumda bebek meselesi ben bekleme kararı aldım, aslı kızın tepkisini merak ediyorum hani hastanede demişti ya cem oğluna bile kıyabiliyor diye şimdi duyduğunda ne diyecak bakalım, ne demek rica ederim...
yakupoglu61
15-05-07, 15:01
istediğim yılmazın hiç bir zmn bebeğin kendisinden olduğunu öğrenmemesidir...!Yani ömrü hayatı boyunca,
ya ilk başta duyacaktı (ki o an geçti) yada hiç duymayacak...!
evet o da geç bir sorgulamaydı ve yılmaz çokdan pişman olmuştu aslı kıza yaptığı bu tekliften yüzden de susmayı tercih etmişti "söz gümüşse sükut altın" demişler yılmazda kabullenip sustu ama hiçbir konuşmadan ve hiçbir görüntüden birşey anlamayan aslı kız bundan da birşey anlamadı
zaten eğer evlenme teklifinden önce sorgulasaydı yılmazı şimdi yılmazın ondan ayrılmasına karşı çıkabilirdi, ama ne birşey sordu ne de anladı balıklama daldı, sevdiğim dediği yılmazın gözlerindeki hüznü, kendisinden uzak kalışını umursamadı eğer dediğim gibi ilk orada sorgulasa geçerli sorgulama şu an bu hakkkını sonuna kadar kullanırdı ama diğerin de geç bir sorgulama şimdikinde ise gereksiz bir sorgulama yolunu seçmiştir aslı kız ve de haksızdır.. ne dersin kurşunim haksız mıyım?
Kesinlikle haklisin Filizim. Simdi bi aslinin duyduklarini siralarsak
1- Çok büyük bir aşk yaşadı. Ama ayrıldılar. Uzun süre kimseyi hayatına sokacağını sanmam. (Canan)
2- Duyguları içinde saklı onun, sanki hiçbir şey beklemiyor hayattan.. Açıkçası ne düşündüğünü tam olarak anlayamadım. (Asli - daha ozamanlar hissizlik baslamis olmali)
3- Bazen yaptğımız bir hata. Bugünü de yarını da alır götürür. Keşke dönüp tamir etmek mümkün olsa ki imkansızdır. İstesende geri dönemezsin artık. (Yilmaz)
4- Benim kalbimde Filizden baskasina yer yok (Yilmaz)
5- Yani eğer beklersen belki kendimi toparlayabilirim (Yilmaz)
6- Bıraz zaman sadece bıraz zamana ıhtıyacım var.senden cok sey mı ıstıyorum? (Yilmaz)
7- Cevap verecekmisin. Yani bana zaman tanıyacakmısın. Bekliycekmisin. (Yilmaz)
8- Aslı çok iyi bir insan. Az bulunur biri. Ama galiba benim kalbimde başka birine yer yok. Filiz hala gözlerimin önünde. Yeni bir ilişki bana çok uzak.
9- Yani pat diye aşktan felan söz ettin. Benim için böyle şeyler zaman alıyor
10- O adam hasta, Filizden o kadar cabuk vazgecmez. Cemi hapise attirmassak, rahat edemiyecegiz. (Yilmaz)
11- Hani sevgi, ikiyken bir olabilmektir ya, sen bazen o kadar uzak duruyorsunki, biz hicbir zaman bir olamiyacagiz diyorum kendi kendime. Bazen sevgindenden süphe ediyorum. Susma Yilmaz, hayat cok kissa unutma (Asli - Yilmaz susar - inkar edemez)
Asli kizimiz tüm bu konusmalara sahti oldu, ama nedense algilayamadi, tabi birde sahit oldugu bakismalar var, ya neyse
arada kaynamış olabilir şimdi özette yazan aslı kızın yılmazın filiz sevgisini sorgulama olayı sizce de çok saçma değil mi? bakalım şimdi
--- evlilik teklifini aldığı zaman yılmaza bu sorgulamayı yapsaydı geçerli sorgulama olurdu
--- geçenlerde yaptığı yılmaza "sevginden şüphe edeceğim" sorgulaması ise geç kalınmış bir sorgulama oldu
--- şimdi bu bölüm görecekleri ve duyacakları ile yılmazın filiz sevgisini sorgulayacakmış bu da gereksiz sorgulama olacak
bence hakkını kaçırdı şimdi yaptığı da lüzumsuzca çırpınışı olacak bu kız birkez de bizeçizilen karakterine uygun davranış sergilese ne olurdu acaba...
