PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 24

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

SBR
23-06-07, 00:25
haklısın arkadaşım yılmazın yapmadığını cem yaptı dizide mantık hatası çoğaldı yaa cem daha iyi babalık yaptı evet hakkını vermek lazım evet genel olarak saçma bir bölümdü senaryo her bölüm dibe batıyor allahtan bir bölüm kaldı boğulmadan kurtulucak ama böyle bitmesini de istemiyorum offf çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali(bence cemle yılmaz rolleri değişsin daha az mantık hatası olur):img-hyste

güzel fikir ama geç kaldık biraz bir diğer mantık hatasıda polisler arabaları çeviriyorlar cem geliyor geçiyor yandan polisler aynen devam olacak iş değil yani insanın o kadar gözünü rahatsız ediyoki :img-blush :good: cem ile finale doğru aslında adam iyide yılmazı duyunca sapıtıyor iyi biri aslında:img-hyste :img-hyste

fatma-1721
23-06-07, 00:26
Bu bölümde mantik hatalari vardi tabii,ama bence o kadarda kötü bir bölüm degildi.
Bölümün en kötü hatalari bence Fahriye,Mualla ve Asli karakterlerine verilen rol dagiliminda yapildi,ön planda olmasi gereken Mualla ve Fahriye karakterleri arka plana itildi,Asli ön plana alindi,üstelik de onu en az ilgilendiren bir konuda.Diger önemli hata Yilmazin eve giderken,polisi aramamasi,oraya tek basina gitmesi oldu ve tabiiki en son silah sahnesi.

secoms
23-06-07, 00:27
evet biz olmaları için filizin de bir adım atması gerekiyordu ama olmadı :icon_sorr Cem filiz için biricik meleği için oğlu için neler neler hazırlasın..Ev almış,park kurmuş,beşik falan hepsi düşünülmüş bunu düşünmeyende var filizin yaptığına bakın :img-hyste yılmazla gidecekmiş :img-hyste gitsin bakalım ama cem gibisini arasada bulamaz :icon_sorr

Sinem sen kacırmıssın artık Can da Cem'in meleği :img-hyste Melegim dedi cocuga

Cem tavan yaptı bu bölüm. Yılmaz bebege dokunmaya korkarken, adam nerdeyse süt verecek bir de begenmedin mi diyo sormuyor mu ? :img-hyste Cok kral adam bu Cem Akman
Melegini Cem'den ayırmasınlar :sad53:

Ya bir de iki tane taksinin pes pese gelmesi cok tuhaf. Walla gidip görmesem :) Ordan iki taksinin pes pese gecme ihtimali cok ama cok düsük.

feride-ömer
23-06-07, 00:28
yok arkadaşlar yok cem bu yılmazın zamanında kafasına çok vurdu ondan böyle oldu bu yılmaz arada devreler karışıyor bir ara geri geldi evin adresini buldu sonra gene gitti:img-hyste bıraktı silahı orda vay safım benim yazık yaww ne hale geldi :happy0064 :happy0064

mutlu bir final için;

son bölümü başka bir senarist grup yazsın(artık çok geç dimi:img-help: )

haklısın zamanında cem yılmazın kafasına çok vurdu diye oluyor bunlar yılmaz iyice saf olmaya başladı ne yaa bu kadar saçma birşeyi ancak bizim senaristlerimiz yapardı bence bu büyük bir başarı herkes yapamaz bunları evet bıraktı silahı orda gidiyor evet vay safım benim yazık yawww ne hale geldi olurmu böyle offfff çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali

mutlu bir final için;

yılmazın kafasına birşey düşsün ve saflıktan kurtulsun:img-wink:

mıstaa
23-06-07, 00:28
Dizideki karakterlerin psikolojik durumlarını gösteren simgeler..:)

Yılmaz::[vurulma korkusu içinde]----->>>>:img-fie:

Fiiliz:Bebeğimi bana verin----->>>>:img-cold:

Cem:----->>>>>:img-black----:img-gun:

Ömer-Aynalı:[trafikte kafayı yemek üzreler]--->>:img-fie:-:img-fie:

Feride:----->>>>>:bella

Handan-Mualla------->>>>>:img-cray:--:img-cray:

aşkımbülent
23-06-07, 00:30
finale bir adım kala izlediğimiz bölüme bakın ya inanamıyorum gerçekten..senaristler bu sefer gerçekten saçmalama konusunda işin iyice suyunu çıkarmışlar.ya çok komikti ya sinir oldum valla izlerken.zor dayandım izlemek için diyebilirim.79 bölüm içindeki en kötü bölümdü gerçekten.en kötü yazılmış replikler vardı.şu bölümde artık filizle yılmazı yanyana görmemiz gerekirken cemle filiz hep bir aradaydı.bu bölümün en güzel tarafı candı.ya bebek nasıl tatlı bakıyo öyle ya bittim ona bittim :)filizle yılmaz cephesini geçtim ferideyle ömer daha bi kötüydü.feride sürekli aynı lafı söylüyor.'kendime yeni bir hayat kurmam lazım':img-hyste yok içki içersem unuturmuyum bilmem ne saçma sapan şeyler.inanamıyorum ya bu dizi bu hallerede mi gelecekti..

yesimcan
23-06-07, 00:30
:img-hyste :img-hyste cem valahi beni utandirdii yaa psikopat falan ama cokk ii baktii bebege :img-hyste mamasindan tut fitil bile almis:img-hyste :img-hyste yilmaz bile bukadar iyi bakamazdii:img-hyste

ben filizin yerinde olsam cemlen giderdim:img-hyste :img-hyste parislerde londralardaa büyücek ogluu filizde paraya para demezz:img-hyste yilmazz bi dügün bile yapmadii ogluna besik bile almadii ev desen oda yok:img-hyste

allahim yaa senaristlerdekii akil keske bende olsaydii:img-hyste berbat bir bölümdüü ahh ahh acirim acrimda oyunculara aciririm onlar olmasa acaba kim izler bu diziyiii

SBR
23-06-07, 00:32
haklısın zamanında cem yılmazın kafasına çok vurdu diye oluyor bunlar yılmaz iyice saf olmaya başladı ne yaa bu kadar saçma birşeyi ancak bizim senaristlerimiz yapardı bence bu büyük bir başarı herkes yapamaz bunları evet bıraktı silahı orda gidiyor evet vay safım benim yazık yawww ne hale geldi olurmu böyle offfff çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali

mutlu bir final için;

yılmazın kafasına birşey düşsün ve saflıktan kurtulsun:img-wink:

ah ah nerde yılmazın kafasına öylebir şey düşsün ki hemen kendine gelsin ne olabilir :img-help: en iyisi gidip ben düşeyim bir faydam dokunur:happy0064 vay cem vay be adam ne baba çıktı forumdan tırsmasam mutlu bir final için

filiz-cem evlensin yazardım yoksa yazdım mı:img-hyste :happy0064

forever_bim
23-06-07, 00:33
Bu arada ben bu akşam hiçbir bölümde gülmediğim kadar güldüm. Yorum yapacak kadar ciddileşemiyorum. Cem'i oğlundan ayırmasınlar. Filiz ne kadar mutluydu Cem'in ve oğlunun yanında gördünüz sanırım:):):)

Filiz Cem Can----->>Mutlu Aile Tablosu

feride-ömer
23-06-07, 00:35
güzel fikir ama geç kaldık biraz bir diğer mantık hatasıda polisler arabaları çeviriyorlar cem geliyor geçiyor yandan polisler aynen devam olacak iş değil yani insanın o kadar gözünü rahatsız ediyoki :img-blush :good: cem ile finale doğru aslında adam iyide yılmazı duyunca sapıtıyor iyi biri aslında:img-hyste :img-hyste

evet geç kaldık evet diğer mantık hatasını bulmuşsun polisler görmüyormu cemi hem arabayı tanımazlarmı yandan geçiyor adam polisler hiç görmüyor bile aynen devam evet olacak iş değil o kadar gözünü rahatsız ediyor evet cemle finale gidiyoruz aslında adam iyi yılmazı duyunca sapıtıyor evet iyi biri aslında keşke başkasına aşık olsa gitse ayrıca kuzen nerde kaldı ben bu bölüm çıkar diyordum finale bir bölüm kaldı nasıl olucak bu offff çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali:sad53: :icon_sorr

cemotara
valla çok acayip bir bölümdü yılmaz hakikaten safın önde gideni oldu.Hala anlamadım cemi dövdükten sonra niye silahı almadı bu adam hakikaten orası çok saçma olmuş.Ayrıca cemden de çok güzel bir baba olur valla can'a nasılda baktı öyle adam herşeyi ayarlamış ama yinede okadar da kötü bir bölüm değil di yani daha kötülerini de izlemiştim.Ayrıca bu bölümde filize bayıldım diyebilirim çok güzeldi.Tuba Büyüküstün herzaman ki gibi çok iyi oynadı zaten sadece onda görebildim acıyı diğerleri fos çıktı.

fatma-1721
cok haklısın yıllarca torun torun dedi mualla hanım ama bi damla gözyası göremedik. kesinlikle bi mantık hatası. hangi babaanne torunu kacırılsa bu kadar sakin olur ki daha yeni dogmus bi bebek kacırılan sanki komsunun torunu kacırıldı da onları teselli ediyo fahriyede farklı değildi zaten acaip bi sakinlik vardı üstlerinde. sonra hiç mi filizin yanına gidilmez ya da handanın yanına gelinir dert beraber paylasılır. söyle olabilir belki mualla hanım vekil olarak aslıyı atamıstır destegi aslı veriyodur.
ceme gelince gercekten kendini inandırmıs bebeğin babası olduguna yani öyle numara falan değildi ama adam inanmayla böyle oluyosa gercek babası olsa neler yapardı? valla yılmazdan cok emegi gecti bebeğe. yılmaz da ancak baskalarının sorununu halleder sonra da ben ne yaptım diye üzülüp durur.

Ben bütün bir bölümde Muallayi kisa bir süre izleyebildim,oglunu teselli etmek icin yüzüne hersey düzelecek ifadesini takmisti ama Yilmaz telefonla konusunca endisesi,acisi yüzüne yansimisti.Fahriye de ayni, endiseyi,aciyi güzel yansitti ama sadece bu kadar,Filizin yaninda degildiler,cok az bir rol verildi onlara bu bölüm,onlara verilmesi gereken rol Asliya verildi,bu gercekten büyük bir senaryo hatasi.

ezzgiii
23-06-07, 00:38
ya yılmaz nasıll görmedi o silahı orda ama ii akıl etti karalmayı valla benimde aklımdan geçiodu bi filmde görmştüm:Pve filiz yine rolünü süper yaptı ilk önce bei vur fln:img-in_lo

gzd_gzd
23-06-07, 00:38
cem e yazık yaaa
oğlunu çok seviyo
onun tek isteği filiz ve oğluyla mutlu bi yaşam sürmek
cem ölmesin:icon_sorr :icon_sorr kızları olcak daha onların

filiz kadar güzel olcak
o zaman daha kalabalık bi aile olcaklar:icon_sorr :icon_sorr

SBR
23-06-07, 00:39
evet geç kaldık evet diğer mantık hatasını bulmuşsun polisler görmüyormu cemi hem arabayı tanımazlarmı yandan geçiyor adam polisler hiç görmüyor bile aynen devam evet olacak iş değil o kadar gözünü rahatsız ediyor evet cemle finale gidiyoruz aslında adam iyi yılmazı duyunca sapıtıyor evet iyi biri aslında keşke başkasına aşık olsa gitse ayrıca kuzen nerde kaldı ben bu bölüm çıkar diyordum finale bir bölüm kaldı nasıl olucak bu offff çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali:sad53: :icon_sorr

valla bu bölüm dizi iyiki bitiyor dedim bune yaww çekilir işkence mi bu senaryo cem işini bu bölüm halletme dirayetini gösteremedi..:img-wink: bu bölümleri görünce insan finalden de fazla bir şey beklemiyor:good: her türlü mantık hatasını barındıran bir bölümdü hem gülizar hem bu fazla oldu :good:

mutlu bir final için;

dizinin finali başka bir senarist grup tarafından yeniden çekilsin

secoms
23-06-07, 00:39
Bu arada ben bu akşam hiçbir bölümde gülmediğim kadar güldüm. Yorum yapacak kadar ciddileşemiyorum. Cem'i oğlundan ayırmasınlar. Filiz ne kadar mutluydu Cem'in ve oğlunun yanında gördünüz sanırım:):):)

Sorma Hasan, :)
Hele bir sahnede Cem Londraya gideriz beraber cok iyi bir aile oluruz diyor. oglumuz söyle oglumuz böyle diyor Filizdeki tepki: Gülüyor :img-hyste Aslında gecmişteki bir iki manyaklıgı olmasa olacak bu iş de sansını fazla zorladı :sad53:

Cem ölecek ve melek olup Filiz ve Can'ın yanına gelecek.

feride-ömer
23-06-07, 00:40
ah ah nerde yılmazın kafasına öylebir şey düşsün ki hemen kendine gelsin ne olabilir :img-help: en iyisi gidip ben düşeyim bir faydam dokunur:happy0064 vay cem vay be adam ne baba çıktı forumdan tırsmasam mutlu bir final için

filiz-cem evlensin yazardım yoksa yazdım mı:img-hyste :happy0064

haklısın sen düş onun üzerine etkili olur bence sen yazma bunu yazmıştın zaten cem beni utandırdı yılmazın yapmadıklarını cem yaptı senaristler kafayı yedi herkesi birbirine karıştırdı bizimde kafamız karıştı finale bir bçlüm kala herşey karıştı offff çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali:sad53: :icon_sorr

AyhanSVS
23-06-07, 00:41
muallayla fahriyenin halide çok garipti !
gerçekten böyle bir final 3 lemesi beklenmezdi bu diziden ...

hele şu replik yokmu ;

çocuğun yarısı bana benziyor!

eloşş15
23-06-07, 00:42
valla ben bölümün başlarında cemin bu kdar iyi davranıcağına hiç inanamadım hatta bebek ağladığında kafasına bi kurşun fln sıkçak sandım biberonun içinde uyuşturucu var sandım ama ilginçdir.adam bebeği görünce filizi unuttu amacından saptı o ysden böyle iyilik meleği oldu psikorobot amacıdan saptı diyee.:img-hyste bide can bebek ağladığında ismail yk dnletseydi tam süper olurdu hem konuya da uygun:happy0064 :happy0064

sinem*
23-06-07, 00:43
cem e yazık yaaa
oğlunu çok seviyo
onun tek isteği filiz ve oğluyla mutlu bi yaşam sürmek
cem ölmesin:icon_sorr :icon_sorr kızları olcak daha onların

filiz kadar güzel olcak
o zaman daha kalabalık bi aile olcaklar:icon_sorr :icon_sorr

gözdecim bir de şöyle düşün.Ölünce hem kıymeti anlaşılacak hem de meleklerin yanına gidecek...Hem bu dünyada mutluluk ve filizi vermeyecekler verse bile bu sevda kara toprakta olacak :img-hyste :img-hyste

Cem ölse bile kalbimizde yaşayacak.Cemler ölmez

feride-ömer
23-06-07, 00:45
valla bu bölüm dizi iyiki bitiyor dedim bune yaww çekilir işkence mi bu senaryo cem işini bu bölüm halletme dirayetini gösteremedi..:img-wink: bu bölümleri görünce insan finalden de fazla bir şey beklemiyor:good: her türlü mantık hatasını barındıran bir bölümdü hem gülizar hem bu fazla oldu :good:

mutlu bir final için;

dizinin finali başka bir senarist grup tarafından yeniden çekilsin

sbr haklısın bu dizi iyiki bitiyor dedirtiyor bazen evet çekilir işkence değil bu senryo cem işini halletme dirayetini gösteremedi evet bu bölümleri görünce hiç kimse finalden fazla birşey beklemiyorlar her türlü mantık hatasını barındırıyorlar ayrıca gülizarla ne alakası var demeye korkuyorum artık:img-wink: :sad53:

