PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 22

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

forever_bim
26-05-07, 01:38
Talip

Dizi 80. bölümde inşallah amin yani umarım BİTECEK. Çok baydı içimi de ondan öyle dedim.

Cem geri gelecek ama. Ceza falan almadı daha tutuklu yargılanıyor.

modest2000
26-05-07, 01:39
Aslı'nın hastalığı ile ilgili buldukları profesör ameliyattan sonra, Yılmaz'la konuşan profesördü. Mantık hatası yok yani.

Ama o profesör çok meşguldü ve zorla bir gün koparabilmişlerdi.Aniden Aslı hastaneye kaldırıldığında doktor orada hazır mı bekliyordu yani:img-wink:

mıstaa
Filiz:Bebeği söyledin mi Aslı?
Aslı:Hayır,ikinizin arasındaki bir konu,sen söylemelisin.:img-wink:

Nasıl sadece Yılmaz-Filiz arasında oluyor ki bu konu.Evleneceği adamın başka bir kadından çocuğu olması Aslı'yı doğrudan ilgilendirmiyormuş yani,Filiz-Yılmaz arasındaki bir konuymuş,enterasan:img-wink:

Aslı Yılmaz'a bebeği söylememek için sonuna kadar direndi.Yılmaz'dan yalandan da olsa "seni seviyorum" lafını duysaydı bebeği söylemeyecekti.Çünkü kendi mutluluğunu düşünüyor,bir bebeğin babasız kalacağını ve Yılmaz'ın babalık hakkını düşünmüyor.Yılmaz'dan biraz sevgi görseydi,bebeği bilmezlikten gelip hayatını sürdürürdü ve Yılmaz'a da bebeği söylemezdi bu Aslı.Ama tüm umutlarını yitince, lütfetti ve söyledi.:img-yes:

Sürekli diyaloglardan yola çıkarak eleştiriyorsun Aslı'yı...
Yani sürekli neticeye değil haticeye bakıyorsun modest.. :img-banne

Aslı'nın ne denli büyük bir fedakarlık yaptığı gerçeği lütfen görmezden gelinmesin..
Unutulmasınki Aslı, 3 tekinerin 20 bölüm boyunca yapamadığını yaptı ve bebeği öğrendikten bir kaç gün sonra söyledi Yılmaz'a ...... :icon_shad
Doğru muhtemelen Yılmaz "seni seviyorum" dese söylemiyecekti bebeği ama bu kızda cennetten zembille inmediki dünyaya birazcıkda kendini düşünsün...:img-beee:

sezinti
Nalan'a haksızlık etmişim. Düğün de Nalan'ın yanında Alp'te vardı değil mi ? Bu iki karakter, tıp fakültesinde okuyorlar. İnsanların sağlıklarını emanet edeceği kişiler olacaklar. Alp'in fakültenin gözde bir öğrenci olarak biliyoruz değil mi ?

forever_bim
26-05-07, 01:40
Filiz de iyice külkedisi oldu.Ne o öyle "kimse üzülmesin de ben üzüleyim"ler?Bu kadarı da iyi niyet değil saflıktır,pasifizmdir.Ayrıca biraz da ilkokul müsameresi repliği gibi olmuş.:img-hyste

Ömer'e verdiği tavsiyelerde de herşeyi hoşgören bir edası var.Feride hep mi haklı diye düşünmek yok?:img-yes:
Not:Bu arada Filiz'in gözünde lens var gibi geldi bana bu bölüm.Öyleyse yakışmıştı.
Modest seninle biz daha çok bekleriz aşkta karşısındakinin haksızlığını yüzüne vuran Tekiner Kardeşleri. Onlara sorarsan Yılmaz ve Feride hep haklı:)

forever_bim
26-05-07, 01:43
Bu arada ben şunu farkettim 75 haftadır senaristler daha Yılmaz'ı nasıl yazacaklarına karar veremediler gitti.

Geçen hafta herşeyle kabul eden hazmı geniş Yılmaz gitti, bu hafta Aslı'yla konuşurken birden sancılanmaya başladı. Kimdense kimden diye tersliyor bir de.

modest2000
26-05-07, 01:45
Sürekli diyaloglardan yola çıkarak eleştiriyorsun Aslı'yı...
Yani sürekli neticeye değil haticeye bakıyorsun modest.. :img-banne

Aslı'nın ne denli büyük bir fedakarlık yaptığı gerçeği lütfen görmezden gelinmesin..
Unutulmasınki Aslı, 3 tekinerin 20 bölüm boyunca yapamadığını yaptı ve bebeği öğrendikten bir kaç gün sonra söyledi Yılmaz'a ...... :icon_shad
Doğru muhtemelen Yılmaz "seni seviyorum" dese söylemiyecekti bebeği ama bu kızda cennetten zembille inmediki dünyaya birazcıkda kendini düşünsün...:img-beee:

diyaloglar önemlidir sevgili mistaa:img-wink: hem Aslı'nın davranışları ve diyalogları aynı yöndeydi.
Ben kendisine saygısı olan,akıllı,acınılmak istemeyen,gururlu ve kendi mutluluğunu düşünürken bir o kadar da başkalarının mutluluğunu ıskalamayan karakterden hoşlanıyorum:img-wink: Aslı'yı bu tanıma uygun bulmuyorum.Herşey bir yana,Handan'la konuştuktan sonra Yılmaz'a bebekten bahsetmeden nikaha gitmesini de görmezden gelemiyorum.Yılmaz-Filiz bakışması olmasa,Aslı evlenmiş olacaktı:img-wink:

denizim_
26-05-07, 01:48
Sanirim dizideki en akilli kadin Feride. Olaylari oyle bir sunus sekli var ki, karsisindaki ozur dilemek zorunda kaliyor. Bu bolumde Feride, hayatlarini etkileyecek boyle onemli bir karari Omer'le birlikte vermeliydi. Omer'in hissettiklerini anlamaya calismaliydi. Ama tam tersi oldu. Birden Omer anlayissiz adam konumuna dustu. Omer kendini o kadar suclayacak kadar kotu birsey demedi Feride'ye. Ustelik madem ikisi de dansozluk yapmasinda hicbir sakinca gormuyorlar, niye bunu Handan'dan saklama ihtiyacini duydular. Goguslerini gere gere anlatsalardi o zaman.

sezinti
26-05-07, 01:48
Yılmaz'ın bebeğin babasının Aslı'dan öğrenmesi ise başka bir ilginçlikler zinciriydi. Yılmaz, Filiz'den öğrenmiyor (Filiz'in Yılmaz'a daha önce söylemesi , sonradan senden değil gibi ifade kullanmasına rağmen ). Filiz, hatasını düzeltmesi gerekirken ve Handan'ın rapor olayını Yılmaz'a açıklaması gerekirken bebeğinin babasını Yılmaz olduğunu, Aslı'nın söylemesi, hayli ilginçti,

talip23
26-05-07, 01:50
Talip

Dizi 80. bölümde inşallah amin yani umarım BİTECEK. Çok baydı içimi de ondan öyle dedim.

Cem geri gelecek ama. Ceza falan almadı daha tutuklu yargılanıyor.

Dizi 80.bolumde bitecek ve cem kesin olarak diziye geri donuyor oylemi? yanlis anlamadim degil mi? ben acikcasi boyle bir seyin olacagina ihtimal vermiyorum veya boyle bir ihtimalin olabilecegine inanmak istemiyorum ne diyim sasirdim!ben tahmlerimi belirttim daha onceki mesajimda insallah benim dusunduklerim gerceklesir! vallaha bundan sonra cemi bu dizide gorursem tv basinda kusarim artik herhalde yok artik!daha neler yaa! ya ben cok eminim dag evi olayi kesinlikle yilmazin cocugunu ogrendikten sonra bunu filizle paylasirken yalniz olmalari ve romantik bir ortamin olabilmesi acisindan hazirlanip,yazildi bundan zerre kadar suphem yok!

senem9
26-05-07, 01:51
feride de imzalayark başına büyük bir bela aldı..okumadan imza attı ve adam da hiç tekin biri deildi..kesin o konuyla ilgili bir sorun çıkacak

modest2000
26-05-07, 01:51
Modest seninle biz daha çok bekleriz aşkta karşısındakinin haksızlığını yüzüne vuran Tekiner Kardeşleri. Onlara sorarsan Yılmaz ve Feride hep haklı:)

Filiz-Ömer de kaybedenler kulübünden:img-wink: Özellikle Feride ne kadar şanslı olduğunun farkında değil galiba.Rest çekerken şansını fazla zorlamasa,oturup biraz düşünse iyi olacak.:img-wink:

modest2000
26-05-07, 02:01
:img-wink: Sanirim dizideki en akilli kadin Feride. Olaylari oyle bir sunus sekli var ki, karsisindaki ozur dilemek zorunda kaliyor. Bu bolumde Feride, hayatlarini etkileyecek boyle onemli bir karari Omer'le birlikte vermeliydi. Omer'in hissettiklerini anlamaya calismaliydi. Ama tam tersi oldu. Birden Omer anlayissiz adam konumuna dustu. Omer kendini o kadar suclayacak kadar kotu birsey demedi Feride'ye. Ustelik madem ikisi de dansozluk yapmasinda hicbir sakinca gormuyorlar, niye bunu Handan'dan saklama ihtiyacini duydular. Goguslerini gere gere anlatsalardi o zaman.

Tüm hemcinslerimiz Feride'den ders almalı.:img-wink: Haksızken haklı çıkabilmek,haksızken karşındakini ezik duruma getirebilmek konusunda.:img-wink: Ama herkesin karşısına Ömer çıkmaz ki.....
Çünkü bu Feride'nin becerisinden çok,Ömer'in naifliğinden kaynaklanıyor bence.Böyle bir adam varsa dostlar başına.Feride'ye gıpta etmemek zor bence (en azından ben ederim yani):img-wink:

sinem*
26-05-07, 02:02
Dizimizin ikinci falcı teyzeside geldi :) ayrılık ya da ölüm dediğinde aslı ölecek galiba dedim ama bir şey olmadı iyikide ölmedi..Çünkü bayılırken dedikleri ne filizin ne yılmazın kaldıracağı sözler değildi..Eğer ölseydi hayatta bir araya gelemezlerdi..

Bir de kuaförün sözü çok hoştu abi koltuk rahattır ama gelini bekletme istersen :):) Yılmazın sürekli geri adım atmasıda güzeldi,valla çok üzüldüm ama sonuçta martıları şahit gösteren biz değildik :)

mıstaa
26-05-07, 02:02
diyaloglar önemlidir sevgili mistaa:img-wink: hem Aslı'nın davranışları ve diyalogları aynı yöndeydi.
Ben kendisine saygısı olan,akıllı,acınılmak istemeyen,gururlu ve kendi mutluluğunu düşünürken bir o kadar da başkalarının mutluluğunu ıskalamayan karakterden hoşlanıyorum:img-wink: Aslı'yı bu tanıma uygun bulmuyorum.Herşey bir yana,Handan'la konuştuktan sonra Yılmaz'a bebekten bahsetmeden nikaha gitmesini de görmezden gelemiyorum.Yılmaz-Filiz bakışması olmasa,Aslı evlenmiş olacaktı:img-wink:

Diyalogların önemli olduğu gerçeğine hiç bir itirazım yok.Ama eleştirirken sürekli diyalogları dikkate alırsan fena halde yanılırsın.Söylenenle, icraatın uyuşmadığı çok oluyor çünkü..

Birde şu seveceğin karakterde aradığın özellikleri ben şuanda -Filiz dahil-kimsede göremiyorum..Şuanda Türk tv'lerinde yayınlanan hiç bir dizide bu kadar mükemmel bir karakter olduğunuda zannetmiyorum.. :not_i:

forever_bim
26-05-07, 02:07
Modest Ömer ilk andaki tepkisinde haklıydı. Keşke geri adım atmasaydı. Feride bir sefer de attığı bir adımın yanlış olduğunu görsün istiyorum.

Talip Cem ölmedikçe dizide huzur yok. Yılmaz'la Filiz birşeyleri konuşsunlar istiyorum ben tabii nasıl olacaksa hiç konuşmadılar çünkü bugüne kadar.

Dram diye başlayan dizi absürd komedi oldu.

modest2000
26-05-07, 02:10
Diyalogların önemli olduğu gerçeğine hiç bir itirazım yok.Ama eleştirirken sürekli diyalogları dikkate alırsan fena halde yanılırsın.Söylenenle, icraatın uyuşmadığı çok oluyor çünkü..

Birde şu seveceğin karakterde aradığın özellikleri ben şuanda -Filiz dahil-kimsede göremiyorum..Şuanda Türk tv'lerinde yayınlanan hiç bir dizide bu kadar mükemmel bir karakter olduğunuda zannetmiyorum.. :not_i:

yapma mistaacım,kahramanlarımız uyuyor tanıma.:img-wink: Filiz uyuyor mesela:img-wink: Özellikle başkalarının mutluluğunu ıskalamadan kısmına büyük bir abartıyla uyuyor hem de:img-wink: :img-hyste Aklına,kendine saygısına,gururuna v.b diyecek birşeyimiz yok.Filiz Aslı'nın yerinde olsa Yılmaz'ın sevmediğini,ona acıdığını anlar ve farklı davranırdı.
Bu tanıma Yılmaz da,Ömer de uyuyor.Çünkü mükemmel bir karakteri değil de olmazsa olmaz asgari özellikleri işaret ediyor bunlar.:img-yes:

denizim_
26-05-07, 02:10
Bu bolumun sonu size de biraz aceleye getirilmis gibi gelmedi mi? Gecen bolum Asli iyilestikten sonra ona herseyi aciklamaya calisan Filiz ve Yilmaz, Asli'nin hastaligindan sonra tam ters bir ruh haline burunmediler mi? Tamam Yilmaz hala mutsuz gibiydi ama Filiz'le ya da onu dusundugunu gosteren hicbir sahnesi olmadi. Hatta Asli ile son konusmasinda sanki yine Filiz'e ofkeli eski Yilmaz vardi. Filiz de epeyce rahatlamis gibiydi. Kacip, giderken son zamanlarda olmadigi kadar mutluydu.

Filiz de Yilmaz da Asli olmedigi icin rahatlamis olabilirler ama bu ruh halleri keske birkac diyalogla bize anlatilabilseydi. Butun bolum boyunca birbirleri olmadan yasayamayacaklarini gozumuze sokulmusken, sanki bir anda tum bu diyaloglar unutuldu. Bir de Yilmaz'in surune surune nikaha gittigini goren Aynali ya da Salih'in Asli iyilestikten sonra Yilmaz'la simdi ne olacak diye konusmalarini beklerdim. Hem Yilmaz'in duygularini da ogrenmek icin iyi bir yontem olurdu bu. Bizim senaristler yine fena halde bebegin soylenip, soylenmemesine takmislardi. Tek odak noktasi o oldu. Asli'nin nicin onca gun sonra bebegi soylemek icin o ani sectigini bile gosteremediler.

psilomelan
26-05-07, 02:17
evet arkadaşlar aslı diet ödedi bence. bana göre fazlada alkışı haketmedi ama ölmemesine sevindim çünkü ölseydi eğer herşeyin rengi değişebilir ölümünden filiz sorumlu tutulabilirdi. yılmaz ise konu bebeğe gelince dellendi niyese bizim kepekli bıyıklı ama nafile yaptıklarının affı yok böle yaptıkça batıyo hiçdeğilse geçen bölüm yaptıklarının ve söylediklerinin arkasında dursun bu çelişkileri sürdükçe battıkça batıyo. ama aklım b dağ evine gitmeye takıldı sanki burnuma hazin bir mutlu son kokuları gelir gibi oldu. bu nasıl olur bilmiyorum ama açıkçası benim, bir mutlu son olacağına dair kuşkularım oluşmaya başladı. bi kayıp daha olacak gibi ama bilemiyorum tabi. ama ibre ömer ya da filizi gösteriyo gibi belkide feride uzun lafın kısası bu üçlünün gidişatında bir anormallik var.

mıstaa
26-05-07, 02:20
yapma mistaacım,kahramanlarımız uyuyor tanıma.:img-wink: Filiz uyuyor mesela:img-wink: Özellikle başkalarının mutluluğunu ıskalamadan kısmına büyük bir abartıyla uyuyor hem de:img-wink: :img-hyste Aklına,kendine saygısına,gururuna v.b diyecek birşeyimiz yok.Filiz Aslı'nın yerinde olsa Yılmaz'ın sevmediğini,ona acıdığını anlar ve farklı davranırdı.
Bu tanıma Yılmaz da,Ömer de uyuyor.Çünkü mükemmel bir karakteri değil de olmazsa olmaz asgari özellikleri işaret ediyor bunlar.:img-yes:

İşte sorunda burda ya zaten modest..Kusura bakılmasın ama Filiz'in samimiyetine,yaptıklarına vs. inanmıyorum.Yılmaz la ilşkisinin buralara gelmesinin nedeni olarak %70-%80 Filiz'i hatalı görüyorum...Anlaşamadığımız noktada burası galiba..:king:

Vede son olarak Filiz için "kendi düşen ağlamaz" diyorum..Ama Filiz maşallah "Keban Barajı"...:img-hyste

AyhanSVS
26-05-07, 02:23
Aslı nın Söyleyeceğini Söylemiştim size ... Dizideki en doğru adam Ömer insan hiçmi yanlış yapmaz ya ....

