Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-7)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

forever_bim
23-09-07, 18:10
Bu başlıktan devam ediniz. Önceki başlığın linki:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=32724

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

nehirrrrr
23-09-07, 18:13
aaa yeni baslık ilk ben yasıyorum ama kötü bi başlangıc yapcam galibaa ya bu yaso ne dedii yaaaa oooooff offffff olamaazz buuu

gfbuse
bu ne yaa:( hay ben bu alpin..:( töbee ya:(

korkut yıkıLdı walla:( off offf :( ee noLcak şimdi :( aayrıLan korkutmu olcak:(

sunları bi böLüm mutLu görduk bunu biLe cok gördüler bize yha:(

yasecey
:img-hyste
ay seni seviyorum alp dedi ya ay gülmekten ölcem şimdi komediye bakınız:img-hyste

çok güzel başladı sevdim
yalnız o yasonun eskiyi hatırladığı yerde ki o ağaçlar karton falan mıydı Ahmet abicim:img-hyste

süper bölüm ya
gülçinde kaza yaptı ayh bacağım yavaş olunn nayırrr:img-hyste

sinirden gülüyorum acayibinize gitmesin sakın:img-polic

bu arada başlık hayırlı olsun:)

hepsi_bir
ooo spr ya yeni başlık hayırlı olsun harikayız

off spr bi bölümdü ya ama korkut alpe cok gsl davrandı bayıldım

cemre alple spr konuştu cemrem bnm yaa

gülçine cok uzuldum ağladım resmn yazık lokumuma yaa nsl ağlıodu:sad53::sad53:

yaseminde geçmişi hatırladı galiba alp seni seviorum dedi korkutum cnm nsl uzuldu yaa:sad53:

İLK AŞKIM_MERVE
23-09-07, 18:14
yha inanmıorum yhaa..off yasemin off..

nasıl söylersin hala seni seviyorum alp fln diee..

ama cemrede alpin agzının payını nasıl verdi..afferin cemrecigim sana..

wallaa en büyük darbe aşkıma oldu..off korkut yhaa...bitanem yoshy onları deyince nasılda üzüldü....

BiMmaniac
23-09-07, 18:14
yaa nolur alp demesin diyordum kiii seni seviyorum alp dedi yaa öfff :icon_sorr
ah yasemin ah!!! korkut gibisi varken.. ayy korkut nasıl "aşkım" dedi sedyedeyken yaa "hayatım" deyişi de süperdi içim eridiii=) :img-in_lo:img-blush

gfbuse
23-09-07, 18:16
yaa nolur alp demesin diyordum kiii seni seviyorum alp dedi yaa öfff :@
ah yasemin ah!!! korkut gibisi varken.. ayy korkut nası aşkım dedi sedyedeyken yaa hayatım diyişi de süperdi içim eridiii=)

ewet süperdi aşkım dedi:img-in_lo ama orda alpde dioki dayan hayatım..allahm ya nerden hayatın oLuo len:)
off off nerden cıktı bu aLp :(
güLçinde çok komiktii haberi aLınca napcaqını biLemedi...

fafak37
korkut alpi dövecekti nerdeyse o bakışlardan onu çıkarttım
gülçin acayip panik yaptı tam hastane önüne gelmişlerdi kaza yaptılar
yaseminin alp seni seviyorum demesi korkutu yıktı cemre alpi kovdu ama alp yeniden çıkcak eren teoyla işleri ilerletiyor teodan itiraflar falan bakalım nolcak

hepsi_bir
yaa nolur alp demesin diyordum kiii seni seviyorum alp dedi yaa öfff :@
ah yasemin ah!!! korkut gibisi varken.. ayy korkut nası aşkım dedi sedyedeyken yaa hayatım diyişi de süperdi içim eridiii=)

eet ya bnm de içim eridi o aşkım lafını duyunca ama yasemının bilinci kapalıydı ya hem ruyasında alple geçmişini hatırlıodu ama uasemı kendine gelince yine korkutu sevmeye dvm etcek kesnlkle yane inşallah

Nil_fuN
Gülçin hiç inandırıcı yapmamış kaza rolünü ben hiç beğenmedim açıkçası mert delirdi valla zavallı gülçin dans edemicek mert yüzünden onun için merte tokatı yapıştırıyo oysa gülçin tamda yumuşamıştı :)
Cemre ne güzel konuştu ama alple valla bravo kıza :)
alevin yeni planını çok merak ediyorum bu arada :) ne kötüllük yapıcak acaba yine
yaa birde yasemin alp seni seviyorum falan dedi tam şok söz yani hani korkut şok sözler duyucaktı ya demek bunlarmış çok kötü oldu yaa rüyasında söylüyodu aslındada korkut gerçek sandı offf alp offf :)

CAGKAN_SİMGE
yhaa inanmıormm yasemin alp seni seviyorum dedi ve bunu korkutun duyması çok kötü oldu.cemreye aferin alple çok güzel konuştu.bide alpin hayatım dayan demesi yok mu bni sinir etti.gülçin ile mert kaza yaptı cemrede taksiden indi gülçinleri göremedi.alevlerde heryere geliyorlar.devamını merakla bekliorm:)

BiMmaniac
23-09-07, 18:17
bi de yaseminin yanına gircekti aptal şey delirdimm yaa öff tam da kavuşmuşlardı benim korkut gibi sevgilim olsa aahh ahh =)

*Nesli*91
23-09-07, 18:18
ooo spr ya yeni başlık hayırlı olsun harikayız

off spr bi bölümdü ya ama korkut alpe cok gsl davrandı bayıldım

cemre alple spr konuştu cemrem bnm yaa

gülçine cok uzuldum ağladım resmn yazık lokumuma yaa nsl ağlıodu:sad53::sad53:

yaseminde geçmişi hatırladı galiba alp seni seviorum dedi korkutum cnm nsl uzuldu yaa:sad53:

evet yeni baslik acilmis ya hayirliolsun
bencede nasilda baakti alpe
zaten o alpe öyle sinir oldum ki öldüresim geldi resmen
yasemin alpi sayiklarken korkut nasilda üzüldü ya sok oldu cocouk yazik ya

nehirrrrr
ah yasemin ah!!! korkut gibisi varken.. ayy korkut nasıl "aşkım" dedi sedyedeyken yaa "hayatım" deyişi de süperdi içim eridiii=) :img-in_lo:img-blush

yaso_ geldin mi aşkım
korkut_evet geldim bitanem
yaso_gelmiyceksin diye cok korktum
korkut_ gelmnez miyim hic daha önce gelicektim ama doktorlar izin vermedi
yaso_ seni seviyorum alp
ve korkutum anında dumurr

:sad53::sad53::sad53: olamaz yaaa sahneye bak bı hafta iyi bir hafta kötü bari bikac haftacık sürseydii bu mutluluk yaa chok kısa olmadı mı senaristimmm:sad53::sad53:

stella_56
Yeni başlık hayırlı olsun.Yağmurcum ben senin gibi gülemedim resmen ağladım sinirden.Gülçinler kaza ettiğinde yaşlar döküldü gözümden.Tam tekrar korkut-yoshyrci oldum derken yoshy herşeyi mahvetti korkiş te nasıl yıkıldı.anım benim.

-unique-
Yasemin ''Seni seviyorum Alp'' dedi, zavallı Korkut'umun boynu büküldü :icon_sorr. Alp'i, insan eti seven; yam yam amcanın önününe atasım var :icon_twis.

Korkut nasıl duvara yumruğunu vurup, Alp'e kızdı ama :img-in_lo.

Gülçin bir, iki yıl önce trafik kazası geçirip bacağını kırdığı için doğaçlama yapmış gibi gözüküyor :img-pilot.

fafak37

ya alple yasemin sarılacak korkut yanlış anlıycaktı yada yasemin alpi sayıklıycaktı vede alpi sayıkladı eskiyi hatırladı bence yasemin hala unutamadı :icon_sorr korkut zavallımda onu ayıldı diye konuşuyordu

ebru_cenk
Gülçin hiç inandırıcı yapmamış kaza rolünü ben hiç beğenmedim açıkçası mert delirdi valla zavallı gülçin dans edemicek mert yüzünden onun için merte tokatı yapıştırıyo oysa gülçin tamda yumuşamıştı :)
alevin yeni planını çok merak ediyorum bu arada :) ne kötüllük yapıcak acaba yine
yaa birde yasemin alp seni seviyorum falan dedi tam şok söz yani hani korkut şok sözler duyucaktı ya demek bunlarmış çok kötü oldu yaa rüyasında söylüyodu aslındada korkut gerçek sandı offf alp offf :)

Yeni başlık hayırlı olsun.:happy0064Cnm bence inandırıcıydı o gennllilke neşeli oldu için pek bu rolleri beceremio bence süperdi kıyamam ben ona.:sad53:Dediğini gibi tamda yumuşamıştı ah yoshy ah bayılmanın tamda zamanıydı:sad53:

hepsi_bir
23-09-07, 18:19
ewet süperdi aşkım dedi:img-in_lo ama orda alpde dioki dayan hayatım..allahm ya nerden hayatın oLuo len:)
off off nerden cıktı bu aLp :(
güLçinde çok komiktii haberi aLınca napcaqını biLemedi...

eet ya gülçin orda arabanın önunden ayrılamadı bnde cok guldum orda

ama arabayla kaza yaptklarında cok uzuldum bacağım die ağlıodu bnde kptm orda cnm yaa:img-cray:

gülll
23-09-07, 18:19
ayy ne dedi yasemin öyle....nasıl dedi ya seni seviyorum alp diye...
yaa yazık korkuta of....çok kötü oldu....ya nerden geldi bu alp..

bu arada mert gülçin barışcaktı neredeyse ya....tlf gelmeseydi..

bu arada Cemre alpe ne güzel konuştu keşke muratada aynılarını dese idi...ama nerde......:icon_sorr:icon_sorrahh emre nasıl üzülüyo...

bu arada bu alp baya bir olacak gibi..işalla murat gibi olmaz....kalmaz yani...

gfbuse
23-09-07, 18:20
ya alple yasemin sarılacak korkut yanlış anlıycaktı yada yasemin alpi sayıklıycaktı vede alpi sayıkladı eskiyi hatırladı bence yasemin hala unutamadı :icon_sorr korkut zavallımda onu ayıldı diye konuşuyordu

ewet ya olan yine korkime oldu:( bi mutlu olamadı cnm yha:(

neyhse kayalıklarda eleler ama sonu kötü:(

off off :(

BiMmaniac
23-09-07, 18:20

aynen ben de beğenmedim gülçini bajaam çok ajıyoo diye konuşuyordu puf mert de yavaş gitse olmuyordu sanki kaşınıyo yanii tam da barışmışken.. cemrenin yerinde olsam direk döverdim o alpi =P

hepsi_bir
23-09-07, 18:21
yaso_ geldin mi aşkım
yaso_ seni seviyorum alp

:sad53::sad53::sad53: olamaz yaaa sahneye bak bı hafta iyi bir hafta kötü bari bikac haftacık sürseydii bu mutluluk yaa chok kısa olmadı mı senaristimmm:sad53::sad53:

eet ya bu sahne cok kotuydu kokim cnm nasıl da kalakaldı ole of yaa off su alpde nerden cıktı yaa allah allah sinir oldm

nese dizimiz bşladı bn kçtm

zrtpz
23-09-07, 18:23
yaso_ geldin mi aşkım
yaso_ seni seviyorum alp

HEH:icon_evilyahuu ne demiş bu kızzz yaa yani sayıklar die bekliodum üstüne üstlük bide seviorum demiş amannn amannn evlere ırakk yaaa off bee izliyemememk ne kötüymüş ama iide oluo kesin tırnak kalmazdı bende şimdi stresten ne yaptın loiss yaaaaaaaa:(bide eğer mümkünse rica etsem biri cemrenin ne dediğini yazabilirmii??:(

*imge*
23-09-07, 18:29
ayy bu bölüm çok fena!!
barış çok kötü oldu yaa eren seviyor barışı kesin!!
yoshy naptı öyle seni seviyorum alp dedi...

gfbuse
23-09-07, 18:35
off bu böLüm ne böyLe ya:(

kızlar çekio..erkeklerde çekio..herkes mutsuz:(

korkimde üzülüo:(:icon_sorr mertte cok kötü:(

nehirrrrr
23-09-07, 18:43
ya her sey karıstı yaaa korkut artık yasoma karsı eskisi gibi diil ee haklı daaa gülçin de galiba teoya karsı bıse hissediyo ee eren de öylee ee nolcak bunların haberleri olunca teoyu şutlıcakalr kessinnn yaa off organık seker bişeler yaaapp barsıtır yasomla korkutumu diğerleri önemli değill yaaa ühüüüü yeter ki onnar barıssınn:sad53::sad53:

stella_56
Korkut-mert-barış duvarlara vura vura duvarlar yıkıldı:)
Şu Gülçin teoya aşık oldu galiba pes artık.
Gülçin teo verdi dediğinde cemrenin yüz ifadesi çok hoşuma gitti.

fafak37
off bu böLüm ne böyLe ya:(

kızlar çekio..erkeklerde çekio..herkes mutsuz:(

korkimde üzülüo:(:icon_sorr mertte cok kötü:(

ama korkut daha başka yaseminden alpi seviyorum kelimesini duydu
zaten kapıdada soğuktu yasemine mertte çok üzgün zavallı hele barış teoyla ereni gördüğü zaman oda üzüldü :icon_sorr

ebru_cenk
OLamaz gerçekten olamaz of ya nasıl olur arkaşlar gülçin geçrekten teoya aşık oldu gibi?:sad53::sad53::sad53:Cmerenin ağzından aşk kelimesi çıkmadan glçin aşk dedi olamaz ya mertte perişan zaten:sad53:Emrede ortalarda yok of ya gülçin geçrketen teoya aşık odlu gibi.:sad53:

hepsi_bir
23-09-07, 18:44
of ya yoksa korktuğumuz basımıza mı elio yoksa gülçin teoyu seviomu ya olms

cemrenn o surat ifadesi sprdi gülçin teo dediğinde byldm:img-pilot

yaseminde korkutu öptu ama korkut bişi demedi tahmn ettiğim gibi yasemın o sözleri solediğini hatırlamıo

erende barışa arkadaşımsın dedi teoylada cok mutluydu yapma eren ya yazık barışa

Nil_fuN
Korkut yoshy'e üzülüyo duvara vuruyo
Barış erene kızıyo duvara vuruyo:img-hyste
Mert kendine kızıyo duvara vuruyo :)
nedir bu duvarın çektiği ya :img-hyste

CAGKAN_SİMGE
gülçin ile cemrenin dizi reklama girmeden önceki sahnesine bittim çok komikti:D bide eren ile teo çok komikti yha o hal neydi öyle:D merte çok üzüldüm yha nasıl ağlıyordu öyle:( alev ile esra çok komikti:D

