PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 21

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

ferman336
18-05-07, 11:06
walla henüz bişey bilmiyorum ama akşama gerekirse zorla öğrenicem:)
çok şanslısınız bu akşam yen ibölümü izleyip c.tesi yeni bölüm hakkında tüyolar alacaksınızz:)

eheh:) sağolasın şimdiden vereceğin tüyolar için ama benim için önemli olan konu gene havada kaldı.tühhhh şansa bak:) neyse bakacaz artık:good: ben şimdiden esip üfürme provaları yapayım kendi kendime:img-pilot

EvaLongoria
18-05-07, 11:11
evam, bencede senin dediğin tarzda olması çok daha mantıklı ve kabul edilebilir bir durum. olayları daha fazla dramatikleştirmenin hiç gereği yok... Hem bence Aslı karakteri nasıl başı dik bir şekilde senaryoya dahil edildiyse aynı şelikde ayrılmalı böylesi çok daha anlamlı olur. hem Aslı kız açısından hemde bizim aşıklarımız açısından...

kesinlikle arzucum.

Eğer olayı dramatikleştirirlerse Filiz ve de Yılmaz ı da öldürsünler o zaman. İyice Arabesk filmine döner. Orada bi Kaya vardı Şener Şenle Müjde Ar öldüğünde bile giriyodu aralarına Cem de intihar edip onların aralarına girer :img-hyste

Mümkünse Aslı başı dik bir şekilde gitsin dönsün ölmesin mümkünse.. Kimse bu kadar vicdansız değil.

EvaLongoria
18-05-07, 11:12
çok şanslısınız bu akşam yen ibölümü izleyip c.tesi yeni bölüm hakkında tüyolar alacaksınızz:)

Valla sinemcim sayende diziyi ben Ihlamurlar Yakası modunda izledim geçen hafta. Tamamen güldüm. Bakın burda şu olcak burda bu olcak diye diye :)

Bekliyoruz haberlerini.

yesimcan
slm arkadaşlar:)
size güzel bi haberim war bu akşam diziyle ilgili tüyolar alıcam

herkesee günaydinn:)

aman aman ben bugün foruma catir kurarimm:):) bekliyoruzz cnmm bugün mü verirsin yarin mi??inss güzel haberler verirsin bizedee birazda olsa rahatlarizz

nasil bi duygu bilemiyorum ama ben kac aydir böyle bi bölüm mü bekliyodum istedigim oldu biraradalarr ama sevinemiyorum bu nasil bi duygu yaa!!:icon_sorr

arzuinan

hakkaten çok şanslıyız. çok teşekkürler paylaşımın için.:happy0064 bakalım neler olacak :img-wink: bu akşamı heyecanla bekliyordum birde buna yarın eklendi. :icon_whis gerçi yarın biraz yoğun olacağız. fermanımı durdurmakla meşgul olacağız, yapamazsakda ağıtlarla geçireceğiz. getti getti Yılmaz'ım getti şeklinde :img-hyste

Buket_TY
18-05-07, 11:16
gaziden hangi günler çekim var bilen var mı???

Bildigim kadariyla Carsamba gunleri...:img-wink:
Aah Aah keske bende orda olabilseydim...
Ama taa Hollandadan oraya:sad53:

Sevgili Si_Nice,
tuyo almak icin bu kadar emek vermen...
Vallah cok saol!:happy0064
Artik yarin sabah okurum...
Cunku bu aksam evde yokum, bakamicagim ihlamurlar'a:sad53:
Artik sabah 4'e kalan bir is:img-hyste

si_nice
18-05-07, 11:17
eheh:) sağolasın şimdiden vereceğin tüyolar için ama benim için önemli olan konu gene havada kaldı.tühhhh şansa bak:) neyse bakacaz artık:good: ben şimdiden esip üfürme provaları yapayım kendi kendime:img-pilot

walla o konu benide sıkmaya başladı ilk onu sorucam merak etme..

tabiki forever_bim arkadasım için ömerle ferideyide sormayı ihmal etmicem:)

filizim+y
18-05-07, 11:21
yapma filizim biliyorsun kar lastikleri açık havada pek bir işe yaramaz.ben de filiz dışında bir karakteri asarsam pek performans gösteremem. :good: filiz sen bizim herşeyimizsin:img-hyste :happy0064

bak abi haklısın senin en iyi performans derecen filize ait bu tartışılmaz da abi hiç mi için gitmiyor fragmandaki hallerine hani bayanım ondan mı bende etkisi büyük ya da sendede mi hissizlik baş gösterdi:img-hyste bak bu cümlenden ne anlam çıkar filizsiz hiçbirşeyiz o olmazsa bizde yokuz, filizi seviyoruz:):)

gülbeşeker
18-05-07, 11:22
slm arkadaşlar:)
size güzel bi haberim war bu akşam diziyle ilgili tüyolar alıcam

Sevgili si_nice yeni tüyolarını büyük bir merakla bekliyoruz böyle bazı şeyleri bilerek izlemek bence çok heyecanlı oluyor bu arada çekim günleri hangi gün biliyor musun?Bence istanbulda sete gidecek olanlar gitsinler hem bu arada yarın bülentin doğum günü onu da kutlamış olurlar.

si_nice
18-05-07, 11:24
Valla sinemcim sayende diziyi ben Ihlamurlar Yakası modunda izledim geçen hafta. Tamamen güldüm. Bakın burda şu olcak burda bu olcak diye diye :)

Bekliyoruz haberlerini.

:)bende walla.hadi filiz kurtar yılmazın hayatını filan diye gülüyodum..

sewgili yesimcan ne yazıkki tuyolar yarına kalır ewde netim yok
Buket_TY cim
ne demek yeterki siz mutlu olun

bu arada gazide çekimin ne zaman olacagı pek belli olmuyo ama özellikle merak edipte gitmek isteyen varsa öğrenebilirim:)

ferman336
18-05-07, 11:24
hakkaten çok şanslıyız. çok teşekkürler paylaşımın için.:happy0064 bakalım neler olacak :img-wink: bu akşamı heyecanla bekliyordum birde buna yarın eklendi. :icon_whis gerçi yarın biraz yoğun olacağız. fermanımı durdurmakla meşgul olacağız, yapamazsakda ağıtlarla geçireceğiz. getti getti Yılmaz'ım getti şeklinde :img-hyste

eheue :) walla arzucum koşulsuz bir kabullenme olursa bence siz bunu yılmazın büyük aşkına yorun ve keyfinize bakın.beni durdurmaya hiç yeltenmeyin zira burnumdan soluyarak gelecem gibi şayet benim kabul edemeyeceğim şekilde gelişirse olaylar :) ondan sonra enginlere sığmam taşarım moduna gireceğime emin olabilirsin :img-hyste hışırrr hışııır hışırrrr (bunlar ördüğüm iplerin sesi :img-hyste )

ferman336
18-05-07, 11:27
walla o konu benide sıkmaya başladı ilk onu sorucam merak etme..

tabiki forever_bim arkadasım için ömerle ferideyide sormayı ihmal etmicem:)

he ya :) sana zahmet o konunun üzerine özellikle düşersen sevinirim. sonunda nasılsa evleenceklerini biliyoruz merak ettiğim yılmaz benim sevdiğim yılmaz olarak mı oturacak masaya yoksa filizin yarattığı yeni garip karakter olarak mı?:good:

ferman336
18-05-07, 11:28
bak abi haklısın senin en iyi performans derecen filize ait bu tartışılmaz da abi hiç mi için gitmiyor fragmandaki hallerine hani bayanım ondan mı bende etkisi büyük ya da sendede mi hissizlik baş gösterdi:img-hyste bak bu cümlenden ne anlam çıkar filizsiz hiçbirşeyiz o olmazsa bizde yokuz, filizi seviyoruz:):)

eheeh:) yahu filizim içim gitmiyor niye gitsin kendi düşen ağlamaz...ben mi dedim ona bu kadar haltı ye üstüne çocuğu yılmaz vebalıymış gibi sakla...anı yaşamak bize geçmişi unutturmamalı.yoksa geleceği kuramayız:good:

EvaLongoria
18-05-07, 11:29
he ya :) sana zahmet o konunun üzerine özellikle düşersen sevinirim. sonunda nasılsa evleenceklerini biliyoruz merak ettiğim yılmaz benim sevdiğim yılmaz olarak mı oturacak masaya yoksa filizin yarattığı yeni garip karakter olarak mı?:good:

abicim evlenirken öğrenmiş olur her şeyi yahu.

ama bu akşam filizle yaşayacakları aşk sahnelerinde bebeğin kendisinden olduğunu bilmeyecek kanımca.

SELImESMaDEMIr
18-05-07, 11:34
FRagmani simdi ariyorum netten....güzel bi bölüm diy eokudum peki Yilmaz FIlizin karnindaki bebegin babasi oldugunu ögreniyor mu??????

Umarim bulabilirim fragmani...:)

filizim+y
18-05-07, 11:36
eheeh:) yahu filizim içim gitmiyor niye gitsin kendi düşen ağlamaz...ben mi dedim ona bu kadar haltı ye üstüne çocuğu yılmaz vebalıymış gibi sakla...anı yaşamak bize geçmişi unutturmamalı.yoksa geleceği kuramayız:good:

yok abi yok sende de aslı kız hastalığının belirtileri baş göstermiş vah vah:img-hyste :img-hyste sadece kendileri düşmedi ki bazen kendileri, bazen çevreleri yer yer senin asma işlemleri yani tek sorumlu onlar değil:) sen demedin ama anlamaya da çalışmadın, evet anı yaşayalım ama ne geçmişten ne de gelecekten kopalım demiyorum en azından biraz mutlu olalım diye dedim, yoksa geçmişi düşünüp ders alınmazsa sağlam bir gelecekde kurulmaz:)

ferman336
18-05-07, 11:37
abicim evlenirken öğrenmiş olur her şeyi yahu.

ama bu akşam filizle yaşayacakları aşk sahnelerinde bebeğin kendisinden olduğunu bilmeyecek kanımca.

walla öyle olursa ben de onu yarın yerin dibine sokacam kanımca :) evlenirken mi öğrenecek? yazıklar olsun...:icon_sorr

ferman336
18-05-07, 11:43
yok abi yok sende de aslı kız hastalığının belirtileri baş göstermiş vah vah:img-hyste :img-hyste sadece kendileri düşmedi ki bazen kendileri, bazen çevreleri yer yer senin asma işlemleri yani tek sorumlu onlar değil:) sen demedin ama anlamaya da çalışmadın, evet anı yaşayalım ama ne geçmişten ne de gelecekten kopalım demiyorum en azından biraz mutlu olalım diye dedim, yoksa geçmişi düşünüp ders alınmazsa sağlam bir gelecekde kurulmaz:)

hade be :) ne alakam var benim aslıyla. bizim bildiğimiz uzun kulaklı ai diye bağıran dostlarımız bile bir çukura bir kere düşer. ya filiz... düşe düşe bir hal oldu bugüne kadar...bundan sonra düşmeyeceğinin garantisi kim veriyor. "bundan sonra seni hiç üzmeyeceğim yılmaz" diyor.ama sadece diyor nerde çocuk haberi....söylesene kızım çocuğu...sen sağ yılmaz selamet..:) tabi aradan ben hem sağ hem selamet:img-hyste

EvaLongoria
18-05-07, 11:44
walla öyle olursa ben de onu yarın yerin dibine sokacam kanımca :) evlenirken mi öğrenecek? yazıklar olsun...:icon_sorr

yarın senin yorumlarını okumak için sabırsızlanıyorum. ben nedense eminim bundan. yılmaz kendi bebeği olduğunu öğrenmeyecek. filiz de söylemeyecek ömer de. ee aslı hasta söylemez filiz.
bak abicim akşam dersin eva söylemişti diye.

gül-em
18-05-07, 11:44
Bu akşam nşallah filiz söyler bebegin onun oldugunu o kadar ortam hazır daha ne olsun papatyayı takınca yılmaz oda deyiversin yavvvv:happy0064 bizde mutlu olalım artık.

ferman336
18-05-07, 11:51
yarın senin yorumlarını okumak için sabırsızlanıyorum. ben nedense eminim bundan. yılmaz kendi bebeği olduğunu öğrenmeyecek. filiz de söylemeyecek ömer de. ee aslı hasta söylemez filiz.
bak abicim akşam dersin eva söylemişti diye.

eheu:) yahu evacım ağzını hayra evin camlarını bayıra aç derler...:img-hyste yılmaz böyle bir şey yapamaz. yaparsa biliyorsun tekrar tekrar söylemeyeyim.:) walla halep ordaysa arşın burda...kılarız cenaze namazını...biz imamlar hazırız...matraka ve ben..:) iki dakkada gömeriz walla:img-hyste

yesimcan
18-05-07, 11:55
eheu:) yahu evacım ağzını hayra evin camlarını bayıra aç derler...:img-hyste yılmaz böyle bir şey yapamaz. yaparsa biliyorsun tekrar tekrar söylemeyeyim.:) walla halep ordaysa arşın burda...kılarız cenaze namazını...biz imamlar hazırız...matraka ve ben..:) iki dakkada gömeriz walla:img-hyste

ferman abii...
bak kendinii cok kaptirmaa bu bebek olayina:):) yilmazz bebegi ögrenmedenn filiziylen barisiyoo:) bu bölüm ögrenmezz yanii sen ögrenir diyosun ama söylimm hayal kirikligina ugriycaksinn:img-hyste biliyorum yilmazin böyle bisey yapicagina kendini inandirmak zor ama naparsinn elden ne gelirr:) ahhh askk sen nelere kadirsinn:img-hyste

ferman336
18-05-07, 12:01
ferman abii...
bak kendinii cok kaptirmaa bu bebek olayina:):) yilmazz bebegi ögrenmedenn filiziylen barisiyoo:) bu bölüm ögrenmezz yanii sen ögrenir diyosun ama söylimm hayal kirikligina ugriycaksinn:img-hyste biliyorum yilmazin böyle bisey yapicagina kendini inandirmak zor ama naparsinn elden ne gelirr:) ahhh askk sen nelere kadirsinn:img-hyste

heh yeşimcan sen de hoşgeldin illa bugünden yılmazı asmamı isteyenler kervanına :) ama yoookk asmicam.akşam olacak ak koyun kara koyun çıkacak ortaya...anlayın arkadaşlar yok benim için başka çıkar yol...:good:

emraht
18-05-07, 12:01
bu akşam en çok merak ettiğim şey, yılmaz aslıyla ilişkisinin filize nasıl açıklayacak? filizi ikna ederse ki mutlaka filize hatanın birazda onda olduğunu ima edecek veya söyleyecek. filiz buna karşı ne anlatacak offf of gel saat 22 gel:good:

