Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 23
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Valla forumu hareketlendirmenin en güzel yolu filizim sende bilirsinki soru sormak :) Hem zevkli oluyo hemde herkesin ne düşündüğü kısa cevaplar halinde belli oluyo.Valla soru sorarsan süper olur bende şimdi sınava gidiorum zaten en azından gelince bide onları cevaplarım:)
ilk soruları ben göndereyim o zaman :D (ayıplamayın sakın...:D)
1.Yılmaz Filiz'i nasıl bulacak?
2.Yılmaz Filiz'den nasıl bir özür diyelecek?
3.Filiz Yılmaz'a neler söyleyecek?
4.mualla bebek olayını kimden öğrenecek?
5.cem nasıl kaçar?(nasıl,neyle,hangi yolla vs...)
6.ne olacak bu süper ligin hali? :D:D:D
Burnu iyi koku alan bir köpek satın alacak Handan'dan Filiz'in kıyafetini isteyecek onu koklatacak ve aramaya koyulacak
Sen nasıl benden habersiz yolculuğa çıkarsın bebeğimi yorarsın,üstelik rahat ayakkabı bile giymemişsin,çabuk hadi hastahaneye gidiyoruz kimbilir bebek ne
hale geldi havada çok sıcak deyip Filiz'e köpürecek:)
Zamanında nerdeydin be adam şimdi mi akıllandın...bu zamana kadar bebeğe ben baktım benden iyimi bileceksin halini,hem sen ne anlarsın sen mi taşıyorsun karnında diye Yılmaz'a sert çıkacak:)
Aslı'dan...gözün aydın Mualla Teyze 2 gün içinde torun kucağında :)
Dört kollu araca binecek:img-yes:
6.ne olacak bu süper ligin hali?
Sevene sormak lazım....
evam, kurşunim, sudemnaz, paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler. harikasınız :good:
filizim, senden bıkmak ne mümkün heyecanla bekliyoruz...
Fatma'cım, umarım düşüncelerini bizimle paylaşmaya devam edersin...
ilk soruları ben göndereyim o zaman :D (ayıplamayın sakın...:D)
1- Handan'lardan adresi alınca direk eve gidevek ama bakacak ki yok... sonra birilerini görecek ve onlarda pazara yada merkeze gittiğini söyleyecekler. :img-wink:
2-Bence birşey demesine gerek kalamyacak Filiz zaten ilk tepkisi herşeyi açıklıyor. gitti caanım ürünler :img-hyste
3-uzun uzadıya eski meseleleri konuşmayacak anladığım kadaryla ki ben herşeyin konuşulması taraftarıyım. :img-yes:
4-Aslı'dan
5-Onun için çok zor olmayacaktır. ama hiçbir fikrim yok :icon_sorr
6-ligin halini bilmem ama GS nin haline bir çare bulsalar iyi olur :sad53:
sevgili sysdll neden ayıplayalım ellerine sağlık sorucu başı olarak bende cvplayayım hemen umarım beğenirsin:)
yılmaz filize yetişemeyecek köy evine gidecek ama orada bulamayınca, çarşıya inecek ve filizi görecek yani biraz koşturacak ama sonunda filizine kavuşacak.
yılmaz "filiz herşeyi öğrendim aslı anlattı, tüm gerçekleri, bebeğimi bana ne kadar kırgın olduğunu, beni sevdiğini zaten biliyorum herşeyi sevdiğim, biliyorum sana yaptıklarımın pişmalığı beni mahvediyor, sana yaptığım senden şüphe ettiğim için beni affet sevdiğim, yeniden birlikte olalım sen, ben ve bebeğimiz, özür diliyorum senden tüm yaşattıklarım için bana sizsiz bir bedel ödetme, seni seviyorum"
filiz "yılmaz senin ne işin var burada, aslıyla olman gerek (yılmazın sözlerine karşılık) yılmaz evet bebek senin, ben zaten sana söylemiştim ama sen inanmadın, beni yaraladın ama o tepede seni kaybetme korkusu yaşadığımda sana dair tüm kırgınlıklarımı unuttum, beni başka birinin bebeği sanıp kabul etmen hala daha sevmen bana yeter, zaten ikimizde çok bedel ödedik şimdi oğlumuza da ödetmeyelim, elbette affetim seni bende senden özür diliyorum yaptığım herşey için, bende seni seviyorum"
muallanın bebk olayını filizyılmazdan köy evi dönüşü öğrenmesini istiyorum, ama aslının o halini görüp istelerse aslı kızda söyleyebilir ama bence bunu öğrenebileceği en uygun kişiler filizyılmazdır yedikleri naneyi açıklamak onlara düşer 3.şahıslara laf düşmez hem onlar yaptı bu bebeği açıklamak zaten muallanın sıratı merak konusu oldu filiz ve yılmaz şöyle karşısına otursalar şaşkın şaşkın bakan muallaya yılmaz "anne şimdi sana bir haberimiz var çok sevineceksin, hani çok istediğin dilinden düşürmediğin bir dileğin vardı ya o gerçekleşti, sakın kızma anne bende daha yeni öğrendim haberim yoktu gelin kızın saklamış ama nedenleri vardı ben inandım sende kurcalama, uzatmayayım anne müjedemi isterim torunun geliyor yılmazından hem de erkek":img-hyste :img-hyste (azıcık esprili olsun dedim ondan böyle yazdım)
5.cem nasıl kaçar?(nasıl,neyle,hangi yolla vs...)denizda kum cemde plan bol olduğu için her yolu dener olmadı kendini görünmez yapıp öyle kaçar cem bu ne yapacağı belli olmaz akıllara zarar bir tip işte:)
sayın hocam 6. sorunuz forum dışı bu yüzden yanıtlamadım merakla değerlendirmemi bekliyorum notum kaç bekliyorum hocam:):)
fragmanı tekrar tekrar izledim de içim açıldı...filizim hayatından memnun ilk kez bu olaylardan sonra kocaman gülüşleri var yüzünde...yılmazı yanında daha ne olsun...onun göğsüne yaslanıp uyuyo rahatlıkla dertsiz tasasız sadece ikisi...ama fragmanda en çok beraber doktora gitmelerine sevindim filizim bu duruma çok üzülüyodu hep kontrollerine tek gidiyodu yada ceydayla...ilk kez anneliğinin tadını çıkarıyo bence..hakediyodu zaten...yılmaz da mutlu ama filizde bu mutluluğu daha çok hissettim ne yalan söyleyeyim..
filiz yılmaz nişanlanıyo ve hayret gene hayri amcamız yüzük takıyo...bu adamın eli uğursuz kardeşim boşverin nişanı direk nikah yapalım niye demiyolar...nişan sürecine neden gerek duyuyolar..hani evliliğin her anını yaşamak istiyolar diyicem de bunların nişanı zaten oldu hem de en görkemlisinden...bi de çocuk var zaten...ama bu kız isteme faslı çok güzel olacak...herkes razı valla süper...bu sahneyi hep merak etmiştik ezelden beri...
yılmazın filize ne diyeceğini de merak ediyorum...sen dedin inanmadım ama aslıdan duydum ona inandım mı diyecek...filizin bu olayı unttuğunu düşünmüştüm ama hastanede aslıya ona dedim ama bana inanmadı derken hala aklımda unutmadım ama yok sayabilirim hissini vermişti...
bi de 75.bölümle ilgili şunu demek istiyorum...aslı bebeği söyledi filize git dedi...buraya kadar güzel herşey ama aynı aslı bebeği ilk öğrendiğinde ben de mutlu olmak istiyorum bunu kimse bozamaz derken nasıl bir bencilik yapmıştır...birincisi mutlu olmak istiyorum diyor mutlu olucaz diyemiyo...yılmazı mutlu edemeceğinin o an farkına varmıştı...ortada bebek var babasını sen biliyosun ama yok gibi davranıyosun olmaz böyle bişey...herşeye rağmen yılmaz dedi aslı...ne olursa olsun diye...hatta aynı aslı herşeyi yılmazla filiz bakışırken anladı...yılmazı sorguladı..mutsuzsun ben mi görmek istediğimi gördüm diye...ama yılmaz hiç dinlemedi aslıyı cvp vermedi cvp verse evt sevmedim seni filiizi seviyorum demekten korktu...aslının filize çıkışmasına da çok kızdım...filiz ona ne yaptı...iyilikten başka? yılmaza kızmalıydı filizin acısını bastırmak için evlenme teklif eden oydu sonra bu sözden dönemeyen hatta filizin iteklemesiyle bu duruma alışan...filiz sevdiği adamı bebeğinin babasını aslı için elleriyle evliliğe yolladı...aslının en son muhattab alacağı kişi filizdi..bu kadar şey olmuşken aynı aslı yılmaza hastanede beni bırakmıcan dimi dedi..okadar şeyi biliyorken bunların birbirini nasıl sevdiğini anlamışken bu laflarını aslıya yakıştıramadım...ne zamanki hastaden çıktı baktı yılmaz sadece bir bedenden ibaret ruhu filizde kalmış ozaman azad etti yılmaz sonunda doğru yapsada aslıya ben çok kızdım..
sevgili sysdll neden ayıplayalım ellerine sağlık sorucu başı olarak bende cvplayayım hemen umarım beğenirsin:)
yılmaz filize yetişemeyecek köy evine gidecek ama orada bulamayınca, çarşıya inecek ve filizi görecek yani biraz koşturacak ama sonunda filizine kavuşacak.
yılmaz "filiz herşeyi öğrendim aslı anlattı, tüm gerçekleri, bebeğimi bana ne kadar kırgın olduğunu, beni sevdiğini zaten biliyorum herşeyi sevdiğim, biliyorum sana yaptıklarımın pişmalığı beni mahvediyor, sana yaptığım senden şüphe ettiğim için beni affet sevdiğim, yeniden birlikte olalım sen, ben ve bebeğimiz, özür diliyorum senden tüm yaşattıklarım için bana sizsiz bir bedel ödetme, seni seviyorum"
filiz "yılmaz senin ne işin var burada, aslıyla olman gerek (yılmazın sözlerine karşılık) yılmaz evet bebek senin, ben zaten sana söylemiştim ama sen inanmadın, beni yaraladın ama o tepede seni kaybetme korkusu yaşadığımda sana dair tüm kırgınlıklarımı unuttum, beni başka birinin bebeği sanıp kabul etmen hala daha sevmen bana yeter, zaten ikimizde çok bedel ödedik şimdi oğlumuza da ödetmeyelim, elbette affetim seni bende senden özür diliyorum yaptığım herşey için, bende seni seviyorum"
muallanın bebk olayını filizyılmazdan köy evi dönüşü öğrenmesini istiyorum, ama aslının o halini görüp istelerse aslı kızda söyleyebilir ama bence bunu öğrenebileceği en uygun kişiler filizyılmazdır yedikleri naneyi açıklamak onlara düşer 3.şahıslara laf düşmez hem onlar yaptı bu bebeği açıklamak zaten muallanın sıratı merak konusu oldu filiz ve yılmaz şöyle karşısına otursalar şaşkın şaşkın bakan muallaya yılmaz "anne şimdi sana bir haberimiz var çok sevineceksin, hani çok istediğin dilinden düşürmediğin bir dileğin vardı ya o gerçekleşti, sakın kızma anne bende daha yeni öğrendim haberim yoktu gelin kızın saklamış ama nedenleri vardı ben inandım sende kurcalama, uzatmayayım anne müjedemi isterim torunun geliyor yılmazından hem de erkek":img-hyste :img-hyste (azıcık esprili olsun dedim ondan böyle yazdım)
5.cem nasıl kaçar?(nasıl,neyle,hangi yolla vs...)denizda kum cemde plan bol olduğu için her yolu dener olmadı kendini görünmez yapıp öyle kaçar cem bu ne yapacağı belli olmaz akıllara zarar bir tip işte:)
sayın hocam 6. sorunuz forum dışı bu yüzden yanıtlamadım merakla değerlendirmemi bekliyorum notum kaç bekliyorum hocam:):)
sevgili öğrencim filizim....sorulara vermiş olduğun sadece yanıtların için teşekkür ederim...ama 6.soruyu cevaplamadığın için sana kırıldım...:img-hyste
1.cevabın tam puanlıktı.2.cevabın bilmem bu kadar uzun cümleler kurabilir mi Yılmaz merak ettiğimden dolayı tamın biraz altında veriyorum.3.cevabın ise Filiz hep özür diliyor zaten.farklı bir bakış açısı yok ama dediğim gibi beklenenler olduğu için buna da tamın biraz altı diyelim..
gelelim asıl önemli soruya:4.cevabında eksik bişiler gördüm sanki...bence muallanın Filiz' salvolarla dalabilir yada gelininde öğrendiği gibi bayılma taktiklerinden birini uygulayarak kendini yumuşak zemine bırakabilir yazsaydın tam puan alabilirdim ama bundan sana yarım vermek zorundayım...
5.cevap ise zaten her cevap tam puanlıktı..onda bir sorun yok diyorum ben...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
(nasıl değerlendirme ama...benden hoca olmayacağını bende biliyordum zaten...:img-hyste :img-hyste )
EvaLongoria 31-05-07, 12:51 ilk soruları ben göndereyim o zaman :D (ayıplamayın sakın...:D)
1 - Rüyasına yatacak. Sonra bi bakacak rüyasında Filiz Cuma pazarında hemen uçacak oraya :icon_whis :icon_whis
2 ve 3 -"Filiz aşkım ben büyük bi eşeklik ettim"
F : Hep böyle yapıyosun Yılmaz ama
"Aşkım ben napıyım senaristler öyle diyoo" :icon_whis
4 - Aslı "Siz benim ailemdiniz ama ben size bir torun bile veremedim oysa ki Filiz ..."
Mualla " Olsun kızım olmadı diziyi uzatırlar siz beraber olursunuz bu kez" :icon_whis
5 - Cem " Gardiyann meleğim beni çağırıyo.. Gitmem gerek"
Gardiyan "Oldu açıyım ben o zaman kapıyı...."
6 - En kazık soru bu valla.. Yorumsuz desem :icon_whis
1 - Rüyasına yatacak. Sonra bi bakacak rüyasında Filiz Cuma pazarında hemen uçacak oraya :icon_whis :icon_whis
2 ve 3 -"Filiz aşkım ben büyük bi eşeklik ettim"
F : Hep böyle yapıyosun Yılmaz ama
"Aşkım ben napıyım senaristler öyle diyoo" :icon_whis
4 - Aslı "Siz benim ailemdiniz ama ben size bir torun bile veremedim oysa ki Filiz ..."
Mualla " Olsun kızım olmadı diziyi uzatırlar siz beraber olursunuz bu kez" :icon_whis
5 - Cem " Gardiyann meleğim beni çağırıyo.. Gitmem gerek"
Gardiyan "Oldu açıyım ben o zaman kapıyı...."
6 - En kazık soru bu valla.. Yorumsuz desem :icon_whis
senaristlere göndermelerinden dolayı öncelikle tam puanları hakediyorsun demek istiyorum :D... rüyaya yatma olayı güzeldi :D ama 2ve3 cevapları biraz kısa olmuş sanırım. o yüzden oradan puan kırılabilir..
