PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 23

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

medsul
02-06-07, 22:34
birde yılmaz&fiiliz sahneleri güzel olsada
eskisi gibi degil sanki bir şeyler eksik aynı tadi alamiyorum
sahneler replikler felan yavan geliyor bana
nedendir bilinmez tam olarak bir ad koyamiyorum
acaba sadece banami öyle geliyor:icon_whis

byuzax
02-06-07, 22:38

evet kardeşim eskisi gibi değil ... Belkide oyuncuların özel yaşantısında olanlardan dolayı eskisi kadar duygulu olamıyor...

denısse
02-06-07, 22:40
evet kardeşim eskisi gibi değil ... Belkide oyuncuların özel yaşantısında olanlardan dolayı eskisi kadar duygulu olamıyor...

bende aynı dusunuyorum...eskı tadları yok bence ayrılmaları bu tarz sahnelerde kasılmalarına yol acıyor buda dızıye yansıyor....

Neslihan17
02-06-07, 22:42

biraz çekingen bi tavır var sanki. özellikle Tuba'da görüyorum ben bu çekingenliği. yani nedendir anlamadım ama son birlikte oldukları 2 bölümdür ben de alamadım eski tadı. yani tuzu mu eksik biberi mi eksik artık bilemicem :) ya da sona yaklaşıyor sıkılgan bi durum mu var acaba bitse de kurtulsak modu mudur anlamadım.

gülbeşeker
02-06-07, 22:43
arkadaşlar önemli bi ayrıntı daha dünyamız enerji kıtlığı yaşarken filizle yılmaz ışıklar açıkken uyudu... Ayıp ayıp :D insan ışığı kapatır . Hem ceydanın babası para mı basıyor ? Bişey daha yılmaz yatağa pis kotuyla girdi . Ben filizin yerinde olsam hayatta izin vermezdim:img-hyste Bu bölümü çok ti'ye almışsın sanırım gereksiz ayrıntılara takıldığını düşünüyorum ceydanın köy evi var diye çok mu zengin olması gerkiyor belki de zamanında babası orayı satın almış olabilir ama bu onların çok zengin olduklarını göstermez yılmaz yanında pijama getirmedğinden dolayı yatağa kotla girmekten başka çaresi yoktu filiz de özlemiş yılmazı ne yapsın kızcağız bu arada yılmaz yanındayken bile rüyasına cem girdi hem de sakallı sakallı cem de herkesin kabusu oldu zamanında yılmaz da cemi rüyasında görmüştü cemden kurtuluş yok son bölüme kadar.

medsul
02-06-07, 22:48

önceden bir bakişmalarindan bile etkilenirdik şimdi sarılma sahnelerinde felan
eski tadi alamiyorum belkide ayrıldıklarini bildiğim için bana öyle geliyordur:icon_whis birde öpüşme sahnesinde sanki uzatkan cekilmiş gibi
yani aslında öpüşmüyorlarda öyle görünüyormuş gibi
abim izlediğinde bak kesin uzaktan felan cekmişler dedi
(bu arada abim tuba hayranıdir devemli güzelliğinden bahsedip duruyor ve bülentle ayrıldiğini söyleyince aptal bu kızımı bırakti dedi:img-hyste )

gülbeşeker
02-06-07, 22:50

Ben sana katılmıyorum sadece bülentte biraz soğukluk hissettim o da sarılma sahnelerinde tuba aynı zaten gerçek hayatta ayrılmış da olsalar diziye yansıtmıyorlar bence açıkçası ben hala aynı tadı alıyorum üstelik gerçek hayatta birbirlerinin yüzlerine bakmadıklarını bildğim halde ,demekki diziyi izlerken sadece filiz-yılmaza odaklanıyorum o yüzden galiba.

byuzax
02-06-07, 22:52
Bu bölümü çok ti'ye almışsın sanırım gereksiz ayrıntılara takıldığını düşünüyorum ceydanın köy evi var diye çok mu zengin olması gerkiyor belki de zamanında babası orayı satın almış olabilir ama bu onların çok zengin olduklarını göstermez
İlk olarak zengin olup olmadığına dair bişey demedim dikkatli okursan anlarsın demek istediğim bu elektrik neden açık ceydanın babası çok mu zengin bu elektrin parasını kim veriyordu...
yılmaz yanında pijama getirmedğinden dolayı yatağa kotla girmekten başka çaresi yoktu filiz de özlemiş yılmazı ne yapsın kızcağız
Şöyle bi mantık yürütürsek Yılmaz o giyisilerle yerlere oturdu fln filan... üstü pislendi filiz de hamile bir bayan olarak hijyenik ortamda bulunması gerek .. .Ben annemden böyle öğrendim . Yatağa dışarda giydiğin giysiyle oturulmaz . Hele hele hiç yatılamaz kattiyen...

Yeterince açıklayıcı oldum inşallah :good:

gülbeşeker
02-06-07, 23:02
Bu bölümü çok ti'ye almışsın sanırım gereksiz ayrıntılara takıldığını düşünüyorum ceydanın köy evi var diye çok mu zengin olması gerkiyor belki de zamanında babası orayı satın almış olabilir ama bu onların çok zengin olduklarını göstermez
İlk olarak zengin olup olmadığına dair bişey demedim dikkatli okursan anlarsın demek istediğim bu elektrik neden açık ceydanın babası çok mu zengin bu elektrin parasını kim veriyordu...
yılmaz yanında pijama getirmedğinden dolayı yatağa kotla girmekten başka çaresi yoktu filiz de özlemiş yılmazı ne yapsın kızcağız
Şöyle bi mantık yürütürsek Yılmaz o giyisilerle yerlere oturdu fln filan... üstü pislendi filiz de hamile bir bayan olarak hijyenik ortamda bulunması gerek .. .Ben annemden böyle öğrendim . Yatağa dışarda giydiğin giysiyle oturulmaz . Hele hele hiç yatılamaz kattiyen...

Yeterince açıklayıcı oldum inşallah :good:

Canım öncelikle filizn hamilelğine değinecek olursam hamile bayan deli gibi koşmaz(dizini yaraladığı bölüm),hamile bayan içki içmez,topuklu ayakkabı giymez ayrıca çocuğun yaşamadığı stres kalmadı çocuk bunlara rağmen hayattaysa bir yılmaz yani babası yatağa kot pantolonla yattı diye bir şey olmaz ha sen o sahnde sadece bu olaya ve ışık meselesine takılmışsan zaten filiz-yılmaz sahnelerinden zevk alman mümkün değil .

byuzax
02-06-07, 23:07
Canım öncelikle filizn hamilelğine değinecek olursam hamile bayan deli gibi koşmaz(dizini yaraladığı bölüm),hamile bayan içki içmez,topuklu ayakkabı giymez ayrıca çocuğun yaşamadığı stres kalmadı çocuk bunlara rağmen hayattaysa bir yılmaz yani babası yatağa kot pantolonla yattı diye bir şey olmaz ha sen o sahnde sadece bu olaya ve ışık meselesine takılmışsan zaten filiz-yılmaz sahnelerinden zevk alman mümkün değil .

Sen onları bana değil senarist ablalara söyle bence :D Onlar yazdılar ben deil ... Bunlar mantık hataları... Sen eşini yada evlenmediysen henüz evlenince eşini yatağa pis giysileriyle alır mısın ? :img-hyste

Bu arada youtube den izledim de Yılmaz yıldızları şahit etmiş ama heryer bulut... Mantıksızlık...

gülbeşeker
02-06-07, 23:08
ben diziye yansitiyorlar demedim yani bunun oyunculardan kaynakldndiğini
düşünmüyorum:img-yes:
belkide olaylarin istediğim gibi gitmediği içindir yani ben konuşmalarini felan cok istedim ama olmadi:icon_sorr
belkide tuba&bülent ayrılığini bildiğim içinde olabilir:icon_whis
diyorum yaaa tam bende bir ad koyamiyorum:img-yes: tek bildiğim eski tadi alamadiğim:img-yes:

Senaryo olarak ben de farklı şeyler beklemiştim bunu itiraf ediyorum yılmaz daha çok pişman olabilirdi önce filize kızıp sonra kendine kızabilirdi filiz hemen affetmezdi bir kaç bölüm geçerdi falan ama dedğim gibi yılmazın aslıdan öğrenmesi de beni tatmin etmedi v.s. yılmazın sezon başı hariç ki o zaman da gereksiz yereydi bence, filizn peşinden koşup biraz da olsa süründğünü görmedim hiçbir şey açığa çıkmıyor konuşulmuyor ben hala 4 yıl önceki filizin nikahı terketme meselesine takılmış durumdayım o bile konuşulmadı daha ne olsun?

gülbeşeker
02-06-07, 23:14
Sen onları bana değil senarist ablalara söyle bence :D Onlar yazdılar ben deil ... Bunlar mantık hataları... Sen eşini yada evlenmediysen henüz evlenince eşini yatağa pis giysileriyle alır mısın ? :img-hyste

Bu arada youtube den izledim de Yılmaz yıldızları şahit etmiş ama heryer bulut... Mantıksızlık...

Canım zaten senarist ablalarımızın mantık hataları saysinde bir tane daha ıhlamurlar altında çekilir hataları say say bitmez güya bu forumu okuyorlarmış hani hep benzer replikler,sahneler olmaz ki hiç ders almıyorlar bu arada yılmaz kafasına o kadar çok darbe yedi ki gökyüzündekileri değil de kafasında uçuşan yıldızları şahit etmiştir ha ne dersin?:img-hyste

medsul
02-06-07, 23:16
Senaryo olarak ben de farklı şeyler beklemiştim bunu itiraf ediyorum yılmaz daha çok pişman olabilirdi önce filize kızıp sonra kendine kızabilirdi filiz hemen affetmezdi bir kaç bölüm geçerdi falan ama dedğim gibi yılmazın aslıdan öğrenmesi de beni tatmin etmedi v.s. yılmazın sezon başı hariç ki o zaman da gereksiz yereydi bence, filizn peşinden koşup biraz da olsa süründğünü görmedim hiçbir şey açığa çıkmıyor konuşulmuyor ben hala 4 yıl önceki filizin nikahı terketme meselesine takılmış durumdayım o bile konuşulmadı daha ne olsun?

evet ben yılmazın bebeği başkasından olmasina ragmen birlikte olmasi
yerine gercekleri ögrenip filiz peşinden koşmasini ve filizin uzun bir müddet
afetmemesini cok istedim
şimdi herne olursa olsun yılmaz aslı ile nişanlandiğina pişman olsada filizin bebeğini cemden sandiği
halde birlikte olmak istesede benim içime sinmiyor
bir türlü kabullenemiyorum sanirim:img-yes: halen yılmaza yaptiği şeylerden dolayi kızgınım

byuzax
02-06-07, 23:18
Canım zaten senarist ablalarımızın mantık hataları saysinde bir tane daha ıhlamurlar altında çekilir hataları say say bitmez güya bu forumu okuyorlarmış hani hep benzer replikler,sahneler olmaz ki hiç ders almıyorlar bu arada yılmaz kafasına o kadar çok darbe yedi ki gökyüzündekileri değil de kafasında uçuşan yıldızları şahit etmiştir ha ne dersin?:img-hyste

:img-hyste :img-hyste Süper espri :D Bencede o yıldızlar o yıldızlar :D Yazık yılmazıma yazık... keşke ferman abimiz matraka abimiz sbr artılı filizimde burda olsalardı forum tam coşmalık... Ferman abi olsaydı bu onun için süper pas olurdu :D (KULAKLARINIZ ÇINLASIN ! )

Arkadaşlar sizlere iyi yorumlar ben çok acıktım görüşürüz... :sad53:

sinem*
02-06-07, 23:31

okudukları kesin her hafta bizim yazdıklarımızı bir karakterin ağzından duyuyoruz :) hele ceyda forumun sesi :img-hyste

Yılmaz gökyüzündeki yıldızlarla çok içli dışlı elif zamanında da beraber bekliyordu :img-hyste filizde şahitler :img-hyste yazık bu yıldızlara yılmazdan başka işleri güçleri yok herhalde :img-hyste

sinem*
03-06-07, 01:23
Bu arada dizideki herkes nasıl değişti :) handan hanım en belirginlerden birisi..Kadın eğlencelerden hoşlanmazmış :) sonra eski handan o partiye müjgan hanımı asla götürmezdi hele de o kıyafetle bir sürü laf ederdi..Ama bu handan ununu elemiş çocuklarım mutlu olsunda ben mutlu olurum diyen bir kadın oldu :) Yılmaza oğlum dedi,elini öptürdü en köklü değişim handan hanım cephesinde oldu
Sonra ömer...Ömerde filizle yılmaz aşkına inanmazken şimdi yardım ediyor hele yılmazla aralarından su sızmıyor :) Taksitle eşya alıyor ..Bu köklü değişeme gerçekten iyi ayak uydurdular..Handan hanım bir iki hafta öncesine kadar filize resmen manevi baskı uyguluyordu ben burada nasıl yaşarım,ben yüzüğümsüz nasıl yaparım diye şimdi kadın yaşadığı yerden ayrılmıyor yüzüğüde aile yadigarı için ferideye verdi :)

archshe
03-06-07, 01:32
Bu arada dizideki herkes nasıl değişti :) handan hanım en belirginlerden birisi..Kadın eğlencelerden hoşlanmazmış :) sonra eski handan o partiye müjgan hanımı asla götürmezdi hele de o kıyafetle bir sürü laf ederdi..Ama bu handan ununu elemiş çocuklarım mutlu olsunda ben mutlu olurum diyen bir kadın oldu :) Yılmaza oğlum dedi,elini öptürdü en köklü değişim handan hanım cephesinde oldu
Sonra ömer...Ömerde filizle yılmaz aşkına inanmazken şimdi yardım ediyor hele yılmazla aralarından su sızmıyor :) Taksitle eşya alıyor ..Bu köklü değişeme gerçekten iyi ayak uydurdular..Handan hanım bir iki hafta öncesine kadar filize resmen manevi baskı uyguluyordu ben burada nasıl yaşarım,ben yüzüğümsüz nasıl yaparım diye şimdi kadın yaşadığı yerden ayrılmıyor yüzüğüde aile yadigarı için ferideye verdi :)

valla bir gecede handan ve ömer filiz yılmaz aşkını hissetti hatta büyüklüğünü bile farketti...ceme haddini bildirdi ömer..filiz yılmaz barışsın diye adım bile attılar bu ne değişim böyle...zaten yılmaz ikinci kez müjgan hanımın evine kız istemeye gidiyo...tuhaf valla...okadar şey yaşanıyo aralarında ama herkes birbirlerinin suratına gülerek bakıyo...ya bunlar yüzsüz ya ben fazla kinciyim:icon_whis

sinem*
03-06-07, 01:40
valla bir gecede handan ve ömer filiz yılmaz aşkını hissetti hatta büyüklüğünü bile farketti...ceme haddini bildirdi ömer..filiz yılmaz barışsın diye adım bile attılar bu ne değişim böyle...zaten yılmaz ikinci kez müjgan hanımın evine kız istemeye gidiyo...tuhaf valla...okadar şey yaşanıyo aralarında ama herkes birbirlerinin suratına gülerek bakıyo...ya bunlar yüzsüz ya ben fazla kinciyim:icon_whis

Valla dizideki herkeste olayları hazmetme süper..Hiçbir şey olmamış gibi birbirlerinin suratına bakıyorlar..Ali ömerin arkasından neler saydı ölse falan dedi şimdi baya yakınlar,ömer yılmaz için filize bu ne biçim aşk filiz sen hala bu adamı nasıl seversin dedi şimdi yılmazla dertleşiyor,handan hanım o mahalle pis diye diyip dururken şimdi mahalleden ayrılmak istemiyor,yılmaz ikinci kez müjgan hanımdan kız istiyor ve elini öpüyor,hayri bey yılmaza ( nerdeyse üç elife gitti mi hatırlamıyorum şuan :) ) kız isteyip duruyor,mahalleliler aslı yılmaz düğününe hazırlanırken hatta ali sevdiğin kadınla evleniyorsun derken bu hafta sonunda kavuştular demeye başlıyor :img-hyste

archshe
03-06-07, 01:43
Valla dizideki herkeste olayları hazmetme süper..Hiçbir şey olmamış gibi birbirlerinin suratına bakıyorlar..Ali ömerin arkasından neler saydı ölse falan dedi şimdi baya yakınlar,ömer yılmaz için filize bu ne biçim aşk filiz sen hala bu adamı nasıl seversin dedi şimdi yılmazla dertleşiyor,handan hanım o mahalle pis diye diyip dururken şimdi mahalleden ayrılmak istemiyor,yılmaz ikinci kez müjgan hanımdan kız istiyor ve elini öpüyor,hayri bey yılmaza ( nerdeyse üç elife gitti mi hatırlamıyorum şuan :) ) kız isteyip duruyor,mahalleliler aslı yılmaz düğününe hazırlanırken hatta ali sevdiğin kadınla evleniyorsun derken bu hafta sonunda kavuştular demeye başlıyor :img-hyste

çok ENTERESAN dimi sinemcim...olayların gidişatına bak bi de yüzsüz yaptılar karakterleri...hatalarını anlıyolar tamam ama kanka olmak neyin nesi...yok yok kesin bende kincilik var ben yapamazdım...

forever_bim
03-06-07, 02:29
Forumdan bir ayrıldım güzel bir film izlemek için gene milletin özel hayatına dalış yapmışsınız arkadaşlar. Çok merak ediyorum Tuba'nın ya da Bülent'in özel hayatına neden bu kadar düşkünsünüz? Adı üstünde ÖZEL HAYAT. Yani onların özeli. Size ne bundan? Onlar size karışıyor mu? Lütfen özenli olun. Herkes maksadını aşmasın burası bölüm yorumları başlığıdır.

ilaydacik
03-06-07, 02:45
ya arkadaslar,

o dizide calan muzigi kim soyliyor bi bulamadim ya lutven yardimci olun cok sevinirim.forumu hergun takip edemiyorum.bana ozel mail atarasanizdaha iyi.ve ya foruma ayni sayfaya yazin o sanatciyi bilen varsa veya nerden yukleyebilirim.simdiden tesekurler.