SBR
23-06-07, 00:45
haklısın sen düş onun üzerine etkili olur bence sen yazma bunu yazmıştın zaten cem beni utandırdı yılmazın yapmadıklarını cem yaptı senaristler kafayı yedi herkesi birbirine karıştırdı bizimde kafamız karıştı finale bir bçlüm kala herşey karıştı offff çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali:sad53: :icon_sorr

valla ben artık finalin ne kadar rezil bir bölüm olacağını düşünüyorum bir önceki bölüm bu kadar saçma olduktan sonra :img-wink: hiçbirsorunu çözmedi ne feride-ömeri ne nalan -keremi nede cemil meselesi bari uzatcaksan bu konuları bitir ama nerde :good:

archshe
23-06-07, 00:46
şimdi filiz hesap mı sordu hem bugünün hem de geçmişin? ne dedi ben 9 ay taşıdım onu hemde tek başıma...bu mu hesap sormak? hem tabii ki tek başına taşıyacaktı filiz bu ne saçma replikti bu ya...finali 1 kala iyiden iyiye saçmalıyolar...ama filiz yılmaza tepki vermekte çok haklı ve dozundaydı..abartmadı...aslı kızın melek halleri yedi beni kanatları eksik bi...evadan kanat istiyoruz aslı kıza..:img-hyste ..bu aslı kız da çok söz dinliyo...filiz gelme arkamdan diyo gitmiyo...enteresan yani:)
bu arad ceme bayıldım bu adamdan çok iyi bir eş ve baba olur:img-in_lo ..cem-filiz forever:img-hyste

gzd_gzd
23-06-07, 00:48
gözdecim bir de şöyle düşün.Ölünce hem kıymeti anlaşılacak hem de meleklerin yanına gidecek...Hem bu dünyada mutluluk ve filizi vermeyecekler verse bile bu sevda kara toprakta olacak :img-hyste :img-hyste

Cem ölse bile kalbimizde yaşayacak.Cemler ölmez

haklısın sinem bacım

bu sevda kara toprakta da sürer:icon_sorr :img-hyste
cem iki meleğini de ölse bile sevmeye devam eder
bu dünyada ona mutluluk haram zaten

hepimiz cemiz.....:icon_sorr :icon_sorr

mıstaa
23-06-07, 00:49

Filiz Can'ın yanında olduğu için mutluydu kanımca..:)Diğer 3. şahısın [CEM] konuşmaları sinek vızırtısı gibi gelmiştir Filiz'in kulağına..:img-hyste

Bu arada Cem'in yüzünü nerdeyse her 30 saniyede bir gördük bu bölüm...Hiç düşünmüyor yönetmenimiz galiba "bu ıhlamurcuların mideleri Cem'in yüzünü görmekten bulanırmı, bulanmazmı?" diye...:img-hyste

AyhanSVS
23-06-07, 00:49

ben sen bunu söylemeden yarım saat önce avatarıma aynen işlemiştim bu konuyu :happy0064

cem bundan sonra Süper BABA!
yılmazdanda olsa olsa iskele babası filan olur kedi tutar gibi bebek tutuyor

fatma-1721
23-06-07, 00:50
şimdi filiz hesap mı sordu hem bugünün hem de geçmişin? ne dedi ben 9 ay taşıdım onu hemde tek başıma...bu mu hesap sormak? hem tabii ki tek başına taşıyacaktı filiz bu ne saçma replikti bu ya...finali 1 kala iyiden iyiye saçmalıyolar...ama filiz yılmaza tepki vermekte çok haklı ve dozundaydı..abartmadı...

haklisin Filz kesinlikle abartmadi,vermesi gereken tepkiyi verdi,replige gelince o kadar da sacma degildi,tek basima tasidim demek,yanimda degildin,tek basinaydim demekti.

micky
artık tek bir söz sözümüz war yeni slogan :):)

filiz cemle ewlen :):) yılmaz sende aradan cık:)

sterni
Ben yeniyim. Annesütünde bütün vitaminlerin ve antibiotiker oldugunu biliyormudunuz. Yani bir hasta insan bebeyi öperse bile ona hic birsey olmaz. ben yeni Türkce ögreniyorum. kusura bakmayin.

feride-ömer
23-06-07, 00:51
şimdi filiz hesap mı sordu hem bugünün hem de geçmişin? ne dedi ben 9 ay taşıdım onu hemde tek başıma...bu mu hesap sormak? hem tabii ki tek başına taşıyacaktı filiz bu ne saçma replikti bu ya...finali 1 kala iyiden iyiye saçmalıyolar...ama filiz yılmaza tepki vermekte çok haklı ve dozundaydı..abartmadı...

evet arkadaşım filizin hesap sorma yöntemini öğrendik hem bu günün hemde geçmişin hesabını sordu evet ne dedi ben 9 ay taşıdım onu hemde tek başıma evet bu hesap yok yılmazla taşısaydın demek geldi içimden evet çok saçma replik bu finale bir kala saçmalıyorlar filiz tepki vermekte haklı ama yerinde tepki vermedi ki ancak 9 ay taşıdığını söyledi bu da tepkimi değil mi hala çözmüş değilim iyi yorumlar:img-wink:

secoms
23-06-07, 00:51
haklısın sinem bacım

bu sevda kara toprakta da sürer:icon_sorr :img-hyste
cem iki meleğini de ölse bile sevmeye devam eder
bu dünyada ona mutluluk haram zaten

hepimiz cemiz.....:icon_sorr :icon_sorr

Hepimiz Cem'iz :img-hyste
'' Seversin ask olur kavusamazsın efsane '' Bunlarınki de o hesap
(Cem-Filiz)

stormy
23-06-07, 00:53
Bence guzel bir bolumdu.. ben begendim..Aklimdanda hep kagida bastirarak yazdi biri kursun kalemle adresi kesfedecek diye bekledim..Aslidan beklemistim ama Yilmaz yapti..Yanliz o kitaplarin butun gece orada kalmasi biraz abartiydi..Ceme gelince kesin biri onu vuracak..Paralari nereden buluyor, nerden cekiyor..bir acaip...

Bu arada Salihe ne oldu?Cananin yanina mi gonderdiler :img-hyste kayip adam...diziden cikardilarmi yoksa birsey demedin?

sude9
23-06-07, 00:54
Bölüm yorumum şimdilik kalsın:)

Yılmaz baba ile Cem baba arasındaki faklar:

*Yılmaz baba çocuğa mama vermezken Cem baba verdi
*Yılmaz baba çocuğun ateşini düşürmek için sabahlara kadar nöbet tutmadı Cem baba tuttu
*Yılmaz baba çocuğuna yeni ev ve eşya almaz olanlara konarken Cem baba dayadı döşedi
*Yılmaz baba çocuğa meleğim demedi Cem baba dedi
*Ylmaz baba ateş düşrmek için fitil dahil hiçbir malzemeyi bulundurmadı hazrıa Cem baba bulundurdu
*Yılmaz baba çocuğunu çaldırdı Cem baba çocuğu çalınmasın diye herşeyi yaptı

yaşasın Cem baba:img-hyste :img-hyste sanırım yeterince açıklayıcı oldu:)

AyhanSVS
23-06-07, 00:57
salihi bende merak ettim :img-help:

bu saatten sonra diziden ayrılınırmı be :happy0064 son 2 bölümde :happy0064

aynalıda çocuğu filan hiç takmıyo bi ayseldir gidiyor...

nasıl hemen ilk görüşte aşık oldularsa ...

aynalı her gördüğü kadına öle bakıyosa ohooo o yaşta evli olmaması bayağı şans zaten :happy0064

senin sevdiğinde aynalıdır belki dediydi feride :happy0064

onları izliyorum daha heyecanlı :img-hyste

dizi ilk defa sıktı beni be ne zaman bitecek die bekliyodum

youtube a da koydum son sahneyi

yılmazda iyi dövüyor ama he

mıstaa
23-06-07, 00:58
Ben yeniyim. Annesütünde bütün vitaminlerin ve antibiotiker oldugunu biliyormudunuz. Yani bir hasta insan bebeyi öperse bile ona hic birsey olmaz. ben yeni Türkce ögreniyorum. kusura bakmayin.

What is this?:)

Şaka şaka hoşgeldin forumumuza....:img-yes:

Bir sorum olacak..:)

Annesütünde ANTİCEM vitaminide varmı acep.?:img-hyste

Can'ın bol bol ihtiyacı olacakta bu vitamine..:img-hyste

61MERVE61
23-06-07, 00:58
Vala bolum fena degildi,sevdim sevmedim:)
vay bee cem ne guzel babalik yapiyor oyle yilmaz bi cani yatmadan yatmaya tuttu nazar alir cem sana helal olsun:):)
Yilmaz kimmis,vurdunvurdun cemi ama silahi orda biraktin yilmo senin yumrugunla adam olmez:)

forever_bim
23-06-07, 00:59
Bölüm yorumum şimdilik kalsın:)

Yılmaz baba ile Cem baba arasındaki faklar:

*Yılmaz baba çocuğa mama vermezken Cem baba verdi
*Yılmaz baba çocuğun ateşini düşürmek için sabahlara kadar nöbet tutmadı Cem baba tuttu
*Yılmaz baba çocuğuna yeni ev ve eşya almaz olanlara konarken Cem baba dayadı döşedi
*Yılmaz baba çocuğa meleğim demedi Cem baba dedi
*Ylmaz baba ateş düşrmek için fitil dahil hiçbir malzemeyi bulundurmadı hazrıa Cem baba bulundurdu
*Yılmaz baba çocuğunu çaldırdı Cem baba çocuğu çalınmasın diye herşeyi yaptı

yaşasın Cem baba:img-hyste :img-hyste sanırım yeterince açıklayıcı oldu:)
Cem mükemmel bir baba.

Ben en fazla Filiz'e üzülüyorum:) Kaçırdı gül gibi kısmeti.

stormy
23-06-07, 01:02
Yilmaz ile Ekremden Gazi mahallesine toplu konut projesi beklerdim..Nede olsa oradan ayrilamiyorlar bari bir faydalari olsun..He Yilmazin evinde Filiz icin hazirlanmis odada cok buyuk azicik kucultsunler...:)..Salihte kuresel isinmayla buharlasti galiba gariban...:)...

sude9
23-06-07, 01:03
Cem mükemmel bir baba.

Ben en fazla Filiz'e üzülüyorum:) Kaçırdı gül gibi kısmeti.

Bu kızın aklını başına getirmeli biran önce..kalmış bir bölüm onuda Filzzz diy bağırmaktan başka bir şey yapmayan.çocuğunu aramaya Aynalıyı yollayan,adamı ters düz etmişken silahı almayıp tarzancılık oynamaya karar veren ve duvarları aşmaya çalışan Yılmaz 'dan bir an önce kurtarmak gerekiyor...Cem mükemmel baba,:img-hyste

secoms
23-06-07, 01:06
Unutmadan,
Filiz bu Yılmaz'a güvenmemekte haklı aslında :) Bir de güvemiyor diye eleştiriyoruz kızı. Hani Can olayını gectim,
Adam söz vermişti bir daha aglamayacaksın diye. Kız bu bölüm yine perişan gel de güven sen bu adama.

gzd_gzd
23-06-07, 01:06
Hepimiz Cem'iz :img-hyste
'' Seversin ask olur kavusamazsın efsane '' Bunlarınki de o hesap
(Cem-Filiz)

bence de
cem ve filiz kavuşamicaklar ama aşkları efsane oldu:icon_sorr
filiz&cem->söz vermiş aşklara:icon_sorr :img-hyste

bu arada sude cim cem ve yılmaz arasındaki farkları süper sıralamışsn
bayıldım:happy0064

archshe
23-06-07, 01:07
bu arada filiz can ı 9 ay taşımadı...can 8 aylık doğdu...yalancı filiz:img-hyste

kursuni19
23-06-07, 01:07
Senaristler bizi yanlis anliyor sanirim. Mutlu son istiyoruz dedik, onlarda mutlu sonla bitirme karari aldilar, ama unuttuklari bir sey var, mutlu sondan beklentimizi hic bir zaman sormadilarki bize.
Ben sahsen bu bölümden sonra Forever Filiz ve Cem diyorum. Cemden daha iyi bir baba ve es asla düsünemiyorum:img-hyste Hem adamda parada var, araba zaten, ev desen sahane, bide avrupa görmüs, boy pos desen yerinde nede olsa sporcu adam, kültürlü, zeki adam gibi adam iste:img-hyste
Ayrica Can bebegi gazide degil londra yada parisde büyütmek istiyor, oglu icin Filizden bile vazgecebiliyor:img-hyste, gözünü bir saniye bile üzerinden ayirmiyor, hatta uykusunu bile onun icin feda ediyor, Yilmaz bunlarin birinden birini yaptimi, cocuga bak denildi, o gitti solugu meyhanede aldi:img-hyste
Ayrica adam yemek isindende anliyor, yok özel kahvaltilar, kremali corbalar...Can bebegi bile düsünüp degisik kreasyonlar sunuyor:img-hyste
Ah filiz ah aklin varsa Cemi sec, hem adamda biyikta yok:img-hyste, yasida yasina uygun, daha ne istyebilirsinki. Mutlu son icin Filiz ve Cem:img-hyste

sinem*
23-06-07, 01:09
Bu arada aslı ne kadar söz dinliyor :) filiz gelme dedi diye durmuş ama cemden intikam almaya gittiklerinde yılmaz gelme aslı demişti peşlerinden o da gitmişti :):)

Ya bu arada forever :) madem cem bu kadar iyi onu biz ferişe alalım :) ya da aslıya ...filiz kıymetini bilemedi :):)

feride-ömer
23-06-07, 01:10
yımazımıza haksızlık etmeyelim ama yılmaz ameliyattan sonra böyle oldu yazık ona filiz ve can olmzsa ne yapar cemde iyi bir baba ama senatyo gereği filizle yılmaz birleşicek lütfen birazda yılmazı savunun içimden birses senaristler bu gün girecek diyor o kadar uğraştık forumdakilerin istedikleri bu diye son anda süpriz çıkarmasınlar:img-wink:

archshe
23-06-07, 01:11
Senaristler bizi yanlis anliyor sanirim. Mutlu son istiyoruz dedik, onlarda mutlu sonla bitirme karari aldilar, ama unuttuklari bir sey var, mutlu sondan beklentimizi hic bir zaman sormadilarki bize.
Ben sahsen bu bölümden sonra Forever Filiz ve Cem diyorum. Cemden daha iyi bir baba ve es asla düsünemiyorum:img-hyste Hem adamda parada var, araba zaten, ev desen sahane, bide avrupa görmüs, boy pos desen yerinde nede olsa sporcu adam, kültürlü, zeki adam gibi adam iste:img-hyste
Ayrica Can bebegi gazide degil londra yada parisde büyütmek istiyor, oglu icin Filizden bile vazgecebiliyor:img-hyste, gözünü bir saniye bile üzerinden ayirmiyor, hatta uykusunu bile onun icin feda ediyor, Yilmaz bunlarin birinden birini yaptimi, cocuga bak denildi, o gitti solugu meyhanede aldi:img-hyste
Ayrica adam yemek isindende anliyor, yok özel kahvaltilar, kremali corbalar...Can bebegi bile düsünüp degisik kreasyonlar sunuyor:img-hyste
Ah filiz ah aklin varsa Cemi sec, hem adamda biyikta yok:img-hyste, yasida yasina uygun, daha ne istyebilirsinki. Mutlu son icin Filiz ve Cem:img-hyste

cem okadar değişik menüler hazılarken yılmazdan bu zamana kadar bitek menemen gördü filiz...oysa bak ceme çeşit biliyo:img-hyste hem süper baba...cem&filiz forever:img-hyste

byuzax
23-06-07, 01:11
Cem bebeğe para verir
Cem bebeğin başında bekler
Cem bebek için ev dayar döşer
Cem bebeği Londralarda okutur
-------------------------
Ama cem gibi bir psikopatın elinde büyüyen bir çocuk cem gibi psikopat olur !