75.Bölüm Finalinide youtube a koydum doğunun feryadının şarkısınıda koydum şiiride koydum aynı videoda verdiler zaten jenerikte kestiler -_-''

Filiz en son göründüğünde çok güzel olmuştu be ....

Yılmaz Filize kızdıkça Aslıya gitmenin bedelini ödüyor..
Elif yılmaza kızdıkça ömere gitmenin bedelini Ölümle Ödemişti.....

Anlatabilmişimdir umarım ...

modest2000
26-05-07, 02:26
Modest Ömer ilk andaki tepkisinde haklıydı. Keşke geri adım atmasaydı. Feride bir sefer de attığı bir adımın yanlış olduğunu görsün istiyorum.

Talip Cem ölmedikçe dizide huzur yok. Yılmaz'la Filiz birşeyleri konuşsunlar istiyorum ben tabii nasıl olacaksa hiç konuşmadılar çünkü bugüne kadar.

Dram diye başlayan dizi absürd komedi oldu.

Ömer tepkisinde sonuna kadar haklıydı hem de.Feride niyeti ne olursa olsun Ömer'den gizli hem de gayet riskli (sözleşme imzaladı)bir işe girdi.Evlenecek insanların şeffaf olması ve kararlarını paylaşması lazım.Özellikle yapacakları işleri konusunda birbirlerinin onayını almalılar.O kadar bağımsız takılacaklarsa zaten evlenemezler.Birinin yapacağı bir işten diğeri rahatsızlık duymamalı.Feride hem iş konusundaki hamlesini saklayarak,hem de Ömer'in tepkisini anormal bularak kendisi anormal davrandı.Feride mesleğinin her erkek tarafından aferinle karşılacağını mı sanıyor.Bu mesleği yadırgamak anlamında söylemiyorum elbette ama şu da bir gerçek ki,herkesin eşi için tercih edebileceği bir meslek değil bu.Feride sanki uzaydan gelmiş,bu toplumda yaşamıyor gibi, Ömer'in tepkisi çok tuhafmış gibi davrandı.Planını Ömer'le paylaşmalı,Ömer'in rahatsızlığını anlamalı,ona göre karar vermeliydi.Bir kez olsun empati kurmuyor bu kız.Bu çift evlense de geçinemez bence,Ömer hasta olur garibim :icon_whis :icon_whis

Yılmaz Filiz zaten bir başka alem.Ortada diyolog yok.Bakışmasalar yaptıkları başka birşey de yok anlaşmak için.
Ama yaprak dökümünde Cem-Necla konuşması nasıldı?:img-wink: :img-wink:

modest2000
26-05-07, 02:29
İşte sorunda burda ya zaten modest..Kusura bakılmasın ama Filiz'in samimiyetine,yaptıklarına vs. inanmıyorum.Yılmaz la ilşkisinin buralara gelmesinin nedeni olarak %70-%80 Filiz'i hatalı görüyorum...Anlaşamadığımız noktada burası galiba..:king:

Vede son olarak Filiz için "kendi düşen ağlamaz" diyorum..Ama Filiz maşallah "Keban Barajı"...:img-hyste

Yılmaz için de kendi düşen ağlamaz diyor musun mistaa:img-wink: :happy0064 zira Yılmaz'ı fazla hüzünbaz gördüm nikaha giderken.Martıları şahit tutarken düşmemiş miydi bu çıkmaza Yılmaz:happy0064 :happy0064

mıstaa
26-05-07, 02:33
Yılmaz için de kendi düşen ağlamaz diyor musun mistaa:img-wink: :happy0064 zira Yılmaz'ı fazla hüzünbaz gördüm nikaha giderken.Martıları şahit tutarken düşmemiş miydi bu çıkmaza Yılmaz:happy0064 :happy0064

"Yılmaz için kendi düşen ağlamaz" diyormuyum? Evet diyorum..:)

Sonuçta oda %20-%30 hatalı dimi?sofa

modest2000
26-05-07, 02:34
Bu bolumun sonu size de biraz aceleye getirilmis gibi gelmedi mi? Gecen bolum Asli iyilestikten sonra ona herseyi aciklamaya calisan Filiz ve Yilmaz, Asli'nin hastaligindan sonra tam ters bir ruh haline burunmediler mi? Tamam Yilmaz hala mutsuz gibiydi ama Filiz'le ya da onu dusundugunu gosteren hicbir sahnesi olmadi. Hatta Asli ile son konusmasinda sanki yine Filiz'e ofkeli eski Yilmaz vardi. Filiz de epeyce rahatlamis gibiydi. Kacip, giderken son zamanlarda olmadigi kadar mutluydu.

Filiz de Yilmaz da Asli olmedigi icin rahatlamis olabilirler ama bu ruh halleri keske birkac diyalogla bize anlatilabilseydi. Butun bolum boyunca birbirleri olmadan yasayamayacaklarini gozumuze sokulmusken, sanki bir anda tum bu diyaloglar unutuldu. Bir de Yilmaz'in surune surune nikaha gittigini goren Aynali ya da Salih'in Asli iyilestikten sonra Yilmaz'la simdi ne olacak diye konusmalarini beklerdim. Hem Yilmaz'in duygularini da ogrenmek icin iyi bir yontem olurdu bu. Bizim senaristler yine fena halde bebegin soylenip, soylenmemesine takmislardi. Tek odak noktasi o oldu. Asli'nin nicin onca gun sonra bebegi soylemek icin o ani sectigini bile gosteremediler.

tamamen haklısın.Hatta Yılmaz nikaha giderken arabadan Filiz'i gördü ya,kıza ters ters baktı gibi geldi bana.:img-wink: Nikahta Filiz'i görünce de "nerden çıktın" der gibiydi.Halbuki eski filmlerde bile jön, bu sahnede sevdiği kadını görünce kalbi yerinden çıkmış gibi bakardı.
Filiz'e "gitme" de,"ne istersen yapayım" diyen Yılmaz nikahta onu görünce sanki bunları dememiş gibiydi.Belki kız "evlenme" dicek,hani o ne derse yapıcaktın,neden ters ters bakıyorsun kıza,dimi:img-pilot :img-pilot

modest2000
26-05-07, 02:36
"Yılmaz için kendi düşen ağlamaz" diyormuyum? Evet diyorum..:)

Sonuçta oda %20-%30 hatalı dimi?sofa

hesapta çok insaflısın yani mistaa.:img-hyste yani yılmaz %80,filiz %20 hatalı diyorsun.Anlaştık,sorun yok:happy0064 :happy0064 :happy0064

forever_bim
26-05-07, 02:36
Modest Yaprak Dökümü deme yaramı deşme. Yaprak Dökümü dizi, I.A. ise artık dizimsi video klip. Ben çarşambaları için yaşıyorum artık.

Ömer gene vurulur mu sizce? :img-hyste

AyhanSVS
26-05-07, 02:41
Gölgem düşer sarp akşamlarıma bir kadın ağlıyor içimde bendeki bana kapımda günlerim her gece tutunamam sendeki sana bomboş sokaklarında yürüyorum seni bulmak umuduyla arıyorum seni izleri kaybolmuş sevda çıkmazlarında sonra göçebe hayaller karşılıyor beni gözlerimde ılık bir yaz yağmurunda sensizliğe inat her sevdanın şakağına silah dayadım ...

günahkarsın,sessiz sevdamsın ,dua diye seni haykırdım ben seni damla damla içimden attım hüznümsün sevdamsın ben yine yanarım sana değil hayaline

diye devam ederken jenerikte kestiler -_-''

süper ama ya kusrada bakmayın kafam iyi -_-!!! iki saatte yazdım bu ostu :F

forever_bim
26-05-07, 02:42
Ya bir de yazmadan geçemedim. Yılmaz hariç etrafındaki herkes ne de hevesli Yılmaz'ı evlendirmeye. Ekrem olsun Mualla olsun Fahriye olsun. Yahu siz evlenin dedim izlereken. Dediğim gibi bu karakterler pek kıyak tipler. Yoksa kaymış mı demeliydim?

forever_bim
26-05-07, 02:46
Bu arada Ebrucuğuma selam ediyorum buradan. Ömer nikaha gitmiş zannedilerek cibiliyetsiz olmuştu. Bakın Feride davet ettiği halde gitmedi. Kardeşimin ölüm emri imzalanacak buna seyirci kalamam dedi.

Bir de secomsun espri süper. Ömer sözlenme yerini bedavaya getirdi.

AyhanSVS
26-05-07, 02:48
Ya bir de yazmadan geçemedim. Yılmaz hariç etrafındaki herkes ne de hevesli Yılmaz'ı evlendirmeye. Ekrem olsun Mualla olsun Fahriye olsun. Yahu siz evlenin dedim izlereken. Dediğim gibi bu karakterler pek kıyak tipler. Yoksa kaymış mı demeliydim?

onu bunu bilmemde Ömer gibi karakter yok şu an 4'4 lük !

mıstaa
26-05-07, 02:49
hesapta çok insaflısın yani mistaa.:img-hyste yani yılmaz %80,filiz %20 hatalı diyorsun.Anlaştık,sorun yok:happy0064 :happy0064 :happy0064

Okey.. Tamam...:)

Bu arada 75. bölümle ilgili söylemek istediğim bir kaç şey daha var..

Handan'a hala sinir oluyorum..Kadın bir anda koyu bir Filiz-Yılmazcı oldu çıktı..:img-hyste

Ömer ile Ali nin getirdiği elbiseleri almayan adama sinir oldum..Cins herif :icon_evil

Takıldığım noktalar..

Yılmaz ile Aslı'nın gelin arabaları koca Gazi Mahallesi'nde Filizgillerin evinin önünde durdu..Şansa bak...:img-swoon

Feride'nin hiç bir kelimesini okumadığı evraklara o kadar imza atmasına acayip şekilde takıldım...Yeni bir hata makinesi doğuyor..Haberimiz ola..:img-hyste

Bu arada geçen bölüm küçük Ahmet "ben büyüyünce Elif ile evlenicem" demişti....Düşündümde 15 yıl sonra Ahmet, Annesi Fahriye ve Babası Salih'le birlikte Ömer'lere kız istemeye gidiyor.O sahneyi bir anda kafamda canlandırdımda..:img-hyste

sinem*
26-05-07, 02:50
Bu arada Ebrucuğuma selam ediyorum buradan. Ömer nikaha gitmiş zannedilerek cibiliyetsiz olmuştu. Bakın Feride davet ettiği halde gitmedi. Kardeşimin ölüm emri imzalanacak buna seyirci kalamam dedi.

Bir de secomsun espri süper. Ömer sözlenme yerini bedavaya getirdi.

Ebru onu şaka olarak söylemişti..Hatta seni kızdırmak için demişti :) gelemez o yüzden ben yazayım dedim :)

Bu arada filiz neredeyse doğuracak ama köy evine tek başına gidiyor,kimse de kızım ya bir şey olursa demiyor..Gerçi ne kadar uzak olsa beladan o kadar uzak olurda :img-hyste bela onun peşini bırakmaz..

Haftayada bir bakmışız cem köy evinde filizi bekliyor ,yılmaz köy evine gidiyor filiz ve cemi görünce gene yanlış anlayıp aslıya bu sefer son aslı ben filizi hiç sevmiyorum,o bebek benden hiç değil,bizim mutluluğumuzu çekemiyorlar dermiş :img-hyste :img-hyste

Bu arada aşk yolunu izlemek isteyenler şuan atv'yi açsın.:)tuba ve bülentin oynadığı film.

forever_bim
26-05-07, 02:56
Ebru onu şaka olarak söylemişti..Hatta seni kızdırmak için demişti :) gelemez o yüzden ben yazayım dedim :)

Bu arada filiz neredeyse doğuracak ama köy evine tek başına gidiyor,kimse de kızım ya bir şey olursa demiyor..Gerçi ne kadar uzak olsa beladan o kadar uzak olurda :img-hyste bela onun peşini bırakmaz..Haftayada bir bakmışız cem köy evinde filizi bekliyor ,yılmaz köy evine gidiyor filiz ve cemi görünce gene yanlış anlayıp aslıya bu sefer son aslı ben filizi hiç sevmiyorum,o bebek benden hiç değil,bizim mutluluğumuzu çekemiyorlar dermiş :img-hyste :img-hyste

Dişim çok sızlıyor kırmızı yaptığım yeri anlayamadım:) Ama sanırım demek istediğin şu: Filiz ne kadar uzakalaşırsa Gazi'de ortam o kadar sakin olur:)

mıstaa
26-05-07, 02:57
Şuanda Atv'de Bülent İnal'la Tuba Büyüküstün'ün başrollerini oynadığı "AŞK YOLU" filmi var...Şuanda yayında...:good:

sinem*
26-05-07, 02:58
Dişim çok sızlıyor kırmızı yaptığım yeri anlayamadım:) Ama sanırım demek istediğin şu: Filiz ne kadar uzakalaşırsa Gazi'de ortam o kadar sakin olur:)

yok o anlamda dememiştim :) Gerçi sürekli handanla falan durunca kesin olay çıkıyor kız bulaşmayım diyor ama gene olaylar dönüp dolaşıp onda patlıyor o yüzden dedim :)

stormy
26-05-07, 02:59
Su Ferideyi o adamlar bir dahaki bolumde yaka paca gotururlerse hic sasirmam..Adam yanindakine gidin sunun isini bitirin falan diye emir falan verdi..karanlik tipler..Ee Yilmazda Filizin yanina giderse Omere bir tek Ekrem yardim edebilir...Cem psikosu noldu kim bilir?Rahat durmaz o deli kackini..ya haftaya 2 bolum birden gostersinler 2 hafta daha bekleyemem...:D..Aslida gitsin Keremle evlensin bosta cocuk :img-hyste :img-hyste

modest2000
26-05-07, 03:01

Bu arada filiz neredeyse doğuracak ama köy evine tek başına gidiyor,kimse de kızım ya bir şey olursa demiyor..Gerçi ne kadar uzak olsa beladan o kadar uzak olurda :img-hyste bela onun peşini bırakmaz..

