Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 22
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
ya bende onu düşündüm zaten aralarında baya bi mesafe var frene bassa durur:)Heycan yaratıyolar zaten bizimkiler kaza falan yapmaz cem ölücek çok belli!
Yaa bana da oyle geliyor yilmaz iyi sofordur bence seninde dedigin gibi cem yapar kazayi ve ! adiyo del pasato! diyip tahtali koyu boylar..ama benim aklimi karistiran hastane cekimleri var dedi arkadaslar! ya bu hastane cekimleri insallah filizin bebegi dunyaya getirdigi sahneler olur! ne diyim ama fragman goruntuleri harika! guzel bir bolum olacak..herkese simdiden keyifli seyirler dilerim..iyi gecelerbye
Fragmanı tesadüfen izledim...
Sonuna kadar çok güzeldi, olması gereken olmuştu ama...
Tamam hadi uzatacaksınız, bunun için de Cem'i çıkarıyorsunuz...Trafik kazası yaptırmanın ne alemi var yahu?
Yılmaz daha geçen bu Cem dallamasının yüzünden ölümden dönmedi mi?
Sinir oldum fragmanın sonuna, yani senaryonun işleyiş biçimine...
Cem'i katmadan şu bir iki bölümü bir şekilde uzatabilirlerdi...
Yaa bana da oyle geliyor yilmaz iyi sofordur bence seninde dedigin gibi cem yapar kazayi ve ! adiyo del pasato! diyip tahtali koyu boylar..ama benim aklimi karistiran hastane cekimleri var dedi arkadaslar! ya bu hastane cekimleri insallah filizin bebegi dunyaya getirdigi sahneler olur! ne diyim ama fragman goruntuleri harika! guzel bir bolum olacak..herkese simdiden keyifli seyirler dilerim..iyi gecelerbye
cem kazayı yaptıktan sonra hastane çekimleri var çünkü bebek geliomuş erkenden :) Eee bu zamana kadar iyi dayandı bebek oda doğmak istiyo içerde bunaldı tabi:)
forever_bim
30-05-07, 00:59
Fragmanı Gözdem sağolsun göndermiş ve izledim. Güzel bir bölüm olacak gibi. Tabii dizi fragmanlarından kötü olduğu için fazla hayale kapılmıyorum, ya da artık tümüyle Yaprak Dökümü cephesine ilgim kaydığı için de olabilir.
Filiz Yılmaz cephesinde beklenen gerçekleşiyor ve barışma oluyor. Ne yalan söyleyim Filiz'in mutluluğunu çok daha bariz hissettim. Filiz'in 32 dişi görünüyordu.
Bir de dizide forumdaki kadar F & Y fanatikliğim olsaydı kesin kalpten giderdim çünkü tam 24 bölüm sürdü ayrılık. Nihayet kavuştular derken bu sefer de Cem devreye giriyor. Umarım son devreye girişidir. Cem'den kurtuluruz gibime geliyor.
Fragmanın en ilginç kişisi Hayri Bey. Yılmaz'ın 4. sözünü de bu hayırlı amcam takmış.
Neyse Feride Ömer'le devam edeyim. Anlaşılan ev kiralanmış eşyalar yerleştirilmiş çünkü odayı kapısından tanıdım, o kiraladıkları ev gibi geldi. Aslında evlilik öncesi bu denli yakınlaşmayı doğru bulmasam da dizinin sonuna geldiğimiz için ve çift 17 bölümdür kısa molalarla ilişki yaşadığı için fazla garipsemedim. Sorun çıksa da aşıyorlar, yarım bölümü geçmiyor sorunları o yüzden ilişki dinamizmini hiç yitirmemiş.
Aslı mutsuz gibi görünüyordu ama ona da inanıyorum bu badireyi atlatacaktır. Güçlü duracaktır herşeye ve tüm olup bitene rağmen.
Bu arada açelya fanları bizim açelya ile naz elmasın kardeş olduğunu bilmeyen vardır belki hatta naz elmas açelya sayesinde oyunculuğa başlamış...Çekimlere götürmüş bir kere falan filan... Bu arada kız kanseri yenmiş helal olsun...Sesi de süper.Zaten dizideki replikleri için diyecek söz yok hareket basit tak tak :img-hyste
Neslihan17
30-05-07, 01:05
Bu arada açelya fanları bizim açelya ile naz elmasın kardeş olduğunu bilmeyen vardır belki hatta naz elmas açelya sayesinde oyunculuğa başlamış...Çekimlere götürmüş bir kere falan filan... Bu arada kız kanseri yenmiş helal olsun...Sesi de süper.Zaten dizideki replikleri için diyecek söz yok hareket basit tak tak :img-hyste
aaaa çok şaşırdım. hakkaten kardeş mi bunlar yaaa hiç benzemiyorlar. gerçi ikisinin de farklı güzelliği var ama ne bilim yine de hiç benzemiyorlar. ama ne güzel abla kardeş oyuncular. naz ablasını seyrederken gurur duyuyordur, ablası nazı seyrederken :)
aaaa çok şaşırdım. hakkaten kardeş mi bunlar yaaa hiç benzemiyorlar. gerçi ikisinin de farklı güzelliği var ama ne bilim yine de hiç benzemiyorlar. ama ne güzel abla kardeş oyuncular. naz ablasını seyrederken gurur duyuyordur, ablası nazı seyrederken :)
Kardeşler ama anneleri ayrıymış.
Hiç benzemedikleri doğru valla.
Ama Açelya Naz'dan daha iyi oyunculukta, söylemeden geçemeyeceğim.
forever_bim
30-05-07, 01:52
Ya belki çok geride kaldı ama yine de yazmadan geçemedim. Az önce malum siteden 18. bölüm özetini izledim de içimde Yılmaz'a karşı negatif hisler kabardı. Sırf Elif'le Ömer'den intikam almak adına Filiz'i nasıl bir enkaza dönüştürdüğünü gördüm de, eleştirsem de Filiz'i, bunu hiç hak etmemişti. Atı tekmeleyemeyen semerini tekmeler derler ya, Yılmaz'ın ki de o hesap. Elif'i Ömer'e kaptırmanın acısını gidip Filiz'den çıkardı.
Bir de rahmetli Yılmaz diyen sevgili arkadaşlarım-ben demiyorum-Yılmaz'ın bunu hep telafi ettiğini söylediler, ne şekilde acaba? Hiçbir argüman göremedim de bu yönde? Binbir Gece'de Onur'un Şehrazat'a yaptığı hatayı, telafi etmek için sarfettiği çabayı görünce Yılmaz hiçbirşey yapmamış gibi geliyor. Bu da naçizane görüşüm. Saygımla efendim.
forever_bim
30-05-07, 02:04
Ya belki çok geride kaldı ama yine de yazmadan geçemedim. Az önce malum siteden 18. bölüm özetini izledim de içimde Yılmaz'a karşı negatif hisler kabardı. Sırf Elif'le Ömer'den intikam almak adına Filiz'i nasıl bir enkaza dönüştürdüğünü gördüm de, eleştirsem de Filiz'i, bunu hiç hak etmemişti. Atı tekmeleyemeyen semerini tekmeler derler ya, Yılmaz'ın ki de o hesap. Elif'i Ömer'e kaptırmanın acısını gidip Filiz'den çıkardı.
Bir de rahmetli Yılmaz diyen sevgili arkadaşlarım-ben demiyorum-Yılmaz'ın bunu hep telafi ettiğini söylediler, ne şekilde acaba? Hiçbir argüman göremedim de bu yönde? Binbir Gece'de Onur'un Şehrazat'a yaptığı hatayı, telafi etmek için sarfettiği çabayı görünce Yılmaz hiçbirşey yapmamış gibi geliyor. Bu da naçizane görüşüm. Saygımla efendim.
Ha yanlış anlaşılmasın ben bunu kötülemek maksadıyla yazmadım. Ama Filiz Yılmaz'ı o dönemde affetmeseydi de sonuna kadar haklı olurdu. Onuru gururu çok feci kırıldı Filiz'in.
Ben ne Filizciyim ne Yılmazcı ama olayların kökenine inerken hep suç Filizdeymiş gibi düşünmek hata. Yılmaz'ın yaptığını ben AFFETMEZDİM.
Ha yanlış anlaşılmasın ben bunu kötülemek maksadıyla yazmadım. Ama Filiz Yılmaz'ı o dönemde affetmeseydi de sonuna kadar haklı olurdu. Onuru gururu çok feci kırıldı Filiz'in.
Ben ne Filizciyim ne Yılmazcı ama olayların kökenine inerken hep suç Filizdeymiş gibi düşünmek hata. Yılmaz'ın yaptığını ben AFFETMEZDİM.
Bencede orda Filiz affetmesede haklıydı...Ama bizim dizimizin bir özelliği varki bu da aşkın affetme oranı bayaa yüksek..:)Gerçek hayattada böylemi bilmiyorum ama en azından bizim dizide böyle...:img-yes: Onun içinde Filiz veya Yılmaz birbirlerine ne yaparsa yapsın af ile sonuçlanabiliyor.Aslına bakılırsa iyide oluyor -UZATMAMAK KAYDIYLA- onların bir dargın,bir barışık hallerini görmekte güzel..
Filiz-Yılmaz----->>>>>:love04:
forever_bim
30-05-07, 02:42
Mustafa son yorumuna içtenlikle katılıyorum da senin de önceden belirttiğin gibi 20 hatta 24 bölüme yaydı senaristler ayrılığı. Bayağı bir uğraştırdılar seyirciyi. Bir dargın bir barışık gitseydi daha iyi olurdu uzun ayrılık zorladı bence. Neyse Cem'in ölmesini istiyorum, orada Cem harici kimseye birşey olmaz umarım.
Bir de aklıma takıldı, matraka buruk ama mutlu son diyor, Cem'in ölmesi sevindirici olur, acaba hiç hesaplamadığımız birine mi birşey olacak? Ömer ya da Feride'ye o adamlardan biri birşey mi yapacak?
Mustafa son yorumuna içtenlikle katılıyorum da senin de önceden belirttiğin gibi 20 hatta 24 bölüme yaydı senaristler ayrılığı. Bayağı bir uğraştırdılar seyirciyi. Bir dargın bir barışık gitseydi daha iyi olurdu uzun ayrılık zorladı bence. Neyse Cem'in ölmesini istiyorum, orada Cem harici kimseye birşey olmaz umarım.
Bir de aklıma takıldı, matraka buruk ama mutlu son diyor, Cem'in ölmesi sevindirici olur, acaba hiç hesaplamadığımız birine mi birşey olacak? Ömer ya da Feride'ye o adamlardan biri birşey mi yapacak?
Ben Cem'in dizideki miadı doldu derken adam tekrar hortladı..:)Ama bu bölüm Cem'in işinin bittiği bölümdür bence..:img-yes:Temennim bu yönde yani..:icon_sorr
Öte yandan tüyoları tam takip edemedim ama Feride'nin o adamlara yaklaşmasını hiç hayrı alamet görmüyorum..Bunun altında bit yeniği var bencede.Yani senaristlerimiz çok afili bir final düşünüyor olmalılarki durup dururken Feride'yi o "mafyavari" adamlara bulaştırdılar.. :img-cool2
Evt ben biliyordum....alahtan bacisina cekmemis acelya cok daha basarili vede oturakli bi insan:)neyse girmim o konulara..acelya elmasin sesine bittim zaten helal olsun on parmaginda on marifet var vala....:good:
Yilmazdan Filizine gelsin
Sen giderken mevsimsiz yagmur vuruyordu camlara…Yagmurun sesine karismisti ayak seslerin…Cok uzaktan olsada…Kulagimda cinliyordu hala…Veda sözcüklerin…Cagresizligi ve umutsuzlugu…Yasayan biri kalmisti geride…Nasil yasamaksa…Sen…Ben…Ve askimiz olmayinca bir arada…
Kursun sikmak istedim…Kavusmamizi istemeyen kadere…Yapamadim…Korktum…Intikamini senden alir diye…Sonra…Beraber yasadigimiz günler geldi aklima…Agladim…Gidisini engelliyemedigime…Oysaki bililyordum…Ayni mahallede…Ayri evlerde yasamak…Aci veriyordu sana…Banada veriyordu…Ama yinede ben gidemezdim...Korkardim…Seni bir daha göremem diye…
Icimdeki sizi yansiyordu yüzüme…Biliyordum beni hala sevdigini…Bende hala seviyordum seni…Uyurken masumiyetini…Uyanikken güzelligini...Esiri olmus oldugum…O yosun gözlerini…Nasil dayanabilirdim ki seni birdaha görememeye…Isyan ediyordum…Ne kadere…Nede sana…Sadece kendi günahlarima…Yanimdayken bile hasretimken…Ne kaldi ki senden bana geriye…Bir kac ani…Icimi kanatan gözyasi…Ve her gidisinde oldugu gibi…Küllenmeye baslayan umutlar…Yeniden alevlenmek icin…Sabirsizlikla…Rüzgari bekleyen…
Sonra hic umudadik bir anda…Kadere inat…Bir firtina koptu…Yüregimin en derininde…Savurdu beni senin yanina… Beni biraktigin yerden…Icimde yosun tutmus hüzünle…Sensiz olunmayan gecelerden…
Kabuslardan kurtulup…Yildizlara uzanan düslerden geldim…Bin bir günah icinde…Özlemle…Sana geldim…Oglumuza masal okumaya geldim…
Nolur affet beni sevdigim…Gözlerine bakamam…Utanirirm…Sana yasatmis oldugum acilardan…Nolur affet…Izin verde tekrar…Tutayim ellerini…Allayim yine kollarima seni…Doya doya bakayim o güzel gözlerine….Sonra …Gidelim birlikte sonu olmayan…Mutluluga…
Benimle evlenirmisin sevdigim…
herkese günaydın forum cemin öleceğine kanaat getirmiş ki bencede bu yaklaşım çok doğru .dizinin bir bölümünün hastanede geçecek olması fragmandaki son sahnede yılmaz ve filizinde yaralanacağı yorumu yapılabilir:img-blush .bu olmazsa diğer bir ihtimal de daha önce sevgili arkadaşlarımında dediği üzere erken doğum olayı. şuan için bir şey tahmin etmek gerçekten zor ama o son sahne büyük ihtimal bölümün sonu .tabii kazayı gösterirler tahminim.:img-yes:
şöyle bir düşününce bu kaza olayı sadece cemi devre dışı bırakmak için yapıldığını düşünmek biraz fazla iyimser olur:good: senaristler bebeği öldürebilir.ama böyle bir şeyi niye yapmak istesinler orasıda soru işareti.:img-wink: senaryo şuana kadar olmaz denilen şeyleri gerçekleştirdi bu yüzden bebeğin ölüm olayınada olmıyacak bir şey gibi bakmak yanlış olur:happy0064 bye
günaydın :happy0064
Özlemle…Sana geldim…Oglumuza masal okumaya geldim…
kurşunim, tek kelimeyle muhteşem olmuş. :happy0064 genel olarak çok güzel anlatmışsın duyguları bayıldım, fakat yukarıdaki cümle gözlerimi doldurdu :sad53: diyorum ben size yaşlandım artık herşeye ağlar oldum... yüreğine sağlık.:good:
Kaza sonucu erken doğum kaçınılmaz gözüküyor umarım bebeğe birşey olmaz.:good: aksi bir durumda mutlu bir final düşünmek hayal olur kanısındayım. Filiz + Bebek ve Yılmaz bu kazayı sorunsuz atlatmalılar. :img-yes:
eğer dizi bir bölüm hastanede geçccekse filiz erken doum yapablr ama sanki kasabadn dönmeden gibi o görüntüler sonra ist gidip nişan fln oluo gibi geldi bana
bide evlenmeden doğmasa bari çocuk o zman yılmazn nüfüsuna geçrmek zor olur dna testi fln
Baba bebeği kabul edince dna testine gerek olmazmış diye biliyorum...
