Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 23
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
muhteşem bir bölümdü filiz,can ve yılmaz ın oluşturduğu tabloya hayran kaldım.çok güzellerdi.çok sıcaklardısamimilerdi.insanın içini ısıttılar onları izlerken yüzümde kocaman bir gülümseme varmış,kendimden geçmşim annem noluyo diyince toparladım kendimi şimdi bunları yazarken yüzümde aynı gülümseme var
dizinin yakında biticeğini düşündükçe çok üzülüyorum ama bitsin diyeceğim ben diziler uzadıkça çirkinleşiyo bence tadı kaçıyor,büyüsü bozuluyor ıhlamurlar altında nın da öyle olmasını istemiyorum özel kalsın içim kan ağlıcak ama uzatmasınlar bence
forever_bim
09-06-07, 16:48
Efendim kayıplar.......
Elif ve Nalan'ın babası Emin Bey...
Canan....
Hakan...
Cemil...
Nevzat...
Salih...
Yok mu artıran?
sevgili eyschann ömer zaten bir şekilde yumuşacak zaten ama bu ilk olmayacak daha önceleride ömer benzer şeyleri yaptı ..bu bölümde handan a hak verdim feride çok tutarsız senin dileklerine katılıyorum inşallah ömer-feride olmaz .bu sefer ömer öyle kolay kolay affedicek gibi durmuyor yani o bakış tarif edilemez:img-wink:
evt haklisin bu ömerin ferideyi affettigi ilk olmiycak ama umarim son olur ...cidden oo bakislardan sonra zaten ömer affetmez herhalde affedersede artik yapacak bisey yok..
evt haklisin bu ömerin ferideyi affettigi ilk olmiycak ama umarim son olur ...cidden oo bakislardan sonra zaten ömer affetmez herhalde affedersede artik yapacak bisey yok..
maalesef affedecek sevgili eyschann dediğin gibi yapacak bir şey yok ..ama böyle olmaması gerekir ömer çok zayıf bir karakter oluyor o zaman ... aslında her ikiside dengesiz ama geçen bölüm dikkat ettim hiç özür dilemedi ömer :img-hyste bu beni şaşırttı.haklı olduğu konularda özür dilemeyi başaran tek karakter ömer tekiner:img-hyste
Arkadaşlar bir dakika, bir noktada anlaşalım.
Handan Feride'ye verdiği tepkide, sonuna kadar haklı. Ben de görsem aynını yapardım. Ömer de kızmakta haklı. Lakin Feride dansı bırakıyorum dedikten sonra, Ömer'in tepkiyi sürdürmemesi güzel oldu. Çabuk parlayıp çabuk sönüyor karakterin yapısı böyle. Sonuç itibarıyle Feride de dans etme sevdalısı olduğu için değil adama tazminatı ödeyemeyeceği için gitti. Ömer zaten muhtemelen Feride'yi tehdit ettiğini de duydu adamın ama müdahale etme gereği duymadı. Sakin davrandı. Haftaya böyle bir nutuk çekmesini beklemiyorum dersem yalan olur. Sonuçta kandırıldığını da düşünüyor çünkü.
evt zaten herkez bu konuda hem fikir cünkü sonucta feride ömere karsi dürüst oldugu sürece ömer ona karsi herzaman anlayisli ve sabirli davrandi burda benin söyledigim feridenin yalan söyleme yerine gercekleri ömerle paylasmasiydi ozaman iki tarafida anlaya bilirdik sonucta feride haksiz demiyorum sadece yanlis yapti diyorum ben...
Efendim kayıplar.......
Canan....
Hakan...
Cemil...
Nevzat...
Salih...
Yok mu artıran?
Kemal bey..
Murat...
Handanın tayfası...
Leyla....(bursada olsa bile insan arar sorar)...
Zeynep(handanın hizmetçisi)...
Meral (ne olduğu muallakta kaldı..öldü mü hapiste mi)...
var mı daha arttıran???:img-hyste
fatma-1721
09-06-07, 17:00
Arkadaşlar bir dakika, bir noktada anlaşalım.
Handan Feride'ye verdiği tepkide, sonuna kadar haklı. Ben de görsem aynını yapardım. Ömer de kızmakta haklı. Lakin Feride dansı bırakıyorum dedikten sonra, Ömer'in tepkiyi sürdürmemesi güzel oldu. Çabuk parlayıp çabuk sönüyor karakterin yapısı böyle. Sonuç itibarıyle Feride de dans etme sevdalısı olduğu için değil adama tazminatı ödeyemeyeceği için gitti. Ömer zaten muhtemelen Feride'yi tehdit ettiğini de duydu adamın ama müdahale etme gereği duymadı. Sakin davrandı. Haftaya böyle bir nutuk çekmesini beklemiyorum dersem yalan olur. Sonuçta kandırıldığını da düşünüyor çünkü.
Haftaya nutuktan daha fazlasini seyredecez gibime geliyor.
Bence, Ömer karakteri forumda yapilan tuhaf yakistirmalarin hicbirini haketmiyor.Ömer Ferideye olan sevgisinin farkinda,Feridenin de bu ise neden devam ettiginin bilincinde,uygunsuz bir yerde dans etmesine de yeterli tepkiyi verdi ve kiz artik birakiyorum,bundan sonra dans etmicem dedi.Bundan sonra Ömer daha ne yapmaliydi?Iki secenegi var :
1_"peki bu kararina sevindim,artik herseyi gecmiste birakip birlikte gelecegimizi düsünecez "gibi seyler söylemek,Ömer de bunu yapti zaten.
2_Artik bu is bitti,senin gibi biriyle olamam deyip cekilmek.Ömer bunu yapmak istemiyor,cünkü Ferideyi seviyor ve onun dansi birakmasini ve kendisiyle bir yuva kurmasini istiyor.Feride de bunu kabullendi,böylece Ömer icin sorun ortadan kalkmis oldu.
Ömer de Ferideyi affetmesse,Yilmazin Filizi bir zamanlar (baska bir sebepten dolayi )affettmedigi gibi,daha mi iyi olurdu.Yilmaz affetmedi de unutabildi mi?Su an yaptiklarina bin pisman degil mi?
Ömer Yilmaz gibi öfkeyle kalkip zararli oturmak istemiyor,düsünerek hareket ediyor,forumda da bunun adina kilibiklik,......deniyor.Ne diyeyim, benim gözümde Ömer dizideki en tutarli erkek karakter.
maalesef affedecek sevgili eyschann dediğin gibi yapacak bir şey yok ..ama böyle olmaması gerekir ömer çok zayıf bir karakter oluyor o zaman ... aslında her ikiside dengesiz ama geçen bölüm dikkat ettim hiç özür dilemedi ömer :img-hyste bu beni şaşırttı.haklı olduğu konularda özür dilemeyi başaran tek karakter ömer tekiner:img-hyste
evt o ayrinti beninde dikkatimi cekti cidden özür falan dilemedi artik...
ama feridenin gecerli bir sebebi oldugunu anlatmasi hemen yumusatmamali bence ömeri yani tabikide finalde bu ikilide cift olacaktir ama en azindan mantikli bir cercevede olsun...
Haftaya nutuktan daha fazlasini seyredecez gibime geliyor.
Bence, Ömer karakteri forumda yapilan tuhaf yakistirmalarin hicbirini haketmiyor.Ömer Ferideye olan sevgisinin farkinda,Feridenin de bu ise neden devam ettiginin bilincinde,uygunsuz bir yerde dans etmesine de yeterli tepkiyi verdi ve kiz artik birakiyorum,bundan sonra dans etmicem dedi.Bundan sonra Ömer daha ne yapmaliydi?Iki secenegi var :
1_"peki bu kararina sevindim,artik herseyi gecmiste birakip birlikte gelecegimizi düsünecez "gibi seyler söylemek,Ömer de bunu yapti zaten.
2_Artik bu is bitti,senin gibi biriyle olamam deyip cekilmek.Ömer bunu yapmak istemiyor,cünkü Ferideyi seviyor ve onun dansi birakmasini ve kendisiyle bir yuva kurmasini istiyor.Feride de bunu kabullendi,böylece Ömer icin sorun ortadan kalkmis oldu.
Ömer de Ferideyi affetmesse,Yilmazin Filizi bir zamanlar (baska bir sebepten dolayi )affettmedigi gibi,daha mi iyi olurdu.Yilmaz affetmedi de unutabildi mi?Su an yaptiklarina bin pisman degil mi?
Ömer Yilmaz gibi öfkeyle kalkip zararli oturmak istemiyor,düsünerek hareket ediyor,forumda da bunun adina kilibiklik,......deniyor.Ne diyeyim, benim gözümde Ömer dizideki en tutarli erkek karakter.
yorumun genel gidişatına katılmak mümkün ama son cümle buna katılmak mümkün değil ... ben kesinlikle öyle düşünmüyorum .. ömer yılmazın yaptığı hatayı yapmasın deniyor ama ne zamana kadar sürecek bu iş feride hanım sürekli ömerin arkasından işler çeviriyor ömer sağlam cevaplar veremiyor sevgisinden dolayı bazı şeyleri göremez olmuş ömer .. feride ile olmalarına kesinlikle karşıyım:img-wink:
evt o ayrinti beninde dikkatimi cekti cidden özür falan dilemedi artik...
ama feridenin gecerli bir sebebi oldugunu anlatmasi hemen yumusatmamali bence ömeri yani tabikide finalde bu ikilide cift olacaktir ama en azindan mantikli bir cercevede olsun...
sevgili eyschann bizim dizi ve mantık biraz pardon biraz değil bayağı bir ters düşüyor 2.sezondan beri bana bir tane mantıklı olay gösterebilir misin ..ben dizide mantık aramayı bırakalı çok uzun zaman oldu sanada aynısını tavsiye ederim:good:
ismailsurucu
09-06-07, 17:09
karakalem bir devrimde zaten sevgili begom müthiş yazıyorlardı maalesef ayrıldılar ..yaww en güzel replikleri kötü karakter ceme yazıyorlar ya işte orası enterasan .. :happy0064 :img-wink: diziye ben girecem sevgili begom sen o zaman görücen duyguyu:img-hyste :img-hyste :happy0064
zaten birinci sezondaki senaryo grubu karakalemdi.ikinci sezon diziden ayrıldılar senaryo yerlerde sürünmeye başladı.
zaten birinci sezondaki senaryo grubu karakalemdi.ikinci sezon diziden ayrıldılar senaryo yerlerde sürünmeye başladı.
doğru sevgili arkadaşım yani 4 bayanımız senaryoya hiç bir artı katamadılar hep kontenjandan kullandılar bu haftadaki reytingler onların başarısı değil zaten dizinin kemik izleyicisi merak ediyor dizinin sonunu ..bu başarı senaristlere ait değil bu benim yorumum tabii ki:img-wink:
Handan beklenildiği gibi davrandı ve Feride ile ilgili Ömer'e kendi hislerini de katarak herşeyi anlattı...Ömer'in feride'yi annesine karşı göstermelik savunacağını zannediyordum ama beklediğim gibi olmadı,iyi de oldu makul ölçü ve sözlerde olanı biteni annesine anlattı ve Feride'ye olan güvenini hissettirdi....Feride'nin Ömer'e yalan söylemesi hoş değildi,işin içinden kendi kendine kurtulmanın yollarını arıyor ,karşı karşıya kalabileceği durumda güzel değil yine de bunu Ömer ile paylaşmalıydı,bence burada hata yaptı...Ömer'de uyanık adammış kendisine yalan söylendiğini hemen fark etti ve Feride'nin peşine düştü....Feride'nin o esnada menajeri ile olan tartışmasının farkına varması iyi oldu,ortaya çıkacak sorunu bu fark ediş bir ölçü hafifletecektir...Feride ile yalan söylediği için münakaşa edeceklerdir ama fevri davranıp bir anda ilişkisini kesmeyecetir,oturup düşünecek ve bu sorunu konuşacaklardır...ve bunu yapmaları en iyisi olacaktır
fatma-1721
09-06-07, 17:16
yorumun genel gidişatına katılmak mümkün ama son cümle buna katılmak mümkün değil ... ben kesinlikle öyle düşünmüyorum .. ömer yılmazın yaptığı hatayı yapmasın deniyor ama ne zamana kadar sürecek bu iş feride hanım sürekli ömerin arkasından işler çeviriyor ömer sağlam cevaplar veremiyor sevgisinden dolayı bazı şeyleri göremez olmuş ömer .. feride ile olmalarına kesinlikle karşıyım:img-wink:
Sevgili arkadasim;katilip katilmaman senin görüsün,tabiiki saygi duyarim da,Ömer Feride ye bugüne kadar ki tutumuyla elestiriliyor ve ben Ömeri buna göre yorumladim.Benim bu zamana kadar gördügüm Ömer tutarli , ne istedigini bilen ve bu dogrultuda hareket eden biri......Feridenin hatalari devam ediyor,ben Ömerin bunlara seyirci kalacagini düsünmüyorum.Zaten Ömer bu kadar genis bir erkek olsaydi,Feridenin sözleriyle yetinir ,onu takip etmezdi!
Sevgili arkadasim;katilip katilmaman senin görüsün,tabiiki saygi duyarim da,Ömer Feride ye bugüne kadar ki tutumuyla elestiriliyor ve ben Ömeri buna göre yorumladim.Benim bu zamana kadar gördügüm Ömer tutarli , ne istedigini bilen ve bu dogrultuda hareket eden biri......Feridenin hatalari devam ediyor,ben Ömerin bunlara seyirci kalacagini düsünmüyorum.Zaten Ömer bu kadar genis bir erkek olsaydi,Feridenin sözleriyle yetinir ,onu takip etmezdi!
sevgili arkadaşım bende senin görüşlerine saygılıyım tabii ki bunun aksi bir şey olamaz zaten:good: ömerin ferideye bugüne kadar ki davranışlarını eleştirenlerden biriyim ve bunları doğru bulmuyorum ki ömerin davranışlarının yanlış olduğu feredenin sürekli ömerin arkasından iş çevirmesinden belli ..feride ömer beni ne olursa olsun affeder durumlarında öyle bir durum olmasaydı orayada dansetmeye gitmezdi bence şahsi fikrim bu yönde:img-wink:
forever_bim
09-06-07, 17:26
Sbr diziyi eksik izledin kanımca.
Feride Ömer'in arkasından iş çevirmek adına gitmedi oraya dans etmeye. Tazminatı ödeyemediği için gitti. Uğradığı tehdidi anlatması lazımdı.
