PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 23

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Ağustos Böcüğü
06-06-07, 00:38
Teşekkür ederim hasancım bugün senin formunu yakalamam mümkün değil. Uzunca bir zamandır sadece forumu okuyabiliyordum.Bugüm müdahil olayım dedim..Biraz aşka gelmiş olabilirim.

Bu arada lawinia ben mesajı nattıktan sonra senin mesajıda gördüm ve neredeyse aynı düşünüyormuşuz..Bunu farketmek çok hoş oldu.

fatma-1721
06-06-07, 00:47
Arkadaşım bi önceki mesajımda yazdım ama tekrar söyleyeyim..Benim fikrimce çok katı tanımlamalar yapılıyor. Sadece beyaz ve siyah tanımlanıyor..Ben gride var diyorum. Sabah beri forumda karşılıklı yazışıyoruz..Ama aldığımız bir arpa boyu bile yol değil..Sürekli hataları tartışıyoruz..Kime göre neye göre hata..Biraz esneyelim dedim.Ama tamam kabul ediyorum mesaj absurd oldu.
Ama benimde bunları yazsım geldi yaw..:-)

Hayir kesinlikle absurd falan olmadi ,cok da dogruydu yazdiklarin,ne icin yazdigini anlayamamistim sadece.Sabahtan beri yazanlardan biri de benim,kalemim biraz keskindir ama kimseyi kirmak degil amacim.Ayrica hayatta sadece beyaz veya siyahlar olabilirmi ?Insanlar ve yasadiklari icin bu sözkonusu olamaz.Insana,düsünmek icin bir beyin,hissetmek icin duygular verilmistir.Her insan farklidir dolayisiyla düsünceleri de farklidir,her insan farkli ortamlarda farkli iliskiler kurar,farkli asklar,farkli duygular yasar.Bu farkliliklari sadece beyaz ve siyah olarak tanimlayabilmek hicbir mantikla aciklanamaz.

Ağustos Böcüğü
06-06-07, 00:56
Hayir kesinlikle absurd falan olmadi ,cok da dogruydu yazdiklarin,ne icin yazdigini anlayamamistim sadece.Sabahtan beri yazanlardan biri de benim,kalemim biraz keskindir ama kimseyi kirmak degil amacim.Ayrica hayatta sadece beyaz veya siyahlar olabilirmi ?Insanlar ve yasadiklari icin bu sözkonusu olamaz.Insana,düsünmek icin bir beyin,hissetmek icin duygular verilmistir.Her insan farklidir dolayisiyla düsünceleri de farklidir,her insan farkli ortamlarda farkli iliskiler kurar,farkli asklar,farkli duygular yasar.Bu farkliliklari sadece beyaz ve siyah olarak tanimlayabilmek hicbir mantikla aciklanamaz.
Bende kendi lisanımca bunu dile getirmeye çalıştım..İlgiyle yorumlarını okuyorum her birine de sonuna kadar katılıyorum..Kalemin keskinliği ile kırıcı yorumlar arasındaki farkı anlayabilecek olgunluktayız sanıyorum.Şahsen ben kendi adıma senin kaleminden kırıcı herhangi bir cümle okumadım.Yorumlarını keyifle okudum endişen olmasın. Her birimizin üslubu farklı...E birbirimizden farklıyız bundan doğal ne olabilir.Paylaşmak güzel diyor bu gecelik bitiriyorum..
Hepinize iyi geceler.

fatma-1721
06-06-07, 01:01
izninizle ben bu konuda bikaç sey söylemek istiyorum. bi durumda sadece kavramları ve sözlükteki karsılıklarını ele alarak değerlendirmek cogu zaman kişileri yanlıs cözümlemelere götürür bu sebepledir ki örnegin bir kisi mahkemede yargılanırken sadece kavram ve yaptıgı sey ele alınmaz bunun yanında o kişinin içinde bulundugu durum ve ruh hali de ele alınır. ruh hali ve içinde bulundugu durum kimi zaman o kişiyi cezadan kurtarabilir bile kimi zaman da cezasını agırlastırır. yani bi olayda kişiyi cezadan kurtaracak bi sebep olmasına ragmen sadece yaptıgına bakarsak o zaman adalet nerde kalır? ben aldatmayı savunmuyorum elbette ama kişilerin içinde bulundukları durumlardan da bu kadar sıyırıp durumu ele almak da bana doğru gelmiyor. sonucta yılmazın aslıdan ayrılmama nedeni de aslının hastalıgıdır onu bu kadar önemsedikleri için böyle bi durum ortaya cıktı yani amaaan aslıya ne olursa olsun biz keyfimize bakalım gibi bi durumda hiç olmadılar böyleymiş gibi onları yargılamak bu noktada bence yanlıs olur.

Aynen katiliyorum canim,bu yorumuna katilmamak mümkün degil zaten.Eger insanlar issiz bir adada ,dertsiz tasasiz ,sadece dogayla icice yasiyorsa ,o zaman onlari kavram ve yaptigi seyler cercevesinde degerlendirebilirsin.Ama toplumda yasayan insanlar yasadiklari toplumun artilarindan ve eksilerinden etkilenir ve bu davranislarina yansir.

chem_b
06-06-07, 03:21
arkadaslar herkese iyi geceler. fragmani simdi izledim. daha yeni verdi sanirim. filizle yilmaz ceyda'nin evindeler ve yilmaz evde yokken filizin sancisi tutuyor.filiz evde tek basina.yilmaz kosa kosa geliyor. filiz evde dogum yapiyor.sanirim yilmaz yardim icin yak1nlardan bi kadini cagiriyor ve dogumu o yaptiriyor.filizin dogum sonras1 durumu kötü.bayiliyor sanirim yilmaz uyandiramiyor. ömerle feridenin arasi bozuk gibi.handan telefonla haberi al1iyor sanirim ve yere düserken ömer tutyor kolundan. bu kadar.yilmaz siir okuyor ayrica.. hayirli olsun yeni fragmanimiz.. bye

zeynep.s
06-06-07, 05:38
fragmanı ben de izledim...filiz ceydanın evinde doğum yapıyor... doğum sonrası bayılıyor... yılmaz filiz diye haykırıyor... ömer feride kiraladıkları evin önündeler... ikisininde yüzü asık... handan ömer taksi yanında...handan telefonda konuşuyo...filiz diyerek fenalaşıyo,ömer annesini tutuyo...bebeği bi an görüyoruz,yanaklı bişey... yılmaz üzüntüyle oğluna bakıyo...(cemi doktor önlüğü ile filizin yanına giriyo diyenler vardı...fragmanda öyle sahne yok...)

SBR
06-06-07, 07:32
evett sevgili fragmanı bende izledim crow yakalamış gene .genel olarak doğum vardı can'ı gördük bu bölüm yuvarlak suratlı birşey.doğum bağ evinde oluyor sağlık ocağında değil.feride-ömer limoni en son sahnede yılmaz handanı arıyor herhalde handan fenalaşıyor.hastane bölümleriyle dolu bir bölüm olacak

lawinia
06-06-07, 08:02
arkadaslar fragmanı malum sitede crow4 rumuzlu kişiyi arayarak bulabilirsiniz.
fragmanda beklediğimizden farklı olarak filizin dogumu saglık ocagında değil evde yapması var tabi sadece yılmaz yardımcı olmuyo ebe de var ama filiz baya zorlanıyo yılmaz da onun yanında. bu sahneler oyunculuk acısından saglam olacak gibi. cemi hiç göstermiyolar hastane sahnelerini de koymamıslar filize ölebilir izlenimi vermek için herhalde. bunun dısında siir de cok güzel bülent inal yine cok güzel okumus...

Filizce_Jüly
06-06-07, 08:10
arkadaşlar filize bişey olmuyo dimi ne bilim fragman yine çok yanıltıcıydı

Ay yok ya ne ölmesi ya, ama böyle düsünceler dogal cünkü hem handanin düsüs yasamasi hemde yilmazin nayiiir die bagirmasi korkutucu biraz ama öyle dir:)Sadece kanamasi fln cok oldugu icin mi ne bayiliyor

Buket_TY
06-06-07, 08:46
Desene 73.bolumdeki gibi,
Filiz olmuyor diyecegiz...
Ama bu kez Yilmaz deil...
Ama fragman berbat:img-hyste

cemotara
06-06-07, 09:13
Fragmanı izledim dehşet vericiydi doğum sahnesi felaket bir sahne olmuş.Sonunda bebek doğdu ama filizin durumu çok kötü
Birde doğumda yılmazda vardı filiz doğurken destek olup durdu
Ayrıca şiir yine muhteşemdi bülent inal çok güzel okudu.Bu bölüm baştan sona hastanede geçecek gibi
Bu arada kanal d deki resimler çıkmadı ve çıkmayacak gibi ama onlar diziden değilmiydi yoksa set arası resimlermiydi niye göstermediler ki

forever_bim
06-06-07, 09:19
Sabahleyin fragmanı ben de TV'den gördüm. O yüzden yeni başlık zamanıdır dedim. İyi yorumlar diliyorum. Uslu uslu yazışın bakalım. troest

Saygımla

MODUNUZ:)

IHLAMURLAR ALTINDA
77. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

77.Bölüm Özeti

Filiz, Cem’i görmenin dehşeti içindedir... Yaşadığı korku ve paniğin etkisiyle sancıları başlar. Sevdiği kadına daha yeni kavuşan Yılmaz, hayatları tehlikeye giren Filiz ve bebeği kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girer.

Yılmaz, Filiz ve bebeği yaşatmaya çalışırken, Cem hala bir hayalet gibi onların çevresinde dolaşmaktadır.
Cem, Filiz ve Yılmaz’ın bebekleriyle birlikte mutlu bir aile kurma hayallerine engel olmak için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Müstakbel gelinini özel bir davette dansederken gören Handan’ın, *Feride’ye karşı tutumu değişir.

Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak, ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında olmayan Feride’yi, kötü bir sürpriz bir beklemektedir. Genç kadın kurtulmaya çalıştıkça daha da dibe çöker.
Annesinin muhalefetine rağmen sevdiği kadına sahip çıkan Ömer, Feride’yi affetmesi hiç de kolay olmayacak bir durumda görür.

mıstaa
06-06-07, 09:19
Fragmanı bende izledim...:img-yes:

Şimdi Filiz-Yılmaz'a kızmamak mümkünmü?

Doğuma bu kadar yakınken, sırf kafa dinlemek için o kadar uzak bir eve gidilirse bebekte böyle şartlarda doğar işte...:icon_sorr

Bu arada Can bebekte bayaa tombul ve şirindi..Kerata:)

cemotara
06-06-07, 09:24
Fragmanı izledim dehşet vericiydi doğum sahnesi felaket bir sahne olmuş.Sonunda bebek doğdu ama filizin durumu çok kötü
Ayrıca şiir yine muhteşemdi bülent inal çok güzel okudu.Bu bölüm baştan sona hastanede geçecek gibi
Bu arada kanal d deki resimler çıkmadı ve çıkmayacak gibi ama onlar diziden değilmiydi yoksa set arası resimlermiydi niye göstermediler ki

archshe
06-06-07, 09:26
fragmanı izledim...filiz fragmanda süper bu rolü başaracağına inanıyorum...bebeğimiz tam nur topu gibi maşallah...filiz iyi beslemiş maşallah tosuncuk..ama yılmaza benziyo:)filiz kendinden geçiyo yılmaz bebeğe ağlamaklı bakıyo sevinemiyo acı bi şekilde gülümsüyo filizin durumundan dolayı...doğum boyunca o da 9 doğuruyo ve destek oluyo..filizin durumunda bişey var..doğum yaptı diye aramıyolarya yoksa handan fenalaşmazdı:(...hadi bakalım görecez

mıstaa
06-06-07, 09:27

O resimlerdeki sahneler bu bölümün başında gerçekleşecektir..:img-yes: Bölümün sonlarına doğruda bu korkunç doğum sahnesi başlayacak işte..:sad53:

kelebek33
06-06-07, 09:27
filize ve yılmaza bravo şahane yapmışlar rollerini, tüylerim diken diken oldu doğum yaptığım zaman aklıma geldi ayyyyy neyse yinede mükemmel bir bölüm olacağa benziyor.

cemotara
06-06-07, 09:32
O resimlerdeki sahneler bu bölümün başında gerçekleşecektir..:img-yes: Bölümün sonlarına doğruda bu korkunç doğum sahnesi başlayacak işte..:sad53:

Dediğin gibi olabilir mustafa ama filizin sancıları ilk sahnede yani yolda başlıyor.Belkide sancıları geçer sonra yeniden fenalaşabilir ama çok güzel bir bölüm olacak.
Bu arada dizimizde bu 3. bebek ama sadece filizin doğum sahnesini baştan sona çektiler diğerlerinde göstermemişlerdi.Eminim ki başarılı bir sahne olacak fragmandan öyle gözüküyor

Fettan
06-06-07, 09:35
Yani doğuma az bir süre kalmış bide Handan hanım geçen bölüm tek başına yollamıştı Filiz'i şimdi Yılmaz var hadi tek geldiğinde sancısı tutsaydı ne olacaktı..Birde sırf çocukalrımı düşünüyorum diyor Handan alakası bile yok sırf egosunu düşünüyor...Filiz'e bişey olmayacaktır ama o doğum sahnelerinde Yılmaz'la beraber izleyenlerinde 9 doğuracağı muhtemel fragman bile içimi daralttı..Bebiş çok tatlı maşalalh :img-wink:

EvaLongoria
06-06-07, 09:40
Evet fragmanı bende izleyenler arasına katıldım.

O bebek nasıl öyle bişi yaf.. Yerim ben onun tombiş yanaklarını kihkihkih...

Fragmandan anladığım üzere Tuba bu hafta bizim oyunculuk konusunda gözlerimizi dolduracak. Performans süper görünüyor..

Bakalım..

bego87
06-06-07, 09:42
fragmanı şimdi izledim bülent inal şiir gene muhteşem okumuş.Filiz sağlık ocağı falan değilgaey evde doğuruyo . Bebeğinde maşallahı var hem erken doğum hemde o kadar büyük ve tombik:)
Bu arada bişey sorucam filizin bu hafta düzeldiğini görücez mi yoksa haftaya mı o sahneler??

ferman336
06-06-07, 09:42
herkese günaydın,
fragmanı izledim de şimdi, Allahtan yılmaza söylemişler bebeği yoksa bıyıkları yok bebeğin, inanmayabilirdi:img-hyste bu arada bebek cem e çok mu benziyor nedir?:img-hyste :happy0064 neyse kalın sağlıcakla..:img-pilot

mesburcum
06-06-07, 09:43
Günaydın,

Sabah sabah gözlerimi yaşartan bu fragman dehşet bir şey ya. Tuba ve Bülent'in performansı süper görünüyor.

