Tüm Versiyonu Göster : Pusat - Resim/İmza/Avatar/Özel Çalışma/ Senaryo/ Replik Yorumları
gumus-mehmet
03-10-07, 10:38
Calismalariniz cok guzel arkadaslar ellerinize saglik. Size cok hevesneniyorum boyle guzel seyleri nasil yapiyosunuz..:icon_whis
EnDlEeS_89
03-10-07, 14:00
Olsun Elifcim Valla Ben Her Türlü Beyeniyorum çalişmalarini çok Hoşlar :):)
EnDlEeS_89
03-10-07, 14:13
sudenaz bölüm resimleri ve özeti için çok teşşkkürler cnm çok makbule geçti inan :):)
eklenen tüm resimler ve calismalar cok güzel
elinize ve emeginize saglik :good:
eklenen her sey cok güzel tessekürlerhttp://landy-girls17@hotmail.com
EnDlEeS_89 yeni bölüm resimleriyle bir imza yapmışsın:D
Süper olmuş ellerine sağlık:img-wink:
EnDlEeS_89 süpersin canım ya hele imzan muhteşem canımmm
ellerine,kollarına vs.. sağlık :D
mc karakule süpersinn yahu ne kadar hızlısın ya hızına yetişilmiyor:img-yes::img-wink:
mc karakule
03-10-07, 18:15
yorumun için saol ;)
resim ekleyen,çalışma yapan arkadaşların ellerine sağlık ;)
KeReMcEmİm avatarlar güzel olmuş ellerine sağlık ;)
EnDlEeS_89 yahu bu kadar güzel yapmak zorunda mısın?allah allah :D
süper olmuş canım ya çalışmaların ellerine sağlık :D
EnDlEeS_89
03-10-07, 20:37
EnDlEeS_89 yeni bölüm resimleriyle bir imza yapmışsın:D
Süper olmuş ellerine sağlık:img-wink:
KeReMcEmİm avatarlar güzel olmuş ellerine sağlık ;)
EnDlEeS_89 yahu bu kadar güzel yapmak zorunda mısın?allah allah :D
süper olmuş canım ya çalışmaların ellerine sağlık :D
özge yorumun için teşekkürler cnm..
ozenckaya sana da teşekkürler cnm beyenmene çok sevindimm:):) seninde ellerine sağlık bu arada cnm emeğine sağlık....:)
arkada$lar imzalar ve avatarlar süper ötesi harikasiniz valla cok te$ekkürler sudenaz canim resimler ayriyetten cok güzeller cok te$ekkürler en kisa zamanda özel cali$malarimla araniza geri dönücem :D
katre..., EnDlEeS_89, mc karakule, KeReMcEmİm, ozenckaya ve *misket* her birinizin çalışmaları da ayrı ayrı güzellikte , ellerinize sağlık.
http://img248.imageshack.us/img248/2139/36oe6.png (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/5845/35pt5.png (http://imageshack.us) http://img104.imageshack.us/img104/3215/34tl2.png (http://imageshack.us)
Arkadaşlar ilk 2 resimde Pusatın yumruk atmaya başladığı sahneyi gif yapabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler
Princess-Sila
04-10-07, 12:53
sudenaz eline saglik canim hem özet hemde bölüm resimleri ekledigin icin
Elif eline saglik wp´ler yine muhtesem hic bos birakmiyorsun burayi cok saol gercekten avi´lerin devamida gelmis cok sevindim hepsi birbirinden güzel
EnDlEeS_89, mc karakule, KeReMcEmİm, ozenckaya, omayra73 hepinizin elinize emeginize saglik imza´lar olsun avi´ler olsun hepsi birbirinden güzel olmuslar hepinizin eline emegine saglik :img-yes:
bu arada dikkatimi birsey cekti biz Akin´a hep Kont diyoz bununda yeni farkina vardim ben kendim sahsen adamin dizideki rol adini unutmustum :icon_whis
KeReMcEmİm
04-10-07, 17:30
yorumlar için saolun video bulabilirsem devam ederim :img-wink:
omayra73
imzalar ve avatarlar bir birinden güzel sana ayriyetten te$ekkür ederim neden diye sorucaksin benimde aklimdan sizde esin civangil imzasi istemek geciyodu istemeye kalmadi sen yaptin cok sagol canim :good:
omayra73 Esin çalışmaları çok güzel olmuş:img-wink:
Emeğine ellerine sağlık:img-wink:
omayra73 çalışmalar süper :D
ayrıca yorum yapan herkese teşekkürler.. :img-yes::happy0064:good:
elifciğim ve mystery_star çalışmalarınız süper:happy0064
mc karakule resimler için çok sağol
Yorum yapan ve çalışmalarımı beğenen herkese bende teşekkür ederim.
calismalariniz cok güzel olmus
elinize saglik :good:
bütün herşey için herkesin ellerine sağlık... çalışmalar, fotolar... hepsi çok güzel.
slmmm:happy0064:happy0064:happy0064
bölüm resimleri, avatar, imza ve yorumlariniz icin cok te$ekkürler arkada$lar..
hepinizin ayri ayri eline emegine diline saglik :D
reytinglerden ne haber bu arada??
ooffffffffff... arkadaslar yoklugumda mm bölümünü ilerletmissiniz... süpersiniz... calismalariniza henüz bakmadim ama en kisa sürede göz aticam... eminim hepsi cok güzeldir... emeklerinize saglik...
Resimler icin tesekkürler.
Princess_Sila avatarin süper olmus... imzaya zaten diyecek bi lafim yok Karizmanin adi Haluk Piyes:good:
ayy calismalar fevkaladenin fevkinde resmen,....
Hangi photoshopu kullaniyosunuz yaa??? banada soyleyin....
Bu arada calismalarinizi haluk piyes fanclubimizda kullanicam izniniz varsa....
uzun bı sureedır bende baslıga ugramıyordum ama gercekten super otesı..
herkesın ellerıne saglık..
bıde ben bırsey sormak ıstıyorum burası yerımı bılmıyorum bızım multımedya baslıgımız neden ana baslıkta degıl butun dızıler var bı bızımkı yok :S
Princess-Sila
07-10-07, 23:16
Nar eline saglik canim avi´ler süper olmus
bu arada Gülcinim yorumun icin saol e Haluk abimizden baskasina yakismaz ki o Karizma :icon_whis :img-wink:
narcim avilerin süpperr olmus... söylemeye bile gerek yok :good: ellerine saglik...
yapanlarin ellerine saglik fotolar avatarlar cok güzeller tesekkürler
kizlar harikasiniz.. hepsi cok güzel elinize emeginize saglik
arkadaşlar şöyle bi göz gezdirdim sayfada imzalar avatarlar cok güzel..
pusat harika bi dizi kadrosuda bayağı sağlam..:img-yes::img-yes:
Princess-Sila
08-10-07, 15:44
bengu_ eline saglik imza ve avi´ler cok güzel olmus eline emegine saglik
bengu_ ellerin dert görmesin... calismalarin süper... :good:
calismalar cok güzel..
