Tüm Versiyonu Göster : Pusat - Resim/İmza/Avatar/Özel Çalışma/ Senaryo/ Replik Yorumları
Yorumlarınızı burada yapabilirsiniz.
meryemce20
21-09-07, 10:59
eeeeeeeee hic kimse bi calisma yapmamis bu arada neden video calismalari basligi yok?olsa video yapardim
Diğer başlıkta kalan çalışmalar moderatörler tarafından taşınacak arkadaşlar
multimedya bölümü acilmis cok sevindim ya
sakinn calismalarin cok hos olmus
eline saglik :good:
Multimedya bölümü açıldı sonunda çok sevindim:D
sakinn çalışmaların güzel olmuş ellerine sağlık:img-wink:
hadi gözümüz aydin... simdiki hedefimioz anasayfaya gecebilmek...;)
Sonunda geçtik multimedyaya...Hayırlı olsun arkadaşlar:img-wink::happy0064
ilk yorumda benden gelsin o zaman... sakinn, mc karakule, FBuse calismalariniz SÜPER olmus ellerinize, emeginize saglik... mc karakule özellkle ilk iki imzana bayildim...:img-yes::good:
mc karakule bölüm resimleri cok gzl... paylasimin icin tskler emegine saglik;) resimlerden anliyoruz ki yine cok gzl bi bölüm bizi brkliyo arkadaslar...
mc karakule resimler ve calismalar icin tsk ederim
eline saglik
busem calismalarin harika eline saglik
mc karakule
21-09-07, 17:07
Sonunda Multimedya açıldı arkadaşlar ;)Hayırlı olsun :D
Kiraz,cadikiiiz yorumun için tşkler rica ederim ;)
Sonunda Multimedya açıldı arkadaşlar ;)Hayırlı olsun :D
Kiraz yorumun için tşkler rica ederim ;)
:good::img-wink: hepiniz süpersiniz...
EnDlEeS_89
21-09-07, 17:10
Herkesin çalişmalari Süper Ellerinize Sağlik ...
arkadaşlar bir hatırlatma yapayım gündemdeki dizilerde pusat başlığına eklediğiniz resimleriveya çalışmaları tekrar buraya koymayınız bi kaçtane konulşduğunu gördümde moderatörler yapılan çalışmaları buraya taşıyacaklarmış aldığım bilgiye göre tekrar eklenen çalışmalar silinecekmiş mesaj silinmesi de hiç hoş olmaz
RIZA_BABA sagol benimde merak ettigim basligimzdaki resimlerin ne olucagiydi... eger buraya tasinmazsa cok yazik olacak cünkü cok gzl resimler var orda her zaman bulamadigimiz... yani acikcasi aramasi zor geliyo:) ama burda olsa acayip süper olur...
mutlimedya bölümün acilmasina sevindim, hayirli olsun arkadaslar!:img-wink:
mc karakule calismalarin hepsi süper,ellerine saglik!:img-wink:
beğendiğinize gerçekten çok sevindim benimkiler biraz amatörce kaldı diğer arkadaşların yanında ama:img-blush
mc karakule
21-09-07, 17:45
girl01 yorumun için tşkler :)
EnDiEes_89... avilerin cok tatli özelliklede Haluk Piyesli olanlar:img-in_lo:img-in_lo
EnDlEeS_89 avatarlar ve imzalar çok güzeller bazılarını görmemiştim:img-wink:
Ellerine sağlık:img-wink:
EnDlEeS_89
21-09-07, 17:50
EnDiEes_89... avilerin cok tatli özelliklede Haluk Piyesli olanlar:img-in_lo:img-in_lo
saol gülçincim haluk piyes nede olsa çok tatlı yaaaaaaa :D:D
EnDlEeS_89
21-09-07, 17:55
EnDlEeS_89 avatarlar ve imzalar çok güzeller bazılarını görmemiştim:img-wink:
saol cnm eskiydiler saten buraya koymak istedim ... m.m bölümümüz hayırlı olsun bu arada çok istemiştik oldu...
mc karakule
21-09-07, 18:05
EnDlEeS_89 ellerine sağlık çalışmaların çok güzel ;)
EnDlEeS_89
21-09-07, 18:24
EnDlEeS_89 ellerine sağlık çalışmaların çok güzel ;)
saol cnm teşekkürler seninkilerde öyle çok güseller ellerine sağlık..
aysecim calismalarin süper olmus ellerine saglik;)
ya bütün calismalar harika ötesi
ellerinize saglik:img-wink:
ayrica resimler icinde cok tsk ederim :img-wink:
Princess-Sila
21-09-07, 22:37
Gülcincim yorumun icin cok saol
EnDlEeS_89, mc karakule, FBuse, sakinn, omayra73 hepinizin eline emegine saglik birbirinden güzeller e Pusat´im olunca normal :img-in_lo
ve
zozem, mc karakule, yakamoz16 Bölüm Resimlerine ekledikleri resimler icin cok tesekkür ederim :img-wink:
omayra73 calisman cok güzel olmus
emegine saglik
Princess-Sila
22-09-07, 00:20
mc karakule hemen döktürmüssün avi leri eline saglik renk tonlamari cok güzel olmus
serkankolik eline saglik imzalar harika
ebrumm diziden kareleri bekliyoruz :img-wink:
serkankolik, mc karakule, omayra73, bengu_ calismalariniz cok güzel olmus... valla özellikle sen mc karakule yaa harikasin... tamda benim istedigim sahnenin avisini yapmissin...:good::good:
Dilan-Cagri
22-09-07, 01:05
sakinn
FBuse
mc karakule
EnDlEeS_89
Princess-Sila
omayra73
serkankolikk
bengu_
Calismalr cok güzel arkadaslar ellerinize saglik...:good:
narcim imzan cok güzel olmus hayatim;) resimler harika özellikle eklideigin ilk üc resmin sonuncusunda haluk cok güzel gülmüs:img-in_lo emeklerine saglik...
EnDlEeS_89
22-09-07, 12:32
RIZA_BABA resimler süper devamını bekliyos inş ...
RIZA_BABA resimler süper devamını bekliyos inş ...
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar eklemeye çalışıyorum vala gerçi baya bi yorucu oluyor ama pusat için değer
RIZA_BABA resimler gercekten süper ötesi ya
cok güzeller..eline emegine saglik
:happy0064:happy0064
ayrica calismalarda harika..tskler :good:
öncelikle multimedya bölümümüz hayirli uguru olsun artik kimse sizleri tutamaz bölüm resimleri avatar & imza ve diger cali$malar icin cok te$ekkürler
Rating yorumlarınıda burdan yapabiliriz sanırım başlığa rating yazısını eklemeyi unutmuşum gelelim yorumumuza
Pusat bu hafta beklediğim ratingi alamadı ama genede iyi yani okadarda kötü denilecek kadar değil yani dizi daha yeni başladı ve yavaş yavaş rayına oturuyor eminim ileride ratingler düzelicekitr merak etmeyin arkadaşlar
Tolga fotolar için çok çok sağol.
