Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 21
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
böyle olacağını sanmıyorum
aslı halinden çok mutlu gördüklerinden sonra bile yılmazla yan yana olması çok saçma insan gördüğüne inanmalı ama aslı duymadığı sevgi sözcüklerine rağmen yılmazın peşinde.....
derdim birebir böyle olması değil zaten.:) buna benzer bir şekil.bebek olayı çözülmeli...yılmaz karakteri bebeği bilmesine rağmen aslı açmazından kurtulamadığı için canlı cenaze gibi dolaşmalı. aslı zamanı geldiğinde tüm vakarıyla sahneyi terkedecektir zaten...uzatmaları oynuyor işte..:happy0064
muhtar yılmazın kural ihlalleri
--- muhtar yılmaz "lütfen çimlere basmayınız, çiçekleri koparmayınız" uyarısına kulak asmış hem çime basmış hem de çiçekleri koparmıştır bu davranış yakışıyor mu kendisine kötü örnek:img-hyste
--- muhtar yılmaz "halka açık mekanlarda hal, hareket ve tavırlarınıza dikkat ediniz, insanların yanlış anlamasına sebep vermeyiniz" uyarısını da kulak arkası etmiş mahallenin kızı olan filize sarkıntılıktan, aklnı bulandırmak da daihl kolları ile sarmıştır hiç yakışık alıyor mu bir de sözlü:img-hyste
--- muhtar yılmaz "bir genç kızın evlilik hayalleri yıkılmaz" sözünü de yerle bir etmiş oldu ve aslı kızın hayallerine glge düşürdü yakşıyor mu hiç:img-hyste
ferman abim ve forumdaşlarım sizce yakışıyor mu yorumunu bekliyorum:):):)
fragman yorumlari yapan filizim ve kursuni emeğinize saglık cok güzel yorumlamişsiniz:happy0064
ayrıca yine filizim şiir yorumun cok güzel olmuş
okurken fark etmediğim gözden kacirdiğim şeyleri saayenizde görebiliyorum
vallla helal olsun her ikinize :happy0064 tebrikler
derdim birebir böyle olması değil zaten.:) buna benzer bir şekil.bebek olayı çözülmeli...yılmaz karakteri bebeği bilmesine rağmen aslı açmazından kurtulamadığı için canlı cenaze gibi dolaşmalı. aslı zamanı geldiğinde tüm vakarıyla sahneyi terkedecektir zaten...uzatmaları oynuyor işte..:happy0064
haklısın uzatmalara oynuyor aslı ama ne yazık ki gülen taraf belli ıhlamurseverler...
üzülüyorum onun için ama olmadı işte...
bebek olayı bu bölümde çözülmeyecek
yılmaz bebeği öğrenseydi aslıya güzel bir dille anlatırdı aslı da böyle bir şeyi anlayışla karşılar aradan çekilir ortada bebek var yandan geç...
yarın her şeyi göreceğiz...
herkese iyi günler sevgili forumdaşlarım.gördüğüm kadarıyla ferman abim bugünde iyimser .bende tam karamsar havamdayım fragmandan sonra .büyük ihtimal bizim bıyıklı bebeği öğrenmedi.:sad53: zaten böyle olmazsa handanın rapor olayı falan havada kalacak yinede beklemek lazım ama daha önce söylediğim gibi cumanın gelişi perşembe fragmandan belli olur inşallah yanılırım .:good:
sbr cım aslında iyimserlik değil benimki...bir bugüne kadar çizilen yılmaz karakteri ki bu karakteri de bugüne kadar bu senaristler yazdı.iki bebek olayının saklanmasının şu an hiç bir karakter için birşey ifade etmemesi. öğrenilse ne olacak ki...yılmaz pat diye aslıyımı bırakcak.yoooo...gene çorba durum devam edecek.ama öğrenirse yılmaz karakterini yıkmamış olacaklar bana göre. diğer karakterleri tamamen yıkmadılar veya olmadıkları biri haline sokmadılar.sadece onlarda bugüne kadar göremediğimiz bir takım insani duygularla donandılar ama yılmaza bu yapılırsa bunun insani bir duyguyla alakası olmayacak.karakter güme gidecek. mutlaka mantıklı bir platforma oturtacaktır senaristler böyle bir olayı ayrıntı diye düşünemezler.belki kadın izleyiciler açısından bir sorun teşkil etmeyecek böyle bir durum ama erkek izleyiciler...:img-pilot
feride-ömer
17-05-07, 13:21
arkadaşlar ben bu test olayını kaptım bir tane daha soru sormak istiyorum inş beğenirsiniz:img-yes:
1-sizce filiz nikaha gelirse o manzara karşısında ne yapar?
a-ağlayarak mekenı terk eder
b- nikahı basar evlenmelerine engel olur
c-koşarak gelir durun bu nikah kıyılamaz çünkü ben bu adamın bebeğini taşıyorum der ve bebeği söyler düğün iptal olur:img-hyste
d-sinirlenip baygınlık geçirir:img-hyste
umarım güldürebilmişimdir sıkılırsanız sorulardan söyleyin:img-wink: ayrıca filizim şiire yaptığın yorumun çok güzel olmuş:happy0064
--- muhtar yılmaz "lütfen çimlere basmayınız, çiçekleri koparmayınız" uyarısına kulak asmış hem çime basmış hem de çiçekleri koparmıştır bu davranış yakışıyor mu kendisine kötü örnek:img-hyste
--- muhtar yılmaz "halka açık mekanlarda hal, hareket ve tavırlarınıza dikkat ediniz, insanların yanlış anlamasına sebep vermeyiniz" uyarısını da kulak arkası etmiş mahallenin kızı olan filize sarkıntılıktan, aklnı bulandırmak da daihl kolları ile sarmıştır hiç yakışık alıyor mu bir de sözlü:img-hyste
--- muhtar yılmaz "bir genç kızın evlilik hayalleri yıkılmaz" sözünü de yerle bir etmiş oldu ve aslı kızın hayallerine glge düşürdü yakşıyor mu hiç:img-hyste
yılmaza filizle olduğu müddetçe her şey yakışıyor...
yeterki hep yan yana olsunlar...:)
--- muhtar yılmaz "halka açık mekanlarda al, hareket ve tavırlarınıza dikkat ediniz" uyarısını da kulak arkası etmiş mahallenin kızı olan filize sarkıntılıktan, aklnı bulandırmak da daihl kolları ile sarmıştır hiç yakışık alıyor mu bir de sözlü:img-hyste
sevgili arkadaşım adam ne yapsın yaww filize olan aşkından kendinden geçti ne yaptığını bilmiyor ayrıca o genç kızda şansını fazla zorladı adam seni sevmiyor işte yaww gelinliği giyiyon adam suratına bakmıyor .gerçi tüm bunlar bizim bıyıklının hatasını örtmüyorya hadi neyse
hehe :) filizim anayasanın bir kez delinmesiyle birşeyin olmadığı canım Türkiyemde çekilmiş bir dizide bu tip ihlaller hiçtir. esas çocuk söylenmeden kabul edilirse anayasanın ilk 4 maddesi değiştirilmeye çalışılacak ki işte bu durum kabul edilemez...:img-hyste
EvaLongoria
17-05-07, 13:27
hehe :) tünaydın arkadaşlar ,
herkes gene destanlar yazmış, aslı asılmış,aslı garip bulunmuş,filiz fedakarlık yapmış, yılmaz çözsünmüş gene bir ton şey okudum yahu :good: hele biri yılmaz çocuğu bilerek aslıyla nikah masasına oturursa bu yılmaza ters demiş ki bana göre tamamen yanılmış.yılmaza uyan budur aslının durumunu düşünürsek. ama ben dün de söylediğim gibi fragmanda pek bişi görmedim.olay çok basit hatta şöyle bir dialog bekliyorum dizinin başında;
F: yılmaz...aslıyla evleneceksin biliyorum ama şunu bilmeni isterim ki ben seni hiç aldatmadım
Y: yani..nasıl yani...bu çocuk...o zaman bizim..
F: evet..
yani böyle olması gerekiyor...olacak....deli etmesinler beni :img-hyste
hatta yılmazın filizi sevdiğini anlayan aslının da yılmaza ders vermek için nikaha kadar zorlayacağını düşünüyorum.nikah günüde çıkıp sevdiklerini dinlemen ve onlara sahip çıkman adına seni bu kadar zorladım demesini bekliyorum.:good:
abim hoşgelmiş sefalar getirmişşş...
yorumunun son kısmına bayıldım. kesinlikle aslı bu düşünceler içerisinde olup bunları söyleyecek. zaten bu lafları duymamız gerek..
sbr cım aslında iyimserlik değil benimki...bir bugüne kadar çizilen yılmaz karakteri ki bu karakteri de bugüne kadar bu senaristler yazdı.iki bebek olayının saklanmasının şu an hiç bir karakter için birşey ifade etmemesi. öğrenilse ne olacak ki...yılmaz pat diye aslıyımı bırakcak.yoooo...gene çorba durum devam edecek.ama öğrenirse yılmaz karakterini yıkmamış olacaklar bana göre. diğer karakterleri tamamen yıkmadılar veya olmadıkları biri haline sokmadılar.sadece onlarda bugüne kadar göremediğimiz bir takım insani duygularla donandılar ama yılmaza bu yapılırsa bunun insani bir duyguyla alakası olmayacak.karakter güme gidecek. mutlaka mantıklı bir platforma oturtacaktır senaristler böyle bir olayı ayrıntı diye düşünemezler.belki kadın izleyiciler açısından bir sorun teşkil etmeyecek böyle bir durum ama erkek izleyiciler...:img-pilot
son cümlende kesin haklısın ferman abim zaten filizciler aşkının büyüklüğü olarak görüyor .sevgili abim fragmanda bir sahne var kimse bahsetmedi yılmaz gölde kenerında otururken filiz sonradan geliyor yılmazın surat berbat belki bebeği öğrendikten sonraki bir sahne olabilir tabii bu sadece bir tahmin :happy0064
fatma-1721
17-05-07, 13:31
bugün coştum sayın beni şiir yorumu bekleyen arkadaşlarımda var onlarında gönlünü alayım, ondan sonra da susayım değil mi:)
şiiri çok beğendim zaten bülentin okumasına diyecek söz bulamıyorum bir de fragmandaki hallerine bakıp dinleyince şiiri resmen gözlerim doldu, sözler enfesi okuyan enfes ve görüntüler enfes ama benim yorumum sönük kalacakdır idare edersiniz artık...
Eskimiş ayrılıklar satıp
Sensiz yarınlara taşıdım kendimi
Ama, kullanılmış ayrılıklar bile para etmedi sen gideli.
Ayrılıkları eskittim senle yaşandıktan sonra o kadar ayrı kaldım ki senden hep eski olarak bırakmak istedim her sensiz kalışımın ertesinde, her defasında sensiz yeni bir hayat kurmak istedim mutlu olurum diye ama başarabildim mi hayır sevdiğim tükettiğimiz her ayrılık acısı bile senin benden gidişine merhem olmadı.
Öğretemedim unutmayı,
Seni çalmadan, geceden saçlarını sarkıtmadan tenime,
Koynumdan ayrılalı bu yüreği avutmayı
Yüreğime her gidişinde unut diye ne ağıtlar yaktım, ne acımasız kelimeler kurdum haketmediğin cümleleri söyledim ama ne çare o inatla seni unutamadı, seni her defasında yeniden kattım içime saçlarını okşarken tenime değen saç tellerine hasret bedenim avuntulara bile cvp vermedi tek isteği sendin sen gelsen merhem olacaktın.
Sensiz aç bir sabahın hasret dolu tenhasında,
Satamadım elimde kalan ayrılıkları
Her güne yeniden uyanışımda sensizlik buram buram tim benliğimi tekrar tekrar sarar, seni hatırlatmak istercesine hasretini anlatır her defasında yüreğime, seni unutmak adına elimde kalan son ayrılıklar bile artık benle birlikte isyan etmek de bir daha yaşanmamak için.
Faydası yok,
Kim ne yapsın ilk satırı yazılmış ikili yanlızlıkları.
Ne yapsam ne şekilde avunmaya çalışsam ya da sana dair tüm umut kapılarına kilit de vursam olmuyor sevdiğim, her defasında sana olan aşkıma, gözlerine yeniliyorum hatıralarımız geliyor aklıma izin vermiyorlar, biliyrum haketmedik bir olmak varken sen kendi yanlızlığında bense kendi yalnızlığımda kalmayı.
Hasretinle bedenimi sarmıştın ya
Üşüsemde bu gece
Hani en son görüşmemizde dayanamadık da birbirimizin kollarında bulmuştuk ya birbirimizi ne kadar hasret kalmışız, o sarılman beni kendime getirdi sevdiğim senden gidemeyeceğimi yüzüme vurdu sanki o iç yakıcı gözyaşların, bedenimin bedenime kilitlenmesi ne kadar da hasretmişim sana, senden ayrıldıktan sonra sıcacık bedenim üşüyormuş ben yeni farkettim sıcaklığını yitirince.
Dün gibi yanlızlıklarımı giyeceğim,
Hasretini kaldırıp kışlıkların arasına.
