PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 23

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

medsul
04-06-07, 22:39
o kadar cok şey okudumki kafam karişti:img-grin2 durun şimdi bir anlatayim bakalim dogrumu anlamişim:img-grin2
filiz köy evine gidiyor sonra sancılaniyor ve saglık ocağinda doguruyor
daha sonra durumu kiritik olunca hasteneye kaldiriliyor
cem bebeği kacıracakkken aslı görüyor ve cem kacıyor
sonra filiz yılmazlarin evine taşiniyor cem atölyeyi yakıyor
filiz&yılmaz düğün hazırlıklarina başliyor
cemi ykalamak için

denizim_
04-06-07, 22:43
Anladigim kadariyla atolyenin yakilacagi kesin. Peki Cem oldugundan emin miyiz? Bana Feride'nin menajeri veya adamlarinin gozdagi vermek icin boyle birsey yapmasi daha mantikli geliyor. Sonucta atolyenin yakilmasindan en cok zarar gorecek kisilerin basinda Omer ve Feride geliyorlar. Feride kontrata ragmen ayrilmak isterse boyle birseye kalkisabilirler. Cem de diger koldan yeni entrikalar dusunur nasil olsa..Onemli olan seyirci dahil kimsenin huzur bulmamasi...

lawinia
04-06-07, 22:44
Bir ikinci sezon boyunca bizi adeta Ceme mahkum ettiler,hangi tasi kaldirsak altindan Cem cikti,yakmadigi yikmadigi kisiler kalmadi,anlasilan simdi de sira Müjgan hanimin atölyesinde.Ne adammis valla!
Bu dizide güzel ve mutlu sahnelerle gecen bölümler göstermeye korkuyorlar adeta,ask dizisi mi,action mi anlamadim gitti.Yuh demenin bir faydasi olacagini bilsem,bunu sabaha kadar söylicem de,ne yazik ki nafile!Neyse bakalim belki korktugumuz gibi olmaz da bizi güzel bir bölümle sasirtirlar,insallah diyorum!

cok haklısın bi adamla diziyi bütün sezon götürecek malzeme olusturdular hala da devam ediyo yani. surda bikac bölüm kaldı seyircinin hakkı artık onları mutlu görmek demiyolar. bu bölüm bebeğin dogumu ve filizle bebegin hastanedeki iyilesme süreciyle gececek gibi araya da cem psikosunu serpiştirecekler. özellikle yılmazı izlicem bu bölüm onun nasıl endiselenecegini tepkilerini ve bülent inalın bunları bize nasıl yansıttıgını izlemek keyifli olacak gibi.

Buket_TY
04-06-07, 22:49
Herkes tuyo dagitir oldu..
Nasil oldu bu....
Bence tuyo vermeden once modumuza bildirin,
sonra tuyo ne yapicagini o karar versin...
Boyle karma karisik olmasin...

Turk Filmlere saygiyla
Hani bu dede tuyosu vardiya,
bu dogrumus....
Diger torunda Filiz...
Yani Filiz ve Yilmaz kardes cikiyor arkadaslar...
Fahriyede asil Omerin kardesi....
Dogumda karistirmislar...

NOT:Nasil benim turk filmi hikayem?
Beyendinizmi?
Haha can SIKINTISINDAN:img-wink:

lawinia
04-06-07, 22:50
Anladigim kadariyla atolyenin yakilacagi kesin. Peki Cem oldugundan emin miyiz? Bana Feride'nin menajeri veya adamlarinin gozdagi vermek icin boyle birsey yapmasi daha mantikli geliyor. Sonucta atolyenin yakilmasindan en cok zarar gorecek kisilerin basinda Omer ve Feride geliyorlar. Feride kontrata ragmen ayrilmak isterse boyle birseye kalkisabilirler. Cem de diger koldan yeni entrikalar dusunur nasil olsa..Onemli olan seyirci dahil kimsenin huzur bulmamasi...

haklısın bana da cemin atölyeyi yakmasındansa feridenin belalılarının bunu yapması daha mantıklı geldi. acıkcası cem bi zarar vermek isterse direk yılmaza zarar vermek ister düsüncesindeyim yani atölyenin yanmasının ceme nasıl bi yararı olabilir ki? yılmaz o atölyeyi yeniden yaptırır adamın malı mülkü var ona batmaz ki bu. gerci senaristlerimiz sacma sapan da olsa bir bag kurmus da olabilirler biz sasıralım huzursuz olalım da gerisi mühim değil nasılsa...

fatma-1721
04-06-07, 22:53

Evet denizim;haklisin böylesi en azindan mantikli olurdu ,yanliz tüyoyu verenler Cem oldugunu yazmislar,belki yanilmislardir.
Huzur kismini unut gitsin,son bölümlerde bile rahat vermiyorlar bize,her taraftan sikinti ve felaket.
"Ihlamurlar Altinda" felaket sahneleri üretmekte rekor kirdi sagolsun.

jojoo
04-06-07, 22:55
Herkes tuyo dagitir oldu..
Nasil oldu bu....
Bence tuyo vermeden once modumuza bildirin,
sonra tuyo ne yapicagini o karar versin...
Boyle karma karisik olmasin...

Turk Filmlere saygiyla
Hani bu dede tuyosu vardiya,
bu dogrumus....
Diger torunda Filiz...
Yani Filiz ve Yilmaz kardes cikiyor arkadaslar...
Fahriyede asil Omerin kardesi....
Dogumda karistirmislar...

NOT:Nasil benim turk filmi hikayem?
Beyendinizmi?
Haha can SIKINTISINDAN:img-wink:

ilahi ha.okudumda ne oluya ya dedim walla ben beğenmedim.ama açık kapı bırakmak gerekır malum dızımızde herşey olabılıyo

Buket_TY
04-06-07, 22:56

Cok mantikli...
Hem Cemin Omerle ne isi var..
Bence adamlar, Feride isi birakiyor diye...
Omerin pesine dusur...

forever_bim
04-06-07, 22:57
Sevgili Ferman Abim;

Yaptığın yoruma göre ben de bir fosil olarak, çiftler arasındaki ilk cinsel deneyimin ilk evlilik gecesinde yaşanmasının daha güzel olduğuna inanıyorum. Fazla gelenekçiyim farkındayım. Lakin dizideki duruma göre şöyle bakıyorum. Yılmaz orada sadece Feride'yi yadırgamakla kalmadı, orda Ömer'i de yadırgamış oldu aslında sonuçta bu ikili geceyi birlikte geçirdiler. Gecenin kadın kahramanı Feride'yse erkek kahramanı da Ömer'di nitekim. O yüzden de Yılmaz kendine baksın lafımı daha ziyade olaya böyle bakarak demiştim. Yani Yılmaz sadece Feride'ye tepkili değildi orda. Kendisi Filiz'le yalnız kalmak için sürekli fırsatı kollarken Ömer'in Feride'yle kalmasına karşı böyle davranması biraz tuhaf geldi.

Feride ve Ömer konusunda endişelenmiyorum zaten dizinin sona ermesine çok az kalmış. İlişkilerini de herkes benimsemiş, evliliğe ramak kalmış o yüzden fazla deşmiyorum.

lawinia
04-06-07, 23:15
Evet denizim;haklisin böylesi en azindan mantikli olurdu ,yanliz tüyoyu verenler Cem oldugunu yazmislar,belki yanilmislardir.
Huzur kismini unut gitsin,son bölümlerde bile rahat vermiyorlar bize,her taraftan sikinti ve felaket.
"Ihlamurlar Altinda" felaket sahneleri üretmekte rekor kirdi sagolsun.

aslında bazen biz mi abartıyoruz diyorum bu felaketler konusunda cünkü diğer dizilere baktıgımızda da benzer felaketlere rastlıyorum. mesela yabancı damat 3sezondur devam ediyo ve ana karakterlerin basına gelmeyen kalmadı nitekim gümüs de aynı sekilde ya da daha bu sezon baslayan binbir gecede hem onur hem de sehrazat silahlı saldırıya ugradı simdiden. yani aslında türk dizileri daha dogrusu bizim senaristlerimiz böyle felaketlerden yana daha fazlasını hayal edemiyolar nedense. biz de ancak oyuncuları sevdiğimizden izliyoruz dizileri. konularından cok oyunculara baglanıyoruz bu yüzden olsa gerek ne yazsak olur diyor mantık hatalarını göz ardı ediyorlar. buna baglı olrak artık neyi ne sekilde baglasalar sasırmıcam yani alakasız biçimde cemin kafasına esip yakması bile normal gelecek bana.

Buket_TY
04-06-07, 23:21
aslında bazen biz mi abartıyoruz diyorum bu felaketler konusunda cünkü diğer dizilere baktıgımızda da benzer felaketlere rastlıyorum. mesela yabancı damat 3sezondur devam ediyo ve ana karakterlerin basına gelmeyen kalmadı nitekim gümüs de aynı sekilde ya da daha bu sezon baslayan binbir gecede hem onur hem de sehrazat silahlı saldırıya ugradı simdiden. yani aslında türk dizileri daha dogrusu bizim senaristlerimiz böyle felaketlerden yana daha fazlasını hayal edemiyolar nedense. biz de ancak oyuncuları sevdiğimizden izliyoruz dizileri. konularından cok oyunculara baglanıyoruz bu yüzden olsa gerek ne yazsak olur diyor mantık hatalarını göz ardı ediyorlar. buna baglı olrak artık neyi ne sekilde baglasalar sasırmıcam yani alakasız biçimde cemin kafasına esip yakması bile normal gelecek bana.

Iste budur...Benim dusunduklerim...
Bu aci bitmek bilmeyen diziler sadece Turkiyede var...
Iki yabanci, 8.bolum'e girmis...
Neymis..Iki basrol oyuncu kardesmismis...
Bu birisininde beyninde tumor vardi..
8.bolum icinde yani.. siz dusunun...
Yani bizim dizi o kadarda sacma degil...
Turk standardlarina gore cok ve cok iyi bir dizi...
Yani Cem felan, bos benim icin... Filiz ve Yilmaz beraberler yeter:good:

NOT:Iki yabanci dizisini izleyen lutfen alinmasin, bende izliyorum:img-hyste

forever_bim
04-06-07, 23:31
Bu arada yazmayı unuttum çok özür diliyorum. Sevgili Arzu Ablam yorumun şahane olmuş. Tek solukta okudum. Ellerine sağlık.

fatma-1721
04-06-07, 23:33

Dizilerde islenen aci konusunda haklisin .Mesela ben Bir Istanbul Masalini severek izledim ve son iki dakikaya kadar sevdigim cifti dogru dürüst mutlu göremedim ve adeta isyan ettim.
Beni Ihlamurlar Altinda dizisinde en cok rahatsiz eden ikinci sezonun hep Cem karakterinin ekseninde dönmesi oldu,yani bir karakter bu kadar mi sisirilir?
Üstelik geldik dizinin sonuna ,artik aci sahnelerine pek hevesli degilim.Ama 78.bölümde dügün varmis ,galiba iki bölümü acisiz,mutlu atlatacaz diyorum ama tabii dügünde bizi yeni sürprizler beklemiyorsa!Neyse kesin olan birsey var,ben bu diziye sadigim,ve nekadar sikayet etsemde ihanet etmeyecem!

talip23
05-06-07, 00:07
Arkadaslar bu dizi benii manyaga cevirdi! bu zamana kadar hic bir dizi icin bu kadar cok ozveride bulunmadim! hic bir dizi icin de bu kadar cok zaman harcamadim! ama helali hos olsun pisman degilim! ama yemin ediyorum! bundan sonra asla bir diziye bu kadar baglanmam! gerekirse bir daha dizi falan izlemem! gercekten cok kaptirdim! aptala cevirdi bu dizi beni! gece ruyalarima giriyor yaaaaaa yeter! neyse az kaldi sonuna! duzgun bitirsinlerde izledigimize degsin bari!bye iyi geceler![/COLOR]

1

arzuinan
05-06-07, 00:15
Bende Ihlamurlar Altında'yı Yılmaz ve Filiz sağ salim devam ettiği sürece izlerim. ister birlikte olsunlar ister ayrı ama mutlaka dizide olmaları şartıyla... Diziyi izlemeye başlamamın sebebi Bülent İnal olmasına rağmen dizideki diğer oyuncuların performanslarına bayılmama ve onlarıda olmazsa olmazlardan görmeme rağmen çiftimin ölümle ayrılmaları durumunda benden bu kadar der dizime elveda derim. bye

Bu arada yazmayı unuttum çok özür diliyorum. Sevgili Arzu Ablam yorumun şahane olmuş. Tek solukta okudum. Ellerine sağlık.

Hasan'cım, beğenmene çok sevindim. sağolasın:good: ... Kurşunim, repliklere hayat vermeye devam etmişsin nede iyi etmişsin, yüreğine sağlık :happy0064 filizim, ve barna'cım; bölüm yorumlarınızı heyecanla beklediğimi belirtmek istiyorum. lütfen fırsat bulduğunuz ilk anda bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.:img-yes:

kursuni19
05-06-07, 00:24
Hasan'cım, beğenmene çok sevindim. sağolasın:good: ... Kurşunim, repliklere hayat vermeye devam etmişsin nede iyi etmişsin, yüreğine sağlık :happy0064 filizim, ve barna'cım; bölüm yorumlarınızı heyecanla beklediğimi belirtmek istiyorum. lütfen fırsat bulduğunuz ilk anda bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.:img-yes:

Tesekkür ederim arzu abla, begenmeme gercekten cok sevindim

ismailsurucu
05-06-07, 00:57
haklısın sevgili arkadşım yani sağlam bir senaryoyla uzar ama bıkar insanlar senaristler değişti ama öyle olmasaydıda olurdu yani evlendirseydin yılmazla filizi öyle devam etseydin yoluna sırf diziyi uzatmak için 20 küsür bölüm söyletmedin bebeği millet yine bırakmadı diziyi yani yoksa çekilecek işkence mi bu yaww 30 bölüm sonra yılmaz-filiz birleşiyor(oluş biçimine karşıyım ama.. kabullenme falan) sonra cem geliyor cem gidiyor bune yaww senaristlerin diziyi bu kadar olumsuz yönde etkileyeceğini tahmin etmezdim.zaten dizi 1.sezon sonunda büyük yara aldı elifin kemal beyin ayrılması diziyi çok olumsuz etkiledi neyse herkese iyi geceler diliyorum fragmanı yarın görmek ümidiyle kendinize iyi bakınbye

ilk sezondaki senarist grubuyla bu iş gayet güzel olur. yeterki oyuncuları ikna edebilsinler. o da iyi bir sezon tatiliyle ,dinlenmiş ve zinde bir kafayla bal gibi olur. insanlar istesin yeter.geçekleşirse çok iyi olur.

gülbeşeker
05-06-07, 01:11
ilk sezondaki senarist grubuyla bu iş gayet güzel olur. yeterki oyuncuları ikna edebilsinler. o da iyi bir sezon tatiliyle ,dinlenmiş ve zinde bir kafayla bal gibi olur. insanlar istesin yeter.geçekleşirse çok iyi olur.