Nar,Buse,Muhammed,Ayşe ,Bengü ve tüm çalışma yapan arkadaşlar çok çok sağolun ellerinize sağlık.
EnDlEeS_89
22-09-07, 15:30
Tolga fotolar için çok çok sağol.
Nar,Buse,Muhammed,Ayşe ,Bengü ve tüm çalışma yapan arkadaşlar çok çok sağolun ellerinize sağlık.
saol cnm ayrıca senin çalışmaların da süper ellerine sağlık cnm
EnDlEeS_89
22-09-07, 15:43
ya arkadaşlar replikler bölümüde açarsanız çok güzel olucak....
asli, firdevs, RIZA_BABA calismalariniz cok güzel olmus... ellerinize saglik..
ebrucum avatarin süper olmus... benim eriyip bitigim an... :img-in_lo
mc karakule, asli (yakamoz16), firdevs, RIZA_BABA, EnDlEeS_89 ve digerleri resimler imzalar avatarlar senaryolar replikler her$ey icin te$ekkürler :good:
Çok sağolun yorumlarınız için.
Ben replikler bölümü açtım 2 defa ama onay alamadım:(
Çok sağolun yorumlarınız için.
Ben replikler bölümü açtım 2 defa ama onay alamadım:(
öylemi yaa bende acmayi düsünoyordum tam..
ama elimizde bir sürü replik var acilsaydi güzel olucakti
belki onaylanir bekleyelim hele...
mc karakule
22-09-07, 18:56
Princess-Sila,Kiraz,Dilan-Cagri,yakamoz16,*misket* yorumlarınız için sağolun arkadaşlar ;)
RIZA_BABA,EnDlEeS_89 resimler için tşkler ;)
serkankolik çalışmalar süper.diğer arkilerinkide harika.
RIZA_BABA ellerine saglik resimler cok güzel valla... arkadaslar RIZA_BABAnin ekledigi 7.resmin ( resimler bölümü 2. sayfada) avisini yapabilir misiniz benim icin???:img-blush:img-blush halukcum yine her zamanki gibi cok yakisikli cimkis... kendim yapabilsem güzel güzel calismalar yapip sizlerle paylasicam ama maalesef yapamiyorum...:icon_sorr
bütün calismalar ve resimler hepsi harika
elinize emeginize saglik :good::good:
EnDlEeS_89
23-09-07, 00:08
firdevs çalışmaların süper ellerine sağlık...
Princess-Sila
23-09-07, 12:38
arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkür ederim
omayra73, mc karakule, serkankolikk, bengu_, EnDlEeS_89, fırtına_, yakamoz16, firdevs, katre.... hepinizin eline emegine saglik imza, avi´ler ve özel calismalar icin hepinize tesekkür ediorum hepsi birbirinden güzel elleriniz dert görmesin
katre.. , omayra73, firdevs, EnDlEeS_89 ve mc karakule
eklediginiz avatar ve imzalardan dolayi sizlere cok te$ekkür ederim gittikce dahada güzel $eyler cikariyorsunuz ortaya miss gibi hepside :good:
EnDlEeS_89
23-09-07, 13:05
katre İMZALARIN VE AVİLERİN ÇOK HOŞUMA GİDİYO CNM ELLERİNE SAĞLIK ACAYİP GÜZELLER DEVAMINI BEKLERİM :)
firdevs, omayra73 calismalaraniz harika olmus... narcim sana özellikle tsk ederim cnm... cok gzl olmus:happy0064 tahminimden cok daha gzl olmus:P
bütün calismalar harika olmus
elinize emeginize saglik :good:
EnDlEeS_89
23-09-07, 15:57
firdevs, omayra73 calismalaraniz harika olmus... narcim sana özellikle tsk ederim cnm... cok gzl olmus:happy0064 tahminimden cok daha gzl olmus:P
beyenmene çok sevindim cnm... bu arda alaracım çalışmaların bi harika emeğine sağlık cnm...
alara calismalarin harika olmus
eline saglik cnm :good:
sarısın_bomba,alara691,yakamoz16,firdevs,mc karakule,EnDlEeS_89,omayra73,katre,serkankolik,ben gu_,fırtına_,Princess-Sila,sakinn,FBuse,çalışmalarınız harika olmuş.elinize sağlık
alaracim imzalarin süper olmus... emegine saglik...
canlarım yorumlar için çok tşkler beğenmenize çooook sevindimm:img-yes:
Alara imzaların süper olmuş:img-wink:
Emeğine ellerine sağlık:img-wink:
Alara imzaların süper olmuş:img-wink:
Emeğine ellerine sağlık:img-wink:
yorum için çookk tşkler cnm beğenmene çok sevindimmmmmmm.ayrıca yine diyom diğer yorumlar içinde çok tşklerrrr:img-yes:
Princess-Sila
23-09-07, 18:57
yorumlariniz icin cok tesekkür ederim
sarısın_bomba, alara691 elinize emeginize saglik avi´ler ve imzalar cok güzel olmus
Aslicim aile imzalari ne zaman geliyo yazdin mi isimlerimizi yaa cok merak ediyorum
Princess-Sila
23-09-07, 20:10
Ebrucum eline saglik avi´ler süper imzalarida görelim ben simdilik cikiyorum aksama ne de olsa burdayim :img-yes: :icon_whis
yorumlariniz icin cok tesekkür ederim
sarısın_bomba, alara691 elinize emeginize saglik avi´ler ve imzalar cok güzel olmus
Aslicim aile imzalari ne zaman geliyo yazdin mi isimlerimizi yaa cok merak ediyorum
yorum için çok tşkler cnm beğenmene sevindimmm:img-yes:
askoyunu_ekin ve ebrumm çalışmalar çok gzüel eline sağlık:img-yes:
askoyunu_ein imza ve avilerin süper olmus... ebrucum resimler icin sagol... halugun su bakislarina, yüz ifadesine bayiliyorum yaaa... ooofff off...
Inci aviler ve imzalar cok güzel olmus
eline saglik
Ebru resimler ve calismalarin harika
seninde eline saglik
arkada$lar tüm cali$malar cok güzel ellerinize saglik sayfa rengarenk olmu$ sayenizde te$ekkürler :good:
minecim resimler harika... emegine saglik;)
ELIFCIM wallpeperlarin süper olmus... özellikle ikincisine bayildim..:img-in_lo neden acaba???:) (bu arada bi düzeltme yaptim elif anladin sen onu:img-wink:)
te$ekkürler tatlim ama benim adim Mine degilki benim adim Elif sen beni MINKI arkada$imla kari$tirdin onun adi Mine benim adim Elif :img-yes:
te$ekkürler yorumlarin icin ama hic birini ben yapmadim hepsi alinti güzelim
ama yinede te$ekkürler :img-wink:
evet 2. wallpaper gercektende cok güzel neden acaba?? :img-in_lo
kim yaptiysa eline saglik cok güzel yapmi$ :good:
arkadaslar avatarlar ve imzalar gercektende superler cok guzeller. burda sayamadigim cok arkadasinin ellerine saglik:happy0064
misketcim resimler super sagol:good:
ayse, gülçin, alara691 ve cadikiiz yorumlarınız ıcın cok saolun arkadaslar..
inci ve mısket sızın ekledıkelrınızde harıka ellerınıze saglık....
