Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 23
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
Ağustos Böcüğü
08-06-07, 17:07
hehe:) yürü be böcüğüm..:good: ben de ek yapayım...tırnak aralarına iğne soksunlar, topuklarını kesip tuzda yürütsünler,kafasına tıp tıp diye su damlatsınlar günlerce, midesini kesip üstüne tencere kapatıp içine fare koysunlar...yuh be çok mu abarttım ne:img-hyste walla ben de seni görünce çok bi zalim oldum nedir?:happy0064 yoksa pamuk gibi adamımdır.:img-hyste bunları cacığa yapacaklar değil mi?yanlış anlaşılma olmasın yahu..ben ceme dokunsunlar istemiyorum...en delikanlı o kaldı be dizide..psikopat faan ama sonuçta delikanlı...onu savunacam bundan böyle:happy0064 :img-pilot :good:
De get işine.. Tabiki ceme yapılacaklar...:-)
Senin işkence yöntemlerinde müthiş. yakışır ceme valla
Olabilir canim,ama ben hala atölyeyi yakanin Cem olduguna inanamiyorum.
Valla ne düsünecegimi sasirdim.:img-help:
kara murat benim...:img-cool2 :img-cool2
bence her duyduğunuza inanın.çünkü karşınızda muhteşem senaristler topluluğu var...cemin bırak Filiz'i kaçırmayı hazır memur oradayken nikahı kıyar gider (Filiz zaten nikahlı diyeceksiniz biliyorum...ama olayın vehametini ortaya koyma açısında şeyettim..:img-hyste )...Filiz'in evli olması bile problem olmaz.hemen orada kurar mahkemeyi boşatır sonra da basar nikahı...:img-hyste (evet iyice uçtum biliyorum...)
diyorum ki kim ölecekse ölsün ama artık birisi ölsün be kardeşim.eğer bir kişi bile yine hastaneye kaldırılırsa başka şeyler düşünmeye başlayacağım...:img-hyste
bak şimdi benimde kafam karıştı birde Feride'nin mafya kılıklı patronu vardı demi... Dizi spikopattan geçilmiyor hangi olayı kim yaptı karıştırır olduk :icon_whis
Feridenin belalıları en fazla ömeri vuracaktır :img-hyste ömerinde daha 7 canı var o yüzden bir şey olmaz :) Şaka bir yana feridenin belalıları yakmaz bence
Cem yakar aşkından :) bıraksalar romayı da yakar ama şimdilik atölyeyle idare edelim :) Aslında cemide anlamak lazım:img-hyste bebeğini yılmaza bırakmak istemiyor :img-hyste Kimbilir kafasında neler kuruyor hatta son bölümde filizi yılmazdan kurtaracağını falanda söylüyordu,meydanı boş bulunca filizle birlikte olduğunu sanıyor aslında cem olsa filiz yılmazla olmazmış gibi düşünüyor :img-hyste
NOT: Evacım doğum günün kutlu olsun nice yıllara :) iyiki doğdun :)
Cem ölmeden bizimkilere rahat yok o kesinde! giderken yanında birilerini yada birisini götürecek mi önemli olan bu... inşallah böyle birşey olmaz. Cem haricinde kim ölürse ölsün çok üzülürüm. :sad53: o şu bu diye ayırmıyorum. mutlu son olacaksa ki gönlümden öyle olması geçiyor. Cem haricinde birisinin ölmesi demek benim için mutlu son demek olmuyor...
Noluyo ya gene kim ölüyo:img-hyste
Bizim filiz-yılmaz-cana bişi olmaz
Tek korkum Ömer!!! .Onada bişey olmasında gerisi bağlamaz.Hem ömer çok gitti gitti geldi.Bidaha affetmezler onu :icon_sorr
Handan olabilir.Ya oda ölmesin .Cem ölsün .Napıyosa yapsın!
fatma-1721
08-06-07, 17:19
Sevgili evacim;dogum günün kutlu olsun ,nice yillara canim!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064
Cem ölmeden bizimkilere rahat yok o kesinde! giderken yanında birilerini yada birisini götürecek mi önemli olan bu... inşallah böyle birşey olmaz. Cem haricinde kim ölürse ölsün çok üzülürüm. o şu bu diye ayırmıyorum. mutlu son olacaksa ki gönlümden öyle olması geçiyor. Cem haricinde birisinin ölmesi demek benim için mutlu son demek olmuyor...
Cok haklisin Arzucum;benim de endisem o,cünkü bu dizide Cem haric hic kimse ölümü hak etmiyor!
Noluyo ya gene kim ölüyo:img-hyste
Bizim filiz-yılmaz-cana bişi olmaz
Tek korkum Ömer!!! .Onada bişey olmasında gerisi bağlamaz.Hem ömer çok gitti gitti geldi.Bidaha affetmezler onu :icon_sorr
Handan olabilir.Ya oda ölmesin .Cem ölsün .Napıyosa yapsın!
senin son kararlardan haberin yok sanırım...bana görev verildi ben gidiyorum mahalleye toplu katliam yapıp geliyorum(Can bebe hariç...)..bu sayede tüm soruların cevapları verilmiş oluyor...böylelikle kim ölecek derdi ortadan kalkmış oluyor....:img-hyste :img-hyste
yardımların kabul edilir...:img-hyste :img-hyste
kanımca biri beni andı :)
ay valla zaman zaman geliyorum bugün doğum günüm :) millet kutlama yapıyo da (arada reklamda yaparım ne fenayım yahu) kihkihkih
evam doğum günün kutlu olsun kardeşim. tüm sevdiklerinle çok uzun ve sağlıklı bir ömür geçirmeni dilerim. :happy0064
Cem haricinde kim ölürse bu dizi benim için fiyaskoyla sonuçlanmış olur. böyle birşeyi kabul etmem mümkün olamaz. benim çiftim ve bebeği kurtulmuş olsa bile bu durum değişmez. benim için mutlu son olmaz. :sad53:
Aslında düşününce cemin ölmesi bir şeyi halletmez en iyisi polat alemdar gelecekse gelsin senaristlerin topuğuna sıksın :):) belki doğru düzgün bir şey yazmaya başlarlar bir göz dağı verilmiş olur bir dahakine ayağa gelmez hesabı :):)
...
Cok haklisin Arzucum;benim de endisem o,cünkü bu dizide Cem haric hic kimse ölümü hak etmiyor!
Fatma'cım Keşke senaryo bizi buralara getirmeseydi de; Cem bile ölmesin diyebilseydim. Onun bile ölmesini % 100 onaylayamazken bir başkasının ölümünü kabullenmem ve sonunda mutlu oldular yaşasın mutlu son !diyemem. :sad53:
bence beyaz gelicikten aziz vursun cemi...o da cemden aşağı psikopat değil...hacı yatmaz gibi düşüryolar kalkıyo..:)artık binimum işkence istiyorum ceme öldürerek kurtulmasın..acı çekerek ölsün...:icon_whis
sinemcim öldürdün gülmekten beni...allah da seni güldürsün...ne zekice msjlar böyle...çok doğru ortak seçmişim kendime...:img-yes:
evacım nice yıllara...doğum günün kutlu olsun..
Aslında düşününce cemin ölmesi bir şeyi halletmez en iyisi polat alemdar gelecekse gelsin senaristlerin topuğuna sıksın :):) belki doğru düzgün bir şey yazmaya başlarlar bir göz dağı verilmiş olur bir dahakine ayağa gelmez hesabı :):)
Sinemcim senaristler en basinda yapcaklari hatayi yapmislar zate. Bosrol Cem diziye girdikten sonra karsi karsiya gelen karakterler CEM YILMAZ:img-hyste oldu, traji komik, komedi ve stand up tarzindaki olaylarin gelismesinde Cem Yilmazin ismi yetmis oldu, bu saaten sonra ne Cem Yilmazsiz, nede Yilmaz Cemsiz olabilir, bence biz Cemle Yilmazi bi issiz adaya yollayi verelim, onlar gösterilerine orda devam etsinler, bizde Yilmazla Filizin ask mektuplarini okumakla yetinelim, en azindan Filiz ve Can bebek emniyette olur :img-wink:
kanımca biri beni andı :)
ay valla zaman zaman geliyorum bugün doğum günüm :) millet kutlama yapıyo da (arada reklamda yaparım ne fenayım yahu) kihkihkih
heee :) seni andım evam...aslı ölcek biz mutlu olacaz. çelişki gibi gözükübilir lakin öyle değil:img-hyste nice yıllara sana...hep mutlu ol emi:good:
EvaLongoria
08-06-07, 17:30
bence beyaz gelicikten aziz vursun cemi...o da cemden aşağı psikopat değil...hacı yatmaz gibi düşüryolar kalkıyo..:)artık binimum işkence istiyorum ceme öldürerek kurtulmasın..acı çekerek ölsün...:icon_whis
sinemcim öldürdün gülmekten beni...allah da seni güldürsün...ne zekice msjlar böyle...çok doğru ortak seçmişim kendime...:img-yes:
evacım nice yıllara...doğum günün kutlu olsun..
aaa evet evet kesinliklee o vursun :) azize ye yaptıklarını cem e yapsın :)
teşekkür ederim :)
Bence cem için en güzel sonu Sinem seçmiş.Bencede cemi ıhlamur ağacına bağlamalı ve sinemin dediklerini yapmalı cem kesin tövbe eder yada kalpten gider
senin son kararlardan haberin yok sanırım...bana görev verildi ben gidiyorum mahalleye toplu katliam yapıp geliyorum(Can bebe hariç...)..bu sayede tüm soruların cevapları verilmiş oluyor...böylelikle kim ölecek derdi ortadan kalkmış oluyor....:img-hyste :img-hyste
yardımların kabul edilir...:img-hyste :img-hyste
eeeee banada daral geldi bende dahil olurum katliama hem iş bölümü yapmış oluruz:img-hyste
Ya cidden bi hastane sahibi olmak lazım bu dizilerden muhteşem para kırarız.Ortak mı açsak ne:img-hyste
Bu sefer ki ölüm kesin olur bence küt diye orda yada yolda gider belkide polis falan cemi vurur:happy0064
EvaLongoria
08-06-07, 17:33
heee :) seni andım evam...aslı ölcek biz mutlu olacaz. çelişki gibi gözükübilir lakin öyle değil:img-hyste nice yıllara sana...hep mutlu ol emi:good:
yaa nası ya aslı ölmesin dur yüreğime indi :) filiz ölecekti ya bu haftanın ana konusu filiz ölecek mi idi :) abiii aaa :)
teşekkür ederim :) hepimiz her daim mutlu olalım :)
Sinemcim senaristler en basinda yapcaklari hatayi yapmislar zate. Bosrol Cem diziye girdikten sonra karsi karsiya gelen karakterler CEM YILMAZ:img-hyste oldu, traji komik, komedi ve stand up tarzindaki olaylarin gelismesinde Cem Yilmazin ismi yetmis oldu, bu saaten sonra ne Cem Yilmazsiz, nede Yilmaz Cemsiz olabilir, bence biz Cemle Yilmazi bi issiz adaya yollayi verelim, onlar gösterilerine orda devam etsinler, bizde Yilmazla Filizin ask mektuplarini okumakla yetinelim, en azindan Filiz ve Can bebek emniyette olur :img-wink:
valla isimler çok kötü olmuş :) bir de tam tersi yazılınca Yılmaz Cem olunca cemin yılmayacağını anlamış oluyoruz :img-hyste
Issız ada fikri çok güzel lakin ,ikisine de yanlarına alacakları üç şeyi sormamak lazım kesin filizle bebeğe de ada yolu görünür :img-hyste cemin yanına alacağı üç şey meleğim,meleğimle benim bebeğim üçüncü şey gene meleğim :img-hyste
Bence cem için en güzel sonu Sinem seçmiş.Bencede cemi ıhlamur ağacına bağlamalı ve sinemin dediklerini yapmalı cem kesin tövbe eder yada kalpten gider
Evet oda çok mantıklı .Cemi sallandırmak başınada aliyi koymak gayet akıllıca.Bende bi kuş tüyü bulup cemin ayaklarını gıdıklarım puhahaha:)
Not:Evacım doğum günün kutlu olsun..Nice mutlu yıllara:happy0064
hüşşş hüyoppp noluyor yahu:img-hyste yok cem dışı biri ölürse isyan bayrağı çekiliyor forumda. biz yılmaz öldü dizi bitti dedik ne diye çullandınız üzerimize o zaman:img-hyste yılmaz ölmüş gitmiş başka biri daha ölse ne olur yani:good: değil mi evacım ya:happy0064 aslı vurulsun, yere düşerken filize çarpsın filiz sakat kalsın, o sıra filiz düşerken parmağı cacığın gözüne girsin o da kör olsun...yemin ederim unutulmaz böyle bir final...bakın dünyayı kurtaran adam unutuldu mu senelerdir...her yıl ödül alıyor:img-hyste dünyanın gelmiş geçmiş en berbat filmi diye...e filmini biz çekmişiz dizisini de biz çeksek fena mı olur yahu:img-hyste :img-hyste
EvaLongoria
08-06-07, 17:42
bego teşekkür ederim :) ay iyi ki de doğmuşum kihkihkih
Ferman abi hehe Aslı o kadar ağır mı yaf düşerken filizi sakat bırakıyor :) yalnız parmağı gözüne girsin cacık da kör olsun kısmı olabilir bak :===
hehehehe bence de ödül bile alırık hehehe
valla isimler çok kötü olmuş :) bir de tam tersi yazılınca Yılmaz Cem olunca cemin yılmayacağını anlamış oluyoruz :img-hyste
Issız ada fikri çok güzel lakin ,ikisine de yanlarına alacakları üç şeyi sormamak lazım kesin filizle bebeğe de ada yolu görünür :img-hyste cemin yanına alacağı üç şey meleğim,meleğimle benim bebeğim üçüncü şey gene meleğim :img-hyste
:img-hyste :img-hyste doğru diosun valla :img-hyste ikiside yanına daimi olarak filiz ve bebeği alırlar heralde.Yalnız ben cemin ıhlamur ağacında sallandırılması fikrini daha çok beğendim ,hem kişisel bi cezalandırma olur.Dizinin adı tam olarak manasını bulur :img-hyste
hüşşş hüyoppp noluyor yahu:img-hyste yok cem dışı biri ölürse isyan bayrağı çekiliyor forumda. biz yılmaz öldü dizi bitti dedik ne diye çullandınız üzerimize o zaman:img-hyste yılmaz ölmüş gitmiş başka biri daha ölse ne olur yani:good: değil mi evacım ya:happy0064 aslı vurulsun, yere düşerken filize çarpsın filiz sakat kalsın, o sıra filiz düşerken parmağı cacığın gözüne girsin o da kör olsun...yemin ederim unutulmaz böyle bir final...bakın dünyayı kurtaran adam unutuldu mu senelerdir...her yıl ödül alıyor:img-hyste dünyanın gelmiş geçmiş en berbat filmi diye...e filmini biz çekmişiz dizisini de biz çeksek fena mı olur yahu:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste sevgili abim mükemmel son .. bii kör biri topal müthiş bir çift olurlar yılmazlan filiz ... yok sevgili abim ölecekse hepsi ölsün yaww sadece cem ölmesin bende gidecem basacam seti kaldıracam hepsini:happy0064
not:sevgili evanın doğum gününü bende kutluyorum efem nice yıllara
fatma-1721
08-06-07, 17:43
Fatma'cım Keşke senaryo bizi buralara getirmeseydi de; Cem bile ölmesin diyebilseydim. Onun bile ölmesini % 100 onaylayamazken bir başkasının ölümünü kabullenmem ve sonunda mutlu oldular yaşasın mutlu son !diyemem. :sad53:
Istesek de istemesek de senaryonun bizi getirdigi nokta Cemden ölmeden kurtulus olmayacagi.Ama eger aile fertlerinden biri,ya da Asli ,Aynali,....kurban olursa o zaman bunun adina mutlu son denmez zaten,bu konuda sana aynen katiliyorum.