Ama sevdiğim mecburi ayrılıklar yazan yazgımız yüzünden sana dair yanlızlıklarımı giydireceğim sensiz bedenime, hasretini yüreğimin en derin ve unutulmayacak köşesine koyacağım istemeye istemeye sevdiğim
Sen ağlarsan, boğulurum bir damla gözyaşında
Bil ki istesemde kalmaz
Firar eder anarşist yüreğim
Durmaz ikinci el sevdalarda
Biliyorum ne sen ne de ben bu sonu istedik, kader bizi bu sonu yaşamaya mahkum etti bazen sen bazen ben karşı durmak yerine kabul etmeyi seçtik, şimdi onun bedelini ödemek için bu sonu yaşıyoruz, hakettik mi belki evet belki hayır ama bu kadar ağır bedeli haketmedik, sevdiğim bir damla gözyaşın benim boğulmam için yeter kıyamıyorum ama çaresizlik sardı dört bir yanı, yollarımı kapattı sana doğru, yüreğim sende kalmak istiyor sevdiğim sende izin vermiyorsun kabul ediyorsun gidişimi bir an gelip kaçmak istiyor herkesten herşeyden deli sana yüreğim, şimdi gitsem de zannediyor musun ki ikincil sevdalarda kalabilir miyim, sensizliğe dayanabilir miyim, senle varolmuş ben sensiz yaşayabilir miyim
Günaydin,gerek fragman gerek siir yorumun ikisi de mükemmel omus,ciftimizin duygularini cok güzel dile getirmissin,ellerine,yüregine saglik diyorum!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/happy0064.gif
:happy0064
abim hoşgelmiş sefalar getirmişşş...
yorumunun son kısmına bayıldım. kesinlikle aslı bu düşünceler içerisinde olup bunları söyleyecek. zaten bu lafları duymamız gerek..
hoşbulduk evacım...böyle olması lazım ama çizilen karkaterler ışığında. aslı bu tip bir karakter olduğunu bir kaç bölüm önce söylediği hayat kısa yılmaz sevdiklerinle olmalısın tarzı laflarla belli etti zaten. hayatı boyunca sevdiklerini kaybetmiş ve bunları papağan gibi durmadan tekrarlayan bir insanın bunları söylemesi sadece duygu sömürüsü yapıyor diye düşünülemez. bu tarzda bir insanın sevgi adına neler yapabileceği çok belli aslında diye düşünüyorum:good:
filizim "muhtar yılmaz" süper olmuş kardeşim :img-hyste ne çok güldüm bilemezsin. acayip iyi geldi, çok yaşa emi :good:
fermanım, valla öyle garip çaresiz ve sıkışmış durumdalar ki; ne olursa olsun kıyamazsın Yılmaz'ıma. emimin Allah vurmuş birde ben mi vurayım diyeceksin. :sad53:
son cümlende kesin haklısın ferman abim zaten filizciler aşkının büyüklüğü olarak görüyor .sevgili abim fragmanda bir sahne var kimse bahsetmedi yılmaz gölde kenerında otururken filiz sonradan geliyor yılmazın surat berbat belki bebeği öğrendikten sonraki bir sahne olabilir tabii bu sadece bir tahmin :happy0064
yani bilemiyorum tabi sbrcım ama bu öyle suya sabuna dokunmayacak bir konu değil yahu :good: replikler çözecek herşeyi...o yüzden ne sarılmalar ne papatya takmalar falan beni irrite etmiyor...bunca beraber geçirilen zamanda neler konuşulacak önemli olan o:good:
EvaLongoria
17-05-07, 13:37
hoşbulduk evacım...böyle olması lazım ama çizilen karkaterler ışığında. aslı bu tip bir karakter olduğunu bir kaç bölüm önce söylediği hayat kısa yılmaz sevdiklerinle olmalısın tarzı laflarla belli etti zaten. hayatı boyunca sevdiklerini kaybetmiş ve bunları papağan gibi durmadan tekrarlayan bir insanın bunları söylemesi sadece duygu sömürüsü yapıyor diye düşünülemez. bu tarzda bir insanın sevgi adına neler yapabileceği çok belli aslında diye düşünüyorum:good:
gerçi son zamanlarını yılmaz ile geçirmek istiyor. ama yine de aslı, yılmaz ın filizin varlığını hayatından silmediğini anladığında ona hayır diyecek. tabi bir de ikisinin bebekleri olduğunu öğrendiğinde. o kadar vicdansız bi insan değil. bir bebeği babasız bırakmaz.
**filizim alemsin şu anda resmen yerlerdeyim canım. muhtar yılmaz ve maceraları gibi olmuş :img-hyste :img-hyste
filizim "muhtar yılmaz" süper olmuş kardeşim :img-hyste ne çok güldüm bilemezsin. acayip iyi geldi, çok yaşa emi :good:
fermanım, valla öyle garip çaresiz ve sıkışmış durumdalar ki; ne olursa olsun kıyamazsın Yılmaz'ıma. emimin Allah vurmuş birde ben mi vurayım diyeceksin. :sad53:
çaresizlik ve sıkışma ne zamandır bir karakteri yıkmak için sebep oldu arzucum.güçlü karakterler böyle durumlardan sıyrılabilsinler diye çizilmezler mi? bugüne kadar çizilen karakter abidesi yılmaz burdan karakteri yıkık bir durumda çıkacaksa bugüne kadar niye böyle çizildi. çizselerdi yanardöner bir adam biz de rahatça kabul etseydik durumu :img-hyste bir kabul etsin bak görürsün Allah yarattı demicem:img-hyste nasıl vurulur bir karaktere nasıl yerlerde süründürülür görecek bütün forum:img-pilot :happy0064
yani bilemiyorum tabi sbrcım ama bu öyle suya sabuna dokunmayacak bir konu değil yahu :good: replikler çözecek herşeyi...o yüzden ne sarılmalar ne papatya takmalar falan beni irrite etmiyor...bunca beraber geçirilen zamanda neler konuşulacak önemli olan o:good:
vallahi sevgili ferman abim her şey ilk sahnede belli olur zaten .ben filizin o sahnelerde çokta konuşturulacağını düşünmüyorum kız kitleniyor yılmazı görünce .yani o sahneleri düşününce yılmazın bebeği öğrenmesi daha yakın bir ihtimal gibi geliyor.sanki tek problemleri aslı gibi yani o sahnelerde yılmaz bebeği öğrenmiş tüm sorunlar bitmiş gibi.bana göre yılmazın bebek olayını bilmeden o tür yakınlaşma içinde olması çok ters bir durum olur:good:
gerçi son zamanlarını yılmaz ile geçirmek istiyor. ama yine de aslı, yılmaz ın filizin varlığını hayatından silmediğini anladığında ona hayır diyecek. tabi bir de ikisinin bebekleri olduğunu öğrendiğinde. o kadar vicdansız bi insan değil. bir bebeği babasız bırakmaz.
**filizim alemsin şu anda resmen yerlerdeyim canım. muhtar yılmaz ve maceraları gibi olmuş :img-hyste :img-hyste
aslında bence aslıyla yılmaz birbirlerine dah uygun karakterler.:) hele ki 2.sezon yılmaz karakteriyle birebir aynılar.ikisi de olayları birleştirmek konusunda aciz çiziliyorlar. aslının da iyi bir açıklamaya ihtiyacı var..direneceğini sanmıyorum...neyse benim derdim aslı değil açıkcası.şu bebek meselesi çözülmeden bana rahat yok :img-help:
vallahi sevgili ferman abim her şey ilk sahnede belli olur zaten .ben filizin o sahnelerde çokta konuşturulacağını düşünmüyorum kız kitleniyor yılmazı görünce .yani o sahneleri düşününce yılmazın bebeği öğrenmesi daha yakın bir ihtimal gibi geliyor.sanki tek problemleri aslı gibi yani o sahnelerde yılmaz bebeği öğrenmiş tüm sorunlar bitmiş gibi.bana göre yılmazın bebek olayını bilmeden o tür yakınlaşma içinde olması çok ters bir durum olur:good:
bilmiyorum artık sbrcım dizinin sonuna kadar sabredeceğim...ne konuşulacak konuşmalardan ne sonuçlar çıkacak merakla bekliyorum.matrakanın dediği bir replikler savaşı vardı onu bu bölümde bekliyorum...ben de tek problemin aslı olarak kalmış olmasını ümit ediyorum...bu arada bugün asabi günümde miyim nedir:img-hyste çok ters bir durum değil benim için kabul edilemeyecek bir durum olur walla.benim rengim belli walla...:good:
EvaLongoria
17-05-07, 13:48
aslında bence aslıyla yılmaz birbirlerine dah uygun karakterler.:) hele ki 2.sezon yılmaz karakteriyle birebir aynılar.ikisi de olayları birleştirmek konusunda aciz çiziliyorlar. aslının da iyi bir açıklamaya ihtiyacı var..direneceğini sanmıyorum...neyse benim derdim aslı değil açıkcası.şu bebek meselesi çözülmeden bana rahat yok :img-help:
BU bebek meselesi bu hafta da çözülmez ki abicim..
Bence nikah masasındayken bitirirler bölümü.
Sonraki bölümde de Aslı Yılmaza hayır, seninle evlenmeyeceğim bir bebeği babasız bırakamam der..
bilmiyorum artık sbrcım dizinin sonuna kadar sabredeceğim...ne konuşulacak konuşmalardan ne sonuçlar çıkacak merakla bekliyorum.matrakanın dediği bir replikler savaşı vardı onu bu bölümde bekliyorum...ben de tek problemin aslı olarak kalmış olmasını ümit ediyorum...bu arada bugün asabi günümde miyim nedir:img-hyste çok ters bir durum değil benim için kabul edilemeyecek bir durum olur walla.benim rengim belli walla...:good:
benim de tavrım belli sevgili abim kurtuluşu olmaz bıyıklının orası kesin. dediğim gibi senaryo böyle bir hata yapmaz herhalde ama ben hep handandan böyle bir şey beklediğim için karamsar bakıyorum bebek olayına .aslı olayını belki handan çözer zaten onuda yapmıyacaksa ne işi var bu dizide yahu.maalesef erken bir kavuşma göremiyeceğiz.75 de aslı gitse 76 da cem gelir bunlar son bölümde barışır artık yazık izleyiciye yaww:sad53: :sad53:
"muhtar yılmaz" yazısı ne de güzel oldu değil mi ee muhtardır ne yapsa yeridir, yani kural mural tanımaz sizlerde çok yaşayın inşallah...
sevgili forumdaşlarım sudemnaz, sbr, feride-ömer, arzu ablam, evacım çok teşekkür ederim cvplayıp, güldüğünüz için maksat biraz eğlenelim değil mi muhtar yılmaz yaptı bize de bunu dile getirmek düşer haklısınız yılmaz filiz için tüm ihlalleri yıkabilir
ferman abim için tüm kuralları ihlal edemez ama bu yaptıkları maruz görülenirlir demiş abi sen çok yaşa emi eğer bebek öğrenmeden kabul ederse 4 madde değişiyor öylemi:):)
sevgili medsul çok teşekkür ederim hem fragman hem de şiir yorumu için söylediğin güzel düşüncelerin için.
sevgili fatmam sana da sonsuz teşekkürler beğenmene sevindim..
Arkadaşlar ne kadar hızlısınız yaa !! :) ben çalıştığım için sizin hızınıza yetişemiyorum..
Şimdi 75-76 da Cem çıkacak piyacaya dimi ? Kalacak 4 bölüm..Pehhh !! Son bölümde kavuşma,bekle bekle bu yani.!! Bu duruma hep sinir oldum,olmaya da devam ediyorum !!
çaresizlik ve sıkışma ne zamandır bir karakteri yıkmak için sebep oldu arzucum.güçlü karakterler böyle durumlardan sıyrılabilsinler diye çizilmezler mi? bugüne kadar çizilen karakter abidesi yılmaz burdan karakteri yıkık bir durumda çıkacaksa bugüne kadar niye böyle çizildi. çizselerdi yanardöner bir adam biz de rahatça kabul etseydik durumu :img-hyste bir kabul etsin bak görürsün Allah yarattı demicem:img-hyste nasıl vurulur bir karaktere nasıl yerlerde süründürülür görecek bütün forum:img-pilot :happy0064
Adamın kına gecesi ve nikahı yaklaşmış,Aslı'yı gelinli içinde görmüş hiçbirşey yapamıyor Filiz'e kavuşamıyor diye içi içini yiyiyor aşk acısı çekiyor...orada yeterince asılmış vaziyette bir de siz mi kıyacaksınız..yazık adama yahu
Bebek olayını öğrenmeden sarılmalar çiçek takmalar izleyeceğiz...:img-yes: :img-yes:
fermanım, güle oynaya birlikteler, dünya umurlarında değillermiş gibi davranma gözüznü sevem... ne yaptılarki bitiriyorlar işte, kimse kimseyle birlikte değil. :sad53:
bende sana % 100 emin olduğum birşey söyliyeyim eğer Yılmaz bebeği öğrensin o saat Aslı'dan ayrılır. yani ona söyliyeyeim mi söylemeyeyim mi diye düşünmez... açık açık konuşur herşeyi Aslı'ya anlatır ve olay orda kapanır... üstelik bunun böyle olacağını Filiz'de biliyor. peki biliyorda niye susuyor dersen, diyecek sözüm yok...
maden yılmaz aslı ile ayrılacaği kararini aliyor diyelim ki bunu söylüyene kadar gizli gizli buluşsunlar bunu anladik
ama ne zamanki aslı iler herne olursa olsun evleneceğini karar verrirlerse
buluşmalari hiç hoş degil madem böyle bir karar aldiniz birlikte görüşmek ne dogru nede güzel bir şey aslı eline kına yakarken yılmaz&filizin aynı yerde olmasi can sıkıcı
tamam aslı belki bunlari hak etti:img-yes:
Sonraki bölümde de Aslı Yılmaza hayır, seninle evlenmeyeceğim bir bebeği babasız bırakamam der..
eva'cım benimde tek temennim bu yönde. Yılmaz'ım bu saatten sonra (yani fragmdan anladığım kadarıyla;bi karar aldılar ve uygulayacaklardır düşüncesiyle)Aslı'dan ayrılmaz... Bu nikah ya Aslı'nın o andaki rahatsızlığı (ki ben böyle olsun istemiyorum hiçbir sorunu çözmez) yada bebek meselesinin Aslı veya Yılmaz tarafında öğrenilmesiyle iptal edilir.
evam cnm aslı kız haklı son zamanlarını mutlu geçirmek ister ama yalnış kişide istiyor sorunda bu zaten dediğim gibi eğer gördüklerinden sonra zorlayıcı tavır içine girerse aslı kız ağzıyla kuş tutsa yaranamaz, bebeği öğrenip çekilse bile boş baştan yaptı hatayı ben o yüzden kızgınım cnm, yoksa vicdansız değil de düşüncesiz diyelim:):)
beğenmene sevindim ne yapalım yılmaz kuralları çiğniyor forum sakini olarak olaya parmak basayı dedim güldürdüysem ne mutlu:)
yahu evacım yılmazın öğrenemediği bebeği aslı nereden öğrenecek :) dizinin nerede bittiği önemli değil de ondan önceki o herkesi çok memnun eden aşk sahnelerini nasıl bir temele oturtacaklar onu merakla beklemekteyim :good:
maden yılmaz aslı ile ayrılacaği kararini aliyor diyelim ki bunu söylüyene kadar gizli gizli buluşsunlar bunu anladik
ama ne zamanki aslı iler herne olursa olsun evleneceğini karar verrirlerse
buluşmalari hiç hoş degil madem böyle bir karar aldiniz birlikte görüşmek ne dogru nede güzel bir şey aslı eline kına yakarken yılmaz&filizin aynı yerde olmasi can sıkıcı
tamam aslı belki bunlari hak etti:img-yes:
Türk genel ahlak yapısına uymaz tabi bu durum..Aslı varken olması yani :)
Ama Aslı pişkin zaten böyle birşey onu pek bağlamaz zaten bu durumda bile nikaha kadar gidecek yine..He hayır diyecek ama gidecek işte..Uyuz oluyorum yahu :):)
EvaLongoria
17-05-07, 14:08
yahu evacım yılmazın öğrenemediği bebeği aslı nereden öğrenecek :) dizinin nerede bittiği önemli değil de ondan önceki o herkesi çok memnun eden aşk sahnelerini nasıl bir temele oturtacaklar onu merakla beklemekteyim :good:
Ömer Ferideye söyler Feride de Aslıya..
Ne bilimm bir sürü ihtimal olabilir. Fahriye duyar belki Ferideden o söyler Aslıya..
Ama bence Yılmazdan önce Aslı öğrenecek bebeği. Ve ben aranızdan çekiliyorum diyecek.
**filizim bence Aslı Yılmazın Filizi sevdiğini öğrendikten sonra da diretmeli. Yılmaza bir insanın duyguları ile oynamanın nasıl olduğunu göstermeli.