Dert etmeyin bu kadar. Senaristler baktı birleştiremiyor hamilelik atarlar ortaya:)
fatma-1721
09-06-07, 17:29
sevgili arkadaşım bende senin görüşlerine saygılıyım tabii ki bunun aksi bir şey olamaz zaten:good: ömerin ferideye bugüne kadar ki davranışlarını eleştirenlerden biriyim ve bunları doğru bulmuyorum ki ömerin davranışlarının yanlış olduğu feredenin sürekli ömerin arkasından iş çevirmesinden belli ..feride ömer beni ne olursa olsun affeder durumlarında öyle bir durum olmasaydı orayada dansetmeye gitmezdi bence şahsi fikrim bu yönde:img-wink:
Ömer,Feridenin yaptigi hatalardan sorumlu degil,kesinlikle sorumlu degil.Feride de bu hatalari ne yaparsam yapayim Ömer beni affeder mantigiyla yapmiyordur.Feridenin tutumu ve yaptiklari kesinlikle yanlis,ama bu yanlis Ömerin anlayisli bir sevgili oldugundan dolayi kaynaklanmiyor.Bu düsünceyi benim mantigim kabul etmiyor,edemiyor!:img-wink:
sevgili for_ever ben genel bir durumdan bahsetmiştim orda .sonuçta ömerden habersiz anlaşma imzalayan feride değil mi yani oraya dansetmeye giderek ömerin arkasından iş çevirmiş olmadımı sevgili for_ever .benim düşüncem bu yönde son yazdığına kesin katılıyorum:good:
Ömer,Feridenin yaptigi hatalardan sorumlu degil,kesinlikle sorumlu degil.Feride de bu hatalari ne yaparsam yapayim Ömer beni affeder mantigiyla yapmiyordur.Feridenin tutumu ve yaptiklari kesinlikle yanlis,ama bu yanlis Ömerin anlayisli bir sevgili oldugundan dolayi kaynaklanmiyor.Bu düsünceyi benim mantigim kabul etmiyor,edemiyor!:img-wink:
düşüncelerine saygım var sevgili arkadaşım ama feride bana o hissi uyandırdı geçekten ömeri kaybedeceğini bilse gider miydi yine dans etmeye ben hiç öyle olacağını düşünmüyorum ömer biraz daha sağlam durmalı feridenin karşısında :good:
fatma-1721
09-06-07, 17:41
düşüncelerine saygım var sevgili arkadaşım ama feride bana o hissi uyandırdı geçekten ömeri kaybedeceğini bilse gider miydi yine dans etmeye ben hiç öyle olacağını düşünmüyorum ömer biraz daha sağlam durmalı feridenin karşısında :good:
Önümüzdeki haftayi bekle derim,Ömer gereken tepkiyi verecektir ve Feride de almasi gerken dersi alacaktir!
feride-ömer konusunda ben ferideyi daha suçlu buluyorum.1.si sözleşmeyi okumaması buyuk bır dusuncesizlik 2.si o partıde dans etmesi.yanı orda adamı zor durumda bırakmamak ıçın dans ettı ama çok yanlış bır dawranıstı adam ıstedığı kadar zor durumda kalsın senın prensıblerın war onlardan tawız werırsen bunlar gelır basına.ayrıca bence ferıde bu son olayı ömere açmalıydı ''ömer ben işi bırakıcam yalnız adamın söyle bır sartı war''demeliydi ama dızıde hıçbır karakter bırbırıyle doru duzgun konusmuyokı
Önümüzdeki haftayi bekle derim,Ömer gereken tepkiyi verecektir ve Feride de almasi gerken dersi alacaktir!
tabii ki sevgili arkadaşım istesekte istemeksekte bekliyecez zaten:img-wink: ama ben pek ümitli değilim ömer vermemesi gereken çok taviz verdi bana göre ama dediğin gibi bekleyip görelim burdayız nasılsa yorumlarız, tartışırız:happy0064
bencede ömer bir tepki verecektir zaten vermeside gerekiyorum umarim feride dersini alir ...
Efendim kayıplar.......
Canan....
Hakan...
Cemil...
Nevzat...
Salih...
Yok mu artıran?
Muratda var..
Nereye gitti acep?
Fatih....
ne oldu Cemin candostu guzel insana?
Selim bey...
Avukat efendi yok biryerde...
cananın gitmesi pek kayıp olmadı aslında çnkü aslıyla yılmazı brleştiren de oydu.ama olsn aslı olmasa ylmaz bebişi nası öğrenicekti demek ki aslnn da senaryoya katılma sebebi bebişi hber vermekmiş:img-yes:
offff yarınki bizim geleneksel piknik oldugu için ne yorum yazabildim
nede okuyabildim:img-grin2 hazır fırsat bulmuşken kısada olsa bölüm hakkında düşündüklerimi yazayim:img-yes: içimde kalmasin:img-grin2
bir bölüm daha bitti artık geriye dogru sayiyoruz:icon_sorr
ben bu bölümü filizin dogum sahnesi ve yılmazın şoka girmesi haricinde beyenmedim
birincisi yılmazın sedyeyle ameliyata giren filizin yanında olmasi gerekirken
aslı ile kapıda duraklamasina bir anlam veremedim
gereksiz bir sahneydi onun yerine filizin yanında olsaydi daha güzel olurdu
sonra aslı&yılmaz konuşmasi güzel olsada zamansizdi
daha filzin ne durumda oldugu belli bile değilken konuşmasini yadirgadim
filiz&yılmaz sahneleri daha romantik ve duygusal olabilirdi
biraz boş sahnelerdi
yılmazda cimri cıkti ne bir cicek ne bir hediye felan almadi
aslı kız filiz&yılmazı görünce dedimki bu gün sana yarın bana gibi oldu
zamaninda filiz aynısını yaşamişti
daha sonra aslının gecmişi hatırlayinca üzüldüm ama daha cok yılmaza kızdim
offff yarınki bizim geleneksel piknik oldugu için ne yorum yazabildim
nede okuyabildim:img-grin2 hazır fırsat bulmuşken kısada olsa bölüm hakkında düşündüklerimi yazayim:img-yes: içimde kalmasin:img-grin2
bir bölüm daha bitti artık geriye dogru sayiyoruz:icon_sorr
ben bu bölümü filizin dogum sahnesi ve yılmazın şoka girmesi haricinde beyenmedim
birincisi yılmazın sedyeyle ameliyata giren filizin yanında olmasi gerekirken
aslı ile kapıda duraklamasina bir anlam veremedim
gereksiz bir sahneydi onun yerine filizin yanında olsaydi daha güzel olurdu
sonra aslı&yılmaz konuşmasi güzel olsada zamansizdi
daha filzin ne durumda oldugu belli bile değilken konuşmasini yadirgadim
filiz&yılmaz sahneleri daha romantik ve duygusal olabilirdi
biraz boş sahnelerdi
yılmazda cimri cıkti ne bir cicek ne bir hediye felan almadi
aslı kız filiz&yılmazı görünce dedimki bu gün sana yarın bana gibi oldu
zamaninda filiz aynısını yaşamişti
daha sonra aslının gecmişi hatırlayinca üzüldüm ama daha cok yılmaza kızdim
yorumuna katiliyorum bencde filiz yilmaz sahneleirnde birseyler eksik gibiydi ikiside aslinda cok güzel oyunculuk sergilediler ama birseyler eksikti yinede...
asli kiz hakkinda yazdiklarinada katiliyorum...
yorumuna katiliyorum bencde filiz yilmaz sahneleirnde birseyler eksik gibiydi ikiside aslinda cok güzel oyunculuk sergilediler ama birseyler eksikti yinede...
asli kiz hakkinda yazdiklarinada katiliyorum...
yani en azından filize bebeğini görmek istediği zaman bir beş dakika yanlız
kalsa romantik bir sahne olsa
yada yılmaz cicek ve bir hediyeyle birlikte filize verse daha güzel olurdu
dip not ,
*aslı&mualla konuşmsaini anlasamda artık gercekten kabat dadi verdiler yeter
*aynali ve ceydayi birbirine cok yakiştirdim
*aynali yılmaza artık düğünü canin sünnet düğünü ile yaparsaniz diye espiri
yapti gercekten hem cok güldüm hemde hak verdim (senaritler sagolsun)
* filiz dogum yapti ama kimse cicek felan yollamadi en azından odda bir buket olsaydi
*filize kırmızı kurdele takmadilar hiç olmadi bu iş
*birde filize sadece bir an kızdım son sahnede resimlere bakınca yılmaz burnu dayisina benziyor dedi filizde hiçte dediya biraz bozuldum:icon_whis :img-hyste ne yani bizim paşamizada benzesin nede olsa dayisi:img-hyste
olmadi filiz:img-hyste neyse canım tipi benzemesede huyu benzesin oda olur:img-yes:
yılmaz-filiz sahneleri daha bir duygulu olabilirdi sevgili medsul e katılmamak elde değil ama bebek heyecanınıda göz önünde bulundurmak gerekir bence :img-wink: özette geldi bakalım sevgili for_ever yeni başlık açacak mı ..bu bölüm genelde fena değildi ama mantık hataları bu kez gözümü çok kurcaladı .:img-wink: yeni bölümde cem bebeği nasıl bırakacak merak konusu sonuçta çocuk elinde kaçarken onuda götürebilir bakalım neler olacak bekleyip görelim:img-yes:
yılmaz-filiz sahneleri daha bir duygulu olabilirdi sevgili medsul e katılmamak elde değil ama bebek heyecanınıda göz önünde bulundurmak gerekir bence :img-wink: özette geldi bakalım sevgili for_ever yeni başlık açacak mı ..bu bölüm genelde fena değildi ama mantık hataları bu kez gözümü çok kurcaladı .:img-wink: yeni bölümde cem bebeği nasıl bırakacak merak konusu sonuçta çocuk elinde kaçarken onuda götürebilir bakalım neler olacak bekleyip görelim:img-yes:
bnece sen rahat ol sabr kardeş nede olsa elimizde tiyo var aslı kız engel olacak bu işe birde zaten 78.bölümde bebeğin yanlarinda oldugu belli:img-wink: modum yeni bir başlik acarsa bende özet yorumumu oraya yazmayi düşünüyorum:icon_whis
bilmiyorum yılmaz&filiz sahnesi abartilmadan ve bebek heyecanin yok etmeden
biraz daha raomantik olablirdi
hiç küçük bir öpüşme sahnesi veyahut bir buse bile kondurmadi:img-blush
aklımdan ayrı olduklari için diyecem ama daha gecen bölümde böyle sahneleri vardi
sonuc olarak bir şeyler yarım kaldi:img-wink:
bnece sen rahat ol sabr kardeş nede olsa elimizde tiyo var aslı kız engel olacak bu işe birde zaten 78.bölümde bebeğin yanlarinda oldugu belli:img-wink: modum yeni bir başlik acarsa bende özet yorumumu oraya yazmayi düşünüyorum:icon_whis
bilmiyorum yılmaz&filiz sahnesi abartilmadan ve bebek heyecanin yok etmeden
biraz daha raomantik olablirdi
hiç küçük bir öpüşme sahnesi veyahut bir buse bile kondurmadi:img-blush
aklımdan ayrı olduklari için diyecem ama daha gecen bölümde böyle sahneleri vardi
sonuc olarak bir şeyler yarım kaldi:img-wink:
haklısın sevgili medsul buse konusunda bende yadırgadım bu olayı zaten bebeğin kaçırılamayacağını biliyorum imzada çaktım ama sonuçta cem bebeği eline almış tabanları yağlayıp kaçar ordan sonuçta bebek elinde bu sahnede biraz takıldım mantıksızlık kokusu var sanki ama hadi hayırlısı.özetin yarısı zaten bildiğimiz şeyleri söylüyor tek bilinmeyen yılmazın cem tehditini filizden saklaması onun haricindekileri biliyorduk zaten:img-wink: :good:
yani en azından filize bebeğini görmek istediği zaman bir beş dakika yanlız
kalsa romantik bir sahne olsa
yada yılmaz cicek ve bir hediyeyle birlikte filize verse daha güzel olurdu
dip not ,
*aslı&mualla konuşmsaini anlasamda artık gercekten kabat dadi verdiler yeter
*aynali ve ceydayi birbirine cok yakiştirdim
*aynali yılmaza artık düğünü canin sünnet düğünü ile yaparsaniz diye espiri
yapti gercekten hem cok güldüm hemde hak verdim (senaritler sagolsun)
* filiz dogum yapti ama kimse cicek felan yollamadi en azından odda bir buket olsaydi
*filize kırmızı kurdele takmadilar hiç olmadi bu iş
*birde filize sadece bir an kızdım son sahnede resimlere bakınca yılmaz burnu dayisina benziyor dedi filizde hiçte dediya biraz bozuldum:icon_whis :img-hyste ne yani bizim paşamizada benzesin nede olsa dayisi:img-hyste
olmadi filiz:img-hyste neyse canım tipi benzemesede huyu benzesin oda olur:img-yes:
evt bende katiliyorum yilmaz cidden bir cicek bile almadi ya asli bile düsündü yani cicek olayini ama bizim yilmaz baba oldugu icin asiri heyecan yapti anlasilan...ayrica kirmizi kurdale benim bildigim kizlarda takilir :img-hyste mavi olsa anlarim yani:img-hyste
dünkü bölüm bastan sona süperdi.. tabi sonunda cem pskopati vardi ama olsun...
dünkü bölümde en cok ben ceydanin yilmaz senin aynisandan varmidir bitane daha yoksa clonliyalim demesi müthisti ya.. :img-hyste
Bu dizide ölmesi gereken tek karakter Cem .Adam hapisten kacti,hala bizimkilerin pesinde.Finale yaklastigimiza göre artik bu kacma kovalamacanin bir son bulmasi gerektigini düsünüyorum.Herhalde biri Cemi vurur ve Cem ölür(fakat bu kisinin kim olacagi hakkinda hicbir fikrim yok).Bu isin Filiz-Yilmazin nikahinda olmasi beni pek sasirtmiyor,nisanlari da kana bulanmisti zaten.
sonsuz katılyom
bide cem bnce o çocuğu kaçırcak we herif ztn psikopat çocuğa bişe yapcak die korkyom...
bi de oğlum fln dio psikopat herif babası zannetyo hala kendini...
Arkadaslar...
Dizide Asli ve Elifin soyismi ne?
Yani Elifin Tekiner ama babasinin soyismi...
Asli`nin soyismi "Karatas". Dügün davetiyesinde öyle okumustum. Elifin soyismini bilmiyorum arkadasim..
dünkü bölümde en cok ben ceydanin yilmaz senin aynisandan varmidir bitane daha yoksa clonliyalim demesi müthisti ya.. :img-hyste
evt ya o replik benin bile güldürdü cok sekerdi :img-hyste ayrica ceydanin bütün replikler harika zaten ya.......
ewet ceydanın yılmaz için dediği çok guzeldi.walla yılmaz clonlansa super olur hazır talıbı de(ben) warken:img-hyste
Asli`nin soyismi "Karatas". Dügün davetiyesinde öyle okumustum. Elifin soyismini bilmiyorum arkadasim..
Cok tsk ederim!
Kafayi yiyecektim az kaldi...
Cok sagol Nilufer(boyle ismin sanirim):img-wink:
önümüzdeki bölümde neler olacak bilen varmı özeti okudum ama sudemnaz sete gidiyor ya bildiğin bişey varmı arkadasım.
önümüzdeki bölümde neler olacak bilen varmı özeti okudum ama sudemnaz sete gidiyor ya bildiğin bişey varmı arkadasım.
sevgili arkadaşım şöyle anlatalım öncelikle cem bebeği kaçıramıyacak aslı engel olacak ..bir şekilde ..78 de nikah sahnesi var ve cem efendi gazide olacak bir şeyler yapacak muhakkak ama kime ne olacağı belli değil ayrıca müjganların atölye yakılacak bunu ya cem yada feride nin çalıştığı daha doğrusu eski çalıştığı yerdeki adamlar yapacak ama atölyenin yakılacağı kesin benim bilgilerim bunlar :img-wink:
sevgili arkadaşım şöyle anlatalım öncelikle cem bebeği kaçıramıyacak aslı engel olacak ..bir şekilde ..78 de nikah sahnesi var ve cem efendi gazide olacak bir şeyler yapacak muhakkak ama kime ne olacağı belli değil ayrıca müjganların atölye yakılacak bunu ya cem yada feride nin çalıştığı daha doğrusu eski çalıştığı yerdeki adamlar yapacak ama atölyenin yakılacağı kesin benim bilgilerim bunlar :img-wink:
çok tesekkürle verdiğin bilgiler için. artık diziyi izlemeye tahammulum kalmadı bu kadar insan filiz ve yılmaz diyor bu senaristler bizi hasta etti yani. cemden bıktım artık her delikten cıkıyor. Aynalıda aratıramadı bir türlü !!!!!!
