PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 22

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

forever_bim
28-05-07, 22:51
Sevgili Ferman Abim;

Yazma gereği duydum ne derece katılırsın bilmem.

Evet Feride'nin pek de gurur duyabileceği bir geçmişi yok, bir pavyonda dansözlük yaparak para kazanmış. Bu toplumun değer yargılarına ağır gelecek bir durum. Kabullenememen de çok doğal. Ama ben bu kadar imkansız olduğunu düşünmüyorum. Yani sonuçta basit bir hayatı oldu öncesinde ama Ömer onu sorgusuz sualsiz kabullenmiş, ben de pek altını eşelemiyorum. Ha dersin Yılmaz'da neden itiraz ettin ben de derim ki Yılmaz her zaman bu tarz olaylarda yani kabullenme olaylarında nuh deyip peygamber dememiştir bana göre de bu çelişkidir.

Feride'nin sevdiği adam ben olsam kabul eder miydim? Büyük konuşmamam lazım. Ömer'in yerinde olmadan ne diyeceğimi kestiremiyorum.

Ama bana Ömer'in sorgusuz sualsiz Feride'yi kabul edişi uçuk gelmedi. Neden? Bir Adana Masalı nam-ı diğer Beyaz Gelincik dizisi de I.A. kadar süredir yayınlanıyor. Orada da iki çift var, dizinin en merkezinde Ceren ve Ömer, ve yine ikincil aşık çift olarak Meryemce ve Mustafa. Meryemce kaderin sillesini çok daha kötü yemiş. Pavyonda çalışıyor ama konsomatris olarak. Mustafa onu orada tanıyor evleniyor evinin kadını yapmakla kalmıyor. Dizinin en aşık en birbirine sadık çifti oluyorlar. O dizideki esas kız Ceren de okumuş kültürlü, güzel sağduyulu ve akıllı bir karakter ama mizacı daha sert birine aşık oluyor. Oradaki Ömer ya da forumdaki adıyla Odunhan, ile Ceren'in aşkı daha çetrefilli ve zorlayıcı gelişiyor. Gene de Filiz ve Yılmaz'la yarışamazlar o ayrı tabii:) O yüzden diyorum ki, Mustafa'nın Meryemce'yi nasıl kabul ettiğini gördükten sonra bir de bizim dizideki Ömer'in her iki aşkını da ister Elif ister Feride olsun ruhumun en derinliklerinde hissedebilmiş bir izleyici olarak Feride'yi yargılamadan kabul etmesini anlayabiliyorum. Sözün özü ister cacık, ister humus, ister çiğ köfte olsun ben Ömer Paşamı mutlu görmek istiyorum.

PS: Beyaz Gelincikte Mustafayı oynayan Mehmet Günsür ayrılmak isteyince maalesef Meryemce'nin belalısı Aziz tarafından öldürülmüştür.

filizim+y
29-05-07, 13:39
herkese merhabalar

sanırım genel bir sorundan dolayı forumumuza ulaşamadık, neyse şimdi birlikteyiz nasılsa..

yazılan senaryoyu okudum olası bir senaryo ve gayet düzgün bir üslup olmuş fragman ve özet gelirse elimizin altındaki bu senaryo ile bağdaştırabiliriz ve ne kadar doğru ya da yalnış olduğunu anlayabiliriz bakalım...

şiirlerimi beğenen ve beğenilerini dile getiren tüm forumdaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorun, iyi ki varsınız...

arzuinan
29-05-07, 13:42
F ilizi istiyorum desem tüm yüreğimin sesiyle herkese
İ çimdeki aşkını anlatsam bize kem gözle bakan gözlere
L anet ettiğim sensiz gecelere yeniden merhaba desem seninle
İ zin verselerde seni gelip alsam bir daha bırakmamak üzere

S evmeyi senden öğrendim sevilmeyi senden öğrendiğim gibi bende

filizim akşam okumuştum ama teşekkür etmek şimdiye nasip oldu. bayıldım bayıldım bayıldım....:good:

"o zaten benim" de harika olmuş canım. tebrikler :happy0064

SBR
29-05-07, 13:46
vaybe bu nasıl senaryo böyle hakkaten güzel senaryo ben beğendim hemde mantıklı ama kazadan sonra
olaylar nasıl gelişir onu beklemek lazım bebek ölebilir

NOT.YILMAZ İŞTE O ZAMAN ÖLÜR:good:

TPINAR
29-05-07, 13:49
inanmiyorum ya.bunlar gerceklesirse önce cok sevinip sonra cok aglayacagiz.
ama böylelikle cem ölecek ve hayatlarindan cikacak.bence kazdan sonra ne filize nede bebege birsey olacak.ikiside kurtulacak,yani insallah.

SBR
29-05-07, 13:51
bu bölüm filiz ve filiz-yılmazcı arkadaşlarm için tam bir kabus gibi eğer senaryo sevgili arkadaşımızın dediği gibi olursa bebeğin ölme riski bile var .gerçektende insan yorum yapamıyor yaww:good:

arzuinan
29-05-07, 13:51
vaybe bu nasıl senaryo böyle hakkaten güzel senaryo ben beğendim hemde mantıklı ama kazadan sonra
olaylar nasıl gelişir onu beklemek lazım bebek ölebilir

NOT.YILMAZ İŞTE O ZAMAN ÖLÜR:good:

Allah korusun ama sadece bebek öldüğünde mi ? aklıma bile getirmek istemiyorum, es kaza Filiz'e birşey olsa Yılmaz işte o zaman ölür :sad53:

filizim+y
29-05-07, 13:54
birkaç soru sorayım hareketlendirmek için sonrasında yorumlar bakalım bizleri nereye götürecek, şimdiden herkese teşekkürler...

1- yılmazın aslı kıza inanıp filizin peşine düşmesi mi doğru yoksa handana gidip bunu sorması mı daha önemli olur sizce?
2- yılmaz filize kendisini ne şekilde affettirir?
3- filizin yılmazı tamamen haytından çıkarmasına rağmen karşısında görünce ne yapar?
4- filiz ve yılmazdan bu karşılaşma sonucu neler bekliyorsunuz?
5- aslı kızın bundan sonra ne yapar?
6- mualla hn ve fahriyenin olanlardan haberi olacak mı aslı onlara da anlatacak mı?
7- feridenin imzaladığı sözleşme başını nasıl ağrıtacak ve ömerin tepkisi ne olacak?

SBR
29-05-07, 13:55
Allah korusun ama sadece bebek öldüğünde mi ? aklıma bile getirmek istemiyorum, es kaza Filiz'e birşey olsa Yılmaz işte o zaman ölür :sad53:

vallahi sevgili arkadaşım insanın aklına bir bir türlü şey geliyor yahu yani bu kaza olaylarını boşuna yapmazlar herhalde bir kere filizin ağır yaralı olma durumu var bir bölüm yalnızca hastaneye ayıracaklarmış.yılmaz bebeğini yeni bulmuşken şimdi kaybederse ne filiz nede yılmaz kendine gelir:img-yes:

SBR
29-05-07, 14:04
birkaç soru sorayım hareketlendirmek için sonrasında yorumlar bakalım bizleri nereye götürecek, şimdiden herkese teşekkürler...

1- yılmazın aslı kıza inanıp filizin peşine düşmesi mi doğru yoksa handana gidip bunu sorması mı daha önemli olur sizce?
3- filizin yılmazı tamamen haytından çıkarmasına rağmen karşısında görünce ne yapar?
6- mualla hn ve fahriyenin olanlardan haberi olacak mı aslı onlara da anlatacak mı?
7- feridenin imzaladığı sözleşme başını nasıl ağrıtacak ve ömerin tepkisi ne olacak?

öncelikle sevgili filizimden şöyle güzel bir şiir daha bekliyorum yakında bende yazacam bir tane sevgili filizim yardım eder belki bana:icon_sorr geçelim sorulara

1.sevgili filizimkesinlikle handanla konuşması gerekir yani madem niye inanmadım filize diye sorarlar adama
2.ben buna bir şey söylemiyeyim eski yılmazcı olsamda filizin o kadarda uzatması bence doğru değil
3.filiz bir kere yılmaza öyle bir aşık ki yılmazı görünce kitleniyor konuşamıyor bile
4.hemen bir barışma olmasada yılmaz efendi ile filiz arasında duygusal sahneler geçebilir
5.aslı dönsün ispanyaya .yada kalsın aynalı ile evlendiririz onu
6.mualla kalp krizi geçirmezse iyi fahriye çokta uçuk bakmaz olaya
7.kolay kolay kurtulamıyacak ömer efendi bir kez daha vurulursa kimse şaşırmasın

filizim+y
29-05-07, 14:06
filizin hamileliği gündenm de olduğu dönemlerde bebeğin düşmemesi gerektiğini o kadar dillendirdim ki, bu bebeğin doğması gerektiğini, birşey olmaması gerekitğini ve hain oyunlara alet edilmemesi gerektiğini ve netice itibari ile düşürülecekken vazgeçildi bu zamana kadar gelindi ve filiz bebeğiyle yaşama tutundu ona çok ısındı şimdi yine bir kaza ile kaybedemez bu bebeği ne bu ya yeter artık biraz da mutlu hallerini izleyelim bir iki sahneyle bize bunu yaşatıp sonra da acı mı yaşatacaklar, olmaz böyle birşey ya hem o bebek doğmalı bu aşkın tanığı dünyaya gelmeli filiz yılmazda mutlu olmalı hem tüm güçlükleri yenmiş hem de sevgilerine yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşasınlar bebekleriyle çok daha güzel sahnelerde olabilir ne bu ya aksiyon diye hem filizi hem yılmazı hem de bebeklerini harcayacaklar...

filizim+y
29-05-07, 14:11
öncelikle sevgili filizimden şöyle güzel bir şiir daha bekliyorum yakında bende yazacam bir tane sevgili filizim yardım eder belki bana:icon_sorr

sevgili sbr arkadaşım nasıl bir şiir bekliyorsun benden kimden olmasını istersin, elbette yaz çok memnun olurum yardımım dokunursa hem farklı kişilerden farklı şiirler görmek de güzel olur hep ben yazınca sıkılan forumdaşlarım olabilir, bekliyorum en kısa zamanda:img-yes:

arzuinan
29-05-07, 14:15
vallahi sevgili arkadaşım insanın aklına bir bir türlü şey geliyor yahu yani bu kaza olaylarını boşuna yapmazlar herhalde bir kere filizin ağır yaralı olma durumu var bir bölüm yalnızca hastaneye ayıracaklarmış.yılmaz bebeğini yeni bulmuşken şimdi kaybederse ne filiz nede yılmaz kendine gelir:img-yes:

sbr'cım çok haklısın bebeğe birşey olursa ikisinide toparlamak imkansız olur. :sad53:

1- Bence Handan'nın yakasına yapışmalı ama Filiz'in gittiğini öğrenince onu yakalamak için bunu ertelemek isteyebilir.

2- Çok birşey yapması gerekmeyecek bence. Filiz zaten Yılmaz'ı çoktan affetti.

3- Şaşıracaktır bir süre gözlerine inanamaz heralde.

4- Herşeyi konuşsunlar bağırsınlar çağırsınlar replikler havada uçsun ama mutlaka sonunda aşkla sarılsınlar. bebeklerinin tadını çıkarsınlar.

5- İlk olarak kendi evine taşınacaktır.

6- Onlara anlatan kişi Aslı olmasın bu kadarıda fazla. Bence olanları Feride anlatacak.

7- Şimdi olaylar üst üste geldiği için Feride bir süre daha işe gidemeyecek sanırım böylece adamlar sabırsızlanıp gerçek yüzlerini gösterebilirler yada Feride sahne alacağı yeri beğenmeyince olabilir... Bunların soncunda Ömer ilk olarak nasıl paçayı kurtaracaklarını düşünecektir. sonrasında birşey yapmasına gerek kalmadan Feride gerekli dersi alacaktır zaten.

61MERVE61
29-05-07, 14:18
filizin hamileliği gündenm de olduğu dönemlerde bebeğin düşmemesi gerektiğini o kadar dillendirdim ki, bu bebeğin doğması gerektiğini, birşey olmaması gerekitğini ve hain oyunlara alet edilmemesi gerektiğini ve netice itibari ile düşürülecekken vazgeçildi bu zamana kadar gelindi ve filiz bebeğiyle yaşama tutundu ona çok ısındı şimdi yine bir kaza ile kaybedemez bu bebeği ne bu ya yeter artık biraz da mutlu hallerini izleyelim bir iki sahneyle bize bunu yaşatıp sonra da acı mı yaşatacaklar, olmaz böyle birşey ya hem o bebek doğmalı bu aşkın tanığı dünyaya gelmeli filiz yılmazda mutlu olmalı hem tüm güçlükleri yenmiş hem de sevgilerine yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşasınlar bebekleriyle çok daha güzel sahnelerde olabilir ne bu ya aksiyon diye hem filizi hem yılmazı hem de bebeklerini harcayacaklar...

Kesinlikle katiliyorum verilen bilgiler cok mantikli geliyor ama vur diyince olduruyor bu senaristler KAMYON nie abla yani arabaya carpsaydi bagri...Ufff deli olcam O bebek dusme zamanini gecti dogsadogsa ozur lu veyata olu dogar....Insalah verilen haberler gercek degildir....
simdi fragmanida bomba gibi verirler reyting icin bizi harciolar yilmazin cenaze sahnesini gordu herkez fragmanda reytingler tavan yapti...Fragmani hic bekleyesim yok..Heyecan birakmiolar insanda.

SBR
29-05-07, 14:19
sevgili sbr arkadaşım nasıl bir şiir bekliyorsun benden kimden olmasını istersin, elbette yaz çok memnun olurum yardımım dokunursa hem farklı kişilerden farklı şiirler görmek de güzel olur hep ben yazınca sıkılan forumdaşlarım olabilir, bekliyorum en kısa zamanda:img-yes:

sevgili filizim sen hangi konuda yazmak istersen yaz filiz-yılmaz yılmaz-bebek filiz-bebek ben eski bir yılmazco alsamda senin yazdığın şiirlerdeki duygu aktarımı mükemmel.benimkisi mizah amaçlı olur zaten gülsün millet eğlensin bana yeter.hem senin şiirlerinden forumdaşlarımızın hiçte sıkılacağını düşünmüyorum :happy0064 :happy0064

benim
29-05-07, 14:22
Bence Handan'ın yanına gidip konuşmalı . Dr.dan alınan raporun hesabını sormalı diye düşünüyorum.

Yılmaz bana kalırsa çok uğraşmayacak .Filiz başta pas vermesede sonra yumuşayacak.

Tamamen umutlarını kaybetmişken Yılmaz'ı karşısında görünce çok şaşıracak çok sevinecek.

