PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 22

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

kursuni19
25-05-07, 15:29
Filiz mac izler

Filiz: Napiyorsun ya cekilsene önümden pozisyonu kacirdim
Yilmaz: Bir sey yapmadim karicim, televizyonun tozunu alacaktim
Filiz: Sus, tamam hadi git
Yilmaz: Ama tozlar nolcak
Filiz: Yilmaz! Ah su kafam ah, piskopat falandi Cem ama en azindan spordan anliyordu, ah…
Yilmaz: Bir seymi dedin karicigim…
Filiz: Gooooolll
Yilmaz: Ödümü kopardin…
Filiz: Cocuk uyandi, ayak altinda dolasacagina git altini ac
Yilmaz: Pardon karicigim. Filiz sen beni galiba artik sevmiyorsun
Filiz: ….hakem
Yilmaz: Filiz sana diyorum sen artik beni sevmiyorsun
Filiz: Kalk ayaga kalk birsey yok düzenbaz seni…
Yilmaz: Filizzz!
Filiz: Neeee
Yilmaz: Yok ben dayanamiyacagim, Filiz secim yap futbolmu benmi?
Filiz: Futbol
Yilmaz: Ne demek futbol. Nasil kiyaslarsin onu benimle
Filiz: Sen kendin kiyasladin
Yilmaz: Peki ben en iyisi bi cocuga bakim

arzuinan
25-05-07, 15:30
ARKADAŞLAR CEM FİLİZİ KAÇIRIYO veeeeeeeee kaçarlarken kaza yapıyorlar cem ölüyo ama filizimizde ağır yaralanacakmış bebek ve filiz ölebilirmiş mutsuz sonla bitebilirmiş avşar filmde çalışan bi yakınımız söyledi ayrıca takvim gazetesinin haberindede ıhlamurlar altındadan sürpriz final diye yazı vardı ve aşağı yukarı böyle bişeyi söylüyodu
(alıntıdır)(arkadaşlar ben anlayamadım doğruda olabilir olmaya bilirde sizce)

inşallah doğru değildir demekten başka çarem yok. tarifsiz üzülürüm öyle olursa. bence izledikleriminde hiçbir anlamı kalmaz. :sad53:

yılmazım ölmedin fermanımla evam kafa buluyor senle çok yaşa :good:

ferman336
25-05-07, 15:31
espri dalında seninle yarışamayız ferman abicim. her daim 2 ya da 3 cülükteyiz. birinci sensin. şiir dalında filizim ile kimse yarışamas.

inat konusunda haklısın arzu nike ve fatma.

kurşuni de sessizlik hakim. en suskun da o.

hehe:) yok be evacım nerde...biz yaştan ötürü klasman dışıyız..sizler harikasınız..:good: neyse ooo tahsilat time gelmiş :) şimdilik kalın sağlıcakla...herkese iyi yorumlar..:good:

eski yılmaz toprağın bol,,hurilerin çok olsun:good:

ferman336
25-05-07, 15:33
Filiz mac izler

Filiz: Yilmaz! Ah su kafam ah, piskopat falandi Cem ama en azindan spordan anliyordu, ah…

hehehe :) :img-hyste :img-hyste bu da süperdi kurşuni.suskunluğunu bozdun sonunda...ellerine sağlık:img-hyste
hele sonu süper bitmiş...:good:

EvaLongoria
25-05-07, 15:33
kurşuni süpersin hahaha futboL demek :)))

eski yılmaz mekanın cennet ola.. arzuya fatmaya nike79 a kanma...

sysdll
25-05-07, 15:36
artık benim için sürpriz diye bişi kalmadı.bu dizi için artık "aaaaaaaaa" kelimeleri kuracağımı sanmıyorum.sonu mutsuz bitecekse bence son 5 bölümü mutsuz yapsınlar ki en azından saçmaladan biter.bir mutlu iki mutsuz üç arada derede adımlarla gidiyor zaten dizi.5 bölümde bence herkesi ayırsınlar (fahriye-salih,sema-ali dahil) sonra ortaya toplayıp karıştırıp kura çeksinler.kura sonucu birbirlerine çıkanlar evlensin...nasıl? daha mantıklı değil mi

filizyılwaz
[QUOTE=e.aykut;3456654]ARKADAŞLAR CEM FİLİZİ KAÇIRIYO veeeeeeeee kaçarlarken kaza yapıyorlar cem ölüyo ama filizimizde ağır yaralanacakmış bebek ve filiz ölebilirmiş mutsuz sonla bitebilirmiş avşar filmde çalışan bi yakınımız söyledi ayrıca takvim gazetesinin haberindede ıhlamurlar altındadan sürpriz final diye yazı vardı ve aşağı yukarı böyle bişeyi söylüyodu
(alıntıdır)(arkadaşlar ben anlayamadım doğruda olabilir olmaya bilirde sizce)[/QUOT

Sanmıyorum böyle bir sey olacağını.Valla kahrolurum öyle bir sey olursa.Diziyi izlemek icin evden cikmadigim,tezimi bile boslayip TVnin onunde harcadigim zamanada yanarim.Filizimiz olmesin, tabiiki bebekleride.Yok yok olmaz boyle sey.

Yilmazimiz,bakma sen Fermana,Evaya,olmedin,COK YASA

Slm
Aman tanrım bu çok kötü bir haber demek Cemle kaçarlarken kaza yapıyorlar ve cem ölüyor.Tamam Cemin ölmesi iyi bir haber ama Filizin ağır yaralanması çok kötü bir haber.Bence bebek ölücekmiş gibi geliyo bana yani içimden bir ses öyle diyor.

Birde ben Bülent İnalın bir röportajını okumuştum.Röportajında dizi çok süpriz bir final yapıcak.Dizinin sonunda evlilik olucak ama kimse bundan mutlu olmıyacak diyordu.Yani demekki Filizle Yılmaz kavuşucaklar ama bebeklerini kaybedicekler.Bu çok kötü bir durum umarım ikisinide kaybetmeyiz.

kursuni19
Evacim ve Ferman abi ne yalan söyleyim sizin hiziniza yetisemiyorum artik, ufakta olsa bir katkim olsu dedim, begendiseniz ne mutlu bana

filizim+y
hehe:) sağolasın filizim de bence bugünün yıldızı espri dalında eva,, şiir dalında sen oldun...inatla direnenler dalında ise arzu,nike ve fatma ödüle kavuştu.:good: Hasan son yaptığı hamleyle espri dalında evayla kupayı paylaştı...izleyiciler kurşuninin suskunluğuna bir anlam veremedi ama ondaki potansiyeli bildikleri için ses etmiyorlar.:good:

sende sağolasın ferman abim haklısın bugün eva kesinlikle en forumda olan kişiydi, şiir dalında kurşuni ve ben diyelim tek başıma olmaz:) evet inat grubumuzda süper:good: hasana söylenecek söz yok kırdı geçirdi zaten onunla beraber şu anda kurşuni de son hamlesini yapıp suskunluğunu bozmuş oldu:)

feride-ömer
25-05-07, 15:37
sevgili kurşuni yazdığın senaryoya bayıldım koptum gülmekten:img-hyste yılmaz bu haliyle çok komik yılmazı toz alırken filizide maç izlerken düşünemiyorum bile yakında yılmaz dantel falanda örmeye başlar hatta pembe dizi sabah programları falan izler bu gidişle:img-hyste

sudemnaz
25-05-07, 15:38
Filiz mac izler

sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünnn
harika yaaaa
bu dizi kötü bitmesin ne olurrrr

modest2000
25-05-07, 15:39
valla finali bende çok merak ediyorum herkes süpriz bir final olacak diyor.Bence bu diziyi mutsuz sonla biterecekler

sürpriz final olacak diye diye Filiz'i öldüreceklerse, Yılmaz'ı da peşinden intihar ettirsinler hiç olmazsa.Çok kötüyüm belki ama öyle olsun bari :icon_sorr :img-hyste
Umarım böyle bir son hazırlamıyorlardır.Bunun için mi bekledik yani?Zaten bu sezon en çok Cem'in maceralarını izlettirdiler ve fazlasıyla gına geldi bundan.:icon_whis

sorfangirls
25-05-07, 15:39
valla finali bende çok merak ediyorum herkes süpriz bir final olacak diyor.Bence bu diziyi mutsuz sonla biterecekler

walla ne yalan soylıyeyım sankı banada oyle gelıyor alısmıslarya bızım senarıstler kotu mutsuz seylere alısılmıslıgın dısına cıkmamak bunyemızı sarsmamak ıcın ee mutlu senaryonun nasıl yazılacagınıda bılmedıklerı ıcın otomatıkmen kotu son yazabılırler hatta yazdıklarının kotu bıle oldgunun farkında olmayabılırler ee alısmıslar bı kere

SBR
25-05-07, 15:43
herkese merhaba bir kötü final duyumu alınmış herhalde ama bence dizi kötü sonla bitmez .belki bir çarpma olayı yine hastanede bir düz çizme olayı olabilir ama filizin öldürülmesi çok uçuk olur. zaten senaryo böyle bir son yazarsa sokakta yürüyemezler dizinin fanatikleri çok fazla :good: tabii belli olmaz yinede insan 2.sezondan itibaren olanları düşününce imkansız demiyor hani:img-wink:

meltemortay
25-05-07, 15:44
benım babam ve ben bu diziye hayranız babam bunun eski bir türk filmi olduğunu soylemişti hatta filmi kısa ozet gçemişti babamanasıl olcak bu dizi bu bolum desem fragmanı izlesin ona yeter herşeyi sıralar ve doğru çıkar neden bu eskibir türk filmymiş ole dedi baba belkide mutsuz sonla bitcek bir babamı arayam ve konuşam belkide o eski türk filmi mutlu sonla bitti yada kotu son öğrenmem gerekiyi

kursuni19
25-05-07, 15:44
Yilmaz meyhaneye gider, herkes masada toplanmistir ( Uyarlamadir)

Hiç gelecek halim yoktu vallahi,
Sizleri burada gördüm de geldim.
İzinsiz çıkamam, salmaz billahi,
Filize tekmili verdim de geldim.

Belaya sokamam garip başımı,
Biliyorum, takip eder peşimi,
Sağlama alayım diye işimi,
Handan hanima sordum da geldim.

Gezip de gelecek çarşı, pazarı,
Uykuya yatacak öğle üzeri,
Kaçmasın diyerek pempe dizileri,
Saati başına kurdum da geldim.

Razı değil gönlüm boş oturmaya,
İlk yıldan başladım turşu kurmaya,
Alıştı ellerim yaprak sarmaya,
Yemeği ateşe sürdüm de geldim.

Sür dedim boyayı, takın altını,
Dolaş arkadaslari, ara eltini,
Islatırsa ufaklik diye altını,
Sıkıca kundağa sardım da geldim.

İyisi, kötüsü olmaz iş iştir,
İş çıksın elinden, işi yetiştir,
Hazırlık gerekir, önümüz kıştır,
Çorabı, kazağı ördüm de geldim.

Tutturdum içimden yanık türküyü,
Sildim tüm rafları, örttüm örtüyü,
Yıkadım gömleği, yaptım ütüyü,
Halıyı, kilimi serdim de geldim.

Günü varmış gelen ayın üçünde,
Hazırlık başladı bilmem kaçında,
İşlerim bitince huzur içinde,
Sazımı sırtıma vurdum da geldim.

Gel Kılıbık Yilmaz derdini açma sen yad'a,
Başa gelmedik iş olmaz dünyada,
Kazak erkek oldum gece rüyada,
Düşümü hayıra yordum da geldim.”

filizim+y
25-05-07, 15:47
finalin bu dizinin tamamına yakışır şekilde yapılasını isterim ne birinin ölmesi üzerine bir final ne de mutsuz bir final o zaman boşuna izlenmiş bir dizi olur benim için, hem bizlere karşı yapılan büyük bir saygısızlık olur zaten 2. sezon yanyana göremedik filizyılmazı, çok gördüler onlara bu mutluluğu birde ölümle ayıracaklar o zaman mutsuz bir izleyici olacak ama yine de umudumu yitirmek istemiyorum yoksa ne yorum yapabilirim ne de şiir falan yazabilirim bu şekilde düşünürsem hiç iyi olmadı bu ama umarım doğru değildir...

cemotara
25-05-07, 15:51
sevgili KURŞİNİ19;senaryon çok güzel olmuş koptum gülmekten özelliklede yılmaz şiirin tek kelimeyle harika

forever_bim
25-05-07, 15:52
Kursuni ve Ferman Abi.

Bayıldım valla. Çok güzel yazdınız.

kursuni19
25-05-07, 15:54
Sevgili Feride-Ömer, sudemnaz cemotara ve hasan begenmenize sevindim, cok tesekkür ederim, yanliz Yilmazin siiri uyarlamadir, söylemis olayim

eleren
25-05-07, 15:55
merhaba arkadaşlar daha önce bu foruma hiç yazmamıştım ama sürekli yazılanları takip ediyorum ıhlamur altında kimi zaman severek kimi zamanda isteksiz olsada izlemeye çalışıyorum kaç bölüm sonra bitiyor ve bahsi geçen konu tahminmi yoksa tüyomu (filizin ölümü)bye

EvaLongoria
25-05-07, 15:55
Yılmaz = Ah Ali ah hiç sorma. Çok yoruldum artık.
Ali = Ee yılmazım napıcaksın böyle evlilikler.
Yılmaz = Ama Salih in ki öyle değil ki Ali?
Ali = O zamanında koydu vetosunu.

Ömer gelir...

Ömer = Beyler hayırdır bu saatte kahvedesiniz?
Ali = Sema işte. Bende kaçtım
Yılmaz = Filiz de konkene gitti.
Ömer = Oğlan nerde Yılmaz?
Yılmaz = İnanmazsın bugün onu da aldı. O kadar oralara götürme dedim de çocuğu. İnat etti
Ömer = Bilmem mi kardeşimi ben. Çok inattır çok. Ama eskiden böyle değildi Yılmaz biliyosun.
Ali = Sema gelmeden yemeği yapıyım ben. Hadi görüşürüz beyler. Unutmayın cuma altın günümüz var.
Yılmaz = Tamam Ali. Börek benden.
Ömer = Kısırı da ben yaparım.
Ali = Tamam hadi görüşürüz.

Yılmaz = Eskiden böyle değildi evet.. Ama ne oldu da değişti anlamadım.
Ömer = Ben de anlamadım. Evlendikten sonra değişiyor bunlar kanka.
Yılmaz = Feride de öyle di mi?
Ömer = Sorma ya.. Ama Filiz e göre daha iyi. En azından dayak yok.
Yılmaz = Ah ahh.. Hem içki hem dayak.

