Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 24
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
benim gözümde ömer karakteri sınıf atladı ne yalan söyliyeyim...ilk sezon bu herif dizinin sonunda ölsün diye az dilek tutmadım..:img-wink: ama sonradan akıllandı benim gözümde de iyi bir yere geldi ama maalesef çok kolay taviz veriyor ...:img-wink: o yüzden hiç bir ilerleme olmuyor ferideylen..:img-yes: halbuki ömer biraz daha kararlı biraz daha sağlam bir duruş sergileseydi ne feride gizli gizli dans ederdi,nede ömerin arkasından iş çevirirdi.:good:
mutlu bir final için:
handan ve feride ölsün (feride şart değil)
forever_bim
15-06-07, 18:04
Mutlu bir final için:
SBR'ın kafasına Cem düşsün.
SBR takılıyorum kardeş sakın alınma tamam mı?
EvaLongoria
15-06-07, 18:07
Şimdi konuştuğunuz konularla alakası yok ama :) Altının ucuzlaması ve mualla hanımın filize beşi bir yerde takmasının bir bağlantısı olabilir mi acaba :):) Yılmazda bu fırsatı değerlendirip filize bir kaç tane hatta şöyle canın kilosu kadar altın alsa ne var :):)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
işte sabahtan beri beklediğim atak ve kopma anı budur. sağol sinem ..
kesinlikle bu konu ile ilgili olabilir. mualla zaten gıcık filize. o altınlar sahte bile olabilir. hani sırf filize gıcıklığına yoksa kadının parası çuvalla var kardeşim koskoca Superman Yılmaz Akın ın anacığı :icon_whis
şimdiden herkese iyi seyirler..
sabah görüşmek üzere.. esen kalın..
Mutlu bir final için:
SBR'ın kafasına Cem düşsün.
SBR takılıyorum kardeş sakın alınma tamam mı?
yok be sevgili modum ne alınması aynen devam :happy0064 yaww bu ferideyi niye bu kadar el üstünde tutuyon be modum adamı hak etmiyor yaww:img-wink: vallahi yazık ömere insan hem cinsi için üzülüyor yahu:icon_sorr
mutlu bir final için handan ve feride ölsün(feride şart değil)
yok be sevgili modum ne alınması aynen devam :happy0064 yaww bu ferideyi niye bu kadar el üstünde tutuyon be modum adamı hak etmiyor yaww:img-wink: vallahi yazık ömere insan hem cinsi için üzülüyor yahu:icon_sorr
mutlu bir final için handan ve feride ölsün(feride şart değil)
sayfayi nezaman acarsam acayim artik tesadüfmü bilinmez hep ömer feride konusu:img-hyste cidden artik baydi ya ....feride ve ömerde barissin madem mutlu mesut kimse olmeden bitsin su dizi bir an önce....
fatma-1721
15-06-07, 18:15
cok güzel özetlemişsin gercekten de durum bundan ibaret. zaten yılmaz ömeri kovana kadar erol beyin kesin bi düsüncesi de yoktu ama bunu yaptıktan sonra erol bey yılmaza karsı dikkatli olmak zorundayız gözünüzü onun üstünden eksik etmeyin falan demeye basladı. zaten bundan bikaç bölüm sonra da kızına söz verdirip vefat etti. yılmaz acık pazar işiyle artı toplamısken ömeri kovunca bütün bu artıları eksiye dönüstüren de kendisi oldu.
Evet ,Ömer sirketten kovulmayi haketmis olsa bile ki bu konu tartisilir,Erol bey Yilmazdan bir ricada bulundu,bir is adami olarak diyelim ki bu ricayi kabul etmemekte hakliydi ama o zaman elini Filizin üzerinden cekmesi gerekiyordu.Bunu sineye cekip Yilmazla sevgili olmaya devam edecek kizlar, kadinlar da vardir muhakkak da Filiz böyle bir karakter degil,olmadigini,buna göz yummayacagini da Yilmaza defalarca söyledi.
Yilmaz hangi isteginin daha güclü oldugunu anlayip ona göre davranmaliydi kibridi caktiktan sonra,cikan yangini söndürmeye calismak tabiiki önemlidir de,kibridi cakarken aklin nerdeydi derler adama.
[/B]Şimdi konuştuğunuz konularla alakası yok ama Altının ucuzlaması ve mualla hanımın filize beşi bir yerde takmasının bir bağlantısı olabilir mi acaba Yılmazda bu fırsatı değerlendirip filize bir kaç tane hatta şöyle canın kilosu kadar altın alsa ne var
Muallada Filize karsi bu ask varken ,dediklerinde hakli olabilirsin sinemcim.Neyse bu aksami bekleyelim,belki tavirlari degisir ve yine Asli-Mualla canim cicim sahneleri izlemek zorunda kalmayiz,cünkü bu sahneler benim de sabir tasimi catlatmaya basladi artik.
sayfayi nezaman acarsam acayim artik tesadüfmü bilinmez hep ömer feride konusu:img-hyste cidden artik baydi ya ....feride ve ömerde barissin madem mutlu mesut kimse olmeden bitsin su dizi bir an önce....
sevgili eyschann vallahi benim gündem konumda ömer var sende bana patladın yahu:icon_sorr vallahi üzüldüm şimdi ..:img-wink: olmadı vallaha:good:
forever_bim
15-06-07, 18:31
SBR Ben tepki bekliyorum Ömer'den. Şöyle sert bir tepki. Sonra zaten yalnız kalınca ağlayacak, renk vermeden kimseye.
SBR Ben tepki bekliyorum Ömer'den. Şöyle sert bir tepki. Sonra zaten yalnız kalınca ağlayacak, renk vermeden kimseye.
bence ömer ferideyi alıp götürmek isteyecek sonra cevredkilerle menajer engellemek isteyip tartaklayacak ömeri. bunun sonucunda ömer de eve gelip aglayacak ve ilişkiyi sonlandıracak. aslında biraz yılmazın ilk sezon elifi magazadan alıp götürmek isterken yasadıgı seyleri yasayacak gibi bi sonuc cıkıyo bu anlattıklarımdan.
Evet yaa ne güzel günlerdi onlar değil mi..
Attan inip eşşeğe binmek zordur. Bizimkilerde binecek eşşek bile kalmadı ama bak bir gün dahi şikayet etmediler.Tam sevdiler yarım yamalak sevmediler bu mudur kabahat..Her ikiside sevdiğine karşı durduk yere triplere girmedi.Ve ellerinden geldiklerince aşklarına sahip çıktılar..:img-yes:
tühhh böcüğüm çıkmışın..akşam akşam beni güldüren mesaj bu oldu walla. günün mesajı seçiom bunu:img-hyste filiz mi aşkına sahip çıktı? muhahaha :) dur biraz daha güleyim...bunu demek aşkına sahip çıkan insanlara hakarettir yahu:img-hyste :good: hani bilmesek görmesek yicez ha böcüğüm:img-pilot
forever_bim
15-06-07, 18:50
tühhh böcüğüm çıkmışın..akşam akşam beni güldüren mesaj bu oldu walla. günün mesajı seçiom bunu:img-hyste filiz mi aşkına sahip çıktı? muhahaha :) dur biraz daha güleyim...bunu demek aşkına sahip çıkan insanlara hakarettir yahu:img-hyste :good: hani bilmesek görmesek yicez ha böcüğüm:img-pilot
Aaa Ferman Abi
Gardımı alıyorum. Tekiner kardeşler özellikle de cücük olan aşkına çok bağlıdır yaw. İkisi de çok sadıktırlar. İhanet neyin etmezler yedekleme yapmazlar. Bu zamanda bundan iyisi Şam'da kayısı valla:)
sevgili eyschann vallahi benim gündem konumda ömer var sende bana patladın yahu:icon_sorr vallahi üzüldüm şimdi ..:img-wink: olmadı vallaha:good:
aaaaa canim yok ben kimseye patlamadim ya aaa yanlis anladin sen beni ....asil ben üzüldüm simdi bak ya .....kirdiysam özürrrrrrrrr
Aaa Ferman Abi
Gardımı alıyorum. Tekiner kardeşler özellikle de cücük olan aşkına çok bağlıdır yaw. İkisi de çok sadıktırlar. İhanet neyin etmezler yedekleme yapmazlar. Bu zamanda bundan iyisi Şam'da kayısı valla:)
hehe:) walla Hasanım ne diyem ben sana...ne zamandan beridir seni sevmeyen hatta üstüne başka birini seven bir kadını sevmek kutsal bir davranış oldu..bu cücük içindi...aşkına sahip çıkmak illa ona sadık kalmak veya yedekleme yapmamakla sınırlı bir konu değil Hasanım...karadul bu ikisini yapmıştır kabul...başka ne yapmıştır..bir de ordan girelim mevzuya diyecem ama ps3 vaktim gelmiş...ama şunu bilin ki o karadul hiç bir zaman aşkına sahip çıkan biri olmamıştır.yarın müsait olursak bu konuya gireriz.
forever_bim
15-06-07, 19:08
Valla ilk cümlene cevabım hazır. Aşk güzel birşeydir. Tek taraflı da olsa çift taraflı da. Sen bak adam tam 5 yıl beklemiş ölümünün ardından. Sırf bu yönü kurtarır Ömer'i. Gerisini saymasam da olur:)
fatma-1721
15-06-07, 19:13
Artik siir yazmama karari almistim aslinda, ama arzu abla ve evanin hatiri icin ufak birseyler karalama karari aldim:img-wink:
Yilmazdan Filize gelsin...
Her yoklugunda senden uzak bir gündüz
Üstüme devirdi sifiri karanligi
Bitmeyen gecelerde döndüm durdum yatagimda
Üsüdüm soguktu odam ellerin ellerimde olmayinca
Uyumayi unuttum, kabuslar girdi birer birer siraya
Sadece hayallerin terk etmedi beni yanlizliga
Ürperdim her hayalinde sevda cikmazimda
Yaktim isiklari seni görebilmek adina
Beyaza dönüstü karamsar yüregim
Sana odaklandi umut dolu düslerim
Gönlümü aydinlatti rengarenk isiklarim
Düsünmeden vurdum karanligi
Savas actim uzun gecelere
Seni yine kollarimda hissedinci
Anladimki sevdamiz galib geldi düsmanimiz olan kadere
Simdi askimiza sahit olan gökyüzü altinda
Yildizlar ve oglumuz tanigimiz olsun nikah masamizda
Onca adaklar adamisken kavusmamiza
Kimse engel olamaz artik mutlulugumuza
Sen benim ilk göz agrim
Ilk ve son sevgilim
Icimi aydinlatan tek günesim
Kolum, kanadim, kadinim ve biricik esim
Atalim imzalari gözyasindan uzak bir hayat icin
Ellerine ,Yüregine Saglik!!!:good: yine döktürmüssün,özlettin kendini,gerek yorumlarini,gerek siirlerini, yani cimriligin (umarim cimri dedim diye kizmazsin) üzerinde,
birde artik siir yazmayacaktim ,...
gibi birseyler yaziyorsun....ben bu forumu önceleri uzun bir süre takip ettim,ve takilip kalmamin en büyük sebebi de senin ve filizimin o güzelim siirleriniz oldu,...Lütfen artik yazmayacagini söyleme!:sad53:
Cem kendi kendini bitiriyor zaten
Tak ..!
Tek kurşunla
...
birde artik siir yazmayacaktim ,...
gibi birseyler yaziyorsun....ben bu forumu önceleri uzun bir süre takip ettim,ve takilip kalmamin en büyük sebebi de senin ve filizimin o güzelim siirleriniz oldu,...Lütfen artik yazmayacagini söyleme!:sad53:
bu konuyla ilgili itirazımı daha öncede belirttim ama birde izninle senden alıntı yaparak yinelemek istiyorum. kurşunim bizi şiirlerinden mahrum bırakma :sad53:
valla sert tepki vermesi gerekirde zaten sevgili modum ama bu tavrını ne kadar devam ettirecek benim için önemli olan o bekleyip görelim.... ömer şöyle bir bağırsın çavırsın ferideye ...:happy0064
güzel bir final için inatla,bıkmadan, usanmadan
fatma-1721
15-06-07, 19:33
valla sert tepki vermesi gerekirde zaten sevgili modum ama bu tavrını ne kadar devam ettirecek benim için önemli olan o bekleyip görelim.... ömer şöyle bir bağırsın çavırsın ferideye ...:happy0064
güzel bir final için inatla,bıkmadan usanmadan
Ya senin bu insanlari ölü görme sevdandan bana fenalik geldi canim kardesim.Handani hic sevmem ama ölmesini de istemem dogrusu ama Ferideyi rahat birak,yoksa külahlari fena degisecez senle.
Ya senin bu insanlari ölü görme sevdandan bana fenalik geldi canim kardesim.Handani hic sevmem ama ölmesini de istemem dogrusu ama Ferideyi rahat birak,yoksa külahlari fena degisecez senle.
valla sevgili arkdaşım handan konusunda geri adım atmam mümkün değil....handan bir türlü olmuyor benim gözümde yaww sizleri düşünerek feride şart değil diyorum yaw:img-wink: ama ben feridenin ömeri hak ettiği düşünmüyorum ömer daha çok üzülür:img-wink:
mutlu bir final için ;
handan ve feride ölsün(feride şart değil)
fatma-1721
15-06-07, 19:43
valla sevgili arkdaşım handan konusunda geri adım atmam mümkün değil....handan bir türlü olmuyor benim gözümde yaww sizleri düşünerek feride şart değil diyorum yaw:img-wink: ama ben feridenin ömeri hak ettiği düşünmüyorum ömer daha çok üzülür:img-wink:
Tamam Feride yanlislar yapti ama,Ömer onsuz daha cok üzülür.Feride yaptigi yanlislardan dersini alsin ve Ömerle barissin ki ,ikisi de mutlu olsun.
Handani bende hic sevmiyorum,cok gaddarim galiba ,hala affedemiyorum,ama yine de ölmesin.Kadin kimseyi öldürmedi ki ben onun ölmesini isteyim.
Tamam Feride yanlislar yapti ama,Ömer onsuz daha cok üzülür.Feride yaptigi yanlislardan dersini alsin ve Ömerle barissin ki ,ikisi de mutlu olsun.