...Özlem...
03-06-07, 03:05
bu bölümde ki yilmaz ve filiz sahneleri bana pek samimi gelmedi...
mesela ilk sezon da bir birlerine daha yakindilar asklari gözlerinin icinde okunuyordu simdi birbirlerine olan sevgileri azaldi demiyorum ama belki daha iyi replikler ve daha güzel sahneler yazilabilirdi
sarilmalari,bakismalari,elele tutusmalari hic biri samimi degildi sanki zorla bir araya gelmisler gibi her sahnesinde birseyler eksikti
belki gercek hayatta ayrildiklari icin (modum kizacak ama...) bu kadar soguktu o sahneler...

eyschann
03-06-07, 04:50
uzun zaman dir zaman bulup giremdim ve yorum yapamamistim umarim begenir ve zevkle okursunuz simdiden begenen herkeze tesekkürler....bu bölüm harikaydi tek kelimeyle....

genel:
asli valla beni cok fazla sasirtti yine bu bölüm yani gecen bölümde oyunculuk acisindan baya bir ilerleme katetmisti bu bölümde de baya iyidi hatta bi kanatlari eksikti yani, saka bir yana yaptigi cidden büyük bir fedakarlik gibi dursada asli yapmasi gereken seyi yapti bence...

bu bölüm okadar cok romantizim vardi ki yani bir ara noluyor bile dedim kendi kendime sonra birden cemi devreye soktularda rahatladim acikcasi yani cem kendine yakisir sekilde pisikopatca döndü....anlasilan son bir kac bölümdede baya bir cemi görecegiz neyse...
dizide yine herhafta oldugu gibi bir sürü mantik hatasi vardi ama ben artik
fazla irdelemedim yani cogu seyi görmezden geldim neyse hemen karakterlere geciyorum ....

filiz ve yilmaz....
bu hafta herkezin repliklerini cok begendim ama özellikle filiz ve yilmazin...cok güzel,uygun ve düzgün repliklerdi (arada bazi sacmaliklar olsada) ....bu ikili sayesinde bu hafta bol bol romantizimde izlemis olduk gerci bu sahneleri görmek icin baya bir aci cektik ama deydi sonunda herseyi unutarak anin tadini cikardim ve bir izleyici olarak büyük bir keyif aldim .... yilmazin bebegi ögrendigindeki sevinci ve mutlulugu cok güzeldi ve bir oyuncu olarak bunu cok güzel yansitti helede handan hanimdan bebegin erkek olacagini ögrendiginde yüzünün aldigi ifade görülmeye degerdi ....filizde oyunculuk acisindan yine herzamanki gibi müthisdi yanlizca kabusmu karabasanmi demeli gördügürüyadan sonra verdigi tepki ve mimikleri sanki abartilimi neydi yani ben begenmedim ....onundisinda ikiside bu bölüm harikaydi yilmazin en begendigim sahnesi doktordaki merakli halleriydi oyunculuk acisindan baya zengin bir performans sergiledi...filizin en begendigim sahnesi ise pazar sahnesiydi oyunculuk acisindan tek kelimeyle harikaydi mimikleri bakislari verdigi tepki üstüne bir de cok hos replikler olunca müthisdi birde su ben düyün isterim hemde mahalle dügünü repligi harikaydi....

Ferida ve ömer...
öncelikle ikisininde oyunculuklari cok begendim özelliklede sinan tuzcu yine bir harikaydi ....
bu cift sayesindede baya bir romantizim seyrettik yani bu bölüm baya havada ask vardi ....
ömer feridenin nekadar dans etmesini istemesede caresiz feridesinin kararina saygi gösteriyor beni biraz sassirtsada bu karar yine de ömeride ferideyide anlamaya calisiyorum ....
bu hafta feride ve ömer cok hizli gittiler yani beklendigi gibi ama o yasadiklari geceden sonra feride eve döndügünde yilmazin verdigi tepkiyi hic anlayamiyorum yada anladigim icin sacma buluyorum yani neyse üstüne feride ömere bu olayi anlatiyor yilmaz benim abim gibi diyor cok utandim diyor ...ömerde azini acip bisey demedi yani yilmaz feridenin abisi sayilirsa filizde ömerin baya abisi yani demiyorki ne karisir o kendine baksin kardesimle evlenmediler daha ama filiz hamile ...yani anlayamiyorum ben bazen bu ömeri neyse.....
feride basindan beri ben kötü bisey utanilcak bir meslek yapmiyorum desede bu hafta gördükki feride kendisiyle bile celiski yasiyor...yani mademki utanilacak cekinilecek bir sey yok ortada ozaman handani görünce neden kacti ve utandi yada öyle hissetti bunu da anlamis degilim ....onun disinda ikilinin en begendigim sahnesi süphesizki evlerinde gecirdikleri ve sabahki sahneleri cok sekerdi ikiside ve cok güzeldi....

müjgan, handan, mualla....
handan hanim bana her bölüm oldugu gibi yine su sözü hatirlatti para insani degistirir diyorlar ama bizim handan hanimda tam tersi oldu parasizlik handan hanimi degistirdi yani ancak bukadar degise bilir bi insan ama allahtan ki olumlu yönde yine bu bölüm iyilik melegi gibiydi.....bazi potlar kirsada ....

müjgan hanimi bir türlü anlayamiyorum yani kadin basakalarina karsi okadar anlayisli ve iyimserki bunu bir türlü kendi kizlarinda göremedik..neyse ferideyi gördügünde handana karsi yaptiklari cok taktire sayandi kendisini bir kere daha taktir ettim ....

mualla sultanin yasadigi sok hic de basit bisey degildi yani bukonuda onu anlayabiliyorum ve herseyi ögrendikden sonra yine asliya tam destek verip sen benim kizim sin demesi cok güzeldi ....filizi ve bebegi kabullenmesede kabul etmek zorunda oldugunu bildigi icin sanirim fazla ses cikaramadi ama yinede kiz isteme fastinda cok iyiydi .......

fahriye, ceyda....
fahriye herbölümde kendisine verilen bir kac dakikayi en iyi sekilde degerlendiriyor bu bölüm yine oyunculugu her konuda harikaydi...
ceyda da ayni sekilde bazen düsünüyorum acaba ceydanin repliklerinide ayni kisilermi yaziyor diye , yani bir insana ancak bukadar yakisir replikler yazilir her bölüm hayranligim bin kat daha artiyor....

mahalleli....
öncelikle herkez bebegin yilmazdan oldugunu ögrendiginde verdikleri tepkiyi cok yapmacik buldum yani hic biride inandirici degildi yada bana gecemedi , özellikle ali bu bölüm tam bir fiyaskoydu....
buarada melehatin söledigi lafa katilmadan edemiycem görmemisin oglu olmus ...yani resmen ....

SBR
03-06-07, 08:50
arkadaşlarımın yorumlarını okuduğumda yine bazı sahnelerin altının boş bırakıldığından bahsetmişler ki sonuna kadarda haklılar ama o kadar da herşeyi açıklayacak zamanı yok senaryonun .kalan son 4 bölümde bir sürü konu bu kadar ayrıntıya girecek zamanı yok senaryonun.zaten bölüm ilerleyişi çok yavaş oldu .yani yılmazın bebeği öğrenmesini en azından bir 5 bölüm önce olsaydı işte o zaman açıklanmayan konuşulmayan bütün konular açıklanırdı ama bu saatten sonra senaryonun zamanı olmadığından konuları yeteri kadar açamıyor.bir rapor olayı bile geçiştirildi:good: :img-wink: benim tavsiyem bundan sonraki bölümlerde ayrıntı dolu sahneler beklemeyin:img-yes: :img-wink:

mıstaa
03-06-07, 09:49
69.Bölüm Şiiri

Rehin bıraktım sevdamı
Masum bir kadının terkedilmiş çocuk saflığında
İstanbulda bu akşam da
Uçurum kıyısı sevdam var her bir adımında
Seni bulmak için eskitsemde bu şehri yorgun adımlarımla
İnadına açmam gözlerimi
Gördüğüm rüya da olsa
İnadına açmam ki gözlerimi
Hayaller satmışımız ölmeden geri almamak kaydıyla
ÜZGÜNÜM BUGÜNDE ÖLMEDEN UYANDIM DÜN GİBİ
Ecel bu akşamda gelmedi ya beni almaya
Artık korkutmaz hiç bir son
Bir başka hayat
Bir başka sen olduktan sonra
Sana ulaşmak için dün gece gibi bekliyorum ölümü
Rüya da olsa
Yine bir uçurum kıyısında
Sabah sabah 69. bölüm fragmanını youtube'dan tekrar ve tekrar izledimde bu şiirin ne kadar muhteşem olduğunu farkettim.Çok duygulandırıyor insanı...:not_i: Şiirleri yazan Serdar Oğuz'a okuyan Bülent İnal'a helal olsun . :img-clapp

sysdll
03-06-07, 09:53
herkese günaydın....
bakıyorum forumda bölüm yorumlarından özel hayat yorumlarına geçilmiş...isterseniz birde son dönemlerin popüler geyiği olan mahkemesini de kuralım olsun bitsin...:D
sonuçta özel hayatları bizleri ilgilendirmez.oyuncu profesyoneldir.çekim başladıktan sonra kendi hayatından kopar ve karakteri ile bütünleşir.bittiği zaman da karakterinden sıyrılıp kendi kişiliğine döner...bu böyledir.o yüzden burada özel hayatları değil karakterleri tartışalım...

bu arada sadece karakterleri de değil senaristleri de tartışmadan infaz edelim...(mazzlummm....mazzlluummm....nerde mazlum.mazlumu getirin bana...:D:D:D)
çünkü bu diziye en büyük darbeyi ve kötülüğü senaristler yaptı.Filiz Yılmaz sahnelerinin yavan ve soğuk geçmeside bana göre senaristlerin yüzünden.çünkü replikler çok az ve serpiştirilmiş gibi duruyordu.halbu ki bu karakterlerin konuşması gereken o kadar çok şey vardı ki....neler olup bittiği,hataları,günahları-sevapları bunların konuşulması lazımdı.bunun sonucunda da sevgi sözcükleri ve romantizim olmalıydı ki inandırıcılık artsın...ama bizim "dahi!"ler ne yaptı...daha biz neyin ne olduğunu anlamadan ist'a geldiler nişan oldu (ki ben hala kahvenin içinde bişiler varmıydı,yoksa neden konmadı merak ediyorum:D),muayeneye gittiler derken cem çıktı vs...biz daha diğer olayla bağlantı kurana kadar bizimkiler atı alıp üsküdarı geçmiş oluyordu...

o yüzden bence senaristler son yaklaştıkça hem oyuncuları bezdirdiler hemde bizi...inanın senarislerin kulakları çok çınlıyordur....:D:D

SBR
03-06-07, 10:17
eski yılmazcı olarak forumu ele geçirmiş durumdayım :happy0064 :img-hyste tam filiz-yılmazı asma zamanı hazır savunacak kimse de yok :img-hyste :happy0064

76.bölümde en sevdiğim karakter nalan oldu .bence sağlam bir duruş sergiledi ama bu saatten benim senaryom nalanla keremi birleştirirse onuda yuhh derim o zaman gerçi alp efendinin yaptığı doğru bir şey değildi ama olsun nalan hanım kerem bitti diye basbas bağırdı...senaryom herkesi dengesizleştirdi bari nalana dokunmasa:img-yes: bye

bego87
03-06-07, 11:08
Arkadaşlar herkese günaydın
Bugün gazi mahallesinde çekimler var gitmek isteyenlere duyurulur.Yeni başlamış çekimler...

fatma-1721
03-06-07, 11:12
müjgan, handan, mualla....
handan hanim bana her bölüm oldugu gibi yine su sözü hatirlatti para insani degistirir diyorlar ama bizim handan hanimda tam tersi oldu parasizlik handan hanimi degistirdi yani ancak bukadar degise bilir bi insan ama allahtan ki olumlu yönde yine bu bölüm iyilik melegi gibiydi.....bazi potlar kirsada ....

müjgan hanimi bir türlü anlayamiyorum yani kadin basakalarina karsi okadar anlayisli ve iyimserki bunu bir türlü kendi kizlarinda göremedik..neyse ferideyi gördügünde handana karsi yaptiklari cok taktire sayandi kendisini bir kere daha taktir ettim ....

mualla sultanin yasadigi sok hic de basit bisey degildi yani bukonuda onu anlayabiliyorum ve herseyi ögrendikden sonra yine asliya tam destek verip sen benim kizim sin demesi cok güzeldi ....filizi ve bebegi kabullenmesede kabul etmek zorunda oldugunu bildigi icin sanirim fazla ses cikaramadi ama yinede kiz isteme fastinda cok iyiydi .......

