PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 22

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

sinem*
22-05-07, 13:46
Gülmekten yerlere yıkıldım ama yazmadan duramıyorum:img-hyste

Küçük Ahmet : Dayı. Duyduğuma göre Filiz yengem seni hep dövüyormuş.

Yılmaz : Bunu da nerden çıkardın. Dövme olayı falan yok.

Küçük Ahmet : Belli belli sadece bir gözün mor bir dişinde eksik.:img-hyste :img-hyste

Yılmaz:Yok öyle bir şey dayıcım..kapıya çarptım sadece..dişimde o zaman düştü
Ahmet:tabi tabi öyledir..Dayı ben elifle evlenmekten vazgeçtim
Yılmaz:Aaaa o nerden çıktı
Ahmet:Hani kız halaya benzer diyorlar ya ..elifinde halası filiz yengem..ya banada sürekli kapı çarparsa :img-hyste :img-hyste
Yılmaz:Sen de haklısın ama kaderinde varsa çekersin ...hatta ben ilahi adalete inanıyorum :img-hyste :img-hyste gün gelecek herkes görecek

EvaLongoria
22-05-07, 13:46
filiz : herif...herif..mavi bluzumu niye ütülemedin..yarın onu giyecem dedim 50 defa
yılmaz : yemekten fırsat olmadı.
filiz : belli.bu ne biçim yemek bulamaç gibi be.tuzu muzu da yok.
yılmaz : e yeter be..
filiz : hüşşş noluyor...bebeği bile kabul etmiş adamsın. ne o şimdi öyle şekil yapion.
yılmaz : pardon canım birden ağzımdan kaçtı.
filiz : bi daha olmasın değişiriz külahları ha.
yılmaz : çok özür hayatım...kaçtı işte..bilerek yapar mıyım? kulun kölen olayım affet
filiz : zaten öylesin neyini affedeyim ampül.:img-hyste

yılmaz : ama filiz.. gururumu kırıyorsun..

filiz : sende gurur mu kaldı be sen onu 74 de yıktın

yılmaz : ama filiz.. ben seni olduğun gibi kabullendim.

filiz : geç bunları geçççççç

sinem*
22-05-07, 14:00
Bu arada eski yılmazcılar derneği :) yeni yılmaz akına ödül verebilirler..Dizimizin de bir ödülü olsun..Ihlamurlar altında tarihinin en kılıbık erkeği yılmaz akın :):)

Biz de filizseverler olarak yeni bir dernek kuralım ...yılmazı koruma ve kollama derneği olarak faaliyetlerimize hız verelim..Bulaşık,ütü,yemek vs vs en ünlü hocalardan yılmaza ve yılmaz gibilerine dersler verdirelim :):):) Eeee yılmaz akınlar kolay yetişmiyor daha doğrusu kolay bozulmuyor :):)

sude9
22-05-07, 14:05
Aynalı filizle konuşmaya gider.Filiz tv karşısında cips yiyordur ve pembe dizi izliyordur.
Filiz: OO kimler gelmiş..Hoşgeldin benimkinin arkadaşı
Aynalı:Hoşbulduk filiz
Filiz:Gene anasına mı gitti yılmaz efendi..
Aynalı:Evet filiz ..onu da anlasan biraz.
Filiz: Anlıyorum anlamadığımı mı söylemeye çalışıyorsun
Aynalı:Yok filizcim yok öyle demek ister miyim..Yani o da senden teşekkür bekliyor
Filiz: Teşekkür etmediğimi mi söylüyor yoksa..Gene gitti o anasına beni şikayet ediyor..Kaynanamda başlamıştır gene aman da aman oğlum paşa oğlum diye..gelmesin bir daha ,annesiyle yaşasın..Hıı aynalı çıkarken iki ekmek alsan..biliyorsun yılmaz gitti yerine çalışacak adam lazım arada da gel ütü bulaşık falan var tamam mı :img-hyste
Aynalı: Filiz ama benim şirkette işim
Filiz: Efendim duyamadım...bir şey demeye mi çalışıyorsun
Aynalı:Peki gelirim diyecektim :icon_sorr ( çıkarken de yaktın beni yılmaz )

Ekrem akşam yemeğe gider,menüde mantı var

Yılmaz:Hoşgeldin can dostum ee ne yaptın
Ekrem: Valla Yılmaz'ım çok denedim ama yok olmuyor...kaynanam işi çok karıştırıyor diyor...bir de temizliğe beni çağırıyor
Mualla:aaaa üstüme iyiik sağlık ben ne yapmışım...oğlumu ne hale getirdi yine ses etmiyorum,bir de suçlu oluyorum...vay başıma gelen
Yılmaz: Dur anacım yeterince sorunum var bir de sen çıkma şimdi
Mualla:Eyvahlar olsun oğlum bile bana karşı...
Yılmaz:Anacım lütfen bak çocuk ağlıyor 1-2 dakika ona baksan
Mualla: Öyle olsun oğlum zatn herşeyin sorumlusu benim.bakarım torunuma tabi,oğlum anlamadı oğlumun oğlu beni anlar belki
Ekrem: Bu arada Yılmaz mantı nerde
Yılmaz: Aynalı boş ver şimdi mantıyı...evden çıkıp gittim ama bir çocukla baş başa kaldım,anamın evinde yük gibiyim,şimdi ne yapacağım ben:img-hyste

sude9
22-05-07, 14:08
heyttt be bugüne kadar ki çizilen karakter bir bölümde ne oldu...ne acı...:img-hyste gerçi daha bu bişi değil...bunu kabul eden neyi kabul etmez yılmaz 1.1 :good:

Daha çekilecek çilesi var Yılmaz'ın bi kaç gün gider böyle:img-hyste

Filiz : Bana bak Yılmaz. Bundan sonra evin reisi benim. Cebindeki bütün paraları bana verceksin. Sen şimdi paraları çar çur edersin.

Yılmaz : Ama hayatım.

Filiz : Bana bak söz ağzımdan bir kere çıkar. Bir daha tekrar ettirme. Aynalı ile muhabbetini kes seni yoldan çıkaracak.

Yılmaz : Ama o benim en iyi arkadaşım

Filiz : Dur sözümü kesme daha diyeceklerim bitmedi. Artık meyhaneye gidip içmek yok. Pencereden dışarı bile benim iznim olmadan bakmayacaksın. Anlaşıldı mı ?

Yılmaz : Tamam karıcığım.

Filiz : Ben akşam arkadaşlarla dışarı çıkıyorum. Sen de evi temizle. Geldiğimde ufacık bir toz dahi görürsem benden çekeceğin var.

filiz : herif...herif..mavi bluzumu niye ütülemedin..yarın onu giyecem dedim 50 defa
yılmaz : yemekten fırsat olmadı.
filiz : belli.bu ne biçim yemek bulamaç gibi be.tuzu muzu da yok.
yılmaz : e yeter be..
filiz : hüşşş noluyor...bebeği bile kabul etmiş adamsın. ne o şimdi öyle şekil yapion.
yılmaz : pardon canım birden ağzımdan kaçtı.
filiz : bi daha olmasın değişiriz külahları ha.
yılmaz : çok özür hayatım...kaçtı işte..bilerek yapar mıyım? kulun kölen olayım affet
filiz : zaten öylesin neyini affedeyim ampül.:img-hyste

Forum tarihi günlerinden birini yaşıyor ne diyeyim:img-hyste :img-hyste

SBR
22-05-07, 14:11
herkese iyi günler iyi yorumlar yorumları okudum bugün eski yılmazcılar forumu ele geçirmiş adeta bende onlardan biri olarak bu ortamı kaçırdığıma üzüldüm neyse bu akşam iyi ihtimalle fragmanı görürüz herhalde .senaryo zaten dağıttı bari bundan sonra ağır hasar vermese .ben senaryoyu hep eleştirdim ama bir yanı ile gözüme girdi yani bu başroldeki'' kadınının hamile kalması'' bu senaryoyu ilk olarak ıhlamurlar altında gördük daha sonra bu olay çok izlenen 3-4 diziye de sıçradı .tesadüf müdür yoksa başka bir şey mi orası bilinmez ama senaryo bu konuda bir ilki gerçekleştirmiştir:good:

ipek_
22-05-07, 14:23
ooo coşmuşsunuz siz koptum okurken replikleri:) ama biraz fazla mı üzerine gitmişiniz yılmazın ne yazık napsın oda nası davrancaanı şaşırdı karakter bunaması yaşıo senaristlerden dolayı kafası karışık:P özet gelmedi hala galba geç kalmış bu hafta biraz fragman çıkarmı acaba bu akşam hiç sanmıom ama!!

medsul
22-05-07, 14:30
arkadaşlar coşmusunuz valla:img-grin2 hepsi cok komik olmuş gülmekten öldüm:img-hyste
ama sanki biraz abartmişsiniz yılmazın üstüne bu kadar gitmeyin canim:img-hyste :img-grin2
hey güdü günler hey kim derdiki bir gün gelecek yılmazcılar yılmazı asacak kesecekte filizciler savunacak yılmazı pehhhh:img-hyste :img-hyste

feride-ömer
22-05-07, 15:13
arkadaşlar merhaba çokkkk komik olmuş replikleriniz yazan herkesin ellerine sağlık yerlere yattım gülmektennnn:img-hyste ayrıca yılmazı ne hale sokmuşsunuz mum gibi olmuş pes artık sizden korkulur:img-hyste

filizim+y
22-05-07, 15:55
herkese merhabalar,

yokluğumda forum coşmuş bazı kısımlara üzüldüm, bazı kısımlara katıldım, bazı kısımlarda güldüm, herkesin yüreğine sağlık ve sizlerle şu yazıyı paylaşmak istiyorum eğer forum kurallarına aykırı ise silebilirsiniz modlarım..

SEVGİLİ DOSTLARIM

Nazik olmak için bir gülümseme beklemeyin
Sevmek için sevilmeyi beklemeyin
Bir arkadaşın değerini anlamak için yalnız kalmayı beklemeyin
Çalışmaya başlamak için en iyi işi beklemeyin
Öğütleri hatırlamak için, düşmeyi beklemeyin
Duaya inanmak için, acıları beklemeyin
Yardım edebilmek için, zamanınız olmasını beklemeyin
Özür dilemek için, diğerinin acı çekmesini beklemeyin
Ne de barışmak içini ayrılığı beklemeyin
Çünkü ne kadar zamanınız var BİLMİYORSUNUZ!!!

buradan hem kendimiz hemde dizi karakterlerinin hataları, doğruları ve yanlışlarını neden, niçin ve niye yaptıklarını sonrasındaki özür, pişmanlık gibi şeyleri neden hissettiklerini anlayabiliriz, herkese sevgiler...

ferman336
22-05-07, 16:04
filizim çok dokunaklı olmuş dizi karakterleri için o yüzden cevap vermek istedim :)

[B]SEVGİLİ DOSTLARIM

Nazik olmak için bir gülümsemem beklemeyin
katılıyorum beklemeyin
Sevmek için sevilmeyi beklemeyin
bekleyin.platonik takılmayın :)
Bir arkadaşın değerini anlamak içn yalnız kalmayı beklemeyin
evet beklemeyin..bazen iydir yanlızlık bunu da unutmayın.
Çalışmaya başlamak için en iyi işi beklemeyin
katılıyorum:good:
Öğütleri hatırlamak için, düşmeyi beklemeyin
bi musibet bin nasihatten iyidir...paşa gönlünüz bilir ister bekleyin ister beklemeyin.
Duaya inanmak için, acıları beklemeyin
eski yılmaz için....el fatihaaaa...:icon_sorr
Yardım edebilmek için, zamanınız olmasını beklemeyin
evet beklemeyin.help diyene koşun.
Özür dilemek için, diğerinin acı çekmesini beklemeyin
baktınız acı çekmeye başladı hiç dilemeyin :)
Ne de barışmak içini ayrılığı beklemeyin
evet bunu da beklemeyin.tekrar kavuşabilmek için bir veda gereklidir ama bunuda unutmayın.
Çünkü ne kadar zamanınız var BİLMİYORSUNUZ!!!
evet bilmiyoruz.o yüzden inandığınız gibi yani adam gibi yaşayın..sonra yılmaz gibi alemin maymunu olursunuz...filizim elimden geldiğince derin cevaplar vermeye çalıştım:img-hyste filizim eline sağlık güzel bir yazı da yılmaz öldü kabul et artık bunu...:good:

Dayan_Gonlum
22-05-07, 16:05
ben fragmani gordummm

aman allahim soktayimm:p

dugun devaam ediyorr fragmanda dugun arabasi varr

sonra,,
HANDAn asliya gercekleri anlatiyorr

filiz dugun salonuna gozu asli ve yilmazin uzerinde
yilmaz gozu filizde

asli oyle bi bakiyo ki oturmicak masayaa
galiba filizi otuturacak....

sudemnaz
22-05-07, 16:08
ben fragmani gordummm

aman allahim soktayimm:p

dugun devaam ediyorr fragmanda dugun arabasi varr

sonra,,
HANDAn asliya gercekleri anlatiyorr

filiz dugun salonuna gozu asli ve yilmazin uzerinde
yilmaz gozu filizde

asli oyle bi bakiyo ki oturmicak masayaa
galiba filizi otuturacak....

sen de mi gördün ben hala inanamıyorum yaaa
bu hafta erken verdiler
filizim yine çok ağlayacak
ben filiz nikaha gitmez diye düşünmüştüm
bu arada ömerle feride sözleniyor ama aralarında bişi çıkıyor sanırım...
şiir yine süperrrr

sude9
22-05-07, 16:08
az önce fragmanı verdiler şok oldum salı günü hiç umudum yoktu ama tesadüfen fragmanı gördüm
handan aslıya bebeği söylüyor
çok ama çok heyecanlı bir bölüm olacakkkkkkkkkk

Handan mı?taş yağacak başımıza...yılmaz'a söylesene niye Aslı'ya.............ama evt Yılmaz çekilemez şimdi malum söz verdi,Aslı kendisi çekilir olay tatlıya bağlanır....salona gitmeden önce mi söyler acaba yoksa gelin odasında mı?:img-help:

Dayan_Gonlum
22-05-07, 16:09
evet cooooook super bir bolum
ama galiba asliya bisye olacak
cok kotu gorunuyorduu
filez de hungur hungur agliyorduu
ama mutlu bir son :D

sudemnaz
22-05-07, 16:13
handan sanırım gelin odasında aslıya söylüyor
salonda yılmaz filize filiz yılmaza bakıyor aslı garibim ikisine bakıyor
diğer kanald gösterdiii ben çok şanssızımdır ama ilk defa rast geldimmm
arabanın arkasında A Y yazıyor
yılmazlar konvoyy halinde giderken filizle göz göze geliyorrrr
gel bee cumaaa

filizim+y
22-05-07, 16:14
filizim çok dokunaklı olmuş dizi karakterleri için o yüzden cevap vermek istedim :)

evet bilmiyoruz.o yüzden inandığınız gibi yani adam gibi yaşayın..sonra yılmaz gibi alemin maymunu olursunuz...filizim elimden geldiğince derin cevaplar vermeye çalıştım:img-hyste filizim eline sağlık güzel bir yazı da yılmaz öldü kabul et artık bunu...:good:

ferman abim yokluğumdan istifade var, bakıyorumda aratmamışsınız yerimi
o yüzden yazdık dokunaklı diye bam telinize dokunsun diye:) ama cvplarında derininde derinine inmişsin hani ellerine sağlık ancak bu kadar olur, yılmazın maymun olduğu yok, maymun edilmeye çalışılıyor ama ben izin vermeyeceğim, kabulde etmiyorum:icon_sorr o yüzden dedim ya bazısında kızdım, bazısında üzüldüm, bazısına katıldım ve bazısına güldüm diye...

bu arada resim çok güzel, Allah nazardan saklasın yeğenimizi, maşallah...

yakupoglu61
22-05-07, 16:16
ÇOK abartmışınız 1-2 mesajı okumam yetti moralimin bozulmasına yetti,

Bugünkü okuduklarımla Yılmazcı arkadaşlarımla bütün ipleri kopardım...!
bundan sora I.A. yorum yapmıyorum.