YAŞASIN CEM BABA !

Bir düşünün sizce hangisi Can oğlumuzu saf katıksız sevebilir ?

Bence baba sözcüğünün anlamına bir bakın .Baba anneden sonra dünyadaki en özel şeydir.Babam benim birtanemdir.Birileri benim öz babamdan başkasına baba dedirttiyse bana o kişiye dünyayı dar ederim.Tekrar ediyorum.Baba özeldir.Saçma dizilerde denildiği gibi sonradan öğrenilmez ! Kendi babamdan biliyorum....

sude9
23-06-07, 01:12
bence de
cem ve filiz kavuşamicaklar ama aşkları efsane oldu:icon_sorr
filiz&cem->söz vermiş aşklara:icon_sorr :img-hyste

bu arada sude cim cem ve yılmaz arasındaki farkları süper sıralamışsn
bayıldım:happy0064

görünen köy kılavuz istemiyor canım..Cem farkı apaçık ortada..yazmazsam haksızlık olur:)

Bu arada Filiz'in yılmaz'a hesap sorma meselesi forumdaki gib şiddetli olmamış...bize de yazık ama o kadar birbirimizi yedik....azıcık Filiz'in de Yılmaz'ı yediğini görseydik:)

stormy
Filizin soyledigi 9 ay karnimda tasidim lafini butun anneler soyleyebilir..Genel bir soz bu niye bu kadar elestiriyorsunuz...

Yanliz Cemin ayni arabayla elini kolunu sallamasi, Aynali ve Yilmazin plakasini tespit etmelerine ragmen plakanin hic bir Mobese kamerasina yakalanmamasi daha ilginc :)...

SBR

bu ne yahu forum iyicene cemci oldu:img-hyste :happy0064 allahtan sevgili filizim yok forumda terör estirirdi vallaha:happy0064 valla yorumları iki düşünüp bir yazalım bu işin yarını da var sevgili filizimharcar sonra ne olduğunu anlıyamayız:img-hyste :happy0064

mutlu bir final için;

final bölümü başka bir senarist grup tarafından çekilsin

feride-ömer
23-06-07, 01:15
bu ne yahu forum iyicene cemci oldu:img-hyste :happy0064 allahtan sevgili filizim yok forumda terör estirirdi vallaha:happy0064 valla yorumları iki düşünüp bir yazalım bu işin yarını da var sevgili filizimharcar sonra ne olduğunu anlıyamayız:img-hyste :happy0064

mutlu bir final için;

final bölümü başka bir senarist grup tarafından çekilsin

haklısın arkadaşım cemci olmayalım yarın filizim olaya son noktayı koyar fomumuz düzelsin cem hasta biri ne yapacağı belli olmaz bir an gelir hem fiize yaızk eder hem yılmaza lütfen kendimize gelelim bir yılmaz filizciyiz iyi yorumlar:img-wink:

byuzax
23-06-07, 01:17
Arkadaşlar bu Filiz-Cem yada Filiz-Can-Cem muhabbetleriniz bitince bana özel mesaj atarsınız .Böyle yorumlar okuyunca tepem atıyor.İyi geceler...

Not
---------------
Filiz-Cem diyen arkadaşlar imza ve avatarlarını da değişsinler de tam olsun

sbr sen aktif bir arkadaşsın forumda haber edersin

forever_bim
Bu arada aslı ne kadar söz dinliyor :) filiz gelme dedi diye durmuş ama cemden intikam almaya gittiklerinde yılmaz gelme aslı demişti peşlerinden o da gitmişti :):)

Ya bu arada forever :) madem cem bu kadar iyi onu biz ferişe alalım :) ya da aslıya ...filiz kıymetini bilemedi :):)

Hayır asla ve hatta nayır nolamaz.

Dizide en önemli şey Filiz'in mutluluğu.

Feride'ye Ömer'i verecem. Bıyıklı her öptüğünde canı acısın Feride'nin. Gazide kıt kanaat geçinsinler.

Filiz oğlunu Avrupalarda okutacak Cem'le. Cem onlara yemek yapacak. Şato alacak, tripleks villa yapacak. Lütfen Cem'i yabana atmayalım.

SBR
haklısın arkadaşım cemci olmayalım yarın filizim olaya son noktayı koyar fomumuz düzelsin cem hasta biri ne yapacağı belli olmaz bir an gelir hem fiize yaızk eder hem yılmaza lütfen kendimize gelelim bir yılmaz filizciyiz iyi yorumlar:img-wink:

tabii sevgili arkadaşım tamam şimdi iyi güzel yazıyoruz da filizim sonra çok pis dalar:img-hyste :img-hyste hayırr benim korkum yokta:img-hyste :happy0064 maksat arkadaşları uyarmak:happy0064

mutlu bir final için;

final bölümü başka bir senarist grup tarafından yeniden çekilsin

sinem*
23-06-07, 01:21
Hayır asla ve hatta nayır nolamaz.

Dizide en önemli şey Filiz'in mutluluğu.

Feride'ye Ömer'i verecem. Bıyıklı her öptüğünde canı acısın Feride'nin. Gazide kıt kanaat geçinsinler.

Filiz oğlunu Avrupalarda okutacak Cem'le. Cem onlara yemek yapacak. Şato alacak, tripleks villa yapacak. Lütfen Cem'i yabana atmayalım.

:img-hyste O da doğru cemde gazide oturmak istermiş:img-hyste

Bu arada yeni yeni izledim başlarını tuba süper iş çıkarıyor,cemin peşinden ağlaması arabanın peşinden çıplak ayakla koşması süpermiş.

Can bebeğin Süt annesi canı seviyor çok tatlı maşallah annesine çekmiş belli ki ceme dönüp size hiç çekmemiş diyo :img-hyste :img-hyste ne yani cem tatlı değil mi :icon_sorr

forever_bim
23-06-07, 01:21
Ya bu arada arkadaşlar hele şükür Feride doğru yolu bulmuş.Bak ne güzel terzilik de yapabiliyormuş. Ne gerek vardı ki bu kadar işin tadını kaçırmaya?

SBR
23-06-07, 01:25
yok yaww bu feride adam olmıyacak herkese inanıyor :good: içkiden iç unutursun diyorlar hoop bizimki çekiyor kafayı :img-wink: bu kadarda olmaz ki yaww camdan atla bir şey olmaz desen hakkaten mi diye sorar :img-hyste belkide sormaz direk atlar aşağıya:img-hyste yazık ömere yahu nerden buldu bu ferideyi:good:

mutlu bir final için;

bırak allasen ya böyle final mi olur

feride-ömer
23-06-07, 01:26
tabii sevgili arkadaşım tamam şimdi iyi güzel yazıyoruz da filizim sonra çok pis dalar:img-hyste :img-hyste hayırr benim korkum yokta:img-hyste :happy0064 maksat arkadaşları uyarmak:happy0064

mutlu bir final için;

evet sbr biz şimdi böyle iyi güzel yazıyoruz filizim gelince çok pis dalar ben korktum yılmazcı filizciyim evet bu bir uyarıdır filizimin cezalarını istemiyorsanız eski halinize dönün filizim ben yılmazcı filizciyim iyi yorumlar:img-wink:

sterni
23-06-07, 01:28
Annesütünün bu kadar önemli oldugunun bende bilmiyordum. yani bir cocugun büyüyünce kötü hastaliklara tutulmasina engelliyormus. ben anne oldugumda önemli deyil demislerdi. Sizin cogu daha Anne olmadigi icin unutmadan söyliyeyim dedim. normal kimseye karismam. Iyi geceler.

SBR
23-06-07, 01:29
evet sbr biz şimdi böyle iyi güzel yazıyoruz filizim gelince çok pis dalar ben korktum yılmazcı filizciyim evet bu bir uyarıdır filizimin cezalarını istemiyorsanız eski halinize dönün filizim ben yılmazcı filizciyim iyi yorumlar:img-wink:

valla sevgili filizim kolay kolay affetmez zaten :img-wink: bakma sen bana da ceza kesti ama ben bir şekilde atlattım :good: yaww efem vayy forumda da gizli bi cem hayranlığı varmışta bu bölüm bahane oldu kanımca:img-hyste

mutlu bir final için;

final bölümü yeni bir senarist grup tarafından yeniden çekilsin

feride-ömer
23-06-07, 01:30
yok yaww bu feride adam olmıyacak herkese inanıyor :good: içkiden iç unutursun diyorlar hoop bizimki çekiyor kafayı :img-wink: bu kadarda olmaz ki yaww camdan atla bir şey olmaz desen hakkaten mi diye sorar :img-hyste belkide sormaz direk atlar aşağıya:img-hyste yazık ömere yahu nerden buldu bu ferideyi:good:

mutlu bir final için;

bırak allasen ya böyle final mi olur

evet feride adam olmayacak haklısın iç unutursun diyorlar içiyor dediğin gibi camdan atla birşey olmaz diyecekler bizim ki gerçektenmi diye sorar yada direkt atar kendini aşağıya yazık ömere neden buldu bu ferideyi yazık oldu ömere paşamıza iyi yorumlar:img-wink:

stormy
23-06-07, 01:32
Bana komik gelen ne oldu biliyormusunuz?

Simdi bebek kacirilmis..Filiz Mujganlarda..Bahcede Fahriye, Mualla ve Yilmaz sakin sakin oturup konusuyorlar..Hatta Mualla hanim ne belaymis bize bulasti diyor ama ne agliyor ne sizliyor sanki mahalleden baska cocuk kacirilmis..Oysa Asli hastanelik oldugunda falan daha cok aglamisti :img-blush Fahriyede diyorki benim basima gelse delirirdim..Ee yegenin kacirilmis bu ne sakinlik :img-help:

feride-ömer
23-06-07, 01:33
valla sevgili filizim kolay kolay affetmez zaten :img-wink: bakma sen bana da ceza kesti ama ben bir şekilde atlattım :good: yaww efem vayy forumda da gizli bi cem hayranlıpğı varmışta bu bölüm bahane oldu kanımca:img-hyste

filizimin cezalarından korkuyorum zaten bence sen hiç bu cem olayına girme zaten bir cezadan kurtulmuşsun şimdi filizim yine ceza verir evet forumda gizli cem hayranlığı varmış bu bölüm bahane oldu şimdi cem in yılmaz out oldu iyi yorumlar:img-wink:

forever_bim
23-06-07, 01:34
Yahu içemedi işte görmediniz mi..Yarısını geri çıkardı. Daha neler görecez acaba dizide.

Arkadaşlar Filizim dalmaz size korkmayın. Nerde bulacaksınız Can Bebeğe Cem gibi düşünceli babayı. Daha Yılmaz'ın babalığını göremedik. Ne hamilelikte ne doğduktan sonra..

SBR
23-06-07, 01:34
evet feride adam olmayacak haklısın iç unutursun diyorlar içiyor dediğin gibi camdan atla birşey olmaz diyecekler bizim ki gerçektenmi diye sorar yada direkt atar kendini aşağıya yazık ömere neden buldu bu ferideyi yazık oldu ömere paşamıza iyi yorumlar:img-wink:

yok arkadaşım yok benim bu ferideden hiç ümidim yok yazık olacak ömere ..:img-wink: saf bu feride yahu yılmazla gerçekten bir kardeşlik bağı olabilir bu kadar mı benzer birbirine iki insan:img-hyste :happy0064 ne yapalım buda ömerin cezası oluyor artık:good: senaryo bir tek ömere acımadı bea öldürmedi ferideyi dinlemedi beni:img-hyste :happy0064

stormy
23-06-07, 01:36
Dizideki en guzel kiz Feride bir kere Ferideye laf yok..:)..:D:D Omer sasirmis..:)

SBR
23-06-07, 01:37
yok arkadaşlar siz beni dinleyin sevgili filizim çok feci dalar sonra benden söylemesi:img-wink: yinede takdir sizin ben uyaryım dedim benim tanıdığım sevgili filizim terör estirir vallaha ..:good: feride de artık düz çizmekte efem hiç bir umut kalmamıştır hayatsal faaliyetleri bitmiştir:img-hyste :happy0064

mutlu bir final için;

feride balkonda dans ederken hoop ayağı kayar ve gerisini anladınız

feride-ömer
23-06-07, 01:38
yok arkadaşım yok benim bu ferideden hiç ümidim yok yazık olacak ömere ..:img-wink: saf bu feride yahu yılmazla gerçekten bir kardeşlik bağı olabilir bu kadar mı benzer birbirine iki insan:img-hyste :happy0064 ne yapalım buda ömerin cezası oluyor artık:good: senaryo bir tek ömere acımadı bea öldürmedi ferideyi dinlemedi beni:img-hyste :happy0064

haklısın benim de ümidim yok ferideden yazık oldu paşamıza feride saf yaa ama yılmazla kardeşlik bağı olamaz yılmaz sonradan saf oldu bu kadar benziyor ama sonuçta feridede yılmazın kardeşi sayılır sanırım bulaşıcı buda ömerin cezası senaryo iyiki seni dinlememiş sbrcım feride ölmesin saf ama iyi bir kız ayrıca feride düzelir heralde :img-wink:

sterni
23-06-07, 01:40
Annesütünün bu kadar önemli oldugunun bende bilmiyordum. yani bir cocugun büyüyünce kötü hastaliklara tutulmasina engelliyormus. ben anne oldugumda önemli deyil demislerdi. Sizin cogu daha Anne olmadigi icin unutmadan söyliyeyim dedim. normal kimseye karismam. Iyi geceler.

SBR
23-06-07, 01:42
haklısın benim de ümidim yok ferideden yazık oldu paşamıza feride saf yaa ama yılmazla kardeşlik bağı olamaz yılmaz sonradan saf oldu bu kadar benziyor ama sonuçta feridede yılmazın kardeşi sayılır sanırım bulaşıcı buda ömerin cezası senaryo iyiki seni dinlememiş sbrcım feride ölmesin saf ama iyi bir kız ayrıca feride düzelir heralde :img-wink:

tam bilemeyiz kardeşler mi diye özlem saf mıydı ona bakmak lazım:img-hyste :img-hyste (alakaya bakın yahu:img-help: :img-hyste ) yok yaww feride düz çizmekte benim artık ümidim kalmamıştır yazık olacak ömere kadınlardan yana şansı yaver gitmesi..:good: bak iş hayatına ne kadar başarılı bir numaralı şirket batırabilen biri :img-hyste ( bu ara biraz anti ömerci oldum neden acaba:img-help: )

stormy
23-06-07, 01:47
Bu dizinin haftaya mi sonu olacak?Yoksa 2 bolum daha mi var?

