Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 23
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
bu arada arkadaslar sizce filizle yilmazin evi nerde olur insalah gazide olmaz gecen sezonda alacaklari ev gibi olsun..herkez gazide olmuyor oyle yahh....
weee hanndan artik tekiner evine donsun iyi kaldi mujganlarda..
gazide oturmasınlar artık:img-hyste ne bu canım herkes gazide oturacak diye bir kaide mi var :img-hyste aslı yurt dışına gidiyor nasılsa aslının ev geniş oraya taşınsınlar :img-hyste :img-hyste o olmazsa güzel bir ev arasın yılmaz..
Bu arada doğumdan sonra yeni yılmazdan odayı çiçeklerle donatmasını tek taş almasını beklerdim ama nerde hala eski yılmaz :img-hyste o çiçekler falan elde edene kadardı elde etti kıza bir çiçek bile almıyor :icon_sorr
gazide oturmasınlar artık:img-hyste ne bu canım herkes gazide oturacak diye bir kaide mi var :img-hyste aslı yurt dışına gidiyor nasılsa aslının ev geniş oraya taşınsınlar img-hyste o olmazsa güzel bir ev arasın yılmaz..
Bu arada doğumdan sonra yeni yılmazdan odayı çiçeklerle donatmasını tek taş almasını beklerdim ama nerde hala eski yılmaz :img-hyste o çiçekler falan elde edene kadardı elde etti kıza bir çiçek bile almıyor :icon_sorr
ehuehu:)yaaww yilmaz gecici dugununde:)giydigi damatlik neydi ole alah onu napmaya yah:)damatlik die giydirmisler adam her gun o takimlari giynio insan guzel bi takim alir yane yilmaz asliyla evlenion diye damaltligini bile son gunde giydin umarim filizle evlenirken ozenirsinde guzelsoyle damatlik alirsin...senaristler nasil giydirmesini bilmiosa vala koyim buraya uc erkek manken gorsunler damatligi:)
neyse vala filizinomerin handanin tekiner evine donmesini coook istiyorum yani hic degilse filiz icin bi sure guzelim ev yahh hey gidi filizler ozaman zengindi paraya para demiyordu handani koysunalr oraya damata zengin yilmaz bakarken ikinci anasina:)
ufff icime kurt dustu yilmazlar gaziden ev almasinlarr:)eski filizimi istommm..
Veyata yilmaz filizle tekiner evine tasinsinalr vala super olur...
:)Bu arada yilmaz parasizken bile daha guzel giynerdi simdi resmen koca adam gbi giynio yah...gomelmomlek eskiden afedersiniz serseri gibi giynerdi motorda altinda biz yilmazi ole sevdik....(biyiklarda cook kalinalsti biraz inceltse ii olur)
filizimize yakisan bi damat olsun..
ufff icime kurt dustu yilmazlar gaziden ev almasinlarr:)eski filizimi istommm..
Veyata yilmaz filizle tekiner evine tasinsinalr vala super olur...
:)Bu arada yilmaz parasizken bile daha guzel giynerdi simdi resmen koca adam gbi giynio yah...gomelmomlek eskiden afedersiniz serseri gibi giynerdi motorda altinda biz yilmazi ole sevdik....(biyiklarda cook kalinalsti biraz inceltse ii olur)
filizimize yakisan bi damat olsun..
:img-hyste yılmaz bir de içgüveyi olarak anılsın zaten iki kuruşluk itibari bile kalmadı forumda o zaman kimse bakmaz :img-hyste
Filiz bile gelinlik giymiyor yılmaz damatlık giymiş giymemiş bize ne canım :img-hyste Şu bebeğin kırkı çıksın lütfen güzel bir düğün yapın :) kına gecesi,güzel bir kır düğünü :img-hyste alinin şahane esprileri,mahalleli kadınların göbek atmalarını izlemek istiyoruz :icon_sorr
Ağustos Böcüğü
11-06-07, 18:17
gazide oturmasınlar artık:img-hyste ne bu canım herkes gazide oturacak diye bir kaide mi var :img-hyste aslı yurt dışına gidiyor nasılsa aslının ev geniş oraya taşınsınlar :img-hyste :img-hyste o olmazsa güzel bir ev arasın yılmaz..
Filiz hazır fakirleşmişken paraya tekrar alıştırmak istemiyor zaar.
Zaten hatırladığım bir demet çiçek yollamış birde tektaş almıştı..E hatun zengindi o zaman gümüş takacak hali yoktu..Bak kızın arabası yok doğum hediyesi alıversin..Benim enişte bile kardeşime doğum hediyesi araba aldıydı yılmaz paraya para demiyor artık yapsın bir güzellik.
Onca paraya neden hala gazideler o da muamma..mahalleyi sevenilirsin ama bari biraz daha geniş bir eve taşın yaw..Şimdi Filizle Can bebeği nereye sıkıştıracak o minicik evde bahçeye bi oda felan mı yaparlar acaba.
Filiz hazır fakirleşmişken paraya tekrar alıştırmak istemiyor zaar.
Zaten hatırladığım bir demet çiçek yollamış birde tektaş almıştı..E hatun zengindi o zaman gümüş takacak hali yoktu..Bak kızın arabası yok doğum hediyesi alıversin..Benim enişte bile kardeşime doğum hediyesi araba aldıydı yılmaz paraya para demiyor artık yapsın bir güzellik.
Onca paraya neden hala gazideler o da muamma..mahalleyi sevenilirsin ama bari biraz daha geniş bir eve taşın yaw..Şimdi Filizle Can bebeği nereye sıkıştıracak o minicik evde bahçeye bi oda felan mı yaparlar acaba.
bende onu düşünüyorum mualla filizi eve aldığına göre allah bilir ona işte yaptırır :img-hyste :img-hyste çalış gelin diye :icon_sorr
Ya valla olmaz :) tek derdimiz ev kaldı gibi oldu ama aynı evde oturmasınlar hatta başka eve taşınsalar bile mualla hanımla aynı evde oturmasınlar ben onuda istemiyorum :img-hyste kadın gitsin aslısıyla yurt dışına oturup birbirlerini pohpohlarlar :img-hyste
:img-hyste yılmaz bir de içgüveyi olarak anılsın zaten iki kuruşluk itibari bile kalmadı forumda o zaman kimse bakmaz :img-hyste
Filiz bile gelinlik giymiyor yılmaz damatlık giymiş giymemiş bize ne canım :img-hyste Şu bebeğin kırkı çıksın lütfen güzel bir düğün yapın :) kına gecesi,güzel bir kır düğünü :img-hyste alinin şahane esprileri,mahalleli kadınların göbek atmalarını izlemek istiyoruz :icon_sorr
yaa ben filiz first class olsun istiyorum:):):img-hyste ,yilmazin cimriligi ustunde herhalde........ben onu bunu anlamam yilmaza guzel siyah damatlik filize guzel taslimasli gelinlik.....ne bu yahh nirde filizin eski karekteri noldu yahh nerde eski secici filiz,dedigi dedik inatci basarili filiz.....tamam calismasinada gerek yok yilmaz calisir bakar bebisiinle filize...ama NEOLUR bi ev alsinlar tekiner evi gibi koskocaman..:icon_sorr vala ilk sezonla ikinci sezonun cook farkiii varr.......:img-in_lo
Ağustos Böcüğü
11-06-07, 18:22
Yılmazda bu cimrilik varken ne 40 ı sinem..Bekleyiverirler oğlanın sünnetini Aynalının dediği gibi 1 taşla 2 kuş vururlar..Aman..Peki ya muallanın beklentisi gerçekleşir bunlar 3 çocuk sahibi olursa düğün falan hayal sittin sene yapamazlar.
meraba
düğer yorumları tam olarak okuyamadım
gelen tüyolar neler
cem çocuğu kaçırıyomu ? biri bana bunları söyleyebilir mi?
Valla bu yeni yılmaz yumuşak falan ne istersen yaparım diyo ama hiçbir icraatını görmedik sadece laf :) Bakalım bu bölümde bir şeyler almazsa cebinde akrep olduğunu öğrenmiş olucaz :) 4 sene önce bu adam neydi ya ...böyle miydi :)
Ağustos Böcüğü
11-06-07, 18:28
bende onu düşünüyorum mualla filizi eve aldığına göre allah bilir ona işte yaptırır :img-hyste :img-hyste çalış gelin diye :icon_sorr
Ya valla olmaz :) tek derdimiz ev kaldı gibi oldu ama aynı evde oturmasınlar hatta başka eve taşınsalar bile mualla hanımla aynı evde oturmasınlar ben onuda istemiyorum :img-hyste kadın gitsin aslısıyla yurt dışına oturup birbirlerini pohpohlarlar :img-hyste
Bence hiç bir mahsuru yok Aslıyla istediği yere gidebilir.Ama Filizle aynı evde muallayı merak etmiyorda değilim yani..Kadında rahat huzur kalmayacak.
:img-hyste İnsanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş. Sürüüün Mualla..
Sezon başı Filizin ofise gidip kızın moralini bozmanı unutmuş değilim..:happy0064 Tersliklerin başlamasıda bu ziyaretten sonraya denk geliyor..Uğursuz kadın..Çokmu yüklendim yaw.. Yok yok az bile sen tut Aslıyı Filizin üzerinde tut olcek iş mi..:icon_whis
meraba
düğer yorumları tam olarak okuyamadım
gelen tüyolar neler
cem çocuğu kaçırıyomu ? biri bana bunları söyleyebilir mi?
sevgili arkadaşım cem bebeği kaçıramıyor aslı engel oluyor nasıl oluyorsa:img-help: bu bölüm nikah var efem gazide tabii ki cemde nikahın ortasında gelen bilgiler cemin bir şey yapamıyacağı yönünde ..bir diğer olay da müjganların atolyenini yakılacağı bunu ya cem yada feridenin eski çalıştığı adamlar yapacak benim bilgilerim bu yönde:img-wink:
Valla bu yeni yılmaz yumuşak falan ne istersen yaparım diyo ama hiçbir icraatını görmedik sadece laf :) Bakalım bu bölümde bir şeyler almazsa cebinde akrep olduğunu öğrenmiş olucaz :) 4 sene önce bu adam neydi ya ...böyle miydi :)
yarami destin:):)vala hic sorma benndee eski yilmazi geri istiyorum eski filizimide..umarim guzel manzarali villa alirlar tek tas alsin yahh sevindirsin filizimi filiz az cekmedi,Bide yilmaz filize tekstilsirketi acsin ahan mutlu son:):)
Bence hiç bir mahsuru yok Aslıyla istediği yere gidebilir.Ama Filizle aynı evde muallayı merak etmiyorda değilim yani..Kadında rahat huzur kalmayacak.
Sezon başı Filizin ofise gidip kızın moralini bozmanı unutmuş değilim..:happy0064 Tersliklerin başlamasıda bu ziyaretten sonraya denk geliyor..Uğursuz kadın..Çokmu yüklendim yaw.. Yok yok az bile sen tut Aslıyı Filizin üzerinde tut olcek iş mi..:icon_whis
:img-hyste bence de yılmazla filizi göre göre kalpten gider kadın :img-hyste
Yok yok çok yüklenmedin gözümüz alıştı deriz nasıl alışıcaz deriz ..Ne gıcık kadın kız orda canıyla cebelleşiyor kadın hala ayak üstü aslıyı övüyor ,ne aslıymış ya bi biz göremedik :img-hyste
yarami destin:):)vala hic sorma benndee eski yilmazi geri istiyorum eski filizimide..umarim guzel manzarali villa alirlar tek tas alsin yahh sevindirsin filizimi filiz az cekmedi,Bide yilmaz filize tekstilsirketi acsin ahan mutlu son:):)
şimdi cemi örnek göstermeden edemicem :icon_sorr cem psikopat falan ama adam gerçekten çok düşünceliydi :) kıza ev bile almıştı,filiz istedi diye hemen tapuyu filizin üstüne yaptı bebişe ilk arabayı alanda cemdi :img-hyste
Gerçi yılmaz bir anda ne olduğunu idrak edemedi bence :) adam iki gün önce baba olacağını öğreniyor hemen sözleniyor sonra baba oluyor :img-hyste hamileliğin en kötü dönemine denk geldi :) Yılmazın şimdi aklı uçmuştur biran önce yerine gelsede romantik bir şeyler yapsa
muallaya haksız bir yüklenme görüyorum hemen dalıyorum lafa öncelikle o beğenmediğiniz aslı birleştirdi filizle-yılmazı bunu unutmayalım lütfen doğru muallanın artık o konuları açmaması gerekiyor zaten uyarıldı aslı tarafından ..:img-wink: filizi bu bölüm neden aslıyla evlen tarzında bir laf etti bunu bilmiyorum ama saçma bir replik olmuş orda :img-yes: senaryo halen bir şeylere hazır olun mesajları veriyor herhalde:good:
şimdi cemi örnek göstermeden edemicem :icon_sorr cem psikopat falan ama adam gerçekten çok düşünceliydi :) kıza ev bile almıştı,filiz istedi diye hemen tapuyu filizin üstüne yaptı bebişe ilk arabayı alanda cemdi :img-hyste
Gerçi yılmaz bir anda ne olduğunu idrak edemedi bence :) adam iki gün önce baba olacağını öğreniyor hemen sözleniyor sonra baba oluyor :img-hyste hamileliğin en kötü dönemine denk geldi :) Yılmazın şimdi aklı uçmuştur biran önce yerine gelsede romantik bir şeyler yapsa
vala ya cem kotu motu ama cocuguna bile coook duskun:):)saka biyane cem super bi ornek ti handanin yuzugunu bile satinaldi deseydi bana ne derdi helal olsun:)
yahh acaba muala gicigi filize asliya davrandigi gibi davrancakmi(gecen bolum muala filize nasil aliscam sana alismisken)dedi yahh sinir oldum basimdan asagi sicak su bosaldi resmen..........filizim orda kalmasinnn...yilmazparaya para demiyor gerci yilmaz biseye para verdigini hic gormedimama:):)
muallaya haksız bir yüklenme görüyorum hemen dalıyorum lafa öncelikle o beğenmediğiniz aslı birleştirdi filizle-yılmazı bunu unutmayalım lütfen doğru muallanın artık o konuları açmaması gerekiyor zaten uyarıldı aslı tarafından ..:img-wink: filizi bu bölüm neden aslıyla evlen tarzında bir laf etti bunu bilmiyorum ama saçma bir replik olmuş orda :img-yes: senaryo halen bir şeylere hazır olun mesajları veriyor herhalde:good:
Muallaya yüklenilmesinde kime yüklenilsin.Kadınının torunu oldu ama hala aklı aslıda.Çok istiosa kendi evlensin aslıyla.Muallanın ben bu aşkı hala anlayamamasına çok şaşıorum,hala içine sinmedi kadının .
