RIZA_BABA
21-09-07, 10:30
Pusat Dizisinde Gördüğünüz Mantık Hatalarını Buraya Yazabilirsiniz
|
Tüm Versiyonu Göster : Mantık Hataları RIZA_BABA 21-09-07, 10:30 Pusat Dizisinde Gördüğünüz Mantık Hatalarını Buraya Yazabilirsiniz EnDlEeS_89 24-09-07, 20:26 burdada iki çift laf edelim en çok acayibime giden ... çiçekçinin önünde hani şu kamyon varya onun durması ve selo hocayla kavga etmeleri .... tabiki kamyonun arkasından sırayla teker teker adamların çıkması çok acayip tıpkı Cüneyt Arkın filmlerindeki gibi ... :D:D:D ebrumm 24-09-07, 20:44 bende seyı solemek ıstıyorum hedıye ılk bolumde gazeedekı patronuna seher hanım dıye seslendı ama babasına olayı anlatırken bahar hanım dedı ne kadar mantık hatası bılmıyorum ama yazayım dedım. efran_albatros 24-09-07, 22:46 ya tam olarak mantık hatası sayılır mı bilmem ama pusat başlamadan önca kendi sitesindeki karakterler hakkında bilgi olan yerde hediye için çiçekleri çok seviyor pusata durmadan çiçeklerle ilgili hikayeler anlatıyor pusatta hediyenin bu yanını çok seviyor falan diyordu ama iki bölüm oldu bu gül budandıkça daha gür çıkar muhabbetinden başka hediye çiçeklerden hiç bahsetmedi. Kiraz 25-09-07, 02:51 ya tam olarak mantık hatası sayılır mı bilmem ama pusat başlamadan önca kendi sitesindeki karakterler hakkında bilgi olan yerde hediye için çiçekleri çok seviyor pusata durmadan çiçeklerle ilgili hikayeler anlatıyor pusatta hediyenin bu yanını çok seviyor falan diyordu ama iki bölüm oldu bu gül budandıkça daha gür çıkar muhabbetinden başka hediye çiçeklerden hiç bahsetmedi. cnm eminim ilerki bölümlerde, yani pusatla hediyenin arasi "düzelince" boks maclari baslayinca bu dedigin gerceklesecekter... daha cok erken:img-wink: RIZA_BABA 25-09-07, 08:29 burdada iki çift laf edelim en çok acayibime giden ... çiçekçinin önünde hani şu kamyon varya onun durması ve selo hocayla kavga etmeleri .... tabiki kamyonun arkasından sırayla teker teker adamların çıkması çok acayip tıpkı Cüneyt Arkın filmlerindeki gibi ... :D:D:D Evet orası biraz tuhaftı sanırım adamlar nakliyatçı ve bu yüzden kamyonda çok adam olabilir nekadar tuhaf gelsede bize bi okadarda normal diyorum ben :) Cigdem_18 20-10-07, 23:01 mantik hatasi mi emin degilim ama birinci bölümde pusat annesinin mezarina gidiyo mezar tasinda zuhal pusat yaziyo annesinin pusatin annesi evli degil mi o adamla pusatin öldürdügü adamla ama pusatin resmi sitesinde zuhal pusat yazmiyo zuhal aykin yaziyo Princess-Sila 20-10-07, 23:09 ayni hata benimde ilgimi cekti cigdem kesinlikle mantik hatasi... bende yazicaktim yazamamistim sen benden önce davrandin Kiraz 21-10-07, 14:21 mantik hatasi mi emin degilim ama birinci bölümde pusat annesinin mezarina gidiyo mezar tasinda zuhal pusat yaziyo annesinin pusatin annesi evli degil mi o adamla pusatin öldürdügü adamla ama pusatin resmi sitesinde zuhal pusat yazmiyo zuhal aykin yaziyo yaa aslinda o mantik hatasi degil... hani pusat hapisten ciktiktan sonra annesinin mezarina gidiyo ya, mezar tasinda Zuhal Pusat yazdigini görüyo ve Selahattin hoca icin Helal olsun hocam, anamin mezar tasina su serefsizin soyadini yazdirmamissin yaa... diyo... yani bu kasten yapilmis bisey... normalde annesinin soyismi gercekten