Haftayada bir bakmışız cem köy evinde filizi bekliyor ,yılmaz köy evine gidiyor filiz ve cemi görünce gene yanlış anlayıp aslıya bu sefer son aslı ben filizi hiç sevmiyorum,o bebek benden hiç değil,bizim mutluluğumuzu çekemiyorlar dermiş :img-hyste :img-hyste

Hiç bir hamile kadını annesi yalnız ve hele de dağ başına göndermez.Sancısı tutsa filan ne olacak oralarda.Karnı burnunda kadın araba kullanacak köy yollarında,daha neler.Neymiş,kafa dinleyecekmiş.Nerde,köyde ve hastaneden uzakta.Laf olsun diye koymuşlar bunu.Yılmaz peşinden gitsin de romantik birşeyler olasun diye img-pilot :img-wink:
Bence Cem bir bölüm daha çıkmaz ortaya.Biraz köy ortamı,romantizim filan gösterirler bu bölüm.Cem sonra çıkar piyasaya.Aslı da gider İspanya'ya:img-wink: :img-wink:

gzd_gzd
26-05-07, 03:05
ali-ömer kamyon konuşması tek kelimeyle süperdi:img-hyste
ali nin ömer hakkndaki itirafları mütişti
bi de konuştuktan sonra ömer in eyvallah diyişi:img-blush

bu trafik meselesinin üzernde çok fazla durulduğu için belliydi
işin trafik yüzünden olmayacağı
adam çok insafsızmış gerçekten,10 dk yüzünden onca emek boşa gitti

bi de tabi mafya menecer geldi :icon_whis :icon_whis
bakalım bu sefer de vurulcak mı ömer:icon_whis :icon_sorr

forever_bim
Hiç bir hamile kadını annesi yalnız ve hele de dağ başına göndermez.Sancısı tutsa filan ne olacak oralarda.Karnı burnunda kadın araba kullanacak köy yollarında,daha neler.Neymiş,kafa dinleyecekmiş.Nerde,köyde ve hastaneden uzakta.Laf olsun diye koymuşlar bunu.Yılmaz peşinden gitsin de romantik birşeyler olasun diye img-pilot :img-wink:
Bence Cem bir bölüm daha çıkmaz ortaya.Biraz köy ortamı,romantizim filan gösterirler bu bölüm.Cem sonra çıkar piyasaya.Aslı da gider İspanya'ya:img-wink: :img-wink:

Modest ne kadar zorlama gelişiyor olaylar dizide değil mi? Sanki romantizm olacaksa şehir ortamında olmazmış gibi. En mantıksız şekliyle bağlayacaklar senaryoyu. Ya benim beklentim dizinin kült olması açısından Filiz'in Yılmaz'ı görünce baltayla kovalaması. :img-hyste O zaman bu diziye Efsane diyebilirim.

stormy

ya gonderdi diyelim ona araba surdurmez..birak ben birakayim seni oraya der kalmasa bile goturur geri getirir..Ayrica Yilmazin anasi bazen karistiriyorum Aslinin anasi olmaya daha merakli o neydi oyle ya kiyafeti dugunde..Oglu milyon dolarlik sirketin basinda giydigi kiyafet oyle sali pazarindan alinmis gibi :img-hyste kadin birde ilginc Asli ameliyattan cikmis doktor gelmis anlatiyor orada iki tasin arasinda gelini oldugundan yok dugunden bahsediyor artik...:img-hyste

psilomelan
26-05-07, 03:07
gördüğüm kadarıyla herkesin cemin hapisten çıkacağı yönünde bir beklentisi var. eğer o herif tekrar hapisten çıkar ve aynı veya benzer sahneler tekrar yaşanırsa ya da finale damgasını vurursa geçen 2 yıl tam süper bir yalan olur. bu seyirciye bu kadarıda yapılırmı diyecem ama bu senaristler yılmaz gibi bir çınara kıydıktan sonra bunlardan herşey beklenir doğrusu.

sinem*
26-05-07, 03:08
Modest ne kadar zorlama gelişiyor olaylar dizide değil mi? Sanki romantizm olacaksa şehir ortamında olmazmış gibi. En mantıksız şekliyle bağlayacaklar senaryoyu. Ya benim beklentim dizinin kült olması açısından Filiz'in Yılmaz'ı görünce baltayla kovalaması. :img-hyste O zaman bu diziye Efsane diyebilirim.

keşke yapsa :img-hyste ama filiz yılmaz gibi değil..tekiner kardeşler ceydanın dediği gibi evliyalar..hele filiz hemen bağışlar..Bence biraz sorgulasın yağmurlarda kapıda bekletsin...Ne oldu bana inanmadın iki aylık tanıdığın kıza mı inandın desin..Umarım biraz cebelleşir hemen kabullenmesin yeter artık :img-hyste

forever_bim
26-05-07, 03:09
Cem tutuklu yargılanıyor. Bir ceza almadı. Bence Aslı olayını çözdüklerine göre geriye diziyi uzatmak için Cem kalıyor. İki bölümdür Nevzat da yok. Sonuçta diziyi uzatmak için aksiyon şart.

modest2000
26-05-07, 03:12

hiç güleceğim yoktu forever,baltayla çok hoştu:img-hyste :img-hyste tespitlerine katılıyorum.ama müsadenle şu baltayla kısmına biraz daha güleyim.çok güzel tiye almışsın:img-wink:

stormy
26-05-07, 03:13
Diziyi uzatmak icin Kerem-Nalan ve Feridenin kurtulusu yeter bence..O adamlar Ferideyi mutlaka alikoyacaklardir..Ekrem ile Omere is dusecek mutlaka..Aslinin ne yapacagi belli degil..Zaten en buyuk mantik hatasi sebepsiz yere Cananin diziden uzaklastirilmasi?Niye cikti?Bari sebep soyleseydiniz..Cem olayina gelince mutlaka cozulmeli cunku Omer ve ailesi mal varligina geri kavusmali..Hepsi Cemin uzerine kalamaz...Cemil ne oldu oda belli degil...

psilomelan
26-05-07, 03:14
Cem tutuklu yargılanıyor. Bir ceza almadı. Bence Aslı olayını çözdüklerine göre geriye diziyi uzatmak için Cem kalıyor. İki bölümdür Nevzat da yok. Sonuçta diziyi uzatmak için aksiyon şart.

evet bi aksiyon lazım ama böle gerilim olması şat değil bence çünkü gerillim bu dizinin formatına çok ta uymuyo daha farklı şeyler olabilir illa uzatmak için gerilim şart değil zaten kaçbölüm kaldı şurda birazda olumlu şeyler izleyelim demi ama..

modest2000
26-05-07, 03:22
Yılmaz'ı son sahnede okuduğu şiir,daha doğrusu şiir okuma tarzı,fon biraz farklıydı.Çok hoşuma gitti.Müzikler yine harikaydı.
Bu arada bu sayfa yeri değil biliyorum ve modumuzun birkez affına sığınarak bir kaçamak yapayım.ATV'de şu an yayınlanan Aşk Yolu filminde Filiz'i pardon Tuba'yı yine ağlarken gördüm:img-wink: :img-wink: IA'daki bir ezgi burada da kullanılmış gibi geldi.Tuba'nın dublajı geçen sezon IA'daki dublaj gibi geldi.

BeLiTiM
26-05-07, 04:19
Ben hayatimda böyle sacma sapan bisey görmedim
Asli ölecek mi yasayacak mi diye bekledik bekledik olduda bitti masallah hesaaabi 5dk.´da bitti hersey :S

Bu arada filiz kaza yapcak gibime geliyo
Araba konusunu cok uzattilar cünkü
Ben öyle hissettim
Insallah olmaz
Birde bu kadar bekledikten sonra yilmazda bebegi ögrendikten sonra bebek düsüyomus :img-hyste ay kafayi yerimmmmmmm

zeynep.s
26-05-07, 04:37
arkadaşlar ne kadar hızlısınız... malum siteye bir bakim dedim... ama hiç umudum yoktu... crow ve ayhana teşekkürler... son sahneleri tekrar izledim... şiir ,müzik harika... 3-4 bölümdür dizimizin son sahneleri çok vurucu... bizi heyecanla 1 hafta bekletiyolar... seyrederkende rahatsız olmuştum ama tekrar izlerken amelıyatlı kızımızın başındaki ,sargı, insanın gözünü çok tırmalıyor... bu kadar sevilen,izlenen dizide lütfen biraz daha özen diyorum...yorumları okudum... arkadaşların dediği gibi gelin kızımızın nikah ta bayılma hali bencede enterasan...yinede haksızlık yapmim... gelinlik yüzünden öyle görünmüş olabilir...

meltemortay
26-05-07, 07:20
günaydın arkadaşlar
ben dun ıhlamurlar altındanın bir kısmını izledim neler oldu biriniz kısa ozet geçermisiniz filiz dağa taşıncaktı ya konuşuyordu feridelerle oraya kadar ısledim
sonra noldu?

delfin23
26-05-07, 08:33
Yılmaz Filiz'in bebeğinin babası olduğunu öğrenir.İki aşığa engel olmaya vicdanı elvermeyen Aslı, Yılmaz'dan Filiz'e gitmesini ister. Mutluluktan uçarak sevdiği kadına koşan Yılmaz, şehirden birsüreligine ayrılma kararı alan Filize yetişebilecek mi?

Not:Milliyet Televizyon Ekinde dizinin 79 Bölümde sona ereceği yazılıyor

delfin23
26-05-07, 08:51
sana katılıyorum
aslı geç bile kaldı filiz onun için oğlunun babasız bir geleceğine karar verdi o hiçbişi demediiii aslıı
ortada bebek var ama o bildiğini okudu filizle yılmazın günlerini çaldı bir gün iki gün hiç farketmez çaldııı
yılmaz filiz onun için fedakarlık yaptı aslı geç kaldıııııı
bebeği öğrenince mutluluğumu kimse elimden alamaz dedi bencillik yaptııı
adam seni sevmiyor ondan sana hayır gelir mi kısım???

Bunun suçlusu Aslımı Yılmaza gerçeyi söylemeyen Filiz bana göre Aslı söylemeyebilirdi bile gerçeyi Aslı dürüst bir insan yalanla dolanla işi olmadıgı için Yılmaza gerçeyi söyledi Filiz gibi degil Filiz maşallah yalan makinası

delfin23
26-05-07, 08:54
Bu bölüm sinir oldum o kadar acımasız ki Aslının hastalıgını bile bile gidip gerçeyi nasılda söyledi Filizin Handana çıkışması çok güzeldi Filizin dedigi gibi bu kadın için başkalarının acı çekmesinin önemi yok sadece çocukları önemli

mahbubum
26-05-07, 09:03
diziyi soluk soluğa izledimm fakat fahriyeyle aslının konuşmasıın izleyemedim yaa :(
ömerin bu işinde bir sorun çıkacağı belliydi zaten herşey çok güzel gidiyordu malum bu dizide herşeyin çok güzel gitmesi imkansız gibib işey :)
feride o kağıtları hiç okumadan imzaladı valla pess yandı bu feridee adam kimbilir kça yıllık bir kontrat imzalattıı
gelelim filizee ya bu kız gerçekden evliyamı ne ne bu sabır ne bu iyi niyet tamma iki arada derede kaldı ama kendini mahvetti ya hiç çocuğunu düşünmüyor valla handanla ömner ne diye gönderiyor yalnız başına filizi anlamadım gitti çok saçma geldi bana yalnız başına:(
aslıyada valla pess handan hanım herşeyi söyledi ama nikah masanına doğru yürürken hala kimse mutluluğumu çalama zfelan demesi yokmu öldürdü beni oraacıkda kimse mesul olmadan düşüp ölseydiya :)) ama bebeği söylediği çok çok iy oldu yaa şöyle yüeğime ferah sular döküldü valla ama bu bölüm çok kısa sürdü yaa azcık daha uzasaydı keşke
ben yılmazla filiizn karşılaşmasını çok meralk ediyorum yılmaz ne yapcak acabaa artık baba olacağını öğrendiya:)
yılmazla asl ameliyat oldukdan sonra çok neşeliydi maşşalhhh gülsemi ağlasamı oda şaşırdı aslında aslı iiyi oldu evlenemedi ama şimdidee cem belası gelir tam süper olur :) o nasıl kaçıyor hapisden bilmyomkii ne cüret ya devletin hapishanesinden kaçmak kolaymıı :) ya yine işler karıışacak desenizee allahım filize ve bebeğine bişey olmasın yaaa dizi kolik oldum çıktım işin içinde valla cuma akşamalrı hayat duruyor bizm evdee :)))

zeynep.s
26-05-07, 09:03
dizimizin hangi bölümde biteceği karmaşasına son... (delfin tşk ler)... gerçi 80 ve üstünü tercih ederdim... kalan 4blm de cem sorununu 1blm de halletsinler... artık 3blm onları mutlu izleyelim... feride cephesindeki sorunlarıda ömer yılmaz beraberce halledeceklerdir...adam der demez ne güzel imzaladı öyle... insan bi okur ,bakar...iş ömerle yılmaza düşecek... ömer ferideye kızmakta çok haklıydı...

sysdll
26-05-07, 09:06
aşk yolundan muhabbet açılmışta merak ettim acaba tuba büyüküstün anlaşma imzalarken sözleşmesinde "dizi-film başlayacak ağlayacaksın,dizi-film bitecek ağlayacaksın.arabir gül ama genel anlamda ağla" diye bir maddemi ekletiyor acaba.hayır ekletmiyorsa yazık kıza...bi gülsün be kardeşim...ağla ağla nereye kadar ...

Hermia
26-05-07, 09:09
Sonunda bizim kör aslida görmeye basladi. Herseyi ögrenmesine ragmen Yilmazla salona girerken hala bencil bencil konusmalar yapiyordu. Mutlulugumu kimse elimden alamaz gibisine. Birde bayilmadan önce Filizcime nasilda mutlulugumu elimden aldiniz gibi laflar etti. Sinirden kahroldum ne kadar bencil. Filizim yazik onun mutlulugu icin cocugunun babasindan vazgecerken o hala diretiyor mutlulugum mutlulugum diye. Yani sonunda anladida kurtulduk sayilir Asli yapiskanindan. Biranda aklina geliverdi Yilmazin ona hic bir zaman seni seviyorum demedigi. Ne zormus bunu anlamak asli icin.

Asli kiz 404 gibi saniyede yapisiyor ve birdaha birakmiyor.:img-pilot :img-hyste
Zavali Yilmaz iylik yaptignada yapacaginada pisman olmus durumda kaldi.:img-yes:

mahbubum
26-05-07, 09:15
Sonunda bizim kör aslida görmeye basladi. Herseyi ögrenmesine ragmen Yilmazla salona girerken hala bencil bencil konusmalar yapiyordu. Mutlulugumu kimse elimden alamaz gibisine. Birde bayilmadan önce Filizcime nasilda mutlulugumu elimden aldiniz gibi laflar etti. Sinirden kahroldum ne kadar bencil. Filizim yazik onun mutlulugu icin cocugunun babasindan vazgecerken o hala diretiyor mutlulugum mutlulugum diye. Yani sonunda anladida kurtulduk sayilir Asli yapiskanindan. Biranda aklina geliverdi Yilmazin ona hic bir zaman seni seviyorum demedigi. Ne zormus bunu anlamak asli icin.

Asli kiz 404 gibi saniyede yapisiyor ve birdaha birakmiyor.:img-pilot :img-hyste
Zavali Yilmaz iylik yaptignada yapacaginada pisman olmus durumda kaldi.:img-yes:

canım sana katılıyorum öyle aslının o hareketi çok bencilceydi ama kafese konuşmuş bir kuş gibi hissettim aslıyı o zamn çırpınıyor bir çare bulaamyıncada filize açtı ağzınıı gariibim filizz hiç gülmedi yaa yazık bu kızda artık son bölümlerde bunlari mutlu görelim yaa

Hermia
26-05-07, 09:18
canım sana katılıyorum öyle aslının o hareketi çok bencilceydi ama kafese konuşmuş bir kuş gibi hissettim aslıyı o zamn çırpınıyor bir çare bulaamyıncada filize açtı ağzınıı gariibim filizz hiç gülmedi yaa yazık bu kızda artık son bölümlerde bunlari mutlu görelim yaa

Evet ya zavalim bu kadar hakaretti haketmedi. Birde üzerine tuz biber hastanede Mualla hanim doktora beni gelinime kavusturdunuz mu öyle birsey dedi. Kizcaz o an mahvoldu.

ferman336
26-05-07, 09:20
herkese günaydın;;
ehuee :) hayat ne güzel ve ne hoşşşş haydi durma sevgiline koşşş..:img-hyste diziyi seyretmedim dün akşam ohh be ne güzelmiş dünya..burda okudum olanları 1.1 şekil falan yapmış galiba...cacık olmaz ondan arkadaşlar..bebeği de öğrenmiş çok şükür neye yarayacaksa... sonuç olarak seyretmeden bilinmiyor,bilinmeden yorum yapılmıyor :good: okumaya devam...
eski yılmaz ruhun şad olsun be:good:

hewal
26-05-07, 09:22
Bebek mevzusu kaç bölümdür geri plandaydı..Geçen bölüm Yılmaz ne olduysa oldu demiş Filiz'le ortak hayat kurmayı istemiştir..Filiz'de Yılmaz'ın kendisini aldattığını düşünmüş olmasını bile kabullenmiş Yılmaz'la ortak hayat kurmayı istemiştir..Sorun Aslı'nın hastalığı idi..Sağolsun Aslı’da bunu her fırsatta hissettirdi..

