PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 24

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

ferman336
16-06-07, 13:07
Vallahi bravo ferman ya...hem aynalı açıklaman hemde bulduğun sıfat için..:img-hyste

E şimdi kadınceiz haklı ferman yaa..O kadar uyardı ve söz verdirdi..Şimdi böyle mühim bir mevzuda sözüne güvenemeyecekse eşinin (ay ne tuhaf eşi oldu di mi) ne zaman güvenecek..Atacak fırçasını tabi..Yılmazın bahanesi ne olur aceba..Aman bide cemin ayağına gidecekmiş Filiz..Aman ne güzel..
Muhteşem ötesi(!) sahneler bizi bekliyor..:img-hyste

hehe :) rica ederim böcüğüm ne demek. cacık ve cücük forum tarafından benimsendi de bakalım düdük için ne diyecek millet.:img-hyste walla karadul çan çan etse veya fırçe atsa neyse de bence kıtır kıtır yiyecek cacığı...o güven meselesi de enteresan yahu.1 gece önce güvenip uyuymadı da ertesi gün güveniverdi..peh...güven kavramı da aşk kavramı gibi işleniyor dizide...ne idüğü belirsiz kavramlar hesabı:good: ben hala sysdll den senaristler için bir hamle bekliyorum ama o da kaderine razı gibi:img-hyste :img-help:

yahu birde şimdi aklıma geldi. ali yangını görünce niye öyle şekilden şekle girdi yahu:img-hyste ateş dansı mı yaptı? ben bir vestern de izlemiştim böyle birşey değildi.:img-help:

arzuinan
16-06-07, 13:09
E şimdi kadınceiz haklı ferman yaa..O kadar uyardı ve söz verdirdi..Şimdi böyle mühim bir mevzuda sözüne güvenemeyecekse eşinin (ay ne tuhaf eşi oldu di mi) ne zaman güvenecek..Atacak fırçasını tabi..Yılmazın bahanesi ne olur aceba..Aman bide cemin ayağına gidecekmiş Filiz..Aman ne güzel..
Muhteşem ötesi(!) sahneler bizi bekliyor..:img-hyste

Böcüğüm, çok haklısın. Filiz, Yılmaz'ı çiğ çiğ yiyecek. Hatta bu sözlerimi bölümü izlerkende tekrarladım...

kısa özetten de anlıyoruz ki Filiz yanlız gidiyor Cem'in yanına. keşke öyle olmasa demekten kedimi alamıyorum. Bıktım artık herkesin kendi başına iş yapmasından... 79. bölüm tam bir işkence olacak. 80. bölümün başınada sıçrar bu kasvet. son dakikalara doğru huzur bulabilirsek kendimizi şanslı sayalım. :img-wink:

SBR
16-06-07, 13:11
herkese iyi bir gün diliyorum efem kanserlik bir bölüm olacağı belliydi ..ilk 20 dk. ya sinan tuzcu damgasını vurdu mükemmel bir oyunculuk gerçekten tebrikler ..tek kelimeyle muazzam....ömer inşallah bu sağlam duruşunu devam ettirir... filiz-yılmaz cephesinde ise yılmaz haftaya yandı :img-hyste filizden dayağı yiyecek:good: hak etti bıyıklı..:good: bu arada az daha benim imzada gerçek oluyordu ali nin ayağına bas repliği gerçek oluyordu nerdeyse:happy0064

sinem*
16-06-07, 13:11
Bu yorumun altina izninle bende imzami atiyorum,olaylari cok güzel gözlemledin.:good:
Evet daha kötü bölümler izlemistik,ama finale bu kadar yaklasmisken yeni sorunlar yaratmak sart mi yani.

bence de sorunlar çözülmeliydi mesela 79 da cem artık tamamen bitmeli ama pek sanmıyorum anca 80 de bitecek gibi :img-hyste

Bu arada yılmazın tepkileri süperdi..Bebeği görüyor bu bebek bizim mi?;filizi görüyor gerçekten birlikte miyiz ya da bu kadın gerçekten benim karım mı olacak evlendikten sonra filiz biz gerçekten evlendik mi :img-hyste yılmaz artık hem cacık hem de şaşkoloz :img-hyste Çocuk o kadar bölümden sonra her şeye şaşırıyor..

sudemnaz
16-06-07, 13:13
Aysel Hanım Abla da çok alem. Efendim Ömer, Feride'yi kabul etmemiş o yüzden delikanlılık değilmiş bu, e Nevzat'çığıma yazık o zaman. Boşatın karısından alsın Özlem'ini. Hayır kesin surette Feride'yle Ömer birleşmesin hatta yalvarıyorum senaristlere. Duyun sesimi.
bu saatten sonra sesini duymaları imkansız ki duysalarda kafalarına göre yazarlar çünkü onlar bu işi çok iyi biliyor...
dün feride ömer ilişkisini iyice çıkmaza soktular artık evlenselerde bu evlilik çok uzun ömürlü olmaz gerçi biz o günleri görmeyiz mutlu sahnelerini görürüz bu saatten sonra o mutluluk nasıl oluşacaksa...
filizle yılmaz arasında uçurumlar olacak kanımca ama bir şekilde düzeltilecek ya da filiz bebeği için cemin yanında kalacak yok yaa bu kadar da olmaz...

sude9 canım bölüm yorumun süper olmuş...

ferman336
16-06-07, 13:13
Aysel Hanım Abla da çok alem. Efendim Ömer, Feride'yi kabul etmemiş o yüzden delikanlılık değilmiş bu, e Nevzat'çığıma yazık o zaman. Boşatın karısından alsın Özlem'ini. Hayır kesin surette Feride'yle Ömer birleşmesin hatta yalvarıyorum senaristlere. Duyun sesimi.

hhehe:) Hasanım yapma etme yahu.:) dizide erkek olmanın ilk kuralı karşındakini olduğu gibi kabul etmekten geçiyor...seni aldatmış,hamile kalmış, vesikası varmış,portresi varmış farketmez...ilk başta kabul edecen herşeyi..sonra hemen en süslüsünden bir büyük aşık madalyası takıp yolcu ediyoruz forumdan.:happy0064 eğer ki kucağında bebekle nikah masasına oturursan büyük ödülü de kazanıyorsun bizden...sana eli ayağı düzgün tam teşkilatlı bir psikopat veriyoruz.:img-hyste

