Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 21
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
sorfangirls 13-05-07, 20:58 fılızım sıırın yıne cok guzel yuregıne saglık :img-wink:
yorum yapan arkadasların hepsıne tesekkurler buyuk bır zevkle elımden geldıgınce okumaya calıstım bı cogunuzun dusuncelerıne katılıyorum ozellıklede
sevgılı archshe sana sonuna kadar katılıyor ve hak veıyorum bendekı butun dusunceleı aynen aktarmıssın mullanın v fahrıyenın davranısları aslının artık yeter bu kadarda olmaz dedırten davranısları omerın hallerı ve tabıkıde goz bebegımız fılızın tum davranıs ve hallerını oyle guzel anlatmıssınkı yuregıne saglık :happy0064
son bolumu ızlerken ozellıklede omer ve ferıdenın barısma sahnesınde oyle bırsey oldukı sankı son bolum havasındaymıs gıbı bırsey oldu ve fınale bır adım daha yaklastıgımızı hısettım ıcım cız ettı her ne kadar fılız ve yılmazın barısmalarını ıstesekte onların barısması fınal olacagı ıcın hem sevınc hemde uzuntuyu bır arada yasayacagız allah yardımcımız olsun
N e olur sensizliğin acısını taşıyamaz herdaim senle dolu olan yüreğim
E lllerine dokunuşum, gözlerine bakışım son kez ama sana olan sevgim sonsuz
filizim,canım benim. "birdaha dokunamayacağım ellerine" süper olmuş her mısrasına bayıldım. o güzel yüreğine sağlık. :good: ama yukarıdaki sözler "cuk" oturmuş kardeşim. tebrikler. :happy0064
Yilmazdan Filize
Z amansiz bir ayrilikti bizim yasadigimiz
O ndandir bu hasret dolu bakismamiz
R azimi saniyorsun yüregim seni birdaha birakmaya
U zun bir aradan sonra doyamazken sana sarilmaya
N asil gecer ki yüregimin sizintisi sen olmassan yanimda
L akin kimseye anlatamamki sadece seni tasidigimi canimda
U nutmak mümkün degilki sen akarken kanimda
B iz bir ikinci sansi hak etmedikmi
I kimizde yeterince aci cekmedikmi
R azi gelmek neden simdi ayriliga
E lveda demek istemiyorum ki ben sana
L akin günahlarimin bedelini ödetiyor kahpe kader bana
V akitsiz ayiriyor beni canimdan cok sevdigimden
E fkar basiyor, hic birsey gelmiyorki ellimden
D ayanacagim her hasret cöküsünde hayalline sarilarak sensizlige
A skimi hep tasiyacagim yüregimde, simdi seni ellerimle yollasamda bensizlige
Sevgili eysan ve feride-ömer sizlerede cok tesekkür ediyorum, begenmenize sevindim
fatma-1721 13-05-07, 21:31 Yilmazdan Filize
B iz bir ikinci sansi hak etmedikmi
I kimizde yeterince aci cekmedikmi
R azi gelmek neden simdi ayriliga
E lveda demek istemiyorum ki ben sana
L akin günahlarimin bedelini ödetiyor kahpe kader bana
V akitsiz ayiriyor beni canimdan cok sevdigimden
E fkar basiyor, hic birsey gelmiyorki ellimden
D ayanacagim her hasret cöküsünde hayalline sarilarak sensizlige
A skimi hep tasiyacagim yüregimde, simdi seni ellerimle yollasamda bensizlige
Tebrikler!Yüregine saglik,yine döktürmüssün,duygulari o kadar güzel ifade ediyorsun ki ,defalarca okumaktan kendimi alamiyorum.Bu güzel siirleri paylastigin icin cok sagol.
kurşunim,kocaman öptüm kardeş seni. :happy0064
şu ilk paragraf varya ! resmen bitirdi beni. :good:
sevgili matraka, bize repliklerin havada uçuşacağı sahneden bahsetmişti. o zamanda söylemiştim, tekrar etmek istiyorum. böyle bir olaya Yılmaz 1-0 galip başlıyor demektir. daha öncedende gördük ki Yılmaz'ım bu konuda çok başarılı. :good: Filiz'min işi zor açıkcası. :img-yes: sahenin sonu nasıl bağlanır bilemiyorum fakat istediğim tek şey o konuşma sırasında eteklerindeki tüm taşların dökülmesi ve birdaha ayrılmamacasına birleşmeleri. :img-in_lo
feride-ömer 13-05-07, 21:33 arkadaşlar forumu hareketlendirmek adına birkaç soru yazmak istiyorum herkese şimdiden teşekkür ediyorum
1-aslı filizle yılmazı o halde görecekmi?
2-yılmazla filizin arasında nasıl bir konuşma geçecek?
3-yılmaz filizle barışacakmı?
4-düğün bu bölümde olurmu?
5-aslı gelirse o manzara karşısın da ne yapacaktır?
6- filiz yada yılmaz aslıyı görürse ne tepki verir?
7-yılmazla aslının arasında ne gibi bir konuşma geçer?
8-yılmaz filizin kendini hala sevdiğini aslıya söylermi?
9-aslı aradan çekilirmi?
10-bebek meselesi bu bölümde çözülürmü?
11-cem hapisten çıkarmı?
12-fatih ceydaya yaklaşırmı?
13-yılmaz bebeği öğrenirse ilk ne tepki verir?
arkadaşlar sorular acele yazıldığı için saçma gelebilir idare edin artık herkese iyi yorumlar :img-wink: :happy0064
ya aslında aslıya çok yükleniyoruz filizin yılmazdan hamile olduğunu öğrense bence hemen çekilir aradan. mualla sultan felan da duysa filize sevgisi artar sonuçta torunu olacak. yani suç biraz da filizde
selam arkadaslar, genel kaniya katiliyorum dizinin bu haftaki bolumu gerçektende guzeldi,
mualla hanimin tepkisine bazi arkadaslar fazla oldu demisler inanin dozundaydi ben ne anneler gordum, anne çok ozel o anki hissettiklerini hiç kimse ahmin edemez canindan can gitti nerdeyse, yani bence mualla hanimi tebrk etmek lazim.
asliya gelirsek benim ona karsi hiç kizginligim yok, filize oyle çikismasi bence yerindeydi pasif kalmamasi sevdigi adam için buyuk endise duymasi onu inanilmaz sahiplenmsi sadece sevgisinin gostergesiydi. bence asli o kadarda saf degil ama lafini bilmeyen biri filize sen git ben onun yaninda kalirim merak etme hiç basindan ayrilmam gib seyler soyledi gayet normal replikler aslinin nisanlisinin yaninda kalacagin belirtmesi ama filizi durumuda ortada filiz bir insanin kendisi yuzunden yasam savasi verdigine uzulmuyor bir tek sedigi adamin olme ihtimaline uzuluyor, ve aslida filizin yilmazla eskiden arasinda olanlari biliyor " canan demisti onlarinki çok buyuk bir askti". ayrica asli için bitmis bir ask olsada yinede daha farkli davranmasi gerekirdi. filizin israriyla yilmazi hayata dondurdukleri sahnede aslinin filize mutlulugumu geri verdin demeside aslinin o anki hissettiklerini yansitsada filizin yilmazin olumune inanamamasindan kaynaklanan son çabalarini onu kaybetmeyi goze alamadigini gosterigi o sahneyi goz onune alirsak aslinin bu rempligi greksizdi.
daha snra yilmazin iyilesme surecinde ona yemek yedirmesi, ona onu ne kadar sevdigini soylemeside çok guzeldi ayrica bir kadinin sevdigi için yapacagi seylerdi ( yilmazda pek rahatsizlik duymadi sanirim gulerek yemegini yedi, ve aslinin ona yakin davranmasina izin verdi " nisanlisi " ama ne bileyim sanki filiz olmasada olur havasi yaratti bende taki çicek sahnesine kadar)
aslinin yilmazlarin evinde gelinlik geldigin pek heycanlanmadigini gordum yani dediginz gibi duygularini yansitamiyor, bir kiz gelinliginin geldigini gorunce en azindan içeri goturur bakar yahu. ayrica yilmaz hep disari hava almaya çikiyor ya bu aslinin aklina bir kere bile beraber çikalim hava alalim demek gelmiyormu, ben olsam dibinden ayrilmam ustelik yarali sayilir hala. neyse asli için yeterli
ayrica asli için soylenen kotu seyleri hak etmedigini dusunuyorum, sonuçta yilmazin nisanlisi onu seviyor ve asik bir insan karsisindakinin en ufak hareketinden hatta anlami olmayan gunluk seylerinden nem kapip hayaller kurar bu kizin yilmazin nisanlisi oldugunu goz onune alirsak normaldir onu birakmamakistemesi vede o oyuncak degil yilmaz istedigi zaman gelecek istemedii zaman gidecek. neyse fazla uzattim.
fahriye, ben çok severim onu ayrica, yapmacik degil hakkini veriyor kisa rollernin, vede durus bir insanin davranacagi gibi davraniyor. filize soyledikleri mantik disi degildi biraz hayat tarafindan tekme yemis asliya uzuluyor aciyor vede ortada o kizcagiza verilmis sozlerin oldugunu geri donusu olmasi halinda aslinin yikilacagini biliyor. filizide abisinin yapacagi seçimin asli olacagi bunun nedeninin sadece aslinin hasta oldugu filizi sevdigini fakat baska turlu davranmasinin imkansiz oldugunu soyledi kotu niyetli degildi orada fahriye niyeti isleri bozmakta degildi sadece filizin kendi hayatini kurdugunu dusundu yilmazin duygularini filizinde anladigini dusunde vede filizin yilmazin hayatina geri girmesinin nelere mal olacagini anlatmaya çalisti. 3 sahis aslicim uzulecek onun suçu yok ustelikde hasta abim onu soz verdi sozunden donemez diyor.
omer feride yilmaz ve filiz için denilenherseye katiliyorum sadece filize yuklenmeyin bence
feride-ömer 13-05-07, 21:37 ya aslında aslıya çok yükleniyoruz filizin yılmazdan hamile olduğunu öğrense bence hemen çekilir aradan. mualla sultan felan da duysa filize sevgisi artar sonuçta torunu olacak. yani suç biraz da filizde
bence şuçun büyük kısmı aslıda çünkü yılmazın filizi sevdiğini bilebile daha yaklaşmaya çalışıyor anlamadı diycem bu kadar saf olamaz filizdede biraz şuç var ama o sadece sevdiğinin mutluluğunu istiyor aslı aksine biraz bencil:icon_sorr
feride-ömer 13-05-07, 21:40 sevgili hayal çok güzel olmuş yazdıklarını çok beğendim:img-wink: bu arada filize fazla yüklenmeyin çünkü o herşeyin en güzelini hak ediyo bence
vede bence bu dizideki herkesin anlasilir hareketlerde bulundugunu dusunuyorum tabi cem hariç ama adam sizofren hasta elinde degil ne yapsin :)
arkadaslar tuyo felan varmi 74.bolum hakkinda ben takip edemedim sade alinin filizle yilmazi samimi gorucegi yaziyordun gecen bir iki sayfada bana bildiklerinizi anlatirsaniz sevinirim. simdiden tesekkur ederim
Sevgili arzu abla, Feride-Ömer ve Fatma 1721 siiri begenmenize sevindim, sizlere cok tesekkür ediyorum.
Sevgili Hayal yorumunu okudum, ellerine saglik
arkadaşlar forumu hareketlendirmek adına birkaç soru yazmak istiyorum herkese şimdiden teşekkür ediyorum
9-aslı aradan çekilirmi?
11-cem hapisten çıkarmı?
arkadaşlar sorular acele yazıldığı için saçma gelebilir idare edin artık herkese iyi yorumlar :img-wink: :happy0064
1- pek sanmıyorum ama olabilir.
2- Aslı görmeyecekse bir konuşma geçeceğini sanmıyorum.
3- henüz değil
4- Aslı ve Yılmaz nikah masasına otururlarsa bu bölümün son sahnesi olabilir
5- Birşey demeden gidecektir. (ama Yılmaz burdamıydın Filiz nasılsın iyi gördüm seni derse hiç şaşırmam :img-hyste )
6- ikiside şok olacaktır. hatta birazda suçluluk hissedeceklerdir.
7- Aslı'nın neler göreceğine ve duyacağına bağlı. kısa özetteki sorgulama o zaman olabilir.
8- Hayır
9- Şimdilik hayır.
10- Hayır. Yılmaz'ım öğrenmezde başka birisi öğrenirmi bilmem
11- Hastaneye yatmanın yollarını arayabilir
12- Bu olay tamamen bizim yarattığımız bir konu. senaristlerin aklına böyle birşey gelir mi şüpheliyim.
13- her 2 anlamdada çıldıracaktır. hem kızgınlıktan hem sevinçten.
eysancım zaten senınle cogunlukla aynı dusunuoruz:) feride-omer begenmene sevindim.Bende şimdi senın sorularını cevaplıyım bakalım sen cevaplarımı begenicekmisin
bence görücek:)
ikiside birbirinden vazgeçemediğini söylicek ve sonra aslı konusulucak...
şu anda değil gibi bi2-3 hafta daha sabredicez galiba...
valla yılmaz kaçıyo diye düşünürse aslı hemen oturtur nikah masanına ama diğer bölüme kalıcak bence nikah..
Eve döner ,ağlar...:img-hyste
Bilmiorum ama bişi açıklamalarına gerek yok kim ki aslı ?:img-hyste :img-hyste
Aslı hemen evlenelim falan diyebilir,bence yılmazın konuşmasına pek izin vermicek..
Sanmıorum..
9-aslı aradan çekilirmi?
Bu kadar kolay mı,unutmayalım algılamasında sorun var:img-hyste
yok o mesele sakız gibi uzamakla meşgul :img-hyste
11-cem hapisten çıkarmı?
Delidir,ne yapsa yeridir:)
Evet yakışırlar..