Yorumlarınız için çok sağolun.
Askoyunu_ekin , Fatmacım ,Büşra, Ebru, Alara , Firdevs , Muhammed, Nar , sarısın_bomba
İmza ve avatarlarınız süper olmuş ellerinize sağlık.
Elif,Ayşe,Firdevs walpaperlerde harika olmuş çok sağolun emeğinize sağlık.
Tolga ,Elif bölüm fotoları için çok çok sağolun..Elinize sağlık.
Askoyunu_ekin Muhammed keremcem d çalışmalar süper
ellerinize sağlık
te$ekkürler tatlim ama benim adim Mine degilki benim adim Elif sen beni MINKI arkada$imla kari$tirdin onun adi Mine benim adim Elif :img-yes:
te$ekkürler yorumlarin icin ama hic birini ben yapmadim hepsi alinti güzelim
ama yinede te$ekkürler :img-wink:
evet 2. wallpaper gercektende cok güzel neden acaba?? :img-in_lo
kim yaptiysa eline saglik cok güzel yapmi$ :good:
ayy cok özür dilerim canim yaa...:img-blush ben seni gercekten minki nickli arkadasla karistirdim... özür dilerim ELIFCIM...
mystery_star avatarlar ve imza çok güzel olmuş:)
Emeğine ellerine sağlık:)
EnDlEeS_89
24-09-07, 17:03
RIZA_BABA ve Elifcim resimler için teşkrler elleriniz dert görmesin ..
ellerinize sağlık resimler çok güzel walperler süper :)
Yorumlarınız için çok sağolun.
Askoyunu_ekin , Fatmacım ,Büşra, Ebru, Alara , Firdevs , Muhammed, Nar , sarısın_bomba
İmza ve avatarlarınız süper olmuş ellerinize sağlık.
Elif,Ayşe,Firdevs walpaperlerde harika olmuş çok sağolun emeğinize sağlık.
Tolga ,Elif bölüm fotoları için çok çok sağolun..Elinize sağlık.
yorum için tşkler cnm beğenmne çok sevindim:img-yes:
gizem ve keremcemd çalışmalar süper elinize sağlık:img-wink:
nar ve mc_karakalule ellerınıze saglık harıkalar yaratmıssınız yıne :D
EnDlEeS_89
24-09-07, 20:22
nar ve mc_karakalule ellerınıze saglık harıkalar yaratmıssınız yıne :D
saol ebrucum yorumun için ...:img-wink:
bu başlığa bir kaç gündür uğramıyordum
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
avatar ,imza ,özel çalışma fotograf ekleyenlere ve diğer tüm çalışam yapanlara çok teşekkür ederim ellerinize sağlık
Princess-Sila
25-09-07, 14:39
iki gün yoktum arkadaslar ama siz masallah döktürmüssünüz
ebrumm imzalarida ekleissin eline saglik cok güzeller
Askoyunu_ekin, keremcem d, mystery_star, EnDlEeS_89 hepinizin eline emegine saglik arakadaslar hepsi birbirinden güzeller
bu arada yorum yapan arkadaslar cok saolun elimden geldigince yapiyorum iste birseyler
Princess-Sila
25-09-07, 14:42
Özel Calismalar bölümünüde bos birakmayan
*misket*, Zehra_YK, eymen_gonca ve barbiee cok tesekkürler hepsi cok güzeller
eymen_gonca
barbiee
mystery_star
EnDlEeS_89
calismalariniz cok güzel olmus..
elinize saglik
RIZA_BABA
*misket*
resimler icin cok tsk ederim..
ellerinize saglik
arkadaslar hepinizin ellerine saglik... calismalar süper... kusura bakmayin isimleri tek tek siralayamiyorum...
EnDlEeS_89 imzaların süper olmuş:):)
Ellerine emeğine sağlık:)
Özel Calismalar bölümünüde bos birakmayan
*misket*, Zehra_YK, eymen_gonca ve barbiee cok tesekkürler hepsi cok güzeller
Önemli Degil.
mc karakule
25-09-07, 19:18
Çalışma yapan herkezin ellerine sağlık ;)
Zehra_YK takimin cok güzel olmus
eline saglik :good:
Princess-Sila
25-09-07, 22:05
Zehra_YK takim cok güzel olmus eline emegine saglik
sesiila ilk calisman olmasina ragmen güzel olmus eline emegine saglik :img-wink:
zehra_YK ve sesilla calışmalarınız cok guzel...
ellerınıze saglık..
eymen_gonca, sesiila calismalariniz süper olmus... ayrica RIZA_BABA bölüm resimleri icin cok tskler... hrepinizin ellerine saglik..
zehra_YK
sesilla
eymen_gonca
barbiee
mystery_star
EnDlEeS_89
Seda
RIZA_BABA
sarisin_bomba
ve digerleri
yaptiginiz avatar/imza ve özel cali$ma, eklediginiz resimler ve yaptiginiz yorumlar icin hepinize te$ekkür ederim in$allah ilk bir firsat buldugumda bende acemi özel cali$malarimla ve resimlerle araniza dönücem :good:
bu arada söyleyemeden gecemicem yoksa icimde kalicak..
hani $u poyraz varya.. ali pusatla ayni yerde cali$an, arif hocanin ögrencisi.. bir tane resmini eklemi$ arkada$ i$te o cocukta cok yaki$ikli yaww.. cok güzel bir yüzü var ve gülü$üde cok tatli.. ohhh bee söyledim sonunda :)
eger mümkünse daha cok poyraz resmi ekleye bilirmisiniz lütfen :img-blush
EnDlEeS_89
26-09-07, 12:34
arkadaşlar yaptığınız yorumlar için çok çok teşekkürler bu arada elife katılıyorum poyraz çok tatlı onun resimlerini de bol bol görmek isterim ....
EnDlEeS_89
26-09-07, 13:27
elifcim çalışmaların bi harika ellerine sağlık canımcım :):)
Özel calismalar, avatar-imzalar hepsi cok guzel, cok tesekkurler....