Mualla Hanım Filiz ve Yılmaz'ı evli değiller diye ayrı yataklarda yatırırmış birde.:img-hyste
Ben Mualla Hanımın incelik yapıp kendi yatağını vereceğini düşünüyorum.
Ayrı gayri yatacak halleri yok herhalde....
Kendiside Aslıcığının yatağında yatar artık.Kokusunu içine çeker...
Muallaya yüklenilmesinde kime yüklenilsin.Kadınının torunu oldu ama hala aklı aslıda.Çok istiosa kendi evlensin aslıyla.Muallanın ben bu aşkı hala anlayamamasına çok şaşıorum,hala içine sinmedi kadının .
yaww hatayı filizle yılmaz yaptı zamanında birbirlerine güvenmeyerek muallanın ne suçu var bunda efem.. mualla aslı kolay kolay bırakmaz bence bu normal aslı sağlam bir duruş sergiledi muallaya karşı maalesef filiz hanım için aynı şeyleri söyleyemiyecem ..siz bebek olduğuna dua edin yoksa böyle bakmazdı olay mualla yolardı filizin saçını:img-hyste :happy0064
niye ki dokunulmazlığı falan mı var :) hem handan ölsün diyen birinden bu lafı duymak şaşırtıcı :img-hyste
Benim bence mualla sultan yer yatağı serer :img-hyste filizi oralara yatırırmış valla handan hanım muallayı yer bitirir :):)
hüznün geceleri
11-06-07, 18:44
kadın allahtan beşi bir yerde takdıda bizide biraz rahatlattı.ama halan çok kızgınım kadına.filizi ilk gördüğünde çok güzel kız demişti beyenmişti ama şimdi kabullenemiyor
Mualla Hanım Filiz ve Yılmaz'ı evli değiller diye ayrı yataklarda yatırırmış birde.:img-hyste
:img-hyste :img-hyste süper dedin ya bencede mualla aslının yatağında yatsın .
Valla bu bölümde muallanın filize nasıl davranıcağını çok merak edıorum .Eee nede olsa yenı doğurmuş kız:) Hizmet etmek lazım dimi aslıya gayet el bebek gül bebek bakılıyodu!
hiç de fazla yüklenmedin valla daha fazlasını da hakediyor bence filizin değerini bilmiyo daha ne yapacak. aslı da aslı deyip duruyo nesi varsa bu kadar. gül gibi filizimizin değerini bil mualla bilmeyeceksen de buyur aslıyla git hem o da yalnız kalmaz annesi olur ne güzel. bu arada handan da bizimkilerden uzak dursun ya gene aralarına fitne fesat sokar falan bi sey bulur kesin gerci filizle yılmaz ona müsade etmezler ama bunca zaman cektirdiği yeter.
niye ki dokunulmazlığı falan mı var :) hem handan ölsün diyen birinden bu lafı duymak şaşırtıcı :img-hyste
Benim bence mualla sultan yer yatağı serer :img-hyste filizi oralara yatırırmış valla handan hanım muallayı yer bitirir :):)
tabii ki dokunalmazlığı yok handanla muallayı aynı şekilde düşünmek gerçektn enterasan handanın yaptıkları ortada ve şuana kadar bedelini ödememiştir bana göre o yüzden ölmesi beni rahatsız etmez ..muallayla aynı kefeye koymak bence yanlış olur:img-yes:
yaww hatayı filizle yılmaz yaptı zamanında birbirlerine güvenmeyerek muallanın ne suçu var bunda efem.. mualla aslı kolay kolay bırakmaz bence bu normal aslı sağlam bir duruş sergiledi muallaya karşı maalesef filiz hanım için aynı şeyleri söyleyemiyecem ..siz bebek olduğuna dua edin yoksa böyle bakmazdı olay mualla yolardı filizin saçını:img-hyste :happy0064
Oğlunu mutlu edemeyen bi gelini kabul mü edicekti.Muallaya göre sağlam dursa kaç yazar.Yılmaz annesini dinleseydi zaten şu anda mahalleden biriyle evlenmişti.Yani iş muallaya bakmıyo bundan sonrasındada onun bu ilişkiye saygı duyup zamanında bu ilişkiyi göremediği için kendini şuçlu hissediyo olması lazım!
kesiiinnnnnn alah bilir eee zaten baska nerde yatcaklarkii:):)yataklari tek kisilik:)yilmaz artik koltukta yatar...yahh ama bence cook sacma filiz dogurdu diye yilmazin yanina mi tasincak mualara:):)bence gitsin evine tam zamani vala donsunler tekiner evine orda dugun olsun:)koskocaman evv..
yilmazdan isteklerimiz:
Bi tek tas yuzuk
yeni bi tekstilsirketi tapusu filizin ustune:)
tekiner evine benzeyen bi villa
ve bi araba sartt...
mualaya kizmayalimda kime kizalim alahtan filiz dogurdu bi torun sahibi olduda yoksa onun yuzunu kim cekicekti zaten soz kesmesinde filizin etegine bakabaka bi hal oldu:)kotukotu bakislari kacirilmaz...isterseniz resimini ceker eklerim:)
tabii ki dokunalmazlığı yok handanla muallayı aynı şekilde düşünmek gerçektn enterasan handanın yaptıkları ortada ve şuana kadar bedelini ödememiştir bana göre o yüzden ölmesi beni rahatsız etmez ..muallayla aynı kefeye koymak bence yanlış olur:img-yes:
Handan yaptıklarının bedelini ödedi,ödüyoda..Bi insanı gözünün önünde cocuğunun mutsuzluktan eriyip gitmesi kahreder.Hele bu kendisi yüzünden oluyosa dahada beter olur.Handan çok pişman olduğunu,yanlış adımlar attığını defalarca söyledi,özürde diledi.Ne yani handanın bedeli ödemesi için ölmesi mi gerekiyo.
Oğlunu mutlu edemeyen bi gelini kabul mü edicekti.Muallaya göre sağlam dursa kaç yazar.Yılmaz annesini dinleseydi zaten şu anda mahalleden biriyle evlenmişti.Yani iş muallaya bakmıyo bundan sonrasındada onun bu ilişkiye saygı duyup zamanında bu ilişkiyi göremediği için kendini şuçlu hissediyo olması lazım!
yaww zaten mualla oğlunun mutlu olduğunu düşünüyordu aslıyla yılmazda iki yüzlülükle bu şekilde oynuyordu.. sonunda bir şekilde bitti bu iş sadece kolay kopamaz aslıdan bunu normal zaten aslı uyardı bir daha açmayalım bu konuları diye orda bende kızdım muallaya burda bir sorun yok ama handanın yaptıklarıyla muallanın davranışlarını aynı ölçüde görüyorsak bu çok büyük bir fikir ayrılığı var demektir:img-wink:
Handan yaptıklarının bedelini ödedi,ödüyoda..Bi insanı gözünün önünde cocuğunun mutsuzluktan eriyip gitmesi kahreder.Hele bu kendisi yüzünden oluyosa dahada beter olur.Handan çok pişman olduğunu,yanlış adımlar attığını defalarca söyledi,özürde diledi.Ne yani handanın bedeli ödemesi için ölmesi mi gerekiyo.
handan melekmelek cooksevmeye basladim handani vala canim benimyahhh cook tatli,oyaptiklarinin bedelini odedi coktan.......helal olsun vala handana:happy0064 nerden nereye dustu kadin okadar kolay degil milletin eline bakmak.....kadin dogdu dogali elini sicaksudan soguk suya sokmamis kolaymi onun icin bi siginti gibi yasamak......
daha mualanin iyi biseyini gormedik. bakalim..hele filizimebisey desin varya agzini burnunu dagitirim:):):img-wink:
neyse eski filizyilmazi gri istiom..
hehe:) böcüğüm mualla kadar taş düşsün kafana emi.:) sen benim kafama filizi düşürmüştün.:img-hyste ne istiyorsun kadından be...melek melek o. noldu diğer taraftan aşkı meşki bıraktınız yılmazın hediye almasına taktınız kafayı...alın işte tam sizin istediğiniz gibi bir adam oldu...yumuşacık:img-hyste o hediyeleri falan alan eski yılmazdı.bu yenisi sadece aşkını veriyor ve herşeye hee diyor..idare edeceniz artık.hepsini size vermezler.:img-hyste keh keh :img-hyste bu arada freud u rahmetle anıyorum yahu :) hakikaten kadınlar ne ister??? aşk verirsin olmaz, hediye olmaz, he dersin olmaz, illa hepsi olsun mu? çok ararsınız ne diyem. öyle birini bulursanız haber edin gidip fanusa koyayım da incitmesin kimse, biraz sergileriz ordan da müzeye taşırız:img-hyste :happy0064
illa ölmesi gerekmiyor tabii ama ölsede üzülmem ben onu belitmek istedim burda konu mualla olmaması gerekiyor filiz-yılmaz kendi hataları ile bu günlere geldiler ..muallanın gözünde bir filiz portresi nikahtan kaçan yılmazı terk eden bunu birden değiştirmesin beklemek biraz hayalcilik olur:good:
yaww zaten mualla oğlunun mutlu olduğunu düşünüyordu aslıyla yılmazda iki yüzlülükle bu şekilde oynuyordu.. sonunda bir şekilde bitti bu iş sadece kolay kopamaz aslıdan bunu normal zaten aslı uyardı bir daha açmayalım bu konuları diye orda bende kızdım muallaya burda bir sorun yok ama handanın yaptıklarıyla muallanın davranışlarını aynı ölçüde görüyorsak bu çok büyük bir fikir ayrılığı var demektir:img-wink:
Handanla muallayı bir görmüyorum asla.Ama muallanında handandan eksik kalır bi yanı pek yok.Handan baya zeki bi kadın.Zenginkende hiç bişeyde korkmuyodu çünkü herşeyi paranın satın alabilceğine inanıyodu yanındada cem vardı yaptıklarına destek çıktı buda saçma sapan işler yaptı.Ama bi anda tepeden dibe vurunca neler yaptığını ne kadar yanlış yaptığını ,parayla herşeyi alamıcağını bazı şeyleride kabullenmesi gerektiğini gördü.Muallada ayni şekilde yılmazla aslının arasında hiç bişey yokken aslıya yılmaza senin gibi bi gelin lazım dedi..
Yani sbrcim mualla yılmaza aslıyı,Handan filize cemi yapmaya çalıştı o yüzden ikiside bunların birlikte olmasını istemedi..
herkese merhaba hele şükür fırsat buldumda forma girebildik:happy0064
bende artık yılmazın şöyle romantik bir atak bekliyorum
dogru düzgün bir hediye alıp filizime versin yoksa cok kızıcam
birde bende daha önce söylemiştim yılmaz&filiz gazide kalmasina gerek yok şöyle bizimkilere yakişir dubles bir alsin yılmaz
birde artık ben bu saatten sonra muallayi hiç cekemem artık filize içten ve samimi davransin yeter artık iyice canımı sıkıyor
Handanla muallayı bir görmüyorum asla.Ama muallanında handandan eksik kalır bi yanı pek yok.Handan baya zeki bi kadın.Zenginkende hiç bişeyde korkmuyodu çünkü herşeyi paranın satın alabilceğine inanıyodu yanındada cem vardı yaptıklarına destek çıktı buda saçma sapan işler yaptı.Ama bi anda tepeden dibe vurunca neler yaptığını ne kadar yanlış yaptığını ,parayla herşeyi alamıcağını bazı şeyleride kabullenmesi gerektiğini gördü.Muallada ayni şekilde yılmazla aslının arasında hiç bişey yokken aslıya yılmaza senin gibi bi gelin lazım dedi..
Yani sbrcim mualla yılmaza aslıyı,Handan filize cemi yapmaya çalıştı o yüzden ikiside bunların birlikte olmasını istemedi..
son yazdığına bir şekilde katılabilirim ama orda yılmaz iki yüzlülükle mutluluk pozları veriyordu bunu gözden kaçırmayalım lütfen handan da ise böyle bir şey yoktu handan biliyordu filizin yılmazı sevdiğini buna rağmen cemi devreye soktu mualla olayları bilmiyordu eğer bilseydi oğlunun filize aşık olduğunu eminim tavrı böyle olmayacaktı:good:
handan melekmelek cooksevmeye basladim handani vala canim benimyahhh cook tatli,oyaptiklarinin bedelini odedi coktan.......helal olsun vala handana:happy0064 nerden nereye dustu kadin okadar kolay degil milletin eline bakmak.....kadin dogdu dogali elini sicaksudan soguk suya sokmamis kolaymi onun icin bi siginti gibi yasamak......
daha mualanin iyi biseyini gormedik. bakalim..hele filizimebisey desin varya agzini burnunu dagitirim:):):img-wink:
neyse eski filizyilmazi gri istiom..
:img-hyste :img-hyste nedendir bilmiorum bu ara handanda benim gözümde melek :img-hyste :img-hyste tabi ya dediğin gibi nerden nereye düştü .Düşünce anladı yaptıklarını.Olsun hatasız kul olmaz dı dimi:)
Her insana bi şans daha vermek lazım..:happy0064
Muallanın bu bölüm filize el bebek gül bebek bakmasını istıorum .Bakmazsada alsın filiz tası taragı ve canı yeni bi eve geçsin .Yılmaz zaten gelir arkasından:img-hyste :img-hyste
bin yasa vala agzina saglik aynenaynen hemfikiriz:)
umarim fragman aksama cikarda vala bi yorum yapatim soyle icten bakim fragmanda yilmazin yuzuk aldiginoi olmadi bi guzel hediye aldigini goreyim....almadiysa bolbol yazacamm..:img-hyste
son yazdığına bir şekilde katılabilirim ama orda yılmaz iki yüzlülükle mutluluk pozları veriyordu bunu gözden kaçırmayalım lütfen handan da ise böyle bir şey yoktu handan biliyordu filizin yılmazı sevdiğini buna rağmen cemi devreye soktu mualla olayları bilmiyordu eğer bilseydi oğlunun filize aşık olduğunu eminim tavrı böyle olmayacaktı:good:
Sbrcim Mualla görmek istemedi .Yılmaz sürekli düğün konusundan kaçtı azını açıp tek bi laf bile etmedi.Bi insan anlamazmı oğlunun halinden .Hele son düğün günü.Yılmazın o halini gördü genede nikahta keramet vardır dedi..
