Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 24
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
sevgili sbr agustos böcüğüm yani nam-ı diğar zeliha hnç bu soruna cvp vermiş bulunmak da olup senin içinde güzel bir son hazırlamaktayız sen hiç dert etme bizleri yerden yere vuruyordunuz bu sevgi gösterisi de ne ki hadin ordan diyorum size, finalle ilgili ser verip sır vermiyoruz dimi senarist arkadaşalarım sizler çatlayın diye:):)
efem ben diziye girmiyom ya nalanla yada nalansız:img-hyste (o nasıl cümle oldu öyle:img-help: ) zaten ben k.v sine gidiyom cacık soyacaz mükemmel bir rol hazır elim deymişken ıhlamurlarada uğrayacam ..:happy0064 yılmaz efendiye bir görüneyim
YILMAZ ÖLDÜ(maalesef )
sevgili sbr sanırım sen finalde neler olcağını biliyorsun ben uzun süredir bu yorumlar başlığını takibi bıraktım çünkü tüyoları öğrendikçe izlmediğim yeni bölümü aslında izlemiş gibi oluyordum ve yeni bölümün büyüsü bozuluyordu ama takıldığım bir nokta var forumd bebeğin kaçırılcağı söylenmişti ve 77.bölümün sonuda buna işaret ediyordu fakat sen ve fragman bebeğin kaçırılmayacağını söylüyor ve ben ilk defa bir fragmanı çözemedim anlamadım açıkcası yani filizle yılmaz nikah yaptı filiz gelinlik giymemiş cem bebeği kaçıramadığına göre yakalnmış olması gerekir ama cem hala serbest yani filizin evinin içine kadar giriyo yani biraz saçma geldi ve birde yılmazla filiz evlendiler peki dizi nası devam edicek yani keşke evlilik finalde olsaydı birde dizi 80 de biticek dimi çünkü bir çok dizi bu hafta final yada sezon finali yapıyor ben hesapladım dizi 80 de biticekse haziran sonunda bitmiş oluyor buda çok saçma ya benim kafam feci derecede karıştı lütfen bana bir açıklık getir
sevgili arkadaşım öncelikle cem bebeği hastanede kaçıramıyor aslı engel oluyor cem ise vazgeçmiyor bu kaçırma olayından tabii ..nikah gecesi dalıyor filizin odasına evet orda kaçıracak bebeği psikopat ... bir söylentiye göre bir bölüm sonra ölecek miş bu kesin bir bilgi değil ama bebek kaçırılacak yani ben öyle biliyorum.son olarak kesinlikle sezon finali diye bir şey yok bu son sezon 3 bölüm sonra büyük final var mutlu sonla bitecek olan bir final ..aydınlattıysam ne mutlu bana:happy0064 :img-wink:
filizim ve saz arkadaşları demek diziyi siz yazıyorsunuz
çok sevindim biz zaten içten içe senaristleri çok seviyorduk
yemek yemeğe bu yüzden çöıkmak istiyorduk
hani biz diğer üyelerin arasından sıyrılalım tanışalım imzalı resim alalım
:D
harika şeyler yazıyorsunuz söylemeden edemicem kalemleriniz dert görmesin...
sonu dört gözle bekliyoruz...
:happy0064 :happy0064
evet sudemnaz ama açıklamamıştık tepkileri ölçmek için hem artık sonda belli olduğu için birde forumda birkaç gündür bizlerin adı geçtiği için açıklama gereği duyduk, nasılsa değişme söz konusu olmayacak, tabi cnm çok seviyordunuz mimlenenler var sende içlerinde olabilirsin bizlere sayıştıranların içinde...
teşekkür ederiz amin dert görmesin tabi nasıl gerilecek nasıl saç baş yolacaksınız nasıl sinir olacaksınız değil mi, bekleyin bekleyin çok fena sürprizler olacak siz bile şaşıracaksınız...
efem ben diziye girmiyom ya nalanla yada nalansız:img-hyste (o nasıl cümle oldu öyle:img-help: ) zaten ben k.v sine gidiyom cacık soyacaz mükemmel bir rol hazır elim deymişken ıhlamurlarada uğrayacam ..:happy0064 yılmaz efendiye bir görüneyim
YILMAZ ÖLDÜ(maalesef )
diziye ben giriyormuşum arkadaşlar...Yılmaz'ın elinden şirketi almaya çalışan biri olarak girecekmişim...sonra da aslıya musallat olacakmışım...sonra Yılmaz'la kanka olacakmışım ama aslıdan vazgeçmeyecekmişim...her ne pahasına olursa olsun aslı diyecekmişim...:img-hyste :img-hyste
Ağustos Böcüğü
13-06-07, 17:04
Ağustos Böcüğüm cnm arkadaşım meraktan çatlayacaklardı kaç gündür de dedikodu kazanlarında bizlerin isimleri geçiyor hem nasılsa kimin ne düşündüğünü biliyoruz hakkımızda amacımıza ulaştık nasılsa ne deseler boş şimdi, finali zaten açıklamıyoruz bombanın alasını patlatacağız zaten...
önerine elbetteki kabulüm daha iyi bir final yazacağımızdan eminim ama ekmeklerinden etcez olmaz daha sonra bize feci döner bu iş, sen sesini çıkarma onlar şaka yaptığımızı sansın gerçek olduğumuzu anlamsınlar...
Filizim ne emek etmişler yahu...İnan tek başına senin emeğin hayli fazla onlardan..Yaslanmışlar arkalarına o an aklılarına ne geldiyse yazmışlar kağıtlara sonra sırayla çekmişler torbadan uyarmı uymazmı diye düşünmeden replik diyen oyunculara söyletmişler.Kimin bahtına ne çıkarsa artık..:img-hyste
Tabi tabi haklısın ben en iyisi susayım çok açık edecem yoksa..
evet sudemnaz ama açıklamamıştık tepkileri ölçmek için hem artık sonda belli olduğu için birde forumda birkaç gündür bizlerin adı geçtiği için açıklama gereği duyduk, nasılsa değişme söz konusu olmayacak, tabi cnm çok seviyordunuz mimlenenler var sende içlerinde olabilirsin bizlere sayıştıranların içinde...
teşekkür ederiz amin dert görmesin tabi nasıl gerilecek nasıl saç baş yolacaksınız nasıl sinir olacaksınız değil mi, bekleyin bekleyin çok fena sürprizler olacak siz bile şaşıracaksınız...
:img-hyste :img-hyste
ay siz bizi yanlış anladınız
biz sizi ailecek beğenek takip ediyoruz
yeni dizilerinizi dört gözle bekliyoruz
zaten diziyi be bölümde ne gibi güzellikler yapmışsınız diye izliyordum
Allah sizi inandırsın ilk sezon dizi çok sıkıcıydı
diziye renk kattınız heyecan bi coşku ki anlatılmaz
elleriniz dert görmesin...
diziye ben giriyormuşum arkadaşlar...Yılmaz'ın elinden şirketi almaya çalışan biri olarak girecekmişim...sonra da aslıya musallat olacakmışım...sonra Yılmaz'la kanka olacakmışım ama aslıdan vazgeçmeyecekmişim...her ne pahasına olursa olsun aslı diyecekmişim...:img-hyste :img-hyste
sen gir bari ben girecektim handanı yamamaya kalktılar kaçtım hemen haliylen bende k.v sine giriyorum hem bu senaritler kanserlik yaw sen iyi düşün bak bu dizi sakat ona göre ...ben doğru yolu k.v ile buldum polatla operasyonlara çıkacaz .cacık soyacaz .:img-hyste :happy0064
oh oh ne güzel
sbr handan hanımla dünya evine girecek
sen de aslıyı mutlu edeceksin daha ne olsun işte mutlu son olacak
herkes mutlu
cem de ölürse müthiş bir final olur...
sevgili arkadaşım öncelikle cem bebeği hastanede kaçıramıyor aslı engel oluyor cem ise vazgeçmiyor bu kaçırma olayından tabii ..nikah gecesi dalıyor filizin odasına evet orda kaçıracak bebeği psikopat ... bir söylentiye göre bir bölüm sonra ölecek miş bu kesin bir bilgi değil ama bebek kaçırılacak yani ben öyle biliyorum.son olarak kesinlikle sezon finali diye bir şey yok bu son sezon 3 bölüm sonra büyük final var mutlu sonla bitecek olan bir final ..aydınlattıysam ne mutlu bana:happy0064 :img-wink:
çok sağol sevgili arakadaşım aydınlattın beni :) ve tüm forumdaşlarımdan özür diliyorum burdan kopmak yaptığım çok büyük bir yanlışmış ilk defa izlediğim bir fragmanı anlamadığım an anladım yaptığım büyük hatayı bu yorum forumun geç buldum az kalsın çabuk kaybedicektim
ya birde filiz gelinlik giymemiş gibiydi fragmanda yani ben pek anlamadım filiz gelinlik giydimi giymedimi birde filizle bebeğin uyuduğu ev hangi ev birde fragmanda yangın mı ne gördüm belkide tamamen yanlış gördüm acaba doğrumu gördüm??? birde aslı cemi engellediyse cemin hapse geri dönmesi hatta akıl hatanesine acilen yatırılması gerekmezmi yani cem hala serbest ve filizimiz hayatını mahvetmek için şeytanca planlar yapıyor
bu arada bölüm yorumumu yapamadım ama siz benim adımı benim hislerii çoktan aktarmışsınızdır zaten fakat düşünmediğiniz tek bir nokta olabilir onuda ben söyliyim bence ceydanın aradığı o müthiş erkek aynalı :)
Filizim ne emek etmişler yahu...İnan tek başına senin emeğin hayli fazla onlardan..Yaslanmışlar arkalarına o an aklılarına ne geldiyse yazmışlar kağıtlara sonra sırayla çekmişler torbadan uyarmı uymazmı diye düşünmeden replik diyen oyunculara söyletmişler.Kimin bahtına ne çıkarsa artık..:img-hyste
Tabi tabi haklısın ben en iyisi susayım çok açık edecem yoksa..
Ağustos Böcüğüm cnm haklısın ama ne yapalım başa gelen çekilir misali sineye çektik hepsini şimdi tek isteğimiz güzel ve bizi memnun edecek bir final çok şey mi istiyoruz sence ben hala çözemedim bu işi ne dersin?
zaten birkaç arkadşaımda dile getirdi eğer dizi muhteşem bir fanla yapmazsa en çok benim emeklerimi üzüleceklermiş tabi bende kendime:icon_sorr bakalım inşallah öyle olmaz da bana kimse üzülmez zaten kötü şeyler okuyunca hevesim kaçıyor o yüzden görmek istemiyorum...
susalım bu kadar afişe olduk zaten yeter foruma:)
çok sağol sevgili arakadaşım aydınlattın beni :) ve tüm forumdaşlarımdan özür diliyorum burdan kopmak yaptığım çok büyük bir yanlışmış ilk defa izlediğim bir fragmanı anlamadığım an anladım yaptığım büyük hatayı bu yorum forumun geç buldum az kalsın çabuk kaybedicektim
ya birde filiz gelinlik giymemiş gibiydi fragmanda yani ben pek anlamadım filiz gelinlik giydimi giymedimi birde filizle bebeğin uyuduğu ev hangi ev birde fragmanda yangın mı ne gördüm belkide tamamen yanlış gördüm acaba doğrumu gördüm??? birde aslı cemi engellediyse cemin hapse geri dönmesi hatta akıl hatanesine acilen yatırılması gerekmezmi yani cem hala serbest ve filizimiz hayatını mahvetmek için şeytanca planlar yapıyor
bu arada bölüm yorumumu yapamadım ama siz benim adımı benim hislerii çoktan aktarmışsınızdır zaten fakat düşünmediğiniz tek bir nokta olabilir onuda ben söyliyim bence ceydanın aradığı o müthiş erkek aynalı :)
sevgili arkdaşım aslı sadece bebeği kurtarıyor cem kaçıyor gene ..gördüğün doğru filiz gelinlik giymiyor feride nin nikahında giyecek inşallah gördüğün yangın sahnesi doğru handanların atolye yanoyor bu yangını büyük ihtimal cem çıkarıyor bir diğer ihtimal ise feridenin çalıştığı daha doğrusu eski çalıştığı adamlar yakıyor evi bu iki ihtimalden biri olacak:happy0064
oh oh ne güzel
sbr handan hanımla dünya evine girecek
sen de aslıyı mutlu edeceksin daha ne olsun işte mutlu son olacak
herkes mutlu
cem de ölürse müthiş bir final olur...
sevgili sudemnaz lütfen halkı yanlış bilgilendirmeyelim:img-hyste :happy0064 ben girmiyorum ıhlamurlar altına bana verdiler handanı nalan olmaz mı dedim cevap gelmedi bende vazgeçtim k.v ye girecem ben bu dizi beni taşıyamadı:img-hyste :img-hyste
NOT:mutlu bir son için handan ve feride ölsün(feride şart değil)
sevgili sudemnaz lütfen halkı yanlış bilgilendirmeyelim:img-hyste :happy0064 ben girmiyorum ıhlamurlar altına bana verdiler handanı nalan olmaz mı dedim cevap gelmedi bende vazgeçtim k.v ye girecem ben bu dizi beni taşıyamadı:img-hyste :img-hyste
NOT:mutlu bir son için handan ve feride ölsün(feride şart değil)
hmm ama şimdi handan iyi kadındı ama neyse sen bilirsin...
nalanı unut üçüncü kişi fazla o cepheye...
polatla inş. anlaşabilirsin :D
zaten ıhlamurlar altında bitiyor bir bölüm içinde girilmez ki
çok sağol yanıtladığın için sorularımı bu arada feridyle ömer cephesinde neler oldu feride nereye gidiyor öyle ya
ömer bozuk atıyor ferideye o son sahneden sonra büyük ihtimal sen yoluna ben yoluma diyecek ama sonra pişman olacak ömer özür dileyecek feride den yine ...sonra barışırlar herhalde belki bu bölüm bile barışırlar ömer özür dilerse bekleyip görelim yardımcı oldumsa ne mutlu bana:happy0064
Sohbet içerikli mesajlar, bölüm yorumları ve fragman bölüm tahminleri yorumlarının önüne geçmek üzeredir. Bu durum, süreklilik arzetmesi durumunda, bölüm bir süreliğine geçici olarak kapatılacaktır. Lütfen, mesajlarınızı / yorumlarınızı, bölüm yorumları, fragman ve bölüm tahminleri ekseninde yazınız.
çok şükür açılmış..
şimdi cuma akşamını bekliyoruz ...fragmanda nıkah şahitleri ceyda ve ekrem gibi... bence senaristler onları yakınlaştıracaklar... 3 blmde bu işide bi araya şıkıştıracaklar gibi...
çok şükür açılmış..
şimdi cuma akşamını bekliyoruz ...fragmanda nıkah şahitleri ceyda ve ekrem gibi... bence senaristler onları yakınlaştıracaklar... 3 blmde bu işide bi araya şıkıştıracaklar gibi...
Ekrem kesin de ceydayı pek benzetemedim...aslı olmasın sakın Filiz'in şahidi.:img-hyste olur mu olur...
