PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 23

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

bego87
07-06-07, 11:27
lütfen sevgili davetliler...madem geldiniz lütfen takılarınızı takmadan gitmeyiniz...bir arkadaşa bakıp çıkacaktım modunda olmayınız...yemezler...
ayrıca takacağınız yada hediye edeceğiniz şeyleri açıklayınız...zarf içinde kabul etmiyoruz...:D:img-hyste :img-hyste

Tabi ya öle olur mu .Yazık bizim çiftede bi çeyizleri olsun bari.Muallada bişey yapmadı zaten gelinine :img-hyste
Evet sbr beklioruz ne takıcağını öle kaçmak yok:img-hyste
Sysdll neler toparlandı dün akşamdan bugüne ?Bende sana yardım edim biraz hediye toplamada:).Yalnız sendende bişiler bekliyoruz senden sadece hediyeleri topladım onları teslim ederim demede:img-hyste :img-hyste

blue_keremcem
07-06-07, 11:30
Fragmanda öyle bir göstermişler ki sanki Filiz ölmüş,haberi de annesine geliyo telefonda.Bıktım şu fragmanlardan!İnsanı ne de çabuk aldatıyolar yada aldatmasını iyi biliyolar.Filiz'in ölmüceğini sizden duyunca çok sevindim.şu dizi ne zaman bitecek peki?Kesin bilen var mı???

sudemnaz
07-06-07, 11:30
günaydın ;)
dün sete gittim saat 11 de gidip gece 11 de eve döndüm çok yorucu bir gündü foruma girecek halim yoktu...
sete gittim ama utangaç biri olduğumda oyuncuların yanına gidemedim heyecan yaptım... sadece uzaktan baktım:D
çekim arasında Meltem Savcı (mualla) çekimi izleyenlerin yanına geldi tekrarlanan sahnelerden sonra yorulmasınaa rağmen bizimle sohbet etti
foruma girip yorumlarımızı okuyormuş yazdıklarımıza önem verdiğini öğrenince çok mutlu oldum...
dün yeni bir şey öğrendim insanları rollerine göre sevip sevmemek çok yanlışmış öyle içten sıcakkanlı bir insandı ki anlatamam...
bizimle ilgilenmesi bize değer vermesi çok güzeldi...
Meltem hanımın yardımı ile bülent ve tuba'nın yanına gittim konuşma firsatı buldum bülent bey fırsat bulunca foruma gireceğini söyledi hepsi çok şekerdi...
Zeynep Beşerler ve Derya Durmaz'la da konuştuk çok zayıflar televizyonda bir beden daha büyük çıkıyorlar...
düğün çekimleri 9 da başladı kalmayı düşünmüyordum ama merak ettim filiz gelinlik giyecek mi diye gelinlik giymedi ben onu gelinlikle görmeyi hayal ediyordum ...
yorucu ama güzel bir gündü...

sysdll
07-06-07, 11:33
Tabi ya öle olur mu .Yazık bizim çiftede bi çeyizleri olsun bari.Muallada bişey yapmadı zaten gelinine :img-hyste
Sysdll neler toparlandı dün akşamdan bugüne ?Bende sana yardım edim biraz hediye toplamada:).Yalnız sendende bişiler bekliyoruz senden sadece hediyeleri topladım onları teslim ederim demede:img-hyste :img-hyste

ben bu düğünün takı toplama sorumlusu ve organize komitesinin üyesiyim.o yüzden benden bişi beklemyin derim...:img-hyste ben toplarım gerisine karışmam...ben orkestrayı ayarlıyorum işte daha ne olsun..:D

şimdiye kadar iki tam altın,bir çeyrek altın,bir beşi bir yerde,bir nazar boncuğu (Can bebe için--reklam olmadı dimi :D--),bir balayı tatili çift kişilik :D ,1 yıllık Can'ın bebek masrafı karşılama taahhüdü, bir çeyiz (komple ,beyaz eşyası da dahil...:D),şimdilik bunlar..

aslında çeyiz olmasa da olurdu.nasıl olsa Yılmaz'ın Filiz den kalma çeyizleri yokmuydu? en son ali öyle söylemişti aslıya...:img-hyste :img-hyste

filizim+y
07-06-07, 11:35
bu arada orkestra için bir karar veremedik...sadece eva dan bir teklif geldi..o da zaten kurulda değerlendirmede..büyük ihtimalle kabul görecek..ama dediğim gibi Malt ile düet şeklinde...diğer bir öneri ise ÜçNoktaBir olarak geldi...bu konuda da çalışmalar devam ediyor...eğer istediğiniz bir orkestra varsa bize bildirin değerlendirelim :D
bu arada sevgili filizim bu konudaki düşüncelerin nelerdir?hem düğünü üstlendim diyorsun hem de kurullara katılmıyorsun..:D:D:D

orkestra için çalışmalarım benim de var ne helini ne de birbaşka amatör istemem düğünde filizyılmazım için özel olmalı

--- alaturka sevdiği için yılmaz müzeyyen senar ve izmirden leylayı getireceğim
--- filiz için de celine dion olacak en son çıkacak sahneye (ferman abim anladı)
--- feride-ömer, salih-fahriye ve sema-ali çifti için candan erçetin
--- mualla, müjgan, handan ve hayri bey için TSM sanatçı korosu
--- nalan, kerem, alp için grup hepsi, kenan doğulu, bir grup
--- aynalı için zaten leylayı getiriyorum yeter
--- aslı kız için ümit besen, müslüm gürses
--- mahalleli için mezdeke, ankaralı turgut, namık ve hasan yılmaz (göbek atmaya hevesliler ya gerçi onları da almayacağım ama yılmazım işte)
--- ahmet, elif ve can içinde çocuk korosu

bak bakalım nasıl ben kurullardan kaçmam herşeyi en ince detayına kadar yazarım değerlendir bakalım nasıl bulacaksın

SBR
07-06-07, 11:35
B u kadar kolay mı beni unuttun meleğim
U yanmak istemediğim bir rüyaydı belki

D uysun börtü böcek dağlar bulutlar
Ü rksün benden herkes bu kadar basit mi bu yaşananlar
G el vazgeç bu nikahtan dönelim eski günlere
Ü züldüm kırıldım bu yaptıklarına ama herşeyi unutabilirim meleğim
N eden bu ısrar niçin sevemiyorsun beni

O kadar kolay vazgeçmem senden meleğim
L ütfen bir daha düşün yoksa çok kötü şeyler olacak
A şığım ben sana sensiz kalmaktansa ölürüm daha iyi
M adem benim olmıyacaksın onunda olmazsın
A rtık dönülmez bir yoldayım sana kıyamam belki ama yılmaz
Z aten herşey onun suçu mutluluğumuzu bozana mutlu olmak haram olsun

sysdll
07-06-07, 11:37
günaydın ;)
dün sete gittim saat 11 de gidip gece 11 de eve döndüm çok yorucu bir gündü foruma girecek halim yoktu...
sete gittim ama utangaç biri olduğumda oyuncuların yanına gidemedim heyecan yaptım... sadece uzaktan baktım:D
çekim arasında Meltem Savcı (mualla) çekimi izleyenlerin yanına geldi tekrarlanan sahnelerden sonra yorulmasınaa rağmen bizimle sohbet etti
foruma girip yorumlarımızı okuyormuş yazdıklarımıza önem verdiğini öğrenince çok mutlu oldum...
dün yeni bir şey öğrendim insanları rollerine göre sevip sevmemek çok yanlışmış öyle içten sıcakkanlı bir insandı ki anlatamam...
bizimle ilgilenmesi bize değer vermesi çok güzeldi...
Meltem hanımın yardımı ile bülent ve tuba'nın yanına gittim konuşma firsatı buldum bülent bey fırsat bulunca foruma gireceğini söyledi hepsi çok şekerdi...
Zeynep Beşerler ve Derya Durmaz'la da konuştuk çok zayıflar televizyonda bir beden daha büyük çıkıyorlar...
düğün çekimleri 9 da başladı kalmayı düşünmüyordum ama merak ettim filiz gelinlik giyecek mi diye gelinlik giymedi ben onu gelinlikle görmeyi hayal ediyordum ...
yorucu ama güzel bir gündü...

öncelikle hoşgeldin..
paylaşımların için teşekkür ederiz..daha fazla ayrıntıya girersen seviniriz...gelinlikle görmek istiyordun sanırım...ayıpsın..biz burada dün başladık düğüne..gel katıl..:img-hyste :img-hyste baktık senaristlerin yapacağı bişi yok biz el atalım dedik sudemnaz...gel sende katıl halay başı yapalım seni (herkesi de halay başı yapıyoruz...inşaallah beni dövmezler..:img-hyste :img-hyste )

fatma-1721
07-06-07, 11:37

Yapma arkadasim Mualla daha ne yapsin!!!
Filiz-Yilmaz icin hazirlik yapti,Filiz birakti gitti.
Asli-Yilmaz icin hazirlik yapti,Yilmaz Aslidan vazgecti.
Muallanin tüm hazirladiklari elinde kaldi.Saskin ördege cevirdiler kadini valla.

Ayrica bu ceyiz isini kiz tarafi hazirlamiyor muydu?Yoksa bu da mi degisti?Ben cok gerilerde kaldim galiba!!!
:icon_whis

bego87
07-06-07, 11:40
ben bu düğünün takı toplama sorumlusu ve organize komitesinin üyesiyim.o yüzden benden bişi beklemyin derim...:img-hyste ben toplarım gerisine karışmam...ben orkestrayı ayarlıyorum işte daha ne olsun..:D

şimdiye kadar iki tam altın,bir çeyrek altın,bir beşi bir yerde,bir nazar boncuğu (Can bebe için--reklam olmadı dimi :D--),bir balayı tatili çift kişilik :D ,1 yıllık Can'ın bebek masrafı karşılama taahhüdü, bir çeyiz (komple ,beyaz eşyası da dahil...:D),şimdilik bunlar..

aslında çeyiz olmasa da olurdu.nasıl olsa Yılmaz'ın Filiz den kalma çeyizleri yokmuydu? en son ali öyle söylemişti aslıya...:img-hyste :img-hyste

:img-hyste doğru vardı filizden kalma ceyizler ama onlar çürümüştür :img-hyste güve falan yemiştir içindekileri:img-hyste
Hem nedir bunların bu kadar masraftan kaçmaları ?kız veriyoruz + 40 bile çıkmamış bebek.Biraz ellerini ceplerine atsalar fena olmicak.
Bak Filize gelinlikte giydirmemişler .Olucak iş mi bu :img-help:

filizim+y
07-06-07, 11:41
keşke böyle üzerimize üzerimize gelmesek...tırsmaya başladım...şimdi ben bu tehdidin arkasından nasıl bir yorum yapayım ki...:img-help: :img-help:

yorumun gerçekten güzel olmuş.tam bir yorum....yorumu ilk gördüğüm zaman dedim ki içimden işte yıllardır aradığım yorum bu..artık bunun üzerine bişi söylenmez dedim...:img-hyste :img-hyste (tamam mı oldu mu :img-hyste )

sevgili sysdll üzerine üzerine gelmek için yazmadım arkadaşım benden beklemediğin tarzda cvp verdim ve naçizane yorumunu merak ettim hepsi buydu seni sıkıştırdıysam kusura bakma, hem ne tehdidi bana sıyırmak için yer arıyormuşsun gibi geldi:):)

az değilsin ferideden betersin kıvırma işinde hadi öyle olsun fatma ablamda söyledi zaten ben yemedim nasılsa:):)

sysdll
07-06-07, 11:43
orkestra için çalışmalarım benim de var ne helini ne de birbaşka amatör istemem düğünde filizyılmazım için özel olmalı

--- filiz için de celine dion olacak en son çıkacak sahneye (ferman abim anladı)
--- mahalleli için mezdeke, ankaralı turgut, namık ve hasan yılmaz (göbek atmaya hevesliler ya gerçi onları da almayacağım ama yılmazım işte)

bak bakalım nasıl ben kurullardan kaçmam herşeyi en ince detayına kadar yazarım değerlendir bakalım nasıl bulacaksın

---bence de alaturka güzel olur ama müzeyyen senar değil de ben melihat gülses diyorum..onun sesi daha güzel.ayrıca benim bildiğim leyla bursa da değil mi..:img-hyste
---feride ömer ve diğer çiftler için ne olursa farketmez...
---mualla sultan ve tayfası için TRT TSM korosu mükemmel seçim..hem diğerleri içinde güzel..çok güzel yorumcular var..
---aynalı için leylanın yanında birde ağar abi olmalı ki kadro tam olsun..
---aslı için ise ne desem boş..ne versen gider onun için..:D
---mahalleli için mezdeke falam gerek yok..en ufak ritmde oynuyorlar.onun için onlara stomp u getirelim :img-hyste
---çocuk korusu farketmez nasıl olsa onlar etrafta koşacaklar...

bu arada Malt ve ÜçNoktaBir de amatör değildir vurgulamak isterim..ağlarım bak..:img-cool2 :img-hyste :img-hyste

filizim+y
07-06-07, 11:43
yok filizim yok konuşacak bişi kalmadı artık:good: siz takılın eğlenin düğünde de forumda da :img-yes: niye ahhh çektin bana onu anlamadım yahu:img-help:

ferman abim nasıl yok senin gibi dolu dolu birinin nasıl konuşacak birşeyi olmaz yapma var var sen şstesen bulursun gözünğn üstünde kaşın var diyerek de yazarsın sen ben seni bilmez miyim:) sensiz olur mu abi ne forum ne düğün bak senin için kimi getirttim es geçme:) sana ahh çekmek geldi içimden yorumlarını göremeyince ondan bak yine yazayım ahhh ferman abi ahhh:icon_sorr

fatma-1721
07-06-07, 11:45

Aferin filizim ;Herkesin ruh haline yakisanini bulmussun da canim,bizim sevincimiz kursagimizda kalacak galiba,baksana Filiz gelinlik bile giymiyormus!!!
:icon_sorr

sudemnaz
07-06-07, 11:46
öncelikle hoşgeldin..
paylaşımların için teşekkür ederiz..daha fazla ayrıntıya girersen seviniriz...gelinlikle görmek istiyordun sanırım...ayıpsın..biz burada dün başladık düğüne..gel katıl..:img-hyste :img-hyste baktık senaristlerin yapacağı bişi yok biz el atalım dedik sudemnaz...gel sende katıl halay başı yapalım seni (herkesi de halay başı yapıyoruz...inşaallah beni dövmezler..:img-hyste :img-hyste )

tamam seve seve katılırım öğrenci milletiyiz biz takımız küçük altını geçmez:D
düğün çekimlerinde cem de vardı yine bir karışıklık çıkacağı kesin polisler falan çok olaylı bir bölüm olacak sanırım...
filiz mahalle düğünü istedi ama sadece yani gördüğüm kadarıyla bahçede nikah yapıldı mahalle düğünü böyle mi olur dedim ama sabaha kadar çekimin süreceğini söylediler 11 de ayrıldım setten belki ben yokken mahallenin ortasında halay çekmişlerdir ama sanmıyorum cem halaydan hoşlanmıyor kanımca...
kaç yıldır filizi gelinlikle görmek için beklerken merdivenlerden elbiseyle inmesine şaşırdım doğrusu biraz da üzüldüm...merdivenlerden inerken bebeği kucağındaydı çok güzeldiii...