çok kolay bir soru olmuş valla kaç zamandır aynı cvbımda ısrarlıyım o zaman engel değil gibiydi, ama şimdi tam engel oldu tabi ki de ASLI KIZ:img-yes:
herkese merhaba yani şarkının sözlerini bile aslıya uydurdunuz ya vallahi pes diyorum :sad53: filizin bu kadar yanlışının yanında aslıya yüklenmek bence haksızlık:icon_sorr filiz bebeği söyleyeceği yok aslı sadece bir mazeret .aslı konusunda bekleme taraftarıyım mutlaka mantıklı bir davanışta bulunacaktır.ama o bölümler olmadan yani aslının yılmazı zorladı bölümler gerçekleşmeden inatla aslının arkasında duracağım aslı ya biraz daha sabır gösterelim lütfen:good:
işte iki aşık kadının farklı sevme yönleri elbette aynı sevecekler diyemeyiz ama genel kabul görmüş ilkeler var bu yüzden aralarında fark kaçınılmaz, filiz aşkıyla ve bunu yaşamasıyla aslı kız akç basar? cvpla bakalım kurşunim:)
Valla ben Aslida sevgi göremiyorumki. Ya seven insan azda olsa kiskanmazmi, sahiplenmezmi, karsilik beklemezmi...Yok bunlarin hic biri Aslida yok
Filiz her an her saniye Yilmazi düsünmekle geciriyor, Aslinin yaninda onu görünce kiskaniyor, Yilmaz icin göz yasi döküyor, onunla karsilasmaktan korkuyor cünkü biliyorki duygularina yenik düsecek aksi halde, kendi mutlulugundan vazgeciyor sevdigi icin...Say say bitmez be Filizim.
Ya bana kalirsa Asli cok yanliz oldugu icin, kendini kollayacak birine ihtiyac duydu, bunun icin Yilmazi uygun gördü, ona sigindi ve simdi tek korkusu yine yanliz kalmak, ama sevgi falan yok...Yoksa benmi hissedemiyorum, yoksa banadami Aslinin hissizligi bulasti:img-hyste
forumuz aslıya olan yorumları çok sert.yani şuana kadar bu üçlü içerisinde(yılmaz-filiz-aslı) en az suçu olan aslıdır .zamanında yılmaza demiş nişanı atalım diye yılmaz kabul etmemiş bebekle ilgili filize soruyor bu cem bu kadar mı manyak kendi çocuğunu öldürmek istiyor diyor bir şekilde filizin ağzını arıyor ama filizde yine cevap yok .bu bebeği tekinerlerin söyleyeceği yok.olaylara biraz objektif bakalım lütfen:img-blush
:) ama sizlerde herşeyin hazırına konuyorsunuz valla dediğin gibi 9 ay sonra olan yine biz kadınlara oluyor sizlerin beceriksizliği yüzünden:) ama ömer anlamadı benim kıymetimi abi hem hasanda sattı beni hem boşver ömerden bana yar olmaz feride kızı aldı ya ömer ne desem boş:) o da beni kaçırdığına yansın (bu arada sende bana yakın bir yerlerdesin abi, kısmet tanışırız belki)
baştan cevaplamaya başlayayım :) bu nedir yahu 2 saat işimiz çıkıyor forum alıyor başını gidiyor :img-pilot
neyin hazırına konuyoruz filizim :happy0064 e napalım bu da doğanın bize verdiği avantaj :img-hyste e size de cenneti vermişler işte daha ne :) bu arada Hasanımın gene yılmaza giydirdiği satırlar okudum.o yüzden şu ömer konusunda sana şunu söyleyebilirim ki ömer zaten cacık adamın teki...bak şimdi işi gücü de yok...işi gücü filize bağırmak..boşver gitsin kurtulduğun iyi oldu:img-hyste (Hasanım yapma etme laf etme yılmazıma) bir gün inşallah tanışırız :good:
Peki sizce Filiz'in su an bebegi söylememesinin baska ne nedeni olabilir ?