Handani bende hic sevmiyorum,cok gaddarim galiba ,hala affedemiyorum,ama yine de ölmesin.Kadin kimseyi öldürmedi ki ben onun ölmesini isteyim.
sorunda burda başlıyor sevgili arkdaşım feride hatalarında ders almıyor bu noktada bir sorun oluyor zaten feride aynen devam ben hiçbir düzelme görmüyorum şimdi üzülür ferideden ayrılırsa ama sonra unutur bakın elifide çok seviyordu ama şuan ki durum ortada:img-wink:
mutlu bir final için bıkmadan,usanmadan
efem herkese iyi günler diliyorum sevgiliforever forumdan kovalamadan herkese iyi seyirler kendinize iyi bakın bölüm sizi mutlu eder inşallahbye
fatma-1721
15-06-07, 19:57
sorunda burda başlıyor sevgili arkdaşım feride hatalarında ders almıyor bu noktada bir sorun oluyor zaten feride aynen devam ben hiçbir düzelme görmüyorum şimdi üzülür ferideden ayrılırsa ama sonra unutur bakın elifide çok seviyordu ama şuan ki durum ortada:img-wink:
Elif öldü ve Ömer ardindan dört yil yas tuttu.
Feride yasiyor ve hatalarinin da bir sebebi var,bu sebepleri söylese yaptigi yanlislar ,affedilmez seyler degil.
Elif öldü ve Ömer ardindan dört yil yas tuttu.
Feride yasiyor ve hatalarinin da bir sebebi var,bu sebepleri söylese yaptigi o kadar da affedilmez seyler degil.
4 sene yas tuttu ama sonra unuttu haliylen ...:img-wink: ben bir şekilde mazeretlere inanmıyorum..sonuç ne olursa olsun feride ömere söylemeliydi bu tazminat olaylarını seninle bu konuda anlaşamıyacağız gibi sana iyi seyirler diliyorum bölüm seni mutlu eder inşallah .. yazmasam olmaz
mutlu bir final için ;
handan ve feride ölsün(feride şart değil)
yeni bölümden önce 77'yi tekrar bi gözden geçireyim istedim. daha önceki izlediklerimdede dikkatimi çekmişti ama yazmamıştım artık dayanamayacağım.:img-wink:
Filiz'in operasyonundan sonra Dr. açıklama yapıyor; Gözünüz aydın Yılmaz Bey, Filiz hanım hayati tehlikeyi atlattı... Yılmaz'daki cevap; Yaşıyacak mı ? :icon_whis
Benim Yılmaz'ım ne şaşkın bir baba oldu başımıza ya :img-hyste
Elif ve Ömer birbirleri için doğru kişiler değillerdi. Hiç bir zamanda " Biz " merkezli olamadılar. Ömer, Elif'i unuttu diyorsanız, düşünceniz yanlıştır. Ömer'in Elif'e en büyük saygısı, parmağından yüzüğünü çıkarttığında göstermiştir. Ömer-Feride beraberliği de böyle başlamıştır. Ömer ve Feride "Biz" merkezli bir beraberlik olabilmeleri için çaba gösteriyorlar. Ömer'in Feride beraberliğinde, bireyler, hayat yolunda, hayat arkadaşlığı için mücadele etmişler. Yalnız şu var ki, beraberliklerde özürler alışkanlık olursa, beraberlikte bir sorun vardır, demektir.
Ömer, Elif'i unuttu, Feride'yi de unutur gibi yaklaşımlar, kabul edilebilir yaklaşımlar değildir. Bu ön yargıdan başka bir şey de değildir.
fatma-1721
15-06-07, 20:18
yeni bölümden önce 77'yi tekrar bi gözden geçireyim istedim. daha önceki izlediklerimdede dikkatimi çekmişti ama yazmamıştım artık dayanamayacağım.:img-wink:
Filiz'in operasyonundan sonra Dr. açıklama yapıyor; Gözünüz aydın Yılmaz Bey, Filiz hanım hayati tehlikeyi atlattı... Yılmaz'daki cevap; Yaşıyacak mı ? :icon_whis
Benim Yılmaz'ım ne şaşkın bir baba oldu başımıza ya :img-hyste
Cok haklisin,77.bölümde yaptiklari,konustuklari(Asli-Yilmaz konusmasi),dogrulari,yanlislari da hissetigi sucluluk duygusu,heycan,korku,...nun etkisindendi zaten.Ama umarim bu bölüm yine bu tür sahneler izlemek zorunda kalmam,ayni sabri gösterebilirmiyim bilmiyorum,bu sefer ekran basinda cildiririm herhalde.
Ağustos Böcüğü
15-06-07, 20:22
Gülüşün daim olsun :img-yes:
Son gülen iyi güler fermanım..:icon_whis
Filiz aşkına sahip çıkamayan, öfkelendimi gözü birşey görmeyen yakan yıkan bir adamın hakettiğinden çok fazla sahip çıktı aşkına..Ahan bak bu bölüm izleyecez..Bu adam bırak sevdiğine eşine ve çocuğunada sahip çıkamıycak..:img-hyste Yazıyom buraya sabah okursun :img-hyste
İlk sezon affetmesi bile sahip çıkmadır..Sen öyle görmek istemeyebilirsin.. Ben öyle görüyom fermanım..:img-wink:
kesinlikle bu konuda bir önyargı yoktur ... bir kere zaten elif karakteri doğru bir karakter değil di ..ömer-elif ilişkisi yanlış bir ilişkiydi buna bende katılabilirim zira o da ömerin hatasıyla başladı zatenn...ömer feride ilişkisi artık deforme olmuştur ... bana göre ortada bir samimiyet kalmamıştır:img-wink: ömer feride mutlu olur nasıl olur ömeriin verdiği tavizler devam ederse gayet mutlu olurlar:img-wink:
Buna çok sevindim en azından birinin eli kana bulanmamış olur ben cemi annesi öldürür diye düşünmüştüm ama o da diziden çıktı.
valla ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum olursa çok saçma olur ve senaryo olarak kabul edilemez.:img-yes: senaryo bu kadar düşmemeli kimseye bir zarar vermeyelim diye ihtihar yoluna gitmek olmaz ...samimi olmaz benim düşüncem bu yönde:good:
Filiz aşkına sahip çıkamayan, öfkelendimi gözü birşey görmeyen yakan yıkan bir adamın hakettiğinden çok fazla sahip çıktı aşkına..Ahan bak bu bölüm izleyecez..Bu adam bırak sevdiğine eşine ve çocuğunada sahip çıkamıycak..:img-hyste Yazıyom buraya sabah okursun :img-hyste
İlk sezon affetmesi bile sahip çıkmadır..Sen öyle görmek istemeyebilirsin.. Ben öyle görüyom fermanım..:img-wink:
Ne de güzel giriş yaptın:good: üstüne söyleyecek söz yok
cEM'in kaçtığını çocuğunu kaçırmaya çalıştığını biliyor,eminim çevresi de biliyor hiç değilse Aynalı muhakkak hem sonra Filiz'de öğreneceğine göre Ömer'i de haberdar ederler herhalde...yangın çıkar tüm ahali orda zaten hadi yılmaz'da gitti diyelim Cem tehlikesi adım adım başında iken nasıl olurda Filiz ve Can'ı evde yanlız bırakırsın....
gülbeşeker
15-06-07, 20:47
valla ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum olursa çok saçma olur ve senaryo olarak kabul edilemez.:img-yes: senaryo bu kadar düşmemeli kimseye bir zarar vermeyelim diye ihtihar yoluna gitmek olmaz ...samimi olmaz benim düşüncem bu yönde:good:
Neden olmasın cem kafadn hasta bir insan yani intihar etmesi bence çok normal sırf hapishaneden kaçmak için bilekleini kesen bir insan çıkış yolu kalmayınca intihar edbilir açıkçası bir polis bile onun için elini kana bulamasın cem kendi kendini imha etsin.
Neden olmasın cem kafadn hasta bir insan yani intihar etmesi bence çok normal sırf hapishaneden kaçmak için bilekleini kesen bir insan çıkış yolu kalmayınca intihar edbilir açıkçası bir polis bile onun için elini kana bulamasın cem kendi kendini imha etsin.
ve bendebu yoruma yüzde yüz katılıyorum...
mutlu bir final için cem ölmeli
ölümü kendi elinden olursa çok daha güzel olur
biliyorum ölümün güzel bir tarafı yok ama insanlar huzur bulacaksa kötü olan aradan bu yolla çekilmeli
keşke cem de aslı gibi hasta olsa yaşamanın kıymetini bilse ama nerde bizimki filizden başka bir şey bilmiyor...
Bence ferideyle ömer hiç yakışmıolar.Ömerle elif çok yakışıolardı ama bu seferde elif ömerin yanında çok olgun kalıodu.bi de şey var tabi, handan hiçbir şey becerimior.oyunculukla namına hiçbir şey yapmıo.neyse son 23 dakika beklioz bakıim
Arakadaşlar pek takip edemedim başlığı. Yazıldı mı bilemiyorum ama şu albüm çıktı mı bugün? Alan var mı?
fatma-1721
15-06-07, 21:58
Dizimiz basliyor,herkese iyi seyirler diliyorum.:img-yes:
Reklamlarda görüsmek üzere :img-yes:
fatma-1721
15-06-07, 22:15
Yine Asli kahraman ilan edildi,devamini,yani Muallalarin yapacaklarini ,düsünmek bile istemiyorum.
Yilmaz bey eger Filize inansaydi Cem belki yakalanmis bile olurdu.Bu Yilmaz beni deli edecek.
Ömere helal olsun,mükemmeldi.
Yine Asli kahraman ilan edildi,devamini,yani Muallalarin yapacaklarini ,düsünmek bile istemiyorum.
Yilmaz bey eger Filize inansaydi Cem belki yakalanmis bile olurdu.Bu adam beni deli edecek.
aynı fikirdeyim ya, filize inansaydık keske falan da demedi di mi yoksa ben mi duymadım? valla bu kadar da olmaz ya. bu arada ömer feride ilişkisi cıkmaza girdi bence cözümü nasıl olur bilemiyorum.
yılmaz filiz sahnelerini de begendim yılmaz biraz soguk gbiydi ama o da tedirgin oldugundan yoksa güzellerdi hosuma gittiler...
cemin canı nasıl kaçıramadığını öğrenmiş olduk
güvenlik çok daha hızlı olabilirdi
canım sıkıldı
cem bebek için süt anne bile bulmuş kadını kandırmış...
filiz ve yılmaz mutlu olsun
mutlu bir son için cem ölmeli...
aynı fikirdeyim ya, filize inansaydık keske falan da demedi di mi yoksa ben mi duymadım? valla bu kadar da olmaz ya. bu arada ömer feride ilişkisi cıkmaza girdi bence cözümü nasıl olur bilemiyorum.
yılmaz filiz sahnelerini de begendim yılmaz biraz soguk gbiydi ama o da tedirgin oldugundan yoksa güzellerdi hosuma gittiler...
evet aynalı da yılmaz da filiz demişti ona inanmalıydık gibi pişmanlık ifade eden cümleler kullanmadılar
kuş uçurtmayacaklarmış:img-hyste cem kuş değil ya ondan eve gelip bebeği kaçıracak :(
neyse bebek kaçırılınca ona bakacak düzgün bir insan var
fatma-1721
15-06-07, 22:25
Bende duymadim,canim.
Feridenin daha önce basindan nasil bir olay gecti ki kaydi var anlamadim.Finale bu kadar kisa bir süre kalmisken,bir bu eksikti.
Bende duymadim,canim.
Feridenin daha önce basindan nasil bir olay gecti ki kaydi var anlamadim.Finale bu kadar kisa bir süre kalmisken,bir bu eksikti.
kesin ferideyi hamile bırakacaklar o birlikte olma sahnesi bosuna değildi yani. valla bu ayrılıkta ömer haklı ama işte nevzat kabul edebilmiş bi yandan da yine de bu yasadıklarının ömere agır gelmesine kimsenin bi şey demeye hakkı yok tabiki.
fatma-1721
15-06-07, 22:36
"Biz birbirimize göre degiliz" helal olsun bu Tekiner kardeslere,bu cümleyi ezberlediler herhalde.Ömere nekadar hak versem de bu cümle beni deli etti.Ayrica "nerde o ben seni her halinle sevdim"laflari.Büyük lokma ye,büyük laf etme,yutamayacagin lokmayi agzina alma,Ömer bey,demek ki sevgin yeterince güclü degilmis.
Ferideye acidim ,gercekten hicbirsey saklamadi,gecmisiyle ilgili bildiklerini, sözlesmeyi,....hepsini söyledi ve cok güzel bir oyunculuk sergiledi.
Feride-Ömer ve Ömer-Handan-Müjgan sahnelerini izledikten sonra, Ömer Feride'yi haketmiyormuş. Ömer, sevmeyi bilmediğinden şikayetçi olmuş, bu serzenişine ömrü boyu devam etsin, mümkünse Feride ile beraberliği yeniden düşünmesin. Ömer, önce kalbindeki ve kafasındaki ön yargılardan kurtulsun sonra sevmeyi öğrensin.
Ekrem'e kısmet çıktı, Aysel, yeni çiftimize ömrü boyu mutluluklar dileriz.:happy0064
oooo Aynali - Aysel Yeni Bir Aşk Doğuyor ! Içime Doğmuştu Zaten Bu Set Fotoğraflarindan .... Seni Gidi Seni
oooo Aynali - Aysel Yeni Bir Aşk Doğuyor ! Içime Doğmuştu Zaten Bu Set Fotoğraflarindan .... Seni Gidi Seni
Valla bende tahmin etmiştim set fotograflarından:img-yes:
Aynalı ilk görüşte aşık oldu eee yakışır aynalıya:img-yes:
Bence Ömer haklı . Feride ona yalan söyleyince daha sonrada bu karne olayı falan çıkınca adam çıldırdı bence haklı..
aynalı aysel ablaya aşk dolu gözlerle baktı
eridi bitti resmen...
umarım bazı arkadaşları mualla sultanın davranışları mutlu etmiştir
bence bundan sonra aralarındaki gelin kaynana ilişkisi anne kız ilişkisine dönüşecek...
filize annelik çok yakıştı
akşam nikah var filiz bundan sonra filiz akın olacak isim tanıdık değil mi?:D
bu arada bize mantık hatası olarak görünen şeylerin neden kaynaklandığını çözdüm sahnelerin devamı aynı gün çekilmiyor bu yüzden bazen kılık kıyafet unutuluyor
mesela pazar günü sete gittiğimde ferideler elifi ömere veriyordu ömer arkalarından bakıyordu bu sahne çekilmişti
ama ondan önceki sahne olan feridenin yılmazlara veda etmesi sonraki sahneden üç gün sonra çekildi o günde setteydim
kafam karıştı ama işte böyle aynı gün çekilmeyince sanırım bazı şeyler unutuluyor...