SBR
07-06-07, 11:47
:img-hyste :img-hyste hiç gülüceğim yoktu :) Çok güzel olmuş sbrcim eline sağlık :img-hyste

teşekkür ederim sevgili begom olaya birazda cem tarafından bakayım dedim:happy0064 sevgili begom ben düğünün yemek kısmıyla ilgilenmek istiyorum CACIK ağırlıklı sofistike bir menü hazırlıyacam(yahu nasıl bir cümle bu sofistike falan:img-help: :img-hyste )

arzuinan
07-06-07, 11:47
Yılmaz, Cem’e karşı savaş veriyor

Aylardır veriyor zaten bu savaşı. yeni bir durum değil ki :icon_whis

Filiz, Cem’i görmenin dehşeti içindedir. Yaşadığı korku ve paniğin etkisiyle sancıları başlar. Sevdiği kadına daha yeni kavuşan Yılmaz, hayatları tehlikeye giren Filiz’i ve bebeğini kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girer.

Yılmaz'ın fragmandaki ordan oraya koşturmaları ve çaresizlikle Filiz'in elini tutarak verdiği destekden de anlaşıldığı gibi onun için zor bir bölüm olacak. En az Filiz kadar acı çekeceğe benziyor. :sad53:

Yılmaz, Filiz ve bebeği yaşatmaya çalışırken, Cem hala bir hayalet gibi onların çevresinde dolaşmaktadır.

Olmasa şaşardım bu sefer fragmanda göstermemeişler hangi olay sonucunda karşımıza çıkacak meraktayım. Adam harbi hayalet yanlız. yakalamaları aylar sürmüştü kaçması ise neredeyse an meselesi oldu. Bir daha kim ne zaman yakalanır :icon_sorr

Cem, Filiz ve Yılmaz’ın bebekleriyle birlikte mutlu bir aile kurma hayallerine engel olmak için elinden geleni ardına koymayacaktır.

koymasın bakalım. bence bu sefer işi o kadar kolay olmayacak. Şimdi herkes onun neler yapabileceğini biliyor, daha dikkatli ve kontrollu olacaklardır. :img-yes:

Müstakbel gelinini özel bir davette dans ederken gören Handan’ın, Feride’ye karşı tutumu değişir.

o manzara karşısından değişmese şaşardım zaten. hakkaten kötü bir durumdu. para asmalar filan, birde doğum günü olan adamın sözleri :icon_whis

Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak, ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında olmayan Feride’yi kötü bir sürpriz bir beklemektedir. Genç kadın kurtulmaya çalıştıkça daha da dibe çöker.

Ömer ona destek verirken hala tek başına işler yapmaya devam ederse kimseden yardım almazsa işimiz var demektir... Bu kız için üzülüyorum arkadaşlar hiçbir kötü niyeti olmamasına rağmen başına gelenlere bakın. :sad53:

Annesinin muhalefetine rağmen sevdiği kadına sahip çıkan Ömer, Feride’yi affetmesi hiç de kolay olmayacak bir durumda görür.

Ömer'den böyle bir hareket bekliyordum beni hiç şaşırtmadı. akini yapsaydı çok şaşırdım. Fakat içinde bulunduğu durum hiç kolay değil bunuda göz ardı edemem. Bu seferki müdahalesi daha sert olacaktır... Kafamı kurcalayan sa son cümle. ne olabilir hiç bilemiyorum daha doğrusu aklıma gelen şeyin olmamasını diliyorum. Umarım Feride'yi tekrar pavyon tarzında bir yerde dans ederken görmeyiz.:sad53:

bego87
07-06-07, 11:48
Yapma arkadasim Mualla daha ne yapsin!!!
Filiz-Yilmaz icin hazirlik yapti,Filiz birakti gitti.
Asli-Yilmaz icin hazirlik yapti,Yilmaz Aslidan vazgecti.
Muallanin tüm hazirladiklari elinde kaldi.Saskin ördege cevirdiler kadini valla.

Ayrica bu ceyiz isini kiz tarafi hazirlamiyor muydu?Yoksa bu da mi degisti?Ben cok gerilerde kaldim galiba!!!
:icon_whis

Ben hiç bilmem çeyiz,düğün işi falan:img-yes: bana ne veriosun diyolar ben hediyemi söylüyorum:img-hyste
Ama ilk filiz-yılmaz nikahında yılmazın çeyizi vardı diye hatırlıyorum:happy0064
Olsun mualla hazırlık yaptı ama o eskidendi geçmişe mazi denir.:img-hyste
Hem bu sefer dahada hevesli bişeyler hazırlamalı .. torunuda oldu hem :)

sudemnaz
07-06-07, 11:49
sudemnaz peki resim falan çektinmi çektiysen yollada bizde görelim tiyo falan albildinmi nikahta herkes ordamıydı resimleri bekliyoruz acele et
resim çektim tabii
kuzenim okuldan gelsin inş. hemen resimleri foruma koyacağım...
düğünde feride ve aslı yoktu...
cem bile vardı...

SBR
07-06-07, 11:50
he hehe ne oldu düğüncüler sesiniz kesildi bir anda:img-hyste gelinlik giymediğini öğrenince herkes sustu yahu :happy0064 :img-hyste bu kadar karamsar olmayın yaww :img-wink: aslı giyecek gelinliği ben biliyorum yılmaz karıştırmaz herhalde kimle evleneceğini:img-hyste :img-wink:

bego87
07-06-07, 11:53
düğün çekimlerinde cem de vardı yine bir karışıklık çıkacağı kesin polisler falan çok olaylı bir bölüm olacak sanırım...
filiz mahalle düğünü istedi ama sadece yani gördüğüm kadarıyla bahçede nikah yapıldı mahalle düğünü böyle mi olur dedim ama sabaha kadar çekimin süreceğini söylediler 11 de ayrıldım setten belki ben yokken mahallenin ortasında halay çekmişlerdir ama sanmıyorum cem halaydan hoşlanmıyor kanımca...
kaç yıldır filizi gelinlikle görmek için beklerken merdivenlerden elbiseyle inmesine şaşırdım doğrusu biraz da üzüldüm...merdivenlerden inerken bebeği kucağındaydı çok güzeldiii...
Paylaşımın için çok teşekkürler. Demek filizim bebeğiyle indi merdivenden ay çok şeker ya :) Cem gene ordaymış ama bu sefer nikaha engel olabilceğini sanmıorum evlenirler heralde dimi?:img-help:
teşekkür ederim sevgili begom olaya birazda cem tarafından bakayım dedim:happy0064 sevgili begom ben düğünün yemek kısmıyla ilgilenmek istiyorum CACIK ağırlıklı sofistike bir menü hazırlıyacam(yahu nasıl bir cümle bu sofistike falan:img-help: :img-hyste )

Ya yemek sırf cacıktan oluşuyo biraz değişik yemekler olmalı .Tek çeşit yakışmaz lütfen biraz daha çeşitlendir sbrcim :img-hyste

filizim+y
07-06-07, 11:54
düğün olmayacak diyen arkadaşım sbr bak ne de güzel olacak işte benle baş edemezsin umarım beğenirsiniz forumdaşlarım:)

B u düğün olacak hemde gör bak nasıl sevgiyle
U nut artık geçmişi şimdi dilekler birlikte gelecekle

D üğünümüz var hemde herkese inat sevgimizle
Ü züntüleri çoktan geride bıraktık bizde
G üzel günlere başlangıç yaptık bundan size ne
Ü rkmek yok artık boşverdik tüm hüzünlere
N amert insanları dokundurmayacağız yüreklerimize

O kadar bedel ödedik ki yazık değil mi bize
L üzumundan fazla gelmediniz mi üstümüze
A rtık yeter çekilinde bizde yaşayalım bir ömür birlikte
C anımız yeteri kadar yanmadı bu inadınız da niye
A şkımızı yaşayacağız sizlere inat göreceksiniz sizde
K avuştuk ya nikamıza bekleriz sırf siz göresiniz diye

archshe
07-06-07, 11:56

gelinlik giymemesine bende çok üzüldüm...anne olması gelinlik giymesini engellemez her bayan gelinlik giymek ister..bence bu filizin tercihidir..yoksa giydirmemezlik yapmazlar...nikahın kıyıldığını gördün dimi gözlerinle...bi aksilik çıkmadı yani...paylaşımın için teşekkür ederim

SBR
07-06-07, 11:56
Ya yemek sırf cacıktan oluşuyo biraz değişik yemekler olmalı .Tek çeşit yakışmaz lütfen biraz daha çeşitlendir sbrcim :img-hyste[/QUOTE]

tabii sevgili begom ağırlık CACIK üstüne bunun rostosunu,çorbasını ,tatlısını ,tuzlusunu bu tema ile gerçekleştirecem . temaya uygun olduğu için cacığı seçtim:img-wink:

filizim+y
07-06-07, 11:59
Aferin filizim ;Herkesin ruh haline yakisanini bulmussun da canim,bizim sevincimiz kursagimizda kalacak galiba,baksana Filiz gelinlik bile giymiyormus!!!
:icon_sorr

sağol fatma ablam elimden geleni yaptım, evet okudum şimdi neyse giydiği gelinliğe sayarız gerçi onu da sadece denemişti ne yapalım bir bildikleri vardır diyip bunu da sineye çekelim bizde giydi far edelim ne dedik onlar mutlu olsunlar da herşey kabulümüz dedik ya ama bende gelinlikle görmek istedim:icon_sorr :icon_sorr

sudemnaz
07-06-07, 11:59
gelinlik giymemesine bende çok üzüldüm...anne olması gelinlik giymesini engellemez her bayan gelinlik giymek ister..bence bu filizin tercihidir..yoksa giydirmemezlik yapmazlar...nikahın kıyıldığını gördün dimi gözlerinle...bi aksilik çıkmadı yani...paylaşımın için teşekkür ederim

evet nikah kıyıldı yılmaz filizi öptü
ama cem de malesef oradaydı...
kuzenim 1 gibi okuldan gelir bende heyecanlanıyorum...

SBR
07-06-07, 12:00
yaaa demek öyle bu bir savaş ilanıdır:img-hyste :happy0064 zaten tahmin ediyordum sesi gitti sevgili filizimin hemen yazıyordur şiir diye olsun efemm bende aynen devam edecem.

yahu bu cem düğündeyse bir şey yapacak herhalde.anlamadım ben bunu cem düğünde olacak ve yılmaz-filiz rahat rahat evlenecek olur mu yahu biri beni aydınlatsın lütfen:img-help:

benim
07-06-07, 12:02

Filiz'in gelinlik giymemesine bende çok üzüldüm.
Umarım finalde bir güzellik yapıp Filiz'e gelinlik giydirirler.
Belki finalde cümbür cemaat (Ömer Feride , Nalan Kerem (belki) , Filiz Yılmaz )bir düğün olur belki o zaman gelinlik giyer.

filizim+y
07-06-07, 12:05
sevgili sysdll orta yolu buluruz hem diğer forumdaşlarımızında siteklerini göz önüne almak gerekir bakalım daha ne tür fikirler ortaya çıkacak ben karakterlerin ruh hallerine göre oluşturdum sanatçı listesini değişik fikirlere de açığız seni mi kıralım tmm Malt ve Üçnokta biri de getiririz yeter ki gönlün olsun...

bego87
07-06-07, 12:06
Oh ohh evlendiler demek artık .Duy sbr duy:) Artık evliler ya en büyük engel aşıldı .Kafan karışmasın .Nikahtan sonrasını bilmem ama evlenmişler işte:)

darbe35
07-06-07, 12:08
Öncelikle herkese tünaydın arkadaslar:img-wink:
Yazdıklarınızı okudumda cemde düğündeyse garanti bişi olur o düğünde bn önceden cem düğünde yılmazı vurmayı denicek önüne filiz geççek falan die düşünüodum ama sete giden arklarda öle bişi demio ama bn yinede kuşkuluyum cem o düğündeyse eer mutlaka bişiler olur...:icon_whis

sudemnaz
07-06-07, 12:09
yaaa demek öyle bu bir savaş ilanıdır:img-hyste :happy0064 zaten tahmin ediyordum sesi gitti sevgili filizimin hemen yazıyordur şiir diye olsun efemm bende aynen devam edecem.

yahu bu cem düğündeyse bir şey yapacak herhalde.anlamadım ben bunu cem düğünde olacak ve yılmaz-filiz rahat rahat evlenecek olur mu yahu biri beni aydınlatsın lütfen:img-help:
şöyle anlatayım nikah oldu filiz yılmazın artık karısı cem ne yapacaksa nikahtan sonra yapar yani boşa kürek çeker
eğer yılmazı düğün günü öldürürse ki sanmam biraz zor filiz ilk günden dul kalır (kötü son ama biz mutlu son bekliyoruz)
ya da cem nikahına beni deçağır sevgilim şarkısını gazide dinlemek için gelmiştir son kez filizi görüp hayatlarında çekilmeye karar vermiş olabilir ki bunu da sanmam çünkü cem kötü bir karakter
yaa gerçekten cemin nikahta ne işi var???

fatma-1721
07-06-07, 12:10
Sevgili filizim;"Bu dügün olacak "siirine bayildim,yine döktürmüssün.Eline, yüregine saglik!
Sevgili Arzucum hosgeldin;güzel bir özet yorumu yaptin,tesekkür ederim.

SBR
07-06-07, 12:10
]Oh ohh evlendiler demek artık .Duy sbr duy:) Artık evliler ya en büyük engel aşıldı .Kafan karışmasın .Nikahtan sonrasını bilmem ama evlenmişler işte:)

yok canım cem bir şey yapmıyor mu olmaz ,olmamalı:img-hyste :happy0064 be cemde biraz korkak çıktı bulmuşun fırsatı kaçırsana bebeği o hengamede:img-hyste (ne diyorum ben yahu:img-help: bugün cem tarafım ağırlaştı yine:img-hyste )

SBR
07-06-07, 12:12
şöyle anlatayım nikah oldu filiz yılmazın artık karısı cem ne yapacaksa nikahtan sonra yapar yani boşa kürek çeker
eğer yılmazı düğün günü öldürürse ki sanmam biraz zor filiz ilk günden dul kalır (kötü son ama biz mutlu son bekliyoruz)
ya da cem nikahına beni deçağır sevgilim şarkısını gazide dinlemek için gelmiştir son kez filizi görüp hayatlarında çekilmeye karar vermiş olabilir ki bunu da sanmam çünkü cem kötü bir karakter
yaa gerçekten cemin nikahta ne işi var???