Filiz = Yakaladım seni Yılmaz! Demek benden gizli kahveye geliyorsun. Şimdi görürsün sen.
Ömer = Filiz dur. Yapma gözünü seveyim.
Filiz = Sen karışma Ömer. Haketti dayağı. Ben ona paraları kahvede harcasın diye mi veriyorum.
Yılmaz = Vallahi bir çay içtim karıcım.
Filiz = Gel buraya. Yolacam o sırma bıyıklarını gelll
Yılmaz = Yeter ama bühüüüü

sorfangirls
25-05-07, 15:57
merhaba arkadaşlar daha önce bu foruma hiç yazmamıştım ama sürekli yazılanları takip ediyorum ıhlamur altında kimi zaman severek kimi zamanda isteksiz olsada izlemeye çalışıyorum kaç bölüm sonra bitiyor ve bahsi geçen konu tahminmi yoksa tüyomu (filizin ölümü)bye

sanada merhaba dızı 80. bolumde bıtıyor yanı buyuk fınal bahsedılen konuda bır arkadasımızın tahmını sanırım oyle bır tuyo yok henuz sadece kendı yorumlarımız

EvaLongoria
25-05-07, 15:57
Kurşuni dağıldım gülmekten. Bir şiir bu kadarmı güzel olur :)

Ay Allahım sen bizim yüzümüzü hep güldürrr AMİN :)

Yılmazım sen öldün, gömüldün.. aldırma kimseye.

cemotara
25-05-07, 15:58
sevgili EVA allah iyiliğini versin kopardın beni tek kelimeyle muhteşem olmuş
Kılıkbıklar dizisi

sudemnaz
25-05-07, 15:59
Yılmaz = Ah Ali ah hiç sorma. Çok yoruldum artık.
Ali = Ee yılmazım napıcaksın böyle evlilikler.
Yılmaz = Ama Salih in ki öyle değil ki Ali?
Ali = O zamanında koydu vetosunu.

Ömer gelir...

Ömer = Beyler hayırdır bu saatte kahvedesiniz?
Ali = Sema işte. Bende kaçtım
Yılmaz = Filiz de konkene gitti.
Ömer = Oğlan nerde Yılmaz?
Yılmaz = İnanmazsın bugün onu da aldı. O kadar oralara götürme dedim de çocuğu. İnat etti
Ömer = Bilmem mi kardeşimi ben. Çok inattır çok. Ama eskiden böyle değildi Yılmaz biliyosun.
Ali = Sema gelmeden yemeği yapıyım ben. Hadi görüşürüz beyler. Unutmayın cuma altın günümüz var.
Yılmaz = Tamam Ali. Börek benden.
Ömer = Kısırı da ben yaparım.
Ali = Tamam hadi görüşürüz.

Yılmaz = Eskiden böyle değildi evet.. Ama ne oldu da değişti anlamadım.
Ömer = Ben de anlamadım. Evlendikten sonra değişiyor bunlar kanka.
Yılmaz = Feride de öyle di mi?
Ömer = Sorma ya.. Ama Filiz e göre daha iyi. En azından dayak yok.
Yılmaz = Ah ahh.. Hem içki hem dayak.

Filiz = Yakaladım seni Yılmaz! Demek benden gizli kahveye geliyorsun. Şimdi görürsün sen.
Ömer = Filiz dur. Yapma gözünü seveyim.
Filiz = Sen karışma Ömer. Haketti dayağı. Ben ona paraları kahvede harcasın diye mi veriyorum.
Yılmaz = Vallahi bir çay içtim karıcım.
Filiz = Gel buraya. Yolacam o sırma bıyıklarını gelll
Yılmaz = Yeter ama bühüüüü
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ömer yılmaz kanka vayy be bu güzel işteee
filiz eli sopalı kadınlardan
bir çay içmişmiş :D
öldüm yaaa çok komikkkkkkkk

fatma-1721
25-05-07, 16:00
Filiz mac izler

Vallaha harika,gülmekten kirildim,siirlerin kadar da güzel bir mizah anlayisina sahipsin,tebrik ederim!Birde geride kaldim diyorsun,bu geride kalan birinin yazdiklari ise,masallah dogrusu!

arzuinan
25-05-07, 16:02
kurşunim - evam valla bugün coştunuz, harikasınız. ama yazık Yılmaz'ıma ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste

filizim üzme sen kendini şiirlerine aynen devam olmaz birşey o kadar saçmalamazlar heralde. :img-wink: bu şekilde süpriz final mi olur. :icon_whis

yılmazım sen bakma evama fermanıma ölmedin. yaşıyorsun :good:

kursuni19
25-05-07, 16:02
Evacim ve sevgili fatma sizlere cok tesekkür ederim.

Eva formundasin diyorum, hakkatende öylesin, yine koptum gülmekten ellerine saglik

fatma-1721
25-05-07, 16:03
Yilmaz meyhaneye gider, herkes masada toplanmistir

Hiç gelecek halim yoktu vallahi,
Sizleri burada gördüm de geldim.
İzinsiz çıkamam, salmaz billahi,
Filize tekmili verdim de geldim.

Belaya sokamam garip başımı,
Biliyorum, takip eder peşimi,
Sağlama alayım diye işimi,
Handan hanima sordum da geldim.

Gezip de gelecek çarşı, pazarı,
Uykuya yatacak öğle üzeri,
Kaçmasın diyerek pempe dizileri,
Saati başına kurdum da geldim.

Razı değil gönlüm boş oturmaya,
İlk yıldan başladım turşu kurmaya,
Alıştı ellerim yaprak sarmaya,
Yemeği ateşe sürdüm de geldim.

Sür dedim boyayı, takın altını,
Dolaş arkadaslari, ara eltini,
Islatırsa ufaklik diye altını,
Sıkıca kundağa sardım da geldim.

İyisi, kötüsü olmaz iş iştir,
İş çıksın elinden, işi yetiştir,
Hazırlık gerekir, önümüz kıştır,
Çorabı, kazağı ördüm de geldim.

Tutturdum içimden yanık türküyü,
Sildim tüm rafları, örttüm örtüyü,
Yıkadım gömleği, yaptım ütüyü,
Halıyı, kilimi serdim de geldim.

Günü varmış gelen ayın üçünde,
Hazırlık başladı bilmem kaçında,
İşlerim bitince huzur içinde,
Sazımı sırtıma vurdum da geldim.

Gel Kılıbık Yilmaz derdini açma sen yad'a,
Başa gelmedik iş olmaz dünyada,
Kazak erkek oldum gece rüyada,
Düşümü hayıra yordum da geldim.”

Mükemmelsin!!!O kadar güzel oldu ki,anlatmak icin kelimeler yetersiz kalir,yüregine saglik!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/happy0064.gif
:happy0064
Not:Evacigim,sende bugün harikalar yarattin,yüregine saglik!
Sayenizde cok güldük,allah da sizi güldürsün.

sysdll
25-05-07, 16:04
finalin bu dizinin tamamına yakışır şekilde yapılasını isterim ne birinin ölmesi üzerine bir final ne de mutsuz bir final o zaman boşuna izlenmiş bir dizi olur benim için, hem bizlere karşı yapılan büyük bir saygısızlık olur zaten 2. sezon yanyana göremedik filizyılmazı, çok gördüler onlara bu mutluluğu birde ölümle ayıracaklar o zaman mutsuz bir izleyici olacak ama yine de umudumu yitirmek istemiyorum yoksa ne yorum yapabilirim ne de şiir falan yazabilirim bu şekilde düşünürsem hiç iyi olmadı bu ama umarım doğru değildir...

yazdıklarında haklısın filizim. ama senaristler iyice sıyırdı.2.sezon bölümlerde müslüm dinlemiş rapçi gibi olduk.bende mutlu bir son ile bitmesini isterim.yılmaz ve filiz in beraber olmasını.ama senaristler o kadar çok mutsuzluk ve hüzün kurguladılar ki artık insanın bu tarz haberlere inanıyor.
bir de şu ihtimal var.dizi sona yaklaştıkça artık çok sayıda senaryo ortaya atılıyor.gerçek yada değil sonuçta bir tartışma oluşturuyor ve bu kafaların karışmasını sağlayarak diziye olan ilgiyi artırıyor.

umarım senaristler izleyicilerin düşüncelerini önemserler.sonuçta bunu bizler izliyoruz...

sudemnaz
25-05-07, 16:05
Türk milleti işte müthiş bir zekamız var harikalar yaratıyorsunuz arkadaşlarrrr
gülmekten kendimi alamıyorum bir an dizinin böyle devam edeceğini düşündümmm:img-hyste :img-hyste :img-hyste dizinin raitingleri sanırım yerle bir olurdu yooooo ya da kadınlar sadece izlerdiii...
yüreğinize sağlık güldürdünüz beni...
filiz yılmaz aşkın en yokuşlu haliiii....(bu diziyi kaçırmayın bol gözyaşı ve entrika burda ...)

filizim+y
25-05-07, 16:06
sevgili evam ve kurşunim ellerinize sağlık ne bugün coştunuz valla ben kaldım geride okurken gülmekten ne hale getirdiniz beni çok yaşayın emi yüreğinize sağlık:happy0064 :happy0064

forever_bim
25-05-07, 16:08
Arakdaşlar senaryolarımızı bence senaryolar başlığına da koyalım. Arada gülmek isteyenler girer okur. Ne dersiniz?

EvaLongoria
25-05-07, 16:08
kurşunicim , ya bugün biraz formdayım sanırım :) cuma ya haftasonu çabuk geldi o yüzden olabilir :)

arzu ablacim yazik deil ona birak da bizden ceksin birascik

sudemnaz ve cemotara tesekkur ederim hep gulelim arkadaslar kihkihkih

fatma-1721
25-05-07, 16:09
kurşunim - evam valla bugün coştunuz, harikasınız. ama yazık Yılmaz'ıma ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste

filizim üzme sen kendini şiirlerine aynen devam olmaz birşey o kadar saçmalamazlar heralde. :img-wink: bu şekilde süpriz final mi olur. :icon_whis

yılmazım sen bakma evama fermanıma ölmedin. yaşıyorsun :good:

Finali kötü sonla bitireceklerini sanmam,korkmayin!!Ama Finali getirene kadar bizi bitirecekler orasi kesin!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/icon_sorry.gif
:icon_sorr

eleren
25-05-07, 16:11
sanada merhaba dızı 80. bolumde bıtıyor yanı buyuk fınal bahsedılen konuda bır arkadasımızın tahmını sanırım oyle bır tuyo yok henuz sadece kendı yorumlarımız

teşekkür ederim cevap verdiğin için:happy0064 bye

filizim+y
25-05-07, 16:12
yazdıklarında haklısın filizim. ama senaristler iyice sıyırdı.2.sezon bölümlerde müslüm dinlemiş rapçi gibi olduk.bende mutlu bir son ile bitmesini isterim.yılmaz ve filiz in beraber olmasını.ama senaristler o kadar çok mutsuzluk ve hüzün kurguladılar ki artık insanın bu tarz haberlere inanıyor.
bir de şu ihtimal var.dizi sona yaklaştıkça artık çok sayıda senaryo ortaya atılıyor.gerçek yada değil sonuçta bir tartışma oluşturuyor ve bu kafaların karışmasını sağlayarak diziye olan ilgiyi artırıyor.

umarım senaristler izleyicilerin düşüncelerini önemserler.sonuçta bunu bizler izliyoruz...

sevgili sysdll arkadaşım mutlu sonla bitmesi gerekiyor çünkü yeteri kadar mutsuzluk yaşandı dizide hem bu aşka hakettiği değeri artık versinler şunun şurasında 5 bölüm kaldı bizi de düşünsünler bu aşk için izliyoruz oyuncular için izliyoruz hakkımız olanı istiyoruz bu nedenle dedim, hüzünlü bir finalde kimsenin ölmesini istemiyorum pekala çok daha güzel bir final de hazırlayabilirler zor birşey değil.

evet senaryolar çıkıyor ortaya ama böyle olumsuzluklar duydukça benimde yorum yapasım ya da şiir yazasım geliyor, haketmediğimizi düşündükçe hevesim gidiyor bu yüzden haklısın umarım bizleri düşünerek final yaparlar

fatma-1721
25-05-07, 16:13
Arakdaşlar senaryolarımızı bence senaryolar başlığına da koyalım. Arada gülmek isteyenler girer okur. Ne dersiniz?

Cok güzel bir fikir.Birde Filizin,kursuninin o güzelim siirlerini de forumdan siirler gibi bölüme koyabilmek mümkün mü acaba?Cok imkansiz birsey mi istedim,umarim imkansiz degildir?

fatma-1721
25-05-07, 16:19
sevgili sysdll arkadaşım mutlu sonla bitmesi gerekiyor çünkü yeteri kadar mutsuzluk yaşandı dizide hem bu aşka hakettiği değeri artık versinler şunun şurasında 5 bölüm kaldı bizi de düşünsünler bu aşk için izliyoruz oyuncular için izliyoruz hakkımız olanı istiyoruz bu nedenle dedim, hüzünlü bir finalde kimsenin ölmesini istemiyorum pekala çok daha güzel bir final de hazırlayabilirler zor birşey değil.

evet senaryolar çıkıyor ortaya ama böyle olumsuzluklar duydukça benimde yorum yapasım ya da şiir yazasım geliyor, haketmediğimizi düşündükçe hevesim gidiyor bu yüzden haklısın umarım bizleri düşünerek final yaparlar

Korkma Filizim;Final kesinlikle mutlu sonla bitecektir.Yoksa kanal d yi basariz allimallah,yani iki senedir yasattiklari azaptan sonra birde Finali mutsuz sonla bitirmeyi göze alamazlar,bu kadar da olmaz!Sen o güzelim siirlerinden bizleri mahrum etme ne olur!!!

mesburcum
25-05-07, 16:20
Filizim+y'nin soruları bende cevaplamak istedim. :)

1-filiz ve yılmaz ne şekilde ayrılacaklar birbirlerine son sözleri ne olur sizce?

Geçtiğimiz bölümün sonu bu bölüm adına onların bir arada geçirecekleri son sahnedir diye düşünüyorum. Birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini söyleyecekler.

2- nikahın kıyılmayacağı kesinleşti peki bu aslının bayılması sonucu mu yoksa bebeğin herkesce öğrenilmesi ile mi olacak sizce?

Ben bebeğin herkes tarafından öğrenilmesi sonucu gerçekleşmemesini yeğlerim.

3- yılmaz bebeği öğrendikten sonra asıl tepkiyi kime göstermeli sizce neden?

Filiz’e. Neden bu kadar süre sakladığından dolayı tepkisini göstermeli…

4- yılmazın ailesi nikahta olanlar için neler diyecek ve tepkileri nasıl olacak?

Ne diyecekler ki, birkaç ay içinde torun, yeğen gelecek…. :)

5- filiz aslının kendisine gelip bebekle ilgili sorusuna ne yanıt verecek?

Daha inkar etmesin lütfen. İtiraf etmesini beklerim.

6- filiz yılmazın bebeği öğrenmesiyle nasıl davranacak?

Yılmaz’ın tepkisine göre değişir. :)

7- feride ne olabilir ki tepki veriyor ömere ve terk edip gidiyor ve ömer ne yapmış olabilir ferideyi kızdıracak?

Yani evlilik planlarıyla ilgili bir şeyler olabilir.

8- feride ve ömerin bu kırgınlıkları evlilik planlarına gölge düşürür mü?

Yok ardından yüzükleri takıyorlar gibi…

9- bu bölümün sonu hangi sahneyle son bulur sizce?