Neden illaki bir kaza daha olacak..Neden Cem hapiste bile rahat durmayacak..Yani hapishanede intihar etmesini tercih ederdim...Nasıl kaçıyor hapisten bu klişelerin hepsinin kullanılması şartmı...
fatma-1721
30-05-07, 09:00
Sen giderken mevsimsiz yagmur vuruyordu camlara…Yagmurun sesine karismisti ayak seslerin…Cok uzaktan olsada…Kulagimda cinliyordu hala…Veda sözcüklerin…Cagresizligi ve umutsuzlugu…Yasayan biri kalmisti geride…Nasil yasamaksa…Sen…Ben…Ve askimiz olmayinca bir arada…
Kursun sikmak istedim…Kavusmamizi istemeyen kadere…Yapamadim…Korktum…Intikamini senden alir diye…Sonra…Beraber yasadigimiz günler geldi aklima…Agladim…Gidisini engelliyemedigime…Oysaki bililyordum…Ayni mahallede…Ayri evlerde yasamak…Aci veriyordu sana…Banada veriyordu…Ama yinede ben gidemezdim...Korkardim…Seni bir daha göremem diye…
Icimdeki sizi yansiyordu yüzüme…Biliyordum beni hala sevdigini…Bende hala seviyordum seni…Uyurken masumiyetini…Uyanikken güzelligini...Esiri olmus oldugum…O yosun gözlerini…Nasil dayanabilirdim ki seni birdaha görememeye…Isyan ediyordum…Ne kadere…Nede sana…Sadece kendi günahlarima…Yanimdayken bile hasretimken…Ne kaldi ki senden bana geriye…Bir kac ani…Icimi kanatan gözyasi…Ve her gidisinde oldugu gibi…Küllenmeye baslayan umutlar…Yeniden alevlenmek icin…Sabirsizlikla…Rüzgari bekleyen…
Sonra hic umudadik bir anda…Kadere inat…Bir firtina koptu…Yüregimin en derininde…Savurdu beni senin yanina… Beni biraktigin yerden…Icimde yosun tutmus hüzünle…Sensiz olunmayan gecelerden…
Kabuslardan kurtulup…Yildizlara uzanan düslerden geldim…Bin bir günah icinde…Özlemle…Sana geldim…Oglumuza masal okumaya geldim…
Nolur affet beni sevdigim…Gözlerine bakamam…Utanirirm…Sana yasatmis oldugum acilardan…Nolur affet…Izin verde tekrar…Tutayim ellerini…Allayim yine kollarima seni…Doya doya bakayim o güzel gözlerine….Sonra …Gidelim birlikte sonu olmayan…Mutluluga…
Günaydin!
Bundan daha güzel bir özür ve evlilik teklifi düsünemiyorum.Yüregine saglik!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/happy0064.gif
:happy0064
Herkese günaydın,
Arkadaşlar matraka bir cümlesinde final için çok sempatik ağaçlı bir final diyor.
Dizinin başından beri Ihlamurla ilgili tek bir sahne olmadığı için hep korkmuşumdur acep filiz yada yılmaz bir ıhlamur ağacının altındaki mezarda mı yatıcak diye.
Umarım böyle birşey olmaz.
filiz yılmaz bebek ve feride ömere birşey olsun istemiyorum. :icon_sorr
Baba bebeği kabul edince dna testine gerek olmazmış diye biliyorum...
Neden illaki bir kaza daha olacak..Neden Cem hapiste bile rahat durmayacak..Yani hapishanede intihar etmesini tercih ederdim...Nasıl kaçıyor hapisten bu klişelerin hepsinin kullanılması şartmı...
Klişe diyince akla bizim dizi gelir Fettan..:)
Yeşilçam tarihinde şimdiye kadar kullanılan tüm hikayeler bizim dizide harmanlandı 75 bölüm boyunca..Kötü adamın hapisten kaçıp esas oğlan ve kıza musallat olması bunlardan sadece birisi..:icon_sorr Ne yapalım buda bizim kaderimiz klişelerle boğuşmak yani..:sad53:
NoT:Kurşuni ellerine sağlık..Çok güzel olmuş yazın...:good:
Fragmanda söz sahnesinde ben Salih'i göremedim Salih nerelerde acaba..SOn bölümlerde iyice konu mankeni oldu sanki garibim..Yılmaz'ın en yakın arkadaşı herşeyini paylaştığı kişi ama sözde yok yoksa benmi göremedim...
ismailsurucu
30-05-07, 09:32
teşekkürler kurşuni19.eline yüreğine sağlık.yılmaz'ın pişmanlığını ve özürünü o kadar güzel dile getirdinki söyliyecek kelime bulamıyorum.sağol.kal sağlıcakla.
herkese günaydın....
bakıyorum dün akşam bıraktığım gibi forum.olumsuz senaryolar üzerine muhabbetler devam ediyor.:D sanırım bunda senaristlerin payı çok büyük sanırım.(senaristler elimden kurtulamazlar :D) bizleri hep beklentilere ittiler durdular...şimdi ise milletin aklında şu soru var:cem ölecek bu aşikar...peki yanında kimi götürecek? eminim sizinde merak ettiğiniz nokta bu....mutluluk ve hüzün deniyor final için...şu aklıma takılıyor: acaba Yılmaz Filiz yada bebeğe birşey olursa hüzün hakim olurda bunun neresinde mutluluk olur onu anlamış değilim....bana yardımcı olurmusunuz bu senaristleri boğmamda :D:D
gunaydinlar...
ya fragmani gordum dun gece yilmazla filiz cok iiyi lerdi ama su cem gelene kadar ama normalinde hayatta cikamaz hapisden yaptiklarindan sonra hemi kacsa bilee elini saliyarak gezemez ki
ya ruya olabillir mi ki ??????
Yılmaz, Filiz'in taşıdığı bebeğin kendisinden olduğunu öğrenir. Bebek haberi, hem Yılmazı hem de yakınlarını şaşkına çevirir...
umarım o şaşkınlığı bize güzel aktarırlar. oyunculuklarından şüphem yokta senaryodan süpheliyim. ilk tepkilerini acayip merak ettiğim kişilerin başında Aynalı-Salih-Fahriye geliyor Mualla sultan'ın sonraki tepkisini merak ediyorum ilkinde tahmin ettiğimiz kadar mutlu olmayacak sanırım.:img-wink:
İki aşık arasındaki aşka engel olmaya vicdanı elvermeyen Aslı, Yılmaz'dan Filiz'e gitmesini ister. Mutluluktan uçarak sevdiği kadına koşan Yılmaz, şehirden bir süreliğine ayrılma kararı alan Filiz'e yetişebilecek mi?...
Nihayet Aslı kendi hayatıyla ilgili en doğru adımı attı. Başından beri aldığı kararların hiçbirini hayata geçirememişti fakat o zaman bir bakıma buna Yılmaz engel olmuştu. şimdi durum farklı Yılmaz ne istediğini ve ne yapması gerektiğini artık çok iyi biliyor. :img-yes:
Cem cezaevindeki koğuşunda hala Filizi ve doğacak bebeği düşünmektedir...
son kozunu oynamadan kaybolacağını hiç düşünmedim zaten. umarım o kazada tek zarar gören kişi Cem olur... Bir insanın ölmesini isteyebileceğini hiç düşünmezdim ama sanırım o ölmeden kimseye rahat yok:icon_whis
İşlerini yavaş yavaş yoluna koyan Ömer, Feride'yle hayalini kurdukları yaşama bir an önce kavuşmayı ister. Ancak, onların beraberliğini destekleyen Handan, gittiği bir davette, Feride ile ilgili düşüncelerinin değişmesine neden olacak bir manzara ile karşılaşır...
Feride ve Ömer mutlu olmalarını çok istediğim kişiler. Handan'ın davranışlarının çok büyük sorun çıkartacağını sanmıyorum yada sonucu değiştireceğini düşünmüyorum diyelim... Ayrıca fikrini değiştiren olay ne merak ettim. umarım katıldığı davatte Feride, Handan'nın önünde dans etmiyordur. öyle olursa Feride içinde üzülürüm ama en çok Ömer için endişelenirim. En zor durumda o kalır.:sad53:
slm arkadaşlar
aslıyı anlaymıyorum yılmaz ona ne kadarada filizle bitti desede insan anlamazmı hala filizi sevdğini aslıya bi ad buldum aşk sakızı:happy0064 :img-hyste
cem e gelince hapiste yılmaza olan kininin dahada büyüceğinden eminim ama o hapisten çıkana kadarrr iş işten geçmiş olur tabi hapisi beklemz bi yolunu bulur kacar o :sad53:
bu bolumude keyifle izlicez galiba
Arkadaşlar tahminimce Filizle Yılmaza bişey olmaz:icon_ange. En azından Yılmaza bişey olmıcak.Falcı kadın hayat yolun uzun demişti..:not_i:Bir de kaza sahnesini sona koyarlar gibi eğer öyle olursa bekle bakalım 77. bölümü...:img-pilot Umarım öyle olmaz Cemden başkası da ölmez.
Herkese günaydın;
Bölüm çok güzel olacak fragmandan belli ama dikkatimi çeken nişanda salihle fahriye neden yok acaba yada vardılarda göstermediler mi tabi aynalıda yok
Birde mualla hanımla filizin birbirlerine olan davranışlarını çok merak ediyorum.
Yılmazın nişanınıda yine hayri bey takıyor inş. busefer sorun olmaz
Bu arada da mualla hanım filizi handan hanımdan isteyecektir o sahneleri çok merak ediyorum eminimki çok eğlenceli olacaktır
Herkese Günaydin
Yazimi begenen Arzu ablaya, sevgili Fatma, sevgili Mistaa ve ismailsürücüye cok tesekkür ediyorum, begenmenize sevindim
fragmanı izledikten sonra yorumsuz bırakamazdım buna istinaden hissettiklerimi yazdım umarım sizleri sıkmam ve beğenirsiniz...
YILMAZ: geçen bölümde kaç zamandır içini kemiren şüphe, sevdiğinden uzak kalmasına neden olan olayın aslında hiç de bilfdiği gibi olmadığını öğrendi, sevdiğinin hayalindeki hali onun bebeğini taşıdığını öğrendi yılmaz şaşkınlık, pişmanlık, kızgınlık ve sevinç karışımı duygular yayıldı yüzüne duydukları karşısında
Fragmanın ilk sahnesinde duyduklarının şaşkınlığı ile baka kalıyor ne diyeceğini bilmeksizin öylece kala kalıyor kaç zamandır çektiği acının yarasının sarılması demekti öğrendiği bakışlardaki duygular süperdi, umudunu yitirmiş bir insana umudunu geri verirsin ya yılmazın bu durumu da aynen bu durumu açıklıyordu.
Yılmaz daha fazla dayanamayıp soluğu sevdiğinin yanında alır tahminim köy evinde filizi bulamayınca zaten küçük bir yer olan çarşıda aramaya gider karşısında filizi görünce sevinci daha da artar hazine bulmuş defineciler gibi yüzüne sevinç dalgaları yayılmakta, gözleri parıl parıl parlamak “buldum seni sevdiğim işte karşımdasın bak yeniden ve bir daha bırakmaksızın karşiındayım” der gibi bakar ta ki sevdiğinin ona bakışına kadar ve devamında “filiz sevdiğim ben geldim sana ve oğlumuza geldim, artık herşeyi öğrendim tüm gerçekleri, affet beni sana yaşattığım acılar için affet sana inanmadığım için ne olur beni geri çevirme, beni sizden mahrum bırakma sevdiğim” der gibi sevdiğinin de tavırlarıyla yine hasretle sarılır sarmalar sevdiğini ve bebeğini, sevdiği kollarındayken yılmazın tarifi imkansız mutluluğu göze çarpar “Allahım şu ana inanamıyorum, artık herşey bitti tüm acılar, kırgınlıklar ve ayrılıklar artık sevdiğim ve bebeğim şu an benimle bir bütün, şükürler olsun” der gibi bakar.
Devamında akşam ateşin başında sevdiği ve bebeği yanında daha ne isteyebilir ki yılmaz kelimeler kifayetsiz kalır bu anı anlatamaya sevdiğinin ellerini alıp karnına götürmesi yılmazın yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturur, elleri sevdiğinin ellerinde birlikte bebeğini hisseder gözleriyle sevdiğine “seni seviyorum, iyi ki varsınız” bakışıyla bakar.
Sevdiği il koyun koyuna anın tadını yaşamaya devam eder kolarında sevdiği gözlerini kapatıp sadece sevdiğini yaşamak ister kendince.
Nişanda bir öncekinde canlı cenaze ve koyun gçrevini üstlenen yılmaz şimdi yanında sevdiği kadınla bu özel ve mutlu olayın keyfini çıkarır yüzündeki gülümsemesiyle “işte olması gereken buydu, benim sevdiğim kadın filiz, onunla olmalıydı bu” diyordu sevdiğinin ona bakışlarına karşılığı bu şekilde veriyordu yılmazın mutluluğu görülmeye değerdi.
En güzel sahnesi yine hayatının en önemli olaylarından olan bebeğinin kendisi için ilk hastane günlüğüne tanık oluyor sevdiğiyle, ultrasonda bebeğini görünce tarifi imkansız mutluluk yayılıyor yüzüne, yüzünde güller açıyor uzun zamandan sonra hiç bu kadar mutlu olmamaıştı, gülmemişti ama şimdi yanında sevdiği karşısında bebeğinin resmi “filiz bizim bebeğimiz şimdi değil mi bu, ne kadar küçük, oğlum benim cnm, nasıl birşey bu çok tuhaf oldum ya, şimdi baba oluyorum ben” duygularını ele veriyordu sevinci.
Son sahnesinde sevdiği ve oğlu ile mutlu mesut giderken hayatlarının kararmasına neden olan, sevdiğine ceza kesmesine neden olan cem sahneye çıkıyor ve yılmaz cemi görüşüyle mutluluğu yerini sinire, kızgınlığa ve endişeye bırakıyor “lanet olsun senden kurtulmuştuk yine mi sen, ama artık oyunların son cem efendi, ben filize ve bebeğime kavuştum, hiçbirşey yapamayacaksın bize” der gibi ne yapacağını bilemez halde sevdiğine ve bebeğine birşey olmaması için mücadele verir.