SBR
16-06-07, 13:15
he hehe ceyda ekremhevesi sona erdi ... bende ceydayı ceme alırım artık:img-hyste :img-hyste :happy0064 bu arada şunu belitmeliyim remixi hiç sevmedim çok kötüydü bana göre :good: ilk kaçış sanhesi beni tatmin etmedi..cemin beebği tekrar hemşireye vermesi bir senaryo çuvallaması bana göre...son kaçırma olayı ise tam bir facia ..bu arada filiz bebeği aslının kurtardığını ne zaman öğrendi ben onu hatırlamıyorum kaçırdım herhalde o sahneyi..:img-wink:

Ağustos Böcüğü
16-06-07, 13:18
hehe :) rica ederim böcüğüm ne demek. cacık ve cücük forum tarafından benimsendi de bakalım düdük için ne diyecek millet.:img-hyste walla karadul çan çan etse veya fırçe atsa neyse de bence kıtır kıtır yiyecek cacığı...o güven meselesi de enteresan yahu.1 gece önce güvenip uyuymadı da ertesi gün güveniverdi..peh...güven kavramı da aşk kavramı gibi işleniyor dizide...ne idüğü belirsiz kavramlar hesabı:good: ben hala sysdll den senaristler için bir hamle bekliyorum ama o da kaderine razı gibi:img-hyste :img-help:

yahu birde şimdi aklıma geldi. ali yangını görünce niye öyle şekilden şekle girdi yahu:img-hyste ateş dansı mı yaptı? ben bir vestern de izlemiştim böyle birşey değildi.:img-help:

He yaaa..Benimde anlamadığım koca mahallede Yılmazdan başka erkek yokmuş gibi her defasında Yılmaaazz diye koşturuyor..yeter yahu bir düşün adamceizin yakasından.Evlenmişler başbaşa yalnız bir gece geçirecekler o ne ...Kabus gibi yaw. Aaa bak şimdi hakkını teslim edeyim zamanlama kötü ama niyet güzel Muallanın evde çifti yalnız bırakıp bir kaç günlüğüne Fahriye'ye girmesi şık bir davranış.O da ne yapsın hesapta ev kale gibi korunuyor.:img-hyste
Muallayı hedef listemden çıkardım..Ulen hedefte bir cem kaldı ben naapçem şimdi..:img-hyste

forever_bim
hhehe:) Hasanım yapma etme yahu.:) dizide erkek olmanın ilk kuralı karşındakini olduğu gibi kabul etmekten geçiyor...seni aldatmış,hamile kalmış, vesikası varmış,portresi varmış farketmez...ilk başta kabul edecen herşeyi..sonra hemen en süslüsünden bir büyük aşık madalyası takıp yolcu ediyoruz forumdan.:happy0064 eğer ki kucağında bebekle nikah masasına oturursan büyük ödülü de kazanıyorsun bizden...sana eli ayağı düzgün tam teşkilatlı bir psikopat veriyoruz.:img-hyste
Dizinin taşıdığı misyonlar (!!!) ancak bu kadar güzel özetlenirdi Ferman Abi. Klavyene sağlık. Hiç istemiyorum artık cumların gelmesini hem de hiç.

BestFan
bence de yılmaz büyük bir hata yaptı ama yorumları okudum sanki biraz fazla yüklendik gibi adama çünkü o filiz-can ı iki korumaya bırakmadı AYNALIYA bıraktı. AYNALIya da güvenmesi bence doğal bence AYNALININ yaptığı hata o bırakıp en azından iki kişiye bırakıp gitmemeliydi. Bu arada bunu okuyup da yılmaz a hak verdiğimi düşünmeyin onun yaptığı salaklığın maniskası benim öyle güzel bir karım öyle tatlı bir oğlum ve cem gibi psikopat bir sapığım olacak tuvalete gitmek için bile ayrılmam yanlarından:img-hyste

fatma-1721
16-06-07, 13:20
Feride zaten Ömer'den gizli iş yaparak hata yaptı üstüne bir de polis baskını ve beraberinde gelenler çok kötü oldu...Ömer kızgınlığında haklı...kaldırılması kolay bir şey değil...ama senaristler bölüm sonunda nasılsa barıştırırlar bunları da şu karakol ve vesika işi hiç olmasaydı çok daha iyi olurdu...

Sevgili Sudecim,yorumunu keyifle okudum,tesekkür ederim.
Ömer Ferideye yalanina ragmen vesika olayini ögrendigi ana kadar sahip cikti,ama vesika kaydini ögrendikten sonra degisti ,tamam gerci Ferideyi tüm gecmisiyle birlikte kabullendi ama bukadar olayi üst üste ögrenmek,karakollara düsmek,kolay hazmedilir birsey degil.Feride "ben buralardan artik gidiyorum" derken,Ömerin "ne demek,nereye gidiyorsun,..?"gibi bir cümlesi olmustu,ve o anki yüz ifadesi Ferideden vazgecemedigini de gösteriyordu.Ama su Feridenin yeniden pavyona dönmesi,birde bunu mektupla Ömere bildirmesi yok mu,...bunu benim mantigim kesinlikle almiyor.

sude9
16-06-07, 13:20
bu saatten sonra sesini duymaları imkansız ki duysalarda kafalarına göre yazarlar çünkü onlar bu işi çok iyi biliyor...
dün feride ömer ilişkisini iyice çıkmaza soktular artık evlenselerde bu evlilik çok uzun ömürlü olmaz gerçi biz o günleri görmeyiz mutlu sahnelerini görürüz bu saatten sonra o mutluluk nasıl oluşacaksa...
filizle yılmaz arasında uçurumlar olacak kanımca ama bir şekilde düzeltilecek ya da filiz bebeği için cemin yanında kalacak yok yaa bu kadar da olmaz...

sude9 canım bölüm yorumun süper olmuş...

teşekkürler canım:img-wink:

Ömer ve Feride'yi birleştireceklerde bu olanlardan sonra hayrı olurmu bu işin orasını bilemedim...oldukça zor ve kabullenilmesi kolay olmayan bir durum ortaya koydular

Filiz-Yılmaz nihayet evlendi evlenmesine de bu bölüm Filiz Yılmaz'ı lime lime edecek...

Handan ve Elif Filiz'in yanına geldiğinde herkes Filiz ve Can'ın yanına giderken Elif'in Feride'ye sarılıp sende benim annemsin demesi sondaki Ömer-Yılmaz bakışmasından sonra en etkilendiğim sahne oldu

Ağustos Böcüğü
16-06-07, 13:23
İlaveten...