Bu bebek o gün Filiz tarafından Yılmaz'a veya
Handan tarafından Yılmaz'a söylenmiş olsaydı ne değişecekti..

Yılmaz Aslı ile konuşmak için yanına gider Aslı yine beni bırakmıycaksın dimi der Yılmaz yine bişey söyleyemezdi…

Aslı'nın tavrı ortada hala koluna grip nikah masasına oturmayı düşündü...Üstüne Filiz'i suçladı...İki bölüm önce mutluluğunu geri verenin Filiz olduğunu döylemişti oysa ki...

Filiz ve Yılmaz'ın ise anlamadığım davranışları şu oldu..Zaten düğünden önce Aslı'nın ameliyat olmasını bekleyip ondan sonrada birlikte olmak istediklerini söyleyeceklerdi...Ne değişti bunlar yine birbirinden koptu...Aslı'nın ameliyatı iyi geçiyor Mualla gelinimi bana geri verdiniz diyor Filiz içi acıyarak ortamdan uzaklaşıyor Yılmaz arkasından bile gelmiyor...

Aslı'nın bebek olayını söyleme mecburiyeti yok deniliyor ..Zaten Yılmaz'ın sevgisinden emin değil bide üstüne bile bile bebeği söylemeden evlenmesi iyice berbat olurdu...Aslı'nın bu davranışı fedakarlık ise Filiz ve Yılmaz'ın cennette yeri hazır olmalı..Üstelik Aslı Handan'ın her iki konuşmasının üstüne hastanede gözünü açar açmaz beni bırakmıyacaksın dimi diyor oda yetmiyor Filiz'in bebeği söylemedin değilmi demesine sizin sorununuz diyor işte o an SÖZÜN BİTTİĞİ AN dır bence....Biriyle evlilik kararı al adamın başka bir kadından bebeği olacağını öğren ve bu mesele seni bağlamasın üstelik bu kişi anne babanın önemini çok iyi bilen biri :img-pilot :img-pilot :img-pilot

Hermia
Hamile olan Filiz. Seven ve sevilen Filiz. Fedakarlik yapan Filiz. Aciyan Filiz. Hakaret gören yine Filiz. Birtürlü kabul edilmeyen gene Filiz (kayinvalde tarafindan). Aglayan yine Filiz. Üzülen yine Filiz. Cekip gitmesi gereken Asli dururken giden yine Filiz. Bitmiyecek mi bu kizin izdirabi?

arzuinan
Günaydın :happy0064

bu bölümü sinir harbi içinde izledim. hem üzüntü hemde çaresizlikle izledim... yenmedik tırnak bırakmadım, tüm tırnaklarım kırıldı :icon_whis

Yılmaz'ımı her gördüğümde aa bakın damat beyimiz geldi. yüzü pek gülmüyor, gözerinin feride yok ama olsun dedim ne önemi var canım nikahta keramet var derler ! geçer. :img-wink:

Aslı ile ilgili bölüm boyunca ne düşüneceğimi şaşırdım. aklı ve kalbi arasında gitti geldi. en sonunda da daha fazla dayanamadı, ne biliyorsa anlattı. anlatırkende Yılmaz'ın gözlerini açtı bence. söyleyebileceğinden çok daha fazla şeyler söyledi. o bebek seninmiş deyip de çıkabilirdi işin içinden git sana gerçekleri Filiz anlatsın da diyebilirdi. istese pekala Yılmaz'ı ikilemde bırakabilirdi ama yapmadı. gayet net davrandı. :good:

Filiz'i anlayabilen biri varsa banada anlatabilirmi acaba. bu adam çocuğunu hiç mi öğrenmeyecekti Allah aşkına ! "baban bugün evleniyor büyüğünce bunların hepsini konuşacağız" dedi. ne yani çocuk reşit olunca mı söyleyecekti pes ! :icon_whis

Son sahnedeki Yılmaz'ın halini çözebilen varmıydı peki... biz geçen hafta ve bölüm boyunca ne izledik.:icon_whis bebek konusu açılınca gene delirdi. zaten bu kadar çabuk kabullenmesini yadırgamıştım böyle olacağı belliydi. ama güzel bağlayamamışlar. havada kaldı... son sahnedeki şaşkınlığı da görülmeye değerdi doğrusu. Şimdi gidip Handan hanımın yakasına yapışacaktır. yapışsında zaten :img-yes:

Aslı amaliyat olduktan sonraki süreçte bence olması gerektiği gibi davrandılar. ne yani hemen başlarından atmaya mı çalışacaklardı sonuçta Aslı ciddi bir operasyon geçirmişti ve sonrasıda çok önemliydi...

Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim. Beyaz elbise içinde Tuba ne kadar güzelli yarabbim. Ay parçası gibiydi. :good:

Not: Feride ve Ömer'i ayrı değerlendirmek istiyorum. onlar için mesajlarım ayrı olacak...

Yılmaz'ım ölmedin be yaşıyorsun :good:

SBR
26-05-07, 09:29
öncelikle herkese günaydın gerçekten bence bölüm çok can sıkıcıydı izlerken mideme kıramplar girdi en sevdiğim sahne ömer-ali konuşmaları idi.bu bölüm ömer çok dengeli ve yaptığı tüm davranışlarda haklıydı bence .zaten bu dizide kadın karakterler erkeklerin arkasından iş çevirmeseler rahat olamıyorlar .son sahne ise tam bir felaketti aslı bebek senin dedi yılmazda inandı olacak iş değil o zaman ne değişti diye sorarlar adama yani bebeği handan söyleseydi rapor olayı ile falan anlarım ama bu şekilde olması başlıktaki gibi tam bir fiyaskoydu:img-wink:

Hermia
26-05-07, 09:29
Ilk defa Asli karakterini sevdim. Ama sadece bir sahnede oda son sahnede. Yilmaza bebegi anlatirken ve ilk defa benciligini bir kenara birakip kendini düsünmeden yazik Filize dedigi an. Ilk defa kendinden baska birisinde acidigi an Asli kiz gözüme girdi. Umarim gelecek bölüm böyle kalir karakteri. Ayrica su Muallayida allah nasil biliyorsa öyle yapsin. Neredeyse Asliyi göklere yüceltecek. Yüceltide zaten. Ne yaptida Asli bu kadar kendini bu kadina sevdirebildi anlamadim. Ama anladim galiba. Cünkü oglu Asliyi sevmiyor. Onun derdi Oglunun sevdigi kadin. Oglunun sevmedigi kadin onun sevgili gelini.

ismailsurucu
26-05-07, 09:32
yok handan'dı,yok ömer'di,yok ceyda'ydı derken bebeği yılmaz'a aslı söyledi.demek sürpriz aslıymış.

EvaLongoria
26-05-07, 09:33
herkese günaydın;;
ehuee :) hayat ne güzel ve ne hoşşşş haydi durma sevgiline koşşş..:img-hyste diziyi seyretmedim dün akşam ohh be ne güzelmiş dünya..burda okudum olanları 1.1 şekil falan yapmış galiba...cacık olmaz ondan arkadaşlar..bebeği de öğrenmiş çok şükür neye yarayacaksa... sonuç olarak seyretmeden bilinmiyor,bilinmeden yorum yapılmıyor :good: okumaya devam...
eski yılmaz ruhun şad olsun be:good:

:img-hyste :img-hyste günaydın ferman abi

yani bugün uzunn uzun yorum yapma kararı almıştım senin msj ını okuyunca insanın sadece gülesi geliyoo :img-hyste

SBR
26-05-07, 09:34
bölümgenel olarak kötüydü ama karakterler de bu kadar kör yazılmaz yani hadi aslı hasta bir şeyin farkında değil ya fahriye ya mualla kadın hala aslıya gelinim diyor yaww olacak iş değil bir allahın kuluda anlamadı yılmazın halini veya anlamak istemediler .filiz yine çok kötü yazılmış son sahnelere doğru aslıyı görmeye gidiyor bebeği söyledin mi diyor hayır cevabını alıncada sağol diyor bu nasıl anlamak güç .handan ise bu bölüm her zamanki gibi kalpsiz bir konuşma yaptı ama bu seferki gerekliydi belkide:img-wink:

Hermia
26-05-07, 09:38
Bebek mevzusu kaç bölümdür geri plandaydı..Geçen bölüm Yılmaz ne olduysa oldu demiş Filiz'le ortak hayat kurmayı istemiştir..Filiz'de Yılmaz'ın kendisini aldattığını düşünmüş olmasını bile kabullenmiş Yılmaz'la ortak hayat kurmayı istemiştir..Sorun Aslı'nın hastalığı idi..Sağolsun Aslı’da bunu her fırsatta hissettirdi..

Bu bebek o gün Filiz tarafından Yılmaz'a veya
Handan tarafından Yılmaz'a söylenmiş olsaydı ne değişecekti..

Yılmaz Aslı ile konuşmak için yanına gider Aslı yine beni bırakmıycaksın dimi der Yılmaz yine bişey söyleyemezdi…

Aslı'nın tavrı ortada hala koluna grip nikah masasına oturmayı düşündü...Üstüne Filiz'i suçladı...İki bölüm önce mutluluğunu geri verenin Filiz olduğunu döylemişti oysa ki...

Filiz ve Yılmaz'ın ise anlamadığım davranışları şu oldu..Zaten düğünden önce Aslı'nın ameliyat olmasını bekleyip ondan sonrada birlikte olmak istediklerini söyleyeceklerdi...Ne değişti bunlar yine birbirinden koptu...Aslı'nın ameliyatı iyi geçiyor Mualla gelinimi bana geri verdiniz diyor Filiz içi acıyarak ortamdan uzaklaşıyor Yılmaz arkasından bile gelmiyor...

Aslı'nın bebek olayını söyleme mecburiyeti yok deniliyor ..Zaten Yılmaz'ın sevgisinden emin değil bide üstüne bile bile bebeği söylemeden evlenmesi iyice berbat olurdu...Aslı'nın bu davranışı fedakarlık ise Filiz ve Yılmaz'ın cennette yeri hazır olmalı..Üstelik Aslı Handan'ın her iki konuşmasının üstüne hastanede gözünü açar açmaz beni bırakmıyacaksın dimi diyor oda yetmiyor Filiz'in bebeği söylemedin değilmi demesine sizin sorununuz diyor işte o an SÖZÜN BİTTİĞİ AN dır bence....Biriyle evlilik kararı al adamın başka bir kadından bebeği olacağını öğren ve bu mesele seni bağlamasın üstelik bu kişi anne babanın önemini çok iyi bilen biri :img-pilot :img-pilot :img-pilot

Yazdiklarina öyle katiliyorum ki. Herseyi bilmesi ve ögrenmesine ragmen Aslinin gözlerini acar acmaz Yilmaza söyledikleri bende bir sok etkisi yaratti. Pes dedin bu kadarda olmaz yani kafasina tavayla vurarak seni sevmiyor bu adam desek yine kizcagiz kendine gelmeyecek dedim son dakikaya kadar. O son dakika olmasaydi bu sok bende bir hafta sürerdi. Allah sükür o son sahne vardi ve benim kurtulusum oldu. Yoksa delirecektim.:img-pilot :img-hyste

arzuinan
26-05-07, 09:42
... Ayrica su Muallayida allah nasil biliyorsa öyle yapsin. Neredeyse Asliyi göklere yüceltecek. Yüceltide zaten. Ne yaptida Asli bu kadar kendini bu kadina sevdirebildi anlamadim. Ama anladim galiba. Cünkü oglu Asliyi sevmiyor. Onun derdi Oglunun sevdigi kadin. Oglunun sevmedigi kadin onun sevgili gelini.

Bu düşüncenize katılmam mümkün değil. Mulla hanıma bayılmadığımı herkes bilir ama dizide en çok sevdiğim anne karakteridir. dönülmez yanlışları hiç olmamıştır... ayrıca Oğlunun Aslı'yı sevdiğini yada nasılsa seveceğini düşünen bir annedir. nikahta keramet vardır sözüne sonuna kadar inanan birisidir. eski kafalı değil belki ama eskide kalmış diyebiliriz fakat asla oğlunun sevdiğini sevmiyor diyemeyiz... ayrıca Mualla hanıma gelene kadar, Aynalı-Salih-Fahriye Yılmaz'ın duygularını bildikleri halde ek bi çaba sarfetmedikleri için onlardan daha masum bir kişidir.

yılmazım ölmedin dostum. maşallahın vardı akşam bir ara kalbin duracak gibi oldu ama sağlamsın sağlam. :img-hyste

Hermia
26-05-07, 09:45
bölümgenel olarak kötüydü ama karakterler de bu kadar kör yazılmaz yani hadi aslı hasta bir şeyin farkında değil ya fahriye ya mualla kadın hala aslıya gelinim diyor yaww olacak iş değil bir allahın kuluda anlamadı yılmazın halini veya anlamak istemediler .filiz yine çok kötü yazılmış son sahnelere doğru aslıyı görmeye gidiyor bebeği söyledin mi diyor hayır cevabını alıncada sağol diyor bu nasıl anlamak güç .handan ise bu bölüm her zamanki gibi kalpsiz bir konuşma yaptı ama bu seferki gerekliydi belkide:img-wink:

Yazdiklarina katiliyorum. Gercektende ilk defa Handanin yaptigi birseyin gerekli oldugunu düsündüm. Yani oda olmasaydi. Asli hala saf asik kalacakti. Yilmazi tutkalariyla zorla tutmaya devam edecekti. Yilmazda acir acir ama birgünde bu kadindan acayip nefret ederdi bence. Cünkü acimak insani acinir duruma düsürünce insan hersey ve herkesden kolayca nefret edebilir ve yaptigi iylikler onun pismanligina sebeb olur. Hala bircok kisi gibi bende Filizi anlamiyorum. Birde Asliya tesekkür etti bebegi söylemedigi icin. Bu cok mantiksizcaydi. Yani anlamadim Yilmaz Asliyi sevse ve Filizin sevgisi tek tarafli olsa. Diyecegim ki Yilmazi o kadar cok seviyorki onun mutlulugunu düsünüyor. Ama bu bu nebicim sevgidir anlamadim. Göz göre göre sevgilisinin mutsuz bir evlilik yapmasina ve cocugunu ögrenmemesine göz yumuyor.

ferman336
26-05-07, 09:47

yani bugün uzunn uzun yorum yapma kararı almıştım senin msj ını okuyunca insanın sadece gülesi geliyoo :img-hyste

kihkihkikh :) niye ki evacım..yap sen gene yorumunu...keyfim yerinde.. yorumunu okuyayım daha da yerine gelsin be:good:

eski yılmaz bakma aslanım sen arzuya..öldün...:good:

Hermia
26-05-07, 09:48

gercektende cok komik yazmis. Benide güldürdü. Allahda onu güldürsün.

Hermia
26-05-07, 09:50
yok handan'dı,yok ömer'di,yok ceyda'ydı derken bebeği yılmaz'a aslı söyledi.demek sürpriz aslıymış.

