PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 23

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

filizim+y
01-06-07, 11:50
şimdi filiizm her kadının içinde doğal olarak bir miktar karadulluk olduğunu düşünürsek aslında aslı tecrübesiz bir karadul olarak yılmazı ısırdı..baktı ki hem karadul değil hemde aksine bir melek hemen bu konuda bu işin piri olan filize yolladı cacığı..filiizn bu konuda ki üstün yeteneği ve tartışmasız tecrübesi cacığın sonu olacak işte. kısacası durum budur...:good:

ferman abim illa eva yüzünden aslı kızı koruyacaksın ya kendi taktığın lakabı aslıya pekala çok da olumlu şekilde uyarladın bende şimdi diyorum ki filiz olumsuzları hakedecek çok büyük birşey mi yaptı ona bunu layık görürken aslı kıza daha olumlu yaklaşman beni üzüyor ahh eva aa hep senin yüzünden aslı melek değil bencil filiz bahsettiğin lakablı değil hatalı-fedakar-iyi niyetli:)

ferman336
01-06-07, 11:50
olmadı arshecim sende mi yahuuu :)

ohooo ferman abi çoğalıyolar napıcas yaff :)

aslı istese yılmaz yine de onunla evlenirdi arshecim.. en azından bencil dediniz dediniz kız son anda dönüş yaptı lütfeennn lütfeeennnn

farketmez evacım...savaş bu :img-hyste soğukkanlılığını koruyan galip çıkacak..bakma sen kalabalıklara doğruyu savunalım biz en azından tarih bizi kahraman ilan edecektir:happy0064 :img-pilot karadul-cacık olunca konu herkes suçludur evacım...ama biz yedirtmeyiz aslı gibi kanatlşı meleği:good:

ferman336
01-06-07, 11:53
Tüm forum diş bilese kaç yazar Ebru? Ben bakıyorum ki karakter olarak kötü bir yerde değildi, çizgisini gayet de yukarıya taşıdı. Hatalarından ders aldı, ve bunları tekrarlamadı. Tüm forum Ömer'e kin kusarken de ben burdaydım canım. Neyse ki Aslı imdada yetişti de kıyılma makinesine onu attınız. Kötü biri olmamasına rağmen şu bizim Dominant Filiz'le Light Yılmaz'ın durumunda engel teşkil ettiği için Aslı eleştirildi zati.

Ferman Abi, sence Filiz Yılmaz'ı döver mi?

hehe:) karadullar üzerinde yapılan araştırmalara göre hem dövecek hem sevecek ve sonuç olarakta yiyecek Hasanım..:img-hyste doğasını red edecek hali yok kızın:good: bak bir tanede oğlan doğuracak başka karadullar da aç kalmasın diye..:good:

archshe
01-06-07, 11:54
bencillik değildir. bakınız açıklama 2 sayfa arkada...

ameliyat öncesi söylediği bende mutluluğu hakettim bunu kimsenin bozmasına izin vermem lafı tümör yüzünden oluşan değişimden kaynaklanıyor (kaldı ki ben aslıya hak veriyorum. neden onun duygularını kimse düşünmedi ki..? kız ne filizi ne yılmaza kötü bir şey yaptı. cem e baksanıza bir. hatta handan hanıma)

sonra ameliyat çıkışında da beni bırakmayacaksın lafını ameliyat sersemliğinden söyledi. dediğim gibi burun değil beyin ameliyatı oldu kolay değil.

ve yılmaz a söyleyip söylememe konusunda da kararsız kaldı. sonuçta aslınında dediği gibi yılmaz bir kağıt parçasına inanmıştı.

ohooo siz kalıbınızı bulmuşunuz ama...aslının tümoru vardı ondan...yılmaz zaten öldü bizi ilgilendirmez...ozaman filizde hamileydi cemle uğraşırken hamilelik psikolojisi diyelim...yılmaza da bu psikoloji içindeyken bebği demedi diyelim...şirketi battı sevgilisinden ayrıldı hamile olduğunu anladı...sevgilisi sözlendi ozaman filizin ruh durumu nasıldı biz de bunu öne sürelim boşa konuşmayalım ...hıı olmaz mı?:img-wink:

forever_bim
01-06-07, 11:55
Aslı kötü biri midir? Hayır değildir. Sadece korkaklık yapıp ölümden ve yalnızlıktan korktuğu için Yılmaz'a kendini şartlandırmış deyim yerindeyse de çaresizlik acizlik göstermiştir. Aslı'nın bu olaylarda bir hatası varsa ve bu sebepten asılıyorsa, Yılmaz'ı idam mangası tarafından kurşuna dizmek gerekir. Bencil diyorsunuz Aslı'ya? Peki Yılmaz ne o zaman? Double bencil mi? Yoksa triple bencil mi?

sysdll
01-06-07, 11:55
bencillik değildir. bakınız açıklama 2 sayfa arkada...

ameliyat öncesi söylediği bende mutluluğu hakettim bunu kimsenin bozmasına izin vermem lafı tümör yüzünden oluşan değişimden kaynaklanıyor (kaldı ki ben aslıya hak veriyorum. neden onun duygularını kimse düşünmedi ki..? kız ne filizi ne yılmaza kötü bir şey yaptı. cem e baksanıza bir. hatta handan hanıma)

sonra ameliyat çıkışında da beni bırakmayacaksın lafını ameliyat sersemliğinden söyledi. dediğim gibi burun değil beyin ameliyatı oldu kolay değil.

ve yılmaz a söyleyip söylememe konusunda da kararsız kaldı. sonuçta aslınında dediği gibi yılmaz bir kağıt parçasına inanmıştı.

ne tümörmüş be...insana neler de söyletiyor...:img-hyste bence tümör değilde kabullenememe sonucu bunları söylüyor.çünkü aklında (ameliyat öncesi :D) Yılmaz ile kendine bir dünya kurdu.sadece kendi hayalleri vardı.Yılmaz'ın kileri hiç görmedi.zaten düğünde de söyledi ya "hayallerimi yıktınız" diye.ama bebek olayından sonra yine de Yılmaz'ı bırakmak istemeyişi açıkçası kendini düşündüğünün örneğinden biri...Yılmaz umut vermedi mi?elbette ki verdi...ama olaylar bu noktaya geldikten sonra hala kendi istediği gibi olayları görmek isteyişi bencillik noktasına gelip dayanıyor...

(devre olduğu için tarafsızlığımı bozup yorum yaptım.kusura bakmayın..:img-hyste :img-hyste )

filizim+y
01-06-07, 11:56
vardı doğru filiz söyledi nasıl olduysa aylar geçtikten sonra :img-hyste sonra da söylediğini yuttu senden değil dedi :( yılmazda cacık olup kabul etti herşeyiyle filizin cevabı senden olmasına bile mi di,yip sırıtmak oldu...işte budur dedim...biri cacık diğeri karadul..ne pişmanlığını dillendirecekler ortada pişmanlık mı kadlı filiizm..bundan sonra cacık he der karadul afiyetle yer:good:

ferman abim eskilere dönmek istemiyorum çünkü çıkması zor oluyor zaten bu bebek olayında kimseyle hemfikir değilim bunu da defalarca söyledim bu yüzden sadece şunu söylemek istiyorum söyledi ama yılmaz yapılan komploya inandırıldı sonra filiz kırıldı kendi dediğini yuttu devamındaki sözü yılmaz tarafından duyulmadı derken olaylar bu raddeye kadar geldi ben bu akşam yılmazın filize o yakıştırmayı yaptığı için pişmanlığını filizinde geç kalarak vaktinde söylemediği için bebeği onun pişmanlığını yaşayacaklarını ve yansıtacaklarını düşünüyorum, her ikise de hatalarını kabul etmiş bulunmak da bizlere ne oluyor anlamıyorum..

ferman336
01-06-07, 11:56
yaptım bile ferman abi iki kişi yaşıyorsa birinin diğerinin hataları yapmasında yardımcı olduğu aşikardır dediğim gibi hangi seven insan hem kendine hemde sevdiğine acı çektirmekten zevk alır (istisnaları katmıyorum o tipler de yok değil) filiz hata yaptı yılmazda destekledi, sonra yılmaz hata yaptı filiz destekledi yani yine tek taraflı birşey söz kunusu değil, yılmaz affettiği anlarda sevgisinden filizde affettiği anlarda sevgisinden yapmıştır, son halide bir anda olan birşey değil gelişim süreci var biraz hızlı olsa da, ayyy fena oluyorum şu lakablarından filizim tarih olacak az kaldı abi:)

doğru filizim :) filiz italyaya giderken yılmaz destekledi onu.git hadi dedi ben senin kıymetini bilemedim dedi :)
50 tane hakaret sayarken hisse olayında söyle filiz dedi destekledi onu.
katil dedi evet ben vurdurdum dedi..nerde ne zaman oldu bunlar filiizm? yılmazın bu 3 olayda da günahı yokken hep bunlara maruz kaldı. bunların sonucu olarak adam derbeder oldu,güvenini kaybetti,kendi deyimiyle hurdaya çıktı...ne yaptı yılmaz?bişi olamz sana..karadul filiz,cacık yılmaz,melek aslı:img-hyste

forever_bim
01-06-07, 11:58
Aslı kötü biri midir? Hayır değildir. Sadece korkaklık yapıp ölümden ve yalnızlıktan korktuğu için Yılmaz'a kendini şartlandırmış deyim yerindeyse de çaresizlik acizlik göstermiştir. Aslı'nın bu olaylarda bir hatası varsa ve bu sebepten asılıyorsa, Yılmaz'ı idam mangası tarafından kurşuna dizmek gerekir. Bencil diyorsunuz Aslı'ya? Peki Yılmaz ne o zaman? Double bencil mi? Yoksa triple bencil mi?

Yılmaz "Bebek senden değil" lafının üstüne gidip basbayağı bencillik yapıp, kendine zaafı olan bir kadının duygularıyla oynamış martıları şahit gösterip gidip ona iki kez evlenme teklif etmiştir. Aslı bencilse aynayı Yılmaz'a tutun. Bakın Yılmaz kendi bile kendinden korkar oldu ki aynayı kırdı.

EvaLongoria
01-06-07, 11:58
farketmez evacım...savaş bu :img-hyste soğukkanlılığını koruyan galip çıkacak..bakma sen kalabalıklara doğruyu savunalım biz en azından tarih bizi kahraman ilan edecektir:happy0064 :img-pilot karadul-cacık olunca konu herkes suçludur evacım...ama biz yedirtmeyiz aslı gibi kanatlşı meleği:good:

:img-hyste :img-hyste eyvallah abicim yüreğime su serpildi valla. evet soğukkanlılıkla savaştan galip çıkacağız.

hem karadul-cacık olunca işin içinde kihkihkih

EvaLongoria
01-06-07, 12:00
ne tümörmüş be...insana neler de söyletiyor...:img-hyste bence tümör değilde kabullenememe sonucu bunları söylüyor.çünkü aklında (ameliyat öncesi :D) Yılmaz ile kendine bir dünya kurdu.sadece kendi hayalleri vardı.Yılmaz'ın kileri hiç görmedi.zaten düğünde de söyledi ya "hayallerimi yıktınız" diye.ama bebek olayından sonra yine de Yılmaz'ı bırakmak istemeyişi açıkçası kendini düşündüğünün örneğinden biri...Yılmaz umut vermedi mi?elbette ki verdi...ama olaylar bu noktaya geldikten sonra hala kendi istediği gibi olayları görmek isteyişi bencillik noktasına gelip dayanıyor...

(devre olduğu için tarafsızlığımı bozup yorum yaptım.kusura bakmayın..:img-hyste :img-hyste )

iyi ki tarafsızdın taraf olsan mahvetmiştin bizi.

evet tümör insana bunları da yaptırır sevgili sysdll. sonuçta insan beyni tarafından yönetiliyo. hem neden aslının hayaleri olamıyor ki? ayrıca kim sevdiği insanla bir ömür olmak istemez ki? onunda dediği gibi aslı yılmaz a güvenmişti..

archshe
01-06-07, 12:01
Yılmaz "Bebek senden değil" lafının üstüne gidip basbayağı bencillik yapıp, kendine zaafı olan bir kadının duygularıyla oynamış martıları şahit gösterip gidip ona iki kez evlenme teklif etmiştir. Aslı bencilse aynayı Yılmaz'a tutun. Bakın Yılmaz kendi bile kendinden korkar oldu ki aynayı kırdı.

hatanın en büyüğü yılmaz da zaten..ona kimse bişey diyemez..aslıya söz verdi evlenme teklif etti...aslı ne yapsa yılmaza azdır ama olmayacak duaya aslı da görünce hayır demeliydi..inadını görmemesini anlayamadım ben

EvaLongoria
01-06-07, 12:02
ohooo siz kalıbınızı bulmuşunuz ama...aslının tümoru vardı ondan...yılmaz zaten öldü bizi ilgilendirmez...ozaman filizde hamileydi cemle uğraşırken hamilelik psikolojisi diyelim...yılmaza da bu psikoloji içindeyken bebği demedi diyelim...şirketi battı sevgilisinden ayrıldı hamile olduğunu anladı...sevgilisi sözlendi ozaman filizin ruh durumu nasıldı biz de bunu öne sürelim boşa konuşmayalım ...hıı olmaz mı?:img-wink:

olmazzzz..

birisi kendi canına can katacak birisi kendi canından olacak. arada ki fark zaten yaptıkları davranışları gösteriyor.

filizin ruh durumu sadece cemin yaptıklarını görmemekti. ne zaman cem in babasını öldürdüğünü duydu o zaman amanin dedi. e kaç kişi onu uyardı kaç defa söyledi. cem in ne kadar tehlikeli olduğunun farkına varması için ille de cemin katil olduğunu duyması gerekiyordu.

filizin yaptığı hamilelikten kaynaklanan bir durum değildi...

filizim+y
01-06-07, 12:03
Koyulttuğum cümleye katılmıyorum. Bireyin hata yapması kendinden kaynaklanır en fazla. Çevresel koşullardan etkilenme olur ama hatayı bireyin kendisi yapar.
Örnek: Son dansözlük olayında Feride hatalıdır. Ömer'le bir ilişki içerisindedir, ama hatayı tetikleyici unsur Ömer değildir. Git dansözlük yap dememiştir.

Yazdığın cümleden yapılan çıkarım ortada bir ilişki varsa, bir taraf diğerini hataya teşvik eder mentalitesidir ve pek de bağlayıcı değildir.