Güzel bir bölüm yorumu okudum eyschann;tesekkür ederim!
Mualla hanim davranmasi gerektigi gibi davranmistir,bu konuda sana katiliyorum.Asliyi gelini olarak kabullendi ve sevdi,simdi senin isin bitti deyip sirtini dönmesini bekleyemeyiz,Mualla kendisine yakisani yapmistir.Filizi istemedigini düsünmüyorum ama icinde bulunduklari durumun tuhafligi da ortada daha kisa bir süre önce oglu bir baska kizla evlenmek üzereydi.Bu durumdan utanmasi ve o kiza acimasi cok dogal.Bence tam yerinde davranmis ve oyunculugunu yine döktürmüstür.
Handan hanimin yasadigi pismanlik bana yeterli gelmedi,nedense tatmin olmadim.Ben Mualla hanimin rapor olayini ögrenmesini ve Handan hanimi bakislariyla gömmesini cok isterdim,ama olmadi ne yapalim.

bego87
03-06-07, 11:16
eski yılmazcı olarak forumu ele geçirmiş durumdayım :happy0064 :img-hyste tam filiz-yılmazı asma zamanı hazır savunacak kimse de yok :img-hyste :happy0064

76.bölümde en sevdiğim karakter nalan oldu .bence sağlam bir duruş sergiledi ama bu saatten benim senaryom nalanla keremi birleştirirse onuda yuhh derim o zaman gerçi alp efendinin yaptığı doğru bir şey değildi ama olsun nalan hanım kerem bitti diye basbas bağırdı...senaryom herkesi dengesizleştirdi bari nalana dokunmasa:img-yes: bye

aman be sbrcim sen hala onları asma derdinde misin???? .:img-hyste Valla boşa kürek çekmek denir bu yaptığına artık alan memnun satan memnun .Filiz+Yılmaz herkesten memnun :) O yüzden sende artık mutluluğu bulmuş çiftleri dill mutluluğu hala bulamamış çifleri eleştir:img-hyste Bak nalanı dengesizleştirmediler demişsin ama o kızda bi hatada koydu keremi kapıya .Çok acımasızmış yaaa:img-blush

Not:Eyshancım eline sağlık bölüm yorumun çok güzel olmuş.Tamamen katılıyorum

fatima
03-06-07, 11:23
77.bölüm kısa öeti

Cem'i görünce Filiz'in sancıları tutar.Yılmaz ve Filiz bebeği yaşatmaya çalışır.Handan Feride'yi özel bir davette dans ederken görür.Feride dansı bırakmaya karar verir.Ancak,ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında değildir.

SBR
03-06-07, 11:25
aman be sbrcim sen hala onları asma derdinde misin???? .:img-hyste Valla boşa kürek çekmek denir bu yaptığına artık alan memnun satan memnun .Filiz+Yılmaz herkesten memnun :) O yüzden sende artık mutluluğu bulmuş çiftleri dill mutluluğu hala bulamamış çifleri eleştir:img-hyste Bak nalanı dengesizleştirmediler demişsin ama o kızda bi hatada koydu keremi kapıya .Çok acımasızmış yaaa:img-blush

Not:Eyshancım eline sağlık bölüm yorumun çok güzel olmuş.Tamamen katılıyorum

ne yapayım yaww sevgili begom ascam diyorumda asamıyorum zaten bırakmıyorlar ki yahu:img-hyste :happy0064 bir fırsatını bulsam asacam .ama kolay kolay kurtulmak yok yılmaz efendiye.nalana gelince nalan haklı be sebgili begom bu veli efendiyle iş yürümez yol yakınken vazgeçsin o veli efendi.yeni bölüm çekimleri ile ilgili bilgin olursa lütfen bilgilendir:icon_sorr :img-yes:

bego87
03-06-07, 11:31
Bence Nalan Kereme haksızlık ediyo.Tamam Kerem hatalıdır ,yalan söyledi ama eğer Nalan Keremi seviyosa böyle bişey yapması haksızlık bi hatasında sildi herşeyi .Ben Nalanın Keremi sevdiğini hiç anlayamıyorum ne düşünüoyo ne bişey .Sadece Keremi gördümü sinirli sinirli bakıyo:)
Valla istediğin zaman asabilirsin FY'yi burdayım ben karşı taraf olarak :)
Çekimlerin sadece bugun oldugunu duydum ama gidemicem malesef valla gidebilcek olanlar gitsin son çekimler çünkü..

SBR
03-06-07, 11:36
Bence Nalan Kereme haksızlık ediyo.Tamam Kerem hatalıdır ,yalan söyledi ama eğer Nalan Keremi seviyosa böyle bişey yapması haksızlık bi hatasında sildi herşeyi .Ben Nalanın Keremi sevdiğini hiç anlayamıyorum ne düşünüoyo ne bişey .Sadece Keremi gördümü sinirli sinirli bakıyo:)
Valla istediğin zaman asabilirsin FY'yi burdayım ben karşı taraf olarak :)
Çekimlerin sadece bugun oldugunu duydum ama gidemicem malesef valla gidebilcek olanlar gitsin son çekimler çünkü..

bak ne güzel söylemişsin kerem hatalı diye.tamam nalan biraz sert şuanda ama normal karşılamak gerekir.ortada yalan var sonuçta .sen kalk kızdan para al onlada git at yarışı oyna vallahi pes nalan iyi yapıyor bana göre:good: hem alp diye bir arkadaşımız var tam nalanlık gerçi oda biraz erol taşlık yaptı ama ne yapalım .son çekimler demişsin orasını anlamadım nasıl son çekim tüm ölümler çekildimi yahu bak kitlendim gene:img-help: :img-help:

bego87
03-06-07, 12:04
bak ne güzel söylemişsin kerem hatalı diye.tamam nalan biraz sert şuanda ama normal karşılamak gerekir.ortada yalan var sonuçta .sen kalk kızdan para al onlada git at yarışı oyna vallahi pes nalan iyi yapıyor bana göre:good: hem alp diye bir arkadaşımız var tam nalanlık gerçi oda biraz erol taşlık yaptı ama ne yapalım .son çekimler demişsin orasını anlamadım nasıl son çekim tüm ölümler çekildimi yahu bak kitlendim gene:img-help: :img-help:

Hayır ya çekilmedi tabiki.Yani az kaldı artık bitmesine anlamında söyledim!! :)
Alp bence öyle bi hareket yaparak Keremden dahada fazla hata yaptı.Ona ne ki? Tamam çok açık belli Alpin Nalana karşı bişeyler hissettiği ama bunu yapmaya Keremle Nalanın arasındaki ilişkiye karışmaya hakkı yok .Dost gibi görünüp böyle bişey yapmamalı..

yesilimim
03-06-07, 13:02
Bence Alpin bu hareketini Nalan Kerem için yaptılar.Alp mükemmel gibi gözüküodu o da hata yaptı.Nalan-Kemem finalde barışır.

Buket_TY
03-06-07, 13:12
Bence Alpin bu hareketini Nalan Kerem için yaptılar.Alp mükemmel gibi gözüküodu o da hata yaptı.Nalan-Kemem finalde barışır.

katiliyorum...
Bencede bu Alp 4 4luk birini olmadigini kanitladilar....
Insallah Kerem ve Nalan barisirlar cok seviyorum...:happy0064

SBR
03-06-07, 13:16
Hayır ya çekilmedi tabiki.Yani az kaldı artık bitmesine anlamında söyledim!! :)
Alp bence öyle bi hareket yaparak Keremden dahada fazla hata yaptı.Ona ne ki? Tamam çok açık belli Alpin Nalana karşı bişeyler hissettiği ama bunu yapmaya Keremle Nalanın arasındaki ilişkiye karışmaya hakkı yok .Dost gibi görünüp böyle bişey yapmamalı..

yahu sevgili begom ikisi arasında bir ilişkimi var yaww nalan bitti diye bağırıyor 2 bölümdür .hem alp sordu nalana bitti mi diye nalanda bitti dedi yaww :img-wink: yani bu saatten sonra alp in kötü bir şeyde olsa harekete geçmesini fazla yadırgamıyorum.kerem işi artık olmaz kerem başka birini bulsun kendine:good:

bego87
03-06-07, 13:21
yahu sevgili begom ikisi arasında bir ilişkimi var yaww nalan bitti diye bağırıyor 2 bölümdür .hem alp sordu nalana bitti mi diye nalanda bitti dedi yaww :img-wink: yani bu saatten sonra alp in kötü bir şeyde olsa harekete geçmesini fazla yadırgamıyorum.kerem işi artık olmaz kerem başka birini bulsun kendine:good:

Var tabikide ilişkide olsa geçmişler var ve bu geçmiş alpi hiç mi hiç ilgilendirmez.Ayrıca Alp bence kendine hiç güvenenen bi tip değil güvense mektubu verirdi Nalana.Keremle ayrıldılar bidahada barışmamaları için böyle yapıyo.Bak A lp bu hareketi yapmasaydı Alple Nalanın bi ilişki şansı olabilirdi,ama artık hiç yok bu hareket tamamen Nalanla Keremi barıştırmak için yapılmış bence .

SBR
03-06-07, 13:25
niye alp-nalan olmasın yaww mektubu vermedi diye hem zaten nalan bitirdi bu işi şimdi mektup falan bir şeyi değiştirmez bence ... kerem efendi hata yapmıştır öyle hemen geçiştirilemez bu durum li nalan da öyle yaptı yol verdi kereme ...ama maalesef barıştırırlar gene zaten senaryo hiç tatmin edici şeyler yazmıyor:img-yes:

sermin90
03-06-07, 13:33
bence alp o mektupu verecek nalana. sakliyacagini sanmiyorum sonra yanlis oldugunu anlayip verecek bence. bu arada yeni tüyolar varmi arkadaslar?

SBR
03-06-07, 13:37
bence alp o mektupu verecek nalana. sakliyacagini sanmiyorum sonra yanlis oldugunu anlayip verecek bence. bu arada yeni tüyolar varmi arkadaslar?

bence de verecek sevgili arkdaşım alp yaptığı hatanın farkına varacak ve verecek mektubu benim bildiğim bir yok şimdilik.

NOT.sevgili arkdaşlarım kanald nin yakın akışında bugün saat 14.00 de ıhlamurlar altında yayınlanacağı yazıyor hangi bölüm olduğu belirtilmemiş büyük ihtimal son bölümdür ilgilenenlere duyrulur:happy0064 :img-yes:

bego87
03-06-07, 13:39
niye alp-nalan olmasın yaww mektubu vermedi diye hem zaten nalan bitirdi bu işi şimdi mektup falan bir şeyi değiştirmez bence ... kerem efendi hata yapmıştır öyle hemen geçiştirilemez bu durum li nalan da öyle yaptı yol verdi kereme ...ama maalesef barıştırırlar gene zaten senaryo hiç tatmin edici şeyler yazmıyor:img-yes:

Bak sbrm bi konuda anlaşalım şimdi iki kişinin bi ilişkisi vardı ve bitti .Daha sonrasında o kız ve oğlanın ortak bi arkadaşı var ve bu ortak arkadaşa her iki tarafta güveniyo.Bu güven sonucunda oğlan bu arkadaştan kıza bi mektup iletmesini istiyo arkadaşta tabi neden olmasın veririm diyo ama mektup verilmiyo! Burda arkadaş haklımıdır mektubu vermemekle..? İki kişinin arasına bu şekilde girmekle?

SBR
03-06-07, 13:42
Bak sbrm bi konuda anlaşalım şimdi iki kişinin bi ilişkisi vardı ve bitti .Daha sonrasında o kız ve oğlanın ortak bi arkadaşı var ve bu ortak arkadaşa her iki tarafta güveniyo.Bu güven sonucunda oğlan bu arkadaştan kıza bi mektup iletmesini istiyo arkadaşta tabi neden olmasın veririm diyo ama mektup verilmiyo! Burda arkadaş haklımıdır mektubu vermemekle..? İki kişinin arasına bu şekilde girmekle?

sevgili begom ben o konuda hatalı davrandığını söyledim zaten ama yani hazır nalan bitti bu iş deyince atağa kalkmasında bir sakınca görmedim ben olsam yapmazdım o ayrı konu ama fazlada yadırgamıyorum bu hareketi zaten verecek mektubu ilerki bölümlerde alp kötü bir karakter değil:good: :img-wink:

sudemnaz
03-06-07, 13:43
arkadaşlar bir başlığa 10 dan fazla mesaj ekliyemiyor muyuz?

bugün sete gidicem inş. onları görebilirim...
son bölüm çok güzeldi filizle yılmazın olduğu her sahne harikaydı...

SBR
03-06-07, 13:46

sevgili arkadaşım ben öyle bir şe olduğunu zannetmiyorum ki ben sadece bugün 10 dan fazla mesaj yazmışımdır .ki bu başlık 2-3 gün önce açıldı nerdeyse .sette sana iyi eğlenceler tüyolarını bekliyor olacağız:img-yes:

bego87
03-06-07, 13:47
sevgili begom ben o konuda hatalı davrandığını söyledim zaten ama yani hazır nalan bitti bu iş deyince atağa kalkmasında bir sakınca görmedim ben olsam yapmazdım o ayrı konu ama fazlada yadırgamıyorum bu hareketi zaten verecek mektubu ilerki bölümlerde alp kötü bir karakter değil:good: :img-wink:
Hehh tamam o zaman anlaştık.Tabikide nalan bitti bu iş derse alp atak yapabilir.Buna asla karşı değilim hakkıdır..Sadece mektuba sinirlendim o kadar .Alp kötü bi karakter değil sadece kendinebu hareketinden anladığım kadar ile pek güvenmeyen bi karakter..Umarım dedğin gibi verir mektubu pek sanmasamda:)

bego87
03-06-07, 13:49

Doğru bi başlığa 24 saatte 10 mesajdan fazla eklenmiyo ama bu oyuncular kısmında böyle bi kural var burda yok yani..:)
Valla elini çabuk tut 11den beri ordalarmış kaçırma bari gidiosan :)Haberlerini bekliyoruz!!!!:happy0064

SBR
03-06-07, 13:49
Hehh tamam o zaman anlaştık.Tabikide nalan bitti bu iş derse alp atak yapabilir.Buna asla karşı değilim hakkıdır..Sadece mektuba sinirlendim o kadar .Alp kötü bi karakter değil sadece kendinebu hareketinden anladığım kadar ile pek güvenmeyen bi karakter..Umarım dedğin gibi verir mektubu pek sanmasamda:)

tabii ki sevgili begom yani mektup olayını verse iyi olur zaten nalan öğrenirse kötü olur alp için zaten nalan keremden yalan söylediği için ayrılmadı mı?:good: alp mektubu vermiyerek aynı şeyi yapmış olacak .büyük ihtimal bir sonraki bölümde verir :img-wink:

bego87
03-06-07, 13:52
İnş verir valla:) Ben artık Fömerçiftini merak ediorum acaba başlarına ne belalar açıkcak o feridenin pat diye imzaladığı kağıt.Ancak tazminatla kurtulur o adamdan Feride..

isarican
03-06-07, 13:54
Doğru bi başlığa 24 saatte 10 mesajdan fazla eklenmiyo ama bu oyuncular kısmında böyle bi kural var burda yok yani..:)
Valla elini çabuk tut 11den beri ordalarmış kaçırma bari gidiosan :)Haberlerini bekliyoruz!!!!:happy0064

Ya nerden biliyorsun 11e kadar orda olacaklarını merak ettim açıkcası yoksa Gazi Mah. damı otuyorsun..:icon_whis :icon_whis :icon_whis

+Bu dizinin son bölümleri yaklasıyor sanırım yahuu

Kaç bölüm daha kaldı biliyor musun??

sudemnaz
03-06-07, 13:55
hmm
demek öyle otuncular bölümünde açıkladığın için sağol...
gazi mahallesi bize çok uzak değil dayım sağolsun kandırdım onu :D
inş. onları görebilir ve resimlerini çekebilirim...

SBR
03-06-07, 13:56
vallahi fömer çifti ayrı bir sorun feride hanım tazminatla kurtulursa iyi vallahi o adamlarda az piskopat değil ömer yine vurulursa kimse şaşırmasın .o kadar kolay kurtulacaklarını zannetmiyorum:good:

bego87
03-06-07, 14:01
vallahi fömer çifti ayrı bir sorun feride hanım tazminatla kurtulursa iyi vallahi o adamlarda az piskopat değil ömer yine vurulursa kimse şaşırmasın .o kadar kolay kurtulacaklarını zannetmiyorum:good:
Son 2 bölüm artık biri vurulursa ölür hrlde:) Töbe töbe .Ömere Ferşde yüzünden bişey olursa alllaaaah o zaman tutamaz kimse beni!Ömer dizide en çok mutlu olmayı hakeden insan ya yazıktır adama tazminatla yılmaz kurtatır ferideyi ee kardeşi nede olsa:)

bego87
03-06-07, 14:03
Ya nerden biliyorsun 11e kadar orda olacaklarını merak ettim açıkcası yoksa Gazi Mah. damı otuyorsun..:icon_whis :icon_whis :icon_whis

+Bu dizinin son bölümleri yaklasıyor sanırım yahuu

Kaç bölüm daha kaldı biliyor musun??