Allaha emanet olun...!

Buket_TY
22-05-07, 16:17
Fragman haberi verdiginiz icin cok saol!:happy0064
Benim merak ettigim muzik hankisi, siiri kim soyluyor....
Ve sonunda haaaaaay diye muzik caliyormu:img-blush

ferman336
22-05-07, 16:20
ferman abim yokluğumdan istifade var, bakıyorumda aratmamışsınız yerimi
o yüzden yazdık dokunaklı diye bam telinize dokunsun diye:) ama cvplarında derininde derinine inmişsin hani ellerine sağlık ancak bu kadar olur, yılmazın maymun olduğu yok, maymun edilmeye çalışılıyor ama ben izin vermeyeceğim, kabulde etmiyorum:icon_sorr o yüzden dedim ya bazısında kızdım, bazısında üzüldüm, bazısına katıldım ve bazısına güldüm diye...

bu arada resim çok güzel, Allah nazardan saklasın yeğenimizi, maşallah...

walla filizim ölüm her insanoğlu için önce kabul edilemez birşeydir lakin öldü gitti bizim karakter...öyle dizideki gibi haydi bir daha deneyin demekle olmaz walla. bizimkinin beyin ölümü de gerçekleşti...yenisine ise ne isim istersen tak ama yılmaz adını yanlız kullanma. başına birşey ekle sonuna 1.1 ekle ama tek yılmaz yazma.eskisiyle falan karıştırır bilmeyen, olmaz sonra :img-yes: biz hepsini yeni versiyon yılmaz 1.1 için yazdık.:good: sağolasın benim sıpa büyüyor gün geçtikçe yahu :good: :happy0064

sudemnaz
22-05-07, 16:21
handan aslıya kesın bebeği söyluyo dımı yanı konuşmalar duyuluyomu yoksa yuz ıfadesınden mı anladın ama zaten handan bebek mewzusundan başka ne konuşurku e peki aslı yılmaz nıkah masasına oturuyolar mı

yüz ifadesinden halinden aslı bi fena oluyorr çünküüü...
salonda filizle yılmazın bakışmalarını görünce de ayrı bir darbe oluyor sanırım

filiz sürekli ağlıyor annesine sarılıyor sanırım handan hatasını düzeltmek için gelin odasında ya da başka bir yerde aslıyla başbaşalar söylüyorrr

inş. bu bölümde yılmaz bebeği öğrenir daha fazla uzatmadan söylesinler yaaaa

sudemnaz
22-05-07, 16:25
Fragman haberi verdiginiz icin cok saol!:happy0064
Benim merak ettigim muzik hankisi, siiri kim soyluyor....
Ve sonunda haaaaaay diye muzik caliyormu:img-blush

seni sevemem kiii var yaa o çalıyor sondaa
yılmaz şiiri okuyor müthiş bir şiir...
hayyyyy var mı hatırlamıyorum o sırada şoka girmiştim salı günü fragman verdiler diyeee
nikah masasına oturup oturmadıklarını göstermediler...

filizim+y
22-05-07, 16:27
walla filizim ölüm her insanoğlu için önce kabul edilemez birşeydir lakin öldü gitti bizim karakter...öyle dizideki gibi haydi bir daha deneyin demekle olmaz walla. bizimkinin beyin ölümü de gerçekleşti...yenisine ise ne isim istersen tak ama yılmaz adını yanlız kullanma. başına birşey ekle sonuna 1.1 ekle ama tek yılmaz yazma.eskisiyle falan karıştırır bilmeyen, olmaz sonra :img-yes: biz hepsini yeni versiyon yılmaz 1.1 için yazdık.:good: sağolasın benim sıpa büyüyor gün geçtikçe yahu :good: :happy0064

ferman abim benim kabul etmediğim karayağızım yılmazımın ölmüş olmamasıdır, sizlerin ona yakıştırdığı ölüm benim nazarımda ölüm değildir, valla hiçbir ekleme yapmadan YILMAZ olarak devam edeceğim:) bir daha denemek değil ki bu sapsağlam aramızda adam, sizlerin acımasız eleştirilerinin de yükü bindi omuzlarına diğerleri yetmiyor gibi...

baksana ne büyüme çok tatlı tekrar diyorum maşallah:)

filizim+y
22-05-07, 16:31
fragman gelmiş hemde özetten önce hayırdır inşallah!!!

anlatan herkese teşekkür ederim, ben izlemeden birşey söyleyemem ama handan açıklıyormuş şu VİCDAN olayının "AN" kısmı kalmıştı gerçekleştirmediği nihayet onu da bu bölümde yapacak ama handanın değeri değişmeyecek bende tıpkı aslının bebeği öğrenip geri çekilmesindeki davranışında da olduğu gibi aslı da değerine artı kazandırmayacak...

ferman336
22-05-07, 16:31
ferman abim benim kabul etmediğim karayağızım yılmazımın ölmüş olmamasıdır, sizlerin ona yakıştırdığı ölüm benim nazarımda ölüm değildir, valla hiçbir ekleme yapmadan YILMAZ olarak devam edeceğim:) bir daha denemek değil ki bu sapsağlam aramızda adam, sizlerin acımasız eleştirilerinin de yükü bindi omuzlarına diğerleri yetmiyor gibi...

baksana ne büyüme çok tatlı tekrar diyorum maşallah:)

walla filizim seni alıkoymayayım ama adam öldü bizde gömdük,çiçek ektik suladık bitti...sen hala nasıl yaşatacaksan bilmiyorum yani...bu yenisi acayip bişi...geniş biraz meşrebi..bana uymaz..:good:

fatma-1721
22-05-07, 16:32
gece nöbetin devam ediyor herhalde :img-hyste beklemene gerek yoktu yormasaydın kendini

şimdi fatma açalım olayı biraz, bu saf duru el değmemiş filiz versiyonu 1.1 yılmaz ile filizin aşklarını sorguluyorsun ve diyorsun ki yılmaz
filizin kendisini feda ettiğini öğrendi kim için kendisi için evet bunu duyan yılmaz şuurunu kaybetti vay be dedi filiz beni seviyormuş iyide fatma bu sana garip gelmiyormu iki aşık 7 senedir amma kopuk amma değil bir ilşki yaşıyorlar.yılmaz krakteri filizin kendisini çok sevdiğini filizin kendisini feda ettiğini duyunca anlıyor ve yıulmazın aşkı depreşiyor kusura bakma fatma hiçinandırıcı değil son bahçe sahnesinde yılmaz efendi yani versiyon değiştirmeden önce yılmaza artık cem yok maddi manevi yanındayım diyor onsan sonra bir sarılıyorlar şimşekler çakıyor yılmaz debelenmeye başlıyor yani versiyon değiştiriyor:img-hyste ben sensiz yapamamlara herşeyinle seni kabul ederim demelere ve sen bunu mantıklı buluyorsun amntık anlayışımız farklı fatma

gelelim uçurumdan atıcağı korkusuna şimdi sen bir insanı sevsen insanı diyorum bak dikkat et:img-hyste sevdiğin o halde olsa tabiki korku yaşarsın ve kendini feda etmek çekinmessin etmessen anormal olur burda bir sorrun yok zaten yılmaz aynı şeyi eliftede yaşadı hamileyken kaza yaptı sevdiği kadın hastaneye kaldırıldı ama beyzademiz hastanenin ardından filize evlenme teklif etti elifimi unuttu birden hayrola

gelelim ölümden dönmesine valla ölümden dönen her insan hayatını baştan aşağıya değiştirmiyor olmazları olmaz yapmayada çabalamıyor insan kendi duygularından fedakarlık eder ama onurundan haysiyetinden şerefinden fedakarlık etmez bu saydıklarım yüzünden yaşayamak istemeyen insanlar hala daha aramızda yaşıyorlar bazı değerler aşktan da değerlidir.aşk her engeli yener ama gene kendisine yenilir bunu unutma ,

sizler bu ilşkide sorun çıkmaz diyorsunuz bende çıkar diyorum ikili arasında aşk var başka bir şey yok güven yok gurur yok (yılmaz o teklifle onu orda bıraktı,filizde başkasının çocuğu olduğunu bilsedemi diyerek onuda o orda bıraktı sevindiği için)kusura bakma bu iş yürümez dizide yürüsede gerçek hayatta yürümez

Okuduklarini düzgün yorumla,hatta yeniden oku,cünkü atladigin yerler var derim!Senaryoyu ben yazmadim unutma!Sen Yilmazin "filiz böyle bir adama nasil teslim oldun" sözünü bana hatirlatinca,bende sana akibinde gelisen olaylari siraladim.Cünkü bu olaylari senaristler bize Yilmazdaki bu degisikligi anlamamiz icin gösterdi.Ha bu sence Yilmazdaki degisimi hakli göstermek icin yeterli mi dersen?Iste orda dur derim!bence yetersiz,bence senaristler biraz daha caba göstermeliydi,bunu repliklerle anlasilir hale getirmeliydi .Bu bu zamana kadar cizilen Yilmaz karakterine daha uygun olurdu ,ama Yilmazdaki degisimin sebebini yasadiklarindan sonra anlayabilirim de.Birseyi anlayabilmek,kabullenmek anlamina gelmez.Ben Yilmazin icinde bulundugu ruh halini anlayabiliyorum dedim,dogrulugunu savunmadim.Yilmaz 74.bölümde bence kendisi bile ne yaptiginin ,ne konustugunun dogru dürüst farkinda degildi.Ben aci ceken,caresizce kendisinin ve Filizin hatalarindan dolayi icine düsmek zorunda oldugu bir cukurdan kurtulmaya calisan bir adam gördüm,bu adamdan da saglikli sözler,replikler beklemek mucize olurdu.Ha bu iliski saglam temeller üzerinde mi kuruluyor? diye sorarsan cevabim kesinlikle hayir olacaktir.Bu kadar fazla cevapsiz sorulari olan hicbir iliski saglikli yürümez. Gercekler aciga cikmadan gerceklesecek bir Yilmaz-Filiz beraberligi catirdamaya mahkumdur.Bir kere Yilmaz,su an farketmezse bile bunun altinda ezilir ve acisini er gec Filizden istemeyerek de olsa cikartir.Tekrar ediyorum ,ben Yilmazin su anki ruh halini anliyorum dedim,tasvip ediyorum demedim,ayrica o durumda ilerisini düsünemeden,icinden,yüreginden geldigi gibi konustugunu anlayabiliyorum,dedim.Hele bir sular durulsun,sabret,ben Yilmazin fazla da eski Yilmazdan sapacagini sanmiyorum .
Mantik anlayisimiz farkli diyorsun,cok sükür ki farkli,yoksa sikici olurdu,sence de öyle degil mi?
Gece nöbetim hastanede hastalarimla birlikte oldukca yogun gecti,kimseyi bekledigimin farkinda degilim,sadece vakit buldukca forumda yazilanlari okuyor,bazen yanitliyor ,kafa dagitiyorum ,hepsi bu!
Söylediklerinin hepsini yanitladim umarim,unuttuklarim varsa kusura bakma!Ve bi zahmet yazdiklarimi düzgün oku!

sudemnaz
22-05-07, 16:36
fragmanı euro kanald yine verdiii
şiir süperrr
çok şey mi istedim aynı yastığa başkoymaktan başka gibi bişi....
aslı filizin yılmazdan hamile olduğunu duyduktan sonra kolu kanadı kırılıyor
onları bakışırken görünce gözlerinden yaşlar süzülüyorrr
basın özetinden önce fragmanı verdilerrr :D

begummm
22-05-07, 16:37
fragmanı ben de izledim az önce euro d den
filizi annesini sarılmış ağlarken yılmazlar konvoy olarak geçiyor ve yılmaz la filizim göz göze geliyo
handan sanırım nikahtan önce aslıyla konuşuyor ama bebek konusumu anlayamadım
filiz de nikahtaydı ve yılmazla göz göze geldiler aslıda kötü kötü filize bakıyordu bu sırada

filizim+y
22-05-07, 16:43
walla filizim seni alıkoymayayım ama adam öldü bizde gömdük,çiçek ektik suladık bitti...sen hala nasıl yaşatacaksan bilmiyorum yani...bu yenisi acayip bişi...geniş biraz meşrebi..bana uymaz..:good:

ferman abim siz gömmekten beter ettiniz, çiçekler kurudu, topraklar suyu kabul etmemek de yalnış bir ölü gömdüğünüz için, onlar bile kabullenmemek de :) ben yaşatıyorum yılmazım diye yazıyorum ya hem niliyorsun bölüm yorumumu henüz eklemedim orada görürsün yaşadığını:) acayip macayip değil ya adamı ucube yaptınız kaç gündür, sana uymayacağını anladık da yine de içindeki yılmaz sevginin çıkmasını bekliyorum hoş sadece umut bendeki:)

byuzax
22-05-07, 16:44
Arkadaşlar yılmazcı arkadaşları şiddetle kınıyorum.:img-hyste
Bir karaktere gönül verdiyseniz : iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta delikanlılıkta kılıbıklıkta akıllıkta saflıkta her türlü zart zurt da yalnız bırakmamalıydınız :img-hyste :img-hyste :img-hyste

secoms
22-05-07, 16:49
Yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla Filiz nikaha gidiyor ama anlamadıgım ne diye gidiyor :img-help: Sanırım kız kendine acı cektimeyi seviyor.. Enteresan bir durum..

Handan bence bebegi söylüyordur.. Aslı da buna ragmen nikaha gider ne yapacaksa nikah masasında yapar.. Sanırım Filiz de onun için orda :img-hyste

ferman336
22-05-07, 16:50
ferman abim siz gömmekten beter ettiniz, çiçekler kurudu, topraklar suyu kabul etmemek de yalnış bir ölü gömdüğünüz için, onlar bile kabullenmemek de :) ben yaşatıyorum yılmazım diye yazıyorum ya hem niliyorsun bölüm yorumumu henüz eklemedim orada görürsün yaşadığını:) acayip macayip değil ya adamı ucube yaptınız kaç gündür, sana uymayacağını anladık da yine de içindeki yılmaz sevginin çıkmasını bekliyorum hoş sadece umut bendeki:)

e dedik ama öyle şartsız şurtsuz kabul ederse ne olacağını..şimdi tabi ki haliyle beter ediyoruz.:img-yes: walla sen başkasının cenazeye gitmişin...bizimki suyu emdi, çiçekler canavar gibi açtı:img-yes: içimdeki yılmaz sevgisi artık sadece içimde filizim.ölenle ölünmüyor tabi...ama bu yeni yılmazı almayayım alana mani olmayayım.:good: anlayacağın benim için dizide bitti yılmaz da öldü. bu satten sonra ne olsa kıymeti yok.:good:

jojoo
22-05-07, 16:54
Yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla Filiz nikaha gidiyor ama anlamadıgım ne diye gidiyor :img-help: Sanırım kız kendine acı cektimeyi seviyor.. Enteresan bir durum..