FİLİZ: umutlarının tamamını tüketmiş ve bebeğiyle biraz kafa dinlemek için her yeri sevdiğiyle dolu olan yerden ayrılmaya karar vermişti filiz ve gitmek için yola koyulmuştu olanlardan habersiz.
İlk sahnesinde köy evine gelmiş pencereden uzaklara bakarak eli karınında “oğlum yeni bir hayata başlayacağız sen ve ben, babanda olsaydı ama olmadı merak etme sana babanı anlatacağım, nasıl iyi bir insan olduğunu mükemmel biri olduğunu, ben onu sevmekten vazgeçmeyeceğim onu sende yaşayacağım, senin yanında olacağım hep” der gibi düşüncelere dalar.
Köy evine alış veriş yapmak için çarşıya iner filiz kendisini izleyen bir çift gözden habersiz alır alacaklarını, yeni hayatına alışmaya çalışır kendince ta ki bir ses onun arkasını dönmesini sağlar ve elindekiler karşısında sevdiğini görüşüyle yerlere saçılır ve filiz şaşkın “yılmaz ne işin var senin burada aslıyla olman gerekiyor, bu hayal değil değil mi yılmaz ne dedin, aslı mı söyledi ondan rica etmiştim söylememesi için, yılmaz ben seni kaybetme korkusu yaşadığım gün affetmiştim zaten, inanamıyorum karşımdasın şu an, sevdiğim” der gibi şaşkınlıkla karışık sevinçle sevdiğinin ona açılan kollarına sarılarak karşılığını verir aynı hasret filizde de vardır ve bu hasretle duygu yüklü bir sarılışla sarmalar sevdiğini ve “Allahım dualarım kabul oldu sana şükür, sevdiğim yanında şu an benimle bir bütün hala inanamıyorum, bu son olsun cnm sevdiğim seni çok seviyorum” der gibş onun da gözleri kapalı rüyaymışcasına anı yaşamaya çalışır, mutluluğu yüzünden okunur.
Devamında ateşin başında sevdiğinin ellerini alıp kendi elleri ile birlikte karnının üzerine koyar ve birlikte bebeklerini hissetmek ister “yılmaz ona dokunmak ister misin, şu an tekmeliyor ver elini bak o da şu an çok mutlu, senin yanımızda olmandan, bizimle olmandan” der gibi, eller karnındayken filiz uzun zamandan sonra bu kadar içten bir gülümseme yansıtır yüzüne sadece dudaklarımı gözlerinin içi bile gülümsemektedir, içinde sevdiğinin parçası karşısında sevdiği daha ne isteyebilir ki.
Filiz sevdiği ile koyun koyuna artık hayalini bile kuramayacağı anların gerçekliğini yaşıyordu sevdiğinin kolları arasında “yılmaz şu an o kadar umutluyum ki, hiç beklemediğim bir anda geldin tekrar bana, seni seviyorum” der gibi gözleri kapalı sevdiğini yaşamak istiyor o kadar özlemiş ki onu her saniyeyi değerlendirmek istiyor.
Filiz o kadar mutludur ki ona bu mutluluğu yeniden yaşamasını sağlayan aslıya gider kendince ona bir teşekkür borcu vardır elinde çiçekler ve yüzünde minnet duygusuyla aslının yanına gelir ve sahnenin devamında “aslı yapabileceğin en önemli şeyi yaptın bizim için, bebeğim ve ben sana minnettarız, asıl bu mutluluk senin hakkındı ama feragat ettin sen çok iyi bir insansın senden bu yaşadıkların için hem özür hem de bana yeniden yaşama umudumu geri verdiğin için teşekkür ederim, umarım sende hakettiğin mutluluğu bulursun aslı” der onun hüznünü anlayarak.
Filiz yılmazıyla bir kez nişanlanmıştı ama acı olyalr sonucu bunu nihayete erdirememişlerdi ama şimdi yine yeniden karşısında sevdiği ve parmağında sevdiğine ait yüzüğü takılıyordu, yüzündeki gülümseme görülmeye değerdi, bakışları sevdiğinde “nihayet sevdiğim artık şans bizden yana birlikteyiz, senin sevgini gururla taşıdığım gibi bebeğimi ve bu yüzüğüde gururla taşıyacağım” der gibiydi bakışları sevdiğine.
En güzel sahnenin en önemli parçaları filiz ve bebek hastane de, filiz kaç kez yalnız geldiği hastaneye bu sefer sevdiğinin kolunda gelir içindeki mutluluk kat kat artmıştır bebeğiyle ve sevdiğiyle birlikte olması mutlu etmeye yetmiştir, ultrasonda bebeğine bakarken yanında sevdiği, gözleri bebeğinde “yılmaz bak oğlumuz, biz görüştük sen ilk kez göreceksin, şuna bak minnacık yılmaz, oğlumuza bak” der gibi mutlu o kadar mutlu ki gözlerinin içi gülmek de o bu kadarını hayal etmemişti ve sevdiğiyle ilk kez bebeğinin ilk hastane günlüğünü yaşamanın sevinciyle giderken birden ona uzun zamandır yaşadığı acıları yaşatan adamı görür yüzündeki sevinç hüzne dönüşür şaşkın, perişan, endişeli ve korkulu gözlerle bakar ona dünyayı zindan eden adama, yanıda sevdiği var ama hem bebeğine hemde sevdiğine birşey olması düşüncesi filiz korkutur.
Bu bölüm filizyılmaz için gerçekten çok güzel olarak başlıyor, ben herşeyi konuşacaklarını ve ondan sonra birbirlerine aşklarını, sevgilerini fısıldayacaklarını ve o güzelim sahneleri kendileri anın tadını çıkartırken bizim de çıkarmamızı sağlayacaklardır duygularıyla, yılmaz bu bölüm sevgisinin peşinden gidecek, pişmanlığını, sevgisini ve özrünü ifade edecek hiçbirşeyin arık bu anı bozmaması için elinden geleni yapacaktır, filizde umutlarını tüektmişken yeniden sevdiğine kavuşmanın heyecanını yaşayacak o da sevgisini, pişmanlıklarını, özrünü ve affedişini yansıtacak sevdiğine.
FÖMER: bu cephe de mutlu anlara tanık olunacak sanırım kendi evlerinde ilk yalnız kaldıkları an olacak bu ve bunun heyecanıyla birbirlerinden geçecekler, fömer cephesi yine aşkı yaşayacaklar sorunlardan çok her ikisinin de gözleri pırıl pırıl.
ASLI: yılmaz için en önemli olan olayı anlattıktan sonra yılmazın sevdiğinin peşinden gitmesini söyler “hadi yılmaz filiz seni çoktan haketti, ona git af dile o da seni seviyor affedecektir, sevdiğine ve bebeğine git, seni ben değil filiz hakediyor” diye cesaretlendirir, kendisi de çok üzülür sevdiği adamın kendisinden gidişine hüzünle tanıklık eder ve hiçbir zaman ona ait olmayan sevdiğine ait yüzüğü çıkarır parmağından “yılmaz sen hiç benim olmamıştın, bir kere bile seni seviyorum dememiştin, artık bu şakta sona geldik” der gibi yüzüğe bakar hüzünle.
aslı öylece otururken muallanın gelişiyle aslı kendine gelir ve “mualla teyze bu mutluluk oyunu burada bitti, yılmaz zaten benim hiç olmamıştı, sizler bana aile kavramını yeniden yaşattınız herşey için sağolun, senin de bilmeye hakkın var duymuş da olabilirsin, filiz yılmazın bebeğini taşıyor yılmaz ona ait, ben daha fazla aralarında olamam, sende kızma bize senin en doğal hakkındı oğlunun mürüvetini görmek ama benle kısmet değilmiş, filiz çokdan haketmiş yılmazı sende sahip çık ona ve torununa yeter çektiği acılar ikisinde” der gibi.
Filizin ziyaretine gelişiyle hem sevdiğinden tamamen ayrılışının hem de hastalığının hüznü ile karşılar filizi ve filizin sözlerine “sen yılmazı çok sevdin, benden bile çok sevdin ki onu mutsuz etmemek için, hayatını karıştırmamak için kendin acı çekmeyi göze aldın, hakeden sendin onun sevgisini, sen beni merak etme toparlarım ben kendimi, siz bebeğinizle mutlu olun” der gibi hüzünle karışık cümleler dökülür ağzından.
MUALLA: mualla için iki tahminim var birincisi aslı – yılmaz konuşmasını duymuş olabilir eğer öyleyse yılmazın gidişiyle aslının yanına gelir otur “demek filiz yılmazımdan hamile, aslı kızım ben seninle mutlu olacağını düşünürken demek ki yılmazım acılar içindeymiş ben görememişim, şimdi sana mı yanayım onlara mı, filizi istemezken demek ki çok sevmiş oğlumu ben anlayamamışım” der gibi gözleri yaşlı ağlamakla baka kalır
İkincisi yılmazın gidişiyle birşeyler olduğunu anlar ve aslının yanına gelir “aslı kızım ne oldu yılmazla kavga mı ettiniz, ben çekerim onun kulağını” der moral vermek için ama aslıdan duydukları sonucunda “ne sen dediğin farkında mısın kızım, filizin bebeği yılmazımdan mı, inanmam olmaz böyle birşey” şaşkınlıkla red eder aslının ısrarlı tavrı sonucu gözlerinden yaş akarak “ben bu aşkı görememek için elimden geleni yapmışım, filize de haksızlık etmişim oğluma da, demek filiz bu kadar seviyordu oğlumu, ne desem ki şimdi şaştım kaldım, torun diye diye gözümün önündeymiş göremedim” der gibi buruk ifadeyle karmakarışık duygular içinde konuşur.
CEM: iki bölüm rahat bir nefes almıştık ama sahne alıyor psikomuz otoyolda ralli heyecanına kapılmış beyimiz filize bakışları "seni yılmaza yar etmeyeceğim demiştim o bebek ikimizin sen yılmazdan sanıyorsun ama benim bebeğim o tıpkı seninde benim olduğun gibi meleğim, sürüne sürüne gelecektin bana kısmet sevdiğini mezara kyup öyle gelmen olacak sen istedim meleğim bunu" der gibi bakar sonra bir anda vicdana gelir ve tekrar filizin gözlerine bakar filizin üzüldüğünü anlar ve "anlaşıldı filiz sen beni hiç istemedin yanındaki adama tercih edildim yaşasam ne fayda ona birşey olsa sen de yaşayamayacaksın onun için değil senin için kendimi feda ediyorum sana son bir iyiliğim olsun meleğim ben seni sevdim ama sen sevmedin uzatmanın anlamı yok değil mi meleğim" der gibi direksiyorunu kamyonun olduğu tarafa kırar.
herkese merhabalar fragman yorumunu yapmadan yorum yazmıyım dedim onu eklediğime göre herkese güzel bir forum günlüğü diliyorum
öncelikle kurşunime cnm yazdığın yazı çok güzel ben boşuna sana demiyorum hocam diye çok güzel olmuş yılmazımın duyguları ancak bu kadar güzel ifade edilirdi ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık cnm
arzu ablam özet yorumun güzel olmuş ellerine sağlık..
sevgili ismailsurucu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim ve beğenmene sevindim seninde yüreğine sağlık.
ismini hatırlayamadığım arkadaşlarım varsa özür dilerim onlara da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kabul etsinler...
fatma-1721
30-05-07, 10:49
[QUOTE=arzuinan;3512887]Yılmaz, Filiz'in taşıdığı bebeğin kendisinden olduğunu öğrenir. Bebek haberi, hem Yılmazı hem de yakınlarını şaşkına çevirir...
umarım o şaşkınlığı bize güzel aktarırlar. oyunculuklarından şüphem yokta senaryodan süpheliyim. ilk tepkilerini acayip merak ettiğim kişilerin başında Aynalı-Salih-Fahriye geliyor Mualla sultan'ın sonraki tepkisini merak ediyorum ilkinde tahmin ettiğimiz kadar mutlu olmayacak sanırım.:img-wink:
Günaydin Arzucum;aynen katiliyorum ve bende en cok bu tepkileri merak ediyorum. Mualla hanimin Filizin Asli icin gittigini ve Yilmaza daha önce bebegi söyledigini ve Yilmazin buna inanmadigini duyunca alacagi yüz ifadesini görmek icin gün ve saat sayiyorum.Muallanin ,Filizin Yilmazin cocugunu tasirken Cem tarafindan kacirilmis oldugunu ve bu sirada yasadigi acilarini,Yilmazin ölmüs oldugunu kabul edemeyisini ve onun yeniden hayata dönmesi icin cirpinislarini aklindan gecirecegini ve buna göre davranacagini düsünüyorum.Bence Mualla seyircileri güzel bir bicimde sasirtacaktir.Zaten Meltem Savcinin duygularini yansitmasina bayiliyorum,fazla söze ihtiyaci yok,gözleri herseyi ifade ediyor.
sevgili FİLİZİM fragman yorumun tek kelimeyle muhteşem olmuş ellerine ve yüreğine sağlık.
Cemi bile fragman yorumuna katmışın inş. senin dediğin gibi olacak ve cem kazada ölecektir yani inş. ölürde kurtuluruz psikopattan
Filizim yine harika bir bölüm yorumu yazmissin, ellerine ve yüregine saglik.
Duygulari o kadar güzel ifade ediyorsun ki gercekten kelimeleri kiyafetsiz kaliyor, insani alip baska bir yerlere götürüyorsun, cok tesekkür ederim.
E ben bosuna demiyorum, eger ders veriyorsan benide al diye, senden ögrenecek cok sey var daha
Arzu abla, özet yorumun cok güzel olmus ellerine saglik
fatma-1721
30-05-07, 10:58
Sevgili filizim; fragman yorumun cok güzel olmus,ellerine saglik!Yalniz ben muallanin fazla birsey söyleyecegini düsünmüyorum,bence cok az konusacaktir, olaylari aklindan gecirip ona göre davranacaktir.Ben Filizle aralarinda güzel bir konusma gececegini düsünüyorum,en azindan öyle umuyorum.Ama Mualla rapor olayini ögrenirse allah Handani bakislarindan korusun derim!
sevgili minetka
yav sorma bir şaka yapalım dedik sağolsun Si_nice oyunumu bozmuş :img-hyste :img-hyste şahsen kendi fikrimdir tiyolardan değil ölmesini isterdim
:img-hyste
ama hayır merak ettiğin filizin ölmesi ise değil ölmüyor malüm yaşadıkları yüzünden bebiş yeter ulen annemin çektiği dram ızdırap dolu sahneler deyip yola çıkıyor tabiki bir dahaki bölüm izlersiniz onu belkide bölüm sonu bilemem orasını
cem evet rahmetli oluyor doğrudur ama cemi görünce fragmanda nedense sevindim yav içime kesin cem kaçtı :img-hyste farkettimde ben cemi çok az eleştirmişim acaba diyorum şimdi gizli bir cem fanatiği felanmıyım malüm yılmazda öldü :img-hyste
herşey yoluna giriyor merak etmeyin ama yanında şu sözüm kasın her aşk bedel öder
acaba diyorum psikopatlar diye dernekmi kursak da cemi yad etsek onun hedeflerini daha ilerki nesillere aşılasak kendimi fazla psikopat gördüm
sağol se_nice :img-hyste
walla mataraka milletin yüreğine indirecektin.ne yapalım kıyamadım arkadaşlara:)
bi dahaki sefere banada haber ver o zaman açık etmeyeyim:)
filizim dün akşam yazdığın fragman şiirin ve fragman yorumun çok güzel olmuş .Fragman yorumunu okurken bölümü iziliyorum sandım .Ellerine , yüreğine sağlık canım...
kurşini yazdığın yazı gerçektende harika yüreğine sağlık..
filizim ve kurşini siz en iyisi bana ders verin ikinizde aşmışsınız kendinizi.