EvaLongoria
18-05-07, 12:05

ee nasılsa akşama görüces koyun ak mı kara mı diee..

ama kulaklarımı çok çınlatma ah eva sen demiştin felam diye :)

ben sana söyledim. yılmaz asılacakkkk

61MERVE61
18-05-07, 12:14
Ben geldim:)

arkadaslar tuyo felan yokmu yahw noldu bizim tuyoculara:)
neyse fragmani taa 2gun once gordum ama anca firsat buldum yorum yazmaya:)
yahh super bi bolum bizi bekliyor filizin giydiklerine bayildim,sarisari:)super bide mahalede ikisi nasil sariliodu oyle..

snra bi sahnede yilmaz filizin goz yaslarini silio herhalde filizlerin evinde (ay pardon mujganin evinde filizin evi yaptik:))cok tatli cikmislar ayrica arkadaslar yahw bu FILIZIM tekiner evini geri almadimi onu napcaklar simdi,Bide insalah omer ise gitmeye baslar da para sorunu ortadan kalkaar:)nerde kiravatli takimli omerimiz:)

denmavi
18-05-07, 12:16
Ya şimdi cafede vadiyi izlettiriyorlar bir Ihlamurlar'ı neden izlettirmezler anlamıyorum. Şimdi gidip Ihlamurları açın desem adamlar tuhaf tuhaf bakar bana be :img-hyste Netten izlemeye çalışacağım artık kare kare resimlerini görürüm o da yeter :icon_whis Şimdi lcd ekran televizyonda ıhlamurlar seyretmek vardı :)

ferman336
18-05-07, 12:16
ee nasılsa akşama görüces koyun ak mı kara mı diee..

ama kulaklarımı çok çınlatma ah eva sen demiştin felam diye :)

ben sana söyledim. yılmaz asılacakkkk

ehueue:) öyle birşey olursa yılmaza sayıp dökmekten senin kulaklarını çınlatmaya vakit bulamam merak etme.:) bakalım görcez asacazmı kesecez mi? hışır hışırrr hışırrrr.tam gaz devamm örmeye :img-hyste

EvaLongoria
18-05-07, 12:22
ehueue:) öyle birşey olursa yılmaza sayıp dökmekten senin kulaklarını çınlatmaya vakit bulamam merak etme.:) bakalım görcez asacazmı kesecez mi? hışır hışırrr hışırrrr.tam gaz devamm örmeye :img-hyste

:img-hyste :img-hyste akşam artık bol bol gülerim valla. bir de akşam pasta börek işine girişicem bi yandan yer bi yandan yapar bi yandan gülerim. hatta hızımı alamam akşam nete girer bir de yorum yazarım ferman abim. olmadı imzamı da senin adınla süslerim

"ve ferman yılmazı asacak :) "

ferman336
18-05-07, 12:27
hosbulduk:)
tmm ama vazla kendini inandirmaa sora büyük bi yikima ugrarsinn:):)
tabi seni anliyoruuzzz cnmm senin icin yilmazi asmak kolay bisey deyill:img-hyste
sen en iyisi bugün alistir kendini yarinn tamm kolari sivayip baslarsin asmaya kesmeyeee:img-hyste

ehueue:) ne yıkıma uğricam...esas yıkıma yılmaz uğrayacak :) burda aylardır onu koruyup kollayan yandaşları tarafından asılacak.daha büyük yıkım mı olur? ama bizimki ihanet olmayacak esas yaparsa onun yaptığı bize ihanet:good: hışırr hışırrr hışırrr...devam örmeye.:img-hyste

filizim+y
18-05-07, 12:28
ferman abi kulakların çok çınlayacak valla o kadar estin gürledin ki yılmazın replikler de boşaysa artık sen ne olursun bilmiyorum yılmaza kızgınlığından aklına gelecek miyiz bilmiyorum ama senin kulakların seni anmaktan hem çınlayacak hem kızaracak sende bu öfkeyle kalkıp yılmazı ascan peki ferman abi zararını nasıl karşılayacaksın? hani öfkeyle kalkan zararla otururmuş ya:img-wink:

hem senin yılmazı ortadan kaldırma girişimlerinle ilgili tüm alet edavat kontrol altında şimdi ördüğün iplere de el konacak sesler geliyor en sonda bilgisayarına bak boşuna yorma ve üzme bizi:img-hyste

ferman336
18-05-07, 12:29
Ya şimdi cafede vadiyi izlettiriyorlar bir Ihlamurlar'ı neden izlettirmezler anlamıyorum. Şimdi gidip Ihlamurları açın desem adamlar tuhaf tuhaf bakar bana be :img-hyste Netten izlemeye çalışacağım artık kare kare resimlerini görürüm o da yeter :icon_whis Şimdi lcd ekran televizyonda ıhlamurlar seyretmek vardı :)

lcd de güzel olmuyor be denmavi :( eğer 16 9 ekranı 4 3 e çeviren özelliği yoksa lcd nin hiç güzel olmuyor...sen esas bana gel, ben projeksiyonda seyrediyorum 300 ekran...o filizin bütün surat hareketlerini rahat rahat göreyim diye..ne kadar bilirsen o kadar rahat asarsın :img-hyste

arzuinan
18-05-07, 12:30
:img-hyste :img-hyste akşam artık bol bol gülerim valla. bir de akşam pasta börek işine girişicem bi yandan yer bi yandan yapar bi yandan gülerim. hatta hızımı alamam akşam nete girer bir de yorum yazarım ferman abim. olmadı imzamı da senin adınla süslerim

evacım yapma gözünü sevem. :icon_whis zaten üfürükten nem kapıyor. gaza getirme fermanımı. :img-hyste fermanım yapmaz birşeycikler kıyamazki yılmazına. :img-yes: hem repliklerle açıklayacaklardır yılmaz'ım öyle balıklama atlamayacaktır zaten ortada bir durum yok.! paşa paşa evleniyor işte :sad53:

benim
18-05-07, 12:33

Allah iyiliğini versin senin hışırr hışırr ip örüyorsun demek.Yımaz'ın asılmasını hiç istemem ama sen karar vermişsin birkere , Yılmaz'ı elinden kurtarmam imkansız. bye Bu bölüm bebek olayı nanay , ortaya çıkacağı yok.Ama sanada acıdım tek başına ip örüp duruyorsun.Yardım edeyim sana. İlk düğümü attım hışırr hışırrr....imc usulü çalışalımda çabuk bitsin . ip hazır olursa sabah namazıda meftayı kaldırırız.Bekletmemek lazım biliyorsunuz herhalde.Yerinde rahat etsin garibim bari..

ferman336
18-05-07, 12:33

senin gibi güleyim kihkihkih :) o da diil de evacım, tamam asacam zaten yılmazı öyle bir şey olursa da...o kadar çok estik gürledik ki, beklentileri çok yükselttik..olursa yarın asmanın hakkını vermek gerekecek çok kötü bağladık kendimizi.umarım başımız dik kalkarız bu asma işinden bunca beklentiye :img-hyste şimdi yarın ben sayıp dökecem itiraz eden olmazsa ne kadar performans gösterebilirim ki :) değil mi?:good: :img-pilot bakalım yarın ola hayrola:img-help:

EvaLongoria
18-05-07, 12:36
senin gibi güleyim kihkihkih :) o da diil de evacım, tamam asacam zaten yılmazı öyle bir şey olursa da...o kadar çok estik gürledik ki, beklentileri çok yükselttik..olursa yarın asmanın hakkını vermek gerekecek çok kötü bağladık kendimizi.umarım başımız dik kalkarız bu asma işinden bunca beklentiye :img-hyste şimdi yarın ben sayıp dökecem itiraz eden olmazsa ne kadar performans gösterebilirim ki :) değil mi?:good: :img-pilot bakalım yarın ola hayrola:img-help:

yok itiraz eden muhakkak çıkar ferman abi. en başta arzuyla filizim der aman abi asma kesme diye. arzu başladı bile baksana :img-hyste arzucum adam evlenmicek rahat olun. öyle bi nikah masasına gidecek annesi mürvetinin yüzde yetmişini görsün die işte.

bu arada tolga nerde yahu ? yok iki gündür ortalarda.

ferman336
18-05-07, 12:36
ferman abi kulakların çok çınlayacak valla o kadar estin gürledin ki yılmazın replikler de boşaysa artık sen ne olursun bilmiyorum yılmaza kızgınlığından aklına gelecek miyiz bilmiyorum ama senin kulakların seni anmaktan hem çınlayacak hem kızaracak sende bu öfkeyle kalkıp yılmazı ascan peki ferman abi zararını nasıl karşılayacaksın? hani öfkeyle kalkan zararla otururmuş ya:img-wink:

hem senin yılmazı ortadan kaldırma girişimlerinle ilgili tüm alet edavat kontrol altında şimdi ördüğün iplere de el konacak sesler geliyor en sonda bilgisayarına bak boşuna yorma ve üzme bizi:img-hyste

eheue:) walla bu gidişle ses sisteminin sesini sonuna kadar açacaz herhal..bu kadar kulak çınlamasıyla nasıl duyacam replikleri bilmiom artık :) o sakinleşip çatır çatır pişman olacağı hareketler yaparsa ben kızıpta yapmışım çok mu be filizim:img-pilot :happy0064 walla filizden alışkınım acayip hızlı öriyorum ipleri..diziden sonra 10 dakka yeter bana...:img-hyste

yesimcan
18-05-07, 12:37
ehueue:) ne yıkıma uğricam...esas yıkıma yılmaz uğrayacak :) burda aylardır onu koruyup kollayan yandaşları tarafından asılacak.daha büyük yıkım mı olur? ama bizimki ihanet olmayacak esas yaparsa onun yaptığı bize ihanet:good: hışırr hışırrr hışırrr...devam örmeye.:img-hyste

:img-hyste yapma etme ferman abi yaa yazik günahtirr adam zatenn maf olmuss bide sen(siz) vurmayin aa hic oluyomu:):)
yilmaz tabikidee hemen atlamicaktir filize bi konusurlarr söylee (tabi filiz bebegi yine söylemez) soraa barisirlarrr....
yilmazz düsünmüstürrr bi yolunu nede olsaa adam muhtar kendinee laff söyletmezz:):)

ferman336
18-05-07, 12:38
evacım yapma gözünü sevem. :icon_whis zaten üfürükten nem kapıyor. gaza getirme fermanımı. :img-hyste fermanım yapmaz birşeycikler kıyamazki yılmazına. :img-yes: hem repliklerle açıklayacaklardır yılmaz'ım öyle balıklama atlamayacaktır zaten ortada bir durum yok.! paşa paşa evleniyor işte :sad53:

yok arzucum yokkk:) gelmiyorum gaza...bendeki gaz teli kopuk bu birkaç gündür :) sabaha tamir etmiş olurum olayların gelişimine göre...:img-hyste öyle bir olsun bak kıyar mıyım kıyamaz mıyım:good: :happy0064

ferman336
18-05-07, 12:41
Allah iyiliğini versin senin hışırr hışırr ip örüyorsun demek.Yımaz'ın asılmasını hiç istemem ama sen karar vermişsin birkere , Yılmaz'ı elinden kurtarmam imkansız. bye Bu bölüm bebek olayı nanay , ortaya çıkacağı yok.Ama sanada acıdım tek başına ip örüp duruyorsun.Yardım edeyim sana. İlk düğümü attım hışırr hışırrr....imc usulü çalışalımda çabuk bitsin . ip hazır olursa sabah namazıda meftayı kaldırırız.Bekletmemek lazım biliyorsunuz herhalde.Yerinde rahat etsin garibim bari..

yok benimcim daha karar vermedim.akşama göre bakacaz artık...ben ipleri hazır ediyorum sadece...yılmaz yüzümü kara çıkarmazsa ördüğüm ipleri kimin üzerinde kullanacağım belli nasılsa :img-hyste çıkarırsa gel sende hep beraber daha çabul görürüz işini yılmazın :) sabah namazı zor...ben diziden sonra nete girmiyorum...hanım çocuk falan var şimdi...:) o yüzden yarın sabahtan öğlene kadar işyerinde olduğum sürece asacam..siz ikindiden sonra gömersiniz meftayı:good:

ferman336
18-05-07, 12:44
yok itiraz eden muhakkak çıkar ferman abi. en başta arzuyla filizim der aman abi asma kesme diye. arzu başladı bile baksana :img-hyste arzucum adam evlenmicek rahat olun. öyle bi nikah masasına gidecek annesi mürvetinin yüzde yetmişini görsün die işte.

bu arada tolga nerde yahu ? yok iki gündür ortalarda.

