PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 22

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

denmavi
21-05-07, 17:37
arkadaşlar karışmim dedim ama kendimi tutamadım ya kim yazdı onu bilmiyorum ama bir daha kaçırma olayı felan yok bu bölümde çocuk açığa çıkacak yok yani duramadım yalan yanlış bilgiler yazıp duruyorsunuz :img-hyste

Benimde inanasım gelmedi . En başta Yılmaz'ın bebek meselesi yüzünden hemen Filiz'e evlenme teklif etmesi falan dedim ne oluyoruz ya. Biraz bebek meselesi yüzünden araları açılmalı bence. Sonra Cem meselesi ile Yılmaz'ın Filiz'i koruma çabaları ikiliyi birbirine tekrar yakınlaştırmalı. Bu senaryoyu ben düşünebiliyorsam senaristlerimiz de düşünmüşlerdir (umarım) Son bölümleri iyi bir şekilde izlemek istiyoruz artık.

denmavi
21-05-07, 17:39
ehuehe:) matrakam be daha ortaya çıksa ne olur çıkmasa ne olur be güzel kardeşim. olan oldu, ölen öldü :good: vahhh karayağızım...yiğidim..nasıl kıydılar beee:icon_sorr :icon_sorr

Sevgili ferman abi, mevlid okutmuyormusun abi :) 40 gün geçmeliydi değilmi ama :icon_whis İşin şakası bir yana gitti vallaha gitti Yılmaz ah Yılmazım vah Yılmazım :img-hyste

matraka
21-05-07, 17:39
ehuehe:) matrakam be daha ortaya çıksa ne olur çıkmasa ne olur be güzel kardeşim. olan oldu, ölen öldü :good: vahhh karayağızım...yiğidim..nasıl kıydılar beee:icon_sorr :icon_sorr

sorma ya yanarım yanarımda ona yanarım biryiğide bu nasıl yapalır ya delikanlı diye ortalarda gez bir kepekli oluver bize uymadı ferman bize uymadı 5 bölüm daha katlanıcaz artık

september_06
21-05-07, 17:40

:img-hyste :img-hyste ne güldüm yav. Vah garibim Yılmaz vah. Valla ben olsam başkasının çocuğuna hamile olduğunu bildiğim ama aşkından geberdiğim birini kabul etmem. Niye edeyimki.

Ay sinirden gülüyorum yaaa. Bir beni durdursun.:img-hyste

sinem*
21-05-07, 17:41
arkadaşlar karışmim dedim ama kendimi tutamadım ya kim yazdı onu bilmiyorum ama bir daha kaçırma olayı felan yok bu bölümde çocuk açığa çıkacak yok yani duramadım yalan yanlış bilgiler yazıp duruyorsunuz :img-hyste

çocuk ortaya çıkacaksa yılmaz öğrenmeyecektir :img-hyste daha yılmazın öğrenmesine var :img-hyste

Kaçırma olmamasına çok üzüldüm ya :icon_sorr Ama ben cemden daha yaratıcı planlar bekliyorum

september_06
21-05-07, 17:41
sorma ya yanarım yanarımda ona yanarım biryiğide bu nasıl yapalır ya delikanlı diye ortalarda gez bir kepekli oluver bize uymadı ferman bize uymadı 5 bölüm daha katlanıcaz artık

Matraka ne diyorsun ya daha 5 bölüm mü var önümüzde. 5 hafta sonra fıtık olurum ben yaa. Nayır nolamaz:sad53:

arzuinan
21-05-07, 17:43

Hay Allah razı olsun. bende Yılmaz'ım bebeği son bölümlere kadar öğrenmeyecek diye endişe etmeye başlamıştım. :sad53:

ehuehe matrakam be daha ortaya çıksa ne olur çıkmasa ne olur be güzel kardeşim. olan oldu, ölen öldü vahhh karayağızım...yiğidim..nasıl kıydılar beee

fermanım, seni görmek ne güzel. valla özletiyorsun kendini. bak sen olmayınca Filiz'i asan olmuyor. :img-hyste

Bence biz Asliyi cok hafife aliyoruz, aslinda kiz hepimizden cok daha zeki, sirf saf ayaklarina yatiyor. Kizin zamanlamasi mükemmel, ne zaman nasil davranmasi gerektiyini cok iyi biliyor.
Doktor iki adim at diyor, yürürken hic sorunu olmayan kizimizin birden ayaklari tutmuyor, ama sonra kinada masallah tüm kurtlarini dökebiliyor

kurşunim, bakıyorum formundasın :good: ama haklısın be kardeşim. valla kına gecesindeki hali görülmeye değerdi. damat kendini üzüntüden sokaklara vurmuştu ama olsun. onun ne önemi var ki :sad53:

denmavi
çocuk ortaya çıkacaksa yılmaz öğrenmeyecektir :img-hyste daha yılmazın öğrenmesine var :img-hyste

Kaçırma olmamasına çok üzüldüm ya :icon_sorr Ama ben cemden daha yaratıcı planlar bekliyorum

Evet daha yaratıcı plan ne olabilir :img-help: Mesela Yılmaz,Filiz,Ömer kısaca kendisi hariç tüm ıhlamurar dizisi karakterlerini temizlemek :)

matraka

olmazmı sinem valla geçen bölümü izlediğimde anladım ki cem bu dizinin yani2.sezonun mimarı imiş adamı oyunculuğuna kadar eleştirdim ama hakkını yemiyelim dizi onun sayesinde buralarda

archshe
21-05-07, 17:45

yılmaz öğreniyo mu? büyük gün geldimi? inanmam...:img-hyste bu sefer ayıkmı olacak öğrenirken ....tek bunu merak ediyorum...uykuda sarhoş baygın olma ihtimalleri üzerinde duruyorum:img-hyste ancak bu şekilde ki gene hatırlmasın kendine gelince:icon_sorr

sinem*
21-05-07, 17:46
olmazmı sinem valla geçen bölümü izlediğimde anladım ki cem bu dizinin yani2.sezonun mimarı imiş adamı oyunculuğuna kadar eleştirdim ama hakkını yemiyelim dizi onun sayesinde buralarda

valla öyle dizi onun sayesinde buralara geldi :img-polic gittiğinde valla arıyor insan..O olduğunda en azından hareket vardı :img-hyste cemler ölmemeli cem geri dönmeli hatta aslı gitmeli cem kalmalı :img-hyste

ferman336
21-05-07, 17:48

abicim dayanırdım bi 5 bölüm daha o cacık yılmazı izlemeye de sorma geçen hafta 30.saniyede o lafı edince ben ister istemez "bu ne laynnnn seyretmem ben bu diziyi daha" diyince hanım fırsatı kaçırmadı ve bu cumaya 300 değişik alternatifli plan yaptı...ben bu yeni cacık yılmaz mıyım söylediklerimi yicem :img-hyste anlayacağın kendi kendimizi bitirdik..o değil de benim hatunda 2 senedir fırat kolluyormuş yahu:happy0064 bu kadınlardan korkacan abi bunu derim başka birşey demem:good:

gül-em
21-05-07, 17:48
selam arkadaslar si-nice yei tüyo verecekti haberi olan varmı?cemotara bilgi vermiş ama bu bölümde ne olacak bien var mı bebegi ögreniyormu sonunda Yılmaz inşallaa öğrenir artık ayrıca cem tekrar ortaya mı cıkacakmış?

sena_haticc
21-05-07, 17:49
öncelikle resimler icin mistaa dan tsk ederim resimler cok güzlel gercektendeee bi harika lar yaniiiii:img-wink:
haa bide demek istedigim bisey daha var ya hani biri yazmisti ya en sonunda herkesin istedigi bisey olucak aceba asli ölüyo muuu:happy0064

matraka
21-05-07, 17:49
valla öyle dizi onun sayesinde buralara geldi :img-polic gittiğinde valla arıyor insan..O olduğunda en azından hareket vardı :img-hyste cemler ölmemeli cem geri dönmeli hatta aslı gitmeli cem kalmalı :img-hyste

yok yanineden böyle birşey yaptılar hala anlamıyorum yılmaza birden ne oldu filize birden ne oldu yılmaz vuruldu filiz versiyonu yılmaz 1.1 geldi bence yılmaz o masada kaldı bunlar herşeyi birden unuttular repliklere dökseler içim yanmayacak ortada replikte yok aşk havada tutku havada valla oldu olucak havalanmışken melek olup uçsunlar

matraka
21-05-07, 17:51
abicim dayanırdım bi 5 bölüm daha o cacık yılmazı izlemeye de sorma geçen hafta 30.saniyede o lafı edince ben ister istemez "bu ne laynnnn seyretmem ben bu diziyi daha" diyince hanım fırsatı kaçırmadı ve bu cumaya 300 değişik alternatifli plan yaptı...ben bu yeni cacık yılmaz mıyım söylediklerimi yicem :img-hyste anlayacağın kendi kendimizi bitirdik..o değil de benim hatunda 2 senedir fırat kolluyormuş yahu:happy0064 bu kadınlardan korkacan abi bunu derim başka birşey demem:good:

filizde fırsat kolluyordu :img-hyste abicim dizide görüldüğü üzere ne oluyormuş kadının fendi erkeği yeniyormuş biz bıoşuna yılmaz için çabaladık yılmazın hayat hikayesi dizi ama yenilen yılmaz ulen bu nerde görülmüş:img-hyste

denmavi
21-05-07, 17:52
Ortada replik var sevgili matraka, "Pişmanım. Çok pişmanım. Ölesiye pişmanım." :img-hyste "Yılmaz sana çok yanlış yaptım. Hep kaçtım. Herşeyi konuşacağız" :icon_whis

matraka
21-05-07, 17:55
Ortada replik var sevgili matraka, "Pişmanım. Çok pişmanım. Ölesiye pişmanım." :img-hyste "Yılmaz sana çok yanlış yaptım. Hep kaçtım. Herşeyi konuşacağız" :icon_whis

iyide bunu zaten normaldede kullanıyorlar :img-hyste tamam barışırsın ama böyle olmaz birbölümde zank diye aslı engel oluverdi ee cem devre dışı kaldı ya yay bunu kardeşim daha önünde 5 bölüm var yay ne olucak yani bizimkiler adam akıllı konuşsalardı böylemi olurdu diziyi izleyen bilir bunların halini ama ilk seyreden düşün fransız direk

sinem*
21-05-07, 17:56

bir de her şeyin suçlusu benim filiz,ne dersen onu yapıcam yapma yılmaz dersen yapmıcam gibi laflar söyledi..Ya bu son yılmaz süper oldu ben bu yılmazı çok beğendim :img-blush

matraka
21-05-07, 17:58
bir de her şeyin suçlusu benim filiz,ne dersen onu yapıcam yapma yılmaz dersen yapmıcam gibi laflar söyledi..Ya bu son yılmaz süper oldu ben bu yılmazı çok beğendim :img-blush

ee herhalde sevicen yeni yılmaz zaten piyasaya filizseverleri menun etmek için çıktı bizler için değil filiz versiyonu 1.1 olur kendisi ee müşteri memnunniyeti önemli pazarlamacılık ruhlarına işlemiş bunların

Buket_TY
21-05-07, 17:58
Filiz ve Yilmaz icin

Yol arkadaslari:Sebebim sensin

bu anlamsiz baki$larin nedenini bulamadim
bu tükenen sevdanin tadina hiç varamadim

daglara bile yazamadim yüregime basamadim
hasretinle yatamadim sebebim sensin

tut ellerimden tut ne olursun tut
yüregimden tut
yüregimden tut

ben seni çok sevdim yüregimden yaralandim
bir sana deli oldum bir sana sevdalandim

yüregimden tut
yüregimden tut

forever_bim
21-05-07, 18:00
Bu akşam saat 22 de Euro D de tekrarı var dizinin. Ferman Abi ve Matrakaya önemle duyrulur. Yılmaz 1.1. :):)

Avrupa Saatiyle 21 oluyor:)

matraka
21-05-07, 18:02
Bu akşam saat 22 de Euro D de tekrarı var dizinin. Ferman Abi ve Matrakaya önemle duyrulur. Yılmaz 1.1. :):)

seni yakalamışken hasan bu sabahmı akşam mı artık bilmiyorum bir yorum yazmışsın elif yılmaz adına filiz farkı felan unutmadan söylim dedim o yorumuna hiç katılmıyorum:img-hyste :img-hyste sen

Buket_TY
21-05-07, 18:06
Sevigli Matraka,
Cemin Filizi kacirmiyacagina cok sevindim.
Bir daha dayanamazdim.
Cem gelsin, cunku heyecan veriyor,
ama daha orijinal birseyler bulsun.

Sevgili Forever,
haber verdigin icin cok saol.
Bende fragman gordum,
tamda yatiyordum...
Birden Bulent Inal'in sesini duydum...
Ve gozlerimi birden actim...
Ama tekrarin fragmaniymis:sad53:

matraka
21-05-07, 18:08
sevgili ferman bir dahaki bölümdede yılmazın sevinç çığlıklarını görürüz artık:img-hyste vaybe çocuk bendenmiş şu filiz varya ne kadın ama şiş çevirir gibi çevirmiş beni iyide ben şimdi onun söyledikleri yüzünden bu hgaldeyim:img-help: :img-hyste

ferman336
21-05-07, 18:08
filizde fırsat kolluyordu :img-hyste abicim dizide görüldüğü üzere ne oluyormuş kadının fendi erkeği yeniyormuş biz bıoşuna yılmaz için çabaladık yılmazın hayat hikayesi dizi ama yenilen yılmaz ulen bu nerde görülmüş:img-hyste

he ya :) olacak iş değil be...resmen kıydılar yiğidime...:icon_sorr ben diyorum ki bu yeni cacık yılmaz artık burs vermeyi falan da keser...filiz hanımın isteklerini karşılaması baya bi para ister..boşa harcamasın mangırlarını:img-hyste sonra neme lazım aslı gibi öğrenciler gelir:img-hyste

ferman336
21-05-07, 18:11

vay beee Hasanım foreverim bile kafa buluyor bizle...ahh ulan cacık yılmaz....:)yaktın bizi:img-hyste yeni versiyonda çok bug varmış Hasanım yanlız....service pack de yokmuş..desteği kesmiş yapımcı firma...