Müthiş bir mesaj daha dizimizden..Evlilik hakket aşkı öldürüyor..Yılmaz&Filiz sadece anne-baba oldular..Evde yapayalnızlar..Hani tık yok..Romantizm uçmuş gitmiş.Rehavetten olsa gerek diyorum artık..Sanki biraz öpüşüp koklaşsalar sonra çocuk ağlasada dikkatlerini o zaman verseler çocuğa olmazdı..2 sn de olsa romatizm izlerdik..

Ağustos Böcüğü
16-06-07, 13:26
Dizinin taşıdığı misyonlar (!!!) ancak bu kadar güzel özetlenirdi Ferman Abi. Klavyene sağlık. Hiç istemiyorum artık cumların gelmesini hem de hiç.

Sen delisin???
Biran önce şu 2 cuma geçsinde bizde kurtulalım..Cuma gerginliklerimiz son bulsun..Diyeceksin izleme.Çoookk geeeççç.. Teke burcuyum..Feci inadımdır.
:img-hyste

sude9
16-06-07, 13:28
Feride zaten Ömer'den gizli iş yaparak hata yaptı üstüne bir de polis baskını ve beraberinde gelenler çok kötü oldu...Ömer kızgınlığında haklı...kaldırılması kolay bir şey değil...ama senaristler bölüm sonunda nasılsa barıştırırlar bunları da şu karakol ve vesika işi hiç olmasaydı çok daha iyi olurdu...

Sevgili Sudecim,yorumunu keyifle okudum,tesekkür ederim.
Ömer Ferideye yalanina ragmen vesika olayini ögrendigi ana kadar sahip cikti,ama vesika kaydini ögrendikten sonra degisti ,tamam gerci Ferideyi tüm gecmisiyle birlikte kabullendi ama bukadar olayi üst üste ögrenmek,karakollara düsmek,kolay hazmedilir birsey degil.Feride "ben buralardan artik gidiyorum" derken,Ömerin "ne demek,nereye gidiyorsun,..?"gibi bir cümlesi olmustu,ve o anki yüz ifadesi Ferideden vazgecemedigini de gösteriyordu.Ama su Feridenin yeniden pavyona dönmesi,birde bunu mektupla Ömere bildirmesi yok mu,...bunu benim mantigim kesinlikle almiyor.
Teşekkürler canım
Ömer bitti desede Feride için hissettiklerini unutması mümkün değil..ve dediğin gibi o konuşma ve yüz ifadesi vazgeçmediğinin kanıtı...Feride'nin son yaptığını mantığının kabul etmemesi çok normal zira mantıklı bir şey değil...şaçma sapan bir davranış...Ömer'de yok battığım kadar dibe batayım zihniyetini kabul etmek mümkün değil

Dizide bir çok olumsuz mesajlar veriliyor zaten dün birde Yılmaz'dan duyduk.."bunlar hala bizi evli saymıyor"...nikahsız birliktelikler yüzünden bir sürü sorun yaşanırken,çocuklar nüfüs cüzdanı olmadığı için okula gidemezken,devlet ve sivil toplum kuruluşları her fırsatta resmi nikahı savunup bunu ihmal etmemeleri gerektiğini savunurken Yılmaz'ın bu cümleyi sarf etmesine diyecek söz bulamıyorum...At yarışları da yine kumar olarak değerlendirilmedi bu da ayrı bir sorun

arzuinan
Handan ve Elif Filiz'in yanına geldiğinde herkes Filiz ve Can'ın yanına giderken Elif'in Feride'ye sarılıp sende benim annemsin demesi sondaki Ömer-Yılmaz bakışmasından sonra en etkilendiğim sahne oldu

Sudecim, senin yazdıklarına ek olarak. Feride ve Elif ayrılırken babasına söyle gitmesin, hani benim annem olacaktı dediğinde de koptum. canım kıyamam ben ona. her iki sahnedede hakkını fazlasıyla verdi küçük elif. Senaristler eğer koca koca adamlardan utanmıyorlarsa şu küçücük çocuklardan utansınlarda adam akıllı birşyler yazsınlar. Bu arada küçük Ahmet'te oyuncaklarımı ona vermiyeceğim derken çok tatlıydı. :happy0064

BestFan
o değil de şimdi bizim bir konuda fikir yürütmemiz gerekir bu cem eninde sonunda ölecek ve cem i kim öldürecek bence bu işi yılmaza yaptırmazlar çünkü işin ucunda hapis var bence aynalı yapacak gibi geliyor.

SBR
genel olarak sıkıcı bir bölümde son sahneyi bildiğimden pekte merakla izlemedim diziyi...ömer bu sefer oldu aferin ona böyle devam ... feride nin ne yaptığını gördük efem 1 bölüm sonra ömer arar feride yi feride nerde eski hayatına geri dönmüş haydaaa bir daha ömer kurşunu yer kafadan yazık adama yahu ... ..vah ömer vahh senaryo maalesef harcıyacak ömeri:img-yes: son sahne ise çok komik geldi yılmazın koşarkenki surat ifadesi çok ilginçti...:img-wink: cemin müthiş yükselişi devam ediyor adam zirve yaptı yaww senaryoyu almış arkasına aynen devam ediyor..:happy0064

mutlu bir final için artık şart oldu;
handan ve feride ölsün

ferman336
He yaaa..Benimde anlamadığım koca mahallede Yılmazdan başka erkek yokmuş gibi her defasında Yılmaaazz diye koşturuyor..yeter yahu bir düşün adamceizin yakasından.Evlenmişler başbaşa yalnız bir gece geçirecekler o ne ...Kabus gibi yaw. Aaa bak şimdi hakkını teslim edeyim zamanlama kötü ama niyet güzel Muallanın evde çifti yalnız bırakıp bir kaç günlüğüne Fahriye'ye girmesi şık bir davranış.O da ne yapsın hesapta ev kale gibi korunuyor.:img-hyste
Muallayı hedef listemden çıkardım..Ulen hedefte bir cem kaldı ben naapçem şimdi..:img-hyste

hehe:) böcüğüm cacığın itfaiye diploması var ondandır..bi de mahallenin muhtarı ya o da var.:good: mualla beni şaşırtmadı walla.beklediğim gibi davrandı.sezarın hakkını sezara veriyor kadın işte elinden geldiğince.:good: walla benim hedef listem biliniyor zaten böcüğüm...dürbünü nereye çevirsem karadul ve cacık beliriyor:img-hyste

walla Hasanım benim gördüğüm bunlar ne edeyim. işin acısı görüyoruım ve gördüklerimi hiç beğenmiyorum..daha aklı başında mesajlar verilmeli. veremiyorsanız hiç kalkışmayın kardeşim bu işe diyesi geliyor insanın:good: ben çarşambaları bekliyorum artık..anladın sen onu:good:

fatma-1721
16-06-07, 13:29
bence de sorunlar çözülmeliydi mesela 79 da cem artık tamamen bitmeli ama pek sanmıyorum anca 80 de bitecek gibi :img-hyste

Bu arada yılmazın tepkileri süperdi..Bebeği görüyor bu bebek bizim mi?;filizi görüyor gerçekten birlikte miyiz ya da bu kadın gerçekten benim karım mı olacak evlendikten sonra filiz biz gerçekten evlendik mi :img-hyste yılmaz artık hem cacık hem de şaşkoloz :img-hyste Çocuk o kadar bölümden sonra her şeye şaşırıyor..