Bebeğin babasının Yılmaz olduğu öğrenildikten sonra salondakiler, Yılmaz ve Filiz’in ailesinin oynayacağı Kasap havasıyla :)

10- aslı kızın durumu ne olur ve tepkisi ne olur bu olaylar sonucu?

Üzgünüm ama bence duymak istemedikleri zamansız bir anda çarpacak yüzüne…

ihlamurlar_alt
25-05-07, 16:22
merhaba arkadaslar
ben dizinin bitmesine cok üzülüyorum
beraber olsunlar bir sezonda mutluklarini görebilsek keske
bu aksamda cok heyeceanli olacak yilmaz artik keske cocougunu ögrense
aslida nihayet aradan cekiliyor gibi

buarada kilibiklar dizisi senaryolarida muhtesem olmus yaniii

SBR
25-05-07, 16:23
Korkma Filizim;Final kesinlikle mutlu sonla bitecektir.Yoksa kanal d yi basariz allimallah,yani iki senedir yasattiklari azaptan sonra birde Finali mutsuz sonla bitirmeyi göze alamazlar,bu kadar da olmaz!Sen o güzelim siirlerinden bizleri mahrum etme ne olur!!!

sevgili arkadaşlar finalin mutlu sonla bitmesi çok büyük bir ihtimal zaten bülent inal verdiği röpartajta dizinin haziranda biteğini ve aynı zamandada mutlu bir sonla biteceğini söylemişti.bülent inalın bu kendi tahminimi yoksa gerçekten nesıl biteceğini biliyormu orasını bilmem ama mutlu sonla bitecek demişti:good:

kursuni19
25-05-07, 16:25
Filiz: Yilmaz, eger bana bir gün bir sey olursa, baskasiyla evlenirmisin
Yilmaz: Filiz, elbetteki hayir, hem simdi neden böyle konusuyorsun
Filiz: Peki neden evlenmessin, yoksa evlilik hosunami gitmiyor
Yilmaz: Yok, yanlis anladin. Öyle demek istememistim. Tabiki gidiyor
Filiz: Yani evlenirim diyorsun
Yilmaz: Bilmem, belki, yani olabilir
Filiz: Demekki evlenirsin
Yilmaz: Filiz
Filiz: Demekki bizim yatagimizda yatirsin onun
Yilmaz: Yabanci degil ya nasil olsa
Filiz: Ne dedin sen, nasil yani
Yilmaz: Yok yabanci birini yatirmam yatagimizda dedim
Filiz: Yeni yatak alip, evimizde oturursun yani
Yilmaz: Mahalleye alisik baska bir yere alismasi zaman alir
Filiz: Yilmaz, ne diyorsun ya sen
Yilmaz: Yok bir sey Filiz, mahallemizi seviyorum diyorum
Filiz: Demekki bu sokaklarda el elle dolasacaksiniz
Yilmaz: Sanki daha önce dolasmadik
Filiz: Yilmaz bak kiziyorum, ben ne diyorum sen ne diyorsun
Yilmaz: Yeter be Filiz, hem soruyorsun hem duymak istemiyorsun
Filiz: Neyi duymak istemiyorum
Yimaz:Asli
Filiz: Nolmus Asliya, yoksa yine fenalastimi
Yilmaz: Yok Asli iyi, sirasini bekliyor
Filiz: Ne sirasini, doktorami gitti yoksa
Yilmaz: Yeterbe Filiz...
Filiz: Sen bana sesinimi yükseltiyorsun
Yilmaz: Oh be anlamadi
Filiz: Neyi anlamadim
Yilmaz: Filiz bebek agliyor ben suna bi bakim gelim
Filiz: Tamam bende biraz dinleneyim bagri...

filizim+y
25-05-07, 16:27

sevgili fatmam korkmak değil de haketmediğimiz sonucu görmek üzücü bende okuduğum haberlerden etkilendim ama dediğin gibi umudumuzu yitirmeyelim göze alamazlar diyip bekleyelim hem forumda okunuyorsa kimsenin mutsuz bir final istemediğini de okumuş olurla ona göre yazarlar bizde en azından bizler için efsane olmuş dizimizi güzel hatırlarız isteğimiz bu başka birşey değil ki, zaten düşünmemeye çalışıyorum eğer kesin birşeyler gelirse bu tarz o zaman susarım şimdi ortaya atılmış yalan haber olatak bakıyorum...

sudemnaz
25-05-07, 16:27
sevgili arkadaşlar finalin mutlu sonla bitmesi çok büyük bir ihtimal zaten bülent inal verdiği röpartajta dizinin haziranda biteğini ve aynı zamandada mutlu bir sonla biteceğini söylemişti.bülent inalın bu kendi tahminimi yoksa gerçekten nesıl biteceğini biliyormu orasını bilmem ama mutlu sonla bitecek demişti:good:

inş. mutlu bir son olurrr
iki senedir hiç vazgeçmeden onları izledim
kötü bir son olursa seyirciyi cezalandırmış olurlarrr başka bişi olmaz
ben senarstleri tenhada kıstırıp intikam alırım :img-hyste
offf yaaa içime kurt düştü şimdi ya bizi ağlatırlarsa üzerlersee
filizle yılmaz mutlu olamazsaaa....
isyan ediyorum kötü olan her şeye...

SBR
25-05-07, 16:33
inş. mutlu bir son olurrr
iki senedir hiç vazgeçmeden onları izledim
kötü bir son olursa seyirciyi cezalandırmış olurlarrr başka bişi olmaz
ben senarstleri tenhada kıstırıp intikam alırım :img-hyste
offf yaaa içime kurt düştü şimdi ya bizi ağlatırlarsa üzerlersee
filizle yılmaz mutlu olamazsaaa....
isyan ediyorum kötü olan her şeye...

yok sevgili arkdaşım kötü son olmaz sen merak etme .gerçi arkadaş yanlış hatırlamıyorsam avşar yapımı aradığını ordada böyle bir hava estiğini yazmıştı .ama ben böyle bir sona ihtimal vermiyorum .yani kelimede bulamıyorum çok uçuk bir şey olur öyle olursa ama dediğim gibi kötü son olma ihtimali bence yok denecek kadar az:img-wink:

arzuinan
25-05-07, 16:40
kurşunim demek Aslı sırada bekliyor ha :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ya arkadaşlar bende ilk duyduğumda şok oldum ama bırakalım artık bu düşünceleri anı yaşayalım. ayrıca o kadarına cesaret edemezler :icon_whis

yılmazım çok yaşa emi :good: sen sakın fermanımla evama kulak asma :img-wink:

medsul
25-05-07, 16:51
eva kursuni harikasiniz:happy0064 cok komik olmuş gülmeekten öldüm
:img-hyste :img-hyste devamini bekleriz valla:happy0064
emeğinize yüreğinize saglık:happy0064

kursuni19
25-05-07, 16:54
Evacim, Arzu abla ve Sevgili medsul cok tesekkür ediyorum sizlere, begenmenize gercekten cok sevindim

filizim+y
25-05-07, 17:02
Yılmazdan Filizine (sevdiğini hiçbirzaman unutamadığını, kalbinden söküp atamadığını ve çaresizliğini, sevgisini anlatıyor yılmazım)

S en benim kalbimdeydin herzaman seni unutmak istesemde
E n imkansızı istemişim aslında bunu yeni öğrendim sensizliğimde
N ur yüzüne doyamamışım her görüşümde yeniden vurulmuşum sende

B üyür içimdeki sızı sana gelemediğim her günün özlemi içinde
E n yakın dostlarım bile anlamak istemedi seni sevdiğimi de
N e halimden anladılar ne de hüzünle bakan gözlerimden beni de
İ çimdeki yangını söndürecek olan seni bana yar etmediler de
M utluluğu çok gördüler ya asıl senle olduğunu görmek istemediler bile

K albim her attığında senin sevginle çarpar senin hayalinle gözlerimde
A şkın bana o kadar çok şey vermiş ki benden gittiğinde öğrendim de
L akin bunları yaşamakda varmış hiç istemesek de kader de
B ulmuşken yeniden seni bir daha kaybetmek istemem yeter ki gel de
İ smini anmadığım bir günüm olmadı sensiz kaldığım her gecede
M azeretler sıraladım yüreğime sırf seni bana sorup da cvpsız kalmasın diye
D ayanamayacağını biliyorum kalbimin senin benden gidişine
E n olmadık cümleler kurdum senin gelmeyeceğini düşünüp de
Y aşama umudunu hiçbirzaman yitirmesin de seni beklesin diye
D ediklerime inandı yüreğim bekledi senden gelecek bir haberi de
İ stediğim olacak ya inancım sonsuz seni bekleyeceğim sevdiğim senle
N eler hayal ettim henüz hepsini gerçekleştirememişken seni bırakıp gitmekde niye

H ayatta dilenebilecek en güzel dileklerim sen olmuştun her nefesimde
E n güzel günlerin hayaliyle seni düşünerek direndim her güçlüğe
R azı geldiysem bile şu an sensiz olacak bu bilinmez kadere
Z amanı gelecek biliyorum sevgimiz izin vermeyecek senden gidişime
A nın gelmesini bekleyeceğin çünkü çaresizliğim bende bir bilmece
M ahvoluyorum seni böyle boynu bükü bırakıpda daha ağır bedeli ödemeye
A yaklarım gitmese de bunu yapamam sende dedin ya onun suçu ne
N eye niyetti neye kısmet oldu sevgimiz ama biliyorum kaderim bir senle

jojoo
25-05-07, 17:13
Filiz mac izler

her ne kadar yılmazı böyle kılıbık gostermenıze katılmasamda.yazılan en guzel replıkti okuduğumda baya bı guldum

filizim+y
25-05-07, 17:22
akşama az kaldı hüzünlü bir başlangıç yapacağız

--- filizyılmaz ayrılacak
--- filiz yılmazın gidişiyle hıçkırıklarla ağlayacak
--- yılmaz soluğu sahil kenarında alacak, yüzüğü çıkaracak, üzülecek ve eve gidecek hazırlıklara katılacak
--- aslı, mualla ve fahriye tam gaz hazırlıklar
--- feride ve ömer nişan yüzüklerini takar
--- yılmaz damatlıklarını giyinir kurbanlık koyun gibi suratı asık odasında oturur ve filizini düşünür
--- filiz bahçede annesine sarılıp ağlarken düğün konvoyunu görür ve tabi yılmazla göz göze gelir
--- yılmaz cenazeye gider gibi asık suratıyla müjganların evinin önünden geçerken filizle gözgöze gelir
--- feride ömer kavgası var
--- handan daha fazla dayanamaz ve filizin tüm karşı çıkmalarına karşı soluğu nikah dairesinde alır
--- filizde annesini durdurmak için gider peşinden
--- handan aslıyla konuşur (bebeğimi yoksa sevdiklerini mi söyler bilemeyeceğim ama nikahtan önce konuşuyor)
--- filiz annesine yetişemez ve aslı soluğu filizin karşısında alır
--- yılmazda olanlara anlam veremez çünkü filizin nikaha gelemeyeceğinden emindir ve meraklı gözlerle olanları izler
--- aslının sorularına filizin cvbı karşısında ya da aslının bayılması sonucu fahriye şaşırır

şimdi fragmandan izlediklerimiz bunlar sıralamayı bu şekilde yaptım nikah olayı bölümün yarısını kapsayacak sanırım diğer yarısı daha çok önemli bence, fragmanda görmediğimiz sahneleri merak ediyorum çünkü buralarda az çok ne olacağını biliyorum, umarım o kısımları güzeldir bakalım göreceğiz...

IhlamurlarAltinda74
25-05-07, 17:24
filizim+y Siir gercekten harika olmus
cok güzel....

arzuinan
25-05-07, 17:29
filizim döktürmüşsün yine, tebrikler canım :happy0064

daha da güzel kısımların vardı ama Yılmaz'ımı anlamadıkları konusundaki fikirlerimi biliyorsun o bakımdan bu kısmı tek geçiyorum yüreğine sağlık. :good:

* artık sayılı saatler kaldı geri sayım başladı. hep dedim bu bölümden çok birşey beklemiyorum hüzünlü bir bölüm olacak. nikah ve hastane sahneleri bol olacağa benziyor. ne diyeyim Allah yardımcımız olsun. :sad53:

yılmazım fermanıma ve evama aldırma çok şükür sapasağlamsın yaşıyorsun. :good:

forever_bim
25-05-07, 17:32

--- yılmaz soluğu sahil kenarında alacak, yüzüğü çıkaracak, üzülecek ve eve gidecek hazırlıklara katılacak
--- yılmaz damatlıklarını giyinir kurbanlık koyun gibi suratı asık odasında oturur ve filizini düşünür
--- filiz bahçede annesine sarılıp ağlarken düğün konvoyunu görür ve tabi yılmazla göz göze gelir
--- yılmaz cenazeye gider gibi asık suratıyla müjganların evinin önünden geçerken filizle gözgöze gelir
--- handan daha fazla dayanamaz ve filizin tüm karşı çıkmalarına karşı soluğu nikah dairesinde alır
--- handan aslıyla konuşur (bebeğimi yoksa sevdiklerini mi söyler bilemeyeceğim ama nikahtan önce konuşuyor)
--- yılmazda olanlara anlam veremez çünkü filizin nikaha gelemeyeceğinden emindir ve meraklı gözlerle olanları izler
--- aslının sorularına filizin cvbı karşısında ya da aslının bayılması sonucu fahriye şaşırır

şimdi fragmandan izlediklerimiz bunlar sıralamayı bu şekilde yaptım nikah olayı bölümün yarısını kapsayacak sanırım diğer yarısı daha çok önemli bence, fragmanda görmediğimiz sahneleri merak ediyorum çünkü buralarda az çok ne olacağını biliyorum, umarım o kısımları güzeldir bakalım göreceğiz...