Handan bence bebegi söylüyordur.. Aslı da buna ragmen nikaha gider ne yapacaksa nikah masasında yapar.. Sanırım Filiz de onun için orda :img-hyste

belki son kez gormek ıçın gıdıyodur hanı ewlendıkten sonra bır daha goruseceklerini zannetmıyorum yanı gorsede yollarını değiştirler

ewet su anda sağır odayı werıyolar belkı bızımkınıde werrler

sinem*
22-05-07, 16:55
Filiz nikaha handan hanımı durdurmak için gidiyor sanırım..Fragmanı bende izledim..Aslı yılmazla filizin bakışmasını görünce çok kötü oldu..Ama filizle yılmazın arasındaki bakışa engel olamadı herkes argo tabirle resmen dumur oldu ama bakışlar kesilmedi :)

İlk başta yılmaz denize bakan bir yerde oturuyor ve yüzüğü parmağından çıkarıyor..Ve çok şaşıracaksınız istanbulla ilgili bir şiiri okuyor :) Filizi gösteriyorlar oda da tek başına ağlıyor :(
Sonra aslı gelinliklerle mualla hanımların evinden çıkıyor,yılmaz odasında kara kara düşünüyor..Konvoylar filizlerin kapısının önünden geçerken bir çocuk arabanın önünü kesiyor ve filizle yılmaz gözgöze geliyor ,burada da feci bakışları var..

Sonra handan hanım aslıya bir şeyler diyor bu salona geldikten sonra mı önce mi acaba..Eğer yılmaz-filiz bakışmasından önceyse aslı bebeği bile bile evleniyor,değilse filiz ve yılmazın bakışmasından bile böyle olduysa bebeğide öğrenirse arkasına bakmadan kaçar..:)

fömeri unutmuşum :icon_whis ömerle feride önce yüzük takıyorlar ve öpüşüyorlar sonra feride bir hışımla bu başka bir kare olabilir dışarı çıkıyor ömerde kolundan tutuyor :)

EvaLongoria
22-05-07, 16:56
ben aslı öğrencek handan dan demiştim de kimse bana inanmamıştı..

ay merak ettim fragmanı bende görmek istiyorum..

akşam kanal d mi islicem şimdi pehh

ferman336
22-05-07, 16:56
Arkadaşlar yılmazcı arkadaşları şiddetle kınıyorum.:img-hyste
Bir karaktere gönül verdiyseniz : iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta delikanlılıkta kılıbıklıkta akıllıkta saflıkta her türlü zart zurt da yalnız bırakmamalıydınız :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ehhe:) uzaycım çocuğu öğrendikten sonra filizin kuyruğu olsaydı...evlen benimle herşeyi ben yapacam deseydi..bulaşığı ben yıkıyacam deseydi...dünyanın en kılıbık adamı olsaydı hiç dert değildi...ama bu şekilde yaptı ve benim içim öldü.bu saatten sonra bende bulduğum her fırsatta kafa bulurum walla bu yeni modelle:good:

secoms
22-05-07, 16:57
belki son kez gormek ıçın gıdıyodur hanı ewlendıkten sonra bır daha goruseceklerini zannetmıyorum yanı gorsede yollarını değiştirler

ewet su anda sağır odayı werıyolar belkı bızımkınıde werrler

Bence kendimizi kandırmayalım..
Yılmaz Aslı ile evlense bile Fİliz Yılmaz'ı görmeye devam edecektir.. Bunun ne ilki ne de sonu.. Aynı mahallede dipdibe yasayan insanların birbirini görmemesi imkansız.. Hem Yılmaz bu mekanı da bulmuş.. Barajda görüşürler :img-hyste

denmavi
22-05-07, 16:57

Erken doğum yapabilmek için elinden geleni yapıyor. Gitme sebebi ne olabilir anlamış değilim. Silah zoruyla bile götürmeye çalışsalar gidemeyecek bir karakterdi benim bildiğim. Dayanamaz yüreği orada sancılanır. Belki Filiz'in sancısı tutacak ve nikah yarıda kalacak :img-hyste

EvaLongoria
22-05-07, 16:59
Erken doğum yapabilmek için elinden geleni yapıyor. Gitme sebebi ne olabilir anlamış değilim. Silah zoruyla bile götürmeye çalışsalar gidemeyecek bir karakterdi benim bildiğim. Dayanamaz yüreği orada sancılanır. Belki Filiz'in sancısı tutacak ve nikah yarıda kalacak :img-hyste

:img-hyste :img-hyste

kesinlikle erken doğum içindir.

gidiyim de bebek nikahta doğsun belki o esnada evlenemezler bende arada söylerim yılmaz a bebeği :img-hyste

byuzax
22-05-07, 16:59
ehhe:) uzaycım çocuğu öğrendikten sonra filizin kuyruğu olsaydı...evlen benimle herşeyi ben yapacam deseydi..bulaşığı ben yıkıyacam deseydi...dünyanın en kılıbık adamı olsaydı hiç dert değildi...ama bu şekilde yaptı ve benim içim öldü.bu saatten sonra bende bulduğum her fırsatta kafa bulurum walla bu yeni modelle:good:

Abi öyle söyleme belki yılmazın içine doğmuştur... :img-hyste :img-hyste O yüzden ben bilmiyormuş ayaklarına yatayım da şimdi naz etmesin diye öyle yapmış olabilir malum kurnaz adam...

sinem*
22-05-07, 17:01
bu şiir şu mu Ey isatnbul ne kaldı alacağın benden o şiir mi eğer oysa bayılıyorum ben o şiire

yok değil bu yepyeni bir şiir olmalı...Her seferinde ertelenmiş ..bir şeyler bıraktım diyor..bir de ardımdan ağlayan kadınlar diyor :img-hyste dizi tarihindeki tüm kadınlardan bahsediyor :img-hyste

filizim+y
22-05-07, 17:03
e dedik ama öyle şartsız şurtsuz kabul ederse ne olacağını..şimdi tabi ki haliyle beter ediyoruz.:img-yes: walla sen başkasının cenazeye gitmişin...bizimki suyu emdi, çiçekler canavar gibi açtı:img-yes: içimdeki yılmaz sevgisi artık sadece içimde filizim.ölenle ölünmüyor tabi...ama bu yeni yılmazı almayayım alana mani olmayayım.:good: anlayacağın benim için dizide bitti yılmaz da öldü. bu satten sonra ne olsa kıymeti yok.:good:

dediniz ama bir çıkar yoluda bırakmadınız adama, tüm yolları kapattınız o da bir anda yalnız kalışıyla sizlerin istediklerinin tam tersini yaptı ama yılmaz sizi denemek için yaptı bunu her anımda yanımda mısınız diye:):) ben cenazaye katılmadım ki bir cenaze söz konusu olmadığı için, bilmez miyim snein o sevgini ona güveniyorum işte, sen bilirsin be abi sen yeter ki burada ol gerisi boş:)

ferman336
22-05-07, 17:05
Abi öyle söyleme belki yılmazın içine doğmuştur... :img-hyste :img-hyste O yüzden ben bilmiyormuş ayaklarına yatayım da şimdi naz etmesin diye öyle yapmış olabilir malum kurnaz adam...

walla uzaycım senin dediğin gibi olsun replikler ve olaylar ahanda söylüyorum forumun ortasına gelip anırmazsam,ben eşeğin tekiyim yılmaz diye 100 defa yazmazsam ne olayım.:good: ama nerde....o kabul etsin sadece...çok hata ettim filiz...seni,bebeği,anneni,ömeri alayınızı kabul ediyorum der başka birşey demez bu yeni model.:img-hyste

secoms
22-05-07, 17:10
yok değil bu yepyeni bir şiir olmalı...Her seferinde ertelenmiş ..bir şeyler bıraktım diyor..bir de ardımdan ağlayan kadınlar diyor :img-hyste dizi tarihindeki tüm kadınlardan bahsediyor :img-hyste

Ne biçim mısra.. '' Ardımdan aglayan kadınlar ''
Dayanılmaz oldugunu mu zannediyon ? Ama değilsin hem de hiç :img-hyste

Dursaydın ya kızım su sözün arkasında :img-hyste

denmavi
22-05-07, 17:11
çok komiksin valla filizin şimdiden doğum yapması imkansız daha çocuk 5-6 aylık:img-hyste :img-hyste

Doğumda ne zaman sancılar tutacağını falan bilmiyorum. Doğum yapmış bayanlara sormak lazım ya da yapacak. :)

Bir de ben bu dizide ay ve yıl hesaplamasını karıştırıyorum. Çocuğu en son Ömer bıçaklanmadan önce 4.5 aylık diye biliyordum. Ömer bıçaklandıktan sonra zaman atlaması oldu. Sonra Yılmaz vuruldu yine zaman atlaması oldu. Acaba bu çocuk kaç aylık ? :img-help:

ferman336
22-05-07, 17:11
dediniz ama bir çıkar yoluda bırakmadınız adama, tüm yolları kapattınız o da bir anda yalnız kalışıyla sizlerin istediklerinin tam tersini yaptı ama yılmaz sizi denemek için yaptı bunu her anımda yanımda mısınız diye:):) ben cenazaye katılmadım ki bir cenaze söz konusu olmadığı için, bilmez miyim snein o sevgini ona güveniyorum işte, sen bilirsin be abi sen yeter ki burada ol gerisi boş:)

hööö?nasıl yani filizim sen yapma bari. o bize bir çıkış yolu bırakmadı... repliklerine bak adamın hiç bir tarafa çekilemiyor...yalan yanlış çekmeye çalışsam komik oluyor.tutunacak tek dal bırakmadı bize..biz onun için neler yaptık bugüne kadar...ödülümüz bu olmamalıydı. walla cenaze beklemez mantığıyla seni beklemeden gömdük gitti:img-yes: burdayım işte yeni yılmaza ve filize giydirmek olarak belirledim yeni misyonumu:good: neyse benden bu kadar ne fragman ne özet hiç ilgimi çekmiyor.kalın sağlıcakla...

sinem*
22-05-07, 17:15
şiir eskiymiş :)

istanbul!
ertelenmiş sevinçler müjdeledin
belki bugün olur dediğimiz yarınlara
her mutsuz olduğunda
penceresinde nafile yazlar bekleyen...gelmediğinde
vefasız sonbaharlara inat ağlayan
bir kadın bıraktın
suçluluk duyma!
üzerine yağmadı sevdiğimin gözyaşları
yağsaydı eğer silinirdi belki
yokluğunda sitemle duvarlarına yazdıklarım
bir büyük sevda
dar geldiya sokaklarına
ya bizi bırak
yada boğma karanlığa
inat etme!
o yoksa yetmez binlerce ışığın
bu şehri aydınlatmaya
çok şey mi istemedim
o ışıklardan birinin altında
onunla aynı yastığa başkoymaktan başka
bu senin sokalarında bir ev olsa da

bu ama sanırım aradan birkaç cümle çıkmış :):)sonunuda söylememişler:)

EvaLongoria
22-05-07, 17:19
bu yılmaz da elif e okuduğu tüm şiirler ısıtıp tekrar filiz e okuyor.

senaristler de bizi saf sandı galiba. hayır elimizde kitap da var hayret bişi :)

sinem*
22-05-07, 17:21

senaristler de bizi saf sandı galiba. hayır elimizde kitap da var hayret bişi :)

yok canım bu ikinci sezonda filize okunmuş bir şiirdi :):) ama ısıtıp tekrar önümüze sunulduğu kesin ..Serdar Oğuzun parasını vermiyor olbilirler mi :img-hyste senaristlere vermesinler serdar beye versinler adam hakediyor :img-yes:

filizim+y
22-05-07, 17:23

evam cnm sizleri görmesem bende yoktum buralarda:) cnm snei bilgilendirmek vazifem bu şiir filize okundu sanırım 49.bölümde filizi telefonla arar yılmaz işyerinin çatısından görüşmek istediğini filizse gitmez o sahne de okuyor bu şiiri (bölüm olarak yalnış hatırlıyor olabilirim özürdilerim ama sahne bu) yani elifin değil ortalığı karıştıma şimdi:)

bego87
22-05-07, 17:25
oo forum coşmuş bugün bi geldim yılmaz sallandırılmışş hemde nasıl sallandırılmış.Yazıktır ya yapmayın etmeyin düşene bide siz vurmayın:)
Sbrcim sormuşssun ama fragman nete düşmedi hala ..

EvaLongoria
22-05-07, 17:28
sevgili sinem* ve filizim

teşekkür ederim bilgileriniz için. ne biliyim ben tarih tekerrürden ibarettir düşüncesi ile söylemiştim :) zaten elif için söylenen gelin şarkısı da feride ye mi ne söylenmişti ya. o yüzden dedim yine mi diye :)

bu arada fragmanı göremedim çatlıcammmmm

sezinti
22-05-07, 17:28
Sevgili arkadaşlar,

Dizi ile ilgisi olmayan 3. kişiler hakkında yorumlar yazmayınız. 3. kişiler hakkında forum kurallarına aykırı mesajlar olması halinde mesajı yazanlar forumdan uzaklaştırma cezası alacaktır. Lütfen, özenli olunuz.

filizim+y
22-05-07, 17:31
sevgili sinem* ve filizim

teşekkür ederim bilgileriniz için. ne biliyim ben tarih tekerrürden ibarettir düşüncesi ile söylemiştim :) zaten elif için söylenen gelin şarkısı da feride ye mi ne söylenmişti ya. o yüzden dedim yine mi diye :)

bu arada fragmanı göremedim çatlıcammmmm

ne demek sevgili evam bilgilendirmek görevimiz seninde karıştırman normal haklısın gelin türküsü de ferideye çalınmıştı, nasılsa alıştık ya onlarda ellerindekini tekrar tekrar değerlendiriyorlar, birde serdar oğuza ödeme yapmadılarsa bana söyleselerdi ya ben yazardım şiiri:) para da almazdım olmaz mıydı evam:img-hyste :img-hyste

sorma bende senle aynı bekliyoruz gelecek diye ama benim iş çıkışımda yaklaşıyor artık ne zaman görürsem...

denmavi
22-05-07, 17:31
evam cnm sizleri görmesem bende yoktum buralarda:) cnm snei bilgilendirmek vazifem bu şiir filize okundu sanırım 49.bölümde filizi telefonla arar yılmaz işyerinin çatısından görüşmek istediğini filizse gitmez o sahne de okuyor bu şiiri (bölüm olarak yalnış hatırlıyor olabilirim özürdilerim ama sahne bu) yani elifin değil ortalığı karıştıma şimdi:)

Evet 49. bölüm. Sonunda Yılmaz Filiz'e " Bana olmadık şeyler yaptıracaksın" der ve kapatır telefonu. Arkadan " Çok aşığın var" şarkısı çalar. Son sahnede Ömer vurulur. Feride de " Ömer Beeeeeeeeeyyyyyyyyyy!" der ve bölüm biter. (Çok iyi kopya çekerim :) )

SBR
22-05-07, 17:32
oo forum coşmuş bugün bi geldim yılmaz sallandırılmışş hemde nasıl sallandırılmış.Yazıktır ya yapmayın etmeyin düşene bide siz vurmayın:)
Sbrcim sormuşssun ama fragman nete düşmedi hala ..

bilgi için sağol sevgili begom .yahu ben bu fragman işini anlamadım bir rayına oturmuyor yaww bir salı bir çarşamba .fragmanı daha görmedim ama son sahne aslının hayır demesi olacak herhalde yılmaz efendinin öğrenmesi büyük ihtimalle 76 ya kalacak bilgilendirdiğin için tekrar teşekkürler hepinize iyi akşamlarbye

EvaLongoria
22-05-07, 17:33
ne demek sevgili evam bilgilendirmek görevimiz seninde karıştırman normal haklısın gelin türküsü de ferideye çalınmıştı, nasılsa alıştık ya onlarda ellerindekini tekrar tekrar değerlendiriyorlar, birde serdar oğuza ödeme yapmadılarsa bana söyleselerdi ya ben yazardım şiiri:) para da almazdım olmaz mıydı evam:img-hyste :img-hyste

sorma bende senle aynı bekliyoruz gelecek diye ama benim iş çıkışımda yaklaşıyor artık ne zaman görürsem...

evet filizim sen yazardın hem para da almazdın hem sıfır kilometre olurdu.

ben aslında ASLI yı merak ediyorum. ölmeyeceği kesin artık. HAndan bebeği söyleyince, Filizle Yılmaz da bakışınca diyecektir nayır nolamaz bu aşk burada biter ve ben çeker giderimmm diye..