matraka
21-05-07, 18:12
he ya :) olacak iş değil be...resmen kıydılar yiğidime...:icon_sorr ben diyorum ki bu yeni cacık yılmaz artık burs vermeyi falan da keser...filiz hanımın isteklerini karşılaması baya bi para ister..boşa harcamasın mangırlarını:img-hyste sonra neme lazım aslı gibi öğrenciler gelir:img-hyste

sevgili ferman
duyduğuma göre ileride yılmaz filiz versiyornu 1.2-1.3-1.4 versiyonları çıkacakmış nasılsa filizsever piyasasında gidiyormuş bu yılmaz talep çok olduğu için bu kararı almışlar ee biz yılmaz severler olarak azlığız sen beni dinle ferman hanımın sözünden dışarı çıkma nasılsa sonunda onlar kazanıyor:img-hyste

ferman336
21-05-07, 18:13
sevgili ferman bir dahaki bölümdede yılmazın sevinç çığlıklarını görürüz artık:img-hyste vaybe çocuk bendenmiş şu filiz varya ne kadın ama şiş çevirir gibi çevirmiş beni iyide ben şimdi onun söyledikleri yüzünden bu hgaldeyim:img-help: :img-hyste

hatta cacığın bir adım daha ileri gidip "iyi ki söylemedin be gülüm,böylesi daha heyecanlı oldu,söylememek en büyük hakkındı zaten benim sana yaptığım bunca eşeklikten sonra demesini bekliyorum...walla demezse hatrım kalır...ahhh be eski yılmaz nerdesin...yeni modelin alemin maymunu olmaya aday walla:img-hyste :img-hyste

sinem*
ee herhalde sevicen yeni yılmaz zaten piyasaya filizseverleri menun etmek için çıktı bizler için değil filiz versiyonu 1.1 olur kendisi ee müşteri memnunniyeti önemli pazarlamacılık ruhlarına işlemiş bunların

valla bu versiyon son haliyse iyi olmuş :img-hyste filiz zaten ilerde çıkacak sorunlarda onu düzeltir..Teknik servis mualla hanımlar olduğu için onlara göndermese çok güzel olur,filiz güçlü kızdır yılmazın sonradan çıkacak arızalarını düzeltir :img-hyste :img-hyste

maidesara
arkadaşlar mrb cuma akşamından beri yazdıklarınızı okuyorum. Tüyo veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Bu bölüm ortaya çıkıo anlaşılan çocuğun yılmazdan olduğu. Çünkü mualla davetiyeleri dağıtırken akşama görüşürüz dedi. ayrıca Handan hanım yılmaza bgn evleniomuşsun dedi.o zman aslı da bebeği öğrenip düğün esnasında bayıldığına göre bu bölüm ortaya çıkıo demektir artık özeti ve fragmanı beklioruz. hepinize bol muhabbetler... sizi takip ediorum devamlı...pc başındayım

matraka
21-05-07, 18:15
valla bu versiyon son haliyse iyi olmuş :img-hyste filiz zaten ilerde çıkacak sorunlarda onu düzeltir..Teknik servis mualla hanımlar olduğu için onlara göndermese çok güzel olur,filiz güçlü kızdır yılmazın sonradan çıkacak arızalarını düzeltir :img-hyste :img-hyste

yok filiz bu biliyorsun olanla yetinemez bu versiyonuda bozucak daha iyi versiyona geçiş yapacaklarmış ee herşey filizseverler için burda dernek kuranların hükmü yok filiz den herşeyi beklerim isteklerinde sınır yoktur hepimize bunu öğrettiönünde hürmetle eğiliyoruz yılmazı madara eden bize ne yapmaz:img-hyste

medsul
21-05-07, 18:15

vallla sinem bende cok sevdim bu bölüm yılmazı:img-yes:
seni herşeyinle kabullencem senin bebeğinle herşeyinle seviyorum:happy0064
birde kesin senaritler bizi okuyor
biz filizciler hep diyiyıruz yaa biz filizi hatalariyla seviyoruz diye
yılmazda bu bölüm bunu söyledi zaten
filiz seni bütün hatalarinla seviyoruz sen benim her şeyimsin
yok yok ben bu yılmazı cok sevdim tekar tekrar izliyorum:happy0064

ferman336
21-05-07, 18:16
sevgili ferman
duyduğuma göre ileride yılmaz filiz versiyornu 1.2-1.3-1.4 versiyonları çıkacakmış nasılsa filizsever piyasasında gidiyormuş bu yılmaz talep çok olduğu için bu kararı almışlar ee biz yılmaz severler olarak azlığız sen beni dinle ferman hanımın sözünden dışarı çıkma nasılsa sonunda onlar kazanıyor:img-hyste

hata bizde abicim zaten :) sonunda bayanların kazanacağını bilip ona göre pozisyon almamız lazımdı...ama maalesef bayan senaristler her bayanın yaptığı gibi yaptı en sonunda yapacağını, iki dakkada harcadılar dağ gibi adamı be..pehhhh:happy0064 eski yılmaz bayanlara verdiğimiz ne ilk kurban ne de son olacak matrakam...eskisi bir abide gibi bütün erkeklerin yolunu aydınlatacak artık:happy0064

matraka
21-05-07, 18:17
hatta cacığın bir adım daha ileri gidip "iyi ki söylemedin be gülüm,böylesi daha heyecanlı oldu,söylememek en büyük hakkındı zaten benim sana yaptığım bunca eşeklikten sonra demesini bekliyorum...walla demezse hatrım kalır...ahhh be eski yılmaz nerdesin...yeni modelin alemin maymunu olmaya aday walla:img-hyste :img-hyste

der abiciğim der tabiki diyecek yeterince rezil olmadık ee bu kadar özünürsen yürüyen felaketgelir yılmazı bu hale getiri reytinglere bak anlarsın durumu iki haftadır a/b dayanmıyor bize A/B de kepekli seyirci :img-hyste

ferman336
21-05-07, 18:19

ehuehue:) walla sinemcim filizin karakteristlik özelliği varolan güzel şeyleri bozması ve yıkmasıdır.kendisinden bugüne kadar başka bir hareket görmedik daha:img-hyste :img-hyste gettiiii yılmazım gettiii...eski yılmazın aydınlattığı yolumuz her zaman bizim izleyeceğimiz yol olacak :img-hyste :happy0064 :img-pilot

matraka
21-05-07, 18:20
hata bizde abicim zaten :) sonunda bayanların kazanacağını bilip ona göre pozisyon almamız lazımdı...ama maalesef bayan senaristler her bayanın yaptığı gibi yaptı en sonunda yapacağını, iki dakkada harcadılar dağ gibi adamı be..pehhhh:happy0064 eski yılmaz bayanlara verdiğimiz ne ilk kurban ne de son olacak matrakam...eskisi bir abide gibi bütün erkeklerin yolunu aydınlatacak artık:happy0064

orası öyle bir daha öyle adamlar zor gelir bundan sonra diğer dizilerde bizim bu filiz versiyonu yılmazı taklit etmezler umarım yoksa kepekli ekmek dahil bütün ürünlerde patlama olucak :img-hyste bayan senaristler erkeğin gözünden ancak bu kadar bakar fazlasını biz bekledik valla yılmazı çok severler kıyamazlar dedik yılmaza eziyet edemezler dedik 1.dakikada penaltı

ferman336
21-05-07, 18:22
der abiciğim der tabiki diyecek yeterince rezil olmadık ee bu kadar özünürsen yürüyen felaketgelir yılmazı bu hale getiri reytinglere bak anlarsın durumu iki haftadır a/b dayanmıyor bize A/B de kepekli seyirci :img-hyste

hayır o da değil toplumda ki küçüklere kötü örnek oluyorlar yahu :img-hyste ben oğluma seyrettirmem arkadaş...onun hayatındaki tek kepekli şey kepekli ekmek olacak :img-hyste

ferman336
21-05-07, 18:25
orası öyle bir daha öyle adamlar zor gelir bundan sonra diğer dizilerde bizim bu filiz versiyonu yılmazı taklit etmezler umarım yoksa kepekli ekmek dahil bütün ürünlerde patlama olucak :img-hyste bayan senaristler erkeğin gözünden ancak bu kadar bakar fazlasını biz bekledik valla yılmazı çok severler kıyamazlar dedik yılmaza eziyet edemezler dedik 1.dakikada penaltı

heee severler severler :) masaldaki gibi abicim bu iş...önce semirtiyorlar ki sonra yerken daha çok et çıksın:good: ahh be abicim bu bölümü çekmedim bile netten...ölürüm de o replikleri bi daha izlemem...kendime ne kastım var canım:img-hyste

matraka
21-05-07, 18:29
hayır o da değil toplumda ki küçüklere kötü örnek oluyorlar yahu :img-hyste ben oğluma seyrettirmem arkadaş...onun hayatındaki tek kepekli şey kepekli ekmek olacak :img-hyste

aman ha sakınseyrettirme 73 bölüme kadar seyrettir

arda---babacığım 73 bölümden sonrası yokmu
ferman--yok oğlım burda öldü
arda---babacığım arkadaşlarım izlemişler ama ölmemiş
ferman---yok diyorsam yok oğlum arkadaşın kendini köprüden atsa sendemi atcan
arda---ama baba merak ediyorum
ferman---sonrası yok oğlum bozuk para gibi harcadılar işte
olaydan iki gün sonra arda 74 bölümü izlerken
yakalanır ekranın üstünde erkek çocukların izlemesi sakıncalıdır yazıyordur.
baba bana bügüne kadar anlattıkların yalanmış:img-hyste

sinem*
21-05-07, 18:32

aa olur mu öyle şey...bir insan nasıl düzeltilir diye tüm derslerde örnek olarak sunulmalı...hatta filizi de tüm derslerde kahraman olarak gösterilmeli :img-hyste Bence seyrettirilebilir :) rtük onaylı bir yılmaz akın oldu

ferman336
21-05-07, 18:32
aman ha sakınseyrettirme 73 bölüme kadar seyrettir

arda---babacığım 73 bölümden sonrası yokmu
ferman--yok oğlım burda öldü
arda---babacığım arkadaşlarım izlemişler ama ölmemiş
ferman---yok diyorsam yok oğlum arkadaşın kendini köprüden atsa sendemi atcan
arda---ama baba merak ediyorum
ferman---sonrası yok oğlum bozuk para gibi harcadılar işte
olaydan iki gün sonra arda 74 bölümü izlerken
yakalanır ekranın üstünde erkek çocukların izlemesi sakıncalıdır yazıyordur.
baba bana bügüne kadar anlattıkların yalanmış:img-hyste

ehuehue süper olmuş da muhtemelen benim yetiştirdiğim çocuk 74.bölümü ilk dakikasında bu ne baba ya bu herifi cacık yaptılar yaw der :img-hyste sonra da eski yılmazı nereye gömdünüz gidip bir dua edelim der :) ben bilirim oğlumu:happy0064

matraka
21-05-07, 18:34
oğlum ne yaptın sen izleme demedimmi?
arda---hani baba delikanlılık diye birşey vardı ben göremedim
ferman---oğlum olmazmı var tabi
arda--yok baba yok bide bana akıl verdin
ferman---şiişşşt yavaş bakim babayla böyle konuşulurmu
arda---babalar yalan konuşurmu
ferman---?
arda---tuh ya baba senin verdiğin akıllar yüzünden aslıdan ayrıldım şimdi gidip yalvarmam gerekecek işin yoksa affettirmenin yolunu bul ben şu yılmazı birdaha izlemem lazım bakim nasıl affettirmiş

el-is
21-05-07, 18:34
yaa 80.bölümün son oldugunu nerden çıkardınız:icon_sorr .biterse çook üzülürüm.son iki bölümdür dizi çok ii gidiyor bitmemesi lazım yaa.bence bebeği kesinlikle ceyda sööliycek.çünkü sanki bunları söölemesi için dizide varmış gibi bir hava verildi.haksızmıyım ama...

ferman336
21-05-07, 18:37
aa olur mu öyle şey...bir insan nasıl düzeltilir diye tüm derslerde örnek olarak sunulmalı...hatta filizi de tüm derslerde kahraman olarak gösterilmeli :img-hyste Bence seyrettirilebilir :) rtük onaylı bir yılmaz akın oldu

evet 73 e kadar ben de seyrettirilmesini faydalı buluyorum erkek çocuklara toplumsal fayda anlamında...sonrası için devlet,medya işbirliğiyle genel bir yasaklama gelmesini bekliyorum:good: senarist okullarında ders olarak verilsin arkadaşlar bir karakter bu şekilde öldürülmez diye...gettiii gettiii dağ gibi yılmazım:)daha ne diyim:img-hyste madem her şey döndü yılmaz için bundan sonra adı da zamyıl nıka olsun...o da eksik kalmasın...mualla bile daha erkek çıktı be...:good:

ferman336
21-05-07, 18:40
oğlum ne yaptın sen izleme demedimmi?
arda---hani baba delikanlılık diye birşey vardı ben göremedim
ferman---oğlum olmazmı var tabi
arda--yok baba yok bide bana akıl verdin
ferman---şiişşşt yavaş bakim babayla böyle konuşulurmu
arda---babalar yalan konuşurmu
ferman---?
arda---tuh ya baba senin verdiğin akıllar yüzünden aslıdan ayrıldım şimdi gidip yalvarmam gerekecek işin yoksa affettirmenin yolunu bul ben şu yılmazı birdaha izlemem lazım bakim nasıl affettirmiş

ehuehue:) hayır matrakacım anladım ki sen bu çocuğu evlatlıktan red ettireceksin bana.:img-hyste benim ki filize hadi canım kışşş kışşş aç yolumu bakayım der ancak :) ya da almayayım alana mani olmayayım der..toplumu zehirlediler yahu.....

denmavi
21-05-07, 18:43
evet 73 e kadar ben de seyrettirilmesini faydalı buluyorum erkek çocuklara toplumsal fayda anlamında...sonrası için devlet,medya işbirliğiyle genel bir yasaklama gelmesini bekliyorum:good: senarist okullarında ders olarak verilsin arkadaşlar bir karakter bu şekilde öldürülmez diye...gettiii gettiii dağ gibi yılmazım:)daha ne diyim:img-hyste madem her şey döndü yılmaz için bundan sonra adı da zamyıl nıka olsun...o da eksik kalmasın...mualla bile daha erkek çıktı be...:good:

Sevgili ferman abi, en azından Yılmaz'ın oğlunun yeni Yılmaz'a çekmeyeceğini biliyoruz. O eski Yılmaz'a ait :img-hyste Yeni bir Yılmaz doğuyor. Gazi mahallesine yeni bir delikanlı geliyor :happy0064

sinem*
21-05-07, 18:45
aslıda filizde marangoz ustalarına ders verebilir :) gerçi bunu yazarsam eski yılmazcılar bana kızardı ama artık forumda yılmaz sever yok yazayım :):) filiz çok güzel yonttuğu ve düzelttiği için marongoz ustaları filizden ders alsın :):)

ferman336
21-05-07, 18:45
arda: yahu baba bu yılmaz süper karakterde dizinin sonunda senarist isimleri hep bayan ismi..kıllanıyorum ben...yanlış olmasın kaytan bıyıklıya..
ferman : oğlum 73 te bitiyor zaten..
arda: ha?nette 80 bölüm vardı...
ferman:öyle de sonraki bölümlerde değişti karakter..
arda: niye başkası mı geçti yerine?
ferman:yok olm..iki dakka da cacık yapiolar adamı..
arda: hee...tahmin etmiştim zaten...:good:

SBR
21-05-07, 18:46
ehuehue:) hayır matrakacım anladım ki sen bu çocuğu evlatlıktan red ettireceksin bana.:img-hyste benim ki filize hadi canım kışşş kışşş aç yolumu bakayım der ancak :) ya da almayayım alana mani olmayayım der..toplumu zehirlediler yahu.....