Bunun adi mutlu son degil olsa olsa kanli son olur!
Istesek de istemesek de senaryonun bizi getirdigi nokta Cemden ölmeden kurtulus olmayacagi.Ama eger aile fertlerinden biri,ya da Asli ,Aynali,....kurban olursa o zaman bunun adina mutlu son denmez zaten,bu konuda sana aynen katiliyorum.
Bunun adi mutlu son degil olsa olsa kanli son olur!
Kesinlikle çok haklısın Fatma'cım. böyle bir sonu kabul edebilmem ve iyiki bu diziyi izlemişm demem mümkün olmaz. yanarım 2 sene boyunca hiç bıkmadan usanmadan bu diziyi izlediğime.. özet için fragman için beklediğim saatlere acırım. :sad53:
Valla Ceme Ajdar iskencesi uygulasak ise yararmi acaba.
Cemi Ihlamurlar agcina bagladiktan sonra Ajdarin Cikita Muz sarkisini koyariz, nede olsa piskomuzun bünyesi Bach disinda bir sey kaldiramaz. Her dinleyisiden sonra bir beyin hücresi ölücek oldugundan, Melegim sözcügünüde Filizide en kisa zamanda unutu verir, bu arada kacmasida imkansiz, cünkü bu müzigi dinlerken beyninin calismasi ne mümkün
Not. Evacim, dogum günün kutlu olsun
Cemi Ihlamurlar agcina bagladiktan sonra Ajdarin Cikita Muz sarkisini koyariz, nede olsa piskomuzun bünyesi Bach disinda bir sey kaldiramaz. Her dinleyisiden sonra bir beyin hücresi ölücek oldugundan, Melegim sözcügünüde Filizide en kisa zamanda unutu verir, bu arada kacmasida imkansiz, cünkü bu müzigi dinlerken beyninin calismasi imkansiz olur
ajdar işkencesi mi puhaaaa:img-hyste :img-hyste .bu çok ağır olur yaw ama cem her turlu ıskenceye layık
EvaLongoria
08-06-07, 17:57
Cemi Ihlamurlar agcina bagladiktan sonra Ajdarin Cikita Muz sarkisini koyariz, nede olsa piskomuzun bünyesi Bach disinda bir sey kaldiramaz. Her dinleyisiden sonra bir beyin hücresi ölücek oldugundan, Melegim sözcügünüde Filizide en kisa zamanda unutu verir, bu arada kacmasida imkansiz, cünkü bu müzigi dinlerken beyninin calismasi imkansiz olur
hehehe
budur işte..
çin işkencesinden daha beter valla.. cem büyük ihtimalle beni öldürün diye bağırır :) tebrikler kurşuni bayıldım bu fikre :)
teşekkür ederim :)
Cemi Ihlamurlar agcina bagladiktan sonra Ajdarin Cikita Muz sarkisini koyariz, nede olsa piskomuzun bünyesi Bach disinda bir sey kaldiramaz. Her dinleyisiden sonra bir beyin hücresi ölücek oldugundan, Melegim sözcügünüde Filizide en kisa zamanda unutu verir, bu arada kacmasida imkansiz, cünkü bu müzigi dinlerken beyninin calismasi ne mümkün
Ajdar cemi kesmez en iyisi mualla ve aslı :img-hyste hatta aslıyla mualla düet yaparlar onlar şarkı söyler o zaman cem tövbe eder kesin :) mualla kızım seni oğluma alayım mı diye başlar aslıda olur anneciğim, isterim der tüm mahallelide göbek atar :img-hyste ooo şenlik diğer tarafta can,filiz ve yılmaz mutlu bir aile tablosuyla geçerler cem darma duman olur :)
yahu ne istiyorsunuz bu cemden bu kadar :img-hyste :happy0064 süper karakter yaww ..cem ölemez ben onuaslıylan evlendirecem .. yaşasın aslı-cem:img-hyste
ayyy en sonunda bebek geliyo yaa yılmazla filizin meyvesi ayy allah korusun da bebeğe cem bişey yapmasın yaa dizinin bitmesine az kala bişey yapar eder o senaristleri kendi ellerimle gırtlaklarım herhalde....yaa bu senaristler yada şu fregmanı hazırlayanlar ne kadar piss yaaa filizi yine öldü gösteriyolar azrailli ölümlü bi şiir veriyolar ama biz yermiyiz yemeyiz bir kere yılmazda yedik ama 2. defa olmaz artık....:img-hyste
Ajdar cemi kesmez en iyisi mualla ve aslı :img-hyste hatta aslıyla mualla düet yaparlar onlar şarkı söyler o zaman cem tövbe eder kesin :) mualla kızım seni oğluma alayım mı diye başlar aslıda olur anneciğim, isterim der tüm mahallelide göbek atar :img-hyste ooo şenlik diğer tarafta can,filiz ve yılmaz mutlu bir aile tablosuyla geçerler cem darma duman olur :)
Haklisin valla, bide Cemin babasinin büyük bir posterini karsisina asariz, Cemin nede olsa babasini görmeye tahamüllü yok, 24 saat hem Mualla ve Aslinin düettine dinlemek , hemde babasinin posterini görürse, adamdan kurtulmamiz pekde uzun sürmez
Cem'e en büyük işkence ne olur biliyormusunuz.Cem'i ağaça veye herhangi bir yere bağlayıp.Karşısına Filiz ve Yılmaz'ı geçirip birbirlerine öpüp koklaması , güzel sözler söylemesi , Cem'e yapılacak en güzel işkencelerin başında gelir.
Tahammül etmesi imkansız kendini yer bitirir bizde kurtulmuş oluruz.
hiştt aloo aslı ile cem noluyo yaaa
isyan çıkarırım ulee
sevgili eva ne oluyor yahu bu tepkin niye :img-hyste :happy0064 ben evlendirecem onları ..çok mutlu bir çift olacaklar lütfen efemm bu birlikteliğe köstek değil destek olalım:happy0064
Cem'e en büyük işkence ne olur biliyormusunuz.Cem'i ağaça veye herhangi bir yere bağlayıp.Karşısına Filiz ve Yılmaz'ı geçirip birbirlerine öpüp koklaması , güzel sözler söylemesi , Cem'e yapılacak en güzel işkencelerin başında gelir.
Tahammül etmesi imkansız kendini yer bitirir bizde kurtulmuş oluruz.
valla çok güzel bir yöntemmiş.tam ceme layık.
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada finale kaç bölüm kaldı bilen var mı arkadaşlar
aslıyı sewmem ama cemle bırlıkte dusunecek kadarda gıcık değilim yanı o da bır ınsan ewladı.cem we aslı ıyyyyyy.düsünce bile tiksindim :)
selam arkadaslarrr...
2gündür çok rahatsizim siteyi takip edemedim hic.bahsetmissinizdir belki gecen sayfalarda ama bulamadim da.Basinda çikan haberler bölümünde tuba&bülent in hülya dergisinde çikan röportaji var. Ben tarihi göremedim sizin bir bilginiz var mi? yeni sayisinda mi çikmis yoksa?
forum forum olmaktan çıktı artık bir deli kuyuya taş atıyor akıllılar taşı çıkarmaya uğraşıyor filizin hastaneye gitme sebebi belli herşey belli hala ölüm lafı olmuyor ama yeter
relax arkadaşlar mutlu son yav dilimde orman oluştu söylemekten yeter artık ayrıca tekrar söylüyorum kimse diziye girmiyor light versiyonlu 1,3 lü yılmaz herşeyi çözer merak etmeyin ceme gider savaşma cem .... der
not.eva doğum gününü kutlarım daha nice mutlu yıllara ,inşallah hep beraber
forum forum olmaktan çıktı artık bir deli kuyuya taş atıyor akıllılar taşı çıkarmaya uğraşıyor filizin hastaneye gitme sebebi belli herşey belli hala ölüm lafı olmuyor ama yeter
relax arkadaşlar mutlu son yav dilimde orman oluştu söylemekten yeter artık ayrıca tekrar söylüyorum kimse diziye girmiyor light versiyonlu 1,3 lü yılmaz herşeyi çözer merak etmeyin ceme gider savaşma cem .... der
not.eva doğum gününü kutlarım daha nice mutlu yıllara ,inşallah hep beraber
sevgili matraka ölüm söylentisi bir arkadaşımızın nikah çekimlerinde bir ambulansın olduğunu söylemesi üzerine çıktı ..fragmandan dolayı ölüm zannetmiyorlar arkadaşlarımız ...:img-wink: ölüm konuşulmasının nedeni başka:good:
yahu ne istiyorsunuz bu cemden bu kadar :img-hyste :happy0064 süper karakter yaww ..cem ölemez ben onuaslıylan evlendirecem .. yaşasın aslı-cem:img-hyste
:img-hyste :img-hyste olmas yaa aslı kısı ceme veremeyiz
cem psikopat aklından zoru var
aslı iyi kıs seviyorum onu zaten 79. da yurtdışına gidecekmiş timuçin esen falan demişlerdi yaa yok öyle bişi...
Aslı dedi yaa yurtdışına gidip durulacağım diye durulup eski hayatına dönecek...
dizinin başlamasına az kaldı heyecanım artıyor inş. mantık hatalarının olmadığı bir bölüm izleriz...
mesela bu bölümde bebeğe etiketli tulum dikebilirler :D
bu hatayı tekrarlanan sahnelerde nasıl farketmiyorlar anlamış değilim...
diziye az kaldi:img-grin2 gerci pekheyecanli degilim:icon_whis
tabi bunun etkisi herşeyi bilmem olsa gerek
iyi bir oyunculuk izlemeyi düşünüyorum:img-wink:
birde bu gün kanald yamacı damatin biteceğini felan söylediler bu diziyi
takipcisi olmasamda bir kötü oldum:icon_sorr
bizim dizi biterken ne halde olurum bilmiyorum:img-cray:
insan alişiyormeeee:icon_sorr
offff offff efkar basti biden:img-cray: :img-bored
neyse herkese iyi seyirler:img-yes:
herkese tekrar merhaba bulduğum çift forum tarafından benimsenmemiş anlaşılan:img-hyste :happy0064 olsun biraz daha ısrar edecem bir kaç kişi buluruz belki .destek gelir belli olmaz:happy0064 forum bölüm moduna girmiş çoktan bu bölüm olacaklar az çok belli benim merak ettiğim 78 ve nikahta olacak olaylar ama biraz sabırlı olmak gerekiyor tabii ki:img-wink:
:img-hyste :img-hyste olmas yaa aslı kısı ceme veremeyiz
cem psikopat aklından zoru var
aslı iyi kıs seviyorum onu zaten 79. da yurtdışına gidecekmiş timuçin esen falan demişlerdi yaa yok öyle bişi...
Aslı dedi yaa yurtdışına gidip durulacağım diye durulup eski hayatına dönecek...
dizinin başlamasına az kaldı heyecanım artıyor inş. mantık hatalarının olmadığı bir bölüm izleriz...
mesela bu bölümde bebeğe etiketli tulum dikebilirler :D
bu hatayı tekrarlanan sahnelerde nasıl farketmiyorlar anlamış değilim...
niye veririz yaww :img-hyste yani verelim gitsin ne olacak :img-hyste yahu timuçin esen e gerek yok hem masraf olur isterseniz ben girerim bitiririm cemin işini:img-hyste ne kadar sevsemde piskopatı sizi mi kıracam yahu:happy0064
evet reklam girdi ama ben pek bir şey anlamadim:icon_whis
feride konusunda handan tepkisinde haklı en azından şimdilik:icon_whis :img-yes:
Yılmaz'ı çok heyecansız gördüm yavvvv:D:D insan bir üçbuçuk atar..bir yusuf yusuf olur...koşarken tırıs tırıs gider..ama bizimkinde tık yok..cemin bakışı gerçekten güzel oturmuş:D:D:D...bir de dikkatimi bişi çekti..hiç yapmadıkları bişi yaptılar..3 bölüm önceden özet geçmeye başladılar..hayret :D:D
Yılmaz'ı çok heyecansız gördüm yavvvv:D:D insan bir üçbuçuk atar..bir yusuf yusuf olur...koşarken tırıs tırıs gider..ama bizimkinde tık yok..cemin bakışı gerçekten güzel oturmuş:D:D:D...bir de dikkatimi bişi çekti..hiç yapmadıkları bişi yaptılar..3 bölüm önceden özet geçmeye başladılar..hayret :D:D
evet banada öyle geldi yavvvv:icon_whis ama şimdi su felan kaynatirken
daha iyi acaba filiz dogum yaptiktan sonra durumu agır mi olacak yoksa hastandede hemen kendine gelecekmi:icon_whis
filiz bagiriyor ben yılmazdan daha kötü oldum
offf offff resmen bitttim
nasılda bagiriyor filiz canım bnim yaaaaa
birde ömer tekiner farkı diyiyoum başkada bir şey demiyorum
adam hardi adam gibi
Filiz doğurdu ama millette 9 doğurdu.:D aslı baklasını ağzından çıkardı...ama şunu söylemek gerekir ki -bu başarı yönetmene ait bence--ölünce aslının bakması ve evlen dediği sahne gerçekten güzel ve kaliteliydi...hani her insanda vardır ya bir bamteli..işte tam o bamteline dokundular orada..birde müzik girince işin içine gerçekten güzel bir sahneydi..bu arada Tuba Büyüküstün'ü tebrik etmek istiyorum.gerçekten güzel ve gerçekçi oynadı rolünü :D
Mualla beklediğim lafı etti.'Seni çok benimsemiştim Filizi nasıl gelin olarak benimsicem bilemiyorum!!'Ayıptır ya böyle bi laf olur mu!!!
Tuba muhteşem ya .Daha gerçekçi oynayamazdı heralde.Tebrikler valla..
Filiz'i kurtarın ya.Bebeğimiz annesi ve babasıyla büyüsün.
Feride'yi daha kötü ne bekliyor acaba zaten bundan sonra 3 bölüm kaldı.Bir de bunları barıştırma ile mi uğraşacaklar 3 bölüm.Gerçi artık Yılmaz Filiz'in Filiz kurtulduktan sonra pek bir sorunu kalmayacak gibi ama.
