Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 23
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
psilomelan
01-06-07, 23:24
bu arada salihi nereye gönderdiler sanırım salih karekteride veda etti diziye iş için göndermişler ama nereye??? dizinin en sağlam delikanlı karekteri salihti...
oy oy oyy cem gelmiş .Ne kadar kolay kaçtı hapistende neden acaba kımse bugune kadar cemın bu yaptıgını denemedi.Töbe töbe bu kadar saçmalık olmaz ama sakal yakışmış daha piskopat görünüyo:)
Handan o yuzugu Elife vermemisti, Ferideye nasil verdirdiler sacma olmus orasi..Simdi Feride yide dansozluk yapiyor diye istemez..Cemin sonu yakindir.
oy oy oyy cem gelmiş .Ne kadar kolay kaçtı hapistende neden acaba kımse bugune kadar cemın bu yaptıgını denemedi.Töbe töbe bu kadar saçmalık olmaz ama sakal yakışmış daha piskopat görünüyo:)
Biricik psikoma laf yok...
Nedemek kolay, akil lazim arkadasim:img-hyste
O kelepceyi nasil cikardisa!:img-hyste
Ama yinede Cem 4-ever:D
Biricik psikoma laf yok...
Nedemek kolay, akil lazim arkadasim:img-hyste
O kelepceyi nasil cikardisa!:img-hyste
Ama yinede Cem 4-ever:D
doğru valla cem geldi dizi hareketlendi..
Ya yüzüğün ferideye verilmesi saçma olmamış mı Elife vermemişti handan o yüzüğü zaten geri alıcak galliba bu sahneden sonra:)
sorfangirls
01-06-07, 23:48
yawss o yuzuk elıfe nıye verılmedı nerden cıktı elıfte onun gelını degılmıydı
cemın hapısten kactıgı hala anlasılmadımı neden bızımkılere haber gelmedı ve cem o arabayı nerden buldu nası bole rahat rahat dolanıp bızımkılerı takıp edebılıyor pess
anlasıldıgı uzere bu bolum araba sahnesıyle bıtıyor demekkı
ay cok cabukmu bıttı banmı oyle geldı hıc bırsey anlamadım
Cem organize ya adam hakkaten addamın kaçtığıda farkedilmedi.Haber fln verilmedi kimseye .Çok saçma ya cem kısmı arabayıda bulmuş nerdn bulduysa ...
ceren durul
01-06-07, 23:52
yilmaza bak yaaa "bak filiz tekmeledi" ben bile birsey görmüyorum adam nasil gördü anlamadim ... :img-hyste
adam doktor mu ne degil mi ama :img-hyste
Elifin zamaninda Handanin tekiner damari cok güclüydü,dua edelim de yine kabarmasin!
Valla handanın köpüreceği kesin.Haklıda bence çünkü haberi bile yok feridenin böyle bi işi sürdürdüğünden zaten feridede heralde baya bi utanır..
Bölüm kaza sesiyle sonlanıcak çok belli haftayada filiz sancılanır işte o malum hastane sahneleri yaşanır..
Aslı ölsüncüleri merak ediyorum Aslı gene büyüklük yaptı utanın ...
Cem geberir inşallah aha başladı
Sacma!
Fragmanda carpma sesi olsun,
dizide gostermeyin...
Bizle dalgami geciyorlar?:sad53:
Sacma!
Cemin kelepceleri nasil cikti...
Adam bir mucizemi ne?
olmuyor boyle
sorfangirls
02-06-07, 00:04
ee boyle bıtecegı bellıydı heycan ve merakta bırakıcaklardı sonunu gostermıceklerdı ama bısey olmuycagını zaten bılıyoruz
bu arada bebegın ısmı guzelde azcık ceme benzemıyomu ha can ha cem az farklı bısı olsaydı can dedıkce cem akıllarına gelmıcekmı
Ya Cem denen psiko hapisten kaciyor..Kimseye kacti diye uyari verilmiyor.Burde gitmis en luks arabalardan birini bulmus...En basta Yilmaza soylenmesi gerekirdi..Simdi bir daha Filizi kacirirsa yok artik derim ya..Umarim o kamyon serit degistirp onun ustunden gecer..
Kesinlikle sacma degil
76.bolum!:D
Harikaydin!:happy0064
BOyle bolumlere kurban olayim..
Vallah Yilmaz Can derken,
Cem dedigini zanettim!:img-hyste
Romantik bir bölümdü sonunda yanlış anlaşılmaları atlatıp nişanlandılar ama Feridenin başına gelende çok kötü.Yazık bakalım Handan ne diyecek.Ama anlamadım cemin kelepçelerine ne oldu ve neden yılmaz ya da kamyon şöförü arabayı durdurmuyor.
yılmaz sürekli birilerini şahit gösteriyor :):)
Cemin sakal süper olmuş valla ,ayrıca yılmaz meydanı boş buldun ama sana sürprizlerim var dedi merakla bekliyoruz cemciğim :) özlemişiz valla :):)
bölüm güzeldi özellikle doktora gittikleri,kız isteme merasimi ayrıca bahçede otururken bebeğin tekme atışlarına bakmalarına bayıldım :) sonunda gördük ama cem tehditi altında :) olsun buna da şükür
Bu arada yılmaz özür diledi :) sen ne istersen onu yaparım dedi...yürü be yılmaz kim tutar seni
Ayrıca ilk reklama girene kadar sürekli aslıyı pohpohladılar :) sanki zorla evlense mutlu olacaktı kız lütfetti sanki :):) kendi için en doğru adımı attı bir zahmet artık :)
IhlamurlarAltinda74
02-06-07, 00:07
Bence Güzel Bir bölümdü...
Filiz ve Yilmazsin barismalari cok güzeldi...
yilmazsin filizi buldugu sahne cok güzeldi... bence maviisini alalim dedigi sahne harikaydi hehe
o son sahnede bence kaza olmadi...
neden derseniz karidan gelen araba sanki görmüyor mu karisdan araba geldigini herhalde durmustur zaten yilmaz tam öbür tarafa geciyordu yani
görüldü ...
bence kaza olmicak...sanirim ceminin arabasi takla atacak...ve ölcek insallah ondan öbür bölümde kurtulcaz sanirim....
ee boyle bıtecegı bellıydı heycan ve merakta bırakıcaklardı sonunu gostermıceklerdı ama bısey olmuycagını zaten bılıyoruz
bu arada bebegın ısmı guzelde azcık ceme benzemıyomu ha can ha cem az farklı bısı olsaydı can dedıkce cem akıllarına gelmıcekmı
İzlerken ben de Can'ı duyunca bunu düşündüm:)
Oldu olacak "cem" koyun dedim:)
Cem'in hastaneden kaçma işi biraz amntıksız geldi bana.
Cem'in tedaviye alındığı yer acil servis, müdahale odası.
E gelen hasta ile yer değiştiriyor, koca adamı diğer tarafa yatırıyor, kendisi oraya yatıyor, yüzünü kapatıyor.Görevliler ve doktor kendinin yerinde yatan adamın diğer adam olduğunu görmüyor mu!Çok saçma ve mantıksız geldi bana:icon_whis
Muhtemelen son anda Cem bizimkilere yol verecek, gecip, gidecek. Amaci Filiz'e "ben hala buradayim" demekti sanirim. Tabii Filiz'in Cem'i gordum laflarina kimse inanmayacak ya da o heyecan ve korkuyla dogum baslayacak.
Arkadaşlar dizinin sonunda gördüm sanırım şarkıyı Açelya Elmas yani Ceyda söylüyor.Şrkının adı da Doğunun Feryadı sanırım(yanlış olabilir) ama solist Açelya Elmas yazdı:img-yes:
Bu arada çok güzel bir bölümdü. Filizle Yılmaz'ın köydeki evdeki halleri çok güzeldi. Özellikle bahçedeki halleri:img-in_lo
Yalnız çok kötü bir yerde bitti yaa:icon_whis Handan haklı söylemeleri gerekirdi ama Feride'nin de nasıl oraya geldiğini bilmiyor. Off şöyle rahat rahat final yazalım demesinler zaten:icon_sorr
cemı kelepcelerı yokkı kactı o kımsenın ruhu duymuyor gercı kelepcelerı olsada farketmezdı nasılsa cıkarırdı
tipik Turk filmi iste :img-hyste ya adam birde ortadan kaybolali bir gece gecti ya yok artik..Ne bir haber bulteni mi soylemez? Gazete mi yazmaz? Cemin tek yolu o kamyonun altina yapismak baska caresi yok..Kamyon belki kirarsa Ceme toslar..
Cem'in kaçma işi tamamıyla mantıksız olmuş ya!
Hadi o şekilde kaçtı diyelim...
Ya bu adam Yılmaz'ı yaralayıp, Filiz'i kaçırıp hapse girmedi mi?
Bu insanlara kaçtığı neden haber verilmiyor?
Bunları dikkate almadan yazmış senaristler:icon_whis
gdemirdiken
02-06-07, 00:11
Bazı arkadaşların bu bölümü beğenmemesine rağmen ben çok beğendim.
Özlemişim Filiz ve Yılmaz'ın romantik sahnelerini...
Ama sonu tahmin ettiğim gibi bitti.Yine bir hafta boyunca meraktan çatlıycam.
Burdan aldığım bilgilere ve gördüğüm resimlere göre kaza filan olmuyor ama bebek geliyor galiba.... :img-wink:
Bu arada hapisten kaçmak bu kadar kolay mı?
Yoksa Cem çok mu zeki????:img-cool2
Güzel bir bölümdü. 77. bölümü şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.Günleri saymaya başladım şimdiden... :img-wink:
yılmaz sürekli birilerini şahit gösteriyor :):)
Cemin sakal süper olmuş valla ,ayrıca yılmaz meydanı boş buldun ama sana sürprizlerim var dedi merakla bekliyoruz cemciğim :) özlemişiz valla :):)
bölüm güzeldi özellikle doktora gittikleri,kız isteme merasimi ayrıca bahçede otururken bebeğin tekme atışlarına bakmalarına bayıldım :) sonunda gördük ama cem tehditi altında :) olsun buna da şükür
Bu arada yılmaz özür diledi :) sen ne istersen onu yaparım dedi...yürü be yılmaz kim tutar seni
Ayrıca ilk reklama girene kadar sürekli aslıyı pohpohladılar :) sanki zorla evlense mutlu olacaktı kız lütfetti sanki :):) kendi için en doğru adımı attı bir zahmet artık
Vallah harikasin dusunduklerimi yazmisin...
Cemin geldigine aynen sevindim yaa!
Ama sen bir mesajda 12 ayni smiley kullanmisin!
Ben artik smiley kullanamiyorum!
Alinti yaptin en fazla 12 smiley:img-hyste
Artik sildim bir tane!
Neslihan17
02-06-07, 00:12
Muhtemelen son anda Cem bizimkilere yol verecek, gecip, gidecek. Amaci Filiz'e "ben hala buradayim" demekti sanirim. Tabii Filiz'in Cem'i gordum laflarina kimse inanmayacak ya da o heyecan ve korkuyla dogum baslayacak.
ewt kesinlikle öyle olacak ve o heyecanla filizin doğum sancıları başlayacak. Allahım bu ceme kim dur diyecek. filiz hortlak görse bu kadar korkmazdı heralde. bebeğin ismini ben de cem duydum bi anda bu adam ne diyo yahu dedim kendi kendime. annem sölemese anlamayacaktım:) ferideye yazık oldu. Ceydaya katılıyorum. kurban kesmemiz lazım:img-hyste
Acayip güseldii ya
Çok romantikti kız isteme yeri süperdi o bakışlar neydii yaa
Sonu kötü bitti pis mahluk kaçtı yaa
Kaza olcak sanırım çünkü cem çıkıyodu aradan oooff kötü bittii ya
Zaten ferideyi gördüü ömerin annesiiii off
Her iyi şeyin sonu hep kötü bitmek zorunda mı?:(:(
Cemin hiçte çarpacağı yok Cemin ölme işini unutun cem bastı gitti yandan ....
Handan o yüzüğü Elife niye vermedi?
Umarim su Engel var sarkisinin sozlerine gore bitmez bu dizi..Cemi kacirmislar birde altina son model BMW cekmisler..Handan o haliyle sosyete mekanina gidiyor sirf Ferideyi dans ederken gorsun diye...Mantik ya uzatmak icin abartmayin
sorfangirls
02-06-07, 00:14
ya yeter ya kahretsin batsin bu dünyaaaa yaa bu ne ya nasil beklicem gelicek haftayi ya bu cem nasil kacti kahretsin ya nasil bir son bu ya sonunu gösterseydiniz bari cem mi ölüyo filize mi bisey oluyo yilmaza mi bebege mi kime ne oluyo ya yeter ya yeter gelecek haftayi nasil beklim ben simdi ya catlicam orta yerimden yaaaaa ben artik cemin öldügünü aslinin da isvicreye gitmesini .................................................. ...................yilmaz filiz bebegi yani cani görmek istiorum yaaaaaaaaaa.................
kim ne biliosa söylesin ya bisey oluyo bebege filize yilmaza olmuyo deyin ya lütfen yaaaaaa:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
yok yaws kımseye bırsey olmuycak yanı kaza olmuycak o acıdan bırsey olmuycak sonrası bellı olmaz
ferıdenın ısının boyle olacagı bellıydı ama handan sonunda yumusar bırsey demez bu arada aslıyı cok az gosterdıler bu bolum pek yoktu 77 de bol bol aslı sahnelerı ızlıycez
Bu mantıksızlıkların dışında güzel bir bölümdü tabii...
"Hele şükür" diye diye izledim çoğu sahneyi:):)
Aslı'nın Yılmaz'a dokundurduğu laflara da hayran kaldım."bir kadına gidip çocuk kimden dersen her şey kırılır zaten..." Yılmaz'ın bazı şeyleri anlaması için iyi bir laftı:)
Mualla da Filiz'i ne diye süzdü durdu anlamadım:)
Sanki ilk defa görmüş de, eksiği var mı diye inceliyor:img-hyste Ayol kız hamile oğlundan, doğurdu doğuracak:)Beğenmedim Mualla Teyze'nin bakışlarını, Filiz kasılmakta haklı:img-hyste
Cem'in kaçma işi tamamıyla mantıksız olmuş ya!
Hadi o şekilde kaçtı diyelim...
Ya bu adam Yılmaz'ı yaralayıp, Filiz'i kaçırıp hapse girmedi mi?
Bu insanlara kaçtığı neden haber verilmiyor?