sevgili ferman abim yılmaz efendi öğreniyormuş bebeği bak boşuna harcadılar bıyıklıyı .:sad53: ama daha bunlar iyi günleri yılmaz efendinin senaryo daha kötü replikler yazacak onun için filize ''istersen bebeğin babası cem olsun ''bile diyebilir :img-wink:

psilomelan
yazmayim dedim ama tutamadim kendimi gitti dag gibi yilmaz geldi pamuk gibi adam nerden buldular bu versiyonu anlamadim yani helal olsun bu senaristlere delinkalininda kepeklisini icat ettiler ya ama kepegin dozunu da amma kacirdilar yaw :img-hyste nasil bir icat oldu bu versiyon halen inanamiyorum. hadi filizin kendini aldatmayacagina ve filize olan guveninden bunlari yaptigini gosterseler amenna ama bole bir izlenimde yok adam direkt olarak delikanliliktan istifasini verdi be:img-hyste :img-help: :sad53: :sad53: :sad53:

matraka
Sevgili ferman abi, en iyisi Yılmaz'ın oğlunun yeni Yılmaz'a çekmeyeceğini biliyoruz. O eski Yılmaz'a ait :img-hyste Yeni bir Yılmaz doğuyor. Gazi mahallesine yeni bir delikanlı geliyor :happy0064

sevgili den mavi o çocukta delikanlı olurmu sence kepekli babanın ve yürüyen felaketin oğlu sence bu çocuk nasıl olur gerçi annesin karnında hiç ses çıkarmadı olsa olsa annesinden felaketi babasından kepeği alır işte dünya bunu kaldırabilirmi orasını bilmiyorum ama tüm yetkilileri göreve çağırıyorum

ferman336
21-05-07, 18:49
Sevgili ferman abi, en azından Yılmaz'ın oğlunun yeni Yılmaz'a çekmeyeceğini biliyoruz. O eski Yılmaz'a ait :img-hyste Yeni bir Yılmaz doğuyor. Gazi mahallesine yeni bir delikanlı geliyor :happy0064

evet denmavicim :) ileride bu babasını red etmesini bekliyorum sen benim babam olamazsın diye...ama filiz onu da nakış gibi işleyecektir:img-hyste onuda mum edecektir...çaresiz...anaaa:icon_sorr yılmazım tek gitmediii...oğluda gettii..:) dünyaya bir cacık daha gelecek...bu dizide bi kemal abi adam gibi yaşadı adam gibi öldü be...:img-pilot yılmazı böyle görse kalpten giderdi zaten adamcağız.:good:

matraka
21-05-07, 18:50
aslıda filizde marangoz ustalarına ders verebilir :) gerçi bunu yazarsam eski yılmazcılar bana kızardı ama artık forumda yılmaz sever yok yazayım :):) filiz çok güzel yonttuğu ve düzelttiği için marongoz ustaları filizden ders alsın :):)

sinemciğim izlerken ne yapıyoruz ders alıyoruz işte delikanlıyı böyle yontarsan geriye bu yılmaz kalır 0.01 kalorilik ama bu yılmaz çekilmezsiz de sonunda anlayacaksınız bunu devamlı peşinizde ben sensiz yapamıyorum diyen erkekler modaolucak ya ben ona yanıyorum:img-hyste inşallah diğer dizileri etkilemez aman amin deyin

denmavi
21-05-07, 18:51
sevgili den mavi o çocukta delikanlı olurmu sence kepekli babanın ve yürüyen felaketin oğlu sence bu çocuk nasıl olur gerçi annesin karnında hiç ses çıkarmadı olsa olsa annesinden felaketi babasından kepeği alır işte dünya bunu kaldırabilirmi orasını bilmiyorum ama tüm yetkilileri göreve çağırıyorum

Çocuk yeni Yılmaz'a ait değil ki. Çocuk babasına çekmeli :good: Yeni Yılmaz'a kök söktürecek bu çocuk :img-hyste

Ufaklık : Sen benim babam değilsin

Yeni Yılmaz : Babanım yavrum

Ufaklık : Hayır değilsin. Benim babam yiğidin harman olduğu yerden geldi sonra bir kurşuna yenik düştü öldü. Sen onun yerine geçmeye çalışan light bir adamsın. Ama fazla uzun sürmeyecek bu halin. Seni adam edeceğim :)

ferman336
21-05-07, 18:52
sevgili ferman abim yılmaz efendi öğreniyormuş bebeği bak boşuna harcadılar bıyıklıyı .:sad53: ama daha bunlar iyi günleri yılmaz efendinin senaryo daha kötü replikler yazacak onun için filize ''istersen bebeğin babası cem olsun ''bile diyebilir :img-wink:

ben cemle eşzamanlı babalık yapmasını bekliyorum sbr cım...ceme al abciim 3 gün sende kalsın 3 gün bende...bir gün de anasına verelim desin...e cemin de o kadar emeği geçti yahu...anasına meyve salatası yaptı...uyurken öptü:img-hyste :happy0064 neyse ben kaçar :) kalın sağlıcaklabye

forever_bim
21-05-07, 18:53
Ya Ferman Abi

Yılmaz için "Esas olmayan esas oğlan" diyoruz biz aramızda. Bir sakıncası var mı foruma da yazarsak?

denmavi
21-05-07, 18:54
evet denmavicim :) ileride bu babasını red etmesini bekliyorum sen benim babam olamazsın diye...ama filiz onu da nakış gibi işleyecektir:img-hyste onuda mum edecektir...çaresiz...anaaa:icon_sorr yılmazım tek gitmediii...oğluda gettii..:) dünyaya bir cacık daha gelecek...bu dizide bi kemal abi adam gibi yaşadı adam gibi öldü be...:img-pilot yılmazı böyle görse kalpten giderdi zaten adamcağız.:good:

Evet abi haklısınç Kemal abi delikanlı gibi yaşadı delikanlı gibi öldü. Aynalı da fena sayılmaz. O da yolundan sapmadı. Onun da hakkını yemeyelim :) Artık yeni dernek "Aynalıcılar" :img-hyste

matraka
21-05-07, 18:56
Ya Ferman Abi

Yılmaz için "Esas olmayan esas oğlan" diyoruz biz aramızda. Bir sakıncası var mı foruma da yazarsak?

sevgili hasan istersen daha fazla zorlamayalım devamlı bunu kullanacaksak telif :img-hyste ödersin arada yılmazın tüm hakları derneğimize aittir.bunu oya sunmalıyız dünyanın hayrı için yılmazı yola getirmek lazım ama nasıl birşekilde düzeltmemiz lazım bu adamı yoksa yenibirakım geliyor yok bulaşıcı olucak ilacı iğnesiolmayacak ondan korkuyorum

SBR
21-05-07, 18:57
ben cemle eşzamanlı babalık yapmasını bekliyorum sbr cım...ceme al abciim 3 gün sende kalsın 3 gün bende...bir gün de anasına verelim desin...e cemin de o kadar emeği geçti yahu...anasına meyve salatası yaptı...uyurken öptü:img-hyste :happy0064

tabii sevgili abim bebeğin adınıda yarı yarıya paylaşırlar artık:happy0064 ce-maz diye .senaryo bitirdi bizi yaww o kadar bölüm izle sonrası malum söylemeye dilim varmıyor yahu:icon_sorr

sinem*
21-05-07, 19:02
sinemciğim izlerken ne yapıyoruz ders alıyoruz işte delikanlıyı böyle yontarsan geriye bu yılmaz kalır 0.01 kalorilik ama bu yılmaz çekilmezsiz de sonunda anlayacaksınız bunu devamlı peşinizde ben sensiz yapamıyorum diyen erkekler modaolucak ya ben ona yanıyorum:img-hyste inşallah diğer dizileri etkilemez aman amin deyin

yok ya yılmaz o kadar abartmaz öyle bir yılmaza ne filiz dayanır ne de filizseverler kendi adıma konuşayım yani :img-hyste yılmaz zaten gelgitleri çok olan biri kısaca eserekli bir karakter diyebiliriz o yüzden o kadar yumuşak başlı biri olmayacaktır ...Şimdilik pişmanlığını yaşıyor sonra gene inatlaşmaya başlarlar :img-blush

denmavi
21-05-07, 19:02
Çocuk yeni Yılmaz'a benzeyecekse senaristler başta hata yaptı o zaman. Çocuğun cinsi kız olmalıydı:icon_whis . Erkek adamın erkek çocuğu olurdu. Büyük bir mantık hatası. :)

gülbeşeker
21-05-07, 19:08
:Çocuk yeni Yılmaz'a benzeyecekse senaristler başta hata yaptı o zaman. Çocuğun cinsi kız olmalıydı:icon_whis . Erkek adamın erkek çocuğu olurdu. Büyük bir mantık hatası. :)

Bu dizide mantık hatasından çok ne var?Bu mantık hatalarını senaristler birleştirseler yeni bir dizi çekerler.Bu bebek eski yılmazın o yüzden erkek,ikinci çocukları kız olur tahminimce.:img-grin2

cemotara
21-05-07, 19:09
Arkadaşlar çok abarmadınız mı bu durumu adam ölümden döndü ve filizsiz yaşayamayacağını anladı ve filizi bebeğiyle beraber kabul etti yılmaz filizsiz yapamıyor işte hem gerçeğide bu bölümde öğrenecek yani çok acımasızca eleştiriyorsunuz yok erkek değil,delikanlı değil ne bu ya

denmavi
21-05-07, 19:17
Arkadaşlar çok abarmadınız mı bu durumu adam ölümden döndü ve filizsiz yaşayamayacağını anladı ve filizi bebeğiyle beraber kabul etti yılmaz filizsiz yapamıyor işte hem gerçeğide bu bölümde öğrenecek yani çok acımasızca eleştiriyorsunuz yok erkek değil,delikanlı değil ne bu ya

Sevgili cemotara, şartsız şurtsuz bir kabul insanın bazı konularda şüphe duymasına yol açıyor. Suç Yılmaz'da değil. Kabullenişin nedenlerini tam olarak açıklayamadıkları için, senaryonun o kısmını iyi işleyemedikleri için senaristlerde :good: Bir çok eleştiri Yılmaz için değil senaristlerin yaptıklarını eleştirmek için yapılıyor. En azından ben öyle yapıyorum. Her dönüm noktasında senaristler birden uzay çağına atlıyor. Handan'ın birden vicdan azabı çekmesi gibi vs. Bizi bir de ikna etseler bu adam bir anda nasıl böyle pişman oldu diye. Birden bebeği nasıl kabullendi diye. Acaba hep Yılmaz'mı Filiz'e çok çektirdi de Yılmaz bu kadar pişman ?

talip23
21-05-07, 19:19
Arkadaslar hayirdir! herkes te bir girgir bir girgir ne oluyoruz?bu kadar da dizideki karekterler asagilanmaz ki tamam bende yilmazin son tavrinin biraz light oldugunu dusunuyorum,daha iyi baglanabilirdi! ama bu yilmaz karekterini yerin dibine sokmayi gerektirmez ki bu nasil lakaplar boyle! anlamis degilim yazik!..
bir filiz ve yilmaz sever olarak; iki karekter icinde yazilan mesnetsiz benzetmeleri bu diziyi en basindan sonuna kadar izleyen siz sevgili forumdaslarima yakistiramadim! cok cirkin taktiginiz lakaplar! elestirilebilir ama bu sekilde olmamali! sunu belirtmeden gecemeyecegim; " ask insana herseyi yaptirir,bu lafin anlamini ancak asik olan insanlar anlar!" o yuzden kucuk lokmalar yiyip,buyuk laflar etmeyelim..herkese keyifli seyirler...:good:

cemotara
21-05-07, 19:24
Sevgili cemotara, şartsız şurtsuz bir kabul insanın bazı konularda şüphe duymasına yol açıyor. Suç Yılmaz'da değil. Kabullenişin nedenlerini tam olarak açıklayamadıkları için, senaryonun o kısmını iyi işleyemedikleri için senaristlerde :good: Bir çok eleştiri Yılmaz için değil senaristlerin yaptıklarını eleştirmek için yapılıyor. En azından ben öyle yapıyorum. Her dönüm noktasında senaristler birden uzay çağına atlıyor. Handan'ın birden vicdan azabı çekmesi gibi vs. Bizi bir de ikna etseler bu adam bir anda nasıl böyle pişman oldu diye. Birden bebeği nasıl kabullendi diye. Acaba hep Yılmaz'mı Filiz'e çok çektirdi de Yılmaz bu kadar pişman ?

yılmaz tabikide pişman olacak yaptıklarından dolayı filize az çektirmedi aynı şekilde filizden çok pişman oldu hatalardan dolayı
Birde filizde çok şeyi içine çekip yılmazı affetmişti ozaman büyük aşk diyorduk aşkından sevgisinden filiz yılmazı affetti diyorduk işimdi yılmaz filizsiz yaşayamayacağını anladığında filizi bebeğiyle beraber affedince ondan kötüsü olmadı.Bence yılmaz hala aynı yılmaz bunu göreceğiz zaten

forever_bim
21-05-07, 19:25
Açıkçası takılan lakaplarda kötü niyet görmedim ben. Forum hep bir ağızdan Aslı'ya mesela sülük derken nerelerdeydiniz? Ya da yapışkan derken? Yılmaz'a light demek kötü değil ki.

denmavi
21-05-07, 19:27
" ask insana herseyi yaptirir,bu lafin anlamini ancak asik olan insanlar anlar!" o yuzden kucuk lokmalar yiyip,buyuk laflar etmeyelim..herkese keyifli seyirler...:good:

Ben bunun adına aşk diyemeyeceğim. Zamanında Elif'e de aşıktı Yılmaz. Peki ne oldu ? Evli ve çocuğu olacak birini kabul etmedi. Şimdi ne oluyor ? Ortada evlilik olmadan ortaya çıkan bir çocuk. Peki bizim Yılmaz neden önceleri kabul etmedi bu bebeği ? Neden o kadar süredir bu bebek meselesi yüzünden Filiz'i tamamen unutmak istedi? Bir anda nasıl oldu Yılmaz pişman oldu ? Bu kadar bölüm izlettirerek senaristler beni bu pişmanlık konusunda ikna edebildi mi ? Hayır.

cemotara
21-05-07, 19:32
Açıkçası takılan lakaplarda kötü niyet görmedim ben. Forum hep bir ağızdan Aslı'ya mesela sülük derken nerelerdeydiniz? Ya da yapışkan derken? Yılmaz'a light demek kötü değil ki.

sevgili Hasan şahsen aslıya söylenenleride tavsip etmiyorum yani eğer hakaret edildiyse ayrıca yılmaza light dedi diye söylemedim ama bazı yorumlar çok rendice edici yok yılmaz çocuğuğnu 3 gün ceme versin arkadanda bir iki günlüğüne filizi versin ceme bu nedemek yani böyle yorumlar olunca insan ister istemez tepki veriyor yok erkek adamım erkek çoçuğu olurdu ama yılmazın çocuğu erkek oluyor burda büyük bir mantık hatası var deniyor bence bunlar rencide edici yorumlar bir dizi için bile olsa hiç hoş değil

forever_bim
21-05-07, 19:33
Aaa denmavicim neden öyle diyorsun ki.

Kız sevgilisinin 5 yaşındaki günahsız bir çocuğu babasız bırakacak kadar cani olduğunu düşünür ve bunu adama söyler.

Adam kızın başkasından hamile kaldığını sanıp çocuğu ona yama yapacağını düşünür.

Adam kızı gene de sorgular, kız senden değil der. Adam hemen yedek kulübesindeki kıza gider.

Kız intikam almak adına yalanları kuyruk halinde uzatır. Elin psikopatına gider evlenelim der.

Bunların hepsi aşkın büyüklüğünden ileri gelen günlük davranışlardır. Sevgilim bana bir sabah sen katilsin demezse o gün tüm aksilikler beni bulur mesela.

forever_bim
21-05-07, 19:36
sevgili Hasan şahsen aslıya söylenenleride tavsip etmiyorum yani eğer hakaret edildiyse ayrıca yılmaza light dedi diye söylemedim ama bazı yorumlar çok rendice edici yok yılmaz çocuğuğnu 3 gün ceme versin arkadanda bir iki günlüğüne filizi versin ceme bu nedemek yani böyle yorumlar olunca insan ister istemez tepki veriyor yok erkek adamım erkek çoçuğu olurdu ama yılmazın çocuğu erkek oluyor burda büyük bir mantık hatası var deniyor bence bunlar rencide edici yorumlar bir dizi için bile olsa hiç hoş değil

Ben seni kast etmedim. Asla da kast etmem. Orada sen rahatsız olduğun noktayı gayet nazikçe yazmışsın. Bu en doğal hakkın.