Ben çok şey bekliyorumda bakalım senaristler bize yaşatacaklarmı o duyguları.

İspanya'ya dönmesi onun için en iyi çözüm olacak.Gözden ırak olan gönüldende ırak olur demişler.

Haberleri olacak ama Aslı'nın söyleyeceğini zannetmiyorum.

Zorla sahneye çıkartmaya ve başka şeyler talep etmeye çalışacaklar bence.
Ömer başta Feride'ye kızabilir belki ama Feride'yi bu durumdan kurtarmaya çalışacaktır.

mesburcum
29-05-07, 14:24
1-yılmazın aslı kıza inanıp filizin peşine düşmesi mi doğru yoksa handana gidip bunu sorması mı daha önemli olur sizce?

Handan’a gidip sormasını tercih ederim… Hatasını fark etsin…

Affettirmeye pek gerek kalmayacak gibi… :)

YILMAZ O’NUN. Hayatından da kendisi bile çıkaramaz. Şahsen ben onları ayrı düşünmek istemiyorum.

Cem’i bekliyorum. :)

İspanya’ya döner. Öleceğini sanmıyorum.

Hayır anlatmaz. Hatta böyle bir sahne olmaz biz direk öğrenmiş olduklarını görürüz. (daha önce olmamış bir şey değil. Örnek; Mualla’nın biricik gelinin hastalığını öğrenmesi gibi)

Bu sefer Feride özür diler, barışırlar. :) Bu kız madem geçmişini hatırladı madem iyi bir dansçıydı nasıl böyle her sözleşmenin balıklama imzalanamayacağını bilmez.

el-is
29-05-07, 14:31
senorya güzel ve inandırıcı.anladığım kadarıyla hemen herkeste benimle aynı düşüncede.ama bide alakasız bişeyler olursa çok gülerim:img-hyste :img-hyste

mesburcum
29-05-07, 14:36
iyi aksamlar

yılmaz tüm cep telefonlarını kapamıştır.filiz ve bebeklerinden başka bir şey düşünmek istemez.bir yandan da handan ömer ve ceyda filizlere ulaşmaya çalışırlar çünkü polisten aldıkları bilgiye göre cem hapisten kaçmıştır.yılmaz ise eve geldiğinde filizi bulamaz ve çok korkar.sonra hemen handan hanımları arar.handan hanım biz sizi çok aradık oğlum ama cep telefonunuz yanıt vermiyordu der.

Ben bu kısımlardan bir şey anlamadım hem telefonu kapatıyor hem diğerlerine ulaşmaya çalışıyor. :icon_whis :icon_whis

kordugum
29-05-07, 14:44
Uff yaa su kamyon olayi iyice moralimi bozdu benim baska bir sey bolamadilarmi KAMYON'dan baska :icon_sorr Uf umarim sonunda bebek doyup filiz OLMEZ gerci artik senaristlerden hersey beklenir ne guzel kurtulmustuk su cemden mecburmuydu kacmaya :icon_sorr .Umarim bu dusunduklerim cikmaz
FILIZ ve YILMAZ evlenip mutlu mesut yasarlar :happy0064

el-is
29-05-07, 14:44
dünde yazdığım gibi z<ten cem konusu öyle yada böyle çıkmalı.o kadar kilt bir adamdı dizide bir kaç bölüm öncesine kadr.şimdi hapiste olması da pek fazla bişey değiştiğrmemeli mantık olarak,kötü adam değil mi ne yapar edr finale kadr adından söz ettirir diye düşünüyorum.eger antepli19 arkadasın seneryosu doğruysa bence dizi sonunda cem kesinlike ölen kişi olmalı...inşaallah:happy0064

nike79
29-05-07, 14:46
Arkadaslar Merhaba,
Dun gece rahatsizlanidigim, sabah fakulteyede gelemedim, forumada giremedim bu yuzden.
Simdi bi bakiyim dedim, felakte senaryolari var.Bir arkadas bana kisaca soyleyebilir mi nerden cikti bunlar?
Tuyomu var?

el-is
29-05-07, 14:47
arkadaşlar hani bir zamanlar asmalı konak vardı.mesela o dizinin finalini izleyecilerin tepkisine göre yapacaklardı da. sonra devamı niteliğine filimn finali sinemada son buldu.acaba ıhlamurlar altında nında finali için birden fazla seneryo yazılmış olunabilr mi?

mesburcum
29-05-07, 14:49
arkadaşlar hani bir zamanlar asmalı konak vardı.mesela o dizinin finalini izleyecilerin tepkisine göre yapacaklardı da. sonra devamı niteliğine filimn finali sinemada son buldu.acaba ıhlamurlar altında nında finali için birden fazla seneryo yazılmış olunabilr mi?

Bana göre böyle bir şey anlamsız. Ben tek final olmasından yanayım.

filizim+y
29-05-07, 14:53
Yılmazdan Filizine (sevdiğine yaptığı haksızlık sonucu sevdiğinin peşinden giderken bir nevi düşünceleri sevdiğine)

Senden gitmenin bu kadar can yakacağını düşünmemiştim
Oysa ayrılığı kaç kez yaşadık seninle o zaman farkedememişim
Demek ki o zaman hep kavuşmanın umudunu yüreğime yüklemişim
Şimdi ise bu gidiş bir daha sana dönmemek üzere senden gidişim

Seni tamamen kaybettiğimi düşünüp sevgini gömdüm içime
Ama hayalin gözlerimde sevgin yüreğimde isminse dilimde
Her yalnız kalışımda dalıyorum uzaklara seninle olan günlerime
Unutmak ne mümkün tüm hayatım sen olmuşsun senin sevginle

Sana dair umutları gömmüşken dinmek bilmeyen yüreğimin sessizliğine
Beklenmedik bir anda öğrendiğim şey beni yeniden getirdi kendime
Sana ettiğim haksızlıklar geldi bir bir gözlerimin önüne
Dilim lal olsaydı sana cvp vermeseydim seni üzeceğini bile bile

Hayalini kurduğum senden arzuladığım şey aslında benimmiş de
Ondan bir habersiz neler kurmuşum olumsuz düşüncelerle içimde
Nasıl kondurabilişim sana o kelimeyi senin temiz yüreğine
Elimde olsa zamanı döndürürdüm geriye bana söylediğin o güne

Bekle sevdiğim artık şüpheler kalktı hata bendeymiş öğrendim yeni bende
Sevincimi doyasıya yaşamak için geliyorum senden af dilemeye
Ne olur sana yaptıklarım için bana sizsiz hayatın bedelini ödetme
Yüreğim günahsız bir çocuğun müjdesiyle beni affedeceğini söylemek de

el-is
29-05-07, 14:55
Bana göre böyle bir şey anlamsız. Ben tek final olmasından yanayım.

sevgili mesburcum ,ya finale kötü sonla biterse yine fikrin aynı yönde mi olacak çok merak ediyorum doğrusu

mesburcum
29-05-07, 14:59
sevgili mesburcum ,ya finale kötü sonla biterse yine fikrin aynı yönde mi olacak çok merak ediyorum doğrusu

Evet aynı fikirde olacağım. Şimdiye kadar bu senaryoyu iyi kötü oluştururken izleyiciye sormadılar ki. Sonunu bize bıraksalar ne olur ki?

yani şöyle ki kimine göre iyi kimine göre kötü bitecek bir finaldense iyi ya da kötü bitmesini tercih ederim...

ipek_
29-05-07, 15:02
valla bende yazılan senaryoyu çk gerçekçi bulmdum çol olası gibi gelio ama bence bebek falan ölmez zarla zorla hastaneye yetiştirilir bebek alınır yaşama şansı ilkin düşük olur ama sonra düzelir filizin durumuda bebekle aynı olur komaya falan girer bebeği şimdilik kurtardık ama annenin durumu çok kritik herşey olabilir derler ama snunda o da kurtulur bnce.. tabi senaryonun bu hali doğruysa cemin bi yerlerden ortaya çıkıcagı belliydi zaten oyüzden böle bişi olma olasılığı fazla gibi gelio bana yada buna yakın bişey..
ama yılmazın yada filizin giderken kaza geçireceğine inanmıorum bnce kaza geçirmezler!! ayrıca bu dede mevzusuda biraz saçma gibi geldi bnde önce fahriyeyi düşündüm nası yani kardeş diilmi bunlar die bnce tekrarlıom ama saçma!!
bide bu kaza bana bu bölüm olmaz gibi gelio ama emin diilim tabii heran herşey olabilir bu dizinin adı ıhlamurlar altındaa:):)
ve hazır bebeğin doğumu da yakınken bi soru soriim :
Sizce bebeğin adı ne olabilir?

ben ilk erkek oldunu öğrenince kemal falan koyarlar mı die düşündüm hani kemal abiyi anma manasında ama şimdi bundan vazgeçtim kemal koyarlarsa canan mevzuu gündeme gelmek zorunda kalabilir ama eskiden hergün görmeye gittikleri kadının adını şimdi ağızlarına bile almadıklarından onu hatırlatmıcak bişey koyarlar o zamanda aklıma uğur gibi bişi geldi hani o kadar şey yaşadık buda uğurumuz olsun gibilerinden ama bana kalsa ben can koyardım niese bu isim çok hoşuma gitmiştir.. herkese ii yorumlaarr

kursuni19
29-05-07, 15:03
Exotik ve nerden geldigi bilinmeyen meyvelere düskün olan Yilmaz :img-hyste , bu konuda az zor fikri olan Asli kizdan bir bilgi edinmistir, ama ayni zamanda arastirma ic güdüsü cok agir bastigi icin ve yanlis oldugu gibi zehirli bir meyve yemege koktugu icin, meyva konusundaki bilgisine güvendigi Handan hanimin yaninda solugu bulacaktir.
Aradigi exotik meyva konusunda tüm bilgileri toplayacak ve meyveyi tatmak icin Filizde filizlenen meyvayi tadmaya gidecektir:img-hyste

Fino köpegi olan Yilmaz :img-hyste Filizin pesine düser, amacin ayri kaldigi sevdigine bol miktarda sevgisini göstermektir. Filizi gördügü zaman heyecanlanmakta olan Yilmaz Filizin etrafinda pervane gibi dönmeye :img-hyste baslar sonra istedigi affi göremeyince ve Filize kendisinden üstün oldugunu göstermek icin yere sirt üstü yatar ve bu sekilde af diler.:img-yes: Sevdigini bu sekilde daha fazla görmeye dayanamiyan Filiz Yilmazi af eder.

Filiz Yilmazi karsisinda görünce naz cekme politikasi uygulayacaktir.
Kendini agirdan satip, Yilmazda mevcut olan tüm özür cümlelerini duymayi bekliyecektir bu sürecte yapmacikli davranislarla isteksiz gibi davranacaktir, taki istedigi tüm cümleleri duyana kadar

Önce simsekler cakacak, sonra yagmur yagacak. Sonra bulutlar yavas yavas kaybolacak ve günes bulutlarin arasinda gözükecek, tabiki gökkusag ile birlikte, sonra masmavi ve günesli bir hava onlari bekliyecek

Internetten tüm seyahat sitelerindeki Ispanyaya ucuc billetlerinin, ordaki ev fiyatlarini arastirip en pahalisini bulur ve Yilmazla Filizi cezalandirmak adina faturayi Filizin kredi kartina yazdirir.

Antenleri gelismis olan Mualla hanim ve Fahriye, havadaki siddetli elekrikten haber dar olmak icin bu elektrigi sacan Asli kizin yaninda solugu alacaklardir. Asli kizin frekanslariyla biraz oynadiktan sonra, güncel kanali bulacak ve bomba etkisi yaratacak olan habere ulasacaklardir

Bas agrisi migren tadinda olacak. Ağrı öncesinde bir takım olaylar başliyacak, yani sadece agriyla sinirli kalmayacak.Önec Feridede davranış değişiklikleri ve yeni alışkanlıklar ile baslayacak, sonra ruhsal degisiklerle devam edecek. Asiri neseli olma gibi, asiri cevreyle iliskisini kesme durumuna girme posisiona girme durumuna kadar uzanacak. Günlük yasantisinda daha en bastan bir takim degisiklikler yasanacak, bunlarda zaten migrenin habercisi olarak karsımıza cikacak
Agri kismina gelince, bunu takiben ortaya cikan agrida ise en büyük özelligi migrenin ataklar seklinde ortaya cikmasi, özellikle basinin bir yarisini tutuyor olmassi ve cok siddetli olmasi. Zonklama sekliyle olmasi. Bulanti bu agriya eslik etmekte olacak. Feride bir takim uyarici faktörlerden, yani isiktan, sesten, bir takim korkulardan rahatsizlik duymaya basliyacak. Hareket sirasinda agri daha da artacak ve günlük aktivesini kisitlar hale gelecek. Sonuc olarak yasantisini bloke etmek zorunda kalacak ve bunu yapa bilmesi icin Ömer ona yardimci olacak.

Neslihan17
29-05-07, 15:06

valla ben finalin sinemaya gitmesini çok isterim. o zaman çok ses getirir. hem oyuncular açısından iyi olur hem de dizimiz açısından iyi olur. tabi bize de bu kadar işkenceyi çektiğimiz için bir hediye olur. ben çok isterim gerçekten fikriniz harika :good:

el-is
29-05-07, 15:15
Evet aynı fikirde olacağım. Şimdiye kadar bu senaryoyu iyi kötü oluştururken izleyiciye sormadılar ki. Sonunu bize bıraksalar ne olur ki?

yani şöyle ki kimine göre iyi kimine göre kötü bitecek bir finaldense iyi ya da kötü bitmesini tercih ederim...