5.cevap güzel düşünülmüş..olmayacak bişi mi? bu senaristlerle nelerin olabileceğine şaşırırsınız derim...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
sevgili öğrencim filizim....sorulara vermiş olduğun sadece yanıtların için teşekkür ederim...ama 6.soruyu cevaplamadığın için sana kırıldım...:img-hyste
1.cevabın tam puanlıktı.2.cevabın bilmem bu kadar uzun cümleler kurabilir mi Yılmaz merak ettiğimden dolayı tamın biraz altında veriyorum.3.cevabın ise Filiz hep özür diliyor zaten.farklı bir bakış açısı yok ama dediğim gibi beklenenler olduğu için buna da tamın biraz altı diyelim..
gelelim asıl önemli soruya:4.cevabında eksik bişiler gördüm sanki...bence muallanın Filiz' salvolarla dalabilir yada gelininde öğrendiği gibi bayılma taktiklerinden birini uygulayarak kendini yumuşak zemine bırakabilir yazsaydın tam puan alabilirdim ama bundan sana yarım vermek zorundayım...
5.cevap ise zaten her cevap tam puanlıktı..onda bir sorun yok diyorum ben...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
(nasıl değerlendirme ama...benden hoca olmayacağını bende biliyordum zaten...:img-hyste :img-hyste )
sayın hocam rica ederim ama itirazım var değerlendirmenize
--- 6.soru forum dışı haliyle cvplamadım boşuna kırılmışsınız
--- 1. soru da anlaşmışız tmm
--- 2. ve 3. soruda benim güzide çiftim için uzun cümlelerle artık konuşmalarını istediğim içindi ama en kısa şekilde birbirlerine dertlerini anlatabilirlerse kabulüm zaten bence replik iyiydi be hocam hakkımı yiyorsunuz bence bakın bende hocayım yani:) özür dilemek de affetmek gibi erdemliktir unutmayalım
--- 4. sorumda olması gereken bir sahne yazmaya çalıştım mualla o kadar da gaddar değil tmm muallaya kızarım ama bu kadar aşırı tepki vermez hem ben o sorunun cvbını çok sevdim repliklerde süperdi ama size yaranamadık:icon_sorr
--- 5. soru zaten soru sorulan kişi adam değil ki ne desek doğru olur.
şimdi bundan sonra gerçek değerlendirmelerinizi alalım gerçekten hakkım yenmiş gibi geldi bana bende öğrencilik haklarımı kullanayım dedim tabi yerseniz yemezseniz bilemem:):):)
sayın hocam rica ederim ama itirazım var değerlendirmenize
--- 6.soru forum dışı haliyle cvplamadım boşuna kırılmışsınız
--- 1. soru da anlaşmışız tmm
--- 2. ve 3. soruda benim güzide çiftim için uzun cümlelerle artık konuşmalarını istediğim içindi ama en kısa şekilde birbirlerine dertlerini anlatabilirlerse kabulüm zaten bence replik iyiydi be hocam hakkımı yiyorsunuz bence bakın bende hocayım yani:) özür dilemek de affetmek gibi erdemliktir unutmayalım
--- 4. sorumda olması gereken bir sahne yazmaya çalıştım mualla o kadar da gaddar değil tmm muallaya kızarım ama bu kadar aşırı tepki vermez hem ben o sorunun cvbını çok sevdim repliklerde süperdi ama size yaranamadık:icon_sorr
--- 5. soru zaten soru sorulan kişi adam değil ki ne desek doğru olur.
şimdi bundan sonra gerçek değerlendirmelerinizi alalım gerçekten hakkım yenmiş gibi geldi bana bende öğrencilik haklarımı kullanayım dedim tabi yerseniz yemezseniz bilemem:):):)
savunman inandırıcı geldi...tamam cevaplarındaki değerlendirme ağırlıklarımı pozitif yönde değiştiriyorum.ama bu kadar uzun cümleleri sonra toparlaması zor olur :img-hyste
ama hala 4.cevabın konusunda tereddütlerim var...sonuçta bahsettiğimiz kişi mualla sultan aslının deyimiyle " kaynana değil o mualla anne"...:img-hyste
o yüzden 4.soruya verdiğin cevaba ilişkin değerlendirmem sabit...6.soru ise her sınavda sorulması gereken bir soru..:img-hyste :img-hyste
bilmem anlatabildim mi?:D nasıl oldu şimdi değerlendirmem ?itiraz edeceğiniz başka noktalar varmı?
Filizden Yılmazına (geçen bölümün hüzünlü havasına son bir şiir çünkü bu bölüm mutluluk şiirleri olacak, bu şiirde sevdiğini gönderişi)
SEN GİDERKEN
sen giderken ben sensizliğimle başbaşa kaldım sevdiğim
ayaklarım ardından koşmak istedi ama yapamadım sensizim
gözyaşlarım sessiz kalbimin çığlıkları oldu aktı ardından hüznüm
ne dayanılmaz acıymış severken sensiz kalmakmış benim ölümüm
sen giderken içimde tarifi imkansız acılar yeniden isyan etmekde
seni gönderdiği için yüreğim aklıma türlü işkenceler etmek de
ellerim sensiz kalmasının yangısını gözyaşlarımla serinletmek de
bende sensiz gibi çaresiz kaldım sevdiğim diyecek söz yok dilimde
sen giderken sol yanımda derinden bir ağrı taşıyamaz oldu bedenim
bu gidişinin dönüşü yoktu ayrılık gibi değildi ondan bu kadar kederim
oysa her ayrılık da sana yeniden kavulma umudu yüreğime ekmişim
ne desem boş bunu yapmaktan başka yok çare sensizlikmiş kaderim
sen giderken içimde senden kalanla avunmaktan başka yok çare
kimbilir belki hiç beklemediğimiz bir umut yeniden şans verir bize
bilmiyorum şu an sensiz kalışımın en ağır bedelini ödüyorum kendimce
seni seviyorum sevmekten vazgeçmedim asla da vazgeçmeyeceğim bende
fragmanı tekrar tekrar izleyince sanki bizimkiler yine konuşmayip ani yaşiyacaklar:img-wink: yılmaz&filiz aşkini desdekliyen ve 20 küsür bölümdür bu ani bekliyorum ama yinede kesinlikle konuşmalari yılmazın filizden adam gibi bir özür dilemesini daha sonra filizin babasina verdiği sözü anlatmasini
istiyorum bariştiklarinda artık aralarinda hiç gizli bir şey kalmayip birbirleirin hatalarini görüp anlamalilar sonrada diret nikah masasina oturmalilar
nediyelim inşallah bu sefer güzelce konuşurlar:happy0064
Yılmazdan Filizine (dediğim gibi geçen bölümün ve tüm ayrı kaldıkları bölümlere son hüzümnlü şiir, bu bölümden itbaren mutluluk olacak şiirler, yılmazın sevdiğinden giderken ki düşünceleri)
SENDEN GİDERKEN
senden giderken tek bir söz bekledim gitme benimle kal diye başlayan
gözlerine bakarken o umudun arkasına gizlenerek cvbını bekleyen
bir gülüşün için neler feda eden bir gözyaşın için canını veren ben
o kadar senin hasretinle sancılar çekmişki sensiz kalan yüreğim yoksun sen
senden giderken ayaklarım geri gelmek istedi sana yine yeniden
onları durdurmak ne kadar zor oldu bilemezsin sevdiğim kederim derin
dönsem gelsem sana bir daha ayrılamam çünkü benim yerim senin yanın
yüreğimi seninle bıraktım bedenim sensizliğe giderken düşüncelerim yorgun
senden giderken yüreğimin sol yanı ağır gelir taşıyamaz oldu bu beden
bir an nefessiz kalıp asıl ölümü yaşayacak gibi hissettim senden ayrılırken
bu gidişin dönüşü olmayacak ya işte bunadır tüm öfkem derinden
ellerim sensiz öksüz kaldı tutmak istemiyor başka bir eli sadece isteği sen
senden giderken son umutları da yükledim ağır omuzlarıma kalan senden
belki bir kapı açılırda bizim için doğar en güzel güneş bir yerlerden
biliyorum hiç tükenmeyen sevgimiz bizi birleştirecek yeniden
sensizliğe gidişimin yeniden sana dönüşüyle geleceğim sevgimle ben
arkadaşlar genellikle bu foruma pek yazmam oma mutlaka okur hergün takip ederim sete giden arkadaşlar biliyorlardır şu an kaçıncı bölüm çelikiliyor birde cuma oğlumun gösterisi olduğundan yarın izleyemeceğim ama bu bölümü kaçırmak istemiyorum içini:icon_sorr :icon_whis zden biri bana bölümü özel mesajla gönderilirmi lütfen
EvaLongoria 31-05-07, 13:19 öncelikle sysdll hocam valla cezam neyse çekiyim ne diyim :) şimdi uzunnn uzun yazarım da bi moda girmem lazım. olmadı bi kahve alayım sonra bi senaryo yazayım ben kihkihkih..(ferman abi nerdeeee)
filizim bizi kırmadığın için çok teşekkürler.. işte budur ya...(acaba karşı atakta bulunup cvp mı yazsam kihkihkih)
filizim yine harikalar yaratmışsın. ikisinede bayıldım. bende kurşunime katılıyor ve önünde saygıyla eğiliyorum. :happy0064 yüreğine sağlık...
umarım şu kaza yada her neyse bölüm sonunda olurda bende aylardır beklediğim bu güzel anların tadını doya doya yaşayabilirim :img-yes: sonrasında nasılsa hüzünlü olduğumuz anlar tekrar gelecek. :sad53:
yeni bölümün frgmanında okunan şiir 9. bölümün fragmanında verilmiş...
eski bölümleri çok özledim merakla beklediğim yılmazın filize aşık olacağı bölümlerdi oldu sonra ayrıldılar barıştılar ayrıldılar ne büyük aşkmış ki o kadar darbeye rağmen bitmedi
gerçekten de böyle mi acaba???
hüznün geceleri 31-05-07, 13:33 bu haftanın fragmanı okadar çok izledimki.haddi sınırı yok.bir dizi bukadarmı güzel olur.herşeyiyle çok güzel.acısıyla tatlısıyla.
bitirmesinler bu diziyi
bu diziyi sevdiğim kadar asla başka dizi sevmeyeceğim
yeni bölümün frgmanında okunan şiir 9. bölümün fragmanında verilmiş...
eski bölümleri çok özledim merakla beklediğim yılmazın filize aşık olacağı bölümlerdi oldu sonra ayrıldılar barıştılar ayrıldılar ne büyük aşkmış ki o kadar darbeye rağmen bitmedi
gerçekten de böyle mi acaba???
eski bölümleri ne sen sor ne ben söyleyeyim...bazen izliyorum eski bölümleri...
nerede o eski Filiz nerede şimdi ki...Yılmaz'ı söylemiyorum bile...dün hapisaneden çıktığı bölümü izledim...Filiz'in hakanı reddettiği bölüm:D karakter olarak değişmemiş olsa bile görüntü olarak değişti ikiside...biraz daha olgunlaştılar ilerleyen bölümlerde...Yılmaz kirli sakallı ve yüzünde yaralar varken Filiz'i takip ediyordu...:img-hyste
şimdiki gibi hergün traş olmuyordu...en sevdiğim bölümlerden birisi de Yılmaz'ın Filiz'i öptüğü ve tokadı yediği ilk geceydi...güzel düşünmüş bizim "dahi" senaristlerimiz...gerçi ceme attığı tokat kadar ses gelmemişti ama olsun iyi bozulmuştu Yılmaz...:img-hyste :img-hyste
madem eskilerden gidiyoruz. Filiz'in Yılmaz'ı ilk gördüşü sahne geldi aklıma. Yılmaz Cam kenarında arkası dönük duruyor. Filiz odaya girer kendinden emin net bir ses tonuyla konuşmaya başlar. Sonra Yılmaz'ım arkasını bir döner ki ! of of... İçimden, Filiz kızım geçmiş olsun demiştim :img-wink:
hüznün geceleri 31-05-07, 13:53 madem eskilerden gidiyoruz. Filiz'in Yılmaz'ı ilk gördüşü sahne geldi aklıma. Yılmaz Cam kenarında arkası dönük duruyor. Filiz odaya girer kendinden emin net bir ses tonuyla konuşmaya başlar. Sonra Yılmaz'ım arkasını bir döner ki ! of of... İçimden, Filiz kızım geçmiş olsun demiştim :img-wink:
gürültülü başlayan aşklar güzel oluyormuş:img-hyste
filiz önce çok gıcık oluyordu.ama baktı diğerleri gibi değil.bu adam benim dedi:img-yes:
elif ilkide yılmazdan ayrılmış.ömerle evlenmiş.
ama yılmazın filize olan oyunu beni çok üzmüştü.hele filiz bunu duyunca.çok etkiliydi
aşkımbülent 31-05-07, 13:54 yılmazın filizi öptüğü o sahne gerçekten çok güzel yazılmış bir sahneydi.senaristler nerden nereye geldiler valla :)televizyon makinasında o sahne konuşulmuştu ve okanda çok beğendiğini belirtmişti.hatta tubaya sizinle böyle tutkulu öpüşmek isterim demişti.tabi orda bülent biraz bozulmuştu :)ayrıca o tokat hemen hemen gerçekten atılmış yani.hatta sonra kırbaç sahnesi de gösterilince sanki bülent hep şiddete uğruyomuş gibi geldi filiz tarafından :)ya ben bu dizinin mutsuz bitmesini istemiyorum.yani dün bir arkadaşın bahsettiği gibi filizin ölümüyle falan bitmesinnnnnn :(
eski bölümleri ne sen sor ne ben söyleyeyim...bazen izliyorum eski bölümleri...
nerede o eski Filiz nerede şimdi ki...Yılmaz'ı söylemiyorum bile...dün hapisaneden çıktığı bölümü izledim...Filiz'in hakanı reddettiği bölüm:D karakter olarak değişmemiş olsa bile görüntü olarak değişti ikiside...biraz daha olgunlaştılar ilerleyen bölümlerde...Yılmaz kirli sakallı ve yüzünde yaralar varken Filiz'i takip ediyordu...:img-hyste
şimdiki gibi hergün traş olmuyordu...en sevdiğim bölümlerden birisi de Yılmaz'ın Filiz'i öptüğü ve tokadı yediği ilk geceydi...güzel düşünmüş bizim "dahi" senaristlerimiz...gerçi ceme attığı tokat kadar ses gelmemişti ama olsun iyi bozulmuştu Yılmaz...:img-hyste :img-hyste
benim untamadığım sahne filizle yılmaz balık yemeye gittiler
filiz yılmaza yaklaşıyor yılmaz kendini çekiyordu yanılmıyorsam 12. bölümdü
tokat attı ama kendini ondan alamadı bu arada yılmaza ben kirli sakalı yakıştırıyorum...
eski bölümleri bulamıyorum yani hepsini yarından sonra oturup hepsini izlemek istiyorum...
eyy gidi eski günler...
aşkımbülent 31-05-07, 14:01 gürültülü başlayan aşklar güzel oluyormuş:img-hyste
filiz önce çok gıcık oluyordu.ama baktı diğerleri gibi değil.bu adam benim dedi:img-yes:
elif ilkide yılmazdan ayrılmış.ömerle evlenmiş.
ama yılmazın filize olan oyunu beni çok üzmüştü.hele filiz bunu duyunca.çok etkiliydi
hakikaten yılmaza çok sinir oluyodum bende filizi kullanıyo diye.zavallı filiz zaten ilk defa aşık olmuş,ayakları yere değmiyodu mutluluktan :(yılmaz çok kırdı,üzdü onu yaaa :(aslında filizin affetmesini istemiyodum ama affedeceği senaryonun geleceği için gerekliydi zaten :)ama iş nerelere geldi şimdi..bebek olayından sonra da filizin yılmazı affetmesini hiç istemiyodum ama insan kıyamıyoki bu aşka yaaa :)bi kerede sabaha kadar gezmişlerdi ya.sabaha karşı balık yemişlerdi :)filiz yılmaza sen hiç aşık oldun mu falan diye sormuştu?ahhhh ahhhh ya filiz çok kıpır kıpır,neşe dolu bir insandı ne hallere geldi ya :(bari şimdi çocuğuyla,yılmazla mutlu olsun.bu kadarını çoktan haketti.