öyle oldu valla biz ceyda aynalı derken. ama gercekten yakıstılar hem ikisi de etkilendi birbirinden onların da düğününü izleriz artık finalde. bu arada mualla filiz ikilisinin arası da iyi gibi oldu bi zaman sonra daha da iyi olur. hosaf da karyola da güze oldu mualladan daha bi sürü hizmet bekliyoruz sonucta filiz yeni dogum yaptı.
filiz akını da bilerek vurguladılar sanki pek de hosuma gitti valla...
fatma-1721
15-06-07, 22:53
Valla bende tahmin etmiştim set fotograflarından:img-yes:
Aynalı ilk görüşte aşık oldu eee yakışır aynalıya:img-yes:
Bence Ömer haklı . Feride ona yalan söyleyince daha sonrada bu karne olayı falan çıkınca adam çıldırdı bence haklı..
Yalan konusunda yerden göge kadar hakli ama karne konusunda sana katilmiyorum.Feride gecmisini unuttu ve bunu kendisi de bilmiyordu,bildiklerinin hicbirini saklamadi.
VALLA ÖMERİN YAPTIĞI AYIP KIZI ORTADA BIRAKIYOR RESMEN . NAMUS DEnen bişey var . Feride ve ömer birlikte oldu sonuçta şidmi bırak kızı ortada oh ne ala memleket :img-hyste
aşkımbülent
15-06-07, 22:55
filiz yılmaz sahneleri çok güzel :)yani aynalı aslıya dua et diyo yılmaza ama kimsenin filiz söylemişti onu dinlemedik dediği yok sinir oldum ya.ferideye de çok üzüldüm ama ömer haklı gerçekten.çocuğun canına tak etti yeter yani.aynalı da aysele vuruldu valla hayırlısı olsun bakalım :)
ben yılmaz&filiz sahnelerinden tam istediğim gibi olmuyor:icon_sorr
yine bilmiyorum uzun zamandir bir şeyler eksik gibi:icon_sorr
acaba bende mi bir gariplik var diye düşünüyorum:icon_whis
sanki bizimkilerden mutluluklarini fazla hissedemiyorum:icon_sorr
ömer paşam benim ne kadar şansız şirketini kaymetti,parasiz pulsuz kaldi şimdi
birde feride olayi:icon_sorr
üzülüyorum vallla paşama ben:icon_sorr
acaba feride hayat kadınlıiğ yaptiği içinmi belgesi var kilere veriliyorki bu belge
bilmiyorum valaaa:icon_whis
sonunda aynalıya hayırlı bir kısmet cıktı :happy0064 ben cok yakiştirdim:happy0064 nasılda bakti aynalı hele benim yankızlıiğmi başlaşir dediğinde yüzündeki gülümseme harikaydi:happy0064
Yalan konusunda yerden göge kadar hakli ama karne konusunda sana katilmiyorum.Feride gecmisini unuttu ve bunu kendisi de bilmiyordu,bildiklerinin hicbirini saklamadi.
ben de böyle düsünüyorum ama yine de ömeri yargılayamam sonucta her insanın kaldırabilecekleri farklıdır. mesela nevzatta eminim bu durumunu biliyodu ferideyi pavyonda da gördü yani ömerin gördüğü ortam gibi bi ortamda ve kabullendi her seyiyle ama ömere agır geldi bu yasadıkları. ya bebek olacak ya da ömerin askı galip gelecek bilemiyorum ama hamile kalması daha büyük ihtimal bence.
hehe arkadaşlar nihayet aynalının başını bağlıyoruz sanırım:happy0064 o nasıl bakışmaydı öle sanki 40 yıllık aşıklar şu dizi bitmeden aynalıyıda böle gördüm ya artk içim rahat:happy0064 :happy0064
Can'ın Tekiner olarak vurgulandığı sahnenin gösterildiği detay için dizi ekibine teşekkür ederim. Burada defalarca vurguladığım detayı dizide görmek güzel. Keşke, babalar günü içinde düşünülmüş bir sahne olsaydı. Leyla'dan sonra Aşık bir Ekrem:icon_whis
ben de böyle düsünüyorum ama yine de ömeri yargılayamam sonucta her insanın kaldırabilecekleri farklıdır. mesela nevzatta eminim bu durumunu biliyodu ferideyi pavyonda da gördü yani ömerin gördüğü ortam gibi bi ortamda ve kabullendi her seyiyle ama ömere agır geldi bu yasadıkları. ya bebek olacak ya da ömerin askı galip gelecek bilemiyorum ama hamile kalması daha büyük ihtimal bence.
yok yok hamile kalmasin ben buna birdaha dayanamam ayni şeylere:dito :img-grin2 neyseki alllahtan dizi bitiyor yoksa birde ömerin gercekleri felan ögrenmesi beni diret kalpten götürürdü:img-hyste :img-grin2
Ömer zaten onu her haliyle kabul ediyodu ama aynı zamanda Ömer onun geçmişini geride bıraktığını düşünyodu .Ayrıca Ömerin o karakolda yaşadıkları duydukları çok koydu Ömere.Ömer o lafları duymaya bilirdi eğer Feride böyle işlere kalkışmasaydı..Tamam Ferideyede yazık hatta Ömer belki sonra pişmanda olucak ama o duyduklarını kaldıramadı..Feridenin ona böyle bişey yapıcağına inanmıyodu ayrıca bence Ömer esas Feride ona yalan söylediği için ayrıldı daha sonra bunu anlıcak oda..
fatma-1721
15-06-07, 23:03
Feride nasıl yalan söylemedi? Ömere işe gidiceğini söylemedi.Evet Ömer zaten onu her haliyle kabul ediyodu ama Ömer onun geçmişini geride bıraktığını zannediyodu.ayrıca Ömerin o karakolda yaşadıkları duydukları çok koydu Ömere.Ömer o lafları duymaya bilirdi eğer Feride böyle işlere kalkışmasaydı..
Yalan konusunda haklisin ama Ömer bu tepkiyi o olaydan sonra vermedi ,karne olayindan sonra verdi,beni kizdiran da bu.Feride gecmisiyle ilgili yalan söylemedi,ben bunu söylemek istedim.Gercekler eninde,sonunda aciga cikar,
Ömer gercegi simdi bile hazmedemedi,evlendikten sonra ögrense daha mi iyi.Gercegi ögrenmesi iyi oldu,ya bu gercekle Ferideyi kabul edecek,ya etmicek.
ya şu yılmaza kızmaya başliyorum yok ne gerek var düğüne felan
işte bir nikah yeter :dito
tamam cem konusunda endişeleniyorsun anladik ama hiç degilse
fahriyenin söylediği şeyi yılmaz söyleseydi daha iyi olurdu
BİRDE HALLLLAAAAAAAAAAAA YILMAZ FİLİZE HEDİYE ALMADİN ACAYİP CANIMI SIKIYOR HABERİN OLSUNtroest troest
fatma-1721
15-06-07, 23:11
Ömer zaten onu her haliyle kabul ediyodu ama aynı zamanda Ömer onun geçmişini geride bıraktığını düşünyodu .Ayrıca Ömerin o karakolda yaşadıkları duydukları çok koydu Ömere.Ömer o lafları duymaya bilirdi eğer Feride böyle işlere kalkışmasaydı..Tamam Ferideyede yazık hatta Ömer belki sonra pişmanda olucak ama o duyduklarını kaldıramadı..Feridenin ona böyle bişey yapıcağına inanmıyodu ayrıca bence Ömer esas Feride ona yalan söylediği için ayrıldı daha sonra bunu anlıcak oda..
Insallah dedigin gibi olur begocum.
Sevgili lawinia; eger hamilelik olacaksa ve bu sebeple birleseceklerse kalsin,hic birlesmesinler.Ömer Ferideyi gecmisiyle ya kabul edecek ya da edemeyecek,cocuk onlari birlestirmez,sorunlarini daha da artirir.
Valla bu Ihlamurlar Remixide düğünde çalıyolar :)
Filize son bölümde gelinlik giydiricekler çok belli oldu
Bu cemde deli yaa:) gülsesim geliyo o tabancayı gene nerden buldu
dizimizin müziği çok güzel olmuş
bu kadar heyecanlı bir diziye hareket lazımdı...
mualla sultan filize kızım dedi bence artık onu da melek ilan etmenin zamanı geldi...
sonunda yılmazla filiz evlendi çok mutluyum...
Remix süper :D
Ama aklıma bişey takıldı :img-blush Yılmaz herkesin içinde filizi şap diye öpüverdi insan utanır yahu :img-hyste :img-hyste Güzeldi güzel
Hopaaa Albümü kesin alıorm :D
Remix süper :D
Ama aklıma bişey takıldı :img-blush Yılmaz herkesin içinde filizi şap diye öpüverdi insan utanır yahu :img-hyste :img-hyste Güzeldi güzel
Hopaaa Albümü kesin alıorm :D
çekimlerde tekrarlanan sahnelerde yılmaz eliyle kapatıyordu görünmüyordu ama görüneni seçmişler sanırım
ama evliler artık çok güzel yaaa
bebeğimiz çok tatlı maşallah
Insallah dedigin gibi olur begocum.
Sevgili lawinia; eger hamilelik olacaksa ve bu sebeple birleseceklerse kalsin,hic birlesmesinler.Ömer Ferideyi gecmisiyle ya kabul edecek ya da edemeyecek,cocuk onlari birlestirmez,sorunlarini daha da artirir.
kesinlikle böyle düsünüyorum ama bi yandan da birlikte olmaları bosuna değildi gibi geliyo umarım öyle bi sey yerine ömer kabul edecekse eder de öyle beraber olurlar. bunun yanında nikah sahneleri güzeldi ama yarın bi kere daha izlemek de istiyorum. evlendiler sonunda ama müzik baya komik geldi duyunca kötü değil ama komik olmus bence. filizimiz de filiz akın oldu ya...
bu arada cem nasıl eve o kadar yaklasıyo dakikalarca kalıyo da korumalar görmüyo bu kadar da olmaz yani ayrıca cemin mallarına el konmadı mı ya da konmadıysa hesabındaki parayı cekip cekmediğine nerden cektiğine falan hiç bakılmıyo mu ya?
gdemirdiken
15-06-07, 23:27
Her taşın altından da Cem çıkıyor yavv.İnşlahha kimseyi vurmuyordur.
Şu Cem'i bir elime geçirsem ne işkenceler yapıcam :img-wink:
Bana da öyle geliyor ki son bölümde Filizle Yılmaz'a davullu zurnalı bir düğün yapabilirler.Filiz de gelinlik giydirirler artık.:img-wink:
Bu arada Müzik'in remix si de çok güzel olmuş.Çok oynak olmuş.Artık bütün yaz bu şarkı ile çoşucaz :happy0064 :happy0064
fatma-1721
15-06-07, 23:29
kesinlikle böyle düsünüyorum ama bi yandan da birlikte olmaları bosuna değildi gibi geliyo umarım öyle bi sey yerine ömer kabul edecekse eder de öyle beraber olurlar. bunun yanında nikah sahneleri güzeldi ama yarın bi kere daha izlemek de istiyorum. evlendiler sonunda ama müzik baya komik geldi duyunca kötü değil ama komik olmus bence. filizimiz de filiz akın oldu ya...
bu arada cem nasıl eve o kadar yaklasıyo dakikalarca kalıyo da korumalar görmüyo bu kadar da olmaz yani ayrıca cemin mallarına el konmadı mı ya da konmadıysa hesabındaki parayı cekip cekmediğine nerden cektiğine falan hiç bakılmıyo mu ya?
Cem sahnelerini hic sorma,onlari izledikce polisimize olan hayranligimin katsayisi tavan yapiyor.
Valla Ömerle Feridenin hallerine o kadar üzüldüm ki,Filiz-Yilmaza sevinemedim bile.
bu dizi filiz gelinlik giymeden bitmemeli yoksa ben ağlarım...
filiz gelinlik giysin cem ölsün mutlu bir son bana bize hepimize yeter...
gelecek hafta gaziye cadır açıcam son çekimleri izlemek için :P
elimden geldiğince çekimlere gidicem...
yok yok ben bu bölümüde beyenmedim:icon_sorr
offff offff yine beyenmedim :icon_sorr
ben yılmaz&filizlerin başka bir yerde kalmasini cok isterdim
taman yani gazidekilere bir şey asla ve asla demiyorum ama:icon_sorr
ne bileyim başka türlü olsaydi daha iyi olurdu
öerde bu bölüm cok yakişikli :img-blush düğündeki siyah beyaz takımı sonra gözliüğ felan cok hoş canım paşam:img-in_lo
kimse anlamasin diye ağladiğini gözlük takmiş yaaaa:icon_sorr
aglarim şimdi ben:icon_sorr
Aynali icin asiri derecede sevindim!:happy0064
Ceydayi duzgun gostermediler....:sad53:
Remix Ihlamurlari duyduk!!!:img-wink:
Fena degil...:img-yes:
Sevgili Medsul,
Ben de senin gibi dugun olayina, daha dogrusu Yilmaz'in dugunden hic bahsetmemesine taktim. Keske Filiz'e sen mahalle dugunu istiyordun ama simdilik aile arasinda nikahla halledelim, sonra guzel bir dugun de yapariz falan gibi birseyler deseydi. FIliz bir tek mahalle dugunu istemisti, o bile olmadi. Ilk evlenme teklifinde ve o zamanki evlilik hazirliklari asamasinda cok daha romantik ve dusunceliydi Yilmaz.
Dugunde hemen herkes Filiz'den daha sikti bu arada. Omer de cok yakisikliydi.
Sevgili Medsul,
Ben de senin gibi dugun olayina, daha dogrusu Yilmaz'in dugunden hic bahsetmemesine taktim. Keske Filiz'e sen mahalle dugunu istiyordun ama simdilik aile arasinda nikahla halledelim, sonra guzel bir dugun de yapariz falan gibi birseyler deseydi. FIliz bir tek mahalle dugunu istemisti, o bile olmadi. Ilk evlenme teklifinde ve o zamanki evlilik hazirliklari asamasinda cok daha romantik ve dusunceliydi Yilmaz.
Dugunde hemen herkes Filiz'den daha sikti bu arada. Omer de cok yakisikliydi.
ya bişe diyim mi ? Bu filiz saçını böyle yapıyo hiç beğenmiyorum at kuyruğu bağlasa bile daha güzel . Bu model nuh nebinden kalma yaşlı gösterio filizciğimi !
fatma-1721
15-06-07, 23:51
Su Feridenin yaptigi neydi simdi "ben buraya aitim" yok canim!
Bunlar beni delirtmek icin yarisiyor mu nedir ya!
Yilmazda su an tarif edemedigim bir tuhaflik var zaten.
