Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 21
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
yettim evam biz de şunları soruyoruz :)
-- filiz hangi yüzle çıkıyorda zırlıyor.kendi etti kendi bulmadı mı?
-- filiz hangi yüz ve hakla aslının yerinde olmak ister?
-- filiz kına gecesini görünce kınayı neresine yakmalıdır?
-- filiz hangi yüzle milletin mutluluğuna limon sıkmaktadır?
ehuehue daha da devam ederiz evam dert etme sen :happy0064 (filizim bugün filizi asma günü idare et :))
ferman abi beni sattın öyle olsun:(
-- filiz aşık, seven, sadık ve sevdiğinin bebeğini taşıdığı için onu kendi elleriyle verişine ağlıyor (zırlamıyor) hayır tüm suç onun değil.
-- filiz yılmaza olan aşkıyla, yılmazın onu sevmesiyle ve tabi ki sevdiğinden bir parça taşımasıyla, herzaman yılmazdan başkasını düşünmediği için sonuna kadar haklıdır ve aslı kız hak bile idda edemez
-- filiz kınayı sevmez alerji yapar hele de aslının kınasıysa yakmaz ama aslı kıza yaktırır ama ne yaktırma
-- millet onun mutluluğuna nasıl limon sıktıysa o da sıkar ama unuttuğun birşey filiz değil limon sıkmak isteyen yılmaz o filizin aklına girmiştir ama filiz aslı kıza göndermiştir, yoksa yılmazın gitmeye niyeti yok filiz kendisine dönüşünü bile beklememiştir
ferman abi bu kazığını unutmayacağım....
bence böyle daha heyecanlı olur hem filiz de nikah masasına oturmuştu kalkmasını bildi yani yılmaz sayesinde şimdi sıra yılmazda o da masaya oturacak ve de evlenmeden kalkacak böylece durum eşitlenmiş olucak.
aman eşitlemeseler olmaz zaten:icon_sorr
ama yılmazınki daha kötü olacak neden dersen şimdi düğün arabasi,konvoy felan
herkes mutlu kına felan ıvır zıvır izlemek cok daha kötü olacak kesin:icon_sorr
çok sağol eva'cım, ama tek bir sebebi yok. genel olarak gerginim bugün. olur bazen bilirsin...
fermanım, seçim güzel :good: ama oda bizim kapıya çıkmıyor mu. Yılmaz'ım aşık işte ne yapsın. :img-wink:
hee çıkıyor :) napalım bir türlü unutturamadık adama kızı :( ama şartsız kabul etmeyecek en azından bunu sağlayacağız.:img-hyste
arkadşlar özet gelmişş fragmnaı gören varmı bu arda yılmaz filiz in sözüne mi bakcak umarm filiz olmlu yanıt verirrrr
milla_jovovich
16-05-07, 15:38
yaa sabahtan beri fragmanı bekliyorum...
ha verdiler ha verecekler derken hala yokkk...
binbirgecenin bile fragmanını verdiler ama ıhlamurlar altındanın yok...:img-cray:
hee çıkıyor :) napalım bir türlü unutturamadık adama kızı :( ama şartsız kabul etmeyecek en azından bunu sağlayacağız.:img-hyste
oda zor görünüyor ya, hadi şimdi biraz sakinler gibi oldun coşturmayayım gene :img-hyste
filizim güzel konuya parmak basmıştı. Yılmaz'ım sevdiklerine bağlı bir kişi, onu bu yoldan caydıramazsınız. :img-hyste
ferman abi beni sattın öyle olsun:(
-- filiz aşık, seven, sadık ve sevdiğinin bebeğini taşıdığı için onu kendi elleriyle verişine ağlıyor (zırlamıyor) hayır tüm suç onun değil.
-- filiz yılmaza olan aşkıyla, yılmazın onu sevmesiyle ve tabi ki sevdiğinden bir parça taşımasıyla, herzaman yılmazdan başkasını düşünmediği için sonuna kadar haklıdır ve aslı kız hak bile idda edemez
-- filiz kınayı sevmez alerji yapar hele de aslının kınasıysa yakmaz ama aslı kıza yaktırır ama ne yaktırma
-- millet onun mutluluğuna nasıl limon sıktıysa o da sıkar ama unuttuğun birşey filiz değil limon sıkmak isteyen yılmaz o filizin aklına girmiştir ama filiz aslı kıza göndermiştir, yoksa yılmazın gitmeye niyeti yok filiz kendisine dönüşünü bile beklememiştir
ferman abi bu kazığını unutmayacağım....
ehuehue walla filizim notları eva veriyor cevaplara.:) satmadım seni aybedion sadece bugünlük çok görmeyin onu da bana yahu.bak çarşamba olmuş ben daha elimdeki iplerden birini bile kullanamadım.bana da yazık.:img-hyste
forever_bim
16-05-07, 15:49
Arkadaşlar sevgili kurşuninin sormuş olduğu sorulari silmek durumundayım çünkü verilecek yanıtlardan ötürü gerilim yaşansın istemiyorum. Lütfen daha uygun sorular sorunuz. Bu dizide katil gaddar dilenci kaba gurursuz tek bir karakter var o da Cem'dir.
heheh:) walla filizim var ya kurşuninin sorularına verdiğin cevapları Hasan silmeden okuma şansına eriştim de :icon_whis var ya sen de kızınca çok fena oluyormuşsun yaw.:) ben de filizi asıyorum sanıyordum...:good: allahtan ortadasın filizci olsan güçlü bir rakibimiz olacakmış...gerçi seni yanımıza çekebilirsem filizcilerin hiç şansı kalmayacak :good: :happy0064
ehuehue walla filizim notları eva veriyor cevaplara.:) satmadım seni aybedion sadece bugünlük çok görmeyin onu da bana yahu.bak çarşamba olmuş ben daha elimdeki iplerden birini bile kullanamadım.bana da yazık.:img-hyste
demek eva veriyor iki can forumdaşım sırtımdan değil direkt yüzümden vurdunuz beni öyle olsun bakın ben paşa paşa verdim cvplarımı not falan istemem ben biliyorum 10 puanlık cvplar olduğunu:) sattın sattın asma cnm biz bize muhabbet edelim hem iplar c.tesi sabahına lazım harcama dur:) nasıl dı o şarkı yazık bana yazık bana bu kaçcı kazık bana:):)
EvaLongoria
16-05-07, 16:02
demek eva veriyor iki can forumdaşım sırtımdan değil direkt yüzümden vurdunuz beni öyle olsun bakın ben paşa paşa verdim cvplarımı not falan istemem ben biliyorum 10 puanlık cvplar olduğunu:) sattın sattın asma cnm biz bize muhabbet edelim hem iplar c.tesi sabahına lazım harcama dur:) nasıl dı o şarkı yazık bana yazık bana bu kaçcı kazık bana:):)
yani 10 puan denemez olmaz buna ee üü
ferman abi puanı da sen ver gözünü sevem yahu. :) bence 5 alması lazım filizim in o da gül hatırı yüzünden.
bende cvp veriyim bi dakka :)
EvaLongoria
16-05-07, 16:04
yok yok aslıyı asalım evacımında kulakları çınlar gelir bak şimdi evacım
konuşmayı görüp şahit olursa,
-- aslı hangi yüzle kına elbisesini giyer
-- aslı hangi yüzle kına gecesinin gelini olur
-- aslı hangi yüzle kına gecesi eline kınalar yaktırır
-- aslı hangi yüzle kına gecesi kalkar oynar
sence hangi yüzle bak daha nikah olayına girmedim bile:):) cvp bekliyorum...
--- aslı o gül yüzüyle kına elbisesini giyer.
--- aslı o güleç yüzü ile kına gecesinin gelini olur.
--- aslı o tatlı yüzü ile kına gecesi eline kınalar yaktırır.
--- aslı o şeker yüzü ile kına gecesi kalkar oynar.
heheh:) walla filizim var ya kurşuninin sorularına verdiğin cevapları Hasan silmeden okuma şansına eriştim de :icon_whis var ya sen de kızınca çok fena oluyormuşsun yaw.:) ben de filizi asıyorum sanıyordum...:good: allahtan ortadasın filizci olsan güçlü bir rakibimiz olacakmış...gerçi seni yanımıza çekebilirsem filizcilerin hiç şansı kalmayacak :good: :happy0064
ferman abim yasaklı sorular olduğunu bilmiyordum eklemiş oldum Hasanım kızmasın özür dilerim:) çok mu fenayım ferman abi yok be çok yufka yürekliyimdir ben:) korktum deme şimdi bana:) senden beter miymişim öyle bir his kapladı içimi:) ya ben boşuna demiyorum beni bırakın uzun ince bir yolda gideyim diye bak dediğin gibi ya filizci olsam ne olur du:icon_whis o zaman çalışmalara başal dün sinem ve archshe içten çökertme yoluna gittin benimle ilgili planın ne:)
tüh ya ben göremedim cevapları. kaçırdım desenize :img-hyste
arkadaşlar bu bölüm neler olacak cidden meraktayım. aşıklarımın arasında geçecek olan konuşmaları ve Yılmaz - Aslı konuşmasını merak ediyorum. her ikisininde sonucunu bilsemde yinede merak etmekten kendinmi alamıyorum.:sad53:
--- aslı o gül yüzüyle kına elbisesini giyer.
--- aslı o güleç yüzü ile kına gecesinin gelini olur.
--- aslı o tatlı yüzü ile kına gecesi eline kınalar yaktırır.
--- aslı o şeker yüzü ile kına gecesi kalkar oynar.
demek 10 puan etmez ferman abi versin ve gül yüzlü hatırım için 5 oldu mu evam bebeğin olmasa ben sana bu cvplardan sonra 0 verirdim ama yeğenimin hatırına 4 veriyorum hiç tatmin edici cvplar değil aslı kız bu halleriyle hiçbiri olamaz benim nazarımda yüzüne baktığımda heykel, ruhsuz, duygusuz birşeye bakıyor muşum hissine kapılıyorum ne yapayım bütün suç aslının bana duyguları yansıtamıyor ben de suç yok:):)
aaa biliyorum o şarkıyı ben:) yılmaz devamlı söylüyor dizide ama içinden söylüyor ben ve onu anlayanlar duyuyoruz sadece :img-hyste ederlim filizim sabahtan beri yazıyorum yoruldum artık yahu..yaşlı başlı adamım ben size ayak uyduramam:happy0064 :good:
yani 10 puan denemez olmaz buna ee üü
ferman abi puanı da sen ver gözünü sevem yahu. :) bence 5 alması lazım filizim in o da gül hatırı yüzünden.
bende cvp veriyim bi dakka :)
vereyim sabah çok cimriydim herkese 0 verdim walla :) 5 çok..1,75 ten 2 derim ben.aslı konusunda uzman sen olduğuna göre son kararı sen ver ne diyeyim.zaten yeterince brütüslük yaptım filizime :good:
Özeti okuduktan sonra neler olacagini az cok tahmin ede bildim hemen. filiz yilmaza tabi ki aslia git diyecek ve nikah masasinda bozulacak bu is. hersey iste düsündügümüz gibi. acaba yeni tüyo felanda varmi? yeni olan? aslinin kinasindan felan bahsediliyordu en son. acayip cok yazmissin bir sürü sayfa dolmus yine.
Bu arada fragman cikti sanirim. ben daha görmedim. gören oldumu acaba? cok merak ediyorum. anlata bilirmi acaba biri?
EvaLongoria
16-05-07, 16:13
aaa biliyorum o şarkıyı ben:) yılmaz devamlı söylüyor dizide ama içinden söylüyor ben ve onu anlayanlar duyuyoruz sadece :img-hyste ederlim filizim sabahtan beri yazıyorum yoruldum artık yahu..yaşlı başlı adamım ben size ayak uyduramam:happy0064 :good:
:img-hyste :img-hyste ilahi ferman abi bunu da hemen uyarladın ya :)
filizim demek 4 verdin hee.. ahh ahh bebeğim olmasa sıfırı da alıyoduk olaya bak :) itiraz ediyorum hakim bey :)
ferman abim yasaklı sorular olduğunu bilmiyordum eklemiş oldum Hasanım kızmasın özür dilerim:) çok mu fenayım ferman abi yok be çok yufka yürekliyimdir ben:) korktum deme şimdi bana:) senden beter miymişim öyle bir his kapladı içimi:) ya ben boşuna demiyorum beni bırakın uzun ince bir yolda gideyim diye bak dediğin gibi ya filizci olsam ne olur du:icon_whis o zaman çalışmalara başal dün sinem ve archshe içten çökertme yoluna gittin benimle ilgili planın ne:)
ehhhe:) Allah için yufka yürekliymişin.:img-hyste eee yumuşak atın tekmesi pek olur derler.senin için planım bu içindeki saklı canavarı filiz için çıkartmaya çalışmak olacak.sen de potansiyel var ama hedefi yanlış seçiyon :good:
Fragmandan hala haber yok galiba. Cuma akşamı dizi yayınlanmadan önce mi verilecek acaba???:img-hyste Bu bölüm Filiz-Yılmaz arasında yaşanacakları çok merak ediyorum... Acaba ayrı kaldıkları zamanların acısını çıkarırlar mı???
neyse arkadaşlar benden yazı olarak bugünlük bu kadar...okuyucu olarak devam edeyim foruma.yoruldum hakikaten :( çok şükür bugün işler çok kesat gitmedi bir kaç ip harcadık filiz için :img-hyste neyse herkese iyi yorumlar:img-pilot
EvaLongoria
16-05-07, 16:23
hehe fragman manyağı yaptılar bizi yahu :)
ferman abi çok vermişsin aslında 2 bile fazla ama :) 1 verelim bütünlemeye kalsın :)nasılsa bende 4 aldım kihkihkih
Geçen hafta kanalD fragmanı sık yayınlama rekoru kımıştı.Bu hafta yayınlamama rekoru kırdı.
Sürekli aynı fragmanı seyredip duruyorum.