Birde matraka her ask bedel öder deyip duruyor
ben bundan sunu anlarim
bebek ölecek
ama umarim yanilirim, cunku filiz bunu kolay atlatamaz
filizim dün akşam yazdığın fragman şiirin ve fragman yorumun çok güzel olmuş .Fragman yorumunu okurken bölümü iziliyorum sandım .Ellerine , yüreğine sağlık canım...
Sevgili benim begenmene gercekten cok sevindim sana cok tesekkür ediyorum.
Valla ders konusuna gelince Filizim hocama danismalisin, bak bende hala bekleme sirasindayim, kizdan ders istiyorsuz ama veren yok:img-wink:
filizim yavaş yavaş ortamı hazırlıyor.sanırım gün içinde başlayacak bizi moda sokmaya.bölüm yorumun uzun ve içinden geçenleri yansıtmış.düşüncelerin sana ait saygı duyarım...ekleyeceğim yada eleştireceğim bir yeri var mı? dediğim gibi senin düşüncelerin...daha önce de belirttiğim gibi eğer dizi abzürt bir sonla yada üzücü bir finalle (ayrılık,ölüm,vs..) gerçekten yaptığın bunca emeğe üzülürüm...
biraz da mutlu birkaç bölüm izleyelim değil mi? :D
fatma-1721
30-05-07, 11:10
Herkese günaydın;
Bölüm çok güzel olacak fragmandan belli ama dikkatimi çeken nişanda salihle fahriye neden yok acaba yada vardılarda göstermediler mi tabi aynalıda yok
Birde mualla hanımla filizin birbirlerine olan davranışlarını çok merak ediyorum.
Yılmazın nişanınıda yine hayri bey takıyor inş. busefer sorun olmaz
Bu arada da mualla hanım filizi handan hanımdan isteyecektir o sahneleri çok merak ediyorum eminimki çok eğlenceli olacaktır
Sevgili arkadasim;ben bunun nisandan cok kiz istemek oldugunu ve Müjganlarin evinde gerceklestigini düsünüyorum,ve o yüzden ogluyla beraber bir anne olarak tabiiki Muallanin gitmesi gerekiyor,bu da Muallanin Filizi gönülden kabulunu gösterir,cünkü Mualla karakterini istemedigi birseyi yapmaya zorlayabileceklerini hic sanmam.Fakat Eger Mualla rapor olayini ögrendiyse Handan hanima acidim dogrusu!
walla mataraka milletin yüreğine indirecektin.ne yapalım kıyamadım arkadaşlara:)
aman diyeyim sakın !... :img-hyste ikiniz bir olursanız cuma akşamı ıhlamurlar izlemek için tv karşısında kimse kalmaz çünkü topluca kalpten gideriz. :img-hyste
filizim fragman yorumun herzamankigibi harika duyguları çok güzel aktarmışsın. özelliklede Filiz - Yılmaz'ınkilere bayıldım. :happy0064
fatma'cım bende Mualla Sultan'ın davranışlarını çok merak ediyorum. Aslı'nın yanında döktüğü göz yaşınıda bir bakıma anlıyorum. Güle oynaya Aslı'nın yanından ayrılmasını beklemek haksızlık olur hem Aslı'ya hem Mualla'ya..
Sevgili arkadasim;ben bunun nisandan cok kiz istemek oldugunu ve Müjganlarin evinde gerceklestigini düsünüyorum,ve o yüzden ogluyla beraber bir anne olarak tabiiki Muallanin gitmesi gerekiyor,bu da Muallanin Filizi gönülden kabulunu gösterir,cünkü Mualla karakterini istemedigi birseyi yapmaya zorlayabileceklerini hic sanmam.Fakat Eger Mualla rapor olayini ögrendiyse Handan hanima acidim dogrusu!
Handan, Yılmaz'ın yüzüne nasıl bakacak acaba ? aralarında bir konuşma bekliyorum... Ve Fatma'cım en iyisi Mualla'nın rapordan hiç haberi olmasın. yoksa Handan'ı kimse alamaz onun elinden... yada olsada elinden alamasalar mı? :img-hyste
sevgili cemotaram çok teşekkür ederim, evet fragmanda kim varsa bir gaza geldim hepsini yorumladım ceme de olması gerekeni yazdım ama beni dinler mi bilemiyorum izleyip göreceğiz yorumumla ilgili güzel düşüncelerin için sağolasın.
kurşunim cnm senin gittiğin yerlerde ben de oradayım o yüzden olmasın cnm ortak payda da buluşuyoruz ya ondan sanırım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim asıl sen benim hocamsın bana laf ebeliği yapma hocam senin yazdıklarında aşikar, sağolasın cnm...
sevgili fatmam teşekkür ederim cnm beğenmene sevindim, ben de mualla ve filizin karşılıklı bir konuşma sahnesi bekliyorum birbirlerine söyleyecekleri şeylerin olduğunu düşünüyorum ve böyle bir konuşmanın sonucunu görmek güzel olur, benim de bu düşünce aklımdaydı olmasını çok istediğimdendir sanırım evet handanı bakışlarıyla gömer mualla ama haklıda hani değil mi?
sevgili fatma ben zaten öyle demek istemedim.Tabikide mualla hanım filizi kabul etmiştir.Ben filizle mualla hanımın birbirlerine nasıl davranacaklar onu çok merak ediyorum kesin çok güzel ve eğlenceli sahneler olacaktır
sevgili benim çok teşekkür ederim o duyguları sizlerle paylaşmak tarifsiz bir mutluluk bir de aynı düşüncelerle baktığımızı görünce değmeyin keyfime yüreğine sağlık ders konusuna girmişsin valla kurşunim hocam bu işin en önde gelenidir kendileri, ben kim ders vermek kim hissettiklerimizi sizlerle paylaşıyorum sizlerin yorumlarını da ben çok beğeniyorum...
sevgili arzu ablam sana da çok teşekkür ederim biliyorum neden filiz ve yılmaz çünkü bizim için onlar en ön sırada yer alıyor onların yaşadıkları bu yüzden etkilendiğin kıısmların özellikle onlar olduğunu biliyorum, sağolasın
sevgili sysdll çok teşekkür ederim elbette katılmadığın kısımlar vardır senin de dediğin gibi benim düşüncelerim ve buradaki bana katılan arkadaşlarımın düşüncelerini yansıtmakdu amacım, bende seninkile saygı duyuyorum yorumlaman bile önemliydi benim için gerçekten dediğin sonla biterse hepiniz benim için üzülürsünüz bende kendime:) güzel bölümler benim de isteğim...
aşkımbülent
30-05-07, 11:29
bu fragmanı izlemeye doyulmuyo gerçekten ya :)uzun süredir böyle mutlu olduğum bi fragman izleyememiştim.umarım bu güzel sahneler güzel yazılmış repliklerle hayat bulur.bu hafta filizin yılmazla diyalogları yada handanın yılmazla,ya da filizin muallayla,ne bileyim ya da aslının muallayla,fahriye,salih,aynalı hepsi neler konuşacaklar çok merak ediyorum..herkes pişmanlığını hangi sözlerle dile getirecek,yüz ifadeleri nasıl olacak çok merak ediyorum.
fatma-1721
30-05-07, 11:33
Handan, Yılmaz'ın yüzüne nasıl bakacak acaba ? aralarında bir konuşma bekliyorum... Ve Fatma'cım en iyisi Mualla'nın rapordan hiç haberi olmasın. yoksa Handan'ı kimse alamaz onun elinden... yada olsada elinden alamasalar mı? :img-hyste
Arzucum;Handanin Yilmazin da Muallanin da yüzüne nasil bakacagi kocaman bir soru isareti de ben Yilmazin Handani pek zorlayacagini düsünmüyorum.Ama Mualla eger rapor olayini bilirse hem Yilmazin,hem Filizin,hem de bizim intikamimizi bakislariyla cikartacaktir Handan dan insallah!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
Kafama takilan birsey de su Feride ve Handan karsilasmasi.Büyük bir ihtimalle Handanin katildigi davette Feride dansözlük yapacaktir.Tamam gerci tatsiz bir durum ama umarim Handan bunu iyice büyütüp icinden cikilmaz bir hale getirmez!
aşkımbülent
30-05-07, 11:40
feridenin dansözlük için anlaştığı yer başına büyük bela açacak gibi.zaten handan feridenin dansözlük yaptığını bilmiyor bi de adam hiç güvenilir değil.yılmaz ferideye o kadar söylemişti gözüm tutmadı bu adamı diye feride hanım gitti gözünü kırpmadan,kağıtta yazanları okumadan imzasını attı kontrata.feride çok saçma işler yapıyo hakikaten ya.ömer kızmakta haklı.bi de şöyle bişey var.tamam feride şimdiye kadar dansözlük yapıp hayatını kazanmış ama dansözlük unutulmayacak,bırakılmayacak bir meslek değilki.yani başka şeyler yapmayı da deneyebilirsin.ne bileyim tezgahtarlık yaparsın,dikiş dikersin falan filan..tamamen bahane ferideninki.
EvaLongoria
30-05-07, 11:42
kurşuni çok güzel olmuş yılmazdan filizine yazısı inan bayıldım..
filizim fragman yorumun yine yakıyor. oku oku göslerim pört oldu yahuu..
evet diziye iki gün kaldı. ama inanın ben artık çok sıkıldım. dizi resmen aksiyona geçiş yaptı.
Arzucum;Handanin Yilmazin da Muallanin da yüzüne nasil bakacagi kocaman bir soru isareti de ben Yilmazin Handani pek zorlayacagini düsünmüyorum.Ama Mualla eger rapor olayini bilirse hem Yilmazin,hem Filizin,hem de bizim intikamimizi bakislariyla cikartacaktir Handan dan insallah!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
Kafama takilan birsey de su Feride ve Handan karsilasmasi.Büyük bir ihtimalle Handanin katildigi davette Feride dansözlük yapacaktir.Tamam gerci tatsiz bir durum ama umarim Handan bunu iyice büyütüp icinden cikilmaz bir hale getirmez!
mualla rapor olayını öğrenirse handana salvolarla dalar...dalmazsa bile hareket çeker :img-hyste :img-hyste
ama asıl merak ettiğim nokta handanın davette ne işi var?(eğer davete gidecekse)...sonuçta anlamsız bir şekilde mal varlıklarını kaybettikleri anda tüm arkadaşları silindi...bir Allah'ın kulu da çıkıp nasılsınız iyimisiniz demedi? en azından onlardan yardım isteyebilirdi handan ama nedense bir anda sanki olmamışlar gibi silindiler...
handan ferideyi o halde gördüğünde bence yine tekiner damarı kabaracaktır.ömere layık görmeyecektir...
asıl önemli olan kız isteme merasiminde Filiz kahve yapacak mı?(böyle bir isteme olursa şayet)..eğer kız isteme olursa Yılmaz'ın kahvesine tuz yada biber koyacak mı?:img-hyste :img-hyste
fatma-1721
30-05-07, 12:00
mualla rapor olayını öğrenirse handana salvolarla dalar...dalmazsa bile hareket çeker :img-hyste :img-hyste
ama asıl merak ettiğim nokta handanın davette ne işi var?(eğer davete gidecekse)...sonuçta anlamsız bir şekilde mal varlıklarını kaybettikleri anda tüm arkadaşları silindi...bir Allah'ın kulu da çıkıp nasılsınız iyimisiniz demedi? en azından onlardan yardım isteyebilirdi handan ama nedense bir anda sanki olmamışlar gibi silindiler...
handan ferideyi o halde gördüğünde bence yine tekiner damarı kabaracaktır.ömere layık görmeyecektir...
asıl önemli olan kız isteme merasiminde Filiz kahve yapacak mı?(böyle bir isteme olursa şayet)..eğer kız isteme olursa Yılmaz'ın kahvesine tuz yada biber koyacak mı?:img-hyste :img-hyste
Vallaha arkadasim su kahve isine takildim.Filiz yapar mi bilmem ama aslinda hem tuz hem de biber eklese ancak iyi olur.http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
:img-hysteCünkü Filiz Yilmazi su bebek konusundaki hareketinden dolayi süründürsün isteyenlerdendim ben.
Yilmazin Filize söyledigi"ben seni cocugunla beraber kabul ediyorum"sözleri beni hic kesmedi,o laflari etmese de onlarin yerine söyle birkac bölüm sürünse daha iyi olurdu bence,ama olmadi iste.Bu kahve isini yapsalar bari,insallah forumu okuyorlardir !!!
Aman arkadasim agzindan yel alsin ! Ömere,Filize ve hatta Erol beye lafim yok ama ben Handanin tekiner damarindan biktim usandim,hele finale bu kadar yaklasmisken birdaha cekemem vallaha!
biz çok abartıyoruz izleyici olarak herşeyi bildiğimiz için gerçekten çok abartıyoruz ama konuşmuyorlar bizimkiler ne söz meselesi ne rapor meselesi valla bunlardan yani ikilimizden çok şey bekledin ama bu onların suçu değil yaratıcı olamayan senaristlerin işi hepsini tebrik ederim maşşallah bizimkilerin 6.hisleri çok gelişmiş birden anlaşıveriyorlar sanki 35 bölüm onlar eziyet çekmedi biz buralarda kahrolmadık bu hiçbirbirşeye olmasa bile evet izleyiciye hakarettir alınmadınızya sevgili senaristlerimiz
Vallaha arkadasim su kahve isine takildim.Filiz yapar mi bilmem ama aslinda hem tuz hem de biber eklese ancak iyi olur.http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
:img-hysteCünkü Filiz Yilmazi su bebek konusundaki hareketinden dolayi süründürsün isteyenlerdendim ben.
Yilmazin Filize söyledigi"ben seni cocugunla beraber kabul ediyorum"sözleri beni hic kesmedi,o laflari etmese de onlarin yerine söyle birkac bölüm sürünse daha iyi olurdu bence,ama olmadi iste.Bu kahve isini yapsalar bari,insallah forumu okuyorlardir !!!