Sevgili Filizim;

Feride'yle Ömer'in tartışması kesinlikle nişandan önce. Çünkü Feride'nin üzerindeki gömlek bordo geçen hafta da üzerindeydi. Ömer'in geçen hafta giydiği pantolon lacivert bir kottu, nişan resminde Feride beyaz üzerine siyah puantiyeli elbise giymiş, Ömer'in de gömlek serbest bırakılmış, giydiği kotun da rengi daha açık. Yani önce tartışma sonra barışma ve nişan iyorum, bir Fömer klasiği olarak:)

sysdll
25-05-07, 17:34
Yılmazdan Filizine (sevdiğini hiçbirzaman unutamadığını, kalbinden söküp atamadığını ve çaresizliğini, sevgisini anlatıyor yılmazım)

S en benim kalbimdeydin herzaman seni unutmak istesemde
E n imkansızı istemişim aslında bunu yeni öğrendim sensizliğimde
N ur yüzüne doyamamışım her görüşümde yeniden vurulmuşum sende

K albim her attığında senin sevginle çarpar senin hayalinle gözlerimde
A şkın bana o kadar çok şey vermiş ki benden gittiğinde öğrendim de
L akin bunları yaşamakda varmış hiç istemesek de kader de
B ulmuşken yeniden seni bir daha kaybetmek istemem yeter ki gel de
İ smini anmadığım bir günüm olmadı sensiz kaldığım her gecede
M azeretler sıraladım yüreğime sırf seni bana sorup da cvpsız kalmasın diye
D ayanamayacağını biliyorum kalbimin senin benden gidişine
E n olmadık cümleler kurdum senin gelmeyeceğini düşünüp de
Y aşama umudunu hiçbirzaman yitirmesin de seni beklesin diye
D ediklerime inandı yüreğim bekledi senden gelecek bir haberi de
İ stediğim olacak ya inancım sonsuz seni bekleyeceğim sevdiğim senle
N eler hayal ettim henüz hepsini gerçekleştirememişken seni bırakıp gitmekde niye

H ayatta dilenebilecek en güzel dileklerim sen olmuştun her nefesimde
E n güzel günlerin hayaliyle seni düşünerek direndim her güçlüğe
R azı geldiysem bile şu an sensiz olacak bu bilinmez kadere
Z amanı gelecek biliyorum sevgimiz izin vermeyecek senden gidişime
A nın gelmesini bekleyeceğin çünkü çaresizliğim bende bir bilmece
M ahvoluyorum seni böyle boynu bükü bırakıpda daha ağır bedeli ödemeye
A yaklarım gitmese de bunu yapamam sende dedin ya onun suçu ne
N eye niyetti neye kısmet oldu sevgimiz ama biliyorum kaderim bir senle

akşama bişi kalmadı ama sağol filizim şimdiden moda soktun bizi.hayır şimdi yolda okunması gereken bir sürü şey okunamayacak duruma geldi.çünkü düşünmekten okumak canım istemiyor.ihtimal ki uyurum yol boyunca...:img-grin2

şiirin için sağol.yine döktürdün.teklifim hala geçerlidir.filizim in şiirlerini besteletip kaset çıkaralım.kazanılan para ile feride-ömer çiftine ev alırız:img-hyste :img-hyste

benim
25-05-07, 17:36
Bugün forumun maşallahı var aman Allah bozmasın. Allah kem gözlerden sakınsın...Tü Tü :img-yes:
eva , ferman , Hasan , filizim , kurşuni hepinizin ellerine sağlık.
Replikler , şiirler hepsi harika , espiri ve duygu patlaması oldu bugün...

filizim+y
25-05-07, 17:40
Sevgili Filizim;

Feride'yle Ömer'in tartışması kesinlikle nişandan önce. Çünkü Feride'nin üzerindeki gömlek bordo geçen hafta da üzerindeydi. Ömer'in geçen hafta giydiği pantolon lacivert bir kottu, nişan resminde Feride beyaz üzerine siyah puantiyeli elbise giymiş, Ömer'in de gömlek serbest bırakılmış, giydiği kotun da rengi daha açık. Yani önce tartışma sonra barışma ve nişan iyorum, bir Fömer klasiği olarak:)

Sevgili Hasanım,

haklısın dikkat ettim de şimdi önce tartışma ardından nişan dikkatimden kaçmış düzelttiğin için sağol, bu cephe zaten böyle anlayışlı bir bir şekilde yaşıyorlar ki aşklarını, kıskançlıklarını ve sevgilerini hçbirşey yıkamaz ama ömer paşamın aşkı daha çok hissettiriyor bence..

sevgili ıhlamurlaraltında74, arzu ablam, sysdll ve benim çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim, sizlerinde o güzel yüreklerine sağlık...

matraka
25-05-07, 18:01
neyse arkadaşlar bir bölüm daha geldi çattı bundan sonraki bölümler bizim için komedi bölümleri tarzında olduğu için duygusallıklarımız toprağa gömülmüştür.yiğidimi anma günleri düzenleyeceğiz dernek olarak

delikanlılar ölmez,versiyon atlar

feride-ömer
25-05-07, 18:05
sevgili filizim yine döktürmüşsün valla çok beğendim yüreğine sağlık bugün bu forumu şiirlerinle hareketlendirdiğin için teşekkür ediyorum :img-wink:

filizyılwaz
25-05-07, 18:07

evet bencede aynen dediğin gibi gelişecek olaylar bir tek feride ömer kavgasının zamanını tam kestiremiyorum bide aynı senin gibi nikah bölümün yarısını kaplıycak gibime geliyor ve bende fragmanda görmediğmiz dizinin diğer yarısında gelişecek olayları çok merak ediyorum

filizyılwaz
25-05-07, 18:12
benım babam ve ben bu diziye hayranız babam bunun eski bir türk filmi olduğunu soylemişti hatta filmi kısa ozet gçemişti babamanasıl olcak bu dizi bu bolum desem fragmanı izlesin ona yeter herşeyi sıralar ve doğru çıkar neden bu eskibir türk filmymiş ole dedi baba belkide mutsuz sonla bitcek bir babamı arayam ve konuşam belkide o eski türk filmi mutlu sonla bitti yada kotu son öğrenmem gerekiyi

evet bu dizi tam türk filmi tadında gerçektende zaten şiirleri ve kullandıkları müziklerlede bunu gayet açık belli ediyorlar babana sor bakalım o türk filminin sonu mutlumuymuş mutsuzmuymuş bide acaba baban o türk filminin adını ve kimin oynadığını hatırlıyormuymuş acaba?

ferman336
25-05-07, 18:16
evet bu dizi tam türk filmi tadında gerçektende zaten şiirleri ve kullandıkları müziklerlede bunu gayet açık belli ediyorlar babana sor bakalım o türk filminin sonu mutlumuymuş mutsuzmuymuş bide acaba baban o türk filminin adını ve kimin oynadığını hatırlıyormuymuş acaba?

bildiğim kadarıyla acı hayat...sonunda biri ölüyor diğeri intihar ediyor...metin erksan diye arat bulursun.

benden de herkese iyi seyirler...filizim anlatacak bana :good: onun replikleri yeter be bana filizle 1.1 i asmam için...:img-hyste kalın sağlıcakla..

eski yılmaz öldün oğlum sen...arzu,,fatma,,nike kandırmaya çalışıyor seni:good:

feride-ömer
25-05-07, 18:21
arkadaşlar dizimize 3 saat falan kaldı :happy0064 herkese iyi yorumlar ve iyi ıhlamurlar altında izlemeler birde iyi rahatlamalar diliyorum ben çok rahatlıyorum izlerken bütün yorgunluğum gidiyor ama bu seferde dizide ne olucak diye kendimi yiyorum bizim işimiz zor neyse umarım güzel bir bölüm olur:img-wink:

filizyılwaz
25-05-07, 18:30
arkadaşlar dizimize 3 saat falan kaldı :happy0064 herkese iyi yorumlar ve iyi ıhlamurlar altında izlemeler birde iyi rahatlamalar diliyorum ben çok rahatlıyorum izlerken bütün yorgunluğum gidiyor ama bu seferde dizide ne olucak diye kendimi yiyorum bizim işimiz zor neyse umarım güzel bir bölüm olur:img-wink:

evet dizimize tam 3 saat falan kaldı ve ben heyecandan ölmek üzereyim belki sen diziyi izlerken rahatlıyorsun yorgunluğunu atıyorsun ama ben hiç rahatlıyamıyorum resmen adrenalinim artıyor heyecandan yerimde duramıyorum resmen bakalım bu gece saat 22.00da neler olcak gerçi forumca neler olucağını biliyoruz ama bunları izlemek başka bir duygu başka bir zevk hele şu son 4 bölüm yani cemin filizi kaçırmasından itibaren dizimiz coştu öyleki reytingte her hafta çok izlenen bir dizi olan sılayı geçip 1.oluyoruz eee dizinin fragmanlarının ne kadar etkili olduğu sencede açık değilmi

yesimcan
25-05-07, 18:32
:img-hyste :img-hyste arkadaslar süpersiniz yaa gülemktenn karnima agrilar girdii yaa:img-hyste hepinizin yüregine saglikk nerden bulursunuz böyle seylerii:img-hyste

yaa fragmandanda görüldügü gibi galiba filizin asliya git demesii ve nikah olmasii ayni günn demi?? cünkü herkesin kiyafetleri ayni asli ve yilmaz disindaa.....
hepsi ayni günse ozaman nikah sahnesiylen bitmesii mümkün deyill!!

bide fragmanda asliinin gözleri dolu dolu bence ordaa herkesee agliya agliyaa filiz yilmazdan hamile diycekk herkes sok olmiskenn üstüne bide asli bayilicakk!!!
zaten hasta kiz bunlarin hepsini kaldiramaz nede olsaaa....

sysdll
25-05-07, 18:49
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum.yollar uzun hayat kısa cihetinden yola çıkarak yollar bekler beni.artık yarın kıran kırana yorumlarla karşınızda olmak için inzivaya çekiliyorum.bu arada belirtmeden geçemeyeceğim.dizinin sponsoru benim biraz garibime gidiyor.aslında garibime değil de komiğime gidiyor..."xxxx sıralı otogaz sistemleri".hayır zaten bu seyirci bu kadar bölümden sonra iyice doldu.birde bunu böyle reklam etmeye ne gerek var...neyse fazla konuştum yine size iyi akşamlar....
dizi sonrası görüşmek dileği ile....

aşk_ve_grur
25-05-07, 19:17
yeni bir bölüme heycana strese saatler kaldı.

walla beni bi heycan bastı umarım herşey düşündüğümüz gibi olur bize bi süpriz yapmazlar.

bu bölümde en büyük dileğim yılmazın bebeği öğrenmesi umarım olurrr
herkese şimdide iyi seyirlerrr

sena_haticee
25-05-07, 19:22
evet ya arkadaslar 2.saat33dakka sonra velan bizim dizi baslio bakalim bugunku süprizler ne olucak umarim en heycanli yerinde bitmessss:happy0064
ya isimiz sor ya simdi izlicez sonra bi dakii haftayi bekle keske her gun oynasa ama ben hergün izliomus gibiyim youtube saolsunnnn:img-hyste

milla_jovovich
25-05-07, 19:23
herkese selamlar...
diziye az kaldı ama bütün haftam diziyi düşünerek geçti...
inşallah tahminlerimiz doğru çıkıcak ve güzel bi bölüm izliyeceğiz:happy0064
zaten fragmanlarda filiz öyle bi ağlıyo ki içim parçalanıyor valla:sad53:
artık yeter yani yazık kavuşsunlar artık birazda mutlu görlim onlarııı:happy0064

filizyılwaz
25-05-07, 19:25
evet ya arkadaslar 2.saat33dakka sonra velan bizim dizi baslio bakalim bugunku süprizler ne olucak umarim en heycanli yerinde bitmessss:happy0064
ya isimiz sor ya simdi izlicez sonra bi dakii haftayi bekle keske her gun oynasa ama ben hergün izliomus gibiyim youtube saolsunnnn:img-hyste

bence yine diziyi en heyecanlı yerinde yerinde bitiricekler ve bizde heyecandan ölücez tüm hafta boyunca allahtan sete gidip töyo veren kardeşlerimiz varda onlar sağolsun sayelerinde ilerki bölümün bir çok sahnesini önceden öğrenmiş oluyoruz

filizyılwaz
25-05-07, 19:29
herkese selamlar...
diziye az kaldı ama bütün haftam diziyi düşünerek geçti...
inşallah tahminlerimiz doğru çıkıcak ve güzel bi bölüm izliyeceğiz:happy0064
zaten fragmanlarda filiz öyle bi ağlıyo ki içim parçalanıyor valla:sad53:
artık yeter yani yazık kavuşsunlar artık birazda mutlu görlim onlarııı:happy0064

benimde tüm haftam diziyi düşünerek geçiyor heyecandan ölmek üzereyim umarım yine en heecanlı yerinde bırakmazlar diziyi ki bence öyle yapıcaklar off ya bana reklam araları bir 10 yılmış gibi geliyo geçmek bilmiyorum tvnin başından ayrılamıyorum diziyi tek başma odamda ve karanlıkta izliyorum ve böylece dizinin her santimini hiçbirşey kaçırmadan beynime yazmış oluyorum ve böylce biraz geçte olsa sizinle burda o inca detayları konuşabiliyorum

aşk_ve_grur
25-05-07, 19:34
ya zaten bu dizi olayınında en kötü yanı bir hafta beklemek olsa gerek
walla bu hafta full yazılılarım vardı ama yinede aklım ıhlamurlar altındaydı.
özellilklede pazartesi salı günleri acab frgman çıktımı özet geldimi diye kafayı yedim hiç bi ı.a. böümü bu kadra merak ettiğimi hatırlamıyorum vede düşündüğümü diğer bölümler hakkıda en azından tahmin falan yürütüp haftayı geçiriyoduk yada ne bilem tüyo faln geliyodu şimdide geliyo ama ne bilen son bölümler diyemidir bilmiyorum ama bi önce saatin 22:00 olmasını istiyorummmmm yoksa meraktan çatlıcamm saatler yaklaştıkça sabırım bitiyo hele saat 21:30 olunca o yarım saat geçmek bilmiyo

artıkkkk saat 22:00 olsuunnn geçmiyo bu saatler geçmiyooo:icon_sorr :icon_sorr

sudemnaz
25-05-07, 19:46
inş. güzel bir bölüm olur yılmaz bebeğini öğrensinnn
her şey çokkkk güzel olsun
yarın inş. gün birincisi oluruzzzz

filizyılwaz
25-05-07, 19:46
ya zaten bu dizi olayınında en kötü yanı bir hafta beklemek olsa gerek
walla bu hafta full yazılılarım vardı ama yinede aklım ıhlamurlar altındaydı.
özellilklede pazartesi salı günleri acab frgman çıktımı özet geldimi diye kafayı yedim hiç bi ı.a. böümü bu kadra merak ettiğimi hatırlamıyorum vede düşündüğümü diğer bölümler hakkıda en azından tahmin falan yürütüp haftayı geçiriyoduk yada ne bilem tüyo faln geliyodu şimdide geliyo ama ne bilen son bölümler diyemidir bilmiyorum ama bi önce saatin 22:00 olmasını istiyorummmmm yoksa meraktan çatlıcamm saatler yaklaştıkça sabırım bitiyo hele saat 21:30 olunca o yarım saat geçmek bilmiyo

artıkkkk saat 22:00 olsuunnn geçmiyo bu saatler geçmiyooo:icon_sorr :icon_sorr

aynen ya bende senin gibiyim bu hafta full yazılım vardı ama yinede ben sürekli ıhlamurlar altındayı düşünüyodum odamdaki tvde sürekli kanald açık tüm hafta boyunca belki fragmanı görürüm umuduyla hele şu son bölümler o kadar süperdiki heyecandan ölmek üzreyim saatleri sayıyorum resmen ben daha önceki bölümlerde böyleydim ama şu son 3-4 bölümden sonra bu heyecan iki katına çıktı aslında ne gariptir bugün ilk defa ıhlamurlar altındayı düşünmeyi unuttum ve en nefret ettiğim ders olan ve hastanalıp çalışamadığım ve 12 aldığım ders olan biyolojiyi düşündüm tüm gün çünkü yüksek almam gerekiyodu öyle çalıştımki ıhlamurlar altındayı bir an düşünmedim ve 95 bekliyorum ...