ama onlar sadece asma etme diyorlar yahu...iki gündür onların sayesinde kurtuluyor zaten o yürüyen felaket...yarın umarım olmaz kötü yönde birşey.olursa yılmazla beraber onunda hesabını kesecem :img-hyste al yarattığın yeni yılmazla mutlu mesut ol diye...:happy0064

ferman336
18-05-07, 12:46
:img-hyste yapma etme ferman abi yaa yazik günahtirr adam zatenn maf olmuss bide sen(siz) vurmayin aa hic oluyomu:):)
yilmaz tabikidee hemen atlamicaktir filize bi konusurlarr söylee (tabi filiz bebegi yine söylemez) soraa barisirlarrr....
yilmazz düsünmüstürrr bi yolunu nede olsaa adam muhtar kendinee laff söyletmezz:):)

walla yeşimcancım umarım senin dediğin gibi olur...ben de meraklı değilim yılmazı asmaya...ama öyle olursa elden ne gelir di mi ama :) öyle kabul edecekse hiç birşey sormadan etmeden öğrenmeden şimdiki halinden beter olsun ne diyeyim:img-pilot

filizim+y
18-05-07, 12:47
eheue:) walla bu gidişle ses sisteminin sesini sonuna kadar açacaz herhal..bu kadar kulak çınlamasıyla nasıl duyacam replikleri bilmiom artık :) o sakinleşip çatır çatır pişman olacağı hareketler yaparsa ben kızıpta yapmışım çok mu be filizim:img-pilot :happy0064 walla filizden alışkınım acayip hızlı öriyorum ipleri..diziden sonra 10 dakka yeter bana...:img-hyste

valla ne yaparsan yap bu kadar yorumlar yaptıktan sonra seni kimse durduramaz ama ben şansımı denerim kardeş niyetine bana kıyamazsın:) ben replikleri duyacağından eminim çünkü asış işlemlerini onlar belirleyecek ama ben diyorum yılmaz şartsız etmiyor bu kabulü:) çok değil elbette ama o pişman olmuş yapıyor şimdi sende pişman olacağın şeyler yapmak da niye, yok yok elinde hiçbirşey kalmayacak ben, arzu abla ve kurşuni alacağız elinden

evacım sen merak etme ferman abime bıakmayız evelallah yılmazımızı:):)

arzuinan
18-05-07, 12:47

valla seni durdurmamamız için numara yapıyorsun gibi geldi bana :img-hyste (çok fesat gördüm kendimi nerden ne çıkardım:img-hyste ) çabuk bitsin diye ses etmeyeceğiz öğle mi :sad53: olmaz astırmayız Yılmaz'ımızı :img-yes:

denmavi
18-05-07, 12:49
lcd de güzel olmuyor be denmavi :( eğer 16 9 ekranı 4 3 e çeviren özelliği yoksa lcd nin hiç güzel olmuyor...sen esas bana gel, ben projeksiyonda seyrediyorum 300 ekran...o filizin bütün surat hareketlerini rahat rahat göreyim diye..ne kadar bilirsen o kadar rahat asarsın :img-hyste

15 inç ekranda izlemekten daha iyidir :) Bu arada projeksiyonda izmelenin de ayrı bir keyfi var tabi. Ard arda mesajların sıralanıyor herkese cevap yetiştirmekten ellerin yorulmadı mı abi :img-hyste

Normalde diziyi cumartesi öğlene doğru indirip izliyordum ama bu akşam illa izlemem lazım sabaha selayı yetiştirmeliyiz :icon_whis

EvaLongoria
18-05-07, 12:49
bak başladılar ferman abi dedim ben sana.

yılmazı sana bırakmıcaklar. yarına bin tane mazeret üretirler :)

olsun ben helvayı kavurcam bekliyoırum yarnı kihkihkih

arzuinan
18-05-07, 12:53
valla ne yaparsan yap bu kadar yorumlar yaptıktan sonra seni kimse durduramaz ama ben şansımı denerim kardeş niyetine bana kıyamazsın:) ben replikleri duyacağından eminim çünkü asış işlemlerini onlar belirleyecek ama ben diyorum yılmaz şartsız etmiyor bu kabulü:) çok değil elbette ama o pişman olmuş yapıyor şimdi sende pişman olacağın şeyler yapmak da niye, yok yok elinde hiçbirşey kalmayacak ben, arzu abla ve kurşuni alacağız elinden

astırmayız tabi kaç tane Yılmaz'ımız var bizim. :img-wink: daha oğluyla hasret giderecek. işi gücü var adamın :img-yes: daha Filiz'imizle mutlu mesut zamanlar geçirecek. hem onlar sevinecek hem biz. :good:

ferman336
18-05-07, 12:53

walla beni durduracak tek kişi yılmazın hal, söz ve hareketleri filizim:) sen şansını dene beni durdurmak için bakalım ne kadar başarırsın :good: şartsız bir kabul yoksa zaten yılmazıma tek laf ettirmem. sen,arzu,kurşuni falan benim istediğim gibi gitmezse olaylar benim elimden anca yılmazın hurdasını alırsınız :img-hyste

ferman336
18-05-07, 12:57
15 inç ekranda izlemekten daha iyidir :) Bu arada projeksiyonda izmelenin de ayrı bir keyfi var tabi. Ard arda mesajların sıralanıyor herkese cevap yetiştirmekten ellerin yorulmadı mı abi :img-hyste

Normalde diziyi cumartesi öğlene doğru indirip izliyordum ama bu akşam illa izlemem lazım sabaha selayı yetiştirmeliyiz :icon_whis

walla yoruldum işin doğrusu da benden alıntı yapana cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi saygı anlamında :) insanlar değer verip benden alıntı yaptılarsa ben onlara birkaç satır yazıyı çok göremem ki.ehehe :) seyret akşam sabaha geç kalma :)

arzuinan
18-05-07, 12:59
bak başladılar ferman abi dedim ben sana.

yılmazı sana bırakmıcaklar. yarına bin tane mazeret üretirler :)

olsun ben helvayı kavurcam bekliyoırum yarnı kihkihkih

evacım sen bari dur gözünü sevem. :img-hyste senin canın helva çektiyse, sen yorma hiç kendini biz yapar yollarız sana. :img-yes:

hem ne mazereti mazeret falan üretmeyeceğiz gerçekleri söyleyeceğiz. :img-hyste Yılmaz'ım benim bir tane o başını boş bırakmayız :good:

EvaLongoria
18-05-07, 13:00
evacım sen bari dur gözünü sevem. :img-hyste senin canın helva çektiyse, sen yorma hiç kendini biz yapar yollarız sana. :img-yes:

hem ne mazeret falan üretmeyeceğiz gerçekleri söyleyeceğiz. :img-hyste Yılmaz'ım benim bir tane o başını boş bırakmayız :good:

bak yılmazım benim bir tanem o diye girişini yaptın tamam yandık yarın hayatta izin vermessiniz astırmaya :img-hyste :img-hyste

ama hakedecek sölüyorum size..

ay harbi işyerinde helva yapsam beni kovarlar mı kokutsak falan :img-hyste

ferman336
18-05-07, 13:01
aaaaa nedemek daha beter olsunn yazik günahtirrr:)yilmazimda istemezdi böyle olsunn ama istee kendi etti kendi buludu diyelimm:icon_sorr
yokk yokk yilmazz konusmadann hemen öyle kabul etmezz kesin aralarinda bi konusma gecerr sen meraklanma nede olsaa yilmaz senaristlerin kiymetlisi onu size yem diyeee vermezlerr:):)

kendi etti kendi mi buldu? yapma yeşimcan :icon_whis filiz etti yılmaz buldu...inşallah dediğin gibi öyle cart diye kabul etmez..:good:

benim
18-05-07, 13:02
yok benimcim daha karar vermedim.akşama göre bakacaz artık...ben ipleri hazır ediyorum sadece...yılmaz yüzümü kara çıkarmazsa ördüğüm ipleri kimin üzerinde kullanacağım belli nasılsa :img-hyste çıkarırsa gel sende hep beraber daha çabul görürüz işini yılmazın :) sabah namazı zor...ben diziden sonra nete girmiyorum...hanım çocuk falan var şimdi...:) o yüzden yarın sabahtan öğlene kadar işyerinde olduğum sürece asacam..siz ikindiden sonra gömersiniz meftayı:good:

Ben sana yardım etmek istedim sadece üzüldüm durumuna ör ör canın çıkacak.ipi örerim gerisine karışmam .:img-yes: .Filiz'i nasıl anlayabiliyorsam Yılmaz'ın durumunuda anlıyorum.
Aşkından , sevgisinin büyüklüğünden kabul edecek .Bu da Yılmaz'ı asmak için bence bir neden değildir.

bego87
sen kavur evacım :) ben yarın kulakları tıkayıp dalacam yılmaza istediğim gibi gelişmezse olaylar...kihkihkih:img-hyste
senin kulakların bu akşam baya bi çınlıycak ferman abi:)Ama biraz insaflı ol ya bu kadar kolay ipe götürme yılmazımı:) Bide sana bişey sorucam yılmazın bebeği kabullenmesindeki ne gibi bi şartı,mazereti senin onu asmanı engellicek merak ettim?? :)

filizim+y
Yılmazdan Filizine (sözlerin bittiği, kararın verildiği anda yılmazın hisleri)

Ç areler bir bir tükendi sana gelmek istediğim tüm yollarda
A yrılık yazılmıştı senle yaşadığımız bu aşkın sonuna
R azı gelmek istemedikçe kadere oda ağlarını ördü yalnızlığımıza
E y aşk seni yaşamak varken neden düşürdün bizi ayrılığa
S ana dair kurduğum hayalleri yaşamakdan vazgeçmemişim ben asla
İ çimdeki acının tarifi imkansız bir daha sen olmayacaksın ya yanımda
Z amanı geri almak istiyorum senle olduğum anlara ama ne fayda
İ stemeden beni gönderiyorsun biliyorum sensiz bambaşka bir hayata
M utsuzum sevdiğim çaresizlik mahvediyor beni sensiz kalacağın her anı hatırladıkça

arzuinan
18-05-07, 13:07
senin kulakların bu akşam baya bi çınlıycak ferman abi:)Ama biraz insaflı ol ya bu kadar kolay ipe götürme yılmazımı:) Bide sana bişey sorucam yılmazın bebeği kabullenmesindeki ne gibi bi şartı,mazereti senin onu asmanı engellicek merak ettim?? :)

hayır fermanım cevap verme :icon_whis şimdiden açıklarsa olmaz. izlerken karar verecek. zaten tüm ortam da hazırlanmış olacak. :img-yes: bego87 canım benim çaktırmasana yaa :img-hyste

bego87
18-05-07, 13:11
hayır fermanım cevap verme :icon_whis şimdiden açıklarsa olmaz. izlerken karar verecek. zaten tüm ortam da hazırlanmış olacak. :img-yes: bego87 canım benim çaktırmasana yaa :img-hyste
Doğru dedin valla bak bunu hiç düşünmedim gidişat belirler ferman abicim sorumu geri alıorum . :) Sakın cevap verme:)
Neyse ben kaçim artık bölüm bittikten sonra konuşurss .Herkese iyi yorumlar bye

filizim+y
18-05-07, 13:21
Filizden Yılmazına (veda sahnesinde hissettikleri)

G itme kal yanımda demek için neler vermezdim
İ zin vermek inan hiç kolay değil tek sevdiğim
T arifi imkansız kederler içimde seni kendi ellerimle verişim
M utsuzluklar üzerine kurulacak mutluluğu istemeye hakkım yok benim
E ngel olmak istesemde buna izin vermez seven kalbim

Y üzüne her bakışımda daha da derinlerde sana olan hasretim
A şkınla hayat buluyor, nefes alıyor bu biçare yüreğim
N e olur öyle bakma gözlerime bakarsam sana dayanamam
I sttığın yüreğin şimdi sana benden çok ihtiyacı var sevdiğim
M utluluğu hakedecek sen ve ben olsak da o suçsuz biliyorum
D ayanamayacağım sensiz yeniden hasretine sarılacağım
A yrılık kavramını seni göndermekle yeniden yaşayacağım

K avuşmak bu dünya da harammış derim diğer dünyaya saklarım
A şkını bir ömür yüreğimde taşıyacağıma yeminler ederim
L akin artık gitmen gerek yüreğim kal desede dilime söz geçmez sevdiğim

EvaLongoria
18-05-07, 13:27
filizim şiirler yine yakıyorr canım ya

ellerine yüreğine sağlık..

hayranım sana..

benim
18-05-07, 13:40
Çok sevdiğim bir şarkıdır.Sözlerinin çiftimize uyduğunu düşündüm.Şarkı 12 dakika olunca biraz uzun oldu.

filizim şiirlerin yine harika , yüreğine sağlık.