Yani herşeyin farkındaydı muallada çaktırmıyodu.
aynı kefeye hayatta koymam ..İkiside sinir o yüzden muallayı eleştiriyorum..Neden eleştirmeyin diyorsun onu anlayamıyorum :):)Handan hanım en azından bir şeylerden ders aldı hala kızına başkalarına uygun görmüyor..Ama mualla hem filizin hem de yılmazın aşkını gördü hala aslı da aslı ..Sevmiyorum kadını :)
:img-hyste :img-hyste nedendir bilmiorum bu ara handanda benim gözümde melek :img-hyste :img-hyste tabi ya dediğin gibi nerden nereye düştü .Düşünce anladı yaptıklarını.Olsun hatasız kul olmaz dı dimi:)
Her insana bi şans daha vermek lazım..:happy0064
Muallanın bu bölüm filize el bebek gül bebek bakmasını istıorum .Bakmazsada alsın filiz tası taragı ve canı yeni bi eve geçsin .Yılmaz zaten gelir arkasından:img-hyste :img-hyste
bende aynen vala bolumu izlerken handani gordugumde sevesim gelio boyle "oyoyy canim benim":)benimgozumdede melekk yahh muala handanin tirnagi bile olamaz...hele bi filizime bisey desin asli hakkinda duyurtsun....muala FINISH...
:img-hyste :img-hyste yilmaz pesinden gider zatii:img-hyste
Sbrcim Mualla görmek istemedi .Yılmaz sürekli düğün konusundan kaçtı azını açıp tek bi laf bile etmedi.Bi insan anlamazmı oğlunun halinden .Hele son düğün günü.Yılmazın o halini gördü genede nikahta keramet vardır dedi..
Yani herşeyin farkındaydı muallada çaktırmıyodu.
sevgili bego haklısın ama yani ben öyle algılamadım sanki yani oğlum mutlu bende mutluyum tarzında bir havası vardı sanki ayrıca yani yılmazın bitirmesi gerekiyordu bu olayı ama olmadı yani anlıyorum seni belki göremedi belki de görmek istemedi ama ben görmemeiş gibi hissettim :img-wink:
aynı kefeye hayatta koymam ..İkiside sinir o yüzden muallayı eleştiriyorum..Neden eleştirmeyin diyorsun onu anlayamıyorum :):)Handan hanım en azından bir şeylerden ders aldı hala kızına başkalarına uygun görmüyor..Ama mualla hem filizin hem de yılmazın aşkını gördü hala aslı da aslı ..Sevmiyorum kadını :)
yo sevgili arkadaşım tabi ki eleştir ben eleştirme demedim sadece haksız yükleniliyor dedim karakterleri tabii ki de eleştirmeliyiz burda bir sorun yok :img-wink: ama o kadar da aslı demiyor sevgili arkdaşım sonuçta bir filiz tekiner imajı var muallanın gözünde nikahı terk eden hani bunu hemen değiştirmesini birden ısınmasını bekliyemeyiz:img-wink:
bende aynen vala bolumu izlerken handani gordugumde sevesim gelio boyle "oyoyy canim benim":)benimgozumdede melekk yahh muala handanin tirnagi bile olamaz...hele bi filizime bisey desin asli hakkinda duyurtsun....muala FINISH...
:img-hyste :img-hyste yilmaz pesinden gider zatii:img-hyste
yok yaaa nereye laf ediyo mualla:img-hyste artık dizginler filizin elinde çocuguda doğurdu .Torun torun diye debeleniyodu mualla alsın sevsin işte Filizle Yılmazıda rahat bıraksın .
Muallanın laf etmesinden çok ben bakışlarına sinir oluorum bi bakışlar atıyoki sorma valla bakışta atsa lafta etse yılmazdan cevabı direk alır :img-hyste
yok yaaa nereye laf ediyo mualla:img-hyste artık dizginler filizin elinde çocuguda doğurdu .Torun torun diye debeleniyodu mualla alsın sevsin işte Filizle Yılmazıda rahat bıraksın .
Muallanın laf etmesinden çok ben bakışlarına sinir oluorum bi bakışlar atıyoki sorma valla bakışta atsa lafta etse yılmazdan cevabı direk alır :img-hyste
hala torun diyo kadın :img-hyste bir de yetmez 3 tane diye başlayacak yakında :img-hyste
Valla mualla hanımın bakışı bile beni deli etmeye yetiyor :) Yılmaz aslıyla evlenirken nasıldı filizi istemeye giderken nasıldı bunu annesi olarak nasıl göremiyor bu kadın ..yoksa o da aslı gibimi olmaya başladı :img-hyste
ihlamurdelisi
11-06-07, 19:18
arkdaşlar bomba tüyolar......cem bebeği hastaneden kaçıramıyo...düğnüde yılmazı vurmaya çalışcak ama vuramıcak...sonra cem bebeği evden kaçırmayı başarıyo filiz çok üzülüyomuş..yılmazlar cemin peşinden gidiyomuş...sonunda cm ölüyomuş yılmazlar bebeği buluyo..ve dizi mutlu sonla bitiyomuş
hala torun diyo kadın :img-hyste bir de yetmez 3 tane diye başlayacak yakında :img-hyste
Valla mualla hanımın bakışı bile beni deli etmeye yetiyor :) Yılmaz aslıyla evlenirken nasıldı filizi istemeye giderken nasıldı bunu annesi olarak nasıl göremiyor bu kadın ..yoksa o da aslı gibimi olmaya başladı :img-hyste
İncelenmesi gerekiyo olabilir :img-hyste Bi süre daha alışamazsa aynı aslıdaki belirtiler .. Neyse bu sefer belki erken teşhis olur aslıdan tecrübeliler ya:img-hyste
Öylede değilse muallayada aşk lazım aşk .Filizi istedikleri gün eve hayri beyle dönüyodu ya .Ay orda bi nazik, bi kibar,bi anlayışlı . :img-hyste :img-hyste
Hayri Bey yarayabilir vallla:img-hyste
arkdaşlar bomba tüyolar......cem bebeği hastaneden kaçıramıyo...düğnüde yılmazı vurmaya çalışcak ama vuramıcak...sonra cem bebeği evden kaçırmayı başarıyo filiz çok üzülüyomuş..yılmazlar cemin peşinden gidiyomuş...sonunda cm ölüyomuş yılmazlar bebeği buluyo..ve dizi mutlu sonla bitiyomuş
sevgili arkdaşım bu dediklerinin hepsi bu bölümde mi oluyor acaba cevap verirsen sevinirim öbür türlü cem bebeği kaçıracak yılmaz onu bulacak uzarda uzar bu iş .sevgili cemotara cem 79 daçıkyor demişti ben öyle hatırlıyorum öyle olursa cem bu bölüm sonunda kaçırır bebeği:good:
ihlamurdelisi
11-06-07, 19:23
sbr valla o kadarını bilmiyorum..ama büyük ihtimal bu bölüm olur bu olaylar...evlencekler vuramıcak...evden kaçırcak orda biter...diğer bölüm yakaalr ve cem ölür...diğer bölümde mutlu son final :D
sbr valla o kadarını bilmiyorum..ama büyük ihtimal bu bölüm olur bu olaylar...evlencekler vuramıcak...evden kaçırcak orda biter...diğer bölüm yakaalr ve cem ölür...diğer bölümde mutlu son final :D
kesin öyle olur benim kanı arabası senaryom anca yapar nikahı dizi sonunda zaten böyle bir şey olacağını yani bir bölümlük bir mutlu son olacağını tahmin ediyorduk sevgili senartleri bir kez daha alkışlıyorum .verdiğin bilgiler için teşekkür ederim:img-wink:
valla ben mualla hanıma gıcık oluyorum davranışlarından ötürü ama bu bölümden sonra artık hiç sevmiyorum.Bence aslı ispanya ya giderken mualla hanımıda götürsün böylece filizde kurtulur bizde kurtuluruz
Ayrıca yılmazla filiz gazide oturmasınlar şöyle güzel bir ev bulsunlar ve mualla hanımdan da uzak dursunlar kadını görünce sinir oluyorum
ihlamurdelisi
11-06-07, 19:29
rica ederim sbr ..... valla nikah şimdi olcaksa finalde çifte düğnü olur...filiz_yılmaz ve feride_ömer....şahi fikrim çifte düğün olmasını istemiyorum
rica ederim sbr ..... valla nikah şimdi olcaksa finalde çifte düğnü olur...filiz_yılmaz ve feride_ömer....şahi fikrim çifte düğün olmasını istemiyorum
zaten senaryoyu anlamak güç ameliyat olanları bir bölümde ayağa kaldıyor ameliyat geçirmiş filizde ise böyle hızlandırma yapmıyor ..büyük ihtimal bu bölüm filiz tamamen iyileşene kadar kerem-nalan ve ömer-feride sorunlarını çözerler öbür türlü dizi bitti yahu tekrar teşekkürler:img-wink:
ihlamurdelisi
11-06-07, 19:35
cemo dediklerine katılıyorum...ya bencede gazide oturmasınlar..ayrıca düğünleri görkemli olsun ben ne umdum ne bulcam :D:D ben unutulmaz süper bir düğün istiyorum...aryıca senaristlere duyrulurÇİFTE DÜĞÜN İSTEMİYORUM
ihlamurdelisi
11-06-07, 19:39
psikoanaliz arkdaş sete gitmiş bilgiler ordan...nikahta emin olduğum şey filiz yılmaz yada can üçlüsünün vurulmayacağı..zaten bunu tüyo olmadanda tahmin edebiliyoduk..sadece tüyo düşündüklerimi garantiledi..cemin başkasını vurup vurmadığı hakkında tüyo yok...ama bana kalırsa bişey olmaz...bir bölüm canın bulunmasıyla gider..
FİNALE 2,5 KALA
yaz geldi böyle enejinizi dağıtmayın arkadaşlar iyi gene sesisleşmiş buralar ne demişler cemsiz final olmaz final ceme ve heyecanla geçicek bakalım 1,3 versiyonlu yılmazım nasıl alt edicek bu cacık haliyle cemi hep birlikte görelim bu bölüm sonu süpriz gelişmelere gebe
neyse yorumlara devam
öncelikle teşkür ederim tuyolar ıçın.içimi açtı walla tuyolar yanı bebeğin kaçırılması tabıkı kotu olay ama sonunda bulunuyo ya.yanı bu lafı sımdıdıen soylemek ıstemem izlerken mantıklı bır açıklaması olabılır(ki dizimiz de mantık pek aranmıyo ama bır umut)cem sılahı nerden buluyo hangı parayla yada bır yere mı sakladı sakladıysada bu polisler bu adamı aramıyolar mı neyse sımdıden bunları soylemek yanlış oldu belkı ama yazmak ıstedım
Ağustos Böcüğü
11-06-07, 20:20
hehe:) böcüğüm mualla kadar taş düşsün kafana emi.:) sen benim kafama filizi düşürmüştün.:img-hyste ne istiyorsun kadından be...melek melek o. noldu diğer taraftan aşkı meşki bıraktınız yılmazın hediye almasına taktınız kafayı...alın işte tam sizin istediğiniz gibi bir adam oldu...yumuşacık:img-hyste o hediyeleri falan alan eski yılmazdı.bu yenisi sadece aşkını veriyor ve herşeye hee diyor..idare edeceniz artık.hepsini size vermezler.:img-hyste keh keh :img-hyste bu arada freud u rahmetle anıyorum yahu :) hakikaten kadınlar ne ister??? aşk verirsin olmaz, hediye olmaz, he dersin olmaz, illa hepsi olsun mu? çok ararsınız ne diyem. öyle birini bulursanız haber edin gidip fanusa koyayım da incitmesin kimse, biraz sergileriz ordan da müzeye taşırız:img-hyste :happy0064
"Öyle birini bulursanız" diye başlayan cümleni farklı bitireceğini bir an düşündüm vallahi fermanım..:img-hyste Allahtan öyle bitirmedin.:happy0064
Ne edeyim fermanım be sevemedim muallayı.Benim ona gıcıklığım geçen sezondan.Hala affettiremedi kendini.. Bekliyoruz matrakanın dediği gibi finale2,5 kala belki yılmazı getirdiğimiz gibi onuda istenilen kıvama getiririz.:img-hyste
Ne tripler attıydı hatırlarsan 1.sezon..Hiç şans tanımadıydı ilişkiye. Yılmaz çemkirdiydi de biraz düzelir gibi olduydu. Filizin nikahta yılmazı terketmesiylede bi yerde istediği oldu.Neydi o tripler öyle.. Zaten bir mualla birde feride..Trip konusunda başka kimse tanımam.
Birde bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum yüksek müsadelerinizle. Herkes nedense Aslı Yılmaz ve Filizi birleştirmiş gibi bir düşüncede.. Kardeşim Yılmaz Aslıdan vazgeçtiydi Aslı'ya kim gönderdi Yılmazı acep..Yani Filiz isteyeydi o nikah yine kıyılmayacaktı. İki dudağı arasından çıkacak bir cümleye bakardı iş. O zaman yılmaz ne mualla ne aslı tanırdı yani.
Hee birde diğer bir tespitim..Mualla neden Aslıyı sever...Çünkü her ikiside Yılmaz'ın mutsuzluğunu göremeyecek derecede körlerdi.