bu arada umarım filiz ölmez eğer senaristler filizmizi öldürürlerse bir daha hiççç dışarı çıkmasınlar çünkü ıhlamurlar altında fanları çok sinirlenicek bu işe...:)

sudemnaz
25-05-07, 19:54
bu diziye ölüm yakışmaz
senaristlerin başı sıkışınca oyuncuyu öldürürler ama sona yaklaşmışsınız madem
ölüm bu sona uymazz

filiz yılmaz
aşka inat zamanlar...

filizyılwaz
25-05-07, 19:55
inş. güzel bir bölüm olur yılmaz bebeğini öğrensinnn
her şey çokkkk güzel olsun
yarın inş. gün birincisi oluruzzzz

ya aslında varya ne olursa olsun ama yılmaz yeterki şu bebeği öğrensin yeter artık yani forumca şuramıza kadar geldi bu ne ya nerdeyse 20 bölümdür yılmaz bebeği bir türlü öğrenemdi nerdeyse bebek doğucak yani bırakında senaristler filizle yılmaz bebek doğmadan evlensinde onların

FİLİZ:yılmaz benim cnm avakado çekti
YILMAZ:ne! aşkım gecenin 3 ündemi ben nerden bulucam şimdi avakadoyu
FİLİZ:ama aşkım çok cnm çekti ben değil bebek istiyo
YILMAZ:peki aşkım ben senin için gecenin 3ünde kış ayında karpuz bile bulurum
FİLİZ:ne karpuz mu?ay yılmaz cnm karpuz çekti
YILMAZ:hayda tamam aşkım sen bekle ben sana hepsini bulup getiricem yeterki sen iste

Yada

FİLİZ:yılmaz koş koş bak oğlumuz tekme atıyo tekme atıyo
YILMAZ:eee atıcak tabi babasının oğlu o
FİLİZ:yılmaz bebeğimiz senin gibi bir babası olduğu için çok şanslı
YILMAZ:asıl senin gibi güzel yüzlü melek bir anneye sahip olduğu için çok şanslı

vs.repliklerini izleyebilelim senaristler duyun sesimi...

sudemnaz
25-05-07, 19:59
ya aslında varya ne olursa olsun ama yılmaz yeterki şu bebeği öğrensin yeter artık yani forumca şuramıza kadar geldi bu ne ya nerdeyse 20 bölümdür yılmaz bebeği bir türlü öğrenemdi nerdeyse bebek doğucak yani bırakında senaristler filizle yılmaz bebek doğmadan evlensinde onların

FİLİZ:yılmaz benim cnm avakado çekti
YILMAZ:ne! aşkım gecenin 3 ündemi ben nerden bulucam şimdi avakadoyu
FİLİZ:ama aşkım çok cnm çekti ben değil bebek istiyo
YILMAZ:peki aşkım ben senin için gecenin 3ünde kış ayında karpuz bile bulurum
FİLİZ:ne karpuz mu?ay yılmaz cnm karpuz çekti
YILMAZ:hayda tamam aşkım sen bekle ben sana hepsini bulup getiricem yeterki sen iste

Yada

FİLİZ:yılmaz koş koş bak oğlumuz tekme atıyo tekme atıyo
YILMAZ:eee atıcak tabi babasının oğlu o
FİLİZ:yılmaz bebeğimiz senin gibi bir babası olduğu için çok şanslı
YILMAZ:asıl senin gibi güzel yüzlü melek bir anneye sahip olduğu için çok şanslı

vs.repliklerini izleyebilelim senaristler duyun sesimi...

senarstler heyecan verici sahnelerin peşindeee bebeğin tekme atması raiting sebebi olmaz kanımcaaa

inş. güzel bir bölüm olur umudum bu

luciapink
25-05-07, 20:02
yaa şimdi dizinin saati de bir türlü gelmez fregman çok hüzünlüydü ama kesin nikah memuru aslıya sorduğunda aslının yüzünü gösterip bitirirler yada oraya bayılır kalır o zaman bitirirler kesin yılmaz bugünde öğrenemiycek bebeği olduğunu aman yaa ama filizim yine çok kötü ağlıyodu yaa o düğün arabası evlerinin önünden geçerken yılmazla birbirlerine öyle bakması çok kötüydü....

Canno
25-05-07, 20:06
tüyo mu geldi?filiz ölüyo mu?eger öyleyse bende gider senaristleri öldürürüm dizi de hic kimseyi birakmayacaklar yilmazi da öldürürseler tam olur

filizyılwaz
25-05-07, 20:08
senarstler heyecan verici sahnelerin peşindeee bebeğin tekme atması raiting sebebi olmaz kanımcaaa

inş. güzel bir bölüm olur umudum bu

bencede senaristler reyting peşinde benim demek istediğim bıktım artık enririkadan üzüntülerden kavuşamamalardan zaten koca sezonu üzüntüyle geçirdik bari son 5 bölüm mutlu geçsin reytingi önemsemesinler ben filizle yılmaz tüm bölüm oturup kitap bile okusa onları izlemekten asla vazgeçmem

luciapink
25-05-07, 20:18
bence bu bölümm herkes ögrenicek fragmanda aslinin gözleri dolu doluydu agliyodu galiba o sahnedee salondakilereee filizz yilmazdan hamile falan diycekk sora herkesss aaa falan soraa asli daha fazla dayanamayip bayilicakk!!

fahriyenin fragmandaki yüzü acayipti cünküüü.....

ins güzel bir bölüm olur yilmaz bebegi ögrenirr tekk son dk da ögrensin dizi bitsin ama ögrensin yaaa yakindaa seti basicammm

ay bilmiyorum canım yaa resimlere baktığımızda da bi acayipti, aslı ve filiz düğün salonunda konuşuyolardı ve yılmaz acayip bakıyodu herhalde öğrendikten sonra aslı bebeği,filize neden bize bunu yaptın mı dicek ki ayy ne diycek acaba ayy nolur bugün yılmaz öğrensin bebeğini yaa... umarım öğrenirler canım yoksa ben senaristleri öldürücem bu arda bi dedikodumudur tüyomudur gidiyo kim ölücek yaa illa birinin ölmesi gerek herhalde senaristlerin içi rahatlamıycak çok öldürmek istiyolarsa buyursunlar açıkta aslı duruyo filiz yılmaz ve bebeklerinden ne istiyolar yahu....:icon_whis

yesimcan
25-05-07, 20:20
ay bilmiyorum canım yaa resimlere baktığımızda da bi acayipti, aslı ve filiz düğün salonunda konuşuyolardı ve yılmaz acayip bakıyodu herhalde öğrendikten sonra aslı bebeği,filize neden bize bunu yaptın mı dicek ki ayy ne diycek acaba ayy nolur bugün yılmaz öğrensin bebeğini yaa... umarım öğrenirler canım yoksa ben senaristleri öldürücem bu arda bi dedikodumudur tüyomudur gidiyo kim ölücek yaa illa birinin ölmesi gerek herhalde senaristlerin içi rahatlamıycak çok öldürmek istiyolarsa buyursunlar açıkta aslı duruyo filiz yılmaz ve bebeklerinden ne istiyolar yahu....:icon_whis

ins ögrenirdee herkes kurtulurr bi insan bi bebegi bu kadar kullanmaskii senaristleri anlamak mümkün deyill....
ayrica ben ne filizin nede yilmazin ölücegini düsünmüyorumm böyle bisey olmazz izliyecileri umutlandirip böyle bi rezalet final yapmazlar herhalde

filizyılwaz
25-05-07, 20:23
bence bu bölümm herkes ögrenicek fragmanda aslinin gözleri dolu doluydu agliyodu galiba o sahnedee salondakilereee filizz yilmazdan hamile falan diycekk sora herkesss aaa falan soraa asli daha fazla dayanamayip bayilicakk!!

fahriyenin fragmandaki yüzü acayipti cünküüü.....

ins güzel bir bölüm olur yilmaz bebegi ögrenirr tekk son dk da ögrensin dizi bitsin ama ögrensin yaaa yakindaa seti basicammm

bencede son dakkada öğrensin ama yeterki öğrensin artık yoksa bende seti basıcam yeter yani bizede yazık filize yılmazada yazık
gerçektenden fahriyenin yüzü çok değişikti yani eğer aslı sırf bayılsaydı fahriyeye böyle bir yüz ifadesi gelmezdi hemen aslının başına giderdi aslı iyimisin diye bağırırdı ama fahriyenin suratında şoka uğrayıp yada kamyon çarpmışa dönmüş gibi bir ifade vardı yani buda gösteriyorki aslı bebeği haykırıp bayıldı herkeste aslının başına üşüşüp iyimisin diyemeden öylece kalakaldı eee torun bu,yeğen bu ,yılmazın oğlu bu ,yılmazın filizden olan oğlu bu,herkesin cemden sandığı bebek bu walla ben orda olsam çenem kitlenir kalırdı heralde

jojoo
25-05-07, 20:25
ya ewde 2 dır elektırıkler kesılıyo umarım ıhlamurlar altındanın saatındede kesılmez kafayı yerım walla.bu arda fılızın öleceğine inanmıyorum yanı bulent ınal dızı mutlu sonla bıtecek demişti 1 röportajında

modest2000
25-05-07, 20:33
İyi akşamlar ve herkese şimdiden iyi seyirler:happy0064
Bu bebek olayını sakız gibi öyle uzattılar,öyle sıktılar ki sanki hiç açığa çıkmayacakmış gibi geliyor artık bana.Ne yapar eder bugün de açığa çıkartmazlarsa hiç şaşırmam:icon_whis Yeni bir hayal kırıklığı yaşamamak için de bu bölüm de bebeğin öğrenilmeyeceğine kendimi alıştırdım:img-wink: :img-wink:

modest2000
25-05-07, 20:37
Bu Handan da sonunda madem bebeği söyledi neden doğrudan Yılmaz'a söylemedi ki yani.:icon_whis Bu davranışla burnuma bu bölüm de Yılmaz'ın bebeği öğrenemeyeceği kokuları geliyor.Umarım yanılıcam:happy0064 :happy0064 :happy0064

zeynep.s
25-05-07, 20:42
Bence filizin ölmesi diye bi durum olmaz eğer cem filizi kaçırırsa ve kaza geçirirlerse bence cem ölür ,filizde en fazla bebeği düşürür filizi öldürmezler sanmıyorum..

kimseyi öldürmesinler... filiz ve bebeğine kıyamazlar...hiç sanmıyorum... senaristler illa 1.sezon gibi finalde ölüm olsun dıyolarsa piskopat ve karakedimiz ne güne duruyo... (birinin müebbet hapse diğerinin ispanyaya şutlanmasını tercih ederim ama neyse)...

luciapink
25-05-07, 20:47
bencede ya açıkta beyninde tümör olan yaşaması riskli olan biri var eğer birini öldürmek istiyolarsa gitsinler aslıyı öldürsünler onlarında istedikleri olsun bizimde

yani öyle olması gerekir mantık olarak ama yok dizideki herkes ölür tek yaşayan aslı kalır yani senaristlere göre böyle olur :img-hyste aslı herkesi tek tek mezera koyar ama yine o yaşar kesin ama onlar yaşatırlasa ben öldürücem ellerimle yılmaz ve filiz için elimi kana buluycam...:img-hyste

bego87
25-05-07, 20:51
kimseyi öldürmesinler... filiz ve bebeğine kıyamazlar...hiç sanmıyorum... senaristler illa 1.sezon gibi finalde ölüm olsun dıyolarsa piskopat ve karakedimiz ne güne duruyo... (birinin müebbet hapse diğerinin ispanyaya şutlanmasını tercih ederim ama neyse)...

Umarım filize ve bebeğe bişey olmaz ama filiz ölüyo dediler ya ondan öyle dedim .Bencede cem varken bizimkileri öldürmeye gerek yok .:img-hyste

yesimcan
25-05-07, 20:52
Bu Handan da sonunda madem bebeği söyledi neden doğrudan Yılmaz'a söylemedi ki yani.:icon_whis Bu davranışla burnuma bu bölüm de Yılmaz'ın bebeği öğrenemeyeceği kokuları geliyor.Umarım yanılıcam:happy0064 :happy0064 :happy0064

neden yilmaza söylemedigi cok basit aslinda!!

handan gidip yilmazlan konussaydi bebegi ona söyleseydii yilmazz icin daha beter olurduu ama nikah günü asliyi birakamazdii kiz gelinligi giyinmiss onun icin nikah gerceklesirdii!!
handan simdi asliya söylüyoo asli soka ugruyoo tabii kolay deyill ve ya nikahta bayiliyoo bisey söylemeden yada herkesee bebegin yilmazdan oldugunu haykiriyoo sora dayanamayipp bayilicakk yanii ama nikah gerceklesmicekk!!!!!

ins asli söylerdee bizde kurtuluruz yaa artik hic umudum kalmadii ama yineden allahtan umut kesilmezmiss!!
bende hep bu bölümde ögrenmicek diyorumm kendi kendimee eyerki ögrenmesse cok fazla hayal kirikligina ugramamak icin

lawinia
25-05-07, 20:53

yılmaz gene de bırakamaz diye direk aslıya söyleyerek halletmeye calısıyo handan bence. su da var artık bana yılmazın ögrenmesi yetmeyecek o düğün salonundaki herkes duysun istiyorum hatta fahriye de bu yüzden sasırmıs olsun o kdar... tabi sadece fahriye mi mümkünse ekranı bölsünler aynı anda yılmazın muallanın fahriyenin aynalının yüzünü görelim...

yesimcan
25-05-07, 20:57
yılmaz gene de bırakamaz diye direk aslıya söyleyerek halletmeye calısıyo handan bence. su da var artık bana yılmazın ögrenmesi yetmeyecek o düğün salonundaki herkes duysun istiyorum hatta fahriye de bu yüzden sasırmıs olsun o kdar... tabi sadece fahriye mi mümkünse ekranı bölsünler aynı anda yılmazın muallanın fahriyenin aynalının yüzünü görelim...

:img-hyste :img-hyste aynen ya ins asli orda bagira bagira söylerdee süper olur yaa mualla ve yilmazin surat ifadesini okadar merek ediyorumkii....

mualla kesinn fenalasirr kadinn hic beklemedigi bisey zaten yilmazda hic beklemiyoo ordaki bütün salon sok olur yaa süper olur süperr

jojoo
25-05-07, 21:03
tuba buyukustunun forumunda dolaşırken 1 yazı gordum paylaşmak ıstedım daha öncden yazıldımı bılmıyorum ama bırı geçen gun tubayı gormuş bayılıp bayılmadığını sormuş oda bayıldım ama şimdi iyiyim demiş hatta kolundada dustuğu ıçın bant mı ne warmış dızının sonunu sormuş tubada suprizli bir fınal olucak demiş ya acaba ölücek mi offf offf

dişi-kartal
25-05-07, 21:22
Herkese selamlar arkadaşlar;
Diziyi sıkı takip ediyorum.Aslı diziye girdiğinden beri sürekli mutsuzluk üzüntü Aslı bence seyircilerin büyük bi bölümünü kanser ediyor.Benim düşüncem diziden çıkması lazım..:img-yes:

ghostwhisperer
25-05-07, 21:28
yine muhteşem bir bölüm olacakmış gibi görünüyor.
Fragman müthişti.Filiz Handan'a sarılırken Yılmaz gelin arabasıyla geçiyor.Birbirlerine bakışları beni çok etkiledi.