Bunları dikkate almadan yazmış senaristler:icon_whis
Aynen izlerken bende onu düsündüm
Haber vermeleri gerekiyordu
Bu bölüm cok güzeldi ama sonunda yine sinir oldum
Ferideye cok üzüldüm ya kadere bak :img-hyste
Ayrica can ismini begenmedim daha hos bisi olabilirdi
Filmaz fln filizle yilmazin birlesimi :img-hyste
Filiz-Yılmaz sahneleri beklediğimdende güzel çıktı doğrusu.:img-yes:Tek kelimeyle muhteşemdi..:good:
Son sahnede ise kimse kaza yapmayacaktır..Cem gazı kökleyip uzaklaşacaktır ordan..Filiz'inde sancıları tutacaktır..Yine bol bol hastane sahnesi bizleri bekliyor..:img-cool2
Feride'nin durumu ise çok vahim...Kaynanası onu onlarca kişi karşısında dans ederken gördü..:img-cool2
Ya filiz direk sancılanıp hastaneye kaldırılıcağı için cemi söyleyemicek bile yılmaza.Yok yok ben bu sakallı cemi beğendim piskopatlığına piskopatlık katmış..
kardelen2086
02-06-07, 00:17
bence filiz ve yılmaz kazayı en kötü ihtimalle ufak sıyrıklarla atlatacak o da yılmaz direksiyonu kırarsa belki araba savrulur bunlarda kafalarını bir yere çarpar,yani cem öylece geçip gidecek ,cem in asıl kötülüğü bebek doğduktan sonra olacak bence, bebeği bir şekilde kaçıracağını düşünüyorum,belki bu kaza nedeniyle filiz erken doğum yapar ama kendilerine bir şey olmaz..:img-yes: :img-yes:
Cemin hiçte çarpacağı yok Cemin ölme işini unutun cem bastı gitti yandan ....
Handan o yüzüğü Elife niye vermedi?
Bu da çok büyük bir mantıksızlık işte:icon_whis
Elif ilk geliniydi ve torunun annesiydi.
İlk zamanlar elif'i istememiş olsa da, sonradan araları düzelmişti.
Acaba Elif'e verdi de, öldükten sonra geri mi aldı:img-hyste
Asli sanirim Ispanyaya gidiyor gelecek hafta..
Onun icin baya bir sahne veriyorlar:img-wink:
Asliyi degilde Zeynoyu ozlicegim dogrusu...
NOT:Mistaa 2000. mesaj hayirli olsun:happy0064
ya bence süpoer bir bölümdü bayadır istiyordum böyle kaliteli bir bölümü en azından bekledğim romantik sahneler çok hoştu.. sonu gene heyecanlkıydı ben bölümü genel olarak beğendim
Filiz haftaya doğurur direk, diyorsunuz ama...
Şu benim avatarımda da kullandığım resime bakın...
Yani son sahnedeki kıyafetleri.Demek ki hiçbir şey olmadan eve gidiyorlar.
Bu da çok büyük bir mantıksızlık işte:icon_whis
Elif ilk geliniydi ve torunun annesiydi.
İlk zamanlar elif'i istememiş olsa da, sonradan araları düzelmişti.
Acaba Elif'e verdi de, öldükten sonra geri mi aldı:img-hyste
ya onu geçtim ne yılmazın ne ömerin nede müjganın aklına elif geliyor ya adam sen elifi sevmedinmi hadi onu geçtim ömer sendemi sevmedin ?
elifi hatırlasınlar bi yılmazla ömer başbaşa koyup ağlasınlar
cemle ilgili olaylarda mantıksızlıklar diz boyu olsada güzel bi bölümdü! aslı çok fazla gözükmesede bu bölümün yıldızı oydu!
Handan yüzüğü Ferideye takınca ben de düşündüm neden Elife vermedi diye ama Handan Elif'i benimsememişti ki. Ömer ile Elif evlendikten sonra bile Elif'e karşı sıcak değildi. Ee bir de o kadar şey yaşandı artık çocuklarının mutlu olmasını ve bunun kendi sevdikleriyle birlikte olarak mümkün olacağını anlayınca böyle oldu bence.
Bu arada çocuğun adından konuşurlarken ben de dedim içimden Cem olsun diye:img-hyste :img-hyste Yılmaz da Can olsun diyince koptum:img-hyste
bir bölümü daha geride bırakmanın sevincini yaşarkene....diye başlamak isterdim ama fragmanlarda bize yüklenen ormantizm ve neşeli günler tadında görüntüler dizi devam ettikçe nedense bende aynı etkiyi yapmadı.biraz yavan ve geçiştirilmiş gibi geldi...ana konudan çok saptı ve ilgisiz çok yere vurgu yapıldı...
ama şunu takdir etmek istiyorum...bizim psiko güzel düşünmüş kaçma işini...gerçi çok kolay ve oldu bittiye geldi ama olsun fikir güzel...ayrıca Yılmaz'a görünmeden Filiz üzerine psikolojik baskı yapması bence güzel düşünüşmüş...evet sonun hareket geldi sanırım ..:img-hyste
daha önce söylediğim gibi sanırım handanın tekiner damarı tuttu yine..baksanıza feridenin hala çalıştığını bilmeden onun mesleği hakkında neler söyledi...artık şimdi neler yapar geçmişte örnekleri ile sabit...
bu arada şaşırdığım diğer bir nokta ise aslı bencil olduğunu kabul etti..ilk defa ben demedi.."ailem oldunuz" lafını duydunuz mu?sanırım bu bölümde unuttu galiba.....Yılmaz bebek olayından sonra aynalı ile konuşurken "darısı senin başına aynalı" dedi...diyorum ki hazır aslı kızımızda boş...aynalı ile başgöz edelim diyorum ne dersiniz...:img-hyste
dediğim gibi açıkçası beni pek tatmin etmedi bu bölüm.fragmandan daha heyecanlı geçeceğini tahmin ediyordum.ama sevindiğim bir nokta var ki bu çifte mutlu olmak gerçekten yakışıyor.özellikle kız isteme törenindeki heyecanları gerçeğe yakındı...
ama Filiz'in çok büyük bir hatası oldu...hem de çok büyük..Yılmaz'ın kahvesi neden normal geldi?damat adayının kahvesi normal olur mu?:img-hyste
bu konuda lütfen tecrübe sahibi arkadaşlarımız-abilerimiz bizi aydınlatırsa kamuoyu çok büyük bir kaostan kurtulacaktır....:img-hyste
(çok mu uzun oldu..bence de ilk defa bu kadar uzun yazıyorum..:D)
ismailsurucu
02-06-07, 00:23
tanrıya şükürler olsun aylar sonra filiz'le yılmaz'ın yüzlerini gülerek görmek ne mutlu. büyük bir mutlulukla onları seyrettim.hasret kalmışız onları böyle görmeye.herşeyleriyle çok tatlılardı.senaristler fazla dayanamadı cem pisikopatına tekrar sahne aldırdılar,sanki çok lazımmış gibi.izleyiciye ızdırap yaşatmayı çok seviyorlar.sanki reytinge ihtiyacı varmış.
Neslihan17
02-06-07, 00:23
bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama aslınında gönlüne göre birini bulacağı vurgulandı. acaba kenan mı girecek diziye :img-hyste tabi bu bi espriydi. yani ben çok sevinirim aslı için. bu kızı da başgöz edin yahu. yeniden aşık olabilir yani. mesela aynalı boşta.:img-wink: biraz büyük mü kaçtı ne. birini bulsunlar yahu. yazıktır açıkta kalmasın.
Ağustos Böcüğü
02-06-07, 00:24
Hala mantık mı arıyorsunuz dizide..Bence boşverin ben çoktan vazgeçtim..Ne pişirilip konduysa önümüze el mahkum yiyeceğiz.
Yumuşatamadığımız bir mualla kaldı o da torunu alınca kucağına çözülecek muhtemelen..Aslı kızı yerlere göklere sığdıramadı..Filize karşı ise en ufak bir merhamet kırıntısı gösterdiğini izleyemedik.Bu kız bunca şeyi o haliyle yaşadı diye sorgulamadı dahi..Her iki lafında bir torun diye tutturan kadın sus vede pus oluverdi..:icon_whis
bu bölüm harikaydı:img-wink: Özelliklede filiz-yılmaz sahneleri muhteşemdi.O piskopat yine çıktı ortaya ama kaza yapmıcaklar herhalde.Neyse haftaya bebek gelir sanırım.Acaba bebek nasılbişey olcak çok merak ettim:)
fragmanda çarpışma sesi duyuldu
ama bölümde çarpışma sesine benzer bişey yoktu
walla helal olsun:icon_whis :icon_whis :img-help:
ama heralde olacak muhtemel kazada kimseye bişey olmicak
belki kamyon şöforü direksiyonu yan yola falan kırar onun sesidir
feride yle handan ın son sahnede karşılaşması
çok kötü oldu walla
müjgan, handan ferideyi görmesin diye
elinden geleni yaptı ama malesef işe yaramadı:icon_sorr :icon_sorr
bencede güzel bir bölümdü yılmaz&filiz sahneleri harikaydı.büyük ihtimal kaza olmaz ama filiz dogurur.:happy0064
güzel bi bölümdü ama mantıksızdı bence memlekette polis kalmamış galiba ayrıca bilek kesmeyle cemde ölüverdi hemen güya. cok sacmaydı o kısımlar
mualla hanım zaten gıcık yapmacık hareketleri beni sinir ediyor. Filiz ve yılmaz muhtesemlerdi. ferideye yazık diyemicem gitmeseydi o işe.Ömer hallediyor artık para durumlarını. Aslıya helal olsun sevmezim ama iyi yinede.
Filiz haftaya doğurur direk, diyorsunuz ama...
Şu benim avatarımda da kullandığım resime bakın...
Yani son sahnedeki kıyafetleri.Demek ki hiçbir şey olmadan eve gidiyorlar.
evet ya senin avatardaki gibi bi sahne hiç olamadı .
Valla kafam karıştı artık :) Belki çıkartılmıştır o sahne..
sorfangirls
02-06-07, 00:30
bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama aslınında gönlüne göre birini bulacağı vurgulandı. acaba kenan mı girecek diziye :img-hyste tabi bu bi espriydi. yani ben çok sevinirim aslı için. bu kızı da başgöz edin yahu. yeniden aşık olabilir yani. mesela aynalı boşta.:img-wink: biraz büyük mü kaçtı ne. birini bulsunlar yahu. yazıktır açıkta kalmasın.
ewet bende farkettım hatta dızı baslamdan oncede bı ara aklıma gelmıstı aceba aynalı ve aslı olabılrımı dıe sonucta ıkısıde bekar belkıde olur hem boyleleıkle gıtmemıste olur
sena-haticee
02-06-07, 00:31
ne özeti var söylermisin haftaya olan bölümün mü?
yok keske olsaydi valla sitede göbek bile atrardim:img-hyste
bu aksamki özeti var süper sahneler vardi bu aksam ama cem yüzünden yine kötü bitti ben diorum birakin ben bunu bi kasik suda bogim yaaaa
güzel bi bölümdü ama mantıksızdı bence memlekette polis kalmamış galiba ayrıca bilek kesmeyle cemde ölüverdi hemen güya. cok sacmaydı o kısımlar
mualla hanım zaten gıcık yapmacık hareketleri beni sinir ediyor. Filiz ve yılmaz muhtesemlerdi. ferideye yazık diyemicem gitmeseydi o işe.Ömer hallediyor artık para durumlarını. Aslıya helal olsun sevmezim ama iyi yinede.
cem ölmedi ki...yani hastanede ölü muamelesi görmedi.sadece ölü olarak getirilen adamla kendini değiştirdi.hastabakıcılarda nasıl olsa ölü diye açıp bakmadılar baksalar bile tanımazlardı.o yüzden rahat bir şekilde dışarı çıkabildi.saçma mıydı? fikir güzeldi ama uygulama saçmaydı.askerle uyuyordu sanki....çok kolay oldu ve oldu bittiye geldi.kimse bişi anlamadı..bencebölüm tamamen oldu bittiye geldi.ne mutlu sahneleri doyasıya yaşabildik ne de gerilimlerde gerilme imkanı bulabildik.senaristlerle beni 5dk. yalnız bırakın yeter...:img-hyste :img-hyste
fatma-1721
02-06-07, 00:34
Evet haklisin,bende öyle olacagini düsünüyorum.Bölüm güzeldi ama sanki birseyler eksikti,beni tatmin etmedi,galiba bir kez daha izlemem gerekecek.En cok begendigim sahne kiz isteme merasimindeki Ömerin davranislari oldu.Mualla karakteri beni yine sasirtmadi,haberi aldiginda tam da kendisine yakisir bir sekilde davrandi,kesinlikle yapmacik degildi.
Bizim ciftimize gelince:"tencere yuvarlandi kapagini buldu"bunlarin ikisi de konusma özürlü,yani cevaplanmamis bir sürü soru var ama cevaplayan yok,sanki kac bölümdür bu cileleri onlar degilde bizler cekiyoruz.
Asliya gelince haftalardir savundugumuz ve foruma anlatmaya calistigimiz seyleri bu hafta Asli söyledi,ben bunu tahmin etmis yorumumda dile getirmistim yani "persembenin gelisi carsambadan belliydi"dicem ama yine de bunu Asli dan duymak cok keyfli oldu benim icin.
_ Filize "ben senin durumunda ve yerinde olsaydim,kesinlikle fedakarlik yapamazdim,bencilce davranirdim" dedi
_Yilmaza"bir kadina bu cocuk benden mi diye sorarsan o zaman zaten hersey bitmistir "dedi.
Asli böyle davranacaginin sinyallerini gecen hafta vermisti zaten,Filizle konusmasindan sonra,Filizin nasil biri oldugunu anlamis ve Yilmazdan vazgecmisti.Bu hafta ilk defa bize basta sunulan Asli karakteri ve bugünkü ayni Asli dedim.
aslıya neden bukadar lütuf yapmış gibi yüceltildi anlamadım...aslı çocuğu olacak ve başkasına aşık birine yol verdi azad etti...bunun bendeki karşılığı mantığını kullandı demektir...aslı da dedi bunu filiz için yapmadı yılmaz mutlu olsun kendi acı çekmesin diye yaptı...oysa filiz sadece aslıyı düşünmüştü...bebeğinin babasını sevdiği adamı sırf aslının iyiliği için aslıya gönderdi herşey ortaya çıkınca herkes aslının büyüklüğünü konuşştu ama kimse filize nasıl dayandın buna nasıl izin verdin demedi ...haa pardon aslı dedi hatta ben daha bencilim senden dedi ben izin vermezdim dedi...bu bencillik konusunda noktayı aslı koydu:)
kaza olmayacak bencede araba yandan gecip gidiyor.filiiz yılmaza cemi gördüğünü söylese bile yılmaz filizin hayal gördüğünü zannedecek hafaya yine mantıksız seyler seyredeceğiz yine.
sena-haticee
02-06-07, 00:36
evet ya senin avatardaki gibi bi sahne hiç olamadı .