yılmazın filizi öptüğü o sahne gerçekten çok güzel yazılmış bir sahneydi.senaristler nerden nereye geldiler valla :)televizyon makinasında o sahne konuşulmuştu ve okanda çok beğendiğini belirtmişti.hatta tubaya sizinle böyle tutkulu öpüşmek isterim demişti.tabi orda bülent biraz bozulmuştu :)ayrıca o tokat hemen hemen gerçekten atılmış yani.hatta sonra kırbaç sahnesi de gösterilince sanki bülent hep şiddete uğruyomuş gibi geldi filiz tarafından :)ya ben bu dizinin mutsuz bitmesini istemiyorum.yani dün bir arkadaşın bahsettiği gibi filizin ölümüyle falan bitmesinnnnnn :(
zaman senaristlerden bir şeyleri alıp götürmüş eskiyi arar olduk dönüp kendilerine baksınlar dicem ama vakit kalmadı ki...
yılmaz filizden intikam alırken çok üzülüyordum garibim filizim çok sevdi onu butik otel için birlikte otele gitmişlerdi ya orda ne güzelde dans etmişlerdi
filizi sevmiyor ama kızın içine düşüyordu çok iyi rol yapıyordu
off ösledim ben
biri kaçıyor öteki kovalıyor
aslında sanki filiz kvalıyor gibiydi yılmaz kızdan korktu gibi gelmişti bir ara bana
deli aşık bizim kıs....
hüznün geceleri 31-05-07, 14:03 yılmazın filizi öptüğü o sahne gerçekten çok güzel yazılmış bir sahneydi.senaristler nerden nereye geldiler valla :)televizyon makinasında o sahne konuşulmuştu ve okanda çok beğendiğini belirtmişti.hatta tubaya sizinle böyle tutkulu öpüşmek isterim demişti.tabi orda bülent biraz bozulmuştu :)ayrıca o tokat hemen hemen gerçekten atılmış yani.hatta sonra kırbaç sahnesi de gösterilince sanki bülent hep şiddete uğruyomuş gibi geldi filiz tarafından :)ya ben bu dizinin mutsuz bitmesini istemiyorum.yani dün bir arkadaşın bahsettiği gibi filizin ölümüyle falan bitmesinnnnnn :(
arkadaş dün neler bahsedildi.biraz açıklaya bilirmisin.bende birşey duydum fakat öyle bilemiyorum.
benim untamadığım sahne filizle yılmaz balık yemeye gittiler
filiz yılmaza yaklaşıyor yılmaz kendini çekiyordu yanılmıyorsam 12. bölümdü
tokat attı ama kendini ondan alamadı bu arada yılmaza ben kirli sakalı yakıştırıyorum...
eski bölümleri bulamıyorum yani hepsini yarından sonra oturup hepsini izlemek istiyorum...
eyy gidi eski günler...
eski bölümleri dizinin yayınlandığı kanalın sitesinden izleyebilirsin...
orada bölüm bölüm hepsi var (yenilerden 3-4 bölüm öncesine kadar yani 72-73 e kadar var...)...
istersen özel mesaj olarak linki gönderebilirim...
senin dediğin bölüm sanırım durusuya gittikleri bölümdü... Yılmaz'ı gerçekten tebrik ettim...Filiz ona yaklaştı ama geri çekti kendini oyun bile olsa....:D:img-hyste :img-hyste
hakikaten yılmaza çok sinir oluyodum bende filizi kullanıyo diye.zavallı filiz zaten ilk defa aşık olmuş,ayakları yere değmiyodu mutluluktan :(yılmaz çok kırdı,üzdü onu yaaa :(aslında filizin affetmesini istemiyodum ama affedeceği senaryonun geleceği için gerekliydi zaten :)ama iş nerelere geldi şimdi..bebek olayından sonra da filizin yılmazı affetmesini hiç istemiyodum ama insan kıyamıyoki bu aşka yaaa :)bi kerede sabaha kadar gezmişlerdi ya.sabaha karşı balık yemişlerdi :)filiz yılmaza sen hiç aşık oldun mu falan diye sormuştu?ahhhh ahhhh ya filiz çok kıpır kıpır,neşe dolu bir insandı ne hallere geldi ya :(bari şimdi çocuğuyla,yılmazla mutlu olsun.bu kadarını çoktan haketti.
hatırladıkça heyecanlanıyorum
filize giydiği kıyafet için kızmıştı elifi görmüştü yaa sinirleri yerinden oynamış hırsını filizden aldı...
canım filizimde surat yapmıştı ama sevince hemen affediyor insan ben olsam biraz daha süründürürdüm
filiz yılmazın evlilik teklifini keşke hemen kabul etmeseydi intikam alsaydı
sen benimle oynadın sana güvenebilir miyim falan bişiler deseydi işte
sonra affetseydiii
sanırım yılmaz filizi çok üzdü ilk sezon
bu dizi biterse ben çok üzülürüm
iki senedir hayatımın bir köşesindeler hiçbir şeyi onlar kadar çok düşünmüyorum birgün geriye dönünce ne kadarda tuhaf insanmışım demem inş.
:D
onları sevmek çok güzel
hüznün geceleri 31-05-07, 14:08 senaristlerin en iyi yaptıkları şey filiz karakterini çok iyi yapmaları.tarif bile edemiyorum.
aslında senaristlerde zamanında çok iyi şeyler yaptılar haklarını yememek lazım.
bende filizin yılmazı affetmemesini istiyordum.hem oyun oynadığında hemde bebek konusunda.ama onları yanyana görünce akan sular duruyor.ne hikmetse
aşk ne demek olduğunu ben filiz ile yılmada öğrendim.
eğer bana bir gün şöyle bir soru sorulursa en büyük aşk kimin aşk
hiç şüphesiz filiz yılmaz aşkı:happy0064
aşkımbülent 31-05-07, 14:08 bi de filizin otelde sarhoş olduğu bi sahne vardı ya arkadaşlar :)24.bölümdü sanırım.yılmazın tekstile ortak olduğunu öğrenmişti yılmaza çok öfkeliydi.yılmaz da otele geldi.filiz yağmurlu havada içkiliyken yola çıkmaya kalmkmıştı ama yılmaz ona engel oldu..sonra filiz yılmazın kucağına bayıldı :)çok tatlıydı sarhoşken ya :)yılmaz filize dediki hasta olacaksın filizde diyoki hastayım zaten ama yanlış anlaşılmasın sana hasta değilim.biraz kendimizi beğenmişiz ya dedi :)sarhoş haliyle o kadar tatlı konuşuyoduki.sabah kalktığındada şaşkın hali çok komikti.sinirle bayoya gidişi falan :)ben senden kurtulamayacakmıyım demişti yılmaza yılmazda kim bilir belki kurutlmak istemiyosundur demişti.filiz iyice sinir küpü oldu tabi :)ya çok şirinlerdi ya.o kaçma kovalamacalı,inatlaşmalı günlerini özlemişiz.anlatırken nasıl heyecanlanıyorum yine :(
eski bölümleri dizinin yayınlandığı kanalın sitesinden izleyebilirsin...
orada bölüm bölüm hepsi var (yenilerden 3-4 bölüm öncesine kadar yani 72-73 e kadar var...)...
istersen özel mesaj olarak linki gönderebilirim...
senin dediğin bölüm sanırım durusuya gittikleri bölümdü... Yılmaz'ı gerçekten tebrik ettim...Filiz ona yaklaştı ama geri çekti kendini oyun bile olsa....:D:img-hyste :img-hyste
o kanaldan ben eski bölümleri izleyemiyorum hata veriyor neden bilmiyorum
link gönderirsen sevinirim gerçi yarın sınavım var ama olsun :D
yılmaz çok ağır abiydi kendini geri çekiyor çokta bilmiş...
durusuya tekrar gittiler o bölümde güzeldi filiz sarhoştu yılmaz onu odasına çıkardı sabahki konuşmalar :D:D:D çok gülmüştüm...
aşkımbülent 31-05-07, 14:11 senaristlerin en iyi yaptıkları şey filiz karakterini çok iyi yapmaları.tarif bile edemiyorum.
aslında senaristlerde zamanında çok iyi şeyler yaptılar haklarını yememek lazım.
bende filizin yılmazı affetmemesini istiyordum.hem oyun oynadığında hemde bebek konusunda.ama onları yanyana görünce akan sular duruyor.ne hikmetse
aşk ne demek olduğunu ben filiz ile yılmada öğrendim.
eğer bana bir gün şöyle bir soru sorulursa en büyük aşk kimin aşk
hiç şüphesiz filiz yılmaz aşkı:happy0064
aynen katılıyorum sana..bende aşkı bu dizide öğrendim.ama işin kötü tarafı şu şimdi de illa öyle bir aşk yaşamak istiyor insan :)o da gerçekte biraz zor gibi :)
hüznün geceleri 31-05-07, 14:13 hatırladıkça heyecanlanıyorum
filize giydiği kıyafet için kızmıştı elifi görmüştü yaa sinirleri yerinden oynamış hırsını filizden aldı...
canım filizimde surat yapmıştı ama sevince hemen affediyor insan ben olsam biraz daha süründürürdüm
filiz yılmazın evlilik teklifini keşke hemen kabul etmeseydi intikam alsaydı
sen benimle oynadın sana güvenebilir miyim falan bişiler deseydi işte
sonra affetseydiii
sanırım yılmaz filizi çok üzdü ilk sezon
bu dizi biterse ben çok üzülürüm
iki senedir hayatımın bir köşesindeler hiçbir şeyi onlar kadar çok düşünmüyorum birgün geriye dönünce ne kadarda tuhaf insanmışım demem inş.
:D
onları sevmek çok güzel
son söylemlerine bende katılıyorum.bu dizi benide çok etkiledi.diziye göre plan yapan insan oldum .cumaları ne birileri gelsin istiyorum nede biryerlere gidelim.cuma kendimi eve kapatıyorum.hele fragmanları izleye bilmek için diğer saçma sapan dizileri izlemek zorunda bile kalıyorum
umarım dvd yada vcd si çıkar.okadar çok istiyorum ki.seneye bende artık cumaları saat 10 koyarım vcd izlerim geleneği öyle devam ettirmek istiyorum oda olmadı kanaldan izlerim.
çok şükür d max var oradan bakarız tekrarlarını
bi de filizin otelde sarhoş olduğu bi sahne vardı ya arkadaşlar :)24.bölümdü sanırım.yılmazın tekstile ortak olduğunu öğrenmişti yılmaza çok öfkeliydi.yılmaz da otele geldi.filiz yağmurlu havada içkiliyken yola çıkmaya kalmkmıştı ama yılmaz ona engel oldu..sonra filiz yılmazın kucağına bayıldı :)çok tatlıydı sarhoşken ya :)yılmaz filize dediki hasta olacaksın filizde diyoki hastayım zaten ama yanlış anlaşılmasın sana hasta değilim.biraz kendimizi beğenmişiz ya dedi :)sarhoş haliyle o kadar tatlı konuşuyoduki.sabah kalktığındada şaşkın hali çok komikti.sinirle bayoya gidişi falan :)ben senden kurtulamayacakmıyım demişti yılmaza yılmazda kim bilir belki kurutlmak istemiyosundur demişti.filiz iyice sinir küpü oldu tabi :)ya çok şirinlerdi ya.o kaçma kovalamacalı,inatlaşmalı günlerini özlemişiz.anlatırken nasıl heyecanlanıyorum yine :(
ben de onu hatırladım:D
sonra filizin arabası bozuldu yılmazla beraber döndü
teşekkür bile etmemişti yılmaz a
ayyy çok şekerdiler
o bölümlerde yılmaz filizi yalnız gördüğü her sahnede öpmeye çalışıyordu
sinir oluyordum madem kısı sevmiyorsun uzak dur
dimi ama
aşkımbülent 31-05-07, 14:15 arkadaş dün neler bahsedildi.biraz açıklaya bilirmisin.bende birşey duydum fakat öyle bilemiyorum.
ya dün orkun80 adlı bir arkadaş hastane çekimine gittiğini ve bizi şaşırtacak olayların beklediğini söyledi.bebek sağ salim doğuyomuş.kazada cemde ölmüyomuş kimseye birşey olmuyomuş.filiz erken doğum yaptıktan sonra sağlığı pek iyi olmayacakmış..aslıya ben ölürsem bebeğime sahip çıkın gibisinden konuşmalar geçmiş falan.ben ağlayacaktım nerdeyse dün..cemde hastaneye gelmiş herkesten gizli bebeğe bakmış oğlum falan demiş.ayyy ne bileyim işte böyle şeyler..inanasım gelmedi hiç..
hüznün geceleri 31-05-07, 14:16 aynen katılıyorum sana..bende aşkı bu dizide öğrendim.ama işin kötü tarafı şu şimdi de illa öyle bir aşk yaşamak istiyor insan :)o da gerçekte biraz zor gibi :)
zaten böyle bir aşk ilk ve tek olur.hadda dizide böylede olmalı.
2 sene önceye kadar hiç böyle dizi izlememiştim.tutkulu.ilk gördüğümde tanıtımı yaparlarken dikkatimi çekmişti.özellikle lambalar felan.
çok güzel dizayn edilmiş.herşey
son söylemlerine bende katılıyorum.bu dizi benide çok etkiledi.diziye göre plan yapan insan oldum .cumaları ne birileri gelsin istiyorum nede biryerlere gidelim.cuma kendimi eve kapatıyorum.hele fragmanları izleye bilmek için diğer saçma sapan dizileri izlemek zorunda bile kalıyorum
umarım dvd yada vcd si çıkar.okadar çok istiyorum ki.seneye bende artık cumaları saat 10 koyarım vcd izlerim geleneği öyle devam ettirmek istiyorum oda olmadı kanaldan izlerim.
çok şükür d max var oradan bakarız tekrarlarını
ben de öyleyim okula gidiyorum zorunlu olmayan derslere kalmıyorum eve gideyim hazırlık yapayım işlerimi bitirip saat sayıyordum evde kimse konuşamaz beni vursalar o gün dışarı çıkmam...
Dmax bir an önce dizinin tekrarını vermeye başlasa çok güzel olur
diğer oynayan dizileri veriyor sanırım dizinin final yapmasını bekliyor...