üzgünüm ama bende seninle bu konuda aynı fikişrde değilim.kötü sona asla tahammülüm yok.ihtimali bile beni sinirlendirmeye yetiyo.şuan bile hepimiz bu dzi için bu kadar zaman ayırıp saatlerce fikir alış verişnde bulunuyoruz.kimilerimiz tüyolar almak için o kadar mücadele ediyorlar.sürekli sete gidenler var araqmızda.ben artık finali bizler için düşünmeye basladım.kötü son oolmamalı yani kısaca off ya stres oluyorum finali konuşunca.bi kaç arkadasın bizlerin yazdıkların agöre seneryo zaman zman sekilleniyo demelerine istinaden böyle bir ihtimalden bahsettim ben bu arada:sad53:

el-is
29-05-07, 15:18
valla ben finalin sinemaya gitmesini çok isterim. o zaman çok ses getirir. hem oyuncular açısından iyi olur hem de dizimiz açısından iyi olur. tabi bize de bu kadar işkenceyi çektiğimiz için bir hediye olur. ben çok isterim gerçekten fikriniz harika :good:

kesinlikle sevgili neslihan.bence kısa metrajlı cd si bile çıkmalı .bildğim kadarıyla bir istanbul masalı adlı dizinin çıkmıştı.onları çok özleyeceğimiz için ne kadar fazla görürsek o kadar ii olur bence.düşünsenize hepimizde cd lerinin olmasını bnce süper çocuklarımızada ilerdde izletiriz hem:img-hyste :img-hyste

filizim+y
29-05-07, 15:21
sinema gösterimi falan değil de asıl önemli olan iu finalle ilgili olan olumsuz senaryolar problemimiz arkadaşlar eğer filizi öldürerek bir final hazırlıyorlarsa çok saçma olacak ve ben boşuna izlemişim diyeceğim bu kadarı da fazla diyorum ne yani filiz ve yılmazın kavuşamaması üzerine kuruluysa 2.sezona ne gerek vardı o zaman biz birleşeceklerinin hayalini boşuna mı kurduk illa ki ayrı mı bitirmek zorundalar çok daha güzel senaryo da olabilir zaen bu sezon ikili sahneleri bir elin parmaklarını geçmez birde sonu böyle yapacaklar çok yazık...

sysdll
29-05-07, 15:21
bu saatten sonra senaristlerden ne gibi bir beklentimiz olabilir ki?2.sezon boyunca hem hüznü hem üzüntü,stresi yaşadık.birde üzerine saçmalıklar ve "bu seferde ne saçmalayacaklar" diye beklemek insanı gerçekten sinirlendiriyor.seyirci olarak mutlu son bekliyorum ama inanın bu senaristlerle uzaya çıkan ilk çift bizimkiler olursa şaşırmayın (bu kadar mı uçuk olur örnek?bu senaristlerle böyle :D)...
velhasıl şimdiye kadar bizim düşüncelerimizi önemsemediler.bundan sonra da önemseyeceklerini zannetmiyorum.kendi keyiflerine göre nasıl bir yol çizerler bunu dizideki falcılara sormak lazım aslında :D...

ama dediğim gibi mutlu sonla bitmesini çok isterim...

el-is
29-05-07, 15:26
arkadaşlar tekrarlıyorum ben bu ihtimali zaman zaman yazdıklarıza göre seneryonun ilerlediği zamanlar oldu diyen arkadaslar vardı.buna istinaden yazdım.hem bnce bu kadarda olumsuz düşünmeyelim.sonuçta dizi bittikten sonrada ii reytıng yapabilecekleri bi fikir bu bnce hiç belli olmamakla birlikte umarım inşaalah olur.:good: :happy0064

fatma-1721
29-05-07, 15:27

1-Vallaha filizim; bence en dogru olan Yilmazin aklina eski sahnelerin gelmesi olacak diye düsünüyorum:dag evinde birlikte olmalari, sonra filiz'in onu evde mumlar isiginda bekleyisi, kapisina gelip hamileyim deyisi ve kendisinin "Bu bebek bizim olamaz" sozleri...ve ardindan Filize gitmesi.Bence Yilmaz artik sadece kendisine ve Filize inanmali.Asli ve Handan 3.sahislar ve üstelik Handanin yapabilecegi hicbir aciklama Yilmazi bu saatten sonra tatmin etmemeli diye düsünüyorum.Asliya gelince gerci Yilmaz bunu bilmiyor ama,Asli bebegi ögrendikten sonra Yilmaza söylemek yerine hala Yilmazin kolunda kendi kendine "mutlulugumu kimse bozamaz,ben bu mutlulugu hakkettim"telkinleri ile nikah masasina dogru yürüyordu,Yilmazdan bir umut isigi görse nikah kiyilacakti.Al birini vur ötekini;Handan da Asli da bencil karakterler,yaptiklari son davranislar ne kadar dogru olursa olsun,bu gercegi degistirmez.Yilmaz artik bu zamana kadar birlestiremedigi parcalari kafasinda tamamlamali ve Filizin yanina gitmeli.
2-Bunu bende cok merak ediyorum ama gecen bölüm aynanin önünde kendisini seyreden Yilmazin yüzündeki pismanlik ifadesi hala gözlerimin önünde,simdi bebegin kendisinden oldugunu da ögrendi,pismanlik katsayisi tabiiki artacak,bunu nasil yansitacagini heycanla bekliyorum dogrusu,ama Bülent Inalin oyunculugunu döktürecegini de düsünürsek,mükemmel olacagi süphesiz.Filizin affetmekte direnecegini düsünmüyorum.
3-Önce cok sasiracagini ve Asli dan dolayi reddedecegini ama Yilmazin ona Aslinin da böyle olmasini istedigini anlattiktan sonra sevinecegini düsünüyorum.
4-Ben ikisinden aralarinda bu zamana kadar cevaplanmamis tüm sorulari yanitlamalarini ve ardindan bir iki romantik sahne bekliyorum,cok mu bekliyorum acaba?
5-Aslinda kalabilir de, ama ben yurt disina dönecegini düsünüyorum.
6-Bence Yilmaz Filizin pesinden gittikten sonra Asli durumu onlara anlatir.Yüzlerinin alacagi ifadeyi görmek icin sabirsizlaniyorum.
7-Feridenin sözlesmesi oldukca büyük bir sorun yaratacak gibi geliyor bana.Ömerin bu konuda gectigimiz bölümdeki gibi hafif bir tepki verecegini hic sanmiyorum,tepkisi sert olacaktir ve ben bu olaydan sonra Feridenin artik eski meslegine sonsuza kadar elveda diyecegini düsünüyorum.

Not:Sevgili filizim;Yilmazin Filize giderken ki duygularini anlatan siirini yeni okudum ve bayildim!Pismanlik,sevgi,ask bu kadar güzel dile getirilebilir,yüregine saglik!http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/happy0064.gif
:happy0064[/B]

mesburcum
29-05-07, 15:27
sinema gösterimi falan değil de asıl önemli olan iu finalle ilgili olan olumsuz senaryolar problemimiz arkadaşlar eğer filizi öldürerek bir final hazırlıyorlarsa çok saçma olacak ve ben boşuna izlemişim diyeceğim bu kadarı da fazla diyorum ne yani filiz ve yılmazın kavuşamaması üzerine kuruluysa 2.sezona ne gerek vardı o zaman biz birleşeceklerinin hayalini boşuna mı kurduk illa ki ayrı mı bitirmek zorundalar çok daha güzel senaryo da olabilir zaen bu sezon ikili sahneleri bir elin parmaklarını geçmez birde sonu böyle yapacaklar çok yazık...

Benim söylediğim yanlış anlaşılmasın. 2 sezondur büyük bir zevkle, merakla izlediğim dizinin kötü bir sonla bitmesi beni elbette derinden üzer ama ben herkes istediği sonu kendine seçsin tarzındansa tek ve belli son olmasından yanayım onu dile getirmeye çalıştım.

Senaristler ve yapımcı aynı zamanda kanal Ihlamurlar Altında dizisinde Filiz-Yılmaz cephesi adına bence kötü son yapmaya cesaret edemezler. Öyle ki bu 2sezondur onlarıın yaptığı iyi kötü her şeyi sabırla ve özlemle izleyen bizlere saygısızlık olur zaten...

Bende sonda artık çiftimin sorunsuz bir şekilde kavuşmuş olduklarını görmek istiyorum...

Neslihan17
29-05-07, 15:29
ya bence final olumsuz bitmez. ortaya o kadar çok tüyo atılıyor ki bizler de bunlara yenilip endişesine kapılıyoruz. Allah bilir senaristler final hakkında tek bişey yazmamışlardır da. ayrıca o kadar uzun süreli ayrılıklar yaşadılar ki olumsuz olabilmesi için hiçbir sebep yok. o zaman o kadar sıkıntı da boşuna çekilmiş olur. senaristler de bunun farkındadır. bence asılsız saçma tüyolara inanmayalım. hatta hatta matraka ve si_nice 'ın verdiği tüyolardan başkasına inanmayalım derim ben.

el-is
29-05-07, 15:31

bu ard< sevgili filizim foruma girdiğim ilk günden beri savunduğum şeyi söylüyorsun .bende geçen zamanın ardından keşkeler maalesefler diyeceksem eger yazık geçe3n bunca zamana ,yazık bunca yazılanlara.onun içinde eger kötü bir finalse beklediğimiz umarım bir rövanşı beklediğimiz ve hakettiğimzinde farkındadırlar:img-yes:

nike79
29-05-07, 15:31
Arkadaslar Merhaba,
Dun gece rahatsizlanidigim, sabah fakulteyede gelemedim, forumada giremedim bu yuzden.
Simdi bi bakiyim dedim, felakte senaryolari var.Bir arkadas bana kisaca soyleyebilir mi nerden cikti bunlar?
Tuyomu var?

Arkadaslar yok mu bir iki cumle yazabilecek biri??Askolsun:icon_sorr

benim
29-05-07, 15:32
filizim yazdığın şiir çok güzel olmuş.Yılmaz'ın acısını ,pişmanlığını , sevincini çok güzel anlatmışsın yüreğine sağlık.
kurşini cevaplarını okuduğumda yerlere yattım çok güzel olmuş ne iyi geldi bir bilsen...

Buket_TY
29-05-07, 15:36

iyi aksamlar

Aslinda hic yazmiyorum buraya ama resmi sitede birsey gördüm birizi yollamis.
bana mantikli geliyor buraya eklim dedim.

ALINTI

IHLAMURLAR ALTINDA 1. VE 2. KISIM
evet arkadaşlar bir yakınım senarist işte ondan aldığım bilgiler:
yılmaz aslı'nın anlattığı konuları kafasından geçirerek doğrular ve doğru olduğunu çok büyük bir yanlış yaptığını anlar.kendisini bir daha hiç affetmeyecektir.aslı ben babasız büyüdüm yılmaz onun da babasız büyümesine göz yumamam der ve buna itiraz etmemesini söyler.filizi yanlız bırama zaten yeteri kadar acı çekti kız der.yılmaz aslı'ya hiç bir şey diyemez ve hemen filizlerin evinin oraya gelir.handan hanıma filizin nerede olduğunu sorar.handan hanım ise filizin tatil yapmak için gittiğini söyler.yılmaz orada bulunan ceydadan hemen adresi alır ve koşarak uzaklaşır.arkadan ömer yılmaz nereye sorusuna oğluma ve annesine der.handan hanım ceyda ömer çok şaşırır ve sevinirler.yılmaz hemen yola yumulmuştur.filize yolda yetişmek derhal konuşmak istemekdedir.yolun ıssız köşelerinde filizi görür arabadan inmiş ve ağlıyordur.yılmaz hemen yanına koşar filiz der.filiz şaşkın şaşkın yılmaza bakar ve hayal mi görüyorum der.yılmaz hayır aşkım bundan sonra sen ve ben bir de bebeğimiz birlilte olacağız der.ve konuşmak için bağ evine giderler.bağ evinde filiz yılmaza aslı'yı öğrenmiş olsada bırakmamasını söler.yılmaz ise kararlıdır aslı işi bitmiştir.

IHLAMURLAR ALTINDA 3. KISIM
filiz çok sevinçli ve yorucu günden sonra uykuya dalar.yılmaz tüm cep telefonlarını kapamıştır.filiz ve bebeklerinden başka bir şey düşünmek istemez.bir yandan da handan ömer ve ceyda filizlere ulaşmaya çalışırlar çünkü polisten aldıkları bilgiye göre cem hapisten kaçmıştır.ama bu haber bir türlü filiz ve yılmaza ulaşamaz.cem adamlarından gizlice filiz ve yılmazın nerede olduklarını buldurur ve hemen yola geçer.yılmaz ve filiz ise herşeyden habersiz çok mutludurlar.filiz uyurken yılmaz ben bir köye iniyorum aşkım eve eksikleri alıcam diye not bırakır ve gider.aynı anda cem de hala yoldadır fakat çok yaklaşmıştır.yolda yılmazı görür ve hemen saklanır.gizlice yoluna devam eder.eve vardığında filiz uyumaktadır.cem gizlice senden vazgeçmeyecem sonunda benim olacaksın demiştim filiz diyerek filizi kucağına alıp arabaya atar.filiz uyandığında cemi görür ve korkar.ne olduğunu anlayamadan cem günaydın sevgilim.korkmana gerek yok artıl güvendesin der.filiz ise aygın baygın ceme bakar.cem filize uyku hapını zorla içtirir.filiz yine uykuya dalmıştır ama bu çok uzun bir uykudur.yılmaz ise eve geldiğinde filizi bulamaz ve çok korkar.sonra hemen handan hanımları arar.handan hanım biz sizi çok aradık oğlum ama cep telefonunuz yanıt vermiyordu der.ve cemin hapisten kaçtığını söyler.yılmaz ise filizin kaybolduğunu söylemez meraklanmasınlar diye.ve hemen yollara düşer.çok korkuyodur filize bir şey olmasından.sabah akşam onu arar.handan hanımlar ömerden filizin kaçırıldığı haberini duyarlar ve hemen yılmazın yanına giderler.hep birlikte filizi ararlar.yılmaz kendine çok kızıyordur hatta kendine zarar verirken ömer onu görür ve senin güçlü olman lazım yılmaz çocuğun ve annesi için der.yılmazı bu sözler çok etkiler.ve polisten heber gelir.filiz ve cemin bulunduğu yolu tespit etmişlerdir .yılmaz ve ömer hemen yola düşerler.cemin arabası görünmüştür.ama cem bir türlü durmaz.filiz ise o sıralar uyanır ve neler olsuğunu anlar.arkalarındaki yılmaz ve ömeri de görür.ceme uyandığını belli etmeden arkada duran silahı hızlı b i hamle yaparak camdan atar.cem filizin hareketine çok sinirlenir ve bir tane tokat atar.filiz ağlamaktadır.ve bir an yılmazlar kaybolur.ve önden yollarını keserler o an cem kontrolü kaybeder ve bir kamyona çarpar.

el-is
29-05-07, 15:36

valla en büyük tüyo önceki sayfalara bakarsan görürsün antepli19 ardasımızın yazdığı.bide dün melis arkdasın.yazdığı dede li bir seneryo vardı ki..:img-hyste onu okumanı tavsiye etmem.yada oku çünkü çok komik bnce:img-hyste :img-hyste

kursuni19
29-05-07, 15:43
filizim yazdığın şiir çok güzel olmuş.Yılmaz'ın acısını ,pişmanlığını , sevincini çok güzel anlatmışsın yüreğine sağlık.
kurşini cevaplarını okuduğumda yerlere yattım çok güzel olmuş ne iyi geldi bir bilsen...