Valla kafam karıştı artık :) Belki çıkartılmıştır o sahne..
ne avatari ya bende görmek istiorum bana da yollasaniza lütfen
ama hayir aslinda bisey olmuyo ben gecen forumdan tugba büyüküstünün sitesine baktim setten resimler vardi gelecek haftadan gösteriolardi arkadas saolsunn
kafalar karısmasın dedım ya kaza falan yok kımseye o sahnede bırsey olmuycak yıne cıkıcaklar koy evıne zaten resımlerden de bellı
heee tamam o zaman ben bu araba sahnesinden sonra filiz sancılanır diye düşünüodum o yüzden öyle dedim ..Yok zaten kaza olmicağı kesinde,Acaba ne oluoda filiz fenalaşıyo cunku sonra köy evine dönüyolar..
Harika bir bölümdü
istemeye gittiklerinde tüylerim diken diken oldu.Kaza olmucakmis cok sevindim.ama cem sonradan neler yapacak allah bilir!!!!ay birde cocuk olursa heyecandan
Bencede kaza olmayacak.Sanırım cem arabayı çarpar ölür gibi geliyor bana.
aslıya neden bukadar lütuf yapmış gibi yüceltildi anlamadım...aslı çocuğu olacak ve başkasına aşık birine yol verdi azad etti...bunun bendeki karşılığı mantığını kullandı demektir...aslı da dedi bunu filiz için yapmadı yılmaz mutlu olsun kendi acı çekmesin diye yaptı...oysa filiz sadece aslıyı düşünmüştü...bebeğinin babasını sevdiği adamı sırf aslının iyiliği için aslıya gönderdi herşey ortaya çıkınca herkes aslının büyüklüğünü konuşştu ama kimse filize nasıl dayandın buna nasıl izin verdin demedi ...haa pardon aslı dedi hatta ben daha bencilim senden dedi ben izin vermezdim dedi...bu bencillik konusunda noktayı aslı koydu:)
efenim bu bölümde senaristlerimiz aslı ya el attılar ve artık vakti geldi diyerekten aslıyıda crackleyip versiyonunu değiştirdiler..:img-hyste
o kadar söyledim aslıya yanlış program yüklenmiş..formatlamak gerek diye ama dinleyen ki...hiççç:img-hyste
artık kendi de kabul ettiğine göre bencil olduğunu, geriye bir tek ali kalıyor zavallı ali...onun da sonu yakındır...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
kafalar karısmasın dedım ya kaza falan yok kımseye o sahnede bırsey olmuycak yıne cıkıcaklar koy evıne zaten resımlerden de bellı
E filiz yine cem sandim mi dicek :S bu ne yav
Dallas oldu dizi iice
Filizle yilmaza bisi olmasinda :S hayirlisi
Bu arada filizi istemeye geldiklerinde üzerindeki o elbise neydi ben hic begenmedim :img-hyste
Gerci yüzü o kadar güzel ki farketmiyor ama kiyafetleri daha güzel olmali bence
Aslı heralde 1-2 bölüme gider ispanyaya .Yanlız filize ne güzel dedi..
Ben galiba senden daha bencilim dedi :) galiba mı????:)
batuhan_gumus
02-06-07, 00:41
yaa Bu Bölüm Superrr Di Yaabayildim Oh Be Yilmazla Filiz Baristi ömerle Feride ....neyseee Off Sonda Oo Cem Gedli Gicik
Bencede kaza olmayacak.Sanırım cem arabayı çarpar ölür gibi geliyor bana.
Keşke Cem ölse ama..Ama nerdeeeee....imgdrag
Kaza yapmadan aradan sıyrılacaktır psiko..Yılmaz ile Filiz üzerinde planları çok kanımca..:icon_cry:
Bu arada Filiz ile Yılmaz nişanlanırken fonda İntizar'ın "Zamansız Ayrılık" şarkısı çalıyordu.. :)Görüntüyle şarkı zıt yani..:)
fatma-1721
02-06-07, 00:48
Asliyi kesinlikle yüceltmiyorum arkadasim,yalnizca söyledigi iki cümle bizim haftalardir forumda savundugumuz ve anlatmaya calistigimiz seylerdi,bunlari Aslinin itiraf etmesi beni müthis sevindirdi,yoksa Asli yapmasi gerekeni yapmistir ve bunu da sadece Yilmazdan umdugunu bulamadigi icin yapmistir,eger Yilmazdan bir kücük umut isigi görseydi,olaylarin seyri zaten cok farkli olurdu.
_ Filize "ben senin durumunda ve yerinde olsaydim,kesinlikle fedakarlik yapamazdim,bencilce davranirdim" dedi
_Yilmaza"bir kadina bu cocuk benden mi diye sorarsan o zaman zaten hersey bitmistir "dedi.
Haftalardir dogrulugunu tartistigimiz bu cümleleri Aslinin agzindan duymak seni de sevindirmedi mi?
forever_bim
02-06-07, 00:49
Cem'e kavuştuk. Gözüm yollarda kalmıştı.
Bu arada sevgili sezintiyi andım durdum. Sezinti kulakların çınlamadı mı? Bir replikte direkt aklıma siz geldiniz.
sorfangirls
02-06-07, 00:49
heee tamam o zaman ben bu araba sahnesinden sonra filiz sancılanır diye düşünüodum o yüzden öyle dedim ..Yok zaten kaza olmicağı kesinde,Acaba ne oluoda filiz fenalaşıyo cunku sonra köy evine dönüyolar..
yılmazın hastaneye geldıgı araba farklı resımlerde belkı cıkmamıstır o yuzden o sırada bırsey olmuycak bu bellı koy evıne gıdıcekler gerısı ne olur allah kerım
bu arada gecen sette hanı bayılma sahnesı falan cekılıodu bu bolum ızlıcektık o sahneye ne oldu anlamadım
he bıde sevgılı alpi de gordum mektubu vermedı sevenlerıne duyrular nasılmıs
yılmaz da evlenme teklif ederken şahit bulmak da zorlanmıyo..adamın gökle yıldızla denizle martıyla bir alakası var ama çözemedim...elife olan aşkına deniz kızlarını şahit tutuyodu aslıda martılar şimdi filizde yıldızlar ve oğlu ...ne bu ya şahitsiz evlenme teklif edilmez diye bir kaide mi var...
forever_bim
02-06-07, 00:53
Feride'yle Ömer'e bak sen. Sadece uyuyacak halleri buysa öteki hallerini çok merak ediyorum
yılmaz da evlenme teklif ederken şahit bulmak da zorlanmıyo..adamın gökle yıldızla denizle martıyla bir alakası var ama çözemedim...elife olan aşkına deniz kızlarını şahit tutuyodu aslıda martılar şimdi filizde yıldızlar ve oğlu ...ne bu ya şahitsiz evlenme teklif edilmez diye bir kaide mi var...
Yılmaz evlenme teklifi ederken yanında hayvanda olsa bir şahidin olmasını istiyor..:)Bu çok görülmesin Yılmaz'a..:img-hyste
dizinin ilk reklama kadar olan bölümünde fahriye ve mualla aslıyı nasıl yücelttiler bende anlayamadım...muallayı bir dereceye kadar olabilir diyorum... ama fahriyeye akıl erdirmek mümkün değil...zaten baştan beri yılmazın değilde aslının kardeşi gibi düşündü... onun için önce aslının mutlu olması geldi...abisinin ne kadar mutsuz olduğunu bile bile...
Asliyi kesinlikle yüceltmiyorum arkadasim,yalnizca söyledigi iki cümle bizim haftalardir forumda savundugumuz ve anlatmaya calistigimiz seylerdi,bunlari Aslinin itiraf etmesi beni müthis sevindirdi,yoksa Asli yapmasi gerekeni yapmistir ve bunu da sadece Yilmazdan umdugunu bulamadigi icin yapmistir,eger Yilmazdan bir kücük umut isigi görseydi,olaylarin seyri zaten cok farkli olurdu.
Haftalardir dogrulugunu tartistigimiz bu cümleleri Aslinin agzindan duymak seni de sevindirmedi mi?
sevgili fatma
bu konuda yorum yazdın galiba ama ben okumadım..ben bu yüceltmeyi sen yaptın demedim yanlış anlaşıldım galiba..dizideki herkes böyle davrandıya onun için dedim..yoksa aslının sözleri her tartışmaya son noktayı koydu....vallaa beni de pek sevindirdi...:)
bu arada gecen sette hanı bayılma sahnesı falan cekılıodu bu bolum ızlıcektık o sahneye ne oldu anlamadım
sofran gırls sen sanırım setlere gidebiliiyorsun neler oluyor anlatabilirmisin biraz ?
Ceydaya bayılıyorum kız biz ne diyorsak hepsini dedi.forumun dizideki sözcüsü ceydadır.
yılmaz ferideyle ömere bozuldu...neden kendii kardeşi söz konısı olunca bozuluyo anlayamadım..kendi ömerin kardeşini hamile bırakmadı mı söz demeye hakkı mı var..
ne aslıymış ya...mualla torun torun derken torunu olacak mualla aslı derdinde...ne sevgiymiş anlamdım...tamam vefa da bi de filize ve torununa oğlunun mutluluğuna sevindiğini görseydiK:(
bu bölümde handan ve filizde aynı nazar boncuklu kolyeden takmışlardı...
handanın ferideye nikah yüzüğünü vermesini bazıları yadırgamış... hatırlarsanız erol bey nikaha gitmemiş ama elife takı seti göndermişti filiz ile... şimdi ise takılarını sattıkları için handanın gelinine aile yadigarı verebileceği tek şey o yüzük...hem de handan onların bi gece önce birlikte olduklarını anladı işi bi an önce resmiyete dökmek istedi...
he bıde sevgılı alpi de gordum mektubu vermedı sevenlerıne duyrular nasılmıs
Alp olayında bende yapmaz kesin verir mektubu falan dedim ama vermedi benide şaşırttı. :icon_conf
fatma-1721
02-06-07, 01:05
sevgili fatma
bu konuda yorum yazdın galiba ama ben okumadım..ben bu yüceltmeyi sen yaptın demedim yanlış anlaşıldım galiba..dizideki herkes böyle davrandıya onun için dedim..yoksa aslının sözleri her tartışmaya son noktayı koydu....vallaa beni de pek sevindirdi...:)
Diziyi hic sorma oraya bende takildim,zaten bölüm beni bu yüzden pek de tatmin etmedi.Sanki ne Muallanin ne de Fahriyenin Filizin bebegi Yilmaza söylediginden,kabul görmediginden,rapordan,Filizin Asli icin uzaklasmak istediginden, hicbir seyden haberleri yok.Ee bu durumda tek fedakar Asli hanim görünüyor tabii.Bizim konusma özürlü ciftimiz de böyle anlasilmasina canak tutuyor;Yilmaz annesine konuyu aydinlatacak tek kelime etmedi.Buna da sükür diyelim!
bu bölümde handan ve filizde aynı nazar boncuklu kolyeden takmışlardı...
handanın ferideye nikah yüzüğünü vermesini bazıları yadırgamış... hatırlarsanız erol bey nikaha gitmemiş ama elife takı seti göndermişti filiz ile... şimdi ise takılarını sattıkları için handanın gelinine aile yadigarı verebileceği tek şey o yüzük...hem de handan onların bi gece önce birlikte olduklarını anladı işi bi an önce resmiyete dökmek istedi...
tüm aile yadigarları ömere gidiyor :) bu tekinerlerin erkek çocuk kız çocuk ayrımıda adamı deli ediyor :) filiz o yüzüğü almak için neler yaptı ama kadın ferideye verdi :img-hyste
Filize evlenirken aile yadigarı diye ne verecekler acaba...tabi kaldıysa :img-hyste
İstemede filizin ömerin elini öpmesine bayıldım çok şekerler :img-in_lo
yılmaz filiz cem konusunda paranoyalık yapıyo sanacak ...kız delirdi diyecek şu cem açıktan yılmaza görünmeli yoksa yılmaz gene filize inanmayacak:)
forever_bim
02-06-07, 01:11
tüm aile yadigarları ömere gidiyor :) bu tekinerlerin erkek çocuk kız çocuk ayrımıda adamı deli ediyor :) filiz o yüzüğü almak için neler yaptı ama kadın ferideye verdi :img-hyste
Filize evlenirken aile yadigarı diye ne verecekler acaba...tabi kaldıysa :img-hyste
Ay alın yüzüğünüzü kalmadık yüzüğünüze dermişim. Sinem selam canım:)
Ya kadın tabii ki Elif'e vermez yüzüğü. Elif rahmetli toprağı bol olsun birazcık beton gibiydi Ömer'e karşı.
Hem hem hem Handan'a kaynanadan kalan yüzük elbette geline takılır Sinemcim. troest troest
Feride'yle Ömer'e bak sen. Sadece uyuyacak halleri buysa öteki hallerini çok merak ediyorum
Bu sahneye çok güldüm:):)
Sadece uyuyacağız, repliğinin ardından sabahki sahneyi görünce koptum.
Ama Yılmaz'ın yüzünü ekşitmesini anlayamadım gitti.
Kardeşim kendine baksana, Filiz evlilik dışı karnı burnunda hamile senden; başkasına laf edecek veya surat yapacak halin mi var:icon_whis
handan kızına ne takar bilememde... ben yılmaz evlilik teklif ederken, daha sonra sözlenirken hep filizin yılmazın hediye ettiği yüzüğü çıkarmasını bekledim...yıllarca saklamış italyadan dönerken yanında getirmişti...
Ay alın yüzüğünüzü kalmadık yüzüğünüze dermişim. Sinem selam canım:)
Ya kadın tabii ki Elif'e vermez yüzüğü. Elif rahmetli toprağı bol olsun birazcık beton gibiydi Ömer'e karşı.
Hem hem hem Handan'a kaynanadan kalan yüzük elbette geline takılır Sinemcim. troest troest
Valla handan hanımda çok ileri görüşlüymüş :img-hyste bu kız gidici en iyisi yüzüğü kalıcı birisine vereyim diyip taa ikinci geline saklamış :) eğer aile yadigarı ise ilk geline takılması daha anlamlı olurdu :img-hyste
valla bende filize istiyorum :icon_sorr kadın filizin hayatını mahvetti bari güzel bir yadigar versin anlamlı bir şeyler versin ...Erkek çocuk değil diye ne bu ayrım...Yakında ömer gider,handan yaşlanınca gene filiz bakar :img-hyste
Sevgili Fatma,
Ben de aynen senin gibi bebekle ilgili aciklamalara takildim. Daha dogrusu aciklama olmayisina. Kimse de neden bunca zaman soylenmedigini merak etmedi. Mahalleli bir tarafa, insanin oz annesi ve kardesi boyle birseyi merak etmez mi? Dune kadar bebegi Cem'den biliyorlardi. Niye boyle biliyorduk, simdi ne degisti diye sormazlar mi? Belki de Asli olup biteni detayli anlatmistir.