Sen yasaklar içindeki bir resim
Bense senin için bir yabancıyım
Tutsam tutacak kadar yakınımdasın
Seslensem duyulmaz sesim
Bir bilmece olur bazen duygular
Çözümler hep yasaklarda kalırlar
Mahkumsundur olmaz denen gerçeğe
Yanarsın belki mahşere kadar
Söyleyemem san sevdiğimi
Söyleyemem sana beni
Anlatamam güzel gözlerinin
Bana neler ettiğini
Yazık diye günah diye kahrolup giderken
Yanarım mahşere kadar
Bir hikaye yazdım ikimiz için
Kızla oğlan birbirini seviyor
Binbir türlü zorluklaral , dertlerle
Sonu mutlu somla bitiyor
İsterdimki kahramanın olayım
İsterdimki masallardan çalayım
İsterdimki gerçeklerde bulayım
Yasaklar kaderimi çiziyor

Kimseleri görmedi öldü deseler
Aklını seninle bozdu deseler
Hep seninle yaşadı öldü deseler
İnanma sevdiğim inan az olur
Az olur sevdiğim inan az olur
İki elin kanda olsada gel
Ecel bize pusu kursada gel
Korkma tanrım sevenleri korur
Sevenlerin dualarıyla gel
Tarif etmek imkansız sende olanı
Bir Allah , birde sen , bir ben bilirim
Günün her saatinde aşk vaktinde
Gecenin her anında aşk vaktinde
Çağırsan koşarak sana gelirim
Herşeyi bırakır sana gelirim
Her yalan sözle iftira bekler
Sayısız suçunu sırtıma yükler
Cenneti müjdeler, ibadet bekler
Şeytanın taptığı ilah , ilah gözlerin
Feryadım asılsız , şikayet değil
Laf değil , söz değil , rivayet değil ,
Yetim hakkı değil , cinayet değil
Korktuğum en büyük günah gözlerin

denmavi
18-05-07, 13:41
Sevgili filizim, şiirlerin çok güzel ellerine sağlık. Ama bu bölümü izledikten sonra sanırım senin şiirlerin daha da fazlalaşacak. Duygu yüklü bir bölüm olacağı kesin. O duyguları anlatmaya kaç tane şiir yazsak az gelir :img-yes:

filizim+y
18-05-07, 13:41
ferman abime saygılarımla:):) (bakalım nasıl bulacak)

F erman abim asamazsın yılmazı izin vermeyiz sana
E llerinle göklere çıkardığın yiğide bu yakışmaz asla
R azı gelemeyeceğin kararları alır mı sanmam ama
M utluluğu çokdan haketmedi mi yılmazında
A nlayışlı olmak yakışır bu olay da sana da
N iye birden kestirip attın bir anda oldumu ama

A lıp eline de nasıl kıyacaksın karayağızımıza
B ırak da yaşasın mutluluğu nasıl olursa olsun olmaz mı ha
İ natlaşma abi kimseler yaretmaz yılmazı sana asla

ferman336
18-05-07, 13:46
Ben sana yardım etmek istedim sadece üzüldüm durumuna ör ör canın çıkacak.ipi örerim gerisine karışmam .:img-yes: .Filiz'i nasıl anlayabiliyorsam Yılmaz'ın durumunuda anlıyorum.
Aşkından , sevgisinin büyüklüğünden kabul edecek .Bu da Yılmaz'ı asmak için bence bir neden değildir.

böyle bir kabul aşkının,sevgisinin büyüklüğünü değil adam olmamanın büyüklüğünü gösterir bana göre benimcim.:)sen ör gerisine karışma..bakalım akşam görecez..olursa bence asmak için değil lime lime etmek için bile süper neden:good:

filizim+y
18-05-07, 13:47
evam cnm teşekkür ederim ederim duyguları hissettirebiliyorsam ne mutlu bana asıl ben hayranım sana ve sizlere beğenip de yorum yaptığınız için.

sevgili benim cnm sana teşekkür ederim yüreğine sağlık, beğenmene sevindim bu şarkı da cuk oturmuş çiftimize onları anlatan o kadar çok şarkı var ki bizlere ahlar dedirten paylaşımın için sağolasın

sevgili denmavi arkadaşım haklısın bu bölümden ne şiirler çıkar o kadar duygu yüklü olacak ki haklısın bakalım izleyelim, hissettirdiklerine göre sizlerle paylaşırım sizler istediğiniz sürece, teşekkür ederim yüreğine sağlık.

ferman336
18-05-07, 13:48

filize sunacağı bir şart yok ortada begom:) çocuğun kendinden olduğu öğrenmeden filizle bir beraberlik düşünemez. daha dün bana ihanet etti diye bağırıp duruyordun ortada şimdi ne oldu diye sorarlar adama :good: en başta da ben sorarım:img-hyste şart bebeği öğrenmesi veya ona benzer birşeydir.:happy0064

arzuinan
18-05-07, 13:48
Yılmaz'ım
İ çimdeki acının tarifi imkansız bir daha sen olmayacaksın ya yanımda

Filiz'im
Y üzüne her bakışımda daha da derinlerde sana olan hasretim

ikisinede bayıldım filizim. yüğreğine sağlık. :happy0064 ama içlerinden birer cümle çektim çıkardım gene. süpersin :good:

ferman336
18-05-07, 13:49

keh küh :) walla arzucum cevapladım bile..:) diyorum ya görecez akşam şimdiden bir şey demem yılmaza:good:

arzuinan
18-05-07, 13:53
ferman abime saygılarımla:):) (bakalım nasıl bulacak)

olay budur filizim :happy0064 tebrikler :good:

fermanım caveplamışsın ama olsun genel düşüncelerinin dışına çıkmamışsın. cevap vermedin sayıyorum ben. :img-wink:

pitis
18-05-07, 13:54
ben ıhlamurlar altındayıbegenerek izliyorumm
yılmazın oldukten sonra (doktorlara gore) tekrar canlanması biraz sacmaydı :img-yes: neyse biz sonuca bakalım
yinede yılmaz yasıyoo zaten olse dizinin bi anlamı kalmazzz dimi:happy0064

ferman336
18-05-07, 13:56
hehe :) walla filizim sağol sayende şiirlere bile konu olduk ha:img-hyste du bende satır aralarına yazayım bi şiir.yumuşatamazsını beni :img-pilot cozuttum ben:img-help:

ister verin ister vermeyin durduramazsınız beni asla
yaparsa ilmek boynunda walla
umarım almaz ama...
bebeği öğrensin arkasındayız topluca
aşk herşeyi affetmez filizim bunu da unutma
yok be nerde kestirdim bekliom pusuda..

yapsın görürsün nasıl büyük bir zevkle kıyarım bıyıklınıza
olmaz ha.
İ natlaşma abi kimseler yaretmaz yılmazı sana asla[/QUOTE]
hodri neydan mesajım var bütün foruma :)

ehueeu eline sağlık filizim :good:

EvaLongoria
18-05-07, 13:59
hehe :) walla filizim sağol sayende şiirlere bile konu olduk ha:img-hyste du bende satır aralarına yazayım bi şiir.yumuşatamazsını beni :img-pilot cozuttum ben:img-help:

ister verin ister vermeyin durduramazsınız beni
umarım almaz ama...
yok be nerde kestirdim bekliom işte..

olmaz ha.

ehueeu eline sağlık filizim :good:[/QUOTE]

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Allahım sadece ikiniz yazsanız bile ben forumu sabahtan akşama kadar okuyup gülerim.

Çok alemsiniz çok.

âşık atışmaları gibi olmuş :)

arzuinan
18-05-07, 14:07

ister verin ister vermeyin durduramazsınız beni
umarım almaz ama...
yok be nerde kestirdim bekliom işte..

olmaz ha.

fermanım bakıyorum herşeye verecek bir cevap bulmuşsun.:icon_whis tebrikler valla :good: anlaşılan yarın işimiz var seninle :img-hyste

benim'cim seçimin süper :good:

Anlatamam güzel gözlerinin
Bana neler ettiğini
Yazık diye günah diye kahrolup giderken
Yanarım mahşere kadar

bak fermanım, Yılmaz'ın ne diyor. :img-wink: kıymayın bana diyor. seviyoruz kardeşim ne yapalım diyor :img-hyste

modest2000
18-05-07, 14:08
Tünaydınlar:img-wink: Bölümle ilgili olmayacak ama dizininin sonuna yaklaşırken,T.Büyüküstün'ü ve B.İnal'ı başka bir dizide başka bir oyuncuyla karşılıklı oynarken düşünmek çok tuhaf geliyor bana.:icon_whis :icon_whis

ferman336
18-05-07, 14:08

Allahım sadece ikiniz yazsanız bile ben forumu sabahtan akşama kadar okuyup gülerim.

Çok alemsiniz çok.

âşık atışmaları gibi olmuş :)

eheh:) walla ne yalan söyliyeyim filizim yüzünden benim de şiir yeteneğim gelişmeye başladı diyecektim ki şiir değil de kafiye yeteneğim gelişti demeye karar verdim:good: beni de yumoş adamın teki yaptınız çıkardınız ha:icon_sorr

eyschann
18-05-07, 14:11
sevgili modum öncelikle senaryon harika olmus kahkahalar la bitirdim ellerine saglik....
filizim ferhen abi icin yazdigin siire bittim resmen harika olmus....
rifs...seninde IHLAMURLA ALTINDA siirin güzel olmus ...ellerine saglik

ferman336
18-05-07, 14:13
fermanım bakıyorum herşeye verecek bir cevap bulmuşsun.:icon_whis tebrikler valla :good: anlaşılan yarın işimiz var seninle :img-hyste

bak fermanım, Yılmaz'ın ne diyor. :img-wink: kıymayın bana diyor. seviyoruz kardeşim ne yapalım diyor :img-hyste

hehe:) napalım be arzucum.girdik bir yola artık yapacak birşey yok...:)
onu yılmaz demez bebeği öğrenmeden. içinden çıkmaya çalışan, filiz tarafından yaratılmış garip karakter söyler anca.ben o kadar diyim sana:good:

ferman336
18-05-07, 14:15
sevgili modum öncelikle senaryon harika olmus kahkahalar la bitirdim ellerine saglik....
filizim ferhen abi icin yazdigin siire bittim resmen harika olmus....
rifs...seninde IHLAMURLA ALTINDA siirin güzel olmus ...ellerine saglik

eheue:) walla filizime teşekkür ettim ama sana da edeyim eyschann. yani bugüne kadar fermen yazan oldu farman yazan oldu da ferhen yazan hiç olmamıştı.:img-hyste klavyedeki harf yerleşimine bakıyorum da nasıl başardın yahu bunu:img-hyste :happy0064

filizim+y
18-05-07, 14:19

ister verin ister vermeyin durduramazsınız beni asla
umarım almaz ama...

olmaz ha.

ehueeu eline sağlık filizim :good:[/QUOTE]

aman abim şair olmuş bakın hele maşallah öğrendin bu işi sen ama yine katılığın üstünde hala odunumun parası diyorsun o kadar şiirler yazdık değil mi ama bunun hatırına ses etme ya, teşekkür ederim beğenmene sevindim:)
alemsin ama özellikle şu kısımlarına bayıldım:)

sana da bunları yazdırdım ya helal olsun bana:happy0064

ferman336
18-05-07, 14:23
cok pardon ya valla bilerek olmadi:img-hyste
valla tamimiyle klvyenin sucu hizliyazayim derken anlasilan yanlis tuslara basmisim cok özür diliyorum FERMAN abi bida olmaz....:img-yes:

yahu yok özür dileyecek birşey yok:) sadece merak ettim. olur böyle şeyler ben de bir ton hatalı kelime yazıyorum:img-hyste

filizim+y
18-05-07, 14:23

Çok alemsiniz çok.

âşık atışmaları gibi olmuş :)[/QUOTE]

sağol evacım beğenmene sevindim cnm:) yok evacım sadece biz yazmayalım valla taşlanır sonra yeter bize de sıra verin diye gerçi baktığında en çok da biz yazmışız biraz çekilsek mi ne yapsak ne dersin:):)

ferman abim söz konusu olunca değme aşık atışmalarına taş çıkartırız alimallah değil ferman abi:):)

eyschann
18-05-07, 14:25

aman abim şair olmuş bakın hele maşallah öğrendin bu işi sen ama yine katılığın üstünde hala odunumun parası diyorsun o kadar şiirler yazdık değil mi ama bunun hatırına ses etme ya, teşekkür ederim beğenmene sevindim:)

sana da bunları yazdırdım ya helal olsun bana:happy0064[/QUOTE]

Ask olsun filizim ya bakiyorumda FERMAN abime bile siir yazdirdin ben halen ugrasiyorum bi siirin basinda ya 3 haftadir bitirmeye calisiyorum hala biseye benzemedi...:sad53:

ferman336
18-05-07, 14:28

sana da bunları yazdırdım ya helal olsun bana:happy0064

keh küh ya da eva yapayım biraz kihkihkih :) walla elimden geleni yaptım filizim yetkin olmadığım bir konuda:img-hyste ben şimdi de o kadar cemaatı nası sokacam camiye onun planlarını yapmaya başladım :(

ferman336
18-05-07, 14:33
sağol evacım beğenmene sevindim cnm:) yok evacım sadece biz yazmayalım valla taşlanır sonra yeter bize de sıra verin diye gerçi baktığında en çok da biz yazmışız biraz çekilsek mi ne yapsak ne dersin:):)

ferman abim söz konusu olunca değme aşık atışmalarına taş çıkartırız alimallah değil ferman abi:):)

evet katılıyorum filizim bütün gündür siz asma diyonuz ben ascam diyorum..hemen hemen başka bir şey konuşulmadı walla. zaten benim işler şimdi başlıyor..akşam 5-6 ya kadar yokum.belki ben yokken farklı birşeyler konuşulur yaw.sonra Hasanım foreverim gelcek gene geyiğe boğmussunuz forumu diyecek çatacak bize.:good: eveallah çıkartırız filizim aşıklara taş.onlar da kim:img-hyste

denmavi
18-05-07, 14:35
Sevgili ferman abinin asma işlemini ertelemek için dizinin bu bölümünü haftaya ertelemelerini rica edeceğim :icon_whis Aslında Yılmazcıların Avşar yapımı arayıp eğer Yılmaz şartsız kabullenirse diziyi izlemekten vazgeçiyoruz demeleri lazımdı. Düşünsünler Yılmazcılar diziyi izlemekten vazgeçerlerse raytingler ne olur acaba :img-yes:

filizim+y
18-05-07, 14:39
keh küh ya da eva yapayım biraz kihkihkih :) walla elimden geleni yaptım filizim yetkin olmadığım bir konuda:img-hyste ben şimdi de o kadar cemaatı nası sokacam camiye onun planlarını yapmaya başladım :(

eva gibi yapamayız o bu işin ustası, valla elinden gelenin fazlasını yapmışsın özellikle alntı yaptığım kısımlar güzel bir dörtlük oldu, ellerine sağlık, valla cemaat düşünme sadece matraka, sbr ve sen olacaksın filizcilerde dahil yılmazı sana bırakmayacaklar bu yüzden geniş geniş yeriniz olacak merak etme sen:)

fatma-1721
18-05-07, 14:40
Sevgili filizim,foruma girdim ve o mükemmel siirlerin cikti karsima,yine döktürmüssün.Filizin ve Yilmazin caresizligini ve askini misralarla yine cok güzel dile getirmissin,yüregine saglik diyorum,ellerin dert görmesin.http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/good.gif
:good:

filizim+y
18-05-07, 14:42
evet katılıyorum filizim bütün gündür siz asma diyonuz ben ascam diyorum..hemen hemen başka bir şey konuşulmadı walla. zaten benim işler şimdi başlıyor..akşam 5-6 ya kadar yokum.belki ben yokken farklı birşeyler konuşulur yaw.sonra Hasanım foreverim gelcek gene geyiğe boğmussunuz forumu diyecek çatacak bize.:good: eveallah çıkartırız filizim aşıklara taş.onlar da kim:img-hyste

valla öyle oldu abi hasanda diğer arkadaşlar da bizi asacak ondan sonra yettiniz gari çekilinde bizde yorumlar yapalım bu ne ya ferman der asacağım filizim, arzu abla olmaz der eva yerdım ederim der çekilin hadi kış kış diyecekler:):)

kesinlikle senle ben taş çıkartırız evelallah:img-wink:

NOT: tüm şiirlerimi beğenip beğenilerini dile getiren forumdaşlarıma arzu ablam, sena-hatice, pitis, fatmam sonsuz teşekkürler, sizlerin de yüreğine sağlık beğenmeseniz devam etmezdim...

filizim+y
18-05-07, 14:48
filiz artık kendi elleriyle yılmazı aslı kıza veriyor ya şimdi her an onlarla karşılaşmak, birlikte görmek ve karşılaşma oranı çok yüksek olacağı için şimdi filiz bu acıyla bu mahallede kalmak istemez ve bunu ömere anlatırsa ve evlerine dönmek isterse yani yılmaza ait herşeyden uzaklaşmak ve ınu bir daha görmeye dayanamayacağını anlarsa soru şu,

ömer filizi düşünüp tekiner villasına döner mi ya da dönmeli mi?

bakalım sizler ne düşünüyorsunuz...

ferman336
18-05-07, 14:54
filiz artık kendi elleriyle yılmazı aslı kıza veriyor ya şimdi her an onlarla karşılaşmak, birlikte görmek ve karşılaşma oranı çok yüksek olacağı için şimdi filiz bu acıyla bu mahallede kalmak istemez ve bunu ömere anlatırsa ve evlerine dönmek isterse yani yılmaza ait herşeyden uzaklaşmak ve ınu bir daha görmeye dayanamayacağını anlarsa soru şu,

yahu filizim ben tabureyi boşaltmaya çalışıyorum sen doldurmaya çalışıyorsun :img-hyste düşünsün o da filizi düşünsün de onun başı da belaya girsin.:) zaten bu dizide filiz için herkes herşeyi yapsın.filiz hanımda rahat rahat istediği gibi at oynatsın.ne ala dünya bu ya...sonra senaristler filizi sevmiyor bu nasıl sevmemek yahu...herkes kıza çalışıyor ba:img-pilot :img-hyste

ferman336
18-05-07, 14:58
sevgili ferman valla yılmazı asmak için tüm hazırlıkları yapmışsın ve bir umut yılmazın filizi kabul etmeyeceğini düşünüyorsun ama galiba sen yılmazını saat 24'te kaybedeceksin

yok walla son ana kadar ümidimi koruyorum...yılmaz filizi kabul edecekse oğlunun annesi olduğunu bilerek kabul edecek.:) olmadı okuruz ruhuna bir fatiha ne olacak canım..:)son görevimizide mi yapmayacağız:good:

modest2000
18-05-07, 14:58

Durdukları kabahat.Babalarının malını geri almışlar,yadırganacak,gurur yapacak ne vardı ki sanki,geçmediler ne zamandır.Hala Müjgan hanımlarda durmaları çok saçma zaten.Senaristler sırf Filiz-Yılmaz karşılaşmalarını sağlamak için birkaç bölümdür Gazi'de tutuyorlar Tekinerler'i. Zaten hileyle yalanla sahtekarlıkla kaybedilen evlerini sonunda geri almışlar ve hala evlerine gitmiyorlar.Bence saçmalığın dik alası.Onların yerinde herkes koşa koşa gider evine.Başkasının yanında sığıntı olmak,başkasına sıkıntı vermek,bahçesine çiçek dikme derecesinde yerleşmek Tekiner'lerin gururlarını incitmiyor da kendi evlerine taşınmak mı incitecek.Ne anlamsız.Ancak dizilerde olur neyseki bu kadar saçmalık:happy0064 :happy0064

SBR
18-05-07, 14:59
herkese iyi günler efemm yorumları okudum bayağı uzun sürdü ama yine yılmazın asılma konusu ağırlıktaymış normal olarak az kaldı fazla bir şey yok replikleri bekliyoruz .inşallah bizim bıyıklı kendisine yakışanı yaparda bizi asma zahmetine sokmaz.:good:

kursuni19
18-05-07, 15:00
Yilmazdan Ferman abiye

Iyi kötü günlerimiz oldu beraber
Simdi bekliyorsunuz benden iyi haber
Yanliz sunu unutmayin
Ben sadece deli bir asigim
Ve bu günden sonra ipin ucuna yaklasan
Askina yenik düsmüs masum bir adamim
Ciktim su an sehpaya direnmiyorum
Ve dört gözle sizden cikacak karari bekliyorum
Eger yoksa sevdama inanciniz
Ölüm fermanimi Fermandan bekliyorum
Her şey o kadar zamansı ve ansız ki
Sevdigime elveda bile diyemiyorum

ferman336
18-05-07, 15:02
herkese iyi günler efemm yorumları okudum bayağı uzun sürdü ama yine yılmazın asılma konusu ağırlıktaymış normal olarak az kaldı fazla bir şey yok replikleri bekliyoruz .inşallah bizim bıyıklı kendisine yakışanı yaparda bizi asma zahmetine sokmaz.:good:

sokmayacak sokmayacak sbrcım :)sokarsa da zaten şurda kaldı 47 mesajlık yer...akşama kadar o da biter..yılmazı temiz bir sayfada doya doya asarız:good: :img-pilot

SBR
18-05-07, 15:07
sokmayacak sokmayacak sbrcım :)sokarsa da zaten şurda kaldı 47 mesajlık yer...akşama kadar o da biter..yılmazı temiz bir sayfada doya doya asarız:good: :img-pilot

inşallah sevgili ferman abim abi sana sorulan sorular var sen asılma nedenini bir açıkla istersen.:happy0064 tabii canım zaten eski satfaya asmak iyi olmaz forever yapar bir iyilik .sevgili abim nedense bizim istediğimiz olmıyacak gibi hadi hayırlısı .:sad53: :sad53:

eyschann
18-05-07, 15:07
Yilmazdan Ferman abiye

Yanliz sunu unutmayin

kursunim send eformundassin bugün bakiyorum harika olmus...FERMAN abide keisn begenir:img-yes:

filizim+y
18-05-07, 15:08
yahu filizim ben tabureyi boşaltmaya çalışıyorum sen doldurmaya çalışıyorsun :img-hyste düşünsün o da filizi düşünsün de onun başı da belaya girsin.:) zaten bu dizide filiz için herkes herşeyi yapsın.filiz hanımda rahat rahat istediği gibi at oynatsın.ne ala dünya bu ya...sonra senaristler filizi sevmiyor bu nasıl sevmemek yahu...herkes kıza çalışıyor ba:img-pilot :img-hyste

ne yapayım abi yoksa elin ayağın rahat durmuyor alışkanlık oldu sende:) bende tam tersine elinden almaya çalışıyorum, ama abi düşünecek tabi filizin hali kolay mı abisi sonuçta değil mi ama, bak abi taş olacan filiz herkes için birşeyler yapıyor eline yüzünede bulaştırıyor ama sonuç olarak o yapıyor diğerleri daha birşeyler yapmadı be abi:) yok yok senaristler filize bu sezon en ağır darbeyi sevdiğinden ayrı kalmakla yaşatıyorlar öyle deme:)

arzuinan
18-05-07, 15:08

Kimse bir yere gitmeyecek. Filiz'in böyle birşey söylemsine gerekde kalmayacak. çünkü o nikah olmayacak. eee nikah zamanına kadarda mahallede olacaklarına göre. böylece senin sorun otomatikman ortadan kalkmış olacak :icon_whis

filizim ya deme böyle şeyler! bak fena oluyorum. :sad53:

fiyonk
18-05-07, 15:12
Malum Yılmaz çoğu zaman otelde kalıyor Aslı ie evlendikleri zaman nerede yaşayacaklarına dair bir konuşma geçmişmiydi aralarında ben hatırlamıyorum..Yani evlendikleri zaman Mualla!nın evindemi kalacaklar..Hiç bir eşya falanda almadılar...

ferman336
Yilmazdan Ferman abiye

iyi ama sende çok kelek atacakmış gibi duruyorsun be birader
gelmezse senin için kötü haberler
Yanliz sunu unutmayin
neyi :)
bu işi sonu sallanan yağlı bir ip be yılmazım
yaklaşma meraklısı yok zaten
bunu kabul eden neleri kabul etmez ki be adamım
direnmek anlamsız zaten salldırcak seni bizim yorum
yapacakların olacaktır başlangıcın veya sonun
vardır ama nereye kadar gidecek bu inanılmaz zayıflığın
yazdım,mühürlüyorum :)
ipte sallanınca boynun..
biz yorumlarımızda belirtiriz be tosunum

kurşuni sen kazık yazmışın yahu.zor oldu walla uydurmak:img-hyste o kadar yetenekli değilim...şöyle sepet sepet yumurta tadında yazın birazcık :img-pilot

kursuni19

Her ne olursa olsun Ömer Tekiner villasina dönemk istemez. Filizi düsünmediginden degil, ama o eve kesinlikle geri gitmek istemez, hem hazir Feridede mahalleye dönmüsken, onu her saniye görebilme sansini elde etmisken, Gaziden tasinmayi istemez. Hem adam daha yeni basladi ise, önce biraz para biriktirsin, sonra kendi imkanlarinla bir ev ayarlamak ister.

arzuinan
18-05-07, 15:15
Yilmazdan Ferman abiye

Yanliz sunu unutmayin

kurşunim nerdesin sen gözünü sevem. tek başına filizimin canı çıktı bugün. fermanımda çok katı beya ne dediysek olmadı. :icon_whis kimbilir şimdi. bu şiire nasıl bir cevap verir, yada ben bunu yazana kadar verdi bile :icon_whis

EvaLongoria
Yilmazdan Ferman abiye

Yanliz sunu unutmayin
ipte sallanınca boynun..

kurşuni sen kazık yazmışın yahu.zor oldu walla uydurmak:img-hyste o kadar yetenekli değilim...şöyle sepet sepet yumurta tadında yazın birazcık :img-pilot

:img-hyste :img-hyste

ferman abi sen beni gülmekten öldüreceksin vallahi. çok iyi ya..:img-hyste

dayanamıyorum bende yazıcam yahu :img-hyste

ferman336
peki ferman yılmaz filizi bebeği öğrenmeden kabul etti ama aslı olduğu için vede filizin kararı sonrasında filizle beraber olmayacak ama sonra yılmaz herşeyi öğrenecek yani kendi çocuğu olduğunu sonrada birleşecekler ozaman sen bu aşkı desteklemeyecekmisiniz vede izlemeyecekmisin

hayır cemotara desteklemeyeceğim :( yılmaz kendine ihanet eden(o öyle sanıyor) bir kadını hiçbirşey sormadan kabul edecekse ihanetinin meyvasıyla(gene yılmaz öyle sanıyor) bu aşk benim için bitmiştir. bence bittikten sonra ister evlensinler ister pişpirik oynasınlar umurumda bile değil walla.seyrederim ama bitirmek için işte..:good:

fatma-1721

Bence o eve dönmemeli,ama Filizin müjganlarin evinde kalmasi da, eger Asli-Yilmaz evliligi gerceklesirse ki ,cok sükür öyle olmayacagini biliyoruz, mantiksiz olur.Filiz su anda zaten müjganin evinde postu iyice serdi,cicek micek dikmeler,oglum bunlarla oynayacak demeler falan,hic gitmeye niyeti yok gibi.Bu kiz bunlari yaparken,Yilmazin da oralarda yasadigini unuttu sanirim.Yani Yilmazdan cocugunu gizleyeceksin,baska bir kizla evlenmesine izin vereceksin ve cocugunla birlikte,onlarla ayni mahallede yasayacaksin.Bunu hangi mantik kabul eder?Bu ne perhiz,ne lahana tursusu demezler mi?Bence evlerini satmali,daha mütevazi bir yere tasinmali ve arta kalaniyla da bir is kurabilirler.