Aman arkadasim agzindan yel alsin ! Ömere,Filize ve hatta Erol beye lafim yok ama ben Handanin tekiner damarindan biktim usandim,hele finale bu kadar yaklasmisken birdaha cekemem vallaha!
hala sürünmeden bahsediliyorya sen sanıyorsunki yaşasın barışıldı aralarında sorun çıkmayacak 4 bölüm mutluluk izliyeceğiz daha nereye kadar sürünecek bu adam zaten kendisi insanlıktan çıkıp versiyon atlayıp program oldu erkeklik namına yapılmayacak ne varsa yaptı bizde izleyici olarak saf yerine koyduk birileri çıkıp hala süründürmeden bahsedebiliyor bu kadarına pess fatma pess
walla matraka milletin yüreğine indirecektin.ne yapalım kıyamadım arkadaşlara:)
ne bilim si_nice sen arada uğruyorsun ya buralara bende 2 gün yakarım forumu söndürende olmaz diye düşündüm sağol herşeyi yatırtırmışsın :img-hyste yoksa filizseverlerinin canını yakıcaktım valla kimse durduramazdı beni
E Yilmaz ve Filiz nisanlanicak bu bölüm. O zaman artik Mualla, Müjgan ve Handan günlere katilirlar:)
Handan ile Mualla da dünür oldular bi güzel.
Bide benim anlamadigim Yilmazin isi gücü yok mu kac bölümdür ise ugradigi yok.
şimdi sevgili hasan durdun durdun çizgini bozdun :img-hyste valla açtırma kutuyu söyletme kötüyü derler aman eskilere girmeyelim mesele çıkmasın diye uğraşıyorum ama nafile yok illa giricen binbirgece adlı dizide onurun davranışlarını örnek göstermişsin neden rahat duramadın merak ediyorum benim o dizi ile aram iyi değil çünkü biraz kadınsı kaçıyor dizi öyle ayakda durma sevdalısı yani demek istediğim şu hayat hikayesi beni kastı zenginlik yaşlıların davranışarı felan gerçekten sarmadı beni yaprak dökümünü ise 1 bölüm bile izlemedim dayanamadım dedikodulu yav neyse kısacası görüşlerimiz farklı o yüzden lütfen maziye girmeyelim
yılmaz bana göre çok şey yaptı 18 bölümden itibaren bakarsan yılmazın filizin kuyruğunda onun için nelerden vazgeçtiğini görürsün ama işine gelmez ömer mevzuğunada lütfen sokma beni girmeyelim maziye barış dumanları tütüyorken diyorum
sana göre yılmaz birey yapmadı bize göre çok şey yaptı kişiden kişiye değişir söylediklerin kendi düşüncen sadece saygı duyarım ötesi yok :img-hyste ama bir şeye katılıyorum filiz affetmeseydi yeriydi tamam ama affetti affettikten sonra ise hata yapan hep filiz oldu ve bunları haketmedi demişsin bence filiz hiçbirşey yaşamadı
lütfen rica ediyorum mazi ye girmeyelim eski yılmaz aklıma geliyor mazi kalbimde yaradır.:img-hyste
E Yilmaz ve Filiz nisanlanicak bu bölüm. O zaman artik Mualla, Müjgan ve Handan günlere katilirlar:)
Handan ile Mualla da dünür oldular bi güzel.
Bide benim anlamadigim Yilmazin isi gücü yok mu kac bölümdür ise ugradigi yok.
holding patronu ne işi var işte güçte...aynalı var nasıl olsa..:img-hyste eve bile iş kabul etmiyor aslı diyor...:img-hyste
bir bakmışsınız mualla 180 derece dönüyor ve "gelinim Filiz'im de Filiz'im.Allah herkese böyle gelin nasip etsin kızım benim..." diye :img-hyste
bu senaristlerden bekler miyim? siz ne diyorsunuz bunlar az bile...bizimkiler yeteneklerinin daha farkında değiller ....:D:img-hyste
Yılmaz, Filiz’in taşıdığı bebeğin kendisinden olduğunu öğrenir. Bebek haberi, hem Yılmaz’ı, hem de yakınlarını şaşkına çevirir.
şaşırsınlar bakalım..ne güzel:)ama ençok mualla ve aynalıyı merak ediyorum nasıl olacaklar...mualla pek hoşlanmayacak aslı gibi biricik gelini varken ama aynalı sevinecektir yılmaz için filize söylediklerin pişmanlık duymasını bekliyorum..
İki aşık arasındaki aşka engel olmaya vicdanı elvermeyen Aslı, Yılmaz’dan Filiz’e gitmesini ister. Mutluluktan uçarak sevdiği kadına koşan Yılmaz, şehirden bir süreliğine ayrılma kararı alan Filiz’e yetişebilecek mi?..
şimdi aslıya mı inanıyo yılmaz?bu filize 3.hakaretidir...ne güvenmiş ya aslıya karşı..
Cem cezaevindeki koğuşunda hala Filiz’i ve doğacak bebeği düşünmektedir.
tek kelimeyle psikopat...ne desem boş elime yazık..
İşlerini yavaş yavaş yoluna koyan Ömer, Feride’yle hayalini kurdukları yaşama bir an önce kavuşmayı ister. Ancak, onların beraberliğini destekleyen Handan, gittiği bir davette, Feride ile ilgili düşüncelerinin değişmesine neden olacak bir manzara ile karşılaşır.
handan davetlere geri mi dönüyo..bak bunu merak ettim nasıl oldu ki acaba..
KIZ İSTEME OLAYI
Mualla, fahriye, salih, hayir bey, ahmet ve yılmaz kız evine gelmişlerdir elinde çiçek ve çikolatası (kravat göbek üstünde gööğüsün hemen altında, saçlar yapışmış kafaya)
Kız tarafından da müjgan, handan, ömer, feride, elif ve filiz beklemektedir
(filizde kocaman karnıyla saçlarında kurdelalar karşılar)
Hoşlama ve sefalama geçer herkes yerini alır, tabi kızımız mutfakta ferideyle başlarlar sohbete
Filiz: feride çok heyecanlıyım hiç bu kadar heyecanlanmamıştım
Feride: tabi heyecanlanacaksın senin en mutlu günün
Filiz: gördün mü yılmazıma kravatı afilli saçlarsa daha bir hava ben bu adamı seviyorum
Feride: evet damat beyimiz yakışıklı az biraz embesil gibi dursada kıyafetten
Filiz: aaa feride söyleme öyle sevdiğime bak ömer abim olmasa bende seninkine laf ederdim
Feride: tmm cnm kızma senin kurdelalarla takım olmuşsunuz işte
Filiz: feride sus konuşturma beni kahveler taşacak mualla annem vazgeçecek zaten bir karış suratla gelmiş sen şu tuzu ve biberi uzatsana bana yılmazı test edelim
Mutfakta bunlar olurken içerde herkes de sessizlik hakimdir yılmaz daha fazla dayanamaz annesine fısıldar şekilde sonra sesini yükselterek
Yılmaz: anne hadi daha ne bekliyorsunuz bak kızı elimizden kaçırırsak sorarım hepiniz ben filizi istiyorum banane banane
Mualla: oğlum sussan vakti gelince isteyeceğiniz senin bulunmaz hint kumaşı filizini dur biraz daha onsuzluğunun tadını çıkarayım ahanda duydular başlayacağız mecbur hadi hayır bey ahh yılmazım ahhh (ay sesli söyledim galiba sus mualla gelin milletinin eline düşme)
Hayri bey: efendim sebebi ziyaretimiz belli
Yılmaz: hayri abi uzatma ya bak içerde kız meyva verecek sizlerin şu protokol konuşmalarınızdan bırakında kavuşalım artık
Handan ömerin kulağına eğilir
Handan: ömer bu yılmaz mı kızımıza kocalık edecek baksan susmuyor bu
Ömer: anne haklı ama alan razı veren razı tak etti bende öyle yapardım aslanım yılmaz
Hayri bey: tmm tmm sabırsız oğlan “Allahın emri peygamberin kavliyle kızınız filizi yakışıklı oğlumuz yılmazıma istiyoruz” vermezseniz siz bilirsiniz valla kaybeden siz olursunuz sonra muallalara dönerek nasıl iyi ezberlemiş miyim unututğum birşey yok değil mi, ha kızınızı bu halde bırakmadı ona şükredin
Ömer: hayri bey kızımız o hale nasıl geldi sanıyorsun leylekler getirmedi ya (ömerin bağırma sesinin kulaklarınızda duyun)
Handan: oğlum sakin ol şaka yapıyorlar
Filiz içerde olanlardan habersiz kahveleri getirir kocaman karnıyla sırasıyla verir kahveleri ama kaç dakika geçer malum iki canlı, yılmaza sıra geldiğinde baka kalır bu arada dedikodu kazanı mualla ve fahriye
Mualla: aha böyle aklını başından aldı civanım oğlumun bak bak kızım nasıl da cilve yapıyor karnındaki çocuğa kötü oluyor torunuma ahh ahhh
Fahriye: anne sen de varya abimi kimseye layık bulamadın evde kaldı senin yüzünden kaç nişan geçti başından susta vazgeçmesinler bari
Bu arada ahmet ve elifte seslerini yükseltirler bir ağızdan “bizde evlenmek istiyoruz bize ne dayımdan halamdan hadi bekliyoruz”
Herkesi bir gülme tutar, bakarlar birbirlerine ve
Ömer: neyse tansiyon yükseltmeye gerek yok ne diyelim gençler birbirlerini görmüş beğenmişler
Filiz: abi sende başladın protokole sadede gel bak yılmazım ecel terleri döküyor
Ömer: (sesini kısarak) kızım dur kız evi naz evi azıcık naz yapalım sonra sözümüz geçmez hem kolay mı benden kız almak
Mualla: ömer bey oğlum naz yapılacak halimi kalmış bunların bırak Allah aşkına
Yılmaz: ömer bak bunun rövanşı var sakın tehdit sanma ama döner dolaşır gelirsin kapıma
Ömer: tmm ya ağız tadıyla babalık görevi yaptırmadınız hadi veridm gitti, tepe tepe kullan yılmaz kızımızın 10 parmağında 10 marifet gerçi en iyi sen bilirsin, hayırlısı olsun
Salih: ömer bizim de oğlumuzun maşallahı var ne yani kızınız üstün mü şimdi
Müjgan: yeter artık ya çocuklara yazık sizlerin ağzından çıkacak cümleleri bekliyorlar sizler neler söylüyorsunuz yılmaz oğlum yüzükler nerede hayri bey sen al şu makası yettiniz ama ne bu cnm dengi dengini bulmuş bulmasa söylerdim ben size
Yılmaz: burada müjgan abla hadi filiz gel uzat parmağını aldım artık seni kullanım iznin de çıktı abinden
Filiz: yılmaz bak yüzüğü taktın diye beni hakimiyet altına alamazsın ha bu arada müstakbel kayınvalidem beni gerçekten istiyor mu bir de kahveni içmedin daha iç ondan sonra takacağım
Yılmaz: tmm içeyimde zehir mi kattın sen buna ne kız bu ben bunun hesabını sorarım sana şu köprüden geçelim de
Filiz: yılmaz testti bu hayatım ama içtin geçtin tmm takalım yüzükleri sonra yapacakların korkutsa da ben hakkından gelirim senin
Mualla: (isteksizce gözler ona çevrilmiş) etmeyip de ne yapayım kızım kendi elinle oğlumu kötü emellerine alet ettin mahkum ettin bizi ettik ne yapalım başa gelen çekilir
Filiz: yılmaz bak annen ne diyor ağlıcam şimdi
Yılmaz: anne bak üzüyorsun torunun şaşı doğacak karışmam bak hadi tatlı sözler söyle
Mualla: tmm kızım tmm al tepe tepe kullan oğlumu daha ne diyim yaram derinde dokunmayın bana
Fahriye ve feride: aaa şimdi sıra siz de mi takın yüzükleri yeter alışkanlık olmuş sizlerde birbirinizi yemek hadi bak hepmiz gideriz şimdi
Filiz ve yılmazın yüzükleri takılır, herkes rahatlamış şekilde gülücükler saçarlar etrafa
Haklisin valla bu diziden artik hersey beklerim. Belki Yilmaz ve Cemde kanka olurlar belli mi olur:img-hyste
fatma-1721
30-05-07, 12:19
hala sürünmeden bahsediliyorya sen sanıyorsunki yaşasın barışıldı aralarında sorun çıkmayacak 4 bölüm mutluluk izliyeceğiz daha nereye kadar sürünecek bu adam zaten kendisi insanlıktan çıkıp versiyon atlayıp program oldu erkeklik namına yapılmayacak ne varsa yaptı bizde izleyici olarak saf yerine koyduk birileri çıkıp hala süründürmeden bahsedebiliyor bu kadarına pess fatma pess
Selam matraka;Seninle bu konuda mutabik oldugumuzu sanmistim,sen bana güzel bir örnek vermis,bizim kesinlikle ayni fikirde olamayacagimizi belirtmistin,bende kesinlikle haklisin demistim!Peki simdi niye sasirdin be arkadasim!
Sana Filiz konusunda tek bir sözüm var bundan böyle:Madem Filiz,senin deyiminle yürüyen felaket,bu kadar isleri basardi,herkesin hakkindan gelebildi,Yilmazi istedigi kivama sokabildi, o zaman bu kiza kocaman bir aferin,helal olsun !!!!Sen ve senin gibi düsünenlerde derdinize yanin,ne diyeyim!!!
Diger forum arkadaslarim ne demek istedigimi anlar umarim!!!Beni yanlis anlamalarini istemem,Filiz ve Yilmaz hakkindaki gercek düsüncelerimi yorumlarimda belirtiyorum zaten!!!Bu sadece sana verilmis bir cevapti!!!
Filizim, kiz isteme sahnen cok güzel olmus bayildim, ellerine saglik. Anlasilan bugün yine formundasin, fragman yorumu, replikler sirada ne var
sevgili evam sahnelere dönüş yapmış hoşgeldin birtek ferman abim yok sanırım o da eli kulağındadır hoşgeldin evam:)
teşekkür ederim gözlerine yazık etmişsin ama umarım değmiştir çünkü aslıyı bile yazdım ondan uzun gelmiştir sana:):)
Selam matraka;Seninle bu konuda mutabik oldugumuzu sanmistim,sen bana güzel bir örnek vermis,bizim kesinlikle ayni fikirde olamayacagimizi belirtmistin,bende kesinlikle haklisin demistim!Peki simdi niye sasirdin be arkadasim!
Sana Filiz konusunda tek bir sözüm var bundan böyle:Madem Filiz,senin deyiminle yürüyen felaket,bu kadar isleri basardi,herkesin hakkindan gelebildi,Yilmazi istedigi kivama sokabildi, o zaman bu kiza kocaman bir aferin,helal olsun !!!!Sen ve senin gibi düsünenlerde derdinize yanin,ne diyeyim!!!