Evet büyük süpriz oldu. Bunu beklemiyordum dogrusu. Dizinin sonunda Aslinin agzindan böyle birsey duyacaksin deselerdi bana hadi isinize derdim.

mahbubum
26-05-07, 09:51
ben asıl handan hanım feridenin dansözlük yapacağını duyunca ne yapacağını merak ediyorum o sırada dakavereye getirdi işi ama baaklım neler olacakk zaten feride yandı galibaa o adamın elinde

SBR
Yazdiklarina katiliyorum. Gercektende ilk defa Handanin yaptigi birseyin gerekli oldugunu düsündüm. Yani oda olmasaydi. Asli hala saf asik kalacakti. Yilmazi tutkalariyla zorla tutmaya devam edecekti. Yilmazda acir acir ama birgünde bu kadindan acayip nefret ederdi bence. Cünkü acimak insani acinir duruma düsürünce insan hersey ve herkesden kolayca nefret edebilir ve yaptigi iylikler onun pismanligina sebeb olur. Hala bircok kisi gibi bende Filizi anlamiyorum. Birde Asliya tesekkür etti bebegi söylemedigi icin. Bu cok mantiksizcaydi. Yani anlamadim Yilmaz Asliyi sevse ve Filizin sevgisi tek tarafli olsa. Diyecegim ki Yilmazi o kadar cok seviyorki onun mutlulugunu düsünüyor. Ama bu bu nebicim sevgidir anlamadim. Göz göre göre sevgilisinin mutsuz bir evlilik yapmasina ve cocugunu ögrenmemesine göz yumuyor.

yok arkdaşım hele son nikah sahnesinde aslı diyor bana acıyormusun işte bir kere bile seni seviyorum demedin diyor yılmaz efendi filize bakmaktan dinlemiyor bile aslıda artık bu kadar olmaz diye anladı durumu herhalde .yani filizi ben zaten 2.sezondan beri ne yaptığını anlamış değilim zaten 76 da cem gelir hadii entrikalar kaldığı yerden devam.son sahnede bence kötüydü yani aslı bebek senin dedi bizimkide inandı hani raporlar hani belgeler vardı ne oldu anlar:good: gerçekten öğrenmesi belki iyi oldu ama bu şekilde yani aslının söylemesi çok samimi değildi bence:img-wink:

rüyahuzur1
Yani allahtan evlenmekten vazgeçcekti aslı..iice arap saçına döndü..filiz gene yok uzaklara gidicem dinlencem..:icon_whis yılmazda ne yaptığını bilmio..herkes bi alem bu dizide..:img-pilot

Hermia
26-05-07, 09:56
Bu düşüncenize katılmam mümkün değil. Mulla hanıma bayılmadığımı herkes bilir ama dizide en çok sevdiğim anne karakteridir. dönülmez yanlışları hiç olmamıştır... ayrıca Oğlunun Aslı'yı sevdiğini yada nasılsa seveceğini düşünen bir annedir. nikahta keramet vardır sözüne sonuna kadar inanan birisidir. eski kafalı değil belki ama eskide kalmış diyebiliriz fakat asla oğlunun sevdiğini sevmiyor diyemeyiz... ayrıca Mualla hanıma gelene kadar, Aynalı-Salih-Fahriye Yılmaz'ın duygularını bildikleri halde ek bi çaba sarfetmedikleri için onlardan daha masum bir kişidir.

yılmazım ölmedin dostum. maşallahın vardı akşam bir ara kalbin duracak gibi oldu ama sağlamsın sağlam. :img-hyste

Gercektende Aynali-Salih-Fahriye konusunda haklisin. Birtek elinden tutup nikah masasina oturtmadiklari kaldi Yilmazi. Helle Fahriyeye pes diyorum. Insan bir baskasi bir anlik üzülmesin diye abisinin mutsuz bir evlilik yapip bir ömür boyu üzülmesine göz yumarmi? Belki benimde abim oldugu icin böyle düsünüyorumdur. Ama abimin hic bir zaman sevmedigi birisinle evlenmesine göz yumamam dogrusu.

Hermia
26-05-07, 09:59
Yani allahtan evlenmekten vazgeçcekti aslı..iice arap saçına döndü..filiz gene yok uzaklara gidicem dinlencem..:icon_whis yılmazda ne yaptığını bilmio..herkes bi alem bu dizide..:img-pilot

Evet ya allahtan evlenmekten vazgecti. Yoksa gözü cok karaydi. Kararida cok kesindi. Ne yapip yapip evlenecekti Yilmazla. Allaha sükür aniden düsündüde bir imzalami benim olacak Yilmaz diye. Yilmaz ucuz atlatti durumu.

Hermia
26-05-07, 10:04
yok arkdaşım hele son nikah sahnesinde aslı diyor bana acıyormusun işte bir kere bile seni seviyorum demedin diyor yılmaz efendi filize bakmaktan dinlemiyor bile aslıda artık bu kadar olmaz diye anladı durumu herhalde .yani filizi ben zaten 2.sezondan beri ne yaptığını anlamış değilim zaten 76 da cem gelir hadii entrikalar kaldığı yerden devam.son sahnede bence kötüydü yani aslı bebek senin dedi bizimkide inandı hani raporlar hani belgeler vardı ne oldu anlar:good: gerçekten öğrenmesi belki iyi oldu ama bu şekilde yani aslının söylemesi çok samimi değildi bence:img-wink:

Aslinda haklisin pek samimi oldugu söylenemez. Ama bu defada ögrenmeseydi. Televizyonu camdan atacaktim yani bu kadar bikmistim oyalanmaktan. Bu konu beni iyce bayiltmisti.

Ayrica arkadaslar bu Tekinerlerin hic bir isine aklim ermiyor benim. Evlerini geri aldilar hala Müjganda kaliyorlar. Sacma sapan gurur yapip duruyorlar. Filiz hamile hamile yapayanliz kafa dinlemeye gidiyor. Yani benim annem beni nezleyken neredeyse bir yere yanliz birakmiyor. Handan sesini cikarmiyor bile. Birde Handan önce ortaligi karistiriyor. Filizle Yilmazin arasini aciyor. Sonra yine ortaligi karistiriyor ve bu defa da tersini deniyor. Yani bu kadin hic normal yollarla denemiyecek mi iylik veya kötülük yapmayi.

EvaLongoria
26-05-07, 10:05
Aslı : Kimse kabul etmesede bölümün yıldızıydı. Bir kere Zeynep i kutlamak istiyorum harika rol yaptı. Bu bölüm bütün duyguları yaşadı ve şahsen bana yaşattırdı.
Ağlaması, gülmesi, şaşkınlığı...
Bu bölüm kızdığım çok nokta vardı Aslı'ya. Ama kendimi onun yerine koyup düşündüğüm zaman ben olsam bende böyle saçmalardım.
Zaten replikleri ile senaristlerin bizi okuduğu izlenimine kapıldım. "Yılmaz beni sevmese evlenmez değil mi?" "Hasta olduğum için benimle evlenmiyor değil mi?" "Ben ona güvendim bir gün bile kıskanmadım. O bitti dedi" Ah be Aslı... Ama sonra bakışmalarını görünce zaten anladın sende.... Ama bile bile "Bende mutluluğu hakediyorum" deyip evlenmeye çabalaması. Sanırım balığın denizden çıktıktan sonra ki çırpınışları gibiydi....

devam edecek....

Hermia
26-05-07, 10:06
Arkadastan özür dileyerek. Alintiyi siliyorum. Yanlis anladim.

Niye bence bu sayfayi güzellestiren bu yorumlar. Iyiki arada böyle komik yorumlarda oluyor ve gülüyoruz. Umarim arada bol bol komik yorumlarda eklenir ferman abi ve digerlerinden.

Hermia
26-05-07, 10:08
Aslı : Kimse kabul etmesede bölümün yıldızıydı. Bir kere Zeynep i kutlamak istiyorum harika rol yaptı. Bu bölüm bütün duyguları yaşadı ve şahsen bana yaşattırdı.
Ağlaması, gülmesi, şaşkınlığı...
Bu bölüm kızdığım çok nokta vardı Aslı'ya. Ama kendimi onun yerine koyup düşündüğüm zaman ben olsam bende böyle saçmalardım.
Zaten replikleri ile senaristlerin bizi okuduğu izlenimine kapıldım. "Yılmaz beni sevmese evlenmez değil mi?" "Hasta olduğum için benimle evlenmiyor değil mi?" "Ben ona güvendim bir gün bile kıskanmadım. O bitti dedi" Ah be Aslı... Ama sonra bakışmalarını görünce zaten anladın sende.... Ama bile bile "Bende mutluluğu hakediyorum" deyip evlenmeye çabalaması. Sanırım balığın denizden çıktıktan sonra ki çırpınışları gibiydi....

devam edecek....

Evet gercektende öyleydi. Bence bu bölümde kendini ne kadar gelistirdigini ve zaman icerisinde ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu kanitlamis oldu. Kesinlikle bu bölümün yildiziydi. Asli karakterini cok güzel yorumladi. Duygularini tam olark ifade etti.

Hermia
26-05-07, 10:12
sevgili arkadaşım bende buna karşı değilim ama sen istersen emraht yorumunu bir daha oku ben orda ortamı germek istemiş gibi yazdı sanki bana mı öyle geldi yaww:img-wink:

Haklisin canim yanlis anlamisim. Bende senin gibi düsünüyorum. Yanlis kisiden alinti yaptigim icin cok özür diliyorum. Ferman abinin ve digerlerinin yorumlarini büyük bir zevkle okuyorum.

Diger yorumumda bazi seyleri sildim. Lütfen tekrar okurmusun.

SBR
26-05-07, 10:13
Arkadastan özür dileyerek. Alintiyi siliyorum. Yanlis anladim.

Niye bence bu sayfayi güzellestiren bu yorumlar. Iyiki arada böyle komik yorumlarda oluyor ve gülüyoruz. Umarim arada bol bol komik yorumlarda eklenir ferman abi ve digerlerinden.

sevgili hermia özüre gerek yok .ama neden böyle bir uğraş var forumda anlamak güç güzel güzel yorum yazmak varken gerçekten tuhaf:img-wink:

sysdll
26-05-07, 10:18
arkadaşlar ortamı germeye gerek yok. daha tartışılacak pozisyonlar var.birbirimizi kırmayalım...
daha aslının bayılması penaltımı değil mi onu tartışacağız?sonra ameliyatın oldu bittiye nasıl getirildiğini,bunda filizin suçu var mı (hep diyor ya tüm suç benim)...
sonra saçlarla beyin ameliyatı nasıl yapılır bunun tatiklerini vereceğim size...

Hermia
26-05-07, 10:18
sevgili hermia özüre gerek yok .ama neden böyle bir uğraş var forumda anlamak güç güzel güzel yorum yazmak varken gerçekten tuhaf:img-wink:

Haklisin canim ya. Bu forumda en cok sevdigim bu bu sayfalar zaten. Bunda Ferman abi ve diger arkadaslarin yazdiklarinin büyük bir payi var. Cok güzel ve komik yorumlar bu sayfayi bir tutku haline getiriyor. Kimse karismasin biz ihlamurcular böyleyiz böyle kalacagiz ara sira gülmekte ne zarar var. Ferman abinin yorumlarini sabirsizca bekliyorum. Avatarindaki bebekde cok tatli.

fatma-1721
26-05-07, 10:19
Günaydın :happy0064

bu bölümü sinir harbi içinde izledim. hem üzüntü hemde çaresizlikle izledim... yenmedik tırnak bırakmadım, tüm tırnaklarım kırıldı :icon_whis

Yılmaz'ımı her gördüğümde aa bakın damat beyimiz geldi. yüzü pek gülmüyor, gözerinin feride yok ama olsun dedim ne önemi var canım nikahta keramet var derler ! geçer. :img-wink:

Aslı ile ilgili bölüm boyunca ne düşüneceğimi şaşırdım. aklı ve kalbi arasında gitti geldi. en sonunda da daha fazla dayanamadı, ne biliyorsa anlattı. anlatırkende Yılmaz'ın gözlerini açtı bence. söyleyebileceğinden çok daha fazla şeyler söyledi. o bebek seninmiş deyip de çıkabilirdi işin içinden git sana gerçekleri Filiz anlatsın da diyebilirdi. istese pekala Yılmaz'ı ikilemde bırakabilirdi ama yapmadı. gayet net davrandı. :good:

Filiz'i anlayabilen biri varsa banada anlatabilirmi acaba. bu adam çocuğunu hiç mi öğrenmeyecekti Allah aşkına ! "baban bugün evleniyor büyüğünce bunların hepsini konuşacağız" dedi. ne yani çocuk reşit olunca mı söyleyecekti pes ! :icon_whis

Son sahnedeki Yılmaz'ın halini çözebilen varmıydı peki... biz geçen hafta ve bölüm boyunca ne izledik.:icon_whis bebek konusu açılınca gene delirdi. zaten bu kadar çabuk kabullenmesini yadırgamıştım böyle olacağı belliydi. ama güzel bağlayamamışlar. havada kaldı... son sahnedeki şaşkınlığı da görülmeye değerdi doğrusu. Şimdi gidip Handan hanımın yakasına yapışacaktır. yapışsında zaten :img-yes:

Aslı amaliyat olduktan sonraki süreçte bence olması gerektiği gibi davrandılar. ne yani hemen başlarından atmaya mı çalışacaklardı sonuçta Aslı ciddi bir operasyon geçirmişti ve sonrasıda çok önemliydi...

Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim. Beyaz elbise içinde Tuba ne kadar güzelli yarabbim. Ay parçası gibiydi. :good:

Not: Feride ve Ömer'i ayrı değerlendirmek istiyorum. onlar için mesajlarım ayrı olacak...

Yılmaz'ım ölmedin be yaşıyorsun :good:

Sanada günaydin,ben daha bölümü yeni izledim,ve inan ayni duygular icerisindeyim.
Asli beni yaniltmadi,sonuna kadar bebegi ögrenmesine ragmen vazgecmedi.Ama salona girdiklerinde Yilmazin Filize olan bakislarini gördügünde,orada durdu ve bu isin olamayacagini artik anladi,fakat hala tam olarak vazgecmemisti,hala Yilmazdan bir isaret bekliyordu.Yani Yilmazdan duygusal bir yakinlik görse,bozmadan yoluna devam edecekti.Ameliyattan sonra uyandiginda söyledigi"Yilmaz beni birakma"sözleri bunu gösteriyordu.Bence Asli Filizle konustuktan sonra vazgecti.Yilmazi izlemeye basladi,Filizi anlamaya calisti.Aslinin Yilmaza olan son sözleri de Filizi anladiginin cok güzel bir kaniti.Asli Yilmazi kendi gözünde cok büyütmüstü,Yilmaz onun gözünde bir kahramandi.Ama Filizle konustuktan sonra,bunun böyle olmadigini ,cok sükür Yilmazin bulunmaz hint kumasi olmadigini anladi ve akibetinde de Yilmaza o muhtesem replikleri söyledi:"sen beni sevmemissin ama Filize inanmadigina göre onu da sevmemissin","sevdigin kadina inanacagina bir kagit parcasina inandin"dedi.
Bence Handan ve Asli dizide bencillikte önde giden iki karakterdi,ama dönüsleri de muhtesem olan iki karakter oldu.Özünde kötülük yok bu iki karakterin,ama kendi duygularini asiri derecede önemsediklerinden,baskalarininkini göremiyorlar ve bunun diger adi da bencillik.
Filizi anlayabilen bana da anlatsin demissin,bu bölüm anlayabildigimi saniyorum.Filiz hastanede doktorun Asli icin "ameliyat basarili gecti ama hastalik tekrar edebilir" dedidigini duydu,daha önce de Aslinin gözünün önünde yere yigildigina sahit oldu ve böylece uzaklasma karari aldi.Bu o kadar da anlasilmayacak birsey degil.Ha ayrica belirteyim Filiz bebeginin sadece kendisinden olduguna artik kendisi de inandi sanirim.
Gelelim Yilmaza ;Yilmaz Filize karsi ayni duygular icerisinde,hicbirseyin degistigini sanmiyorum.Hastanede Filize olan bakislari,Filiz hastaneden ayrildiginda gözleriyle onun varligini aramasi,hepsi buna örnek.Cocugu kabullenme olayina gelince,Yilmaz bunun nedenini ,nasil oldugunu hala anlayabilmis degil,dolayisiyla sindirebilmis de degil.Filize olan sevgisi o kadar büyük ki buna ragmen onu kabullendi,kabullendi ama o konu acilinca rahatsiz oluyor.O konu aciga cikmadikca bu Yilmazin icinde her zaman kanayan bir yara olarak kalacaktir ki cok sükür artik aciga cikti!
Ömer bu bölüm mükemmeldi,bir agbey olarak adeta harikaydi,bir sevgili olaraksa biraz fazla affediciydi,ama ben ona kizamiyorum.Feride hataliydi ama mükemmel bir kadin oldugunu da söylemeden gecemeyecegim.Hatali olmasina ragmen tavirlari ve hareketleriyle karsisindakini kisa bir sürede yumusatabiliyor,helal olsun!
Ayrica Mualla hakkindaki düsüncelerine sonuna kadar katiliyorum,iyi kalbli,düsünceli bir anne.Ayrica oglunun mutsuz oldugu da gözünden kacmadi,fakat ne yapsin kadin olaylarin hepsinden habersiz,nasil davranmasini bekleyebiliriz ki?Ayrica ben Meltem Savcinin bakislarina bayiliyorum.Güldügü zaman,nesesi,kizdigi zaman öfkesi adeta gözlerinden okunuyor,söze ne hacet.

september_06
26-05-07, 10:20
Geçen dönemki harika, duygu yüklü, aşk dolu Ihlamurlar altında tamamen gitmiş, yerine komik, saçma, entrika dolu, acayip bir dizi gelmiş. Ne komikliktir, ne saçmalıktır bu.