Sevgili benim cok tesekkür ederim begenmene sevindim:img-wink:

Filizim siirin yine herzamanki gibi müthis olmus, artik diyecek söz bulamiyorum gercekten, ellerine ve yüregine saglik

nike79
29-05-07, 15:44
Sevgili Buket cok tesekkur ederim.
Soktayim hala, kamyon kadar abartmak zorundalar mi??
Ben hala iyimser olup bu kazadan da bebek ve Filiz'in sag cikacagina inaniyorum.Gerci kamyon carparsa bu pek kolay degil ama senaristler isterse tir ezse kurtulurlar:)Zavalli Omer'i kac kez bicaklatip kurtardilar.
Filiz ya da bebek olurse herhalde ben de deliririm.

El-is sana da tesekkur bu arada.

batuhan_gumus
29-05-07, 15:45
valla arkdaslar bu hafta tansiyon lar firlicak bakalim filiz kaca bilcek mi bnece hayir yaa biktim artik kac hafta oldu daa filizle yilmaz barisacak sinirr

not:IHLAMURLAR ALTINDA DIZISI TAM OLARAK 79 BÖLÜMDE BITECEK

filizim+y
29-05-07, 15:48
beni yalnış anlamayın finali mutlu bitişini beklediğim için yazdım yorumumu kimseyi üzmek için değil özellikle sevgili mesburcum ben seni yalnış anlamadım kaç gündür olumsuz senaryolar okuya okuya biraz gerildik haliyle bu diziyi hepimizin ne kadar çok sevdiği aşikar bende o nedenle olması gerekenleri yazdım, cvpların için teşekkürler...

kurşunim cnm o cvplar neydi öyle komik ve güzel yalnız 2.sorunun cvbını beğenmedim sen anladın nedenini, ellerine sağlık...

fatmam senin cvpların çok güzel olmuş çok şey beklemiyorsun hepimiz beklediği de konuşmaları bakalım göreceğiz yapacaklar inşallah cnm teşekkür ederim beğenmene sevindim senin de yüreğine sağlık, cvplar iiin sağolasın...

sevgili benim sana da çok teşekkür ederim hissettiklerini yazarak memnuniyetini dile getirmen sevindirdi yüreğine sağlık cnm, sağolasın...

sevgili el-is bu mutlu sonu hakettiğimizi düşündüğümüz için yazdım gerçekten kötü bir son hazırlıyorsa yazık ki hem de ne yazık bakalım göreceğiz umarım ters köşe olmayız...

ferman336
29-05-07, 15:50
Sevgili Ferman Abim;

Yazma gereği duydum ne derece katılırsın bilmem.

Evet Feride'nin pek de gurur duyabileceği bir geçmişi yok, bir pavyonda dansözlük yaparak para kazanmış. Bu toplumun değer yargılarına ağır gelecek bir durum. Kabullenememen de çok doğal. Ama ben bu kadar imkansız olduğunu düşünmüyorum. Yani sonuçta basit bir hayatı oldu öncesinde ama Ömer onu sorgusuz sualsiz kabullenmiş, ben de pek altını eşelemiyorum. Ha dersin Yılmaz'da neden itiraz ettin ben de derim ki Yılmaz her zaman bu tarz olaylarda yani kabullenme olaylarında nuh deyip peygamber dememiştir bana göre de bu çelişkidir.

Feride'nin sevdiği adam ben olsam kabul eder miydim? Büyük konuşmamam lazım. Ömer'in yerinde olmadan ne diyeceğimi kestiremiyorum.

Ama bana Ömer'in sorgusuz sualsiz Feride'yi kabul edişi uçuk gelmedi. Neden? Bir Adana Masalı nam-ı diğer Beyaz Gelincik dizisi de I.A. kadar süredir yayınlanıyor. Orada da iki çift var, dizinin en merkezinde Ceren ve Ömer, ve yine ikincil aşık çift olarak Meryemce ve Mustafa. Meryemce kaderin sillesini çok daha kötü yemiş. Pavyonda çalışıyor ama konsomatris olarak. Mustafa onu orada tanıyor evleniyor evinin kadını yapmakla kalmıyor. Dizinin en aşık en birbirine sadık çifti oluyorlar. O dizideki esas kız Ceren de okumuş kültürlü, güzel sağduyulu ve akıllı bir karakter ama mizacı daha sert birine aşık oluyor. Oradaki Ömer ya da forumdaki adıyla Odunhan, ile Ceren'in aşkı daha çetrefilli ve zorlayıcı gelişiyor. Gene de Filiz ve Yılmaz'la yarışamazlar o ayrı tabii:) O yüzden diyorum ki, Mustafa'nın Meryemce'yi nasıl kabul ettiğini gördükten sonra bir de bizim dizideki Ömer'in her iki aşkını da ister Elif ister Feride olsun ruhumun en derinliklerinde hissedebilmiş bir izleyici olarak Feride'yi yargılamadan kabul etmesini anlayabiliyorum. Sözün özü ister cacık, ister humus, ister çiğ köfte olsun ben Ömer Paşamı mutlu görmek istiyorum.

PS: Beyaz Gelincikte Mustafayı oynayan Mehmet Günsür ayrılmak isteyince maalesef Meryemce'nin belalısı Aziz tarafından öldürülmüştür.

Hasancım feridenin payvonda sadece dansözlük yaptığını düşünmek reel hayata pek uygun değil.."abi bu dizi ya öyle işte" dersen daha önce nerede çalıştığının zaten bir önemi yok. dediğim gibi bu konuda açıkcası çok fazla kalem sallamak istemiyorum..herkesin düşüncesine saygım var.:) bak dediğin gibi böyle yapan biri başka bir dizide kadının belalısı tarafından öldürülmüş..:) insan geçmişinden kaçamaz...birinin ocağına çomak sokarsan herhalde eyvallah kardeş diyecek halleri yok..:good: neyse bu konuyu kapatalım.benim rengim belli:good:

sudemnaz
29-05-07, 15:51
dizinin fragmanını bugün vermediler değil mi?
adamı meraktan öldürür bunlar yaaa
filizle yılmazın güzel sahnelerini göreceğim diye ders çalışmıyorum ama yokk reklamlarda vermiyorlarr...
yarın gazi mahallesine gitmek istiyorum çekim var mı bilmiyorum ama olsun...

el-is
29-05-07, 15:52
Sevgili Buket cok tesekkur ederim.
Soktayim hala, kamyon kadar abartmak zorundalar mi??
Ben hala iyimser olup bu kazadan da bebek ve Filiz'in sag cikacagina inaniyorum.Gerci kamyon carparsa bu pek kolay degil ama senaristler isterse tir ezse kurtulurlar:)Zavalli Omer'i kac kez bicaklatip kurtardilar.
Filiz ya da bebek olurse herhalde ben de deliririm.

El-is sana da tesekkur bu arada.

rica edrim ne demek:img-yes: herzaman bekleriz:img-hyste

el-is
29-05-07, 15:54
filizle yılmazın güzel sahnelerini göreceğim diye ders çalışmıyorum ama yokk reklamlarda vermiyorlarr...

sevgili sudemnaz ne konuşmuştuk .bu hafta frgmana takılmayaylım,dememişmiydik.tamam bnde merak ediyorum ama tv basında beklemiyorum geçen hafta ki gibi.gördük basımıza gelenleri zaten:icon_sorr sen gönül rahatlığıyla çalış bnce derslerini ,duyar yada görürsem yazarım bn sana :img-hyste

ferman336
29-05-07, 15:57
filizim sormuş yanıtlamaz mıyım be :)
gelip bana sorsun..benim o cacığa söyleyeceklerim var.bende sonra nereyegiderse gitsin :)
hala affettirmedi mi yahu? bu cacık affedilmiş olarak doğdu..öleninse kendini affettireceği bir konu yok.:good:
cacığım benim,tam da pilav yapmıştım iyi denk geldin diyip boynuna sarılır.
filizden bu çocuk senin değil dedik ya kardeşim demesini, cacıktan tekrar olsun ben gene de kabul ediyorum onu demesini :good:
yanlardaki saçlarını ameliyat izini kapatacak şekilde taramasını bekliyorum.
olmayacak.anlatmayacak.niye? bilmiyorum.:img-help:
feride mi? o da kim?

nike79
29-05-07, 16:03

Bende gitmek istiyorum su cekime ama hangi gun oldugundan bir tam emin olamadim.
Cumartesi ya da pazar kesin varmis ama hangisi oldugu hakkinda kesin bir bilgi yok.Baya da arastirdim aslinda.

el-is
29-05-07, 16:06
Bende gitmek istiyorum su cekime ama hangi gun oldugundan bir tam emin olamadim.
Cumartesi ya da pazar kesin varmis ama hangisi oldugu hakkinda kesin bir bilgi yok.Baya da arastirdim aslinda.

dün avşar filimi armış öğrenmişlerdi.yanlıs hatırlamıyorsam perşmbe cuma çekim varmış.astane çekimide kadıköydeymiş.

gülbeşeker
29-05-07, 16:08
yarın gazi mahallesine gitmek istiyorum çekim var mı bilmiyorum ama olsun...Avşar yapımı arayıp öğrenmeye çalış bence çekim var mı yok mu boşuna gitme bir de bu pazar tuba ve bülentin çekimleri varmış istersen pazarı bekle.

sudemnaz
29-05-07, 16:08

finaller bitiyor cuma günü gidip gaziye çadır aççam :D
başka çarem kalmadı
ha bi de nasıl gidilir tam olarak bilmiyorum aslında bugün gazi mahallesi minibüsleri gördüm ama kaybolmamak için emin olmak lazım...
inş. çekimler biraz daha devam eder ben de onları yakalarım :D
filizim yılmazım sizi çokkk seviyorum...
siz birbirinizi sevmekten hiç vazgeçmeyin...

yesilimim
29-05-07, 16:09
Ihlamurlar Altında
76. Bölüm Özeti

Yılmaz, Filiz’in taşıdığı bebeğin kendisinden olduğunu öğrenir. Bebek haberi, hem Yılmaz’ı, hem de yakınlarını şaşkına çevirir.

İki aşık arasındaki aşka engel olmaya vicdanı elvermeyen Aslı, Yılmaz’dan Filiz’e gitmesini ister. Mutluluktan uçarak sevdiği kadına koşan Yılmaz, şehirden bir süreliğine ayrılma kararı alan Filiz’e yetişebilecek mi?..

Cem cezaevindeki koğuşunda hala Filiz’i ve doğacak bebeği düşünmektedir.

İşlerini yavaş yavaş yoluna koyan Ömer, Feride’yle hayalini kurdukları yaşama bir an önce kavuşmayı ister. Ancak, onların beraberliğini destekleyen Handan, gittiği bir davette, Feride ile ilgili düşüncelerinin değişmesine neden olacak bir manzara ile karşılaşır.

nike79
29-05-07, 16:15
[QUOTE=sudemnaz;3503446]finaller bitiyor cuma günü gidip gaziye çadır aççam :D
başka çarem kalmadı
ha bi de nasıl gidilir tam olarak bilmiyorum aslında bugün gazi mahallesi minibüsleri gördüm ama kaybolmamak için emin olmak lazım...
siz birbirinizi sevmekten hiç vazgeçmeyin...[/QU

Gazi deki adresler Tuga Buyukustunun fan sitesinde ayrintili olarak var.Baya bi anlatmislar ( ben pek anlamadim ama), yani bulabilirsin heralde.

sudemnaz
29-05-07, 16:15
Avşar yapımı arayıp öğrenmeye çalış bence çekim var mı yok mu boşuna gitme bir de bu pazar tuba ve bülentin çekimleri varmış istersen pazarı bekle.

gerçekten mi yaşasın çok güzel olur hatta süper olur...

dün serdar oğuza mail atmıştım bugün cevap geldi çok mutlu oldum

:)) övgü dolu sözleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim...sevgiler:))

canım yaa çok seviyorum onu...

ben birden çok mutlu oldum teşekkürler...

sude9
29-05-07, 16:16
Filiz'in peşine düşsün diyeceğim ama Filiz konusunda sorgulamadan,dinlemeden karar vermeyi kendisine görev saymış olan Yılmaz gerektiği zaman bu tutumdan vazgeçmezken şimdi gereken zamanda vazgeçmiş olacak Handan'a soracak
Yılmaz:Ultrasonda bebeğin kaç aylık olduğunu yanlış ölçen doktor kim?

Doğru ölçüm yapan ultrason makinası alır:)

Erken doğum yapar

Filiz'i acilen hastahaneye yetiştirmeye çalışır o sırada Ekrem'e telefon açar...

Yılmaz:Aynalı nikah memurunu acil hastahaneye getir
Aynalı:Hayrola Yılmaz ne yapacaksın
Yılmaz: Doğum olmadan nikah kıyacağım

Bavulunu hazırlar eskiden yaşadığı yere gider...orada biriyle tanışır evlenir çoluk çocuğa karışır,biri kız biri erkek iki çocuğu olur...hayatımın aşkını bulmama vesile olanları hiçbir zaman unutmayacaktır,bu yüzden çocuklarına Filiz ve Yılmaz adını verir:good:

olacak...Mualla ve Fahriye ya bebeği bize göstermez bizi torun ve yeğenden mahrum bırakırsa diye telaş ve üzüntüye kapılacak

Çalışmaya olmazsa bir sürü parayı ödemeye Feride mecbur edilecek...Ömer durumu fark edince konuşmak için adamların yanına gider,hırpalanır sonra can dostu kankası Ali ile bunun hesabını sormaya gider

Not:Bölüm yorumu yapamadım yalnız şunu söyleyeyim.Aslı'nın son sahnede Yılmaz'a söylediği sözler bu zaman kadar başarabildim mi bilemiyorum ama söylemeye çalıştığım herşeyi bir kaç cümle ile özetledi...Beni sevmedin,Filiz'e güvenmedin belli ki onuda sevmedin (ya da sevemedin cümleyi tam hatırlayamadım) ....Aslı'nın hatası olup biten herşey ortadayken hiçbirşeyin farkına varamaması ve kendisini Yılmaz'a bu derece şartlandırmasıydı...kendi hatasınıda ifade etti ....geç anladı bu yüzden acı çekti...geçte olsa anlamış olması ve bunu dile getirmesi güzeldi...Yılmaz'ın duyduğu sözler yüzünden yaşadığı ve yüzüne yansıyan şok ifadesi müthişti....şimdi kıvran dur Yılmaz

mystery_ksk
29-05-07, 16:19
ooooo özet gelmiş.Ne güzel 2 bölümdür Cemi görmüyoduk.Hain planlarıyla bu bölüm yine sinirimizi bozacak.Anlaşılan buraya yazılan kamyon senaryosu %100 doğru.Muhtemelen bu bölümün sonuna doğru kaza gerçekleşir 77.bölümdede Hastane sahneleri olur(yarın ve cuma çekilceğine göre bu sahneler).Olan bize olacak Filiz Yılmaz aşkını 10 dakika falan ancak izlicez heralde:icon_sorr

sysdll
29-05-07, 16:19
Ihlamurlar Altında
76. Bölüm Özeti

Yılmaz, Filiz’in taşıdığı bebeğin kendisinden olduğunu öğrenir. Bebek haberi, hem Yılmaz’ı, hem de yakınlarını şaşkına çevirir.