modest2000
18-05-07, 15:16
Ben Aslı'nın nikah masasında "hayır" diyeceği tüyosuna bir anlam veremiyorum.Aslı hanım madem evlenmicek neden nikah masasına kadar olayı taşısın ki?Aslı olayı bir Aslı şovla mı bitecek:img-hyste (sizi bilmem ama ben gerçek hayatta nikahta hayır diyen kimseyi görmedim.Genelde nikaha gitmekten vazgeçer insanlar.Bu eski film klişeleri de sıktı hani:img-help: :img-help: )

ferman336
18-05-07, 15:17
ne yapayım abi yoksa elin ayağın rahat durmuyor alışkanlık oldu sende:) bende tam tersine elinden almaya çalışıyorum, ama abi düşünecek tabi filizin hali kolay mı abisi sonuçta değil mi ama, bak abi taş olacan filiz herkes için birşeyler yapıyor eline yüzünede bulaştırıyor ama sonuç olarak o yapıyor diğerleri daha birşeyler yapmadı be abi:) yok yok senaristler filize bu sezon en ağır darbeyi sevdiğinden ayrı kalmakla yaşatıyorlar öyle deme:)

heee:) ben de bu kız niye böyle zırt pırt zırlıyor diye düşünüp duruyordum yahu :) e filizim adam gelmiş ayağına kadar söyle bebek senin diye oyna sonra kedi fare gibi.ama nerde...kendi etti kendi buluyor üstüne yılmazada bulduruyor. bizim keriz de dünden razı gibi ne edeyim ben:img-hyste

EvaLongoria
18-05-07, 15:18
Ben Aslı'nın nikah masasında "hayır" diyeceği tüyosuna bir anlam veremiyorum.Aslı hanım madem evlenmicek neden nikah masasına kadar olayı taşısın ki?Aslı olayı bir Aslı şovla mı bitecek:img-hyste (sizi bilmem ama ben gerçek hayatta nikahta hayır diyen kimseyi görmedim.Genelde nikaha gitmekten vazgeçer insanlar.Bu eski film klişeleri de sıktı hani:img-help: :img-help: )

zaten eski filmlerini saygıyla anıyolar ya..

büyük ihtimalle Yılmaz a ders vermek istiyordur.

bu akşam herşeyi görücez zaten.

cemotara
18-05-07, 15:19
hayır cemotara desteklemeyeceğim :( yılmaz kendine ihanet eden(o öyle sanıyor) bir kadını hiçbirşey sormadan kabul edecekse ihanetinin meyvasıyla(gene yılmaz öyle sanıyor) bu aşk benim için bitmiştir. bence bittikten sonra ister evlensinler ister pişpirik oynasınlar umurumda bile değil walla.seyrederim ama bitirmek için işte..:good:

yapma be ferman sonuçta kendi çocuğu ve gerçekleride öğrenmiş olacak birde yılmaz kabul etmek için yeltenecek ama yine birleşmeyecekler sonra zaten kendi çocuğunu öğrenmiş olacak vede mutlu olacaklar bence fazla katı olma gel affet yılmazını sanada bu yakışır:good:

arzuinan
18-05-07, 15:21
Yilmazdan Ferman abiye

Yanliz sunu unutmayin
ipte sallanınca boynun..

bak ben dedim ama dimi... :img-wink: ben yazana kadar cevaplamış bile :img-hyste süpersin fermanım ya nasılda uyduruyorsun ama gizli bir yetenek varmış sende maşallah. :good:

filizim+y
18-05-07, 15:28
heee:) ben de bu kız niye böyle zırt pırt zırlıyor diye düşünüp duruyordum yahu :) e filizim adam gelmiş ayağına kadar söyle bebek senin diye oyna sonra kedi fare gibi.ama nerde...kendi etti kendi buluyor üstüne yılmazada bulduruyor. bizim keriz de dünden razı gibi ne edeyim ben:img-hyste

sorma abi keşke yapsa da ondan sonra sürüm sürüm süründürse yılmazı ne güzel olur ama nerde kendisinden başka herkesi düşünen bir filiz var ortada yılmazını düşünüyor ne yapsın doğru mu yapıyor tartışılır kimine göre doğru kimine göre yanlış ama kız kıyamıyor kendineden başkasına dicem yemeyeceksin:) sorma herkes ettiğini çekiyor kendilerince nasıl bir iş bu bizlerde ne hala geliyoruz, sizin keriz aşık aşık gözü kör olmuş aşktan:):)

kursuni19
18-05-07, 15:28
Yilmazdan Ferman abiye

Yanliz sunu unutmayin
ipte sallanınca boynun..

Ferman abi unuttunmu ben kazikci hocayim.:img-hyste

Cok acimassizsin be Fermanim
Senin icin kötü olan benim yasama hevesim
Delikanli adam ipte sallanmaktan korkmaz
Sevipte sahip cikmak delikanliyi bozmaz
Zaten olamazsa Filizim benim
Yasamak neye, hosgelsin ölüm
Anladimki sen sevgiden anlamassin
Sevgi fedakarlik ister, ama nerden bilessin
Umarimki sen sevdiginden hic ayri düsmessin
Benim cektiklerimi cekipte, tükürdüklerini yalamassin

ferman336
18-05-07, 15:30
yapma be ferman sonuçta kendi çocuğu ve gerçekleride öğrenmiş olacak birde yılmaz kabul etmek için yeltenecek ama yine birleşmeyecekler sonra zaten kendi çocuğunu öğrenmiş olacak vede mutlu olacaklar bence fazla katı olma gel affet yılmazını sanada bu yakışır:good:

iyide herşeyi iş işten geçtikten sonra öğrenecekse ne anlamı kalacak cemotara. geç gelen adalet adalet olmadığı gibi yılmazın aşkına yenik düşmesi de bugüne kadar çizilen karakterle adil değildir. walla herkes affetmiş zaten adamı yaparsa böyle birşey 3 kişde affetmesin canım ne olacak:good: :img-pilot

eyschann
18-05-07, 15:31
evettttttttttt iste 3 hafta ugrastiktan sonra filizimin 5 dakikada toparladi siirim umarim begenirsiniz....bu ilk siir deneyimim den sonra sansimi sanatin baska dallarinda denemeye karar verdim ....:img-yes: cidden cok zor disaridan bakildigi kadarda kolay bi is degilmis oyüzden ben yine eskisi gibi filizim , kursuni, ve byuzax sin duygu yüklü siirlerini okuyarak disardan imren meyle yetinecegim....

Biliyorum suclu benim, yine hata bende,
askim seni seviyorum, gel böyle etme,
ikimizi de bu aşka sürgün etme
ne seni bensiz ne de beni sensizliğe terketme

sen herseyden güzel, herseyden özel sin,
sen dünyada en deger verdigim hazinemsin,
sen hayatımda her nefes alşımın tek sebebisin
sensizliğe mahkum etmek de beni öldüren nedendir bilesin

hem hata yapiyorsun hem özür diliyorsun,
her affedişimde sen yeniden değişiyorsun
olmuyor ki sevdiğim beni kandırıyorsun
biliyorum tüm bunları sevginden yapıyorsun

ama ne yapayim senden ayrilamiyorum,
geceleri rüyamda, gündüzleri hayalimdesin,
sen bitmeyen askim , sönmeyem atesimsin
son kez affedeceğim eğer gerçekleri söylemeye niyetliysen

ferman336
18-05-07, 15:33
sorma abi keşke yapsa da ondan sonra sürüm sürüm süründürse yılmazı ne güzel olur ama nerde kendisinden başka herkesi düşünen bir filiz var ortada yılmazını düşünüyor ne yapsın doğru mu yapıyor tartışılır kimine göre doğru kimine göre yanlış ama kız kıyamıyor kendineden başkasına dicem yemeyeceksin:) sorma herkes ettiğini çekiyor kendilerince nasıl bir iş bu bizlerde ne hala geliyoruz, sizin keriz aşık aşık gözü kör olmuş aşktan:):)

ehehe:) yemem filizim :img-hyste benim anlamadığım bütün forum yılmazcı oldu bu arada.:img-hyste demek herkesi yılmazcı yapmak için filizi değil yılmazı asmak lazımmış yahu:img-hyste neyse içi rahat gider yılmaz en azından en azılı filizciler bile yılmazcı bitirecek diziyi :) bilseydik böyle olacağını daha önce asardık yahu adamı:img-hyste

kursuni19
18-05-07, 15:34
Sevgili eysan, siirin cok güzel olmus ellerine ve yüregine saglik. Bak bosuna korkmussun, yazmaktan cekinme, devamini bekleriz

modest2000
18-05-07, 15:39
zaten eski filmlerini saygıyla anıyolar ya..

büyük ihtimalle Yılmaz a ders vermek istiyordur.

bu akşam herşeyi görücez zaten.

Ustalara saygı aynı klişeleri tekrarlayarak değil de onları geliştirerek,yaratıcı bir tarzda günümüze uyarlayarak da yapılabilir.:img-wink:
Aslı belki de kendince Yılmaz-Filiz'i deşifre edicek esaslı bir konuşma ile şovunu yapıp,masadan kalıp gidecektir.:img-wink: Duygu sömürüsünü birkaç vites ileri alacak bir konuşma:img-wink:
Halbuki Aslı üzülmeyi haketmediğini düşünüyorsa Yılmaz'ı çoktan terk etmeliydi.En azından Yılmaz'ın yaralanması olayından sonra kesinlikle onu hayatından çıkarmalıydı.Bence Yılmaz'ı hiç hayatına almamalıydı ya neyse."seni seviyorum" diyemeyen biriyle evlenmek asla anlaşılmayacak birşey bana göre.Karşılıksız bir sevgi ile kurulan bir evlilikte hergün acı çekersin.Oysa onu hayatına almayarak birkez acı çekersin.Hem seni sevmeyen bir adamı ipotek almaya hakkı da yok kimsenin:icon_whis
Filiz'den ders alsın biraz.Filiz acıya bağışıklık kazanacak nerdeyse:img-wink:.Filizcim doğru ya da yanlış hiçbir kararını verirken acıdan kaçmadı.Bedeli ne olursa olsun kendince doğru olduğuna inandığı şeyi yaptı.Hayata ve acıya karşı dik durdu hep.

filizim+y
18-05-07, 15:40
ehehe:) yemem filizim :img-hyste benim anlamadığım bütün forum yılmazcı oldu bu arada.:img-hyste demek herkesi yılmazcı yapmak için filizi değil yılmazı asmak lazımmış yahu:img-hyste neyse içi rahat gider yılmaz en azından en azılı filizciler bile yılmazcı bitirecek diziyi :) bilseydik böyle olacağını daha önce asardık yahu adamı:img-hyste

bilmez miyim:) bak ne kadar da uğraşmıştın ne kadar kolaymış yılmazcı olmak demek ki neymiş asılması gereken yılmazmış yoksa bu da bir plandı yani taktik abi hani filizcilerin içine girip kaleyi içten fetedecektin olmadı ya bu da mı bir yol diye aklıma geldi olabilir mi sence:) bak ben dedim ama sen beni dinlemiyorsun ki:)

ferman336
18-05-07, 15:42

walla öylesin ha kurşuni dur bakayım buna bişi uydurabilecek miyim :)

hayat öyle ben olmuşum çok mu aslanım
benim senden alacağım olcak, son nefesin
kıyma makinasına sokarız o zaman görürüz nasıl korkmaz
sana sahip çıkmayana sahip çıkmak delikanlının kitabında yazmaz
kendin olursun kendin
seni zevkle sallandırır bizim bölüm
yuh artık kitabını ben yazdım senin bilmediğin o hissin
yazdığım kitaptan bilirim ben hiç merak etmeyesin
düşmem düşmem onu da merak etmeyesin
sen bebeği öğrenip kabul et tükürüğü kurban olsun sana ferman kardeşinin

kurşuni sende şiir miir bize giydirmişin ha:) anlamadım sanma:img-pilot

eyschann
18-05-07, 15:44
Sevgili eysan, siirin cok güzel olmus ellerine ve yüregine saglik. Bak bosuna korkmussun, yazmaktan cekinme, devamini bekleriz

saol canim ama yok bida allah göstermesin girmiycem böyle siir olaylarina falan sizlerinkini okumakla yetinecegim ...begenmene de cok sevindim ...

arzuinan
18-05-07, 15:55
sevgili eyşan, bencede şiir güzel. iyi bir başlangıç olmuş. devamını getirirsen yaza yaza çok daha iyisi olacaktır eminim. :good:

sudemnaz, sende devam et lütfen. eyşan için söylediklerim senin içinde geçerli :good:

kursuni19
18-05-07, 15:56

walla öylesin ha kurşuni dur bakayım buna bişi uydurabilecek miyim :)

hayat öyle ben olmuşum çok mu aslanım
benim senden alacağım olcak, son nefesin
kıyma makinasına sokarız o zaman görürüz nasıl korkmaz
sana sahip çıkmayana sahip çıkmak delikanlının kitabında yazmaz
kendin olursun kendin
seni zevkle sallandırır bizim bölüm
yuh artık kitabını ben yazdım senin bilmediğin o hissin
yazdığım kitaptan bilirim ben hiç merak etmeyesin
düşmem düşmem onu da merak etmeyesin
sen bebeği öğrenip kabul et tükürüğü kurban olsun sana ferman kardeşinin

kurşuni sende şiir miir bize giydirmişin ha:) anlamadım sanma:img-pilot

Böyle siirlerle konusmakda cok komik oluyormus be Ferman abi.
A Ferman abi ben öyle sey hc yaparmiyim:icon_whis

Sen delikanliligin kitabini yazmissin neye yarar
Teori degil önce pratik yap sonra ver karar
Ben sevdim anlamak istemiyormusun be Fermanim
Söz dinlermi saniyorsun öksüz yüregim
Sen ister as, ister kes beni
Saniyormusun ki ben dinleyecegim seni
Sen bir forumcu,ben kahraman
Herseyin illaci olur lanet zaman
Sende affedersin beni eninde sonunda
Nasil olsa ihanet etmis biri yok ya koynumda
Benim bilmezden gelidigime bakma sen
Olup bitenin farkindayim aslinda ben
Heyecan olsun diye sergiledigim davranis
Sakadan yoksa bu kivranis
Ben seni anlamadim sanma sakin
Bu hafta izleyin, ve bakin
Delikanli nasil laf yapar
Neyi yutar, neyi atar
Ama dogruyu söyle o gözlere kim kiyar

fatma-1721
18-05-07, 15:58
evettttttttttt iste 3 hafta ugrastiktan sonra filizimin 5 dakikada toparladi siirim umarim begenirsiniz....bu ilk siir deneyimim den sonra sansimi sanatin baska dallarinda denemeye karar verdim ....:img-yes: cidden cok zor disaridan bakildigi kadarda kolay bi is degilmis oyüzden ben yine eskisi gibi filizim , kursuni, ve byuzax sin duygu yüklü siirlerini okuyarak disardan imren meyle yetinecegim....