Tüm erkekler duvara vuruyor olan duvara oldu valla:D

BiMmaniac
gülçin de az değil yanii şıpsevdi diye boşuna demiyorlar!
korkutum canım yaa çok kötü oldu..
ya bi de amma abarttılar 1kaç hafta dansedemicek diye sanki ömür boyu ya da çok uzun bir süreymiş gibi davranıyorlar tamam dans onların her şeyi de yine de abarttılar bencee!!
emre ortalarda gözükmüyor hiç nedense..
alev ve esra matrak olmuş :D

yasecey
23-09-07, 18:45
ay çok süper bölüm vallahi bol aksiyon var

gülçinde teoya vurulmuş mu nedir
birde barış teoyla ereni basınca erenin içeri kaçışı çok komikti sanki kötü bişey yapmış yaramaz çocuklar gibi
teoda fena gelmiyo gözüme iki bölümdür hadi erenle yapacam aralarını:img-hyste

güzeldi yalnız korkutun üzgün olması fena

birde cemreye az sinir oldum yayılmış koltuğa hocası geliyo hala toparlanmıyo insan bi doğrulur hocayı geçtim bi erkek yani insan azıcık toparlardı kendini yayılmış neyse

alevle esra napıyo öyle hstalık felan teşhisi değiştirdiler ya :icon_evil

stella_56
OLamaz gerçekten olamaz of ya nasıl olur arkaşlar gülçin geçrekten teoya aşık oldu gibi?:sad53::sad53::sad53:Cmerenin ağzından aşk kelimesi çıkmadan glçin aşk dedi olamaz ya mertte perişan zaten:sad53:Emrede ortalarda yok of ya gülçin geçrketen teoya aşık odlu gibi.:sad53:
Bence oldu gibi değil tam oldu.Belli değil mi?Teo diyince gözleri parlıyor.Pes artık.Eren,Cemre,Gülçinden kestim ümidi.Tek ümidim yasemin.Belki hayalindekileri söylüyordu gerçek duygularıd eğildi.

ozlem_1905
ya aslında komik bi bölüm bazı yerlerde çok güldümm
mesela

gülçin-ahh ayağım acıyoo
cemre-o ayağın deil bu ayağın sakat:img-hyste

bi de
gülçin dio ya kazayı öğrendiklerinde ne nasıl olmuş nerdeymiş ne olmuş dio arabaya binmio mert onu tutuo ya kolundan çekio arabaya süperdi:D:img-hyste

Korkutla Yaseminnin yalnış anlaşılması düzelcekmiş ya ztn bikaç bölüme alvele esrayda süperdi ya:img-hyste

bi emre kaldı eksikk vurmiyan duvara herkes vuruyo Simgoşunda dediği gibi olan duvara oluyo hastane yıkılcak:img-hyste

hepsi_bir
23-09-07, 18:46

ay eet ya yasık duvara yamulup kalcek az sonra yaa:img-hyste
ayy ayy aleve de cok güldüm ay cok komkler yaa esra ilaçları kadına nsl içirdi ole yaa ayy sprlerdi
bide yasemini hastalığı nsl bişi bilenler var mı??

gfbuse
23-09-07, 18:46
bana sanki bugun cok sık reklama girio gibi geldi...galiba zaman cabuk gecio:(

herkes üzgün aqLıoo:( bisde üzqün:(

Nil_fuN
23-09-07, 18:47

Yok ya gülçin teoya aşık olduğunu sanıyo teoda kaza olayını duyunca aklına kolye geldi herhalde kıza kolyeyi verdim uğursuz geldi diye düşündü :icon_whis
Ama gülçin 1 ay dans edemiyeceğini duyunca merte çok kötü kızıcak
mertten soğuya bilir o yüzden yani
Teo Eren aşkı daha iyi oluyo ya devam etsin :P
Alev çok komik ya esrayla beraber tam iki kafadar olmuşlar ama yaseminin soyismi yürük orda aygül yazıyodu :icon_whis

nehirrrrr
23-09-07, 18:48
HEH:icon_evilyahuu ne demiş bu kızzz yaa yani sayıklar die bekliodum üstüne üstlük bide seviorum demiş amannn amannn evlere ırakk yaaa off bee izliyemememk ne kötüymüş ama iide oluo kesin tırnak kalmazdı bende şimdi stresten ne yaptın loiss yaaaaaaaa:(bide eğer mümkünse rica etsem biri cemrenin ne dediğini yazabilirmii??:(

hatırladıgım kadarıyla ben yasayım canım

cemre(korkuta)alp bu mu
korkut _evet
cemre_bana baksana sen ne yüzle buraya geliyosun
alp_sey benn
cemre_yasemine dah aönce cektirdiklerin yetmedi mi şimdi hangi yüzle karsınıa cıkıyosun
alp_ben yasemini üzmek isteemdim ne bugün ne de gecmişte
cemre_bana bakk cabuk sımdı terket burayı yasemin uyandıgında seni görmesin
alp_yasemini bu halde bırakıp hiçbiyere gidemem
cemre_anlataamdım galibaaaaa çık gitt burdann hemennn

boyle bı sahneydı hatırlaıdıgm kadarıylaa

stella_56
ay çok süper bölüm vallahi bol aksiyon var

gülçinde teoya vurulmuş mu nedir
birde barış teoyla ereni basınca erenin içeri kaçışı çok komikti sanki kötü bişey yapmış yaramaz çocuklar gibi
teoda fena gelmiyo gözüme iki bölümdür hadi erenle yapacam aralarını:img-hyste

güzeldi yalnız korkutun üzgün olması fena

birde cemreye az sinir oldum yayılmış koltuğa hocası geliyo hala toparlanmıyo insan bi doğrulur hocayı geçtim bi erkek yani insan azıcık toparlardı kendini yayılmış neyse

alevle esra napıyo öyle hstalık felan teşhisi değiştirdiler ya :icon_evil
Evet doğru ülkemizde buna saygısızlık derler yani.
Ben yine çok takıldığım bir konuya geliyimm.
şimdi Mert,korkut ve barış duvara öyle bir vurdu ki elleri acımadı mı
elleri acımadı diyelim duvar neden yıkılmadı
çünkü öyle bir vurdular ki sanki duvara vurmak bir stil olmuş:)

BiMmaniac

valla yaa yazık:D

gülçin de az değil şıpsevdi diye boşuna demiyorlar!
korkutum canım yaa çok kötü oldu..
ya bi de amma abarttılar 1kaç hafta dansedemicek diye sanki ömür boyu ya da çok uzun bir süreymiş gibi davranıyorlar tamam dans onların her şeyi de yine de abarttılar bencee!!
emre ortalarda gözükmüyor hiç nedense..
alev ve esra matrak olmuş

hepsi_bir
23-09-07, 18:49
ya aslında komik bi bölüm bazı yerlerde çok güldümm
mesela

gülçin-ahh ayağım acıyoo
cemre-o ayağın deil bu ayağın sakat:img-hyste

bi de
gülçin dio ya kazayı öğrendiklerinde ne nasıl olmuş nerdeymiş ne olmuş dio arabaya binmio mert onu tutuo ya kolundan çekio arabaya süperdi:D:img-hyste

Korkutla Yaseminnin yalnış anlaşılması düzelcekmiş ya ztn bikaç bölüme alvele esrayda süperdi ya:img-hyste

bi emre kaldı eksikk vurmiyan duvara herkes vuruyo Simgoşunda dediği gibi olan duvara oluyo hastane yıkılcak:img-hyste

eet ya aynen o sahnelerde bnde cok guldum yaa
bide gülçin teo dediğinde cemrenn yuz ifadesi sprdi ordada cok guldum ama merti ole gorunce ağladım resmn yazık suratı fln nsl kızarmş btnm yaa

bu arada dizi bşladı bn kçtm bye

İLK AŞKIM_MERVE
23-09-07, 18:49
yha arkadaşlar...

bu arada EMRE NEREDEE??..

off noldu acaba oda kendine fln bişey yapmasın..

ayrıca bu bölüm 18 agustosta çekilmiş...alev ve esra kayıtlara baktıgında yaseminin kaydında giriş tarihi 18 agustosdu..

yane şu an 23..bölüm de flnlar heralde...büyük ihtimall..

zrtpz
23-09-07, 18:50
ama korkut daha başka yaseminden alpi seviyorum kelimesini duydu
zaten kapıdada soğuktu yasemine mertte çok üzgün zavallı hele barış teoyla ereni gördüğü zaman oda üzüldü :icon_sorr

heh başladımı superman lois e soğuk davranmaya:sad53: kesin kayalıklarda korkut dicek hala onu seviosun die çok kötü olduuu çokkk ne die böle gerennksiz insanlar gelirki şu çiftlerin arasını bozarr ismail yk nın meşhur şarkısını ithaf ediorum alp e dinledikten sonra bayılırda gözümüze gözükmez bi daha belkiiii:img-heh:

zrtpz
23-09-07, 18:53
hatırladıgım kadarıyla ben yasayım canım

cemre(korkuta)alp bu mu
korkut _evet
cemre_bana baksana sen ne yüzle buraya geliyosun
alp_sey benn
cemre_yasemine dah aönce cektirdiklerin yetmedi mi şimdi hangi yüzle karsınıa cıkıyosun
alp_ben yasemini üzmek isteemdim ne bugün ne de gecmişte
cemre_bana bakk cabuk sımdı terket burayı yasemin uyandıgında seni görmesin
alp_yasemini bu halde bırakıp hiçbiyere gidemem
cemre_anlataamdım galibaaaaa çık gitt burdann hemennn

boyle bı sahneydı hatırlaıdıgm kadarıylaa

valla çokkk teşekkürler saol yazdığın için çok ii sölemiş güzel demiş utanmaza bak bide bu halde bırakıp hiç bi yere gidemem dio yaww gerenksizsin işte çek git gelmen ayrı derttt gitmen ayrı dertt modu olmuş yaa:img-cool2

ayşegül_
23-09-07, 19:06
teomanın nasıl bir adam olduğu ortaya çıktı!!
gülçin de hakikaten de jenerikte söylendiği gibi şıpsevdiymiş... resmen teodan hoşlanıyor...

fafak37
23-09-07, 19:09
korkut fena gol yedi yaseminden onun alpin numarasını aldığı öğrendğinde yasemin neden arıyor alpi offff :icon_sorr

gülçin çok üzüldü emrenin sarışını okadarda güzel değil bence :img-wink:

ayşegül_
23-09-07, 19:11
gülçin normal değil gerçekten yapılır mı öyle şey...
valla o bacağını o şekilde zorladıkça ben kötü oluyorum...

gfbuse
ya yoshm noluo yhaaa neden alpli istiosun:( off korkime yazık ya nasılda üzüLüo cnm bnm:( şimdi konuscaklar heralde ayrılcaklar:( offfff

stella_56
Gülçin'in neden bu kadar abarrtığını anlamadım
alt tarafı bir ay
hem sayılı gün çabuk geçer
ondan sonra iyileşicek
boşuna kendilerini üzmelerine gerek yok
Korki yine ok üstüne şok yaşadı
çocuk şoktan gidecek

İLK AŞKIM_MERVE
23-09-07, 19:12
yha varya..yemin ederim bu bölümü hiç mi hiç begenmedim..

yha inanmıorum o yasemin olamaz yhaa..nasıl hala alpi düşünür..

off bu senarist iice saçmalamışş...

kafayı yiyicem yane...sinirlerim çok bozuldu wallaa...

off aşkım korkutum yhaa sen üzülme..demekki DEGMEZMİŞ...

nehirrrrr
ühüü üühüü yaa olamaz yaaa korkiii ıkıncı kere yakaladı yasomu yaaa laple ilgilenirkenn olamaz bu kadar tesadüfff senaaristt efendii naptın sen yaaaa:sad53::sad53::sad53: oof offff teonun da foyası ortaya cıktıı:happy0064:happy0064 yaa gülçine de üsüldüm valla bu bacaksakatlıgı gercekten cok kötü bişey yaşamayan bilemezz:sad53::sad53: offf yaso yaa of yaaa naptın be kızım yaa

ozlem_1905
korkut fena gol yedi yaseminden onun alpin numarasını aldığı öğrendğinde yasemin neden arıyor alpi offff :icon_sorr

özette yazıodu yasemin alpin ondan ne istediğini niçin geldiğini öğrenmek için arıoo:img-wink:korkutu öpünce içim rahatladı benim ya:)

hepsi_bir

eet ya cnm bnm yasemınin alpin numarasını istediğini duyunca cok uzuldu
cemreyle-erende yasık ya gülçini düşünmekten dans fln edemiolar onlarada bu yakışırdı ztn cnlrm arkilerini hiç ynlz birakmıolrt herzaman ole dostluğum olmasını isterim
gülçin cnm btnm yazık ya onla birlikte bnde ağladım ya kuzum bnm nsl uzuldu kndini zorladı dans etymeye calıştı ama basamadı ustune ya yazık btneme

yasecey
23-09-07, 19:13
anam gülo kamerayı kırdın kız ne yaptın öyle bayağı pahalı patlamış sahne yahu:img-hyste

korkutta tam zamanında girdi içeri yani:)
neyse bakalım artık neler olacak ha:)

teoda ohh yayla gibi ovalara yayılıyo teoman
emrede çıktı ortaya sarışınlan:) güzeldi bu kısımda

mert yalnız böyle yapamya devam ederse beni iyice sinir eder
kesin gülçinden tokat yemesinin sebebi gelcek o teo sevgilisi var işte şöyle böyle diyecek gülçinde zaten üzgün yazık yaw:icon_sorr

ya sürekli Ahmet abiye taş atıp durmayın ya ne kadar sabırsızsınız dizi bu azıcık sabredin yahu:hıh

BiMmaniac
23-09-07, 19:13
of yoshy off umarım alple buluştuğunda ona korkutu seviyorum ben gibisinden bir şeyler söyler - ki öyle olacak bence çünkü yasemin öyle şeyler yapmaz şu an onun sevgilisi korkut!
gülçinciler kusura bakmayın ama ona sinir oldum açıkçası bu bölüm çok ağlak :D

sarp_manyagi
23-09-07, 19:14
off yha korkim ikinci kez üzülcek:icon_sorrya yoshy nie böyle yapıyor ya:icon_sorrgülçinime acayip üzüldüm ya:icon_sorr1 ay boyunca dans edemicek:icon_sorronunla birlikte bende kahroldum ya:icon_sorr...bu teo bence gülçinle ereni aynı anda idare etmeye çalışıcak:img-yes:dalasım geliyor ona:img-yes:anti-yeşim fan imzası yapalım millet:img-yes:cemreyle emreye yazık ya:icon_sorr

nehirrrrr
23-09-07, 19:14
valla çokkk teşekkürler saol yazdığın için çok ii sölemiş güzel demiş utanmaza bak bide bu halde bırakıp hiç bi yere gidemem dio yaww gerenksizsin işte çek git gelmen ayrı derttt gitmen ayrı dertt modu olmuş yaa:img-cool2

malesef cnaım gidemedi daha yaso yana yakıla alpi arıyo ve korkut bunu ikinci kere yakalıyooo tesadüflere bak bu kadar da fazla amaaa gercekcılıkten kopmayın yaaaa lütfen senarisler yönetmenlerrr

stella_56
23-09-07, 19:15
Evet ben çok yaşamıştım çok kötü bişey ama gülçin gibi kalkıp dans edipte kendimi üzmedm o kadar iyileşeceğimi bildiğimden:)İnşllah korkut gözdeye geri dönmezz