Cok haklisin Yilmazin hali gercekten cok tuhafti.
Filiz ise gerektigi gibi ve cok güzel davrandi,önümüzdeki bölümde de bunu devam ettirecegine eminim,hatta Semanin Aliyi herkesin ortasinda azarladigi gibi o da Yilmazi azarlarsa sasirmam dogrusu,tabii Yilmaz bu kadarla kurtulabilirse iyi.
Bu bölüm begendigim karakterlerin basinda Mualla,Filiz ve Ömer geliyorlar.

sudemnaz
16-06-07, 13:30
Sen delisin???
Biran önce şu 2 cuma geçsinde bizde kurtulalım..Cuma gerginliklerimiz son bulsun..Diyeceksin izleme.Çoookk geeeççç.. Teke burcuyum..Feci inadımdır.
:img-hyste

:img-hyste :img-hyste iki cuma kaldı sonra istesekte izleyemeyiz
hastanelik olmadan dizi bitsin yoksa avşar yapım masraflarımızı öder...
bölümün tekrarını izliyorum içim bir kez daha bayıldı yılmaz çok rahat
evlilik ona yaramadı filizi unuttu çok soğuktu hiç heyecanlanmadım eskiden onlar yan yanayken ben yemekten içmekten kesilir pür dikkat onlara odaklanırdım şimdi offf heyecan kalmadı...
ömer dün harika ötesiydi ferdieyle konuşurken bakışları yüz ifadesi harika...

batuhan_gumus
16-06-07, 13:32
1 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11,40 34,90 2 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 10,00 32,70
3 SILA [NET] ATV 9,10 31,50
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 9,00 31,60
5 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 4,40 21,80
6 BEYAZ SHOW [NET] KAND 4,30 25,30
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 21,30
8 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,50 17,40
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,20 18,50
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,00 25,60

total

1 SILA [NET] ATV 9,30 32,50
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,00 29,80
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 6,20 22,30
4 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,40 20,50
5 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 4,20 13,90
6 ACEMI CADI [NET] STAR 3,50 12,60
7 BEYAZ SHOW [NET] KAND 2,90 25,00
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,60 17,20
9 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,60 15,40
10 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 2,60 15,20

valla ratingler:good: very good ama su silayi gece bilseydik da da iyi olcakti:img-hyste

sinem*
16-06-07, 13:32

bitse de gitsek gibi oldu :img-hyste Valla artık daha fazla kasmadan bıraksalar :img-hyste ayrıca bir daha senaristler ayşe ablamız :) nur ablamız ve diğerleri ellerini kaleme sürmesinler...tövbe etsinler tüm forumdaşlar,yıldızlar,can bebek,martılar ,kargalar vs vs şahittir ki hatta meleklerde şahittir ki bir daha yazdıkları hiçbir şeyi izlemem :img-hyste :img-hyste

SBR
16-06-07, 13:34
1 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11,40 34,90 2 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 10,00 32,70
5 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 4,40 21,80
6 BEYAZ SHOW [NET] KAND 4,30 25,30
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 21,30
8 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,50 17,40
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,20 18,50
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,00 25,60

total

5 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 4,20 13,90
6 ACEMI CADI [NET] STAR 3,50 12,60
7 BEYAZ SHOW [NET] KAND 2,90 25,00
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,60 17,20
9 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,60 15,40
10 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 2,60 15,20

valla ratingler:good: very good ama su silayi gece bilseydik da da iyi olcakti:img-hyste

valla bence çok iyi bu kanserlik bölüm bu kadar reyting almış hayret:img-wink: ne meraklı izleyiciymiş yaww:img-hyste :happy0064 bence sonuç çok iyi böyle bir bölüm bu kadar reyting alsın enterasan:good:

forever_bim
16-06-07, 13:41
hehe:) böcüğüm cacığın itfaiye diploması var ondandır..bi de mahallenin muhtarı ya o da var.:good: mualla beni şaşırtmadı walla.beklediğim gibi davrandı.sezarın hakkını sezara veriyor kadın işte elinden geldiğince.:good: walla benim hedef listem biliniyor zaten böcüğüm...dürbünü nereye çevirsem karadul ve cacık beliriyor:img-hyste

walla Hasanım benim gördüğüm bunlar ne edeyim. işin acısı görüyoruım ve gördüklerimi hiç beğenmiyorum..daha aklı başında mesajlar verilmeli. veremiyorsanız hiç kalkışmayın kardeşim bu işe diyesi geliyor insanın:good: ben çarşambaları bekliyorum artık..anladın sen onu:good:

Evet anladım tabii:) Sezon Finali fragmanı gelmiş Ferman Abi onun.

SBR haklısın valla, Ömer'le Feride'yi kavuşturmasınlar.

Mutlu son için Feride Nevzat'la evlensin. Filiz Yılmaz'ı dövsün. Aynalı Aysel'le evlensin. Son karede meyhanede Orhan Baba'dan "Batsın bu dünya" eşliğinde Ömer rakı şişesinin dibini bulsun:)

fatma-1721
16-06-07, 13:43
Dizide bir çok olumsuz mesajlar veriliyor zaten dün birde Yılmaz'dan duyduk.."bunlar hala bizi evli saymıyor"...nikahsız birliktelikler yüzünden bir sürü sorun yaşanırken,çocuklar nüfüs cüzdanı olmadığı için okula gidemezken,devlet ve sivil toplum kuruluşları her fırsatta resmi nikahı savunup bunu ihmal etmemeleri gerektiğini savunurken Yılmaz'ın bu cümleyi sarf etmesine diyecek söz bulamıyorum...At yarışları da yine kumar olarak değerlendirilmedi bu da ayrı bir sorun

Sonuna kadar katiliyorum Sudecim;Yilmazi ayri ele alacam,Feride-Ömer olayina o kadar takildim ki ,inan Yilmazin ne söylediklerini,ne de yaptiklarini tam olarak idrak edemedim.O yüzden bölümü tekrar izlicem.