Ayrıca Can'ımız da çok tatlı... :)

mıstaa
06-06-07, 09:51
Geçen gün Sofrangirls ve Oburix arkadaşlarımız setten çektikleri resimleri foruma eklemişlerdi.Yılmaz Filiz'i hastaneye getiriyor..Aslı,Handan,Ömer ve diğer gazi mahallelilerde orda...Yine fazlasıyla hastane sahnesi bizleri bekliyor yani..:img-cool2

Şimdi denilecekki "bebek doğuyor tabiki hastane sahnesi olacak" iyide bu tür sahnelerden aynı dizide 500 kere görünce bir bıkkınlık oluyor ister istemez. O sahne çok gereklide olsa yinede "offfff genemi hastane" dedirtiyor insana..:img-yes:

Not: Doktorlar dizisinde bile bu kadar hastane sahnesi yoktur eminim..:)

aşk_ve_grur
06-06-07, 10:00
sonunda frgmanı grdüm
ya nedir bu ya geçen hafta güldük bu hafta ağlıcaz bülent inal ve tuba büyüküstün tebrik ederim harika oynamışlar
ama byle olacağa belliydi kızın karnı burnunda siz gidin dağ evine olacak işmi umarım filize bişey olmaz bu arda bebek harika
tabi son olark handan hanımda harika yapmış telefon falan düşüyo ağlıyo süper yani bu hafta bütün oyuncular harika her zamnki oynamışlar ama biz çok ağlıcaz gibi yani benim aplıcam kesinde sizleri bilemem

eylül-emreAltuğ
06-06-07, 10:17
herkese günaydın
fargmanı şimdi izledimde filiz o evde doğum yapıyor iyi hoşta sonlarda fliliz ölüyor gibi görünüyor arkadaşalr valla ebn bişi anlamadım öleceğin sanmıyorum ama yinede belli olmaz endişeleniyorum valla eğer ölürse çok saçma olur yani zaten dizinin şunun şurasında 2-3 bölümü kaldı bari tanında bölümler izleyelim yani.................

sysdll
06-06-07, 10:21
herkese günaydın
fargmanı şimdi izledimde filiz o evde doğum yapıyor iyi hoşta sonlarda fliliz ölüyor gibi görünüyor arkadaşalr valla ebn bişi anlamadım öleceğin sanmıyorum ama yinede belli olmaz endişeleniyorum valla eğer ölürse çok saçma olur yani zaten dizinin şunun şurasında 2-3 bölümü kaldı bari tanında bölümler izleyelim yani.................

yine felaket senaryoları başladı sanırım.hatırlarsanız 73.te de Yılmaz gitmişti...:img-hyste Filiz gitmiş olsa öncelikle hastaneye getirilmez.daha sonra düğün çekimleri yapılmaz.Filiz ölse cem atölyeyi yakar mı? meleği olmadığı için kendini kahreder...:img-hyste
sizce Filiz'i öldürür mü bizim "dahi!" senaristler....:img-hyste :img-hyste

EvaLongoria
06-06-07, 10:24
herkese günaydın,
fragmanı izledim de şimdi, Allahtan yılmaza söylemişler bebeği yoksa bıyıkları yok bebeğin, inanmayabilirdi:img-hyste bu arada bebek cem e çok mu benziyor nedir?:img-hyste :happy0064 neyse kalın sağlıcakla..:img-pilot

:img-hyste :img-hyste bende ceme çok benzettim :)

bebeğin ilk söyleyeceği kelime kesin meleğim olur :img-hyste

Ağustos Böcüğü
06-06-07, 10:25
Fragmanı izlememe yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Görünen o ki bu hafta diziyi izlerken yanımızda bir kaç paket mendil bulunduracağız. Hatta ve hatta odamda tek başıma izlesem daha iyi olacak.Aile fertlerinin dalga geçmesine mani olmak için..

sudemnaz
06-06-07, 10:26
fragmanı izledim içim cız etti
filiz canımyaa anne olmak ne kadar zormuş...
şimdi setegidiyorum hava kötü diye avşar yapımı aradım çekim iptal edildi mi diye sordum hayır dediler
çok heyecanlıyımmm
inş. çok güzel bir gün olur...

sarıseren
06-06-07, 10:28
bende fragmanı yeni izledim.
doğum sahnesi bayağa heyecanlı gibi.Bebekte çok şeker,tombul bişey:)
allahtan filizin ölmeyeceğini biliyoruz.Yoksa bu sahneleri görünce korkabilirdik:img-wink:

Ağustos Böcüğü
06-06-07, 10:34
herkese günaydın,
Benim nasılki sabah 3 çay içip 2 sigara tüttürmeden afyonum patlamıyo görüyorumki filize takılmadan seninde afyon patlamıyor fermanım..Filiz bitti bebeğe sararız artık... Heheheeee..:-))))

tugi_gs
06-06-07, 10:34
slm arkadslar..fragmanı çoğu kişi gibi bende izledim..bebek cok tatlıydı..ama filize cok üzüldüm..yazık ya su cem hakkında ne desem az..yılmaz yine şiiri süper okumuş..bakalım neler olcak..ama bu bölüm bayağı üzüleceğiz.öyle görünüyor:sad53:

fatma-1721
06-06-07, 10:37
Herkese Günaydin ;
Fragmandan anladigim kadariyla müthis bir bölüm bizi bekliyor,hele oyunculuk bakimindan öyle olacagi kesin gibi görünüyor.Dogum galiba dag evinde oluyor ve köyden bir kadin Filizin dogurmasina yardimci oluyor.Filizin dogum sahneleri ve yasadigi aci.Yilmazin ona dogum boyunca yardim etmeye calisirken,yasadigi korku,caresizlik.Bebek dogdugunda filizin bebegine bakamadan kendinden gecerken ki o mahsun,aci dolu bakisi.Yilmazin bebegine hüzünlü bir sevincle bakmasi ve Filizi kaybetme korkusu adeta yüzlerinden okunuyordu.
Yilmazin "Filiiiiiz" diye bagirdigi o sahneyi gösterirler mi acaba? Insallah gösterirler,cünkü cok güzel olacagindan süphem yok.
Bülent Inal siiri cok güzel okudu,ayrica siir de cok güzeldi zaten.

Bebek dünya tatlisi birsey,tombul tombul yanaklar,..Bebegi görünce aklima daha önce Filiz hamileyken ve Filizle Yilmazin dolasirken yasadiklari bir sahne geldi.O zamanlar,bir cocuk görmüslerdi,Yilmaz cocugu kucagina alip,bak nasil da "tombis tombis yanaklari var,ben de böyleydim kücükken "dedigi sahne.Bebek o cocuga benziyor.

Ayrica Feride Ömer cephesinin de hareketli gececegini düsünüyorum.Feridenin bakislarinda sucluluk ve biraz da utanma,cekinme var gibiydi!Ömerin bakislari ise müthisti,onlari aciklicak kelime bulamiyorum,öfke,hayal kirikligi,herseye ragmen Ferideye olan aski hepsini bakislarinda görmek mümkündü.

Handanin telefonda Filizin haberini aldiginda verdigi tepki cok gercekciydi,kizini kaybetmekten korkan bir annenin acisini cok güzel yansitti.

Insallah özette daha ayrintili birseyler yazar!Cumayi büyük bir heycanla bekliyorum!

yılmaz_filiz
06-06-07, 10:46
internetten izledim fragmanı.
tubam yine muhteşemdi.filiz ölmicek çünkü düğün çekimleri yapılıyordu.bebeğimiz can çok tatlı :D

yılmaz_filiz
06-06-07, 10:50
hımm ben bu tüyoları bilseydim öldüğünü düşünmezdim elbet..aslında doğru valla yılamzıda öldürdüler gene geri getirdiler filizede öyle bişeyler yaparlar heralde senaristler yeterki biz izleycilerin yüreği ağzına gelsin:)

öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum.dizi çok saçma olur o zaman.hem yılmazın kalbi durdu hem filizin.bu seferde yılmaz filizi hayata döndürür.belki filiz yoğun bakımda olabilir.ama ölmicektir.

beyza_rnn
06-06-07, 10:54
fragmanı izledim ama biraz sinirlendim.çünkü bebek doğduğunda yılmaz onaa "sen anneni benim sevdiğim kadını öldürdün "der gibi bakıyordu.öyle bir bakış atmış ki sanki elinden gelse dövecek.yılmaza orda çokk sinir oldum.öncesinde de ömer yaptı şimdi de yılmaz yapmasın.ben bile o bakışından ürktüm yani.yazık zavallı bebeğin ne suçu var...

ihlamurlar_alt
06-06-07, 10:54
arkadaslar bu neeee yaaaa
gene aglattilar, eminsiniz demi ölmiyecegine,
ozaman telefonda handana ne anlattida öyle kendinden gecti

sysdll
06-06-07, 10:55
fragmanda yine yüklemişler adrenalini izleyiciye :D illa gerecekler bu fragmanlarda...zaten yakında filizimde başlar vermeye morfini forum milleti insanına ondan sonra tut tutabilirsen forumdakileri....:D:D:D

neyse en azından forumda olmamızın getirdiği avantajla bazı şeyleri biliyoruz...:D

mervenil
06-06-07, 10:57
Filiz yolda fenalaşıyor, ne oluyorda yılmaz onu eve götürüyor. İnsan bir hastaneye götürür. Benim bildiğim doğum ancak evde başlarsa evde devam eder. Resmen kız yolda doğuruyo . Gerçi izlemeden de bilinmez. Vardır bir gerekçe.

ihlamurlar_alt
06-06-07, 10:58
tuba büyüküstün babam ve oglum dan sonra kinci kez böyle bi sahne cekti sanirim,cok basarili gercekden,kendisine hamillik cok yakisiyor,
filiz ölmesin:(

sysdll
06-06-07, 10:59
arkadaslar bu neeee yaaaa
gene aglattilar, eminsiniz demi ölmiyecegine,
ozaman telefonda handana ne anlattida öyle kendinden gecti

sana da deseler kızın diğer tarafa gidip geliyor diye senin tepkin nasıl olurdu :img-hyste büyük ihtimalle hastaneye götürme sırasında Yılmaz telefon edip söyleyecek hastaneye gittiklerini...o yüzden handan kendinden geçip kendini yere bırakıyor :D

zeynep.s
06-06-07, 11:03
deniz ve gökyüzü gibiydik
ağlamayı bekledim sana kavuşmak için
sevdamız müebbet yesede ayrılık adına
ben yinede döneceğini söyledim
son gökyaşımın pususunda nöbet tutan başucumdaki yalnızlıklara
acınası sensizliğimde
yalnızlıklar bile anlamını yitirir
tanrım seni koymasın diye
yakınımdaki en uzağa
şimdi sen tutulupta azrailin platonik sevdasına
dönmessen eğer
infaz saatimi yazıp ilk safağa
siper ederim gövdemi
sevdanı koyarım ilk kurşuna
senle kutsarım aşkımı adın ölüm bile olsa

b.inal şiiri çok güzel okumuş... bülent ve tuba harika oynamışlar.

EvaLongoria
06-06-07, 11:05
Allahım bundan 4 hafta önce bangır bangır Yılmaz ölmeyecek diyorduk şimdi de FİLİZ ÖLMEYECEK bölümüne geçtik.

Arkadaşlar burada yazılanları düzgün takip ederseniz ölmeyeceğini bilirsiniz..

september_06
06-06-07, 11:05
Filiz yolda fenalaşıyor, ne oluyorda yılmaz onu eve götürüyor. İnsan bir hastaneye götürür. Benim bildiğim doğum ancak evde başlarsa evde devam eder. Resmen kız yolda doğuruyo . Gerçi izlemeden de bilinmez. Vardır bir gerekçe.

Ben de onu diyecektim. İnsan eve götüreceğine alır bir hastaneye filan götürür. Sanki sancı başlayınca hemen bebek doğuveriyor.En az 3-5 saat çeker doğması. O kadar zamanda hastaneye varılamazmıydı. Mantıksızlık. Valla Türk filmi tadı da kaçtı ne filmine döndü bilemiyorum artık. Siz düşünün.

Hey gidi koskoca Filiz Tekiner, ne hallere düştün, dağ evinde çocuk doğurdunya ne diyim sana.

Neslihan17
06-06-07, 11:09
tubayı doğururken izlemek çok keyifli harika rol yapıyor yaaa :) bir de sonu güzel olsa mesela bebeğini kucaklayabilseydi daha iyi olacaktı ama bu senaristler bizi illa hastaneye sokmak zorundalar. tabi bülent de süper oynamış. bebiş de babaya benzeyecek sanırım tombul yanaklı çok şeker bişey. :)

sysdll
06-06-07, 11:10
Allahım bundan 4 hafta önce bangır bangır Yılmaz ölmeyecek diyorduk şimdi de FİLİZ ÖLMEYECEK bölümüne geçtik.

Arkadaşlar burada yazılanları düzgün takip ederseniz ölmeyeceğini bilirsiniz..

teşekkür ederim eva...bende hep bunu söylemk istiyordum zaten.bişi biliyoruzda konuşuyoruz kardeşim....:img-hyste :img-hyste (tüyom falam yok üzerime gelmeyin)...her ne kadar arkadaşlar okumasa da tekrar belirtmekte fayda var...senaristlerin işi belli olmaz....:img-yes:
baştan beri söylüyorum.senaristlerle yemeğe çıkacağım ondan sonra onları sandalyelerine bağlayacağım ve 2.sezonu komple seyrettirip medya arkası yapacağım...:img-hyste :img-hyste nasıl olur sence?? ayrıca sizleri de canlı yayına alıp isteklerini yerine getireceğim...ferman abi merak ediyordu ne yapacağımı?işte bunun gibi şeyler...:img-hyste :img-hyste

aşkımbülent
06-06-07, 11:11
fragman çok güzeldi ya.acaip etkileyici oynamış bülent de tuba da.resmen yaşadım o doğum anını :)filize bişey olmayacak neyseki bunu biliyoruz ya rahatım :)ya filizin sancıları yolda başlıyosa yılmaz onu niye hastaneye değil de köy evine götürüyo onu anlayamadım.bunlar nikah işlemleri için nikah dairesine gitmiyomuydu en son.yani hala şehirde olmaları gerekmez mi?neyse vardır bunda da bir hayır izleyip görürüz :)bebek çok tatlı maşallah :)ohh be bugünleri de gördük ya bi de filiz iyileşirse düğün olursa allaaahhhhhhh :):)

EvaLongoria
06-06-07, 11:12
teşekkür ederim eva...bende hep bunu söylemk istiyordum zaten.bişi biliyoruzda konuşuyoruz kardeşim....:img-hyste :img-hyste (tüyom falam yok üzerime gelmeyin)...her ne kadar arkadaşlar okumasa da tekrar belirtmekte fayda var...senaristlerin işi belli olmaz....:img-yes:
baştan beri söylüyorum.senaristlerle yemeğe çıkacağım ondan sonra onları sandalyelerine bağlayacağım ve 2.sezonu komple seyrettirip medya arkası yapacağım...:img-hyste :img-hyste nasıl olur sence?? ayrıca sizleri de canlı yayına alıp isteklerini yerine getireceğim...ferman abi merak ediyordu ne yapacağımı?işte bunun gibi şeyler...:img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste evet evet güzel fikir. canlı yayına bağlanırım zevkle. zaten onlar kesin izlemiyorlar yazdıklarını. izleleseler bu kadar rahat olamazlar. insan izlerken kabir azabı çekiyor yahu...