Ay allahım yahu ne hale getirdiler güzelim dizimizi..

filizim+y
22-05-07, 17:39
evet filizim sen yazardın hem para da almazdın hem sıfır kilometre olurdu.

ben aslında ASLI yı merak ediyorum. ölmeyeceği kesin artık. HAndan bebeği söyleyince, Filizle Yılmaz da bakışınca diyecektir nayır nolamaz bu aşk burada biter ve ben çeker giderimmm diye..

Ay allahım yahu ne hale getirdiler güzelim dizimizi..

kendileri bilir cnm benden söylemesi:):)

evam cnm aslıyı neden düşünüyorsun ki kendi düşen ağlamaz, hem nereden belli ölmeyeceği inşallah ölmez dualar ediyorum, istemiyorum yaşasın ve o da mutlu olsun, fragmanı göremdiğim için analiz yapamıyorum mimikleri falan bu yüzden aslının neden öyle olduğuna şu an için anlam veremiyorum

aslı kıza hiçbirşey olmaz sen merak etme, hatta filizi alır yılmazın yanına oturtur nikah şahitliği bilem yapar:img-hyste :img-hyste

akkus
22-05-07, 18:49
slm arkadaslar...
fragmandan anlasildigi kadariyla cok duygulu ve cogu dügümlerin cözülecegi bir bölüm bizi bekliyor??? ne dersiniz :img-wink:

kordugum
22-05-07, 18:58
Merhaba Arkadaslar vallaha bu haftaki bulum cok duygulu ve harika olcak fragmani gordum cunku :):)
Handan hanim yapacagini yapiyorr veee asliyla dugunde konusuyor
Filizde Dugune geliyor ve yilmazla goz goze geliyorlar ya canlarim benim nasilda bakiyorlar birbirlerine asli tabiki bunu goruyor bakalim bu durumda evetmi yoksa hayirmi diyecek ?
Vallaha herzamanki gibi harikaa bir bolum olacak...

aaaaaaaaaaaaaaaa gercekten mi ben nasil izleyebilirim soylermisin lütfennnnn:happy0064 :happy0064

Canim vallaha nasil izliyecegini bilmiyorum ben butun gun kanal dyi hic kapatmadim ve sansima gordum Superdi vallaha Yilmaz Dugun arabasi icinde filizin evinin onunden gecinci birbirlerine bakinca ben bittim yaaa off nasil bekliyecegim cumayi ben :img-in_lo :img-in_lo

burcin92
22-05-07, 19:29
arakadaşlar bu arada gelen tüyoların çoğu çıktı

1-aslı ve yılmaz nikaha giderken filizle yılmaz gözgöze geliyo dendiydi çıktı
2-aslı bebeği öğrencek dendi oda çıktı
3-aslı yılmaza filize git diyomuş bu fragmanda yok ama umarım olur böyle birşey
4-aslı nikah masasında fenalaşıyo dendi olcakmı olmıcakmı cuma görcez

benim takıldığım nokta cem 5-hapisten çıkcak dendi ama fragmanda böyle birşey söz konusu değilmiş çünkü ben görmedim

bide 6-yılmazlar filzi istemeğe gidiyo dendi umarım olur bu töyo gerçektir

burcin92
22-05-07, 19:39
sevgili burcin92 80.bölümün son olduguna dair bir bilgin varsa paylasırmısın lütfeen

evet cnm 80.bölüm son yani herkes öyle biliyodu sonra bir üye ıhlamurların resmi sitesine sinan tuzcunun mesaj yazdığını söyledi ve o mesajı buraya koydu o mesajda dizinin 80de bitip bitmeyeceğinin belli olup olmadığı belki dizinin tatile girebiliceği yazıyodu fakat bu mesajı sinan tuzcu yazmış olmazdı çünkü ıhlamurların resmi sitesinde sürekli yalan dolan yazılıyo yani bende istesem adımı tuba büyüküstün diye yazıp palavradan tüyo atabilirim

bu yüzden kesin birşey dizi 80 de bitio ben çıkmak zorunda bugünlük bu kadar kanaldnin başından ayrılmıycam fragmanı görene kadar

eylül-emreAltuğ
22-05-07, 19:40

benim takıldığım nokta cem 5-hapisten çıkcak dendi ama fragmanda böyle birşey söz konusu değilmiş çünkü ben görmedim

valla burçin arkadaşaım tüyoalr gerçek ise çok güzel tüyolar yani umarım öle olur...ama el is arkadaşım eer bu tüyolar gerçekleşirse dizinin sonu geldi demektir yani..........

luciapink
22-05-07, 19:51

ewet hemen hemen hepsi çıkıyo daha doğrusu çıkıyomuş fregmanı izlemedim ama anlattaıklarınız doğrultusunda izlemiş gibi oldum yaa canım cemi bu bölüm oynatmazlar daha dizinin bitmesine 5 bölüm var elbet birinde çıkar karışııza şimdi yılmazla filiz mutluluğu bulmak üzereler yaa elbet yakın zamanda çıkar ahhh senaristler ahhh yaktınız bizi....

sezinti
22-05-07, 20:13
Bölüm açılmıştır

Herkese iyi yorumlar, iyi paylaşımlar.

TPINAR
22-05-07, 20:33
bence dügün sahnesi son sahne olur. Ali dügünde ögrenince evlenmekten vazgecer herhalde.ne kadar erken vermisler fragmani.eger elinde olan varsa lütfen banada yollasin.cok merak ediyorum

el-is
22-05-07, 20:47
fragman linki sizde varsa bana yollarsaniz cok sevinirim
her zamanki gibi izliyemedim
ama izliyenlerden anladiğim kadariyla cok duygusal bir bölüm olacak

aynen hala bekliyorum.arkadasların izlediği kadarıyla anladığım o can alıcı sahneler en son sahnene olucaktır ve yine yılmaz birebir öğrenemeden bitecektir.fragmanda gösterilen ilk sahneler dizinin son sahneleri oluyo çünkü:img-yes:

bu arada dizinin bitmesine bu kadar az zaman kala umarım senaristler cemilin nasıl zengin olup döndüğünü gülün nerde ne yaptığını göstermeden bitirmezler .ben şahsen cemil olayıı çook mantıksız buluyorum.mantıklı bi açıklams olur umarım

denmavi
22-05-07, 21:06
:img-wink: ya arkadaslar ben bir kara aldim lütfen bana yazmayin artik cünkü her cevap verdigim de üyeligim silinio nedenseeeee:img-pilot
ondan artik asliyi bana sormayin sadece kötü seyler cikio azimdannnn

Sevgili sena_hatic. Söylemeden duramayacağım kusura bakma ama sanırım modlarımızın uyarılarını dikkate almıyorsun. Hem tek cümlelik mesaj yazıyorsun hem de türkçe kelimeleri uzatıyorsun. Mesela " ayyyyy. ufff.. hadiiiiiiii" gibi. Bunun gibi mesajlar forumun okunurluğunu azaltıyor. Bu yüzden biraz daha özenli olsan herkes rahat etmiş olur.:img-yes:

Bu arada fragman yollayın diyorsun ama senin gibi bizde fragmanın nete düşmesini bekliyoruz biraz daha sabret :good:

esra2
22-05-07, 21:15
umarim celili gostermezler, dizi insallah bi gun icinde gelismez, ofof bari ozet gelse, cemle ilgili sahneler 75. bolumdemi olacak, yoksa 76... hic valla filiz yilmaz aski beni mahvedio, uff bi barissalar, neguzel omer feride sanheleri neguzeldi fragmanda neden, filizle yilmazda oyle degili, birde nezaman dogacak biz bebis, bi an once dogsada bizde yilmazin babaligini gorsek, artik kavga ederler yok bjkli yok gsli diye, ay ne tatli olurlar!!! insallah o sahanleri gorebiliriz!

sezinti
22-05-07, 21:22
Forum kurallarına uymamaya özen gösteren arkadaşlar, Lütfen forum kurallarına uymamakta ısrar etmeyin.

sudemnaz
22-05-07, 22:26
euro kanal d fragmanı verdi...
diğeri de sanırım bu gece fragmanı verir...
cuma çabucak gelsin yaa
bence bu bölümde filizle yılmaz yan yana olacaklar yılmaz bebeğini öğrenecek
aslı aralarından çekilecek onların birbirlerine aşk dolu bakışlarını görünce gözü doldu...
handan hatasını düzeltiyor ana yüreği iştee dayanamadı yavrusunun göz yaşlarına biraz geç kaldı ama buna da şükürrr...
inş. bu cuma her şey çokkk güzel olur.....
ölümüne ıhlamurlar altında ;)

byuzax
22-05-07, 22:34
Arkadaşlar filizin hamileliği çok acayip geçiyor... Ne aşerme nede böyle bebeğin tekme atma durumu fln yok oğlan çocukları çok tekme atar ama....

sudemnaz
22-05-07, 22:37
Arkadaşlar filizin hamileliği çok acayip geçiyor... Ne aşerme nede böyle bebeğin tekme atma durumu fln yok oğlan çocukları çok tekme atar ama....
haklısın
hamile dediğin olmadık saatlerde aşerir bişi yapar
belki de filizin canı sadece yılmazı çekiyordurrr...
hamilelik ona çok yakıştııı

sarıseren
22-05-07, 22:41
dizide şuan herhalde hamileliğe pek önem vermiyolar.hep yılmazın üstüne yoğunlaşmışlar.doğal olarakta filizde hamilelikle ilgili karnı şişmesi haricinde bi gelişme olmuyo:)

denmavi
22-05-07, 22:53

Çok az kaldı sevgili byuzax. Bebek, "annemin karnında bir gün yüzü görmedim artık yeter canıma tak etti" deyip öyle bir tekme atacak ki nikahın olmasını engelleyecek :img-hyste Zamanında Filiz birçok şey aşerdi. Mesela evini aşerdi sonra Ömer'in hapisten çıkmasını aşerdi. Aşerdiklerini şu ana kadar aldı bir tek Yılmaz kaldı o da yakında başarıyla aşerlenip elde edilenler kervanına katılacak :img-hyste

KaDeRiM
22-05-07, 23:15
Bebiş konusunda ben de birkaç şey söylemek istiyorum: Bir kere Filizin hamileliğini ilk öğrendiğimiz bölümden bu bölüme kadar şöyle bir ayaklarına bakın. Hep yüksek topuk giyiyor. Hamilelik yaşamış olanlar ve hamile bir yakını bulunan herkes şunu bilir ki; hamilelik anlaşıldığında doktorların ve genel olarak herkesin en büyük önerilerinden biri de hamilelikte düz tabanlı ve rahat ayakkabılar giyilmesini şiddetle öneriyorlar. Bu tuhaf bir hamilelik gerçekten de, çünkü Filiz bir kez olsun düz taban ayakkabı giymedi:)))

İkincisi biraz trajikomik bir yaklaşım olacak ama eğer bu bölüm de Yılmaz bebeği hala Cemden sanarsa çok komik olacak. Yahu Filiz'in Cem'e yaklaşımı, yaşadıkları vs herkes gördü, şahit oldu ama hiç kimsenin aklından o bebeğin Yılmaz'dan olduğu gelmiyor nedense!!! Sonunda bebek doğar; aaa o da nesi oğluşumuzun bıyıkları da vardır, kaytan bıyıklar:))) Eeee Cem'de bıyık yok Yılmaz efendi de anlar artık herhalde bebeğin kendinden olduğunu!
Sevgiler Efenim :)))

forever_bim
22-05-07, 23:29
İlahi Kader; Yılmaz o zaman da düşünmez mi bu oğlanın dayısı da bıyıklı. Kesin ona çekmiştir bu velet diye?:img-wink:

Bebiş konusunda ben de birkaç şey söylemek istiyorum: Bir kere Filizin hamileliğini ilk öğrendiğimiz bölümden bu bölüme kadar şöyle bir ayaklarına bakın. Hep yüksek topuk giyiyor. Hamilelik yaşamış olanlar ve hamile bir yakını bulunan herkes şunu bilir ki; hamilelik anlaşıldığında doktorların ve genel olarak herkesin en büyük önerilerinden biri de hamilelikte düz tabanlı ve rahat ayakkabılar giyilmesini şiddetle öneriyorlar. Bu tuhaf bir hamilelik gerçekten de, çünkü Filiz bir kez olsun düz taban ayakkabı giymedi:)))

İkincisi biraz trajikomik bir yaklaşım olacak ama eğer bu bölüm de Yılmaz bebeği hala Cemden sanarsa çok komik olacak. Yahu Filiz'in Cem'e yaklaşımı, yaşadıkları vs herkes gördü, şahit oldu ama hiç kimsenin aklından o bebeğin Yılmaz'dan olduğu gelmiyor nedense!!! Sonunda bebek doğar; aaa o da nesi oğluşumuzun bıyıkları da vardır, kaytan bıyıklar:))) Eeee Cem'de bıyık yok Yılmaz efendi de anlar artık herhalde bebeğin kendinden olduğunu!
Sevgiler Efenim :)))

KaDeRiM
22-05-07, 23:33
İlahi Kader; Yılmaz o zaman da düşünmez mi bu oğlanın dayısı da bıyıklı. Kesin ona çekmiştir bu velet diye?:img-wink:

heheehhehehe aayy evet bak öle de düşünebilir:))))) aklımdan geçti ama ee yuh artık dedim :)))):happy0064 :happy0064 :icon_whis yaw bide ben fragmanı izleyemedim henüz biriniz anlatabilir mi zahmet olmazsa? Handan kesin söylüyomu şimdi bebişi inanamıyorum hala

byuzax
Çok az kaldı sevgili byuzax. Bebek, "annemin karnında bir gün yüzü görmedim artık yeter canıma tak etti" deyip öyle bir tekme atacak ki nikahın olmasını engelleyecek :img-hyste Zamanında Filiz birçok şey aşerdi. Mesela evini aşerdi sonra Ömer'in hapisten çıkmasını aşerdi. Aşerdiklerini şu ana kadar aldı bir tek Yılmaz kaldı o da yakında başarıyla aşerlenip elde edilenler kervanına katılacak :img-hyste

valla çocuk yetti beeee diye anasını bi dürtcekki bütün salon inliycek :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Filiz : Yılmaz çabuk gel
Yılmaz : Efendim karıcım
Filiz : Benim canım ananas çekti
Yılmaz : Hemen alayım karıcım
Filiz : ya dur ama burdan değil burdakiler elma gibi oluyo bana şöyle sulu sulu lazım
Yılmaz :Nerde satılıyor karıcım
Filiz : Güney Amerika civarlarında
Yılmaz : yuhh
Filiz : Efendim duyamadım
Yılmaz : Hemen alayım diyorum
Filiz : Hadi kocacım bi koşu al da gel . Yılmaaaz dur dönüşte kanlıcayada uğra yoğurt al biraz.

gülbeşeker
Arkdaşlar yılmaz bu bölüm çocuğu kesin öğreniyor ya handan yılmaza söylerken aslı duyacak veya aslı handandan öğrenip yılmaza söyleyecek yetti gayri büyük gün 75.bölüm yılmaz da baba olacağını öğrenecek çok şükür.

bego87
22-05-07, 23:44
Arkdaşlar yılmaz bu bölüm çocuğu kesin öğreniyor ya handan yılmaza söylerken aslı duyacak veya aslı handandan öğrenip yılmaza söyleyecek yetti gayri büyük gün 75.bölüm yılmaz da baba olacağını öğrenecek çok şükür.
bence bu bölüm gene öğrenemicek:) Valla anca aslı öğrenir nikahta hayır der ve bölümü bitirirler..Fragmanı izlemedim ama bence bu bölüm fragmandan ibaret olucak nikaha bi bölüm ayırırlar çünkü..