Adamın kına gecesi ve nikahı yaklaşmış,Aslı'yı gelinli içinde görmüş hiçbirşey yapamıyor Filiz'e kavuşamıyor diye içi içini yiyiyor aşk acısı çekiyor...orada yeterince asılmış vaziyette bir de siz mi kıyacaksınız..yazık adama yahu
Bebek olayını öğrenmeden sarılmalar çiçek takmalar izleyeceğiz...:img-yes: :img-yes:
hehee:) senaristler siz filizcilerin yüzünü ne zaman güldürdü ki bugüne kadar şimdi güldürsün:img-hyste yılmaz öyle mi ya her zaman bizim yüzümüzü güldürdü ve gurulandırdı bizi.:good: sizi dediğiniz gibi öğrenmeden birşeyler izleyeceksek esas siz c.tesi günü forumdaki fırtınayı izleyin derim ben :img-pilot
Bence bebek mevzunu Handan söyleyecek..Bunu yapsında bir işe yarasın bari..Sızlanmayla olmuyor bazı şeyler..
fermanım, güle oynaya birlikteler, dünya umurlarında değillermiş gibi davranma gözüznü sevem... ne yaptılarki bitiriyorlar işte, kimse kimseyle birlikte değil. :sad53:
bende sana % 100 emin olduğum birşey söyliyeyim eğer Yılmaz bebeği öğrensin o saat Aslı'dan ayrılır. yani ona söyliyeyeim mi söylemeyeyim mi diye düşünmez... açık açık konuşur herşeyi Aslı'ya anlatır ve olay orda kapanır... üstelik bunun böyle olacağını Filiz'de biliyor. peki biliyorda niye susuyor dersen, diyecek sözüm yok...
nasıl davranayım arzucum :) sen söyle.. yazdıklarımdan benim nasıl bir tip olduğum belli e bugüne kadar çizilen yılmaz karakteri de belli...yılmaz ihaneti bu kadar çabuk sindirebilen bir adamsa aşkı uğruna yazıklar olsun derim başka bir şey demem.adını da "bugün bunu kabul eden yarın neyi kabul etmez yılmaz" olarak değiştircem o kabul eden garip karakterin:img-hyste
Ne bilimm bir sürü ihtimal olabilir. Fahriye duyar belki Ferideden o söyler Aslıya..
Ama bence Yılmazdan önce Aslı öğrenecek bebeği. Ve ben aranızdan çekiliyorum diyecek.
**filizim bence Aslı Yılmazın Filizi sevdiğini öğrendikten sonra da diretmeli. Yılmaza bir insanın duyguları ile oynamanın nasıl olduğunu göstermeli.
aslı bence ceydadan öğrenecek bu hamilelik olayını ne feride ne de fahriye bilmiyor gerçeği ha belki ömer ferideye anlatır ama feride gider ilk yılmaza söyler bu yüzden de ceyda yapacak bu işi:)
evacım aslı kızın sevgisi için hiçbir şeyini göremedik savaşmasını ya da ders vermesini beklemek de hayalcilik olur, aşkını hissedemedik ki bu beklentiler içinde olalım bu nedenden dolayı yılmaz aslı kızın duygularıyla oynamıştır ama o da oynaması için izin vermiştir bile bile lades demiştir tek sorumlu yılmaz değil aslı da sorumlu hani demiştim ya sorgulama için geç kaldı diye şimdi de duygularıyla oynadığı için hesap sormada da geç kaldı bana göre:img-yes:
tamam senin dediği gibi olsun evacım.lakin çizilen o aşk sahnelerini nasıl çaıklayacaklar yahu:icon_whis ben aslıyı dert etmiyorum o bir şekilde elemine olacak ya kendini imha edecek ya da onu imha edecekler.o bebek olayı yok mu bebek olayı....c.tesi yılmazı sallandıracaksam emin olun yanında filizde gidecek...:good:
EvaLongoria
17-05-07, 14:20
tamam senin dediği gibi olsun evacım.lakin çizilen o aşk sahnelerini nasıl çaıklayacaklar yahu:icon_whis ben aslıyı dert etmiyorum o bir şekilde elemine olacak ya kendini imha edecek ya da onu imha edecekler.o bebek olayı yok bebek olayı....c.tesi yılmazı sallandıracaksam emin olun yanında filizde gidecek...:good:
yok abim bebek olayını öğrenmeden yılmaz filizin yanında olacak. demek ki sana iki tane ip geitrcez cumartesi.
tamam senin dediği gibi olsun evacım.lakin çizilen o aşk sahnelerini nasıl çaıklayacaklar yahu:icon_whis ben aslıyı dert etmiyorum o bir şekilde elemine olacak ya kendini imha edecek ya da onu imha edecekler.o bebek olayı yok mu bebek olayı....c.tesi yılmazı sallandıracaksam emin olun yanında filizde gidecek...:good:
zten filizi sallandırmadğnı görmedik:) amaa bakalım yılmazı ansıl sallandryomşssn bide onu görelm:) o değilde sevgili ferman demin bi yazını okudum filziciler hiç gülmedi yılmaz bizi hep grurlandırdı faland demişssin..istersen bizim adımıza konuşma filizde bizi hep grurlandırdı..ben sevdiğim karakterden gayet memnunm tabki hataları olmştur yılmazn olmadmı?benim gözmde yılmaznklern yannda filzinkler hiç..amaa bunlar işin başka tarafı filiz hep o iyi yüreğiyle,işindeki başarısıyla,ailsene olan bağlılyla,yılmaza olan bitmez tükenemz aşkıyla,yüzündeki masumlukla,ihtiyacı olanlara hep yardım etmesyle,fakir zengn kimseyi ayırtetmemesyle,hor görülenlere destek olmasyla,neolursa olsun ayakta durmasıyla,mütevazilğiyle,onca yaşananlara rağmen karnındaki bebeğe sahp çıkmasyla,herkese karşı kendi doğrularnı savunmasıyla,son bölmde gördğmz o inancı inadıyla(yılmazı hayata döndrmesi),ilk bölmlerde yılmazn kendsni kullndkta sonra kendi kişilğndne taviz vermemesyle,yaptığı fedakarlıklarla,kimseyi küçük görmemesiyle... bizi hep mutlu etti hep grurlandırdı...hatası varmıdır vardır ama FİLİZİMİZİN okar iyi yönü varki bu hatalr solda sıfır kalır..
yok abim bebek olayını öğrenmeden yılmaz filizin yanında olacak. demek ki sana iki tane ip geitrcez cumartesi.
hehe:) evacım boşuna beni gaza getirme inat ettim bekleyeceğim diziyi ve replikleri.:) cuma gece 12 ye kadar ne asarım yılmazı ne de astırırım:good: he dediğiniz gibi olursa c.tesi sabahı erkenden selasını okuyacağız zaten yılmazın.sen de cuma gecesi helvayı kavurmaya başla :img-hyste
ferman abim bak ne diyorum ben sana yılmazıma senin beklemediğin bir davranışı yaptırmazlar ne bu şiddet bu celal yapma ben bile korktum şimdi yılmazı ne hale getireceksin diye rüyalarıma girecek boynunda ip sen kızgın kızgın "eee yılmaz dedik sana o kadar şartsız kabul etmeyeceksin bu kızı, şimdi çek cezanı bu bile az sana, daha ne cezalar çekceksin" böyle kızgınlık alev alev fışkırıyor gibi ay düşünmesi bile faci abim sakın:)
aşk sahnelerinin açıklamasını ben sana yaparım olmaz mı? ne dersin aslı kız senin de dediğin gibi çok da problem değil sadece bu bölüm sinir eder bizi:)
bak son cümlende şöyle yazmalıydın haddim olmayarak filiz zaten senin darağacındaydı her an bence yılmazı onun yanına alarak sallandıracaksın değil mi abi?
--- muhtar yılmaz "lütfen çimlere basmayınız, çiçekleri koparmayınız" uyarısına kulak asmış hem çime basmış hem de çiçekleri koparmıştır bu davranış yakışıyor mu kendisine kötü örnek
filizim bugün maşallahın var :) şiir yorumu,fragman yorumu hepsi süper olmuş ..ellerine sağlık
sonra olarak şuna bir şeyler ekleyim dedim :):)
genç bir kızın hayallerini yıktı,sonra bu kızın hayallerini yıktığı için dolaylı olarak mualla sultanında hayallerini yıkıyor ...üstüne üstlük bir de filize yakınlaşıyor bu da mualla sultanın kabusu olacak :) muhtar yılmazı gelecek seçimlerde görmek istemiyoruz :img-hyste yerine ömer geçsin :) o tam bir aile babası olacak...evlenecek,çocuğu var dertsiz tasasız ohhh...bir de muhtar oldu mu tamamdır..:img-hyste
fatma-1721
17-05-07, 14:36
eva'cım benimde tek temennim bu yönde. Yılmaz'ım bu saatten sonra (yani fragmdan anladığım kadarıyla;bi karar aldılar ve uygulayacaklardır düşüncesiyle)Aslı'dan ayrılmaz... Bu nikah ya Aslı'nın o andaki rahatsızlığı (ki ben böyle olsun istemiyorum hiçbir sorunu çözmez) yada bebek meselesinin Aslı veya Yılmaz tarafında öğrenilmesiyle iptal edilir.
Merhaba,insallah ikinci dedigin olur ve bebek ögrenilir de bana bu pek mantikli gelmiyor yani cümbür cemaat arabalarla nikaha gidiyorlar,cift masaya oturuyor ve nikah kiyilmiyor.O zamana kadar söylemeyen kisi ,nikah kiyilirken mi söylüyor bebegi?http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/icon_whistling.gif
:icon_whis
zten filizi sallandırmadğnı görmedik:) amaa bakalım yılmazı ansıl sallandryomşssn bide onu görelm:) o değilde sevgili ferman demin bi yazını okudum filziciler hiç gülmedi yılmaz bizi hep grurlandırdı faland demişssin..istersen bizim adımıza konuşma filizde bizi hep grurlandırdı..ben sevdiğim karakterden gayet memnunm tabki hataları olmştur yılmazn olmadmı?benim gözmde yılmaznklern yannda filzinkler hiç..amaa bunlar işin başka tarafı filiz hep o iyi yüreğiyle,işindeki başarısıyla,ailsene olan bağlılyla,yılmaza olan bitmez tükenemz aşkıyla,yüzündeki masumlukla,ihtiyacı olanlara hep yardım etmesyle,fakir zengn kimseyi ayırtetmemesyle,hor görülenlere destek olmasyla,neolursa olsun ayakta durmasıyla,onca yaşananlara rağmen karnındaki bebeğe sahp çıkmasyla,herkese karşı kendi doğrularnı savunmasıyla,son bölmde gördğmz o inancı inadıyla(yılmazı hayata döndrmesi),ilk bölmlerde yılmazn kendsni kullndkta sonra kendi kişilğndne taviz vermemesyle,yaptığı fedakarlıklarla bizi hep mutlu etti hep grurlandırdı...hatası varmıdır vardır ama FİLİZİMİZİN okar iyi yönü varki bu hatalr solda sıfır kalır..
hehehe:) walla bu mesajınla şu bebek olayı yüzünden oluşan stresimi üzerimden aldın götürdün :img-hyste filizi nasıl astığımı biliyorsan yılmazı nasıl asacağıma dair şüphe etme...asma işleminin kapsamını daraltacak tek şey tek bir olaydan dolayı asacak olmam olur ama merak etme ben onu da dallandırıp budaklandırırım:good: dediklerin gelince filiz için söylediklerinin tek kelimesine bile katılmadığımı bilmeni isterim.filiz sadece güzel bir kızdır gerisi yalan bir kızdır. ne güçlüdür ne de başka birşey...ailesine körü körüne bağlıdır ki bu da bir meziyet değildir.kısaca yazdıklarının hepsine karşıyım...filizin bulunduğu durum ve son bölümdeki itirafları söylediklerinin karşısında olmamı o kadar kolaylaştırıyor ki:img-hyste
nasıl davranayım arzucum :) sen söyle.. yazdıklarımdan benim nasıl bir tip olduğum belli e bugüne kadar çizilen yılmaz karakteri de belli...yılmaz ihaneti bu kadar çabuk sindirebilen bir adamsa aşkı uğruna yazıklar olsun derim başka bir şey demem.adını da "bugün bunu kabul eden yarın neyi kabul etmez yılmaz" olarak değiştircem o kabul eden garip karakterin:img-hyste
fermanım seni biliyorum Yılmaz'ımı da ! ama bu işin başka bi çözümü olmalı... zaten yeteri kadar acı çekmediler mi ?. fragmandaki Filiz'imin ağlarken kendinde geçtiği (bu arada sanki gerçekten ağlamaktan yüzü şişmiş gibi geldi bana :icon_whis ) ve Yılmaz'ımın yüzünde elini gezdirirkenki Yılmaz'ın ifadesi ! nasılda çaresizce bakıyorlar birbirlerine. :sad53: zaten ortada asacağın Yılmaz-Filiz olmayacak. sadece görüntüde var olacaklar, bedenleri olacak. ruhları çoktan ölmüş olacak... :icon_whis
Türk genel ahlak yapısına uymaz tabi bu durum..Aslı varken olması yani :)
Ama Aslı pişkin zaten böyle birşey onu pek bağlamaz zaten bu durumda bile nikaha kadar gidecek yine..He hayır diyecek ama gidecek işte..Uyuz oluyorum yahu :):)
zaten aslının herşeyi gözleriyle görüp kulaklariyla duydugu zaman bile yılmazla
evlenmeye kalkacaksa yuh diyiyorum ve herşeyide hak ediyor ama
birde şimdi aslı düğüngünü hayır diyecek bebek meselesini ögrendikten sonra
aradan cekilse bile sonunda helal olsun demem vallla:img-yes: :icon_whis
ferman abim bak ne diyorum ben sana yılmazıma senin beklemediğin bir davranışı yaptırmazlar ne bu şiddet bu celal yapma ben bile korktum şimdi yılmazı ne hale getireceksin diye rüyalarıma girecek boynunda ip sen kızgın kızgın "eee yılmaz dedik sana o kadar şartsız kabul etmeyeceksin bu kızı, şimdi çek cezanı bu bile az sana, daha ne cezalar çekceksin" böyle kızgınlık alev alev fışkırıyor gibi ay düşünmesi bile faci abim sakın:)
aşk sahnelerinin açıklamasını ben sana yaparım olmaz mı? ne dersin aslı kız senin de dediğin gibi çok da problem değil sadece bu bölüm sinir eder bizi:)
bak son cümlende şöyle yazmalıydın haddim olmayarak filiz zaten senin darağacındaydı her an bence yılmazı onun yanına alarak sallandıracaksın değil mi abi?