Ben bu konuda soyle dusunerek kendimi avutuyorum. Filiz ve Yilmaz neredeyse bir tam gun o evde kaldilar. Bize gosterilmeyen bolumlerde mutlaka birseyler konusmuslardir. Birbirlerinden af dilerken gecmisi desmislerdir. Keza, Yilmaz kiz istemeye gitmeden annesine ve Fahriye'ye kisa bir ozet gecmistir. Yani herhalde oyle olmustur.
forever_bim
02-06-07, 01:18
Valla handan hanımda çok ileri görüşlüymüş :img-hyste bu kız gidici en iyisi yüzüğü kalıcı birisine vereyim diyip taa ikinci geline saklamış :) eğer aile yadigarı ise ilk geline takılması daha anlamlı olurdu :img-hyste
valla bende filize istiyorum :icon_sorr kadın filizin hayatını mahvetti bari güzel bir yadigar versin anlamlı bir şeyler versin ...Erkek çocuk değil diye ne bu ayrım...Yakında ömer gider,handan yaşlanınca gene filiz bakar :img-hyste
Ya zaten Filiz Yılmaz'la evlenmek durumunda artık. Yılmaz 4 hamle yaptıı daha imzayı atamadı. Olmadı Filiz Handan ve Müjganla kalır. Böyle yaşı yaşına uygun kafa dengi falan:) Bak paşama 5 yıla iki nikah:)
Ikinizde süpersiniz ya koptum burda :img-hyste
Bence ferideden geri alir yüzügü dans ederken gördü kizmistir o simdi ferideye..fizilin bebeginin karisina takar :img-hyste
Sevgili Fatma,
Ben de aynen senin gibi bebekle ilgili aciklamalara takildim. Daha dogrusu aciklama olmayisina. Kimse de neden bunca zaman soylenmedigini merak etmedi. Mahalleli bir tarafa, insanin oz annesi ve kardesi boyle birseyi merak etmez mi? Dune kadar bebegi Cem'den biliyorlardi. Niye boyle biliyorduk, simdi ne degisti diye sormazlar mi? Belki de Asli olup biteni detayli anlatmistir.
Ben bu konuda soyle dusunerek kendimi avutuyorum. Filiz ve Yilmaz neredeyse bir tam gun o evde kaldilar. Bize gosterilmeyen bolumlerde mutlaka birseyler konusmuslardir. Birbirlerinden af dilerken gecmisi desmislerdir. Keza, Yilmaz kiz istemeye gitmeden annesine ve Fahriye'ye kisa bir ozet gecmistir. Yani herhalde oyle olmustur.
sevgili denizim
seni hayalkırıklığına uğratmak istemem ama bu temennilerinin hiç biri olmamıştır ...keza bunlar atlanacak ayrıntılar değildir...hele hele yapılmayan şuvar sadece pişmanlıklarını dile getirdiler gene konuşma olmadı...
Ya zaten Filiz Yılmaz'la evlenmek durumunda artık. Yılmaz 4 hamle yaptıı daha imzayı atamadı. Olmadı Filiz Handan ve Müjganla kalır. Böyle yaşı yaşına uygun kafa dengi falan:) Bak paşama 5 yıla iki nikah:)
Ömer çok hızlı onun hızına yetişmek ne mümkün :img-hyste
Bu arada herkesin dikkatini çekmiştir filizle yılmaz nişanlandı ama ne ölü ne yaralı var :img-hyste bu sefer bu iş olacak gibi :img-hyste
forever_bim
02-06-07, 01:22
Yahu barışma çok yavan olmuş bence. Hiçbirşey konuşulmadı. Acaba diyorum akşam yemeği mi ağır geldi de hemen uyukladım başlarda ama hakikaten herkese yavan gelmiş.
fatma-1721
02-06-07, 01:23
[QUOTE=denizim_;3550744]Sevgili Fatma,
Ben bu konuda soyle dusunerek kendimi avutuyorum. Filiz ve Yilmaz neredeyse bir tam gun o evde kaldilar. Bize gosterilmeyen bolumlerde mutlaka birseyler konusmuslardir. Birbirlerinden af dilerken gecmisi desmislerdir. Keza, Yilmaz kiz istemeye gitmeden annesine ve Fahriye'ye kisa bir ozet gecmistir. Yani herhalde oyle olmustur.[/QUOTE
Sevgili denizim;
Belki öyledir;Aslinin hastalik meselesini hatirliyorum da kesinlikle söylemeyeceklerdi,Salih ve Fahriye hastanede ögrendi,ama Mualladan devamli gizli tutuluyordu.Sonra aniden masada otururken Asli iki üc defa hastaligindan ve ameliyattan bahsetmis,Muallada herseyden haberdarmis gibi davranmisti.Hangi ara ögrendiyse?Bu olayi da böyle mi yaparlar acaba?
Filz ve Yilmaz arasinda konusma gectigini düsünmüyorum.Bu cift acikca konusma özürlü.Baslarina ne geldiyse bundan geldi ama akillanacak gibi bir halleri de yok.Diziyi seviyorum ama eger bir sezon daha uzarsa bu cift beni kesin öldürür.
forever_bim
02-06-07, 01:27
Filiz rüyasında da Cem'i sakallı gördü. Kahin Filiz. Puhahaha. Kihkihkih hatta.
bu bölümü büyük bir heyecanla izleyemedim birşeyler eksikti.değişik bir bölümdü ,mantık hataları vardı ama haftaya bayağı heyecanlı olacağa benziyor...
Sevgili archshe,
Ne yazik ki haklisin. Benim ki zugurt tesellisi iste. Aslinda bir-iki cumleyle bu olaylari baglayabilirlerdi. O kadar zor olmasa gerek ama sanirim senaristler sadece hikayenin ana hatlarina konsantre olup, detaylari es geciyorlar. Halbuki hikayeyi hikaye yapan bu kucuk detaylardir. Neyse..Bu saatten sonra fazla birsey beklememek lazim, onumuze gelenle yetinecegiz artik. Arada bizi sevindirecek bir-iki laf edilirse ne ala.
Mesela Yilmaz bebegi ogrendikten sonra Omer'in soyledikleri hosuma gitti. Asli'ya soyletilen bir-iki laf da. Onun disinda akilda kalan, ice isleyen replikler yoktu (ya da ben farkedemedim)
Benim şöyle bir düşüncem var. Bence filiz arabadakinin cem olduğunu söyleyecek ve yılmaz inanmayacak . Çünkü filiz cemi gördüğünde hep birine benzettiğini sanıyordu. Ayrıca rüyasındada görmüştü. Yılmazda bunları bildiği için filizin gördüklerinin hayal olduğunu sanabilir. Belki tam terside olabilir. İnşallah kaza yapmazlar. Ne olursa olsun filizle yılmaz ayrılmasın yeter. Dizinin finaline az kaldı. Finale gelmeden bir kez daha ayrılık görmek istemiyorum. Gerçi hiç ayrılacağa benzemiyorlar ama eğer kaza olmazsa cem de hapise girmezse yılmazla filize hiç rahat vermeyecek gibi gözüküyor.:img-blush
Arkadaslar cok guzel bir bolumdu ozellikle filiz ve yilmaz sahneleri cok guzeldi filizin ve yilmazin gozlerinin ici guluyordu ozellikle filizin ''seni cok ozledim" diyip yilmazi optugu sahne cok guzeldi neyse gelelim su kaza olayina forumda bazi arkadaslar da yazmis kaza falan olmayacak siyirip gececekler filiz cemi gordugunu bir an icin yilmaza falan soyleyecek insallah o ara cemin hapisten kactigini falan ekrem yilmaza soyler veya bir sekilde haberleri olur ama ciftlik evinde fazla kalacaklari sanmiyorum cunku filiz cem den oturu cok tedirgin muhtemelen tekrar istanbula donecekler bisekilde filiz doguma gidecek ama nasil olacak bilmiyorum erken mi olur normal bir dogum mu olur? bilemiyorum ama cekimler hastenedeymis ve filizin dogum sahnesi varmis!gelelim ceme bu cem bir sekilde olecek haftaya olmayabilir ama ondan sonraki hafta kesin meftah olacak! asil soru cemin isini kimin bitirecegi? feride olayina da uzuldum zok zor durumda kaldi kiz! ama senaristler feride ve nalan olayini baglayacaklar gibime geliyor iki bolum icinde! artik son bolumde de dugunler pes pese gelecek ve en nihayetinde guzel ve akilda kalici bir sekilde sonlanacak..bu ara can bebegi umarim gorebiliriz nasil bisey olacak cok merak ettim dogrusu:happy0064 "bu ara can ismini de tuttum guzel odu" bir oglum olsun adi can olsun vay yilmaz vayyyybye [/COLOR]
Sevgili archshe,
Ne yazik ki haklisin. Benim ki zugurt tesellisi iste. Aslinda bir-iki cumleyle bu olaylari baglayabilirlerdi. O kadar zor olmasa gerek ama sanirim senaristler sadece hikayenin ana hatlarina konsantre olup, detaylari es geciyorlar. Halbuki hikayeyi hikaye yapan bu kucuk detaylardir. Neyse..Bu saatten sonra fazla birsey beklememek lazim, onumuze gelenle yetinecegiz artik. Arada bizi sevindirecek bir-iki laf edilirse ne ala.
Mesela Yilmaz bebegi ogrendikten sonra Omer'in soyledikleri hosuma gitti. Asli'ya soyletilen bir-iki laf da. Onun disinda akilda kalan, ice isleyen replikler yoktu (ya da ben farkedemedim)
evet öyle akıla kazınacak replikler yoktu cidden...ama ben ençok ceydanın bebeği bildiğinde yılmazın sende mi biliyodun demesine güldüm...en son ben duydum demekki tavrı güzell düşünülmüştü:)haaa aslının gidip de bebek benden mi diye sorarsan o baştan bitmiştir demesi güzeldi...ee tabii benciliğini kabul etmesi...
Mualla hanıma çok şaşırdım kaç haftadır bangır bangır bebek bebek diye tutturmuştu eee bebek geldi :) onun derdi hep aslı..Yılmaz filizden özür diledi de diğerleride özür dileseydi keşke...hele de aynalı biz ne yaptık yılmaz deseydi...ooo birde erkek öyle mi demeseydi
alp mektubu nalana vermedi..hoş bir davranış değil..ama nalanı kazanmak adına her yol mübah dedi galiba...ne olursa olsun ben nalan-alp diyorum:)keremden daha çok yakışıyo...bu konuda müjgan hnm tarafındayım...kerem de adam olsaydı cnm...ne öyle kumar falan..
alp mektubu nalana vermedi..hoş bir davranış değil..ama nalanı kazanmak adına her yol mübah dedi galiba...ne olursa olsun ben nalan-alp diyorum:)keremden daha çok yakışıyo...bu konuda müjgan hnm tarafındayım...kerem de adam olsaydı cnm...ne öyle kumar falan..
Buna katiliyorum. Bende Nalan-Alp diyorum. Keremden ne köy olur ne kasaba.
bu ara can bebegi umarim gorebiliriz nasil bisey olacak cok merak ettim dogrusu:happy0064 "bu ara can ismini de tuttum guzel odu" bir oglum olsun adi can olsun vay yilmaz vayyyybye
Benim bulduğum BERKE ismi daha güzeldi ama neyse....:)Can'da güzel isim..:img-yes:
O zaman bebişin tam ismi CAN AKIN oluyor...Tam artist ismi...:)Yakışır valla Filiz ve Yılmaz'ın çocuğuna..:)
1) Cem gibi psikolojik sorunlari olan birinin normal bir hapishanede olmasi ne kadar dogru?
2) Cem kaciyor kimsenin haberi olmuyormu 24 saatte? Hemde luks bir arabaya biniyor
3) Cemin nereye gitmis olacagini tahmin edemiyorlar mi?
4) Handanin yuzugunu satarken gormustuk..Elife vermedi niyeyse?
5) Asli gibi beyin ameliyati gecirmis birinin sanki kafasindaki svilceyi aldirmis gibi rahat rahat gezebilmeside anlamsiz
6) Handanin hicbir sey olmamis gibi arkadasim dedigi insanlarin evlerine partiye gidebilmesi anlamsizdi..Sirf Feridenin ne yaptigini gormesi icin buna gerek var miydi?Birileriyle konusurken duyabilirdi...Oraya eskisi gibi gidebilmesi anormaldi..O insanlar Handan bu hallerdeyken niye aramadilar hic..
7) Handan yemek yapmayida ogrenmis galiba sigara boregi saralim falan diyordu..
8) Mujgan, Elif ve Yilmazda birbiriyle gezerken tavri farkli degildi..Keremin yaptiklarindan sonra onu istememesi normal..
Benim bulduğum BERKE ismi daha güzeldi ama neyse....:)Can'da güzel isim..:img-yes:
O zaman bebişin tam ismi CAN AKIN oluyor...Tam artist ismi...:)Yakışır valla Filiz ve Yılmaz'ın çocuğuna..:)
ben diziye bakamadim bügün. yilmazla filiz bebege bu isimleri mi düsündüler?
ben diziye bakamadim bügün. yilmazla filiz bebege bu isimleri mi düsündüler?
Evet..:img-yes: Bebeğin ismi Yılmaz tarafından kondu..."CAN":img-yes:
Evet..:img-yes: Bebeğin ismi Yılmaz tarafından kondu..."CAN":img-yes:
Güzel isimmis. Bebegin erkek olacagi belli miydi? Ben is dolayisiyla bazi bölümlerini kacirdim dizinin.
Güzel isimmis. Bebegin erkek olacagi belli miydi? Ben is dolayisiyla bazi bölümlerini kacirdim dizinin.
Evet..Filiz bir kaç bölüm önce ulrasonda bebeğinin cinsiyeti öğrenmişti...Yanlız bebeğin erkek olduğunu Yılmaz'a Handan söyledi....:img-yes: Kaçırdığın bölümler için youtube sitesine girip arama kısmına."ıhlamurlar altında" yazarsan..Eski ve kaçırdığın bölümleri tekrar izleyebilirsin...:img-yes:
Herkese iyi geceler...:img-lazy:
diziyi pek izleiorum ama annem izlerken takip ediorum bende olayların çoğundan haberim var:img-yes: :img-yes: :img-yes: barıştılar ohh bee rahatladım valla derken cem nerden çıktı yaaa şmdi herşeyi mahveder kesin
EvaLongoria
02-06-07, 09:11
Haftalardır resmen tartışığımız konulara bu bölüm herkes açıklık getirdi..