Arkdaşlar tabi sevdğiniz dizi bitmesini istemiyorsunuz tabi ama ben de çok sevmeme rağmen dizi 3.sezon uzarsa bu sefer cem gider cemin kadın versiyonu gelir onunla uğraşırız sonuçta sadece filiz-yılmazın güllük gülistanlık geçen hayatıyla dizi yürümez yine acı,gözyaşı,entrika,oyunlar,intikam olucaktır hep benzer konular benzer sahneler bizi bir yerden sonra sıkacaktır diye düşünüyorum.Ama bu seneki dizilere bakıyorum da bence en güzel aşk dizisi ıhlamurlar altında benim için unutulmaz bir dizi hele bu son bölümn filiz-yılmaz sahnelerine bayıldım.

clubman
05-06-07, 01:20
sevgili arkadaşım senin ilgini çekip napıyım ki, ben sadece kendi okuyucu kitleme sesleniyorum.Belki inanmazsın ama, toplumda bu yönde büyük bir talep var.Tabi sen gene ilgi çekmek diyeceksin.Ama dikkat et burası demokrati bir ülke, sana göre saçma olan görüşler bana göre gayet normal ve ben burda görüşlerimi belirtiyorum.Bence senin Yılmaz daha saçma.Memati en azından daha ciddi bir adam.Ayrıca ilgi çekmek isteseydim, memati yi değil david copperfield i önerirdim.

forever_bim
05-06-07, 01:26
sevgili arkadaşım senin ilgini çekip napıyım ki, ben sadece kendi okuyucu kitleme sesleniyorum.Belki inanmazsın ama, toplumda bu yönde büyük bir talep var.Tabi sen gene ilgi çekmek diyeceksin.Ama dikkat et burası demokrati bir ülke, sana göre saçma olan görüşler bana göre gayet normal ve ben burda görüşlerimi belirtiyorum.Bence senin Yılmaz daha saçma.Memati en azından daha ciddi bir adam.Ayrıca ilgi çekmek isteseydim, memati yi değil david copperfield i önerirdim.
Tamam düşüncene katılmasam da bu konu hakkında tek kelam etmek istemiyorum. Kendi okuyucu kitlene göre yazmaya devam edebilirsin tabii. Yılmaz benim bayıldığım bir karakter DEĞİL ama gidişat o yönde başından beridir. Memati başka bahara kaldı. İyi geceler.

ferman336
05-06-07, 09:30
Sevgili Ferman Abim;

Yaptığın yoruma göre ben de bir fosil olarak, çiftler arasındaki ilk cinsel deneyimin ilk evlilik gecesinde yaşanmasının daha güzel olduğuna inanıyorum. Fazla gelenekçiyim farkındayım. Lakin dizideki duruma göre şöyle bakıyorum. Yılmaz orada sadece Feride'yi yadırgamakla kalmadı, orda Ömer'i de yadırgamış oldu aslında sonuçta bu ikili geceyi birlikte geçirdiler. Gecenin kadın kahramanı Feride'yse erkek kahramanı da Ömer'di nitekim. O yüzden de Yılmaz kendine baksın lafımı daha ziyade olaya böyle bakarak demiştim. Yani Yılmaz sadece Feride'ye tepkili değildi orda. Kendisi Filiz'le yalnız kalmak için sürekli fırsatı kollarken Ömer'in Feride'yle kalmasına karşı böyle davranması biraz tuhaf geldi.

Feride ve Ömer konusunda endişelenmiyorum zaten dizinin sona ermesine çok az kalmış. İlişkilerini de herkes benimsemiş, evliliğe ramak kalmış o yüzden fazla deşmiyorum.

Hasancım ben de diyorum ki tamam yılmaz bir haltlar yedi ama bunları yaptı diye her yapılanı hoş görmesi gerekmez..ki daha öncede yazdığım gibi yılmaz öyle kırıcı dökücü bir tepki de vermedi bana kalırsa.. sadece hoş görmediğini vurguladı. bu kadarına hakkı var diyorum.. ki sanırım dediğin gibi çiftin evlilik kararlarını duyurması ve samimi olmaları bu tepkinin büyüklüğünü engelledi. tamam olan oldu ama biraz daha dikkat etmelisin kıvamındaydı bana kalırsa yılmazın tavrı.hem bazı şeyler bu toplumda sen ne yaparsan yap kadın-erkek diye ayrı değerlendirilir.. neyse bu konuya girip gene forumu birbirine katmak gibi bir niyetim yok:img-pilot son olarak dizinin en çok güldüğüm yeri de feridenin "sadece uyuyacağız tamam mı" repliğidir.:img-hyste senin ilk cümlene istinaden ve feridenin geçmişine dayanarak şimdi daha da komik gelmeye başladı bu bana:img-hyste çocuk mu kandırıyor bu senaristler:img-pilot veeee son olarak fatma kabul etmiyor gerçi ama fosil kardeşliğine hoş geldin:happy0064

EvaLongoria
05-06-07, 09:34
Hasancım ben de diyorum ki tamam yılmaz bir haltlar yedi ama bunları yaptı diye her yapılanı hoş görmesi gerekmez..ki daha öncede yazdığım gibi yılmaz öyle kırıcı dökücü bir tepki de vermedi bana kalırsa.. sadece hoş görmediğini vurguladı. bu kadarına hakkı var diyorum.. ki sanırım dediğin gibi çiftin evlilik kararlarını duyurması ve samimi olmaları bu tepkinin büyüklüğünü engelledi. tamam olan oldu ama biraz daha dikkat etmelisin kıvamındaydı bana kalırsa yılmazın tavrı.hem bazı şeyler bu toplumda sen ne yaparsan yap kadın-erkek diye ayrı değerlendirilir.. neyse bu konuya girip gene forumu birbirine katmak gibi bir niyetim yok:img-pilot son olarak dizinin en çok güldüğüm yeri de feridenin "sadece uyuyacağız tamam mı" repliğidir.:img-hyste senin ilk cümlene istinaden ve feridenin geçmişine dayanarak şimdi daha da komik gelmeye başladı bu bana:img-hyste çocuk mu kandırıyor bu senaristler:img-pilot veeee son olarak fatma kabul etmiyor gerçi ama fosil kardeşliğine hoş geldin:happy0064

Şimdi bir de fosil kardeşliğimi oldu aman Allahım :) İmza yapmalımıyız acaba bunun için ne dersin ferman abi :)

Feride "Sadece uyuyacağız ama tamam mı" dedikten hemen sonra Ömer resmen yumuldu kızcağızın dudaklarına. Hı tabe tabe yalnızca uyuycaktınız. :icon_whis

Bu arada Aslı 78. bölümden itibaren olmayacak diyenler, Aslı finale kadar dizide olacakmış arkadaşlar.

fatma-1721
05-06-07, 09:42

Günaydin ferman;Sabah sabah bu ne enerji !
Senin kadar olmasa da gelenekci bir tarafim vardir,ben bundan utanmiyorum,adina fosillikte de demiyorum.Ama ille de gelenekci olmak fosillikse senin gözünde, ne yapalim fosiliz o zaman,bi bu eksikti zaten.

ferman336
05-06-07, 09:42
Şimdi bir de fosil kardeşliğimi oldu aman Allahım :) İmza yapmalımıyız acaba bunun için ne dersin ferman abi :)

Feride "Sadece uyuyacağız ama tamam mı" dedikten hemen sonra Ömer resmen yumuldu kızcağızın dudaklarına. Hı tabe tabe yalnızca uyuycaktınız. :icon_whis

Bu arada Aslı 78. bölümden itibaren olmayacak diyenler, Aslı finale kadar dizide olacakmış arkadaşlar.

hehe:) evacım günaydın. e napalım tuttuğumuz karakterler kelek atıp duruyor bize. biz de en sonunda dedik ki bize bizden fayda var kuralım aramızda bir kardeşlik :img-hyste hani sen de şöyle yap bi bol kemikli bir fosil imzası tam olsun diyorum:good: e yumulcak tabi ateş barut olayı var ortada. biri rahip gonzales değil diğeri rahibe teresa... aslı çıkmasın tabi diziden olur da filiz bişiler öğrenir belki kendisinden:img-hyste (gene tutamadım elimi :))

archshe
05-06-07, 09:47

Aslı finale kadar varmıymış?...ee olsun napalım artık bir sorunumuz yok aslıyla...bu aşkı sonunda gördü ve çekildiya istediği kadar kalabilir...cem ne zamana kadar bizimle haberi olan varmı? asıl problem şimdilik bu...:( bu arada filizin aslıyı biraz kıskanması gerektiğini düşünüyorum...mualla ve yılmaz aslıyı bırakmayacaktır...ee ozaman filizle sıkça karşılaşacaklardır...filiz bi süre önce sevdiği adamla evlenecek olan ve yılmazı hala seven bir kadına ne kadar iyi niyetli davransa da kıskanmalı yani bu bir kadınsal içgüdü yani:)bunun biraz yansıması gerektiğini düşünüyorum

ferman336
05-06-07, 09:48
Günaydin ferman;Sabah sabah bu ne enerji !
Senin kadar olmasa da gelenekci bir tarafim vardir,ben bundan utanmiyorum,adina fosillikte de demiyorum.Ama ille de gelenekci olmak fosillikse senin gözünde, ne yapalim fosiliz o zaman,bi bu eksikti zaten.

sana da günaydın fatmacım yok yaw ne enerjisi..ben her sabah ben yokken yapılmış yorumlara bakarım beni alıntılayan biri varsa cevap yazarım. huyumdur yani:good: bir de bu fosillikle gelenekçiliği niye birbirinin içinden çıkardınız anlamadım walla. ben gelenekçi falan değilimdir. bazı arıza noktalarım vardır hepsi bu. e bu noktalar günümüz gençlerine uymuyorsa haliyle fosil oluyorum işte. seninde uymayan şeylerin varsa o konularda fosil olursun bana göre.:good: hem fosillik kötü şey değil ki bak petrol olup dünyanın işine yarıyoruz gerçi savaş falan da çıkıyor ama olsun..kadı kızında da olur o kadarını:img-pilot sen gel gocunma hiç katıl kardeşliğe:happy0064 forumun gördüğü en güçlü kardeşliği kuracağız ve sadece kendimizi savunacağız ne yapacağı belli olmayan karakterleri değil:good:

not: şu 6 dakika bekleme olayı enteresan bir olay ya :img-help:

EvaLongoria
05-06-07, 09:50
hehe:) evacım günaydın. e napalım tuttuğumuz karakterler kelek atıp duruyor bize. biz de en sonunda dedik ki bize bizden fayda var kuralım aramızda bir kardeşlik :img-hyste hani sen de şöyle yap bi bol kemikli bir fosil imzası tam olsun diyorum:good: e yumulcak tabi ateş barut olayı var ortada. biri rahip gonzales değil diğeri rahibe teresa... aslı çıkmasın tabi diziden olur da filiz bişiler öğrenir belki kendisinden:img-hyste (gene tutamadım elimi :))

Yaparız ne demek abi zevkle :)

Ateş barut olayı da kız sadece uyumak istemişti. Neden masum duramıyor bu erkekler anlamıyorum :icon_whis

Aslının söliceği bişey kaldı mı yaf ? Belki kız birisine aşık olur son bölümlerde :)

EvaLongoria
05-06-07, 09:56
Aslı finale kadar varmıymış?...ee olsun napalım artık bir sorunumuz yok aslıyla...bu aşkı sonunda gördü ve çekildiya istediği kadar kalabilir...cem ne zamana kadar bizimle haberi olan varmı? asıl problem şimdilik bu...:( bu arada filizin aslıyı biraz kıskanması gerektiğini düşünüyorum...mualla ve yılmaz aslıyı bırakmayacaktır...ee ozaman filizle sıkça karşılaşacaklardır...filiz bi süre önce sevdiği adamla evlenecek olan ve yılmazı hala seven bir kadına ne kadar iyi niyetli davransa da kıskanmalı yani bu bir kadınsal içgüdü yani:)bunun biraz yansıması gerektiğini düşünüyorum

Evet finale kadar varmış.

Asıl problem tabi ki Cem :) Psikomuz sahalara sıkı bir dönüş yaptı. Ama ne de olsa mutlu son olacağını az çok biliyoruz. Yani bugüne kadar çekilen dizilerden ancak %10 u mutsuz son yapmıştır. Ben IA nın bunu yapacağını sanmam.

Filiz'in Aslı'yı kıskanması lazım demişsin sevgili archshe. Ama pek mümkün gibi değil. Filiz gelir gelmez Aslı'ya gitti zaten. Hatta kapıyı da Fahriye açtı. Yani Fahriye ile Filiz mesela hiç bu kadar yakın olmamışlardı. Hem Filiz Yılmaz'ın duygularından o kadar emin ki kıskanmaz.

si_nice
05-06-07, 09:57

oldu olacak düğünede gelsin bari aslı kızımız:)
bu arada çarşamba günü çekimlerin olduğu doğru sabahtan akşama kadar sürecekmiş:)

ferman336
05-06-07, 09:57
Yaparız ne demek abi zevkle :)

Ateş barut olayı da kız sadece uyumak istemişti. Neden masum duramıyor bu erkekler anlamıyorum :icon_whis

Aslının söliceği bişey kaldı mı yaf ? Belki kız birisine aşık olur son bölümlerde :)

hehe:) tabi tabi :img-hyste hırsızın hiç suçu olmaz böyle durumlarda:img-hyste olay döner dolaşır biz erkeklerin kafasında patlar...
aslının birşey söylemesine gerek yok..filiz onu oturup izlese bişiler öğrenir diye umuyorum.gerçi biz öğretemedik filize bişiler aslı ne yapsın:img-help: bu kadar berbat bir öğrenciye birşeyler öğretmek gibi ağır bir yükü yüklemeyelim aslının sırtına:img-pilot :good:

bego87
05-06-07, 09:59

Bunu diyen bendim sevgili eva ondan cevap verim dedim buna.Bunu bende sete gittiğimde orda çalışan adama sorduğumda öğrendim.Ondan aldığım cevap Aslının 75-77 arası gideceğiydi .Son bölümlerini çekiyoruz dedi. Yani onlardan duyduğumu söyledim ben ,finale kadar olmasınada sevindim nede olsa sorun teşkil etmiyo , problemleri çözebiliyo..Çok sevindim..:img-wink:

fatma-1721
05-06-07, 10:03

Sana ve forumdaki herkese günaydin;Aslinin finale kadar kalmasinin bu saatten sonra kimseyi rahatsiz edecegini sanmam.Yilmazin sevgisine sadakaya muhtac bir zavalli gibi sarilmadigi sürece,su anki haliyle onu seve seve izlerim.Zaten eger dizi sadece Cem ve yaptiklari üzerine degilde birazda diger karakterler üzerinde yogunlassa ve bizim asiklar durmadan kacip kovalamaca oynayacaklarina birazda mutlu ve güzel sahnelerle ciksalar karsimiza cok daha güzel olacakti ya ,neyse.
sevgili archse;Filizin Asliyi kiskanabilecegini yazmissin,insallah öyle birsey olmaz cünkü o zaman iyice sacmalamis olur.