FİLİZ ÖLMEYECEK !!

(her msj ın sonuna yazalım bare)

fatma-1721
06-06-07, 11:16

Sevgili mervenil;
Bilmiyorum ama eger Filiz yolda sancilanmissa bunu Yilmaza söylememistir,cünkü Yilmazin Filizi sanci cekerken,dag evine götürecegini tahmin edemiyorum!

feride-ömer
06-06-07, 11:19
içim haratladı filiz ölmüyorsa kendinden geçmiştir tabi evde doğumlar hep riskli oluyor neyse ama can çok tatlıydı ** cemi biraz andırıyor heralde yılmazda kahraman gibiydi süper man oldu artık her işe yılmaz koşuyor ama hastaneye hangi ara götürüyorlar çok belli değildi olsun artık:img-wink: şu resimler bölümünde hastanenin önünde fotoğraflarıda vardı öldüyse hastaneye götürmezler diyorum yaa çok iyiyim şimdi :happy0064 ömer ferideye nasıl bakıyordu kesin kavga çıkarır ma belliydi böyle olucağı ama olsun yani filiz ölmüyor yaa içim rahat ohhh herkese iyi yorumlar:img-wink: :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

NOT:konudan konuya atlamış gibi görünebilirim ama ne yaptığımı bilmiyorum kusura bakmayın artık :img-wink:

bego87
06-06-07, 11:23
:img-hyste :img-hyste evet evet güzel fikir. canlı yayına bağlanırım zevkle. zaten onlar kesin izlemiyorlar yazdıklarını. izleleseler bu kadar rahat olamazlar. insan izlerken kabir azabı çekiyor yahu...

FİLİZ ÖLMEYECEK !!

(her msj ın sonuna yazalım bare)

Valla sana bişey söyliyim evacım izliyolarmış hatta izlemeyi geçtim kendileride dalga geçiyomuş yazdıklarıyla :img-hyste Duydum bunu ve şok oldum şaka gibi dimi ...:img-yes:

Ben direk katılırım o yayına çok mantıklı bi fikir sysdll :)

SiLa_18
06-06-07, 11:33
süper bi bölüm bizi bekliyo...ya
yilmaz ve filiz oyunculuklari süper...filizin sacilarin tutmasi...cok güzel yapmislar ya...

can bebegimizde cok tatli ve tobul...:)))
cuma günüyü iple cekiyorum...:))

gulum15
06-06-07, 11:34
slm arkadaslar ......
bende daha yeni gordum fragmani ya super oynuyorlar ya helle filiz
cok super oynadi rollunu tabi yilmazda
ya insallah kotu birsey yoktur filizin ayy canim yaaaaa
bence oolmez cunki elifi de oyle oldurduler hemi sacma olur diziye cok az bolum kaldiu yani iiii bittirsinler
zaten bu cemin yuzunden ben varyaa ...

sinem*
06-06-07, 11:38
Fragmanı netten izledim..Şiir çok güzel ama fragman filizin öldüğünü düşündürüyor :) ama ölmeyeceğini biliyoruz

Filizle yılmazın bebeği maşallah nasıl sevimlilik ama çocuk erken doğumla gelen bir bebeğe benzemiyor resmen 9 aylık doğmuş hatta 9 aylıktan bile fazla görünüyor :):) yılmaz şüphelenebilir şimdi bebek cemin bebeği olamaz ,benimde bebeğim olamaz olsa olsa 7-8 aylıktı der sonrada acaba bu bebek kimindi demeye başlarmış :):) Şaka bir yana yılmazın halide çok kötüydü bir oyana bir bu yana koşturup duruyor ..Filize de epey destek oluyor .

Filizin yatakta tek başına kıvranması çok kötü,doğum sonrasında bebeğe bakıp sonra bayılması da çok kötü sonra yılmazın bebeğe bakıp üzülmesi de ...Bu bölüm dram var gibi gene hastanedeyiz

sysdll
06-06-07, 11:43
yanarım yanarım hastane sahibi olmadığıma yanarım.hiçbir hasta gelmese bile bu dizi yüzünden bile köşeyi dönerim...:D neredeyse hastanede olmayan bir bölüm bile yok.Yılmaz ya da Filiz veya diğerlerinden birisi mutlaka hastaneye uğruyorlar.hem indirimde yapardım...:D yabancıya gitmemiş olurlardı.hatta tüm hastaneyi bile kullanabilirlerdi...:D nasıl olsa sadece onlara tahsis edecektim..:D:D

sude9
06-06-07, 11:57
Fragman yine yanıltıcı ...öyle bir hava verilmiş ki Filiz öldü ölüyor...

Filiz oldukça zor durumda kalmış...Yılmaz'da sarılmaktan başka bir şey yapamıyor,çaresizliği güzel yansımış fragmanda...neyseki doğum yaptıracak birini bulmuş ...yine hastahane yolları gözüktü...Yılmaz'ın bir tane hastahane yaptırması şart oldu...maşallah hastahane yüzü görmeyen kalmadı üstelik basit sorunlarda değil

Ömer-Feride cephesi karışmış görünüyor....zaten Ömer Feride'nin çalışmasından memnun değil birde Handan gördüklerini hislerini katarak anlatmıştır iyice dolmuştur Ömer

gül-em
06-06-07, 12:18
Arkadaslar fragman sinir bozucu. Senin karnın burnunda ne işin var dagda. yada gidemediler hastaneye hemen. hayret bişey filiz ölürse eger sinirden bende ölücem galiba. yeter ya ne cektik su diziden yaaa......offffffffffff

benim
06-06-07, 12:33
Fragman gerçekten çok güzel . Tuba'nın ve Bülent'in oyunculuğu süper gözküyor.
Herhalde eve yakın bir yerdedirler o yüzden eve gittiler.
Filiz'in bir an sancısı tutmuş olabilir.Sonra belki geçti deyip eve gitmişlerdir.Sancılar tekrar başalmış olabilir..
Yılmaz Filiz'le birlikte acı çekip ağlıyor canlarım ya...
Bebeğimiz çok tatlı maşallah...

Ay90
06-06-07, 12:33
bende fragmani izledim. Siir müthis ve Bülent Inal yine sahane seslendirmis. Ben Tuba B. dogum sahnesini basarili bir sekilde oynicagini biliyordum cünkü babam ve oglumda da dogum sahnesi vardi.
Bülent I. ve Tuba B. süer bir oyunculuk sergilemisler.
Tabiki Filiz ölmicek. Bugün dügün sahnesi cekilicek Filiz nsl ölsün?
Bölüm güzel olucak ama yinede bütün bir bölüme uzatmasinlar dogum sahnesi o kadarida sikar yani.

61MERVE61
06-06-07, 12:41
Vala yarim saat icinde sinavim var hazirlanmam lazim ben burda oturdum fragmani izliyorum,bittim bayildim resmen tubamin ve bulentimin oyunculugu superr ki AY90dedigin gibi b v o da yine super performans sergilemisti bu konu hakkinda cok basarililar.....yilmaz nasil agliyor kiyamam yahh...

filizin olmiyecegine gore bayildi herhal...uffff

yesilimim
06-06-07, 12:50
77.Bölüm Özeti

Filiz, Cem’i görmenin dehşeti içindedir... Yaşadığı korku ve paniğin etkisiyle sancıları başlar. Sevdiği kadına daha yeni kavuşan Yılmaz, hayatları tehlikeye giren Filiz ve bebeği kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girer.

Yılmaz, Filiz ve bebeği yaşatmaya çalışırken, Cem hala bir hayalet gibi onların çevresinde dolaşmaktadır.
Cem, Filiz ve Yılmaz’ın bebekleriyle birlikte mutlu bir aile kurma hayallerine engel olmak için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Müstakbel gelinini özel bir davette dansederken gören Handan’ın, *Feride’ye karşı tutumu değişir.

Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak, ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında olmayan Feride’yi, kötü bir sürpriz bir beklemektedir. Genç kadın kurtulmaya çalıştıkça daha da dibe çöker.
Annesinin muhalefetine rağmen sevdiği kadına sahip çıkan Ömer, Feride’yi affetmesi hiç de kolay olmayacak bir durumda görür.

61MERVE61
06-06-07, 12:51
Solemeden gecemicem son sahnede,handan performansida super
kadin resmen kahroluyor acep ne diyor yilmaz ona belkide anne gozumuz aydin turp gibi bi oglumuz oldu:)yada anne filiz oldu ama bebek cok saglikli:)

simdi gelen giden filiz oldumu sorcak?
en iyi cozum su baglanalim sedasayana basbas bagralim FILIZ OLMEDI DIYE..yoksa burda kalanlara alah yardim etsin..:)

ohh rahatladim sonunda flizim de dogurdu ayy vala sanki sahiden dogurmus gibi hatta karni sisken bile okadar gercekci duruyorduki:)dort gozle bekliyorum...

61MERVE61
06-06-07, 13:06
Ayrica:)arkadaslar masalah bebek sahiden cook tatli ve tombis,
fragmani dikkatlice izledimde bebek dogarken ne temiz doguyor:)bembeyaz:)
hickimse yok sanirim....

snra gorusuruz..

sysdll
06-06-07, 13:13
hatırlarsanız 73 ün fragmanında o kadar kastırmışlardı ki sanki kötü bir bölüm bizleri bekliyordu.ama sonuçta fragmanda olanlar dizinin yarısını işgal ediyordu.diğer yarısına ise mutluluk ve belirsizlik hakimdi...benim tahminim bu bölümde bu şekilde gelişebilir.çünkü "dahi!" senaristlerimiz bu tip germeleri (gerilim diyesim gelmiyor) yapmayı ve abuk sabuk bağlamlarla olayları bağlamayı seviyorlar...

dediğiniz gibi şimdi forumda birçok düşünce ortaya çıkacaktır.en mantıklısından en uçuğuna kadar...ve çoğu kişi şu soruyu soracak...: Filiz ölecek mi?

sizce ölecek mi Filiz?? :D:D:D:D

medsul
06-06-07, 13:20
vay vay ne bölüm ama fragman böyleyse bölüm gercekten harika olacak:happy0064 tuba&bülent gercekten yıldizlaşacaklari bir bölüm olacak
yazık filize yaaaa kız saglık ocağinda bali dogursaydi
evde doguruyor:icon_sorr

filizim+y
06-06-07, 13:31
herkese merhabalar ben geldim başbelanız:):)

fragmanı izledim geçen hafta sevinçle izlediğim sahnelerin yerini bu hafta hüzünle izleyeceğimiz sahneler almış fragmanda oyunculuklar muhteşem görünüyor güzel bir bölüm olacağını düşünüyorum fragman yorumumu yapacağım ama sonra şimdilik gözüme çarpan filizyılmazın son sınavlarını başarıyla verecekleri bir bölüm her ikisi de muhteşem

bu arada can bebeğimiz dünyaya geldi hemde nur topu gibi maşallah hem anneye hem babaya benziyor gerçi erekn geldi ama filizimiz bebeğine iyi bakmış hani çok şekerdi, kucağımda olsa da sevsem tam sevmelik hani:):)

bu seferde FİLİZ ÖLÜYOR MU diye yazmayın valla bozuşuruz çekemem neler çektiğimizi hatılamak istemiyorum yılmazda yapmayın filizsiz bir final olabilir mi hiç FİLİZ ÖLMEDİ İLK VE SON KEZ YAZIYORUM

ferman abim ben sana ne desem az gelir ha ne demek ceme benziyor daha sabi sübyan bir bebeği kime benzettin oldumu hem annesine hemde babasına karşı antipatin var da çocuğun suçu ne benzete benzete bir psikoya benzettin olmadı ama bırak anasını babasını o bebeğe nasıl kıydın, desene senle işimiz var daha filiz olmadaı yılmaz yılmaz olmadı bebek filizim ne etcek senle izin vermem bak bebeşimiz dokunma:):)

sude9
06-06-07, 13:34

Size de aynısı oluyormu bilmiyorum ama olacakları bildiğimizden ötürü ne özet ne fragman tad vermiyor...merak unsurunu kaybetmemek gerekiyor galiba:img-yes:

Cem'in Filiz ve Yılmaz'a ne kadar büyük zarar verdiği ortada ve kaçtığı malum neden kaçtığı haber verilmez acaba?
Ömer Handan'a karşı Feride'yı korumakta,ezdirmemekte ama içide içini yiyiyor olmalı...bayağı bir sorun olacak bu iş...Feride'nin imzaladığı kağıtlarda var...Yılmaz el atar duruma belki...ne de olsa herşeye çare var Yılmaz'da(süpermen yanında pek zayıf kalır :) )

darbe35
06-06-07, 13:38
ya fragmanı bnde izledim ne bu ya elife yaptıkları gibi filizidemi öldürcekler yaa:icon_sorr bu kızın kaderindemi var ne babam ve oğlumda da aynı şekilde doum yaparken ölmüştü bari burda yapmasınlar ya:icon_sorr :icon_sorr bu arada bebekte çok şeker bişi..:img-wink:

SBR
06-06-07, 13:40
bakıyorumda forum canlanmış yeni konumuza da bulmuşuz FİLİZ ÖLMEDİ diye not olarak yazmaya başlamış herkes .
gerçekten çok yavan bir fragmandı heyeceanı arttırmak için başka sahne koymamışlar ... yeni bölüm bol hastane içerecek:img-wink:

bego87
06-06-07, 13:49
bakıyorumda forum canlanmış yeni konumuza da bulmuşuz FİLİZ ÖLMEDİ diye not olarak yazmaya başlamış herkes .
gerçekten çok yavan bir fragmandı heyeceanı arttırmak için başka sahne koymamışlar ... yeni bölüm bol hastane içerecek:img-wink:

Nesi yavan be sbrcim:) Sen biliosun diye öyle geliyo bilmeyenler öldümü ölmedimi merak içinde .:img-wink: Ayrıca bu bölüm oyunculuklar baya süper olucak gibi tuba büyüküstünü ve bülent inalı çok beğendim fragmanda..
Özette gelmiş peki aklıma takıldı noluyo bu ömerle ferideye ne durumunda görüceke affedemicek offf!!:icon_whis

filizim+y
06-06-07, 13:49
filizim hoş geldin sen bizim başbelamız değil başımızın tacısın :img-wink: yazdıkların tam aklımdan geçenlerdi ellerine sağlık iyi yorumlar diliyorum:img-wink:

NOT:FİLİZZ ÖLMEDİ:happy0064

hoşbulduk feride-ömerim teşekkür ederim çok mutlu oldum güzeldüşüncelerin için, sizlerle birlikte iyi yorumlar olacak tek olmaz, sağolasın

sakın yazmasınlar bozuşuruz onlarla:img-wink: :img-wink:

medsul
06-06-07, 13:50
fragmanı izlemende bana yardimci olan tüm arkadaşlarima
buradanda cok teşkkür ederim :img-wink:

bu bölüm hem cok duygusal olacak hemde harika bir oyunculuk izliyecğiz
yılmaz fragmanın sonunda nasılda bagiriyor filiz diyee:icon_sorr
bayılınca sanirim öldü sandi galibaaa:icon_sorr cok kötü oldum valla
ben kesin o sahnelerde aglarim:icon_sorr
filizin ölmüyeceğini bildiğim için içim rahat:img-yes:
78 bölümde düğün olduguna göre hastene sahneleri bu bölüm olur
buda iyi bir şey iki bölüm hastenelerde gecirmek istemem:img-yes:

gülbeşeker
06-06-07, 13:53
Arkdaşlar sanırım filizin arabada sancıları tutuyor oysa ben 76.bölüm resimlerrini görmek istiyordum ama fragmana bakılırsa o resimler çıkmayacak madem çıkmayacak niye o sahneleri çekiyorsunuz neyse bu arada yeni bölüm fotoları umarım çıkar filiz-yılmaz yılmazların evindeler filiz sarıları giymiş çok yakışmış.

sysdll
06-06-07, 13:53
forumun yeni konusunu açıklıyorum:
Kimi öldürelim? evet arkadaşlar bu yeni konuda hayal sınırlarınızı zorlamanız serbest.aklınıza kim gelirse öldürebilirsiniz...buna nasıl mı karar vereceğiz?hemen onu da açıklıyorum...

Filiz ölsün diyorsanız FILIZ yazın bir boşluk bırakın 0000'a mesaj gönderin

Yılmaz ölsün diyorsanız YILMAZ yazın bir boşluk bırakın 0000'a mesaj gönderin

cem ölsün diyorsanız PSIKO yazın bir boşluk bırakın 0000'a mesaj gönderin

mualla ölsün diyorsanız KAYNANA yazın bir boşluk bırakın 0000'a mesaj gönderin

aslı ölsün diyorsanız AILEM OLDUNUZ yazın bir boşluk bırakın 0000'a mesaj gönderin....

nasıl ama :D:D:D:D :img-hyste :img-hyste

SBR
06-06-07, 13:55
Nesi yavan be sbrcim:) Sen biliosun diye öyle geliyo bilmeyenler öldümü ölmedimi merak içinde .:img-wink: Ayrıca bu bölüm oyunculuklar baya süper olucak gibi tuba büyüküstünü ve bülent inalı çok beğendim fragmanda..
Özette gelmiş peki aklıma takıldı noluyo bu ömerle ferideye ne durumunda görüceke affedemicek offf!!:icon_whis

yahu ne bileyim sevgili begom ama haklısın herkes bilmiyor FİLİZİN ÖLMEDİĞİNİ(notuda sıkıştırıdım bu arada:happy0064 )

bölüm biraz kanserlik yaww ben tabu büyüküstünün performansını bekliyorum bakalım nasıl olacak.inşallahbütün bölüm hastaneye ayrılmaz.sevgili begom biraz ayrı takılmaları normal yahu ama ömer efendi asık suratlılık yapıyorsa yanlış yapıyordur.sonuçta ömer biliyordu dansözlük yaptığını.şimdi handan gördü diye ömer tavır almaz herhalde ferideye .bakalım bekleyip görelim:img-wink:

byuzax
06-06-07, 13:56
Yılmaz, Cem’e karşı savaş veriyor

Filiz, Cem’i görmenin dehşeti içindedir. Yaşadığı korku ve paniğin etkisiyle sancıları başlar. Sevdiği kadına daha yeni kavuşan Yılmaz, hayatları tehlikeye giren Filiz’i ve bebeğini kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girer.
Müstakbel gelinini özel bir davette dans ederken gören Handan’ın, Feride’ye karşı tutumu değişir.
Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak, ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında olmayan Feride’yi kötü bir sürpriz bir beklemektedir. Genç kadın kurtulmaya çalıştıkça daha da dibe çöker.

whisper34
06-06-07, 13:59
Özelden fragman linkini atan arkadaşlara TEŞEKKÜRLER...

görüntü hep tek yerde yani sancı - doğum arasında kalmış eminim ötesi vardır bunun ama o sahneler sanırım bizi germeye yetecek.

birde fragmanı izlerken TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ün cidden oyunculuğunu kutladım.
oyunculukla çok geçmişi olmamasına rağmen verdiği gerçeklik hoşuma gitti tekrar kutlarım.

handan neden ağlıyor bilmiyorum ama o kısım beni rahatsız etmedi filiz ölse heralde telefonda haberini vermezler doğum yaptığı haberini filan almıştır.
cumaya kadar merak :img-wink:

SBR
06-06-07, 14:02
forumun yeni konusunu açıklıyorum:
Kimi öldürelim? evet arkadaşlar bu yeni konuda hayal sınırlarınızı zorlamanız serbest.aklınıza kim gelirse öldürebilirsiniz...buna nasıl mı karar vereceğiz?hemen onu da açıklıyorum...

Filiz ölsün diyorsanız FILIZ yazın bir boşluk bırakın 0000'a mesaj gönderin

Yılmaz ölsün diyorsanız YILMAZ yazın bir boşluk bırakın 0000'a mesaj gönderin

cem ölsün diyorsanız PSIKO yazın bir boşluk bırakın 0000'a mesaj gönderin

mualla ölsün diyorsanız KAYNANA yazın bir boşluk bırakın 0000'a mesaj gönderin

aslı ölsün diyorsanız AILEM OLDUNUZ yazın bir boşluk bırakın 0000'a mesaj gönderin....

nasıl ama :D:D:D:D :img-hyste :img-hyste

acaba hepsi ölsün diye bir mesaj adresi olamaz mı :img-hyste :img-hyste eğer olmazsa mualla ve aslı ve cem haricindeki herkes ölebilir:img-hyste gerie kim kaldı yahu:img-hyste :happy0064

byuzax
06-06-07, 14:07
yeni resimleri sayın adminimiz eklemiş kolay olsun sizlere

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=17116&page=67

işte link ! ben daha bakmadım hemen buraya ekleyeyim dedim :D

feride-ömer
06-06-07, 14:11
arkadaşlar malum karakterlerimizin bazı bölümlerde davranışlarını biraz değiştirdiler sanki( gördüğüm kadarıyla:img-wink: )ama neyseki düzeldi:img-yes: bende bunu düşünerek sizin görüşlerinizi bilmek için bazı sorular hazırladımeğlenceli geçeceğini umuyorum sıkılmanızı istemem:img-wink: cevaplarsanız sevinirim:img-wink:

1-aslı kızımızın yeni imajını nasıl buldunuz?aslı karakterini siz hazırlasaydınız nasıl bir kişi yapardınız?dizide kime aşık ederdiniz?
2-filiz karakterinde sizce bir değişme oldumu?siz nasıl olmasını isterdiniz?
3-yılmaz karakterinde sizce bir değişme oldumu?sizce yılmaz karakteri özünden uzaklaştımı?siz nasıl olmasını isterdiniz?
4-cem karakteri size sempatik geliyormu?onu değiştirmek istermiydiniz?
5-handan sizce nasıl bir anne?handan karakterinde değişikliğe gerek varmı?varsa siz nasıl biri olmasını isterdiniz?
6-mualla sizce nasıl bir anne ?mualla karakterinde dğişikliğe gerek varmı?varsa siz nasıl biri olmasını isterdiniz?
7-ömer sice nasıl biri?ömerde değişiklik yapmak istermiydiniz?
8-feride sizce nasıl biri?feride karakterinde değişiklik yapmak istermiydiniz?
9-bebeğimiz can ilerde nasıl bir karakter olur?canın davranış olarak kime yada kimlere benzemesini isterdiniz?
10-sizin seçtiğiniz bir karakteri kendinize göre yorumlayın ve nasıl biri olmasını isterdiniz yazın...

NOT: umarım beğenirsiniz ilk defa böyle birşey yazıyorum sizin görüşlerinizi merak ettiğim için yazdım inş saçma olmamıştır beğenmeniz dileğiyle...:img-wink:

darbe35
06-06-07, 14:18
ya arkadaslar nie herkes filiz ölmücek gibi bir hisse kapıldı anlamıorum öle bi duyummu aldınız yoksa sadece 2 resimden yola çıkarkmı bunları söylüyorsunuz o resimler bana çok yapmacık geldi yani bnce yeni bölümden alınmış olamaz poz verilmiş sadece yani bn kesin ölücek demiorum ama kesin yaşıycak diede bişi yok dizinin senaristlerinden falan bi duyum alıyorsanız sölein ama almıyorsanız da 2 resm yüzünden milleti ümitlendirmein yeni bölümde filiz ölürse sizde yalancı duruma düşersiniz...

SBR
06-06-07, 14:23
arkadaşlar malum karakterlerimizin bazı bölümlerde davranışlarını biraz değiştirdiler sanki( gördüğüm kadarıyla:img-wink: )ama neyseki düzeldi:img-yes: bende bunu düşünerek sizin görüşlerinizi bilmek için bazı sorular hazırladımeğlenceli geçeceğini umuyorum sıkılmanızı istemem:img-wink: cevaplarsanız sevinirim:img-wink:

1-aslı kızımızın yeni imajını nasıl buldunuz?aslı karakterini siz hazırlasaydınız nasıl bir kişi yapardınız?dizide kime aşık ederdiniz?
3-yılmaz karakterinde sizce bir değişme oldumu?sizce yılmaz karakteri özünden uzaklaştımı?siz nasıl olmasını isterdiniz?
5-handan sizce nasıl bir anne?handan karakterinde değişikliğe gerek varmı?varsa siz nasıl biri olmasını isterdiniz?
6-mualla sizce nasıl bir anne ?mualla karakterinde dğişikliğe gerek varmı?varsa siz nasıl biri olmasını isterdiniz?
9-bebeğimiz can ilerde nasıl bir karakter olur?canın davranış olarak kime yada kimlere benzemesini isterdiniz?
10-sizin seçtiğiniz bir karakteri kendinize göre yorumlayın ve nasıl biri olmasını isterdiniz yazın...

NOT: umarım beğenirsiniz ilk defa böyle birşey yazıyorum sizin görüşlerinizi merak ettiğim için yazdım inş saçma olmamıştır beğenmeniz dileğiyle...:img-wink:

1.ben aslının o kadarda değiştirildiğini düşünmüyorum bence aslı için pekte uygun kimse yok şuanda
2.filiz karakteri evrim geçerdiği yahu :happy0064 nerde ilk sezon filizi
3.ben bu soruya cevap vermiyeyim hazır forum sakinken hareketlilik olmasın şimdi
4.ceme yazılan replikler hiç kimseye yazılmadı yaww cem benim sevdiğim karakterlerden
5.handan çocuklarını düşünüyor hemde fazlasıylan .handan da evrim geçiren karakterler arasında .
6.mualla bence hep aynı içi dışı bir her şeyi söylüyor direk .muallada bence bir değişiklik olmadı
7.ömer ilk sezon bana itici gelen bir karakterdi bu davranışı 2.sezonda devam etti ama sonra pekte fazla gözüme batmadı
8.ben bunun içinde bir şey söylemiyeyim gerekçe aynı
9.davranışları babasına çeker herhalde . yazık çucuğa vallaha bari aynalı falan olsa yanında da benzemese yılmaza
10.bu soruyu pas geçiyorum o kadar da hakkım olsun yaww:img-wink:

byuzax
06-06-07, 14:25
Perfect ! Aslı karakterini daha patavatsız daha gıcık birşey yapardım asmak kesmek kolay olsun diye...Dizide kime aşık ederdim BULDUM Aynalıya !
Filiz zaten harika ! değişmesine gerek yok !
Yok ya sadece biraz daha kılıbık oldu ... Ama özü hala aynı
WoW Cem benim adamım . Cem is the best people of ıhlamurlar altındA !
oF Oldum olası antipati duyduğum bi karakter . Yorum yapmıcam ama son zamanlarda kedi olalı bi fare tutabildi... orası başka.Anlamadığım Handan gibi cadıdan nasıl olur da filiz gibi bi melek çıkar :img-hyste
İyi bi anne :D ... Tek istediğim filizi aslı gibi sevmesi
Çok class adam ... Değişikliğe gerek yok. Ömer tam gaz !
Yow da iyi . Değis. gerek yok
Ceme benzemesinde ... Bence anası gibi zeki babası gibi delikanlı olsun :img-hyste :img-hyste :img-hyste babası gibi olsun isterim. (Ferman abi burda mı :icon_whis

Hmm seçeyim hemen . Müjgan ! Dört dörtlük değil çünkü kendi pozisyonunu bu kızının nasıl okuduğunu çok iyi biliyor . Hele şu davul zurna olayı beni deli ediyor .!