çok tesekkürle verdiğin bilgiler için. artık diziyi izlemeye tahammulum kalmadı bu kadar insan filiz ve yılmaz diyor bu senaristler bizi hasta etti yani. cemden bıktım artık her delikten cıkıyor. Aynalıda aratıramadı bir türlü !!!!!!
zaten mantık hataları diz boyu sevgili arkadaşım bu kadar da olmaz cinsten ben bu saatten sonra yılmaz-filiz-can üçlüsüne dokunacağını sanmıyorum senaryonun belki ömer le bir sürpriz yapar ama o da biraz olağan dışı tahmin yürütsem handan vurulur derdim ama bekleyip görmek lazım tabii :img-wink: şimdiden iyi seyirler:img-wink:
ben bu diziyi sadece filiz ve yılmazın askları için izliyorum onların sıcaklıgı kimsede yok bakışmaları sevgileri beni mutlu eden ne garip bişey ama öyle bu bölümde pek o kadar iyi değillerdi romantik olarak.
evt baslarda bende sadece filiz yilamz aski iicn izliyordum ama sonlara dogru...birkac bölüm sadece ömer icin izledigim bile oldu ...yani artik bizim ikili etkisinimi kaybetti bilmem ama o eski sicak ve ask bakislar kalmadi gibi sanki
arkadaşlar aslı cemi görsebile nasıl kaçırmasına engel olacak diyelim cemi gördü görevlişye haber vermek için gitti cem o sırada bebeği nereye bırakıcak yada aslı hemen bebeği cemin elindenmi alıcak elinden alırsa cemem nasıl yetişicek bence cem tam bebeği hemşireden aldığı an aslı görseydi daha mantıklı olurdu:img-wink:
gerçi daha öncede yazdım ama bölümden daha şimdiden mantıksızlık kokusu alıyorum sonuçta bebek elinde kaçsa bebeklede kaçabilir herhalde hemşire ani bir hareketle alıcak bebeği ama bu biraz olağan dışı ..tahmin etmek zor ama mantıksızlık oluştu şimdiden :img-wink:
zaten bu sezon tüm bölümlered mantıksızlık aldı gitti. ne izliyoruz bilmiyorum senaristler bizi kandırmaya calışıyor. türk filmlerinde asıklar kavusur sonunda cocukta babaaaa babaaaaaaaa der biter bakalım ne olacak dizimizin hali?
hüznün geceleri
09-06-07, 21:46
tuba büyüküstünü kutlamak gerek.hiçbir eğitim almamış olmasına rağmen o sahneleri çok başarılı yaptı.:happy0064
gerçi daha öncede yazdım ama bölümden daha şimdiden mantıksızlık kokusu alıyorum sonuçta bebek elinde kaçsa bebeklede kaçabilir herhalde hemşire ani bir hareketle alıcak bebeği ama bu biraz olağan dışı ..tahmin etmek zor ama mantıksızlık oluştu şimdiden :img-wink:
E senaristlikte burda ortaya çıkıyor işte. Herkes Yılmaz arabayla yolda Cem'le yanyana giderken Filiz in sancılanacağını biliyodu ama neden arabayla hastaneye gitmedide dağ evine gitti ddiyolardı, ne oldu, sanaristler arabanın tekerini patlattı . Şimdide buraya birşeyler uyduracaklardır da mantıklı mı olur mantıksız mı olur onu izleyip göreceğiz. Ne olabilir ki acaba :icon_whis :icon_idea
E senaristlikte burda ortaya çıkıyor işte. Herkes Yılmaz arabayla yolda Cem'le yanyana giderken Filiz in sancılanacağını biliyodu ama neden arabayla hastaneye gitmedide dağ evine gitti ddiyolardı, ne oldu, sanaristler arabanın tekerini patlattı . Şimdide buraya birşeyler uyduracaklardır da mantıklı mı olur mantıksız mı olur onu izleyip göreceğiz. Ne olabilir ki acaba :icon_whis :icon_idea
doğru orda senaristler kurtardı paçayı ama bu sefer pekte normal şartlarda toparlanmıyacak gibi büyük ihtimal hemşire alır ama oda nasıl yapacak gerçekten merak konusu valla ben hemşire olayından başka bir senaryo düşünemiyorum:img-wink:
ceren durul
09-06-07, 21:56
bence eskiden ihlamurlar altinda daha güsel ... yilmaz ile filizin kavusmasi cok seydi duygusuzdu ... yilmazin filize sarilmasi güseldi ama gerisi cok sacmaydi ! dünkü bölümde bana biraz duygusuz geldi; filizin bebegi dogurma sahnesi cok iyi ve basariliydi, ama bülentin filizi neden ciftlik evinde götürdü de geri dönmedi orasini anlamis degilim ... inanin fili ve yilmazin ayri kaldiklari 72 bölüm daha duygu doluydu birbirlerine aci dolu bakmalari falan ... :img-in_lo
feride-ömer
09-06-07, 21:59
o kokuyu bende alyor gibiyim kaçsa bebekle kaçar mantık yokki bu bölümlerde hemşire babası olduğunu sanmıyormu almaz heralde bende mantıksızlık olduğunu farkındayım acyip bir bölüm bizi bekliyor ayrıca özette nikahtan bahsedilmemiş ne olucak bu dizinin hali offf yaa :sad53: :img-wink:
o kokuyu bende alyor gibiyim kaçsa bebekle kaçar mantık yokki bu bölümlerde hemşire babası olduğunu sanmıyormu almaz heralde bende mantıksızlık olduğunu farkındayım acyip bir bölüm bizi bekliyor ayrıca özette nikahtan bahsedilmemiş ne olucak bu dizinin hali offf yaa :sad53: :img-wink:
zaten özeti hiç sorma sevgili arkadaşım tam bir facia özete şöyle bir baktığımızda yarısının eski bölümlerden bahsettiği görülüyor diğer yarısıda maalesef soru işaretlerini gidermiyor fragmanı beklemek lazım başka türlü bir tahminde bulunulmuyor:img-wink:
blue_keremcem
09-06-07, 22:07
Akşamki bölüm güzel bi bölümdü gerçekten!Filiz'in doğum sahneleri içimi sızlattı.Ama Cem'in ortaya çıkmasıyla dizide bazı saçmalıklar oluyo bence.Cem Filiz'i kaçırmış,Yılmaz'ı da vurmuştu.Bence Cem hapisten kaçtığı zaman Yılmaz yada Filiz'e haber verilmesi gerekmez miydi,önlem falan alsınlar diye.Sonuçta adam manyak ve onların canlarına kastetti.Ayrıca o hemşire Cem'in Can'ın babası olduğuna inanmadan hemen kucağına vermesi de ayrı bi saçmalıktı.Her önüne gelene çocuğu verseler ohoooo.Yine de 78. bölümü 4 gözle bekliyorum.Acaba Aslı Cem'i görecek mi?Umarım Can'ın başına bşy gelmez!!!
ceren durul
09-06-07, 22:16
zaten özeti hiç sorma sevgili arkadaşım tam bir facia özete şöyle bir baktığımızda yarısının eski bölümlerden bahsettiği görülüyor diğer yarısıda maalesef soru işaretlerini gidermiyor fragmanı beklemek lazım başka türlü bir tahminde bulunulmuyor:img-wink:
hangi özet tam bir facia ... dünkü bölüm´ün özeti mi tam bir facia ...
tuba büyüküstünü kutlamak gerek.hiçbir eğitim almamış olmasına rağmen o sahneleri çok başarılı yaptı.:happy0064
kesinlikle kendisini cok geliştirdi. ben de bu bölüm cok begendim özellikle. bu arada gelecek bölüm izleyemecegim ama bugün sabah d magazinde tubayı gelinlikli gördüm. 40 yıldır modacı olan bi kadının 40 yıl önce tasarladıgı gelinlikleydi. pek de yakısmıstı valla.
bölüm genel olarak güzeldi izlerken keyif aldım. bebişimiz de gercekten cok tatlıydı. annesi babasıyla cekilen ilk fotografında da babsına bakıyodu babasına düskün olacak herhalde.:img-yes: aslında kzıdıgım yerlerde oldu ama yazılmıs genelde ben de tekrar yazmayayım. final filizsiz olacak cem yılmazı vurmak isterken filizi vuracak gibi bi seyler duydum sayet filizsiz bi son olur da yılmazla aslyı evlendirirlerse sonunda bunca bölüm izlediğim su diziye ve senaristlere yazıklar olsun derim ama sanmıyorum bu kadar da abartacaklarını gerci bu bölüm filizin son istegi falan dediler ama yapmazlar herhalde bu kadarını da.
hangi özet tam bir facia ... dünkü bölüm´ün özeti mi tam bir facia ...
yok sevgili arkdaşım 78 in uzun özeti basında çıkan haberler bölümünde bulabilirsin okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksın aynı şeyler yazdığından tam bir facia:img-wink:
filizin doğum sahnesindeki performansını çok iyi buldum yalnız bişey dışında.
normalde doğum esnasında bacaklar iyice açılır üstü çarşafla kapatılır ama dünkü sahne felaket derecede komikti. Filiz bacaklarını açmamıştı hatta vücuduna yapışık derecede duruyordu kadında çıktı çıkacak diyor, inandırıcılık sıfırdı yani.
filiz çok iyi oynadı yüzüyle mimikleriyle çığlıklarıyla ama duruş şekil olarak doğumla alakasızdı. Bir ameliyattaki bacaklara bakın bir doğumdaki sahneye demek istediğimi anlarsınız. :D
muallaya sinir oldum herkes üzgünken nasıl gülebildiğini anlamıyorum.
aslı herkesin bahsettiği gibi iyilik meleği gibi gösteriliyor, o melekse FİLİZ ne düşünemiyorum bunca yaptıklarına karşılık.
yılmazı hiç iyi bulmadım, çok soğuk ve alakasızdı. Bir doğum esnasında yaşanacak o duyguyu veremedi. Yolda kalmışlar filiz sancılar içinde kıvranıyor yılmaz çok sakin. Tek beğendiğim sanhesi yılmazın aynalı tokat atmadan önceki başlayan ağır çekim sahneleriydi, kilitlenmiş başı dönüyormuş gibi kaldığı sahneye bayıldım.
hüznün geceleri
09-06-07, 22:31
kesinlikle kendisini cok geliştirdi. ben de bu bölüm cok begendim özellikle. bu arada gelecek bölüm izleyemecegim ama bugün sabah d magazinde tubayı gelinlikli gördüm. 40 yıldır modacı olan bi kadının 40 yıl önce tasarladıgı gelinlikleydi. pek de yakısmıstı valla.
bölüm genel olarak güzeldi izlerken keyif aldım. bebişimiz de gercekten cok tatlıydı. annesi babasıyla cekilen ilk fotografında da babsına bakıyodu babasına düskün olacak herhalde.:img-yes: aslında kzıdıgım yerlerde oldu ama yazılmıs genelde ben de tekrar yazmayayım. final filizsiz olacak cem yılmazı vurmak isterken filizi vuracak gibi bi seyler duydum sayet filizsiz bi son olur da yılmazla aslyı evlendirirlerse sonunda bunca bölüm izlediğim su diziye ve senaristlere yazıklar olsun derim ama sanmıyorum bu kadar da abartacaklarını gerci bu bölüm filizin son istegi falan dediler ama yapmazlar herhalde bu kadarını da.
evet bugün o gelinlikli halini yine göstermişler.yıldırım mayrukun.bende foto gördüm çok şekerdi.herzamanki gibi
lykiadreamer
09-06-07, 22:44
Arkadaşlar çok sevinçliyim uzun zaman sonra hem AB grubunda hem Total'de Ihlamurlar Altında 1.oldu.Üstelik iki senelik bir dizi olmasına rağmen bu sene yayına girmiş olan Sıla ve Hatırla Sevgiliye de fark attı..umarım finale kadar artık hep böyle gider...;)
yılmazı hiç iyi bulmadım, çok soğuk ve alakasızdı. Bir doğum esnasında yaşanacak o duyguyu veremedi. Yolda kalmışlar filiz sancılar içinde kıvranıyor yılmaz çok sakin.
Evet ordaki oyunculuğunu bende hiç beğenmedim. Diziyi izlerkende diyordum bunu. Teker patlak ya dedi geri döndü, o anda bu neya demiştim patlak matlak basar giderim ben diyordum hatta, bizimki hiiç gayet rahat sakin sakin dolanıyo.:mad72:
77. Bölüm,
Her ne kadar reytingler bunun aksini söylese de bence yavan bir bölümdü. Sadece bende mi bu izlenimi bıraktı bilmiyorum ama dizi bittiginde Filiz'in cığılıklarından baska birsey aklımda kalmadı. Cok daha iyi bölümleri izledigimi düşünerekten reyting denen bu olayın neye ve kime göre cok merak eder oldum.
Her ne kadar bölümü begenmesem de oyunculukların nefis oldugunu söylemek istiyorum. Özellikle Tuba Büyüküstün'ü ayakta alkışlıyorum. O sancı sahnelerinde tüylerim diken diken oldu. Onun dısında Sinan Tuzcu'yu da cok begendim.
Son olarak Yılmaz karakterinin sordugu sacma bir soru ve ardından gelen mantıklı cevap: Filiz bebek mi geliyor ? Ben nerden bileyim. Bilmem bana cok tuhaf geldi.
Bölümü daha yeni seyrettim..:)
Ihlamurlar Altında Müziklerinin Yeni Albümü Cuma Günü Çıkıyor
Ihlamurlar Altında Dizi müzikleri bir albümde toplanarak Kalan Müzik tarafından çıkarılıyor.Müziklerini Nail YURTSEVER' in hazırladığı ve milyonlarca kişinin severek dinlediği müzikler bu Cuma günü tüm müzik marketlerde yerini alıyor.Nail YURTSEVER' in bu albümde ayrıca sevenlerine güzel bir sürprizi var.Dizinin ana temasını oluşturan dizi müziğinin Remix versiyonu bu albümde yer alacak.Bu albümde kendinizi aşk dan alamazken, aynı zamanda önümüzdeki yaz ayını, Ihlamrlar Şarkısının Remix versiyonu sayesinde dans pistlerinde geçireceksiniz.
Öncelikle bu habere çok sevindim..Cuma ilk işim bu albumü almak olacak...
Retinglere gelince Sıla'yı geçeceğimiz belliydi zaten..Sadece ne zaman olacağı meçhuldu..77. bölüme nasipmiş..:)Finale kadar bırakacağımızı zannetmiyorum birincilik koltuğunu...:img-yes:
77. bölüm ise son sahnesi hariç güzeldi.. Filiz gözlerini kapadı ve o hüzünlü şarkı çaldı hüzünlendim..:sad53: Aynı şey Yılmaz'ın vurulduğu sahnedede olmuştu..Galiba bu diziyi bundan seviyorum.Beni hüzünlendirdiği için..Ne saçma dimi?..:img-hyste
Filiz ile Yılmaz'ın hastanedeki sahneleri ise şahaneydi..:img-yes:
Resim çekindikleri sahne,Yılmaz'ın Filiz'e yemek yedirmesi hepsi çok güzeldi..
Ha birde Can vardı dimi?:)Aynalı dediya Yılmaz'a "bir kaşı havada aynı sana benziyor" diye..Hakkaten doğru kaş yapısı Yılmaz'a benziyor...Türkiye yeni bir jön kazanıyor..:)
Cem'in eline bebeği veren hemşireyi ise yüzyılın en saftoriği ilan ediyorum..:img-hyste Her gelip "ben şu bebeğin babasıyım" diyene verilecek bebek demekki..Ama yinede Aslı bebeği kurtaracaktır..[yani inşallah:img-cool2 ]
Saftorik hemşirenin yanına Feride isminide ekleyebilirsiniz..Hiç bir kelimesini okumadan onca evrağa imza attığı için..:img-pilot
Unutmadan Feride'nin dansözlük görüntüleri ile Ihlamurlar Altında dizisi bağdaşmıyor bence.ONUN İÇİN FERİDE I.A'dan DIŞARI:img-banne
forever_bim
09-06-07, 23:46
Bölümü daha yeni seyrettim..:)
Öncelikle bu habere çok sevindim..Cuma ilk işim bu albumü almak olacak...