Hayır haber geldi orda olduklarıyla ilgili orda oturmuyorum
11e kadar ordalar demedim 11den beri ordalarmış dedim..:)

SBR
03-06-07, 14:05
Son 2 bölüm artık biri vurulursa ölür hrlde:) Töbe töbe .Ömere Ferşde yüzünden bişey olursa alllaaaah o zaman tutamaz kimse beni!Ömer dizide en çok mutlu olmayı hakeden insan ya yazıktır adama tazminatla yılmaz kurtatır ferideyi ee kardeşi nede olsa:)

vallahi ölüm olabilir yani çok uçuk bir şey değil .yılmaz kurtarır tabii ki para ile ilgili bir şey olursa ama adamlar pek kolay vazgeçmez gibi görünüyor.vallahi öyle bir şey olursa basarsın sen seti :img-hyste :happy0064 vay feridenin haline o zaman:happy0064 :happy0064

isarican
03-06-07, 14:07

Arkadaşlar son 2bölüm ise şöyle birşey var artık benim bildiğim kadarıyla çekim bitmiştir. O yüzden @bego87 arkadaşım boşu boşuna dayını kandırıp gazi mahallesine gitme dizinin çekimleri bitmistir bye bye

bego87
03-06-07, 14:07
vallahi ölüm olabilir yani çok uçuk bir şey değil .yılmaz kurtarır tabii ki para ile ilgili bir şey olursa ama adamlar pek kolay vazgeçmez gibi görünüyor.vallahi öyle bir şey olursa basarsın sen seti :img-hyste :happy0064 vay feridenin haline o zaman:happy0064 :happy0064
Valla basarım :) Korksun feride benden :) Ya esasında bu senaristlere yazık ya bidaha iş bulma konusunda baya bi zorlanıcaklar galiba:img-hyste

bego87
03-06-07, 14:09
Arkadaşlar son 2bölüm ise şöyle birşey var artık benim bildiğim kadarıyla çekim bitmiştir. O yüzden @bego87 arkadaşım boşu boşuna dayını kandırıp gazi mahallesine gitme dizinin çekimleri bitmistir bye bye
Ben gitmiorum zaten sete falan haber verdim .Başka bi arkadaş gidiyo. Niye son 2 bölüm diye bölüm 10 dakkadan mı oluşuyo?:img-cool2

isarican
03-06-07, 14:17
Ben gitmiorum zaten sete falan haber verdim .Başka bi arkadaş gidiyo. Niye son 2 bölüm diye bölüm 10 dakkadan mı oluşuyo?:img-cool2

Ya ne bileyim daha önceden çekmislerdir. Sonuçta 2bölüm bitmistir diye düşünüyordum

Örnek olarak yabancı damatın çekimleri bitti hala son 4bölüm var anladın sen onu

+bir not daha Aliye nin çekimleri bitti biz 6ay sonradan finali izledik :img-yes: :img-yes: tamam mı? ikna oldun mu smileyi(smiley yoktu ben yazı ile derken benzerini buldum:img-wink: :img-wink: :img-wink: göz kırpma )

bego87
03-06-07, 14:21
Ya ne bileyim daha önceden çekmislerdir. Sonuçta 2bölüm bitmistir diye düşünüyordum

Örnek olarak yabancı damatın çekimleri bitti hala son 4bölüm var anladın sen onu

+bir not daha Aliye nin çekimleri bitti biz 6ay sonradan finali izledik :img-yes: :img-yes: tamam mı? ikna oldun mu smileyi(smiley yoktu ben yazı ile derken benzerini buldum:img-wink: :img-wink: :img-wink: göz kırpma )
Evet ikna oldum:img-hyste :img-hyste Bende sana işte bizimkilerin çekimlerinin daha bitmediğini söylüyorum .20 Hazirana kadar çekimler devam ediyo.
2 bölüm değil daha 4 bölüm var .

SBR
03-06-07, 14:22

bölüyorum ama tamam ben ikna oldum:img-hyste :img-hyste hem zaten ıhlamurların bitmesine 4 bölüm 2 bölümde nerden çıktı :img-wink:

isarican
03-06-07, 14:51
bölüyorum ama tamam ben ikna oldum:img-hyste :img-hyste hem zaten ıhlamurların bitmesine 4 bölüm 2 bölümde nerden çıktı :img-wink:

Arkadaşım son iki bölüm kaldığını bu arkadasım dedi alıntı asağıda

Diğer mesajında ise (aşağıda) yazıyor. Bir dedigi bir dediğini tutmuyor. Bi çelişki var

Evet ikna oldum:img-hyste :img-hyste Bende sana işte bizimkilerin çekimlerinin daha bitmediğini söylüyorum .20 Hazirana kadar çekimler devam ediyo.
2 bölüm değil daha 4 bölüm var .

BURHAN Abi gibi Haksızmıyım....

bego87
03-06-07, 15:06
Arkadaşım son iki bölüm kaldığını bu arkadasım dedi alıntı asağıda

Diğer mesajında ise (aşağıda) yazıyor. Bir dedigi bir dediğini tutmuyor. Bi çelişki var

BURHAN Abi gibi Haksızmıyım....
Mesajları anlamadan alıntı yaptıgın nasıl belli..Ben Ömer ve Feridenin başlarını belaya girdiğini ve son 2 bölümdede bunun işleniceğini söyledim .Ama sen anlamadan yada tam okumadan alıntı yaparsan böyle sen çelişirsin ben değil..

isarican
03-06-07, 15:30
Mesajları anlamadan alıntı yaptıgın nasıl belli..Ben Ömer ve Feridenin başlarını belaya girdiğini ve son 2 bölümdede bunun işleniceğini söyledim .Ama sen anlamadan yada tam okumadan alıntı yaparsan böyle sen çelişirsin ben değil..

Ya şöyle oldu son yazılan konuları okuyayım dedim.Amacım kaç bölüm kaldığını msj yazmadan yazılan msjlardan öğrenmek

Göz gezdirdim. Yazdığın msj bir üstünde dizi nezaman bitecek diye bir msj vardı. Yanıt olarakta son iki bölümü okudum.

2msj böylelikle birbirine bağladım demekki....

Yanlış Anlama olmuş...

Kusura bakmayın...Amacım sizi suçlu konumuna getirmek değil di

İyi Pazarlar bye

sudemnaz
03-06-07, 15:31
çekime gittim ömerlşe feride vardı malesef yılmazla filiz yoktu...
resimleri ekliyorum...
dizinin tekrarı mı var?

bego87
03-06-07, 15:36
Olsun genede çok teşekkürler.Nereye aktarıyosun resimleri .Ordan bakalım:)
Evet kanald de şu anda 76.bölümün tekrarı var

sudemnaz
03-06-07, 15:45
Olsun genede çok teşekkürler.Nereye aktarıyosun resimleri .Ordan bakalım:)

sinan tuzcunun bölümüne ekledim
geç gittiğim için çok fazla resim çekemedim
çok sıcak bir insan
akşam filizle yılmazın çekimi varmış
bu arada tüyo yok :D
sanırım ömerle feridenin arası bozuk...

sude_19
03-06-07, 15:47
şu an tekrarı izliyorum ve ÖMER ne kadar tatlıymış bu bölüm yazmayı unutmuştum şimdi yazayım istedim.

isteme töreni sırasında sanki o damatmış gibi "OH BE NİHAYET, HİÇ İSTEMEYECEKSİNİZ SANMIŞTIM HAYRİ BEY" derken ne tatlıydı,

ya sonrasında "BEN ÖZET GEÇİYORUM, BİZ FİLİZ'İ YILMAZ'A VERDİK GİTTİ" :img-hyste muhteşem ya,

ya ya kapıda "İYİ GECELER" derken ki munzur yüz ifadesi neydi öyle, bu adam çok şeker, çok tatlı gülüyor, ömer'e sinir olduğum zamanlarda bile sevdim hep kendisini, çünkü özünde oda çok iyi bir insan mütevazi biriydi ama annesi hep dolduruşa getiriyordu ne yazık ki. Birde en önemlisi sevdiği kadının eski nişanlısı olan ve intikam için kız kardeşini kullanmış biri sözkonusuydu, normaldi davranışları yani.

şimdi de şeker şeker :D :D

dipnot : yılmaz iyi geceler deyip çıktıktan sonra nedense ters istikamete doğru gitti, hatırlarsanız önceki bölümlerde ali yılmaz ters tarafa gidiyor sema demişti, filiz'de kim var orda diye çalılıklara bakarken yılmaz'ın duymamasıda şaşırtıcıydı doğrusu. Saçma geldi bana.

bego87
03-06-07, 15:48
sinan tuzcunun bölümüne ekledim
geç gittiğim için çok fazla resim çekemedim
çok sıcak bir insan
akşam filizle yılmazın çekimi varmış
bu arada tüyo yok :D
sanırım ömerle feridenin arası bozuk...
Çok teşekkürler resimler için .Belliydi zaten bu handanın Ferideyi görmesinden sonra bide bu feridenin patron başlarına bela olucak çok belli..

sude_19
03-06-07, 15:52
filiz bak, ağzı gözü burnu, her yeri belli :img-hyste
yaramaz olsun ben razıyım, tepemden hiç inmesin :img-hyste
filiz bak bacaklarınıda oynattı, yüzüyor sanki içerde :img-hyste
tekmeleyince canın acımıyor değil mi :img-hyste

:img-hyste ay YILMAZ öldürdün beni ya sen, bu kadar ayrıntıyı nasıl gördün anlamadım, mübarek sinema izliyor sanki, her nedense ben göremedim o bilgisayarda bu ayrıntıları :img-hyste

sudemnaz
03-06-07, 16:33
sudemnaz set fotoları ıçın teşekkür ederim o fotolardan bırınde jeep war kımın jeepi o,yanı kım kullanıyodu

aynalı kullanıyordu...
arabada feride vardı...
ömer elifle beraber onları yolcu ediyordu yüzleri asıktı...

zeynep.s
03-06-07, 16:58
sudemnaz eklediğin resimler için teşekkürler... başka ilave edeceğin var mı?

az önce 76.blm tekrarı verildi... hayret bişey...
seyrederken gene muallanın tavrından aynı şekilde rahatsız oldum... aslıya ---ne kadar iyisin,senin gibi birini görmedim ---derken gönlüm bu sözleri filizin hakettiğini söylüyor...gerçi fahriyenin tavrı daha da rahatsız ediciydi...çümkü abisinin aslıyı sevmediğini,onunla hastalığı için evleneceğiğni biliyordu...
bego yılmazın şahit tuttuğu yıldızlara çok dikkat ettim... bulutlu geceydi ama gökyüzünde ay ve 5-6 yıldız gözüküyordu...
filiz yılmaz ikiside çok hoştular... gülümsemeleri.. birbirlerine bakışları...harikaydı..

sudemnaz
03-06-07, 17:01
sudemnaz eklediğin resimler için teşekkürler... başka ilave edeceğin var mı?

az önce 76.blm tekrarı verildi... hayret bişey...
seyrederken gene muallanın tavrından aynı şekilde rahatsız oldum... aslıya ---ne kadar iyisin,senin gibi birini görmedim ---derken gönlüm bu sözleri filizin hakettiğini söylüyor...gerçi fahriyenin tavrı daha da rahatsız ediciydi...çümkü abisinin aslıyı sevmediğini,onunla hastalığı için evleneceğiğni biliyordu...
bego yılmazın şahit tuttuğu yıldızlara çok dikkat ettim... bulutlu geceydi ama gökyüzünde ay ve 5-6 yıldız gözüküyordu...
filiz yılmaz ikiside çok hoştular... gülümsemeleri.. birbirlerine bakışları...harikaydı..

malesef ilave edebileceğim bir şey yok çünkü geç gittim
sinanı doyasıya gördüm çok cana yakındı...
dizideki kızı elifle çok ilgileniyordu kucağına alıyor sarılıyor,çok şekerlerdi...
bu akşam yılmazın sahneleri varmış filizin belli değilmiş...
onları görmek çok istiyordum ama olmadı...

SBR
03-06-07, 17:09
arkdaşlar niye bu kdar mualladan rahatsız oldunuz anlamadım kadın gayet içten konuştu yahu .aslı güzel bir davranışta bulundu muallada ondan bahsetti orda .:good: bence muallanın konuşmaları çok normaldi .muallaya bakmayın siz filiz hamile olmasaydı nasıl karşı çıkacaktı filiz-yılmaz bebaberliğine .ama kadın torun diye yanıp tutuşuyor .:img-wink:

NOT: fömer ciler için bir senaryo ekledim maalesef ömerin durumu bu:img-wink:

fatma-1721
03-06-07, 17:32
Filiz-Yilmaz ;Aslinin Yilmaza "O bebek ikinizin"ve "Bir kadina cocuk benden mi diye sorarsan,orda zaten hersey biter"sözlerinden sonra Yilmazin kafasindaki bütün parcalar yerli yerine oturdu. Sevdigine ona inanmamakla haksizlik ettiginin,onu hamileligi boyunca bir basina biraktiginin pismanligini yasamistir Yilmaz,aciklamalarin ,nedenlerin,cevaplanmamis sorularin onun icin bir anlami kalmamistir artik.Yilmaz Müjganlarin evine Filizi bulmak icin gittiginde,Handana "o rapor sahteydi dimi ,bunu nasil yaptiniz,size inandim,hic süphe duymadim"dedikten sonra Ömerin "hepimiz hataliyiz"sözleri üzerine "hatanin büyügü benim,size inanmamaliydim,Filize inanmaliydim"demesi de artik kafasindaki sorularin cevabini verdigini gösterir.Yilmaz Filize giderken kafasindaki sorularin tamamini yanitlamisti,artik istedigi tek sey Filiz ve ogluna kavusmakti.Gerci cocugun erkek oldugunu daha önce Cemden duymustu ama ben o zamanlar Yilmazin bunu idrak edebildigini düsünmüyorum.Yilmazin Filize giderken yoldaki kazayi gördügünde yasadigi korkuyu ve endiseyi yansitmasi cok güzeldi.Pazardaki karsilasma sahnesine bayildim,Filizin posetleri düsürmesi,Yilmaza sarilmasi ve ardinan kendini toparlayip"Yilmaz herkes bize bakiyor "deyisi muhtesemdi.Mutluluk icerisinde sevinirken,Yilmazin parmagindaki yüzügü farkedip hemen kendine gelmesi,Yilmaza"baskasinin yüzügünü tasiyorsun,burda olmaman gerekir"deyisi ve Yilmazin yüzügü cikartmaya kalktiginda Filizin"Yilmaz bunu Asliya nasil yaparsin"deyisi Filizin bencil olup olmadigini ve Asliyi aldatmaya ne kadar egilimli olup olmadigini gösteren en güzel örnek bence.Yilmaz Filizden özürünü dilemesi gerektigi gibi diledi ve Filiz de kabul etti,olmasi gerken de buydu.
Aksam atesin karsisindaki halleri,evlilik teklifi güzeldi ama Yilmazin bu seferde birseyleri sahit göstermesi bana yine mi dedirtti!!!En cok begendigim sahneler Yilmazin bebegin tekmelerini hissettiginde verdigi tepki oldu"ne yapiyo bu?"derken ikisinin de yüzlerindeki masum gülümseme ve birde Yilmaz yataga girmeye cekindiginde ve "acaba bebegi rahatsiz edermiyim" dedigindeki halleri harikaydi.
Kiz isteme faslinda Filizin giydigi elbiseyi hic begenmedim,neydi o öyle balon gibi yaptilar kizi,cok daha güzel hamilelik elbiseleri var,keske biraz daha özen gösterselerdi.Kiz isteme merasimi güzeldi ama bana cok da komik geldi.Yani daha kisa bir süre önce Yilmaz bir baskasiyla evlenecekti,Filizin ise karni burnunda.Tamam toplumuzda kizlar böyle istenir de ,ne bileyim hic birsey yok sanki normal bir durumda kiz ister gibi bu isi yapmalari bana cok tuhaf geldi.Üstelik Filizle Yilmazin durmadan gülmelerine sinir oldum,cok büyük bir is basarmislar gibi,cocuk dogdu dogacak,insan biraz utanir,onlar nerdeyse zil takip oynayacaklardi.Hele Filizin misafirlere kapiyi actiginda Yilmazla etrafindakilere aldirmadan bakismalari tatliydi ama bana yuh dedirtti!!!Allahtan Mualla “iceri davet etmeyecek misin kizim”diyerek cok güzel bir sekilde olaya müdahale etti.Neyse galiba ben bu isten fazla anlamiyorum!!!Ben bu kiz isteme merasiminde en cok Ömer ve Muallanin davranislarini begendim,bence en uygun davranisi onlar sergiledi.Zaten Ömer cok komikti,konusma uzadikca huzursuzlugu,kizarmasi “oh be nihayet hic sormayacaksiniz sanmistim”ve”ben hemen özet geciyorum,biz Filizi Yilmaza verdik gitti”deyisi harikaydi. Filize elini öptürdügü ve iki kardesin sarildiklari sahneye bayildim,cok icten ve samimiydi.Ömerin Yilmazi tebrik ettigi sahnedeki bakismalari da cok anlamliydi,nerden nereye dedirten bir bakismaydi.Ayrica Yilmazlar Müjganlarin evinden ayrilirken,Filizle Yilmazin yanliz kalma istegini hissedip önce Muallanin”Biz önden gidiyoruz oglum “deyisi,Müjganin “Hadi biz de gencleri yanliz birakalim”deyisi ve Ömerin giderken ikisine muzip muzip bakisi ve cekilmesi cok ince ve güzel davranislardi.
Filizle Yilmazin doktor sahnesine deginmeden edemeyecegim,Yilmazin heycani ve sevinci gözlerinden fiskiriyordu.Hele Yilmazin Filize bebek icin “tekmeledigi zaman canin acimiyor degil mi?”dedigi ve hem doktorun,hemFilizin güldügü sahne cok güzeldi.ForumdaFiliz ve Yilmazin yasadiklari ask degil,sevgi degil gibi yazilar yaziliyor.Peki bunlar birbirini sevmeyen bir adamin ve kadinin davranislari mi?Filiz ve Yilmazin arasinda cevaplanmamis tek bir soru kaldi o da dört sene meselesi!bence bu konuda ikisi de hatali,birisi cevap olarak bir öpücük verdi,digeri de bununla yetindi!Diger cevapsiz sorulara gerci bizim konusma özürlü ciftimizden cevap gelmedi ama sorunlar zaman icerisinde cözülünce cevaplar ortaya cikti ve bizim asiklar da birbirlerine dilemeleri gereken özrü dileyip olanlari unutuverdi.
Feride ve Ömer;Ömerle Feridenin evi yerlestirme ve temizleme sahneleri cok güzeldi.Hele Ömerin bezi eline alip silmeye baslamasi üzerine Feridenin”eline cok yakisti,bakalim evlendikten sonra da bana yardim edecek misin”sorusuna Ömerin verdigi “valla o kadar uzun boylu degil,simdi cicim aylari,ben önce bir basim nikahi ondan sonra cikaririm acisini”cevabi cok güzeldi.Ömer Feridenin dansözlük yaptigini kesinlikle hazmedebilmis degil,ise gidecegini duyunca yüzü iyice döküldü.Ferideyi kirmak istemedigi ve zaten bu isi birakacagini bildigi icin fazla üstüne gitmiyor.Feridenin Handanla karsilasacagini ve dansözlük olayinin bu sekilde patlak verecegini tahmin ediyordum...Ama orada Müjganin Handanin Ferideyi görmesini engellemeye calismasi cok güzel bir davranisti...Handan'in bunu kabul etmesi biraz zor...Feride bu olaydan sonra dansözlügü kesin birakmak isteyecek ama imzaladigi sözlesme simdi baslarina dert olacaktir. Handanin tepki verecegini ama Feridenin dansözlügü kesin olarak biraktigini ve birakmak istedigini duyunca bu tepkiden vazgececegini düsünüyorum.
Ömer ve Feride sadece uyumus ,herhalde aralarinda gecenler ikisinin ortak rüyasiydi!!!
Feridenin eve gelmeyisine Yilmazin tepkisi bana komik geldi.Tamam toplumumuzda hos görülen seyler degil,ama Feride ve Ömer nisanli ve evlilik arifesinde. Filiz hamile,dogurdu doguracak ve hala evli degiller,Yilmaz bu olayin ne kadar farkinda?

Mualla:Bence Mualla gerektigi gibi davranmistir. Bunca zaman gelini belledi Asliyi,sevdi ,bagrina basti ve simdi bu davranisini gördü.Mualla baska birsey bilmiyor ki,gördügü tek sey Aslinin fedakarligi ve ugradigi haksizlik.Buna ragmen bu kadin yine de cok ince ve nezaketli davrandi.Forumda Mualla karakterine karsi yapilan bu elestirileri anlamiyorum.Mualla Filizi de taniyacaktir,anlayacaktir ve sevecektir de.O zaman bu elestirilerin cok yersiz oldugunu hep birlikte görecegiz.Saskinligini,utancini,kizginligini,hayal kirikligini,ogluna karsi olan sevgisini ve anlayisini,Asliya karsi olan acima, sevgi,...duygularini cok güzel bir bicimde yansitmis ,Filize karsi gözlerindeki kizginliga ragmen cok ince ve nezaketli davranmistir.Yani kisacasi Meltem Savci oyunculugunu yine döktürmüstür.
Handan hanim sadece degisim degil,devrim gecirmistir!Ömer ve Ferideye davranislari,Ferideye kendi yüzügünü vermesi,Yilmaza”oglum”diye hitab etmesi,mahalleliyle samimiyeti,Müjganla davete katilmasi,.....Fakat bütün bunlar beni tatmin etmedi,ben bu kadinin hakkettigi pismanligi yasamadigini düsünüyorum.Gerci Yilmaz onu sorguladiginda kizarmasi,renkten renge girmesi cok güzeldi ama kisa sürdü.Birde Ömere gidip”Haber var mi bizim aptal asiklardan?”diye sorunca küplere bindim,sanki akilli davranmalarina hic müsade etti de!!!Karaktere sinir oluyorum ama oyunculugu güzeldi.

Fahriye nin ,Yilmazin ona “hala oluyorsun “dediginde ki tavri biraz daha inandirici olabilirdi ama oyunculugu yine de güzeldi,hele Aslinin evinde Filiz geldigi zaman ona ”Ne iyi ettin de geldin”deyisi ve davranislari cok yerindeydi.
Asli bu bölüm üzerine düseni,yapmasi gerekeni yapti.Gördüklerini ve yasadiklarini kendi kafasinda yorumlayarak bunu repliklerine döktü.Filize söyledigi:
-ben senin durumunda ve yerinde olsaydim,kesinlikle fedakarlik yapamazdim,bencilce davranirdim" ve
-“ben bunu Yilmaz icin ve biraz da kendim icin yaptim,insan sevdigini paylasarak mutlu olamazki”replikleriyle Asli kendisini ve düsündüklerini anlatti.
Ayrica Yilmaza -”Bir kadina cocuk benden mi diye sorarsan,orda zaten hersey biter ;ne duruyorsun yeter onu bukadar üzdügün” derken bu konuda Yilmazin hatali oldugunu gördü ve Yilmaza söylemis oldu.
Peki Asli gerek Yilmaza,gerek Filize bu sözleri söylemek zorunda miydi?Kesinlikle hayir!Aralarindan cekilmek insanlik borcuydu ama bunu baska türlü ,kafalarda soru isaretleri olusturarak da yapabilirdi.Fakat Asli degil yeni soru isaretleri olusturmak var olanlari da anladigi ve kendince cözdügü kadariyla mertce cevapladi.“Yigidi öldür hakkini ver demisler”, bu hareketi taktire deger!Gururunu toplayip,basi dik olarak kendi evine gitti.Ben buna cok sevindim,sadece Filiz ve Yilmaz acisindan degil,Asli acisindan da cok sevindim, iste basta bize sunulan Asli karakteri bu dedim.Asli da onu gercekten seven birini fazlasiyla hak ediyor,sadakayla yetinmesine gerek yok.
Ceydaya bu bölüm bayildim,yaptiklari,söyledikleri herseyiyle cok tatliydi,filiz icin "salya sümük aglamani degil gülmeni görmeyi istiyorum "repligi ve yilmaz icin s"agir sultan duydu, kabir azabi cektirdiniz insana" repligi, filiz-yilmaz'a "sizi böyle gördüm ya kurban kescem" repligine bayildim.

Mahalleli yine herzamanki gibi davrandi,herseyi cabuk kabullendi.
Sadece Müjgandan:-“Olan Filize olmus,az seyler yasamamis”ve
Aliden gelen
-”Saglam kizmis ama hicbirsey belli etmedi”replikleri yakisir repliklerdi.

Cem'in kacisi , kactiginin duyurulmamis olmasi büyük bir facia...böyle sacmalik nasil olur? Adamin serumu bitince hapse geri götürülecekti, Hala mi farkedemediler kactigini? farkettiler de canina kast ettigi insanlari uyarmak akillarina mi gelmedi?

Benim bu bölüm eksikligini hissettigim en önemli sey Muallanin ve Fahriyenin Yilmaza bütün bunlar nasil oldu,neden bu zamana kadar bu cocugun Cem den oldugunu düsünüyorduk?Filiz bu gercegi senden neden sakladi?.......gibi sorularin cevaplariydi!!!

eyschann
03-06-07, 17:48
sevgili fatma1721 yaptigin yoruma sonuna kadar katilyiorum ellerine ve yüregine saglik büyük bir keyifle okudum ...
ayrica bölüm yorumu begendigine de sevindim...
ayrica sevgili bego87 senin de begenmene cok sevindim ...

sysdll
03-06-07, 18:13
artık 76 hakkında söylenecek pek bişi kalmadı sanırım.dönüp dolaşıp aynı konularda kalıyoruz sanırım.kesmediği zaman ise geçmişe dönüp daha önce yaşanan tartışmaları tekrar yaşıyoruz.bence artık 77 ye geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum.çünkü cemin katılımı ile biraz daha heyecanlı olacağına inanıyorum.en azından yavan ve içi boş geçmemiş olur.inanın 75+76 (hadi 75 neyse ele avuca gelecek şeyler vardı ama 76 tam bir hayal kırıklığı benim için) ell tutulur bir iki şey dışında tümü ile yavan ve altı boş bir hikaye izledik.benim açımdan durum bu şekilde...Filiz Yılmaz ın mutlu olmalarını istiyorum ama böyle gökten zembille inmiş bir şekilde değil de biraz daha sorgulayıcı olarak olsa iyi olurdu.gerçi raporun sahte olduğunu handana sorduğu zaman biraz umutlanmıştım en azından bunun peşini bırakmaz ve Filiz'e neden inanmadığını açıklar diye umut etmiştim ama umutlarımın hepsi ffıssss oldu....
neyse artık bizim "deha!" ları eleştire eleştire tüy bitti dilimde.artık bundan sonra tek kelime söylememe niyetindeyim.çünkü artık yaptıkları o kadar normal gelmeye başladı ki insanda ne izlediğinden tad alıyor ne de bir ilişki kurabiliyor olaylar arasında....
ama 76 dan aklımda kalan sahnelerin belki de başında cemin bölüm sonunda arabanın camını hafif aralayarak sadece yüzünün bir bölümünü gösterip psikolojik baskı yapmasıydı.gerçekten yüz ifadesi ile de tebrik etmek istiyorum.tam sahneye uygun bir performanstı...utanmasam anlından öpecemm:D:D:D:D (ne vuruyorsunuz ki....vurmasanıza...cem taraftarı değilim:D:D)
(deha! : senaristler)

psilomelan
03-06-07, 19:23
Sete giden batu_34 tarafından başka siteye yazılmış postlar olup ilgili siteden alıntı yapılmıştır. bu arkadaşın setten çektiği resimler ilgili sitede mevcuttur.

arkş tuba hanımın rolu yokmuş büğün yılmazında geceydi onları ğöremedik malasef sabah ben 10,30 ğibi ordaydım ekipde yeni ğelmişdi ömerin evinde çekildi sonra mujğanın evine ğeçtiler bahcede çekim yaptılar sonra aynalı filan geldi dışarda biraz çekim yaptılar sonra yemek yediler sonra şu mujğanın dükkanı yanıyor o sahneleri çekeçeklerdi ben osıra ayrıldım ..

yaa 2, 3 bölüm kaldığını söyledi net bişey söylemedi şu aynalının yanında ki bayan konuk oyuncu ama kim olduğunu öğrenemedik tubanın çekimleri bu hafda içi hastanedeymiş şu son hastane olan arkş 78 bölümde cem pisliği canı hastaneden kacırıyor 78 bölüm proğram dosyasını okudum cem ğel babana ğeldiyor elini öpüyor kokluyor hadi anneye ğidelimmi diyor hemşire yakalıyor ama onun babası olduğunu zannediyorrr ..

filiz erken doğum yapıyormuş korkulaçak bişey yokmuş yaa şu küçük elif çok tatlı bir ğörseniz varya ferideyi de ğördüm ömerle ayrılmışlar ama firide çok zayıfmış kurdan ğidi dizide nasıl öyle çıkıyor hayret ediyorum arkş özellikle 78 bölüm çok duyğusal ğeciyor çok ğöz yaşı olur yine filiz ağlıyor bebek ği cem kacırdığını öğrenince yılmaz teseli ediyor ama nafila.. neyse ben cıkıyorum öldüm aclıktan uykusuzlukdan

medsul
03-06-07, 19:40
senaristleri etmek lazım finale iki bölüm kala yaptiklari şeye bak:icon_sorr
demek pisiko bebeği kacırıyor aman ne güzel:icon_sorr

benim
03-06-07, 19:42
Yilmaz Filize giderken kafasindaki sorularin tamamini yanitlamisti,artik istedigi tek sey Filiz ve ogluna kavusmakti.Gerci cocugun erkek oldugunu daha önce Cemden duymustu ama ben o zamanlar Yilmazin bunu idrak edebildigini düsünmüyorum.

Sevgili fatma yorumun çok güzel olmuş ellerine sağlık.Zevkle okudum.

Yılmaz'ın bebeğin erkek olduğunu tekrardan Handan'dan duyma kısımında sanki Yılmaz'ın bebeğin erkek olacağını bilmiyormuş gibi davranması kısmına katılmadım.
Handan'ın Filize'de oğlumuzda sana emanet demesinden sonra ,Bana göre Yılmaz o sahnede bebeğin erkek olacağını biliyordu. İlk defa oğlun sözünü duyduğu için Yılmaz çok mutlu oldu. Bence O yüzden oğlummu dedi

sudemnaz
03-06-07, 19:43
ya inanmıyorum
bu kadar da olmaz
ben de bugün setteydim ama hiç bişi anlamadım zaten ömerle feride aynalı vardı...
demek cem bebeği kaçırıyor
hay Allahım yaa
yeter artık dizi bitiyor bunlar ne yaptıklarının farkındalar mı acaba
of keşke yönetmene deseydim biz çok sıkıldık diye :D
hangi hastanede çekim var acaba
bilen var mı?

medsul
03-06-07, 19:52
tv makinasinda bizimkiler gecen sezon katilmiştiyaaa
belki inanmazsiniz daha yeni izleme firsati buldum(gerci ilk zaman bayaği bir
araşttirdim nerden izliyebilirim diye ama daha sonrada pek üstünde durmadim)
cok güzelmiş okan hauz sahnesindeki öpüşme ve tokat sahnesini cok beyendiğini felan söyledi
zaten benimde dizziyi izlememe sebeb olan sahnedir ilk nette gezinirken
bu sahnenin güzelliğinden bahsediliyordu sonra merak edip hemeen dizifilm
girip baktim sonrada başladik ıhlamurlar altında izlemeye tam bir fanı oldum
dizinin:happy0064
gerci önceden yılmaz&elif aşkini sanip kayiştirmadiğim için izlemedim
sonra yılmaz&filiz aşkini görünce iş değişti tabiiii:img-grin2

fatma-1721
03-06-07, 19:53
Yilmaz Filize giderken kafasindaki sorularin tamamini yanitlamisti,artik istedigi tek sey Filiz ve ogluna kavusmakti.Gerci cocugun erkek oldugunu daha önce Cemden duymustu ama ben o zamanlar Yilmazin bunu idrak edebildigini düsünmüyorum.