Akşam olunca yarelerim sızlar , derdim çoktur değmeyin kızlar.
ehhhe:) Allah için yufka yürekliymişin.:img-hyste eee yumuşak atın tekmesi pek olur derler.senin için planım bu içindeki saklı canavarı filiz için çıkartmaya çalışmak olacak.sen de potansiyel var ama hedefi yanlış seçiyon :good:
aşkolsun ferman abim aslı kız bütün bunların sorumlusu o beni gaddar yapıyor valla bana hep yufka yürekli olduğumu söylerler bilmem artık:) yahu ne gaddarlığımı gördün:icon_sorr planlarını yap bakalım işe yarayacak mı söz konusu filizyılmaz olunca o canavar harakete geçmiyor haberin ola işin zor:) sinem ve archshe den daha zor lokmayım:) valla hedef doğru hemde çok doğru bakalım başarabilecek misin:):)
hehe fragman manyağı yaptılar bizi yahu :)
ferman abi çok vermişsin aslında 2 bile fazla ama :) 1 verelim bütünlemeye kalsın :)nasılsa bende 4 aldım kihkihkih
fragmanın geç geleni makbulmüş geçen hafta ki gibi olmayacağı için ne kadar geç versek kardır diyorlar:)
demek öyle eva annelik duygularına ne oldu da gaddarlaşıp 1 verdin 0 ver tam olsun ama ben nasılsa 10 puanlık cvpladım sizler yanlış not sistemi uyguluyorsunuz hadi ferman abim yaşlı eskide kalmış sen daha gençsin sana ne oluyor:):)
sen değil bebişin aldı o notu:)
arkadaşlar hakkaten fragman hayal oldu yaww içim dışım yaprak dökümü oldu yahu birbirgecenin fragmanını bile euro d 3 kere verdi daha bir hafta olmasına rağmen bu nasıl politikadır anlıyamadım olaya karamsar baktığımı düşünebilirsiniz ama bu hafta yeni bölüm yayınlanmazsa kimse şaşırmasın yine euro d yabancı damatı bir kaç kez verdi ama kanal d de yabancı damatıda vermedi benim bildiğim merakla bekliyorum inşallah yeni bölümü harcamazlarbye
Sweet Bunny
16-05-07, 17:07
Su an Fragmani gösteriyolar=)
Fragmanin sonunda Asli Filiz ile Yilmazi beraber görüyo...orda bitti..
Filizce_Jüly
16-05-07, 17:13
fragmann cıktııııııı
ay nası anlatım o kadar cok sey oldukı sımdı gordum heralde bu ılk cıkısı kısaca solım dedımız gıbı fılız ve yılmaz gızlı gızlı bulusup ask tazelıyorlar ılk once bı sahıl kenarındaydılar beraber sonra bı orman gıbı bır yer ama tam net anlayamadım orda yılmaz fılıze papatya koparım kulagına takıyor cok hos bır sahneydı sonra dugun hazırlıklarını falan gosterdı kına gecesı vardı fılızde dugun davetıyesını gordu ve cok kotu oldu yılmaza sarılıp aglıyordu en son sahnede fılız ve yılmaz bahcede konsurlarken aslı geldı ve onları gordu orda bıttı
evet cnm bende simdi gördüm gercekden tarihe yazilmali bu fragman. Asli gelinliyi giydiginde yilmazin yüzünü görecekdiniz arkadaslar öyle pisman pisman bakiyorduki:):):).
Ay acayip heycanlandim simdi ya, SÜPER BÖLÜM bekliyor bizi!!!!
sorfangirls, anlatım için teşekkürler. :happy0064
Yılmaz'ıma da bak. aşmış kendisini. demek papatya koyuyor kulağına :img-in_lo ... fermanım nerdesin. :img-hyste
tabi pişman bakacak. Bayaılmıyor ya Aslı ile evlenmeye :sad53:
Fragman yayinlandi nihayet. Siiri bu hafta Bülent Inal okuyor
Yilmaz bir ters cevrilmis sandalin üzerinde oturuyor, yanina Filiz geliyor, o da yanina oturuyor,kafasini Yilmazin omuzuna yasliyor.
Sonra Ömer Feride cok mutlu karsilikli gülüsüyorlar, Ömer Feridenin yanagini oksuyor
Sonra Yilmaz Asliyi gelinlikle görüyor, Yilmazin yüzük asik, düsünceli ve üzgün, Asli cok mutlu
Sonra Filiz ve Yilmaz cimenin üzerinde oturuyorlar, Yilmaz bir papatyayai kopartiyor, Filizin kullaginin arkasina koyuyor.
Sonra mahallede Filiz ve Yilmaz sariliyor.
Sonra Aslinin kinasi var. Filize düyün davetiyesi geliyor, Filiz agliyor.
Sonra Yilmaz Filizin yaninda, evdeler, Filiz agliyor, Yilmaz göz yaslarini siliyor. Filiz YIlmazin yanagini oksuyor. Son sahnede Filiz Yilmaz müjganlarin bahcesinde ellele tutusmuslar karsi karsiya duruyorlar, ve Asli geliyor onlari izliyor.
mili_havinn
16-05-07, 17:16
Yılmaz, iki aşk arasında kalıyor!
Çok zor günler geçiren Yılmaz ve Filiz, birbirleri için ne kadar vazgeçilmez olduklarını daha iyi anlarlar. İçinde Filiz’in olmadığı bir hayatı istemeyen Yılmaz, çok önemli bir karar alır.
Hastalığı iyice ilerleyen Aslı, Yılmaz ve Filiz’i birlikte görür. Kendini aldatılmış hisseden Aslı çok büyük bir yıkım yaşar. Aslı, Yılmaz’ı Filiz’e olan duyguları konusunda sorgular. Ömer ve Feride en kısa zamanda evlenmeye karar verirler. Önlerindeki tek engel parasızlıktır.
Aslı’ya verdiği söz ile Filiz’e olan aşkı arasında sıkışıp kalan Yılmaz, kararı Filiz’e bırakır. Gelecekleri Filiz’in iki dudağı arasından çıkacak sözlere bağlıdır. Yılmaz’ın Aslı’ya yanıtı ne olacak? Hayatlarının bu en önemli dönüm noktasında Filiz’in kararı ne olacak?
***aRmaNciK***
16-05-07, 17:16
oleeeey fragmani gördüm
ayyy cok güzeldi...yilmaz ve filiz yeniden beraberler liseli asiklar gibi gizlice bulusuyorla...cok tatliydilar... asli gelinlik provasi yapiyo yilmazda üzüntülü bakiyo...kesin filizi düsünüyodur! aslinin kinasi yakiliyo...filizin elinde yilmazla aslinin dügün davetiyesi var ( dügün olmiyackya herneyse) son sahne dede yilmaz ve filiz konusuyorlar asli görüyo..hehe
yilmaz siir okuyo....seni sevememki....sarkisi caliyo
bide ömerle feride sariliyorlar
EvaLongoria
16-05-07, 17:18
fragmanın geç geleni makbulmüş geçen hafta ki gibi olmayacağı için ne kadar geç versek kardır diyorlar:)
demek öyle eva annelik duygularına ne oldu da gaddarlaşıp 1 verdin 0 ver tam olsun ama ben nasılsa 10 puanlık cvpladım sizler yanlış not sistemi uyguluyorsunuz hadi ferman abim yaşlı eskide kalmış sen daha gençsin sana ne oluyor:):)
sen değil bebişin aldı o notu:)
beni de bebiş yaşlandırdı deyip işin içinden sıyrılabilir miyim acaba :)
yahu filizim hormonlarım ters tepti o yüzdendir :)
sorfangirls
ewet yılmaz cok kotu bakıyordu buyuk ıhtımalle fılızın yanından gelmıstır o an fılızın ustune bole bı sey gorunce kotu oldu tabı adam ama fılız ve yılmaz sahnelerı superdı arkadaslar ılk sahıl sahnesınde bı kayıgın ustunde oturuyorlardı dıgerındede zaten superdı yılmaz yerden cıcek koparım fılıze verıyordu bı sahnede evın onunde oldu yılmaz fılızı eve bıraktıktan sonrakı veda sahnesıydı bırbırlerıne sarılmıslardı aslının elıne kına yakılıyordu en son sahnede ıste normalde en basta olacak olan sahne galıba aslı bızımkılerı goruyordu yuzu bıraz bozulmustu bakalım ne olucak
mystery_ksk
bu bölüm süper olacak biran önce cuma gelsin.Aslının yüzünü çok merak ediorum.Haftalar sonra Filiz ve Yılmazı birlikte görmek çok güzel.
mili_havinn
16-05-07, 17:19
arkadaşlar izledm az önce fragmanıı..çok güseldi...yılmaz filzle bayağğı bi vakit geçiryo...herlade son anlarını yaşıyolar.yılmaz fiiz kulağına papatya takıyo fln..sarılıyolar sürelkii.sonra bi ters dönmüş sandalın üstüne oturuyolar filiz yılmazın omzuna yaslanıyo..ama bi sahnede filz çok ağlıyoo.yılmaz gözaşlarını siliyo sürekli ona bıraktı yılmaz çünkü kararı aslı evlenme konusunda...aslı bunları görüyo tabii..sarılırken..baka kalıyooo..bi yandan da evlenme haırlıları sürüyoo..gelnlik purovası fln yapıyo...kına gecesi yapılıyoo..yılmaz da bu arada karar verme aşamasında daha. ...ömerle feride de evlenecekler..tabii..tek sorunları paralarının olmaması onların da
yani çok güsel bi bölüm bekliyo bizi......:happy0064
EvaLongoria
16-05-07, 17:20
vay bee
fragman çıkmış aman allahıımm. ay yılmaz la filizi böyle izlemek çok eğlenceli olacak. yanarım aslıya yanarım.
ama liseli aşıklar gibilerse var yaa.. oo süper
sorfangirls
16-05-07, 17:20
ay o davetıye buyuk ıhtımalle mujgan hanıma gelmıstır fılızde orda gormustur yoksa dırek fılıze yada tekınerlere gelen bır davetıye degıldır heralde boyle bıseye cesaret edemezler dımı davetıyeye bakarken cok kotu oldu fılızım yaa sanırım sonrakı sahnede bu agladıgı ve yılmazın gozyaslarını sıldıgı sahnedır
Yilmaz bir ters cevrilmis sandalin üzerinde oturuyor, yanina Filiz geliyor, o da yanina oturuyor,kafasini Yilmazin omuzuna yasliyor.
Sonra Ömer Feride cok mutlu karsilikli gülüsüyorlar, Ömer Feridenin yanagini oksuyor
Sonra Yilmaz Asliyi gelinlikle görüyor, Yilmazin yüzük asik, düsünceli ve üzgün, Asli cok mutlu
Sonra Filiz ve Yilmaz cimenin üzerinde oturuyorlar, Yilmaz bir papatyayai kopartiyor, Filizin kullaginin arkasina koyuyor.
Sonra Yilmaz Filizin yaninda, evdeler, Filiz agliyor, Yilmaz göz yaslarini siliyor. Filiz YIlmazin yanagini oksuyor. Son sahnede Filiz Yilmaz müjganlarin bahcesinde ellele tutusmuslar karsi karsiya duruyorlar, ve Asli geliyor onlari izliyor.
ay......cok güzel olcak bu hafta ya!!!!ama sette giden arkadaslar (75.bölümün cekimleri)asli ve yilmaz evleniyor demisti-gelinlikle damatlikla gelin arabasina biniyorlarmis...umarim yine rüyadir...ama hic sanmiyorum:icon_sorr
kurşunim ağzına sağlık izlemiş kadar oldum. :good: ben bu bölümü nasıl izleyecem bilmem. kalbim paramparça olacak. :sad53: Yılmaz'ımı Aslı'nın yanında gelin arabasında nikah masasında görünce nasıl dayanacağım.:sad53:
Fragmanı anlatan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Çok şükür beklediğimiz sahneler geliyor.Sonu kötü olacak ama filizimin deyimiyle anı yaşayacağım.
kurşunim cnm teşekkür ederim ayrıntılı anlatımın için ve senin nezdinde anlatan tüm forumdaşlara..
nasıl bir fragman bu filizyılmazlı bir fragman beni mutlu etmeli ama nedense bozulacak bu halleri ayrılacakları sahne beni çok üzecek seve seve ayrılmaları ahhlar dedirtecek yine bana ama izlemediğim için fragman yorumu yapamam izleyeyim ondan sonra genişce yorumlarım, şimdiden içim gitti ah filizyılmazın nedir sizlerin bu çektikleri
ferman abim yılmaz çoktan yumoş olmuş, papatyalar falan:)
Filizce_Jüly
16-05-07, 17:25
Valla bence o son sahne aksam oluyor cünkü üstündekiler hala ayni. Ve sonradan asli yilmazi filize karsi askisini sorguluyor.
74. Bölüm siiri
Eskimis ayriliklar satip
Sensiz yarinlara tasidim kendimi
Ama kullanilmis ayriliklar bile para etmedi sen gideli.
Ögretemedim unutmayi,
Seni calmadan, geceden saclarini sarkitmadan tenime,
Koynumdan ayrilali bu yüregi avutmayi
Sensiz ac bir sabahin hasret dolu tenhasinda,
Satamadim ellimde kalan ayriliklari
Faydasi yok
Kim ne yapsin ilk satir yazilmis ikili yanlizliklari.
Hasretinle bedenimi sarmistin ya
Üsüsemde bu gece
Dün gibi yanlizliklarimi giyecegim,
Hasretini kaldirip kisliklarin arasina.
Sen aglarsan bogulurum bir damla gözyasinda
Bilki istesemde kalmaz
Firar eder anarsist gibi yüregim
Durmaz ikinci el sevdalarda
arkadaşlar izledim fragmanı
filiz yılmazla bir göl kenarında gibi çok feci halleri birbirlerine hasret kalışlarının acısını çıkarıyorlar
sonra aslı kız gelinlikle yılmaz görüyor (demek ki bu nikahta olmayacak damat görmüş oldu ohhh olsun:))
yine filizyılmaz papatya sahnesi
sarılm saheleri
filiz nikah davetiyesini görüyor
fömer var yine sıcacık
sonra filizyılmaz ağlarken birbirlerini teselli edişleri var
sonra sarılıyorlar ve aslı kız görüyor
fragman yorumumu sabah yaparım şimdili bunla idare edin ama o hallerini görmek süperdi canlarım benim, tabi hüzünlerini görmek de bir o kadar acı, resmen canlı cenaze olmuş gibiler
EvaLongoria
16-05-07, 17:46
fragmanı islememe yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. aynı anda 4 öm birden geldi :)
bende sizleri seviyorum valla :)
fragman yorumu aynen sabaha kaldı
ama aslının onları sarılmanın akşamında gördüğü belli.
kesin yılmaz ve filiz kendilerini o sarılmadan alamadılar aslı da meraklandı ve yılmazı aramaya gitti ve onları o şekilde gördü.
sonra da o malum sahneler gelicek.. off
Herkes fragmanı anlattı bir daha yazmaya gerek yok diyorum ama şiirin nefis oldugunu söylemeden gecemeyeceğim özellikle de son iki mısra :
Durmaz ikinci el sevdalarda...