Körler ve sağırlar birbirini ağırlar olayı bir nevi yani.
yaw arkiler nolar biri bana sölesin bizimkilerin oynadığı aşk yolu filmi tutmadımı? tutmayıncamı ıhlamurlar altına başladılar?
sevgili arkadaşım aşk yolu tuba ve bülent in 2 yıl önce oynadıkları filim demekki çift beğenilmiş ve de ıhlamurlar altında dizisi çekilmiş o bir film aydınlattığımı düşünüyorum ..bugün başka tüyo yok herhalde sevgili matraka süpriz gelişmeler dedi ama ip ucu vermedi acaba oda cemin bebeği kaçırmasından mı bahsediyordu şuan için yapılacak tek şey beklemek:good:
hüznün geceleri
11-06-07, 20:28
ya birşeyleri biliyorsanız söyleyin.valla meraktan çatlayıp gidecem.çok endişeliyim dizi için.beklenmedik şeyler oluyor.gerçi senarist ablalarımız alıştırdılar ama yinede filizle yılmaza birşey olacak diye korkuyorum
ihlamurdelisi
11-06-07, 20:30
arkdaşlar filiz ve yılmaza bişey olmucak....içiniz rahat olsun...sadece can kaçırılcak atölye yangınınfa fırsaatan istifade...sonra onu bulcakalr cem ölcek alın size mutlu son
ya birşeyleri biliyorsanız söyleyin.valla meraktan çatlayıp gidecem.çok endişeliyim dizi için.beklenmedik şeyler oluyor.gerçi senarist ablalarımız alıştırdılar ama yinede filizle yılmaza birşey olacak diye korkuyorum
sevgili arkdaşım tüyolara göre cem bebeği nikahta kaçırmaya çalışacak vede kaçıracakta bunlar büyük ihtimal 78 de olacak 79 da ise can bulunacak ve cem ölecek yani 79 canın bulunmasına ayrılacak 80 de ise büyük ihtimal çifte düğünle dizi bitecek benim bildiklerim bunlar:img-wink:
hüznün geceleri
11-06-07, 20:33
sevgili arkdaşım tüyolara göre cem bebeği nikahta kaçırmaya çalışacak vede kaçıracakta bunlar büyük ihtimal 78 de olacak 79 da ise can bulunacak ve cem ölecek yani 79 canın bulunmasına ayrılacak 80 de ise büyük ihtimal çifte düğünle dizi bitecek benim bildiklerim bunlar:img-wink:
az çok bunların olacağını biliyorum fakat canın tam olarak kaçırılacağını bilmiyordum.aslı kurtarıyordu hani.
hem sonra dizi 80 bitmiyorki 79 bitiyor.sitesinde öyle yazıyor
az çok bunların olacağını biliyorum fakat canın tam olarak kaçırılacağını bilmiyordum.aslı kurtarıyordu hani.
hem sonra dizi 80 bitmiyorki 79 bitiyor.sitesinde öyle yazıyor
yok sevgili arkadaşım orda kaçıramıyor zaten aslı engel oluyor cem bebeği gazi mahallesindeki nikah sırasında kaçıracak büyük ihtimal cem nikah sırasında müjganların atolyeyi yakacak çıkan karışıklıkta kaçıracak bebeği cem ..ben 80 de bitecek biliyorum aynı şeyi sevgili cemotarada söylemişti ..80 bitiyor galiba:img-wink:
hüznün geceleri
11-06-07, 20:36
ömer feridenin çalıştığı kişiler tarafından vurulacak felan deniyor.aman ya dizimiz bitiyor şöyle rahat rahat dizi izletmeyecekler.üzülelim istemiyorum artık.gerçi acıklı kadar güzel şeylerde oluyor ama yinede daha fazla olmalı.
neyse filizle yılmazıma canımıza birşey olmasın.bugün sete giden yokmu.
hüznün geceleri
11-06-07, 20:41
yok sevgili arkadaşım orda kaçıramıyor zaten aslı engel oluyor cem bebeği gazi mahallesindeki nikah sırasında kaçıracak büyük ihtimal cem nikah sırasında müjganların atolyeyi yakacak çıkan karışıklıkta kaçıracak bebeği cem ..ben 80 de bitecek biliyorum aynı şeyi sevgili cemotarada söylemişti ..80 bitiyor galiba:img-wink:
haber için teşekkürler.eğer 80 biterse valla 1 bölüm bile olsa çok mutlu olcağım.
haber için teşekkürler.eğer 80 biterse valla 1 bölüm bile olsa çok mutlu olcağım.
önemli değil arkadaşım resmi sitedeki haberi bende biliyorum ama o haber 77 den sonra geldi yani ben öyle biliyorum hatta 78 in özeti ile aynı anda güncellendi sanki ben o yüzden 80 de bitecek diyorum tabii yanılıyorda olabilirim bekleyip görelim:img-wink:
Tugce_aysegul.
11-06-07, 21:08
ya arkadaslar kiseye bisey olmucak deyilmi kesin sonunda bebegi bulurlar ve mutlu son olur ins
sena-haticeee üzülme arkadaşım.Büyük ihtimal öle olacak.(inş...)ama senaristlere bağlı tabii...her dizi mutlu sonla bitmezmi zaten... takma kafana bu da geçer:icon_sorr :icon_sorr :happy0064 :img-yes: :img-yes: :img-yes::icon_sorr :img-yes: :icon_sorr
hüznün geceleri
11-06-07, 21:11
ya dizimizin 2 albümüde çıkıyormuş.çok mutlu oldum.hemen almayı düşünüyorum.
keşke serdar oğuzda şiir kasedi çıkarsa çok güzel olur.e birde dizinin dvc vcd çıkarsa.oh demeyin keyfime
feride-ömer
11-06-07, 21:12
ben geldim ne tüyolar verilmiş öyle sevgili sbr bende senle aynı fikirdeyim dizimiz 80 de bitiyor heralde çünkü rsmi sitedeki özet 77 den sonra geldi ayrıca demek cem bebeği kaçırıyor buna çok üzüldüm ama neyseki
ölüyormuş içim rahatladı ama yılmazla filizi yine üzüyor yılmaz yine silahla karşılaşıcak atölye yanıcak aksiyon filmi çekiyorlar çok moralim bozuldu ama cemin öleceğine sevindim ne olucak bu dizinin hali:img-wink: :icon_sorr
Tugce_aysegul.
11-06-07, 21:14
ya dizimizin 2 albümüde çıkıyormuş.çok mutlu oldum.hemen almayı düşünüyorum.
keşke serdar oğuzda şiir kasedi çıkarsa çok güzel olur.e birde dizinin dvc vcd çıkarsa.oh demeyin keyfime
ewet ya bu çooooooook güzel bir haber ya.. nasıl mutlu oldum anlatamam yani:happy0064 :happy0064 :happy0064 bu haber için teşekkürler hüznün geceleri:good: :good: :img-wink: :happy0064
ben geldim ne tüyolar verilmiş öyle sevgili sbr bende senle aynı fikirdeyim dizimiz 80 de bitiyor heralde çünkü rsmi sitedeki özet 77 den sonra geldi ayrıca demek cem bebeği kaçırıyor buna çok üzüldüm ama neyseki
ölüyormuş içim rahatladı ama yılmazla filizi yine üzüyor yılmaz yine silahla karşılaşıcak atölye yanıcak aksiyon filmi çekiyorlar çok moralim bozuldu ama cemin öleceğine sevindim ne olucak bu dizinin hali:img-wink: :icon_sorr
öncelikle hoşgeldin diyelim bu bölüm sonu olur büyük ihtimal cemin bebeği kaçırması yani 78 de aynı biter 77 le cem bu sefer başarıyor bebeği kaçırmayı zaten 80. yani son bölümde bir mutlu son bekliyorduk senaristler şaşırtmadılar bizi ...bu bölümde kanserlik bir bölüm olacak gibi hadi hayırlısı:img-wink:
arkadaşlar merhaba ben geldim başınızın belası öncelikle iyi yorumlarrrrr :img-wink: sudemnaz nasılsın arkadaşım dün birden çıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım özür diliyorum umarım kırılmamışsındır :icon_sorr neyse düne göre nasılsın iyi oldunmu yani hani üzülüyordun yaa bende birşey değişmedi hala çok kötüyüm dizi bitiyor diye :sad53: ama bu bitsin dediğim gibi yenisi olur inş bu arada yeni başlık hayırlı olsun dediğin gibi fragman umarım verilir bence bu bölüm çok karışık ve bol mantık hatalı geçicek malum ben daha dizi başlamadan bir mantık hatası buldum:img-wink: :img-hyste nasıl bir mantık hatası biliyormusun hani cem bebeği kaçırıcakmış yaa aslı engel olucakmış ama bebeği kaçıramıyorsa kime bırakıyor yani yanında hemşire yok bebeği kime verip kaçıcak yani aslıya sen şunu tut ben kaçıyımmı diyecek ama aslı görevliye haber vemeye gittiğinde cem kaçmış oluyormuş hala aklım almıyor offf ne olucak bu dizinin hali neler çekiyoruz görüyorsun sende üzülüyorsun çok kötüyümmmmmmmm:icon_sorr bu arada yine çok özür diliyorum kırdıysam seni:img-wink:
iyiyim canım sağol ayrıca neden kırılayım ki ;)
kırgın değilim...ben de senin gibi fragmanın yarın verilmesini umut ediyorum
78. bölüme dair bir fikrimiz olur gerçi pek ipucu vermiyorlar ama olsun...
görmeden yorum yapmamız imkansız cem belkide bebeği ere bırakır ya da dış kapıya kadar bebekle koşar böylelikle heyecan yaratmış olurlar dizide;)
umarım çok güzel bir bölüm olur bizi yanıltırlar bir tane bile mantık hatası bulmamak umuduyla çok hayalperesttim dimi...
Tugce_aysegul.
11-06-07, 21:21
sana katılıyorum feride-ömer.bu arada yorumların çoook güzel oluyo..:img-yes: :img-wink: konuyuda çook iyi anlatıyosun..yorumlarını zevkle okuduğumu söyliyebilirim:happy0064 :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: yani TEBRİK EDERİM canım arkadaşım:happy0064 :happy0064 :good:
"Öyle birini bulursanız" diye başlayan cümleni farklı bitireceğini bir an düşündüm vallahi fermanım..:img-hyste Allahtan öyle bitirmedin.:happy0064
Ne edeyim fermanım be sevemedim muallayı.Benim ona gıcıklığım geçen sezondan.Hala affettiremedi kendini.. Bekliyoruz matrakanın dediği gibi finale2,5 kala belki yılmazı getirdiğimiz gibi onuda istenilen kıvama getiririz.:img-hyste
Ne tripler attıydı hatırlarsan 1.sezon..Hiç şans tanımadıydı ilişkiye. Yılmaz çemkirdiydi de biraz düzelir gibi olduydu. Filizin nikahta yılmazı terketmesiylede bi yerde istediği oldu.Neydi o tripler öyle.. Zaten bir mualla birde feride..Trip konusunda başka kimse tanımam.
Birde bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum yüksek müsadelerinizle. Herkes nedense Aslı Yılmaz ve Filizi birleştirmiş gibi bir düşüncede.. Kardeşim Yılmaz Aslıdan vazgeçtiydi Aslı'ya kim gönderdi Yılmazı acep..Yani Filiz isteyeydi o nikah yine kıyılmayacaktı. İki dudağı arasından çıkacak bir cümleye bakardı iş. O zaman yılmaz ne mualla ne aslı tanırdı yani.
Hee birde diğer bir tespitim..Mualla neden Aslıyı sever...Çünkü her ikiside Yılmaz'ın mutsuzluğunu göremeyecek derecede körlerdi.
Tüm yorumuna katılıyorum :) mualla hanım teyzeye gıcıklığım ilk sezona dayanır :)Bazen haklı olsa da tavırlarıyla haklı olduğu konularda bile kendinden soğutuyordu :) Bunda Meltem Savcı'nın payı çok büyük bence çok başarılı canlandırıyor.
Bende şu filizle yılmazın birleşmesi aslıdır olayına bir şey yazacaktım ama düşmüştüm :) o sırada da aklımdan çıktı :) ama bu yazdıklarına katılıyorum üstüne bir de aslı sayesinden birleşmelerinin uzadığını düşünüyorum,Aslı bebek olayını duyduğu halde kaç gün bekledi yılmaza bir şey demedi sonra baktı ki olmayacak yılmaza durumu dedi.Ve buna rağmen hala aslı birleştirdi deniyor :img-hyste
Mualla hanımın aslıyı sevme sebeplerinden diğeri de oğlunun elinin altında olacağını bilmesinden olabilir :) Ama filizle evlenince oğlu normal olarak aşık olduğu kadının yanında olacak :)
ihlamurdelisi
11-06-07, 21:27
Tüm yorumuna katılıyorum :) mualla hanım teyzeye gıcıklığım ilk sezona dayanır :)Bazen haklı olsa da tavırlarıyla haklı olduğu konularda bile kendinden soğutuyordu :) Bunda Meltem Savcı'nın payı çok büyük bence çok başarılı canlandırıyor.
Bende şu filizle yılmazın birleşmesi aslıdır olayına bir şey yazacaktım ama düşmüştüm :) o sırada da aklımdan çıktı :) ama bu yazdıklarına katılıyorum üstüne bir de aslı sayesinden birleşmelerinin uzadığını düşünüyorum,Aslı bebek olayını duyduğu halde kaç gün bekledi yılmaza bir şey demedi sonra baktı ki olmayacak yılmaza durumu dedi.Ve buna rağmen hala aslı birleştirdi deniyor :img-hyste
Mualla hanımın aslıyı sevme sebeplerinden diğeri de oğlunun elinin altında olacağını bilmesinden olabilir :) Ama filizle evlenince oğlu normal olarak aşık olduğu kadının yanında olacak :)
süper yorumlamışsın ellerine sağlık....özellikle son paragrafa çok katılıyorum...yılmaz aslıyı takmıyordu..ama filiz için durum pek öle olmuyo gözü dönüyo adamın filiz diyince :D:img-hyste
dizimiz kesin 80. bölümde bitiyormuş arkadaşlar emin olabilirsiniz...
cem ölüyor mu? :( üzüldüm şimdi o kadar üzgünüm ki camdan çıkıp mutluluk naraları atmak istiyorum :D
sbr adamın hakkın rahmetine kavuşacak galiba sen bırak ona eş aramayı cem tedaviyi redediyor
fatma-1721
11-06-07, 21:31
Ne edeyim fermanım be sevemedim muallayı.Benim ona gıcıklığım geçen sezondan.Hala affettiremedi kendini.. Bekliyoruz matrakanın dediği gibi finale2,5 kala belki yılmazı getirdiğimiz gibi onuda istenilen kıvama getiririz.
Sevgili Agustos Böcügü;
Muallanin ilk sezon ve hatta daha sonra da yaptiklarini anlayabilirim,kendi dogrulari ve bilmedigi gercekler vardi.
Ama bu saatten sonra yaptiklarina bir anlam veremiyorum. Asliyla muhabbetleri ve Filize karsi tavirlarini ,görmek artik iyice canimi sikmaya basladi.
Hele bu bölümde Asliya"seni öyle benimsemisimki,Filizi nasil kabullenecem"deyisi,iyice cildirtti beni.Ayrica hastanede ,Fahriye Filize" hepimizi cok korkuttun"derken ,Muallanin repligi de ilgincti dogrusu"Allah oglumla,torunumun yüzüne güldü"dedi.Tamam gerci dogru bir söz ama,torununun annesine,gelini olacak olan kadina karsi bukadar sogukluk,sevgisizlik de artik cok fazla.Insallah bu son bölümlerde tavirlari degisir,hem Mualla karakterini,hem Meltem Savciyi cok sevmeme ragmen,bu sahneleri izlemekten artik rahatsiz oldum.
Birde bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum yüksek müsadelerinizle. Herkes
nedense Aslı Yılmaz ve Filizi birleştirmiş gibi bir düşüncede.. Kardeşim Yılmaz Aslıdan vazgeçtiydi Aslı'ya kim gönderdi Yılmazı acep..Yani Filiz isteyeydi o nikah yine kıyılmayacaktı. İki dudağı arasından çıkacak bir cümleye bakardı iş. O zaman yılmaz ne mualla ne aslı tanırdı yani.
Bu konuda sana aynen katiliyorum.Asli Yilmazla Filizi kesinlikle birlestirmemistir.Nihayet ,görmesi gereken gercekleri görüp,kabullenip ,aradan cekilmistir.Ama bunu yaparken de Filizin nasil bir karakter oldugunu anlamis ve bunu ,Yilmazin yanlis yaptigini ,yüzüne söylemistir.Yaptigi büyüklük bu!Bunun disinda hicbir fedakarlik yapmamistir.