Hasanım koyulttuğun cümlenin bir önceki yorumda açıklaycı yorumu vardı yani direkt yazılmış bir yorum değil bu ben hatayı iki taraflı olarak düşünüyorum daha önce de dediğim gibi bir tarafın çok diğer tarafın az ama illa ki etkilemesi söz konusudur hem ben bunu filizyılmaz olayları gözönüne alarak yazdım, eşbette biray hatayı kendisi yapar ama bu hatayı yapmaya zorlayan unsurları göz ardı etmemek gerek ben bundan bahsediyorum.

verdiğin örnek de feridenin yaptığı düşüncesizlikle karışık sevdiğine yardımcı olmak istemesi elbette ömer hatalı değil benim çiftimin hatalarıyla bu bir değil bir bağlantı kuramadım ben.

yazdığım cümle bir ilişki iki kişilik yaşanıyorsa ve oratada bariz hatalar varsa bunu tek taraflı bir kişinin yapmasının yanında ona yapılmasını sağlayan unsurlarında olmuş olmasıdır, hatayı yapana teşvik değil ama unsur.

ferman336
01-06-07, 12:04
hoş görmüyorum ama sen kabul etmezsin yılmaz dayanamadı filizsizliğe kabul etti...ne derdiniz var adamla yahu...Allahtan filiz cidden aldatmamış sadece öyle biliniyo yoksa ne yapardınız bilmem hoş ozaman ben bile savunmazdım filizi:icon_whis

yılmazı bi kenara bırak arcshecim. bende sana ömer de dayanamadı kabul etti derim. işte bunu anlatmaya çalışıyorum haftalardır.bazı şeyler var ki kabul edilemez.edlirse bu aşka yorulmaz. sen kalkıp ömeri yadırganken yılmaza büyük aşık diyemezsin yahu:good:

forever_bim
01-06-07, 12:05
hatanın en büyüğü yılmaz da zaten..ona kimse bişey diyemez..aslıya söz verdi evlenme teklif etti...aslı ne yapsa yılmaza azdır ama olmayacak duaya aslı da görünce hayır demeliydi..inadını görmemesini anlayamadım ben
E ebrucum madem öyle, Aslı'dan önce Yılmaz'ı yargılamak lazım. Bana o cephede en fazla Aslı eleştirilmiş gibi geliyor. Kaldı ki Aslı da hatalı ve eleştirilmeli. Yılmaz'a torpil geçmeyin madem hatalı eleştirin.

zegan
01-06-07, 12:06
Filiz, abisinide Yılmaz gibi lightlaştırma çabasında. Ömer bu gidişle Yılmaz ı geçicek.
Ben artık Filiz den Ali için adımlar bekliyorum.

archshe
01-06-07, 12:07
olmazzzz..

birisi kendi canına can katacak birisi kendi canından olacak. arada ki fark zaten yaptıkları davranışları gösteriyor.

filizin ruh durumu sadece cemin yaptıklarını görmemekti. ne zaman cem in babasını öldürdüğünü duydu o zaman amanin dedi. e kaç kişi onu uyardı kaç defa söyledi. cem in ne kadar tehlikeli olduğunun farkına varması için ille de cemin katil olduğunu duyması gerekiyordu.

filizin yaptığı hamilelikten kaynaklanan bir durum değildi...

aslının ki de tümorden değil ozaman...bana ne..herşeyi anladınız bi filizin o ruh halinde hata yapabilceğini anlamadınız...kızın başına neler geldi:icon_sorr...filizi uyaranlar oldu da aslı da gözüünün önünde olup biteni göremedi..duyduklarına inanmadı..

EvaLongoria
01-06-07, 12:08

aslı da nihayetinde yalnız birisi idi. kendine yeni bir aile bir sevgili edindi. bu da aslının inat yapmasına neden oldu. dediğim gibi ben aslıya hak veriyorum.

ama bu konuda gerçekten de yılmaz ı eleştirmek lazım. aslıyı eleştirdiğimizin yarısı kadar bile yılmazı eleştirmedik..

EvaLongoria
01-06-07, 12:09
aslının ki de tümorden değil ozaman...bana ne..herşeyi anladınız bi filizin o ruh halinde hata yapabilceğini anlamadınız...kızın başına neler geldi:icon_sorr...filizi uyaranlar oldu da aslı da gözüünün önünde olup biteni göremedi..duyduklarına inanmadı..

yoo ben filizin ruh halini de anlıyorum. ama aslının yaptığ gerçekleri görmezden gelip inat sa filizin yaptığı da gerçekleri görmezden gelip inattır.

sysdll
01-06-07, 12:11
Filiz, abisinide Yılmaz gibi lightlaştırma çabasında. Ömer bu gidişle Yılmaz ı geçicek.

merak etme ali için Filiz hiçbirşey yapamaz...ali için kimse bişi yapamaz...o zaten kendinden ateşlemeli..dizinin ilk bölümünde ne ise şimdi de o...hala semadan korkuyor:img-hyste :img-hyste hala patavatsız..dediğim gibi değişmeyen bir tek ali kaldı (gerçi handan konusunda hala şüphelerim var..76 da ferideyi o halde görüpte tekiner damarı kalkarsa yine bildiğimiz handan olabilir...:img-hyste :img-hyste )

archshe
yılmazı bi kenara bırak arcshecim. bende sana ömer de dayanamadı kabul etti derim. işte bunu anlatmaya çalışıyorum haftalardır.bazı şeyler var ki kabul edilemez.edlirse bu aşka yorulmaz. sen kalkıp ömeri yadırganken yılmaza büyük aşık diyemezsin yahu:good:

ömeri astımmı ben..yok....doğru bulmadım ama nasıl yaprsa yapsın...o da aşkına yenildi de kabul etti...ferideyi kırmamak adına..yılmazınki de herkesin kabu etmeyeceği bişey o da etti doğru olmayabilir ama asmam diyorum

sudemnaz

:D:D:D ali iyi böyle değişmesine gerek yok...
acaba aynalı nasıl olur
aynalı ya senaristler münasıp bir kısmet bulamadılar ya tuhaf konularla canımızı sıkana kadar aynalıya birini bulsaydılar daha güzel olurdu:D

forever_bim
Ferman abi

Ömer'in kabullenişi bana fazla çelişik gelmiyor. Ömer fazla kırılgan saman alevi gibi parlayıp sönen biri. Hatırla ilk sezonu. Elif evi terketti, Ömer Elif geri gelince tepki koydu odaları ayırdı. Ama kayıtsız kalabildi mi? Hayır. Gece uyurken gidip üzerini örterdi, hastanede kaç gece sabahladı onunla tüm kırgınlığını da bırakmıştı. Bence geçen sezon da o terkedişin nedenini anlamıştı Ömer. Yani Elif'in onu Yılmaz'a dönmek için terk ettiğini anlamıştı. Anlamamak için fazla saf olmak lazımdır ki bence anladı. Buna rağmen Elif'e karşı çok sert bir tepki ya da tavır koyamadı. Aynısı şimdi Feride'yle de oluyor. Elif de Feride de bu sevgi kontenjanını ya da Ömer'in onlara karşı olan zaafını iyi değerlendirdiler olay budur.

Yılmaz daha sert daha maço biri gibi yazılıyor. O yüzden de bu son manzara çelişki.

ferman336
ferman abim illa eva yüzünden aslı kızı koruyacaksın ya kendi taktığın lakabı aslıya pekala çok da olumlu şekilde uyarladın bende şimdi diyorum ki filiz olumsuzları hakedecek çok büyük birşey mi yaptı ona bunu layık görürken aslı kıza daha olumlu yaklaşman beni üzüyor ahh eva aa hep senin yüzünden aslı melek değil bencil filiz bahsettiğin lakablı değil hatalı-fedakar-iyi niyetli:)

ömrü hata yapmakla geçti filizim filizin..büyük bir şey yapmadı mı? daha büyük ne yapılır ki. filizn yaptıklarını anca cacık bir adam kabul ederdi...yılmaz da çözümü reenkarne olmakta buldu:img-hyste

archshe
01-06-07, 12:12
E ebrucum madem öyle, Aslı'dan önce Yılmaz'ı yargılamak lazım. Bana o cephede en fazla Aslı eleştirilmiş gibi geliyor. Kaldı ki Aslı da hatalı ve eleştirilmeli. Yılmaz'a torpil geçmeyin madem hatalı eleştirin.

ne diyeyim adama onu zaten asıyolar...aslı melek oldu ona karşıyım ben...

filizim+y
01-06-07, 12:13

cvplayayım

--- aslı kesinlikle kötü biri değil sadece kendini düşünerek birçok şeyi görmezden gelen sonrasında da kendince bencil davranışları olan biri, hastalık olmadan önceki davranışları da var sadece hastalığa mal etmek doğru değil
aslı kız mükemmelliyetçi tavrının aksine davranışlar sergilemiş ve kendi yaptığı olaylar yüzünden bencil damgasını yemiştir, olayların başlangıcından beri kendini düşünerek yılmaza evet dedi, sevdiği halde sevdiği adamın halinden anlamadı yani bile bile lades diyerek bu yolu kendisi seçti.

--- yılmaz da aslıya karşı tüm tutum, davranış, hal ve hareketleri göz önüne alındığında bırak double, triple kat kat bencildir, verdiği sözler yaptığı şeyler gz ardı edilemez, zaten aynayı kırmasıda yaptığı hatanın farkına varmasıyla içindeki fırtınanın dışa yansımasaydı zaten, yılmaz bencil aslı olayında ama onun neden ve niye yaptığını anlayabiliyorum

şimdi diyeceksin ki yılmazı anlıyorsun peki aslı kızı neden anlamıyorsun ben diyim baştan beri ısınamadığım bir karakter ve bana duyguları yansıtamamış olması ve beklenilen davranışlardan çok beklenilmeyen davranışlar sergilemesi kötü biri değil aslı kız ama bana hitap etmedi.

ASGY
01-06-07, 12:14
resimler için teşekkürler... (keşke filizin daha fazla resmini çekebilseydin)
filiz hastaneye ambulansla geliyor... handan,ömer,mualla kapıda onu bekliyolar...aynalı, yılmaz arbayla geliyor...yılmaz ,filizin kıyafatleri ultrson sahnesinde,olacağı meçhul araba sahnesinde, hastane sahnesinde aynı...eğer filiz yılmazla beraberken sancılansaydı onu yılmaz hastaneye getirirdi...

arkadasım resimlerden bahsetmişşin ,bizde çok merak ediyoruz bizde görebilirmiyiz lütfen :icon_sorr

EvaLongoria
01-06-07, 12:15
ne diyeyim adama onu zaten asıyolar...aslı melek oldu ona karşıyım ben...

ama yılmaz ı yine biz asıyoruz. ben gerektiğinde aslınında hatalarını söylüyorum. bir de sizden duyalım yılmazın hatalarını

kursuni19
01-06-07, 12:16
aslı da nihayetinde yalnız birisi idi. kendine yeni bir aile bir sevgili edindi. bu da aslının inat yapmasına neden oldu. dediğim gibi ben aslıya hak veriyorum.

ama bu konuda gerçekten de yılmaz ı eleştirmek lazım. aslıyı eleştirdiğimizin yarısı kadar bile yılmazı eleştirmedik..

Aile edindiyi dogru, yanliz sevgili konusunda sana pekde fazla katilmayacagim. Yilmaz ne zaman ona bir sevgili gibi davrandiki, ne zaman ellele tutusup onunla bir yerlere gitti, nezaman ona ben seni seviyorum dedi...Asli kendi kafasinda kurdugu gercekler dogrultusunda hayatini yönlendirmeye calisti, bir nevil hayal dünyasi, Yilmazin ona karsi olan mesafesini, ona karsi yaklasimini, ona karsi davranisini fark edemiyse, fark edipte etmememzlikden geldigise ve bu sekilde bu iliskide israr ettiyse bana Asliyi anlamaya calis demeyin, cünkü benim icin anlasilmasi imakansiz bir durumdur. Insan nasil sevilmedigini bildigi halde, yada daha dogrusu sevginin boyutunun bir iliski boyutunda olmadigini bilmedigi halde bir iliskide mutlu olabilir ve bu iliskide israr edebilir, benim kafam almiyor.

Yilmaz hatasiz demiyorum, tabiki bu konuda Yilmazin hatasi büyüktür, ama Yilmazin gerekcelerini anlamak cok daha kolay, yani Yilmazin bu durumun anliyabilirim, hak verdigimi söylemiyorum, ama Asliyi anliyamiyorum

filizim+y
01-06-07, 12:17
ömrü hata yapmakla geçti filizim filizin..büyük bir şey yapmadı mı? daha büyük ne yapılır ki. filizn yaptıklarını anca cacık bir adam kabul ederdi...yılmaz da çözümü reenkarne olmakta buldu:img-hyste

ferman abim kelime oyunlarına başladık kelimelere ip atlatmaya başlamışsın ben sana aslıya gösterdiğin toleransın binde birini filize göstermemeni anlayamadığımı yazmıştım, ahh abi ahh seb bu kızı çok seviyorsun insan sevdiğini yerden yere vururmuş seninki de o hesap o yüzden kıyar gibi yapıp sevgini bu yolla gösteriyorsun anladım ben seni:) yılmazın birşey olduğu yok baksana karayağızım yılmazıma:)

ferman336
01-06-07, 12:19
ferman abim eskilere dönmek istemiyorum çünkü çıkması zor oluyor zaten bu bebek olayında kimseyle hemfikir değilim bunu da defalarca söyledim bu yüzden sadece şunu söylemek istiyorum söyledi ama yılmaz yapılan komploya inandırıldı sonra filiz kırıldı kendi dediğini yuttu devamındaki sözü yılmaz tarafından duyulmadı derken olaylar bu raddeye kadar geldi ben bu akşam yılmazın filize o yakıştırmayı yaptığı için pişmanlığını filizinde geç kalarak vaktinde söylemediği için bebeği onun pişmanlığını yaşayacaklarını ve yansıtacaklarını düşünüyorum, her ikise de hatalarını kabul etmiş bulunmak da bizlere ne oluyor anlamıyorum..

e filizim yani hoşsun ha:) muhabbet olsun diye yazıyoruz kendi çapımızda nasıl olması gerektiğini..bize ne oluyor dersek hiç bişi konuşamayız yahu:img-pilot e sen şiir yazamazsın ben karadulla cacığı asamam..almaz ki onlar mutlu biz mutsuz oluruz:img-hyste ben bencil adamım..onlar mutsuz ben mutlu olayım...ben aslı değilim ki onların mutluluğunu herşeyden üstün göreyim..:img-hyste :happy0064

archshe
01-06-07, 12:22
ama yılmaz ı yine biz asıyoruz. ben gerektiğinde aslınında hatalarını söylüyorum. bir de sizden duyalım yılmazın hatalarını

ee asılırken destek vermeyi unutmuşuz ...duy tabii evacım...yılmaz gitmeye karar vermiş bi kızı yolundan çevirip umut vermiştir...sadece onu sevmeye çalışacağına dair...ama daha sonra filize kızıp aynı hızla aslıya martılar huzurunda evlenme teklif etmiştir..ama filizi unutamamış onu ruhen hep filizle aldatmıştır...sonra sözlüyken filizi sevdiğini ve onsuz yapamayacağını anlamış ama aslıyı yarı yolda bırakmamıştır...yılmaz eşşeklik yapmıştır..büyük hatalardır bunlar kabulüm...ama aslı da sadece istediğini görmüştür..

forever_bim
01-06-07, 12:22
Dizideki tüm karakterler-Ali ve Sema hariç- değişmiştir.

Filiz eskinin dimdik duranıyken en kırılgan en edilgen karaktere dönüşmüştür.