Filize kızabilir,ama sevinçtende deliye döner...:happy0064
herkese iiii aksamlar....
ya bence aslinin gormesi iii olur cunklu ozaman gorur nasil asik olduklarini birbirlerinden ayrilamiyorllar bu iiki asiklar
yaa bide omerle feride gorurse bence omer le feride gullerler yani ya nasil soyledi filize "aaaa sen niye gitmiyon bakmaya" dedinde yikildim vallah ama doru soyluyo omeri gonderyor onun iii oldugunu bilmek icin kizim sen gitsane yani
feride-ömer 13-05-07, 22:13 sevgili bego87 yazdılarıma çok güzel cevap vermişsin çok güldüm çok beğendim ayrıca sana bir sorum olacak tabi cevaplamak istesen aslının filizle yılmazı samimi birşekilde gördükten sonra diyelim düşüncesizlik yapıp araya girdi filizle yılmazın ne tepki vermesini isterdin ve ne söylemelerini isterdin:img-wink:
yaa ben bu diziden başka bişi düşünmüyorum normal miyim :(:(:(
hele o son sahne bir an olsun aklımdan çıkmıyor...
aslı çekil be güzelim aradan parazit yapma:img-hyste
sevgililerin arasına girme...
yılmazın filize deli gibi aşık olduğu o kadar belli ki ama o zeki kıs bunu görmüyor :)
filiz yılmaz...
sensiz olamam yaşayamam ki intizardan size gelsin:D
aşk dolanır seni görünce ayaklarıma:(:(:(
gülbeşeker 13-05-07, 22:15 vede bence bu dizideki herkesin anlasilir hareketlerde bulundugunu dusunuyorum tabi cem hariç ama adam sizofren hasta elinde degil ne yapsin :)
arkadaslar tuyo felan varmi 74.bolum hakkinda ben takip edemedim sade alinin filizle yilmazi samimi gorucegi yaziyordun gecen bir iki sayfada bana bildiklerinizi anlatirsaniz sevinirim. simdiden tesekkur ederim
Benim yazılanlardan ve duyduklarım kadarıyla bildiklerim şunlar:Aslı filiz ve yılmazı konuşurken görücek ama bu sarılma sahnesinin devamında olan konuşmayı görüceğini sanmıyorum.Yılmaz bu konuşmada filize sevgi sözcükleriyle beraber aslıdan ayrılmak istedğini,onunla konuşucağını,aslının bunu anlayışla karşılayacağını falan söylücekmiş filiz de aslının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayız dicekmiş neyse aslı yılmazın bu sözlerini duyucakmış ve yılmaz onunla konuşmaya geldğinde beni gerçekten seviyorsan ameliyattan önce benimle evlenirsin dicekmiş.Tüyo olarak bu kadarını biliyorum.Sete gidenlerden duyduğum kadarıyla aslı gelinlikle gazide koşturuyormuş,hastalığı iyice ilerliyormuş,ömer ve feride ev arıyorlarmış,yakında evleniyorlarmış.
feride-ömer 13-05-07, 22:19 yaa ben bu diziden başka bişi düşünmüyorum normal miyim :(:(:(
yılmazın filize deli gibi aşık olduğu o kadar belli ki ama o zeki kıs bunu görmüyor :)
filiz yılmaz...
sevgili sudemnaz merak etme bende aynı şeyleri düşünüyorum durduk yere aklıma geliyor bazen dalıyorum arkadaşlarım beni kendime getiriyor bu normal değilse bende normal değilimdir:img-wink: ayrıca aslı daha filizle yılmaz aşkını görmez bence malum biraz geç anlıyor:img-hyste :img-wink:
bence gormuyecek ooo evdeydi ama baska birisi gorr
bilmem hic birsey bence yilmaz birsey soler ama filiz bilmem ama yaaaa ne zaman ogrenecek yetter atik oglunu ogrensi
]3-yılmaz filizle barışacakmı?
bence cok azzz kaldi 1 2 bolum daha var bence
yok be bu bolumde deyil bence
bence agliyarak kosarak eve gider yada baska biyere
birsey olmaz be onlar asik birbirlerine
yaa ne gecebilirki ama ya bu asli hic birsey yapamaz yilmaz evlemek istemezse evlenmez yani
hayir
9-aslı aradan çekilirmi?
tabiki hayir
hayir bu bolumde deyil
11-cem hapisten çıkarmı?hzyir ama kaca bilir cunku ooo biraz kafadan deli
hayir ama iii olur
yaa cok sevinir ama cok cok kizar filize benim oglum ama cemle ugrasmaya calisirsin diye
ama filiz soyledi yilmaza yilmaz inanmadi yaa su fiizin annesi neden yilmaza soylemiyo ben sana yalan soyledim diye ya bu nasil bir anne kizi nasil aci cekiyooo sevgilisi baska bir kadinla evlenecekof
BülentTuba18 13-05-07, 22:21 bu aralar ömeri baya seviyorum yani yilmaz konusunda... filize git sen gör diyor yaaa cok hosuma gitti... eee kaldu handan hanim bence oo söyliycektir bebek olayini cunkü oo bozdu onun bu olayi temizlemek kalir... :img-yes: ömer ve feride icin sevindim... bu bölümde fark ettim hic nalan kerem bide ooo cocuk gözükmediler yoksa benmi görmedim onlari :icon_whis
bence asli onlari görmez yaaaa nasil olacakkiiii :img-huh: ama yilmaz bide filiz harikaydilarr yaaaa :love05: bide yilmazin mualla hanimin ynainda sayiklamasi süperdi yani herkesi kutluyorummm böyle bir bölüm beklemezdim dogrusu... umarim bizi bekleyen 7 bölümlerde harika olur... :icon_sorr
sevgili sudemnaz merak etme bende aynı şeyleri düşünüyorum durduk yere aklıma geliyor bazen dalıyorum arkadaşlarım beni kendime getiriyor bu normal değilse bende normal değilimdir:img-wink: ayrıca aslı daha filizle yılmaz aşkını görmez bence malum biraz geç anlıyor:img-hyste :img-wink:
cuma günü okula bile gitmek istemiyorum finaller başlayacak ben diziyi düşünüyorum ders çalışırken onlar geliyor aklıma sonum iyi değil...
tuba yı bülenti gördüğümde heyecanımdan ölecektim onları çok ama çokkkkk seviyorum...
ben onların bir an önce evlenip çocuklarıyla geçirdikleri günleri görmek istiyorum bu dizinin bittiğini düşünmek bile beni üzüyorrr...
bitmese olmaz bitse olmaz:(
Benim yazılanlardan ve duyduklarım kadarıyla bildiklerim şunlar:Aslı filiz ve yılmazı konuşurken görücek ama bu sarılma sahnesinin devamında olan konuşmayı görüceğini sanmıyorum.Yılmaz bu konuşmada filize sevgi sözcükleriyle beraber aslıdan ayrılmak istedğini,onunla konuşucağını,aslının bunu anlayışla karşılayacağını falan söylücekmiş filiz de aslının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayız dicekmiş neyse aslı yılmazın bu sözlerini duyucakmış ve yılmaz onunla konuşmaya geldğinde beni gerçekten seviyorsan ameliyattan önce benimle evlenirsin dicekmiş.Tüyo olarak bu kadarını biliyorum.Sete gidenlerden duyduğum kadarıyla aslı gelinlikle gazide koşturuyormuş,hastalığı iyice ilerliyormuş,ömer ve feride ev arıyorlarmış,yakında evleniyorlarmış.
şimdi mesajini okuyunca aklıma geldi aslı yılmaza beni seviyorsan ameliyattan
önce benimle evlenirsin diyecek yaaa iyide zaten tek sorunda bu:img-hyste
yılmaz aslıyı sevmiyor(kimi sevdiğini bilmem söylemeye gerek varmi)hem yılmaz
bir defa olsun aslıya sevgi sözcükleri söylemediki sorusu garip
yani yılmazı duygu sömürüsü yapacak ama en azından sen olmasaydin ben ölürdüm sen beni ayakta tutan tek şeysin gibi şeyler söylese daha mantikli
(gerci belki devaminda bunlarida ekler)
acaba aslı bu bölüm sonu gercekleri ögrenirmi gelinlik sahnesi kacincı bölüm merak ettim senaritler bu işi bu kadar kısa zamanda çözmez
son olarak ömer neden ev ariyorki koca saray gibi ev duruyor:icon_whis
milla_jovovich 13-05-07, 22:38 sevgili sudemnaz merak etme bende aynı şeyleri düşünüyorum durduk yere aklıma geliyor bazen dalıyorum arkadaşlarım beni kendime getiriyor bu normal değilse bende normal değilimdir:img-wink: ayrıca aslı daha filizle yılmaz aşkını görmez bence malum biraz geç anlıyor:img-hyste :img-wink:
öncelikle herkese selamlar...
feride-ömer ve sudemnaz bende sizin gibiyim hatta benim uykularıma bile giriyor...yani anlaşılan hepimizin durumu vahim:img-help:
ayrıca yılmazla filize nazar değmesin daha kavuşamamış olabilirler ama bunada şükür...
gerçi yılmaz çocuğu öğrenince triplere girmez niye söylemedin benim çocuğumu benim çocuğumu nasıl cemin diye herkese sölersin(gerçi filiz hiç öyle bişey demedi ama herkes öyle sandı) nasıl böyle bişey yaparsın deyip kavga etmezler inş.
ayrıca mualla hanımada torunu öğrenince napçak bakalım zaten hala ona sinir oluyorum...
son olarakta en sevindiğim olaylardan biride ömer ve feride allah mesut etsin ne diyelim:img-wink:
şimdi mesajini okuyunca aklıma geldi aslı yılmaza beni seviyorsan ameliyattan
önce benimle evlenirsin diyecek yaaa iyide zaten tek sorunda bu:img-hyste
yılmaz aslıyı sevmiyor(kimi sevdiğini bilmem söylemeye gerek varmi)hem yılmaz
bir defa olsun aslıya sevgi sözcükleri söylemediki sorusu garip
yani yılmazı duygu sömürüsü yapacak ama en azından sen olmasaydin ben ölürdüm sen beni ayakta tutan tek şeysin gibi şeyler söylese daha mantikli
(gerci belki devaminda bunlarida ekler)
acaba aslı bu bölüm sonu gercekleri ögrenirmi gelinlik sahnesi kacincı bölüm merak ettim senaritler bu işi bu kadar kısa zamanda çözmez
son olarak ömer neden ev ariyorki koca saray gibi ev duruyor:icon_whis
bu aslı çok değişik biri yaa beni seviyorsan komiksin kısım yılmaz seni seviyor aaa oldu başka ...
seni sevse filizin yanında işi ne???
düşün yaa çok mu şey istiyorum...
hastasın beni de hasta edeceksinnn...
çekil aradan izin bırak mutlu olsun filizle yılmaz...
sevgili bego87 yazdılarıma çok güzel cevap vermişsin çok güldüm çok beğendim ayrıca sana bir sorum olacak tabi cevaplamak istesen aslının filizle yılmazı samimi birşekilde gördükten sonra diyelim düşüncesizlik yapıp araya girdi filizle yılmazın ne tepki vermesini isterdin ve ne söylemelerini isterdin:img-wink:
izninle bu soruya bende cevap vermek istiyorum:img-blush
ahhhh ahhhh keşke görse yılmazda nasıl söylerim diye düşünüp durmaz:icon_sorr kendiliğinden ögrenir yılmazda cok üzgünüm ben filizi seviyorum der aslı duygu sömürüsü yapamadan herşey aciğa cıkar:happy0064
ihlamurlar_alt 13-05-07, 22:40 arkadaslar inanilma heyecan var icimde,cuma gününe kadar nasil dayanirim bilmem,ama en son bölüme kesinlikle bir kez daha bakarim,
bence asli bebegin yilmazdan oldugunu ögrenirse aradan cekilir,ama zaten yilmazin filizi sevdigini hissetmiyormu,en son bölümde filize karsi davranisida cok cirkindi,ya yilmaz uyandiginda agzindan ilk cikan laf filiz di millet bunu duydu ama duymamazlikdan geldi,
aslinda yilmaz su bebegi bi ögrense bi saniye bile beklemez,
haaa bide su aslinin sürekli hastaligi yüzünden ona aciyor filiz,
eger asli hastaysa filizinde karninda yilmazin cocugu var,
bence bu hastalikdan daha önemli,zaten yakinda ölür asli yoksa bunlarin beraber olacagi yok
ooof aklimdan hiiiic cikmiyorrr dizii
öncelikle herkese selamlar...
feride-ömer ve sudemnaz bende sizin gibiyim hatta benim uykularıma bile giriyor...yani anlaşılan hepimizin durumu vahim:img-help:
ayrıca yılmazla filize nazar değmesin daha kavuşamamış olabilirler ama bunada şükür...
gerçi yılmaz çocuğu öğrenince triplere girmez niye söylemedin benim çocuğumu benim çocuğumu nasıl cemin diye herkese sölersin(gerçi filiz hiç öyle bişey demedi ama herkes öyle sandı) nasıl böyle bişey yaparsın deyip kavga etmezler inş.
ayrıca mualla hanımada torunu öğrenince napçak bakalım zaten hala ona sinir oluyorum...
son olarakta en sevindiğim olaylardan biride ömer ve feride allah mesut etsin ne diyelim:img-wink:
Allah sonumuzu hayretsin:D
yılmaz filize kızmaz artık çok seviyor onsuz geçen günlerin acısını biliyor bebeği öğrendikten sonra onu bırakmaz...
BülentTuba18 13-05-07, 22:44 bu aslı çok değişik biri yaa beni seviyorsan komiksin kısım yılmaz seni seviyor aaa oldu başka ...
:img-hyste aynen katiliyorum sana... tam bir sinir kiz dedigim gibi kör malesefff :img-yes: gelinliklen nerye kosuyor asli yaa :icon_whis bisey anlamadim... bir hafta gelde bekle insan dayanamazzzzzz :icon_sorr
bu bölümde belki eski evlerine dönerler yilmazda yazik artik onu görmeye gidemez :sad53: bu handan fazla oluyor yaaa ne zaman söyliycek bebek olayini... ben acikcasi aslidan gercek yüzünü göstermesini bekliyorum bu bölümde bir kismini göstermdiiii... yilmazin aslidan ayrildiyinda muallanin yüz ifadesini merakla bekliyorum :img-hyste
@ sudemnaz
vallah iyiy dedigin asli konusunda sana katiliyorum,zaten hasta bide milletin hayatini karartmasin
dimi filizle yılmazın artı bizim hayatımızı karartacak :(:(:(:(
inş. bu bölümde onları ayrı düşürmezler 74. bölümde çok ayrı bişi yapıp canımızı sıkmasınlar lütfennnnnnn
bu aslı çok değişik biri yaa beni seviyorsan komiksin kısım yılmaz seni seviyor aaa oldu başka ...
ya bırakın yılmazın aslıyı sevmesini ben aslın yılmazı bile sevdiğini
hisseetmiyorum:icon_whis
aslının zaten yılmazı gercekten sevse hiç sorun kalmazdi
archshe'cim yorumun çok güzel olmuş...her kısmına katılıyorum...hatta filiz'e bir kaç haftadır bu yüzden kızıyordum yok ailem için bir şey yapmadım diyor çaba sarfetmemişmiş eee biz iki sezondur yaptıklarını bilmiyormuyuz :) ya da senaristler balık hafızalı geçen sene yazdıklarından bihaberler ( bunun kanıtları çokta neyse :) ) filiz'in son haftalarda ben kendim ettim tarzındaki konuşmalarını hiç sevmiyorum ...aynı yılmazcı ömerci edasıyla konuşuyor :):)
ayrica asli için soylenen kotu seyleri hak etmedigini dusunuyorum, sonuçta yilmazin nisanlisi onu seviyor ve asik bir insan karsisindakinin en ufak hareketinden hatta anlami olmayan gunluk seylerinden nem kapip hayaller kurar bu kizin yilmazin nisanlisi oldugunu goz onune alirsak normaldir onu birakmamakistemesi vede o oyuncak degil yilmaz istedigi zaman gelecek istemedii zaman gidecek. neyse fazla uzattim.
Yorumuna genel olarak katiliyorum ama bu kismina ozellikle katiliyorum, Asli'yi oyle bir hale geldi ki bu forumda ki sanki entrikalarla Yilmaz'la Filiz'i ayirmis, onlari arasina zorla girmis, hatta evlenme teklifini de Yilmaz'a o yapmis gibi. Acikcasi Asli bayildigim bir karakter degil, birtakim gariplikleri de yok degil ama Yilmaz'i sutten cikmis ak kasik gibi gosterilme cabasini anlamiyorum.
Bu kiza Yilmaz evlenme teklif etmistir, gitmeye niyetlenmistir Yilmaz tarafindan durdurulmustur. Ilk yapilan alelacele evlenme teklifini kabul etmemistir. Yilmaz onu ikna etmek icin uzun bir konusma yapmistir. Yilmaz'in da Filiz'e farkli davrandigini ben de biliyorum ama Asli'ya da ilgi gosteriyordur ve de Asli da asik ve evlenme teklifi almis bir kadin olarak bunu bu sekilde algiliyordur.