öncelikle teşekkür ediyorum sevgili arkadaşım biraz olsun aydınlandım .bakın herkese söyliyorum bu işte bir terslik var senaryo cemi düğünü izlesin diye mi oraya yolladı yahu .mutlaka bir şey olmalı:img-wink:

sudemnaz
07-06-07, 12:14
Oh ohh evlendiler demek artık .Duy sbr duy:) Artık evliler ya en büyük engel aşıldı .Kafan karışmasın .Nikahtan sonrasını bilmem ama evlenmişler işte:)
evet artık evliler çekimler sabaha kadar sürecekti ben ayrıldıktan sonra düğün kan gölü mü oldu bilmem cemi orda görünce hafiften kalp krizi geçirdim...
bu arada arkadaşlar dizideki mualla teyzemi yazdıklarımızı okuyor bizi merak ediyor dediki dizifilm forumdan kim var falan çok şeker bir kadın yazılanları mesele kıyafetiyle ilgili eleştirileri kostüm sorumlularına aktarıyormuş ama sonuç yok çünkü bilirsiniz bizler yaptığımız iyi olduğunu düşünür eleştiriyi kabullenmeyiz
onlarda öyle malasef...

filizim+y
07-06-07, 12:14

sevgili sbr filizimin hangi savaşyan korkup kaçtığını gördün nasıl istersen öyle anlayabilirsin:) sesim gitse de ben buradayım herşeyi okuyor ve görüyorum seni cvpsiz bırakamazdım beni korkutamazsın:)

olur olur olur bal gibi olur akan sular sular da durur neden olmasın sevgili sbr cem gözleriyle görmek için oradadır ve yapacak birşey kalmadığını düşünmüştür bırakayımda o kadar çok istediler evlensinler ben evlendikten sonra da icaplarına bakarım demiş olmaz mı, sonuç olarak filiz evli ya da bekar psiko için farketmez oı bir yol bulur aydınlamışsındır umarım:)

archshe
07-06-07, 12:15

teşekkür ederim verdiğin bilgi için...bizde kuzenini sabırsızlıkla bekliyoruz:img-wink: valla bunlar evlendiya cem bana vız gelir artık

SBR
07-06-07, 12:17
sevgili sbr filizimin hangi savaşyan korkup kaçtığını gördün nasıl istersen öyle anlayabilirsin:) sesim gitse de ben buradayım herşeyi okuyor ve görüyorum seni cvpsiz bırakamazdım beni korkutamazsın:)

olur olur olur bal gibi olur akan sular sular da durur neden olmasın sevgili sbr cem gözleriyle görmek için oradadır ve yapacak birşey kalmadığını düşünmüştür bırakayımda o kadar çok istediler evlensinler ben evlendikten sonra da icaplarına bakarım demiş olmaz mı, sonuç olarak filiz evli ya da bekar psiko için farketmez oı bir yol bulur aydınlamışsındır umarım:)

yok yahu kaçtın falan demedim zaten hani ses gelmeyince yazıyordur karşı şiiri diye düşündüm.ben hala bir şey olacağını düşünüyorum doğru evli veya değil cem için farketmez ama ben bir şey bekliyorum:img-wink:

sudemnaz
öncelikle teşekkür ediyorum sevgili arkadaşım biraz olsun aydınlandım .bakın herkese söyliyorum bu işte bir terslik var senaryo cemi düğünü izlesin diye mi oraya yolladı yahu .mutlaka bir şey olmalı:img-wink:

rica ederim ama benimde kafam karıştı belki düğün çekimleri için gelmemiştir cemin pazartesi yılmazların evinde çekimi varmış o günün devamı olabilir polisler korumalar vardı
cem yılmazların evini basıyormuş diye duydum...
belki yakalanıyor düğün ondan sonra oluyor olabilir çekim sırasının bilmediğimiz için ...

sysdll

cemi düğüne halay çekmesi için getirttiler...baktılar kimse yanaşmıyor bari cemi getirelim...şimdiye kadar üzerinde fazla oynanmamış bir karakter olduğu için cem oynamak istemişlerdir. bizim sevgili "dahi!" senaristlerimizin aklına fikir olarak karakter değiştirmek gelmiştir...nasıl olsa herkes değişti (ali hariç):img-hyste :img-hyste napalı napalım derken cemi halay başı olarak dahil ettiler...(tamam anladım herkesi halay başı yapıyorum ama ne yapayım..istek çok..:img-hyste ):img-hyste

bu arada yine felaket üzerine bir senaryo yumağı dönmeye başlamış...bakalım hayırlısı...filizim misilleme yapar buna kanımca...:img-hyste

bego87
07-06-07, 12:18
]

yok canım cem bir şey yapmıyor mu olmaz ,olmamalı:img-hyste :happy0064 be cemde biraz korkak çıktı bulmuşun fırsatı kaçırsana bebeği o hengamede:img-hyste (ne diyorum ben yahu:img-help: bugün cem tarafım ağırlaştı yine:img-hyste )
Valla düğünden sonra ne yaparsa yapsın bana ne :) O nikah kıyıldıya tamamdır..:img-hyste Hem nedir senin bu cemi desteklemen çok cemci gördüm bugun seni:img-hyste
Ya hakkaten napıcak yanı belki düğünde falan polislerde fln varsa yakalanır orda..:happy0064

Not:Filizim şiirin muhteşem eline sağlık

Neslihan17
07-06-07, 12:19
evet artık evliler çekimler sabaha kadar sürecekti ben ayrıldıktan sonra düğün kan gölü mü oldu bilmem cemi orda görünce hafiften kalp krizi geçirdim...
bu arada arkadaşlar dizideki mualla teyzemi yazdıklarımızı okuyor bizi merak ediyor dediki dizifilm forumdan kim var falan çok şeker bir kadın yazılanları mesele kıyafetiyle ilgili eleştirileri kostüm sorumlularına aktarıyormuş ama sonuç yok çünkü bilirsiniz bizler yaptığımız iyi olduğunu düşünür eleştiriyi kabullenmeyiz
onlarda öyle malasef...

sağol sudemnaz sizler de olmasanız biz çileden çıkardık heralde. hep bu senaristlerin yüzünden :) neyse cem belki de filizi kaybettim artık deyip intihar eder. ama mutlu günlerini berbat ederek yapar bunu eminim. bu sayede kimsenin cemi vurmasına gerek de kalmaz :) fazla mı olumluyum nedir. ama artık sona yaklaşıyoruz daha ne kadar uzatacaklar ki. sonra da feride ve ömeri birleştirmeye çalışırız sonunda da topluca düğün izleriz. :happy0064 filiz gelinlik giyer mesela :)

SBR
07-06-07, 12:20
rica ederim ama benimde kafam karıştı belki düğün çekimleri için gelmemiştir cemin pazartesi yılmazların evinde çekimi varmış o günün devamı olabilir polisler korumalar vardı
cem yılmazların evini basıyormuş diye duydum...
belki yakalanıyor düğün ondan sonra oluyor olabilir çekim sırasının bilmediğimiz için ...

her şey mümkün sevgili arkadaşım ama yakalanması sanki düşük bir ihtimal bu cem piskopatının ölmesi gerekir değil mi ama yani yine yakalanırsa yuhh o zaman bu niye yaw bir yakalatıyon bir kaçırıyon olmaz ki canım .ama anladım ben bu senaryoyu öldüremiyorlar cemi :img-wink:

SBR
07-06-07, 12:23
Valla düğünden sonra ne yaparsa yapsın bana ne :) O nikah kıyıldıya tamamdır..:img-hyste Hem nedir senin bu cemi desteklemen çok cemci gördüm bugun seni:img-hyste
Ya hakkaten napıcak yanı belki düğünde falan polislerde fln varsa yakalanır orda..:happy0064

Not:Filizim şiirin muhteşem eline sağlık

iyi güzel hoşta sevgili begom bu sefer yakalanmaz herhalde cem bu adam ölmiecek mi yahu :img-help: evet bugün bende bir cemlik var bende çözemedim neden:img-hyste :happy0064

SBR
07-06-07, 12:26
cemi düğüne halay çekmesi için getirttiler...baktılar kimse yanaşmıyor bari cemi getirelim...şimdiye kadar üzerinde fazla oynanmamış bir karakter olduğu için cem oynamak istemişlerdir. bizim sevgili "dahi!" senaristlerimizin aklına fikir olarak karakter değiştirmek gelmiştir...nasıl olsa herkes değişti (ali hariç):img-hyste :img-hyste napalı napalım derken cemi halay başı olarak dahil ettiler...(tamam anladım herkesi halay başı yapıyorum ama ne yapayım..istek çok..:img-hyste ):img-hyste

bu arada yine felaket üzerine bir senaryo yumağı dönmeye başlamış...bakalım hayırlısı...filizim misilleme yapar buna kanımca...:img-hyste

yok yaww ne halayı cem gelsiyse birini vurmak için gelmiştir'' meleğim ya benim ya kara toprağınsın'' modundadır o bekleyip görelim

sudemnaz
07-06-07, 12:26
her şey mümkün sevgili arkadaşım ama yakalanması sanki düşük bir ihtimal bu cem piskopatının ölmesi gerekir değil mi ama yani yine yakalanırsa yuhh o zaman bu niye yaw bir yakalatıyon bir kaçırıyon olmaz ki canım .ama anladım ben bu senaryoyu öldüremiyorlar cemi :img-wink:

cem dizinin en kötü kahramanı onu öldürürlerse dizide heyecan birden yok olur malum bizim senarstler böyle bir şeyi göze alamazlar o yüzden sonuna kadar cemi koz olarak kullanacaklar cemin yakalanması hiçbir şey ifade etmez ölmesi şart kendimi çok cani gördüm ama
cemin hakkını yemelim cem zeki bir insan yine kaçar hapisten
ölmezse kaç yakalan bu bir ömür boyu sürer bu yüzden cem ölmeli...

SBR
07-06-07, 12:29
cem dizinin en kötü kahramanı onu öldürürlerse dizide heyecan birden yok olur malum bizim senarstler böyle bir şeyi göze alamazlar o yüzden sonuna kadar cemi koz olarak kullanacaklar cemin yakalanması hiçbir şey ifade etmez ölmesi şart kendimi çok cani gördüm ama
cemin hakkını yemelim cem zeki bir insan yine kaçar hapisten
ölmezse kaç yakalan bu bir ömür boyu sürer bu yüzden cem ölmeli...

çok haklısın sevgili arkadaşımda şurda 3 bölüm kaldı yahu artık ne heyecanı arıyor senaryo. cemin bir şekilde ölmesi gerekiyor yoksa cem bu saneristler saçma yollarla kaçırırlar cemi hapisten .tünel münel kazdırırlar bu sefer hapse girerse .öldür bir işi ne uzatıyon değil mi ama??

cornflakegirl
07-06-07, 12:34
duyduğuma göre bu bölüm ya da 78. bölüm timuçin esen girecekmiş diziye:img-yes: cem'i yakalayacak olan kahraman polis olarak sanırım:)

sudemnaz
07-06-07, 12:36
çok haklısın sevgili arkadaşımda şurda 3 bölüm kaldı yahu artık ne heyecanı arıyor senaryo. cemin bir şekilde ölmesi gerekiyor yoksa cem bu saneristler saçma yollarla kaçırırlar cemi hapisten .tünel münel kazdırırlar bu sefer hapse girerse .öldür bir işi ne uzatıyon değil mi ama??

yani cem bir an önce ölmeli merak etmesin arkasından bir fatiha okuruz biz...
çok mu zor anlamıyorum ki cemin dokunulmazlığı mı var ???
öldürün gitsin,daha fazla bize acı çektirmeyin lütfen...

bego87
07-06-07, 12:36
Cem ölür ya ne yaşaması
bence 79 bölümde vurulur yada intihar eder belli olmaz .
Ama tekrar hapse girmez girerse gene kaçar ,ölüceği kesin bence..

SBR
07-06-07, 12:41

senaritlerden biri cenk ertan ın akrabası mı acaba insan düşünmeden duramıyor hani :img-hyste .ama ölecekse şöyle güzelbir şekilde ölsün ihtihar falan olmasın:img-wink:

bego87
07-06-07, 12:41

Cemin dokunulmazlığı oldu doğru bence basana adama 37 bölümdrür yaptığı hiç bi kötülük geri dönmedi .Hee 75te hapse girdi tereyağından kıl çeker gibide çıktı ordan Çok mantıksız cemin bu halde olması.Cem yüzünden ölümden dönmeyen kalmadı .Senaristler hrlde kötüyü bu kadar yüceltmezlerde ölümle cezasını verirler

sudemnaz
07-06-07, 12:42
duyduğuma göre bu bölüm ya da 78. bölüm timuçin esen girecekmiş diziye:img-yes: cem'i yakalayacak olan kahraman polis olarak sanırım:)

duyduğuma göre öyle bir şey yok yani uydurma

cem i ölürse sorunların hepsi ortadan kalkar mutlu mesut güzel belki bir bölüm izleriz...
dizi 80. bölümde bitiyor...

sudemnaz
07-06-07, 12:44
Cemin dokunulmazlığı oldu doğru bence basana adama 37 bölümdrür yaptığı hiç bi kötülük geri dönmedi .Hee 75te hapse girdi tereyağından kıl çeker gibide çıktı ordan Çok mantıksız cemin bu halde olması.Cem yüzünden ölümden dönmeyen kalmadı .Senaristler hrlde kötüyü bu kadar yüceltmezlerde ölümle cezasını verirler

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
cem in sonu akıllarda kalacak bir şekilde hazırlansın dicem ama olmuyor adamda sanırım şeytan tüyü var senaristleri de kandırıyor...
insanın kötü olası geliyor ;)

cornflakegirl
07-06-07, 12:46
duyduğuma göre öyle bir şey yok yani uydurma

cem i ölürse sorunların hepsi ortadan kalkar mutlu mesut güzel belki bir bölüm izleriz...
dizi 80. bölümde bitiyor...

uydurduğum falan yok.
çekimlere giden stajer arkadaşlarım doğrultusunda veriyorum bu bilgiyi.son 2 bölüm yardımcı oyuncu olarak girecek timuçin esen.

filizim+y
07-06-07, 12:47
arkadaşlar cem nikaha filizi görmek için geliyormuş bir de ona 3 şarkı hediye etmek için

--- gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorun
--- nikahına beni çağır sevgilim istersen şahidin olurum senin
--- beyaz ve sen (ne de güze olmuşsundur beyazlar içinde sen)

gerçi gelinlik giymediğini haber almış psiko cem gidip de filize "meleğim ben seinin için ta nerelerden modanın baş şehri italyadan gelinlik getirttim sen kıymet bilmedin yırttın, şimdi yılmaz akına gelinliksiz gidiyorsun ne desem sana akılsızsın meleğim ahhh meleğim ahh, yazık ettin hem bana hem kendine hem oğlumuza":img-hyste :img-hyste :img-hyste

SBR
07-06-07, 12:54
sevgili arkadaşlar şu imza olayında biri bana ö.m den yardımcı olsun lütfen :icon_sorr

bu cem ölmez sevgili arkadaşlarım ben bunu anladım bir kaç arkadaş operasyona çıkarsa orasını bilemem:img-hyste :img-wink:

yesimcan
07-06-07, 12:56
arkadaşlar cem nikaha filizi görmek için geliyormuş bir de ona 3 şarkı hediye etmek için

gerçi gelinlik giymediğini haber almış psiko cem gidip de filize "meleğim ben seinin için ta nerelerden modanın baş şehri italyadan gelinlik getirttim sen kıymet bilmedin yırttın, şimdi yılmaz akına gelinliksiz gidiyorsun ne desem sana akılsızsın meleğim ahhh meleğim ahh, yazık ettin hem bana hem kendine hem oğlumuza":img-hyste :img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste filizim allahh iyligini versin yaaa:img-hyste resmen kirildimm:img-hyste
gelinlik giymemesine bende cok üzüldüm yaa bi türlü kismet olmadii yanii bebegi oldu diye gelinlik giymezmi insann?:icon_sorr ama gelinlik giymeme fikrii kesin filizindirr yani yilmazz söylemistir gidip alalim falan ama filizz hayir demistir yani böylede olabilirrr

fatma-1721
07-06-07, 12:56
arkadaşlar cem nikaha filizi görmek için geliyormuş bir de ona iki şarkı hediye etmek için

:img-hyste :img-hyste :img-hyste, hala gülüyorum.Cok yasa filizim!!!
Ne diyelim:"iki gönül bir olunca samanlik seyran olurmus":happy0064
Resimlere bakilirsa Filiz Muallalarda kaliyor,ben iste en cok o sahneleri merak ediyorum:img-yes: :img-yes:

ezzgiii
07-06-07, 13:00
[/COLOR]

:img-hyste :img-hyste :img-hyste, hala gülüyorum.Cok yasa filizim!!!
Ne diyelim:"iki gönül bir olunca samanlik seyran olurmus":happy0064
Resimlere bakilirsa Filiz Muallalarda kaliyor,ben iste en cok o sahneleri merak ediyorum:img-yes: :img-yes:
gerçekten süper olmuş:):):) inaşllah gerçekten gelmeden nikaha yakalanırda:) başka bir şehre gönderilir

SBR
07-06-07, 13:16
12 setteydim çok yoruldum ama olsun güzel bir gündü...
gelinlikli gelmediğini görünce ben de şok oldum
yılmazda spor giyinseydi bari dedim :(

yooo konuşuyorlar bir şeylere bakıyorlardı ama sevgili değillermiş sadece iş arkadaşı...
şimdilik iki resim ekliyorum...

sevgili arkadaşlarım bu gelinlik işine fazla takılmayın yahu .bence gösterirler dizide niye giymediğini .filiz istememiştir gelinlik giiymeyi ama nedeni hakkında en ufak bir fikrim yok

fatma-1721
07-06-07, 13:16
12 setteydim çok yoruldum ama olsun güzel bir gündü...
gelinlikli gelmediğini görünce ben de şok oldum
yılmazda spor giyinseydi bari dedim :(

yooo konuşuyorlar bir şeylere bakıyorlardı ama sevgili değillermiş sadece iş arkadaşı...
şimdilik iki resim ekliyorum...

Sevgili sudemnaz;
Verdigin tüm bilgiler ve ekledigin resimler icin tesekkür ederim.Emegine saglik!!!:good:

Not:Arzucum hosgeldin,aramizda oldugunu görüyorum!

sude9
07-06-07, 13:19
Yok yok Yılmaz işi hepten bedavaya getirdi..Filiz beni seviyor bebek benim dedi gelinliği giydirmedi demek Filiz'e..çok ayıp ettin Yılmaz Bey:mad72: ...istemeye istemeye neredeyse evleneceğin Aslı'ya bile gelinlik almışken :hıh :hıh yakışmadı sana
filizim+y
gerçi gelinlik giymediğini haber almış psiko cem gidip de filize "meleğim ben seinin için ta nerelerden modanın baş şehri italyadan gelinlik getirttim sen kıymet bilmedin yırttın, şimdi yılmaz akına gelinliksiz gidiyorsun ne desem sana akılsızsın meleğim ahhh meleğim ahh, yazık ettin hem bana hem kendine hem oğlumuza
Psikoydu ama adam işini biliyordu....Yılmaz'a örnek olsun diyelim:):)

filizim+y
07-06-07, 13:20
fragmanı filizyılmazımın sahneleri olarak yorumlayacağım bana hissettirdikleri bunlar oldu izlerken daha önce de dediğim gibi geçen hafta sevinç sahneleri bu hafta hüzün sahnelerine bırakmış yerini ama sevinç de hüzün de hayatın gerçekleri biri olmadan diğer olmaz filizyılmazda bu şekilde yaşadıkları anları bize aktarıyorlar ben fragmanı ve şiiri çok beğendim, bakalım sizlerde yorumumda aynı duyguları hissedebildiniz mi?

FİLİZ: geçen hafta mutlu olmaya başladığı ilk andan itibaren kendisini gölge gibi izleyen ona yaşanabilecek en ağır acıları yaşatan cemi görmenin verdiği sıkıntı, stres ve korku filizin hamile olması sebebi ile gerginleşmesine yol açar ve beklenmedik anda fenalaşır çünkü daha zamanı vardır
Fragmandaki il sahnesi akabinde gerçekleşen yılmaz arabayı durduruyor ve filiz kendini dışarı atıyor sanırım sancılarının başlaması sonucu bir o yana bir bu yana gidiyor “yılmaz sancım var, çok ağrıyor, oğlumuz geliyor yılmaz, canım çok acıyor, yılmaz bir şeyler yap, yılmaz, yılmaz” der gibi kıvranıyor ve sanırım köy evine yakın bir yerde sancısı başlıyor yılmaz eve götürürken filiz sancıları devam eder
Filiz yılmazın gidişiyle yalnız kalıyor yatak da sancının verdiği acıyla kıvrım kıvrım kıvranıyor öyle bir acı ki aklını başından alıyor gibi yatakta dönüp duruyor ne zaman bitecek diye ilk defa yaşıyor ve ne yapması gerektiğini bilmiyor sevdiğini çağırıyor “yılmaz, yılmaz çabuk ol” der gibi, yılmazın gelişiyle onun varlığını hissetmek istercesine yanak yanağa geliyor güç almak istercesine biraz öylece kalıyor sonra yeniden sancıların şiddetiyle sevdiğinin kolunu tutuyor sımsıkı, yardıma ihtiyacı o kadar çok ki “yılmaz dayanamıyorum, yılmaz çok fenayım” der gibi acıyla kıvranıyor
Filizin sancılarının şiddeti saniyeler geçtikçe daha da şiddetlenir öyle bir can yangısıyla bağırır ki yanında sevdiği var ama onun acısının tarifi yok
Devamında yine sevdiğinin yakınlığına ihtiyaç duyuyor ve biraz önce yaşanan sahne gibi sevdiğiyle hiçbir ara bırakmaksızın yüzyüze geliyor bu sefer filiz elini sevdiğinin yüzünden gezdiriyor “yılmaz oğlumuz geliyor, bebeğimiz bize geliyor yılmaz, yanımdasın yoksa nasıl sensiz atlatabilirdim” der gibi sevdiğini hissediyor
Daha sonra bebeğin doğumuyla filiz biraz rahatlayarak yorgun “yılmaz” diyebiliyor ve sevdiğine bakarak kendini bırakıyor, bırakış o bırakış ne bebeğini görebiliyor ne de artık hiçbirşey gözlerini kapıyor, sevdiğinin tüm uyandırma çabalarına sessiz kalıyor
Son sahnesinde gözleri kapalı sanki bir ölüm sessizliğine bürünmüş şekilde

YILMAZ: geçen hafta sevdiğini ve bebeğini tehlikeden kurtarmak için mücadele verirken bunu onlara kimin yaptığını görmeden elinden geleni yapmaya çalıştı
Fragmanda görülen ilk sahnesi filizin sancılanmasıyla yılmazın telaşlanmasına yol açar ve filize yardımcı olmaya çalışır “filiz sakin ol, daha vakit var sanırım yolda yaşadığın olaydan gerildin cnm merak etme daha zamanı var” der gibi, filizi eve bıraktıktan sonra koştur koştur birilerini yardıma çağırmaya gidiyor endişeli ve korkulu bir ifadeyle tabi heyecanı da cabası
Yardımcı birini getirdikten sonra sevdiğinin yanıbaşına geliyor destek olmak için eli sevdiğinin yüzünde başı sevdiğinin başında “dayan filiz şimdi kurtulacaksın, bak yanındayım hadi filiz sabret” der gibi teselli ediyor ve filizin çektiği acının daha da fazlasını çekiyor ne yapması nasıl davranması gerektiğini bilemiyor
Yılmaz şaşkın şaşkın elinden geleni yapmaya çalışıyor sevdiğinin kolundan tutuşuyla o da ona yanında olduğunun en güzel yanıtını veriyor sevdiğinin gözlerine bakarak, ona destek olarak
Yılmaz neler olduğuna anlam veremiyor sonuçta karşısında sevdiğinin acı çekişine canlı canlı şahitlik ediyor elinden bir şey gelmemesinin huzursuzluğu içerisinde
Sevdiğinin yeniden onun varlığına ihtiyaç duymasına karşılık yine yanında yer alıyor bu sefer sevdiğinin eli onun yanağında sevdiğinin sözlerine “merak etme ben hep yanındayım, bebeğimizle senle, az kaldı sabret oğlumuz bize geliyor” der gibi desteğine devam ederek yüzünden heyecan, sevinç, endişe her türlü duyguyu yansıtıyor
Bebeğin dünyaya gelişiyle oğluna bakarken sevdiğinin kendisine seslenmesiyle gözleri dolu dolu sevdiğine yönelir, sevdiğinin kendisinden geçişiyle yılmaz “filiz filiz kendine gel, bak oğlumuz doğdu, filiz ses ver, korkutma ben, hadi filiz aç gözlerini sevdiğim” der gibi filizi kendine getirmeye çalışır
Son sahnesinde bir taraftan bebeğine bakar bir taraftan sevdiğinin kendinden geçmiş bir şekilde yatışına gözlerinden yaşlar akmak için bekler halde öyle kala kalır yılmaz
ve yılmazın son sözü sevdiğini kaybetttiği düşüncesiyle yaşadığı acının dışa vurumu ve haykırışı ile "FİLİZ" diyerek içindeki isyanı dışına yansıtır "filiz bizibırakıp da gidemezsin, olmaz bak benim ölmeme izin vermedidn şimdi sen beni yarı olda bırakıp gidemezsin, hadi aç gözlerini sevdiğim" der gibiydi.

BEBEK: annesine değişik duyguları erken yaşatır heyecan, sevinç, acı birbiri içine girer, beklenmedik bir anda gelmek istediği için annesini zorlar tabi babasını da endişelendirir "anne baba nasıl olsa birleştiniz artık bende geliyim yanınıza tam bir aile olalım, biliyorum zamanım var ama olsun ben sizinle olmak istiyorum" der gibi annesine ve babasına hayatlarında ilk kez yaşayacakları tadına doyulmaz bu mutluluğu yaşatmak için doğmaya karar verir hem annesinin hem de babasının birbirlerine kenetlenmesi bebeği çok sevindirir, doğuşuyla ama doğduktan sonra annesinin kendinden geçişine ve babasının çaresizliğine "annem babam özür dilerim size zamansız yaşattığım bu heyecan için, anne annecim ses ver bak senin için buradayız ben ve babam, baba birşeyler yap annem ses vermiyor, bizi sevdiğini bizimle olduğunu söylemiyor hadi baba" der gibi neler olduğunun farkındaymış gibi ağlamaya başlar.

bu bölüm yılmaz hayatında hiç tadmadığı bambaşka bir duyguyla karşılaşacak bununla birlikte tüm duyguları yaşayayacak sevinç, mutluluk, hüzün, çareszilik ve endişeyi çok güzel bir şekilde yansıtacak, filizde yine hayatında ilk kez tadtığı bu duyguları o da sevdiği ile birlikte aynı duygularla bizlere hissettirecek ama acıyı çeken kısım olduğu için bunu daha da güzel yansıtacak asıl en acıklısı bebeğini görmeden gözlerini kapaması olacak filizin, her iki oyuncuda fragmandan anlaşıldığı üzere bu ikili sahnelerde oyunculuklarını konuşturacaklar bende zevkle izleyeceğim ve bu sınavlarını da sevgileriyle vereceklerinden eminim ben çok beğendim fragmanda gördüğüm kadarıyla.

sysdll
07-06-07, 13:22
Yok yok Yılmaz işi hepten bedavaya getirdi..Filiz beni seviyor bebek benim dedi gelinliği giydirmedi demek Filiz'e..çok ayıp ettin Yılmaz Bey:mad72: ...istemeye istemeye neredeyse evleneceğin Aslı'ya bile gelinlik almışken :hıh :hıh yakışmadı sana

takıldınız sizde gelinliğe...tamam gelinliği de biri hediye eder şimdi..ne olacak bizim davetli kitlemiz geniştir..:img-hyste :img-hyste
yok mu gelinlik hediye edecek.?? (gelinlik kriterleri: paristen gelmiş olacak,başka bir örneği olmayaca,inci ve değerli taşlarla süslenmiş olacak,Filiz'cuk diye oturacak...:img-hyste :img-hyste )

sude9
07-06-07, 13:27
takıldınız sizde gelinliğe...tamam gelinliği de biri hediye eder şimdi..ne olacak bizim davetli kitlemiz geniştir..:img-hyste :img-hyste
yok mu gelinlik hediye edecek.?? (gelinlik kriterleri: paristen gelmiş olacak,başka bir örneği olmayaca,inci ve değerli taşlarla süslenmiş olacak,Filiz'cuk diye oturacak...:img-hyste :img-hyste )

Gelinliği biz alsak çeyizi biz tamamlasak ne olur Yılmaz yapmadıktan sonra....önceden daha ince düşünürdü şimdi herşey oldu bittiye geldi.....