Diger forum arkadaslarim ne demek istedigimi anlar umarim!!!Beni yanlis anlamalarini istemem,Filiz ve Yilmaz hakkindaki gercek düsüncelerimi yorumlarimda belirtiyorum zaten!!!Bu sadece sana verilmis bir cevapti!!!
cevapta sayılmazya neyse elimizdeki ile yetinicez artık fatma :img-hyste
adama filiz versiyon atlattı sen hala süründürme diyorsun bunu anlamıyorum gerçekten ne için sürünecekti filiz rapor olayınımı öğrendi yılmaz filiz konusunda gerçekler ortayamı çıktı ne oldu ne yaptı yılmazda hala sürünmeyi haketti bunu anlamıyorum zaten senide anlamıyorum belirtmiştim:img-hyste değilmi fatma hemşiresin ya eline düşmek istemem
bu arada unutmuşum helal olsun filiz zeyna olarak erkek milletini dize getirdin
Filizim, kiz isteme sahnen cok güzel olmus bayildim, ellerine saglik. Anlasilan bugün yine formundasin, fragman yorumu, replikler sirada ne var
kurşunim bu fikir cemotara ile konuşurken oluştu ciddi mi esprili mi yazalım derken esprili olunmasına karar verildi bunlar çıktı benden, teşekkür ederim beğenmene sevindim.
bugünlük yeter bıktırmayalaım değilim forumu tekelime alma hakkım yok ben yerimi bilirim yani sıra da birşey yok cnm forumdaşlarımı yormayayım:):)
fatma-1721
30-05-07, 12:28
Sevgili filizim;kiz isteme senaryon cok güzeldi,gülmekten kirildim!!!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
:img-hysteBugün gercekten formundasin,fragman sana iyi geldi galiba?http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/happy0064.gif
:happy0064
filizim bu senaryo harika ya :img-hyste :img-hyste hala gülüyorum... Dizideki herkese gönderme yapmışsın ama ben en çok Müjgan hanımınkini beğendim.
ne bu cnm dengi dengini bulmuş bulmasa söylerdim ben size:img-hyste
senaryomu beğenen fatmam ve arzu ablam çok teşekkür ederim biraz gülelim istedim o yüzden böyle bir senaryo yazdım herkese göndermelerim vardı orada alan almıştır ama özellikle müjgan hanımınkini alıntılamış arzu ablam öyle valla dengi dengine olmasa karşı çıkardı şaka şaka eğlenmek içindi sizleri güldürebildiysem ne mutlu, sizler sağolasınız
fatmam valla fragmanın son sahnesine kadar bana çok iyi geldi baksana enginlere sığamıyorum durduramıyorum kendimi beklediğim sahneleri izleyeceğim ya ondan sanırım bu kadar çenem düştü sizlere üzülüyorum benim yüzümden yorulacaksınız yorumlardan...
Ömer ve Feride evlerindeki ilk geceyi gecirirler
Ömer: Feride
Feride: Efendim canim
Ömer: Bu seninle ilk gecemiz
Feride: Öyle deme Ömer utaniyorum
Ömer: Ya utanilacak ne varki, bak diyorum bu geceyi iyi degerlendirelim
Feride: Ömer
Ömer: Feride, hani seninle konusmustuk ya
Feride: Neyi Ömer
Ömer: Elife kardes meselesini
Feride: Ömer, daha Elifin onayini bile almadik
Ömer: Aman o dünden razi olur nasilsa
Feride: Ama evlenmeden olmaz
Ömer: Feride, sen kivirma isini sahneye biraksan, hem bak bu aralarda evlenmeden cocuk yapmak moda, bizde caga ayak uyduralim
Feride: Ama Ömer, simdi olmaz
Ömer: Ya Feride, kiziyorum bak ama, bi cocuk istedim senden, bu kadar naz yapacagini bilseydim, istemezdim valla
Feride: Ömer bende senden araba istedim, ama hala bekliyorum
Ömer: Siz kadinlar yokmusunuz, illaki karsilik istersini. Iyi tamam bende cocugumu kendim yaparim
sevgili arkadaşlar bu şiir kesinlikle tartışma ortamı yaratmak için yazılmamıştır olaya fraklı bir bakış açısından bakmak istedim
C anan süründürdü seni yılmazım
A klı almıyor insanın nasıl bu kadar kör oldun
C evap verme sus savunma bana aşkını
I hlamur yaprakları gibi harcadın güzelim aslıyı
K aç git sana haram burda mutlu olmak
Y ılmazı eski yılmazı arıyorum var mıdır gören
I hlamurlar altındanın delikanlısı nerdesin
L ütfen yardım edin bulalım eski yılmazı
M eğer öldürülmüş yılmazım sevdiği kadın tarafından
A rtık yeter bağlıyamıyorum şiirin sonunu
Z aten saçma oldu söz yazmıyacam bir daha
burada ''cacık '' sözcüğünü izinsiz kullandığım için sevgili ferman abim den özür diliyorum umarım beni anlar:happy0064
slm arkadaslar..fragman süperdi..bu bölüm yılmaz ve filiz sonunda mutlu oluyor ..insallah son 3 bölümde de bu mutluluk devam eder..ama tabi ki büyük bir sorun var o da cem..ama büyük bir ihtimalle kaza geçiren o olacak..insallah ..
sevgili arkadaşlar bu şiir kesinlikle tartışma ortamı yaratmak için yazılmamıştır olaya fraklı bir bakış açısından bakmak istedim
C anan süründürdü seni yılmazım
A klı almıyor insanın nasıl bu kadar kör oldun
C evap verme sus savunma bana aşkını
I hlamur yaprakları gibi harcadın güzelim aslıyı
K aç git sana haram burda mutlu olmak
Y ılmazı eski yılmazı arıyorum var mıdır gören
I hlamurlar altındanın delikanlısı nerdesin
L ütfen yardım edin bulalım eski yılmazı
M eğer öldürülmüş yılmazım sevdiği kadın tarafından
A rtık yeter bağlıyamıyorum şiirin sonunu
Z aten saçma oldu söz yazmıyacam bir daha
burada ''cacık '' sözcüğünü izinsiz kullandığım için sevgili ferman abim den özür diliyorum umarım beni anlar:happy0064
hehe:) süper şiir sbrcım...sende ne potansiyel varmışta haberimiz yokmuş be:) sen yaz yaz ara ara böyle şiirler...herkes anlasın bu yeni versiyonun ne cacık olduğunu:img-hyste cacığı istediğin zaman kullanabilirsin sbrcım hiç dert değil...hatta yaygın olarak kullanılmasından memnuniyet duyarım :good: :img-hyste
hehe:) süper şiir sbrcım...sende ne potansiyel varmışta haberimiz yokmuş be:) sen yaz yaz ara ara böyle şiirler...herkes anlasın bu yeni versiyonun ne cacık olduğunu:img-hyste cacığı istediğin zaman kullanabilirsin sbrcım hiç dert değil...hatta yaygın olarak kullanılmasından memnuniyet duyarım :good: :img-hyste
tamamdır sevgili ferman abim bende artık bir kaç şiir döktüreyim bari:happy0064 sevgili filizimi örnek alıyorum bana belki yardımcı olur .bende bu tarz şiir yazıcam bundan sonra sevgili abim az sayıda olan eski yılmazcıların sesi olacam:happy0064
yılmazın ölmediğini ve ölmeyeceğini, öldü diyenlerin aslında kendilerinin inanmadığını düşünerek ekliyorum bu şiiri filizyılmazcılar adına ve yılmazı severler adına, evet arzu ablam için ve öldüğünü sanan ferman abim ve herkes için sbrcım:):)
Y ılmazım ölmedin seni öldü diyenlere inat yaşamaktasın
I sıttığın kalpler senden çabuk vazgeçmiş ne o yastamısın
L ütfuna erdiğini sanıp onlara güvenip de aldanmışsın
M utluluğunu ve aşkını istemeyenlerle işin ne senin
A ldığın her karara güveniyorken şimdi bıraktılar seni
Z aten seni sevmemişler yılmazın kandırmışlar bunca zaman
I şığını söndürüp kalbinin seni gömdüler haince dibine yerin
M adem bu kadar seviyorlardı anlamamak istemedikler neden
Ö lüm fermanını yazdılar bir iki cümleyle dinlemeden
L akin anlamazlarsa anlamasınlar boşver ne gelir elden
M arifet seni en ufak şeyde terk etmek değil bir ömür olmak senlen
E lleri boşver artık mutluluğun ve sevdiğin olsun tek düşüncen
D edikleriyle kalacaklar pişmanlar olacaklar onlar da zaten
İ smini sildiler yeni birini koydular yerine giyidirdiler elleriylen
N asılsa onlarda anlayacak bu aşkı rahatına bak sen
keşke ole olsa tugicim ama büyük ihtimal yılmazlar yapıcak:'(
ben sanmıyorum yılmazların kaza geçireceğini..sen tüyo falan mı aldın..emin gibisin de..
yılmazın ölmediğini ve ölmeyeceğini, öldü diyenlerin aslında kendilerinin inanmadığını düşünerek ekliyorum bu şiiri filizyılmazcılar adına ve yılmazı severler adına, evet arzu ablam için ve öldüğünü sanan ferman abim ve herkes için sbrcım:):)
bak şimdi oldumu sevgili filizim bende yeni bir şiir yazacam şimdi .senin kadar olmasada bende eski yılmazcıların duygularına tercüman olucam
NOT:yılmaz öldü maalesef engel olamadım ama ''eski yılmazı arama''derneğini kuracam
AÇIKLAMA:derneğimizin amacı genç arkadaşları çocukken yanımıza alıp onlara yılmazın 1.sezondaki tavır ve davranışlarını göstecez.asla yapmamaları gerekenleride 2.sezondaki yılmaz davranışlarını göstererek onları uyaracağız
üyelik herkese açıktır:happy0064 :happy0064
76.bölüm şiir düellosunu başlatmış bulunmaktayım...:img-hyste sbr+ferman abi filizim'e karşı.çekişmeli bir müsabaka olacağını tahmin ediyorum.saha zemin oyuna elverişli....bir tafara Yılmaz'ı öldürenler diğer tarafta ise büyük bir azimle Yılmaz'ın arkasında duranlar....
Bu büyük karşılaşmayı anlatmaktan gurur duyuyorum sevgili izleyiciler...her iki tarafında centilmenlik ruhu içerisinde yarışacaklarında emin olduğum için bu konuda bişi söylemeyeceğim...:img-hyste
Her iki gruba da başarılar dilerim...gerçi kulvarlar farklı ama olsun....:img-hyste
küçük sıyırıklar ile bu kaza atlatılmalı yoksa bir sezonluk daha konu çıkması lazım
cem ölebilir sakıncası yok tahminen ölümüne dair bölüm 2 sn yi geçmez rahmetliyi nasıl bilirdiniz gömün gitsin :img-hyste :img-hyste
bu arada yılmaz acaip şanslı adam millet bir yüzük takmak için yılları bekliyor yılmaz 2 bölümde 2 yüzük taktı 2 sezonda 3 sevgili değiştirdi birini hakkın rahmetine birini tümörlü hale getirdi şuan belli olmuyor ama sanırım filizde verem olmuştur bunun derdinden :img-hyste :img-hyste :img-hyste
neyse ki sarılarak bir gece geçiriyorlar en azından şükür yoksa bu bölüm görüp göreceğimiz yine dertti saol yapım :happy0064 :happy0064
Filiz-Yılmaz nişanlanıyor Mualla kabul etmiş mi oldu şimdi...kabul etti ama neyi Filiz'i mi yoksa torunumu........Filiz için en başından beri Mualla'nın düşünceleri belliydi,onu kabullenmedi Yılmaz istiyor diye sesini çıkarmadı .....bölümü izlemeden söylemek ne kadar doğru ama şunu belirteyim bu kabulleniş torun içindir Filiz ile hiçbir alakası yoktur ama olurda Mualla Filiz hakkında ki düşüncelerinden bir anda vazgeçerse hiç inandırıcı olmayacaktır....sevemedim gitti Mualla'yı
Handan ve Feride nasıl karşı karşıya gelecek,aynı ortamda nasıl ve niçin bulunacak pek karar veremedim ama aklıma yeşilçam geldi:) Feride'nin dansöz kıyafetli afişleri çalışacağı mekana olmadı reklam amaçlı mekana yakın yerlere asılır,Handan afişleri görür ve gider Feride'yi izler....etraftaki izleyicilerden de Feride hakkında sözler ve düşünceler dinler ondan sonra barut olan Handan Ömer'e içini döker:img-yes:
IHLAMURLAR ALTINDA
76. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
İki aşık arasındaki aşka engel olmaya vicdanı elvermeyen Aslı, Yılmaz’dan Filiz’e gitmesini ister. Mutluluktan uçarak sevdiği kadına koşan Yılmaz, şehirden bir süreliğine ayrılma kararı alan Filiz’e yetişebilecek mi?..
Gelen özette anlaşılacağı üzere şehirden ayrılma kararı alan Filiz'e ulaşabilecek mi? Yılmaz, iletişim araçları denilen bir şey var değil mi ( aksi bir durum olmadığı sürece; telefon kapalı, Filiz telefonu açmıyor, telefonun şarjı bitti ) ? Hamile bir kişinin ve hamilelikte belirli bir süre geçen birinin araç kullanması ne kadar doğru ?
Sevgili matraka, yanılma ihtimalim % 10:icon_whis ( bu bölüm silinecektir. )
sevgili sbr, yılmazım ölmedi daha ne kadar söyleyeceğiz bilmem. iyiki 2 gün mesajlarımın altına nor yazmadım hemende unutmuşsunuz :img-hyste
filizim süpersin kardeşim :good: kurşunim senaryon güzel olmuş :happy0064 Ömer'de pek sabırsızmış canım.:img-wink:
*** fragmanı defalarca izledim son sahnede durduruyorum. yok saymak istiyorum. bölümde o kısımları izlerken gerileceğim zaten bari fragmanda görmeyeyim. :icon_whis
filizim ister inanın ister inanmayın..ben ordaydım.elimizle gömdük..:img-hyste
yaşamak mı? ne yaşaması cacığa hıyar olmayı yaşamak mı sanırsın
yas biteli çok oldu 40 ına az kaldı yerinde rahat mısın?
keleğin en büyüğünü attın bize, bu yeni cacık yerlerde sürünüyor bunu kimseye anlatmamışsın.
