PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 21

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

arzuinan
19-05-07, 00:17
ve bölüm bitti. cümlemize geçmiş olsun... Ben biran önce bu bölümü ya tekrar izleyeyim birçok konuyu algılayamadım heralde eğer doğru algılamışsamda mümkünse hemen unutayım.!!! şimdiye kadar izlediğim en kötü bölümdü...

Bir Allah'ın kulu Yılmaz'ımın halini görüp birşey demeyecek mi yaaaa. bu kadar mı olur. Adamın evlenmek istemediği üzerinden akıyor kimse ses etmiyor pes doğrusu...

stormy
19-05-07, 00:17
Bence en dogrusu Aslinin hatasini anlayarak aradan cekilmesi..Baska yolu yok..Yada Cem belki nikaha adamalrini sarar :)..Asli vurulurmus falan :) .Cem bu sagi solu belli olmaz :)

psilomelan
19-05-07, 00:18
son sahnede bence baştan sona saçmalık sadece nikahı meşru göstermek başka bişey değil yoksa ben sanmıyorumki filiz gitme desin... zaten setten çekilen fotoğreflarda bunun kanıtı. sanırım yılmaz orda kenid vicdanını rahatlatmaya çalıştı sonradan belki kendini avutur ''ben ona gittim ama bana git'' dedi diye... kısacası eğer bi sonraki bölümde seyirciyi tatmin edemezlerse sayın senraristler dizinin ipini çekmiş durumdalar zaten tabureyede tekmeyi vururlar gibime geliyo zira ancak bu kadar saçmalanabilir. bence bu seyirci daha güzel daha mantıklı bişeyleri hakediyo bu bölüm resmen fiyasko. heleki şu bebek olayı resmen dizinin yükü şuan bebeğin omuzlarında... resmen bu bebek dizinin kurtarıcısı konumunda şuan... söyleyecek fazlada bişey yok ancak bu kadar olur yani pesssss....

jojoo
19-05-07, 00:19
bu bölümde gulduğumm sahneler
_alıyle mırsatın ewde gures yapması
_aslıyla yılmazın nıkah dawetıyesınde bu mutlu gunumuzde sızı aramızda gormekten hoşlanırız demesi.lafa bak lafa hangı mutlu gun

burcum86
hadi ASlı hislerini kaybetti Yılmaz ın mutsuz olduğunu göremiyor Mualla hanımda oğlunun mutsuz olduğunu anlamıyor ya da Fahriye... Nasıl iş anlamadım...

Hermia
Ya bunlar herhalde sonunda gercektende arkadasimizin yazdigi yarismaya katilacaklar herhalde.:img-hyste Yilmaz orda ögrenecek artik bebek meselesini. :img-hyste Artik Kenan Isik bunlari gercektende su yarismaya davet etsinde bitsin bu iskence.:img-hyste

stormy
Filiz soylemiyor cocugu
Omer soyleyemiyor cocugu
Handan soyleyemiyor cocugu

Geriye bir kisi kaliyor oda Ceyda...Hadi Ceyda goster kendini sana guveniyorum umarim o dugun davetiyleerinden biride Ceydaya gider..

sinem*
19-05-07, 00:20
Bence en dogrusu Aslinin hatasini anlayarak aradan cekilmesi..Baska yolu yok..Yada Cem belki nikaha adamalrini sarar :)..Asli vurulurmus falan :) .Cem bu sagi solu belli olmaz :)

dizi üçüncü sezona uzasaydı aslı belki küçücükte olsa bir ihtimal anlardı diyebilirdim ama bu kızın bu anlama kapasitesiyle son bölümlerde anlaması zor gibi :img-hyste :img-hyste

Doktora bir önerim hiç ameliyat yapmasınlar nasıl olsa evlenince moral olacak,bir de balayına gitsinler çocuk doğar falan ohhh aslı iyileşir :img-hyste ne kendini yoruyor canım...

sezinti
19-05-07, 00:20
ya kına gecesi olduğuna göre düğün bugün demek değil mi ??? ee o zaman düğün günü niye ortalarda dolanıyor Yılmaz, nasıl damat bu :D

Kına gecesinden sonra düğün davetiyesi dağıtıldığına göre Yılmaz, düğün günü ortalıklarda dolaşır değil mi ? Ben, anlayamadım, ilk kez karşılaştım da, Düğün davetiyesi kınadan önce mi dağıtılır veya sonra mı ? Dizi altında uzmanlık sorusu :img-hyste

byuzax
19-05-07, 00:23
Anlayana sivri sinek saz (bknz. Filiz ) Anlamayana davul zurna az(bknz. aslı )

Biz kendimizi yırtsakta aslı anlamayacak... Hala uyusun ulen el ele gördün çocukları saf hala anlamıyor musun ?

gül-em
19-05-07, 00:23
O kadar sinir oldum ki aslıya kendini düşünen düşkünün biri. Kör olmus yada gördüklerini algılayamıyor.Yılmaza ve filize üzüldüm hep öyle kalsalardı keşke. mualla hanımda davetiyeler için bekleyememiş ay sizin işiniz vardır diyor bide...
İnşallah haftaya son sahnede filiz bebegi söyler kacıp gitseler uzaklara.
Yada ömer sölseydi orda ne bekledi anlamadın insan kardesi için herseyi yapar yani bu kadar olmaz

denmavi
19-05-07, 00:24
ve bölüm bitti. cümlemize geçmiş olsun... Ben biran önce bu bölümü ya tekrar izleyeyim birçok konuyu algılayamadım heralde eğer doğru algılamışsamda mümkünse hemen unutayım.!!! şimdiye kadar izlediğim en kötü bölümdü...

Bir Allah'ın kulu Yılmaz'ımın halini görüp birşey demeyecek mi yaaaa. bu kadar mı olur. Adamın evlenmek istemediği üzerinden akıyor kimse ses etmiyor pes doğrusu...

Keşke olmasaydı sevgili arzu. Keşke karakterleri böyle yerlerde süründürmeselerdi. Keşke daha özen gösterselerdi. Ve bana böyle keşke dedirtmeselerdi.

kübra_naz
19-05-07, 00:24
slm.Yani diziiyiceyılan hikayesine döndü.Filizim ile Yılmazın sahneleri süperd.Kaç haft sonra ikisinn yanyana bu kadar çok sahnesi oldu.Fena bir bölüm değildi.Hiç değilse Filiz Yılmaz ın sadece kendisine bebek için dönmeyeceğini anladı.Ben en çok Fahriye nin kim evlenince heyecanlanmaz ki deiğinde Yılmaz ın yüz ifadesi çokk güzeldi.Canım filizim yaaa kaç hafta sonra ilk defa yüzü güldü ondada kısa sürdü.Artık şu bebek olayı çıksın yeter.Handan Hanım gidip sölesin bu işi o başlattı.O bitirsin.Yazacak çoook şey var aslında ama...Ama hiç değilse Filiz artık kaçmıooo.Bi de Filiz in bölümün başınd birlikte vakit geçirdikten sonra bugün bize hediye.Vicdanım rahay dmesiydi...Canlarımm ya kavuşsunlar artık.Bizde izleyip mutlu olalım tabi sadece bi bölüm final bölümü diil...

sude_19
19-05-07, 00:25
harbiden Yılmaz'ın en ufak bi dudak bükmesinde yanında olan tüm insanlar, annesi, kardeşi, salih, ekrem vs. hepsi görmezden geliyor bu olayı, bu durumu inanamıyorum yani o derece şaşkınım

hepsi aslı'ya öyle konsantre olmuşki, ne bu canım, tamam hasta ee de görmüyormusunuz yılmaz'ın nasıl mutsuz olduğunu 2 insanın birbirlerine deliler gibi aşık olduğunu, aslı yaşasında diğer ikisi gebersin mi, bu nasıl zihniyettir yaa.

hele o mualla mıdır nedir o kadına deli oluyorum, handandan daha gıcık, ASLI ASLI ASLI ASLI ASLI, aslılar götürsün seni emi, ne çok sevdin ilk günden beri off ya.

jojoo
19-05-07, 00:25
aslı:yılmaz ben çocuk ıstıyorum
yılmaz:şeyyyy
aslı:ne oldu yılmaz
yılmaz:daha erken değil mi hem benn...
aslı:sen ne
yılmaz:yanı
aslı:bak bebeğimiz olmazsaa kendımı bırakırım iice hastalanırım.banane banane çocuk ıstıyorum bıennn
yılmaz:eeee yettın be sen zaten ewlılık ısınıde bole hallettık yettı kızım senın duygu somurulerını daha fazla çekemıcem
aslı:yılmaazzzz

modest2000
19-05-07, 00:26
bu bölümde daha iyi anladımkı aslı yılmazı gerçekten sewmıyo eğer gerçekten sewseydi ölme ihtimalinin olduğunu bılee bıle yılmazında hala fılızı sewdığını bıldığı halde ''gıt yılmaz sen sewdığın kadınla bırlıkte ol''demedi.bu kız sadece kendını dusnuyo artık aslı yılmazı nıkha masasında bıraksa bıle bu kız benım gozumde bır hiç

Kesinlikle aynı fikirdeyim.Zaten Yılmaz'la her şartta evlenmek için hep üç maymunu oynamıştı.Şimdi gözleriyle gördü,güya anlamazlıktan geldi.İnanılmaz bir bencillikle,Yılmaz'la evlensin de gerisi ne olursa olsun diye bakıyor.Sürekli duygusal baskı,sürekli kendini acındırma.
Eski filmlerde,jönle evlenmek için hastalığını kullanan hatta intihar eden tipler gibi.Adamın başka sevdiği vardır ama ona kafayı takan başka bir kadın vardır.Ve o kadın adamı elde etmek için hastalığını kullanır da kullanır.Adam o yüzden kadını bırakıp,sevdiğine gidemez.Hatırlarsınız bu karakterleri.Aslı işte aynısı:img-wink:

she_lale
19-05-07, 00:26
evet ya kına gecesindeki canlılığı beni de delirtti aslı'nın ama yine de üzülüyorum kıza takdir edersiniz ki hasta olmasından kaynaklanan düşüncesizlik ve bencillik var üstünde buna bir de sevgisi eklenince böle yapması normalde asıl aslıdan katmerli bir deli var ki dizide mualla hanım bu kadar da olmaz ya filiz olmasında kim olursa olsun bu mualla aslı'nın hasta olduğunu bilmiyor mu ya nasıl evlendiriyo onu yılmazla aslı ölünce yılmaz üzülür die düşünmüo mu?

Neslihan17
19-05-07, 00:27
izlediğim en kötü bölümlerden biriydi. ilk defa bi bölümde bu kadar çok günün olduğunu gördüm. normalde 2 günü zor geçiriyorduk bölümde bu bölümde maşallah 3-4 gün birden geçti. geçişler de çok iğrençti. filiz yılmaz sahneleri beklediğimden daha kötüydü. baştan savma gibi geldi bana. replikler de olmasa duygu hissedemeyecektim. aslı bi nevi haklı olsa da onları el ele gördükten sonra anlamıyosa öldürsen yine anlamaz heralde. yok yani bu kızın zekasından acayip şüphe etmeye başladım. kendini aşka kaptırmış diyeceğim ama bu kadar da gurursuz ve kör olamaz heralde. neyse aslı işte anlamaz!!anlamayacak da!!! ömer handan deli ettiler beni. ha söyledi ha söylecek diyorum olmayacak yerde susup gidiyorlar. yani olamaz böyle bir şey. bizim gibi izleyiciyi zor bulurlar sabır taşı çatladı çoktan biz çatlamadık. helal olsun bize ne diyim!!!

gül-em
19-05-07, 00:28
aslıda kınada oyuna gelıce maşşalh bır canlandı bır canlandı dığer olaylardada ''ayyy yılmaz tutu benı dusucem'' edasında.

Evt gercekten masallah ayaklanmış gelin hanım kalkmış oynuyo yılmazın kolunda yatarken özünü acamıyodu. Gelin kaynana pek hoşlardı yani :img-hyste :good: Güleyim mi aglyayaım mı bilemedim.

denmavi
19-05-07, 00:29
Kına gecesinden sonra düğün davetiyesi dağıtıldığına göre Yılmaz, düğün günü ortalıklarda dolaşır değil mi ? Ben, anlayamadım, ilk kez karşılaştım da, Düğün davetiyesi kınadan önce mi dağıtılır veya sonra mı ? Dizi altında uzmanlık sorusu :img-hyste

Davetiye kınadan önce dağıtılmalı. Ona göre kına gecesi düzenlenmeli. Ama bizim senaristler geleneklerden yoksun. Dediğim gibi dışardan hiç diziyi bilmeyen bir elemana yazdırmalılardı bu diziyi eminim iyi rayting yakalardık.:icon_whis

sude_19
bu bölüm ben filiz'e kızacağım diye ummuştum, yani yılmaz'dan hep kaçacak onu itecek, yada kötü davranacak diye korkmuştum ama hiç umduğum gibi olmadı, hep sevdiğini belli etti, hep yanında oldu, her şekilde aşkını dile getirdi ne olursa olsun sana kırılmayacağım asla dedi, sen eğer aslıyı bıraksaydın yılmaz olamazdın dedi, hep destek tam destekti yani, hep başı omzundaydı, bu hallerini çok sevdim, en azından hiç tartışmadılar, hiç birbirlerini kırmadılar

ama ???????? niye birbirlerini gördükleri oldukları her fırsatı değerlendirip buseler konduran o çiftimiz yoktu, niye ufak bir öpücük bile yoktu bu sahnelerde olamaz mıydı:icon_sorr :img-blush

1 hafta nasıl geçecek şimdi ya, sinir oldum yine, gel cuma gellllllll ama artık bebekle gel, olmayan olmayacak olan cevabı hayır olacak düğünle gel :D :D

stormy
Ya zamaninda Cemin adami yok ediyordu herkes cok acimisti ...:)..Simdi herkes sinir oluyor Doktor demiski ne istiyorsa yapin moral olur..:)...Uzatmak icin Asliyida kotu bri yaptilar ya bravo..

yesimcan
ben umudumu kestimm sacmaligin önde gidenii bu dizi yaa inandiricilikk özen falan hic birsey kalmadiii keskee bu bölümü hic yayinlamasalrdiiii!!!
yilmaz bebegi ögrenicekmisss:img-hyste allahim sen sabir verr yarabbimm yaa resmen hayal kirikligi yasiyorum suannn suu bekledigim aylara yaniyorummm yaa özlemimidee maf ettiler resmenn.......

güzelim aski güzelimm öyküyü güzelimm sahnelerii maf ettilerr sabir sabir sabirr amaa nereye kadarr yaaa senaristleri kiniyorummm islerini birazdaha özenlenn yapsinlar rica ediyorumm mualla aslinin hastaligini nezaman ögrendii???? dizidee ögrenmedi herhaldeee demii??? gama diyee bu magza vardii ona nolduu?? filizinn yilmazi terk etme sözü noldu??? yaa daha busuru seyyy bune yaaa yalan rüzgarini mi seyrediyorum diye sordumm bu bölüm kendimee.....

bego87
19-05-07, 00:30
filiz-yılmaz açısından izlediğim en boş i.a bölümlerinden biriydi.Bir bu aslıya sur desin .Aslı zavallı bence bu güne kadar bazen hak veriyodum aslıya ama bu bölümden sonra asla ..hala evlenme derdinde ,herkes filiz yılmaz ilişkisine yön vericek diyo evet vericek ama bebeği öğrendikten sonra zaten yeteri kadar bencilliği yaptı aslı bu bölümde..Yılmazda hala gidip filize soruyo ,ya sen karar versene niye filize yüklüosun bütün herşeyi..Neyse ki Ömer Yılmazın aklını başına biraz getirdi.Çok merak ediyorum bu bebek meselesini kim çözücek bu bölüm handan bütün hamleleri yaptı daha fazlasını handana yaptırmazlar heralde ceyda söylicek..