forever_bim
22-05-07, 23:56
Kader'cim ben de göremedim canım. Ama Aslı öğreniyor Handan'dan. Filiz'şe Yılmaz karşılaşıyorlar sanırım. Bir de Feride ve Ömer yüzük takıyor. Benim okuduklarımdan çıkardığım bu.

byuzax
22-05-07, 23:57
Arkadaşlar maşallah diyorum başka birşey demiyorum yılmazdan başka herkes bebeği öğrendi aslıda öğreniyor...Bebeği öğrenenler ve kesin öğrendi dediklerimiz

Handan
Ömer
Cem
Ceyda
Aslı
Fatih (Fatihte biliyordu ama neden yılmaza söylemedi anlamadım unuttu herhalde :D)
Sağır Sultan :img-hyste

bego87
23-05-07, 00:06
Arkadaşlar maşallah diyorum başka birşey demiyorum yılmazdan başka herkes bebeği öğrendi aslıda öğreniyor...Bebeği öğrenenler ve kesin öğrendi dediklerimiz

Handan
Ömer
Cem
Ceyda
Aslı
Fatih (Fatihte biliyordu ama neden yılmaza söylemedi anlamadım unuttu herhalde :D)
Sağır Sultan :img-hyste
Ben fatihin o bağlantıyı kurabildiğini tahmin etmiyorum çünkü cem bi arkadaşım diye bahsetmişti daha sonra da filizle karşılıklı bi sahnesi varmıydı hatırlamıorum yani yılmazdan olduğunu bilmio bebeğin yada ben hatırlamıorum.
He bu arada evt sağır sultan bile doğru söylüosun :)bi yılmazım öğrenemedi onada aslı böyle bi haberi vericek.Adam bebeği olucağını kimlerden öğreniyo ya yazık:)

Air_Isparta
23-05-07, 00:25
sanırım kimse fragmanı görmedi.filiz ve aileside yılmazın düğüne gidiyolar.Düğünde handan aslıya bir şeyler söylüyor.Aslı nikaha gelirken suratı çok farklı.Sanırım handan bebeği aslıya söyledi.aslıda büyük ihtimal hayır diyecek orada.

forever_bim
23-05-07, 01:37
Özet yok ama kapı gibi fragman var. Fragman geldiğine göre yeni başlıktan taze bir açılış yapıyoruz. İyi yorumlar

Modunuz:)

Tartışma polemik çıkarmayın uslu uslu yazışın troest.

Air_Isparta
23-05-07, 01:51
valla fragmanı bugün euro d de iki kez gördüm ama bir şey anlamadım.ama filiz ve ailesi yılmazın düğüne gidiyolar.handan aslıyla konuşuyo o arada aslı nikaha yüzü bir karış mı desem acaip şekilde geliyor.sanırım bebeği söledi aslıya handan

oburixs40
23-05-07, 01:58
şimdi izledim fragmanı içim parçalandı ya yok böle bişi yılmazla filiz göz göze gelio galiba handan aslıya sölüo bebeğin yılmazdan olduğunu inşallah yarabbim ömerde ferideye yüzük takıo ah ah filizin ağlayışı içimi parçaladı yine nedir bunların çektikleri

Air_Isparta
23-05-07, 02:04
sanırım dizinin finalini değiştirdiler.bülent inalın bir röportajı vardı uzun zamna önce bir düğün olacak ama bu düğünden kimse memnun kalmayacak diye.fargmanı görmeden önce bende böle düşünüyodum ama sanırım finalde mutlu son olacak

BERNA
23-05-07, 03:57
Fragmani izledim, zaten siz herseyi yazmissiniz. Handan Hanim anladigim kadariyla soz verdigi icin Yilmaz'a degil de Asli'ya anlatiyor. Filiz sorarsa hani soz vermistin diye o da 'Ben Yilmaz'a soylemeyecegime soz vermistim' diyecek :icon_whis
Kelime oyunlarini zamaninda Filiz de yapmisti, simdi o da benzer bir oyunun kurbani oluyor :img-wink:

Neyse ya, Feride neye kizdi acaba? Ancak sorun neyse soylemekten cekinmeyecegi icin ve de acikca konusacaklari icin bunu da asarlar bence. Bu fragman yuzuklerin fragmani olmus resmen :img-hi:

stormy
23-05-07, 04:56
Fragman:

Yilmaz: Istanbul...Ertelenmis sevincler mujdeledin...Belki bugun olur dedigimiz yarinlara...Her mutsuz oldugumda penceresinde nafile yazlar bekleyen..Gelmediginde vefasiz sonbaharlara inat aglayan bir kadin biraktin..Sucluluk duyma..Uzerine yagmadi sevdigimin gozyaslari..Yagsaydi eger..Silinirdi belki..Yoklugunda sitemle duvarlarina yazdiklari..Bir buyuk sevda dar geldi ya sokaklarina..Ya bizi birak yada bogma karanliga...Inat etme o yoksa yetmez binlerce isigin bu sehri aydinlatmaya..cok sey istemedin..O isiklardan birinin altinda onunla ayni yastiga baskoymaktan baska...Bu senin sokaklarinda bir ev olsada...

Yilmaz bunlari soylerken..Galiba Handan uzulerekte olsa Filizin mutlugu icin Asliya herseyi anlatiyor..Asli bence hayir diyecek nikahta..:)

fatma-1721
23-05-07, 07:04
Nihayet fragmani izledim.Dananin kuyrugu sonunda kopacak bu bölümde.Handan gelin odasinda Asliya gercegi söylüyor anlasilan.Ne diyeyim,ne kadar degissede huylu huyundan vazgecmezmis,yani tamam gercegi söylesinde Yilmaza söylesin,Asliya neden söylüyor.Hastaligini bile bile nikah dairesinde bunu Asliya söylemek ya büyük cesaret,ya da umursamamazlik,ben yapamazdim dogrusu.

Gerci Asliyi durdurabilene ask olsun!Ben bu kiza ne diyeyim artik?Ögrendigi gercege ragmen takmis Yilmazi koluna,nikah masasina dogru yol aliyor.Yilmaz ve Filiz gözgöze geliyorlar orda ve o sirada Asli bu bakisi görüyor ve Yilmaza yikilmis bir yüz ifadesiyle bakiyor,demek ki gercegi artik bilmesine ragmen hala ümidi vardi!Pes yani artik,bu kadarini Aslidan ben bile beklemiyordum.simdi de artik vazgecerse ,hayir derse ,fedakarlik yaptigi icin ,aklinca madalya hakkeder bu kiz!E Asli kizdir ,ne yapsa yeridir!

Filiz bence annesinin pesinden gidiyor,anlamistir birseyler yapacagini ve durdurmak istiyordur.Yoksa o kiyafetlerle nikaha gidecegini tahmin etmem.

Yilmazin Filize olan bakislarini görünce ,Fahriyenin yüzünde hem saskin ,hem kizgin bir ifade vardi,Filize neden geldin?der gibi .

Ömer ve Feride yüzük takiyor,ardindan da kücük bir anlasmazlik gecirecekler gibi görünüyor.Ama akilli insanlar onlar,üstesinden gelirler.

Fazla umutlanmak istemiyorum ama güzel bir bölüm bizi bekliyor sanirim!

SBR
23-05-07, 07:21
herkese günaydın diliyorum bazı arkadaşlar fragmanı 2 kere görmüş ama ben halen nete düşmesini beklemekteyim sevgili gülbeşeker yılmaz bebeği kesin öğreniyor demiş .bence bu bölüm öğrenmesi çok büyük sürpriz olur.bu bölüm nikah ve aslının hayır demesini veya vazgeçmesi olayını görürüz herhalde :img-wink: tabii senaryonun sürprizlere açık olduğunu eski yılmazcı olarak en iyi ben biliyorum:icon_sorr

zeynep.s
23-05-07, 07:51
fragmanı uzun bir beklemeden sonra nihayet dün gece seyrettim... forumda yazılanları okuyup,heyecanla fragmanı beklerken daha duygusal olacağını sanıyordum.. bence 74 blm fragmanı daha duygusaldı... yalnız şuda bir gerçek nete düşsün... tekrar tekrar seyredince insan daha çok şiirin,sahnelerin tadına varıyo...75 fragmanında filiz yılmazın nıkahta bakışması,yılmazın filize dogru hamle etmesi benı etkileyen sahneydi... bende yazılanlar gibi filizin annesini engellemek için nikaha gittiğini düşünüyorum...

SBR
23-05-07, 08:03
arkadaslarrr handann asliyaa deyill yilmaza bebegi söylüyomuss:happy0064 :happy0064 !!!!!!! ama aslidaa handani duyuyomuss yilmazidaa yani yilmaza handan söylüyooo

"Sonunda yılmaz oğlu olacağını öğreniyo.. 75.bölümde yılmaz aslıyla evlenmek üzereyken handan kızının üzülmesine dayanamayıp yılmaza gerçeği söyleyecek bu sırada aslıda olanları duyacak ve yılmazın yakasından düşecek KAYNAK .. cine5 başka yerde yok adlı programda billur kalkavan söyledi yılmaz aslıyla evlenirse dizinin bi anlamı kalmaz dedi ayrıca milliyet tv ekinde özette okudum"

sevgili arkadaşım bizde zaten 2 ihtimal üzerinde durmuştuk handan ya bebeği aslıya söyliyecek yada yılmaza söylerken aslı duyacak 2.ye pek ihtimal vermiyordum ama senden gelen bilgiyle bunu öğrenmiş olduk onun için teşekkürler .bu arada fragman malum sitede yok yaww ben mi bulamadım acaba:img-wink:

zeynep.s
23-05-07, 08:07
yeşimcan çok teşekkür ederim... sayende tekrar izledim ... b.inal şiiri her zamanki gibi harika okumuş... bilgi içinde teşekkürler... bende niçin yılmaza değilde aslıya söylüyo diyodum... fragmanda resmen aslıya söylüyo izlenimi vermişler...

Filizce_Jüly
23-05-07, 08:11
Framani bende simdi izliye bildim:img-wink: nete düsmüs!
Süper de degil aslinda ama o son sahneye merak ettim simdi fahriye yilmazin ve filizin bakisdiklarinami sasdi yoksa aslinin hayir demesinemi yada aslinin bayilmsinami:happy0064 ??

arzuinan
23-05-07, 08:27
fragmanı izleyebildim nihayetinde yeşimcan canım tekrar teşekkürler. :happy0064

izledinde birşey anladın mı derseniz cavabım hayır :sad53: inanın hiçbirşey düşünemiyorum. içim parçalandı resmen. ne oldu nasıl oldu kim kime ne dedi hiçbirşey düşünemiyorum. :icon_whis Yılmaz ve Filiz'in karşılıklı bakışmaları ve çaresizlikleri dayanılacak gibi değil. :sad53: Allah yardımcıları olsun ne diyeyim. Aslı'da yıkılmış bir haldeydi. üzülmedim desem yalan olur. :sad53: neyse ben birkaç kez daha izliyeyimde kafamı bi toparlayayım. :img-wink:

SBR
23-05-07, 08:32
fragmanı izleyebildim nihayetinde yeşimcan canım tekrar teşekkürler. :happy0064

izledinde birşey anladın mı derseniz cavabım hayır :sad53: inanın hiçbirşey düşünemiyorum. içim parçalandı resmen. ne oldu nasıl oldu kim kime ne dedi hiçbirşey düşünemiyorum. :icon_whis Yılmaz ve Filiz'in karşılıklı bakışmaları ve çaresizlikleri dayanılacak gibi değil. :sad53: Allah yardımcıları olsun ne diyeyim. Aslı'da yıkılmış bir haldeydi. üzülmedim desem yalan olur. :sad53: neyse ben birkaç kez daha izliyeyimde kafamı bi toparlayayım. :img-wink:

sevgili arkdaşım gerçekten karışık sevgili yeşimcan cine5 te izlediği üzere billur kalkavan anlatmış programda yılmaza söyliyormuş bebeği aslıda onları duyuyormuş gerçektende son sahnede sanki yılmaz bebeği biliyor ve ''bana niye söylemedin filiz'' bakışı atıyor sanki:good:

arzuinan
23-05-07, 08:40
arkadaslarrr handann asliyaa deyill yilmaza bebegi söylüyomuss:happy0064 :happy0064 !!!!!!! ama aslidaa handani duyuyomuss yilmazidaa yani yilmaza handan söylüyooo

"Sonunda yılmaz oğlu olacağını öğreniyo.. 75.bölümde yılmaz aslıyla evlenmek üzereyken handan kızının üzülmesine dayanamayıp yılmaza gerçeği söyleyecek bu sırada aslıda olanları duyacak ve yılmazın yakasından düşecek KAYNAK .. cine5 başka yerde yok adlı programda billur kalkavan söyledi yılmaz aslıyla evlenirse dizinin bi anlamı kalmaz dedi ayrıca milliyet tv ekinde özette okudum"

paylaşım için teşekkürler Yılmaz'ım nihayet öğreniyor diye sevinsemde yinede kafamda oturtamıyorum. (çünkü ben artık Yılmaz'dan önce başka kimse öğrenmesin diyordum.) Handan konuşurken sanki gelin odası gibi bir yer. Her ikisinnide birden haberi oluyorsa nikah salonuna nasıl geçiyorlar... :icon_whis

meltemortay
23-05-07, 08:45
ya ben bişey soylıycem fragmanı birkez daha dikktli izleyin handan konuşurken orda kulak ve saç gozukuo ya sonra aslı bole bı dengesini kaybedio o sahne gırıyo araya sonra handan uzuluo yere bakıo sonra handan ve filizin yılmazla aslıya baktığı sahne gelıo ya orda handan konuşurken sankı fılızle konuşuo o aslıyı da olesıne heycan olsun dıye sokuyolarmış gıbıme gelıo yanı o kulak ve saçlar fılıze ait yanı ole gıbı geldı bana:img-blush

cemotara
23-05-07, 08:49
Hekese günaydın;
sonunda fragmanı izleyebildim çok güzel bir bölüm olacak.Bu bölüm yılmaz bebeği kesin öğreniyor yani fahriyenin şaşkınlığından ve bakışlarından anladığım bu yani herkes bebeği öğreniyor salonda
Birde bence bu nikah olayı dizinin ortalarında olur yani son sahne olacağını zannetmiyorum

ferman336
23-05-07, 08:56
herkese günaydın;
yeni avatarım için Hasanıma foreverıma ve sevgili gözdeye sonsuz teşekkürler oğlumu kem gözlerden korumama yardım etmişler..sağolsunlar varolsunlar:) forum bir kez daha ne kadar kaliteli ve düşünceli olduğunu kanıtlamış oldu...bu arada fragmanı seyrettim filizle aslıyı tanıdım da o aslının kolundaki bıyıklı kimdi onu çıkaramadım:img-help: :img-hyste

mesburcum
23-05-07, 09:04
herkese günaydın;
yani avatarım için Hasanıma foreverıma ve sevgili gözdeye sonsuz teşekkürler oğlumu kem gözlerden korumama yardım etmişler..:) forum bir kez daha ne kadar kaliteli ve düşünceli olduğunu kanıtladı..bu arada fragmanı seyrettim filizle aslıyı tanıdım da o aslının kolundaki bıyıklı kimdi onu çıkaramadım:img-help: :img-hyste

Günaydın,

Sabah sabah bu mesajı okumak iyi geldi gülmekten öldüm yani. 74 bölümlük Yılmaz'ımızı nasıl da tanımazsınız. :)