Princess-Sila
26-09-07, 14:33
sarısın_bomba imza ve avi´ler cok güzel olmus eline emegine saglik
*misket* eline saglik cok güzel olmus ya insan bu kadar mi anlamli bakar :img-in_lo
elif, eymen_gonca, barbiee, sesiila yaptiginiz wallpaperlar cok güzel olmus... ayrica Zehra_YK ve sarisin_bomba avi ve imzalariniz süper emeginize saglik (Zehra_YK ilk ekledigin avide halugum cok güzel gülmüs:img-in_lo maasallah maasallah:P)
aaa sudenaz ekledigin resimler yeni bölümden mi??? cok güzeller... emeklerine saglik... arif hocayla pusat cok tatl cikmislarda... kimi dövüyo onlar...
Elif çalışmalar çok güzel eline sağlık.
Sudenaz foto ve özet için çok sağol.
bütün calismalar ve resimler cok ama cok güzel
ellerinize saglik :good:
o eklenen son resimler yeni bölümden galiba..
ilk resimde halukun durusu süper ya..:img-in_lo
buarada özette gelmis galiba..tsk ederim
narcim yine süper bi is cikarmissin.. ellerine saglik cnm...izninle bi tane avi kullaniyorum...:P
EnDlEeS_89 avatarlar süper olmuş ellerine sağlık:img-wink:
EnDlEeS_89
26-09-07, 16:27
narcim yine süper bi is cikarmissin.. ellerine saglik cnm...
EnDlEeS_89 avatarlar süper olmuş ellerine sağlık:img-wink:
saolun teşekkürler aslında ben okadarda beyenmemiştim :icon_whis
EnDlEeS_89
26-09-07, 18:08
muhammeddi sanırım ismin gene harikalar yaratmışsın ellerine sağlık ...
GRUPASCIKIZ
26-09-07, 18:08
arkadalsar hersey süßper ellerinize saglik..bend epusat dizisini cok sveiyorum benide araniza alirmisiniz?? :)
sarısın_bomba
26-09-07, 18:14
Kiraz , Princess-Sila *misket* yakamoz16 ....
yaptıgınız yarumlar için çok tşk ederm begendinize çok sevindimm
ayrıca tüm imza ve avatar yapan herkese çok güzel olmuşş ellerinize sağlık
mc karakule... calismalarin her zamanki gibi süper olmus... emegine saglik... begenen kullanabilir demissin... hic kacirir miyim??:) arkadaslar hepinizin calismalari cok güzel... yarim saatte bir avi ve imza degistiriyorum:P bende sasirdim artik hepsi birbirinden güzel...
mc karakule
26-09-07, 18:50
Kiraz,EnDlEeS_89:img-yes: Yorumlarınız için tşkler..:good:(bu arada evet ismim muhammed ):good:
Princess-Sila
26-09-07, 21:35
EnDlEeS_89, bengu_, mc karakule elinize emeginize saglik imza ve avi´ler harika olmus bu arada Necati ve Haluk imzalari cok güzel olmus eline saglik
Princess-Sila
26-09-07, 21:39
az kalsin unutuyordum Bölüm Resimlerini ekleyen sudenaz, HaLuK PİYESss, RIZA_BABA sonsuz tesekkürler sizde olmasaniz yani :icon_whis :img-in_lo
efran_albatros
26-09-07, 21:53
mc karakule pusat polat imzaların çok güzel olmuş.
mc karakule
26-09-07, 22:23
Princess-Sila,efran_albatros arkadaşlar yorumlarınız için tşkler begenmenize sevindim ;)
aslicim imzalar harika olmus ellerine saglik... gifli halini kullanmasi neden yasak??? anlamadimda... kullananlar var diye hatirliyorum ben... ama süper olmus...
mc karakule
26-09-07, 23:48
aslı abla imzalar we özel çalışmaların süper olmuş ellerine sağlık ;)
offfff aslı imza suoper olmus yya ne kadar kalabalıkmısısz alıe olarak ellerını saglık cnm..butun emegıne degmıs..
muhammed resimleri bizimle paylastigin icin tskler... emegine saglik...
Princess-Sila
27-09-07, 00:07
Asliii eline saglik canim cok güzel olmuslar ya cok begendim eline emegine saglik süperler wp da cok güzel olmus ya imzaya bayildim ya :img-in_lo :img-wink:
mc karakule gif cok güzel olmus deneme amacli olmasina ragmen eline emegine saglik
mc karakul reımelr suoper yaw..orda halukun bı resmı var kolları akslı super..acıkcası normalde cok sevmem ole asırı kaslı erkeklerı ama halukda bı ayrı duruyor:img-blush:img-blush:img-blush
Sağolun arkadaşlar beğendiğinize sevindim..
Aile imzasını 2 saat önce yaptım ve hala ismini ekletmek isteyenlerden mesaj alıyoruz Elifle..
Eğer daha çok isim gelmeye devam ederse bu arkadaşlar içinde bir 9.aile imzası yaparız...
Gülçin gifli imza kullanan çok üye var ama site kurallarına aykırı tespit edilen üyeler ceza alıyor..
Sağolun arkadaşlar beğendiğinize sevindim..
Aile imzasını 2 saat önce yaptım ve hala ismini ekletmek isteyenlerden mesaj alıyoruz Elifle..
Eğer daha çok isim gelmeye devam ederse bu arkadaşlar içinde bir 9.aile imzası yaparız...
Gülçin gifli imza kullanan çok üye var ama site kurallarına aykırı tespit edilen üyeler ceza alıyor..
hmmm anladim cnm bilgilendirdigin icin cok sagol...
yalcinersonmez
27-09-07, 00:26
Aslı Aile İmzası Süper Olmuş Ellerine Sağlık:) +rep:)
aslicim özel cali$man süper ötesi olmu$ hemen ekranima koydum :)
mc karakule
asli
EnDlEeS_89
sudenaz
bengu_
avatar ve imzalariniz bir birinden güzel hepsinide cok sevdim.. muhammed yaptigin bir imzada minik bir kedi var ordan oraya ziplayan cok sevdim o kediyi sana özellikle te$ekkür ediyorum. ve aslicim sanada aile imzalari icin ayriyetten te$ekkür ederim canim
Seda
mc karakule
sudenaz
RIZA_BABA
ekledigin resimlerden dolayi cok te$ekkür ederim harika resimler Sedacim sana ayriyetten te$ekkür ederim beni dü$ünüp poyrazin resmini koydugun icin :)
ve yine sudenaz ekledigin bölüm özeti icinde cok te$ekkürler canim
mc karakul reımelr suoper yaw..orda halukun bı resmı var kolları akslı super..acıkcası normalde cok sevmem ole asırı kaslı erkeklerı ama halukda bı ayrı duruyor:img-blush:img-blush:img-blush
canim sana katiliyorum bende pek fazla kasli erkekleri sevmem.. AMAAAAA...