Biliyorum suclu benim, yine hata bende,
askim seni seviyorum, gel böyle etme,
ikimizi de bu aşka sürgün etme
ne seni bensiz ne de beni sensizliğe terketme

sen herseyden güzel, herseyden özel sin,
sen dünyada en deger verdigim hazinemsin,
sen hayatımda her nefes alşımın tek sebebisin
sensizliğe mahkum etmek de beni öldüren nedendir bilesin

hem hata yapiyorsun hem özür diliyorsun,
her affedişimde sen yeniden değişiyorsun
olmuyor ki sevdiğim beni kandırıyorsun
biliyorum tüm bunları sevginden yapıyorsun

ama ne yapayim senden ayrilamiyorum,
geceleri rüyamda, gündüzleri hayalimdesin,
sen bitmeyen askim , sönmeyem atesimsin
son kez affedeceğim eğer gerçekleri söylemeye niyetliysen

Cok güzel olmus tebrik ederim,zor is siir yazmak artik yazmam diyorsun.Evet siir yazmak gercekten zor, özel bir kabiliyet ister,yani her babayigidin harci degil.Ama bak sen cok da güzel becermissin,demek ki sende siir yazma kabiliyeti varmis,vazgecme, devam et derim.http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/good.gif
NOT:Sevgili kursuni,Yilmazin agzindan fermana yazdigin siirlerine bayildim,bir okadar da güldüm.Kabiliyetine hayran kalmamak mümkün degil,yüregine saglik diyorum.http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/happy0064.gif
:happy0064

sudemnaz
18-05-07, 16:00
sevgili eyşan, bencede şiir güzel. iyi bir başlangıç olmuş. devamını getirirsen yaza yaza çok daha iyisi olacaktır eminim. :good:

sudemnaz, sende devam et lütfen. eyşan için söylediklerim senin içinde geçerli :good:

ben malesef becerikli değilim...
sanırım tek sahip olduğum şey tarih sevgisi buda olmasaydı bitmiştim:)

saate bakıyorum geçmek bilmiyor dizi başladı zaman su gibi akıp geçecek işte o zaman ben sinir olacağım:(

fatma-1721
18-05-07, 16:07
ben malesef becerikli değilim...
sanırım tek sahip olduğum şey tarih sevgisi buda olmasaydı bitmiştim:)

saate bakıyorum geçmek bilmiyor dizi başladı zaman su gibi akıp geçecek işte o zaman ben sinir olacağım:(

Merhaba,kendine haksizlik ediyorsun,bence yazdigin iki siir de güzeldi.Zamanla cok daha güzellerini yazacagina eminim.Bak hic siir kabiliyeti olmayan insanlardan biri benim mesela,cok iyi bir okuyucuyum ama kelimeleri biraraya getirip bir misra yazamam.Sen bunu cok da güzel yapiyorsun,kabiliyet var yani!Devam et bence!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/good.gif
saate bakıyorum geçmek bilmiyor dizi başladı zaman su gibi akıp geçecek işte o zaman ben sinir olacağım:([/B][/QUOTE]
Bu yazdiklarin hepimiz icin gecerli!

arzuinan
18-05-07, 16:11
filizim - kurşunim - fermanım; süpersiniz ya harika vakit gaçirdim. fermanım, filizimle başladı kurşunimle devam etti. cidden performansı harika :good: kızlar yarında aynı performansı bekliyorum unutmayın. :good: bak ne yapalım diye düşünüyorduk bu çok güzel bir yöntemmiş. harikasınız :happy0064

not: resimlere gidip bakmadım, içim elvermez benim :sad53: zaten izlerken ölüp ölüp dirileceğim şimdiden görmesemde olur. :icon_whis

sudemnaz
18-05-07, 16:14
Merhaba,kendine haksizlik ediyorsun,bence yazdigin iki siir de güzeldi.Zamanla cok daha güzellerini yazacagina eminim.Bak hic siir kabiliyeti olmayan insanlardan biri benim mesela,cok iyi bir okuyucuyum ama kelimeleri biraraya getirip bir misra yazamam.Sen bunu cok da güzel yapiyorsun,kabiliyet var yani!Devam et bence!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/good.gif
saate bakıyorum geçmek bilmiyor dizi başladı zaman su gibi akıp geçecek işte o zaman ben sinir olacağım:([/B]
Bu yazdiklarin hepimiz icin gecerli![/QUOTE]

teşekkürler...
yazdıklarım bende bişi uyandırmıyor
okumayı seviyorum elime kalem alıp karalarım ama öylesine...
akşam hepimizin yüreği aynı anda çarpacak
belkide aynıanda gözlerimizden yaş akacak
benim burcum balık her sahnesinde ağlayacağımdan eminim
saat 22.00 olsun ama sonra dursun vakit ağır ağır yol alsın öyle yol alsın ömrümüzden...

filizim+y
18-05-07, 16:18

sevgili eyschannım bence kendine haksızlık etme ve devam et lütfen zevkle okuyanlardan biride ben olurum hem sadece bizler yazarsak sıkılırsınız sizlerinki de göemke büyük zevk, ben birşey yapmadım cnm asıl senin emeğine sağlık, teşekkür ederim devam:)

sevgili sudemnaz bence sende kendine haksızlık etme çok güzel olmuş duygular süper, devamını bekleriz, yüreğine sağlık teşekkürler...

EvaLongoria
18-05-07, 16:22
Sen delikanliligin kitabini yazmissin neye yarar
En azından delikanlı olmaya yarar
Teori degil önce pratik yap sonra ver karar
Pratikte de teoride de kararım karar
Ben sevdim anlamak istemiyormusun be Fermanim
Sevmekle karın doymaz Yılmazım
Söz dinlermi saniyorsun öksüz yüregim
Dinlemezse dinletirim
Sen ister as, ister kes beni
Asacağım keseceğim seni
Saniyormusun ki ben dinleyecegim seni
Ben rahatlatayımda içimi
Sen bir forumcu,ben kahraman
Ben olmasam sen zor olurdun kahraman
Herseyin illaci olur lanet zaman
İlleti de olur bu lanet zaman
Sende affedersin beni eninde sonunda
Sen benim tersime git bi bakalım daaa!!!
Nasil olsa ihanet etmis biri yok ya koynumda
Sen ihanet etti sanıyorsun ama....?
Benim bilmezden gelidigime bakma sen
O yüzden mi gittin Aslının peşinden ?
Olup bitenin farkindayim aslinda ben
Tabe bende yedim bu cevapları
Heyecan olsun diye sergiledigim davranis
Ondan mı girdin komaya yoktu kurtuluş?
Sakadan yoksa bu kivranis
Yoksa Avrupa Yakasımı bu kımıldanış?
Ben seni anlamadim sanma sakin
Anlasaydın böyle yapmazdın
Bu hafta izleyin, ve bakin
Hazır bekliyoruz bakacağız
Delikanli nasil laf yapar
Öğreticem sana nasıl laf yapar
Neyi yutar, neyi atar
Delikanlı her şeyi atar
Ama dogruyu söyle o gözlere kim kiyar
O gözlere de benim gibiler kıyar

Ay saçma sapan oldu vallaha :)

mystery_ksk
18-05-07, 16:26
resimlere baktımda Aslıyla Yılmazın gelin arabasındaki fotoları çok sinir bozucu.Ama tüyolar sayesinde bu nikahın olmayacağını bilmek insanın içini rahatlatıyor.Aslı evliliği 2 bölüm daha hayal eder ondan sonra o hayalleri kabus olucak zaten:happy0064

filizim+y
18-05-07, 16:30
evam cnm çok yaşa emi sen bize diyorsun ama gizli potansiyel sen saklamışsın cevherleri süper olmuş aynı ferman abinin ağzından okur gibi bak göreceksin o da diyecek aferin eva tam benlik cümleler:img-hyste

valla saçmalama falan değil sen bir de şiire el at bakim, hünerlisin anlaşıldı tmm bekliyorum cnm ben bunu çok beğendim, ellerine sağlık hepsi bir bütün olarak güzel ama özellikle,

O gözlere de benim gibiler kıyar bu kısımlar süper:happy0064 :happy0064

EvaLongoria
18-05-07, 16:33
evam cnm çok yaşa emi sen bize diyorsun ama gizli potansiyel sen saklamışsın cevherleri süper olmuş aynı ferman abinin ağzından okur gibi bak göreceksin o da diyecek aferin eva tam benlik cümleler:img-hyste

valla saçmalama falan değil sen bir de şiire el at bakim, hünerlisin anlaşıldı tmm bekliyorum cnm ben bunu çok beğendim, ellerine sağlık hepsi bir bütün olarak güzel ama özellikle,

O gözlere de benim gibiler kıyar bu kısımlar süper:happy0064 :happy0064

beğenmene sevindim filizim.
valla siz beni güldürdünüz bende sizi bir nebze güldürdüysem ne mutlu bana.

e ferman abim gibi yazmaya çalıştım işte kihkih

ya bakma ben arada bir duygusallaşırım bir şiirler yazarım ki of of of..

belki bugün çıkar akşam bişiler..

arzuinan
18-05-07, 16:42
beğenmene sevindim filizim.
valla siz beni güldürdünüz bende sizi bir nebze güldürdüysem ne mutlu bana.

e ferman abim gibi yazmaya çalıştım işte kihkih

ya bakma ben arada bir duygusallaşırım bir şiirler yazarım ki of of of..

belki bugün çıkar akşam bişiler..

filizim haklı valla süper cevaplar eva'cım harikasın :good: şiirlerinide bekliyorum bak söz almış sayıyorum ona göre :img-wink:

sudemnaz senden de aynı şekilde. paylaşımlarınızı eksik etmeyin lütfen. :happy0064

kursuni19
18-05-07, 16:43
Evacigim, gayet basarili olmus, valla bende kelimeler tükendi...

Siz direnin anlamamaya
Bu arada kimse laf atamaz delikanliligima
Ben yazmamis olsaydim o kitabi
Inanirdim sizlere vallahi
Ama delikanlinin önünde gideni benim
Bilmezmisiniz ben hic sözümden dönermiyim
Beni hic Colanin lightini icerken gördünüzmü
Yada yaparken laga-luga, kaypaklik yada dedikodu
Hic saclarimi boyattimmi, yada köpekten koktummu
Bi kadin sevdik diyemi simdi delikanliki bozuldu
Biz sevdikmi tam severiz
Sonuna kadarda gideriz
Gerekirse ugrunda ölür ölür dinreniriz
Ipe gitmeyide, asilmayida göze aliriz
Aradada haylazliklar yapariz
Jeepten gecer, takiliriz biraz honda
Sonra buluruz yine huzuru bir tek onda
Olsada baskasinin cocugu koynunda
Ne gurur tanirizir
Ne asksiz yasariz
Seviyorum varmi ötesi
Yokki yüregin kösesi
Ben savassa hazirim
Silahlarimi kusanir beklerim
Gerekirse sizden gecer
Ama Filizimden asla vazgecemem

duru_
18-05-07, 16:49
resimlere baktımda Aslıyla Yılmazın gelin arabasındaki fotoları çok sinir bozucu.Ama tüyolar sayesinde bu nikahın olmayacağını bilmek insanın içini rahatlatıyor.Aslı evliliği 2 bölüm daha hayal eder ondan sonra o hayalleri kabus olucak zaten:happy0064

ay agzindan bal damliyor..bende asliyla evlencekler diye odum koptu ya..
filizime yakisir o gelinlik...ay filiz gelinlik giyerse kesin nazar deger yaa...
zaten guzel..bide gelin oluna hepten insan bakmaya doyamiicak yahuu...
bu bolumde biraz sakin filiz,aglamiicak yanii... yilmaz onu hiiic birakmasin kollarindan..ya asli onlari gorcek sarilirkende..acaba ordami bitcek..
insallah bitmez yaa... bizide merakta birakmasinlar... ins aslida hemen italyaya doner o sahneyi gorunce...

duru_
18-05-07, 16:53
bu arada arkadaslar siirler super,,devam edin ya...
EvaLongoria,,kursuni19 simdi yazdiklarnizda harika ya...
kendinizmi yazdiniz bunlari... valla ben hayatta beceremem..
bravoo :happy0064

EvaLongoria
18-05-07, 16:54
çok gülüyorum yahu :)