Sorulara gelirsek...
Hayir gormeyecek bence
Benim tahminim Asli'yi birakmamasi gerektigi konusunda Filiz Yilmaz'i ikna etmeye calisacak
Sevgili olacaklar mi manasinda ise bu soru hayir, obur turlu zaten kus degiller.
4-düğün bu bölümde olur mu?
Bence gelecek bolumde olacak dugun
5-aslı gelirse o manzara karşısında ne yapacaktır?
Klasik dizi hareketiyle birsey soylemez ceker gider
Bence Filiz gorurse Yilmaz'a soyler, Yilmaz da konusmak icin Asli'nin pesinden kosar
Tuyolara gore Asli hemen nikah istiyormus ama zaten basvuru yapilmadi mi benim iyice kafam karisti :icon_sorr
sanmiyorum
9-aslı aradan çekilirmi?
Daha degil biraz zorlayacak Asli
Hic sanmiyorum
11-cem hapisten çıkarmı?
O bence akil hastanesine yatacak oradan da kacacak bir yolunu bulup
Senaristlerin yeni bir oyku yazacaklarini dusunmuyorum ama yaklassa seyretmeyi isterim, cunku iki oyuncu da cok sempatik :good:
Sasiracak tabi ki sonra da sevincle kirginligi birarada yasar
sevgili bego87 yazdılarıma çok güzel cevap vermişsin çok güldüm çok beğendim ayrıca sana bir sorum olacak tabi cevaplamak istesen aslının filizle yılmazı samimi birşekilde gördükten sonra diyelim düşüncesizlik yapıp araya girdi filizle yılmazın ne tepki vermesini isterdin ve ne söylemelerini isterdin:img-wink:
tabi cevap veririm ne demek:)
Aslı duygu sömürü yapıcagından Yılmaz hiç bişey yapamıcak Filizde gene gereginden fazla fedakarlık yapıcak ve Yılmazı aslıya göndericek.Ben Yılmazın aslıya Filize karşı neler hissettiklerini açıklamasını isterdim .Aynı sekildede Filiizinde ne hiisettiğini aslıya anlatmasını isterdim.Sonucta zaten yılmaz aslıyı bırakmaz hastalıgındada her zaman yanında olur ama bu yılmazın onunla evlenmesı anlamına hıc gelmez dimi..Net olarak herşeyi anlatsınlar isterdim ayrıca aslınında bunları bılmeyede hakkı var:) biliosun çok açık herşey ama zor anlıo aslı biraz:img-hyste
Peki bende sana sorim sen ne yapmalarını ısterdın??
feride-ömer 13-05-07, 22:50 bu aslı çok değişik biri yaa beni seviyorsan komiksin kısım yılmaz seni seviyor aaa oldu başka ...
bazen düşünüyorumda aslıda bir düşünme tembelliğimi var hani tümörün yanında birde düşünme yetersiliğimi çıkıyor hiç anlamış değilim kim bilir onları öyle görse aaa filiz seni gördüğüme çok sevindim yılmaz sende filize teşekküremi geldinder ve yılmazın koluna girer eğer öyle birşey olursa cinnet geçiririm çok kötü sinirlenirim iki kat daha gıcık olurum aslıya
archshe'cim yorumun çok güzel olmuş...her kısmına katılıyorum...hatta filiz'e bir kaç haftadır bu yüzden kızıyordum yok ailem için bir şey yapmadım diyor çaba sarfetmemişmiş eee biz iki sezondur yaptıklarını bilmiyormuyuz :) ya da senaristler balık hafızalı geçen sene yazdıklarından bihaberler ( bunun kanıtları çokta neyse :) ) filiz'in son haftalarda ben kendim ettim tarzındaki konuşmalarını hiç sevmiyorum ...aynı yılmazcı ömerci edasıyla konuşuyor :):)
çok teşekkür ederim sinemcim...filize özellikle geçen hafta ve bu hafta kızarak izledim...benim izlediğim filiz kendi tarif ettiği filiz değil..ailesi için parçaladı kendini bi de bişey yapmadım der...yılmaza hata yapmış olabilir ama yapmadığı şeyleri suçluluk duygusundan söyler anlamadım ben bu senaristleri..sırf filize günah çıkarttırıyolar ne için? yılmazcıları memnun etmek adına herhalde...çünkü onlar gibi konuşturuyolar filizi...ilk sezonki senaristler filizi severdi güçlü yapıcı karakter olarak yazarlardı ama şimdikilerin filizle bir problemi var galiba perperişan bir karakter yarattılar...hatta yapmadığı şeyleri söyleyerek replik hatası yaptırıyolar...ya senaristler olayları karıştırıyo ya da ben yanlış izledim 2 sezondur..
bazen düşünüyorumda aslıda bir düşünme tembelliğimi var hani tümörün yanında birde düşünme yetersiliğimi çıkıyor hiç anlamış değilim kim bilir onları öyle görse aaa filiz seni gördüğüme çok sevindim yılmaz sende filize teşekküremi geldinder ve yılmazın koluna girer eğer öyle birşey olursa cinnet geçiririm çok kötü sinirlenirim iki kat daha gıcık olurum aslıya
bence işine gelmiyo aslının bazı şeyleri görmesi ...Yada korkuyo bi laf etse yılmaz çekip gidicek falan diye..Baksana hastanedede dedi bana mutluluğumu geri verdin filiz.Sevdiği insandan hiç bi ilgi görmemesi onun için mutluluk onun yanında baska bı kadına askla bakması mutluluk,baska bı kadın için kendini ölüme atması mutluluk .Yada aslı çok bencil bi kız .Mutlulugun tek tafalı yasanabildigine inanıyo :img-hyste .Ya allah askına hangı insan çıldırmaz aslının yerınde olsa...
feride-ömer 13-05-07, 22:58 tabi cevap veririm ne demek:)
Aslı duygu sömürü yapıcagından Yılmaz hiç bişey yapamıcak Filizde gene gereginden fazla fedakarlık yapıcak ve Yılmazı aslıya göndericek.Ben Yılmazın aslıya Filize karşı neler hissettiklerini açıklamasını isterdim .Aynı sekildede Filiizinde ne hiisettiğini aslıya anlatmasını isterdim.Sonucta zaten yılmaz aslıyı bırakmaz hastalıgındada her zaman yanında olur ama bu yılmazın onunla evlenmesı anlamına hıc gelmez dimi..
Peki bende sana sorim sen ne yapmalarını ısterdın??
ben biraz fazla şey istiyorum galiba öncelikle aslının kesin görmesini isterdim yani görsün aklı başına gelsin ama nerde onda o zeka varken hiç sanmıyorum sonra yılmazın filize söylediklerini duymasını isterdim bu söyledikleri ayrılmayalım yada ben aslıyı sevmiyorum gibisindense sonra yılmazın aslıyı görmesini görünce filizi bırakmamasını ve aslı ne oluyor burda derse( hiç sanmıyorum) aslı benseni hep bir arkadaşım gibi sevdim demesini ve seni değil filizi seviyorum demesini isterdim biliyorum çok şey istiyorum ama ne yapayım kaç bölümdür bunu bekliyorum:img-wink:
öncelikle cemotora aslı konusunda söylediklerinin her harfine aktiliyorum yüreğine saglık
cok haklısın aslı bbebeği ögremdikten sonra gitmesi aslıyi yücelmez
ilk duydugunda yapsa bende helal olsun derdim ama öyle olmuyacak
kursuni replik yorumlarin harika cok güzel yansitmişsin tebrikler:happy0064
evet bu biraz zor galiba :) Yılmazın aslıyı o kadar kırması imkansız onu kırmadan anlatmalı bence ama bende fılız-yılmaz konusmasını tamamen duymasını ıstıorum ki bence duyucakta...Ama son sahnede hiç evden çıkıcak gbi bi hali yoktu dimi:)?
çok teşekkür ederim sinemcim...filize özellikle geçen hafta ve bu hafta kızarak izledim...benim izlediğim filiz kendi tarif ettiği filiz değil..ailesi için parçaladı kendini bi de bişey yapmadım der...yılmaza hata yapmış olabilir ama yapmadığı şeyleri suçluluk duygusundan söyler anlamadım ben bu senaristleri..sırf filize günah çıkarttırıyolar ne için? yılmazcıları memnun etmek adına herhalde...çünkü onlar gibi konuşturuyolar filizi...ilk sezonki senaristler filizi severdi güçlü yapıcı karakter olarak yazarlardı ama şimdikilerin filizle bir problemi var galiba perperişan bir karakter yarattılar...hatta yapmadığı şeyleri söyleyerek replik hatası yaptırıyolar...ya senaristler olayları karıştırıyo ya da ben yanlış izledim 2 sezondur..
günah çıkarıyor tamam da kız resmen boştan yere çıkarıyor :) yılmazla konuşmamış kurgularla yaşamış hadi aslı olayını diyorsa bir nevi ama yılmazın kafasında kurduklarıda yenilir yutulur gibi değildi...hatta son olaylarda bebekle filizi kabul etme inceliğini gösteriyor ama bu bile filizi suçlar cinsten :) sen cemle birlikte oldun bebeğinizde var ama benim sevgim o kadar büyük ki seni ve bebeğini kabul ederim havasına geliyor :img-hyste gerçi artık anlaması lazım ama nerde ,başına yediği odunlardan ötürü yılmazın devreleri bir bir yanıyor :icon_sorr
gülbeşeker 13-05-07, 23:05 Arkdaşlar iki gündür sadece iki video izleyip duruyorum biri 73.bölümn son sahnesi diğeri de kamera arkası görüntüleri önce duygulanıyorum,sonra gülüyorum.Kendime göre bölümn en'lerini yazayım:
En iyi oyuncu:Tuba büyüküstün
En duygusal sahne:Filiz-yılmaz son sahne,yılmazın hastanede filizn arkasından bakışı
En komik sahne:Filizn gördğü hayal ve bu hayalde çocuğumuzun adını yılmaz koyucam demesi,cemin annesine beni hapisaneye götürüyorlar,biliyor musun? demesi.
En mantıksız sahne:Saymakla bitmez ama fatihin vurulduğu gün evde oturup tv izlemesi ve feridenin cebinden düşenin bir cd olup üstelik o cdnin bunca zaman çalıştırılmaması.
En kötü giyinen:Filiz
En güzel ağlayan :Filiz
EN kolay affeden:Ömer
En kolay affedilen:Feride
En güzel gülen:Yılmaz
En güzel bakan:Yılmaz ve filiz
Bu arada nevzat ve cemil artık diziden çıktılar sanırım oysa ben iki oyuncunun performansını çok beğeniyordum.Şimdi nevzat diziden çıktığına göre feride ve ömerin geriye kalan 7 bölümde evlilik yaşantılarını mı izlicez?Artık sorunları kalmadı.
feride-ömer 13-05-07, 23:05 bence işine gelmiyo aslının bazı şeyleri görmesi ...Yada korkuyo bi laf etse yılmaz çekip gidicek falan diye..Baksana hastanedede dedi bana mutluluğumu geri verdin filiz.Sevdiği insandan hiç bi ilgi görmemesi onun için mutluluk onun yanında baska bı kadına askla bakması mutluluk,baska bı kadın için kendini ölüme atması mutluluk .Yada aslı çok bencil bi kız .Mutlulugun tek tafalı yasanabildigine inanıyo :img-hyste .Ya allah askına hangı insan çıldırmaz aslının yerınde olsa...
öyle sinir oluyorumki bazen hani hastanede filize bağırdıya o zaman kan beynime sıçradı orda olsam öldürürdüm heralde birde filizden hesap soruyor sonrada yılmazı kurtardığı için teşekkür ediyor çözemedim daha ben bu kızı hem yılmaz için ne yaptıki yine filiz kurtardı hayatını yılmazın bence filiz desin sen çık aradan yeter senden çektiğim girme aramıza diye aslıda şok geçirsin gerçi yine anlamaz sevgi sözcükleri sanır bence kasıtlı yapyor adam ilgi göstermiyor filize nasıl bakıyor her fırsatta filize yardım ediyor aslı dünyanın en mutlu insanı oluyor anlamadım gitti şu aslı kızı:img-hyste
forever_bim 13-05-07, 23:09 İki saattir forumdayım. Tek bir tane aklı başında yorum okudum o da Berna'nıkiydi. Arkadaşlar ne çabuk unuttunuz, Yılmaz'ın bu konudaki zaafiyetini? Aslı değil miydi? Hasta olduğunu öğrenir öğrenmez yüzüğü çıkarıp Yılmaz'a veren? Yılmaz değil miydi dünyanın en büyük zayıflığını gösterip Filiz'in yaptığı "senden değil" açıklaması üzerine gidip evlenme teklif eden? Aslı'nın bunda ne suçu vardı ki? Olay tamamen Yılmaz'ın zayıflığından ileri geliyor. Şimdi Aslı dişi kaplan kesilse yeridir. Vaatleri alan oydu çünkü. İlla bir hatalı varsa bir kalbe iki sevgi sığdrımaya çalışan adamdır.
fılızım sıırın yıne cok guzel yuregıne saglık :img-wink:
yorum yapan arkadasların hepsıne tesekkurler buyuk bır zevkle elımden geldıgınce okumaya calıstım bı cogunuzun dusuncelerıne katılıyorum ozellıklede
sevgılı archshe sana sonuna kadar katılıyor ve hak veıyorum bendekı butun dusunceleı aynen aktarmıssın mullanın v fahrıyenın davranısları aslının artık yeter bu kadarda olmaz dedırten davranısları omerın hallerı ve tabıkıde goz bebegımız fılızın tum davranıs ve hallerını oyle guzel anlatmıssınkı yuregıne saglık :happy0064
herkese iyi yorumlar
yorumları bitirdim ve teşekkürlarimi etmeye başlayayım
sevgili archshecim cnm uzun bir aradan sonra bölüm yorumu yapmaışsın okurken çok büyük keyif aldım sana söylemiştim yorgunluktan hoşnut kalmamışsındır diye nitekim de öyle olmuş iyi olmuş tekrar izlemen bu güzel yorumu yapmak istemişsin bizde okuduk, elleribe, emeğine ve yüreğine sağlık filize biraz kızgınsın bundan dolayı onu bir filizci olarak eleştirisel yazman takdire şayan bölümün tmmı süper arada katılmadığım kısımlar var ama güzeide çiftimle ilgili kısımlarda hemfikiriz diğerleri önemli değil sağol cnm:img-wink:
[/COLOR][/COLOR][/B]
Sevgili Modum ve archshe[/B], sizlerinde yorumlarinizi büyük bir keyifle okudum, ikinizinde ellerine saglik ve yüregine saglik
arcshe bir yorum bu kadarmı güzel olur....valla bravo süpersin bütün sölediklerine katılıyorum.galiba aynı şeyleri düşünen tek kişi sensin.bencde filiz kendini o kadar suçlamamlıydı.neyse yorumun süper ellerine sağlıkkk
ve sevgili ismail sürücü,medsul....yorumlarıma yazdığınız güzel sözler için teşekkür ederim...bu arada sevgili filizim şiir konusunda müthiş ilerliyoosun emeğine sağlık...sevgili kursuni repliklerine ve onlara kattığın duygulara bayıldım...eline sağlık..