Bu arada sanırım Handan, ben Yılmaz'a söylemeyeceğim diye söz verdim Aslı'ya değil diyerek sanırım Aslı'ya bebeği söyleyecek bu arada Handan'a söylerken yüzündeki üzgün ifadesi ne de güzel yakışmış. :)

cemotara
23-05-07, 09:10
Fragmanı dikkatli izledimde bence handan hanımın konuştuğu kişi aslı değil bana öyle geldi yani filizle konuşuyor olabilir
Birde yılmaz son sahnede nasıl bakmış filize vede ona doğru gidecek gibi yani kızgınlık vardı kesin öğrendi bebeği

stormy
23-05-07, 09:18
Yanlisiniz var bence Handan direk Asliyla konusuyor..Konustugu Filiz degill...Handan galiba gelin odasina girip Asliya soyluyor birseyler..

ferman336
23-05-07, 09:20
Günaydın,

Sabah sabah bu mesajı okumak iyi geldi gülmekten öldüm yani. 74 bölümlük Yılmaz'ımızı nasıl da tanımazsınız. :)

Bu arada sanırım Handan, ben Yılmaz'a söylemeyeceğim diye söz verdim Aslı'ya değil diyerek sanırım Aslı'ya bebeği söyleyecek bu arada Handan'a söylerken yüzündeki üzgün ifadesi ne de güzel yakışmış. :)

yaw bizim eski yılmaza benzettim bir an...sonra yok devenin bale pabuçları dedim..bizimki öldü yahu dedim kendi kendime...her insanın bir ikizi var derler ya o hesap olmuş herhalde...neyse arada eski yılmazı da yad edelim.toprağı bol olsun rahmetlinin...kale gibi adamdı be...araya getirip imha ettiler dağ gibi adamı:img-hyste

bego87
23-05-07, 09:22
Herkese günaydın
Fragmani nihayet izledim:) Handan söylüyo aslıya .Aslının arkası dönük aslı değil gibi ama aslı o .74.bolümün son sahnesineki kıyafetlerle devam ediyolar bunları hepsi bi günde mi oluo acaba:)İnş öledirde nikah sahnesiyle bitmez...

sinem*
23-05-07, 09:28
Herkese günaydın
Fragmani nihayet izledim:) Handan söylüyo aslıya .Aslının arkası dönük aslı değil gibi ama aslı o .74.bolümün son sahnesineki kıyafetlerle devam ediyolar bunları hepsi bi günde mi oluo acaba:)İnş öledirde nikah sahnesiyle bitmez...

filizin ,handanın ,ömerin ,feridenin kıyafetleri hep aynı bir tek aslıyla yılmaz kıyafet değiştirmiş onlarda damat ve gelin olma sebebiyle olsa gerek :img-hyste :img-hyste
Ya bu arada çocuk sanki başka yerde çeviremeyecekmiş gibi gidip filizin gözünün önünde durduruyor herkes filizin üzülmesini istiyor herhalde :img-hyste

rüyahuzur1
23-05-07, 09:33
eğer handan yılmaza bebeği söyler+aslıda duyarsa çok makbule geçer:img-yes: feride-ömer evlencek ztn..abime yazık oldu..:sad53:
bu arada abim askere gitti "tolgahuzur1"olan üye..ama onun yerine ben yazıcam :img-blush

ferman336
23-05-07, 09:34
evacım hoşgeldin yahu :) fragmandaki bıyıklıyı ben zar zor çıkardım ama hala emin değilim kim olduğundan sen çıkarabildin mi yahu?:img-hyste aslı çıkıyormuş ben de hamileyim şimdi nolcak diyormuş handana ne gülerim ama:img-hyste yarış başladı kim önce doğurursa o kapacak cacığı:happy0064 :img-yes:

stormy
23-05-07, 09:35
Ben kulaklari Asliya benzettim..Filiz Handandan uzun bir kere..Dikkat ettim Handan tam karsi karsiya konusuyor yani Filiz olsaydi kulaklari daha yukarida olurdu...:img-hyste..Asli ise tam Handanin boyunda

ferman336
23-05-07, 09:36
eğer handan yılmaza bebeği söyler+aslıda duyarsa çok makbule geçer:img-yes: feride-ömer evlencek ztn..abime yazık oldu..:sad53:
bu arada abim askere gitti "tolgahuzur1"olan üye..ama onun yerine ben yazıcam :img-blush

rüyacım hoş geldin...iyi oldu direkten döndü abin bakma sen...bu dizideki hatunlar adamı kanser eder...tolga çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı...seni de eski yılmazcı olarak görürsek kendi adıma sevinecem:good: abin öyleydi:good:

bego87
23-05-07, 09:38
filizin ,handanın ,ömerin ,feridenin kıyafetleri hep aynı bir tek aslıyla yılmaz kıyafet değiştirmiş onlarda damat ve gelin olma sebebiyle olsa gerek :img-hyste :img-hyste
Ya bu arada çocuk sanki başka yerde çeviremeyecekmiş gibi gidip filizin gözünün önünde durduruyor herkes filizin üzülmesini istiyor herhalde :img-hyste

Aaa dikkat ettim fahriyede değiştirmiş:img-hyste .Esasında şöyle bişey daha var bigün sete gittiğimde anladım filizlerin evle yılmazların evin yakınlık olarak hiç bi alakası yok:) Yılmaz filizin evinin önünden geçerek çıkmaz bi sokağa doğru yol alıyo:img-hyste

EvaLongoria
23-05-07, 09:40
evacım hoşgeldin yahu :) fragmandaki bıyıklıyı ben zar zor çıkardım ama hala emin değilim kim olduğundan sen çıkarabildin mi yahu?:img-hyste aslı çıkıyormuş ben de hamileyim şimdi nolcak diyormuş handana ne gülerim ama:img-hyste yarış başladı kim önce doğurursa o kapacak cacığı:happy0064 :img-yes:

günaydın ferman abim. aman nazar değmesin yiğenimize maşşallahhh.

efet izledim fragmanı kihkih. filiz yine bol keseden ağlıyor. artık benim cılkım çıktı valla..

ay bende tanıyamadım bizim eski yılmaz a benziyor ama.. ah rahmetli bugünleri görseydi.. ahh ahh

ferman336
23-05-07, 09:45
Abisi öyleydide ferman abi yılmazı destekledi bu olayda:) Aslıya çekil git dedi:good: Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım:img-hyste

yok yokk desteklemezdi tolgam ben bilirim onu...askerlik psikolojisi yüzünden giderayak amannn ne olursa olsun birleşsin bunlar moduna girdi:good: biz de aslıya çek git dedik ama gidip te yılmaza bebeği öğrenmeden filizi bağrına bas demedik.:good: karayağızım yılmazım iyi ki bu günleri görmedi yahu..:img-hyste mekanı cennet olsun:good:

stormy
23-05-07, 09:47
Ya daha kac bolum uzatacaklar..Aslida hic guzel olmamis..zaten suratindaki ifade cok sinir..Birak git iste seni sevmiyor..Tedavine ayir zamani dugunu napican..Galiba Omer ile Feridenin tutacagi ev gitmis mi?Belki Feride calismak istedi Omer olmaz dedi..Feride belki ona kizdi..

ferman336
23-05-07, 09:48
günaydın ferman abim. aman nazar değmesin yiğenimize maşşallahhh.

efet izledim fragmanı kihkih. filiz yine bol keseden ağlıyor. artık benim cılkım çıktı valla..

ay bende tanıyamadım bizim eski yılmaz a benziyor ama.. ah rahmetli bugünleri görseydi.. ahh ahh

öyle deme be evam..adam bu günleri görmeyim diye öldü gitti zaten...:good: adam hergün öleceğine bir gün ölmeyi tercih etti..biz de tabi hemen dedik kıldık namazını gömdük gitti:img-pilot :img-hyste 250 yıl akbaba gibi yaşayacağına 50 sene şahin gibi yaşa be...:happy0064 yürü be eski yılmazım...

sinem*
23-05-07, 09:51
Yalnız bebeği yılmaz öğrenecekse filize bakışları gerçekten feci :) eski yılmaz havası sezdim :):) sert sert bakıyor valla aslı hayır demese bile yılmaz inadına evlenirmiş :) bu seferde bununla uğraş..benim çocuğumu gizleyen kadınla evlenmem ben dermiş:) gerçi sonra pişman olur

EvaLongoria
23-05-07, 09:52
öyle deme be evam..adam bu günleri görmeyim diye öldü gitti zaten...:good: adam hergün öleceğine bir gün ölmeyi tercih etti..biz de tabi hemen dedik kıldık namazını gömdük gitti:img-pilot :img-hyste 250 yıl akbaba gibi yaşayacağına 50 sene şahin gibi yaşa be...:happy0064 yürü be eski yılmazım...

:img-hyste :img-hyste ay abi alemsin sayende en kötü günüm bile gülerek geçiyor sağolasın..

ama bak bu bölüm yılmaz öğrenecekmiş bebeği.

filiz e de kızarmış : ben o bebeğin babası cem diye kabul ettim şimdi eğer bendense nayır nolamaz kabul etmiyorum seni defol hayatımdan banayalan söyledinnnn..

kişilik çatışması. anti sosyal kişilik bozukluğu da diyebiliriz :)

stormy
23-05-07, 09:53
Asli Ekremle evlensin nede olsa o bosta.haha..Baydilar ya daha kac hafta iskence cektirecekler..Cem nolacak kacacak mi?

fatma-1721
23-05-07, 09:54
Banada karşısındaki kişi Aslı gibi geldi. fakat ne yalan söyliyeyim zaten karışık olan kafamı iyice çorba ettiniz :img-hyste eminim zaten sizinkide öyledir :img-wink: hiçbirşey düşünemez oldum. en iyisi bölümü beklemek.

Vallaha defalarca izlemekten icim ,disim fragman oldu.Handanin konustugu kisi resmen Asli.Eminmisiniz Handanin bebegi Yilmaza söylediginden?
Gerci Yilmazin Filize bakislarinda öfke seziliyordu ama,ya labirinth gibi fragman,özet gelse de biraz aydinlansak.

bego87
23-05-07, 10:07
Vallaha defalarca izlemekten icim ,disim fragman oldu.Handanin konustugu kisi resmen Asli.Eminmisiniz Handanin bebegi Yilmaza söylediginden?
Gerci Yilmazin Filize bakislarinda öfke seziliyordu ama,ya labirinth gibi fragman,özet gelse de biraz aydinlansak.
Fragmanda yılmaza söylenmio bebek direk aslıyla karşılıklı konuşuo handan en fazla yılmaz kapıdan falan duyuyodur ki onuda sanmıorum yılmaz bence bu bölüm öğrenemicek bebeği

Not:Ferman abim iyiki koymuşsun nazar boncuklarını resmin üstüne nazar değmesin çokk tatlıı!!!!

ferman336
23-05-07, 10:08
:img-hyste :img-hyste ay abi alemsin sayende en kötü günüm bile gülerek geçiyor sağolasın..

ama bak bu bölüm yılmaz öğrenecekmiş bebeği.

filiz e de kızarmış : ben o bebeğin babası cem diye kabul ettim şimdi eğer bendense nayır nolamaz kabul etmiyorum seni defol hayatımdan banayalan söyledinnnn..

kişilik çatışması. anti sosyal kişilik bozukluğu da diyebiliriz :)

eheue :) bu yeni modeline bişi olmaz yılmazın.zaten sıyırmış kayışı...boynuna atlasın filizin...çocuğumun anası..evimin gülü diye...o yakışır bu yeni cacığa..:img-hyste nolamaz kabul etmiyorum dedin de birden aklıma bizim eski yılmaz geldi yahu...toprağı bol olsun...ne adamdı be..pehhh:img-yes:

Neslihan17
23-05-07, 10:12
herkese günaydın. fragmanı izledim. ama anlamadım desem yeridir. handan aslıya konuşuyor. yani o kulak yılmazın olamaz.:img-hyste belki handan aslıya söylerken yılmaz duyuyordur. çünkü handanın yılmaza söyler gibi bi hali yok. tabi yılmaz ister istemez kırılacaktır. yani yüz ifadesi de öyle ama sonradan kendine de kızacaktır ki yüz ifadesi birden bire değişiyor son sahnede. direk yılmaza söylense zaten nikah gerçekleşir aslıya söylenmeli ki nikah olmasın...

ferman336
23-05-07, 10:13
Fragmanda yılmaza söylenmio bebek direk aslıyla karşılıklı konuşuo handan en fazla yılmaz kapıdan falan duyuyodur ki onuda sanmıorum yılmaz bence bu bölüm öğrenemicek bebeği

Not:Ferman abim iyiki koymuşsun nazar boncuklarını resmin üstüne nazar değmesin çokk tatlıı!!!!

begocum söyleseler nolur söylemeseler nolur..öğrense nolur öğrenmese nolur...adam zaten kabul etmiş filizi, bebek ve bilumum herşeyiyle beraber...:good: nazar boncukları Hasanım foreverimla sevgili Gözdenin eseri.tekrar teşekkür ederim onlara...:good:

fatma-1721
23-05-07, 10:13

Forumdan birisi Handanin bebegi Yilmaza söyledigini yazdi ve dogrusu bu beni cok sasirtti,cünkü fragmandan ben Asliya söyledigini cikartiyorum.Ama Yilmazin bu bölüm bebegi ögreneceginden süphem yok.En cok merak ettigim Yilmaz Filize baktiginda gercegi biliyor mu?Cünkü o bakislarda öfke hissediyorum.

stormy
23-05-07, 10:16
Ya bence Yilmaza kimse bebek mebek demiyor.Belki sonra Filiz soyler.Bence sadece Handan Asliya herseyi soyluyor..Ayrica, Yilmaz Filizi dugunde gorunce sasirip ona dogru gidiyor..Orada Asli bence bir karar verip mutlaka nikah masasinda hayir diyecek..

EvaLongoria
23-05-07, 10:18
eheue :) bu yeni modeline bişi olmaz yılmazın.zaten sıyırmış kayışı...boynuna atlasın filizin...çocuğumun anası..evimin gülü diye...o yakışır bu yeni cacığa..:img-hyste nolamaz kabul etmiyorum dedin de birden aklıma bizim eski yılmaz geldi yahu...toprağı bol olsun...ne adamdı be..pehhh:img-yes:

ah abicim sorma kaybettik hala üzülüyorum yılmazıma. eskiden olsa neler yapardı filize.. ama haklısın. şimdi çocuğumun anası filizimmm der..

zaten bu saatten sonra artık öğrenmese de olur. benim için hiçç bişey değişmeyecek. tadı tuzu kalmadı.

stormy
23-05-07, 10:23
Aslıya çok üzülüyorum bu olayarda tek suçu olmıyan kişi o Handan gerçegi söylediginde ne kadar fena oluyor

Bende Filize uzuluyorum..Mualla gibi bir kaynanasi olacagi icin...:img-hyste Amanda aman Asli der durur kizin yaninda :img-hyste

EvaLongoria
23-05-07, 10:25
Aslıya çok üzülüyorum bu olayarda tek suçu olmıyan kişi o Handan gerçegi söylediginde ne kadar fena oluyor

Delfin ben bu konuyla ilgili konuşmaya başlayınca başlıkta kıyametler kopuyor. ama sana katılmadan edemeyeceğim. tek suçu sevmekti..

gülbeşeker
23-05-07, 10:28
Bence handan doğrudan aslıya söylüyor bebeği yani yılmaza söylerken aslı duyacak gibi görünmüyor.Ama yılmaz filize bence bebeği öğrenmiş gibi bakıyor iyice kafam karıştı sonuç olarak yılmaz bu bölüm bebeği kesin öğreniyor bu arada dünkü çekimlerde sanırım 76 veya 77yi çekiyorlardır filiz rol icabı fenalaşıp hastaneye kaldırılacakmış ama tubanın gerçekten tansiyonu düşmüş baygınlık geçirmiş,çekimi yarıda kesmişler.

benim
23-05-07, 10:30
Fragmanda Handan bebeği Aslı'ya söylüyor.Son sahnede ise nikah masasına oturmadan Aslı lafı evirip çevirmden Yılmaz'la evlenemeyeciğini söyleyecek.
Yılmaz'ı bakışları ve öne doğru gitmesi bebeği öğrenmiş olabilir diyorum.