Yilmaz Aslidan vazgecmisti,onu Asliya Filiz gönderdi ve eger Asli hasta olmasaydi, Yilmaz Filizi kesinlikle dinlemezdi.
Yilmazin bu bölümde Asliya söyledikleri ve zamanlamasi hos degildi ama,kendisinin hissettigi sucluluk duygusunu dillendirdi ve Filizi anlatmaya calisti,baska bir niyeti ve düsüncesi oldugunu sanmiyorum
Ağustos Böcüğü
11-06-07, 23:01
Sevgili Sinem ve Fatma-1721
Ayrıca unutmamak gerekirki Filiz'in bebeği vakitlice Yılmaz'a söylememe sebeplerinden biride Aslı'dır. Tamam Aslı doğrudan olaya müdahil değil.
Ama patavatsızlıklarıyla vaktiyle az canımızı sıkmadı yani. Filizin bebeği söyleyeceği gün neredeyse zorla Yılmaz'ı Sapancaya götürmüştü. Tripler ata ata..Ama yine hakkını kendisine teslim ediyorum.Neticede son tahlilde Yılmaza biz forum ahalisinin düşündüklerini takır takır söylemiştir. :img-yes:
Hülasa kendisini affettik umarız mutlu olur. Amma velakin Muallayı hala edemedim. Artık son 3 bölüm affettirdi affettirdi yoksa akıllarımızda bir gıcık anne olarak kalacak.
Son söz Meltem Savcı'yı dizi boyunca göstermiş olduğu performandan dolayı tebrik ediyorum.
forever_bim
11-06-07, 23:10
Neyini beğenmediniz Gazi Mahallesi'nin? Fakir ya da orta mahalleli yerlerde yaşanmaz diye bir kural mı var?
Filiz eskiden villada yaşıyordu da ne oldu? Ya da Müjgan'da kaldı da ne değişti? Her koşulda salya sümük ağlamadı mı? Her koşulda mutsuz değil miydi?
Valla kendi fikrimce altın kaba kan kusacağıma cam tabakta afiyetle yemeğimi yerim. Çifte düğün bana da cazip gelmedi. Ama öyle olacak gibi. Mazallah Filiz-Yılmaz'ın tüm şanssızlığı benim çifte bulaşır, risk almaya ne gerek var? Değilmi ama?
fatma-1721
11-06-07, 23:10
Sevgili Sinem ve Fatma-1721
Ayrıca unutmamak gerekirki Filiz'in bebeği vakitlice Yılmaz'a söylememe sebeplerinden biride Aslı'dır. Tamam Aslı doğrudan olaya müdahil değil.
Ama patavatsızlıklarıyla vaktiyle az canımızı sıkmadı yani. Filizin bebeği söyleyeceği gün neredeyse zorla Yılmaz'ı Sapancaya götürmüştü. Tripler ata ata..Ama yine hakkını kendisine teslim ediyorum.Neticede son tahlde Yılmaza biz forum ahalisinin düşündüklerini takır takır söylemiştir. :img-yes:
Hülasa kendisini affettik umarız mutlu olur. Amma velakin Muallayı hala edemedim. Artık son 3 bölüm affettirdi affettirdi yoksa akıllarımızda bir gıcık anne olarak kalacak.
Son söz Meltem Savcı'yı dizi boyunca göstermiş olduğu performandan dolayı tebrik ediyorum.
Bu yoruma katilmamak imkansiz.:good: :good:
Aslinin önceki hallerini hatirlatma ne olur!O sahneleri izlemek benim icin basli basina bir iskenceydi ve hala o bölümleri izledigimde,devaminin nasil gelecegini bildigim halde sinirlerim tepeme cikiyor.
aşk_ve_grur
11-06-07, 23:15
ya cem nasıl evden bebeği kaçarabilirki offfff ya çok saçmalarla öyle olursa
zaten yeterince saçmaladılar artık yılmaz-can-filiz izlmek istiyorum ben şurda ne kaldıki finale hala cem var ya offfff eski türk filmlerine döndük haaa
yeter artık bu cem olayını fazala uzattılar
ama umarım cem bebeği kaçırmıyordur çnkü artık filiz ağladığının grmek istemiyorum kaç bölümdür ağla ağla içi dışına çıktı kızın walla bian önce kurtulsakta rahtlasak şu cemdeeeeenn
Ağustos Böcüğü
11-06-07, 23:21
Neyini beğenmediniz Gazi Mahallesi'nin? Fakir ya da orta mahalleli yerlerde yaşanmaz diye bir kural mı var?
Filiz eskiden villada yaşıyordu da ne oldu? Ya da Müjgan'da kaldı da ne değişti? Her koşulda salya sümük ağlamadı mı? Her koşulda mutsuz değil miydi?
Valla kendi fikrimce altın kaba kan kusacağıma cam tabakta afiyetle yemeğimi yerim. Çifte düğün bana da cazip gelmedi. Ama öyle olacak gibi. Mazallah Filiz-Yılmaz'ın tüm şanssızlığı benim çifte bulaşır, risk almaya ne gerek var? Değilmi ama?
Hasancım alınna yahu.. Beğenip beğenmemekle alakalı değil.. Ama takdir edersinki onca para sahibi olan birininde o mahallede kalması saçma..
Milyon dolarla oyna sobalı evde otur..Sıcak su olmasın. Dar alanda yaşamaya hapset kendini. İnsan doğasına aykırı..Elbetteki herşeyden önce huzur. Ama paramda varsa neden daha iyi yaşamayayım.Satın alacak gücün olsa Audi mi alırsın yoksa uno mu alırsın.Elindeki imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya uğraşırsın. Olay budur yani.
Tum Asli, Mualla, Filiz, ev, dugun, hediye muhabbetlerinizi gulerek okudum. Ellerinize saglik. Cok dogru seyler soylemissiniz. Asli-Mualla muhabbeti hakikaten de artik iyice baydi. Artik izin versin de Asli kendine yeni bir hayat kursun. Mumkunse Filiz ve Yilmaz'la da fazla gorusmesin. Ucu, her birbirini gordugunde ister istemez gecmisi hatirlayip, farkli farkli nedenlerle de olsa tedirgin olacaktir. Asli her seferinde kendi karsiliksiz ve miyop sevgisini, Filiz sevdigi adamin tereddutsuz ve cabucak yerine bir baskasini koyabildigi gercegini, Yilmaz ise ask acisina karsi kuvvetli duramayip, iki kadini mutsuzlugun esigine getirdigini hep hatirlayacaktir. O yuzden birbirlerine mutluluklar dileyip, kendi yollarina gitsinler artik. Ille de "best friends" olmak zorunda degiller.
Tuyolardan anladigimiz kacirma, kovalamaca ve bilumum aksiyon sahnelerinin son ana kadar hep bizimle olacagi. Bu arada gecen bolum Cem, bebegim, cocugum dedikce aman Yilmaz duymasin, bakarsin bunu da gercek sanip, yeni triplere girer diye dusunmedim degil. Cem'in bebegi kacirma istegi ile ilgili Mualla'dan da igneli bir laf gelirse sasirmayalim. Kadinin kafasi bu konuda hala biraz bulanik olabilir.
Son olarak Omer'in feride ile ilgili ogrenecegi kotu seyin ne oldugunu merak ettim. Daha da kotu seyler mi olacak?
Gazi Mahallesi'nde oturmakla ilgili agustos Bocugu'nun yorumuna katiliyorum. Daha konforlu, genis ve rahat bir evde oturmalari bana da cok daha mantikli geliyor. Bir de isin su yonu var ki, bunca tanidigin ve aile ferdinin dibinde yasamanin evli bir cifte huzur getirecegini hic sanmiyorum. Aralarinda olan herseyden hemen herkes haberdar olacak, bir sekilde iliskilerine taraf olacaktir. Biraz mesafeli bir iliski herkes icin daha iyi olacaktir diye dusunuyorum.
forever_bim
11-06-07, 23:32
Hasancım alınna yahu.. Beğenip beğenmemekle alakalı değil.. Ama takdir edersinki onca para sahibi olan birininde o mahallede kalması saçma..
Milyon dolarla oyna sobalı evde otur..Sıcak su olmasın. Dar alanda yaşamaya hapset kendini. İnsan doğasına aykırı..Elbetteki herşeyden önce huzur. Ama paramda varsa neden daha iyi yaşamayayım.Satın alacak gücün olsa Audi mi alırsın yoksa uno mu alırsın.Elindeki imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya uğraşırsın. Olay budur yani.
E Yılmazın huyu bu. Bir dönem otelde gayet cool takıldı. Sonra Filiz İtalya'ya gideli beri adam bohem takılıyor. Mualla Hanım Teyzem yaşlanıyor. Gelini çorbasını koyacak gece, sırtını ovacak, ona kazak örecek. Beraber gelin kaynana programlarını ve Seda Sayanı izleyecekler.
Villaya dönerlerse Erol Amcam mezarında ters döner olmaz. Adam inandığı dava uğruna son nefesine kadar mücadele verdi yane.
E Yılmazın huyu bu. Bir dönem otelde gayet cool takıldı. Sonra Filiz İtalya'ya gideli beri adam bohem takılıyor. Mualla Hanım Teyzem yaşlanıyor. Gelini çorbasını koyacak gece, sırtını ovacak, ona kazak örecek. Beraber gelin kaynana programlarını ve Seda Sayanı izleyecekler.
Villaya dönerlerse Erol Amcam mezarında ters döner olmaz. Adam inandığı dava uğruna son nefesine kadar mücadele verdi yane.
o yüzden mualla hanımın aslıyla yurt dışına çıkması en mantıklısı :img-hyste Gitsin alıştığı geliniyle sedayı izlesin ..
Gerçekten filizin mualla hanımlarda kalması çok saçma :) yılmaz bile yatacak yer bulamazken filizle can bebek nerde kalacak.
fatma-1721
11-06-07, 23:47
Cem'in bebegi kacirma istegi ile ilgili Mualla'dan da igneli bir laf gelirse sasirmayalim. Kadinin kafasi bu konuda hala biraz bulanik olabilir.
Sasirmak mi?Yapma denizim;Böyle bir laf degil , ufacik bir ima bile gelse, ben buna YUH!!!derim artik.Ne yani oglu bitti,simdi de annesi mi takacak?
Son olarak Omer'in feride ile ilgili ogrenecegi kotu seyin ne oldugunu merak ettim. Daha da kotu seyler mi olacak?
Valla bunu bende cok merak ettim.Belki ,Feride nin dansi birakirsa,imzaladigi sözlesme geregi,ödemek zorunda kalacagi tazminati ögrenecektir.Insallah budur,cünkü daha kötüsünü düsünmek istemiyorum.
Ağustos Böcüğü
11-06-07, 23:53
Tabe tabe... Öyle kaynanaya can kurban olur. Hadi leemmm derim sana. :icon_whis
Bak şimdi sen otel dedin aklıma geliverdi. Cemin annesini daha güvenli olur diye yılmaz ve aynalı otelde konuk etmişlerdi. Aslı tehlikedeyken neden aslının evinde bu yılmaz bekçilik etti..Hay bin kunduz.. Yine tilkilerim kafamda turlamaya başladı..:img-wink:
Valla senin ilk paragrafta saydıklarını bence mualla yapmalı filiz gelinine..Bak ne süpriz yaptı muallaya..Tosuncuk torunu veriverdi kucağına..E bundan iyisi şamda kayısı..
Filiz ve Mualla'yı çekirdek çitleyip Seda Sayan izlerken düşünsenize..Evde yemek pişmez yılmaz gelir aç kalır..vs..Oldukça eğlenceli olurdu yani.
sitede
iki sezondur begeniyle izlediginiz ihlamurlar altinda dizisi bu cumadan 8 haziran 2007 den itibaren son 3 diyor bak 3 final bolumuyle kanalD´de ekranlarinizda....yani son 3 bolum kalmis 79da bitecegini kim diyor...nerden cikti...
Ya gumusun 100bolumu mu ne geldi yabanci damatinki gecti bile 3senedir oynuyor nerdeyse ihlamurlar altinda niye bir yil daha oynamiyor.keske bir yil daha oynasa...dertsiz tasasiz 1yilda sadece yilmaz, filiz can bebek, omer , feride,nalan,felan,aynali gormek istiyorum...gerisi istemiuyorum bir sezon boyu cok mutlu bolumler gosterseler izleyicilerinde istedikleri bu degilmi..ask dolu dizi...Cemsizz...ve baska belalardan uzak bir dizi..sadece YILMAZ&CANBEBEK ve FILIZ ne romantik olur...ve guzel..CAN bebek cok tatli..
Final yaklaştıkça heyacan artıyor anlaşılan, Cem'in Elif'i kaçıracağını tahmin ediyordum. Kaçırma olayının olacağı tahminlerim tuttu, yanıldığım kişilerde oldu. Elif'i değil Can'mış,
Tüm ekibe, oyunculara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Dergi için, Sinan bey ve senaristlere sorduğum sorulara cevap vermeleri dileğiyle ?
Günaydın :happy0064
arkadaşlar ne çok güldüm yazdıklarınızı okurken hepinizin yüreğine sağlık. :good:
ama....