Not:filizim hosgeldin;özlettin kendini,bana yaz dedin kendin kayboldun.Oldu mu bu yani?

archshe
05-06-07, 10:08
Evet finale kadar varmış.

Asıl problem tabi ki Cem :) Psikomuz sahalara sıkı bir dönüş yaptı. Ama ne de olsa mutlu son olacağını az çok biliyoruz. Yani bugüne kadar çekilen dizilerden ancak %10 u mutsuz son yapmıştır. Ben IA nın bunu yapacağını sanmam.

Filiz'in Aslı'yı kıskanması lazım demişsin sevgili archshe. Ama pek mümkün gibi değil. Filiz gelir gelmez Aslı'ya gitti zaten. Hatta kapıyı da Fahriye açtı. Yani Fahriye ile Filiz mesela hiç bu kadar yakın olmamışlardı. Hem Filiz Yılmaz'ın duygularından o kadar emin ki kıskanmaz.

yani zaten bu kıskanma olmaz dizide ama ne kadar iyi niyetli olsa da sevdiğinin duygularını bilse de sevdiği adamı seven bir başka kadını görmek az da olsa herkesi rahatsız eder bence...demem bundandı...

filizim+y
05-06-07, 10:09
herkese merhabalar,

yokluğumda çok yorum birikmiş, tiyolar falan ama ben artık ANI YAŞAMA olayllarına girdiğim için sadece izlemeyi tercih ediyorum.

öncellikle teşekkürleri bir yazalım emeğe saygımızı belli edelim

kurşunim sayın hocam yine repliklere hayat vermişsin ve mimiklerin bize anlattıklarını çok güzel yansıtmışsın bölüm yorumu yapmama inadına karşın repliklerde yazdıklarını ben bölüm yorumu olarak kabul ediyorum önünde saygıyla eğiliyorum sayın hocam, emeğine sağlık.

bölüm yorumu yapan eyschann arkadaşım özellikle filizyılmaz sahnelerindeki duyguları aktarışın güzel olmuş yüreğine sağlık.

sevgili fatmam san ne desem az kalır bölüm yorumunu okurken bir an ben mi yazdım diye düşündüm özellikle filizyılmaz sahnelerini anlatış biçimin çok benziyor aynı duygularla izlemişiz çok beğendim bu yazdıklarının üzerine bir bölüm yorumu yapmayı düşünmüyorum çünkü çok da farksız bir anlatım olmaz benimkisi de sadece destan olurdu benim yorumda, ellerine, yüreğine ve emeğine sağlık

sevgili arzu ablam senin be bölüm yorumunu büyük bir zevkle okudum benim düşüncelerimi yansıtarak duyguları yansıtmışsın özellikle seninle bahsettiğimiz EN sahneleri süperdi, sizler yazdığınız için ben bölüm yorumu yapmasam diyorum bir nevi benim duygularıma tercüman oldunuz yüreğine sağlık.

sevgili Hasanım seninde yüreğine sağlık ben fömer cephesinde artık sadece ömerin aşkını hisseder oldum feride cephesi bende ki yerini çoktan bitirdi, bu cepheyi sırf ömerin aşkını izlemek için izliyorum sende bu duygulartı çok güzel yansıtmışsın sağolasın.

Sevgili ferman abim bir kardeşlik grubu oluşturuyormuşsun beni de dahil ettin mi yoksa müracaat mı etmek gerekiyor, aslında direkt ben demeden aklına gelmesini isterdim ama duramadım neyse ben de gelenekçi biri olduğumu düşünerek ilk defa sizlerle güzel bir grupta bulanabilirim bak nihayet anlaştık:)

si_nice
05-06-07, 10:11
akşam çekimleri izlemeye gittim:)
cenkte ordaydı çok sevimli çok sıcakkanlıydı...
yılmazın evindeydi çekimler..kapının önünde korumalar vardı sanırım cem ortaya çıktı diye güvenlik önlemi alınmış...
cematoranında dediği gibi çarşamba düğün çekilecekmiş:)
aslında çekimleri izlemeye gitmek isteyenler için tam sırası..
çünkü düğün için herkes orda olur ve herkes sevdigi oyuncuyu görebilir..
bence bu fırsatı kaçırmayın :happy0064

ferman336
05-06-07, 10:15
Sevgili ferman abim bir kardeşlik grubu oluşturuyormuşsun beni de dahil ettin mi yoksa müracaat mı etmek gerekiyor, aslında direkt ben demeden aklına gelmesini isterdim ama duramadım neyse ben de gelenekçi biri olduğumu düşünerek ilk defa sizlerle güzel bir grupta bulanabilirim bak nihayet anlaştık:)

oo filizim hoş geldin yahu :img-yes: yok yaw bişi için uğraşmadık açıkcası doğaçlama gelişti fosil kardeşliğin kuruluşu...davet etmiyoruz bazı konularda fosil olduğunu düşünen herkese açık bir oluşum bu:) gelenekçi olmak diye birşey yok her ne kadar bu konuda fatmayla anlaşamasakta.:icon_whis son olarak madem yılmaz öldü, filizin de cemle bir izdivaca giderek izleyicinin gözünde ölmesini istiyorum yahu...:img-pilot hepten kopardım kayışı:img-hyste çok fenayım çookk:img-hyste

benim
05-06-07, 10:19
yani zaten bu kıskanma olmaz dizide ama ne kadar iyi niyetli olsa da sevdiğinin duygularını bilse de sevdiği adamı seven bir başka kadını görmek az da olsa herkesi rahatsız eder bence...demem bundandı...

Filiz Aslıyla konuşurken şu an replikler aklımda değil ama , Aslı'nın söylediği sözler karşısında Filiz'in biraz rahatsız , huzursuz olduğunu düşündüm. Yutkundu , başını sağa solo çevirdi.Kolay bir durum değil..

fatma-1721
05-06-07, 10:20
sevgili fatmam san ne desem az kalır bölüm yorumunu okurken bir an ben mi yazdım diye düşündüm özellikle filizyılmaz sahnelerini anlatış biçimin çok benziyor aynı duygularla izlemişiz çok beğendim bu yazdıklarının üzerine bir bölüm yorumu yapmayı düşünmüyorum çünkü çok da farksız bir anlatım olmaz benimkisi de sadece destan olurdu benim yorumda, ellerine, yüreğine ve emeğine sağlık

Sevgili filizim;
Begendigine sevindim ama
bunu,yani yorumunu esirgemeyi aklina bile getirme,birdaha asla yorum yapmam bak!Yorumlarini da siirlerini de nekadar severek okudugumu biliyorsun sanirim!
:good:

filizim+y
05-06-07, 10:24
oo filizim hoş geldin yahu :img-yes: yok yaw bişi için uğraşmadık açıkcası doğaçlama gelişti fosil kardeşliğin kuruluşu...davet etmiyoruz bazı konularda fosil olduğunu düşünen herkese açık bir oluşum bu:) gelenekçi olmak diye birşey yok her ne kadar bu konuda fatmayla anlaşamasakta.:icon_whis son olarak madem yılmaz öldü, filizin de cemle bir izdivaca giderek izleyicinin gözünde ölmesini istiyorum yahu...:img-pilot hepten kopardım kayışı:img-hyste çok fenayım çookk:img-hyste

ferman abim hoşbulduk:) biliyorum abi yorumları okudum fatmam ve sen okurken keyif alıyorum valla sizler abim ablam gibi oldunuz:) ben de birçok konuda fosil türünden sayılırım peki nasıl olacak neler yapmamız gerek:)
bak abi son dakka filize yine şu psikoyu layık görür olmuşsun hemde bana yaptığın yorumda oldumu birde psikoyla abi haklısın sende ki kayış sağlamlaığını yitirmiş kaynak mı, lehim mi, yapıştırıcı mı ne ile olacaksa yapalımda özüne dön:img-hyste :img-hyste fenadan da beter yokluğumda sen rahat bulmuşsun orta mı oluyor mu ama :)

fatma-1721
05-06-07, 10:28

Tabiiki rahatsiz eder de,Filizin Asliyi Yilmazdan kiskanmasina hicbir sebep yok.Mualla ve Aslinin iyi anlasabilme durumunu kiskanabilir,ne de olsa kayinvalidesinin ,Asliyi kendisinden daha fala sevmesi ve benimsemesini kabul etmek zor bir durum ama ben Muallanin artik Filizle de yakinlasmasini bekliyorum,tahminim ve umutlarim bu yönde.Insallah yanilmam!

filizim+y
05-06-07, 10:31
Sevgili filizim;
Begendigine sevindim ama
bunu,yani yorumunu esirgemeyi aklina bile getirme,birdaha asla yorum yapmam bak!Yorumlarini da siirlerini de nekadar severek okudugumu biliyorsun sanirim!

sevgili fatmam ne demek gerçek düşüncelerim yorumunla ilgili dediğim gibi bir an kendim yazdım sandım, esirgemek değil aynı şeyler olabilir düşüncesiyle sizlerin de tercüman olmasıyla o yüzden dedim, yorum yapmam deme senin yorumlarından mahrum kalmak istemiyorum, bilmez miyim her zaman da dile getirip yorumladın çok teşekkür ederim:img-yes:

Ağustos Böcüğü
05-06-07, 10:32
Valla feci koparmışın kayışı be fermancım..Allah eline (diline mi demeli) kimseyi düşürmesin. :-) Gül gibi gelin alıyonuz işte hemide hediyesiyle daha ne istiyonuz..

ferman336
05-06-07, 10:37
ferman abim hoşbulduk:) biliyorum abi yorumları okudum fatmam ve sen okurken keyif alıyorum valla sizler abim ablam gibi oldunuz:) ben de birçok konuda fosil türünden sayılırım peki nasıl olacak neler yapmamız gerek
bak abi son dakka filize yine şu psikoyu layık görür olmuşsun hemde bana yaptığın yorumda oldumu birde psikoyla abi haklısın sende ki kayış sağlamlaığını yitirmiş kaynak mı, lehim mi, yapıştırıcı mı ne ile olacaksa yapalımda özüne dön:img-hyste :img-hyste fenadan da beter yokluğumda sen rahat bulmuşsun orta mı oluyor mu ama :)

evacım gibi güleyim kihkihkih:img-hyste şu an kuruluş aşamasında olduğumuz için fazla birşey yapmaya gerek yok filizim :) tek politikamız fosil olduğumuz konuları savunmak olacak tabi ki de hani öyle pek fazla dalaşan da yok şimdilik..klasik kendi aramızda didişiyoruz:good: tabi bir fosil olarak benim kayışın imalatı bitti o yüzden tedavisi yok.yılmaz öldü cemden vazgeçtim :) son sözüm filiz ya secomsun olsun ya da toprağın:img-hyste çok arabesk oldu be:img-hyste walla senle beraber birkaç kişi yazmasa ben de yazmicam da filizim ne edelim bulaştık bir kere bu foruma.. mafya gibi yahu girince çıkamıyorsun:icon_sorr

filizim+y
05-06-07, 10:40
Tabiiki rahatsiz eder de,Filizin Asliyi Yilmazdan kiskanmasina hicbir sebep yok.Mualla ve Aslinin iyi anlasabilme durumunu kiskanabilir,ne de olsa kayinvalidesinin ,Asliyi kendisinden daha fala sevmesi ve benimsemesini kabul etmek zor bir durum ama ben Muallanin artik Filizle de yakinlasmasini bekliyorum,tahminim ve umutlarim bu yönde.Insallah yanilmam!

sevgili fatmam ve arcshecim filizin yılmazı değil mualla ile ilgili kıskançlığının olması gerektiğini düşünüyorum bende çünkü yılmazın sevgisinden emin bu yüzden muallanın tavırlarına belki bakışları, duraksaması öyle mahsun mahsun bakışıyla tepkiler verebilir ama hasta olduğunu düşünerek belki de hiçbir tepki vermaz aksine sevinit çünkü szö konusu olan filiz kimseyi üzmek istemez o da elinden geldiği kadar sıcakkanlı yaklaşır aslıya filiz bu sonuçta, hem mualla bence filize karşı yumuşama sinyallerini verdi, torunu da kucağına gelirse pervane olacağına eminim ama bir özür dilemedi yanarımda ona yanarım en azından filizle konuşsaydı ahh mualla ahh...

ferman336
05-06-07, 10:43
Valla feci koparmışın kayışı be fermancım..Allah eline (diline mi demeli) kimseyi düşürmesin. :-) Gül gibi gelin alıyonuz işte hemide hediyesiyle daha ne istiyonuz..

he ya böcüğüm çok fena koptu kayış walla :) gerçi benim durumum iyi..bak yılmaza kayışı kopardı peşinden öldü..ben en azından yaşıyorum :img-hyste filiz mi gül? ondan olsa olsa kaktüs olur be böcüğüm..şaşıyorum zaten 73 bölüm boyunca yılmazın kafasında o kadar saç nasıl kaldı diye.:img-hyste bu kız adama saçını başını yoldurur,, yoldurmazsa dökülür zaten saçlar kendiliğinden yaw:good: hediyeyi bıraksın kendi antartikaya gitsin..ya da hediyeyi bıraksın secomsla takılsın. benim son istediğim budur o yürüyen felaketten:icon_whis
secomsumdan da vazgeçtim..cemle evlensin yahu. secomsumun başını niye yakayım...:good:

EvaLongoria
05-06-07, 10:47
Yahu 10 dakika yazmadım doldurmuşsunuz :)

sevgili bego87 ; bende sağlam bi yerden öğrendim sizinle paylaşmak istedim :)

filizim dün gelmedin özledim seni. yokluğun çok belli oluyordu.

fatmacım (ya da abla mı demeliyim emin değilim) evet aslının bu saatten sonra zararı olmaz. bir de bakarız aşık olur :) ama o zor.

fatma-1721
05-06-07, 10:48

Tamam ferman gelenekcilik degil fosilliktir diyorsun,adini ne koyarsan koy,iste ondan ,senin kadar olmasa da(bunu belirtmekte fayda var),bende de var.Umarim bu sefer anlamissindir da ikide bir laf atmazsin!
Filizi Cemle evlendirme olayina gelince,Filiz bu yanlisi yaparak izleyicinin gözünden düsmez,akilli kizdir o,bak dag gibi Yilmazin hakkindan geldi,bosuna ölü ilan etmedin Yilmazi!