Sevgili Archshe, sana bu konuda tam olarak katilamiyorum. Gerekcelerime gelicek olursam. Taman evet Filz iki haftadir özellikle pismanligini dile getiriyor, ama su yönden bakicak olursak, Yilmazin basina gelenlerde Filizin sucu var, simdi sevdigi adam ölümle pencelesirken Filiz elbetteki kendini sucliyacaktir, onun yerinde kim olsa, yani bende olsam, sucsuz bile olsam, sevdigim beni bulmak adina yollara dökülsün ve o sirada yaralansa bende kendimi suclardim. Taman Filiz her konuda suclu degildir, ailesinin basina gelenlerde, yani iflas olayinda direkt bir sucu yoktur, Cemin bir piskopat ruhuna sahib olabilecegini tabiki bilemezdi, ama dedigim gibi Yilmaz konusunda kendini suclamasi dogaldir.
Su konuda sana katiliyorum, ilk sezon Filizin cizmis oldugu karakter cok daha güclüydü, cok daha dayanikliydi, ama ikinci sezon hangi karakter deformasyona ugramadiki Filiz ugramassin? Hicbir karakter ilk sezonki karakter yapiya sahip degil, bu nedenle ilk sezonki karakter yapisiyla ikinci sezon karakter yapisini karsilastirmamak gerektigini düsünüyorum.
Ayrica bir de su var, Filizin pismanligini bu iki haftadir izledik, önümüzdeki haftalarda Yilmazin pismanligini izleyecekmissiz, yani bu durumada eminimki Filizciler cok mutlu olacaktir.
Sevgili Medsul ve Archshe ben begenizi dile getirdiginiz icin sizlere tesekkür ederim.
gülbeşeker 13-05-07, 23:17 günah çıkarıyor tamam da kız resmen boştan yere çıkarıyor :) yılmazla konuşmamış kurgularla yaşamış hadi aslı olayını diyorsa bir nevi ama yılmazın kafasında kurduklarıda yenilir yutulur gibi değildi...hatta son olaylarda bebekle filizi kabul etme inceliğini gösteriyor ama bu bile filizi suçlar cinsten :) sen cemle birlikte oldun bebeğinizde var ama benim sevgim o kadar büyük ki seni ve bebeğini kabul ederim havasına geliyor :img-hyste gerçi artık anlaması lazım ama nerde ,başına yediği odunlardan ötürü yılmazın devreleri bir bir yanıyor :icon_sorr
Yılmazdan hiçbir şey beklemiyorum o bebeği kimse ona söylemedn anlarsa dişimi kıracam aslında filizn son konuşmasından sonra adamda bebekle ilgili hiç şüphe kalmadı bu yüzden bu konu üzerinde düşünmüyordur bile.İşin ilginç tarafı filiz yılmazın aslıya acıdığı için evlenme teklif ettğini sanıyor ,filiz yılmazı aslı konusunda da affetti böylece.Yılmaz da zaten filizi her konuda affetti ihanetini bile affetti,çocuğuyla kabul etti daha ne olsun?Bu durumda açıklığa kavuşmayan şeyler de hiç ortaya çıkmaz rapor olayı, filizn babasına verdği söz yüzünden yılmazı terketmesi bunlar zaman aşımına uğradı filiz ne zaman doğum yapıcak merak ediyorum içimden bir ses yılmazın bebeği öğrendği gün filizn doğumunun gerçekleşeceğini söylüyor.
Sevgili Archshe, sana bu konuda tam olarak katilamiyorum. Gerekcelerime gelicek olursam. Taman evet Filz iki haftadir özellikle pismanligini dile getiriyor, ama su yönden bakicak olursak, Yilmazin basina gelenlerde Filizin sucu var, simdi sevdigi adam ölümle pencelesirken Filiz elbetteki kendini sucliyacaktir, onun yerinde kim olsa, yani bende olsam, sucsuz bile olsam, sevdigim beni bulmak adina yollara dökülsün ve o sirada yaralansa bende kendimi suclardim. Taman Filiz her konuda suclu degildir, ailesinin basina gelenlerde, yani iflas olayinda direkt bir sucu yoktur, Cemin bir piskopat ruhuna sahib olabilecegini tabiki bilemezdi, ama dedigim gibi Yilmaz konusunda kendini suclamasi dogaldir.
Su konuda sana katiliyorum, ilk sezon Filizin cizmis oldugu karakter cok daha güclüydü, cok daha dayanikliydi, ama ikinci sezon hangi karakter deformasyona ugramadiki Filiz ugramassin? Hicbir karakter ilk sezonki karakter yapiya sahip degil, bu nedenle ilk sezonki karakter yapisiyla ikinci sezon karakter yapisini karsilastirmamak gerektigini düsünüyorum.
Ayrica bir de su var, Filizin pismanligini bu iki haftadir izledik, önümüzdeki haftalarda Yilmazin pismanligini izleyecekmissiz, yani bu durumada eminimki Filizciler cok mutlu olacaktir.
sevgili kursuni,
zaten bölüm yorumumda da senin dediklerini dile getirdim...filizin bu replikleri günah çıkartması sadece ve sadece yılmazın ölüm kalım savaşından kkaynaklı...kimseye kendini anlatacak durumu yoktu isyan edecek yanlış yaptım ama sebeplerim vardı diyecek durumu yoktu...filiz kolayı seçti evt ben suçluyum dedi...yaşadıklarına ve bulunduğu psikolojiye verip bu konuda dediklerini kendini tamamen suçlamasını kaale almıyorum bu yüzden...
Yılmazdan hiçbir şey beklemiyorum o bebeği kimse ona söylemedn anlarsa dişimi kıracam aslında filizn son konuşmasından sonra adamda bebekle ilgili hiç şüphe kalmadı bu yüzden bu konu üzerinde düşünmüyordur bile.İşin ilginç tarafı filiz yılmazın aslıya acıdığı için evlenme teklif ettğini sanıyor ,filiz yılmazı aslı konusunda da affetti böylece.Yılmaz da zaten filizi her konuda affetti ihanetini bile affetti,çocuğuyla kabul etti daha ne olsun?Bu durumda açıklığa kavuşmayan şeyler de hiç ortaya çıkmaz rapor olayı, filizn babasına verdği söz yüzünden yılmazı terketmesi bunlar zaman aşımına uğradı filiz ne zaman doğum yapıcak merak ediyorum içimden bir ses yılmazın bebeği öğrendği gün filizn doğumunun gerçekleşeceğini söylüyor.
Ya umarım konuşurlar artık...yılmazın kafasında her şey yerli yerinde ona göre filiz cemden hamile kaldı ve çocuğu için çocuğunun babasız kalmaması için kendilerini iflas ettiren hatta abisini vurduran bir adamla birlikte oldu...yılmazın bunu filize yakıştırmasını anlayamıyorum :)
Valla bu gidişle doğum sırası öğrenir yılmazdan filiz erken doğum mu demesini bekliyorum artık :img-hyste
İki saattir forumdayım. Tek bir tane aklı başında yorum okudum o da Berna'nıkiydi. Arkadaşlar ne çabuk unuttunuz, Yılmaz'ın bu konudaki zaafiyetini? Aslı değil miydi? Hasta olduğunu öğrenir öğrenmez yüzüğü çıkarıp Yılmaz'a veren? Yılmaz değil miydi dünyanın en büyük zayıflığını gösterip Filiz'in yaptığı "senden değil" açıklaması üzerine gidip evlenme teklif eden? Aslı'nın bunda ne suçu vardı ki? Olay tamamen Yılmaz'ın zayıflığından ileri geliyor. Şimdi Aslı dişi kaplan kesilse yeridir. Vaatleri alan oydu çünkü. İlla bir hatalı varsa bir kalbe iki sevgi sığdrımaya çalışan adamdır.
Sevgili Modum vaadler alan Asliydi, ve zaten verdigi bu vaadler yüzünden Yilmaz eminimki önümüzdeki bölümlerde cok büyük pismanlik yasayacak. Yilmazin kalbinde Filizden baskasina yer yoktur, ama verdigi sözden dolayi ve Aslinin hastali nedeniyle tercihini ister istemez Aslidan yana kullanacaktir Yilmaz.
Ayrica sunu unutmamak gerekir, Asli Yilmazin gercek duygularinin bilincinde, Yilmaz hic bir zaman Asliya sevgi sözcükleri yagdirmadi, hic bir zaman ona asik oldugunu söylemedi, hatta ve hatta Filizi unutmaya calisacagini söyledi, ama bunu yapabilirim demedi. Daha gecen bölümlerde Asli Yilmazin sevgisinden süphe duydugunu söyledi ve Filizi hala unutamadigini düsündügünü, Yilmaz bu suclamayi bile inkar etmedi, sutu ve susmak genelde bir kabul anlamina gelir.
Tamam Asli resmi olarak Yilmazin sözlüsüdür ve hastanede verdigi tepkileri dogru bulmasamda, hakki oldugunu söyliyabilirim, ama iki sevenin arasinda bir engel olusturdugunun bilincinde olmasi gerekmezmi Aslinin ve bunu bile bile Yilmazla evlencem diye tutturursa, cok bencilce bir davranis sergilemis olmiyacakmi Asli?
feride-ömer 13-05-07, 23:31 Sevgili Modum vaadler alan Asliydi, ve zaten verdigi bu vaadler yüzünden Yilmaz eminimki önümüzdeki bölümlerde cok büyük pismanlik yasayacak. Yilmazin kalbinde Filizden baskasina yer yoktur, ama verdigi sözden dolayi ve Aslinin hastali nedeniyle tercihini ister istemez Aslidan yana kullanacaktir Yilmaz.
Ayrica sunu unutmamak gerekir, Asli Yilmazin gercek duygularinin bilincinde, Yilmaz hic bir zaman Asliya sevgi sözcükleri yagdirmadi, hic bir zaman ona asik oldugunu söylemedi, hatta ve hatta Filizi unutmaya calisacagini söyledi, ama bunu yapabilirim demedi. Daha gecen bölümlerde Asli Yilmazin sevgisinden süphe duydugunu söyledi ve Filizi hala unutamadigini düsündügünü, Yilmaz bu suclamayi bile inkar etmedi, sutu ve susmak genelde bir kabul anlamina gelir.
Tamam Asli resmi olarak Yilmazin sözlüsüdür ve hastanede verdigi tepkileri dogru bulmasamda, hakki oldugunu söyliyabilirim, ama iki sevenin arasinda bir engel olusturdugunun bilincinde olmasi gerekmezmi Aslinin ve bunu bile bile Yilmazla evlencem diye tutturursa, cok bencilce bir davranis sergilemis olmiyacakmi Asli?
sevgili kurşuni haklısın ama aslı bence bunları biraz bilerek yapıyor vaatleri yılmaz vermiş olabilir ama sonuçta kaç kere önünde yılmazla filiz samimi oldu yani diyeceğim şu aslı bunları anlayıp aradan çekilmesi lazım ama bencede biraz bencil o yüzden böyle davranıyor ben aslı karakterinden pek hoşlanmıyorum
bilincindeydi desek daha iyi olur :) çünkü hal ve hareketleri o kadar değişi ki ya da sözün havasına girdi yılmazın onu sevdiğini falan sanmaya başladı.Ya da kız gerçekten hissediyor ben farketmiyorumdur :) Yılmaz en başta ona her şeyi anlattı ama durum öyle değil artık:icon_sorr
tolgahuzur1 13-05-07, 23:37 herkese iyi geceler...:) ayrıca çok mutluyum FENERBAHÇEM şampiyon oldu...:happy0064
neyse modumunda belirtiği gibi aslı dişi kaplan kesilse yeridir..:img-hyste onunda bir gururu var demi öyle hadi olmadı sana güle güle demeyle olmuyor..:img-hyste tamam saf,ruhsuz bir kız ama yılmazada gününü göstermesse yazıklar olsun ona..:)
bu hafta nevzat işide bitti ...:img-cool2 yahu acaba bu dizi erken mi bitecek..:img-help: çünkü cem gitti eee nevzatta gitti.. nasıl olacak şimdi..:img-hyste
forever_bim 13-05-07, 23:38 Kursunicim
Elbette dediğin noktalarda da Aslı'nın bariz hataları da mevcuttur. Ama hatayı sadece Aslı'ya yüklemek acımasızlık olur. Olayların bu noktaya gelmesinde Aslı gibi Yılmaz'ın da payı vardır. (Parantez içinde söyleyim, Yılmaz'ı tüm handikaplarına rağmen anlayabildiğim bir dönem, herkes hata yapar kabulümdür. Filiz'den daha fazla Yılmaz'ı anlıyorum yaklaşık 10 bölümdür) Ama olaylarda tek Aslı hatalı değildir. Hastane tepkisinde de sonuna kadar haklıdır Aslı. Onda mutabıkız.
Ben Filiz'i uzun zamandır anlamayı bıraktım açıkçası. Yaptıklarını yüzde 90'ı hatalı ve nihayet özeleştiri yapmasına rağmen yeni bir hataya imza atıp bebeği inatla söylemiyor.
NOT:Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Hürmetler efendim.