Retinglere gelince Sıla'yı geçeceğimiz belliydi zaten..Sadece ne zaman olacağı meçhuldu..77. bölüme nasipmiş..:)Finale kadar bırakacağımızı zannetmiyorum birincilik koltuğunu...:img-yes:
77. bölüm ise son sahnesi hariç güzeldi.. Filiz gözlerini kapadı ve o hüzünlü şarkı çaldı hüzünlendim..:sad53: Aynı şey Yılmaz'ın vurulduğu sahnedede olmuştu..Galiba bu diziyi bundan seviyorum.Beni hüzünlendirdiği için..Ne saçma dimi?..:img-hyste
Filiz ile Yılmaz'ın hastanedeki sahneleri ise şahaneydi..:img-yes:
Resim çekindikleri sahne,Yılmaz'ın Filiz'e yemek yedirmesi hepsi çok güzeldi..
Ha birde Can vardı dimi?:)Aynalı dediya Yılmaz'a "bir kaşı havada aynı sana benziyor" diye..Hakkaten doğru kaş yapısı Yılmaz'a benziyor...Türkiye yeni bir jön kazanıyor..:)
Cem'in eline bebeği veren hemşireyi ise yüzyılın en saftoriği ilan ediyorum..:img-hyste Her gelip "ben şu bebeğin babasıyım" diyene verilecek bebek demekki..Ama yinede Aslı bebeği kurtaracaktır..[yani inşallah:img-cool2 ]
Saftorik hemşirenin yanına Feride isminide ekleyebilirsiniz..Hiç bir kelimesini okumadan onca evrağa imza attığı için..:img-pilot
Unutmadan Feride'nin dansözlük görüntüleri ile Ihlamurlar Altında dizisi bağdaşmıyor bence.ONUN İÇİN FERİDE I.A'dan DIŞARI:img-banne
Sevgili Mustafa aslında son cümlene katılmıyorum. Bu dizide benim bağdaştıramadığım çarpıklıklar mevcut -mesela nikahsız doğan bebekler- gibi. Babadan alınan babalık hakkı gibi. Ama Can bebeğin şekerliği hatrına tutuyorum klavyemi çok yazmıyorum bu konularda. Dizi deyip geçiyorum.
forever_bim
09-06-07, 23:55
Aşağıdaki yorumum forum genelinedir. Birine istinaden yazılmamıştır.
Bir de şunu söyleyim. Artık haftalardır kendimi tuttum. Ama Feride dansözlük yapıyor arkadaşlar, adamlarla yatıp kalkmıyor, yani geçimini dans ederek kazanıyor. Dansözlük demek forumda çoğu kişinin dediği gibi namussuzluk demek değildir. Dizide aksi bir argüman gösterilmedikçe ben Feride'nin bu dans işini alnının akıyla yaptığına inanmaya devam edeceğim.
Ömer kendi ağzıyla yanıtı verdi zaten. Dansözlük yapıyor namussuzluk değil.
Konu hakkındaki ilk ve son mesajımdır.
Aşağıdaki yorumum forum genelinedir. Birine istinaden yazılmamıştır.
Bir de şunu söyleyim. Artık haftalardır kendimi tuttum. Ama Feride dansözlük yapıyor arkadaşlar, adamlarla yatıp kalkmıyor, yani geçimini dans ederek kazanıyor. Dansözlük demek forumda çoğu kişinin dediği gibi namussuzluk demek değildir. Dizide aksi bir argüman gösterilmedikçe ben Feride'nin bu dans işini alnının akıyla yaptığına inanmaya devam edeceğim.
Ömer kendi ağzıyla yanıtı verdi zaten. Dansözlük yapıyor namussuzluk değil.
Konu hakkındaki ilk ve son mesajımdır.
katılıyorum Hasan'cım
feride geçimini dans ederek kazanıyor,namussuzluk değil bu kesinlikle
zaten o da demişti "dans etmekten başka bişey bilsem evimin kirasını onla öderdim diye"
feride kimseyle düşüp kalkmadan alnının akıyla yapıyor dans işini....
sıyrılıp_gelen
10-06-07, 00:20
bugün gazi mahallesinde çekim vardı cem atölyeyi yakıyor.herkes söndürmek için uğraşıyor küçük bir tiy ;)
bugün gazi mahallesinde çekim vardı cem atölyeyi yakıyor.herkes söndürmek için uğraşıyor küçük bir tiyo
Tüyo için teşkür.:img-wink: Cem'in atölyeyi yakması bebeği elinden kaçırdığını gösterir..:img-yes: Onun hırsıyla yapıyor galiba bunu psikopat...:img-hyste
Air_Isparta
10-06-07, 00:49
Evet ordaki oyunculuğunu bende hiç beğenmedim. Diziyi izlerkende diyordum bunu. Teker patlak ya dedi geri döndü, o anda bu neya demiştim patlak matlak basar giderim ben diyordum hatta, bizimki hiiç gayet rahat sakin sakin dolanıyo.:mad72:
sayın arkadaşım sanırım araba kullanmadın patlak lastikle.patlak lastikle araba kullanmöak gibi zor bir iş yoktur.en ufak bir şeyde araba patlak lastiğin yönüne kayar-ki o durumda yılmazın o psikoljide araba kullanamazdı zaten-.sonuç olarak doruyu yaptı.bu günkü trafik dersi bu kadar :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
IhlamurlarAltinda74
10-06-07, 01:01
arkadaslar 78 bölüm özet gelmis
neden yeni sayfa acilmiyo??
Air_Isparta
10-06-07, 01:03
arkadaslar 78 bölüm özet gelmis
neden yeni sayfa acilmiyo??
hangi özet resmi sitedekini diyosan o karışık biraz
Bu bolumu ben de bircok arkadas gibi oldukca yavan buldum. Raytinglerin bu kadar iyi gitmesini ise kendimce Yilmaz-Filiz sahnelerinin artmasina bagliyorum. Biz forumdakiler basindan beri senaryonun Yilmaz ve Filiz'in ayriligi uzerine degil de, birlikte yasayacaklari sorunlar uzerine kurulmasini istiyorduk. Raytingler de, bizlerin yapimci ve senaristlere gore daha ongorulu oldugumuzu kanitliyor. Anlamak istemedikleri gercek su, senaryo berbat ve bizler senaryoya ragmen, sadece oyuncularin hatirina severek izliyoruz bu diziyi. Dogal olarak da cesitli entrika ve aksiyon sahneleri yerine sevdigimiz oyunculari daha fazla izlemek istiyoruz.
Bu bolumle ilgili yazilabileceklerin cogu yazilmis aslinda ama bir-iki satir da ben ekliyeyim. Dogum sahnesiyle baslamak gerekirse, herkes gibi ben de Tuba Buyukustun'u cok basarili buldum. Sadece dogum sancisinin birden o kadar siddetle baslayacagini sanmiyorum. Dogumun diger asamalarini bence oldukca basarili canlandirmisti. Biz de beraberinde dokuz dogurduk. Bebek dunyaya geldiginde ise ben de en az onlar kadar (hatta sanirim daha da fazla ) duygulandim. Bebek 8 aylik hatta full-term bir bebek icin inanilmaz iriydi ama ona da olabilir deyip, gecelim. Yilmaz'da adlandiramadigim bir eksiklik sezinlesem de aslinda bir baba adayinin telasini, endisesini ve korkularini guzel yansitmisti. Yine de sanki birsey eksikti, ne oldugunu bilmesem de. Ebe ise tam bir felaket tellaliydi. Soylendi, durdu ve butun kotu ihtimalleri siralamaktan da geri durmadi. Bunca lafa Filiz iyi bile dayandi. Ote yandan, Filiz gercekten de dedikleri kadar kan kaybediyor olsaydi sanirim Ist'a zor yetisirdi.
Dogum ve onu izleyen sahnelerde Aynali'nin tepkileri ve replikleri de iyidi bence. Yilmaz'la olan tokat sahnesinde ve bahcedeki konusmalarinda bir an eski Aynali'yi gorur gibi oldum.
Filiz'in bebegini niye Asli'ya emanet ettigini pek anliyamadim. Sanirim ne kendi annesine, ne de kayinvalidesine fazla guvenemedigi icin. Yine de umarim bu repligi tekrar onumuze cikarmazlar. Yilmaz'in alalacele Asli ile bunu konusmasi maalesef aklima kotu ihtimallerin ususmesine neden oldu. Bence bu sahne tum bolumun, hatta neredeyse tum sezonun en gereksiz, en abes sahnelerinden biriydi. Filiz operasyondayken ve henuz durumu kritikken, Asli ile Yilmaz'in bahce sefasi son derece anlamsizdi. Yilmaz'in acilen Asli'ya konuyu acmasina ise yuh dedim. Bence hem Filiz'e hem de Asli'ya karsi cok ayip etti. Filiz eger uyanmazsam demisti. Dur bir uyanmasini bekle once. Ne bu acele. Ustelik Asli'yi ve duygularini yine hice saydi. Kiz, kafasindan Yilmaz'i atmaya calisirken yine ortaligi bulandirdi. Ustelik Asli'yi her daim kendisini bekliyen ve aralarinda ne gecmis olursa olsun kendisini kabul edecek aciz bir kiz konumuna dusurdu. Neyse Asli durumu kurtardi. Filiz'in iyilesecegine inanci Yilmazinkinden fazlaydi bana kalirsa. Yalniz, yazmadan edemeyecegim. Niye Asli'ya bu kadar tuhaf replikler yaziyorlar? Kizcagiz, eski, romantik bir romanin sayfalarini okurmus gibi konusuyor. Gercek hayatta asla soylenmeyecek laflar ediyor. Tabii sozleri havada kaliyor ve ne demek istedigi de tam anlasilamiyor. Bu sacma konusmayi da Yilmaz'in uzuntusune ve saskinligina verelim. Bir de Aynali'ya hemen geldigi icin tesekkur edelim, Yilmaz o hizla daha neler soylerdi Asli'ya Allah bilir..
Hastane sahneleri ve onu izleyen Yilmaz-Filiz sahneleri bana normal geldi. Boyle zor bir dogumdan sonra yeni anne-baba olmus bir ciftin romantik olmasini beklemek bence fazla hayalcilik. Can bebekle birlikte iliskilerinde bir baska seviyeye gectiler. Artik sadece gozleri birbirini goren iki sevgili degil onlar. Bebek dogar dogmaz onlarin dunyasinin odak noktasi oldu. Bir sure hayatlarinin nereyse tamamini bebegin doldurmasi cok normal.
Hastanede sevincini en guzel gosteren ve gercek hayata en yakin tepkiler veren ise Ceyda'ydi bana kalirsa. Ceyda'ya soylettirdikleri bana da Aynali ile bir iliski ihtimalini dusundurttu. Bu ikilinin fazla uyusacagini dusunmesem de yine de belli olmaz boyle seyler deyip, geciyorum. Bir de Omer'in bebegin adi Kenan olsun mu dedigi sahneye dikkat ettim. Bence orada kendi aralarinda kesin cok eglenmisler. Sanirim Cine-5'te yayinlana kamera arkasi sahnelerde de Omer yine bu isimle bir espri yapmisti. Aralarindaki birsey gonderme yapti herhalde. Omer ve Feride'yi daha sonra yazarim ama her zamanki gibi Omer'i yine cok seker ve muzip buldugumu da ekliyeyim hemen.
Cem konusuna hic girmesem mi? Cem bunlarin hastanede oldugunu nasil bildi?Cem'in onlari izledigine dair ufacik bir sahne koyamazlar miydi? Niye bu firari kimse Tekinerlere soylemedi? Dogum servisine girip, bebeklere ulasmak bu kadar kolay midir? Ben hastane yonetimi olsam itibarimizi mahvettiniz diye dizi yapimcilarindan sikayetci olurdum.
Asli ile Mualla arasindaki tutkulu sevgiyi anlamama ise imkan yok. Kadin neredeyse oglundan fazla Asli'yi seviyor. Hakikaten de mustakbel gelinini bu kadar seven baska bir kayinvalide var midir, bilmiyorum..
Ozetle, dogum sahnesi disinda fazla akilda kalici yani olmayan, siradan bir bolumdu. Sona bu kadar yaklasmisken insan ister istemez daha guzel bir bolumun hayalini kuruyor. Umarim haftaya daha iyi islenmis bir bolum izleriz..
Not: Fatma'cim, bolumle ilgili dusuncelerimi biraz da senin icin yazdim. Umarim begenirsin. Nedense son iki haftadir IA ile ilgili pek yazasim yok. Sanirim oyuncular gibi benim de uzerime bir bikkinlik coktu.
Sevgili Denizim yorumun çok güzel olmuş..Yine çok iyi analiz etmişsin olayları..Ellerine sağlık...Yılmaz'ın Aslı'yla [ Filiz ameliyattayken] yaptığı sohbet bencede çok gereksizdi..:img-yes:
ellerine sağlık denizim cok güzel yazmıssın... ben de kenan lafı gecince aynı seyi düsündüm yani bosuna değildi bi göndermeydi bence de. ayrıca cemin onları bulması bebek odasına gittiginde o kadar rahat bebeğe ulasmasını da sacma buldum. aslı mualla ilişkisi zaten ucmus durumda bence yılmazla değil de fahriyeyle karsılastırsak iki kızı gibi düsünürek süphesiz aslı öne gecer fazlaca abartılıydı aslıyı ispanyaya falan göndermeye gerek kalmayacak kızımız göklere melek olarak ucup gidecek o kadar yücelttiler ki hele bi de bebeği de kurtaracak bu bölüm. amaaan yine övüp duracaklar halbuki filizin lafını dinleyip adam gibi arastırsalardı cemi bunlar olmazdı ama tabi aslının önünü acmak gerekiyor daha da üstün hale getirilmeli. bu arada setten tüyo olarak nikahta birinin vuruldugunu bikaç yerde daha okudum umarım doğru değildir. bu tüyoları okuyup bi de aslı yılmaz konusmasını düsününce hazırlık mıydı diye düsünmeden de edemiyorum yoksa bence de cok gereksiz bi konusmaydı yani sırf hazırlık olsun diyeyse de pes ya böyle bi son olmamalı kesinlikle. bi de sunu söylemişler avsar filmden cok sürpriz bi son olacak uzun süre unutulmayacakmıs gerci bu klişedir hep böyle derler fos cıkar.
Sevgili mistaa ve lawinia,
Yazdiklarimi begendiginiz icin tesekkurler. Aman lutfen fazla surprizli son falan yapmaya kalkismasinlar. Biz son derece klasik ve siradan bir mutlu sona raziyiz. Ustelik tahmin yurutmedigimiz hemen hicbir final kombinasyonu kalmadi. Filiz'in ya da Omer'in ya da Handan'in olumu, Filiz-Yilmaz/ Asli-Yilmaz mutlu sonlari, Filiz ve Yilmaz'in birlikte olumu dahil herseyi dusunduk zaten. Cok fazla kasmasinlar bence, Turk filmleri tadinda mutlu bir sonla bitirsinler.
öncelikle günyadın...
yok hayır siz hala neden mantık ve akıl ile ilgili bir kırıntı arıyorsunuz ki dizide...onlarla ilgili artık umutlarınızı başka bir bahara bırakın bence...raydan çıkmış tren gibi artık dizi..her an her yerden bişi olabilir modunda...cemin bu kadar "ballı" olması neden acaba?uzaylılar mı yardım ediyor??:img-hyste
olamaz mı?merak etmeyin bizim senaristlerle buda mümkün..
bebeği neden kaçıramadığına gelince orada da mantık aramayın...bebek kesin küfretmiştir ceme...:D bunun üzerine cem şaşkın şaşkın bakarken aslı bir hamlede bebeği cemden alıp ışık hızı ile yukarı kaçmıştır.böylece Can cemden kurtulmuş olacaktır...:img-hyste hatta Can aslıya bile kızabilir " bıraksaydın ya kızım.indirseydim adamı...bana silah çekti namissiz...ağız burun dalacaktım sen geldin...neyse sonra polat abi ile bir tenhada kıstırırız...":img-hyste :img-hyste
(olmaz olmaz demeyin...bu dizide herşey olur merak etmeyin...:img-hyste )
sayın arkadaşım sanırım araba kullanmadın patlak lastikle.patlak lastikle araba kullanmöak gibi zor bir iş yoktur.en ufak bir şeyde araba patlak lastiğin yönüne kayar-ki o durumda yılmazın o psikoljide araba kullanamazdı zaten-.sonuç olarak doruyu yaptı.bu günkü trafik dersi bu kadar :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ben burda Yılmaz ın oyunculuğunu eleştirmiştim daha çok, o telaşı yaşayamadı diye.