Cem'in hangi ara ortaya çıkacağını biliyormusunuz

sinem*
07-06-07, 13:29

valla cem işi biliyordu kime nasıl davranacağını biliyordu ama yılmaz ooo cemden ders alsın :img-hyste yılmazdan duyduk mu meleğim dediğini,tek taş pardon çok taş yüzük aldığını ,gelinlikler gönderdiğini ...olmuyor böyle
Çok üzüldüm ya ne biçim düğün kaç sezon bekledik :) herhalde son bölüme şöyle güzel bir düğün yaparlar ya da bebeğin kırkı çıksın öyle yapsınlar :)

fatma-1721
07-06-07, 13:34
BEBEK: annesine değişik duyguları erken yaşatır heyecan, sevinç, acı birbiri içine girer, beklenmedik bir anda gelmek istediği için annesini zorlar tabi babasını da endişelendirir "anne baba nasıl olsa birleştiniz artık bende geliyim yanınıza tam bir aile olalım, biliyorum zamanım var ama olsun ben sizinle olmak istiyorum" der gibi annesine ve babasına hayatlarında ilk kez yaşayacakları tadına doyulmaz bu mutluluğu yaşatmak için doğmaya karar verir hem annesinin hem de babasının birbirlerine kenetlenmesi bebeği çok sevindirir, doğuşuyla ama doğduktan sonra annesinin kendinden geçişine ve babasının çaresizliğine "annem babam özür dilerim size zamansız yaşattığım bu heyecan için, anne annecim ses ver bak senin için buradayız ben ve babam, baba birşeyler yap annem ses vermiyor, bizi sevdiğini bizimle olduğunu söylemiyor hadi baba" der gibi neler olduğunun farkındaymış gibi ağlamaya başlar.

Fragman yorumun cok güzel olmus ama özellikle yukardaki kismina bayildim.:happy0064

"baba birşeyler yap annem ses vermiyor, bizi sevdiğini bizimle olduğunu söylemiyor hadi baba" der gibi neler olduğunun farkındaymış gibi ağlamaya başlar".

Bebegin aglamasina Yilmazin (fragmanda)Filiiiiiiz diye bagirmasi da eklenirse yorumun tam olur.
Ellerine,yüregine saglik!!!:good:

filizim+y
07-06-07, 13:35
filiz gelinliği neden giymemiş olabilir olaylara göre değerlendirelim

--- anne olduğunu düşündüğü için
--- nikahı filize sürpriz olsun diye gününü söylememişlerdir dolayısıyla filizde hazırlıksız yakalanmıştır
--- filiz "ben şimdi gelinlik giyersem aslı da o günü hatırlar üzülür, başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramam böyle olsun" demiştir
--- yılmaz "filiz gelinliğini benim için giymeni istiyorum kimse görmesin" demiştir
--- gelinlik toplumumuzda bir nevi saf, temiz olduğunda dolayı evlenmeden önce filizyılmazın yaşadıkları olaydan ötürü giymek istememiş olabilir
--- elalem ne der anne olmuş bir de gelinlik giyiyor demesinler diye
--- gelinliği almaya vakitleri olmadığı için
--- mualla da gelinliğin uğursuzluğunu dile getirmiş olabilir ya da ben birkez aldım gelinlik filize ikinci şansı yok demiş de olabilir, hem çok para hep elimde kalıyor aslınınkini giysin demiş olabilir tabi filizde kabul etmez
--- cemin bu nikahı duyup da birşeyler yapmasından korkmuş olabilirler ve tedbir için öylesine bir tören yapmış olabilirler

yani istesek mazaret çok benim aklıma gelenler bunlar bilmem sizler ne dersiniz?

sude9
07-06-07, 13:36
valla cem işi biliyordu kime nasıl davranacağını biliyordu ama yılmaz ooo cemden ders alsın :img-hyste yılmazdan duyduk mu meleğim dediğini,tek taş pardon çok taş yüzük aldığını ,gelinlikler gönderdiğini ...olmuyor böyle
Çok üzüldüm ya ne biçim düğün kaç sezon bekledik :) herhalde son bölüme şöyle güzel bir düğün yaparlar ya da bebeğin kırkı çıksın öyle yapsınlar :)

Cem süper karakterdi canım:img-hyste en çok onu sevdim..diğerleri yalan zaten:img-hyste öldürmesinler psikoyu engin bilgilerinden mahrum etmesinler Yılmaz'ı:img-hyste hapisten ara ara mektup gönderir..Yılmazcığım böyle böyle yap bak öyle boş oturmakla olmuyor diye..Yılmaz'da her hafta ziyaretine gitsin verdiğin bilgilerden çok faydalandım..evliliğim sayende düzene girdi...diye övgüler yağdırsın:img-hyste

arzuinan
07-06-07, 13:37
...

Not:Arzucum hosgeldin,aramizda oldugunu görüyorum!

Fatma'cım hoşbulduk. evet sayfa açık yazılanları takip ediyorum. mesajları okudukçada keyifleniyorum... çok sağolun, iyiki varsınız. :good:

bu arada arkadaşlarım şaka yaptığınızı biliyorum ama şaka bile olsa Yılmaz ve Cem karşılaştırması yapmasak nasıl olur, zaten 3 kuruşluk keyfimiz var onuda Cem yüzünden yitirmeyelim... :sad53:

sinem*
07-06-07, 13:45
Cem süper karakterdi canım:img-hyste en çok onu sevdim..diğerleri yalan zaten:img-hyste öldürmesinler psikoyu engin bilgilerinden mahrum etmesinler Yılmaz'ı:img-hyste hapisten ara ara mektup gönderir..Yılmazcığım böyle böyle yap bak öyle boş oturmakla olmuyor diye..Yılmaz'da her hafta ziyaretine gitsin verdiğin bilgilerden çok faydalandım..evliliğim sayende düzene girdi...diye övgüler yağdırsın:img-hyste

Cem bebek doğduktan sonra bambaşka biri olacağını söylemişti filize söz vermişti :) belki düzelir.Adam psikopat falan ama filize karşı çok ilgiliydi meyve salatası, meyve suları oooo filiz menemen yiye yiye kuruyacak :img-hyste

bu arada arkadaşlarım şaka yaptığınızı biliyorum ama şaka bile olsa Yılmaz ve Cem karşılaştırması yapmasak nasıl olur, zaten 3 kuruşluk keyfimiz var onuda Cem yüzünden yitirmeyelim... :sad53:

:) tamam , birazcık yapsak :)

Bu arada cemde düğündeyse belki bu da filizin kabusudur..Düğün sonra olacaktır belki o zaman gelinlikte giyer :)

SBR
07-06-07, 13:45
yahu her şeyi anladıkta bu oyuncak bebek he alaka yahu bu ne biçim iş bebeği fırlatmayı mı düşünüyorlar yoksa:img-hyste :happy0064 hakkaten enterasan

sudemnaz
07-06-07, 13:47
arkadaşlar yarım saat içersinde bütün çektiğim resimler foruma koyacağım...
yarın dizimizin yeni bölümü var
fargmanı görünce içöim bir tuhaf oldu
heyecan yapmayı çok iyi başarıyorlar tebrik etmek lazım
ama filize ve bebeğe bişi olmayacak biliyoruz ya içim çok rahat...

filizim+y
07-06-07, 13:47
Fragman yorumun cok güzel olmus ama özellikle yukardaki kismina bayildim.:happy0064

"baba birşeyler yap annem ses vermiyor, bizi sevdiğini bizimle olduğunu söylemiyor hadi baba" der gibi neler olduğunun farkındaymış gibi ağlamaya başlar".

Bebegin aglamasina Yilmazin (fragmanda)Filiiiiiiz diye bagirmasi da eklenirse yorumun tam olur.
Ellerine,yüregine saglik!!!:good:

fatma ablam çok teşekkür ederim haklısın o kısmı yazmamışım çünkü fragmanı sessiz izliyordum o kısmı atlamışım hatırlattığın için teşekkür ederim şimid ekledim o kısmı bakabilirsin bakalım nasıl oldu

çok teşekkür ederim tekrar yoruma bakabilirsen sağolasın...

fatma-1721
07-06-07, 13:49
filiz gelinliği neden giymemiş olabilir olaylara göre değerlendirelim

--- anne olduğunu düşündüğü için
--- nikahı filize sürpriz olsun diye gününü söylememişlerdir dolayısıyla filizde hazırlıksız yakalanmıştır
--- filiz "ben şimdi gelinlik giyersem aslı da o günü hatırlar üzülür, başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramam böyle olsun" demiştir
--- yılmaz "filiz gelinliğini benim için giymeni istiyorum kimse görmesin" demiştir
--- gelinlik toplumumuzda bir nevi saf, temiz olduğunda dolayı evlenmeden önce filizyılmazın yaşadıkları olaydan ötürü giymek istememiş olabilir
--- elalem ne der anne olmuş bir de gelinlik giyiyor demesinler diye
--- gelinliği almaya vakitleri olmadığı için
--- mualla da gelinliğin uğursuzluğunu dile getirmiş olabilir ya da ben birkez aldım gelinlik filize ikinci şansı yok demiş de olabilir, hem çok para hep elimde kalıyor aslınınkini giysin demiş olabilir tabi filizde kabul etmez
--- cemin bu nikahı duyup da birşeyler yapmasından korkmuş olabilirler ve tedbir için öylesine bir tören yapmış olabilirler

yani istesek mazaret çok benim aklıma gelenler bunlar bilmem sizler ne
dersiniz?

Bence kesin Cem yüzünden acele kararlar almalari gerekmistir.Cünkü Cemin Filiz ve bebek hastanedeyken yanlarina kadar yaklasabildigini ve bebegi kacirmaya calistigini Aslinin onu görüp haber verdigini,bu sirada da Cemin kactiginin haberlerini almistik.
Bence Filizin Yilmazlarda kalmasinin ki böyle oldugunu resimlerden dolayi düsünüyorum ve nikahin bu sartlarda yapildiginin en mantikli aciklamasi "Cemin yakalandigini bilmeden",yeniden kendilerini tehlikeye atmak istememelerinden dir.Yani hep birlikte olup Cemin manevra alanini daraltmak olabilir amaclari.

filizim+y
07-06-07, 13:55
sevgili fatmam ablam bende cem yüzünden bu kadar hızlı hareket ettiklerini düşünüyorum bu nedenle sade bir nikah hatta gelinlik bile düşünecekleri zamanın olmadığını düşünüyorum ve beklediğimiz davullu zurnalı düğünde belki fömerle birlikte onların da temsili şekilde gelin damat olarak katılmaları ile yapılabilir yoksa cemden dolayı daha çok olaya yaşayacaklarından bu şekilde bir çözüme başvurulmuş olabilir katılıyorum sana:)

sysdll
07-06-07, 13:59
sevgili fatmam ablam bende cem yüzünden bu kadar hızlı hareket ettiklerini düşünüyorum bu nedenle sade bir nikah hatta gelinlik bile düşünecekleri zamanın olmadığını düşünüyorum ve beklediğimiz davullu zurnalı düğünde belki fömerle birlikte onların da temsili şekilde gelin damat olarak katılmaları ile yapılabilir yoksa cemden dolayı daha çok olaya yaşayacaklarından bu şekilde bir çözüme başvurulmuş olabilir katılıyorum sana:)

belki de gelinliği cem getirecek..."meleğim gelinliksiz olur mu hiç?senin güzelliğine yakışır mı gelinliksiz olmak?" diyerekten ortaya dalabilir...olamaz mı? bence bu soruya bir daha düşünerek cevap verin...sonuçta söz konusu bizim senaristler...:img-hyste

ondan sonra cem harmandalına kalkar...:img-hyste

erkekkol
07-06-07, 14:01
herkeze ii günler herkez nasıl bi düğün diyip duruyo pardon ama nasıl olmasını bekliyosunuz filiz daha yeni doğum yaptı üztelik bu bölüm durumu baya agır bebiş(can)hemen yılmazın üztüne geçsin akın soyadıyla nüfus cüzdanı alınması için sade bi nikah yaparlar üstelik cem pisliği ortalarda dolasıyo bi o öküz gebersin canın 40kı çıksın ondan sonra mükemmel bi düğün yaparlar bebiş ve filiz saglıklı olsunda nasıl düğün yapıldığı önemli deil merak etmeyin sonunda çok güzel bi düğün olcak ii yorumlar

kursuni19
07-06-07, 14:04
Yilmazdan Filze gelsin

Sen yokken…Icime ayrilik acisi cöktü…En az gece kadar karanlik…En az kis kadar soguk…Firtinalar koptu yüregimde…Yikti benligimi…Bir tek sana dokunamadi…Dinler oldum sessini…Pencereye vuran yagmur sessinde…Ahengi kaybolmus bir melodi gibi…Öksüz yüregimle….

Sokak cocugu kadar…Ürkek…Oturur oldum dört duvar arasinda…Gözlerimde iki damla yas…Biri gidisine…Digeri…Yarim kalmis sevdamiza…Gidip geldim…Öfkeyle…Ask…Arasinda…Galibi gelen…Herzamanki gibi…Ask oldu…

Zaman durdu…Kirldi…Kolum, kanadim…Gögüsümde azat olma istegiyle…Yüregim…Yarali serceye özenip…Cirpinip durdu…Kalmadi mecalim…Tutmaz oldu dizlerim…Topraga sarili…Ölüden…Farkli degildi…Bedenim…Ruhum…
Kalbim…Bir tek hayalindi…Direnmeye…Zorlayan beni…

Acizdim…Cöl firtinasina yakalanmis gibiydi…Bedenim…
Savasci kum tanelerinin…Menzillinde ise…Yüregim…Alaboral oldu…Savruldu…Cesetim…Kan aglar oldu…Gözlerim…Acir oldu…Seninle dolu olan…Kalbim…

Karalar giydi evren…Suskun ve bir okadar soguk…Zincirlendi…Gelecek her yeni…Gün…Gecenin koynunda…Dogmayi bilmeyen…Bicare günes…Agladi…
Ben agladim…Sana…Agladim…

Yüregim parcalandi…Korlasti…Hasret atesinde…Her gün…Ölüme…Bir adim daha yakin…Seni bekler gibi…Ölümü bekler oldum…Soldu…Gökteki mavi…Yagmur dinmez oldu…Sel gibi akti…Seni arayan…Gözlerimden…

Yasamak haram oldu…Gülmek ise…Unuttuldu…Dünde kaldi…Sende kaldi…Tebessümlerde…Dudagimda dondu…
Alevlendirmeni…Bekler oldu…Kalbim gibi…Ben gibi…

Aglamak…Yasam oldu…Yaslarim…Sel oldu…Kayip bir sehrin koynunda…Soluksuz kaldim…Gece gündüz…Bos sokaklarda…Seni aradim…Hayalin…Gölgen gibi pesimde…Gölgelerde ise…Hayalin…

Sonra bir muzice oldu…Ummadigim bir anda…Kendimi yaninda buldum…Geceler…Gündüz oldu…Mevsim…Ise bahar…Rengarenk cicekler acti…Kokun sindi tüm sehire …Gözlerindeki sakli diyari buldum…Koskoca bir bahcede...Ikimize bir yuva kurdum…Ellerin ellerimdeydi ya…Nefesim sen oldun…