Ömer eskinin şımarık çocuğuyken şimdi adımlarını sayarak atan birine dönüşmüştür. Dostuyla düşmanını ayırt etmeye başlamıştır.

Yılmaz'a gelince, eskinin gelenekçi, gururlu sevgilisine başka bir erkek telefon etti diye yangın çıkaran adam gitmiş yerine başkasından sandığı bebeği kabul eden biri gelmiştir.

Handan da değişmiştir. Senaristler Filiz ve Ömer'deki değişimi daha güzel yazdıkları için Handan ve Yılmaz'daki değişimler bu derece yadırganmıştır. Onlardaki değişim çok ani olmuştur.

ferman336
01-06-07, 12:24
ömeri astımmı ben..yok....doğru bulmadım ama nasıl yaprsa yapsın...o da aşkına yenildi de kabul etti...ferideyi kırmamak adına..yılmazınki de herkesin kabu etmeyeceği bişey o da etti doğru olmayabilir ama asmam diyorum

e arcshecim bende kabul etmiyorum ve senin bir adım önüne geçerek asıyorum işte. demek istediğim yılmaz yapınca bu kabülü nasıl büyük aşık oluyor yahu:good: sence yılmaz büyük aşık mı?:img-hyste (tuzak sorudur.evacım arcsheyi düşüreceğim ağıma kihkihkih :))

ferman336
01-06-07, 12:26
Ferman abi

Ömer'in kabullenişi bana fazla çelişik gelmiyor. Ömer fazla kırılgan saman alevi gibi parlayıp sönen biri. Hatırla ilk sezonu. Elif evi terketti, Ömer Elif geri gelince tepki koydu odaları ayırdı. Ama kayıtsız kalabildi mi? Hayır. Gece uyurken gidip üzerini örterdi, hastanede kaç gece sabahladı onunla tüm kırgınlığını da bırakmıştı. Bence geçen sezon da o terkedişin nedenini anlamıştı Ömer. Yani Elif'in onu Yılmaz'a dönmek için terk ettiğini anlamıştı. Anlamamak için fazla saf olmak lazımdır ki bence anladı. Buna rağmen Elif'e karşı çok sert bir tepki ya da tavır koyamadı. Aynısı şimdi Feride'yle de oluyor. Elif de Feride de bu sevgi kontenjanını ya da Ömer'in onlara karşı olan zaafını iyi değerlendirdiler olay budur.

Yılmaz daha sert daha maço biri gibi yazılıyor. O yüzden de bu son manzara çelişki.

Hasancım onu anlatmaya çalıştım haftalardır oruma ama kimseyi inandıramadım işte. karakterler esnerler buna lafım yok hangimiz esnemiyoruz ki hayatta. lakin kırılmazlar...esnemek başka kırılmak başka şey...ömer zaten geçmişte söylediğin şeyleri yapmış bir adam olarak çizildi. ama yılmaz öyle değildi.e sen kalkıp 73 bölümlük kale gibi adamı yıkarsan ben hem senaristleri hem de yeni oluşan karakteri asarım yahu:img-pilot :happy0064

ferman336
01-06-07, 12:27

yanlış soru evacım :good: biz arcshenin elinden filizin hatalşarını duymak ve okumak istiyoruz :img-yes: hehe:) arcshecim meydan senin:good:

archshe
01-06-07, 12:28
e arcshecim bende kabul etmiyorum ve senin bir adım önüne geçerek asıyorum işte. demek istediğim yılmaz yapınca bu kabülü nasıl büyük aşık oluyor yahu:good: sence yılmaz büyük aşık mı?:img-hyste (tuzak sorudur.evacım arcsheyi düşüreceğim ağıma kihkihkih :))

evt ömer de yılmaz da büyük aşık...öyle olmasa kabulü bu denli zor durumları kabul etmez onlardan ayrılır yeni hayat kurarlardı..ve bana yakışmaz der ve silerlerdi...

filizim+y
01-06-07, 12:28
e filizim yani hoşsun ha:) muhabbet olsun diye yazıyoruz kendi çapımızda nasıl olması gerektiğini..bize ne oluyor dersek hiç bişi konuşamayız yahu:img-pilot e sen şiir yazamazsın ben karadulla cacığı asamam..almaz ki onlar mutlu biz mutsuz oluruz:img-hyste ben bencil adamım..onlar mutsuz ben mutlu olayım...ben aslı değilim ki onların mutluluğunu herşeyden üstün göreyim..:img-hyste :happy0064

öyleyimdir huyum kurusun abi:) biliyorum abi bende muhabbete katılıyorum nasıl olabilir diye farklı birşey yapmıyorum, yok yok konuşalım ben mutluluk şiirleri de yazarım tıpkı senin mutluluk hallerinden birşeyler çıkarığ asacağın gibi problem yok yani:) ama yeteri kadar mutsuz oldular hakettiler mutlu olsunlar tabi bencillik de bir yere kadar bak aslı kız bile bencilliğin iş olmadığını anladı sen mi anlamyacaksın:) aslı kız kendi mutluluğunu üstün gördü canlı cenaze olan adamla evlenerek mutsuzluğu seçmeyerek yaa:)

sysdll
01-06-07, 12:29
Hasancım onu anlatmaya çalıştım haftalardır oruma ama kimseyi inandıramadım işte. karakterler esnerler buna lafım yok hangimiz esnemiyoruz ki hayatta. lakin kırılmazlar...esnemek başka kırılmak başka şey...ömer zaten geçmişte söylediğin şeyleri yapmış bir adam olarak çizildi. ama yılmaz öyle değildi.e sen kalkıp 73 bölümlük kale gibi adamı yıkarsan ben hem senaristleri hem de yeni oluşan karakteri asarım yahu:img-pilot :happy0064

ferman abi karakterlere ne yapılması gerektiği konusunda bir lafım yok...ama senaristlere yapılacak olanları ben kendi tekelime almış bulunuyorum :img-hyste :img-hyste (kafa-kol,künde,uçan tekme,asma-boğma,çift dalma ve diğer tüm fantastik hareketler...:img-hyste )

o yüzden senaristler ile arama lütfen girmeyin rica ediyorum.onlarla aramda "kan bağı" var artık...:img-hyste :img-hyste

forever_bim
01-06-07, 12:29
Abi zaten herkes buna büyük aşk diyebilir ama içten içe "Yılmaz ne yaman çelişki yapmış" demekten de kendini alamaz. Yılmazın kurallar ve seanryo gereği bebeği öğrenip öyle kabul etmesi lazımdı ama biz havaya konuşuyoruz.

ferman336
01-06-07, 12:31
ferman abim kelime oyunlarına başladık kelimelere ip atlatmaya başlamışsın ben sana aslıya gösterdiğin toleransın binde birini filize göstermemeni anlayamadığımı yazmıştım, ahh abi ahh seb bu kızı çok seviyorsun insan sevdiğini yerden yere vururmuş seninki de o hesap o yüzden kıyar gibi yapıp sevgini bu yolla gösteriyorsun anladım ben seni:) yılmazın birşey olduğu yok baksana karayağızım yılmazıma:)

filizim aslı kendini kandırdı ve sonunda gerçeği anlayıp doğru olanı yaptı...ama filiz öyle mi..hayatı kendini değil yılmazı kandırmakla geçti..ve hep yanlı yaptı...ne anlayışı göstercem ben ona :img-cool2 insan kendi eder kendi bulur ama ders alır yahu. filiz nerde ders aldı..hatalarda çıtayı her seferinde biraz daha yükseltti..olay budur:good:

ferman336
01-06-07, 12:34
ee asılırken destek vermeyi unutmuşuz ...duy tabii evacım...yılmaz gitmeye karar vermiş bi kızı yolundan çevirip umut vermiştir...sadece onu sevmeye çalışacağına dair...ama daha sonra filize kızıp aynı hızla aslıya martılar huzurunda evlenme teklif etmiştir..ama filizi unutamamış onu ruhen hep filizle aldatmıştır...sonra sözlüyken filizi sevdiğini ve onsuz yapamayacağını anlamış ama aslıyı yarı yolda bırakmamıştır...yılmaz eşşeklik yapmıştır..büyük hatalardır bunlar kabulüm...ama aslı da sadece istediğini görmüştür..

arkadaşlar şu martıların şahitliği hikayesi büyütmeyin...o hayvanları bilirim ben..kim simit atsa onun peşine giderler gıyk gıyk diye:img-hyste onlardan daha iyi yalancı şahit görmedi dünya yani:good:

archshe
01-06-07, 12:34
yanlış soru evacım :good: biz arcshenin elinden filizin hatalşarını duymak ve okumak istiyoruz :img-yes: hehe:) arcshecim meydan senin:good:

ooo iyiki ringe döndük kime yetişim şaşırdım valla...filizin hatalarını siz saydınız ben de evt hatalı dedim...ne gerek var tekrarlamay...siz susmuyosunuz zaten bu konuda..aslının ki tümorden filizinki yaşadığı üzüntülerden yılmazınki de filizsizlikten diyelim...nedenlerini bağlayalım...olurmu...valla siz yapınca oluyo:img-yes:

EvaLongoria
01-06-07, 12:36
Aile edindiyi dogru, yanliz sevgili konusunda sana pekde fazla katilmayacagim. Yilmaz ne zaman ona bir sevgili gibi davrandiki, ne zaman ellele tutusup onunla bir yerlere gitti, nezaman ona ben seni seviyorum dedi...Asli kendi kafasinda kurdugu gercekler dogrultusunda hayatini yönlendirmeye calisti, bir nevil hayal dünyasi, Yilmazin ona karsi olan mesafesini, ona karsi yaklasimini, ona karsi davranisini fark edemiyse, fark edipte etmememzlikden geldigise ve bu sekilde bu iliskide israr ettiyse bana Asliyi anlamaya calis demeyin, cünkü benim icin anlasilmasi imakansiz bir durumdur. Insan nasil sevilmedigini bildigi halde, yada daha dogrusu sevginin boyutunun bir iliski boyutunda olmadigini bilmedigi halde bir iliskide mutlu olabilir ve bu iliskide israr edebilir, benim kafam almiyor.

Yilmaz hatasiz demiyorum, tabiki bu konuda Yilmazin hatasi büyüktür, ama Yilmazin gerekcelerini anlamak cok daha kolay, yani Yilmazin bu durumun anliyabilirim, hak verdigimi söylemiyorum, ama Asliyi anliyamiyorum

Bir tek Aslıyı anlayabilen ben miyim bu durumu da ben anlamadım.

Sevmek , tutkuyla büyük bir aşkla sevmek insanın gözlerini de kör eder.. Beynini de ele geçirir. İnsan sadece onu sevdiğini görür. İstediğini görür. Ben Aslıyı anlıyorum.

Sevmek ille de seni seviyorum demek, elini tutmak ona dokunmak değildir ki...

ferman336
01-06-07, 12:37
evt ömer de yılmaz da büyük aşık...öyle olmasa kabulü bu denli zor durumları kabul etmez onlardan ayrılır yeni hayat kurarlardı..ve bana yakışmaz der ve silerlerdi...

e arcshecim sen demin demedin mi bu ihanet gerçek olsaydı ben bile affetmezdim filizi diye... yılmaz bu ihaneti gerçek sanarken kabul etti filizi. burdan çıkan sonuç ya sen hiç bir zaman büyük bir aşık olamayacaksın ya da dizideki aşk değil..hangisi?:good:

EvaLongoria
01-06-07, 12:38

ille sona aslıyı katarım diyosun yani :)

olsun bunları da kabul ettin ya ben bi rahatladım..

ama ferman abime de katılıyorum bir de filizin kileri alsak tam süper olacak :)

archshe
01-06-07, 12:40
e arcshecim sen demin demedin mi bu ihanet gerçek olsaydı ben bile affetmezdim filizi diye... yılmaz bu ihaneti gerçek sanarken kabul etti filizi. burdan çıkan sonuç ya sen hiç bir zaman büyük bir aşık olamayacaksın ya da dizideki aşk değil..hangisi?:good:

yani filizi savunamazdım demek istedim...affetmezdim diye değil...tuzak kuruyosun ama yutmam...:img-wink: ben büyük aşk falan da istemem zaten beladan başka bişey değil...dizideki valla süper bi aşk da bukadar severken bukadar acı istemem aman eksik kalsın...normal aşk neyimize yetmiyo...hiç leyla ile mecnun filiz ile yılmaz olasım yok:img-hyste

ferman336
01-06-07, 12:41
öyleyimdir huyum kurusun abi:) biliyorum abi bende muhabbete katılıyorum nasıl olabilir diye farklı birşey yapmıyorum, yok yok konuşalım ben mutluluk şiirleri de yazarım tıpkı senin mutluluk hallerinden birşeyler çıkarığ asacağın gibi problem yok yani:) ama yeteri kadar mutsuz oldular hakettiler mutlu olsunlar tabi bencillik de bir yere kadar bak aslı kız bile bencilliğin iş olmadığını anladı sen mi anlamyacaksın:) aslı kız kendi mutluluğunu üstün gördü canlı cenaze olan adamla evlenerek mutsuzluğu seçmeyerek yaa:)

yok öyle hakettiler mutluluğu diye birşey filiizm :) nerde hak ettiler..eski yılmazım ölmeden sonuna kadar hak ediyordu da..filiz o zaman bile hak etmedi walla...şimdi bu cacıkla mutlu olsun...baktılar senaristler bile bu kızı kurtaracak yol yok bari yılmazı öldürüp yenisini koyalım dediler yahu :) isyanım bunadır benim.. düzelmesi gereken filizken yılmazı öldürdüler:icon_sorr şimdi timsah gözyaşları döküyor filiz."yok ben senin hayatını karıştıracak bişi yapmam, yok seni mutsuz edecek en ufak adım atmam," adamdan hala çocuğunu gizliyorsun yahu.daha ne yapacan. Allahtan aslı varda duruma el koydu:img-pilot :good:

filizim+y
01-06-07, 12:41
filizim aslı kendini kandırdı ve sonunda gerçeği anlayıp doğru olanı yaptı...ama filiz öyle mi..hayatı kendini değil yılmazı kandırmakla geçti..ve hep yanlı yaptı...ne anlayışı göstercem ben ona :img-cool2 insan kendi eder kendi bulur ama ders alır yahu. filiz nerde ders aldı..hatalarda çıtayı her seferinde biraz daha yükseltti..olay budur:good:

ferman abim aslı kısın başka şansı var mıydı, körü körüne devam etseydi bu seferde bencillikten sadistliğe geçerdi kızımız en iyisini yaptı, yalnış hesap bağdattan dönermiş aslı kızınki de o hesap, filiz de yaptı hataları ama anlaşılır hatalar anlaşılmaz birşey yaptı mı hayır, yılmaz kanmaya müsaitse filiz ne yapsın:) filizde aldı dersini abi hani bir türki varya "dersini almışda ediyor ezber" diye filizde onu yapıyor, görebilene:):) yapacak hatası kalmadı sonladı ben abi tek isteği oğluyla huzurlu olmak başka birşey değil:)