İki aşık arasındaki aşka engel olmaya vicdanı elvermeyen Aslı, Yılmaz’dan Filiz’e gitmesini ister. Mutluluktan uçarak sevdiği kadına koşan Yılmaz, şehirden bir süreliğine ayrılma kararı alan Filiz’e yetişebilecek mi?..

İşlerini yavaş yavaş yoluna koyan Ömer, Feride’yle hayalini kurdukları yaşama bir an önce kavuşmayı ister. Ancak, onların beraberliğini destekleyen Handan, gittiği bir davette, Feride ile ilgili düşüncelerinin değişmesine neden olacak bir manzara ile karşılaşır.

bu sanırım basın özeti.doğru ise baksanıza yine handan birşeyler karıştıracak gibi :img-hyste .....nasıl olsa Yılmaz Filiz birleşecek...ömer de işleri yoluna koyuyor...:D
ben en çok mualla'yı merak ediyorum.bir kulp bulacak mı?isyanları mı oynayacak?yoksa mutlu mu olacak?...:img-hyste

arzuinan
29-05-07, 16:22
Seni tamamen kaybettiğimi düşünüp sevgini gömdüm içime
Ama hayalin gözlerimde sevgin yüreğimde isminse dilimde
Her yalnız kalışımda dalıyorum uzaklara seninle olan günlerime
Unutmak ne mümkün tüm hayatım sen olmuşsun senin sevginle

filizim yüreğine sağlık. genel olarak Yılmaz'ımın durumu çok güzel ifade etmişsin ama yukarıda ki cümlelere bayıldım. :good:

not: mutlu son olmama olasılığına karşın tepkimi Avşar Film'e mail ve telefon yoluyla dile getirdim. içim rahat mı değil, ama yine 1 telefon 1 telefondur yada 1 mail 1 mail'dir deyip düşüncelerini dile getirdim...

sudemnaz
29-05-07, 16:23
[QUOTE=sudemnaz;3503446]finaller bitiyor cuma günü gidip gaziye çadır aççam :D
başka çarem kalmadı
siz birbirinizi sevmekten hiç vazgeçmeyin...[/QU

Gazi deki adresler Tuga Buyukustunun fan sitesinde ayrintili olarak var.Baya bi anlatmislar ( ben pek anlamadim ama), yani bulabilirsin heralde.

teşekkürler...

fragmanı verseler çok güzel olurdu ama televizyona yapıştım yok yok...

forever_bim
29-05-07, 16:30
Özet geldiğine göre başlığı tazeleme zamanı. Uslu uslu yazışmalarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz. İyi yorumlar.

IHLAMURLAR ALTINDA

76. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

mesburcum
29-05-07, 16:31
Bende dizinin sonuyla ilgili geçen sezonki falcıya güveniyorum. O mutlu olacaksınız dedi mi? Dedi. Ötesi yok olacaklar. :)

stormy
29-05-07, 16:37
Bu gidisle Omer ile Feride beraber olamayacak galiba..Feridenin dans ettigini gorecek muhtemelen Handan...Kadin ilk bolumden son bolume kadar karisip duruyor..Anlasilan Cemkopatta rahat durmayacak..Bebegimi kaciracak acaba?

mystery_ksk
29-05-07, 16:38
arkadaşlaaarr fragmanı gördüm.Yılmaz Filizi pazarda sanırım alışveriş yaparken buluyo birbirlerine sımsıkı sarılıolar.Gece köy evinde bahçede ateş yakmışlar oturuyolar.veeee yanlış görmediysemm yüzükler takılıo ve nişanlanıyolar.Daha sonra Filiz ve Yılmaz arabada giderken yandaki arabada Cem çıkıo ortaya karşıdanda kamyon gelio ama Filiz ve Yılmazın arabasının olduğu yöne doğru.Fragman burda bitiyo.

kardelen2086
29-05-07, 16:41
az önce fragmanı gördüm arkadaşlar,bu hafta kesin bomba gibi bir bölüm izleyeceğiz hemen gördüklerimi yazayım

-öncelikle filiz ve yılmaz barışıyor hatta ve hatta yılmaz ların evinde filiz ve yılmaz nişanlanıyor

-aslı kendi evine gidiyor galiba,filiz elinde çiçeklerle onu ziyarete geliyor

-feride ve ömer bir evde yatağın üzerine uzanarak öpüşüyorlar

-yılmaz ve filiz ultrasanda bebeğe bakıyorlar ve ikisininde yüzü gülüyor

-ve ve ve asıl bomba cem ortaya çıkıyor yılmaz ve filiz arabayla giderken cem de yan taraflarında başka bir arabayla onları sıkıştırıyor ve yılmazla filiz in arabası başka bir kamyonla karşı karşıya geliyor

valla heyecandan nasıl yazdığımı bilemedim unuttuğum bir şey varsa hatırladıkça yazacağım arkadaşlar.......:img-yes: :img-yes: :img-yes:

Buket_TY
29-05-07, 16:42
Yeni baslik hayirli olsun!

Iyiki ogreniyorlar hespiside...
Kurtulduk... Mualla hanimin tepkisini cok merak ediyorum...
Isi hic belli olmaz onun

Yetisir...
Sonra beraber bag evine giderler

Ve hapisden kacma karari alir:img-wink:

Feridenin dansoz oldugunu ogrenince saririr...
Haklida sayilir.... Oyle bir yerde dansozluk yapmasi

Buket_TY
29-05-07, 16:46
Vallah fragman cikmis..Artik sali gunu veriyorlar...
Tabi reytingler yukseldikce:img-wink:
Nisanlamak haaa... Ne cabuk:img-hyste
Mualla hanimi gordunuzmu??

filizim+y
29-05-07, 16:47
bu ne hız bir anda özet ve fragman gelmiş her ikisini de yorumlayacağım ama fragmanı görmem gerek anlatan arkadaşlara teşekkür ederim

demek ki barışma var ama anlatan senaryoyla çok da bağlantılı gibi değil çünkü kaçırılma gibi birşey yok sanırım detaylı anlatımları alalım ondna sonra yaparız bir yorum...

fragman nete düşmüş mü arkadaşlar bilgisi olan yazsın bana öm göndersin rica ediyorum...

ferman336
29-05-07, 16:49
Uslu uslu yazışmalarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz. İyi yorumlar.

hehe:) hayatta olmaz...:good:

yakınlarını şaşkına yılmazı ekşimiş cacığa çevirir olması lazımdı bu cümlenin :)

yahu bu kız bencilin önde gideni değil miydi? ne ara vicdan olaylarına girdi..neyse ameliyatta yanlışlıkla bencillik merkezini aldı demek o kentuck fried chicken logosuna benzeyen doktor :)

anladı cem cacık partisinde hıyara ihtiyaç var sahne alıyor gene demek...ekşınnnnn olsun be iyidir.:img-pilot

sanıyorum handan feridenin düşündüğü kadar kıvırtamadığına şahit olacak ve ben oğlumu böyle dandik dansözle evlendirmem daha iyi kıvırtanı yok mu diyecek.

kardelen2086
29-05-07, 16:53
[quote=Buket_TY;3503937
Nisanlamak haaa... Ne cabuk:img-hyste
Mualla hanimi gordunuzmu??[/quote]

yanlış hatırlamıyorsam mualla hanım nişan sahnelerinde vardı,kusura bakmayın arkadaşlar bende sonradan yakaladım fragmanı ,bugünden vereceklerini bilsem tv nin başından kalkmazdım,filiz nişanda çok güzel olmuş,üzerinde siyah bir elbise vardı,yüzüklerin kurdelası kesilirken yüzünde güller açıyordu,yılmaz da ultrason sırasında pek bir neşeliydi ,anlayacağınız iki aşık kavuşunca yüzlerindeki kötülüklerin,umutsuzlukların izleri kaybolmuş,sadece mutluluk izleri kalmış...........:img-yes: :img-yes: :img-yes:

sudemnaz
29-05-07, 16:53
yaa babam televizyonu kapattı bende unuttum kaç saattir kanald açıktı nese baklayıp göreceğiz anlatan arkadaşlara çok teşekkür ederim...
azıcıkta olsa merakımı dindirdiniz...
şiir var mı???

mystery_ksk
29-05-07, 16:54
bu ne hız bir anda özet ve fragman gelmiş her ikisini de yorumlayacağım ama fragmanı görmem gerek anlatan arkadaşlara teşekkür ederim

demek ki barışma var ama anlatan senaryoyla çok da bağlantılı gibi değil çünkü kaçırılma gibi birşey yok sanırım detaylı anlatımları alalım ondna sonra yaparız bir yorum...

fragman nete düşmüş mü arkadaşlar bilgisi olan yazsın bana öm göndersin rica ediyorum...

hayır kaçırılma falan yok çünkü yılmaz ve filiz aynı arabadalardı.Cem yandaki arabada onları yolda sıkıştırıyodu.Bu arada bi arkadaş mualla hanmı sormuş onuda gösterdiler ağlıodu.

kaptanjack
29-05-07, 16:55
fragmanı gören arkadaşların anlattıklarına göre yılmaz filiz aynı arabaydaymış yani cem filizi kaçırma durumu yok anlatılanla fazla ilgisi yok bir tek kaza noktasında var fragmanı nete koyarsanız sevinirim.

sude9
29-05-07, 16:56
-öncelikle filiz ve yılmaz barışıyor hatta ve hatta yılmaz ların evinde filiz ve yılmaz nişanlanıyor

-aslı kendi evine gidiyor galiba,filiz elinde çiçeklerle onu ziyarete geliyor

-feride ve ömer bir evde yatağın üzerine uzanarak öpüşüyorlar

-yılmaz ve filiz ultrasanda bebeğe bakıyorlar ve ikisininde yüzü gülüyor

-ve ve ve asıl bomba cem ortaya çıkıyor yılmaz ve filiz arabayla giderken cem de yan taraflarında başka bir arabayla onları sıkıştırıyor ve yılmazla filiz in arabası başka bir kamyonla karşı karşıya geliyor

Özetin üzerine bu yazdıkların çok iyi gitti...fragmanın erkenden nete düşmesi dileğiyle.......

Yılmaz'ların evinde nişan...ne kısmetli evmiş kaç nişan gördü geçirdi ama uğursuzluğuda var ..nişan ve kına gecelerinin sonu gelmedi:) neyse bu sefer şeytanın bacağını kıracak gibi :)

dört gözle beklenen kişi geliyor Cem....ne kadar sevinçliyim tarif edemem
Arabayla sıkıştırmak demek karşıda da kamyon...Cem gitsin kamyona vursun ama onda bu şans varken o kamyon gelir Filiz ve Yılmaz'ı bulur.....kamyon çarpmıştan beter oldular zaten yaşadıkları yüzünden bir de kamyon çarpsın tam olsun demişlerdir :)

Buket_TY
29-05-07, 16:56
Arkadaslar...
Fragman youtube'da verilmis gordum:D

Cok guzeldi...
Mualla bilene alkisliyor!!!:happy0064
Allahim...
Ama sonda birisi kesin carpiyor...
Cemidir acep???

sudemnaz
29-05-07, 17:01
nete fragman düştüm ya biri bana da yollasın meraktan uyuyamıyorum kalkıp ders çalışcam islam tarihi yalan oldu yaaa
diziyi mi yazayım sınav kağıdına
yardım edin :( ağlarım ama
filiz yılmaz mutlu ben göremiyorum :( yazık bana

ferman336
29-05-07, 17:05
seyrettim fragmanı filizim sağolsun da bu ne be hepten rezil ettiler diziyi...:img-pilot aşk meşk sarmaz bizi..:) hele ki cacıkla yürüyen felaketin aşkı..neyse:good: ben bu cacığın her hafta sonu yaptığı nişanlarda takılan takılarla holdinge kaynak aktardığını düşünmeye başladım walla...bu sefer sıralı otogaz sistemi taksın da filize sağlam olsun bari nişan:img-hyste hey Allahım ne günlere kaldık...:good:

sudemnaz
29-05-07, 17:07
fragmanı gönderen arkadaşlara çok ama çok çok teşekkür ederim...
Allah ne muradınız varsa versin...
beni çok mutlu ettiniz...
filizle yılmaz artık çok mutlu yaşasın...
son sahne kabus olabilir mi???

xKubrax
29-05-07, 17:08
Sonunda! Allahim sonunda.. Kanimca 10-15 bolumdur Yilmaz cocugunu bilmiyor, hatta ben iyice umidimi kesmistim sonlara dogru, diyorumdiki Filiz cocugu dogurcak, Yilmaza benzicek cocuk, Yilmaz gizlice DNA testi yaptircak son bolumde kendi cocugu oldugunu ogrencek beraber mutlu mesut yasicaklar.. :img-hyste
Finalden 4 bolum once ogrenmesine cok sevindim ya.. Bundan sonra hersey cok farkli olucak..
Fragmani gordum tamda elimde telefon babama surucu kursu ayarliyordum, bi dakika dedim konustugum kisiye daldim fragmana.. Oda ordan konusuyor ingilizce "ordamisiniz, ordamisiniz!?".. Fragman bitti bende cevap verdim "sey evet pardon babama sordumda".. :img-hyste
Neyse ne diyorduk ha evet bence super romantik bi bolum bizi bekliyor, Cem mali bozana kadar.. troest

EvaLongoria
29-05-07, 17:10
evet bende izledim fragmanı...

yani resmen dumur halde izledim..

filiz böyle dumur dumur pazarda poşetleri düşürüyo.sonrada hiççç bişi olmamış gibi barışıyolar :) ve cem çıkıyor. allahım ne de öslemiştim meleğimi :)

feride ve ömer.. ohooo yani :)

hayır anlamadım neryee bağlıyacaklar ? tamam işte son yapsalardı. allahım allahım..

akwaryuum
29-05-07, 17:13
kamyon filizlere doğru geliyordu dikkat ederseniz
yılmaz zaten ölmüştü de filizle bebeğine yazık.