Simdi sen yatarken acilar icinde…Kaldim ben yine…Karanlik bir bekleyis icinde…Ellerin ellerimde…Ama…Nefes alamiyorum…Onlar issinmadikca…Önce derin bir sessizlik cöküyor…Sonra bir ciglik…Kör bicak gibi kalbime saplanan…Icimi acitan…Kan ter icinde…Bedenin savasirken…Ölümle yasam arasinda…Gözyaslarim karisiyor…Seninkilere…Tüm caban bosa…Yine sessizlik cöküyor…Gittikce kisalan…Hayat kapi ardinda…Umutlar disarida…Sonra bir ciglik daha…Tekrar…tekra…Bitmiyor…Zaman gecmiyor…Seni o halde görmeye…Icim el vermiyor…Ama ellimden bir seyde gelmiyor… Bir yanda yasama sebebim…Diger yanda…Özlemle beklenen…Oglumuz…Cagresizim…
Yanlizlik korkusu cöker…Acmassan gözlerini bir daha…Iki öksüz birakirsin ardinda…Bir bosluk var icimde…Gecmeyen zaman…Garip bir büyü…Sonra acilan bir kapi…Yasama kosan…Bir mücize…Ikimizin olan…Yavas yavas onu saran isikla tanisan…Teninde ilk dokunus…Anlamsiz bir renk cümbüsü…Bir karisikli…Aci, tatli bir telas…Sonra aci…Ve dünyaya merhaba diyen…Bir ciglik…Oglumuz kazandi hayat mücadelisini…Simdi sira sende sevdigim…Ac gözlerine…Bak benimkilere…Oglumuzun ismi gibi…Versin sanada Can…Filizzzzzzzzz…Birakma bizi sensiz…….

fatma-1721
07-06-07, 14:05
Yilmaz"FİLİZ" diyerek içindeki isyanı dışına yansıtır "filiz bizibırakıp da gidemezsin, olmaz bak benim ölmeme izin vermedidn şimdi sen beni yarı olda bırakıp gidemezsin, hadi aç gözlerini sevdiğim" der gibiydi.

Yukardakileri ekledikten sonra,
yeniden okudum filizim,cok güzel olmus,ellerine yüregine saglik!:good:

filizim+y
07-06-07, 14:06
belki de gelinliği cem getirecek..."meleğim gelinliksiz olur mu hiç?senin güzelliğine yakışır mı gelinliksiz olmak?" diyerekten ortaya dalabilir...olamaz mı? bence bu soruya bir daha düşünerek cevap verin...sonuçta söz konusu bizim senaristler...:img-hyste

ondan sonra cem harmandalına kalkar...:img-hyste

sevgili sysdll cemin orada neden bulunduğuna dair senaryomu yazdım ama senin dediğin de pek mantıksız değil hani psikodur ne yapsa yeridir benim de aklıma gelen o şekilde oldu değişik fikirleri okumak güzel:img-yes:

cem harmandalına değil de tahtalı köye doğru yol alır:img-hyste :img-hyste

sysdll
07-06-07, 14:12
Yilmazdan Filze gelsin

Sen yokken…Icime ayrilik acisi cöktü…En az gece kadar karanlik…En az kis kadar soguk…Firtinalar koptu yüregimde…Yikti benligimi…Bir tek sana dokunamadi…Dinler oldum sessini…Pencereye vuran yagmur sessinde…Ahengi kaybolmus bir melodi gibi…Öksüz yüregimle….

Sokak cocugu kadar…Ürkek…Oturur oldum dört duvar arasinda…Gözlerimde iki damla yas…Biri gidisine…Digeri…Yarim kalmis sevdamiza…Gidip geldim…Öfkeyle…Ask…Arasinda…Galibi gelen…Herzamanki gibi…Ask oldu…

Zaman durdu…Kirldi…Kolum, kanadim…Gögüsümde azat olma istegiyle…Yüregim…Yarali serceye özenip…Cirpinip durdu…Kalmadi mecalim…Tutmaz oldu dizlerim…Topraga sarili…Ölüden…Farkli degildi…Bedenim…Ruhum…

Savasci kum tanelerinin…Menzillinde ise…Yüregim…Alaboral oldu…Savruldu…Cesetim…Kan aglar oldu…Gözlerim…Acir oldu…Seninle dolu olan…Kalbim…

Karalar giydi evren…Suskun ve bir okadar soguk…Zincirlendi…Gelecek her yeni…Gün…Gecenin koynunda…Dogmayi bilmeyen…Bicare günes…Agladi…

Yüregim parcalandi…Korlasti…Hasret atesinde…Her gün…Ölüme…Bir adim daha yakin…Seni bekler gibi…Ölümü bekler oldum…Soldu…Gökteki mavi…Yagmur dinmez oldu…Sel gibi akti…Seni arayan…Gözlerimden…

Yasamak haram oldu…Gülmek ise…Unuttuldu…Dünde kaldi…Sende kaldi…Tebessümlerde…Dudagimda dondu…

Aglamak…Yasam oldu…Yaslarim…Sel oldu…Kayip bir sehrin koynunda…Soluksuz kaldim…Gece gündüz…Bos sokaklarda…Seni aradim…Hayalin…Gölgen gibi pesimde…Gölgelerde ise…Hayalin…

Sonra bir muzice oldu…Ummadigim bir anda…Kendimi yaninda buldum…Geceler…Gündüz oldu…Mevsim…Ise bahar…Rengarenk cicekler acti…Kokun sindi tüm sehire …Gözlerindeki sakli diyari buldum…Koskoca bir bahcede...Ikimize bir yuva kurdum…Ellerin ellerimdeydi ya…Nefesim sen oldun…

Simdi sen yatarken acilar icinde…Kaldim ben yine…Karanlik bir bekleyis icinde…Ellerin ellerimde…Ama…Nefes alamiyorum…Onlar issinmadikca…Önce derin bir sessizlik cöküyor…Sonra bir ciglik…Kör bicak gibi kalbime saplanan…Icimi acitan…Kan ter icinde…Bedenin savasirken…Ölümle yasam arasinda…Gözyaslarim karisiyor…Seninkilere…Tüm caban bosa…Yine sessizlik cöküyor…Gittikce kisalan…Hayat kapi ardinda…Umutlar disarida…Sonra bir ciglik daha…Tekrar…tekra…Bitmiyor…Zaman gecmiyor…Seni o halde görmeye…Icim el vermiyor…Ama ellimden bir seyde gelmiyor… Bir yanda yasama sebebim…Diger yanda…Özlemle beklenen…Oglumuz…Cagresizim…
Yanlizlik korkusu cöker…Acmassan gözlerini bir daha…Iki öksüz birakirsin ardinda…Bir bosluk var icimde…Gecmeyen zaman…Garip bir büyü…Sonra acilan bir kapi…Yasama kosan…Bir mücize…Ikimizin olan…Yavas yavas onu saran isikla tanisan…Teninde ilk dokunus…Anlamsiz bir renk cümbüsü…Bir karisikli…Aci, tatli bir telas…Sonra aci…Ve dünyaya merhaba diyen…Bir ciglik…Oglumuz kazandi hayat mücadelisini…Simdi sira sende sevdigim…Ac gözlerine…Bak benimkilere…Oglumuzun ismi gibi…Versin sanada Can…Filizzzzzzzzz…Birakma bizi sensiz…….

eline koluna yüreğine klavyene sağlık...ama ne güzel eğlenerek gidiyorduk..bak düğünde yapıyorduk.takılar takıyorduk.ben anons ediyordum.takıları sayıyordum.kriterler koyuyordum...ama sen yine döktürdün ve dizi moduna soktun milleti:img-grin2 :good:

güzeldi gerçekten..her ne kadar milleti coşturacak olsa da (burada kastettiğim filizim dir..) fragmanla örtüşmüş bir metin...tekrar sağol..

filizim harmandalında ısrar ediyorum.tam harmandalında havaya zıpladığı zaman polat alemdar gelip sıkacak kafasına...(polat alemdar:duyduk ki Filiz bacımızla Yılmaz kardeşimiz evleniyorlar.bizim de bir katkımız bizimde bir hediyemiz olsun istedik.bunu geçen dizide öldürmüştük ama duyduk ki tekrar geri gelmiş.gelmişken bir el atalım dedik...:img-hyste :img-hyste :img-hyste )

benim
07-06-07, 14:12
Filizim fragman yorumun çok güzel olmuş duyguları en ince detaylarına kadar aktarıyorsun ellerine sağlık...

Kurşuni yazına bayıldım.Gözlerim dolarak okudum hele son paragraf resmen bitirdi beni

Kurşuni ,Filizim önünüzde saygıyla ben eğiliyorum .Harikalar yaratıyorsunuz.İyiki varsınız....

filizim+y
07-06-07, 14:13
Yilmazdan Filze gelsin

kurşunim hocam yine döktürmüşsün bir de bana dersin ne bu şimdi tüm yazına bayıldım ama özellikle şu alıntıladığım kısım 12 den vurmuş hele de son fragman sahnelerine vurucu darbe etkisi olmuş ne diyim ancak bu kadar güzel yorumlanabilirdi hele de son kısım "Ve dünyaya merhaba diyen…Bir ciglik…Oglumuz kazandi hayat mücadelisini…Simdi sira sende sevdigim…Ac gözlerine…Bak benimkilere…Oglumuzun ismi gibi…Versin sanada Can…Filizzzzzzzzz…Birakma bizi sensiz" muheteşemsin saygıyla eğiliyorum yine sessiz çoğunluğun ve tabi ki benim duygularımın tercümanı olmuşsun ellerine, memeğine, yüreğine ve o güzel duygularına sağlık, teşekkür ederim

saygıyla eğliyorum:happy0064 :happy0064

fatma-1721
07-06-07, 14:15
Yilmazdan Filze gelsin

Ellerine,yüregine saglik!!!:good: Gercekten okurken zaman durdu,defalarca okudum ve okumaktan kendimi alamiyorum,cok güzel yazmissin tebrik ederim!:good:

filizim+y
07-06-07, 14:20
güzeldi gerçekten..her ne kadar milleti coşturacak olsa da (burada kastettiğim filizim dir..) fragmanla örtüşmüş bir metin...tekrar sağol..

filizim harmandalında ısrar ediyorum.tam harmandalında havaya zıpladığı zaman polat alemdar gelip sıkacak kafasına...(polat alemdar:duyduk ki Filiz bacımızla Yılmaz kardeşimiz evleniyorlar.bizim de bir katkımız bizimde bir hediyemiz olsun istedik.bunu geçen dizide öldürmüştük ama duyduk ki tekrar geri gelmiş.gelmişken bir el atalım dedik...:img-hyste :img-hyste :img-hyste )

sysdll arkadaşım teşekkür ederim milleti coştura coştura hazıtlamalıyız diziye değil mi bizimde görevimiz bu, ne kaldı şunu şurasında diziye üzerimize düşen gçrevi yapalım değil mi, sende sağolasın

eğer sonu bu şekilde olacaksa eyvallah harmandalına alalım cem psikosunu nereden bulursun bunları alemsin arkadaşım çok yaşa emi sen

kursuni19
07-06-07, 14:23
Sevgili sysdll dügün havanizi bozmak istemiyordum, evet biraz dizi moduna girelim dedim, fenami oldu. Begenmene cok sevindim, cok tesekkür ederim

Sevgili Benim ve Fatma abla begenmenize gercekten cok sevindim, o güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum

Filizim öncelikle Fragman yorumunu cok begendim ellerine ve yüregine saglik, sakin bizi destanlarindan mahrum birakma.
Bak yine hoca diyor, ya sensin benim hocam, ben ancak senin ögrencin olabilirim, sanki senin siirlerini bilmiyoruz, tam kalbe isabet ediyorlar. Begenmene gercekten cok sevindim tesekkür ederim, cok sagol

filizim+y
07-06-07, 14:26
sevgili benim cnm çok teşekkür ederim beğenmene sevindim o duyguları yansıtabildiysem ne mutlu bana, sizlerle birlikte bu duyguları paylaşmak çok güzel asıl ben sizlere teşekkür ediyorum

kurşunimi sorma beni de bitirdi bu yazısıyla hocam ne de olsa:)

benimim asıl ben sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum bu kadar güzel yorumlarınıza mazhar olduğum için, sizlerde iyi ki varsınız

fatma ablam uyarın ile birlikte düzeltmiş olduğum fragman yorumumu okumuşsun çok teşekkür ederim senin de yüreğine sağlık...

sysdll
07-06-07, 14:32
sysdll arkadaşım teşekkür ederim milleti coştura coştura hazıtlamalıyız diziye değil mi bizimde görevimiz bu, ne kaldı şunu şurasında diziye üzerimize düşen gçrevi yapalım değil mi, sende sağolasın

eğer sonu bu şekilde olacaksa eyvallah harmandalına alalım cem psikosunu nereden bulursun bunları alemsin arkadaşım çok yaşa emi sen

önemli değil...senin meziyetin insanları duygulandırmak...benim elimin döndüğü de eğlendirmek...bir nevi maskaralık da denebilir...ama bunlar uç şeyler değil hani...senaristlerimiz azimli bu konuda...:img-hyste

fatma-1721
07-06-07, 14:34
fatma ablam uyarın ile birlikte düzeltmiş olduğum fragman yorumumu okumuşsun çok teşekkür ederim senin de yüreğine sağlık...

filizim,canim; uyari amacli degildi :icon_sorr O kadar güzel yazmissin ki son kismina Yilmazin Filiiiz diye bagirdiginin yakisacagini düsündüm ve cok da yakisti zaten.
Nasil okumam filizim,okumadigim hicbir yorumun,siirin yok ki zaten!:img-yes: :img-yes: :img-yes:

Not:Ayrica denizime seslenmek istiyorum.
Denizim aksamlari foruma girdigini görüyorum.Yorumlarini özledim!Yazdiklarini büyük bir keyifle okuyordum bizi onlardan mahrum etme ne olur!:img-yes:

ismailsurucu
07-06-07, 14:35
sevgili filizim+y] "Bu Düğün Olacak" şiirini ve fragman yorumunu okudum.herikisindede duyguların doruğuna çıkmışsın.eline,yüreğine sağlık.teşekkür ediyorum.dediğin gibi doğum sahnelerinde bülentin oyunculuğunu biliyoruz ama tuba bu sahnelerde rol yapmıyacak bizzat o anı yaşıyacak diyorum.tuba'nın oyunculuğunu takdir etmemek ayıp olur.performansının çok çok üstüne çıktı.kendisini tebrik ediyorum.