ümitle bekliyorum walla filizim :) ne edem elimden başka birşey gelmiyor şimdilik. neyse c.tesiye kadar bişi yazmayacam yılmazla ilgili.ak koyun kara koyun çıkacak meydana nasılsa. son olarak ben filizi tabureden indirmeye hazırlanırken senaristler yok indirme al yanına da yılmazı koy diyeceklerse memnuniyetle derim ne diyeyim.:img-hyste
EvaLongoria
17-05-07, 14:41
hehe:) evacım boşuna beni gaza getirme inat ettim bekleyeceğim diziyi ve replikleri.:) cuma gece 12 ye kadar ne asarım yılmazı ne de astırırım:good: he dediğiniz gibi olursa c.tesi sabahı erkenden selasını okuyacağız zaten yılmazın.sen de cuma gecesi helvayı kavurmaya başla :img-hyste
ben irmik aldım abi. ama cumartesi işe gelemem sanırım hay aksi. malum tatil. ama artık siz asarsınız ben de pazartesi katılırım aranıza. ne de olsa sen bir hafta boyunca asacaksın kihkihkih :)
diziyi izlerken emin ol aklımda hep sen olacaksın abi :)
tabe filizim arzucum sinem*cim arsche cim de :)
zaten aslının herşeyi gözleriyle görüp kulaklariyla duydugu zaman bile yılmazla
evlenmeye kalkacaksa yuh diyiyorum ve herşeyide hak ediyor ama
birde şimdi aslı düğüngünü hayır diyecek bebek meselesini ögrendikten sonra
aradan cekilse bile sonunda helal olsun demem vallla:img-yes: :icon_whis
Aynen bende hayatta helal olsun demem...Herkesin mutsuzluğunu umursamayıp kendisini sevmeyen bir adamla evleniyor ve bu evliliği onu sevdiğini söyleyerek yapıyor..Aslı yılmazı sevse yılmazın mutluluğunu ister..Daha görmeden konuşmak istemiyorum ama tüyoya çok güveniyorum o yüzden konuşmakta mahsur yok :)
fermanım seni biliyorum Yılmaz'ımı da ! ama bu işin başka bi çözümü olmalı... zaten yeteri kadar acı çekmediler mi ?. fragmandaki Filiz'imin ağlarken kendinde geçtiği (bu arada sanki gerçekten ağlamaktan yüzü şişmiş gibi geldi bana :icon_whis ) ve Yılmaz'ımın yüzünde elini gezdirirkenki Yılmaz'ın ifadesi ! nasılda çaresizce bakıyorlar birbirlerine. :sad53: zaten ortada asacağın Yılmaz-Filiz olmayacak. sadece görüntüde var olacaklar, bedenleri olacak. ruhları çoktan ölmüş olacak... :icon_whis
hehe:) walla arzucum ne kadar acı çektikleri beni ilgilendirmiyor bu saatten sonra ikisi de ki özellikle filiz adam olsalardı da çekmeselerdi bunca acıyı. ben bilmiyorum yani bir ton yol var şu çocuk meselesi için. ben yılmaz öğrenirse aslıyı pat diye bırakır olayına inanmıyorum..bırakmaz...e o zaman bebeği öğrenmesinin hiçkimseye bir zararı yok.ama yılmaz karakterine çok faydası var. walla ben asarım artık ruhları mı olur bedenleri mi olur karışmam:img-hyste :img-pilot yok yok bu senaristler beni deli edecek.:good: :img-pilot
filizim bugün maşallahın var :) şiir yorumu,fragman yorumu hepsi süper olmuş ..ellerine sağlık
sonra olarak şuna bir şeyler ekleyim dedim :):)
genç bir kızın hayallerini yıktı,sonra bu kızın hayallerini yıktığı için dolaylı olarak mualla sultanında hayallerini yıkıyor ...üstüne üstlük bir de filize yakınlaşıyor bu da mualla sultanın kabusu olacak :) muhtar yılmazı gelecek seçimlerde görmek istemiyoruz :img-hyste yerine ömer geçsin :) o tam bir aile babası olacak...evlenecek,çocuğu var dertsiz tasasız ohhh...bir de muhtar oldu mu tamamdır..:img-hyste
sinemcim sorma sabah bir girdim kimseden ses seda yok ben de fırsattan istifade ettim:) çok teşekkür ederim cnm beğenmene sevindim
eklediklerinde süper olmuş mualla sultanın kulakları çınlasın bu onun son mutlu halleri torununu duyana kadar karın ağrısı çekecek filizden kurtulamadım diye aslı kızımı kaybettim diye:):)
ömer bence biçilmiş kaftan muhtarlık için tüm yiyi vasıflar mevcut bir de evlendimi tamamdır hem yılmazın da bu muhtarlıktan sıkıldığını anlıyoruz kural ihlaller sayesinde ömer alsında bu bayrağı yılmazda azıcık kendine baksın değil ama:):)
bence nikah bu bölümde olmayacak tahminimce aslı kınadan sonra göemüştür filiz ve yılmazı sarılırken o olaydan sonrada salak değil ya anlar yılmazın filizi hala ne kadar çok sewdiğini
eğer tahminlerim tumazda yılmaz aslıyla nikah masasına oturacak olursa da nikahtan önceki gece aslı ya da yılmaz dan biri bebeği öğrenecektir
ben irmik aldım abi. ama cumartesi işe gelemem sanırım hay aksi. malum tatil. ama artık siz asarsınız ben de pazartesi katılırım aranıza. ne de olsa sen bir hafta boyunca asacaksın kihkihkih :)
diziyi izlerken emin ol aklımda hep sen olacaksın abi :)
tabe filizim arzucum sinem*cim arsche cim de :)
ehueeu:) olmadı ama şimdi evacım. c.tesi öğlen namazından sonra gömecez..bekletmeye gelmez cenazeyi...o zaman filizim el atar şu helva işine..sen p.tesi gelince taziyeleri kabul edersin:img-hyste gerçi helva yapmaya o kadar meraklı filizci var ki filizime bile kalmayabilir:img-hyste c.tesi günü bir helva enflasyonu bekliyorum forumda:good: :happy0064
hehehe:) walla bu mesajınla şu bebek olayı yüzünden oluşan stresimi üzerimden aldın götürdün :img-hyste filizi nasıl astığımı biliyorsan yılmazı nasıl asacağıma dair şüphe etme...asma işleminin kapsamını daraltacak tek şey tek bir olaydan dolayı asacak olmam olur ama merak etme ben onu da dallandırıp budaklandırırım:good: dediklerin gelince filiz için söylediklerinin tek kelimesine bile katılmadığımı bilmeni isterim.filiz sadece güzel bir kızdır gerisi yalan bir kızdır. ne güçlüdür ne de başka birşey...ailesine körü körüne bağlıdır ki bu da bir meziyet değildir.kısaca yazdıklarının hepsine karşıyım...filizin bulunduğu durum ve son bölümdeki itirafları söylediklerinin karşısında olmamı o kadar kolaylaştırıyor ki:img-hyste
sevgili ferman tabiki görüşlerine saygılıym..ama bende sana fikirlerimi söylemek istedim: son bölümde filiz benimde söyledğim hatalardan bahsetti mesela cem konusunda yaptığı inadın yanlış olduğnu ve zamanında yılmazdan kaçmasınn yanlş oldğnu söyledi bnu bizde söylyoruz..bu filizin tamamen suçlu yılmazn suçsuz oldğnu göstermez..ikincisi filizi ailsene köü körne bağlı değildir yeri geldğnde yılmaz için ailseni karşısına almştır..yaptğı hatada bile başkalarınn zorlaması vardır..ölmden önce babsına sözvermştr bunn için sevdğndne kaçmştr yanlşmdr yanlştr ama filiz bnu isteyrek yapmamştr..sonnda kendiside yanlş oldğnu anlamştr orda belki ylmazla olamsı beklenemzdi ama enazndan yılmaza olanalrı anlatmalydı..3.sü katılmadğm bir nokta avrki hayretle okudum:'filiz güçlü değil dmeişssin' bu hayret verici! enbaştans enn için yazıcam 1)filiz ilk defa aşık oldu sonra o güvendği kendsni tamamen bıraktğı adam tarafndan kullnldğnı öğrendi
2)ömer vuruldu öemrn kumar derdi için meraln karşısnda dikldğnde nerdeyse canında oluyordu yada yılmaz canında olyrdu
3)şirket iflas noktasna geldi
4)kurtarıldı yılmazla bişeylere yeniden başladıki ailei karşı çıktı
5)filiz bunlara kulak asmasken babasnı kaybetti
6)verğdi söz nedeyle sevdiği adamdan ayrı kaldı
7)döndü yılmazdan kaçamadı bu sefer yılmaz ölümne dövldü,handan hastanelk oldu
8)ömer vuruldu
9)önüne öyle deliller çıktki düştğü zor durumda bocaladı ve büyük bir hata yaptı
10)yılmazı kaybetti gerçekleri öğrendi
11) yılmaz filizi affetmedi
12)bu sırada cemde iş başndaydı ve şirketi mahvetti
13)yılmazı aslıyla görmeye başladı
14)hamile oldğnu öğrendi.bebeğini düşürme tehliksei geçirdi
15)yılmazla aslınn gözü önnde kazaya gidşini izledi..
16)ailsei bebeğin adlırlması için baskı yaptı bir annesnden tokat yemedği kalmştı oda oldu
17)herşeyi unutup yılmaza söylemek istedii işteee en acan alıcı nokta:hayatmın aşkı dedği adam bebeğin başkasndan odlğna inandı!!!
18)evlerini işlerini herşeyleri kaybettler gaziye taşındılar aslı ve ylmazla burun buruna yaşamak zornda kaldı
19)abisi hapse girdi,hapiste bıçaklandı
20)dostu olark gördğü cemn ne oalyalr çevrdğini öğrendi
21)böyle bir psikopatla sırf sevdğne bişe olmasn diye nikah masasna kadr gitti
22)buda yetmedi kaçırıldı
23) sevdiği gözleri önnde vuruldu
24)gözleri önnde kalbi durdu
25)yılmaz iyileşti ama busefer ondan ayrı kalmanın acısıyla başbaşa kaldı
evet sevgili ferman şmdi son bir yorum: bu kzıın yaşadığını bu dizide kim yaşadı? hangi insan bunca olaydan sonra hala ayakta durablrdi? hangi insan bu koşullarda hatasız davranblrdi? şirket filizin uyarılarna rağmen battı ömer yıkıldı filizi onca olaya karnındaki bebeğ rağmen ayakta kaldı,en zor durumda kalmasna rağmen abisinde annesnede desteği hep o verdi,vee sevdği kendni istemesede onn aşkıyla yaşayacak güçte oldğnu gösterdi..filiz kimsenn kaldıramayacğı olaylar yaşadı yılmazn çektiği aşk acıları için burda destanlar yazıldı nedir yılmazn çektkleri diye..aşk acısı büyük acıdır ama can acısı gibi değildr!!!bu dizide filizn çektğni kimse çekmemştr!filiz öyle güçlü bir karakterdrki;cemin ne oldğnu bilmemesne,ailsenn müthş baskısna,yılmazn affetmemesne,üstne cem senn için en iyisi gibisnden olan ağır sözlerine,aslıyla yılmazı birrada görmesne rağmen çocuğna tek başına sahip çıkmştr kimsenn kanatları altına girmemştr! FİLİZ GÜCÜNE KİŞİLĞİNE hayran bırakmıştır bizi...senden tek ricam seöeyeblrsn beyenmeyeblrsn ama gerisi yalan denilecek bir karakter değil filiz..bu üslubu anlayamdım neyse benden bukadr
EvaLongoria
17-05-07, 14:53
ehueeu:) olmadı ama şimdi evacım. c.tesi öğlen namazından sonra gömecez..bekletmeye gelmez cenazeyi...o zaman filizim el atar şu helva işine..sen p.tesi gelince taziyeleri kabul edersin:img-hyste gerçi helva yapmaya o kadar meraklı filizci var ki filizime bile kalmayabilir:img-hyste c.tesi günü bir helva enflasyonu bekliyorum forumda:good: :happy0064
artık ben taziyeleri kabul ederim ferman abi napıyım. filizim helvayı kavursun ama yardım alsın :)
yani pazartesiyi nasıll bekliyorum anlatamam. artık diziyi de beklemiyorum ben eminim sonuçtan :)
aslı mı ölüyormuş :icon_sorr helva falan...gerçi helvayı gözde'de yapacaktı :) filizime de yeter filizcilere de yeter herkese yeter :) yeterki gönüller bir olsun :img-hyste
ümitle bekliyorum walla filizim :) ne edem elimden başka birşey gelmiyor şimdilik. neyse c.tesiye kadar bişi yazmayacam yılmazla ilgili.ak koyun kara koyun çıkacak meydana nasılsa. son olarak ben filizi tabureden indirmeye hazırlanırken senaristler yok indirme al yanına da yılmazı koy diyeceklerse memnuniyetle derim ne diyeyim.:img-hyste
bilmez miyim abicim:) senin yılmazıma kıymanı istemeyen ben, bende ümitle bekliyorum çünkü acımaıslzığın tartışılır gerçi o zaman da tornadan geçen yılmaz olacak değil mi? sonuç da filizi geçire geçire kızı düzelttin kendi ağzıyla itiraf etti herşeyi düzeldi bir tek bebek kaldı, ee yılmazda senin beklemediğin davranışları sergilerse ona da torna gerekecek değil mi?
sen zaten filizi tabureden indirdin ya itirafından sonra ama bilirsin filiz yılmazına kıyamaz kendini feda eder de onu tabureye aldırmaz bak göreceksin, belki o zaman bu aşk sana çok şey anlatır ve beklediğin açıklamalarını alırsın:)
EvaLongoria
17-05-07, 14:59
aslı mı ölüyormuş :icon_sorr helva falan...gerçi helvayı gözde'de yapacaktı :) filizime de yeter filizcilere de yeter herkese yeter :) yeterki gönüller bir olsun :img-hyste
ne Aslısı arkadaşlar ferman abi yılmazla filizi asacak :img-hyste :img-hyste :img-hyste
aslı için ben helva kavuramam ağlamaktan
aslı mı ölüyormuşş ohh be kurtulsakta şu aslıdan bir hayırlısıyla walla tüm mahalleye helva dağıtabilirim ama yeterki ölsün çünkü ölmezse filizle yılmaz evlense bile aralarında bir karaçalı olurr ya isoanyamıydı neydi oraya gitsin temelli yad ölsün evet evet ölsün
yok aslı ölmüyordur :) ben öylesine yazdım :):) bu haftada herkes aslı ölüyor mu diye sormasın forum bu sefer beni asmaya başlar :img-hyste :img-hyste
Aslı ölürse aralarında hep bir ceset olur bence aslıda ölmesin o da mutlu olsun tabi filiz ve yılmazdan uzakta başkasıyla evlensin boy boy çocukları olsun...olmadı filizle yılmazın bebeğiyle kerteriz :img-hyste dünür olurlar
cumartesi sabah burdayım. hatta geceden de buralardayım. ama kusura bakma fermanım senin hatırın için bile Yılmaz'ımla Filiz'imin helvasını karamayız. ne filizim yapar bunu nede ben. biz elimizden geldiğince engel olmaya çalışırız. en kötüsü oturur ağıtlarımızı yakarız. ama ne helva kararız nede o helvayı yeriz. :icon_whis
ben c.tesi buradayım ferman abi ama bu helva işi de ne ki yılmazıma nasıl kıyacağım da onun helvasını yapacağım abi bana bu görevi verme ben o anda ağıtlar yakacağım, sen bu işi filizcilere ver abi benim içim kaldırmaz o üzüntüyle yok eğer filizi katbetmek istiyorsan başım üstüne:icon_sorr ben aslı kızın hekvasını yapayım kıyma bana abi aslında güzel de yaparım ama yılmazıma olmaz ama canlı cenaze hali için olabilir hani aslı kızla evleneceği zaman, bak sen bile demişsin filizime kalmaz diye haklısın bırakmazlar:)
IhlamurlarAltinda74
17-05-07, 15:04
arkadaslar asli ve yilmaz evlecekler..75bölümde sanirim...
siteden bir arkadas sete gitmis...ve orda görmüs asli ve yilmaz evlencekler yani....
asli onlari görcek bu bölümde ama yinede yilmazla evleniyo ne kadar gurursuz
bu asli ya
arkadaslar asli ve yilmaz evlecekler..75bölümde sanirim...
siteden bir arkadas sete gitmis...ve orda görmüs asli ve yilmaz evlencekler yani....
asli onlari görcek bu bölümde ama yinede yilmazla evleniyo ne kadar gurursuz
bu asli ya
sanmıyorum ilk gördğmd ebir tepki yazıyordum ama şimdi sildim..yanlız şöyle birşey söyleym aslının bu durumu gördkten sonra nikah masasnına gitmesi başlı başına bir hata o saatten sonra evlenp evlenmemelri filiz&yılmaz açısından sevndrr diğer açıdan aslı suç ilemedi kabuledlmez...o saatten sonra masadan kalkması sadece suçnu hafiifletr
IhlamurlarAltinda74
17-05-07, 15:09
tamam iste nikaha gitcekler...eger yilmaz evlenmeze neden o kadar hazirlik yapsinlar ??
ama insaallah son anda vazgecer...
zaten ki öyle olcak... yilmaz filizi birakmaz...
tam nikah sirasinda kezin yilmaz vazgecer...zaten asli 76 bölümde diziden ayrilcak diye duydum...demeki asli 76 bölümde ölcek...