Bu arada patlak lastikle araba kullandım:img-polic Altımdaki arabada Subaru değildi.
lütfen süpriz final olmasın... filiz,yılmaz,cana bişey olmasın ... mutlu sonu hakediyolar...biz seyircilerde hakediyoruz... finalde illa hüzün olacak diye bi şart mı var...
sadece cem ölsün... cemin vuracağı kimse ölmesin...ambulansla yetiştirsinler...aynalı ,ömer adı geçiyor ...eğer cem onlardan birini vurursa bizimkiler mutlu olamazlar...mümkünse cem giderken yalnız gitsin...yanında kimseyi götüremesin...
aslı iş teklifide aldı...artık ispanyaya dönsün...kıza masal anlattırıyolar...filiz ameliyatta iken aslı, yılmaz konuşması cok rahatsız edici idi...bu konuşmayı finalde filizin ölümü olabilir ---şüphesi yaratmak için mi yaptırdılar...çok gereksizdi...senaristlere seslenıyorum,sadece şüphe yaratabilirsiniz,böyle bir sonu asla yazmayın...
mualla hala aslıyı düşünüyo...filiz onların evine yerleşince,torununu kucaklayınca nasıl olacak,filize nasıl davranacak çok merak ediyorum....
lütfen süpriz final olmasın... filiz,yılmaz,cana bişey olmasın ... mutlu sonu hakediyolar...biz seyircilerde hakediyoruz... finalde illa hüzün olacak diye bi şart mı var...
sadece cem ölsün... cemin vuracağı kimse ölmesin...ambulansla yetiştirsinler...aynalı ,ömer adı geçiyor ...eğer cem onlardan birini vurursa bizimkiler mutlu olamazlar...mümkünse cem giderken yalnız gitsin...yanında kimseyi götüremesin...
aslı iş teklifide aldı...artık ispanyaya dönsün...kıza masal anlattırıyolar...filiz ameliyatta iken aslı, yılmaz konuşması cok rahatsız edici idi...bu konuşmayı finalde filizin ölümü olabilir ---şüphesi yaratmak için mi yaptırdılar...çok gereksizdi...senaristlere seslenıyorum,sadece şüphe yaratabilirsiniz,böyle bir sonu asla yazmayın...
mualla hala aslıyı düşünüyo...filiz onların evine yerleşince,torununu kucaklayınca nasıl olacak,filize nasıl davranacak çok merak ediyorum....
senaristlere seslenmekten biz yorulduk onlar kötü şeyler yazmaktan yorulmadılar kalemleri tükenmez herhalde yazdıklarının silemiyorlar
çok sıkıldım dizi bitecek bunlar hala dizide gerilim yaratıyorlar
gereksiz şeyler yazmada üstlerine yok onları tebrik ediyorum
insanları nasıl çileden çıkarabilirim sorusunu cevapladılar...
filiz can çekişirken yılmazla aslının konuşması çok gereksiz ve saçmaydı sevdiğin kadın içerde senne olur ne olmaz aslı bir kenarda dursun geleceğini garanti altına al :D
bir de ben aslının anlattıklarından hiçbir şey anlamadım
tubanın yenı projesinde partneri kim olabilir diye yorumlar yapılmış... bu konuda bilgisi olan yok galiba...tuba dizi bitince yurt dışına gidip dinleneceğini,yüzünü dinlendireceğini söylemişti...hemen yeni bir diziye başlayacağını sanmıyorum...ama başlamasını isterim,onu severek izlerim...
tuba ve bülent yeni projelerinde partner olarak zorluk çekecekler gibi...herkes onları birarada görmek istiyo... onları başkaları ile izlemek zor olacak...onların bakışmaları hafızamıza kazındı...mümkün olsada hep beraber oynasalar... ben onları bıkmadan izlerim...
senaristlere seslenmekten biz yorulduk onlar kötü şeyler yazmaktan yorulmadılar kalemleri tükenmez herhalde yazdıklarının silemiyorlar
çok sıkıldım dizi bitecek bunlar hala dizide gerilim yaratıyorlar
gereksiz şeyler yazmada üstlerine yok onları tebrik ediyorum
insanları nasıl çileden çıkarabilirim sorusunu cevapladılar...
filiz can çekişirken yılmazla aslının konuşması çok gereksiz ve saçmaydı sevdiğin kadın içerde senne olur ne olmaz aslı bir kenarda dursun geleceğini garanti altına al :D
bir de ben aslının anlattıklarından hiçbir şey anlamadım
evet senaristler muhteşem! yeteneklerini sergileyip bizleri şaşırtmaya devam ediyorlar...ben de Yılmaz'dan Filiz ameliyattan çıkana kadar kapıda beklemesini beklerdim..tıpkı Filiz'in yaptığı gibi...ama birde şu var.Yılmaz'ı doğum sırasında gördük ne kadar panik ve heyecanlı olduğunu...Filiz ise soğukkanlı ve dirayetliydi..belki dayanamam diye bir ara dışarı çıkmış olabilir...(yerseniz..:img-hyste )
gelelim aslıya...aslının söylediklerinden bişi anlamaman doğal.ameliyat oldu ya saçları bitti...eski haline dönmeye başladı..ne güzel bandajlı iken daha çabuk anlıyordu herşeyi ve sade kelimeler kullanıyordu.demek ki keramet bandajdaymış...:img-hyste ama benzetmesi hoşuma gitti açıkçası..kadın,çocuk ve adam..yerinde kullanılmış bir benzetme..
olaya bir de şu açıdan bakmakta fayda var..tamam Yılmaz'ın aslı ile konuşması biraz tuhaf kaçabilir.ama aslınında Yılmaz'la bu derecede konuşması bir okadar tuhaf.sen kendi elinle göndermişsin..o zaman bırak artık.bazı şeyleri kabul et.bak Filiz Yılmaz'ı sana gönderirken bıraktı tamamen.aramadı bile... (Filiz Yılmaz karşıtları üzerime gelmeyin atlarım...yaparım..:img-hyste )
bence bu davranışlarla aklı zaten bir karış havada olan Yılmaz'ın aklını iyice karıştırıyor.bunun üzerine de Filiz'in isteği binince yemede yanında yat vari bir durum çıkıyor..
evet senaristler muhteşem! yeteneklerini sergileyip bizleri şaşırtmaya devam ediyorlar...ben de Yılmaz'dan Filiz ameliyattan çıkana kadar kapıda beklemesini beklerdim..tıpkı Filiz'in yaptığı gibi...ama birde şu var.Yılmaz'ı doğum sırasında gördük ne kadar panik ve heyecanlı olduğunu...Filiz ise soğukkanlı ve dirayetliydi..belki dayanamam diye bir ara dışarı çıkmış olabilir...(yerseniz..:img-hyste )
gelelim aslıya...aslının söylediklerinden bişi anlamaman doğal.ameliyat oldu ya saçları bitti...eski haline dönmeye başladı..ne güzel bandajlı iken daha çabuk anlıyordu herşeyi ve sade kelimeler kullanıyordu.demek ki keramet bandajdaymış...:img-hyste ama benzetmesi hoşuma gitti açıkçası..kadın,çocuk ve adam..yerinde kullanılmış bir benzetme..
olaya bir de şu açıdan bakmakta fayda var..tamam Yılmaz'ın aslı ile konuşması biraz tuhaf kaçabilir.ama aslınında Yılmaz'la bu derecede konuşması bir okadar tuhaf.sen kendi elinle göndermişsin..o zaman bırak artık.bazı şeyleri kabul et.bak Filiz Yılmaz'ı sana gönderirken bıraktı tamamen.aramadı bile... (Filiz Yılmaz karşıtları üzerime gelmeyin atlarım...yaparım..:img-hyste )
bence bu davranışlarla aklı zaten bir karış havada olan Yılmaz'ın aklını iyice karıştırıyor.bunun üzerine de Filiz'in isteği binince yemede yanında yat vari bir durum çıkıyor..
:good: yorum harika
aslı kurtarıcı rolünde olacak yaa gelecek bölüm için çekip gitmesi bu yüzden imkansız hani cemi görecek cem bebeği bırakıp kaçacak kimin yüzünden aslının yüzünden yani küçük çaplı melek olacak bu yüzden hastaneye gelmesi lazım
gerçi o hastayken filizde onu yalnız bırakmamıştı ama bilmiyorum dizi o kadar tuhafki sadece gereksiz detaylarla uzuyor son bölümde sadece bebeği gösterseydiler bile daha anlamlı olurdu...
doğumdan sonra yılmazla aynalının oda da olması hele çok saçmaydı doktor onları dışarı çıkarmadı mı bir daha neden içeri geliyorlar ki anlamadım
hangi doğumda böyle oluyor baba isterse doğuma girer ama arkadaşının ne işi var orda :D
fatma-1721
10-06-07, 11:35
Asli ile Mualla arasindaki tutkulu sevgiyi anlamama ise imkan yok. Kadin neredeyse oglundan fazla Asli'yi seviyor. Hakikaten de mustakbel gelinini bu kadar seven baska bir kayinvalide var midir, bilmiyorum..
Bende bilmiyorum,en azindan ben rastlamadim,diyebilirim.Mualla karakterini severim ama bu bölüm davranislari beni de cok sikti,adeta kabak tadi verdi.
Hele Asliya "seni o kadar sevdim ki,Filize gelinim olarak nasil isinabilirim "gibi birseyler söylemesi bana "Yuh" dedirtti.Aslinin verdigi "Filiz cok iyi bir insan,ve sevilmeyi hakkediyor"cevabi ise gercekten güzeldi.
Omer'i yine cok seker ve muzip buldugumu da ekliyeyim hemen.
Aynen katiliyorum canim;Ömer davranmasi gerektigi gibi davrandi,ve gerek Filiz icin olan endisesini,bebek icin olan sevincini,gerek Ferideye olan tepkisini,hele son davette etrafi izlerken yüzündeki degisik duygulari(öfke,tiksinti,...) iceren ifadeyi cok güzel yansitti.
Filiz'in bebegini niye Asli'ya emanet ettigini pek anliyamadim. Sanirim ne kendi annesine, ne de kayinvalidesine fazla guvenemedigi icin. Yine de umarim bu repligi tekrar onumuze cikarmazlar.
Gercekten cok gereksiz bir replikti.
Niye Asli'ya bu kadar tuhaf replikler yaziyorlar? Kizcagiz, eski, romantik bir romanin sayfalarini okurmus gibi konusuyor. Gercek hayatta asla soylenmeyecek laflar ediyor. Tabii sozleri havada kaliyor ve ne demek istedigi de tam anlasilamiyor. Bu sacma konusmayi da Yilmaz'in uzuntusune ve saskinligina verelim. Bir de Aynali'ya hemen geldigi icin tesekkur edelim, Yilmaz o hizla daha neler soylerdi Asli'ya Allah bilir..
Asliya yazdiklari repliklere bende sastim kaldim,Yilmazla konusurken anlattigi evli cift ve cocugu hikayesini anlamak icin,o kismi üc defa dinledim ,ama hala tam baglanti kuramadim.
Ama sacma sapan repliklere ragmen,gerek Muallaya,gerek Yilmaza karsi verdigi tepkileri,davranislari ve bakislari olmasi gerektigi gibiydi.Cok yerinde davrandi.
Yilmazin Asliya karsi davranislarini birazda hissettigi sucluluk duygusuna bagliyorum,ya da baglamak istiyorum diyelim.Yilmaz Aynaliya "Filizi ben bu hale getirdim,sevdigim kadini ben öldürdüm" ve Asliya da"Ben hem senin,hem Filizin hayatini mahvettim,hepsi benim yüzümden"dedi.Yani repliklerinden anladigim kadariyla Yilmaz hem Asli,hem Filiz konusunda kendini sucluyor.Asliya öyle davranma geregini de buna bagliyorum.Ayrica Asliya Filizin söylediklerini anlatmasi da belki Asliya Filizin düsüncelerini anlatmak,Filizin nasil birisi oldugunu ,Asliyi nekadar önemsedigini,anlamasini saglamak icindi.Cünkü Aslidan Filiz hakkinda o güzel sözleri duyunca Yilmazin yüzünde hüzünlü bir sevinc ifadesi belirdi.Aynalinin gelmesine bende cok sevindim,cünkü bu sahneleri izlemek gercekten hos degildi.
Ayrica Aynali-Ceyda olabilir demissin,bana da senaristler öyle birseylerin pesinde olabilir gibi geldi.Ikisi de cok iyi karakterler ama ben birbirine pek yakistiklarini sanmiyorum,yani en azindan ben yakistiramiyorum. Bu konuda fazla birsey yazmak istemiyorum,gönül isleri belli olmaz ve zevkler ve renkler tartisilmaz.
Omer ve Feride'yi daha sonra yazarim!
Not: Fatma'cim, bolumle ilgili dusuncelerimi biraz da senin icin yazdim. Umarim begenirsin.
Cok begendim denizim;objektif ve güzel bir bölüm yorumu oldu,tesekkür ederim!:good: Ayrica Ömer-Feride yorumunu da sabirsizlikla bekliyorum.:img-yes:
Bu diziyi oyuncularini ve sergiledikleri performansi begendigimizden dolayi izlemeye devam ettigimiz konusunda sana aynen katiliyorum.
Denizim bölüm yorumun çok güzeldi.
Tamamen katılıyorum.Eline sağlık!
Hastane sahneleri ve onu izleyen Yilmaz-Filiz sahneleri bana normal geldi. Boyle zor bir dogumdan sonra yeni anne-baba olmus bir ciftin romantik olmasini beklemek bence fazla hayalcilik. Can bebekle birlikte iliskilerinde bir baska seviyeye gectiler. Artik sadece gozleri birbirini goren iki sevgili degil onlar. Bebek dogar dogmaz onlarin dunyasinin odak noktasi oldu. Bir sure hayatlarinin nereyse tamamini bebegin doldurmasi cok normal.
denizim,bölüm yorumunu keyifle okudum çok teşekkürler. :happy0064
yukarıdaki paragrafın başka bir açıdan bakmamı sağladı. haklı olabilirsin şimdi o sahneleri daha normal karşılayabiliyorum ama yinede "eksikti" demekten kendimi alamıyorum. sanırım sende aynı fikirdesindir...
Buram buram romantzim kokmasına gerek yoktu aslında küçük bir buse anlamlı bir iki söz yeterdi... yada Filiz'in ölüm kalım savaşı sırasında Yılmaz neler hisseetiğini dile getirebilirdi. bundan 2-3 bölüm önce söylediklerini tekrar etse o bile olurdu! senaristlerin kendilerini zorlamasına gerek yoktu... aynı şekilde Filiz'de onları bırakıp gitmemek için savaştığını falan söyleyebilirdi... hadi geçtim uzun uzadıya sevgi sözcüklerinden, anlatımlarından! aslında 2 kelime bu işi çözerdi, karşılıklı söylenmiş 2 kelime; "seni seviyorum" :img-in_lo
ya arkadaşlar sete gidecek olan arkadaş var mı aramızda
ben gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman giderim bilmiyorum kuzenim bugün avşar yapımı arayıp çekimin gününü saatini öğrenecek bir de sette kim var kim yok
ona göre...