Ne demek şimdi bu.. Saygı denen birsey var değil mi Yılmaz agabey :)
Herkes fragmanı anlattı bir daha yazmaya gerek yok diyorum ama şiirin nefis oldugunu öylemeden gecemeyeceği özellikle de son iki mısra : :img-hyste
Durmaz ikinci el sevdalarda...
Ne demek şimdi bu.. Saygı denen birsey var değil mi Yılmaz agabey :)
Secomscugum, yalanmi ama, Aslinin askida, sevgiside, sevdasida Filizinkinin yaninda ikinci el.
Biz bi haftadir bosunami cene döküyoruz burda:img-hyste Serdar Oguzda okumus yorulmari kesin, bak o bile ikinci el oldugunu anlamis:img-hyste
Şimdi Aslı gördüklerinden sonra gurur yapar bunları :=(((((((( Herşeye rağmen Yılmaz-Filiz sahneleri mükemmeldi. Onları böyle görmeyi özlemişim. Kınayı falanda gösteriyorlar fragmanda. Mualla Hanım, Aslı'nın eline altın koyuyor. Çok sinir bozucu bir sahne...
Fragmanı seyrettim müthişti.Şiir ve müzik olağanüstü.Görüntüler içimi dağladı resmen .Fragmandan çok etkilendim nerdeyse oturup ağlayacağım.Diziyi seyrettiğimde kendimi düşünemiyorum.
Filizce_Jüly
16-05-07, 17:54
fragmanı ızledım walla gozlerım doldu super bır bölümm çok zor sabredecem belli oldu.filizde artık başlamış hamıle kıyafetlerı gıymeye walla helal olsun yılmaza çocuğu başkasından bılmesıne rağmen sahip çıkıyo aşk işte
Ya öyle ama, bu fragmanda hic gülerken gördünüzmü. Sanki filize cok uzakmis gibi davraniyor, bilmyiorum ya bana mi öyle geldi ama garibime gitti acikcasi:img-blush .
emanetleri kuşanıp bu bölümü izlemeden aslıyı vurmaya gidecem,
başka kurtuluş yolu yok bu bölümü rahat izlemek adına bu şart oldu artık...!
yılmaza söyleyeceği sözleri duymak yerine katil olmak daha iyi gibi geliyo bana...!
Bence o bu bölüm olmaz..Sen emanetleri hazırda tut haftaya vurursun Aslı'yı :)
Sevgili Filizce_jüly,
Fragmanda sadece Yılmaz değil Filiz de gülmüyordu ki, sadece papatyayı görünce tav oldu.. Hep aynı numara ve gardı düşen bayanlar.. Kanmayın bunlara :img-hyste Yaratıcılık nirde ?
Bu arada Filiz daha dogrusu Tuba sahane fragman bahane :img-hyste
Filizce_Jüly
16-05-07, 18:06
ewet hıç gulmuyo ama uzak fılan da değil,çiçek werıyo,yanağını tutuyo fılan nasıl bakıyo gormedın hele o mahallede sarılmaları .sana öyle gelmiş :img-wink:
Bence o bu bölüm olmaz..Sen emanetleri hazırda tut haftaya vurursun Aslı'yı :)
Sevgili Filizce_jüly,
Fragmanda sadece Yılmaz değil Filiz de gülmüyordu ki, sadece papatyayı görünce tav oldu.. Hep aynı numara ve gardı düşen bayanlar.. Kanmayın bunlara :img-hyste Yaratıcılık nirde ?
Bu arada Filiz daha dogrusu Tuba sahane fragman bahane :img-hyste
evet sanirim dogru söylüyorsunuz fragmana böyle sahneler denk gelmis o zaman, ama inaniyorumki yilmazin bir gülücügünü alacagiz:img-wink: filizinkinide tabiki:)
fragmanda hanı yılmaz aslıyı gelınlıkle goruyo sonra kafasını çewiriyo ya(bu sahne çok guzel) orda heralde sunları dusunuyo:
bu da gıymış gelınlığı benımde çok umrumda sankı ne yapsam da su kızdan kurtulsam.aldık mı başımıza belayıı :)
Filiz'in ağladığı Yılmaz'ın gözyaşını sildiği sahne
Kına gecesi mi , yoksa Filiz'in Aslı'ya git dediği an mı.
Bana kına gecesi gibi geliyor.Herkes kına gecesinde olduğundan Yılmaz rahat bir şekilde Filiz'in yanına gidip vedalaşıyordur.
Filizce_Jüly
16-05-07, 18:09
Noldu mualla hanim oglunuz gördü gelini gelinlikler icerisinde, aa tüh büyü bozuldu desenize, kesin evlenemicekler:img-hyste :p!
Ay birde ellerini tutmus öyle bakiyor ya kahkalar icerisinden gülecem o sahnede sanirim
üf ya fragmanı gördüm bune ya bu kız hiçmi mutlu olamıcak 2 sezondur ağlata ağlata bi hal ettiler filizi aslıda ikisini beraber gördüğü halde evlenemekte ısrar ediyo ne gıcık ya son bölüme kadar artık bir araya gelsinlerde bizde onların mutlu sahnelerini filizinde ağlamadığı sahnaleri izleyelim artık
hee bide yılmazla alsının evleneceği yazılmıştı düğün sahnesinin cekildiğini bence aslı nikahta bayılıp ölecek
bence cıksın artık aradan uyuz ediyo adamı
ayyyyyyyyyyy ...fragman cok güzel ya....yilmaz ve filizi uzun zamandan sonra yine birlikte görmek cok güzel ve keyifli olacak ....
ama asliya cok fazla acidim ya bide üzüldüm kizin haline yani yilmaza cok kiziyorum ....asliya hic ümit vermiycekti ...neyse bölüm tek kelimeyle harika olacak sabirsizlikla bekliyorum....
sorfangirls
16-05-07, 18:20
ewet hıç gulmuyo ama uzak fılan da değil,çiçek werıyo,yanağını tutuyo fılan nasıl bakıyo gormedın hele o mahallede sarılmaları .sana öyle gelmiş :img-wink:
yılmaz sadece bıraz durgun duruyordu oda belkı fragmana eklenen sahnelerden dolayı bıze oyle gelmıs olabılır yada sozlu bır adam olarak bu yaptıgı belkı ıcıne sınmemıtır her dakka aslı aklına gelıyorsa vıcdan azabından yaptı dıcem ama degıldır aslında yılmaz kadar fılızde de var gıbı o durgunluk belkıde ıkısıde aynı seylerı dusunduklerınden olabılırmı hep akıllarına dugun ve aslı gelıyorsa
Her ne kadar kısa sahne olsa da Ömer-Feride sahnesi de nefis.. Hele Ömer'in kızı sarmalaması gayet basarılı :) Allah'tan bu cephenin meselesi fazla uzamadı.. Fragmandaki 8 sahneden 5'nin Filiz Yılmaz olduguna kanmayıp onların da cok güzel sahnelerini izleyecegimizi düşünüyorum..
Bölümde Video linki vermek yasaktır.
Bu bölüm çok güzel olacak uzun zamandan sonra filiz yılmaz beraberler ama ikiside çok üzgündü aslı yüzünden birde yılmazcılar artık yılmazı cumartesi günü asarlar nede olsa bebeği öğrenmeden filizle barıştılar
vallahi diğer arkadaşları bilemem ama benim tepkimin çok sert olacağı kesin .zaten asma işlemine gerek kalmıyacak çünkü ortada yılmaz diye bir karakter olmıyacak yani şeklen var ama içi boş:img-wink:
Aslı'nın Yılmaz ve Filiz'i o şekilde görmesi, aldatıldığını hissetmesi gayet doğal. :img-yes: Yılmaz'ın yaptığı yanlış, Aslı ile konuşmadan Filiz ile gizli gizli buluşmasıdır. Aslı bu olaya şahit olmadan Yılmaz, Aslı ile konuşsaydı Aslı'nın Yılmaz'ı anlayışla karşılamasını beklerdim.
fragman cıkti hee sonunda bende meraktan catlamak üzereyim nete
düştümü biriniz zahmet olmassa özel mesajdan linki atarmi :img-in_lo
offf nasıllardi fragmanda cok merak ettim dogrusu:img-yes:
neyse biraz fragman yorumu okuyayimda en azından neler oldugunu anlarim:img-yes: :icon_whis
bence ikisinin de yüzünden ne yaptık da bu durumdayız der gibi yaşanan onca şeyin pişman ve yorgun ifadesi var. yanyanalar ama her an uzaklaşacaklarmış, bu aşka nokta koymaya yakın ama buna isteksiz bir ifade gördüm ben şahsen...
gülbeşeker
16-05-07, 18:45
bence ikisinin de yüzünden ne yaptık da bu durumdayız der gibi yaşanan onca şeyin pişman ve yorgun ifadesi var. yanyanalar ama her an uzaklaşacaklarmış, bu aşka nokta koymaya yakın ama buna isteksiz bir ifade gördüm ben şahsen...
Evet ya ikisi de çok üzgün görünüyorlar beraberler ama her an uzaklaşacaklarmış gibi doya doya aşklarını yaşayamıyorlar çünkü arada aslı var,aslıya verilen söz var bu arada yılmazın filizin gözyaşlarını sildği gece kına gecesi kesin bir de aslı bu ikisini görüyor ya bence bu sahne bölüm sonunda olmayacak yani bölüm sonunda olsa kına gecesi bu bölümde olmazdı bu bölüm kına gecesi gelecek bölüm nikah masası.
eva gibi güleyim bari kihkihkih :) çın çın çın...noluyor arkadaşlar fragmanı gören hıncını benim kulaklardan almış:) ne varki fragmanda benim kulakları bu kadar çınlatacak onu anlamadım.tam benim dediğim gibi işte.adam öğrenmiş sevdiği kadının kendisinden hamile kaldığını gezdiriyo,tozduruyo,öpüyor,okşuyor ne var bunda.ister kulağına papatya takar ister saçına toka:img-hyste doğal bir şey bu.karşısındaki oğlunun anası sonuçta...(yılmazı cuma gece 12 ye kadar astırmam da asmam da) c.tesi sabahı Allah kerim artık:happy0064 :good:
bence yılmaz bebeği hala bilmiyor bilseydi aslıyla evlenmezdi...
yılmaz sanırım bebeğiyle filizi kabul ediyor ama ne yarar kii filiz elleriyle yılmazı aslıya yolluyorrr :(:(:(:(:(
sevgili ferman abim bu konuya çok iyimser yaklaşmışın ne kadar süreyi uzatmak istesende bence her şey çok açık inşallah dediğin gibi olur en büyük temennim o ama hiç öyle olacağı görünmüyor :sad53: :sad53:
olacak sbr olacak :) yılmaza güveniyorum ben...senaristler bu kadarını yapamaz ki yapmaları için bir sebepte yok..bebeği söyletip çok rahat götürebilirler diziyi.yılmaz sevdiğini kanıtladı bir de bebeğiyle kabul etmesiyle kanıtlayacağı birşey yok.:good:
fragmanı yeni gördüm .ne güzel bi fragman.şiir fragmandanda güzell.. Üzüldüm aslıyada:img-hyste evlilik hazırlıklarını tam gaz sürdürüo valla..
olacak sbr olacak :) yılmaza güveniyorum ben...senaristler bu kadarını yapamaz ki yapmaları için bir sebepte yok..bebeği söyletip çok rahat götürebilirler diziyi.yılmaz sevdiğini kanıtladı bir de bebeğiyle kabul etmesiyle kanıtlayacağı birşey yok.:good:
sevgili abim haklısında senaryonun yaptığı saçnmalıkları sen benden daha iyi biliyorsun .bencede böyle bir şey yaparak yılmazı ezmezler ama ben filizin bebeği söyleyeceğini hiç sanmıyorum .gerçi çokk hızlı bir barışma olmuş herhalde yani geçen bölüm bebeğine maddi ve manevi destek olurum diyen adam bu sefer direk bebeği üstlenmez herhalde bu tam bir dengesizlik olur ama senaryonun mazisine bakarsak böyle dengesizlikleri görmek mümkün ama bu en ağırı olur herhalde .
mystery_ksk
16-05-07, 18:58
linki gönderen arkadaşlarım teşekkür ederm.Anlaşılan Aslı Yılmazı Filizle gördükten sonra bile evlenmekten vazgeçmio bu nasıl bir bencilliktir kendini düşünüyor sadece.
fragmanı yeni gördüm .ne güzel bi fragman.şiir fragmandanda güzell.. Üzüldüm aslıyada:img-hyste evlilik hazırlıklarını tam gaz sürdürüo valla..
sevgili arkadaşım burda bence aslıya büyük haksızlık yapılıyor yılmaz tarafından yani ferman abimin dedikleri bana mantıklı geldi bebeği öğrenmiiş olabilir yılmaz ee bu saatten sonra aslıya her şeyi söylemek gerekir .koyu bir yılmazcı olarak kesin söylüyorum ki yılmaz bu konuda sınıfta kaldı
gülbeşeker
16-05-07, 19:00
ben aslıya cidden üzüldüm şöyle ki kız eline kına yakıyor yılmaz müjganın evinde filizn gözyaşlarını siliyor yani resmen aslı aldatılıyor bence bunu haketmiyor gerçi fiiz-yılmazı gördükten sonra nasıl evliliğe kadr gidiyor bunu da anlamış değilim.
sevgili abim haklısında senaryonun yaptığı saçnmalıkları sen benden daha iyi biliyorsun .bencede böyle bir şey yaparak yılmazı ezmezler ama ben filizin bebeği söyleyeceğini hiç sanmıyorum .gerçi çokk hızlı bir barışma olmuş herhalde yani geçen bölüm bebeğine maddi ve manevi destek olurum diyen adam bu sefer direk bebeği üstlenmez herhalde bu tam bir dengesizlik olur ama senaryonun mazisine bakarsak böyle dengesizlikleri görmek mümkün ama bu en ağırı olur herhalde .