Bir soru sormak istiyorum arkadaşlar. Böyle bir aşk olurmu . Yılmaz ve Filiz karakterlerinin yaptığı saçmalığı siz yaparmısınız. Hangi aşkta vardırki böyle birşey. Yazık ettiler güzelim diziye. Keşke geçen dönem bitseydi de hafızamda izlediğim en güzel Türk filmi tadında dizi olarak kalsaydı. Çok yazık oldu valla.:sad53:

mahbubum
26-05-07, 10:20
Forum Ortamlarinda Olur Böyle şeylerrr Boşverinn
Peki Bir Dahaki Bölümde Neler Olacak Tüyolar Varmiii Cemin Kaçmasindan Başkaa :)

Hermia
26-05-07, 10:23
arkadaşlar ortamı germeye gerek yok. daha tartışılacak pozisyonlar var.birbirimizi kırmayalım...
daha aslının bayılması penaltımı değil mi onu tartışacağız?sonra ameliyatın oldu bittiye nasıl getirildiğini,bunda filizin suçu var mı (hep diyor ya tüm suç benim)...
sonra saçlarla beyin ameliyatı nasıl yapılır bunun tatiklerini vereceğim size...

Yazdiklarina aynen katiliyorum. Filiz niye hep kendini suclu görüyor bende anlamis degilim. Tek suclu Handan desem oda ucuz kurtuluverdi. Sonucta Asli kiz cabucak ameliyat da oluverdi :img-hyste Artik Handanda sucsuz. Hatta Handan bu bölümün kahramanida oldu benim icin. Cünkü Aslinin gözlerine nur verdi görmesine sebeb oldu :img-hyste sayesinde kizcagiz cabucak ameliyat masasina yatip o ilet urdan kurtuluverdi :img-hyste Bunu kac bölümdür bekliyordum. Bende beklemekten kurtulmus oldum böylece. Sirtimdan bir yük kalkti :img-hyste Bunlarin hepsini Handana borcluyum :img-hyste Sagol handan allah senden razi olsun :img-hyste

Sacli beyin ameliyatida böylece ilk defa bu dizide gerceklesmis oldu. Senaristler sagolsun :img-hyste

merve80merve80
26-05-07, 10:26
Herkese günaydın,
Aylar sonra nihayet Yılmaz çocuğu öğrendi. Umarım bundan sonrası Filiz'i ve diğerlerini "niye bana söylemediniz" diye suçlamak olmaz da hasretle beklediğim/iz Filiz-Yılmaz yakınlaşmasını izleriz son bölümlerde..
Matraka daha önceden vermiş olduğu tüyolarla bizi dünkü bölüme kadar idare etti. umarım bugün (hazır şuan a da buradayken) önümüzdeki blümler ile ilgili birkaç yüyo uçuşturur havada :img-yes:

esra2
26-05-07, 10:32
Herkese günaydın,
Aylar sonra nihayet Yılmaz çocuğu öğrendi. Umarım bundan sonrası Filiz'i ve diğerlerini "niye bana söylemediniz" diye suçlamak olmaz da hasretle beklediğim/iz Filiz-Yılmaz yakınlaşmasını izleriz son bölümlerde..
Matraka daha önceden vermiş olduğu tüyolarla bizi dünkü bölüme kadar idare etti. umarım bugün (hazır şuan a da buradayken) önümüzdeki blümler ile ilgili birkaç yüyo uçuşturur havada :img-yes:

bencede artik tuyolar gelsin, bence cok guzel yerinde bitti, biraz sacma bolum olsa bile, guzel dizi seviyorum napimmm... artik fotolarla tuyolari bekleyip gorecegiz! hos zaten gene araya cem girio!

Hermia
26-05-07, 10:34
Geçen dönemki harika, duygu yüklü, aşk dolu Ihlamurlar altında tamamen gitmiş, yerine komik, saçma, entrika dolu, acayip bir dizi gelmiş. Ne komikliktir, ne saçmalıktır bu.

Bir soru sormak istiyorum arkadaşlar. Böyle bir aşk olurmu . Yılmaz ve Filiz karakterlerinin yaptığı saçmalığı siz yaparmısınız. Hangi aşkta vardırki böyle birşey. Yazık ettiler güzelim diziye. Keşke geçen dönem bitseydi de hafızamda izlediğim en güzel Türk filmi tadında dizi olarak kalsaydı. Çok yazık oldu valla.:sad53:

Haklisin gercektende diziyi tadinda biraksalardi iyi olurdu ama bizde bircok seyi böylece ögrenemeden kalirdik. Bu da yazik olurdu. Mesela Handanin Yilmaza gösterdigi gebelik belgesi. :img-hyste Cemin tekinerleri mahvetmesi :img-hyste Cemin komik bir perükle babasini öldürüsünü :img-hyste Tekinerlerin gazimahalesine tasinmalarini :img-hyste Handanin gazi mahalesindeki verdigi savasi :img-hyste Aslinin Yilmaza yapisip kaldigi ani :img-hyste Yilmazin ölüp tekrar dirilmesini :img-hyste Yeni bir insan olarak dünyaya gelen Yilmazin Filizi bu haliyle kabuletmesi :img-hyste ....... hic bunlar kacirilirmi?

september_06
26-05-07, 10:36
matraka gözün sevem eccük birşeyler karala. Ne olacak sonraki bölümlerde. Bilirsin sen, bilirsin. Yine saçmalık mı izleyeceğiz:icon_sorr

Hermia
26-05-07, 10:37
Herkese günaydın,

Benimde tek korkum bu suclama sahneleri. Tam kavustu derken sacma sapan bir engel daha. Filizin Yilmazi Ömeri vurdurmakla sucladigi sahneler gibi. Yani Yilmazdan süphe etti diye Yilmazin Filizi birakip baska asklara yelken acma cabasi.

EvaLongoria
26-05-07, 10:37
Aslı devam...

Ve Aslı bizim aylardır söylemek istediğimizi tek bir çırpıda söyledi.. "Sen beni sevmemişsin ama Filize inanmadığına göre onu da sevmemişsin." "Bir kağıt parçasına mı inandın?" "O sizin bebeğiniz"

Dedim e işte bütün dizi özü burada yatıyor. E şimdi koş yılmaz koş. Filizi tut yılmaz tut moduna gireceğiz.

Aslı ameliyat olduktan sonra beyni tekrar çalışmaya başladı. Eski haline yavaş da olsa döndü. E sonunda diyorum yani.

Hermia
26-05-07, 10:42
Aslı devam...

Ve Aslı bizim aylardır söylemek istediğimizi tek bir çırpıda söyledi.. "Sen beni sevmemişsin ama Filize inanmadığına göre onu da sevmemişsin." "Bir kağıt parçasına mı inandın?" "O sizin bebeğiniz"

Dedim e işte bütün dizi özü burada yatıyor. E şimdi koş yılmaz koş. Filizi tut yılmaz tut moduna gireceğiz.

Aslı ameliyat olduktan sonra beyni tekrar çalışmaya başladı. Eski haline yavaş da olsa döndü. E sonunda diyorum yani.

Bu kiza Handan ve ameliyat cok iyi geldi. :img-hyste Keske bütün bunlar daha önceleri olsaydi. :img-hyste Acaba doktorlar ameliyat bizim acimizdan basarili gecti derken bunu mu anlatmak istediler bize :img-hyste Yani onlarda aslinin bencil damarlarin görüp aldik mi demek istediler acaba :img-hyste Tam iylesme olmayabilir derkende heran yine bencil düsünebilirmi demek istediler acaba :img-hyste

zeynep.s
26-05-07, 10:42

çok haklısın...herkes kendi düşüncesini yazıyor...katılırız veya katılmayız...kırmaya kırılmaya gerek yok...
ameliyat nasıl oldu bitti çok şaştım... tarih veremeyen,çok yoğun olan doktor hazır kıta kızımızı ameliyat için bekliyomuş...
ameliyatla ilgili taktikleri bekliyoruz... bide ameliyat sonrası başa geçirilen daha doğrusu oturtulan nesne insanı şaşkınlığa sürüklüyo...

Hermia
26-05-07, 10:49
Neyse size iyi yorumlar arkadaslar. Bana bye. Ben hemen hemen bütün kurtlarimi dökmüs durumdayim. Zaten bilgisayarimida bütün gece acik unutmusum. Annen cok kizdi. Ben kapatiyorum. Ama birseyi tekrar hatirlatmak istiyorum. Bütün mantik hatalarina ragmen (sacli ameliyat ve cabuk iylesme filizin hamile hamile yapayanliz bir yere gitmesi bütün sirlarin bir anda acimasizca ortaya cikmasi ve Ömerin Feridenin dansözlük meselesine bu kadar cabuk göz yumasi,.....ve aklima suan gelmeyen bircok mantik hatasi) bu dizi gercektende cok güzel. Gül dikeni ile güzel olur. Bizim dizimizde basladigi günden bu güne kadar bütün mantik hatalari ile cok güzel bir dizi.

Keske Elif ölmeseydi. Cok özledim Elifi.

fatma-1721
26-05-07, 10:49
Aslı devam...

Haklisin da bencillik hepimizin icinde var asinda.Aslida da yasadigi yanlizliktan dolayi biraz dozu yüksek bu duygunun.Ama zararin neresinden dönersen kardir,nihayet Yilmazin bulunmaz hint kumasi olmadiginu anladi.Bence dönüm Asli-Filiz konusmasindan sonra gerceklesti ,ama muhtesem bir dönüs oldu dogrusu!

rüyahuzur1
26-05-07, 10:52
Evet ya allahtan evlenmekten vazgecti. Yoksa gözü cok karaydi. Kararida cok kesindi. Ne yapip yapip evlenecekti Yilmazla. Allaha sükür aniden düsündüde bir imzalami benim olacak Yilmaz diye. Yilmaz ucuz atlatti durumu.

valla nikah olmadı ama aslının gözü hala evlenmekte..:img-help: ama çok güzel bişe yaptı oda yılmaza bebeği söylemesi oldu..bide şu var diyelim yılmaz-filiz evlendi.. aslı yaşıo..nasıl olcak..nasıl bakcaklar birbirlerinin yüzüne..:img-help:

matraka
26-05-07, 10:56
yılmaz ve filiz :bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum yılmazın çocuğu kabul edip etmediği muallak oldu iyide herşeyinle kabul ediyorum diyen yılmaz neden aslı çocuk olayını sorunca geri adım attı ve sinirlendi.aslında yılmaz filiz i labul etmiş çocuğu kabullenemiyor.sadece görmezden geliyor demekki tespitimiz doğru imiş bu çocuk olayı ilerde aralarında sorun olacakmış

bir filize pes demek istiyorum bakın pes yılmaza çocuğu hiçbir zaman söylemeyecekmiş kızımız neden inanmadı çünkü yılmaz bunu hak etti başkasının çocuğu ile bile kendisini kabul eden birine çocuğu söylemedi ben ne diyorum ama bu yolda devam et filiz kanunlarını uygula bundan sonra dizi izlerken bayan senarist varmı diye bakıcam erkeklerini duygu ve düşünceleri bu kadar anlanamaz herhalde

herkes yılmazı suçladı bu bölüm filiz in kafasında yılmaz zaten suçlu idi bunu öylece lanse etti aslıya aslıdanda yılmaza yanlış bilgilendirme sonucu veryansın geldi sen beni sevmemişsin ama filizde sevmemişsin

şimdi yılmaz bir dahaki bölüm ne yapar ne yapacak versiyon atlar 1.2 sürümü piyasaya çıkar bugüne kadar tüm olumsuzlıkları dizinin görmemeye çalıştım herhalde yılmazı bir dahaki bölüm fino köpeği modunda izleyeceğiz yılmaz hakkındaki son kararımı filiz yılmaz repliklerinde vericem konuşucaklar o zaman bu ikili bakalım geçer not alabilecekmi

yav ya biz safın önde gideniyiz yada senaristler burdaki arkadaşlarım nasık dizi izlerler bide bunu anlamış değilim herkes aslı nasılda cevap verdi demiş sanki doğruları söylüyormuş gibi yorumlar yapılmış sizlerden daha objektif yorumlar bekjlerdim

filiz yılmaz ilişkisinde sevdiğini katillikle suçlayan işi polise ihbar etmeye kadar götüren sevgili yokmuydu bu filiz yılmazın onurunu şerefini kalbini kırmadımı yılmaz kaç defa bu olaydan sonra sevdiği kadına artık güvenmediğini söylemedimi ?filizden herşeyi beklerim noktasına bu adam gelmedimi sonrada rapor olayı devreye girmedimi siz mi yanlış i
zliyorsunuz bizlermi şaştım filiz yılmaza güvenmesi gereken yerde güvenmedi yılmaz filize güvenmemesi gereken yerde güvenmedi hata bile olsa yaptığı kabullenilebilir mazaretleri vardı ufak bir kağıt parçasının önemi yok dediler ya duygular ne olucak ya kırılmalar onlarında önemi yok değilmi hadi aslı dışarıdan bakan biri ya sizler artık bir şey demiyorum sizlere anlatmaktan dilimde tüy bitti filiz tarafından yılmaza ceza kesildi geçen bölüme kadar yılmaz acı çekmedimi başkasının çocuğunu kabul eder pozisyona kadar gelmedimi babalık hakkı elinden alınmadımı ne uğruna filizin kaprisleri uğruna gene yılmaz suçlu çıktı ve bir dahaki bölümde kendini sorgular konuşmada görücez bakalım o sahneleri

ömer feride :
sonunda buda oldu ve filiz ömere de el attı ve ömerinde filiz versiyonu 1.1 piyasayua sürüldü herkes dizide filizin kanunlarına zeynaya taparcasına uyuyor ne gariptir.patroniçe filiz

feridenin yaptığına gelince ömer sonuna kadar haklıyken gitti özür diledi ferideden ya sen evlenişceğin birinden izin almadan okumadan bilmeden karar veriyorsun sonrada yağ gibi üste çıkıyorsun dansözlük yap yapta bunun bilgisini zahmet olmasa geleceğini düşündüğün adamada anlat süpriz yapacam derken gene birileri tehlike ile oynadı nedense bunu gene bir kadın yaptı bıktım bu kadınların bu hatalarından anlamıyorum artık zorla değilki dizideki bayanları nasıl bir erkek isteniyor mülkemmelliyetmi aranıyor

kerem nalan :

elifin kopyası nalana gelelim sevdiği kişi hata yaptı tamam ona ceza vermek isteyebilirsin ama seviyorsan böyle yapmassın tavırlarını hiç onaylamadım bu dizide erkekler nedense kadınlara muhtaç lanse ediliyor kılıbıklığa doğru gidiyoruz Allah sonumuzu hayır eylesin

amin deyin :img-hyste :img-hyste yok benim dizim iflah olmaz şu oyuncuların hatırı var başka birşey değil

EvaLongoria
26-05-07, 10:58
....

kerem nalan :

elifin kopyası nalana gelelim sevdiği kişi hata yaptı tamam ona ceza vermek isteyebilirsin ama seviyorsan böyle yapmassın tavırlarını hiç onaylamadım bu dizide erkekler nedense kadınlara muhtaç lanse ediliyor kılıbıklığa doğru gidiyoruz Allah sonumuzu hayır eylesin

amin deyin :img-hyste :img-hyste yok benim dizim iflah olmaz şu oyuncuların hatırı var başka birşey değil

kesinlikle Elif in kopyası bu Nalan. Madem öyLe kerem le bi ilişki yaşatmasalardı. Kerem haklı demiyorum. Ama Nalan da sütten çıkmış ak kaşık değil.

bego87
26-05-07, 10:59
Herkese günaydın arkadaşlar
Ohh be sonunda yılmazım bebeğini öğrendi.Aslıya ne denir bilmem ama en sonunda anladı ve yapması gereken şeyi yaptı.Aslının hastalığı ne kadar uzatıldıysa ameliyat sahneside sanki apandist ameliyatı olmuş bi hasta gibi kolay geçiştirildi.
Yılmaz bebeği öğrendikten sonra hayata döndü gerçekten esas şimdi yaşıyo:)

Hermia
26-05-07, 10:59
valla nikah olmadı ama aslının gözü hala evlenmekte..:img-help: ama çok güzel bişe yaptı oda yılmaza bebeği söylemesi oldu..bide şu var diyelim yılmaz-filiz evlendi.. aslı yaşıo..nasıl olcak..nasıl bakcaklar birbirlerinin yüzüne..:img-help:

Ayrilamiyorum. Ayrilamiyorum. Ayrilamiyorum. Ama bunu asli degil ben diyorum. Bu sayfa o kadar cok neseliki bir türlü gidemiyorum. Ama artik gitmem gerek. bye Size iyi yorumlar. Kendinize iyi bakin. bye Sizleri cok seviyorum bye Gereksiz yorumlara cevap verip zaman harcamayin. Kimse bu sayfanin düzenine karisamaz. Bu sayfa böyle gelmis böyle gidecek bye

Yilmaz Filiz evlenecek. Aslida ispanyaya dönecek. Tek cözüm bu. Ücü üzülecegine biri üzülecek belki zamanla tekrar sevecek ama Yilmazi degil baskasini lütfen. Özellikle rica ediyorum senaristlerden.