Ekrem ceyda yakınlaşmasını 3 bölüme sığdırırlar mı bilemem...belki de zaman atlaması yaparlar..o zaman zarfında biz ne olduğunu anlamadan ceydanın düğününde bulabiliriz kendimizi...Filiz Yılmaz Ekrem ceyda halaya kalkmışken...:img-hyste olmaz mı diyorsunuz?bir daha düşünün...:img-hyste
çok şükür açılmış..
eet sonunda açılmış.ya bence ceydayla ekrem hıç yakışmazlar bence hıç onları yakınlaştırmasınlar
Ekrem kesin de ceydayı pek benzetemedim...aslı olmasın sakın Filiz'in şahidi.:img-hyste olur mu olur...
Ekrem ceyda yakınlaşmasını 3 bölüme sığdırırlar mı bilemem...belki de zaman atlaması yaparlar..o zaman zarfında biz ne olduğunu anlamadan ceydanın düğününde bulabiliriz kendimizi...Filiz Yılmaz Ekrem ceyda halaya kalkmışken...:img-hyste olmaz mı diyorsunuz?bir daha düşünün...:img-hyste
aslının nikahda ne işi var ...bu blm başında cemi görür... canın kaçırılmasına engel olr...ondan sonra doğru ispanyaya...iş teklifini kaçırmasın...
aslı düğün çekimlerinde yoktu
zeynep beşerlere sordum düğüne kalmayacak mısınız
çünkü çekimler akşamdı
o da dediki düğünü bensiz yapsınlar
yani düğünde aslı yok...
filizin şahidi ceyda olabilir...
herkese iyi günler efemm az kaldı bölüme çok bir şey kalmadı ama bu bölümden çok üst düzey bir şey beklemiyorum ben ... benim için bölümün başı çok önemli nasıl bırakacak cem onu merak ediyorum bir diğer konu ise fragmanın son sahnesindeki olayın nasıl gerçekleşeceğini bakalım senaryo bu sefer izleyiciyi tatmin edecek mi bekleyip görelim:img-wink:
aslı düğün çekimlerinde yoktu
zeynep beşerlere sordum düğüne kalmayacak mısınız
çünkü çekimler akşamdı
o da dediki düğünü bensiz yapsınlar
yani düğünde aslı yok...
filizin şahidi ceyda olabilir...
ben de zaten aslı demiyorum ki...maksat ihtimaller olsun.yoksa büyük ihtimalle ceydadır..zaten bu gidişle Ekrem'le olacak sanırım...:img-hyste muhteşem dörtlü...ölümüne kanqaaa:img-hyste :img-hyste
arkadaşlar merhaba ben geldim sevgili sudemnaz nasıl yani düğün aslısızmı olucakmış tüh bak sen şu işe keşke gelseymiş ama geçerli bir sebebi var kızın zaten belli olan şeylerdi bunlar çok kafayormaya gerek yok neyse bende filizin şahidi ceydadır diyorum hem başka kim olabilir ki:img-wink:
hoşgeldin;)
Aslı'nın nikahta olması doğru olmazdı
Hangi insanın yüreği dayanır bu duruma
Aslının sevgisi karşılıksızdı
ama Yılmazla bir geçmişi var değil mi
Düğüne gelip tebrik ederim,mutluluklar dilerim bir yastıkta kocayın derken içi parçalanır...
Aslı daha fazla acı çekmesin...
hoşgeldin;)
Aslı'nın nikahta olması doğru olmazdı
Hangi insanın yüreği dayanır bu duruma
Aslının sevgisi karşılıksızdı
ama Yılmazla bir geçmişi var değil mi
Düğüne gelip tebrik ederim,mutluluklar dilerim bir yastıkta kocayın derken içi parçalanır...
Aslı daha fazla acı çekmesin...
evet aslı nikaha dayanamaz..kendi de söyledi zaten Filiz'e.."ben senin kadar güçlü değilim" diye...Filiz içi kan ağlasada söyleyebilirdi...nitekim geçen bölümlerde Yılmaz'a seni sevmiyorum ve senin için dönmedimi söylerken ki hali ortada...bkz..41,42,43,44 lere bakabilirsiniz...:img-hyste
acaba aslı o anda ne yapacak...merak ediyorum doğrusu...Filiz gibi mi olacak?...:D:img-hyste
evet aslı nikaha dayanamaz..kendi de söyledi zaten Filiz'e.."ben senin kadar güçlü değilim" diye...Filiz içi kan ağlasada söyleyebilirdi...nitekim geçen bölümlerde Yılmaz'a seni sevmiyorum ve senin için dönmedimi söylerken ki hali ortada...bkz..41,42,43,44 lere bakabilirsiniz...:img-hyste
acaba aslı o anda ne yapacak...merak ediyorum doğrusu...Filiz gibi mi olacak?...:D:img-hyste
acaba aslı o anda ne yapacak...merak ediyorum doğrusu...Filiz gibi mi olacak?
anlamadım...
Aslı düğüne gelmiyorki hangi anda ne yapacak???
Aslı bir daha yılmazı görmeyecek unutur kendine yeni bir hayat kurar...
bize başta aslıyı ayakta durabilen,güçlü bir insan olarak gösterdiler
Aslı yine eski Aslı olacak...
anlamadım...
ne yapacaktan kastım düğüne gelmesi değil...evinde ağlayacak mı?yoksa ispanyanın yolları taştan diye diye yollara mı vuracak kendini? yoksa bir köşeden izleyecek mi?yoksa evlilik hediyesi alayım diye çıktığı alışverişte zamanı unutum alışvirişe dalıp nikahı mı kaçıracak?...vs...:img-hyste :img-hyste
anlamadım...
aslı o kadar kolay unutamaz bence uzaktan izler düğünü ...:happy0064 aslı doğru başlangıçta güçlü bir karakter gibi gösterildi ama ondan sonrada oda evrimleştirildi..:icon_sorr maalesef.:sad53:
aslı nın burda yeni bir hayat kurması zor dönsün ispanya ya burda olmaz unutamaz yılmazı gerçi unutmayan yurt dışında da unutmuyor ya neyse(filiz=italya)
feride-ömer
14-06-07, 17:26
herkese iyi günler efemm az kaldı bölüme çok bir şey kalmadı ama bu bölümden çok üst düzey bir şey beklemiyorum ben ... benim için bölümün başı çok önemli nasıl bırakacak cem onu merak ediyorum bir diğer konu ise fragmanın son sahnesindeki olayın nasıl gerçekleşeceğini bakalım senaryo bu sefer izleyiciyi tatmin edecek mi bekleyip görelim:img-wink:
sanada iyi günler sevgili sbr evet çok az kaldı bende çok üst düzey bir şey beklemiyorum ama önceki bölümlerden daha olaylı geçeceği kesin ...ama zaten herkes bölümün başını merak ediyordur bebeği nasıl bırakacak merak konusu ben fragmanın son sahnesi nasıl bir olayla sonuçlanaçak tahmin edemez oldum cemden herşey beklenir senaryo bence bu sefer iyi olur bekleyip görelim herkese iyi yorumlar:img-wink: :img-yes:
sanada iyi günler sevgili sbr evet çok az kaldı bende çok üst düzey bir şey beklemiyorum ama önceki bölümlerden daha olaylı geçeceği kesin ...ama zaten herkes bölümün başını merak ediyordur bebeği nasıl bırakacak merak konusu ben fragmanın son sahnesi nasıl bir olayla sonuçlanaçak tahmin edemez oldum cemden herşey beklenir senaryo bence bu sefer iyi olur bekleyip görelim herkese iyi yorumlar:img-wink: :img-yes:
bir kere fragmanın son sahnesi kabul edilemez hiç bir şekilde cem o eve girmemeliydi senaryo burda ne olursa olsun beni tatmin edemez..(ağzıyla kuş tutsa hesabı) aynı şey bu bölümün başında ki sahne içinde geçerli ...sonuçta cem kaçabilir ordan bebekle ..kesin bir şey söylemek tabii doğru olmaz ama mantıksızlık olacağı da bölüm başlamadan belli sanki...dediğin gibi bekleyip görelim:good:
ne yapacaktan kastım düğüne gelmesi değil...evinde ağlayacak mı?yoksa ispanyanın yolları taştan diye diye yollara mı vuracak kendini? yoksa bir köşeden izleyecek mi?yoksa evlilik hediyesi alayım diye çıktığı alışverişte zamanı unutum alışvirişe dalıp nikahı mı kaçıracak?...vs...:img-hyste :img-hyste
hmm şimdi anladım...
Filizle yılmaz evlenirken aslı da evinde ağlar belki de kaderine isyan eder
ama hastalıktan sonra yaşamaya daha sıkı sarıldığını gördük bu yüzden bu da geçer diyip kendini avutur
yurtdışına bir an önce gitmek için hazırlanır...
bir kere fragmanın son sahnesi kabul edilemez hiç bir şekilde cem o eve girmemeliydi senaryo burda ne olursa olsun beni tatmin edemez..(ağzıyla kuş tutsa hesabı) aynı şey bu bölümün başında ki sahne içinde geçerli ...sonuçta cem kaçabilir ordan bebekle ..kesin bir şey söylemek tabii doğru olmaz ama mantıksızlık olacağı da bölüm başlamadan belli sanki...dediğin gibi bekleyip görelim:good:
senaryoya güvenmeme konusunda sana katılıyorum..ama fragmanda hiç birşey belli olmadığı için nasıl kaçıramadı yada o eve nasıl girdi gibi sorular havada kalıyor.bunların cevaplarını cuma günü göreceğiz sanırım...haa senaristler (burada sözüm filizim ve tayfasına..:img-hyste ) bizleri şaşırtır ve herşeyi matık çerçevesinde götürürlerse o zaman söyleyecek lafım yok..:img-hyste pek ihtimal vermiyorum ya...:D
aslı o kadar kolay unutamaz bence uzaktan izler düğünü ...:happy0064 aslı doğru başlangıçta güçlü bir karakter gibi gösterildi ama ondan sonrada oda evrimleştirildi..:icon_sorr maalesef.:sad53:
aslı nın burda yeni bir hayat kurması zor dönsün ispanya ya burda olmaz unutamaz yılmazı gerçi unutmayan yurt dışında da unutmuyor ya neyse(filiz=italya)
Aslı düğünü uzaktan izleyemez çünkü çekimlerde yoktu tüyo olsun :D
Zeynep beşerler gündüz olan çekimlerde vardı akşam yoktu:D
düğüne cem geliyor yaa aslıya gerek yok diye düşünmüş olabilirler
haklısın dizide evrim geçirenler kervanına onu da kattılar
o da değişti ;)
Aslı yılmazı kolay unuturr...
hmm şimdi anladım...
Filizle yılmaz evlenirken aslı da evinde ağlar belki de kaderine isyan eder
ama hastalıktan sonra yaşamaya daha sıkı sarıldığını gördük bu yüzden bu da geçer diyip kendini avutur
yurtdışına bir an önce gitmek için hazırlanır...
yılmazla fılız ewlenırken bence aslı uçağa bınsın wer elini ispanya.zaten son bır ıyılık te yaptı bebeği cemden kurtardı bır surelığıne.böyle olursa guzel olur.sahneyı gozumde canlandırdım kısmen
senaryoya güvenmeme konusunda sana katılıyorum..ama fragmanda hiç birşey belli olmadığı için nasıl kaçıramadı yada o eve nasıl girdi gibi sorular havada kalıyor.bunların cevaplarını cuma günü göreceğiz sanırım...haa senaristler (burada sözüm filizim ve tayfasına..:img-hyste ) bizleri şaşırtır ve herşeyi matık çerçevesinde götürürlerse o zaman söyleyecek lafım yok..:img-hyste pek ihtimal vermiyorum ya...:D
önceden konuşmak doğru olmaz tabii ki ama fragmanın son sahnesi hiçbir şekilde bir mantığa oturtulamaz ... bunların güvenlik için tuttukları adamlar yokmu yılmaz efendi zaten ortada yok gecenin bir vakti nerde bunlar bir sürü soru daha uzar gider bu liste ...:img-wink: ben senaritlerden mantıklı bir şey beklemiyorum :img-wink: bu beklentimi uzun süre önce terkettim(nasıl cümle oldu o öyle:img-help: :img-help: )
Aslı düğünü uzaktan izleyemez çünkü çekimlerde yoktu tüyo olsun :D
Zeynep beşerler gündüz olan çekimlerde vardı akşam yoktu:D
düğüne cem geliyor yaa aslıya gerek yok diye düşünmüş olabilirler
haklısın dizide evrim geçirenler kervanına onu da kattılar
o da değişti ;)
Aslı yılmazı kolay unuturr...
yaww beninm ki zaten bir beklenti nikaha cem renk katıyor zaten :img-hyste yeter o herkese:good: ben aslının kolay unutacağını sanmıyorum ama bu senaryo dizi bitmeden unutturur vede birini bulup evlendirir aslı yı her şey beklenir ..:happy0064
genel olarak kanserlik bir bölüm bekliyorum ..eve dönüşteki muhtemel filiz-yılmaz romantik sahneleri nasıl olacak göreceğiz..:img-wink:
Ağustos Böcüğü
14-06-07, 17:43
Sataşma görüyorum..
Cevap verirsem forum yine kapanabilir..:-))
Ama ben beklentilerinizi yüksek tutmayın derim..Her hafta bu bölüm çok güzel olacak dedik her defasındada hayal kırıklığı yaşadık.
Her defasında hep beğenilen oyuncu performansları oldu..
Senaryodan beklentim yok oyunculukları izleyeceğim.
Sizde öyle yapın derim..
yılmazla fılız ewlenırken bence aslı uçağa bınsın wer elini ispanya.zaten son bır ıyılık te yaptı bebeği cemden kurtardı bır surelığıne.böyle olursa guzel olur.sahneyı gozumde canlandırdım kısmen
Bence de aslı yapacağını yaptı
artık gitsin,kendine hayat kursun
burda kalırsa mualla sultan onu kızı gibi sever
Mualla sultan Aslıya annelik yapar kadını topa tutarsınız...
Sataşma görüyorum..
Ama ben beklentilerinizi yüksek tutmayın derim..Her hafta bu bölüm çok güzel olacak dedik her defasındada hayal kırıklığı yaşadık.
Sizde öyle yapın derim..
her bölüm televizyonun başına heyecanla oturuyorum sonu hayalkırıklığı
bölüm nasıl bitti,ne gösterdiler hiçbir şey anlamıyorum
geçen sezon filizle yılmaz hep yan yanaydı sorunlar daha çabuk çözülüyordu örnek veriyorum yılmaz filize intikam için yaklaştı filiz onu hemen affetti
bu sezon yılmaz bebeği ancak 20 küsür bölüm sonra öğrendi...
hiçbir beklentim yok hele fragmandaki o son sahneden sonra umut sıfır...