emeginize saglik :good:
EnDlEeS_89
08-10-07, 17:14
Nar eline saglik canim avi´ler süper olmus
bu arada Gülcinim yorumun icin saol e Haluk abimizden baskasina yakismaz ki o Karizma :icon_whis :img-wink:
narcim avilerin süpperr olmus... söylemeye bile gerek yok :good: ellerine saglik...
saolun canlarım yorumlarınız için :img-blush:img-blush
bengu_ imzalar ve avatarlar süper olmuş:)
Emeğine ellerine sağlık:img-wink:
EnDlEeS_89
08-10-07, 22:22
arkadaşlar pusat yorum bölümünede yazdım bi imza yapıcam PUSAT'IN KÜÇÜK YUMRUKLARI diye adının imzada olmasını isteyenler bana özel mesaj atsın ok..:img-wink::img-wink:
Pc bozuk olduğu için uzun zamandır giremedim siteye.... tüm çalışmalara tek tek baktım harika olmuş arkadaşlar elinize sağlık hepinizin
özellikle Aile imzamız çoooooooooook güzel olmuş yakamoz eline emeğine sağlık.. geç oldu ama kusura bakma :img-blush
HaLuK PİYESss
09-10-07, 12:02
bengücüm imza ve avatarlar çok güzel emeğine sağlık canım
EnDlEeS_89
09-10-07, 17:03
arkadaşlar görmeyenler için tekrar söyliyorum bi imza yapıcam PUSAT'IN KÜÇÜK YUMRUKLARI diye adının imzada olmasını isteyenler bana özel mesaj atsın lütfen ......
arkadaşlar aile imzasını galiba yakamoz arkadaşımız yapmış eğer birdaha aile imzası yaparsanız benide eklemenizi istiyorum..
:img-wink::img-wink:
polat__elif
10-10-07, 00:30
Arkadaslar imzalar ve Avatarlar super hepinize tesekur ediyOrumm..
Grupascı kız avatarlar süper olmuş:img-wink:
Ellerine sağlık:img-wink:
GRUPASCIKIZ
10-10-07, 17:46
YoShYÖzGe sagol cnm yorum icin
ayrica tkr aile imzasi yaparsaniz benide ekleyin lütfen :)
gamzecim emeklerine saglik süperrr olmus aviler... eger iznin olursa bi tanesini kullanmak isterim
GRUPASCIKIZ
10-10-07, 17:52
aaa cnm izin olmazmii :) cok sevindim cnm begendigine bir imza eklicem simdi :)
EnDlEeS_89
10-10-07, 18:09
GRUPASCIKIZ resimler süper bu arada ismini öğrenebilirmiyim nick biraz uzun...
replikler bölümünün açılması süper olmuş bikaç bişey koydum sizlerdende bekliyorum ... imzada yer almak isteyenler bana yada Princess-Sila yani ayşeye özel mesaj atsınlar lütfen ...
GRUPASCIKIZ
10-10-07, 18:12
Princess-Sila ya attim ben pm cnm :)
bu arada adim GAMZE :) sagol yorumlarin icin
EnDlEeS_89
10-10-07, 18:13
Princess-Sila ya attim ben pm cnm :)
bu arada adim GAMZE :) sagol yorumlarin icin
tmm gamzecim ... çalışmalarının devamını bekleriz..
Princess-Sila
10-10-07, 19:25
GRUPASCIKIZ eline saglik canim imza ve avi´ler süper olmus
bu arada tekrarlamakta fayda var
Pusat´in altin yumruklarina katilmak isteyenler bana veya EnDlEeS_89 yani Nar´a özel mesaj atsin :img-wink:
bak unutuyorum az kalsin replikler cok güzel olmus emegi gecen arkadaslarin hepsinin eline saglik :img-yes:
Princess-Sila
11-10-07, 00:21
Roberta Y Diego eline saglik imza ve avi´ler süper olmus hep bekleriz :icon_whis
Cigdem Repiliklerin devami gelmis ama bunlarin devami gelmemis eline saglik ama off simdi nasil beklicem hafaya Cuma´yi
Roberto y Diego avatarlarin süper olmus.. bu arada imzada harika....
Zeha_YK seninde Kont ve Özkan calismalarin cok güzel olmus....
emeklerinize saglik arkadaslar... devamini bekliyoruz;)
GRUPASCIKIZ canım seni burada görmek ne güzel :happy0064 çalışmaların tabi ki harika olmuş yüreğine emeğine sağlık
bengu_ roberta y diego zehra_yk çalışmalarınız çok güzel arkadaşlar elinize sağlık :good:
Eyvallah, Yorumlariniz icin tskler.
Roberta Y Diego imza ve avatarlar süper olmuş:img-wink:
Ellerine emeğine sağlık:img-wink:
GRUPASCIKIZ
11-10-07, 17:28
papatya aablaammm :)
eee burda olunazmi yaaa :) sagol cnmy orumlarin icin
princess-sila cok sagol cnm
roberto....
calismalarina bayildim :)
Zehra
calismalarin cok güzel ellerine saglik :)
arkadaşlar herkesin çalışması muhteşem olmuş
isimlerinizi tek tek sayamıyorum kusuruma bakmayın
hepinizin emeğine sağlık
Princess-Sila
11-10-07, 21:03
Zehra_YK avi´ler güzel olmus eline emegine saglik wp´lerde yine muhtesem :img-wink:
ozenckaya wp cok güzel olmus canim eline emegine saglik
Resim ekleyenlerin emegine yüregine saglik.
Yorumlariniz icin Tesekkürler.
resim ve calisma ekleyenlere sonsuz tsk ederim
uzun zamandir ugramamistim buraya..hersey cok güzel :good:
efran_albatros
13-10-07, 10:50
yeni eklediğin resimler çok güzelmiş fbuse sağol.
FBuse ekledigin resimler icin cok tskler... bu resimleri daha önce görmemistim..
HaLuK PİYESss
13-10-07, 14:10
resimler için tesekkürler
yeni resimleri nerden buldun fb buse????
EnDlEeS_89
15-10-07, 01:37
FBuse resimler süper ....
bu arada arkadaşlar PUSAT'IN KÜÇÜK YUMRUKLARI adlı imzada yer almak isteyenler bana ö.m atsınlar sonra imzaDA ismiM yok demeyin lütfen çok özel bi çalışma yapmaya çalışıcam inş beyenirsiniz henüz başladım ama :img-wink::img-wink:
narcim bölüm resimleri eklemissin süper...
ellerine saglik
EnDlEeS_89
15-10-07, 19:31
narcim bölüm resimleri eklemissin süper...
ellerine saglik
ne demek cnm biraz az oldular ama :img-wink::img-wink:....
endıees_89 eline sağlık canım avatarların güzel olmuş
ve eklediğin resimler çok güzel emeğine sağlık :happy0064
keremcem d calismalarin süperr olmus...
emegine saglik...
devamini bekliyoruz;)
arkadaslar ımza olumunede yazdıgım gıbı bugunlerde burayı cok bos bıraktım ama hepınızın calısmaları super keremcem d dıger baslıkda demöısım ama yıne dıyıyorum calısmaların super..
bengu_ ,zehrayk ellerınıze saglık..gamzecım ve aysecım ıkınızde ceza almıssınız neden bılmıyorum ama sızınde calısmalarınız cok guzel ıns en kısa surede aramıza geleceksınız..
nu arada dıger arkadasların ısımlerını unuttuysam kusurama baklmayın ama dedıgım gıbı artık bu kadar bos bırakmıycam burayı..
keremcem d gifler mükemmel olmuş:img-wink:
keremcem d
17-10-07, 18:06
yorumlariniz icin coook tsklerrr..
begendinize coook sevindimm:img-yes:
EnDlEeS_89
18-10-07, 18:51
sudenaz resimler için teşekkürler cnm çok saol :D:D
özenccim poyraz imzasi süper olmus ellerine saglik :good:
clydetr avi ve imzalarin süper olmus.... kalite fiskiriyo :good: seninde ellerine saglik
özenccim poyraz imzasi süper olmus ellerine saglik :good:
clydetr avi ve imzalarin süper olmus.... kalite fiskiriyo :good: seninde ellerine saglik
bencede imzaların hepsi birbirinden harika olmuş yapan arkadaşların ellerine sağlık..poyraz da ayrı bi süper olmuş..