EvaLongoria
01-06-07, 12:43
ferman abim aslı kısın başka şansı var mıydı, körü körüne devam etseydi bu seferde bencillikten sadistliğe geçerdi kızımız en iyisini yaptı, yalnış hesap bağdattan dönermiş aslı kızınki de o hesap, filiz de yaptı hataları ama anlaşılır hatalar anlaşılmaz birşey yaptı mı hayır, yılmaz kanmaya müsaitse filiz ne yapsın:) filizde aldı dersini abi hani bir türki varya "dersini almışda ediyor ezber" diye filizde onu yapıyor, görebilene:):) yapacak hatası kalmadı sonladı ben abi tek isteği oğluyla huzurlu olmak başka birşey değil:)

anlaşılmaz bir şey yapmadı mı ??

yapma filizim gözünü seveyim. bak aslının hatalarını kabul edebiliyorum ama sen de filizinkileri gör.

cem den intikam almak için yaptıkları anlaşılır mıydı ??

ferman336
01-06-07, 12:44
Abi zaten herkes buna büyük aşk diyebilir ama içten içe "Yılmaz ne yaman çelişki yapmış" demekten de kendini alamaz. Yılmazın kurallar ve seanryo gereği bebeği öğrenip öyle kabul etmesi lazımdı ama biz havaya konuşuyoruz.

içten içe bunu söylerek nasıl büyük aşk damgası yapıştırabilir Hasan buna insanlar ben de bunu anlamıyorum...kabul etmek bu kadar zor değil ya bunun büyük bir aşk olmadığını şu şekliyle...ama filiz o kadar ağladı zırladı ki dizi boyunca, e kız güzel de ağlayınca Türk milleti işte yufka yürekli, mutlu olsunlar yeter diyor...kız adamın canına okmuş bunlar dert değil.olsun biz unutmadık unutmayacağız ve unutturmayacağız karadul filizi:img-hyste

ferman336
01-06-07, 12:46
ooo iyiki ringe döndük kime yetişim şaşırdım valla...filizin hatalarını siz saydınız ben de evt hatalı dedim...ne gerek var tekrarlamay...siz susmuyosunuz zaten bu konuda..aslının ki tümorden filizinki yaşadığı üzüntülerden yılmazınki de filizsizlikten diyelim...nedenlerini bağlayalım...olurmu...valla siz yapınca oluyo:img-yes:

hehe:) arcshecim az diilsin ha sende. senin mimar yerine politiacı olman lazımmış :) bana bunu dedirtemezsin gibi bir cümle olmuş walla benim anladığım..ama hak da veriyorum yaz yaz bitmiyor ki filizin hataları..:img-hyste

archshe
01-06-07, 12:47
anlaşılmaz bir şey yapmadı mı ??

yapma filizim gözünü seveyim. bak aslının hatalarını kabul edebiliyorum ama sen de filizinkileri gör.

cem den intikam almak için yaptıkları anlaşılır mıydı ??

bak işte o en anlaşılır olanıydı....hayatını karatmış tüm sevdiklerine zarar vermiş ve herşeyi sadece onu elde etmek için yapmış birine yapılacak engüzel şeydi parmağında oynatmak bi de becebilseydi keşke:icon_sorr

ferman336
01-06-07, 12:49
yani filizi savunamazdım demek istedim...affetmezdim diye değil...tuzak kuruyosun ama yutmam...:img-wink: ben büyük aşk falan da istemem zaten beladan başka bişey değil...dizideki valla süper bi aşk da bukadar severken bukadar acı istemem aman eksik kalsın...normal aşk neyimize yetmiyo...hiç leyla ile mecnun filiz ile yılmaz olasım yok:img-hyste

hehe :) yok yok senin kesin politikacı olman lazımdı arcshe..ne güzel savıyorsun soruları böyle :) tamam yaşama ama düşün...ya sende büyük aşk kavramı yok ya da dizideki aşk büyük değil..hangisi arcshe kaçma ne olur cevap ver dümdüz:good:

archshe
01-06-07, 12:50
hehe:) arcshecim az diilsin ha sende. senin mimar yerine politiacı olman lazımmış :) bana bunu dedirtemezsin gibi bir cümle olmuş walla benim anladığım..ama hak da veriyorum yaz yaz bitmiyor ki filizin hataları..:img-hyste

politikayı da severim hani:img-wink: ama yanlış anlamışın...ee hergün saatlerce filizin hataları yazılıyo bizde tamam diyoruz negerek var bizi yormaya..

filizim+y
01-06-07, 12:51
yok öyle hakettiler mutluluğu diye birşey filiizm :) nerde hak ettiler..eski yılmazım ölmeden sonuna kadar hak ediyordu da..filiz o zaman bile hak etmedi walla...şimdi bu cacıkla mutlu olsun...baktılar senaristler bile bu kızı kurtaracak yol yok bari yılmazı öldürüp yenisini koyalım dediler yahu :) isyanım bunadır benim.. düzelmesi gereken filizken yılmazı öldürdüler:icon_sorr şimdi timsah gözyaşları döküyor filiz."yok ben senin hayatını karıştıracak bişi yapmam, yok seni mutsuz edecek en ufak adım atmam," adamdan hala çocuğunu gizliyorsun yahu.daha ne yapacan. Allahtan aslı varda duruma el koydu:img-pilot :good:

ferman abim yapma ya bak 2.sezondur mutluluğa hasret kaldılar onlar haketmedide kim etti yapma yazık günahtır, nasıl kıyıyorsunuz ben ikisine de kıyamazken o kadar sorun yaşadılar hem kendileri hem dış etkenler ama en çok da iletişim kuramamalarından bu kadar olay geldi başlarına bırakalım şimdi bari anlasınlar bunun kıymetini bu kadar gaddar olmayalım, adamda duymaya pek hevesli değil ne yapsın cnm zorla mı kabule ettirsin, aman aslı olmasa da olurdu sırf bu yüzden melek kesildi başımıza sayenizde ama değil:)

EvaLongoria
01-06-07, 12:52
bak işte o en anlaşılır olanıydı....hayatını karatmış tüm sevdiklerine zarar vermiş ve herşeyi sadece onu elde etmek için yapmış birine yapılacak engüzel şeydi parmağında oynatmak bi de becebilseydi keşke:icon_sorr

cem in ne kadar tehlikeli birisi olduğunu bilip de onunla oynamak anlaşılır mıydı ? reddediyorum kesinlikle değildi..

ferman336
01-06-07, 12:52

bu saatten sonra yani yılmazı öldürüp yenisinin karşısına geçip kıskıs gülmekle mi ders aldı filizim...karşısındaki erkeği erkek olarak isteyen bir kadın yılmaza laf vermeden ben sana hiç ihanet etmedim diyebilirdi...ama yılmazı öldürmek filizinde işine geldi herhal..niye? çünkü bugün olmasa yarın hatalarına devam edecek eski yılmaz arıza çıkartcaktı.yenisi öyle mi ya herşeye kafa sallar..sallamazsa filiz sen başkasının çocuğunu kabul ettin ne konişiosun der olur biter:img-pilot :good:

archshe
01-06-07, 12:55
cem in ne kadar tehlikeli birisi olduğunu bilip de onunla oynamak anlaşılır mıydı ? reddediyorum kesinlikle değildi..

ona zarar veremeyeceğini düşündü...çünkü onu seviyodu...cemin yanına yaptıklarını bırakmamak lazımdı ama beceremedi keşke becerebilseydi...cemden intikam alma düşüncesi hiç yanlış değil bence okadar canı yandıki...olayların böyle olacağını tahmin edemedi..

ferman336
01-06-07, 12:59
cvbım net büyük aşk kavramım yok benim..oldumu

hehe:) oldu şimdi arcshecim :) şimdi yeni soru geliyor:img-hyste madem büyük aşk kavramın yok dizideki aşkın büyüklüğü küçüklüğü hakkında nasıl asıp kesiyorsun?:img-hyste hehe :) düşürdüm seni ağıma kabul et:happy0064 hep karadul filizmi yicek bizim de karnımız aç yahu:good:

ferman336
01-06-07, 13:02
ferman abim yapma ya bak 2.sezondur mutluluğa hasret kaldılar onlar haketmedide kim etti yapma yazık günahtır, nasıl kıyıyorsunuz ben ikisine de kıyamazken o kadar sorun yaşadılar hem kendileri hem dış etkenler ama en çok da iletişim kuramamalarından bu kadar olay geldi başlarına bırakalım şimdi bari anlasınlar bunun kıymetini bu kadar gaddar olmayalım, adamda duymaya pek hevesli değil ne yapsın cnm zorla mı kabule ettirsin, aman aslı olmasa da olurdu sırf bu yüzden melek kesildi başımıza sayenizde ama değil:)

hehe:) eski yılmaz haketti karadul filiz hak etmedi walla filizim :) ne yaptı da hak etti karadul onu söylesene bana?:img-yes: çok çektiler diye ki bence yılmaza çektirildi ve sonunda öldürüldü.o mevlasını buldu yani...filiz ne bedel ödedi..hiçbirşey her yaptığı kar kaldı yanına...olmayan aşk ve sevgi anlayışı da...:good:

archshe
01-06-07, 13:02
hehe:) oldu şimdi arcshecim :) şimdi yeni soru geliyor:img-hyste madem büyük aşk kavramın yok dizideki aşkın büyüklüğü küçüklüğü hakkında nasıl asıp kesiyorsun?:img-hyste hehe :) düşürdüm seni ağıma kabul et:happy0064 hep karadul filizmi yicek bizim de karnımız aç yahu:good:

dizide hikayede var büyük aşk kavramım gerçekte yok...bunların bi benzeri gerçek hayatta bulunmaz zaten...bulsam cacık yılmazı ben de kaçırmam ama yokki:icon_sorr

bego87
01-06-07, 13:05
dizide hikayede var büyük aşk kavramım gerçekte yok...bunların bi benzeri gerçek hayatta bulunmaz zaten...bulsam cacık yılmazı ben de kaçırmam ama yokki:icon_sorr

:img-hyste :img-hyste bende kaçırmam .Öyle cacığa can kurban :) Gözümdeki cacık kavramı değişir öylesi etrafta olsa .İşte ben ona esas melek diye bakarım :)

kursuni19
01-06-07, 13:05
Yilmazdan Filizine

Ben senden baskasini sevemedim ki
Simidi gidisini sessizce izleyebilim
Kader vazgecsede sevdamizdan
Ben istesemde gecemem gözlerinden

Tutkum...Neredesin...Yoruldum
Seni beklemekten degil
Bilirsin son nefesime kadar beklerim
Yarim kalmis askimiza
Yasanmamisliklarimiz üzerine and icerim ki
Beklerim...Bu olsun sana en büyük yeminim

Sen sevdigim ötesi...Kalbimin ta kendisi
Sevismelerin ayin edasinda yasandigi
Kavgalarin her defasinda yeniden sil bastan yapildigi
Varoslari yasamadan benden kurtulamazsin

Bir ciglik atsam
Avazim ciktigi kadar haykirsam
Bombos sokaklarda seni arasam
Duyup feryadimi bana geri dönermisin
Ellerimi tutup bende seni seviyorum dermisin

Sorgusuz, sualsiz
Sevaplarin sende kalsin...Günahlarin kabulüm

Gözlerime yine eskisi gibi bakarmisin
Gel de geleyim...hayata dair ne varsa yasanan
Hic umrumda degil...Yeterki azrail olmasin yoldasim

Tek bir bakisina...Tek bir sözüne
Ruhum...Bedenim...Benligim feda ugruna
Basimi dayasam omuzuna
Kokunu ceksem icime doyasiya
Tenin degse tenime
Sevdigim...Ölüm senin kahrindan olsun
Lütfün kahirsa...Basim üstüne

ferman336
01-06-07, 13:06

hehe:) amazon ruhun kabardı tabi...:img-hyste eskiden kızlar adam gibi adam isterlerdi şimdi devir değişti cacık ariyorlar haliyle..dizideki büyük aşkta 73 te yılmazın vefatıyla bitti arcshecim.. şimdikine biz beslenme zinciri diyoruz...cacık yemek karadul yiyici...aşk nerde..yılmazla beraber gömdük onu da.:good:

ferman336
01-06-07, 13:07
:img-hyste :img-hyste bende kaçırmam .Öyle cacığa can kurban :) Gözümdeki cacık kavramı değişir öylesi etrafta olsa .İşte ben ona esas melek diye bakarım :)

ohoooo herkesler cacık avına çıkmış...talep bu kadar çokken arz nasıl olacak merak içindeyim...biz türümüzün son örneği mi kaldık nedir?:good:

pinkzone
01-06-07, 13:13
Devir light ekmek devri.. Şaşırmayın..

Filizin bu erkekleri light etme çabası tüm kadınlara örnek olmalı..

Ama aralarında hala katıksız taş fırın ekmeği isteyen de var elbet..

Bende onlardan biriyim. Bu kadar lightine karşıyım. İlerki bölümlerde.. Filiz bu light işini daha da iler götürür.

Yakında bilinen eski rahmetli taş fırın erkeği Yılmaz... Daha da light olcak.. Kepek ekmeği gibi tadsız tutsuz birşey olcak..

Light bir erkeğin neler yapabileceğini az çok biliyoruz.. Bir çok yere izin alarak gider ve yapar.. Yılmazı çoktan kaybettik.. Fatihasını okuyorum.

filizim+y
01-06-07, 13:14
hehe:) eski yılmaz haketti karadul filiz hak etmedi walla filizim :) ne yaptı da hak etti karadul onu söylesene bana?:img-yes: çok çektiler diye ki bence yılmaza çektirildi ve sonunda öldürüldü.o mevlasını buldu yani...filiz ne bedel ödedi..hiçbirşey her yaptığı kar kaldı yanına...olmayan aşk ve sevgi anlayışı da...:good:

bence ikiside haketti zaten senle anlaşamadığımız nokta bu ya sence haketmediler bence ettiler, valla her ikiside o kadar çok şey yaşadılar ki sevgilerini unutamadılar hakettiler valla filiz sadık kalmasıyla, sevmesiyle daha da çoğaltabiliriz, yapma abi valla için dayanmıyor her ikisinin acısını anlamak neden bu kadar zor ahh szi erkekler ahhh...

bego87
01-06-07, 13:18
ohoooo herkesler cacık avına çıkmış...talep bu kadar çokken arz nasıl olacak merak içindeyim...biz türümüzün son örneği mi kaldık nedir?:good:

:img-hyste :img-hyste Herkes yeni yılmazın peşinde abicim .Felaket talep var .hatta bu yüzden sürekli versiyon atlatıyolar ki dahada başarıya ulaşsın ee nede olsa adam gibi adam aşkına sahip çıkmayı biliyo :) Valla senin tür tükeniyo olabilir neyseki sen sağlama aldın senin bebek büyüyünce seni yaşatır bundan eminim tabi karşısına filiz gibi biri çıkmamasıda lazım:img-hyste aşk işte napıcan :)

NOT:Kurşuni yine döktürmüşsün yüreğie sağlık

pinkzone
01-06-07, 13:20
Amozon mezarlığı fikri çok güzel olmuş. Keşke bende olabilsemde katılabilsem..