SBR
06-06-07, 14:26
ya arkadaslar nie herkes filiz ölmücek gibi bir hisse kapıldı anlamıorum öle bi duyummu aldınız yoksa sadece 2 resimden yola çıkarkmı bunları söylüyorsunuz o resimler bana çok yapmacık geldi yani bnce yeni bölümden alınmış olamaz poz verilmiş sadece yani bn kesin ölücek demiorum ama kesin yaşıycak diede bişi yok dizinin senaristlerinden falan bi duyum alıyorsanız sölein ama almıyorsanız da 2 resm yüzünden milleti ümitlendirmein yeni bölümde filiz ölürse sizde yalancı duruma düşersiniz...

sevgili arkadaşım filizin ölmiyeceğini tabikide resimlerden ankamadık belki şu saatlerde bile 78 yani düğünlü bölümler çekiliyor belki de arkadaşlarımız sette .biz ordan biliyoruz ölmiyeceğini:img-wink: aydınlattıysam ne mutlu bana:img-yes:

Neslihan17
06-06-07, 14:27
bugüne kadar kanald'nin sitesinde verilen resimlerin dizide oynadığını görmesek de filizin ve yılmazın kıyafetlerini dizi içerisindeki sahnelerde gördük. mesela filizin kırmızı kıyafeti bebek için kontrole gidildiğinde ve doğum sahnesinde görülüyor. filizin zaten ölmeyeceğini biliyoruz. o kadar arkadaş sete gidip hastane koridorlarında boşuna beklemediler. hatta bugün de bi çok arkadaş düğün çekimlerini izlemek için sete gideceklerdi ya da gittiler. doğum sahneleri ilk sahneler olduğuna göre filizin sarı elbiseli hali de iyileşip yılmazların evine yerleştiği sahnelerdir. zaten elimizde böyle tüyolar da vardı.

sude9
06-06-07, 14:30
Doğruyu buldu..geçte olsa ...ama ben en başından kendisine ilgisiz davranan birine aşık etmez,kendi hayatını başka birine bu kadar endekslemesine izin vermezdim...dizideki hiçbir karaktere de aşık etmezdi...

Eskiden ayakları daha sağlam basıyordu yere üstelik kimse bana istemediğim şeyi yaptıramaz ben istemedikçe diyordu...aşık olunca bu özellikler kayboldu...ayakları yere basma konusu ise eskisi kadar kuvvetli olmasa da yine güzel gidiyor

Her karakterde olduğu gibi Yılmaz'da da değişim mevcut...değişimin iyi taraflarıda oldu...felakete sürükleyen taraflarıda

Yılmaz-Filiz nasıl olsun isterdiniz....bu zamana kadar çok yorum yaptım artık ne söyleyeceğimide şaşırdım..ikisi buldu dizide birbirini...kurcalamıyorum artık

Sempatik gelmez mi en sevdiğim karakterdir kendisi...diziyi onun için izler olodum...ne zaman nerede ne şekilde çıkacak merak içindeyim :):)...Değişmesin bu saatten sonra onu iyilik meleği olarak görmek mümkün olmaz..af dilesede pişman olsada (ki bunların hiçbiri olmayacak)...

Allah kimsenin başına böyle bir anne vermesin dedirtecek kadar kötü bir anne..annelik kavramının güzelliğini bozuyor...Bu saatten sonra değişmesi de fark etmez..gözümde yine aynı

Mualla'dan da hazetmem ama daha gerçekçi duruyor....etrafta Mualla özelliğinde birçok anneyi görmek mevcut...o da değişmesin

Elif zamanından beri severim Ömer'i şu an daha da çok seviyorum....Başarılı bir iş adamı olmasını yazardım senaryoya o kadar...diğer özellikleri yerli yerinde

İyi..hoş ama okumadan kağıtlara imza atacak kadar da cahil..bu cahilliğini siler o kağıdı imzalatmaz ve eski işini yaptırmazdım...başka işmi yok..arasaydı bulurdu birşeyler..teklifi kabul ederek biraz kolaya kaçtı

Ne Yılmaz'a ne Filiz'e benzesin kendisi gibi olsun.....

Ceyda: Çok iyi bir karakter tek eksik aslında o da senaristlerin eksikliği çok az yer veriyorlar..onu dizinin içine daha çok dahil ederdim...Ceyda'yı değiştirmeye yenilemeye gerek yok..bu haliyle çok çok iyi

bego87
06-06-07, 14:30
Ya resimlere baktımda bana mı öyle geliyo bölüm resimlerinde yılmazın elindeki yüzük yer değiştirmiş yani diğer elinde yani bu resimler evlendikten sonra ki resimler galba bu sahneler belki daha önceden çekilmiştir.Çünkü düğün çekimleri bugün ya...

SBR
06-06-07, 14:37
Ya resimlere baktımda bana mı öyle geliyo bölüm resimlerinde yılmazın elindeki yüzük yer değiştirmiş yani diğer elinde yani bu resimler evlendikten sonra ki resimler galba bu sahneler belki daha önceden çekilmiştir.Çünkü düğün çekimleri bugün ya...

yahu nasıl dikkat ettin onlara ben hiç bakmadım yüzüğe falan yahu düğün çekimleri bugün değil mi ben mi yanlış biliyorum yoksa:img-wink: bak kafam karıştı gene :img-help:

o_z_g_e
06-06-07, 14:39
Kanald'de özet çıkmış resimlerdende anlaşıldığı gibi Filiz ölmüyo. Ama fragmanda çok etkilendim çok iyi oynamışlar. Fragmanı izlemeye başladığımda acaba Filzi Yılmazmı doğurtçak demiştim ama:icon_whis baktım kadın var iyi bari bunu bulduklarına şükretsinler dağ başında .

Ömerle Feridenin işlerde sarpa sarıyo bizim eski Handan yine geri döncek galiba bu seferde Feride ve Ömeri ayırmaya çalışır :img-hyste :happy0064 özetten bu anlaşılıyo neyse Cuma günü bekleyip görücez...

Neslihan17
06-06-07, 14:40

ewt ben de baktım da meşhur yüzüğünün altına takmış nişan yüzüğünü. niye o tarafa taktı acaba diye düşündüm çünkü filizin sağ parmağında. biz de çok dikkatliyiz canım :)

EvaLongoria
06-06-07, 14:44
herkese merhabalar ben geldim başbelanız:):)

fragmanı izledim geçen hafta sevinçle izlediğim sahnelerin yerini bu hafta hüzünle izleyeceğimiz sahneler almış fragmanda oyunculuklar muhteşem görünüyor güzel bir bölüm olacağını düşünüyorum fragman yorumumu yapacağım ama sonra şimdilik gözüme çarpan filizyılmazın son sınavlarını başarıyla verecekleri bir bölüm her ikisi de muhteşem

bu arada can bebeğimiz dünyaya geldi hemde nur topu gibi maşallah hem anneye hem babaya benziyor gerçi erekn geldi ama filizimiz bebeğine iyi bakmış hani çok şekerdi, kucağımda olsa da sevsem tam sevmelik hani:):)

bu seferde FİLİZ ÖLÜYOR MU diye yazmayın valla bozuşuruz çekemem neler çektiğimizi hatılamak istemiyorum yılmazda yapmayın filizsiz bir final olabilir mi hiç FİLİZ ÖLMEDİ İLK VE SON KEZ YAZIYORUM

ferman abim ben sana ne desem az gelir ha ne demek ceme benziyor daha sabi sübyan bir bebeği kime benzettin oldumu hem annesine hemde babasına karşı antipatin var da çocuğun suçu ne benzete benzete bir psikoya benzettin olmadı ama bırak anasını babasını o bebeğe nasıl kıydın, desene senle işimiz var daha filiz olmadaı yılmaz yılmaz olmadı bebek filizim ne etcek senle izin vermem bak bebeşimiz dokunma:):)

merhaba filizim seni görmek ne güzel..

baktın mı bebişe çok tatlı ama di mi? insanın yiyesi geliyo valla :)

yok bebişe dokunmaz ferman abi kıyamaz ona :)

FİİLİZZZ ÖLMEDİİİ

gülbeşeker
06-06-07, 14:53

Benim anlamadığım filiznki sağ parmağında yılmazınki solda üstelik de daha evlenmediler bu resmin 77.bölüm resmi olduğunu varsayarsak ,yılmaz da filizle evlenmeye pek meraklıymış çocuk doğmuş yüzğü hemen sol parmağa takmış :img-hyste

fatma-1721
06-06-07, 14:55
77.Bölüm Özeti

Demek ki Filizin sancilari yasadigi korkudan sonra basliyor.Peki o zaman dag evine neden gidiyorlar?Yilmaz Filizi neden hastaneye getirmiyor?Acaba Filiz sancisi oldugunu Yilmazdan sakladi,hemen söylemedi mi?Ya da Filizin sancilari basladiginda dag evine yaklasmislar miydi?Koskocaman bir soru isareti,altindan kalkamiyorum!

"Yılmaz, hayatları tehlikeye giren Filiz ve bebeği kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girer."Bunlar fragmanda izledigimiz dogum sahneleri !

Bu yazilanlardan fragmanda gösterdikleri tek bir sahne yok,bunlari cuma günü izleyecegiz, anlasilan.
"Yılmaz, Filiz ve bebeği yaşatmaya çalışırken"bu kismini pek anlayamiyorum.Fragmanda gördügümüz kadariyla bebegin sagligi gayet iyi,Filizin saglik durumu kritikti....Handanin verdigi tepkiden de anladigim kadariyla kritik olan Filizin sagligi. Fragmanla özet arasinda celiski var!
Cem hastanede olup firsat kollayacak ve herzaman yaptigini yapacak, mutluluklarini engellemeye calisacak.
[/COLOR]

Bu zaten bekledigim hakli ve gerekli bir tepkiydi.Ama yine de abartmamasini diliyorum.

Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak, ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında olmayan Feride’yi, kötü bir sürpriz beklemektedir. Genç kadın kurtulmaya calistikca daha da dibe cöker.

Okumadan sözlesme imzalarsan,akibetin budur!Sözlesmeden dolayi dansi birakmasina müsade etmeyecekler,bunu anladim da
"kurtulmaya çalıştıkça daha da dibe çöker" bu sözlerden korkuyorum.Bana Feride kimseye birsey söylemeden, icinde bulundugu zor durumdan kendi kendisine kurtulmaya calisacak ve daha da fazla yanlis yapacak,gibi geliyor.

Annesinin muhalefetine rağmen sevdiği kadına sahip çıkan Ömer, Feride’yi
affetmesi hiç de kolay olmayacak bir durumda görür.

Feride kimseye birsey söylemeden, icinde bulundugu zor durumdan kendi kendisine kurtulmaya calisacak ve daha da fazla yanlis yapacak,belki uygunsuz bir yerde dans etmek gibi,........ve Ömer bunu görecek.Fragmandaki sahnede herhalde bundan sonraki sahne,cünkü Ömerin Ferideye bakislari hem öfke,hem hayal kirikligi,hem ask,bütün duygulari iceriyordu.Feridenin bakislarinda ise pismanlik ve utanc gördüm ben.

Not:tuhaf bir mesaj oldu,bir kismi cercevede,bir kismi disarda,idare edin artik!Daha iyisi gelmedi elimden.

sezinti
06-06-07, 14:55
Bölümde link vermek yasaktır, Lütfen özenli olunuz.

bego87
06-06-07, 14:56
Aslının hastalığı zamanındaki körlüğü dışında pek bi hatası yok .İyi niyetli bi karakter aslında keşke aynalıyla olsaydı veya ömerle!!!:)

Evinin kadını olur artık:)

Ben yılmazın halinden memnunum aşk değiştirdi onu sadece

hayır ya çok sinir bozucu..

Handan evrim geçirmiş bi anne .Öncesinde hiç zorluk yaşamamış bu yüzden her istediğini elde etme çabası vardı ama artık bişeyleri gördü ve düzeldiğine inanıyorum

Var .Filize karşı daha yakın olmasını isterim..

Ömere bayılıyorum ben bazen ani çıkışları oluyo ama onuda törpüledi.Bence en tatlı karakter ömer!

Feride iyi ama çok aklının dikine gidiyo.Bunun sonuçlarını artık görücek zaten.

İnatçı olur hrlde:)

Ceyda:muhteşem bi karakter ama çok fazla rolü yok o kızın söyledikleri seyircinin duymak istedikleri.Keşke daha fazla rolü olsa ve oda birine aşık olsa

medsul
06-06-07, 15:03
1-aslı kızımızın yeni imajını nasıl buldunuz?aslı karakterini siz hazırlasaydınız nasıl bir kişi yapardınız?e aşık ederdiniz?

yapmacik:icon_whis gururlu ve biraz daha akıllı
yeni birisine.

filiz bu dizide en cok beyendiğim ve hayran kaldiğim
kişi:happy0064 hegişmesine gerek yok
ama yinede eskisi filizi özlüyorum bazen neşeli,hayat dolu filizi:icon_sorr

hayır bence öyle büyük değişimlere ugramadi
daha sakin öfkelendiği zaman hızlı karalar vermeyen birisi olmasini

gelmezmi pisiko bizim dizinin can damarlarindan birisi:img-hyste aslında ben cemede yazık diyiyorum piskopat bir babasi varmiş yazıkkkk:img-hyste

istemezdim tabii herne kadar şu anda degişsede
eskiden yaptiklarini göz önüne alırsak istemezdim
değişti değişeceği kadar fazlasina gerek yok
daha anlayişli ve aşka saygı duyan birisi olmasini

6-mualla sizce nasıl bir anne ?mualla karakterinde dğişikliğe gerek varmı?varsa siz nasıl biri olmasını isterdiniz?[/B]

handana göre daha iyi aşka saygı duyan briisi olmasini ve filize gercekten içten samimi bir şekilde davranip artık bu sevgiye inanmasini

ömer bu dizide filizden sonra en cok sevdiğim kişidir:img-yes: şu ana kadar yaptiklarinda abartilacak ve suclanacak bir şey görmüyorum
ama iş dünyasinda daha iyi olmasini cok isterdim
zaten senaritlerin abarmasi geerci ama neyse

8-feride sizce nasıl biri?feride karakterinde değişiklik yapmak istermiydiniz?[/B]

ferideyi seviyorum ama ben ömere daha iyi birsini kayiştitiyordum dogrusu
gecmiişini degiştirmek isterdim:icon_whis

kendi gibi olsun

salih.gercekten herşeyile cok iyi birisi
gerek eş,baba, arkadaş,dostluk herşeyi içinde barimdiran ve en iyi şekilde gösteren birisi

bego87
06-06-07, 15:05
yahu nasıl dikkat ettin onlara ben hiç bakmadım yüzüğe falan yahu düğün çekimleri bugün değil mi ben mi yanlış biliyorum yoksa:img-wink: bak kafam karıştı gene :img-help:
aaa ayıp ediosun kaçarmı sbrcim:)Yok yok karışmasın kafan düğün sahneleri bugun çekiliyomuş

ewt ben de baktım da meşhur yüzüğünün altına takmış nişan yüzüğünü. niye o tarafa taktı acaba diye düşündüm çünkü filizin sağ parmağında. biz de çok dikkatliyiz canım :)

Ya artık zaten onları incelemekten bi hal oldum.Ama nişan yüzükleri o belkide çocuk doğdu diye hemen oraya geçirdiler nede olsa evlenicez diye.