Bence de aslı yapacağını yaptı
artık gitsin,kendine hayat kursun
burda kalırsa mualla sultan onu kızı gibi sever
Mualla sultan Aslıya annelik yapar kadını topa tutarsınız...
mualla demişken aklıma geldi..bence dizi 82 de bitmeli...neden derseniz mutlu sonla bitme ihtimaline binaen istiyorum bunu..80den sonra en azından mualla sultanın Can'ın elinde nasıl oyuncak olduğunu izlemek isterdim...:img-hyste bir de Filiz'in durumunu merak ediyorum..annelik ve gelin olma durumlarını nasıl halledecek...:img-hyste o iki bölümde bunlar işlense en azından 2.sezon boyunca çektirilen işkence bir nebze hafifler...biraz geyik olur en azından...(yoksa ben burada geyik yapa yapa foruma işkence çektireceğim...:img-hyste :img-hyste )
Ağustos Böcüğü
14-06-07, 17:55
her bölüm televizyonun başına heyecanla oturuyorum sonu hayalkırıklığı
bölüm nasıl bitti,ne gösterdiler hiçbir şey anlamıyorum
geçen sezon filizle yılmaz hep yan yanaydı sorunlar daha çabuk çözülüyordu örnek veriyorum yılmaz filize intikam için yaklaştı filiz onu hemen affetti
bu sezon yılmaz bebeği ancak 20 küsür bölüm sonra öğrendi...
hiçbir beklentim yok hele fragmandaki o son sahneden sonra umut sıfır...
Artık Filiz&Yılmaz sahnelerinde aşk izleyeceğimizi dahi sanmıyorum.
Anca finale kadar canı bulmak için cemin peşinden koşarlar..
Evlilik aşkı öldürüyor :img-hyste
Sataşma görüyorum..
Sizde öyle yapın derim..
dediklerine aynen katılıyorum.her seferınde fragmandan gorduklerımden dolayı bu bölüm harıka olacak dıyorum ama dızı bıtınce hayal kırıklığına uğruyorum.geçen sezon böylemıydı dızı bıterdı ben gunlerce o bölümde ne olduysa hepsini kafamda kurardım şimdi ise bölüm bitiyo kafamı wurup yatıyorum.tuba bulent olmasa ben çekmem yanı.misal sılayı sewerek ızlıyodum acayip baydı sımdı o saatlerde atv yı açmıyorum.
mualla demişken aklıma geldi..bence dizi 82 de bitmeli...neden derseniz mutlu sonla bitme ihtimaline binaen istiyorum bunu..80den sonra en azından mualla sultanın Can'ın elinde nasıl oyuncak olduğunu izlemek isterdim...:img-hyste bir de Filiz'in durumunu merak ediyorum..annelik ve gelin olma durumlarını nasıl halledecek...:img-hyste o iki bölümde bunlar işlense en azından 2.sezon boyunca çektirilen işkence bir nebze hafifler...biraz geyik olur en azından...(yoksa ben burada geyik yapa yapa foruma işkence çektireceğim...:img-hyste :img-hyste )
dizide öyle temalar işlenmiyor
daha çok kaç kovala acı çektir ağla kız darıl inanma inatlaş düzeni içinde devam edecek yani öyle sahneleri görmemiz imkansız
cem bebeği kaçıracak bebek bulunacak cem ölecek bu üç bölüme sığmaz
ama diziyi de uzatmazlar böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum verdikleriyle yetinmek durrumundayız
dizi nası olsa tutmuş son bölümleri izlenmese de bir şey kaybetmezler bizi düşünerek bir şey yapacaklarını sanmıyorum
ben dizinin finalini hayal ediyorum gülüyorum
benim yazdığım son çok mutlu cem hariç kimse ölmüyor...:img-hyste
dizide öyle temalar işlenmiyor
daha çok kaç kovala acı çektir ağla kız darıl inanma inatlaş düzeni içinde devam edecek yani öyle sahneleri görmemiz imkansız
cem bebeği kaçıracak bebek bulunacak cem ölecek bu üç bölüme sığmaz
ama diziyi de uzatmazlar böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum verdikleriyle yetinmek durrumundayız
dizi nası olsa tutmuş son bölümleri izlenmese de bir şey kaybetmezler bizi düşünerek bir şey yapacaklarını sanmıyorum
ben dizinin finalini hayal ediyorum gülüyorum
benim yazdığım son çok mutlu cem hariç kimse ölmüyor...:img-hyste
öyle olmayacağını bende biliyorum...senaristler bizi ne zaman iplediler ki şimdi de iplesinler..:D sadece geyik olur dedim..mesela senaristler sağ sol gösterip bir de hareket çekip cemi yaşatmıyorlarmıymış...ne gülerim ama..:img-hyste
herkes cemin ölmesini beklerken cem başka kurbanlar bulmak için yollara koyuluyormuş...:img-hyste cem iş başında 2...:img-hyste
Artık Filiz&Yılmaz sahnelerinde aşk izleyeceğimizi dahi sanmıyorum.
Anca finale kadar canı bulmak için cemin peşinden koşarlar..
Evlilik aşkı öldürüyor :img-hyste
canım haklısın :img-hyste
geçen sezon ne güzeldi yemeğe giderlerdi müzik dinlemeye giderlerdi
sabahlara kadar motor üstünde gezerlerdi şimdi çocukta oldu dışarı çıkmakta zor biraz bebek mız mız ağlar annesine çekmişse hiç susmaz...;)
of of of unutalım biz güzel bölümleri cem son bölüme kadar nefes aldırmayacak bize...
her şey mutlu bir son için...
Ağustos Böcüğü
14-06-07, 18:05
dediklerine aynen katılıyorum.her seferınde fragmandan gorduklerımden dolayı bu bölüm harıka olacak dıyorum ama dızı bıtınce hayal kırıklığına uğruyorum.geçen sezon böylemıydı dızı bıterdı ben gunlerce o bölümde ne olduysa hepsini kafamda kurardım şimdi ise bölüm bitiyo kafamı wurup yatıyorum.tuba bulent olmasa ben çekmem yanı.misal sılayı sewerek ızlıyodum acayip baydı sımdı o saatlerde atv yı açmıyorum.
Oyuncular olmasaydı zaten kimsenin bu diziyi 2.sezon çekeceğini sanmıyorum.
Bir ara o kadar cozuttularki defalarca izlediğim bir filmi dvdye koyup I.A 'nın bir bölümünü seyretmediğimi hatırlıyorum. Gerçi o zamanda bu zaman ne değişti diyebilirsin.. Hiç bir şey..Sadece bu forumu keşfettim..Ve izlemeye başladım tekrar.. :img-yes:
öyle olmayacağını bende biliyorum...senaristler bizi ne zaman iplediler ki şimdi de iplesinler..:D sadece geyik olur dedim..mesela senaristler sağ sol gösterip bir de hareket çekip cemi yaşatmıyorlarmıymış...ne gülerim ama..:img-hyste
herkes cemin ölmesini beklerken cem başka kurbanlar bulmak için yollara koyuluyormuş...:img-hyste cem iş başında 2...:img-hyste
herkes demiyelim lütfen :img-hyste :img-hyste cem yaşar birde aslı ile birleştirirler miş tabi böyle bir şey olması için aslının başına yılmazın düşmesi gerekir yada içine cemin bayan versiyonu kaçması gerekir..senaryo belki aslıyada düşünür bulur belki birini aslıya :good: gerçi o kadar sorunu varken birde aslı yı evlendirmeyi düşünür mü bilinmez:img-wink:
ben bir cem sever olarak seriyi takip eder izlerim
cem nerede ben oradayım ama hayalde olsa öldüğünü görmek çok istiyorum
cemsiz geçen günler ızdırap verecek belki bana olsun
ben bu acıyla yaşarım
tek düşüncem yılmaz cam filiz mutlu olsun...
sanmayın ki cem ölürse ben mutlu olacağım
ben çiftimiz için fedakarlık yapıyorum cemden vazgeçiyorum...:D
keşke bugün cuma olsaydı 78. bölümü çok merak ediyorum...
canım haklısın :img-hyste
geçen sezon ne güzeldi yemeğe giderlerdi müzik dinlemeye giderlerdi
sabahlara kadar motor üstünde gezerlerdi şimdi çocukta oldu dışarı çıkmakta zor biraz bebek mız mız ağlar annesine çekmişse hiç susmaz...;)
of of of unutalım biz güzel bölümleri cem son bölüme kadar nefes aldırmayacak bize...
her şey mutlu bir son için...
tamam ya...bende uzun zamandır birşey var aklımda nedir diye düşünüyorum (cümlemin güzelliğini seveyim...:img-hyste ) ...
Yılmaz uzun zamandır motora binmez oldu...ne oldu motor sevdası bitti mi acaba?tamam arabasına da binsin (arabasını ihmal ederse bende onu bitiririm ya :img-hyste ) ama ara sıra motora bakmak lazım...çok uzun zaman oldu motora binmeyeli...en son 45ten önce binmişti sanırım...:img-hyste
ben bir cem sever olarak seriyi takip eder izlerim
cem nerede ben oradayım ama hayalde olsa öldüğünü görmek çok istiyorum
cemsiz geçen günler ızdırap verecek belki bana olsun
ben bu acıyla yaşarım
tek düşüncem yılmaz cam filiz mutlu olsun...
sanmayın ki cem ölürse ben mutlu olacağım
ben çiftimiz için fedakarlık yapıyorum cemden vazgeçiyorum...:D
keşke bugün cuma olsaydı 78. bölümü çok merak ediyorum...
yaw ne oldu sana sevgili sudemnaz sen bayağı cemci çıktın yaww (nasıl cümle o yahu :img-hyste :img-help: ) vallahi filizim duymasın anında yapıştırır cezayı:img-hyste bak sysdll kardeşim aldı cezayı şimdi nasıl yorumlar yapıyor:img-hyste :happy0064
hep unutuyorum yaw mutlu bir final için:
handan ve feride ölsün(feride şart değil)
Oyuncular olmasaydı zaten kimsenin bu diziyi 2.sezon çekeceğini sanmıyorum.
Bir ara o kadar cozuttularki defalarca izlediğim bir filmi dvdye koyup I.A 'nın bir bölümünü seyretmediğimi hatırlıyorum. Gerçi o zamanda bu zaman ne değişti diyebilirsin.. Hiç bir şey..Sadece bu forumu keşfettim..Ve izlemeye başladım tekrar.. :img-yes:
walla bende 2. sezon 1-2 bölümünü bilerek ızlemedım sımdı pışman da değilim.o ızlemedığım 1-2 bölümden sonrakı bölümleri izlediğimde hiçbirşey kaçırmamsıım dedim.2. sezondakı bazı bölümler bir önceki bölümün tekrarı.her ne kadar 2. sezon bazı bölümlerini sewmesemde izliyorum işte
yaw ne oldu sana sevgili sudemnaz sen bayağı cemci çıktın yaww (nasıl cümle o yahu :img-hyste :img-help: ) vallahi filizim duymasın anında yapıştırır cezayı:img-hyste bak sysdll kardeşim aldı cezayı şimdi nasıl yorumlar yapıyor:img-hyste :happy0064
korkum yok cezalardan :D şaka ;)
cemciyim tabii ne sandınız:D
cem bu dizde ölsün sonra geri gelsin yani başka bir dizide oynasın cem dizilerin en kötü karakteri olarak dolaşsın Allah için çok iyi bir oyuncu kötü olmak zordur :D... o yaşarsa dizide gerçek bir mutlu son olmaz...
sysdll yılmaz yaşlandı artık çoluk çocuğa da karıştı binmez artık motora
şimdi motorla bir yere gitmeye kalksalar can nereye binecek dimi:img-hyste
eski tat yok dizide isyanım boşuna ama olsun
ben eski bölümleri bıkana kadar izlicem...eski filizle yılmazı özledim...
korkum yok cezalardan :D şaka ;)
cemciyim tabii ne sandınız:D
cem bu dizde ölsün sonra geri gelsin yani başka bir dizide oynasın cem dizilerin en kötü karakteri olarak dolaşsın Allah için çok iyi bir oyuncu kötü olmak zordur :D... o yaşarsa dizide gerçek bir mutlu son olmaz...
sysdll yılmaz yaşlandı artık çoluk çocuğa da karıştı binmez artık motora
şimdi motorla bir yere gitmeye kalksalar can nereye binecek dimi:img-hyste
eski tat yok dizide isyanım boşuna ama olsun
ben eski bölümleri bıkana kadar izlicem...eski filizle yılmazı özledim...
eski tat tabii ki yok neden çünkü yılmaz öldü :img-hyste :happy0064 bu yeni versiyonda iş yok diyorum inanmıyorsunuz eskisi daha romantikti :img-hyste çiçek falan alırdı bu resmen odun esas ben arıyorum eski yılmazı yaww dernek kurdum ama :img-hyste bir faydası olmadı:happy0064
mutlu bir final için :
eski tat tabii ki yok neden çünkü yılmaz öldü :img-hyste :happy0064 bu yeni versiyonda iş yok diyorum inanmıyorsunuz eskisi daha romantikti :img-hyste çiçek falan alırdı bu resmen odun esas ben arıyorum eski yılmazı yaww dernek kurdum ama :img-hyste bir faydası olmadı:happy0064
mutlu bir final için :
haklısın yılmaz sevdiği kadın doğum yapmış ona bir çiçek bile almadı
şok oldum eskiden daha düşünceliydi
ama o hala yaşıyor senaristler onu böyle yaptılar :D
mutlu bir final için :
mutlu bir final için :
cem ölsün yeter...
haklısın yılmaz sevdiği kadın doğum yapmış ona bir çiçek bile almadı
şok oldum eskiden daha düşünceliydi
ama o hala yaşıyor senaristler onu böyle yaptılar :D
mutlu bir final için :
mutlu bir final için :
cem ölsün yeter...
tabii ya nerde eski yılmaz adam odayı çiçekle donatıyordu ..:happy0064 ben az önce eksik yazdım bu yeni cacık versiyon hem odun hem cimri..:img-pilot yaww adam parayı buldu motoru unuttu yahu ..motor sevdası olan adam unutur mu motora binmeyi ..:good: ..:img-wink:
ısrarla mutlu bir final için
handan ve feride ölsün (feride şart değil)
Seyrettiğimiz şeyler aynı gün içerisnde geçti.O an telaş ve heyecandan aklına gelmemiştir çicek almak.Durun bakayım daha 3 gün daha hastanede göstercekler belki.Bir ümit belki çicek getirir.
Aslında çiceğede gerek yok onların çiceği Can var..Birbirlerine verecekleri en güzel hediye...
Seyrettiğimiz şeyler aynı gün içerisnde geçti.O an telaş ve heyecandan aklına gelmemiştir çicek almak.Durun bakayım daha 3 gün daha hastanede göstercekler belki.Bir ümit belki çicek getirir.