Esziey
19-05-07, 00:30
Ya bu Asli varya cildirtti bu aksam beni, guya Yilmazi seviyor. Doktorda saolsun valla Yilmaz'a cok yardimci oldu canim. Filiz ve Yilmaz sahneleri Asli'ya ragmen superdi :D

ismailsurucu
19-05-07, 00:31
bir insan bu kadarmı iyi niyetli olur. bu kadarmı başkalarının mutluluğunu kendi mutluluğunun üstünde tutar.çok duygu yüklü bir bölümdü.filize bir kerede hayran kaldım.her rolün altından nasıl bu kadar başarılı kalkıyor,hakikaten bravo.
yılmaz bu akşam iyicene pişmanlığını gözler önüne serdi.sabahleyin asılma işlemleri gerçekleştirilir herhalde.
aslıya herne kadar kızsamda yılmaz'a yaptığı o açıklamada benmi seni zorladım diye sorduğunda kendisine hak vermedim değil,bir yerde haklı.zaten yılmaz'da filize yaptığı itirafta bunu kendiside kabul etti.
her nekadar filiz annesine bana bir söz verdin yılmaz'a hiçbir şey söylemiyeceksin diye uyarsada önümüzdeki bölümde çocuğu yılmaz'a handan hanımın söyliyeceğini düşünüyorum,olması gerekende bu olmalıdır.
kısacası bu hafta duygu yüklü bir bölüm izledik.önümüzdeki haftadan itibarende bazı şeylerin aydınlığa kavuşur diye düşünüyorum.

sinem*
19-05-07, 00:31
Davetiye kınadan önce dağıtılmalı. Ona göre kına gecesi düzenlenmeli. Ama bizim senaristler geleneklerden yoksun. Dediğim gibi dışardan hiç diziyi bilmeyen bir elemana yazdırmalılardı bu diziyi eminim iyi rayting yakalardık.:icon_whis

aslı acele edince davetiyeleri hazırlayamadılar :img-hyste kız baktı damat gidiyor senin karın olmadan ölmek istemiyorum dedi...erol tekiner bir aslı karataş iki..ıhlamurlar altında değil sözler altında...:img-hyste

zeynep.s
19-05-07, 00:33
aslı yine çok duygusuzdu... onun yılmazı sevdiğini sanmıyorum... sevdiğini zannediyor... aslının her zaman söylediği gibi hayatta kimse yok ,yapayalnız... yılmaazın onu koruyucu tavrından etkılendı....bu kız nısanlısının duygularını anlamadığı gibi kendi duygularınıda anlamıyor... eğer yılmazı sevseydi onun ne kadar üzgün olduğunu anlardı...seven insan sevdiğinin ne halde oldugunu bilir... fılız gibi,yılmaz gibi...

lykiadreamer
19-05-07, 00:35
Ceyda bebeği söyler dedim söylemedi,Handan söyler dedim söylemedi,Ömer söyler dedim söylemedi.Filiz zaten söylemeye bile yanaşmadı.Bu bölüm benim için beklemekle geçti arkadaşlar.Filiz nasıl kendi bebeğini Aslı'nın hayatından daha önemli tutar anlamıyorum.Senaryo iyice çıkmaza girdi.Şu saatten sonra anca Aslı ölürse birleşirler,Aslı'da da bu inat varken hayatta ölmez.Tek umudum geçen seneki falcı kadın.Falcı kadın evleniceksiniz ama daha vakti var demişti.Allahtan evleniceklerini biliyoruz yoksa bu Aslı başka türlü çekilmezdi..:img-blush

stormy
19-05-07, 00:36
Feride basini belaya sokacak bence..O adamlari Yilmazin gozu tutmadi..Simdi Omere para lazim diye dansetmeye gidip senet sozlesme falan imzalamaz umarim..Birde onu kurtarmak icin ugrasirlar..YA kizmayin ama Feride ile Omer sanki pek kavusamayacakmis gibime geliyor..

sude_19
19-05-07, 00:37
hepiniz toplanın güzel bi haberimiz var diyo YILMAZ da TIK YOK,

düğün davetiyesi 1 günde hazırlanırmı diyor YILMAZ da TIK YOK,

ekrem geliyor, bir kaç gün içinde evlenmeye karar verdik diyo, YILMAZ da TIK YOK,

yılmaz'ın suratını gören bir tek salih ve fahriye idi sanıyorum diğerlerinde TIK YOK,

sırıtan bir tek YILIŞIK ASLI ve ONA TAPAN KAYNANASI,

damat ne davetiyeden ne düğünden bahsetmek istemiyor aksine ordan kaçarcasına uzaklaşıyor, ASLI da TIK YOK, sırıtmaya devam

ya bu ne biçim iştir, beyinsiz şey

batuhan_gumus
19-05-07, 00:38
bu bölüm için boş mu dolumu desem bilemedim ama yılmaz fılız sahnelerını pek tutmadım yanı insan bı öpüşür,daha bı samımı olur be kardeşim bu kadar hafta beklemişiz.

ya jojo haklissin ama yilamz gururlu birisi bunu asliya kesinlikle yapmaz bunu hepimizde bal gibi biliyoruz filiz desen ayni dahalen cocugu söyliyemedi... ama bir yandan asliyada yazik ya yazikk kiz kanser ve mutlu olmak istiyor sevdiginin yaninda olmak istiyor.... ama yilmaz abstan yapti bunu

sude_19
19-05-07, 00:38
aslı yine çok duygusuzdu... onun yılmazı sevdiğini sanmıyorum... sevdiğini zannediyor... aslının her zaman söylediği gibi hayatta kimse yok ,yapayalnız... yılmaazın onu koruyucu tavrından etkılendı....bu kız nısanlısının duygularını anlamadığı gibi kendi duygularınıda anlamıyor... eğer yılmazı sevseydi onun ne kadar üzgün olduğunu anlardı...seven insan sevdiğinin ne halde oldugunu bilir... fılız gibi,yılmaz gibi...

İMZAMI ATIYORUM,

seven insan sevdiği için herşeyi göze alır, ölür, çeker gider gerekirse ardına bile bakmadan

ben o yüzden Filiz'e kızamıyorum, çünkü sevgi budur.

she_lale
19-05-07, 00:39
Yılmaz'dan Filiz'e
senin gözlerin yaşlı benim yüreğim yaslı
bu aşkta bir umut kalmadı yazık
seni bir başkası bekliyor artık ayrılmalıyız ayrılmalıyız
seni bir başkası bekliyor artık ayrılmalıyız ayrılmalıyız

bir gülü sevdim bir seni sevdim br mevsimlikmiş senle aşkımız
gel etme desem kal gitme desem hiç faydası yok ayrılmalıyız

byuzax
19-05-07, 00:40
Senaristler bu size yeter artık bu kaçıncı isyan !!!

uykusuz geceler bunun için miydi ?
Her gece yorum yaza yaza günlerimiz geçti
biz yazdık siz takmadınız
hiçbir dediğimizi yapmadınız
bıktık sizden ne gıcık insanlarsınız
bi kerede istediğimizi yapsanız !
adam gibi senaryo adam gibi sahneler yazsanız :img-cool2

yesimcan
19-05-07, 00:41
asliii demeyinnn aslii bencilinnn ta kendisii acinacak bir durumda aciyorum ona aciyorummm resmennn!!!
neden aciyorum?? böyle zavalli sefill birisi oldugu icinnn bukadar saff oldugu icin bukadar kör oldugu icinn.......bukadarr gecmisiylen ve suanki durumuylann baskalarina duygu sömürüsüü yapip baskalarinin duygusunu sömürdügü icinn!!!

yaa kimseee hasta olmadimii??? yilmazzi öyle gördü diyee kiz hayata küstü kizz kafayi siyirttii kizim noluyoruzz yaa kendine gell hayata küstüü yok ameliyat olmam yok iptal et yok sen yasama sebebimsinn senlen kendimi buldum yok benim ailem olduu yok su yok buuu insan bu kadarmi gurursuz olur??? bukadar mi kendini düsünür bi insannn??

eyer yilmazi sevseee yilmazlan ciddi cidii oturur yilmazz böyle böyle seni onlan gördümm bana dogru lari anlatirmisinn diyee duygu sömürüsü yapmadann sorar karsindakide sana gerektigin cvb verir .......
asli naptiii kendini eve kapattii siirleri yirtii aglama kirizleri geldii hayata küstü kendini ölüme terk ettii noluyoruzz yaaa delimisin kizim nesinnn???böyle bisey varmi yaaa??

yilmazdan aldigi cvb kücük elifi bile ikna etmezdiii ama asli hemenn ikna olduu dedigii gibi o gördügünee dogrulara deyildee yilmazinn söylediklerinee inanmak istiyoo inaniyoo yani inanmak istediklerineee.......
yilmazi sevsee onun mutlulugunu kendisininkinden daha cok düsünür vee ayrilirrr ameliyattan sora evlenirr ilk öncee hastaligi bile belli olsun ondan soraa ameliyattan cikamicagini düsünüyo ama gidipp yilmaza duygu sömürüsü yapip hemen evlenelim son dilegim diyooo bencilin önde gideniii resmenn!!!

slayjic
19-05-07, 00:41
ya jojo haklissin ama yilamz gururlu birisi bunu asliya kesinlikle yapmaz bunu hepimizde bal gibi biliyoruz filiz desen ayni dahalen cocugu söyliyemedi... ama bir yandan asliyada yazik ya yazikk kiz kanser ve mutlu olmak istiyor sevdiginin yaninda olmak istiyor.... ama yilmaz abstan yapti bunu

yazık değil arkadaşım değil seven sevdiğinin mutluluğunu ister ben ölmek üzereysem ve sevdiğime bişey veremiyceksem sadece bikaç gün mutlu olmak için sevdiğimin hayatını mahvetmek sevgi bu değil aslının yaptığı tek şey bencillik ve bu benciliği dolayısıyla hasta diye üzülmüyorum bile..

modest2000
19-05-07, 00:42
bir insan bu kadarmı iyi niyetli olur. bu kadarmı başkalarının mutluluğunu kendi mutluluğunun üstünde tutar.çok duygu yüklü bir bölümdü.filize bir kerede hayran kaldım.her rolün altından nasıl bu kadar başarılı kalkıyor,hakikaten bravo.
yılmaz bu akşam iyicene pişmanlığını gözler önüne serdi.sabahleyin asılma işlemleri gerçekleştirilir herhalde.
aslıya herne kadar kızsamda yılmaz'a yaptığı o açıklamada benmi seni zorladım diye sorduğunda kendisine hak vermedim değil,bir yerde haklı.zaten yılmaz'da filize yaptığı itirafta bunu kendiside kabul etti.
her nekadar filiz annesine bana bir söz verdin yılmaz'a hiçbir şey söylemiyeceksin diye uyarsada önümüzdeki bölümde çocuğu yılmaz'a handan hanımın söyliyeceğini düşünüyorum,olması gerekende bu olmalıdır.
kısacası bu hafta duygu yüklü bir bölüm izledik.önümüzdeki haftadan itibarende bazı şeylerin aydınlığa kavuşur diye düşünüyorum.

Çoğu noktada size katılıyorum,Aslı hariç:img-wink: .Aslı "ben mi seni zorladım" diyor ama yaptığı psikolojik baskıdan bihaber galiba:img-wink: .İspanya'ya gitme sürecinde bile samimi davranmadı Aslı.İstese çekip giderdi.Yılmaz'a resmen "kal" demesi için blöf yaptı ve Yılmaz'ı bir anlamda acele karar vermesi konusunda zorladı,süreci hızlandırdı.Hastanede Filiz-Yılmaz aşkını daha da iyi anladı ama her zamanki gibi anlamazlıktan geldi(ben anlamadığına inanmıyorum.Çocukların bile anlayacağı Filiz-Yılmaz aşkını Aslı anlamazlıktan geliyor) ve aradan çekilmedi.
Aslı'nın her geri çekilişi daha ileri bir sonuç elde etmek için yapılan taktik oldu.Kendini geri çekmelerinde hiç samimi olmadı ki.Yılmaz'ın bu birliktelikte elbette büyük payı,hataları var.Ama Aslı'nınki de ondan hiçte az değil.
Aslı'nın yerinde Filiz olsa ne yapardı.Çoktan İspanya'ya gitmişti ve binkere Yılmaz'dan ayrılmıştı.Asla arada olmamıştı.:img-wink:

gül-em
19-05-07, 00:42
bu bölüm bide aliyle karısına güldüm mirsada bişeler yedirmeleri falan çok komikti ne yapsınlar sonradan buldular cocugu bari onlar mutlu olsun kendi hallerinde nalan la kereme de sinir oluyorum o cocuk adam olmaz artık at yarışına takılıyor yalan attı kıza.Sanki parası cokta hemde kızın parasını aldı.
Haftaya kadar neler yaparız bilemiyorum yarın si-nice tüyo verecekti bakalım neler anlatacak

stormy
19-05-07, 00:43
Asli bu halde cunku Mualla vermis coskuyu vermis coskuyu..Kiz bencil oldu :img-hyste..Azicik Handanin huylarini kapmamis, bu kadar cosku verilmez degil mi?:img-hyste

mıstaa
19-05-07, 00:43
Bu bölüm Cem'in hiç sahnesi yoktu onun için kötü bir bölüm değildi.:)

Şaka bir yana Aslı-Yılmaz-Filiz üçgeni ne olacak nasıl olacakda düzelecek çok merak ediyorum...Senaristler Aslı'yı nikah masasında öldürmeyi falanmı düşünüyorlar yoksa..Yada tam nikah masasındayken Filiz gelip [kılık değiştirmiş bir halde] "DURUN SİZ KARDEŞSİNİZ EVLENEMEZSİNİZ" mi diyecek?:img-hyste

Yılmaz acı çekiyor ama hala bebek söylenmiyor.Nasıl bir inattır bu anlamak mümkün değil....:img-cool2

Bölüm içinde tüm bu olumsuzluklara rağmen güzeldi diyebilirim..Ama geçen haftaki bölüm kadar güzel değildi tabiki...:img-yes:

sude_19
19-05-07, 00:45
bu bölümün en en en en en YILIŞIĞI : ASLI
bu bölümün en en en en en GICIĞI : ASLI
bu bölümün en en en en en BENCİLİ : ASLI

bu bölümün en vurdumduymazı : ASLI'YA AŞIK KAYNANASI
bu bölümün en düşüncesiz patavatsızı : ALİ
bu bölümün en mantıklısı : SALİH

bu bölümün en komedisi : HANDAN
sonsuza dek o mahallede mutlu mesut yaşayabilirmiş
yılmaz bu çocuğu bin kere haketmiş
seni seviyor mu ? (nasıl soruysa öylesine hayatını tehlikeye attı filiz için zaten)

birdahaki bölüme başa gelecek bela : FERİDE - ÖMER

bu bölümün en ama en güzel
en aşık
en çaresiz
en acıklı
en güzel çifti : YILMAZ & FİLİZ

BİR DAMLA GÖZYAŞIN İÇİN BEN CANIMI VERİRİM:icon_sorr

LiMe
19-05-07, 00:46
filiz neden bu kadar iyi niyetli ?neden kendisi dışında herkesi düşünüyor?yılmazda da suç var filizin git diyeceğini bile bile soruyor...yılmaz vicdanının değil kalbinin sesini dinlemeli artık!

zeynep.s
19-05-07, 00:46
feride ve ömer cephesinde her şey iyi gidiyor ama şiparişin saati çok vurgulandı ...ali trafıkten dem vurdu... şipaarş iptal olup ömer zor durumdaa kalacak gibi.i...feride healde gelen teklifi değerlendirmek gibi bir hata yapmaz... bır yandan böyle düşünüyorum bir yandanda bize böyle hissettiriyorlar kalmış 6blm... ferıde ömer ilişkisini çıkmaza götürmezler diyorum...

jojoo
19-05-07, 00:47
[QUOTE=slayjic;3378294]yazık değil arkadaşım değil seven sevdiğinin mutluluğunu ister ben ölmek üzereysem ve sevdiğime bişey veremiyceksem sadece bikaç gün mutlu olmak için sevdiğimin hayatını mahvetmek sevgi bu değil aslının yaptığı tek şey bencillik ve bu benciliği dolayısıyla hasta diye üzülmüyorum bile..[/QUOT

dediklerine aynen katılıyorum.hastalığını öğrendıkten sonraı 1 defa uzulduysem bır daha ıhalmurlar altındayı ızlemek nasip olmasın.fılız dıyo ya hanı bırının mutsuzluğu ustune mutluluk kuramam dıye ne kadara ince bir duşuncee peki aslı nasıl bır mutluluk kurmayı hedefliyo.bencillllll

forever_bim
19-05-07, 00:48
Filiz ne dersen onu yapıcam ne demek.Sen karar versene Yılmaz.Alem bu adam ya.Hem sensiz yapamam diyor,hem de sen karar ver diyor.Vicdanını Filiz'le rahatlatacak.
Ömer Yılmaz'a günün lafını söyledi.Aslı hasta diye evleniyorsun ama Filiz nasıl yaşayacak?Nasıl yaşacayak Yılmaz bey?Kimin için kimi feda ediyorsun Yılmaz bey?:icon_sorr :icon_sorr :icon_whis

Sevgili Modest sadece Ömer mi? Aslı yüzyılın ayarını vermiş Yılmaz'a. Aslı konuştu Yılmaz başını eğdi, Ömer konuştu Yılmaz yutkundu. Ne demişler ne doğrarsan tabağına o gelir kaşığına. Yılmaz'ın durumu bundan ibaret sevgili modest.

stormy
19-05-07, 00:50
Omer o parayi alamayacak..Feridede o mafya kilikli adamlarin teklifini kabul edecek ama sonra vazgecirmeyecekler sonra basini belaya sokacak..Yine is Yilmaz ile Omere dusecek muhtemelen...Ya su Cem Asliyi kacirsa ne guzel olur :)

arzuinan
19-05-07, 00:50
filiz neden bu kadar iyi niyetli ?neden kendisi dışında herkesi düşünüyor?yılmazda da suç var filizin git diyeceğini bile bile soruyor...yılmaz vicdanının değil kalbinin sesini dinlemeli artık!

bence Yılmaz'ımın yapabileceği başka birşey yok. adam daha ne desin. Sadece Yılmaz mı ? Filiz'de kalbinin sesini dinlese hiç fena olmaz yani.! bu bölümün başında bu bebek meselesi çözülürdü ortam fazlasıyla müsayitti. sonlarına doğru içinden çıkılmaz hal aldı. Filiz en başta söylemeliydi...:sad53:

burcum86
19-05-07, 00:52
Aslı hepimizi çileden çıkardı...