Mualla'ya çok yüklenmişsiniz :img-wink: kadının haklı tarafları çok. ama bu hatalı olmadığı anlamına gelmesin. Hele geçen bölümü hiç saymıyorum. deli etti beni :icon_whis
Çok rica edeceğim Cem ve Yılmaz karşılaştırmasını hiçbir konuda şaka bile olsa yapmayalım. Benim Yılmaz'ıma çok büyük haksızlık bu :sad53:
*Gelen tüyolardan yola çıkarsak sanırım benim tahminim tutmuş. Atölyeyi Cem yakıyor ve o kargaşada Can'ı kaçırıyor. Heralde evde Filiz'in yanında kimse kalmıyor :sad53: Ama Filiz evdeyken Can'ı nasıl alacak meraktayım. :img-yes:
Umarım dizi 80. bölümde biter 1 bölüm 1 bölümdür belki daha rahat bir final izleriz. :img-wink: ama benim düşüncem 79. bölümde biteceği yönünde, resmi sitede 8 Hazirandan itibaren son 3 bölüm diyor. bu metine rağmen 80 de biterse o yazıyı yazanın Türkçe'sini sorgulamak gerekir diyorum. :img-hyste
herkese günaydın efem gerçi fazla kişi yok ama olsun arkadaşlarımız basında çıkan haberler bölümünde dizinin 79 da biteceğine dair bir haber eklemişler .bu nasıl iş anlamadım :img-wink: 80 diye beklerken bu biraz şaşırtıcı..eğer 79 da bitirse bu bölüm cemin öleceğini düşünebiliriz..:good: dün yabancı damatın fragmanı verildi ıhlamurlarında bugün verilir %100 bekleyip görelim :img-yes:
resmi siteyle ilgili tek sorun o yazı 77 den öncemi sonramı eklendi eğer sonra eklendiyse ki ben öyle biliyorum dizi 80 de bitecek ..:img-wink:
herkese günaydın efem gerçi fazla kişi yok ama olsun arkadaşlarımız basında çıkan haberler bölümünde dizinin 79 da biteceğine dair bir haber eklemişler .bu nasıl iş anlamadım :img-wink: 80 diye beklerken bu biraz şaşırtıcı..eğer 79 da bitirse bu bölüm cemin öleceğini düşünebiliriz..:good: dün yabancı damatın fragmanı verildi ıhlamurlarında bugün verilir %100 bekleyip görelim :img-yes:
resmi siteyle ilgili tek sorun o yazı 77 den öncemi sonramı eklendi eğer sonra eklendiyse ki ben öyle biliyorum dizi 80 de bitecek ..:img-wink:
arkadaşlar dizi 80. bölümde bitiyormuş kaynak sağlam bana güvenebilirsiniz...
mualla sultanın üzerine çok geliyorsunuz bence
kadın her anne gibi evladını düşünüyor
filizin elifin görümcesi olduğunu duyunca doğal olarak tepkisini koydu
oğlunun yanlış bir şey yapmasını kendince engellemeye çalıştı
daha sonra oğlu üzülmesin diye filizi kabul etti gelinlik seçmeye gitti
vee filiz yılmazı düğün günü terk etti aradan 4 sene geçti filiz geri döndü aşkları kaldığı yerden devam etti bu durumda mualla sultanın filize eskisi gibi davranmasını beklemek imkansız
o oğlunun düşündü kendi için doğru olduğuna inandıklarını yaptı ama hiçbir zaman yılmazın önüne geçmedi mutluluğunu bozmadı handan gibi entrikalara başvurmadı...:img-hyste
Bilirsiniz insan kaynanaysa hep kötüdür yani iyi kaynana yoktur dizide de biraz bu yön vurgulanıyor
ama ben mualla sultana hak veriyor her insanın hataları olabilir yılmazla filizin hataları yanında onun hataları yok gibi...
bir de bugün aksilik çıkmazsa sete gideceğim...
günaydın forum milleti insanları...
yine bir haftaya daha başladık.fragman ne zaman çıkacak?yabancı damat çıktı bizimki niye çıkmadı?bunlar bilerek mi yapıyorlar? vb.
soruların olduğu bir hafta...:img-hyste
dün şöyle bir maziye gideyim diyerekten 41e bakayım dedim.hani cem ile ilk defa tanıştığımız zaman ki bölüm...o sahneler izlerken aklıma
bazı sorular geldi.o zamanlar gelmeyen ama şimdi oluşan sorular.hatırlarsınız o bölümde cemin tavırlarını.ilk repliği şuydu:
vale:cem bey arabanız çok güzelmiş
cem:o zaman al senin olsun (ve anahtarları fırlatır) --şimdi ben bile inanamıyorum :img-hyste
daha sonra yanında ki kızla atışmaları vs...kızı kovması ve Filiz'le söz dalaşına girmesi.--dananın kuyruğunun koptuğu an diyorum ben ona
sonra çatıda kalmış kedi yavrusu için onca insanın içinde oraya tırmanması ve onu kurtarması.bakın ne kadar iyi kalpli ve sevecen birisi.
ne kadar düşünceli ve duygusal (tamam tamam vurmayın...:D)
şimdi soracaksınız bunlardan hangisi aklına takıldı? aslında bunlar aklıma takılan değil.aklıma takılan şeyler şunlar ve cevap verirseniz
sevinirim:
---cemi ilk gördüğünüz zaman ki düşünceleriniz neydi?
---cemin rolü hakkında bir fikriniz varmıydı?
---eğer rol hakkında fikriniz vardıysa ne olarak düşünmüştünüz?
---cemin tedavi edilme olasılığı var mı?
---Filiz cemle diyaloglarını Yılmaz'la olduğu dönemde sınırlı tutup arkadaş ayağına samimi olmasaydı bu durum olurmuydu?
---Filiz'den ilgi göremeyen cem vazgeçermiydi?
bu soruları sizlerde uzatabilirsiniz...şimdi siz beni forumun meydanında asmadan sözlerimi bitireyim.zira büyük bir kalabalık bu tarafa
geliyorda...immmdaaattt...:img-help: :img-help: :img-hyste :img-hyste
EvaLongoria
12-06-07, 10:01
sysdll ; içine Cem mi kaçtı canım senin bu sabah ??
Dedim bir gireyim ne yazmış bizim sysdll bu ne yaff adamı iyi kalpli yaptın gözlerime inanamıyorum... O ki babasını kendi elleri ile öldüreeeennn, o ki Aslımı kaçırannnn, o ki filiz i zorla nikah masasına oturtaaaan, o ki ömer i vurdurtaaann, o ki yılmaz ı dövdürteeenn...
Devam ediyim mi? yoksa sabah sabah bu kadar yeter mi canım ?
sudemnaz bugün güzel haberlerini bekliyoruz ayrıca bol bol da resim çek bugün saat kaçta gideceksin
ikiden önce orda olurum tabii bir aksilik çıkmazsa :D
uzaktan çekince resimler iyi çıkmıyor yanlarına yaklaştıkça resim çekicem...
inş. bugün fragmanı verirler...
sysdll ; içine Cem mi kaçtı canım senin bu sabah ??
Dedim bir gireyim ne yazmış bizim sysdll bu ne yaff adamı iyi kalpli yaptın gözlerime inanamıyorum... O ki babasını kendi elleri ile öldüreeeennn, o ki Aslımı kaçırannnn, o ki filiz i zorla nikah masasına oturtaaaan, o ki ömer i vurdurtaaann, o ki yılmaz ı dövdürteeenn...
Devam ediyim mi? yoksa sabah sabah bu kadar yeter mi canım ?
ben başıma geleceği biliyordum zaten.bunları yazarken az tırsmadım değil hani.yav merak etme sevgili eva..içime cem kaçmadı.dediklerinde haklısın ama benim merak ettiğim durum başka.yani biz asıl cemi tanımadan önce bunların olabilme ihtimalini düşünmüşmüydük?sorularım bu istikamette zaten...:img-hyste gerçi bu saatten sonra şunu söyleyebilirim:" ben öldüm..."...
cemi iyi gösterme derdinde değilim.ama cemi tanımdan bizde ne gibi intiba oluşturdu bilmek istedim sadece...:img-hyste
ama sanırım ben bugün senin gazabından kurtulamayacağım imdat.:img-help: :img-help:
yine bir haftaya daha başladık.fragman ne zaman çıkacak?yabancı damat çıktı bizimki niye çıkmadı?bunlar bilerek mi yapıyorlar? vb.
dün şöyle bir maziye gideyim diyerekten 41e bakayım dedim.hani cem ile ilk defa tanıştığımız zaman ki bölüm...o sahneler izlerken aklıma
bazı sorular geldi.o zamanlar gelmeyen ama şimdi oluşan sorular.hatırlarsınız o bölümde cemin tavırlarını.ilk repliği şuydu:
cem:o zaman al senin olsun (ve anahtarları fırlatır) --şimdi ben bile inanamıyorum :img-hyste
daha sonra yanında ki kızla atışmaları vs...kızı kovması ve Filiz'le söz dalaşına girmesi.--dananın kuyruğunun koptuğu an diyorum ben ona
sonra çatıda kalmış kedi yavrusu için onca insanın içinde oraya tırmanması ve onu kurtarması.bakın ne kadar iyi kalpli ve sevecen birisi.
şimdi soracaksınız bunlardan hangisi aklına takıldı? aslında bunlar aklıma takılan değil.aklıma takılan şeyler şunlar ve cevap verirseniz
sevinirim:
---Filiz cemle diyaloglarını Yılmaz'la olduğu dönemde sınırlı tutup arkadaş ayağına samimi olmasaydı bu durum olurmuydu?
bu soruları sizlerde uzatabilirsiniz...şimdi siz beni forumun meydanında asmadan sözlerimi bitireyim.zira büyük bir kalabalık bu tarafa
cem in diziye hangi amaçla girdiğini bildiğim için onu gördüğüm ilk dakikada başladı nefretim :D(kara kedi cem )
gazetede okumuştum filizle yılmazın arasını açmak için geldiğini yani rolüyle ilgili duyumlarım vardı
cem tedavi edilemez bir şahıs onun sonu kötü hep babasının yüzünden
bu saatten sonra onun için hiçbir iyilik düşünülemez
cem takıntılı biri filizden vazgeçmesi mümkün değil adamın beyni sulanmış
ondan ne köy ne de kasaba olur
sabah sabah cemden konuşunca ruhum sıkıldı...
umarım fragmanı verirler bugün...
arkadaşlar dizi 80. bölümde bitiyormuş kaynak sağlam bana güvenebilirsiniz...
mualla sultanın üzerine çok geliyorsunuz bence
kadın her anne gibi evladını düşünüyor
filizin elifin görümcesi olduğunu duyunca doğal olarak tepkisini koydu
oğlunun yanlış bir şey yapmasını kendince engellemeye çalıştı
daha sonra oğlu üzülmesin diye filizi kabul etti gelinlik seçmeye gitti
vee filiz yılmazı düğün günü terk etti aradan 4 sene geçti filiz geri döndü aşkları kaldığı yerden devam etti bu durumda mualla sultanın filize eskisi gibi davranmasını beklemek imkansız
o oğlunun düşündü kendi için doğru olduğuna inandıklarını yaptı ama hiçbir zaman yılmazın önüne geçmedi mutluluğunu bozmadı handan gibi entrikalara başvurmadı...:img-hyste
Bilirsiniz insan kaynanaysa hep kötüdür yani iyi kaynana yoktur dizide de biraz bu yön vurgulanıyor
ama ben mualla sultana hak veriyor her insanın hataları olabilir yılmazla filizin hataları yanında onun hataları yok gibi...
bir de bugün aksilik çıkmazsa sete gideceğim...
herkese tekrar merhaba sevgili sudemnaz yine imzamı atıyorum bu sefer bir değişiklik olmasın lütfen:img-hyste :happy0064 sete gidiyormuşsun fotolarını bekliyor olacağım ..arkadaşlarımız bazı şeyleri kolay unutuyor maalesef bir handan bile melek olarak görülüyor şuan da biraz tuhaf hakkaten :img-wink:
EvaLongoria
12-06-07, 10:14
ben başıma geleceği biliyordum zaten.bunları yazarken az tırsmadım değil hani.yav merak etme sevgili eva..içime cem kaçmadı.dediklerinde haklısın ama benim merak ettiğim durum başka.yani biz asıl cemi tanımadan önce bunların olabilme ihtimalini düşünmüşmüydük?sorularım bu istikamette zaten...:img-hyste gerçi bu saatten sonra şunu söyleyebilirim:" ben öldüm..."...
cemi iyi gösterme derdinde değilim.ama cemi tanımdan bizde ne gibi intiba oluşturdu bilmek istedim sadece...:img-hyste
ama sanırım ben bugün senin gazabından kurtulamayacağım imdat.:img-help: :img-help:
aynen öyle. bugün takılacağım kişi sensin yandın sen. hala diyrsun ki cemi tanımadan bizde ne gibi bi intiba oluştu.. bi kere kız arkadaşı ile konuşması ofsayttı zaten heralde bu adama sempati duymadım yani.
tırsmaya devam et kanımca...
herkese tekrar merhaba sevgili sudemnaz yine imzamı atıyorum bu sefer bir değişiklik olmasın lütfen:img-hyste :happy0064 sete gidiyormuşsun fotolarını bekliyor olacağım ..arkadaşlarımız bazı şeyleri kolay unutuyor maalesef bir handan bile melek olarak görülüyor şuan da biraz tuhaf hakkaten :img-wink:
haklıyım dimi :Dyok yok sbr mualla sultan için düşündüklerim sabit değişmez dönmem fikrimden:D
evet bugün sete gideceğim ama tuba h. çekimi yokmuş meltem hanımı görmek için gidiyorum aslında bülent abinin de çekimi varmış
gidip göreceğiz işte ne var ne yok diye...
sevgili eva cem lafını duyar duymaz kızmış hemen:happy0064 tamam adam kötü ama bir şans tanıyın yaww ..:img-wink: yani bir handan bile arkadaşlarımızın gözüne melek geliyor .cem hastaneye yatsın çıksın düzelir diyorum ama aynı şans ceme verilmiyor maalesef:img-yes: burda kesinlikle bir cem hayranlığım yok sadece farklı bir açıdan bakmaya çalışıyorum:good:
sevinirim:
:img-hyste :img-hyste nedir bu ya bi sbr vardı cemi melek yapan şimdi bide sen çıktın :img-yes: O şizofren sizide mi kafaladı:img-hyste
sorularına geçelim
---Cem restorantta kıza öyle davrandığında tamam dedim çattık piskopata ..