Aslı : Ben senden daha bencilim sanırım (Filize)
Yılmaz : Asıl suç bende (Ömere)
Ömer : Filizinde sana bir özür borcu var (Yılmaza)
Filiz : Mutluluğumuzu sana borçluyuz (Aslıya)
Cem : Az kaldı meleğim (Ay bu adama hastayım kihkihkih)
Replikler tam olarak böyle olmasa da hemen hemen böyleydi sanırım. Yani benim kabul etmediğim bencilliği Aslı kabul etti ve bencilim dedi. Sizlerin kabul etmediği Aslının sayesinde barıştılar mevzusunu Filiz ve Yılmaz kabul etti ve söyledi. Yılmaz hatalı olduğunu kabul etti..
Ohooo.. Daha tartışmaya gerek kalmadı ..
Kanımcaaa biri bizi gözetliyor :) :)
milliyetten 77. bölüm özeti
cemi görünce filizin sancıları tutar. yılmaz ve filiz bebeği yasatmaya calısır. handan ferideyi özel bi davette dans ederken görür. feride dansı bırakmaya karar verir. ancak ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında değildir.
yorumlara baktığımızda herkes memnun gibi .tabii bazı şeylerin altı boş bırakıldı her zamanki gibi.senaryo filiz-yılmazı buluşturmak için adeta direndi.burda bile uzattılar yani.benim en hoşuma giden sahne yılmazın ceydaya''sende mi biliyordun'' dediği sahneydi :img-wink: orasını beğendim .cemin kaçışı yani beni tatmin etti ne kadar saçma olsada yinede inandırıcıydı...:img-yes: yani tam bir bölüm ömer ''özür dilemedi'' diyecektim o anda lafı ağzıma tıktı.yine beni affet moduna büründü bir ara:good: filiz-yılmaz bağ evine gidecekse yani hemen o olaydan sonra bir sancılanma olmazasa yılmaz öğrenir herhalde filizden cemin kaçtığını.filiz yine hayal gördüm demez herhalde :img-wink:
77 in tamamı hastane bölümlerine ayrılırsa hiçte iyi olmaz sonuçta 2 bölüm kalmış olacak bir soru bağlanmamış konuyla .ama senarisler bütün konuları bir bölümde bağlamayı düşünüyor herhalde tıpkı bebek olayında olduğu gibi. bence bu bölümlerin 75 te değil de 60 larda yaşanması gerekiyordu .yapılan buluşturma çok geç oldu bence 15 bölüm gereksiz bir uzatmaa işine girildi.:img-wink:
cemi görünce filizin sancıları tutar. yılmaz ve filiz bebeği yasatmaya calısır. handan ferideyi özel bi davette dans ederken görür. feride dansı bırakmaya karar verir. ancak ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında değildir.
yani insan şu kısa özeti okuyunca dizinin bitmesine 3 bölüm kaldığına inanamıyor . o kadar soru işareti açıklanmıyan konular varki bunların rap diye bir bölümde bitirecekler herhalde .özet için teşekkürler:good:
september_06
02-06-07, 09:54
Barışma, bebeği öğrenme ne kadar yavandı. sanki Yılmaz bir süreliğine bir yere gitmiş gelmiş Filiz'de Yılmaz bir çocuğumuz olacak demiş. Yahu be Yılmaz niye sormazsın Handan'a bunu nasıl yapabilirsin diye. Ortalığı niye ayağa kaldırmazsın.Heleki mahalleli nasıl bu kadar kolay kabullenir.Mualla, Fahriye, Ekrem hiçbirini anlayamıyorum. Bu kadar basit işlenmemeliydi diye düünüyorum. Hani niye konuşulmadı hiçbirşey.Yılmaz "Filiz sana geldim" dedi olay bitti. Bumudur yani.Cem psikopatının kaçtığını niye kimse farketmedi, kaç saat geçmiş üstünden.
yahu iyice komik oldu bu dizi.:img-hyste
Cem'i görünce Filiz'in sancıları tutar. Yılmaz ve Filiz bebeği yaşatmaya çalısır. Handan Feride'yi özel bi davette dans ederken görür. Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında değildir.
Bölüm yorumlarıma geçmeden önce şu kısa özetle ilgili birşeyler karalamak istedim...
Cem'i görünce Filiz'in sancıları tutar. Yılmaz ve Filiz bebeği yaşatmaya çalısır.... Yılmaz mı doğutturacak da Filiz Yılmaz yaşatmaya çalışırlar denmiş :icon_whis ne garip bir cümle bu böyle :img-pilot
Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında değildir.evet beklenen sahneler geldi demektir. :sad53: Adamlar zeten bu bölüm fazla iyiydiler hepimize geçmiş olsun. :icon_whis
Bölüm genel olarak çok güzeldi.Filiz ve Yılmaz'ı bir arada mutlu gördük ya daha ne isteyelim.Ceyda'nın dediği gibi kurbanmı kessek acaba.:icon_whis
Aslı'nın aşırı derece yüceltilmesi fazla olmuş.Aslı'nın nikah öncesini söylediklerini duysalardı ne diyeceklerdi acaba...
Mualla'nın ve Fahriye'nin azıcıkta olsa Filiz'i düşünmelerini isterdim.
Evlemne teklifi sahnesi çok hoştu.Bu sefer gökteki yıldızlar ve bebek şahitti.Bu seferki şahitler bayağa fazlaydı.
kendimi öyle bir kaptırmışımki mutlu sahneleri seyrederken hapisanedeki ranzaları gösterdiği sırada hapisanede kim vardı diye düşündüm.Sakallı psikomuzu unutmuşum.
Kız isteme sahnesi çok hoştu.İkiside çok heyacanlıydı.Ömer çok tatlıydı.
Filiz'in Ömer'in elini öpmesine bayıldım..
Milliyet Gazetesi tv eki-77. bölüm kısa özeti
Cem'i görünce Filiz'in sancıları tutar. Yılmaz ve Filiz bebeği yaşatmaya çalışır. Handan Feride'yi özel bir davette dans ederken görür. Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında değildir.
kısa özette bunlar yazıo demekki kaza flnda olmuo sadece filiz sancılanıo umarım bebeğe bişi olmaz
feride-ömer
02-06-07, 10:27
merhaba herkese günaydınnnnnn ben bu bölümü çok beğendim :happy0064 en güzel sahne bence evlenme teklif ettiği sahneydi çok güzeldi ama cemin çıkmasına çok üzüldüm pisikopat yine çıktı neysecemden konuşmak içimi sıkıyor artık ayrılmalarını hiç istemiyorum doktora gittikleri sahnede hoşuma gitti yılmaz bebeğiyle tanıştı :img-wink: ömerle feride çok şekerlerdi bu bölümde ama handan biraz sorun olabilir olsun inş kazada birşey olmaz :img-wink:
feride-ömer
02-06-07, 10:30
Cem'i görünce Filiz'in sancıları tutar. Yılmaz ve Filiz bebeği yaşatmaya çalışır. Handan Feride'yi özel bir davette dans ederken görür. Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında değildir.
kısa özette bunlar yazıo demekki kaza flnda olmuo sadece filiz sancılanıo umarım bebeğe bişi olmaz
ne kaza olmuyormu çok sevindim ama sancıları tutuyormuş yaa bebek geliyor :happy0064 yaşasın:happy0064 umarım bebeğe birşey olmaz:img-wink:
Süper bir bölümdü.Yılmaz ve Filiz sahneleri sonunda geldi.Yılmaz ın bebeği öğrendikten sonra ki halleri,heyecanı çok güzel yansıttı.Bakıyorum daa finale doğru yaklaşıyoruz.Neler atlattılar,nler geldi başlarına ama sonunda mutluluğa doğru yol alıyolar(inş.gerçekte de:))yani süperdiler ya.Dizinin bitmesine çook üzülüyorum.Bi de ben geçen hafta izleyememiştim sadece bi bölüm kaçırdım onda da Yılmaz öğrenmiş bebeği çokk şükür.Ceyda nın da dediği sağar sultan bile duydu.Benim merak ettiğim dizi 79-80 .bölümde bitcek ama -3 bölüme neler sığdırcaklar anlamadım heralde çocuk falan doğucak...
Eger bebek gelirse bence bu sefer cem bebegi kacirir. Yani sanmiyorum tekrar flizi kacirtacaklarini cünkü filiz nede olsa bir kez kacirilmisti cok sikici ve sacma olurdu yoksa. bu arada özetten baska tüyo varmi?
EvaLongoria
02-06-07, 11:02
Filiz Cem'i hiç sakallı hali ile görmemişti. Ama rüyasına girdiğinde Cem'in sakalları beş karış uzamıştı :)
Filiz hamile olunca görüyosunuz ermiş gibi oluyo :)
çok güzel bir bölümdü yılmazın mutluluğu sevinci heyecan vericiydi...
pazar gidip filizi bulması filize pazar geldiğini söylemesi:img-hyste
dışlarda yıldızların altında el elle oluşları birbirlerine bakışları çok güzeldi...
bebek ilk defa tekme attı babasına kızmış olabilir annemi çok üzdün o da seni üzdü
filizin yılmazın kollarında uyuşu vee korkunç kabus:(
çok ama çok güzel bir bölümdü tekrar izleyeceğim...:good:
mahalle düğünü istiyor filiz acaba gazide bugün düğün mü çekilir:D
yıldızların altında bir aşk masalı...
fatma-1721
02-06-07, 11:06
Bölümü tekrar izledikten sonra beni tam olarak tatmin etmesse de,eksiklerine ragmen güzel bir bölüm oldugunu düsünüyorum.
Ceyda ve Asli biz forumdakilerin agzi ve dili oldu bu bölüm.
Ceyda'nin filiz icin "salya sümük aglamani degil gülmeni görmeyi istiyorum "repligi ve yilmaz icin s"agir sultan duydu, kabir azabi cektirdiniz insana" repligi, filiz-yilmaz'a "sizi böyle gördum ya kurban kescem" repligine bayildim, bir de Müjgan'in "yetti gayri, yilan hikayesine döndürdüler" lafina...
Aslinin ;Filize "ben senin durumunda ve yerinde olsaydim,kesinlikle fedakarlik yapamazdim,bencilce davranirdim" ve
_Yilmaza"bir kadina bu cocuk benden mi diye sorarsan o zaman zaten hersey bitmistir "demesi ,...Bizlere tercüman oldular bu bölüm!
Kiz isteme faslinda Ömer cok komikti.
Yilmaz'in Feride'nin Ömer'le kalmasina bozulmasi ve bunu belli etmesi de neyin nesiydi? Evli olmadigi bir kadini hamile birakan o degil sanki...Kendi yapinca dogru,Feride yapinca yanlis!
Feride dansözlük olayinin bu sekilde patlak vercegini tahmin ediyordum..Handan'in bunu kabul etmesi biraz zor..Ömer/Feride cephesi fazla güllik gülistanlik olmaya baslamisti, bir sorun cikartilmazsa yakisik almazdi..
Cem'in kacisi tam bir facia, kactiginin duyurulmamis olmasi daha büyük bir facia...böyle sacmalik olur mu ya,adamin serumu bitince hapse geri götürülecekti, iki gündür hala mi farkedemediler kactigini? farkettiler de canina kast ettigi insanlari uyarmak akillarina mi gelmedi?
Yilmaz ve Filizin romantik sahnelerine bayildim.Özellikle "yataga gelirsem,bebegi rahatsiz edermiyim " dedigi o sahnede aklima kursuninin bebekle ilgili yazdigi senaryo geldi,gülmekten adeta yerimden koptum.Ayrica kursuni
sana dün yazdigin o güzel senaryo ve siirlerin icin cok tesekkür ederim,yüregine saglik!
Filiz ve Yilmazin her konuyu yine cevapsiz birakmalarina tek sözüm var:Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus,bu cift konusma özürlü!
Uzun bir bölüm yorumu icin cok yorgunum,simdilik benden bu kadar!