Gerçektende Aslı'ya üzüldüm.Aslı gerçekleri görmedi , anlamak istemedi ama olaylar bu raddeye gelmemeliydi. Yazık ya gelinlik giymiş en mutlu günü , birden hayatının en kötü günü oluveriyor.

delfin23
23-05-07, 10:31
Delfin ben bu konuyla ilgili konuşmaya başlayınca başlıkta kıyametler kopuyor. ama sana katılmadan edemeyeceğim. tek suçu sevmekti..

Kesinlikle bende daha önce bunu söyledim Aslının olan olaylarda hiçbir şuçu yoktur Aslıya verilen vaatler vardır Yılmaz tarafından Filizi sildigini asla ona geri dönmiycegini söylemişti Aslıda Yılmaza güvenmiştir.Aslıyı hatalı gören sadece Filizciler çünkü Filiz ne yapsa onların gözünde haklı bana göre Filiz herkesin hayatını mahveden bir insan bencil hayatta deger verdigi tek şey kendi düşünceleri

archshe
23-05-07, 10:38
billur kalkavan handan bebeği yılmaza söylüyo dediyse doğrudur bence..aslıyla başka bişey konuşuyo olabilir handan o sahnede...ya da orda yılmaz da vardır...bilemiyorum artık tek bildiğim fragmanda sahneleri öyle montajlıyolar ki diziyle alakası olmuyo...hatırlarsanız 40.bölümde filiz italyadan dönüp cananı ziyaret ettiğinde filiz yılmaza bakıp ağlıyo diye göstermişti...hatta forumda filiz dayanamayacak sözünü tutamaayacak yılmaz ağladığını görünce konuşturur gibi yorumlar yapılmıştı...ama onlar karşşılıklı hiç bakışmamış yılmazın filiz giderkenki bakışı ile filizin yılmazı gördüğü ve ağladığı sahne ile birleştirilmiş...demem o ki fragman oyunları bunlar....aldanmayın:) buarada filiz düğüne handanın peşinden gidiyodur bebeği söylemesin diye aksi halde ne işi var orda?

sinem*
23-05-07, 10:43
Kesinlikle bende daha önce bunu söyledim Aslının olan olaylarda hiçbir şuçu yoktur Aslıya verilen vaatler vardır Yılmaz tarafından Filizi sildigini asla ona geri dönmiycegini söylemişti Aslıda Yılmaza güvenmiştir.Aslıyı hatalı gören sadece Filizciler çünkü Filiz ne yapsa onların gözünde haklı bana göre Filiz herkesin hayatını mahveden bir insan bencil hayatta deger verdigi tek şey kendi düşünceleri

Ya bilmiyorum bilerek ve isteyerek mi bunu yapıyorsun ama tüm filizcileri suçlamaktan onlar öyleler bırak demekten vazgeçsek artık..Valla çok sıktı bu olay..Filizciler filize a dese milleti suçlar diye gösterip duruluyor alakası bile yok..Aslı yılmaz olayında suç tamamen yılmazındır nişanlanmasaymış ama aslıda filizi sevdiğini bir gün önce duyup sonra yılmazın filize bakışlarına veya geçmişine çok duyarsız ve ilgisiz olduğundan konuşuyoruz biz..Ama filizciler şöyle filizciler böyle demek hoşuna gidiyorsa buyur..

zeynep.s
23-05-07, 10:44
billur kalkavan cıne5 te söylemiş ... yılmaz bebegı handandan öğreniyor aslıda duyuyor diye... yeşimcan bunu iletmişti... handan yılmazla konusup çıkınca aslı ıle karşılaşıyo olabilir... fragmanda bize handan aslıya söylüyo izlenimi veriyolar...

nike79
23-05-07, 10:47
Benc'l olan bir insan varsa o da Aslidir.Hastaligini kullanarak Yilmaz'i nikah masasina oturtuyor.Tamam onada yazik, insallah iyilesir ama insan olum lorkusu yasarken biraz daha vicdanli olur.5 yasindaki cocuk anlar Yilmaz ile Filiz'in askini, bakislarini ama Asli anlamiyor.Tamam Yilmaz soz verdi ama o bu hatayi yapti diye Asli niye bile bile evleniyor? Omrumun son gunu oldugunu bilsem, yanimda canli cenaze gibi oturan bi adamla evlenmem.
Filiz ise asla bencil bir karakter degildir.Hatalari olan ama kalbi melek gibi bir insandir.Bencil olsa Yilmaz ona bu kadar asikken, nolur bana evlenme de diye israr ederken, bu kadar aci cekerken Aslin'nin hastaligini dusunmezdi.Yilmaz tek bir lafi ile Filiz'e donerdi ama o ne yapti? Asli'yi dusundu.
Filiz herseyin en guzelini hakediyor ve bulacak.
Asli'da sagligina kavusup bir an evvel Ispanya'ya donsun.Ve bundan sonra onu sevmedigi gun gibi asikar adam ile nikah masasina oturmamasi gerektigini anlasin!!
Bu forumdaki bazi arkadaslari anlamiyorum.Filiz'i bencillikle suclarken unutuyorlar galiba, Filiz bencil olsa Yilmaz coktan yuzugu atmisti.O Asli;nin sagligi icin askindan, cocugunun babasindan gecti..Keske hayattaki tum bencil insanlar Filiz gibi olsa da dunyada kotuluk denen sey ortadan kalksa!!!

KaDeRiM
23-05-07, 10:50
Fragmanı şimdi izleme imkanı buldum. Bence Handan bebek olayını Aslı'ya söylüyor ama aslı veya herhangi başka biri henüz bebek gerçeğini Yılmaz'a söylemedi. Fragmandaki bakışlardan ve görüntüden anladığım kadarı Yılmaz'ın henüz bebekten haberi yok. 75. bölümde bebeği bir şekilde öğrenebilir ama bu fragman sahnelerinden birinde öğrenmeyeceğini düşünüyorum ben. Ayrıca fragmanlara da fazla güvenmemek gerekiyor.

Neyse lafın kısası bu fragmanda gerçeği öğrenenin Aslı olduğunu ve YIlmaz'ın henüz olaylardan habersiz olduğunu anladım. Bebek bıyıklı doğana kadar Yılmaz hala bebişi Cem'den sanmaya devam edebilir :))

delfin23
23-05-07, 10:50
Ya bilmiyorum bilerek ve isteyerek mi bunu yapıyorsun ama tüm filizcileri suçlamaktan onlar öyleler bırak demekten vazgeçsek artık..Valla çok sıktı bu olay..Filizciler filize a dese milleti suçlar diye gösterip duruluyor alakası bile yok..Aslı yılmaz olayında suç tamamen yılmazındır nişanlanmasaymış ama aslıda filizi sevdiğini bir gün önce duyup sonra yılmazın filize bakışlarına veya geçmişine çok duyarsız ve ilgisiz olduğundan konuşuyoruz biz..Ama filizciler şöyle filizciler böyle demek hoşuna gidiyorsa buyur..

Sizin tavrınız öyle ama Filizin karşısında kim engel olarak çıksa hemen o kişiyi suçluyorsun Aslıya demediginizi bırakmadınız bunu bütün Filizciler yapmadımı Filizle Yılmaz ayrılıgında Aslı suçlu olmadıgı halde Aslı Yılmazla evlenmek istiyor diye demediginizi bırakmadını kabul edin Filiz konusunda objektif degilsiniz bu benim düşüncem her zaman Filizi haklı buluyorsunuz

zeynep.s
23-05-07, 10:51
filiz ne kadr güçlü olsada yılmazın nikahına gidemezdi... annesine engel olmak için gittiği kesin... yılmazın davetiyesini aldığı zaman hayırlı olsun dileklerini söylemişti....medeni olduğunu göstermişti....

EvaLongoria
23-05-07, 10:55
arkadaşlar filizciler aslıcılar bilmemneciler kavgası yapmayın lütfen!! nihayetinde bu bir dizi. ve herkesin kendine ait fikirleri var. kimse kimseyi suçlamasın.

bana göre ; diye başlayan cümlelerde zaten kişi kendi düşüncesini savunuyor öyle değil mi?

mesela bana göre aslı bu durumda mağdur kişi. filiz ?? o da mağdur kişi. ama o bebeği taa en başında söylememekle hata yaptı. aslı da yılmaz a güvenmekle hata yaptı.

aslında tüm bunların suçlusu yine bana göre yılmazdır.

KADERİM in de dediği gibi bebek bıyıklı çıkana kadar yılmaz anlamıcak :)

archshe
23-05-07, 10:55

filiz tartışılsın buna varım ama olay filizden filizcilere neden kayar anlamıyorum...ne derdiniz var bizimle...gayet güzel yazışırken her msjda bize dokundurmak ne diye...karakterle bir derdiniz varsa onu tartışın filizciler öyle böyle diye ahkam kesmeyin...ben sıkıldım bu işten ciddi anlamda..yazdıklarınızı bir dönüp okursanız memnun olucam ...benim ve diğer filizcilerin başka karakter savunucularına hakaretimiz varmıdır...tek yılmazı ve aslıyı tartıştık yılmazcıları ya da aslıcıları değil...sevgili sinem'in delfin 23'e yazdıklarına katılarak yazıyorum...amacım tartışma yaratmak değil sadece saygı bekliyorum aynı bizim yaptığımız gibi...

61MERVE61
23-05-07, 10:56
Fragmani henuz gormedim ilk firsata buraya girdim yahww bu sinaflar:)
anlatan arkadaslara tskurler..Demek filiz de gidio nikaha ona yakisanda o olurdu zaten koskoca AHMET dugun davetiyesi vermis dimi filize:)
Fragman internete dustumu bi bakayim doncem ben size:)

Neslihan17
23-05-07, 10:57
Benc'l olan bir insan varsa o da Aslidir.Hastaligini kullanarak Yilmaz'i nikah masasina oturtuyor.Tamam onada yazik, insallah iyilesir ama insan olum lorkusu yasarken biraz daha vicdanli olur.5 yasindaki cocuk anlar Yilmaz ile Filiz'in askini, bakislarini ama Asli anlamiyor.Tamam Yilmaz soz verdi ama o bu hatayi yapti diye Asli niye bile bile evleniyor? Omrumun son gunu oldugunu bilsem, yanimda canli cenaze gibi oturan bi adamla evlenmem.
Filiz ise asla bencil bir karakter degildir.Hatalari olan ama kalbi melek gibi bir insandir.Bencil olsa Yilmaz ona bu kadar asikken, nolur bana evlenme de diye israr ederken, bu kadar aci cekerken Aslin'nin hastaligini dusunmezdi.Yilmaz tek bir lafi ile Filiz'e donerdi ama o ne yapti? Asli'yi dusundu.
Filiz herseyin en guzelini hakediyor ve bulacak.
Asli'da sagligina kavusup bir an evvel Ispanya'ya donsun.Ve bundan sonra onu sevmedigi gun gibi asikar adam ile nikah masasina oturmamasi gerektigini anlasin!!
Bu forumdaki bazi arkadaslari anlamiyorum.Filiz'i bencillikle suclarken unutuyorlar galiba, Filiz bencil olsa Yilmaz coktan yuzugu atmisti.O Asli;nin sagligi icin askindan, cocugunun babasindan gecti..Keske hayattaki tum bencil insanlar Filiz gibi olsa da dunyada kotuluk denen sey ortadan kalksa!!!

harfiyen katılıyorum sana. bakış açına, eline, koluna sağlık :) filiz, hem de şu bölümlerde insanların hayatını karıştıran bi insan olarak gösterilemez. o zaman 74.bölüm yok sayılmış olur. doğan bi bebeğe çare bulunur ama ölebilecek bir insana çare yoktur. filiz de bunu düşünüp ölebilecek bi insanın üzülmesine engel olmak istemiştir. buna bencillik deniyorsa aslı kendini atsın bi yerlerden. çünkü göz göre göre yılmazla evlenmeye kalkıyor. tamam yılmaz etti bir hata ama insan kendine bakışından anlar sevip sevmediğini. bu kadar mı saf davranılır. sonunda aslı üzülmeyecek mi ewet üzülecek ama olayı buralar getirmekte kendisinin de payı vardır. kendim ettim kendim buldum. bu söz bi aralar filiz için kullanılıyordu. şimdi aslı için kullanılsın lütfen!

fatma-1721
23-05-07, 10:57

Hayir Asliyi suclayanlar sadece Filizciler degil,ben kesinlike Filizci degilim,Filiz-Yilmaz askini savunuyorum.Gelelim Asliya,tabiiki Yilmaz Asli konusunda suclu,bunu hic kimse inkar etmiyor,ama Asli da sucsuz degil.Asli gerceklere gözlerine bile bile kapatti.Adeta yaninda ruhsuz bir ölüyle nikaha dogru ilerliyor ve hala vazgecmiyor.Nice verilmis sözler var,tutulmuyor.Evli ciftler bile sevgi aralarinda bitince ayrilma karari aliyor,cünkü bunun mutluluk getirmeyecegini anliyorlar.Aslinin yaptigi sen beni sevmesende,bana söz verdin,sen olmazsan hayatimda ameliyat olmam ,ölürüm demek.Böylece karsisindaki Yilmaza da evet demekten baska care kalmiyor.Bunun adini siz koyun?Bencillik mi,sevgimi?bilemeyecegim artik ama bunun adi sevgi ise eger,bunun düsmanimin basina gelmesini bile istemem dogrusu!
Filiz,keske bencil olsa,neler vermezdim.Filiz karakterinde bencillik olsaydi,coktan Yilmazla evli olmus olurdu.
Ben Asli karakterini elestiriyorum,bu da izleyici olarak en dogal hakkim,ne Asliyi sevenleri,ne de Zeynep Beserleri elestirmiyorum.Siz de böyle yaparsaniz sevinirim!

zeynep.s
23-05-07, 11:02
Bence handan doğrudan aslıya söylüyor bebeği yani yılmaza söylerken aslı duyacak gibi görünmüyor.Ama yılmaz filize bence bebeği öğrenmiş gibi bakıyor iyice kafam karıştı sonuç olarak yılmaz bu bölüm bebeği kesin öğreniyor bu arada dünkü çekimlerde sanırım 76 veya 77yi çekiyorlardır filiz rol icabı fenalaşıp hastaneye kaldırılacakmış ama tubanın gerçekten tansiyonu düşmüş baygınlık geçirmiş,çekimi yarıda kesmişler.

tubaya çok geçmişolsun... filiz olarak kıza o kadar acı yüklediler,o kadar ağlattılar ki ... biz seyrederken melankolik olduk... demek artık oyuncularda kaldıramıyo...

kursuni19
23-05-07, 11:03
Aman Filizciymis, Yilmazciymis bosverin bunu. Ben asil Mualla Sultana yaniyorum:img-hyste kadin bi türlü oglunun mürvetini göremedi.:img-hyste
Nedir bu kadinin bu gelin adaylarindan cektigi, hepsi biricik oglunu nikah günü terk ediyor:img-hyste Demekki Mualla Sultan okumayla, üfemeyle olmuyormus bu isler:img-wink:

KaDeRiM
23-05-07, 11:04
Arkadaşlar bırakalım Fizlizci YIlmazcı Aslıcı olmayı. Eğer ille de bir yan tutmak gerekiyorsa ben Filiz-Yılmaz'cıyım :)
Madur olan kişi Aslı gibi görünmesine rağmen kendinizi bir de onun yerine koyun; sizi sevmediğini bildiğiniz biriyle evlenmek ister misiniz? Ölümüne sevseniz bile! Şahsen ben asla istemem bir başkasının boşluğunu doldurmaya çalışmayı... O yüzden Aslı hem bu bakımdan hem de hastalığını gerçekten de kullanarak nikah istemesini yadırgıyorum. Maduriyetini bastırıyor benim gözümde...