GRUPASCIKIZ
19-10-07, 13:34
arkadalsr ben yokken büsürü seyler eklenmis herkeze teek tek tsk etmicem ama hersey süper ellerinize saglik hepinzin emeggine saglik :)
Princess-Sila
19-10-07, 14:41
ben yokkene sayfalar baya bi ilerlemis... bende o sirada photoshopla kafayi bozmustum birazdan anlarsiniz ne demek istedigimi... :icon_whis
EnDlEeS_89 avi´ler yine her zaman ki gibi cok güzel olmus canim eline emegine saglik
keremcem d eline saglik gif´lere bayildim
ebrumm eline saglik canim hem imza hemde avi cok güzel olmus
ozenckaya eline saglik canim imza cok güzel olmus :img-yes:
clydetr hem imzalar hemde avi´ler cok güzel olmus yaa eline emegine saglik
GRUPASCIKIZ avi´ler coook güzel olmus eline emegine saglik
bu arada sudenaz´a cok tesekkürler hem özeti ekliyo hemde resimleri unutmamissin cok saoll :img-wink:
gamzecim hg...
özledik sizleri :P
gamze bir dönmüssün pir dönmüssü...
calismalar süperr....
ellerine emeklerine saglik
aysecim süpersin.... senin kafayi yemen böyle oluyosa sen hep ye :img-hyste
emeklerine saglik cnm
GRUPASCIKIZ
19-10-07, 15:02
ayse cnm yorumun icin cok sagol...bence kafayi hep boz photoshopla süperler :)
Kiraz cnm asgol yorumun icin gercekten sonunda burda olmaktan bende cokmutluyum...
yorum hyapan arkadaşlara teşekkür ederim :)
clydetr son avatar süper ve yine son imza süper süperlerini sona koymuşsun
GRUPASCIKIZ avatarlar yakıyor olmaz böyle şey :D
Princess-Sila 2. sıradan dördüncüsü süper canım sağol :D
fatma süpersin cnm...
giflerin hepsi harika, ama ben özellikle 3. gifi begendim...
ordaki bakisi süperrrr... bi insan bu kadar mi tatli olur????
keremcem d giflerin süperrrrrrrrrrrrrrrrr
Princess-Sila
19-10-07, 23:39
keremcem d gif´lerin devami gelmis eline emegine saglik
yok ben baska delirmeyi tercih ederim yaa resmen ben o gün istem disiydim oturdum kalkmamak üzere
EnDlEeS_89
20-10-07, 12:43
aaa ayşe gelmiş seni görmüşken hatırlatiim arkadaşlar Bu son yazışım size artık demicem PUSAT'IN KÜÇÜK YUMRUKLARI adlı imzada bulunmak isteyenler ö.m atsınlar sonra adım nie yok demeyin lütfeen..
keremcem d
20-10-07, 15:15
begendinize cooook sevindimmmm:img-yes:
Mrb arkada$lar yorumuma hepinizden özür dileyerek ba$lamak istiyorum
uzun süredir forumla ilgilenemiyorum i$lerim ba$imdan a$gin ama sanmayin ki Pusati unuttum.. firsat buldukca girip baktim cok güzel cali$malar yapmissiniz yine.. dizi gecen hafta yayinlanmadigi icin hizini kesmi$ ama in$allah yine eski tempoyu en kisa zamanda yakalicaz.. bende elimden gelenini yapicam bütün güzel resimleri bilgisayarima gecirdim özel cali$malarla tekrar aranizda olucam allah izin verirse..
$imdi siradan bütün emegi gecen arkada$lara avatar, imzalar, özel cali$malar, replikler ve diger $eyler icin cok ama cok te$ekkür ederim.. elleriniz dert görmesin cok te$ekkürler siteyi bo$ birakmadiginiz icin ve hep dizimizin arkasinda durdugunuz icin..
sevgili keremcem d sana ayrica te$ekkür ederim cünkü imzalarindan birini kullaniyorum izninle..
eline saglik Princess-Sila cok güzel olmus canim te$ekkürler
Princess-Sila
20-10-07, 17:34
yorumun icin cok saol Elifcim sen resim eklemeseydin bende calisma yapamazdim asil senin eline saglik:img-wink: aksama devam etcem simdi ders yapamam lazim :img-yes: :sad53:
aysecim ayy avine bayildim süper bi bakis ne diyim:img-in_lo:img-in_lo
elifcim bölüm resimlerini eklemissin her zamanki gibi yine süpersin :good: cok sagol
ikinizinde emeklerine saglik:happy0064
sagolun kizlar allah razi olsun.. repliklerin ve resimlerin devami gelicek.. insallah özel cali$mada yapicam ama $imdilik bu kadar..
Princess-Sila son avatarın süper :)
keremcem d
20-10-07, 18:54
Mrb arkada$lar yorumuma hepinizden özür dileyerek ba$lamak istiyorum
uzun süredir forumla ilgilenemiyorum i$lerim ba$imdan a$gin ama sanmayin ki Pusati unuttum.. firsat buldukca girip baktim cok güzel cali$malar yapmissiniz yine.. dizi gecen hafta yayinlanmadigi icin hizini kesmi$ ama in$allah yine eski tempoyu en kisa zamanda yakalicaz.. bende elimden gelenini yapicam bütün güzel resimleri bilgisayarima gecirdim özel cali$malarla tekrar aranizda olucam allah izin verirse..
$imdi siradan bütün emegi gecen arkada$lara avatar, imzalar, özel cali$malar, replikler ve diger $eyler icin cok ama cok te$ekkür ederim.. elleriniz dert görmesin cok te$ekkürler siteyi bo$ birakmadiginiz icin ve hep dizimizin arkasinda durdugunuz icin..
sevgili keremcem d sana ayrica te$ekkür ederim cünkü imzalarindan birini kullaniyorum izninle..
coook sagol cnm..güle güle kullan..
ayrica sanada resimler icin coook tskler..
Birazdan hediye-pusat giflerinin devami geliyo:img-yes:
katre imzalarin cok güzel...