haluguma hersey yakisiyor :happy0064 tek kaslari ona yakismiyor herseyi yakisiyor masallah :):) o boksor ayakabilar gercekten super bir tanede benmi alayimmi :img-yes: nee!:)
mc karakule resimler icin cok sagol emegine saglik cok guzeller helede haluk:happy0064
kizlar size sonuna kadar katiliyorum burasi yeri degil ama söylemek zorundayim ki bende kasli erkekleri hic sevmem ama haluga neden yaki$iyor pek fazla abartili degil onun kaslari süper bir fizik var adamda.. 20lik genclere ta$ cikariyo adeta ma$allah diyelimde nazar degmesin piyesimize :img-blush
saxe88 haber icin sagol... ben daha önce oyumu kullanmistim tabii ki halugumdan yana... ama ilk sirada degil na cok üzüldüm...:( hadi arkiler halugumuzu birinci yapalim...
saxe88 haber icin sagol... ben daha önce oyumu kullanmistim tabii ki halugumdan yana... ama ilk sirada degil na cok üzüldüm...:( hadi arkiler halugumuzu birinci yapalim...
benim niye hic bi$eyden haberim yok.. nerde bu anket bende oy vermek istiyorum :img-yes:
millet calismalar super.....
izlinizle kullaniyorum......
benim niye hic bi$eyden haberim yok.. nerde bu anket bende oy vermek istiyorum :img-yes:
tatlim basin haberleri basligina koymustum ordan bulabilirsin.. hadi herkes desteklesin luk piyesimizi:happy0064
tatlim basin haberleri basligina koymustum ordan bulabilirsin.. hadi herkes desteklesin luk piyesimizi:happy0064
gördüm güzelim te$ekkürler hatta oyumu kullandim bile ama piyesimiz gerilerde ama eger istersek onu birincide yapa biliriz bu bizim elimizde :img-yes:
Alie imzaları süper olmuş:happy0064
yakamoz16 ellerine emeğine sağlık:)
asli yaptigin wp süper olmus... halugun ordaki yüz ifadesine hasta oldum ben:img-in_lo sinirlenmekde cok yakisiyo valla... elifcim senin wallpaperlarinda cok güzel olmus, ayrica ekledigin bölüm resimleri icinde cok sagol... emeklerinize saglik... bu arada dedigim gibi ben daha önce su ankette oyumu haluktan yana kullanmistim... haydi arkadslar oylar haluga... onu hakttigi noktaya getirelim:img-wink:
mısket wp gercekten super olmus...devamını belıyoruz walla :D:D:D
te$ekkür ettim canimlarim :)
devami gelicek in$allah..
kizlar size sonuna kadar katiliyorum burasi yeri degil ama söylemek zorundayim ki bende kasli erkekleri hic sevmem ama haluga neden yaki$iyor pek fazla abartili degil onun kaslari süper bir fizik var adamda.. 20lik genclere ta$ cikariyo adeta ma$allah diyelimde nazar degmesin piyesimize :img-blush
yazdiklarina aynen katiliyorum cnm :D
buarada aile imzamizda cok güzel olmus
yakamoz16 eline saglik cnm
ayrica diger calismalarda cok güzel..emeginize saglik :img-wink:
aslııı imzalar süper yaaaaaaaaaa
ellerine sağlık
bu arada mc karakule seninkileri de çoook beğendim :)
Princess-Sila
27-09-07, 15:38
*misket* eline saglik wp´ler cok güzel olmus
piper66 avatarlar ve imza süper te$ekkürler arkada$im devamini bekliyoruz... :good:
piper66 avilerin cok güzel olmus... (ben hemen bi tanesini kullandim:) bi sakincasi yoktur insallah)
mc karakule
27-09-07, 16:24
piper66 çalışmaların güzel olmuş ellerine sağlık ;)
elif resimler içintşkler ;)
Begenmenize sevindim arkadaslar.. Tabikide kullanabilirsiniz.. Sormaniz bile hata.. Bu arada bana Emos derseniz sevinirim.. Devaminin geleceginden emin olabilirsiniz.. Elif ekledigin resimler icin tesekkürler.. Kaydettim.. Calismalar gelcek yani..
Emos bu süper bir haber cali$malarini merakla bekliyoruz daha $imdiden te$ekkürler :img-wink:
katre calismalarin süper... özellikle ikinci imazan (su selo hoca ve pusatli olani) bayildim... cok duygusal bi sahneydi...
EnDlEeS_89
27-09-07, 17:32
aslıcım aile imzası süper ellerine sağlık cnm ... muhammed gene çoşmuşsun ellerin dert görmesin saolasın...
RIZA_BABA özel cali$man ve ekledigin resim cok güzel te$ekkürler ikisinide bilgisayarima kaydettim :img-wink:
katre.. avatar ve imzalarin harika canim (her zamanki gibi) emegine saglik hepsini gecirdim bilgisayarima :)
mc karakule senin imzalarda süper özellikle kalpli olan.. gittikce ilerletiyosun sen bu i$i kalp cizmeler falan valla cok ba$arilisin allah daha iyi etsin muhammed te$ekkürler senin imzalarida aldim bilgisayarima :img-yes:
ya bu arada kafama takildi sormadan edemicem $u RAMBO gercekten bokscumu Haluk gibi yoksa rol geregimi?? gecmi$ini fazla bilmedigimden emin degilim ama ben sadece oyuncu diye biliyorum
mc karakule piper66 katre çalışmalar süper olmuş elinize sağlık ayrıca yakamoz16 aile imzalrı içinde çok tşkler süper olmuşlar benide yazdığın için tşkler:img-yes:
yakamoz16 aile imzaların süper
piper66 avatarların yakıyor :D
katre... imzan çok hoşuma gitti
mc karakule hediye pusat imzan muhteşemdi...
Princess-Sila
28-09-07, 00:21
piper66 avi´ler bi harika hepsi birbirinden *** duruyo eline emegine saglik
katre... eline saglik canim imza da avi´de yine cok güzel
mc karakule eline saglik cok güzel olmuslar Haluk Piyes tam bi böksör Rocky ve Muhammed Ali´yle olan imzalarini cok begendim ikiside harika yani ama dizinin esas kahramanlari (Hediye ve Pusat´in) imzalarida cok güzel :good:
Princess-Sila
28-09-07, 02:01
*misket* eline saglik wp´ler cok güzel ya ne zamandirsin elimi photoshop´a atsam geri cekiyom ya anlamadim gitti :img-in_lo
*misket* eline saglik wp´ler cok güzel ya ne zamandirsin elimi photoshop´a atsam geri cekiyom ya anlamadim gitti :img-in_lo
canim benim kullandigim program photoshop degil PhotoScape bende photoshopu anlamiyorum ama emin ol bu PhotoScape cok daha iyi ve cok daha basit
piper66
katre
mc karakule
*misket*
calismalariniz cok ama cok güzel olmus :good:
*misket*
mc karakule
RIZA_BABA
resimler icin cok tsk ederim..hepsi süper :good:
Princess-Sila
28-09-07, 14:49
*misket* calismalarin devamida gelmis yine hepsi birbirinden güzel gif´li olana bayildim bu arada :img-in_lo yok ondan degil ya birtürlü calisma yapasim gelmiyo hem bilgisayarla aramiz suanlik biraz limoni :icon_whis
RIZA_BABA, *misket*, mc karakule bölüm sahnelerinden kareler eklediginiz icin cok saolun hepinizin emegine saglik
RIZA_BABA fragman resimleri icin cok sagol:happy0064:happy0064 süper... ellerne saglik
mc karakule
28-09-07, 15:38
Princess-Sila,cadikiiiz,ozenckaya,alara691,*misket*,EnDlEeS _89 Yorumlarınız için tşkler arkadaşlar ;);)
Elif özel çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık ;)
mc karakule imzaların süper olmuş.