Öteki arkadaşlar şaka yapıyorlar gırgır geçiyorlar. Ben öyle algıladım şahsen okurken.

cemotara
21-05-07, 19:44
Aaa denmavicim neden öyle diyorsun ki.

Kız sevgilisinin 5 yaşındaki günahsız bir çocuğu babasız bırakacak kadar cani olduğunu düşünür ve bunu adama söyler.

Adam kızın başkasından hamile kaldığını sanıp çocuğu ona yama yapacağını düşünür.

Adam kızı gene de sorgular, kız senden değil der. Adam hemen yedek kulübesindeki kıza gider.

Kız intikam almak adına yalanları kuyruk halinde uzatır. Elin psikopatına gider evlenelim der.

Bunların hepsi aşkın büyüklüğünden ileri gelen günlük davranışlardır. Sevgilim bana bir sabah sen katilsin demezse o gün tüm aksilikler beni bulur mesela.

sevgili hasan bu dediklerinde haklısın zaten ikiside çok pişman oldular yaptıkları hatalar yüzünden ve özürlerinide dilediler ama mutlu olmak yılmazla filizinde hakkı filiz hala acı çekip duruyor bukadar olur yani bıraksınlarda artık onlarda mutlu olsun zaten dizi bitiyor ama bizler daha mutluluklarını göremedik

denmavi
21-05-07, 19:48
yılmaz tabikide pişman olacak yaptıklarından dolayı filize az çektirmedi aynı şekilde filizden çok pişman oldu hatalardan dolayı
Birde filizde çok şeyi içine çekip yılmazı affetmişti ozaman büyük aşk diyorduk aşkından sevgisinden filiz yılmazı affetti diyorduk işimdi yılmaz filizsiz yaşayamayacağını anladığında filizi bebeğiyle beraber affedince ondan kötüsü olmadı.Bence yılmaz hala aynı yılmaz bunu göreceğiz zaten

Ya Yılmaz ne yapmış Allah aşkına sevgili cemotara ? Niye bu kadar pişman ? Bebeğe hiç birşey olmadan mı "benden olamaz" dedi ? Katillikle suçlanması ve Filiz'e gurur yapması Yılmaz'ın suçu mu ? Filiz'in Cem'e yakınlaşması ve intikam almaya çalışması Yılmaz'ın suçu mu ? Pişmansa neden pişman ey senaristler bu adam ? Ne çektirdi bu kıza bu Yılmaz anlamıyorum ki :img-yes: Acaba "ben gurur yaptım o da Cem'e yakınlık duydu ve ilişkiye girdi sonra bebekleri olacak. Ben gurur yapmasaydım bunların hiç biri olmazdı" sanmasından dolayı mı pişman :img-help: Biri bana anlatsın bu adam neden birdn pişman oldu neden açıklama yok inşallah gelecek bölümlerde bir yerde geçer bir konuşma o zaman hepimiz rahatlarız.

cemotara
21-05-07, 19:56
Ya Yılmaz ne yapmış Allah aşkına sevgili cemotara ? Niye bu kadar pişman ? Bebeğe hiç birşey olmadan mı "benden olamaz" dedi ? Katillikle suçlanması ve Filiz'e gurur yapması Yılmaz'ın suçu mu ? Filiz'in Cem'e yakınlaşması ve intikam almaya çalışması Yılmaz'ın suçu mu ? Pişmansa neden pişman ey senaristler bu adam ? Ne çektirdi bu kıza bu Yılmaz anlamıyorum ki :img-yes: Acaba "ben gurur yaptım o da Cem'e yakınlık duydu ve ilişkiye girdi sonra bebekleri olacak. Ben gurur yapmasaydım bunların hiç biri olmazdı" sanmasından dolayı mı pişman :img-help: Biri bana anlatsın bu adam neden birdn pişman oldu neden açıklama yok inşallah gelecek bölümlerde bir yerde geçer bir konuşma o zaman hepimiz rahatlarız.

Arkadaşım filiz yılmazı katillikle suçladı sonra gerçekleri öğrendiğinde pişman oldu 9 bölüm boyunca yılmaz filizi süründürdü ona birşey demiyorsunda şimdi yılmaz filizi yalancılıkla suçlayınca onu kendisini aldatmakla suçlayınca yılmaz neden pişman olacakmış, filize ne yapmış.Adam ilk sezon filize yaptıklarında bile doğru düzgün pişman olmadı bir kuru telşekkürle herşeyi hallederim zannetti sonrada sürünmeden filiz yılmazı affetti
Daha sonra filize kızıp gidip aslıya evlenme teklif etti ve kızın hayatını mahvetti .Şimdide çok pişman oldu

emraht
21-05-07, 20:00
yılmazın filizi kabul edişinin içi doldurulmadı denip yılmazı şiddetle eleştirenlere:
1-filiz kimin hayatını kurtarmak için cemle evlenmeye mecbur oldu?
2-cemle filizin nikahını yılmaz basınca filiz nasıl sevinçle yılmaz diyerek ayağa kalktı
3-yılmazın yanında ceme: cesedim ancak senin olur demedimi?
4-tuvalette kimin tlf una not bırkaktı?
5-yılmaz vurulduğunda başucunda ölme yılmaz diye ağlayan bağıran kimdi?
6- hastanede yılmaz baygın yatarken filiz gözlerini açmasını istediğinde yılmaz bunu duymuş gibi hayat belirtisi vermedimi?
bu kadar şeyden sonra hala içi doldurulmmaış affetme diyorsanız ki affetme falan da yok bence, ortada büyük bir sevgi tutku bağlılık var ve bunu kabulleniş var. artık kaçmak yok. bu aşk yılmaza seve seve ölümü bile göze aldırıyorsa, daha neyin içi doldurulacak?
yılmaza laf söyleyene gülerim ancak ben. kendi sırça köşkünde pembe dizi izle derim

talip23
21-05-07, 20:02
Ben bunun adına aşk diyemeyeceğim. Zamanında Elif'e de aşıktı Yılmaz. Peki ne oldu ? Evli ve çocuğu olacak birini kabul etmedi. Şimdi ne oluyor ? Ortada evlilik olmadan ortaya çıkan bir çocuk. Peki bizim Yılmaz neden önceleri kabul etmedi bu bebeği ? Neden o kadar süredir bu bebek meselesi yüzünden Filiz'i tamamen unutmak istedi? Bir anda nasıl oldu Yılmaz pişman oldu ? Bu kadar bölüm izlettirerek senaristler beni bu pişmanlık konusunda ikna edebildi mi ? Hayır.

Oncelikle sunu belirtiyim daha oncede yazdigim gibi daha guzel baglanabilirdi!senaryonun kotu yazildigi konusunda hepinizle ayni fikirdeyim! elif konusuna gelince yilmaz elifi mi daha cok sevdi yoksa filizi mi bu konuda sayfalarca yorum yazilabilir ama bir sonuca ulasilamayacagini biliyorum, hatirliyorsan yilmaz son bolumde "artik pisman olmak istemiyorum " dedi dolaysiyla bence bu soz;senin merakinin en iyi cevabi olsa gerek;gecmiste hata yapmis olabilir ama bu onun yaptigi hatalari tekrarlayacagi anlamina gelmemeli! filiz ve yilmaz karekteri bu dizide cok badireler atlattilar hani hepimize burdan bu kadar da olmaz! dedirttiler o yuzden artik yaptiklari tum hatalari geride birakip bir daha " tekrar pisman olmamak adina her ne olursa olsun beraber olmak istemelerini cok olumlu buluyorum" asli konusuna gelince; asliya yapilan o benzetmeyi gormedim,gercekten gormedim! bu konuda samimiyetime inanmani isterim'' eger oyle denilmisse o da yanlis! sunu da belirtmede gecemeyecegim;aslinin durumu bu dizide '' bile bile lades" herkes anlamistir umarim..:good:

cemotara
21-05-07, 20:04
yılmazın filizi kabul edişinin içi doldurulmadı denip yılmazı şiddetle eleştirenlere:
2-cemle filizin nikahını yılmaz basınca filiz nasıl sevinçle yılmaz diyerek ayağa kalktı
6- hastanede yılmaz baygın yatarken filiz gözlerini açmasını istediğinde yılmaz bunu duymuş gibi hayat belirtisi vermedimi?
bu kadar şeyden sonra hala içi doldurulmmaış affetme diyorsanız ki affetme falan da yok bence, ortada büyük bir sevgi tutku bağlılık var ve bunu kabulleniş var. artık kaçmak yok. bu aşk yılmaza seve seve ölümü bile göze aldırıyorsa, daha neyin içi doldurulacak?
yılmaza laf söyleyene gülerim ancak ben. kendi sırça köşkünde pembe dizi izle derim

Tüm söylediklerine katılıyorum arkadaşım.Yılmaz filizsiz yaşayamayacağını anladı ve filizinden hala kendisini çok aşık olduğunu ve sevdiğini biliyor ve onun için bebeğiyle beraber kabul etti.Hem zaten kendi çocuğu bunuda bu bölümde öğrenecek

denmavi
21-05-07, 20:07
Arkadaşım filiz yılmazı katillikle suçladı sonra gerçekleri öğrendiğinde pişman oldu 9 bölüm boyunca yılmaz filizi süründürdü ona birşey demiyorsunda şimdi yılmaz filizi yalancılıkla suçlayınca onu kendisini aldatmakla suçlayınca yılmaz neden pişman olacakmış, filize ne yapmış.Adam ilk sezon filize yaptıklarında bile doğru düzgün pişman olmadı bir kuru telşekkürle herşeyi hallederim zannetti sonrada sürünmeden filiz yılmazı affetti
Daha sonra filize kızıp gidip aslıya evlenme teklif etti ve kızın hayatını mahvetti .Şimdide çok pişman oldu

Peki sevgili cemotara ben bu bölümde neden bunları duymadım. Neden pişman olduğunu niçin söylemedi Yılmaz? Filiz "senden hep kaçtım. Sana çok haksızlık ettim diyerek" biraz açıklama da bulundu. Ama Yılmaz ne yaptı sadece "pişmanım" dedi. E be kardeşim pişmansan neden pişmansın açıkla da bizde bilelim öyle değil mi ? :img-yes:

Dokuz bölüm boyunca Filiz'i süründürmesi Yılmaz'ın suçu değildi. Gelip kapısında özür dilemeyle hemen affedilecek bir olay değildi çünkü. Filiz'in ne hatalar yaptığını 2-3 bölümdür kendi ağzından duyduk ama Yılmaz'ın neler yaptığını ve niçin pişman olduğunu bir türlü duyamadık :icon_whis

yelda92
21-05-07, 20:09
evet fatih yılmaza yardim edince formcak dedikki kesin ceydayla yakişir
nede olsa ceyda filize fatihde yılmaza yardim ediyor
ama olmadi neyse kısmet değilmiş diyelim:img-hyste :img-wink:

hmm bak sizde forumca mantıklı birşeye değişmişişniz ama o iş yatar çünkü cemin şirketleri battı fatihte yılmazların izmirdeki şirketinde çalışıyor

ama şöyle saçma bir senaryo yazarsam kafamda mesela esela hah hani cem hapisten kaçıyo ya fatihide vuruken sende mi be fatih meğer herkes beni aladatıyomuş demişti ya belki en iyi dostundan öc almak için fatihi vurur yani fatih devreye girer

yelda92
21-05-07, 20:10
size 1 soru

yılmaz 75. bölümde bebeği öğrenecek mi?

a)tüyo werıldı zaten bu bölümde öğrenecek

b)tüyo werıldı ama bu bölüm olmayabılır

c)artık yorum yapmak ıstemıyorum sonra öğrenmıyo öyle kalıyorum

d)hiçbiri(belirtiniz)

bence e) şıkkı hepsi

emraht
21-05-07, 20:11
Tüm söylediklerine katılıyorum arkadaşım.Yılmaz filizsiz yaşayamayacağını anladı ve filizinden hala kendisini çok aşık olduğunu ve sevdiğini biliyor ve onun için bebeğiyle beraber kabul etti.Hem zaten kendi çocuğu bunuda bu bölümde öğrenecek

matraka bu aralar kv disine çok baktı ih ya racon kesiyor:img-hyste
bense kv dizisinin hiç bir bölümünü izlememekle övünen biriyim.

cemotara
21-05-07, 20:13
Peki sevgili cemotara ben bu bölümde neden bunları duymadım. Neden pişman olduğunu niçin söylemedi Yılmaz? Filiz "senden hep kaçtım. Sana çok haksızlık ettim diyerek" biraz açıklama da bulundu. Ama Yılmaz ne yaptı sadece "pişmanım" dedi. E be kardeşim pişmansan neden pişmansın açıkla da bizde bilelim öyle değil mi ? :img-yes:

Dokuz bölüm boyunca Filiz'i süründürmesi Yılmaz'ın suçu değildi. Gelip kapısında özür dilemeyle hemen affedilecek bir olay değildi çünkü. Filiz'in ne hatalar yaptığını 2-3 bölümdür kendi ağzından duyduk ama Yılmaz'ın neler yaptığını ve niçin pişman olduğunu bir türlü duyamadık :icon_whis

Aslı için pişman olduğunu söyledi.Daha sonrada bebeği öğrenincede pişman olacaktır.Birde yılmaz açıklama yapmadan pişman oldu ama biz neler yaptığını biliyoruz
Birde hemen affedilecek bir olay değildi yılmazın ama çok abartmıştı ama filize gelince senaristler hemen yılmazı affettiriyorlar

denmavi
21-05-07, 20:21

Arkadaşım yukarda yazdıkların maddelerin hepsine Filiz neden oldu. Yılmaz'ın pişman olması bunlara dayatılabilir mi ? Senin maddelerine göre " İyi ki Filiz Cem ile oyun oynamaya çalışmış ve Yılmaz'ın başına gelenlerden dolayı Yılmaz'ın pişman olmasını sağlamış" gibi bir durum ortaya çıkıyor. Filiz bu yaptıklarından dolayı Yılmaz'ın Filiz'e hissettirdiği kadar pişmanlığını Yılmaz'a hissettirebildi mi ? Filiz'in yukarda yaptıklarından dolayı Yılmaz neden pişman oluyor ki ? Filiz'in hatası yüzünden Yılmaz'ın pişman olması sence mantıklı mı ?

yelda92
21-05-07, 20:25

ya cemotera bir numarasın ya 5 dakkadır kaçırdığım 5-6 sayfalık yorumu okuyodumda uyuz oldum ya herkes bu yılmaza noldu böyle taşfırın erkeğini kepekli ettiler o esen gürleyen adam melek yok yılmaza esas olmayan esas oğlan lakapları bu ne ya adam ölümden dönerken filzisiğz nefes lamıyaşağını eğer ameliyattan sonra uyandığında filzini öldüğünü duysa kendini camdan şağaı aıp ona kavuşmak istediğni anladı yani aşkı için herşeyi yıktı dedi ki lan başlarım gururuna da cemden olan bebeğede ben filizi istiyorum ulen dedi onsuz ölürüm dedi ve filize koştu nerdeyse ağlıycaktı

ayrıca aşkının peşinden gitmek kepek erkekliğiyle size taşfırın erkeleriyle mutluluklar sevgili 1.1 yılmaz sevemeyen üyeler

emraht
21-05-07, 20:27
Arkadaşım yukarda yazdıkların maddelerin hepsine Filiz neden oldu. Yılmaz'ın pişman olması bunlara dayatılabilir mi ? Senin maddelerine göre " İyi ki Filiz Cem ile oyun oynamaya çalışmış ve Yılmaz'ın başına gelenlerden dolayı Yılmaz'ın pişman olmasını sağlamış" gibi bir durum ortaya çıkıyor. Filiz bu yaptıklarından dolayı Yılmaz'ın Filiz'e hissettirdiği kadar pişmanlığını Yılmaz'a hissettirebildi mi ? Filiz'in yukarda yaptıklarından dolayı Yılmaz neden pişman oluyor ki ? Filiz'in hatası yüzünden Yılmaz'ın pişman olması sence mantıklı mı ?