Filiz'i ve diğer karakterleri eziyorlarsa Yılmaz'ı da ezmeleri mümkündür. Başroldeki bir karakter neden ezilmesin ki böyle bir kural mı var ? 73 bölümdür Yılmaz haricinde 180 derece dönen karakterler gördük. Yılmaz'a da dokunmaya başladı ucu sanırım biraz fazla dokunuldu :img-hyste: Neyse izleyelim görelim ama bebeği Aslı ilk önce öğrenecek diye biliyordum. Bebek öğrenildi diyelim ben fragmanda ne Yılmaz'ın öğrenmiş halini ne kızgın halini görmedim. Bebek meselesi bu kadar uzatıldığına göre mümkünse fragmanda da kimin Yılmaz'a nasıl söylediği gösterilsin değil mi ? :good: Özette de böyle konuya değinmeleri lazımdı.:img-yes:
gülbeşeker
16-05-07, 19:07
Farkettiniz mi bilmem ama filizde de yılmazda özellikle yılmazda bir üzgün soğuk bir ifade var yani filizleyken çok rahat değil bunun sebebi aslıya verdği sözün yanında belki kafasında cemin bebeğini nasıl kabul edebilirim şüphesi de vardır yani tam anlamıyla bebeği kabullenmiş mi bilemiyorum bölümü izleyince kafasındaki düşünceleri anlayacağız.
ben aslıya cidden üzüldüm şöyle ki kız eline kına yakıyor yılmaz müjganın evinde filizn gözyaşlarını siliyor yani resmen aslı aldatılıyor bence bunu haketmiyor gerçi fiiz-yılmazı gördükten sonra nasıl evliliğe kadr gidiyor bunu da anlamış değilim.
bencede aslı tamamen aldatılıyo.Normal bi durumda aslıya hak vermek lazım ama bi düşünsene aslı yılmazın ferideye anlattığı herşeyi duydu,biliyo yılmazın filizi unutamayacağını bide üstüne onları böyle görüyo ve hala evlenme kararını sürdürüo ..bu normal değilki burda aslının yaptığı yanlış..Bebeği bilerek veya bilmeyerek yılmaz filizi istiyo zaten yılmazın ikisini bi arada isare etmek gibi bi derdi yokki!!! Yılmaz zaten aslıyla olan ilişkisini bitirmek isticek o yüzden ben burda o sahneleri gördükten sora aslıyı suçlu buluyorum,hala üstüne gidiyo çünkü..
sevgili arkadaşım burda bence aslıya büyük haksızlık yapılıyor yılmaz tarafından yani ferman abimin dedikleri bana mantıklı geldi bebeği öğrenmiiş olabilir yılmaz ee bu saatten sonra aslıya her şeyi söylemek gerekir .koyu bir yılmazcı olarak kesin söylüyorum ki yılmaz bu konuda sınıfta kaldı
bende sana sonuna kadar hak veriyorum yilmazin artik biseyleri yoluna koymasi gerekiyor cünkü arada hem asli hem filiz yipranacak o yüzden yilmazin derhal bir karar verip uygulamasi gerekiyor....umarim gercekden ögrenmistir bebegi...
merhabalar lütfen biri bana fragman linkini özel mesajla gönderebilirmiii izleyemedim ve merakdan çıldırıyorum :) yazılanlara bakılırsa bu bölümde artık özlediğimiz ikili yanyana geliyor ama üzgün ama kederli olsun birgün o kederde kalkacağından eminim :)
aslıya haksızlık yapılmıyo yılmazın filizle aslıyı idare etmek istemiyoki .Yılmaz zaten filizi seviyodu bu vurulma olayından sonrada anladı onsuz olamicağını bunu yılmaz aslıyada söyleme kararı alıyo ama aslı onları öyle gördükten sonra hala evlenme hazırlıklarına devam edıyo..
bence bebek falan öğrenilmedi .Öğrenilmiş olsa özette yazarlardı .Ayrıca yılmaz bebeği öğrendikten sonra hayatta aslıyla evlenmeye kalkmaz
Filiz'i ve diğer karakterleri eziyorlarsa Yılmaz'ı da ezmeleri mümkündür. Başroldeki bir karakter neden ezilmesin ki böyle bir kural mı var ? 73 bölümdür Yılmaz haricinde 180 derece dönen karakterler gördük. Yılmaz'a da dokunmaya başladı ucu sanırım biraz fazla dokunuldu :img-hyste: Neyse izleyelim görelim ama bebeği Aslı ilk önce öğrenecek diye biliyordum. Bebek öğrenildi diyelim ben fragmanda ne Yılmaz'ın öğrenmiş halini ne kızgın halini görmedim. Bebek meselesi bu kadar uzatıldığına göre mümkünse fragmanda da kimin Yılmaz'a nasıl söylediği gösterilsin değil mi ? :good: Özette de böyle konuya değinmeleri lazımdı.:img-yes:
arkadaşım bende öyle düşündüm zaten yılmazı ezme olasılıkları yüksek bende yılmaz hep sonra öğrenecek diyorum ama daha bir bölüm önce sadece maddi ve manevi olarak destek olacağını söyleyen yılmaz bu şekilde yapmaz diye düşünüyorum.tabii bu normal şartlarda senaryonun saçmalıkları bu konuda da kendini gösterebilir.fragmanda zaten bazı arkadaşlarımında dediği gibi arada bir mesafe var gibi .bu mesafe bebeğin söylenmesi sonucu olmuş olabilir .tabii kide benim istediğim bu ama sanki böyle olmıyacak gibi:sad53:
Filiz bu bebegi zaten söylemeyecegini gecen bölüm dile getirdi.. Ayrıca bu bebegi Filiz de söylemeyecektir bence.. Madem bebegi söylemiyor niye Yılmazla beraber o zaman diye sorarsan o da ayrı bir konu.. Ama su var ki Filiz gecen bölüm Yılmaz'ı göndermek istemiş gel gör ki kac küsür bölüm sonra duygularına yenilip Yılmaz'ın yanında gözyaslarını tutamamıstır.. Eski Filiz (ne kadar dogru bir tabir bilmiyorum ama) olsaydı o sahne bu sekilde gercekleşmezdi ama kızı da anlamak gerekir o haliyle neler yasadı..
Bir diger mevzu dengesizliklerin en agırı.. Aslında biz bunu daha öncede gördük.. Filiz Yılmaz'ı affedeken buna benzer bir olay yasadık ama bayan oldugundan mı kaynaklı bilinmez fazla akılda yer etmemiş.. Filiz duyguları oynanadıktan sonra Yılmaz'ı hangi duygulara kapılıp affettiyse Yılmaz da aynı duygulara kapılıp Filiz'i kabullenecektir.. Haa ben bunu onaylıyor muyum ? O zamanlar forumda olsaydım Filiz eleştirirdim tıpkı Yılmaz'ı eleştirecegim gibi :img-yes:
fragmanı arkadaşlar sayesinde izliyebildik tekrar teşekkür ederim hepsine:img-yes: :happy0064
şimdi fragmandan anlaşildiği üzere harika bir bölüm olacaği gibi cokta
hüzünlü olacak:icon_sorr filizim yine cok kötü ağliyor yaaa:icon_sorr
acaba hangi sahnede yılmaz tekrar birlikte olalim diyecek ve yine hangi sahnede karari ona bıraktiği yer olacak bilmiyorum valla
birazcık karişik sanki belkide agladiği sahnede filiz biz birlikte olamayiz felan diyordur:icon_sorr
son alarak sonunda filiz elbiselerini degiştirmiş bir ara dadeim ki eyvah finale kadar aynı elbiseyle dolaşacak diye:img-hyste
ama korktugum gibi olmadi:img-hyste her iki elbiseside cok yakişmiş:happy0064 özellikle yılmazla mahallede sarıldıklari elbise :img-in_lo
bu rada yılmazcılar artık asmaya başlar :img-hyste
bu bölüm cok güzel olacak. sonunda yilmaz ile filizin mutlu sahnelerini tekrar göre bileceyiz. ama yilmaz bari asliya vaz gectigini söylesin. kinalar falan yakiliyor, asliyada yazik bir bakimdan, ne kadar sevmesemde kizi, dügün davetiyeleri falan basildiktan sonra terk edilmek cok zor olmali. gerci bi bakimada hicacimiyorum sonucta yilmazin filizi sevdigini biliyordu. gururlu olupta gitseydi. bir adamin kalbi baska biri icin carpiyorsa onunu kalbinde kendime kücücük bir yer yapmaya calisacagima cekip giderdim. cünkü böyle büyük bir askla bir birine bagli olan bir ikiliyi ayirmak cok zor.
neyse asliyi bir tarafa birakalim. ben filiz ve yilmaz icin cok mutlu oldum fragmani seyredince nede sekerlerdi, sonunda tekrar biraradalar umarim en kisa zamanda asli da ceker gider ve yilmaz-filiz ve bebis mutlu mesut yasarlar :)
Farkettiniz mi bilmem ama filizde de yılmazda özellikle yılmazda bir üzgün soğuk bir ifade var yani filizleyken çok rahat değil bunun sebebi aslıya verdği sözün yanında belki kafasında cemin bebeğini nasıl kabul edebilirim şüphesi de vardır yani tam anlamıyla bebeği kabullenmiş mi bilemiyorum bölümü izleyince kafasındaki düşünceleri anlayacağız.
bencede her şey çok net değil .bebeği söylememiş olması yüksek bir ihtimal tam raplikleri bilmediğimiz için kesin konuşamıyorum. zaten bebeği bilmeden kabul ediyorsa zaten benim için tartışma konusu kapanır .dernek işi başlar:img-pilot
fragman süper ötesiii off okadar duygulandimkiii yaaa kac bölümden soraa ilk kezz elele gözgözelerrr :)
yani bizimkilerdee amma ileri gitmislerr mahallelin ortasinda sariliyolarr gizli gizli bulusmalarrr!!!
yilmazi anlamak isterdim ama anlamiyorumm yani madem filizi afettin seviyosunn ozaman git asliylan konuss seni anlicaktirr ama yokk bu bölüm yilmaz asliyi ciddi ciddi aldatiyoo!!!
isterr asliyi sevsin sevmesin yine aldatiyooo!!!aslinin eline kina yakiliyo yilmazz filizin yaninda göz yaslarini siliyoo sariliyo oksuyoo belkide öpüyodurr kim bilirr!! yilmazda ne istedigini bilmiyooo of allahim yaaa
ama cok üzgün görünüyolarrdi yaa asli varr suan yaasak ask yasiyolar resmenn off!!! umarim su asli isi öbür bölüm halolurdaa bizde kurtuluruz onlardaaa resmen iskencee yaa
yakupoglu61
16-05-07, 19:18
haketmiyor değil hakediyor Aslı herşeyi bilen birisi;
yılmazın filize filizin yılmaza olan sevgisini, önceden yaşadıklarını bilen birisi...!
Bunları bile bile kafası karışık ne yaptığını bilmeyen yılmazın teklifini kabul ederek
herşeyi hak ediyor...!
biz şimdi diyoruzyaa filiz madem yılmazla barişti neden hala bebeği söylemiyor diye
acaba yılmaz aslı konusunda kendisi bir karar versinde ondan sonra mi söylerim
diye düşünüyor yani bebeği söylerse karar vermesine gerek kalmdan aslıyı bırakmak zorunda klacak
gerci yılmaz işin zor olan kısmını filize bırakiyor yaa neyse
Bu Yılmaz'ı mahallede tanımayan yok değil mi ? Peki mahallenin ortasında Filiz ile birbirlerine sımsıkı sarılırken hiçmi çekinmiyor mahalleliden?:img-help: Bu tür yerlerde herkes birbirini tanır. Ama bu ne cesaret bilemiyorum yani :img-help:
fragmani izledim yilmaz la filiz eskisi gibi ler ama hala filizin bebegi söylememesine heyret ediyorum bu kadar olur .. güzel bi bölüm bizi bekliyor aslinin gördü kisim kesin son sahnedir cunkü fragmanin sonunda gösteriyorlar
ama sevgili bego madem filizle olmak istiyorsun bunu aslıya söylenmen gerekir dediğin gibi olur yılmaz açıklarsa zaten hiç bir tartışma ortamı kalmaz ortada ben direk asarım aslıyı:happy0064
Aslı bence yılmazın açıklamasına izin vermicek sbrcim.Benimle hemen evlen diyecek.Zaten o durumu gördükten sonra evlenme hazırlıklarını sürdürüosa aslıyı asmamak için bi sebeb yok dimi:)
evet benimde dikkatimi cekti belkide yılmaz aslıyı bırakamiyacağini
düşünüyordurda bunu filize nasıl söylerim diye mi acaba:icon_whis
ama bütün sahnelerde aynı yüz ifadesi var:icon_sorr
şu anda cok kötü bir durumdalar her ikiside nede olsa aslıya anlatmadan gizli
gizli buluşmalari dogru degil
aslıya da üzüldüm ama aslıda bu riski zaten almişti şimdi herkes yaptiği
hatanın bedelini ödüyor:icon_sorr
Aslı bence yılmazın açıklamasına izin vermicek sbrcim.Benimle hemen evlen diyecek.Zaten o durumu gördükten sonra evlenme hazırlıklarını sürdürüosa aslıyı asmamak için bi sebeb yok dimi:)
tabii canım öyle bir durumda aslının hiç kaçarı yok direkt olarak asılır :happy0064 ama aslının yılmaz-filizi gördüğü sahne en son sahne yani yılmazın aslıya söylemek için bir girişimde bulunması gerekir.aten burda en önemli soru bebeği öğrendimi yoksa öğrenmedi mi daha 1 bölüm önceden sadece destek olurum diyen adam bu tür samimi görüntüleri sadece bebeği öğrendikten sonra vermelidir diğer türlü dengesizler kervanına yılmazda katılır senaryoyu düşününce bu çok normal bir düşünce gibi geliyor bana::good:
sorfangirls
16-05-07, 19:29
arkadaslar sımdı bız sorup duruyoruz neden boyle oldu falan dıye ama sahneler o kadar karısıkkı mesela aslı fılız ve yılmazı ne zaman gordu ılk bastamı gordu bu dıger sahneler sonramı yasandı yoksa en son sahnemı bu yanı bu durum aslının yılmazla konusup konusmamasına gore degısır eger ılk sahneyse aslının dugun hazırlıkları sırasında yanı gelınlıgı gıydı sırada yuzu gayet neselıyı havaya ucacaktı boyle bır durumda azcıkta olsa asık olmazı gerekmezmı vee eger madem konusmadı kına gecesı nerden cıktı hanı aslı olanları gordukten sonra yılmazı nıhak ıcın zorluycaktı sahneler cok karısık yılmaz ne zaman aslıyla konusmayı dusunuyordukı kına gecesı olmus hala soylememısmı bu adam durumu
evet benimde dikkatimi cekti belkide yılmaz aslıyı bırakamiyacağini
düşünüyordurda bunu filize nasıl söylerim diye mi acaba:icon_whis
ama bütün sahnelerde aynı yüz ifadesi var:icon_sorr
şu anda cok kötü bir durumdalar her ikiside nede olsa aslıya anlatmadan gizli
gizli buluşmalari dogru degil
aslıya da üzüldüm ama aslıda bu riski zaten almişti şimdi herkes yaptiği
hatanın bedelini ödüyor:icon_sorr
aynen bende senin gibi düşünüyorum yılmazda aslıda yaptığı hatanın bedelini ödüyo.Aslı bu olucakları göze aldı .Tamam yılmaz onu ikna etti evliliğe ama bi yandanda yılmazın içinden geçenlerin o olmadığının bilincindeydi..
aşk_ve_grur
16-05-07, 19:33
Ya öyle ama, bu fragmanda hic gülerken gördünüzmü. Sanki filize cok uzakmis gibi davraniyor, bilmyiorum ya bana mi öyle geldi ama garibime gitti acikcasi:img-blush .
sana katılıyorum yılmaz ve filiz hiç gülmüyolar tamam araları iyi ama eski samimiyetlik güler yüzlük yok bi 47. bölüm fragmanına bakın bide şimdikine aynı filiz ve yılmaz mı?????:icon_sorr :icon_sorr
neyse yinede güzel bi bölüm olacağına benziyo
Dun testi atlamisim, onu da yapayim bari :icon_whis
1-aşağıdakilerden hangisi aslıya daha çok yakışır?
a-yılmaz
b-fatih
c-ekrem
d-cem
2-aşağıdakilerden hangi çiftimiz size daha sempatik geliyor?
a-ömer-feride
b-filiz-yılmaz
c-filiz-cem
d-yılmaz-aslı
3-aşağıdakilerden hangisi cemin kaçmak için yaptığı plandır?
a-gardiyanı bayıltıp yerine geçer
b-çukur kazıp kaçar?
c-hastalığını bahane eder ve hastaneden kaçar
d-dışardan yardım alıp kaçar
4-aşağıdakilerden hangisi ömer -feride çiftine evlenmek için yardım edecektir?
a-yılmaz
b-nevzat
c-cem
d-yılmaz-ekrem
Oyle olacak mi bilmiyorum, gerektigini de dusunmuyorum ama SIKLAR icinde en mantiklisi bu geldi.