Fatma gifler süper olmus
emeklerinize saglik
katre calısmaların
fatmacım gıflerın
aysecım avartarın super olmus tek kelımeyle....
kırazcım replık ıcınde cok saol..
elifcım bolum resımelerı ekledıgın ıcınde tesekkur ederım..
Princess-Sila
20-10-07, 21:47
yorumlariniz icin cok saolun arkdaslar
katre... imza´lar icin cok saol eline emegine saglik
keremcem d gif´ler yine her zaman ki gibi göz alici eline emegine saglik
ebrumm hem imza hemde avi´ler icin cok saol canim elin emegine saglik
Kiraz, *misket*, Cigdem_18 replik bu kadar güzel mi yazilir yaa resmen diziyi yeniden yasadim sabahtan beri yaziyosunuz elinize emeginize saglik :img-wink:
sagolun kizlar sizde süpersiniz.. hersey pusat icin :D elimden geldigi kadar katkida bulunmaya calisiyorum.. ne demisler damlaya damlaya göl olur
arkadaslar yine her zaman oldugu gibi harikalar yaratmisiniz..
keremcem d, katre, ebrum, ozenckaya, kiraz ve digerler.. emeginize salgik hepinize teker teker tesekkür ederim..
Kiraz ve Cigdem_18 sizin repliklerde süper siz yazmasaydiniz ben yazmayi düsünüyordum o dialoglari.. selehattin hoca cok sevimli konusuyor o konusurken bizimkilerin agzi acik kaliyor kapatamiyorum cok seviyorlar selehattin hocayi
bengu_ güzelim imzalarin ve avatarlarin rengarenk cok güzel olmuslar önceki yaptiklarinida cok begendim canim ellerin dert görmesin.. devamini bekleriz :img-wink:
GRUPASCIKIZ
21-10-07, 13:57
arkadalsarrr süpersiniz süper süer ya :) herseye bayildim ellerinize saglik :)
a
yrica bana yorum yapan herkeze cok tsk ederim :)
ebru imza ve avatarlarin cok güzel olmus... bu bölümdeki en sevdigim sahnelerden bi tanesi :good:
clydetr Poyraz avileri mükemmel...
Ayse o ne avi öyle??? bakisi süper ;)
bengu_ imza ve avilerin cok güzel... sonuncu avi cok hos... Karizma :P
eymen_gonca imzalar icin tskler süpersin...
Elif bölüm resimleri icin cok sagol...
arkadaslar hepiniz süpersiniz... calismalar biribirinden güzel...
Emeklerinize saglik :P
eymen_gonca ve naz eklediginiz imza ve avatarlardan dolay cok te$ekkür ederim ikinizinde eline saglik cok güzeller
aysecim yaptigin imzalarin icine sinmedigini söylemissin ama bence gayet güzel olmus...
yüregine saglik ;)
ayse yaptıgın butun calısmalar guzel cnm sen begenmemıssın ama ben cok begendım...
eymen_gonca ve naz sızın calısmalrınzıda cok guzel..
clydetr Poyraz avileri mükemmel...
bengu_calısmalrında cok guzel ellerıne saglık bu arada...
Princess-Sila
21-10-07, 20:12
saolun arkadaslar yorumlariniz icin :img-wink:
keremcem d fatmacim eline saglik cok güzel olmus
kizlar siz ucmussunuz yaa ne öyle replik bayrami var bugün elinize emeginize saglik
mc karakule
21-10-07, 20:32
resimler için tşkler elif abla :):)
çalışma yapan herkezin ellerine sağlık :):)
keremcem d gifer harika olmuş
katre.... eymen_gonca ebrumm mc karakule imzalar çok güzel
bengu_ avi ler ve imzaların cok güzel
*misket* bölüm resimleri süper emeğine sağlık canım
Princess-Sila
22-10-07, 17:32
mc karakule eline saglik imza´ler cok güzel olmus yine :img-wink:
GRUPASCIKIZ eline saglikk avi´ler yine herzaman ki gibi muhtesem olmus :img-yes:
GRUPASCIKIZ
22-10-07, 18:28
cok cok sgaol cnm yorumun icin seninkielrd esüpwr :)
gamzecim süpersin...
bu iki yüz ifadesine bittim...
süperrr
emeklerine saglik cnm ici :P
GRUPASCIKIZ
22-10-07, 18:41
gülcinim evet cnm bende bittim o yüz ifadelerine :)
sagol cnm yorumunicin :)
herkesin çalışması süpper olmuş herkesin ellerine sağlık :D
Kiraz canimcim yazdigin son replikler süper unutulmaz sahneleri yeniden aklimda canlandirdim.. özellikle ali ile poyrazin kapi$tigi sahne cok üzücü ve ayni zamanda süperdi sagol güzelim
LuV_YaH_EsMeR arkadasim öncelikle aramiza hosgeldin.. umarim seni aramizda daha syk görürüz.. ekledigin poyraz resimleri icin ne kadar tesekkür etsem azdir, degisik farkli resimler eklemissin.. sanirim poyrazda yurt disindan yani almanyadan geliyor
muhammedcim canim tesekkürler yorumun icin ve ekledigin o güzel calismalarin icin.. özlemisim avatar ve imzalarini valla.. kendini fazla özletme yerin belli oluyor ona göre
keremcem d tatlim sende aramiza bi geldin tam geldin.. bomba gibi bir gelis yaptin ekledigin imazlar ve avatar o kadar güzelki anlatamam.. seninde emegine saglim canim cok tesekkürler
Princess-Sila güzelim sanada ekledigin imza ve avatarlardan dolayi cok ama cok tesekkür ederim ellerin dert görmesin emi.. ayrica yaptigin yorumlar icinde cok sagol
bengücüm senide aramizda daha syk görmekten gurur duyariz.. bizleri o güzel calismalarinla senlikledigin icin cok sagol eline emegine saglik
nazcim sanada cok tesekkürler umarim calismalarinin devami gelir cok güzeller
eymen_gonca clydetr vedigerleri sizlere daha önce yorum yapmistim ama birdaha tesekkür etmek istiyorum hepinizin eline emegine saglik...
GRUPASCIKIZ calismalarin cok güzel ellerine saglik arkadasim.. cok tesekkürler
Princess-Sila kiz sende ari gibisin masallah her seyfada biseyini görüyorum eline emegine saglim canim
x_Esra_x sanada cok tesekkür ederim tatlim umarim senide aramizda daha syk görürüz..
!! Elif !! avatarlarin süper olmus ada$im :D ama buraya eklememissin o güzel calismalarini bende dayanamadim buraya alinti ettim güzel avilerini umarim kizmassin hakkini helal et :D
x_Esra_x imzalar süper... cok tskler... devamini bekleriz ;)
!! Elif !! ben haluk piyes basliginda sana tsk etmistim zaten ama yine edeyim...
ellerinize saglik arkadaslar...