SBR
16-06-07, 13:44
Evet anladım tabii:) Sezon Finali fragmanı gelmiş Ferman Abi onun.

SBR haklısın valla, Ömer'le Feride'yi kavuşturmasınlar.

Mutlu son için Feride Nevzat'la evlensin. Filiz Yılmaz'ı dövsün. Aynalı Aysel'le evlensin. Son karede meyhanede Orhan Baba'dan "Batsın bu dünya" eşliğinde Ömer rakı şişesinin dibini bulsun:)

sevgili forever ne oldu yaw bu fikir değişikliğinin sebebi nedir:img-wink: kavuşturmasınlar tabii ömer ferideye mi kaldı yahu ...:happy0064 başka birini buluruz ömere .. ama tabii öldürmek lazım şimdi ferideyi daha kolay unutur:happy0064 artık yazmak şart oldu

mutlu bir final için handan ve feride ölsün

fatma-1721
16-06-07, 13:49
Sudecim, senin yazdıklarına ek olarak. Feride ve Elif ayrılırken babasına söyle gitmesin, hani benim annem olacaktı dediğinde de koptum. canım kıyamam ben ona. her iki sahnedede hakkını fazlasıyla verdi küçük elif. Senaristler eğer koca koca adamlardan utanmıyorlarsa şu küçücük çocuklardan utansınlarda adam akıllı birşyler yazsınlar. Bu arada küçük Ahmet'te oyuncaklarımı ona vermiyeceğim derken çok tatlıydı. :happy0064

Haklisin Arzucum,aynen katiliyorum.
Reytinglerde Ihlamurlar Altinda yine birinci olmus,Yuh bize,bu sacmaliga ragmen hala izliyoruz ya.Ben cok sinirliyim valla,herkes bir tarafa ama su Feride beni iyice delirtti.

SBR
16-06-07, 13:50
vay yılmaz vahh haftaya hiçte iç açıcı görmüyorum sonunu ..:img-wink: bir kaç morlukla atlatsa bari bu durumu:img-hyste :happy0064 tabii filiz hanıma hak vermek lazım burda ...:good: bu bölüm çocukların sahnelerini beğenmedim ...çok kötü olmuş ... küçük elif sinir etti beni..feride abla da feride abla bune yaww ..her zaman gitmek istemez ..şimdi kendinden geçti feride diye.:img-wink: artık cem sonra geliyor efem kimse kurtaramıyacak pisikoyu ..bakalım neler olacak:img-wink:

SBR
16-06-07, 13:52
Haklisin Arzucum,aynen katiliyorum.
Reytinglerde Ihlamurlar Altinda yine birinci olmus,Yuh bize,bu sacmaliga ragmen hala izliyoruz ya.Ben cok sinirliyim valla,herkes bir tarafa ama su Feride beni iyice delirtti.

sevgili arkadaşım no oldu yaww feride ne yaptı ki..:img-hyste :img-hyste :happy0064 ben diyorum ömeri hak etmiyor ömere başka birini bulalım feride ölsün diyorum siz olmaz diyorsunuz ömer her gün öleceğine bir kere ölsün daha iyi(bu söz çalıntıdır nerden olduğunu hatırlamıyorum:img-hyste ) mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün

sudemnaz
16-06-07, 13:52
sevgili forever ne oldu yaw bu fikir değişikliğinin sebebi nedir:img-wink: kavuşturmasınlar tabii ömer ferideye mi kaldı yahu ...:happy0064 başka birini buluruz ömere .. ama tabii öldürmek lazım şimdi ferideyi daha kolay unutur:happy0064 artık yazmak şart oldu

mutlu bir final için handan ve feride ölsün
mutlu bir final için cem ve feride ölsün feride şart değil:img-hyste
o zaten kendi kendini imha etti
bu kız geçmişinden utanmıyordu ama dün gördük ki ya da sadece bana öyle geldi feride geçmişinden utanıyor her defasında yaptığı işi savunurken karne fişleme olayı nerden çıktı...
ömerle feride bundan sonra olmaz bence ömer için elifi diriltsinler :D

forever_bim
16-06-07, 13:54
SBR eğer kırk defa yazmışsan olacak o dediğin ölümler bu gidişle. Finalde bol bol fıstıklı helva yiyeceğiz.

SBR
16-06-07, 13:55
mutlu bir final için cem ve feride ölsün feride şart değil:img-hyste
o zaten kendi kendini imha etti
bu kız geçmişinden utanmıyordu ama dün gördük ki ya da sadece bana öyle geldi feride geçmişinden utanıyor her defasında yaptığı işi savunurken karne fişleme olayı nerden çıktı...
ömerle feride bundan sonra olmaz bence ömer için elifi diriltsinler :D

sevgili sudemnazım böyle olacağı belliydi yaww ben bırakın ölsün dedim ama sizi inandıramadım feride ömere uygun değil olmaz yani vallaha üzülüyorum ömere yazık yaww:icon_sorr cem için artık ben bir şey demiyeyim yoksa forum beni paralar artık kimse kurtaramaz onu:good:

SBR
16-06-07, 13:58
SBR eğer kırk defa yazmışsan olacak o dediğin ölümler bu gidişle. Finalde bol bol fıstıklı helva yiyeceğiz.

sevgili modum 40 defa oldu kanımca ama ben işimi garantiye alayım yazmaya devam edeyim belki 40 olmamıştır:img-hyste :happy0064 yaww ben ömere bulacam birini yanlız o yanlız kaldıkları sahne biraz sorun yaşatacak gibi hadi hayırlısı..:img-wink:

mutlu bir final için;
handan ve feride ölsün

BestFan
16-06-07, 14:00
bir de bierşey söyleyeceğim bem bu cem bu kadar son model arabayı nerden buluyor bu adamın mal varlığına el koyulmadı mı yeni alma ihtimali de yok çünkü firari geriye tek bir ihtimal kalıyor cem bu arabaları çalıyor:img-hyste yada yapımcının araba kiraladığı galeride o arabalar uygun oluyor:img-hyste

fatma-1721
16-06-07, 14:05
sevgili arkadaşım no oldu yaww feride ne yaptı ki..:img-hyste :img-hyste :happy0064 ben diyorum ömeri hak etmiyor ömere başka birini bulalım feride ölsün diyorum siz olmaz diyorsunuz ömer her gün öleceğine bir kere ölsün daha iyi(bu söz çalıntıdır nerden olduğunu hatırlamıyorum:img-hyste ) mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün

Feride daha ne yapsin ki,bütün yalanlari,Ömerden gizli is cevirmeleri bir yana,hatta vesika olayini bile gecebilirim,kötü gecmisiydi ve artik sildi diyebilirim.
Beyaz Gelincik benim cok sevdigim bir diziydi ve o dizide Meryemce gecmiste hayat kadiniydi,Mustafa onu tanidi,sevdi,kabullendi ,evlendi ve ben Meryemce karakterini cok sevdim.
Ama Feridenin su son yaptigina ve dolayisiyla senaristlere kocaman bir YUH!
Yani bir kadinin elinde baska imkanlar varken,ciktigi bataga yeniden döner mi?
Birde"Ben buraya aitim"demez mi,sanki orda dogdu.Kendini öldürseydi bari,"bir kere ölmek her gün ölmekten iyidir"(bunu önceki yorumumda Feride icin ben yazmistim).

sudemnaz
16-06-07, 14:07
sevgili sudemnazım böyle olacağı belliydi yaww ben bırakın ölsün dedim ama sizi inandıramadım feride ömere uygun değil olmaz yani vallaha üzülüyorum ömere yazık yaww:icon_sorr cem için artık ben bir şey demiyeyim yoksa forum beni paralar artık kimse kurtaramaz onu:good:

sbr cemi sevdiğimi biliyorsun ama bu serüvende ona yer yok
ona kötü diz mi yok başka dizilere gidip kötülük yapar biliyorsun dünkü bölümden sonra dizinin tadı iyice kaçtı ya da biz bişi beğenmez olduk
cem ölsün kii biz tatmin olalım dimi...
ölüm isteyerek canı olduğumu düşünmeyin
cem için en hayırlısı bu
şimdiden öbür dünyanın sıcaklığına alışsın :D
bu arada ceme sakal çok yakıştı dizini tek sakallısı sanırım o sakallarını okutalım kestirmesin hacı cem olsun adı...:D
mutlu bir final için cem ölsün:D

arzuinan
16-06-07, 14:08
...
Birde"Ben buraya aitim"demez mi,sanki orda dogdu.Kendini öldürseydi bari,"bir kere ölmek her gün ölmekten iyidir".

Fatma'cım Feride, ölmeyi göze alamamasının sebebi olarak Ömer'in üzüleceğini göstermişti... peki Ömer onu o batakanede gördüğünde daha mı az üzülecek. Ölmüş olmayı isteyecek bırak üzülmeyi. :sad53:

Ömer ve Ali muhteşem ikili oldular yanlız. :img-yes: Biz Yılmaz ve Ömer kankalığı beklerken bana göre Ömer & Ali kankalığı daha çok öne çıkmıştır.

forever_bim
16-06-07, 14:09
Diziyi izlerken eski ciddiyetle izlemediğim için artık hiçbirşeyi takmıyorum. Son iki cuma da geçsin ben de huzura kavuşayım diyorum.

Bu arada Filiz'le Yılmaz'ın romantizmine(!!!) hayran kaldım. Kemal-Canan çifti çok daha romentikti ya bunlardan.Hem de o kadar yaşları büyük olmasına rağmen.

fatma-1721
16-06-07, 14:13
Diziyi izlerken eski ciddiyetle izlemediğim için artık hiçbirşeyi takmıyorum. Son iki cuma da geçsin ben de huzura kavuşayım diyorum.

Bu arada Filiz'le Yılmaz'ın romantizmine(!!!) hayran kaldım. Kemal-Canan çifti çok daha romentikti ya bunlardan.Hem de o kadar yaşları büyük olmasına rağmen.

Romantizm falan kalmadi Filiz-Yilmazda.Evlilik romantizmi yok eder lafi bu cifte tam uydu da biraz erken oldu galiba:icon_whis

forever_bim
16-06-07, 14:15
Romantizm falan kalmadi Filiz-Yilmazda.Evlilik romantizmi yok eder lafi bu cifte tam uydu da biraz erken oldu galiba:icon_whis
Evlilik asla ve kat'a aşkı yok etmez. Külliyen yalan efendim. Evlenip de aşkını dolu dizgin yaşayan çok çift var. Hem etrafımda hem de diğer dizilerde:)

arzuinan
16-06-07, 14:16
Romantizm falan kalmadi onlarda.Evlilik romantizmi yok eder lafi bu cifte tam uydu da biraz erken oldu galiba:icon_whis

Hasan'cım - Fatmacım yerden göğe kadar haklısınız... evlendikleri ve uzun bir aradan sonra başbaşa kaldıkları ilk geceleri neredeyse kabus gibiydi belkide gibisi fazla!... Yani bir 5 dk. mutlu - huzurlu zaman geçirmediler ya bu kadarına da pes doğrusu :icon_whis

yesimcan
16-06-07, 14:17

hic sorma yaaa...bi basbasa kalmiyolarrki kalirlarsada canin altini deyistirelim yok cem yok su yok buu..bune yaa evlendilerr romantizimde gitti..
hastanedee tam bi kac güzel laf ettilerr can gijilamaya basladii sora yilmazz hadi cnm sen uyu diyoo allahim yaa ikisi yanlizken yilmazin aklina uyku geliyoo :)

SBR
16-06-07, 14:17
Feride daha ne yapsin ki,bütün yalanlari,Ömerden gizli is cevirmeleri bir yana,hatta vesika olayini bile gecebilirim,kötü gecmisiydi ve artik sildi diyebilirim.
Beyaz Gelincik benim cok sevdigim bir diziydi ve o dizide Meryemce gecmiste hayat kadiniydi,Mustafa onu tanidi,sevdi,kabullendi ,evlendi ve ben Meryemce karakterini cok sevdim.
Birde"Ben buraya aitim"demez mi,sanki orda dogdu.Kendini öldürseydi bari,"bir kere ölmek her gün ölmekten iyidir"(bunu önceki yorumumda Feride icin ben yazmistim).

sevgili arkadaşım ben orda zaten hafif te olsa bir eleştiride bulundum:happy0064 yani feride nin arkdasından iş çevirdiği bunun böyle devam edeceği belliydi ben bunları dile getirmiştim.. ama forum tazminat olayını öne sürmüştü..olsun geç olsun da güç olmasın:happy0064 valla senin yazdığını hatırlayamadım kusara bakma:icon_sorr

fatma-1721
16-06-07, 14:18
Fatma'cım Feride, ölmeyi göze alamamasının sebebi olarak Ömer'in üzüleceğini göstermişti... peki Ömer onu o batakanede gördüğünde daha mı az üzülecek. Ölmüş olmayı isteyecek bırak üzülmeyi.