çünkü gözdeyi oyuncak gibi kullanıyormuş gibi olucak yakışmaz süpermene:)Reklamlar artık nedense çabucak bitiveriyor.Biri isyanı mı duydu ne?:)

ozlem_1905
23-09-07, 19:17
of yoshy off umarım alple buluştuğunda ona korkutu seviyorum ben gibisinden bir şeyler söyler - ki öyle olacak bence çünkü yasemin öyle şeyler yapmaz şu an onun sevgilisi korkut!
gülçinciler kusura bakmayın ama ona sinir oldum açıkçası bu bölüm çok ağlak :D

aynı fikirdeyim YA SİZ MERAK ETMEYİNNNNNNNN yasemin korkutu sevio merak etmiş ya sadece ne istediğinii alpin o yüzden sormuşturr yaaa merak etmeyin ztn korkutun yaseminle barışcağını 1-2 bölüm sonra bilioruz:img-wink:

ebru_cenk
Ay kıyamam canıma ya ne kadar üzüldü of ya eğer teodan hoşlanırsa yada aşık olursa merti unutusa gülçin iyce gözümden düşer.Ya ben gülçin&mert'i istiorum.Yaa ne kadar kötüydü nası ağlıodu:sad53:Acaba barışcaklar mı?Kızların arasındaki bağ böle işte dans bile edemiolar of ya barışsınlar artık.:sad53:1 ay gülçinime 1 sene gibi gelir.Bişi kırıp dökemicek valan.:sad53:Of yoshy'e ya tamda bayılmanın zamanıydı yada mert neden yavaş gitmedin ne güsel kız yumuşamıştı ya ne kadar tatlılardı.:sad53:

gfbuse
özettekini bende biliyorumda aramasa ii olurdu öptü ama orda dikkat edersen korkut soğuktu :icon_sorr

ewet ya korkkut baya bozuldu :(

nolcak şimdi ya:( bunlar bi iki bölüm birleşmez anlaşıldı:(

bari gülçin-mert birleşsin dicem gülçince teo yu düşünüo heralde:(

bu arada kızların arasında baq baya kuvvetli ne kadar güzel..

hepsi_bir
23-09-07, 19:18
yha varya..yemin ederim bu bölümü hiç mi hiç begenmedim..

yha inanmıorum o yasemin olamaz yhaa..nasıl hala alpi düşünür..

off bu senarist iice saçmalamışş...

kafayı yiyicem yane...sinirlerim çok bozuldu wallaa...

off aşkım korkutum yhaa sen üzülme..demekki DEGMEZMİŞ...

eet ya bnde kafayı yicem şimdi ya ah ahmet abi ah naptın sen yaa of of sinir oldm resmen cok kotu bi bolum oldu hele gülçinim bitanem:img-cray: yaaa

stella_56
23-09-07, 19:18
anam gülo kamerayı kırdın kız ne yaptın öyle bayağı pahalı patlamış sahne yahu:img-hyste

kesin gülçinden tokat yemesinin sebebi gelcek o teo sevgilisi var işte şöyle böyle diyecek gülçinde zaten üzgün yazık yaw:icon_sorr

ya sürekli Ahmet abiye taş atıp durmayın ya ne kadar sabırsızsınız dizi bu azıcık sabredin yahu:hıh
Evet teo yayla gibi yatak vat diyince ben başka başka türlü anlıyorum nedense:)
Mert yalnız takılsınb ence gizemli ve ulaşılmayan adam tolü ile gelsin ekrana:):)
biliyor musunuz bilmem ama HEPSİ bugün diziden hemen sonra yaaşsın okulumuz kampanyasında konuk.Kesin biliyorsunuzdur ama ben yinede söyliyim dedim:)

BiMmaniac
23-09-07, 19:19
o kız teonun kardeşi kuzeni falandır belki yav :D gerçi yatak odası lafları geçti ama.. =S

reklamlar cidden azalmış mı yoksa reklamlarda buraya yazdığım için mi çabuk geçiyor acaba:D

musti_bg
23-09-07, 19:20
ayyy canim gulcinim yaaa guzelim bir ay dans edemiyecekmis cok uzuldum valla
ayyy o alp onu bi tutarsam cok fena yapicam tam kizin hayati duzelmeye baslamiska biterden cikti ve iste noldunu gorduk cemre ona hastenede cok guzel dedi valla ban olsaydim daha beterini yapardim valla

AYYY CANLARIM BENIM YAAAAAAAAAAAA:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:sad53::sad53::sad53:

fafak37
23-09-07, 19:20
ewet ya korkkut baya bozuldu :(

nolcak şimdi ya:( bunlar bi iki bölüm birleşmez anlaşıldı:(

bari gülçin-mert birleşsin dicem gülçince teo yu düşünüo heralde:(

bu arada kızların arasında baq baya kuvvetli ne kadar güzel..

teo erene asılacak galiba baksanıza erende ona sıcak davrandı boya savaşı falan yaptılar ahmet abi 2 bölüm sonra yeniden birleştirecekmiş 2 bölüm eziyet çekicez gülçinde iileşir 2 bölüme kadar korkut ve yasemin şimdi konuşuyorlar
evet kızlar birbirine çok bağlılar :img-yes:

-unique-
23-09-07, 19:21
ayrıca bu bölüm 18 agustosta çekilmiş...alev ve esra kayıtlara baktıgında yaseminin kaydında giriş tarihi 18 agustosdu..

Ne kadar dikkatlisin :good:.

Gülçin'in neden bu kadar abarrtığını anlamadım
alt tarafı bir ay
hem sayılı gün çabuk geçer
ondan sonra iyileşicek
boşuna kendilerini üzmelerine gerek yok

Fiziksel aktivasyonu yüksek sporlarda bir ay çok uzun bir zamandır. Ayağımız alçıyla ve bandajla kaplı olduğunda bir hafta bile zor geçer. Gülçin'in bir ay dans edememesi demek; kaslarının zayıflaması ve arkadaşlarında geri kalması demek. Yetişmek için çalıştığındada kaslara aşırı yüklenmeden dolayı çıkan ağrılar ve tendon kopulmaları yaşanabilinir. Gülçin abartmıyor, olay onun açısından oldukça zor :icon_sorr.

Yasemin, Alp'i aklından çıkartamadığın için değil ama neden geldiğini merak ettiği için arıyor. Tabi Korkut'a bunu anlatamıyacak. Kaç bölüm Yasemin, Korkut ikilisini belki bir bölüm ohh de sonra gene off çek :icon_sorr. İşe bak ya...

gfbuse
23-09-07, 19:23
işte burda aqLanır :sad53::sad53: bide koyduLar 3 kaLbi... :( hay allahım ya ! ben aqLamıyımda kim aqLasın? :icon_sorr
ayrıLdıLar :(:( hersey bitti :( offfffff.........

musti_bg
23-09-07, 19:23
haaa bide teo konusu var eren pek guzel ona asik olmustu(kotu anlamda) ama onun sevgilisi varmis iste kizlar anlasinlar onun nasi biri oldugunu

ahh mert ah sanki gulcini dinleseydin kotu bisey olacaktir

nehirrrrr
23-09-07, 19:25
offffff yaaaaaa bittim ben bu sahende yaa koptum yaa nasıl zırıl zırıl aglıyorum Allahtan annem evde yokk sahneye bak yaa yasemin ayrıldı kokruttaan zamana ıhtıyacım avr dedı korkut da gerek yok yasmeın snei hep sevdim ben unutma ömrümün sonun akadar da sevicem dedi ve gitti yaso arkasından baktııı kalksana kızım bagırsan akorkutttt gitmee korkutttt seni seviyorum beeeeennn ömrümün sonuna kadar da eeninleyimm bırakma beni deseneeeeeeeeee:sad53::sad53::sad53::sad53::sad53: diye kendimi yedim tabi

fafak37

sen kafanı takma alırlar bi kamera :) çok üzgün ama hala bacağını zorluyor
korkut çok kötü yaw ayrıldılar emrenin sarışını güzel değil tahmin ettiğim gibi cemreye nispet için yapıyor mert üzgün
Ahmet abi bi kaç bölüm sonra işi bağlayacak bence :img-wink:

zrtpz
malesef cnaım gidemedi daha yaso yana yakıla alpi arıyo ve korkut bunu ikinci kere yakalıyooo tesadüflere bak bu kadar da fazla amaaa gercekcılıkten kopmayın yaaaa lütfen senarisler yönetmenlerrr

nehirrrrcm saolasın valla:img-yes:bu lois nie alp le konuşmak istioki şimdi yahuu ne gerenk var yaa geldiyse geldi korkutum var bnm supermanım o dee ya:img-cool2 işte bile gerdiler bni bu kızlar yaa:(korkutu sevdiğini sölesede korkut duymıcaktır tesadüfen alp i aramak istediğini görür ama korkut bi nereye gidio bu kız die takip etmez duymazda sevdiğini sölese bile :hıh

musti_bg
23-09-07, 19:26
ahh yasemin ah tam gercek askini bulmusken sana o alp ne lazimdi ki aradin bide o cocugu hala nasi sevebiliyosun
:sad53::sad53::sad53::sad53:

hepsi_bir
23-09-07, 19:29
ayyy ayy şimdi düşüp bayılcem yaaa
korkut gözdeyle evlenmek istio yaa off valla bu bolum sonunda hastanelik olursam sasmayın

gfbuse
23-09-07, 19:29
ahh korkiim sen napıosun ya:(

yoshym sen napıosun asıl ya:(

noluo böLee yaa:( korkut-yoshy neden hiç mutLu oLamıo :(

beni bu dizi cok etkilio cok :(

esra2
23-09-07, 19:30
slm arkadaslar ben h1 izleyemiyorum malum evdekiler baktirmiyor kisaca emre ve cemre vede yoshy korkut cephesinde noldu biri kisaca ozet gecebilirmi?

zrtpz
23-09-07, 19:33
offffff yaaaaaa bittim ben bu sahende yaa koptum yaa nasıl zırıl zırıl aglıyorum Allahtan annem evde yokk sahneye bak yaa yasemin ayrıldı kokruttaan zamana ıhtıyacım avr dedı korkut da gerek yok yasmeın snei hep sevdim ben unutma ömrümün sonun akadar da sevicem dedi ve gitti yaso arkasından baktııı kalksana kızım bagırsan akorkutttt gitmee korkutttt seni seviyorum beeeeennn ömrümün sonuna kadar da eeninleyimm bırakma beni deseneeeeeeeeee:sad53::sad53::sad53::sad53::sad53: diye kendimi yedim tabi

noluooooooooo yaaaa haydaaaaaa bu lois beni çığrımdan çıkartıcak şimdide ben bayılazzzam buralarda hastanelik olucam yasemin yapmaa etme dön korkuta die sayıuklicam bunlar beni tamamen şaşırttılar şok üstüne şok dumur üstüne dumur yaşıorum lois yapmaz dedim superman der kafanı topla die dedim yahu sen git zaman ihtiyacım var deeee ne zamanı yaaa nası zaman yaaa bnm zaman kavramımı iki paralık ettilerr aynen reklam repliği olucak ama BU KIZLARR DELİRMİŞ OLMALI:fighting2

fafak37
23-09-07, 19:36
ya bursa bize gol attı korkutta yasemine gol attı :icon_sorr

1 golde korkuttan geliyor gözdeye yemekteler evlenicem diyor
teonun çiçekçi dükaknımı ne var hergün çiçek getiriyor :)
gülçin bence teoya aşık olacak baksanıza saçını falan düzeltiyor

gfbuse
23-09-07, 19:39
slm arkadaslar ben h1 izleyemiyorum malum evdekiler baktirmiyor kisaca emre ve cemre vede yoshy korkut cephesinde noldu biri kisaca ozet gecebilirmi?

ayrıldılar:(

korkut gözdeyle evlenmeye karar verdi yine:(

yaseminde alple görüşcek bakalım:(

off off:(

sarp_manyagi
korki delirdi ya:icon_sorrgözdeyi ne kadar üzdüğünün farkında değil mi?off yaseminden vazgeçemiyeceğini biliyor yoshy'yle barışcaklar üzülen yine gözdem olcak ya:icon_sorrteo'ya dalasım geliyor:img-yes:gülçinden mi hoşlanıyor erenden mi belli değil:icon_sorr

yasecey
yasemin aygül:)
gülçin ergül:)
eren kaygül:)
cemre teygül:):img-hyste:img-hyste:img-hyste

ay bu ne yahu:img-hyste

güloda teoyu görünce bi hoş oluyor yalnız:img-in_lo

anam gözde yine çıktı benim başıma ya o kızı normal hayattada görsem fellik fellik kaçsın benden dalarım :icon_evil

yasoda alpi arıyor alp bebesini yasoya bırakacak sanırım
inşallah çocuk şöyle yaramaz bıcır bişeydirde az yüzümüz güler bu ne yahu

not:erdoğan amca özlemişim seni geçen öbür dizide de gördüm :img-hyste

gözde bak kızım ben var ya geliyolar bana offf furkan nerde:Dkapışicez korkun benden

ya bu teonun kuzeni hangi dizide oynuyordu tanıdık geliyo bu daha çocuk be:S

yesilimim
23-09-07, 19:40
Yush-korkut cephesinde ne oldu ya? Bunlar ayrıldı belli ama yoshy nasıl bu kadar neşeli korkut bu kadar perişan olabiliyo.