Mualla beklediğim lafı etti.'Seni çok benimsemiştim Filizi nasıl gelin olarak benimsicem bilemiyorum!!'Ayıptır ya böyle bi laf olur mu!!!
evet yaa tamam bir anne olarak anliyoruzda bizim muallada aslida şansini zorluyor:icon_whis
sen filizi benimsemedin bende bir türlü seni benimseyemedim muallla:img-yes:
birde bu aslıya nasıl raplikler yazıyorlar yaaa :icon_whis :img-pilot
finale kaç bölüm kaldi şunun şurasinda haleeeen aklı aslıda
birazda torunun annesine sevgi ve saygı gösterse :img-yes:
evet yaa tamam bir anne olarak anliyoruzda bizim muallada aslida şansini zorluyor:icon_whis
yok yok büyüklerde de hiç saygı sevgi kalmamış...hey gidi günler hey bizim zamanımızda böylemiydi bu işler...yeni nesil ölümüş ölmüş...insan torunum der anası der gelinim der...Filiz der..iki yaprak sar görelim der..ama nerdee:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ozette hep Asliyla ilgili sahne gosterdiler....
Kesin Asli cephesinde cok sey olucak!
evet ya çok sinir oldum o sahneye muallayı artık kendine getirseler biraz iyi olucak:)
Neyse torununu görünce aslıyı görmez gözü:)
su anda sinirden ne yapacagimi bilmiyorum. tam diziye bakarken abim geldi ve tv programini elimden aldi ve kanali degisti babamda ona arka cikiyor ve diziye bakamiyorum:icon_evil. of ya meraktan catlcam su an ne olyuor filiz kurtulacakmi :img-cray: :img-cray:
Cem kesin çocuğu kaçıracak. Çocukta maşallah yani traş et askere gönder kıvamında , nasıl yeni doğmuşsa. Kocaman bişey.
Lastik gibi uzamak bu olsa gerek.
su anda sinirden ne yapacagimi bilmiyorum. tam diziye bakarken abim geldi ve tv programini elimden aldi ve kanali degisti babamda ona arka cikiyor ve diziye bakamiyorum:icon_evil. of ya meraktan catlcam su an ne olyuor filiz kurtulacakmi :img-cray: :img-hyste ay:
74 de bir gerdiler bi de şimdi...iyi geriyorlar...cem gelecek bakalım..:img-hyste
bu arada aslının sözleri de fena değil hani...duygusal sahneler çokluktaydı bu hafta...Yılmaz'ı bile ağlattılar :img-hyste :img-hyste (gerçi o durumda kim olsa farklı bir tepki vermezdi.şahsen ben hüngür hüngür giderdim..:img-hyste )
bu arada çocukta maşaallah torun gibin hani:img-hyste :img-hyste
filiz kurtuldu cemin nur yüzünü gördük (ıyyykkk) yılmaz hayal gördüğüne inanıyor ekrem de ama yine de araştıracaklar.
filiz baskın olarak çocuğuna bişey olacağı düşüncesinde bu da bi sonraki bölüm CAN'ın kaçırılacağı anlamına geliyor zanlı : CEM
ASLI'nın vıyk vıyk sesini her saniye her karede vermeseler olmaz dimi sinir oluyorum bu kızaaa
birde mantık hatasıdır heralde bilmem ama aynı gün haber verildi doğum oldu diye kız sabaha kadar dua ettim filize diyor eyy allahım yaa
malesef cıkmam lazım bir kaç söylüyelimde baliii
*aslı yılmaz konuşmasi iyi olmasina ragme erkendi filiz ameliyattayken
konuşmalarini garipsedim
*yılmazın hastene önünde aslıya bakıp bir süre durmmasina anlam veremedim gereksiz bir sahne olmuş
*yılmazın bbeeği gördüğündeki yada kocağina aldiği sahne pep iyi olmamiş
*yılmaz bebeği filize getirirken yanlız olsakar biraz daha romantik sahneler olsa süper olurdu hiç beyenmedim
*ne yılmazın nede filiz sevinci ni hisssdemedim
*muallla nın üzüntüsünüde hissdemedim
fatma-1721
08-06-07, 23:30
Su ana kadar en cok Filizi,Aynaliyi Ömeri ve Handani begendim,davranislar ve replikler hepsi olmasi gerektigi gibiydi.
Yilmazin da cok güzel sahneleri vardi ama Asliya yaklasimi ve onunla konusmasini begenmedim.Aslinin Yilmaza verdigi tepki ise cok güzel ve olmasi gerektigi gibiydi.
aferim mualla bak şimdi gözüme girdin
ama bu yılmaz gercekten cimri cıkti insan bir hediye alir
ve biraz daha romantik sahneler olabilirdi sanki
bu arada aynali ceydayi alsin şöyle alıcı bir gözüyle baktimda olur bu iş
Aaaaa Feride şimdide nikahtan önce olmaz diyo?Kafayı yedi galba geçen haftayı unuttu heralde:)
Yilmaz'in oyle bir durumda acilen Asli ile konusmasini ben de yadirgadim, hic yakisik almadi. Yilmaz yine yedekleme ihtiyacinda galiba diye gecti aklimdan. Filiz'in ne kadar iyi biri oldugunu mu kanitlamaya calisiyordu, bilmiyorum ama Filiz olumle pencelesirken konusulacak sey degildi. Asli bile sasirdi, Filiz'in iyi olacagina inanci Yilmaz'dan fazlaydi. Bu arada hala Asli'ya anormal replikler yazdirmayi surduruyorlar. O nasil dogal olmayan, sairane bir konusma seklidir. Ne kadar suslu bir anlatimdir..Neyse..
En canli, en icten sevinen ise Ceyda'ydi bana kalirsa.
busegurses001
08-06-07, 23:46
ya bu bölümde filize bayıldım resmen süper rol yaptı bi ara gerçek mi doğuruyo bu dedim:img-hyste :img-hyste :img-hyste işn komik yanı bi tarafta kalsın gerçekten gerçekten çok güzel rol yaptı büyüledi beni resmen o nasıl çığlık atmadır öyle kısacası bu bölümde çok beğendim tubanın oyunculuğunu:img-wink:
denizkizi55
08-06-07, 23:49
Dizi'yi izlemiyorumda, Kanal D'de rast geldi.
O Ebe nasil bir sahsiyettir ki, can'i ile ugrasan bir kadin'in yaninda kendini düsünerek, en son dogurttugum ölmüstü ben sorumlulugu alamam diyor. Orada Tuba Büyüküstün bayilmasinda kimler bayilsin, kendinden gecmeyecek olsa bile Ebe'nin en son dogurttugu ölmüstü simdi bende ölürüm düsüncesi ile, o bayilmasin da kim bayilsin yani.
Cinsligin bu kadar'i.
busegurses001
08-06-07, 23:49
Aaaaa Feride şimdide nikahtan önce olmaz diyo?Kafayı yedi galba geçen haftayı unuttu heralde:)
ya bu arada bişey soracam arkadaşlar ben geçen hafta pek izleyememiştim acaba ferideyle ömer birlikte mi oldu şimdi feride onun için mi nikahtan önce olmaz diyo cevap verirseniz çok sevinirim
ya bu arada bişey soracam arkadaşlar ben geçen hafta pek izleyememiştim acaba ferideyle ömer birlikte mi oldu şimdi feride onun için mi nikahtan önce olmaz diyo cevap verirseniz çok sevinirim
Oldular tabi:)
Bende ondan şaşırdım bu hafta nikahtan evvel olmaz diyince:)
Ya bide hakkaten o ebe felaket tellalı gibi bişeydi:)
Bide çocuğun kafası çıktı diyo sonrada yok ben doğurtamam en son doğurttuğum öldü diyo..
Ömere artık denicek laf yok çok haklı umarım bu sefer tepkisini tam olarak koyar .Dürüst davranıp söyleseydi Feridede Ömere..
fatma-1721
08-06-07, 23:51
Yilmaz'in oyle bir durumda acilen Asli ile konusmasini ben de yadirgadim, hic yakisik almadi. Yilmaz yine yedekleme ihtiyacinda galiba diye gecti aklimdan. Filiz'in ne kadar iyi biri oldugunu mu kanitlamaya calisiyordu, bilmiyorum ama Filiz olumle pencelesirken konusulacak sey degildi. Asli bile sasirdi, Filiz'in iyi olacagina inanci Yilmaz'dan fazlaydi. Bu arada hala Asli'ya anormal replikler yazdirmayi surduruyorlar. O nasil dogal olmayan, sairane bir konusma seklidir. Ne kadar suslu bir anlatimdir..Neyse..
Sagol denizim,bende Yilmazin konusmasinda ve bakislarinda ayni yedekleme ihtiyacini hissettim.Bence anlatmak istediklerini yanlis yansitti.Aslinin replikleri gercekten anormaldi,ama repliklerine ragmen davranislari yerinde oldu.Ceyda iki bölümdür mükemmelligini sürdürüyor.
Ayrica bölüm yorumunu dört gözle bekliyorum!!!
busegurses001
08-06-07, 23:55
Oldular tabi:)
Bende ondan şaşırdım bu hafta nikahtan evvel olmaz diyince:)
ay inanmıyorum ayni e bu kız şimdi niye nikahtan önce olmaz dedi ki saçmalamış yani acaba ömer başka bişey dedi de ona mı nikahtan önce olmaz dedi ama neye diyecek ki başka dimi bunlar kafayı yemiş walla:img-hyste :img-hyste
Feride gerçekleri Ömer'den saklayarak kendi sonunu kendi hazırladı.Hiç kusura bakmasın yani.
Bölüm Cem'in kaçırma sahnesi ile bitecektir büyük ihtimalle.Fakat tüyo ile yola çıkarsak çocuğu kaçıramadan Aslı tarafından deşifre edilecek.
Valla denizim çok doğru dedin Yılmaz bariz Aslıyı yedeğe aldı .:img-hyste
Ama Filizde kurtulunca rahat bi nefes aldı
Çocuk maşallah tosun paşa gibi:img-hyste
gülbeşeker
08-06-07, 23:58
Yılmazın öyle konuşmasının senaristler aslının bir hikaye gibi bişey anlattı ya işte ona bağlamaya çalışmışlar yılmazla filizn aşkı imrenilecek aşkmış v.s falan sonra yılmaz ağladı açıkçası yılmazın şok olduğu ve ağladığı sahneleri beğendim bazı sahneler gereksiz olmuş filiz doğum yaptı ama ben ne bileyim çok da bir sevinç heyecan hissdemedim hiçkimsede.
Evet tüyomuz doğru Cem çocuğu Aslı sayesinde kaçıramıyor.Aslı yine yararlı bir işe imza atacak sanırım.Şaşılacak iş doğrusu :D
Ya iyice sacmaladilar..Acaip tehlikeli bir adam hapisten kaciyor..2-3 gundur ne Ekremin ne Yilmazin haberi oluyor nede bir baskasi duyuyor..Yok artik ya..
Insallah kaciramaz yani.eger su son 3 bölümde kacirma olayi ile gecirirlerse yani deliririm.yeter ya biraz güzel bölümler görmek istiyorum.
bence yilmaz asliya kendini affettirmeye calisiyor bu aradada filizin ne kadar iyi bir insan oldugunu anlatmaya caliyisyor
aynen çok yadırgadım birde hastanenin önünde bakması yok mu :) neye baktı bir anlamda veremedim..Yılmaz filizin vasiyetini hemen yerine getireyim diye nerdeyse hemen evlenecekti :) aslı meselesi gereğinden fazla uzadığının ve anlamsızlaşmakta çığır açtığını düşünüyorum :) Mualla aslı replikleri,yılmaz aslı replikleri,kimsenin fotoğraf makinası olmaz ama aslı tedarikli hemen çıkarıvermesi bana çok yersiz ve saçma geldi
Bence de en içten ceydaydı.
Doğum anında tırnak kalmadı resmen :) ölmeyeceğini bildiğim halde çok kötü oldum ...Ebede ben doğuramam demesi yok mu nerdeyse öylece bırakacaktı :icon_whis
Sonra ömerin bir anda parlayıp hemen aniden sönmesi biraz tuhaf olmuş ama bildiğimiz ömer :)
Aslında güzel bir bölümdü ama şu cem bir çekilse aradan o zaman sevincimizi daha güzel yaşayabilicez .Senaristler ağız tadıyla mutlu mesut olmamızı istemiyorlar :)
Ağustos Böcüğü
09-06-07, 00:11
Evet tüyomuz doğru Cem çocuğu Aslı sayesinde kaçıramıyor.Aslı yine yararlı bir işe imza atacak sanırım.Şaşılacak iş doğrusu :D
Kalbi temiz ya kızımızın hep ona denk geliyor.:img-hyste
Neydi öyle bahçede Yılmazla konuşması ben ne anlatmak istedi anlayamadım.
Ceyda yine süperdi en samimi en doğal replikler ondaydı..
Medsul,
Aynı fikirdeyim bencede ceyda ile aynalı uyar..Ortam hafiften oluştu sanki :happy0064
gülbeşeker
09-06-07, 00:12
Tuba muhteşem ya .Daha gerçekçi oynayamazdı heralde.Tebrikler valla..
Mullanın zaten filizi benimseyemedği ortda kız doğurdu canım kızım deyip yanağından öptü mü?Aslında diğerleri de pek heyecanlı değillerdi ama neyse bu arada bego87 senin avatarındaki sahneler çıkmadı ben anlamıyorum gereksiz aslı-yılmaz sahneleri yerine iki tane romantik filiz-yılmaz sahnesi koysaydınız ya.
beşiktaşlı
09-06-07, 00:12
5 dizi izliyorsam 4'ünde hastane sahnesi var.Vurulanlar,bıçaklananlar ...Yarında ER adlı diziyi izleyeceğim Allah kolaylık versin:img-wink:
Hakikaten hala Cem'in kaçtığını haber vermediler çok saçma olmuş.Mesela Ekrem'in atlamaması lazım.Benim bildiğim Ekrem araştırır.:img-hyste
Arkadaslar bence o ebe varya tv basında bize dokuz dogurttu filiz cok güzel rol yapmış yılmazda öylebence o konuşmada bi tuhaflık yok sadece kendisini aslıya karsı mahcup hissettiği için yaptı.feride keşke söleseydi ömere cem e gelince ne kadar uyuz bi tip psikopat aslı gercekten hayırlı bir iş yapacak bencede.
batuhan_gumus
09-06-07, 00:13
ayy bu neydi böyle harika bölümdü cok güzeldi ama son sahne resmen bi mantik hatasiydi resmen uff yaa oo filizin dogurma sahensi harikaydi valla abyildimm iyiki filize bisey olmadi bebismizde baya cok tatli bee ben onu yerimm feride nerde dans ediyor ya resmen igrenc.... uff ya sonunda cem resmen cocugu aldi ben babasiyim dedi inanmiyorum yaa hemsirenin yaptigi kesinlikle bi mantik hatasi sen nderden bilion babasi oldunu git öbüt hemsirelere sorr off yine entrika aksiyon öbür bölüm yani 78 bölüm action..........bye
Ya iyice sacmaladilar..Acaip tehlikeli bir adam hapisten kaciyor..2-3 gundur ne Ekremin ne Yilmazin haberi oluyor nede bir baskasi duyuyor..Yok artik ya..
katiliyorum.adam ortaliklarda kimsenin haberi yok.hani arastiracakti yilmaz bebegin ve filizin derdine düsüp unuttu.
bir bölüm daha bitti:icon_sorr
dogruyu söylemem gerekirsee ben bu bölümü hep hastanede gecicegini az cok tahmin ediyodumm ama böyle deill:icon_sorr
yani ne bilim filiz yilmaz sahnelerii dah romantik icten olabilirdii (öpüsme) sahnesi gibi yani hep bi corcuna falann:icon_whis ama olmadii dügün istedik olmadii romantik sahneler istiyoruzz almadii olmicak gibii:icon_sorr
dogum sahnesini ben cok beyendim yaa gözlerim dolduu yada o resim falan cekmelerii süperdii:img-yes:
Ceyda iyi süperdi gene ama bir sözüne hayatta kalımıyorum :) yılmazdan bir tane daha istedi aman ceyda ne yaptın sen :) ağzından yel alsın :):) bir tanesine zor dayandık ikincisi aman diyeyim :):)
gülbeşeker
09-06-07, 00:17
aynen çok yadırgadım birde hastanenin önünde bakması yok mu :) neye baktı bir anlamda veremedim..Yılmaz filizin vasiyetini hemen yerine getireyim diye nerdeyse hemen evlenecekti :) aslı meselesi gereğinden fazla uzadığının ve anlamsızlaşmakta çığır açtığını düşünüyorum :) Mualla aslı replikleri,yılmaz aslı replikleri,kimsenin fotoğraf makinası olmaz ama aslı tedarikli hemen çıkarıvermesi bana çok yersiz ve saçma geldi
Bence de en içten ceydaydı.