bilincindeydi desek daha iyi olur :) çünkü hal ve hareketleri o kadar değişi ki ya da sözün havasına girdi yılmazın onu sevdiğini falan sanmaya başladı.Ya da kız gerçekten hissediyor ben farketmiyorumdur :) Yılmaz en başta ona her şeyi anlattı ama durum öyle değil artık:icon_sorr
Asli kizimiz bu kadar safmi yoksa safmis gibimi yapiyor ben anliyamiyorum, hatta evet bazen banada sanki gercekten Yilmazin onu sevdigini düsünüyormus gibi geliyor, ama bu düsünceye nerden vardiginida anliyamiyorum. Yilmaz onca zamandir Asliyla sözlü, bir kere oldu Asliyi öptümü, bir gün olsun Asliya seni seviyorum dedimi - yoksa dedide benmi kacirdim - ayrica Yilmazin Filiz icin ne kadar endiselendigini, Filize nasil baktigini, Filizden bahsederek Yilmazin ne kadar icten davrandigini hissedemiyormu? Valla ufak Elif bile anlamistir. Ama sanirim seninde daha önce demis oldugun gibi tümörün yol actigi hissislik buna sebeb olabilir:img-hyste
Asli kizimiz bu kadar safmi yoksa safmis gibimi yapiyor ben anliyamiyorum, hatta evet bazen banada sanki gercekten Yilmazin onu sevdigini düsünüyormus gibi geliyor, ama bu düsünceye nerden vardiginida anliyamiyorum. Yilmaz onca zamandir Asliyla sözlü, bir kere oldu Asliyi öptümü, bir gün olsun Asliya seni seviyorum dedimi - yoksa dedide benmi kacirdim - ayrica Yilmazin Filiz icin ne kadar endiselendigini, Filize nasil baktigini, Filizden bahsederek Yilmazin ne kadar icten davrandigini hissedemiyormu? Valla ufak Elif bile anlamistir. Ama sanirim seninde daha önce demis oldugun gibi tümörün yol actigi hissislik buna sebeb olabilir:img-hyste
kesin tümördendir başka açıklama bulamıyorum :) ayrıca hastanede adam yaralı yaralı kalkmış çiçek getiren kadının arkasından bakıyor kimse yılmaz ne yapıyorsun hastasın demiyor :) aslıda bu kız bu kadar önemlimiymiş demiyor ...ya aslıda bir tuhaflık var ya da aslının yerine kendimi koyunca bir tuhaflık oluşuyor :img-hyste
Yılmaz filiz için canını tehlikeye attı diyorlar sürekli kızda tık yok,filiz doktorların yanına giriyor adamı hayata döndürüyor bunu vicdana bağlıyor :) bu son sarılmayı görürse aaa yılmazcığım yaraların açılacak yavaş sarıl hayatım derse hiç şaşırmam :img-hyste
SİDAL86_FB 13-05-07, 23:46 bence artık bu bölüm yılmazda bebği öğrenicek...artık uzatmasınlar ya sonuça bağlasınlar..en azından bir kaç bölüm filizide mutlu görelim
feride-ömer 13-05-07, 23:47 herkese iyi geceler...:) ayrıca çok mutluyum FENERBAHÇEM şampiyon oldu...:happy0064
neyse modumunda belirtiği gibi aslı dişi kaplan kesilse yeridir..:img-hyste onunda bir gururu var demi öyle hadi olmadı sana güle güle demeyle olmuyor..:img-hyste tamam saf,ruhsuz bir kız ama yılmazada gününü göstermesse yazıklar olsun ona..:)
bu hafta nevzat işide bitti ...:img-cool2 yahu acaba bu dizi erken mi bitecek..:img-help: çünkü cem gitti eee nevzatta gitti.. nasıl olacak şimdi..:img-hyste
sevgili tolga hiç yazmıycaksın sandım yani sessiz kalamazsın bu duruma şurda en önemli meseleyi konuşuyoruz bu arada ben de sevinçliyim bende fenerliyim :happy0064 neyse ben dediğim gibi aslınında gururu var ama kendini o kadar saf durumuna düşürdüki yani hiç birşey yokmuş gibi davranıyor yılmazdada suç var ama en azından gururluysa aradan çekilir.nevzata gelince oda gitti bilmiyorum belki dediğin gibi olur:img-hyste
sorfangirls 13-05-07, 23:47 Asli kizimiz bu kadar safmi yoksa safmis gibimi yapiyor ben anliyamiyorum, hatta evet bazen banada sanki gercekten Yilmazin onu sevdigini düsünüyormus gibi geliyor, ama bu düsünceye nerden vardiginida anliyamiyorum. Yilmaz onca zamandir Asliyla sözlü, bir kere oldu Asliyi öptümü, bir gün olsun Asliya seni seviyorum dedimi - yoksa dedide benmi kacirdim - ayrica Yilmazin Filiz icin ne kadar endiselendigini, Filize nasil baktigini, Filizden bahsederek Yilmazin ne kadar icten davrandigini hissedemiyormu? Valla ufak Elif bile anlamistir. Ama sanirim seninde daha önce demis oldugun gibi tümörün yol actigi hissislik buna sebeb olabilir:img-hyste
baska bır sey olamaz kesınlıkle sınemın dedıgı gıbı hastalıgın etkılerınden dolayı boyle bu kız tuyolara gore fılız ve yılmazı gordukten sonra tepkısı degısecek ama sımdıye kadar nıye degısmedı madem ılla gozunun ıcınemı sokmak gerekır hoşş sokuldu ama bu anlamadı pekı ya sımdı sarıldılar dıyemı boyle oldu yada fılız ve yılmazın bızım tahmın edemıyecegımız bır ask sahnesımı olduda aslı degısıme ugradı ay bıde utanmadan ne yuzle ya ben ya fılız dıyecek anlamadım
Kursunicim
Elbette dediğin noktalarda da Aslı'nın bariz hataları da mevcuttur. Ama hatayı sadece Aslı'ya yüklemek acımasızlık olur. Olayların bu noktaya gelmesinde Aslı gibi Yılmaz'ın da payı vardır. (Parantez içinde söyleyim, Yılmaz'ı tüm handikaplarına rağmen anlayabildiğim bir dönem, herkes hata yapar kabulümdür. Filiz'den daha fazla Yılmaz'ı anlıyorum yaklaşık 10 bölümdür) Ama olaylarda tek Aslı hatalı değildir. Hastane tepkisinde de sonuna kadar haklıdır Aslı. Onda mutabıkız.
Ben Filiz'i uzun zamandır anlamayı bıraktım açıkçası. Yaptıklarını yüzde 90'ı hatalı ve nihayet özeleştiri yapmasına rağmen yeni bir hataya imza atıp bebeği inatla söylemiyor.
Modum, haklisin ben zaten tüm sucu Aslida bulmuyorum, olaylarin buraya kadar gelmesinde Yilmazin sucu coktur, ama bundan sonra olacaklarda suclu olan Asli olacaktir.
Filize gecen bölüm bende cok üzüldüm, ama bebegi hala saklama cabasina inan ben artik bir anlam veremiyorum. Bebegi söylese sanki Asli aninda ölecekmi, tamam baskasinin mutlulugu üzerine hayat kurmak istemiyor olabilir, ama simdi sadece Asliyi mutlu edecek diye, Yilmazi, kendini ve en önemlisi bebegini mutsuz etmeye ne hakki var.
Tamam Yilmazla Asliligin mutlugunu bozmasin - sanki cok mutlu bir cift var ya - Yilmaza gercegi söylesi, ama Asliyla evlenmesini sart koysun, ama daha fazla saklamasin artik bebegi.
kesin tümördendir başka açıklama bulamıyorum :) ayrıca hastanede adam yaralı yaralı kalkmış çiçek getiren kadının arkasından bakıyor kimse yılmaz ne yapıyorsun hastasın demiyor :) aslıda bu kız bu kadar önemlimiymiş demiyor ...ya aslıda bir tuhaflık var ya da aslının yerine kendimi koyunca bir tuhaflık oluşuyor :img-hyste
Yılmaz filiz için canını tehlikeye attı diyorlar sürekli kızda tık yok,filiz doktorların yanına giriyor adamı hayata döndürüyor bunu vicdana bağlıyor :) bu son sarılmayı görürse aaa yılmazcığım yaraların açılacak yavaş sarıl hayatım derse hiç şaşırmam :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
nedense bunu derse ben de şaşırmam
ama açıklamasını kendisi söylemedi mi? tümör hissizleştirdi onu ondandır:img-hyste
kanımca saflık da tümör ün bi yan etkisi olabilir:img-hyste
sorfangirls 13-05-07, 23:53 kesin tümördendir başka açıklama bulamıyorum :) ayrıca hastanede adam yaralı yaralı kalkmış çiçek getiren kadının arkasından bakıyor kimse yılmaz ne yapıyorsun hastasın demiyor :) aslıda bu kız bu kadar önemlimiymiş demiyor ...ya aslıda bir tuhaflık var ya da aslının yerine kendimi koyunca bir tuhaflık oluşuyor :img-hyste
kızım varya nerden buluyosun bu espırılerı anlamıyorum gece gece kopardın benı hakketten dedıgın gıbıde olabılır ayy yılmaz napıyorsun az yavas sarıl bısı olucak sımdı hem fılız hamıle gormuyomusun cocuga bırsey olur o kadar ıcıne cekme derse hıc sasırmam :img-hyste
Sinem, bir iki eklemede ben yapayim. Evde oturuyorlar, coluk cocuk muahabbeti aciliyor ve Yilmaz kendini disariya atma gereyi duyuyor. Ya adam daha yeni taburcu olmus, ölümlerden dönmüs, mademki seviyorsun neden onu yanliz birakiyorsun, neden ona eslik etmiyorsun. Adamin nere gidecegini, neden gidecegini tahmin edemiyormusun.
Ayrica Yilmaz hastanede ilk kez kendine geliyor, Asli odadan iceriye giriyor ve ilk dedigi Yilmaz, iyimisin? Iyisin cok sükür. Filiz Yilmazi görünce ne diyor yaran aciyormu, yani sevgiden sevgiye bu kadar fark olur ancak
Filizle Yılmaz son sahnede çok tatlıydılar...Keşke hep o şekilde kalsalar ,çünkü sular hala durulmadı...Hayat böyledir işte son ana kadar mücadele etmelisin yoksa kaybeden sen olusun...Bölümde seslendirilen türkü ve şiirleri çok beğendim...Türküden o kadar çok etkilenmişimki gözyaşlarıma engel olamadım..Eğer izlediğin dizi seni duygulandırıp ağlatıyorsa o buna değer demektirki Ihlamurlar Altında buna değiyor...
yaa ben bu diziden başka bişi düşünmüyorum normal miyim :(:(:(
filiz yılmaz...
:icon_sorr normal değilsin bende değilim aynen bir an olsun aklımdan çıkmıyor, o ağıtı söyleyip ağlamaya başlıyorum bağıra bağıra
bir sonsuz rüyaya açılmış gözler
yummayın yummayın kirpiklerini
kim ondan daha çok sever hayatı
çağırın çağırın sevdiklerini
besbelli üşütür kara topraklar
soymayın soymayın giydiklerini
:img-cray: :img-cray:
:img-hyste :img-hyste
nedense bunu derse ben de şaşırmam
ama açıklamasını kendisi söylemedi mi? tümör hissizleştirdi onu ondandır:img-hyste
kanımca saflık da tümör ün bi yan etkisi olabilir:img-hyste
valla aslının kaplanlığını bile kaldırabilirim yeter ki tepki versin...Filiz'i kıskanması lazım bence çünkü yılmaz ona her şeyi anlattı senle yeni bir hayat kurmak istiyorum dedi ama filizi hala sevdiğinide eklemişti onunla tamamen bitti diyordu ama sürekli onu gördüğünde içi gidiyordu...Gerçi burdan bakınca yılmazda amma çelişkili konuşmuş :img-hyste
fatma-1721 14-05-07, 00:02 Yorumuna genel olarak katiliyorum ama bu kismina ozellikle katiliyorum, Asli'yi oyle bir hale geldi ki bu forumda ki sanki entrikalarla Yilmaz'la Filiz'i ayirmis, onlari arasina zorla girmis, hatta evlenme teklifini de Yilmaz'a o yapmis gibi. Acikcasi Asli bayildigim bir karakter degil, birtakim gariplikleri de yok degil ama Yilmaz'i sutten cikmis ak kasik gibi gosterilme cabasini anlamiyorum.
Bu kiza Yilmaz evlenme teklif etmistir, gitmeye niyetlenmistir Yilmaz tarafindan durdurulmustur. Ilk yapilan alelacele evlenme teklifini kabul etmemistir. Yilmaz onu ikna etmek icin uzun bir konusma yapmistir. Yilmaz'in da Filiz'e farkli davrandigini ben de biliyorum ama Asli'ya da ilgi gosteriyordur ve de Asli da asik ve evlenme teklifi almis bir kadin olarak bunu bu sekilde algiliyordur.
Sorulara gelirsek...
Hayir gormeyecek bence
Benim tahminim Asli'yi birakmamasi gerektigi konusunda Filiz Yilmaz'i ikna etmeye calisacak
Sevgili olacaklar mi manasinda ise bu soru hayir, obur turlu zaten kus degiller.
4-düğün bu bölümde olur mu?
Bence gelecek bolumde olacak dugun
5-aslı gelirse o manzara karşısında ne yapacaktır?
Klasik dizi hareketiyle birsey soylemez ceker gider
Bence Filiz gorurse Yilmaz'a soyler, Yilmaz da konusmak icin Asli'nin pesinden kosar
Tuyolara gore Asli hemen nikah istiyormus ama zaten basvuru yapilmadi mi benim iyice kafam karisti :icon_sorr
sanmiyorum
9-aslı aradan çekilirmi?
Daha degil biraz zorlayacak Asli
Hic sanmiyorum
11-cem hapisten çıkarmı?
O bence akil hastanesine yatacak oradan da kacacak bir yolunu bulup
Senaristlerin yeni bir oyku yazacaklarini dusunmuyorum ama yaklassa seyretmeyi isterim, cunku iki oyuncu da cok sempatik :good:
Sasiracak tabi ki sonra da sevincle kirginligi birarada yasar
Asliyi elestirenlerin basinda gelen biri oldugum icin,alinti yaparak, bu yorumunu yanitlamak istedim,kusura bakmazsin umarim!Ben asla Yilmazi sucsuz göstermek niyetinde degilim,olmadim da,tabiiki sorumluluk Yilmazda,evlenme teklifini yapan Yilmaz!Bunu kendi duygulariyla hesaplasmadan yapmamasi gerekirdi.Eliften sonra da buna benzer,ayni demiyorum,benzer diyorum, yanlis bir karar almisti.Bir kadinin yasattigi ask acisini ,bir baska kadinla kapatamazsin,en azindan kendine biraz zaman taniman gerekir,duygularinla hesaplasmak icin.Yilmaz bunu yapmadi,öfkesine hakim olamayip palas pandiras gitti Asliya evlenme teklif etti,oda ilkinde kabul etmediyse de ikincisinde kabul etti.Tabiiki Asli bu konuda fazla suclu degil,ama hic sucu yok diyemem.Ilk evlenme teklifi ile ikincisi arasinda ne kadar zaman farki var,yani Yilmaz bu kisa zaman icerisinde Filizi unuttu mu,duygulariyla hesaplasti mi?Asli daha önce Yilmaza ilani -ask ettiginde Yilmaz ona uzun bir süre kalbimde baska bir kadina yer yok demisti,Aslinin cananla bir konusmasinda canan ona Yilmaz büyük bir ask yasadi,bunu kolay atlatamaz demisti,peki bu kiz neye güvenerek ona seni seviyorum bile diyemeyen bir adamin belki yanlis belki dogru bir evlenme teklifine evet dedi,martilar mi aklini celdi?Sana bir adam geliyor,seninle evlenmek istiyorum,vefasiz asklar yasadim,acisi hala icimde ama artik mutlu olmak istiyorum diyor ve sen cok iyi bir insansin bu yüzden seninle evlenmek istiyorum diyor,sende bununla yetiniyor ve teklifi kabul ediyorsun,o zaman kusura bakma ama eger bu iliskinin sonu hüsran olursa sorumlulugun %70´i Yilmaza aitse en az %30´u sana aittir.Aslinin teklifi geri cevirmesi gerekmezdi,ne de olsa Yilmaza ilgisi vardi ama yapmasi gereken ikisi icin zaman istemekti,yani yakin iki arkadas gibi devam edelim,bu sürecte sende kendine gelirsin ve beni hala istiyorsan o zaman evlenebiliriz,seni bekleyebilirim deseydi,iste ozaman hic sucu yok derdim.Ama beni esas sasirtan Aslinin dengesiz tavirlari,bu zamana kadar izledigim genis,rahat ,anlayisli Asli birdenbire kiskanclik hallerine bürünmüs.Bana iste gercek Asli yavas yavas görünüyor dedirten de bu.Özellikle Yilmazin ölümden döndügüne tanik olduktan sonra ,Asli Yilmaz ve Filizi görüyor ve Yilmazin hala Filizi istedigini anladigi halde,Yilmaza eger beni seviyorsan,bunu kanitlarsin,ameliyattan önce evlenelim diyor,böylece Yilmazi duygu sömürüsüyle köseye sikistiriyor.Simdi bunun adi ask mi ? Tamam Yilmaz hatali,yanlis bir söz,vermemesi gereken bir söz vermis de bu yanlisin bedeli bu kadar agir mi olmali?Yilmazi sevdigini iddia eden Asli,onun ölümden döndügünü görüyor ve Yilmazi istemedigi bir evlilige,kuru bir sözden dolayi adeta zorluyor.Soruyorum ,bu kiz kendini mi yoksa Yilmazi mi seviyor?Sevgi ayni zamanda fedakarliktir ,nerde Aslida fedakarlik? Duyduguma göre cocugu duyunca Yilmazi birakiyormus,artik bi zahmet lütfen,bundan dolayi bir tesekkür beklemez umarim!