5-aşağıdakilerden hangisi filizin yılmaza vereceği cevaptır?
a-biz beraber olamayız sen aslıyla evlen
b-aman aslıyı boş ver biz evlenelim
c-aslıyla evlen ama o ölünce benle evlenirsin
d-bana hiç birşey sorma karar senin
6-aşağıdakilerden hangisi aslının yılmazla filizi gördüğü zaman yapacağı harekettir?
a-yanlarına gidip her zamanki gibi birşey anlamamış vaziyette yanlarına gidip hal hatır soracak
b-ağlayarak eve gidecek
c-ortalığı dağıtacak filizin saçını başını yolacak
d-hastalığı tutup orda bayılacak
7-sizce bebeği kim söyliycek?
a-handan
b-filiz
c-ömer
d-ceyda
8-mualla torunu olacağını öğrenince ne tepki verecek?
a-sinirinden ağlar
b-bayılır
c-filize ve yılmaza girişir
d-benim böyle bir oğlum yok der ve yılmazı reddeder
9-yılmaz bebeği olacağını öğrenince ne tepki verir?
a-sevinçten ağlar
b-olduğu yer çöker
c-filize önce kızar sonra sevinir
d-filize direkt sarılır
10-yılmaz aslıyla konuştuğu zaman ona ne söyler?
a-ben filizi seviyorum ve seninle evlenemem
b- aslı bunları şimdi konuşmayalım
c-ben başından beri seni sevmiyordum kardeşim gibi sevdim ama filiz benim için hep vardı
d- üfff sıktın beni ben sadece seninle hastasın diye evleniyordum aklım hep filizdeydi
Arkadaşlar aslının filizle yılmazı gördüğü sahne ilk sahne yani filizle yılmazın sarılmasının akşamı aslı onları görüyor büyük ihtimal yılmaz aslıyla konuşacak ama aslı onları gördüğü için yılmazın konuşmasına fırsat vermeden ameliyattan önce benimle evlen diyecek vede filizle olan aşkını sorgulayacak yılmazda tabi net bir cevap veremiyecek sonra filizle buluşacak ve aslının dediklerini anlatacak sonra yılmaz kararı filize bırakacak tabi filizde yılmazı kendi elleriyle aslıya göndercek bu sahnede o filizin ağladığı sahnedir.
gülbeşeker
16-05-07, 19:35
arkadaslar sımdı bız sorup duruyoruz neden boyle oldu falan dıye ama sahneler o kadar karısıkkı mesela aslı fılız ve yılmazı ne zaman gordu ılk bastamı gordu bu dıger sahneler sonramı yasandı yoksa en son sahnemı bu yanı bu durum aslının yılmazla konusup konusmamasına gore degısır eger ılk sahneyse aslının dugun hazırlıkları sırasında yanı gelınlıgı gıydı sırada yuzu gayet neselıyı havaya ucacaktı boyle bır durumda azcıkta olsa asık olmazı gerekmezmı vee eger madem konusmadı kına gecesı nerden cıktı hanı aslı olanları gordukten sonra yılmazı nıhak ıcın zorluycaktı sahneler cok karısık yılmaz ne zaman aslıyla konusmayı dusunuyordukı kına gecesı olmus hala soylememısmı bu adam durumu
Özette yazıyor ya yılmaz kararı filize bırakacak falan işte filizn kararı belli bu yüzden yılmaz aslıya filizi sevdğini söylemicek ve evlilik hazırlıkları devam edicek,kına gecesi bu bölüm düğün de diğer bölüm aslı da filiz-yılmaz sahnesini bir vedalaşma olarak nitelendiriyor ki aslı kına gecesinde de gelinlik giyerken de gayet mutlu bu arada yılmazın filizn kulağına papatya taktığı sahne geçen bölüm sarıldıkları sahnenin devamı mı?
tabii canım öyle bir durumda aslının hiç kaçarı yok direkt olarak asılır :happy0064 ama aslının yılmaz-filizi gördüğü sahne en son sahne yani yılmazın aslıya söylemek için bir girişimde bulunması gerekir.aten burda en önemli soru bebeği öğrendimi yoksa öğrenmedi mi daha 1 bölüm önceden sadece destek olurum diyen adam bu tür samimi görüntüleri sadece bebeği öğrendikten sonra vermelidir diğer türlü dengesizler kervanına yılmazda katılır senaryoyu düşününce bu çok normal bir düşünce gibi geliyor bana::good:
Yılmazın karakterine ters düşüyo belki ama yılmazın filize karşı zaafları var ,yılmazın filizi böyle kabul ederken neler düşündüğünü bilmiyoruz bu bölüm filizle yılmazın baya bi sahnesi var elbet bişeyler konuşuluyo.. Eğer yılmaz bebeği öğrenipte hala söz verdim diye aslıyla evleniyosa buda yılmazın karakterine ters o zamanda asılmayı hakeder..:)
Zaten baksanıza en sorunsuz çift FÖMER ohhh ne güzel yaşıyolar aşklarını ee iletişim kurabilmek ayrı bi mesele..:)
artık kabul etme sbr kardeş :img-yes: yılmaz bebeği ögrenmeden barişiyor filizle:img-yes: tamam bir yılmazcı için zor biliyorum ama kabul et artık:img-yes:
ya bana sankı bebegı ogrenmemısler gıbı gelıyor ama fragman aldatmacasıda olabılır dıyelım kı bebegı ogrendı bu sefer bu kına gecesı nerden cıktı neden nıkah masasına kadar gıdıyor bebegı ogrenen yılmaz boyle bırsey asla yapmaz bence yılmaz bebegı ogrenmedı
sevgili arkadaşım banada öğrenmedi gibi gözüküyor ama bu kadar samimi görüntüler vermesi biraz abartılı olur bence fragmanda bence 2 ihtimal var 1.si yılmaz bebeği öğrenmiştir aslıya nasııl durumu açıklayacağını düşünür 2.si ise yılmaz bebeği öğrenmemiştir büyük bir dengesizlik yapıp aşkına yenik düşmüştür yine aslıya durumu nasıl açıklayacağını düşünür .bakın 2 ihtimalde olabilir yani yılmazın bebeği öğrenip öğrenmediği belli değil ama tüyolardan ve özetten sanki öğrenmemiş gibi vallahi sevgili arkadaşım ben kitlendim:img-help: :img-help:
artık kabul etme sbr kardeş :img-yes: yılmaz bebeği ögrenmeden barişiyor filizle:img-yes: tamam bir yılmazcı için zor biliyorum ama kabul et artık:img-yes:
vallahi sevgili medsul son ana kadar umudumu taşıyacağım .tamam karakterler çok dengesizleştirildi ama bu durum hakkaten bir facia olur benim için sonraki bölümleri izleyemem yahu:good:
Yılmazın karakterine ters düşüyo belki ama yılmazın filize karşı zaafları var ,yılmazın filizi böyle kabul ederken neler düşündüğünü bilmiyoruz bu bölüm filizle yılmazın baya bi sahnesi var elbet bişeyler konuşuluyo.. Eğer yılmaz bebeği öğrenipte hala söz verdim diye aslıyla evleniyosa buda yılmazın karakterine ters o zamanda asılmayı hakeder..:)
Zaten baksanıza en sorunsuz çift FÖMER ohhh ne güzel yaşıyolar aşklarını ee iletişim kurabilmek ayrı bi mesele..:)
hakkatende fömerciler yaşadı bu bölüm yani sevgili moduma selamlar zaten yılmaz karakteri her iki ihtimalde de mantıklı davranmamış olacak bana sorarsan bebeği öğrendikten sonra yağacağı her saçmalık bana göre daha iyi olur .:good:
hakkatende fömerciler yaşadı bu bölüm yani sevgili moduma selamlar zaten yılmaz karakteri her iki ihtimalde de mantıklı davranmamış olacak bana sorarsan bebeği öğrendikten sonra yağacağı her saçmalık bana göre daha iyi olur .:good:
evet ama senaristler bebek yokmuş gibi davrandııkları için bende bebeği hiç takmıyorum o yüzden yılmazın destekçisiyim:)görmedin mi yani filiz doğurdu doğurucak..heralde diğer bölümde erken doğum yapar yılmazla aslıyı evlenirken gördüğünde :)
filiz yilmaz
16-05-07, 19:47
fragmani bende izledim cok guzel yilmaz ve filiz gizli gizli gorusuyorlar cok tatlilar ama nedense yilmaz hic gulmuyor tabi uzgundur
peki neden su asli ikiisini goruyorda hala evlenmek isityor bence her kadin kabul etmez ya neyssseee
cuma gunu olmak istiyorum
vallahi sevgili medsul son ana kadar umudumu taşıyacağım .tamam karakterler çok dengesizleştirildi ama bu durum hakkaten bir facia olur benim için sonraki bölümleri izleyemem yahu:good:
bak olmadi şimdi sbr kardeş diziyi yarida bırakmak yok:img-yes: gerci herne kadar bırakmak istesekte olmuyorki zaten:img-yes:
neyse sende öyle bir şey olursa yılmazın aşkinin büyüklüğüne verirsin
birde zaten kabul ettiği kendi cocugu oldugu için sorun yok der olur biter:img-hyste
modest2000
16-05-07, 19:49
Fragmanı sayenizde izleyebildim.Henüz değerli yorumlarınızı okuyamadım ama ben fragmanı çok beğendim.Bir de Yılmaz bebeği öğrenmiş gibi geldi bana.Öğrenmiş ama Aslı'nın hastalığı nedeniyle onu terkedememenin acısını yaşıyor gibi.Zaten Filiz de Aslı'yı bırakmamasını söylemiştir, içi kan ağlaya ağlaya.Malum bizim Filiz kendi aşkından başka herkesi düşünür.(azıcık bencil ol be Filiz,ne diyim sana:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr )
fragmanı izledim :) nasıl güzel bir bölüm hazırlanmış böyle :) bayıldım valla...gizli gizli görüşüyorlar ve sanırım bu görüşmeler boyunca yılmaz aslıyla konuşmaya çalışıyor ama konuşamıyor...aslı evlilik hazırlıklarıyla uğraşırken yılmaz filizle geziyor...aslında aslı adına çok kötü bir durum bence yılmaz hemen söylemeliydi,böyle üzmeyim diye çabalarken daha çok zarar verecek...Yalnız aslıya üzülmeme rağmen ( kendime şaşırıyorum ama üzüldüm kıza :) ) filiz ve yılmaz çok şekerler...filizin kıyafetleri muhteşem sarılı olan bayıldım :) sevgili eva :) bence bun kıyafetten bulmaya çalış bu gerçekten süpermiş
Aslının gelinliği bu sefer güzel olmuş,ama damadın tam karşısında giyiniyor uğursuzluk olduğu belli canım :)
en önemli kısmı unutmuşum :) davetiyenin filizin eline geçmesi çok kötü olmuş ama yılmazın tesellisi davetiyeyi unutturur :) o sahne muhteşem olacak gibi :img-blush
Şiir de harika olmuş,bülent inal gerçekten enfes okumuş ...fragmanı izlememi sağlayan arkadaşlara da çok teşekkür ederim...iyiki varsınız :)
evet ama senaristler bebek yokmuş gibi davrandııkları için bende bebeği hiç takmıyorum o yüzden yılmazın destekçisiyim:)görmedin mi yani filiz doğurdu doğurucak..heralde diğer bölümde erken doğum yapar yılmazla aslıyı evlenirken gördüğünde :)
sevgili bego filizde bebeği söylemezse yuh yani ona .o kadar samimi görüntüler verirlerken yani o gül takmalar falan filizin davetiyeyi gördüğü zaman ağlaması bunlar bebek söylenmiş olupta yaşanırsa bence iyi olur .
Fragman çok duygusal olmuş
Yılmaz kendi ellriyle mi davetiyeyi veriyor ne?
Göle bakıp yan yana oturmalar,Filiz'in başını Yılmaz'ın omuzuna yaslaması,gözleri dolu dolu,papatya koparıp takmalar...
Yılmaz Aslı gelinlik içinde gülücükler atarken Yılmaz kan ağlıyor..adamın mutsuzluğu o kadar ortadaki hiç kimse mi birşey anlamıyor ya...
Yılmaz Filiz'in göz yaşlarını siliyor Filiz'in eli Yılmaz'ın yüzünde ...birbirlerine sarılışları ve sonda Aslı'nın yakalayışı...yüzündeki ifadeye dikkat :)
Bu bölüm hüzünlü....Mualla nasılda mutlu :(
Ömer-Feride mutlu en azından.....offf içim sıkıldı
bak olmadi şimdi sbr kardeş diziyi yarida bırakmak yok:img-yes: gerci herne kadar bırakmak istesekte olmuyorki zaten:img-yes:
neyse sende öyle bir şey olursa yılmazın aşkinin büyüklüğüne verirsin
birde zaten kabul ettiği kendi cocugu oldugu için sorun yok der olur biter:img-hyste
yahu benimkiside öyle bir sözdü canım ama hakkaten öyle bir yılmazı görmek istemem ben katlanamam yani bana sıcak gelmez bütün o duygu aktarımları bence daha her şey bitmedi azda olsa bebeği öğrendiğini ümit ediyorum tabii tüyolarıda düşününce bu ümidim kalmıyorya hadi neyse:good:
sevgili bego filizde bebeği söylemezse yuh yani ona .o kadar samimi görüntüler verirlerken yani o gül takmalar falan filizin davetiyeyi gördüğü zaman ağlaması bunlar bebek söylenmiş olupta yaşanırsa bence iyi olur .