Doğum anında tırnak kalmadı resmen :) ölmeyeceğini bildiğim halde çok kötü oldum ...Ebede ben doğuramam demesi yok mu nerdeyse öylece bırakacaktı :icon_whis
Sonra ömerin bir anda parlayıp hemen aniden sönmesi biraz tuhaf olmuş ama bildiğimiz ömer :)
Aslında güzel bir bölümdü ama şu cem bir çekilse aradan o zaman sevincimizi daha güzel yaşayabilicez .Senaristler ağız tadıyla mutlu mesut olmamızı istemiyorlar :)
Bu haftaki bölüm ciddi ciddi fragmanından kötüydü bence yılmaz aslıya aşık değil bu ortada ama senaristler filize bir şey olursa yılmaz aslıyla evlenecek şüphesini içimize sokmak için tuhaf aslı-yılmaz sahneleri yapmışlar bir anlam veremedim.Ömerle feride sahneleri de bana yavan geldi bu bölüm umduğumdan kötüydü hele filiz-yılmazın hiç mi romantik sahnesi olmaz pes yani
ayy çok güsel bi bölümdü ama bazı sahneler gereksizdi aslı geçekten
anormaldi ama adaşımında dediği gibi repliklere göre iyi davranışlardı
cem piskopatı salak çocuğumu ben büyütücem oğlum dedikçe
onu boğmak istedim:img-hyste filiz doğum sahnelerinde kısacası
tüm sahnelerde süperdi :img-wink: fevkaladenin fevkindeydi:happy0064
feride yine yanlış anlaşılcak gibi bakalım ömerede yasık ya bi taraftan anası bi
taraftan feride :icon_whis
Bu nasil bi bolumdu boyle::img-blush
icim sizladi resmen ilk sahnelerde tuba buyukustunun ve bulent inalin oyunculugunu gonulden kutlamak isterim bi insan bukadar iyi rol yapar yah..zaten dogum sahnesinde bi aglamaya basladim..o zorunlugu cook iyi yansiti tuba buyukustun helal olsun...bolum ozetinden anlasildi sahiden dizimizin omru az,cok az kaldi ve bu tat artik agzimda...:icon_sorr
neyse
FILIZ:in super rolu ve replikleri beni cok etkiledi,replik dedigin bu olur
"eyer ben uyanmasam asli bebegimize bakarmi?"
resmen benim bitim kare,dogum sahnesi buakdar inandirici olurdu tuylerim dikendiken oldu...detaya daha snra tektek gircem simdi ozet geceyim:)
YILMAZ:oyoy:)kiyamam yah filizle beraber oda ikinio resmen:)onunda cabasi aglamasi cok etkileyiciydi snra ekremin samar atmasi:)yuh yani adam beyn kanamasindan gider dedim ama:)..
can:ablasi kurban olsun canim benim yaa cook tatli,bi kasi havada ayni babasi dudaklari burnu felanda annesi:)HOSGELDIN CAN BEBEK..
Asli:alahim her bolum daha cook seviyorum bu kizi yaa vala helal olsun canim benim,rolu cok etkileyici hele son sahnede yilmazla beraber olan seyler geldi ya aklina acidim vala yani o nisan sahnesini bile sevdim:)
aslinin gelmesi iyi oldu vala biri dedide inanmadim her sey tipatip cikio
asli bebegi gorcek polise diycek (polis timo olcakmis:))bakacaz...ama bence girmesin timoes 2bolum icin..
Omerabowww askommm:img-in_lo son sahnedeki bakislar neydi ole...amaninn vala adam feridenin kolunu SIKTIGINDA "kan akacak kan"dedim ama snra basladi taktikitak:)insalah gururu askini yenmez cunku gercekten feride akili bi karekter namusuna sahip cikio yani...
feridecanim yaa,her nekadarda omerle aranizi bozmak istesemde bu sadece diziye girersem olurdu ki mumkun degil sen yine kal omerle ama bence yalan solemicekti omere sudur su diycekti ama tabi afedersiniz kendi manyakligi okumadan etmeden ati imzasini (cook sacma)..
handan muala ve deger seylerkanka olmus ta haberim yok hele bi ara muala handana sarildi bi acaip oldum....vala handan cok degisti cok sefmeye basladim onu ki bence ferideyi gordugu sahnede hakliydi sonucta o bi anne ve oglunu tanio omerin ole bisey kaldiramayacagini bilio KI bi ara feride oynarken omerin miydesi bulandi gibiee tabi ordaki serseriler"vay yavrum"derlerse(agiz hareketlerinden anladim)herkezin migdesi bulanir....
Feride cok sacmaladi insan ömere bi haber verir dimi!!!
Filizin sahnelerind eöldüm öldüm dirildim.ya sizce cem cocugu kacirabilecekmi.diger bölümden resimler gördüm,filizin üstünde mavi bir üst vardi ve kucaginda oyuncak bebek
cemsenaristler seni neyapmaya emi..yaa ne kil bi adam(sakalarida uzatmis zaten)yaa bukadarmi mantiksiz bi seye kalkisir senaristler hic degilse 2-3tane polis gorseydik koskoca cemi kimse farketmiyomu,basindan beri supermen ilan eti bu senaristler cemi,tamamda cem hapisten kacmis hastanede yok polisler nerde be kardesim...
bide ofkesinden mujganlarin atolyesini yakcaklarmis yuh yani ne alaka...
Güzel bi bölümdü ama bazı yerleri sacma geldi yinede oyuncular bütün eksiklii kapattı bnce... Cem in aslında bebei bu bölümde kaçırmasına sevindim çünkü sete giden arkadaslar düğünde bebek filizin kucaında demişlerde düğünde haftaya olduğuna göre yılmaz ve filiz çok hasret kalmıcak canlarına demek ki
eksi taraflarını ele alırsak :img-pilot yılmazın aslıya öle demesi çok sçmaydı
sanki yılmaz ile aslı büyük bir aşk yaşadılarda filiz araya girdi hamile kaldı gibi töbe töbe:img-hyste
nese filizinde ben gözlerimi açamazsam bebeğime aslı baksın yııılmaz demesi
bana koydu valla seneristlerin akıllarına sağlık yani fıtık ettiler:img-help:
gerçektende insan bi romantik sahne koyardı yılmaz&filiz :img-yes:
muallada aslıya demesinmi filizi nasıl gelinim die bağrıma basıcam sana alıştm
ben ayyy alıştıysan alıştın sinir etti beni:img-blush ayrıca ebe hanımıda
atlayamıcam one öle ya benim son doğurttutturduğum kadın ölmüştü yüküm
alamam dedi durdu filizin öleceği yoksada ölesi geldi yani :img-pilot
beşiktaşlı
09-06-07, 00:26
Cem'in düğünü basıp Filiz'i öldüreceğini okudum bir yerde ,pek inanmadım ama paylaşayım dedim.
Birde Feride hakikaten oryantal yapmayı becerebilse....
Ya gercekten cok sacma bu cem meselesi. Adam elini kolunu sallayip her yere gidiyor. Haftaya kurtarici melegimiz Asli yine is basinda olacak bence =)
gülbeşeker
09-06-07, 00:30
Ben yılmazla filizi doğum sahnelerinde çok beğendim hele yılmaz şoka girdi sonra ekrem tokat attı ağladı falan kıyamam canım ondan sonra bebek doğdu ama kimsede doğru dürüst heyecan yoktu ama bebek ilk doğduğunda daha filiz bayılmadan yılmaz dedi ya bebeğimiz ne kadar güzel o sahneyi çok beğendim hele ebe de neydi öyle filize çok güzel moral verdi.
eksi taraflarını ele alırsak :img-pilot yılmazın aslıya öle demesi çok sçmaydı
sanki yılmaz ile aslı büyük bir aşk yaşadılarda filiz araya girdi hamile kaldı gibi töbe töbe:img-hyste
nese filizinde ben gözlerimi açamazsam bebeğime aslı baksın yııılmaz demesi
bana koydu valla seneristlerin akıllarına sağlık yani fıtık ettiler:img-help:
gerçektende insan bi romantik sahne koyardı yılmaz&filiz :img-yes:
muallada aslıya demesinmi filizi nasıl gelinim die bağrıma basıcam sana alıştm
ben ayyy alıştıysan alıştın sinir etti beni:img-blush ayrıca ebe hanımıda
atlayamıcam one öle ya benim son doğurttutturduğum kadın ölmüştü yüküm
alamam dedi durdu filizin öleceği yoksada ölesi geldi yani :img-pilot
haha:):)yaaa vala hic sorma o kadina bende taktim"ben yemin etim bu yuku kaldiramam kordon bebegin bogazina takilmis olabilir bebek tehlikede olebilir,snra bilmem ne icine kacti ben bisey yapamam yemin etim bunun sorumlugunu alamam:)"yuh be kadin tehlikeye sen soktun is olduda bitti hale ben bu yuku kaldiramam dion yahh...sinir oldum dedigin gibi filize bayginlik geldi olesi geldi kiz cagizin:)
yilmazin onu asliya solemesi cook sacmaydi gercekten ne alakaysa sanki "teklif edip agzini ariyormus"gibi aslinin filiz olmeden son arzusu vardi(olmeden demisim:img-hyste )eyer uyanamazsam bebegimize asli bakarmi dedi..
o repligin arkasindan bunu beklerdim
"ne diyorsun asli bakarmisin":)yani yuhh..
Mullanın zaten filizi benimseyemedği ortda kız doğurdu canım kızım deyip yanağından öptü mü?Aslında diğerleri de pek heyecanlı değillerdi ama neyse bu arada bego87 senin avatarındaki sahneler çıkmadı ben anlamıyorum gereksiz aslı-yılmaz sahneleri yerine iki tane romantik filiz-yılmaz sahnesi koysaydınız ya.
Evet o sahneler yoktu .Çıkardılar heralde o sahneleri.Valla hiç heycanlı falan dılldı bu bolum neden bılmıorum ama bende cok zevk almadım.Zaten cem almış başını gidiyo.Herkes ayrı bi telden çalıyo:)
ya güzel bölümdü cem olmasaydı keşke ben biliyodum zaten o piskopatın bebeğimi alacam diye bişey yapacağını keşke aslı görse de engel olsa
bide bugün iki olaya çok güldüm birincisi can bebek doğdu yılmaz çocuğa baktı bu bizimmi dedi sanki ebe yatağın altından başka çocuk verdi :D
ikincisi ambulans evin önünde durmuş aynalı diyoki ev şurası zaten dibindeler evin :D
ayrıca aynalıda görevini yapmadı hani cemin kaçıp kaçmama durumunu araştıracaktı....
dr_kitirpiyoz
09-06-07, 00:43
ben bu bölümden hiç bi tat alamadım :icon_sorr
hastane sahnelerinden birinde dikkatimi çekti de,bence ceydayla da aynalıyı başgöz etsinler :img-in_lo
Geride bıraktığımız 77 bölümde ilk kez bu bölümü izleyemedim...Çok acil bir işim çıktıda:(
Eve geldim Beyaz Show başlamış bile..:(Kanal d nin sitesine baktım hafta sonu tekrarda yok..:(
İş yine youtube'a düştü anlaşılan..:img-yes:
Bu arada yapılan yorumlardan güzel ve heyecanlı bir bölüm olduğu anlaşılıyor..Neyse daha fazla okumayımda heyacanı kaçmasın..:)
Herkese iyi geceler...:img-lazy:
haha:):)yaaa vala hic sorma o kadina bende taktim"ben yemin etim bu yuku kaldiramam kordon bebegin bogazina takilmis olabilir bebek tehlikede olebilir,snra bilmem ne icine kacti ben bisey yapamam yemin etim bunun sorumlugunu alamam:)"yuh be kadin tehlikeye sen soktun is olduda bitti hale ben bu yuku kaldiramam dion yahh...sinir oldum dedigin gibi filize bayginlik geldi olesi geldi kiz cagizin:)
yilmazin onu asliya solemesi cook sacmaydi gercekten ne alakaysa sanki "teklif edip agzini ariyormus"gibi aslinin filiz olmeden son arzusu vardi(olmeden demisim:img-hyste )eyer uyanamazsam bebegimize asli bakarmi dedi..
O repliğin arkasından bende aynı şeyi düşündüm bide bakarmısın deseydi tam olucaktı:img-hyste
Hem söz yüzüklerimzde duruyo aslı olmadı bunu çıkartır onu takarım ben :img-hyste :img-hyste bariz aradı aslının ağzını..
c0k güzel bi bölümdü ama bence bastan s0na kadar sacmalik dolu bi bölümdü...
ilk basta filizin sancilanmasini asiri abartmislar... bildigimiz kadariyla dogum aninda sancilar aninda bastirmaz yani benim aplalarimda öyleyi hic biride öyle bagirmadilar.. aninda filziin fenalasmasi falan abartiliydi...
ikincisi ebenin dogum sirasindaki davranislari.. hem cocugun kafasi cikti diyo hemde ayni anda cocugun göbek bagi boynuna dolanmis oluyor.. cocugun kafasi ciktiysa göbek baginida orda cözebilirler filizin daha fazla ikinmasiyla zaten cocuk iice bogulabilir.. bildigim kadariyla bebek daha anne karnindayken göbek bagi dolandiginda orda iicabina bakiyorlar..
Birde cocuk cikarttilar ki hey masallah vardir bi 3 aylik bebek dogar dogmaz annesine nasilda güzel bakti öyle.. Ebe cocgu hemen yikadi ama normalde cocuk dogar dogmaz annesini tanisin diye aninda kucagina verirler..
baska aklima bisey gelmiyor ama dogum anini asiri abartmis ve sacma yapmislar bence...