denmavi: pişman olma diye bişi yok. evet o dediklerine neden olan filizdir, yılmaz filizi unutmaya kendisine yeni bir hayat kurmaya karar verdi ama bu yaşanan olaylarda görüldüki, bu çok zor. filize olan aşkı unutmak mümkün değil ee filizden karşılığıda var.. tmm sende bende bir çok hataya düştük birbirine hesap sormanın alemi yok. bundan sonra hata yapmayalım birleşelim düşünmüştür çünkü yine bir ayrılık asliyla evlilik hele daha büyük bir hata olacaktır.

matraka
21-05-07, 20:28
matraka bu aralar kv disine çok baktı ih ya racon kesiyor:img-hyste
bense kv dizisinin hiç bir bölümünü izlememekle övünen biriyim.

sevgili yılmazdaşım oldumu senin yaptığın şimdi burda yokuz diye arkamızdan hemde derneğimizin üyesi, racon felan ayrıca yazdığın maddeler beni tatmin etmedi yılmaz krakteri tıpkı handan krakteri gibi uçmuştur bütük birihtimal bu krakterler kendilerinde değil insanların genelde sözleri ile davranışlarının tutması lazım bir söz söylüyorsan onu yemiyeceksin bu hazımsızlık yapar ee soda olarak da filizi önermiyorsun herhalde biz ayrıca yılmazın filiz versiyonu olan 1.1 i eleştiriyoruz eski yılmaza laf söyletmeyiz

sevgiler

bir yılmazdaşımdan bunları duymak üzdü beni... neyse cevap vereyim dedim görüşmek üzere

jojoo
21-05-07, 20:31

yazıdıklarına aynen katılıyorum hem ben yılmazın geçen bölümdeki filize karşı olan tawrını hıç yadırgamadım sadece şu hareketını yadırgadım kararı fılıze bırakmasını.yılmazın aşkı o kadar buyukmuşkı başkasından bıldığı çocuklu bır kadını kabul edıyo helal olsun yılmaza.4 ewer fılız&yılmaz

matraka
21-05-07, 20:33
yazıdıklarına aynen katılıyorum hem ben yılmazın geçen bölümdeki filize karşı olan tawrını hıç yadırgamadım sadece şu hareketını yadırgadım kararı fılıze bırakmasını.yılmazın aşkı o kadar buyukmuşkı başkasından bıldığı çocuklu bır kadını kabul edıyo helal olsun yılmaza.4 ewer fılız&yılmaz

bunu herşeyle açıklayın ama aşkı bunun içine katmayın hele büyüklüğü hiç katmayın arkadaşlar sizlere göre olabilir ben ve benim gibidüşünen bir kaç kişiiçin bu böyle değil

yılmaz diyor ikinizi birden kabul ediyorum filiz diyor başkasından olduğunu bilsendemi yılmaz evet diyor ve filiz gülüyor bunun aşkla alakası olamaz aşk bu kadar hafifliği kaldırmaz biraz ağırdır

emraht
21-05-07, 20:34
sevgili yılmazdaşım oldumu senin yaptığın şimdi burda yokuz diye arkamızdan hemde derneğimizin üyesi, racon felan ayrıca yazdığın maddeler beni tatmin etmedi yılmaz krakteri tıpkı handan krakteri gibi uçmuştur bütük birihtimal bu krakterler kendilerinde değil insanların genelde sözleri ile davranışlarının tutması lazım bir söz söylüyorsan onu yemiyeceksin bu hazımsızlık yapar ee soda olarak da filizi önermiyorsun herhalde biz ayrıca yılmazın filiz versiyonu olan 1.1 i eleştiriyoruz eski yılmaza laf söyletmeyiz

sevgiler

bir yılmazdaşımdan bunları duymak üzdü beni... neyse cevap vereyim dedim görüşmek üzere

prd ustad özür dileyerek giriş yapayım:img-yes:
ben senin sayende yılmazcı oldum oysa bı diziyi filiz için izliyordum
ama ben aşık da oldum:img-blush aşkın insana neler yaptırdığını bilirim yani, salih fahriyeyi hamileyken kabul ettiğinde büyük adamdıda yılmaz 5 yıllık aşkını ki unutmak için ne mücadeleler verdiği halde kabul etti diye neden küçük adam oldu?

forever_bim
21-05-07, 20:35
Matraka haklısın. Orada birazcık Filiz'in yüzünün kızarmasını bekledim ama çok sakin bir şekilde senden olmasa bile diyor. Çok basit bir replikti bence o replik.

forever_bim
21-05-07, 20:37
ama ben aşık da oldum:img-blush aşkın insana neler yaptırdığını bilirim yani, salih fahriyeyi hamileyken kabul ettiğinde büyük adamdıda yılmaz 5 yıllık aşkını ki unutmak için ne mücadeleler verdiği halde kabul etti diye neden küçük adam oldu?

Salih'in durumu aynı değil. Salih uzaktan sevdi. Yılmaz istese de Salih olamaz zaten. Kendi şahsen öyle dedi. Salih ihanete uğramadı. Yılmaz ihanet olduğunu sanıyor.

matraka
21-05-07, 20:38

salih ve fahriye olayları çok farklı inan bana onunla bunun arasında ağrı dağı ile everest tepesi kardeş gibi yan yana geçerler biliyorum seni yorumlarınıda biliyorum seni eleştirmiyorumda ama inan iki aşık insanın o sözleri beni tatmin etmedi hepimiz burda aşıkların sonunda kavuşmasını istiyoruz her daim filizi eleştirsm bile

aşk_ve_grur
21-05-07, 20:38
ya cemotera bir numarasın ya 5 dakkadır kaçırdığım 5-6 sayfalık yorumu okuyodumda uyuz oldum ya herkes bu yılmaza noldu böyle taşfırın erkeğini kepekli ettiler o esen gürleyen adam melek yok yılmaza esas olmayan esas oğlan lakapları bu ne ya adam ölümden dönerken filzisiğz nefes lamıyaşağını eğer ameliyattan sonra uyandığında filzini öldüğünü duysa kendini camdan şağaı aıp ona kavuşmak istediğni anladı yani aşkı için herşeyi yıktı dedi ki lan başlarım gururuna da cemden olan bebeğede ben filizi istiyorum ulen dedi onsuz ölürüm dedi ve filize koştu nerdeyse ağlıycaktı

ayrıca aşkının peşinden gitmek kepek erkekliğiyle size taşfırın erkeleriyle mutluluklar sevgili 1.1 yılmaz sevemeyen üyeler

sana katılyorum yılamz o an bebbeği düşünmüyodu onuntek düşündüğü filizdi ne bebek ne başkları o aşkını yaşma sebebini düşündü ve buna bağlı olarkta bebeği sizi ne kadarda light erkek desenizde bence yılomaz dğru olanı yaptı AŞKININ pEŞİNDEN KOŞTU eğer bu light lıksa yani yaşam sebebin olan aşık olduğun bi kadına gitmemekse onu bilemem :icon_conf :icon_conf

jojoo
21-05-07, 20:39
bunu herşeyle açıklayın ama aşkı bunun içine katmayın hele büyüklüğü hiç katmayın arkadaşlar sizlere göre olabilir ben ve benim gibidüşünen bir kaç kişiiçin bu böyle değil

yılmaz diyor ikinizi birden kabul ediyorum filiz diyor başkasından olduğunu bilsendemi yılmaz evet diyor ve filiz gülüyor bunun aşkla alakası olamaz aşk bu kadar hafifliği kaldırmaz biraz ağırdır

yılmaz fılıze değer wermese ona karşı aşk,sewgı beslemese umrunda bıle olmaz ne halın warsa gor der yanı bu bnm gorusum.

bu olay bır erkek için kaldırması guç,ağır bır olay olsa gerek yanı eskı sewgılının başkasından hamıle dıye bılıyosun bu ne geniş bir yureklılıktırkı sen onu kabul edıyosun.keşke butun erkekler bu kadar yureklı olsa.

sena_haticc
21-05-07, 20:40
bende size katiliyorum yilmaz kepek erkegi deyil saygi duyulucak bir adam sevdigini begiyle kabul eden bir adam üstelik bebegin kendi bebegi oldunu da bilmioo yine de kabullenio kimin yilmazi yaaa:img-in_lo

yelda92
21-05-07, 20:41
denmavi: pişman olma diye bişi yok. evet o dediklerine neden olan filizdir, yılmaz filizi unutmaya kendisine yeni bir hayat kurmaya karar verdi ama bu yaşanan olaylarda görüldüki, bu çok zor. filize olan aşkı unutmak mümkün değil ee filizden karşılığıda var.. tmm sende bende bir çok hataya düştük birbirine hesap sormanın alemi yok. bundan sonra hata yapmayalım birleşelim düşünmüştür çünkü yine bir ayrılık asliyla evlilik hele daha büyük bir hata olacaktır.

bencede çok haklsın artık hata yapmak istemiyorlar ama önlerinde aslı var offf bu konu çıkmaz sokak çıkış yolu yani aşağı tükürsen salak yukarı tükürsen bıyık yani yılmaz yaşayan bir öle zavallım benim

şimci gidip aslıyı terketse aslının yaşam amacı kalmaz direkt tahtalı köye (aslında aslı benden istesin ben onu firstclass birbiletle öteki tarafa yollarım hemde sigara içilmeyen pencere kenarından ohh manzarada süper sırat köprüsünüde geçer sonrda allaha yılmazla flzi ayırdığı için hesap verir)

aslıyla evlense yılmazı diri diri gömmüş olcaz eee tabi filzide kız ağla ağla artık bebeği bir güzel düşürür

zeynep.s
21-05-07, 20:41
filiz orda çok sakindi,çünkü o sevdiğini aldatmamıştıki... filiz bebegide anlatacaktı... sana anlatacak cok şeyim var dedi... ama yımazın kanayan yarasını görünce telaşlanıp doktora gittiler...yılmazın da fılızın de aşkı çok büyük... her ikiside bunu anladılar...aşklarının karşılıklı olduğunu gördüler...

forever_bim
21-05-07, 20:43
Arkadaşlar yorumlar çok yanlış bence. Yılmaz değil miydi bu hamileliliğin Cem'den olduğunu sanıp tüm köprüleri atıp Aslı'yla nikah aşamasına gelen. Ha pardon o eski Yılmaz'dı. Bence arada yaşanan o kadar ağır ithamdan sonra ortadaki kabullenmeyi aşkla açıklayamayız.

matraka
21-05-07, 20:43
yılmaz fılıze değer wermese ona karşı aşk,sewgı beslemese umrunda bıle olmaz ne halın warsa gor der yanı bu bnm gorusum.

bu olay bır erkek için kaldırması guç,ağır bır olay olsa gerek yanı eskı sewgılının başkasından hamıle dıye bılıyosun bu ne geniş bir yureklılıktırkı sen onu kabul edıyosun.keşke butun erkekler bu kadar yureklı olsa.

arkadaşım bunun ilerisinidüşünüyormusun sen bunun yürekle alakası olsa amenna ama yok o psikolojiyi ne filiz ne yılmaz kaldırır.bir şey yapıyorsorsan bunun geleceğini ne olacağını bilmen lazım kabulleniş ilerde sorun demektir sen bilmiyor olabilirsin ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp değilmi az çok psikoloji okuduk

yelda92
21-05-07, 20:44
sana katılyorum yılamz o an bebbeği düşünmüyodu onuntek düşündüğü filizdi ne bebek ne başkları o aşkını yaşma sebebini düşündü ve buna bağlı olarkta bebeği sizi ne kadarda light erkek desenizde bence yılomaz dğru olanı yaptı AŞKININ pEŞİNDEN KOŞTU eğer bu light lıksa yani yaşam sebebin olan aşık olduğun bi kadına gitmemekse onu bilemem :icon_conf :icon_conf

eğer 74.bölümdeki yılmazı sevmeyenler aralarında ligt yılmaz sevmeyiz derneği kurarsa bizde toplanır aşkının peşinden giden yılmaz sevenler derneği kurarız

emraht
21-05-07, 20:44
Salih'in durumu aynı değil. Salih uzaktan sevdi. Yılmaz istese de Salih olamaz zaten. Kendi şahsen öyle dedi. Salih ihanete uğramadı. Yılmaz ihanet olduğunu sanıyor.

hayır, yılmaz ihanet sanmıyor olayı çözemiyor o kadar. kafasında hep şüphe var aynalıyla konuşmaları bunu gösteriyor zaten. salihin büyük adam olduğu yerde yılmaz dev adam olur:good: buda böyle biline:img-hyste

matraka
21-05-07, 20:45
Arkadaşlar yorumlar çok yanlış bence. Yılmaz değil miydi bu hamileliliğin Cem'den olduğunu sanıp tüm köprüleri atıp Aslı'yla nikah aşamasına gelen. Ha pardon o eski Yılmaz'dı. Bence arada yaşanan o kadar ağır ithamdan sonra ortadaki kabullenmeyi aşkla açıklayamayız.

aslında hasan benim merak ettiğim sahne yılmaz bunu öğrendiğinde yaniçocuğunu vereceği tepki ne havalaramı uçucak yoksa delirecekmi sonuçta filiz tarafından atıldı aslıya ve olaylar gelişti kabullenme repliklerle doldurulmalı idi bu yapılmadı bunun adına da aşk demem kusura bakmayın

sena_haticc
21-05-07, 20:46
bencede çok haklsın artık hata yapmak istemiyorlar ama önlerinde aslı var offf bu konu çıkmaz sokak çıkış yolu yani aşağı tükürsen salak yukarı tükürsen bıyık yani yılmaz yaşayan bir öle zavallım benim

şimci gidip aslıyı terketse aslının yaşam amacı kalmaz direkt tahtalı köye (aslında aslı benden istesin ben onu firstclass birbiletle öteki tarafa yollarım hemde sigara içilmeyen pencere kenarından ohh manzarada süper sırat köprüsünüde geçer sonrda allaha yılmazla flzi ayırdığı için hesap verir)

aslıyla evlense yılmazı diri diri gömmüş olcaz eee tabi filzide kız ağla ağla artık bebeği bir güzel düşürür

aaaa lütfen yelde sen ödeme o gitsinde ben öderimmm eger yilmaz ile filiz ister sede dügün masravlari benden cemi de öldürürüm yilmazim ellerini kana bulasmasin:img-in_lo

matraka
21-05-07, 20:48
eğer 74.bölümdeki yılmazı sevmeyenler aralarında ligt yılmaz sevmeyiz derneği kurarsa bizde toplanır aşkının peşinden giden yılmaz sevenler derneği kurarız

yılmazı sevenler derneği tektirama 74bölümde yılmaz rahmetli olmuştur adına yenibir dernek izni yoktur o artık gönüllerde bir dev şahsiyet kendisi gibi tarlalarda insanlar yetiştirmeyi planlıyoruz dernek olarak ama 74 bölümden sonrası yok bizim için

kursuni19
21-05-07, 20:48
hayır, yılmaz ihanet sanmıyor olayı çözemiyor o kadar. kafasında hep şüphe var aynalıyla konuşmaları bunu gösteriyor zaten. salihin büyük adam olduğu yerde yılmaz dev adam olur:good: buda böyle biline:img-hyste

Sevgili emraht ihanet sanmiyor demissin, Filiz degilmiydi bu hafta cocuk senden olmassa bile kabulleniyorsun deyen, yani Filiz cocugun hala Yilmazdan oldugunu söylemedi, e Yilmazda evet o halde kabuleniyorum dedi, yani kabullendigi baskasinin cocugu, yani arada ihanet var.

cemotara
21-05-07, 20:49

sevgili Hasan peki neden yılmaz filizi bebeğiyle kabul etti?Eğer aşk değilse ne ozaman yılmazın amacı ne?Bunu açıklarsan sevinirim.

forever_bim
Büyüklük kavramı nasıl baktığına bağlı emraht.