Sevgili fatma yorumun çok güzel olmuş ellerine sağlık.Zevkle okudum.

Yılmaz'ın bebeğin erkek olduğunu tekrardan Handan'dan duyma kısımında sanki Yılmaz'ın bebeğin erkek olacağını bilmiyormuş gibi davranması kısmına katılmadım.
Handan'ın Filize'de oğlumuzda sana emanet demesinden sonra ,Bana göre Yılmaz o sahnede bebeğin erkek olacağını biliyordu. İlk defa oğlun sözünü duyduğu için Yılmaz çok mutlu oldu. Bence O yüzden oğlummu dedi

Begendigine sevindim sevgili benim!
Erkek cocuk yorumunda hakli olabilirsin ,bana Yilmaz biliyor gibi gelmedi , ama habere müthis sevindigi asikar.

bego87
03-06-07, 20:17
Sevgili fatma bölüm yorumuna tamamıyla katılıyorum .Çok büyük zevkle okudum .Eline yüreğine sağlık...

zeynep.s
03-06-07, 20:25
[QUOTE=medsul;3571676]tv makinasinda bizimkiler gecen sezon katilmiştiyaaa
belki inanmazsiniz daha yeni izleme firsati buldum(gerci ilk zaman bayaği bir
araşttirdim nerden izliyebilirim diye ama daha sonrada pek üstünde durmadim)

bende izleyememiştim... gerçi neler olduğunu arkadaşlardan biliyorum anlatmışlardı...anladığım kadarı ile intte seyretmişsin... nasıl bulabilirim... yazarsan sevinirim... şimdiden teşekkürler....

forever_bim
03-06-07, 20:31
Bir önceki başlık 1250 mesajı aştığı için kilitlenmiştir. Buradan devam ediyoruz.

Sevgili sysdll

Özet gelmeden yeni başlık açamıyoruz:(

İyi yorumlar.

bego87
03-06-07, 20:37
Yeni başlık açılmış,setten tüyolarda gelmiş.Resimlerden anlaşıldığı gibi galiba aynalının sonunda kısmeti açıldı :) Eee lazımdı yani .Yalnız durup dururken neden müjganların dükkanı yakıyolar anlayamadım.Senaristleri bi çözebilsem zaten..

cemotara
03-06-07, 20:44
Yeni başlık açılmış,setten tüyolarda gelmiş.Resimlerden anlaşıldığı gibi galiba aynalının sonunda kısmeti açıldı :) Eee lazımdı yani .Yalnız durup dururken neden müjganların dükkanı yakıyolar anlayamadım.Senaristleri bi çözebilsem zaten..

cem bebeği kaçıramayınca dahada hırslanıyormuş ve atölyeyi yakıyormuş hemde ömer işlerini yola koymuşken birde diziye timuçin esen polis olarak gircekmiş ve cemi o yakalayacakmış settekiler söylemiş ve düğün hazırlıklarıda başlamış

SBR
03-06-07, 20:46

herkese tekrar merhaba vallahi sevgili bego müjganların dükkanı muhakkak feridenin çalıştığı yerdeki adamlar yakıyordur .malum bir sonraki bölümde feride kesin ayrılmak istiyecek çalıştığı yerden ama öyle kolay kurtulamıyacak.yangın belki bununla ilgilidir.yahu bu bebek kaçırma olayıda olacak ya pess senaristler cemi öldürmemek için direniyor.nedir bu uğraş yaww :img-wink: fiiz-yılmazcıları haftaya kanserlik bir bölüm bekliyor anlaşılan:good:

bego87
03-06-07, 20:46
cem bebeği kaçıramayınca dahada hırslanıyormuş ve atölyeyi yakıyormuş hemde ömer işlerini yola koymuşken birde diziye timuçin esen polis olarak gircekmiş ve cemi o yakalayacakmış settekiler söylemiş ve düğün hazırlıklarıda başlamış
Aaa timuçin esen mi ? cem yakalanmadan ölse en iyisi o olur adamdan kurtuluş yok bence ölmeden. Cem bebeği kaçırıyo dediler kaçıramıyomuymuş?

bego87
03-06-07, 20:50
herkese tekrar merhaba vallahi sevgili bego müjganların dükkanı muhakkak feridenin çalıştığı yerdeki adamlar yakıyordur .malum bir sonraki bölümde feride kesin ayrılmak istiyecek çalıştığı yerden ama öyle kolay kurtulamıyacak.yangın belki bununla ilgilidir.yahu bu bebek kaçırma olayıda olacak ya pess senaristler cemi öldürmemek için direniyor.nedir bu uğraş yaww :img-wink: fiiz-yılmazcıları haftaya kanserlik bir bölüm bekliyor anlaşılan:good:

yok bak cemotora yazdı cem yakıyomus ,bebeği kaçıramayınca hırslanıp dükkana sarıyo ama senin dedğinde çok mantıklı eğer cem bebeği kaçırırsa dükkana kadar sarmaz ama feridenin işleri yüzünden dükkanı yakabilirler..

SBR
03-06-07, 20:50

haydaa sevgili cem bilgi için sağol ama kafam karıştı şimdi yaww:img-help: bebek kaçırılacak mı kaçırılmayacak mı .sete giden arkadaş kaçırılacağı yönünde bilgi almış bak kiitlendim gene :img-help: biri beni aydınlatsın lütfen:icon_sorr

SBR
03-06-07, 20:52
yok bak cemotora yazdı cem yakıyomus ,bebeği kaçıramayınca hırslanıp dükkana sarıyo ama senin dedğinde çok mantıklı eğer cem bebeği kaçırırsa dükkana kadar sarmaz ama feridenin işleri yüzünden dükkanı yakabilirler..

sevgili begom vallahi kafam karıştı sete giden arkdaş bebek kaçırılacak demişti yani en azından ben öyle anladım yanlış mı anladım acaba? zaten 2 ihtimal var ya cem yada feridenin çalıştığı yerin sahabi olan piskopat:good:

SBR
03-06-07, 20:54
arkadaşlar herkese iyi yorumlar bugün saat2 de ıhlamurlar altındanın tekrarını vermişler izleyen varmı ve belki fragmanda verilmiştir gören varmı biri bana söyleyebilirmi:img-wink:

sevgili arkdaşım 76. bölümün tekrarı verildi.reytingleri gündüz kuşağını sallıyacak vallaha:img-wink: fragman daha verilmedi yaww en erken salı verilir fragman:img-yes:

bego87
03-06-07, 20:57
hayır kaçıramayacak aslı görcekmiş ve hemen güvenliğe haber verecekmiş cemde o sırada bebeği alamadan kaçacak sonrada atölyeyi yakacakmış
saol cem bunlar 77de mi 78de mi oluyo.?Ohh çok sevindim bu adamın bari bi işi becerememesine .Yoksa adam attığı her adımı başarıyla tamamlıyodu .Çok saol bilgiler için .

SBR
03-06-07, 20:57
hayır kaçıramayacak aslı görcekmiş ve hemen güvenliğe haber verecekmiş cemde o sırada bebeği alamadan kaçacak sonrada atölyeyi yakacakmış

sağol sevgili cem beni aydınlattığın için yaww bu timuçin esen olayı nedir?yani bu cem öldürülmeyecekmi gene mi yakalayacaklar olmaz ki yaww .

first lady
03-06-07, 21:06
kaç sayfa okudum ama bi türlü birleştiremedim ip uçlarını.şimdi filizle yılmaza kazadan sonra noluyo??:img-help: :img-help: ay nolur biri açıklasın.çok merak ediyorumda:img-blush

feride-ömer
03-06-07, 21:08

neee ayy inanmıyorum aslı iyice iyilik meleği oldu başımıza yok bu cemden kesin kurtulmak lazım filizle yılmazın çektiği yetmedi şimdi bebekte :img-wink: çok çekecek bu pisikodan

psilomelan
03-06-07, 21:10
evet arkadaşlar ilgili siteden yeni sıcak haberler paylaşan arkadaşlara teşekkür ederiz. bu bilgiler bLACKPEARL-GFBANGELS ait olup ilgili steye bLACKPEARL tarafından eklenmiştir.

Dizimizde NELER OLMAYACAKKİ
1.FİLİZ DOĞUM YAPTI...BEBEK 25 GÜNLÜK OLDU...
2.Cem hastaneye GELİP BEBEĞİ KAÇIRMAYA ÇALIŞACAK O SIRADA ASLI GÖRECEK GÜVENLİĞE HABER VEREYİM DERKEN CEM BUNU FIRSAT BİLİP KAÇICAK AMA BEBEĞİ ALAMAYACAK.
3.CEM İYİCE HIRSLANACAK BU SEFERDE ATÖLYEYİ YAKACAK. HEMDE ÖMER TAM İŞLERİ YOLUNA KOYMUŞKEN.
4.DİZİMİZE YENİ BİR YÜZ DAHA KATILACAK. HIRSIZ POLİSİN YAKIŞIKLI POLİSİ ÇINAR-TİMUÇİN ESEN- CEMİ YAKALAYACAK.
5.FİLİZLE YILMAZIN DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLAYACAK.

YRN TÜM GÜN YILMAZIN EVİNDE ÇEKİMLER OLACAK, TUBA BÜLENT HEPSİ ORADA OLACAK,ÇARŞAMBA GÜNÜDE DÜĞÜN ÇEKİMLERİ OLACAK YİNE AYNI YERDE.
bLACKPEARL-GFBANGELS

SBR
03-06-07, 21:10
kaç sayfa okudum ama bi türlü birleştiremedim ip uçlarını.şimdi filizle yılmaza kazadan sonra noluyo??:img-help: :img-help: ay nolur biri açıklasın.çok merak ediyorumda:img-blush

sevgili arkadaşım kazada yaralanan olmuyor yani büyük ölçüde .2 ihtimal var 1.si o olaydan sonra hemen sancılanıyor ve hastaneye kaldırılıyor 2. ihtimal ise önce ceydanın evine geri dönüyorlar ve filizin orda sancıları tutuyor bu iki ihtimalden biri olacak.:good:

SBR
03-06-07, 21:13
evet arkadaşlar ilgili siteden yeni sıcak haberler paylaşan arkadaşlara teşekkür ederiz. bu bilgiler bLACKPEARL-GFBANGELS ait olup ilgili steye bLACKPEARL tarafından eklenmiştir.

sevgili arkdaşım bu bilgi için sağol benim kafamdaki soru işaretleri bitti gibi tek anlamadığım cemi niye gene yakalıyacaklar bu adam ölmiyecek mi yaww yine hapisaneye dönerse saçma olur:img-yes:

first lady
03-06-07, 21:14
sevgili arkadaşım kazada yaralanan olmuyor yani büyük ölçüde .2 ihtimal var 1.si o olaydan sonra hemen sancılanıyor ve hastaneye kaldırılıyor 2. ihtimal ise önce ceydanın evine geri dönüyorlar ve filizin orda sancıları tutuyor bu iki ihtimalden biri olacak.:good:

çok sağol arkadaşım.yüreğime su serptin.filiz ölücek diye bişey çıkmıştı.mahvolduk ailece:icon_sorr :).şimdi düğün falan çekiliyomuş.çok rahatladım:happy0064

SBR
03-06-07, 21:16
çok sağol arkadaşım.yüreğime su serptin.filiz ölücek diye bişey çıkmıştı.mahvolduk ailece:icon_sorr :).şimdi düğün falan çekiliyomuş.çok rahatladım:happy0064

yok yahu sen rahat ol filiz öyle kalay ölürmü daha yılmazı yerlerde süründürecek o :img-hyste :img-hyste şaka bir yana endişelenmeye gerek yok .sakin sakin izleyin bölümleri:img-wink:

forever_bim
03-06-07, 21:27
Bu arada resmi sitedeki arkadaş iyi sallamış kanımca çünkü, 50 bölüm Hırsız Polis'te başrol oynayan Timuçin Esen sadece 2 bölüm için mi I.A.'ya gelecek? Cem'i yakalayan polis olarak mı sadece?:):)

Sanırım polis denilince akla Çınar Komiser geliyor, biricik yurdumuzda.

SBR
03-06-07, 21:30
Bu arada resmi sitedeki arkadaş iyi sallamış kanımca çünkü, 50 bölüm Hırsız Polis'te başrol oynayan Timuçin Esen sadece 2 bölüm için mi I.A.'ya gelecek? Cem'i yakalayan polis olarak mı sadece?:):)

bence olabilir çok uçuk biir şey değil ama bu yakalanma olayı saçma bir kere cemi birinin öldürmesi gerekiyor yani kimseyi harcamıyalım deyipde diziye timuçin eseni sokup cemi öldürmek pekte mantıklı değil:img-wink:

feride-ömer
03-06-07, 21:31
arkadaşlar birkaç soru yazıyorum umarım beğenirsiniz:img-yes:
1-düğünde neler olacak
2-düğünü cem basarmı
3-aslı bebek doğunca gelicekmi
4-aslı yılmazla filizi kıskanıcakmı
5-mualla torununu görünce ne tepki vericek
6-feridenin başına ne gelicek
7-handan bundan sonra ömere evlenme diyecekmi
8-nalan alp arasında birşeyler olucakmı
9-kerem bunları kıskanıcakmı
10-filiz nerde doğum yapıcak
herkese iyi yorumlar çok iyi olmasada idare edin artık olaylar bittiği için çok soru çıkmıyor umarım beğenirsiniz herkese iyi yorumlar:img-wink:

gülbeşeker
03-06-07, 21:34

Sevgili forever bu bilgiler resmi siteden alınan bilgiler değil setteki birinden alınan bilgiler timuçin esen dışındakiler bana mantıklı geldi ama timuçin esen de şükrü avşar rica etmişse belki gelir iki bölüm için belli mi olur?

forever_bim
03-06-07, 21:40
Sevgili forever bu bilgiler resmi siteden alınan bilgiler değil setteki birinden alınan bilgiler timuçin esen dışındakiler bana mantıklı geldi ama timuçin esen de şükrü avşar rica etmişse belki gelir iki bölüm için belli mi olur?
Demek sette çalışan birinden. Kusura bakmayın o zaman. Bana da dediğin kısmı özellikle mantıksız geldi, daha bir önceki projesinde komiseri oynamış adam gene mi aynı rolle karşımıza gelecek, hiç inandırıcı değil. Ama belli de olmaz.

psilomelan
03-06-07, 21:42

bu bilgiler resmi siteden değil oradan olsaydı alıntı yapmazdım zaten Tuba BÜYÜKSTÜN'ün fan sitesinden bu bilgiler ve ekleyen arkadaşlar bu bilgileri direkt setten edinmişler ve güvenilir kişiler...

bego87
03-06-07, 21:44
Valla bilgiler doğru olabilir ama bana bitek timuçin esenle ilgili olan bölüm mantıklı gelmedi,hem matrakada cemin ölüceğini söyledi ben tekrar yakalanıp hapse giriceğine inanmıyorum..

Not:İpek yanlış anlaşılma oldu galiba bende makinanın videosu yok

psilomelan
03-06-07, 21:45
bide zaman zaman bu tür ünlü oyuncular önemli projelere bikaç bölümlüğüne konuk oyuncu olarak katılabiliyolar pekte mantıksız gibi görünmüyo ama bekleyip göreceğiz artık...

SBR
03-06-07, 21:47
Valla bilgiler doğru olabilir ama bana bitek timuçin esenle ilgili olan bölüm mantıklı gelmedi,hem matrakada cemin ölüceğini söyledi ben tekrar yakalanıp hapse giriceğine inanmıyorum..