Yilamzinda Asliyla konustuklari zaten anlam verilecekmis gibi degil.. ne alaka birden Filizin o sözlerini asliya iletmek.. Ama Filiz Yilmaz Ve Can'in cekindikleri ilk resim süperdi.. cok güzel bi aile oldular.. bundan sonraki bölümüde tahmin edebiliriz cem piskopati Can'i kaciracak bir bölümde o konuyla devam edecek.. Cem de ayri bi mevzu cocugu resmen kendisinin ilan etti.. 0 hemsireninkide ayri bir ihmalsizlik...
Ama yinede c0k güzel bir bölümdü
beşiktaşlı
09-06-07, 00:46
ben bu bölümden hiç bi tat alamadım :icon_sorr
hastane sahnelerinden birinde dikkatimi çekti de,bence ceydayla da aynalıyı başgöz etsinler :img-in_lo
Bende aynı şeyi düşündüm.Birde Canan hanım yok hiç ortada ...Ne oldu?bir açıklama getirmediler.
gülbeşeker
09-06-07, 00:46
Mervecim o sahnenin devamı öyle olsa şaşırmazdım senaristlerden her şey beklenir ama aslı bayağı bir süslü laflar etti yılmazım ağladı aslında o da kendini aslıya karşı mahçup hissediyor düşünsenize yılmaz aslıya evlilik sözü verdi ama hep mutsuzdu aslıyı sevemedi ona karşı uzaktı falan yani onu kandırmış oldu ama aslı yılmaza bebeği söyleyerk onun filizle tamamiyle birleşmesini sağladı şimdi aslı cemi görüp polise haber vericek ya artık can bebeğin güvenlği aslıdan sorulur:img-hyste
Geride bıraktığımız 77 bölümde ilk kez bu bölümü izleyemedim...Çok acil bir işim çıktıda:(
Eve geldim Beyaz Show başlamış bile..:(Kanal d nin sitesine baktım hafta sonu tekrarda yok..:(
İş yine youtube'a düştü anlaşılan..:img-yes:
Bu arada yapılan yorumlardan güzel ve heyecanlı bir bölüm olduğu anlaşılıyor..Neyse daha fazla okumayımda heyacanı kaçmasın..:)
Herkese iyi geceler...:img-lazy:
ufak bi kopya vereyim uydu varsa eğer sabah 5-6 arasında başlayarak yayınlıyor euro d ben bazen kaçırdığımda kalkıp izliyordum hem daha az reklam oluyo çabuk bitiyo :D ama işte uykusuzluk sorunu olabilir :D :D
lykiadreamer
09-06-07, 00:48
Cem çocuğu kaçırmaya çalışacak ama kaçıramayacak bence,Aslı görücek çünkü.Bu aslı'yı da iyice iyilik meleği yapıp çıkardılar başımıza bu bölümde,onların mutluluğu için kendi aşkını feda etti izleniminde..ama yemezler.Filiz doğum sahnelerinde çok başarılıydı ama zaten Babam ve Oğlum filminden tecrübesi vardı.Çok şükür sonu filme benzemedi :) gelecek hafta da nikahlarını izlicez bakalım nasıl olucak..Duyduğuma göre Filiz gelinlik giymeyeycekmiş..Bi de çınar komiser acaba gerçekten diziye girecek mi ya?? onuda merak ediyorum arada :D
Feridenin dansettigi yeri birde polis basarsa simdi..O zaman Handan kuplere biner iyice..Bakmadan imzaladi o kontrati..Ancak Ekrem halleder sanki.
Mervecim o sahnenin devamı öyle olsa şaşırmazdım senaristlerden her şey beklenir ama aslı bayağı bir süslü laflar etti yılmazım ağladı aslında o da kendini aslıya karşı mahçup hissediyor düşünsenize yılmaz aslıya evlilik sözü verdi ama hep mutsuzdu aslıyı sevemedi ona karşı uzaktı falan yani onu kandırmış oldu ama aslı yılmaza bebeği söyleyerk onun filizle tamamiyle birleşmesini sağladı şimdi aslı cemi görüp polise haber vericek ya artık can bebeğin güvenlği aslıdan sorulur:img-hyste
aslı olmasa da yılmaz görecekti filiz yılmazı gönderiyordu zaten :img-hyste aslının gitmesi canla cemin :img-hyste yakınlaşmasına sebep oldu,aslı hayal kurup filizle yılmazı görüp özenip can bebeğin yanına gidene kadar ooo iş işten geçer ...Aslıyı ya diziden çıkarsınlar ya da kızı konuşturmasınlar,her yerde bulunmasın
Valla doğru Can Aslıya sahip çıksın büyünce çocuk onun sayesınde anne babasıyla yaşıcak + piskopatın elinden kurtulucak
Esasındaaa ilerde Can'la Aslı arasında bi ilişki yaşanabilir.Nede olsa artık yaş farkı ilişkilerde sorun dill:D :D :D
tobetobe kordon boynuna mi dolanmis nee:)alah muhafaza bebegi kayberderiz alahim sen koru tobeliyim ben yapamam mesuliyeti alamam..yine aynisi olursa kadin olurse alahim sen koru yarabim:)
yuh yani yilmaz seninle mi ugrasin filizlemi...taktim bu ebeye
tobetobe kordon boynuna mi dolanmis nee:)alah muhafaza bebegi kayberderiz alahim sen koru tobeliyim ben yapamam mesuliyeti alamam..yine aynisi olursa kadin olurse alahim sen koru yarabim:)
yuh yani yilmaz seninle mi ugrasin filizlemi...taktim bu ebeye
Nasıl takmıcan ki zaten:) Ulen bebeğin kafa çıkmış ha gayret geldi geliyo kadın yok töbeliyim diyo .Ebe kadın o zaman kadına niye ıkın ıkın diosun bebeği çekip almıcaksan bebek orda sıkışıp ölücekti zaten biraz daha müdahale etmeseydi kordon bahane:D :D :D
Aslının aldığı hediye çok güzeldi :) bari aslıya iyi bir şey yazayım :):)
Filizin kafasına kırmızı kurdale takarlar diye bekledim ama kimse de gelenek görenek takıntısı yok,takıntılı olanlarınsa takıntıları sadece aslıya uygulanıyor :):) Filiz olunca hiçbir şey yok.Ayrıca Mualla beşi bir yerde takıyor düşündüğü tek şey torun :):) 3 tane olsunmuş kız ölümden döndü hala torun diyo :)
Aslının aldığı hediye çok güzeldi :) bari aslıya iyi bir şey yazayım :):)
Filizin kafasına kırmızı kurdale takarlar diye bekledim ama kimse de gelenek görenek takıntısı yok,takıntılı olanlarınsa takıntıları sadece aslıya uygulanıyor :):) Filiz olunca hiçbir şey yok.Ayrıca Mualla beşi bir yerde takıyor düşündüğü tek şey torun :):) 3 tane olsunmuş kız ölümden döndü hala torun diyo :)
vallah ya...he bide sizce ilerde aynali ve ceyda nin arasinda biseyler olur mu?bence olur vallah...okadar laf söyledi kiz...bosuna söylemis olmasin:img-hyste
görelim de bakalim :img-pilot son 2/3 blm de neler olcak...daha kimleri öldürcekler:icon_sorr ve ceme nolcak...en büyük sacma zaten cemin hala yakalanmasi veya yilmazlara kactigini haber verilmemesi...
...neyse benden bukadar....bunlar benim düsüncelerim..görüsürüz...iyi geceler!bye
güzel ve yine heyecanlı bir bölümdü.Yalnız diziyi çok uzatmaya başladılar.Dizi kötü sonla mı yoksa iyi sonla mı bitecek seyirciyi aptala çevirdiler. Şaka bir yana bu dizi ne zaman bitiyor?Birkaç bölümdür aklıma takılan bir şey var,belki sizlerin de dikkatini çekmiştir:Konu uzadıkça,yan karakterlerin rol süreleri uzadı,bilmem fark ettiniz mi?:icon_whis
Bu arada Tuba Büyüküstün,beklemediğim kadar iyi bir performans sergiledi bu bölümde.Doğum sahneleri çok zordur çünkü.Doğum sahnelerinin bir başka hakkını veren oyuncu Nurgül Yeşilçay'dır bana göre;)(bknz:İkinci Bahar,Asmalı Konak)Tuba da en az Nurgül kadar başarılıydı bu akşamki bölümde.:good: Bülent İnal ile ilgili bildiğim tek şey de bu tür rollerin bu adama oldukça yakışması:img-wink: İkisi de çok tatlı gözüküyor ekranda.Her hafta,acaba sadece ikisini izlemek için mi bu diziyi izliyorum diye kendime soruyorum:P
kısa kısa değinirsem...
__öncelikle tubayı hayranlıkla izledim okadar inandırcı oynadıki sayesinde dokuz doğurdum...hatta kuzenim hamile valla aldırsammı bu kadar mı bu doğum diyo okadar gözünü korkutmuş..eva'ya kötü oldu...ben olsam korkardım:)
__doğum sahnelerinde yılmazı sevmedim bence çok donuk oynadı...
__filizi çok seviyorum ama aslı bakarmı nedemek? eliif öldü kim baktı bebeğe gene bakarlardı babanesi ananesi...o laflar saçmaydı filizcim kusura bakma:(
__aynalıya yılmaza ne güzel vurdu...o tokatı çoktan haketmiştin yılmaz akın...allahın sopası yok geldi buldu gene seni...ilahi adalet işte:)
__aynalı köy evine gidiyo ama ambulans arkada normalde ambulans önden gitmesi gerekiyo yol açılsın diye....aynalıya kim yol verecekse.? ona da siren taktılarda ben mi görmedim?
__filiz cemi gördüm diyo yılmaz inanmıyo..bu adam hiç akıllanmıcak gene inanmıyo filize...aslı dedi bebeğe inandı şimdi cemi gördüm diyecek gene aslıya inanacak...filize inanması için hem aslının da onaylaması mı gerekiyo anlamadım ben bu işi:(
__Seni çok benimsemiştim Filizi nasıl gelin olarak benimsicem bilemiyorum!!...mualla sultanı sevmediğimi cemil cümle bilir...ama bu akşam gözümden tamamen düştü...ne demekti buya...aslı yokken filiz vardı...hiç sevmedi bu kızı...aslının nesi vardı filizden farklı...bu kıza neden yetim muamelesi yapıyo hep...filiizim kimlerin eline kaldın öyle...yazık ya çok yazık...denecek lafmıydı o....artık filizin gelinin olmuşken..
__beşi bir yerde takıyo 3 tane olsunmuş torun..yuh artık...kız ölümden döndü bi daha tövbe eder zaten doğuma...muallanınki de bulmuşta bunuyo durumuna en iyi örnek...zaten filiz ameliyatayken herkes üzüntüyle bebeğe bakarken bitek muallanın ağzı kulaklarındaydı...ne de olsa torun var filiz ölse yedekte aslı var gelin...o değme muallanın keyfine
__ceyda yılmaza iltifat etti senden varmıdır başka diye..aman eksik kalsın ceydacım...bi yılmaz daha çekilmezdi..
__aslıyı neden bukadar yüceltiyolar anlayamadım..evliya oldu başımıza..hiç inandırıcı gelmiyo bana..
__ felaket tellalı ebeyi de unutmayayım...filiz ölse rahat edecekti kadın...ya diğeri gibi olursa anneyi kaybedersek denir mi? kadın doğurmaya çalışıyo...ölecek deyip durdu...ölecek olsa bile insan moral verir iyi olacaksın diye..bu neya ali sustu ebe başladı patavatsızlığa...ben yılmazın yerinde olsam sus be kadın derdim:img-wink:
archshe son dediğine ben de katılıyorum.Aslı'nın hikayesini gereksiz uzattılar.Her bölüm Aslı'nın 'iyilik meleği' halleri ve ona öyleymiş gibi davranılması açıkçası bir izleyici olarak beni çok bunaltıyor.Aslı'nın dizinin hikayesindeki yeri fazla kalmadığı için ona şimdilik böyle rol vererek,hikayeden yavaş yavaş uzaklaşması sağlanıyor.Bu arada dizinin finalinin Filiz'in ölüp bebeğe de Aslı'nın bakması ve Yılmaz ile birlikte olması çok Türk filmi tadında olurdu.Ama bu dizinin de esin kaynağı Türk filmi değil mi?Bence diziye yakışan bir final olurdu.Kötü bir final olması taraftarı değilim ama tabi bu benim fikrim;)
ihlamurdelisi
09-06-07, 01:52
arcshe harikasın...süper anlatmışsın bölümü..oldum olası yorumlarına hayranım..hislerimin tercümanısın :D filizin ben bir daha uyanamazsam aslı bebeğimize bakarmı demesi benim canımdan can aldı..süper söledi yiğidi öldürcen hakkını yemicen :D
archshe son dediğine ben de katılıyorum.Aslı'nın hikayesini gereksiz uzattılar.Her bölüm Aslı'nın 'iyilik meleği' halleri ve ona öyleymiş gibi davranılması açıkçası bir izleyici olarak beni çok bunaltıyor.Aslı'nın dizinin hikayesindeki yeri fazla kalmadığı için ona şimdilik böyle rol vererek,hikayeden yavaş yavaş uzaklaşması sağlanıyor.Bu arada dizinin finalinin Filiz'in ölüp bebeğe de Aslı'nın bakması ve Yılmaz ile birlikte olması çok Türk filmi tadında olurdu.Ama bu dizinin de esin kaynağı Türk filmi değil mi?Bence diziye yakışan bir final olurdu.Kötü bir final olması taraftarı değilim ama tabi bu benim fikrim;)
arcshe harikasın...süper anlatmışsın bölümü..oldum olası yorumlarına hayranım..hislerimin tercümanısın :D filizin ben bir daha uyanamazsam aslı bebeğimize bakarmı demesi benim canımdan can aldı..süper söledi yiğidi öldürcen hakkını yemicen :D
aynı şeyleri düşündüğümüze ve bana katıldığınıza sevindim..
sevgili ezo,
aslı yılmazı filize bıraktı diye melayike oldu...ama filiz bebeğini taşırken ve aslı için yılmaza git derken filize biri de nasıl buna dayandın büyük insansın demedi...aslı yılmazın mutluluğu için ve kendini bu durumda mutsuz olacağını bildiği için filize gönderdi...hala filizi seviyodu yılmaz çünkü..aslı kendi itiraf etti bunları...aslı yılmazı filize gönderirken filizi ve bebeği direk düşünmedi belki dolaylı anca...ama filiz sadece aslının iyiliği için yılmazdan vazgeçti..arada çok fark var ama aslının melekliğini gören dizi karakterleri filizin yaptığı fedakarlığı göremiyo...
sevgili ıhalmurdelisi,
yazdığın güzel şeyler için teşekkür ederim...:img-yes:
ihlamurdelisi
09-06-07, 02:09
bende bu bölüm muallaya fazlasıyla gıcık oldum...bence filiz onların evinde kalmasın..kadın filizi doğuran makine olarak görüyo herhalde torun fabrikası hehe:D
ayrıca arcshe ben beren nickim deişti sadece :D
bende bu bölüm muallaya fazlasıyla gıcık oldum...bence filiz onların evinde kalmasın..kadın filizi doğuran makine olarak görüyo herhalde torun fabrikası hehe:D
ayrıca arcshe ben beren nickim deişti sadece :D
hımm..berencim sen miydin?tanıdıkmışın yahu:)aman mualla demeyin bana...cinlerim tepeme çıkyo dediklerini düşündükçe...hatta dediya hani 1 ay daha vardı doğuma diye ...aman dedim şimdi ondan da şüphe eder bunlar...filiz 9 aylık doğurdu demek falan diye..ozaman yılmazla filiz barışmamışlardı bu bebek yılmazımın değil diye:icon_sorr
son bişeyi merak ettim...aslı ameliyat oldu beynindeki urdan..öyle bir ameliyatta saçı kazıyolar diye biliyodum ama aslının saçlar sırma gibi maşallah...kel alaka anlamadım...
ihlamurdelisi
09-06-07, 02:22
valla bencede aslının saçlarının öle olması baya bir komikt...yani daha düne kadar kafası sarılıydı..şimdi kızz maşallahı var valla nerdeyse filizi gömcekti tövbe tövbe ALLAH korusun..birde o iki saat muhabbeti yokmu delircektim tubayı o kadar göstermediler be insaf
gülbeşeker
09-06-07, 02:26
valla bencede aslının saçlarının öle olması baya bir komikt...yani daha düne kadar kafası sarılıydı..şimdi kızz maşallahı var valla nerdeyse filizi gömcekti tövbe tövbe ALLAH korusun..birde o iki saat muhabbeti yokmu delircektim tubayı o kadar göstermediler be insaf
Yılmaza bir masal anlattı durdu ben de bunun sonu nereye bağlancak dedim meğerse filiz ve yılmaz aşkına hayranmış onu demek istemiş tuba doğumdan sonra fazla görünmedi ama doğumda yeterince göründü ay o bebek neydi öyle tamam yeni doğmuş değildi çok tatlıydı
Forum sorunları ile ilgilenirken diziyi net izleyemedim. Dikkatimi çeken, bölüm özetlerinde iki bölüm önceki sahnelerin yer almasıydı. Benim dile getirdiğim detayları ön plana getirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum:)
-Hastahane sahnelerini beğenmedim.