Aslında çiceğede gerek yok onların çiceği Can var..Birbirlerine verecekleri en güzel hediye...
hayır yaa herkes eve gitti yılmaz başında kaldı yaa ertesi gün yine geldiler hastaneye hatta aslıda hediye getirdi yaa mualla sultan bile gelinini unutmadı...
yani yaşanılanlar tek günde yaşanmadı...
yılmaz unuttu :D çok şey istemiyoruz ki bir demet çiçek yeter...
he hehe çok iyimser ve ümit dolu bir yorum:happy0064 :happy0064 yılmazın bir şey alacağı yok cimri yılmaz hatta biraz da odun ... ben bunu bir bahane olarak görmüyorum bir sürü fırsatı vardı alabilirdi:img-wink: yaw biz yılmaz öldü diye boşuna demiyoruz yahu:good: :happy0064
mutlu bir final için
hayır yaa herkes eve gitti yılmaz başında kaldı yaa ertesi gün yine geldiler hastaneye hatta aslıda hediye getirdi yaa mualla sultan bile gelinini unutmadı...
yani yaşanılanlar tek günde yaşanmadı...
yılmaz unuttu :D çok şey istemiyoruz ki bir demet çiçek yeter...
Haklısın o kısmı atlamışım.
Bende Yılmaz'ı koruyor gibi duruyorum ama adam hastaneden çıkmadıki hiç.
Yoksa çıktımı , bende karıştırdım kıyafetlere bakmak lazım...
Hastane girişlerinde genellikle çicekçiler olur.Gidip alabilirdi aslında , acaba çiçekcimi de yoktu orda
Neyse çicek almasını bende isterim umarım alır .
efem şimdilik benden bu kadar ..bye bu bölüm cem için yazılan sahneleri merak ediyorum gerçekten ... bu bölüm yılmazla filiz arasında bir elektiriklenme olabilir bebek olayı ile ilgili malum filiz uyarmıştı cem konusunda yılmazı....şimdide yılmaza tepki göstermekte haklı bence ..:img-yes: mantık hatalarını bu bölüm de bekliyorum ama inşallah gözü rahatsız edici düzeyde olmaz herkese iyi günlerbye
Dizi final sahneleri çekimleri bitmedi ise Yılmaz ile Filiz'in evlenmesini en çok isteyen bireylerden biri olan Kemal bey'di. Yılmaz ve Filiz, evlendikten sonra Kemal beyin mezarını ziyaret ederler. Bu sahne olması gereken bir sahnedir.
beşiktaşlı
14-06-07, 19:44
Canan Hanımında ortaya çıkması gerek ,aslında nikahta şahit olması gerekirdi.Salih nikahta olacak mı bakalım,fragmanda dikkat etmedim.
aşkımbülent
14-06-07, 19:52
Dizi final sahneleri çekimleri bitmedi ise Yılmaz ile Filiz'in evlenmesini en çok isteyen bireylerden biri olan Kemal bey'di. Yılmaz ve Filiz, evlendikten sonra Kemal beyin mezarını ziyaret ederler. BU sahne olması gereken bir sahnedir.
olması gereken bir sahne haklısın da cananı senaryodan sildiklerine göre bu da saçma olur artık.yani kemal beyi hatırlarlarsa cananı da hatırlamaları lazım.ee canan da bilinmeyenlerde.bu saatten sonra cananı ortaya çıkaramazlar herhalde saçma olur.ya jenerikte geçiyor mu hala cananın adı hiç dikkat etmedim ben?yılmazın çiçek alma konusuna gelince de çok haklısınız valla.ama bence eve geldiklerinde bir sürpriz olabilir gibi :)yani yılmaz hep hastanedeydi ya fırsat bulamamıştır belki hediye almaya :)neyse yarın görürüz bakalım :)
selam arkadaslar..
kanal d nin sitesinde filizin kucaginda plastik bebek var.sanki cem bebegi kaçiracak da filiz biraz akli dengesini yitirip elif in bebegine sarilacakmis gibi geliyor bana.yoksa neden filizin elinde plastik bebekle olan fotografin koysunlar ki? fazla bir anlam beremedim acikcasi bu fotoya ben.
finale üç bölüüm kaldi:icon_sorr neyseki mutlu son bu kesin:happy0064
artık geriye dogru sayiyoruz:icon_sorr
bende son bölümlerin cok güzel olacaği hakkında şüpelerin var
hep tamam bu bölüm süper olacak diyorum ama sonunda yine beklentilerimi
karşilamiyor malesef buda beni üzüyor:icon_sorr
en iyisi fazla bir şey beklemeyim ben:img-yes:
nede olsa final yapacaklar ama daha sakli onca şey acıklanmamiş atlanmiş şey
varki insan ister istemez böyle düşünüyor
filzin babasina verdiği söz bile acıklanmadi daha fazla söze gerek varmi:icon_whis
finale üç bölüüm kaldi:icon_sorr neyseki mutlu son bu kesin:happy0064
artık geriye dogru sayiyoruz:icon_sorr
bende son bölümlerin cok güzel olacaği hakkında şüpelerin var
hep tamam bu bölüm süper olacak diyorum ama sonunda yine beklentilerimi
karşilamiyor malesef buda beni üzüyor:icon_sorr
en iyisi fazla bir şey beklemeyim ben:img-yes:
nede olsa final yapacaklar ama daha sakli onca şey acıklanmamiş atlanmiş şey
varki insan ister istemez böyle düşünüyor
filzin babasina verdiği söz bile acıklanmadi daha fazla söze gerek varmi:icon_whis
haklısın valla mesela evet filiz o dağ evinde gece ormanda kaybolmuş yılmaz onu bulmuş barışmışken yılmaz niye diye sormalı filizde cevaplamalıydı yada benim takıldığım bir ayrıntıda var mesela hani aslının yılmaza bebek senin dediği sahnede yılmaz eski günlere geri gitmeliydi yani düşünseydiki demek filizimin bana sapancda söyliyceği buymuş meğer filiz bana bizim bebeğimiz olcak dediğinde ona yalan söylüyorsun diyince onu çok üzmüşüm demek para teklifimi bundan kabul etmemiş demek cemle kaybettiklerini geri almak intikam almak için birlikteymiş meğer filizin bayılıp hataneye kaldırmasının sebebi bebekmiş gibisinden düşünceleri anımsatıcak görüntüler gösterilmeliydi
Geçen bölümde kucağında filizyılmazın bebeğiyle kalakalmıştı psiko tam gitmek için hazırlanırken aslı ile karşı karşıya gelecek ve aslının bağırmasıyla bebeği hemşireye geri verip kaçacak sonra odaya bebekle birlikte gelecek, bebeği filize verdikten sonra gitmek için ayrılacak halinden bir şeyler olduğunu anlayan yılmaz peşinden gidecek ya da aslı konuşmak için yılmazı dışarı çağıracak aslı “yılmaz cem buradaydı, kucağında da bebeğiniz vardı eğer beni görmese kaçıracaktı çok korktum ama filize belli etmek istemedim dikkatli olun” der yılmaz da “doğrumu aslı filiz demişti ama kaçabileceği aklıma gelmedi, adi herif iyi ki filizin yanında demedin fena olurdu, ben icabına bakarım” der ve aynalıyı arar hem adam hem de polise haber vermesini ister sonra filizin yanına geri döner
YILMAZ: İlk sahnesinde filiz ve bebeğinin yanında az önce öğrendiklerinden dolayı endişeli ve hüzünlü zoraki gülümseme ile bir sevdiğine bir bebeğine bakar “sizi korumalıyım, o adamın size yaklaşmasına engel olmalıyım” diye düşünür filizin seslenmesi ile kendine gelir, filizin aslının ne dediğini sorduğunda yılmaz “önemli bir şey değil cnm, buralardan gidecekmiş iş teklifi almış onu söyledi” der filizi telaşlandırmamak için bir şey hissetirmez ama içi içine yer, bundan sonra daha dikkatli olur hem filize hem de bebeğe karşı, sevdiğinin içine doğmuş gibi söylediği sözler karşısında “merak etme filiz bu mutluluğumuzu kimse bozamayacak, izin vermeyeceğim, hem sen bunları düşünme ben yanındayım hadi gülümse biraz” der belli etmemek için,
filizin hastaneden çıkışı ile sevdiğinin ve bebeğinin yanında olması gerektiğini düşünür birde cem olayını bildiği için de onları yanından ayırmak istemez ve kendi evine götürmeyi kesinlikle itiraz edilmeyeceğini ve “ filiz artık sizden ayrı kalmak istemiyorum biliyorum nikahımız olmadı ama en kısa zamanda yapacağız o zamana kadar da ne senden ne de oğlumdan ayrı kalmak istiyorum, bize gidiyoruz, anlaştık mı “der böylece filiz ve bebek yılmazların evine gelir.
Nikah günü gelip çatmıştır yılmazdaki neşenin tarifi imkansız sevdiğine ve bebeğine kavuşmanın mutluluğu yüzünden okunmaktadır, kolunda sevdiği ile nikah masasına gelir ve bebeğide yanlarındadır nikah memurunun sorusuna tüm içtenliğiyle “evet, kabul ediyorum” der yüzünde mutlu bir tebessümle o günün tadını çıkarır gerçi içinde cemin hala bulunamamış olmasının huzursuzluğu olsa da yine de o ana gölge düşürmek istemez, sevdiğinin imzasını atması için bebeğini tutmasına yardımcı olur, nikahın kıyılmasıyla sevdiğine mutlu gözlerle bakarak hem kendini hemde kendisini eşi olarak kabul ettiği için sevdiğini kutlar alnından öperek gözlerine bakar “ teşekkür ediyorum aşkım, bana bu kadar güzel duygular tattırdığın için, seni seviyorum” der gibi ve bebeğine bakarak bu anı ölümsüzleştirir
Nikah kıyıldıktan sonra o da herkesin sevinçli bakışları arasında tebrikleri kabul eder az sonra olacaklardan habersiz mutlu biraz da huzursuz bakar etrafına her an bir şeyin olmasından dolayı endişelidir ama belli etmemek için elinden geleni yapar.
Yılmaz bu bölüm bir yandan sevdiğine belli etmemek için uğraşacak bir yandan da filiz öğrenmeden cemi aranma çalışmalarına başlar ama filizin öğrenmesi de fazla bir zaman almayacak, yılmazın ailesi için yaptıklarını izleyeceğiz.
FİLİZ: ilk sahne de yılmaza aslının ne dediğini sorar “yılmaz aslı ne söyledi sana önemli dedi ya merak ettim kötü bir şey değildir umarım” aldığı cvp karşısında ters bir şeyler olduğunu anlamaz ama yine de huzursuz gibi yılmaza “yılmaz hiç bu kadarını yaşayacağımızı hayal etmemiştim sen yanımdasın, bebeğim kucağımda ne kadar mutluyum bilemezsin ama sanki bir şey olacak ve bu mutluluğumuza gölge düşecek diye çok korkuyorum” der ama sevdiğinin sözleri karşısında rahatlar ve başını dayar sevdiğine ve kucağında bebeğiyle hiç olmadığı kadar mutlu hisseder kendini, yüzünde yaşadığı mutluluğun sevincini yansıtıyordu, sevdiğinin tenini hissetmek istercesine ona yakın duruyordu ve oğlunun başını da okşayarak bu anı yaşar doyasıya
Yılmazın onları yalnız bırakmamasına sevinir çünkü o da sevdiği ile olmak istiyordur ama yine de yılmaza “yılmaz bende senle olmak istiyorum ama biliyorsun nikahsız olmaz hem ne derler, sizi de kendimi de zor durumda bırakmış olurum” der ama yılmazın ısrarları sonucu kabul eder
Nikah günü yani gecesi kucağında oğlu ve yanında sevdiği herkesin alkışları eşliğinde merdivenlerden iner yüzünde mutluluğun en güze ifadeleri, nikah masasında yerini alır ve nikah memurunun sorusuna sevdiği ile aynı yanıtı verir “evet, kabul ediyorum” zaten tek hayali değil miydi o kadar mutluydu ki, kucağında bebeği ile bu aşkın en büyük tanığı ile birlikte imzalıyordu nikah defterini sevdiğinin da yardımı ile, sonrasında sevdiğinin kendisini eşi olarak seçmesine ve kendi mutluluğunu göstermek için alnından öpen sevdiğine gözleri ile karşılık verir “teşekkür ederim aşkım, bana bu kadar güzel duyguları tattırdığın için, seni seviyorum” der ve o da sevdiği gibi bu anı en çok hak eden bebeğine bakar, nikahın kıyılması ile birlikte herkesin tebriklerini kabul eder kucağında bebeği yanında sevdiği ile herkesin sevinçli bakışları ile o da bu mutluluğu doyasıya yaşar
Son sahnesinde doğumunda verdiği yorgunlukla hala kendini toparlayamamış olmasının da etkisiyle uyurken kendine bakan bir çift gözden habersiz uyur, biraz sonra olacaklardan bir haber
Filiz bu bölüm her anı mutlu olan bir bölüm olacak ama son dakka psikonun bebeğini kaçırmasıyla deliye dönecek, yine güzel sahneleri olacak ama tadı damağımızda kalacak.
ÖMER: geçen hafta sevdiğini takip edip ne haltlar karıştırdığını gördükten sonra ferideye inceden ayar çekip “feride bunu nasıl yaparsın, bana söz vermiştin, hani dansı bırakacaktın, hani sadece 5 yıldızlı otellerdeydi, bu mekan nasıl bir yer farkında mısın, feride bana yalan söyledin sana güvenmiştim, ama artık bitti feride ne yapmak istiyorsan yap, bir daha karşıma çıkma” der gibi sinir harbiyle feridenin yanından ayrılır ve evlendikten sonra birlikte yaşayacakları eve gelir ve feridenin ona yaşattıklarından dolayı ağlamaya başlar, üzülür.
Elifle birlikte giderlerken ferideyla karşılaşırlar ama hiç ses etmez ömer, feridenin ağlamasına ve elife yaklaşımını bile görmezden gelir.
Ömer bu bölüm çok değer verdiği güvendiği insandan yani sevdiğinden aldığı bu darbenin etkisiyle hüzünlü bir ömer olacak, o sahnelerde muhteşem oyunculuğunu konuşturacak...
umarım beğenirsiniz...
Haklısın o kısmı atlamışım.
Bende Yılmaz'ı koruyor gibi duruyorum ama adam hastaneden çıkmadıki hiç.
Yoksa çıktımı , bende karıştırdım kıyafetlere bakmak lazım...
Hastane girişlerinde genellikle çicekçiler olur.Gidip alabilirdi aslında , acaba çiçekcimi de yoktu orda
Neyse çicek almasını bende isterim umarım alır .
anladım sen savunmaya geçtin:D
aslında çiçek de çok önemli değildi bir çift güzel söz duysak yeterdi çiçekten daha anlamlı olurdu kanımca...
bu dizide unutulan o kadar çok şey var ki
nalanın babasına ne oldu?
ömer elifin mezarına niçin gitmiyor
handan hanım,filiz,ömer erol tekinerin mezarına uğramaz oldular
yılmaz bugünlere gelmesinde emeği olan kemal beyin mezarına hiç gitti mi???
belki bunlar detay ama en azından bir kere gösterilmeli...
en önemlisi yaşayan insan,canan hanıma ne oldu???
filizin babasına verdiği sözü yıllar sonra da olsa yılmazın bilmesi gerekmez mi?
filize aşık olan Murat nerede???
aklıma bu kadar soru geliyor eminim daha cevabını bilmediğimiz daha çok soru var...
senaristler cem karakterine öyle yoğunlaşmışlar ki her şeyi pas geçiyorlar...