ben filiz karakteri için kendinden başka herkesi düşünüyor diyebilirim ama bazende kendini kaybediyor yani buda öyle bir durum bebek olayının saklanması hatadır yılmazı zorla evliliğe götürecek ona duygu sömürüsü yapacak olan kadın bebeği öğrensede vazgeçmez evlilik olayından.filiz yine başkaları üzülmesin havasında ama yaptığı davranış yanlışbye
herkese merhaba yani şarkının sözlerini bile aslıya uydurdunuz ya vallahi pes diyorum :sad53: filizin bu kadar yanlışının yanında aslıya yüklenmek bence haksızlık:icon_sorr filiz bebeği söyleyeceği yok aslı sadece bir mazeret .aslı konusunda bekleme taraftarıyım mutlaka mantıklı bir davanışta bulunacaktır.ama o bölümler olmadan yani aslının yılmazı zorladı bölümler gerçekleşmeden inatla aslının arkasında duracağım aslı ya biraz daha sabır gösterelim lütfen:good:
sevgili sbr arkadaşım şarkının sözlerini arkadaşımız kime uyuyor diye sorunca gelen tiyolar ışığında birşeyleri bile bile yapan bir aslı kız var ortada bu yüzden bizimde yanılmadığımız çıkmış oldu bu yüzden de haklı olarak eleştirilerimizi yapıyoruz, keşke o anı görüp de diretmeseydi valla ben başından beri aynı şeyleri söylediğim için değişen birşey yok beklemenin de bir anlamı yok benim için beklemek isteyen beklesin ama be alımıyım, haksızlık yaptığımı düşünmüyorum tabi benim düşüncem
filize gelirsek filiz hatasız, yalnışsız demedim ki hiçbir zaman ben onun hatalarınıda, yanlışlıklarını da görüyorum ama aşkının büyüklüğünü ve birçoğunu da bu aşkın büyüklüğünden yaptığını düşünüyorum bu yüzden de filizi anlıyorum haksızlık ona yapılanlarda aslında bu benim görüşüm eğer fahriye konuşmasaydı filizle, yılmaz gözlerini açtığında filiz bunu söyleyecekti zaten filizin bebekle ilgili yaptıklarında kimseyle hemfikir değilim bu yüzden bu konuyu uzatmıyorum.
fatma-1721
15-05-07, 15:24
arada kaynamış olabilir şimdi özette yazan aslı kızın yılmazın filiz sevgisini sorgulama olayı sizce de çok saçma değil mi? bakalım şimdi
--- evlilik teklifini aldığı zaman yılmaza bu sorgulamayı yapsaydı geçerli sorgulama olurdu
--- geçenlerde yaptığı yılmaza "sevginden şüphe edeceğim" sorgulaması ise geç kalınmış bir sorgulama oldu
--- şimdi bu bölüm görecekleri ve duyacakları ile yılmazın filiz sevgisini sorgulayacakmış bu da gereksiz sorgulama olacak
bence hakkını kaçırdı şimdi yaptığı da lüzumsuzca çırpınışı olacak bu kız birkez de bizeçizilen karakterine uygun davranış sergilese ne olurdu acaba...