BiMmaniac
23-09-07, 19:41
aşkolsun korkut ya!! gözdeye de yazık vallaa :'(
gülçin de güya merti seviyo teo deyince sakarlaşıveriyo nedensee!! x(
OOOFFF OFF İÇİM KARARDI VALLA

stella_56
Ay gördünüz mü Eren ve gülçin teoya aşıkmış aaaaaaa:)
Cemre ile Yohy sahnesi süperdi ya bayıldım.
Ama en güzel sahne tabiki Gözde ile Korkut bir kez daha gördüm gözdemi ya yeter bana:)

hepsi_bir
valla korkuta cok kızdım ya gözdeyle tekrara birleşio
nese cemreyle yaseminin konşması spr yaa ooolar aalar fln ama o kıs sevgilisi diil yaa

gfbuse
ya nolursa olsun ben bu yasemine hastayım ya:img-yes: mimikleri konusması falan ne kadar güzel ... süper rol yapıo...son sahnede cemreyle konusmaları süperdii...cnm bnm cok seker ya:img-in_lo bide mutLu oLsa tam olcak!

Nil_fuN
23-09-07, 19:42
Ben bu cemre ve yasemini yerim yaaa çok tatlılar dedikoducularım benim ya çok şirinlerrr
aaa görüyomusun çok şirinler yaaa
çok beğendim o sahneyi
ama çok kötü oldu ikiside aynı kişiden hoşlanınca ya :) birisi seçsin artık o kişi sevgilisi değil bence kuzeni falandır cemrenin gülüşü çok şirindi kapıda

ozlem_1905
23-09-07, 19:43
ya kesin kızı adayı bırakcakk.yani tüyolar doğruu.yasemininde aklı karıştı ama dedi ya alpe ben senin yüzünü görmek istemiorum içim yine rahatladı:)ayrıca korkutta gözdeyi yoshyi götürdüğü o mükemmel geceyi geçirdikleri yere götürdü:)ya gözdede gurur yok çocuk yasemini sevio belli korkutta oynatmış oluo gözdeyi bierazz!!Yasemin çok komik yaaa:):D:img-hyste

fafak37
23-09-07, 19:43
ya nolursa olsun ben bu yasemine hastayım ya:img-yes: mimikleri konusması falan ne kadar güzel ... süper rol yapıo...son sahnede cemreyle konusmaları süperdii...cnm bnm cok seker ya:img-in_lo bide mutLu oLsa tam olcak!

korkutun gözdeye döndüğünü duyunca ne tepki verecek acaba bence o sahildeki sözlerden sonra bişeyler anladı :icon_sorr
gerçekten ii rol yapıyor

stella_56
23-09-07, 19:44
yasemin aygül:)
gülçin ergül:)
eren kaygül:)
cemre teygül:):img-hyste:img-hyste:img-hyste

ay bu ne yahu:img-hyste

güloda teoyu görünce bi hoş oluyor yalnız:img-in_lo

anam gözde yine çıktı benim başıma ya o kızı normal hayattada görsem fellik fellik kaçsın benden dalarım
yasoda alpi arıyor alp bebesini yasoya bırakacak sanırım
inşallah çocuk şöyle yaramaz bıcır bişeydirde az yüzümüz güler bu ne yahu

not:erdoğan amca özlemişim seni geçen öbür dizide de gördüm :img-hyste

gözde bak kızım ben var ya geliyolar bana offf furkan nerde:Dkapışicez korkun benden

ya bu teonun kuzeni hangi dizide oynuyordu tanıdık geliyo bu daha çocuk be:S
ay yağmurcum gözdeme dalma korkutun değerini biliyor cnm bnm:)İnşallah evlenirde bende bir rahat ederim.o teopnun kız arkadaşımı nedir sinir oldum.Kendini beğenmiş bir tipe benziyor.Havalı havalı.Şu teoda çapkın bir tip var gülçine erene kıza bkışı gözümden gtmiyor ya sinir şey.

zrtpz
23-09-07, 19:45
ya yeminle bnm sinirlerim yıprandı sanki bnm aşık olduğum kişini eski sevgilisi geldi daha izlemeden bu haldeyim izlerken kesin sinir küpü olucam.ya bu gözdede diemiomu biz seninle konuştuk korkut senin için umudum kalmadığını sen söledin die ya bu gözde neden korkutun kendisine döndüğünü biliomu eğer biliosa o kızın gururuna dühh diorum...bu kızlarda yasemine hiç demiolarmı yapma yasemin etme yasemin lois beni çok şaşırttı bu akşam çokkk herkesten beklerdimde ondan beklemezdim:hıh

-unique-
Yasemin bu bölüm tam sopalık. ''Kafam karıştı'' deyip Korkut'un gitmesine izin verdi :icon_evil. Sonrada herşey normalmiş gibi Alp'i arayıp, sözleşti... Garibim Korkut da, ben mutlu olamadım bari Gözde olsun diye gene kendini feda ediyor.

Gözde'ye de acımıyor değilim. Kız oyuncağa döndü.

En kötüsüde tüyolar doğru çıkıyor :img-cray:.

esra2
yani resmen bitti ha iliskiler, zaten bu dizide birinin iliskis dogru gitse, bari birinki dogru gitse, herkes ayriliyor buneya, al hepsini yeni bastan.

gfbuse
23-09-07, 19:46
korkutun gözdeye döndüğünü duyunca ne tepki verecek acaba bence o sahildeki sözlerden sonra bişeyler anladı :icon_sorr
gerçekten ii rol yapıyor

ewet napcak acaba:( yine pişmanlık duyar :(

ii ne kelime süper rol yapıo bence:img-yes: cemreyle konusmasına baksana ya süper mimikleri konusması bakısı...herseyi süper bi tek ona laf bulamıorum sölicek:img-in_lo

ebru_cenk
Off off mert geçrketen çok kötü çcouk 3 bölümdür ağlıyor yaa barışsınlar artık dayanamıoyrum eski günlere geri dönelim ama bir fark yoshy&korkutta çıksın of ya sete giden arkadaş gülçin&mert barışcak mı onla ilgili bir bilgi vermedi bide yoshy soyadı yürük değil mi?Oraya yürük yazmadılar.Artık GÜLÇİN&MERT barışsınlar senaristler duyun.!:sad53:

nehirrrrr
noluooooooooo yaaaa haydaaaaaa bu lois beni çığrımdan çıkartıcak şimdide ben bayılazzzam buralarda hastanelik olucam yasemin yapmaa etme dön korkuta die sayıuklicam bunlar beni tamamen şaşırttılar şok üstüne şok dumur üstüne dumur yaşıorum lois yapmaz dedim superman der kafanı topla die dedim yahu sen git zaman ihtiyacım var deeee ne zamanı yaaa nası zaman yaaa bnm zaman kavramımı iki paralık ettilerr aynen reklam repliği olucak ama BU KIZLARR DELİRMİŞ OLMALI:fighting2

neler oldu neler şimicikk bunlar yasoyla korkii dısarı cıktılar deniz kenarında kayalıkalrda oturuyolarr korkiii alp cok iyi bi copcuk umarım senı cok mutlu eder dedi yaso da boyle soyleme korkut dedi korkut daa oyle yasemin dedii sonra da ben seni oyle cok sevdım kı yasmeın bu yuzden tek dileğim senin cok mutlu olman dedii yaso da neden her sey boyl eoldu bılmıyorum ama zamana ıhtıyacım avr dedı korkut da hayrı yasemın zamana gerek yokk dedii sonra da ama ben saan hiç yalan söylemedim ve gercketen de seni ömrümün sonun akadar sevecem dedi ve kalktı yürümeye baslaıd yaso da arkasından bakıyodu korkut giderken bi de agır cekim yaptılar tabi ben hüngür şakırtt bi andaaa yaslar böyleee ortalıks el oldu yanee sonracıma işte korkut babasına gitti baba ben gözdeyle evlenemk istiyorum dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ühüüüüüüüüüü sonra da bunnar yasoyla yemek yedıkelrı yerde gözdeyle yemege cıkmıslaaaaaaaaaaaarrr ühüüüüüü ühhühühhhüü cok kötüydü yaaaaa

sonraaaaaaaa cemree teonuns evgilisini gördüü inerken merdivenden eve geldikten sonraa yaso cemreyi odaya cagırdı ve durum vahim eren de gülçin de teodan hoslanıyo dedi cemre de neee eren de mi dedi yaso sen gülçini biliyo muydun dedi cemre de evet ama eereni bilmiyodumd edi yaso da acilen bişey yapmamız lasım ne yapcas dedi cemre dee bişey yapmamıza geek yok cünkim teonun sevgilisi var dedii ikisi birden aaaaa faşan oldular orda mimiklerine bittim onalrın agız hareketlerine falan:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ozlem_1905
ay yağmurcum gözdeme dalma korkutun değerini biliyor cnm bnm:)İnşallah evlenirde bende bir rahat ederim.o teopnun kız arkadaşımı nedir sinir oldum.Kendini beğenmiş bir tipe benziyor.Havalı havalı.Şu teoda çapkın bir tip var gülçine erene kıza bkışı gözümden gtmiyor ya sinir şey.

ama bi de şöyle düşün evlenirlerse korkut hiç mutlu olamicak,yasemini sevcek hepp.sonracıma gözdede zamanla mutsuz olmaya başlıcak ikiside(bi de yasemin var 3üde:))mutsuz olcak bu kötü ztn yoshyle korkut eninde sonunda kavuşcak dizinin konusu bu kızların aşkları deil mi ztn??:img-wink::icon_whis

hepsi_bir
Yasemin bu bölüm tam sopalık. ''Kafam karıştı'' deyip Korkut'un gitmesine izin verdi :icon_evil. Sonrada herşey normalmiş gibi Alp'i arayıp, sözleşti... Garibim Korkut da, ben mutlu olamadım bari Gözde olsun diye gene kendini feda ediyor :img-cray:.

Gözde'ye de acımıyor değilim. Kız oyuncağa döndü.

cidden ya bubolumde bn hepsinede acıdım ya en cok da gülçinimle korkime ya bana da noluosa önce cemre sonra eren sonra yasemın şimdide gfülçin favorilerim deişip duruo aayyy sinir oldummmm ne bu bolum yaaa

gdemirdiken
23-09-07, 19:47
Bu arada kaynayan yine Gözde oluyor.İki bölüm sonra Yasemin ile Korkut yine birlikte olacağına göre Korkut Gözde'yi yine bırakıyor.İkinci darbeyi yiyecek yane...
EE Gözde'de de suç var.Korkut'un Yasemin'i sevdiğini bile bile niye bir daha kabul ediyosun ki..

BiMmaniac
yaseminle barışınca korkut gözdeyi 2. kez bırakcak yazık o kıza da ama biraz gururlu olsaydı keşke tamam aşık ama nikah masasında bırakıldı sonuçta!! dizinin süper aşıkları gözde ve korkut! tabi gözde korkuta korkut yoshy'ye :D bence en sonunda gözde ayrılcak korkutun yaseminden başkasıyla olamayacağını anlayıp;)

Nil_fuN

:img-fear2 hınk ne diyosun kız evlenir falann ağzını hayri aç evlenmesin gözde korkut çok kötü olur ya :) evlenmezlr ki zaten yasemin bir duysun yemeğe çıktıklarını korkutlardan ayrılmaz zaten :icon_whis

stella_56
ya kesin kızı adayı bırakcakk.yani tüyolar doğruu.yasemininde aklı karıştı ama dedi ya alpe ben senin yüzünü görmek istemiorum içim yine rahatladı:)ayrıca korkutta gözdeyi yoshyi götürdüğü o mükemmel geceyi geçirdikleri yere götürdü:)ya gözdede gurur yok çocuk yasemini sevio belli korkutta oynatmış oluo gözdeyi bierazz!!Yasemin çok komik yaaa:):D:img-hyste
Gurula alakası yok.Gözde korkutu çok seviyor.Hatta korkutun mutlu olabilimesi için yoshy ile aralrını yapar kendi mutsuz olur.Gerçek aşk bu işte:)Gözdem bitnemi oyuncağa döndürselerde yine ben Gözde-Korkutcuyum:):happy0064
bnmde favorilerim gözde-korkut sahnesine kadardurmadan değişti önce gülçin sonra cemre sonra eren sonra yasmein tabiki o sahnede G-K tabiki de:happy0064

fafak37
23-09-07, 19:48
ewet napcak acaba:( yine pişmanlık duyar :(

ii ne kelime süper rol yapıo bence:img-yes: cemreyle konusmasına baksana ya süper mimikleri konusması bakısı...herseyi süper bi tek ona laf bulamıorum sölicek:img-in_lo

keyfim yerine geldi bir golde bizden geldi
inşallah pişmanlık duyar alpi unutsun artık erenle gülçin konuşuyorlar bakalım neler olcak :icon_whis

aşk sakızını açtı eren gülçinle dans edecekler herhalde

hepsi_bir
23-09-07, 19:51
offf yaa yasık bnm gülçinime yaa nsl da tokatı yapıştırdı yaa aynlız kıslar muziği kapatmamıştıkı nsl da sesi gidiverdi anlamadım yazık yaa of offff

fafak37
23-09-07, 19:52
gülçin bişey demeden merte tokat attı ne iş yaw insan 1-2 kelime söler sonra tokat atar atacaksa aniden şaplattı valla

stella_56
Anaa gülçin ve mertin bakışması kovboy filmlerini hatırlattı korktum ya:)
Ne güzel yapıştırdı ama içimde acıdı:)Reytingler inşalah eskisi gibi harika olur.