Nolur ya sene atlatan final felan yapmasinlar..Sene atlatanlar sacma oluyor zaten 2009 dalarmiydi neydi..Uzay cagi olur sonra :img-hyste

SBR
23-06-07, 01:58
evet efem sbr forumdan ayrılıyorbye bye benim için hayal kırıklığı ile biten bir başka bölüm ...mantık hatalarının bu kadar gözü rahatsız edici düzeye gelmesi gerçekten endişe verici allahtan haftaya son bölüm :good: :happy0064 herkese iyi bir gün diliyorum efem kendinize iyi bakın

mutlu bir final için;

feride-ömer
23-06-07, 02:05
evet efem sbr forumdan ayrılıyorbye bye benim için hayal kırıklığı ile biten bir başka bölüm ...mantık hatalarının bu kadar gözü rahatsız edici düzeye gelmesi gerçekten endişe verici allahtan haftaya son bölüm :good: :happy0064 herkese iyi bir gün diliyorum efem kendinize iyi bakın

mutlu bir final için;

sbrcım benim içinde hayal kırıklığıyla bitti bu bölüm ama moralimizi bozmayalım evet mantık hatalabu kadar gözü rahatsız edici düzeye gelmesi gerçekten endişe verici ama bitiyor işte bitmesin istemiyorum keşke bir sezon daha uzatsalar diziyi offf çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali sbrcım bye:img-wink:

mıstaa
23-06-07, 02:18
Umarım finalden sonra hevesimiz kursağımızda kalmaz.:img-yes:

Ömer-Feride ile ilgilide de bir iki laf etmek istiyorum..

Finale geldik hala ilşkilerini toparlayamadılar.Ömer dükkana kadar gitti tam yüzüğü yeniden takacakken -öyle veya böyle- yeniden vazgeçti..Ömer önemli kararlarda çok beceriksiz davranıyor..:img-yes:

Ya yanlış bir karar alıyor yada doğru kararın eşiğinden dönüyor..Şimdiye kadar kendisinin doğru bir karar aldığı ne görüldü nede duyuldu..:)

Anlamadada bir sorunu var Filiz-Yılmaz'ın aşkınının büyüklüğünü ancak 70 bölümde kavradı.Annesi gibi.:img-hyste

tebessüm
23-06-07, 02:19
arkadaşlar şimdi yorumlaarınızı okuduumm valla gül gül gül artık karnıma ağrılar girdi:img-hyste Allahta sizi güldürsün...bütün form cemci olmuş çıkmıışş muhahahahhahaaa:img-hyste yani bende düşünmedm değil haa:) dedim bu adam kötü adam pozisyonunda olmasa heraldee ayyyy cnm beniiimmmmm derdim:) yaw oğlu uğruna filizden bile vazgeçtiii:) bir arkadaş bir noktaya ayak basmışki benimde çok dikkatimi çektiii...yaa filiz dışında kimsede damla üzüntü yok..yılmazın azcık gözleri doluyor muallayla fahriya zaten evlere şenlik:img-hyste fahriye diyoki ben olsam delirirdimm yooook yoookk bunlar filizi kabullenemedi gitti yaw oğlun deilse yiğenin senn gibi halamı olur bee:) babaanne sanki kendinin değil başkasının torunu kaçırılmış gibi:) ömer desen feridenin derdinde..müjgan desen yanan dükkanın derdinde yılmaz desen filizin derdinde filiize affetiirmeye çalışyooo,aynalı desen onun dostluğu bu bölüme kadarmış aşk geldi dostluk yalan oldu:img-hyste mahalleli zaten bi cenazede ağlar:img-hyste geriya kaldı bi filizzzz:) yaw boşuna dememişler ana gibi yar bağdat gibi diyar olmazmış:)

tebessüm
23-06-07, 02:28
arkaşlar bölümdee acayip komiklikler vardı yaw ağlıcazz diye beklyoduum bölüm anında konsantre olmaya baya çalıştıım amaaa olmadıı yaaaa...heralde bu diziyi hiç bilmeyen birine bu bölümü izletsekk ayy cemle filiz nekadar yakışıyorlar ssüper bir aile der:img-hyste yılmazada bu adam niye bunların peşini bırakmyoo negüzel bebeklerni aldılar mahallelide rahat etti filizde sevdiğine kavuştu hayır biri şu yılmaza dur desin derr yaaa:) kara çalı gibi girme sevenlerin arasınaaaa..bak engüzel ateş düşürücü ilacından fitiline her çeşit mamasından emziğine hatta süt annesine kadar adam herşeyi düşünmüş hayııırrr daha neyapsın varmı böyle bir baba:img-hyste ayırmayyın sevenleriiii..
bu arada sezon finali şöyle olacakmış polis ateş edecek filiz cemin önüne atlıcak vurulacak sonra boşluktan yararlanan yılmaz cemi vuracaak veee elele ölecekler ıhlamurların altına gömülecekler aşklarıı hiiçç unutulmayacaak:sad53: :img-hyste

mıstaa
23-06-07, 02:41
Uyumadan önce 1-2 kelime daha edeyim..:)

Final bölümünden kimse yüksek reyting beklmesin..Zira havalar ısındı,millet dışarda gezmeye başladı..Onun içinde reytingler düştü....

Dizimizin final bölümü toplamda 7-8
Ab grubunda ise 9-10 arası reyting alır..:img-yes:

forever_bim
23-06-07, 02:42
Umarım finalden sonra hevesimiz kursağımızda kalmaz.:img-yes:

Ömer-Feride ile ilgilide de bir iki laf etmek istiyorum..

Finale geldik hala ilşkilerini toparlayamadılar.Ömer dükkana kadar gitti tam yüzüğü yeniden takacakken -öyle veya böyle- yeniden vazgeçti..Ömer önemli kararlarda çok beceriksiz davranıyor..:img-yes:

Ya yanlış bir karar alıyor yada doğru kararın eşiğinden dönüyor..Şimdiye kadar kendisinin doğru bir karar aldığı ne görüldü nede duyuldu..:)

Anlamadada bir sorunu var Filiz-Yılmaz'ın aşkınının büyüklüğünü ancak 70 bölümde kavradı.Annesi gibi.:img-hyste

Mustafa hakkını yeme senaristlerimizin;

Bak geçen bölüme oranla ciddi anlamda toparladılar. Yani unutma bu ekip 24 bölüm ayrılık yazabilmiş bir ekip. Bir bölümde toparlamaları mucize gibi birşey:)

Öteki dediğine de katılmıyorum. Ömer hataları olan bir karakter olabilir ama hatalarını hiçbir zaman tekrar etmemiştir. Her zaman dersini alıp yoluna daha doğru devam etmiştir. Ayrıca Feride madem ki eski hayatına çizgi attı-yani nihayet- Ömer'in de çözülmesi yakındır:good:

Filiz'le Yılmaz'ın aşkı mı büyük aşk. Valla sen bu izlediğimiz komediye büyük aşk diyorsan kendi takdirin saygı duyarım da Yılmaz da sağ olsun pek ayran gönüllü be Mustafa...Bak 75'te Aslı'yla nikaha yürüdü 76'da Filiz'le söz taktı, 78'de evlendi. Benim tanıdığım büyük aşıklar A planı, olmadı B planı,olmadı C planı diye gitmezler. En azından dizide tuttuğum adam hiç sadakatsizlik etmedi yaşadığı iki aşka da.:good:

İyi geceler:) Sabah devam ederiz:good:

forever_bim
23-06-07, 02:59
arkadaşlar şimdi yorumlaarınızı okuduumm valla gül gül gül artık karnıma ağrılar girdi: Allahta sizi güldürsün...bütün form cemci olmuş çıkmıışş muhahahahhahaaa: yani bende düşünmedm değil haa:) dedim bu adam kötü adam pozisyonunda olmasa heraldee ayyyy cnm beniiimmmmm derdim:) yaw oğlu uğruna filizden bile vazgeçtiii:) bir arkadaş bir noktaya ayak basmışki benimde çok dikkatimi çektiii...yaa filiz dışında kimsede damla üzüntü yok..yılmazın azcık gözleri doluyor muallayla fahriya zaten evlere şenlik:img-hyste fahriye diyoki ben olsam delirirdimm yooook yoookk bunlar filizi kabullenemedi gitti yaw oğlun deilse yiğenin senn gibi halamı olur bee:) babaanne sanki kendinin değil başkasının torunu kaçırılmış gibi:) ömer desen feridenin derdinde..müjgan desen yanan dükkanın derdinde yılmaz desen filizin derdinde filiize affetiirmeye çalışyooo,aynalı desen onun dostluğu bu bölüme kadarmış aşk geldi dostluk yalan oldu:img-hyste mahalleli zaten bi cenazede ağlar:img-hyste geriya kaldı bi filizzzz yaw boşuna dememişler ana gibi yar bağdat gibi diyar olmazmış
Tebessüm

Zaten güç bela sakinleştim canım yeniden beni gülme krizine soktun. Baya bir komedi izledik yani bu akşam. Hatırlatma Cem Baba'yı. Oğlu için ateş düşürücü şurup, fitil hazırda bulunduruyor, döşediği ev Tekiner Villası'nı bile aratmıyor güvenlikli bir ev çünkü Cem oğlunu düşünüyor. Hatta Filiz'i düşündüğünden bile fazla. Hem Filiz de bulmuş da bunamış canım, bak 49. Bölümde Ömer'le Filiz kavgalıydı Cem gitti ne yaptı? Ömer'i makarna süzgeine çevirdi, niçin? Filiz üzülmesin diye:):):) Hem Cem çocuğu için mamalar sütler hazırlıyor, Filiz'e süt verebilsin diye vitaminli kahvaltılar hazırlıyor, bunların binde birini gördü mü Filiz daha önce? Ne kadar kibar Cem Baba. :)

tebessüm
23-06-07, 03:12
Tebessüm

Zaten güç bela sakinleştim canım yeniden beni gülme krizine soktun. Baya bir komedi izledik yani bu akşam. Hatırlatma Cem Baba'yı. Oğlu için ateş düşürücü şurup, fitil hazırda bulunduruyor, döşediği ev Tekiner Villası'nı bile aratmıyor güvenlikli bir ev çünkü Cem oğlunu düşünüyor. Hatta Filiz'i düşündüğünden bile fazla. Hem Filiz de bulmuş da bunamış canım, bak 49. Bölümde Ömer'le Filiz kavgalıydı Cem gitti ne yaptı? Ömer'i makarna süzgeine çevirdi, niçin? Filiz üzülmesin diye:):):) Hem Cem çocuğu için mamalar sütler hazırlıyor, Filiz'e süt verebilsin diye vitaminli kahvaltılar hazırlıyor, bunların binde birini gördü mü Filiz daha önce? Ne kadar kibar Cem Baba. :)

sevgili modum öncelikle ismini bilmeme rağmen nedense sana sevigli modum demek içimden geliyor:)

valla sizinkinin yanında benimki neki valla öyle bir içten Allahta sizi gülürsün dedimki sabaha kadar gülersiniz heralde bu gece uyku haram size:img-hyste
yaa ne diyorsuun yaa ahh filiz ahh yaktın kendinide canıda..bak yılmaza 20 bölüm bebek benim değil dedi cem bir bölümde sahiplendi oğlunu:) yılmaza başından ayrılma dedin daha sen uyur uyumaz tüydü evden ceme hiçbişe demedin sabaha kadar başını bekledi,cemin artılarını say say bitmez..enbaşta bıyıksız canında seninde yüzün tahriş olmaz sakallara bakma o canla fazla ilgilenmekten kesmeyi unutttu:) sonraaa bak hiç kendni övmyoo annesine çekmiş diyoo bendende özellğni almış diyo ama olur okadar huyu güzel olsun kime benzedği önemli değil..hem bak cem söz verdi okadar seviyoki canı artık kötütülk yapmaktaa yook melek olacak melek.sonra bildiği yemek türlerni ben unuttum hamileyken meyve suları şimdi çorbalar anlayacağın tek öğün menemende değil:img-hyste canın sıkıldıkça arabda değiştirirsin nasıl olsa jip olsun bmw olsun her tarzdan birtane var..en zor anınızda bile dayalı döşeli çırağan sarayı gibi korunan birde villa,eeeee parislerde büyücek oğlun daha ne olsun filiizzzzz bulmuşta beğenmiyorsuuun...aslında filiz değilde arada kara çalı yılmaz cemi tahrik edip sonrada atlıyooönüne sırf vurulsun filizde vicdan azabından evlenemesin cemle diyeee ahh yılmazz ahh yeter ayırma sevenleri cem baba bal nede uyuyo babalrın kralııı yaaa yılmaz yanında halt etmiş hıh:img-hyste
NOT: cemin tek bir hatası vardı oda yenii öğrenyo ondan..yaa bebeğin ağzına biberonu deydirmeden istemyomusun tamam diyoo, gityo yeni mama yapyoo bak başka baba olsa yemessen yeme der:) sonra emziği takıcak emziği ağzına değil çenesine takıyoo..can baya bir çaba sarfettii ama ne biberonu ne emziği alamadı birşey olmazzzz öğreniirr amaaaa niyet önemli:)

ihlamurdelisi
23-06-07, 03:22
valla yorumlarınıza çok güldüm çokk....

çok kötü bir bölüm olduğunu düşünmüyorum...eğer tubanın duygusu olmasaydı o zaman hakikaten berbat bir bölüm olacaktı..sadece acıyı tuba yansıtabildi diğerleri hava gazı :D:D valla ben bu acıyı yılmazda bile göremedim çok fazla...cemin bebeğe olan tavırlaarınıda acayip bulmadım..adamn manyak filizede zamanında öle yapıyodu sporlara gitmeler yardım etmeler bebek demekki yanlışlıkla üzerine kuss bebeği topuklarından vurcak. hehe....bence genel olarak güzel bir bölümdü..bütün yorumlar harika.

Air_Isparta
23-06-07, 03:32
yaww ne yanar döner milletiz cem bebeğe iyi davrandı diye.göklere çıktı hemen.neymiş yılmaz öyle davranmamış.adamın halimi kaldı bebeği yeni öğrenmiş öğrenir öğrenmez hastane doğum yok feridenin derdi yok onun derdi bunun derdi evlilik hazırlığı yangın falan.Ben yazarken yoruldum yılmaz napsın adam kafayı yer valla

tebessüm
23-06-07, 03:34
valla yorumlarınıza çok güldüm çokk....

çok kötü bir bölüm olduğunu düşünmüyorum...eğer tubanın duygusu olmasaydı o zaman hakikaten berbat bir bölüm olacaktı..sadece acıyı tuba yansıtabildi diğerleri hava gazı :D:D valla ben bu acıyı yılmazda bile göremedim çok fazla...cemin bebeğe olan tavırlaarınıda acayip bulmadım..adamn manyak filizede zamanında öle yapıyodu sporlara gitmeler yardım etmeler bebek demekki yanlışlıkla üzerine kuss bebeği topuklarından vurcak. hehe....bence genel olarak güzel bir bölümdü..bütün yorumlar harika.

:img-hyste topukmu? sıkmakmı? topuklarına sıkmakmı?:img-hyste :img-hyste
çoooook yanılıyosuun çoook can cemi çok değiştirdiiii
öyle bir durumda fatura cana değil filize kesilir
Cem:filizzzzzz çabuuk yanıma geel
Filiz:nolduu dünaynın en ilgili babası söyle
Cem:onca ay karnında taşıdın şu çocuğa bir babasının üstüne kusmamayı öğretemedinmi?!
Filiz:ama kocacım 9 ay tek başıma taşıdım ben onu,hepsine nasıl yetişim
Cem:sen şimdi benim oğluma kusmamayı öğretmedim diyosun öylemi
Filizöyle kocacım
Cemçıkar bakim ayakkabılarını
Filizsen iste yeterki kocacım
Cem:baaamm baaamm!!
Filizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: )
Cemmeleğim benim cezayı kestim gel üstünü değiştirileim pis pis koktu üstün

tebessüm
23-06-07, 03:57
yaww ne yanar döner milletiz cem bebeğe iyi davrandı diye.göklere çıktı hemen.neymiş yılmaz öyle davranmamış.adamın halimi kaldı bebeği yeni öğrenmiş öğrenir öğrenmez hastane doğum yok feridenin derdi yok onun derdi bunun derdi evlilik hazırlığı yangın falan.Ben yazarken yoruldum yılmaz napsın adam kafayı yer valla

yaaaa meraketme cemi kimse göklere çıkarmaz bu bölüm biraz fazla mantık hatası vardı biz biraz eğlendik okadar...cem hakkında saydıklarmızı birr ben biliriimmm birdeeeee.....:)
not:güldürdünüz derken yanlış anlaşılmasın yani formdaki herkes bugün kimse sinirlenmemiş herkes gayet rahat yorumlar matrak
ikili diyelog yani filiz & cem çok rahatsz ettyse silim msjı.
kendime gülmyorum sadece bende yazarken eğleniyorum...