filizim+y
07-06-07, 14:42
filizim,canim; uyari amacli degildi :icon_sorr O kadar güzel yazmissin ki son kismina Yilmazin Filiiiz diye bagirdiginin yakisacagini düsündüm ve cok da yakisti zaten.
Nasil okumam filizim,okumadigim hicbir yorumun yok ki zaten!:img-yes: :img-yes: :img-yes:

sevgili fatma ablam bana kırılma üzülme de ben senin benim unuttuğumu hatırlattığın için öyle yazdım ve iyi de ettin dedim sakın yalnış anlama çünkü ben çon mutlu oldum yorumlarımı okuyup eksik gördüğün tarafları dile getirmen beni mutlu etti o yüzden yazdım öyel lütfen seni kırmak istemem beni biliyorsun zaten, kesinlikle haklısın son kısmında ki eksikliğin farkına sen söyledikten sonra varmış oldum teşekkür ederim anlaştık umarım.
aynı şekilde ben de seninkilere karşı okumadan geçemiyorum karşılıklı yüreğine sağlık ablacğım:good:

arzuinan
07-06-07, 14:44
filizim, kurşunim,güzel kardeşlerim benim döktürmüşsünüz yine. yüreğinize sağlık. herzamankigibi aşıklarımızın duygularını bize süper anlattınız. sağolun. :good:

bugün düğün moduna çok giremesemde Filiz'in neden gelinlik giymediğini çok merak ettim. Kesin işin içinde Cem psikosu vardır, vardır da nasıl onu çözemedim. :icon_whis

cemotara
07-06-07, 14:45
sevgili Filizim fragman yorumun ve şiirlerin yine muhteşem olmuş ellerine ve yüreğine sağlık
sevgili Kurşini seninde şiirin tek kelimeyle muhteşem olmuş ellerine ve yüreğine sağlık

sena-haticee
07-06-07, 14:50
slm arkadaslar ben geldim hos geldim bu bölüm süper olucak kesin saolsun missta bana filizin ölmeyevegine dair resimler gönderdi yine cok tsk ler missta
..................filiz.....can......yilmaz.....

ismailsurucu
07-06-07, 14:52
sevgili kurşuni19 yılmaz'dan filiz'e şiirini büyük bir beğeniyle okudum.teşekkür ederim.yüreğine sağlık.yılmaz'ın filiz'den ayrıyken geçen her anında çektiği acıları dizelerinde o güzel dile getirdinki işte budur dedirtecek kadar şahane olmuş.tekrar eline ve yüreğine sağlık.

SBR
07-06-07, 14:54
heyiit sbr geri geldi sevgili arkdaşlarım resimler geldi mi ? biri bana haber versin lütfen ben yokken şiirler yazılmış gene hiç denk getiremiyorum yahu:icon_sorr sevgili filizim ve kurşuni arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

SBR
07-06-07, 15:01
resimleri şimdi gördüm sevgili sudemnaz arkadaşıma teşekkür ediyorum paylaşımı için ben hala bu oyuncak bebek olayını çözemedim .o bebeğin ne işi var tuba büyüküstünün elinde yoksa cu cem kaçıracak mı bebeği :img-help: türlü türlü sorular insan işin içinden çıkamıyor yaww:img-wink:

filizim+y
07-06-07, 15:01
sevgili filizim+y] "Bu Düğün Olacak" şiirini ve fragman yorumunu okudum.herikisindede duyguların doruğuna çıkmışsın.eline,yüreğine sağlık.teşekkür ediyorum.dediğin gibi doğum sahnelerinde bülentin oyunculuğunu biliyoruz ama tuba bu sahnelerde rol yapmıyacak bizzat o anı yaşıyacak diyorum.tuba'nın oyunculuğunu takdir etmemek ayıp olur.performansının çok çok üstüne çıktı.kendisini tebrik ediyorum.

sevgili ismailsurucu arkadaşım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim her zaman söylediğim gibi bizleirn yazdıklarına sizlerin güzel yorumları ile cvp vermeseniz yazdıklarımızın hiçbir kıymeti olmaz o yüzden ben sizlere teşekkür ediyorum o güzel yorumlarınız için, bende tuba ve bülentin oyunculuklarının son noktası diye düşünüyorum bu doğum sahnelerinin her ikisi de başaracaktır eminim.

arzu ablam cnmçok teşekkür ederim seni duygulandırabildiysem ne mutlu filizin gelinlik giymemesi ile ilgili olarak ben birkaç madde sıraladım eğer gördüysen o şekilde olabilme ihtimalide yüksek sana yardımcı olabilir sanırım

sevgili cemotara senin de yüreğine sağlık beğenmene sevindim...

sevgili sbr sana da çok teşekkür ederim biz buradayız olmayan sensin:img-wink:

fatma-1721
07-06-07, 15:07
bugün düğün moduna çok giremesemde Filiz'in neden gelinlik giymediğini çok merak ettim. Kesin işin içinde Cem psikosu vardır, vardır da nasıl onu çözemedim.

Sevgili Arzucum;Cem hastanede bebegi kacirmaya calisirken Asli tarafindan görüldü ama yine kacmayi basardi.Bizimkiler de simdi Cemin serbest ve yine peslerinde oldugunu anlayinca,herhalde Cemin manevra alanini daraltmaya calisiyorlar.Baksana cekilen resimlerde Filiz devamli Yilmazlarin evinde görünüyor,bence cocuk da dogdu,Cem belasi da var,bir an önce resmi nikahi yapmaya karar verdiler herhalde,belki daha sonra sorunlardan biraz olsun kurtulunca,bakarsin mahalle dügünü yaparlar.:img-yes:

Not:filizim,ben sana alinmadim,su smile´leri kolayca kullanabilmenin sirrini yeni cözdüm,önce linkiyle beraber geliyordu.Smile´lerin sirrini cözünce simdi bolca kullaniyorum,hosuma gitmeye basladi.

ihlamurdelisi
07-06-07, 15:19
bendende düğün için filize bir gelinlik ve oturmaları için bir ev :D:D

biraz fazla oldu ama artık mutlu olsunlarda bana yeter...dubleks evimi filiz ve yılmaza düğün hediyesi olarak veriyorum..

ayrıca filize en güzelinden bir gelinlik :D

arzuinan
07-06-07, 15:22
Filiz devamli Yilmazlarin evinde görünüyor,bence cocuk da dogdu,Cem belasi da var,bir an önce resmi nikahi yapmaya karar verdiler herhalde,belki daha sonra sorunlardan biraz olsun kurtulunca,bakarsin mahalle dügünü yaparlar.

Fatma'cım, düğün yapmayacakları için gelinlik giymemiştir diyorsun yani... mantıklı aslında. ama yinede sade bir törende olsa Filiz'i gelinlikle Yılmaz'ımın kolunda görmek isterdim... :sad53:

filizim, okudum gelinlikle ilgili sıralamalarını hepsi olabilir ama ben bugün çok formumda değilim ya bağlantı kurmakta zorlanıyorum. :icon_whis

lawinia
07-06-07, 15:22
yaww bu imza niye bir görünüp bir görünmüyor biri beni aydınlatsın lütfen:img-help: anlamadım ben bu işi ..yardım bekliyorum efem :img-help: :img-help:

bi sayfada yalnızca bi kere cıkıyo imzalar bu sebeple ikinci ücüncü yazında cıkmıyo imzan.:img-wink:
sevgili filizim ve sevgili kursuni ellerinize ve yüreginize saglık yine döktürmüssünüz valla:happy0064
filizin gelinlik giymemesine üzüldüm filizimize cok yakısırdi gelinlik bunca bölüm bekledik, görseydik filizle yılmazı gelinlik damatlık içinde... hem illa kabarık süslü püslü olsun demiyoruz ilk sezonun sonunda düğün için aldıgı gayet sade ve güzeldi onu giyseydi mesela

SBR
07-06-07, 15:25
bi sayfada yalnızca bi kere cıkıyo imzalar bu sebeple ikinci ücüncü yazında cıkmıyo imzan.:img-wink:
sevgili filizim ve sevgili kursuni ellerinize ve yüreginize saglık yine döktürmüssünüz valla:happy0064
filizin gelinlik giymemesine üzüldüm tubaya cok yakısırdi gelinlik bunca bölüm bekledik görseydik filizle yılmazı gelinlik damatlık içinde...

sevgili arkdaşım açıkladığın için çok teşekkür ederim o zaman bu yorumda da çıkmaması gerekiyor .şimdi anladım zahmet edip cevap yazdığın için teşekkür ederim:happy0064

filizim+y
07-06-07, 15:27
biraz geç oldu ama farklı bir özet yorumu yapayım eğlenelim sizinle bakalım beğenecek misiniz ciddi bir özet yorumu yapmayalı uzun zaman oldu ama böylesi daha eğlenceli:)

Yılmaz “ulen cem akman seni ellerimle geberteceğim eceline susamışsın sen, ne kadar adi ne kadar aşağılık bir herifmişsin sen istenmediğin halde yapıştın sevdiğime ama dur ya o kadar uğraştın ne manyaklıklar ettin ben karar verdim filiz senin hakkın, bileğinin hakkıyla kazandın al ben cem senden değerli mi hem sen ona neler yapmışsın en başta da benim demediğim meleğim demişsin yok yok al kardeş filiz senin sadece oğlumu ver bana yeter hem benim yedekte var zaten”

Cem “ha şöyle yola gel yılmaz akın ne bu ya bulunmaz hint kumaımısın sen yahu ama ben vazgeçtim filizden benim ki saplantıymış kaç zamandır tedavi görüyorum doktorum gerçekleri görmemi sağladı hem artık doktorcuğuma sardım kendimi al filizi tepe tepe kullan ben gerçek meleğimi buldum, yedekte olanında çaresine bakarsın artık”

Filiz, Cem’i görmenin dehşeti içindedir. Yaşadığı korku ve paniğin etkisiyle sancıları başlar.

Filiz “ne adamsın be bir türlü kurtulamadım senden aslında beni hak eden senmişsin baksana bir gelinlik bile çok görüldü bana ama ne yaparsın aslanım bebğin hatırına yoksa seni bırakır mıydım, bana neler ettin unuturmuyum hiç ahh cem ahh, bak seni gördüm sancılarım tuttu gene ne adamsın seni kaybetmenin acısına çocuk erken geliyor ayy çok ağrım var ayyy aman”

Sevdiği kadına daha yeni kavuşan Yılmaz, hayatları tehlikeye giren Filiz’i ve bebeğini kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girer

Yılmaz “tam da hayatımı düzene koymuşken bir anda bebek sahibi oldum filiz her defasında mahvetmeyi başarıyorsun hayatımı, şimdi babalık görevi tehlikeye girmesin diye çaresiz elimizden geleni yapacağız, yoksa babalar birlik kurup beni babalıkdan men ederler senin için değil de bari bebeğimi doğurana kadar elimden geleni yapayım başımın belası filiz bir rahat duramıyorsun”

Yılmaz, Filiz ve bebeği yaşatmaya çalışırken, Cem hala bir hayalet gibi onların çevresinde dolaşmaktadır

Yılmaz “elim mahkum kala kala filize kaldım elimi verdim kolumu kurtaramıyorum ne yapalım bebeğim hatırına çekecek çilemiz olan filizi çekeriz hadi filiz kendine gelmelisin yoksa tek başıma bebekle ne ederim hem oğlum seni soracak senin annen melekti yavrum diyemem bana çektirdiklerinden sonra sen yaşaki sen anlat yaptıklarını”

Cem “benden kurtulduğunuzu sandınız ama hepsi oyundu hem ilaçlarımı içmedim salak mıyım ben filizi unutacak kadar yılmaz akın hemen de her şeye kanarsın bu yüzden zaten geldi tüm bunlar başına, ensendeyim ne meleğimi ne de oğlumu bırakmam sana”

Cem, Filiz ve Yılmaz’ın bebekleriyle birlikte mutlu bir aile kurma hayallerine engel olmak için elinden geleni ardına koymayacaktır

Cem “şunlara bak şunlara ne utanmazlar bana çektirtikleri eziyetler azmış gibi nispet yapıyorlar bana mutlu aile pozları gösteririm ben size, şimdi düşünelim bakalım elimizde yapılacak ne kaldı bebeğimi kaçırabilirim filizin bana gelmesini sağlayabilir bu mümkün olmaz başka bir yol bence yılmazı ortadan kaldırayım da o bunalım anında filizle bebeği alıp kaçırayım buralardan bu da olmaz en iyisi toptan katliam yapayım bu dünyada olamadı öbür dünyada meleğime ve bebeğime kavuşayım yaşasın kötülük”

Müstakbel gelinini özel bir davette dans ederken gören Handan’ın, Feride’ye karşı tutumu değişir

Handan “benim güzel gelinim her iş gelirmiş elinden tü tü maşallah oğlum ne kadar şanslı artık her gece eğlendirirsin oğlumu tam da oğluma layıksın hanidur nazar boncuğu takacağım sana yüzükten sonra kaybolma getiriyorum şimdi”

Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak, ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında olmayan Feride’yi, kötü bir sürpriz bir beklemektedir. Genç kadın kurtulmaya çalıştıkça daha da dibe çöker.