IhlamurlarAltinda74
17-05-07, 15:11
hani nikah masasında hayır diyoduuu???!! varya böyle birşey varsa ozaman aslı elimdende dilimdende kurtulamaz:) yeter yaa ailelermiş cemmiş aslıymış çekilsinler artıık yaaa..eğer aslı filizle yılmazı gördkten sonra hala evlenblyorsa yazıklar olsun biz okadr fanatik filziciler olmamza rağmen aslıya yapılmş bir yanlş var diye ve karakterlrmze bnu yakıştrmadğm için sahneleri eleştrdk amaa aslı böyle bişrye yapyorsa bukıza dicek çok şeym olur..
evet ya filiz ve yilmazi öyle görüyor ve hala yilmazla evleniyo...
bu kiz manyak mi ne anlamadim giti...yilmaz filizi seviyor bu kiz anlamiyor...
yilmaz bir kere asliya dedimi seni seviyorum diye?? hayir söylemedi cünkü onu sevmiyor...ama tabi asli bunu anlamiyo
artık ben taziyeleri kabul ederim ferman abi napıyım. filizim helvayı kavursun ama yardım alsın :)
yani pazartesiyi nasıll bekliyorum anlatamam. artık diziyi de beklemiyorum ben eminim sonuçtan :)
cnm ben yapamam yılmazım için evam kaldırmaz benim bünyem cnm:( yok yok helva yapamam valla sen nasıl aslı da yapamıyorsan bende ne yılmazda ne filzide yapabilirim olmaz:(
benimde aklım sende olacak izlerken tıpkı diğerleri gibi özellikle aslı kız sahnelerinde:):)
tamam iste nikaha gitcekler...eger yilmaz evlenmeze neden o kadar hazirlik yapsinlar ??
ama insaallah son anda vazgecer...
zaten ki öyle olcak... yilmaz filizi birakmaz...
tam nikah sirasinda kezin yilmaz vazgecer...zaten asli 76 bölümde diziden ayrilcak diye duydum...demeki asli 76 bölümde ölcek...
nıkah masasında çoooook hayır denmıştır.yanı o kadar hazırlık yapılıdı dıye ewet denmek zorunda değil hem zaten hayırı derse aslı der zaten bırı sey demıştı yanlış hatırlmıyosam aslı ilerki bölümde fedakarlık mı yapıcak yanı ole bısey demıştı
EvaLongoria
17-05-07, 15:13
1 - Aslı ölmicek!
2 - Aslı Yılmaza evet demicek!
3 - Aslı 76 da ayrılacaksa geldiği yere gider !
Lütfen aslı hakkında böyle yorumlar yapmayın üzülüyorum ya :(
filizim o zaman helva kavurmayalım tulumba tatlısı verelim ucuza gelir :)
evet ya filiz ve yilmazi öyle görüyor ve hala yilmazla evleniyo...
bu kiz manyak mi ne anlamadim giti...yilmaz filizi seviyor bu kiz anlamiyor...
yilmaz bir kere asliya dedimi seni seviyorum diye?? hayir söylemedi cünkü onu sevmiyor...ama tabi asli bunu anlamiyo
yok yook evlenemzler merak etme:) evlenrlerse dizi bidahatoparlnamaz şunun şurasında kaç bölm var? doğru aslıya seni sevyrm demedi aama yılamzda suçlu del insan birine kzıdı diye başkasna evlnme teklf etmez ki başında aslı hayır demesne rağmen ısrar etti,,şimdi yılmaza üzülyorum ama o buşeklde davranmasydı aslımı olcaktı aralarnda?
cnm ben yapamam yılmazım için evam kaldırmaz benim bünyem cnm:( yok yok helva yapamam valla sen nasıl aslı da yapamıyorsan bende ne yılmazda ne filzide yapabilirim olmaz:(
benimde aklım sende olacak izlerken tıpkı diğerleri gibi özellikle aslı kız sahnelerinde:):)
cumartesi olur mu :) bülent inal'ın doğum gününde :icon_whis başka bir güne erteleyelim...ben gelmem zaten :) filizi ellemeyin diyeceğim ama yılmazın helvasını yersek doğrudan filizinde helvasını yemiş oluruz :) işte aşk bu ya ...hiç ayrı düşünemiyoruz:img-hyste
Sevgili Benim, Begüm, Yesimcan, Byuzax, Medsul, sizlere cok tesekkür ediyorum, güzel yorumlarinizi esirgemediyiniz icin. Begenmenize gercekten cok sevindim:img-wink:
Sinem, seninde begenmene gercekten cok sevindim, cok tesekkür ederim
Filizim, siir yorumun yine harika olmus, ellerine saglik. Ayrica muhtarin macaralarida cok keifliydi. Ellerine ve yüregine saglik
1 - Aslı ölmicek!
yaa arkdaşım üzülme seen..sende haklsıın aslıyı sevyorun ama elimde değil ben hiç sevmyorum..ve bizim karakterlermz arasında ayırıc bir unsur oldğu için dahada sinr olyorum ama emin ol yeri geldğnde haklı oldğndada söyloyrum..mesela dün fragmana en çok tepki verenlerdne biri bendm sahneler muhteşem ama durum yanlş dedim..yada aslıyı asıyoruz ama yılmaz olaıyı bu noktya getrdi dedm..bende senn gibiym FİLİZİME kıyamyorum snei anlyorum..
1 - Aslı ölmicek!
1- elbette aslı ölmice bunu istemiyorum her ne kadar sevmesemde
2- dememeli dese bak ben ne yaparım onu şu an bile katlanamıyorum
3- zaten çok bile kaldı gitmesini değil de adam akıllı çekilsin yeter
bak seni üzecek birşey istemiyorum ve yorumlarımda da yazmadım hiç gördün mü evacım:)
bak o güzel fikir hem masrafsız hem de yormaz ama işin ucunda yılmaz için yapılması bozuyor bu işi cnm ya kıyamam ben ona:( bak şimdi de ben çok üzüldüm evacım ne olacak:icon_sorr :icon_sorr
cumartesi olur mu :) bülent inal'ın doğum gününde :icon_whis başka bir güne erteleyelim...ben gelmem zaten :) filizi ellemeyin diyeceğim ama yılmazın helvasını yersek doğrudan filizinde helvasını yemiş oluruz :) işte aşk bu ya ...hiç ayrı düşünemiyoruz:img-hyste
sinemcim cnm doğum günü olmasa da ben kıyamam yılmazıma kıydırmam da ama siz filizcileri bilemem eğer o gününde bir gaddarlık yapıp helva yaparsanız ki ben sizden böyle bir davranışı beklemiyorum ama yılmazcılar bunu düşünmeden asacaklardır eminim nerdeyse:):)
valla ayrı düşünemiyoruz baksana onlar bile kendilerini kandırmışlar şimdiye kadar ama bu bölüm artık anladılar bizler gibi ne güzel, geç oldu ama inşallah sonu güzel olur:):)
sevgili ferman tabiki görüşlerine saygılıym..ama bende sana fikirlerimi söylemek istedim: son bölümde filiz benimde söyledğim hatalardan bahsetti mesela cem konusunda yaptığı inadın yanlış olduğnu ve zamanında yılmazdan kaçmasınn yanlş oldğnu söyledi bnu bizde söylyoruz..bu filizin tamamen suçlu yılmazn suçsuz oldğnu göstermez..ikincisi filizi ailsene köü körne bağlı değildir yeri geldğnde yılmaz için ailseni karşısına almştır..yaptğı hatada bile başkalarınn zorlaması vardır..ölmden önce babsına sözvermştr bunn için sevdğndne kaçmştr yanlşmdr yanlştr ama filiz bnu isteyrek yapmamştr..sonnda kendiside yanlş oldğnu anlamştr orda belki ylmazla olamsı beklenemzdi ama enazndan yılmaza olanalrı anlatmalydı..3.sü katılmadğm bir nokta avrki hayretle okudum:'filiz güçlü değil dmeişssin' bu hayret verici! enbaştans enn için yazıcam 1)filiz ilk defa aşık oldu sonra o güvendği kendsni tamamen bıraktğı adam tarafndan kullnldğnı öğrendi
2)ömer vuruldu öemrn kumar derdi için meraln karşısnda dikldğnde nerdeyse canında oluyordu yada yılmaz canında olyrdu
3)şirket iflas noktasna geldi
4)kurtarıldı yılmazla bişeylere yeniden başladıki ailei karşı çıktı
5)filiz bunlara kulak asmasken babasnı kaybetti
6)verğdi söz nedeyle sevdiği adamdan ayrı kaldı
7)döndü yılmazdan kaçamadı bu sefer yılmaz ölümne dövldü,handan hastanelk oldu
8)ömer vuruldu
9)önüne öyle deliller çıktki düştğü zor durumda bocaladı ve büyük bir hata yaptı
10)yılmazı kaybetti gerçekleri öğrendi
11) yılmaz filizi affetmedi
12)bu sırada cemde iş başndaydı ve şirketi mahvetti
13)yılmazı aslıyla görmeye başladı
14)hamile oldğnu öğrendi.bebeğini düşürme tehliksei geçirdi
15)yılmazla aslınn gözü önnde kazaya gidşini izledi..
16)ailsei bebeğin adlırlması için baskı yaptı bir annesnden tokat yemedği kalmştı oda oldu
17)herşeyi unutup yılmaza söylemek istedii işteee en acan alıcı nokta:hayatmın aşkı dedği adam bebeğin başkasndan odlğna inandı!!!
18)evlerini işlerini herşeyleri kaybettler gaziye taşındılar aslı ve ylmazla burun buruna yaşamak zornda kaldı
19)abisi hapse girdi,hapiste bıçaklandı
20)dostu olark gördğü cemn ne oalyalr çevrdğini öğrendi
21)böyle bir psikopatla sırf sevdğne bişe olmasn diye nikah masasna kadr gitti
22)buda yetmedi kaçırıldı
23) sevdiği gözleri önnde vuruldu
24)gözleri önnde kalbi durdu
25)yılmaz iyileşti ama busefer ondan ayrı kalmanın acısıyla başbaşa kaldı
evet sevgili ferman şmdi son bir yorum: bu kzıın yaşadığını bu dizide kim yaşadı? hangi insan bunca olaydan sonra hala ayakta durablrdi? hangi insan bu koşullarda hatasız davranblrdi? şirket filizin uyarılarna rağmen battı ömer yıkıldı filizi onca olaya karnındaki bebeğ rağmen ayakta kaldı,en zor durumda kalmasna rağmen abisinde annesnede desteği hep o verdi,vee sevdği kendni istemesede onn aşkıyla yaşayacak güçte oldğnu gösterdi..filiz kimsenn kaldıramayacğı olaylar yaşadı yılmazn çektiği aşk acıları için burda destanlar yazıldı nedir yılmazn çektkleri diye..aşk acısı büyük acıdır ama can acısı gibi değildr!!!bu dizide filizn çektğni kimse çekmemştr!filiz öyle güçlü bir karakterdrki;cemin ne oldğnu bilmemesne,ailsenn müthş baskısna,yılmazn affetmemesne,üstne cem senn için en iyisi gibisnden olan ağır sözlerine,aslıyla yılmazı birrada görmesne rağmen çocuğna tek başına sahip çıkmştr kimsenn kanatları altına girmemştr! FİLİZ GÜCÜNE KİŞİLĞİNE hayran bırakmıştır bizi...senden tek ricam seöeyeblrsn beyenmeyeblrsn ama gerisi yalan denilecek bir karakter değil filiz..bu üslubu anlayamdım neyse benden bukadr
sevgili tebessüm bak senle ne güzel yazışıyoruz ve birbirimize katılmasakta düşüncelerimizi yazıyoruz.senden tek ricam mesajlarında ünlü harfleri de kullanır mısın? okumak zor oluyor böyle..bilgisayarındaki türkçe karakter sorunundan kaynaklanıyorsa durum özür dilerim.:( şimdi gelelim mesajına sen de kısa bir dizi özeti geçmişsin bana...lakin bütün bunlarda önce seninle beraber cevaplamamız gereken soru şu; güç ve güçlü olmak nedir? yazdığın olaylarda filizin güçlü bir karakter olması değil çaresizlik psikolojisi vardır. takdir edersin ki çaresizlik psikolojisiyle yapılan şeyler gücü anlatmaz.şöyle bir örnekte verebilirim sana ki takip edenler daha önce verdiğimi bilirler. çıplak ellerinizle bir kediyi sıkıştırın köşeye ağzınızı burnunuzu yırtacağına ve sizden kurtulacağına garanti verebilirim.burda mesele kedinin sizden güçlü olması değil çaresiz olmasıdır. gücün kaba kuvvet kısmındaki anlamını çıplak ellerle bir aslanı köşeye sıkıştırın o size anlatacaktır. filiz ailesine karşı yılmazı savunamamıştır hiç bir zaman. bunun sebebi güçlü ve ne istediğini bilen bir karakter olmamasıdır.güçlü karakterler doğru bildiklerinden şaşmayan ve ne istediğini bilen karakterlerdir. yılmazı affedip aşka yelken açması ise gücü değil gene zayıflığı gösterir.aynen benim yılmazı bebeği kabul ederse asacağım örneğinde olduğu gibi.yılmaz için ailesini karşısına almıştır doğru ama en ufak tazyik yediğinde pat diye ağzı kitlenmiş ve geri adımda atmıştır.yılmazdan kaçmasında ve onu anlamadığını söylediğinde hatalı filizden başka kimdir Allah aşkına.şimdi filiz bunu söylerken hayır efendim yılmaz kendini anlatamamıştır o yüzden yılmaz suçludur mu diyeceğiz.böyle dersek adalet nerde kalacak. filiz hep kendi etmiştir hep kendi bulmuştur ve son bölümdeki itiraflarıyla bu sabittir.siz filizciler bunu her ne kadar kabul etmesenizde bu budur.ben yaklaşık 6 aydır şu güçlü meselesini açmaya çalıştım forumda lakin kimse oralı bile olmadı nedendir diye size sorayım bari hazır güçten konuşurken.bir taraftan yazıp bir taraftan sizin yazınızı okuduğum için yazım bölük pörçük olabilir kusrua bakmayın. sonuç olarak bu forumda çok uzun ve derin yazıların pek okunmadığının farkınddayım bu yüzden burada bırakacağım.eğer konuları tek tek ele alıp filizin niye güçlü bir karakter olmadığını düşündüğümü merak ederseniz memnuniyetle bunu teker teker açarım.:good: uslubuma gelince düşündüklerimi belli bir saygı sınırı içinde yazıyorum hem buradaki okuyuculara karşı hemde eleştirdiğim karakterlere karşı.sanırım bunda bir sorunumuz yok :good:
bilmez miyim abicim:) senin yılmazıma kıymanı istemeyen ben, bende ümitle bekliyorum çünkü acımaıslzığın tartışılır gerçi o zaman da tornadan geçen yılmaz olacak değil mi? sonuç da filizi geçire geçire kızı düzelttin kendi ağzıyla itiraf etti herşeyi düzeldi bir tek bebek kaldı, ee yılmazda senin beklemediğin davranışları sergilerse ona da torna gerekecek değil mi?