Keşke Aslı nikah masasında hayır dese

gül-em
25-05-07, 21:31
Eger gercekten sonunda filiz ölecekse o senaristleri Allah bildiği gibi yapsın. Kac bölüm bekledik onların iki bakısıp mutlu olmaları için revamı yani bu!!!!!!
Yılmaz ve filiz inşallah bu akşam ki bölümden sonra hep mutlu olurlar dertleri yetmedimi artık sıkıldık valla.... aslı söylerse bebişi bencede ekranı bölsünler herkesin yüzünü görmek istiyorum özellikle muallanın..:img-help: yardım edin muallaya ha ha ha :happy0064

fatma-1721
25-05-07, 21:52
Allahaskina ben izleyemeyecegim,canak antenimin sancilari tuttu herhalde,ariza yapiyor.Eger reklam aralarinda foruma girip kisa özetlerle anlatirsaniz,gercekten cok sevinirim,lütfen!!!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/icon_sorry.gif

sudemnaz
25-05-07, 21:56
Allahaskina ben izleyemeyecegim,canak antenimin sancilari tuttu herhalde,ariza yapiyor.Eger reklam aralarinda foruma girip kisa özetlerle anlatirsaniz,gercekten cok sevinirim,lütfen!!!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/icon_sorry.gif

senin adına üzüldüm elimden geldiğince yardım ederim kısa özet geçerim yarın netten izlersinnn

canlı yayın veren siteler yok mu???
ben çok heyecanlandım filizimlen yılamzım yana yana olacak
bebişleri de;)

fatma-1721
25-05-07, 22:17
vallla ben böyle düğün haaytında ilk defa görüyorum kimsecikler yok
evet aslı yine duygu sömürüsü yapiyor
ayyyyyy yine aynı laflar ooffff offfff hakikaten sinir oluyorum bu kıza arkadeşim
bu kız ne biçim birisi anlamiş degilim

Gerci ben su anda izleyemiyorum ama bosa kürek cekme anlasilir gibi biri degil zaten.Neler oluyor ,biraz anlatsana?

medsul
25-05-07, 22:20
helal olsun sana handan :happy0064
helal olsun sana handan:happy0064
demek niye evleniyor bir düşün bakalim aslı acaba hasta oldugun ve devamli
duygu sömürüsü yaparak ben sensiz yaşayamam dediğin için olmasin:img-yes:
birde ben anlamadim bu nasıl düğün günü kız cıkıp gidiyor
gercekten sacma olmuş bu sahneler

fatma-1721
25-05-07, 22:24

Lütfen sunu biraz ac ne olur,ben izleyemiyorum.Handan ne zaman ,nerde,nasil söylüyor?

sudemnaz

handan kedi olalı......

o kadar duygu sömürüsü yaptıkii hatırlamıyor sanırım hafızasında sorun var
az önce yılmaza dedi ben küçücük şeylerden mutlu olurum diyee offff yaaa
filizim kıyamam göz yaşlarınaaa...
git yılmaz diyor ama içi parçalanıyor garibimin

ömerin malları elinde patladı
aliyle arasındaki diyalog harikaydı çok güldüm ben eskiden seni sevmiyordum kasıntı....
ömer çok şeker yaaaaaaaa

bego87
Gerci ben su anda izleyemiyorum ama bosa kürek cekme anlasilir gibi biri degil zaten.Neler oluyor ,biraz anlatsana?
Filiz yılmaza aslını hiç bi suçu yok ona bunu yapamayız git ona dedi..
aslı evlilik hazırlıklarını tam gaz sürdürüken handan hanım bi cafeye çağırdı aslıyı. dediki nasıl ikisi birbirine aşıkken yılmazla evlenebiliosun.Heralde ki çok aşıksın ki onların sevgisini göremiosun hissedemiosun dedi.Bebekten hiç bahsetmedi..
Ömer 10 dkka geç kadığı için işi olmadı mallar elinde kaldı,Feride ona iş teklif eden menejeri aradı işi kabul edicekk

denizim_
Sevgili Fatma,
Bolumun basinda Filiz ve Yilmaz vedalastilar. Daha dogrusu Filiz "git" dedi. Asli'ya birsey olursa omurboyu sucluluk duyariz dedi. Omur boyu seni sevecegim 'i de ekledi. Yilmaz tek kelime demeden cikti. O arada Asli, Feride ve Fahriye kuafordeydiler. Yilmaz ise tek basina Halic sahilindeydi. Yine bir falci cikti karsisina. Sana nikah gozukuyor, bir kayip var gibi laflar soylerken Yilmaz sozunu kesti. Son olarak uzun bir hayatin olacak dedi sanirim.
Omer ve Ali 10 dk kadar gec gittikleri icin adam mallari kabul etmedi. Omer olay cikarsa da sonuc degismedi, uzuntulu bir halde geri donduler. Omer ugursuzlugun kendinde oldugunu dusunuyor.
Yilmaz perisaan bir halde evde. Bir ara Fahriye yanina gitti. Yilmaz kacis yok mu gibi birsey sorunca da " Abi. lutfen yapma boyle" diye cevap verdi. Asli ise yine "asksiz yasama gucu yokmus', "Sen yanimda oldugun icin herseye dayaniyorum" vb laflarini surdurdu. Filiz ise hala odasinda. Sahi bir de Handan Asli'yi arayip, bulusmak istedi. Yilmaz hakkinda konusmamiz lazim dedi. Asli da kabul etti.

fatma-1721
25-05-07, 22:26
filiz yılmaza aslının yanına git dedi ona bişi olursa çok mutsuz oluruz dedi
gitt yılmazzzzzzz
aslı kuaföre gitti
yılmazı aradı gel bizi al dedi
yılmaz fal baktırdııı
filiz bebeğiyle konuştuuu çok mutsuz tabiiki baban bugün evleniyor falan biz hiçbir zaman yan yana olmayacağız dedii...
handan aslıyı aradı konuşalım dedi
aslıyla buluştu handan dediki yılmazla filiz birbirlerini seviyor
aslı dediki ben yılmaza defalarca sordum o konu kapanmış
iyi düşün dedi handan ben hiç kimse üzülmesin istiyorum dedi....

Cok sagol,tesekkür ederim,bebegi henüz söylemed mi?Ayrica Aslinin yapacagi hicbir hareketin beni sasirtmayacagina adim gibi eminim.

bego87
25-05-07, 22:28
Cok sagol,tesekkür ederim,bebegi henüz söylemed mi?Ayrica Aslinin yapacagi hicbir hareketin beni sasirtmayacagina adim gibi eminim.
Yok bebeği hala söylemedi onu heralde nikaha bırakıyo .Handanda alıştıra alıştıra aslıya bişeyler söylüyo galiba:)

medsul
25-05-07, 22:29

şimdi sana kısaca anlatim
filiz yılmaza git yılmaz ben sana gitme desem ve aslıya bir şey olsa ikimizde bir ömür boyu mutlu olamayiz dedi ve yılmaz cok üzgün bir şekilde evden ayrıldi

sonra deniz kenarina üzgün üzgün otururken bir falcı gelip
bir şeyler söyledi işte sen ölümden döndün nikah felan var iyyi mi kötü mü bilmeme dedi

sonra aslı bu arada kuatörde sacını yapdiriyor yılmaza telefon edip
beni almiyacakmisin dedi
yılmaz uzun bir müddet konuşmadi sonrada tamam geliyorum dedi
(bu arada aslı biraz rahatsizlandi )

sonra aslı ile eve geldiler yılmaza damatliğini dene hiç denemedim
dedi yılmaz denemek için odasina gitti fahriye gelince yılmaz bu nikahtan kurtuluş yok dimi dedi fahriye sessiz kaldi
yılmaz aslının yanına gitti aslı yine bildik duygu söürüsünü yapti
yılmazda yine bir şey söylüyemeden oardan ayrıldi
bu arada handan tlf edip aslıya yılmaz hakkında bir şey knouşmak istiyorum dedi cay bahçesinde bulıştular

handan sen nasıl yılmazın filizi sevdiğini bilmidiğin halde evlenmek istiyorsun ded

aslı filiz gecmişte kaldi yoksa neden yılmaz benimle evlensin felan
handan ben görevi yaptim gerisi size kalmiş deyip gitti

vallla biraz karişik oldu ama artık idare et canim:img-yes:

byuzax
25-05-07, 22:29
Handan aslıya lafları dizdi resmen ben ve tüm filizci arkadaşlarımın+filizimin tercümanı oldu... HELAL SANA HANDAN :img-hyste

Bu arada aslının konuşmaları baya yavaşlamış . Yarım saatte bi kelime ediyor.Bu haliyle bizim fenciye benzemiş mıymıy kadın(fenci) :img-hyste

sudemnaz
25-05-07, 22:31
ömere çok üzüldüm bu işide beceremedim dedi yaaa
canım yaaa müthiş bir oyunculuk sergiliyorrr
hayran kaldım onaaa...
bu arada mualla evde yok nerde bu kadınnn

fatma-1721
25-05-07, 22:33
Sevgili Fatma,
Bolumun basinda Filiz ve Yilmaz vedalastilar. Daha dogrusu Filiz "git" dedi. Asli'ya birsey olursa omurboyu sucluluk duyariz dedi. Omur boyu seni sevecegim 'i de ekledi. Yilmaz tek kelime demeden cikti. O arada Asli, Feride ve Fahriye kuafordeydiler. Yilmaz ise tek basina Halic sahilindeydi. Yine bir falci cikti karsisina. Sana nikah gozukuyor, bir kayip var gibi laflar soylerken Yilmaz sozunu kesti. Son olarak uzun bir hayatin olacak dedi sanirim.
Omer ve Ali 10 dk kadar gec gittikleri icin adam mallari kabul etmedi. Omer olay cikarsa da sonuc degismedi, uzuntulu bir halde geri donduler. Omer ugursuzlugun kendinde oldugunu dusunuyor.
Yilmaz perisaan bir halde evde. Bir ara Fahriye yanina gitti. Yilmaz kacis yok mu gibi birsey sorunca da " Abi. lutfen yapma boyle" diye cevap verdi. Asli ise yine "asksiz yasama gucu yokmus', "Sen yanimda oldugun icin herseye dayaniyorum" vb laflarini surdurdu. Filiz ise hala odasinda. Sahi bir de Handan Asli'yi arayip, bulusmak istedi. Yilmaz hakkinda konusmamiz lazim dedi. Asli da kabul etti.

Ömere cok üzüldüm,o bunlari kesinlikle hakketmedi.Asliya zaten hic sasirmiyorum,sonuna kadar görmemekte direnecegine eminim.Yalniz Fahriyenin Yilmazin üzüntüsüne bu kadar kayitsiz kalmasina bozuldum dogrusu.Handana helal olsun finale dogru,güzel seyler yapmaya basliyor.Aman gec olsun güc olmasin.Ayrica hepinize,sana,bego ya,sudemnaza sonsuz tesekkürler.

medsul
25-05-07, 22:33
Handan aslıya lafları dizdi resmen ben ve tüm filizci arkadaşlarımın+filizimin tercümanı oldu... HELAL SANA HANDAN :img-hyste

Bu arada aslının konuşmaları baya yavaşlamış . Yarım saatte bi kelime ediyor.Bu haliyle bizim fenciye benzemiş mıymıy kadın(fenci) :img-hyste

evet yaaa hazır gitmişken hepsini söylesede kurtulsak
neyse en azından bizim burda söylediklerimizin hepsini söyledi içimde kalırdi valla yoksa:img-hyste :img-hyste
handandan inciler
evet zaten herkes görmek istediği gibi görür

medsul
25-05-07, 22:36
hayır hayır atma imza feride bu kadar büyük bir hata yaapamazsin okumadan etmeden hemen imzalanirmi
kesin başina büyük bir bela olacak iyimi

fatma-1721
25-05-07, 22:36
şimdi sana kısaca anlatim
filiz yılmaza git yılmaz ben sana gitme desem ve aslıya bir şey olsa ikimizde bir ömür boyu mutlu olamayiz dedi ve yılmaz cok üzgün bir şekilde evden ayrıldi

sonra deniz kenarina üzgün üzgün otururken bir falcı gelip
bir şeyler söyledi işte sen ölümden döndün nikah felan var iyyi mi kötü mü bilmeme dedi

sonra aslı bu arada kuatörde sacını yapdiriyor yılmaza telefon edip
beni almiyacakmisin dedi
yılmaz uzun bir müddet konuşmadi sonrada tamam geliyorum dedi
(bu arada aslı biraz rahatsizlandi )

sonra aslı ile eve geldiler yılmaza damatliğini dene hiç denemedim
dedi yılmaz denemek için odasina gitti fahriye gelince yılmaz bu nikahtan kurtuluş yok dimi dedi fahriye sessiz kaldi
yılmaz aslının yanına gitti aslı yine bildik duygu söürüsünü yapti
yılmazda yine bir şey söylüyemeden oardan ayrıldi
bu arada handan tlf edip aslıya yılmaz hakkında bir şey knouşmak istiyorum dedi cay bahçesinde bulıştular

handan sen nasıl yılmazın filizi sevdiğini bilmidiğin halde evlenmek istiyorsun ded

aslı filiz gecmişte kaldi yoksa neden yılmaz benimle evlensin felan
handan ben görevi yaptim gerisi size kalmiş deyip gitti

vallla biraz karişik oldu ama artık idare et canim:img-yes:

Cok tesekkür ederim!Hepiniz mükkemelsiniz gercekten,izlemis kadar oluyorum.

bego87
25-05-07, 22:40
Ben sana bi gelişme oldukça yazarım fatma bilgisayar yanımda..:)
Feride o menejerle konuşmaya gitti yanlız menejer çok pis bi adam ..Yani başını belaya soktu .Feride adamdan paraya ihtiyacı olduğu için avans istedi anlaşmayı yaptılar..Aslı tabi kuşkulandı bu handanla konuşmasından ondan sonra fahriyeyle konuşuyo yılmaz beni sevmiyomu hastayım diye mi evleniyo diyo .Ömer ferideyle buluştu evi tutmak için parayı buldu ya:) Tabi Ömer çıldırrdı kontratı iptal etti( ev kontratını) feridenin dansözlük yapıcağını duyunca.

fatma-1721
25-05-07, 22:51
Ben sana bi gelişme oldukça yazarım fatma bilgisayar yanımda..:)
Feride o menejerle konuşmaya gitti yanlız menejer çok pis bi adam ..Yani başını belaya soktu .Feride adamdan paraya ihtiyacı olduğu için avans istedi anlaşmayı yaptılar..Aslı tabi kuşkulandı bu handanla konuşmasından ondan sonra fahriyeyle konuşuyo yılmaz beni sevmiyomu hastayım diye mi evleniyo diyo .Ömer ferideyle buluştu evi tutmak için parayı buldu ya:) Tabi Ömer çıldırrdı kontratı iptal etti( ev kontratını) feridenin dansözlük yapıcağını duyunca.