Aynali sevdalaninca cok komik oldu,gülmekten kendimi alamadim,yoksa sadece bana mi öyle geldi?
aynalı aysele evlenmem taklifi etse tam olurdu yani
o bakışlar ne öyle ;)
inş. aynalı da mutlu olur...
filiz bebeği yılmaz yılmaz aynalıya aynalı başka birine emanet etti
bebek kaçırılınca filiz yılmazı çiğ çiğ yer affetmez
yılmaz vicdan azabı çeker yeni evli çifte bu yapılır mı:(
ömerin haline çok üzülüdüm yazık ya ona mutluluk haram sanki...
gülbeşeker
15-06-07, 23:53
yok yok ben bu bölümüde beyenmedim:icon_sorr
offff offff yine beyenmedim :icon_sorr
ben yılmaz&filizlerin başka bir yerde kalmasini cok isterdim
taman yani gazidekilere bir şey asla ve asla demiyorum ama:icon_sorr
ne bileyim başka türlü olsaydi daha iyi olurdu
öerde bu bölüm cok yakişikli :img-blush düğündeki siyah beyaz takımı sonra gözliüğ felan cok hoş canım paşam:img-in_lo
kimse anlamasin diye ağladiğini gözlük takmiş yaaaa:icon_sorr
aglarim şimdi ben:icon_sorr
Aynen ya bu bölüm çok sıkıcı geldi bana Yılmaz da feridenin derdine düştü filizi yalnız bıraktı ya ferideye ne demeli ne diye ayselin yanından gidiyorsun ki bu bölümden sonra bu dizi bitse de kurtulsam diyorum.
ya bişe diyim mi ? Bu filiz saçını böyle yapıyo hiç beğenmiyorum at kuyruğu bağlasa bile daha güzel . Bu model nuh nebinden kalma yaşlı gösterio filizciğimi !
:img-hyste :img-hyste :img-hyste haklısın nikahta insan daha hoş bişiler yapar dimi,dağıtsaydı rüzgara karşı saçlarını...
yılmaz çok donuk onu izlerken sıkılıyorum buz gibi filiz daha hareketli hissettiklerini
çok daha iyi ifade ediyor
yılmaz gidip bir yerlere vursa bağırsa cemi bulmak için çaba gösterse hiçbişi yapmıyor
eski yılmaz çoktan yola çıkmıştı
sevdiği kadın ve bebeği tehlikede o gitmiş ömerle feridenin derdini çözmeye
aşk adamı oldu başımıza kendi derdini çöz önce elçi gönder ömere mesaj yaz ya da offff gece gece sinir kat sayım arttı...
gülbeşeker
15-06-07, 23:55
Su Feridenin yaptigi neydi simdi "ben buraya aitim" yok canim!
Bunlar beni delirtmek icin yarisiyor mu nedir ya!
Yilmazda su an tarif edemedigim bir tuhaflik var zaten.
Bana yılmazın şu anki halini anlayan beri gelsin adam bir nikahta mutluydu sonrasında bir garip cemi de umursamıyor gibi feride kızkardeşinse filiz de karın can da oğlun ne yapıyor bu adam?
Bana yılmazın şu anki halini anlayan beri gelsin adam bir nikahta mutluydu sonrasında bir garip cemi de umursamıyor gibi feride kızkardeşinse filiz de karın can da oğlun ne yapıyor bu adam?
yılmaz şokta mı acaba
ya da evlilik ona yaramadı
umursamaz oldu ya da filiz benim karım oğlan benim korumalar bizi korur ben güzin abla olayım milletin ilişkilerini çözeyim derdine mi düştü
bakın mualla sultan da çift yeni evlendi diye onları bırakıp gitmiş keşke gitmeseydi :( bebeği kaçıracak cem
of off son iki bölüm benim umudum denizde boğuluyor
cem bari mutlu olsun :(
gülbeşeker
16-06-07, 00:05
Çok şükür dizi bitti bu bölüm içimi baydı hayatımda izledğim en kötü bölümlerden biriydi düğün sahnesi dışında hele o feride beni öldürdü yılmazı söylememe gerek yok filiz de bağırırken sesi cıyaklıyor gibiydi uzun lafın kısası herkeste bir kusur buldum bölümn en güzel aşkı aynalı-aysel aşkı.
Aslinda bu bolumden sonra izlememe karari verirdim..
ama 1bolum kaldi...
ne fark eder:img-hyste
valla filiz yılmaza ne dese haklı ben olsam delirirdim ya yüzüne bakmazdım o sinirle üzüntüyle. o saatte gidip ferideyi bulmaya calıssa anlarım da ömerle yarın konus ne olacak yani al işte kacırdı bebeğinizi. yalnız önceki bölümde bebek cem tarafından kacırılmak üzereyken bitti simdi de öyle bu kadar da tekrar olmaz ki. korumaları alt etmek de bu kadar kolaysa zaten niye koyuyolar ki onları değişen bi şey olmadı. surda iki bölüm kaldı yasattıklarına bak ya yeter artık.
sorfangirls
16-06-07, 00:07
kosun bakalım anca gıdersınız
kafalar sımdı dank ettı ılla bıseylerı gozlerıne sokmak gerekıyor gaıba fılız oglumuz sana emanet dedı adamın yaptıgına bak acelesımı vardı ferıdenın oglan gıdıo elden haberı yok bu sefer aslıda yok kım kurtarcak bakalım
umarım biri bölüm sonu yazdığında yılmazla ömerin resmini çekmiştir :img-hyste :img-hyste çok komiklerdi...
ben 79. bölümü tahmin ediyorum cem bebeği kaçıracak cem bebeği kandırdığı süt anneye getirecek kadın bebeğe bakacak canın süt annesi olacak
filiz uyanacak yılmaza bağıracak ağlayacak filizi kimse sakinleştiremeyecek
filiz deli gibi etrafa saldıracak bebeğini aramak için yollara vuracak kendini
yılmaz bebeği bulmak için geçte olsa cemin peşine düşecek
cem bir şekilde bulunacak ama nasıl bulunur hayal etmek lazım süt anne cemden şüphelenebilir ya da televizyonlarda kadın bebeğin resmini görür aa bu benim süt yavrum der ya da polisler dizide bir ilk yapıp işe yararlar
bu dizide polis hep pasif kaldı
bebek bulunur cem de buna dayanamaz intihar eder ve bizde ondan kurtuluruz
filiz yılmazı affeder
bölüm sonuda aynalıyla ayselin düğünün gösterirlerken olur heyecansız ama belki masada aynalı hayır der dimi???:img-hyste
[QUOTE=denizim_;3721335]Sevgili Medsul,
Dugunde hemen herkes Filiz'den daha sikti bu arada. Omer de cok yakisikliydi.[/Q
[B]evet yaaa ne yapiyor bu yılmaz
zaten tavrida bir garipti yok şuraya iki masa koyariz felan:icon_mad:
ne bir dogum hediyesi verdi ne bir düğün hediyesi hiç bir şey yok
hali tavri bir garip sanki mutlu degilmiş gibi ferideyle ugraşiyor
yok yok olmadi böyle hiç hoşuma gitmiyor:hıh
şimdi yılmaza bence filiz haklı olarak kızacak aklı başina geldi ama işişten gecti:icon_mad:
insan en azında filizin düğün istediğini bilirde bir acıklama felan yapar
filiz aşkim bende en cok istediğim şey seni gelinkiller içerisinde görmek diye
ben beyenmedim bu bölümü artık gerisi içinde hiç ümidim kalmadi
bir daha ki bölüm cemin bebeği kacırmasi bölüm sonunda kesin cemi bulurlar lorta biter son bölümde cemin ölmesi bir kaç mutlu görüntü alsa final [B]
eh be yılmaz ne diyim sana ben bir kerede önce kendi aileni düşün be adam bırak başkalarını tamam yardım sever iyi niyetli anladık ama bukadarıda olmaz yani şimdi filiz bu yılmaza nekadar kızsa haklıdır yani...
batuhan_gumus
16-06-07, 00:11
harika bi bölümdü ta sonuna kadar sonunda cildirdim ya nasil olur böyle bisey cem dev gibi adamlari devirdi iceri girmeyi basardi heralde ondan müjgan ablanin dükkannini yakti herkes oraya gitsin diye ben sinir den köpürüyorum.. hele feride/özleme ne demeli yine bataklihin icine girdi uff feride ve ömer ayrildi dizi sacmaladi ama ben SIKILMADIM bu bölümde allaha sükür filizle yilmaz evlendi ama sonu beni yikiti......:icon_sorr
not:eurod ye saol bu sefer cok gec bitmedi:img-grin2 :img-grin2
gülbeşeker
16-06-07, 00:11
valla filiz yılmaza ne dese haklı ben olsam delirirdim ya yüzüne bakmazdım o sinirle üzüntüyle. o saatte gidip ferideyi bulmaya calıssa anlarım da ömerle yarın konus ne olacak yani al işte kacırdı bebeğinizi. yalnız önceki bölümde bebek cem tarafından kacırılmak üzereyken bitti simdi de öyle bu kadar da tekrar olmaz ki. korumaları alt etmek de bu kadar kolaysa zaten niye koyuyolar ki onları değişen bi şey olmadı. surda iki bölüm kaldı yasattıklarına bak ya yeter artık.
Yılmazda bir umursamazlık almış başını gidiyor feridenin derdine düştü yok cem gelemezmiş korumalar da bana benziyor ha iyi korudular hele bir tanesi cep telle foto çekiyordu sonra kafaya odunu yedi yılmaza da son iki bölüm kala hata yaptırıcaklar ya helal olsun senaristlere .
sorfangirls
16-06-07, 00:12
yilmazzzzzz elimdennnn kimmmseeee alamazzz seniiiii nee dusunmez adamdir bu yaaa...feride bile olsa filizin yaninda kalcakti
filiz bile daha iyi korudu bebegi yahh sinirim tepeme cikti simdi okadar koruma var yilmaz okadar soz verdi filize...oooff deli olcam..
bolumuu omerin agladigi sahne ve 2dk dugun sahnesi disi hicbirsey sevmedim finale 2bolum ve
bebek kacirilio
feride omer ayrilio
feride manyagi kotu yoluna gidio
atolye yanio
filizyilmazdan CIT yok...
al benden de o kadar mervecım ferıde kendı ettı kendı buldu salaklıgına doymasın ne zaman akıllancak anlamadım
sankı cok muhımdı ferıde de onun yzunden gıttı bebek zaten boyle korumada olmaz olsun
fılız butun korumalara bedel gozunu kırpmadı oglu ıcın yınede kırpmazdı naptı sevdıgı adama guvendı ama sen onun yaptıgına bak sımdı yılmaza ne dese haklı fılız
fatma-1721
16-06-07, 00:12
Çok şükür dizi bitti bu bölüm içimi baydı hayatımda izledğim en kötü bölümlerden biriydi düğün sahnesi dışında hele o feride beni öldürdü yılmazı söylememe gerek yok filiz de bağırırken sesi cıyaklıyor gibiydi uzun lafın kısası herkeste bir kusur buldum bölümn en güzel aşkı aynalı-aysel aşkı.
Valla benim halim kalmadi,uyicam ve yarin sakin kafayla tekrar izlicem.Feridenin su son yaptigi beni iyice delirtti.Yilmaz zaten büyük laf etme,akil verme ustasi,sagolsun ama birde ettigi laflari uygulayabilse,...beni delirtecek.
Filiz giydikleri disinda mükkemeldi,bu kizin kiyafet zevki erozyona ugradi.
Merveye alkis!:happy0064
Ama bu bolumde gecen bolumler gibi fazla mantik hatalari yoktu....
Ama yinede hic guzel bolum degildi...
Finalde boylese:sad53:
kesinlikle gülbeşeker cok haklısın:img-yes: yani aynali&aysel bakişmasi bile bizimkilerden daha güzeldi:img-yes: cok sevindim aynalinin bu haline:happy0064 feride gercekten cok büyük hata yapti yok onun yeri orasiymiş felan:icon_sorr yılmaz desen söylüyeceklerim varda neyse gece gece cok kızdım offff
filiz yılmazı öldürecek haklıda ama son anda adamin aklına geliyor
filizi kimse takmiyormu kız boşunami söylenip duruyor
zaten evliliklerinin
gülbeşeker
16-06-07, 00:14
ya filizin daha can kaçırılmadan ne kadar korktuu ne kadar telaşlandıı ortada bide can kaçırılınca kim bilir nolcak filize bnce büyük bi kavga yada bi küslük beklio filizle yılmazı:icon_sorr
Küs olmaya zamanları yok sanırım filiz canı bulmak için kendini yollara atıyor yılmaz da hem filiz hem can için kendini yollara atar sonra cem bulunur can kurtulur filiz-yılmaz-can bebek mutlu sonla dizi biter.
son bölümler geldi filizle yılmaz evliyken küs olacaklar :( eminim filiz yılmazı affetmez ben de affetmezdim
bu bölümde aslıya bile daha anlamlı baktı çok soğuktu gerçek hayatta yaşadıkları ayrılığı bence bülent inal diziye yansıtıyor çok ruhsuz buldum oonu
koşarken heyecan yaptım ama geçti borun pazarı...
cem bebeği almış süt annesine gidiyor :(
filizim yıkılır 8 ay bebeğini karnında taşı babası onu 8 dakika koruyamasın
işte annenin hakkı bu yüzden ödenmez :D konuda saptım çok sinirliyim diziyi her hafta heyecanla bekliyoruz elimizde kalan hiçbişi
başladı bitti ne oldu ben anlamadım biri bu bölümde olanları özet geçsin yarın
Basta iyi aksamlar, bi sorum olacakti...
Bugün ki bölümde daha dogrusu bi kac bölümden beri bi sarki caliyo... sesiz sevdamsin diye kim söylüyor ve sarkinin adi biri yardim ederse memnun olurum...
Ceme verilecek ceza su olmali:
Eller ile ayaklarini ayri ayri iplerle baglayip o ipleride 4 ayri arabaya baglayip bir arabaya Filizi digerine Yilmazi bir digerine Omeri otekinede Mujgani oturtacaklar bir basacaklar gaza :D Cem hakketigi cezayi bulacak..:) Biraz vahsice oldu ama bu ona azdir hehralde..
Yilmaz kime ders veriyor...
Kendi halini gormuyor galiba...
4kez sozlendi, nisanlandi...
Tabi ilk kez nikah:img-in_lo
Bolum gercekten :icon_sorr hic guzel degildi...:sad53: hic sevmedim 1bucuk saatin 15daka si guzeldi...
dugun oluyor ve herkez evine gidiyor filizyilmaz iceri giriyor bebegin islak bezleri bitiyor filiz onu ariyor ve cemin gazetesini buluyor nekadar SACMA yani senaristler 4kisi ama onalrin yaptiklarina akil sira vermiyor....filiz niye gidip ilk o cekmeceye baksin veyata fahriye niye gidip oraya koysun git cope atsana fahriyem filiz gitikten snra cerceve yapip asacakti herhalde....Bolum bugun cook zit gecti......