:img-hyste davetiye oldugunu yeni algıladım :img-hyste hiç sanmıorum bebek olayının öğreniliceğini öğrenirse nasıl gider evlenir ya yılmaz...Filiz aslı konusunda aklını karışştırmamak için söylemiodur kesin!!!!
Özette yazıyor ya yılmaz kararı filize bırakacak falan işte filizn kararı belli bu yüzden yılmaz aslıya filizi sevdğini söylemicek ve evlilik hazırlıkları devam edicek,kına gecesi bu bölüm düğün de diğer bölüm aslı da filiz-yılmaz sahnesini bir vedalaşma olarak nitelendiriyor ki aslı kına gecesinde de gelinlik giyerken de gayet mutlu bu arada yılmazın filizn kulağına papatya taktığı sahne geçen bölüm sarıldıkları sahnenin devamı mı?
evett devammii!! kiyafetler ayni papatya taktigi sahne aynii demekki sarilmadan sora göle gidiyolarr ondan sora yilmaz papatya falan takiyoo aksam eve dönüyolarr tabi yilmaz filizden ayrilamiyoo tam kapida vedalasirkenn aslida dogal olarak yilmazi merek edip arabaya cikiyoo sora filiz&yilmazi elele görüyo.....
ondan soraa demekki yilmaz bisey söylemiyokii yine gizligizlii görüsüyolarr ama yilmaz cagresizz asliyi aldatiyo cünkü basbayaa.......
simdi bisey varr filiz yatak odasinda aglarkenn kiyafetlerr bana ayni gibi geldi yani son bölümdeki kiyafetler sankii?? yanlismiyim??
yanlissam o vedalasma sahnesimi ??
yoksa filizin eline davetiye gectigi icin yilmaz filizi tesselimi ediyo??
ismailsurucu
16-05-07, 20:04
senaristlere sesleniyorum.bıkmadınızmı filiz'i ağlatmaktan.74 bölümün yaklaşık 55 bölümü ağlıyor.bu nebiçim kindir filiz karakterini sıkılmadınızmı süründürmekten. 20 bölüm oldu bir çocuğu olacağını yılmaz'a söyliyemediniz.diğer dizilerden örnek alın lütfen.bir karakterle bu kadar oynanmaz.dizinin sonuna geliniyor hala bazı konular aydınlığa kavuşamadı.tv karşısındaki insanları bu kadar germenize gerek yok.son bölümleri insanlar sevgiyi,aşkı doyasıya yaşasınlar sizde insansınız anlarsınız.
:img-hyste davetiye oldugunu yeni algıladım :img-hyste hiç sanmıorum bebek olayının öğreniliceğini öğrenirse nasıl gider evlenir ya yılmaz...Filiz aslı konusunda aklını karışştırmamak için söylemiodur kesin!!!!
yani svgili bego kafam zaten karışıktı fragmanla aydınlanırım diyordum fragman hepten kitledi beni:img-help: bende bebeği öğrenmediğini düşünüyorum ama koyu yılmazcı olarak bu ihtimali en sona bırakıyorum zaten cuma gecesi derneği kurup kurmayacağım belli olur:img-hyste :happy0064
arkadaşlr selam açıkçası bikonuda fikrinizi merak ettim...fragmandan herkes memnun görüyorumki aslında sahneler çok hoş bende izlerken yüzümde bir tebessüm başa alıyorum falan ama benim rahatsızlık duyduğum bir durum oldu..arkadaşlar yılmazla filiz suçlu gibi..gizli gizli buluşuyorlar yılmaz sözlü biri aslıyla evlenecek filizin evinde mahallede kimseden çekinmeden sarılıyorlar..yılmaz filize filiz yılmaza aşık olsada,sevdiğimiz karakterler onlar olsada yılmaz sözlü...filiz burda sözlsü olan biriyle gizli gizli bulşmş olmyormu=? yılmaz duygularıyla zaten aslıyı aldatyordu birde şimdi apaçık aldatmş olmyormu? ok haklılar birbrlrni çok özledler haklılar onlar birbirlernde vazgeçemyorlar hakılılar aslı hasta yılmaz belki ona pat diye söyleyemez ama aslıyı sevmesemde bu yaptıkları doğru değil...ben fanatik bir filizciyim ve aslıyı hiç sevmyorum ama neolursa olsun bu durum bana hoş gelmedi..tabki içten içe sevnyoruz onları birarada görnce ama bence senarstlern filizi ve yılmazı bu konuma sokmalrı hiçte iyi değil! öyle bir durum oluşturlmşki yılmaz aslıyla sözlü onla evlenmek durumnda ama filzile gizli gizli buluşyo...yılmaz filizn bebeğnn babasıdır filizde yılmazn aşık oldğu kadın ve bebeğnn annesir zaten onlar birbirlerne aitler ama birtakım şeyler sonladırlmadan bu hareketler yanlış..siz ne düşünyorsunuz?
modest2000
16-05-07, 20:06
Vallahi Filiz, "Aslı hasta onunla ol" derse ve bebeği de hala söylemezse çok kızacağım. Bu kadar acı çekmeye ne gerek var.Bu fedakarlık değil saflıktır resmen.Hem de kimin için?Aslı için.Aslı Filiz'in yerinde olsa yapar mıydı aynı fedakarlığı sanki.Hiç sanmıyorum.Yılmaz'ın Filiz için ölümü göze almasını,Filiz'in hastanede çırpınışlarını göre göre hiçbirşey olmamış gibi davranıyor Aslı.Onun için hiç mağduru oynamasın.Zaten kalmak içinde blöf yapmıştı Yılmaz'a ve bir anlamda onu zorladı.Yılmaz'a kalsa Aslı'yla işi ilerletmezdi.Bu Yılmaz'ın hatasını hafifletmez elbette ama Aslı etkeni de gözardı edilmemeli.Yılmaz'ı karar vermeye zorladı.İstemem yan cebime koy yaptı her zaman.Bu Aslı için Filiz fedakarlık yaparsa yazık eder yani:icon_whis :icon_whis
bencede inşallah bebeği öğrenmiştir zaten yılmaz şu durumda kesin suçlu bebeği öğrenmeden filizi kabul ederse hatalı davranır eğer bebeği öğrendikten sonra hala aslıya bir şey söylemezse yine hatalı davranmış olur tabii ki ben 2. yi tercih ederim
yilmaz sonuc itabiriyle her sekilde suclu asliya söylesede söylemesede keske zamaninda acele kararlar almasaydi ....
neyse umarim yilamaz bir an önce söyler asliya filizi sevdigini ....ve bencede bebek bu bölüm kesin ortaya cikiyor....
gülbeşeker
16-05-07, 20:09
yahu benimkiside öyle bir sözdü canım ama hakkaten öyle bir yılmazı görmek istemem ben katlanamam yani bana sıcak gelmez bütün o duygu aktarımları bence daha her şey bitmedi azda olsa bebeği öğrendiğini ümit ediyorum tabii tüyolarıda düşününce bu ümidim kalmıyorya hadi neyse:good:
sevgili sbr yılmaz bebeği öğrenmemiş bence kendini şimdiden bu gerçeğe alıştır yani yılmaz nikah günü bebeği öğrenecektir bence neyse az kaldı zaten farkındaysanız tam anlamıyla da barışmış değiller yılmaz bir tuhaf kesin içinde bir huzursuzluk vardır cemin çocuğuna nasıl babalık yapıcam diye?Ben de iyi salladım belki tutar:img-yes:
arkadaşlr selam açıkçası bikonuda fikrinizi merak ettim...fragmandan herkes memnun görüyorumki aslında sahneler çok hoş bende izlerken yüzümde bir tebessüm başa alıyorum falan ama benim rahatsızlık duyduğum bir durum oldu..arkadaşlar yılmazla filiz suçlu gibi..gizli gizli buluşuyorlar yılmaz sözlü biri aslıyla evlenecek filizin evinde mahallede kimseden çekinmeden sarılıyorlar..yılmaz filize filiz yılmaza aşık olsada,sevdiğimiz karakterler onlar olsada yılmaz sözlü...filiz burda sözlsü olan biriyle gizli gizli bulşmş olmyormu=? yılmaz duygularıyla zaten aslıyı aldatyordu birde şimdi apaçık aldatmş olmyormu? ok haklılar birbrlrni çok özledler haklılar onlar birbirlernde vazgeçemyorlar hakılılar aslı hasta yılmaz belki ona pat diye söyleyemez ama aslıyı sevmesemde bu yaptıkları doğru değil...ben fanatik bir filizciyim ve aslıyı hiç sevmyorum ama neolursa olsun bu durum bana hoş gelmedi..tabki içten içe sevnyoruz onları birarada görnce ama bence senarstlern filizi ve yılmazı bu konuma sokmalrı hiçte iyi değil! öyle bir durum oluşturlmşki yılmaz aslıyla sözlü onla evlenmek durumnda ama filzile gizli gizli buluşyo...yılmaz filizn bebeğnn babasıdır filizde yılmazn aşık oldğu kadın ve bebeğnn annesir zaten onlar birbirlerne aitler ama birtakım şeyler sonladırlmadan bu hareketler yanlış..siz ne düşünyorsunuz?
bende nekadar fanatik bir filizci olsamda sana sonuna kadar katiliyorum canim bu durumda yilmaz zaten basli basina aldatiyor suanda asliyi ...nekadar bazilari onlarin arasinda iliski yok desede , sonucta asli ve yilmaz nisanli ve yilmaz ve filizin gizli gizli bulusmalarida dogru degil ...ama cok güzel....:img-yes:
tühh be koskoca günün sonunda elimde sadece daha fazla ayrıntıyla kaldım aydınlanacam derken daha çok kitlendim:img-help: sizleri bilmem ama beni pekte iyi bir bölüm beklemiyor gibi inşallah yanılırım ve inşallah yılmaz bebeği öğreniyor herkese iyi akşamlar diliyorum cuma gecesi veya cumartesi günü her şey belli olacak kendinize iyi bakınbye
gülbeşeker
16-05-07, 20:13
Ben de sana katılıyorum yani bu sahneler iyi hoş da aslı resmen aldatılıyor ayrıca filiz ve yılmaz da çok mutlu görünmüyorlar bu yüzden bu sahnelerin tadını gerektği kadar alamıcam neyse hiç yoktan iyidir uzun zamandır filiz ve yılmaz bu kadar yakın olmamışlardı.
işte dizi yaa ben aslının diziye girdiğinden beri mahallede dolaştığını yada ne biliyim bi geçtiği neredeyse hiç görmedim ama bu bölüm geziyo niye yılmazla filizi görecekya ondan basit şeyler bunlar yani insana tuhaf geliyosa şahsen
bu sadece bu dizi için değil diğer neredeyse tüm dizilerde olmakta siz ne diyorsunuz?
sevgili sbr yılmaz bebeği öğrenmemiş bence kendini şimdiden bu gerçeğe alıştır yani yılmaz nikah günü bebeği öğrenecektir bence neyse az kaldı zaten farkındaysanız tam anlamıyla da barışmış değiller yılmaz bir tuhaf kesin içinde bir huzursuzluk vardır cemin çocuğuna nasıl babalık yapıcam diye?Ben de iyi salladım belki tutar:img-yes:
vallahi olmuyor be gülbeşeker alıştır diyorsun ama olmuyor .zaten cine 5 deki spiker yaşıyacak mısınız yerine bebeği ne zaman öğreneceksiniz sorsaydı daha iyi olurdu yahu:img-hyste adamın ölmiyeceği belli zaten:happy0064
bende nekadar fanatik bir filizci olsamda sana sonuna kadar katiliyorum canim bu durumda yilmaz zaten basli basina aldatiyor suanda asliyi ...nekadar bazilari onlarin arasinda iliski yok desede , sonucta asli ve yilmaz nisanli ve yilmaz ve filizin gizli gizli bulusmalarida dogru degil ...ama cok güzel....:img-yes:
sağol cnm evet kesinlkle öyle...yılmaz resmen aslıyı aldatyor sevsekte sevmesekte bu bi insana yapılmış yanlıştır..sevdiğin seni bıraksınmı yoksa hastalğn için sennle olup kendi sevdği insanla gizli gizlimi buluşsun diye bir soru sorulsa hangi bayan yok benle olsunda nasıl olursa olsn der?vee yılmaz ve filiz hasta diye böyle davranyorlar bu daha büyük yanlş değilmi? bu bi insanı daha çok üzmezmi? mahallenn ortasnda saırlyorlar okaddr kolayki birilernn görmesi...hadi onuda geçtim bu filiz ve yılmaz karakternde yaplmş bi yanlş değlmi?filizin yılmazı çok sevdğni bilyoruz ama filiz neolrsa olsn yılmaz onu sevsn yada sevmesn başaksınn sözlsyle gizlden buluşablecek bir karakteremi sahip? yılmaz bi sinrle aslıya teklf etti sonra hastlğnı öğrendi oda sırf hasta üzmesn diye onu aldatablcek arkadan vurablcek bir karaktermi? sahneler süper ama neyazıkki benm içime sinmedi..senarstler resmen filizi ve yılmazı bibayna olan ihanten içine attılar...sonrasında aslının hatası olur ben gene hatalı derim ama burda büyük bir yanlş var tekrar söylyorum aslyı hiç sevmyorum ama yılmazn filizin davranşalrnı kendlerne yakıştrmyorum..hadi filiz onn çocğnu taşıyo ve dayanamdı yılmaz bunu blmyor sözlü çok yanlş yaa...ve cnm sennde dedğin gibi zaten filiz ve yılmazda mutsuz nedne mutsuzlar çünkü onlarda böyle davranblcek karakter yok..gene iyi niyetlernn kurbanı olyolar birini üzmyem derken daha büyük bir yanlışa düşüyolar ama enazından tek bir güzllk varki onlar böyle bir durumda biraradalar ama mutlu değller onlarda bunn yanlş oldğnn farkındalar yani onlar bizim tandğmz karakterler...genede söylyorum asla doğru bulmyorum onlarn birarada bulnmak uğrnada bu seviyelere gelmelerni istemyorum
inşallah ortaya çıkar sevgili eyschann en büyük beklentim bu zaten bu bölümden diğer ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum bye
bence bebek olayı bu bölüm değil 75 bölümde açığa çıkacak herkes öğrenecek bunlardan biride aslı gibime geliyor aslı nikah günü bebeği öğrenecek sonra nihak masasında evlenmekten vazgeçecek ben yalnız büyüdüm bu bebe yalnız büyümesin:img-hyste diyecek oda yılmaz sen filize git diyecek işte paylaşılamayan sevgili...adama bak bee kızlar etrafında beğenen beğenen:happy0064
arkadasimm ellerine saglik imzami atiyorum izninlee!!! hepsine bir bir katiliyorum sankii benim düsüncelerimi yazmisinn.....
yilmaz&filiz bu sahnelerii kac aydir bekliyorum(bekliyoruz) ama bu sekilde deyill yilmaz asliyi aldatmis oluyoo kiza kina yakiyolarr yilmazz filizi teselli etmeye gidiyoo oksamalar sarilmalar mahallenin ortasinda hic mi kimse görmüyo tanimiyo bunlari?? yaptiklari yanlis birseyy!!! ama ben yine bu sahneleri görücegim icin cok mutluyumm kac aydir bekliyorumm:happy0064
asli gelinlik deniyo evlenicekler yilmaz filizden geliyoo yanii yilmazz madem filizden ne olursa olsun vazgecemiyo ozaman gidip asliylan oturup konusun acik acikk ister hasta olsun isterr ölüm düsegindee!!! bu yaptigi cok yanlis bir davraniss yapmamasi lazimm!!!