filizim+y
05-06-07, 10:51
evacım gibi güleyim kihkihkih:img-hyste şu an kuruluş aşamasında olduğumuz için fazla birşey yapmaya gerek yok filizim :) tek politikamız fosil olduğumuz konuları savunmak olacak tabi ki de hani öyle pek fazla dalaşan da yok şimdilik..klasik kendi aramızda didişiyoruz:good: tabi bir fosil olarak benim kayışın imalatı bitti o yüzden tedavisi yok.yılmaz öldü cemden vazgeçtim :) son sözüm filiz ya secomsun olsun ya da toprağın:img-hyste çok arabesk oldu be:img-hyste walla senle beraber birkaç kişi yazmasa ben de yazmicam da filizim ne edelim bulaştık bir kere bu foruma.. mafya gibi yahu girince çıkamıyorsun:icon_sorr

tmm sen nasıl istersen sonuçta ortak bir nokta da buluştuk buna da şükür :) yok abi secomsa da vermiyorum ona vermek için mi katlandım ben onların kaç bölümlük ayrılığına hem secomsumda ayırmaz sevenleri ben bilirim onu (yapadabilir:)) bende sizler yazmasanız yazmayacağım sizler varsınız diye yazıyorum zaten az kaldı tamamen bitecek bu forumda, son demlerimizi yaşıyoruz:) sorma abiş öyle girdik çıkamıyoruz işte ama sizlerle tanışmak adına güzel oldu:)

Ağustos Böcüğü
05-06-07, 10:52
he ya böcüğüm çok fena koptu kayış walla :) gerçi benim durumum iyi..bak yılmaza kayışı kopardı peşinden öldü..ben en azından yaşıyorum :img-hyste filiz mi gül? ondan olsa olsa kaktüs olur be böcüğüm..şaşıyorum zaten 73 bölüm boyunca yılmazın kafasında o kadar saç nasıl kaldı diye.:img-hyste bu kız adama saçını başını yoldurur,, yoldurmazsa dökülür zaten saçlar kendiliğinden yaw:good: hediyeyi bıraksın kendi antartikaya gitsin..ya da hediyeyi bıraksın secomsla takılsın. benim son istediğim budur o yürüyen felaketten:icon_whis
Niye dökülsün Yılmaz'ın saçları yaw..Gayet iyi göründü epey bir bölüm..Martıların şahitliği (baktı martıların şahitliği bi halta yaramıyo yıldızlara geçti), unuttum diyip gezmeler tozmalar. Asıl Filiz'in ince hastalığa yakalanmaması büyük süpriz..O da olsaydı tam süper olurdu bak.. Dizimizde olmayan tek Türk filmi klişesi..Senaristler nasıl atlamışlar bu klişeyi hayret..

EvaLongoria
05-06-07, 10:53
yazdıklarınıza yetişemiyorum bugün de benim yoğun günüm.. money times :) (ferman abimin değişi ile)

filizim seni burada görmek çok güzel özletme bir daha kendini. dün yoktun öksüz kaldık.

şimdi ferman abim bu fosil kardeşliğine kimleri dahil edicez yahu :)

fatma, sen, filizim, ben :) ee başka

sudemnaz
05-06-07, 10:58
:img-cool2

bence yalan yanı bu.aslının kımsesı olmadığı ıçın yılmazlarda kalıyodu e fılızın anası war,abısı war,mujgan war,müjganın kızı war sonuçta ewde yalnız kalmıyokı fılız.eğer fılız yılmazın ewınde kalırsa saçma olur bıraz.

dün arkadaşım setten biriyle konuştu
filizin yılmazlarda kalacağı doğru şu an çekilen bölümlerde bebek doğdu için yılmaz bebeğini ve sevdiği kadının yanında kalmasının istiyor
yarın düğün çekimleri var
inş. yamur yağmaz yağarsa çekim iptal edilir ben de gidemem akşam üzeri yağmur yağsın :D

sudemnaz
05-06-07, 11:11
inş. bu fragmanı verirler bizde bu bölümde neler olabileceğini görürüz...
yarın düğün çekimleri varmış inş. yağmur yağmaz ve umarım sete gidebilirim

filiz &yılmaz

arzuinan
05-06-07, 11:11
merhabalar;:good:

filizim, bende hoşgeldin diyeyeim özlettin kendini yahu :img-yes: Bölüm yorumumu beğenmene sevindim ama Fatma'cım doğru söylemiş eğer sen biz yazdık diye yani duygularıma zaten tercuman olmuşsunuz diyeceksen, o muhteşem yorumunu bizden esirgeyeceksen, biz yazmayalım bundan sonra.:img-wink:

fermanım, çok acımasız gördüm seni bu gün.:icon_whis Hediyesini bıraksın gitsin ne demek.! :sad53:
Filiz aşkın depreşti galiba :img-hyste

bego87
05-06-07, 11:48
Belliydi zaten timuçin esenin gelmiceği :) Gene baya kafa patlatıldı bu olarla ama fos çıktı :)
Sevgili Eva,doğrudur aldığın bilgi çok sevindim :)

filizyılwaz
05-06-07, 11:49
arkadaşlar karanlık kalmış noktalara açıklık getireyim hırsız polisteki çınarı getirmek istemişsiniz bu imkansız inanmayın 2.si murat yıldırım tuba b.üstün projesi yok bunada inanmayın yorunlara kaldığınız yerden aynen devam herşeye inanmayın artık

foruma uzun zamnadır bakamadım matraka acaba senden ama sadece senden doğru gerçek bir tüyo geldimi acaba bu bölümle yada diziyle ilgili mesela ben filizin bu bölüm doğuracağını ve ceminde bebeği kaçıracağını düşünüyorum sence bu gerçek olabilirmi birde dizi 80de bitiyor dimi birda şey yeni sezonda bülent yada tuba yeni projelerde görünecekmi acaba???

arzuinan
05-06-07, 11:51
...

yaz benide:good: gerçi fermanım şimdi sen Yılmaz ölmedi deyip duruyorsun. seni almayız diyecek :img-hyste "seviyorda ondan kabul etti" diyorsun diyecek ama genede şansımı denemek istedim :img-wink:

Filiz, Aslı'yı kıskansın istemiyorum. En azından Yılmaz'dan kıskanmasın. :img-yes:

zeynep.s
05-06-07, 11:51
arkadaşlar karanlık kalmış noktalara açıklık getireyim hırsız polisteki çınarı getirmek istemişsiniz bu imkansız inanmayın 2.si murat yıldırım tuba b.üstün projesi yok bunada inanmayın yorunlara kaldığınız yerden aynen devam herşeye inanmayın artık

zaten çok inandırıcı gelmemişti... açıklaman için teşekkürler...

tubanın yeni projesi hakkında bilgin var mı?

ferman336
05-06-07, 11:56
Tamam ferman gelenekcilik degil fosilliktir diyorsun,adini ne koyarsan koy,iste ondan ,senin kadar olmasa da(bunu belirtmekte fayda var),bende de var.Umarim bu sefer anlamissindir da ikide bir laf atmazsin!
Filizi Cemle evlendirme olayina gelince,Filiz bu yanlisi yaparak izleyicinin gözünden düsmez,akilli kizdir o,bak dag gibi Yilmazin hakkindan geldi,bosuna ölü ilan etmedin Yilmazi!

tamam yahu fatmacım laf atmayız iki dakka da bir..:) ben böyleyim birilerine dalaşmam lazım:img-hyste filiz varı ne güzel o bitti,, peşine cacık geldi o da gitti.. senin kadar değil ne demek canım utanma fosil olduğun şeylerden:img-hyste doğru filiz akıllı kızdır allah için...delikanlı kıyma makinası... secomsuma yapmaktan vazgeçtim filizi..bir delikanlı daha kaymasın alemden...filize yakışan cemdir.:img-pilot

EvaLongoria
05-06-07, 11:58
yaz benide:good: gerçi fermanım şimdi sen Yılmaz ölmedi deyip duruyorsun. seni almayız diyecek :img-hyste "seviyorda ondan kabul etti" diyorsun diyecek ama genede şansımı denemek istedim :img-wink:

Filiz, Aslı'yı kıskansın istemiyorum. En azından Yılmaz'dan kıskanmasın. :img-yes:

Tamam arzu abla zaten seni en baştan yazmalıydım nasıl atladım yaf :)

Bence de Filiz Aslıyı kıskanmasın. Onlar gül gibi geçinsinler yaf..
Kanka bilem olabilirler..

matraka :) sağol ben senaryo bile yasmıştım yaf

ferman336
05-06-07, 12:03
yazdıklarınıza yetişemiyorum bugün de benim yoğun günüm.. money times :) (ferman abimin değişi ile)

filizim seni burada görmek çok güzel özletme bir daha kendini. dün yoktun öksüz kaldık.

tüm kendini fosil hissedenler hedefimiz evacım...herkese yer var burada..sandalyemiz az ama elbet oturtacak bir yer buluruz.. oturacak yer bulamayan girer toprağın altına :) tam fosil olur be... aslında böyle bir giriş ritüeli mi düzenlesek diyorum..şekilli olur be:img-hyste filiz-secomsa hayır!!!
filiz-ceme evett!!!:img-pilot

ferman336
05-06-07, 12:10

yılmaz ve filizden bağımsız bir oluşum bu arzucum...bazı konularda fosil olan herkes katılabilir dedim ya...ama sen yılmazın ölmediğini savunduğuna göre giriş töreninde seni biraz fazla tutarız toprağın altında.:img-hyste

sysdll
05-06-07, 12:11
tüm kendini fosil hissedenler hedefimiz evacım...herkese yer var burada..sandalyemiz az ama elbet oturtacak bir yer buluruz.. oturacak yer bulamayan girer toprağın altına :) tam fosil olur be... aslında böyle bir giriş ritüeli mi düzenlesek diyorum..şekilli olur be:img-hyste filiz-secomsa hayır!!!

bu fosil kardeşliğinin üçlemesi olmalı bence...:img-hyste iki fosil ve büyük fosilin dönüşü diye üçlemeye gidilmezse olmaz.ayıp olur..:img-hyste bir anda bölüm yorumlarından dernekleşme faaliyetlerine geçildi...:happy0064 tamam bende sizlerin danışmanı olurum...:img-hyste (hemen tarafsız bir bölge seçiyorum ya...)

peki bundan başka oluşum var mı?birleşme olacak mı?yoksa ittifak mı yapılacak? ortak liste oluşturulacak mı?:img-hyste :img-hyste

EvaLongoria
05-06-07, 12:15
ohooo sysdll sen sürekli arada kalıyım çatışma çıkarayım modundasın olmaz ki...

ferman abi arada ritüel felan da yapmışsın ne diyim ben sana :)

(Ritüel : ayin , fransızca kökenli bir kelime tören, ayin anlamına gelmektedir.)

Neden Filiz&Secomsa hayır ferman abi? yoksa secom u da mı 1.3 versiyon haline getirir ?

secoms
05-06-07, 12:15

Bu olusumda nerde oldugumu cözemedim, karar verip hemen geleyim :img-hyste
Abi'cim,
Bu arada beni düşündüğün için cok tesekkür ediyorum da Filiz, sey yani , neyse :img-blush

hüznün geceleri
05-06-07, 12:17
neden hala özet yok.saatlerce bekliyorum özeti fragmanı fakat yok.
arkadaşlar 3 bölüm kaldı bitimine ne yapacağız biz.ben bu diziyi çok seviyorum.bitmesin istiyorum.
geçen haftadaki bölüm çok güzeldi.4 defa izledim ama yinde izlenmeye değer defalarca izlesem bıkmayacağım.
filizin kahve tutma sahneleri çok güzeldi.elinde tepsi çok hoş bir şekilde içeri girdi.o sahneyeler bayıldım.

ferman336
05-06-07, 12:19
ohooo sysdll sen sürekli arada kalıyım çatışma çıkarayım modundasın olmaz ki...

ferman abi arada ritüel felan da yapmışsın ne diyim ben sana :)

(Ritüel : ayin , fransızca kökenli bir kelime tören, ayin anlamına gelmektedir.)

Neden Filiz&Secomsa hayır ferman abi? yoksa secom u da mı 1.3 versiyon haline getirir ?

yani olur olur evacım korumak istiyorum secomsumu..filzin neler yapabildiği ve potansiyeli ortada.. dedim şekilli olsun derneğe giriş..merak eder millet:img-hyste sysdll abicim sende azcık sok elini şu taşın altına yahu...:good: hep maç anlatmakla olmaz bu iş..

arzuinan
05-06-07, 12:24
yılmaz ve filizden bağımsız bir oluşum bu arzucum...bazı konularda fosil olan herkes katılabilir dedim ya...ama sen yılmazın ölmediğini savunduğuna göre giriş töreninde seni biraz fazla tutarız toprağın altında.:img-hyste

Filiz'le Yılmaz'ıma dokunma ben istediğin kadar kalırım toprağın altında :img-hyste

evacım aynen öyle demek istedi ama Yılmaz'ım Filiz'i kimselere bırakmaz ki :img-wink: Secoms kardeşim üzgünüm :sad53:

benim
05-06-07, 12:30
Köy evine Yılmas:) gitmeseydi .Aynı gece aynı kabusu görseydi eli ayağı birbirbirene girerdi.Korkudan oracıkta doğuruverirdi. Filiz'in hali ne olurdu merak ediyorum .Yılmaz bile Filiz'i zor sakinleştirdi.

sezinti
05-06-07, 12:41
Sevgili Ferman

Yılmaz ve Filiz kavuşmasalardı, çocuk bir Tekiner olarak dünyaya gelecek ve Tekiner soyadı alacaktı. Tekiner soyadı belaları çeken bir soyadı biliyorsunuz, Filiz ve Yılmaz'ın birleşmesi bu konuda hayırlı oldu.

Ne yaşadılarsa, aşklarının büyüklüğünden yaşadılar, değil mi, Yeşilçam filmlerine saygılarımla.

sysdll
05-06-07, 12:46
yani olur olur evacım korumak istiyorum secomsumu..filzin neler yapabildiği ve potansiyeli ortada.. dedim şekilli olsun derneğe giriş..merak eder millet:img-hyste sysdll abicim sende azcık sok elini şu taşın altına yahu...:good: hep maç anlatmakla olmaz bu iş..

ne yapayım abi.iki tarafa ait düşüncelerim var.şimdi bir yeri seçersem katılmadığım fikirler olduğu zaman olmayacak:img-hyste ondan sonra bırak toprağın altına göndermeyi dünyanın merkezine gömersiniz beni..:img-hyste

en iyisi ortada olayım diyorum.en azında katıldığım yerleri destekler katılmadıklarımı eleştiririm.:img-hyste bu arada maç anlatımı bitti artık.sezon sona erdi ya...gerçi bizim dizinin de ömrü bitmek üzere olduğu için anlatacak pek bişi kalmadı.:img-hyste ama cem bişi yaparda bizi şaşırtırsa o zaman istisna olarak heyecanla sunarım...:img-hyste :img-hyste bu sıralar sanırım tek heyecan cem...

filizim+y
05-06-07, 12:46
Yahu 10 dakika yazmadım doldurmuşsunuz :)

filizim dün gelmedin özledim seni. yokluğun çok belli oluyordu.

fatmacım (ya da abla mı demeliyim emin değilim) evet aslının bu saatten sonra zararı olmaz. bir de bakarız aşık olur :) ama o zor.

evam bende özledim ama özlenmişim gibi de durmuyor bakıyorum da:) demek ki sadece sen aradın beni yokluğum da sağolasın arkadaşım:)

fosillik grubunda şimdilik saydığımız kadarız taleplere göre belirlenecek:)

ferman336
05-06-07, 12:50
Sevgili Ferman

Yılmaz ve Filiz kavuşmasalardı, çocuk bir Tekiner olarak dünyaya gelecek ve Tekiner soyadı alacaktı. Tekiner soyadı belaları çeken bir soyadı biliyorsunuz, Filiz ve Yılmaz'ın birleşmesi bu konuda hayırlı oldu.