Air_Isparta
16-06-07, 00:16
arkadaşlar filizde kafayı yeme emareleri görülmeye başladı.birde bebek kaçırılınca dahada fena olur filiz
ayy ayy ne bölümdü ya...
nikah müthisti:):)
vallah biz aynaliyla ceydaya sevinirken gidip aysele asik oldu.. :)
cem manyagi iyice delirmis ya.. insallah kacirmaz :icon_whis dicem ** kaciricak... ooff yani bi huzur yok..
ömerle ferideye cok üzüldüm... ama en cok ferideye..güzeldi bölüm yinede...
Yilmaz kime ders veriyor...
Kendi halini gormuyor galiba...
4kez sozlendi, nisanlandi...
Tabi ilk kez nikah:img-in_lo
yılmaz alışık değil nikaha kimyası bozuldu
bi de bebek var ya
o ne olduğunu kavrayamıyor hani bir ara aslı hissetmiyordu yaa bulaşıcı bişi bu
şimdi de yılmaz vurdumduymaz aşk adamı oldu...
karısıyla bebeğini bıraktı gitti...
kuş uçurtmadı korumalar Allahtan :D
devriye gezen polis nerde gören var mı
Basta iyi aksamlar, bi sorum olacakti...
Bugün ki bölümde daha dogrusu bi kac bölümden beri bi sarki caliyo... sesiz sevdamsin diye kim söylüyor ve sarkinin adi biri yardim ederse memnun olurum...
Acelya Elmas(dizideki Ceyda)-dogunun feryadi
Yilmaz dayagi hakediyor...
Kos sen canim nereye kadar...
basliyorum yine...
sonuna kadar FILIZCI!
Sana katılıyorum gülbeşeker :D bu bölümün en güzel aşkı AYNALI-AYSEL !
Ya birde çok kızıyorum bu montajcılara falan benim Filizle yılmzımın özel şarkılarını carta curta koyuyorlar bi anlamı kalmıyo :@ Yeni şarkılarını buldum ağrı dağın eteğinde hobaa :happy0064
gülbeşeker
16-06-07, 00:20
Sana katılıyorum gülbeşeker :D bu bölümün en güzel aşkı AYNALI-AYSEL !
Ya birde çok kızıyorum bu montajcılara falan benim Filizle yılmzımın özel şarkılarını carta curta koyuyorlar bi anlamı kalmıyo :@ Yeni şarkılarını buldum ağrı dağın eteğinde hobaa :happy0064
Hele ömer-feride sahnesinde yılmaz şiir okudu ya koptum orda yani ömerin okuduğu bir şiiri koyun bari yılmaz telif hakkı istesin :img-hyste
Filizin rüyası çok güzeldi :) yakındır bebekleri olur ismide aslı olur :)
Filizde gazide ev istiyor ama şuna da şükür ayrı ev istiyorlar :)
Haftalardır haberlerde de küresel ısınma var suları boşa harcamayın diyorlar ama maşallah gazililer halı yıkıyor :img-hyste yasak kardeşim burdan şikayet edeyim :img-hyste
Yılmaz gene çiçek almadı ..Gene eli boş :)
Mualla hanım bu hafta normal bir anneydi hatta ilk defa çok düşünceli davrandı ama yanlış zamanda evde olsaydı cana ve filize bakardı :)
Ömer ve cem çok karizmatikti hele cemin son hali :)
Aynalı ve aysel abla işi çok komik olmuş ama çok güzel oldu,ceydayı kurtardık :)
Elif ve ahmetin kıskançlıkları çok güzeldi.
Birde bebeğin son sahnedeki hali çok güzeldi nasıl tatlı bir şey..maşallah diyeyim :)
son sahnede de cemi tebrik ediyorum :) çok güzel plan yaptı herkesi dağıttı,feridenin kaçmasını o planlamadı ama tam zamanında feride gitti.Yalnız feride neden eski hayatına gidiyor anlamadım kendine düzgün bir hayat kuramaz mı oradan kurtulmak isteyip oraya dönenide yeni görmüş olduk :)Feridenin son hali çok saçmaydı
ayy ayy ne bölümdü ya...
nikah müthisti:):)
vallah biz aynaliyla ceydaya sevinirken gidip aysele asik oldu.. :)
cem manyagi iyice delirmis ya.. insallah kacirmaz :icon_whis dicem ** kaciricak... ooff yani bi huzur yok..
ömerle ferideye cok üzüldüm... ama en cok ferideye..güzeldi bölüm yinede...
kuzum ne guzeli alah askina vala boyle guzel konusmayin senaristler burayi okusunda akilari baslarina gelsin......vala ben bolumu hic begenmedim resmen baydim boyle....iyi dayandim yinede nikah sahnesinden snra anladim zaten yilmaz sanki evli barkli degil.......filizyilmazdan umidimde kesildi yilmaz yasli dede oldu filizde nene(vala filizim benim gozumde melek gibi ama yilmaza dede dediysem filizede icten gelmeyerek nene dedim afiniza siginiyorum:))
yani ne bi sicak kanlilik nede birsey
Valla benim halim kalmadi,uyicam ve yarin sakin kafayla tekrar izlicem.Feridenin su son yaptigi beni iyice delirtti.Yilmaz zaten büyük laf etme,akil verme ustasi,sagolsun ama birde ettigi laflari uygulayabilse,...beni delirtecek.
Filiz giydikleri disinda mükkemeldi,bu kizin kiyafet zevki erozyona ugradi.
aynı sekilde sakin kafayla tekrar izlemek istiyorum. feride delirtti beni de ya tamam ordan geldin ama bu oraya ait oldugun anlamına mı gelir baska iş mi kalmadı sana koskoca yılmazın kızkardesisin sen.yılmaz zaten ayrı bi sey ne olur birazcık orda kal azıcık uyusun sonra git nereye gideceksen. ama zaten filiz ne dese umrunda olmuyo ki yılmazın ama aslı kal dese kalırdı kesin. kıyafet konusunda da sonuna kadar haklısın nerde ilk sezon ki o güzel kıyafetler. hem sanki kıyafetlerini de mi sattılar eski kıyafetlerinden eser kalmadı
Mervemden ricam...
Soyle bir Aynali aysel imzalari patlat
COk guzel olur:img-wink:
Gercekten Aynaliya tebrik...
Ilk bakista hisettim....
tutmayin beniiiii lütfen tutmayinn allahim kafayi yiycem yaaaa bu yilmaz delimidir nedirr eyy allahim yaa ya kardesim sen ne diye ömer ve feridenin derdine düstün yaaaa sen ilk önce kendine karina cocuguna bakk bide söz veriyoo bide bana güvenmiyosun diyoo ee sen böyle yaparsan nasil güvensin yaaaa:icon_sorr ben bu adama ne dim ne yapimm...
kusura bakmayin ama filiz kalkarsaa o evi yilmazin basina yiksa haklii kiza söz veriyoo soraaa baskalarina birakiyo gidiyooo neymiste ömerlen konusucakmis yaa sabah olsun annen gelsin öyle gittt yada filizi kaldir öyle gitttt
deli oldum delii.......
dizi biticek 2 bölüm sora feride ömerr ayrii can kaciriliyoo
filizz simdi yilmazaa yapmadigini koymazz haklidaa...kavga eder cekip giderr cem elini salliya salliya geziyooo offfffffff offfffffff biz finalde yarim saat güzel rahat rahat izledik izledik yoksa yokkk:icon_sorr
dr_kitirpiyoz
16-06-07, 00:23
ben yine bu bölümden bişi anlamadım :(
bişey sorucam , mantık hataları başlığında "bölüm resimlerinde filizin kucağındaki bebek gerçek değil" gibi bişey okudum.merak ettim bakıcam ama bu bölüm resimleri diye bahsedilen neresidir bulamadım.biri bana yardımcı olup linki verebilir mi acaba?teşkür.
öncelikle genel bir değerlendirme yapayım dedim.modaya bende uyayım diyerek başladık yazmaya...kişi bazında değerlendirmemi daha sonra yapacağım.gerçi uzun bişi olacak ve kimse okumayacak ama olsun yazayım yine de...kimse okumazsa bile ben okurum..:img-hyste
:img-cool2
ve 78 başladı bitti...öncelikler bölüme genel bir bakış yaparsak geçen bölümlerdeki gibi dugun ve yavandı.bölüm genelde olarak feride-ömer üzerine yüklenilmiş.onların durumları ön planda tutulmuş.açıkçası çok çabuk bitti denebilir.bana çabuk gelmesinin sebebi akıcı ve heyecanlı olması değil.dediğim gibi sığ ve yavan olması..73ten sonraki bölümler hep birbirinin aynı olarak çekildi.açıkçası 73teki heyecanı ve gerilimi bu bölümlerde göremiyorum..iki haftadır özet geçmeye başladılar.daha önceleri direk giriyorlardı bölüme...yeni huyları bizimkilerin.:D
Yılmaz'ın yaptığı afedersiniz ama eşşekliğin önde gideniydi.sanki ölüm kalım meselesi...dışarıda ailemizin psikopatı dolaşırken sen başkalarının meseleleri ile uğraşıyorsun.bırak Aynalı'ya..o nasıl olsa gönüllü bu işte...o halleder...bu arada artık Aynalı-ceyda olayı bitmiştir...Aynalı-aysel başlamıştır..bizimkiler mutlu sonla bitirirlerse (bizimkiler=senaristler) 3lü düğün göreceğiz gibi...
eğer cem tosunCan'ı kaçırırsa artık Filiz'de kayışlar kopar...şanzımanmış diferansiyelmiş,sinir dengesiymiş hiç bişi kalmaz...ve kimse artık Filiz'i tutamaz...ferman abi diyorya hep karadul diye işte asıl o zaman Yılmaz'ın kellesini alır...kimse de elinden alamaz..haklı tabi ki..bizde elimizden gelen yardımı yaparız...
kim ne derse desin bölümün kahramanı Aynalı'ydı.leyla ile konuşurken bile bu kadar utanmıyordu.o ne mahcubiyet öyle..tanımasak başka bişi zannedecektik..yeni yetme delikanlı gibi utanıyordu...
Bu hafta iki dizi izledim
YAprak Dokumu
Ihlamurlar Altinda
simdi Yaprak DOkumu bolumu nasildi....
bomba gibiydi
bu bolumde her sahnede e iste demekle avunmak zorundaydim
IHlamurlar Jenerik remixi nasil buldunuz...
bari guzel muziklere yorum yapalim:img-hyste
geçen bölüm resimleri diye gönderilen filiz sarı elbiseli yılmazla sarılmış falan onlar da çıkmadı ben anlamadım diziye romantik sahne çekiyorsunuz niye göstermiyorsunuz
niye anlamak için kendini zorluyorsun ki...biz o konuları sene başında işlemiştik.artık bıraktık yani..:img-hyste çünkü anlamaya çalışıyorsun ama orta fol yok ki yumurta olsun.hadi folu buldun tavuk yok.hadi tavuğu buldun tavuğun canı istemiyor yumurtlamayı...:img-hyste (saçmalamaya doğru gidiyor.olanları anlamakta böyle bişi işte...:img-hyste )
geçen bölüm resimleri diye gönderilen filiz sarı elbiseli yılmazla sarılmış falan onlar da çıkmadı ben anlamadım diziye romantik sahne çekiyorsunuz niye göstermiyorsunuz
sanırım o dizideki bir sahneye ait değil yani hani gazete de falan çıkıyor ya basın özeti o resimlerde gazetelerde oluyor ya da resmi sitede bölüm özetinin yanında oluyor yani bu yüzden dizinin dışında çekiyorlar öyle bir sürü resim var
kusura bakmayın türkçem bozuldu
gece gece saat 12 yi de geçti....
aynalı harikaydı onu izlerken hiç sıkılmadım keşke forumu okusaydı abime her şey yakışır iyi kıs aysel de evlenip mutlu olsunlar 78. bölüm sonra o da haketti...
Bu hafta iki dizi izledim
YAprak Dokumu
Ihlamurlar Altinda
simdi Yaprak DOkumu bolumu nasildi....
bomba gibiydi
bu bolumde her sahnede e iste demekle avunmak zorundaydim
IHlamurlar Jenerik remixi nasil buldunuz...
bari guzel muziklere yorum yapalim:img-hyste
Yaprak dokumude benim favori dizilerimin arasindaihlamurum bitanecik(Eski sezonun hatirina)ama zorlanarak soyliyorum YAPRAK DOKUMU bu bolume bin basardi bee yaprak dokumu varya alahim:img-in_lo neyse:)
vala remixin arka muzigi ni ben ebru yasarin yesilerinim:)sarkisinin muzigine benzetim:)ama guzeldi sevdim yani.......Hic boyle birsey beklemezdim senaristlerden yani bi cocugun adi soyadi icin nikah yaptilar ne bu yaa biz burda 2sene beklemisiz filizyilmaz demisiz daha farkli heyecanli bi sey beklerdim illa cemin gelmesimi lazimki heyecan artsin hicde bile,ben mutfaga gidip birseyler atistirdim yani bitek sesi kulagima geldi ve onunda icine etiler(cemin sesi:)),
bak buketcim aynali aysell imzasi olur....filizyilmazi bosver neneyle dedeyi:):)
O sut annesi kadini bosuna gostermediler..KEsin cocugu alip gitmis olacak..Filizin kendisine gelmesi icin tek yol bu..
ya hakkaten o kadar polis var diyolar cem karşı evde bide taramalıyla pusuya yatmış bide yılmaz neden ömerin peşine meyhaneye gidiyor filizi bırakamam acil gel falan de illa mahallenin güzin ablası olacak dertleri yerinde çözecek bak bakalım filize nasıl cevap vereceksin....
yaw yılmazın dizinin süresine göre 5 yılda yapamadığını aynalı iki günde yaptı amanda ne güzel bakıştılar ayselle öylee :D :D
Bölüm genel olarak güzeldi ben beğendim ama yılmazada sinir oldum yani filizi ve oğlunu nasıl yalnız bırakır sanki ömerle başka zaman konuşamazmıydı şimdi cem bebeği kaçıracak ondan sonra filizi düşünemiyorum bile kesin keçileri kaçıracaktır baksanıza cemi duyunca delirdi
Ama filiz yılmaz sahneleri güzeldi beğendim.Birde yeşilçamada çok güzel gönderme yaptılar ve filizle yılmaz sonunda evlendi ve filiz akın oldu saygılarımla
Feride ömer konusunda ise ömer sonuna kadar haklı bence yani nelerle karşılaştı ama sonu tatlıya bağlanacaktır ama feridenin eski yaşantısına geri dönmesi tam bir saçmalıktı.