sen zaten filizi tabureden indirdin ya itirafından sonra ama bilirsin filiz yılmazına kıyamaz kendini feda eder de onu tabureye aldırmaz bak göreceksin, belki o zaman bu aşk sana çok şey anlatır ve beklediğin açıklamalarını alırsın:)
onu torna kurtarmayacak filizim maalesef.yılmaz kalbimizdeki yerini alacak.eski yılmazı gönlümüzde yaşatacağız. walla aldırmazsın tabureye ben ikisininde hakkından gelirim ben için hava hoş:img-hyste
ben c.tesi buradayım ferman abi ama bu helva işi de ne ki yılmazıma nasıl kıyacağım da onun helvasını yapacağım abi bana bu görevi verme ben o anda ağıtlar yakacağım, sen bu işi filizcilere ver abi benim içim kaldırmaz o üzüntüyle yok eğer filizi katbetmek istiyorsan başım üstüne:icon_sorr ben aslı kızın hekvasını yapayım kıyma bana abi aslında güzel de yaparım ama yılmazıma olmaz ama canlı cenaze hali için olabilir hani aslı kızla evleneceği zaman, bak sen bile demişsin filizime kalmaz diye haklısın bırakmazlar:)
tamam arzuyla filizimi helva işinden alıyoruz :) nasılsa sinem var arcshe var...daha bir ton filizci var bir tur da ben karayım diyecek helvayı:good:
EvaLongoria
17-05-07, 15:31
1- elbette aslı ölmice bunu istemiyorum her ne kadar sevmesemde
2- dememeli dese bak ben ne yaparım onu şu an bile katlanamıyorum
3- zaten çok bile kaldı gitmesini değil de adam akıllı çekilsin yeter
bak seni üzecek birşey istemiyorum ve yorumlarımda da yazmadım hiç gördün mü evacım:)
bak o güzel fikir hem masrafsız hem de yormaz ama işin ucunda yılmaz için yapılması bozuyor bu işi cnm ya kıyamam ben ona:( bak şimdi de ben çok üzüldüm evacım ne olacak:icon_sorr :icon_sorr
saol filizim zaten beni anlıyosun buna seviniyorum.
hem benim kalbimde aşktan yana. ayrıca ben tuba büyüküstünü taaa çgo zamanından beri çok fazla seviyorum.
onu torna kurtarmayacak filizim maalesef.yılmaz kalbimizdeki yerini alacak.eski yılmazı gönlümüzde yaşatacağız. walla aldırmazsın tabureye ben ikisininde hakkından gelirim ben için hava hoş:img-hyste
yapma abi ya bu kadar sert olma kalbinde hiç mi umut ışığı yok yılmazım için bak harap etme beni, şartsız değil bu kabulleniş ben anlattım ya seni kesmedi biliyorum ama gel etme eyleme sana yakışmaz hem bak sus pus oluruz hepimiz bizsiz kalırsın..
ah bu kıyma modun yok mu senin biz ikisine de kıyamazken sen ben ikisine de yeterim diyorsun...
sevgili tebessüm bak senle ne güzel yazışıyoruz ve birbirimize katılmasakta düşüncelerimizi yazıyoruz.senden tek ricam mesajlarında ünlü harfleri de kullanır mısın? okumak zor oluyor böyle..bilgisayarındaki türkçe karakter sorunundan kaynaklanıyorsa durum özür dilerim.:( şimdi gelelim mesajına sen de kısa bir dizi özeti geçmişsin bana...lakin bütün bunlarda önce seninle beraber cevaplamamız gereken soru şu; güç ve güçlü olmak nedir? yazdığın olaylarda filizin güçlü bir karakter olması değil çaresizlik psikolojisi vardır. takdir edersin ki çaresizlik psikolojisiyle yapılan şeyler gücü anlatmaz.şöyle bir örnekte verebilirim sana ki takip edenler daha önce verdiğimi bilirler. çıplak ellerinizle bir kediyi sıkıştırın köşeye ağzınızı burnunuzu yırtacağına ve sizden kurtulacağına garanti verebilirim.burda mesele kedinin sizden güçlü olması değil çaresiz olmasıdır. gücün kaba kuvvet kısmındaki anlamını çıplak ellerle bir aslanı köşeye sıkıştırın o size anlatacaktır. filiz ailesine karşı yılmazı savunamamıştır hiç bir zaman. bunun sebebi güçlü ve ne istediğini bilen bir karakter olmamasıdır.güçlü karakterler doğru bildiklerinden şaşmayan ve ne istediğini bilen karakterlerdir. yılmazı affedip aşka yelken açması ise gücü değil gene zayıflığı gösterir.aynen benim yılmazı bebeği kabul ederse asacağım örneğinde olduğu gibi.yılmaz için ailesini karşısına almıştır doğru ama en ufak tazyik yediğinde pat diye ağzı kitlenmiş ve geri adımda atmıştır.yılmazdan kaçmasında ve onu anlamadığını söylediğinde hatalı filizden başka kimdir Allah aşkına.şimdi filiz bunu söylerken hayır efendim yılmaz kendini anlatamamıştır o yüzden yılmaz suçludur mu diyeceğiz.böyle dersek adalet nerde kalacak. filiz hep kendi etmiştir hep kendi bulmuştur ve son bölümdeki itiraflarıyla bu sabittir.siz filizciler bunu her ne kadar kabul etmesenizde bu budur.ben yaklaşık 6 aydır şu güçlü meselesini açmaya çalıştım forumda lakin kimse oralı bile olmadı nedendir diye size sorayım bari hazır güçten konuşurken.bir taraftan yazıp bir taraftan sizin yazınızı okuduğum için yazım bölük pörçük olabilir kusrua bakmayın. sonuç olarak bu forumda çok uzun ve derin yazıların pek okunmadığının farkınddayım bu yüzden burada bırakacağım.eğer konuları tek tek ele alıp filizin niye güçlü bir karakter olmadığını düşündüğümü merak ederseniz memnuniyetle bunu teker teker açarım.:good: uslubuma gelince düşündüklerimi belli bir saygı sınırı içinde yazıyorum hem buradaki okuyuculara karşı hemde eleştirdiğim karakterlere karşı.sanırım bunda bir sorunumuz yok :good:
sevgili ferman..
öncelikle yazının sonundan başlamak istedim..senin saygı sınırı içerisinde yazdığını biliyorum benim söylemek istediğim filizciler filizi savunmuş olmak için değil filizi gerçekten beğendikleri için bunu söylemişlerdir..buyüzdende filize sadece güzel gerisi boş demek bu kişilerin düşüncelerine yapılmış bir yanlıştır..hataları seninde dediğin gibi tabiki vardır ama filiz boş bir karakter değildir tamtersine muhteşem özellikleri olan bir karakterdir buyüzdendi sözlerim. üslub dedim ben yanlış kelimeyi seçmişim bunun için özürüdilerim burda okeysek devam edelim:good: şimdi yazının başına dönüyorum..öncelikle hızlı yazdığım için sesli harfleri atlıyorum seninde rican üzere artık dikkat edicem:) ikinciside evet farklı düşüncelerde olmamıza rağmen buşeklide konuşabilmek harika..
senin güç kavramınla benim güç kavramanı farklı değil aslında;seninde dediğin gibi çaresizlikten o şeklide hareket eden bir kedi can derdindedir..bu yaptığı gücünün değil korkunun hareketidir..örnek muhteşem ama olay burada tıkanıyor çünkü filiz bir korkuyla bu hareketleri atmamıştır kendini kurtarma çabasıyla o duruşu göstermemiştir...filiz gerçekten güçlü bir karaktere sahiptir ve bu karakter onu bu durumlarda ayakta tutmuştur...aile meselesine gelince benim içinde aile denince akan sular durur ama ailemin bir yanlış varsa bende çıkar söylerim..filiz yılmazı ailesine karşı savundu ailesine yılmazın doğruluğunu kendilerinn yanlış düşünğnü göstermeye çalıştı ama başaramadı..vazgeçmesinin sebebi ise senin söyledğin gibi iki laf duyup susması değildi..ilk vazgeçişte;babasına verdiği söz verdi(kaybettiği babasına),ikinci vazgeçişte ise;kendisi hata yaptı ailesini dinleyp hareket etmedi...güç konusunda hemfikiriz ama bu güç konusunda filizi koyduğun kategoride hemfikir değiliz..aynı fikirde olmasak bile ben senin bukonudaki düşüncelerini zevkle okudum..umarım sesli harflere dikkat etmişimdir:)
yapma abi ya bu kadar sert olma kalbinde hiç mi umut ışığı yok yılmazım için bak harap etme beni, şartsız değil bu kabulleniş ben anlattım ya seni kesmedi biliyorum ama gel etme eyleme sana yakışmaz hem bak sus pus oluruz hepimiz bizsiz kalırsın..
ah bu kıyma modun yok mu senin biz ikisine de kıyamazken sen ben ikisine de yeterim diyorsun...
e filizim adam aylardır savunduğumuz karakteri bir bölümde yıkıp geçecekse elden başka birşey gelmez yahu :) yeni oluşacak olan karakter benim bırak kıyamayacağım zevkle kıyacağım birşey olacak zaten :img-hyste e haliyle bu karakteri yaratan bayan yürüyen felakette bu fırtınadan nasibini alacak:good:
Arkadaşlar ben geldim bu aralar pek giremiyorum ama hep de ben yokken forum coşuyor ... Neyse ben bir tahminde bulunmak istiyorum ,bize bazı tüyolar geldi şu ana kadar çoğu çıktı ama belki si_nice biraz yanılmıştır çünkü eğer aslı yılmazın filizi sevdiğini bile bile el ele olduklarını göre göre o gelinliği giydiğinde bu kadar mutlu olmazdı . Si_nice beni kesinlikle yanlış anlamasın belki o yanlış duymuştur bazen matrakada yanılıyordu ... Ama emin değilim tabi aslıdan böyle birşey beklemeyeceğim için yazmak istedim.
saol filizim zaten beni anlıyosun buna seviniyorum.
hem benim kalbimde aşktan yana. ayrıca ben tuba büyüküstünü taaa çgo zamanından beri çok fazla seviyorum.
evam cnm sende sağol sen beni ben seni anlamazsak nasıl arkadaş olabiliriz ki değil mi ama ben aslıyı sevmiyorum diye ölsün, gebersin diyemem bu bana yakışmaz ama eleştirirmiyim elbette ama seni üzecek tarzda da yapmam zaten.
kesinlikle aşktan yanayız hepimiz bu yüzden istiyoruz ya...
Arkadaşlar ben geldim bu aralar pek giremiyorum ama hep de ben yokken forum coşuyor ... Neyse ben bir tahminde bulunmak istiyorum ,bize bazı tüyolar geldi şu ana kadar çoğu çıktı ama belki si_nice biraz yanılmıştır çünkü eğer aslı yılmazın filizi sevdiğini bile bile el ele olduklarını göre göre o gelinliği giydiğinde bu kadar mutlu olmazdı . Si_nice beni kesinlikle yanlış anlamasın belki o yanlış duymuştur bazen matrakada yanılıyordu ... Ama emin değilim tabi aslıdan böyle birşey beklemeyeceğim için yazmak istedim.
hoşgldn:) ama bence orda aslı denemek için giyiyor yani onun nikah günü olduğunu sanmıyorum buyüzden tiyolar yanıltmaz bence..
EvaLongoria
17-05-07, 16:02
evam cnm sende sağol sen beni ben seni anlamazsak nasıl arkadaş olabiliriz ki değil mi ama ben aslıyı sevmiyorum diye ölsün, gebersin diyemem bu bana yakışmaz ama eleştirirmiyim elbette ama seni üzecek tarzda da yapmam zaten.
kesinlikle aşktan yanayız hepimiz bu yüzden istiyoruz ya...
ya tabi ki birbirini seven iki insan varken onların aşkı kazanmalı.. ben hep bundandan yanayım.
hoşgldn:) ama bence orda aslı denemek için giyiyor yani onun nikah günü olduğunu sanmıyorum buyüzden tiyolar yanıltmaz bence..
hoşbulduk . ama bak denemede olsa yüzünde güller açmazdı oyle insan o vaziyeti gördükten sonra bu denli mutlu olmak ? enterasan ! :img-hyste
arkadslar bısı sorcam yılmaz hastanede cancekısırken yuzu kapalı bırı vardı bır kac sanıye ıkı kez gosterıldı galıba oda hastaydı.acaba kızın kımlıgı hakkında bılgınız varmı...acaba elıf olmemıs olabılırmı .belkıde ruhudur...belkı yılmaza asık olur....uffffffffffff ne bulunmaz hınt kumasıymıs bı yılmaz ya...
hoşbulduk . ama bak denemede olsa yüzünde güller açmazdı oyle insan o vaziyeti gördükten sonra bu denli mutlu olmak ? enterasan ! :img-hyste
ama ben şöyle düşünyorum..sahne sıralaması farklıdır..yani önce deneme sahnesi varıdr sonmra aslı göryordur anladnmı? oyuzden yüüzünde güller açarken bilyo olcğnı sanmyorm bukadrı olamaz
ama ben şöyle düşünyorum..sahne sıralaması farklıdır..yani önce deneme sahnesi varıdr sonmra aslı göryordur anladnmı? oyuzden yüüzünde güller açarken bilyo olcğnı sanmyorm bukadrı olamaz
O da olabilir ama bence aslı yılmaz ile filizi beraber görünce artık pes edecek yani yuh artık yeter Aslı kız uyan uyan artık uyan karanlık rüyandan ! Aslı kız aslı kız duy sesimizi bu gelen Filizin ayak sesleri . Aslı ispanyaya muallada yanına :img-hyste Aslı muallayıda aslın giderken yanına mümkünse bizde bu sayede filizi dırdırından kurtarmış oluruz bi taşla iki kuş.:img-hyste
sevgili ferman..