Kemal Bey in karısı nerelerde acaba ? o gelse de şu Yılmaz la Filiz e akıl verse ve Aslı yada onların aralarından çekilmesini falan söylese ne iyi olurdu?

jojoo
yılmaza bu bölüm bıraz kızdım aslıya weremedı ağzının payını ''sanane ewet sewıyorum fılızı dıyemedi''.
fılızı kolundan tutup göturemedı ona bıraktı kararı böylece kendını rahatlatıcak ılerde dıycek ben sna sordum sen ıstemedın dıycek.yoq ya yılmaz demez ole bısey ama bu kararı fılıze bırakması dusundurucu

bego87
Sevgili Modest sadece Ömer mi? Aslı yüzyılın ayarını vermiş Yılmaz'a. Aslı konuştu Yılmaz başını eğdi, Ömer konuştu Yılmaz yutkundu. Ne demişler ne doğrarsan tabağına o gelir kaşığına. Yılmaz'ın durumu bundan ibaret sevgili modest.
çok haklısın valla Yılmaz karaketrini bu kadar ezebilirlerdi.Adam herkesten bi laf yiyio kimseyede cevapta veremiyo çaresizliğinin çaresinide filizde arıyo .. Hem sensiz yapamam diyo hem karar ver diyo.Kendi kararını bi kendisi verse bunlar olmicak ..

mary3202
19-05-07, 00:53
arkadaşlar ben bişi sorcaktım yılmazla filizin konuştukları gol kenarındaki yerin neresi olduğunu bilen varr mı???

gül-em
19-05-07, 00:54
Şarkıyı benim bildiğim Eylem Aktaş'ın söylediği ...

aynur doğan söylüyor engel var
Yılmazne güzelde geldi filizine ne güzel baktı. Aşk budur işte.onun için herseyi yapar filiz ona sen evlenirsen sana kırılmam dedi onuncocugunu tasımak bile babasız büyüse bile ona razı

sude_19
19-05-07, 00:54
aslında bölüm başındaki ilk sahnede galiba FİLİZ herşeyi söylemeye niyetlenmişti farkettiyseniz,

herşey çözülecek, içimde tutmayacağım hiçbişeyi artık dedi, o sırada yılmaz lafa girdi, sana gelmeliydim, kabulümsün herşeyinle demeliydim, deyince kalakaldı, tam söylemek için yeltenecekken kanaması olduğunu farketti, yani söylemeye çalıştı bence niyetliydi ben öyle hissettim ama sonra herşey değişti.:icon_sorr

bence bu işi handan çözmeli ama sanırım ceyda ortaya çıkaracak :icon_whis bilemiyorum ya, ömer'de olabilir aslında, handan da:icon_whis

yesimcan
19-05-07, 00:55
ferman abii matraka

sizz yilmazi asin kesinn vallahii!!! bebegi kabul ettigi icin deyilll... bu olaylarin buhalle gelmesindekii en büyük etkendir kendilerii!! zaten bunuda kendisi dile getirdii herseyin sorumlusu bnmm dedii iide dedii aferinn....

asli üzülmesinn ölücek diyoo pekii aslii üzülücek diyee asliylan evleniceksee evlendigi günn filizde ölücekk filize napmalii???

bu bölüm repligi hasana katiliyorum en dogru repliktii ömerden geldii!!! isteee düsenin dostu yokmuss:):img-hyste

salih&fahriyeyi anlamak mümkün deyill ya sen elin kizinamii acirsinn hayati maf olmasin dersin yoksaa canindan cok sevdigin abin bile bile gözünün önünde hayati maf olucakk onami yanarsinn!! insanin ici gider bee yilmazimi o halde görüncee bidee icten icten gülüsüyooo kina gecesindedee göbek atmalar falann

fatma-1721
19-05-07, 00:56
Benim bu aksam uzun bir bölüm yorumu yapacak halim kalmadi,artik yarina.
Ama bu bölümü izledikten sonra Filizi cok sevmeme ragmen artik onu savunacak halim de kalmadi.Yani sevdigin adam sana geliyor,Asli ameliyat olduktan sonra ona seni sevdigimi söyleyecegim ve sana dönecegim diyor,cocugunla beraber kabulümsün diyor,sen sevincten etrafa gülücükler dagitiyorsun ama o kadar cok sevdigin adama karnimdaki cocuk senden demeyi cok görüyorsun,pes dogrusu!!!

Yilmazi cok taktir ettim,evet Filizi o haliyle kabul etti,ama Yilmaz kendi kafasinda Filizin ona kendi rizasiyla ihanet etmedigine inandi bence.Bunu düsündürecek yeterince sebep var zaten.

Gelelim Asliya,arkadaslar ister gaddar deyin ,ister acimasiz ama ben bu kiza zerre kadar acimadim.Hicbir ölümcül hasta,bu kadar bencil olmaz,bu kiz hastaligini adamin gözünün icine sokuyor,adeta silah olarak kullaniyor,resmen duygu sömürüsü yapiyor,ondan sonrada Yilmaza secme sansi varmis gibi evet mi ,hayir mi?diye soruyor.Peki Yilmaza seninle birlikte olamazsam ameliyat olmayacagim dedikten sonra Yilmazin ona gercegi söyleyecegini mi bekliyordu?Ne deseydi zavallim ,"hayir Asli seninle olmak istemiyorum,istersen ölebilirsin "mi deseydi?Ayrica o doktor hanim da neydi öyle,inandiriciliktan ancak bu kadar uzaklasilir yani.Ben viyanada 9yildir cerrahim,hastaligi o kadar ilerlemis bir hastaya,evlilik tavsiye edilmez,o saatten sonra bir ise yaramaz cünkü.Hani doktor olarak hastadan ümidi kesersin,ne ameliyat,ne de hicbir tedavi sonuc vermiyorsa,hasta allaha emanet edilmisse,o zaman son günlerinizi doyasiya yasayin bari diyebilirsin,bunu da bir doktor olarak degil,insan olarak söylersin,gerci belki dizideki gibi doktorlar da vardir,ama cok sükür ben böylesiyle karsilasmadim.Asliyi bu bölümden sonra savunabilecek herkesi taktir ederim dogrusu,cünkü ben bu ismi duydukca artik cinlerim tepeme cikiyor!!!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-in_love.gif
:img-in_lo

sude_19
19-05-07, 00:56
aynur doğan söylüyor engel var
Yılmazne güzelde geldi filizine ne güzel baktı. Aşk budur işte.onun için herseyi yapar filiz ona sen evlenirsen sana kırılmam dedi onuncocugunu tasımak bile babasız büyüse bile ona razı

arkadaşım yanlışın vaar :D aynur doğan'ın söylediği geçen bölümki ağıt, engel varı o söylemiyor :D

bu arada CANAN karakteri en son gittikleri fasıl gününde kaldı, sonra o meşhur aslı'nın dostu nereye kayboldu, saçma değilmi, asıl yılmaz'la filiz'in dostuydu niye çıkardılar bilmiyorum ama 50'li küsür bölümlerden beri yok

modest2000
19-05-07, 00:57
asliii demeyinnn aslii bencilinnn ta kendisii acinacak bir durumda aciyorum ona aciyorummm resmennn!!!
neden aciyorum?? böyle zavalli sefill birisi oldugu icinnn bukadar saff oldugu icin bukadar kör oldugu icinn.......bukadarr gecmisiylen ve suanki durumuylann baskalarina duygu sömürüsüü yapip baskalarinin duygusunu sömürdügü icinn!!!

yaa kimseee hasta olmadimii??? yilmazzi öyle gördü diyee kiz hayata küstü kizz kafayi siyirttii kizim noluyoruzz yaa kendine gell hayata küstüü yok ameliyat olmam yok iptal et yok sen yasama sebebimsinn senlen kendimi buldum yok benim ailem olduu yok su yok buuu insan bu kadarmi gurursuz olur??? bukadar mi kendini düsünür bi insannn??

eyer yilmazi sevseee yilmazlan ciddi cidii oturur yilmazz böyle böyle seni onlan gördümm bana dogru lari anlatirmisinn diyee duygu sömürüsü yapmadann sorar karsindakide sana gerektigin cvb verir .......
asli naptiii kendini eve kapattii siirleri yirtii aglama kirizleri geldii hayata küstü kendini ölüme terk ettii noluyoruzz yaaa delimisin kizim nesinnn???böyle bisey varmi yaaa??

yilmazdan aldigi cvb kücük elifi bile ikna etmezdiii ama asli hemenn ikna olduu dedigii gibi o gördügünee dogrulara deyildee yilmazinn söylediklerinee inanmak istiyoo inaniyoo yani inanmak istediklerineee.......
yilmazi sevsee onun mutlulugunu kendisininkinden daha cok düsünür vee ayrilirrr ameliyattan sora evlenirr ilk öncee hastaligi bile belli olsun ondan soraa ameliyattan cikamicagini düsünüyo ama gidipp yilmaza duygu sömürüsü yapip hemen evlenelim son dilegim diyooo bencilin önde gideniii resmenn!!!

Dediğim gibi Aslı, eski türk filmlerinde,hastalığını kullanarak kendini sevmeyen adamı zorla yanında tutan kadının günümüze uyarlanmış modeli:img-wink: Ama biraz daha inceliklerle soslanmış modeli, o kadar. Hastalığını kullanarak ve karşısındakinin vicdanını sızlatarak evlenmeye çalışan bir tip.
Kaldı ki hasta olmadan da,kimsesizliğinden,şanssızlığından filan dem vurarak duygu sömürüsünü yapıyordu Aslı,her fırsatta.:img-wink:Sevgi bu mu yani?:img-wink: Sevgi değil koyu bir egoizm sadece.
İnsan biraz dik durur.Kimsenin kendine acımasını istemez.Hele hastalığını kullanarak,karşısındakinin sadece acıdığı için evlenmesini kabul etmez.Bu kadar mı kendisine saygısı yok.Evleneceği adamın yüzünden düşen bin parça,heryerinden sevgisizlik akıyor,sadece şefkat gösteriyor ve kız hala evlenelim diyor.:img-wink:

bego87
19-05-07, 00:58
Omer o parayi alamayacak..Feridede o mafya kilikli adamlarin teklifini kabul edecek ama sonra vazgecirmeyecekler sonra basini belaya sokacak..Yine is Yilmaz ile Omere dusecek muhtemelen...Ya su Cem Asliyi kacirsa ne guzel olur :)
ya Ömerin inş parayı almasında bi sorun çıkmaz .Adam hayata yeniden başladım herşeyi kendim kazanıcam falan diyo gene mi olmicak yani ,biraz daha yaratıcı olur inş bu senaristler adamı sürekli iş konusunda batırıyolar!!!

sude_19
19-05-07, 00:59
tam emin olmamakla birlikte sanırım Gazi mahallesi. orada çamlıkların altında öyle bir göl varmış annem dedi.

dizi gazi mahallesinde çekiliyor biliyoruzda ben o yerin orası olduğunu sanmıyorum, eğer gazi mahallesindeki bir yer olsaydı niye ilk bölümlerde elif-yılmaz ikilisi orada buluşmuyordu :D bence çok farklı bir yer orası alakası yok.

zeynep.s
19-05-07, 01:00
fahriye ve muallayı bende anlayamadım... kardeşi, annesi yılmazın perişan halini nasıl görmezler... mualla aslının amelıyat olacagınnı duyunca hiç şaşırmadı...

sinem*
19-05-07, 01:01
Bir de olacak iş nasıl belli ediyor kendini..ilk sezon elifle yılmazın baktığı gecekondulara bakın bir de fömer çiftinin baktığı gecekondulara :) elifle yılmazın baktıkları resmen dökülüyordu,fömer çiftinin baktığı ise resmen gir otur :):)

Bir de senarist ablalarımız hatırlarsa :) ömer biricik karısının hani unutmuyorum dediği karısının mezarına hiç gitmedi...allah bilir gitmiştir diye bir daha ki bölüm belirtirler :):) her hafta gidiyordur hatta :):) ama nedense biz göremiyoruzdur...

bego87
19-05-07, 01:03
fahriye ve muallayı bende anlayamadım... kardeşi, annesi yılmazın perişan halini nasıl görmezler... mualla aslının amelıyat olacagınnı duyunca hiç şaşırmadı...
Hiç aldırmıyolar valla aman evlensin yılmaz tek dertleri o hiç sormuyolar hiç konuşmuyolar valla durup durup aklıma aslı geliyo nasıl bencil bi karakter ya bundan sonrada hiç farketmez vazgeçsede tamamen kendini acındırıyo

arzuinan
19-05-07, 01:06
Benim bu aksam uzun bir bölüm yorumu yapacak halim kalmadi,artik yarina.
Ama bu bölümü izledikten sonra Filizi cok sevmeme ragmen artik onu savunacak halim de kalmadi.Yani sevdigin adam sana geliyor,Asli ameliyat olduktan sonra ona seni sevdigimi söyleyecegim ve sana dönecegim diyor,cocugunla beraber kabulümsün diyor,sen sevincten etrafa gülücükler dagitiyorsun ama o kadar cok sevdigin adama karnimdaki cocuk senden demeyi cok görüyorsun,pes dogrusu!!!

Yilmazi cok taktir ettim,evet Filizi o haliyle kabul etti,ama Yilmaz kendi kafasinda Filizin ona kendi rizasiyla ihanet etmedigine inandi bence.Bunu düsündürecek yeterince sebep var zaten.

...

fatma'cım al bende de o kadar. yeterse yeter artık !!! :sad53: Filiz'i ne kadar sevsemde onu anlamaya çalışsamda bu bölüm beni deli etti. ilk dakikalarda bu işi çözecekti hiç kaçarı yoktu. söylemeliydi diyorum başka birşey demiyorum.

Yılmaz'ım ne yapsın ya çaresizce ordan oraya savruldu durdu. :sad53: bak daha öncede söyledim şimdide söylüyorum bebeği bilse hayatta böyle birşeye kalkışmaz. Asla Aslı ile evlenmez. şimdi bile caymak için bahane arıyor bide bebeği bilse hayatta yapmaz...

forever_bim
Size de mi öyle geldi bilmiyorum ama eskiden ben bu dizide sevenler yüzyüze geldiğinde heyecanlanırdım bu akşam Filiz'le Yılmaz'ın sahnelerinde bunu hiç duyumsamadım. Filiz'le Yılmaz yüzyüze geliyor sanki Aslı Yılmaz sahnesi izliyorum. Eskide kaldı gibi herşey. Hiç tutku alamadım. Neyse, Ömer'le Feride'ye yine bela çıkacak ama benim açımdan çok güzeldi o cephe bari tadını çıkarayım.

modest2000

Ee doğru vallahi.Bu arada ogün sana atıfta bulunmam (forumun Ömer-Feride konusunda anlayışlı olması ile ilgiliydi)latifeydi.Kızmışsın ama yanlış anlamışsın sanırım sevgili forever.:img-wink: Yani Ömer'in Feride'yi hemen kabul etmesini yadırgadığımdan ve Feride'nin bocalamasını Filiz yapsaydı özellikle Yılmazcı arkadaşların tavrını düşündüğümden o notu yazdım ama sana yaptığım gönderme tamamen iyi niyetliydi. Bilgine...:img-wink:

secoms
19-05-07, 01:09
Arkadaslar,
Hepimiz bebek mevzusundan sıkılmış vaziyetteyiz ama saolsun senaristler bu konunun önem teskil etmedigi düşünmekte.. Daha dogrusu öyle bölümler yazıyorlar ki, bu sekilde algılıyorum artık..