Diziden sonra bir fatiha ve bir kul elham okuyacağım. Yılmazın ruhuna.. Bu gördüğümüz yılmaz öbür tarafa gitti geldi başkası geçmiş bedenine.. İnsan o ilk bölümlerdeki maçoyu aramıyor değil.

Yılmazı kaybettik.. Bu bölüm de geçem bölüm oldu gibi.. Cuma Namazını kılın.

filizim+y
01-06-07, 13:20
kurşunim hocam valla ders vermek işi seninmiş yılmazımdan yine güzel mısralar döktürmüşsün ellerine, yüreğine ve emeğine sağlık, kayıtlar hangi tarihte başlıyor en ön sırada yer kapmam gerek cvbını bekliyorum hocam:)

filizim+y
01-06-07, 13:28
Fili ve yılmaz elele yılmazların evine gelmişlerdir kapıyı fahriye açar ve mualla suratı beş karış karşılar onları

Yılmaz: anne bak kimleri getirdim sana
Mualla: kimse kim ben tanımıyorum bunu ben aslı kızı mı istiyorum
Yılmaz: anne ayıp oluyor misafirimize hatta yeni ev sahibimize desek, aslıyı unut artık o sadece gelip geçici bir hevesti
Mualla: yılmaz bu kızı görmek zorundamıyım ondan tam kurtuldum derken nerden çıktı şimdi
Yılmaz: anacım sakin ol otur şöyle bir az sonra duyduklarından sonra uçacaksın sevinçten
Mualla: oğlum bu kızı görmek istemiyorum
Filiz: mualla anne bak üzülüyorum ama aslıya yaptıklarından sonra bana ne bu şiddet bu celal
Mualla: az bile sana sen nasıl bir kızsın be oğlumu sürüm sürüm süründürdün
Yılmaz: anacım dur bi ben söyleyeceğimi söyliyim, anacım torun torun diyordun başımın etini yiyordun ya müjdemiz o filiz hamile bak yakında geliyor
Mualla: ayy fahriye tut beni bana birşeyleer oluyor, benim bayılmam gerek yoksa yılmazım bunu alıp tepeme çıkarır ayyy yetişin ben ölüyorum
Yılmaz: anne dur ya oyun bozanlık etme sevinçten bayı bayılacaksan bak hamile bir bayanın yanında aşırı tepkiler verme anne de çocuk da olumsuz etkileniyor
Mualla: oğlum şaka değil mi bu o çocuk senin değil değil mi, bana oyun yapıyorsunuz hem senin bu kızla ne işin olabilir ki
Fahriye: anne dur bir dinleyelim
Mualla: nesini dinleyeceğim kızım şu gördüğün kız oğlumun hayalleri ile oynadı, tertemiz oğlumu kirletti ben yanmıyımda kim yansın, ahh keşke dizimi değil de oğlumu dövseydim
Filiz: aaa mualla anne ne yapalım baktın sizden bize gün yüzü yok bizde elimizden gelenin en iyisini yaptık kavuşmak için baktık ki en doğru yol bu
Mualla: kız sen ne kadar betermişsin be gül gibi oğlumu kötü emellerine oratk ettin ne hale getirdin
Yılmaz: anacım gelinine pardon ikinci kızına haksızlık etme doğru söylüyor elimizden geleni yapmaya çalıştık
Filiz: mualla anne bana da aslı kızına söylediğin gibi filiz kızım, gelinim diyecekmisin sırtımı sıvazlayacakmısın
Mualla: tövbe sen kim benim kızım, gelinim olmak kim hele de torunumun annesi olmak kim hadin bakalım çocuk mu kandırıyorsunuz siz çıkar karnındaki yastığı evlenmeden bu işler olmaz ben oğlumu tembihledim demedi mi sana “evlenmeden olmaz” diye
Filiz: mualla anne sen varya bana öyle deme bak sana torununu gösteriyor muyum, asşıdan ne eksiğim var bak karın farkım var karın, hem oğlun istedi bunu demek ki terbiye edememişsin oğlunu
Yılmaz: anacım filiz durun ya ne oluyor daha gelin kaynana olmadan kavga mı yapıyorsunuz durun bak şimdi dolayacam ikinizi de elime
Mualla: oğlum bu kız sana ne etmiş, büyü mü yaptırmış sen annenle nasıl konuşuyorsun ahhh oğlum ahhh gittin kendini ateşe attın hemde şu cadı kızın kazanına, oğlumu kirlettin yazıklar olsun sana tuuu
Yılmaz: ana bak sen nasıl konuşuyorsun öyle müstakbel eşimle, oğlum annesiyle bak hem oğluna birşey olduğu yok erkek adamın erkek evladı olurmuş hadi yine iyisin
Filiz: yılmaz bak iyice sinirleniyorum annende bizi kabul etmedi senin kime çektiğin belli bak o günler geldi aklıma seni affettim ama annen bana kızım demezse onu asla affetmem
Mualla: filiz filiz gözün kör olmasın filiz, bizi elaleme rezil ettin filiz, torunum olmasa ortandan ikiye bölün filiz derdim, ama boyun posun devrilsin filiz, ben şimdi ele güne ne derim oğlumun namusunu nasıl temizlerim
Filiz: aaa mualla anne hiç yakışıyor mu size bu laflar ben sizden güzel sözler beklerken bakın oğlum şaşı doğacak sonra sizi çift görür üzülürsünüz, olmuyor ama hem milete ne alan razı veren razı
Yılmaz: anacım sakin ol halledeceğiz hem ne olmuş ki modernite bu anacım şimdi böyle başka çaremiz yoktu hem herkes bana inanır ne dersem düşünme sen bunları torununun keyfini çıkar
Mualla: aahh oğlum ahhh bu kıza yem etmemek için uğraştım sana ne dualar ettim sen zaafına yenildin yüzyüze getirdin kala kala buna mı kaldım ben senin de boyun posun devrilsin oğul diye koynumda ne beslemişim
Filiz: mualla anne bak son bir şans veriyorum torunun yüzü suyu hürmetine bir kez kızım de yoksa alırım yılmazı ve oğlumu gideriz bir başına kalırsın demedi deme
Yılmaz: filiz dur be güzelim annem şaka yapıyor kıyar mı hiç bize hemde biricik oğluna ve onun oğluna anacım yaptık bir eşeklik afeftmek sana düşer be ana hadi verde elini öpelim
Mualla: bana kalsa sizleri şu eşikten içeri adım attırmazdım ya torunuma dua edin ama ikinizide red ettim seni oğulluğumdan seni de hiç olmayan ve olamayacak gelinliğimden ğer gidersen dönemezsiniz oğlunuza ne cvp verirsiniz büyünce siz düşünün o yüzden ya dizleriniz kırar oturursunu sözümden çıkmazsınız ya da işte kapı (fahriyenin kulağına şimdi bunlara böyle yapmazsam tepeme çıkar o yüzden sert çıktım)

pinkzone
01-06-07, 13:28
Hazır light konusuna değinmişken..

Ömerde süper ötesi light oldu.. Yılmaz da öyle..

İkisi arasında tatlı ve tutsuz açıdan light olma çabası başladı..

Bakalım finish çizgisine vardığımızda kim finito diyecek..

Bu yarışı merak eder oldum. Lightların savaşını bu hafatda kaçırmayın. :)

mystery_ksk
01-06-07, 13:31
ya arkadaşlar benim kafam karıştı.Resimlerde Filiz hastaneye geldiğinde üstünde kırmızı bişi var.Ama o kırmızı kıyafeti aynı zamnda bölüm resimlerinde köy evindede giymiş hangi ara hastaneye gidiolar anlamadım.Nişanlandıktan sonra tekrarmı köy evine gidiolar acaba?

kursuni19
01-06-07, 13:31
Sevgili Begüm cok tesekkür ederim, begenmene sevidnim

Filizim, alemsin, konusana bak, siirler, senaryolar, sorular, replikler hel ellinde bes marifet bide bizden ders istiyor, ayip oluyor ama ha:img-wink:
Senaryon süper ötesi olmus ellerine saglik

61MERVE61
01-06-07, 13:34

Bende onlardan biriyim. Bu kadar lightine karşıyım. İlerki bölümlerde.. Filiz bu light işini daha da iler götürür.

Yakında bilinen eski rahmetli taş fırın erkeği Yılmaz... Daha da light olcak.. Kepek ekmeği gibi tadsız tutsuz birşey olcak..

Light bir erkeğin neler yapabileceğini az çok biliyoruz.. Bir çok yere izin alarak gider ve yapar.. Yılmazı çoktan kaybettik.. Fatihasını okuyorum.

Vala ben yilmazdan memnunum:):)
illa bi tokat samarmi atmasi lazim o mu tasfirin oluyor,vala boyle super sariyor Yilmazin tasfirinligi bu sezon 10bolum surdu coktan fatihani okuman lazimdi:)

filizim+y
01-06-07, 13:37
Filizim, alemsin, konusana bak, siirler, senaryolar, sorular, replikler hel ellinde bes marifet bide bizden ders istiyor, ayip oluyor ama ha:img-wink:
Senaryon süper ötesi olmus ellerine saglik

kurşunim valla alem değilim senin yanında benim yaptıklaırm ne ki hem hala daha kayıt tarihini vermedin, bunlar öylesine yazılan şeyler cnm benle alakalı değil dermişim:) beğenmene sevindim senin de yüreğine sağlık:)

sysdll
01-06-07, 13:42
filizim yine üretmişsin fabrikadan bişiler...:D hem övgü hem eleştiri...güzel bir ikili :D bakıyorum aradan sonra taktik değişikliği ile ters köşeden atak yapıyorsun...bak şimdi heyecan gelmeye başladı foruma :D

bego87
01-06-07, 13:48
Filizim senaryon süper ya çok eğlendim okurken..
Eline,yüreğine sağlık:)

filizim+y
01-06-07, 13:50
filizim yine üretmişsin fabrikadan bişiler...:D hem övgü hem eleştiri...güzel bir ikili :D bakıyorum aradan sonra taktik değişikliği ile ters köşeden atak yapıyorsun...bak şimdi heyecan gelmeye başladı foruma :D

sevgili sysdll elimizden geleni yaptık bu kadar oldu ne yapalım akşama dizi var moda girmemiz gerek değil mi? beğendiyseniz ne mutlu amaç biraz gülümsemek asprili yazmamın amacı bu yoksa ciddi sahne de yazardım zaten akşam öyle izleyeceğimiz için bende tebessüm oluşturmak istedim sizlerde:) sen de az değilsin nereden neyi çıkardın rakipleri şimdi uyandıracaksın:):)

sevgili begümüm teşekkür ederim beğenmene sevindim seninde yüreğine sağlık eğelenebildiysek tamamdur:)

EvaLongoria
01-06-07, 13:53
öncelikle sevgili pinkzone seni aramızda görmek çok güzel. uzun zaman oldu.

filizim süpersin :) hoş bir üslupla dile getirmişsin.

kurşuni şiir yine muhteşem...

sysdll
01-06-07, 13:55
sevgili sysdll elimizden geleni yaptık bu kadar oldu ne yapalım akşama dizi var moda girmemiz gerek değil mi? beğendiyseniz ne mutlu amaç biraz gülümsemek asprili yazmamın amacı bu yoksa ciddi sahne de yazardım zaten akşam öyle izleyeceğimiz için bende tebessüm oluşturmak istedim sizlerde:) sen de az değilsin nereden neyi çıkardın rakipleri şimdi uyandıracaksın:):)

sevgili begümüm teşekkür ederim beğenmene sevindim seninde yüreğine sağlık eğelenebildiysek tamamdur:)

benim bişi dememe gerek yokki onlar her daim tetikteler..ama biraz dengesiz gidiyor sanki mücadele..biraz yanlız kaldın gibime geliyor..:img-hyste sizin o tarafın taraftarları sanırım bugün pek ilgi göstermediler karşılaşmaya...ferman abi her geleni alıyor yanına...:img-hyste :img-hyste

ferman336
01-06-07, 13:58

Allahhh fatma da gelmiş....fatihayı da okudu...bu iş bitti arkadaşlar..daha ne kabul edin işte yılmazın öldüğünü ve yenisinin cacık olduğunu yahu:good: Fatma hoşgeldin bu arada özlettin kendini:good:

benim
01-06-07, 14:02
filizim senaryon harika olmuş ellerine sağlık.
Okurken çok eğlendim .

kurşuni şiirin her zamanki gibi muhteşem olmuş yüreğine sağlık....

nike79
01-06-07, 14:07
Filizim gene supersin, Kursini 19 sana da tebrikler..Valla ne yetenekli arkadaslar var.Ne yapsam degil boyle siirler yazmak, 2 kelimeyi bi araya getirip duygusal bi cumle yazamiorum ben:img-yes:
Artik az kaldi, cok seviyorum cuma gecelerini.Umarim bu bolum Filizimle Yilmazim acik acik konusup cozerler herseyi.Kaza flnda olmayacak insallah.Hatta bolum sonu yegenimiz bile gelir bakarsiniz.:happy0064
Bu arada arkadaslar bu hafta cekim gununu bilen var mi? Cumartesi ya da pazar varmis ama hangisinde?Sanirim burada gitmeyi planlayan arkadaslar vardi?Yardimci olan olursa sevinirim.Birde olurda etilerden gazi mahallesine araba ile yol tarif edebilecek bir arkadas varsa cok sevinirim.

ferman336
01-06-07, 14:16
bence ikiside haketti zaten senle anlaşamadığımız nokta bu ya sence haketmediler bence ettiler, valla her ikiside o kadar çok şey yaşadılar ki sevgilerini unutamadılar hakettiler valla filiz sadık kalmasıyla, sevmesiyle daha da çoğaltabiliriz, yapma abi valla için dayanmıyor her ikisinin acısını anlamak neden bu kadar zor ahh szi erkekler ahhh...

filiz bize göre sadık filizim..yılmaz öyle bilmiyor daah yeni öğrendi ama öğrenmeden kabul etti işte cacık...bunu kabul eden neyi etmez be yılmaz...böyle olmasaydı nasıl unutacktın bu ihaneti yahu...karadul filiz cacık yılmaz süper ikili:img-pilot

sorfangirls
01-06-07, 14:17
Filizim gene supersin, Kursini 19 sana da tebrikler..Valla ne yetenekli arkadaslar var.Ne yapsam degil boyle siirler yazmak, 2 kelimeyi bi araya getirip duygusal bi cumle yazamiorum ben:img-yes:
Artik az kaldi, cok seviyorum cuma gecelerini.Umarim bu bolum Filizimle Yilmazim acik acik konusup cozerler herseyi.Kaza flnda olmayacak insallah.Hatta bolum sonu yegenimiz bile gelir bakarsiniz.:happy0064
Bu arada arkadaslar bu hafta cekim gununu bilen var mi? Cumartesi ya da pazar varmis ama hangisinde?Sanirim burada gitmeyi planlayan arkadaslar vardi?Yardimci olan olursa sevinirim.Birde olurda etilerden gazi mahallesine araba ile yol tarif edebilecek bir arkadas varsa cok sevinirim.