sorfangirls
29-05-07, 17:15
aman allahım 2 saat bı ders calısayım gırmıyeyım dedım neler olmus hem ozet hemde fragman gelmıs sansıma az once tv de gosterdı fragmanı tam ay ne guzell derken sookk cem devrede o neydı oyle bee resmen soklardayım demekkı fılızı kacıramıyo dedıklerı gıbı kaza olayı varmı aceba sankı oyle duruyor

sysdll
düşünün mualla ağlıyor...ama merak ettiğim neye ağlıyor? aslı işinin olmamasına mı?yoksa Yılmaz'ı yine evde kaldı diye mi? :D....
ama nişanlanma falam biraz acele gibi geldi.sanki bir anda...ama muallada alkışlıyor ya helal olsun...:D torun sevgisi başka oluyor sanırım....

sonunda cem göründü ve aksiyon başlıyor...sonunda dizide aksiyonlu bişiler göreceğiz...her ne kadar senaristlerine bu konuda güvenmesemde her an bir saçmalık beklemiyor değilim...ama dağ evindeki sahneler gerçekten güzel...uzun zamandır güldüklerini gördük....
:D

sude9
Senaryo her ne kadar tuhaflaşmaya başlasada Filiz ve Yılmaz'ın fragmandaki mutlulukları çok hoşuma gitti...bu sahneleri uzun soluklu izleyebilseydik ve dizinin finaline koymasalardı keşke ama keşkelerle olmuyor işte...Uzun zamadır görmeyi beklediğimiz sahneler var ama o sondaki sahne ...yine karıştıracak ortalığı,Filiz ve Yılmaz'da bu talih varken o kamyon gelir bulur onları

SBR
ne oluyor yahu bir netten çıktım hem fragman gelmiş hem özet hemde sevgilifilizim şiiri patlatmış bende de ne şans var hani fragman nete düşmüş zannedersem bende izliyeyim ona göre net fikirlere sahip olucam.filiz yılmaz belkide ikisininde başına bir şey gelecek bir bölümü hastaneye ayırdıkları bilgisi gelmişti .tabii cem bu arada nasıl kurtulacak oda merak konusu bence büyük ihtimal kamyonla çarpışan cem olur ve ölür filiz -yılmazda kamyondan kaçayım derken sağa sola savrulur ama o kadar ağır yaralanmazlar kanatimce .:good:

KırmızıBeyaz
29-05-07, 17:18
daha salı gününden fragman nete düşmüş, süper valla :) şu kaza sahnesi olmasa muhteşem bir fragmandı.. belki son anda birşeyler olurda kamyon cem'e çarpar.. Allah'tan umut kesilmez..

gülbeşeker
29-05-07, 17:18
nişan kız evinde yani müjganlarda oluyor sanırım ömer de ferideyi otelde yalnız bırakmamış merak ettim fragmanda filiz-yılmazın öpüşme sahnesi yok barıştılar ama hiç öpüşmeyecekler mi ?Ama ultrason sahnesinde yılmaz nasıl da mutlu canım çok şükür bebek doğmadan ultrasondaki halini gördü.

kardelen2086
29-05-07, 17:20
hern ne kadar istemesek de cem podyumlara dönüyor arkadaşlar hem de ne dönüş,filizin arabanın içinde cem le göz göze geldiği sahne aklımdan çıkmıyor cem çok kötü bakıyor, bütün bu yaptıklarınızın intikamını alacağım der gibi, garibim filiz de çok korkmuş olacakki korkusunu çok güzel yansıtıyor:img-yes: :img-yes: :img-yes:

Neslihan17
29-05-07, 17:20
kamyon ceme çarpıcak arkadaşlar bundan eminim. tabi filiz etkilenip erken doğum yapacak. hayati tehlikesi falan da olabilir. ama ceme çaprarsa kesin ölür. kesinlikle o kamyon ceme çarpacaktır. sadece heyecan yaratmak için öyle bi sahne çekmişler. ayrıca tüyocu arkadaşlar tüyolarınız baya bi tuttu ya:img-hyste bundan sonra ders çıkarır da fazla yüksekten atmazsınız umarım!

oburixs40
29-05-07, 17:26
çok güzel bir bölüm bizi bekliyor
uzun zamandır böle mutlu olmamıştım süper ya cemde ölecek bence filizde doğuma bebeğimize kavuşucaz sonunda yaşasın

sorfangirls
29-05-07, 17:27
sımdı sakın kafayla tekrar dusunup fragmanı ızleyınce o kamyon bencede kesın ceme carpacak baska ıhtımalı olması mumkun degıl cemın olmesı beklenıyor ve o kazada olucek fılızde o sokla sancısı tutacak ve hastaneye doguma gıdıcek ıste

filizim+y
29-05-07, 17:28
fragmanı kurşunim sayesinde izlemiş oldum yüzümde güller açtı izlerken ne güzel sahneler bir anda filizyılmaz sahneleri çokluğu yaşıyoruz hayır olsun çok sevindim o hallerini görünce özellikle ateşin başında yılmazın bebişini okşaması ve ultrason sahnesi muhteşem tabi bir de nişamız var bence doğumu bekleyecekler düğün için ondan nişan yapılıyor

merak ettiklerim bebeği öğrenen

mualla
fahriye
aynalı
salih
tüm mahallle tepkilerini dört gözle bekliyorum

bu arada senaryoyu yazan arkadaşı tebrik edelim kafamızı iyi karıştırdı bundan sonra yazılan hiçbir şeye inanmayacağım tadını alamıyorum yoksa dizinin, çürütülmüş oldu senaryosuda çok şükür kaşrıma yok umarım...

el-is
29-05-07, 17:29
süpermiş arkadaslar çok teşekkürler fragman için. bencede çok ii bir bölüm bizleri bekliyor.:happy0064 yalnız nişan yılmazların evinde dğil ismini unuttum elifin anneannesi:img-hyste onun evinde işte.bide ne nişanlanması evlenmeeleri gerek kısacık zaman kaldı.yoksa düğünde küçük yılmazda mı olsun die önden nişan yapıyorlar:img-hyste :img-hyste

61MERVE61
29-05-07, 17:30
sımdı sakın kafayla tekrar dusunup fragmanı ızleyınce o kamyon bencede kesın ceme carpacak baska ıhtımalı olması mumkun degıl cemın olmesı beklenıyor ve o kazada olucek fılızde o sokla sancısı tutacak ve hastaneye doguma gıdıcek ıste

arkadaslar cemin arabasi SIYAH olan snra geri cekim den bi goruntu var ve yilmazin arabasi kamyonla ayni yolda,Malesef Yilmazin araabasi ve icindekiler tehlikede:(

ayse-gul
29-05-07, 17:30
fragmanı izledim de süper bir bölüme benziyo.farkettiyseniz arkadaşlar son kaza sahnesi ile filiz-yılmazın bebeği ultrasonda gördükleri sahnedeki kıyafetleri aynı. önemli olan hangisinin önce olduğu...

sysdll
29-05-07, 17:33
fragmanda en çok beğendiğim sahne cemin aralık camdan psikopatça bakması.hiç yola bakmadan sadece Filiz'e bakıyordu.hem de ne bakış...:D o bölümü gerçekten güzel çekmişler fragmandan baktığım kadarıyla.nişana gelince benmi göremedim yoksa mualla yokmuydu nişanda? bir garip...dedikleri gibi sanırım müjganlarda nişan yapıldı...bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim...:D

Neslihan17
29-05-07, 17:34
ömerle feride de işi pişiriyor :img-hyste diziye bi bebek daha gelecek sanırım. :) özet boş fragman kaynıyor. valla bence çok güzel bi bölüm olacak. mualla bile sevindiğine göre artık biz bayram edebiliriz. :happy0064 bundan sonra da cem filizi cehenneme kaçıracak diye tüyo verilir heralde :img-hyste

filizim+y
29-05-07, 17:37
seyrettim fragmanı filizim sağolsun da bu ne be hepten rezil ettiler diziyi...:img-pilot aşk meşk sarmaz bizi..:) hele ki cacıkla yürüyen felaketin aşkı..neyse:good: ben bu cacığın her hafta sonu yaptığı nişanlarda takılan takılarla holdinge kaynak aktardığını düşünmeye başladım walla...bu sefer sıralı otogaz sistemi taksın da filize sağlam olsun bari nişan:img-hyste hey Allahım ne günlere kaldık...:good:

ferman abim ne demek sana bu özel ve bir o kadar da güzel sahneleri izlettirmek benim için zevkti:) neden diyecek olursan foruma yazmaya başladığım ilk günden beri filizyılmaz diyen biri olarak bu sahneleri hakettiğimi düşünüyorum ve boşa konuşmadığımı fragmandaki halleriyle gösterdiler ondan yani yoksa sana bir imam yok:):) ne rezili abi zaten aşk dizisi diye izlemiyor muyduk yapma abi bakma cem biraz bozdu ama aşk bu dizi aşk, nişanlanmayı yılmaz çok seviyor ne yapsın evlenince daha çok yanacak nişanlılık da rahat ama snein şu kaynak akatrama süper olmuş olabilir:):) çok yaşa emi...

ipek_
29-05-07, 17:39
saol buket çim buldum bn fragmanı:)
ay valla bu ne biçim fragman ya kalbim sıkıştı çok güzeldi izle izle doyamadım:) bnce kaza sahnesi sonradır ultrasondan çıkıp mutlu mutlu giderken cem ortaya çıkar çarpışma sesiylede biter bakalım nolcak gelen tüyolarda avşar yapımı arayanlar yılmaza bişey olmicak demiş belki o hafif atlatır filizin durumu ağır olabilir eğer onlara çarparsa tabi ceme çarparsada filiz artık bu kadar olayı kaldıramamış sancısı tutmuş olabilir ama sanki maalesef birinci ihtimal gibi gözüküo:( ay inşallah biişi olmaz iyileştirirler ama şimdi cemi orataya çıkarmanın amacını düşünmek gerek filize kaza geçirtmenin anlamı ne olabilirki belkide inşallahh cem ölür??!!

filizim+y
29-05-07, 17:46
fragmanda mualla bebek olayını aslıdan dinliyor sanırım ve ağlıyor aslı gelenini kaybetti ona mı ağlıyor, filiz gelini oldu ona mı yoksa torun geliyo ona mı mualla bu bölüm "bir dolu efkardayım" şarkısını söyleyecek sonrasında torunu içinde "eee bebeğim eee" diyecek:img-hyste :img-hyste

hayret mualla filizin nişanına bu sefer gitmemezlik etmemiş hazır kıta orada tabi torunu görememe korkusudur yoksa filizi sevmediğini biliyoruz:img-yes:

ferman336
29-05-07, 17:48
ferman abim ne demek sana bu özel ve bir o kadar da güzel sahneleri izlettirmek benim için zevkti:) neden diyecek olursan foruma yazmaya başladığım ilk günden beri filizyılmaz diyen biri olarak bu sahneleri hakettiğimi düşünüyorum ve boşa konuşmadığımı fragmandaki halleriyle gösterdiler ondan yani yoksa sana bir imam yok:):) ne rezili abi zaten aşk dizisi diye izlemiyor muyduk yapma abi bakma cem biraz bozdu ama aşk bu dizi aşk, nişanlanmayı yılmaz çok seviyor ne yapsın evlenince daha çok yanacak nişanlılık da rahat ama snein şu kaynak akatrama süper olmuş olabilir:):) çok yaşa emi...

kihkihkih :) tamam filizim sonunda birleşsinler dedik biz de ama yılmaz ölmeden birleşceklerdi ki birşeye benzesin :good: bu yeni herif cacık filizin düzelmiş bir tarafı yok..ne anladım ben bu işten...aşk diye bişi bırakmadılar ki sağolsunlar senaristler. ben kıldırdım walla eski yılmazın cenazesini...son görevimizi yaptık ona...bu yeniside önüne gelene nişan yüzüğü taksın mutlu olsun..liz taylor u geçti be adam...:good:

KaDeRiM
29-05-07, 17:50
Ben fragmanı izlemedim ama tahminimce ve gelen tüyoları değerlendirirsek iki ihtimal olabilir;

1- Çoğunluğun dediği gibi kaza sonucu Cem ölür... Ben de bu ihtimalin olmasını çok istiyorum.

2- Kamyon Yılmazla Filize çarpar. Yoldan geçen Cem kazadan sonra Filiz'i kurtarır ve kaçırır...

Umarım 1. seçenek olur da kurtulur bizim aşıklar. Yoksa Cem'in kaçırması yeniden saçmalıklar demeti izlememiz anlamına gelir ve artık sıkmaya başlar beni....

aşk_ve_grur
29-05-07, 17:50
fragmanı gnderen arakadaşa çooooooooooook tşk ederim

ya bu kadra güzel bir fragmanın bölümü sonu o psikopatla bitirilirmi ya offfffff
şimdi bkle cuma günü gelsin o kadra harika sahneler izle son anda psikopat gelsin herşeyi mahfettisn
tek umudum o sahnenin son olmamamsı ama kesin öyle olacak
offff:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

benim
29-05-07, 17:51
fragmanı seyrettiğimden beri tarifi imkansız bir mutluluk içindeyim.Aylardır beklediğimiz özlediğimiz sahneleri çok şükür göreceğiz.

Bana kazayı cem yapacak gibi geliyor.çünkü sürekli Filiz'e bakıp duruyor.Tabii bu esnada ani frenle Filiz'e bebeğe birşey olabilir belki..

Feride'de Ömer'le Yılmaz'ların evinde koklaşıyorlar bence ... Aslı gidince Mualla Aslı'nın yanına gitmiş olabilir. Yılmaz'da evde yok...

EvaLongoria
29-05-07, 17:52
kihkihkih :) tamam filizim sonunda birleşsinler dedik biz de ama yılmaz ölmeden birleşceklerdi ki birşeye benzesin :good: bu yeni herif cacık filizin düzelmiş bir tarafı yok..ne anladım ben bu işten...aşk diye bişi bırakmadılar ki sağolsunlar senaristler. ben kıldırdım walla eski yılmazın cenazesini...son görevimizi yaptık ona...bu yeniside önüne gelene nişan yüzüğü taksın mutlu olsun..liz taylor u geçti be adam...:good:

ay ben artık rahat rahat izleyemiyorum bile..

ay her hafta nişan aa bayılcam valla.

hem bu ne yaff. püff.. senaristler hiç de yaratıcı değiller. sona doğru bu kadar çuvallanamaz.

acaip sıkıldım..