Elifcim yorumun icin cok sagol... pusatin repliklerini yazmaya bayiliyorum :P onun icin yeni bölüm geldikce repliklerinde devamin gelicek ;)
ayni sekilde bende cok seviyorum replik yazmayi..
umarim cuma günü yeni bölümü yayinlarlarda bizde replik yazmaya devam ederiz
Princess-Sila
23-10-07, 17:14
x_Esra_x imza´lar harika olmus eline emegine saglik
!! Elyf !! avi´ler yine muhtesem olmus eline emegine saglikk Eliffff sanada ekledigin icin cok tesekkür ederim
bu arada yorumlariiz icin cok tesekkür ederim ari gibi calisiyorum valla :img-wink:
keremcem d gifler ve imza süper olmuş:img-wink:
GRUPASCIKIZ
23-10-07, 19:00
misket cnm sgaol :)
mc karakule cnmmm..calismalarin sahane..özeliklede poyrazlar:img-yes:
GRUPASCIKIZ süüüper olmus avilerin:img-yes::img-yes:
Princess-Sila hediye calismalarin sahane..ellerine saglik:img-yes:
x_Esra_x süüüpersin:img-yes:
!! Elyf !! aviler müthisss:happy0064
yorumlariniz icinde cok tsk:img-yes:
fatma cnm sagol yorumun icin ama yorumu yanlis yere yapmissin sil istersen :)
EnDlEeS_89
23-10-07, 23:09
çalışmalar süper ellerinize sağlık ...
EnDlEeS_89 resimler cok güzel eline sağlık
!!elyf!! mc karakule GRUPASCIKIZ princess-sila x_esra_x ellerinize sağlık arkadaşlar
sevgili EnDlEeS_89 ekledigin hediye resimleri daha önce eklenmemisti cok sagol canim ekledigin icin emegine saglik.. yasemin gercektende cok güzel bir bayan.. cok olgun ve narin... cok farkli bir güzelligi var
GRUPASCIKIZ
24-10-07, 16:15
papatya ablacim ve EnDlEeS_89
cok sagolun yorumalriniz icin cok sevindim :)
ayrica sudenaz ve EnDlEeS_89 resimler icin saglun ynei bölüm resimelrine bayidlim
sudenaz ekledigin son bölüm resimleri icin cok sagol
bu resimler bizim icin ipucu oldu.. tahminlerimde yaninlmamisim galiba ali poyrazi yenilgiden kurtaricak.. sanirim ordakilerle kapisicak
mc karakule - muhammed canim benim son ekledigin avatarlar cok güzel ellerine emegine saglik ve ayrica poyraz imzalarinda cok güzel yine her zamanki gibi cok güzel seyler cikarmissin cok sagol canim..
mc karakule
24-10-07, 16:52
yorumun için tşkler elif abla(misket) ;)
emegi geçen herkeze sonsuz tşkler ;)
ekledigim resimler hakkinda bende yorum yapmadan gecemicem..
bu diger haftalara göre daha cok resim cekmi$ler..
inanilmaz sahneler bu hafta bizleri bekliyor..
galiba tahmin ettigim üzere Poyraz dövü$te hayatini kaybediyor
Ali Pusat ise hic beklemeden onun intikamini aliyor..
bu arada artik bu süper resimlerden süper cali$malar cikar ;)
muhammedcim calismalarin süperr olmus ellerine saglik..
sudenaz, elif eklediginiz bölüm resimleri icin tskler...
özetten fazla bisey anlamadim ama resimler herseyi anlatiyor... :good:
mc karakule.. muhammed sen varya süperdende ötesin canim karde$im yaww..
imzalarin o kadar güzelki anlatamam.. son imzayi hemen sahipleniyorum izninle :D
GRUPASCIKIZ
24-10-07, 18:18
mc karakule bune imzalar aviler yaa :)bayildim hepsine ellerine sgalik
Princess-Sila
24-10-07, 19:24
mc karakule... ne diyim harika görünüyola hepsii eline emegine saglik cok güzel olmuslar
sudenez, Elif elinize saglik bölüm resimlerini eklmessiniz cok saolun tekrardan :img-wink:
Sedacim sagol canim.. setten bayagi resim eklemissin cok sagol tekrar.
selehattin hoca kendini fena kaptirmis rolüne cok sevimli gözüküyor..
eminim cekimler cok eylenceli geciyordur cok eylendikleri ap acik belli oluyor :D
bu arada filiz ve akinin bulundu resim cok güzel.. ikiside cok sirin
Princess-Sila
25-10-07, 00:29
HaLuK PİYESss eline saglik setten resimlerde bile cok yakisikli cikmis Pusat´im yaa adamda ki karizma kimsede yok ayy o duruslari yokmu bayildim bayildim eline saglik canim cok saol:img-wink:
mc karakule, sudenez ve *misket*(ismin elif galiba) supersiniz calismalar bir harika ellerinize saglik cok guzeller paylasiminiz icin cok tsk:img-wink:
evet adim elif :D
bu arada yeni ekledigim resimlerde poyrazin bir resmi var cok komik cikmis hehe
evet adim elif :D
bu arada yeni ekledigim resimlerde poyrazin bir resmi var cok komik cikmis hehe
elifcim cok tskler evet normal hayatta poyraz abimiz biraz sakaciymis cok komik gorunuyor...:img-hyste:img-hyste:icon_shad bence sette cok eyleniyorlar hep guluyorlar fotolarda aman allah bozmasin hep boyle gulucukler atsinlar. hocamiz nasilda konsantre olmus oyle bir say bir sol diyecek gibi duruyor:img-hyste
amin allah hic bir zaman mutluluklarini bozmasin
hepsi cok seker.. hatta emin boztepe ve esin civangil bile :D
o ortamda bulunmayi cok isterdim valla...
ama bunu ancak rüyamda görürüm :D
Muhammed imzalar avatarlar muhteşem eline sağlık.
Elifcim bu ne böyle çalışma bolluğu yaşadım hepsi çok güzel ellerine sağlık..
Sudenaz fotolar için çok sağol..
Zehra_YK ,mystery_star ,clydetr ,Özenç çalışmalarınız çok güzel elelrinize sağlık.
Paylaşımda bulunan herkese çok teşekkürler hepsi çok güzel..
HALUK PIYESS ve Elif setten fotolar ekledinginiz icin tskler
Elifcim sana bi tsk daha :) özel calismalarin harika
emeklerinize saglik arkadaslar hepniniz süpersiniz
sagolun kizlar uzun zamandir siteye bi katkida bulunamiyordum
dün icimi bosalttim aklimda ne varsa hepsini yaptim
ins yeni bölüm resimleriylede biseyler yapicam.
yarin bol bol resim eklemeye bakin siz :D
GRUPASCIKIZ
25-10-07, 16:01
elif cosmussun yaa :) süper olmus hepsi ellerine sgalik...özellikle resimlere bayildim cnm ya :)
EnDlEeS_89
25-10-07, 17:16
çalişmalar Süper Resimlerde öle Ellerinize Sağlik özellikle Elifcim Resimler Için Saooll Cnm
GRUPASCIKIZ
25-10-07, 17:19
EnDlEeS_89 sagol cnm yormun icin
EnDlEeS_89
25-10-07, 17:20
EnDlEeS_89 sagol cnm yormun icin
nedemek cnm çalışmalarınızın devamını bekleriz.. bu arada muhammed sen bi harikasın ya bayıldım imzalarına avatarlarına süpersin cnm tam gaz devam :img-wink:...
mc_karakule muhammedcim avilerin cok güzel olmus yine cok sagol canim kardesim
GRUPASCIKIZ sanada avilerin ve imzan icin cok tesekkür ederim canim cok güzeller hepside emegine eline saglik
ayrica yorumlariniz icinde cok sagol arkadaslar.. gönül ister daha cok sey paylasim sizinle ama elimden malesef bu kadar geliyor
narcim ellerine saglik calismalarin süper ötesi ;) :good:
EnDlEeS_89 ve mc karakule ellerinize saglik cok güzel calismalar
ari gibi calisiyorsunuz vallaaaa :D
Princess-Sila
25-10-07, 21:58
mc karakule imza ve avi´ler yine her zaman ki gibi muhtesem görünüyolar eline emegine saglik
GRUPASCIKIZ eline saglik canim imza ve avi´ler cok güzel olmus yine cok saol
EnDlEeS_89... Nar canim calismalar yine cok güzel eline saglik hepsi harika olmus...