Ne yaşadılarsa, aşklarının büyüklüğünden yaşadılar, değil mi, Yeşilçam filmlerine saygılarımla.

hehe:) walla ne desen haklısın sezinti..olaya böyle bakınca birden benim de tepkim söndü bu güzide çifte :) evet çocuğun geleceği için iyi oldu walla...da ben hala erkeklerin geleceği adına filizin cemle evlenmesini istiyorum :) oğlanı versinler yılmaza,, soyadı akın olsun filiz cemle devam etsin:good: o son cümle zaten beni kopardı diziyi izlerken..bu kadar da olmaz dedim ama daha önce de bu kadar olmaz demiştim bir işe yaramamıştı:good: eyy yeşilçam bak da çöktüğüne yan ne diyeyim:good:

filizim+y
05-06-07, 12:58
merhabalar;:good:

filizim, bende hoşgeldin diyeyeim özlettin kendini yahu :img-yes: Bölüm yorumumu beğenmene sevindim ama Fatma'cım doğru söylemiş eğer sen biz yazdık diye yani duygularıma zaten tercuman olmuşsunuz diyeceksen, o muhteşem yorumunu bizden esirgeyeceksen, biz yazmayalım bundan sonra.:img-wink:

arzu ablam bende özledim hoşbulduuk:) evet çok beğendim ben benim yazacaklarımla aynı olacağını düşündüğüm için ve sizlerinkini çok beğendiğim için o şekilde yazdım kesinlikle yazmamazlık etmeyin ben okurken büyük s,zevk aldım, tmm sizler için bakalım bi:)

filizim+y
05-06-07, 13:27
yokyok dile getirilmese de senin yokluğun çok belli bitanem.

evet o zaman imzayı şimdi yapsam mı ? yoksa biraz daha beklesem mi çözemedim :)

evam cnm sağolasın bir an unutuldum sandım fırsat olmadığı için giremedim yoksa sizlerleyim benden kurtuluş yok:)

bu arada aslı kızı yücelte yücelte ölmeden göğe çıkarttılar yahu tmm yaptı birşeyler ama abartılacak kadar değildi be evam sen diyeceksin ki şimdi nerden çıktı bu bilmem aklıma geldi aslı kıza biraz laf atayım dedim:):)

yok bekle imza için daha talepler olacak bak arzu ablam da istiyor bekleyelim kararı veririz ferman abim ve fatmamın önderliğinde:)

arzuinan
05-06-07, 13:29
arzu ablam bende özledim hoşbulduuk:) evet çok beğendim ben benim yazacaklarımla aynı olacağını düşündüğüm için ve sizlerinkini çok beğendiğim için o şekilde yazdım kesinlikle yazmamazlık etmeyin ben okurken büyük s,zevk aldım, tmm sizler için bakalım bi:)

ha şöyle filizim 4 gözle bekliyorum bak hatta Fatmacığım adına da söylüyorum belkiyoruz. :happy0064

Herzamankigibi özet ve fragman akşam üstü peş peşe gelse ne iyi olur. :good: bakalım doğum görüntüleri verecekler mi ?

EvaLongoria
05-06-07, 13:36
evam cnm sağolasın bir an unutuldum sandım fırsat olmadığı için giremedim yoksa sizlerleyim benden kurtuluş yok:)

bu arada aslı kızı yücelte yücelte ölmeden göğe çıkarttılar yahu tmm yaptı birşeyler ama abartılacak kadar değildi be evam sen diyeceksin ki şimdi nerden çıktı bu bilmem aklıma geldi aslı kıza biraz laf atayım dedim:):)

yok bekle imza için daha talepler olacak bak arzu ablam da istiyor bekleyelim kararı veririz ferman abim ve fatmamın önderliğinde:)

biraz benle uğraşmak istedi heralde canın :)
ama yok yok aslı bunu haketti. geçen bölüm herkes en doğru replikleri kurmadı mı filizim ?
yılmaz kabahat bende dedi, aslı ben sanırım senden daha bencilim dedi, handan hanım özür diledi ,fömer kavuştu (bu nerden aklıma geldiyse kihkih), mualla filize kızım dedi :)

aaa lütfen ama :)

filizim+y
05-06-07, 13:44
biraz benle uğraşmak istedi heralde canın :)
ama yok yok aslı bunu haketti. geçen bölüm herkes en doğru replikleri kurmadı mı filizim ?
yılmaz kabahat bende dedi, aslı ben sanırım senden daha bencilim dedi, handan hanım özür diledi ,fömer kavuştu (bu nerden aklıma geldiyse kihkih), mualla filize kızım dedi :)

aaa lütfen ama :)

öyle oldu sanırım çoktan didişmiyoruz ondan sanırım:)

valla kurdu özellikle aslı kız bencilim dedi ya işte budur dedim benm kaç zamandır anlatmaya çalıştığımı karakter kendi ağzından söyledi budur işte dedim aklıma sen geldin hani bencil değildi ya bencilin önde gideniymiş:img-hyste

replikler süperdi herkes kendini anlattı bir nevi ama filizi atlamışsın hayret filizin aklında kalan repliği olmadı mı herkesi yazmışsın olmuyor ama evam bu kız senden hep 2.sınıf muamele görüyor:)

tmm cnm onları gözardı etmedik zaten iyi de ettiler ama işte aslı kızın aroması eksik ne yapayım sen de olmasan bilemiyorum artık:)

fatma-1721
05-06-07, 13:50
Evacim,imzadan bahsediyorsunuz,benden bahsediyorsunuz,pek birsey anlamadim.Neyi imzaladigimi söyleyin de bileyim bari!
Sevgili filizim ve evacim ;abla diye hitab etmek istiyorsaniz edebilirsiniz,ama aynen devam da edebiliriz;benim icin farketmez,siz karar verin.

sudemnaz
05-06-07, 13:52
eski bölümleri izledim 12 13 14 15 çok güzelmiş
filizle yılmazın sahneleri
filiz aşık yılmaz intikam peşinde kalp hırsızı
seneler nasıl gelip geçti her sahnesini ezbere bildiğim dizim bitmek üzere
biliyorum hiçbir diziyi böyle sevmicem sevmeyeyim zaten seversem dört yılda okulu bitirmek hayal olur
takıntılıyım işte ama sadece filizle yılmaza...

SBR
05-06-07, 13:53
evett sbr foruma döndü .forumu hareketli buldum vallaha fragman gösterilmemesine rağmen. .. bugün aslı yanım ağırlıkta hertürlü savunmayı yapacam arda bir pazara uğrar cacık larında durumuna bakarım:img-wink: :happy0064

SBR
05-06-07, 13:59
yahu son 3-4 bölümdür senaritler gerek yılmaz bütün suç benim, beni affet işte kölen olayım bilmem ne bu tür replikleri çok yazar oldu.aynı şekilde aslınınde ben bencilim demesi bence biraz ağır bir ifadeydi.bu kadarına gerek yoktu .senaristlerin filizi yüceltme çabası biraz fazlaya kaçıyor:img-wink: :good:

fatma-1721
05-06-07, 14:02
yahu son 3-4 bölümdür senaritler gerek yılmaz bütün suç benim, beni affet işte kölen olayım bilmem ne bu tür replikleri çok yazar oldu.aynı şekilde aslınınde ben bencilim demesi bence biraz ağır bir ifadeydi.bu kadarına gerek yoktu .senaristlerin filizi yüceltme çabası biraz fazlaya kaçıyor:img-wink: :good:

Hayir arkadasim öyle degil,herkes kendi sucunu üstlendi hepsi bu.Filiz isledigi suclari üstlenince iyi hos da,Yilmaz la Asli üstlenince mi senaristler suclu oldu?

EvaLongoria
05-06-07, 14:05
öyle oldu sanırım çoktan didişmiyoruz ondan sanırım:)

valla kurdu özellikle aslı kız bencilim dedi ya işte budur dedim benm kaç zamandır anlatmaya çalıştığımı karakter kendi ağzından söyledi budur işte dedim aklıma sen geldin hani bencil değildi ya bencilin önde gideniymiş:img-hyste

replikler süperdi herkes kendini anlattı bir nevi ama filizi atlamışsın hayret filizin aklında kalan repliği olmadı mı herkesi yazmışsın olmuyor ama evam bu kız senden hep 2.sınıf muamele görüyor:)

tmm cnm onları gözardı etmedik zaten iyi de ettiler ama işte aslı kızın aroması eksik ne yapayım sen de olmasan bilemiyorum artık:)

Filiz bu hafta pek replik yapmadı ki sırıtmaktan başka. şimdi repliklere baktım yok yok yok.. adam gibi bir cümlesi yok. ama bak aslıcım ne demiş.

"Asli :Aglasam, ne degisecek, Fahriye? Yilmaz artik sevmicekmi Filizi? Filizin hayali hep aramizdaydi zaten. Yilmaz hep benden uzakti. Artik herseyi biliyorum ya, bir anda hafifledim"

benim kabullenmediğim herşeyi o kabullenmiş ne enteresan yahu :)

SBR
05-06-07, 14:06
Hayir arkadasim öyle degil,herkes kendi sucunu üstlendi hepsi bu.Filiz isledigi suclari üstlenince iyi hos da,Yilmaz la Asli üstlenince mi senaristler suclu oldu?

yani sevgili arkdaşım aslının yaptığı hatalarla filizinkileri karşılaştırmak bence doğru olmaz.bütün olaylar filiz merkezli .aslınında tabii ki hataları var ama orda aslının kullandığı ifade çok ağırdı bana göre.:img-wink:

filizim+y
05-06-07, 14:06

sevgili sbr bence sen hayal görüyorsun 2.sezondur filizi sürüm sürüm süründüren senaristler değil miydi, gerek hatalarda gerekse repliklerinde bırak da yılmaz da aslı da bir bölümlük olsun bunu yapsınlar değil mi ama neden gıcundunuz ki, hem doğruları söylediler yalnış değildi ki bu replikler tam yerini buldu özellikle de haftalardır anlatmak istediğim aslı kız karakterinin bencilliğini kendi ağzından duymak süperdi, bende kesinlikle ne ğaırdı ne de filizin yüceltildiği bir çabaydı bu replikler, senin düşüncelerine saygılıyım ama izlerken bana filizi yüceltiyorlar gibi gelmedi daha önce yaptırdıklarını düşününce bu da benim fikrim.

fatma-1721
05-06-07, 14:11
Filiz bu hafta pek replik yapmadı ki sırıtmaktan başka. şimdi repliklere baktım yok yok yok.. adam gibi bir cümlesi yok. ama bak aslıcım ne demiş.

"Asli :Aglasam, ne degisecek, Fahriye? Yilmaz artik sevmicekmi Filizi? Filizin hayali hep aramizdaydi zaten. Yilmaz hep benden uzakti. Artik herseyi biliyorum ya, bir anda hafifledim"

Asli gercekleri gördü Evacim;hem kendisi hakkindaki gercegi hem Yilmazin hatalarini.Özelestiri yapmak ve bunu acikca dile getirmek her babayigidin harci degil,ama Asli bunu yapti,helal olsun!Artik mutlu olmak onun da hakki ama onu gercekten seven biriyle,Yilmaz gibi onu yedek külübede hazir tutan biriyle degil.

61MERVE61
05-06-07, 14:13

eee hakli olarak tabi yuceltilme sirasi filizde,birazda yilmaz ceksin filizde cektirsin degilmi,eyer senaristler filizci olsaydi emin ol yilmaz suan SIKINTISINDAN olmus olcakti,yilmaz yine iyi kurtuldu vala,filiz zamaninda okadar agladiki,hamilehamile cektigi kalmadi adam elindemi olmedi:),kacirilmadimi yaaa.......

SBR
05-06-07, 14:13
sevgili sbr bence sen hayal görüyorsun 2.sezondur filizi sürüm sürüm süründüren senaristler değil miydi, gerek hatalarda gerekse repliklerinde bırak da yılmaz da aslı da bir bölümlük olsun bunu yapsınlar değil mi ama neden gıcundunuz ki, hem doğruları söylediler yalnış değildi ki bu replikler tam yerini buldu özellikle de haftalardır anlatmak istediğim aslı kız karakterinin bencilliğini kendi ağzından duymak süperdi, bende kesinlikle ne ğaırdı ne de filizin yüceltildiği bir çabaydı bu replikler, senin düşüncelerine saygılıyım ama izlerken bana filizi yüceltiyorlar gibi gelmedi daha önce yaptırdıklarını düşününce bu da benim fikrim.

filirlere tabii ki saygılıyız sevgili filizim aynı şekilde...ben olayların oluş biçimine karşıyım sadece.bir anda hem aslıda hem de yılmazdaki değişimler normal değil diziyi bağlıyacaz diye karakterlerle bu kadar oynanmamalı.

filizim+y
05-06-07, 14:14

evam konuşmasın gerek de yoktu zaten o çoktan beklediği sahneleri yaşamayı tercih etti ne de olsa olmasa da olur repliği ama "seni çok özledim" başlı başına duygu akışıydı hai hele de sahnenin devamındaki yaptığı tüm repliklere bedeldi ne dersin:)

işte evam aslı kız benim dediklerime geldi bir anda cümleleri o anlaşılmaz tavrından sıyrılıp anlaşılır hal aldı, o da kabul ettiğine göre sözlerin bittiği yerdir ama senle yazışmak zevkli hani yine de aslı kız bana hitap etmiyor ne etcez şimdi:) aynalıya mı yanaşacak acep böyle enteresanlıkllar yapıyor bu kız sen bilirsin onu seven olarak sence:)

61MERVE61
05-06-07, 14:19

aynisini filizde solerdi:):),Kiz mutlu napsin senaristler replikleri ruh ortamina gore ayarliyor filiz dertli olsaydi uzgun olsaydi bulurlardi boyle anlamli sozler ama bu bolum asli cook dertliydi ee sevdigi adam baskasinin elinde......filizin sirtmasi bile yeterli canum benum yaa:):)

oo susun gozleri konusun?:)bundan daha guzel birsey varmi?

hadi ben kactim.