öncelikle yazının sonundan başlamak istedim..senin saygı sınırı içerisinde yazdığını biliyorum benim söylemek istediğim filizciler filizi savunmuş olmak için değil filizi gerçekten beğendikleri için bunu söylemişlerdir..buyüzdende filize sadece güzel gerisi boş demek bu kişilerin düşüncelerine yapılmış bir yanlıştır..hataları seninde dediğin gibi tabiki vardır ama filiz boş bir karakter değildir tamtersine muhteşem özellikleri olan bir karakterdir buyüzdendi sözlerim. üslub dedim ben yanlış kelimeyi seçmişim bunun için özürüdilerim burda okeysek devam edelim:good: şimdi yazının başına dönüyorum..öncelikle hızlı yazdığım için sesli harfleri atlıyorum seninde rican üzere artık dikkat edicem:) ikinciside evet farklı düşüncelerde olmamıza rağmen buşeklide konuşabilmek harika..
senin güç kavramınla benim güç kavramanı farklı değil aslında;seninde dediğin gibi çaresizlikten o şeklide hareket eden bir kedi can derdindedir..bu yaptığı gücünün değil korkunun hareketidir..örnek muhteşem ama olay burada tıkanıyor çünkü filiz bir korkuyla bu hareketleri atmamıştır kendini kurtarma çabasıyla o duruşu göstermemiştir...filiz gerçekten güçlü bir karaktere sahiptir ve bu karakter onu bu durumlarda ayakta tutmuştur...aile meselesine gelince benim içinde aile denince akan sular durur ama ailemin bir yanlış varsa bende çıkar söylerim..filiz yılmazı ailesine karşı savundu ailesine yılmazın doğruluğunu kendilerinn yanlış düşünğnü göstermeye çalıştı ama başaramadı..vazgeçmesinin sebebi ise senin söyledğin gibi iki laf duyup susması değildi..ilk vazgeçişte;babasına verdiği söz verdi(kaybettiği babasına),ikinci vazgeçişte ise;kendisi hata yaptı ailesini dinleyp hareket etmedi...güç konusunda hemfikiriz ama bu güç konusunda filizi koyduğun kategoride hemfikir değiliz..aynı fikirde olmasak bile ben senin bukonudaki düşüncelerini zevkle okudum..umarım sesli harflere dikkat etmişimdir:)
sevgili tebessüm; ilk olarak ünlü harf kullanımın için teşekkür ederim.inan böyle okumak daha kolay oluyor:) ben filize güzel ama gerisi boş bir karakter derken forumda yorum yapan filizcilerin onun hakkındaki düşüncelerini yermek veya onları küçümsemek veya onlara haksızlık yapmak inan aklımdan bile geçmedi..filizle ilgili yorumlarımda tek amacım filizin sevmediğim,kabul etmediğim,yanlış bulduğum davranışlarını eleştirmektir.ben burada yazı yazan kimseyi eleştirmem yaptığım tek şey içi dolu olmak kaydıyla yazılanlara karşı çıkmak olur.bu da gayet doğal bir durumdur.size göre haklı,güzel,dolu olan bana göre haksız,çirkin ve boş olabilir. mesele bunları birbirimize nasıl anlattığımızdır.neyse burada ok yiz.sorun yok :) filiz babası hayattayken yılmazı savunamamıştır.ömerin iki bağırmasına dağılmıştır.öyle değil ama demiş ve kalmıştır. filiz yılmaz konusunda dişini sadece annesine geçirmiştir ki her ne kadar güçsüz bir karakter desem de filiz handanın yanında güçlüdür.o kadar da konuyu abartmam yani.:) ki bana göre savunamamasının sebebi de aslında kendi bile emin değildir yılmaz için ki 2.sezon bunu bol bol kanıtlamıştır. filiz tamamen "gideceği limanı bilmeyen gemiye hiç bir rüzgar yardım etmez" sözündeki gibi savrulup durmuştur ki özellikle son bölümde ettiği ben onun için yaşıyormuşum onun için nefes alıyormuşum lafları filizin dizinin başından beri yılmaz konusunda ancak daha şimdi gerçeklerin farkına vardığının delilidir. filiz babası öldüğünde kelimenin tama anlamıyla olacaklardan ve hatta hatta kendi duygularından korkarak soluğu italyada almıştır. kafasındaki emin olduğu şeyleri bile verdiği komik bir sözün arkasına saklanarak ömrünün bir dönemini yılmazdan kaçmakla geçirmiştir..ki son bölümde bunu kendi ağzıyla ikrar etmiştir.mesele doğru bildiğiniz şey konusunda ailenize karşı çıkmak değil onları ikna etme gücüne, olmuyorsa onları zorla kendi tarafınıza çekme meselesidir. başarıya giden hiçbir yol çiçeklerle bezenmemiştir.sonuç olarak güç o kategoride bu kategori de değerlendirilemeyecek bir olgudur. güçlü olan her zaman güçlüdür..hani derseniz ki bazı konularda daha güçlü bazı konularda daha az güçlü onu kabul ederim.ama dikkat ederseniz cümlede güçsüz kelimesi geçmez geçen kelime daha az güçlü kelimesidir. filiz inan ki güçlü bir karakter değildir. dünyada ne istediğini bilmeyen,bildiğind ise hedefine ulaşmak için parmağını kımıldatmayan ve tek gücü ağlamak olan bir karakterin güçlü diye nitelendirildiği tek yer burasıdır diye düşünüyorum. dediğim gibi böyle genel anlamda konuşmak pek anlaşılabilir olmayabilir...bana derseniz ki bana göre şu olayda filiz çok güçlü bir karakteri olduğunu göstermiştir yazın o olayı bende cevabımı daha anlaşılabilir şekilde verebileyim. yazışmak zevkli :good:
son olarak şunu sorayım : güç, her kırılma noktasında, ölesiye sevdiğinizi söylediğiniz kişi yerine, onun aleyhine olan şıkkı seçmek midir? hayır değildir..bu durumda ya güçsüzsünüzdür yada sevmiyorsunuzdur.filizin yılmazı sevdiği konusunda herkes mutabık olduğuna göre cevap bellidir.:good:
yahu uzun yazı yazınca zaten olup bitenden kopuyorum bir de herkes sus pus oluyor....:) getirin asayım filizi...şenlensin ortalık :img-hyste
yahu uzun yazı yazınca zaten olup bitenden kopuyorum bir de herkes sus pus oluyor....:) getirin asayım filizi...şenlensin ortalık :img-hyste
Bırak artık kimseyi asma fermanım. :img-wink: yazık günahtır. zaten varsa bi günahları cezalarını çekiyorlar . valla ben çok üzüldüm hallerine. hele karşılıklı ağladıları sahne yokmu beni resmen bitirdi... :sad53:
Bırak artık kimseyi asma fermanım. :img-wink: yazık günahtır. zaten varsa bi günahları çekiyorlar cezalarını. valla ben çok üzüldüm hallerine. hele karşılıklı ağladıları sahne yokmu beni resmen bitirdi... :sad53:
aynen o sahneyi bende çok sevdim..Filiz ağlıyor yılmaz gözyaşlarını siliyor evde kimse yok mu acaba...nasıl oluyor bu sahneler merakla bekliyorum :) bu bölüm filiz yılmaz sevenleri için çok güzel olacak gibi...en azından kaç aydır karşılıklı sahnelerini doya doya izleyebilicez:):)
Bırak artık kimseyi asma fermanım. :img-wink: yazık günahtır. zaten varsa bi günahları çekiyorlar cezalarını. valla ben çok üzüldüm hallerine. hele karşılıklı ağladıları sahne yokmu beni resmen bitirdi... :sad53:
tamam arzucum:good: sen ve filizimin yüzü suyu hürmetine asmayacağım kimseyi :img-yes: lakin dizinin sonucuna göre yılmazı sallandırmama ses etmezsin sanırım.:) yok onu da asma dersen olmaz ama.:img-hyste onu da yapmazsam walla serseri mayın gibi dolaşıp önüme gelene salça olurum forumda:img-hyste
arkadslar bısı sorcam yılmaz hastanede cancekısırken yuzu kapalı bırı vardı bır kac sanıye ıkı kez gosterıldı galıba oda hastaydı.acaba kızın kımlıgı hakkında bılgınız varmı...acaba elıf olmemıs olabılırmı .belkıde ruhudur...belkı yılmaza asık olur....uffffffffffff ne bulunmaz hınt kumasıymıs bı yılmaz ya...
:img-hyste :img-hyste ilahi ahesti hiç güleceğim yoktu:img-hyste
ölmekten öldüm diyecek bir söz bulamiyorum vallla:img-hyste
elifin ruhu heeee:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
aynen o sahneyi bende çok sevdim..Filiz ağlıyor yılmaz gözyaşlarını siliyor evde kimse yok mu acaba...nasıl oluyor bu sahneler merakla bekliyorum :) bu bölüm filiz yılmaz sevenleri için çok güzel olacak gibi...en azından kaç aydır karşılıklı sahnelerini doya doya izleyebilicez:):)
sinemcim seni bu birkaç gündür çok yumuşamış gördüm yılmaza karşı:img-pilot hayırdır?:good:
fragman soruları
1- aslı filizyılmaz karşılaşması hangi sahnenin devamında olacak?
2- filizyılmaz aslı kızı görecek mi ve aslı kızın tepkisi ne olacak?
3- filizyılmaz göl kenarı konuşmaları neleri içerecek?
4- filizyılmaz çimenlere oturmuş oldukları sahnelerde sizce be konuşuyorlar?
5- fömer cephesinde neler oluyor iszce?
6- aslı kız filizyılmazı gördüğü halde yüzünde nasıl güller açarak gelinlik giyiyor?
7- kına gecesi muallalarda oluyor peki damat nerede sizce?
8- filiz düğün davetiyesini görüyor sanırım müjgana geliyor kim getiriyor bunu ve filizin tepkisi ne olur?
9- filizyılmaz müjganların evinde sanki bir veda gecesi gibi geldi bana sizce bu sahne neyin nesi?
10- filizyılmaz gazinin ortasında sarmaş dolaş ne oldu da böyle sarılıyorlar ve onları görecekler mi?
sinemcim seni bu birkaç gündür çok yumuşamış gördüm yılmaza karşı:img-pilot hayırdır?:good:
yılmazı çok korumuyorsunuz ya :) ondandır :) hatta asmaya bile başladınız o yüzden :img-hyste
tamam arzucum:good: sen ve filizimin yüzü suyu hürmetine asmayacağım kimseyi :img-yes: lakin dizinin sonucuna göre yılmazı sallandırmama ses etmezsin sanırım.:) yok onu da asma dersen olmaz ama.:img-hyste onu da yapmazsam walla serseri mayın gibi dolaşıp önüme gelene salça olurum forumda:img-hyste
abilerin şahına bak bizleri düşünüp asmaktan vazgeçti ama seni böyle durdura durdura bu mayın elimizde patlayacak yanarımda ona yanarım, durdumasak mı acaba ama sen de filiz diyorsun başka birşey demiyorsun ona da kıyamıyoruz haliyle diğer karakterlerde seni kesmiyor ne yapcaz senle:)
valla ses edeceğim dizinin sonunda yılmazımı sallandırmana kıyamam olmaz abi top, tüfek tüm savaş alaetlerini toplattırdım senin iplere bile el konuldu filizim bakanlığından:img-hyste elinde hiçbir şey olmayacak en son bilgisayarına da el konabilir hem senin hem bizim ruh sağlığımız için:)
sen bize salça olda filizyılmazıma dokunma yeter bak ben asılmaya meyilliyim, hem yılmazı asarak filizcileri güldürecekmisiniz kendinize olmaz olamaz:)
fragman soruları
6- aslı kız filizyılmazı gördüğü halde yüzünde nasıl güller açarak gelinlik giyiyor?
8- filiz düğün davetiyesini görüyor sanırım müjgana geliyor kim getiriyor bunu ve filizin tepkisi ne olur?
9- filizyılmaz müjganların evinde sanki bir veda gecesi gibi geldi bana sizce bu sahne neyin nesi?
10- filizyılmaz gazinin ortasında sarmaş dolaş ne oldu da böyle sarılıyorlar ve onları görecekler mi?
1-Bence kına gecesinden sonraki gün
2-Görmeyecekler
3-Bence filiz kararını orda açıklayacak
4-Aşklarını :img-hyste
5-Çok güzel şeyler oluyor:img-hyste
6-tebessümün dediği gibi görmeden önceki sahne olabilir
7-Tabiki filizin yanında :D :img-hyste
8-Getirenin kim olduğunu boşver . Çok salak olduğu kesin :dito
9-kına anında yılmaz filize gitmiştir çünkü evde kimse yok . Buda herkesin kınada olduğu anlamına gelir
10-Ya işte mantıksızlık ama belki sema ile ali görür
aman diyem fermanım. sen abisin ya, olmaz öyle ! her önüne gelene salça olunmaz. :icon_whis hem Yılmaz'ımın ne suçu varki asacaksın. :img-wink: Filiz'im desen oda fazla iyi niyetli bu aralar... sağlıklı düşünemiyor hatalı ama mazereti var be fermanım hep annelik hormonlarından kaynaklanıyor. bak sor evama nasıl anlatacak sana... :good:
filizim sormuş yanıtlamaz mıyım:good:
filizle yılmaz 3 5 8 e üçüncüyü aradıkları sahnenin sonunda.
hain herfi diyecek sonra da martıları bulmaya gidecek.
börtü böcek ne güzel,balıklar ne güzel,çocuk bende değil mi konuları olacak.
bebek senden dicek filiz.yılmaz be mübareğin kadını ne saklion dicek.
kim?:img-hyste
aynı evi beğenen iki kişinin birinde elinde tapuyu tutması gibi düşünebiliriz olayı
daha önce vcevaplamıştım bunu.vapur iskelesinde
patavatsız ali ile dominant sema...ne olcak her zamanki gibi zırlıcak.
filiz gene bir sebep bulup yılmazı yarı yolda bırakıyordur.yılmaz da yaptığın en iyi şey bu değil mi hadi git diyordur.
bir kere o kadar göbeği olan kadın zor sarılır.hayali bir sahne o.ben biliom 6-7 nci ayda ben hatunumu sarıp sarmalayamıyordum.geçersiz soru bu.:img-pilot
yakupoglu61
17-05-07, 17:16
HERŞEY tam tersine dönmeye başladı
Ferman ;siz nasıl yılmaza vurmaya başladıysanız onlarda yılmaza karşı yumuşama gösteriyolar...!
Lütfen SKOR taraftarı olmayın....!