Nil_fuN
Ya biliyorduk zaten böyle olucağını sonuna tokatı koymuşlar
ama güzel tokattı yaa :) bu arada arkadaşlar birazdan showda yaşasın okulumuzda hepsi var :) erken bitti ondandır belki :)

BiMmaniac
23-09-07, 19:53
yaseminle barışınca korkut gözdeyi 2. kez bırakcak yazık o kıza da ama biraz gururlu olsaydı keşke tamam aşık ama nikah masasında bırakıldı sonuçta!! dizinin süper aşıkları gözde ve korkut! tabi gözde korkuta korkut yoshy'ye :D bence en sonunda gözde ayrılcak korkutun yaseminden başkasıyla olamayacağını anlayıp;)

mert de yedi tokadı haketti ama! gülçin dizi boyunca ağladııı o kadarına gerek yokru bence

gfbuse
23-09-07, 19:53
we ewet tokat sahnesiyle bitti işte:( bnm için berbat bi böLümdü :(:( sadece yaseminle cemrenin konustuqu sahne ve sondaki dans sahnesi güzeldi...gülçin baya sert vurdu yazık merte..:( korkim cok büyük hata yapıosun...:( off cok kötüydü :( neyse şimdi bekle bekleyebilrisen 1 hafta ! son olarak sunu diyim yasemin süpersin süper ! cnm bnm ya çok sewiorum onu :img-in_lo

sarp_manyagi
23-09-07, 19:54
gülçin ne yaptın sn ya:icon_sorrsğper maçoma yazık değil mi?ya tamam hatalıydı ama offf:icon_sorrkorki zatne sinir etti beni bu bölüm:icon_sorremre allahtan yeşimle çıkmaya başlamadı yoksa tenhada kıstırıp çok kötü şeyler yapabilirdim:icon_sorrbarışa yazık ya ereni her durumda sevio:icon_sorrgülçinle eren de teo'dan hoşlanıyorlar:icon_sorroff inş. araları bozulmaz teo yüzünden:icon_sorr

CAGKAN_SİMGE
yhaa şimdi noldu da gülçin merte tokat geçirdi yani gülçinde az deil yani teodan hoşlanıyor hemde sevgilisi varken boşuna şıpsevdi demiyorlar merte hak verdim gülçinin üstüne düşmekte çok haklıymış.cemre-murat emre-(diğer kız) sahnelerine bittim çok komikti.birbirlerini kıskandırmak için yarışıyorlar falan:) bide teonun sevgilisi cemreye havalı havalı davrandı sinir...

alara691
ay bence cemre ve emre birbirlerini seviyo yaww birbirlerini kıskandırmak için düştükleri hallere bakın ama yinede bu akıllarını başlarına getirdi çünkü birbirlerini hiç unutamıyolar yani daha beter o güzel günleri hatırlıyolar ya arkadaşlar bence eski heyecan kalmadı yawwww ben eski bölümlerdeki gibi heyecanı özledim resmen ve emre cemre sahnelerini çok özledimmmm inş. eskisi gibi olur bölümler çok saçmalamaya başladılar buda beni çok sıkıyo yawwww:icon_sorr:icon_sorr

hepsi_bir
Anaa gülçin ve mertin bakışması kovboy filmlerini hatırlattı korktum ya:)
Ne güzel yapıştırdı ama içimde acıdı:)Reytingler inşalah eskisi gibi harika olur.

valla bnce oblr ratingler cok spr gelcek gibi cunku harika bbi bolumdu yaa of bn yine ve yeniden nsl bklerim haftaya kdr ya

stella_56
Bu arada kaynayan yine Gözde oluyor.İki bölüm sonra Yasemin ile Korkut yine birlikte olacağına göre Korkut Gözde'yi yine bırakıyor.İkinci darbeyi yiyecek yane...
EE Gözde'de de suç var.Korkut'un Yasemin'i sevdiğini bile bile niye bir daha kabul ediyosun ki..
Seviyor ne yapsın kızcağız:)
Gülü seven dikenine katlanır:)
ama ikinci defa valla ben dayanamam çok sevsemde korkuta gülçin gibi yapıştırırım elimde olsa:)

ebru_cenk
23-09-07, 19:55
:sad53:Ayy gülçin naptı öle o nası bir vuruştu?:(:(:(Ayy bakışmları çok güseldi ama sonradan nasıl vurdu?:(Ben demiştim dans etmeye çalışcak yapamıcak o sırada mert gelcek die of ya of ya barışsınlarr artık geçrekten dayanamıyorum.:sad53:Gülçin çok feci vurdu ama nerden çıktı şu teo>mert neden yavaş kullanmadı>yoshy bayılmanın tam zamanıydı yaaa.Barışsınlar artık.Bakalım haftaya nolcak?:icon_whis:sad53:

Nil_fuN
gülçin bişey demeden merte tokat attı ne iş yaw insan 1-2 kelime söler sonra tokat atar atacaksa aniden şaplattı valla

:img-hyste:img-hyste aniden şaplattı valla ama iyi şaplattı yani nede güzel danss ediyorlardı 2 dk öncesinde sonra düşünce iyice sinirlendi o sinirle merte bi tane yapıştırdı

nehirrrrr

nasıl yani yasoyla korkii barsıcaklar mıı böyle bir tüyo mu varr nolur bana söyleyin evet barıscakalr gözde yine ofsaytt olcak diyin nolurrrr:sad53::sad53:

BiMmaniac
23-09-07, 19:56

mert de yedi tokadı haketti ama! gülçin dizi boyunca ağladııı o kadarına gerek yokru bence

cemre ve emrenin birbirini sevdiği çok belli ama cemre muratı kullanmasa kıskandırmak için iyi olcak ona da yazık ;)

*Rüya*
23-09-07, 19:56
Bu dizi beni simdiye kadar birkere aglatti..Oda Baris'in agladigi sahneydi..
Bu bölümle 2 oldu :( Hastane sahnesinde Yasemin ''Seni Seviyorum Alp'' dedi ya..Orda bittim iste..:( Korkut nekadar üzüldü ya..

Son sahnede feciiydi..Sanki bana vurdu Gülçin :):) Amma sertdi masallah..Mertde süper oynuyo haniii..:good: Bakislar fln süper!

zrtpz
23-09-07, 19:57
neler oldu neler şimicikk bunlar yasoyla korkii dısarı cıktılar deniz kenarında kayalıkalrda oturuyolarr korkiii alp cok iyi bi copcuk umarım senı cok mutlu eder dedi yaso da boyle soyleme korkut dedi korkut daa oyle yasemin dedii sonra da ben seni oyle cok sevdım kı yasmeın bu yuzden tek dileğim senin cok mutlu olman dedii yaso da neden her sey boyl eoldu bılmıyorum ama zamana ıhtıyacım avr dedı korkut da hayrı yasemın zamana gerek yokk dedii sonra da ama ben saan hiç yalan söylemedim ve gercketen de seni ömrümün sonun akadar sevecem dedi ve kalktı yürümeye baslaıd yaso da arkasından bakıyodu korkut giderken bi de agır cekim yaptılar tabi ben hüngür şakırtt bi andaaa yaslar böyleee ortalıks el oldu yanee sonracıma işte korkut babasına gitti baba ben gözdeyle evlenemk istiyorum dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ühüüüüüüüüüü sonra da bunnar yasoyla yemek yedıkelrı yerde gözdeyle yemege cıkmıslaaaaaaaaaaaarrr ühüüüüüü ühhühühhhüü cok kötüydü yaaaaa

sonraaaaaaaa cemree teonuns evgilisini gördüü inerken merdivenden eve geldikten sonraa yaso cemreyi odaya cagırdı ve durum vahim eren de gülçin de teodan hoslanıyo dedi cemre de neee eren de mi dedi yaso sen gülçini biliyo muydun dedi cemre de evet ama eereni bilmiyodumd edi yaso da acilen bişey yapmamız lasım ne yapcas dedi cemre dee bişey yapmamıza geek yok cünkim teonun sevgilisi var dedii ikisi birden aaaaa faşan oldular orda mimiklerine bittim onalrın agız hareketlerine falan:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ya nehirrr yaa bu akşam bol dua ettim san ne diimm:)iiki izlemedim kesin delirirdim o sahnede.vay be loiss naptın loiss diorum başka bişi diemiorum ya korkutta napsın dicem ama bu gözde öğrendimi korkutla yaseminin arasında geçenleri gidipp biri anlatsınn.ya valla gözdeden korkutu bırakmasını beklerim yani bu sefer yapsın yaa kalkmış bu korkutta gidio yine evlenicem die çoccuum yapılır mı sen bu kızı nikah masasında bırakmıssın olucak şey mii ayıptır o kızada yaa:img-huh: hakkaten şu an olmaz böyle şeyy yoksa rüyamı diorum başka bişi diemiorum:hıh
yaseminde kendi için bişi yaptı erenle gülçin için yapıcak bide bak acaip sinirlendim beeeaa:hıhağlamakta haklısın valla nedir bu yaaa gelde ağlama gelde bayılmaaa:img-cool2

fafak37
23-09-07, 19:57
:img-hyste:img-hyste aniden şaplattı valla ama iyi şaplattı yani nede güzel danss ediyorlardı 2 dk öncesinde sonra düşünce iyice sinirlendi o sinirle merte bi tane yapıştırdı

aynen düştü canı yandı o sinirle bişey demeden çocuğa şaplattı neye uğradığını anlamadı valla güzel dans ediyorlardı fazla zorladı bacağını ama erenin suçu var ya o sıra bacağı dahada kötü olsaydı ???

ScHaNDaaLL
23-09-07, 19:58
Bana Göre Bugünün En Güzel Sahneleri ;

1) Emre'nin Yesimle Birlikteyken Cemreyle Olan Hayalini Görüp Masadan Kalkıp Gitmesi,Aynı Sekilde Cemre'nin Muratlayken Emre'yi Hayal Edip Cekip Gitmesi:img-in_lo

2) Yasemin Ve Cemre'nin Mimik Harikalarıyla Gecen Gülcin Ve Eren Hakkında Konusmaları:img-pilot

3) Hep Birlikte Dans Etmeleri:happy0064

4) Gülcin'in Kapıyı Yardım Almadan Acmak İstemesi:icon_sorr

gfbuse
23-09-07, 19:58
Bu dizi beni simdiye kadar birkere aglatti..Oda Baris'in agladigi sahneydi..
Bu bölümle 2 oldu :( Hastane sahnesinde Yasemin ''Seni Seviyorum Alp'' dedi ya..Orda bittim iste..:( Korkut nekadar üzüldü ya..

Son sahnede feciiydi..Sanki bana vurdu Gülçin :):) Amma sertdi masallah..Mertde süper oynuyo haniii..:good: Bakislar fln süper!

ewet ya banada öle ooldu sanki bana vurdu...cok sertti walla :img-yes:

bende bu böLüm baya aqLadım :(

ama böLüm güzeLdi bakaLım reytinqLer nasıl gelcek..yine bizi şaşırtmasında:img-yes:

yasecey
23-09-07, 19:59
Bölüm oyuncularının arasında bir bayan ismi yazdı soyadı da Akgün..Yusuf'un birşeyi olma ihtimali ne kadar?

bilmem ki vallahi benim serhat tutumluerin amcasının kızı olmam gibi bişeydir belki:img-in_lo:icon_whis(nerden aklıma geldiyse:img-hyste)
belkide bi akrabasıdır ama dikkat etmedim hakkaten o teonun kuzeni olan kız olabilir belki de ben o kızı nerden tanıyorum yahu adı ilayda olmalı ama
ama bölüm oyuncusu diyorsun o emreye sarkan sarışında olabilir bi ilgisi yoktur ya isim benzerliğidir:)

ben bişey söyleyecektim ha

şimdi ben artık korkutla yasemini istemiyorum gözde ile korkut evlensinler desem
yasoyada ya alpi ya da abimi ayarlasam olur mu ha

yeter be yetti be bu ne ya artık gözdeyi görünce tüylerim diken diken oluyo sülalecek siniriz biz o kıza ama yasemine hastayız o ayrı tabi şirin ya ben yasemine hiç kızamıyorum
aslında yasemin sadece bana biraz zaman ver dedi korkutun hemen gözdeye koşturmasına birde hemen yemeğe çıkamsına ne gerek var dı ki

gülçini anlıyorum ben
merti sorumlu tutuyo o son sahne bence süper olmuş gülçin iyi bi oyuncu değil ama bence gayet başarılıydı o sahnede
birde cemre korkuyo koltuk değnekleri bi tarafa gelcek diye zavallı:D

başka bişey var mıydı hımm bu kadar sanırım güzel bölümdü ama sanki çabuk bitti neyse kızlar şimdi programa çıkacaklar idare edin:)

hepsi_bir
23-09-07, 19:59

ama böLüm güzeLdi bakaLım reytinqLer nasıl gelcek..yine bizi şaşırtmasında:img-yes:

vlla bu bolumde herkesin gözyaşları sel olmş anlaşln bnde dahil off off

raringler cok ii olr bnce yaa

fafak37
23-09-07, 20:00

yarın belli olur reytingler umarım güzel sonuç almıştır bu bölüm buda kötü reyting aldıysa ozaman işler zora girer

gfbuse
Bana Göre Bugünün En Güzel Sahneleri ;

1) Emre'nin Yesimle Birlikteyken Cemreyle Olan Hayalini Görüp Masadan Kalkıp Gitmesi,Aynı Sekilde Cemre'nin Muratlayken Emre'yi Hayal Edip Cekip Gitmesi:img-in_lo

2) Yasemin Ve Cemre'nin Mimik Harikalarıyla Gecen Gülcin Ve Eren Hakkında Konusmaları:img-pilot

3) Hep Birlikte Dans Etmeleri:happy0064

4) Gülcin'in Kapıyı Yardım Almadan Acmak İstemesi:icon_sorr

ewet ewet gunun en güzel sahneleri..

özellikle 2 ve 3 süperdii:img-yes:reytinqLer ii geLmeLi artıq böLe bi böLümün ardından:img-yes:

derinmavi_642
artık eren ve gülçinden nefret ediyorum.uff yha ne teomanmış buda.bi geberip gitse bizde rahat etsek yha.
o kız kim oluyoda benim emreme salak diyo.walla yolarım ben onu.zevksiz şey.asıl kendine baksın o.güzel olsa içim yanmaz.
o ne güzel tokattır yha.arada acıyorum merte ama gülçin haklı.