Filizim yine döktürmüşsün...eline sağlık;)
filizim, güzel bir fragman yorumunu olmuş. çok teşekkürler :happy0064
Cem'in sürekli 4 ayak üstüne düşmesi fena halde canımı sıkıyor. Her durumdan kendine pay çıkarmasını biliyor. Ama inşallah son gülen iyi gülecek. son bölümdede olsa ondan kurtulduğumuzu göreceğiz yani inşallah yoksa hayat boyu huzur yok benim aşıklarıma :sad53:
Geçen bölümün son sahnesinden nasıl kurtuldu acaba ? Bebek kucağındaydı ne oldu, nasıl oldu da bıraktı ve kaçtı ! Hem orası nasıl bi hastane Allah aşkına; 2 günlük bebeği babası olduğunu sanarak bile olsa x birine verirler ne diye hemşire odaya kadar eşlik etmez. :img-pilot
Ben Yılmaz'ın yerinde olsam o hastaneyi başlarına yıkardım. :img-yes:
Fragmanın son sahnesinden de anlaşıldığı gibi Filiz'in odasına kadar girmiş e peki neden yanlız Filiz evde! Hadi diyelim herkes yangına gitti neden Filiz'i uyandırmazlar... Sanmıyorum ki Filiz yangın olduğunu bile bile uyusun. izleyip karar vermek lazım ama eğer öyleyse Filiz'e de bravo! derim yani :img-blush
ii geceler hepinize...bence Cem, Filiz ve Yılmaz evlenmeden önce odaya geliyo.. yoksa Filiz neden yalnız uyusun...Gerçi siz daha iyi bilrsinz İstanbul da sürekli takip ediosunuz ama benm fikrim bu
ii geceler hepinize...bence Cem, Filiz ve Yılmaz evlenmeden önce odaya geliyo.. yoksa Filiz neden yalnız uyusun...Gerçi siz daha iyi bilrsinz İstanbul da sürekli takip ediosunuz ama benm fikrim bu
bence cem ikinci denemesinde başarılı oluyor ve bebeği kaçırıyor
eğer bebeği kaçıramazsa kaçırmış olduğu keçiler bulur tekrar keçilerini kaçırır
(ne kadar tuhaf bir cümle oldu...)
cem çok zeki ve çok şanslı biri ne yapıp ne edip bebeği kaçıracak
aklınca filizi kendisine dönmesini mi sağlayacak yoksa filizle yılmaza acı çektirmek için mi bunu yapıyor anlamış değilim
neyse bekleyip göreceğiz...
24 saattn az kaldı...
mutlu bir son için cem ölmeli...
filizim valla o iki dakikalik fragmandan nasil cikardin bu özeti anlamadim ama ellerine emegine saglik---
fragmani izledim sonunda bizimkiler imzayi atiyor ama dügün yok herhalde...
sonunda cem bebegi kaciriyormu ya ...tüyo falan varmi biriniz özet gecerseniz cok sevinirim...
anladım sen savunmaya geçtin:D
aslında çiçek de çok önemli değildi bir çift güzel söz duysak yeterdi çiçekten daha anlamlı olurdu kanımca...
bu dizide unutulan o kadar çok şey var ki
nalanın babasına ne oldu?
ömer elifin mezarına niçin gitmiyor
handan hanım,filiz,ömer erol tekinerin mezarına uğramaz oldular
yılmaz bugünlere gelmesinde emeği olan kemal beyin mezarına hiç gitti mi???
belki bunlar detay ama en azından bir kere gösterilmeli...
en önemlisi yaşayan insan,canan hanıma ne oldu???
filizin babasına verdiği sözü yıllar sonra da olsa yılmazın bilmesi gerekmez mi?
filize aşık olan Murat nerede???
aklıma bu kadar soru geliyor eminim daha cevabını bilmediğimiz daha çok soru var...
senaristler cem karakterine öyle yoğunlaşmışlar ki her şeyi pas geçiyorlar...
Filizim yine döktürmüşsün...eline sağlık;)
nalanın babası köydeymiş ilk bölüm belirtmişlerdi,Muratta yılmaza dayanamamış istifa edip ayrılmış bunu da ilk bölümlerde belirtmişlerdi :img-hyste
Ömer neden elifin mezarına gitmiyor bunu bende çok merak ediyorum,sürekli o benim biricik karımdı diyor ama mezarına gittiği gösterilmiyor..
Handan hanımda öyle kocamı çok seviyordum diyor resimlerle avunuyor ama mezara gitmiyor,filiz de iki kez gitti,ömerde bir kez daha gitmediler:)
Canan hanım sır oldu :) Yılmaz ve aynalı :) kemal beyin mezarına neden gitmiyor bende merak ediyorum,şuan adamın paralarını yemekle meşguller :img-hyste
Senarist hanımlarımız bizide kendileri gibi sanıyorlar herhalde ama biz bu dizideki bir çok şeyi unutmadık.Tüm sözler havada kaldı bunların sayesinde tüm ikinci sezon havada kaldı :img-hyste
Bu arada bende yılmazdan bir çiçek,bir yüzük ne bileyim bir jest bekliyorum :img-wink:
nalanın babası köydeymiş ilk bölüm belirtmişlerdi,Muratta yılmaza dayanamamış istifa edip ayrılmış bunu da ilk bölümlerde belirtmişlerdi :img-hyste
Ömer neden elifin mezarına gitmiyor bunu bende çok merak ediyorum,sürekli o benim biricik karımdı diyor ama mezarına gittiği gösterilmiyor..
Handan hanımda öyle kocamı çok seviyordum diyor resimlerle avunuyor ama mezara gitmiyor,filiz de iki kez gitti,ömerde bir kez daha gitmediler:)
Canan hanım sır oldu :) Yılmaz ve aynalı :) kemal beyin mezarına neden gitmiyor bende merak ediyorum,şuan adamın paralarını yemekle meşguller :img-hyste
Senarist hanımlarımız bizide kendileri gibi sanıyorlar herhalde ama biz bu dizideki bir çok şeyi unutmadık.Tüm sözler havada kaldı bunların sayesinde tüm ikinci sezon havada kaldı :img-hyste
Bu arada bende yılmazdan bir çiçek,bir yüzük ne bileyim bir jest bekliyorum :img-wink:
her şeyin havada kaldığı bir dizide yılmaz filize çiçek almamış güzel bir söz söylememiş önemsiz şeyler bunlar biz sanırım ayrıntılara takılıyoruz...
bazı şeylerin unutulması bizlere değer vermediklerini gösteriyor öylesine ya tutarsa diye bir iş yapıyorlar...
oyuncuların kalitesi sevgisi bu diziyi izletti keşke bunu bilseler...
sorularıma cevap verdiğin için teşekkürler...
muratın gitmiş olması aslında çok iyi oldu yılmaz cemle başa çıkamıyordu
murat pasifti belki ama manken olayı yüzünden ayırmıştı filizle yılmazı
saman altından su yürütüyordu kimseye güven olmaz iyiki yok
yani muratı özlediğim falan sanılmasın bir anda ortadan kaybolması beni şaşırttı...
sorfangirls
15-06-07, 00:19
her şeyin havada kaldığı bir dizide yılmaz filize çiçek almamış güzel bir söz söylememiş önemsiz şeyler bunlar biz sanırım ayrıntılara takılıyoruz...
bazı şeylerin unutulması bizlere değer vermediklerini gösteriyor öylesine ya tutarsa diye bir iş yapıyorlar...
oyuncuların kalitesi sevgisi bu diziyi izletti keşke bunu bilseler...
sorularıma cevap verdiğin için teşekkürler...
muratın gitmiş olması aslında çok iyi oldu yılmaz cemle başa çıkamıyordu
murat pasifti belki ama manken olayı yüzünden ayırmıştı filizle yılmazı
saman altından su yürütüyordu kimseye güven olmaz iyiki yok
yani muratı özlediğim falan sanılmasın bir anda ortadan kaybolması beni şaşırttı...
hanı cıkmadık candan umıt kesılmez derler ya bızımkıde o mısal son yazısını gorene kadar heran hersey olabılır derım yada belkı bakarsınız bu bolum nıkah sahnesınden once bızım cıft mazıyı hatırlar ve fılızın babasına verdııgı soz acıga cıkar yanı en azından o cıksın cunku tam bı donum noktası olmustu o olay elıfın mezarını omerın zıyaret etmemesının dısında kucuk elıfıde annesıne hıc goturmuyorlar ve hıc bahsetmıyorlar sımdı bunları konusuyoruz ama nafıle olan olmus artık bu saatten sonra bırsey yapacaklarnı sanmıyorum
hanı cıkmadık candan umıt kesılmez derler ya bızımkıde o mısal son yazısını gorene kadar heran hersey olabılır derım yada belkı bakarsınız bu bolum nıkah sahnesınden once bızım cıft mazıyı hatırlar ve fılızın babasına verdııgı soz acıga cıkar yanı en azından o cıksın cunku tam bı donum noktası olmustu o olay elıfın mezarını omerın zıyaret etmemesının dısında kucuk elıfıde annesıne hıc goturmuyorlar ve hıc bahsetmıyorlar sımdı bunları konusuyoruz ama nafıle olan olmus artık bu saatten sonra bırsey yapacaklarnı sanmıyorum
filizin babasına verdiği söz çok önemli ,dönüm noktası olmuştu haklısın... bence bu saatten sonra o sözü yılmaz öğrendi diye kabul etmekten başka çare yok ...bağ evinde bize her saniyeyi göstermeleri mümkün olmadığından filiz yılmaza sus desede sonra kendi bi ara neden nikah günü onu terk ettiğini ,italyaya gittiğini anlattı diye düşünelim...başka yolu yok.. herkes kendi gönlüne göre yılmaz ve filize istediği repliği söyletip,hesaplaşmalarını sağlar...böylece hepimiz rahatlarız,fenamı işte... bence bu senaristler işi biliyor...herkesi memnun etmemiz imkansız,bırakalım bu sahneyi onlar yazsın demişlerdir...
fatma-1721
15-06-07, 08:00
aslı “yılmaz cem buradaydı, kucağında da bebeğiniz vardı eğer beni görmese kaçıracaktı çok korktum ama filize belli etmek istemedim dikkatli olun” der yılmaz da “doğrumu aslı filiz demişti ama kaçabileceği aklıma gelmedi, adi herif iyi ki filizin yanında demedin fena olurdu, ben icabına bakarım”
Evet ,bu bölüm buna benzer bir sekilde baslar herhalde.
sevgili filizim;fragman yorumun cok güzel olmus,eline,yüregine saglik!:good:
öncelikle size hiç bir şekilde ulaşamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım malum e-mail kabul etmiyorsunuz özel mesaj kutunuzun doluluğu dolayısıyla ordanda ulaşamadım 2 gün önceki ''forumu geçici süreliğine kapatma''olayında bir mahduriyetin vardır fakat bunu hiçbir şekilde dile getiremiyorum 1 gün sonra yine aynı şekilde size ulaşamazsam konu sayın site sahibine intigal edecektir.bu mesajın sohbet içerikli bir mesaj algılanmaması dileğiyle;
konu ile ilgili sayın süpermoderatör bu mesajı değerlendirip silmezse 1 gün sonra bu mesaj kendim tarafından silinecektir
herkese iyi yorumlarbye
herkese günaydınlar,
yine günlerden cuma yine bir ıhlamurlar günü artık son demleri yazşıyoruz ama sonuna kadar tadını çıkaralım, herkese güzel bir forum günlüğü ve güzel, beklentilerin karşılandığı güzei bir bölüm izlemeleri dileğiyle,
öncelikle sevgili gülbeşekerim, kurşunim hocam, sudemnaz, arzu ablam, esychann ve fatmam ablam çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim sizlerinde güzel yüreklerine sağlık forumdaşlarım
sevgili fatmam ablam zaten fragman yorumumu yaparken ilk sahne ile ilgili aklımdan geçen bunlar oldu eğer buna yakın replikler olursa hatırlarsınız beni yüzünüzde bir tebessüm oluşur umarım, fragman yorumlarını replikleri ufaktan da olsa tuttturduğumu görmek için yazmak daha da zevkli oluyor, bakalım göreceğiz nasıl olacak.
sevgili sudemnaz sen tehlikeli dalgalarda sörf yapmaya başladın ne oluyor böyle cemsever gördüm seni yapma bak sana da yazık olacak yol yakınken dön bir psikoyu nasıl, neden ve niçin savunulur benim aklım almıyor sordum sadece ferman abim cvpladı yani savunulacak bir taraf yok dikkatimi çekti hani:)
sevgili esychannım bu fragman bir dk. bile değildi valla fragman yorumunu izlenmiş bir bölüm yorumunu tercih ediyorum çünkü tahmin yürüterek yazıyorum dolayısıyla izlerken bende ne his uyandırıyorlarsa onları kelimelere dökmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar tabi benim destansı yorum özelliğimde göz önünde tutulursa ortaya böyle bir yorum çıkıyor bende anlamış değilim:):)
günaydın :happy0064
Akşamki bölüm için sabırsızlanıyorum. Herşeye rağmen benim çiftim evlendiği için sevinçliyim. Her ne kadar tören istediğim şekilde gerçekleşmeyecekse yinede artık gerçek anlamda aile olacakları için mutluyum...:happy0064
Tören istediğim gibi değil ama yinede nikah hazırlıklarını görmek istiyorum. inşallah bizimle paylaşırlar. Yılmaz'ım ve Filiz'in heyecanlarına ortak olmak istiyorum...:happy0064
Arzu ablam merakını affına sığınarak aklımdan geçenlerle gidermek istiyorum senin soruların ışığında, izninle tabi dğer forumdaşlarımında,
Cem’le ilgili senin gibi düşünüyorum bu adamın bu şansı beni sinir ediyor ekran karşısında bir de Yılmaz’ımın ve Ömer’ imin onun karşısında aciz kalışına hala daha anlam verebilmiş değilim, bende dileklerine katılıyorum
Yine kendimce fragman yorumumda da bahsettiğim gibi iki sahne geliyor aklıma ya aslı onu görmeden cem aslıyı görecek ve kaçıramayacağını anlayıp hemşireye geri verecek ve yine saklanacak ya da aslı ile göz göze gelecek aslının elini çabuk tutmasıyla aslı hemşireye “bebeği alın o adamdan onun çocuğu değil” diye bağırırken o hengamede cem kaçacak gerçi aslının cemi görmesi gerek malum yılmazım Filize inanmıyor aslının tek sözüne hemen inanıyor ya, ilk sahne bu şekilde gerçekleşir bence, hemşirede ilk nöbeti olduğunu sanırım ilk iş günü bu yüzden kimseyi kırmak istemedi mi ne ama gerçekten mantık hatası her ne olursa olsun verilmemeli ama psiko şanslı ya hep ona denk geliyor.