Alp, Nalan, Kerem sahnesinde, Alp'in dost kimliği adı altında yaptıkları onaylanır değildir. Alp-Nalan beraberliği, bir yalan üzerine kurulursa, artık söylenecek bir söz bulamayacağım. Bir kişinin önceden bilinen veya bilinmeyen kararlarına müdahale etmek, hayli ilginç olsa gerek.
Filizin, vasiyeti ise hayli ilginçti. Bence, bölüm vasattı. Neyse iyi geceler.
ihlamurdelisi
09-06-07, 02:37
GÜLBEŞEKER ne hikayeydi ama :D:D offf offff yeter artık bunumu izlicez dedim dedim durdum:D ayrıca nalan kerem ve alp üçlüsünü hi.ç sevmiyorum çok itici...zaten filiz olmasa dizi yürümez :D
hımm..berencim sen miydin?tanıdıkmışın yahu:)aman mualla demeyin bana...cinlerim tepeme çıkyo dediklerini düşündükçe...hatta dediya hani 1 ay daha vardı doğuma diye ...aman dedim şimdi ondan da şüphe eder bunlar...filiz 9 aylık doğurdu demek falan diye..ozaman yılmazla filiz barışmamışlardı bu bebek yılmazımın değil diye:icon_sorr
Mualla Sultan o kadar ince hesablarla ugrasarak vakit kaybetmez, hem o hesablardan cok daha önemli hesap yürütmekte Filiz kac cocuk dogurursa evde ki cocuk cigliklari kac dezibel olurda evdeki sessizlik giderir, Filiz kac kiz dogurursa kac erkek dogurmasi gerekirki erkek hükümeti devam etsin, Filiz hangi araliklarla dogum yapmasi gerekirki bebek özlemi cekmesi...Yani simdi bunlari hesaplamak varken ay hesabi yapacagini düsünmüyorsun heralde:img-hyste
ihlamurdelisi
09-06-07, 02:45
Mualla Sultan o kadar ince hesablarla ugrasarak vakit kaybetmez, hem o hesablardan cok daha önemli hesap yürütmekte Filiz kac cocuk dogurursa evde ki cocuk cigliklari kac dezibel olurda evdeki sessizlik giderir, Filiz kac kiz dogurursa kac erkek dogurmasi gerekirki erkek hükümeti devam etsin, Filiz hangi araliklarla dogum yapmasi gerekirki bebek özlemi cekmesi...Yani simdi bunlari hesaplamak varken ay hesabi yapacagini düsünmüyorsun heralde:img-hyste
vallahi öldüm gülmekten süpersin :img-hyste :img-hyste kadın filizi damızlık tavuk sandı herhalde :img-hyste habire torunda torun ..hiç sevemedi gitti..hay senin başına hayri bey kadar taş düşsün emi:img-hyste ne çıkarcı kadın aman iyiki yılmaz annesine benzememiş...bu arada mahalleliyi ilk defa bu kadar çok sempatik gördüm filizin bebeğine hediyler falan
Ayrica Muallanin torun siparis etmeside cok ilgincti, altinlar bahane torunlar sahane. Benim anliyamadigim Fahriyede onun cocugu degilmi, neden herseyi Yilmadan bekliyorki. Fahriye kac senedir evli, neden Salih ve ondan bi torun daha istemediki, hem ayrica Ahmetde onun torunu degilmi, neden bi kere olsun cocukla oynadigini görmedi...
bu bölüm yine idare ederdi bütün bölüm boyunca aklimda kalan daha dogrusu aklimda yer alan tek sey ömer feride ciftiydi ....ömerin bütün iyi niyetine karsi feridenin yalan söylemesini bir türlü anlayamiyorum anlayamadigim gibi hak da veremiyorum....eger ömer bir kere daha ferideyi bagislarsa artik diyecek birsey kalmaz...
ayrica bülent ve tubanin oyunculuklarini bu hafta cok cok fazla begendim ikiside harikaydi...
77. bölüm birazdan yine başlayacak euro d de. izlemeye dayanamadım ilk seferde, insanın içi kaldırmıyor. bakalım bu sefer izleyebilecek miyim. izlemek isteyenlere duyurulur.
tubanın oyunculuğu bu bölümde, özelllikle doğum sahnelerinde, tavan yaptı. annemle izlerken elimiz ayağımız birbirine dolaştı. sanki yardım edebileceğiz, saflık işte.
bölüme dair diğer detaylarsa hep aynıydı, klişeler, klişeler..
izleyiciye bu çıkmazlarda süreklenen dizileri reva görmeleri çok üzücü. bu dizide tuba büyüküstün ve bülent inal olmasaydı ben izlemezdim. bunu söylerken sinan tuzcu, nur sürer ve diğer oyunculara haksızlık yaptığımın farkındayım. ama üç beş klişe ve hastane sahneleri etrafında dolanan dizileri haketmiyoruz biz. yabancı damattı, gümüştü, ve diğer diziler de öyle.
senaristler okuyosanız, lütfen daha yaratıcı ve sürükleyici şeyler yapın, sıktı bunlar.
78 Bölümünün Kısa Özeti
Yılmaz ve Filiz, mutluluğu yakaladıkları ve tam bir aile oldukları sırada, Cem yeniden çıkar karşılarına. Yılmaz'ın, bundan önceki bütün hamlelerini boşa çıkarmasını içine sindiremeyen Cem, onları cezalandırmak için bebeği almaya kararlıdır
Günaydınlar... İyi hafta sonları diliyorum :good:
Bölümde beni 2 sahne çok rahatsız etti. ki okuduğum kadarıylada anladım ki düşüncelerimde yanlız değilmişim...
1- Yılmaz'ın hastane girişindeki Aslı'yla olan sahnesi :img-blush
Hastaneye ilk önce Yılmaz'ın dalması gerekirken en sona kalması çok tuhaftı. Oradaki hareketlerinden de acaba Aslı içeriye girmeye çekinir diye mi düşündü diyeceğim ama Filiz o haldeyken bunları düşünebilmesi çok saçma olmazmıydı.:icon_whis
2- Yılmaz ve Aslı'nın o garip konuşması :img-blush
Yılmaz'ın öyle bir konuşma yapmaması gerekiyordu. Filiz'e o anda verdiği tepkiyi sürdürmesini bekledim. Filiz öyle birşey hiç dememiş varsayacaktı... Hadi söyledin diyelim bu ne hız canım, o konuşma için çok erkendi çok. Ne o Allah aşkına yangından mal mı kaçırıyoruz... Aynalı gelmese acaba daha ne kadar konuşacaklardı ?. izlerken resmen delirdim, sinirlerim tepeme çıktı...
Her iki sahnedede kızdığım tek kişi Yılmaz'dır. Aslı, bence yine söylemesi gerekenden çok daha fazla şey söylemiştir. Hem Yılmaz hem Mualla sahnesinde. Hiç yok yere Aslı'ya kızmayın...
Birde Aynalı ve Ceyda yeni çiftimiz hayırlı olsun. bu iş oldu gibi geldi bana. :img-wink:
herkese günaydın,
kihkihkih :) karakter yorumu yapayım bari sabah sabah :img-hyste
cacık (yılmaz) : oğlum bi dahakine o kadar uğraşacağına arabanın lastiğini değiştir. stepne var kriko var...düşünmüş mühendisler böyle aksilikleri koymuşlar bagaja.
cücük (ömer) : walla bu ismi benim hatun koydu ben ne edeyim:img-yes: tamam feride sen nasıl istersen feride...bu ne ya..iki lafından biri bu adamın. koşar adım ilerliyor cacıklığa:img-hyste
karadul (filiz) : Allahtan 8 aylık doğurdu çocuğu..9 aylık doğursa sumo güreşçisi gibi birşey doğuracaktı herhal.o ne be...hem o çocuk cengiz hanın torunu mudur nedir? ne kadar çekik gözlü o öyle..kesin cemin o:img-hyste
spiker (ebe) : seyrettikçe aklıma sysdll geldi walla.:img-yes: maç anlatır gibi doğumu anlattı kadın. insan bir el atar be:img-pilot kadında görünce tırstı demek tosunu.
kabasakal (cem) : al psikopatım çocuğu..haklısın walla yılmazdan çok sana benziyor çocuk..:img-hyste
bu dizi dramdan komedi dizisine döndü de bize mi birşey demediler ben anlamadım walla... scrubs un Türk modeli mi oldu bu dizi:img-help: neyse herkese iyi yorumlar..
ihlamurlar altinda finaline yakismayan sahneler seyrediyoruz sagolsunlar senaristler sayesinde yahu su cem manyagini mahsusmu ortaya cikardiniz pes yani dizinin icine ettiniz be kardesim.dizi civiklasti sayenizde.yuh diyorum baska bir sey demiyorum....
edaustuntas
09-06-07, 09:20
cem hapisten kaçıoo..ama kimsenin ruhu duymuoo bu nasıl iş söylermısınz...bir turlu akıl fıkır erdıremedım...finale az kaldı..hala cem dızıde bız filizle yılmaz mutlu olsun derken gene dizide uzulecekler olmazkıyaaa.....bu nasıl iş...senarıst sana seslenıorum...lutfen duzelt artık şu diziyii...cem ölsunn de kurtulalımm:happy0064
batuhan_gumus
09-06-07, 09:36
dün cok yazamadim ama simdi yazacam dün dedim gibi en kizdim sey oo hemsirenin ceme bebisimizi vermesiydi uff ya resmen mantik hatasi yaa sinir krizi gecirdim kesin 78 bölümde filizim yine aglicakk ............
cem sen den nefret ediyorumm tippp
son bişeyi merak ettim...aslı ameliyat oldu beynindeki urdan..öyle bir ameliyatta saçı kazıyolar diye biliyodum ama aslının saçlar sırma gibi maşallah...kel alaka anlamadım...
ooo çok şey istiyorsun sen :img-hyste halay kalkacak neredeyse ameliyattan sonra..:img-hyste aslı kız kafası açılmadan tamamen telepati ile ameliyatı yapıldı.sen bilmiyorsun yeni teknikleri...dünyada daha hiç uygulanmamış bir teknik dizide yapıldı...
bu arada en önemli konuyu atlıyoruz hiç söylemiyorsunuz...diyorum ki kesin dizinin 2-3 bölümünü seyretmedim...canan nerde kardeşim? öldü mü?öldüyse cenaze töreni ne zaman yapıldı..yurtdışına mı çıktı?hastaneye mi yattı? yada isyanlarda da millete trip mi atıyor??:img-hyste
nerde bu devlet nerde bu canan nerde benim pijamalarım...:img-hyste :img-hyste
Bencede bu bölüm iyice sacmaladilar.bu ne ya.cem hayalet gibi.elini kolunu sallaya sallaya heryere girio cikio.oh ne güzel.vallah cem cocugu kacirabiliyomu,kaciramiyomu bilmiyorum ama,eger kacirisa cok sacma olur.yeter ya son üc bölüm kalmis ugrastiklari seylere bak.cem tam bir psikopat
ooo çok şey istiyorsun sen :img-hyste halay kalkacak neredeyse ameliyattan sonra..:img-hyste aslı kız kafası açılmadan tamamen telepati ile ameliyatı yapıldı.sen bilmiyorsun yeni teknikleri...dünyada daha hiç uygulanmamış bir teknik dizide yapıldı...
bu arada en önemli konuyu atlıyoruz hiç söylemiyorsunuz...diyorum ki kesin dizinin 2-3 bölümünü seyretmedim...canan nerde kardeşim? öldü mü?öldüyse cenaze töreni ne zaman yapıldı..yurtdışına mı çıktı?hastaneye mi yattı? yada isyanlarda da millete trip mi atıyor??:img-hyste
nerde bu devlet nerde bu canan nerde benim pijamalarım...:img-hyste :img-hyste
Oooo atlanır mı hiç canan :img-hyste Canan için forum olarak kayıp ilanı hatta bulana ek olarak yüklü miktar para teklif etmiştik ama hala yok ortalıkta canan,hiç bi haberde yok kimseden:img-hyste
herkese günaydın,
kihkihkih :) karakter yorumu yapayım bari sabah sabah :img-hyste
cacık (yılmaz) : oğlum bi dahakine o kadar uğraşacağına arabanın lastiğini değiştir. stepne var kriko var...düşünmüş mühendisler böyle aksilikleri koymuşlar bagaja.
cücük (ömer) : walla bu ismi benim hatun koydu ben ne edeyim:img-yes: tamam feride sen nasıl istersen feride...bu ne ya..iki lafından biri bu adamın. koşar adım ilerliyor cacıklığa:img-hyste
karadul (filiz) : Allahtan 8 aylık doğurdu çocuğu..9 aylık doğursa sumo güreşçisi gibi birşey doğuracaktı herhal.o ne be...hem o çocuk cengiz hanın torunu mudur nedir? ne kadar çekik gözlü o öyle..kesin cemin o:img-hyste
spiker (ebe) : seyrettikçe aklıma sysdll geldi walla.:img-yes: maç anlatır gibi doğumu anlattı kadın. insan bir el atar be:img-pilot kadında görünce tırstı demek tosunu.