*Rüya*
23-09-07, 20:02
Biri su Cemreyi çözdüyse banada anlatsin bi zahmet :) Ben gerçekten anlamiyorum Cemreyi..Alpe karsi nasilda sert davraniyor..Hemencecik agzinin payini verip yolladi masallah..
Ayni seyi Murat'a yapsaydi zamaninda? Zamanindayi bosverdim hala yapmiyor..Murat Emre hakkinda ''Simdi gerçek yüzünü ögrenmis oldun'' dedi Cemre yine sustu..
Yok anam :D Cözemicem ben bu kizi..

fafak37
23-09-07, 20:02
Bölüm oyuncularının arasında bir bayan ismi yazdı soyadı da Akgün..Yusuf'un birşeyi olma ihtimali ne kadar?

soyadı benzerliği olabilir bizim soyadımız ''gül'' cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le akrabalığınız varmı diyen çok oluyor aynı soyadı taşıyıpta akrabalığı olmayan çok kişi var ama olabilirde

nehirrrrr
23-09-07, 20:03
ya nehirrr yaa bu akşam bol dua ettim san ne diimm:)iiki izlemedim kesin delirirdim o sahnede.vay be loiss naptın loiss diorum başka bişi diemiorum ya korkutta napsın dicem ama bu gözde öğrendimi korkutla yaseminin arasında geçenleri gidipp biri anlatsınn.ya valla gözdeden korkutu bırakmasını beklerim yani bu sefer yapsın yaa kalkmış bu korkutta gidio yine evlenicem die çoccuum yapılır mı sen bu kızı nikah masasında bırakmıssın olucak şey mii ayıptır o kızada yaa:img-huh: hakkaten şu an olmaz böyle şeyy yoksa rüyamı diorum başka bişi diemiorum:hıh
yaseminde kendi için bişi yaptı erenle gülçin için yapıcak bide bak acaip sinirlendim beeeaa:hıhağlamakta haklısın valla nedir bu yaaa gelde ağlama gelde bayılmaaa:img-cool2

yok canım beee gözde nerde ögrencek kız üzümü ye bagını sorma diyo yaneee neler dedi korkuta babam sana cok kızdı ama ben hep seni savundum yanılmıycagımı biliyodumm bilmem ne bilmem neeee sonracıma bi de elini tuttu hanı korki yasonun elini tutmustu ya aynen öyle sinir seyy:img-beee::img-beee::img-beee:

en sondaki tokat neydi öla bee ghercek gibiydi bi de daha önceden gülçin ded ya teo harika biri kimse onun gibi olamaz keskee mert de öyle olsaydı dedi yaa kızım dedim sen yat kalk merte dua et cocouk seni yalansız riyasız seviyoo teo gibi diill sen hala teo de neymiş efendim teooooooooooooooo ayyyyy aman da amann isme baakk teeeooooooo :img-beee::img-beee: ben de kızlar gibi uzatayım barii:icon_whis

gfbuse
23-09-07, 20:04
yarın belli olur reytingler umarım güzel sonuç almıştır bu bölüm buda kötü reyting aldıysa ozaman işler zora girer

bencede bu böLümde kötü geLirse yuh yani !

son haftaların en güzeL böLümLerindendi:img-yes:

ayrıLıkLar hariç :( yoshym ve korkime cok üzüLdüm :( wede merte :(

ama yoshyme tekrar aşık oldum :img-in_lo ben bu diziyi sırf yasemini görmemek için izlemek istemiorum:img-yes: böLe tatLıLık oLurmu ya :img-in_lo

off Allahım offf nerden cıktı bu dizi ya:( beni bu kdr etkiLemesini istemiorum ya !

fafak37
23-09-07, 20:06
bencede bu böLümde kötü geLirse yuh yani !

son haftaların en güzeL böLümLerindendi:img-yes:

ayrıLıkLar hariç :( yoshym ve korkime cok üzüLdüm :( wede merte :(

ama yoshyme tekrar aşık oldum :img-in_lo ben bu diziyi sırf yasemini görmemek için izlemek istemiorum:img-yes: böLe tatLıLık oLurmu ya :img-in_lo

off Allahım offf nerden cıktı bu dizi ya:( beni bu kdr etkiLemesini istemiorum ya !

inş evet yasemin çok iyi oynuyor açıkcası bende onuniçin izliyorum en çok
en talihsiz çift korkut ve mert hele korkut yaseminin ağzından alp seni seviyorum lafını duyduktan sonra :icon_sorr

*Rüya*
23-09-07, 20:08
en talihsiz çift korkut ve mert hele korkut yaseminin ağzından alp seni seviyorum lafını duyduktan sonra :icon_sorr

Ya Barisla Erene ne demeli?
Senarist onlari tamamen unuttu :icon_sorr Baris'i artik birkaç dakika izleyebiliyoruz..
Ben en çok bu duruma üzüldüm..Erman Burmaliyi çOk seviyorum ve daha çok izlemek istiyorum..çok az geldi bana!
Ama neyse, ilerleyen bölümlerde eminim Baris&Ereni agirlikli göstercekler

nehirrrrr
23-09-07, 20:09
artık eren ve gülçinden nefret ediyorum.uff yha ne teomanmış buda.bi geberip gitse bizde rahat etsek yha.
o kız kim oluyoda benim emreme salak diyo.walla yolarım ben onu.zevksiz şey.asıl kendine baksın o.güzel olsa içim yanmaz.
o ne güzel tokattır yha.arada acıyorum merte ama gülçin haklı.

bence dee o emrenin sarısını güsel bişey olsa bari resmen kart yaaa güsel miymiş ooo hııııhhh ben ondan daha güselim:img-beee::img-beee: emre gel anacım sen bana ben seni severim valla el üstünde tutarımm :img-wink::img-wink: bi de salak diyoo kendisi süzmee haberi yokk:img-hyste:img-hyste

fafak37
23-09-07, 20:10
Ya Barisla Erene ne demeli?
Senarist onlari tamamen unuttu :icon_sorr Baris'i artik birkaç dakika izleyebiliyoruz..
Ben en çok bu duruma üzüldüm..Erman Burmaliyi çOk seviyorum ve daha çok izlemek istiyorum..çok az geldi bana!
Ama neyse, ilerleyen bölümlerde eminim Baris&Ereni agirlikli göstercekler

ya bu bölümler korkut&yasemine ağırlık veriliyor onlar 1-2 bölüm sonra barışacaklarmış ondan sonra diğer çiftlerede ağırlık verir Ahmet abimiz :img-wink:

*Rüya*
23-09-07, 20:12
ya bu bölümler korkut&yasemine ağırlık veriliyor onlar 1-2 bölüm sonra barışacaklarmış ondan sonra diğer çiftlerede ağırlık verir Ahmet abimiz :img-wink:

Evet biliyorum :) Odnan dedim ya zaten..Ilerleyen bölümlerde daha çok izlicez onlari..Ama iste, bana yinede çok çok az geldi..
Baris sahneleri daha dogrusu! Eren'i bol bol izledik..

Gülçin bu bölüm çOk sekerdi ya :) Yaseminin durumunu ögrendiklerinde nasilda heycanlandi çok sirindi orda..

-unique-
23-09-07, 20:13
yasemine hiç kızamıyorum aslında yasemin sadece bana biraz zaman ver dedi korkutun hemen gözdeye koşturmasına birde hemen yemeğe çıkamsına ne gerek avr dı ki

Ben Yasemin'e kızıyorum ama anlıyabiliyorumda. Asıl, kızdığım Korkut çünkü sayesinde Gözde de gurursuz bir kız pozisyonuna düştü. Önce Yasemin'i unutmak için Gözdeyle evlenmeye razı oldu sonra nikah masasında kızı terk edip gitti. Gene Yasemin'in duygularından emin olamadığı için Gözdeye döndü ve yine terk edicek :bilmim. Gözde'yi de bu kadar oyuncak edip, hiçe saymaya hakkı yok :icon_evil.

Hayır bir şey değil, Korkut'un ilk bölümlerdeki halini bilmesek. Bir an boş kalmayan playboy sanıcaz :img-pilot. Ne bu acele anlamadım gitti.

Gülçin'in, Mert'e tokat atması hiç hoş olmadı. Tamam kıskanç, maço ve söz dinlemiyor ama o tokat Gülçin'e yakışmadı.

Kızların dördüde duygularından bir türlü emin olamıyor. Erkekler hislerinde kararlı diyordum. Onlarda fire vermeye başladı... Hiç aklınıza gelirmiydi, iddacı Barış'ın aşkının peşini bırakmıyacağı. Şahsen ben oyumu Korkut'dan yana kullanırdım ama bu bölüm anladım ki yanılmışım :img-bye2:.

zrtpz
23-09-07, 20:16
yok canım beee gözde nerde ögrencek kız üzümü ye bagını sorma diyo yaneee neler dedi korkuta babam sana cok kızdı ama ben hep seni savundum yanılmıycagımı biliyodumm bilmem ne bilmem neeee sonracıma bi de elini tuttu hanı korki yasonun elini tutmustu ya aynen öyle sinir seyy:img-beee::img-beee::img-beee:

en sondaki tokat neydi öla bee ghercek gibiydi bi de daha önceden gülçin ded ya teo harika biri kimse onun gibi olamaz keskee mert de öyle olsaydı dedi yaa kızım dedim sen yat kalk merte dua et cocouk seni yalansız riyasız seviyoo teo gibi diill sen hala teo de neymiş efendim teooooooooooooooo ayyyyy aman da amann isme baakk teeeooooooo :img-beee::img-beee: ben de kızlar gibi uzatayım barii:icon_whis

eee şahan gibi dühhh diorum bide yanılmıcağımı biliorum mu dedi vay bee ne kızlar varmış yaa aşık olsan bile nikah masasında bırakıldın çoccumm :img-pilot bide aynı yerde aynı şekilde elini tuttu supermanın vay canına bu kadarda olmaz korkutun içi acımadımı acımıştır supermanciğimin:(ya bu lois naptı hakketn yaa
ayrıetten gülçinde yani o sinirle nie merte vuruo ki yani ne gerenk var bu kadar şiddete?şiddete hyr artık lütfenn yaaa:)ztn herşey arapsaçına döndü:img-pilot
birazdan eve doru yol almaya başlıcam şimdi kafamda teoriler döner durur:img-pilot

GÜL GÜZELİ
23-09-07, 20:16
ya son olanlardan sonra bu diziyle ilgili yorum yapmama kararı almıştım ama yosi ve korkut yüzünden duramıyorum o yüzden sadece ikisi hakkında yorum yapıcamm sanırım tüyolar dogrulanıyo bu konudada konuşmucam ama tüyolara göre haftaya alp adayı getirirse ki muhtemelen getirir tüyolar onu söylüyo yosi ve korkutun arası biraz daha açılabilir korkutu anlamış degilim zaten gene gitti evlenmeye karar verdi en azından görüşmeye devam edelimm der insan evlilik nerden çıktı kızı nikah masasında bırakmadı mı daha yeni süpermen beyimizz hoş gözdede gurur yapıcak kişilik yokki iyilik melegi yaa korkut karnında çocuguyla terketip yasemıne gitsede gene geri dönmeni beklicem der sinir(bu arada sevenleri kızmasın lütfen)ama bu sefer gözde bi yana yaseminde çok tepkili olucak hiççççç ama hiççç sanmıyorum ikinci kez oturup aglasın acı çeksin korkutu vazgeçirmeye çalışsın hiç sanmam hatta tepkide verir haklı olarak tamam yatakta seni özledim hep gelmeni bekledim seni seviyorum alp dedi ama bunda narkozun ki narkoz insana olmadık şeyler söyletir bilinç altından hemde hiç beklenmedik bi anda alpi karşısında görmesinin etkisi var telefon açıp yasemın yardımına ihtiyacım var oraya geliyorum dese neyse yasemın hazırlıklı olur ama pat diye gelince şokladı kız ki herkez şoklar bende şoklarım hem yasemın korkutun gözlerinin içine baka baka korkut ben hata yapmışım seni degil hala alpi seviyorum demedi zamana ihtiyacım var dedi haklı olarak düşünmeye alpin neden geldini ögrenmeye bişiler yapmaya ihtiyacı var aklını toplarması kolay degilki korkut bu sefer gözdeye degil o haketti çünkü yasemıne hata yaptı ve umarım bu yüzden pişman olur oda biraz mert gibi pişman olsun aglasınnn yasemın onun için çok agladı gözdeyle evlenecegini duyunca piskolojisi bozuldu kızın yaa şimdi ikinci kezz karar verdi bu sefer yasemın haklı karsı koymamaktada ne halin varsa gör demektede haklı bence ama inş uzun sürmez ayrılıkları diger çiftler yeterince sinir bozucu yosim ve korkutum çok güzeldi ayrıldıklarına inanamıyorummmm:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon _sorr

yasecey
23-09-07, 20:17
korkut bu bölüm çok kötü yaptı
neyse düzelir ama gözdeye gitmeseydi keşke bu benimde hiç hoşuma gitmedi Ahmet abi
keşke şu kızı gönderip korkutu biraz yalnız bıraksaydın

gözdeye sinir oluyorum görünce canımı sıkan nadir insanlardan artık hele sesini duyunca:img-beee:

gülçin patladı o anda ya o duygusal bişey ancak onun halinde olan anlar ki bence yanlış bişey değildi iç dünya karışık şeyler :bilmim

*Rüya*
23-09-07, 20:18
Ben Yasemin'e kızıyorum ama anlıyabiliyorumda. Asıl, kızdığım Korkut çünkü sayesinde Gözde de gurursuz bir kız pozisyonuna düştü. Önce Yasemin'i unutmak için Gözdeyle evlenmeye razı oldu sonra nikah masasında kızı terk edip gitti. Gene Yasemin'in duygularından emin olamadığı için Gözdeye döndü ve yine terk edicek :bilmim. Gözde'yi de bu kadar oyuncak edip, hiçe saymaya hakkı yok :icon_evil.

Hayır bir şey değil, Korkut'un ilk bölümlerdeki halini bilmesek. Bir an boş kalmayan playboy sanıcaz :img-pilot. Ne bu acele anlamadım gitti.

Gülçin'in, Mert'e tokat atması hiç hoş olmadı. Tamam kıskanç, maço ve söz dinlemiyor ama o tokat Gülçin'e yakışmadı.

Kızların dördüde duygularından bir türlü emin olamıyor. Erkekler hislerinde kararlı diyordum. Onlarda fire vermeye başladı... Hiç aklınıza gelirmiydi, iddacı Barış'ın aşkının peşini bırakmıyacağı. Şahsen ben oyumu Korkut'dan yana kullanırdım ama bu bölüm anladım ki yanılmışım :img-bye2:.

Sana katiliyorum :good:
Korkut gerçekten çOk acele etti..Hastanede Yaseminin söylediklerini duyunca bende sok oldum..Ve çok üzüldük hepimiz..
Ama Korkut çok acele etti..Yasemini daha taniyamamis..
Yasemin kesinlikle Alp'i sevmiyor..
Korkut gerçekten birdaha Gözdeyle nikah masasina oturursa döncegini sanmiyorum açikcasi..Cünkü ozaman baya saçmalamis olurlar..

çogu kisi Gözdeye gicik kapiyor..ben ise onu çok seviyorum :) çok seker iyi bir kiz..ve Korkut'u gerçekten seviyor!

Iste, Korkut çOk acele etti :icon_sorr

derinmavi_642
23-09-07, 20:19
ya walla felaket dediğim bölümleri mumla arıyorum artık.eskiden ne güzeldi yha.hepsinin ilişkisi düzgündü.teoman denen bi zibidi yoktu.ve en önemlisi kızların aklı başındaydı.şimdiyse ikisi bi zibididen hoşlanır.diğeri hala kendisini aldatan eski sevgilisine seni seviyorum der.bi diğeri boş yere sevgilisini terkeder.bu gidişle yakında kaldırılır bu dizi.tabi allah korusun.

gfbuse
23-09-07, 20:19

bende sırf onun için izLiorum:img-in_lo

korkim cok talihsiz ya :( 1 böLüm mutLu oLdular biraz sewindik hemen için ettiLer:(

mertte biraz haketti ama tokat baya agırdı :(

fafak37
23-09-07, 20:23
neyse gelecek bölümle ilgili 1 kaç soru sorayım :)
saçmalamış olabilirim akşam akşam :)

1)Mertin tokata tepkisi
2)Yasemini Korkutun Gözdeye Dönmesine Tepkisi
3)Yasemin Alple neler konuşucak
4)Eren&Gülçin arasında Teo yüzünden tartışma olurmu
5)Cemre&Emre akıllanıp barışırmı
6)Emrenin babasından ses seda yok noldu acaba
7)Barış Erene Teonun kız arkadaşı olduğunu sölermi
8)gülçin için erol hoca akrabalarından birisine haber verecekmi
9)Korkut&Yasemin bu bölümdemi tekrar barışırlar sonraki bölümdemi

*Rüya*
23-09-07, 20:26
ya walla felaket dediğim bölümleri mumla arıyorum artık.eskiden ne güzeldi yha.hepsinin ilişkisi düzgündü.teoman denen bi zibidi yoktu.ve en önemlisi kızların aklı başındaydı.şimdiyse ikisi bi zibididen hoşlanır.diğeri hala kendisini aldatan eski sevgilisine seni seviyorum der.bi diğeri boş yere sevgilisini terkeder.bu gidişle yakında kaldırılır bu dizi.tabi allah korusun.