Benim anlamadığım filiznki sağ parmağında yılmazınki solda üstelik de daha evlenmediler bu resmin 77.bölüm resmi olduğunu varsayarsak ,yılmaz da filizle evlenmeye pek meraklıymış çocuk doğmuş yüzğü hemen sol parmağa takmış :img-hyste

Bence 77 bu bölümü full hastane sahneleriyle geçirmicekler hızlanırılmış olarak göstericekler bence belki bi cemin bebeği kaçırmaya niyetlendiği sahne uzun sürer ama bu bölümde olur o sahneler hem olmicaksada zaten 78de düğün var nasıl yetişicek.Biliosunun aslının düğününe hazırlık bölümün yarısından fazlasını kaplamıştı

sysdll
06-06-07, 15:27
arkadaşlar canana ne oldu yaww görünmüyor niye çıktı diziden acaba puff diye gitti:img-wink: :img-hyste

çok hızlı gördüm seni ...:img-hyste daha canana gelene kadar kimler var kimler...istersen başlayalım...

ilk sezondan kalma murat nerelere kayboldu?demek ki ömeri hemen satan cinsten birisiymiş.ortalıkta yok...sonra hakan var tabi ki...şirket battıktan sonra ses seda yok ondan da...handanın arkadaşlarının bir anda kaybolması ve yine bir anda abzürt bir biçimde hiçbirşey olmamış gibi çıkması...meral öldü mü yoksa hapiste mi hala? (çünkü aldığı ceza hiç mevzu bahis edilmedi)...insan arasıra da olsa kemal abinin mezarına gider kardeşim...Filiz nasıl babasına gidiyorsa Yılmaz ve aynalınında gitmeleri gerekemezmiydi ...

bu liste uzayıp gider..:img-hyste :img-hyste o yüzden canana gelene kadar ohhooo....:img-hyste :img-hyste

meltemortay
06-06-07, 15:30
Fragman çok güseldi ama son insanlarda soru işareti uyandırdı ben ınanıyorum fılıze bişey olmıyacak çünkü filiz orda hafif bir baygınlık geçirdi gibime gelio yanı 2. kez filiz elifin durumuna yılmaz omerın durumuna duşemez saçma yanı ben ıçımı rahat tutuyorum umut ederek soluyorumF Filiz 'e birşey OLMAYACAK...

archshe
06-06-07, 15:34
resimlere baktım gene...yüzük dikkatimi çekti..aslıya gülmüştüm tek alyansı var filize tek taş aldı diye....filize fırsat bulamamış...:)filiz iyileşsin yılmazın bi kuyumcuya gitmesi lazım...tek taş sıra taş alacak daha..bi de doğum hediyesi tria...:img-hyste pamuk eller cebe yılmaz akın:img-hyste

SBR
06-06-07, 15:34
tabii ki sevgili arkadaşlarım filize bir şey olmıyacak daha evlenecekler yılmazla sonra yılmaz filizin ayağına basacak:img-hyste ,daha sonra yılmaz damat çiçeğini aynalıya atacak:img-hyste daha bir sürü şey olacak

Neslihan17
06-06-07, 15:36
çok hızlı gördüm seni ...:img-hyste daha canana gelene kadar kimler var kimler...istersen başlayalım...

ilk sezondan kalma murat nerelere kayboldu?demek ki ömeri hemen satan cinsten birisiymiş.ortalıkta yok...sonra hakan var tabi ki...şirket battıktan sonra ses seda yok ondan da...handanın arkadaşlarının bir anda kaybolması ve yine bir anda abzürt bir biçimde hiçbirşey olmamış gibi çıkması...meral öldü mü yoksa hapiste mi hala? (çünkü aldığı ceza hiç mevzu bahis edilmedi)...insan arasıra da olsa kemal abinin mezarına gider kardeşim...Filiz nasıl babasına gidiyorsa Yılmaz ve aynalınında gitmeleri gerekemezmiydi ...

bu liste uzayıp gider..:img-hyste :img-hyste o yüzden canana gelene kadar ohhooo....:img-hyste :img-hyste

valla tam üstüne bastın. mezar dedin de ne elifin ne kemal beyin ne de erol beyin mezarı akıllarında. ömerle filiz 2. sezonun başında gittiler erol beyin mezarına ondan sonra bir daha da akıllarına gelmedi. çok vefasız bunlar çok :img-hyste ayrıca murat yurt dışına gitti diye biliyorum.

sinem*
06-06-07, 15:41
resimlere baktım gene...yüzük dikkatimi çekti..aslıya gülmüştüm tek alyansı var filize tek taş aldı diye....filize fırsat bulamamış...:)filiz iyileşsin yılmazın bi kuyumcuya gitmesi lazım...tek taş sıra taş alacak daha..bi de doğum hediyesi tria...:img-hyste pamuk eller cebe yılmaz akın:img-hyste

nikah kıyılana kadar filize bir şey alacağını sanmıyorum :) yılmaz bu sefer işi garantiye aldı :) bir yüzükle işi bağladı düğünden sonra filiz bir yere gidemez nasıl olsa der alır artık...Bu arada mualla hanımdan çeyizi istiyoruz :img-hyste aslıyı istediği günün ertesi hemen evine gidip çeyiz dizmişti .yeni çeyiz ve yeni hediyelerle filizlere gitsin :img-hyste

bego87
06-06-07, 15:43
tabii ki sevgili arkadaşlarım filize bir şey olmıyacak daha evlenecekler yılmazla sonra yılmaz filizin ayağına basacak:img-hyste ,daha sonra yılmaz damat çiçeğini aynalıya atacak:img-hyste daha bir sürü şey olacak
:img-hyste :img-hyste Hiç gülüceğim yoktu :)Yılmaz düğün çiçeğini mi atıcak .:)Alemsin sbrim adamı iice batırdınız . Artık çıkarma vakti geldi batırdığınız yerden yılmazımı hem artık düğünümüz var:happy0064

archshe
06-06-07, 15:44
nikah kıyılana kadar filize bir şey alacağını sanmıyorum :) yılmaz bu sefer işi garantiye aldı :) bir yüzükle işi bağladı düğünden sonra filiz bir yere gidemez nasıl olsa der alır artık...Bu arada mualla hanımdan çeyizi istiyoruz :img-hyste aslıyı istediği günün ertesi hemen evine gidip çeyiz dizmişti .yeni çeyiz ve yeni hediyelerle filizlere gitsin :img-hyste

:img-hyste doğru valla...yılmaz da akıllandı bak aldığı tek taş yok piyasada..önce nikah sonra pırlanta:img-hyste ...evt mualladan çeyiz bekliyoruz...gerçi çocuk da doğdu filiz arada kaynayacak gibi...kızımızı bedavaya vermeyiz biz:img-hyste

SBR
06-06-07, 15:46
:img-hyste :img-hyste Hiç gülüceğim yoktu :)Yılmaz düğün çiçeğini mi atıcak .:)Alemsin sbrim adamı iice batırdınız . Artık çıkarma vakti geldi batırdığınız yerden yılmazımı hem artık düğünümüz var:happy0064

ooo tabiki sevgili begom daha neler olacak neler yılmaz 2.bebeği kendi doğurmak isteyecek:img-hyste o kadar kaybedecek kendini:happy0064 ne yapalım sevgili begom hak etti bıyıklı ... bizde biraz eğlenelim bıyıklıylan :happy0064 :img-wink:

bego87
06-06-07, 15:46
Bu arada dikkatimi çekti Handan Ferideye verdiği yüzüğü geri almış.Fragmanın son sahnesinde gördüm filizin haberini aldığında elindydi yüzüğü..Heralde o yüzüğü haketmediğini falan söyledi yada feride kendi geldi verdi .Handandan bu bölüm baya çıkışlar bekliyorum..

sinem*
06-06-07, 15:48
:img-hyste doğru valla...yılmaz da akıllandı bak aldığı tek taş yok piyasada..önce nikah sonra pırlanta:img-hyste ...evt mualladan çeyiz bekliyoruz...gerçi çocuk da doğdu filiz arada kaynayacak gibi...kızımızı bedavaya vermeyiz biz:img-hyste

beğenmediğimiz cem bile kocaman bir yüzük aldı :img-hyste ev aldı akın ailesinden daha bir şeyy görmedik şeker,çikolata,çiçek al istemeye gel bir yüzük tak olsun bitsin oldu :img-hyste bir de hem filiz hem torun olmadı valla...yakışmadı mualla hanıma o kadar torun torun diye tutturdu :) görelim nasıl istiyormuş torununu,bıraksın aslıyla ilgilenmeyide torununa bir şeyler örmeye başlasın :img-hyste

bego87
06-06-07, 15:50
ooo tabiki sevgili begom daha neler olacak neler yılmaz 2.bebeği kendi doğurmak isteyecek:img-hyste o kadar kaybedecek kendini:happy0064 ne yapalım sevgili begom hak etti bıyıklı ... bizde biraz eğlenelim bıyıklıylan :happy0064 :img-wink:

Valla 2.bebeği gerçekten yılmaza doğurtturabilir :img-hyste .Kız az kalsın gidiyodu öbür tarafa yılmaz çeksin cefasını bidahaki sefere:img-hyste
Ya umarım hastane sahnelerini çabuk geçiştirirler..:good:

sude9
06-06-07, 15:54
ince sesler olduğundan Filiz diye bağırınca bi acayip çıkıyor ses:) normaldir.....Abbas dese daha farklı çıkardı herhalde:)...(bu isimde nerden geldiyse aklıma:img-help: )

sinem*
beğenmediğimiz cem bile kocaman bir yüzük aldı ev aldı akın ailesinden daha bir şeyy görmedik şeker,çikolata,çiçek al istemeye gel bir yüzük tak olsun bitsin oldu bir de hem filiz hem torun olmadı valla...yakışmadı mualla hanıma o kadar torun torun diye tutturdu görelim nasıl istiyormuş torununu,bıraksın aslıyla ilgilenmeyide torununa bir şeyler örmeye başlasın

Bak bu konuda Cem'in eline su dökemez :)Akın ailesinden birşeyler görmek lazım...kız bizim torun bizim deyip verilcek çeyizlerin üstüne yatmasınlar:)..ama önce Yılmaz'ın hastahane yaptırması boynunun borcu oldu...bu zamana kadar maşallah hastahaneye gitmeyen kalmadı(evlerinin yolunu bu kadar tutmamışlardır) bundan sonra da aynı tempo gider....Filiz'e doğum hediyesi Gazi Mahallesine hastahae inşaatı:good:

SBR
06-06-07, 15:57
Valla 2.bebeği gerçekten yılmaza doğurtturabilir :img-hyste .Kız az kalsın gidiyodu öbür tarafa yılmaz çeksin cefasını bidahaki sefere:img-hyste
Ya umarım hastane sahnelerini çabuk geçiştirirler..:good:

tabii sevgili begom filiz sen doğur der yılmaza hazır yılmaz kölenim falan da dedi. yandın sen yılmaz yandın:img-hyste :happy0064

sevgili begom son dediğine bende katılıyorum çabuk geçiştirseler bari .benim tahminim yılmazın hastane sahnesi gibi olur .yani tamamını harcamazlar.bende bir hızlandırma bekliyorum .78 de düğün olacak sonuçta ee cem sorunuda çözülmedi.böyle bir sorun varken mahalle düğünüde yapılmaz herhalde .cem bu bölüm öldürülür belki çünkü öbür türlü mahveder düğünü.belkide herkesin söylediği hafif hüzünlü düğün bu olur:img-wink:

bego87
06-06-07, 16:02
tabii sevgili begom filiz sen doğur der yılmaza hazır yılmaz kölenim falan da dedi. yandın sen yılmaz yandın:img-hyste :happy0064

sevgili begom son dediğine bende katılıyorum çabuk geçiştirseler bari .benim tahminim yılmazın hastane sahnesi gibi olur .yani tamamını harcamazlar.bende bir hızlandırma bekliyorum .78 de düğün olacak sonuçta ee cem sorunuda çözülmedi.böyle bir sorun varken mahalle düğünüde yapılmaz herhalde .cem bu bölüm öldürülür belki çünkü öbür türlü mahveder düğünü.belkide herkesin söylediği hafif hüzünlü düğün bu olur:img-wink:
Bilmiyorum neden ama bana cem giderken sanki yanında birinide götürücekmiş gibi geliyo.Bu bölümde bitmez işi ..
Bizim Filizle Yılmaza bide bebişe bişey olmicağı bellide diğerlerini bilmem inş Ömere bişey olmaz bu cem yüzünden..
Ya zaten sbr düşünsene sırf hastaneyle geçiştirilse daha 78 bölümünde yangın sahnesi falan var ondan hastane biraz çabuk geçicek bu bölümde o son sahneleri görücez yani..
Sete gidenler bi gelsede neler oluyo bi öğrensek :)Çok merak ediyorum..

sinem*
06-06-07, 16:06
ince sesler olduğundan Filiz diye bağırınca bi acayip çıkıyor ses:) normaldir.....Abbas dese daha farklı çıkardı herhalde:)...(bu isimde nerden geldiyse aklıma:img-help: )

Bak bu konuda Cem'in eline su dökemez :)Akın ailesinden birşeyler görmek lazım...kız bizim torun bizim deyip verilcek çeyizlerin üstüne yatmasınlar:)..ama önce Yılmaz'ın hastahane yaptırması boynunun borcu oldu...bu zamana kadar maşallah hastahaneye gitmeyen kalmadı(evlerinin yolunu bu kadar tutmamışlardır) bundan sonra da aynı tempo gider....Filiz'e doğum hediyesi Gazi Mahallesine hastahae inşaatı:good:

bence de en iyisi yılmaz oğlu can adına ve zevcesi :img-hyste filiz adına bir hastane yaptırması ...En azından paraları dışarı gitmez gerçi böyle olursa sürekli aileye çalıştıkları için pek bir şey kazanamazlar ama olsun :) Hem yanlış hatırlamıyorsam yılmaz çok çocuk istiyordu :icon_whis

SBR
06-06-07, 16:08
Bilmiyorum neden ama bana cem giderken sanki yanında birinide götürücekmiş gibi geliyo.Bu bölümde bitmez işi ..
Bizim Filizle Yılmaza bide bebişe bişey olmicağı bellide diğerlerini bilmem inş Ömere bişey olmaz bu cem yüzünden..
Ya zaten sbr düşünsene sırf hastaneyle geçiştirilse daha 78 bölümünde yangın sahnesi falan var ondan hastane biraz çabuk geçicek bu bölümde o son sahneleri görücez yani..
Sete gidenler bi gelsede neler oluyo bi öğrensek :)Çok merak ediyorum..

vallahi ilk kurduğun cümlenin aynısını bende kurmuştum daha önce gerçekten öyle cem bu sefer birilerini götürecek bence o yüzden geri getirildi senaryo tarafından bende filiz-can-yılmaz üçlüsüne dokunulacağını sanmıyorum geriyede fazla kimse kalmıyor hani.. fömercilieri üzmek istemem ama durum böyle sanki valla bende arkdaşları bekliyorum .bakalım neler olacak:img-wink:

bego87
06-06-07, 16:14
vallahi ilk kurduğun cümlenin aynısını bende kurmuştum daha önce gerçekten öyle cem bu sefer birilerini götürecek bence o yüzden geri getirildi senaryo tarafından bende filiz-can-yılmaz üçlüsüne dokunulacağını sanmıyorum geriyede fazla kimse kalmıyor hani.. fömercilieri üzmek istemem ama durum böyle sanki valla bende arkdaşları bekliyorum .bakalım neler olacak:img-wink:
Evet yani boşuna getirilmedi ama şu açıdanda düşünüyorum küçük elifi hem annesiz hem babasız bırakmazlar belki handana falan bişeyler olur.Başladım felaket senaryolarına ama bu senaristlerden herşey beklenir..