KaDeRiM
29-05-07, 17:55
zahmet olmazsa fragman linkini özel mesaj yoluyla bana da gönderirseniz çok sevinirim arkadaşlar... sevgiler

Ağustos Böcüğü
29-05-07, 17:56
Vallahi bu senaristler ne yazarlar bilemiyorum ama sahneye bakarak olması gereken cem'in ölmesidir..Zira adam gözlerini filize dikmiş yola baktığı yok..Hani karşıdan tank gelse gümbür gümbür farkedecek hali yok.Girer kamyonun altına diye düşünüyorum..Umuyorum...Bekliyorum...İstiyorum..:h appy00

Fragmanı seyretmemde emeği geçen sevgili fermancığıma ve bukete tekrar çok teşekkür ediyorum.:img-yes:

benim
29-05-07, 17:56
fragmanda mualla bebek olayını aslıdan dinliyor sanırım ve ağlıyor aslı gelenini kaybetti ona mı ağlıyor, filiz gelini oldu ona mı yoksa torun geliyo ona mı mualla bu bölüm "bir dolu efkardayım" şarkısını söyleyecek sonrasında torunu içinde "eee bebeğim eee" diyecek:img-hyste :img-hyste

hayret mualla filizin nişanına bu sefer gitmemezlik etmemiş hazır kıta orada tabi torunu görememe korkusudur yoksa filizi sevmediğini biliyoruz:img-yes:

Mualla bence kapıdan Aslı ve Yılmaz'ın konuşmaları duyuyor sanki
ağlamasına gelince Aslı çok etkileyeci konuşmuştur , yine siz ailemdiniz ailemi kaybettim falan diyebilir.Muallada Aslı'ya üzülmüştür.

61MERVE61
29-05-07, 18:00
Mualla bence kapıdan Aslı ve Yılmaz'ın konuşmaları duyuyor sanki
ağlamasına gelince Aslı çok etkileyeci konuşmuştur , yine siz ailemdiniz ailemi kaybettim falan diyebilir.Muallada Aslı'ya üzülmüştür.

siz yanlis anliosunuz:)Muala sevincinden agliyor...napsin kadin torununun hayaliyle yasiyor ee gelin de hazir bi dogumu kaldi:)USTUNE ERKEK torun gelio:):)muala aglamasinda kim aglasin:)

ipek_
29-05-07, 18:02
ya fragman harbiden çok güzel içim gitti hala tekrar tekrar izliyorum sonunda o sahne olmasaydı daha iyi olurdu gerçi ama neyse inş o kamyon ceme çarpar!!
ama bnce bu fragmanı güzel yapan bi ikinci nedende şarkı çok güzel bi şarkı yaa nerden bulunur acaba bi yerden alınmamı yani bi gruba şarkıcıya mı ait çok aşığın var diyorlar gibi yoksa diziye özelmi söylendi inş ilkidirde hemen indirebilirim.. sizin sölediğiniz açelya söylüyor dediğiniz buydu galba ama sanırsam dimi gerçekten açelya mı söylemiş bn hiç benzetemedim sesini...!!

o_z_g_e
29-05-07, 18:04
Youmlara bakılırsa fragman çok güzele benziyo. Bölümde öyle dolayısıyla fakat Cem nerden çıktı onu anlamadım?
Ayrıca fragmanı nerden izleyebilirim bileniniz varsa lütfen söylesin?:img-wink:

Ay90
29-05-07, 18:09
Fragmanin resimlerini gördüm sadece. Yilmaz-Filiz cok sükür barisiyorlar yüzükler bile takiliyor. Su kazada ama Yilmazin gömlegi ve ultrasondaykenki gömlegi ayni. Belkide Filiz hayal kurmusda olabilir. Ama eger Yilmaz ve Fili e bisey olursa ve Filiz bu yüzden bebegini kaybederse o zaman herhalde tam bir sacmalik olur. Ama bende umuyorum ki o kamyon bizim Melegimize carparda ebediyen kurtuluruz ondan.

byuzax
29-05-07, 18:12
ofoofofofo süper fragman çok güzel harika hele o ultrason sahnesi müthiş ayy ya bu bölümü süper olacak !!! Çok mutluyum da o son sahne içimi kötü etti.Ya ama şimdi Filiz yılmaz ölsede beraber olecek bişey olmaz :D Şaka bir yana ikisine bişey olmaz olursa bebeğe olur onada yazık olur :sad53: :sad53: Ama fragman süper !

kursuni19
29-05-07, 18:13
Arkadaslar simdiye kadar sadece iki arkadasin verdigi tüyolar dogru cikti, biri sevgili si_nicenin, digeride sevgili matrakanin.
Az önce sevgili matrakayla konusurken, yanlislikla agzindan bir tüyo kacirdi, size söyleyip söylemekte cok kararsiz kaldim, ama bilmek sizinde hakkiniz oldugunu düsündügüm icin paylasma karari aldim.

Kaza olucak, ve bu kazada ölen Cem olacak. Bu arada Filiz sancilanacak, Yilmaz hemen hastaneye yetistirecek ve erken dogum gerceklesecek, ama ne yazikki dogumda Filiz ölecek

Not: Ben yanlizca matrakanin yalancisiyim, yani bu mesajin iceriyi icin sorumlu degilim, sorumlu kisi gelince sorularinizi ona yöneltirsiniz, cünkü benim bildiklerim bunlarla sinirli. Ayrivca inanip, inanmamak sizlere kalmistir, bende hala teredütteyim, ve böyle gelismesini istemediyim icin inanmak istemiyorum

Ay90
29-05-07, 18:13
ama birisi bana fragmani nerden bulabilicegimi söyliyebilir mi. cünkü malum bir sitede daha yok.

el-is
29-05-07, 18:14
Fragmanin resimlerini gördüm sadece. Yilmaz-Filiz cok sükür barisiyorlar yüzükler bile takiliyor. Su kazada ama Yilmazin gömlegi ve ultrasondaykenki gömlegi ayni. Belkide Filiz hayal kurmusda olabilir. Ama eger Yilmaz ve Fili e bisey olursa ve Filiz bu yüzden bebegini kaybederse o zaman herhalde tam bir sacmalik olur. Ama bende umuyorum ki o kamyon bizim Melegimize carparda ebediyen kurtuluruz ondan.

bencede rüya da olabilir o ölüm fragmanından sonra böle bi sahneyi frgman yapmalrı gayette normal olabilr.bu arada bence mualla aslıyla yılmazın ayrıldıklarını duyunca aglıyo buda ilk sahnelerde oluyordur zaten.yalnız şööle bi durum var dikkat ettiyseniz bag evindeyken ateşin basında ki kıyafetlerle ulturosonda ki kıyafetleri aynı ikisininde.ama fragmanın snundaki sahnede filizin üzerinde bag evine giderken ki elbise..bilmitorum rüyada olabilirbye

jojoo
linki banada yollayın malum sıtede
bende bulamadım

forever_bim
Arkadaşlar mesajlarınızı yazarken

KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN
KELİMELERİ UZATMAYIN

Anlaşıldı mı? Yoksa bir o kadar daha mı tekrarlayım?

61MERVE61
29-05-07, 18:19
vay be buraya yazilan senaryo dogru cikti pek umidim yoktu ama ekleyen sagolsun bu arada cem filizi yilmaz koye indiginde kacirmamis baksaniza filiz yilmazin arabasinda:)

yaa keske senaryonun devami gelseydi:(

Not:Hasan korkutun bizi vursaydin bagri:)

benim
Yahu bu kıza mutluluk harammı anlamadım.Bir gıdım mutlu oluyor gerisi acı çekiyor.Sonu ölüm mü olacak yani
Matraka'nın tüyolarına her zaman güvenirim .Buna İnanmak istemiyorum.Kabul etmiyorum..

Ağustos Böcüğü
Arkadaslar simdiye kadar sadece iki arkadasin verdigi tüyolar dogru cikti, biri sevgili si_nicenin, digeride sevgili matrakanin.
Az önce sevgili matrakayla konusurken, yanlislikla agzindan bir tüyo kacirdi, size söyleyip söylemekte cok kararsiz kaldim, ama bilmek sizinde hakkiniz oldugunu düsündügüm icin paylasma karari aldim.

Kaza olucak, ve bu kazada ölen Cem olacak. Bu arada Filiz sancilanacak, Yilmaz hemen hastaneye yetistirecek ve erken dogum gerceklesecek, ama ne yazikki dogumda Filiz ölecek

Not: Ben yanlizca matrakanin yalancisiyim, yani bu mesajin iceriyi icin sorumlu degilim, sorumlu kisi gelince sorularinizi ona yöneltirsiniz, cünkü benim bildiklerim bunlarla sinirli. Ayrivca inanip, inanmamak sizlere kalmistir, bende hala teredütteyim, ve böyle gelismesini istemediyim icin inanmak istemiyorum
Ne yani şimdi biz bunca zaman boş yere mi izledik bu diziyi..
Hani mesajları tarih tekerrürden ibaret ise biz bunu zaten biliyoruz. Gözümüze sokmanın bir anlamı yok..
Elif'i doğumda öldürdük şimdide sıra Filiz'de mi olacak. Hay bin kunduz...Eğer bu tüyo doğru ise senarist ablalarımız harbi aşmış kendilerini saçmalamakta..
Senaryo dalında yılın en saçmalayan dizi film senaryosu olarak bütün ödülleri toplayacaklar..Kendilerini tebrik ederiz.

forever_bim
29-05-07, 18:21
vay be buraya yazilan senaryo dogru cikti pek umidim yoktu ama ekleyen sagolsun bu arada cem filizi yilmaz koye indiginde kacirmamis baksaniza filiz yilmazin arabasinda:)

yaa keske senaryonun devami gelseydi:(

Not:Hasan korkutun bizi vursaydin bagri:)

Merve kendini benim yerime koy. Yöneticisi olduğun bir yerde insani bir şekilde 5000 defa yaptığın ricayı kimse takmasın. Ne hissedersin?

ayse-gul
29-05-07, 18:23

tiyolar için matrakaya eklediğiniz içinde size teşekkürler..
keşke böyle bir yol şeçmiş olmasalardı senaristlerimiz. dizi her zaan yaptığı gibi kendini tekrarlıyo.Elif'te doğum yaptıktan sonra ölmüştü.Filizde de aynı şey olucak. anlamadığım şey; kaza bu bölümün son sahnesinde olucak. finale 4 bölüm var. haftaya dopum ve filizin ölümü olursa bize geri kalan bölümlerde ne izlettiricekler??

denizim_
29-05-07, 18:23
Az once fragmani seyrettim. Yeni sarkiyla birlikte cok etkileyici olmus ama sanirim muzigin de etkisiyle huzunlu bir havasi da vardi fragmanin. Romantik sahnelere ragmen ben de bu etkiyi yaratti.

Filiz'in sevinci, mutlulugu fragmandan bile belli oluyordu. Yine de tuhaf bir sekilde Filiz'in basina birseyler gelecegini anlatmak istediler gibi geldi bana. Umarim sonunda Filiz'i oldurmeyi dusunmuyorlardir. Ozellikle ikinci sezondaki onca kotu olayi boylesi kotu bir son icin izlettirmediler herhalde bizlere.

Finale bu kadar az bolum kala Cem'in tekrar ortaya cikmasina ne gerek vardi bilmiyorum? Mutlaka aksiyon sahneleri olmasi sart mi? Yeniden hastane sahneleri, olumden donmeler hic cekilmeyecek bence.

ipek_
29-05-07, 18:24
ya nası filiz ölüyooo yaa şaka mı bu!!! e bidahaki bölüm öldü diyelim diğer 2-3 bölümde ne vercekler?? yapmayın yaa ölmüodur ay bide bunu söyleyen matraka başkası olsa inanmayın dicem ama maalesfki matraka:( ay şimdi kalbime incek bu kada mutluyken ancak böle üzülebilirdim nie ölüo yaa dier 2 bölümde bebek ve yılmazı filizin yasını tutarken mi izlicez yani??!!

LAL SU
29-05-07, 18:24
ben fragmanı gördüm bugün ama yolda kazamı yapıyolar ya inş öle bişey olmaz bide bi kaç sayafa geride ferman adlı kişinin imsanı gördüm neden öle mezar taşı falan var ne güzel kavuştular hatta nişanlandılar diye sevinicenekken hevesimiz kursağımızda kalacak galiba yaaaaa offf :icon_sorr o psikopat allahın belası cem habisten nasıl çıktı onuda anlamış değilim ama neyse.İnş filize,bebeğe ve yılmaz a bişey olmazda cem ölür bölece ondan kurtulmuş oluruz .....

sude9
29-05-07, 18:25

Filiz ölecek mi?....İkinci bir Elif vakası mı?....bebek ve Yılmaz kalır Filiz'i gömerler mi yani.......ne yani senaristler böylemi toparlayacaklarını zannediyorlar diziyi.....tüyocuların söyledikleri doğru çıktı ama ....böyle bir son ile sonlanmamalı dizi :(:(

sinem*
29-05-07, 18:26
Fragmanı gözde bacım sayesinde gördüm :):) başı nasıl güzeldi ya sonunda filizle yılmazı mutlu mesut görüyoruz ama dizimizin geleneği canlanıyor direk kaza,ölüm vs vs...ne cins senaristler resmen beni deli ediyorlar :):) bunlar gitsin yenileri gelsin ya...kalmış 4 bölüm neden kaza...

Bu arada yılmazın 4.sözü hayırlı uğurlu olsun ve son olsun :):)

61MERVE61
29-05-07, 18:27

Ohaaa:)elifin olumuyle karistirdiniz herhalde:)yuhh kursinicim paylastigin icin tskurler ama hic sanmiyorum matraka bukadar cumleyi yanlisliklami agzindan kacirdi:)ben inanmiyorum malesef...ama paylasim icin tskurler...

Neyse...Arkadaslar en iyisi bu forume yazmamak insanlarin kafasi karisio ki ben suan bu forumde olanlari bilmesem mutlu mesut cumayi bekliyor olcaktimm...

o_z_g_e
29-05-07, 18:28
Fragmanı şimdi izledim ve çok duygulandım çok güzel olmuş. Arkadaki o şarkıda çok güzel. Özelliklede Filizin Aslının yanına elinde çiçekle gelmesi beni çok duygulandırdı açıkçası Aslıyada üzüldüm şimdi.