Allah askina gerçekci olalim biraz :)
Ask hersey degilki..SImdi kizlarin arasindaki arkadasligi daha iyi izliyoruz..Birkaç bölüm önce aynen böyle sakalasiyolarmiydi? Kizlarin eski aliskanliklarida 1 bölüm önce ortaya çikti yine..
Hem Yaseminin Alp seni seviyorum dediyse gerçekten sevdigi anlamina gelmez..Yasemin hastanedeydi..Narkozun etkisiyle söyledi onu..

Ben bu bölümleri çOk daha çok begeniyorum :good:

fafak37
23-09-07, 20:27
neyse düzelir ama gözdeye gitmeseydi keşke bu benimde hiç hoşuma gitmedi Ahmet abi

gözdeye sinir oluyorum görünce canımı sıkan nadir insanlardan artık hele sesini duyunca:img-beee:

gülçin patladı o anda ya o duygusal bişey ancak onun halinde olan anlar ki bence yanlış bişey değildi iç dünya karışık şeyler :bilmim

ya gözdeye gitmese ii olurdu gözde dünden razı zaten korkutla birleşmeye
ben kız olsaydım ve gözdenin yerinde korkutu red ederdim
ama neyse 1 kaç bölüm katlanıcaz

gelecek bölüme birtane daha güzel senaryo yazacam

gfbuse
23-09-07, 20:29

1)Mertin tokata tepkisi

1-bence fazla bi tepki veremez hakettiqini bilio:img-yes:
2-son pişmanLık fayda etmez :(
3-neden geLqini sorcak oda gaLiba cocuqu için geLdi..bence pek bişe konusmazlar yada korkutu sevdiqini faLan söyLer..
4-olmaz..araLarındaki baqın ne kdr kuvvetLi olduqunu bu böLüm gördük:img-yes:
5-ewet barışcaklar...
6-öLmüş oLabiLir..:)
7-söLemeden öğrenir kızlardan..
8-ewet..teyzesi falan gelcek heralde...
9-bu böLüm biraz zor gibi:( yine gözde girdi araya :( ve bu defa kolay kolay bırakmıcak gibi maLesef :(

yasecey
23-09-07, 20:32
en beğendiğim bölümdü bu bölüm(7 hariç)
şöyle söyleyim kısa sürdü gibi gelmesinin sebebi çok akıcı olmasıydı sahneler çok güzel aktı bence hiç sıkılmadım
inşallah hep böyle devam eder ne diyeyim

şafakcım aşkın gururu olmaz olamaz dermişim:)
ama vardır aşkın gururu ya gözdenin yerinde olsam korkutun nikah masasından kaçtığı gün giderdim ben kaybolurdum ortadan ama kız heryerden çıktı o bölüm
neyse artık onu düşünmüyorum ben:hıh evet 1 2 bölüm dayanacağız yoshy korkt için

ileriki bölümler daha süper olcak
alpin kızının(varsa öyle bişey) gelişi korkutu nasıl etkiler bilmiyorumda (belki korkutla yasemin için daha iyi olur) çok eğlenceli olcak azıcık canından bezdirsin kızları hatta çikilotayla birlik olup dünyayı ele geçirme planları yapsınlar
tabi çocuk henüz agu demeyi geçtiği dönemdeyse:D

fafak37
23-09-07, 20:38
en beğendiğim bölümdü bu bölüm(7 hariç)
şöyle söyleyim kısa sürdü gibi gelmesinin sebebi çok akıcı olmasıydı sahneler çok güzel aktı bence hiç sıkılmadım
inşallah hep böyle devam eder ne diyeyim

şafakcım aşkın gururu olmaz olamaz dermişim:)
ama vardır aşkın gururu ya gözdenin yerinde olsam korkutun nikah masasından kaçtığı gün giderdim ben kaybolurdum ortadan ama kız heryerden çıktı o bölüm
neyse artık onu düşünmüyorum ben:hıh evet 1 2 bölüm dayanacağız yoshy korkt için

ileriki bölümler daha süper olcak
alpin kızının(varsa öyle bişey) gelişi korkutu nasıl etkiler bilmiyorumda (belki korkutla yasemin için daha iyi olur) çok eğlenceli olcak azıcık canından bezdirsin kızları hatta çikilotayla birlik olup dünyayı ele geçirme planları yapsınlar
tabi çocuk henüz agu demeyi geçtiği dönemdeyse:D

yağmur haklısında korkut onu nikah masasında bıraktı bence değil korkutla konuşmak yemeğe çıktılar ona hayret ediyorum korkut babasına herşey baba için dedi kudret amca inş bişeyler anlamıştır ordan adamın işi gücü para paradan başka bişey düşünmüyor
alpin kızı varsa ve yasemine bıralırsa korkut biraz daha sarsılır ve 1 gol daha yer umarım yoktur böle bişey eğer varsa zeyneple ii anlaşabilirler dediğin gibi birlik olup bizimkilere eziyet ederler

gfbuse
23-09-07, 20:42
yağmur haklısında korkut onu nikah masasında bıraktı bence değil korkutla konuşmak yemeğe çıktılar ona hayret ediyorum korkut babasına herşey baba için dedi kudret amca inş bişeyler anlamıştır ordan adamın işi gücü para paradan başka bişey düşünmüyor
alpin kızı varsa ve yasemine bıralırsa korkut biraz daha sarsılır ve 1 gol daha yer umarım yoktur böle bişey eğer varsa zeyneple ii anlaşabilirler dediğin gibi birlik olup bizimkilere eziyet ederler

ewet ikisi bir olup beLkide herseyi düzeLtirLer:)

ama sacma oLan aLpin cocugunu yasemine bırakması...koca dünyada bırakıcak baska kimsemi yok be :) eer öle bişe oLursa korkut daha çokmu sarsıLır yoksa tekrar yakınLaşırLarmı biLemem :icon_whis ama onLar bi iki böLüm daha ayrı gibi :(:( :sad53:

yasecey
23-09-07, 20:44
evet cami avlusuna bırakabilirdi aslında:img-hyste
bende anlamadım hadi karısıyla kavga etti ayrıldı falan filan bununda işi var karısı ilgilenemiyo çocuklada yasemin nerden aklına geldi be
kesin çocuğu bırakacağını söylediğinde yok dünyada güvendiğim tek insansın felan der bu
neyse (yalnız alpe hastayım o başka:img-blush)

napolyona deli oldum ya
batacak adam sinirli gözdenin babasıda yapmış yapacağını erdoğan abi yemeğe ver kendini abicim ahmet abi yapar bi güzellik:)

fafak37
23-09-07, 20:45
ewet ikisi bir olup beLkide herseyi düzeLtirLer:)

ama sacma oLan aLpin cocugunu yasemine bırakması...koca dünyada bırakıcak baska kimsemi yok be :) eer öle bişe oLursa korkut daha çokmu sarsıLır yoksa tekrar yakınLaşırLarmı biLemem :icon_whis ama onLar bi iki böLüm daha ayrı gibi :(:( :sad53:

saçma olabilir ama çocuğun velayeti alpdeyse vede alpin burda kimsesi yoksa olabilir biraz ayrı kalsalarsa sonunda barış var sabredecez artık 2-hafta ondan sonra herşey yoluna girer zor ama belki diğerleride hatalarının farkına varırlar ve barışırlar:icon_sorr

derinmavi_642
23-09-07, 20:45
Allah askina gerçekci olalim biraz :)
Ask hersey degilki..SImdi kizlarin arasindaki arkadasligi daha iyi izliyoruz..Birkaç bölüm önce aynen böyle sakalasiyolarmiydi? Kizlarin eski aliskanliklarida 1 bölüm önce ortaya çikti yine..
Hem Yaseminin Alp seni seviyorum dediyse gerçekten sevdigi anlamina gelmez..Yasemin hastanedeydi..Narkozun etkisiyle söyledi onu..

Ben bu bölümleri çOk daha çok begeniyorum :good:

tabi kızların arkadaşlıkları hala çok güzel.ama dizide eski tat yok.ama yinede senarist bu durumu düzeltebilir.yani teomanın çıkması bile eski haline döndürebilir diziyi.niyse yinede hala güzel dizi.

barış bu bölüm çok azdı yha.toplasan en fazla on dakka falan.lütfen ama yha barış severlerde var burda.biraz onlarıda düşünüver senarist abi(adı lazım diil).

BiMmaniac
23-09-07, 20:48
çocuk mocuk olcağaını sanmıyorum ben ya?
asıl korkuta kızdım.. ya aslında canım benim çok kötü oldu tabi ama gözdeye gitmeseydi keşke.. yasemin deniz kenarında konuşurlarken korkut gitme seni seviyorum falan deseydi keşke sustu öylece yaa!!! gözdeye yazık olcak.. ama en sonunda o ayrılcak bence yaseminden başkasını sevemez korkut diye..

senaristler sürekli kötü şeyler yaşatıyo kızlara ama sonunda işler düzeliyor sonra yine kötü yne iyi.. bu dizi başka türlü devam etmez çünkü..

gfbuse
tabi kızların arkadaşlıkları hala çok güzel.ama dizide eski tat yok.ama yinede senarist bu durumu düzeltebilir.yani teomanın çıkması bile eski haline döndürebilir diziyi.niyse yinede hala güzel dizi.

barış bu bölüm çok azdı yha.toplasan en fazla on dakka falan.lütfen ama yha barış severlerde var burda.biraz onlarıda düşünüver senarist abi(adı lazım diil).

bence dizi gitgide güzelleşio:img-yes: olan olaylar sonucu kızlar arasındaki bag kuvvetlenio..şakalasmalar falan..cok eqLenceLi gidio bence..aşkda eLbet birqün oLcak:img-yes:

neyse ben çıkıorum yrn okuL var vede sahur war:img-yes:

herkese ii geceLer yarın qörüşürzbye

fafak37
evet cami avlusuna bırakabilirdi aslında:img-hyste
bende anlamadım hadi karısıyla kavga etti ayrıldı falan filan bununda işi var karısı ilgilenemiyo çocuklada yasemin nerden aklına geldi be
kesin çocuğu bırakacağını söylediğinde yok dünyada güvendiğim tek insansın felan der bu
neyse (yalnız alpe hastayım o başka:img-blush)

napolyona deli oldum ya
batacak adam sinirli gözdenin babasıda yapmış yapacağını erdoğan abi yemeğe ver kendini abicim ahmet abi yapar bi güzellik:)

eğer alpin çocuğu varsa bence ufak değildir ufak olsa annesine verirdi
ya bizim organik şeker gibidir yada ondan az ufaktır
alp okadarda yakışıklı değil bence bizim yusuf (korkut)gözlüklü bile onda ii hele gözlüksüz daha iyi kudret amca tam para delisi adam neleri düşünüyor

*Rüya*
23-09-07, 20:49

Hih evet bu konuda hak veriyorum..!
Baris'i çok az izledik :icon_sorr Ama napalim artik..Ilerleyen bölümlerde Eren Baris'in gönlünü alcakmis =P ozmn bol bol izleriz..

Ben Teoyada hiç kizmiyorum :D Cünkü biliyorum, o kizlarin arasini asla açamaz!! Sadece diziye biraz renk katmak için girdi iste..Ya bence hiç önemli biri degil..
Eren'i bilemicem..Ama Gülçin hala Mert'i seviyor..çok kizgin ama onlar kesinlikle barisicaklar :good: çok yakisiyorlar birbirlerine ya..Bu bölüm birkez daha anladim..çok sekerler!
Ama o tokat yokmu o tokat..Ahh ahh..Fenaydi vallah

nehirrrrr
23-09-07, 20:49

ya ne bılıyo musun benım gözdedeki sinir oldugum seyy kız cok yavas yavas konusuyo ses tonu ıgrencccc bu arada evi yakıyodum az kalsın ocaktakı yemek yandı yaaa bısımkıler cok kzıdılar vallahhh offf yaaaa ev duman olduuuu göz görmüyooo:sad53::sad53:

ebru_cenk
23-09-07, 20:52

1)Mertin tokata tepkisi

Yine 4 5 gün özeti bekleriz sorularımız cevaplanır inş. cevaplıyım.:img-yes:
1)Bence kızlar anlatcak gülçinde naptim diyip inş.mertin boynuna sarılcak(inş.)
2)Kız yeniden üzülcek
3)Bence arakaşı öldü yada terkeeti çocuyla ortada kladı kızına bakmasını isticek.
4)Olabilir ama gülçin merte dönerse olmaz inş.:sad53:
5)Eevt seviyolar çünkü.:img-yes:
6):icon_whisHiç bi fikrim yok.
7)O kız onun kız arkaşı değilki kuzeni kızlar kız arkaşı zannediolar.
8)Evettttttt
9)İlrki bölümde.

*Rüya*
23-09-07, 20:52
ya arkadaşlar ben sonunu göremedim:icon_sorr nası bitti...

kapi çaldi iste canim..Gülçin tutturdu ben açmaya gidicem diye..Gurur yapti iste :) Sonra kapiyi açti Mert'i gördü..
veee tokat atti..Nasil tokatti ama yaa :) çok fena vurdu..
Yazik onada :icon_sorr Tmm kiskançlik yapti ama keske vurmasaydi Gülçin..Ondan böyle birseyi beklemezdim açikcasi

yasecey
23-09-07, 20:53
ya ne bılıyo musun benım gözdedeki sinir oldugum seyy kız cok yavas yavas konusuyo ses tonu ıgrencccc bu arada evi yakıyodum az kalsın ocaktakı yemek yandı yaaa bısımkıler cok kzıdılar vallahhh offf yaaaa ev duman olduuuu göz görmüyooo:sad53::sad53:

gözdenin konuşması gerçekten bi garip ya bu kız bana ilk zamanlar batmıyordu ama çok uzadı gerçekten uzadı gitsin çeyiz düzsün evinde bıraksın korkutu
korkutta gerçekten mi geçen bölüm yasoyu getirdiği yere mi getirdi gözdeyi yemek yemek için hakkaten yuh yani korkut noluyor sana bana neler oluyor sana neler oluyor yav böle bi şarkı yok muydu:img-hyste
(bu arada geçmiş olsun şekerim ya :sad53:)

BiMmaniac o gelen bi tüyo canım:)

semra_06
23-09-07, 20:55
kapi çaldi iste canim..Gülçin tutturdu ben açmaya gidicem diye..Gurur yapti iste :) Sonra kapiyi açti Mert'i gördü..
veee tokat atti..Nasil tokatti ama yaa :) çok fena vurdu..
Yazik onada :icon_sorr Tmm kiskançlik yapti ama keske vurmasaydi Gülçin..Ondan böyle birseyi beklemezdim açikcasi

tamam canım teşekürler bencede yazık mertin haline çok üzülüyorum valla bide kıskançlık yapmasa çok daha iyi olur ama...