Mesela bu bölüm,
Herkes bebek söylesin diyor yine.. Tamam ben de cok istiyorum ama bebegin bu bölümde söylenmesinin gelişen senaryoda hiçbir önemi yoktur.. Hatta gelinen senaryoyu daha da kasvetli hale sokacaktır.. Diyelim bu bölüm Filiz bebeği söyledi ne olacak peki ? Yılmaz sizin beklediginiz kadar mutlu olabilecek mi ? Bana sorarsanız Hayır.. Yılmaz'ın içinde bulundugu durum daha da güçleşecek.. Zaten Filiz'i bebegi baskasından sanıp kabul etmiş anlayacagınız bebek bu ikilinin birleşmesinde ana rol oynamaz.. Demek kistediğim Yılmaz bebeği bilse de Aslı'yı bu durumda yalnız bırakmaz.. Hadi bıraktı Filiz buna razı olmaz..

Yazdıklarım lütfen yanlış anlasılmasın Filiz'in bebegi söylememesini onaylamıyorum sadece bu konuda senaryonun gidişatını biraz tuhaf buldum..

sude_19
19-05-07, 01:09
yılmaz'a akıl sır erdiremiyorum, hiç düşünemiyor,

niye FİLİZ gelip desin ki,

O BAĞ EVİ GECESİ ...
BİZİM Bİ BEBEĞİMİZ OLACAK...

bunun anlamı nedir, filiz'i hiçmi tanımadın, ne kadar gururlu, dürüst, yalansız olduğunu bilmezmisinki, nasıl başkasının çocuğunu sana yamamaya kalkacağını düşünebilirsin,

aslında bakmayın şu anki hallerine sevinsemde yılmaz'ın o tavırlarına hala kızıyorum ama ne yazıkki filizde unuttu o günleri :D

sonra aklına kurt düştü gitti tekrar sordu, o çocuk benden mi, sen şüphe edersen o sana "senden" der mi??

sonrada "biliyordum, bende öyle düşünmüştüm zaten" diyerek bu derece sevdiğin kadın AŞAĞILANIR MI???

filiz'in hayatındaki ilk erkeğin sen olduğunu bilmiyor musun? yıllardır da seni sevdiğini ...

o gün yemek gecesi çiftliğe gittiğinde cemi kapıda beşik getirmiş olarak gördüğünde hiç düşündün mü, bir baba, sevdiği kadını çocuğunun annesini başbaşa yemek yemek için birini beklerken kapıda beşiği bırakıp gider mi??? e be yılmaz e be yılmaz bi saksıyı çalıştırabilseydim puzzel'ları birleştirecektin ama nerdeeeeeeeeeee???

şimdide kabul ettiğini söylüyor, ben olsaydım filiz'in yerinde bas bas bağırırdım o söylediği sözleri :img-cool2

artık öğrensin istiyorum, ona hiç ihanet etmediğini, o çocuğun ona ait olduğunu, tüm mahalleli duysun istiyorum, özür dilesinler istiyorum. O nikah masasına yılmaz'ın hayatı için oturduğunu bilsinler istiyorum,

İS-Tİ-YO-RUMMMMMMMMM

denizim_
19-05-07, 01:10

Sevgili forever_bim,
Bolum boyunca ben de dizide simdiye kadar yapilan en buyuk yanlisin Yilmaz'in alalacele Asli'ya evlenme teklif etmesi oldugunu dusundum. Bu teklif yapilmasaydi, simdi arada hicbir engel olmayacakti birlesmeleri icin. Ne Cem, ne bebek meselesi olaylari bu kadar cikmaza sokamazdi. Yilmaz da agziyla soyledi zaten en buyuk hatayi yaptigini.

Bir de Filiz bu bolum bebegi soyleseydi de (ki ben israrla bunu Filiz'in degil bir baskasinin soylemesi gerektigini dusunuyorum) degisen pek birsey olmayacakti. Aman Asli'ya birsey olmasin diye bebek olayini kimse Asli'ya soyliyemezdi nasilsa..

Asli'nin bencilligini simdilik es geciyorum, daha sonra bol bol konusuruz nasilsa. En cok uzuldugumse Feride ve Omer'e kotu birseyler hazirliyor gibi senaristler. Tabii 5-6 bolum ust uste mutluluk fazla gelir bunyemize. Aman durmasinlar, acil onlari da ayirsinlar...

ismailsurucu
19-05-07, 01:11
ben umudumu kestimm sacmaligin önde gidenii bu dizi yaa inandiricilikk özen falan hic birsey kalmadiii keskee bu bölümü hic yayinlamasalrdiiii!!!
yilmaz bebegi ögrenicekmisss:img-hyste allahim sen sabir verr yarabbimm yaa resmen hayal kirikligi yasiyorum suannn suu bekledigim aylara yaniyorummm yaa özlemimidee maf ettiler resmenn.......

güzelim aski güzelimm öyküyü güzelimm sahnelerii maf ettilerr sabir sabir sabirr amaa nereye kadarr yaaa senaristleri kiniyorummm islerini birazdaha özenlenn yapsinlar rica ediyorumm mualla aslinin hastaligini nezaman ögrendii???? dizidee ögrenmedi herhaldeee demii??? gama diyee bu magza vardii ona nolduu?? filizinn yilmazi terk etme sözü noldu??? yaa daha busuru seyyy bune yaaa yalan rüzgarini mi seyrediyorum diye sordumm bu bölüm kendimee.....

senaristler konusundaki görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum.birinci sezondaki o güzelim öyküyü ikici sezonda resmen ayaklar altına aldıklarının resmidir.bir hikaye bu kadar amacından saptırılmaz.

LiMe
Size de mi öyle geldi bilmiyorum ama eskiden ben bu dizide sevenler yüzyüze geldiğinde heyecanlanırdım bu akşam Filiz'le Yılmaz'ın sahnelerinde bunu hiç duyumsamadım. Filiz'le Yılmaz yüzyüze geliyor sanki Aslı Yılmaz sahnesi izliyorum. Eskide kaldı gibi herşey. Hiç tutku alamadım. Neyse, Ömer'le Feride'ye yine bela çıkacak ama benim açımdan çok güzeldi o cephe bari tadını çıkarayım.

belkide artık filizden ümidi kestiğimiz içindir...yok ben seni sensiz de severim ...yok sen mutlu ol...
bu arada arkadaşlar reytingler ne zaman belli olucak bence yine ıhlamurlar altında birinci oldu.

arzuinan

Hasan'cım bence içinde bulundukarı durumdan kaynaklandı herşey. bende çok hoşnut değilim izlediklerimden ama tutku eksikliğinden değil sanırım bu durum, sözlerle hareketlerin yada bir sahneyle diğer sahnenein tutmayışından kaynaklandı...

Yılmaz ve Filiz birlikteyken bile bu kadar çok bir araya gelip konuşmuyorlardı beya şaşırdım valla. Her buluştuklarında da konu Aslı. Filiz onlarala birlikte gitseydi hastaneye eminim daha az şey öğrenirdi. :icon_whis

forever_bim
19-05-07, 01:12
Şimdi daha iyi anladım modest. Valla forum daha ziyade Filiz'le Yılmaz'ı eğrisi ve doğrusuyla tartışıyor ondan o cephede tıkırtı oldu mu bizim forum oynamaya başlıyor.

modest2000
19-05-07, 01:13
yılmaz'a akıl sır erdiremiyorum, hiç düşünemiyor,

niye FİLİZ gelip desin ki,

O BAĞ EVİ GECESİ ...
BİZİM Bİ BEBEĞİMİZ OLACAK...

bunun anlamı nedir, filiz'i hiçmi tanımadın, ne kadar gururlu, dürüst, yalansız olduğunu bilmezmisinki, nasıl başkasının çocuğunu sana yamamaya kalkacağını düşünebilirsin,

aslında bakmayın şu anki hallerine sevinsemde yılmaz'ın o tavırlarına hala kızıyorum ama ne yazıkki filizde unuttu o günleri :D

sonra aklına kurt düştü gitti tekrar sordu, o çocuk benden mi, sen şüphe edersen o sana "senden" der mi??

sonrada "biliyordum, bende öyle düşünmüştüm zaten" diyerek bu derece sevdiğin kadın AŞAĞILANIR MI???

filiz'in hayatındaki ilk erkeğin sen olduğunu bilmiyor musun? yıllardır da seni sevdiğini ...

o gün yemek gecesi çiftliğe gittiğinde cemi kapıda beşik getirmiş olarak gördüğünde hiç düşündün mü, bir baba, sevdiği kadını çocuğunun annesini başbaşa yemek yemek için birini beklerken kapıda beşiği bırakıp gider mi??? e be yılmaz e be yılmaz bi saksıyı çalıştırabilseydim puzzel'ları birleştirecektin ama nerdeeeeeeeeeee???

şimdide kabul ettiğini söylüyor, ben olsaydım filiz'in yerinde bas bas bağırırdım o söylediği sözleri :img-cool2

artık öğrensin istiyorum, ona hiç ihanet etmediğini, o çocuğun ona ait olduğunu, tüm mahalleli duysun istiyorum, özür dilesinler istiyorum. O nikah masasına yılmaz'ın hayatı için oturduğunu bilsinler istiyorum,

İS-Tİ-YO-RUMMMMMMMMM

Bu bölüm de Handan diyorki "ikinizi de mahvettim",Yılmaz hala anlamıyor.Ya bu Handan değil miydi sana rapor getiren.Eeeee kadın bunu kastediyor işte nasıl anlamazsın.:good:

gzd_gzd
19-05-07, 01:13
feride-ömer cephesi tam hayal ettiğim gibi gelişiyor
buldukları eve bayıldım
walla Sinemin dediği gibi
tertemiz bi ev,boyaları falan tamam
bi mobilya alsalar olcak walla
evin içinde hayal kurdukları sahneye bayıldım

ama feride gibi benm de içime kötü kötü şeyler geliyor
bu mutluluk uzun sürmez sankim
yine bşiler gelebilir başlarına:icon_whis :icon_whis

sinem*
19-05-07, 01:14
Arkadaslar,
Hepimiz bebek mevzusundan sıkılmış vaziyetteyiz ama saolsun senaristler bu konunun önem teskil etmedigi düşünmekte.. Daha dogrusu öyle bölümler yazıyorlar ki, bu sekilde algılıyorum artık..

Mesela bu bölüm,
Herkes bebek söylesin diyor yine.. Tamam ben de cok istiyorum ama bebegin bu bölümde söylenmesinin gelişen senaryoda hiçbir önemi yoktur.. Hatta gelinen senaryoyu daha da kasvetli hale sokacaktır.. Diyelim bu bölüm Filiz bebeği söyledi ne olacak peki ? Yılmaz sizin beklediginiz kadar mutlu olabilecek mi ? Bana sorarsanız Hayır.. Yılmaz'ın içinde bulundugu durum daha da güçleşecek.. Zaten Filiz'i bebegi baskasından sanıp kabul etmiş anlayacagınız bebek bu ikilinin birleşmesinde ana rol oynamaz.. Demek kistediğim Yılmaz bebeği bilse de Aslı'yı bu durumda yalnız bırakmaz.. Hadi bıraktı Filiz buna razı olmaz..

Yazdıklarım lütfen yanlış anlasılmasın Filiz'in bebegi söylememesini onaylamıyorum sadece bu konuda senaryonun gidişatını biraz tuhaf buldum..

kesinlikle bebeği söylemesi yılmazı iyice çıkmaza sokardı :img-hyste filizci olarak keşke söylese demem mi gerekiyor :img-hyste :img-hyste

Çok komik bir bölümdü...cemin olduğu bölümler daha mı akıcı ne :) aslı olunca gerçekten çok sıkılıyorum sürekli aynı laflar,iyi ki yılmaz var o olmasa umudum olmazdı ya da annem öldü babam öldü sürekli aynı sar başa..:img-hyste Doktor hanımda mualla hanımla ortak çalışıyor olabilir :img-hyste

slayjic
19-05-07, 01:14

kesinlikle aynı karardayım artık ne heyecan kaldı nede merak hani yemeği yersin ama tuzu eksiktir ve o tadı alamazsın ya işte aynen böyle oldu bufta yemeği yedim ama tuzu eksikti...

feridenin karşısına bir menejer çıkardılarsa öylesine bir sahne olsun diye yapmamışlardır kesin bela geliyor onlarada..

forever_bim
19-05-07, 01:16
Yılmaz'dan özeleştiri bekliyorum. En kısa zamanda. Aslı grip değil arkadaşlar, beyin tümörü, ağır bir dert. Allah kimseye vermesin

sezinti
Aslı'nın benciliğine dem vuruluyor, ilginç ve hayli iginç olsa gerek, asıl tepki gösterilmesi gereken Yılmaz olması gerekirken Aslı'nın bencilliğinden bahsediliyor. Allah, kimseyi cok ciddi hastalık ve hastalığı ile ölümü düşünen bir insan psikolojisi vermesin.
Bölümde, Aslı'nın gördüğü Yılmaz ve Filiz sahnesi aldatmadır. Aldatmadan bahsedilmezken iki karakterin sevgisinden bahsetmek, hayli ilginç olsa gerek.
Taraflar aksi karar vermediği sürece, Yılmaz ve Filiz Aslı'yı aldatmıştır. Ayrıca bu Bölümde taraflar aksi karar vermediğini gördük.

Aslı'nın bencilliğinden önce Aslı'nın aldatılmasından bahsetmek gerek. Aslı'nın duygu sömürüsü yapıyormuş. Duygu sömürüsünden önce sözlü ve aksi karar almayan bir Aslı ve Yılmaz beraberliği var Aldatılan bir birey var.

sinem*
Aslı'nın bencilliğinden önce Aslı'nın aldatılmasından bahsetmek gerek. Aslı'nın duygu sömürüsü yapıyormuş. Duygu sömürüsünden önce sözlü ve aksi karar alamayan bir Aslı ve Yılmaz beraberliği var Aldatılan bir birey var.

Kusura bakma ama aslıda biraz saf olmasın..Hangi aklı başında insan el ele göz göze gördüğü insanları ya teşekkür mü ediyordun bende bir şey sandım diyerek tekrar devam eder..Ya da emin olmadan nasıl bir evlilik yapar...

ismailsurucu
19-05-07, 01:18
Çoğu noktada size katılıyorum,Aslı hariç:img-wink: .Aslı "ben mi seni zorladım" diyor ama yaptığı psikolojik baskıdan bihaber galiba:img-wink: .İspanya'ya gitme sürecinde bile samimi davranmadı Aslı.İstese çekip giderdi.Yılmaz'a resmen "kal" demesi için blöf yaptı ve Yılmaz'ı bir anlamda acele karar vermesi konusunda zorladı,süreci hızlandırdı.Hastanede Filiz-Yılmaz aşkını daha da iyi anladı ama her zamanki gibi anlamazlıktan geldi(ben anlamadığına inanmıyorum.Çocukların bile anlayacağı Filiz-Yılmaz aşkını Aslı anlamazlıktan geliyor) ve aradan çekilmedi.
Aslı'nın her geri çekilişi daha ileri bir sonuç elde etmek için yapılan taktik oldu.Kendini geri çekmelerinde hiç samimi olmadı ki.Yılmaz'ın bu birliktelikte elbette büyük payı,hataları var.Ama Aslı'nınki de ondan hiçte az değil.
Aslı'nın yerinde Filiz olsa ne yapardı.Çoktan İspanya'ya gitmişti ve binkere Yılmaz'dan ayrılmıştı.Asla arada olmamıştı.:img-wink:

işte aralarındaki fark da burada.biri kendi mutluluğundan önce başkalarının mutluluğunu düşünen yüce bir insan.ben burda yılmaz'ın aceleciliğini ve düşüncesizliğini belirtmek istemiştim.

hewal
19-05-07, 01:19
dizi gazi mahallesinde çekiliyor biliyoruzda ben o yerin orası olduğunu sanmıyorum, eğer gazi mahallesindeki bir yer olsaydı niye ilk bölümlerde elif-yılmaz ikilisi orada buluşmuyordu :D bence çok farklı bir yer orası alakası yok.