baska... insallah anlatanbilmisimdir... biraz karisik oldu ama :) *misket* 21-10-07, 14:27 cok iyi anlattin canim bende senin gibi dü$ünmü$tüm.. yani ortada galiba mantik hatasi yok arkada$lar rahat olun :D Kiraz 21-10-07, 14:33 cok iyi anlattin canim bende senin gibi dü$ünmü$tüm.. yani ortada galiba mantik hatasi yok arkada$lar rahat olun :D evet.... hata degil... aslinda bu selo hocanin pusta ne kadar deger verdigini gösteriyo bence:P Princess-Sila 21-10-07, 16:09 ben o bölümü nasil kacirdim yaa kacmis neyse aslan hocam yaa nasil akil etmis helal olsun iste buda Selahattin Hocamizin bi farki :img-wink: *misket* 23-10-07, 13:03 bu zamanda selehattin hoca gibi olanlar malesef sayili.. selehattin hoca karekteri bir cok insana örnek oluyor, alinin yaptigi terbiyesizlige ragmen annesini düsünmesi cok ince bir fikir yazarin ve yönetmenin ruhuna saglik.. I-sun 27-10-07, 18:56 dun dizide turanin numarasini ariyordu selahattin hoca buldu ama numara hic bakmadan direk aradi..... madem bakmiycan niye ariyosun numarasini dimi??? EnDlEeS_89 27-10-07, 21:50 dun dizide turanin numarasini ariyordu selahattin hoca buldu ama numara hic bakmadan direk aradi..... madem bakmiycan niye ariyosun numarasini dimi??? süper bulmuşssun ya çok güldüm şimdi buna puhahaha....:good: I-sun 28-10-07, 16:45 süper bulmuşssun ya çok güldüm şimdi buna puhahaha....:good: EE yani oyle degilmi?? aradi aradi kendi kendine kizdi nereye koydum ben bunu diye sonra da bulunca ha burdaymis dedi sonra direk karti eline almadan numaralara tusladi konustu.. EnDlEeS_89 04-11-07, 14:13 :Partık ne kadar mantık hatası bilemicem yanlış görmüşde olabilirim ama poyrazı selo hocanın evine götürdüklerinde arif bebeğin ilacını almak için eve gideceği zaman arabanın üstünde unutmuştu arabanın anahtarını dikkatimi çekti demekki oralarda hırsızlık olayı felam yok puahhaa...:P EnDlEeS_89 04-11-07, 14:16 EE yani oyle degilmi?? aradi aradi kendi kendine kizdi nereye koydum ben bunu diye sonra da bulunca ha burdaymis dedi sonra direk karti eline almadan numaralara tusladi konustu.. cnm senin sölediğin yeri tekrar izledim çok matrak ya... selo hoca harbi çok tatlı bağırdı bağırdı sonrada bakmadan çevirdi ...:) heh bide unutmadan geçen bölümde gene hediyeyi çantasını falan almışlardı meydana bırakmışlardı nerden bulduysa telefon kartını maşallah hemen çıkarı verdi .. bende çok ayrıntıya girdim galiba ama düşünmeden edemiyorum yaf.. :D:D Cigdem_18 04-11-07, 17:23 :Partık ne kadar mantık hatası bilemicem yanlış görmüşde olabilirim ama poyrazı selo hocanın evine götürdüklerinde arif bebeğin ilacını almak için eve gideceği zaman arabanın üstünde unutmuştu arabanın anahtarını dikkatimi çekti demekki oralarda hırsızlık olayı felam yok puahhaa...:P demekki yokmus hirsiz hahahhaha:P belki orda birinden istemistir karti bide özkanla poyraz arabaya bindi gittiler arkadan nasilda hemen taksi cikti ama puahahhah:P pusat kostu hemen nasil yetisti ama pusat kosuyo onlar arabayla puahhahahahh:P I-sun 04-11-07, 20:49 cnm senin sölediğin yeri tekrar izledim çok matrak ya... selo hoca harbi çok tatlı bağırdı bağırdı sonrada bakmadan çevirdi ...:) heh bide unutmadan geçen bölümde gene hediyeyi çantasını