kabasakal (cem) : al psikopatım çocuğu..haklısın walla yılmazdan çok sana benziyor çocuk..:img-hyste
bu dizi dramdan komedi dizisine döndü de bize mi birşey demediler ben anlamadım walla... scrubs un Türk modeli mi oldu bu dizi:img-help: neyse herkese iyi yorumlar..
ferman abi bakıyorum dakika bir gol bir durumları.hemen herkesten önce yapmışsın yorumunu...bende yapayım bari karakter yorumlarımı...imrendim senden görünce..:img-hyste
Yılmaz:bir insan bu kadar mı üçbuçuk atma özürlü olur.karın doğuracak ama elemanda tık yok...birde madem lastik patladı,madem değiiştirecek zamanın yok..niye kucağına alıp götürüyorsun ki.patlak lastikle bile o araba ne kadar yol yapar.hem kucakta taşımaktan daha çabuk ulaştırırsın...o arabayı bilmesek yani:img-hyste
ömer efendi:yok yok...siz Yılmaz'a cacık falam diyorsunuz ama ömer de kesin çengelköylük bir durum var.hem de en vahim durumda.bir insan bu kadar mı çark eder..kardeşim ya kız bağır çağır tavrını koy,ya da hiç konuşma sineye çek...
ebe teyze:ferman abi sağolsun beni bu bölümde anmış... yok abi bu benden beter..ilker yasin desem gerisini sen anlarsın sanırım... hayır moral vereceğine daha köstek oluyor.kadın orada ölüyor moral verip yönlendirmen lazımken işi yarıda bırakıp ben yapamam diyor.oldu Yılmaz yapsın sen tarif et oradan...birde önce bebeğin kafası görünmüştü.sonra boynuna kordonu dolanmıştı..ama ilk önce ayakları çıktı?ne iş...hayır bilmediğimiz bişiler mi var...tosunumuzda maşaallah tam tosun..
cem: bu sefer hayal kırıklığına uğradım desem yeridir.çok fazla bir aksiyon göremedim doğrusu.biraz daha psikopat bir tavır beklerdim kendisinden.hemşireyi kandırma dışında pek bir icraat yoktu..
bu arada aynalı ile ceydayı başgöz etme durumları sezdim sanki forumda.sanırım bu saatten sonra ikisine de bişi yapmazlar...yoksa yaparlar mı?haklısınız bir anda bizim senaristlerimizi unuttum..neler yapabileceklerini hatırladım şimdi..
bu arada şunu belirtmeden geçmek istemiyorum.oyunculuk doğum sahnelerinde güzeldi.Tuba ve Bülent'i tebrik etmek istiyorum.haa bu arada aynalı iyi asıldı yani ....orada ben olsam o manzara karşısında kesin kalpten giderdim..düşünsenize sevdiğiniz kadın gözünüzün önünde gidiyor ve hiçbirşey yapamıyorsunuz...:img-help:
Can bebeği en ç.ok kabullenen Cem oldu...Yılmaz'ın bile o kadar derin hayalleri yok bebekle ilgili..Cem maşalalh hep beraber olucağız seni ben büyütücem oğlumda oğlum diyor :img-hyste :img-hyste Aslı ve Cem'in konuşmaları çok yapay geliyor bana derinden dura dura buğulu konuşmaları diziyi duraksatıyor ve karşılarında olan oyuncunun performansınıda negatif etkiliyor..
EvaLongoria
09-06-07, 10:09
Evet herkese öncelikle günaydınlar diliyorum.
Bir doğum nasıl yapılır, bebek nasıl çıkar, suyu ısıtırken makas atılır mı, nasıl inlenilir gibi bütünnnn detayları dün izledik. Yani artık dakika dakika doğumu biliyoruz. Sadece yuh dedim. Bu kadar detayını izlettirmek zorundalar mı ?
--Hadi kızım ıkın
--Hadi kızım çıktı
--Göbekbağını kesicem makasla
E yuh yani. Bunu babamız da izliyor değil mi??!!
Karakter yorumlarıma geçersek ...
Filiz : Bu bölüm Tuba gerçekten çok güzel rol yaptı. Tebrikler. Yalnız bana o ıkınma sahnelerinden böğk geldi onlar nasıl çekti hayretim şaştı.
Yılmaz : Hakkatten Ferman abime katılıyorum adamlar kriko diye bişey icat etmişler ama nerdeeee.. Kullanacak akıl yok pehhhh...
Ömer : E yuh yani. Sen herşeye böyle evet dersen görürsün işte Feridenin neler yaptığını. Oh oldu yani sana.
Feride : Dansı bırakacakmışmış. Hala adama inat ediyo ay böyle olursa çıkmam şöyle ise çıkmam. E gördün ortamı ne diye çıkıyosun alla alla.
Aslı : Ee meleğim benim yaa.. Kıyamam canım canımmm... Fotoğraf makinesini verirrr bebeğe hediye alırr muallayı teselli eder.. Kanatları eksik bi tek..
Cem : İşte psikopatım benim kihkihkih :) meleğimden sonra oğluma geçtik kihkihkih :)
Can : İşte bölüm yıldızı.. Yerim ben onu yaa.. Sıpam benim :)))
cem 3 bölümdür hapiste deil polis bi arayıp yılmaza sizi vuran adam yada filize fln sizi kaçıran adam dışarda kaçmış dikkatli olun demiyo
neden hala böyle mantıklı ve sorulması gerekli soruları soruyorsun ki???:img-hyste asıl sorman gerek sorular şunlar:
--cemin sakalı neden o şekilde kesilmiş?
--aslı neden hala aynı saç modeliyle geziyor?kuaför parası mı yok?
--Filiz'in giydiği elbise şık mı değil mi?
--aynalı hala birini neden bulamadı?
--ceyda bu sıralar çokmu özensiz giyiniyor?
--mahalle o kadar dizi çekildi hala neden değişmedi?
--mualla sultan beşi bir yerdeleri yeni mi aldı yoksa ona da bir yerleden mi kaldı?
vs..vs..vs..:img-hyste :img-hyste
cem 3 bölümdür hapiste deil polis bi arayıp yılmaza sizi vuran adam yada filize fln sizi kaçıran adam dışarda kaçmış dikkatli olun demiyo
ewt ya bende ona sinir oldum ha o kadar uğraştılar yakalamak için sonrada hiç bakmıyolar farketmeleri lazımdı doktor görmüyomuorda ölü adam yatıyo valla o bebeği aldığı sahnede kesin aslı görür tel ile yılmaz ı arar sora cem i oyalar haralde ama bebeği alamasın hemşire nie hemen verdiki bebği anlamadım
EvaLongoria
09-06-07, 10:26
neden hala böyle mantıklı ve sorulması gerekli soruları soruyorsun ki???:img-hyste asıl sorman gerek sorular şunlar:
--cemin sakalı neden o şekilde kesilmiş?
--aslı neden hala aynı saç modeliyle geziyor?kuaför parası mı yok?
--Filiz'in giydiği elbise şık mı değil mi?
--aynalı hala birini neden bulamadı?
--ceyda bu sıralar çokmu özensiz giyiniyor?
--mahalle o kadar dizi çekildi hala neden değişmedi?
--mualla sultan beşi bir yerdeleri yeni mi aldı yoksa ona da bir yerleden mi kaldı?
vs..vs..vs..:img-hyste :img-hyste
aaa beşi bi yerdeleri nası atladım ben :) nasıl daaa güzeldi onlar 2 si siz 3 tane de çocuk gibi bişi dedi hehehe.. 3 tane çocuk. ay 3 çocuğunda nasıl doğacaığını biliyorus kihkihkih
mantık hatalarının artık bu kadarda olmaz dedirten bir bölümdü ..gerçekten bu kadar özensiz bir bölüm görmemiştim .hiç beğenmedim..başroldeki üçlünün performansını çok beğendim:img-yes: .özellikle sinan tuzcu nun feride nin arkasından gidip eve girdikten sonraki surat ifadesi büyüledi beni..ne yalan söyliyeyim.ömer karakterini sevmedim gene ona da ''cacık'' türü bir şey demek çok kötü yazılıyor ömer maalesef..:sad53: cem yine bildiğimiz davranışları sergiledi ama bu sefer uçmuş iyicene oğlum falan diyor ama yinede konuşmasını sevdim piskopatın..:happy0064 en belirgin mantık hatası filiz uyarıyor cem var diyor aynalı araştırıyor aradan günler geçiyor ama ses seda yok çok özensiz bir bölümdü bu yandan bakınca iyiki bitecek diyorum:good:
september_06
09-06-07, 10:34
mantık hatalarının artık bu kadarda olmaz dedirten bir bölümdü ..gerçekten bu kadar özensiz bir bölüm görmemiştim .hiç beğenmedim..başroldeki üçlünün performansını çok beğendim:img-yes: .özellikle sinan tuzcu nun feride nin arkasından gidip eve girdikten sonraki surat ifadesi büyüledi beni..ne yalan söyliyeyim.ömer karakterini sevmedim gene ona da ''cacık'' türü bir şey demek çok kötü yazılıyor ömer maalesef..:sad53: cem yine bildiğimiz davranışları sergiledi ama bu sefer uçmuş iyicene oğlum falan diyor ama yinede konuşmasını sevdim piskopatın..:happy0064 en belirgin mantık hatası filiz uyarıyor cem var diyor aynalı araştırıyor aradan günler geçiyor ama ses seda yok çok özensiz bir bölümdü bu yandan bakınca iyiki bitecek diyorum:good:
Kesinlikle haklısın. Mantıksızlık dizboyu. Amma güldüm bu bölüm. Filiz'in doğum sahnesi cidden çok güzeldi. Harika oynamış.Yılmaz'ı bende yavan buldum. sadece bahçeye çıkıp orayı burayı tekmelemesi ve kendini sorumlu tutması ardından ve Aynalının evdeyken attığı tokat güzeldi.Cem Efendi bu gidişle hiiiç yakalanmayacak. Mantıksızlığın alası bu.Hakkaten bu konuda biz izleyiciler salak konumuna düştük herhalde. Senaristler çok ayıp ediyorlar:img-hyste
Kesinlikle haklısın. Mantıksızlık dizboyu. Amma güldüm bu bölüm. Filiz'in doğum sahnesi cidden çok güzeldi. Harika oynamış.Yılmaz'ı bende yavan buldum. sadece bahçeye çıkıp orayı burayı tekmelemesi ve kendini sorumlu tutması ardından ve Aynalının evdeyken attığı tokat güzeldi.Cem Efendi bu gidişle hiiiç yakalanmayacak. Mantıksızlığın alası bu.Hakkaten bu konuda biz izleyiciler salak konumuna düştük herhalde. Senaristler çok ayıp ediyorlar:img-hyste
çok haklısın sevgili arkadaşım bu kadarda olmaz yani izleyiciye haksızlık oluyor yani benim anlamadığım bu sorunları önceden çözdükten sonra yani cemi falan kimse izlemiyecek diye endişe mi ediyorlar acaba ??
ben yılmazın o ateşi yakma sahnesindeki heyecanını beğendim ama şöyle dersek sinan-bülent-tuba arasında bülent daha yavan kaldı..bir bölüm sonrayada açık kapı kaldı .biz cemin çoxuğu kaçırmadığını biliyoruz aslı uyaracak mış ama cem bebeği eline aldı ...:img-wink: nasıl bir daha bırakacak veya nasıl bir sahne olacak merak konusu doğrusu:img-yes:
Günaydın tüm forum ahalisi:)
Dün gece ki bölümden nedense hiç zevk almadım bişeyler eksik gibi geldi bana.Filizin ve yılmazın doğum sırasındaki oyunculuk performansları gayet başarılıydı ama ertesinde çocuklarını kucaklarına aldıklarında o mutluluğu duyguyu yansıtamadılar yada ben daha fazlasını bekledim. Biraz heyecan biraz gözyaşı ve daha duygusal replikler yazılabilirdi çok yavan kalmış gibiydi.Karakterler de nedense artık bana çok fazla zevk vermiyor filiz haricinde.
Filiz: Bölümün hem oyunculuk hemde dürüstlük adına 1 numarasıydı.Oysa ben cem i yine saklar sanıyodum ama o her defasında söyledi bu sefer de geçmişinde ki sicilinden dolayı Yılmaz'ın ona güvenemediğini gördük:)
Yılmaz: Ben bu adamı anlamıyorum ya.Çok sevdiğim halde bazı davranışları çok saçma geliyor bu bölüm bana babalık heyecanını fazla yansıtmadığı gibi Aslı kızla konuşmasıda bir okadar saçma geldi. Ne alaka yani ya buda resmen kıza biyere gitme eğer filiz ölürse senleyim haberin ola der gibiydi? yada benmi çok fesatım:)
Ömer: Ferman Bey Yılmaz'a cacık diyor ama bu şahsa ne denir anlamış deilim:) İzlerken hep ferman ın yorumlarını merak etmiştim cücük dedi oda güzel:)) Aşk çok güzel bir duygudur ama hiçbirzaman başka değerlerin önüne geçmemelidir bence. Ömer kızını hiç düşünmeden haraket ediyor herşey de sen bilirsin diyor bence saçmalama konusunda bölümün yıldızı Ömerdi.
Handan: Verdiği tepkide onu haksız bulmadım ben bir anne deilim ama bir oğlum olsa büyük ihtimalle onun yaptığını yapar ömerle de aynı şekilde konuşurdum.
Cem:Can bebişe daha fazla sevgisi var sanki.Birde Filiz takıntısı geçmiş yerine can gelmiş.Mantık hatalarına deyinmiyorum bile bukadar saçmalık eski Türk filmlerinde bile yoktu.
Ha bide dikkatimi çeken bişey Handan la Filizin boyunlarında ki kolye aynıydı özel bi anlamı mı varda ben kaçırdırm? Güzel kolye Allah için. hehe
çok haklısın sevgili arkadaşım bu kadarda olmaz yani izleyiciye haksızlık oluyor yani benim anlamadığım bu sorunları önceden çözdükten sonra yani cemi falan kimse izlemiyecek diye endişe mi ediyorlar acaba ??
ben yılmazın o ateşi yakma sahnesindeki heyecanını beğendim ama şöyle dersek sinan-bülent-tuba arasında bülent daha yavan kaldı..bir bölüm sonrayada açık kapı kaldı .biz cemin çoxuğu kaçırmadığını biliyoruz aslı uyaracak mış ama cem bebeği eline aldı ...:img-wink: nasıl bir daha bırakacak veya nasıl bir sahne olacak merak konusu doğrusu:img-yes:
Evet cem bebeği aldı aldı eline .O kadarda piskopat aslıyı görünce ya korkup bırakıcak ama aslıdan neden korksun oda var oda ayrı ...Ama bebeğin kaçırılamayacağını bilioruz en azından.