Ellerine sağlık çok değişik olmuş:D
mystery_star (gizem galiba) cali$man cok güzel olmu$ arkada$im cok te$ekkürler emegine saglik devamini bekleriz :good:
RIZA_BABA fragman resimleri icin cok te$ekkürler süperler boks sahneleri harika gözüküyor ben galiba bugün yine izleyemicem davet var artik nette izlerim :img-yes:
bu arada yorumlariniz icin te$ekkürler arkada$lar begenmenize sevindim isterseniz devamini getiririm :img-yes:
mystery_star
28-09-07, 19:04
yorumun için tşkler devamı tabikide gelecek ama hafta sonları anca çünkü hafta içi izin yok
yorumun için tşkler devamı tabikide gelecek ama hafta sonları anca çünkü hafta içi izin yok
anliyorum canim $imdiden te$ekkürler ekleyecegin güzel cali$malar icin :good:
mystery_star, elif calismalariniz cok güzel olmus:good:... emeklerinize saglik...devamini tabii ki bekliyoruz;)
özenckaya bence gayet güzel olmus calismalarin kendine haksizlik ediyosun... emegine saglik...
teşekkür ederim gülçincim... (adın gülçindi diye hatırlıyorum...)
teşekkür ederim gülçincim... (adın gülçindi diye hatırlıyorum...)
doru hatirliyosun... rica ederim bu arada;) senin ismin neydi??
bbeeyyzzaa imzan çok hoş olmuş canım...
ozenckaya
bbeeyyzzaa
imza ve avatarlar icin cok te$ekkürler harika olmu$ hepside ellerinize ve emeginize saglik arkada$lar
mystery_star
seninde cali$malarin süper ötesi olmu$ canim seninde eline emegine saglik cok ama cok te$ekkürler
mystery_star
28-09-07, 23:34
yorumlar için tşklerrr
ozenckaya çalışmaların çokk güzel ellerine sağlık
sağol canım seninkilerde çok hoş ;)
EnDlEeS_89
29-09-07, 00:07
Elifcim süpersin ya resimler için çok saol emeğine sağlık arkadaşım..
ne demek canlarim görevim :D
sizde artik güzel cali$malar yaprsiniz bu güzel resimlerden :D :img-wink::good:
omayra73 avatarlarin cok $irin olmu$ canim sagol ellerine saglik :good:
EnDlEeS_89
29-09-07, 00:18
ne demek canlarim görevim :D
sizde artik güzel cali$malar yaprsiniz bu güzel resimlerden :D :img-wink::good:
tabikide yaparız inş... sende eklemeye devam et ama... muhammed imzalar süper...
mc karakule süpersin muhammed ne zaman yaptin bunlari gercekten cok profesyönel bu konuda ellerin dert görmesin :good:
mc karakule
29-09-07, 00:19
omayra73,ozenckaya,bbeeyyzzaa çalışmalarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık ;):img-icecr
Yorumun için tşkler elif ne diim yapması çok kolay geliyor bana :):):img-icecr
resim olsa yaparım ama resim az:icon_sorr:icon_sorr
tabikide yaparız inş... sende eklemeye devam et ama... muhammed imzalar süper...
EnDlEeS_89 tatlim $imdilik bu kadar ama resim bulursam yine eklicem sen hic merak etme :img-wink:
omayra73,ozenckaya,bbeeyyzzaa çalışmalarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık ;):img-icecr
Yorumun için tşkler elif ne diim yapması çok kolay geliyor bana :):):img-icecr
resim olsa yaparım ama resim az:icon_sorr:icon_sorr
valla ma$allah sana resim dayanmiyo ama bak yeni resim ekledim yapi ver $unlardan bi$eyler bi el ati verirsin artik ;)
mc karakule
29-09-07, 00:32
Resimler için tşkler elif şuan o resimlerle ugraşıyorum:img-polic;):img-pilot:img-pilot
heyyt bee karde$im benim dedigim gibi sana resimmi dayanir ;)
heyyt bee karde$im benim dedigim gibi sana resimmi dayanir ;)
aynen katiliyorum:)
hiziniza yetisemiyorum
*misket* resimler süperr ötesi..helal olsun..
devamini beklerim :)
bbeeyyzzaa
omayra
mc karakule
calismalar süper..elinize saglik
elif bu ne hiz boyle.....
hayran biraktin...SAgol...
muhammed imza ve avilerine bayildim.. cok güzeller izninle kullaniyorum:) (cok arsizim dimi:img-blush) elifcim bölüm resimleri icn cok sagol cnm;) hepinizin ellerine, emeklerine saglik... SÜPERSINIZ
sarısın_bomba bomba gibisin vallaha süper avatarların çok sağol
sarısın_bomba
29-09-07, 09:20
sarısın_bomba bomba gibisin vallaha süper avatarların çok sağol
begendiğin ve yorum yaptıgın için çok tşk ederim yaa çok sağol seninkilerrçok güzell kötü falan demişsin ama öle değil aksineçok güzel
muhammed
sarısın_bomba
omayra73
eklediginz avatar ve imzalar icin cok te$ekkürler hepinizin emegine saglik arkada$lar :good:
sağol sarısın_bomba;)
omayra73 süper imzan :D
sarisin_bomba imzan ve avatarlarin süper olmus... omayra73 imzalarina bayildim... yasemin balik acayip güzel cikmis...özenccim giflerin cok güzel olmus... RIZA_BABA bölüm resimleri icn cok sagol hepsi süper... ellerinize emeklerinize saglik arkadaslar... bu arada sanini diye bi arkadas bi "elestiri" yapmis, ama bildigim kadariyla site reklami yapmak yasak... o yüzden yazmamisdir elif (misket nickli arkadasimiz) site ismi... yanlis mi biliyorum???
Kiraz yorumun için teşekkür ederim evet dizifilm forumlarında resmi olmayan bir ditenin adını vermek yasak sanini denen arkadaşta bunları bilip bilmeden eleştiri yapmış forumada yeni üye olmuş acaba üye olurken kuralları okumadımı ?
