Tüm Versiyonu Göster : Baris Akarsu

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6]

ebrulim
02-11-07, 14:57
Hülyacım bu resim çok güzel ellerine sağlık gerçi BARIŞ'ın olduğu her resim güzeldir.

Hülya&Sibel
02-11-07, 15:07
cnm yorumun icin tskl.
evt baris her resimde yakisikli süper ..
cok özliyorum onu keske yeni resimleri görsek.
keske..

KIRMIZIGÜL
02-11-07, 16:20
hülyacım aramıza hoşgeldin kalbi sevgiye,dostluğa,barışa açık olan herkes bizdendir

zer
02-11-07, 17:12
merhaba arkadaşlar yine güzel resimler ve şiirler eklemişsiniz hepinize teşekürler. arkadaşlar ben internet üzerinden Türkiyenin pek çok yerinde yayın yapan radyoları dinliyorum ve her gün bir radyo belirleyip Barış''dan bir parça istiyorum ve sağolsunlar hep çalıyorlar bence sizde deneyin hem sesini duymak, hemde onun unutulmadığını göstermek açısından çok iyi bir yol
ve inanmıyacaksınız şuan bu mesajı yazarken Barış çalıyorlar hemde istemeden
Tepede beyaz bir saray/ sarayda sotarı bir kral/ .....................canım benim sesini dumak insanı heyecanlandırıyor........
bu arada sevgili Hülya aramıza hoş geldin umarım katılımn daim olur.

pamuk_ela
02-11-07, 18:01
hülyacım hoşgeldin....
ben nedense hiç denk gelemiyorum radyoda da tw de de sadece bu sabah jral da wurdum en dibe kadarı gördüm...çok çok uzun zaman sonra...orda görünce daha bi farklı oluyo...

bu arada yeni başlık ne zaman açılıcak...126. sayfadayız...

First_Lady
02-11-07, 18:33
first lady çalışman çokta anlamlı olmuş...

barışımız evet bir kelebekti ve ellerimizden uçup gitti...ama çok özletti çok....
cok tskler cnm evt cok dogru solemissin katiliyorum....
bu arada Ebrulim resimler cok guzel saol,Thalia roportaj resimler,imzan cok gzl
hepinize cok tskler saolun
bu arada Hulyacim aramiza hos geldin cnm Barisi seven her kes bizim dostumuzdur :img-wink: :img-yes:

pamuk_ela
02-11-07, 20:46
bendeki resimlere baktım az önce

http://img256.imageshack.us/img256/7195/gerektenbrakpgittimiimdag3.png (http://imageshack.us)

bu resmi görünce daha doğrusu yazılan yazıyı okuyunca çok kötü oldum.yazının hepsini harfi harfine zihnime kazımışım...sonra bunu okuyan adamın sesi geldi kulağıma...sonra o günleri yaşadım yeniden sanki...çektiğimiz acılar...ettiğimiz dualar...ağlayışlarımız...hepsini yeniden yaşadım...sanki az önce oldu tüm bu olaylar...ama 2 gün sonra tam 4 ay oluyo...4 ay...neler değişiyo 4 ayda...ne hayatlar değişiyo...ama bende hiç bi şey değişmemiş...ne çektiğim acılar...ne ağlamalarım...ne de BARIŞ'a olan sewgim...hiç eksilmemiş ya...artmış hatta...çok özledim BARIŞ'ı çooooooooookkk...

sinemim_g
02-11-07, 21:16
resimler için teşekkürler....şu hüzünlü sözler içimi acıtıyorr:icon_sorr
gittii...gerçekten gittii:icon_sorr

pamuk_ela
02-11-07, 21:20
benimde içimi acıtıyo :( :( :( ama gerçekten gitmedi...her gün her dakika her saniye bizimle...bizim onu düşündüğümüz unutmadığımız sürecede bizi hiç bırakmicak...hiç bi zaman bırakmasına izin wermicez...çünkü hiç bi zaman unutmicaz...