Kısada olsa özet gelmiş...:img-wink:
Yine bildiğimiz şeyler yazıyor..Yanlız ben "Yılmaz ve Filiz bebeği yaşatmaya çalışır" cümlesine takıldım...Şuan hala Filiz-Yılmaz diyorsam bebek sayesindedir..Onun içinde senaristlerimiz bebeğin hayatı üzerinden hikaye yazmayı kessinler...Her ne kadar bebeğin ölmeyeceğini bilsemde özetlerde böyle saçma sapan cümleler görmek canımı sıkıyor..:img-cray:
sevgili arkdaşlar kısa özete bu kadar takılmayın belli bir heyecan yaratmak istiyorlar ben cemin kaçtığını daha öğrenmemelerine o kadar da şaşırmıyorum sonuçta aynı gün yaşandı bunların hepsi bundan sonra koskaca bir bölüm hastane olayları var .senaryo bütün bölümü oraya harcıyacak herhalde .dünkü bölümde bile filiz-yılmazı buluşturmamak için çok uğraştı senaryo bu tip uzatmalara hiç gerek yok oysaki:img-wink:
sevgili arkdaşlar kısa özete bu kadar takılmayın belli bir heyecan yaratmak istiyorlar ben cemin kaçtığını daha öğrenmemelerine o kadar da şaşırmıyorum sonuçta aynı gün yaşandı bunların hepsi bundan sonra koskaca bir bölüm hastane olayları var .senaryo bütün bölümü oraya harcıyacak herhalde .dünkü bölümde bile filiz-yılmazı buluşturmamak için çok uğraştı senaryo bu tip uzatmalara hiç gerek yok oysaki:img-wink:
Heyacana hiç bir itiraz yok ama bu bebek üzerinden yapılırsa "DURUN ORDA" derim....Bu resmen seyircirle ve duygularıyla alay etmektir..:img-cool2 Ben 76 bölümü full izlediğim için böyle saçmalıklara karşı dirençliyimdir..Lakin bebek konusu çok derin bir mevzu onun üzerinden yaşayacakmı-yoksa ölecekmi diye hikaye ilerlerse isyanımıda ederim...:good:
Dallas=Ihlamurlar Altında:img-pilot
Heyacana hiç bir itiraz yok ama bu bebek üzerinden yapılırsa "DURUN ORDA" derim....Bu resmen seyircirle ve duygularıyla alay etmektir..:img-cool2 Ben 76 bölümü full izlediğim için böyle saçmalıklara karşı dirençliyimdir..Lakin bebek konusu çok derin bir mevzu onun üzerinden yaşayacakmı-yoksa ölecekmi diye hikaye ilerlerse isyanımıda ederim...:good:
Dallas=Ihlamurlar Altında:img-pilot
vallaha bu senaritler seni dinlemez ben sana söyliyeyim:img-pilot haftaya cem bebeği kaçırırsa sakın şaşırma:img-wink: büyük ihtimalde öyle olur zaten cem efendi ancak diziden 78 de çıkar geriye sadece bir bölüm kalır yılmaz-filizciler için .bu kadar entika olayı oldu hakkaten dallas olayı doğru vallahi:good:
bu bölüm için ne diyebilirim
---bayan senaristlerimiz bizi neden yanlış anlar bunu çözmeliyiz ilk önce tamam aşk dolu sahneler istiyoruz ama bu sahnelerin içini doldurulması gerekir yahu biz bu dizi için neden ızdırap dolu bölümlere dayandık tüm gerçekler ortaya çıkmalı herkes eteğindeki taşları dökmeli idi ama siz gidip filizle beraber çocuğu kabul edersen sonrada düğün girerse zate birbirlerini affetmiş çiftimiz ne yapsın senaristler kendi kendilerini bağlıyorlar.bu çiftin aşktan önce yapması gereken açıklık olmalı idi konuşmaları birbirlerine karşı hataları nı kabul etmeleri doğru olanı idi ama ne mümkün konuşmak
---yılmazım karayağız delikanlım versiyon atlamış yiğidim yav yıldızları ve oğlunu katmaya ne gerek vardı evlilik teklifine hem o teklif çok havada bir teklif oldu içinde bilimum duygu ve özenti kırıntıları yoktu bunu hissetmedik ee bu kadar çok evlilik teklifinden sonra senden iyi birşeylerler beklemek hakkımız ama olmuyor bu senin suçun değil seni yazanların suçu ilk sezon söylediği sözlerle yıkan adam evrim geçirmiş bide filizin her istediğini yapacakmış ulen zaten yapıyorsun cacık yılmaz
---gelelim romantik sahnelere yav siz birinci sezon daha iyi senaryo yazardınız galiba bütün iş nilgün öneşteymiş öyle geliyor bana şimdi romantizim kokan sahneleri de beğenmedim olmamış çok çalışmanız lazım çok
---ömer iyiki sadece uyudunuz ha :img-hyste yani bide başka şeyler düşünseniz ne olucakmış feridenin başının belaya gireceği aşikardı sağır sultan böyle olacağını duymuş sağırlığüı kalmamış ferideyi nedense 1-2 bölümdür beğenmiyorum belkide geçen seferden yaptığı davranıştan ötürü olabilir bilmiyorum birşeyler eksik kalmış çift arasında
---handan hanım yav bu günleri görecekmiydik bi versiyo atlayan krakterde bu ee yılmazda damadı artık konken partilerine geri döner artık.oğluşum yılmazım bir çek yazıverbe oğlum genemi anne sendeki para bitermi oğlum sırf filiz için katlanıyorum sana bilesin bilmezmiyim ha oğlum gitmeden filiz akşam geç gelecekmiş yemeği sen yapacakmışsın cacık yılmaz
---nalan ı anlamak istiyorum adlı bir kitap yazıcam bu gidişle sevdiğine ilk hatasında tekmeyi bastı tamam uyarıları yaptı oda dinlemedi ama ilk hatasında bu davranışlar yanlış ben nalanda sevgi kırıntıları görmüyorum seven insan bu kadar çabuk vazgeçmez yapamaz
---iyisi ile kötüsü ile bir bölüm daha bitti cemin adım atacağı sadece bebek kaldı.iyiki filiz tarihe geçip bir bölüm güldü
Bölümü tekrar izledikten sonra beni tam olarak tatmin etmesse de,eksiklerine ragmen güzel bir bölüm oldugunu düsünüyorum.
Ceyda'nin filiz icin "salya sümük aglamani degil gülmeni görmeyi istiyorum "repligi ve yilmaz icin s"agir sultan duydu, kabir azabi cektirdiniz insana" repligi, filiz-yilmaz'a "sizi böyle gördum ya kurban kescem" repligine bayildim, bir de Müjgan'in "yetti gayri, yilan hikayesine döndürdüler" lafina...
Aslinin ;Filize "ben senin durumunda ve yerinde olsaydim,kesinlikle fedakarlik yapamazdim,bencilce davranirdim" ve
_Yilmaza"bir kadina bu cocuk benden mi diye sorarsan o zaman zaten hersey bitmistir "demesi ,...Bizlere tercüman oldular bu bölüm!
Yilmaz'in Feride'nin Ömer'le kalmasina bozulmasi ve bunu belli etmesi de neyin nesiydi? Evli olmadigi bir kadini hamile birakan o degil sanki...Kendi yapinca dogru,Feride yapinca yanlis!
Feride dansözlük olayinin bu sekilde patlak vercegini tahmin ediyordum..Handan'in bunu kabul etmesi biraz zor..Ömer/Feride cephesi fazla güllik gülistanlik olmaya baslamisti, bir sorun cikartilmazsa yakisik almazdi..
Cem'in kacisi tam bir facia, kactiginin duyurulmamis olmasi daha büyük bir facia...böyle sacmalik olur mu ya,adamin serumu bitince hapse geri götürülecekti, iki gündür hala mi farkedemediler kactigini? farkettiler de canina kast ettigi insanlari uyarmak akillarina mi gelmedi?
Yilmaz ve Filizin romantik sahnelerine bayildim.Özellikle "yataga gelirsem,bebegi rahatsiz edermiyim " dedigi o sahnede aklima kursuninin bebekle ilgili yazdigi senaryo geldi,gülmekten adeta yerimden koptum.Ayrica kursuni
sana dün yazdigin o güzel senaryo ve siirlerin icin cok tesekkür ederim,yüregine saglik!
Filiz ve Yilmazin her konuyu yine cevapsiz birakmalarina tek sözüm var:Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus,bu cift konusma özürlü!
Ceydanin sagir sultan bile duydu demesi cok komigime gitti, sagir sultanla kimi kast etti anlamadim. sadece filizin ailesi ve cem biliyordu. feride bile bilmedigi icin ömere gitmemismiydi?
Yilmazin bozulmasi gayet normaldi bence. o yapmis ola bilir ama dersini aldigi icin olmasin? ne zaman evleneceksiniz diye sormasida ondandi zaten? sonlari onlara benzemesin diye. birde feride nede olsa onun kardesi, hic bir agabey istemez evlenmeden önce böyle birseyin olmasini, kendi yapmis olsa bile.
ozetı hakkatten cok sacma yapmıslar eger sete gııdp elımızde tuyo falan olmasaydı kesın ya bebege yada fılıze bırsey oluyor derdık ama olmadıgını bıldıgımız ıcın ıcımız rahat yınede bız seyırcıler ıcın kotu bır ozet olmus kafalarda soru ısaretı bırakmıslar
ben galiba kacirmisim. ne tüyosu bu? benide bilgilendirirmisiniz?
slm arkadslar günaydın..dün süperdi..izlediğim en güzel bölümlerden biriydi..çünkü yılmaz ve filiz birlikteydi ve mutluydu daha ne olsun..cok tatlılardı..sadece sonu kötüydü.cumayı iple cekiyom..
sagol özet için..umarım bebge bir sey olmaz..:icon_sorr
Kimse bizim ne düşündüğümüzü önemsemez doğru ama ne yapabirizki ki başka.......?:img-cool2
Biz Filiz-Yılmaz'ı bu kadar ayrı gördükten sonra 76. bölümde birleşmelerini izledik... Çok da sevindik...:img-yes:
Bundan sonrada bebekleri yaşayacakmı-yoksa ölecekmi diyemi izleyeceğiz...?
offfff............:img-cray:---->:sad53:----->>imgdrag
I.A-Dallas benzetmesii Dallas dizisine haksızlık galiba.:icon_sorr KİMSE BİZİM DİZİMİZ KADAR SAÇMALAYAMAZ KANIMCA......
bir bölüm daha senaristlerin kıyımı ile geçti...bakın hala teklifim geçerli...senaristlerle beni 5dk. yalnız bırakın yeter...:D bir bölüm bu kadar mı boş olur? tamam bu tarz mutlu ve romantik sahneleri uzun zamandır bekliyorduk ama kardeşim bu kadar da boş olmaz ki..."bu ne zaman çıktı?bunun ne zaman haberi oldu?cem nasıl beş dakikada beşiktaş dedi?vb..." sorular oluştu kafamızda...bir olayı anlamadan diğerine geçtiler...Yılmaz raporun sahte olduğunu öğrendi ne oldu?kimseye bişi söylemedi.Filiz'e böyle böyle "ben raporu gördüm inandım.kusura bakma bacım...:D:D" demedi..gitti handanın elini öptü...
cem hangi arada derede kaçtı.benim bildiğim mahkumların ellerine yada aykalarına kelepçe takarlar yatakta.isterse komada olsun...ama maşaallah askerlerde sanırım cemin yanında.:D:D
işin kısası bu bölüm içi bomboş bir olaylar silsilesi çeklinde geçti.romantik ve mutlu sahneler istiyoruz ama bu kadarda boş ve anlamsız olmasın lütfen...
bu arada bakıyorum 77 ye geçiş başlamış ve senaryo üretimleri son gaz devam ediyor.senaristlerin bizi görüp örnek almaları gerekiyor.:D:D belki bir kaç ders verebiliriz onlara...:D:D
Dedigin herseye katiliyorum...
Omer ve Ceyda bitirdi beni bu bolum...:happy0064
Mujganin yilan hikayesi repligide cok dogruydu...
Simdi Aslinin neresini ovuyorlar anlamis degilim...
Kendi bile bencil oldugunu itraf etti:img-hyste
fatma-1721
02-06-07, 12:00
Ceydanin sagir sultan bile duydu demesi cok komigime gitti, sagir sultanla kimi kast etti anlamadim. sadece filizin ailesi ve cem biliyordu. feride bile bilmedigi icin ömere gitmemismiydi?
Yilmazin bozulmasi gayet normaldi bence. o yapmis ola bilir ama dersini aldigi icin olmasin? ne zaman evleneceksiniz diye sormasida ondandi zaten? sonlari onlara benzemesin diye. birde feride nede olsa onun kardesi, hic bir agabey istemez evlenmeden önce böyle birseyin olmasini, kendi yapmis olsa bile.
Haklisin arkadasim da bu ögüdü veren agbey önce kendisine bakmali,kardesine örnek olabilmeli,Yilmazda ben bunu göremiyorum.Ferideye bu tepkiyi Mualla verse,Fahriye verse tamam ama bu durumda Yilmazin bu tepkiyi vermesi bana sadece komik geldi.Üstelik Feridenin birlikte oldugu kisi Ömer ve Ömer hicbir zaman birlikte oldugu ve sevdigi kadini ne öfkesi ugruna,ne de baska bir sebeple kendinden uzaklastirmamistir,Yilmaz gibi yani.Üstelik Feride ve Ömer de evlenmek üzere,eger durum böyle olmassa dedigini anlayabilirim.
Gelelim "sagir sultan duydu" meselesine;Ceyda,Cem,Ömer,Handan duydu ama cocugun babasi duymadi,bu yetmezmi?Ceydanin söylemek istedigi "esas bilmesi gereken bilmiyor,ama bizler biliyoruz"du.Ayrica Feride daha iki bölümdür Ömerle birlikte,ve Feride Yilmazin kardesi,bilmemesi Ömerin bunu ondan saklamasi, Feridenin de bunu Yilmazla birlikte ögrenmesi cok normal .
cok güzel bi bölümdü... atesin yanındaki sahneleri on defa izledim herhalde bi o kadar daha izlesem sıkılmam. cok güzel oynamıslardı o sahnelerde seni özledim bi daha söyle sonra kücük bi buse yeter mi ve yılmazın tepkisi insan doyamıyo izlemeye. yılmaz beyimiz de yine sahit buldu ya kendine koptum orda.:img-hyste ama bu kadar aceleye de gerek yok iki gün daha kalın di mi illa hemen resmi isleme baslamaya ne gerek var? sözlenirken de cok tatlılardı nasıl birbirlerine bakıyolar ömerin tepkilerde süperdi bi de filize elini öptürüyo ya. bu sahnelerin kamera arkası olsa da izlesek nasıl güzeldir kimbilir...
bu arada evi ceyda baya bi kötüledi sonra bi bakıyoruz ev saray gibi hiç de öyle köy evi gibi değil kir pas içinde hiç değil. sonra cem sakal bırakmıs ya bu adam bastan beri sakallı olsaymıs daha hos olmus valla tabi filizcim de hemen hissetti sakalların uzadıgını rüyasında da öyle gördü. cemin kacısı da cok komikti daha güzel yazsalardı hapisten kacmak bu kadar kolay da biz mi bilmiyoruz yoksa.
aslıyı da yücelttikce yücelttiler ya bi ara melek olup ucacak sandım. valla her seyi tümüyle biz gördük hiç öyle bi fedakarlıgı da olmadı üzerine düseni yaptı ha ona kalsa azıcık mutlu olacagına inansa bunu da yapmazdı ya. zaten kendi de itiraf etti ben daha bencilim diye daha ne denir ki.
yalnız filiz trafikteyken hiç emniyet kemeri takmadı bi de üstüne ilk sahnede adamla iddialastı ya o halinle sana mı düstü trafik canavarını engellemek. kızdım valla izlerken. ayrıca iki çift laf etmediler ya gecmişteki sorunlarıyla ilgili sanki onca sorunu baska cift yasadı bunlarınki küçük bi küslüktü.
kız isteme sahnesinde de nerden nereye dedim. ömer de yılmaz da bi zamanlar müjgandan elifi istemeye gelmişlerdi evine simdi de aynı evde yılmaz ömerden filizi istiyo onca kavga dövüs kin nefret hepsi unutulmus herkes mutlu mesut aman nazar değmesin. yalnız yılmaz hangi hakla ferideye bozuldu onu anlamadım filizin hali ortada daha ne olacak sen yap ama baskası kardesine yapmasın nasıl bi mantıksa bu. feride de sadece uyucaz deyip gerisine bi anda razı oldu ya dedim madem razı olacaksın niye öyle söylüyosun. handanın gördüğü hali de cok kötüydü belki daha hos bi yerde dans ederken görse öyle paralar falan takılmasaydı bu kadar kötü olmazdı ama handan baya bi posta koyacak bence. ömere de yazık ya tam mutlu olucam derken bi sey cıktı yine. bi de ferideden sürekli posta yiyo handanın söylediği sey de ömerin ne sucu var yazık bu adama bu kadar güzel bi aşık haketmiyo bu kadarını ya.
bence güzel bir bölümdü alışmışım her bölümde filizin salya sümük ağlsamasına o yüzden bu bölüm bana değişik geldi valla kız isteme sahnesine bayıldım ama filizin kıyafetine sinir oldum
birde merak ediyorum bu kız hergün farklı bişr hamile kıyafeti giyiyorya ona şaşıyorum valla bir başkasının evinde sığıntı gibi yaşıyorlar ev kiralamaya paraları yok ama filiz hergün farklı bir kıyafet giyiyor acasba bu kız zenginken bir kenara hamile kıyafetimi depoladı acaba bu da tezat ya neyse hele ömer ve ferdenin taksitle eşya aldıklarını görünce hey gidi günler ömer tekinerin küçümsediği gazi mahhallesinden taksitle eşya alması
neyse bu bölümü başını kaçırdım nerden izleyebilirim arkadaşlar :img-yes: bye
Milliyet TV ekinde basın özetini okuyan varmı?
koca bağcılarda 1 tane milliyet yok ya
Haklisin arkadasim da bu ögüdü veren agbey önce kendisine bakmali,kardesine örnek olabilmeli,Yilmazda ben bunu göremiyorum.Ferideye bu tepkiyi Mualla verse,Fahriye verse tamam ama bu durumda Yilmazin bu tepkiyi vermesi bana sadece komik geldi.Üstelik Feridenin birlikte oldugu kisi Ömer ve Ömer hicbir zaman birlikte oldugu ve sevdigi kadini ne öfkesi ugruna,ne de baska bir sebeple kendinden uzaklastirmamistir,Yilmaz gibi yani.Üstelik Feride ve Ömer de evlenmek üzere,eger durum böyle olmassa dedigini anlayabilirim.