çemberimde gül oyayı akşamları veriyor tuba için izliyorum orda çok masummuş...
hüznün geceleri 31-05-07, 14:20 ya dün orkun80 adlı bir arkadaş hastane çekimine gittiğini ve bizi şaşırtacak olayların beklediğini söyledi.bebek sağ salim doğuyomuş.kazada cemde ölmüyomuş kimseye birşey olmuyomuş.filiz erken doğum yaptıktan sonra sağlığı pek iyi olmayacakmış..aslıya ben ölürsem bebeğime sahip çıkın gibisinden konuşmalar geçmiş falan.ben ağlayacaktım nerdeyse dün..cemde hastaneye gelmiş herkesten gizli bebeğe bakmış oğlum falan demiş.ayyy ne bileyim işte böyle şeyler..inanasım gelmedi hiç..
bende cemin öleceğini biliyorum.öyle söylemler var.
filiz hakkındada doğumda birşeyler olacağını duymuştum.
bence ölmez.öylede olmalı.yani biz filiz için katlandık herşeye:img-hyste
böyle olursa izleyiciye çok büyük haksızlık yapılır.
ağlarım valla.kolay bulmadık biz filizimizi:icon_sorr
aşkımbülent 31-05-07, 14:23 ben de öyleyim okula gidiyorum zorunlu olmayan derslere kalmıyorum eve gideyim hazırlık yapayım işlerimi bitirip saat sayıyordum evde kimse konuşamaz beni vursalar o gün dışarı çıkmam...
hepimizde var demkki aynı hastalık :)cumaları bizim evde tık yoktur..misafir falan kabul etmeyiz :)ben asla ve asla saat 10 ile 12 arası oda dışına çıkmam nerdeyse :)iki kanald dede izliyorum tekrar tekrar..ama bu aralar ikisi de aynı anda reklama giriyor sinir oluyorum.annem sen manyaksın gerçekten diyo :)desin umrumda değil böyle diziyi bi daha nasıl bulurum dimi ama?
hüznün geceleri 31-05-07, 14:23 ben de öyleyim okula gidiyorum zorunlu olmayan derslere kalmıyorum eve gideyim hazırlık yapayım işlerimi bitirip saat sayıyordum evde kimse konuşamaz beni vursalar o gün dışarı çıkmam...
evet bende bakıyorum çem
dizinin tekrarını tatilde felan vermesinler valla tatile felan gidemem.
defalarca izlesem bıkmıyorum.belki yazdıklarım abartılıyor gibi geliyordur ama valla ben öyle düşünüyorum.bu diziyi izlerken başka dünyada gibiymişim oluyor.yani hayattan kopuyorum
aşkımbülent 31-05-07, 14:25 bende cemin öleceğini biliyorum.öyle söylemler var.
filiz hakkındada doğumda birşeyler olacağını duymuştum.
bence ölmez.öylede olmalı.yani biz filiz için katlandık herşeye:img-hyste
böyle olursa izleyiciye çok büyük haksızlık yapılır.
ağlarım valla.kolay bulmadık biz filizimizi:icon_sorr
evet ya filizi bu kadar kolay harcayamazlar.hem ne bu böyle aynı olayı tekrar ediyolar sanki..elifte kızını bırakıp gitti,şimdi de filiz mi öyle olacak?valla isyan ederim.ne filizle yılmaz ne de biz hakediyoruz böyle bir sonu.bize de yazık ya :(
hüznün geceleri 31-05-07, 14:26 hepimizde var demkki aynı hastalık :)cumaları bizim evde tık yoktur..misafir falan kabul etmeyiz :)ben asla ve asla saat 10 ile 12 arası oda dışına çıkmam nerdeyse :)iki kanald dede izliyorum tekrar tekrar..ama bu aralar ikisi de aynı anda reklama giriyor sinir oluyorum.annem sen manyaksın gerçekten diyo :)desin umrumda değil böyle diziyi bi daha nasıl bulurum dimi ama?
aynen kanal arasında mekik dokuyorum.bi o kanal bi bu kanal.birde euro da saat 5 veriyor bide ona bakıyorum.sonra int.yani bir bölümü bir kez değil defalarca.
bizim evdede dizi başladığında tıp oyununu oynuyoruz.milleti alıştırdım.babam bile ıhlamur kolik oldu.koştur koştur eve geliyor.
hadda küs olduklarındada daha barışmadılarmı die sora sora.bende hayır demekten bıkmıştım.izliyor ama genede soruyor
evet bende bakıyorum çem
dizinin tekrarını tatilde felan vermesinler valla tatile felan gidemem.
defalarca izlesem bıkmıyorum.belki yazdıklarım abartılıyor gibi geliyordur ama valla ben öyle düşünüyorum.bu diziyi izlerken başka dünyada gibiymişim oluyor.yani hayattan kopuyorum
kendimden biliyorum abartmıyorsundur:D
filize bişi olmasın hastalık eksikti bi tek tövbe tövbe
kalpten götürecekler beni...
hüznün geceleri 31-05-07, 14:30 evet ya filizi bu kadar kolay harcayamazlar.hem ne bu böyle aynı olayı tekrar ediyolar sanki..elifte kızını bırakıp gitti,şimdi de filiz mi öyle olacak?valla isyan ederim.ne filizle yılmaz ne de biz hakediyoruz böyle bir sonu.bize de yazık ya :(
öyle yapmazlar.yakında bizide hastanelik edecekler.acı acı.zaten gerçek yaşamda acı çekiyoruz.
kırk yılın başında muhteşem bir dizi bulduk onuda ağız tadıyla izletmeyecekler
hani heryerde deniyorya neden ıhlamurlar altında:icon_sorr yoksa filiz ölüyordamı (dmek bile tüylerimi diken diken ediyor)onla bir bağlantısı olabilirmiki
aşkımbülent 31-05-07, 14:32 aynen kanal arasında mekik dokuyorum.bi o kanal bi bu kanal.birde euro da saat 5 veriyor bide ona bakıyorum.sonra int.yani bir bölümü bir kez değil defalarca.
bizim evdede dizi başladığında tıp oyununu oynuyoruz.milleti alıştırdım.babam bile ıhlamur kolik oldu.koştur koştur eve geliyor.
hadda küs olduklarındada daha barışmadılarmı die sora sora.bende hayır demekten bıkmıştım.izliyor ama genede soruyor
bak bunu söylemen iyi olmadı hiç :)saat 5 te de mi tekrarı var :)allaaahhhhh bu hafta saat 5e kadar ders çalışayım bari sonra tekrar izlerim :):)çok sevindim bu habere sağol :)valla bizimkilerde çok seviyor ıhlamurları sayemde ama kimse benim gibi izlemiyor.ben tvye yapışıyorum.kızarak bağırarak hatta bazen salak manyak gibi laflar kullanarak izliyorum.bizimkiler iyice endişeleniyolar benden :img-hyste cemli sahnelerin çok olduğu bölümlerde sinirden hasta olacam diye korkuyolardı.hele yılmazın cenazesinin olduğu sahnede allahım ben nasıl ağlıyorum :(annem bana bakıyo zavallım acır gözlerle..sonra filizin hayal gördüğünü görünce bi zıpladımki koltukta :img-hyste annem diyoki valla yılmazın kalbi durmadı ama seninki çalışıyo mu acaba bi baksana diyo :img-hyste
hüznün geceleri 31-05-07, 14:33 kendimden biliyorum abartmıyorsundur:D
filize bişi olmasın hastalık eksikti bi tek tövbe tövbe
kalpten götürecekler beni...
diyorum çok kaptırmayayım diziye kendimi dahada fena oluyorum.dizi acıklı olduğunda agresif oluyorum.vede ister istemez çevreme yansıyor.
ama böyle olmamdan hiç pişmanlık duymuyorum.çünkü izlerken çok mutlu huzurlu oluyorum.gündemdeki olaydan kendimi uzak tutmamı sağlıyor
hepimizde var demkki aynı hastalık :)cumaları bizim evde tık yoktur..misafir falan kabul etmeyiz :)ben asla ve asla saat 10 ile 12 arası oda dışına çıkmam nerdeyse :)iki kanald dede izliyorum tekrar tekrar..ama bu aralar ikisi de aynı anda reklama giriyor sinir oluyorum.annem sen manyaksın gerçekten diyo :)desin umrumda değil böyle diziyi bi daha nasıl bulurum dimi ama?
kim ne derse desin takmam bende onların sevgiililerinde gülüşlerinde hayat buldum...onlar iyiki hayatıma girmiş
tuba bülent çok sıcaklar sanırım doğal oldukları için onlardan vazgecemiyoruz...
hüznün geceleri 31-05-07, 14:36 bak bunu söylemen iyi olmadı hiç :)saat 5 te de mi tekrarı var :)allaaahhhhh bu hafta saat 5e kadar ders çalışayım bari sonra tekrar izlerim :):)çok sevindim bu habere sağol :)valla bizimkilerde çok seviyor ıhlamurları sayemde ama kimse benim gibi izlemiyor.ben tvye yapışıyorum.kızarak bağırarak hatta bazen salak manyak gibi laflar kullanarak izliyorum.bizimkiler iyice endişeleniyolar benden :img-hyste cemli sahnelerin çok olduğu bölümlerde sinirden hasta olacam diye korkuyolardı.hele yılmazın cenazesinin olduğu sahnede allahım ben nasıl ağlıyorum :(annem bana bakıyo zavallım acır gözlerle..sonra filizin hayal gördüğünü görünce bi zıpladımki koltukta :img-hyste annem diyoki valla yılmazın kalbi durmadı ama seninki çalışıyo mu acaba bi baksana diyo :img-hyste
56 bölümden öncekileri diğer kanal saat 2desonra1;30 felan veriyorlardı artık orada çıkmıyor.diğerinde dediğim saatde çıkıyor.
hadda bir yolculuk sırasında o saate yetişe bilmek için neler çekmiştim.izleyebilmek için.hiç bölüm kaçırmadım ama.
doyumsuzum işte:happy0064
aşkımbülent 31-05-07, 14:38 diyorum çok kaptırmayayım diziye kendimi dahada fena oluyorum.dizi acıklı olduğunda agresif oluyorum.vede ister istemez çevreme yansıyor.
ama böyle olmamdan hiç pişmanlık duymuyorum.çünkü izlerken çok mutlu huzurlu oluyorum.gündemdeki olaydan kendimi uzak tutmamı sağlıyor
en önemli kısmı da burası ama dimi.bende tüm kötü olayları,günün stresini hatta haftanın stresini atıyorum üstümden.terapi gibi geliyo bana bu dizi :)belki çok stresleniyorum,geriliyorum izlerken ama o bile iyi geliyo demekki.normalde dizi kolik insanlardan olmadığımız için sorun yok bence arkadaşlar..bi de dizilerle yaşayan insanlar var..yazık onların halina valla yazık :)
hüznün geceleri 31-05-07, 14:40 kim ne derse desin takmam bende onların sevgiililerinde gülüşlerinde hayat buldum...onlar iyiki hayatıma girmiş
tuba bülent çok sıcaklar sanırım doğal oldukları için onlardan vazgecemiyoruz...
kesinlikle.onlar diğerlerinden çok farklı.ne kadar onları özlesekte gündemden uzak olmaları benim onları sevmemde en büyük neden sıkmıyorlar.
özel hayatlarıyla bir yere gelmiyorlar.allah onları önce ailelerine sonra ayrılmadılarsa birbirlerine sonrada bizlere bağışlasın
Hemen müjganların evine gidicek ordada filizin gittiği yeri tarif edicekler hatta bu konuda ceydadanda yardım alabilirler..
Çok aptalım affet beni nasıl ınanmadım nasıl böyle bişey düşündüm falan diycek
Hemen affedicek bende sana çok haksızlık ettım geride bırakalım bunları diycek
Aslıdan:)neyle,hangi yolla vs...)
Bu çok zor bi soru ceme başından beri akıl sır erdiremedim o yüzden tahminde bulunmak zor !belki gardıyanı falan bağlar .Ne bilim adam deli ne yapsa yeri:)
:D:D muamma :)
diyorum çok kaptırmayayım diziye kendimi dahada fena oluyorum.dizi acıklı olduğunda agresif oluyorum.vede ister istemez çevreme yansıyor.
:D:D:D kaptırmak
geçen hafta son sahneye kadar çıldırıyordum babam eve geldi senin yazdığın senaryoyu oynamıyorlar mı dedi
ben cevap veremiyorum kıpkırmızı olmuşum
babamda allahtan üsütme gelmedi gitti yattı
sabah euro kanald dizinin tekrarını veriyor malum site olmadan önce ben sabah kalkıp izlerdim babam namaza kalkınca hemen kapatırdım odasına gidince açardım off çok çektim yaaa
etrafımdakileri de böyle hasta ettim
konuşacak konu buldum kötü mü etmişim Allah Allah
hüznün geceleri 31-05-07, 14:42 yok ben öyle dizi kolik felan değilim.tek beğenerek izlediğim ıhlamur var.başka yok.
bu diziden sonrada hiç bir diziyi izlemem ama tuba ile bülent tin dizileri hariç
aşkımbülent 31-05-07, 14:43 yaa konuyu dagıtmış ğibi oluyom amaa dizim tam olarak kaçıncı bölümde bitcek 79 mu 80 mi ? cewap werirseniz çok sewincemm...:img-wink:
valla bülent inalla,sinan tuzcunun dediğine göre 80.bölümde bitiyor ama milliyet tv ekinde geçen hafta 79.bölüm yazıyodu.yani dizinin oyuncuları daha iyi bilir herhalde :)mutlu bitsin de 79 a da razıyım artık :)
bakıyorum yine Filiz-Yılmaz'dan birinin öleceği senaryolarına dönmüşüz...dikkat şimdiye kadar üretilen finallerin hiçbirinde mutlu son yok ...ya gelen tüyolardan ( ki ne kadar güvenilir oldukları konusunda kuşkularım var.tüyo veren arkadaşlar sağolsun ucundan koklatıp geri çektikleri için bir anlam yükleyemiyorum) böyle sonuç çıkarıyoruz ya da "muhteşem!" senaristlerimizin bir eseri olarak böyle düşünüyoruz....bakalım görelim..
bende bir ilişki kurmak istiyorum.madem herkes kuruyor...dizinin adı Ihlamurlar Altında...bence junior kurtulacak ama Filiz'i kaybedeceğiz...(nasıl ama...) sonra aslı ile Yılmaz evelenecekler...Filiz oğlunu ve sevdiğini Ihlamurlar Altında'n seyredecek....
nasıl??????????
kesinlikle.onlar diğerlerinden çok farklı.ne kadar onları özlesekte gündemden uzak olmaları benim onları sevmemde en büyük neden sıkmıyorlar.
özel hayatlarıyla bir yere gelmiyorlar.allah onları önce ailelerine sonra ayrılmadılarsa birbirlerine sonrada bizlere bağışlasın
amin inş.
saçma sapan konularla gündemde olmalarını kesinlikle bende istemiyorum
televole kültüründen uzak olsunlar yaptıkları kaliteli işlerlerle ekranda olsunlar...
böyle olurlarsa kalıcı olurlar...
hüznün geceleri 31-05-07, 14:46 :D:D:D kaptırmak
geçen hafta son sahneye kadar çıldırıyordum babam eve geldi senin yazdığın senaryoyu oynamıyorlar mı dedi
ben cevap veremiyorum kıpkırmızı olmuşum
babamda allahtan üsütme gelmedi gitti yattı
sabah euro kanald dizinin tekrarını veriyor malum site olmadan önce ben sabah kalkıp izlerdim babam namaza kalkınca hemen kapatırdım odasına gidince açardım off çok çektim yaaa
etrafımdakileri de böyle hasta ettim
konuşacak konu buldum kötü mü etmişim Allah Allah
sen mutlu olduysan nie kötü yapmış olasınki.nasıl mutlu oluyorsan öyle yap.
akrabalardaki çocuklara soruyorum hangi dizi izliyorsun.daha 8 yaşında hemen ilk ıhlamurlar altında diyo.onlarda bi kavuşamadılar dio.