Siz direnin anlamamaya
Sende devam et anlayışsızlığa
Bu arada kimse laf atamaz delikanliligima
Atar Ferman abim sana laf da kafa da
Ben yazmamis olsaydim o kitabi
O kitabın yazarı Alişandır
Inanirdim sizlere vallahi
Artık imkansız sana inanmamız
Ama delikanlinin önünde gideni benim
Delikanlılığı ağzına alma
Bilmezmisiniz ben hic sözümden dönermiyim
Verip de döndüğün sözleri unutma
Beni hic Colanin lightini icerken gördünüzmü
Colanın hasını içince deliknalı olurum sanma
Yada yaparken laga-luga, kaypaklik yada dedikodu
Dedikoduluk kaypaklık yok zaten erkek adamda
Hic saclarimi boyattimmi, yada köpekten koktummu
Saçın boyalı gözünde gözlük altında araba
Bi kadin sevdik diyemi simdi delikanliki bozuldu
Has delikanlı bozulur böyle yanlışlarla
Biz sevdikmi tam severiz
Sevgiye sözümüz olmaz
Sonuna kadarda gideriz
Sen sonuna kadar gitsen kimse konuşmaz
Gerekirse ugrunda ölür ölür dinreniriz
Ölümü bayılmak sandın sen
Ipe gitmeyide, asilmayida göze aliriz
Göze aldığın ancak kaçmak
Aradada haylazliklar yapariz
Haylazlığın masum bi kızı kandırmak
Jeepten gecer, takiliriz biraz honda
Havanı da atarsın ancak forumda
Sonra buluruz yine huzuru bir tek onda
Sen huzuru bulursun ancak başkasının kollarında
Olsada baskasinin cocugu koynunda
Başkasının çocuğu diyor bak hala
Ne gurur tanirizir
Gururunda batsın
Ne asksiz yasariz
Aşkında gitsin
Seviyorum varmi ötesi
Sevmek kabullenmek diildir
Yokki yüregin kösesi
Var her şeyin bir dili
Ben savassa hazirim
Kılıcımı kuşandım Yılmaz
Silahlarimi kusanir beklerim
Cumartesi bekle beni[/B]

milla_jovovich
18-05-07, 16:55
sizlerde öylesiniz abla bir nebze olsun gülümsetebildiysek ne mutlu bizlere:) sen meak etme ferman abimla baş ederiz evelallah o pes etmez biz etmeyiz derken forum toptan bizi yok eder:img-hyste :img-hyste yeter defolun diye:) yöntem kendiliğinden bulunmuş oldu bakalım işye yarayacakmı?

sevgili ferman abim ve kurşunim beni gülmekten ne hale getirdiniz çok yaşayın emi ellerinize ve yüreğinize sağlık maşallah 3 lü koalisyon gibi olduk ferman abim, kurşuni ve ben rahatsız ettiysek özür dileriz...

sizin tartışmanız rahatsızlık değil,aksine rahatlık veriyor...
hem yazdıklarınıza yetişemiyoruz valla süpersiniz yani sizin kapışmanız çok seviyeli ve etkileyici oluyor:good: ayrıca kime hak vericeğini şaşırıyo insan gerçi filizcilik biraz daha ağır basıyor:img-wink:

kursuni19
18-05-07, 17:08
Koptum ya Eva, artik pes etmek istiyorum

Anladim sizler beni kiskandiniz
Ellimde var ya iki güzel kiz
Birde bolca para
Ve bir ton hava
Tabi karizmada bende
E tabiki olmayinca sizlerde
Atarsiniz anca delikanliligima laf
Ama sanmayin beni o kadar saf
Hazira konmak varken
Aserme, hamilelik kaprizleri cekmekten
Kabullenirim sevdigimi kafama dert etmeden
Hem sizlere ne oluyor
Benim yaptiklarim bana dokunmazken sizleremi dokunuyor
Dedikleriniz beni bozmaz
Yüregimdeki askida durdurmaz
Ister sever, ister asarim
Hayat benim, nasil istersem yasarim
Ne takarim forum, ne Ferman
Filizim olmusken derdime derman

dişi-kartal
18-05-07, 17:10
Herkese selamlar arkadaşlar;
Dizinin sıkı takipçisiyim ve acaip seviyorum.Bu bölüm çok romantik ve merak uyandırıcı bi şekilde bitmişti bakalım neler olacakk.Dizide en sevdiğim karakter ise Yılmaz ve Filiz birbirlerine çok yakışıyolar birleşsinler artık çekilsin şu Aslı aradan nerdende çıktıysa gerçi....:img-yes:

benim
18-05-07, 17:10
Sevgili Eva,
Fermanı aratmıyorsun maşallah.Cevaplar çok güzel.

Kurşini valla sana söyleyecek söz bulamıyorum.2 dakikada nasıl yazıyorsun böyle şeyler.Helal olsun.

Forum şu an çok eğlenceli.Yarın kasvetli olacak şu an keyfini sürelim en iyisi

arzuinan
18-05-07, 17:21
eva'cım sende ne cevherler varmış valla :good: kesinlikle fermanımı aratmıyorsun. gelince anlından öpecek seni sağol kardeş diyecek :happy0064 kurşunim sanada bravo süpersin süper. :good:

nikah olmayacağını bilsemde Yılmaz'ım ve Aslı kızı gelin damat görmek beni son derece üzecek. nasıl dayanacağım bilmem. şimdiden mideme kramplar girmeye başladı. :sad53:

duru_
18-05-07, 17:25
evet ya super...
siz arada bole atisirmisiniz... ne guzel hemen canli canli izliyoruz sanki
sizi... hadi devem devem taslamaya..eskiden oyle derlermis ya..
sazlari alin hemen..baslayin bakiim...

EvaLongoria
18-05-07, 17:30
kurşunicim hayatta pes ettirmem lütfen :)

Anladim sizler beni kiskandiniz
Kafan anca fesata çalışır
Ellimde var ya iki güzel kiz
Elindeki kızların saflığı tartışılır
Birde bolca para
Keşke para yerine olsaydı yürek
Ve bir ton hava
Havanı da o zaman kazardık kürek kürek
Tabi karizmada bende
Karizmanı yerler dikkat et Yılmaz
E tabiki olmayinca sizlerde
Çamur atmadan önce kafanı çalıştır biraz
Atarsiniz anca delikanliligima laf
Attırma sende kendine laf
Ama sanmayin beni o kadar saf
Saflıkta senden birincisi yok
Hazira konmak varken
Sen bebek kıymeti bilmezsin
Aserme, hamilelik kaprizleri cekmekten
İşte böyle sevdiğinin kaprisini çekmezsin
Kabullenirim sevdigimi kafama dert etmeden
Sıyrılırsın hemen dertlerden
Hem sizlere ne oluyor
Biz olmazsak sen olmazdın
Benim yaptiklarim bana dokunmazken sizleremi dokunuyor
Senin yaptıkların bize koymaz
Dedikleriniz beni bozmaz
Keşke biraz bozsada olsan adam
Yüregimdeki askida durdurmaz
Yüreğinde ki aşkda olsa sonuna kadar
Ister sever, ister asarim
Sevgiden anlasan keşke, yazık
Hayat benim, nasil istersem yasarim
Karakter de bizim istediğimizi yazarız
Ne takarim forum, ne Ferman
Sen bizi etme zaten kendine dert
Filizim olmusken derdime derman
Nasılsa asıcam seni cumartesi bitmeden

medsul
18-05-07, 17:40
herkese merhaba arkadaşlar:img-grin2 dizi öncesi nasılsınız:img-wink:
şimdi bie soru soracamda gerci şu andaki konuyla alaksi yok(vaallla bu gün harikalar yaratmişsiniz herkes şiire merak sarmiş:happy0064 cok keyifle okuyorum valla)neyse efendim şimdi nikah gelinlik giyecek ve aslı nikah
günü hayır diyecek
ben hayır demesini bebek meselesini ögrenecği zaman olacağini sanmiştim
şimi aslı bizimkilere oyun oynayip nikah günü hayır diyip güyaaa ders mi verecek
bir bilginiz var mi acaba:img-in_lo

medsul
18-05-07, 17:44
şimdi yesim eklediği resimleri gördümde cok kötü oldum yaaa
keşke olay buralara kadar gelmeseydi
herkes giyinmiş kuşanmiş arabalar süslenmiş cok kötü oldu bu iş
heralde bu bölüm yılmaz birilerie bu konu hakkında konuşur herlde

yelda92
18-05-07, 17:48
herkese merhaba arkadaşlar:img-grin2 dizi öncesi nasılsınız:img-wink:
şimdi bie soru soracamda gerci şu andaki konuyla alaksi yok(vaallla bu gün harikalar yaratmişsiniz herkes şiire merak sarmiş:happy0064 cok keyifle okuyorum valla)neyse efendim şimdi nikah gelinlik giyecek ve aslı nikah
günü hayır diyecek
ben hayır demesini bebek meselesini ögrenecği zaman olacağini sanmiştim
şimi aslı bizimkilere oyun oynayip nikah günü hayır diyip güyaaa ders mi verecek
bir bilginiz var mi acaba:img-in_lo

slm arkadaşlar daha yeni uğrayabildim buraya ben yokken yine bir ton şey konuştunuz galiba ya aslı nikahta hayır mı diyecekmiş kim söyledi bunu ya lütfen biri beni bilgilendirsin nolurr aslı anca bebeği öğrense hayır der yılmaza ayrıca aslı ve yılmaz ııyyy onları gelinlik ve damatlıkla görmek umarım böyle birşey olmaz ben bile duyunca miğdeme kıramplar giriyo sinirden filiz e yapsın bu durumda

ayrıca fragmanda yılmaz sanırım anarşist ruhum istemez 2. el svdaları gibi birşey diyodu yani aslıcım üzgünüm ama bu iş olamaz...

byuzax
18-05-07, 17:56
Yılmazıma laf edenler beni dinleyin
Tükürdüğünüzü yalamadan eğlenin
Benim koçum yılmazım
Kimse ona kızmasın
Delikanlılığına laf etmeyin
Kendinizi bana güldürmeyin
O aşkının peşinden gitti
Aslı kıza bir kazık attı
Arkasına uzanıp yattı
Şimdi mutluluk onun da hakkı
Delikanlılar burası size ;
Biz rajon kesmeyiz ağalar
Bebek bağı keser gaziye gömeriz.

Maksat eğlenmekse bende katılayım bare :D eva senden cevap bekliyorum :img-hyste

medsul
slm arkadaşlar daha yeni uğrayabildim buraya ben yokken yine bir ton şey konuştunuz galiba ya aslı nikahta hayır mı diyecekmiş kim söyledi bunu ya lütfen biri beni bilgilendirsin nolurr aslı anca bebeği öğrense hayır der yılmaza ayrıca aslı ve yılmaz ııyyy onları gelinlik ve damatlıkla görmek umarım böyle birşey olmaz ben bile duyunca miğdeme kıramplar giriyo sinirden filiz e yapsın bu durumda

ayrıca fragmanda yılmaz sanırım anarşist ruhum istemez 2. el svdaları gibi birşey diyodu yani aslıcım üzgünüm ama bu iş olamaz...

valla bende arkadaşlara soruyordum:img-grin2 benim bildiğim yılmaz&aslı düğünü olacak ve filiz onlari görecek resimlerde var bu konuda hakkında
kesin yani benim merak etiğim aslı kesin hayır diyecek ama nedeni ne olacak
bu konu hakkında şüpelerim var ben bebek ögrenince diye biliyordum ama
şimdi bir kac mesaj okudumda sanki aslı ders vermek için hayır diyecek ve şöyle gösterişli bir konuşma yapacak diye anladim:icon_whis
bende aarkadaşlara soruyorum bu konu hakkında yeni bir tiyo varmi diyee:icon_whis

filizim+y
evacım kurşuni geçici olarak bana devretti bu yüzden ben cvp veriyorum ama sanırım onun kadar başarılı olamadım bakalım nasıl bulacaksın...

Ne fesatı cnm siz beni kendiniz mi sandınız
Bak bunda katılırım ama sadece aslı kız
Sen merak etme bendeki mangal gibi yürek
Ne kıskandınız mı sizde yok olan havamı
Bende bu karizma varken yapamazdınız bana kelek
Bende çamura yatmak görülmüş mi konuşmana dikkat et
Ben değil sizdeki bilinmez inat
Aa hiç olur mu aslı varken ben sonuncu
Erkek adamım ne de olsa halden anla
Sevdiğimin kaprisini çekmesem dönermiyim geriye bir düşün
Artık hakkım değil mi dert adamı oldum sizler yüzünden
Ben olmasam sizlerden olmazdınız ilk sıra benim
Koymuyorda ne bu şiddet bu celal
Bozmasın ki helal gelmesin adamlığıma
Aşkı anlasaydın bu laflar etmezdin bana
Anlamasam ne işim var burada değil mi ama
Unutmayın o karakterdir sizlere yazdıran
Derdim dağlardan büyük sizlemi uğraşam
Bence yanlış yoldasın biran önce özüne dön
Yeter artık size kendimi kanıtlamak mı tek derdim
Beni bilen bilir siz olmasanız da ben benim sevenlerim yeter

emecserin
18-05-07, 17:57
Yılmaz'a hala bi anlam veremiorum.Yani bir kızla sırf acıdığı için evlenilirmi ya.Çok saçma bence.Aslında bu adam Filizle evlenmeli ama sırf reyting için Aslı katyolar olaya.Ama olsun ben yinede dizinin hastasıyım...:D:D:D

medsul
18-05-07, 18:01
adimm özge cnmm...
nasil kötü olmiyalimkii giyinmis kusanmiss nikaha gidiyolarr ahh ahh ben o sahnelerii nasil izlicemm üstelikk filizde görüyomuss onlariii yilmazlan göz göze gel