*misket*... Elif :img-heh::img-heh::img-heh:o Poyraz´in resmi ne öyle yaa aklima geldikce gülüyom cok komik cikmis ekledigin bütün resimler icin cok saol ama Pusat´imi cok yormasinlar yaa :img-in_lo
Princess-Sila
25-10-07, 22:02
az kalsin unutuyodum Gülcin, Cigdem, Elif saolun ari gibi yaziyosunuz elinize emeginize saglik okudukca bütün sahneler aklimada canlaniyo saolun :img-wink:
ozenckaya sana ekledigin avatar ve imza icin ve Kiraz sanada yazdigin replikler icin cok ama cok tesekkürler ikinizden emegine saglik arkadaslar cok sagolun :D
sedacim bu güzel resimleri nerden buluyorsun anlamiyorum hepside ayri ayri güzel
hele haluk piyesin yumruk torbasini patlatmasi cok komik sagol canim :D
mc karakule avi ve imzalar süper olmus eline sağlık :happy0064
GRUPASCIKIZ canım benım ellerine sağlık calışmaların çok güzel olmus :img-wink:
GRUPASCIKIZ
26-10-07, 14:37
arkadalsar yorumlariniz ve repleriniz icin cok sagolun :)
ayrica herkezin ismini tek tek yazmim herkeze toptan tsk ediyorum hersey süperr herseyy :)
bütün resimler+calismalar+replikler
harika..emeklerinize saglik :good::good:
gamzecım ellerıne saglık dıger aslıkda demıstım ama bırde buda demek ıstedım...
ozenc sende ole calısmalar harıka...
mısket resımelr ıcınde cok saol...
arkadaslar yorumleriniz icin cok tsk ederim :P
Gamze özel calisman süperr olmus cnm...
Özenc seninde calismalarinda harika
HALUK PIYESss ekledigin resimler galiba kamera arkasi... cok sagol
Ellerinize sagli arkadaslar
GRUPASCIKIZ
26-10-07, 16:51
gülcincimmm,ülkücüm ve ebrucum cok sagolun yorumlariniz icin :)
Princess-Sila
26-10-07, 17:20
ozenckaya calismalarin hepsi cok güzel olmus eline emegine saglik
*misket*... diyecek söz bulamiyorum resmen eline emegine saglik döktürmüssün yine cok güzel olmuslar :img-wink:
GRUPASCIKIZ eline saglik canim wp harika olmus :img-wink:
HaLuK PİYESss ekledigin bütün resimler icin cok saol en son resme bayildim su kum torbasi olmasa gereken torpali resmi icinde ne var onun yaa ama Pusat´im cok mutluydu :icon_whis:icon_whis
süpersin Ayse... yaptigin avatarlar müthis... özellikle ikinci avideki bakisina bayildim Haluk Piyesin :good:
GRUPASCIKIZ
26-10-07, 17:54
süpe rolmus cnm ...ellerine sgalik
HaLuK PİYESss
26-10-07, 18:47
yorumlarınız için çok tesekkür ederim arkadaslar
arkadaslar resimler, avi & imza ve özel calismalar icin cok tesekkür ederim
elinize emeginize saglik.. :good:
GRUPASCIKIZ
27-10-07, 12:27
muhammed süper olmuslar yaa ellerine saglim bu resimleri nerden buluyorsun vallahi süperler :)
muhammedcim harikasin cok güzeller ellerine saglik canim kardesim
Muhammed sanada hep ayni seyi söylüyorum ama....
Süper... Yine harikalar yaratmisssin... artik profesyonel olmussun sen photoshop konusunda :P :good:
EnDlEeS_89
27-10-07, 14:33
HaLuK PİYESss resimler için teşekkürler cnm saol ...
inanmiyorumm ya set resimleri super nerden buluyorsunuz?????????
Princess-Sila
28-10-07, 17:52
mc karakule eline saglik imza ve avi´ler yine süper olmus
deliasik eline saglik cnm avi´ler süper olmus
Gülcin... cok saol cnm ya replikleri okudukca dizisi 3.cüü kez izlemis hissediyom kendimi eline emegine saglik:img-wink:
cok sagol aysecim...
devami gelicek insallah...
daha öncede dedigim gibi pusatin repliklerini yazmaya bayiliyorum:P
EnDlEeS_89
28-10-07, 19:02
gülçin hatırlatmışken tekrar söylüorum PUSAT'IN KÜÇÜK YUMRUKLARI imzasına katılmak isteyenler bana ö.m atsınlar bu son yazışım artık yapıcam imzayı yarından sonra almıcam isimleri çünkü...
Katre imzalarin süper ötesi olmus...
ellerine saglik....
Narcim sabirsizlikla bekliyoruz imzayi :img-yes:
EnDlEeS_89
28-10-07, 19:09
gülçine katılıyorum katre yine döktürmüşsün cnm ellerin dert görmesin..
katre.. yapmi$ oldugun imzalar icin tesekkürler ikiside cok güzel emegine saglik canim
Princess-Sila sanada yapmis oldugun aviler icin cok tesekkür ederim canim seninkilerde cok güzel
Kiraz sanada ekledigin replikler icin cok tesekkürler tekrar izlemis kadar oldum en iyi sahneleri bir daha hatirlattin bana sagol canim
Aysecim yüregine saglik süper aviler yapmissin yine...
ikinci avide cok tatli gülmüs...
Elifcim sanada güzel yorumun icin tsk ederim...
fatmacim gifler süper...
ellerine saglik
Princess-Sila
28-10-07, 21:19
yorumlariniz icin cok saolun
Fatma gif´ler harika olmus cnm eline saglik
ya arkadaslar sabahtan beri bölüm resmi ariyorum ama söyle logosuz hic bir yerde yok önere bileceginiz bir yer varsa yada biriniz ekliyebilirse cok sevinirim yani siteye eklemek icin :img-wink:
tüm calismalar ve resimler harika ötesi olmus
emeklerinize saglik :img-wink:
EnDlEeS_89
28-10-07, 21:30
keremcem d ve ayşecim ellerinize sağlık çok güsel çalışmalar...
beğenmenize sevindim arkadaşlar sağolasınız:))
butun çalışmalar çok hoş
herkesin emeklerine sağlık
Narcim döktürmüssün yine...
ellerine saglik...
hepsi cok güzel :good:
Princess-Sila
28-10-07, 23:50
Gülcine katiliyorum döktürmüssün Nar eline emegine saglik cnm bu arada yorumun icinde cok saol :img-wink:
EnDlEeS_89
28-10-07, 23:50
Narcim döktürmüssün yine...
ellerine saglik...
hepsi cok güzel :good:
saol cnm benim ...