Bu yaptığı aldatılma olarak görünüyosa yılmaz başından beri aldatıyo zaten aslıyı.Aklında filiz varken ,filizi düşünürken ha aslıyla olmuş ha olmamış.Ne farkı var oda bi aldatma zaten adamın karakterine ters bi durum aldatma baktı ki vazgeçemiyo bunu zaten bu bölüm aslıya anlatıcaktır yılmaz...Yılmazın şu an ki yaptıklarının açıklaması var o yüzden..
Tebessüm sana sonuna kadar katılıyorum ...Ama yılmaz zaten ikisini idare etmicektir aslıyla konuşucaktır,baktı ki olmuyo zaten birini bırakıcaktır..
Ağustos Böcüğü
16-05-07, 20:29
Forumca artık aşk izlemek istiyoruz diye yırtındık.. Ahanda aşk sahneleri ama kavuşma yok..Artık idare edeceğiz ne yapalım..
Lakin ortada şöyle bir durum var..Acaba Filiz Yılmaz'a bebeği söylüyormu?
Eğer söylüyorsa Yılmaz nasıl Aslı'yla hala beraber ve evlilik hazırlıkları yapılıyor.
Şayet söylemediyse Filiz nasıl bu gerçeği gizleyerek hala Yılmazla görüşebiliyor?
Hayli enteresan.
Filiz başkalarını düşünmeye Yılmaz'da delikanlılığa 1 saatçik (aslıyla konuşacağı süre kadarda kafidir) ara verse bu iş tamam olacak ama nerdeeee...Yine bir
3.şahıs şekillendirecek hayatlarını. Hep başkalarının insafına kalacaklar.
Beceriksiz anacım bunlar...:icon_whis
gülbeşeker
16-05-07, 20:30
Bu arada filizn papatya sahnesindeki kıyafetiyle yılmazın gözyaşını sildği kıyafeti aynı biz de o gecenin kına gecesi olduğunu düşünürsek eğer yılmaz filizle sabah akşam beraber aslı kına gecesi için hazırlanıyor yılmaz filizn kulağına papatya takıyor akşamında da aslı eline kına yakarken yılmaz filizn gözyaşını siliyor yılmaz evlenmeden bu şekilde davranıyor evlense de gönül bu ferman dinlemez ki filizle gizi gizli buluşup aslıyı aldatmayacağının garantisi var mı?
Bu yaptığı aldatılma olarak görünüyosa yılmaz başından beri aldatıyo zaten aslıyı.Aklında filiz varken ,filizi düşünürken ha aslıyla olmuş ha olmamış.Ne farkı var oda bi aldatma zaten adamın karakterine ters bi durum aldatma baktı ki vazgeçemiyo bunu zaten bu bölüm aslıya anlatıcaktır yılmaz...Yılmazın şu an ki yaptıklarının açıklaması var o yüzden..
Tebessüm sana sonuna kadar katılıyorum ...Ama yılmaz zaten ikisini idare etmicektir aslıyla konuşucaktır,baktı ki olmuyo zaten birini bırakıcaktır..
evett!! yilmaz asliyi basindan beri aldatiyoo o aldatma beyinseldii simdii bedensel beyinsell aldatiyoo yanii basbaya bulusuyo gizli gizlii oksuyo sariliyoo papatya koparip veriyoo:):)(ohh ohh gel keyfim gell kac aydir bekliyorum bu günlerii)
yilmazin yapmamasi gerekiyoduuu gidip acik acik konusun allah allah sanki kimse hasta olmuyomuu yine destek olurr yine hep yaninda olurr ama bir dost olarakk ama yok yokk offf......
bu bölüm kina 75.b. dügün ve bebek olayii olup hersey cözülücek gibi 76.b.dede asli ispanyaya gider belkii tam haaa rahata kovustu derizz cem piskopati cikarr sahneyeee al sana bi tane daha sorun engelll offf kafayi yiycem yaaa benimm ciftimm filizim&yilmazim hic mutlu olamicaklarmiii
arkadasimm ellerine saglik imzami atiyorum izninlee!!! hepsine bir bir katiliyorum sankii benim düsüncelerimi yazmisinn.....
yilmaz&filiz bu sahnelerii kac aydir bekliyorum(bekliyoruz) ama bu sekilde deyill yilmaz asliyi aldatmis oluyoo kiza kina yakiyolarr yilmazz filizi teselli etmeye gidiyoo oksamalar sarilmalar mahallenin ortasinda hic mi kimse görmüyo tanimiyo bunlari?? yaptiklari yanlis birseyy!!! ama ben yine bu sahneleri görücegim icin cok mutluyumm kac aydir bekliyorumm:happy0064
asli gelinlik deniyo evlenicekler yilmaz filizden geliyoo yanii yilmazz madem filizden ne olursa olsun vazgecemiyo ozaman gidip asliylan oturup konusun acik acikk ister hasta olsun isterr ölüm düsegindee!!! bu yaptigi cok yanlis bir davraniss yapmamasi lazimm!!!
sağol cnm aynı düşüncede olamk çok güzel:) bego çok haklısın zaten bende dedim ya başından beri aldatyordu duyguları o yöndeyken aslının yanndayken filizi düşünrken zaten aldatyrdu amaa busefer işi hareketlere döktü..yani enazından onu içinden yaşyordu ama sen sözlsn mahahlln ortasında sonçta sevsende sevmesende aslınında duygları var..onu aldatmaktansa madem vazgeçemyosun bırak bir dost olark yanında ol..artık diyecek birşey yok senarstlere helal aylardır bekledğmz sahneleri izlcez ama gene mutlu değlz..gönlmze göre yapmyolarki off offf
bende çok rahatsız oldum hatta yazdım da yılmaz bence gidip aslıyla konuşmalı..kesinlikle katılıyorum resmen aslıyla yılmazın nişanını bozan filiz gibi olacak...bir filize araya giren kadın rolüne sokmamışlardı sonunda onuda yaptılar...Gelişmeleri bekliyorum umarım yılmaz aslıyla konuşur diyorum ama göründüğü üzere konuşmuyorda...
sağol cnm evet kesinlkle öyle...yılmaz resmen aslıyı aldatyor sevsekte sevmesekte bu bi insana yapılmış yanlıştır..sevdiğin seni bıraksınmı yoksa hastalğn için sennle olup kendi sevdği insanla gizli gizlimi buluşsun diye bir soru sorulsa hangi bayan yok benle olsunda nasıl olursa olsn der?vee yılmaz ve filiz hasta diye böyle davranyorlar bu daha büyük yanlş değilmi? bu bi insanı daha çok üzmezmi? mahallenn ortasnda saırlyorlar okaddr kolayki birilernn görmesi...hadi onuda geçtim bu filiz ve yılmaz karakternde yaplmş bi yanlş değlmi?filizin yılmazı çok sevdğni bilyoruz ama filiz neolrsa olsn yılmaz onu sevsn yada sevmesn başaksınn sözlsyle gizlden buluşablecek bir karakteremi sahip? yılmaz bi sinrle aslıya teklf etti sonra hastlğnı öğrendi oda sırf hasta üzmesn diye onu aldatablcek arkadan vurablcek bir karaktermi? sahneler süper ama neyazıkki benm içime sinmedi..senarstler resmen filizi ve yılmazı bibayna olan ihanten içine attılar...sonrasında aslının hatası olur ben gene hatalı derim ama burda büyük bir yanlş var tekrar söylyorum aslyı hiç sevmyorum ama yılmazn filizin davranşalrnı kendlerne yakıştrmyorum..hadi filiz onn çocğnu taşıyo ve dayanamdı yılmaz bunu blmyor sözlü çok yanlş yaa...ve cnm sennde dedğin gibi zaten filiz ve yılmazda mutsuz nedne mutsuzlar çünkü onlarda böyle davranblcek karakter yok..gene iyi niyetlernn kurbanı olyolar birini üzmyem derken daha büyük bir yanlışa düşüyolar ama enazından tek bir güzllk varki onlar böyle bir durumda biraradalar ama mutlu değller onlarda bunn yanlş oldğnn farkındalar yani onlar bizim tandğmz karakterler...genede söylyorum asla doğru bulmyorum onlarn birarada bulnmak uğrnada bu seviyelere gelmelerni istemyorum
valla canim yine okadar güzel ifade ettinki bana sadece yine onaylamak kaldi....ve artik karakterlerle daha fazla oynamasin senaristeler
bende çok rahatsız oldum hatta yazdım da yılmaz bence gidip aslıyla konuşmalı..kesinlikle katılıyorum resmen aslıyla yılmazın nişanını bozan filiz gibi olacak...bir filize araya giren kadın rolüne sokmamışlardı sonunda onuda yaptılar...Gelişmeleri bekliyorum umarım yılmaz aslıyla konuşur diyorum ama göründüğü üzere konuşmuyorda...
evet arkadşım sennde değdin gibi aslıya yapılan yanlışın yanında birde filiz karekterne yapılmş büyük bir yanlış var..filiz demedmi mutsuzluk üzerne mutluluk kuramam diye..senarestlern yaptğı çok yanlş filiz karakterni bu konuma somalrnı kabuledemyorum..eychann sağol cnm katıldğn için
gülbeşeker
16-05-07, 20:41
Burda sadece filiz araya giren kişi değil yılmaz da iki kişiyi idare eden adam pozisyonunda zaten filizi çocuğuyla kabul etti (sanırım) bu durumun yılmazın karakterine ne kadar uymadığı ortada şimdi de bu çıktı hadi bakalım aslıya üzülmekten filiz-yılmazın romantik sahnelerinin tadını çıkaramıyorum neyse yılmaz aslıyla konuşmayacak,filizi sevdğini de söylemeyecek eğer söyleseydi 75.bölümde bir nikah masası sahnesi çekilmezdi.
evett!! yilmaz asliyi basindan beri aldatiyoo o aldatma beyinseldii simdii bedensel beyinsell aldatiyoo yanii basbaya bulusuyo gizli gizlii oksuyo sariliyoo papatya koparip veriyoo:):)(ohh ohh gel keyfim gell kac aydir bekliyorum bu günlerii)
yilmazin yapmamasi gerekiyoduuu gidip acik acik konusun allah allah sanki kimse hasta olmuyomuu yine destek olurr yine hep yaninda olurr ama bir dost olarakk ama yok yokk offf......
bu bölüm kina 75.b. dügün ve bebek olayii olup hersey cözülücek gibi 76.b.dede asli ispanyaya gider belkii tam haaa rahata kovustu derizz cem piskopati cikarr sahneyeee al sana bi tane daha sorun engelll offf kafayi yiycem yaaa benimm ciftimm filizim&yilmazim hic mutlu olamicaklarmiii
ayy bi bebek öğrenilseydi çoktan mutlu olucaklardıda işte kimsenin ağzını bıçak amıyo bu bebek konusunda...Senaristler filizle yılmaza yaşatabilcekleri bütün işkenceleri yaşattılar daha ötesi yok yani artık..
Bende o sahneleri izliceğim için çok mutluyum valla o yüzden aslı falan düşünemiyoruum şu anda:)
gülbeşeker
16-05-07, 20:44
Filizi de anlayan varsa beri gelsin yılmazla gizli gizli buluşuyor papatyasını takıyor başını omzuna yaslıyor ,sarılıyor v.s madem bunları yapıyorsun arada bir de çocuğu söylese çok mutlu olurdum eminim yılmaz da çok mutlu olurdu adam iki arada bir derede yüzünden belli oluyor.
Filizi de anlayan varsa beri gelsin yılmazla gizli gizli buluşuyor papatyasını takıyor başını omzuna yaslıyor ,sarılıyor v.s madem bunları yapıyorsun arada bir de çocuğu söylese çok mutlu olurdum eminim yılmaz da çok mutlu olurdu adam iki arada bir derede yüzünden belli oluyor.
bu filizcilerin kanayan yarası zaten:) Neden yaa .Niye söylemiyo ve neyi bekliyo ..Yada acaba filizde mi unuttu bi bebeği olduğunu hatta bebeğinin babasının yılmaz olduğunu ..?