SBR
05-06-07, 14:20
eee hakli olarak tabi yuceltilme sirasi filizde,birazda yilmaz ceksin filizde cektirsin degilmi,eyer senaristler filizci olsaydi emin ol yilmaz suan SIKINTISINDAN olmus olcakti,yilmaz yine iyi kurtuldu vala,filiz zamaninda okadar agladiki,hamilehamile cektigi kalmadi adam elindemi olmedi:),kacirilmadimi yaaa.......

sevgili arkadaşımında dediği gibi filizi yüceltiyorlar(sevgili filizimeselamlar) ben bunu anlayışla karşılayabilirim ama bir anda böyle bir yaklaşım fazla bana göre.hadi yılmaz neysede aslının bencilim demesi bana göre fazla.:img-wink:

arkdaşlar bu 360 sn olayı ne için yaww bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin:img-help:

Ağustos Böcüğü
05-06-07, 14:21
Sevgili Ferman

Evlilik dışı doğan bir çocuk illaki annenin soyadını taşıyacak diye birşey yok..
Şayet baba çocuğu tanırsa mahkeme kararına falan gerek kalmaksızın babanın kütüğüne geçebiliyor. Yani bebeğin yılmazın soyismini alması için çiftin evlenmesine gerek yok. Ama 1,5-2 yıl öncesine kadar dediğiniz gibiydi. Bebek tanınmış olsa dahi babanın soyismini alamıyordu.

sudemnaz
05-06-07, 14:21

filiz yılmaza hesap sormadam onu affetti
yılmaz filize inanmadı onu o haliyle yarı yolda bıraktı
aslında senaristler diziyi uzatmak için yanlış yolları seçmeyi tercih ettiler hep
büyük bir aşk ortada varken filiz hamile olduğunu söylediğinde yılmaz sadece filize inanmalıydı rapora değil kaldıki raporu gösteren handan bu kadın senle filizi yan yana istemedi hiçbir zaman ona inanmak çok saçmaydı ama bu yanlış anlamayla dizi kaç bölüm uzadı bizi sinirden deli etmek için büyük bir fırsattı...

zaten bu dizide hiçbir şey açıklanmadı ki tam olarak
yılmaz intikam uğruna filize yanaştı sonra aşık oldu
elifi severken bile filizi öpmek için zaman kolluyordu
bir anda evlilik teklifi geldi geçmiş unutldu yılmazın saf temiz olduğu gösterildi
filiz düğün günü yılmazı bırakıp çekti gitti bi gün geldi kaç kovala bölümleri sonra yine beraberler
bu dizide her şey havada kaldı
acaba senarstler yazdıklarının unutuyorlar mı...
avşar yapımdan birine mail atmıştım gelen cevap şuydu değiştiremeyeceğin şeylere sinirlenme...
ama elimde değil kızıyorum...

medsul
05-06-07, 14:29
aslında benim düşündüren şey falcının dedikleri ve matrakanın ödeyecekleri
dediği bedel(ne bedelmiş öde öde bitmedi)yani ilk aklıma cem bebeği
kacırır ve yılmaz&filiz ödeyeceği bedel bu olur diye düşünmüştüm
şimdi oda olmadiğine göre ne
yani mutlu final oldugunu bilmesem filiz ölür derim
aslında yılmaz&filiz düğünü olurken pisikonun rahat durcağini sanmam
düğünü basmaya iyi olur
bizimkiler bir şey olmasada cemin tam düğüün günü ölmesini ve bu mutlu günü kabusa cevirmesini istemem
öleceksede birşeyler yapacaksada düğünde olmasın mümkünse

sude9
05-06-07, 14:30

Olması gereken oluyor aslında Filiz hatalarını kabul etti,yaşadığı şeyler yaptığı hatalar ile kıyaslayacaksak oldukça ağırdı,bu kadarını haketmemişti...Yılmaz ve Aslı'ya gelince bu itirafları çok daha önce yapmalıydı...geç oldu ama hiç olmamasından iyidir:good:

sudemnaz
05-06-07, 14:33
aslında benim düşündüren şey falcının dedikleri ve matrakanın ödeyecekleri
dediği bedel(ne bedelmiş öde öde bitmedi)yani ilk aklıma cem bebeği
kacırır ve yılmaz&filiz ödeyeceği bedel bu olur diye düşünmüştüm
şimdi oda olmadiğine göre ne
yani mutlu final oldugunu bilmesem filiz ölür derim
aslında yılmaz&filiz düğünü olurken pisikonun rahat durcağini sanmam
düğünü basmaya iyi olur
bizimkiler bir şey olmasada cemin tam düğüün günü ölmesini ve bu mutlu günü kabusa cevirmesini istemem
öleceksede birşeyler yapacaksada düğünde olmasın mümkünse

yarın düğünn çekimleri gazide ben gidicem
cem orda olursa merak etme sen onu saf dışı bırakacağım :D
ya inş. daha fazla ortalığı karıştırmaz...
gerçi ortalık yeteri kadar karışık...

filizim+y
05-06-07, 14:33
sevgili arkadaşımında dediği gibi filizi yüceltiyorlar(sevgili filizimeselamlar) ben bunu anlayışla karşılayabilirim ama bir anda böyle bir yaklaşım fazla bana göre.hadi yılmaz neysede aslının bencilim demesi bana göre fazla.:img-wink:

arkdaşlar bu 360 sn olayı ne için yaww bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin:img-help:

sevgili sbr teşekkür ederim beni de anmadan geçememişsin ama dediğim gibi yüceltme yok forumda böçyle karşılayan arkadşlar olabilir ama sen bunu da filize mal etme derim benim sonuç olarak yücelen biri varsa o da fahriye ve mualla tarafından aslı kızdır bu bölüm, hem aslı kızın bencişlim demesi neden seni bu kadar üzdü kız doğruyu söyled o kabul etti sen mi etmiyorsun yani:)

geçici bir süre içinmiş bu 360 sn. olayı...

SBR
05-06-07, 14:34
Olması gereken oluyor aslında Filiz hatalarını kabul etti,yaşadığı şeyler yaptığı hatalar ile kıyaslayacaksak oldukça ağırdı,bu kadarını haketmemişti...Yılmaz ve Aslı'ya gelince bu itirafları çok daha önce yapmalıydı...geç oldu ama hiç olmamasından iyidir:good:

bence filiz kendi etti kendi buldu zamanında uyardılar adam piskopat uzak dur diye ama filiz hanım dinlemedi intikam alacam diye ölüyordu nerdeyse .o yüzden filizin yaşadıkları kendi inadı ve yılmaza karşı olan güvensizliğinden başına geldi...:img-wink:

fatma-1721
05-06-07, 14:35

Aslinin hatasi yok zaten arkadasim,o iliskide,Asli-Yilmaz olayinda hatali,haksiz biri varsa o da Yilmaz.Yilmaz kizi adeta yedek kulubesinde hazir ol vaziyetinde tuttu.Asli da kabul etti sagolsun.Aslinin yaptigi bencillik,hata degil,kendi yakaladim sandigi mutlulugu birakmamak icin sonuna kadar (cocugu ögrenmesine ragmen)direndi,ve simdi Asli bu bencilliginin farkina vardi,kendisini elestirdi ve bunu acik acik söyledi.Yilmaza da Filize haksizlik yaptigini söyledi.Senaristler burda hicbirseyi sisirmedi.Artik mutlu olmak Aslinin da hakki ama onu gercekten seven biriyle,Yilmaz gibi onu sevmeyen,sevemeyen,sadece yedek külübede hazir tutan biriyle degil.

SBR
05-06-07, 14:41
sevgili sbr teşekkür ederim beni de anmadan geçememişsin ama dediğim gibi yüceltme yok forumda böçyle karşılayan arkadşlar olabilir ama sen bunu da filize mal etme derim benim sonuç olarak yücelen biri varsa o da fahriye ve mualla tarafından aslı kızdır bu bölüm, hem aslı kızın bencişlim demesi neden seni bu kadar üzdü kız doğruyu söyled o kabul etti sen mi etmiyorsun yani:)

geçici bir süre içinmiş bu 360 sn. olayı...

sevgili filizim öncelikle 360 sn olayı için teşekkür ederim.aslı kız hasta olduğu dönemde yanında birilerini istiyordu ona destek olacak o yüzden yaptığı davranışı pekte bencillik diyemiyorum ...mualla aslıyı o kadarda yüceltmedi yahu sonuçta kız gerçekleri göremiyordu.yılmazın iki yüzlü davranışları olmasa aslı çoktan çekilirdi bırakırdı yılmazı:img-wink:

medsul
05-06-07, 14:42
yarın düğünn çekimleri gazide ben gidicem
cem orda olursa merak etme sen onu saf dışı bırakacağım :D
ya inş. daha fazla ortalığı karıştırmaz...
gerçi ortalık yeteri kadar karışık...

senin adina sevindim keşke bende gidebilsem ama mümküm degil bu :icon_sorr
artık sen bizim yerimize herkesle resim cektirir ve bizimle baylaşirsin
cekimlere gidersen anlariz cem basacakmi düğünü diyee:icon_sorr
cem rahat durmaz bundan eminin ölsede kurtulsak pisikodan:img-yes:

SBR
05-06-07, 14:47
Aslinin hatasi yok zaten arkadasim,o iliskide,Asli-Yilmaz olayinda hatali,haksiz biri varsa o da Yilmaz.Yilmaz kizi adeta yedek kulubesinde hazir ol vaziyetinde tuttu.Asli da kabul etti sagolsun.Aslinin yaptigi bencillik,hata degil,kendi yakaladim sandigi mutlulugu birakmamak icin sonuna kadar (cocugu ögrenmesine ragmen)direndi,ve simdi Asli bu bencilliginin farkina vardi,kendisini elestirdi ve bunu acik acik söyledi.Yilmaza da Filize haksizlik yaptigini söyledi.Senaristler burda hicbirseyi sisirmedi.Artik mutlu olmak Aslinin da hakki ama onu gercekten seven biriyle,Yilmaz gibi onu sevmeyen,sevemeyen,sadece yedek külübede hazir tutan biriyle degil.

ama sevgili arkdaşım aslı çocuğu öğrendiği anda bir şok yaşadı yani bunuda gözardı etmeyelim.burda zaten dediğin gibi belirgin hata yılmazın .iki yüzlü davranış sergilemeseydi yılmaz efendi düğüm çoktan çözülürdü.yılmaz ,filiz benim için bitti dedikçe aslıda biraz daha ümitlendi haliylen:img-wink:

sudemnaz
05-06-07, 14:48
senin adina sevindim keşke bende gidebilsem ama mümküm degil bu :icon_sorr
artık sen bizim yerimize herkesle resim cektirir ve bizimle baylaşirsin
cekimlere gidersen anlariz cem basacakmi düğünü diyee:icon_sorr
cem rahat durmaz bundan eminin ölsede kurtulsak pisikodan:img-yes:

dün akşam ömerle cemin çekimleri vardı ama beklemedim çünkü onu sevmiyorum
yiğenlerim malesef onu seviyor ve dua ediyorlar yarın cem çekime gelsin diye
ben kendimi tutamam boğazlarım onu :D:D fillizle yılmaz mutlu olur...
dünkü çekimlerde sahte bebek vardı ellerinde :D

Buket_TY
05-06-07, 14:52
sevgili Sudemnaz,
kalsaydin bence...
Bence Cenk Ertan da cok iyi biri...
Dizide psiko olabilir..
Ama nedense kotu karakterler gercek hayatta,
daha sicak kanlilar..:img-wink:

sudemnaz
05-06-07, 14:57
sevgili Sudemnaz,
kalsaydin bence...
Bence Cenk Ertan da cok iyi biri...
Dizide psiko olabilir..
Ama nedense kotu karakterler gercek hayatta,
daha sicak kanlilar..:img-wink:
öyledir ama ben tubayla bülent için gitmiştim
onları göremeyince moralim bozuldu nese çarşamba sabahtan gelirim kendimi avuttum...
yarında yağmur yağarsa düğün iptal edilirse çok üzülürüm...
sete iki kere gittim ikisinde de ferideyi gördüm çok soğuktu
ömer çok şekerdi...

bu arada fragman verilmedi dimi
basın özeti de yok
heyecan yaptım ben biraz

fatma-1721
05-06-07, 14:59
ama sevgili arkdaşım aslı çocuğu öğrendiği anda bir şok yaşadı yani bunuda gözardı etmeyelim.burda zaten dediğin gibi belirgin hata yılmazın .iki yüzlü davranış sergilemeseydi yılmaz efendi düğüm çoktan çözülürdü.yılmaz ,filiz benim için bitti dedikçe aslıda biraz daha ümitlendi haliylen:img-wink:

Asli Filizle konusana kadar vazgecmemisti,hala Yilmaza "beni birakmayacaksin dimi" dedi.Asli Filizle konustuktan sonra vazgecti.Asliya verilen ümidin ici bostu arkadasim,Asli görmek istedigi ümidi gördü,bunu da itiraf etti zaten.
Asli bencilligini kabullendi ve artik vazgecti,hatta Filizle Yilmaza kafasindaki gercekleri söyleyerek,yani Yilmaza bebek davasinda hatali oldugunu söyleyerek iyilik bile yapti.Artik bu saatten sonra Asliyi da digerlerini de rahat birakalim derim.

SBR
05-06-07, 15:01
kanal d çarşamba günü olan dizilerin fragmanlarını cumartesi sabahından başlayarak bangır bangır veriyor o zaman ıhlamurlar altında dizisininkini de pazartesi vermeleri gerekir ama bugün oldu ortada ne fragman var nede başka birşey

sevgili arkdaşım ıhlamurlar altında ve yabancı damat özel diziler:img-hyste onlara farklı bir yaklaşım sergiliyorlar.fragman belli bir güne göre verilmiyor.son 2 bölümün fragmanı salı günü verildi.ama 74 ün fragmanı çarşamba geldi.yani belli olmuyor anlıyacağın bu gün gelmezse fragman kimse şaşırmasın:img-wink:

SBR
05-06-07, 15:08
Asli Filizle konusana kadar vazgecmemisti,hala Yilmaza "beni birakmayacaksin dimi" dedi.Asli Filizle konustuktan sonra vazgecti.Asliya verilen ümidin ici bostu arkadasim,Asli görmek istedigi ümidi gördü,bunu da itiraf etti zaten.
Asli bencilligini kabullendi ve artik vazgecti,hatta Filizle Yilmaza kafasindaki gercekleri söyleyerek,yani Yilmaza bebek davasinda hatali oldugunu söyleyerek iyilik bile yapti.Artik bu saatten sonra Asliyi da digerlerini de rahat birakalim derim.

vallahi sevgili arkaşım diğerlerini bırakmam pekte mümkün değil öyle hemen kolay mutluluk olmaz .bende uğrattıklıları hayal kırıklığı hemen unutulmaz.zaten artık bir tek nalan kaldı desteklediğim onuda alp le birleştirdik mi sorun kalmaz:img-wink: fragman yorumlarıyla görüşmek üzere.saat 16:00 gibi fragman gelebilir yine şimdilik hoşçakalınbye

filizim+y
05-06-07, 15:08
sevgili filizim öncelikle 360 sn olayı için teşekkür ederim.aslı kız hasta olduğu dönemde yanında birilerini istiyordu ona destek olacak o yüzden yaptığı davranışı pekte bencillik diyemiyorum ...mualla aslıyı o kadarda yüceltmedi yahu sonuçta kız gerçekleri göremiyordu.yılmazın iki yüzlü davranışları olmasa aslı çoktan çekilirdi bırakırdı yılmazı:img-wink:

sevgili sbr rica ederim bildiğim için yardımcı olayım dedim, aslı kız hasta olmadığı dönemde bencilliklerine başlamıştır yani hastalıkla ilgisi yok bence, zannetmiyorum eğer yılmazdan en ufak bir ışık görsünaslı kız devam ederdi çünkü son dakkaya kadar aynıydı hal, hareket ve tavırları aslı kız bencillik yapmıştır bunu kabul etmek zor olmasa gerek hastalıkla da bağdaştırılamaz bana göre mualla da fahriye de yüceltmişlerdir bana göre.