ewet arkadasım yıgenımız bolum sonu yola cıkacak sınyal verecek haftayada aramızda olucak yanı benım ızledıgım cekımlerden yola cıkarak soyluyorum karısık cekıldıgı ıcın ben bıle sasırdım bu hangı sahne ya dıye

cekımler hafta sonu gazıde var cumartesı ordalarmıs

ipek_
01-06-07, 14:18
ya arkadaşlar benim kafam karıştı.Resimlerde Filiz hastaneye geldiğinde üstünde kırmızı bişi var.Ama o kırmızı kıyafeti aynı zamnda bölüm resimlerinde köy evindede giymiş hangi ara hastaneye gidiolar anlamadım.Nişanlandıktan sonra tekrarmı köy evine gidiolar acaba?

evet ya bnm de dikkatimi çekti o pembeli mavili ekokse kıyafette nerden çıktı hadi iileşti giderken desem karnı şiş sedyedede üzerindki elbise kırmızı o kırmızı elbisesiyle geldiği kesinde karışık biraz sanki:S neyse çözeriz heralde bide daa onlar gelmeden herkes hastaneye gelmiş valla bu ne hız:D

resim çeken arkadaşlara sonsuz teşekkür bnde kadıköydeydim dün hatta gidicektim ama sonra sinemaya gitmekte karar kıldık heyecan bozulmasın die (bahane keşke gitseydim:))

filizim+y
01-06-07, 14:24
sevgili evam, benim ve nike79 teşekkür ederim beğenmenize sevindim:)
sizleri güldürebildimse ne mutlu dizi öncesi bunu da başrdım ki övgü dolu sözlerinize mazhar oldum yüreklerinize sağlık...

sorfangirls
01-06-07, 14:26
evet ya bnm de dikkatimi çekti o pembeli mavili ekokse kıyafette nerden çıktı hadi iileşti giderken desem karnı şiş sedyedede üzerindki elbise kırmızı o kırmızı elbisesiyle geldiği kesinde karışık biraz sanki:S neyse çözeriz heralde bide daa onlar gelmeden herkes hastaneye gelmiş valla bu ne hız:D

resim çeken arkadaşlara sonsuz teşekkür bnde kadıköydeydim dün hatta gidicektim ama sonra sinemaya gitmekte karar kıldık heyecan bozulmasın die (bahane keşke gitseydim:))

ay keske gelseydın bır daha bole sans zor bulunur benımde bıtırmem gereken bır proje olmasıan ragmen 2 gun orda pınekledım

ewet dedıgınız gıbı sahneler ck karısık once 77 nın sonu cekılıo sonra bası falan karman corman yanı ama o pembelı ekoselı kıyafet pıjaması fılızın ıylestıgı sahnelerde cekılmıs olan dıgerıde kırmızı olan bu bolum sonunda gorucez neden oyle oldugunu bende bılmıyorum dogum sahnesı beklemedıgımız bır an gelıcek

hüznün geceleri
01-06-07, 14:26
rıca ederım canım evet bılındıgı uzere cem olucek oda sanırım 78 olabılır cunku 77 de cem pıyasaya cıkıp bısıler planladıgına gore sonunda olecek bu aksamkı bolum bakalım suprız bır son yapacakmı bıze

arkadaş resimler için sonsuz teşekkürler.
cem ölüyormu ölmüyormu.sonra filize birşey olcakmı.
birde tuba ile bülenttin araları nasıldı

filizim+y
01-06-07, 14:27
filiz bize göre sadık filizim..yılmaz öyle bilmiyor daah yeni öğrendi ama öğrenmeden kabul etti işte cacık...bunu kabul eden neyi etmez be yılmaz...böyle olmasaydı nasıl unutacktın bu ihaneti yahu...karadul filiz cacık yılmaz süper ikili:img-pilot

ferman abim benim abim elbette bize göre sadık o yüzden böyle ağır ithamları yakıştıramadığım bundan biz doğruları biliyoruz o yüzden böyle rahat rahat yazıyorum ya:) evet yılmaz bilmiyor demek ki onun öğrenmesi böyle olacakmış ne var ki bunda sonuçta öğrendi mi öğrendi neden öyle değil de böyle oldu diyoruz:) zaten böyle birşey olsa ben filizi savunmazdım ki olmadığında böyle rahatım ya, ahanda kalbim teklemeye başladı eğer bana birşey olursa sorumlusu ferman abimdir şu lakablardan dolayı:):)

sorfangirls
01-06-07, 14:28
arkadaş resimler için sonsuz teşekkürler.
cem ölüyormu ölmüyormu.sonra filize birşey olcakmı.
birde tuba ile bülenttin araları nasıldı

rıca ederım arkadasım yalnız yazılanları okursan sordugun soruların hepsının cevabı var ama senın ıcın bır kez daha yazarız cem olucek ama bu bolum degıl fılızede bebegede hıc bırsey olmuyor merak etmeyın dıger sorunun cevabınıda tubanın baslıgında bulabılırsın

kursuni19
01-06-07, 14:33
Filiz, Yilmaz ve Junior bir aradalar, bahcede ates kenarinda oturuyorlar

Filiz: Yilmaz ellini ver, bak ufaklik tekmeliyor
Yilmaz: Hani bakim, nereye koyacagim ellimi
Junior: Yaw bu elde kimin, degisik bi sey bu. Ya dur bi tekme atimde ceksin ellini. Aloo biri bana noldunu anlatabilrimi. Anne ya kim bu...Isiklari yaksanizda bi görsem, anne sana diyorum ya...
Yilmaz: Daha simdiden yaramazlik yapiyor desene
Filiz: Haha. Oglum babanla tanisabildin sonunda, bundan sonra bir daha hic ayrilmiyacagiz
Junior: Ya insan bastan söyler sunu, bende diyordumki ellin adaminin ne isi var. Ya anne yalana falan söylemiyorsun dimi, eminsim babam bu. Bak tam alismaya basladim, sonra yok vazgectim degil deme bana.
Yilmaz: Ne güzel bir duyguymus
Junior: Sen birde bana sor, oh be nihayetinde güclü bi el degdi bana. Baba dur biraz asa dogru in, ha tam orasi, valla aylardir iki büklüm yatmaktan her yerim kulunc tutmus...Allah senden razi olsu...Oh iste orasi...
Filiz: Bak seni hissedince, heyecanlandi
Junior: Nihayetinde babama kavustum...Baba su manita islerine el atariz dimi birlikte...Annem dediki sen bu konularda baya bi tecrübelisin...Yani ne bileyim...Banada ayarlarsin birilerini dimi...
Yilmaz: Büyünce nasil bir sey olur asaba, baksana cok hareketli, kesin capkin olur
Filiz: Sakin Yilmaz, aylede bir tane capkin yeter
Junior: Duydunmu baba, ben sekiz aydir hep böyle seyler duyuyorum, yok büyüyünce onu konusururz, yok biz ikimiz bir aile oluruz...Ya baba artik el at su duruma...Valla annem agladikca bende agliyorum...Sulu göz olup ciktik...Valla rajona ters...Iyiki gören ölmuyor...
Filiz: Eger karnimdaki senin cocugun olmasaydi, onu yinede severmiydin
Yilmaz: O senin parcan, seni nasil seviyorsam onuda severdim tabiki
Junior: Ha konu acilmisken...Yaw baba ne sacmaliyorsun sen öyle...Valla benim buralarda bile dedikodu kazani kaynamaya basladi, sizin oralari düsünmek bile istemiyorum...Ya baba insan bizide düsünür dimi...Bu sözleri duyunca valla burdan cikasim olmuyor...Ya hayata bir sifir malupmu baslatmak isitiyorsun beni...Ya millet ne der sonra...Adamin babasina bak...Ay hic cekemem baba...Gerci, dur bakim biyiklar yerinde dimi baba...Yani kestirmedin onlar...Valla yoksa halimiz arab...

Filiz ve Yilmaz yataga yatar, Yilmaz Filize sarilir

Filiz: Seni cok özledim
Yilmaz:Bende canim
Junior: Yaw baba, iyiki geldin dedikte, su ellini ceksen ordan...Yaw kafam agridi...Ben aliskin degilim...Sikistim valla...Bu yatak üc kisiye fazla...Ya baba gitsene ya...Uyumak istiyorum...Zaten sabahtan beri romantik sözlerden kafam sisti...Bak hala konusuyorlar ya...Alooo uyucam ben ya...Susun bi susun...Yada masla falan anlatin yok bu böyle olmicak...Baba...Ya dur sol ayam o benim...Bak futbol kariyerimi engelliyeceksin...Yok size bu kadar beraberlik yeter...Ya hemen gidersin baba...Yoksa ben geliyorum...Bakalim ondan sonra rahatiniz bu kadar yerinde olurmu

ferman336
01-06-07, 14:34
ferman abim benim abim elbette bize göre sadık o yüzden böyle ağır ithamları yakıştıramadığım bundan biz doğruları biliyoruz o yüzden böyle rahat rahat yazıyorum ya:) evet yılmaz bilmiyor demek ki onun öğrenmesi böyle olacakmış ne var ki bunda sonuçta öğrendi mi öğrendi neden öyle değil de böyle oldu diyoruz:) zaten böyle birşey olsa ben filizi savunmazdım ki olmadığında böyle rahatım ya, ahanda kalbim teklemeye başladı eğer bana birşey olursa sorumlusu ferman abimdir şu lakablardan dolayı:):)

ehhe:) iyi de filizim yılmaz öğrenmeden kabul etti ona kızıyorum zaten bende...öğrense sonra peşinden koşsa filizin hatta kuyruğu olsa filizi savunacaktım..ama olmadı yahu:icon_sorr

EvaLongoria
01-06-07, 14:40
kurşunicim canım allah iyiliğini versin nasıl dağıldım burada :)

junior iç sesi dinlemekte ayrı bir güzel :)))

ay allahım koptum :))

ferman336
01-06-07, 14:45
herkese iyi günler efemm eski yılmazcılar artık atağa geçebiliriz sbr foruma döndü şimdi bir de şiir patlattık mı deymeyin keyfimize bugüngü yorumları okuyup her türlü asma işine katılacam:happy0064

ahaaa sbr da geldi...ben,eva,pinkzone...daha da artarız...filizim noldu korktun mu? :img-hyste harcicaz yok mu filizi savunan:happy0064 :img-help:

filizim+y
01-06-07, 14:45
kurşunim hocam valla gülmekten öldürdün yorgun bedenimi beneden pes süper olmuş yeğenimizi de konuşturmak iyi fikir valla elleribe, emeğine ve yüreğine sağlık hala daha kayıt tarihini bekliyorum hocam saygııyla eğiliyorum bana başka birşey yapmak düşmüyor ben ancak taleben olabilir, sağolasın...

kursuni19
01-06-07, 14:48
kurşunim hocam valla gülmekten öldürdün yorgun bedenimi beneden pes süper olmuş yeğenimizi de konuşturmak iyi fikir valla elleribe, emeğine ve yüreğine sağlık hala daha kayıt tarihini bekliyorum hocam saygııyla eğiliyorum bana başka birşey yapmak düşmüyor ben ancak taleben olabilir, sağolasın...

Cok tesekkür ederim Filizim, valla sana yetismeye calisiyorum, ama ne mümkün ben bi adim atanakadar, sen finishe varmis oluyorsun. Valla kayit tarihi yok, bende senden bekliyorum, ama yine ses seda yok:img-wink:

filizim+y
01-06-07, 14:50
ehhe:) iyi de filizim yılmaz öğrenmeden kabul etti ona kızıyorum zaten bende...öğrense sonra peşinden koşsa filizin hatta kuyruğu olsa filizi savunacaktım..ama olmadı yahu:icon_sorr

ferman abim o zaman filize neden kızıyorsun yılmazı sallandırsana kıza da hak ver ne etti etti yılmazı dönderdi kendine diye yiğidi öldür hakkını yeme demişler, bundan sonra filizi sev yılmaza giydir ne giydirirsen olmaz mı:):) gerçi ben izin vermem ama, bizde öyle istedik ama böylesi makbul görmüş senaristlerden, olmasa da olurdular işte:)

ferman336
01-06-07, 14:53
ferman abim o zaman filize neden kızıyorsun yılmazı sallandırsana kıza da hak ver ne etti etti yılmazı dönderdi kendine diye yiğidi öldür hakkını yeme demişler, bundan sonra filizi sev yılmaza giydir ne giydirirsen olmaz mı:):) gerçi ben izin vermem ama, bizde öyle istedik ama böylesi makbul görmüş senaristlerden, olmasa da olurdular işte:)

hehe:) yeni yılmaza cacık diye giydirmiyor muyuz filizim? iki yorumumdan biri o cacık için değil mi? onun da hakkıı vermeye çalışıyorum canım:good: ama filiz ilk göz ağrım onsuz olmaz walla...çok seviyorum onu asmayı ben....mutlu oluyorum...içim sevinçle doluyor...ruhum dinleniyor...öteki zaten cacık yazınca hepten sinirleniyorum ne diyim:good:

SBR
01-06-07, 14:54
Y ılmazım öldüğünü kabul etmeyenler var
I hlamurların delikanlısı sapa sağlam ayakta diyorlar
L akin bilmiyorlar ne kadar acı çektiğini
M akus talihin bu dünyada dönmeyecekmiş yazık
A ğlama yılmazım ağlamak , pişman olmak neyi değiştirir
Z irve yapmıştın gönüllerde halbuki yılmazım

Ö ldürdüler seni yılmazım sen bunları yapacak bir adam değildin
L ayık gördü senaryom bu olayları sana
D iyolar ki yılmaz ölmedi sen anlat onlara ''CACIK'' denecek ne yaptın
Ü zülmeyin sevgili filiz-yılmazcılar yılmaz öldü anısı ise hala yaşıyor

EvaLongoria
01-06-07, 14:55
Jr. Yılmaz : Aman be baba amma sözlendin he..

Hayri : Evet şimdi tekrar Yılmaz ın sözünde sizlerle beraberiz. Bu sefer ki kızımız ikinci kez ringlerde olan Filiz :)

Ekrem : Bravoo bravooo

Mualla : Haksızlık ama bu. Gül gibi oğlum.. Ah torunum olmasa..

Jr. Yılmaz : Bu babaannemde her şeyde beni sokuyor araya yahu. Bak ananeme melek gibi hatun anasını satıyım.

Filiz : Çok mutluyum sevgilim..

Jr. Yılmaz : Kaçıncı kez anne ?

Yılmaz : Bende. Sonunda sana ve biricik oğluma kavuştum.