Gazi Mahallesi orası yakın oturan bir arkadaşımdan teyidini aldım...Alibeyköy barajı onların oldukları yer göl değil..Yazında şenlikler,piknikler yapılırmış orada ....

denizim_
19-05-07, 01:19
Arkadaslar,

Mesela bu bölüm,

Sevgili secoms,
Senin bu mesajini gormeden yazmisim benimkini. Seninle ayni fikirdeyim bu konuda. Aslinda son birkac bolumdur yani Filiz ve Yilmaz birbirlerine karsi yumusadiklarindan beri bebek konusu anahtar olmaktan cikti. Anahtar Asli oldu bir anda. Daha dogrusu Yilmaz'in Asli'ya verdigi soz. Asli da bu sozu iyice pranga haline getirince olaylar bu noktaya geldi. Yoksa dedigin gibi, bebek aciklansa bile en azindan Filiz'in farkli bir karar vermeyecegini biliyoruz. Yilmaz Asli'dan ayrilmaya calissa bile Filiz bunu yine kabul etmeyecektir diye dusunuyorum. Kisacasi hamle yapabilecek tek insan artik Asli.

sezinti
19-05-07, 01:20
Kusura bakma ama aslıda biraz saf olmasın..Hangi aklı başında insan el ele göz göze gördüğü insanları ya teşekkür mü ediyordun bende bir şey sandım diyerek tekrar devam eder..Ya da emin olmadan nasıl bir evlilik yapar...

Aldatmadan neden bahsedilmez, Aslı'nın bahsettiğiniz duygu sömürüsünden önce bir bireyin aldatılmasından bahsedilmemesi asıl ilginç olan bu olsa gerek. Umarım anlatabilmişimdir.:img-wink: Benim için aldatmanın gerçekleşmesinden sonra, Filiz-Yılmaz beraberliğinin, sevgisinin hiç önemi yok.
Bakmak ve görmek çok farklıdır, demişler, ne kadar da doğru bir sözmüş.

modest2000
19-05-07, 01:21
Bugün forumda bir arkadaşın belirttiği gibi, Tekinerler madem evlerine taşınmıyorlar, o zaman satmalılar.Hem kendilerine başka bir ev alıp,hem de bir iş kurabilirler.Bu kadar sıkıntının içinde o evi boş tutma lüksleri yok bence.

sinem*
19-05-07, 01:22
Aldatmadan neden bahsedilmez, Aslı'nın bahsettiğiniz duygu sömürüsünden önce bir bireyin aldatılmasından bahsedilmemesi asıl ilginç olan bu olsa gerek.

Bakmak ve görmek çok farklıdır, demişler, ne kadar da doğru bir sözmüş.

aslı bu ilişkinin başından beri aldatılmıyor mu zaten...değişen sadece yılmazın filizle olmak istemesi mi ? Aslıya her konuyu açacağında ben sana güveniyorum,sen olmazsan ameliyat olmam diyerek resmen duygu sömürüsü yapıyor..Ama o aldatılma konusuna da katılıyorum ama şunu da unutmayalım bir insanın en kötü aldatılması kendisini aldatmasıdır..Yılmazı filizi geçtim aslı kendi kendini aldatıyor

arzuinan
19-05-07, 01:23
Arkadaslar,

Mesela bu bölüm,

itiraf etmek gerekirse bölümü izlerken bende bunu düşündüm. Yılmaz'ım şimdi bu halde !birde bebeğin kendinden olduğunu bilse hepten işin içinden çıkamayacak gibi hissettim. çaresizliği katlanacaktı sanki... Filiz'de böyle düşündüğü için söylemiyor sanırım. oooff benim acayip kafam karıştı. sinirlerimde bozuldu. nasıl bir bölümdü bu Allah aşkına, saçma sapan olaylar oldu. Feride Ömer olmasa koskoca bir sıfır diyeceğim...

slayjic
19-05-07, 01:24
Aslı'nın benciliğine dem vuruluyor, ilginç ve hayli iginç olsa gerek, asıl tepki gösterilmesi gereken Yılmaz olması gerekirken Aslı'nın bencilliğinden bahsediliyor. Allah, kimseyi cok ciddi hastalık ve hastalığı ile ölümü düşünen bir insan psikolojisi vermesin.
Bölümde, Aslı'nın gördüğü Yılmaz ve Filiz sahnesi aldatmadır. Aldatmadan bahsedilmezken iki karakterin sevgisinden bahsetmek, hayli ilginç olsa gerek.
Taraflar aksi karar vermediği sürece, Yılmaz ve Filiz Aslı'yı aldatmıştır. Ayrıca bu Bölümde taraflar aksi karar vermediğini gördük.

Aslı'nın bencilliğinden önce Aslı'nın aldatılmasından bahsetmek gerek. Aslı'nın duygu sömürüsü yapıyormuş. Duygu sömürüsünden önce sözlü ve aksi karar almayan bir Aslı ve Yılmaz beraberliği var Aldatılan bir birey var.

yılmaz aslıya evlenme teklif ettiğindede filizi seviyordu evlenme gününe gelindi hala filizi seviyor ve ilk zamanlar bunu içinde yaşarken son günlerde yaşanan olaylardan dolayı dışarı vuruyor yılmaz ne yapıyor sadece çok sevdiği kadının elini tutuyor ümit vermek için ve bu bana göre aldatma değil aldatmaysada aldatsın çünkü aslı göz göre göre bu aldanışı kabullendi ve evlilik diye tutturdu adamın sevmediği ve mutsuzlu yüzünden okunurken her fırsatta ortamdan kaçarken anlamıyorsan seni sevmediğini illa evlenmek ve bir boşluğa onuda sürüklemek için çabalıyorsan karşına çıkıcaklarada hazırlıklı olmalısın...

byuzax
19-05-07, 01:26

Modum aynen öyle şimdi berenlede onu konuşuyorduk . Eskisi gibi değildi eskiden daha aşık sarılıyordı . Ya onu bırak yanak yanağa bile öpmediler birbirlerini yılmaz filzin elini optu utanmasa başına koycak yaw :img-pilot

gzd_gzd
19-05-07, 01:27
aslı kesinlikle hata yapıyor bence evlenmekle.....
besbelli bişey yılmazla filiz i gördüğü anda birbirlerine teşekkür ediyor olmadıkları...

tamam bu konuda yılmaz da çok suçlu
aslı da dedi
daha önceden sözler vermeyecekti ona
gelip evlenme teklifi etmeyecekti,kızın duygularıyla oynamış gibi bşi oldu
ama başkasını sevdiğini anlayıp aslı kendisi ayrılabilirdi yılmazdan....

ben olsam,"tek isteğim evlenmek,ölmeden senin karın olmak istiyorum" diyip de, başkasını sevdiği bariz belli olan birisiyle de evlenmezdim,yaşama mücadeleme tek başıma devam ederdim:icon_whis :icon_whis :icon_whis

sezinti
19-05-07, 01:30
Ama o aldatılma konusuna da katılıyorum ama şunu da unutmayalım bir insanın en kötü aldatılması kendisini aldatmasıdır..

Aslı'nın aldatılmasından anlaştık o zaman:img-wink: , Duygu sömürüsünden önce bunun belirtilmesi gerek. Aldatmak gibi büyük bir hatayı görmezlikten gelmeyelim, anlatmak istediğim budur. Aslı'nın, Yılmaz ve Filiz'i gördüğü sahneden sonra Yılmaz ve Filiz beraberliğinin hiç bir önemi kalmamıştır. Aslı, Yılmaz'a çok güzel cevaplar vermiştir. Aslı, dün geceden bahsediyor. Yılmaz da, ne olmuş dünkü gecede diyor, enterasan hemde hayli enterasan.

iyi geceler, iyi yorumlar.

secoms
19-05-07, 01:30
Sevgili secoms,
Senin bu mesajini gormeden yazmisim benimkini. Seninle ayni fikirdeyim bu konuda. Aslinda son birkac bolumdur yani Filiz ve Yilmaz birbirlerine karsi yumusadiklarindan beri bebek konusu anahtar olmaktan cikti. Anahtar Asli oldu bir anda. Daha dogrusu Yilmaz'in Asli'ya verdigi soz. Asli da bu sozu iyice pranga haline getirince olaylar bu noktaya geldi. Yoksa dedigin gibi, bebek aciklansa bile en azindan Filiz'in farkli bir karar vermeyecegini biliyoruz. Yilmaz Asli'dan ayrilmaya calissa bile Filiz bunu yine kabul etmeyecektir diye dusunuyorum. Kisacasi hamle yapabilecek tek insan artik Asli.

Sevgili denizim_,
Senin de dediğin gibi bu olayın cözümü -karakterlerin düşünceleri dogrultusunda- ikiliyi aşmış vaziyette.. Umarım bu iş Aslı'nın kendi kararı ile sonlanır ama bana bu bölüm sanki kötü birseyler olabilecek izlenimi verdi ki,bunu hem biz hem Yılmaz-Filiz ikilisi de istemiyor.. Az bölüm kaldı ama bazı meseleler hala da cok karmasık.. Umarım ' hooopp ' mutlu son olmaz..

NOT: Filiz-Yılmaz, Ömer-Feride birleşmesinin sıradan bir final oldugunu düşünürsek, oyuncuların kendi agızlarından mükemmel bir final olacak lafından sonra son bölümü cok merak eder oldum.. Acaba fazla bir beklenti içinde miyim ? :img-blush

fatma-1721
19-05-07, 01:31

Haklisin,ama caresizligi cok güzel yansittilar bence,hele Yilmaz.Gecen bölüm Filizin pismanlik itiraflarini izledik,bu bölüm Yilmazin.Bence Filizin duygu yansitmasi pek de mümkün degildi zaten,ben Filizin ,Yilmazin yüzüne hala nasil bakabildigine sastim zaten.Yani bu adam baskasindan sandigi cocugu kabul etti,Filizde hala durumu düzeltmedi.Zamaninda adama gittin bu cocuk ikimizin dedin,simdi ise bu söylediklerini ,gercegi ,acikca yuttun,yani resmen yalanciligini da böylece üstlendin ve hala Yilmazin yüzüne bakiyorsun.Büyük bir medeni cesaret mi desem,akilsizlik mi desem,sastim kaldim dogrusu!

Bu bölüm beni gercekten cok üzdü ve kizdirdi,herkese iyi geceler!

denizim_
19-05-07, 01:32
Modum aynen öyle şimdi berenlede onu konuşuyorduk . Eskisi gibi değildi eskiden daha aşık sarılıyordı . Ya onu bırak yanak yanağa bile öpmediler birbirlerini yılmaz filzin elini optu utanmasa başına koycak yaw :img-pilot

Bence bu bolum ikisi de o kadar caresiz, pisman ve uzuntuluyduler ki eski gunlerdeki gibi olmadilar. Herseye ragmen, Asli'dan gizli bulustuklari icin de cok fazla samimi veya tutkulu gozukmemelerini normal buluyorum. Icinde bulunduklari durumun zorlugunu unutarak, kendilerini aska kaptirsalardi kendileriyle celiskiye duserlerdi. O durumda olabilseler zaten Asli'yi falan dusunmezler hemen biraraya gelirlerdi. Yani ben senaryo geregi, ozellikle boyle agir bir havanin yansitildigini dusunuyorum.

archshe
19-05-07, 01:34
__forumla ters gitmeye bayılıyorum galiba...herjes bölüm süper derken ben kötüydü diyorum herkes kötü derken ben zevk alarak izlemiş oluyorum...galiba tek sorun bende tüm forum birleştiğine göre...
ben güzel bir bölüm izledim...benim cephemde herşey karışık olsa da birbirlerine olana aşkını saklamayan bunu dillendiren ve sürekli yanyana olan sahneleri vardı...haaa bu sahneler kasvetliydi aama onları tekrar beraber görmek çok güzeldi...
__en baş sahneden beri sevgili fermanı düşünerek izledim...yılmaz önce filize herşeyinle kabulümsün dedi sonra başta olan olmuş demeliydim öyle kabul etmeliydim dedi...müthiş kanıtlar sevgili ferman...içi dolu repliklerden kasrınız buydu herhalde...:)
__ceyda tüm filizciler adına konuştu aslı kim kim için mutluluğunu heba ediyosun dedi...şimdi filiz de çıksa bebeğimin babasısın eğer benle değil aslıyla evlenrisen düşük yaparım bu sıkıntıya dayanamam bunun mesuliyeti ömür boyu yaşarsın dese nasıl olur...:)
__aslının yılmazla olan ilk sahnesi iyiydi...güzel sorguladı yılmazı...ben seni zorlamadım sen evlenme teklif ettin filiz bitti dedi diye...orda aslıya çok hak verdim...ama peşine yılmazın sadece görüşmeye teşekküre gittim yalanını yutması ve bencillik yapıp evlenmek istemesi bikaç dakka önce dediklerini batırdı...demek samimi değilmiş...doktorda bile bak evlenmek ii gelecekmiş diye inat ediyo...aslı haklıyken haksız duruma düşüyo...
__aslının yılmazı sorguladığı sahnede yılmaz yalan söyledi...teşekkür etmeye gittim dedi...adam gibi evt ben filizi hiç unutmadım hala seviiyorum diyemedi...yılmaz da aşkına sahip çıkmadı..ben ençok aslıya bu itirafı bekliyodum...
__fömer cephesi karışacak...sinyalleri geldii...
handan filize alın yazın bu mu olacaktı dedi ya sinirden öldüm o yazgıyı sen değiştirdin unuttunmu ?
__ömer yılmazın aklının güzel karıştırdı...kim için kimi feda ediyosun pişman olacaksın dedi..yılmazın yerinde olmak istemezdim çok zor bir durum...ikide bir sen olmazsan yaşayamam diyen ona umut bağlayan bi kadın diğer tarafta gözü yaşlı sevdiği kadın...merhamet mi aşk mı?cidden zor...
__aslıya gelinlik çok yakışmıştı ama:::)(ciddden)
__nalan- kerem bitti alp açılacak...müjgan de seviyo alp'i...ben de:)benim çiftim onlar bu cephede...hadi nalan gör şu dibindeki çocuğu...
__son olarak sema ve ali tam göörmemiş gibiydi...mirsadın başı belada bu acemi ve istekli anne babayla...

destina304
19-05-07, 01:34
Bence bu bolum ikisi de o kadar caresiz, pisman ve uzuntuluyduler ki eski gunlerdeki gibi olmadilar. Herseye ragmen, Asli'dan gizli bulustuklari icin de cok fazla samimi veya tutkulu gozukmemelerini normal buluyorum. Icinde bulunduklari durumun zorlugunu unutarak, kendilerini aska kaptirsalardi kendileriyle celiskiye duserlerdi. O durumda olabilseler zaten Asli'yi falan dusunmezler hemen biraraya gelirlerdi. Yani ben senaryo geregi, ozellikle boyle agir bir havanin yansitildigini dusunuyorum.

evet uzayla bu konuyu konuşuyorduk..bencede süperdi..yani anca böle yansıltılabilirdi..diğer türlü biraz abartılı olabilirdii.bence çok güzeldii.ben büyük bir zevkle izledim..sölediklerine aynen katılıyorum

sinem*
19-05-07, 01:35
Aslı'nın aldatılmasından anlaştık o zaman:img-wink: , Duygu sömürüsünden önce bunun belirtilmesi gerek. Yoksa aldatmak gibi büyük bir hatayı görmezlikten gelmeyelim. Aslı'nın, Yılmaz ve Filiz'i gördüğü sahneden sonra Yılmaz ve Filiz beraberliğinin hiç bir önemi kalmamıştır. Aslı, Yılmaz'a çok güzel cevaplar vermiştir. Aslı, dün geceden bahsediyor. Yılmaz da ne olmuş dünkü gecede diyor, enterasan hemde hayli enterasan.

iyi geceler, iyi yorumlar.

Aldatılma çok önceden beri vardı hatta aslı kendisini aldatıyor baştan beri..Bir insan nasıl elele gördüğü insanı gece vakti hem de sözlüsünü teşekkür etmek için gittiği yalanına kanar :img-hyste resmen ahmete söyleseler o bile inanmazdı ...