Air_Isparta
23-06-07, 04:02
yaaaa meraketme cemi kimse göklere çıkarmaz bu bölüm biraz fazla mantık hatası vardı biz biraz eğlendik okadar...cem hakkında saydıklarmızı birr ben biliriimmm birdeeeee.....:)
not:güldürdünüz derken yanlış anlaşılmasın yani formdaki herkes bugün kimse sinirlenmemiş herkes gayet rahat yorumlar matrak
ikili diyelog yani filiz & cem çok rahatsz ettyse silim msjı.
kendime gülmyorum sadece bende yazarken eğleniyorum...

yok be silmene gerek yok.beni alakader etmez sadece izleyiciğim.anlamadığım şu oldu sana yönelik değil foruma bir geldim herkes cemden bahsediyor.bir yorumda ben yazayım dedim nasıl olsa zaman bol

tebessüm
23-06-07, 04:05
yok be silmene gerek yok.beni alakader etmez sadece izleyiciğim.anlamadığım şu oldu sana yönelik değil foruma bir geldim herkes cemden bahsediyor.bir yorumda ben yazayım dedim nasıl olsa zaman bol

yook yaa şimdi normalde herkes ceme demediğini bırakmazı..bu bölüm cem sanki 10 çocuk büyütmüş şevkatli baba rolünde karşımıza çıkınca arkdaşlar biraz gırgır şamata eğlenmişler bende onları msjlarına koptum bide ben yazdım
finale az kaldı zamanında çok gerildik birazda gülelim dedik..birde bölümde okadar fazla komik sahne vardıkiiii olay buraya geldii cem baba:)zaten silmeycektim:)

Air_Isparta
23-06-07, 04:09
yook yaa şimdi normalde herkes ceme demediğini bırakmazı..bu bölüm cem sanki 10 çocuk büyütmüş şevkatli baba rolünde karşımıza çıkınca arkdaşlar biraz gırgır şamata eğlenmişler bende onları msjlarına koptum bide ben yazdım
finale az kaldı zamanında çok gerildik birazda gülelim dedik..birde bölümde okadar fazla komik sahne vardıkiiii olay buraya geldii cem baba:)zaten silmeycektim:)

yaww o hatalara alıştık artık.bu arada bugünkü bölümde tvye ses sistemi bağladım yılmazın sesi ne gür çıkıyo öyle cidden tenor gibi tosunum benim.filiznki ise cılız bir şey.

yaww zaten forum bir kaç kişinin etrafında dönüyo.demin sana dediğimi tekrarlıyorum arkadaşlar kendileri çalıp kendileri dinliyo.ilk kez cevap veren sensin

_hayal_
23-06-07, 04:14
iyi gecele arkadaslar,
ben bu foruma *** *** yazamiyorum ama IA'nin iyi bir takipcisiyim.
sonayaklastigimiz bu bolumde ozellikle bulent inal olmak uzere butun oyuncunlari kutlamak istedim.
ozellikle bulent inal dedim çunku 79. bolumun en etkilendigim sahnesi onundu, filizden ozur diledigi sahne, hani o benimde oglum ona zarar gelsin istermiyim dedigi sahne. iste bu sahnede bulent inal ses tonunu bakislarini hareketlerini çok iyi ayarlamis, sapka çikartilacak bir oyunculuktu youtubr'den tekrar tekrar izledim ve her seferinde gozlerim doldu.
tuba buyukustunude çok basarili buldum tam bir anneydi bence sadece cem-li sahnelerde sonuk gibiydi ama rol icabi olsa gerek " hani delidir ne yapsa yeridir" diyip boyun eydigi zamandi ama mimiklerle daha fazla oynansaydi daha iyi olurdu. tabi bu elestiri sadece bir kere izlemeye dayanarak soyluyorum, yanilmis ve gaçirmis oldugum duygularda olabilir. çaresizligi guzel yansitti yinede yilmaza gore. yilmazi filizden ayriyken filizin cemle evlenecegini duydugu zamanki endisesinin yarini goremedim ben, bulent bey ozur sahnesiyle golu atmasaydi bu pasif halleri karaktere eksi puan verirdi.

bu ikilinin bir diger beyendigim sahnesi ise; ceme karsi durduklari anda bir birlerini korumak adina yaptiklari itismeydi, yilmaz sevdigi kadini ve cocugunu kurtarmaya çalisti "filiz oglanida al git " diye bagirdigi sahnede tum sevgisini gosterdi.
filiz ise çocugunu alip giderse yilmazini kaybedecegini biliyordu, ve bunu goze alamayacagini ya uçunun yada hiç birisinin ordan ayrilmayacagini soylerken ne kadarda çok sevdigini ailesini korumanin onlarla olmenin onlarla yasamanin onemini vurguladi..

cenk ertan çk basarili oyunculugu ozellikle bugun harikaydi fakat aglatmadi psikopatligindandir herhalde.

sevgili modumuzun fomerinin performansi dusuk gibiydi, olaylar her ne kadar yilmaz filiz ikilisini kapsasada, bu ikilinin cepesindede gelisme vardi ama beni her zamanki kadar etkileyemediler. omerin kardesinin durumuyla daha çok ilgilenmesini isterdim, vede eski omer eser gurlerdi bu bolum bekledim çaresizliginden yakinip saga sola saldirmasini ama yapmadi.

tebessüm
23-06-07, 04:15
yaww o hatalara alıştık artık.bu arada bugünkü bölümde tvye ses sistemi bağladım yılmazın sesi ne gür çıkıyo öyle cidden tenor gibi tosunum benim.filiznki ise cılız bir şey.

yaww zaten forum bir kaç kişinin etrafında dönüyo.demin sana dediğimi tekrarlıyorum arkadaşlar kendileri çalıp kendileri dinliyo.ilk kez cevap veren sensin

yook yaa valla herkes çok iyidir..o an denk gelmemiştir yoksa bende aralarına sonradann katıldım..hepsi çok sıcak iyi insanlardır..sende alışırsın..aman yılamzcılar filizi asarken filizciler yılmazı keserken çook hareketli oluyodu sana ondan cvb atamamışlardır:) ses sistemimi vaayy..filiznki narin yılmaznki birazz kalın..yaa herzaman öyle olyor ama bu bölmdeki baya bir fazlaydı..buarada burda sohbet ediyo gibi olmasın modumuz çok uğraşyo sonra bende kaçım sende gel formdaşalrım eminm cvb atacklardır..son olraka şu ıhlmaulr birbaşkaa yaa valla bu enerji bu sevgi bu bağlılık hiçbir dizide hiçbirz zleycide yok.bye

fatma-1721
23-06-07, 08:05

Herkese günaydin;
dün aksamdan beri yazilan sayfalari okudukca gülme krizine tutulmamak elde degil.:img-hyste Cem cok iyi bir baba ve asik olabiecegini gösterdi ama unutmayalim ki daha önce cok da iyi bir katil oldugunu ispatlamisti.:img-yes: Yilmazi tüm kusurlarina ragmen Ceme tercih ederim dogrusu.:img-wink:
Sevgili kursuni Filizde biyik alersisi olsaydi 69 bölümdür Yilmaza biyiklarini kestirirdi,baksana adam nerden nereye geldi,biyiklarini hala tasiyor,demekki Filiz biyiklari seviyor.:img-hyste

yk23
23-06-07, 08:13
iyi gecele arkadaslar,
ben bu foruma *** *** yazamiyorum ama IA'nin iyi bir takipcisiyim.
sonayaklastigimiz bu bolumde ozellikle bulent inal olmak uzere butun oyuncunlari kutlamak istedim.
ozellikle bulent inal dedim çunku 79. bolumun en etkilendigim sahnesi onundu, filizden ozur diledigi sahne, hani o benimde oglum ona zarar gelsin istermiyim dedigi sahne. iste bu sahnede bulent inal ses tonunu bakislarini hareketlerini çok iyi ayarlamis, sapka çikartilacak bir oyunculuktu youtubr'den tekrar tekrar izledim ve her seferinde gozlerim doldu.
tuba buyukustunude çok basarili buldum tam bir anneydi bence sadece cem-li sahnelerde sonuk gibiydi ama rol icabi olsa gerek " hani delidir ne yapsa yeridir" diyip boyun eydigi zamandi ama mimiklerle daha fazla oynansaydi daha iyi olurdu. tabi bu elestiri sadece bir kere izlemeye dayanarak soyluyorum, yanilmis ve gaçirmis oldugum duygularda olabilir. çaresizligi guzel yansitti yinede yilmaza gore. yilmazi filizden ayriyken filizin cemle evlenecegini duydugu zamanki endisesinin yarini goremedim ben, bulent bey ozur sahnesiyle golu atmasaydi bu pasif halleri karaktere eksi puan verirdi.

bu ikilinin bir diger beyendigim sahnesi ise; ceme karsi durduklari anda bir birlerini korumak adina yaptiklari itismeydi, yilmaz sevdigi kadini ve cocugunu kurtarmaya çalisti "filiz oglanida al git " diye bagirdigi sahnede tum sevgisini gosterdi.
filiz ise çocugunu alip giderse yilmazini kaybedecegini biliyordu, ve bunu goze alamayacagini ya uçunun yada hiç birisinin ordan ayrilmayacagini soylerken ne kadarda çok sevdigini ailesini korumanin onlarla olmenin onlarla yasamanin onemini vurguladi..

cenk ertan çk basarili oyunculugu ozellikle bugun harikaydi fakat aglatmadi psikopatligindandir herhalde.

sevgili modumuzun fomerinin performansi dusuk gibiydi, olaylar her ne kadar yilmaz filiz ikilisini kapsasada, bu ikilinin cepesindede gelisme vardi ama beni her zamanki kadar etkileyemediler. omerin kardesinin durumuyla daha çok ilgilenmesini isterdim, vede eski omer eser gurlerdi bu bolum bekledim çaresizliginden yakinip saga sola saldirmasini ama yapmadi.

Bir mesaj da bu kadar mi objektif gozlemler, bu kadar mi emege saygi iceren yorumlar olur. Cok cok tesekkurler bu yazi icin.

arzuinan
23-06-07, 08:49
Günaydın :happy0064

Arkadaşlar her ne kadar yazılanları gülümseyerek okusamda Cem - Yılmaz karşılaştırmalarının biraz dozu kaçmış gibi geldi bana. Bu kadar yeter sanırım :icon_whis inşallah gün içindede devam etmez. :sad53:

Filiz ve Yılmaz'ın her sahnesini savdim. zaten onlardan başkada kimsede kaçırılan bir çocuk endişesi, üzüntüsü sezmedim. Ömer ve Handan'ında hakkını yemiyeyim diğerlerine nazaran onladara bu duyguları güzel yansıttılar. :good:

Bölüm fena değildi aslında çok kötü bulmadım. hatalara rağmen beğendim. sadece Ben Mualla ve Fahriye'yi daha farklı düşünmüştüm. Aynalı-mahalleli de yanılttılar beni. :sad53:

sysdll
23-06-07, 08:58
günaydın forum milleti arkadaşları...
bir bölümü daha kazasız belasız atlatmanın sevinci ile karşınızdayım...(sanki ne olduysa)..

anladığım kadarıyla Yılmaz-cem karşılaştırması yapılıyor...bakıyorum çabuk yön değiştirmişsiniz...neyse sabah mahmurluğumu üzerimden atamadığım için bölüm hakkında detaylı yorumu ilerleyen saatlerde yapma niyetindeyim..

ama genel olarak bakmak gerekirse birkaç hata dışında çok eleştirilecek bir bölüm değildi...çok heyecanlı yada bizleri tatmin eden bir bölüm de değildi (belki de çoğu olayı bildiğimiz için bizlere pek heyecanlı gelmeyebilir...olayları hiçbir bilgisi olmayanlar gözü ile değerlendirmek lazım...bölümde ne olacağını bölümü izlerken öğrenen seyircinin tavrı önemlidir bence...)

dediğim gibi 2-3 mantık hatası ve inandırıcılık hatası dışında fazla göze çarpan bir bölüm değildi...ama benim en beğendiğim sahne ise Filiz'in Yılmaz'ın evine geldikten sonra ki tavırları ve davranışları...Tuba Büyüküstün'ü bir kez daha tebrik etmek istiyorum.gerçekten rolün hakkını layıkıyla vermiş....Bülent İnal'da güzel oynadı ama Tuba Büyüküstün gerçekten iyiydi...(özellikle Yılmaz'ın dokunmamasını istediği ve bebeğimi getir dediği sahne...)

bu arada dokundurmadan geçemeyeceğim...yahu şu özeti yazan arkadaşlar ya bölümü izlemiyorlar ya da ne söylenirse onu yapıyorlar...

Başlarına gelen felaketten Yılmaz’ı sorumlu tutan Filiz, ona hem bugünün hem de geçmişin hesabını sorar.

evet geçmişin hesabı şu cümle ile sorulmaktadır..."9 ay karnımda taşıdım ben onu..." bitti.hesap sorulmuştur...

neyse ayrıntılar daha sonra...
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

fatma-1721
23-06-07, 09:03

Arkadaşlar her ne kadar yazılanları gülümseyerek okusamda Cem - Yılmaz karşılaştırmalarının biraz dozu kaçmış gibi geldi bana. Bu kadar yeter sanırım :icon_whis inşallah gün içindede devam etmez. :sad53:

Filiz ve Yılmaz'ın her sahnesini savdim. zaten onlardan başkada kimsede kaçırılan bir çocuk endişesi, üzüntüsü sezmedim. Ömer ve Handan'ında hakkını yemiyeyim diğerlerine nazaran onladara bu duyguları güzel yansıttılar. :good:

Bölüm fena değildi aslında çok kötü bulmadım. hatalara rağmen beğendim. sadece Ben Mualla ve Fahriye'yi daha farklı düşünmüştüm. Aynalı-mahalleli de yanılttılar beni. :sad53:

Cok haklisin ama beni Mualla ve Fahriye degil,senaristler sasirrti,bukadarda sacmalik olmaz.... Fahriye-Filiz sahnesi cok güzeldi,Fahriyenin Filizin acisini paylastigi belliydi,bu ifadeyi cok güzel yansitti"kuskun olmasin,oglumuz bulunacak"demesi cok icten ve yerindeydi,ama cok kisa ve azdi bu sahneler,bu bölümde Mualla ve Fahriye karakterlerine cok az yer verildi,oysa onlarin sahneleri önemliydi,Mualla bir kez olsun Filizin yaninda degildi,Yilmaz-Mualla-Fahriye sahnesi bile cok kisaydi.
Mualla ve Fahriyenin gidecegi yere Asli gitti ,bu nasil bir mantiktir anlamadim!

arzuinan
23-06-07, 09:12
bu arada dokundurmadan geçemeyeceğim...yahu şu özeti yazan arkadaşlar ya bölümü izlemiyorlar ya da ne söylenirse onu yapıyorlar...