Feride “aman ne dansı etcem ömer çalışsın ben keyfime bakayım hem ne olmuş sözleşme imzalamışsam sahte imza der sıyrılırım yapılmayacak bir şey mi ömerim sağolsun hem abim yılmazda var onlar korksun benden”

Annesinin muhalefetine rağmen sevdiği kadına sahip çıkan Ömer, Feride’yi affetmesi hiç de kolay olmayacak bir durumda görür

Ömer “feride annem seni her halinle kabul etti ama ben edemem erkeklik gururum ne olacak olmaz hem ben başka birini bulacağım temiz, saf ve kıvırmayan biri olacak bu aşk burada biter istersen annemle yaşayabilirsin o çok sevmiş seni”

filizim+y
07-06-07, 15:36
sevgili sbr arkadaşım ima da bulunmadım direkt söyledim hem ben hafta sonları olamıyorum yeniş değil herzaman öyle oluyor malesef bak imanı da açıklamış oldum:)

sevgili lawiniam ben teşekkür ederim beğenip yorumlama zahmetinde bulunduğun için senin de yüreğine sağlık arkadaşım

arzu ablam senin şu an ki durumunu bildiğim için bu yüzden analayabiliyorum seni kuramaman normal ama azıcık olsun yardımcı olabilmişimdir sanırım sağolasın.

sevgili fatma ablam ben biliyorum seni aramızda hiçbir alınganlık olmaz biliyorum smile ilgili problemi çözmene sevindim tüm yorumların için teşekkürler

fatma-1721
07-06-07, 15:39
Yılmaz “ulen cem akman seni ellerimle geberteceğim eceline susamışsın sen, ne kadar adi ne kadar aşağılık bir herifmişsin sen istenmediğin halde yapıştın sevdiğime ama dur ya o kadar uğraştın ne manyaklıklar ettin ben karar verdim filiz senin hakkın, bileğinin hakkıyla kazandın al ben cem senden değerli mi hem sen ona neler yapmışsın en başta da benim demediğim meleğim demişsin yok yok al kardeş filiz senin sadece oğlumu ver bana yeter hem benim yedekte var zaten”

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Sevgili filizim,sen bizi bugün güldürmeye and ictin,bunu cok da güzel basariyorsun!!!
Özellikle su yukarda yazdiklarin tam fermani mutlu edecek türden,kulaklari cinlasin!!!:img-yes: :img-yes:

sysdll
07-06-07, 15:40
yani şimdi filizim alıntı yaparak tebriklerimi göndermek isterdim ama ne gereği var...alıntı yapsam o zaman ben olmam değil mi?:D güzel ve farklı bir yorum olmuş...ama handan konusu biraz fazla iddialı değil mi :D :D yani handanın içindeki tekiner canavarı gitmedi....çıkacak sonuçta bu.. :D kime patlar bilemem...
ama Yılmaz'ın Filiz' yüklenmesi güzel.biraz daha uğraşşak ırak savaşının suçunu bile Filiz'e kabul ettirebiliriz kanımca...:D:D

SBR
07-06-07, 15:45
bakıyorumda filiz-yılmazcı arkdaşlarımızın sayısı artıyor sanki o kadar da abartmayalım efem ırak savaşı falan:img-wink: filize gerektiğinden fazla yüklenmedi forum tabii ki bence:img-wink: yoksa yükledimi :img-hyste

SBR
07-06-07, 15:48
sevgili sbr teşekkür ederim biraz farklı olsun istedim beğendiğin kısımları belirtmişsin ne güzel en azından biraz değişikjlik olsun değil mi zaten yılmaz söz konusu oldu mu ben kendimi durduramıyorum sağolasın...

durma zaten sevgili filizim şu anki yılmaza yapılacak her türlü mizahi yoruma imzamı atarım .hak etti bıyıklı ben daha neler yazacam ona dizi bitmeden:happy0064

EvaLongoria
07-06-07, 15:54
filizim allah iyiliğiini versin emi

karnımı tuta tuta güldüm
valla eline sağlık canım benim :)

filizim+y
07-06-07, 15:55
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Sevgili filizim,sen bizi bugün güldürmeye and ictin,bunu cok da güzel basariyorsun!!!
Özellikle su yukarda yazdiklarin tam fermani mutlu edecek türden,kulaklari cinlasin!!!:img-yes: :img-yes:

fatma ablam sizleri güldürebilmeyi başardıysam ne güzel hep ciddi de olnumaz ki değil mi maksat eğlenelim, sizlerle hoş vakit geçirmek bu da oluyor ya daha ne isterim ki:happy0064 :happy0064

ferman abim sessiz takılmakla meşgul belki de bunlara kayıtsız kalmaz ahh ferman abi ahhh nerelerdesin:)

sude9
07-06-07, 16:01

Cem “ha şöyle yola gel yılmaz akın ne bu ya bulunmaz hint kumaımısın sen yahu ama ben vazgeçtim filizden benim ki saplantıymış kaç zamandır tedavi görüyorum doktorum gerçekleri görmemi sağladı hem artık doktorcuğuma sardım kendimi al filizi tepe tepe kullan ben gerçek meleğimi buldum, yedekte olanında çaresine bakarsın artık”

:img-hyste :img-hyste Ya Yazık değil mi filiz'e alacak kimsede yok...murat'ı geri mi getirsek diziye...ya o da istemem anacım istemem diye tutturursa ne yaparız:img-hyste

Filiz, Cem’i görmenin dehşeti içindedir. Yaşadığı korku ve paniğin etkisiyle sancıları başlar.

Filiz “ne adamsın be bir türlü kurtulamadım senden aslında beni hak eden senmişsin baksana bir gelinlik bile çok görüldü bana ama ne yaparsın aslanım bebğin hatırına yoksa seni bırakır mıydım, bana neler ettin unuturmuyum hiç ahh cem ahh, bak seni gördüm sancılarım tuttu gene ne adamsın seni kaybetmenin acısına çocuk erken geliyor ayy çok ağrım var ayyy aman”

Doğru yolu buldu Filiz ama psiko caydı....ne aşkmış ama doğum sancısı çektiren cinsten...artık kolay bulunmuyor böyle aşklar:img-hyste

Sevdiği kadına daha yeni kavuşan Yılmaz, hayatları tehlikeye giren Filiz’i ve bebeğini kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girer

Yılmaz “tam da hayatımı düzene koymuşken bir anda bebek sahibi oldum filiz her defasında mahvetmeyi başarıyorsun hayatımı, şimdi babalık görevi tehlikeye girmesin diye çaresiz elimizden geleni yapacağız, yoksa babalar birlik kurup beni babalıkdan men ederler senin için değil de bari bebeğimi doğurana kadar elimden geleni yapayım başımın belası filiz bir rahat duramıyorsun”

Ah Filiz ahh..zamanında Cem'in değerini bilseydin duyarmıydın bu sözleri...başını taşlara vurmanın,gögsünü ateşle dağlamanın zamanıdır şimdi:img-hyste

Yılmaz, Filiz ve bebeği yaşatmaya çalışırken, Cem hala bir hayalet gibi onların çevresinde dolaşmaktadır

Yılmaz “elim mahkum kala kala filize kaldım elimi verdim kolumu kurtaramıyorum ne yapalım bebeğim hatırına çekecek çilemiz olan filizi çekeriz hadi filiz kendine gelmelisin yoksa tek başıma bebekle ne ederim hem oğlum seni soracak senin annen melekti yavrum diyemem bana çektirdiklerinden sonra sen yaşaki sen anlat yaptıklarını”

Cem “benden kurtulduğunuzu sandınız ama hepsi oyundu hem ilaçlarımı içmedim salak mıyım ben filizi unutacak kadar yılmaz akın hemen de her şeye kanarsın bu yüzden zaten geldi tüm bunlar başına, ensendeyim ne meleğimi ne de oğlumu bırakmam sana”

İşte gerçek aşk...küllerinden yeniden doğuyor...Yılmaz beğenmezse beğenmesin Cem'in dönüşü muhteşem olacak....

filizim+y
Cem, Filiz ve Yılmaz’ın bebekleriyle birlikte mutlu bir aile kurma hayallerine engel olmak için elinden geleni ardına koymayacaktır

Cem “şunlara bak şunlara ne utanmazlar bana çektirtikleri eziyetler azmış gibi nispet yapıyorlar bana mutlu aile pozları gösteririm ben size, şimdi düşünelim bakalım elimizde yapılacak ne kaldı bebeğimi kaçırabilirim filizin bana gelmesini sağlayabilir bu mümkün olmaz başka bir yol bence yılmazı ortadan kaldırayım da o bunalım anında filizle bebeği alıp kaçırayım buralardan bu da olmaz en iyisi toptan katliam yapayım bu dünyada olamadı öbür dünyada meleğime ve bebeğime kavuşayım yaşasın kötülük”

ah Cem ahh bilmiyosun ki Filiz'in karalar bağlıyor...boşuna günahına giriyorsun kızın...Kalmış Yılmaz'a mecburen senin onu istediğini bilse hiç o pozları verir mi..o yanlız seni sevdi:img-hyste

filizim+y
07-06-07, 16:08
yani şimdi filizim alıntı yaparak tebriklerimi göndermek isterdim ama ne gereği var...alıntı yapsam o zaman ben olmam değil mi?:D güzel ve farklı bir yorum olmuş...ama handan konusu biraz fazla iddialı değil mi :D :D yani handanın içindeki tekiner canavarı gitmedi....çıkacak sonuçta bu.. :D kime patlar bilemem...
ama Yılmaz'ın Filiz' yüklenmesi güzel.biraz daha uğraşşak ırak savaşının suçunu bile Filiz'e kabul ettirebiliriz kanımca...:D:D

sen nasıl istersen öyle yaz arkadaşım, sen olmazsan yapma bu şekilde bile düşüncelerini yazman yeter en önemlisi bu zaten fikirleriniz, teşekkür ederim beğenmene sevindim maksat değişiklik olsun havamız değişsin, farklı olduğunu söylemiştim zaten handanın tam tersini yazdım tıpkı diğer karakterlerinde yapamayacakalrı şeyleri yazdığım gibi, patlayacağı biri ömer biri feride izleyeceğiz zaten
yılmaz filize yüklendi diye sakın bir anlam çıkarmayın o kıyamnaz sevdiğine bakmayım maksat eğlence olsun:)

sude9
07-06-07, 16:09
Müstakbel gelinini özel bir davette dans ederken gören Handan’ın, Feride’ye karşı tutumu değişir

Handan “benim güzel gelinim her iş gelirmiş elinden tü tü maşallah oğlum ne kadar şanslı artık her gece eğlendirirsin oğlumu tam da oğluma layıksın hanidur nazar boncuğu takacağım sana yüzükten sonra kaybolma getiriyorum şimdi”

Feride dansı bırakmaya karar verir. Ancak, ne kadar büyük bir batağa saplandığının farkında olmayan Feride’yi, kötü bir sürpriz bir beklemektedir. Genç kadın kurtulmaya çalıştıkça daha da dibe çöker.

Feride “aman ne dansı etcem ömer çalışsın ben keyfime bakayım hem ne olmuş sözleşme imzalamışsam sahte imza der sıyrılırım yapılmayacak bir şey mi ömerim sağolsun hem abim yılmazda var onlar korksun benden”

Annesinin muhalefetine rağmen sevdiği kadına sahip çıkan Ömer, Feride’yi affetmesi hiç de kolay olmayacak bir durumda görür

Ömer “feride annem seni her halinle kabul etti ama ben edemem erkeklik gururum ne olacak olmaz hem ben başka birini bulacağım temiz, saf ve kıvırmayan biri olacak bu aşk burada biter istersen annemle yaşayabilirsin o çok sevmiş seni”

Ömer'de boşuna alınganlık yapmış canım...bu zamanda böyle uyuşan kaynana-gelin nerde var:img-hyste ..o bulmuş değerini bilmiyor....

Filizim+y ellerine sağlık..çok hoş özet yorumu yapmışsın
:good:

fatma-1721
07-06-07, 16:13
:_img-hyste :img-hyste Ya Yazık değil mi filiz'e alacak kimsede yok...murat'ı geri mi getirsek diziye...ya o da istemem anacım istemem diye tutturursa ne yaparız:img-hyste

_Doğru yolu buldu Filiz ama psiko caydı....ne aşkmış ama doğum sancısı çektiren cinsten...artık kolay bulunmuyor böyle aşklar:img-hyste

Ah Filiz ahh..zamanında Cem'in değerini bilseydin duyarmıydın bu sözleri...başını taşlara vurmanın,gögsünü ateşle dağlamanın zamanıdır şimdi:img-hyste

İşte gerçek aşk...küllerinden yeniden doğuyor...Yılmaz beğenmezse beğenmesin Cem'in dönüşü muhteşem olacak....

_ah Cem ahh bilmiyosun ki Filiz'in karalar bağlıyor...boşuna günahına giriyorsun kızın...Kalmış Yılmaz'a mecburen senin onu istediğini bilse hiç o pozları verir mi..o yanlız seni sevdi:img-hyste

Yani aferin sudecim;senin cevaplarinin da filizimin yorumlarindan asagi kalir yani yok.:good:
Bir tuzu biberi eksikti onu da sen ekledin.:img-hyste
Acirm acirim zavalli Filize acirim,nekadar da gaddarsiniz ya.:icon_sorr

sude9
07-06-07, 16:17
Yani aferin sudecim;senin cevaplarinin da filizimin yorumlarindan asagi kalir yani yok.:good:
Bir tuzu biberi eksikti onu da sen ekledin.:img-hyste
Acirm acirim zavalli Filize acirim,nekadar da gaddarsiniz ya.:icon_sorr

Ben Filizseverim Fatma..biliyorsundur....ama sağolsun Filizm+y öyle güzel olayları yansıtmış ki yazamadan edemedim...tuz-biber kattıysam ne mutlu:img-wink: Bölümü yorumlamaya gelince Filiz için bunların yakından uzağından geçen tek kelime okuyamazsın benden...hatasınıda söylerim ama asla yüklenmem...:img-wink: seviyorum Filiz'i bee

filizim+y
07-06-07, 16:27
durma zaten sevgili filizim şu anki yılmaza yapılacak her türlü mizahi yoruma imzamı atarım .hak etti bıyıklı ben daha neler yazacam ona dizi bitmeden:happy0064

sevgili sbr yılmaza yazdıklarımdan başka anlamlar çıkarma derim ben çünkü ben onu hem severim hem yererim benim için sapasağlam bir yılmaz mevcur eğelenelim idye böyle yazdım yoksa senin bahsettiğin şekilde olması için yazmadım yılmazıma dokundurmam kimseleri,mizahi yorumlarımda bile onları korumaktan öteye gitmem beni tanırsın bendeki filizyılmazı bilirsin sana da laf ettirmem biliyorsun, yaz cvbını veririm nasılsa:)

medsul
07-06-07, 16:30
sudemnaz setten verdiğin bilgiler ve resimleri için cok teşekkür ederim:img-wink:
kursuni şiirin tek kelimeyle harika olmuş yüreğine saglık:happy0064

filizim fragman yorumun cok güzel olmuş keyifle okudum:happy0064
uzun zaman oldu senin bölüm yorumunu okumayali özlemişim:img-wink:

filzin gelinlik giymemeşine cok ama cok üzüldm
resmen hayellerin suya düştü
offff offfff inanmiyorum ben yılmaz&filiz düğününü nasıl hayel etmiştim
diziyi ilk izlediğim zamandan beri hep bunu hayel etmiştim ama şimdi
gelinlik bile giymemiş:icon_sorr
ne hayel ettiysem asli düğününde oldu buna ianamiyorum :icon_sorr
cok üzgünüm cok cokkk:img-cray: :img-cray: :img-fear2 :hıh :dito

sysdll
07-06-07, 16:33
arkadaşlar fragman demişken fragmanda dikkatimi bişi çekti...bilmem farkettiniz mi?...Filiz neden doğumdan sonra gözlerini kapatıyor??handan neden yığılma tehlikesi geçiriyor...yoksa Filiz ölecek mi?..lütfen bana bunu söyleyebilirmisiniz?Filiz ölürse dizi biterrrr ama...ölmesin yaaaa...lütfen.......ayyy inanmıyorum ama....:D:D:D

filizim+y
07-06-07, 16:37
:img-hyste :img-hyste Ya Yazık değil mi filiz'e alacak kimsede yok...murat'ı geri mi getirsek diziye...ya o da istemem anacım istemem diye tutturursa ne yaparız:img-hyste

Doğ