Ömere cok üzüldüm,Feride yanlis yapti,Ömer yerden göge kadar hakli.Aslinin Fahriyeye sormasina sasirmadim,Fahriyenin ona hayir agbim seni sevmiyor,sana sadece aciyor,diyecek hali yok nasilsa.Daha önce de söyledigim gibi,Asli sonuna kadar direnecektir,görmemek icin ve hep ona acidiklari icin dogrulari söyleyemeyen insanlari sorgulamaya devam edecektir,yani kendini kandirabilmek icin.Bu kiz insani cildirtir!

sudemnaz
25-05-07, 22:53
inanmıyorum yaaa yılmaz çok üzgün yaşamaktan çıkıp ben filizi istiyorum desem...
ağladım sinirimden aslı hanım hala yılmaz beni seviyor mu fahriye diye soruyorrr
kısım yılmazın gözünde aşk gördün mü de soruyorsunnn
bu bölüm böyle mi bitecek
çok yavaş ilerliyorlar canım sıkıldııı
yılmaza damatlık çok yakşıtı karizma işte
ama yanındaki yanlış kişi
filiz yılmazzz

byuzax
25-05-07, 22:54
ya varya yılmaza şu anda hiççççççççççç mi hiççççç üzülmüyorum neden mi ?

KENDİN ETTİN KENDİN BULDUN KENDİN ETTİN KENDİN BULDUN GÜL GİBİ SARARIP SOLDUN...

işte bundan 14 hafta önceydi lanetler yağdırmıştım . İnşallah sürüm sürüm sürünürsün demiştim şimdi içimin yağları eridi...:img-hyste

levoo
25-05-07, 22:54
Feride çok büyük yanlış yaptı.Bence imzalamadan önce Ömer'e danışmalıydı ve imzalarken kontratı okumalıydı.

Filiz ve Yılmaz'a çok acıyorum.

Handan ilk hamlesini yaptı.2. hamlesi de büyük ihtimalle bebeği söylemek olacak.

bego87
25-05-07, 22:55
Aslı konusunda çok haklısın herşeyi geçtim hayatta bi tek yılmaz varmış ve onsuz yaşayamicakmış gibi konuşmasına uyuz oluorum .Kendi gördükleriyle değilde başkasından duyduklarıyla yaşıyo aslı

sudemnaz
25-05-07, 22:55
anlasıldı bu bolum sadece dugun sahnesıyle gecıcek tam aceba ne olucak derkende dızı bıtecek ısın yoksa 1 hafta daha bekle nıye bu kadar agırdan gıdıyor yaa
aynen öyle çok yavaş ilerliyorlar adamı hasta eder bunlar
ikinci reklama girdi ben hiç bişi anlamadım aynı yerde dönüp duruyorlar canım sıkıldııı
offfffff bağarmak istiyorummm...
hep aynı sözler hep aynı hikayeeee...

sude_19
25-05-07, 22:56
HANDAN ne güzel şeyler söyledi vallahi içimin yağları eridi :img-hyste

BUNU ANLAMAMAK İÇİN KÖR OLMAK LAZIM
ONLAR BİRBİRLERİNİ SEVİYORLAR
GÖNÜL İSTEDİĞİNİ GÖRÜRMÜŞ
SEZGİLERİNİDE KAYBETMİŞSİN SEN, YOKSA BUNU HER KADIN ANLARDI :D

gibi gibi muhteşem oturtucu, dokundurucu, yaralayıcı sözlerdi HELAL BE SANA HANDAN bayıldım vallahi bu sözlere

ASLI SENDEN NEFRET EDİYORUM, GİT NE HALİN VARSA GÖR

işin gücün duygu sömürüsü yapmak, bide hiç güzel olmamışsın, o nasıl saç, o nasıl makyaj, insanda biraz sevimlilik olur yav :D deli oluyorum ben bu kızaaaa:img-pilot :img-cool2

bi kere kafa bile basmıyor, yılmaz seni ne zaman sevdiğini söylediki, yani hakkaten insan kör olabiliyormuş sevgi sen ve yılmaz ha ha güleyim bari :img-hyste

yılmaz'a içim acıdı, bölüm boyunca ayaklarının altında yumurta varmış gibi adım atası bile yok, yüzü ağlamaklı, ya normalde yılmaz neyin var, iyimisin diye yardımına koşacak herkes şimdi inadına yılmaz'ı görmezden geliyor ve bunu yapamazsın dönemezsin mecbursun diyo,

bu nasıl bir zihniyet ya, bu ne saçmalık, birini kurtaracam diye 2 insanın hayatı karartılırmı, alt tarafı 2 gün yaşayacak diye, yine yanında ol, yine onu bırakma dost olarak kal, destek ol, ameliyat olsun, kız hem zorluyor evlen diye, sonrada diyorki, yılmaz benimle niye evlensinki, hastayım diye mi,

bu kızın hastalıkla birlikte beyin hücreleri sıfırın altında eksi dereceye düşmüş ığğğğk:img-cool2 :img-pilot

bego87
25-05-07, 22:58
bu bölüm sadece 1 günden ibaret düğün günü sadece muhtemelen aslının filizin yanına gitmesiyle fln biter yani diğer bölüme bırakıcaklar bişeyleri.Sanki dizinin bitmesine daha bi sezon varmış gibi yapmalarına sinir oluorum biraz hızlandırsalarda çözülmeyen olaylar çözülse..

denizim_
Sevgili fatma,
Baska arkadaslar da anlatiyor ama ben yine de yazmaya devam edeyim. hem reklam arasindaki vakti degrlendirmis oluyorum.

Handan ve Asli bulustuklarinda, Handan neredeyse bizim butun hafta tartistigimiz replikleri soyledi asli'ya. Iki insanin birbirini sevdigini gormuyor musun dedi. Bir kadin nasil boyle seyleri anlamaz dedi. Yilmaz'i cok sevdigin belli, herhalde askin gozlerini kapamis, gormek istediklerini goruyorsun dedi. Asli ise bunlari bana soylemeye ne hakkiniz var, o is coktan gecmiste kalmis diye cevap verdi. Handan tekrar yanildigini ve bu nikahin ucunun de hayatini mahvedecegini soyledi. Asli evde somurtup, otururken, Fahriye geldi. Yilmaz beni sevdigini soyledi, sen onun kardesisin, ne diyorsun diye sordu. Fahriye " bu ikinizin arasinda ama seni sevmese, deger vermese seninle evlenmezdi" diye cevap verdi. Asli nihayet ben hastayim diye mi evleniyor benimle, hala Filiz'i istese bana soylerdi, niye soylemesin ki diye devam etti. Sahi bir de ben Yilmaz'i cok seviyorum, o bana asik degil gibi birseyler de soyledi. Fahriye herkes askla evlenmez, belki sizinki bunun da otesinde bir sevgi, hem nikahta keramet vardir, bu gece tum bunlari unutursun deyip, Asli'yi epeyce yureklendirdi.
Yilmaz ise canli cenaze olarak damat trasi oldu. Yanindaki Salih ve Aynali olaylarin farkinda ama hic kimse birse soylemiyor. Sadece Mualla cok mutluyum, bugunleri de gordum ya laflarindan sonra senin neyin var, niye suratin bu halde diye sordu. Tabii bir cevap alamadi.
Feride hic tekin durmayan menajerle anlasma imzalayip, avans aldi. Omer'le emlakcida bulusup, parayi verdi. Omer parayi nereden buldun deyince de is teklifini kabul ettigini soyledi. Omer boyle seylere tek basina karar veremezsin, karimin bir oda dolusu erkegin onunde dans etmesini istemiyorumd eyince, ferid ebozuldu. Bu benim meslegim, sen beni yanina yakistiramiyorsun, bana guvenmiyorsun deyip, gitti. Omer, Filiz'le derlesince, Filiz onun bildigi tek sey bu, is bulup, sana yardimci olmak istiyor. Artik ona guvenmelisin diye cevap verdi.

sorfangirls
Feride çok büyük yanlış yaptı.Bence imzalamadan önce Ömer'e danışmalıydı ve imzalarken kontratı okumalıydı.

Filiz ve Yılmaz'a çok acıyorum.

Handan ilk hamlesini yaptı.2. hamlesi de büyük ihtimalle bebeği söylemek olacak.

bu dızı zaten saf kızlarla dolu aslı sa ferıde ondan saf cıktı kızım ne akla hızmet sen gıder sozlesme ımzalarsın hemde okumadan vede omrerın ne tepkı verecegını hıc dusunmeden
bıde e ılgınc tarafı dugun gunu yapmadıkları ıs kalmadı ne uzun gunmus ıs gorusmelerıne gıderler ev tutmaya kalkarlar cafeye bulusmaya gıderler ooo bıtmek bılmedı ınsan dugun gunu boyle seylerlemı ugrasır bıran once halledın su ısı catlıcam kurdesen dokuyorum burda bolum yerınde sayıklıyor hıc ılerleme yok yaa

sudemnaz
25-05-07, 22:59
Aslı konusunda çok haklısın herşeyi geçtim hayatta bi tek yılmaz varmış ve onsuz yaşayamicakmış gibi konuşmasına uyuz oluorum .Kendi gördükleriyle değilde başkasından duyduklarıyla yaşıyo aslı
aslı kendine bir dünya kurmuş orda yılmaz ve hastalığı var başka hiçbir şey yok etrafında olup bitenleri algılayamıyor sanırım
filizi hala seviyor musun yılmaz
yılmaz buna evet seviyorum diyebilir mi yaaa
tabiiki diyemez ama o anlamıyor yılmazı köşeye sıkıştırıyor ona başka bir yol seçme hakkı vermiyor acındırıyor kendini hastalığm... benim ailem olmadıı...

yılmazın filizi daima seveceğini duydu onu unuttuğunu nasıl düşünebilir ki aklım almıyor...
aslı ömrümü yedin yaaaaaaaaaa

fatma-1721
25-05-07, 22:59

Gördükleriyle degil,görmek istedikleriyle yasiyor Asli ve sorulari da istedigi cevaplari alabilecegi,ona aciyan insanlara soruyor,kendisini kandirmaya devam edebilmek icin.

fatma-1721
25-05-07, 23:08
Sevgili fatma,
Baska arkadaslar da anlatiyor ama ben yine de yazmaya devam edeyim. hem reklam arasindaki vakti degrlendirmis oluyorum.

Handan ve Asli bulustuklarinda, Handan neredeyse bizim butun hafta tartistigimiz replikleri soyledi asli'ya. Iki insanin birbirini sevdigini gormuyor musun dedi. Bir kadin nasil boyle seyleri anlamaz dedi. Yilmaz'i cok sevdigin belli, herhalde askin gozlerini kapamis, gormek istediklerini goruyorsun dedi. Asli ise bunlari bana soylemeye ne hakkiniz var, o is coktan gecmiste kalmis diye cevap verdi. Handan tekrar yanildigini ve bu nikahin ucunun de hayatini mahvedecegini soyledi. Asli evde somurtup, otururken, Fahriye geldi. Yilmaz beni sevdigini soyledi, sen onun kardesisin, ne diyorsun diye sordu. Fahriye " bu ikinizin arasinda ama seni sevmese, deger vermese seninle evlenmezdi" diye cevap verdi. Asli nihayet ben hastayim diye mi evleniyor benimle, hala Filiz'i istese bana soylerdi, niye soylemesin ki diye devam etti. Sahi bir de ben Yilmaz'i cok seviyorum, o bana asik degil gibi birseyler de soyledi. Fahriye herkes askla evlenmez, belki sizinki bunun da otesinde bir sevgi, hem nikahta keramet vardir, bu gece tum bunlari unutursun deyip, Asli'yi epeyce yureklendirdi.
Yilmaz ise canli cenaze olarak damat trasi oldu. Yanindaki Salih ve Aynali olaylarin farkinda ama hic kimse birse soylemiyor. Sadece Mualla cok mutluyum, bugunleri de gordum ya laflarindan sonra senin neyin var, niye suratin bu halde diye sordu. Tabii bir cevap alamadi.
Feride hic tekin durmayan menajerle anlasma imzalayip, avans aldi. Omer'le emlakcida bulusup, parayi verdi. Omer parayi nereden buldun deyince de is teklifini kabul ettigini soyledi. Omer boyle seylere tek basina karar veremezsin, karimin bir oda dolusu erkegin onunde dans etmesini istemiyorumd eyince, ferid ebozuldu. Bu benim meslegim, sen beni yanina yakistiramiyorsun, bana guvenmiyorsun deyip, gitti. Omer, Filiz'le derlesince, Filiz onun bildigi tek sey bu, is bulup, sana yardimci olmak istiyor. Artik ona guvenmelisin diye cevap verdi.

Cok sagol,cok güzel anlatmissin,izlemis kadar oluyorum sayenizde.Ömerle Ferideye cok üzüldüm,ama onlarin bu isin de üstesinden gelecegine eminim.
Asliya hic sasirmiyorum,yazmaktan parmaklarim koptu ama ,Asli beni her defasinda hakli cikariyor sagolsun,birkere de haksiz cikartsa sevinecegim aslinda,ama nerde o günler.Handana helal olsun!Bölümün yavas ilerlemesine gelince,e malum tam yerinde bitirip bir hafta daha canimizi cikartacaklar,ne olacak.

fatma-1721
25-05-07, 23:12
aslı kendine bir dünya kurmuş orda yılmaz ve hastalığı var başka hiçbir şey yok etrafında olup bitenleri algılayamıyor sanırım
filizi hala seviyor musun yılmaz
yılmaz buna evet seviyorum diyebilir mi yaaa
tabiiki diyemez ama o anlamıyor yılmazı köşeye sıkıştırıyor ona başka bir yol seçme hakkı vermiyor acındırıyor kendini hastalığm... benim ailem olmadıı...

yılmazın filizi daima seveceğini duydu onu unuttuğunu nasıl düşünebilir ki aklım almıyor...
aslı ömrümü yedin yaaaaaaaaaa

Hic sorma Aslii kizin yaptiklarini gördügümde bende ömrümden gün kaybediyorum,bu kesin,sirf onun yüzünden diziyi izleyemedigime o kadar da üzülmüyorum.Sayenizde, izledigimde biraz hazirlikli olurum da iyice cileden cikmam.

ares7
25-05-07, 23:22
ya çok heyecanlı acaba şimdi nolcak??off of valla ben 16 yaşında bir erkek birisiyim. gözlerim doldu; valla kendimden şüphe etmeye başladım ama napıyım tutamıyorum kendimi ya. off. offf.f

levoo
25-05-07, 23:23
Aslı Yılmaz'a ahiret soruları sorana dek mutluluğunun bozulmasına izin vermemeye çalıştı.Fakat Yılmaz sorularını karşılıksız bırakınca kör olduğunu anladı.

Handan çok doğru bi şey yaptı.Filiz kızsa da yüzündeki anlık gülümseme her şeyi anlattı doğrusu :).