Başlarına gelen felaketten Yılmaz’ı sorumlu tutan Filiz, ona hem bugünün hem de geçmişin hesabını sorar.

evet geçmişin hesabı şu cümle ile sorulmaktadır..."9 ay karnımda taşıdım ben onu..." bitti.hesap sorulmuştur...

sysdll'cim, "9 ay karnımda taşıdım ben onu... hemde tek başıma" işte hesap sorma kızmı veya yapılan gönderme bu cümedeki "tek başıma" ibaresidir. Ha dersenki özetteki o cümlenin karşılığı bu mudur diye değil derim... Fakat ben halimden çok memnunum. biliyorsunuz o cümlenin olası sahneleri için ne kadar endişeliydim. koca hafta üzüldüğümle kaldım ama olsun ben şikayetçi değilim... Bu arada Filiz'in evden gitmesinide yadırgamadım. bebeğinin yokluğuna dayanamadığı için gitti. amacı olası "en küçük" sorunda Yılmaz'dan uzaklaşmak isteyeceği yünündeki tavrından değildi...

arzuinan
23-06-07, 09:19
Cok haklisin ama beni Mualla ve Fahriye degil,senaristler sasirrti,bukadarda sacmalik olmaz.... Fahriye-Filiz sahnesi cok güzeldi,Fahriyenin Filizin acisini paylastigi belliydi,bu ifadeyi cok güzel yansitti"kuskun olmasin,oglumuz bulunacak"demesi cok icten ve yerindeydi,ama cok kisa ve azdi bu sahneler,bu bölümde Mualla ve Fahriye karakterlerine cok az yer verildi,oysa onlarin sahneleri önemliydi,Mualla bir kez olsun Filizin yaninda degildi,Yilmaz-Mualla-Fahriye sahnesi bile cok kisaydi.
Mualla ve Fahriyenin gidecegi yere Asli gitti ,bu nasil bir mantiktir anlamadim!

Sonuna kadar katılıyorum. Bölüm boyunca ne zaman Mualla Sultan Filiz'in yanına gidecek diye bekledim durdum :sad53: Belirttiğin sahnede Fahriye gerçekten iyiydi duyguları güzel yansıttı. Ama o kadar fazlasını beklerdim. Bir halanın-babaannenin vermesi gerek tepkileri vermediler. Bunda tabiki senaryo-yönetmen hatası var ki yönetmenlik hatasının daha çok olduğunu söyleyebilirim. O sahnelerdeki duygu aktarımı yönetmenin işidir.

Herşeye rağmen bu senaryo ve yönetim şekliyle bu başarıyı yakalayan oyuncuları ayakta alkışlıyorum :happy0064

sysdll
23-06-07, 09:20
sysdll'cim, "9 ay karnımda taşıdım ben onu... hemde tek başıma" işte hesap sorma kızmı veya yapılan gönderme bu cümedeki "tek başıma" ibaresidir. Ha dersenki özetteki o cümlenin karşılığı bu mudur diye değil derim... Fakat ben halimden çok memnunum. biliyorsunuz o cümlenin olası sahneleri için ne kadar endişeliydim. koca hafta üzüldüğümle kaldım ama olsun ben şikayetçi değilim... Bu arada Filiz'in evden gitmesinide yadırgamadım. bebeğinin yokluğuna dayanamadığı için gitti. amacı olası "en küçük" sorunda Yılmaz'dan uzaklaşmak isteyeceği yünündeki tavrından değildi...

hayır tamam cümlenin sonunu hatırlamamış olabilirim.ama bu insanın yüzüne de böyle vurulmaz ki...:icon_sorr

:img-pilot
evet benim yukarıda eleştirdiğim özet cümlesinin tam karşılığı bu değildi...çünkü burada bir hesap sorma yok bence....sadece olayın sıcaklığı sebebi ile bir sitem var...eğer hesap sorma olsaydı "9ay karnımda taşıdım...hem de tek başıma...sen yoktun yanımda Yılmaz...tek başıma göğüs gerdim herşeye...senden en ufak yardım bile talep etmedim...şimdi bana bebeğime sahip çıkamadım diyorsun...hani söz vermiştin...hani sahip olacaktın..." diye gelişen bir cümle beklerdim...dediğim gibi sadece burada acılı bir annenin sitemi vardır.bence pek hesap sorma gibi durmadı...

bu arada benim ilgimi çeken nokta ise defterin ikinci sayfasına geçen izi bulma olayının aslının aklına geleceğini düşünmemdi...Yılmaz'ın aklına gelmesi beni şaşırttı..izleyiciye hep aslının birşeyler yapacağı izlenimi verildi ancak icraat Yılmaz'dan geldi...tüh aslı büyük bir fırsatı kaçırdı....

aslı demişken Filiz ile aslı arasında geçen " mutsuzluk üzerine yuva kurdum.böyle olacağını biliyordum..." ana temasını içeren konuşmanın çok gerekli olmadığını düşünüyorum...gereksiz yere konu dağıtıldı bence...Allah'tan aslı uzatıpta yine hikaye falam anlatmadı...:img-hyste :img-pilot

arzuinan
23-06-07, 09:28
aslı demişken Filiz ile aslı arasında geçen " mutsuzluk üzerine yuva kurdum.böyle olacağını biliyordum..." ana temasını içeren konuşmanın çok gerekli olmadığını düşünüyorum...gereksiz yere konu dağıtıldı bence...Allah'tan aslı uzatıpta yine hikaye falam anlatmadı...

Evet ya... bölüm boyunca o sahne kadar gereksiz başka bir sahne daha hatırlamıyorum. Zaten rahat izleyemediğim bir bölümün o sahnesinde, Filiz'in sözleri karşınında ne kadar sinirim varsa tepeme çıktı. :icon_twis

EvaLongoria
23-06-07, 09:31
Herkese günaydınlar... Arkadaşlar dizinin ilk bir saatlik kısmını maalesef izlememiş bulunmaktayım. Birisi özet geçebilir mi? Aslı neden Filizin yanında idi? Aslı nereden öğrendi bu olanları? Cem bebeği kaçırırken Filiz gördü mü? Filiz neden Yılmaz a haber vermeden gitti? Filiz Yılmaz'a çok mu kızdı?

Biliyorum birileri yanıtlayacak. Şimdiden teşekkürler..

Son kısımdaki yorumum : Cem gerçekten çok özentili davrandı ama bunu Yılmaz ile kıyaslamak manasında söylemiyorum. Gerçekten de tam bir baba gibiydi. Ayrıca aşık gibi. Keşke Yılmaz dan da böyle sahneler görebilseydik...

feride-ömer
23-06-07, 09:32
günaydın arkadaşlar cem muhabbeti sürüyor yine bence bu bölüm mantık hatalarıyla doluydu bir sürüyerde güldüm ben sanki komedi dizisi izliyormuşum gibi hissettim en çok ta yılmaza güldüm zaten adamı dövdü silahı almayı unuttu sonuçta kötü bir bölümdü diyebilirim oyuncular olmasa izlemezdim finale bir kala uzadıkça uzuyor iyi yorumlar:img-wink:

benim
23-06-07, 09:36
Herkese Günaydın

Milliyet Gazetesi Tv eki kısa özeti pek birşey yok ama ekleyeyim dedim.

Bebekten vazgeçmeyen Cem, Yılmaz ve Filiz'e doğrulttuğu silahın tetiğini çeker.Feride Ömer'den ayrıldıktan sonra bunalıma girmiştir.Yılmaz , Ömer'i ona sahip çıkması konusunda uyarır.Bakalım Filiz ve Yılmaz birbirine kavuşacak mı ?

yakupoglu61
23-06-07, 09:42
78 bölüm batırdınız bari son 2 bölüm hata yapmayın be kardeşim ,

cem hapisten kaçıyo son model arabalarda, villalarda oturuyo bizim garip yılmaz hala subaru kullanıyo ve gecekonduda yaşıyo bu nasıl bi çelişkidir...

tmm yılmaz çok önem vermiyo böyle şeylere ama başında olduğu şirket sıradan bi şirket değil hiç demezlermi snn gibi adam gecekonduda nasıl kalır diye...!

fatma-1721
23-06-07, 09:44
Herkese günaydınlar... Arkadaşlar dizinin ilk bir saatlik kısmını maalesef izlememiş bulunmaktayım. Birisi özet geçebilir mi? Aslı neden Filizin yanında idi? Aslı nereden öğrendi bu olanları? Cem bebeği kaçırırken Filiz gördü mü? Filiz neden Yılmaz a haber vermeden gitti? Filiz Yılmaz'a çok mu kızdı?

Son kısımdaki yorumum : Cem gerçekten çok özentili davrandı ama bunu Yılmaz ile kıyaslamak manasında söylemiyorum. Gerçekten de tam bir baba gibiydi. Ayrıca aşık gibi. Keşke Yılmaz dan da böyle sahneler görebilseydik...

günaydin evacim;yukardaki sorularinin cevabini bir bilebilsem canim,ben bölümü izledim ama bu sorulara hala cevap ariyorum...
Aslinin Filizin yanina neden gittigi sorusuna söyle cevap verebilirim,gecmis olsun demek icin,Filize destek olmak icin(Filize benim yuvami yiktin,bak allah cezani verdi dedirtmek icin...bunu yazdim cünkü Filiz buna benzer bir replik kullandi),Filizin yanina Mualla gitmedi ama Asli gitti sagolsun.
Nerden ögrendigine gelince,....orasini bende bilmiyorum
Filiz Cemi engellemeye calisti,arabanin pesinden kostu ama yetisemedi.
Filiz Yilmaza gereken tepkiyi verdi,kesinlikle abartmadi,"bu evde daha fazla kalamam,heryerde oglumun kokusu var"dedi ve Ömerle Müjganlara gitti.
Filiz Ceme Yilmaza haber vermeden ve de birakmadan gitti,cünkü bebeginin hayati icin korkuyordu.

sysdll
23-06-07, 09:45

şimdi nereden başlasak ki...aslı tam gidiyordu...yanında cemin resmi ile birlikte..meğer içten içe ceme karşı bir sevgi besliyormuş...sonra birden bir telefon geldi ve geri döndü...:img-hyste :img-hyste
böyle bişi olmadı tabi ki..

gelelim sorularının cevaplarına...

Aslı neden Filizin yanında idi? Aslı nereden öğrendi bu olanları?

aslı Filiz'in yanına destek olmak ve yardım edebileceği bir konu var mı onu sormak için gitti...(yardım meleği..:D) aslının nereden haberi olduğunu kimse bilmiyor zaten ya da kimin haber verdiğini...ama mualla sultan ya da telefon ettiği sırada biri söylemiş olabilir...

Cem bebeği kaçırırken Filiz gördü mü?
alırken görmedi ama arkasından giderken gördü...peşinden yalın ayak koşturdu.daha sonra arabaya binerken cem karşılaştılar ve Filiz ceme yalvarmaya başladı...sonra Yılmaz geldi hem cemi hem de Filiz'i gördü ve onun yanına gitmek için hamlesine devam etti...cem araba ile uzaklaşırken Filiz "cem nolur bırak Can'ı" şeklinde yalvarışına devam etti ve yere yığıldı..Yılmaz gitti falam işte...

Filiz neden Yılmaz a haber vermeden gitti?

Filiz eğer o anda Yılmaz'a haber vermek için uğraşsaydı ben bu senaristleri ne yapardım varın gerisini siz düşünün...çünkü ortada Yılmaz yok...Filiz şokta...o anda sağlıklı düşünmüyordu zaten...işin içine bir de tosunCan'ın hayatı girince yine kendi bildiğini yaptı...Filiz ile ilgili olarak şu dikkatimi çekti...cemden gelen telefon üzerine eve gittiği zaman tosunCan'ı kucağına aldığında dünyayı umursamıyordu...hiçbir şeyi duymuyordu...cem ona "sen ben ve oğlumuz beraber aile olacağız...hem bir de kız çocuk yapmamız lazım..buralardan gidelim ve mutlu olalım..oğlumuzu en iyi yerlere götürelim...blaa bllaa" gibi cümleler kurduğunda en ufak bir tepki bile vermiyordu.sanki onları duymuyordu...burası bence güzel düşünülmüş...:D

Filiz Yılmaz'a çok mu kızdı?

şunu söyleyeyim de sen de kızma oranını tahmin edersin artık...

"9ay karnımda taşıdım...hem de tek başıma..." bunun üzerine Yılmaz onu sakinleştirmek için kucaklamak ister ama Filiz " dokunma bana Yılmaz..dokunma...bana oğlumu getir...ben burada onun kokusuyla yaşayamam...blaa blaa" gibi sözler söyleyip müjganın evinin yolu tutar...

istediğin soruların cevapları bu şekilde...yine uzun oldu ama olsun....gün yeni başlıyor...hafta uzun...:img-hyste :img-pilot

EvaLongoria
23-06-07, 10:00
ay sysdll canım teşekkür ederim valla izlemiş kadar oldum zaten Rabish de resim eklemiş onlara bakarak okuyunca fotoroman tadında oluy kihkih :)

Filiz Yılmaz a kızdı ama oğlunun kokusuna dayanamayacağı için Müjganlara gitti demek ki?! E ben olsam bende duramazdım. Yılmaz da arkasından dumur şeklinde bakmış olmalı ki resimler onu gösteriyor.

SBR
23-06-07, 10:02
efem herkese günaydınlar :happy0064 gerçektende facia bir bölüm izledik :img-yes: ama artık alıştık bu tip bölümlere bari final düzgün yapılmış olsa bu senarist grubu düşününce bir imza yazılmalı diye düşündüm

mutlu bir final için;

EvaLongoria
23-06-07, 10:03
günaydin evacim;yukardaki sorularinin cevabini bir bilebilsem canim,ben bölümü izledim ama bu sorulara hala cevap ariyorum...
Aslinin Filizin yanina neden gittigi sorusuna söyle cevap verebilirim,gecmis olsun demek icin,Filize destek olmak icin(Filize benim yuvami yiktin,bak allah cezani verdi dedirtmek icin...bunu yazdim cünkü Filiz buna benzer bir replik kullandi),Filizin yanina Mualla gitmedi ama Asli gitti sagolsun.
Nerden ögrendigine gelince,....orasini bende bilmiyorum
Filiz Cemi engellemeye calisti,arabanin pesinden kostu ama yetisemedi.
Filiz Yilmaza gereken tepkiyi verdi,kesinlikle abartmadi,"bu evde daha fazla kalamam,heryerde oglumun kokusu var"dedi ve Ömerle Müjganlara gitti.
Filiz Ceme Yilmaza haber vermeden ve de birakmadan gitti,cünkü bebeginin hayati icin korkuyordu.

fatma ablacım sana da teşekkür ederim sağolasın...

peki bu kırmızı olarak işaretlediğim yeri anlamadım. Filiz mi Aslıya dedi böyle bir şey ?

fatma-1721
23-06-07, 10:06
fatma ablacım sana da teşekkür ederim sağolasın...

peki bu kırmızı olarak işaretlediğim yeri anlamadım. Filiz mi Aslıya dedi böyle bir şey ?

Evet canim aynen öyle Filiz Asliya "baskasinin acisi üstüne mutluluk kurulmaz,bu benim cezam" gibi bir replik kullandi,Asli konuyu kapatti.

feride-ömer
23-06-07, 10:08
efem herkese günaydınlar :happy0064 gerçektende facia bir bölüm izledik :img-yes: ama artık alıştık bu tip bölümlere bari final düzgün yapılmış olsa bu senarist grubu düşününce bir imza yazılmalı diye düşündüm

mutlu bir final için;

sanada günaydın sbr evet facia bir bölüm izledik hala şoktan kurtulamadık evet artık alıştık bari final düzgün yapılmış olsa ama sanmıyorumj yinede iyimser olmak lazım ayrıca bir imzada karar kıldın demek güzel olmuş imzan iyi yorumlar

mutlu bir final için;

senaristlerimiz bu bölümü kötü çekmişlerse lütfen bunca yılın hatrına tekrar çeksinler:img-wink:

EvaLongoria
23-06-07, 10:10
Evet canim aynen öyle Filiz Asliya "baskasinin acisi üstüne mutluluk kurulmaz,bu benim cezam" gibi bir replik kullandi,Asli konuyu kapatti.

vay be.. demek öyle söyledi. o anda onu düşünüyor ne kadar enteresan. ama insan o psikoloji ile sanırım böyle şeyler düşünür.
aslı yine de çöküntü halinde değil ki :) sanki sevdiği adamı kaybetmemiş gibi.