Nişanlanıyolar çok hoşuma gitti ya. Tam istediğimiz görüntüler. Ferideyle Ömerde işi pişirmiş.:img-wink: Herkes mutluya benziyo Aslı hariç Aslının bi aileside yok cidden üzüldüm kıza şimdi:icon_cry:

Fakat fragmanın sonu çok kötüydü ya Cem nasıl kurtulmuşki hem hapisten orda saçmalamışlar bide o kamyonuda Cemmi ayarladı eğer Cem ayarlamadıysa kamyon durucaktır eğer Cem ayarladıysa nasıl zamanladı ki kamyonda karşıdan geliyo üstelik arabayla dışarda olduklarını nasıl öğrndiyse. Bence kaza olmıycak olursada ucuz atlatırlar bir daha Yılmaz yaralanması olmaz Filizinde bebeği olduğu için kıyamazlar diye düşünüyorum. Cuma gününü dört gözle bekliyorum.

meltemortay
29-05-07, 18:28
fragmanın altındaki yorumları okursanız bir uyenın yorumu çok anlamlı geldı ilk izlediğimde bende öele düşünmüştüm şimdi aynen yasıyorum kelımeyi

Bence Cem Filize acıyıp onların arabasının önüne geçicek sonradan ve Cem ölücek ama tabi bunu ancak 77. bölümde öğrenebilicez.

açıkça bana çok mantıklı geldı bende öle düşünmüştüm

yesimcan
29-05-07, 18:29
filiz ölüyo yani??? olucagi buyduu napalim allah rahmet eylesinnn.. senaristleri ayakta alkislamak gerekiyo eyer dogruysa ben bunca zaman kendimi paraladigim icin ve enayi yerine kondugum icin yanicamm böyle bi final son olamazzz

sinem*
29-05-07, 18:30
Az once fragmani seyrettim. Yeni sarkiyla birlikte cok etkileyici olmus ama sanirim muzigin de etkisiyle huzunlu bir havasi da vardi fragmanin. Romantik sahnelere ragmen ben de bu etkiyi yaratti.

Filiz'in sevinci, mutlulugu fragmandan bile belli oluyordu. Yine de tuhaf bir sekilde Filiz'in basina birseyler gelecegini anlatmak istediler gibi geldi bana. Umarim sonunda Filiz'i oldurmeyi dusunmuyorlardir. Ozellikle ikinci sezondaki onca kotu olayi boylesi kotu bir son icin izlettirmediler herhalde bizlere.

Finale bu kadar az bolum kala Cem'in tekrar ortaya cikmasina ne gerek vardi bilmiyorum? Mutlaka aksiyon sahneleri olmasi sart mi? Yeniden hastane sahneleri, olumden donmeler hic cekilmeyecek bence.

umarım denizim_ hele de filizi öldürmek nasıl bir mantık ya ..kız ikinci sezon boyunca ilk defa gülecek sonraki bölüm yoğun bakımda kalır sonrakinde öldürüp yılmazla aslıyı evlendirirlerse diyecek söz bulamam ya...fragmanı izleyince insanın morali bozuluyor

denizim_
29-05-07, 18:31
Simdi kursuni'nin yazdiklarini okudum. Umarim bu defaki tuyo dogru cikmaz. Ikinci defa dogumda olum. Dogumda olumden daha yaratici bir fikir bulamamislar mi? Niye ille de mutsuz bir son olmasi gerekiyor onu da anlamis degilim. Bunca aciyi bosuna mi cektik biz simdi?

Ay90
29-05-07, 18:32
Yok bu kdrda olmaz herhalde Filiz neden ölsün ki. Ya bi dizinin güzel sonla bitmesi bu kdr mi zor? Eger böyle birsey olursa bu sezon bosu bosuna izlemisim. Yok artik bu dizide kac kisi öldü bide Filizde ölürse bizim dizi rekor kirmis olucak.

ihlamurdelisi
29-05-07, 18:32
arkdşalar merak etmeyin filiz ölmücekkk....adım nasıl beren ise bende filizin ölmüceğini o kadar net sölüyorum..bir lkere öle bişey olsa asla matraka bunu sölemezdi..en can alıcı yerlerini hep sölemiyodu.matraka ayrıca böle bişey İMKANSIZ.....

o_z_g_e
29-05-07, 18:33
fragmanın altındaki yorumları okursanız bir uyenın yorumu çok anlamlı geldı ilk izlediğimde bende öele düşünmüştüm şimdi aynen yasıyorum kelımeyi

Bence Cem Filize acıyıp onların arabasının önüne geçicek sonradan ve Cem ölücek ama tabi bunu ancak 77. bölümde öğrenebilicez.

açıkça bana çok mantıklı geldı bende öle düşünmüştüm

Hehehe :happy0064 o mesajı ben yazmıştım birden aklıma geldi öyle çünkü zannetmiyorum Filizle Yılmazın kaza geçirceğini çünkü kamyon geliyo karşıdan ucuz atlatmalarıda mümkün ama kamyon olunca işin içinde kurtulmaları zor olur en azından bebeğin o nedenle kazyı Cem yapar bence.

kursuni19
29-05-07, 18:39
Arkadaslar matraka geldiginde kendisine sorun. Bazen matrakayi anlamak güc olabiliryor, ama bana söylediklerin size söyledim, umarimki ben yanlis anlamissimdir ve kendisi saka yapmistir. Eger öyleyse herkesten özür diliyorum, cünkü yanlis bilgi vermek istemem

gzd_gzd
29-05-07, 18:40
Fragmanı gözde bacım sayesinde gördüm :) başı nasıl güzeldi ya sonunda filizle yılmazı mutlu mesut görüyoruz ama dizimizin geleneği canlanıyor direk kaza,ölüm vs vs...ne cins senaristler resmen beni deli ediyorlar :):) bunlar gitsin yenileri gelsin ya...kalmış 4 bölüm neden kaza...

Bu arada yılmazın 4.sözü hayırlı uğurlu olsun ve son olsun :):)

ne demek bacım :)lafı bile olmas

yılmaz ın 4. sözü mü bu :icon_whis ,benim diziyi izlediğim zamandan itibaren izliyceim 2. sözü olcak walla:img-hyste :img-hyste

benim fömer cephe'min de maşallahı war walla,pek sarmaş dolaşlar:img-blush
Allah bozmasın :)
senaristler de bozmasın :)

bu arada bu filiz ölcek kısmının doğru olduğunu
sanmıyorum ben,kazada cem ölebilir,filiz de erken doğum yapabilir
ama ölmez herhal

ihlamurdelisi
29-05-07, 18:41
YANLIŞ MATRAKA böle bişey demez derken kurşuniye yalan sölüyo demek istemiyorum..yani matraka kesin şaka yapmıştır..SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASINkursuniye şak mayetinde sölemiştir...kesinlikle öle bişe olamaz...içinizi ferah tutun..

SBR
29-05-07, 18:44
öncelikle sevgilibuket arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum .
arkadaşlar merak etmeyin yahu orda ezilen cem olacak yani bu saatten sonra bebeğe bir şey yapmazlar herhalde yok eğer yaparlarsa ben o senarist bayanların sonunu hiç iyi görmem ne yalan söyliyeyim ıhlamur fanatikleri çok sayıda .ama zannetmiyorum bebeği harcamazlar cem ölür:good:

fiyonk
29-05-07, 18:44
Anlamadığım özette yazıyor ya Cem'in aklı Filiz'de ve doğacak bebeğinde diyor..Buı adam ciddi ciddi bebeği kendisinin olduğu hissine kapıldı herhalde...

Mualla'nın yüz ifadesi çok komik :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste sevmediğin ot burnunun dibinde biter misali eninde sonunda Filiz gelini oluyor:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Ya Fahriye'ye ne demeli yüzünde güller açıyor Filiz'i görünce mahalleli ne edecek acaba en çok onları merak ediyorum ...Fİnalde olabilecekleri düşünüp strese girmek istemiyorum

SBR
29-05-07, 18:51
bi kaşık suda fırtınalar koparmayın endişelenecek bişey yok

vallahi forumu yatıştırıcı mükemmel bir yorum her kelimesine katılıyorum orda kamyon ceme çarpacak .eee tabii ki yılmaz-filizde kaçayım derken onlardan bir kaza geçirecekler ama hafif mi olacak ağır mı olacak onu bilemem zaten daha önce bir bölümün hastaneye ayrılacağı bilgi gelmişti.buda filiz-yılmazın geçirdiği kazanın ağır olabileceği şeklinde yorumlanabilir ama ne olursa olsun bebek ölmez:good:

sinem*
29-05-07, 18:51
ne demek bacım lafı bile olmas

yılmaz ın 4. sözü mü bu :icon_whis ,benim diziyi izlediğim zamandan itibaren izliyceim 2. sözü olcak walla:img-hyste

benim fömer cephe'min de maşallahı war walla,pek sarmaş dolaşlar:img-blush
Allah bozmasın :)
senaristler de bozmasın :)

bu arada bu filiz ölcek kısmının doğru olduğunu
sanmıyorum ben,kazada cem ölebilir,filiz de erken doğum yapabilir
ama ölmez herhal

yılmazın iki sezon boyunca 4. sözü oluyor ilk sezon iki söz,ikinci sezon iki söz :img-hyste ilk sezon elif filiz,ikinci sezon aslı filiz çift sayılarda filizle sözleniyor tek sayılarda isim değişiyor :img-hyste

valla senaristlerin fömere değil sırf filiz ve yılmaz severlerine gıcıkları var...dizi bitsin ayşe tekerin adının geçtiği veya diğer senaristlerin adının geçtiği diziyi izlemicem hatta avşar yapımın :img-hyste

ya filiz ölmesinde kim ölürse ölsün :img-hyste :img-hyste filiz gibi filizcilerde ben merkezli oldu canım :img-hyste :img-hyste

sorfangirls
29-05-07, 18:52
yok canım daha neler bırı bı tas atmıs bızde pesınden olmaz oyle sey oldurmezler fılızı
dun avsar yapımdakı kadının dedıklerı dogru cıktı o zaman otoyol sahnesı cekılecek bugun demıstı ne otoyolu dedık gorduk ıste bolum orda bıter bıze bırsey gostermezler merak ıcınde beklerız bugunde o yol sahnesının devamı cekıldı sonrada fılızın sancılarıyla hastane sahnelerı cekılecek olen kısı kesınlıkle cem baska bır acıklama olamaz

o_z_g_e
29-05-07, 18:54
Hiç tasalanmaya değmez Cem ölüyo kendi kazdığı kuyuya kendisi düşçek(bence..)Fragmanın sonunda direksiyonu çevirecek gibi bi halide vardı zaten ki bbeği öldürmeye kıyamazlar ve en önemlisi bizim gibi değerli izleyicilere ...
77. bölümün sonunu merak ediyorum ben şimdi 76 belli oldu acaba 77. bölümün sonunda ne çıkartçaklar bizi heycanlandırmak için. 80. bölüme kadar bişiler çıkartırlar eğer ölücekse Filizle Yılmaz bunu dizinin sonunda yaparlar bence o yüzden hiç bişicikler olmıycak(inşallah)

ferman336
29-05-07, 18:56
eski yılmaz ölmüş gitmiş bu saatten sonra filiz ölse nolur ölmese nolur:img-hyste fermanın imzasında mezartaşı vardı o neydi diyen arkadaşım üstündekini okumadın mı? 73 te gitti bizim yılmaz...şimdi oynayan onun cacık versiyonu.. imzamızla onu yad ediyoruz sürekli :img-hyste :good: ooo ps3 zamanı gelmiş...kalın sağlıcakla:good:

si_nice
29-05-07, 18:58
yaa sanırım kazada cem ölüyor..
filizin erken doğum yapacagıda doğru ama ölecek lafı nerden çıktı anlamadım.
merak etmeyin senaristler o kadarda acımasız değil sizi üzmeyecekler....

ismail200
29-05-07, 18:59
fragmanı izledim yorum yapmaya anca zaman kaldı.kaç defa izledimi bilmiyorum valla yılmazın filizin karnını okşaması hele o ultrasyondan nasılda heyecanlanıyo.bence inşallah filiz&yılmaza bişey olmicak bir an önce cuma gelsin filiz&yılmaz izlicez bol bol.:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

byuzax
29-05-07, 19:00
Aklıma mantıklı bir şey geldi şimdi bu bölüm kaza ile biter sonra birdahaki bölümün fragmanında heyecan yaratmak için doğum sahnesini hastane olarak gösterirler. Olabilir mi acaba ?

3c3m
29-05-07, 19:02
yalnız olaya bakın!! filiz yılmazı dörünce domatesler salatalıklar fln düşüo yere ayağını gösteriolar we.. topuksuz gayet rahat gözüken herlde ortapetiktir bi ayakkabı wrdı.. büyük değişme we gelişme :happy0064 şaştım kalıdm..
ceme gelince tam türk filmi olmuş tombaladan çıkmış gbi bide bakmışsın hapisteyken filizlerin arabasının yanında BİTMİŞ!!!:img-hyste

ferman336
29-05-07, 19:02
yaa sanırım kazada cem ölüyor..
filizin erken doğum yapacagıda doğru ama ölecek lafı nerden çıktı anlamadım.
merak etmeyin senaristler o kadarda acımasız değil sizi üzmeyecekler....

hehe:) sevgili si_nice biz eski yılmazcıları üzdüler biz bişi dedik mi? sıra filizcilerde :img-hyste erken doğum mu? hade ya...daha bıyıkları çıkmadan doğacak çocuk yani..cacık yılmaz kuşkuya düşmesin gene:img-hyste gerçi bu versiyon düşse de bişi olmaz...he der geçer filize:img-hyste :happy0064

aşkımbülent
29-05-07, 19:04
bence de yılmazla filiz ölecek olsa bunu son bölümde yaparlardı.daha 4 bölüm varken öldürmezler onları.ölmesinler zaten.ölmesi gereken kişi cem.senaristler bu kadarını yapamazlar.insan bi aileye kıyar mı yaa :)daha yeni buldular zaten birbirlerini..şimdi aslıya üzülmeye başladım ya.yılmazdaki kadare bak ya.bir gün önce aslıyla evlenecekken bir gün sonra filizle nişanlanıyo..artık doğum dışında hastane sahnesi görmek istemiyorum dizide.kazayı cem yapacak olsa da kurtulmaz herhalde.yani bi de onun hastanede yaşam mücadelesini gösterirlerse deli olurum artık.herkesin kalbi duruyo bi sonra tekrar canlanıyo :)cem de öyle olmaz umarım :)

lykiadreamer
29-05-07, 19:05
Demek ki son haftalarda gene bizi hastane koridoları bekliyor arkadaşlar.Kamyonla çarpışıcaklarına göre ve Yılmaz da hastaneden yeni çıktığına göre demek ki Filiz yaralanıcak.** mutlu sonla biticeğine göre demek ki kazayı ucuz atlatıcak.umarım bebeğe de birşey olmaz.Bebeğin doğduğunu göstersinler bize 1 senedir bu anı bekliyoruz..:img-pilot

si_nice
29-05-07, 19:06
hehe:) sevgili si_nice biz eski yılmazcıları üzdüler biz bişi dedik mi? sıra filizcilerde :img-hyste erken doğum mu? hade ya...daha bıyıkları çıkmadan doğacak çocuk yani..cacık yılmaz kuşkuya düşmesin gene:img-hyste gerçi bu versiyon düşse de bişi olmaz...he der geçer filize:img-hyste :happy0064

aman ferman abi biz elifçileride sürüm sürüm süründürdüler:(
ne sen sor ne ben söy