Aslı o cevapları bir de aynaya bakarak verse belki o zaman bir şeyleri idrak eder.

dr_kitirpiyoz
19-05-07, 01:36
bu ilk mesajım vatana millete hayırlı olsun :)
engel var şarkısı dilek türkan adında bir bayan adıyla kayıtlı limewire de bulabilirsiniz.ben de ordan indirdim şimdi.
ben de bu bölümde kemal beyin karısı devreye girse keşke şeklinde düşündüm.hakkatten nerde o bayanceeğiz ? gelse tutsa şu filizle yılmazın kulaklarından ahanda siz birbiriniz için yaratılmışsınız falan dese hı olma mı?
bi de okuduğum yorumlarda dikkatimi çeken bişeyi ben de hissettim ki o da filiz ve yılmaz arasındaki dialogların tutkusuz olması mevhumudur.dedikodusal bazda düşünürsek gerçek hayatta bu ikilinin birlikte olduğunu duymuş olduğum dönemde dizideki aşklarıyla şimdikini kıyaslayınca gerçekten bi tutku eksikliği göse çarpıyor,bu yorumu da şu anda gerçek yaşamda birlikte olmadıklarını duymuş olarak yapıyorum. bi de şöle bişe de olabilir tabi,hani şimdi yılmaz için başkasına aitlik durumu var ya,parmağında aslının yüzüğü var sonuçta,filizin de bunu düşünerek yılmaza çok yakın olmadığını düşünebiliriz.bi nevi "aile" kurumuna saygı duymak gibi bişe...

byuzax
19-05-07, 01:38

ya haklısın tabi ama hazır kaçmışsınız hem kimselerde yok relax olun biraz dimi ama ... insan çimenlere uzanır bakışır falan ... O kadar gelmişler yani unutsunlar iki dk aslıyı falan yaa of of of ...

destina304
19-05-07, 01:38
ben genel oalrak beyenerek izledim bu bölümü bence çok güzeldi.arcshe dediklerine katılıyorum..onları her ne olursa olsun beraber yanyana görmek çok keyifliydi..zaten dolu dolu replikler duyduk..filiz ve yılmaz replikleri çok hoşuma gitti.zaten bu nikahın olmuyaağı belli..filizinde yılmaza git dicek olmasıda kesin ben şimdiden 76yı düşünmeye başladım...ama bu bölüm kesin öğrencek yılmaz ve aslı bebeği bu kesin işte

archshe
19-05-07, 01:40
bebeğin söylenmesi şuan yaşananları daha fazla kasvetli yapmaktan başka bişey olmayacaktı...haa söylesin tabii ama sonuç değişmezdi...yılmaza tutunmuş bir kadın var yılmaz bunun savaşını veriyo zaten..

muko88
19-05-07, 01:41
Çok güzel bir bölümdü...
Oh iki bölümdür IA'dan tat almaya başladım.
Sıkılmadan izliyorum.
Ama şu çocuk meselesi de sakız gibi uzadı, o da bir ortaya çıkıverse içim çok rahatlayacak...
Yılmaz&Filiz çiftini hayranlıkla izledim; özellikle Yılmaz'ın tavrını...Her şeye rağmen tavrını...
Aslı'ya da hem acıyorum, bazen de bu kız bencil davranıyor diyorum...
Umarım doğru olanı yapar Aslı:img-wink:

destina304
19-05-07, 01:41
Aldatılma çok önceden beri vardı hatta aslı kendisini aldatıyor baştan beri..Bir insan nasıl elele gördüğü insanı gece vakti hem de sözlüsünü teşekkür etmek için gittiği yalanına kanar :img-hyste resmen ahmete söyleseler o bile inanmazdı ...

Aslı o cevapları bir de aynaya bakarak verse belki o zaman bir şeyleri idrak eder.

sinem ellerine sağlık valla güzel yazmışsın..katılıyorum aslı kendi kendini aldatıyo en baştan beri...yanlız bu bölüm mualla nerden öğrenmiş aslının ameliyat olcağını orda çok güldüm:img-hyste :img-hyste ama içimi parçalayana sahne ise filizin yılmazı orda bıkraıp giderkenki haliydi...içi çok fena oldu..bile bile sevdiğini kendi elleriyle veriyooo ahhh filiz ahhhh

denizim_
19-05-07, 01:43
Sevgili denizim_,
Senin de dediğin gibi bu olayın cözümü -karakterlerin düşünceleri dogrultusunda- ikiliyi aşmış vaziyette.. Umarım bu iş Aslı'nın kendi kararı ile sonlanır ama bana bu bölüm sanki kötü birseyler olabilecek izlenimi verdi ki,bunu hem biz hem Yılmaz-Filiz ikilisi de istemiyor.. Az bölüm kaldı ama bazı meseleler hala da cok karmasık.. Umarım ' hooopp ' mutlu son olmaz..

NOT: Filiz-Yılmaz, Ömer-Feride birleşmesinin sıradan bir final oldugunu düşünürsek, oyuncuların kendi agızlarından mükemmel bir final olacak lafından sonra son bölümü cok merak eder oldum.. Acaba fazla bir beklenti içinde miyim ? :img-blush

Bence kesin fazlaca bir beklenti icerisindesin. Ben oyle ahim sahim bir final beklemiyorum. Haa tabii, hepimizi yaniltip, olumle, ayrilikla sonuclanan bir final de olabilir. Mutsuz bir finali bunca eziyetten sonra hic istemem dogrusu. Bir de bana Filiz yakin zamanda dogum yapabilirmis gibi geliyor. Karnini iyice buyuttuler, hastane kapisinda nikah da iyi klisedir. Aman atlamasinlar..

forever_bim
19-05-07, 01:43
Beren bebeği öğrenmesinin bir anlamı ya da güzelliği kaldı mı sence? 21 bölüm oldu da ondan dediydim. Bu senaryo resmen elde patlamış el bombası.

destina304
19-05-07, 01:44
bencede bu bölüm yılmaz bebeği öğrenseydi bişey değişmezdi..daha kötü bir ortam olurdu.en azıdnan yılmaz bu olaya doya doya sevinemezdi bence ..bu bölüm öğrencek olması bence çok daha iyi olcak..

mozitekuto
19-05-07, 01:47
ay çatlar insan yaa. bence gerçek hayatta böyle bir şey olmaz. insan bebeğin babasına demez mi bebek senden diye. valla ben hamilelik testi yaptığımı bile söylemezsem çatlıyom. neyse umarım şu aslı ölür de bunlar da muratlarına ererler. çok mu kötüyüm ne?:)

muko88
19-05-07, 01:48
Yılmaz'ın bebeği bu bölüm öğrenmesi pek hoş olmazdı, haklısınız.
Bu kadar uzadı madem, bir kaç bölüm daha uzasın:icon_whis
Ben de deminki mesajımda buna sinir olduğumu söylemiştim; sinir olduğum şey işte bu kadar şeyin uzamasına, bunların yaşanmasına sebep olarak bebeğin gösterilmesi...
Sakız gibi uzuyor gidiyor...Öğrendi öğrenmedi, öğrenecek öğrenemeyecek derken dizi bitecek valla...
Yılmaz'ın bebei öğrenmesi için en doğru zamanlarda bile çıkmadıysa ortaya, böyle bir zamanda hiç çıkmasın...

secoms
19-05-07, 01:50
Bence kesin fazlaca bir beklenti icerisindesin. Ben oyle ahim sahim bir final beklemiyorum. Haa tabii, hepimizi yaniltip, olumle, ayrilikla sonuclanan bir final de olabilir. Mutsuz bir finali bunca eziyetten sonra hic istemem dogrusu. Bir de bana Filiz yakin zamanda dogum yapabilirmis gibi geliyor. Karnini iyice buyuttuler, hastane kapisinda nikah da iyi klisedir. Aman atlamasinlar..

Kötünün içinden birini secmem gerekirse; Ölüm diyorum. :icon_whis
Saka bir yana dediğin gibi hastanede nikah yapılırsa o an Tv'yi kaparım :)
Ya birde Filiz'in karnına ne koyuyorlarsa daha hacimli birsey koysalar.. En azından ezilip büzülmeyen birsey :img-hyste

fatma-1721
19-05-07, 01:52
secoms tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaslar,

Mesela bu bölüm,

Tam forumdan cikiyordum ki yazdiklarini okudum ve yanitlamk istedim,aslinda haklisin belki bebek gercegi sorunu cözmezdi,cünkü Asli yasama sebebini,daha dogrusu yasamak icin mücadele etme sebebini yilmazla evlenip evlenmemeye bagladi.Ama ben bebek meselesini Filiz ve Yilmaz acisindan ele aldim,Filizin bunu en gec bu bölüm söylemesi gerekirdi,acikca ilk defa Filiz kendi agzindan bu bölüm bebegin cemden oldugunu itiraf etmis,kabullenmis oldu,zamaninda da kendisi Yilmaza bu bebek ikimizin demisti,yani böylece yalanciligi da kabul etmis oldu.Ben bunu hazmedemiyorum,nerde kaldi Fiizin o tavan yapmis gururu?
Yilmaza acidim acikcasi,verdigi sözden dolayi yasadigi pismanlik,hatasindan dönememe caresizligi.
Benim kafam allak bullak oldu artik,saglikli düsünemiyorum.:img-in_lo :icon_whis

sezinti
19-05-07, 01:52

Yazmış olduğunuz mazaret, Yılmaz ve Filiz'in kabahatlerini azaltmaz. Sonuçta Aslı Aldatılmıştır. Aslı'nın gördüğü sahne ile, Yılmaz aldatan, Filiz araya giren kişi olarak kayıtlara geçmiştir. Aslı, neden kendini en baştan aldatmış, Yılmaz'ın yeni bir hayat kurma isteğine olumlu cevap vererek mi kendini aldatmış, Yılmaz Filiz'le olan beraberliğini bitirdiğini izledim. Ben başka bir dizi mi izliyorum, acaba. Buradaki yorumlara bakılırsa Yılmaz ve Filiz, Aslı'yı hiç aldatmamış, Yılmaz, Filiz'le olan beraberliğini bitirmemiş gibi anlaşılıyor. O zaman Yılmaz, Filiz'i Aslı ile aldatmıştır. Aslı ve Yılmaz'ın konuşmalarında Aslı'nın Yılmaz'a cevaplarını tekrar izleyiniz. Aslı kendini en başından beri aldatıyormuş, enterasan ve ilginç ötesi. Aldatmayı bu kadar küçük bir hata olarak görmeyin.

tebessüm
19-05-07, 01:57
74.Bölüm yorumum...

Öyle karışık duygular yaşattıki bu bölüm..kimi yerinde duygulandım,kimi yerinde kızdım,kimi yerinde eskiye daldım farklı tatları aynı bölüm içerisinde hissettim.

bölümde en güzel noktalardan biri sık sık müziklerin devreye girmesiydi..özel sahneleri daha bir anlamlı kıldı neredeyse hersahnede müziklerimiz mevcuttu..
ilk defa bir bölüm yorumuna başlarken kararsız kalıyorum..bölüm içeresinde yaşanan duygu karmaşaları banada yansıdı sanırım:img-wink:

fragmandan duyduğum rahatsızlığı söylemiştim..neyazıkki bu bölümü izlerkende devam etti..yılmaz vicdan hesaplaşması içeresine girmişken filizden ayrı kalamadı,filiz daha fazla onun yokluğuna karşı koyamadı.ona birkere sarılmıştı; sözleri geri adım atmayı denesede yılmaz buna izin vermedi filizde gidemedi..aşk sahneleri! uzun zamandır hasret kaldığımız aşk sahneleriyle karşı karşıyaydık; peki hissetememiz gerekeni hissedebildik mi? ben hissedemedim..o sahnelerde evlilik sözü verilmiş bir kadının yükü,o sahnelerde karnında bir bebekle olacaklara göz yummak zorunda olan bir kadın,o sahnelerde zamanında attığı adımın sonuçlarıyla karşı karşıya kalan bir adam vardı,o sahnelerde vicdanmı aşkmı sorgulaması vardı? aşkın esir aldığı iki insanın çaresizliği vardı,yaptıkları hataların altında ezilmenin verdiği pişmanlık vardı,belki yanyana olmanın verdiği büyük huzur da vardı ama bu bizim uzun zamandır bekledğimiz sahnelerin yüzümüzü güldürmesine yeterli oldumu? benim olmadı olamadı!..
FİLİZ:
filiz benim en sevdiğim karakter bunu herkes biliyor bu bölüm ona hem kızdım hem üzüldüm hem hayran kaldım birkezdaha...neden kızdım? çocuğu hala söylemedi söylemeliydi,söylemek için çok fırsatı olmuştu ama artık yok! olaylar birkezdaha içinden çıkılmaz bir noktaya geldi..neden üzüldüm? üzülmemek mümkünmü? gene söylüyorum bu kızın başına gelen kimsenin başına gelmedi kimi zaman kendi hatalarının, kimi zamanın yılmazın hatalarının, kimi zaman ailesinin hatalarının bedelini ödedi.ödemeyede devam ediyor..gözünden yaş eksik olmadı..ağlamak bile yakıştı belki ama artık gözlerde ufak bir gülümsemesi bizim için özlem oldu..neden hayran bıraktı? kimine göre en büyük yanlıştı belkide yılmaza bırakma gitme dememesi..benim içinse tam bir insanlık örneğiydi,tam bir fedakarlıktı..dur deseydi yılmaz duracaktı bırakma deseydi sımsıkı sarılacaktı belkide..ama soruyorum şimdi size. yılmaza beni bırakma deseydi,yılmaz aslıyı bıraksaydı ve aslı ölseydi filizle yılmaz bunun üstüne bir hayat kurabileceklermiydi? filiz başkasının gözyaşının üstüne gülümseyebilecekmiydi? filiz ağlatmak yerine ağlamayı tercih etti..değer veya değmez bu tartışılır ama filiz bu vicdani sorumluluğun altına giremezdi,filiz yılmazı buyükün altında bırakamazdı..belki pişman olucak bu yaptıklarına belki olaylar tamamen farklı yönlere sapacak ama filiz insanlığının gerektirdiği gibi davrandı,filiz o anın gerketirdiği gibi davrandı..nekadar iyi bir insan olduğunu,gösterdi..bölüm boyunca benim sevdiğim karakter dedirtti,en baştaki o hareketi;o duygu yoğunluğundayken bile,karnında çocuğunu taşıdığı adama sarılmşken,karşısındaki daha fazla düşünmek zorunda olmasına (yılmaz sözlü filiz değil)rağmen,NAPIYORUZ biz? deyip gene insanlığını,gene farkını ortaya koymuştur teşekkürler FİLİZ...

Yılmaz: geçen bölüm filizin itirafalarını,pişmanlıklarını izledik bu bölümse yılmazın..hernekadr onları o şekilde gördükten sonra üzülsemde,yılmazın attığı adımın olayları bu noktaya getirdiğini düşünüyorum..bir insan sevdiğine kızabilir,bir insan sevdiğinden gelen yanlış bir hareketten sonra yıkılabilir ama bir insan bunun siniriyle başkasına evlilik teklifi götüremez,götürürse eğer sonuçları bu olur..bir yandan yılmazı bu konuda suçlu bulsamda artık hata yapılmıştır diye düşündüm ve kendime sordum ben olsam neyapardım? aşkımı,nefesimimi? yoksa vicdanımı mı tercih ederdim? cevabını buldum,zor bir soru gibi görünsede buldum..çünkü burda bir seçim yok ..yılmaz verdiği sözü tutmak,aslıyı hayata bağlamak amacıyla ona bir oyun oynuyor..onu üzmemek uğruna yalanlar söylüyor..aşkından vazgeçmeyip filizin peşinden gidiyor aslında o aslıya ihanetlerin en büyüğünü ediyor..peki soruyorum? bu vicdan bu oyunu oynadığı için, bu vicdan yalan söyledği için, bu vicdan sevdiğinden ayrı kaldığı için sebebi ne olsursa olsun sızlamayacakmı? ben nekadar zor olursa olsun onu aldatmaktansa karşımdakine dürüst davranmayı seçerdim..yılmaz aslında bu kararla sadece aşkını değil dürüstlüğü de seçmiş olacaktır..o son sahnede filize bir soru yöneltti ama bu kararı yılmaz vermeliyi filiz değil..filiz gitme diyemez gitmemesi gereken yılmazdır bu adımı o atmalıdır hiçbir söz hiçbir çağıırış olmadan..NOT:yılmazın filizi çocuğuyla kabuletmesi konusunda ise şunu düşünüyorum: onu yargılayamam neden böyle yaptın diyemem ama en çok istediğim şey bu dizide onları beraber görmek olsa bile bunu çok doğru bulmuyorum..senaristlerin olayları bu noktaya getirmekle çok yanlış yaptıklarını ve karakterleri çizgilerinden saptırdıklarını düşünüyorum..aşk herşeyi affetmez diyorum arkadaşlar..ihanet güveni yıkar, güvensizlik ise sevgiyi,sevgisizlik huzuru yıkar,huzursuzluk hayatı darmadağın eder...bu zincir böyle devam eder..şuan olmasa bile ilerde birgün mutlaka insanın aklına gelir,ozaman nasıl olurda sevdiğim dediğin insanın yüzüne aynı sevgiyle aynı masumlukla bakarsın? yılmaz bugün büyük sevgisini açığa vurdu sevindim,yılmaz bugün hayatının hatasıyla karşıkarşıya kaldı üzüldüm,yılmaz bugün aslıya dürüst davrnmadı,filize kararı bıraktı kızdım.