Yılmaz hastaneyi başlarına geçirsinde ama Filize inanmadığı için asıl onun cümlelerine ne tepkiler verecek ben onları merak ediyorum
şu şekilde ihtimaller geliyor aklıma
-- yangın gecesi Yılmaz’lar evde oturuyorlardır sonra Filiz yorgun olduğunu söyleyip bebeğiyle odasına gittikten belli bir süre sonra bu olay olur, dolayısıyla yangını duyan ev ahalisi Filizi ve bebeği o telaşla unutup yangın yerine koşturur tabi eğer koruma varsa onlarda yangını duyup onlarla giderse ki olabilir ya da eğer gitmeseler bile illa ki bir giriş kısmı bırakılmıştır psikoya ben öyle düşünüyorum
-- bir de Yılmaz’ımın Filiz’in yanından kalkıp gidebileceği ihtimali var bu şekilde olursa eminim ki adamları tembihleyip gider ve adamların bir anlık gafletinden cem içeri girer yapmadığı ya da yapamayacağı bir şey değil
-- zaten nikah gecesi olması imkansız bu sahnenin çünkü müjgan, sema, mirsad ve alinin kıyafetleri farklı sonrasında olan bir olay bu yangın
Filiz’i uyandırmaya fırsatları olmamış olabilir, ben de sanmıyorum filizin o kadar umursamaz biri olmadığı aşikar az çok biliyoruz Filiz’in olaylar karşısındaki tepkilerini, yaptıklarını ve de yapacaklarını bence bunlar aklına getirme Filiz’imizi tanıyoruz değil mi?
Umarım ufak da olsa bir yardımım olabilmiştir, ben psikonun bunu da başaracağına eminim çünkü delidir ne yapsa yeridir bu adamın sinir şey, ama en önemlisi bebek gittikten sonra Filiz’in Yılmaz’a ona inanmadığı için bu olanlara az da olsa payı olacağını düşünmesine neden olabilir bakalım Yılmaz bundan nasıl sıyrılacak!!!!
EvaLongoria
15-06-07, 09:06
Herkese günaydın...
Son a doğru adım adım yaklaşırken havada kalan bu sorulara ben de takıldım gitti. Özellikle de bir dönüm noktası olan Filizin babasına verdiği sözü. Bu kısmı açığa çıkarmadan nikah kıyılırsa gerçekten senaristlerin bizi aptal yerine koyduğunu düşüneceğim. (gerçi düşünmüyor değilim ama.)
Bence bu akşam yeni bir aşkın ilk adımları atılacak ve Aynalı ile Ceyda flörte başlayacaklar. Ee bu kız hep yalnız dolaşmyacak değil mi yahu ? Yılmaz ın aynısı olmasada ona benzer birisi ile idare etsin Ceyda'da..
Yazık Aslıcım yine yalnız off....
filizim, çok teşekkürler. yüksek sesle düşümdüğüm konuları ne güzel açıklamışsın, sağol. çok incesin belirtmeden edemeyeceğim. yüreğine sağlık.:happy0064
...
Umarım ufak da olsa bir yardımım olabilmiştir, ben psikonun bunu da başaracağına eminim çünkü delidir ne yapsa yeridir bu adamın sinir şey, ama en önemlisi bebek gittikten sonra Filiz’in Yılmaz’a ona inanmadığı için bu olanlara az da olsa payı olacağını düşünmesine neden olabilir bakalım Yılmaz bundan nasıl sıyrılacak!!!!
ama bu sahnenin böyle olmayacağını düşünüyorum. Olsa olsa Yılmaz'ım kendsini suçlar. :sad53:
Çünkü özetten anladığım kadarıyla Filiz, Cem'in bebeği kaçırmak istediğini daha önceden öğreniyor. yani zaten bi tavır koyacaksa Filiz o aşamada koyacaktır. Sonrasında belkide Yılmaz'la karşılaşma fırsatı bile olmadan o da bebeği için yana yakıla etrafta dolanacaktır... En sonunda da birbirlerini suçlarlar mı bilmiyorum ama umarım böyle bir sahne izlemeyiz. :sad53:
günaydın :happy0064
Akşamki bölüm için sabırsızlanıyorum. Herşeye rağmen benim çiftim evlendiği için sevinçliyim. Her ne kadar tören istediğim şekilde gerçekleşmeyecekse yinede artık gerçek anlamda aile olacakları için mutluyum...:happy0064
Tören istediğim gibi değil ama yinede nikah hazırlıklarını görmek istiyorum. inşallah bizimle paylaşırlar. Yılmaz'ım ve Filiz'in heyecanlarına ortak olmak istiyorum...:happy0064
günaydın arzu ablam bugünde senden alıntı yapma günüm sanırım ne güzel:)
evet herşeye ve herkese rağmen nihayet yürekleri birbirine mühürlü ve zaten birbirleri nezdinde evli olan çiftimiz bunu resmiyete dökecekler nikah defterine imza atarken tabi en büyük şahitleri bebekleriyle:happy0064 :happy0064
ne kadar anlı şanlı düğün desek de buna da şükür diyelim onlar bile birbirlerine kavuşmakdan başka hiçbir dilek ya da istek de bulunmadılar ne de olsa birlikte olsunlar yeter:img-yes:
umarım hazırlıkları gösterirler şöyle telaşlı ve mutlu bir şekilde herkesinde katıldığı bu aşak yeteri kadar destek ve inanış göstermedikleri günlere karşı borçlarını yerine getirsinler bunu yaparak en azından bizde görelim bu büyük aşkı göremeyip he yalnış düşüncelerle yaklaştıkları için hem güzide çiftim, hem aileleleri hem mahalleli sezarın hakkını sezara versinler yani FİLİZYILMAZIMA değil mi ama, bende o heycanlı sahnekeri bekliyorum duygularımız ve isteklerimiz ortak:img-yes:
Arzu ablam merakını affına sığınarak aklımdan geçenlerle gidermek istiyorum senin soruların ışığında, izninle tabi dğer forumdaşlarımında,
Cem’le ilgili senin gibi düşünüyorum bu adamın bu şansı beni sinir ediyor ekran karşısında bir de Yılmaz’ımın ve Ömer’ imin onun karşısında aciz kalışına hala daha anlam verebilmiş değilim, bende dileklerine katılıyorum
Yine kendimce fragman yorumumda da bahsettiğim gibi iki sahne geliyor aklıma ya aslı onu görmeden cem aslıyı görecek ve kaçıramayacağını anlayıp hemşireye geri verecek ve yine saklanacak ya da aslı ile göz göze gelecek aslının elini çabuk tutmasıyla aslı hemşireye “bebeği alın o adamdan onun çocuğu değil” diye bağırırken o hengamede cem kaçacak gerçi aslının cemi görmesi gerek malum yılmazım Filize inanmıyor aslının tek sözüne hemen inanıyor ya, ilk sahne bu şekilde gerçekleşir bence, hemşirede ilk nöbeti olduğunu sanırım ilk iş günü bu yüzden kimseyi kırmak istemedi mi ne ama gerçekten mantık hatası her ne olursa olsun verilmemeli ama psiko şanslı ya hep ona denk geliyor.
Yılmaz hastaneyi başlarına geçirsinde ama Filize inanmadığı için asıl onun cümlelerine ne tepkiler verecek ben onları merak ediyorum
şu şekilde ihtimaller geliyor aklıma
-- yangın gecesi Yılmaz’lar evde oturuyorlardır sonra Filiz yorgun olduğunu söyleyip bebeğiyle odasına gittikten belli bir süre sonra bu olay olur, dolayısıyla yangını duyan ev ahalisi Filizi ve bebeği o telaşla unutup yangın yerine koşturur tabi eğer koruma varsa onlarda yangını duyup onlarla giderse ki olabilir ya da eğer gitmeseler bile illa ki bir giriş kısmı bırakılmıştır psikoya ben öyle düşünüyorum
-- bir de Yılmaz’ımın Filiz’in yanından kalkıp gidebileceği ihtimali var bu şekilde olursa eminim ki adamları tembihleyip gider ve adamların bir anlık gafletinden cem içeri girer yapmadığı ya da yapamayacağı bir şey değil
-- zaten nikah gecesi olması imkansız bu sahnenin çünkü müjgan, sema, mirsad ve alinin kıyafetleri farklı sonrasında olan bir olay bu yangın
Filiz’i uyandırmaya fırsatları olmamış olabilir, ben de sanmıyorum filizin o kadar umursamaz biri olmadığı aşikar az çok biliyoruz Filiz’in olaylar karşısındaki tepkilerini, yaptıklarını ve de yapacaklarını bence bunlar aklına getirme Filiz’imizi tanıyoruz değil mi?
günaydın forum milleti insanları....güzel bir cuma günü daha bir aradayız...hava gerçekten bunaltıcı.bunu üzerine de akşam ki bunalım eklenecek...ondan sonra değmeyin bizim keyfimize...:img-hyste
filizim yine döktürmeye başlamışsın.sanırım ısınma turları atıyorsun daha.ilerleyen saatlerde asıl vurucu yazıları göndereceksin diye tahmin ediyorum...:img-hyste
neyse yapmış olduğun yorumlara ve tahminlere ben de yorum yapayım dedim...nasıl iyi düşünmüşmüyüm?:D:img-hyste
her ne kadar Yılmaz ve diğerleri telaşlansa da Filiz'i ve bizim tosunu bırakmamalıydı.(tabi fragmandan birşey anlamadığımız için emin olamıyorum.hangi sebeple bırakıyor bilemiyoruz..)çünkü ortada bir cem tehlikesi var.Yılmaz bunun ne anlama geldiğini herkesten çok daha iyi bilmekte.
bence ya gitmemeliydi ya da Filiz'i uyandırıp olaydan haberdar etmeliydi...
bu durumda aklıma küçükte olsa başka bir ihtimal geliyor Filiz'in durumu hakkında...acaba Filiz rahatsızlanıyor mu da bu kadar derin uyuyor?hasta falam olabilir mi acaba?ama insan o gürültüde (Yılmaz'lara haber verecekleri zaman illa ki büyük bir gürültü feryat figan olacaktır.) uyuması biraz tuhaf gibi...diğer bir ihtimal ise ki bu da çok düşük bir olasılık...Filiz'in yada Yılmaz'ın rüya görme olasılığı...ben pek rüya ihtimali vermiyorum ama işin içinde senaristler olunca (filizim vuracak beni...:img-hyste ) insanın tekrar ve tekrar düşünmesi gerekiyor...
Günaydın arkadaşlar,
Fragmandan izlediklerim kadarıyla aklıma takılan bir şey var. Madem nikah oldu Filiz neden hala Müjgan'ların evinde. Anlayamadım bir türlü.
Günaydın arkadaşlar,
Fragmandan izlediklerim kadarıyla aklıma takılan bir şey var. Madem nikah oldu Filiz neden hala Müjgan'ların evinde. Anlayamadım bir türlü.
sanırım cem tehlikesine karşı Yılmaz'ın tedbir diye Filiz'i kendi evine getirmesinden dolayı.bununla beraber Yılmaz ve Filiz'in artık evlenecek olması...bunun yanında Filiz'in kaldığı ev müjganın evi.yani Filiz'in kendi evi değil zaten...bunun yanında....bir buzlu çay birde tatlı alayım...:img-hyste :img-hyste
günaydın arzu ablam bugünde senden alıntı yapma günüm sanırım ne güzel:)
umarım hazırlıkları gösterirler şöyle telaşlı ve mutlu bir şekilde herkesinde katıldığı bu aşak yeteri kadar destek ve inanış göstermedikleri günlere karşı borçlarını yerine getirsinler bunu yaparak en azından bizde görelim bu büyük aşkı göremeyip he yalnış düşüncelerle yaklaştıkları için hem güzide çiftim, hem aileleleri hem mahalleli sezarın hakkını sezara versinler yani FİLİZYILMAZIMA değil mi ama, bende o heycanlı sahnekeri bekliyorum duygularımız ve isteklerimiz ortak:img-yes:
Bencede çok güzel filizim özlemişim seninle karşılıklı yazışmayı. :happy0064
İtiraf etmek gerekirse en çok Mualla Sultan'nın tavırlarını merak ediyorum. Bunuda herhangibir art niyetle söylemiyorum. Geçen bölümden sonra; o konuşulanlar doğrultusunda ve yaşananlardan yola çıkarak nasıl davranacak çok merak ediyorum. Hele bide Filiz'in onlarda kaldığını düşünürsek Filiz ve Mualla ilişkisine olan merakım dahada artıyor. :img-yes:
sanırım cem tehlikesine karşı Yılmaz'ın tedbir diye Filiz'i kendi evine getirmesinden dolayı.bununla beraber Yılmaz ve Filiz'in artık evlenecek olması...bunun yanında Filiz'in kaldığı ev müjganın evi.yani Filiz'in kendi evi değil zaten...bunun yanında....bir buzlu çay birde tatlı alayım...:img-hyste :img-hyste
Ama Cem her engeli aşıyor diyoruz ne yazık ki. :)
Bakalım yakında Müjgan'ın evinde tek Tekiner Handan kalacak. Bence o da villasına geri döner. :)
Ağustos Böcüğü
15-06-07, 10:09
Herkese günaydın.
Evet sonunda beklediğimiz gün geldi.Geri sayım başladı. Umarım tahminlerimizin aksine güzel bir bölüm izleriz.
Benimde merakla beklediğim Filiz&Mualla sahneleri. Bakalım Mualla Filize bir yabancıya gösterdiği nezaketlemi yaklaşak yoksa evladı gibi bağrına basacakmı?
Aslı'ya gösterdiği sevgi ve ilginin aynısını ve hatta fazlasını göstermesini bekliyorum kendisinden yoksa önümüzdeki hafta hedef tahtam Mualla olacak..:img-hyste
EvaLongoria
15-06-07, 10:18
Ben Mualla nın Filize de aynı samimiyeti göstereceğine inanıyorum. Zaten geçen bölümde bunun sinyallerini vermişti. Bu bölümde bunu göreceğiz. Aslı sürekli yanında olduğu için bir başka davrandı bir de Aslının yengesi Yılmazın eski nişanlısı değildi. Aslı o kadar zenginde değildi.
Şimdi şartlar da eşitlendi. Filizin yengesi Feride. Elif hakkın rahmetine kavuştu. Filiz de Yılmazlar da kalacak. Ayrıca o şımarık zengin kız da gitti. Mualla bağrına basacak eminim.
Ağustos Böcüğü
15-06-07, 10:21
Ben Mualla nın Filize de aynı samimiyeti göstereceğine inanıyorum. Zaten geçen bölümde bunun sinyallerini vermişti. Bu bölümde bunu göreceğiz. Aslı sürekli yanında olduğu için bir başka davrandı bir de Aslının yengesi Yılmazın eski nişanlısı değildi. Aslı o kadar zenginde değildi.
Şimdi şartlar da eşitlendi. Filizin yengesi Feride. Elif hakkın rahmetine kavuştu. Filiz de Yılmazlar da kalacak. Ayrıca o şımarık zengin kız da gitti. Mualla bağrına basacak eminim.
Aşkol Eva Filiz ne zaman şımarık bir zengin kızı gibi davrandı?