EvaLongoria
05-06-07, 15:10
sevgili sbr rica ederim bildiğim için yardımcı olayım dedim, aslı kız hasta olmadığı dönemde bencilliklerine başlamıştır yani hastalıkla ilgisi yok bence, zannetmiyorum eğer yılmazdan en ufak bir ışık görsünaslı kız devam ederdi çünkü son dakkaya kadar aynıydı hal, hareket ve tavırları aslı kız bencillik yapmıştır bunu kabul etmek zor olmasa gerek hastalıkla da bağdaştırılamaz bana göre mualla da fahriye de yüceltmişlerdir bana göre.

hasta olmadığı hangi dönem bencilliklerine başlamıştır anlamadım ben canımcım ?

hasta olduğunu öğrendiğinde gidip yüzüğü yılmaz a iade eden aslı mı bencildi hastalıktan önce ?

filizim+y
05-06-07, 15:18
Filizden Yılmazına (ateşin başında karşısında sevdiğine bakarken içinden geçenler elimden geldiği kadar tercüman olmak istedim filizimin yılmazına bakarken ki hisler)

S eni çok özledim sevdiğim tahmin edemezsin içimdeki öksüz kalmış seni
E llerim sen yokken tutamadı senden olmayan bambaşka bir eli
N e hayallerimi gerçekleştirebildim ne de avutabildim sensiz kalan kalbimi
İ steğim sadece sendin bu hayata dair tuttuğum dileklerimin tek niyeti

Ç ektiğim sıkıntıları çoktan unuttum ben her görüşümde yeniden affettim seni
O gözlerin varya sevdiğim her görüşümde yeniden sevdim seni
K avuşmanın özlemini küllenmeyecek şekilde içimde yaktım ateşini

Ö zlemenin ne demek olduğunu ve kavuşamamanın sensizlik bana öğretti
Z amanı geri almak için bilemezsin neler verirdim sen ol yanımda bileyim ki
L aflarımın hepsini seni seviyorum cümlesiyle süslerim sen iste yeter ki
E llerini bir daha bırakmam beni istediğini biliyorum yaşarım sevincimi
D uydum beni hala sevdiğini bensiz olamayacağını başa ne mutlu eder ki beni
İ çimdeki neşenin ve mutluluğun yoktur hiçbir dilde anlatılmaz tarifi
M eğer senmişsin benim yaşama nedenim şu an karşımdasın ya içimde senin hediyenle biriz

ferman336
05-06-07, 15:23

hasta olduğunu öğrendiğinde gidip yüzüğü yılmaz a iade eden aslı mı bencildi hastalıktan önce ?

tieyttt :img-hyste arkandayım evacım.. aslı mı bencilmiş? bu dizideki yalancılık,,doğruları saklama, mesnetsiz suçlamalar ve bu gibi kötü alışkanlık ve özellikleri tek bir kişi kendinde toplamıştır:good: adını zikretmeye gerek yok ama şimdilik başharfinin:) FİLİZ olduğunu söyleyelim değil mi:img-hyste ne kadar enteresan halbuki yılmazı katillikle suçladı sonra gitti kendi eliyle öldürdü adamı..pehhh:happy0064 evacım arkandayım dedim ama biliyorsun şu 6 dakika meselesini çok bağlıyor elimi kolumu:img-pilot filiz-cem e evet filiz-secomsa hayır!!! secoms delikanlıdır delikanlı kalacak...filize yedirtmeyiz onu:good: (ama tubaya bişi demem secomsuım için..feda olsun ona):good:

sysdll
05-06-07, 15:23
Filizden Yılmazına (ateşin başında karşısında sevdiğine bakarken içinden geçenler elimden geldiği kadar tercüman olmak istedim filizimin yılmazına bakarken ki hisler)

S eni çok özledim sevdiğim tahmin edemezsin içimdeki öksüz kalmış seni
E llerim sen yokken tutamadı senden olmayan bambaşka bir eli
N e hayallerimi gerçekleştirebildim ne de avutabildim sensiz kalan kalbimi
İ steğim sadece sendin bu hayata dair tuttuğum dileklerimin tek niyeti

Ö zlemenin ne demek olduğunu ve kavuşamamanın sensizlik bana öğretti
Z amanı geri almak için bilemezsin neler verirdim sen ol yanımda bileyim ki
L aflarımın hepsini seni seviyorum cümlesiyle süslerim sen iste yeter ki
E llerini bir daha bırakmam beni istediğini biliyorum yaşarım sevincimi
D uydum beni hala sevdiğini bensiz olamayacağını başa ne mutlu eder ki beni
İ çimdeki neşenin ve mutluluğun yoktur hiçbir dilde anlatılmaz tarifi
M eğer senmişsin benim yaşama nedenim şu an karşımdasın ya içimde senin hediyenle biriz

evet filizimden hayat belirtileri görmekteyiz...:img-hyste kendisinden uzun süre haber alamadığımız şair şu saatler itibariyle kendini kamuoyuna göstererek hala eskisi gibi olduğunu duyurdu...:img-hyste bu çıkış tüm yurtta bir sevinç havası oluştururken yavru vatanda tüm kamu kurumları tatik edildi...:happy0064 :happy0064 :img-hyste :img-hyste

(bakıyorum yavaş yavaş dizi moduna giriyorsun filizim).gün yaklaştıkça performansın artıyor....:img-hyste :img-hyste

benim
05-06-07, 15:24
Benim Aslı'ya bakış açım Sapanca gezisinde değimiştir.Yılmaz'la kahvaltı yaparken birşeyler demişti replikler aklımda değil .Bilen varsa yazar belki.Şu an beni düşünüyorrmusun mu ne demişti.
Aslı Yılmaz'ın içini okumuş gibi davranmıştır...:icon_whis Aslı görmek istediği gibi görmeğe o andan itibaren başlamıştır.

milla_jovovich
05-06-07, 15:25
selamlar...
ya fragmanı vermiyorlar bari özet çıksa... gerçi alıştık beklemeye...
arıca birşey sorcam arkadaşlar son bölmlerde çalan bir şarkı var ...ben seni damla damla içimden attım...diye sözleri var kimin şarkısı bilen varsa yazabilir mi???

fatma-1721
05-06-07, 15:26

Hastalik öncesi,hastalik sonrasi!YA Yeter Artik ,fenalik geldi bana!
Hastalik ,yapilan bir bencilligin bahanesi olamaz Evacim.
Kiz yaptigi bencilligin farkina vardi ve bundan gecte olsa döndü,dönmek zorundaydi ve döndü.Kendi bencilligini kabul ederek ve Yilmazin hatasini Yilmazin yüzüne söyleyerek de büyüklük yapti,tamam bu is bitti.
Ayrica anlamadigim Aslinin benim göremedigim hangi eksik tarafi var ki kiz illede onu sevmeyen,sevemeyen bir Yilmaza laik görülüyor,ya da ayrildilar diye bu kadar tepki veriliyor!Ya birakin Asliya onu seven bir talip ciksin!

Ayrica Evacim sorularimi yanitlamadin,foruma kac tane mesaj yazdim,cevap yok!Ne imzasi dir bu,anlat da bir anlayayim!

chem_b
05-06-07, 15:34
arkadaslar sanirim fragman çikmis. gece 1.30 gibi vermisler diye duydum. en son sahnesinde cem'in üzerinde doktor kiyafeti varmis ve filizin yanindaymis..:icon_sorr

sezinti
05-06-07, 15:49
Sevgili Ferman,

Dediğiniz üzere, Filiz her zaman melekti, evliya idi. Aslı ise her zaman bencildi. Yaşanılanlar ortada, hatalar ortada, Filiz, sevgisine emek harcayan, fedakar bir birey. Yaşanılanlar ortada iken, hatalardan, karşılıklı ithamlardan sonra sevgi adı altında fedakarlık yapmak sizce ne kadar anlamlı. Filiz, yaparsa Filiz melektir. Aslı yaparsa, Aslı bencildir. Gökden üç elma düştü. Üçü de benim başıma düştü. İsterseniz üç elmadan birini size verebilirim :img-hyste

Ne yaşadılarsa, bu aşkın büyüklüğünden yaşadılar. Günahları da, sevabları da onlara ait olduğunu kabul ettiler. Bizlere seyretmek düşer.:)

EvaLongoria
05-06-07, 15:52
Kiz yaptigi bencilligin farkina vardi ve bundan gecte olsa döndü,dönmek zorundaydi ve döndü.Kendi bencilligini kabul ederek ve Yilmazin hatasini Yilmazin yüzüne söyleyerek de büyüklük yapti,tamam bu is bitti.
Ayrica anlamadigim Aslinin benim göremedigim hangi eksik tarafi var ki kiz illede onu sevmeyen,sevemeyen bir Yilmaza laik görülüyor,ya da ayrildilar diye bu kadar tepki veriliyor!Ya birakin Asliya onu seven bir talip ciksin!

Ayrica Evacim sorularimi yanitlamadin,foruma kac tane mesaj yazdim,cevap yok!Ne imzasi dir bu,anlat da bir anlayayim!

fatmacım (ablacım) bazen çok sert yazıyorsun şahsen tırsıyorum ben :)

Ben tepki göstermiyorum. Bizzat Aslının zaten Yılmaz gibi karakteri ne olduğu belli olmayan bir adamla beraber olmasını istemiyorum. Yanar döner bir gün Elif bir gün Filiz der olmadı hadi beni seven biri olsun der. Önemli olan ayrıldıklarından sonraki tepki değil.

Aslı bencilliğini kabul etmiştir ama ben Aslının hasta olmadan önce herhangi bir bencilliğini görmedim. Kaldı ki ben hala kabullenmedim bencilce davrandığını ama o bile bencil olduğunu kabul etti. Ama o taaa başlardan bahsetmedi.

Bu konuya açıklık getirmek istedim.

Not : Ö.M gelmiyor senden bana. İmza fosil kardeşliği imzası :) İletimizin altında kullanıyoruz ya :)

fatma-1721
05-06-07, 15:53

Ayrica Evacim,Asli yüzügü verdi de,aradan kac gün gecmisti ki Yilmazla Feridenin konusmasi üzerinden.Ferideye o sözleri söyleyen Yilmaz Asliya verdigi sözlerin arkasinda durabilir miydi?Yani Asli riskli bir isi kabullendigini hic mi fark etmedi?Etti de etmemek isine geldi,cünkü kendisinin istedigi de buydu;daha sonra Yilmazin hallerini gördü,ama kabullenmedi;bencillik iste bu noktada basliyor.Zaten böyle oldugunu kendi de itiraf etti.

Not:Peki imzada varim.
Ayrica sözüm sade sana degildi,kendim de dahil hepimize idi.Artik kizi da rahat birakalim,onu en cok elestirenlerden biri benim,ama artik elestirilecek bir tarafi kalmadi.Eski defterleri acarsak icinden neler cikar,kimisinin ki bencillik,kimisinin ki dönülmez,affedilmez hata.Mühim olan bunlardan dönülmesi ve bu karakterler de döndü.Valla benim vicdanim el vermiyor artik onlari kötü bir sekilde elestirmeye.

sude9
05-06-07, 15:57

Ellerin klavyen dert görmesin Fatma ne de güzel yazmışsın:good:

Bencillik konusu kapanmıştır zira Aslı'da bunu dile getirmiştir,geç kalmıştır ama dediğim gibi geç olması hiç olmamasından iyidir...Farkında olduğu şeyleri (Yılmaz'ın Filiz'e olan hislerini) hatta duyduğu
şeylere rağmen Yılmaz ile devam etmesi hataydı tabi bundan tek sorumlu Aslı değildi... buna neden olan Yılmaz'ın suçu var...Aslı hatalı Yılmaz suçludur..Aslı'nın bir kusuru daha var aslında o da hemen hemen çoğu kişinin kusuru karşısındaki kişiyi hakettiğinden fazla değer vermek ve gözde büyütmek....zira kişilere hakettiği ölüçüde kıymet ve değer verilmesi taraftarıyım ne eksik ne fazla..denge tutturulamayınca sorunlar oluyor

Aslı'nın Yılmaz ile evlenmesi hata üstüne hata olurdu,kendisini sevmeyen ve hiç sevemeyecek olan biriyle bir ömür geçirmek...Aslı'yı sevdiğim söylenemez ama bu şekilde evlenmeyi haketmiyor...kendisini seven birini bulsun

EvaLongoria
05-06-07, 15:58
Ayrica Evacim,Asli yüzügü verdi de,aradan kac gün gecmisti ki Yilmazla Feridenin konusmasi üzerinden.Ferideye o sözleri söyleyen Yilmaz Asliya verdigi sözlerin arkasinda durabilir miydi?Yani Asli riskli bir isi kabullendigini hic mi fark etmedi?Etti de etmemek isine geldi,cünkü kendisinin istedigi de buydu;daha sonra Yilmazin hallerini gördü,ama kabullenmedi;bencillik iste bu noktada basliyor.Zaten böyle oldugunu kendi de itiraf etti.

Bu da bencillik değil. Yılmaz , Aslı'ya seni seviyorum demedi ki zaten. Yılmaz onu sevmek istedi. Onunla yeni bir hayata başlamak istedi. Aslı ona güvendi. Yaptığı hareketleri sorgulamadı. Çünkü Aslı'nın yapısında bu var. Aklına geleni zaten söylüyor.