Dimi ama Arzucum, Feride ne de düsünceli kizmis,birde o sacmaliklari mektuba da yazmaz mi?Aman Allahim ya bu senaristler bu senaryoyu hangi sartlarda yaziyor?

SBR
16-06-07, 14:20
sbr cemi sevdiğimi biliyorsun ama bu serüvende ona yer yok
ona kötü diz mi yok başka dizilere gidip kötülük yapar biliyorsun dünkü bölümden sonra dizinin tadı iyice kaçtı ya da biz bişi beğenmez olduk
cem ölsün kii biz tatmin olalım dimi...
ölüm isteyerek canı olduğumu düşünmeyin
cem için en hayırlısı bu
şimdiden öbür dünyanın sıcaklığına alışsın :D
bu arada ceme sakal çok yakıştı dizini tek sakallısı sanırım o sakallarını okutalım kestirmesin hacı cem olsun adı...:D
mutlu bir final için cem ölsün:D

yani bilemiyor tam olarak ölsün diyemiyorum çok karaksızım :img-hyste :happy0064 zaten kötü karakter başka hiç bir yerde bu kadar abartılmadı..adamın yapmadığı yok ben ısrarcıyım efem hem 40 ı bulacam

mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün

byuzax
16-06-07, 14:22
Arkadaşlar evlilik aşkı öldürür mü tartışmasına girmeyin boşuna çünkü ;

zaten filizle yılmaz evli gibilerdi... Tek farkları nikah yoktu.bİR imza ile aşk biter mi ? o zaman aile olmaya ne gerek var . Aile neden toplumun en önemli değerlerinden sayılır ?

fatma-1721
16-06-07, 14:23
Evlilik asla ve kat'a aşkı yok etmez. Külliyen yalan efendim. Evlenip de aşkını dolu dizgin yaşayan çok çift var. Hem etrafımda hem de diğer dizilerde:)

Ben Filiz-Yilmazdan bahsettim,bunlarin aski da evliligi de farkli arkadasim,birbirine kavusmalari 6yil sürdü,kavusunca da romantizm,heycan falan kalmadi herhalde,baksana Filiz nerde nasil giyinmesi gerektigini bile unuttu,Yilmazin yaptiklari desen tam fiyasko.
Sen beni tamamiyla yanlis anladin.
Ben 17yildir evliyim,eger ask yok olsaydi 17 yil cekilir miydi hic?

forever_bim
16-06-07, 14:25

zaten filizle yılmaz evli gibilerdi... Tek farkları nikah yoktu.bİR imza ile aşk biter mi ? o zaman aile olmaya ne gerek var . Aile neden toplumun en önemli değerlerinden sayılır ?
Evet evli gibiydiler. Ama kesinlikle bu kadar soğuk değillerdi.

medsul
16-06-07, 14:27
aslında bu bölüm hakkında yorum yapmak bile içimden gelmiyor:icon_sorr sonuc olarak bu bölüm vasatti hiç beyenmedim hele hele yılmazı hiç ama hiççç beyenmedim:icon_twis
aralarinda ne romantizim nede başka bir şey kaldi:icon_sorr
yılmaz neredeyse ne gerek var gelinliğe felan diyecek sandim
evlilik önceside sonrasida hiç güzel degilsi sahnelerini beyenmedim
önceden dizi bitttikten sonra vayyybe derdim şimdi sinirden uyuyamiyorum
vallatroest
eski bölümler aklıma gelince bittiği için üzülüyorum ama şimdiki bölümleri izleyince
yok yok bu dizi bir an önce bitmeli diyiyorum:icon_sorr
ve dahasi geri kalan bölümler içinde final içinde hiç ümidim yok:icon_sorr

forever_bim
16-06-07, 14:27
Ben Filiz-Yilmazdan bahsettim,bunlarin aski da evliligi de farkli arkadasim,birbirine kavusmalari 6yil sürdü,kavusunca da romantizm,heycan falan kalmadi herhalde,baksana Filiz nerde nasil giyinmesi gerektigini bile unuttu,Yilmazin yaptiklari desen tam fiyasko.
Sen beni tamamiyla yanlis anladin.
Ben 17yildir evliyim,eger ask yok olsaydi 17 yil cekilir miydi hic?
Özür diliyorum o zaman:)

Annemle babam da 25 yıldır evliler, aşk kalmadıysa bile yerini kocaman bir sevgi aldı bizimkilerde de. İnan aşk sevgiye dönüşünce daha da güzel oluyor. Yoksa dediğin gibi aşk veya sevgi yoksa çekilmiyor hem de hiç.

byuzax
16-06-07, 14:29
mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün

Feride ile ne alıp veremediğin var ? Kız ne yaptı ki ? Bence Feride mutlu sonda olması gereken ilk kişilerden !

fatma-1721
16-06-07, 14:31

Yanlis anlasildim galiba ,söylemeye calistigim bu degildi."Evlilik romantizmi bozar"diye bir laf var,ben buna kesinlikle katilmiyorum ama bu laf bizim Filiz-Yilmaz ciftine uyuyor,baksana arada heycan,romantizm,...hicbirsey kalmamis,..hatta kafadan akil bile ucmus,..kavusmak bunlara pek iyi gelmedi.

SBR
16-06-07, 14:32
Feride ile ne alıp veremediğin var ? Kız ne yaptı ki ? Bence Feride mutlu sonda olması gereken ilk kişilerden !

feride ile ne mi sorunum var feride karakteri tutarlı bir karakter değil geçen bölümün sonuda ne yaptığı gördük eski hayatına dönüyormuşta oraya aitmişte bu nasıl iş yaww feride ömeri hak etmiyor efem feride tutarsız ne yaptığını bilmeyen biri o yüzden finalde ölmesini istiyorum yaww siz ömerle feridenin mutlu olacağını düşünüyormusun yapmayın arkdaşlar ..:good:

mutlu bir final için inatla;

handan ve feride ölsün

byuzax
16-06-07, 14:33
Evet evli gibiydiler. Ama kesinlikle bu kadar soğuk değillerdi.