Ayrica yorumunu okudum,herseye özenle deginmissin,cok güzel olmus,ellerine saglik!Umarim alinti yaparak araya girdigim icin kizmazsin!
Sinem, bir iki eklemede ben yapayim. Evde oturuyorlar, coluk cocuk muahabbeti aciliyor ve Yilmaz kendini disariya atma gereyi duyuyor. Ya adam daha yeni taburcu olmus, ölümlerden dönmüs, mademki seviyorsun neden onu yanliz birakiyorsun, neden ona eslik etmiyorsun. Adamin nere gidecegini, neden gidecegini tahmin edemiyormusun.
Ayrica Yilmaz hastanede ilk kez kendine geliyor, Asli odadan iceriye giriyor ve ilk dedigi Yilmaz, iyimisin? Iyisin cok sükür. Filiz Yilmazi görünce ne diyor yaran aciyormu, yani sevgiden sevgiye bu kadar fark olur ancak
adam gelinliği görünce yüzünü ekşitiyor :) mualla hanımda oğlum sonunda mutlu oldu diyor...bir de mahalleli onlarda ayrı bir hava keşke şu sarılma olayını onlarda görse...filizin yılmaza sadece acı verdiğini düşünmeye devam mı edecekler? yılmaz filizin yanından başka bir yerde mutlu mu olmuşta bunlar böyle konuşuyor :)
valla aslının kaplanlığını bile kaldırabilirim yeter ki tepki versin...Filiz'i kıskanması lazım bence çünkü yılmaz ona her şeyi anlattı senle yeni bir hayat kurmak istiyorum dedi ama filizi hala sevdiğinide eklemişti onunla tamamen bitti diyordu ama sürekli onu gördüğünde içi gidiyordu...Gerçi burdan bakınca yılmazda amma çelişkili konuşmuş :img-hyste
walla ben olsam o kdr kıskanırdım ki
en başta onu filizi kurtarmaya göndermezdim:img-hyste :img-hyste
bence de,aslı artık tepki versin
sıcak suya bile tepki vermiyo,yılmaz ın filiz e içi giderek bakmasına mı tepki vercek ya:icon_whis :icon_whis
bu arada evet,yılmaz biraz,az biraz çelişkili konuşmuş sanırım:img-hyste
o da baştan aslı ya evlenme teklifi etmeseydi o zaman:img-pilot
gülbeşeker 14-05-07, 00:12 valla aslının kaplanlığını bile kaldırabilirim yeter ki tepki versin...Filiz'i kıskanması lazım bence çünkü yılmaz ona her şeyi anlattı senle yeni bir hayat kurmak istiyorum dedi ama filizi hala sevdiğinide eklemişti onunla tamamen bitti diyordu ama sürekli onu gördüğünde içi gidiyordu...Gerçi burdan bakınca yılmazda amma çelişkili konuşmuş :img-hyste
yılmaz evlenme teklifinde güzel konuştu her ne kadar aslıya seni seviyorum demese de zaten aslı da ilk teklifi kabul etmedğine pişman olmuştu hemen balıklama atladı teklife.Yılmazın o sayfa kapandı v.s sözleri sadece dille söylendi, aslı yılmazın gözüne baksa,filize bakışını görse evlilik muhabbeti açıldığında evden kaçtığını anlasa zaten yılmazın kendisini sevmedğini anlar ama aslı şuna güveniyor filiz,yılmazı aldattı cemden hamile kaldı bu durumda filizle yılmazın bir geleceği olamaz yılmazın filizi istese de istemese de unutmak zorunda olduğunu düşündğü için yılmaza güveniyor,onun sevgisini kazandığını ya da kazanacağını düşünüyor.
adam gelinliği görünce yüzünü ekşitiyor :) mualla hanımda oğlum sonunda mutlu oldu diyor...bir de mahalleli onlarda ayrı bir hava keşke şu sarılma olayını onlarda görse...filizin yılmaza sadece acı verdiğini düşünmeye devam mı edecekler? yılmaz filizin yanından başka bir yerde mutlu mu olmuşta bunlar böyle konuşuyor :)
Yani adam hastanede kendine geliyor, Filiz diye sayikliyor, onu merak ediyor, onca kisi sahit oluyor, ama nedense Yilmazin Asliyla mutlu olabilecegini düsünüyorlar, yok yok bu hissizlik bulasici sanirim:img-hyste en kisa zamanda tüm mahalleli bi doktora gözüksün:img-hyste
gülbeşeker 14-05-07, 00:16 adam gelinliği görünce yüzünü ekşitiyor :) mualla hanımda oğlum sonunda mutlu oldu diyor...bir de mahalleli onlarda ayrı bir hava keşke şu sarılma olayını onlarda görse...filizin yılmaza sadece acı verdiğini düşünmeye devam mı edecekler? yılmaz filizin yanından başka bir yerde mutlu mu olmuşta bunlar böyle konuşuyor :)
Mualla da oğlum tam mutlu olacakken dedi ya koptum orda mualla da öyle bir kendini kaptırmış ki yılmazın aslıyı sevdğini sanıyor,öyle seviyor ki fliz için nerdeyse ölecekti,gözünü açtı ilk filizn adını sayıkladı gelinlği gördü,kaçtı bir de oğlun sana demedi mi ben filiz yokken daha çok acı çekiyorum diye neyse yılmaz bir ara mutluluk oyunları oynuyordu bu oyunlara hem aslı hem mualla inanmış durumdalar.
Yani adam hastanede kendine geliyor, Filiz diye sayikliyor, onu merak ediyor, onca kisi sahit oluyor, ama nedense Yilmazin Asliyla mutlu olabilecegini düsünüyorlar, yok yok bu hissizlik bulasici sanirim:img-hyste en kisa zamanda tüm mahalleli bi doktora gözüksün:img-hyste
aslında doktora gerek yok :img-hyste filiz halledebilir ölmüş bir adamı canlandırdıysa hissiz insanlara duygu aşılayabilir :img-hyste
Gözdecim sende haklısın canım :) bir yerde aslıda haklı sayılır insan görmek istemezse hiçbir şeyi görmez..hadi görmüyorsunda neden kıskanmıyorsun :icon_sorr aşıksın gözün yılmazdan başkasını görmüyor diyelim ama birazcıkta olsa kıskanması lazım,hastanedeki sahnelerin hiçbirinde kıskandığını görmedim daha çok öfke ve minnet vardı...bir de sürekli dilinde aynı laf annem öldü babam öldü bu sefer iyi gidecek sandım ama yılmaz hasta herkese zarar veriyorum gibi şeyler diyor :img-hyste insanın elinde olsa bile bırakamaz
aslında doktora gerek yok :img-hyste filiz halledebilir ölmüş bir adamı canlandırdıysa hissiz insanlara duygu aşılayabilir :img-hyste
Gözdecim sende haklısın canım :) bir yerde aslıda haklı sayılır insan görmek istemezse hiçbir şeyi görmez..hadi görmüyorsunda neden kıskanmıyorsun :icon_sorr aşıksın gözün yılmazdan başkasını görmüyor diyelim ama birazcıkta olsa kıskanması lazım,hastanedeki sahnelerin hiçbirinde kıskandığını görmedim daha çok öfke ve minnet vardı...bir de sürekli dilinde aynı laf annem öldü babam öldü bu sefer iyi gidecek sandım ama yılmaz hasta herkese zarar veriyorum gibi şeyler diyor :img-hyste insanın elinde olsa bile bırakamaz
Söz konusu Asli olunca diyecek bir söz bulamiyorum.
Ömer Filizi eve götürüyor, sonra Filiz evde dayanamiyor gecenin bir saatinda - yoksa sabahin körümü deyim - hastaneye geliyor. Yogun bakimin kapisindan Yilmazi izliyor, bu arada Asli uyuyakalmis - hani bir sayniye gözünü ayirmiyacakti Yilmazdan - neyse sonra Asli Filizi fark ediyor ve Filize seni hic gitmedinmi, hep burdamiydin diye soruyor. Ya kizin kiyafetleri bile farkli, hem gitmemis olsa neden baska bir yerde beklessinki.
Birde ayrica Filiz, Ekrem ve Asli yogun bakimin önündeler, Yilmazin kalbi duruyor, Filiz fark ediyor, birseyler oluyor orda diye panik yapip doktor aramaya gidiyor ve Asli Filiz orda noluyor diye soruyor, ya ben bu kiza nediyecegimi bilmiyorum, ufak bir cocugu o monitorün önüne diksen o bile bir seylerin ters gittigini fark eder, ama demekki Fiiz o an gelmemis olsaydi, Asliyla Ekrem baka kalir, a film degisti heralde monitörde :img-hyste degip izlemeye devam ederlerdi.
Tamam Yilmazla Asliligin mutlugunu bozmasin - sanki cok mutlu bir cift var ya - Yilmaza gercegi söylesi, ama Asliyla evlenmesini sart koysun, ama daha fazla saklamasin artik bebegi.
kurşunim senden alıntı yaptım ama senni çerçevende düşüncelerimi açıklamaya çalışayım. daha doğrusu Filiz'in ne düşündüğünü anlamaya çalışırken ortaya çıkardıklarıma hepbirlikte bakalım istedim.
Filiz, Yılmaz'a bebeği söylerse çok mutlu olacağını ve asla Aslı ile evlenmeyeceğini bence biliyor... Bu durumda da Aslı hastalığının tedavisi sırasında sevdiği kişi tarafından terk edilmiş olacak ki Filiz sanırım bu aşamada bunun olmasını istemiyor. yada buna bağlı olarak çıkacak olası sorunları ne kendi yaşamak nede Yılmaz'a yaşatmak istiyor. Sanırım böyle yaparak Yılmaz'ı koruduğunu düşünüyor. ayrıca Yılmaz'a koyacağı herhangi bir şartın önemi olmayacaktır Yılmaz bunu kabul etmeyecektir. ki bencede öyle olması gerekir. Yılmaz Filiz'in kendi bebeğini taşıdığını bilse, kesinlikle Aslı ile evlenmez...
Benim gönlümden geçei zaten hepiniz biliyorsunuz bencede ne olursa olsun Filiz Yılmaz'a bebeği söylemeli. o başka mesele. Söylemediği için Filiz hatalıdır ona kızmıyorum desem yalan olur. fakat işin bu boyutunuda es geçmemek gerekir diye düşünüyorum.
Söz konusu Asli olunca bir diyecek söz bulamiyorum.
Ömer Filizi eve götürüyor, sonra Filiz evde dayanamiyor gecenin bir saatinda - yoksa sabahin körümü deyim - hastaneye geliyor. Yogun bakimin kapisindan Yilmazi izliyor, bu arada Asli uyuyakalmis - hani bir sayniye gözünü ayirmiyacakti Yilmazdan - neyse sonra Asli Filizi fark ediyor ve Filize seni hic gitmedinmi, hep burdamiydin diye soruyor. Ya kizin kiyafetleri bile farkli, hem gitmemis olsa neden baska bir yerde beklessinki.
Birde ayrica Filiz, Ekrem ve Asli yogun bakimin önündeler, Yilmazin kalbi duruyor, Filiz fark ediyor, birseyler oluyor orda diye panik yapip doktor aramaya gidiyor ve Asli Filiz orda noluyor diye soruyor, ya ben bu kiza nediyecegimi bilmiyorum, ufak bir cocugu o monitorün önüne diksen o bile bir seylerin ters gittigini fark eder, ama demekki Fiiz o an gelmemis olsaydi, Asliyla Ekrem baka kalir, a film degisti heralde monitörde :img-hyste degip izlemeye devam ederlerdi.
Kesinlikle katılıyorum :) Aslıyı farklı bir kefede değerlendirmeye almalıyız gelmiş geçmiş en farklı kadın modeli...İki aşık kadın var bu aşık kadınlardan aslı ne kıskanıyor ne bir şey yapıyor ve yılmaz aslıyı sevmiyor yani aşık değil...diğer tarafta filiz kıskançlığı her hücresiyle veriyor resmen :img-in_lo ve yılmaz filize aşık ...aslının bu kendine güveni parmağındaki yüzükten geliyor herhalde ...
kurşunim senden alıntı yaptım ama senni çerçevende düşüncelerimi açıklamaya çalışayım. daha doğrusu Filiz'in ne düşündüğünü anlamaya çalışırken ortaya çıkardıklarıma hepbirlikte bakalım istedim.
Filiz, Yılmaz'a bebeği söylerse çok mutlu olacağını ve asla Aslı ile evlenmeyeceğini bence biliyor... Bu durumda da Aslı hastalığının tedavisi sırasında sevdiği kişi tarafından terk edilmiş olacak ki Filiz sanırım bu aşamada bunun olmasını istemiyor. yada buna bağlı olarak çıkacak olası sorunları ne kendi yaşamak nede Yılmaz'a yaşatmak istiyor. Sanırım böyle yaparak Yılmaz'ı koruduğunu düşünüyor. ayrıca Yılmaz'a koyacağı herhangi bir şartın önemi olmayacaktır Yılmaz bunu kabul etmeyecektir. ki bencede öyle olması gerekir. Yılmaz Filiz'in kendi bebeğini taşıdığını bilse, kesinlikle Aslı ile evlenmez...
Benim gönlümden geçei zaten hepiniz biliyorsunuz bencede ne olursa olsun Filiz Yılmaz'a bebeği söylemeli. o başka mesele. Söylemediği için Filiz hatalıdır ona kızmıyorum desem yalan olur. fakat işin bu boyutunuda es geçmemek gerekir diye düşünüyorum.
Ben de sizden alıntı yaparak bir yorum yapayım :)
Aslında bu bebek meselesi zamanında söylenmeliydi.. Bir iki defa cok müsaitti ortam Filiz söyleyebilirdi ama yapmadı.. Ve bu bebek meselesi giderek güclesiyor..Yani ne kadar gec olursa o kadar güç oluyor.. (Bu yorumu zamanında bircok arkadas yapmıştı :img-wink: )
Kesinlikle katılıyorum :) Aslıyı farklı bir kefede değerlendirmeye almalıyız gelmiş geçmiş en farklı kadın modeli...İki aşık kadın var bu aşık kadınlardan aslı ne kıskanıyor ne bir şey yapıyor ve yılmaz aslıyı sevmiyor yani aşık değil...diğer tarafta filiz kıskançlığı her hücresiyle veriyor resmen :img-in_lo ve yılmaz filize aşık ...aslının bu kendine güveni parmağındaki yüzükten geliyor herhalde ...
Parmagindaki yüzükmü, yoksa mahalleliden aldigi destekmi?
Birde Filizin cabasindan dolayi Yilmaz hayata dönüyor, Asli geliyor ve Filie söyle diyor: Sen müthissin, inancin, inadin, hayata döndürdü Yilmazi. Mutlulugumu bana geri verdin Filiz. ya kiz hala Yilmaz sana olan sevgisinden dolayi, senin o na karsi olan sevginden geri döndü diyemiyor, yok inanc ve inatmis.
Bide sanki Filiz Aslinin mutlu olmasi icin Yilmaz icin cabaladi, kizin derdi kendine yetimiyormus gibi, bide arada Asli kizi mutlu etmeye calisiyor:img-hyste
Söz konusu Asli olunca diyecek bir söz bulamiyorum.
kurşunim coştun bakıyorum kardeşim:img-wink: ya valla acayip keyif aldım okuduklarımdan. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste çok yaşa emi.
benimde dikkat ettiğim konuları ne güzel ifade etmişsin. tebrikler. :good:
Parmagindaki yüzükmü, yoksa mahalleliden aldigi destekmi?