Feride ve Ömer kadar sorunlarını kolay çözebilen bir çift daha görmedim :)

Buket_TY
25-05-07, 23:23
Simdi birsey soyliyecegim, ama agizimi bozmak istemiyorum....
Ama gercekten bir bolum boyunca bu nikahi konu olarak aldilar yaa..
Pes... Artik bende sacmaladiklarini dusunuyorum! Bitti benim icin...
Bu bolumde sadece bebek konusu ortaya cikiyor,
ama bunun bu saaten sonra onemi yoktu...
Cem geri gel! Seni ozluyorum!:sad53:

bego87
25-05-07, 23:24
Aslı sonunda kör olduğunu sadece kendi görmek istediklerini gördüğünü itiraf etti .Bunu bu kızın ağzından duydum ya tamam artık !!! Yılmaza hala bana bi kere seni seviyorum demedin diyo adam takmıyo bile ve halada aslı yanında duruyo çok enteresan ..

stormy
25-05-07, 23:24
Asli varya bencillik sinirlarinin doruguna cikti!!..Simdi Omerde o Ferideyi kolaysa o mafya kilikli adamlardan kurtarsin..Okumadan sozlesmemi imzalanir..tam saf bunlar ya...

bego87
25-05-07, 23:28
forumca sanal katil mi olacaz

handanı anlından öpüyorrrrummm sağol canım bidanem iyiki varsınnn gerçi olaylar onun yüzünden bu noktaya geldi ama olsun hatasız kul olmaz diyelim

muallanın yüzünün şekli değişti filizi görünceee

:img-hyste :img-hyste handan hakkındaki düşüncelerine katılıorum valla HATASIZ KUL OLMAZ ..Bu bölüm handan ilk defa ciddi anlamda işe yaradı bölümün EN'leri arasında yer alır artık .Haketti:)

fatma-1721
25-05-07, 23:32
Aslı sonunda kör olduğunu sadece kendi görmek istediklerini gördüğünü itiraf etti .Bunu bu kızın ağzından duydum ya tamam artık !!! Yılmaza hala bana bi kere seni seviyorum demedin diyo adam takmıyo bile ve halada aslı yanında duruyo çok enteresan ..

Ben izleyemiyorum ama yazdiklarinizdan anladigim kadariyla Asli hakkinda zerre kadar yanilmamisim,yazik!Aman bayilacak mi ayilacak mi,ne yapacaksa yapsin da nikah kiyilmadan gercekler ortaya ciksin,bölüm bitecek nerdeyse!

bego87
25-05-07, 23:37
Aslı Filizn yanına gitti beni esas şimdi öldürdünüz artık yalanlar yok dedi tam salondan kaçıyodu ki Aslı bayıldı amaeliyata alındı ameliyat iyi geçmiş.Filiz Handana bağrınıyo hayatımı gene karışttırdın diye..

fatma-1721
25-05-07, 23:38
Eee durdu durdu gözü açıldı aslının ,bi baş dönmesi yakışır bu aydınlığa dimi:)
Valla bende şaşırmam handan nikaha karışırsa .

Gercekten anladi mi,peki hangi olaydan sonra jeton düstü?Mualla,Aynali,Salih en önemlisi Yilmaz Filizin orda olmasina sasirmiyor mu?

bego87
25-05-07, 23:48
Valla aslı ayaklandı eve çıktı başıdada bi sargı var onla dolanıyo .Bide ayıldığında ilk ettiği laf yılmaza beni bırakmican dimi oldu..
Nikahta filizle yılmaz bakıştı ondan sonra jeton düştü fatmacım:)

fatma-1721
25-05-07, 23:53
Valla aslı ayaklandı eve çıktı başıdada bi sargı var onla dolanıyo .Bide ayıldığında ilk ettiği laf yılmaza beni bırakmican dimi oldu..
Nikahta filizle yılmaz bakıştı ondan sonra jeton düştü fatmacım:)

Yilmaz ve digerleri bebegi hala ögrenemedi mi?Ne dedi Filiz,hala mi sakliyor gercegi yuh artik!

levoo
Yalnız Aslı Yılmaz'ı odada kara kara düşünürken görene kadar vazgeçmedi Yılmaz'dan.Anca öyle görünce bir şeyler sanırım kafasına dank etti.

Filiz uzaklara gidiyor da bölüm sonu ne olacak hiç bir fikrim veya tahminim yok.

Handan Feride'nin işine kızacak diye Handan'dan gerçeği gizlediler ama bence doğru yapmadılar.

stormy
Ya artik Asliya yazik falan degil..Bir zahmet bencilligi biraksinda gercekleri gorsun..mutsuzluk uzerine mutluluk gozgore gore kurulmaz..Daha once ailesi olmadigi icin birden olmus diye hisleri karismis..Yilmaza aci cektirip bencil bencil geziyor ortada...Feride hapi yuttu kesin yaka paca gotururler..

bego87
25-05-07, 23:55
Hayır bebeği tek bilen aslı .Diğerleri hala habersiz.Filiz aslı ayıldığında aslının yanına gitti yılmaza söyleme dedi oda söylemem o sizin aranızda zaten dedi.Filiz aslıya ben burdan gidiorum herşey eskisi gibi olucak yılmazla mutlu olucaksın dedi.Filiz bu arada Ceydanın evine gidio bi köy eviymiş orda kalıcak ..

Buket_TY
25-05-07, 23:57
Yanarim Yanarim, Filiz icin degil, Asli icin degil, Yilmaz icin degil.....
Ama su bebek icin....
Off Off, yazik be sana junior bebek:sad53:
Seni boyle sacma senaryolu bir dizide oynatiyorlar ya!:sad53:
Zamanin varda, istersen dus, boyle bir diziye girme..
Canan gibi birak kac!

sezinti
26-05-07, 00:01
Nalan, Tıp fakültesinde okuyordu değil mi ? Ben, şahsen kendi doktorumun Nalan olmasını istemem :) Aslı'nın ameliyatından sonra saçların çabuk uzaması ayrı bir tartışma konusu :img-blush
Handan'daki hafıza kaybı daha devam ediyor. Rapor olayı ne zaman gündeme gelecek :)
Hamileliğinde sona doğru yaklaşan Filiz'in araç kullanması ne kadar doğru acaba :img-wink:

bego87
Ya bu ameliyat meselesi bu kadar kolaydıysa neden biz bu kadar haftadır çile çekiyoruz. Kız sanki gripten dolayı hastaneye yatmış gibi çıktı .Yani aslının ameliyata girişi çıkışı ,ayılması ve eve taburcu olması 1 dakika falan sürdü...

stormy
Slogan atiyim bari..

Asli sasirma sabrimizi tasirma
Asli ananida al git (Mualla)
Asli kumeye Yilmaz senin neyine :img-hyste
Filiz buraya yumruk havaya :img-hyste

denizim_
26-05-07, 00:02
Sevgili Fatma,
Gecen reklam arasi cok kisa olunca yetistirip, sana yazamadim. Yazmaya baslamistim, yarim kaldi. Simdi once onlari ekliyeyim..

Aslinda olaylar yavas ilerlese de gerilimi oldukca yuksek bir bolum yapmislar. Bu parcada Yilmaz'in ne kadar bedbaht oldugunu gorduk bir kere daha. Odasindan cikamadi bir turlu. aynalari kirdi. Salih yanina geldiginde de "cikip, Filiz'i sevdigimi herkese haykirmak istiyorum" dedi. Sali de kalbi olan herkes tut, Filiz'i kacir, onunla git der ama artik cok gec Asli'yi bu halde birakamazsin deyip, Yilmaz'i disari cikardi. Arabalar konvoy halinde giderken, Yilmaz korna calmayin, bu kadar samataya gerek yok dedi. Asli da Yilmaz'i izler gibiydi. Ama yine bir tepki vermedi. Fragmandaki gibi Filizlerin evinin onunde durdular ve birbirlerini gorduler. O arada handan "Filiz kendini feda etme, cik disari, durdur bu nikahi dedi ama tabii Filiz birseyyapmadi. Handan dugunun yapildigi yere gitti. Durumu anlayan Filiz de pesinden.
Handan Asli'ya bebegi soyledi. Bunu bilip, kararini oyle vermesini istedi. Asli sarsildi ama israrla mutlulugumu kimsenin bozmasina izin veremem, sevgiyi buldum kaybedemem replikleri esliginde salona yurudu. Yilmaz'in koluna girip, iceri yurulerken nihayet gercek anlamda sorgulamaya basladi onu. Burada yuzu gulmeyen, mutlu olmayan tek sensin, beni sevdigini bir kere bile soylemedin, senin koluna tutundugum icin mi beni birakamadin; yalan biel soyliyemiyorsun, hersey ortada falan..Bu arada Filiz'in de orada oldugunu gorduler. Filiz de ne yapacagini sasirmis bir haldeydi. Sanki kuculup, kaybolmaya calisiyordu. Asli Filiz'in yanina geldi. Yalanlar bitti, asil simdi beni oldurdunuz gibi seyler soyledi. Bana hayal kirikligindan ziyade cok kizmis gibi geldi. Kosup, salondan cikacakken dustu, bayildi. Sonrasi ameliyat, Filiz dahil basinda bekleme falan. Dr ameliyat basarili, bundan sonrasi hastaya kalmis dedi. Asli'nin ayildiginda ilk soyledigi Yilmaz beni birakmayacaksin degil mi oldu.

Filiz Asli'yi ziyaret edip, hicbir seyin degismedigini, bebegi Yilmaz'a soylememesini, hayatlarina devam etmelerini istedi. Asli o sizin ikinizin arasinda bir mesele deyip, niye simdiye kadar soylemedigini sordu. Filiz de soyledim ama bana inanmadi. Biz ayrildik, o seninle hayat kurmayi secti diye cevap verdi. Tam ayrilirken Yilma zgeldi. Yien bakistilar, Asli onlara bakti. Neyse hastaneden ciktilar, Asli ayaklandi ama kimseye birsey belli etmedi. Sadece Yilmaz'in mutsuz oldugunu gorup, onu gozleriyle izliyor.
Filiz ise uzaklara gidip, bir sure ortadan yok olmaya karar verdi. Ceydalarin koy evine dogru yola cikarken biz reklam arasina girdik.

nilüfer3
26-05-07, 00:02
aşk fedakarlık gerektirir.bazı hataları olsa da filiz neler yaptı aşkı için sevdigi adam icin nelerden vazgecti aslı hala kendini düsünüyor,nikahtan önce de ölürsem yılmaz ne olur diye hic düsünmedi.düğünü aceleye getirtti bilmemne. gercekten ayıp bunun yaptıgı...hala daha vazgecmiyorr off aslı ooff!!!

levoo
26-05-07, 00:04
Aslı durdu durdu bombayı patlattı!!

Yılmaz şoooooooooooook!!İşte bu!!

Rekor bölümden sonra gerçek ortaya çıktı!Yılmaz artık bebeği biliyo!

bego87
26-05-07, 00:05
Yılmaz bebeği öğrendi aslı söyledi yılmaz şok oldu bu arada aslı yılmaza çok güzel konuştu..Sen filizi sevmemişsin bi belgeye inandıysan dedi

fatma-1721
26-05-07, 00:05
huzurlarınızda anlayışsız aslııı
bencil sadece kendini düşünüyor
hiçbir türk filiminde böyle olmamıştır seven sevgisini gömer içine çekilir gider
bebeğin ne olduğunu biliyor mu arkadaşşş
anlamıyor kadın yılmazdan hamileeee
bizimki sen olmasaydın naraları atıyorrrr
tutmayın beni aslıyı boğacammmmmmm

Yardim ister misin canim bende geliyorum?Ama su Filizi de bogasim geliyor.Biraz Aslinin bencilliginden hisse alsa ya,hala bu kiz icin neden fedakarlik yapiyor?

ismail200
26-05-07, 00:06
aslıya dizi ye girdiginden beri hiç sevmemiştim ama helal olsun söyledi ve yılmazda heleşükür çocugunu ögrendi yaklaşık 20 bölüm oldu hele lükür ögrendi bu dizi beni fıtık etcek.:img-hyste :happy0064

levoo
26-05-07, 00:06
sizce inanacak mı bebeğe?

Sence inanmamış gibi mi duruyor?Gayet tabi inandı.Aslı çok güzel sözlerle ifade etti gerçeği.Şimdi bakalım Filiz'e yetişebilecek mi Yılmaz?

Bu arada matrakayı burdan tebrik ediyorum.Yılmaz bebeği hiç tahmin etmediğiniz birinden öğrenecek demişti çok önceden.Kimse Aslı'yı tahmin etmiyodu o zamanlar...

sorfangirls
26-05-07, 00:07
cok sukur allahıma tarıhe yazılacak bır gn hele sukur yarabbım ogrendı yılmaz ve bız kımden beklerken o kımden ogrendı aferım aslıya butun bolum lanet okurken kıza son dakkada bır gol attı yanı

ama sımdı nolucak bakalım fılız gıttı elbettekı bu gıdısın bır sebebı var kesın baska olaylar gelıyor bunun ardından yanı kesın cem pıneklıyor o dag evınden

sinem*
26-05-07, 00:07
Yılmaz filizin sözü hariç herkesin sözüne inandı tebrik ediyorum kendilerini..handan filiz cemden hamile dedi inandı ,aslı filiz senden hamile dedi inandı...ne diyeceğimi bilmiyorum..sanki geçen bölüm olmamış gibi davrandı bir de..

kordugum
26-05-07, 00:09
:happy0064 :happy0064 Ayy inanmiyorum ya ogrendi yilmaz bebegi allahim cok sukur ya Iyiki asli olmedi yasamasina cok sevindim cunku cok iyi biri bence
Handan hanimda iyiki konusmus vallaha
Bakalim haftaya neler olacak yilmaz kosa kosa filiz gidecek umarim yetisir :)

61MERVE61
26-05-07, 00:09
aslim bitanemsin yah:)vala ben seviyordum asliyi:)bu bolum harikanin Hsiydi yah bitim resmenn:( Bu diziye kurban olurum ben yahww...

denizim_
26-05-07, 00:10
Yılmaz filizin sözü hariç herkesin sözüne inandı tebrik ediyorum kendilerini..handan filiz cemden hamile dedi inandı ,aslı filiz senden hamile dedi inandı...ne diyeceğimi bilmiyorum..sanki geçen bölüm olmamış gibi davrandı bir de..

Sinem'cim haklisin bu konuda. Hele son Asli ile konusmasinda bebek konusund aoyle bir esti, gurledi ki..Ben herhalde Asli icin oyle yapiyor diye dusundum. Bir de Yilmazseverlere hitaben Asli'ya sen de bebegin kimden olduguna emin degil misin laflarini soylettiler. Yani Yilmaz aklinda o ihtimalle Filiz'e yaklasti demek istediler herhalde. Bir de Asli'nin sen beni sevmedin ama bir kagit parcasina inandiysan Filiz'i de sevmemissin lafina bayildim.

senem9
26-05-07, 00:12
sonunda yılmaz öğrendi bebeğ..filize yetişir umarım..aslı önce sölemicek dedim ama o da vicdanına yenildi ve söledi iyiki de sö