61MERVE61
23-05-07, 11:06
Gordummm Gordummm ama sessini duyamadigim icin fazla keyifli degildi:)
ooyoyy filizim nasi aglio ole yahh:(yilmaz perperisan:):)yazik yaahh fala....
Handani cok tebrik etim helal olsun vala harbiden ANNE:)zamaninda az kufur etmemistik handana ama artik sefiorum..

Asli:):)ooyoyy kiyamam(booghh:))yazik vala ne yalan solim acidim asliya hic degilse amelyatan snra bu haberi duysaydi simdi yasamak icin sevepi kalmadi:)
Guzel bi bolum bizleri beklioo..

sinem*
23-05-07, 11:06
Arkadaşlar bırakalım Fizlizci YIlmazcı Aslıcı olmayı. Eğer ille de bir yan tutmak gerekiyorsa ben Filiz-Yılmaz'cıyım :)
Madur olan kişi Aslı gibi görünmesine rağmen kendinizi bir de onun yerine koyun; sizi sevmediğini bildiğiniz biriyle evlenmek ister misiniz? Ölümüne sevseniz bile! Şahsen ben asla istemem bir başkasının boşluğunu doldurmaya çalışmayı... O yüzden Aslı hem bu bakımdan hem de hastalığını gerçekten de kullanarak nikah istemesini yadırgıyorum. Maduriyetini bastırıyor benim gözümde...

bende aynı şekilde ölücem ama senin karın olarak öleyim denmesini anlamıyorum bu aşk mı oluyor ..İnsan sevdiğim üzülmesin istemez mi öleceği için onu kendinden uzak tutmak istemez mi ..bu bana tuhaf geliyor

dizidizidiziler
23-05-07, 11:07
Sevimsiz olan şey ise FİLİZ ve YILMAZ aşkının neredeyse 7-8 senedir sürüyor olması (4 sene ayrı kaldılar-arada zaman atlaması oldu), ASLI'nın aşkının ise 6-7 aydır var olması Üstelik karşılıksız..

Kendisi de bu aşkın karşılıksız olduğundan haberdar.. Camdan Yılmaz'ın Filizden başkasını sevemeyeceğine ilişkin Feride ile konuşmasını duymuştu...

Ben Yılmaz'ın kızkardeşine ve annesine de inanamıyorum. sevmediğini göre göre Aslı'yı Yılmaz'a yamamaya çalışıyorlar...

zeynep.s
23-05-07, 11:08
Aman Filizciymis, Yilmazciymis bosverin bunu. Ben asil Mualla Sultana yaniyorum:img-hyste kadin bi türlü oglunun mürvetini göremedi.:img-hyste
Nedir bu kadinin bu gelin adaylarindan cektigi, hepsi biricik oglunu nikah günü terk ediyor:img-hyste Demekki Mualla Sultan okumayla, üfemeyle olmuyormus bu isler:img-wink:

hani derler ya... bir şeyi çok fazla ıstemeyeceksin,çok özenmeyeceksin.... mualla hanım oğlu evlensin istiyo ama bir türlüeveremıyo...

dizidizidiziler
23-05-07, 11:09
Herkes maduriyetini hemen ŞAAAK diye dile getiriyor. hastayım ölücem, benim evlenmem lazım...

Filiz ise dile getiremiyor.. Buna sinir oluyorum. En çok benim hakkım ben 7-8 sene emek verdim. Bebeğimin babası o.. üstelik rezil Cem ile evlenmeye sadece Yılmaz'ı korumak için kalkıştım demiyor...

kursuni19
23-05-07, 11:09
bende aynı şekilde ölücem ama senin karın olarak öleyim denmesini anlamıyorum bu aşk mı oluyor ..İnsan sevdiğim üzülmesin istemez mi öleceği için onu kendinden uzak tutmak istemez mi ..bu bana tuhaf geliyor

Bu Asli kizi zaten anlamak ne mümkün Sinem. Kiz bebegi ögreniyor, ama hala Yilmazin kolluna girip nikah masasina oturmayi planliyor. Illaki bayilmasimi gerekiyor bu nikahtan vazgecmesine, Yilmazin duygularinin hicmi anlami yok

delfin23
23-05-07, 11:12
Herkes maduriyetini hemen ŞAAAK diye dile getiriyor. hastayım ölücem, benim evlenmem lazım...

Filiz ise dile getiremiyor.. Buna sinir oluyorum. En çok benim hakkım ben 7-8 sene emek verdim. Bebeğimin babası o.. üstelik rezil Cem ile evlenmeye sadece Yılmaz'ı korumak için kalkıştım demiyor...

Filiz bu ilişki için hiçbir emek vermemiştir.Zaten ilişkisinin arakasında duramadıgı için olaylar bu duruma gelmiştir.kesinlikle Filizin bu ilişki için çaba sarfetigine inanmıyorum Ayrıca bebeginin babasının Yılmaz oldugunu bilen kim sadece kendisi ve ailesi herşeyi sakladıgı gibi bunuda saklıyor

kursuni19
23-05-07, 11:14
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

işte budur.

valla kurşunim bencede. kadın helak oldu. harbiden de tüm gelinler düğün günü terkediyo kihkihkih

Kadinin kafasi karismistir artik. Bi Filiz icin ceyiz hazirla, sonra Asli icin...tam her sey tamam derken tüm hazirliklar bosa...Doldur bir sandiga sonra depoya:img-hyste

mesburcum
23-05-07, 11:15

Ben filizci değil Yılmazcı'yım daha doğrusu filizyılmaz'cıyım demem yerinde olur.

Aslı'yı hatalı görenlerin sadece Filizciler olduğunu söylemişsiniz. Böyle değil bende Aslı'yı olanlar karşısından hatalı görüyorum.

Yılmaz vaatler vermiş olabilir. O sıralarda ne kadar kafasının karışık olduğunu anlamak Aslı'ya düşerdi bence. Çünkü sonuçta Aslı Yılmaz'ın Feride ile olan konuşmalarını, Filiz'e olan ilgisini, önemsemesini her defasından gördü...

Aslı'ya burada yapılan çoğu haksız eleştiriye zamanında karşı çıktığımda olmuştur ama bu kadarı fazla kız görmek istemiyor Yılmaz'ın onunla evlenmek istemediğini.

daha öncede söyledim yine söyleyeceğim ben düğün davetiyemi seçerken beni yalnız bırakan damat adayıyla asla evlenmem en basiti bu... Hayat kaynağımı da bir insana bağlayıp o benden uzaklaşınca ameliyattam tedaviden de asla vazgeçmem. Aslı'nın yaptıklarına benim dilimde bencillik deniliyor. Üstelik fragmandan anladığım kadarıyla Aslı bebeği öğrendiği halde Yılmaz'la nikaha doğru geliyor ama onların birbirlerine bakışlarını gördükten sonra vazgeçecek...

fatma-1721
23-05-07, 11:16

Aynen katiliyorum da benim merak ettigim,fragmandan anladigim kadariyla Asli odada Handandan gercegi ögreniyor ve sonrada Yilmazin koluna girip nikah masasina dogru ilerliyor,o anda Yilmazin Filize bakislarini görüyor ve cok üzülüyor.Yani bu kiz gercegi ögrenmesine ragmen,hala Yilmazla evlenmeyi düsünüyormuydu acaba?Düsünmese,Yilmazin kolunda nikah masasina dogru neden yol alsin?Aklim almiyor vallaha!

EvaLongoria
23-05-07, 11:19
Kadinin kafasi karismistir artik. Bi Filiz icin ceyiz hazirla, sonra Asli icin...tam her sey tamam derken tüm hazirliklar bosa...Doldur bir sandiga sonra depoya:img-hyste

en azından bi dahai sefere kullanılmak üzere depoluyordur. yoksa halimiz duman paramı yeter buna kardeşim :img-hyste :img-hyste

filiz e nişan yap aslıya kına gecesi yap. :img-hyste

ayrı ayrı gelinlikler ohoooo battı bizim mualla :img-hyste

rüyahuzur1
23-05-07, 11:21
rüyacım hoş geldin...iyi oldu direkten döndü abin bakma sen...bu dizideki hatunlar adamı kanser eder...tolga çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı...seni de eski yılmazcı olarak görürsek kendi adıma sevinecem:good: abin öyleydi:good:
tşkler ferman abi..her nekadar abim kadar güzel yorum yapamasamda bi yılmazdaş olarak bulunmak istedim :img-blush valla feride konusunda iiki direkten döndü..:happy0064 ne yaptığı belli deil..harcar bu kadın :icon_whis
ya bu handan inş bu sefer bi işe yarayacak..malum hata yapıo sonrada özür dilio..başka işe yaramıo :img-help:

fatma-1721
23-05-07, 11:22

Bu ceyiz hazirlamak isi de ne oluyor bu dizide,anlamadim vallaha.Ceyizi kiz tarafi hazirlamaz mi?
Ayrica ben bu bölüm Muallayi,Fahriyeyi ve digerlerini cok merak ediyorum.Gercegi ögrendikleri zamanki yüz ifadelerini görmek icin sabirsizlaniyorum .

zeynep.s
23-05-07, 11:27
Bu ceyiz hazirlamak isi de ne oluyor bu dizide,anlamadim vallaha.Ceyizi kiz tarafi hazirlamaz mi?
Ayrica ben bu bölüm Muallayi,Fahriyeyi ve digerlerini cok merak ediyorum.Gercegi ögrendikleri zamanki yüz ifadelerini görmek icin sabirsizlaniyorum .

muallayı bende çok merak ediyorum... seneye torun isterken, yakında torunu kucağına alacağını öğrenecek... gerçi bu sahneler bir sonraki bölümede bırakılabilir...

hewal
23-05-07, 11:28
Aslı öyle bir konuşuyorki Yılmaz olmadan asla bende olamam tavrında..Bunun hastalıkla çok ilgisi yok Aslı Yılmaz'ı yaşama sebebi olarak görmeye başladı dolayısı ile hasta olmasada nikah masasına oturtmanın bir yolunu bulurdu Yılmaz'ı...

Hayatın tülü zorluklarını görmüş insanlar hiçbir zmaan başka bir insanı yaşama sebebi olarak görmezler eğer öyle olsa daha önce kaybettikleirnin ardından tekrardan hayata tutunup kaldıkları yerden devam edeemzler..

En büyük değişim ilk gelen Aslı ile şu anki Aslı arasında olmuştur bence...(Yılmaz 74. bölüm sonra değişmiş olabilir ama Aslı'nın diziye dahil olduğu bölümler ortada bu kadar kısa sürede bu kadar deformasyon :img-wink: )

benim
23-05-07, 11:35
Bence şu an Aslı'ya fazla yüklenmeyelim. Bebeği öğrendikten sonra hala Yılmaz'ın koluna girmiş nikah masasına oturuyor demeyelim.O an belki yanına biri gelir Mualla ve Fahriye olabilir.Aslı'ya konuşma fırsatı vermeyebilirler.Apar topar nikah salonuna getirirler kızı . Bölümü seyrettikten sonra gerçekten bebeği öğrendikten sonra nikaha giderse o zaman eleştirilsin..

seyda_dl
23-05-07, 11:37
MERHABA
fragmanı görür görmez bir yorumda ben yapayım dedim. Şimdi arkadaşlar bence aslıya bu kadr yüklenilmemeli.. Çünkü insan aşık olunca ki çoğumuz bu durumu biliyoruz hiç bir şeyi gözü görmüyor. bazen yaptığı hataları bile çok rahat haklı kılıyor. Filiz ve Yılmaz ilişkisinde bu bir çok kez yaşanmadı mı? mesela filizin yılmaz ölmesin diye cemle evlenmeye kalkması. Diyeceksiniz ki aynı şey mi? buda işin diğer bir tartışma konusu olur. Neyse gelelim filize insaf diyorum başka birşey demiyorum. Bence bunun bebeği söylemeye hiç niyeti yok. Yılmaz başkasından öğrenecek bebeği. Nereden bu kanıya vardığımı düşünüyorsunuz biliyorum. filiz, ceyda ya ne önemi var artık beni bebeğimle kabul etti tarzı birşey söylemedi mi? söyledi. buda gösteriyorki artık bebeği söylemek filiz için ikinci, üçüncü hatta dördüncü sırada..
yılmaz ise bencede baya değişti ama filizi bu haliyle kabul etmesi asil bir davranış. hatırlanırsa kardeşide aynı durumdaydı ve oda aynı şekilde onu çok seven bir erkek tarafından kabul edilmişti. aradaki tek fark filizin evlilik dışı bir bebeği olması.
gel gelelim fragmana her zamanki gibi doyurucu değil. bence dizi fragmandan çok daha güzel olacak. neyse izleyelim görelim diyorumbye

ferman336
23-05-07, 11:40
tşkler ferman abi..her nekadar abim kadar güzel yorum yapamasamda bi yılmazdaş olarak bulunmak istedim :img-blush valla feride konusunda iiki direkten döndü..:happy0064 ne yaptığı belli deil..harcar bu kadın
ya bu handan inş bu sefer bi işe yarayacak..malum hata yapıo sonrada özür dilio..başka işe yaramıo

rica ederim rüyacım tekrar hoşgeldin aramıza hele ki eski yılmazcılardansan tamam sırtın yere gelmez bu forumda :) kötü yorum yapacam diye çekinme muhakkak ki güzel şeyler yazacaksın ben eminim. handan eski yılmazımızı bitiren hatunlardan biri ne yapsa boş benim gözümde:img-hyste

bu arada suçlu aslı,yılmaz,o,bu şu denmiş...yahu arkadaşlar 6 aydır boşuna mı yazıyoruz biz :happy0064 kabak gibi belli suçlu..FİLİZ:img-hyste kız yılmazı öldürdü,yedi bitirdi siz hala suçlu arıyorsunuz:img-hyste hayret walla.:icon_whis yılmaz kendini hiç sevmeyip gidip başkasından hamile kaldığını düşündüğü bir kadını her türlü kabul ediyorsa aslı niye kendini sevmeyen ama kendisinin sevdiği ve kendisini sevme ihtimali olan bir adam için elinden geleni yapmasın yahu:good: bizim afacan filiz gitgide evliyalık yolunda ilerliyor :good: en büyük müridi yılmaz 1.1 namı diğer cacık yılmaz:img-pilot

nike79
23-05-07, 11:43
Gordummm Gordummm ama sessini duyamadigim icin fazla keyifli degildi:)
ooyoyy filizim nasi aglio ole yahh:(yilmaz perperisan:):)yazik yaahh fala....
Handani cok tebrik etim helal olsun vala harbiden ANNE:)zamaninda az kufur etmemistik handana ama artik sefiorum..

Asli:):)ooyoyy kiyamam(booghh:))yazik vala ne yalan solim acidim asliya hic degilse amelyatan snra bu haberi duysaydi simdi yasamak icin sevepi kalmadi:)
Guzel bi bolum bizleri beklioo..

Iste insan yasama sebebi olarak kendini sevmeyen bir erkegi secerse sonunda yasamasinin anlami kalmaz.
Yanlis anlamayin herkesin basina gelebilir, karsiliksiz aska duser ama bunu anlamamak bana garip gelen.Insan anlamaz mi yaw??Neyse diyorum ya umarim iyilesir ve yasam amaci olarakta kendine meslegini, yeniden sevme umudunu vs.. gorur..