SBR
23-06-07, 10:12
sanada günaydın sbr evet facia bir bölüm izledik hala şoktan kurtulamadık evet artık alıştık bari final düzgün yapılmış olsa ama sanmıyorumj yinede iyimser olmak lazım ayrıca bir imzada karar kıldın demek güzel olmuş imzan iyi yorumlar

mutlu bir final için;

senaristlerimiz bu bölümü kötü çekmişlerse lütfen bunca yılın hatrına tekrar çeksinler:img-wink:

merhaba sevgili arkadaşım baktım yorumlara cem hayranlığı devam etmiş sevgili filizim oyacak hepsini:img-hyste :img-hyste doğru böyle bir imzada karar kıldım finalden hiç bir beklentim yok:good: karakterler ne hale getirildi yazık oldu güzelim diziye:icon_sorr

mutlu bir final için;

Neslihan17
23-06-07, 10:15
herkese günaydın..
facia bir bölümün ardından çekilmez bir cumartesi. elimizde konuşacak doğru düzgün malzeme bile yok. gerçekten bölümü izlediğimde tekrar tekrar isyan ettim. finalden önce böyle bir bölüm izlemeyi haketmemiştik. tubanın harika oyunculuğu olmasa gerçekten çekilmezdi bu dizi. ayrıca bölümün son sahnesinde yılmazdan beklediğim replikleri filizden duydum. kutluyorum filizi. "hadi vur senden kurtulmanın tek yolu buysa öldür hadi" gibi sözler söyledi. zaten filiz cem çağırdığında gitmeseydi yılmaz yine bulamazdı bebeği bundan eminim. yılmaz son 3 bölümdür resmen salakları oynuyor. biraz ağır bi tabir ama öyle kusura bakmayın.

sysdll
23-06-07, 10:16
merhaba sevgili arkadaşım baktım yorumlara cem hayranlığı devam etmiş sevgili filizim oyacak hepsini:img-hyste :img-hyste doğru böyle bir imzada karar kıldım finalden hiç bir beklentim yok:good: karakterler ne hale getirildi yazık oldu güzelim diziye:icon_sorr

mutlu bir final için;

evet forumda dün akşamdan beri Yılmaz-cem karşılaştırması yapılıyor hatta cemi üstün bile çıkarıyorlar...sorarım size biz cemi sorduğumuz zaman bizi topa tutup diri diri gömen arkadaşlara ne oldu acaba?...:img-hyste :img-pilot

yok hayır biz mi hata yaptık?? haksızmıyım sbr...şimdi ise cemin bir anlık şefkat kırıntıları karşısında Yılmaz ile kıyaslanıyor...oldu olacak cemi öldürmeyip çocuklara masal anlatan tonton şefkatli dede yapalım, olsun bitsin...:img-hyste :happy0064

feride-ömer
23-06-07, 10:17

mutlu bir final için;

evet gizli bir hayranlık varmış forumda filizimi dört gözle bekler oldum belki filizimde cem hayranı olmuştur düşünmek bile istemiyorum imzan güzel ama benim de finalden hiç bir beklentim yok ama iyimser olmak lazım evet karakterlere acıyorum ben sezon başından beri 180 derece döndürdüler hepsini çok yazık oldu offf çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali:sad53:

SBR
23-06-07, 10:22
evet forumda dün akşamdan beri Yılmaz-cem karşılaştırması yapılıyor hatta cemi üstün bile çıkarıyorlar...sorarım size biz cemi sorduğumuz zaman bizi topa tutup diri diri gömen arkadaşlara ne oldu acaba?...:img-hyste :img-pilot

yok hayır biz mi hata yaptık?? haksızmıyım sbr...şimdi ise cemin bir anlık şefkat kırıntıları karşısında Yılmaz ile kıyaslanıyor...oldu olacak cemi öldürmeyip çocuklara masal anlatan tonton şefkatli dede yapalım, olsun bitsin...:img-hyste :happy0064

bunu en iyi ben bilirim sevgili sysdll yaww aslı-cem olsun ona meleğim desin dedim forum linç ediyodu beni.:good: şimdi yorumları okuduğumda forumda bir cem hayranlığı varmış ve böyle bir bölüm bekliyorlarmış dedim:img-hyste :good: yılmazı hemen harcadılar ben diyorum filizim yok forumda yoksa dağıtırdı ortalığı:img-pilot :img-pilot

bego87
23-06-07, 10:25
Herkese günaydınn:)
Rezalet bi bölümün ardından pek fazla söylenicek bişey yok aslında ama forumdaki arkadaşlarım gibi FİLİZ-CEM diyorum:img-hyste :img-hyste
Nasıl denmezki ben bile izlerken keşke babam cem olsa diye düşündüm :img-hyste :img-hyste
Filizde Cem bundan sonra beraber olucaz falan derken gayet mest durumdaydı oda ayrı bi saçmalıktı zaten .Neyse finalden artık hiç bi beklentim yok zaten kısa özettede hala kavuşabilcekler mi yazmışlar .Kavuşurlar kavuşurlar ama gene boş ve saçma bi şekilde..:img-hyste

SBR
23-06-07, 10:25
evet gizli bir hayranlık varmış forumda filizimi dört gözle bekler oldum belki filizimde cem hayranı olmuştur düşünmek bile istemiyorum imzan güzel ama benim de finalden hiç bir beklentim yok ama iyimser olmak lazım evet karakterlere acıyorum ben sezon başından beri 180 derece döndürdüler hepsini çok yazık oldu offf çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali:sad53:

bu konuda haklısın yani iyimser olmak konusunda ama maalesef ben öyle olamıyorum normal bölümde bu kadar mantık hatasını yapan senaristlerin finalde neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum:good:

mutlu bir final için;

fatma-1721
23-06-07, 10:29
vay be.. demek öyle söyledi. o anda onu düşünüyor ne kadar enteresan. ama insan o psikoloji ile sanırım böyle şeyler düşünür.

Bölümü yeniden izliyorum da Filiz-Asli konusmasinda birsey farkettim.
Asli Filize"Yilmaz nerde?"diye sorunca Filiz"ne yaptigini bilmiyorum"diye cevap verdi,bunu söylerken kizgin ve Yilmazi suclayan bir ifade vardi yüzünde,...ardindan da Asliya"Bu benim cezam-ben seni mutsuz ettim Asli" dedi.Bu repligin anlamini simdi anladim:Filiz Yilmazi sade bebek konusunda degil,Asli konusunda da sucluyor,madem beni seviyordun Asliyi niye isin icine karistirdin diye,yüz ifadesi,söyledikleri bunu gösteriyor.

aslı yine de çöküntü halinde değil ki :) sanki sevdiği adamı kaybetmemiş gibi.[/QUOTE]

Asli Yilmazi gercekten sevmedi ki ,cektigi aile sicakligi özlemiyle sevdigini sandi.

tugi_gs
23-06-07, 10:32
slm arkadslar..dün tubam süperdi..yine oyunculugunu gösterdi..bi de sonu cok güzeldi..filiz ve yılmaz aşkları o kadar büyük ki birbirleri için ölümü bile göze aldılar..kısacası cok güzel bir bölümdü...:happy0064

feride-ömer
23-06-07, 10:32
bu konuda haklısın yani iyimser olmak konusunda ama maalesef ben öyle olamıyorum normal bölümde bu kadar mantık hatasını yapan senaristlerin finalde neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum:good:

mutlu bir final için;

evet sbr ama ancak böyle sakinleşmek lazım çünkü bende iyimser olamıyorum dediğin gibi normal bölümde bu kadar matık hatası senaristlerin finalde ne yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum nasıl olucak acaba özette çok sıradan olmuş hayret birşey yaa offff çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali:sad53:

EvaLongoria
23-06-07, 10:38
Bölümü yeniden izliyorum da Filiz-Asli konusmasinda birsey farkettim.
Asli Filize"Yilmaz nerde?"diye sorunca Filiz"ne yaptigini bilmiyorum"diye cevap verdi,bunu söylerken kizgin ve Yilmazi suclayan bir ifade vardi yüzünde,...ardindan da Asliya"Bu benim cezam-ben seni mutsuz ettim Asli" dedi.Bu repligin anlamini simdi anladim:Filiz Yilmazi sade bebek konusunda degil,Asli konusunda da sucluyor,madem beni seviyordun Asliyi niye isin icine karistirdin diye,yüz ifadesi,söyledikleri bunu gösteriyor.

Asli Yilmazi gercekten sevmedi ki ,cektigi aile sicakligi özlemiyle sevdigini sandi.[/QUOTE]

Hmm demek Yılmaz'a bunun içinde kızgın. Ama Filiz de pek bir şans tanımadı ki. Daha doğrusu bu ikisi adam gibi konuşamadıkları için arap saçına döndü herşey. Yine de Aslı kimseye beddua etmedi. Mutluluklar diledi. Ve hala da onlarla görüşmesi gerçekten de aile özleminden kaynaklanıyor olabilir.

SBR
23-06-07, 10:38
evet sbr ama ancak böyle sakinleşmek lazım çünkü bende iyimser olamıyorum dediğin gibi normal bölümde bu kadar matık hatası senaristlerin finalde ne yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum nasıl olucak acaba özette çok sıradan olmuş hayret birşey yaa offff çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali:sad53:

ben zaten özete falan bakmıyorum benim bildiklerimden fazla bir şey söylemiyor artık beklemedeyiz bir devir sona eriyor ıhlamurlar altında bitiyor ama tamamen hayal kırıklığı ile geri gelecem efem kendinize iyi bakınbye bye

mutlu bir final için;

final bölümü yeni senarist grup tarafından yeniden çekilsin

chimeneyes
23-06-07, 10:46
arkadaşlar bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama ben dünkü bölümden hiç zevk almadım son ana kadar gerçekten adam akıllı biişiyler olurmu diye emrak ettimde izledim ama çok sıkıldım dün izlerken heleki o filiz yılmaz can bebeğin cem.in evinden kaçma sahnesi bebeği kendilerin 10km öteye koyuyolar ondan sorada cem hemen kapıo tabi.. okadar uzağ nie koyduklarını anlamadım feride ömer olayıda çok yavandı nebilim ben hiç beğenmedim dünkü bölümü.... finale kalmış 1 hafta bunu yaparak bence bize hakaret ediyorlar.. bu dizide bizde bundan fazlasını hakediyoruz....

feride-ömer
23-06-07, 10:49
ben zaten özete falan bakmıyorum benim bildiklerimden fazla bir şey söylemiyor artık beklemedeyiz bir devir sona eriyor ıhlamurlar altında bitiyor ama tamamen hayal kırıklığı ile geri gelecem efem kendinize iyi bakınbye bye

mutlu bir final için;

final bölümü yeni senarist grup tarafından yeniden çekilsin

sbr moralimizi bozmayalım arkadaşım iyimser bak yoksa üzülürsün neyse bekliyoruz bye bu arada kuzene ne oldu yaa son bölümmü giricek diziye biri bana söyleyebilirmi ne olur:img-wink:

SELİN ASLAN
23-06-07, 10:53
arkadaşlar yorumlarınızı okudum haklısınız.ama ben bunca mantık hatasına rağmen senaristlerin bizlere iyi bir final hazırladıklarını düşünüyorum.herşeye rağmen umudumu yitirmedim ıhlamurlar altındayı iyi hatırlayacağımız bir bölüm izleyeceğiz.(inşallah):img-in_lo

asslli
23-06-07, 10:56
yeter cem yeter artık güzelim dizinin içine girdin ve gelmenle beraber yapmadığın kalmadı çekceksen çek tetiğide sen de rahat et bizde rahat edelim bitsin bu işkence final olcak biz hala filizle yılmaz kurtulcak mı cem bu sefer napcak diye düşünüyoruz

bu arada cem yılmazı aradığında aklıma forumda yazılan skeç geldi aklıma gülümsemişim bizimkilerde noluyo şimdi gülüncek ne var sanki fln dediler garip oldu tabii

sysdll
23-06-07, 11:00
arkadaşlar yorumlarınızı okudum haklısınız.ama ben bunca mantık hatasına rağmen senaristlerin bizlere iyi bir final hazırladıklarını düşünüyorum.herşeye rağmen umudumu yitirmedim ıhlamurlar altındayı iyi hatırlayacağımız bir bölüm izleyeceğiz.(inşallah):img-in_lo

dizinin hatırlamak istediğim kısımları ilk sezon ve ikinci sezonda ki 10 bölüm...ondan sonrası benim için olsa da olur olmasa da olur...

final için düşüncelerime gelirsek ben açıkçası pek birşey beklemiyorum.çünkü 2.sezon ilk10 dan sonra yapılanlara bakarsak haksız olmadığımı düşünüyorum...artık bu noktadan sonra finalde "aaaa...mükemmel olmuş...hiç beklemiyordum ama süper..." cümlelerini kuracağımı sanmıyorum...dizi benim için 73.te bitmişti...(her ne kadar hatırlamak istediğim kısımlar 2.sezon ilk10 dan sonra bitse de...)..
bundan sonra yapılacak olanlar senaristlerin son işkence teknikleri ile çırpınışları olur...

bu arada haberler kısmında geçen Tuba ve Bülent'in yeni bir projede daha birlikte olacakları haberine istinaden birşey söylemek istiyorum....bakarsınız bu projenin senarist grubu bizimkiler olur ne dersiniz.....:img-hyste :img-hyste
(dövmeyin yeter...)

feride-ömer
23-06-07, 11:04
dizinin hatırlamak istediğim kısımları ilk sezon ve ikinci sezonda ki 10 bölüm...ondan sonrası benim için olsa da olur olmasa da olur...

final için düşüncelerime gelirsek ben açıkçası pek birşey beklemiyorum.çünkü 2.sezon ilk10 dan sonra yapılanlara bakarsak haksız olmadığımı düşünüyorum...artık bu noktadan sonra finalde "aaaa...mükemmel olmuş...hiç beklemiyordum ama süper..." cümlelerini kuracağımı sanmıyorum...dizi benim için 73.te bitmişti...(her ne kadar hatırlamak istediğim kısımlar 2.sezon ilk10 dan sonra bitse de...)..
bundan sonra yapılacak olanlar senaristlerin son işkence teknikleri ile çırpınışları olur...

bu arada haberler kısmında geçen Tuba ve Bülent'in yeni bir projede daha birlikte olacakları haberine istinaden birşey söylemek istiyorum....bakarsınız bu projenin senarist grubu bizimkiler olur ne dersiniz.....:img-hyste :img-hyste
(dövmeyin yeter...)

sysdll arkadaşım ağzından yel alsın hayatta izlemem ben o zaman o diziyi bir işkenceye daha katlanamam yok ayyy tüylerim kalkıyor aklıma geldikçe korkuyorum aman uzak olsun:sad53:

feride-ömer
23-06-07, 11:25
arkadaşlar forum çok sakin gerçi yorum yapacak birşey kalmasada yazalım yine çok arıycaz bu günleri ama iyimser olalımj değilmi ayrıca sevgili sysdll arkadaşım bana alınmadın değilmi yani ben seni kırmak için yazmadım bir an düşününce acayip oldum ve korktum yanlış anlama ben forumda kimseyi kırmak istemem iyi yorumlar:img-wink:

eylül-emreAltuğ
23-06-07, 11:25
herkese günaydın öncelikleee....
dün akşamki bölümümüz güzeldi ama yeter dedirtecek türdeydi yaa onca olan mantık hataları (zaten mantık hataları bölümüne bakılırsa herşey yazılmış diyebiliriz) finale son bölüm kala hala cemli ve olaylı sahneler izlememiz off yaa olmuyor valla böylee hem onlara hemde bize çok çektirdiler bunlar ya bu bölümü güzle eğlenceli izleseydik filiz ağlamasaydıı neyse.........
haftaya son bölüm yanılmıyorsam umarım şanına yakışır bir final olur gerçi cem daha sağken hiç sanmıyorum ama eminim gelecek bölümün %75'ni cemle oalyı kapatmakal geçiiriler %25'ni de dizinin sonlarında mutlulukla geçiiriler ve bize son diye bitirirler neyse bakalım fragman gelince görecez elbet....

mystery_ksk
23-06-07, 11:29
Akşamki bölüm yine mantık hatalarıyla doluydu.Yılmaz ve Filizin çocuğu kaçırılıyor ortada Mualla Hanım yok.Fahriye 1-2 kelime ediyor.Her zaman bağırıp çağıran Handan hanım sessiz sanki 40 kat yabancının çocuğu kaçırıldı.Senaristler bu dönem bir çok şeyi havada bıraktılar hala dahada devam ediyolar.Umarım final beklentilerimizi karşılar.Bu diziyi izlenir kılan tek şey OYUNCULAR,bu dizinin başarısı tamamen Oyuncuların başarısıdır.