EnDlEeS_89
28-10-07, 23:53
Gülcine katiliyorum döktürmüssün Nar eline emegine saglik cnm bu arada yorumun icinde cok saol :img-wink:
saol cnm sende seninde emeğine sağlık Ayşe dicem inş yanlış demem ...
EnDlEeS_89
28-10-07, 23:58
ohhhhh ohhhhh GÜLÇİN sen yaz biz izlemiş kadar olalım cnm ellerine sağlık :D:D
EnDlEeS_89, kremcem d, Princess_Sila ve Kiraz ekledigin avatar imza ve replikler icin cok cok tesekkürler hepside bir birinden güzel canlarim elleriniz dert görmesin
Misketcim resimler için teşekkürler canım emegine saglık..çalışmalar gelecek tabii resimlerde geince..;)
Çalışma yapan tüm arkadaşların da emegine saglık...
calismalarini 4 gözle beklicem bengücüm :img-pilot
GRUPASCIKIZ
29-10-07, 17:06
vay bee bir gügirmedim hersey acxayip ilerlemis :) herkezin elerine saglik
özellikle gülcin cnm sagol replikler icin vallahi okurkan tkr izlyiorum sandim diziyi...:)
Princess-Sila
29-10-07, 17:39
bengu_ eline saglik cnm imza´lar süper olmus bayildim :img-wink:
Princess-Sila
29-10-07, 17:42
Elif bak unutuyodum az kalsin cok saol bölüm resimlerini eklmessin cnm zahmet oldu gerci ama yinede cok saoll :img-wink:
bengu_ imzalar süper olmuş:img-wink:
mrb arkadaslar
*misket* (elifcim) resimler icin cok tsk harikasin
katre...
princess_sila
bengu_
EnDlEeS_89
keremcem d
hepinizin ellerine ve emegine saglik yine harikalar yaratmissiniz. cok guzel calismalar:img-clapp:dance:
mısket
ayse
gamze ve
nar
calısmalarınız cok guzel ellerınıze saglık arkadaslar.....
EnDlEeS_89
29-10-07, 23:00
bana yapılan yorumlar için teşekkürler ..
bu arada elifcim resimler için saol cnm elerin dert görmesin...
ebru ayşe grupascıkız bengu çalışmalarınız süper canlarım emeğinize sağlık ..
ooooo bölüm resimleri gelmis :good:
Elifcim cok sagol ellerine saglik cnm...
Bengü, Ebru, Gamze ve Ayse sizin calismalarinizda bi harika...
emeklerinize saglik...
hepiniz asmissiniz artik kendinizi yaw :) süper :good:
Gamzecim yaptigin aviler arasindan bi tanesini sectim ve kullaniyorum izninle :P
ya Calismalar super otesi.. keremcem d avilerini hangi programla yapiyosun???
Princess-Sila
30-10-07, 16:53
GRUPASCIKIZ eline saglik cnm imza ve avi´ler cok güzel olmus cok saol
Ebru eline saglik canim imza´lar süper olmus emegine saglik
bu arada yorumlariniz icin cok tesekkür ederim...
GRUPASCIKIZ
30-10-07, 18:03
arkadalsar yorumlariniz ve repleriniz icin cok tskkürler :)
gülcin cnm dükkan senin :) :happy0064
ebru cnm imzalarin süper ellerine sgalik :)
GRUPASCIKIZ, ebrumm ve bengücüm imza ve avileriniz cok güzel ellerinize saglik kizlar cok sagolun
bu arada yorum yapan arkadaslarada ayriyetten tesekkür ederim cok sagolun
GRUPASCIKIZ
31-10-07, 17:46
Yorumlar icin sagolun
gülcin özet icin sagol yine süer bir bölüm olucak
sudena z resimler icin sagol cnm
EnDlEeS_89
31-10-07, 18:00
sudenaz resimler için saol gülçincimcim özet için saol cnms.. çok kısa ama bu kime yeter :(:(
arkadaslar yorumlariniz icin cok tskler ama ben sahsen özetten fazla bisey anlamadim ama gecen hafta oldugu gibi resimler herseyi anlatiyo...
Gazecim cok sagol valla sizde olmasaniz avatarsiz imzasiz sap gibi kalicam:img-blush
GRUPASCIKIZ
31-10-07, 19:31
arkadaslar yorumlariniz icin cok tskler ama ben sahsen özetten fazla bisey anlamadim ama gecen hafta oldugu gibi resimler herseyi anlatiyo...
Gazecim cok sagol valla sizde olmasaniz avatarsiz imzasiz sap gibi kalicam:img-blush
ne demek cnm görevimiz :)
sudanaz'cim resimler icin cok sagol cok güzel resimler cok tesekkürler
Kiraz'cim sanada ekledigin bölüm özetin icin tesekkürler
anlasilan bu bölümde Arifle Özkan kapi$icak
sagol canim
KIRAZ canim benim yeni resimler eklemissin cok sagolll
süper yaa artik daha cok resim cekiyorlar
GRUPASCIKIZ
01-11-07, 18:31
resimlr süper gülcincim sagol :)
yaa haber icin sagolun ama sinir oldum..cok yanlis seyler yazmislar dizi hakkinda...mesela pusat alti ay degil 6 sene hapis yatti...yoksa ben mi uyudum??
elifcim kamera arkasi resimler icin cok sagol cnm...
yorumlariniz icin tskler arkiler...
gamzecim evet bende fark ettim ylan yanlis haber yapiyolar...
pusat 6 ay degil 6 sene yatti hapiste... sen uyumadin yani güzelim..
EnDlEeS_89
01-11-07, 19:43
Evet arkadaşlar haber, ilk okuduğumda ben de çok sinirlendim ... pusatı çekemiolar falla ondan yapıolar ne zararlarını gördüler sanki çok sinir oldum ...
EnDlEeS_89
01-11-07, 19:49
elifcim resimler için saol da cnm hani eklediğin resimlerde pansiyonun sahibi yunus la özkanın altında bi adam var ya onu dizide hiç görmedim acaba diziye sonradan mı katılıcak merak ettim şimdi :):)
elifcim süpersin resimler icn cok sagol cnm benim...
evet yaa pusati cekemiyolar...
bu durumda söylenecek tek bisey var oda KISKANANLAR CATIR CATIR CATLASIN
rica ederim kizlar ne demek seve seve ekledim ben o resimleri buraya
yaww kim kimi cekemiyor ben tam olarak anlayamdim..
kim cekemiyor Piyesimi??? kim kisancliktan catliyor??
birisi bana olayi kiza anlatirmi lütfen
Princess-Sila
02-11-07, 15:06
Gülcin hem özet hemde resimler icin cok saol birde replikler icin tabii
Elif cok saol bizimkiler setlerde cok egleniyolar allah neselerini arttirsin :img-wink:
Sudenaz resimler icin cok saol :img-wink:
aysecim calismalarinb süper olmus yine...
ellernie saglik...
resim, özet ve replikler icinde rca ederim...
görevimiz;)
Misket yani elifcim resimler yani set resimleri superlerr yaa ellerine saglik... yukle yukle bitmemistir....:)
osman sinavin sitesinden mi buldun onlari??