Gelelim "sagir sultan duydu" meselesine;Ceyda,Cem,Ömer,Handan duydu ama cocugun babasi duymadi,bu yetmezmi?Ceydanin söylemek istedigi "esas bilmesi gereken bilmiyor,ama bizler biliyoruz"du.Ayrica Feride daha iki bölümdür Ömerle birlikte,ve Feride Yilmazin kardesi,bilmemesi Ömerin bunu ondan saklamasi, Feridenin de bunu Yilmazla birlikte ögrenmesi cok normal .
ayrıca biz geçmişi geride bıraktık oaralara dönersek çıkamayız bugündende geçmişi suçlayıp yılmazın tavırlarını lütfen eleştirmeyin
karişmim karişmim diyorum ama mümkün değil kendiznizce haklı olabilirsiniz ama yılmaz örnek alınacak bir abi değil sözlerinize katılmıyorum yani gören yılmazın ilşki esnasında bunları yaptı sanır adam filize evlenme teklif etmedimi nikah günü terkedilmedi mi adamın üzerinde o bölümler filiz bütün çin işkencesini denedi üstelik yılmaz o gece konuşmaya çalışan taraf filiz ise susturan taraftı bölümleri bölümlere göre tartışmak en iyisi sanırım öyle bügünden dünü eleştirmek ne kadar doğru yada doğrumu orası tartışılır.ki bende bunu yapıyorum öyle bir mesaj yazıyorsunuzki yazmamak için bayağı direndim size cevap vermemem için ya durduk yere yılmazı suçlamayacaksınız yada sadece filizden alıntılar yapacaksnız başka türlüsü imkansız
bu bölüm guzelmıydı kotumuydu karar weremedım şahsen.anlatılması gereken olaylar anlatılmadı rapor olayından bahsedılmedı en basiti.hawada kaldı bazı şeyler.ama yınede yılmazla fılızı öyle görmek mutlu ettı benı.ferıdeyle ömerede maşallah yanı:)
fatma-1721
02-06-07, 12:15
cok güzel bi bölümdü... atesin yanındaki sahneleri on defa izledim herhalde bi o kadar daha izlesem sıkılmam. cok güzel oynamıslardı o sahnelerde seni özledim bi daha söyle sonra kücük bi buse yeter mi ve yılmazın tepkisi insan doyamıyo izlemeye. yılmaz beyimiz de yine sahit buldu ya kendine koptum orda.:img-hyste ama bu kadar aceleye de gerek yok iki gün daha kalın di mi illa hemen resmi isleme baslamaya ne gerek var? sözlenirken de cok tatlılardı nasıl birbirlerine bakıyolar ömerin tepkilerde süperdi bi de filize elini öptürüyo ya. bu sahnelerin kamera arkası olsa da izlesek nasıl güzeldir kimbilir...
bu arada evi ceyda baya bi kötüledi sonra bi bakıyoruz ev saray gibi hiç de öyle köy evi gibi değil kir pas içinde hiç değil. sonra cem sakal bırakmıs ya bu adam bastan beri sakallı olsaymıs daha hos olmus valla tabi filizcim de hemen hissetti sakalların uzadıgını rüyasında da öyle gördü. cemin kacısı da cok komikti daha güzel yazsalardı hapisten kacmak bu kadar kolay da biz mi bilmiyoruz yoksa.
aslıyı da yücelttikce yücelttiler ya bi ara melek olup ucacak sandım. valla her seyi tümüyle biz gördük hiç öyle bi fedakarlıgı da olmadı üzerine düseni yaptı ha ona kalsa azıcık mutlu olacagına inansa bunu da yapmazdı ya. zaten kendi de itiraf etti ben daha bencilim diye daha ne denir ki.
yalnız filiz trafikteyken hiç emniyet kemeri takmadı bi de üstüne ilk sahnede adamla iddialastı ya o halinle sana mı düstü trafik canavarını engellemek. kızdım valla izlerken. ayrıca iki çift laf etmediler ya gecmişteki sorunlarıyla ilgili sanki onca sorunu baska cift yasadı bunlarınki küçük bi küslüktü.
kız isteme sahnesinde de nerden nereye dedim. ömer de yılmaz da bi zamanlar müjgandan elifi istemeye gelmişlerdi evine simdi de aynı evde yılmaz ömerden filizi istiyo onca kavga dövüs kin nefret hepsi unutulmus herkes mutlu mesut aman nazar değmesin. yalnız yılmaz hangi hakla ferideye bozuldu onu anlamadım filizin hali ortada daha ne olacak sen yap ama baskası kardesine yapmasın nasıl bi mantıksa bu. feride de sadece uyucaz deyip gerisine bi anda razı oldu ya dedim madem razı olacaksın niye öyle söylüyosun. handanın gördüğü hali de cok kötüydü belki daha hos bi yerde dans ederken görse öyle paralar falan takılmasaydı bu kadar kötü olmazdı ama handan baya bi posta koyacak bence. ömere de yazık ya tam mutlu olucam derken bi sey cıktı yine. bi de ferideden sürekli posta yiyo handanın söylediği sey de ömerin ne sucu var yazık bu adama bu kadar güzel bi aşık haketmiyo bu kadarını ya.
Yazdiklarina katiliyorum,cok güzel yazmissin ellerine saglik.Asliyi bu kadar göklere cikarmalarinin bir sebebi de gerceklerden bihaber olmalari bence,buna da yine bizim konusma özürlü ciftimizin erkek kahramani Yilmaz canak tutuyor sagolsun,Muallaya Filiz,bebek,bu duruma nasil geldikleri hakkinda tek kelime etmedi o da sormadi.
Asli da söylemedi tabii,ya da söyledi de o sahneleri bize mi göstermediler?Bu olabilir mi?cünkü Aslinin hastalik olayini da Mualladan gizlemislerdi,daha sonra Mualla bu olaydan bastan beri haberdarmis gibi davranmisti,hangi arada ögrendiyse?Belki bunu da öyle yaparlar?bilmiyorum valla kafam karisti!!!
fatma-1721
02-06-07, 12:25
ayrıca biz geçmişi geride bıraktık oaralara dönersek çıkamayız bugündende geçmişi suçlayıp yılmazın tavırlarını lütfen eleştirmeyin
karişmim karişmim diyorum ama mümkün değil kendiznizce haklı olabilirsiniz ama yılmaz örnek alınacak bir abi değil sözlerinize katılmıyorum yani gören yılmazın ilşki esnasında bunları yaptı sanır adam filize evlenme teklif etmedimi nikah günü terkedilmedi mi adamın üzerinde o bölümler filiz bütün çin işkencesini denedi üstelik yılmaz o gece konuşmaya çalışan taraf filiz ise susturan taraftı bölümleri bölümlere göre tartışmak en iyisi sanırım öyle bügünden dünü eleştirmek ne kadar doğru yada doğrumu orası tartışılır.ki bende bunu yapıyorum öyle bir mesaj yazıyorsunuzki yazmamak için bayağı direndim size cevap vermemem için ya durduk yere yılmazı suçlamayacaksınız yada sadece filizden alıntılar yapacaksnız başka türlüsü imkansız
Günaydin matraka;Yilmaz bir dizi karakteri ve ben onu elestirdim,bu da benim izleyici olarak hakkim,Yilmaza hakaret edici tek bir kelime sarf etmedim,bu konuda kendi düsüncelerimi yazdim,bunlari kabul etmek zorunda degilsin ki!Bugünü de elestiririm,dünü de,eski defterleri acma faslina gelince bunu defalarca yaptik ,sen baska pencereden bakiyorsun,ben baska pencereden,bu bir suc mu?Sadece uygarca elestirdim,buna saygi gösterecegini umuyorum!Niyetim seni ve senin gibi düsünenleri kirmak degil ama farkli düsünmek,farkli yorumlamak benim de hakkim,öyle degil mi matraka?
Üstelik Yilmazin Ferideye tepkisini elestiren tek ben degilim,elestiren baska arkadaslarim da var,elestirmeyenler de var,bu da cok dogal.Gözüne ben niye battim onu anlamiyorum?Tekrarliyorum kimseyi kirmak degildi niyetim!!!
ya aslıyı tebrik edeiyorumm. çok doğru bi iş yaptı .sevenleri kavuşturdu.. bu bölüm harikaydı ama sonu biraz kötü bitti.. ya ben orada cemin kaza yapacağını düşünüyorum..ama yılmazın arabasıyla kamyon karşılıklı geliyoduu.. ya bilmiyorum ama inş sonu mutlu biticek..:):):good:
[QUOTE=fatma-1721;3553301][B]Haklisin arkadasim da bu ögüdü veren agbey önce kendisine bakmali,kardesine örnek olabilmeli,Yilmazda ben bunu göremiyorum.Ferideye bu tepkiyi Mualla verse,Fahriye verse tamam ama bu durumda Yilmazin bu tepkiyi vermesi bana sadece komik geldi.Üstelik Feridenin birlikte oldugu kisi Ömer ve Ömer hicbir zaman birlikte oldugu ve sevdigi kadini ne öfkesi ugruna,ne de baska bir sebeple kendinden uzaklastirmamistir,Yilmaz gibi yani.Üstelik Feride ve Ömer de evlenmek üzere,eger durum böyle olmassa dedigini anlayabilirim.
bence burda yılmazın verdiği tepki son derece ölçülü...kardeşi olarak gördüğü ferideyi bekleyip .ne zaman evleneceksiniz derken ses tonu gayet iyiydi...karde
şini uyarmakta haklıydı... kendisinin içinde bulunduğu durum olmasa bence ferideyi çok daha sert şekilde uyarırdı...
Yazdiklarina katiliyorum,cok güzel yazmissin ellerine saglik.Asliyi bu kadar göklere cikarmalarinin bir sebebi de gerceklerden bihaber olmalari bence,buna da yine bizim konusma özürlü ciftimizin erkek kahramani Yilmaz canak tutuyor sagolsun,Muallaya Filiz,bebek,bu duruma nasil geldikleri hakkinda tek kelime etmedi o a sormadi.
Asli da söylemedi tabii,ya da söyledi de o sahneleri bize mi göstermediler?Bu olabilir mi?cünkü Aslinin hastalik olayini da Mualladan gizlemislerdi,daha sonra Mualla bu olaydan bastan beri haberdarmis gibi davranmisti,hangi arada ögrendiyse?Belki bunu da öyle yaparlar?bilmiyorum valla kafam karisti!!!
tesekkür ederim senin de ellerine sağlık yorumlarının tümünü büyük bi zevkle okuyorum. valla hiç sanmam herkes filiz aylarca sakladı sanıyo hatta feride de o yüzden ne gerek var saklamaya bak gercek ortaya cıkıyo dedi. aman onlar ne bilirlerse bilsinler sonunda filizle yılmaz bir aradalar ya. o mualla hanımın aslının hatalıgını ne ara ögrendi durumu da mantık hatasıydı bence senaristlerimiz ne yazdıklarını sürekli unuttukları içinöyle bi durum oldu. böyle ince düsünüp daha önce konusmuslar gibi yapalım diyeceklerini hiç sanmıyorum.
[QUOTE=fatma-1721;3553675]Günaydin matraka;Yilmaz bir dizi karakteri ve ben onu elestirdim,bu da benim izleyici olarak hakkim,Yilmaza hakaret edici tek bir kelime sarf etmedim,bu konuda kendi düsüncelerimi yazdim,bunlari kabul etmek zorunda degilsin ki!Bugünü de elestiririm,dünü de,eski defterleri acma faslina gelince bunu defalarca yaptik ,sen baska pencereden bakiyorsun,ben baska pencereden,bu bir suc mu?Sadece uygarca elestirdim,buna saygi gösterecegini umuyorum!Niyetim seni ve senin gibi düsünenleri kirmak degil ama farkli düsünmek,farkli yorumlamak benim de hakkim,öyle degil mi matraka?[/QUOTE
evet hakkın ama şunu unutma yılmaza yazılan her eleştiriye karşı panikatağım var cevap vermek zorunda kalıyorum siz ve ben olaylara farklı pencereden bakıyoruz karşılaşmamak için ne yapmamız gerekir çok basit siz yılmaz hakkında fikir ve düşüncelerinizi yazmassınız aramız da iyi olur:img-hyste bunu yapmayacağınızı biliyorum sizde o zaman benim cevap verme hakkımı elimden almayın sizinde buna hakkınız yok !siz eleştirirsiniz ben cevap veririm ikimizde tezlerimizi savunur dururuz bu ne size ne bana fayda sağlar kanaatindeyim kendimi çok kanaatkar gördüm:img-hyste
fatma-1721
02-06-07, 12:34
tesekkür ederim senin de ellerine sağlık yorumlarının tümünü büyük bi zevkle okuyorum. valla hiç sanmam herkes filiz aylarca sakladı sanıyo hatta feride de o yüzden ne gerek var saklamaya bak gercek ortaya cıkıyo dedi. aman onlar ne bilirlerse bilsinler sonunda filizle yılmaz bir aradalar ya. o mualla hanımın aslının hatalıgını ne ara ögrendi durumu da mantık hatasıydı bence senaristlerimiz ne yazdıklarını sürekli unuttukları içinöyle bi durum oldu. böyle ince düsünüp daha önce konusmuslar gibi yapalım diyeceklerini hiç sanmıyorum.