çarşamba günü gittim çok yoruldum yine o kadar beklemek istemiyorum...
kısmet artık...
ne kadar aslıyı sevsemde bu bölüm biraz fazla ön plandaydı sanki:img-yes: yani hastaneye aslı götürüyor fotoğraf makinesi lazım oluyor o da aslı da mevcut haliylen mualla ve fahriye yi hastaneye getirende aslı ...bence bu bölüm aslı çok göründü yani daha çok filiz-yılmaz sahnesi olabilirdi ..ben aslı-yılmaz konuşmasını o kadar da yadırgamıyorum sonuçta filiz ameliyettaydı yılmaz da herkes gibi bekliyordu bu konuşma bana çokta uçuk gelmedi.:good: bir sonraki bölümün daha heyacanlı ve daha güzel olmasını bekliyorum en büyük temennim mantık hatalarının olmadı veya gözü kurcalamayacak düzeyde olmasını istiyorum .:img-wink:
Bolum hakkinda diyeceklerim ilk sahneler biraz abzurd geldi bana tekerlegin patlamasi vs.. ama sonucta hani bu kadar aksilik olmaz ya! oldu iste oluncada yilmazin yaptiklari dogruydu! yapilmasi gerekeni yapti! Tuba Buyukustune bu bolumde bir kez daha hayran kaldim! oyunculugunu inanilmaz boyutlara tasidi! Ozellikle ses rengine bitiyorum! cok duru,sakin ve insani yormayan bir ses tonu var! Yilmazimiz bu bolum iyi degildi! Dogum sirasinda yasadigi panik ve filizin kendini kaybettigi andaki bakislari ve son tepkisi basarliydi ama filiz hastenede olum kalim mucadelesi verirken,o anlasilamayan sakin tavirlari beni cildirtti! yilmaz karekterine kizamiyorum senaristler bu dizide gercekten cok basarisiz yani filiz ameliyattayken " yilmaz yere cokmus gozyaslari icinde gecmiste filizle yasadiklari bir film seridi gibi gozlerinin onunden gecebilirdi ve tabiki guzel bir siir esliginde" yani bu benim dusuncelerim dedigim gibi cok basit kaldi sahneler ben cok daha akilda kalici ve bu askin buyuklugunu tekrar izleyiciye gosterecek sahneler beklerdim senaristlerden! ama nerdeeee! Cem olayini da diger arkadaslarda yazmislar artik yani diyecek kelime yok! yaniii bu kadar sacmalik olur pesss! hic bisey yazmak istemiyorum bu konu hakkinda! can bebek cok tatliydi ha bu ara yilmaza da cok benziyor iyi bulmuslar vallaha! feride olayi zaten akillara durgunluk verir boyutta! ona bisey yazmayacam arkadaslar gerekenleri yazmis!:img-wink: neyseee arkadaslar dugun sahneleri haftaya mi cekiliyor haberiniz var mi? bilgisi olan varsa yorum atarsa foruma cok makbule gececek herkese iyi gunler! [/COLOR]bye
Yılmaz ve Filiz, mutluluğu yakaladıkları ve tam bir aile oldukları sırada, Cem yeniden çıkar karşılarına. Yılmaz’ın, bundan önceki bütün hamlelerini boşa çıkarmasını içini sindiremeyen Cem, onları cezalandırmak için bebeği almaya kararlıdır.
Yılmaz, üzülmesini istemediği için Cem’in niyetinin bebeği kaçırmak olduğunu gizler Filiz’den. Filiz bu gerçeği öğrendiğinde şoke olur. Korku ve dehşet içindedir.
Cem bebeği onlardan almak için her yolu deneyecektir.
Feride işi bırakmak istediğinde, menajerinin tazminat tehdidi ile karşı karşıya kalır. Menajeri son bir işe çıkması
denizim,bölüm yorumunu keyifle okudum çok teşekkürler. :happy0064
yukarıdaki paragrafın başka bir açıdan bakmamı sağladı. haklı olabilirsin şimdi o sahneleri daha normal karşılayabiliyorum ama yinede "eksikti" demekten kendimi alamıyorum. sanırım sende aynı fikirdesindir...
Buram buram romantzim kokmasına gerek yoktu aslında küçük bir buse anlamlı bir iki söz yeterdi... yada Filiz'in ölüm kalım savaşı sırasında Yılmaz neler hisseetiğini dile getirebilirdi. bundan 2-3 bölüm önce söylediklerini tekrar etse o bile olurdu! senaristlerin kendilerini zorlamasına gerek yoktu... aynı şekilde Filiz'de onları bırakıp gitmemek için savaştığını falan söyleyebilirdi... hadi geçtim uzun uzadıya sevgi sözcüklerinden, anlatımlarından! aslında 2 kelime bu işi çözerdi, karşılıklı söylenmiş 2 kelime; "seni seviyorum" :img-in_lo
aslında senaristlerin önünde çok iyi biri pratik vardı bu sahneler için.yani Filiz'in ameliyat olma sahneleri öncesi ve sonrası için..Yılmaz'ın vurulması sonra, hastaneye getirilmesi, Filiz'in perişan hali, yaptıkları,duası...ameliyat sırasında hiçbir yere gitmemesi...ameliyat sonrası Yılmaz'ın gidip gelmesi sonucu Filiz'in vazgeçmemesi..daha sonra iyileştikten sonraki tavırları...
yani bence başarılı bir çalışma sonucu geçilen bir 73ün ardından Yılmaz'ın tavırları biraz yavan kaldı bu bölümde...bence bu sahneler baz alınarak içi doldurulabilirdi bölümün..bence de romantik olmaları beklenemez.çünkü çok zor bir dönem atlattılar.ama dediğiniz gibi ufak çaplı bazı hareket ve tavırlar hoş olabilirdi.mesela Yılmaz'ın yemek yedirmesi daha sempatik bir hale getirilebilirdi...
aslıya gelecek olursak çok fazla replikle bence insanları sıkmaya başladı..ağdalı Türkçe diye bir tabir var...çok derin anlamlı cümleler kurdurma çabasında senaristler...bu da biraz itici kılıyor karakteri.bakalım ilerisi için ne olacak..
Sayfaları okumadım ama hep sürpriz bir son gelecek denip duruyor :) allah rızası için klişe bir son hazırlayın :) ne olursunuz senarist ablalarımız biz ona daha çok şaşırırız emin olun..Türk filmlerine saygıylaysa ne ömeri,ne filizi ne de yılmazı öldürmemeniz lazım...
Herkes mutlu olsun ..Aslıyla yılmaz olmasın yani :):) dizinin sonunda dumur olmak istemiyorum..İlahi adalet varsa eğer sürekli dedikleri gibi sonunda filizle yılmaz mutlu olur.
bu bölüm de süperdiii....ayrıca bu cemi nie akıl hastanesine yatırmadılar çok şaşıyorum gerçekten....heralde finalde cem ölecek ..inş öle olur..hiç sevmiyorum çünkü...:)
bu bölüm de süperdiii....ayrıca bu cemi nie akıl hastanesine yatırmadılar çok şaşıyorum gerçekten....heralde finalde cem ölecek ..inş öle olur..hiç sevmiyorum çünkü...:)
bencede filizle yılmazın tam anlamı ile refaha kavuşması için kesinlikle cemi ölmesi gerek bakın akıl hastanesine yatsın falanda demiyorum kesin ölmeli çünkü cem hem psikopat hemde şizofren şimdide Can'ı kendi oğlu sanıyor o yüzden cemin finalde ölmesi gerek zaten aslıda anladı artık filizle yılmazın arasındaki o eşsiz büyüyü ve o eşsiz aşkı yani aslı sorun çıkarmaz o yüzden cem ölsün ve dizimiz çalgılı türkülü davullu bir mahalle düğünyle son bulsun
Herkese Merhabalar,
Bayadır yazamıyorum ve forumuda takip edemedim ama finale dair tüyoları bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim..
Son bölüm çok iyiydi..Filiz doğum sahnesini çok iyi oynamış zaten Babam ve Oğlum'dan biliyorduk :) Ama resmen bende ekran başında doğurdum diyebilirim:img-hyste
Artık fazla söze gerek yok artık mutlu son görmek tek isteğimiz..İnşallah böyle de olur..son bölümde çifte düğün görürüz..
bu bölüm gerçekten çok süprdi yaa...
bülent ve tubanın performansı çok iyiydi...
doğum sahnesi,yılmazın koşuşturması fln
süperdi...
Hala karakoldan cemin kacitigini haber vermemeleri büyük bir mantik hatasi bence. hem yilmaz hani arasitracakti. son bölümlerde iyice sacmaladilar, güzelim dizi ne hale geldi? ilk sezonlarini düsündümde cok güzeldi ya. yilmaz ve filiz sahneleri hele.
lykiadreamer
10-06-07, 16:52
Hala karakoldan cemin kacitigini haber vermemeleri büyük bir mantik hatasi bence. hem yilmaz hani arasitracakti. son bölümlerde iyice sacmaladilar, güzelim dizi ne hale geldi? ilk sezonlarini düsündümde cok güzeldi ya. yilmaz ve filiz sahneleri hele.
evet arkadaşım bende sana katılıyorum.Cem'in kaçtığını Yılmaz'ın araştırmasına gerek kalmadan zaten Yılmaz'a haber verilmeliydi bu durum.Sonuçta cem,Yılmaz'ı vurdu filiz'i de kaçırdı.polislerin önlem olarak bile olsa bunu mutlaka haber vermesi gerekiyordu.Aynalı da bu işi çok boşladı.hiç peşine düşmedi,kimse filiz'i ciddiye almadı.cem de elini kolunu sallaya sallaya hastane de dolaşıyor sonuç olarak..ne işse kimse de görmüyo cemi..:img-pilot
herkese iyi günler efem forum adate uyuyor bune yaww gerçi bahsedilcek bir şeyde yok ama sanki kötü son olacak mış gibi forumda bir tedirginlik var bende bunu yaşamadım değil hani özetin 75 ten başlaması bol filizli sahneler ve şu bebeği emanet etme olayı sanki herşeye hazırlıklı olun mesajıydı ama zannetmiyorum böyle olacağını ama kesinde bir şey yok tabii:img-wink:
slm arkadaslar
yaa su cem artik birilerini kacirmasin. Mübarek ilk önce filizi kacirdi, simdide can bebek.Sirda kim varki:img-help:
Ilk önce yilmazi öldürecekti, simdi filizi. Simdi sira kimde. :img-help:
Dizinin finalini mahvetmesinde, ne yaparsa yapsin.
Bu bölüm hic iyi degildi:sad53:
Birde bir sorun var, dizi bitiyormu.
hüznün geceleri
10-06-07, 21:38
slm arkadaslar
yaa su cem artik birilerini kacirmasin. Mübarek ilk önce filizi kacirdi, simdide can bebek.Sirda kim varki:img-help:
Ilk önce yilmazi öldürecekti, simdi filizi. Simdi sira kimde. :img-help:
Dizinin finalini mahvetmesinde, ne yaparsa yapsin.
Bu bölüm hic iyi degildi:sad53:
Birde bir sorun var, dizi bitiyormu.
malasef bitiyor.derken bile içim sızlıyor.bu hafta hepsi son kez bir araya gelecekler çekimler için.çok üzülüyorum.tuba ile bülent çok seviyorum
herkese iyi geceler sevgili arkadaşlarım dizinin bitmesi gerekiyor artık konu olarak tıkanmış durumdayız 2.sezon filizin hamile kaldığı bölümden itibaren senaryo çok kötüydü.her türlü karakter ezilmesi yaşandı ..senaryo o kadar çaresiz ki kötü karaktere başka hiç bir yerde olmayan imtiyazı tanıyor..:good: 2.sezon bölümlerini düşündüğümde keşke dizi 1.sezonda bitseydi diyorum aklımda müthiş bir dizi kalırdı o zaman.:img-wink: . gerek senaritlerin değişmesi gerekse önemli karakterlerin diziden ayrılması diziyi olumsuz yönde etkiledi:img-wink:
sanırım artık sonlara yaklaştıkça yazacak birşeyler bulmada güçlük çekiyoruz.bu da bizleri eskilere döndürüyor...sona yaklaştıkça forum yavaş yavaş sessizleşiyor...dizinin bitmesinden çok buradaki ortamın yavaş yavaş durgunlaşması bende moral bozukluğuna itiyor...çünkü insan alışıyor.bölüm öncesi tatlı tartışmalar,bölüm sırasında ki yazılar,bölüm sonrası eleştiriler ve bir sonraki bölüm özeti veya fragmanı hakkında ki yorumlar...evet gerçekten bunları izlemek bile güzeldi...aslında duygusal yazımı sona saklıyorum..:D sadece bir giriş yapayım dedim.sadece yazayım dedim...hiç bir anlamı olmadan yazayım dedim...kimimiz Yılmaz için direndik,kimimiz Filiz için..kimimizde cemi sevdik..ama hepsinin de bir anlamı vardı gerçek hayatta...bizim hayatımızda..onları cuma gecelerimize koymuştuk.yaşadıkları dünyaya bizde giriyorduk 2 saatlik bölümde...bazen de senaristler bizleri deli ederek işkence yapıyordu..işkence metodlarını geliştirme merkezindeki denekler gibiydik...:D ama her gün konuşacak bişilet buluyorduk...
neyse yine saçmalamaya başladım sanırım..dediğim gibi duygusal yazımı (her ne kadar benden beklenmese de..) sona saklamayı düşünüyorum....:D:D
sadece içimden geldi bunlar...
gülbeşeker
10-06-07, 22:27
Bu sene bende garip bir hüzün var,okul bitiyor,en sevdğim diziler bitiyor özelllikle bu forumda yazışmak çok zevkliydi dizimz bitecek tuba ve bülenti belki kısa bir süre belki de uzun yıllar boyunca aynı projede göremicez yeni dizileri başlıcak onlar hakkında yorum yapıcaz( tabi izleyebilirsem veya izlemek istersem)bu başlık da eski diziler grubuna dahil olucak,artık filiz-yılmaz diye bir şey kalmıcak ilk defa bir dizinin fragmanı bazen diziden bile çok etkiledi beni bakalım bundan sonra bu kadar güzel fragman,şiirler,müzikler,oyuncular birarada olucak mı?Bu konuşma pek bölüm yorumu olmadı ama şimdiden yazdım bu dizinin sonu kötü biterse böyle güzel şeyler yazmayabilirim sinirden ama esas veda konuşmasını son bölümden sonra yazmak isterim umarım dizimiz mutlu sonla biter açıkçası cem dışında kim ölürse benim için buruk bir final olucak bekleyip görelim yalnız bu dizi 79da mı 80de mi bitiyor hala anlamadım .