Aslı:
aslıda bu bölüm farklı duyguları yaşatan karakterler arasındaydı..filizle yılmaza kızdıysam birtakım konularda, bu aslıyı asla haklı bulduğum için değilidr..aslının yanlışları filizle yılmazı bağlamaz..aslının bu bölüm hastalığna gerçekten üzüldüm,yaşadığı çaresizlği gördüm anlamaya çalıştım ama birtakım noktalarda anlayamadım..öncelikle aslının yaptığı bencillikle başlamak istiyorum..bu nasıl aşk nasıl sevgidir ki; öleceğine inanmasına rağmen yılmazla evlenmeyi istiyor..kendi geçireceği 2 mutlu gün için yılmazı bukadar üzmeyi göze alıyor..bu nasıl benciilktrki;bir tarafta filiz karnında çocuğunu taşımasına rağmen aslıya geri gönderirken aslı o sahnelere rağmen evlilik diyebiliyor..anlam veremiyorum arkadaşlar bir insan seviyorsa sevdiğinin gözündeki gülümseme için canını verir ama aslı yılmazın gözündeki hüzünü bile göremiyor..yılmazın isteksizlğini farketmiyor..bu son arzusu demesin kimse..bir ömür son bir arzuya bedel verilir mi? hadi yılmaz vicdanına yenilip o geceyi farklı anlattı sana, hiçmi düşünmyorsun?..sırf birbirlerinin yaşamalrına sebep oldular diye o eller öyle kenetlenirmi? o gözler birbirlerine öyle bakarmı? aslı hastalığının etkisiylemi bilmem ama çok büyük bir yanlış içinde sanırım oda anlayacakki nikah masasından kalkacak..filizle yılmazın bu şartlarda buluşmlarını onaylamıyorum ve aslının yanlışına rağmen bu hareketlerin hem yılmazın hem filizin karakterine aykırı olduğunu söylüyorum ama aslıyıda hatalılar listesine yazıyorum bu listede şuan yılmaz birinci filiz ikinci aslı ise üçüncü sırdadır.yılmazın verdiği karar olayları bu noktaya getirmiş,filiz bebeğini söylememekle bu hataya tuz biber ekmiş. aslı ise bu bölüm yaptığı hatayla son büyük hatayı işlemiştir.diyecek başka birşey var mı?

Ömer&Feride
ömer ve feride hakkında aslında çokta söylenecek birşey yok:) bu bölüm onlarım aşk sahneleri hiçbir sıkıntı olmadan izlenildi..izlenirken ama şöyle ama böyle demedim enazından..ömerin karakterindeki büyük değişklk bu bölümde kendini gösterdi..işteki atılımları,amaç için yaptıkları,ferideye verdiği değer,tutacakları evdeki tavırları,filize olan desteği herşey muhteşemdi..abi kardeş diyalogları süperdi..filizin çizdikleri, ömerin düşündükleri onların birbirlerine olan destekleri hep devam edecek kimi zaman ömer bu desteği esirgemiş olsada onlar artık birbirlerini yanlız bırakmayacaklar..feride ve ömer karşılarına çıkan engelleri aşacaklardır ömer artık mutluluğu hakediyor...

son olarak bir toparlama yapalım ve diğer karakterlere için birkaç birşey yazalım..nalan ve kerem ilişkisinde asıl sevdiğim kişi keremdi ama ona en çok kızanlardan biri benim..nalan keremi sevdi;annesinin baskılarına,sözlerine rağmen vazgeçmedi,hiçbirzaman okuyamamış olmasını problem etmedi..ama kerem yanlış yaptı..belki içinde kötü niyet yoktu belki buşekilde birşeyleri toparlayacağnı zannediyordu ama elimzdekilerle yetinmeyecksen yapacak daha iyi birşeyimz olmalı..iyi bir yolla tabiki birşeyler arttırılmalı ama bu yol keremide nalanıda ileriye değil sadece geriye atar..
mahalleliye şaşmamak mümkünmü? düğün olsunda kimin olursa olsun:) ister yılmaz elif ister yılmaz filiz ister yılmaz aslı farketmyor onların derdi oynamak:img-hyste ama zamanında daha fazla şamata yaparlardı azcık akıllanmışlarmı ne?? bide dikkati çekmek istiyorum damat hep yılmaz herdefasında gelin değişiyor:img-hyste
handanı son bölümlerde olduğu gibi gene akıllanmış gördük:) sonunda yaptıklarının özürünü diledi ve bu mahallede hayatının sonuna kadar mutlu yaşayacğnı söyledi yaa daha ne isteyelim??:happy0064 herşeyi mahvetsede artık bunların pişmanlğnı yaşayp hatasını görmesi genede güzel geç olsada! belki toparlamak için birşeyler yapar mesela bebeği söyler ancak vicdanı böyle rahat bulur ama ben ondan değil ceydadan bekliyorum..ceyda içinde şunu söyleyebilirm geçek arkadaş..Filiz için gerçek bir arkadaş..
mualla herzamanki gibi beni sinir etti..aslıya olan övgü dolu sözler..yüzünde her sahne gülücükleri yaa filiz sana neyaptıda bunları filize layık görmedin?
ali ve sema süper bir iş yaptılar en büyük alkış onlara..çok güldürdüler o çocuğa koşturuşları hem çok tatlı hem çok komikti..beni güldüren bir diğer sahne ise ahmetti baksanıza elife takmış şimdiden:img-hyste
cemi görmedik arkadaşlar..belki aranızda onun entrikalarını özleyen arkadaşlar vardır amaaa ben onsuz gayet iyi buldum dizimizi..
bu bölümü içimden ohh be diyerek izlemedim arkadaşlar..onca filiz yılmaz sahnesine rağmen o mutlulukla izleyemdim zaten onlarda bu durumun huzurszulğu içindeydiler. gözlerinde bir hüzün kelimeler yetersiz,ifadeler anlamsız...gelecek bölüm içinse şunu söyleyebilirim: Filiz yılmaza gitme demez arkadalar diyemez..bunun için onu suçlarmıyım? hayır,filiz bu şartlarda başka türlü hareket edemez,edemeyecek...artık daha fazla uzatmayım.. bölüm ve duygular çok karmaşık olunca bende baya daldım konuya umarım dağıtmamışmdr..eğer okumayı gözünüz keser, yüreğiniz yeterse yorumlarınızı beklerim:)

suri06
19-05-07, 01:59
Eveeettt filizin söyleyeceği cok acık bişey onunla evlen yılmaz kesin
ya bu aslı ne gıcık onların birbirlerine sevdiklerini yılmazın filizin elinden tutuşundan anlamalıydı bi kere bide düğünün cabuk olmasını istemesi yokmu allah allah
ıııyy yılmazın yerinde kendimin olduğunu düşündümde cok zor bi durum valla bitarafta sevdiğim biri
bi tarafta seni seven ve ölecek olan kişi
tamda filizle herşey yoluna girmişken

herşeye ragmen güzel bi bölümdü. birbirlerine söyledikleri cok güzeldi kaç bölümdür duymak istediklerimiz bunlardı sanırım
bu filizin ağlamasına cok üzülüyorum ya

sinem*
19-05-07, 02:02
Yazmış olduğunuz mazaret, Yılmaz ve Filiz'in kabahatlerini azaltmaz. Sonuçta Aslı Aldatılmıştır. Aslı'nın gördüğü sahne ile, Yılmaz aldatan, Filiz araya giren kişi olarak kayıtlara geçmiştir. Aslı, neden kendini en baştan aldatmış, Yılmaz'ın yeni bir hayat kurma isteğine olumlu cevap vererek mi kendini aldatmış, Yılmaz Filiz'le olan beraberliğini bitirdiğini izledim. Ben başka bir dizi mi izliyorum, acaba. Buradaki yorumlara bakılırsa Yılmaz ve Filiz, Aslı'yı hiç aldatmamış, Yılmaz, Filiz'le olan beraberliğini bitirmemiş gibi anlaşılıyor. Aslı ve Yılmaz'ın konuşmalarında Aslı'nın Yılmaz'a cevaplarını tekrar izleyiniz. Aslı kendini en başından beri aldatıyormuş, enterasan ve ilginç ötesi. Aldatmayı bu kadar küçük bir hata olarak görmeyin.

Aynı diziyi izliyoruzdur isimler aynı :) ama farklı yerlerden baktığımız çok açık...Aslı neden kendini aldatmıştır ve hala sürekli aldatıyor çünkü bir gün önce ben onu unutamıyorum,filiz kalbimde hep var sözlerini duyduktan sonra burada kal belki olur gibi sözlerden sonra aslının burada kalması ve umut beslemesi başlı başına kendini aldatmadır..Filizle yılmaz sevgili anlamında görüşmüyorlardı sadece hasretlerini dile getiriyorlardı o mantıkla düşünüyorsak zaten aslıyı sürekli aldatıyorlardı o zaman..Çünkü yılmaz filizi seviyordu,Filizde yılmazı ama aslı hep bunları görmezden geliyordu.aslı kendisini öpmeyen bir sözlüden şüphelenmiyorsa ben o kişiden şüphelenirim ..Eğer beraberlikten kasıt sadece lafta bir beraberlikse aldatılmıştır ama özde bir beraberlikse aşk anlamında bir beraberlikse hiçbir aldatılma yoktur..Nerden baktığınla alakalı bir durum..

stormy
19-05-07, 02:05
Bari oldu olacak..Asli Yilmazla evlensin, Cem Filizi oldurtsun, Ferideyi baskalari kacirisin, Omerde dilenci olsun..daha da aci cektirilmez baska herhalde :)...

fatma-1721
19-05-07, 02:06
Yazmış olduğunuz mazaret, Yılmaz ve Filiz'in kabahatlerini azaltmaz. Sonuçta Aslı Aldatılmıştır. Aslı'nın gördüğü sahne ile, Yılmaz aldatan, Filiz araya giren kişi olarak kayıtlara geçmiştir. Aslı, neden kendini en baştan aldatmış, Yılmaz'ın yeni bir hayat kurma isteğine olumlu cevap vererek mi kendini aldatmış, Yılmaz Filiz'le olan beraberliğini bitirdiğini izledim. Ben başka bir dizi mi izliyorum, acaba. Buradaki yorumlara bakılırsa Yılmaz ve Filiz, Aslı'yı hiç aldatmamış, Yılmaz, Filiz'le olan beraberliğini bitirmemiş gibi anlaşılıyor. O zaman Yılmaz, Filiz'i Aslı ile aldatmıştır. Aslı ve Yılmaz'ın konuşmalarında Aslı'nın Yılmaz'a cevaplarını tekrar izleyiniz. Aslı kendini en başından beri aldatıyormuş, enterasan ve ilginç ötesi. Aldatmayı bu kadar küçük bir hata olarak görmeyin.

Yilmazin hatasini kimse yok saymiyor,ortada Yilmaz tarafindan bir aldatma var,zihinsel ve duygusal bir aldatma var.Ayrica birde Aslinin kendini aldatmasi var,istemedigi icin gözünün önünde ceryan eden olaylari,görmemesi var,bunu bu bölüm kendisi de itiraf etti zaten.Peki bunun bedeli bu mu olmali,ebedi birbirini sevmeyen iki insanin evliligi mi olmali?Bu evlilik kimi mutlu eder?Sadece gercekten sevmeyen,ne olursa olsun sevmesende yanimdasin ya diye düsünen bencil birini.Asli da iste böyle biri!!!

secoms
19-05-07, 02:07
Tam forumdan cikiyordum ki yazdiklarini okudum ve yanitlamk istedim,aslinda haklisin belki bebek gercegi sorunu cözmezdi,cünkü Asli yasama sebebini,daha dogrusu yasamak icin mücadele etme sebebini yilmazla evlenip evlenmemeye bagladi.Ama ben bebek meselesini Filiz ve Yilmaz acisindan ele aldim,Filizin bunu en gec bu bölüm söylemesi gerekirdi,acikca ilk defa Filiz kendi agzindan bu bölüm bebegin cemden oldugunu itiraf etmis,kabullenmis oldu,zamaninda da kendisi Yilmaza bu bebek ikimizin demisti,yani böylece yalanciligi da kabul etmis oldu.Ben bunu hazmedemiyorum,nerde kaldi Fiizin o tavan yapmis gururu?
Yilmaza acidim acikcasi,verdigi sözden dolayi yasadigi pismanlik,hatasindan dönememe caresizligi.
Benim kafam allak bullak oldu artik,saglikli düsünemiyorum.:img-in_lo :icon_whis

Acıkcası dizi yavas yavas finale yaklasmakta ve artık herkes herseyden pişmanlıgını dile getirmektedir.. Nerde Filiz'in o tavan yapmış gururu ? gibi soruları izlediğimiz en son bölümden sonra yapmak istiyorsak; ben size onlarca Ömer, yüzlerce Yılmaz sorusu yazabilirim ?
Hatta birinden baslayayım; Nerde Yılmaz'ın o müthiş delikanlı pozları ? Aslı'nın en son sorusuna verdiği yanıt bu sorumun cevabı niteliğindedir.. Bu kadar pişmanlıgın ve hatanın kabul edildigi bölümün ardından konusulmayacak bir konudur Filizin o müthiş ' gururu '..

Ayrıca kişisel fikrimi sorarsan ki bu sadece beni baglar diger Filizci arkadaslarla alakası yoktur;
O an Filiz'in sizin ima ettiğiniz şeyleri düşündüğünü hiç düşünmüyorum ki o an sizin bahsettiklerinizden cok daha önemli konular vardı.. Aksi takdirde kendi kişisel problemlerine takılıp o ana kadar yapmaya calıstıgı seyleri bir hamlede yıkardı.. Hani cok bencil ya tam da ondan bahsediyorum işte :img-wink:

Hermia
19-05-07, 02:07
Asli gercektende cok duygusuz. Ilaki evlencek Yilmazla. Nasil sicak suyu, elini cam keserkene aci hisetmiyorsa. Yilmazin Filize Filizin Yilmaza bakarkene ask dolu bakislarida hisetmiyor. Ama suc Aslida degil. Tümörde.:img-hyste

archshe
19-05-07, 02:08
Yazmış olduğunuz mazaret, Yılmaz ve Filiz'in kabahatlerini azaltmaz. Sonuçta Aslı Aldatılmıştır. Aslı'nın gördüğü sahne ile, Yılmaz aldatan, Filiz araya giren kişi olarak kayıtlara geçmiştir. Aslı, neden kendini en baştan aldatmış, Yılmaz'ın yeni bir hayat kurma isteğine olumlu cevap vererek mi kendini aldatmış, Yılmaz Filiz'le olan beraberliğini bitirdiğini izledim. Ben başka bir dizi mi izliyorum, acaba. Buradaki yorumlara bakılırsa Yılmaz ve Filiz, Aslı'yı hiç aldatmamış, Yılmaz, Filiz'le olan beraberliğini bitirmemiş gibi anlaşılıyor. Aslı ve Yılmaz'ın konuşmalarında Aslı'nın Yılmaz'a cevaplarını tekrar izleyiniz. Aslı kendini en başından beri aldatıyormuş, enterasan ve ilginç ötesi. Aldatmayı bu kadar küçük bir hata olarak görmeyin.

sevgili sezinti,
bu aldatılma durumuna çok farklı baktığınızı düşünüyorum...evt yılmaz aslıyı aldattı ama nasıl aldattı...sevmediği halde sözlenerek...uygulayamayacağı sözler vererek aldattı...bu kesinlikle yılmazın kendi kendine aslıyı aldatmasıdır...filizle alakası yoktur...filizi kötü kadın 3. şahıs konumuna sokumuşun...bu nasıl bir önyargıdır anlamış değilim...filize antipatiyle bakarsanız bunu görmeniz çok doğal bence...filiz-yılmaz büyük bir aşk yaşamış hala birbirlerini seviyolar bi dönem ayrılmışlar ve ne kaybettiğini anlamışlar...bunu konuşmaları mı aldatma...birbirlerine yaptıkları itirafı aslı yılmaza sensiz yaşayamam demese zaten açıkça anlatılacaktı...ortada onu düşünen bir çift var...duygularına engel olamıyolar...aslı-yılmaz sözlense de aralarında yılmazı tutacak bir bağ yoktur aşk adına...sadece merhamet..filiz araya nasıl girmiştir ki filiz hem yılmazda vardı zaten...onu aslıylayken ayartmadı ya da aklını karıştırmadı...ondan ayrıl bana gel demedi...bunların hep aksini yapmışken filiz nasıl 3. kişi olur...aslı aralarına girmedi onların ama şimdi aralarında duruyo...bu aşkı görmemek anlamamak adına saf numarasını oynuyo...yılmazı sorguladığında yılmazı suçladı...sonuna kadar haklıydı...aslı yılmazı sevdi..ondan bişey beklmedi herşeyi yılmaz teklif etti aslı da bayılarak kabul etti...ne yaparsa yapsın aslı haklıdır yılmaza ama hastanedki filizin bakışlarını görmemk onun yaşamasına hayatta kalmasına sevincini bu aşkı görmemek hele hele filizle yılmazı el ele görüp de yılmazın teşekküre gittim demesine inanamak ya da inanmak istemek ve bencilce öleceğini bilerek yılmazın karısı olarak kendini mutlu etmek(bazıları onu mutlu edecek vaktim yok onu üzmem diye evlilik planlarını iptal eder bunda durum tersi:))aslıyı antipatik ve haksız duruma sokmaktadır...