3 satır yeter filizim. sonra Hasanım foreverim kızıyor..:good:
sevgili sbr, yılmazım ölmedi daha ne kadar söyleyeceğiz bilmem. iyiki 2 gün mesajlarımın altına nor yazmadım hemende unutmuşsunuz :img-hyste
filizim süpersin kardeşim :good: kurşunim senaryon güzel olmuş :happy0064 Ömer'de pek sabırsızmış canım.:img-wink:
*** fragmanı defalarca izledim son sahnede durduruyorum. yok saymak istiyorum. bölümde o kısımları izlerken gerileceğim zaten bari fragmanda görmeyeyim. :icon_whis
sevgili arkdaşım ben yılmazın öldüğüne kesin eminim o gün ameliyat masasından kalkan başka biriydi yılmaz değildi . başlıkta olduğu gibi bu yılmaz olamaz .yaww acaba ben ilk sezon başka bir dizimi izledim:img-hyste :happy0064
bak şimdi oldumu sevgili filizim bende yeni bir şiir yazacam şimdi .senin kadar olmasada bende eski yılmazcıların duygularına tercüman olucam
sevgili sbr sen öldü diye yazarsan ben ölmediğini düşünen biri olarak sessiz kalamam bu duruma takdir edersin ki valla yaz sen bilirsin bende buradayım bakalım kim pes edecek göreceğiz:)
sevgili sysdll benle baş edemezler bak 2 ye 1 kişi karşılarındayım evelallah arada arzu ablam destek verir birde filizyımazcılar bak sonuç belli ikinciyi açıkla istersen:)
Hanımım ne söylerse çıkmam onun sözünden
Ne arzu ettiğini keşfederim gözünden
Saygı gösterip ona sabah erken kalkarım
Ortalığı süpürür sobamızı yakarım
Çayımızı hazırlar soframızı kurarım
Bu arada uyanır sultanlar gibi hanım
İbriği tası alıp eline su dökerim
Hizmetimi beğenir takdir eder şekerim
Evi badana eder duvarları sıvarım
Elimden her iş gelir tahtaları ovarım
Sinirliyim titizim terstir biraz damarım
Yırtık sökük gördümmü hemen alır yamarım
Sporu çok severim salıncağı sallarım
Çocuk doğdu doğalı idmanlıdır kollarım
cacık yılmaza cacıkca bir şiir
Biraz müşkülpesendim her yemeği yiyemem
Gururluyum hanıma şunu pişir diyemem
Ev işine karışmam herkes gibi aşırı
Haftada bir yıkarım biriken çamaşırı
Kimseye boyun eğmem temizlerin ocağı
Misafir günümüzde toplarım dört bucağı
Hanıma fincan cezve getirdim kahire den
Kahve pişirmem için çağırır daireden
Dalar karıştırırsam şekerliyle sadeyi
Oklavanın altında veririm ifadeyi
cacık yılmaza sevgilerimizle
sevgili sbr sen öldü diye yazarsan ben ölmediğini düşünen biri olarak sessiz kalamam bu duruma takdir edersin ki valla yaz sen bilirsin bende buradayım bakalım kim pes edecek göreceğiz:)
sevgili sysdll benle baş edemezler bak 2 ye 1 kişi karşılarındayım evelallah arada arzu ablam destek verir birde filizyımazcılar bak sonuç belli ikinciyi açıkla istersen:)
sevgili takımdaşım olmadı şimdi sonuç belli falan:img-hyste :happy0064 aslında 2 ye 1 değil daha fazla eski yılmazcılar olarak birleşecez burdan birlik mesajı veriyorum:happy0064
ayrıca tabii sessiz kalma canım ben öyle bir şey kastetmedim zaten yanlış anlama:icon_sorr
ferman abim sen yalnış birinin cenazesinde bulunmuşsun yoksa yılmaz ölmedi be abi kandırmışlar seni:
sizde bir tutturdunuz cacık diye her yemekte iyi gider sen yeter ki ye
ne yası be düğün marşım çalınıyor azıcık sabır dinleyin bakın ölü değil diriyim
keleğin en büyüğünü attın bize, bu yeni cacık yerlerde sürünüyor bunu kimseye anlatmamışsın.
ne keleği be asıl hüsnü kuruntunuzla siz kendi kendinizi ettiniz perişan, sürünen biri yok hala daha görmeyen siz, anlatmaya ne hacet capcanlı karşılarındayım yeter be aslanım
evet yazdım abi:):)
EvaLongoria
30-05-07, 13:40
filizim ister inanın ister inanmayın..ben ordaydım.elimizle gömdük..:img-hyste
3 satır yeter filizim. sonra Hasanım foreverim kızıyor..:good:
Ooo ferman abim sahalara dönmüşsün çoksevindim. görmüyordum yazılarını...
süper oLmuş şiirin de ellerine sağlık ;)
yürü be matraka...işte budur...bu şiir kelimelerin sonudur...filizim sen bittin artık.biz hafif kaldık ama matraka tek şiirler bitirdi olayı:img-hyste
yok be filizim ne yanlış cenazesi..:)bizzat kendim indirdim bıyıklarından tutarak aşağı.:)tanımaz mıyım karayağımı :good:
sizde bir tutturdunuz cacık diye her yemekte iyi gider sen yeter ki ye
biz eski yılmaz gibi erkek geldik erkek gidecez be
ne yası be düğün marşım çalınıyor azıcık sabır dinleyin bakın ölü değil diriyim
o senin değil yeni cacığın marşı bunu bilenlerden biriyim
ne keleği be asıl hüsnü kuruntunuzla siz kendi kendinizi ettiniz perişan, sürünen biri yok hala daha görmeyen siz, anlatmaya ne hacet capcanlı karşılarındayım yeter be aslanım
sen varken aslanlar aslandı filiz sağolsun yeni cacıkla çığır açtı tarihte be kaplanım
al bende yazdım :) Hasanı bekliom bi taraftan ne zaman gelip fırça atacak diye:img-pilot
yo tuyo fln deilde fragman ole gosteryo yanıkeşke sıyah araba ylmazın arabası olsa ama gri araba yılmasın arabası ve kamyon grı arabanın onunde ve artık çok geç gibi ama bilmiyorum belkide cem yapar ama yılmazlar yaparmış gibime gelio
fragmanda öyle ama bence bizi şaşırtmak için yapıyorlar..bir fragmanda da yılmaz öldü gösterdiler mezar falan gösterdiler..rüya cıktı..şimdi de bir sey olur..yani yılmaz ve filizin ölceğini sanmam daha dizinin bitmesine 4 bölüm var..
EvaLongoria
30-05-07, 13:47
matraka da şairler grubuna katılmış bulunmakta.
ohooo karşı takım zayıf kalacak :) filizim kurşuni :)
sevgili matraka,
Kaza geliyorum demez diye bir söylem vardır. Hamile bir kişi, hamilelikte belli bir süreyi almış ve son zamanlarda duygu yoğunluğu yaşıyor arac kullanıyorsa büyük bir riski göze almıştır demektir. ( Elif'in yaşadığı olaylardan hiç mi ders almamışlar ) Hamile bir insan, kendi sağlığına dikkat etmiyorsa ve önlemler almıyorsa, Allah kazalardan belalardan korusun. Söz konusu Filiz olunca :) Siz biliyormusunuz Filiz, şehir dışına hangi araçla gidiyor, kendilerinin özel aracı kaldı mı ? Otobüsle mi gidecek ya da başka bir vasıta ile gidecek.:icon_whis Cem ile nasıl karşılacaklar, karşılaşmaları da tesadüf olursa, büyük metropol İstanbul sen ne kadar küçük bir şehirmişsin diyeceğim.:)
Ooo ferman abim sahalara dönmüşsün çoksevindim. görmüyordum yazılarını...
süper oLmuş şiirin de ellerine sağlık ;)
evacım hasretle andım seni.nerdesin yahu..bu filizimle uğraşılmıyor tek başıma.gerçi sbr var ama ikimiz anca bi kişi edioz...matrakada yardım ediyor ama filizim makina gibi yazıyor...gel gell anlasın filizim anyayla konyayı:img-pilot
sevgili matraka,
Kaza geliyorum demez diye bir söylem vardır. Hamile bir kişi, hamilelikte belli bir süreyi almış ve son zamanlarda duygu yoğunluğu yaşıyor arac kullanıyorsa büyük bir riski göze almıştır demektir. ( Elif'in yaşadığı olaylardan hiç mi ders almamışlar ) Hamile bir insan, kendi sağlığına dikkat etmiyorsa ve önlemler almıyorsa, Allah kazalardan belalardan korusun. Söz konusu Filiz olunca :) Siz biliyormusunuz Filiz, şehir dışına hangi araçla gidiyor, kendilerinin özel aracı kaldı mı ? Otobüsle mi gidecek ya da başka bir vasıta ile gidecek.:icon_whis Cem ile nasıl karşılacaklar, karşılaşmaları da tesadüf olursa, büyük metropol İstanbul sen ne kadar küçük bir şehirmişsin diyeceğim.:)
birinci yanlış ceydanın rabası ile gidicek bu yanlışın önde gidenidir.ikincisi dönüşte yılmazla dönüyor önde oturuyor buda yanlış arkada bir zahmet :img-hyste off biz ne konuşuyoruz bu kızın adı felaket zaten bizim temennilerimiz boşa
şimdilik benden bu kadar sevgili forumdaşlarımbye daha güçlü şiiirlerle geri gelecem eski yılmazcıların yükselişi başlayacak artık gerçisevgili filizime yetişmek ne mümkün ama olsun pes etmek yok
EvaLongoria
30-05-07, 13:57
evacım hasretle andım seni.nerdesin yahu..bu filizimle uğraşılmıyor tek başıma.gerçi sbr var ama ikimiz anca bi kişi edioz...matrakada yardım ediyor ama filizim makina gibi yazıyor...gel gell anlasın filizim anyayla konyayı:img-pilot
buralardaydım abi de ne yazacağımı bilemiyorum artık. o kadar sıkıldım ki diziden. resmen sıkıldım yani. sürekli aynı döngü içerisindeyiz. hop yılmaz sözlensin hop ayrılsın olmadı filizi kaçırsınlar. filizle barışsın sonra yine ayrılsın ... offf yanee yazarken bile daral geldi :)
buralardaydım abi de ne yazacağımı bilemiyorum artık. o kadar sıkıldım ki diziden. resmen sıkıldım yani. sürekli aynı döngü içerisindeyiz. hop yılmaz sözlensin hop ayrılsın olmadı filizi kaçırsınlar. filizle barışsın sonra yine ayrılsın ... offf yanee yazarken bile daral geldi :)
walla tamamen aynı fikirdeyim evacım...yılmaz öldü dizi bitti be..:( ama napalım işte burda sevdiğimiz arkadaşlar var takılıyoruz :) ama ortamı da filizime bırakamayız değil mi? kandırıyor milleti yılmaz ölmedi diye evacım..birilerinin dur demesi lazım ona:img-hyste
fatma-1721
30-05-07, 14:08
Sevgili filizim;cok iyi gidiyorsun,yazdiklarini okumak büyük keyif veriyor!!Ellerine,yüregine saglik!
Sevgili kursuni;Feride ve Ömerle ilgili yazdiklarina bayildim da son kisminda yazdigin su bebek meselesini Ömerin kendisinin halletmesi konusunu görmek icin neler vermezdim!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
:img-hysteYüregine saglik diyorum!
sevgili matraka pes ettiremezsin beni en azından ben yazıyorum alıntı yapmıyorum değil mi:):)
Hanımım anlar benim halimden
Ayaklarımı yıkamak için getirir sabun leğen
Saygı da kusur etmez eşim sever beni
Sabah kalkar hazr eder masayı hazır olda bekler beni
Dedim ya hazır kıta bekler beni ayakda
Uyandığımda anlar hemen gelir başucuma
Gözlerime baktım mı hazır eder banyoyu
Hizmette kusur etmez severim bu huyunu
Erkek işi bile gelir elinden ben keyfime bakarım
Çayımı alır o öyle değil böyle derim eşime
Sinirlendim mi gözüm döner tekmeyi yediririm
Morluk falan elimden gelir beceririm
Spora gerek kalmaz eşimin üzerinde kaslarım
Çocuğumun bakımını bile yapmazsa kızarım
Delikanlı yılmaza yazılacabilecek bir şiir mi bu
Gururluyum evet hanım pişirecek yemeği
Sen beni kendinle karıştırdın galiba erkek adam yapmaz ev işi
Haftalık kontrol altında tutarım eşim yapmış mı işleri
Elbette boyun eğmem yapacak evin hanımı
Dır dır etmeyecek misafirim yanında atarım dayağı
Kahveyi yapıp içirirse ne ala içirmezse es kaza
O biliyor nasıl bir adamım susar konuşmaz bir daha
Eğer köpüğü yoksa kahvenin vay haline
Ne oklavası kaslarım boşuna durmuyor bende
sapa sağlam karşımızda duran yılmazımızdan öldü diyenlere haberler...
evet sevgili izleyiciler...müsabaka çekişmeli bir şekilde devam ediyor...filizim sbr ve ferman abi nin sağlı sollu ataklarını iyi karşılamakta arkaya attığı paslarla kontra atak yaparak gol arıyor.izleyenler ve yarışanlar açısında zevkli ve çekişmeli bir müsabaka izlemekteyiz...:D bakalım cuma 22:00 ye kadar kim galip çıkacak? bekleyip göreceğiz..:D
şimdi sözü merkez stüdyolarına bırakıyorum...:D
Sevgili matraka,
Ceyda detayı için ve diğer sahnelerde tüyolar için teşekkür ederim. Yine de Cem, Filiz ve Yılmaz'ın bu kadar kısa süre de karşılaşmaları ilginç olsa gerek. Büyük metropol İstanbul, sen ne kadar küçük bir şehirmişsin.
merhaba arkadaslar bugun kadıkoy eskı vatan hastanesı Universal Hospital da cekım var sabah baslamıslar aksam saatlerıne kadar surucekmıs hatta ınanmadım az once hastaneyı aradım evet ıhlamurlar altında cekımı var bugun burda dedıler
kadıkoy tarafında oturan arkadaslarımız acele etsınler hemen gıdıp baksınlar
Vayy sagolasin arakdasim:)arkadaslar kosun kim o tarafta yasiyor hemen gidin bakin bakim kim ayakta:):)kim aglio kim aglamio bize burda haber verin:)
ferman abim yok yok mümkünatı ok abi yalnış kişi ben sordum soruşturdum cenaze şefliğine o sahipsiz bir ölüymüş sırf son yolculuğuna yalnız gtmesin diye kandırmışlar sizi:):)
şiirlere devam etmiyorum hasanım foreverimı düşünüyorum sizler de pes ettiğinizi açıklarsanız bende susarım yokssa devam ederim bilirsiniz beni ne diyorsun abi:):) foruma yenileni açıklayın yoksa ben kolay kolay pes etmem bilirsin beni:):)
hehe:) filizim bu yazdıklarını filiz mi diyecek? pehhh....forumdaki feministlerden ciddi bir saldırı bekliyorum sana:img-hyste yanlış şiir :img-yes: sen kesin bittin artık :img-hyste :happy0064
Süper bir fragman dememe kalmadan Cem psikosu çıktı yine meydana:img-beee: Kapıdan kovsan bacadan giriyor.
Yılmaz & Filiz sahneleri gerçekten duygusal anlamda doyurucu ve birbirlerine karşı duydukları aşkı sonuna kadar seyirciye aksettireceklerdir.Ultrason sahnesi ve akabinde yaşanan duygu yoğunluğu bence bu haftaya damgasını vuracaktır.Anne ve baba olmanın verdiği mutlulukla aile ve yakın çevreye Yılmaz'ın yine edebiyat'a yatkın tarafını kullanarak bu haberi vereceğini umuyorum.