Mualla'ya 3 bölümlük şans tanıdıydım zaten ama ne kadar erken o kadar iyi kendisi için.:img-hyste
EvaLongoria
15-06-07, 10:29
Aşkol Eva Filiz ne zaman şımarık bir zengin kızı gibi davrandı?
Mualla'ya 3 bölümlük şans tanıdıydım zaten ama ne kadar erken o kadar iyi kendisi için.:img-hyste
Dizinin ilk bölümlerinde davrandı... Hem Mualla gazi mahallesinde yaşayan bir insan. Filiz i de o şekilde görmesi normal. Evleri bile villaydı Filizlerin yahu :icon_whis Oysa Aslıcık hemen oralardan bir ev tutuverdi kendine :icon_whis
...
eva'cım, yüksek müsadenle şımarık kız olayına bende itirazımı belirtmek istiyorum. Yılmaz ve Filiz ilişki içine girdikleri bölümlerden itibaren Filiz hiçbir zaman şımarık kız edalarıyla ortalarda dolaşmamıştır. Ailesinin sebep olduğu olaylarda herzaman mahallelini yanında olup onlara olan desteğini her şekilde göstermiştir. :img-yes:
fatma-1721
15-06-07, 10:33
Günaydin Evacim,seni kirmak istemem ama yaniliyorsun canim;
Filiz hicbir zaman simarik bir zengin kizi gibi davranmamistir,aksine gerek Muallaya gerek mahalleliye yardim severligini,alcak gönüllülügünü defalarca ispatlamistir.
Zengin olmak,villada oturmak, hicbir zaman simarik olmak anlamina gelmez, güzelim.Hem Yilmaz da fakir sayilmaz ve kendisi annesinin evinde degil ,lüks bir otelde kaliyordu,unutmayalim lütfen.Bu yüzden simarik mi oldu?
Mualla Filizi bagrina basacaktir,cünkü Filiz buna layiktir ve Mualla bunu artik anlayacaktir.
EvaLongoria
15-06-07, 10:37
Ooo günaydın Arzu ablacım, fatmacım :)
İlk zamanlar gayet şımarıktı hatırlayın lütfen. Tamam mahalleliye öyle değildi ama genel olarak bakıldığında zengin şımarık kız edası yaratıyordu.
Mualla onun şımarıklığını görmemiş olabilir birebir. Ama kadın görmüş geçirmiş birisi nihayetinde.
Ağustos Böcüğü
15-06-07, 10:38
Dizinin ilk bölümlerinde davrandı... Hem Mualla gazi mahallesinde yaşayan bir insan. Filiz i de o şekilde görmesi normal. Evleri bile villaydı Filizlerin yahu :icon_whis Oysa Aslıcık hemen oralardan bir ev tutuverdi kendine :icon_whis
Aslıcık oralardan bir ev tutuvermedi valla..:icon_whis
Aslının ev gayet güzel..Burslarla falan okumuş tamam. Zengin bir aileye doğması Filizin kabahati değil. Mualla'nın yaptığı önyargılı yaklaşım başka birşey değil.Aslı'ya karşıda abartılı bir sevgiyle yaklaştığını düşünüyorum başından beri.
Ağustos Böcüğü
15-06-07, 10:42
İlk zamanlar gayet şımarıktı hatırlayın lütfen. Tamam mahalleliye öyle değildi ama genel olarak bakıldığında zengin şımarık kız edası yaratıyordu.
Mualla onun şımarıklığını görmemiş olabilir birebir. Ama kadın görmüş geçirmiş birisi nihayetinde.
Evacım sen eğer Filizin o zamanki hallerine şımarık diyorsan Aslının başlardaki hallerine ne dersin cidden merak ediyorum..Tamam Filizi sevmiyor olabilirsin ama hakkınıda teslim et güzelim bea.
sevgili eva öncelikle şımarıklık konusunda sana itiraz edeceğim..(sanırım herkes bunu söyleyecek...vay haline ki vay vay...:img-hyste )
çok tehlikeli bir cümle kurdun eva..:img-hyste
Filiz şimdiye kadar şımarıklık etmedi...ayrıca aslının evi de gazi değil...yani gazide o tip yapılar pek yoktur ya...aslının evi yakın olsa araba ile işleri olmaz...Filiz Yılmaz ile tanışmadan önce de mütevazi birisiydi...misal elif ve diğer çalışanlar ile diyalogları...Yılmaz'dan son bu daha arttı...açık pazar işinde tavan yaptı.ondan sonra da çizgisini değiştirmedi...
ben bile eleştiriyorum ya seni anla ki nasıl bir cümle kurmuşsun...:img-hyste topa tutarlar mazallah seni ...:img-hyste
fatma-1721
15-06-07, 10:46
Filize "simarik"yakistirmasi asla uymaz!
Zengin olmak,villada oturmak, hicbir zaman simarik olmak anlamina gelmez, güzelim.Hem Yilmaz da fakir sayilmaz ve kendisi Kemal beyin teklifine baliklama atlayip ,annesinin evinde degil ,lüks bir otelde kalmayi tercih etti,unutmayalim lütfen.Bu yüzden simarik mi oldu?
Mualla Filizi bagrina basacaktir,cünkü Filiz buna layiktir ve Mualla bunu artik anlayacaktir,tabii Asli hanim müsade buyurur ve varigiyla aradan cekilirse.Sadece "Filiz iyi bir insan,onu seveceksiniz "demekle olmaz bu is",aradan cekilmekle olur.Asli arada,ortada oldugu sürece bu sadece kendisinin odak noktasi olmasini saglar.
fatma-1721
15-06-07, 10:54
Evacım sen eğer Filizin o zamanki hallerine şımarık diyorsan Aslının başlardaki hallerine ne dersin cidden merak ediyorum..Tamam Filizi sevmiyor olabilirsin ama hakkınıda teslim et güzelim bea.
Aynen katiliyorum; Aslinin baslardaki halleri,Canan dan Yilmazin durumunu ögrenmesine ragmen,adami adeta sürükler gibi sapancaya götürmeler,ilani ask etmeler,.....bunlar Muallanin tasvip edecegi,ettigi türden bir yaklasimsa,....Filize simarik demek mümkün degil.
Zaten ilk sezon finaline kadar ,Filizin degil simarikligi, hicbir yanlisi olmamistir da.
EVAM, güzel kardeşim böyle birşey asla mümkün olmadı. Mualla'nın Filiz'i şımarık bir kız gibi görmesini gerektirecek hiçbir durum yaşanmamaıştır. Aksine Mualla'nın ilk zamanlardaki hayranlığını sende hatırla lütfen...
Mualla'nın Filiz'le ilgili düşünceleri Elif'in görümcesi olduğunu öğrendiğinde başladı dersen sana hak veririm ama şımarıktı o yüzden sevmedi demeni kabul edebilmem mümkün değildir...
sevgili arkadaşlarım bugün sizinle fazla birlikte olamıyacam:icon_sorr yorumları sonra okurum artık .bu bölüm herkesin eğleneceği mutlu olacağı bir bölüm diliyorum gerçi son sahne bir çok kişiyi mutlu etmiyecek orası ayrı konu ..mantık hatalarının en az düzeyde olacağı bir bölüm diliyorum..kendinize iyi bakınbye
mutlu bir final için:
EvaLongoria
15-06-07, 11:06
şimdi sıra ile cavaplayalım...
Öncelikle sefgili böcüğümüz...
BEn Filizi çok seviyorum. Bunu belirtmek isterim. Hatta dizi ilk başladığında Elif değil Filiz diyenlerden biriyimdir. Her ne kadar forumda olmasamda düşüncelerim bu yönde idi. Bu konuya açıklık getirmişimdir umarım.
Aslının ilk geldiğindeki hallerinde hiç bir şey yoktu. Gayet mütevazi abartısız bir insandı. Ayrıca Filiz gibi hiç bir şey söylememektense içinde hiç bir şey tutması zaten Aslıyı sevmemi sağladı.
Ayrıca Filiz en başlarda şımarıktı arkadaşlar. Lütfen biraz eskiye dönüş yapın ve bakın. Şirketteki tavırları, Yılmaz ile ilk karşılaşmarı.
Hatta giyim kuşamı. Çok net hatırlıyorum bi kere yılmaz kızmıştı senin giyecek düzgün bir şeylerin yok mu diye..
ferman abiii destekkk destekkkk
Aynen katiliyorum; Aslinin baslardaki halleri,Canan dan Yilmazin durumunu ögrenmesine ragmen,adami adeta sürükler gibi sapancaya götürmeler,ilani ask etmeler,.....bunlar Muallanin tasvip edecegi,ettigi türden bir yaklasimsa,....Filize simarik demek mümkün degil.
Zaten ilk sezon finaline kadar ,Filizin degil simarikligi, hicbir yanlisi olmamistir da.
Fatma'cım, ben Aslı'nın durumunun buralara kadar geleceğini hiç düşünmemiştim aslında. sanırım fazla iyi niyetliymişim. Aslı'yı hiçbir zaman teklike olarak görmedim çünkü Yılmaz'ımın o ne kadar desede Filiz'den bir başkasını sevebileceğini asla düşünmedim. Aslı ile olan ilişkisine kızmadım mı kızdım, o sahneleri izlerken delirmedim mi delirdim. ama bunlar anlık davranışlarımdı. Yılmaz'ın gerçekten gönlünü Aslı'ya vermeyeceğini bildiğim için olsa gerek Aslı'ya da çok kızmadım. O kendi dünyasında yaşadı benim için. :img-wink:
tieytttt herkese günaydın:img-hyste
bakıyorum tek başına kıstırmışsınız evamı, filize şımarık dedi diye hırpalıyorsunuz. yedirmem ben evamı bea:good: filiz şımarığın önde gidenidir. :img-hyste hatırlatırım ilk bölümleri, şoforünün üstüne yıktığı suçları...ben ne yapar eder onu şımarık ederim..dalaşmayın evamla bana:happy0064 arkandayım evacım...bu filiz kötü olan herşeyin önde gidenidir.:happy0064
...
Ayrıca Filiz en başlarda şımarıktı arkadaşlar. Lütfen biraz eskiye dönüş yapın ve bakın. Şirketteki tavırları, Yılmaz ile ilk karşılaşmarı.
Hatta giyim kuşamı. Çok net hatırlıyorum bi kere yılmaz kızmıştı senin giyecek düzgün bir şeylerin yok mu diye..
Bunların Mualla Sultanla ne ilgisi var evam. başka konulrdan bahsediyoruz sanırım hoş senin anlattıklarınada itirazım var ya neyse...
Üstelik Yılmaz'ın kıyafetlerini beğenmemesi sırf Elif'le karşılaştığı ve çatacak yer aradığı içindir. :img-yes:
ayrıca kıyafetlerini beğenmesiği için olmadığını tam bölüm sayısını hatırlamıyorum ama açık pazarla ilgili depoya baktıklarında Yılmaz itiraf etmişti. beğenmediğim doğru değil güzelliğini gölgeliyorlardı yada kapatıyordu tarzında bir cümle bile kurmuştu. :img-wink:
herkese günaydınlar,
yine günlerden cuma yine bir ıhlamurlar günü artık son demleri yazşıyoruz ama sonuna kadar tadını çıkaralım, herkese güzel bir forum günlüğü ve güzel, beklentilerin karşılandığı güzei bir bölüm izlemeleri dileğiyle,
öncelikle sevgili gülbeşekerim, kurşunim hocam, sudemnaz, arzu ablam, esychann ve fatmam ablam çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim sizlerinde güzel yüreklerine sağlık forumdaşlarım
sevgili fatmam ablam zaten fragman yorumumu yaparken ilk sahne ile ilgili aklımdan geçen bunlar oldu eğer buna yakın replikler olursa hatırlarsınız beni yüzünüzde bir tebessüm oluşur umarım, fragman yorumlarını replikleri ufaktan da olsa tuttturduğumu görmek için yazmak daha da zevkli oluyor, bakalım göreceğiz nasıl olacak.
sevgili sudemnaz sen tehlikeli dalgalarda sörf yapmaya başladın ne oluyor böyle cemsever gördüm seni yapma bak sana da yazık olacak yol yakınken dön bir psikoyu nasıl, neden ve niçin savunulur benim aklım almıyor sordum sadece ferman abim cvpladı yani savunulacak bir taraf yok dikkatimi çekti hani:)
sevgili esychannım bu fragman bir dk. bile değildi valla fragman yorumunu izlenmiş bir bölüm yorumunu tercih ediyorum çünkü tahmin yürüterek yazıyorum dolayısıyla izlerken bende ne his uyandırıyorlarsa onları kelimelere dökmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar tabi benim destansı yorum özelliğimde göz önünde tutulursa ortaya böyle bir yorum çıkıyor bende anlamış değilim:):)
canım cem kötü ama dizide hep gülen taraf o oluyor
bu yüzden ceni seviyorum zekasını çok iyi kullanıyor :D
cem severim ama mutlu bir son için cem ölmeli diyorum...
cem ölmeli çok üzüleceğim ama o ölmeli yenii sezonda onu yine kötü başka projelerde görmek istiyorum
kötüler hep kazanır :img-hyste
bu bölümde cem bebeği nasıl kaçıracak çok merak ediyorum
kaçırınca bebeğin ihtiyaçlarına nasıl cevap verecek bu da ayrı bir merak konusu....
bakıyorum tek başına kıstırmışsınız evamı, filize şımarık dedi diye hırpalıyorsunuz. yedirmem ben evamı bea:good: filiz şımarığın önde gidenidir. :img-hyste hatırlatırım ilk bölümleri, şoforünün üstüne yıktığı suçları...ben ne yapar eder onu şımarık ederim..dalaşmayın evamla bana:happy0064 arkandayım evacım...bu filiz kötü olan herşeyin önde gidenidir.:happy0064
fermanım hoşgeldin :happy0064
ama deminde dedim başka konulardan bahsediyoruz :img-wink: Filiz ilk zamanlarda şımarıklıktan öte yaşam tarzından dolayı rahat olduğunu kabul etsemde bunu Mualla Sultan'ın tavırlarına bağlanması çok yanlıştır. Mualla Sultan "ermişti" de ben mi kaçırdım. :img-hyste
BEn Filizi çok seviyorum. Bunu belirtmek isterim. Hatta dizi ilk başladığında Elif değil Filiz diyenlerden biriyimdir. Her ne kadar forumda olmasamda düşüncelerim bu yönde idi. Bu konuya açıklık getirmişimdir umarım.