Birde Filizin cabasindan dolayi Yilmaz hayata dönüyor, Asli geliyor ve Filie söyle diyor: Sen müthissin, inancin, inadin, hayata döndürdü Yilmazi. Mutlulugumu bana geri verdin Filiz. ya kiz hala Yilmaz sana olan sevgisinden dolayi, senin o na karsi olan sevginden geri döndü diyemiyor, yok inanc ve inatmis.
Bide sanki Filiz Aslinin mutlu olmasi icin Yilmaz icin cabaladi, kizin derdi kendine yetimiyormus gibi, bide arada Asli kizi mutlu etmeye calisiyor:img-hyste
değil mi ama :) valla ya beni deli ediyor kız herkes için fedakarlık yapa yapa heba oldu arada...
aslında kurşuni aslı orada haklıydı :img-hyste kaç bölümdür aslıya ilk defa katıldım ...filiz sen müthişsin,inancın inadın falan kısmı iyi gidiyordu ta ki bana mutluluğumu geri verdin diyene kadar ...
Aslinda cosmak degilde Arzu abla, napim, Asliyi anliyamiyorum, gercekten caba sarf ediyorum, ama bi dedigiyle diger birbirini tutmuyor, ayni sey davranis bicimi icinde gecerli
Sinem haklisin valla, iyi basladi, ama sonunu toparlayamadi, yada daha dogrusu yine kendine bir pay cikarmaya basardi. Yeni bir karakteristik özelligini kesif ettim Aslinin, bu kiz hazira konmayi seviyor:img-hyste
Ben de sizden alıntı yaparak bir yorum yapayım :)
Aslında bu bebek meselesi zamanında söylenmeliydi.. Bir iki defa cok müsaitti ortam Filiz söyleyebilirdi ama yapmadı.. Ve bu bebek meselesi giderek güclesiyor..Yani ne kadar gec olursa o kadar güç oluyor.. (Bu yorumu zamanında bircok arkadas yapmıştı :img-wink: )
60. bölüm ortamın en müsayit olduğu zamandı. daha öncesindede buna benzer durumlar olmuştu ama 60. bölümde bu işin çözülmesi içten bile değildi. Taki Handan Hanımın atağının başarılığı olmasına kadar.:sad53:
Yılmaz'ın derin şüphesiyle gittiği sahnede de söylese yerinde olurdu. hatta "senden değil" diyeceğine "senin değil" dese bile şimdi açıklama yapması çok daha kolay olacaktı.
çok haklısın ne kadar geç açıklanırsa durum o kadar içinden çıkılmaz bir hal alacak. :sad53:
Aslinda cosmak degilde Arzu abla, napim, Asliyi anliyamiyorum, gercekten caba sarf ediyorum, ama bi dedigiyle diger birbirini tutmuyor, ayni sey davranis bicimi icinde gecerli
Sinem haklisin valla, iyi basladi, ama sonunu toparlayamadi, yada daha dogrusu yine kendine bir pay cikarmaya basardi. Yeni bir karakteristik özelligini kesif ettim Aslinin, bu kiz hazira konmayi seviyor:img-hyste
parça parça son bölüme kadar çözücez :img-hyste bir de aradan çekilen aslı olacak deniyor ya...en sinir olduğum şeydir :) sanki çekilmese mutlu olacak...gerçi o mutlu olur hiçbir şey görmeden gül gibi geçinip giderim diyordur :img-hyste
parça parça son bölüme kadar çözücez :img-hyste bir de aradan çekilen aslı olacak deniyor ya...en sinir olduğum şeydir :) sanki çekilmese mutlu olacak...gerçi o mutlu olur hiçbir şey görmeden gül gibi geçinip giderim diyordur :img-hyste
Evet gercekten, bir de cekilme sebebi cocuk olacakmis. Ya simdi ben bu kiza ne diyeyim, Yilmazin kendini sevmedigi onu rahatsiz etmiyor, bu sekilde Yilmazla mutlu olabilecegini zannediyor, ama araya bebek girinci birden bir melek oluyor kizimiz. Yok yok sinem, bence son bölümde bile Asliyi cözmemiz mümkün degil, ancak bi 10 sezonda daha oynasa dizi, belki biraz cözemeye baslayabiliriz:img-hyste
forever_bim 14-05-07, 01:09 Yaw iyi ki bir haklılık payını yazdık kızın. Aslı muhabbeti aldı başını gitti içim dışım Aslı oldu. Rüyamda kesin ellerini bilmeden haşladığı sahneyi görecem:)
Yaw iyi ki bir haklılık payını yazdık kızın. Aslı muhabbeti aldı başını gitti içim dışım Aslı oldu. Rüyamda kesin ellerini bilmeden haşladığı sahneyi görecem:)
ama ben yazdım ...filize muhteşemsin demişti ya kesinlikle çok haklı sonuna kadar katılıyorum aslıya orda..
forever_bim 14-05-07, 01:16 Aman Filiz, şey pardon Sinem; Filiz de senin benim gibi insan. Hatta hataları bol olan bir insan. Nobody is perfect hiç duymadın mı?
sevgili kursuni ve sevgili sinem aslı söz konusu olunca feci bir dayanışma sergilemişiniz tebrik ediyorum ve noktasından virgülüne katılıyorum...hangi mesajınıza alıntı yapacağımı şaşırdım valla..sevgili kursuni her mesajında filizin yılmaza aşkının güzelliğini dile getirmişin filizin yılmazı nasıl düşündüğünü bayıdlım bu yorumlarına...hele hele filiz yaran acıyormu diyo aslıysa iyi misin yılmaz gerçekten bu noktada hissedilebilen aşk ortaya çıkıyo...hele kalbinin durduğu sahneyi hatırladım da aslı kız böyle mi sahip çıkacaktı yılmaza...adam ölüyo farkında değil hoş neyin farkında ki?haa şu var bu aslı meselesinde en büyük suçlu yılmazdır...yılmazı geçip aslıyı ezemem bu da bir gerçektir.
Aman Filiz, şey pardon Sinem; Filiz de senin benim gibi insan. Hatta hataları bol olan bir insan. Nobody is perfect hiç duymadın mı?
filiz insan mıydı ...aaa çok şaşırdım :img-hyste herkesin hatası var ama modum ...ben filize hatasız demiyorum ki :)
neyse laf gene filize gelmeden :img-hyste ben aslıya yazayım...Filiz hatası olan bir insan bunu kimse inkar etmiyor ama her hareketini sonuna kadar yaşıyor :) aslıda o performansı göremiyorum :) aşık olduğunu ancak günlükten anlayabiliyoruz...belki aslıyı anlamama sebebimiz günlüğe yazmaması olabilir...hemen günlük sipariş edelim en iyisi:img-hyste en azından duygularını anlamış oluruz,kızı yanlış yere yorumlamayız
sevgili kursuni ve sevgili sinem aslı söz konusu olunca feci bir dayanışma sergilemişiniz tebrik ediyorum ve noktasından virgülüne katılıyorum...hangi mesajınıza alıntı yapacağımı şaşırdım valla..sevgili kursuni her mesajında filizin yılmaza aşkının güzelliğini dile getirmişin filizin yılmazı nasıl düşündüğünü bayıdlım bu yorumlarına...hele hele filiz yaran acıyormu diyo aslıysa iyi misin yılmaz gerçekten bu noktada hissedilebilen aşk ortaya çıkıyo...hele kalbinin durduğu sahneyi hatırladım da aslı kız böyle mi sahip çıkacaktı yılmaza...adam ölüyo farkında değil hoş neyin farkında ki?haa şu var bu aslı meselesinde en büyük suçlu yılmazdır...yılmazı geçip aslıyı ezemem bu da bir gerçektir.
Tesekkür ediyorum archshe.
Zaten ben Yilmaz sucsuz demiyorum, bencede hatali davrandi, gerkceleri var, onlari anliyabiliyorum, bu nedenlede Yilmaza kiziyorum, ama cokda fazla degil.
Ama sözkonusu Asli olunca bende ciddi anlamda film kopuyor.:img-wink:
forever_bim 14-05-07, 01:27 filiz insan mıydı ...aaa çok şaşırdım :img-hyste herkesin hatası var ama modum ...ben filize hatasız demiyorum ki :)
neyse laf gene filize gelmeden :img-hyste ben aslıya yazayım...Filiz hatası olan bir insan bunu kimse inkar etmiyor ama her hareketini sonuna kadar yaşıyor :) aslıda o performansı göremiyorum :) aşık olduğunu ancak günlükten anlayabiliyoruz...belki aslıyı anlamama sebebimiz günlüğe yazmaması olabilir...hemen günlük sipariş edelim en iyisi:img-hyste en azından duygularını anlamış oluruz,kızı yanlış yere yorumlamayız
Sinem
Ben ne zaman Filiz insan değil dedim? Aslı duygularını yansıtamıyor o konuda mutabıkız zaten. Sinem yoksa damadım sana diyorum oğlum sen anla taktiğini mi uyguluyorsun bana?
filiz insan mıydı ...aaa çok şaşırdım :img-hyste herkesin hatası var ama modum ...ben filize hatasız demiyorum ki :)
Sinem ben zaten Aslinin günlügünden esinlenerek ona kara kedi lakabini taktim, kiz kendi itiraf etmisti, bi sokak kedisi gibiyim tarzinda bir seyler karalamisti asli, bence sokak kedi hafif kaliyor, kara kedi daha cok uyuyor, hem bu bölüm kendide ifade etti, ugursuzluk bende dedi, kara kedi ugursuzlugun simgesi degilmidir:img-hyste
Sinem
Ben ne zaman Filiz insan değil dedim? Aslı duygularını yansıtamıyor o konuda mutabıkız zaten. Sinem yoksa damadım sana diyorum oğlum sen anla taktiğini mi uyguluyorsun bana?
bende duygularını yansıtamadığı için sorun var zaten :) yoksa aslıya şahsi bir gıcığım yok ..Yok canım ne taktiği :) üstüme iyilik sağlık :img-blush
Sinem ben zaten Aslinin günlügünden esinlenerek ona kara kedi lakabini taktim, kiz kendi itiraf etmisti, bi sokak kedisi gibiyim tarzinda bir seyler karalamisti asli, bence sokak kedi hafif kaliyor, kara kedi daha cok uyuyor, hem bu bölüm kendide ifade etti, ugursuzluk bende dedi, kara kedi ugursuzlugun simgesi degilmidir:img-hyste
mantık çok doğru :) ama bence yılmazla filizin arasına giren kara kedi değil ...ilerde olacak gibiymiş ama şimdilik değil...
mantık çok doğru :) ama bence yılmazla filizin arasına giren kara kedi değil ...ilerde olacak gibiymiş ama şimdilik değil...
Bakalim Asli nasil bir taktik uygulayacak? Bu kadar saf bir insana simdi senaristler plan falanda yaptirir, kiz birden cin kesilir. Birde Yilmazi kacirmamak icin ikidebir hastaligini öne sürer, Yilmazi ne kadar sevdiginide dile getirir. Ay bu sahnelerde hic cekilmez valla:img-yes:
Bakalim Asli nasil bir taktik uygulayacak? Bu kadar saf bir insana simdi senaristler plan falanda yaptirir, kiz birden cin kesilir. Birde Yilmazi kacirmamak icin ikidebir hastaligini öne sürer, Yilmazi ne kadar sevdiginide dile getirir. Ay bu sahnelerde hic cekilmez valla:img-yes:
belki bu zamana kadar taktik uygulamıştır saf ayağına yatıp herkesi uyutup,duygu sömürüsüyle işi götürmüştür ...bakınız örnek fahriye nasıl işe yaramış sömürü...neymiş abisi aslıyı bırakamazmış filiz yılmazın aklını karıştırmayacakmış..yılmazın aklıda kalbide karışık değilki zaten her şey açık ama gören olmuyor :) sonunda yılmaz gördü ya buna da şükür :img-hyste
belki bu zamana kadar taktik uygulamıştır saf ayağına yatıp herkesi uyutup,duygu sömürüsüyle işi götürmüştür ...bakınız örnek fahriye nasıl işe yaramış sömürü...neymiş abisi aslıyı bırakamazmış filiz yılmazın aklını karıştırmayacakmış..yılmazın aklıda kalbide karışık değilki zaten her şey açık ama gören olmuyor :) sonunda yılmaz gördü ya buna da şükür :img-hyste
Asli sarisin olmus olsayda, tamam kesin senin dedigin gibi olmustur derdim:img-hyste. Evet zaten Fahiryeyede cok kizdim, ya adam sana pismanligini dile getirmis, hala Filizi sevdigini, onu unutamadigini, ama sen git simdi Filize ögütler ver, Yilmazin aklini karistirma de, haklisin valla, artik bu dizideki karakterlerede güvenilmez - Mahalleli ve beni aramda ciddi bir güven sorunu olusmus durumda:img-hyste
forever_bim 14-05-07, 01:55 Kurşunicim
O sahnelerin bayıltıcı olacağından şüphem yok. Kaldı ki Aslı'nın Yılmaz'a olan aşkını ben de hissedemiyorum. Hem de hiç hissedemiyorum. PLATONİK aşka asla karşı değilim. Benim de uzun zaman platonik takıldığım uzaktan sevdiğim olmuştur şahsen:) Ama ben bunu Aslı'da göremiyorum. Daha 57. Bölümde yani diziye girişinin 3. ya da 4. bölümünde ilk ben yazmıştım karakterin kötü olmadığını ama oyuncunun oyunculuk gücünün bu karakterin hatlarını çizecek güçte olmadığını. Yaprak Dökümü'nde de platonik aşık bir kızımız var Sedef. İzleyenler bilir mutlaka. Kızın Şevket'e olan platonik aşkı resmen bakışlarından yüzünden okunuyor. Aslında o kadar uzağa gitmeye de gerek yok. İlk sezon bizim dizinin platonik aşığı Ömer'di. Elif'e olan aşkını ben her hareketinde her mimiğinde her bakışında hissedebiliyordum. Aslı'nın aşkını hissedemiyorum ben.
Modum,
ne yala söyleyeyim katilmamak mümkün degil. Hem duygularini yeterince yansitamiyor, hem sessini gerektigi gibi kullanamiyor, bu nedenle bana Asli karakteri cok yapmacik geliyor, neyse umarim bu konuda sakiz gibi uzayip son bölüme kadar sürmez.
Bu gece bu kadar Asli sohbetinden sonra umarim benimde rüyama girmez asli kizimiz, hic cekemem valla, kabus gibi:img-hyste
Asli sarisin olmus olsayda, tamam kesin senin dedigin gibi olmustur derdim:img-hyste. Evet zaten Fahiryeyede cok kizdim, ya adam sana pismanligini dile getirmis, hala Filizi sevdigini, onu unutamadigini, ama sen git simdi Filize ögütler ver, Yilmazin aklini karistirma de, haklisin valla, artik bu dizideki karakterlerede güvenilmez - Mahalleli ve beni aramda ciddi bir güven sorunu olusmus durumda:img-hyste
:img-hyste iyiki sarışın değil o zaman hiç çekilmezdi...
mahalleli zaten baya ilginçler filiz kaçırılmış sonuçta insan hastaneye gidince bir geçmiş olsun der kimse demedi hele de müjgn hanım baya bekledim ama demedi...müjgan hanım zaten onların yanından ayrıldı sanki yeni duydukta geldik demiş gibi oldu
Valla Hasan bence de ömer platonik aşkı sonuna kadar yaşıyordu ...hatta ona ilk sezon evdeki tüm bayanlar olarak ( ailecek :):) ) hayrandık..bağırmadığı sürece tabi :)
aslında oyuncudan çok senaryonun kararsızlığından bir de zeynep hanımın hazırlanamamasından kaynaklanıyor olabilir çünkü aslı diziye aniden getirildi..