Cemin bir ayagindan Omer diger ayagindan Yilmaz bir kolundan Filiz bir diger kolundanda Mujgana baglatacakar 4 u 4 cesit arabayla 4 ayri yone gidecek ancak kurtulurlar :D:D..
feride varya resmen igrendim senden oH cok guzel isin varmis gibi geri don FERIDE SENINLE GURUR DUYORUZ..finali bile kotu ben soylim arkadaslar alahtan finali gec izlicem tatil sagolsun...nedir bu yahh........herkez ayri telden girio..
dizide favorilerim vardi tabi:)
Fomerim askom:)aglama kiyamam:)vala omerin aglamasi superdi bikere.
Filizimin varligi zaten yeter
Aynali ASLANIM BENIM:)bu kadin tam sana gore oburu yaramazdi:)
Muala helal olsun sinem bacimin dedigi gibi normal bi anne gibiydi filizime birsey demedin yaa dile benden ne dilersen:)
Mujgan hanimida sevdim yaa omerime iyi akil verdi..
OKADAR koskoca bolumden karekterlerden okadari hosuma gitti..
sadece nikahın kıyılması güzeldi... vede yeni başlayan aynalı aysel aşkı...
bunun dışında boş bir bölüm...
aynalı ceyda beklerken ,aysel çıktı... bakışmaları çok güzeldi...yılmaz filiz çiftimizin sahneleri ,bakışmaları eski tadından çok uzaktı... bunlar gerçekten ayrıldılar galiba... yılmaz ççok soğuktu...
ömerin evde yastığı parçalayıp ağladığı sahnede çok güzeldi ama şiiri neden bülent okudu... sinan t. da çok güzel okurdu.. keşke o sahnedeki şiiri o okusaydı..
forever_bim
16-06-07, 00:43
Bu haftaki bölümün yıldızı MUALLA SULTAN en başta olmak üzere, çocuğu kurtarmak için tartaklanmayı göze alan ASLI, ve yaptıklarında sonuna kadar haklı bulduğum ÖMER'di. Filiz'in evliliği üzerine sinmedi, sevinemedi bile. Yılmaz uyur gezer gibi. Finale berbat bir şekilde gidiyoruz.
Finale iki kala bunu izliyoruz. Helal olsun bize. Aslında bu izlediğimiz bölüm bile çok fazla bizim gibi izleyiciye.
katılıyorum forever sana.her ne kadar bu bölüm genel anlamda feride-ömer konusu üzerinde oturtulsa da çok yavan ve anlamsız bir bölüm olmaktan öteye gidememiş..yani cemde olmasa aksiyon yok yanii:img-hyste atrık Filiz'de dediğim gibi kayış falam kalmadı.artık Filiz'den bişi beklememk lazım..zaten Yılmaz'ı bahçeye diri diri gömecek..ondan sonra kendiside coşacak..:img-hyste
senin feride-ömer olayı hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.ne düşünüyorsun.??
bu arada Aynalı'ya helal olsun..bekle bekle sonunda bul birini. ilk karşılaştıklarında bunlar birbirlerini tanıyor dedim..sonra konuşunca bizimkinin ilk görüşte vurulduğunu anladım..:img-hyste
tek yıldız Aynalı'dı bölümde..başka tanımam:img-hyste
aman ya tam da bitime doğru yeni bi macera mı seyredicez.rahat yüzü yok mu bu insanlara biraz mantık artık kimin hayatı bu kadar aksiyon dolu..yeter ya bıktık şu cem kabusundan gerçekten kabus yani, sıktı artık...aynalı da hemen ayarladı kadını ya maşallah:) gerçi ben o ve ceyda arasında bi yakınlaşma olur diye beklerken aysel atak yaptı...:img-hyste neyse bekleyelim ve görelim.ayrıca filizin nikahtaki hali neydi öyle zevksiz bir elbise seçimi özensiz saçlar insan saçını açar daha hoş bişey giyerdi!! amaaaan neyse... herkese iyi geceler bye
Aysel nasil olduda Aynalinin olcusunu almadi cok sasirdim birde hazir dugme bulmusken bir de boy pos olcusunu alsaydi..:img-hyste
sadece nikahın kıyılması güzeldi... vede yeni başlayan aynalı aysel aşkı...
bunun dışında boş bir bölüm...
aynalı ceyda beklerken ,aysel çıktı... bakışmaları çok güzeldi...yılmaz filiz çiftimizin sahneleri ,bakışmaları eski tadından çok uzaktı... bunlar gerçekten ayrıldılar galiba... yılmaz ççok soğuktu...
ömerin evde yastığı parçalayıp ağladığı sahnede çok güzeldi ama şiiri neden bülent okudu... sinan t. da çok güzel okurdu.. keşke o sahnedeki şiiri o okusaydı..
bence Bülent'in sesi bu şiirlere çok iyi gidiyor.vurgusu ve tonlaması yerinde ve etkileyici..sinan da güzel okuyor ama şahsen Bülent'in okumasında ki etkiyi sinanda göremiyorum..dediğim gibi şahsi olarak.senin görüşüne de saygı duyarım tabi ki..:happy0064
forevam hasanim alana su omer feride imzani degis:)ferideye takmis durumdayim....omer imzasimi istiosun vala ne dilersen dile hemen yapayim gozde de yardimci olur ama cikar su imzayi:)
Yilmaz Yilmaz Yilmaz alahtan meydan bosta sana diycemizi birakmiyoruz gerci daha YILMAZCI da kalamdi arkadaslar saldirin:)
yilmaz sen baba olmusun bikere evlenmisin daha nie elalemin pesinde dolasiyorsun vala filiz evi basina yiksa yerindedir..arkadasslar benim heyecanim felan kalmadi sinirlerim tepemde eskisi gibi diziyi izlerken kalbim atmiyor heyecanlanmiyorum onceden simdi yatim cuma kaldirin derdim simdide yatim kaldirmayin diyorum...vala hevesim de gitti.......ilk sezonun hatirina filizimomerim icin izlemiyorsam ne olayim:)
Zorlanarak soyliyorum ama yakkinda kucuk bebisimiz candan bile nefret gelcek hepimize senaryo resmen bebek icin yazilio....
Ağustos Böcüğü
16-06-07, 00:49
Ablalarımız nasıl bir haleti ruhiye içerisinde yazıyorlar çok merak ettim.Yuhh yani..Gerçi beni şaırtan hiç birşey olmadı..
Hasanın da dediği gibi bizim gibi izleyiciye çok bile..
Senarya 2.sezon saçmaladı ama Yılmaz&Filizden aldığım çok hoş bir elektrik vardı son bir kaç bölümdür özellikle Yılmazdan aynı elektriği alamıyorum.
Bir arkadaşımında bir kaç sayfa öncesinde dediği gibi sanırım Bülent ve Tuba özel hayatlarını setede taşıyorlar.
Yılmaz inanılmaz bir hata yaptı..Ayıklasın pirincin taşını..Mualla ısrar etmese nikahıda kıymayacak gerçekten aynalının dediği gibi canın sünnetini bekleyecek. Ruhsuz bir Yılmaz vardı..İçinde bulundukları durumun vehametini bilmesine rağmen eşini ve çocuğunu bırakmamalıydı isterse evin etrafında özel harekat timi bulunsun. İnsanın içi rahat etmez yahu..Anlaşılan önümüzdeki bölüm sıyırmış bir Filiz izleyeceğiz.
Feride ait olduğu yere dönüyormuş..Pehhhh..Sen oraya ait olduğunu düşünmüş kabul etmişsen biz ne diyelim..Dememkki kendine layık gördüğün yaşam bu ...Koş aman geç kalma..
Ömer'e biraz kızdım ama birazda hak verdim.. Tamam biliyordu geçmişini ve öyle kabullendi..Ama düşünmesi gereken birde kızı var..Zihninde soru işaretleri olması çok doğal..Biraz zamana ihtiyacı vardı..Ama feride her zamanki gibi düşünmeden hareket etmesiyle her şeyi berbat etti..Dolaylı yoldan Filiz ve Yılmazada zarar verdi.
Sevgili Ferman geldinmi dediğime Yılmaz ancak lüzumsuz şeylere sahip çıksın..
Böyle adamın canını alır götürürler..Hatta karısını da alır götürürler ama biz biliyoruz sadece can bebek..Sıyırmış bir filiz gönlün oldumu gözüm:img-pilot :img-hyste
ya ben bölümü fazla durgun buldum cok kesikdi sanki akici degildi ...
aynali sonunda asik oldu cok sevindim ya...
ömerin sag krose yine harikaydi ama ömere feride konusunda hak verdim bekledigim gibi bir tepki geldi ...feridenin son sahne ne yapmak istedigini anlamadim yine gerci amaferidedir diyorum,....
sanirim cem bebisi kaciriyor ya filiz yilmazi asla affetmez valla budurumda hadi hayirlisi...
bu bölüme kadar,keşke bitmese dizi 3. sezonda sürse diyodum...ama yok ,iyıki bitiriyolar..yılmaz filiz sahneleri tatsız ,tutsuz ... onları böyle görmek istemiyorum...
Milyon dolarlik sirketleri var evde koruruz diye kiytirik evlere siginiyorlar..Git korumali bir rezidansa yada otele iceri kimse girebiliyor mu gorursun..peh..sacmaladilar iyice..
nisailayda
16-06-07, 00:53
Selam
Bakıyorumda çoğunluk bölümden memnun kalmamış.Aslında ne bekliyoruzki aylardır beklediklerimiz oluyor işte onlarda araya heyecan katmaya çalışıyorlar.Ben Cemsiz pekala oturup izlerim diziyi koca sezondur aşk aşk diye kıvrandım herşey güzel gidiyorken önce benim için harika olan FÖMER çiftimi harcadılar.bu senaristler yokmu neye ellerini atsa kurutuyorlar.Bu çift eskiden konuşurdu diğerlerinden farkıda oydu zaten.Birbirlerinden hiçbir şeyi saklamayıp dürüst davranırlardı .nolurdu ömer ve feridenin yılmazla filizin dolu dolu mutlu oldukları bölümleri izletselerdi son üç bölüme canları istese neler sığdırılırdı.ama yok cem olacak klasik her numara işleyecek bizede stresle izlemek düşecek....
bu arada Salih kardeşimizide kaynatmışlar hakkımızda hayırlısı olsun.balayı bukadar uzamamıştır herhalde.Salihde kayıplar listesine girdi...
sözün kısası ben bu bölümü sevdim işte ...azla yetinmeyen çoğu bulamazmış..:icon_whis
Önümüzdeki bölüm tam bir felaket olacak cem psikopatı ve sıyırmış bir filiz izleyeceğiz ne diyelim senaristler işte şı kızı bir mutlu etmediler ya deli oluyorum ayrıcada kim ne derse desin ömer sonuna kadar haklı bu konuda yani çok zor durumu
Yılmazada hiçbirşey demiyorum zaten filiz yiyecektir yılmazı nede olsa karadul
Ablalarımız nasıl bir haleti ruhiye içerisinde yazıyorlar çok merak ettim.Yuhh yani..Gerçi beni şaırtan hiç birşey olmadı..
Senarya 2.sezon saçmaladı ama Yılmaz&Filizden aldığım çok hoş bir elektrik vardı son bir kaç bölümdür özellikle Yılmazdan aynı elektriği alamıyorum.
Bir arkadaşımında bir kaç sayfa öncesinde dediği gibi sanırım Bülent ve Tuba özel hayatlarını setede taşıyorlar.
Yılmaz inanılmaz bir hata yaptı..Ayıklasın pirincin taşını..Mualla ısrar etmese nikahıda kıymayacak gerçekten aynalının dediği gibi canın sünnetini bekleyecek. Ruhsuz bir Yılmaz vardı..İçinde bulundukları durumun vehametini bilmesine rağmen eşini ve çocuğunu bırakmamalıydı isterse evin etrafını özel harekat timi bulunsun. İnsanın içi rahat etmez yahu..Anlaşılan önümüzdeki bölüm sıyırmış bir Filiz izleyeceğiz.
Feride ait olduğu yere dönüyormuş..Pehhhh..Sen oraya ait olduğunu düşünmüş kabul etmişsen biz ne diyelim..Dememkki kendine layık gördüğün yaşam bu ...Koş aman geç kalma..
Ömer'e biraz kızdım ama birazda hak verdim.. Tamam biliyordu geçmişini ve öyle kabullendi..Ama düşünmesi gereken birde kızı var..Zihninde soru işaretleri olması çok doğal..Biraz zamana ihtiyacı vardı..Ama feride her zamanki gibi düşünmeden hareket etmesiyle her şeyi berbat etti..Dolaylı yoldan Filiz ve Yılmazada zarar verdi.
Böyle adamın canını alır götürürler..Hatta karısını da alır götürürler ama biz biliyoruz sadece can bebek..Sıyırmış bir filiz gönlün oldumu gözüm:img-pilot :img-hyste
Vay beee helal sana bocugum al benden de okadar damardan girdin vala dusunduklerime tercuman oldun...kesinlikle haklisin...
Feridenin yaptigi nekadar ayip birsey hani zor durumda kalirsin kimsen olmaz kotu yola dusersin istemeyerek yapilan seyi bu isteyerek yapiyor...kendine yakistiyor resmen oldur kendini daha iyi.....
Yilmaz daha silah tutmasini bile bilmiyor basidan buyuk seylere kalkisiyor dedigin gibi ayikla pirincin tasini sen cemin tozuna bile yetisemesin.....
Insalah bu hafta IHLAMURLARALTINda(dizimizde demiyorum artik)birinci gelmezde senaristler gorur marifetlerini,bu hafta umarim yani insalah yabanci damat birinci gelir super finalinle ekranlarimi susledi...I.a halt etmis.....
ismailsurucu
16-06-07, 01:01
allah bu senaristleri bildiği gibi yapsın.başka hiçbirşey söylemiyorum.bir piskopat otuzsekiz bölüm boyunca nasıl kollanır ve yüceltilir,bu senarist grubunda gördüm helal olsun.ikinci sezon dizinin içine ettiler.adam heryere elini kolunu sallıya sallıya giriyor ve çıkıyor kimsenin ruhu duymuyor.buda ancak bu senarist grubuna has bir özellik olsa gerek.bölüm hakkında fazla birşey söylemiyeceğim.oyuncuların hepsi bu haftada rollerinin hakkını verdiklerini söylemekle yetineceğim.herkese iyi geceler.