:icon_whis :icon_sorr :img-pilot ya ben bu diziden bişey anlamıom y:icon_whis a.
sen yenisin galiba..:img-hyste sonlara yetişmişsin zaten..ama sana yardımcı olmak isteriz tabi ki...anlamadığın yerleri söylersen tekrar ederiz.olmazsa soru çözeriz, o da olmazsa tekrar anlatırız..:img-cool2 :img-hyste :img-hyste
tuğçecim hoşgeldin:img-wink: arkadaşlar aramıza yeni bir arkadaşımız katıldı aynı okulda okuyoruz bizim diziye biraz yabancı artık onuda alıştırırız gerçi biraz geç ama olsun :img-wink:
hoşgeldin ama biraz boşgeldin.pasta börek yapmamışsın.olmadı bak...:img-hyste
dediğim gibi çalışmadığı yada anlamadığı yerleri sorsun biz onları anlatalım ona.:img-hyste hatta gelebilecek soru stillerini bile söyleyelim..:img-hyste yardımcı olalım..:img-hyste
öncelikle sanada iyi geceler sana katılıyorum bitmesi gerek basana konuşacak konu kalmadı foruma girdim çıktım aynı sayfadayın neyse bende bitmesini istiyorum ama tubayla bülentin başka bir dizide oynamalarını istiyorum umarım olur ayrıca dediğin gibi önemli karakterlerin diziden ayrılması dizi olumsuz yönde etkiledi mesele elif canan kemal murat hakan erol hepsi gitti hele kemal canan erol elif en önemli karakterlerdendi değilmi:img-wink:
NOT:tubayla bülenti aynı dizide görmek istiyorummmmm:img-wink:
kesinlikle yani kemal bey ve elif dizinin en önemli karakterlerinden di özellikle elif hep merak etmişimdir acaba senaryo elifi çıkardımı yoksa özge borak ayrılmak mı istedi projeden çünkü ben kesinlikle çıkarmazdım elifi tabii bu benim düşüncem .ıhlamurlar zamanında beni ilk kez denenen senaryosu ile çekmişti oyuncularda .çok sıcaktı aynı şekilde senarist grubuda çok iyiydi ama 1.sezon finaline doğru karakterler ve karakalem grubunun gitmesi kötü oldu ..:img-wink: ama filizin ölmesi gibi kötü bir son beklemiyorum ben eğer öyle olursa diziyi boşuna izlemişim diyenlerin sayısı fazla olur herhalde:good:
Bu sene bende garip bir hüzün var,okul bitiyor,en sevdğim diziler bitiyor özelllikle bu forumda yazışmak çok zevkliydi dizimz bitecek tuba ve bülenti belki kısa bir süre belki de uzun yıllar boyunca aynı projede göremicez yeni dizileri başlıcak onlar hakkında yorum yapıcaz( tabi izleyebilirsem veya izlemek istersem)bu başlık da eski diziler grubuna dahil olucak,artık filiz-yılmaz diye bir şey kalmıcak ilk defa bir dizinin fragmanı bazen diziden bile çok etkiledi beni bakalım bundan sonra bu kadar güzel fragman,şiirler,müzikler,oyuncular birarada olucak mı?Bu konuşma pek bölüm yorumu olmadı ama şimdiden yazdım bu dizinin sonu kötü biterse böyle güzel şeyler yazmayabilirim sinirden ama esas veda konuşmasını son bölümden sonra yazmak isterim umarım dizimiz mutlu sonla biter açıkçası cem dışında kim ölürse benim için buruk bir final olucak bekleyip görelim yalnız bu dizi 79da mı 80de mi bitiyor hala anlamadım .
okuyunca kendimi kötü hissettim
ayrılık konuşması :( ayrılıyor muyuz
ben bu diziden başka hiçbir diziyi bu kadar çok düşünmedim sevmedim bundan sonrada sevemem zaten...
olmasında böyle sevgi ayrılık zamanı bir gün geliyor geçmiş başı ucunda değil tam arkandan sana pis pis sırıtıyor yanında elinde hiçbir şey kalmıyor
iki sene geçti acısıyla tatlısıyla koca iki sene
en büyük acıları yaşarken bile bu dizide hayat buldum
senaristlere veryansın ettim ama hataların gereksizliğinde diziye yakıştırmadığımdan...
bu aşkın kahramanlarına sonsuz teşekkürler...
yaa ben çok kolay ağlarım:(
dizi hiç bitmemişcesine yorum yapalım bir daha onları aynı projede görmemiz sanki biraz imkansız ...
resmi sitede 8 hazirandan itibaren son üç bölümüyle ekranlarda diyor valla ben bundan 79da bitecek diye anladım. dizinin sonu kötü biterse cok büyük bi hayal kırıklıgı yasayacagım kesin. gelen tüyolar kötü oldugu yönünde ama ben hepsine kulak tıkıyorum matraka hep mutlu son olacak demişti bunca zaman onun dediklerine inandık simdi de ona inanmayı tercih ediyorum. umarım senaristler bu sefer saclamazlar da klişe bi son izleriz.
hüznün geceleri
10-06-07, 22:41
sevgili gülbeşeker veda yüklü bir konuşma yapmış durun yaww daha 3 bölüm var dizi 80 de bitecek resmi sitede öyle yazıyordu yani son 3 bölüm tarzında ben handan ölürse de çok üzülmem hatta mutlu olurum ki tahminlerim de bu yönde zaten :img-wink:
arkadaşlar 79 bitiyor sitesindede dediği gibi.geçtiğimiz cumayıda kasdederek söylemiş son üç bölüm diye.keşke 80 bitse bir bir bölümdür.çok üzülüyorum.hayatımda önem verdiğim değer verdiğim eşyam kaybolmuşcasına o derece üzülüyorum.birşeyler eksik kalacak.:icon_sorr
gülbeşeker
10-06-07, 22:42
sevgili gülbeşeker veda yüklü bir konuşma yapmış durun yaww daha 3 bölüm var dizi 80 de bitecek resmi sitede öyle yazıyordu yani son 3 bölüm tarzında ben handan ölürse de çok üzülmem hatta mutlu olurum ki tahminlerim de bu yönde zaten :img-wink:
sevgili sbr ne yapayım içimden geldi iki sene boyunca (ilk 8 bölümü hariç)bir bölümünü bile kaçırmadığım tek dizi bitti bitecek böyle olunca insan hüzünleniyor neyse bence ya aynalı ölecek ya handan veya aynalı cemi vurup hapse girecek benim dileğim kimse ölmeden klasik mutlu sonla bitsin bu ne ya gümüşe bakıyorum mehmetin böbrek gitmiş,ölüm-kalım savaşı,beyaz gelincikte ceren makinaya bağlı yaşıyor şimdi bizim dizide de bu bölümde cem nikahı basar kim bilirr kimi vurur ne var son iki bölüm filiz-yılmaz ve can bebenin mutluluklarını izlesek filiz gelinlik giyse,ömer-feride evlense yeter işte mutlu son ama illaki birilerine bişey olucak bu da sinir bozucu bir durum.
sevgili sbr ne yapayım içimden geldi iki sene boyunca (ilk 8 bölümü hariç)bir bölümünü bile kaçırmadığım tek dizi bitti bitecek böyle olunca insan hüzünleniyor neyse bence ya aynalı ölecek ya handan veya aynalı cemi vurup hapse girecek benim dileğim kimse ölmeden klasik mutlu sonla bitsin bu ne ya gümüşe bakıyorum mehmetin böbrek gitmiş,ölüm-kalım savaşı,beyaz gelincikte ceren makinaya bağlı yaşıyor şimdi bizim dizide de bu bölümde cem nikahı basar kim bilirr kimi vurur ne var son iki bölüm filiz-yılmaz ve can bebenin mutluluklarını izlesek filiz gelinlik giyse,ömer-feride evlense yeter işte mutlu son ama illaki birilerine bişey olucak bu da sinir bozucu bir durum.
seni anlıyorum sevgili gülbeşeker bari dizi bitiyor şu son bölümlerde mutlu mesut bölümler izleyelim diyorsun haklısında ama maalesef senaritler öyle düşünmüyor yani reyting kaygısı diyecem mutlu bölümlerde reytingler daha fazla olur bence hem zaten şurda kalmış 3 bölüm böyle heyecanlara bencede gerek yok..hayır heyecan yapıyım derken bir sürü mantık hatası yapıyorsun buda beni dizi hakkında olumsuz görüşe sevkediyor:img-wink:
arkadaşlar 79 bitiyor sitesindede dediği gibi.geçtiğimiz cumayıda kasdederek söylemiş son üç bölüm diye.keşke 80 bitse bir bir bölümdür.çok üzülüyorum.hayatımda önem verdiğim değer verdiğim eşyam kaybolmuşcasına o derece üzülüyorum.birşeyler eksik kalacak.:icon_sorr
sete gittiğimde sormuştum 80. bölüm demişlerdi ama ben biraz leylaydım o gün
akılm başımda değildi yani ondan yanlış anlamış da olabilirim
umarım 80. bölümdür son...
son yazacaklar ben başlayacağım ağlamaya :(
dizim benim sanki bebeğimdi büyüdü yürümeye başladı kimileri çelme taktı düşsün diye ama beceremediler çünkü zirvedeler...
seni anlıyorum sevgili gülbeşeker bari dizi bitiyor şu son bölümlerde mutlu mesut bölümler izleyelim diyorsun haklısında ama maalesef senaritler öyle düşünmüyor yani reyting kaygısı diyecem mutlu bölümlerde reytingler daha fazla olur bence hem zaten şurda kalmış 3 bölüm böyle heyecanlara bencede gerek ..hayır heyecen yapıyım derken bir sürü mantık hatası yapıyorsun buda beni dizi hakkında olumsuz görüşe sevkediyor:img-wink:
ilk sezonu izlerken senaristler çok iyi iş çıkarıyor.çok güzel hikayeler yazıyorlar.hatta şiirleri güzel yerlere oturtuyorlar diye düşünüyordum.nereden bilebilirdim ki 2.sezon diye bir işkence serisi yaşayacağımı.:D deselerde zaten başka şeyler söyleyerek karşılık verirdim ama sevgili!senaristlerimizi tanıdıkça aslında ağzımı açmasaydım diye geçirmeye başladım içimden...erken mi konuşmuşum sizce...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
kesinlikle yani kemal bey ve elif dizinin en önemli karakterlerinden di özellikle elif hep merak etmişimdir acaba senaryo elifi çıkardımı yoksa özge borak ayrılmak mı istedi projeden çünkü ben kesinlikle çıkarmazdım elifi tabii bu benim düşüncem .ıhlamurlar zamanında beni ilk kez denenen senaryosu ile çekmişti oyuncularda .çok sıcaktı aynı şekilde senarist grubuda çok iyiydi ama 1.sezon finaline doğru karakterler ve karakalem grubunun gitmesi kötü oldu ..:img-wink: ama filizin ölmesi gibi kötü bir son beklemiyorum ben eğer öyle olursa diziyi boşuna izlemişim diyenlerin sayısı fazla olur herhalde:good:
ben de hep merak ettim acaba özge borak mı ayrıldı yoksa senaryo mu bunu gerektirdi diye kesin bi bilgiye ulasamasam da fikrimce özge borak ayrıldı yani onu isteyerek cıkarmadılar zaten o olsa feride olmazdı ve daha fazla malzeme olurdu senaryo acısından elif hala yılmazı sever kıskanırdı falan. ama kemal bey senaryo gereği gitti yani o olsa cem meselesi cok daha cabuk halledilirdi mesela bu yüzden cıkardılar. aslında canan da bu yüzden bi anda gitti bence o olsa bebeği bilir ve mutlaka da söylerdi yılmaza yani böyle uzatamazlardı diziyi mecburen cıkardılar onu da ama bari nereye gittiğini ne oldugunu bilseydik göz önünde bi karakterin böyle kayıp olması bi anda hiç olmadı. bu arada ekremin leylası kavak yellerinde basroldeki kızın annesini oynuyo söylesek de alsa getirse onu gerci ekremle ceydayı da yakıstırdım bu bölüm onlar da beraber olabilirler.
ilk sezonu izlerken senaristler çok iyi iş çıkarıyor.çok güzel hikayeler yazıyorlar.hatta şiirleri güzel yerlere oturtuyorlar diye düşünüyordum.nereden bilebilirdim ki 2.sezon diye bir işkence serisi yaşayacağımı.:D deselerde zaten başka şeyler söyleyerek karşılık verirdim ama sevgili!senaristlerimizi tanıdıkça aslında ağzımı açmasaydım diye geçirmeye başladım içimden...erken mi konuşmuşum sizce...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
erken falan değil sevgili arkadaşım biri bana 2.sezon başlarken filiz yılmaz dan hamile kalacak ve bir şekilde 20 bölüm bunu saklıyacak aynı şekilde yılmaz başkasından hamile olduğunu düşündüğü filizi rap diye kabul edecek deseydi ben o adamı döverdim :good: kimse elimden alamazdı:img-hyste
ben de hep merak ettim acaba özge borak mı ayrıldı yoksa senaryo mu bunu gerektirdi diye kesin bi bilgiye ulasamasam da fikrimce özge borak ayrıldı yani onu isteyerek cıkarmadılar zaten o olsa feride olmazdı ve daha fazla malzeme olurdu senaryo acısından elif hala yılmazı sever kıskanırdı falan. ama kemal bey senaryo gereği gitti yani o olsa cem meselesi cok daha cabuk halledilirdi mesela bu yüzden cıkardılar. aslında canan da bu yüzden bi anda gitti bence o olsa bebeği bilir ve mutlaka da söylerdi yılmaza yani böyle uzatamazlardı diziyi mecburen cıkardılar onu da ama bari nereye gittiğini ne oldugunu bilseydik göz önünde bi karakterin böyle kayıp olması bi anda hiç olmadı. bu arada ekremin leylası kavak yellerinde basroldeki kızın annesini oynuyo söylesek de alsa getirse onu gerci ekremle ceydayı da yakıstırdım bu bölüm onlar da beraber olabilirler.
elif çıkmasaydı dizi daha heyecanlı olurdu böyle saçma sapan uzamazdı
elif kıskanırdı bizde merak ederdik yılmaz gerçekten hangisini seviyor diye
ama o zamanda ömerle yılmaz hiçbir zaman yan yana gelemezlerdi kanımca
ama işleri yazmak ona da bir kılıf bulunurdu tabiiki önceki yazı grubu tarafından ...
sevgili arkadaşım zaten elif ölmeden yılmaza ne kadar pişman olduğundan bahsetmişti elif halen seviyordu yılmazı zaten ama ölmese çok iyi olurdu bence zaten diziden karakter çıkarırıken o kadar yavan bir şekilde çıkardılar ki ben o zamanda şaşırmıştım zaten ..aynalı ve ceyda ise olabilir hatta çokta yüksek bir ihtimal:good:
bekleyip görücez ama yinede kuşku varr biraz keşke karakalem hala senaristlerimiz olsaydı emin ol daha çok keyif alırdık bu sezondan ve bitmesine bu kadar üzülmezdik ve filizli yılmazlı sahnelere doyardık ayrıca belki daha uzardı çünkü konu bitmezdi böyle çıkmaza sokmazlardı belli ayrıca dikkat ettiyseniz başlarda dizimizin farklı konusu vardı ama şimdi diğer dizilerde olan olayların aynısı bizim dizimizdede oluyor bu iyi değil ben bu diziyi başta konusu diğer dizilerden farklı diye izliyordum şimdi merakımdan ve oyuncuları sevdiğimden bırakamıyorum ne olucak bu dizinin hali:img-wink:
NOT:notumuzu yazmazsam eksik olur tubayla bülenti aynı dizide görmek istiyorummmmmm:img-wink: :img-hyste
kesinlikle beni etkileyen konu olmuştu zaten mükemmel bir konuydu:good: ama maalesef sonu iyi olmadı yani bu şekilde devam edilmeseydi olurdu daha öncede yazmıştım gerçi ama evlendirirdin filizle-yılmazı öyle devam ederdin yoluna ama bu yolu tercih etmedi senaritler ve akıl almayacak bu kadarda olur mu denirten mantık hataları gelmeye başladı ve halende devam diyor maalesef:sad53: :good:
bekleyip görücez ama yinede kuşku varr biraz keşke karakalem hala senaristlerimiz olsaydı emin ol daha çok keyif alırdık bu sezondan ve bitmesine bu kadar üzülmezdik ve filizli yılmazlı sahnelere doyardık ayrıca belki daha uzardı çünkü konu bitmezdi böyle çıkmaza sokmazlardı belli ayrıca dikkat ettiyseniz başlarda dizimizin farklı konusu vardı ama şimdi diğer dizilerde olan olayların aynısı bizim dizimizdede oluyor bu iyi değil ben bu diziyi başta konusu diğer dizilerden farklı diye izliyordum şimdi merakımdan ve oyuncuları sevdiğimden bırakamıyorum ne olucak bu dizinin hali:img-wink:
NOT:notumuzu yazmazsam eksik olur tubayla bülenti aynı dizide görmek istiyorummmmmm:img-wink: :img-hyste
canım emin ol oyuncular sevilmeseydi dizi bugüne kadar gelemezdi bu senaristlerle eski senaristler diziye ne kadar acıyorlardır Allah bilir
gelip bir el atsalar çok süper olurdu
meltem hanım (mualla)dedi ki bu sezon üç kere değişmiş senaristler
belki de sonu yeni bir senarsit grubu yazar dizi iyice uçuruma sürüklenir:img-hyste
Allah bizi korusun yoksa ben cama çıkıp çığlık atacağım...
eminim bu forumdaki bazı arkadaşlar öyle senaryo yazarlardı ki dizi bir ömür olmasada bir sezon daha sürebilirdi...