Matrakaya kızıyorsun tabirlerinle resmen sen racon kesiyorsun. Oldu mu şimdi:)

Karakterin ters yüz edildiği çok belli. Madem kabul edecekti, başından kabul etseydi. Tecavüz gibi bir ihtimal olacağını sanmıyor Yılmaz bence. Tecavüz kriminal bir suç olup, istem dışı gerçekleştiği için hamile kalma olasılığı çok düşük olur. Ayrıca Filiz gibi aklı başında bir kadın tecavüz bebeği doğurmaz. Hakkını yasal yollardan arar.

yelda92

arakadaşlar yılmaz aynı yılmaz sadece daha önce aladatıldığını sandığı için hata üstünbe hata hata yaptı aslında filzi hergördüğünde içi eridi ona sarılamamak için ama gururu ve kini onu ayakta tuttu

sonracıma işin içine filizin hayatının tehlikeye girmesi ölmesi söz konusu oldu orda kayışlar koptu yılmaz resmen filiz ölcek diye kendini feda etti yani filzi kendi canından bile daha önemli yılmaz için

ya aslında ben boşuna yazıyorum en zor şey önyargıları yıkmaktır

emraht
21-05-07, 20:52
Sevgili emraht ihanet sanmiyor demissin, Filiz degilmiydi bu hafta cocuk senden olmassa bile kabulleniyorsun deyen, yani Filiz cocugun hala Yilmazdan oldugunu söylemedi, e Yilmazda evet o halde kabuleniyorum dedi, yani kabullendigi baskasinin cocugu, yani arada ihanet var.

tecavüz ihanetmidir kurşuni19? yılmazın düşünceleri bu yöne kayıyorda. bir repliğinde her nasıl olduysa lafını kullanmıştır filize bebekle ilgili dikkatini çekerim.

cemotara
21-05-07, 20:53

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim ortada ihanet falan yok yani bu olay yılmazla filiz ayrıldıktan sonra oldu.Eğer filiz yılmazla beraberken cemle olsaydı ozaman ihanet ve aldatma olurdu

forever_bim
21-05-07, 20:53
sevgili Hasan peki neden yılmaz filizi bebeğiyle kabul etti?Eğer aşk değilse ne ozaman yılmazın amacı ne?Bunu açıklarsan sevinirim.

Valla ne yalan söyleyim aşkın büyüklüğünün bu tarz bir olayla kanıtlanması taraftarı değilim, bu kişinin kendine olan saygısını yitirmesidir.

73 bölümdür çizilen Yılmaz karakteri kendisinden olduğunu bilmediği bir bebeği kabul edecek bir adam değildir. Hele de bunun bir ihanet sonucu olduğunu düşünüyorsa.

matraka
21-05-07, 20:55
bence siz artik yilmazi rahat birakin kime satasiyanizi sasirdiniz artik yilmazin hic bir kabahati yok filizinde öyle ve bu asklarin en önde gidene deyil diyenlerede bisey demiorum..onlar askin ne oldunu bilmeyenlerdir diorummmm...

bizşu anda ne yapıyoruz dizi krakterleri üzerinde doğrulara ulaşmaya çalışıyoruz değilmi valla yılmazın ve filizin kara kaşı güzel gözü için dizi izlemiyorum ben yanlış varsa doğrusunu ararım aramaktamı suç

kursuni19
21-05-07, 20:56
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim ortada ihanet falan yok yani bu olay yılmazla filiz ayrıldıktan sonra oldu.Eğer filiz yılmazla beraberken cemle olsaydı ozaman ihanet ve aldatma olurdu

Ask anlaminda bir ihanet söz konusu zaten. Yilmaz Asliyla bir yola ayak basti, ama tensel anlamda hic bir yakinlasma söz konusu olmadi, ama eger Filiz gercekten Cemden hamile kalmis olsaydi bu aksa ihanet olurdu.

Ayrica Yilmaz Filizin tecavüze ugrdigini düsündügünü hic sanmiyorum. Yoksa Filiz onca zaman Cemle neden gezerdiki hala, polis var, devlet var, hem bu sekilde hamile kalmis bir bayan o cocugu normal sartlerde kabullenmezdi gidip bebegi aldiriridi

jojoo
21-05-07, 20:56
arkadaşım bunun ilerisinidüşünüyormusun sen bunun yürekle alakası olsa amenna ama yok o psikolojiyi ne filiz ne yılmaz kaldırır.bir şey yapıyorsorsan bunun geleceğini ne olacağını bilmen lazım kabulleniş ilerde sorun demektir sen bilmiyor olabilirsin ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp değilmi az çok psikoloji okuduk

bnm branşımm ayrı psikolojıyle işim yoq ama anlatılırsa dınlerım.bnce bunun yureklılıkle alkası war.herşeyi yaparken ileriyi dusunmek bence hayatı cıddıye almaktır kı hayatta cıddıye alınacak bır kawram değil herşeyi planlıyarak yaşıyamazyız bnm gorusum bu anı da yaşamak gerekir.yılmaz mutlu olmak ıstıyo e mutluluğuda aslıda bulamıyacağına gore ii yaptı fılızı kabullenmekle neyse ya bu konu sakız gibi uzar sen yılmaza kepekli de ben yureklı dıyım.

matraka
21-05-07, 20:59
tecavüz ihanetmidir kurşuni19? yılmazın düşünceleri bu yöne kayıyorda. bir repliğinde her nasıl olduysa lafını kullanmıştır filize bebekle ilgili dikkatini çekerim.

yılmazın şunu demiştir içinden sen böyle bir adama nasıl teslim oldun teslim olduğunu varsaymış bir yılmaz var ortada yılmaz vurulur ondan sonra gide filize ben sensiz yapamıyorum derse ben haydaa der izmir havası çalarım kimse kusura bakmasın ihanet affedilirse ilerde ilşkide psikolojik sorun çıkma ihtimali %99.9 dur

forever_bim
21-05-07, 20:59
Ayrıca biz kendi görüşlerimizi yazarken dizi karakterlerini konuşuyoruz. Aldığımız yanıtlar "Siz aşktan ne anlarsınız, aşkı ne sanırsınız, gidin pembe dizi izleyin şeklinde oluyor". Biz dizi karakterleri hakkında yazarken millet bizim hakkımızda yazıyor.

sezinti
21-05-07, 21:01
Sevgili arkadaşlar,

Lütfen, bölümde kullandığınız kelimeleri ve cümleleri özenli seçiniz. Tartışma konunuz Ihlamurlar altında dizisidir. Bu dizi eksenininde yorumlarınızı yazınız.
Bölümde, öyle kelime ve cümleler okudum ki, okuduğuma pişman oldum. Lütfen, mesajlarınızı yazarken biraz özenli olunuz.

jojoo
21-05-07, 21:01
Valla ne yalan söyleyim aşkın büyüklüğünün bu tarz bir olayla kanıtlanması taraftarı değilim, bu kişinin kendine olan saygısını yitirmesidir.

73 bölümdür çizilen Yılmaz karakteri kendisinden olduğunu bilmediği bir bebeği kabul edecek bir adam değildir. Hele de bunun bir ihanet sonucu olduğunu düşünüyorsa.

her insanın zaman içinde fıkırlerı değişir emınımkı yılmazında bu fıkırlerının değişmesinde fılızın kaçırılması we kendısının wurulması wardır dediğim gibi hayat cıddıye alınacak bırşey değil kımle mutluysan onla beraber olcn hayata 1 kere geliyosun.hem ömer karakterıne ben eskıden gıcık olurdum yılmazla fılızın bırlıktelığını ıstemeyen bır karakterı e şimdi ömere yetkı wersen nıkahlarını kıyacak kıwamda her karakter değişiyo zaman içinde

matraka
21-05-07, 21:04
bnm branşımm ayrı psikolojıyle işim yoq ama anlatılırsa dınlerım.bnce bunun yureklılıkle alkası war.herşeyi yaparken ileriyi dusunmek bence hayatı cıddıye almaktır kı hayatta cıddıye alınacak bır kawram değil herşeyi planlıyarak yaşıyamazyız bnm gorusum bu anı da yaşamak gerekir.yılmaz mutlu olmak ıstıyo e mutluluğuda aslıda bulamıyacağına gore ii yaptı fılızı kabullenmekle neyse ya bu konu sakız gibi uzar sen yılmaza kepekli de ben yureklı dıyım.

şimdiileride yılmazın bu çocuğu öğrenmediğini varsayalım bu ilişkide insanlar birbirlerine güveniyorlarmı bir bakalım hayır güven yok ilşki aşklar üzerine ilerde sorun çıkması kaçınılmazdır neden yılmaz filizin telefonuna ulaşamaz şüphe eder işegider şüphe eder başka biri görse şüphe eder ilerde bu ilşkinin oturacağı temel olur aşkla karın doymuyor sorunlarda halledilmiyor bunların direklerle sağlamlaşması lazım

zeynep.s
21-05-07, 21:06
yılmaz da filiz de birbirleri için hayatını riske attı...ikiside ayrılığa razıydı ama yeterki diğeri yaşasın... bu blm de her ikiside ölümün kıyısından dönünce hayatın ne kadar kısa olduğunu anladılar...onun için yılmaz filize her halinle kabulumsün dedi... artık ondan ayrı kalmak istemiyordu... o anki psikolojiyle insanın çoçukla ilgili gelecekteki sorunları düşünmesi mümkün degildir... yılmaz artık kalbinin sesini dinlemiş fılızı ,bebeğini kabul etmiştir....

yelda92
21-05-07, 21:08
yılmazı sevenler derneği tektirama 74bölümde yılmaz rahmetli olmuştur adına yenibir dernek izni yoktur o artık gönüllerde bir dev şahsiyet kendisi gibi tarlalarda insanlar yetiştirmeyi planlıyoruz dernek olarak ama 74 bölümden sonrası yok bizim için

nası yani ya bizim için 74 ten sonra yok demek o zaman izlemeyin diziyi olsun bitsin siizin için yılmaz 73.bölümde ölmüş olsun filizle yılmaz kavuşmasın

ya bir türlü anlamıyorum sizi ya siz yılmazla filzin kavuşmasını istemiyomusunuz

yada belkide aslı yılmaz tatarftarısnız çünkü forumu bir ara çok aslıcı basmıştı yani herkes filzile yılmaz barışsın diye bekliyo kaç bölümdür ve sonundada oldu ama garip bir şekilde kimsenin hoşuna gitmedi bu ii o zman dizi şöyle bitsin aslıyla yılmaz evlensin cem filzi kaçırıp öldürsün

sanırım hepiniz aslı hastalğına yakalandınız gerçekleri göremiyorsunuz yada görmek hoşunuza gitmiyo artık bıktım bu kavgadab kapatalım gitsin boşverelim bıktım bu meseleden

matraka
21-05-07, 21:08
yılmaz da filiz de birbirleri için hayatını riske attı...ikiside ayrılığa razıydı ama yeterki diğeri yaşasın... bu blm de her ikiside ölümün kıyısından dönünce hayatın ne kadar kısa olduğunu anladılar...onun için yılmaz filize her halinle kabulumsün dedi... artık ondan ayrı kalmak istemiyordu... o anki psikolojiyle insanın çoçukla ilgili gelecekteki sorunları düşünmesi mümkün degildir... yılmaz artık kalbinin sesini dinlemiş fılızı ,bebeğini kabul etmiştir....

sevdiğiiçin canını kim feda etmez ona zarar gelmesini kim ister cevap hiç kimse buna örmek varmıdır bilmiyorum seviyorsa düşünmez ama bu farklı ikili sorunları olduğunu kabul etmediği sürece birbirleri ile gene aynı sorunlar üzerinden ayrılırlar sorun bu kelime aşk bunu çözebilirya çözsün çok zor aşk açısından aşk her engeli yener doğrudur.kendisini yenemez

jojoo
21-05-07, 21:09
şimdiileride yılmazın bu çocuğu öğrenmediğini varsayalım bu ilişkide insanlar birbirlerine güveniyorlarmı bir bakalım hayır güven yok ilşki aşklar üzerine ilerde sorun çıkması kaçınılmazdır neden yılmaz filizin telefonuna ulaşamaz şüphe eder işegider şüphe eder başka biri görse şüphe eder ilerde bu ilşkinin oturacağı temel olur aşkla karın doymuyor sorunlarda halledilmiyor bunların direklerle sağlamlaşması lazım

hangı aşkta böyle sorunlar yokkı tek duze aşk çekılmez zaten.aralarında guwen sorunu olduğunu bende kabul edıyorum ama emınımkı bu sorunu hallederler .

forever_bim
21-05-07, 21:13
Matraka yanıt vermeni istemiyorum bu vakitten sonra;

Çünkü sen açıkladıkça arkadaşlar hakaretle geliyorlar.

Biz seviyeli bir şekilde açıkladıkça herkes saldırıya geçiyor. Nasılsa en iyi savunma yolu saldırıdır mantığı hakim.

Ben forumun genel isteğinin barışma olduğunu ama bu kadar saçma olay ve karakter tavizi ile gerçekleşen bir barışma olmasını istemediğini biliyorum. Ayrıca forumun 4'te 3'ü beğenmemiş. Neden acaba?

sezinti
21-05-07, 21:14
Sevgili arkadaşlar

Lütfen, konunuz Ihlamurlar altında dizisi yorumlarıdır. Konunuz ( x ) üye ve (y ) üye ve onlar değildir. Lütfen, polemik yaratacak cümlelerden uzak durunuz. Aksi takdirde bazı arkadaşlar dinlendirmeye gidebilir. Lütfen, gerginlik yaratmaktan kaçınınız.

matraka
21-05-07, 21:15
hangı aşkta böyle sorunlar yokkı tek duze aşk çekılmez zaten.aralarında guwen sorunu olduğunu bende kabul edıyorum ama emınımkı bu sorunu hallederler .

hangi aşkta bu sorunlar yokki sorun her aşkta olur tabiki ama kişiler aşkı sorgulamaktan ziyade yaşamayı tercih ederler bu ne demektir sorunlar ikinci planda kalır ikinci planda kalınca ne olur sorunlar bitmez sorunlar bitmeyince ne olur sorunlar büyürler sonrada elöpmeye kalkarlar aşk bir yere kadar onun bittiği yerde bayrağı alacak olan bellidir.

matraka
21-05-07, 21:17
Matraka yanıt vermeni istemiyorum bu vakitten sonra;

Çünkü sen açıkladıkça arkadaşlar hakaretle geliyorlar.

Biz seviyeli bir şekilde açıkladıkça herkes saldırıya geçiyor. Nasılsa en iyi savunma yolu saldırıdır mantığı hakim.