EvaLongoria
26-05-07, 11:02
Ömer - Feride :

Ömer resmen sonunda kabul etti Feridenin dansözlük yapmasını. İnanamıyorum.. Herkesden kıskanıyosun o zaman sert tavrını koy ortaya. Filizde "başka bildiği iş yok ki" diyor. E öğrensin... Ya da gitsin kendine başka yerde öğretmenlik bulsun. Madem o kadar iyi dans ediyor.. Yok ille bi zıtlık çıkaracaklar ya.. Yakıştıramadım Ömere..
Hele Feride.. Lapin gibi imzalanır mı o kağıtlar yahu. İnsan bi okur eder di mi? Yok yok ... Bu kız da akıllanmayacak..

matraka
26-05-07, 11:06
herkes birşeyler söyle diyor arkadaşlar ben kararımı çok önceden söyledim ve verdimde genede arada sizleri çok muallakta kalmış konular hakkında bilgilendiriyorum ama o kadar başka bir şey değil dizi önceden söyledi
klerimiz çerçevesinde ilerliyor istikameti biliyorsunuz zaten ama şu konuyada açıklık getireyim filiz kaza ytapıyor ağır yaralanıyor bunları nerden çıkardınız bilmiyorum ama yok dizi çözülmelere gidilerken yeni düğümler ve sorunlarda kapıda geliyor bu tempoda finale gidilecek tüm sorunlar finaldew biti cek mutluluk mu izlersiniz

merve80merve80
26-05-07, 11:07
öldürdün bitirdin beni matraka :img-yes:
dekoder oldum sayende :img-hyste
"...gene yılmaz suçlu çıktı ve bir dahaki bölümde kendini sorgular konuşmada görücez bakalım o sahneleri... " ve "...yılmazı bir dahaki bölüm fino köpeği modunda izleyeceğiz yılmaz hakkındaki son kararımı filiz yılmaz repliklerinde vericem konuşucaklar o zaman bu ikili bakalım geçer not alabilecekmi..." yorumlarından anladığım kadarıyla -ki gerçekten bunu istiyorum artık, ben kanser olacağım bunların ilişkisi yüzünden :) - gelecek bölümde yılmaz filizin peşinde olacak ???

EvaLongoria
26-05-07, 11:09
Handan Hanım :

Eee sonunda yani.. Gerçi bu gidip de hasta bir insana söylenmez ama neyse.. En azından ameliyatı bir an önce yaptırdık :)

Handan Handan olalı bir fare yakaladı sonunda. Gerçi Filizin gazabına uğradı ama olsun. Nasılsa ölmeyeceğini biliyorduk.

sysdll
26-05-07, 11:11
sonunda filiz, yılmaz ve junior'un mutlu bir şekilde yaşamalarını bende isterim.ama sanırım senaristler bu gerilimi iyice arttırıp karakterleri hiç olmadıkları bir hale büründürecekler.aslı ile başladı,yılmaz'la devam etti.şimdi de ömer'e taktılar.sırada filiz var sanırım. cem'i ölmezse eğer yarın bir gün akıl hocalığı yaparken görürseniz sakın şaşırmayın zira ben şaşırmayacağım. hatta junior olursa öğretmeni bile olabilir diyorum....

bence senaristler artık izleyiciyi dinlemeyi öğrenmeli.2.sezon boyunca hep kendi istedikleri gibi at koşturdular ama artık işin sonuna yaklaşılıyor.bari son demlerde bizi taksalar.en azında seyretmeyi bırakanları bile çekebilirler...

haksız mıyım? haksızsam haksız demeyin...yada söyleyin...ne bilim işte..

arzuinan
26-05-07, 11:12
Filizi anlayabilen bana da anlatsin demissin,bu bölüm anlayabildigimi saniyorum.Filiz hastanede doktorun Asli icin "ameliyat basarili gecti ama hastalik tekrar edebilir" dedidigini duydu,daha önce de Aslinin gözünün önünde yere yigildigina sahit oldu ve böylece uzaklasma karari aldi.Bu o kadar da anlasilmayacak birsey degil.Ha ayrica belirteyim Filiz bebeginin sadece kendisinden olduguna artik kendisi de inandi sanirim.
Gelelim Yilmaza ;Yilmaz Filize karsi ayni duygular icerisinde,hicbirseyin degistigini sanmiyorum.Hastanede Filize olan bakislari,Filiz hastaneden ayrildiginda gözleriyle onun varligini aramasi,hepsi buna örnek.Cocugu kabullenme olayina gelince,Yilmaz bunun nedenini ,nasil oldugunu hala anlayabilmis degil,dolayisiyla sindirebilmis de degil.Filize olan sevgisi o kadar büyük ki buna ragmen onu kabullendi,kabullendi ama o konu acilinca rahatsiz oluyor.O konu aciga cikmadikca bu Yilmazin icinde her zaman kanayan bir yara olarak kalacaktir ki cok sükür artik aciga cikti!

Filiz'i alayamadığımı ilk sahneler için söylemiştim aslında yanlış ifade ettim sanırsam. hani baban evleniyor büyüyünce konuşacağız dedi ya o zaman yuh dedim. heralde Yılmaz evlendikten sonra bebeği söylemeyecek... nikah sırasındaki ve operasyondan sonraki yaşananlardan sonra yaptıkları kabul edilebilir o konuda anlaşıyoruz.

Yılmaz'ıma gelince aynen senin dediğin gibi olmuş düşününce daha iyi anlıyor insan. bebek onun için sorun olmaya devam edecekmiş. Filiz'e olan aşkı kör etmiş onu bir bakıma yok saymış bebeği. ama sanırım bundan doğal birşey de yok... Zaten aşkının gözünü kör ettiğinden olayları birbrilerine bağdaştıramamıştı. gelen imaların hiçbirini kafasında birleştirememişti... fakat nihayet ki baba olacağını artık biliyor. :good:

yılmazım fermanına aldırma sapasağlamsın. :good:

matraka
26-05-07, 11:17
bir uyarı daha yapayım arkadaşlar bizim dizide falcıların söyledikleri çıkıyor alın size birşey daha bir ölüm var falcılar gerçekten falcı tebrik ederim bu saatten sonra falcılarda talep patlaması yaşanırsa şaşmayacağım :img-hyste

EvaLongoria
26-05-07, 11:19
bir uyarı daha yapayım arkadaşlar bizim dizide falcıların söyledikleri çıkıyor alın size birşey daha bir ölüm var falcılar gerçekten falcı tebrik ederim bu saatten sonra falcılarda talep patlaması yaşanırsa şaşmayacağım :img-hyste

Bunu söylemekle ne demek istedin matraka :icon_whis :icon_whis

Kim ölüyooo :img-hyste :img-hyste yoksa Aslı mı :img-hyste :img-hyste

sysdll
26-05-07, 11:26
Bunu söylemekle ne demek istedin matraka :icon_whis :icon_whis

Kim ölüyooo :img-hyste :img-hyste yoksa Aslı mı :img-hyste :img-hyste

kim ölecek bilmiyorum ama ben gidip o falcıları boğacağım.ilk sezonda da mutluluk görünüyor dedi ama daha çok var dedi.dizi bitecek ortada mutlu olan yok.(mualla dışında tabi) şimdi ki falcı ölüm var diyor.bence kendi sonunu söylüyor.:img-hyste :img-hyste

gulum15
26-05-07, 11:34
slm arkadaslar....
bu bolum cok guzeldi ya handan cok iiii yapti soylmekle vallah bide gordunuzmu yilmaz filize nasil bakiyordu hastanede sanki filize senin yuzunden gibi bakiyordu sinirli sinirli
asli sanki biraz firsanci gibi ya ama genede soyledi yilmaza onun cocugu oldugunu bari yetisse filize ama yetismez yaaaa sonra butun bi bolum onu arayarak gececek ve 2 bolum sonra onlari bir arada gorcez galiba

zeynep.s
26-05-07, 11:35

cem olabilir... ondan başkası olmasın...fınallerde senaristler illa ölüm yazmak zorundalar sanki...

bego87
26-05-07, 11:41
cem olabilir... ondan başkası olmasın...fınallerde senaristler illa ölüm yazmak zorundalar sanki...

Yılmazın falında cemin ölümü niye çıksın:) Bence bebek ölüyo!
Ama sanki falcı ya ayrılık yada lüm var dedi bende ayrılıktır diye düşündüm ama işte gel görki illa biri ölücek.Oda bebek olur..

Neslihan17
26-05-07, 11:42
cem tekrar ortaya çıkacağına göre ölen kişi cem olacaktır. yani bi zahmet öyle olsun. filiz kaza geçirir mi bilmiyorum ama erken doğum olabilir. bu kadar sıkıntıdan sonra kötü son olursa ıhlamurlar altında izleyicileri olarak isyan çıkarırız heralde. o zaman beni kimse tutamaz heralde.:) bebeği bu kadar saklamalarına rağmen baskına uğramadıklarına dua etsinler bence:img-polic

matraka
26-05-07, 11:43
birde aslıya fazla yüklenmeyin demiştim şimdide aslı çocuğu söyledi diye bağrınıza bastığınıza göre ilerde olucaklar için neler yaparsınız umut kapısı aslı diziye bak be gitti yılmazın psikolojik olarak bebeği kabul etmemiş ferman la bize mesaj gönderiyorlar bizde bunu yedik adam duruşu insan duruşu bekledik bunu göremedik yılmaz öldü gerçeği senaristlerde kabul etsin biz ettik zor olmadı

bu arada ferman cevap verme arkadaşım verme burdaki her arkadaşımızı seviyoruz ister farklı düşünsün ister aynı

sevgili modum ömeri gömdünmü:img-hyste :img-hyste versiyon nasıl zeyna filizin tapınak şovalyeleri her söylediği kanun kızın en kısa zamanda anaka kerem cephesine davet ediyoruz

seerose
26-05-07, 11:45
bende arkadaşıma katılıyorumm..dizilerde falcılar ne dese çıkıyo..ölümden falan bahsetti..ben düğünde ölür sanıyodumm ama ameliyat oldu...herlde aslı iyileşirr ve aradan çekilir mutlu sonla biterr....:)

AdaGio
26-05-07, 11:46
Aslı normalde çok mantıklı biri. Yılmaz'a bebeği söylemeside bunun en iyi göstergesi ama farketmişsinizdir sizde ameliyattan sonra eve geldiklerinde dinlenmek için yattığı zaman Yılmaz'a "siz olmasaydınız benimle kim ilgilenirdi böyle" dedi. Buradanda anlaşılıyorki Aslı Yılmaz'ı bi destek bi dayanak olarak gördüğü için seviyor ve bunlardan vazgeçmek istemediği için Yılmaz'ı bırakmak istemiyor. Hatırlarsınız Aslı'nın Türkiye'ye gelişinden sonraki ilk bölümlerde sokakta bi adam bi kadını dövüodu, Yılmaz araya girip adamı benzetmişti. Aslı ondan sonra Yılmaz'a karşı bişeyler hissetmeye başladı çünkü savunmasız bi kadını korumuştu Yılmaz. Aslı'da ne kadar güçlüyüm desede ailesinin eksikliğinden dolayı çok savunmasız ve ciddi bi hastalık yaşıyor. Bu yüzden böyle gelgitler yaşıyor :img-yes:

EvaLongoria
26-05-07, 11:48
birde aslıya fazla yüklenmeyin demiştim şimdide aslı çocuğu söyledi diye bağrınıza bastığınıza göre ilerde olucaklar için neler yaparsınız umut kapısı aslı diziye bak be gitti yılmazın psikolojik olarak bebeği kabul etmemiş ferman la bize mesaj gönderiyorlar bizde bunu yedik adam duruşu insan duruşu bekledik bunu göremedik yılmaz öldü gerçeği senaristlerde kabul etsin biz ettik zor olmadı

bu arada ferman cevap verme arkadaşım verme burdaki her arkadaşımızı seviyoruz ister farklı düşünsün ister aynı

sevgili modum ömeri gömdünmü:img-hyste :img-hyste versiyon nasıl zeyna filizin tapınak şovalyeleri her söylediği kanun kızın en kısa zamanda anaka kerem cephesine davet ediyoruz

:img-in_lo benm hep aslıyı arka almıştım zaten. en sonunda asil davranacağını biliyordum. ve nitekim bebeği de aslı söyledi. canım benim.

gerçi hala saçlarıyla nasıl beyin ameliyatı oldu annamadım ama neyse :icon_whis :icon_whis

evet matrakaya ferman abime katılıyorum yılmaz öldü diyorum ;)

zeynep.s
26-05-07, 11:52
Yılmazın falında cemin ölümü niye çıksın:) Bence bebek ölüyo!
Ama sanki falcı ya ayrılık yada lüm var dedi bende ayrılıktır diye düşündüm ama işte gel görki illa biri ölücek.Oda bebek olur..

bebekte annesi gibi azçekmedi... annesi babası ile mutlu mesut yaşasın.. ben ılla biri ölecekse bu cem olsun diyorum... haklısın cemin yılmazın el falında ne işi var...

aysi
26-05-07, 11:55
:img-in_lo benm hep aslıyı arka almıştım zaten. en sonunda asil davranacağını biliyordum. ve nitekim bebeği de aslı söyledi. canım benim.

gerçi hala saçlarıyla nasıl beyin ameliyatı oldu annamadım ama neyse :icon_whis :icon_whis

evet matrakaya ferman abime katılıyorum yılmaz öldü diyorum ;)

Aslinin asil davrandigina katiliyorum olmasi gereken buydu.
Ve sacli nasi beyin ameliyati olduguna gelincede bende beyin ameliyati oldum ama benimde saclarim kesilmedi sadece ameliyat yerin kesiyorlar ama tabiki oyle kafada sargida olmuyor aslininki gibi :img-hyste

mystery_ksk
26-05-07, 11:56
bizim senaristlere belli olmaz cem nalanın keremin falına bakılsa onda bile çıkabilir:img-hyste :img-hyste Ama umarım bu ölen Cemdir Filizi yada Yılmazı öldürmek gibi bi saçmalık 2 sezonu çöpe atmak demek.Seyirciyede büyük haksızlık demek.