RIZA_BABA resımelr ıcın cok saol ben hemen baslıyorum calısma yapmaya ...mısket cım cnm senın ellerıne saglık... dıger arkadaslarıda yazıcaktım ama unuttuklarım olur dıye yazmadım :img-in_lo:img-in_loherkesın ellerıne saglık...
katre ellerine saglik calismalarin cok güzel olmus.. hele pusatin son ekledigin imzandaki bakisi cok tatli:img-in_lo
katre... ellerine sağlık çalışmalar süper ;)
bu arada gülçincim yorum için sağol canım :D
rica ederim özenccim... ne demisler... Yigidi öldür, hakkini ver...:img-hyste hatirladin mi bu lafi???:img-wink:
Tüm avatar özel çalışmaz imza yapan arkadalarıma buradan teşekkürlerimi sunarım
rıza baba resimler olmasa bu çalışmalar olur mu sen sağol
ayrıca çalışmaları beğenmenize sevindim
Princess-Sila
29-09-07, 17:52
ozenckaya, bbeeyyzzaa, omayra73, mc karakule, sarısın_bomba, katre..., GRUPASCIKIZ yapilan bütün calismalar icin cok saolun hepside birbirinden güzel olmus hepinizin eline emegine saglik
*misket*, RIZA_BABA eklediginiz her bir kare icin cok saolun her bir kareyle yeniden izlemis kadar oldum elinize emeginize saglik :img-wink:
mystery_star
29-09-07, 18:26
omayra73, mc karakule, sarısın_bomba, katre..., GRUPASCIKIZ ve adını hatılamadığım diğerleri hepinizin emeklerine sağlıkkk resimler de süper ekleyene çokkk tşkler
arkada$lar tek tek isminizi sayamicam icin özür dilerim acelem var özel cali$malar avatar imza ve bölüm resimleri icin emegi gecen herkese te$ekkürler :good:
GRUPASCIKIZ
29-09-07, 18:58
Arkadalsar repler ve yorumlar icin cok saolun :)
HaLuK PİYESss
29-09-07, 19:59
arkadaslar hepiniz süpersiniz.coşturmuşsunuz herşeyle..emeğinize sağlık
princes_sila (yazılışını unuttum) sağol canım
grupascıkız imzan süper
Zehra_YK çalışmaların çok güzel
mc karakule
30-09-07, 03:55
ozenckaya,katre...,GRUPASCIKIZ,Zehra_YK,omayra73,s arısın_bomba, Çalışmalarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık :img-wink::img-wink::img-icecr
sarısın_bomba
30-09-07, 10:14
ozenckaya katre.. mc_karakule GRUPASCAKIZ Zehra_YK omarya73 vallaçok güzell arkadaşlar emeginize ellerinizee saglık
ve bu imzalrı yapmamızı sağlayan yani resimleri ekleyen arkadaşlarada çok tşk ederim
bana yorum yapan herkese sonsuzz tşk ederimm
omayra73 ozenckaya katre grupasçıkız zehra_yk çalışmalarınız çok güzel olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık:img-yes:
Begendiginize Sevindim. :)
Zehra_YK
omayra73
ozenckaya
katre
grupasçıkız
avatar, imza, ve özel calismalariniz cok güzel ellerine saglik arkadaslar ..
beğendiğinize sevindim arkadaşlar beğenenler çok sağolun :D
*misket*
RIZA_BABA
----> resimler icin cok tsk ederim
mystery_star
Zehra_YK
----> wallpaperler harika ötesi olmus..elinize saglik
mc karakule
sarisin_bomba
omayra73
katre
Zehra_YK
----> imzalar ve avatarlar cok güzel olmus..elinize saglik
Princess-Sila
30-09-07, 14:57
mystery_star, Zehra_YK, ozenckaya hepinizin eline emegine saglik sayenizde bir nebzede olsa umudumuzu kaybetmiyoruz :icon_whis hepsi birbrinden güze özellikle wp´lere bayildim
özençkaya avatarlar süper olmuş:)
HaLuK PİYESss resimler için sağol
YoShYÖzGe,Princess-Sila,mc karakule,sarısın_bomba,alara691,*misket* yorumlar için sağolun...
mc karakule coşmuşsun yine süperler sağol
Eklediginiz Resimler, Imzalar, Avatarlar ve Calismalar icin Tesekkürler.
ozenckaya
mc karakule (muhammed)
canlarim imza ve avatarlar süper ötesi olmu$ cok sagolun ellerinize saglik.. özellikle poyraz avasi cok ho$ olmu$ kullanmadan edemedim te$ekkürler muhammede karde$im :good:
sedacim seninde ekledigin resimler bir birinden güzel canim benim cok te$ekkürler seninde emegine saglik güzelim :good:
mc karakule
01-10-07, 00:16
yorumun için tşkler elif abla sana ben özel poyraz iması yapacam söz :img-wink::img-wink:
yorumun için tşkler elif abla sana ben özel poyraz iması yapacam söz :img-wink::img-wink:
uiii tatlim benim cok $ekersin yapmak zorunda degilsin canim benim dü$ünmen yeterli cok sagol muhammed :img-wink:
mc karakule
01-10-07, 00:41
uiii tatlim benim cok $ekersin yapmak zorunda degilsin canim benim dü$ünmen yeterli cok sagol muhammed :img-wink:
ne demek abla rica ederim imza bölümüne bak :):)
resimler için tşkler
çalışma yapan arkadaşların ellerine sağlık ;)
ne demek abla rica ederim imza bölümüne bak :):)
resimler için tşkler
çalışma yapan arkadaşların ellerine sağlık ;)
gördüm muhammed helal sana canim karde$im $ip diye nasilda hemen koyu verdin iki güzel imzayi valla pesss süpersin muhammed kendimi yine tutamadim ve imzanin birini hemen sahiplendim cok sagolasin canim benim emegine saglik ellerin dert görmesin emi :good:
mc karakule
01-10-07, 00:52
gördüm muhammed helal sana canim karde$im $ip diye nasilda hemen koyu verdin iki güzel imzayi valla pesss süpersin muhammed kendimi yine tutamadim ve imzanin birini hemen sahiplendim cok sagolasin canim benim emegine saglik ellerin dert görmesin emi :good:
Begenmene sevindim güle güle kullan:happy0064:happy0064
ahh be muhammedim sen bu kadar avatari yapiyosun ama bende celi$kide kaliyorum acaba hangisini kullansam diye secmekte zorlaniyorum $imdilik bu avam kalsinda sonra digerlerini kullanirim hem diger arkada$larada kalsin ben görgüsüz gibi hepsini sahiplenmim :D
ellerine emegine saglik aslanim süpersin cok te$ekkürler :good:
Princess-Sila
01-10-07, 15:03
mc karakule imza ve avi´ler cok güzel olmus eline emegine saglik
*misket* avi´ler cok güzel olmus eline saglik bu arada bölüm resimlerinide bos birakmayip resim ekledigin icin de cok saol eline emegine saglik
te$ekkürler canim arkada$larin cali$malari kadar güzel olmasa bile yapmaya cali$tim bi$eyler :img-wink:
mc karakule imza ve aviler süper..eline saglik
*misket* resimler ve calismalar harika..eline saglik
*misket* avatarlar süper olmuş:)
Princess-Sila
01-10-07, 17:42
*misket* calismalarin devamida gelmis tekrardan eline emegine saglik canim
mc karakule eline emegine saglik imza´lar cok güzel olmus
clydetr calisman güzel olmus canim ama özel calismalar bölümüne eklersen calismai daha düzenli olucak basligimiz eline saglik :img-wink:
clydetr özel cali$man süper ötesi olmu$ cok sevdim hemen bilgisayarima gecirdim ama malesef yanli$ ba$liga koymu$sun :good:
Özür dilerim arkadaşlar , doğru yere açtım şimdi.