:img-hyste iyiki sarışın değil o zaman hiç çekilmezdi...
mahalleli zaten baya ilginçler filiz kaçırılmış sonuçta insan hastaneye gidince bir geçmiş olsun der kimse demedi hele de müjgn hanım baya bekledim ama demedi...müjgan hanım zaten onların yanından ayrıldı sanki yeni duydukta geldik demiş gibi oldu
Acikcasi bende bekledim, ama Müjgan hanim tercihini Mualladan yana kullandi.
Birde Mualla hanim ikide bir yok Yilmazim bu kiz yüzünden bir gün yüzü göremedi degis durmadimi, sinir oldum, Yilmazin en mutlu günleri Filizle birlikte gecmedimi sanki. Yilmaz annesini daha öncede benim icin en büyük aci Filizin yoklugu demedimi. Yok yok herkes kendi havasina girmis, tutturmuslar bir asli diye, baska bir seyi gözleri görmüyor, yoksa asli kizimiz büyü falanmi yapti bunlara:img-hyste
Acikcasi bende bekledim, ama Müjgan hanim tercihini Muallalardan yana kullandi.
Birde Mualla hanim ikide bir yok Yilmazim bu kiz yüzünden bir gün yüzü göremedi degisp durmadimi, sinir oldum, Yilmazin en mutlu günleri Filizle birlikte gecmedimi sanki. Yilmaz annesini daha öncede benim icin en büyük aci Filizin yoklugu demedimi. Yok yok herkes keni havasina girmis, tutturmuslar bir asli diye, baska bir sey gözleri görmüyor, yoksa asli kizimiz büyü falanmi yapti bunlara:img-hyste
Hiç sanmam aslı büyü yapmaz onlar dünden hazır filiz olmasında kim olursa olsun :img-hyste Bende sinir oluyorum :) hatta imzamdaki bakışı bile insanı sinir etmeye yetiyor :) hastanede bir kaşık suda boğabilirdi filizi...adam daha yeni hastaneden çıkmış aceleleri varmış gibi düğün hazırlıyorlar :) yangından mal kaçırıyorlar sanki...durun bir çocuk iyileşsin..bir de tutturmuşlar torun torun :img-hyste
Acikcasi bende bekledim, ama Müjgan hanim tercihini Mualladan yana kullandi.
Birde Mualla hanim ikide bir yok Yilmazim bu kiz yüzünden bir gün yüzü göremedi degis durmadimi, sinir oldum, Yilmazin en mutlu günleri Filizle birlikte gecmedimi sanki. Yilmaz annesini daha öncede benim icin en büyük aci Filizin yoklugu demedimi. Yok yok herkes kendi havasina girmis, tutturmuslar bir asli diye, baska bir seyi gözleri görmüyor, yoksa asli kizimiz büyü falanmi yapti bunlara:img-hyste
acikcasi mualla hanimi sevmesemde ona bu bölümde hak verdim yani mantikli düsününce yilmaz filizin yaninda nekadar mutlu olduysa onun yoklugunda iki kat aci cekti üstüne birde dayak yedi yetmiyormus gibi birde filizi kurtarmak icin vuruldu sonucta oda bir anne olarak oglunun artik mutlu olmasini istiyor, ama hepimizinde bildigi gibi mutlulugu yanlis kiside ariyor...ama muallada bir torunu olacagini ögrendiginde filizi kesin bagrina basacaktir.....
Hiç sanmam aslı büyü yapmaz onlar dünden hazır filiz olmasında kim olursa olsun :img-hyste Bende sinir oluyorum :) hatta imzamdaki bakışı bile insanı sinir etmeye yetiyor :) hastanede bir kaşık suda boğabilirdi filizi...adam daha yeni hastaneden çıkmış aceleleri varmış gibi düğün hazırlıyorlar :) yangından mal kaçırıyorlar sanki...durun bir çocuk iyileşsin..bir de tutturmuşlar torun torun :img-hyste
Bir seyi 40 kere söylersen olurmus ya, Muallada torunu cok istediginden hic ummadigi kadar cabuk kavusacak torununa - acaba kac kez torun lafini agzina aldi:img-hyste . Birde ben Mualla hanimi hic bir zaman Ahmetle ilgilenirken, onu severken görmedim, illaki torun istiyorsa garibimle ilgilensin, yoksa o torun degilmi.
Ay valla bu gecelik bu kadar Asli muhabbeti yetti, valla bayildim:img-hyste, isin tuhaf yanida, hic bitmeyen bir konu, kiz o kadar ilgincki her lafinin altinda, her hareketinden bir anlam - yoksa anlamsizlikmi demem lazim - cikarmak mümkün.
Herkese iyi geceler
Bir seyi 40 kere söylersen olurmus ya, Muallada torunu cok istediginden hic ummadigi kadar cabuk kavusacak torununa - acaba kac kez torun lafini agzina aldi:img-hyste . Birde ben Mualla hanimi hic bir zaman Ahmetle ilgilenirken, onu severken görmedim, illaki torun istiyorsa garibimle ilgilensin, yoksa o torun degilmi.
Ay valla bu gecelik bu kadar Asli muhabbeti yetti, valla bayildim:img-hyste, isin tuhaf yanida, hic bitmeyen bir konu, kiz o kadar ilgincki her lafinin altinda, her hareketinden bir anlam - yoksa anlamsizlikmi demem lazim - cikarmak mümkün.
Herkese iyi geceler
soyadının devamı için yılmaz önemli :img-hyste görende mualla hanımı gerçekten sultan sanacak yılmaz mualla sultan diye diye kadın inanmış prensleri bekliyor :img-hyste :img-hyste
bence de aslı muhabbeti yeter...zaten yazdıkça yazasım geliyor :img-hyste cemde böyle hissetmiyorum ama aslıda nedense böyle oluyor :icon_sorr
bir de bugün çok ilginç bir şeyle karşılaştım yazayım dedim :) Piknik yerinde çeşme başına biri söz vermiş aşklara yazmış :):)
fatma-1721 14-05-07, 02:39 Bütün yorumlarinizi okudum,bircoguna da katiliyorum özellikle sinem, kursuni 19, archshe ve forever_bim,su karsilikli son yorumlarinizi okumak gercekten cok keyif verdi.Ben Asli hakkinda artik yazmaktan yoruldum,rüyamda Asliyi görecegim sonunda,allah korusun!Bekleyip görelim gercekten Asli mi saf yoksa onu saf yerine koyan bizler mi?Ama bu dizide gururundan ve öfkesinden önünü göremeyen ,sonra da verdigi yanlis kararlardan ,sözlerden dolayi ortalarda bin pisman dolasan Yilmaz gibi,ve bunu itiraf etmek istemesem de ,ikinci sezonun basindan beri bir hata kabusundan kurtulup digerine kosan Filiz oldukca ve hatalarina hala devam ediyor,devam ediyor diyorum cünkü artik gercegi Yilmaza söylemesi gerektigini düsünüyorum,tamam zor is ,ortada bir can var, ama diger tarafta da ölürken bile senin adini sayiklayan bir adam var,ölümden döndü,artik sevdigi kadindan bir cocugu olacagini bilsin lütfen,Asli gibi garip karakterlere katlanmak zorunda kaliriz.Bu saatten sonra gercegi saklamak insan haklari ihlaline girer.Asliyi sadece Filiz düsünmüyor,Yilmaz da düsünüyor,madem Filiz Yilmazi Asli konusunda artik anliyor ve affetti,bunu Fahriyeyle konusmasindaki tavrindan cikartiyorum, ozaman gercegi Yilmaza söyleyip beraber ciksinlar bu sorunun altindan,beraber bir cözüm arasinlar.Filiz ne yazik ki hala akillanmadi, kararlari tek basina aldigi icin ikinci sezonun basindan beri her bölüm deyim yerinde ise kan kusturdu bizi.Tabiiki tek suclu Filiz degil,Filizin tek ve en büyük sucu herseyi sineye cekip, gizleyip aglamasi.Ben bu senaristleri anlamiyorum, bunlarin kadin oldugunu duydum.Ilk sezon yarattigin o müthis kadini nasil bir hata makinesi haline getirirsin,bir de Asli gibi bir kadini nasil yaratirsin.Ben Filizi cok elestirdim bu aksam ,ama ondan vazgecemedigimi de belirteyim,onu bütün hatalarina ragmen hicbir karaktere degismem.http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/good.gif
:good:
Ne Garip?
Handan Hanim`in bir Cem delisinin elinden kurtulan kizina;
1-Kurtuldun!
2-Seni kaciran o deli yakalandi.!
3-Yilmaz agir yarali ama kurtarilacak..!
Ayni sey ömer icinde gecerli..ömer ise delinin elinden kurtulan Filize;
1-Senin uğruna ölümle yüzyüze gelen adamı beklemenin bir anlamı yok.
demesi.. Nasil olsa ailesi burda..!!!
Dizide en az gözüken sanatçı Müjgân Hanım [Nur Sürer] oldu..
1 Mayıs gösterileri sırasında ‘izinsiz yürüyüş yaptığı’ gerekçesiyle gözaltına alınmış ve sanırm bu nedenle de çekimleri aksatmış..
Not: Alinti haberden yazdim..
Filiz;
“Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramam..” Yani; Yılmaz, varsın Aslı’nın olsun” demeye getirdi. Bunu söylerken, Aslı’nın birkaç aylık ömrünün kaldığını biliyordu..Filiz bu sözünde ne kadar samimi sizce??
allemalle42 14-05-07, 08:02 Filiz;
“Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramam..” Yani; Yılmaz, varsın Aslı’nın olsun” demeye getirdi. Bunu söylerken, Aslı’nın birkaç aylık ömrünün kaldığını biliyordu..Filiz bu sözünde ne kadar samimi sizce??
Orda fılızın aslı nasıl olsa ölcek gıbı bı dusuncesı oldugunu dusunmuyorum...
Ordakı durum fılıze yuklenmıs olan asırı merhamet duygusu...:img-wink: Bende bu durumdan sıkayetcıyım ama napcan fılız cok sacma hareketler yapıyor su son bölumlerde...Sanane aslının hastalıgından sen söyle cocugunu yılmaz naparsa yapsın...
günaydın herkese :good:
sinem'cim - kurşunim, kızlar ne yaptız ya... gece kaldığım yerden devam ettim yazdıklarınızı okumaya koptum resmen, ne güzel tespitlerde bulunmuşsunuz. Aslı muhabbeti baya sarmış sizi:img-hyste . sabah beri gülüyorum.:img-hyste ben size coştunuz derken yanılmamışım.:img-wink: süpersiniz keyifle okudum:good:
ozaman gercegi Yilmaza söyleyip beraber ciksinlar bu sorunun altindan,beraber bir cözüm arasinlar
en mantıklısı bu ama. duygular biranda o kadar çok allak bullak oldu ki. Filiz malesef sağlıklı düşünemiyor. Tek başına içinden kalkacağı bir mesele değil. yani Yılmaz'a söylememe konusunda bence karar Filiz'e bırakılmamalı. daha önce olaya dahil olan kişiler şimdide aynısını yapıp insiyatiflerini kullanmalı ve devreye girmeli diyorum.
Ne Garip?
Handan Hanim`in bir Cem delisinin elinden kurtulan kizina;
1-Kurtuldun!
2-Seni kaciran o deli yakalandi.!
3-Yilmaz agir yarali ama kurtarilacak..!
Ayni sey ömer icinde gecerli..ömer ise delinin elinden kurtulan Filize;
1-Senin uğruna ölümle yüzyüze gelen adamı beklemenin bir anlamı yok.
demesi.. Nasil olsa ailesi burda..!!!
Dizide en az gözüken sanatçı Müjgân Hanım [Nur Sürer] oldu..
1 Mayıs gösterileri sırasında ‘izinsiz yürüyüş yaptığı’ gerekçesiyle gözaltına alınmış ve sanırm bu nedenle de çekimleri aksatmış..
Filiz;
Not: Alinti haberden yazdim..
bu haberi kim nerede yazmış bilemiyorum. ilgili başlıkta da ilk okuduğumda görememiştim. sizede yaşananlara çok yüzeysel bakılmış gibi gelmedi mi? olaylar anlatılırken içinde bulunulan duygu yoğunluğu aktarılmamış. benece haksızlık. :sad53:
Filiz'le ilgili kızma gelirsek. Filiz Aslı ölsünde ben ondan sonra devreye gireyim gibi bir düşüncesi hiç olmadı. bölümün hiçbir noktasında bunu ima eder bir replik yada bir düşünce geçmedi. Bence Filiz Aslı konusunda son derece samimiydi. onun için gerçekten üzüldü. :sad53:
herkese günaydın;
c.tesi filzicilerden birşey isteyerek bırakmıştım forumu; filizin itiraflarını açıklayın bana diye :) özellikle 2 yorumdan yola çıkacağım,radikal filzicilerden :)sevgili sinem, açıklasak nolur nasılsa derdimizi anlatamıyoruz minvalinde bir cevap vermiş, diğer fanatik filizci sevgili arcshe ise yılmazın söylediklerinde haksız olduğu mertebesini aşarak filizin kendi ağzıyla söylediği laflarda bile kendine haksızlık ettiğini ve yanlış düşünceler içinde olduğunu söyleyecek kadar insaf sınırları aşmış :img-hyste ve beni fanatikliğin sınırları konusunda derin düşüncelere gark etmiştir.ey sevgili arcshe önünde saygıyla eğiliyorum.:happy0064 artık filizi savunmak adına filizin kendi ağzıyla söylediklerine bile bir kılıf uyduruyorsun :) herneyse gelen bu cevaplar ışığında bana bu hafta filizi büyük bir zevkle asma hakkı doğmuş olsa da, anneler günü sebebiyle (filizin bir anne adayı olduğunu unutmadım :)) ve ŞAMPİYON FENERBAHÇEMİN (filizime selam) hayatıma kattığı keyif nedeniyle filizi bu hafta affediyorum :good: ne kadar yüce gönüllüyüm yahu :) eeee ne de olsa yılmazcıyız:happy0064
not: yaw oğlum daha küçük diye anneler günü hediyesini almak niye bana düşüyor :img-pilot büyüsün alsın hayret bişi :img-help:
EvaLongoria 14-05-07, 09:07 Herkese günaydın..
Acaip mutlu bir sabah.
Öncelikle Fenerbahçem şampiyon oldu.
Veee... Sabah Zeynep'ten (Aslı'dan) bana mail geldi :)
Eeee daha ne olsunnnn
merhabalar uzun zaamndır sizleri takip ediyorum fakat üye olmamıştım artık dayanamadım yaa aslıya sinir olmaya başladım iyiden iyiye ne yapmaya çalışıyor bu kadarda iyi niyetli olunmzki canımm deli gibi seviyorsun işte söylede kurtul şu bebeği :) heyecanla bekliyorum yeni bölümü geçenki bölümde misafirleirm vardı nasıl izlediğimi bir allah birde ben bilirim valla :)))
yeni bölümden tüyolar varmı artık birleşsinler yaa yeter artıkk aslıda tekrar bi şokda düşüp bayılsın dahada ayılmasın mesela onları görünce :img-hyste
|