falan almışlardı meydana bırakmışlardı nerden bulduysa telefon kartını maşallah hemen çıkarı verdi .. bende çok ayrıntıya girdim galiba ama düşünmeden edemiyorum yaf.. :D:D Evet yaa bende izlerken nerden buldu bu karti demistim...:) EnDlEeS_89 05-11-07, 20:46 demekki yokmus hirsiz hahahhaha:P belki orda birinden istemistir karti bide özkanla poyraz arabaya bindi gittiler arkadan nasilda hemen taksi cikti ama puahahhah:P pusat kostu hemen nasil yetisti ama pusat kosuyo onlar arabayla puahhahahahh:P evet ciğdemcim orası da öyle yani hemen taksi geliverdi tesadüfe bak :D:D Cigdem_18 18-11-07, 00:52 9. bölümde pusat pencereden kacarken nasil atladi ama bide pencereyi kapatmadi nasil oluyo soguk girmez mi acaba iceri bide telefon caldi kont aradi nasil pansiyondakiler duymadu selo hoca felan bizim öbür odada telefon calsa ben duyuyorumm öyle aklima takildi belkide mantik hatasi degildir *misket* 18-11-07, 17:11 9. bölümde pusat pencereden kacarken nasil atladi ama bide pencereyi kapatmadi nasil oluyo soguk girmez mi acaba iceri bide telefon caldi kont aradi nasil pansiyondakiler duymadu selo hoca felan bizim öbür odada telefon calsa ben duyuyorumm öyle aklima takildi belkide mantik hatasi degildir bence ikiside normal cigdemcim :D 1. cam acik olabilir ama kapisi kapaliydi yani soguk gelmez gelse bile cok az sizar onuda selehattin hoca ve yunus abi anlamaz ki anlamadilarda zaten 2. pusatin telefoni galiba sessizdi yani titre$imde falan cünkü ben telefonun caldigini duymadim yadaa yanli$ hatirliyorum calsa bile en kisik sese almi$tir :D ben bu bölümde bi mantik hatasi göremedim bilmiyorum kacirmi$da olabilirim GRUPASCIKIZ 18-11-07, 19:39 bence ikiside normal cigdemcim :D 1. cam acik olabilir ama kapisi kapaliydi yani soguk gelmez gelse bile cok az sizar onuda selehattin hoca ve yunus abi anlamaz ki anlamadilarda zaten 2. pusatin telefoni galiba sessizdi yani titre$imde falan cünkü ben telefonun caldigini duymadim yadaa yanli$ hatirliyorum calsa bile en kisik sese almi$tir :D ben bu bölümde bi mantik hatasi göremedim bilmiyorum kacirmi$da olabilirim cnm alinin telefonu caldi :) sesliydi orda arkadasimiza hak veriyorum birincisinde sen haklisin *misket* 18-11-07, 19:42 cnm alinin telefonu caldi :) sesliydi orda arkadasimiza hak veriyorum birincisinde sen haklisin öylemi yaw dogrudur ben hatirlamiyorum.. belki selehattin hoca yunus abiyle derin sohbete daldigi icin duymami$tir yada dediginiz gibi gercektende mantik hatasi var ortada :D Cigdem_18 25-11-07, 02:59 ben bu bölümde bir mantik hatasi görmedim ama hediyenin telefonu bir kac bölüm önce samsung 900 dü bu bölümde ise kapakliydi kontla konusurken bu kiz nasil bu kadar parayi buluyoda haftada telefon degistiriyoo:P tamam calisiyo ama o telefonlar pahali diye biliyorumm benn *misket* 25-11-07, 23:23 ben bu bölümde bir mantik hatasi görmedim ama hediyenin telefonu bir kac bölüm önce samsung 900 dü bu bölümde ise kapakliydi kontla konusurken bu kiz nasil bu kadar parayi buluyoda haftada telefon degistiriyoo:P tamam calisiyo ama o telefonlar pahali diye biliyorumm benn hehe haklisin güzelim :D ama gerci bu zamanda telefonlarda ekmek parasina satiliyo millete ce$it ce$it telefon artik |