Sevgili ferman abi, şimdi olası Yılmaz'ı asma işleminden sonra cenaze namazını ne zaman kılacağız? Şimdi cumartesi ikindiye kadar asman lazım yoksa pazara sarkacak cenaze namazı ona göre :)
yılmazı çok korumuyorsunuz ya :) ondandır :) hatta asmaya bile başladınız o yüzden :img-hyste
yok daha başlamadık ki umraım başlamayız da..el nino c.tesi günü harekete geçecek:good:
sevgili tebessüm; ilk olarak ünlü harf kullanımın için teşekkür ederim.inan böyle okumak daha kolay oluyor:) ben filize güzel ama gerisi boş bir karakter derken forumda yorum yapan filizcilerin onun hakkındaki düşüncelerini yermek veya onları küçümsemek veya onlara haksızlık yapmak inan aklımdan bile geçmedi..filizle ilgili yorumlarımda tek amacım filizin sevmediğim,kabul etmediğim,yanlış bulduğum davranışlarını eleştirmektir.ben burada yazı yazan kimseyi eleştirmem yaptığım tek şey içi dolu olmak kaydıyla yazılanlara karşı çıkmak olur.bu da gayet doğal bir durumdur.size göre haklı,güzel,dolu olan bana göre haksız,çirkin ve boş olabilir. mesele bunları birbirimize nasıl anlattığımızdır.neyse burada ok yiz.sorun yok :) filiz babası hayattayken yılmazı savunamamıştır.ömerin iki bağırmasına dağılmıştır.öyle değil ama demiş ve kalmıştır. filiz yılmaz konusunda dişini sadece annesine geçirmiştir ki her ne kadar güçsüz bir karakter desem de filiz handanın yanında güçlüdür.o kadar da konuyu abartmam yani.:) ki bana göre savunamamasının sebebi de aslında kendi bile emin değildir yılmaz için ki 2.sezon bunu bol bol kanıtlamıştır. filiz tamamen "gideceği limanı bilmeyen gemiye hiç bir rüzgar yardım etmez" sözündeki gibi savrulup durmuştur ki özellikle son bölümde ettiği ben onun için yaşıyormuşum onun için nefes alıyormuşum lafları filizin dizinin başından beri yılmaz konusunda ancak daha şimdi gerçeklerin farkına vardığının delilidir. filiz babası öldüğünde kelimenin tama anlamıyla olacaklardan ve hatta hatta kendi duygularından korkarak soluğu italyada almıştır. kafasındaki emin olduğu şeyleri bile verdiği komik bir sözün arkasına saklanarak ömrünün bir dönemini yılmazdan kaçmakla geçirmiştir..ki son bölümde bunu kendi ağzıyla ikrar etmiştir.mesele doğru bildiğiniz şey konusunda ailenize karşı çıkmak değil onları ikna etme gücüne, olmuyorsa onları zorla kendi tarafınıza çekme meselesidir. başarıya giden hiçbir yol çiçeklerle bezenmemiştir.sonuç olarak güç o kategoride bu kategori de değerlendirilemeyecek bir olgudur. güçlü olan her zaman güçlüdür..hani derseniz ki bazı konularda daha güçlü bazı konularda daha az güçlü onu kabul ederim.ama dikkat ederseniz cümlede güçsüz kelimesi geçmez geçen kelime daha az güçlü kelimesidir. filiz inan ki güçlü bir karakter değildir. dünyada ne istediğini bilmeyen,bildiğind ise hedefine ulaşmak için parmağını kımıldatmayan ve tek gücü ağlamak olan bir karakterin güçlü diye nitelendirildiği tek yer burasıdır diye düşünüyorum. dediğim gibi böyle genel anlamda konuşmak pek anlaşılabilir olmayabilir...bana derseniz ki bana göre şu olayda filiz çok güçlü bir karakteri olduğunu göstermiştir yazın o olayı bende cevabımı daha anlaşılabilir şekilde verebileyim. yazışmak zevkli :good:
son olarak şunu sorayım : güç, her kırılma noktasında, ölesiye sevdiğinizi söylediğiniz kişi yerine, onun aleyhine olan şıkkı seçmek midir? hayır değildir..bu durumda ya güçsüzsünüzdür yada sevmiyorsunuzdur.filizin yılmazı sevdiği konusunda herkes mutabık olduğuna göre cevap bellidir.:good:
sevgili ferman msjnı şimdi gördüm kusurabkama cvbı şimdi yolluyorum
tabiki güç herkonumda sevdiğinizin aleyhine olan şıkkı seçmek değildir..şimdi örneklerden hareket edelim ozaman..
ne istediğini bilmeyen ve bildiğindede hedefe ulaşamayan demişssin
bunun örneği:şirket batıyordu:filizin iki isteği vardı birincisi irketi kurtarmak ikinicsi işçilern çıkarılmasını engellemek..filiz naptı?:kafasında bir düzen kurdu bunu yılmazla paylaştı birsüre sonra bir yılmazdan bir filizden fikirler gelmeye başladı..filiz bu işe inandı bir karar aldı ailesi neyaptı?karşı çıktı,ömer bağırdı çağırdı babası artık ona güvenmediğini söyledi..peki filiz vazmıgeçti? hayır inandıkları doğrultusunda hareket etti..sonuç ne oldu şirket kurtuldu işsiz kalnalara iş bulundu çıkartılaak olanlar çıkarılmadı..bunda tabiki yılmazla bu işi hallettiler ama filiz inandığı doğruyu savunamayan bir karakter olsaydı bu işin sonuna kadar gidermiydi? bu iş uğruna evini terkedermiydi? şimdi gelelim iknci konuya filiz babası hayattayken savunmamıştır yılmazı ömerin iki bağırmasına öyle değil deyip geçmiştir demişssin..yanlış yaklaşım neden mi? filiz yılmaza çok güvendiği zamanlarda yılmazdan büyük bir darbe yedi..filizin ozamanlar yılmazı savunmamasının sebebi güçsüzlüğü değil yılmaza inancının olmamasıdır..evet şirket anlamında yılmaz ona yardım ediyordu ama bu duygusal anlamda güvenini kazandı anlamına gelmez..neyi savunacakki? kenisi bile o dönem yılmazın sevgisinin olmadığını düşünüyordu..gelelim üçüncü söyledğin şeye:'filiz yılmaz konusunda ancak şimdi doğru yargıya varmıştır' hayır filiz yılmaz konusunda hisse meselelerinden sonra asıl yargıya vardı..en başında zaten yılmaza olan güveni vardı yılmazın kendiisne yakın olmak için hisseleri elinde tutmasını yanlış anlamıştı fakat sonradan bu hatasının farkına vardı..yılmazın nasıl bir kişilk olduğu artık değişmemek üzere kafasında belirmişti..şimdi sen ozaman neden inanmadı ömer meselesinde diyeceksin: filiz o dönem gerçketen çok büyük sorunlar yaşamıştır..herşeye rağmen gene sevdiğin arkasında durmuştur fakat polisten gelen delillerden sonra bocalamış olanlara bir anlam verememiş ve yakında yaşanmış bir dövülme olayı olduğu içinde bu duruma ona bağlamıştır..filizin tek gücü ağlamak değildir..insanız tabiki ağlarız duygu yoğunluğunu gözyaşlarımıza aktarırız..filizde çok ağladı ama filizin tek işi ağlamak olmadı..filiz en çok ağlayacağı zamanlarda en zor zamanlarında bile kendini geri plana atmış abisini,annesini ve küçük elifi düşünmüştür bu güç değildir de nedir?
bir diğer örnek: filiz yılmazan defalarca özür diledi(affetmedi yılmaz),üstüne hamile oluğunu öğrendi,aslıyla yılmazı sürekli birarada gördü(aralarında birşeyler olduğunu düşündü),ailesi çocuğu aldırmak için baskı yaptı,bu zor durumda cem filize muhteşem bir teklif yaptı(cemin ne olduğunu biz biliyoruz ama ozaman filiz bilmyordu) filiz ne cevap verdi? yılmazı affedemem ama ben onun aşkıyla ölücem..filiz sevdiği adam olmasada,ailesi olmasada ufacık bir bebeğe tek başına sahip çıktı..onu tek başına büyütmeyi düşündü,aşkından ve kendinden bir parça olduğu için ondan vazgeçmedi? bu güç değilidr de nedir? her bayan bunu yapabilir mi?
filizin babasına verdiği söz asla komik bir söz değilidir: ölüm döşeğinde babanız sizden söz istiyor ve onu ikna etmeye vakit kalmadan ölüp gidiyor..biryanda ölmüş babanıza verdiğinz söz bir yanda hayatınızın aşkı..filiz gitti neden gitti?güçsüz olduğu içinmi hayır? büyük aşkına karşı koyamadığı için..karşı koyamaması güçsüzlğnümü gösterir? hayır karşı koyamaması sevgisinin büyüklüğünü gösterir...daha böyle çok örnek var sevgili ferman şimdilik bukadar yeter sanırım..seninde dedğin gibi farklı düşünceleri savunan iki kişinin bukadar rahat bir şekilde konuşabilmesi süper..:good:
Bugün öğleden sonra Sevgili Ferman'ın içini rahatlatmak için Avşar yapımı aradım.Belki bir cevap alırım dedim ama mors oldum .:img-blush Yılmaz bebeği bu bölüm öğreniyormu diye sordum.Finale yaklaştıkları için böyle bir şeyi açıklayamıyacaklarını söylediler.
Aklıma birşey geldi bir düşünün sizce ihtimal yüzde kaç ?
şimdi arkadaşlar bu yılmaz kına gecesinde meyhanede olsa ömerle dertleşse ömer baksa bu çok dertli aslıyla zoraki evleniyor anlatsa yılmaza çocuk olayını sonra yılmaz soluğu filizin yanında alsa mesela ?
abilerin şahına bak bizleri düşünüp asmaktan vazgeçti ama seni böyle durdura durdura bu mayın elimizde patlayacak yanarımda ona yanarım, durdumasak mı acaba ama sen de filiz diyorsun başka birşey demiyorsun ona da kıyamıyoruz haliyle diğer karakterlerde seni kesmiyor ne yapcaz senle:)
valla ses edeceğim dizinin sonunda yılmazımı sallandırmana kıyamam olmaz abi top, tüfek tüm savaş alaetlerini toplattırdım senin iplere bile el konuldu filizim bakanlığından:img-hyste elinde hiçbir şey olmayacak en son bilgisayarına da el konabilir hem senin hem bizim ruh sağlığımız için:)
sen bize salça olda filizyılmazıma dokunma yeter bak ben asılmaya meyilliyim, hem yılmazı asarak filizcileri güldürecekmisiniz kendinize olmaz olamaz:)
heehe:) yok filizim birşey olmaz.mayın patlamaz.tıp dicem bugün yarın daha kimseyi asmicam.ama dünya aleme sözüm var c.tesi için..biliyorsun..sonra sözünden caydı derler.:img-hyste ben size kıyamam boşuna feda etme kendini zira öyle birşey olursa bu yeni oluşacak olan yılmaz karakteri için değmez kendini feda etmene...nereye çekersen oraya gidecek bir tip olacak o...ben de zevkle çekiştircem onu boynundan.:img-hyste
EvaLongoria
17-05-07, 17:23
fragman soruları
1 - sarılmalarının hemen akabindeki ve akşamındaki sahne olur.
2 - görmezler kör onların gözleri aşktan.. aslı ağlayarak eve gider ama yılmaza bir şey demez.
3 - aşk aşk aşk
4 - yine aşk aşk aşk
5 - biz para toplıcas evlenemiyolar ya :)
6 - o gelinliğin verdiği huzurdan kaynaklanıyo.
7 - kına gecesinde damat olmaz yahu.
8 - yılmaz ile aslı getiriyordur. ee filiz önce mutluluklar diler sonra da ağlar..
9 - görmedim öLe bi sahne tüj...
10 - ee son vedadır belki
IhlamurlarAltinda74
17-05-07, 17:24
yok öyle olacagini sanmam...
ozaman asliyla hic evlenmezdi...filizi birakip cocugunu birakip baska
birisiyle evlencek degil.
sanmam öyle birsey olcagaini...
filizim'in fragman soruları ;
davetiyenin ardından olacak gibi ;davetiyeleri yılmaza dağıtması için vermiştir sonra da baktı yılmaz gelmiyor arkasından o da çıkmıştır :)
görmezler bence...Aslının tepkisi ya ben ya ben olacakmış :img-hyste yılmazı sıkıştıracak..
valla niyet farklıdır ama sonuç acayip farklı yerlere gider :) artık birbirlerine karşı çok çekingenler,hasret,özlem hepsi bir arada o yüzden daha bir güzeller :) Konuşmaların içeri belki aslıdan ayrılma olabilir,unutamadım diyebilirler ya da hiç konuşmadan dururlar
ne konuşurlar :) çocuğun ismini ne koyacaklarını :img-hyste yılmaz babasının adı olsun dermiş :img-hyste ya da papatya falı bakıyordur yılmaz veya filiz ...filiz beni mi seviyor cemi mi ...filizde aslıyı mı seviyor beni mi diye fal bakarlar
fömer cephesi sabit...bir sorun olur biri ağlar diğeri koşar barışırlar..
bence görmeden giyiyor..
bekarlığa veda partisinde :) ya da filizi teselli ediyordur.
aslı getiriyordur allah bilir :img-hyste filizciğim sen yılmazımı bana bağışladın düğünümüzde seni görmekten çok mutlu oluruz,baş misafirimiz sensin canım hadi düğünde görüşmek üzere der ve gider :img-hyste
yılmaz üzülme diye filizi teselli ediyor...filizde bu iş yürümez aslıya bunu nasıl yaparız der yılmaz sen üzülme ben her şeyi halledicem der,kapıda vedalaşırken aslı görür
görselerde anlamazlar :img-hyste vedalaşıyorlardır...nerden nereye geldik valla...eskiden nasıl sarılırlardı şimdi çekingen,bir o kadar aşık bir o kadar özlem kokan sarılmalar oluyor...:img-blush
aman diyem fermanım. sen abisin ya, olmaz öyle ! her önüne gelene salça olunmaz. :icon_whis hem Yılmaz'ımın ne suçu varki asacaksın. :img-wink: Filiz'im desen oda fazla iyi niyetli bu aralar... sağlıklı düşünemiyor hatalı ama mazereti var be fermanım hep annelik hormonlarından kaynaklanıyor. bak sor evama nasıl anlatacak sana... :good:
olur arzucum olurrr:) tutmayın beni...enginlere sığmam taşarım ben..:happy0064 cuma akşamı göreceğiz yılmazın suçunu şayet olursa....yoksa zaten bizim yılmazımız o kimseye yem etmem..:good: ben filizi hamile kalmadan önce de bilirim...hormonlarla alakası yok yani...:img-hyste
yakupoglu61
17-05-07, 17:25
Sevgili ferman abi, şimdi olası Yılmaz'ı asma işleminden sonra cenaze namazını ne zaman kılacağız? Şimdi cumartesi ikindiye kadar asman lazım yoksa pazara sarkacak cenaze namazı ona göre :)
denmavi; sn merak etme yılmaz ölmez...!
asılı kalırken giderim tutarım bacaklarından boğulmasını engellerim...
fömer cephesi en mutlu cephe kıskanmıyorum imreniyorum valla ama en çok da ömer paşamın aşkına bayılıyorum diğer feride kız bakalım bu hafta hissettirebilecek mi kaç bölümdür ben hissedemiyorddum
darısı bizimkilerin başına bir rahat bıraksalar...
HERŞEY tam tersine dönmeye başladı
Ferman ;siz nasıl yılmaza vurmaya başladıysanız onlarda yılmaza karşı yumuşama gösteriyolar...!
Lütfen SKOR taraftarı olmayın....!
walla yakubum kimseye vurduğumuz yok şu an. tek yaptığımız böyle olursa vuracağımızı söylemek...ben doğru bildiğimi savundum bugüne kadar hiç skor derdim olmadı. anlamsız yanlışı kim yaparsa kısmetini alır benden :good:
fragman soruları
1-73.ün son sahnesindeki sarılamdan sonra biraz vakit geçirecekler heralde Aslı'da meraklanıp aramaya çıkacak, ayrılırlarken görecek.
2-kendisini göstermeyecek diye düşünüyorum ama eve gidince Yılmaz'la konuşacak.
3-birbirlerini sevdiklerini ama birlikte olamayacakları