Sbr seninki iyice tozuttu arttık:img-hyste melegi umrunda bile değil oğlunu istiyo bitek:img-hyste
niye veririz yaww :img-hyste yani verelim gitsin ne olacak :img-hyste yahu timuçin esen e gerek yok hem masraf olur isterseniz ben girerim bitiririm cemin işini:img-hyste ne kadar sevsemde piskopatı sizi mi kıracam yahu:happy0064
bir an önce diziye girsen tam süper olacak cemi öldür yoksa bebek elden gidiyor:img-hyste
dün güzel bir bölümdü filizin ölmediğini bildiğim için rahattım yoksa iç açıcı bir bölüm değildi
doğum sahnesi beni çok korkuttu anne olmak hiç de kolay değilmiş...
yılmaz çektiği sıkıntıyı acıyı çok güzel ifade etti ağladığında içim acıdı canım yaaa...
cem yine formundaydı onu görünce ruhum daraldı...
bebeğimiz çok tatlı...
olağan ayarında giden normal bir bölümdü bazı sahneler de abartı diz boyu idi
alp nalan olayına değineyim bari hala burda alp nalan olsun diye isteyen kalmamıştır umarım bu çocuk şimdiden böyleyse evlenince neler yapar Allah bilir arttık
yılmaz bülent inalın oyuncuğunu beğendim güzeldi tuba da çok iyiydi
ebe kadını felaket tellali ilan ediyorum
ferman ın dediği gibi başımızda bir cacık vardı ömer ben yılmazdan aşağı kalamam onu geçicem diye tutturdu cücük ömer :img-hyste harikasın ferman
benim bildiğim bir süre de olsa patlak lastikle araba gayet iyi gidiyor :img-hyste
not sezinti yorumuna katılmamak elde değil
hiişşş!kimse duymsın at yarışı kumar değilmiş :img-hyste
yürü be cem sen olmasan ıhlamurlar altında olmazdı sen bizim herşeyimissin türkiye bir tek seninle gurur duymamıştı
walla dün o doğum sahnelerinde filize çok üzüldüm.Tuba gerçekten güzel rol çıkarmış.Bu bölüm en beğendiğim performanslardan biriyde Ömerdi.Bülent abi biraz donuktu sanki.Bu arada Cem'e de çok uyuz oldum.Oğlum diyip duruyo çocuğa.Neyse allahtan bebeği kaçıramıcağını biliyoruz Aslı sağolsun.Bi de polisler Cem'in kaçtığını nie haber vermiyolar?Kaç gün olmuş hala anlayamamışlar mı kaçtığını:icon_whis
Oyunculuk açısından herkesi çok beğendim bu bölüm ama en çok öne çıkanlar tabiki Tuba-Bülent ve Ömer oldu. :happy0064
Bana kalırsa bazı arkadaşlarımın belirttiği gibi Bülent'in performansında bir problem yoktu. Doğum sırasında ve sonrasında bahçedeki halleri ayrıca eve tekrar girdiklerindeki sahnelerde olağanüstüydü diye düşünüyorum. :happy0064
Daha sonra yaşananlarda ise zaten herkeste bir gariplik sözkonusuydu. :icon_whis Hiçkimse tepkisini olması gerektiği gibi vermedi...
Özelliklede bu bölümde senaryonun replik özürlü olduğunu düşünürsek Bülent'de tutukluk varmış gibi görülmesi bence gayet normal :icon_whis
Dünkü bölüm beklentilerimi çok fazla karşılayan bir bölüm olamadı.
Doğum sahnelerindeki başarısı nedeniyle Tubayı ayakta alkışlamak istiyorum.:happy0064 ama doğum sonrası bebeklerine olan sevgilerini güzel yansıtamadılar. Yani filiz hamileyken bebeğini daha çok seviyordu sanki. Bana öyle geldi. Burda kabahat kesinlikle Tubada değil bence problem bunu yansıtıcak sahnelerin olmamasındaydı. Senaristler bu sene kendileri aştılar.
Filiz 40 kere Cem dedi Yılmaz hala yarın araştırırım diyor. Her olaya bodoslama anında giren Yılmaz ne hikmetse böyle bir durumda yarına kadar bekleyebiliyor. Kaldıki Cemin neden hapishanede olduğunu bilen emniyet birimleri Yılmazı ve Filizi uyaramazmıydı. Ayrıca hiçmi Filizin saçına bir kırmızı kurdele bağlamak akıllarına gelmemiş:img-in_lo
Handan gene kendi gibiydi, önyargılı.
Müjganı beğendim arabulucuk yapması çok hoştu Handanla Feride arasında ve Ferideyi çok güzel teselli etti.
Muallayı hala sevmiyorum değişen hiçbirşey olmadı 2 senedir.:icon_neut
Oyunculuk açısından Tuba ilk sırada , Bülent İnal 2.sırada son sahnede Sinan Tuzcu göz doldurdu.
İlk sahnelerde bu kadarda olmaz dedim. Arabanın lastiği patlar , cep telefonları çekmez eve gelince çeker.Sağlık Ocağında doktor yoktur.Tüm aksilikler peşpeşe fazla olmuş ..
Tuba'ya bu bölüm tekrar hayran kaldım.Doğum sahnesinde ağlattılar beni.
Ebeye ne demek gerekir bilemiyorum.Kadın işten çok çene yaptı durdu.Şom ağızlı öldü falan deyip durdu.Moral vermesi gerekirken felaket tellallığı yaptı.
Mualla konuştukça yuh artık dedim.Ah Mualla ah neden sevemedinki Filiz'i
Aslı Yılmaz konuşma sahnesinde Aslı'nın ne anlattığını anladıysam arap olayım.
Tekrar seyredince çözecem inşallah.
Yılmaz'ın gidip Aslıyla konuşmasını bende garipsedim.Filiz orda can çekişiyor.Sen git Aslıyla Filiz öyle böyle dedi diye anlat..
Ağustos Böcüğü
09-06-07, 11:46
Umduğumdan azıyla idare ettiğimiz bir bölüm oldu kesinlikle..Yılmaz efendi heyecandan stepnenin ne menem birşey olduğunu unutmuş olsa gerek yada Filizi kucağında taşıma fantazisi vardı fırsat bu fırsat dedi durumu değerlendirdi.
Başka açıklama bulamıyorum:img-hyste Hadi onu akıl edemedin devam et yoluna alt tarafı jantı yer masrafa girerdin.:img-yes:
Gıcık olduğum sahneler :
Hastaneye girerken Yılmaz&Aslı bakışması akabinde bahçede konuşmaları. Ne alaka dedim yani..Acaba senarist ablalarımız bizi birşeyleremi hazırlamaya çalışıyor diye düşünmedim dersem yalan olur.Haksızmıyım..Sürekli Aslı'yı övüyoruz en büyük fedakarlıkları o yapıyor..Ve hatta önümüzdeki bölüm Can bebeği de kurtaracak. E kız kanatları ve mutluluğu çoktan haketti. bakalım nasıl bağlayacaklar. Harbi süpriz bir final bizi bekliyor gibi geliyor bana..Gerçi çok da süpriz olmayacak.
Mualla hatun dedi yine diyeceğini ben ne diyeyim.Onunkiside ilk görüşte aşk olsa gerek.Aslı kız ne kıymetliymiş biz değerini bilemedik.Filizi kabullenememiş pehhh.. Bizde seni kabullenemiyoz ama yılmazın hatırı var işte.
Sevgili Ferman Ömere bulmuş şahane bir sıfat..Bak fermancım beterin beteri var. ya sen bu diziyi yılmaz için değilde Ömer için izliyor olsaydın ne olacaktı.:img-hyste
Süpriz final beklentilerim :
--Filiz ölür Yılmaz yedeğindeki aslıyla evlenir . Filiz huzur içinde gökyüzünden düğünlerini izler..
--Müjgan çareyi Hayri beyle evlenmekte bulur..Kızına siz artık Keremle kardeş sayılırsınız münasip olmaz evladım evlenmeniz der.
--Garip Handan'ın yokluğuna dayanamaz gelir kaçırır bağ yada dağ evine.Handan hamile kalır :img-hyste
--Ömer yetti gari senin bu triplerin der Feride'yi kapının önüne koyar.Nevzata telefon eder gel emanetini al der.
--Ceyda aynalıya evlenme teklif eder..Madem yılmazdan yok bir tane daha bari en yakın arkadaşını alayım onla idare edeyim der.
--Veeee son sahne..Cem huzur bulduğu uçurumun kenarında kucağında bebek niyetine bir taş pış pışlarken "oğlum seninle çok güzel bir yaşantımız olacak birbirimizden hiç ayrılmayacağız" der ve SON yazar..:happy0064
EvaLongoria
09-06-07, 11:52
Umduğumdan azıyla idare ettiğimiz bir bölüm oldu kesinlikle..Yılmaz efendi heyecandan stepnenin ne menem birşey olduğunu unutmuş olsa gerek yada Filizi kucağında taşıma fantazisi vardı fırsat bu fırsat dedi durumu değerlendirdi.
Başka açıklama bulamıyorum:img-hyste Hadi onu akıl edemedin devam et yoluna alt tarafı jantı yer masrafa girerdin.:img-yes:
Gıcık olduğum sahneler :
Hastaneye girerken Yılmaz&Aslı bakışması akabinde bahçede konuşmaları. Ne alaka dedim yani..Acaba senarist ablalarımız bizi birşeyleremi hazırlamaya çalışıyor diye düşünmedim dersem yalan olur.Haksızmıyım..Sürekli Aslı'yı övüyoruz en büyük fedakarlıkları o yapıyor..Ve hatta önümüzdeki bölüm Can bebeği de kurtaracak. E kız kanatları ve mutluluğu çoktan haketti. bakalım nasıl bağlayacaklar. Harbi süpriz bir final bizi bekliyor gibi geliyor bana..Gerçi çok da süpriz olmayacak.
Mualla hatun dedi yine diyeceğini ben ne diyeyim.Onunkiside ilk görüşte aşk olsa gerek.Aslı kız ne kıymetliymiş biz değerini bilemedik.Filizi kabullenememiş pehhh.. Bizde seni kabullenemiyoz ama yılmazın hatırı var işte.
Sevgili Ferman Ömere bulmuş şahane bir sıfat..Bak fermancım beterin beteri var. ya sen bu diziyi yılmaz için değilde Ömer için izliyor olsaydın ne olacaktı.:img-hyste
Süpriz final beklentilerim :
--Filiz ölür Yılmaz yedeğindeki aslıyla evlenir . Filiz huzur içinde gökyüzünden düğünlerini izler..
--Müjgan çareyi Hayri beyle evlenmekte bulur..Kızına siz artık Keremle kardeş sayılırsınız münasip olmaz evladım evlenmeniz der.
--Garip Handan'ın yokluğuna dayanamaz gelir kaçırır bağ yada dağ evine.Handan hamile kalır :img-hyste
--Ömer yetti gari senin bu triplerin der Feride'yi kapının önüne koyar.Nevzata telefon eder gel emanetini al der.
--Ceyda aynalıya evlenme teklif eder..Madem yılmazdan yok bir tane daha bari en yakın arkadaşını alayım onla idare edeyim der.
--Veeee son sahne..Cem huzur bulduğu uçurumun kenarında kucağında bebek niyetine bir taş pış pışlarken "oğlum seninle çok güzel bir yaşantımız olacak birbirimizden hiç ayrılmayacağız" der ve SON yazar..:happy0064
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ebeden farkın kalmadı böcük ya felaket tellallığı yaptın sende. cem ölsün yahu en azından. hani bütün hepsini yaptın cem i de öldür. bebeğe de aslı baksın. filiz nası öteki tarafta mutlu mesud olacak..
Bölümü izlerken Yılmaz ve Aslı'nın o garip sahnesinde annemin tepkisi aynen şuydu;
Filiz ölür (Allah korusun) ve Yılmaz, Aslı ile evlenirse bu televizyonu kırarım. :img-wink:
EvaLongoria
09-06-07, 11:57
Bölümü izlerken Yılmaz ve Aslı'nın o garip sahnesinde annemin tepkisi aynen şuydu;
Filiz ölür (Allah korusun) ve Yılmaz, Aslı ile evlenirse bu televizyonu kırarım. :img-wink:
ya ben o sırada telefonla konuşmaktaydım üfff
ne konuştuklarını kaçırdım iyi mi??
ne dedi ki yılmaz aslıya ? filiz eğer ben ölürsem seninle evlenmemi söyledi falan mı dedi? ee kesin öyle demiştir ben şimdiden yuh diyim :)
Ağustos Böcüğü
09-06-07, 11:57
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ebeden farkın kalmadı böcük ya felaket tellallığı yaptın sende. cem ölsün yahu en azından. hani bütün hepsini yaptın cem i de öldür. bebeğe de aslı baksın. filiz nası öteki tarafta mutlu mesud olacak..
Olurmu Eva beklentiler Cem'in ölmesi yolunda süpriz neresinde.O kafayı sıyırmış bir şekilde o uçurumun tepesinde oturacak kucağında bebeğiyle..
Vallahi ben felaket tellalığı yapmıyorum.Bana kalsa herkes mesut bahtiyar olacakta kalem senarist ablaların elinde.Ne desek boş.
Ağustos Böcüğü
09-06-07, 12:01
Filize böyle bir vasiyet yaptırmaları, Aslı'nın kanatsız melek misali ortalarda dolaşması pek hayra alamet değil..
Cidden inanarak söylüyorum benim için süpriz final Filiz-Yılmaz ve Can bebeğin sağ salim final yapmaları olur.
EvaLongoria
09-06-07, 12:01
Olurmu Eva beklentiler Cem'in ölmesi yolunda süpriz neresinde.O kafayı sıyırmış bir şekilde o uçurumun tepesinde oturacak kucağında bebeğiyle..
Vallahi ben felaket tellalığı yapmıyorum.Bana kalsa herkes mesut bahtiyar olacakta kalem senarist ablaların elinde.Ne desek boş.
Ama Cem zati sıyırmış daha sıyırcak bişi kalmadı ki kihkihkih :)
Bence Cem Filiz i kaçırsın sonra öldü desinler Yılmaz ' a o da Aslı ile evlensin. Cem de Filiz ve bebeği ile uçurum kenarında otursun. Daha güzel olar.
Ağustos Böcüğü
09-06-07, 12:07
Ama Cem zati sıyırmış daha sıyırcak bişi kalmadı ki kihkihkih :)
Bence Cem Filiz i kaçırsın sonra öldü desinler Yılmaz ' a o da Aslı ile evlensin. Cem de Filiz ve bebeği ile uçurum kenarında otursun. Daha güzel olar.
Yok daha tam sıyırmadı sınırda şu anda..
Ya da şöyle olsun..Cem Aslı'yı Filiz zannetsin Aslı'yı kaçırsın.Sıyırmada sınır yok.
Herkes Aslı'yı ispanya'da bileceği için peşinede kimse düşmez..Kihkih..Zaten Aslı şimdilik boşta görünüyor..Hem Aslı kız o kadar melekki Cem imana gelir..Yeni bir sayfa bile açabilirler hayatlarında.Aslıda büyük aşk aramıyo mu..Cemden daha iyi aşık mı bulacak kendine..Kihkihkih.
EvaLongoria
09-06-07, 12:08
Yok daha tam sıyırmadı sınırda şu anda..
Ya da şöyle olsun..Cem As