Ben forumun genel isteğinin barışma olduğunu ama bu kadar saçma olay ve karakter tavizi ile gerçekleşen bir barışma olmasını istemediğini biliyorum. Ayrıca forumun 4'te 3'ü beğenmemiş. Neden acaba?

evet haklısın da pes mi edelim hasan buda evet dizihakkında değil ama dizile ile kavramlardan bahsediyoruz sezinti umarım alınmadın tamam burda bitirelim yarın devam ederiz :img-hyste

jojoo
21-05-07, 21:20
hangi aşkta bu sorunlar yokki soru her aşkta olur tabiki ama kişiler aşkı sorgulamaktan ziyade yaşamayı tercih ederler bu ne demektir sorunlar ikinci planda kalır ikinci planda kalınca ne olur sorunlar bitmez sorunlar bitmeyince ne olur sorunlar büyürler sonrada elöpmeye kalkarlar aşk bir yere kadar onun bittiği yerde bayrapı alacak olan bellidir.

ewet tabıkı hiçbir aşk sonsuza kadar surmez ımkansız. zaman ıçınde onun yerını sewgı alır fılız we yılmaz içinde gçerli bu ama bana gore yılmaz we fılız şu anda aşk safhasında 2. planda kalan sorunları yaşıyorlar

forever_bim
21-05-07, 21:20
evet haklısın da pes mi edelim hasan buda evet dizihakkında değil ama dizile ile kavramlardan bahsediyoruz sezinti umarım alınmadın tamam burda bitirelim yarın devam ederiz :img-hyste
Matraka

Sana kimse alınmadı çünkü bir yanlış yapmadın. Arkadaşlar dizi karakterlerini değil bizi tartışıyorlar forumda. Hakaretler diz boyu olmaya başladı. Dizi karakterleri bir hayal. Hayal ne gerçek olmayan:) Ayırt edememek ne üzücü değil mi?

zeynep.s
21-05-07, 21:21
sevdiğiiçin canını kim feda etmez ona zarar gelmesini kim ister cevap hiç kimse buna örmek varmıdır bilmiyorum seviyorsa düşünmez ama bu farklı ikili sorunları olduğunu kabul etmediği sürece birbirleri ile gene aynı sorunlar üzerinden ayrılırlar sorun bu kelime aşk bunu çözebilirya çözsün çok zor aşk açısından aşk her engeli yener doğrudur.kendisini yenemez

artık her ikiside hatalrını kabul ediyor...filizin hatalarından ders aldığını ömere tavsiyelerde bulunurken gördük...yılmazda aynı şekilde yaşadıklarından ders aldı,kereme verdiği nasihatleri dinledik... aslı kız olayı olmasaydı gölün kenarında herşeyi konuşacaklardı... filiz yılmazın aklını karıştırmamak için gene sustu ama senin dediğin gibi bu blm bebek öğrenilince her şeyi konuşacaklardır...konuşmayı becerdiklerinde sorunları kalmayacaktır...

matraka
21-05-07, 21:24
ewet tabıkı hiçbir aşk sonsuza kadar surmez ımkansız. zaman ıçınde onun yerını sewgı alır fılız we yılmaz içinde gçerli bu ama bana gore yılmaz we fılız şu anda aşk safhasında 2. planda kalan sorunları yaşıyorlar

anlatamıyorum şimdi şimdi enginlere sığmayıp taşıcam

yılmaz ve filiz şu anda 2.planda kalan sorunları yaşamıyorlar aralarında şu an engel var yani sorun değil engel var aşk her engeli aşar doğrudur.aşkın tek düşmenı yine kendisidir.

Filiz:örnek hazır verelim artık herşeyi seninle konuşmak istiyorum senden birşey saklamak istemiyorum
yılmaz:susu lütfen

demekki neymiş sorunları konuşmadılar çünküçözemezler işin içinden belki senaristler kolay çıkıyor ama biz birbirimizi yiyoruz değilmi

matraka
21-05-07, 21:30
artık her ikiside hatalrını kabul ediyor...filizin hatalarından ders aldığını ömere tavsiyelerde bulunurken gördük...yılmazda aynı şekilde yaşadıklarından ders aldı,kereme verdiği nasihatleri dinledik... aslı kız olayı olmasaydı gölün kenarında herşeyi konuşacaklardı... filiz yılmazın aklını karıştırmamak için gene sustu ama senin dediğin gibi bu blm bebek öğrenilince her şeyi konuşacaklardır...konuşmayı becerdiklerinde sorunları kalmayacaktır...

hatalardan ders almak demek hataları tekrarlamamak demek eğer filiz hanım ders alsaydı çocuğu yılmaza başkasından olsa bile demek yerine söylerdi demekki ders alınmamış filiz hala kendi bildikleri doğruları savunuyor har yaptığı çöküyor gene kendini savunma mekanizmasına bürünüp tekrar hataya hatayla karşılık veriyor bu krakter için ders almış diyemem başka bir şey varsa burdayım 10-15 dk daha :img-hyste

sezinti
21-05-07, 21:30
Sevgili matraka,

Benim alınganlığım olmaz. Bugün, öyle yorumlar okudum ki, bölümde neyin tartışıldığını anlamakta güçlük çektim. Bilmenizi isterim ki, sevgili forever_bim'in onayını da alarak bölümü yarına kadar kapatmayı bile düşündüm. İnanın yorumların gidişatı bölümü kapatılmasına kadar gitmektedir.

Anlayışın için teşekkür ederim, Sevgiler.

matraka
21-05-07, 21:34
Sevgili matraka,

Benim alınganlığım olmaz. Bugün öyle yorumlar okudum ki, bölümde neyin tartışıldığını anlamakta güçlük çektim. Bilmenizi isterim ki, sevgili forever_bim'in onayını da alarak bölümü yarına kadar kapatmayı bile düşündüm. İnanın yorumların gidişatı bölümü kapatılmasına kadar gitmektedir.

Anlayışın için teşekkür ederim

evet seni anlıyorum

düzeyi her seferinde arkadaşlarımıza anlatmak gerekiyor bu yılmazın ölüm kalım savaşı sayesinde aramıza yeni arkadaşlar katıldı ve seviye meselesi hala anlaşılamadı tabiki ama sizleri anlıyorum hakta veriyorum işiniz zor

gül-em
21-05-07, 21:42
Arkadaslar ne oldu böyle alt tarafı bir dizi bu kadar büyütecek ne var bu dizide Yılmazı da filizide cok sevmiyormuyuz beraber olsunlar istemiormuyuz .Yılmaz bnce bu bölüm gerekeni e güzel şekilde yaptı dahane yapsın filze gitti ondan bi karar istiyor ikisi için .seven adam onu her sekilde kAbul eder yılmazda bunu yaptı ask fedakarlık ister.Biraz gec oldu birbirlerinin degerinianlamaları ama oldu işte....

denmavi
21-05-07, 21:51
Üstü örtük bir şekilde pişmanlık bizi tatmin etmedi. Senaristler de bu işin içinden çıkamadılar sevgili matrakanın dediği gibi işin kolayına kaçtılar. Geçmiş bir anda yok olup gitti. Daha başarılı bir senaryo olabilirdi son bölümler üzerinde daha çok çalışabilirlerdi ama senaristlerimizin başka işleri var sanırım. Umarım finali güzel bağlarlar hiç umudum kalmadı ama ümit etmekten başka çarem de yok :img-blush

matraka
21-05-07, 21:52
arkadaşlar siz kendinizi burda ne kadra parlasanızda bişey fark etmicek senaristler kendi bildilkerini kendi dğrularını yazacaklar ve oynacatacaklar bu 74 bölümdür byle olacak 75. bölümdede byle olcak bunu değiştiremezsiniz

herkes farklı düşünür farkılı yerlerden bakar olaylara zaten bu sayede inasnalr birbirlerinden ayrılır (başka sebeblerde vardır tabi ) örnek verirsek ikiz kardelerin bile grüntüleri aynıdır ama düşünceleri bakış açıları farklıdır ve herkez kendini savunur herkezin kendine gre doğruları vardır

siz şimdi burda hayla ürünü olan birşeyi tartışıyosunuz tama ben tartışmayın demeiyorum ama bide byle düşünsenizde kahramanları bi yana bırak olaylar üzerinde konuşsak kim haklı kim haksız kim pişman kim değil baydı artık

zaten bu haftayı symayın 5 bölüm kalmış finale olmlu düşünsek onasıl olurrr acaba?????????????????????????????????

son son takılmadan veda etmim

birinci şu haklı bu haksız bir tartışma değil bu
ikincisi bunlar evet hayal ürünü oluşturulmuş krakterler bizde kendidüşüncelerimize göre yaşadığımızın toplumun gereklerini göze alarak yanlışlıklarını ve doğruluklarını paylaşıyoruz
evet ama doğru genelde bir tanedir farklı doğru yoktur sadece çeşitlilik gösterir
son söyleyeceğim senaristler inanız bizden esinleniyorlar yani bize göre çok hareket edebiliyorlar ufuklarını açıyoruz onların hatta ileri gidip bizle mesajlaşmaya başladılar bunun sonu ne merak ediyorum

jojoo
21-05-07, 21:53
arkadaşlar siz kendinizi burda ne kadra parlasanızda bişey fark etmicek senaristler kendi bildilkerini kendi dğrularını yazacaklar ve oynacatacaklar bu 74 bölümdür byle olacak 75. bölümdede byle olcak bunu değiştiremezsiniz

herkes farklı düşünür farkılı yerlerden bakar olaylara zaten bu sayede inasnalr birbirlerinden ayrılır (başka sebeblerde vardır tabi ) örnek verirsek ikiz kardelerin bile grüntüleri aynıdır ama düşünceleri bakış açıları farklıdır ve herkez kendini savunur herkezin kendine gre doğruları vardır

siz şimdi burda hayla ürünü olan birşeyi tartışıyosunuz tama ben tartışmayın demeiyorum ama bide byle düşünsenizde kahramanları bi yana bırak olaylar üzerinde konuşsak kim haklı kim haksız kim pişman kim değil baydı artık

zaten bu haftayı symayın 5 bölüm kalmış finale olmlu düşünsek onasıl olurrr acaba?????????????????????????????????,

walla ne yalan soylıyeyım yazdıklarına katılmamak mumkun değil.ama insan tutamıyo işte kendını dırek sawunmaya geçiyo ya zaten bırkaç zman sonra dızıyı unutucaz gıtcek sahsen kendı adıma unutucam asmalı konağı unutmuşum bunu mu unutmucam.biz ne kadar tartışşsak ta senaristler yazıp bıtırdıler onlara gore boyle olması gerekıyodu we boyle oldu bundan sonrada olucak.bu tartışmaya daha fazla yorumumu yazmıcam ama ilerki bölümlerde ne olur onu bılemem ama bugunluk bu tartışmada yoqum

psilomelan
21-05-07, 21:56
arkadaslar forumugenelde takip eden fakat mesaj fazla yazmayan biriyim ama suan itibariyle gelinen noktaya baktigimda durum gercekten uzucu yani bu denli hakarete varan itamlar gercekten yanlis ve bu ortama yakismiyo sonucta burada tartisilan bir dizi ve onun kurgudan ibaret karekterleri lutfen sagduyumuzu elden birakmayalim burda herkes cok duzeyli ve degerli insanlar tartisirken birbirimizi kirmamaya ozen gosterelim....

matraka
21-05-07, 21:58
,

walla ne yalan soylıyeyım yazdıklarına katılmamak mumkun değil.ama insan tutamıyo işte kendını dırek sawunmaya geçiyo ya zaten bırkaç zman sonra dızıyı unutucaz gıtcek sahsen kendı adıma unutucam asmalı konağı unutmuşum bunu mu unutmucam.biz ne kadar tartışşsak ta senaristler yazıp bıtırdıler onlara gore boyle olması gerekıyodu we boyle oldu bundan sonrada olucak.bu tartışmaya daha fazla yorumumu yazmıcam ama ilerki bölümlerde ne olur onu bılemem ama bugunluk bu tartışmada yoqum

yok öyle sıyrılmak doğru heryerde bir tanedir çeşitlilik gösterir ama buluştukları ortak payda doğru olur genelde burda ne oluyor yani forumda olan şu bizim irdelediğimiz krakterler gerçek hayatları ile kıyaslanım yani tarafsızca sorgulanmadan sevilip bağrına basıldığı için onun yanlışları siz lerin ve bizlerin doğruları olup çıkıyor işin ilginç yanı bunun farkınada varmıyoruz:img-hyste

sinem*
21-05-07, 21:58
Üstü örtük bir şekilde pişmanlık bizi tatmin etmedi. Senaristler de bu işin içinden çıkamadılar sevgili matrakanın dediği gibi işin kolayına kaçtılar. Geçmiş bir anda yok olup gitti. Daha başarılı bir senaryo olabilirdi son bölümler üzerinde daha çok çalışabilirlerdi ama senaristlerimizin başka işleri var sanırım. Umarım finali güzel bağlarlar hiç umudum kalmadı ama ümit etmekten başka çarem de yok :img-blush

senaristler bunu tek yılmaza yapmadılar :) mesela handan hanım kaç sezonluk kinini bir bölümde temizledi,ömerde aynı şekilde hatta ali ömerin arkasından atıp tutarken geçen bölüm hadi koçum kamyona yükleyelim dedi :img-hyste sonra filiz yılmazın ona dediklerini unuttu falan filan...senaristler bu olayları repliklerle güzel anlatamadıkları için her şey havada kaldı ya biz o havaya çıkıp diziyi izleyeceğiz her şey güllük gülistanlık olacak ya da havada kalacaklar biz de sürekli diziyi gülerek izleyeceğiz .En mantıklısı senaristlerin şu kalan beş bölümü sindire sindire yazmaları :img-hyste

denmavi
21-05-07, 22:02
senaristler bunu tek yılmaza yapmadılar :) mesela handan hanım kaç sezonluk kinini bir bölümde temizledi,ömerde aynı şekilde hatta ali ömerin arkasından atıp tutarken geçen bölüm hadi koçum kamyona yükleyelim dedi :img-hyste sonra filiz yılmazın ona dediklerini unuttu falan filan...senaristler bu olayları repliklerle güzel anlatamadıkları için her şey havada kaldı ya biz o havaya çıkıp diziyi izleyeceğiz her şey güllük gülistanlık olacak ya da havada kalacaklar biz de sürekli diziyi gülerek izleyeceğiz .En mantıklısı senaristlerin şu kalan beş bölümü sindire sindire yazmaları :img-hyste

Bazen tereddüt ediyorum ben bu dizinin sadece ilk sezonunu mu arşivime eklesem diye. Ama oyucu kalitesi beni engelliyor buna. Böyle güzel oyuncuların olduğu bir diziyi 2. sezon böyle saçma senaryo ile batırmaları çok büyük bir başarı olsa gerek. Kendilerini tebrik ediyorum ama tebrik edilmesi gereken kaç senarist var bilemiyorum. Bizim dizinin kara kalemi yol geçen hanına döndü de :img-hyste

lawinia
21-05-07, 22:04
yılmaz önceleri bu değişimi kabul etmese de öfkesi gectikce değişmek istemiş olabilir bu illa ki ilerde sorun yaratır diye bi sey yok. önemli olan kendi isteğiyle bunu yapması baska birinin isteğiyle değil. burda da yılmazdan böyle bi değişim beklenmedi kendisi düsündü tasındı filizsiz olmayacgını anlayarak kendi isteğiyle böyle bi değişiklik yaptı kendinde. herkes sevdiğini böyle kabul etmeyebilir ama yılmaz kabul etmiştir. yani burda olmaması gerekir diye bi şey yok ona bakılırsa pek cok kişi ömerin ferideyi gerek kendisini bıraktıgı gerek de gecmişi sebebiyle kabul etmemesi gerekir diye düsünebilir ama bu karakterine ters olsun olmasın ömerin illa ki ferideyi kabul etmeyecgi anlamına gelmez. gercek hayatta da benzer seyler olabilir bence, hiç beklemeyeceğiniz kadın ya da erkek neleri kabul eder yasadıklarının sonucu olarak. önemli olan mutlu olunması yılmaz da ömer de mutlu olacaksa bana böyle kararları da değişimleri de garip gelmiyo...