SBR
06-06-07, 16:25
Evet yani boşuna getirilmedi ama şu açıdanda düşünüyorum küçük elifi hem annesiz hem babasız bırakmazlar belki handana falan bişeyler olur.Başladım felaket senaryolarına ama bu senaristlerden herşey beklenir..

ama normal tellaklık işi sevgili begom dediğin gibi boşuna gelmedi bu piskopat öyel olmasaydı öldürürler di kamyon olayında .amann zaten handan ölürse çokta mutlu olurum 2.sezondan beri her bölümün sonunda söyledim yani senaritler bir kıyak geçecek bana:happy0064 :img-wink:

ismailsurucu
06-06-07, 16:36
fragmanı yeni izledim.fragman şiirini ve bülent'in okuyuşunu çok beğendim.bu arada tuba'nın doğum sahnelerinde göstemiş olduğu performans gerçekten olağanüstüydü.kendisini tebrik ediyorum.bu dizi oynculuğuna çok şeyler kattığının engüzel kanıtıdır.

sermin90
06-06-07, 16:46
Bence bu bebegin erken dogmasinda birsey var. belkide dizi kötü sonla biter. ne bileyim bebekte dogdu dügün olur ve cem tam yilmazi vururken filiz onun önüne gecer ve sonra filoz vurulur yilmazda bebekle kalir. yada tam tersi cem yilmazi vurur. ola bilir yani bne herseyi bekliyorum onlardan

stormy
06-06-07, 16:48
Ya kesin bu Cem psikopati gider o bebegi kacirir..Bir kacirmadigi o kalmisti zaten onuda kacirir tam bir kac bolumde oyle gecer..Filiz oldu mu ne?Yilmaz kotu bakiyor..Handaninda aglayip yikilmasindan oyle anlasiliyor..Ayrica Yilmazin siirinde seni kutsarim adin olum bile olsa diyor o sahnede...:img-cool2

SBR
06-06-07, 16:57
filiz ölmiyecek sevgili arkdaşlarım yani en sonunda ölmüyordu yoksa ölecek mi yahu:img-hyste :happy0064 yok canım ölmez herhalde yoksa ölür mü:img-help: :img-help: bak kitlendim gene :img-hyste :happy0064 .sete giden arkadaşlardan ses seda yok cem basacak mı acaba düğünü:img-wink:

sysdll
06-06-07, 16:59
filiz ölmüyor. tuba büyüküstünün fan sitesine bakın. orda set resimleri var. bide gelecek bölümlerde ne olacak yazıyor.

tutmayın beni ben gidip Filiz'i öldüreceğim...en azından bir faydam dokunmuş olurda milletin aklı karışmamış olur...madem gelen soruların hemen hepsi "Filiz ölecek mi?aaayyy ölmesin noooluurrrr" cinsinden o zaman bende kamu hizmeti olarak Filiz'i iki dakka öldürüp geleyim...nasıl olur?:img-hyste :img-hyste

filizyılwaz
06-06-07, 17:32
sevgili ıhlamuraltı
tuba büyük üstünün fan sitecinin adresini verebilirmisin
cok sevinirim:happy0064

ya filiz ölmüyormuş arakadaşlar tubanın fan sitesine girdim siz söyleyince ve resimleri gördüm filizin üstünde hastane kıyafeti falan vardı ve tüm oyuncularda hastanedeydi valla korkmayın filizimize bir şey olmaz heralde bir sonraki bölümdede cem bebeği kaçırır son bölümde bebek kurtulur cemi polisler öldürür ve mutlu son düğün olur işte

sermin90
06-06-07, 17:34
ya filiz ölmüyormuş arakadaşlar tubanın fan sitesine girdim siz söyleyince ve resimleri gördüm filizin üstünde hastane kıyafeti falan vardı ve tüm oyuncularda hastanedeydi valla korkmayın filizimize bir şey olmaz heralde bir sonraki bölümdede cem bebeği kaçırır son bölümde bebek kurtulur cemi polisler öldürür ve mutlu son düğün olur işte

banada o sayfanin adresini vere bilirmisin? fotolarin ve yazinin oldugu yer?

fragmanı yeni izledim.fragman şiirini ve bülent'in okuyuşunu çok beğendim.bu arada tuba'nın doğum sahnelerinde göstemiş olduğu performans gerçekten olağanüstüydü.kendisini tebrik ediyorum.bu dizi oynculuğuna çok şeyler kattığının engüzel kanıtıdır.

birde tuba diyordu kamera fobim var hala yenemedim diye bence cok ama cok basarili. varsada belli etmiyor:D

Spirit
06-06-07, 17:57
Artık bu bölümde Filiz ölürse kesinlikle saçmalamış olurlar.Elifte doğum yaparken ölmüştü Filizde doğum yaparken ölürse artık tamamen abartı olur.Bi kere aslının o beyin ameliyatından sonra saçlarının yerli yerinde durması büyük saçmalık.

sysdll
06-06-07, 17:58

daha dikkatli bakarsan Yılmaz'ın sol eline taktığı yüzük hep vardı.Yılmaz'ın kullandığı siyah taşlı yüzük o...alyans değil...:img-hyste :img-hyste yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim:img-hyste :img-hyste

sysdll
06-06-07, 18:03
arkadaşlar bir şey sorucam fragmanı youtube.com da izledim filiz nayılıyormu yoksa orda ölücekmi handan ağlıyordu telefonda neler oldu acaba neden ağlıyorki sevinmesi gereken yerde anlamadım acaba filizin durumu çokmu kötü cvp bekliyorum

Yok bu böyle olmayacak...bakın herkesin aklında aynı soru...ölecek mi ölmeyecek mi?bana bir izin verin ben gidip halledeyim şu işi...:img-hyste :img-hyste en azından kamuoyu rahatlar..bende rahatlarım...hazır elim değmişken senaristlerle de bir hasbihal yaparız...hem fena da olmaz...:img-hyste
ne dersiniz...:img-hyste

bego87
06-06-07, 18:04
daha dikkatli bakarsan Yılmaz'ın sol eline taktığı yüzük hep vardı.Yılmaz'ın kullandığı siyah taşlı yüzük o...alyans değil...:img-hyste :img-hyste yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim:img-hyste :img-hyste
Dikkat etmemişsin hep taktığı yüzüğün altında nişanda taktıkları yüzük var .Yeni gelen resimlere bak bi iki yüzük var aynı parmakta:)

sysdll
06-06-07, 18:11
Dikkat etmemişsin hep taktığı yüzüğün altında nişanda taktıkları yüzük var .Yeni gelen resimlere bak bi iki yüzük var aynı parmakta:)

fotomontaj kardeşim...hile hile...yalan...ben orada değildim..benimle hiçbir alakası yok...biz sadece arkadaşız....milyonlarca arkadaşım olduğu gibi...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
( başka yan çizme cümleleri kaldı mı?benim şimdilik aklıma bunlar geldide...)

NOT:kamuoyunu yanlış yönlendirdiğim için özür dilerim...:img-hyste

Dilan15
06-06-07, 18:14
Ben Filizin ölücegine kesinlikle inanmiyorum sadece yaniltma bu
fragman Yani sonucta ayni Elifin durumuna benzer buda cok
sacma Zaten Yilmazin en son vuruldugunda da böyle bi fragman
yaptilar cenaze felan gercekten öldü dedim ama ölmedi
Artik bu dizinin finali olsa iyi olur durmadan ayni fragmanlar ve
yaniltmalar ölcek mi ölmicek mi üff Evlenip de mutlu olsunlar
bizde kurtulalim bu gel gitlerden

bu arada cok mantiksiz bi olay yilmaz niye filizi arabayla hastaneye
götürmüyor anlamdim:icon_roll

SBR
06-06-07, 18:33
evett forum gene sakinleşti herkes setteki arkadaşlardan gelecek bilgileri bekliyor herhalde.fragmanı iyi hazırlıyorlar vallahi.yılmazın vurulduktan sonraki bölümün fragmanı gibi buda aynı oranda hazırlanmış. :img-wink: :good:

stormy
06-06-07, 18:42
Filiz olmeyecek setten resimler var demissiniz..Tugba Buyukustun sette olup cekimleri seyrediyor olamaz mi yani..Belkide Handani hastanedende aramis olabilirler tabi..

gülbeşeker
06-06-07, 18:45
Filiz olmeyecek setten resimler var demissiniz..Tugba Buyukustun sette olup cekimleri seyrediyor olamaz mi yani..Belkide Handani hastanedende aramis olabilirler tabi..

Şaka mı yapıyorsun bilmiyorum ama 77.bölüm resimlerinden filizn ölmedği anlaşılıyor ayrıca 78.bölümde filiz-yılmaz düğünü var bugün de gazide bu sahneler çekiliyor.

ihlamurdelisi
06-06-07, 18:50
fragmandan bölümün ne kadar güzel olcağı belli..valla bravo sonlara doğru dizi iyice aççıldı gidiyoo...tubna oyunculuğunu konuşturcak..şiir falan süperdii..heycanla bekkliyoruz

fatma-1721
06-06-07, 18:57
Arkadaslar Filiz ölmüyor!!! Bunu özetten,resimlerden,forumda yazilanlardan......anlayabilirsiniz.Ayrica Filiz-Yilmaz dügün sahneleri cekiliyor,ölmüs birinin evlenmesi mümkün degil herhalde!

bego87
06-06-07, 19:04
fotomontaj kardeşim...hile hile...yalan...ben orada değildim..benimle hiçbir alakası yok...biz sadece arkadaşız....milyonlarca arkadaşım olduğu gibi...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
( başka yan çizme cümleleri kaldı mı?benim şimdilik aklıma bunlar geldide...)

NOT:kamuoyunu yanlış yönlendirdiğim için özür dilerim...:img-hyste

:img-hyste :img-hyste fotomontaj demek :)
Ya bize sorun olmazda foruma az girenlere yada ilk girenlere yazık doğrumu yanlışmı bi haber olunuyo valla:img-hyste

Basın toplantısıyla hallet bu işi:)

bego87
06-06-07, 19:08
evett forum gene sakinleşti herkes setteki arkadaşlardan gelecek bilgileri bekliyor herhalde.fragmanı iyi hazırlıyorlar vallahi.yılmazın vurulduktan sonraki bölümün fragmanı gibi buda aynı oranda hazırlanmış. :img-wink: :good:

Evet çok güzel hazırlanmış gene sbrcim ama yılmazınki gibi merak uyandırmadı .Yılmazda her sayfada en azından bi 5 tane; yılmaz öldümü,ölüyomu,bida bu dizi izlenmez yılmaz öldü,ahh yılmaz çocugunu öğrenemeden gittin :) gibi cümleler vardı bu sefer o kadar talep yok ya :img-hyste

sysdll
06-06-07, 19:29
]ya filiz ölmicek diyolar ama ölcek gibi duruyo fragmanlar insanı yanıltmak için yapılıo heralde

rica ediyorum biri beni vursun...:img-help: :img-help: :dito nasıl isterseniz öyle vurabilirsiniz.atış serbesttir...

arkadaşlar neden hep aynı soruyu defalarca soruyorsunuz.biraz gerilere gidildiği zaman mesela 1-2 sayfa geriye orada bu soruların nedenlerini ve niçinlerini defalarca anlatan arkadaşlarımız var...niye hep dönüp aynı yerde takılıyoruz ben bunu anlamıyorum...sorularınızı tabi ki soracaksınız ama daha önce defalarca yanıtlanma ihtimali olan sorular için lütfen soru yazmadan önce 1-2 sayfa geriden olaylara bakın...en azından fikir edinmiş olursunuz....