Not:İpek yanlış anlaşılma oldu galiba bende makinanın videosu yok

bence doğru bir yaklaşım cemin ölmesi gerekiyor yahu .ama timuçin esen olayı bence mantıksız değil yani neden olmasın .dizi seviliyor karakterde zamanında sevilmiş bence yapımcılardan iyi bir hamle olur bu yapılacak tek şey beklemek:img-yes:

sude9
03-06-07, 21:51

Bebeğimi kaçırmaya çalışıyor..aştı bu Cem kendini....yazık olacak Ömer'e,yine kendisini ben hiçbir işi beceremiyorum diye suçlamaya başlar.......Timuçin Esen polis olarak girecek demek...süper valla...adam her girdiği rolü mükemmel yapıyor...

forever_bim
03-06-07, 21:53
bu bilgiler resmi siteden değil oradan olsaydı alıntı yapmazdım zaten Tuba BÜYÜKSTÜN'ün fan sitesinden bu bilgiler ve ekleyen arkadaşlar bu bilgileri direkt setten edinmişler ve güvenilir kişiler...

bide zaman zaman bu tür ünlü oyuncular önemli projelere bikaç bölümlüğüne konuk oyuncu olarak katılabiliyolar pekte mantıksız gibi görünmüyo ama bekleyip göreceğiz artık...

Teşekkür ederim açıklamalarınız için. Kusura bakmayın:img-wink:

sudemnaz
03-06-07, 21:53

ne kadar doğru bilmiyorum ama tuba timuçin esenle yeni bir dizide oynayacakmış
belki yapımcılar oyuncuyu deniyor olabilirler ya da ön hazırlık gibi bir şey olabilir...

cem için diziye özelpolis geldi bittin sen cem
ruhuna fatiha bile yok:D

SBR
03-06-07, 21:57
arkdaşlar belki yılmaz tutmuş olabilr gizli polis hesabı belli mi olur adam piskopat yaww hapisten kaçan her şeyi yapar arkadaş yaww gider ayak gelen bu yeni bilgilerle gene kitlendim :img-help: kafada bir sürü soru işareti:img-help:

gülbeşeker
03-06-07, 21:57
Bebeğimi kaçırmaya çalışıyor..aştı bu Cem kendini....yazık olacak Ömer'e,yine kendisini ben hiçbir işi beceremiyorum diye suçlamaya başlar.......Timuçin Esen polis olarak girecek demek...süper valla...adam her girdiği rolü mükemmel yapıyor...

Bence timuçin esen cemi yakalamakla kalmaz onu öldürür adam tekrar hapse girse ne anlamı kalır ki gene kaçar ölmesi gerekir.Atölyeyi de yakıyormuş zaten bugün atölye çekimleri varmış çrşmba günü de filiz-yılmaz düğün çekimleri inşallah o gün sete gidebilirsiniz filizn gelinlğini çok merak ediyorum.

ipek_
03-06-07, 21:58
ao galiba öle oldu kusurabakma :S

bnce değişik olabilir yani öle gelenler olabilio konuk die hazır polislikte yapmışken:)
hem eğer ölücekse yani vurulucaksa vuranın diziden olmaması gerekiyor sonuçta ama tabi normal bi polis karakteri vuramazmı yani orası tartışılır tabi..

bego87
03-06-07, 21:59
ne kadar doğru bilmiyorum ama tuba timuçin esenle yeni bir dizide oynayacakmış
belki yapımcılar oyuncuyu deniyor olabilirler ya da ön hazırlık gibi bir şey olabilir...

cem için diziye özelpolis geldi bittin sen cem
ruhuna fatiha bile yok:D
Ya hadi deniyo olsalar timuçin eseni mi deniyolar polis olarak.Zaten adam 50 bölüm boyunca polisi oynamış.Ama dediğin gibi birlikte yapımcılar deneme yapıyosa onu bilemem .Tubanın yeni diziye başladığını biliyorum ama partnerini bilmiorum.

61MERVE61
03-06-07, 21:59
Yuhh:):)timucin esenmi gelcekmis resmi sitedki arkdas baya salamis:)
ozaman kurtlar vadisindeki roluyle oynayan nacati sasmazi yani polati da transfer edelim bizim diziye hem ben istemem timocinin bizim dizide oynamisini yahh deymez iki bolumluk cok sacma:):)timucin esen oynadigi her dizide polismi olcak:):)

neyse iyi saladik:)

feride-ömer
03-06-07, 22:01
Bence timuçin esen cemi yakalamakla kalmaz onu öldürür adam tekrar hapse girse ne anlamı kalır ki gene kaçar ölmesi gerekir.Atölyeyi de yakıyormuş zaten bugün atölye çekimleri varmış çrşmba günü de filiz-yılmaz düğün çekimleri inşallah o gün sete gidebilirsiniz filizn gelinlğini çok merak ediyorum.

bende merak ediyorum filizin gelinliğini ama çok güzel olur içinde bu seferde arabanın önünü cem keser artık onunda eline bir kaç kuruş verirler bebk nasıl acaba çok merak ediyorum:img-wink:

bego87
03-06-07, 22:03
Yuhh:):)timucin esenmi gelcekmis resmi sitedki arkdas baya salamis:)
ozaman kurtlar vadisindeki roluyle oynayan nacati sasmazi yani polati da transfer edelim bizim diziye hem ben istemem timocinin bizim dizide oynamisini yahh deymez iki bolumluk cok sacma:):)timucin esen oynadigi her dizide polismi olcak:):)

neyse iyi saladik:)
Valla merve tüyolar resmi siteden falan değil settenmiş hemde sağlam kaynakmış..Yani resmi sitede falan olan biri yazmamış tubanın sitesinde hep sete giden güvenilir biri yazmış:)

sinem*
03-06-07, 22:04
Timuçin gelirse kesin aslıyla aşk yaşarlar :) çünkü geçen bölüm sürekli aslıya gönlüne göre kısmet denip durdu :) Timuçin Esen,fırat tanış valla dizi güzel noktalayacak :)

gülbeşeker
03-06-07, 22:12
Ya hadi deniyo olsalar timuçin eseni mi deniyolar polis olarak.Zaten adam 50 bölüm boyunca polisi oynamış.Ama dediğin gibi birlikte yapımcılar deneme yapıyosa onu bilemem .Tubanın yeni diziye başladığını biliyorum ama partnerini bilmiorum.

Tubanın yeni partneri ya murat yıldırım(fırtınadaki ali) ya timuçin esen olucakmış ama emin değilim birisi vatan gazetesinde okumuş ne kadar doğru bilmiyorum

bego87
03-06-07, 22:14
Timuçin gelirse kesin aslıyla aşk yaşarlar :) çünkü geçen bölüm sürekli aslıya gönlüne göre kısmet denip durdu :) Timuçin Esen,fırat tanış valla dizi güzel noktalayacak :)
Olur valla hatta en güzeli o olur sinem ,aslıyla yaşasın aşk:)Dur bakalım yarın
falan sete giden olursa bu karışıklık biter..Hale bek durdular durdular kaç bölüm son bölümlerde hareketlendirdiler..:)

fatma-1721
03-06-07, 22:15

Haklisin,benimde aklima ilk gelen bu oldu.Eger finale bu kadar az kalmisken böyle bir sanatci diziye girecekse,kesin Asliya talip olur.76.bölümde hem Aslinin gönlüne göre kismeti cikar insallah denmisti,hem de Aynaliya darisi senin basina demisti Ylimaz,galiba ikisinin de kismeti aciliyor.

sudemnaz
03-06-07, 22:20
ben yarın sete gitmeyi düşünüyorum ama sette kim var kim yok bilmiyorum bu akşam tekrar gidecektim sadece bülent varmış dediler vazgeçtim yarın gidicem olmazsa çarşambada giderim...

tuba yeni diziye mi başlayacak kesin mi yani
ben başlamaz diyordum
yaa biraz dursun bülentle başlasın
offf o başkasına seni seviyorum derse ben inanmam :( ağlarım
onlar ayrılmasınlar hep birlikte olsunlar
dizinin raytingleri bile garanti olur

kursuni19
03-06-07, 22:28

Benimde Asli icin bir aday olabilcegi aklimdan gecmedi dersem yalan olur, yanliz gercekten böyle bir sey gerceklesirse, ozaman Asli kizimiz nede sipsevdi cikar:img-hyste. Yilmaza olan büyük aski nereye kaybolcak acaba, hemde bu kadar kisa bir zamanda:img-hyste Tutunulacak bir dal olsunda, kim olursa olsun mantigi takiliyor olur Asli kizimiz heralde:img-wink:

sinem*
03-06-07, 22:33
Benimde Asli icin bir aday olabilcegi aklimdan gecmedi dersem yalan olur, yanliz gercekten böyle bir sey gerceklesirse, ozaman Asli kizimiz nede sipsevdi cikar:img-hyste. Yilmaza olan büyük aski nereye kaybolcak acaba, hemde bu kadar kisa bir zamanda:img-hyste Tutunulacak bir dal olsunda, kim olursa olsun mantigi takiliyor olur Asli kizimiz heralde:img-wink:

aslıda yılmazın ona dediklerini timuçine dermiş :img-hyste timuçin martılar şahidim olsun çok büyük bir aşk yanığından çıktım :) sana söz vermiyorum ama neden olmasın bir deneyelim sen yalnızsın ben yalnızım kalmış üç bölüm benden iyisinide bulamazsın :img-hyste bir deneyelim olmadı ayrılırız :img-hyste hem ben bir şeyde görmem duymam bilmem çok güzel üç maymun oynarım :img-hyste

Neslihan17
03-06-07, 22:37
tuba ara vermeden yeni diziye mi başlayacakmış. hem de timuçinle. valla timuçinle çok uygun olur ama fırtınanın alisiyle çekmesin lütfen. yani düşününce tuhaf geliyor. yakıştıramadım :( ben de bülentle aynı projede yer almasını çok isterdim (ama mümkünse bülent bu sefer bıyıksız olsun:)) ama onlar profesyonel tabiki farklı projelerde yer alacaklardır.

dizinin son 2 bölümüne timuçinin gireceği söyleniyor. o da süper olur valla. dizimizi şereflendirmiş olur. umarım doğrudur. aslıya da çok uygun. zaten geçen bölüm aslının kısmeti yönünde baya konuşuldu :)

ayrıca ben geçen bölüm ferideye çok üzüldüm. umarım ömer annesi karşı çıksa bile onun yanında yer alır ama sanırım bizi üzecekler. ah feride ah hala o sözleşmeyi okumadan imza atmana şaşıyorum. al başına belayı. yılmaz hangi biriyle uğraşsın anacım bi yanda psikopat bi yanda mafya. ben ferideyi bu durumdan nevzatın kurtacağını düşünüyorum. sonra da ömere teslim edecektir. yoksa yılmazın onca şey arasında bir de ferideyle uğraşması hakkaten süpermenlik olur :)

sudemnaz
03-06-07, 22:52
katılıyorum ben bakamam bile hele o timurçinle düşünmek bile istemiyorum zaten ayrıldılar birde başkasının elini falan tutarsa hiç olmaz ölümüne tuba bülent:img-wink: ıhlamurlar altındanın eski bölümlerini izlemek bile daha iyi hiç değilse sevdiğin kişileri beraber görüyorsun :img-wink: bitmesin dizi offf:img-wink:
aynen dizinin yeni bölümleri çekiliyor ben eski bölümleri izleyip resmen ezber yapıyorum
onlaar öyle büyük bir aşk yaşadılarki başka kişilerle oynarlarsa kimseye inandırıcı gelmezler en azından bana
çünkü onları biz öyle benimsedik
yan yana göz göze
ben yılmaza bakınca filizi filize bakınca da yılmazı görüyorum...
her sahnede yılmazı veye filizi beklerim
yani daha önce hiç böyle bişi olmadı mı tutan iki oyuncuyu tekrar başka bir projede oynatmadılar mı???

forever_bim
03-06-07, 22:52
Aslında uzunca bir bölüm yorumu yazmak niyetindeydim, ama sağolsunlar sevgili Eyşan ve sevgili Fatma ne yazacaksam almışlar elimden yazmışlar:):)

Şimdi öncelikle romantizm rüzgarları estiren bölümümüz bir fenomen olacakken sıradan replikler ve gereksiz sahnelerle her zamanki vasat bölümlerden oldu:(

Öncelikle şunu anlamadım, Filiz hayatında emniyet kemeri nedir hiç görmemiş mi? Neden otobanda yarışır gibi ki nerden baksanız 110 km hızla giderken emniyet kemeri takma gereği duymuyor. Ayrıca Yılmaz'la ultrasona giderken ve hatta ultrasondan dönerken, maalesef emniyet kemeri takmamıştı. Neyse bu çiftin beğendiğim sahnelerini yazayım.

Filiz'in pazarda alışveriş yaparken Yılmaz'ı gördüğü andaki sevinci çok hoşuma gitti. Birlikte olan sahnelerinde eskiye kıyasla biraz yavanlık sezdim tahminimce özensiz repliklerden ötürüdür. En fazla beğendiğim sahne dünürcülük sahnesiydi bir de şu ultrasonda Yılmaz'ın heyecanı hoşuma gitti. Barışma sahnesinde beklentimi çok yüksek tutmuştum kesinlikle repliksizlik hastalığı çektim, matrakaya tazminat davası açacağım çünkü kendisinin bize söylemiş olduğu barışma sahnesindeki müthiş hesaplaşma dolu replikler ger-çek-leş-me-di. Yine de Yılmaz ve Filiz'i 24 bölüm aradan sonra görmek çok hoş oldu. Hatta hoş bir sürpriz oldu. Ayrılığı uzattıkça uzattı çünkü sayın senaristler.

Aslı'nın söylediği özellikle "Bir kadına bebek benden mi diye sorarsan o kadını çok feci kırarsın" repliği nefisti. Aslı bir anlamda yaşadığı tüm hayal kırıklıklarına rağmen dimdik durmayı başardı. Bir önceki sığınmış halini hiç sevmemiştim başlardaki Aslı'ya kavuştuk diyebiliriz. Aslı'nın özeleştirisi de çok hoşuma gitti doğrusu.

Ve benim biricik çiftim FÖMER'imle devam edecek olursam.....

Öncelikle, Ömer Feride'nin çalışmasından tam anlamıyla hoşlanmıyor diyebiliriz, ona saygı duyuyor aldığı kararı destekliyor fakat hissedilir bir şekilde kıskanıyor ve de bir an önce bu iş-çalışma olayı son bulsun istiyor. İşlerini yoluna koymaya başlaması, giysilerin yarısını satıp aldığı parayla ev eşyalarının taksitle alımına başlanması çok memnuniyet vericiydi. Eşya seçerken ki sevimliklerine bayıldım ama esasen Feride, Ömer'e "Neden bana gerçeği söylemedin" diye çemkirdiğinde Ömer'in "Ha söyleseydim, Filiz beni öldürürdü, ölü bir sevgilin olmasını istemezsin değil mi" dediği sahneyi beğendim. Bir de "Benim bir sevgilim daha var onu da senin kadar çok seviyorum adı Elif" repliğini de beğendim sonuçta Ömer herşeyden önce bir BABA. Kızını da önemliler listesinde böyle en önde tutmak zorunda. Çünkü o ondan bir parça.

Dünürcülük sahnelerinde Ömer'in muzipliği üzerindeydi, Hayri Bey o kadar lafı doladı ki sağolsun kendileri beni bile bayıltmıştı. Filiz'in Ömer'in elini öptüğü sahne de çok hoşuma gitti. O sahnede Tekiner Kardeşlere bayıldım. Ömer-Yılmaz sahnelerinin hepsi de sonuna kadar SAMİMİYDİ. Yılmaz rapor konusunda kendi hata payını çıkardı.