---Bizim çifti Ayırmak için girdiği çok belliydi
---Klasik yöntemler olabilir diye düşüüodum bu kadar ileri gidebilceğini düşünmüyodum
---Sanmıyorum.Çünkü tedaviyi reddediyo:img-hyste
---Olurdu o restorantta taktı filize
---Cem ve vazgeçmek .Çok imkansız..
haklıyım dimi :Dyok yok sbr mualla sultan için düşündüklerim sabit değişmez dönmem fikrimden:D
evet bugün sete gideceğim ama tuba h. çekimi yokmuş meltem hanımı görmek için gidiyorum aslında bülent abinin de çekimi varmış
gidip göreceğiz işte ne var ne yok diye...
olsun sevgili sudemnaz mualla sultan verir belki tüyo falan belli olmaz ..mualla şu an itici geeliyor herkese ama davranışları normal birden ısınmasını bekliyemeyiz filize ..öyle yapmış olsaydı yani direk olarak canım gelinim ve buna benzer cümleler kursaydı inandırıcı olmazdı.
mutlu bir final için handan ve feride ölsün (yok feride ölmesin geri aldım :img-hyste :happy0064 )
:img-hyste :img-hyste nedir bu ya bi sbr vardı cemi melek yapan şimdi bide sen çıktın :img-yes: O şizofren sizide mi kafaladı:img-hyste
sorularına geçelim
---Klasik yöntemler olabilir diye düşüüodum bu kadar ileri gidebilceğini düşünmüyodum
yok be bego ne meleği o kadar da değil yahu ama çokta ümitsizz değilim cemden ama öldürecek miş senaryo ne yapalım yaww bu sert tavır niye yaww onun kadar olmasada aynı kötülükleri handan da yaptı ama forum melek diyebiliyor ona ben bir adalet peşindeyim yoksa ceme hayran olduğum falan yok:good:
yok be bego ne meleği o kadar da değil yahu ama çokta ümitsizz değilim cemden ama öldürecek miş senaryo ne yapalım yaww bu sert tavır niye yaww onun kadar olmasada aynı kötülükleri handan da yaptı ama forum melek diyebiliyor ona ben bir adalet peşindeyim yoksa ceme hayran olduğum falan yok:good:
Eeee yok ama artık handanla cem bir mi :img-hyste
Biri nerdeyse seri katil kıvamına gelmiş azılı bi şizofren :img-hyste Cemi ne güzel tanımladım yaaa:)
Cem tedaviyi reddediyo sbrm onun için tıbbında yapabilceği pek bişi yok .O yüzden sende yol yakınken vazgeç bu cemden:img-hyste
sorularına geçelim
sende mi bego...:img-help: ben bittim.nereden yazdım ben bunları..hay gelmez olaydı kafama bu sorular...:img-help:
melek yaptığım falam yok.sadece böyle olacağı açıkçası benim aklıma gelmedi o anda.tamam iyi bir amacı yoktu ama bu kadarda olacağını tahmin etmiyordum....yok yok ben en iyisi bildiğim işi yapayım.soru sormak benim neyime...şimdi gel de işin içinden çık..:img-help: :img-hyste
sorularına geçelim
cem de şeytan tüyü varmış bu yüzden birgün herkes cemi sevecekmiş
kim bilir belki yarın belki yarından da yakın cemci olurum:D
cem diziye girdiği gün hangi amaç için geldiğini biliyorduk yaptığı o kadar şeyden sonra düzelse de bir şey ifade etmez isterse ağzıyla kuş tutsun
cem ölmeli...şeytan tüyü falanda yok onda :D
bu arada handan da feride de ölmesin ölümün olduğu bir son mutlu olmaz ki ben ağlarım :(
cem de şeytan tüyü varmış bu yüzden birgün herkes cemi sevecekmiş
kim bilir belki yarın belki yarından da yakın cemci olurum:D
cem diziye girdiği gün hangi amaç için geldiğini biliyorduk yaptığı o kadar şeyden sonra düzelse de bir şey ifade etmez isterse ağzıyla kuş tutsun
cem ölmeli...şeytan tüyü falanda yok onda :D
bu arada handan da feride de ölmesin ölümün olduğu bir son mutlu olmaz ki ben ağlarım :(
sana katılıorm cem dışında hiç biri ölmemeli .
Mutlu son falan olmaz o zaman ..Eee aslı gidiomuş gene karar değiştirilmiş heralde. İspanya Bileti bu bölüm bü kesiliyo acaba:)
sende mi bego...:img-help: ben bittim.nereden yazdım ben bunları..hay gelmez olaydı kafama bu sorular...:img-help:
melek yaptığım falam yok.sadece böyle olacağı açıkçası benim aklıma gelmedi o anda.tamam iyi bir amacı yoktu ama bu kadarda olacağını tahmin etmiyordum....yok yok ben en iyisi bildiğim işi yapmak.soru sormak benim neyime...şimdi gel de işin içinden çık..:img-help: :img-hyste
biz anladık seni içten içe cem hayranlığı varmış sende
sbr dan mı bulaştı :D
arkadaşlar cem için artık çok geç
çünkü dizide ona iyi bir şeyler yazılmaz dizinin tek değişmeyen kötüsü
o olmasaydı dizide ne entrika ne de heyecan olurdu
iyiki varsın cem;)
kötüsün sen kötüsün
bir de cem diziye ilk geldiğinde kendi sesiyle oynuyordu sonra sesini çaldılar cenk ertan iyi bir oyuncu sesini neden kullanmadı anlamadım...
Eeee yok ama artık handanla cem bir mi :img-hyste
Biri nerdeyse seri katil kıvamına gelmiş azılı bi şizofren :img-hyste Cemi ne güzel tanımladım yaaa:)
Cem tedaviyi reddediyo sbrm onun için tıbbında yapabilceği pek bişi yok .O yüzden sende yol yakınken vazgeç bu cemden:img-hyste
sevgili begom ikisini aynı görmüyorum yaww zaten sana yazdığım yorumda da söyledim tam olarak öyle değil..zaten ceme öyle bir hayranlığım yok yaww sadece forumun handanı melekleştirmesine karşıyım o kadar:good: :img-wink: zaten ölecekmiş adam yaww :img-yes:
mutlu bir son için handan ve feride ölsün(feride ölmesede olur:happy0064 )
sana katılıorm cem dışında hiç biri ölmemeli .
Mutlu son falan olmaz o zaman ..Eee aslı gidiomuş gene karar değiştirilmiş heralde. İspanya Bileti bu bölüm bü kesiliyo acaba:)
duyduğum kadarıyla aslı 79. da gidiyormuş
filiz ölmüyor yaa aslı nın bebeğe bakması için bir sebep yok ona yol görünüyor
hem iş teklifi falan alıyor
gidip yeni bir hayata başlayacak
aslı zararsız cem gitsin o kadar uzağa gitsin ki bir daha dönemesin meselaa öbür dünya onun için ideal bir yer
gerçi küresel ısınmadan dolayı orda da çok yanar :D :img-hyste
biz anladık seni içten içe cem hayranlığı varmış sende
sbr dan mı bulaştı :D
arkadaşlar cem için artık çok geç
çünkü dizide ona iyi bir şeyler yazılmaz dizinin tek değişmeyen kötüsü
o olmasaydı dizide ne entrika ne de heyecan olurdu
iyiki varsın cem;)
kötüsün sen kötüsün
bir de cem diziye ilk geldiğinde kendi sesiyle oynuyordu sonra sesini çaldılar cenk ertan iyi bir oyuncu sesini neden kullanmadı anlamadım...
tamam gelmeyin üzerime.sbr den bile daha çok tepki çektim...hayır bana mı bileniyordunuz anlamadım.benim suçum ne şimdi?:img-hyste :img-help:
cem hayranlığı falam yok...diziye renk kattığı doğru..ama hayranlık falam gibi bir dugu yok içimde...
galiba linç edilecek bir kurban aranıyordu.ben de sazan gibi atladım ve tam ortanıza düştüm....eyvah ki ne eyvah:img-help: :img-help:
bari acısız bir ölüm olsun.en azından son isteğimi kabul edin.son isteğim senaristleri beraberimde götürmek...:img-hyste buna hayır demeyeceğinizi biliyorum...:img-hyste
tamam gelmeyin üzerime.sbr den bile daha çok tepki çektim...hayır bana mı bileniyordunuz anlamadım.benim suçum ne şimdi?:img-hyste :img-help:
cem hayranlığı falam yok...diziye renk kattığı doğru..ama hayranlık falam gibi bir dugu yok içimde...
galiba linç edilecek bir kurban aranıyordu.ben de sazan gibi atladım ve tam ortanıza düştüm....eyvah ki ne eyvah:img-help: :img-help:
bari acısız bir ölüm olsun.en azından son isteğimi kabul edin.son isteğim senaristleri beraberimde götürmek...:img-hyste buna hayır demeyeceğinizi biliyorum...:img-hyste
he he ne oldu yaww fazla tırsmış gördüm seni yaww dün beni linç ediyorlardı sana gene insaflı davrandılar:img-pilot yahu bende diyorum cem hayranlığım yok diye ama arkadaşlarım biraz acımasız cezalar düşünüyorlar ceme son cümlen çok sakat şimdiden söyliyeyim cemle ilgili olan başına gözüne dikkat et:img-pilot
son olarak mutlu bir final için handan ve feride ölsün(feride şart değil)
duyduğum kadarıyla aslı 79. da gidiyormuş
filiz ölmüyor yaa aslı nın bebeğe bakması için bir sebep yok ona yol görünüyor
hem iş teklifi falan alıyor
gidip yeni bir hayata başlayacak
aslı zararsız cem gitsin o kadar uzağa gitsin ki bir daha dönemesin meselaa öbür dünya onun için ideal bir yer
gerçi küresel ısınmadan dolayı orda da çok yanar :D :img-hyste
yansın cayır cayır yansın .Kor ateşlerde yansın inş. :D
Dediğin gibi öbür taraf cem için gayet uygun .
Aslının kalması yada gitmesi benim içinde hiç sorun değil ama onun kendi iyiliği için gitmesi lazım..
hehe:) böcüğüm ben de bir an bulursanız öyle biri ben de evlenirim diyecektim ama sonra baktım dilinize düşerim vazgeçtim.:img-hyste walla mualla ilk sezon ikinci sezon her zaman (2.sezonda yılmazın işine burnunu sokması dışında) mantıklı hareket etti bana göre. siz hep kendinizi filizin yerine koyup düşünüyorsunuz (yaşlarınız yakın herhal:)) bir de muallanın yerine koyup düşünsenize.bak o zaman nasıl hak veriyorsunuz kadıncağıza.:good: filiz isteseydi diye mantık yürütemezsin sonuçta istemedi ve yolladı yılmazı aslıya..aslı istese nikahla son bulurdu o mesele.ama o kendine yakışanı yaptı. o yüzden hakkını vermek lazım. mutluluk göreceli bir kavram böcüğüm..aynen benim öyle bir kabulle yılmazı kabul etmemem gibi. görünen köy kılavuz istemez yılmaz çocuğu öğrenemese ve çocuk gerçekten cemden olsa görürdüm ileride aşklarını meşklerini.:good: mualla konusunu deşmek istemiyorum artık ne desem siz inanmionuz ne edem yahu...filiz de filiz diyorsunuz..ben de karadul da karadul diyorum.ha bir de cacıkla cücük var. selam söyleyin onlara benden.:img-hyste
benim için mutlu son dizideki herkesin ölmesi ile gerçekleşebilir :happy0064 oda olmıyacağına göre bari handan ve feride ölsün hem cacık ömer için de en iyisi olur başka birini bulur kendine ferideden ona hayır yok ...:img-wink: bu bölüm geçiştirmelerle,mantık hataları ile dolu bir bölüm izleyeceğiz maalesef:sad53:
mutlu bir final için handan ve feride ölsün:happy0064 (feride şart değil:good: )
cacık modası aldı başını gidiyor böyle olacağını tahmin etmiştim
ara sıra da olsa denk geldiğimde baktığım dizilerden biri de beyaz gelincikti ömer ağa krakterini bir çok sahnede izleme fırsatım oldu sonun da final bölümünü izlemeye karar verdim final bölümünde ömer ağanın cacık olduğunu gördüm sonra dedim korktuğum başıma geldi ahanda filiz tüm dizileri etkiledi :img-hyste sonra reklam arasında show tv ye döndüm birde ne göreyim mehmette nermin nermin diye yalvarmıyormu :img-hyste ıhlamurlar altında 73.bölümü tarihe geçmiştir.dizileri etkilemiştir.erkeklere versiyon atlatmak moda oldu korktuğum başıma geldi ve bizim dizi diğer dizileri etkiledi:img-hyste (artık dizilerdeki başrol erkeklerini koruma altına almak gerekecek)ünisefi yardıma çağırmak istiyorum :img-hyste
bu rüzgara biri dur desin bu gidişle dizi izleyemez hale gelicez tek umudumuz polat alemdar :img-hyste
ıhlamurlar altında yılmaz akın nın hayatı işlenirken baktikki filizin cılarına dönüvermiş dizi o kadar devrim yemiş yani:img-hyste ne diyelim bir ısrardır gidiyor kadının fendi erkeği yendi
Ağustos Böcüğü
12-06-07, 11:19
hehe:) böcüğüm ben de bir an bulursanız öyle biri ben de evlenirim diyecektim ama sonra baktım dilinize düşerim vazgeçtim.:img-hyste walla mualla ilk sezon ikinci sezon her zaman (2.sezonda yılmazın işine burnunu sokması dışında) mantıklı hareket etti bana göre. siz hep kendinizi filizin yerine koyup düşünüyorsunuz (yaşlarınız yakın herhal:)) bir de muallanın yerine koyup düşünsenize.bak o zaman nasıl hak veriyorsunuz kadıncağıza.:good: filiz isteseydi diye mantık yürütemezsin sonuçta istemedi ve yolladı yılmazı aslıya..aslı istese nikahla son bulurdu o mesele.ama o kendine yakışanı yaptı. o yüzden hakkını vermek lazım. mutluluk göreceli bir kavram böcüğüm..aynen benim öyle bir kabulle yılmazı kabul etmemem gibi. görünen köy kılavuz istemez yılmaz çocuğu öğrenemese ve çocuk gerçekten cemden olsa görürdüm ileride aşklarını meşklerini.:good: mualla konusunu deşmek istemiyorum artık ne desem siz inanmionuz ne edem yahu...filiz de filiz diyorsunuz..ben de karadul da karadul diyorum.ha bir de cacıkla cücük var. selam söyleyin onlara benden.:img-hyste
Valla fermanım şimdi yaş dedin bi tuhaf oldum..Yaşım Filize inan hiç yakın değil..:icon_whis Bu konulara girmeyelim deeermişim...:img-wink:
Yaw işte ısınamadım illaki bir sebebi olmak durumunda değil..Gıcık kaptım bi defa..Bakalım 3 bölümlük daha vakti var belki sevdirebilir kendini bana.
Görecez onuda..
Aslı ve nikah konusunda dediklerine katılmıyorum. Birde devam etseydi nikaha..
Sen bile diline dolardın..Hem Filiz&Yılmaz aşkını bilsin hem bebeği bilsin ve nikaha devam etsin. Aslı sırf kendine yakışanı değil böyle bir durumda herkesin yapması gereken ne ise onu yaptı. Onuda epey düşündükten sonra yaptı..
:D:D:D:D korkma ya biz cem gibi adam öldürmeyiz
onun kadar cani değiliz
aslı zararsız cem gibi kimsenin hayatını yok saymadı
cem için aynı şeyleri düşünmüyorum tek dileğim son bölüme kadar dizide kalmaması
onun olduğu bir final bölümü izlemek istemiyorum...
cem için ideal yeri söyledim cehennemin en sıcak yeri ona layık:img-hyste
Ağustos Böcüğü
12-06-07, 11:24
cacık modası aldı başını gidiyor böyle olacağını tahmin etmiştim
ara sıra da olsa denk geldiğimde baktığım dizilerden biri de beyaz gelincikti ömer ağa krakterini bir çok sahnede izleme fırsatım oldu sonun da final bölümünü izlemeye karar verdim final bölümünde ömer ağanın cacık olduğunu gördüm sonra dedim korktuğum başıma geldi ahanda filiz tüm dizileri etkiledi :img-hyste sonra reklam arasında show tv ye döndüm birde ne göreyim mehmette nermin nermin diye yalvarmıyormu :img-hyste ıhlamurlar altında 73.bölümü tarihe geçmiştir.dizileri etkilemiştir.erkeklere versiyon atlatmak moda oldu korktuğum başıma geldi ve bizim dizi diğer dizileri etkiledi:img-hyste (artık dizilerdeki başrol erkeklerini koruma altına almak gerekecek)ünisefi yardıma çağırmak istiyorum :img-hyste
bu rüzgara biri dur desin bu gidişle dizi izleyemez hale gelicez tek umudumuz polat alemdar :img-hyste
ıhlamurlar altında yılmaz akın nın hayatı işlenirken baktikki filizin cılarına dönüvermiş dizi o kadar devrim yemiş yani:img-hyste ne diyelim bir ısrardır gidiyor kadının fendi erkeği yendi
E bunda yeni birşey yokki matraka.."Kadının fendi erkeği yendi" sadece Ajda'nın şarkısının sözleri değil yani. Bu hep böyleydi.Kabullenin artık... Versiyon atlama falan değil.