Nato kafa nato mermer . Asli kizimiz Yilmaz'i Filiz'e karsi olan duygularini sorgulayacagina Yilmaz'in kendisine karsi olan duygularini sorgulasin bir. Adam bir kere seni seviyorum demis mi kendisine..Gecen bolumlerden birinde Yilmaz'in sevgisinden suphe ediyordu bir de...http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
Yilmaz, bu bolumde de bebegi ogrenemiyor bu arada...Senaristlerin bu konudaki istikrarina sapka cikartilir. Kac bolum oldu, takvim tutaniniz var mi? Acaba dogum sirasinda falan mi ogrendirecekler bebegi..Dusunun Yilmaz Asli ile nikah masasina otururmus, Filiz de onca stres derken, erken doguma...Artik canina tak eden Omer, ya da vicdan azabindan kivranan Handan son anda nikahi basarmis...Tam Turk filmi iste..http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
istediğim yılmazın hiç bir zmn bebeğin kendisinden olduğunu öğrenmemesidir...!Yani ömrü hayatı boyunca,
ya ilk başta duyacaktı (ki o an geçti) yada hiç duymayacak...!
yapma arkadaşım be :sad53: bu çok büyük bir acımasızlık. (sen acımasızsın demiyorum. olayaın kendisi böyle) hem en başta da bebeğe haksızlık... Yılmaz'ımla Filiz'imi hiç hesaba katmıyorum bile. :icon_whis
ben filiz karakteri için kendinden başka herkesi düşünüyor diyebilirim ama bazende kendini kaybediyor yani buda öyle bir durum bebek olayının saklanması hatadır yılmazı zorla evliliğe götürecek ona duygu sömürüsü yapacak olan kadın bebeği öğrensede vazgeçmez evlilik olayından.filiz yine başkaları üzülmesin havasında ama yaptığı davranış yanlışbye
Zaten bunun hata oldugu yaklasık 1-2 aydır tartısılmakta.. Bunda hemfikiriz zaten ama benim karsı oldugum nokta '' Aslı bahane Filiz yine söylemeyecekti '' diye ima ettiginiz yer.. Ben bunu merak ettim sadece :img-wink:
Filizim sormuş yanıtlayayım :)
olcak tabi.:)yılmaz bu çocuk kimden diyecek filizde senden diyecek.görürse görsün aslı dert değil.
bebeği ve annesini seçecek doğru karar tabi.
genç kızlık hayallerimi yıktın yılmaz..daha bir singer dikiş makinası almadan bıraktın beni dicek.
sanırım pavyondaki özlemin eski arkadaşıyla
yılmaz fahriye vasıtasıyla para pompalasın onlara. eski iş? hatırlatıp durma be filizim zaten feride sorularına zor cevap veriyorum:)
aslı kız yılmaza ne diyecek ki?
hepsi senin suçun ama olsun sen benim oğlumun anasısın diyecek.
hangi karar yahu bu?
değmez.çocuğu söylesin geri çekilsin.ondan başka birşey istemiyorum yürüyen felaket...
hangi karar?:img-hyste
Valla ben Aslida sevgi göremiyorumki. Ya seven insan azda olsa kiskanmazmi, sahiplenmezmi, karsilik beklemezmi...Yok bunlarin hic biri Aslida yok
Filiz her an her saniye Yilmazi düsünmekle geciriyor, Aslinin yaninda onu görünce kiskaniyor, Yilmaz icin göz yasi döküyor, onunla karsilasmaktan korkuyor cünkü biliyorki duygularina yenik düsecek aksi halde, kendi mutlulugundan vazgeciyor sevdigi icin...Say say bitmez be Filizim.
Ya bana kalirsa Asli cok yanliz oldugu icin, kendini kollayacak birine ihtiyac duydu, bunun icin Yilmazi uygun gördü, ona sigindi ve simdi tek korkusu yine yanliz kalmak, ama sevgi falan yok...Yoksa benmi hissedemiyorum, yoksa banadami Aslinin hissizligi bulasti:img-hyste
Ellerine sağlık kurşunim valla say say bitmez bu farklar birde bunu görmemek için diretiyorlar artık yılmaz bile kayıtsız kalamıyor filizin aşkına görüyoruz değil mi ama adam da erim erim eriyor baksana