Feride ve Ömer'in birlikte olmasına gelecek olursam...Açıkçası biraz gelenekçi yapım gereği evlilik gecesinin gizemine inanırım, ama Feride ve Ömer'in evlenmeden cinselliği yaşamalarını fazla da yargılamadım. Olayı fazla kurcalamak da istemiyorum. Nihayetinde birliktelikleri uzun zaman öncesinden ortaya çıkan ve hemen herkes tarafından da kabul edilmiş bir ilişkiydi. Hatta senaristler haftalardır bizleri sistemli olarak bu sahnelere hazırlıyorlardı. Feride ve Ömer'in ilk tanıştıkları andan itibaren ilişkinin önce arkadaşlığa sonra hoşlanmaya ve bunun akabinde de aşka dönüşmesi sırasında yaşanan tüm sahneler eninde sonunda bunu da göreceğimizi belli ediyordu. Biraz acele ettiler gibi düşünmedim değil ama Ömer'in son beş yılını düşündüm de bunun yaşanması lazımdı adam rahip Ozvoldo olma yolundaydı zaten.

Yılmaz bunu anlayınca biraz bozuldu ama Feride'ye pek kızdığını sanmıyorum. Ömer'in bu ilişkiye verdiği önemi, Feride'ye nasıl bir aşkla bağlı olduğunu Yılmaz kendi bizzat gördü. O yüzden fazla sitem etmedi, niyetlerinin ciddi olduğunu zaten evlilik kararından anlamış olmalı-ki bence Yılmaz bunu anladı- sadece iyiden emin olmak için de ne zaman evleneceksiniz diye sordu. Yok eğer böyle düşünmediyse Yılmaz azıcık empati yapsın diyorum ki ona sempati duymaya devam edebileyim.

Ömer'in sürekli alttan almasından yoruldum kendisi yorulmadı. Feride de sağolsun Handan'ın kabahatlerinden dolayı Ömer'e sürekli trip atıyor. Yaşadıkları ilişki hakkında en güzel cümleleri Ömer söyledi, "Birlikte olduk diye ilişkimiz sona mı erecek? Böyle saçma şey olur mu? Hem kaçamak yapmıyoruz" diyerek yaşadığı olayın sonuna kadar ardında durmasını bildi.

Handan Feride'yi görmesin diye Müjgan Hanım olağanüstü bir çaba sarfetti ama tabii ki gördü ve hem o hem de Feride çok bozuldular. Bir de hayatımda bu kadar görgüsüzce organize edilmiş bir doğumgünü partisi görmedim.

Bu hafta en fazla Mualla Sultan'ı beğendim. Tepkileri ne eksik ne fazlaydı tam da karakterin doğrultusundaydı, Meltem Hanım da çok iyi bir oyunculuk sergiledi.

kursuni19
03-06-07, 22:53
aslıda yılmazın ona dediklerini timuçine dermiş :img-hyste timuçin martılar şahidim olsun çok büyük bir aşk yanığından çıktım :) sana söz vermiyorum ama neden olmasın bir deneyelim sen yalnızsın ben yalnızım kalmış üç bölüm benden iyisinide bulamazsın :img-hyste bir deneyelim olmadı ayrılırız :img-hyste hem ben bir şeyde görmem duymam bilmem çok güzel üç maymun oynarım :img-hyste

Cok güldüm sinem, allah iyiliyini versin:img-hyste
Bide kizimiz tecrübeli oldu artik, Timucini önce bi güzel sorguya ceker, son iliskin ne zamandi, bag evi kacamaginiz oldumu, eski sevgilinin belalisi varmi, hic nikah masadindan döndünmü...:img-wink:

sezinti
03-06-07, 22:59
Sevgili forever_bim

Hamilelikte emniyet kemeri bağlanmalı ama uygun şekilde bağlanmalı. Hamilelikte emniyet kemerinin karın altından bağlanması tavsiye ediliyor. Uzmanlar Kemer karın üzerinden bağlanması ve kaza olması durumunda bunun bebeğe zarar vereceğini belirtiyorlar.:img-wink:

forever_bim
03-06-07, 23:04
Yahu arkadaşlar I.A. sonsuza dek sürecek değil ya. Bir söylenti ortaya atılmış ortalığı yıkmışsınız. Yeni bir dizi projesi olacaksa da bu kadar erken belli olmaz diye tahmin ediyorum ben.

darbe35
03-06-07, 23:04
arkadaşlar walla hepinizin yazdıklarını okumadım fakat bnce yılmazla filiz bu kazadan kurtulcaklar atlatcaklar fakat cem yılmazla filizin düğününde yılmazı vurmaya çalışıcak mahalle düğünü yapıcaklar ztn ama önüne filiz geççek bnce filiz ölcek çocuunu kurtarcaklar ve filiz de ölmeden önce bebeini ve yılmazı aslıya emanet etcek ve filiz ölücek bebeinede aslı annelik yapıcak dediim gibi sizin yazdıklarınızı okumadım:icon_whis ama dizi bnce böle son bulcak:icon_sorr

archshe
03-06-07, 23:29
sevgili sinemcimin imzasına bayıldım...o sahneyede bayıldım zaten..hatta o sahneyi izlerken filiz uzun süreden sonra yılmazı yanında rahatça bir uyku çekecek dedim ona da cem karıştı...yok bu senaristlerin filize garezi var..olmaz ki ama:(2 dakka mutlu olmayı çok görüyolar uykusundaki huzuru bile kaçırdılar...sinemcim emeğine sağlık imzaların süper:)

sinem*
03-06-07, 23:34
sevgili sinemcim imzasına bayıldım...o sahneyede bayıldım zaten..hatta o sahneyi izlerken filiz uzun süreden sonra yılmazı yanında rahatça bir uylu çekecek dedim ona da cem karıştı...yok bu senaristlerin filize garezi var..olmaz ki ama:(2 dakka mutlu olmayı çok görüyolar uykusundaki huzuru bile kaçırdılar...sinemcim emeğine sağlık imzaların süper:)

bende çok sevdim ama en çok bahçedeki sahnelerini çok sevdim...Süperlerdi...bebeğin tekme atışlarını dinlemeleri,filizin özledim seni demesi..bende bir soğukluk hissetmedim sadece beklentimiz karşılamadı ne bekliyordum oturup sözü konuşmalarını,olanları konuşmalarını ama konuşmadılar gene :)

bu arada teşekkür ederim güle güle kullan :) sen kullandıkça ayrı bir değer alacak :img-wink:

61MERVE61
03-06-07, 23:34
dediklerine tamamen katılıyorum
yarın ben gerekli gereksiz her yere mail atacağım
edebiyat parçalayıp tubayla bülenti ayırmam tutmayın beni gaza geldim...
onlarda aşk bir başka duruyor sadece bu diziyi izliyorum sanırım bir iki ders daha izlesem kesin alttan ders bırakırdım
şükürler olsunki sadece bu diziyi çok ama çok seviyorum hiç bişeyi bu kadar çok düşünmedim
onlar ayrılmasınlar lütfen biri bizi duysun
yarın gazide eylem mi yapsam
tuba bülent diye pankart açayım

Vala bende ingilteredeki butun ihlamurculari topliyim ki bizim aile hep ihlamurcueuro d yi arayim:)vardir onlarin muhabiri burda:)vala acarim pankarti tam oxfordun ortasina

arkadaslar ben citti citti dusunmeye basladim yaahh tamam diziler baslar biter ki bizim dizide bitcek ama yeni projelerle ayni kadroyu bir gormek isterim hemde cook:img-blush :img-in_lo,vala tubayi baska dizide gorsem herhalde baslamadan takip etmeye baslarim ama baska bi oyuncuyla senaryo geregi ask mask varsa hayata bakmam,ki ben tubamizi gercekten cook seviyorum ayni sey bulentimiz icinde gecerli...umarim bizi cittiye alirlarda yeni projelere baslarlar...

Ihlamurlaraltinda ilk basladigi zaman biliyorsunuz elifyilmaz aski vardi,ozaman lar ben e&y icin izlemezdim gercekten filiz icin izlerdim,ee tabi tuba var dizide kacirirmiyimelif yilmaz bana cook SIKICI gelirdi varya alahim resmen odevim olmasada odev cikartirdim kendikendime:)ama yinede tvnin basinda hem ders yapip hemde izlerdim....ki ben 5bolumden snra tam izledim diziyi(onceki bolumlerinin tekrarina bakmistim ama)ben bu dizinin fanatigi nezaman oldum biliyormusunuzyilmazin filizin resimlerini kestigi zaman dan beri ben bu dizinin

F a n a t i g i y i m:)hatta yilmaz la filizin ilk dansialahim:)snra
"kimsiniz siz alah askina dayanilmaz oldugunuzumu saniyorsunuz ama degilsiniz hemde hic":)---->>>
"ben istemeden kimse bana dokunamaz:happy0064 "hepsini varya ezberledim resmen...Bikere her fragmanin siirini bilirim snra her bolumde ne oldugunuda cok iyi bilirim mesela 24uncu bolumde sadikoglu sirketinin kutlamasi vardi snra murat yilmaz kapismasi:)25bolumde yilmazlarin otelinin yeri filizin ickili olmasi disarda yilmazla gulmesi (yagmur yagarken:)26bolumde yilmazin tekiner sirketine girmesi 27bolumde yilmazla filizin esansor yanindaki opusmesi olcakti ama snra temizlikciler gelmisti:)

hepsini teker teker biliyorum ben vay be ne cok yazmisim...
dizide bitcek icimi dokim dedim.

forever_bim
03-06-07, 23:35
Arkadaşlar bu partnerler konusunu dert etmeyin fazla. Dizi bitsin bunu ona göre konuşuruz. Sonuçta 3-4 bölüm daha var izleyeceğimiz.

archshe
03-06-07, 23:40
bende çok sevdim ama en çok bahçedeki sahnelerini çok sevdim...Süperlerdi...bebeğin tekme atışlarını dinlemeleri,filizin özledim seni demesi..bende bir soğukluk hissetmedim sadece beklentimiz karşılamadı ne bekliyordum oturup sözü konuşmalarını,olanları konuşmalarını ama konuşmadılar gene :)

bu arada teşekkür ederim güle güle kullan :) sen kullandıkça ayrı bir değer alacak :img-wink:

:img-hyste körler sağırlar birbirini ağırlar bizimkisi o hesap sinemcim...(kabulüm senin cümlendi:img-hyste )
bahçedeki evlenme teklifini sevmedim ben bitek...yılmazın şahitlik takıntısı bunalttı beni...:)o sahnede ençok yılmazı sevdim..hani filiz özledim diyo yılmaz tekrar et diyoda filiz öpüyo ve yetermi diyo ya...orda yılmazın hayır ifadesine bittim çok şeker ve samimiydi...ayrıca sonra ikisinin gülmesi de süper gerçekçiydi...

sysdll
03-06-07, 23:42
evet arkadaşlar şu an itibari ile karşınıza yeni bir soru ile çıkıyorum.okuduğum ve araştırdığım kadarıyla kamuoyunun kafası karışmış durumda ....sanki bir ikilemin bir kaosun içine sürükleniyor...bende ailenizin spikeri olarak bir el atayım dedim konuya ve yeni bir soru ile ortamı durultmak istiyorum (bu nasıl bir istekse ...:D)

sorum şu...geliyor...

diziye kim girsin ve hangi karakteri oynasın?

cevaplama şartları: destekli yada desteksiz hayalgücünüz yada araklama hayaller...ne olursa sıkın sıkabildiğiniz kadar...sınır yok...

hadi cevaplarınızı bekliyorum :D:D:D:D

sinem*
03-06-07, 23:47
:img-hyste körler sağırlar birbirini ağırlar bizimkisi o hesap sinemcim...(kabulüm senin cümlendi:img-hyste )
bahçedeki evlenme teklifini sevmedim ben bitek...yılmazın şahitlik takıntısı bunalttı beni...:)o sahnede ençok yılmazı sevdim..hani filiz özledim diyo yılmaz tekrar et diyoda filiz öpüyo ve yetermi diyo ya...orda yılmazın hayır ifadesine bittim çok şeker ve samimiydi...ayrıca sonra ikisinin gülmesi de süper gerçekçiydi...

evet benim lafımda ama durum bu :img-hyste

Bende şahit meselesinde gülmekten bir hal oldum :img-hyste bu adam yakında bizi de şahit gösterir...yıldızlar,martılar bizi izleyenler,forum üyeleri şahidimdir ki :img-hyste

gülüşmeleri çok tatlıydı ..bir de kız istemeye giderkenki heyecanı süperdi,sonra filizle ceyda konuşurken güzel bir şey başardım sonunda sevdiğimde bende mutluyum diye mutlu olması süperdi...bülent inal konuşturmaya başladı :) filizinde bebek tekme atıyor dediğinde mimikleri muhteşemdi..:img-blush

Bu arada arkadaşlar gerçek hayatta neysede dizide farklı kişilerle oynaması kadar doğal bir şey yok...hele de sürekli birbirleriyle oynarlarsa o zaman iyice yıpranırlar ..

fatma-1721
03-06-07, 23:48
Aslında uzunca bir bölüm yorumu yazmak niyetindeydim, ama sağolsunlar sevgili Eyşan ve sevgili Fatma ne yazacaksam almışlar elimden yazmışlar:):)

Şimdi öncelikle romantizm rüzgarları estiren bölümümüz bir fenomen olacakken sıradan replikler ve gereksiz sahnelerle her zamanki vasat bölümlerden oldu:(

Öncelikle şunu anlamadım, Filiz hayatında emniyet kemeri nedir hiç görmemiş mi? Neden otobanda yarışır gibi ki nerden baksanız 110 km hızla giderken emniyet kemeri takma gereği duymuyor. Ayrıca Yılmaz'la ultrasona giderken ve hatta ultrasondan dönerken, maalesef emniyet kemeri takmamıştı. Neyse bu çiftin beğendiğim sahnelerini yazayım.

Filiz'in pazarda alışveriş yaparken Yılmaz'ı gördüğü andaki sevinci çok hoşuma gitti. Birlikte olan sahnelerinde eskiye kıyasla biraz yavanlık sezdim tahminimce özensiz repliklerden ötürüdür. En fazla beğendiğim sahne dünürcülük sahnesiydi bir de şu ultrasonda Yılmaz'ın heyecanı hoşuma gitti. Barışma sahnesinde beklentimi çok yüksek tutmuştum kesinlikle repliksizlik hastalığı çektim, matrakaya tazminat davası açacağım çünkü kendisinin bize söylemiş olduğu barışma sahnesindeki müthiş hesaplaşma dolu replikler ger-çek-leş-me-di. Yine de Yılmaz ve Filiz'i 24 bölüm aradan sonra görmek çok hoş oldu. Hatta hoş bir sürpriz oldu. Ayrılığı uzattıkça uzattı çünkü sayın senaristler.

Aslı'nın söylediği özellikle "Bir kadına bebek benden mi diye sorarsan o kadını çok feci kırarsın" repliği nefisti. Aslı bir anlamda yaşadığı tüm hayal kırıklıklarına rağmen dimdik durmayı başardı. Bir önceki sığınmış halini hiç sevmemiştim başlardaki Aslı'ya kavuştuk diyebiliriz. Aslı'nın özeleştirisi de çok hoşuma gitti doğrusu.

Ve benim biricik çiftim FÖMER'imle devam edecek olursam.....

Öncelikle, Ömer Feride'nin çalışmasından tam anlamıyla hoşlanmıyor diyebiliriz, ona saygı duyuyor aldığı kararı destekliyor fakat hissedilir bir şekilde kıskanıyor ve de bir an önce bu iş-çalışma olayı son bulsun istiyor. İşlerini yoluna koymaya başlaması, giysilerin yarısını satıp aldığı parayla ev eşyalarının taksitle alımına başlanması çok memnuniyet vericiydi. Eşya seçerken ki sevimliklerine bayıldım ama esasen Feride, Ömer'e "Neden bana gerçeği söylemedin" diye çemkirdiğinde Ömer'in "Ha söyleseydim, Filiz beni öldürürdü, ölü bir sevgilin olmasını istemezsin değil mi" dediği sahneyi beğendim. Bir de "Benim bir sevgilim daha var onu da senin kadar çok seviyorum adı Elif&