Omer ne olursa olsun Ferideye sahip cikmaliydi..Feridede acaip sacmaladi git kopruden atla daha iyi..Pislik yuvasina dondu sanki kendi kendine eziyet ediyor...Simdi kurtulur bekler oradan..
forever_bim
16-06-07, 01:03
Merve'm seni mi kıracam? Bak bakalım bu nasıl olmuş? Benim artık içimden I.A. demek gelmiyor. Allah'ım Yaprak Dökümü nasıldı bu hafta...Yazın göbeginde elli share aldı. Bu ne demek? Diziyi 40 milyon kişi izledi demek. I.A. saldım çayıra Mevla'm kayıra havasında gidiyor.
Selam
Bakıyorumda çoğunluk bölümden memnun kalmamış.Aslında ne bekliyoruzki aylardır beklediklerimiz oluyor işte onlarda araya heyecan katmaya çalışıyorlar.Ben Cemsiz pekala oturup izlerim diziyi koca sezondur aşk aşk diye kıvrandım herşey güzel gidiyorken önce benim için harika olan FÖMER çiftimi harcadılar.bu senaristler yokmu neye ellerini atsa kurutuyorlar.Bu çift eskiden konuşurdu diğerlerinden farkıda oydu zaten.Birbirlerinden hiçbir şeyi saklamayıp dürüst davranırlardı .nolurdu ömer ve feridenin yılmazla filizin dolu dolu mutlu oldukları bölümleri izletselerdi son üç bölüme canları istese neler sığdırılırdı.ama yok cem olacak klasik her numara işleyecek bizede stresle izlemek düşecek....
bu arada Salih kardeşimizide kaynatmışlar hakkımızda hayırlısı olsun.balayı bukadar uzamamıştır herhalde.Salihde kayıplar listesine girdi...
sözün kısası ben bu bölümü sevdim işte ...azla yetinmeyen çoğu bulamazmış..:icon_whis
bişi beklediğimiz yoktu zaten.biz kendi senaryolarımızı üretip onları yaşıyorduk.o yüzden bölümler artık bizim için fazla önemli olmamaya başladı.nasıl olsa biz burada senaryomuzu üretiriz..:img-hyste ama cem güzel planlar yapmıitutarlı tek kişi cem.akıllıca oynuyor.(.:img-hyste kesin dalacaklar bana...helppp:img-help: ) artık bu saatten sonra neolursa olsun beni etkileyecek bişi beklemiyorum.hani ağızları ile kuş tutsalar misali var ya ..işte ağızları ile kuş tutsalar benim istediğim kuşu tutmadılar diye yine senaristlere dalarım..bir dizi nasıl katledilir bize uygulamalı ders olararak verdiler..:img-hyste
yarından itibaren üniversitelerin iletişim,reklam,tiyatro,sinema gibi ilgili bölümlere mail atıp kampanya başlatacağım..bir dizi nasıl sıfırdan alınır zirveye çıkarılır sonra nasıl katledilir diye konular anlatılsın ve bizim dizi gösterilsin uygulama bölümünde..
hatta ben anlatayım medya arkası misali..nasıl olur...ben anlatayım mı??:img-hyste :img-hyste
Ağustos Böcüğü
16-06-07, 01:05
Dizinin bitimine 4-5bölüm kalmış olaydı ben bu akşam pes edecek ve artık izlemeyecektim. Ama yüzdük kuyruğuna geldik belki önümüzdeki haftayı atlar finali izlerim..Fragmana göre karar vereceğim..
Bu berbat senaryoya uykusuz kalmaya değmez..Herkese iyi geceler.
bi sonraki blm yılmaz, ömer cemin peşinde olacaklar... aynalı ve aysel ferideyi ordan alsalar bari...feride hata üstüne hata yapmaya başladı...
ömerin durumu gerçekten çok zor... sevmeyi sevilmeyi hakediyordu...bildiklerini kabul etmişken vesika olayı çıkmasaydı bari... feride için neden en kötüsünü yazdılar...ayselde aynı durumda... bakalım aynalı ne yapacak...aynalı kolundan çekip götürecek gibi duruyor... hadi hayırlısı...
Ferideyle Omer birbilerine biz birimizsiz yasayamayiz oluruz diyorlardi sarilip sarilip nolursa olsun birakmayalim birbirimizi diyorlardi..
Sonuc: Ikiside yasiyor :img-hyste
aslinda varya arkadaslar gozlerinizi kapatip dusunun:):)gerci dusunmeyede gerek yok nekadar sacma bu yaa bu cem varya kesin ucuyor veyata sihirbaz kendikendini yok ediyor aynali demedimi sokagin dort yolu kapandi evin onu zaten tika basa bi ise yaradiklari yok....peki bu cem nasil girdi buraya uctu herhalde ben biliyordum zaten bu adam okadar yuceltildiki iyi birseymis gibi...boyle seyler olunca bu diziler gercek disi birseye donusuyor meslea suanki durum dizide cook sacma inandirici gelmiyor...
suanki yasam durumunda bi parmak izi yetiyor ama yooook bizimki illa komiklige gircek.....dizimizin yeni adi acemi superman olsun...dizinin senaryosu komple cemin ustune yaa...sinirlerim bozuldu onume gelene saldiriyorum zaten.
Ya heryerde fellik fellik aranan adam Cem: Jiplere biniyor, Suikast Silahlari kullaniyor, Istedigi gibi para buluyor nasil yapiyor bunlari?Senaristler cekin artik elinizi Cemden :)..yeter kayirdiginiz..
ben feride ömer konusunda sonuna kadar ömerciyim çünkü geçmişi pekte iyi olmayan insanlarla evlenmek cesaret ve güven ister eğer sorun çıkarmayacağına inanıyorsa kabul edersin ama bunu kaldıramycaksan ayrılmak en güzeli ve ferideninkide saçma bir davranıştı başına ne gelirse gelsin böyle biryerden kurtulduğun halde tekrar oraya gitmeyi tercih etmek çok yanlıştı..
Yılmaz inanılmaz bir hata yaptı..Ayıklasın pirincin taşını..Mualla ısrar etmese nikahıda kıymayacak gerçekten aynalının dediği gibi canın sünnetini bekleyecek. Ruhsuz bir Yılmaz vardı..İçinde bulundukları durumun vehametini bilmesine rağmen eşini ve çocuğunu bırakmamalıydı isterse evin etrafında özel harekat timi bulunsun. İnsanın içi rahat etmez yahu..Anlaşılan önümüzdeki bölüm sıyırmış bir Filiz izleyeceğiz.
hislerime tercüman oldun valla cok saol ellerine saglık. artık hiçbi beklentim kalmadı ya filizi de kaybetcez sonunda bu kadar olaydan sonra sıyırmadı simdi sıyıracak tam sıyıracak yılmaza saldırmazsa iyi valla:img-hyste gerci yılmaz da haketti bunu cezasını ceksin. feride de ayrı bi olay zaten nasıl kendini oraya ait hisseder de oralara gider ya anlayan beri gelsin valla.
ben feride ömer konusunda sonuna kadar ömerciyim çünkü geçmişi pekte iyi olmayan insanlarla evlenmek cesaret ve güven ister eğer sorun çıkarmayacağına inanıyorsa kabul edersin ama bunu kaldıramycaksan ayrılmak en güzeli ve ferideninkide saçma bir davranıştı başına ne gelirse gelsin böyle biryerden kurtulduğun halde tekrar oraya gitmeyi tercih etmek çok yanlıştı..
Omerde 2 kez hapis yatti..Omerin gecmiside cok mu iyi oluyor yani..
yorumuna sonuna kadar katiliyorum ...
feridenin neden böyle bir sey yaptiginiysa aklim bir türlü almiyor...
Merve'm seni mi kıracam? Bak bakalım bu nasıl olmuş? Benim artık içimden I.A. demek gelmiyor. Allah'ım Yaprak Dökümü nasıldı bu hafta...Yazın göbeginde elli share aldı. Bu ne demek? Diziyi 40 milyon kişi izledi demek. I.A. saldım çayıra Mevla'm kayıra havasında gidiyor.
vayy hasanim dolunayimi koymusun super olmus birak su ferideyi
ben fragmandan anlayip degistim imzami guzeligini goriyormusun yapragim fikrom sana can kurban:):)..BU hafta kesinlikle dizimiz birinci gelmesin hakeden birinci gelsin(KESINLIKLE YABANCI DAMATIM:img-in_lo :img-blush ).......
gercekten benimde icim gidiyordu resmen dizim bitmesin diye bu bolumden snra senaristler diziyi bitirme karari aldigi icin ben onlara cook tskur ediyorum alah ragzi olsun.......iyikide bitiyormus acemi superman:)
keske ilk sezon bitseymis bizi burda harcadilar istedigimiz filizin yilmazin evlenmesiydi oda oldu fakat istemedigimiz bi sekilde...
filiz yilmazin sicakligi kalmadi omerfiliz sahnelerinde bile daha cook yakinlilik samimiyet goriyorum keske onalr cift olsaymis(hasan hatirladin sen onu:))...oofff
Omerde 2 kez hapis yatti..Omerin gecmiside cok mu iyi oluyor yani..
1birisi yanlislikla handanin arkadasini merdivenden itikledigi icin(yanlislikla)
2inciside cemin pisligi yuzunden haciz isi omerin parayi odeyemesi...
bu iki nedenle hapiste bulunmus durumda
fakat feride pisliklerin harcanmis kadini,handanin dedigi gibi onlarin mezesi....
hangisi daha kotu vala omerin yaptigi iyne ucu kadar bisey feridenin yaptigi(OL DAHA IYI)sozu...:good:
forever_bim
16-06-07, 01:17
Beni en fazla Filiz'in bir sahnesi etkiledi. Ömer'in mutsuz olduğunu görünce evliliğine sevinemedi. İşte böyle et tırnaktan kopamıyor.
1birisi yanlislikla handanin arkadasini merdivenden itikledigi icin(yanlislikla)
fakat feride pisliklerin harcanmis kadini,handanin dedigi gibi onlarin mezesi....
hangisi daha kotu vala omerin yaptigi iyne ucu kadar bisey feridenin yaptigi(OL DAHA IYI)sozu...:good:
sonucta Feridede isteyerek o hayati secmemis herhalde..Nasil Omer onlari isteyerek yapmamissa..Omer biraz cuvaldizi kendine batirmali..
Beni en fazla Filiz'in bir sahnesi etkiledi. Ömer'in mutsuz olduğunu görünce evliliğine sevinemedi. İşte böyle et tırnaktan kopamıyor.
evet çok güzeldi o sahne :)
bir de filizin gazeteyi bulduğu ve yılmaza hesap sorduğu sahne süperdi..Artık yalan olmasın diyo en azından biri yaşadıklarından ders almış darısı yılmaza :img-hyste
yani...hasanim tekinerlerin varligi yeter bee....yilmaziymis cemiymis oymus buymus bos is simdiye kadar izliyorsam tekinerlerin ayakta durma cabasi yuzunden izliyorum
Ayrica filizim gozumden bi iyne ucu kadar dustun ben 1haftadan beri burda girtlak patlatiyorum sen yinede mahaleden ev istiyorsun ALDIRACAKTIN koskocaman ev.....ilk sezondan bugune hic birsey kalmamis....bu dizi bizi haketmiyor..
Bu dizi bize zarar veriyor
Ornek:sigara gibi bagimlilik olusuyor zarar veriyor bize ama sigara daha iyiki stresi aliyor:):)
beni de etkileyen sahne Filiz'in cemin kaçak olduğunu gazeteden öğrendiği ve bebeğin cem tarafından kaçırılmak istendiğini öğrendiği zaman kayışının atması oldu..resmen dağıtmanın eşiğine geldi...dedim aha cem2 geliyor diye ama olmadı...:img-hyste
sonucta Feridede isteyerek o hayati secmemis herhalde..Nasil Omer onlari isteyerek yapmamissa..Omer biraz cuvaldizi kendine batirmali..
ya feride zaten yapmis hatasini telafi edecegine kendi ayaklariyla gidiyor.....orada miletin mezesi oluyor....biri usten biri altan bakiyor bu dizinin vidasi cikmis durumda hangi kadin oyle bi tuzakliga kendi ayaklariyla"burasi beim evim ben buraya aitim"gibi dusunup oraya geri doner teslim olur basta feridenin kendine saygisi yok...bosunami gitti aysel ablasina....
ferideyi savunmaya birak alah askinal.
Herkes etkilendigi sahneyi yazmıs bende cekim hatası olan sahneyi yazayım;
Yılmaz'ın dısarda Aynalı ve Aslı ile konusurken üzerinde yakası acık beyazımsı bir gömlek vardı fakat akabindeki sahnede içerde Filiz, Handan ve Mualla'nın yanına geldiginde siyahlara bürünmüştü. O kadar kısa zamanda ve senaryo akısında bunun olması imkansızdı.
Bir de,
Yılmaz Filiz'e veya Elif Ömer'e asık olacak diye sezon geciren dizide yarım bölümde Aynalı & Aysel askını görmek tuhaf geldi. Hadi hayırlısı :)
Bir de Ömer cephesi varki akıllara zarar. Surda kac bölüm kalmıs ikilinin geldigi duruma bak. Ömer'e hakvermemek elde değil. Ortada söylenmiş koca bir yalan var. Dizideki bayan karakterlerin birtakım seyleri kendileri halletme istegini anlamak mümkün değil. Halledebilecegin seyler var halledemeyecegin sey var :img-help:
ya feride zaten yapmis hatasini telafi edecegine kendi ayaklariyla gidiyor.....orada miletin mezesi oluyor....biri usten biri altan bakiyor bu dizinin vidasi cikmis durumda hangi kadin oyle bi tuzakliga kendi ayaklariyla"burasi beim evim ben buraya aitim"gibi dusunup oraya geri doner teslim olur basta feridenin kendine saygisi yok...bosunami gitti aysel ablasina....
ferideyi savunmaya birak alah askinal.
orada sacmaladilar..millet o gibi yerlerden kacmaya kalkar bu oraya gidiyor..kapidakilerde hemen taniyor yani..deli ya..git terzilik yap..yada git Cemi gebert bir faydan olsun :img-hyste
pcde sorun olduğu için yazamadım ama benim yerime vericeğim tarzda bir cevap verilmiş
evleniceğin zaman senet yüzünde hapis yatmış bir adamı seçersin ama o ortamdan bir kadını alıp çocuğuna anne yapmak kendine eş yapamk çokta kolay değil..
ama bunu yapabilen varsa ki vardır onlarada helal olsun denir..
orada sacmaladilar..millet o gibi yerlerden kacmaya kalkar bu oraya gidiyor..kapidakilerde hemen taniyor yani..deli ya..git terzilik yap..yada git Cemi gebert bir faydan olsun :img-hyste
arkadasim senin de bi dedgiin diyerini tutmuyor...sen degilmiydin ferideyi savunan......iyi sende anlamisin gozlerini kapatip dusundun herhalde:img-hyste
arkadasim senin de bi dedgiin diyerini tutmuyor...sen degilmiydin ferideyi savunan......iyi sende anlamisin gozlerini kapatip dusundun herhalde:img-hyste
Demek istedigimi anlamadin herhalde ben Ferindenin oraya geri donmesini onaylamadim herhalde..Sadece Omerin Ferideye sahip cikmasi gerektigini Feridenin boyle davranilmayi hakketmedigini soyledim..Sonucta Feride kotu biri degil..Gecmisinde yasadiklari kimseyi baglamazdi..
pcde sorun olduğu için yazamadım ama benim yerime vericeğim tarzda bir cevap verilmiş
evleniceğin zaman senet yüzünde hapis yatmış bir adamı seçersin ama o ortamdan bir kadını alıp çocuğuna anne yapmak kendine eş yapamk çokta kolay değil..
ama bunu yapabilen varsa ki vardır onlarada helal olsun denir..