Hermia
19-05-07, 02:10
Acıkcası dizi yavas yavas finale yaklasmakta ve artık herkes herseyden pişmanlıgını dile getirmektedir.. Nerde Filiz'in o tavan yapmış gururu ? gibi soruları izlediğimiz en son bölümden sonra yapmak istiyorsak; ben size onlarca Ömer, yüzlerce Yılmaz sorusu yazabilirim ?
Hatta birinden baslayayım; Nerde Yılmaz'ın o müthiş delikanlı pozları ? Aslı'nın en son sorusuna verdiği yanıt bu sorumun cevabı niteliğindedir.. Bu kadar pişmanlıgın ve hatanın kabul edildigi bölümün ardından konusulmayacak bie konudur Filizin o müthiş ' gururu '..

Ayrıca kişisel fikrimi sorarsan ki bu sadece beni baglar diger Filizci arkadaslarla alakası yoktur;
O an Filiz'in sizin ima ettiğiniz şeyleri düşündüğünü hiç düşünmüyorum ki o an sizin bahsettiklerinizden cok daha önemli konular vardı.. Aksi takdirde kendi kişisel problemlerine takılıp o ana kadar yapmaya calıstıgı seyleri bir hamlde yıkardı.. Hani cok bencil ya tam da ondan bahsediyorum işte :img-wink:

Askta gurur olmaz. Filizde Yilmazda buna sonunda anladilar. Ayrica ask bircok delikanlinin karizmasini cizmistir. Ask delikanli pozlari falan anlamaz.

destina304
19-05-07, 02:13
birde yılmazın söledi şu kelime süperdi"ölseydimde mutlu ölcektim senin uğruna gibisnden bişeyler söledi heyttttt ulenn dedim :D:D helal olsun ben ne olursa olsun bu akşamki bölüm bütün karekterler bakımından güzeldi..zaten aslıyı es geçiyorum..eslı kimdir ki o aldatılmış olcak soruyorum sizlere??

sezinti
19-05-07, 02:13
Aynı diziyi izliyoruzdur isimler aynı :) ama farklı yerlerden baktığımız çok açık...Aslı neden kendini aldatmıştır ve hala sürekli aldatıyor çünkü bir gün önce ben onu unutamıyorum,filiz kalbimde hep var sözlerini duyduktan sonra burada kal belki olur gibi sözlerden sonra aslının burada kalması ve umut beslemesi başlı başına kendini aldatmadır..Filizle yılmaz sevgili anlamında görüşmüyorlardı sadece hasretlerini dile getiriyorlardı o mantıkla düşünüyorsak zaten aslıyı sürekli aldatıyorlardı o zaman..Çünkü yılmaz filizi seviyordu,Filizde yılmazı ama aslı hep bunları görmezden geliyordu.aslı kendisini öpmeyen bir sözlüden şüphelenmiyorsa ben o kişiden şüphelenirim ..Eğer beraberlikten kasıt sadece lafta bir beraberlikse aldatılmıştır ama özde bir beraberlikse aşk anlamında bir beraberlikse hiçbir aldatılma yoktur..Nerden baktığınla alakalı bir durum..

Kesinlikle farklı noktalardan baktığımız doğrudur. Sizler Aslı'nın hatalarından bahsederken sözlülük ve ortada evlilğe giden bir beraberlik varken ve taraflar aksi bir karar almamışsa, bu ilişkiye başka birinin dahil edilmesi ve dahil edilmeye çalışması aldatmanın içersine girer.

Siz ,Aslı'nn Yılmaz'a sorduğu ve söylediği cevapları tekrar izleyin, konunun neresinden baktığınızı göreceksiniz. Aldatmayı, sevgi ve aşk kelimelerinin içerisinde görmezlikten gelmek. Farklı bakıyoruz hemde çok farklı bakıyoruz.

Ayrıca Öpme tam anlamıyla aşkı ve sevgiyi oluşturan bir davranış değildir. İnsanlar Öpmeyrekte aşk ve sevgiyi oluşturabilir. Dediğiniz gibi nereden baktığınıza bağlı.

Aslı'yı eleştirmeye devam ediniz . İnsanların beraberliklerinde aldatılmaması dileğiyle iyi geceler

byuzax
19-05-07, 02:14
Arkadaşlar bu bebek olayı çıktığı zamnlar diyodukki oldu olacak son 5-6 bolmde oğrensin yılmaz diyorduk işte alın daha öğrenmedi bizim dalga geçmek için söylediğimiz şey gerçek oldu . Son bolmde barışırlarsa hiççççç ama hiç şaşırmayın !

sinem*
19-05-07, 02:15
sevgili sezinti,
bu aldatılma durumuna çok farklı baktığınızı düşünüyorum...evt yılmaz aslıyı aldattı ama nasıl aldattı...sevmediği halde sözlenerek...uygulayamayacağı sözler vererek aldattı...bu kesinlikle yılmazın kendi kendine aslıyı aldatmasıdır...filizle alakası yoktur...filizi kötü kadın 3. şahıs konumuna sokumuşun...bu nasıl bir önyargıdır anlamış değilim...filize antipatiyle bakarsanız bunu görmeniz çok doğal bence...filiz-yılmaz büyük bir aşk yaşamış hala birbirlerini seviyolar bi dönem ayrılmışlar ve ne kaybettiğini anlamışlar...bunu konuşmaları mı aldatma...birbirlerine yaptıkları itirafı aslı yılmaza sensiz yaşayamam demese zaten açıkça anlatılacaktı...ortada onu düşünen bir çift var...duygularına engel olamıyolar...aslı-yılmaz sözlense de aralarında yılmazı tutacak bir bağ yoktur aşk adına...sadece merhamet..filiz araya nasıl girmiştir ki filiz hem yılmazda vardı zaten...onu aslıylayken ayartmadı ya da aklını karıştırmadı...ondan ayrıl bana gel demedi...bunların hep aksini yapmışken filiz nasıl 3. kişi olur...aslı aralarına girmedi onların ama şimdi aralarında duruyo...bu aşkı görmemek anlamamak adına saf numarasını oynuyo...yılmazı sorguladığında yılmazı suçladı...sonuna kadar haklıydı...aslı yılmazı sevdi..ondan bişey beklmedi herşeyi yılmaz teklif etti aslı da bayılarak kabul etti...ne yaparsa yapsın aslı haklıdır yılmaza ama hastanedki filizin bakışlarını görmemk onun yaşamasına hayatta kalmasına sevincini bu aşkı görmemek hele hele filizle yılmazı el ele görüp de yılmazın teşekküre gittim demesine inanamak ya da inanmak istemek ve bencilce öleceğini bilerek yılmazın karısı olarak kendini mutlu etmek(bazıları onu mutlu edecek vaktim yok onu üzmem diye evlilik planlarını iptal eder bunda durum tersi:))aslıyı antipatik ve haksız duruma sokmaktadır...

Katılıyorum ...filiz aslıyı bırakma onu üzemeyiz dediği için 3.kadın oluyor .Hatta bir de ortada çocuk var..Bir de sürkli bencil deniyor nasıl bir bencillik onu da anlamış değilim aslının iyiliği için kendi mutluluğunu ve bebeğinin mutluluğunu yok sayıyor...

rebel_girl83
19-05-07, 02:16
slm herkese bnde çk severk izliom ıhlamurlar altındayı ama merak ettiğim bişiy var

bn bu bölümü kaçırdım yılmaz hala öğrenmedimi bebeği??yani biraz abartmışlar bnce artık öğrenmeliydi bnce

sinem*
19-05-07, 02:18
Kesinlikle farklı noktalardan baktığımız doğrudur. Sizler Aslı'nın hatalarından bahsederken sözlülük ve ortada evlilğe giden bir beraberlik varken ve aksi bir karar alınmamışsa İki karakterin bu ilişkiye dahil edilmesi aldatmanın içersine girer.

Siz ,Aslı'nn Yılmaz'a sorduğu ve söylediği cevapları tekrar izleyin, konunun neresinden baktığınızı göreceksiniz. Aldatmayı, sevgi ve aşk kelimelerinin içerisinde görmezlikten gelmek. Farklı bakıyoruz hemde çok farklı bakıyoruz.

Ayrıca Öpme tam anlamıyla aşkı ve sevgiyi oluşturan bir davranış değildir. İnsanlar Öpmeyrekte aşk ve sevgiyi oluşturabilir. Dediğiniz gibi nereden baktığınıza bağlı.

Aslı'yı eleştirmeye devam ediniz . İnsanların beraberliklerinde aldatılmaması dileğiyle iyi geceler

kesinlikle çook farklı bakıyoruz..Düz mantıkla gidersek iki sözlü insan ama sözlülerden biri diğer kadınla görüşüyor evet aldattı deriz ama biz bu diziyi aslıyla yılmaz sözlendikten sonra izlemedik en azından ben izlemedim ..

Öpme aşkı ve sevgiyi oluşturan bir davranış değil bunda çok haklısınız.Ama bu ilişkide aşkı ve sevgiyi çağrıştıran bir durum var mı ? ben genelde acıma,yardım etme duygusu ,sahiplenme görüyorum..Acaba bu ilişki gerçek anlamda bir ilişki midir ( kadın-erkek arasındaki ) resmen kardeş gibiler..

archshe
19-05-07, 02:18
Katılıyorum ...filiz aslıyı bırakma onu üzemeyiz dediği için 3.kadın oluyor .Hatta bir de ortada çocuk var..Bir de sürkli bencil deniyor nasıl bir bencillik onu da anlamış değilim aslının iyiliği için kendi mutluluğunu ve bebeğinin mutluluğunu yok sayıyor...

filiz bencilin önde gidenidir!yılmaza senin yaşadığını bilmek bile yeter diyo ya...aslının son dileğinin yerine getrilmesi gerektiğini düşünüyo ya...çok bencil cnm bu kız!

stormy
19-05-07, 02:19
Yilmazin bebegini kac kisi biliyor?

Filiz Handan Omer Ceyda Cem

is son dakikada ya Ceydaya yada bir sekilde Ceme dusuyor..Cem belki pisman olup birsey yapabilir diyecegim ama Ceyda daha buyuk olasilik sanki..

Hermia
19-05-07, 02:21
birde yılmazın söledi şu kelime süperdi"ölseydimde mutlu ölcektim senin uğruna gibisnden bişeyler söledi heyttttt ulenn dedim :D:D helal olsun ben ne olursa olsun bu akşamki bölüm bütün karekterler bakımından güzeldi..zaten aslıyı es geçiyorum..eslı kimdir ki o aldatılmış olcak soruyorum sizlere??

Al bende de o kadar. Kendi kendine ask yasayan. Ask senaryolari yazan bir kizcagiz. Sanki ona seni seviyorum denmiste. Kendi cikarlari icin Filizle Yilmazin askini bitti ilan eden kisi.

forever_bim
19-05-07, 02:21
Peki Sinem,

Yazdın yazdın o kadar yazdın. Sana şunu sorayım. İlk sezon da Elif Ömer'e aşık değildi. Yılmaz'la fenerde yani aşık oldugu adamla buıluştuğunda forumu neden başımıza yıktınız? Elif aldattı diye. Elif yapınca suç Yılmaz yapınca mübah mı oldu? Yoksa o zamanki Yılmaz'ın yedek kulübesindeki Filiz nefes kesici güzelliğiyle hoş bir alternatif olduğu için mi şimdiki durum yadırganmıyor da o zamanki yadırgandı? Yoksa herkes gizliden Ömer'ciydi de ben mi farkedemedim.

denizim_
19-05-07, 02:22
Askta gurur olmaz. Filizde Yilmazda buna sonunda anladilar. Ayrica ask bircok delikanlinin karizmasini cizmistir. Ask delikanli pozlari falan anlamaz.

Gecenlerde bir yerde okumustum. Soyle diyordu..

"Aşk her şeyi affeder mi" sorusunun herkeste farklı bir cevabı var.
Daha yaşanacak yanı,
edilecek sözü,
kurulacak hayali,
gidilecek yolu kaldıysa
aşk her şeyi affediyor zaten...
Gerisi safsata...

Dogru mu bilmem..

Bu arada sevgili archshe ve tebessum. Ikinizin de yazdiklarini severek okuudm. ellerinize saglik.

archshe
Arkadaşlar bu bebek olayı çıktığı zamnlar diyodukki oldu olacak son 5-6 bolmde oğrensin yılmaz diyorduk işte alın daha öğrenmedi bizim dalga geçmek için söylediğimiz şey gerçek oldu . Son bolmde barışırlarsa hiççççç ama hiç şaşırmayın !

şuan tek problem aslı...yılmazın bebeği öğrenmesi onu daha da dibe çekmekten öte bişey olmayacaktır...varsın son bölüm olsun..bukadar beklemişiz..bi altı bölüm daha bekleriz çok mu?

Hermia
Yilmazin bebegini kac kisi biliyor?

Filiz Handan Omer Ceyda Cem

is son dakikada ya Ceydaya yada bir sekilde Ceme dusuyor..Cem belki pisman olup birsey yapabilir diyecegim ama Ceyda daha buyuk olasilik sanki..

Cem pisman olmaz. Anca gelir yine problem cikarir o kadar. Bence gelip yine ortaligi karistiracak.

BeLiTiM
kesinlikle çook farklı bakıyoruz..Düz mantıkla gidersek iki sözlü insan ama sözlülerden biri diğer kadınla görüşüyor evet aldattı deriz ama biz bu diziyi aslıyla yılmaz sözlendikten sonra izlemedik en azından ben izlemedim ..

Öpme aşkı ve sevgiyi oluşturan bir davranış değil bunda çok haklısınız.Ama bu ilişkide aşkı ve sevgiyi çağrıştıran bir durum var mı ? ben genelde acıma,yardım etme duygusu ,sahiplenme görüyorum..Acaba bu ilişki gerçek anlamda bir ilişki midir ( kadın-erkek arasındaki ) resmen kardeş gibiler..

sineme katiliyorum yilmaz ferideye nasil davraniyosa asliyada o sekilde davraniyo..filize bakisina birde asliya bakisina bakin..filize bakarken gözleri parliyor..
yalniz bebek isini gercekten iice abarttilar bu kadarda uzatilmaz...

Hermia
19-05-07, 02:23
şuan tek problem aslı...yılmazın bebeği öğrenmesi onu daha da dibe çekmekten öte bişey olmayacaktır...varsın son bölüm olsun..bukadar beklemişiz..bi altı bölüm daha bekleriz çok mu?

Alti bölüm daha mi var. Bayagi cokm