Jr. Yılmaz : Dokunmaaa baba bozuntusu. Kılım zaten sana. Aslı nerde Aslı? Onu da bana alsana. Fıstık gibi hatundu.

mrym1994
01-06-07, 14:58
valla bildiğim kadarıyla cem hapisten çıkıyo
(nasıl çıkıyo anlamadım ama)filizi arabayla sıkıştırdığını fln gördüm
aslıda ardan çekiliyo
barışıyolarr:img-hyste (hele şükür)

ferman336
01-06-07, 15:01
Y ılmazım öldüğünü kabul etmeyenler var
I hlamurların delikanlısı sapa sağlam ayakta diyorlar
L akin bilmiyorlar ne kadar acı çektiğini
M akus talihin bu dünyada dönmeyecekmiş yazık
A ğlama yılmazım ağlamak , pişman olmak neyi değiştirir
Z irve yapmıştın gönüllerde halbuki yılmazım

Ö ldürdüler seni yılmazım sen bunları yapacak bir adam değildin
L ayık gördü senaryom bu olayları sana
D iyolar ki yılmaz ölmedi sen anlat onlara ''CACIK'' denecek ne yaptın
Ü zülmeyin sevgili filiz-yılmazcılar yılmaz öldü anısı ise hala yaşıyor

hehe :) ben de yazacam :)
sepet sepet yumurta
yılmaz sen bir cacıksın bunu unutma
unutursan bebeği söylemem
kalırsın cacık halinle tek başına.
bunu kabul ettin ya daha ne olsun
aç koynunu ihanetlerle dolsun.

olmadı ama idare eder yahu:img-hyste

archshe
01-06-07, 15:02
sevgili filizim kursuni ve eva süpersiniz....bayıldım repliklere..eva aslıyı katmasan olmadı dimi dayanamadın...:img-hyste ayrıca şiirine de bayıldım kursuni:img-yes:

SBR
01-06-07, 15:05
hehe :) ben de yazacam :)
sepet sepet yumurta
yılmaz sen bir cacıksın bunu unutma
unutursan bebeği söylemem
kalırsın cacık halinle tek başına.
bunu kabul ettin ya daha ne olsun
aç koynunu ihanetlerle dolsun.

olmadı ama idare eder yahu:img-hyste

idare etmez mi sevgili sevgili ferman abim yok yok bu filiz bugün kurtulamaz bak buraya yazıyom yılmaz efendi öyle hemen mutlu olamaz eski yılmazcıların laneti var üstünde:img-hyste :happy0064
not.sevgili ferman abim cacık sözcüğünü daha da yaygınlaştıralım forumda alışır belki sonra:good: :happy0064

EvaLongoria
sevgili filizim kursuni ve eva süpersiniz....bayıldım repliklere..eva aslıyı katmasan olmadı dimi dayanamadın...:img-hyste ayrıca şiirine de bayıldım kursuni:img-yes:

:img-hyste :img-hyste

araya aslıyı sokmasam ne anlamı kalır aşkolsun sevgili archshe :)

ille de aslıı ille de aslııııı :)

filizim+y
sevgili sbr sen istedin baka bakalım ölümüş mü ölmemiş mi yılmazım:)

y ılmazım ölmedin inatla ayaktasın
ı şığını ve seni görmeyenler utansın
l üzumsuz laflara kulak asıp da kızmayasın
m erak etme yok diyenlere karşı sen hep bizlerlesin
a nlayan anlar anlamayana kapıyı göster istersen
z amanında senin tanımamışlar ki şimdi ediyorlar sorun

ö lseydin bizler bilirdik tutardık yasını senin
l akin ölmedin capcanlı karşımızdasın bizimlesin
m atemini tutanlar yalancı dostmuş sende öğrendin
e lbet onlara da anlayacak bunların nedenini
d edikleriyle kalacaklar utanacaklar ettiklerine senden
i zin vermeyeceğiz seni öldürüp de harcamalarına bilesin
n e zorluklar atlattın bu mu seni yıkacak aldırma onlara sen

ferman336
01-06-07, 15:08
:good: Jr. Yılmaz : Aman be baba amma sözlendin he..

Hayri : Evet şimdi tekrar Yılmaz ın sözünde sizlerle beraberiz. Bu sefer ki kızımız ikinci kez ringlerde olan Filiz :)

Ekrem : Bravoo bravooo

Mualla : Haksızlık ama bu. Gül gibi oğlum.. Ah torunum olmasa..

Jr. Yılmaz : Bu babaannemde her şeyde beni sokuyor araya yahu. Bak ananeme melek gibi hatun anasını satıyım.

Filiz : Çok mutluyum sevgilim..

Jr. Yılmaz : Kaçıncı kez anne ?

Yılmaz : Bende. Sonunda sana ve biricik oğluma kavuştum.

Jr. Yılmaz : Dokunmaaa baba bozuntusu. Kılım zaten sana. Aslı nerde Aslı? Onu da bana alsana. Fıstık gibi hatundu.

hehe al bi süper yazı daha..eline sağlık evam.:) bende devam ediim azcık

Jr.Yılmaz : hüşşş baba duydun mu? yap bi güzellik bana da şu aslıyı ayarla be
Yılmaz : la dur oğlum iki takka. yaşın ne başın ne?
Jr.Yılmaz : sende yaş vardı da ne oldu be...cacık herif..
Yılmaz : filizzzz...ne anlation sen bu çocuğa gün boyu yahu?
Filiz : senin ne kadar cacık bir adam olduğunu..
Yılmaz : hööö...hani anlatmayacaktın geçmişi oğlumuza.
Filiz : onu da cacık edecem de o yüzden anlattım yılmazım..

SBR
01-06-07, 15:09
sbr arkadasimiza laf yetistirmek zor yeter artik ama yilmaz hic ölmediki yeni yilmaz yasasinnnnnnn bunu artik kabullensin iyidirrrrr:img-pilot

bu bölüm kesin yine rekor kiricak baksaniza baktigima göre sila artik 2.. deil
artik 7 ciler binbirgece de düsmüss ihlamurlar altinda ise yükselio bide bitmese dizi daha cok sevinicemmm:happy0064

yılmaz öldü sevgili arkadaşım kabul edin yahu 73 ten beri biz başka birini izliyoruz yılmaz değil o:img-hyste

reyting konusunda ben emin değilim bu akşam bir futbal maçı va aynı saatte belki teytingler düşebilir

EvaLongoria
01-06-07, 15:10
evet hayalin yaşıyor umarım farkındasın
melek mi oldun ışık saçarsın
kızsanda farketmez nasılsa sen bir cacıksın
kalplerinde daima varsın
anlasakda anlamasak da ölüsün artık kabullen
keşke tanımasaydıkda görmeseydik bu halini diyoruz bizler

devamını yasmıyım foreverım modum kızıyo :)

EvaLongoria
01-06-07, 15:11
hehe ferman abim süper olmuş :) senaryoyu bize bıraksalar bizler acaip şeyler çıkarırız :)

ıhlamurlar yakası olur dizi kihkihki

filizim aaa aslısız olmazz.. lütfennn lütfeeeennn :)

kursuni19
01-06-07, 15:12
Sevgili archshe cok tesekkür ediyorum, begenmene gercekten cok sevindim

Filizim sana sonuna kadar katiliyorum Yilmazi ölmedin, yine harika yazmissin ellerine saglik

SBR
01-06-07, 15:12
[QUOTE=filizim+y;3540113]sevgili sbr sen istedin baka bakalım ölümüş mü ölmemiş mi yılmazım:)

ö lseydin bizler bilirdik tutardık yasını senin
l akin ölmedin capcanlı karşımızdasın bizimlesin
m atemini tutanlar yalancı dostmuş sende öğrendin
e lbet onlara da anlayacak bunların nedenini
d edikleriyle kalacaklar utanacaklar ettiklerine senden
i zin vermeyeceğiz seni öldürüp de harcamalarına bilesin
n e zorluklar atlattın bu mu seni yıkacak aldırma onlara s

ahanda filizim hemen cevap verdi yahu ben bunu şiirin arkasında kalmam arkadaş:img-hyste :happy0064 .

yılmaz öldü efem öldü ameliyat masasından kalkamadı o .madem yılmaz ölmedi benim ilk sezon izlediğim kimdi yahu biri bana açıklasın lütfen:happy0064

filizim+y
01-06-07, 15:16
:good:

hehe al bi süper yazı daha..eline sağlık evam.:) bende devam ediim azcık

Jr.Yılmaz : hüşşş baba duydun mu? yap bi güzellik bana da şu aslıyı ayarla be
Yılmaz : la dur oğlum iki takka. yaşın ne başın ne?
Jr.Yılmaz : sende yaş vardı da ne oldu be...cacık herif..
Yılmaz : filizzzz...ne anlation sen bu çocuğa gün boyu yahu?
Filiz : senin ne kadar cacık bir adam olduğunu..
Yılmaz : hööö...hani anlatmayacaktın geçmişi oğlumuza.
Filiz : onu da cacık edecem de o yüzden anlattım yılmazım..

öyle ekleme olmaz böyle olur

Jr.Yılmaz: baba ne yapcam ben aslı kızı ya hem saf hem de yaşlı ben daha tazeyim körpeciğim mahallede ne kızlar vardır onları görelim
Yılmaz: oğlum dur bi ne acelen var daha yaşın ne başın ne
Jr.Yılmaz: baba baba yediğin naneleri biliyoruz bana ders vermeye kalkma asıl sen yaptığın çapkınlıkları hatırla da sus, hem bende bir insanım benimde duygularım var
Yılmaz: oğlum eskileri karıştırma bak annene hatırlatma yanarız zaten unutmuyor kolay kolay
JR.Yılmaz: sen benim duygularımı hiçe saydın banane anneme söylicem beni parka götürdüğünde kimlere baktığını, konuştuğunu
Filiz: ne oluyor size baba oğul derdiniz ne gene
Yılmaz: yok bişet filizcim oğlumuz gününü anlatıyordu
Jr.Yılmaz: baba sen istedin anne biliyor musun babam beni hani dolaştırmaya diye çıkıyor ya çapkınlık yapıyor
Filiz: yılmaz doğru mu baka oğlum yalan söylemez aynı bana çekmiş oklavam nerde benim demek öyle
Yılmaz: filiz hayatım oğlumuz çapkınlık yapmak istedi onu susturudm diye bana iftara atıyor hayatım yok öyle birşey
Jr. Yımaz: hadi anne sağdan olmadı soldan vur demek ben daha küçüğüm sen görürüsün şimdi küçüğü

ay ancak bu kadar oldu olmadı farkındayım, idare edin...

SBR
01-06-07, 15:19
heyiittt be bir şiir yolladım karıştı ortalık süperr:happy0064 :happy0064 ama durmak yok filizyılmazcılar(filizim pes demeden durmak yok hücumm

artık kabul edin arkadaşlar adam öldü yahu bu eskisine benziyor doğru ama dikkatli bakınca hemen ayırd ediliyor eski ile yeni

filizim+y
01-06-07, 15:22
ne hayali be canlısı karşımızda bize gülümsüyor
melek olamam çünkü ben insanım sevmek en büyük özelliğim
hadi ordan sen daha benim kızgın halimi görmedin sanırım
kalplerinde daima varsın
evet hem kalp de hemde gerçekte gözümüzün önünde
anlayışı kıtlar beni öldürseniz ne yazar küllerimden yeniden doğarım ben
asıl tanıdığınız için mutlu olsun varmı daha delikanlı bu alemde benden siz ne anlarsınız

buna sessiz kalamazdım filizyılmazcı olarak:):)

SBR
01-06-07, 15:23
hehe:) kesinlikle sbrcım yaygınlaşsın ve kanıksansın artık eski yılmazın öldüğü yenisinin ise bir cacıktan ibaret olduğu:img-hyste

tabii sevgili abim sevgili filizim dayanamaz bu kadar baskıya .sevgili abim senin imzad a süper hani bende yazı ile yapacam bir tane cacık ağırlıklı bir şey:happy0064

ferman336
01-06-07, 15:25
tabii sevgili abim sevgili filizim dayanamaz bu kadar baskıya .sevgili abim senin imzad a süper hani bende yazı ile yapacam bir tane cacık ağırlıklı bir şey:happy0064

boşver cacığı sbrcım..biz eski yılmazcılarız...onu yad ediyoruz..suçlu kim bilinsin istiyoruz o yüzden bu imza süper..evamın ellerine sağlık be:good:

filizim+y
01-06-07, 15:26
ahanda filizim hemen cevap verdi yahu ben bunu şiirin arkasında kalmam arkadaş:img-hyste :happy0064 .

yılmaz öldü efem öldü ameliyat masasından kalkamadı o .madem yılmaz ölmedi benim ilk sezon izlediğim kimdi yahu biri bana açıklasın lütfen:happy0064

sevgili sbr pes etmeyeceğimi biliyorsun en azından öğrenmiş olman gerek sen bir yaz ben beş yazarım valla kalırsan sen bilirsin bende kelimeler tükenmez söz konusu yılmazımı öldürürseniz benim de söyleyeceklerim olur izninizle pes etme falan yok.

ölmedi sizi kandırdılar cenazesinde bulunduğunuz kişinin kimsesi olmadığı için sizlere yılmaz diye katılımınız sağlandı ben sizlerin cenazede olduğu saatlerde yılmazla beraberdim oaradn biliyorum, aynı yılmaz devam etmek de sadece insanca değişiklikler yaşayarak:):)

ferman336
01-06-07, 15:28
kalplerinde daima varsın
asıl tanıdığınız için mutlu olsun varmı daha delikanlı bu alemde benden siz ne anlarsınız

buna sessiz kalamazdım filizyılmazcı olarak:):)

ooo filizim dağıldın hepten sen dayanamadın bize yahu...artık bakıyorum da kafiye mafiye hak getire yani :) dedim karadulla cacığı savunmayın diye bugün çok formdayız :good:

SBR
01-06-07, 15:29
boşver cacığı sbrcım..biz eski yılmazcılarız...onu yad ediyoruz..suçlu kim bilinsin istiyoruz o yüzden bu imza süper..evamın ellerine sağlık be:good:

doğru sevgili abim biz eski yılmazcılarız hani belki imza aydınlatır sevgili arkadaşlarımı neme lazım .ama bu şiiirlerin devamı gelir cacık teması üzerine şiirler devam eder:happy0064

filizim+y

sevgili sbr beni korkutamazsınız valla uğraşma bak sonun fena olur adam ölmedi ölse dizi devam eder mi başrolü olmayan diziyi kim ne yapar yılmazım karayağızım capcanlı hem o imzayıda ben göremeiyorum yazdığın yazıyıda görmem nasılsa :)

sevgili sena-haticee çok teşekkür ederm beğenmene sevindim, yüreğine sağlık:)

EvaLongoria
artık öteki tarafa gidenleride mi görüyorlar anlamadım ?
haklısın sen cehennemlisin melek olamazsın
kızsan neye yarar soğuk suda foşş diye erir gidersin
hem kalbiniz hem gözünüz kör olmuş ne çare
küllerin bile beş para etmez zaten eksidesin cacık halinle
sen daha ferman abimi tanımamışsın delikanlının hası odur hadi ordan sende

:icon_whis :icon_whis

SBR
01-06-07, 15:30
sevgili sbr pes etmeyeceğimi biliyorsun en azından öğrenmiş olman gerek sen bir yaz ben beş yazarım valla kalırsan sen bilirsin bende kelimeler tükenmez söz konusu yılmazımı öldürürseniz benim de söyleyeceklerim olur izninizle pes etme falan yok.