:good: zaten senle hep ayni dusunmusuzdur filizim sagolsun:img-yes::)
ferideye soyleyecek lafim yook omerimi bitirdi...
---------------------------------------------------------------------
senaristler baska bisey bulamadim sanirim illa mujganin atolyesini yakacaklardi......cemde biliyor tabi kotu birsey nerde yilmaz orda adam akili vala yani aliyle sema yerde silah bulsaydi yilmaz oraya yetisirdi ee napsin oda kendi capinda SUPERMAN..:img-hyste
tekiner ailesi ve bagzi karekterler disi herkez le alay gecilir...
basta yilmaz.....
bide "cem"diyip nasil kosuyor ee tabi yeni jeton dustu yilmaz sen cemin tozuna bile yetisemezsin...78bolumu izlemek istemiyorum olacakti simdi 23-24-25-26-27-28-29------>bolumler izlicektim....ikinci sezon halt etmis.
aslında ben aynalıyı ceyda yada aslıyla yakıştırıyordum ama neyse artık idare edeceğiz.yaa dağ gibi adamı da aşktan ne hale çevirdiler ya helal olsun,mahvettiler adamı.
bu bölüm gerçekten çok kötüydü ama çekimi,senaryosu falan,gitgide kötüleşiyor.
tek beğendiğim şey ıhlamurlar altındanı o meşhur müziğinin remix'ini yapmışlardı.ilk defa duydum ve çok hoşuma gitti.
birde birşey var filiz'in nikah şahidi ceyda'ydı dimi yüzünü hiç göstermedilerde.
simdi anlasiliyor cem neden atolyeyi yaktigi....
herkezi oraya toplayip...kendi de tabiki bebegi kaciracak..hayin cem..nasilda planlamis...Yilmazda salaklik bile bile nasil gidiyor sanki feride kaciyor..omerin yilmazin evine gelmesini saglamaliydi bence..ozaman yilmazda kapinin onunde olurdu..nasil olurda anliyamadi hemen cemin yaptigini birde dusunuyor bessaatir kiz elden gidiyor..bebekde tabiki..cok merakk ediyrm..finali kesn aynali da evlenir finalde dugun olur yada olum..insallah mutlu bitter yaa...alsin yilmaz filizide canida gitsin avrupaya yada sehirdisina..uzak biryere bir kac hafta..asli neolacak aceba 2 bolum kaldi ona nerden kismet cikacak..ya bu arada CAnan neoldu hic gostermiyorlar onu artik....cok uzun zaman oldu en son oynadigi..oda filiz yilmazin omeri oldurdugunu sanip canana gitmisti orda yilmaz ve filiz tartismisdi ondan sonra birdaha canan ortalikda yok oldu..tuhaf...cokhecanli..yaa
ihlamurdelisi
16-06-07, 03:25
arkdaşlar ıhlamurlar altında remixe bayıldım..süper valla dedikleri gibi discoları şenlendircek cinsten olmuş...bu arada filiz ve yılmazlı olan bütün sahneleri beyendim hatta bayıldım :D..sinan tuzcuya gözlük çok yakışıyo :D
dizide dün akşam hiç heycan yoktu bari yılmazla filizn dügünü hareketli olsaydı.can bebekte geldi ama anneyle babayı bi yanlız bırakmadıı:icon_whis
cem onu biraz alsında bunlarda balayına cıksa:img-wink: aynalıda aysel ablaya dikti gözünüü.feride hata üstüne hata yapıor kızın sonu feci:icon_sorr mualla sultanıda filize karşı öyle gördüm ya ölsemde gam yemem:img-yes: dizinin son bölmlerinde bile cemin yapıcaklrını izliyoruzz.cem canı kacırırsa o sman hemen bulunur cünkü bölüm kalmdıı.final bölmnde de canı aramakla ugraşmayız inşallah.:icon_whis bu arada salih ve ceyda yoktu zaten bu dizide 2-3 kere gözükeni bida göremiiozz.cananı hiç saymıom ölmeden mezara koydular kadını:icon_sorr bu arada filiz yılmazı suclar mı :icon_sorr bebegn önünde de ilk tartışmalrını yaptılarr eee can bey alışcan bizz 2 senedir cekioz:icon_whis
Yani atölyeyi kurtarma çabalarını saygıyla karşılıyorum ama neticede orası içinde insanların yaşadığı bir ev değil. Gerekirse Yılmaz onların bu kaybını fazlasıyla telafi eder üstelikde ona hiç dokunmaz bu para. Neden cümbür cemaat korumalar gidiyorki yangını söndürmeye. Yılmaz hayatının hatasını yaptı. Çok saçmaydı gerçekten.
günaydın forum milleti insanları...:D
yine bir ızdıraptan daha çıkmanın mutluluğunu yaşamaktayım..:D dizinin konusu yada olayları yüzünden değil...bilin bakalım ne yüzünden...eveett senaristlerimiz...bravo size...bu bölüm şunu kanıtladı hatta pekiştirdi de denebilir...her ne kadar 2.sezon üniversitelere konu olacak nitelikte olsa da (bir dizi nasıl katledilir dersi..hocası da benim :D) benim için 73 son bölümdü...73ten sonra artık hep kısır bir döngü içinde.hep yavan hep anlamsız..nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun...heyecanlı ya da zevkli olduğundan değil birşeyleri anlamaya çalışmaktan...
neyse bugün bu tip tartışmaları çok yapacağız sanırım...:D:D:D
MERHABALAR HERKESE :happy0064
çok bayıla bayıla izlediğim bir bölüm değildi lakin çokda rahatsızlık duymadım. aksaklıklar ve keşke böyle olsaydı dediğim yerler oldu mutlaka ama sanırım bundan sonra çok birşey beklememek lazım... Sadece Yılmaz ve Filiz'in evlenecekleri için biraz daha heyecanlı olmalarını isterdim o kadar... Evlilik onlar için çokda önemli değilmiş gibi davrandılar bi imza ne olacak ki diye baktılar olaya. bunca yaşananlardan sonra hakkaten öyle değilmi derseniz onuda anlarım ama yinede içim buruk izledim belirtmeliyim. keşke herşey çok daha başka olsaydı. :sad53:
Valla ilk cümlene cevabım hazır. Aşk güzel birşeydir. Tek taraflı da olsa çift taraflı da. Sen bak adam tam 5 yıl beklemiş ölümünün ardından. Sırf bu yönü kurtarır Ömer'i. Gerisini saymasam da olur
aşk karşılıklı olursa güzel birşeydir Hasanım. başka türlüsüne aşk denmez canım kardeşim. adam 5 yıl neyi beklemiş..kendini sevmeyen,ömerin çocuğunu bile metazori doğuran bir kadını. biri kendini sevmeyeni sever,bekler diğeri kendini aldatanı kabul eder çocuğuyla ve benden bunlara aşk demem beklenir.bırak Allah aşkına Hasanım:img-pilot aşk ilk olarak masumiyettir..bu dizide nerdeee...peh....
bu arada Hasanım üzgünüm ama senin eleman vesikalı yarim çıktı.."sırf dans ediyor canım...milletle düşüp kalkmıyor ya" bunu sen yazmıştın sanırım:img-hyste neyse kabul eder cücük nasılsa...keşke herkese araba çarpsa da kötü geçmişi olanlar düzelse...katiller,sapıklar...:img-pilot
tabi canım çıktı çıktı:img-hyste sen sadece o olayı al böcüğüm..sahip çıkmadığı düğün günü terk, italya dönüşü hisse olayı, katil suçlaması,bebek saklanması falan bunları es geç...ben güleceğim kadar gülüyoırum zaten böcüğüm diziyi izlerken..son gülmeme gerek yok...şu an çocuğuna ve karısına sahip çıkamayan cacık olduğu (ve benim cacıkla en ufak alakam olmadığı) için hiç üstüme alınmıyorum yazdıklarını...kehkehkeh:img-hyste
bir de dizide 2 şey dikkatimi çekti yahu.
1-) tekerlekli sandalyenin ismi ne zaman tekerlekli koltuk oldu...bunların berjeri çıktı benim mi haberim yok:img-help:
2-) insan 2 saat boyunca birine nişan alıp tam vurmaya müsait olduğu anda neden sana en büyük ceza oğlunu elinden almak diyip silah yere indirilir yahu. dizide hakaret etmedikleri meslek olarak bi sniper lık kalmıştı.bravo:img-hyste
EvaLongoria
16-06-07, 10:04
Herkese günaydın..
İlk sahnelerde aklıma sürekli sizler geldiniz arkadaşlarım. sinem*, arzu abla, fatma, filizim, kurşuni, arcshe :) filiz sana minnettarım dedi ya yine aklımda sizler vardınız kihkihkihkih :) Aslım melek diyorum da inanmıyorsunuz kihkihkih :)
Ay biz o kadar Aynalıya kısmet bulalım o gitsin Aysel Ablaya aşık olsun. Hayret bişi ya.. Yalnız Aynalının o mahcub tavırları beni resmen öldürdü gülmekten. Yani diziyi izlerken koptum.
Mualla Filize hoşafda yaparmış. Alın işte. Bağrına bastı kızı. Daha ne yapsın kadın ? Hıh.. işte hıhhhh....
Ömer bu bölüm çok yakışıklıydı. Allahım o nasıl bir karizmadır? O nasıl bir oyunculuktur yahu. Sinan Tuzcuyu yürekten tebrik ederim. Bir gözlük bir insana bu kadar mı yakışır off offf... Öhöm neyse kendime gelelim. Ferideyi çok güzel şutladı. Tebrikler yane kihkihkih.. Bu sahnede de aklıma ferman abim geldi :)
Cem.. Yahu yuh artık bir insan bu kadar da bal olamaz. Senaristler iyice abarttılar durumu. Adam Polat Alemdar gibi. Dokuz canlı mübarek yahu.
aşk karşılıklı olursa güzel birşeydir Hasanım. başka türlüsüne aşk denmez canım kardeşim. adam 5 yıl neyi beklemiş..kendini sevmeyen,ömerin çocuğunu bile metazori doğuran bir kadını. biri kendini sevmeyeni sever,bekler diğeri kendini aldatanı kabul eder çocuğuyla ve benden bunlara aşk demem beklenir.bırak Allah aşkına Hasanım:img-pilot aşk ilk olarak masumiyettir..bu dizide nerdeee...peh....
bu arada Hasanım üzgünüm ama senin eleman vesikalı yarim çıktı.."sırf dans ediyor canım...milletle düşüp kalkmıyor ya" bunu sen yazmıştın sanırım:img-hyste neyse kabul eder cücük nasılsa...keşke herkese araba çarpsa da kötü geçmişi olanlar düzelse...katiller,sapıklar...:img-pilot
tabi canım çıktı çıktı:img-hyste sen sadece o olayı al böcüğüm..sahip çıkmadığı düğün günü terk, italya dönüşü hisse olayı, katil suçlaması,bebek saklanması falan bunları es geç...ben güleceğim kadar gülüyoırum zaten böcüğüm diziyi izlerken..son gülmeme gerek yok...şu an çocuğuna ve karısına sahip çıkamayan cacık olduğu (ve benim cacıkla en ufak alakam olmadığı) için hiç üstüme alınmıyorum yazdıklarını...kehkehkeh:img-hyste
bir de dizide 2 şey dikkatimi çekti yahu.
1-) tekerlekli sandalyenin ismi ne zaman tekerlekli koltuk oldu...bunların berjeri çıktı benim mi haberim yok:img-help:
2-) insan 2 saat boyunca birine nişan alıp tam vurmaya müsait olduğu anda neden sana en büyük ceza oğlunu elinden almak diyip silah yere indirilir yahu. dizide hakaret etmedikleri meslek olarak bi sniper lık kalmıştı.bravo:img-hyste
ferman abi bakıyorum sabah sabah formundasın..:D sniper konusunda sana katılıyorum.verdiler cemin eline yazık ettiler silaha...bu cemde rambo gibi mübarek...kullanmadığı şey yok...illa herşeyi bilecek...şımarık afacan..:D.. :img-hyste
Yılmaz'ın aşkına sahip çıkmadığı konusunda bende senin gibi düşünüyorum...hatta şunu da söyleyebilirim...Filiz'den bile daha çok sahip çıktı...sadece bebek olayında yanlış yönlendirmeler sonucu hata yaptı onun dışında hep Filiz'den yana oldu.Filiz gibi her olayda Yılmaz'ı suçlamadı...(Filiz'ciler beni öldürecek..) ...senin tabirinle versiyon değiştirmiş Yılmaz bile Filiz ceme yaklaştığında yine sahip çıkmıştı Filiz'e...bana ne diyememişti...
son olarak Yılmaz'ın yaptığı hata çok büyük...afedersiniz ama büyük bir eşşeklik...açıkçası artık Filiz onu ferman abinin dediği gibi karadul modunda mı yer...yoksa cem2 olup diri diri toprağamı gömer bilemem...kendi zevkine kalmış artık...:img-hyste ben olsam atış tahtası yapar delik deşik ederdim...senin ne işin var başka yerde...ondan sonra " ceemmmm" diye deli danalar gibi koşturursun...:img-hyste
Herkese günaydın..
İlk sahnelerde aklıma sürekli sizler geldiniz arkadaşlarım. sinem*, arzu abla, fatma, filizim, kurşuni, arcshe :) filiz sana minnettarım dedi ya yine aklımda sizler vardınız kihkihkihkih :) Aslım melek diyorum da inanmıyorsunuz kihkihkih :)
Ay biz o kadar Aynalıya kısmet bulalım o gitsin Aysel Ablaya aşık olsun. Hayret bişi ya.. Yalnız Aynalının o mahcub tavırları beni resmen öldürdü gülmekten. Yani diziyi izlerken koptum.
Mualla Filize hoşafda yaparmış. Alın işte. Bağrına bastı