EvaLongoria
26-05-07, 11:56
Aslinin asil davrandigina katiliyorum olmasi gereken buydu.
Ve sacli nasi beyin ameliyati olduguna gelincede bende beyin ameliyati oldum ama benimde saclarim kesilmedi sadece ameliyat yerin kesiyorlar ama tabiki oyle kafada sargida olmuyor aslininki gibi :img-hyste

öncelikle geçmiş olsun..

valla ben hala çözemedim de o kısımları :icon_whis :icon_whis

daha filiz yorumum var valla :icon_whis

filiz demişken filizim nerde acaba ..?_

bego87
26-05-07, 11:57
Ya zaten filizle yılmaz belki bitek bu bölüm bebeğin mutluluğunu yaşar sonrada hem cem çıkar gelir ... Keşke cem ölse ki bence cemde ölücek çünkü cem ölmeden onlara rahat yok ama final için hüzünlü ama mutlu son deniyosa ben bundu bebekte ölücek diye düşünürüm..

sudemnaz
26-05-07, 11:57
bölümün tekrarını izliyorum filizim git derken yılmazın ona olan bakışları içim acıdı...
artık yılmaz bebeği biliyor gelecek bölüm çok güzel olacak inş. sevincimizi kısa kemezlerrr
77. bölümdebitmesin imkansız çünkü kanald final yapacak olan dizisini en ez üç hafta önceden duyuruyor efsane 3 4 hafta sonra bitecek diyip millette merak uyandırmaya çalışıyorrr...
bu yüzden daha var finaleee
aslında hiç bitmesini istemiyorum...
aklıma bişi takıldı aslı filizle konuştuktan sonra bayıldı yaaa sonra hastaneye gittiler yılmaz neden filizle hiç konuşmadı aranızda ne geçti diye neden sormadı kiiiii

feride-ömer
26-05-07, 11:58
merak ettiğim bişey var daha önce bunlara bir falcı daha baktı çok mutlu olacaksınız demişti bunun nesi mutlu yani bebek ölürse niye mutlu olsunlar ki ayrıca bu bebekle beraber filizde olabilir siz bu konuda ne diyorsunuz :img-wink:

forever_bim
26-05-07, 11:58
Yaşasın son dört bölüm kalmış. Yıllar önce de Titanic'i izlerken ablama batsa da gitsek demiştim, şimdi de bitse de kurtulsak diyorum.

jojoo
26-05-07, 11:59
dunkı bölüm bence çok guzel değildi yanı yılmaz bebeği öğrendı ama ne bılım hıç heycanlanmadım.aslı bebeği söyledi diye ona karşı tutumum hıç değişmedi ama iyi yaptı.bu amelıyat mewzusunu ben daha geniş dakikalara yayarlar dıye dusunuyodum ama bölümün sonunda yaptılar.
-----------------
sabah magazın programında zeynep beşerlerle röportaj yapmışlar onu izledim çok matrak bır kadın ya.

matraka
26-05-07, 12:01
merak ettiğim bişey var daha önce bunlara bir falcı daha baktı çok mutlu olacaksınız demişti bunun nesi mutlu yani bebek ölürse niye mutlu olsunlar ki ayrıca bu bebekle beraber filizde olabilir siz bu konuda ne diyorsunuz :img-wink:

:img-hyste şimdi şöyle oluyor falcılar arasındaki reyting savaşı bu öbürü mutlu olcan diyor çünkü yanında filiz vardı filize baktı filiz çocuğu ile mutlu :img-hyste sonra falcı yılmaza baktı vah vah ölüm var dedi ama sen yaşıcan dedi :img-hyste bu kadarda olmaz hasancığım ömere nasıl elattılar genişlemiş gördüm kendisini çapından büyük açılımlar yapıyor

sudemnaz
26-05-07, 12:07
sevgili matraka bu ölen filiz olabilirmi offff çok kötüyüm çok canım sıkıldı ayrıca çokta üzüldüm:icon_sorr

illa biri ölecekseee cem ölsün yaa...
haftaya muallada öğrenir mi bebeğiii
kadın gelin derdinde yaaa hem gelin hem torun sahibi olacak şanslı kadın işteee

zeynep.s
26-05-07, 12:08
----------ilerde olacaklar için neler yaparsınız umut kapısı aslı--------
matraka ne demek istedin? benim ılk aklıma yılmazın hayatını busefer bu kızmı kurtaracak oldu... cemden korumak icin atılır ve hüzünlü final... ölecek olan aslımı yoksa?

aşk_ve_grur
26-05-07, 12:10
herkese merhaba...
ben bu bölümü biraz yavaş ve ruhsuz buldum açıkcası olaylar bazen çok yavaşa bazen çok hızlı geçti mesela bi türlü nikah saati gelmedi o sat gelene kadar öçnemli hiç birşey olmadı hemne hemen dizinin 1saati byle geçti saat tam 23:00 dı yılmaz ile aslı salona giriş yaptı.
snra kaç bölümdür aslı ölecekmi diye konuştuk aslı olayını 5dk içinde oldu bittiye getirdiler orası saçma oldu biraz
bide bebek olayı var tabi handan doğru olnı yaptı bence kötü bi niyeti yoktu eee sonuçta bebek olayını o bozmuştuı tamiride ona düşerdi biraz geç ve yersiz olsada yinede dğru olnı yaptı
aslıya kör falan dedik bi de bencil kız salona giderken bile mutluluğumu kimse bozamz faln dedi ya uyuz oldum
tabi bide filiz allahım bi insan bu kadrmı sabirlı olur ya bu kadramı kendine acı çektiriri filize syleyecek birşey bulamıyoyrum ama bu dizide mutluluğu ve huzurlu bi haytı hak eden hemde sonuna kadar hak eden biri varsa o da FİLİZ diyorum
umarım cem falan ortay çıkamz yoksa işin tadı kaçar yani

saçmalıklardan biride filizln karnı burunuda araba sürüp dağ evine gitme karaı almış olamsı gerçi bence gidemicek ama yine saçma inş yılmaz yakalr vede bu kadra bölümden snra onları başbaşa ve huzurlu grürüz

şimdi bekleme zamn hemde 6 günn off ya dün akşam yarım saat geçmek bilmedi şimdi 6 gün nasıl geceke ya offff

sysdll
26-05-07, 12:10
sevgili matraka bu ölen filiz olabilirmi offff çok kötüyüm çok canım sıkıldı ayrıca çokta üzüldüm:icon_sorr

sona yaklaşıldıkça bakıyorumda forumda felaket ve mutsuz son senaryoları arttı.sanırım bunda bizim senaristlerin çok emeği var.bir dizi sanırım bu kadar karıştırılır.:happy0064

en iyisi kazadan sonra filiz felç olsun,yılmaz kör olsun,mualla üzüntüsünden kalp krizi geçirsin,handan akıl hastanesine yatsın....unuttuklarımı tamamlarsınız sanırım ...:img-hyste :img-hyste

sudemnaz
26-05-07, 12:14
keşke cem ölse nefret ediyorum offff mualla öğrenir bence keşke aslı ve cem birlikte ölseler kurtulurlar bizde rahat ederiz:img-wink:

aslı ölmesin diziye ilk girdiğinde onu seviyordum yılmaz ona ümit vermeseydi böyle olmazdı
başta o kız için ayaktadurabilen güçlü bir kadın profili çizdiler başrol olmadıkları için sonradan sapıttırdılar
ölmesin o yazık ispanya ya gitsin mutlu olsun....

zeynep.s
26-05-07, 12:16
sona yaklaşıldıkça bakıyorumda forumda felaket ve mutsuz son senaryoları arttı.sanırım bunda bizim senaristlerin çok emeği var.bir dizi sanırım bu kadar karıştırılır.:happy0064

en iyisi kazadan sonra filiz felç olsun,yılmaz kör olsun,mualla üzüntüsünden kalp krizi geçirsin,handan akıl hastanesine yatsın....unuttuklarımı tamamlarsınız sanırım ...:img-hyste :img-hyste

matraka söyledi ya kaza yok... filizin ağır yaralanması yok...galiba yılmaz filize yetişecek...

forever_bim
26-05-07, 12:17
Matraka;

Baştaki tepkisinde Ömer sonuna kadar haklıydı. Filiz'le konuşunca içindeki saflık iyiden su yüzüne çıktı ve gidip özür diledi. Ömer'in sürekli alttan alması beni deli ediyor. Filiz de sağolsun direkt sanki Ömer suçluymuş gibi git hemen özür dile böyle yapma bizi görüyorsun diye başlıyor babaanne gibi nasihatlara.

sysdll
26-05-07, 12:18
aslı ölmesin diziye ilk girdiğinde onu seviyordum yılmaz ona ümit vermeseydi böyle olmazdı
başta o kız için ayaktadurabilen güçlü bir kadın profili çizdiler başrol olmadıkları için sonradan sapıttırdılar
ölmesin o yazık ispanya ya gitsin mutlu olsun....

aslının ilk zamanlarını hatırlıyorsunuz sanırım.ömer le ve diğerleri ile konuşmaları,ceme kafa tutmaları.baktılar yılmazı yada filizi bir anda değiştirirsek olmaz dediler aslı dan başladılar değişime.güçlü görünümlü şahin gitti doğan görünümlüsü geldi.şimdi ise hacı murat durumunda...:img-hyste

son zamanlarda karakterler arasında ciddi dengesizlikler var...senaristler...ne diyeyim...:img-hyste

EvaLongoria
26-05-07, 12:19
yılmaz....

yahu aslı ile evlenelim diyen sendin. aslıya seni yalnız bırakmıcam diyen sendin. dizide surat beş karış. sinir oldum yahu. evlenmek istemiyorsan söyleseydin. bırak.. zaten filize gitmekle aslıyı bırakmış oldu. ciddi anlamda yılmaz öldü...

;)

sysdll
26-05-07, 12:20
matraka söyledi ya kaza yok... filizin ağır yaralanması yok...galiba yılmaz filize yetişecek...

kaza var demedim zaten.felaket senaryosu yazacağız ya.kaza koyayım dedim.gerçi cümle sanki kaza varmış gibi algılanıyor olabilir ama senaristlerin dengesizlikleri yanında benim bu masum cümlem göze batmaz sanırım :img-hyste

sudemnaz
26-05-07, 12:21
aslının ilk zamanlarını hatırlıyorsunuz sanırım.ömer le ve diğerleri ile konuşmaları,ceme kafa tutmaları.baktılar yılmazı yada filizi bir anda değiştirirsek olmaz dediler aslı dan başladılar değişime.güçlü görünümlü şahin gitti doğan görünümlüsü geldi.şimdi ise hacı murat durumunda...:img-hyste

son zamanlarda karakterler arasında ciddi dengesizlikler var...senaristler...ne diyeyim...:img-hyste

gerçek hayatta böyle saçmalıklar oluyor mu
karakter bu kadar çabuk değişir mi yaaaa
aşk mı adamı değiştirityor dicem ama bu kadarda değil...

gülbeşeker
26-05-07, 12:22
Şu falcı da benim sinirimi bozdu yok yılmaz uzun yaşayacakmış da yok birisi ölecek mi ayrılacak mı öyle bir şeyler söyledi bu dizi mutlu sonla bitmeli bu arada bu bölümde gözüme çarpan bazı şeyleri söylemeden geçemicem yılmaz görüldğü üzere çocuk meselesini filize olan aşkı yüzünden sineye çekmiş gibiydi ama bu konu açılınca yine yılmaz eski yılmaz oldu demekkki yılmazımız ölmemiş komadaymış bu bölümde komadan çıkmış oldu neyse ömeri feride konusunda çok large gördüm zaten nevzat konusunu da çok çabuk sindirmişti feride de maşallah zeytinyağı gibi üste çıkmasını çok iyi biliyor hem suçlu hem de trip yapıyor hele filiz dedi bildği işi yapıyor aman ne güzel hafızasını kaybetmişken de dadılığı gayet güzel yapıyordu hafızası yerine geldi diye bildği işi yapıyor oldu son olarak emin değilim ama bence filiz köy evine falan gitmeyecek yılmaz onu yarı yolda yakalar bu arada dizinin sonunda filiz ölecekse yılmaz da ölsün.

forever_bim
26-05-07, 12:30
Arkadaşlar defalarca yazdığım gibi yine yazıyorum. Lütfen kelimeleri uzatmayınız ve lütfen tek cümlelik chat mesajları yazmayınız. Kurallara uygun davranınız.

delfin23
26-05-07, 12:30
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
25 Mayis 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 11,10 32,80
2 Sila [net] Atv 9,70 31,10
3 Hatirla Sevgili [net] Atv 8,60 27,00
4 Yabanci Damat [net] Kand 7,60 24,60
5 Beyaz Show [net] Kand 4,90 30,10

Tele - Barometre
25 Mayis 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 12,00 36,40
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 10,40 31,90
3 Yabanci Damat [net] Kand 5,60 17,00
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 4,90 16,70
5 Acemi Cadi [net] Star 4,30 13,50

nike79
26-05-07, 12:32
Bu bölüm ile ilgili yorumlarınız okuyamadım, az vaktim var ama yazmadan gecmem imkansız.Bölümü izlerken hep sizleri andım, hele bazılarınızı.Filiz mi bencil??Filiz benim gördüğüm en iyi, en melek insan.Kim yapar yaw onun yaptıgını?Ben bile kendimi onun yerine koyuyorum.Bana vicdansız diyin ama yok ya.Ameliyatta olmuş kız, bende cekip gidicem bebeğimin babası ona kalsın diye.Fedakarlıkta bi yere kadar.Ceyda dogru dıo.Evliya valla bu kız:img-yes:
Bölüm boyu Aslıya demediğimi bırakmadım.Yılmaz idama giden bir mahkum gibi ama Aslı anlamıo.Adam biraz sonra dar ağacına gidio sanki.Aslı'nın cok basic bi mantıgı var.Aslında haklı,Yılmaz Fılız'ı seviyorsa bana niye söylemesin dedi.Ama be güzel kızım, hiç mi bakmıosun adamın yüzüne??Düğüne giden adam gibi mi?Handan o Filiz'ı sevio diyor,kız hala hayır diyor.Bebegi öğrendikten sonra ilk anda şokla vazgecmemesini anlıorum.Bu psikolojik bisey, insna kabul etmek istemez, hayır der, vazgeçemem der,anlıorum o konuda.Sonra nikaha yürürken Yılmaz'a yalan bile söyleyemiosun demesi, yüzündeki acı içimi burktu ama demeden edemedim, niye Aslı, niye görmemek için bu kadar direttin???slı hatanedeyken yine Filiz vardo orada,sanki Filizin hiç kendi derdi yok, Aslıya üzüldü..Kız hamile ama yaşamadıgı kalmadı.Ya Aslı'yı ziyareti?Bebeği Yılmaz'a söyleme demesi, gercekten hep ben üzüleyim başkası üzülmesin dedi Filizim.
Ama Aslı bence en güzel repliklerini son sahnede gösterdi.Bir kagıt parçasına mı inandın? Zavallı Filiz, yazık cok yazık,sen gercekten çocugundan bihabersin, beni sevmedin ama ona inanmadığına göre Filiz'ide sevmemişsin, o BEBEK İKİNİZİN...Ne diyim gercekten anlamlı konustu.
Dünkü bölümde çok kızdım Aslı'ya ama aslında kötü bi insna değil..Belki kimsesiz büyümenin verdiği bi korku ile Yılmaz'a sarıldı ama biraz daha anlamalıydı Yılmaz'ın halinden tavrından.
Neyse sonunda Yılmaz bebek doğup okula fln gitmeden öğrendi.
Ve son diyeceğim sonuna kadar, her zaman önce FİLİZCİ sonra YILMAZCIYIM.
YILMAZ ÖLMEDİ.:happy0064

zeynep.s
26-05-07, 12:35
ben her iki sıralamada da 1. oluruz diye beklemiştim...reytingler bu kadar iyi giderken diziyi uzatma kararı alsalar hiç fena olmaz...

feride-ömer
26-05-07, 12:39
ben her iki sıralamada da 1. oluruz diye beklemiştim...reytingler bu kadar iyi giderken diziyi uzatma kararı alsalar hiç fena olmaz...

bende uzamasını isterdim ama sanmıyorum baksana dizinin sonu hakkında konuşuyoruz bu durumda uzatmaları biraz saçma olur birde konu kalmadı ki nasıl uzatsınlar:img-wink:

forever_bim
26-05-07, 12:43

Ben hemen bitirilmesi taraftarıyım çünkü senaryonun bize sunacağı hiç bir şey kalmadı. Tüm olaylar çözüldü gibi. Dizide ikinci sezon tümüyle ağırlık hakimdi ve de tüm senaryo boşlukları 4000.defa çalınan şarkılar ve 5000. defa okunan şiirlerle geçiştiriliyor. Yüksek reyting her zaman kalite demek değildir.

sudemnaz
26-05-07, 12:44
bende uzamasını isterdim ama sanmıyorum baksana dizinin sonu hakkında konuşuyoruz bu durumda uzatmaları biraz saçma olur birde konu kalmadı ki nasıl uzatsınlar:img-wink:

79 da bitiyormuş gazete yazmış baksanıza içim bi tuhaf olduuu o kadar bölüm acı çektiler şimdi 4 bölüm kalmış onların güzel günlerini yine göstermeyecekler cem sahneye çıkacak
of neden böyle yapıyorlarki yazık bana :(

zeynep.s
26-05-07, 12:46

haklısında ... senarıstler isterse bir dolu konu bulurlar.. tuba,bülent arasındaki uyum okadar güzelki onları aynı projede görmek istiyorum...aslında bu dizideki oyuncu kadrosun