ölmedi sizi kandırdılar cenazesinde bulunduğunuz kişinin kimsesi olmadığı için sizlere yılmaz diye katılımınız sağlandı ben sizlerin cenazede olduğu saatlerde yılmazla beraberdim oaradn biliyorum, aynı yılmaz devam etmek de sadece insanca değişiklikler yaşayarak:):)

tabii sevgili filizm kafiyeyi bıraktı benim şiirden kopya ediyor:img-hyste :img-hyste lakin falan:img-hyste puanlar silinsin lütfen .sen 5 yaz bende 6 yazarım sevgili filizim

SBR
01-06-07, 15:32
sevgili sbr beni korkutamazsınız valla uğraşma bak sonun fena olur adam ölmedi ölse dizi devam eder mi başrolü olmayan diziyi kim ne yapar yılmazım karayağızım capcanlı hem o imzayıda ben göremeiyorum yazdığın yazıyıda görmem nasılsa :)

yok yok sevgili filizm yok öldü o dikkatli bakınca belli oluyor vallaha sen bu akşam baştan aşağı bak bizim eski bıyıklıya farkı görecen mutlaka:happy0064
imza çok yakında gelecek sevgili takımdaşım süper bir yazı hazırlıyorum:happy0064

ferman336
01-06-07, 15:33
doğru sevgili abim biz eski yılmazcılarız hani belki imza aydınlatır sevgili arkadaşlarımı neme lazım .ama bu şiiirlerin devamı gelir cacık teması üzerine şiirler devam eder:happy0064

hehe:) tabi ki sbrcım eskiyi yad edecez yeni cacığı ve karadulu yerlerden yerlere vuracağız...bize aşk diye izlettikleri şeye bak yahu:img-help: hayret ki hayret walla:happy0064

biz eskiden heyecanla takip ediyorduk filizim yılmaz öldükten sonra ben avrupa yakası tadında izliyorum diziyi artık..belki bişi olurda gülerim diye..başrol oldu boşrol..ne yapacan:img-hyste

filizim+y
01-06-07, 15:33
ooo filizim dağıldın hepten sen dayanamadın bize yahu...artık bakıyorum da kafiye mafiye hak getire yani :) dedim karadulla cacığı savunmayın diye bugün çok formdayız :good:

ferman abim dağılmak falan yok şimdi kafiyeli falan yazınca yazamayan arkadaşlarım üzülüyor onları düşünerek biraz onlara yakın yazdım yoksa yazdıklarımı en iyi sen bilirsin değil mi:) dayanamadım mı tek başıma hepinizle baş ediyorum takdir gerek bana, öyleyim kıyamam ben fizliyılmazıma işinize gelirse her şekilde:):)

ferman336
01-06-07, 15:35

:icon_whis :icon_whis

hehe:) bu ne büyük onurdur yahu...şiirde benim de adım geçiyor...çok sağol evacım...filizim dağıldı artık...şiir miir kurtarmıyor..:img-pilot biz asacaz dedik mi asarız filizim boşuna direniyorsun:good:

SBR
01-06-07, 15:36
[QUOTE=ferman336;3540582]hehe:) tabi ki sbrcım eskiyi yad edecez yeni cacığı ve karadulu yerlerden yerlere vuracağız...bize aşk diye izlettikleri şeye bak yahu:img-help: hayret ki hayret walla:happy0064

tabii sevgili abm yakında derneği kuruyorum ''eski yılmazı arama'' diye seni bekliyorum ona göre:img-hyste :happy0064 üye olan arkadaşlarımıza 1.sezon ve 2.sezon yılmaz davranışlarını gösterecez .:happy0064

kursuni19
01-06-07, 15:37

Asil aski göremeyen, öteki dünyadan misafirdir
Filizim varsa, cennetde cehennemde kabulümdür
Kalbim erir birtek sevdigime, sizin sular sökmez kalbime
Yüregimiz var allaha sükrü asik bedenimizde
Ates yeridir kalbimiz, küllenmek bilmez sevdamiz
Sevgiye saygisi olmayana delikanli demeyiz biz

ferman336
01-06-07, 15:38
ferman abim dağılmak falan yok şimdi kafiyeli falan yazınca yazamayan arkadaşlarım üzülüyor onları düşünerek biraz onlara yakın yazdım yoksa yazdıklarımı en iyi sen bilirsin değil mi:) dayanamadım mı tek başıma hepinizle baş ediyorum takdir gerek bana, öyleyim kıyamam ben fizliyılmazıma işinize gelirse her şekilde:):)

bilirim seni filiizm bilirim de kabul et işte...hem değmez bu karadulla cacığı savunmak için böyle güçlü bir takımla uğraşmaya...gel sende katıl bize coşalım yahu:good: cümle alem görsün adam nasıl asılır:good:

filizim+y
01-06-07, 15:39
anlasan şaşardım capcanlı karşınızdayım diyorum neyi anlamadın sende
seven insanların yeri cennetmiş sen ne anlarsın kuzum hayde
ben bir kızayımda ne olacağını inan görmek istemezsin ateşimle
buda sizin probleminiz çaresiz dertlerin dermanı bende
sen onu sevenlerime bir sor istersen ne haldeymişim bende
ferman abimi tanımam mı benim öğrencimdir kendileri de

evam devam:):)

filizim+y
01-06-07, 15:40
tabii sevgili filizm kafiyeyi bıraktı benim şiirden kopya ediyor:img-hyste :img-hyste lakin falan:img-hyste puanlar silinsin lütfen .sen 5 yaz bende 6 yazarım sevgili filizim

sevgili sbr gerekli açıklamayı ferman abime yaptım kafiye de elimden geleni yaparım okuyanlar bilir sende biliyorsun işine gelmedi neyse:) benim için farketmez yılmazım için kaç yazmam gerekirse o kadar yazarım...

ferman336
01-06-07, 15:43
vayy destek kuvvet he? kurşuni alacağın olsun sen güçlü yılmazcılardan biriydin yahu :good: sende mi kandın bu cacığa:icon_sorr

olsa da görsek, görüpte red eden kafirdir
ihanet varsa cennette cehennemde sana ödüldür
kalbin değil karakterin eridi iki tane güzel göze
biliyoruz hıyarında çekirdekleri var orta yerinde
pilavla cacık çok güzel gider mis derim ona ben mis
herşeyi kabul edenle olmaz bizim işimiz

sana da yeteriz kurşuni:img-hyste

SBR
01-06-07, 15:44
sevgili sbr gerekli açıklamayı ferman abime yaptım kafiye de elimden geleni yaparım okuyanlar bilir sende biliyorsun işine gelmedi neyse:) benim için farketmez yılmazım için kaç yazmam gerekirse o kadar yazarım...

bahane bunlar sevgili filizim :img-hyste :img-hyste yetişemiyon bizim hızımıza yaww yılmazın öldüğünü kabul etmiyon bari bunu kabul et:happy0064 :happy0064

sana tavsiyem bu akşam yılmaza iyice bir bak şöyle eski yılmaz olmadını görecen :happy0064 :img-wink:

cemotara
01-06-07, 15:45
Bugün forum yine coşmuş sevgili FERMAN herzaman ki gibi yine formunda ama yine olan Hasan'a olacak bukadar yorumu okumak ve temizlemek zor olacaktır.
Bu arada sevgili FİLİZİM replikerini ve şiirlern yine muhteşem olmuş ellerine sağlık
sevgili EVA ve KURŞİNİ replikleriiniz süperdi ellerinize sağlık

filizim+y
01-06-07, 15:49
bilirim seni filiizm bilirim de kabul et işte...hem değmez bu karadulla cacığı savunmak için böyle güçlü bir takımla uğraşmaya...gel sende katıl bize coşalım yahu:good: cümle alem görsün adam nasıl asılır:good:

neyi kabul etcem etmiyorum işte her ikisi de yaşıyor ve aşklarının tadını yaşayacaklar artık haettikleri mutluluğu:) neden değmesin hem bahsettiğin kişiler benim sevdiklerim elbette değecek onlara herşey, siz mi güçlüsünüz hadi cnm 3 kişiye 1 kişi bakın bakalım kim güçlü evelallah hepinize yetişiyorum, yok benim düşüncelerime ters düşünceleriniz katılmam mümkün değil:) bu şekilde coşalım diğer türlüsü olmaz cümle alem adam astırmamayı da görsün:)

filizim+y
01-06-07, 15:53
bahane bunlar sevgili filizim :img-hyste :img-hyste yetişemiyon bizim hızımıza yaww yılmazın öldüğünü kabul etmiyon bari bunu kabul et:happy0064 :happy0064

sana tavsiyem bu akşam yılmaza iyice bir bak şöyle eski yılmaz olmadını görecen :happy0064 :img-wink:

sevgili sbr yetişemediğim bir yorum var mı hem ben bahane bulmam pekala da elimden gelenden fazlasını yapıyorum okuyanlar takdir ederler, sizin hızınız bana hız değil ki, asıl siz bana yetişemiyorsunuz:) onu da kabul etmiyorum size yenildiğimi de..

ben tavsiyene uyamayacağım boş bir tavsiye ben anın tadını yaşayacağım filizyılmazımlı sahnelerin, asıl siz tekrar bakın :)

ferman336
01-06-07, 15:54
neyi kabul etcem etmiyorum işte her ikisi de yaşıyor ve aşklarının tadını yaşayacaklar artık haettikleri mutluluğu:) neden değmesin hem bahsettiğin kişiler benim sevdiklerim elbette değecek onlara herşey, siz mi güçlüsünüz hadi cnm 3 kişiye 1 kişi bakın bakalım kim güçlü evelallah hepinize yetişiyorum, yok benim düşüncelerime ters düşünceleriniz katılmam mümkün değil:) bu şekilde coşalım diğer türlüsü olmaz cümle alem adam astırmamayı da görsün:)

hehe:) bush gibi konuşayım o zaman...ya yanımızdasın ya karşımızda filizim :) yaşayacaklar canım karadul cacık aşkını...ama dediğim gibi bu bir tür beslenme zinciri olacak :) filiz yiyecek yılmaz yenilecek...e cacık olursan yiyende çok olur haliyle:img-hyste yetişemezsin ve baş edemezsin bizimle...biz az olsakta değişmezdi niye? çünkü biz doğruları savunuyoruz :good: :img-pilot gel sen gelll coşalımm asalım keselim...:good:

SBR
01-06-07, 15:54
he he he sevgili filizim onlar o mutluluğu biraz çok yaşar bu akşam cem geliyor öyle hemen mutlu olmak yok nerdee .cem kolay kolay rahat vermez .bakma sen piskopat falan ama dizide tek sağlam karakter o .halen piskopat bir değişme söz konusu değil:img-wink: :img-yes:

ferman336
01-06-07, 15:57
:img-hyste :img-hyste :img-hyste allahım dağıldığım an bu andır..

yok yok bu kadar gülüyoruz sonra ertesi gün yorum dahi yazamıyoruz :img-hyste

ehhuee :) niye be evam..elimizden geleni yaptık işte...rakibimiz güçlü yolumuz uzun... :img-hyste ama biz eski yılmazcılar vazgeçmeyiz:good:

hehe) neyse arkadaşlar benden bu kadar şimdilik...evam ve sbr zaten harcar filizimle kurşuniyi.:) tahsilat time:happy0064 :img-pilot napolyonu severim adam ne gzüel demiş paraparapara..:good:

SBR
01-06-07, 15:58
sevgili sbr yetişemediğim bir yorum var mı hem ben bahane bulmam pekala da elimden gelenden fazlasını yapıyorum okuyanlar takdir ederler, sizin hızınız bana hız değil ki, asıl siz bana yetişemiyorsunuz:) onu da kabul etmiyorum size yenildiğimi de..

ben tavsiyene uyamayacağım boş bir tavsiye ben anın tadını yaşayacağım filizyılmazımlı sahnelerin, asıl siz tekrar bakın :)

valla kabul edeceğini pek sanmıyordum zaten:img-wink: olsun farklı pencereden bakmakta güzel .yahu ben baktım zaten farkı gördüm o yüzden sana tavsiye ettim ama olsun ne yapalım sonuna kadar mücadeleye devam eski yılmazcılar:good:

kursuni19
01-06-07, 15:59
Bizi korkutamassin Ferman abi

Karaktersizlik, defterimizde yazmaz
Seversek eger sevgiden gecmek bize yakismaz
Ihanet, kara bir lekedir, bizim beyaz askimizda yeri olmaz
Cennetde asksiz kalacagima, cehennemde yanarim günahlarimla
Sevgi fedarkarliksa yaparim, ama sadece sevdigimin ugruna
Kalbim doluyken onun askiyla, tüm cümleler bos dur kulaklarima

filizim+y
01-06-07, 15:59
hehe:) bush gibi konuşayım o zaman...ya yanımızdasın ya karşımızda filizim :) yaşayacaklar canım karadul cacık aşkını...ama dediğim gibi bu bir tür beslenme zinciri olacak :) filiz yiyecek yılmaz yenilecek...e cacık olursan yiyende çok olur haliyle:img-hyste yetişemezsin ve baş edemezsin bizimle...biz az olsakta değişmezdi niye? çünkü biz doğruları savunuyoruz :good: :img-pilot gel sen gelll coşalımm asalım keselim...:good:

demek öyle bu halde kabulüm değilsin diyorsun o zaman karşındayım ferman abi :) ya yazma şu lakabları filizyılmaz aşını yaşayacaklar onlar hemde doyasıya, yılmaz filizine filiz yılmazına kavuşacak yapma bu kadar gaddar olma be abi birak da yaşasınlar bizde izleyelim zaten hep acılarını izleye izleye nasırlaştı yüreğinizi ben analdım:) şu an size yetişemediğimimi düşünüyorsun bence hiç öyle değil bana karşı 3 kişisiniz, bende doğruları savunuyorum ne olacak şimdi:) yok ne asalım ne keselim ama coşalım:happy0064

EvaLongoria
01-06-07, 16:02
Bizi korkutamassin Ferman abi

Karaktersizlik, defterimizde yazmaz
Seversek eger sevgiden gecmek bize yakismaz
Ihanet, kara bir lekedir, bizim beyaz askimizda yeri olmaz
Cennetde asksiz kalacagima, cehennemde yanarim günahlarimla
Sevgi fedarkarliksa yaparim, ama sadece sevdigimin ugruna
Kalbim doluyken onun askiyla, tüm cümleler bos dur kulaklarima

Karaktersizlik sizde yaşanılır koçum yazmaz
Sevgide emek gerek böyle kaçmakla olmaz
İhanet kara bir leke gibi yapıştı üstünüze oldu aşkınız da leke
Cennetde cehennemde senin gibi cacığı içine almaz
Fedakarlıktan anlasan olmazdın cacık
Kalbin boş olsaydı ne yapardın anlamadık....

zegan
01-06-07, 16:03
ya bu haksızlık ama sürekli takip ediyorum sizi ama dayanamadım artık. filizim tek kalmış harbiden o kadar kişiylede dimdik baş edebilyo helal olsun.
Elimden birşeyler gelse yada biraz boş zamanım olsada destek çıksam :icon_sorr
Ama sen devam et filizim destekçin çok bilesin :good:

<