Haklisin benimkisi bos bir umut iste!Kac bölümdür niyahet sorunlarini masaya döküp konusacaklar derken,romantik sahnelerle yetinmek zorunda kaldik!
Buna da sükür ,ne diyelim!
hala inanmiyorum ben :icon_evil yani bizimkilerin yine konuşmadan hiç bir şey acıga cıkmadan barişmalarina inanmiyorum
bilmiyorum yılmaz&filiz sahneleri güzzel olsada konuşmadan barişmiş olmalari
beni sinir ediyor:img-yes:
dahasi bunlar şimdi konuşmadiysa dahaa hiç konuşmazlar
biz haftalardir hatta aylardir bu konularin nasıl konuşulacaği hakkında kafa
patlatalim ama sonunda adi bile gecmesin:dito
zaten bu dizide ne istediysem ve neyin olmasından korktuysam hepsi oldu
yılmazın bebek meselesi hakkında ayat üstü bir konuşma filzin sözden
bahsetmemesi ,mahellelin bebek konusunda tepkisi hep havada kaldi
inandirciliktan uzat ve sanki normal bir şeymiş gibi:img-yes:
yılmazın feride hakkında tavrisi ise normaldi yani yılmaz gibi birisinin
bu konuyu hiç görmemiş gibi davranmasini beklemek haksızlık:img-wink:
fatma-1721
02-06-07, 12:47
[QUOTE=fatma-1721;3553675]Günaydin matraka;Yilmaz bir dizi karakteri ve ben onu elestirdim,bu da benim izleyici olarak hakkim,Yilmaza hakaret edici tek bir kelime sarf etmedim,bu konuda kendi düsüncelerimi yazdim,bunlari kabul etmek zorunda degilsin ki!Bugünü de elestiririm,dünü de,eski defterleri acma faslina gelince bunu defalarca yaptik ,sen baska pencereden bakiyorsun,ben baska pencereden,bu bir suc mu?Sadece uygarca elestirdim,buna saygi gösterecegini umuyorum!Niyetim seni ve senin gibi düsünenleri kirmak degil ama farkli düsünmek,farkli yorumlamak benim de hakkim,öyle degil mi matraka?[/QUOTE
evet hakkın ama şunu unutma yılmaza yazılan her eleştiriye karşı panikatağım var cevap vermek zorunda kalıyorum siz ve ben olaylara farklı pencereden bakıyoruz karşılaşmamak için ne yapmamız gerekir çok basit siz yılmaz hakkında fikir ve düşüncelerinizi yazmassınız aramız da iyi olur:img-hyste bunu yapmayacağınızı biliyorum sizde o zaman benim cevap verme hakkımı elimden almayın sizinde buna hakkınız yok !siz eleştirirsiniz ben cevap veririm ikimizde tezlerimizi savunur dururuz bu ne size ne bana fayda sağlar kanaatindeyim kendimi çok kanaatkar gördüm:img-hyste
Birbirimizle bu kadar didistigimize göre sizi bizi biraksak diyorum.Ayrica tabiiki yazacaksin,yazdiklarinin icerigine katilmasam da onlari severek okuyorum,gerci cogunlukla küplere biniyorum ya galiba benim yazdiklarimi okuyunca senin duygularin da pek farkli degil.Farkli düsüncelerin olmasi gerektigini oldum olasi savunurum,o yüzden istedigin kadar alinti yapabilir cevaplayabilirsin,yine de sana bir sözü hatirlatmamda fayda var:"al geriden geriden gene eski yerinden"bizimkisi de bu hesap!Bazen pes edip devam etmek istemezsem darilma olmaz mi!!!Gelelim Yilmaza,ya da eski Yilmaza,senin o delikanli olarak gördügün Yilmaza ben o lakabi bastan beri yakistiramadim.Benim bildigim delikanli,sevdigini elinden kacirdi diye gidip masum bir kizin duygulariyla oynamaz,o yüzden Yilmazi ben hicbir zaman delikanli olarak görmedim.Bunlari yazdim ama devami gelmezse olmaz mi?
Haklisin benimkisi bos bir umut iste!Kac bölümdür niyahet sorunlarini masaya döküp konusacaklar derken,romantik sahnelerle yetinmek zorunda kaldik!
Buna da sükür ,ne diyelim!
zaten romantik sahneler olmazsa olmazdı cok da güzellerdi yalnız ben bi yandan da gercek hayatta da birlikteler mi acaba diye düsünerek izledim aksam ondan cok da zevk alamamıstım neyse ki sabah gönül rahatlıgıyla tekrar izleyebildim.. pazar yerinde yılmaz konusacaklarımzı eve saklıyorum deyince tamam dedim konusacaklar az da olsa ama bi baktık yılmaz özür diledi filiz zaten affetmeye dünden razı hemencecik konusma bitti. valla tas olsa catlar yılmaz nasıl sormuyo beni niye bırakıp gittin 4 sene diye ya da filiz nasıl inandın cemden hamile olabilecegime senden baskasının olamayacgımı bilmiyo musun nasıl demiyo? valla ben olsam susamazdım sorardım hepsini bir bir. filizle yılmaza bravo içlerine atabiliyolar ya da senaristlerimize bravo mu desek böyle gecistrdikleri için bu konusmayı.
birde filiz dediya ben düğün istiyorum hemde mahalle düğünü
yılmazda bu haldemi deiya güzel bir sahneydi:img-grin2
ama saniki yılmaz ben düğün istiyorum deseydide filiz bu haldemi
deseydi sanki daha bir güzel daha yerinde olurdu:img-grin2 :img-grin2
bu bölüm beni en çok filizin gülmesi mutlu etti...gülmekde filize çok yakışıyor.. senaristler filizi hep güldürsün dicem ama gene hastane sahneleri var....
ceydanın büyün replikleri harikaydı... sağır sultan bile duydu----filize sımsıkı sarıl bırakma----kurban kesicem----gülerek izledim...
tabi birde önlük sahnesi var... sema önlüğü dıkmış atölyedekilere gösteriyor...öyle güzel dikmişki ,hazır gibi... önlüğün etiketi bile var... dizimizde yok yok...
.
bu bölüm beni en çok filizin gülmesi mutlu etti...gülmekde filize çok yakışıyor.. senaristler filizi hep güldürsün dicem ama gene hastane sahneleri var....
ceydanın büyün replikleri harikaydı... sağır sultan bile duydu----filize sımsıkı sarıl bırakma----kurban kesicem----gülerek izledim...
tabi birde önlük sahnesi var... sema önlüğü dıkmış atölyedekilere gösteriyor...öyle güzel dikmişki ,hazır gibi... önlüğün etiketi bile var... dizimizde yok yok...
.
ayyy ewet ya o önluğun etıketı harıkaydı bıraz daha yakın çekım yapsalardı markasınıda görcektık.birde yanlış görmedıysem aynalı aslıyı ewden almaya geldığınde ahmete senslendı ''ahmet'' dedi ama ağzı oynamadı.
birde filiz dediya ben düğün istiyorum hemde mahalle düğünü
yılmazda bu haldemi deiya güzel bir sahneydi:img-grin2
ama saniki yılmaz ben düğün istiyorum deseydide filiz bu haldemi
deseydi sanki daha bir güzel daha yerinde olurdu:img-grin2 :img-grin2
yahu sevgili medsul kimin dediğinin ne önemi var yaww:img-wink: yılmaz efendi köle olmuş durumda zaten . bu bölüm yılmaz efendi yine her şeyin suçlusu benim gibisinden laflar etti gereksiz bir biçimde yılmaz vurulduğunda filiz nasıl tüm suç benim tarzında konuştuysa bebek olayını öğrendikten sonra aynı konuşmaları yılmaz yaptı.:img-yes:
fatma-1721
02-06-07, 12:58
zaten romantik sahneler olmazsa olmazdı cok da güzellerdi yalnız ben bi yandan da gercek hayatta da birlikteler mi acaba diye düsünerek izledim aksam ondan cok da zevk alamamıstım neyse ki sabah gönül rahatlıgıyla tekrar izleyebildim.. pazar yerinde yılmaz konusacaklarımzı eve saklıyorum deyince tamam dedim konusacaklar az da olsa ama bi baktık yılmaz özür diledi filiz zaten affetmeye dünden razı hemencecik konusma bitti. valla taz olsa catlar yılmaz nasıl sormuyo beni niye bırakıp gittin 4 sene diye ya da filiz nasıl inandın cemden hamile olabilecegime senden baskasının olamayacgımı bilmiyo musun nasıl demiyo? valla ben olsam susamazdım sorardım hepsini bir bir filizle yılmaza bravo içlerine atabiliyolar ya da senaristlerimize bravo mu desek böyle gecistrdikleri için bu konusmayı.
Ben o dört sene meselesinde Filize kizdigim kadar da Yilmaza kizmistim zaten.Bir öpücükle herseyi unutuverdi,amin dedi.Uyandiklarinda konusurlar sanmistim,yine bos umut!Yilmaz Filizle beraber oldugunda bir öpücük herseyi affetmeye yetiyor masallah,ama yaninda etrafinda ona ilgisi olan bir erkek gördügünde de beynindeki tüm sigortalar atiyor,o saatten sonra dügmeye bas bas faydasiz.Cem olayinda,Murat olayinda bunun bir sürü örnegi var.
.
aksam farketmemiştim mantık hatalarında okuyunca tekrar izledim. öyle cok az falan da görünmüyo bariz sekilde etiket görünüyo hem de tekrar tekrar gösteriyolar. o kocaman sette bi kişi bile düsünememiş ya pes dogrusu.
filizi mutlu görmek gercekten güzeldi bakma bana öyle deyisine bittim ben sonra kız isteme sahnesinde de mutluluktan ısıldıyodu resmen ama bize fazla görüyolar bunları sıra filiz kızımızda onu da hastanede ölümle pencelesirken görmesek eksik kalacaktık zaten masallah bütün oyuncular böyle bi ölümle pencelesme durumu yasadı.
rüyahuzur1
02-06-07, 13:02
bu bölüm gerçekten güzeldi..filize gülmek çok yakışıyor..ya bişe diycem ben yılmazın kaşlarına dikkat ettimde kalın kaşları var yılmazımın.:img-blush en çok kafamı karıştıran cem o ölü adamla nasıl yer değiştirdi?cem dışarı çıktıda polis aramıyomu bunu kardeşim :img-help: ferideye gelince abim iikide vazgeçti bu kızdan..:img-hyste en süper diyalog yılmazla aynalınındı..:happy0064 aynalı "vay koçum hemde erkekmiş"dedi koptum ben orda :img-hyste
[QUOTE=matraka;3553770]
Birbirimizle bu kadar didistigimize göre sizi bizi biraksak diyorum.Ayrica tabiiki yazacaksin,yazdiklarinin icerigine katilmasam da onlari severek okuyorum,gerci cogunlukla küplere biniyorum ya galiba benim yazdiklarimi okuyunca senin duygularin da pek farkli degil.Farkli düsüncelerin olmasi gerektigini oldum olasi savunurum,o yüzden istedigin kadar alinti yapabilir cevaplayabilirsin,yine de sana bir sözü hatirlatmamda fayda var:"al geriden geriden gene eski yerinden"bizimkisi de bu hesap!Bazen pes edip devam etmek istemezsem darilma olmaz mi!!!Gelelim Yilmaza,ya da eski Yilmaza,senin o delikanli olarak gördügün Yilmaza ben o lakabi bastan beri yakistiramadim.Benim bildigim delikanli,sevdigini elinden kacirdi diye gidip masum bir kizin duygulariyla oynamaz,o yüzden Yilmazi ben hicbir zaman delikanli olarak görmedim.Bunlari yazdim ama devami gelmezse olmaz mi?
demekki anlaşıldı en başa gidiyoruz filizseverleri zaten eleştiriye başlarken bu kısımdan girmelerini anlamıyorum :img-hyste burası milad olmuştur herhalde
senle bugün konuşmak isterdim ama işlerim var ama yarın tüm öğlenden sonra gel beklerim şimdi sadece bu yazdığıona cevap vermek istiyorum delikanlı insan diye tabir edilen insanlarda bazen yanlış yaparlar
---şimdi zengin ve fakir ayrımı zengin yaşam fakir yaşam ayrımı yaparsak ve buna fakirin penceresinden bakarsam göreceğim manzara filiz tekinerin herkesle gününü gün eden televolelerde gezen ki evet dergi ve fotolarda çok sıkca gördük hatta yıLMAZIN ONLARI KESTİĞİNİ GÖRDÜK DEMEK İSTEDİĞİM yılmaz filiz tekinere önyargılı yaklaşmıştır bu daoğru bir davranış değildir.savunalacak bir tarafıda yoktur ama anlayabiliyorum yılmazı kafasında neler düşündüğünü ne konuda zaaflar yaşadığını hepsini anlıyorum yaptığını doğru bulmasamda tekraR söylüyorum gelgitlerini anlıyorum zaten bunu tartışıyoruz affetmemesi gereken filiz tekiner oda affetmiştir.neyse baştan başladık hadi hayırlısı yarın görüşmek üzere burda olursanız olmassanız canınınz sağolsun baştan başladığın iyi olmuş çok sevdim:img-hyste
yakupoglu61
02-06-07, 13:03
matraka; sanırım sn eski yılmazın(bnm katılmadığım) hatrına yılmazı savunuyosun ...!
başka bi açıklama düşünemiyorum
yılmazın yaptıklarını yanlış bulup onu eleştirirken hala ona söylenenlere karşılık vermenin nedeni bu herhalde...?
yahu sevgili medsul kimin dediğinin ne önemi var yaww:img-wink: yılmaz efendi köle olmuş durumda zaten . bu bölüm yılmaz efendi yine her şeyin suçlusu benim gibisinden laflar etti gereksiz bir biçimde yılmaz vurulduğunda filiz nasıl tüm suç benim tarzında konuştuysa bebek olayını öğrendikten sonra aynı konuşmaları yılmaz yaptı.:img-yes:
canim bende bir şey demedim güzel birsahneydi zati:img-grin2
ben yılmazın boş boş herşeyin suclusu benim felan demesini istemiyorumki
adam gibi konuşup öyle barişsinlar istiyorum:img-wink:
ya galiba ben cok şey bekliyorum bu diziden o yüzden beni pek tatmin etmiyor:img-grin2
birde yılmazın kölenin dediği sahnede ilk aklıma yılmazcılar geldi
dedim bakın dediğiniz oldu diye :img-yes:
valla kendimi gülmekten alamadim:img-hyste :img-grin2