jojoo
21-05-07, 22:04
yok öyle sıyrılmak doğru heryerde bir tanedir çeşitlilik gösterir ama buluştukları ortak payda doğru olur genelde burda ne oluyor yani forumda olan şu bizim irdelediğimiz krakterler gerçek hayatları ile kıyaslanım yani tarafsızca sorgulanmadan sevilip bağrına basıldığı için onun yanlışları siz lerin ve bizlerin doğruları olup çıkıyor işin ilginç yanı bunun farkınada varmıyoruz:img-hyste

yoq ben bırşeydn sıyrılmıyorum yanı tartışmakla ne uzuyoruz ne kısalıyoruz olduğumuz yerde sayıyoruz.benım sewdığım karakter herhangı bır yanlış yaparsa ben onu sorgularım yanı ole koru korune sewenlerden değilim ki bu karakterlerin yaptığı yanlışlarda çoğu kez onları doğru bulmamışımdır

matraka
21-05-07, 22:14
yılmaz önceleri bu değişimi kabul etmese de öfkesi gectikce değişmek istemiş olabilir bu illa ki ilerde sorun yaratır diye bi sey yok. önemli olan kendi isteğiyle bunu yapması baska birinin isteğiyle değil. burda da yılmazdan böyle bi değişim beklenmedi kendisi düsündü tasındı filizsiz olmayacgını anlayarak kendi isteğiyle böyle bi değişiklik yaptı kendinde. herkes sevdiğini böyle kabul etmeyebilir ama yılmaz kabul etmiştir. yani burda olmaması gerekir diye bi şey yok ona bakılırsa pek cok kişi ömerin ferideyi gerek kendisini bıraktıgı gerek de gecmişi sebebiyle kabul etmemesi gerekir diye düsünebilir ama bu karakterine ters olsun olmasın ömerin illa ki ferideyi kabul etmeyecgi anlamına gelmez. gercek hayatta da benzer seyler olabilir bence, hiç beklemeyeceğiniz kadın ya da erkek neleri kabul eder yasadıklarının sonucu olarak. önemli olan mutlu olunması yılmaz da ömer de mutlu olacaksa bana böyle kararları da değişimleri de garip gelmiyo...

ömer ve feride krakterinin dönülmeznokataları kanımca olmamıştır.neden olmamıştır soralım kendimize ilk sezon ömer krakteri evet bu gerçek elifi sevdi elif onu sevmedi başka yani ömerin günahı elifi sevip yılmaza bulaşmak oldu oda kardeşini bu aşka kurban verince her abi gibi benceönyargıları oldu ama bu uzadı dizimizde yani abartıldı gerçekleri önyargılı olduğu için ömer krakteri göremedi dönülmez akşamın ufkundayımı ömer söyleyemedi ama yılmaz krakteri bu dizide birçok defa ikilemde kaldı bunun geçmişte örnekleri çoktur vermekle yazmakla ne ben büyürüm nede ufalırım yılmaz filiz ilşkisinin bu halde olma sebepleri ikisi olduğu halde çoğunluk olarak filiz tekinerin kabahatidir.burda sadece filizi krakterini suçlamak içi yazmıyorum benim gerçeğim de doğrum dabudur ne yapmıştır filiz krakteriiçin şunu söyliyebilirim hatalar yapmıştır hatalarını bir başla hatayla kapamaya çalışmıştır ama hatalar gitgide büyümüştür.bunları tartışmak zaman kaybı olur ama herşeyin sorumlusu filiz derken siz bana ön yargıyla bakıyor ve tek sorumlu o değil diyorsunuz yılmazın hataları neden olmuştur sebebine inerseniz göreceğiniz tek şey filiz tekiner olucaktır kısacası bu aşk 74 bölümü haketmedi olay böyle kapanmayacaktı zaten kapanmayacak

matraka
21-05-07, 22:24
Sevgili matraka,

Sizler tüyo yazmadığınız sürece Serpil'de tüyo yazmıyor. Serpil'in tüyolarında hangileri gerçekleşti, bileniniz var mı ? Senaristler mesajlaşıyorsa sevgilerimizi ve saygılarımızı iletiniz.

Bu bölümde mod olarak değil Ihlamurlar Altında dizisi izleyicisi olarak yorumlarımı paylaşıyorum. Yazdığım yorumlarda da çizgim hiç değişmedi. Bugun yazılan yorumlardan sonra yorumlarımı paylaşmaktan çekinir oldum. Eğer, mod-üye ilişkisi olacak ve bu şekilde devam edecekse, forumda kuralları uygulamaktanda çekinmem.

( Yapmam gereken analizler var )

Sevgiler, saygılar

Bu mesaj silinecektir.

farkında olmammı sezinti herşeyin farkındayım sen yorumlarını paylaş genede yeni arkadaşlarımızda seviyeye alışıyorlar tabi böyle ara sıra tansiyon yükselmelerinde sizlere ihtiyaç düşsede öğreniyorlar zaten hepmiz insanız hayatımız öğrenmekle geçiyor yaşıyorsaköğreneceğimiz birşeyler vardemekki sende fikrini paylaşki öğrenelim öğretmek felan da oolmuyor deme çok güzel oluyor çok şık duruyor şimde ben senden birşeyler kparsam yada forumdan birileri acaba sana kaç yıl borçlu oluruz malüm bir harf öğretenin kölesi olunuyorsa emrinize amadeyiz

lawinia
21-05-07, 22:31
ömer ve feride krakterinin dönülmeznokataları kanımca olmamıştır.neden olmamıştır soralım kendimize ilk sezon ömer krakteri evet bu gerçek elifi sevdi elif onu sevmedi başka yani ömerin günahı elifi sevip yılmaza bulaşmak oldu oda kardeşini bu aşka kurban verince her abi gibi benceönyargıları oldu ama bu uzadı dizimizde yani abartıldı gerçekleri önyargılı olduğu için ömer krakteri göremedi dönülmez akşamın ufkundayımı ömer söyleyemedi ama yılmaz krakteri bu dizide birçok defa ikilemde kaldı bunun geçmişte örnekleri çoktur vermekle yazmakla ne ben büyürüm nede ufalırım yılmaz filiz ilşkisinin bu halde olma sebepleri ikisi olduğu halde çoğunluk olarak filiz tekinerin kabahatidir.burda sadece filizi krakterini suçlamak içi yazmıyorum benim gerçeğim de doğrum dabudur ne yapmıştır filiz krakteriiçin şunu söyliyebilirim hatalar yapmıştır hatalarını bir başla hatayla kapamaya çalışmıştır ama hatalar gitgide büyümüştür.bunları tartışmak zaman kaybı olur ama herşeyin sorumlusu filiz derken siz bana ön yargıyla bakıyor ve tek sorumlu o değil diyorsunuz yılmazın hataları neden olmuştur sebebine inerseniz göreceğiniz tek şey filiz tekiner olucaktır kısacası bu aşk 74 bölümü haketmedi olay böyle kapanmayacaktı zaten kapanmayacak

son cümlenden ne anlamamız gerektğini cözemedim. kapanmayacaktı zaten kapanmayacak derken mutsuz sonu mu kastettin asılması gerekn yeni bi sorunu mu? öncelikle sunu söyleyebilirim ömer feride ilişkisiyle ilgili örneğim yılmaz bu sekilde kabul etmemeliydi deniyor ama pek cok kişiye göre ömerin de kabul etmemesi gerekebilirdi ama etmiştir. demek ki illa olmaması gerekir diye düsünülenler olmayacak diye bi sy yok. onların durumunda sorun oldugunu düsünmüyorum zaten ömer dogru olanı yapmıstır bana göre. bunun dısında da filizin hatası yılmazın hatası diye bi tartısma zaten yersiz burda ikisinin hatalarını ya da iyiliklerini göz önüne almaktan ziyade insanların gercekten de böyle değişimler yasayabileceklerini genel kanılardan uzak kararlar alabilecekleri düsüncesinde oldugumu belirtmekti niyetim. yani kaplan edalarında gezen bi erkek asık olunca süt dökmüs kediye dönebilir ya da cok asabi ve hırcın bi kadın bebeği olmasıyla bu huylarında sıyrılabilir. gercek hayatta örnekleri ararsanız mutlaka bulursunuz.

denmavi
21-05-07, 22:36
Sevgili matraka seni bu saatlerde aramızda göremezdik önceleri. Bu aralar herkeste bir değişim söz konusu :img-hyste

matraka
21-05-07, 22:38
son cümlenden ne anlamamız gerektğini cözemedim. kapanmayacaktı zaten kapanmayacak derken mutsuz sonu mu kastettin asılması gerekn yeni bi sorunu mu? öncelikle sunu söyleyebilirim ömer feride ilişkisiyle ilgili örneğim yılmaz bu sekilde kabul etmemeliydi deniyor ama pek cok kişiye göre ömerin de kabul etmemesi gerekebilirdi ama etmiştir. demek ki illa olmaması gerekir diye düsünülenler olmayacak diye bi sy yok. onların durumunda sorun oldugunu düsünmüyorum zaten ömer dogru olanı yapmıstır bana göre. bunun dısında da filizin hatası yılmazın hatası diye bi tartısma zaten yersiz burda ikisinin hatalarını ya da iyiliklerini göz önüne almaktan ziyade insanların gercekten de böyle değişimler yasayabileceklerini genel kanılardan uzak kararlar alabilecekleri düsüncesinde oldugumu belirtmekti niyetim. yani kaplan edalarında gezen bi erkek asık olunca süt dökmüs kediye dönebilir ya da cok asabi ve hırcın bi kadın bebeği olmasıyla bu huylarında sıyrılabilir. gercek hayatta örnekleri ararsanız mutlaka bulursunuz.

sevgili lawinia

2.sezon buraya yazdığın ilk mesajlarımdan biriydi insanlar değişir aşkta insanları değiştiren etmenlerdendir,bunu kabulde ediyorum ama aşk insana evrim atlatmaz yani evrim geçirmesini sağlamaz ömerferide örneğine gelince filiz yılmazın yaşadığının 10 birini bunlar yaşamadı yani ferdienin geçmişi kötü diye ömer onu bırakmalımıydı biz önyargılara mı inanıyoruz ben şahsen insanların düşünce ve hareketlerine bakarım arasındaki farka bakarım bir kadın mazisi kötü diye yargılamam ki eski türk filmlerinde böyle şeyler olmuş meşhur jönlermizin çoğunlukla affetmiş ama kimse kusura bakması bu türk filmi boyutlarını aştı yani filiz yılmaz aştı bunun örneği yok türk sinemamızda yoksa yanılıyormuyum

matraka
21-05-07, 22:40
Sevgili matraka seni bu saatlerde aramızda göremezdik önceleri. Bu aralar herkeste bir değişim söz konusu :img-hyste

sevgili den mavi insanlardeğişir değilmi:img-hyste evrim geçirmeselerde yaniduygu ve düşüncelerinde her akşam kalmıyorum zaten nadir anlarımdan biridir.değişim iyidir hem korkmamak lazım yılmazın kini örnek verme o evrim geçirdi :img-hyste

matraka
21-05-07, 22:43
paramı istiyorsun para,şöhretmi istiyorsun şöhret,reytingmi istiyorsun reyting,birdizinin yapımı gelir sağlamak olduğunu düşünürse 10 üzeri,nde reyting alan dizi karlı bir işse ki nadir10 onun üzerinde reyting alan diziler o zaman neden seyircinin size gösterdiği özene siz emek vermessiniz bende senaristleri burda suçluyorum çok mu acımasızım

lawinia
21-05-07, 22:47
sevgili lawinia

2.sezon buraya yazdığın ilk mesajlarımdan biriydi insanlar değişir aşkta insanları değiştiren etmenlerdendir,bunu kabulde ediyorum ama aşk insana evrim atlatmaz yani evrim geçirmesini sağlamaz ömerferide örneğine gelince filiz yılmazın yaşadığının 10 birini bunlar yaşamadı yani ferdienin geçmişi kötü diye ömer onu bırakmalımıydı biz önyargılara mı inanıyoruz ben şahsen insanların düşünce ve hareketlerine bakarım arasındaki farka bakarım bir kadın mazisi kötü diye yargılamam ki eski türk filmlerinde böyle şeyler olmuş meşhur jönlermizin çoğunlukla affetmiş ama kimse kusura bakması bu türk filmi boyutlarını aştı yani filiz yılmaz aştı bunun örneği yok türk sinemamızda yoksa yanılıyormuyum

yılmaz filizi sizin kadar hatalı görmüyo hatta sözlerinden yola cıkarsak kendinde buluyo hataları daha cok. bu yüzden de sevdiği kadının böyle bi değişimi hakettğini düsünüyo gerci bunda sadece filizin haketmesi de yok yılmaz anladı ki filizsiz olamayacak bunun sonucunda da kendinde değişim yapmaya karar verdi kafasındaki yargıları yıktı ve sevdiği kadına gitti. acıkcası ask bu kadar değştirir mi bilmem ama karakterlerimizn kendimizin uygun gördüğü bi sebeple böyle ciddi değişimlere ugrayabileceği kanısındayım. o yüzden garip bulmuyorum yılmazdaki değişimi.

sinem*
21-05-07, 22:51
paramı istiyorsun para,şöhretmi istiyorsun şöhret,reytingmi istiyorsun reyting,birdizinin yapımı gelir sağlamak olduğunu düşünürse 10 üzeri,nde reyting alan dizi karlı bir işse ki nadir10 onun üzerinde reyting alan diziler o zaman neden seyircinin size gösterdiği özene siz emek vermessiniz bende senaristleri burda suçluyorum çok mu acımasızım

valla az bile söylüyorsun...Birazcık ya reklamlardaki gibi olacak ama ufacık özen istiyoruz..Cemi dizinin merkezi yaptılar kaç bölüm yılmazı saf saf peşinde dolandırdılar izledik bir çok şey oldu izledik zaten izlemekten vazgeçmezler diye sürekli saçma sapan bölümler izletiyorlar..Son bir kaç bölüm kaldı bari doğru düzgün replikler yazın ilk sezonki tutkuyu,aşkı,acıyı şimdi de hissetmek istiyoruz artık..

matraka
21-05-07, 22:53
yılmaz filizi sizin kadar hatalı görmüyo hatta sözlerinden yola cıkarsak kendinde buluyo hataları daha cok. bu yüzden de sevdiği kadının böyle bi değişimi hakettğini düsünüyo gerci bunda sadece filizin haketmesi de yok yılmaz anladı ki filizsiz olamayacak bunun sonucunda da kendinde değişim yapmaya karar verdi kafasındaki yargıları yıktı ve sevdiği kadına gitti. acıkcası ask bu kadar değştirir mi bilmem ama karakterlerimizn kendimizin uygun gördüğü bi sebeple böyle ciddi değişimlere ugrayabileceği kanısındayım. o yüzden garip bulmuyorum yılmazdaki değişimi.

türk filmlerini bile incelersen ki görüceksin orda bile ihanete uğradığını sana bay jönlermiz sevdiği kadını ne zaman affedip mutlu oluyorlar ihanet etmediğini öğrendiği zaman sen hala bana yılmaz kafasında kendisini suçlu buluyor diyorsun ama o zaman ya sen düşünceleri okuyorsun yada ben evrim geçirmek üzereyim bunun örneği yok ihaneti bir erkeğin affetmesi inan bana imkansız geliyor çünkü affedilen ihanet sorunla