BestFan
23-06-07, 11:30
bir sürü saçmalığı olmasına rağmen ben beğendim yine de aslında güzel bölüm olduğu söylenemez ama 2 hafta sonra bir daha hiç yeni bölüm izleyemeyeceğimizi düşününce buna da şükür diyorum. benim bu bölümdeki en çok hoşuma giden sahne son sahnede filizin yılmazı bırakmayı reddetmesinden sonra yılmazla bakışmalarıydı. Gerçekten her ikisi de oyunculuklarını konuşturdular yine. birbirlerine çok anlamlı bakıyorlar. Zaten bu senaryoyla dizinin buralara kadar gelmesindeki en büyük etken de oyunculardı bence Ayrıca tuba&bülenti tekrar birlikte oynarken görecek olmamız dizinin bitecek olmasından duyduğun üzüntüyü de azalttı.

sudemnaz
23-06-07, 11:46
önceki sayfalardaki bölüm yorumlarını okudum :)
çoğunluk cem sever olmuş,haklısınız cem dün melekti müthiş bir babaydı...
dünkü bölüm ikinci sezondaki bütün bölümler gibi beklentilerimi karşılamadı...
filiz yılmaza hesap güye hesap sorduğu sahneler yetersizdi yılmazın üstüne daha çok gelmesini beklerdim yılmazın bebeği bulmak için daha çok çaba harcamasını isterdim hareketsiz bir bölümdü...
sonu güzeldi yılmaz cemi çok iyi dövdü :D silahı uuntmak zorundaydı yoksa her şey yolunda giderdi...
gelecek haftaki bölümün fragmanında kesin yılmazla filizi ya da birini öldü gösterirler ama inanmayın bütün olumsuzluklara rağmen güzel bir bölüm olacak...:happy0064

sysdll
23-06-07, 11:49
arkadaşlar forum çok sakin gerçi yorum yapacak birşey kalmasada yazalım yine çok arıycaz bu günleri ama iyimser olalımj değilmi ayrıca sevgili sysdll arkadaşım bana alınmadın değilmi yani ben seni kırmak için yazmadım bir an düşününce acayip oldum ve korktum yanlış anlama ben forumda kimseyi kırmak istemem iyi yorumlar:img-wink:

yok hayır alındığım falam yok....bunu nereden çıkardın...
bölüm hakkında yorum yapmayı çok isterdim hatta cümlelerimi bile kurdum ama sonra düşününce gerek oladığına karar verdim...çünkü yorumlar hep birbirinin aynısı olacaktı...daha önce yaptığımız bölüm yorumlarında pek bir farkı olmayacaktı....fark sadece Ekrem-aysel cephesinde ve feride-ömer cephesinde....şimdi anlaşıldı ömerin ferideyi nasıl affedeceği ve birleşecekleri...feride terzi olacak ve eski mesleğine dönmeyecek...böylelikle ömerin istediği olacak.....(feride:ömer ne kadar mesudum....ömer: ferriiiddeee ...ffeerriiddeee...:img-hyste )

hani olur ya misafirliğe gidersin ya da tatile çıkarsın...artık sonuna gelmişsindir ve yavaş yavaş valizlerini toplama vakti geliyordur...işte sanırım bizim içinde bu vakitler geldi...nereden nereeyeee...ne kışlar ne yazlar geçti...

ıhlamurlar kaç kere çiçek açıp yaprak döktüler....neyse hüzünlü veda sonraki haftaya...:D:img-pilot (benden beklenmiyor hüzünlü yazı biliyorum...açıkçası ben de kendimden beklemiyorum..:happy0064 )

sysdll
23-06-07, 11:52
bebekten vazgeçmeyen cem,yılmaz ve filiz'e doğrulttuğu silahın tetiğini çeker feride,ömer'den ayrıldıktan sonra bunalıma girmiştir yılmaz,ömer'i ona sahip çıkması konusunda uyarır bakalım filiz ve yılmaz birbirine kavuşabilecek mi?

kaynak:milliyet tv

BU NE BEE

bu mu ne? bu hafta ki bölümün özeti..:img-hyste hayır iyice suyunu çıkardı haberler...ya çok uçuk gösteriyorlar ya da geriden takip ediyorlar...inanın çoğu insan bizim kadar şanslı değil..biz çoğu şeyi bildiğimiz için bölümleri gerilimsiz izleyebiliyoruz...bunları okuyan ve ancak bölümü izlediği zaman diziden haberdar olan çoğu insan son bölümün mutsuz biteceğini düşünebilir...:img-pilot
çünkü fragmanlar 73teki gibi yanıltıcı hazırlanıyor ve bilgisi olmayan izleyicileri acaip geriyor...canlı örnekle mevcut...biz öylemiyiz?? cem silahı doğrultuyor arkadaşların aklına yazılan senaryolar gelip gülüyor...evet bende bazen gülüyorum....çok rahat gördüm canım....:img-hyste :img-hyste

ama şunu itiraf edeyim ki en iyi gerilimi 73ün fragmanında verdiler...normal bir izleyici gözü ile ilk izlediğim (ki ben anormalim ya) zaman çok etkilenmiştim...bildiklerimi aklımda çıkarıp hiçbirşey bilmiyormuş gibi izlediğimde işlerini güzel yaptıklarını daha iyi anladım...:good: :good: :img-hyste

sude9
23-06-07, 11:54
Akşam ki bölümün tek güzel yaı Filiz ile ilgli olanıydı,özellikle bebeğinin ağlamasını hissederek onunda ağlaması,üzülmesi en etkileyici sahnesiydi...bu bölüm yine harap ettiler kızı,kalmış bir bölüm gülse ne olacak,hoş o gülümsemeyi de son dakikalara saklarlar...Yılmaz için ise üzüldüğüm tek kısım yatağa oturp boş beşiğe baktığı kısımdı...diğer sahnelerde ki Yılmaz pes artık dedirten şekildeydi...Bebek kaçırılmış peşine Aynalı'yı gönderiyor kendisi Filiz'in yanında kalıyor,kızn yanında abisi var sen düşsene bebeğinin peşine,Filiz dye bağırıyor o kadar...

Filiz'in Yılmaz'a hesap soruşu forumdaki kadar şiddetli olmamış,daha fazlasını bekliyordm ama olsun bu kadarı da yeterli....Filiz'in resimlere ve videoya baktığı ağladığı sahneler çok hüzünlü olmuştu....

Yılmaz bebeğinin kaçırıldığını unutmuş olacak ki kendi dedini unuttu Feride ile Ömer'in derdine düştü...yahu sanane onların işinden,sen başına gelenlere bir hal çare bulsana,ondan sonra istediğin kişinin sorunlara müdahale et....

Aslı'ya hesap sorması da ilginç...kendin söz verdiğin halde Filiz'in yanında ayrılıyorsun sonra Aslı birşey yapamayınca söyleniyorsun....Adresi öğrenmeiçin karakalem ile üzerini geçmekte hoş olmuş hani,hoş o yazı çıplak gözlede okunabilirdi ama işin içine ekşın katmek için o sahneyi lüzumundan fazla izlettiler...

Son sahnede ki Yılmaz ise tam faciaydı..Cem'i bir güzel pataklamışsın ellerin sağlık ama silahı onun yanına bırakman,onu tamam etkisiz hale getirmeden duvarları atlamaya kendini şartlandırman yok mu pes artık Yılmaz...bebeğide kendilerinden uzağa koyuyorlar Cem'in alması kolaylaşsın diye...silahada mavi ışık çok çarptı,eğer polis ise iyi nişancı değil herhalde,o kadar zamana rağmen müdahale edemedi...

Handan'ı sevmem ama gerçek anne gibi duruyor kızı ve torunu için üzülüyor,gözyaşı döküyordu...Mualla ise tanımadığı insanların başına gelmiş olayı dinler gibiydi...hiç duygu yoktu,Müjgan bile ondan daha çok üzüntülüydü

Cem için söyleyecek söz yok....süper baba,ötesi yok:img-hyste

forever_bim
23-06-07, 11:58

Arzu Ablacım

Cem'den en fazla nefret eden kişi olarak akşam Cem'in halini görünce acaba mı dediğime göre sorun var bu işte demektir. Senaryo ve senaristler bizi bu hale getirdi.

forever_bim
23-06-07, 12:01
Yılmaza'a artık bir sahnede koptum. Feride'yle Ömer'den sana ne be adam? Karın yok oğlun yok. İşte Feride en azından daha güvenli bir yerde, Ömer de giderek çözülüyor düzelirler nasılsa. O kalkmış Güzin Abla'lık oynuyor. Geçmişteki hallerini bilmesek bari.

sysdll
23-06-07, 12:02
Arzu Ablacım

Cem'den en fazla nefret eden kişi olarak akşam Cem'in halini görünce acaba mı dediğime göre sorun var bu işte demektir. Senaryo ve senaristler bizi bu hale getirdi.

hasan bari sen yapma gözünü seveyim...demek biz cem dediğimizde boşuna linç edilmişiz...peki bu kadar infial nedendi peki..:img-hyste bizim günahımız ne? benim aklıma hiç acaba sorusu gelmedi..iyici sıyırmış dedim...ama aklıma ilk olarak forumun ne tepki vereceği geldi...biraz destek bekliyordum ama açıkçası bu kadarını beklemiyordum....:img-hyste :img-hyste

cemi kime verelim...?:img-pilot :img-hyste

lawinia
23-06-07, 12:03
benim aklıma su takıldı feride nasıl bu kadar rahat kendine bir hayat kuruyor? menajerine ne oldu? tamam o gece sahneye cıktı ama yarım kaldı ve sonra da polisler geldi, sözlesmeyi de geri almadı yani o menajer böyle sözünde duran biri miydi de yırttı attı sözlesmeyi?
milliyetteki özette cem tetiği cekiyor diyor peki bizim ciftimiz gelecek bölümde gayet iyi olacaksa (setteki resimlerden böyle anlasılıyor) cem kendini mi vuruyor? yoksa o kadar yakından isabet ettirememesi biraz sacma olur ya da özet mi yanlıs acaba?

sudemnaz
23-06-07, 12:07
Yılmaza'a artık bir sahnede koptum. Feride'yle Ömer'den sana ne be adam? Karın yok oğlun yok. İşte Feride en azından daha güvenli bir yerde, Ömer de giderek çözülüyor düzelirler nasılsa. O kalkmış Güzin Abla'lık oynuyor. Geçmişteki hallerini bilmesek bari.

yılmazla ömer kanka oldu ölümüne gangayık...
yılmazın durumu içler acısı filizle canı unutmuş iyilik yapmaya çalışıyor aklınca
hem de kime eski düşmanına...
yılmazı senaryo çok fena bozdu nerde eski yılmaz çocuğu ortalıkta yok bahçede oturmuş serinleniyor afrika sıcakları onu da vurmuş...
bu bölümde filiz dışında herkes sakindi ben küçük çaplı kıyamet sahneleri bekliyordum...
yılmaz bari bir yerlere vursa ceme duyduğu kini görsek offf beğenmedim işte...
cemin yüzünü gözünü kan etti ama ben yiine tatmin olmadım
mutlu bir final için cem ölmeden asla...
basın özetinin de özeti insanları korkutmaya yönelik ama biz neyin ne olacağını biliyoruz her şeye rağmen final güzel olacak çok umutlanmayın yine unutulan şeyler olacak kanımca...

sysdll
23-06-07, 12:08
benim aklıma su takıldı feride nasıl bu kadar rahat kendine bir hayat kuruyor? menajerine ne oldu? tamam o gece sahneye cıktı ama yarım kaldı ve sonra da polisler geldi, sözlesmeyi de geri almadı yani o menajer böyle sözünde duran biri miydi de yırttı attı sözlesmeyi?
milliyetteki özette cem tetiği cekiyor diyor peki bizim ciftimiz gelecek bölümde gayet iyi olacaksa (setteki resimlerden böyle anlasılıyor) cem kendini mi vuruyor? yoksa o kadar yakından isabet ettirememesi biraz sacma olur ya da özet mi yanlıs acaba?

gazetenin özeti ile ilgili yorumumu daha önce yazdım...ama pekiştirmek namına söylemk istiyorum ki sıcaktan ne yazacaklarını şaşırmışlar...sıcak beyinlerine işlemiş...bu yazdıkları bu bölümde olanlar ve son bölümün başı...ayrıca cemin ne yapacağı hala belirsiz...intihar etme olasılığı da var vurulma olasılığı da...sonuçta cem gidici...bizimkiler kalıcı...bir de şu soru var " Filiz ve Yılmaz kavuşabilecekler mi?" yok kavuşamayacaklar...cem öldükten sonra Filiz yas tutacak ve Yılmaz'dan çocuğuna cem kadar sahip çıkamadığı için boşanacak ve yüklü bir miktar mal elde edecek...böylelikle cemden alamadığı paraları Yılmaz'dan tahsile etmiş olacak...sonra şirket kuracak...ömer gelip bu şirketi batıracak....

bu özetin devamı ancak böyle olur...:img-hyste :img-hyste :img-pilot

feride-ömer
23-06-07, 12:08
yok hayır alındığım falam yok....bunu nereden çıkardın...
bölüm hakkında yorum yapmayı çok isterdim hatta cümlelerimi bile kurdum ama sonra düşününce gerek oladığına karar verdim...çünkü yorumlar hep birbirinin aynısı olacaktı...daha önce yaptığımız bölüm yorumlarında pek bir farkı olmayacaktı....fark sadece Ekrem-aysel cephesinde ve feride-ömer cephesinde....şimdi anlaşıldı ömerin ferideyi nasıl affedeceği ve birleşecekleri...feride terzi olacak ve eski mesleğine dönmeyecek...böylelikle ömerin istediği olacak.....(feride:ömer ne kadar mesudum....ömer: ferriiiddeee ...ffeerriiddeee...:img-hyste )

hani olur ya misafirliğe gidersin ya da tatile çıkarsın...artık sonuna gelmişsindir ve yavaş yavaş valizlerini toplama vakti geliyordur...işte sanırım bizim içinde bu vakitler geldi...nereden nereeyeee...ne kışlar ne