Egemenlik kayıtsız şartsız kadınlarındır.. :img-hyste
neyse fazla zarar görmeden atlattık.birkaç ufak sıyrık ve bir kaç morlukla kurtulduk..şükür :D şimdi aklıma başka sorularda geldi.onları da sorayım mı?istermisiniz?:img-hyste :img-hyste :img-hyste
sorularını cem dışındaki bir karakteri baz alarak sorabilirsin bence :)
arkadaşlar dizi kesin 80. bölümde bitiyor
tubanın olmadığını duydum
bülent abinin varmış sanırım...gidip göreceğiz ;)
Valla fermanım şimdi yaş dedin bi tuhaf oldum..Yaşım Filize inan hiç yakın değil..:icon_whis Bu konulara girmeyelim deeermişim...:img-wink:
Yaw işte ısınamadım illaki bir sebebi olmak durumunda değil..Gıcık kaptım bi defa..Bakalım 3 bölümlük daha vakti var belki sevdirebilir kendini bana.
Görecez onuda..
Aslı ve nikah konusunda dediklerine katılmıyorum. Birde devam etseydi nikaha..
Sen bile diline dolardın..Hem Filiz&Yılmaz aşkını bilsin hem bebeği bilsin ve nikaha devam etsin. Aslı sırf kendine yakışanı değil böyle bir durumda herkesin yapması gereken ne ise onu yaptı. Onuda epey düşündükten sonra yaptı..
tamam böcüğüm anladım yaşın filize yakın değil biraz moruklamışın işte:img-hyste hepimiz yaşlanıyoruz hehe:) tamam canım bende muallaya hayran hayran bak demiyorum da en azından hakkını ver yahu:good: biraz kendini oğlu olan bir kadın yerine koy diyecem bu sefer de o kadar ihtiyar değiliz diyeceksin.walla senin jenerasyonuna göre bir kulp bulamadım muallaya.en iyisi sen sevmemeye devam et:img-hyste aslıya gelince, böcüğüm dizideki o kadar çok karakter yapması gerekeni yapmadı ki aslı gibi yapılması gerekeni yapanlar haliyle iyi oldu.eee koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler hesabı...:good: düşündü taşındı biraz da kaşındı belki ama yaptı mı yaptı...haticeye değil neticeye bakıver azcık:happy0064
sudemnaz senden bolca resim bekliyoruz... şimdiden teşekkürler...
80 blm iyi haber...1blm bile kardır...
inş sette tubada olur... bunu duyum olarak yazmışsın...inş doğru değildir...
feride-ömer
12-06-07, 12:07
arkadaşlar ben artık yazacak konu bulamıyorum aklıma birşey gelmiyor yani bütün herşeyi zaten konuşmuştuk neyse bence bu bölümden sonra forum hareketlenir çünkü cem harekete geçtiği zaman nedense konuşulacak çok şey oluyor ama kötü şeyler oluyor dizide fragman verildimi internete daha konulmamış demekki çıkmadı ayrıca sudemnaz beni aydınlattığın için teşekkürler valla bir an korktum herkese iyi yorumlar :img-wink: :img-wink:
arkadaşlar ben artık yazacak konu bulamıyorum aklıma birşey gelmiyor yani bütün herşeyi zaten konuşmuştuk neyse bence bu bölümden sonra forum hareketlenir çünkü cem harekete geçtiği zaman nedense konuşulacak çok şey oluyor ama kötü şeyler oluyor dizide fragman verildimi internete daha konulmamış demekki çıkmadı ayrıca sudemnaz beni aydınlattığın için teşekkürler valla bir an korktum herkese iyi yorumlar :img-wink: :img-wink:
haklısın canım aynen öyle her şeyi konuştuk
bizim açımızdan gölgede kalan hiçbir şey yok
şimdi sete gidiyorum selamınızı söyleyeyim mi :D
fragmanı verirlers ben izleyemem biri bana anlatır dimi
inş. bir an önce verilir ve nette düşer
kendinize iyi bakın :)
Ağustos Böcüğü
12-06-07, 12:12
tamam böcüğüm anladım yaşın filize yakın değil biraz moruklamışın işte:img-hyste hepimiz yaşlanıyoruz hehe:) tamam canım bende muallaya hayran hayran bak demiyorum da en azından hakkını ver yahu:good: biraz kendini oğlu olan bir kadın yerine koy diyecem bu sefer de o kadar ihtiyar değiliz diyeceksin.walla senin jenerasyonuna göre bir kulp bulamadım muallaya.en iyisi sen sevmemeye devam et:img-hyste aslıya gelince, böcüğüm dizideki o kadar çok karakter yapması gerekeni yapmadı ki aslı gibi yapılması gerekeni yapanlar haliyle iyi oldu.eee koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler hesabı...:good: düşündü taşındı biraz da kaşındı belki ama yaptı mı yaptı...haticeye değil neticeye bakıver azcık:happy0064
Birazmı..Bayaa moruklamışım ben forum ahalasinin yaş ortalamasını epey bi yükseltirim yani. Her neyse konumuz o değil ben içinde bulunduğum yaşı seviyorum..Kişinin geçmişi dolu dolu ise pişmanlıkları az ise haliyle memnun oluyo durumundan.
Merak etme sen ben haticeyede bakarım neticeyede..Aslı kız böyle devam etsin koruma listemizde daimi yer bulur..
Hatta biz ona ne münasip kısmetler bulduk..Mutlu olsun diye..Bizim için niyet önemli..En baştan beri kötü niyetli olmadığından kolayca bağrımızıda basarız..
safsa saff.. O kadar kusur kadı kızında da olur..:img-hyste
Az evvel aklıma senle Bob Marley atışmalarımız geldi matrakanın kadının fendi diye başlayan cümlesiyle..
Senin şahsında onada (matraka oluyor)James Brown'dan
This is a man's world
But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl
adlı eseri kendisine armağan ediyorum..:happy0064
feride-ömer
12-06-07, 12:16
haklısın canım aynen öyle her şeyi konuştuk
bizim açımızdan gölgede kalan hiçbir şey yok
şimdi sete gidiyorum selamınızı söyleyeyim mi :D
fragmanı verirlers ben izleyemem biri bana anlatır dimi
inş. bir an önce verilir ve nette düşer
kendinize iyi bakın :)
tamam sen acele git çabuk dön meraktan çatlarım ben burda selamımızıda söyle ben sana fragmanı anlatırım canım güle :img-wink: güle birde resim çek bolbol biraz fazla şey istedim heralde :img-wink: sende kendine iyi bak bye:img-wink:
Birazmı..Bayaa moruklamışım ben forum ahalasinin yaş ortalamasını epey bi yükseltirim yani. Her neyse konumuz o değil ben içinde bulunduğum yaşı seviyorum..Kişinin geçmişi dolu dolu ise pişmanlıkları az ise haliyle memnun oluyo durumundan.
Merak etme sen ben haticeyede bakarım neticeyede..Aslı kız böyle devam etsin koruma listemizde daimi yer bulur..
Hatta biz ona ne münasip kısmetler bulduk..Mutlu olsun diye..Bizim için niyet önemli..En baştan beri kötü niyetli olmadığından kolayca bağrımızıda basarız..
safsa saff.. O kadar kusur kadı kızında da olur..:img-hyste
Az evvel aklıma senle Bob Marley atışmalarımız geldi matrakanın kadının fendi diye başlayan cümlesiyle..
Senin şahsında onada (matraka oluyor)James Brown'dan
This is a man's world
But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl
adlı eseri kendisine armağan ediyorum..:happy0064
hehe:) boşver böcüğüm ben de ihtiyarlıyorum..artık kalkmıyor yerinden bünye..ver yemeği ve içeceği yatsın,otursun paso..:img-hyste son iki bölümdür aslı kız ne yaptı baa:img-hyste kızcağız hastane çıkış takımı bile aldı cengizhanın torununa...gene de giydiyorsunuz kıza. basın bağrınıza kızı...o cacıkla cücüğü bile bastınız bağrınıza aslı hayli hayli hak ediyor.:img-yes: (arada muallayı da basın ama haa:))kadının fendi olayına bişi dediğimiz yok canım. siz öyle sanın..:img-hyste bak ülkeler arasında savaş mı çıkıyor yoksa dedikodu mu?:img-hyste demek ki hala biz yönetiyoruz dünyayı...evet james amcam doğru demiş hatunlar olmasa dünya bir hiç olurdu..ama dedikodusu olmayan,bol futbol ve bol içkili harika bir hiç...pehhh:img-hyste
Ağustos Böcüğü
12-06-07, 12:43
[QUOTE=ferman336;3670227]hehe:) boşver böcüğüm ben de ihtiyarlıyorum..artık kalkmıyor yerinden bünye..ver yemeği ve içeceği yatsın,otursun paso..:img-hyste son iki bölümdür aslı kız ne yaptı baa:img-hyste kızcağız hastane çıkış takımı bile aldı cengizhanın torununa...gene de giydiyorsunuz kıza. basın bağrınıza kızı...o cacıkla cücüğü bile bastınız bağrınıza aslı hayli hayli hak ediyor.:img-yes: (arada muallayı da basın ama haa:))kadının fendi olayına bişi dediğimiz yok canım. siz öyle sanın..:img-hyste bak ülkeler arasında savaş mı çıkıyor yoksa dedikodu mu?:img-hyste demek ki hala biz yönetiyoruz dünyayı...evet james amcam doğru demiş hatunlar olmasa dünya bir hiç olurdu..ama dedikodusu olmayan,bol futbol ve bol içkili harika bir hiç...pehhh:img-hyste[/QUOTE
Orada dur be fermanım..Valla dedikodunun hasını yapan erkek tanıyorum (sayıları haylide fazla) ellerine su dökemeyiz.
Ayrıca dünyanın iyi yöneltildiğini düşünmüyorum.. Bırakın bu işi bize. Futbol ve bol içkili bir dünyanız garanti.:img-yes:
Biz Aslıyı bağrımıza bastık say mualla beklemede onuda değerlendireceğiz 78.bölüm.. Kinci değiliz..Affetmeyi biliriz..
Cacık ve cücüğe gelince..Erkek milleti hepsi aynı, ne fayda bekliyorsun diyor geçiyoruz. Kabullenmemiz ondan.. Yoksa öyle gönülden bir kabullenme söz konusu değil yani.:img-hyste
Orada dur be fermanım..Valla dedikodunun hasını yapan erkek tanıyorum (sayıları haylide fazla) ellerine su dökemeyiz.
Ayrıca dünyanın iyi yöneltildiğini düşünmüyorum.. Bırakın bu işi bize. Futbol ve bol içkili bir dünyanız garanti.:img-yes:
Biz Aslıyı bağrımıza bastık say mualla beklemede onuda değerlendireceğiz 78.bölüm.. Kinci değiliz..Affetmeyi biliriz..
Cacık ve cücüğe gelince..Erkek milleti hepsi aynı, ne fayda bekliyorsun diyor geçiyoruz. Kabullenmemiz ondan.. Yoksa öyle gönülden bir kabullenme söz konusu değil yani.:img-hyste
hehe:) ne duracam böcüğüm. 100 erkekten 10 kişi gösterirsin bana..hadi bilemedin 20 hadi 50 de. bunlar bile sonradan öğrenen tipler olur dedikoduyu.kadınlar öyle mi canım? doğuştan bir meleke bu kadınlarda. nasıl geçeriz onları.:img-hyste dünya doğru iyi yönetilmiyor belki ama iyi kötü idare ediliyor işte...kadınların eline geçmesinden iyidir be:img-hyste futbol ve içkili dünyamız şu an da garanti zaten.ses eden mi var höyytttt!!! deriz olur biter:img-hyste sizin bağrınıza basmanız böyle mi oluyor yahu.yerin dibine sokarak mı? demek ben bugüne kadar filizi asıyorum diye bağrıma basmışım haberim yokmuş:happy0064 cacıkla cücükten iş çıkar be böcüğüğm. biri pilavın yanına iyi gider diğeri kuru fasulyeyle.vur masaya ye cücüğü..hehe:img-hyste şu erkek milleti hepsi aynı lafına girecektim ama konu çok dağılacak dziden bağımsız olarak..sonra Hasanım foreverim gelcek dalacak bize..boşver..kadın milleti di mi işte alayı aynı...bi tane ne istediğini bilen kadın göreyiim dişimi kırcam:img-help: :icon_whis
[QUOTE=ferman336;3670227]hehe:) boşver böcüğüm ben de ihtiyarlıyorum..artık kalkmıyor yerinden bünye..ver yemeği ve içeceği yatsın,otursun paso.. son iki bölümdür aslı kız ne yaptı baa:img-hyste kızcağız hastane çıkış takımı bile aldı cengizhanın torununa...gene de giydiyorsunuz kıza. basın bağrınıza kızı...o cacıkla cücüğü bile bastınız bağrınıza aslı hayli hayli hak ediyor.:img-yes: (arada muallayı da basın ama haa:))kadının fendi olayına bişi dediğimiz yok canım. siz öyle sanın..:img-hyste bak ülkeler arasında savaş mı çıkıyor yoksa dedikodu mu?:img-hyste demek ki hala biz yönetiyoruz dünyayı...evet james amcam doğru demiş hatunlar olmasa dünya bir hiç olurdu..ama dedikodusu olmayan,bol futbol ve bol içkili harika bir hiç...pehhh[/QUOTE
Ayrıca dünyanın iyi yöneltildiğini düşünmüyorum.. Bırakın bu işi bize. Futbol ve bol içkili bir dünyanız garanti.
Cacık ve cücüğe gelince..Erkek milleti hepsi aynı, ne fayda bekliyorsun diyor geçiyoruz. Kabullenmemiz ondan.. Yoksa öyle gönülden bir kabullenme söz konusu değil yani.
biri futbol mu dedi?futbolsuz bir dünya düşünülebilir mi?:img-cool2 bir düşüneyim....neyi düşünecektim ben...:img-hyste
size bırakırsak bu işi inanın hayat nasıl bişi