Uyarılarınız için teşekkürler.
Yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim. :)
Özür dilerim arkadaşlar , doğru yere açtım şimdi.
Uyarılarınız için teşekkürler.
Yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim. :)
`ne demek arkada$im görevimiz :)
mc karakule muhammedcim imzalarin ücüde harika valla hemen birini sahiplenim :D cok te$ekkürler canim
*misket* hayran kaldım canım yaaa çalışmaların süper öttesi
mc karakule imzalar yakıyor
cok te$ekkürler güzelim begendiyseniz ne mutlu bana devamini seve seve getiririm :img-yes:
EnDlEeS_89 resimler icin cok te$ekkürler güzelim ellerine emegine saglik cok te$ekkürler
Princess-Sila
01-10-07, 18:33
EnDlEeS_89 eline saglik boks eldivenlerinin oldugu sahne cok güzeldi ya :img-in_lo
EnDlEeS_89
01-10-07, 19:21
EnDlEeS_89 resimler icin cok te$ekkürler güzelim ellerine emegine saglik cok te$ekkürler
EnDlEeS_89 eline saglik boks eldivenlerinin oldugu sahne cok güzeldi ya :img-in_lo
ne demek canım inş devamıda daha sonra :):)
Princess-Sila
01-10-07, 19:22
katre... eline saglik avi´ler cok güzel olmus :img-wink:
Nar costurun bölüm sahnelerini simdi bunlardan cok güzel imza olurdu ama bilgisayari yeniden yapmak zorunda kaldigim icin photoshop´ta gitti ama yeniden yüklüyom :icon_whis
EnDlEeS_89
01-10-07, 19:24
katre... eline saglik avi´ler cok güzel olmus :img-wink:
Nar costurun bölüm sahnelerini simdi bunlardan cok güzel imza olurdu ama bilgisayari yeniden yapmak zorunda kaldigim icin photoshop´ta gitti ama yeniden yüklüyom :icon_whis
saol cnm bekleriz seninde çalışmalarını inş bu arada elifcim ilk defa yapıyorum demişsin ama bi haikalar hayran kaldım cnm süpersin ya.........
mc karakule
01-10-07, 20:28
ozenckaya,*misket*,Princess-Sila,cadikiiiz yorumlarınız için tşkler arkadaşlar ;);)
EnDlEeS_89,*misket* resimler için tşkler ellerinize sağlık ;);)
katre...,*misket* avileriniz süper olmuş ellerinize sağlık ;)
katre... çalışmalar süper seninde ;)
elif içlerinden bi tane kkullanabilirmiyim (adın eliif diye biliyorum da:img-blush)
EnDlEeS_89
01-10-07, 21:48
Elif valla imzaların çok hoşuma gitti bi tanesini kullanmazsam çatlarım devamını bekliyom cnm ellerine sağlık :):):)
elıf avartarların gercekten super hepsı bırırınden cok guzel..EnDlEeS_89 EKLEDIGIN bolum resımelrı ıcın cok tesekkurler yanlız su son an var ya hanı kontun kardesının karsına cıktıgı an onu o resım varsa elınde olan eklerse sevınırım..
EnDlEeS_89
katre..
avatar ve imzalariniz cok güzel canlarim ellerinize saglik cok te$ekkürler
EnDlEeS_89
resimlerin devami icin te$ekkürler güzelim hepsi cok güzel özellikle nergisin resimlerine bayildim
clydetr son cali$manda diger diger cali$man kadar güzel arkada$im cok sevdim te$ekkürler
EnDlEeS_89 ve ozenckaya tabiki kullanicaksiniz ben bu avileri zaten siz kullanasiniz diye yaptim hatta cok sevinirim kullanirsaniz beni cok mutlu ettiniz bu arada ozenckaya evet adim elif arkada$im :img-yes:
diger arkada$larada yorumlari icin cok te$ekkür ederim
teşekkür ederim *misket*, beğenilmesine sevindim...
Çalışma yapan tüm arkadaşların da ellerine sağlık ve dizi fotoğraflarını yayınlayan herkese ayrıca teşekkürler...
EnDlEeS_89
katre..
EnDlEeS_89
resimlerin devami icin te$ekkürler güzelim hepsi cok güzel özellikle nergisin resimlerine bayildim
clydetr son cali$manda diger diger cali$man kadar güzel arkada$im cok sevdim te$ekkürler
EnDlEeS_89 ve ozenckaya tabiki kullanicaksiniz ben bu avileri zaten siz kullanasiniz diye yaptim hatta cok sevinirim kullanirsaniz beni cok mutlu ettiniz bu arada ozenckaya evet adim elif arkada$im :img-yes:
yaşasın oleyyyyyyyy kullanıyorum hemen:happy0064:good:
EnDlEeS_89 avatarlar süper olmuş:D
Princess-Sila
02-10-07, 17:22
clydetr wp güzel olmus eline emegine saglik
EnDlEeS_89 eline saglik canim avi´ler cok güzel olmus
EnDlEeS_89
02-10-07, 17:59
clydetr wp güzel olmus eline emegine saglik
EnDlEeS_89 eline saglik canim avi´ler cok güzel olmus
EnDlEeS_89 avatarlar süper olmuş:D
EnDlEeS_89
katre..
EnDlEeS_89
beyenmenize çok sevindim ... inş resimlerin devamını da koyucam :):)
mc karakule ekledigin reportaj icin cok te$ekkürler hepsini okudum piyesin anlattiklarina sonuna kadar katiliyorum hayatta aslinda bir ringdir yumruk yersein dü$ersin ama nakavt olmassin kesinlikle öyle.. emin boztepenin yaptigi reportajda cok anlamli okuduguma degdi cok te$ekkürler canim karde$im..
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.