ıhlamur sevgisinin çocuklarada aşılıyorum ben.
tv otutturuyorum.diyom bakın fragman çıktığında hemen beni çağırın.
zavallım onlarda hemen çıktı diye bağıra bağıra geliyorlar
aşkımbülent 31-05-07, 14:47 yok ben öyle dizi kolik felan değilim.tek beğenerek izlediğim ıhlamur var.başka yok.
bu diziden sonrada hiç bir diziyi izlemem ama tuba ile bülent tin dizileri hariç
bende ıhlamur dışında hiçbişeyi izlemiyorum.yani böyle tutkuyla izlemiyorum.mesela arada yaprak dökümüne bakıyorum.yani 3 haftada bir falan izliyorum :)o da yarım yamalak :)bu dizi başkaydı çok başka..2 sene öncede çgoyu böyle izliyodum ama yine de ıhlamurlar daha önde :) bi dahada aynı dizide oynamazlar herhalde :(
hüznün geceleri 31-05-07, 14:48 bakıyorum yine Filiz-Yılmaz'dan birinin öleceği senaryolarına dönmüşüz...dikkat şimdiye kadar üretilen finallerin hiçbirinde mutlu son yok ...ya gelen tüyolardan ( ki ne kadar güvenilir oldukları konusunda kuşkularım var.tüyo veren arkadaşlar sağolsun ucundan koklatıp geri çektikleri için bir anlam yükleyemiyorum) böyle sonuç çıkarıyoruz ya da "muhteşem!" senaristlerimizin bir eseri olarak böyle düşünüyoruz....bakalım görelim..
bende bir ilişki kurmak istiyorum.madem herkes kuruyor...dizinin adı Ihlamurlar Altında...bence junior kurtulacak ama Filiz'i kaybedeceğiz...(nasıl ama...) sonra aslı ile Yılmaz evelenecekler...Filiz oğlunu ve sevdiğini Ihlamurlar Altında'n seyredecek....
nasıl??????????
dediklerin olmaz.felaket gibi.dayanacak gücüm yok artık
:icon_sorr
bakıyorum yine Filiz-Yılmaz'dan birinin öleceği senaryolarına dönmüşüz...dikkat şimdiye kadar üretilen finallerin hiçbirinde mutlu son yok ...ya gelen tüyolardan ( ki ne kadar güvenilir oldukları konusunda kuşkularım var.tüyo veren arkadaşlar sağolsun ucundan koklatıp geri çektikleri için bir anlam yükleyemiyorum) böyle sonuç çıkarıyoruz ya da "muhteşem!" senaristlerimizin bir eseri olarak böyle düşünüyoruz....bakalım görelim..
nasıl??????????
senaryonu devam ettirmek istiyorum izninle
şimdi filiz ölecek yılmaz onu hiç unutmayacak aslı yine yılmazı sevecek bebeğe iyi bakacak çünkü sevdiği adamın oğlu...
adının filiz koymaları imkansız gibi...
filiz her gece ruhlar aleminde gelecek yılmazla göle gidecekler
bak geceleri yanımdasın yaa bne seni böylede severim yılmas
oğluma iyi bakıyorsunuz teşekkürler
yılmaz ağlar
filiz de yılmas bir damla göz yaşına kıyamam ağlama her şey yalan ama burası gerçek istersen kal de gitme de beni bırakma de her an arkanda olayım seni izleyeyim
vicdanın el verir mi buna
ben yerimde toprağımda rahat uyuyayım izin vber
seni seviyorum yılmas veeee eller ayrılır
son
hüznün geceleri 31-05-07, 14:52 [QUOTE=aşkımbülent;3527417]bende ıhlamur dışında hiçbişeyi izlemiyorum.yani böyle tutkuyla izlemiyorum.mesela arada yaprak dökümüne bakıyorum.yani 3 haftada bir falan izliyorum :)o da yarım yamalak :)bu dizi başkaydı çok başka..2 sene öncede çgoyu böyle izliyodum ama yine de ıhlamurlar daha önde :) bi dahada aynı dizide oynamazlar herhalde :([/QUOTE79 razıyım demişsinya bende bir bölüm bir bölümdür diyorum.keşke 80 bitse.hadda hiiiiiiiiiiiiçççççççç bitmese.
gelelim aynı projeye.belki zamanla.biraz zaman geçer.ozaman belki olabilir.yılmaz kurşun yarasında mesela ceyda vardı müjgan,kemal,gibi.sonra tuba ile bülent aşk yolu oynadılar.
biraz zaman geçsin.olabilir.neden olmasınki.inşallah öyle olur
aşkımbülent 31-05-07, 14:52 bakıyorum yine Filiz-Yılmaz'dan birinin öleceği senaryolarına dönmüşüz...dikkat şimdiye kadar üretilen finallerin hiçbirinde mutlu son yok ...ya gelen tüyolardan ( ki ne kadar güvenilir oldukları konusunda kuşkularım var.tüyo veren arkadaşlar sağolsun ucundan koklatıp geri çektikleri için bir anlam yükleyemiyorum) böyle sonuç çıkarıyoruz ya da "muhteşem!" senaristlerimizin bir eseri olarak böyle düşünüyoruz....bakalım görelim..
nasıl??????????
sende yazdın bir senaryo yani.ama sonu yine kötü :(valla olmaz diyemem çünkü ben artık senaristlerden her türlü olayı bekliyorum.cem bebeği kaçıracak diyenlerde var.o da olabilir :)ama dediğin gibi olursa ben gerçekten baya bi süre kendime gelemem galiba :) yine de mutlu bitecek hayat ve senaristler bu kadar acımasız olamaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum.ama senaristlerin durumu da hayatın gerçekleri de ortada :(
Süper Baba
Bir Dilim Aşk
Aşk Oyunu
Ihlamurlar Altında
İzlediğim, sürekli takip ettiğim diziler. Hepsinin finalinde başka hiçbir dizi beni bu kadar etkilemez diyorum ama yinede etkileyen bir dizi çıkıyor.
sen mutlu olduysan nie kötü yapmış olasınki.nasıl mutlu oluyorsan öyle yap.
akrabalardaki çocuklara soruyorum hangi dizi izliyorsun.daha 8 yaşında hemen ilk ıhlamurlar altında diyo.onlarda bi kavuşamadılar dio.
ıhlamur sevgisinin çocuklarada aşılıyorum ben.
tv otutturuyorum.diyom bakın fragman çıktığında hemen beni çağırın.
zavallım onlarda hemen çıktı diye bağıra bağıra geliyorlar
benim kuzenlerim örümcekadam hastası gıcık olsunlar diye örümcek adam ölsün diyorum hemen cevabı yapıştırıyorlar filiz ölsün
yılmazla evlenemesin diyeee...
ben bunu duyunca kötü oluyorum tabii
onlar ölemez en azından şimdilik...
evlenecekler mutlu olacaklar işte o kadar...
hüznün geceleri 31-05-07, 14:54 senaryonu devam ettirmek istiyorum izninle
şimdi filiz ölecek yılmaz onu hiç unutmayacak aslı yine yılmazı sevecek bebeğe iyi bakacak çünkü sevdiği adamın oğlu...
adının filiz koymaları imkansız gibi...
filiz her gece ruhlar aleminde gelecek yılmazla göle gidecekler
bak geceleri yanımdasın yaa bne seni böylede severim yılmas
oğluma iyi bakıyorsunuz teşekkürler
yılmaz ağlar
filiz de yılmas bir damla göz yaşına kıyamam ağlama her şey yalan ama burası gerçek istersen kal de gitme de beni bırakma de her an arkanda olayım seni izleyeyim
vicdanın el verir mi buna
ben yerimde toprağımda rahat uyuyayım izin vber
seni seviyorum yılmas veeee eller ayrılır
son
e yılmaz rüyasında görürse bizde görürüz filizi.aman ya yazmayalım böyle şeyler.kızmayın ama içim daralıyor.yılmaz aslıylada evlenmesin.yılmaz dul kalsın.oğlu karısı filiz yani birde kendi için yaşasın
sende yazdın bir senaryo yani.ama sonu yine kötü :(valla olmaz diyemem çünkü ben artık senaristlerden her türlü olayı bekliyorum.cem bebeği kaçıracak diyenlerde var.o da olabilir :)ama dediğin gibi olursa ben gerçekten baya bi süre kendime gelemem galiba :) yine de mutlu bitecek hayat ve senaristler bu kadar acımasız olamaz diye kendimi avutmaya çalışıyorum.ama senaristlerin durumu da hayatın gerçekleri de ortada :(
sorma bana da yazdırdılar ya sonunda helal olsun derim ne diyeyim...bu olabilir bunun da kötüsü olabilir...hayatın gerçekleri bir nebze bu olanlara dur diyebilir...ama senaristlere gelince inan hayattan daha acımasızlar...bundan daha vahim senaryolar dahi olabilir..şunu söyleyeyim Filiz ölecek ise ölüm esnasında o kadar acı ve duygu yüklemesi yapılacak ki inanın bütün dizi boyunca bu kadar yükleme yapılmamıştır seyirciye ( sakın birşey biliyormusun diye sormayın bunlar sadece tahmin ve ilişki kurmak..bildiğim hiç bişi yok..inanın...)
böyle olmasını bende istemiyorum.mutlu sonu bende istiyorum ama senaristler hayattan daha acımasız...eğer dediğim olursa inanın çoğumuz sonunda şuurunu kaybedecek dereceye varacak...o kadar ki duygu ve acı yüklemesi yapılacak...(bu senaristler yaparlar...)
Filiz yılmaz barıştı sevindim mi?Sevindim...
Sadece şunları söyleyip çıkacam.
1.Filiz hamile dağ evi mi bağ evi mi nere gittiği belli değil ya sancılandı ya erken doğum oldu Hamileyken arabayı süren filiz sancılıykende sürer tabiki..:)Düşündüğüm şeye bak...
2.Cem hapisten nasıl kaçtı?:img-blush Tıp'a vurulan darbelerden sonra bı el atmadığımız Türkiye'nin hapishanelerindeki güvenlik olmadı veya cem başka bir hapıshaneye nakledılırken mı kaçtı bilemem bunların hiçbiri bahane değil ama Ihlamurlar altında dersen bunlarn olması çok normall...
3.Daha dün Aslı ile evlenecek olan yılmaz bugün filizle nikahlarını tazeliyorlar...:)Biraz hızlı değil misin yılmaz?Yavaş olmakta fayda var bence...:)
Yılmaza söylenecek lafım yok ztn aslı ona gereken cvbı verdi beni sevmemişsin ama demek ki filizide sevmemişsin ona değil bir kağıt parçasına inandın yazıkk..gerçekten de yazık...
4.Mualla oğlunu ne zaman öleceği belli olmayan,hastalıklı birine yamamaya çok meraklı oturmus ağlıyo neye ağlıyosun torun gelıyo torun hem de erkek..:)
Arabaların durumuna gelirsek valla hiçbir fikrim yok izleyip görecez haydi hayırlısı diyelim..:) herkese cuma günü için iyi seyirler arkanıza yaslanın bölümün tadını cıkarmaya calısın kucuk seylerı kafanıza takmayınn...
e yılmaz rüyasında görürse bizde görürüz filizi.aman ya yazmayalım böyle şeyler.kızmayın ama içim daralıyor.yılmaz aslıylada evlenmesin.yılmaz dul kalsın.oğlu karısı filiz yani birde kendi için yaşasın
arkadaşalr inanın banabu kadar çok sevilmiş bir diziyi kötü bitirmezler
bu devirde aşk diyince aklımıza leyla mecnun bir de filiz yılmaz geliyor başka aşk var mı hee bi de tülinle caner vardı ama neyse...
filizle yılmaz mutlu olmadan son yazmazlar yazamazlar çünkü türk halkının yapısı belli acı gözyaşı bir yere kadar eski filimlerde bile mutluluk var
bu yüzden umutlu olun onlar ayrılmayacaklar...mutlu son yazar
hüznün geceleri 31-05-07, 14:59 böyle yazılanlar olursa izleyiciye fazla gelir.travma travma.nereye kadar.şunu şurasında birkaç bölüm kaldı.mutlu sonla bitirirler inşallah.
şubat aylarında bir haberde hadda burdadavar o haber.
senaristler mutlu sonla bitireceklerine karar vermişler diye yazdılar.
aşkımbülent 31-05-07, 14:59 e yılmaz rüyasında görürse bizde görürüz filizi.aman ya yazmayalım böyle şeyler.kızmayın ama içim daralıyor.yılmaz aslıylada evlenmesin.yılmaz dul kalsın.oğlu karısı filiz yani birde kendi için yaşasın
evet ya filiz asla ölmesin ama olur da senaristler böyle bir hata yaparsa yılmaz aslıyla da evlenmesin dul kalsın..ya aslı çeksin gitsin yurtdışına.offf içim daraldı hakikaten.bırakalım bu felaket senaryolarını boşverin.
hüznün geceleri 31-05-07, 15:03 sorma bana da yazdırdılar ya sonunda helal olsun derim ne diyeyim...bu olabilir bunun da kötüsü olabilir...hayatın gerçekleri bir nebze bu olanlara dur diyebilir...ama senaristlere gelince inan hayattan daha acımasızlar...bundan daha vahim senaryolar dahi olabilir..şunu söyleyeyim Filiz ölecek ise ölüm esnasında o kadar acı ve duygu yüklemesi yapılacak ki inanın bütün dizi boyunca bu kadar yükleme yapılmamıştır seyirciye ( sakın birşey biliyormusun diye sormayın bunlar sadece tahmin ve ilişki kurmak..bildiğim hiç bişi yok..inanın...)
böyle olmasını bende istemiyorum.mutlu sonu bende istiyorum ama senaristler hayattan daha acımasız...eğer dediğim olursa inanın çoğumuz sonunda şuurunu kaybedecek dereceye varacak...o kadar ki duygu ve acı yüklemesi yapılacak...(bu senaristler yaparlar...)
e birde bu acılara katmer li
şarkı şiir olursa vay bizim halimize.zaten bitiyoruz her hafta.valla dayanamam.şimdiden ağlayasım geliyor.dizim bitiyor onamı üzüleyim.böyle olursa bunamı üzüleyim.kendi derdimemi üzüleyim.
aşkımbülent 31-05-07, 15:04 sorma bana da yazdırdılar ya sonunda helal olsun derim ne diyeyim...bu olabilir bunun da kötüsü olabilir...hayatın gerçekleri bir nebze bu olanlara dur diyebilir...ama senaristlere gelince inan hayattan daha acımasızlar...bundan daha vahim senaryolar dahi olabilir..şunu söyleyeyim Filiz ölecek ise ölüm esnasında o kadar acı ve duygu yüklemesi yapılacak ki inanın bütün dizi boyunca bu kadar yükleme yapılmamıştır seyirciye ( sakın birşey biliyormusun diye sormayın bunlar sadece tahmin ve ilişki kurmak..bildiğim hiç bişi yok..inanın...)