Ömer gün geçtikçe beni biraz daha şaşırtıyor.Aldı başını gidiyor hadi hayırlısı:img-blush Fragmanı defalarca başa alıp izlediğim tek kare var oda Mualla'nın dumura uğramış yüzüdür.Muallam canım kuşum ben sana vurulmuşum:img-hyste :img-hyste
fatma-1721
30-05-07, 14:22
hehe:) filizim bu yazdıklarını filiz mi diyecek? pehhh....forumdaki feministlerden ciddi bir saldırı bekliyorum sana:img-hyste yanlış şiir :img-yes: sen kesin bittin artık :img-hyste :happy0064
filizime forumdan hic kimsenin saldiracagini düsünmüyorum,biz onun ne demek istedigini biliyoruz,aksine hepimiz arkasindayiz.Ayrica forumda feminist olsa kimse Filiz-Yilmaz askini savunmazdi,fermancim.
ferman abim yok yok mümkünatı ok abi yalnış kişi ben sordum soruşturdum cenaze şefliğine o sahipsiz bir ölüymüş sırf son yolculuğuna yalnız gtmesin diye kandırmışlar sizi:):)
şiirlere devam etmiyorum hasanım foreverimı düşünüyorum sizler de pes ettiğinizi açıklarsanız bende susarım yokssa devam ederim bilirsiniz beni ne diyorsun abi:):) foruma yenileni açıklayın yoksa ben kolay kolay pes etmem bilirsin beni:):)
biz eski yılmaz ekolundeniz filizim biz de pes etmek kitapta yazmaz...100 şey yaz biz 101 yazarız.hem kesin eminim yılmazı gömdüğğümüzden...adım gibi :) bıyıklarından tutup indirdim diom ya...sen yoktun hem orada ne biliyorsun? de Hasanım şimdi olmadı birazdan gelip hepimizi kovalicak forumdan.:happy0064 :img-hyste
filizime forumdan hic kimsenin saldiracagini düsünmüyorum,biz onun ne demek istedigini biliyoruz,aksine hepimiz arkasindayiz.Ayrica forumda feminist olsa kimse Filiz-Yilmaz askini savunmazdi,fermancim.
hehe:) e tabi savunmaz fatmacım..:) nasılsa tam feministelrin istediği gibi bir ilişki cereyan ediyor şu an.:good: hemen aşkım, tabi aşkım, bebek benden veya değil hepsi kabulum aşkım....daha ne olsun:img-hyste amazon filiz...atalarını çok iyi takip etmiş...hatta karadull filiz..yedi bitirdi eski yılmazı:happy0064
valla bende hiç kızmadım. kız ne yapsın sonunda bu yola başvurdu :img-wink: 40 kere yazdık yılmazım ölmedi yaşıyor diye ama anlamıyorsunuz :img-hyste
* Fragmandan anladığımız kadarıyla Ömer paşamız Elif'e kardeş getirme konusunda çalışmalra başlıyor. :img-wink: Bir hamilelikde Feride'den bekliyorum o zaman. bakalım iş nereye varacak. Handan neler yapacak. :icon_whis
hayır yılmazı kılıbık ettiniz ya yılmazın sizlere isyanı bu sen gene yalnış anlamışsın yalnış zamanalama yalnış şiir abi forumdakiler kime yazdığımı biliyor ses etmezler, görürsün bitmiş miyim destek msjları gelir şimdi peş peşe:)
lütfen filizim ben kılıbık dermiyim o yeni versiyona..cacık o cacık...kılıbıklık bunun bir üst modeli oluyor...:img-hyste o kadar bile olamadı o cacık:good:
modest2000
30-05-07, 14:45
Fragmanı şimdi gördüm.Tam herşey yoluna girmiş ne güzel derken, kaza çıkıyor başımıza.Yeni bir hastane sahnesii çekmek zorunda kalacağız yine.Filiz bebeği mi kaybedecek sizce?
fatma-1721
30-05-07, 14:47
hehe:) e tabi savunmaz fatmacım..:) nasılsa tam feministelrin istediği gibi bir ilişki cereyan ediyor şu an.:good: hemen aşkım, tabi aşkım, bebek benden veya değil hepsi kabulum aşkım....daha ne olsun:img-hyste amazon filiz...atalarını çok iyi takip etmiş...hatta karadull filiz..yedi bitirdi eski yılmazı:happy0064
Evet ferman haklisin,aferin Filize vallaha sonunda Yilmazi istedigi hale getirdi,bu kadar isleri basardi ya helal olsun!!!
[QUOTE=arzuinan;3515207]valla bende hiç kızmadım. kız ne yapsın sonunda bu yola başvurdu :img-wink: 40 kere yazdık yılmazım ölmedi yaşıyor diye ama anlamıyorsunuz :img-hyste
Artik bende yukardaki gibi cevapliyorum arzucum;sen ve diger arkadaslarim kusuruma bakmazsiniz umarim;benim bu konuda gercek düsüncelerimi biliyorsunuz!
modest2000
30-05-07, 15:04
fragmandaki şarkı enfesti,kimin acaba?Dizinin sonlarına yaklaşırken ezgiler de çeşitlendi ve daha hoş olmaya başladı.
Matraka,
simdi hastanede bebegin dogumumu var?
Yani ben boyle anladim...
Insallah yanlis anlamadim:happy0064
fragmandaki şarkı enfesti,kimin acaba?Dizinin sonlarına yaklaşırken ezgiler de çeşitlendi ve daha hoş olmaya başladı.
Arkadasim,
bu muzigin ismi Dogu'nun feryadi(soundtrackde bunun sozsuz muzigi var)
Acelya ELmas soyluyor(yani IA'daki Ceyda!)
Buyrun sizde katilin Acelyanin forumuna!:happy0064
hüznün geceleri
30-05-07, 15:08
dizimizin kanalı da özete ait foto var.çok güzel.evet dizi bitene kadar kim bilir daha kaç tane güzel şarkı dinleyeceğiz.
açelya elmasında hakkını yememek lazım.çok güzel söylemiş
aşkımbülent
30-05-07, 15:16
evet kanalddeki resimler çok güzel..hatta set arkası resimmiş gibi duruyor.yani bana öyle geldi sanki :)
Evet ferman haklisin,aferin Filize vallaha sonunda Yilmazi istedigi hale getirdi,bu kadar isleri basardi ya helal olsun!!!
[QUOTE=arzuinan;3515207]valla bende hiç kızmadım. kız ne yapsın sonunda bu yola başvurdu :img-wink: 40 kere yazdık yılmazım ölmedi yaşıyor diye ama anlamıyorsunuz :img-hyste
Artik bende yukardaki gibi cevapliyorum arzucum;sen ve diger arkadaslarim kusuruma bakmazsiniz umarim;benim bu konuda gercek düsüncelerimi biliyorsunuz!
walla fatmacım gönlün nasıl istiyorsa öyle cevapla ben memnuniyetle okurum :) aynen dediğin gibi filize bravo...kim baş edebilir ki onunla :img-hyste
de bunları yaparken yılmazı öldürdü o kötü oldu...yoksa Allah açık etsin filizin yolunu lafımız yok:img-hyste :good: karadul filiz..:good: örümcek adamın kuzeni:img-hyste
Arkadasim,
bu muzigin ismi Dogu'nun feryadi(soundtrackde bunun sozsuz muzigi var)
Acelya ELmas soyluyor(yani IA'daki Ceyda!)
Buyrun sizde katilin Acelyanin forumuna!:happy0064
Açelya Elmas...bravo valla,süper söylüyor...şarkıyı araya araya bi hal oldum ama hala bulamadım...elinizde varsa ö.m ile iletirseniz çok memnun olurum:img-wink: :img-wink:
ferman336 tarafından gönderildi
walla fatmacım gönlün nasıl istiyorsa öyle cevapla ben memnuniyetle okurum aynen dediğin gibi filize bravo...kim baş edebilir ki onunla
de bunları yaparken yılmazı öldürdü o kötü oldu...yoksa Allah açık etsin filizin yolunu lafımız yok karadul filiz.. örümcek adamın kuzeni
Filiz şu an memnun,mutlu ,uzun zamandır çektiği acı ve sıkıntılar geride kalmak üzere,Yılmaz gerçeği bilmediği halde onu kabul ederek ona yaşadığı haksız acıdan ötürü ödüllendirmiş oldu,Filiz sevdiği adam ile bebeğini büyütecek,Mualla Fahriye ve tüm gazi Filiz için düşündüklerinden vazgeçti,pişman olacak Yılmaz ölse ne olur ölmese ne olur :):) ...taktığın isimleri hak etmiyor Filiz en iyisi Yılmaz ile uğraşmaya devam et sen :):)
fatma-1721
30-05-07, 16:22
walla fatmacım gönlün nasıl istiyorsa öyle cevapla ben memnuniyetle okurum :) aynen dediğin gibi filize bravo...kim baş edebilir ki onunla :img-hyste
de bunları yaparken yılmazı öldürdü o kötü oldu...yoksa Allah açık etsin filizin yolunu lafımız yok:img-hyste :good: karadul filiz..:good: örümcek adamın kuzeni:img-hyste
Sevgili Ferman;icerigini kabul etmesemde yazilarini bende severek okuyorum,cünkü kelime oyunlarina bayiliyorum!
E ne yapalim Yilmaz dayanikli cikmadi,bizim bir sikayetimiz yok,siz derdinizle kavrulun!!!:img-hyste http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
Filiz şu an memnun,mutlu ,uzun zamandır çektiği acı ve sıkıntılar geride kalmak üzere,Yılmaz gerçeği bilmediği halde onu kabul ederek ona yaşadığı haksız acıdan ötürü ödüllendirmiş oldu,Filiz sevdiği adam ile bebeğini büyütecek,Mualla Fahriye ve tüm gazi Filiz için düşündüklerinden vazgeçti,pişman olacak Yılmaz ölse ne olur ölmese ne olur :):) ...taktığın isimleri hak etmiyor Filiz en iyisi Yılmaz ile uğraşmaya devam et sen :):)
tabi canım ölen yılmazımın çektiği acılar nedir ki? en son dayanamadı öldü adam işte.:) filiz tabi mutlu olacak dizinin bütün kadrosu ona tabi oldu...ne derse ya şartsız yapılıyor ya da kabul ediliyor...bana da verin öyle bir ortam ben de mutlu olurum:img-hyste yılmazın ödülü de o tepede ölmek oldu işte ne yapacaksın:good: dediğin gibi ne olursa olsun bundan böyle yılmaz öldü nasılsa :) yeni cacıklar zaten uğraşıyorum ama filizle uğraşmazsam olmaz o benim ilk gözağrım:img-hyste asılmak bi insana bu kadar mı yakışır be:happy0064 astıkça asası geliyor insanın walla.:good: karadul filiz...çiğ çiği yedi bitirdi be yılmazı...gerçi tarihte hangi erkek kaçabilmiş ki bu sondan..pehhh:icon_sorr
Sevgili Ferman;icerigini kabul etmesemde yazilarini bende severek okuyorum,cünkü kelime oyunlarina bayiliyorum!
E ne yapalim Yilmaz dayanikli cikmadi,bizim bir sikayetimiz yok,siz derdinizle kavrulun!!!:img-hyste http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
hehe:) sevgili fatma sudeye de dediğim gibi hangi erkek kaçabilmiş makus talihinden tarihte.:) kelime oyunu mu? ben mi? yok canım onu da nerden çıkardın:img-hyste dayanıklıydı yılmazım da bakma işte filiz,elif,aslı,4 bayan senarist derken sıyırdı kayışı ve mefta oldu...kim dayanır ki bu kadar kadına...biz birini idare edemiyoruz:img-pilot :icon_whis
fatma-1721
30-05-07, 16:46
Filiz şu an memnun,mutlu ,uzun zamandır çektiği acı ve sıkıntılar geride kalmak üzere,Yılmaz gerçeği bilmediği halde onu kabul ederek ona yaşadığı haksız acıdan ötürü ödüllendirmiş oldu,Filiz sevdiği adam ile bebeğini büyütecek,Mualla Fahriye ve tüm gazi Filiz için düşündüklerinden vazgeçti,pişman olacak Yılmaz ölse ne olur ölmese ne olur :):) ...taktığın isimleri hak etmiyor Filiz en iyisi Yılmaz ile uğraşmaya devam et sen :):)[/QUOTE]
Aldirma sudecim;ne desen laftan almiyorlar zaten;adam öldü deyip duruyorlar;sende benim gibi yap!
Sanki biz mi ya da Filiz mi dedi Yilmaza,baskasinin cocugunu kabullen diye!!!
Kendi cocugunu kabullenecek kadar aklin olmazsa,ask seni öyle bir duruma sokar ki,gidersin sonunda sevdigine"seni baskasinin cocuguyla beraber kabul ediyorum"dersin.Yilmazin durumu iste budur!!!
Aldirma sudecim;ne desen laftan almiyorlar zaten;adam öldü deyip duruyorlar;sende benim gibi yap!
Kendi cocugunu kabullenecek kadar aklin olmazsa,ask seni öyle bir duruma sokar ki,gidersin sonunda sevdigine"seni baskasinin cocuguyla beraber kabul ediyorum"dersin.Yilmazin durumu iste budur!!!
walla orası karışık biraz fatmacım...neresi dersen laftan anlamak kısmı :) bana kalırsa da siz laftan anlamıyorsunuz :) bak laftan anlamıyorsunuz diye imza bile yapıp koyduk her mesajımızda bakın da acıyın eski yılmaza diye.:good: walla bana kalırsa yılmazın durumu karadul filiz tarafından yenilmektir...o hayatına devam etsin diye kendini feda etti kerizim.:) ne yapacan kendisine ihanet eden ve hamile kalan kadını kabul edecek noktaya getiren insanı aşk değil cacıklıktır...:good: yılmazın durumu işte tam olarak budur:happy0064
ismailsurucu
30-05-07, 17:04
sevgili filizim+y fragman yorumunu büyük bir keyifle okudum.bir fragman ancak bu kadar yorumlanır.duyguları o kadar sıcak ve sevecen bir şekilde yansıttınız ki söyliyecek kelime bulamıyorum.ellerine ve yüreğine sağlık.siz ve kurşuni edebiyatın bu iki dalında kendinizi baya aştınız.bu yazdıklarınızla yakında bir kitap çıkartabilirsiniz.teşekkür ediyorum.sağlıcakla kalın.
Yılmaz'ın bir anda bu şekilde kabullenişi tuhaftı bunu inkar edemeyeceğim Filiz'i sevsemde ama burada sorun Filiz'de değil yILMAZ'DA :) madem kabul edecektin baştan şu işi yapsaydın da iş buralara kadar gelmeseydi,neredeydin diye sorarlar o zaman Yıl