BiMmaniac
23-09-07, 20:57
saol yaseceyyim
bana gözdenin+cemrenin+gülçinin konuşması bi garip geliyo :D
mesela gülçin bugün bajaamm çok ajııyooo diyordu:D

fafak37
23-09-07, 20:59
gözdenin konuşması gerçekten bi garip ya bu kız bana ilk zamanlar batmıyordu ama çok uzadı gerçekten uzadı gitsin çeyiz düzsün evinde bıraksın korkutu
korkutta gerçekten mi geçen bölüm yasoyu getirdiği yere mi getirdi gözdeyi yemek yemek için hakkaten yuh yani korkut noluyor sana bana neler oluyor sana neler oluyor yav böle bi şarkı yok muydu:img-hyste

var var
neler oluyor bize yine neler oluyor gülüm neler oluyor sana bana neler oluyor
ama korkuta neler oluyor vede yasemine önemli olan o
aynı yer değildi bence :icon_whis

yasecey
23-09-07, 21:01
saol yaseceyyim
bana gözdenin+cemrenin+gülçinin konuşması bi garip geliyo :D
mesela gülçin bugün bajaamm çok ajııyooo diyordu:D

az kanda tikilik var tabi BiMmaniaccığım intiharlardayız
gülçinin hani konuşurken bi yerde sesi kalınlaşıyo ya bittiğim andır o an sedyeyi taşıyan beylere en son öyle bağırıyodu ayy yavaş falan diye:)

neyse cemrenin konuşmasını pek dinlemediğim için yorumsuz:icon_whis

<<<edit>>>: o alevin ruhuna fatiha okutacağı adam şoku yiyince nasıl fırladı öyle yahu:img-hyste
yüzü hala gözümün önünde

derinmavi_642
23-09-07, 21:01
eğer alpin çocuğu varsa bence ufak değildir ufak olsa annesine verirdi
ya bizim organik şeker gibidir yada ondan az ufaktır
alp okadarda yakışıklı değil bence bizim yusuf (korkut)gözlüklü bile onda ii hele gözlüksüz daha iyi kudret amca tam para delisi adam neleri düşünüyor

evet bu kudret amca napolyonun ikinci versyonu.adam para diyo başka bişi demiyo.bende üç oluorum bu arada:):D
walla o evde organik şeker yaşlarındaki bi çocuk nası dayanır bilmiyorum.bi yandan erenin çin işgenceleri bi yandan gülçinin sakarlıkları diğer yandan da cemrenin temizlik sevdası.maşşallah evde terörler esiyo.ne kadar dayanır merak ediyorum walla.

fafak37
23-09-07, 21:05
Kudret Korkuta şu emri veriyor madem napolyonun velihattı
korkut ilk hedefin gözde ileri :img-hyste işgal etmeden buraya dönme beni dünyanın zararına uğrattın yürü bakalım şimdi fethe çıkıyorsun :)

nehirrrrr
23-09-07, 21:06

evet canım aynı yere götürdü gözde de aynı sekılde korkutun yasonun elini tuttugu gibi tuttu korkut da denize dogru baktı üzgün ve mutsuz ve de umutsuz bir sekilde:sad53::sad53: bu arada sagol canım gecti vallah şükürler olsunn:img-wink:

BiMmaniac
23-09-07, 21:12
az kanda tikilik var tabi BiMmaniaccığım intiharlardayız
gülçinin hani konuşurken bi yerde sesi kalınlaşıyo ya bittiğim andır o an sedyeyi taşıyan beylere en son öyle bağırıyodu ayy yavaş falan diye:)

neyse cemrenin konuşmasını pek dinlemediğim için yorumsuz:icon_whis

<<<edit>>>: o alevin ruhuna fatiha okutacağı adam şoku yiyince nasıl fırladı öyle yahu:img-hyste
yüzü hala gözümün önünde

harbiden yaa adam uçacaktı yataktan az daha:D
cemre konusunda aynı fikirdeyiz galiba neyysse:icon_whis :D

ozlem_1905
23-09-07, 21:12
evet bu kudret amca napolyonun ikinci versyonu.adam para diyo başka bişi demiyo.bende üç oluorum bu arada:):D
walla o evde organik şeker yaşlarındaki bi çocuk nası dayanır bilmiyorum.bi yandan erenin çin işgenceleri bi yandan gülçinin sakarlıkları diğer yandan da cemrenin temizlik sevdası.maşşallah evde terörler esiyo.ne kadar dayanır merak ediyorum walla.

ayyy o gitsin ben dayanırım onların yanında ne de olsa canlarım benim onlar erenimin yemeklerinidi de yerimm oohh gülçinle sakarlıkta yaparım,cemreyle temizlikte yaparım,yaseeminle araba yarışı oynarım HATTA KORKUTLA İKİSİNİ BARIŞTIRIRIM BEN İKİ ARADA Bİ DEREDE(3 gölde:img-hyste :img-hyste)SONRA ONLARI EL ELE TUTUŞTURUR GEZDİRİRİM Heheee:)

hepsi_bir
23-09-07, 21:13
Alevde ne kabusmuş bea hastaneyi 2 saatte birbirine kattı valan.:img-hyste:img-hysteAcaba kadınla adam öldüler mi?:icon_whis

cidden ya hastaneyi birbirine kattılar sprler yaa
valla ha öldülermiki ama ölmemişlerdir yaa

lazkizz
23-09-07, 21:14
Ohh ohh yine harkia bir bolum oldu ya!! :D Gulcin nasil tokat atti oyle
off sok oldum ama iyi etti :( Kizin butun guveni sarsildi ya Of
acabag gelecek hafta neler olcak,

fafak37
23-09-07, 21:14
ama gülçin yasemin haberini aldığında panik öle kaldı orda mert arabaya bindirdi baya komik bir sahneydi :)

burası yeri değil ama okula giden arkadaşlar showu izlesin yaşasın okulumuz kampanyasını diğer şehirlerdeki çocukların okumak için nekadar çok zorlukla mücadele ettiğini görüp ders alsınlar ve okul,öğretmen kıymeti bilsinler

vede durumu olanlar varsa sms destek olabilir

BiMmaniac
23-09-07, 21:15
bugünlük yorumlarım bu kadar çıkıyorum ben arkadaşlar malum okull:D
herkese iyi geceler;)
korkutu düşünerek uyucam bu gidişle=)

sarıseren
23-09-07, 21:23
ben daha ancak yorum yapabiliyorum:img-blush
yasemin nasıl alpi sevdiğini söylediya gözümden düştü:icon_sorrKorkuta yapılır mı bu?

Gülçin Merte tokat atmakla iyi yaptı bence:icon_whisKız en önem verdiği şeyden 1 ay uzak durmak zorunda kalıcak:img-yes:Bi de o attığı tokat neydi öyle , bayağa sıkı vurdu:img-pilot

Bu arada ben uzun bi kısmını izleyemedim.Yasemin telefonla Alpin nerde olduğunu sorduğundan kızların evde dans etmelerine kadarki yerleri izleyemedim.Biri rica etsem anlatabilir mi:img-help:

gfernylety90
23-09-07, 21:26
Ya bu haftaki bölümü çok canımı sıktı:( Korkut'la Yoshy'nin ilişkisi mahvoldu Gülçin kaza yüzünden çok zor bi döneme girdi Cemre desen Emre-Murat ile işleri karışık zaten o Yeşim de nerden çıktıysa Eren ile Barışın ilişkisi olmaz artık herhalde Ya bide Eren'in de Gülçin'in de Teo'ya ilgi duyması çok kötü oldu yani Yasemin'le Cemre konuşurlarken dediler ya Brezilya dizisi gibi olduk gerçekten öyle
çok sinirlendim valla şu senariste olaylar çok karıştı hiçmi mutlu bi çift olmaz bi dizide yaa?
Bu Korkut-Gözde olayı bence çok yanlış birde Korkut'la Gözde, Korkut'la Yoshy'nin yemeğe gittiği yere gittiler!!!!!Çok rezil bi durum bence biz geçen hafta ikisini Yoshy'mizle -Korkutumuzu bir arada görünce,yemeğe gittiklerini grnce çok ssevndk ve büyük bi mutlulukla izledik o anın,o yemek yedikleri yerin romantikliği bizi çok etkiledi.Ama bu hafta yapılan olaya bakın!!!Resmen şok oldum yani:'(
Bölümün başında Yoshy hastaneye sedye üzerinde getirilirken Korkut'un ona "Aşkım" ve "Hayatım" demesi beni de eritti valla:Dama uyuz Alp de damdan düşer gibi o da "hayatm" dedi yani yuh artık pardon ama...Korkutta sabırlıymış valla ben olsam o Alp'in ağzını gözünü .....Nese sakin olayım ya:(
Bu arada Korkut'uma çok üzüldüm yoshynin "seni seviyorum alp" dediğini,,ayrıca ege adındaki arkadaşıyla tel.de konuşup alpin no.sunu ve adresini istediğini duyunca o uğradığı hayal kırıklığının yüzündeki ifadeye yansıması....deniz kenarındaki konuşmalarında "en iyisi benim aradan çekilmem" gibi bi laf etti ya sonra şey dedi bide "senin mutlu olduğunu bilmek bana yeter","seni ömrümün sonuna dek sevicem" falan demesi orda ağladım ya yemin ederim:'( beni öyle seven bi erkek olcak yemin ederim orada ona gitme diye baağırıp boynuna atlayıp bi daha da bırakmazdım onu ....İnşallah senaristimizde senaryoyu öyle yazar ve yoshymizde bnm -ve daha bir çok arkadaşımın- düşündüğü gibi yapar amin:D haftayaki bölümde galiba korkut ve gözde dans falan edicekmiş ama ondan sonraki bölümlerde korkut ve yoshynin arası düzelecekmiş galiba öyle okumuştum inş. Yarabbim ya:D

ceylan korkmaz
23-09-07, 22:07
Bu akşamki bölüme gerçekten sinir oldum.Tam nihayet dualarımız kabul olmuşken tam Yoshy ve Korkut biraraya gelmişken yine ayrıldılar.Üstüne üstük Korkut yeniden Gözdeye döndüğünü görünce dahada sinir oldum.Eh be Yasemin kaç bölüm emindin Korkutu sevdiğinden ama kendine bile itiraf edemiyordun.Şimdi neden hala Alp'i arıyorsun?Hele sen Korkut.Madem Yasemini seven onun için herşeyden vazgeçtin niye gene Gözdeye döndün?Haksızmıyım arkadaşlar?Burdan senaristlere sesleniyorum.Biz Yoshy-Korkut hayranlarını üzmeyin ve onları tekrar biraraya getirin. :)

fafak37
23-09-07, 22:10
Bu akşamki bölüme gerçekten sinir oldum.Tam nihayet dualarımız kabul olmuşken tam Yoshy ve Korkut biraraya gelmişken yine ayrıldılar.Üstüne üstük Korkut yeniden Gözdeye döndüğünü görünce dahada sinir oldum.Eh be Yasemin kaç bölüm emindin Korkutu sevdiğinden ama kendine bile itiraf edemiyordun.Şimdi neden hala Alp'i arıyorsun?Hele sen Korkut.Madem Yasemini seven onun için herşeyden vazgeçtin niye gene Gözdeye döndün?Haksızmıyım arkadaşlar?Burdan senaristlere sesleniyorum.Biz Yoshy-Korkut hayranlarını üzmeyin ve onları tekrar biraraya getirin. :)

merak etme Ahmet abi ayarlamış 1-2 bölüm sonra birleşiyorlar gerçi gözdeye dönmesini bende anlamadım ama neyse sonuçta korkut&yasemin olcak :img-yes:
yasemin alpe neden geldiğini falan sorcak gelecek bölümde görücez neler konuşucaklarını

zrtpz
23-09-07, 22:18

süper haklısın inanılmaz haklısın sonuna kadar haklısın:):)yahu daha geçen bölüm kızlara korkutta nası bahsettin korkut giderken elini bırakamadın ayhu bu mudur aşk yaa bu mudur bağlanmak korkut desen o da şaşırttı beni sen ikah masasında bıraktığın sevemiceğini anladığın onun yüzündeki gülümseme kaybolursa bnm yüzümden kendimi affedemezdim dediğin kıza neden dönersin a be süperman:(yolda gelirken dedim ki düşünmicemm aaa bu ne bee dizi dedim altı üstü beşiktaştan yukarı çıktık köprü viyadüğüne geldik sağımı döndüm boğaz manzarası içime hüzün çöktü daha beter dedim geçen hafta olanlara bakk bu hafta olanlara bak bi boğaz manzarası beni böle yapıcak hiç aklıma gelmezdii :img-hyste

acemicadi_selim
23-09-07, 23:01
bende simdi izledim yorumumu yapiyimm....

yoshy korkuta seni sewiorum alp dedi yhaa sinir oldum yasemine..sonra alp i aramasida ayri bi giciklik ztn....
gulchin mert olayina gelince merte cok uzuluorum walla :( gulchin sakatlandi yazik ama ayy benim kanka kizcek bana ama walla gulchin bacagim bacagim die nasil inliodu kaza yerinden beri ayy sinir oldum walla...
gulchinin mert e attigi tokat da cok kotu oldu nasil tokatti o oyle yhaa cok uzuldum mert'e...
ben gozdeye sinir olmuorum sonucta korkut cagirdi gozdeyi yoksa kiz birakmisti yani...korkutta hemen yoshyden ayrilip gozdeye gitti....
alev konusuna girmiorum gereksiz ztn...
cemre ve yoshynin teo hakkinda yaptiklari konusma ve yoshynin gulchine ispioncu demesi cok komikti :):)
cemrenin saclari cok guseldi....yalniz cemre emre sahnelerine sinir oldum yhaa birbirlerini gicik etmek icin gicik olduklari insanlarla cikiolar ayyy sinir oldum sinirr..ztn o emreye asilan kizda cok cirkin ve salak bi tip yani..bide hemen emreye ilani ask ediyy kiz kismisina dusmez b