çok haklısın ne diyeyim..gerçekten bu duygu yoğunluğu hepimizi tımarhanelik yapacak :(ama çok doğru senaristler sadist ruhlular ya bu kadar karamsar,acı dolu başka bi senaryo yazılamaz.hayat onların yanında melek valla :)
hüznün geceleri 31-05-07, 15:06 bu fragmanda ceyda şarkı söylüyorya arkadanda bir ses var.aynur doğanmı yoksa tubada olabilirmi.şiiri gayet güzel söylüyor.bunuda neden yapamayasınki
aşkımbülent 31-05-07, 15:07 ya son bikaç bölümü rahat rahat mutlulukla izlemek varken neden hala aksiyon yaratmaya çalışırki bu senaristler.cemin olayın içine bu saatten sonra tekrar girmesinin hiçbir mantığı yok gerçekten..
hüznün geceleri 31-05-07, 15:08 of of.sıkıntıdan yanaklarım elma gibi kızarmış.inşallah senarist ablalarımız böyle şeyleri yapmazlar.kendilerini bizim yerine koysunlar.acaba tuba bülent izliyorlarmıki
aşkımbülent 31-05-07, 15:12 of of.sıkıntıdan yanaklarım elma gibi kızarmış.inşallah senarist ablalarımız böyle şeyleri yapmazlar.kendilerini bizim yerine koysunlar.acaba tuba bülent izliyorlarmıki
aynı işkenceyi izleyerek ikinci kez yaşamayı yürekleri kaldırmaz bence :)bülent izliyomuş dizilerini hatta ara sıra hatırla sevgiliye bakıyomuş :)rakip dizileriz ama diyodu :)
slm,
ya bence yilmaz olmicek daha yeni hastaneden cikti ama filize birsye diyemiyorm ama bence oda olmez insallah.oyle olur.
bence kaza bir ruya diyecem ama olmaz ki her bolum ruya.bilmiyorm ya yarin gorucegiz gercekleri.insallah Cem ve o kapyon vardi ya o yapsin kazayi yilmazda aradan siyirsin.ama dikkat ederseniz filiz galiba hani o ceydanin yazlik evine giderken giydigi beyaz elbise vardi ya kollari acikdi.arabanin icinde de sanki o ayni elbise gibi geldi bana.insallah ruyadir
aşkımbülent 31-05-07, 15:25 slm,
ya bence yilmaz olmicek daha yeni hastaneden cikti ama filize birsye diyemiyorm ama bence oda olmez insallah.oyle olur.
bence kaza bir ruya diyecem ama olmaz ki her bolum ruya.bilmiyorm ya yarin gorucegiz gercekleri.insallah Cem ve o kapyon vardi ya o yapsin kazayi yilmazda aradan siyirsin.ama dikkat ederseniz filiz galiba hani o ceydanin yazlik evine giderken giydigi beyaz elbise vardi ya kollari acikdi.arabanin icinde de sanki o ayni elbise gibi geldi bana.insallah ruyadir
filizin üstünde kırmızı elbise var.yılmazın da beyaz gömlek var üstünde..ultrason için hastaneye gittikleri sahneden sonra olacak olay.yani hastaneden eve dönerken :( kaza kimseye zarar vermeden geçecek gibi ama çarpma sesi falan geliyo :(offf cem gebersin gitsin ya..
Burda tüyo veren tüm arkadaşlara yani hemen hemen hepsi kazada bişi olmadığını Filizinde Yılmazında iyi olduğunu söylüyo en azından kötü şeyler olucak diyen yok. Ama her ne olursa olsun bu sahneleri izliycem ya kötü sonda olsa umrumda değil çünkü istediğim sahneleri görmüş olucam ama yinede kötü son olmasın :)
Yılmaz'a bişi olmayacağını biliyoruz zaten...falcı bize gereken mesajı verdi :D...ama dediğim gibi Filiz'e ne olur bilemem...daha önce de belirttim.Bülent İnal bir röportajında final için " mutluluk ve hüzün bir arada olacak" demişti...artık siz bundan ne çıkarırsanız...ama senaristler neler çıkarır..inanın buna ne siz akıl erdirebilirsiniz ne de ben...
bir üstadın dediği gibi "bir evreni bir de bizim senaristleri anlayamadım...fakat birincisinden o kadar emin değilim"....:D:D:D:D
kötüye(cem'e) birşey olmaz ama bu sefer olacak galiba...bence yılmazla filizin burnu bile kanamaycak(yani inşallah hastane sahnesi görmekten bıktık).
Yılmaz'a bişi olmayacağını biliyoruz zaten...falcı bize gereken mesajı verdi :D...ama dediğim gibi Filiz'e ne olur bilemem...daha önce de belirttim.Bülent İnal bir röportajında final için " mutluluk ve hüzün bir arada olacak" demişti...artık siz bundan ne çıkarırsanız...ama senaristler neler çıkarır..inanın buna ne siz akıl erdirebilirsiniz ne de ben...
bir üstad demiş ki: bir evreni bir de bizim senaristleri anlayamadım...fakat birincisinden o kadar emin değilim....:D:D:D:D
keşke senaristler yazılanları okusa
bizi soktukları stresi bi anlasalar başka bişi istemem
abartıyorlar artık elleri biraz iyi şeylerri yazsın
acaba çocukluklarından kalma bişi mi var
içlerine atmışları acı çektirme eğilimleri mi var:img-hyste :img-hyste
off ya keşke psikoloji okusam benim alanım bunları çözmeye yetmiyor...
aşkımbülent 31-05-07, 15:43 Yılmaz'a bişi olmayacağını biliyoruz zaten...falcı bize gereken mesajı verdi :D...ama dediğim gibi Filiz'e ne olur bilemem...daha önce de belirttim.Bülent İnal bir röportajında final için " mutluluk ve hüzün bir arada olacak" demişti...artık siz bundan ne çıkarırsanız...ama senaristler neler çıkarır..inanın buna ne siz akıl erdirebilirsiniz ne de ben...
bir üstadın dediği gibi "bir evreni bir de bizim senaristleri anlayamadım...fakat birincisinden o kadar emin değilim"....:D:D:D:D
ya mutluluk bunun neresinde oluyoki..yani filizle yılmaz barıştı,çocukları öldü ama filiz öldü bu mutluluk mu oluyo şimdi :(bence mutluluk olacak filiz ölmeyecek,hüzün dediği de aslı ölecektir belki.ya tümörden kurtuldu gibi ama sorunlar çıkabilir belki.yani umarım hüzün dediği odur bülent inalın..falcı bi de ölüm mü ayrılık mı bişey var dedi ya bence onu aslı için söyledi.falcının söylediklerinde filizle bağlantılı bişey yoktu bence.
Bülent İnal bir röportajında final için " mutluluk ve hüzün bir arada olacak" demişti...artık siz bundan ne çıkarırsanız...ama senaristler neler çıkarır..inanın buna ne siz akıl erdirebilirsiniz ne de ben...
Bence ordaki mutluluk yine Filiz ve Yılmazı bir arada görücez ama Aslıya üzülücez gibi geliyo çünkü bizim mutlu olcağımız final ancak filiz ve yılmazın evlendiği ve ömür boyu mutlu olduğu bi final olur..
aşkımbülent 31-05-07, 15:47 pardon çocukları öldü yazmışım arkadaşlar :)çocukları doğdu diyecektim :)aman allahım neler söylüyorum ben ya bi de çocuğa bişey olursa..şimdi bu erken doğacak ya bir süre küvezde yaşar :(sonu mutlu bitecek mutlu artık ben buna inanıyorum.düşünmeyecem ölümü falan :)
en son filiz ölüp bebek yaşayabilir! yada mutlu mesut bitirirler ama sürpriz bi final dendiğine göre beklenilmeyen bişey olcak
Bence ordaki mutluluk yine Filiz ve Yılmazı bir arada görücez ama Aslıya üzülücez gibi geliyo çünkü bizim mutlu olcağımız final ancak filiz ve yılmazın evlendiği ve ömür boyu mutlu olduğu bi final olur..
sence bizim istediklerimiz şimdiye kadar oldumu ki bundan sonra olsun? bunun olabileceğini yani bizi dinleyecekleri yada bizim beklentilerimizin karşılandığı bir finalin olacağını senaristlerin bundan sonra akıllanacağını ben pek sanmıyorum...karamsar olabilirim ama yaptıkları yapacaklarının teminatı bence...bu saatten sonra bizim istediğimiz gibi bir final olursa hepsinin alınlarından öperim :img-cool2 :img-cool2 :img-hyste
arkadaşlar ben mi görmüyorum yoksa gerçekten basında dizimizle ilgili hiç hber çıkmıyo mu?diğer dizilerin an be an hberlerini görüp duyuyorum bi bizim dizimizle ilgili hber alamıyoruz çok garip ve sinir bozucu
hüznün geceleri 31-05-07, 15:57 filizime birşey olmasında kime ne olursa olsun.üzülerek söylüyorum filize olacak olan bebeğe olsun madem.bebeğide görmek isterim filizimin kucağında ama filize birşey olmasın.ölecekse bebek ölsün:icon_sorr
bence izleyici meraklandırmak için süpriz final falan diyorlar
sağ gösterip sol vuracaklar kötü diyip güzel şeyler gösterecekler yani nş. öyle olur...
rüyamda eyleme katılıyordum acaba dizi için yürüyeşe falan mı çıksak işe yarar mı final bölümü çekilmeden bir şeyler yapalım mutlu son istiyoruz diye afişler yazalım
ayaklanalım...
hüznün geceleri 31-05-07, 15:59 arkadaşlar ben mi görmüyorum yoksa gerçekten basında dizimizle ilgili hiç hber çıkmıyo mu?diğer dizilerin an be an hberlerini görüp duyuyorum bi bizim dizimizle ilgili hber alamıyoruz çok garip ve sinir bozucu
buda bizim farkımız olmalı galiba.gerçekten hiçbir haber vermiyorlar.bir yönden iyi ama bir yöndende kötü.
işte bizim dizimizin farklarından bir tane.
arkadaşlar ben mi görmüyorum yoksa gerçekten basında dizimizle ilgili hiç hber çıkmıyo mu?diğer dizilerin an be an hberlerini görüp duyuyorum bi bizim dizimizle ilgili hber alamıyoruz çok garip ve sinir bozucu
bizim dizimiz kendi çabasıyla bir yere geldi magazin programlarında bangır bangır dizinin reklamı yapılmadı
ya da topluma çok ters düşen bir davranış olmadığından ünlülere siz olsaydınız ne yapardınız tarzında soru sorduracak konu mu çıkmadı ne olduysa dizimiz cumadan cumaya ekranda...
reklamı yapılmadan ödün vermeden zirvede:D
bence vermesinler...en azında bize özel kalmış oldu..:img-cool2 :img-cool2 malum dizi gibi gecelik tekliflerle birbirlerine düşen taraflar,aldatılan kadınların mücadelesi vs...,
ne gerek var bunlar gibi olmaya sıradanlaşmaya...bence hiç çıkmasın..(röportaj yapılabilir)...hem gizemini koruyor hem bize özel bişiler hissettiryor..herşey açıkta olsaydı biz neyi tartışacaktık buralarda...neyi merak edecektik...:img-hyste :img-hyste
valla ya başka çare bırakmadılar.hadin öyleyse
adres belirleyelim taşkınlık yapmadan hakkımızı savunalım taksim uygun mudur?
herkes afiş hazırlamaya başlasın spor ayakkabısı giyin yürürken ayaklarınız ağırmasın
açlık grevi yapmamıza gerek yok çünkü açlığa dayanamam televizyonlara da haber verirsek tamamdır bu iş...
bence izleyici meraklandırmak için süpriz final falan diyorlar
sağ gösterip sol vuracaklar kötü diyip güzel şeyler gösterecekler yani nş. öyle olur...
rüyamda eyleme katılıyordum acaba dizi için yürüyeşe falan mı çıksak işe yarar mı final bölümü çekilmeden bir şeyler yapalım mutlu son istiyoruz diye afişler yazalım
ayaklanalım...
avşar filme bnce mail atmayada başlayalım.belki maillerden bıkıp bizim istediğimiz gibi bir final yaparlar:img-yes: çok heycanlıyım çok az zaman kaldı bitmesine hüsrana ugramamak için gardımızı da alalım bnce:icon_sorr
valla iyi fikir :good: ben varım :)ya avşar yapıma,kanaldye falan mail mi atsak acaba?
ben bugün kanald ye mail attım.
geçen gün serdara oğuza yazdığı şiirler için mail atmıştım bana cevap verdim
bir tane daha atıp dizinin kötü bir sonla bitmesini istemiyoruz kulağımıza gelen söylemler bizi üzüyor...
lütfen böyle bir düşünceleri varsa vaz geçsinler söyleyin desem olmaz mı yaaa
offf filiz yılmaz mutlu olacak işte bi de bebek...
arkadaşlar sudemnaz haklı.biran önce bişeyler yapmaya başlayalım:happy0064 cidden.örneğin maille baslayalım.ne kadar çok mail atarsak o kadar etkili olur.baktık olmuyo yürüyüşte yaparız slogan da atarız kariyer de:img-hyste :img-hyste
avşar filme bnce mail atmayada başlayalım.belki maillerden bıkıp bizim istediğimiz gibi bir final yaparlar:img-yes: çok heycanlıyım çok az zaman kaldı bitmesine hüsrana ugramamak için gardımızı da alalım bnce:icon_sorr
yarın saat on ikiden sonra durmadan her yere mail atabilirim yeterki iki yılımız boşa gitmeden...
isyan ederim ben filizle yılmaz ayrı düşerse...
avşar yapımın mail adresini verin hatta istediğiniz adresi verin bıktırana kadar mail atalım...
haklıyız hakkımızı alacağız...
işte bu kadar...
ben bugün kanald ye mail attım.
geçen gün serdara oğuza yazdığı şiirler için mail atmıştım bana cevap verdim
bir tane daha atıp dizinin kötü bir sonla bitmesini istemiyoruz kulağımıza gelen söylemler bizi üzüyor...
lütfen böyle bir düşünceleri varsa vaz geçsinler söyleyin desem olmaz mı yaaa
offf filiz yılmaz mutlu olacak işte bi de bebek...
süper bence hmn başla döktürmeye.acıklı tarafından gir toplumsal bouyutundan çık derim.bnde avşar filme atıyorum arkadaşlar hadii harekete....
evett sbr geri döndü yokluğumda filizyılmazcılar(sevgili filizim) atağa kalkmış .ne yalan söyliyeyim güzel şiir vallaha:happy0064 :happy0064 .bazı arkadaşlar gerçekten güzel senaryolar yazmışlar.bu bölüm son sahnesini gerçekten merak ediyorum kamyon ceme çarpacak gibi öyle olursa ve cem ölmezse senaryom saçmalıklarına bir yenisini daha ekler bekleyip görelim:good: :img-wink:
hüznün geceleri 31-05-07, 16:19 bizim dizimiz kendi çabasıyla bir yere geldi magazin programlarında bangır bangır dizinin reklamı yapılmadı
ya da topluma çok ters düşen bir davranış olmadığından ünlülere siz olsaydınız ne yapardınız tarzında soru sorduracak konu mu çıkmadı ne olduysa dizimiz cumadan cumaya ekranda...
reklamı yapılmadan ödün vermeden zirvede:D
çok haklısın.reklam yok.dizimizde hiç birşey yok.kendileri geldi.helal olsun onlara.izleyici olarak bizimde katkımız var.aldıkları paralar fazlasıyla helal olsun:happy0064
sitesine girdim ama anlamadım .alınca banada atar mısın .şimdiden thanks:sad53:
kanalın mail adresini mi bulamadın
sayfanın alt kısmında iletişim yazıyor ordan yazdım
serdar oğuza çok güzel bir mail attım inş. yarın cevap verir...