Aslının ilk geldiğindeki hallerinde hiç bir şey yoktu. Gayet mütevazi abartısız bir insandı. Ayrıca Filiz gibi hiç bir şey söylememektense içinde hiç bir şey tutması zaten Aslıyı sevmemi sağladı.
el cevap:
sevgili eva vallahi durum vahim...tam da damar bir konu ile başladın güne hayırlı olsun...:img-hyste
Filiz konusuna gelince Yılmaz'la karşılaşmasını örnek vermiştin.orada ki tutumu Filiz'in şımarıklığından değil kontrolün tamamen başka birinin elinde olmasından duyduğu rahatsızlıktır...hemen örnekle açıklayayım...handan ile konuşurken (handan Filiz'in sevdiği birisi olduğunu biliyordu fakar Yılmaz olduğunu bilmiyordu..ilk bölümlerde) handanın bir cümlesi var.." onunlayken kontrolünü kaybediyorsun değil mi? ve bu da senin hiç sevmediğin bir durum"...buradan hareketle Filiz aslında kendisine sorulmadan ya da haberi olmadan hareket edilmesine bozulmuştu...sonra Yılmaz'ın tavırlarının etrafındaki insanlardan tamamen farklı olduğunu ilk başlarda anlamamanın getirdiği kızgınlıktandı bu tavırları...
giyim kuşama gelirsek eğer...Filiz'in yetiştiği çevre gözönüne alındığında böyle davranması normal.çünkü hep gördüğü şeylerle yaşadı.bunları öğrendi ve başka örnekleri yoktu.bu tip giyinmeyi öğrenmişti çevreden...evet Yılmaz yemeğe çıkalım demiş ve Filiz'i almaya gelmişti (Yılmaz'ın kızgınlığı elifi gördüğü içindi..).dediğim gibi Yılmaz'ın Filiz'in çevresindeki erkeklerden farklı olması sebebiyle ondan gelecek tepkilerde bocalamakta ve ani reaksiyonlar göstermektedir.sen Filiz'in yetiştiği bir çevrede yetişsen ve sevdiğin adam sana bu akşam yemeğe çıkalım dese sen nasıl giyinirsin?işte Filiz'de kendi çevresinden öğrendiği şekilde yemeğe çıkarken giyilen şeylerden giyinmiştir...ne bilsin karşısında Yılmaz var...:img-hyste :img-hyste
şirketteki tavırları demişsin...elif ve diğer çalışanlar ile diyaloglarını tekrar gözden geçir istersen...:img-hyste
(kusura bakma...çok mu ileri gittik...ağır oldu sanırım biraz...ben bile bu kadar yazabildiğime şaşırdım...:img-hyste :img-hyste )
fatma-1721
15-06-07, 11:17
Valla evacim,ben daha ziyade Filizin su son zamanlardaki giyim,kusamindan sikayetciyim.Daha önceleri bir moda tasarimcisinin giyinmesi gerektigi gibi giyindigini ve kiyafetlerinin de gayet güzel oldugu düsünüyorum ,ve simariklikla bunun alakasini da anlayamadim dogrusu.
Yilmaza karsi davranislari tam yerindeydi,daranislari ve niyeti yerinde olmayan kisi Yilmazdi,Filiz degil.
Ayrica bir adam sana seni aksam bir yere götürecegim derse,sende kadin olarak en güzel sekilde hazirlanirsin.Adam eger seni almaya motorla gelir ve gideceginiz yerin nasil bir yer oldugu hakkinda daha önce bir ipucu vermesse,sana kiyafetinle ilgili bir elestirme getirmesi de mantiksizlik ve odunluktur,tipki o zamanki Yilmazin oldugu gibi.
fermanım hoşgeldin :happy0064
ama deminde dedim başka konulardan bahsediyoruz :img-wink: Filiz ilk zamanlarda şımarıklıktan öte yaşam tarzından dolayı rahat olduğunu kabul etsemde bunu Mualla Sultan'ın tavırlarına bağlanması çok yanlıştır. Mualla Sultan "ermişti" de ben mi kaçırdım. :img-hyste
hoşbulduk arzucum;
ben bilmem neden bahsettiğinizi baktım evama dalaşmışınız, dalayım dedim mevzuya ortadan:img-hyste karadulun ilk bölümlerdeki yaşam tarzı şımarıklığı getirmiştir işte.ben de tam onu diyorum... mualla ne alaka canım..melek gibi kadın.ne istiyorsunuz siz bu kadından ben anlamış değilim:good: özellikle var ya böcüğümün kafasına mualla düşsün diyorum baqşka birşey demiyorum:img-hyste :happy0064
Ağustos Böcüğü
15-06-07, 11:19
Sefkili Evam,
Aslı'nın şımarıklığıyla ilgili açıklamanın en güzelini Fatma arkadaşımız yaptı zaten. Üzerine söylenecek başka birşey yok.
Filiz o şirketin sahibiydi tavırlarında hiç bir abartı yoktu tutup yanında çalışan adamlarla kanki olacak hali yoktu.
Giyim kuşam konusuna gelince..Paran varsa giyinirsin..Giyinmeyi sevmeyen bir hatun gösterin bana..Eminim bu forumda bulunan tüm bayanların en büyük gider kalemini giyim kuşam ve kozmetik oluşturur. Yılmazın o bölümdeki tepkisini şahsen ben doğru karşılamamıştım ki gerekli cevabı filiz vermişti. Akşam dışarı davet edilen bir bayan üzerine blue jean geçirip spor pabuçlarla dışarı çıkmaz (gerçi ben çıkarım ama geneli çıkmaz :img-hyste ) Motor tepesinde bir yere gideceğini tahmin etseydi uygun giyinirdi.
Patavatsızlıkla (ve dahi zorlamayla) içinde birşey tutmama arasındaki farkı anlayacak yaştayım şükür.
FHerşeye bir bahane buluyoruz şu sebepten dolayı o bunu yaptı vs gibi..
Peki bende diyorum..Şayet Aslı olmasaydı Yılmaz bu bebeği çok daha erken öğrenecek ve çiftimiz çoktan bir araya gelmiş olacaktı.. En geç sapancada..Bu seyahatte Aslı'nın rolünü forumcak unutmuş değiliz sanırım.:img-yes:
EvaLongoria
15-06-07, 11:20
abi nerdesin sen ya.. sysdll bile karşı tarafta yer aldı düşün yani. nasıl bir cümle kurduysam. ama bak itiraf et bu sefer ki pas çok sağlamdı. forumu ayağa kaldırdım kihkihkih :img-hyste
fatmacım ; aslında son bölümlerde hamileliğinden dolayı olsa gerek pek özentili giyinmiyordu. sadece bir bölümdeki kıyafetine bayılmıştım. ama o zamanlarda çok abartı giyiniyordu. tam züppe gibi yahu..
arzu ablacım; şöyle oluyor ki mualla zaten görmüş geçirmiş kadın filize bakınca ne kadar şımarık olduğunu anlayabiliyor. hem konuşmasından hem tavrından..
:icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis
arzu ablacım; şöyle oluyor ki mualla zaten görmüş geçirmiş kadın filize bakınca ne kadar şımarık olduğunu anlayabiliyor. hem konuşmasından hem tavrından..
valla bu cümleye olan itirazımı ne şekilde dile getireceğim bilemiyorum ama, ben Mualla sultan'la Filiz konuşmalarını hatırlıyorumda hiçbirinde böyle bir olaya şahit olmadım doğrusu. Bu konuda sen beni aydınlatırsan sevinirim.:img-yes:
mualla ne alaka canım..melek gibi kadın.ne istiyorsunuz siz bu kadından ben anlamış değilim
Mualla şöyle alaka fermanım, eva'cım Mualla Sultan'ın Filiz'i şımarık bi zengin kızı olduğu için sevmediğini ima etti de o bakımdandır...
EvaLongoria
15-06-07, 11:30
Sefkili Evam,
Aslı'nın lımarıklığıyla ilgili açıklamanın en güzelini Fatma arkadaşımız yaptı zaten. Üzerine söylenecek başka birşey yok.
Filiz o şirketin sahibiydi tavırlarında hiç bir abartı yoktu tutup yanında çalışan adamlarla kanki olacak hali yoktu.
Giyim kuşam konusuna gelince..Paran varsa giyinirsin..Giyinmeyi sevmeyen bir hatun gösterin bana..Eminim bu forumda bulunan tüm bayanların en büyük gider kalemini giyim kuşam ve kozmetik oluşturur. Yılmazın o bölümdeki tepkisini şahsen ben doğru karşılamamıştım ki gerekli cevabı filiz vermişti. Akşam dışarı davet edilen bir bayan üzerine blue jean geçirip spor pabuçlarla dışarı çıkmaz (gerçi ben çıkarım ama geneli çıkmaz :img-hyste ) Motor tepesinde bir yere gideceğini tahmin etseydi uygun giyinirdi.
Patavatsızlıkla (ve dahi zorlamayla) içinde birşey tutmama arasındaki farkı anlayacak yaştayım şükür.
FHerşeye bir bahane buluyoruz şu sebepten dolayı o bunu yaptı vs gibi..
Peki bende diyorum..Şayet Aslı olmasaydı Yılmaz bu bebeği çok daha erken öğrenecek ve çiftimiz çoktan bir araya gelmiş olacaktı.. En geç sapancada..Bu seyahatte Aslı'nın rolünü forumcak unutmuş değiliz sanırım.:img-yes:
Sevgili böcüğüm ;patavatsızlık eğer güzel bir şeylere yelken açıyorsa keşke filizde hep patavatsız olsaydı... ayrıca bebeği cem ve handan yüzünden öğrenemedi yılmaz aslı yüzünden değil. sadece bir bölüm önce öğrenirdi eğer aslı olmasaydı.
Ağustos Böcüğü
15-06-07, 11:32
hoşbulduk arzucum;
ben bilmem neden bahsettiğinizi baktım evama dalaşmışınız, dalayım dedim mevzuya ortadan:img-hyste karadulun ilk bölümlerdeki yaşam tarzı şımarıklığı getirmiştir işte.ben de tam onu diyorum... mualla ne alaka canım..melek gibi kadın.ne istiyorsunuz siz bu kadından ben anlamış değilim:good: özellikle var ya böcüğümün kafasına mualla düşsün diyorum baqşka birşey demiyorum:img-hyste :happy0064
Sen muallayı düşür kafama ben ani bi refleks çekilir yana yere çakılmasını izlerim keyifle..:img-hyste
Yaw fermanım dedim ya sana muallaya gıcıklığım 1.sezondan kalma..hala affettiremedi kendini. Yoksa ben affetmeye hazırım yani.Çiftimizin ilişkisine çomak sokanlardan biri..Öyle kolay unutmuyoruz..Aslı'da bunlardan biri.. O hadi bi yerden başladı..İzleyecez..
Cemi adamdan saymıyorum..Senaristlerin 1 numaralı adamı olsada..
Nesini eleştireyim adam baştan ayağa psikopat. Onun cezai ehliyetide yok ağır vaka..Neden bir hastaneye değilde hapishaneye tıktılar onuda anlamadım..Onlarca mantık hatasından biri diyor geçiyorum.:icon_whis
Mualla şöyle alaka fermanım, eva'cım Mualla Sultan'ın Filiz'i şımarık bi zengin kızı olduğu için sevmediğini ima etti de o bakımdandır...
şimdi arzucum ilk başta elifin görümcesi olduğu için muhalefet şerhi koymuştur lakin daha sonra aslıyla yaptığı muhabbeti hatırlarsak " filiz nere yılmaz nere, o burda büyüdü,başka dünyaların insanları onlar" falan minvalinde laflar etmiştir aslıya mualla, filiz için.. burdan muallanın gözünde filizin zengin züppe şımarık bir kız olarak yer ettiği aşikardır.:img-pilot bence haklıdır da o karaduldan hatun mu olur adama bea:img-hyste
EvaLongoria
15-06-07, 11:33
valla bu cümleye olan itirazımı ne şekilde dile getireceğim bilemiyorum ama, ben Mualla sultan'la Filiz konuşmalarını hatırlıyorumda hiçbirinde böyle bir olaya şahit olmadım doğrusu. Bu konuda sen beni aydınlatırsan sevinirim.:img-yes:
şimdi şöyle oluyor ablacım replikler için tekrar izleme yapmam gerekiyor.
ben seni aydınlatıcam canım ablam :)
ama itiraf edin sağlam hareketlendi forum kihkihkih :img-hyste
Sevgili böcüğüm ;patavatsızlık eğer güzel bir şeylere yelken açıyorsa keşke filizde hep patavatsız olsaydı... ayrıca bebeği cem ve handan yüzünden öğrenemedi yılmaz aslı yüzünden değil. sadece bir bölüm önce öğrenirdi eğer aslı olmasaydı.
neyse çok fazla gerilere gidip yine forumu kilitletmeyelim..:img-hyste :img-hyste
ama şu bir gerçek ki yazdıklarımın arkasındayım.Filiz şımarık değil...aslında aslı da biraz şımarıklık var gibime geldi...çünkü her seferinde hastalığını vurguluyordu ve aile hasretini dile getiriyordu...:img-hyste (kesin 3.dünya savaşı çıkacak...) hatta birazda demagoji bile yapıyordu gibime geldi..:img-hyste (kesin öldüm ben..:img-hyste )
Böcüğüm, Filiz'in cevabını hatırlıyorumda; Yılmaz süpriz yapmak istemiştim dediğinde Filiz'de o zaman karşı süprize hazırlıklı olmalısın demişti. bende tv başından helal be demiştim :happy0064 Ama şuan yüzümde güller açmasını sağlayan sahne devamındaki Yılmaz ve garson konuşmasıdır. "Küçük hanımı kızdırdık şöyle bol acılı birşeyler getirde cezamızı çekelim, tabi yeterli gelirse" şeklindeydi. :img-wink:
fatma-1721
15-06-07, 11:35
abi nerdesin sen ya.. sysdll bile karşı tarafta yer aldı düşün yani. nasıl bir cümle kurduysam. ama bak itiraf et bu sefer ki pas çok sağlamdı. forumu ayağa kaldırdım kihkihkih :img-hyste
fatmacım ; aslında son bölümlerde hamileliğinden dolayı olsa gerek pek özentili giyinmiyordu. sadece bir bölümdeki kıyafetine bayılmıştım. ama o zamanlarda çok abartı giyiniyordu. tam züppe gibi yahu..
Bak Evacim;Filiz bir moda tasarimcisi gibi giyiniyordu,züppeye benzer hicbir yani yok bunun.
Senin begenmemen normal,zevkler ve renkler tartisilmaz,ama senin zevkine uymuyor diye de,giydigi kiyafetten ötürü bir kisiye simarik yakistirmasi yapilmaz.
Gelelim Mualla-Filiz olayina.Aradaki sogukluga,Filizin ,Elifin görümcesi olmasi sebeptir,Filizin Yilmazi dügün günü terketmesi sebeptir,.....ama sebep kesinlikle Filizin simarikligi degildir,cünkü kizin simarikligi zaten yoktur.
Asliya gelince,sen ona acik sözlü diyebilirsin,.....ama bu cömertligi hepimizin yapmasini da bekleyemezsin güzelim.Asli Canan dan Yilmazin baskasini sevdigini,cok büyük bir ask yasadigini,yarasinin cok taze oldugunu,....ögrenmisti,buna ragmen Yilmaza ilani ask etti.Sen buna acik sözlülük dersin,ben simariklik,patavatsizlik,.......diyebilirim,..bunu da aklinda tut lütfen.
Ağustos Böcüğü
15-06-07, 11:37
Sevgili böcüğüm ;patavatsızlık eğer güzel bir şeylere yelken açıyorsa keşke filizde hep patavatsız olsaydı... ayrıca bebeği c