Hastalığı ilerlerdikçe de son nefesini vereceğini düşündü. Bu nedenle de mutlu olmak istedi. Hala yanlış değil bana göre...

ve sezinti ; işte en güzel özetleniş tarzı. Evet Filiz ne yaparsa sevgi uğruna mübah oluyor Aslı yapınca bencillik oluyor. Buna anlam veremiyorum. Objektif davranmak nedir bilmiyoruz.

arzuinan
05-06-07, 16:00

filizim döktürmüşsün gene :happy0064 yüreğine sağlık :good: "seni çok özledim" :img-yes: 46. bölümdede "senin çok özlemişim" demişti. demekki bu sefer ayrı kaldıkları her an onu özlediki -miş'i kaldırmış. :img-wink:

arkadaslar sanirim fragman çikmis. gece 1.30 gibi vermisler diye duydum. en son sahnesinde cem'in üzerinde doktor kiyafeti varmis ve filizin yanindaymis..

kafasına koydu demekki Filiz'i ya delirtecek yada öbür tafara götürmek için elinden geleni yapacak :sad53:

fatma-1721
05-06-07, 16:08
Bu da bencillik değil. Yılmaz , Aslı'ya seni seviyorum demedi ki zaten. Yılmaz onu sevmek istedi. Onunla yeni bir hayata başlamak istedi. Aslı ona güvendi. Yaptığı hareketleri sorgulamadı. Çünkü Aslı'nın yapısında bu var. Aklına geleni zaten söylüyor.

Hastalığı ilerlerdikçe de son nefesini vereceğini düşündü. Bu nedenle de mutlu olmak istedi. Hala yanlış değil bana göre...

ve sezinti ; işte en güzel özetleniş tarzı. Evet Filiz ne yaparsa sevgi uğruna mübah oluyor Aslı yapınca bencillik oluyor. Buna anlam veremiyorum. Objektif davranmak nedir bilmiyoruz.

Asliya bencillik lakabini sadece bizler yakistirmadik canim,bunu kendisi de özelestirisinde yapti ve bu konuya kendi agzindan cikan sözlerle noktayi koydu.
Evacim bir önceki mesajima bir Not ekledim okursan sevinirim.
Ayrica Asli kizi bende seviyorum artik,rahat birakalim onu.
Filiz ve Yilmaz hatalariyla günahlariyla birbirini istiyor ve seviyor,birakalim birbirinin hayrini görsünler.
Asli da bir Filiz gibi bir Yilmaz gibi sevilmeyi hakkediyor,sadakayi degil.

Ay90
05-06-07, 16:11
Benim anlamadigim polisler Cemin kacdigini daha anlamadilar mi ya? Benim bildigim morgu kapilarini hep kapatiyorlar. Simdide doktor kiliginda Filizin yanina gidicek inanamiyorum. Bide cocugu kacirirsa tam olur :)

Ağustos Böcüğü
05-06-07, 16:17

Sevgili Eva,

Kişi fikr-i sabit oluncada böyle enteresan oluyor...
Filiz hangi ikilinin arasında durdu ??? Durdu da ben mi farketmedim. Nasıl bu iki karakteri karşılaştırabiliyorsunuz ciddi anlayamadım.Acaba I.A.diye başka bir diziyi mi izledim.

Dizide herhangi bir karakter hatalı davranınca sebeplerden yola çıkıp sonuca varıyorsunuzda sözkonusu Filiz olunca neden farklı yorumluyorsunuz anlayamadım.Şimdi cidden objektif bir yorum mu oldu yukarıda alıntıladığım paragraf.

Dikkatimi çekiyor Filiz tarafları olarak her ne kadar bazen biraz filizi kayırsakta diğer karakterlerin yaptığı doğru davranışlarıda takdirle karşılamayı biliyor, sezarın hakkını sezara teslim ediyoruz. Maalesef aynı yaklaşımı sizlerden göremiyoruz..

ferman336
05-06-07, 16:21
Sevgili Ferman,

Dediğiniz üzere, Filiz her zaman melekti, evliya idi. Aslı ise her zaman bencildi. Yaşanılanlar ortada, hatalar ortada, Filiz, sevgisine emek harcayan, fedakar bir birey. Yaşanılanlar ortada iken, hatalardan, karşılıklı ithamlardan sonra sevgi adı altında fedakarlık yapmak sizce ne kadar anlamlı. Filiz, yaparsa Filiz melektir. Aslı yaparsa, Aslı bencildir. Gökden üç elma düştü. Üçü de benim başıma düştü. İsterseniz üç elmadan birini size verebilirim :img-hyste

Ne yaşadılarsa, bu aşkın büyüklüğünden yaşadılar. Günahları da, sevabları da onlara ait olduğunu kabul ettiler. Bizlere seyretmek düşer.:)

sevgili sezinti; zaten bizim burda dillendirdiğimiz filizin evliya olma meselesi forumun dizideki sesi olan ceyda tarafından good morning america radyosu kıvamında filize söylenmiş ve çeşitli metafizik kişilikler tarafından onaylanmıştır. artık senaryo olarak yapılması gereken tek şey filizin cem tarafından ebediyete intikal ettirilmesi ve müstakbel kocası yılmaz tarafından adına türbevari birşey yapılarak ziyarete açılması ve gelecek kuşakların bu büyük şahsiyeti rahmetle anmalarıdır. her nedense forumdaşlarım aslının ben bencilim lafını söylemesini her fırsatta onun aleyhine kullanırken filiz sözkonusu olduğunda 3 bölüm önce ettiği herşey benim suçum,, ah benim eşek kafam,kendim ettim kendim buldum tarzı cümleleri üzgünlüğüne vermiş ve üzerlerinde durmamışlardır bile. sonuçta ben de tırsmaya başladım filize birşey söylemekten..çarpılırız falan neme lazım...:img-hyste elmaların birine talibim sezinti...memnuniyetle bana pas edebilirsin :) o kadar büyük bir yaşaşıyorlar ki baksana forum bile onlar mutlu olsunda ne olursa olsun diyerek suçu olan olmayan herkesi yıkıp geçiyor onların adına:img-hyste :good:

sezinti
05-06-07, 16:23

Sevgili EvaLongoria,

Bu olsa olsa Filiz'in senaryo gereği kurtarılmaya çalışılmasıdır. Yaşananlar değişmez, yapılan hatalar ortadadır. Bundan sonrası bireylerin fedakarlık çabaları, özürlerin alışkanlık olduğu durumlarda sevgiden sözetmek. Aslı ve Filiz'in bencillik üzerine yaptığı söylemlerin hiç bir önemi yoktur. Hatalardan karşılıklı ithamlardan sonra fedakarlık yapmak, sizce çok önemlimidir. Bununda sevgi için fedakarlık demek ne kadar doğru. Filiz ve Yılmaz'ın aralarındaki sevgi değil olsa olsa alışkanlıktır. Özürler alışkanlık olmuş, gökten düşen üç elmadan birisini size de verebilirim. :img-hyste

Sevgili ferman, elmalardan birisi sizindir:img-wink:
Sevgili matraka ile de elmalardan birini paylaşalım, ne diyorsunuz. Elmalar elmalarım var :img-hyste :img-hyste

mesburcum
05-06-07, 16:26
Sevgili EvaLongoria,

Bu olsa olsa Filiz'in senaryo gereği kurtarılmaya çalışılmasıdır. Yaşananlar değişmez, yapılan hatalar ortadadır. Bundan sonrası bireylerin fedakarlık çabaları, özürlerin alışkanlık olduğu durumlarda sevgiden sözetmek. Aslı ve Filiz'in bencillik üzerine yaptığı söylemlerin hiç bir önemi yoktur. Hatalardan karşılıklı ithamlardan sonra fedakarlık yapmak, sizce çok önemlimidir. Bununda sevgi için fedakarlık demek ne kadar doğru. Filiz ve Yılmaz'ın aralarındaki sevgi değil olsa olsa alışkanlıktır. Özürler alışkanlık olmuş, gökten düşen üç elmadan birisini size de verebilirim. :img-hyste

Sakın Aslı'nın ki de yalnızlığına merhem olacak birine sığınmanın alışkanlığı olmasın? Son bölümde bile kendisi bencil olduğunu söylemişken...

ferman336
05-06-07, 16:27
fatmacım (ablacım) bazen çok sert yazıyorsun şahsen tırsıyorum ben :)

Ben tepki göstermiyorum. Bizzat Aslının zaten Yılmaz gibi karakteri ne olduğu belli olmayan bir adamla beraber olmasını istemiyorum. Yanar döner bir gün Elif bir gün Filiz der olmadı hadi beni seven biri olsun der. Önemli olan ayrıldıklarından sonraki tepki değil.

Aslı bencilliğini kabul etmiştir ama ben Aslının hasta olmadan önce herhangi bir bencilliğini görmedim. Kaldı ki ben hala kabullenmedim bencilce davrandığını ama o bile bencil olduğunu kabul etti. Ama o taaa başlardan bahsetmedi.

Bu konuya açıklık getirmek istedim.

Not : Ö.M gelmiyor senden bana. İmza fosil kardeşliği imzası :) İletimizin altında kullanıyoruz ya :)

hehe:) evacım ben tırsmam kafadan kontağım ben...:img-hyste bana yönlendir fatmayı sen..biz güzel didişiriz onunla:img-yes: zaten anlamıyorum şu dizide filiz gibi sadece yaptığı hatalarla ciltler doldurulabilecek bir hatun varken aslıyla ne alıp veremiyorsunuz. bencil bencildir arkadaşlar...her durumda bencildir. ayy bu kadar yeter diyip bencilliği bırakan kimseyi görmedim ben hayatımda. herkes hastanede aslının ettiği beni bırakmayacaksın di mi lafını bayrak alıyor kendine.. yapmayın arkadaşlar aslı nikahı bırakıp gitti... orda bile filize bıraktığı belliydi yılmazı... ona bıraktım seni diye beni tamamen bırakmayacaksın değil mi anlamında etti o lafları.. bu beni bırakmayacaksın cümlesindeki bırakmayacaksın kelimesini lütfen aşk anlamında algılamayın.. bu arkadaşlık destek veya bin türlü anlama gelir..:good:

fatma-1721
05-06-07, 16:29
Sevgili filizim;siirlerin mükemmel olmus,yine dötürmüssün,eline,yüregine saglik!

Sevgili evacim;Ö.mesaja verdigim cevabi alabildin mi?
:icon_whis

SBR
05-06-07, 16:32
evett sbr geri döndü ve aslıya verilen destek beni mennun etti ne yalan söyliyeyim sevgili filizim le tek başına olmuyor yahu ben diyorum bencillik değil o diyor bencil ama olsun böyle karşıt fikirlerde güzel oluyor hani.ayrıca forumdan çıktığım anda sevgilifilizim şiiri yollamış .benim CACIK lı şiir de en kısa zamanda gelir:img-wink:

zeycan
05-06-07, 16:32
Milliyet Gazetesi tv eki-77. bölüm kısa özeti

Cem'i görünce Filiz'in sancıları tutar. Yılmaz ve Filiz bebeği yaşatmaya çalışır. Handan Feride'yi özel bir davette dans ederken görür. Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında değildir.

fatma-1721
05-06-07, 16:35
hehe:) evacım ben tırsmam kafadan kontağım ben...:img-hyste bana yönlendir fatmayı sen..biz güzel didişiriz onunla:img-yes: zaten anlamıyorum şu dizide filiz gibi sadece yaptığı hatalarla ciltler doldurulabilecek bir hatun varken aslıyla ne alıp veremiyorsunuz. bencil bencildir arkadaşlar...her durumda bencildir. ayy bu kadar yeter diyip bencilliği bırakan kimseyi görmedim ben hayatımda. herkes hastanede aslının ettiği beni bırakmayacaksın di mi lafını bayrak alıyor kendine.. yapmayın arkadaşlar aslı nikahı bırakıp gitti... orda bile filize bıraktığı belliydi yılmazı... ona bıraktım seni diye beni tamamen bırakmayacaksın değil mi anlamında etti o lafları.. bu beni bırakmayacaksın cümlesindeki bırakmayacaksın kelimesini lütfen aşk anlamında algılamayın.. bu arkadaşlık destek veya bin türlü anlama gelir..:good:

Böyle olmaz ferman!Bana laf atacaksan dogrudan at,dolayli yollari sevmem!!!

Gelelim Asliya ,Filize ve Yilmaza olan elestirilerime.Ben hepsini hatalari dogrultusunda elestiriyorum ve övülmeleri gereken yerde de övüyorum.

Ben tek kisiyi günah kecisi secip,digerini hatalarina ragmen bagrima basip adina dernekler kurduktan sonra,simdi beni hüsrana ugratti diye karalar baglamiyorum!!!!

Ağustos Böcüğü
05-06-07, 16:37
Vallahi bravo Fermancım..
Ne de güzel satır arası okurmuşun sen :-))
"Ona bıraktım seni diye beni tamamen bırakmayacaksın değil mi anlamında etti o lafları.. " cümlesinden hareketle o vakit Aslı kızımız henüz Yılmazı kimseye bıramış değildi..Vallahi Aslıyıda ermiş yaptın..Henüz olmamış şeylerin olacağını varsayarak kurmuş bu cümleyi demekki.

EvaLongoria
05-06-07, 16:37
ben artık ne yazacağımı şaşırdım valla..
ben Filiz ile Aslıyı kıyaslamıyorum. Ben kıyaslayanlara karşılık olarak fikir beyan ediyorum. bu konuda yanlış anlama olmasın.

SBR
05-06-07, 16:38
arkadaşlar fragman çıkmadımı hala ya sinir olucam sabahtan beri onu bekliyorum birisi lütfen cvp versin sesimi suyun :)

sevgili arkadaşım ben daha görmedim fragmanı en erken euro d veriyor fragmanı ama ben görmediim bir arkdaş cem doktor önlüğüyle filizn yanında falan demiş .ne kadar kesin bu bilgi orasını bilmiyorum :img-wink:

sezinti
05-06-07, 16:39
Sakın Aslı'nın ki de yalnızlığına merhem olacak birine sığınmanın alışkanlığı olmasın? Son bölümde bile kendisi bencil olduğunu söylemişken...

Aslı ile Yılmaz'ın beraberliklerinin başlangıcında ve sonunda olaylar netti ve açıktı. Aslı her şeyi ile açıktı. Yılmaz ise Aslı'nın her sorusuna verdiği cevaplarda ortadadır. Aslı, Yılmaz'da huzuru aradığını davranışları ile de göstermiştir. Aslı ile Yılmaz beraberliği ile Filiz-Yılmaz beraberliklerini karşılaştırmak başlı başına yanlıştır. Hataları teraziye koyarsak hangisi ağır basar sizce. Filiz ve Yılmaz'ın aralarındaki sevgi değildir bana göre bu beraberlik alışkanlıktır.

Al Yazmalım Selvi Boylumda, Asya- İlyas- Çemsit karakterlerinin sahnelere baktığınzda, Asya İlyas'ı çok seviyordu. Asya, Çemşit ile hayat arkadaşlığını seçti. :img-wink:

lawinia
05-06-07, 16:39
hehe:) evacım ben tırsmam kafadan kontağım ben...:img-hyste bana yönlendir fatmayı sen..biz güzel didişiriz onunla:img-yes: zaten anlamıyorum şu dizide filiz gibi sadece yaptığı hatalarla ciltler doldurulabilecek bir hatun varken aslıyla ne alıp veremiyorsunuz. bencil bencildir arkadaşlar...her durumda bencildir. ayy bu kadar yeter diyip bencilliği bırakan kimseyi görm