Zavallı filizime tattırmadıkları acı kalmadı. kullanılma acısı , babanın ölümü ve verdiğin sözüyle sevdiğinden ayrılma acısı , sevdiğinin başkasıyla evlenmek üzere görmenin acısı arada bir sürü acı olaylar daha var. En son kozları evlat acısı olacak galiba . Bebeğe birşey olacağını sanmıyorum ama Cem'in güzel planları sayesinde bebeğine bir süre hasret kalacak galiba.Bak şimdi nasıl sinirlendim. Anneliği tatmanın en güzel ilk anlarını bile kıza doyasıya yaşatmayacaklar.
filizim şiirlerin ikiside birbirinden güzel olmuş .kurşini seninkide çok güzel her ikinizinde Yüreğine sağlık.
kanalın mail adresini mi bulamadın
sayfanın alt kısmında iletişim yazıyor ordan yazdım
serdar oğuza çok güzel bir mail attım inş. yarın cevap verir...
thanks sudemnaz bnde yazıyorum.umarım işe yarar .tüm forumdaki arkadaşları duyarlı olmaya ve başlattığımız bu ayaklanmaya katkı da bulunmaya davet ediyorum.saygı ve sevgiyle...bye
bakıyorum yine coşmuş herkes eskilerden konuşulmuş biz yokken mi nostalji yapılır olmuyor ama neyse güzel sahnelere değinilmiş ellerinize sağlık
bu arada arzu ablam, kurşunim ve evam çok teşekkür ederim şiirleri beğendiğiniz için, asıl sizlerin önünde ben eğilebilirim yüreğinizdeki düşüncelerle yorumladığınız için sağğolun...
bizeyazin@kanald.com.tr
dizimiz için lütfen yazın...
mail adresi vermek yasak mı?
sonuçta dizi için...
yasaksa özür dilerim...
avşar filmin mail adresini bulmak inanın çok kolay...sadece telefon edin ve isteyin...telefon numarası yada bana verdikleri mail adresini istiyorsanız özel mesaj olarak atabilirim...en iyi telefon numarasını vereyim siz hem konuşun hemde iletişim mail adresi isteyin..:D:D
sadece istemek yeterlidir...
avşar filmin mail adresini bulmak inanın çok kolay...sadece telefon edin ve isteyin...telefon numarası yada bana verdikleri mail adresini istiyorsanız özel mesaj olarak atabilirim...en iyi telefon numarasını vereyim siz hem konuşun hemde iletişim mail adresi isteyin..:D:D
sadece istemek yeterlidir...
ben telefon edemem biraz hyecanlanırım hatta çok heyecanlanır konuşamam olmaz bizahmet adresi özel mesaj olarak gönderirsen sevinirim...
arayıp çekim günlerini öğrenemedim :(
birini kandırıp aratcam heyecandan kekeme gibi olurum :D:D
kanala mail atıyorsunuz dimi arkadaşlar inş. dikkate alınır...
yılmazdan filize yada filizden yılmaza nası isterseniz bir candan erçetin sarkısı
yalnızlığa elbet alışır bedenim
yalnızlıkla belkide başa çıkabilirim
çok zor gelse bile yaşar öğrenirim
SENSİZLİK benim canımı acıtan
arkanızdayım arkadaşlar hadi tek yürek:)
arkadaşlar mailler ne alemde yazıyosunuzdur umarım.bi benle sudemnaz yazarsa rezil oluruz valla:img-hyste :img-hyste dizimize yakışr adetlerde dolu dolu anlamlı mailler olmalı.çok ii yaa valla.umarım dikkate alırlar:img-yes: :img-yes:
filizim in şiirlerini yazarsak yeter bence...onları bunalıma sokmakla kalmaz akıllarını başlarına getirir belki de ne dersiniz..:D
filizim in şiirlerini yazarsak yeter bence...onları bunalıma sokmakla kalmaz akıllarını başlarına getirir belki de ne dersiniz..:D
müthiş bir fikir...
arkadaşlar benden bu kadar yarın son sınavım var inş. yarından sonra kanala mail yazarım...
gidip biraz ders çalışayım...
ıhlamurlar altında ölümsüz aşk...
forever_bim 31-05-07, 17:14 Şu anda 77 ve hatta 78. bölümü çekilmekte olan bir dizi için mail atmakta biraz geç kalınılmadı mı? Daha 50. Bölümlerde mantık hataları diz boyu olmaya başladığında kampanya yapılmış kimse de bizi kaale almamıştı.
Ben sakinim final mutlu çünkü. Ama bu sezon Filiz-Yılmaz izleyicisine sadece 6 bölüm birliktelik ve toplam 30 bölüm ayrılık yazdı senaristler. Bence bu çok ağırdı.
sena-haticee 31-05-07, 17:27 ya bence yilmaz sonunda gaz verio cünkü filizin sancilari tutuyor ve sonra aniden bir araba cikiuo ve o arabanin icindede cem oluyo yani yaris velan yok yilmaz deli mi hamile kadinla araba yarisi yapsin daha neler ama umarim senaristler bize kötü saka yapip filizi öldürmezler bu bölümde cünkü bu hic komik olmazzz bence tamm tersi hepimizi aglatir ondan bence sunuda mutlu son olsun ya dizinin adi üstünde ihlamurlar altinda söz vermis asklara
catlicam ya sabirsizliktan bir gün kaldi ya alt üstü bir gün diorum ama ama bana bir yill mis gibi geliooooo
Şu anda 77 ve hatta 78. bölümü çekilmekte olan bir dizi için mail atmakta biraz geç kalınılmadı mı? Daha 50. Bölümlerde mantık hataları diz boyu olmaya başladığında kampanya yapılmış kimse de bizi kaale almamıştı.
Ben sakinim final mutlu çünkü. Ama bu sezon Filiz-Yılmaz izleyicisine sadece 6 bölüm birliktelik ve toplam 30 bölüm ayrılık yazdı senaristler. Bence bu çok ağırdı.
her zaman olaylara bakis acin farklidir zaten iyiki ayni fikirdeyiz gene kisir dongu tartisilip durulmus cem kazada ,oluyormu filizebirsey oluyormu yav ne kadar gerdiniz ortami
cem olucek arkadaslar simdi degil ama olucek yok yok ben cemi seviyorum ya dernek kurucam ona psikopatlari koruma dernegi valla sakin oldurmeyin cemi
bu dizide en delikanli adam o imis kiymetini bilemedik
opusme sahnesi tokat kirbac kabullenme gitti yilmaz omerde aynen gitti bir tek bozulmayan cem kaldi muzeye koycam onuda
evet arkadaşlar bu haftaki bölüm çok güselll... ya ama sonu kötü bitebilirr.. cem gıcığı da piyasaya çıkmışş.. ne çabuk çıktı ben onu da anlamadım ama .. ya inş sonu kötü bitmezzz..:)
her zaman olaylara bakis acin farklidir zaten iyiki ayni fikirdeyiz gene kisir dongu tartisilip durulmus cem kazada ,oluyormu filizebirsey oluyormu yav ne kadar gerdiniz ortami
cem olucek arkadaslar simdi degil ama olucek yok yok ben cemi seviyorum ya dernek kurucam ona psikopatlari koruma dernegi valla sakin oldurmeyin cemi
bu dizide en delikanli adam o imis kiymetini bilemedik
opusme sahnesi tokat kirbac kabullenme gitti yilmaz omerde aynen gitti bir tek bozulmayan cem kaldi muzeye koycam onuda
sana katılmadığım en büyük nokta bozulmayan tek kişinin cem olduğu noktası.aslında cem de bozuldu. ilk başlarda bu kadar psiko değildi.sonradan yaptılar :img-hyste :img-hyste
burada bozulmayan tek kişi var o da ali...ilk bölümlerde de semadan çekiniyordu şimdi de çekiniyor.ilk bölümlerde de patavatsız ve eğlenceliydi şimdi de...benim merak ettiğim nokta ise bizim "dahi!" senaristlerimiz ali'ye neden el atmadılar...gerçi bir tek ali kaldı ya elimizde...asıl onu müzeye koymak lazım...onu korumamız lazım senaristlerin gazabından...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu bölüm yine çok güzel olucak yaa fregmanda onları öyle mutlu gördüm yaa daha ne isterim allah mutluluklarını bozmasın yılmaz ne kadar mutluydu yaa zavallım baba olacağını öğrenince nasılda sevindi biz hızla filizi bulmaya giti herhalde nişanlanıyolar filizle...ikisinin de yüzü gülüyor acaba yılmazın annesi ne yapıcak filize karşı nasıl davranıcak ki...
ihlamurdelisi 31-05-07, 19:43 MERHABA ARKADASLAR HEMEN IKI DAKKA BIRSEY YAZAYIM DIGER AYRINTILARI SONRA YAZARIM BAKIYORUM FILIZ OLUCEK DIYE BIRSEY SOYLENMIS BU NERDEN CIKTIKI
AZ ONCE HASTANRE CEKIMLERINDEN GELDIM SABAH 10 DAN BERI ORDAYDIM MERAK ETMEYIN KIMSEYE BIRSEY OLMUYOR NE FILIZE NE BEBEGE NE YILMAZA NEDE ASLIYA HIC KIMSE OLMUYCEK OLUCEK TEK KISI VAR ONUDA BILIYORSUNUZ ODA ILERIKI BOLUMLERDE OLUCAK HASTANE CEKIMLERI COK GUZELDI ICINIZ RAHAT OLSUN COK SUPRIZ HIC BEKLEMEDIGINIZ SAHNALER VAR
AMA MERAK ETMEYIN FILIZIMIZE BIRSEY OLMUYOR YASIYOR
BEN SIMDILIK CIKIYORUM GELDIGIM ZAEN DIGER AYRINTILARI ANLATICAM SIZLERE HOSCAKALIN
ayfercim bilgiler için çok saol...zaten baştan beri filize bişey olmucak diye sölenen biriyim :D:D evet tuba kendiside bir arkdaş demiş çok heycanlı ve süpriz sahneler var diye şimdiden merak ettim :D:D bebek filize benziyomuş he yakışır
MERHABA ARKADASLAR HEMEN IKI DAKKA BIRSEY YAZAYIM DIGER AYRINTILARI SONRA YAZARIM BAKIYORUM FILIZ OLUCEK DIYE BIRSEY SOYLENMIS BU NERDEN CIKTIKI
AZ ONCE HASTANRE CEKIMLERINDEN GELDIM SABAH 10 DAN BERI ORDAYDIM MERAK ETMEYIN KIMSEYE BIRSEY OLMUYOR NE FILIZE NE BEBEGE NE YILMAZA NEDE ASLIYA HIC KIMSE OLMUYCEK OLUCEK TEK KISI VAR ONUDA BILIYORSUNUZ ODA ILERIKI BOLUMLERDE OLUCAK HASTANE CEKIMLERI COK GUZELDI ICINIZ RAHAT OLSUN COK SUPRIZ HIC BEKLEMEDIGINIZ SAHNALER VAR
AMA MERAK ETMEYIN FILIZIMIZE BIRSEY OLMUYOR YASIYOR
BEN SIMDILIK CIKIYORUM GELDIGIM ZAEN DIGER AYRINTILARI ANLATICAM SIZLERE HOSCAKALIN
sevgili arkadaşım bilgilendirdiğin için çok teşekkürler tabii senin yeni haberlerinle kafamda bir soru işareti oluştu :icon_whis :icon_whis .artık senden gelecek ve senin sürpriz diye adlandırdığın olayları bekliyecem .yaw bu kaza olayı olmıyacak mı yaww o kamyon kimseye çarpmıyacak mı acaba bu fragmanın bize bir oyunu mu bak şimdi ben yine kitlendim:img-help: :img-help:
:img-hyste arkadaşlar cem hapisten çıkıyormu bu bölümde süper olacak
sen yenisin galiba...:D öncelikle hoşgeldin.bir hatırlatma yapmak istiyorum öncelikle..mod lar tek cümlelik yazılara kıl oluyorlar.gözünün yaşına bakmadan silerler benden soylemesi...:img-hyste
geleim sorun...bu konuyu biz 75. bölümde de tartıştık ve devam da ediyoruz.ecet cem hapisaneden kaçıyor ve bizimkilerin peşine düşüyor.hatta bazı rivayetlere göre bir müddet yaşayıp hastaneye bile gelecek...:img-hyste
eski yazılara bakarsan nelerin konuşulduğunu görebilirsin...
Arkadasim rica etsem su cekimlerin kacinci bolume ait oldugunu ve birde hastane sahnesinin detaylarini anlatabilir misin? nicin hastanedeler? filiz dogum mu yapiyor? yoksa baska bir nedenden oturu mu hastaneledeler? anlatir misin?
Filiz ile Yılmaz'a bişi olmayacağını söylediklerine göre kesin doğum için gitmişler.artık doğum olsun yani.kaza olursa da yaralanırlar o yüzden hastaneye giderler.madem geldik bir doğum yapalımdiyip iki işi bir araya getirirler :img-hyste :img-hyste
sorfangirls 31-05-07, 20:40 Arkadasim rica etsem su cekimlerin kacinci bolume ait oldugunu ve birde hastane sahnesinin detaylarini anlatabilir misin? nicin hastanedeler? filiz dogum mu yapiyor? yoksa baska bir nedenden oturu mu hastaneledeler? anlatir misin?
arkadaslar kaza olayı olmuycak oyle bırsey yok o araba sahnesınden nasıl kurtuldular bılmıyorum ama kaza falan yok hastaneye dogum sahnelerı ve sonrası ıcın geldıler dun ve bugun 77. bolum cekıldı bebek gayet ıyı merak etmeyın 77. bolumun basları bıraz kotu baslıycak sonra cok guzel olucak sonra yıne suprız bır sahne daha 77. bolum hıc beklemedıgınız bır sahneyle baslıycak bunlar hep benım ızlenımlerım ve setten aldıgım tuyolar
arkadaslar kaza olayı olmuycak oyle bırsey yok o araba sahnesınden nasıl kurtuldular bılmıyorum ama kaza falan yok hastaneye dogum sahnelerı ve sonrası ıcın geldıler dun ve bugun 77. bolum cekıldı bebek gayet ıyı merak etmeyın 77. bolumun basları bıraz kotu baslıycak sonra cok guzel olucak sonra yıne suprız bır sahne daha 77. bolum hıc beklemedıgınız bır sahneyle baslıycak bunlar hep benım ızlenımlerım ve setten aldıgım tuyolar
bu süpriz sahneleri,hiç beklemediğimiz sahneyi,setten aldığın tüyoları yazmayacakmısın...lütfen anlatmayacaksanız bahsetmeyin... zaten meraktayız ... iyice dozu yükseltiyosunuz... topluca kalp hastası olacağız...
BEnce evleniyorlar...
Cocuk gelmis diye felan...
Artik evlenmleri lazim:img-wink:
Sozlendiler zaten:img-yes:
BEnce evleniyorlar...
inş... bu zaten beklediğimiz sahne...arkadaşın bahsettiği hiç beklemediğimiz sahne ne acaba... bebeğin kaçırılması desek...o da beklediğimiz sahne...gel de çık işin içinden şimdi...
BEnce evleniyorlar...
zaten bu olacak birşey gibi geliyor bana.yani artık evlensinler bir zahmet.eğer bu da olmazsa Yılmaz'da var bir sorun demektir..:img-hyste :img-hyste
3tür evlenememiş olacak ki bizimde burada artık Allah ne verdiyse senaristlere girşimemiz demek olacak...bir insanla bu kadar oyanır mı ? ya evlendirin yada hep bekar kalsın...koklatıp koklatıp geri çekiyorlar
:img-hyste :img-hyste
sürprize gelirsek...ben artık hiç sürpriz bir sahne beklemiyorum.bu senaristlerden herşey beklenir.hastaneye uçan daire indirip cem i bile aldırabilirler" cem akman.marsa yaptığın ticarette yolsuzluk tespit ettik ve kaçakçılık çetesinin başı olduğunu öğrendik.seni güneşe götüreceğiz" deseler bile bana sürpriz gelmez :img-hyste :img-hyste :img-hyste (uçtum biliyorum ama senaristler sağolsun onların eseriyim:img-hyste )
beklemediğimiz sahne şu olabilirmi... zengin dede tüyosu verilmişti... bu tüyo doğru dersek... daha önce karşılaştıgımız gibi isim yanlış yazılmış dersek... bu dede keremin dedesi olabilirmi... böylece müjgan keremi kabul eder... kerem ve nalan cepheside nikaha doğru yol alır... gerçı sorfangirls çıkmış ama girince umarım cevaplar ...
ya da feridenin dedeside olabilirmi...