NOT:ukalalık yapmak istemedim.sadece benim düşüncelerimdi.
bu arada yüzük olayı için yarın sabah saat 05:00 da(akşam değil,sabah:img-hyste ) boğazda bir basın toplantısı yapacağım.orada tüm kamuoyuna çok kritik ve gündemi sarsacak açıklamalarda bulunacağım...:img-hyste :img-hyste

fatma-1721
06-06-07, 19:30
Hele fragmanda yılmaz bir ağıt yaksaydı filizn mezarının başında kucağında çocuğu yanında aslı işte o zaman fo:rum inlerdi:img-hyste:img-yes:

Sadece forum inlemezdi arkadasim;uzakta yasadigim icin Kanal d ve Avsar yapimi basardim diyemicem,ama telefon ve mail yagmuruna tutacam kesin.Basma isini de forumda üstlenecek yeterince arkadaslarin oldugundan süphem yok.
:img-yes:

stormy
06-06-07, 19:33
Şaka mı yapıyorsun bilmiyorum ama 77.bölüm resimlerinden filizn ölmedği anlaşılıyor ayrıca 78.bölümde filiz-yılmaz düğünü var bugün de gazide bu sahneler çekiliyor.

ya neden saka yapayim resim falan gormedim..fragmanda gordugum oyle..bilemem artik ama tabi olmez umarim daha Cem cocugu kacirmadi :)

ahesti
06-06-07, 19:41
Yılmaz, Cem’e karşı savaş veriyor

Filiz, Cem’i görmenin dehşeti içindedir. Yaşadığı korku ve paniğin etkisiyle sancıları başlar. Sevdiği kadına daha yeni kavuşan Yılmaz, hayatları tehlikeye giren Filiz’i ve bebeğini kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girer.
Müstakbel gelinini özel bir davette dans ederken gören Handan’ın, Feride’ye karşı tutumu değişir.
Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak, ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında olmayan Feride’yi kötü bir sürpriz bir beklemektedir. Genç kadın kurtulmaya çalıştıkça daha da dibe çöker.
ben bu ozetı ekleyemedım konuya

SBR
06-06-07, 19:48
Evet çok güzel hazırlanmış gene sbrcim ama yılmazınki gibi merak uyandırmadı .Yılmazda her sayfada en azından bi 5 tane; yılmaz öldümü,ölüyomu,bida bu dizi izlenmez yılmaz öldü,ahh yılmaz çocugunu öğrenemeden gittin :) gibi cümleler vardı bu sefer o kadar talep yok ya :img-hyste

doğru vallaha sevgili begom bu seferki yılmazın ki kadar etkili olmadı orda daha bir kandırmaca vardı ama burda da filiz kendinden geçince yılmaz sanki filiz ölmüş gibi bakıyor .hem sonunda bağırıyor filizz diye .:img-wink: ama doğru bu sefer filiz öldümü mesajı daha az geldi:img-wink:

medsul
06-06-07, 19:50
beğenmediğimiz cem bile kocaman bir yüzük aldı :img-hyste ev aldı akın ailesinden daha bir şeyy görmedik şeker,çikolata,çiçek al istemeye gel bir yüzük tak olsun bitsin oldu :img-hyste bir de hem filiz hem torun olmadı valla...yakışmadı mualla hanıma o kadar torun torun diye tutturdu :) görelim nasıl istiyormuş torununu,bıraksın aslıyla ilgilenmeyide torununa bir şeyler örmeye başlasın :img-hyste

söylediklerine katiliyorum sinem:img-wink: ben zaten yılmaz&filizin
mahellede kalmasini istemiyorum
şöyle dubleks iki katli havuzlu bahçesi olan bir ev hayel ediyorum
valla yılmaz bunca servetin içinde gaziden iki odali ev tutarsa
cok bozuluyrum:img-hyste
(aman aman yanliş anlaşilmasin gzaide kalanlara bir şey demiyorum
ama yinde hayalimde böyle bir ev var dogrusu)
birde artık filiz yılmazlarda kalacağina göre artık mualla daha sıcak davranmaya başlasin bebekde dogdu ötesi yok:good:

bego87
06-06-07, 19:57
Hele fragmanda yılmaz bir ağıt yaksaydı filizn mezarının başında kucağında çocuğu yanında aslı işte o zaman fo:rum inlerdi:img-hyste

Tabi ya dimi bari heycan uyandırıosunuz tam uyandırın :img-hyste Yılmaz elinde bebeğiyle bi başına kalmış mezar başında falan.Gel gör o zaman forumunuda reytingide:img-hyste :img-hyste

hüznün geceleri
06-06-07, 20:06
bu fragmanlar hep yanıltıyor.ölmeyecek filizim felan ya.ya neden böyle acıklı acıklı oluyor dayanamıyorum artık.bu dizi bitecek ama bende bitecem üzüntüden:img-yes: özet resimleri çok güzel.bebekte çok büyük ya.ne kadar şişman babası gibi:img-hyste maşallah ama çok tatlı.hele birde büyüdüğünü görebilsek dizi bitmeden.annesiyle babası elinden tutsun

titi_girl_9
06-06-07, 20:08
fragmanı izledim yılmazla filize çok kızdım o neydi öle dogum öncesi köy evine gitmek tabii ki agırlaşırsın... aslında onların bi suçu yok asıl suçlu CEM :icon_sorr :icon_sorr
can bebekte çok tatlıydı hani ne diyelim allah yılmazla filize bagışlasın:happy0064 inşallah yani

bego87
06-06-07, 20:22
söylediklerine katiliyorum sinem:img-wink: ben zaten yılmaz&filizin
mahellede kalmasini istemiyorum
şöyle dubleks iki katli havuzlu bahçesi olan bir ev hayel ediyorum
valla yılmaz bunca servetin içinde gaziden iki odali ev tutarsa
cok bozuluyrum:img-hyste
(aman aman yanliş anlaşilmasin gzaide kalanlara bir şey demiyorum
ama yinde hayalimde böyle bir ev var dogrusu)
birde artık filiz yılmazlarda kalacağina göre artık mualla daha sıcak davranmaya başlasin bebekde dogdu ötesi yok:good:

Bencede ya...
tamam gazi onlar için çok öenmli ve değerli bi yer ama ayrı biyerde otursunlar yani gerçekçi olmaz zaten orda yaşarlarsa .
Çok istiolarsa ordanda bi ev alsınlar arada gelir kalırlar:)

ilaydacik
06-06-07, 20:36
ya arkadaslar hatirlarsaniz yilmazda da oyle demistik oldu diye endiselenmistim..ama bu reclam okadar inandirici ki...handanin aglamasi yilmazin bagirmasi filizin gozunun kapali olmasi.. insallah oyle degildir ama bence yasicak. yani gene yaniltiyorlar bizi sakin SAKIN KAN MAYIN...
bence filiz bayginlik gecirmis olabilir orda da yilmaz filize bagriyor olabilir FILIZZZ DIYE..insallah boyle dir..
cok emrak ediyorum, bu bolumu yaa. bebegimiz cok tatli masallah ama biraz buyuk dogan bebek icin.hahah

hüznün geceleri
06-06-07, 20:40
fragman lar okadar çok yanıltıyorki.hem sete gidenlerde söyledi yani.ama ne kadarda yaşıyor olcağını bilsekde acıklı.filizin o bitkin halini görmek çok üzücü.inanmayın siz hele.e birde özet resimleride var.biz filizciler yaşatırız onu dualarımızla sevgimizle:happy0064

zeynep.s
06-06-07, 20:50
sudemnaz hala dönmedinizmi? filiz ile yılmazın düğün çekimleri bırakılıp ta dönülmez ama ... beklemek te çok zor heyecanla resimleri ve vereceğin haberleri bekliyoruz... ara ara girip resim ekledin nmi diye kontrol edip duruyorum... çok şanslısın...inş bolca resim çekebilmişsindir...filizin gelinliğini çok merak ediyorum.. bide cemin kimin ölümüne sebep olacağını...bakalım düğün sahnesinde neler çevirecek?

gül-em
06-06-07, 21:08
iyi akşamlar arkadaslar sbr neler olacak düğün cekiliyormus sette haberiniz var mı? yeni bölümlerde neler olacak iyiki filizi öldürmediler yani.daha inanamıyorum ama hadi neyse cumaya göreceğiz

gülbeşeker
06-06-07, 21:23
Arkdaşlar sette nikah çekimleri akşam olucakmış şu saatlerde nikah sahneleri çekiliyordur sade bir nikah olucakmış cem atölyeyi yaktığı için polisler cemi arıyormuş falan mutlu sonmuş kimse ölmüyormuş ben bir sitede okudum bu kadar yazıyordu.Gidenler bu kadar bilgi vermişler.

eyschann
06-06-07, 21:28
fragmani izledim ve cok duygulandim ama filize birsey olmiycani zaten bilioyrduk fragman yine herzamanki gibi sasirtmaci....
zaten artik her bölüm süper sey izliyoruz ben tatmin oluyorum artik,,,,

bego87
06-06-07, 21:29
Arkdaşlar sette nikah çekimleri akşam olucakmış şu saatlerde nikah sahneleri çekiliyordur sade bir nikah olucakmış cem atölyeyi yaktığı için polisler cemi arıyormuş falan mutlu sonmuş kimse ölmüyormuş ben bir sitede okudum bu kadar yazıyordu.Gidenler bu kadar bilgi vermişler.
Gidenler dönemedi zaten ,döndüklerindede baya bi haberle gelicekler.Keşke gitseydim bende baya bişey kaçırdım galba:icon_whis

Buket_TY
06-06-07, 21:33
Arkadaslar....
Yilmaz'in arabasina galiba birsey oluyor...
Yoksa hemen hastaneye gotururdu...

sonra Ozette Yilmaz Ceme karsi savasiyor...
Yani Filiz olse,
Yilmaz niye gidsin Cemle ugrasin?
Biraz mantikli dusunmek lazim:img-yes:

Fragmanda cok huzunlu bir bolum izliyecegiz gibi geliyor...
Bunu bu saatten sonra cekicek degilim...
O acidan berbat fragman...
Ama performanslar harika:happy0064

Annem gelmis diyor...
Sanaca cok uzucu bir haberim var...
Bende ne oluyoruz dedim...
dedi Filiz oluyor:img-hyste

bego87
06-06-07, 21:46
Bence de keşke gitseymişsin herkes ordaymış gerçi yılmaz,filiz,aynalı bir arabaya binip gitmişler akşam 8 buçukta nikah sahneleri için geri geleceklermiş sonra.

Napalım artık bizde burdan gördüklerimizle yetinicez:)
Artık gelselerde öğrensek bişeyler..
Ya bide ben Ferideden yüzüğü geri Handan mı aldı yoksa Feride mi geri verdi onu çok merak ediorum.Takmış hemen handan eline yüzüğünü:)

mıstaa
06-06-07, 22:06
Yeniden yazıyorum..:)

Filiz öl-me-ye-cek..:img-yes:

Finalde illede birisi ölecek demiyorum ama olurda ölürse bu kişi Cem Akman olacaktır:img-yes:

Geride kalan 76 bölümün %80'nini ayrı geçiren Filiz-Yılmaz finalde mutlu olacaklar..:img-yes:

aşk_ve_grur
06-06-07, 22:16
bu haberler süperr sonunda mutlu biticek ya ohhh be
raharladım fragmanı grdüğümden beri içinde bi huzursuzluk artık emin oldum çnkü her yerde aynı şeyleri sylüyolar
inş sete giden arkdaşlarımız resimleri foruma eklerler çok merak ediyorum çnkü
herkese ii geceler

1g9s0g5s
06-06-07, 22:23
ALLAH aşkına nolursunuz bilen biri varsa söylesin ama kesin bilen biri filiz bu bölüm ayağa kalkacakmı mualla kişiliği bebeği görcekmi vede aslı bebeği görcek mi?nolursunuz tam bi cevap yazın ALLAH aşkına...

Hayat_Guzel
06-06-07, 22:35
ALLAH aşkına nolursunuz bilen biri varsa söylesin ama kesin bilen biri filiz bu bölüm ayağa kalkacakmı mualla kişiliği bebeği görcekmi vede aslı bebeği görcek mi?nolursunuz tam bi cevap yazın ALLAH aşkına...

Arkadaşım bu söylediklerinden de öte herşey yoluna giriyormuş,sen gönlünü ferah tut.Filize de birşey olmuyormuş,Aslı İspanyaya dönüyormuş.Nikah falan oluyormuş.Böyle işte :D
.

medsul
06-06-07, 22:43

akşam mi:icon_sorr olmadi ama ben şöyle davullu bir düğün istiyordum:img-yes: tıpkı aslı&yılmaz düğününde neler olduysa hepsini filiz&yılmaz düğününde
olmasini cok isterdim ama olmadi:icon_sorr
konvaylar,düğün arabasi gelinlik felan:icon_whis
diyeceksinizki bebek dogdu ne gerek var davullu düğüne :icon_sorr
yyaaaaa acaba filiz gelinliktemi giymiyecekmi:icon_sorr
ben filizi şöyle uzun duvakli,kabarik etekli beyazlar içinde göremiyecekmiyiz:icon_sorr vallla filize beyaz sade bir elbise giydirirlerse
seti basarim ben ne öyle sanki dul ikinci evliliğini yapar gibi
ama öyle bir sacmalik yapacaklarini sanmam
öte yandan nikahın akşam olmasi düşündürücü:icon_whis

Buket_TY
06-06-07, 22:45
Hani koskocaman mahalle dugunu istiyordun Filiz?
Ne oldu...
Off yaa...
Tek Filiz degil,bende istiyorum...
Duyun sesimi!!:img-wink:
Sade bir nikah...
78.bolum aci cektikten sonra?

mıstaa
06-06-07, 22:48
Ne oldu...
Off yaa...
Sade bir nikah...

Ellerinde bebekle davullu zurnalı düğün yapmak komik olurdu..:img-yes:

Böyle sade düğün daha uygun bence...:img-yes:

Buket_TY
06-06-07, 22:49

Haklisin,
ama bebek dogmadan yapsalardi...
Vallah cok istiyordum:img-wink:

sysdll
06-06-07, 22:50
Ne oldu...
Off yaa...
Sade bir nikah...

o zaman şöyle bir teklifim var...madem mahalle düğünüyapamıyoruz o zaman bizde forum düğünü yaparız:happy0064 :klme

ama görev dağılımlarının yapılması gerekiyor.bunu içinde sizin yardımlarınız gerekiyor...(görev dağılımı mesela takı takma merasimini sunması için ben...ortamı biraz romantik bir havaya sokmak için filizim....vs...:img-hyste )
tamamen sizin hayalgücünüze göre...:img-hyste

dermokrasilerde ve bizim forumda çareler tükenmez...:img-hyste

Buket_TY
06-06-07, 22:54
o zaman şöyle bir teklifim var...madem mahalle düğünüyapamıyoruz o zaman bizde forum düğünü yaparız:happy0064 :klme

ama görev dağılımlarının yapılması gerekiyor.bunu içinde sizin yardımlarınız gerekiyor...(görev dağılımı mesela takı takma merasimini sunması için ben...ortamı biraz romantik bir havaya sokmak için filizim....vs...:img-hyste )

Vallah iyi oluy...
Siirlerle, avatarlara, imzalarla, giflerle...:img-yes:
Vallah sahane fikir:good:

medsul
06-06-07, 22:55

olsun olsun ben yinede istiyorum:icon_sorr :img-grin2
bana neee yaaaaaaaa:icon_sorr :img-grin2
dizideyilmi bunca sacma şeyler yaptilar :dito şimdi uygun olmaz felan beni kesmez zaten yeni bariştilar hiç degilse şöyle güzel bir düğün yapsaydilar
gözümüz gönlümüz acılırdi
ayrıca filize gelinlik giydirmiyeceklermiiii
hayırrrr hayııııır olamaz böyle bir şey kabul etmiyorum:img-grin2 :icon_sorr

mıstaa
06-06-07, 22:56

İyi fikir.:img-yes:
Bende takıları,yere