üzülmeyin... belki senaristler falan duyarlar sesimizide bize bi iyilik yapıp filmi daha da uzatırlarrrr......:img-yes: :img-yes:
sevgili tuğçe bu söylediğin olmayacak bir ihtimal.yani senaristlerin bizim sesimizi duyacağı ihtimali çok çok uzak.yok denecek kadar.hatta sana bir önekle açıklayayım: cemle Yılmaz'ın kanka olma ihtimali bile daha yüksek.var gerisini sen düşün..geçmişe yönelik okuma imkanın olursa göreceksin ki senaristler biz kulak verseydi dizi bu hale gelmezdi..ilk sezon gibi olsaydı inan burada infial oluşurdu dizi bitmesin diye...haksız mıyım???:img-hyste
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :sad53: :sad53: :icon_sorr lütfeeen benlede konuşun...
noluuurr...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :sad53: :sad53:
sevgili arkadşım ne oldu yahu çok üzgün gördüm seni seninle konuşalımda konuşacak pekte fazla bir şey yok yaww maalesef dizi bitiyor ve ben güzel anılarla hatırlamayacam diziyi :good: ama olsun sonuçta yinede ıhlamurlar altında diye bir dizi girdi hayatımıza tüm olumsuzluklar rağmen birde bu açıdan bakmak gerek
forever_bim
10-06-07, 23:20
Arkadaşlar oyuncularla ilgili temennilerinizi onların başlığında dile getirmeniz daha uygun olacaktır. Saygımla.
konuşuruz tabii
hoşgeldin biraz geç geldin ama olsun bu saatte kahvede içilmez hem beni uykum var uykum kaçmasın dimi
sanırım diziyi izlemiyorsun sana yazılan her şey anlamsız geliyorda olabilir ama işte böyle
biz biraz ıhlamur severiz ;)
tuba ve bülentle yeni bir hikaye ye ne dersiniz???
köylü kızı olsun tuba bülent ağa olmasın ama :)
tuba bülentten intikam alsın :D
sonra birbirlerine aşık olsunlar:D
sonra evlensinler çocukları olsun adı can olsun bebeğin
ama biraz çalıntı senaryo oldu...
Tugce_aysegul.
10-06-07, 23:24
aslında sende haklısın sbr.. yani keşke daha önce kayıt olsaydım.ama olmuşla ölmüşün çaresi yoktur...(malesef):icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :img-yes: :img-yes:
forever_bim
10-06-07, 23:27
Elif hayatta kalsa da artık Elif Yılmaz diye birşey olmazdı dizide. Senaryoyu başka türlü yazardı senaristler. Elif aşık olmadan sevgi beslemeyi öğrenirdi kocasına karşı.Ben Feride Ömer cephesinden ve gelişen aşktan ziyadesiyle memnunum. Ama Ömer'in Elif'e aşkı da çok özeldi benim için.
feride-ömer
10-06-07, 23:28
Arkadaşlar oyuncularla ilgili temennilerinizi onların başlığında dile getirmeniz daha uygun olacaktır. Saygımla.
sevgili modum sen iste yeterki artık yazmam saygılarımla:img-wink:
sevgili arkdaşlar bugünlük benden bu kadar sevgili forever da temizlik yapıyor bu ara götürmüş benim mesajları gene :img-wink: onuda yormamak adına herkese iyi geceler diliyorum son bölümlerde daha güçlü duruşlu karakterler ve mantık hatalarının olmadı veya daha az olduğu bölümler izlemek dileğiyle kendinize iyi bakınbye
ne güzel yapmışsınn bende yazıcam artık dediğin gibi isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara :img-wink: bende çok üzülüyorum senle aynı durumdayım aynen çok duygusalım hemen ağlarım inş sesimizi duyarlar ayrıca ne demek istediğin gibi kullanbenim notum senin notun ayrıca herkes kullanabilir birde sen eski bölümleri özlüyormusun ben çok özlemeye başladım elifi erolu kemal abiyi cananı hakanı hatta muratı murat en azından cem kadar tehlikeli değildi ve eski bölümler daha mantıklıydı ve düzenliydi çok üzgünümmmm:icon_sorr
NOT:yine yazıyorum her zaman yazıcam tubayla bülenti aynı dizide görmek istiyoruzzz çünkü onlar böyle güzellll:img-wink: :happy0064 :img-hyste
özledim tabii
ne güzeldi hele kemal beyin o babacan tavirlar yüreğinin büyüklüğü insanları sevmesi çok güzeldi
murat cem gibi tehlikeli değildi ki kendi halindeydi filize gerçek aşkı yaşatamadı filiz etrafındaki insanlardan farklı birini arıyordu onun hayalini kuruyordu
aşkı yılmazla öğrendi çok acı çekti...
benim ilk sezon ilgimi çeken şey yılmaz elifi severdi ama nedense filizi tek yakaladığı yerde öpmeye kalkardı neden acaba elif olmadı bari filiz mi olsun diye
yılmaz kazdığı kuyuya kendide düştü filizi sevdi ah aha ne güzeldi o sahneler ne aşktı bee motor üstünde sabahlara kadar gezerlerdi şarkı dinlemeye giderlerdi
balık yarlardi...
ilk sezon sürekli yemek yerlerdi :D
özledim beee
not:tubayla bülenti aynı dizide görmek istiyoruzzz çünkü onlar böyle güzellll
Elif hayatta kalsa da artık Elif Yılmaz diye birşey olmazdı dizide. Senaryoyu başka türlü yazardı senaristler. Elif aşık olmadan sevgi beslemeyi öğrenirdi kocasına karşı.Ben Feride Ömer cephesinden ve gelişen aşktan ziyadesiyle memnunum. Ama Ömer'in Elif'e aşkı da çok özeldi benim için.
ömerin elife duyduğu aşk daha güzeldi
ömer elife kıyamazdı.bakışları süperdi feride karakterini sevmediğim için belki o aşk beni etkilemiyor
ömer aşk adamı sevdiğini sahiplenen ölmüne seven biri ama biraz şanssız...
güle güle sbr...
konuşuruz tabii
hoşgeldin biraz geç geldin ama olsun bu saatte kahvede içilmez hem beni uykum var uykum kaçmasın dimi
sanırım diziyi izlemiyorsun sana yazılan her şey anlamsız geliyorda olabilir ama işte böyle
biz biraz ıhlamur severiz ;)
tuba ve bülentle yeni bir hikaye ye ne dersiniz???
köylü kızı olsun tuba bülent ağa olmasın ama :)
tuba bülentten intikam alsın :D
sonra birbirlerine aşık olsunlar:D
sonra evlensinler çocukları olsun adı can olsun bebeğin
ama biraz çalıntı senaryo oldu...
bu kadar eskinin ardında 1.bölümü seyrettim.hani ilk kez Yılmaz elif ömer Filiz ile tanıştığımız bölüm.bir tuhaf oldum.tuhaf olmamın sebebi herşeyi bilmekten geçiyor sanırım.çünkü ister istemez karşılaştırma yapıyorsun ve senaristleri daha da çok seviyorsun!..ilk sezondaki sıcaklığı aramıyor değilim hani...:good:
sudemnaz çok komiksin senayon süper hatta cemi yine kötü adam olarak diziye koyalım nasıl ama lütfen çalıntı olmasın sıkıldık hepimiz çalıntı senaryolardan ıhlamurlar altında oyuncularına özgü senaryolarolsun
dimi canım çalıntı olmasın filiz köyde terzi olsun yılmaz da köyün ağasının hayatının kurtarmış olsun sonra ağada ona bir bağ bahçe bişiler versin
filiz terzi yaa yılmaz ona takım elbise diktirmeye gidermiş yılmaz filize aşık olurmuş filiz ona eskiden gıcıkmış intikam almış hatta arkadaşıyla iddaya girmiş o yüzden
yaa çok karışık oldu ama üstüne düşersek değişik bir senaryo çıkar
cem köyün çobanı hayatımızın vazgeçilmezi...
yok yok olmadı Türk sinemasında bişeyler olsun çok yabancı bu bize....
inş. salı günü fragmanı verirler ve fragmanda düğün görüntülerini de versinler
acaba o nikah cemin kabusu muydu...
gülbeşeker
10-06-07, 23:40
bu kadar eskinin ardında 1.bölümü seyrettim.hani ilk kez Yılmaz elif ömer Filiz ile tanıştığımız bölüm.bir tuhaf oldum.tuhaf olmamın sebebi herşeyi bilmekten geçiyor sanırım.çünkü ister istemez karşılaştırma yapıyorsun ve senaristleri daha da çok seviyorsun!..ilk sezondaki sıcaklığı aramıyor değilim hani...:good:
Ben de hala 11.bölümdeki son sahneyi unutamam veya 24. ve25.bölümleri kısaca geçen sezonun nerdeyse her bölümü benim için müthişti bu sene en çok beğendğim bölümlerin sayısı 5-6 yı geçmez hep filiz-yılmaz ayrı hep mantık hataları hep benzer replikler,sahneler bunlar ister istemez insanı bayıyor çok gerksiz sahneler de oldu bu sezon neyse sonuç olarak yine de bu diziyi çok seviyorum.Ama en çok filiz-yılmaz aşkını seviyorum.
ben diziyi 9. bölümden sonra izledim biraz geç başladım ama tutuldum :D
elifle yılmazı yyan yana görünce ay dedim tutmaz bu dizi
güzel kızla olsaydı izlerdim dedim
o dokuz hafta içinde bir kere olsun açıp bakmadım inş. kaldırılır dedim...
ama ne zamanki filizle yılmazın kaçıp kovalama intikam kokan o sahneler başladı ben dizinin fanatiği oldum
yılmazın kaçamak bakışları gülüşü
filizin yılmaza aşık olması
hayatta sanki bir tek o var :D
ilk bölümde filiz biraz gıcıkmış ömer yılmaza çarpıyor ya şofore diyor sen çarptın falan sonradan o bölümleri izleyince sinir oldum ama olsun cahillikmiş dedim...
yılmazın elife karşı davranışları çok korkunçtu filizle yeni bir yılmaz doğdu bu sezonki en son model elimizde numune :D
güzeldi yaa hiçbir sahnesini unutmayacağım...
feride-ömer
10-06-07, 23:45
özledim tabii
ne güzeldi hele kemal beyin o babacan tavirlar yüreğinin büyüklüğü insanları sevmesi çok güzeldi
murat cem gibi tehlikeli değildi ki kendi halindeydi filize gerçek aşkı yaşatamadı filiz etrafındaki insanlardan farklı birini arıyordu onun hayalini kuruyordu
aşkı yılmazla öğrendi çok acı çekti...
benim ilk sezon ilgimi çeken şey yılmaz elifi severdi ama nedense filizi tek yakaladığı yerde öpmeye kalkardı neden acaba elif olmadı bari filiz mi olsun diye
yılmaz kazdığı kuyuya kendide düştü filizi sevdi ah aha ne güzeldi o sahneler ne aşktı bee motor üstünde sabahlara kadar gezerlerdi şarkı dinlemeye giderlerdi
balık yarlardi...
ilk sezon sürekli yemek yerlerdi :D
özledim beee
not:tubayla bülenti aynı dizide görmek istiyoruzzz çünkü onlar böyle güzellll
dediğin gibi nerde o eski bölümler diyorum artık şu senaristlerle yemeğe çıkalım sabrım kalmadı çatlıycam burda bu bölümde demekki elif olmadı filiz olsun diye yapmıştır ama filizde eski bölümlerde güçlü bir kadındı şimdi acıların kadını ve güçsüz bir filizle karşı karşıya kaldık ayrıca eski bölümlerde daha normaldi hayatları en azından silah fazla yoktu dediğin gibi motor da sabahlara kadar gezerlerdi şarkı dinlerlerdi en azından mantıklı bir hayatları vardı ama şimdi sanki her an ölüceklermişoluyor bizde televizyonun önüne korkuyoruz birşey olucak diye yada burda hep soru soruyoruz ne olucak birşey olucakmı diye neyse bitiyor artık bitmesini istemezdim ama konu yok senaristlerimiz çıkmaza soktu dizimizi ayrıca bu bölümde balk yada herhangi yemek yemek yerine acı çekmeyi ağlamayı tercih ediyorlar senarislerimizin sayesinde eski bölümleri ve eski senaristlerimizi yani karakalemi çok arıyoruzzz değilmi:icon_sorr :img-wink: offf ne olucak bu dizinin hali:img-wink:
Ben de hala 11.bölümdeki son sahneyi unutamam veya 24. ve25.bölümleri kısaca geçen sezonun nerdeyse her bölümü benim için müthişti bu sene en çok beğendğim bölümlerin sayısı 5-6 yı geçmez hep filiz-yılmaz ayrı hep mantık hataları hep benzer replikler,sahneler bunlar ister istemez insanı bayıyor çok gerksiz sahneler de oldu bu sezon neyse sonuç olarak yine de bu diziyi çok seviyorum.Ama en çok filiz-yılmaz aşkını seviyorum.
ben de ilk sezonu ezbere biliyorum sözelci olunca ezber gücün kuvvetli izlediğim her şey hafızamda...
o tat başkaydı bu sezon entrikadan başka bişi yoktu içimi içimizi baydılar bir ara diziden soğudum izlemek istemedim ama alışkanlık olmuştu
demekki bir senarist diziye vezir de eder rezil de eder...
herkese iyi geceler...
dediğin gibi nerde o eski bölümler diyorum artık şu senaristlerle yemeğe çıkalım sabrım kalmadı çatlıycam burda bu bölümde demekki elif olmadı filiz olsun diye yapmıştır ama filizde eski bölümlerde güçlü bir kadındı şimdi acıların kadını ve güçsüz bir filizle karşı karşıya kaldık ayrıca eski bölümlerde daha normaldi hayatları en azından silah fazla yoktu dediğin gibi motor da sabahlara kadar gezerlerdi şarkı dinlerlerdi en azından mantıklı bir hayatları vardı ama şimdi sanki her an ölüceklermişoluyor bizde televizyonun önüne korkuyoruz birşey olucak diye yada burda hep soru soruyoruz ne olucak birşey olucakmı diye neyse bitiyor artık bitmesini istemezdim ama konu yok senaristlerimiz çıkmaza soktu dizimizi ayrıca bu bölümde balk yada herhangi yemek yemek yerine acı çekmeyi ağlamayı tercih ediyorlar senarislerimizin sayesinde eski bölümleri ve eski senaristlerimizi yani karakalemi çok arıyoruzzz değilmi:icon_sorr :img-wink: offf ne olucak bu dizinin hali:img-wink:
canım sen ayarla bir gün gidelim yemeğe..
çok haklısın her an biri ölecek diye nöbetteyiz hangimizin hayatı böyle yaa
işte mantıktan uzakta bir hayat izliyoruz
cem hapisten kaçıyor bir Allahın kulu yılmaza haber vermiyor bu adam seni vurdu yaa o hapisten kaçtı haberiniz olsun dikkat edin filizin sancılarına sebep olur fazla