Aysecim bir geliyosun pir geliyosun :)
süpersin...
calismalarin olaganüstü yine her zamanki gibi :good:
emeklerine saglik
gulcın ve mısket resımelr ıcın cok saolunda bolede resımelr cok kucuk degıl mı ya
ben pusatın suratını zor goruyorum bıraz daha buyuk koysanız bızde calısmalrı gerceklestırebılırız kanımca :D:D:D
gulcın ve mısket resımelr ıcın cok saolunda bolede resımelr cok kucuk degıl mı ya
ben pusatın suratını zor goruyorum bıraz daha buyuk koysanız bızde calısmalrı gerceklestırebılırız kanımca :D:D:D
haklisin cnm...
resimler cok kücük ama büyük eklemek yasklanmis...
sayfalr gec aciliyomus...
sen resimlerin üzerine tikla Halukcugumu daha rahat görebilirsin o zaman :)
son calismalar bi harika....
EnDlEeS_89
04-11-07, 14:09
arkadaşlar ellerinize sağlık çalışmalarınızın hepsi süper saolasınız ...
bu arada reytinglerde geçen haftaya göre güzel bu da sevindirici ...:happy0064
aysecim resim icin cok sagol...
kafamdaki soru isaretini cözdü:)
yani amacina ulastilar en azindan ben özkan degildir sandim
ayse imza icin tskler...
bu sahne cok güzeldi...
hele Pusatin gülümsemesi yok mu??
CICEKABBAS aviler icin tskler
EnDlEeS_89
05-11-07, 20:49
Ayşecim her yaptığın imza ve avatar dahada güzelleşio cnm ellerine sağlık çok güsel olmuşlar cnmss :img-wink::img-wink:
GRUPASCIKIZ
06-11-07, 17:11
son calismalar bir harika ellerinize saglik...resimelr icinde ayricxa sagolun...
GRUPASCIKIZ ve digerleri avileriniz ve imzalariniz icin cok tesekkürler
bölüm resimleri icinde ayriyetten tesekkür ederim sagolun canlarim
EnDlEeS_89
07-11-07, 23:48
gülçin resimler için saol cnmcım bu arada harbiden arif hocanın tipi gitmiş sanki o sakallarla puaha:D:D
sagol kirazim süper resimler eline saglik
GRUPASCIKIZ
08-11-07, 20:20
bölüm özeti ve reismleri icin cok sagolun...
bana yorum yapan herkeze cok tskjkürler
GRUPASCIKIZ
10-11-07, 13:14
anrcim imzalarin harik aolmus
EnDlEeS_89
10-11-07, 15:25
anrcim imzalarin harik aolmus
BEYENMENE SEVİNDİM CNM SAOL :):)
Princess-Sila
10-11-07, 15:43
Narcim eline saglik canim cok güzel olmus imzalar
Gamzecim avi´´lerin süper olmus
yorum yapan herkese cok tesekkür ederimm :img-wink:
GRUPASCIKIZ
10-11-07, 21:28
Yorumalriniz icin sagolun canimlarim
EnDlEeS_89
10-11-07, 22:11
Narcim eline saglik canim cok güzel olmus imzalar
Gamzecim avi´´lerin süper olmus
yorum yapan herkese cok tesekkür ederimm :img-wink:
saol cnm teşekkür ederim :P:P
aysecim, narcim ve pimolisa calismalariniz muhtesem..
ellerinize saglik...
narcim ilk imzandaki resimler varya, onlara bayiliyorum....
cok tatli yaaa... offf..
hani imza icin herkes istedigi resimleri ekliycek yaa, iste bende bunlari düsünüyorum...
süpersin...
burak&pusat
13-11-07, 18:41
Tüm çalışmalar ve resimleri için çook teşekkürler emeğinize sağlık....
fatmam halukun basliginda söylemistim ama yine söyleyeyim...
gifler muhtesem olmus ellerine saglik...
üzerinde haluk olurda cirkin mi olurmus???:)
senin yeteneginlede birlesince süper olumus tabii ki :good:
GRUPASCIKIZ
14-11-07, 18:25
sudenaz resimler icin sagol... süperler
off yaa korktum simdi...:(
sudenaz bölüm resimleri icin cok sagol...
nerden buluyonuz bunlari yaw:)
KübraYasemin
15-11-07, 13:05
sudenaz: resimler süper ekledigin icin ellerine saglIk.
En son resim en güzel resim birde birinciside güzel.
sudenaz bölüm resimleri icin cok tskler..
Muhammed imza ve avilerin harika olmus her zamanki gibi...
Gamzecim WP muhtesem....
süpersiniz ellernize saglik:good:
EnDlEeS_89
15-11-07, 20:45
muhammed imzaların gene süper ellerine sağlık maşallah dielim sana :D:D
narcim süpersin cok güldürdün beni...
Bu siniri gecme yazmissin:img-hyste
süpersin yaa...
diger imzalarinda harika süper:good:
burak&pusat ve ayse calismalalariniz harika
emeklerinize saglik
GRUPASCIKIZ
özel cali$malarin harika canim benim cok sagol
FBuse
sudenaz
Kiraz
bölüm resimleri ve fragman resimleri icin cok ama cok te$ekkürler ellerinize emeginize saglik canlarim
GRUPASCIKIZ
EnDlEeS_89
Princess-Sila
Pimolisa
keremcem d
mc karakule
burak & Pusat
sizlerede o bir birinden güzel imza ve avatarlariniz icin te$ekkür ederim Muhmmedim sana ayriyetten te$ekkür ederim canim karde$im izninle imza ve avatarlarindan bir takimi kullaniyorum
Kiraz
canim bir sürü replik yazmissin yine cok sagol canim ellerin dert görmesin
ve sudenaz
canim sanada Bölüm özeti icin te$ekkür etmemi$tim cok sagol
unuttugum isimler varsa ne olursunuz beni affedin uzun zamandir ugrayamiyorum bu kadar geldi elimden bütün emegi gecen herkesin emegine saglik
Princess-Sila
17-11-07, 00:06
Narim eline saglik cok güzel olmus imza :img-wink:
EnDlEeS_89
Princess-Sila
mc karakule
keremcem d
Pimolisa
GRUPASCIKIZ
çalışmalarınız süper :)
narcim cnm imzamiz süper olmus..
ellerine saglik
FBuse avatarlarin süper olmus...
KeReMcEmLoVeRiN caliamlarin harika bence... cok tatli cikmis Haluk Piyes bebekle...
Aysecim vay tamda süper sahneyi yakalamissi..
ellerinize saglik
nar
mc karakule
fatma
Pimolisa
gamze
FBuse
KeReMcEmLoVeRiN
ayse...
hepımızın calısmları super otesı olmus..
herkesın ellerıne saglık...
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.