Bu arada filizn papatya sahnesindeki kıyafetiyle yılmazın gözyaşını sildği kıyafeti aynı biz de o gecenin kına gecesi olduğunu düşünürsek eğer yılmaz filizle sabah akşam beraber aslı kına gecesi için hazırlanıyor yılmaz filizn kulağına papatya takıyor akşamında da aslı eline kına yakarken yılmaz filizn gözyaşını siliyor yılmaz evlenmeden bu şekilde davranıyor evlense de gönül bu ferman dinlemez ki filizle gizi gizli buluşup aslıyı aldatmayacağının garantisi var mı?
evet arkadşım garantsi yookki! yıılmaz filziden ayrı kalamz hergece başnı yastğa koyduğnda yannda aslı olsada filizi düşünmeyeckmi? bu bir aldatma olmayackmı? filizi gördğnde kalbi arpmayacakmı bu bir yanlş olmayackmı? hastalğı için bunu yaparken böle olayalrı nasıl haladeblcek?sözlyken bu olyosa evlenncede olcak değişen bişe yok
bu filizcilerin kanayan yarası zaten:) Neden yaa .Niye söylemiyo ve neyi bekliyo ..Yada acaba filizde mi unuttu bi bebeği olduğunu hatta bebeğinin babasının yılmaz olduğunu ..?
söylemesni bizde istyoruz ama işte cnm benm fedakarlık yapacak diye kendni bebeğni yılmazı ve aslıyı yakıyor farknda değil..ama filizi suçlamyorum oakd riyi biryüreği oakdr iii bir karakteri varki başkalann mutszlğnda mutsz olamaycğnı düşünyor..öle ama arkadşlar filzile yılmaz birarada ama mutszular neden aslı var! off yaa filzile yılamzı buhale düşürenler utansın:)
evet arkadşım sennde değdin gibi aslıya yapılan yanlışın yanında birde filiz karekterne yapılmş büyük bir yanlış var..filiz demedmi mutsuzluk üzerne mutluluk kuramam diye..senarestlern yaptğı çok yanlş filiz karakterni bu konuma somalrnı kabuledemyorum..eychann sağol cnm katıldğn için
ama mutsuzluk üzerine mutluluk kurmuyo ki baksana tebessüm yılmazla aslı nikah masasına gidiyo.Kurucak olsaydı zaten onların evlenmesine izin vermezdi ..Bence senaristler filizi iki kişinin arasına giren biri olarak görmedikleri içinde bebeği söyletmicekler yani filizi öyle bi duruma sokmuyolar bence
yılmaz çok iki arada bir derede kaldı...aslının hastalığı ve filize duyduğu aşk var
Filizde aynı durumda hem yılmaza duyduğu aşk hem de aslının yılmazsız mutsuz olacağı düşüncesi arasında kalıyor
Ama ikisi görüşürken aslının nikah hazırlığı yapması çok kötü bir durum...bu zamana kadar aslı görmüyor etmiyor olabilir ama bence açıklamayı sonuna kadar hak ediyor...yılmazın konuşması lazım ve bu işi yılmaz çözmeli..Ne Filiz ne de Aslı ...
ama mutsuzluk üzerine mutluluk kurmuyo ki baksana tebessüm yılmazla aslı nikah masasına gidiyo.Kurucak olsaydı zaten onların evlenmesine izin vermezdi ..Bence senaristler filizi iki kişinin arasına giren biri olarak görmedikleri içinde bebeği söyletmicekler yani filizi öyle bi duruma sokmuyolar bence
ya ben artik senaristlerin ne yapmak istedigini bir türlü kestiremiyorum o yüzden en güzeli eskisi gibi pasif izleyici olmak en azindan daha cok tadi cikiyor ....butürlü düsününce insan kafayi yiyecek nerdeyse...
[B]umarım cnm dedin gibi olur yook filizn zaten yılmaza benle ol demeycğni hepmz blyoruz:) bulşmalrndan saırlmalarndan bahsedyrm..ama haklısın arkadşm çünkü filiz yılmazla geçrdği o zamnalrda bile mutsuzz:( o kmsenn mutszlğnda mutlu olmaski..senarstler olayları öyle oolmadık yerlere sokuyorlarki:yaaa formda hep ne denldi? filiz kendni düşünsn biraz bebeği düşünsn aslı yüzünden mahvdyo denldii ama böyle oslada araya girecek gibi olcak..tek isteğm filiz karakternden ödün verlmemesi o benm tek favorim:)
yılmaz çok iki arada bir derede kaldı...aslının hastalığı ve filize duyduğu aşk var
Filizde aynı durumda hem yılmaza duyduğu aşk hem de aslının yılmazsız mutsuz olacağı düşüncesi arasında kalıyor
Ama ikisi görüşürken aslının nikah hazırlığı yapması çok kötü bir durum...bu zamana kadar aslı görmüyor etmiyor olabilir ama bence açıklamayı sonuna kadar hak ediyor...yılmazın konuşması lazım ve bu işi yılmaz çözmeli..Ne Filiz ne de Aslı ...
kesinlkle katılıyorum arkadşım yaa aslıya onca laf saydık anlamadı diye..olsun anlamadysa yılmaz anlatmalı tabki zor bir durum ama bu yapılan daha kötü söylenemsi daha dürüstçe olur..hım aslı bu sahneyi elele tutşmayı gördkten sonrada nikah hazırlklarna devam ederse onnda yaptğı asla kabuledilemez biraz grurluysa osahneden sonra vazgeçer nikahta vazgeçmes bnm için pek bi anlam ifade etmyo gördkten sonra vazgçmeli..yaaa arkadşlar doğru olanı savnmak duurumndayım aslıya hak vermek sinir bişe bitürlü sevemdm yaa şu kızı...son söz:neolrsa oslun FİLİZİMİZ bitane:)
[B]umarım cnm dedin gibi olur yook filizn zaten yılmaza benle ol demeycğni hepmz blyoruz:) bulşmalrndan saırlmalarndan bahsedyrm..ama haklısın arkadşm çünkü filiz yılmazla geçrdği o zamnalrda bile mutsuzz:( o kmsenn mutszlğnda mutlu olmaski..senarstler olayları öyle oolmadık yerlere sokuyorlarki:yaaa formda hep ne denldi? filiz kendni düşünsn biraz bebeği düşünsn aslı yüzünden mahvdyo denldii ama böyle oslada araya girecek gibi olcak..tek isteğm filiz karakternden ödün verlmemesi o benm tek favorim:)
bencede zaten bu zamana kadar bebek saklanmış şimdi söylese filiz gene haksız bulunucak bebeği söyledi niye bu zamana kadar söylemedide herşey gelişirken söyledi diye.. Hee söylememesi hata mı hata ama filizi araya giren kadın pozisyonuna sokmamak içinde bu yapılıyo.
bencede zaten bu zamana kadar bebek saklanmış şimdi söylese filiz gene haksız bulunucak bebeği söyledi niye bu zamana kadar söylemedide herşey gelişirken söyledi diye.. Hee söylememesi hata mı hata ama filizi araya giren kadın pozisyonuna sokmamak içinde bu yapılıyo.
cnm sennde değin gibi olayları öyle bir noktaya getirdlerki filiz neypasa suçlu ilan edilecek..olsun hep destek tam destek birtane FİLİZİMİZ var filiz giibi bir karakter haketmedği kadr acı yaşadı umarım artık yüzü güler:) birde arkadşlar herkess oley falan deynce ben bnm gibi düşünen kimse olmadnı zannedyrdum gördmki sizde bu durumdan rahatszssnz hepmz soru işaretleryle kalmşz buyzden dedmki ortamı biraz yumuşatalım:) yılmazdan filize bir şiir hazırlyorum birazdan eklicem umarım beğenrsnz:)
gülbeşeker
16-05-07, 21:04
kesinlkle katılıyorum arkadşım yaa aslıya onca laf saydık anlamadı diye..olsun anlamadysa yılmaz anlatmalı tabki zor bir durum ama bu yapılan daha kötü söylenemsi daha dürüstçe olur..hım aslı bu sahneyi elele tutşmayı gördkten sonrada nikah hazırlklarna devam ederse onnda yaptğı asla kabuledilemez biraz grurluysa osahneden sonra vazgeçer nikahta vazgeçmes bnm için pek bi anlam ifade etmyo gördkten sonra vazgçmeli..yaaa arkadşlar doğru olanı savnmak duurumndayım aslıya hak vermek sinir bişe bitürlü sevemdm yaa şu kızı...son söz:neolrsa oslun FİLİZİMİZ bitane:)
aslı o sahneden sonra zaten kına gecesi falan yapıcak yani düğün hazırlıkları tamgaz devam edicek neyse sonuç olarak yılmaz aslı üzülmesin hasta v.s diye filizi sevdğini söylemiyecek filiz de zaten yılmazı istemicek yılmazın seçimi kalben filiz olsa da sözünü tutacak ve onunla nikah masasına oturacak açıkçası ben en çok yılmaza üzülüyorum yani hepsi için zor bir durum ama yılmaza daha çok üzülüyorum nedense.
Fragmani ben de gordum. Gercekten ilginc bir durum hani Turk Filmlerinde olur ya bari bir gunu dertsiz tasasiz gonlumuzce yasayalim diye, ayni ona benzemis :img-wink:
Goruntuler gercekten de ozellikle Yilmaz ve Filiz askini hissedenler icin ozlenen goruntulerdi ama bence de boyle olmamaliydi. Sezinti'nin de daha once yazdigi gibi bu bir nevi araya girmektir bence de. Yilmaz ve Filiz birlikte olsunlar diye yapilan hersey hakli gorulemez. Gerci Sinem'in de dedigi gibi bu konuda birsey yapmasi gereken asil kisi Yilmaz'dir, bir sekilde iki arada bir derede kalarak ozellikle Asli'ya cok buyuk bir haksizlik yapmaktadir. Ozet eger dogruysa bu konuda secimi Filiz'e birakarak da Filiz'e haksizlik yapmaktadir. Yilmaz karakteri yaptiklarinin sorumluluklarini alan bir karakter diye biliyordum ama :icon_whis
Bu arada kisa da olsa Fomer cifti yine duygularimi oksadi :img-in_lo
aslı o sahneden sonra zaten kına gecesi falan yapıcak yani düğün hazırlıkları tamgaz devam edicek neyse sonuç olarak yılmaz aslı üzülmesin hasta v.s diye filizi sevdğini söylemiyecek filiz de zaten yılmazı istemicek yılmazın seçimi kalben filiz olsa da sözünü tutacak ve onunla nikah masasına oturacak açıkçası ben en çok yılmaza üzülüyorum yani hepsi için zor bir durum ama yılmaza daha çok üzülüyorum nedense.
ben filize daha çok üzülyrum..enazından yılmaz bebekten habersz ama filizn karnnda yılmazdan birşey büyüyor buna nasıl dayanacak? vee yılmaza üzülemem şuan zor durumda da olsa bir sinir aslıya teklfi götüren oydu..böle kararlar öfkeyle verlrmi? verrsen böle sonçlar çıkar işte..
Filizce_Jüly
16-05-07, 21:13
Sana katilabiliyorum, yanliz iki kisinin bir kisi yüzünden üzülmesine ne gerek var. Asli zaten eninde sonunda yilmazi birakacakdir ha bebegi ögrendigi zaman ha yilmazin ameliyattan sonra ona ilgi göstermedigi zaman(ki bukadari olmaz yani).
Yani gercek suki ücüde üzülecek, ne olur sanki bir kisi bu acilara katlansa:icon_sorr , ah asli ah.
Canan nerdesin basimiza koydun asliyi kayboldun gittin:icon_whis
ben filize daha çok üzülyrum..enazından yılmaz bebekten habersz ama filizn karnnda yılmazdan birşey büyüyor buna nasıl dayanacak? vee yılmaza üzülemem şuan zor durumda da olsa bir sinir aslıya teklfi götüren oydu..böle kararlar öfkeyle verlrmi? verrsen böle sonçlar çıkar işte..
evet filizin icinde hic ama hic kolay bi durum deyill yilmazdan hamilee.... birbirlerini seviyolarr ama kavusamiyolarr düstükleri duruma bakk sankii suc isliyolarmis gibi gizli gizlii görüsüyolarr bu askk buraya kadar gelicekmiydi yaaa??? gercekten cok üzülüyorumm...
yilmazz öfkeylen hirslan sinirlenn gidip asliyaa defalarcaa evlenme teklifi yapmasaydi daha dpne kadarr sankii birisi kovaliyo gibi acele dügün tarihi falan almasaydii bu is buraya kadar gelmicektiii....
bu durum filizin oldugu kadarr yilmazindaa sucu hatta büyük bir pay yilmazinn!!!
yilmaz kendi etti kendi buldu ama yinee kendiisi karari vermiyoo filizee barakiyoo filiz icin zatenn hersey okadarr zorkii üstesinden kalkmaya calisiyoo ama okadar sey yasadiki yasiyokii hamile hamilee hic kolay deyil tek basinaa yilmazda bidee filizee bu yüküü atarsaa filizde harab olucaktirr
Yılmazdan Filize...
geceler anlamını kaybederken sensiz,
gözlerim seni ararken pencereme vuran her yağmur tanesinde,
rüzgar kokunu taşırken her estiğinde,
kabuslardan uyandığımda ,
yüzümdeki korkunun ifadeside,
bakışlarımdaki anlamın hissettirdikleride,
sana varan bir çizgide,
kaybolmak unutmaksa,
o masum bakışları gözlerinde bırakmaksa,
yaşamak sende var olmaksa ,
nasıl huzur bulabilirim başka bir kadında?
nasıl avunabilirim yokluğunun yarattığı boşlukta?
gözyaşlarını görmek ölüm ya bana,
silmek gelsede içimden,
silemiyorum herdefasında,
sana bir nefes kadar yakın olsamda,
uzanamıyorum gözlerindeki aşka,
kaybolmuşum ya ayrılığın açtığı uçurumlarda,
nasıl dayanır yüreğim buna?
arkadaşlar umarım beğenirsiniz şimdi yılmazın duygularına biraz tercüman olmak istedim..birtanede filizimize yazarız:)..
gülbeşeker
16-05-07, 21:21
tabi söylediklerinde haklısın yılmaz da bir sinirle gitti aslıya evlenme teklif etti ama frgamnda yılmazın yüzü çok asık tamam filiz de üzgün ama hele yılmaz aslıyı gelinlikle görünce nasıl bozuldu tam bir çıkmazda bir de filizi bebeğiyle kabul ettğini varsayarsak işte bu yüzden onun için daha çok üzlüyorum bu bence çok kolay bir durum değil bebeği bilmeyi kesinlikle hak ediyor zaten bebeği bilse bu kadar zor durumda olmazdı.
IhlamurlarAltinda74
16-05-07, 21:25
off daha yeni fragmani gördümmm...
ayy cok güzel bir bölüm olcak..
filiz ve yilmaz gizli gizli bulusuyorlar...
cok güzel sahneler var gercekten...süper bir bölüm olcak...
bu bölümde aslinin kinasi yakiliyo..vee yilmaz asliyi gelinlikle görüyo...
gelinlikle görmezi ugrsuzluk getirir demiyorlar mi...
ve yilmazin gördügünde de asli güleryüzle bakiyordu oysa aslinda hemen baska bir odaya gitmezi lazimdi yilmazin görmememsi icin...
off bu bölümü cok merak ediyorum...bir an önce cuma gelsede izlesek...
filize dügün kagdi geliyo...yazik ya cok üzüldüm...filiz ve yilmaz, fi