Neslihan17 31-05-07, 21:27 beklemediğimiz sahne yılmaz ve filizle ilgilidir. filizin hayati tehlikesi olabilir hatta yılmaz gibi diğer tarafı bi yoklar gelir. zaten arkadaş 77 nin başı biraz hüzünlü diyor sonra da her şey düzelecek diyor. cem bebeği kaçırır mı bilmiyorum. ama 77 'nin başı hüzünlü olacak deniyorsa filiz 76 nın sonunda doğum yapmış olmalı hatta hatta cem onu kaçırmış ve 76 sona ermiş olmalı. bu yüzden bebeğin kaçırılması ihtimali çok düşük. ayrıca neden tam tamına tüyo verilmez anlamıyorum. yani ben biliyorum rahatım diğer kişiler beni pek ilgilendirmiyor düşüncesi mi var acaba? öyleyse eğer o zaman hiç yazmayın yani ortaya bir şeyler atıp da kenara çekilmeyelim sonunu getirelim lütfen!
Neslihan17 31-05-07, 21:30 başka bir ihtimal daha var. cem nasıl ölecek. birisi mi öldürecek biri öldürecekse kim öldürecek (sürpriz gelişme bu olabilir) yoksa gidip intihar mı edecek(hiç sanmıyorum ama). yani hakkaten kafa karıştırıyosunuz. yarınki bölümü bile rahat rahat izleyemeyeğiz sizin yüzünüzden. ne var ki tüyoların sonunu getirip de rahat rahat izlememize sebep olsanız. çok mu şey istiyoruz. bizi böyle ihtimaller üzerinde yoruyorsunuz :(
feride-ömer 31-05-07, 21:30 arkadaşlar birkaç soru yazayım dedim umarım beğenirsiniz
1-yılmaz filizi nasıl bulucak
2-filiz yılmaza bundan sonra nasıl davranır
3-muallanın filize karşı tepkisi nasıl olur
4-nasıl bir dağ evi sahnesi bekliyorsunuz:img-wink:
5-nişana sizce aslı kızda gelirmi
6-filiz aslıyı ziyarete gittiğinde aslı nasıl tepki verir
7-cem çıktıktan sonra nerde kalıcak
8-fahriye salih bebek olayını ne tepki vericekler
9-handanın ferideye karşı neden düşünceleri değişiyor
10-cem filiz yılmazın karşısına nerde çıkıcak ve ne planla çıkıcak
11-aslı filizle yılmazı kıskanıcakmı:img-wink:
sorular biraz saçma oldu heralde inş beğenirsini şimdiden herkese teşekkürler:img-wink:
beklemediğimiz sahne yılmaz ve filizle ilgilidir. filizin hayati tehlikesi olabilir hatta yılmaz gibi diğer tarafı bi yoklar gelir. zaten arkadaş 77 nin başı biraz hüzünlü diyor sonra da her şey düzelecek diyor. cem bebeği kaçırır mı bilmiyorum. ama 77 'nin başı hüzünlü olacak deniyorsa filiz 76 nın sonunda doğum yapmış olmalı hatta hatta cem onu kaçırmış ve 76 sona ermiş olmalı. bu yüzden bebeğin kaçırılması ihtimali çok düşük. ayrıca neden tam tamına tüyo verilmez anlamıyorum. yani ben biliyorum rahatım diğer kişiler beni pek ilgilendirmiyor düşüncesi mi var acaba? öyleyse eğer o zaman hiç yazmayın yani ortaya bir şeyler atıp da kenara çekilmeyelim sonunu getirelim lütfen!
Valla beNcede neslihan .Bilgiler paylşılıcaksa ya tam tamına paylaşılsın ,paylaşılmıyacaksa hiç paylaşılmasın bizde kafamıza kurmayalım abuk subuk .Hem zaten isteyen yazıları okur istemeyen okumaz yani ben anlamıorum neden bu tüyoların sonu gelmiyo sadece heycan yaratılıyo.Tamam paylaşılmak istenmiosa bunada saygım var ama lütfen burda ağzımıza bi kaşık bal çalıp gitmeyin ...
sorfangirls 31-05-07, 21:57 beklemediğimiz sahne yılmaz ve filizle ilgilidir. filizin hayati tehlikesi olabilir hatta yılmaz gibi diğer tarafı bi yoklar gelir. zaten arkadaş 77 nin başı biraz hüzünlü diyor sonra da her şey düzelecek diyor. cem bebeği kaçırır mı bilmiyorum. ama 77 'nin başı hüzünlü olacak deniyorsa filiz 76 nın sonunda doğum yapmış olmalı hatta hatta cem onu kaçırmış ve 76 sona ermiş olmalı. bu yüzden bebeğin kaçırılması ihtimali çok düşük. ayrıca neden tam tamına tüyo verilmez anlamıyorum. yani ben biliyorum rahatım diğer kişiler beni pek ilgilendirmiyor düşüncesi mi var acaba? öyleyse eğer o zaman hiç yazmayın yani ortaya bir şeyler atıp da kenara çekilmeyelim sonunu getirelim lütfen!
arkadasım bıldıklrımı alatıcam tabıkı sızdenmı saklıycam ama fırsatım olmuyor resımlerı ındırmekle ugrasıyorum kımsenın kafasını karıstırmaya nıyetımız yok ben bılıyorum rahatım dusuncesıde yok bugun ne gorduysem anlattım anlatmayada devam edıcem
sahneler cok karısık karısık dun farklı seyler vardı bugun bır baktık hersey basa ınsanın bası dondu her hafta ızlemesek takıp etmesek noldugunu hayatta anlayamayız settekıler bıle anlamıyorlar ya ben kaza olmucakmı dıorum ne kazası o ne dıolar bana ya en son fragmanda kaza sahnesı var dedım yok ole bısı olmucak dedıler yanı kaza dıye bırsey yok fılızın dogum sahnesı var evet dedıgın gıbı bır tehlıke var fılızın hayatıyla ılgılı ılk basta kotu sahneler dedıgım bunlar ama sonrasında ıyı dedıgım sahnelerde fılızın ıylesmesı ve sahnelerı bugun 3 gunluk sahne cekıldı yanı aslının kıyafetlerınden anladım 3 farklı elbıseyle cekımı vardı 3-4 gun hastane sahnelerı dıe gececek sonrasındakı kotu sahne dedıgım ıse aldıgım duyumlardan yola cıkarak yazdım cem pıskopatı devreye gırdıgıne gore bısıler olacagıymıs oda 77 sonunda olucak galıba
evet dedıgın gıbı sanırım 76 sonu yda 77 basıda olabılır dogum sahnesı var 76 nın sonu araba sahnesı degılse dogum sahnesı olmalı 77 de hep hastanede gecıyo cogunlugu
Filizce_Jüly 31-05-07, 21:57 1-yılmaz filizi nasıl bulucak
Filiz sanirim bir pazaryerinde gibi, elma ne bilim meyve almis ondan öyle tahmin ediyorum bayada kalabalikti. Aslinda büyük tesadüf olcak bence, düya sandigimizdan daha kücük degil(lafin gelisi:img-pilot). Cok merak ediyorum bende nasil bulacagini:img-yes:
2-filiz yılmaza bundan sonra nasıl davranır
Insallah bu mesafeler gider artik ya, sevmedim bu isi:icon_sorr, ama daha sicak davaracagini düsünüyorum cünkü oda artik oglunun varligini biliyor. Biraz gecde olsa:icon_whis
3-muallanın filize karşı tepkisi nasıl olur
Bence kesin önce agzi acik kalacak, "Ee asli kizim ne olcak, bana gelinimi verdiniz simdi geri mi aliyorsunuz" der:icon_whis. Ama bebegi ögrendigi an 180° döner ""Bebek ne zaman doguyormus, torunumu bir an önce görmek sonra büyütüp evlendirmek istiyorum" der.
4-nasıl bir dağ evi sahnesi bekliyorsunuz:img-wink:
Bag evindeki gibi nasil olcak, ee artik bu bag evleri dag evleri meshur oldu cnm. "Hersey bir bag evinde baslamisti...." Romantik anlar diyorum baska birsey demiyorum:good:
5-nişana sizce aslı kızda gelirmi
Yok ya sanmiyorum ordakilerden baska gelmez, ama feride nerde ya onu göremedim sanki. O sahnede kahvelerde gelmisti, kim yapti acaba:icon_whis
6-filiz aslıyı ziyarete gittiğinde aslı nasıl tepki verir
Geldigin icin tesekkürler fln filan der herhalde, birde asli yilmaza bebegi söyledigi icin tesekkür mi eder etmezmi oda bir soru isareti ama asli sevinir geldigi icin ya :)
7-cem çıktıktan sonra nerde kalıcak
Annesi oglu$unu muhakkak saklicakdir, nede olsa biricik yavrusu:img-hyste.
8-fahriye salih bebek olayını ne tepki vericekler
"Yapmaya"laindan olurlar ama cook sevineceklerini inaniyorum:img-wink:
9-handanın ferideye karşı neden düşünceleri değişiyor
Ya kesin birisinin agzindan, yoldaki afislerden yada gazeteden duyar dansözlük yaptigini, yada onun tel. ile konusurken yakalar, belkide takip eder ise giderken:img-wink:
10-cem filiz yılmazın karşısına nerde çıkıcak ve ne planla çıkıcak
Sanirim yilmaz ve filiz hastaneden cikdikdan sonra cem peslerine düsecek arabasiyla. Plani bende cok merak ediyorum ya, öldürmek istese pencereden kursunla vurur, tmm onun karsisindaki pencerede filiz var ama öbür tarafa gecebilir nede olsa. Belkide yilmazin arabasinin önünü kesip yilmazi vurmak ve filizi kacirmak.
11-aslı filizle yılmazı kıskanıcakmı
Ay cnm ya kim olsa kiskanmazki, kendi etti kendi buldu asik olmasaydi(dermisim:p)!
gecen gün arkadasimla konuştum o feridenin dansedecegi ev onun yan komşusu kemerburgazda çekildi bu haftaki bölümler kaza sahnesi falanda orda ama şimdilik elimde tüyo yok eger ögrenirsem sizinlede paylaşırım arkadaslar belki bir kaç bölüm daha o evde çekilebilir çünkü böyle bir ihtimal varmış
Neslihan17 31-05-07, 22:06 arkadasım bıldıklrımı alatıcam tabıkı sızdenmı saklıycam ama fırsatım olmuyor resımlerı ındırmekle ugrasıyorum kımsenın kafasını karıstırmaya nıyetımız yok ben bılıyorum rahatım dusuncesıde yok bugun ne gorduysem anlattım anlatmayada devam edıcem
sahneler cok karısık karısık dun farklı seyler vardı bugun bır baktık hersey basa ınsanın bası dondu her hafta ızlemesek takıp etmesek noldugunu hayatta anlayamayız settekıler bıle anlamıyorlar ya ben kaza olmucakmı dıorum ne kazası o ne dıolar bana ya en son fragmanda kaza sahnesı var dedım yok ole bısı olmucak dedıler yanı kaza dıye bırsey yok fılızın dogum sahnesı var evet dedıgın gıbı bır tehlıke var fılızın hayatıyla ılgılı ılk basta kotu sahneler dedıgım bunlar ama sonrasında ıyı dedıgım sahnelerde fılızın ıylesmesı ve sahnelerı bugun 3 gunluk sahne cekıldı yanı aslının kıyafetlerınden anladım 3 farklı elbıseyle cekımı vardı 3-4 gun hastane sahnelerı dıe gececek sonrasındakı kotu sahne dedıgım ıse aldıgım duyumlardan yola cıkarak yazdım cem pıskopatı devreye gırdıgıne gore bısıler olacagıymıs oda 77 sonunda olucak galıba
evet dedıgın gıbı sanırım 76 sonu yda 77 basıda olabılır dogum sahnesı var 76 nın sonu araba sahnesı degılse dogum sahnesı olmalı 77 de hep hastanede gecıyo cogunlugu
teşekkür ederim arkadaşım kırmadığın ve açıkca bildiklerini yazdığın için. ayrıca resimler için de sağolun. kaza olmuyorsa filiz neden erken doğum yapıyor. korkudan olabilir yılmaz ani fren yapabilir. ya da filiz rüyasında o sahneyi görüyor ve sancısı başlıyor olabilir. neyse izleyip görelim. nasıl olsa bölüm yarın :)
arkadasım bıldıklrımı alatıcam tabıkı sızdenmı saklıycam ama fırsatım olmuyor resımlerı ındırmekle ugrasıyorum kımsenın kafasını karıstırmaya nıyetımız yok ben bılıyorum rahatım dusuncesıde yok bugun ne gorduysem anlattım anlatmayada devam edıcem
paylaştığın için teşekkürler.Herkes merak ediyo tabi o yüzden hemen duymak istiyoruz bizde:)Bence kaza olmicak zaten o kadar uzaktan belli herşey yılmaz fren yapsa sağa çekse hiç bi sorun yok :) Filiz heycandan bence erken doğum yapıcak..
aslında benim içim rahat herne olursa olsun finalde mutlu son olacak
zaten şunun şurasinda kaç bölüm kaldi:icon_sorr
birde eski bölümleri izliyorumda hey gidi günler gercekten bu diziyi
dahasi sinani bülenti tuba birlikte izlemeyi cok ama cok özlüyecem:icon_sorr :sad53: kim bilir birlikte bir başka dizide görmek neredeyse hayal:icon_whis
zaten şuanda yılmaz&filiz dans sahnesi varya oteldeki gercekten harika
bir sahne aralarindaki tutkuyu ve aşki anlatan mükemmel bir sahne
gerci o anlarda yılmazdan filize karşi oynadiği oyun için nefret etsemde
izlerken bunu degil aralarindaki duygulari yansitiyorlar:img-yes:
sorfangirls 31-05-07, 22:33 paylaştığın için teşekkürler.Herkes merak ediyo tabi o yüzden hemen duymak istiyoruz bizde:)Bence kaza olmicak zaten o kadar uzaktan belli herşey yılmaz fren yapsa sağa çekse hiç bi sorun yok :) Filiz heycandan bence erken doğum yapıcak..
rıca ederım arkadaslar benım tahmının o sahne ruya olabılır ordan kurtulmaları ımkansız gıbı cemın kactıgını ogrenınce fılızın kurdugu bır hayal olabılır ama sunu ogrendım sonunda cem vurulacakmıs kımın vurdugunu soylemedıler yada daha bellı degıl sadece vurulacagını soyledıler
rıca ederım arkadaslar benım tahmının o sahne ruya olabılır ordan kurtulmaları ımkansız gıbı cemın kactıgını ogrenınce fılızın kurdugu bır hayal olabılır ama sunu ogrendım sonunda cem vurulacakmıs kımın vurdugunu soylemedıler yada daha bellı degıl sadece vurulacagını soyledıler
Bence o kamyon donecek ve direye felan carpicak...
Al size duydugunuz ses...:img-wink:
Yani Filiz Yilmaz ve Cem'e birsey olmucagi kesin:img-yes:
Bu sahne sadece bebek icin cekilmis sanirim:good:
sorfangirls 31-05-07, 22:39 teşekkür ederim arkadaşım kırmadığın ve açıkca bildiklerini yazdığın için. ayrıca resimler için de sağolun. kaza olmuyorsa filiz neden erken doğum yapıyor. korkudan olabilir yılmaz ani fren yapabilir. ya da filiz rüyasında o sahneyi görüyor ve sancısı başlıyor olabilir. neyse izleyip görelim. nasıl olsa bölüm yarın :)
rıca ederım bıde su var arkadaslar fotolardan da goruceksınız yılmaz farkı bır arabayla oraya gelıyor ve herkes kapıda bunların nasıl haberı oluyor hemen eger yolda o araba sahnesınde sancısı tutsa neden farkı bır arabayla gelsınler yanı anlasıldıgı uzere dogum olayı cok farklı bır sahne o arabada degıl benden soylemesı
|