Orası doğru . Soğuklar . Ama belki de bize öyle geliyor . Bence oyunculukla alakalı bir durum

fatma-1721
16-06-07, 14:35

Tamam arkadasim,her hatasi,vesikasi,gecmisi,... kabulum ama ya su son yaptigi:"Ben buraya aitim deyip,batakhaneye dönmesi",bunu kabul edemiyorum!!!!

sudemnaz
16-06-07, 14:36
yani bilemiyor tam olarak ölsün diyemiyorum çok karaksızım :img-hyste :happy0064 zaten kötü karakter başka hiç bir yerde bu kadar abartılmadı..adamın yapmadığı yok ben ısrarcıyım efem hem 40 ı bulacam

mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün
kötülerin dizisi oldu ıhlamurlar altında
kötü olan çok yaşıyor ve hep ön planda oluyor
emin ol 40 geçti ama ne handan ne de feride ölür tek günahkar,suçlu cem ölecek
adım kadar eminim cem ölecek
türk filimlerinde böyle değil mi kötüler ölür iyiler mutlu olur...
yılmazz ve filiz mutlu olacak...

medsul
16-06-07, 14:37
1 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11,40 34,90 [/COLOR][/B]2 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 10,00 32,70

total

senaritler yatsin kalsin bizim gibi sabırlı sadik izleyicileri oldugu için dua etsinler
yoksa bu dizi bu reytinleri hak etmiyor:icon_sorr
böylesine vasat bir bölüm birinci olsun gercekten garip:icon_whis
yılmaz soguk ruhsuz hiissis
feride desen ondan beter yok yok bu bölümü gecen bölüm gibi tekrarini felan
izlemeyi düşünmüyorum
bitsede kurtulsak:img-yes:
zaten bu diziyi sinan ve tuba için izliyorum yoksa cooooooktan birakmiştim izlemeyi
sinan tuzcu harikaydi canım benim yaaaa:img-in_lo onu acele yeni bir dizide
görmek için sabırsızlaniyorum:happy0064

byuzax
16-06-07, 14:39
feride ile nemi sorunum var feride karakteri tutarlı bir karakter değil geçen bölümen sonuda ne yaptığı gördük eski hayatına dönüyormuşta oraya aitmişte bu nasıl iş yaww feride ömeri hak etmiyor efem feride tutarsız ne yaptığını bilmeyen biri o yüzden finalde ölmesini istiyorum yaww siz ömerle feridenin mutlu olacağını düşünüyormusun yapmayın arkdaşlar ..:good:

Kesinlikle katılmıyorum.

O işi kabul etmesinin sebebi şudur : bu adamlar belalı son kez istediklerini yapayım bu bataktan kurtulayım.

Tutarsızlık o noktada bir nebze ömerde var. Bir insanı seviyorsan olduğu gibi kabul edeceksin.Feride ömer için değişmeyi kabul etti... Bu son bölümde yaptığı eski hayatına dönmek ömeri üzmeden belki de bu aşktan kurtulmak için ...

SBR
16-06-07, 14:39
kötülerin dizisi oldu ıhlamurlar altında
kötü olan çok yaşıyor ve hep ön planda oluyor
emin ol 40 geçti ama ne handan ne de feride ölür tek günahkar,suçlu cem ölecek
adım kadar eminim cem ölecek
türk filimlerinde böyle değil mi kötüler ölür iyiler mutlu olur...
yılmazz ve filiz mutlu olacak...

40 oldu yaw:img-hyste yok canım daha olmamıştır:img-hyste :happy0064 devam edem yazmaya cem ölecek zaten sevgili sudemnaz handanında ölmesi gerkir senaritlerin bana verdiği söze göre :img-hyste :happy0064 sırada feride var :good: ömer -feride ömer için büyük şanslızlık ..:good:

byuzax
16-06-07, 14:42
Yanlis anlasildim galiba ,söylemeye calistigim bu degildi."Evlilik romantizmi bozar"diye bir laf var,ben buna kesinlikle katilmiyorum ama bu laf bizim Filiz-Yilmaz ciftine uyuyor,baksana arada heycan,romantizm,...hicbirsey kalmamis,..hatta kafadan akil bile ucmus,..kavusmak bunlara pek iyi gelmedi.

bence 47.bolm gayet romantikdi ... Diğer bölümlerde... Ama biiz o tadı alamadık dediğim gibi bence oyunculukla ilgili

SBR
16-06-07, 14:42
Kesinlikle katılmıyorum.

O işi kabul etmesinin sebebi şudur : bu adamlar belalı son kez istediklerini yapayım bu bataktan kurtulayım.

Tutarsızlık o noktada bir nebze ömerde var. Bir insanı seviyorsan olduğu gibi kabul edeceksin.Feride ömer için değişmeyi kabul etti... Bu son bölümde yaptığı eski hayatına dönmek ömeri üzmeden belki de bu aşktan kurtulmak için ...

sevgili arkdaşım peki son sahne orda kime sözü var feridenin lütfen açıkla bunu bana o son sahneyi feridenin ben buraya aidim diyişini bir tek ben mi duydum yaww:img-wink: yarın öbür gün ömer yumaşayıp ferideyi arayınca ferideni bir kez daha bataklığa döndüğünü duyunca sence ömer ne yapar yazık adam yaww:sad53: hiç bir şekilde bu tazminat olayını kabul etmiyorum:img-wink: bu bir bahane olmamalı:good:

byuzax
16-06-07, 14:45
Tamam arkadasim,her hatasi,vesikasi,gecmisi,... kabulum ama ya su son yaptigi:"Ben buraya aitim deyip,batakhaneye dönmesi",bunu kabul edemiyorum!!!!

neden oraya ait olduğunu hisseti biliyor musunuz ?

Bunu ona ömer hissettirdi. Ben böyle yaşayamam dedi . Kız da düşündü ömere ait değilsem ben bu batağa aitim...

sudemnaz
16-06-07, 14:45
40 oldu yaw:img-hyste yok canım daha olmamıştır:img-hyste :happy0064 devam edem yazmaya cem ölecek zaten sevgili sudemnaz handanında ölmesi gerkir senaritlerin bana verdiği söze göre :img-hyste :happy0064 sırada feride var :good: ömer -feride ömer için büyük şanslızlık ..:good:
handan neden ölsün ki kadın artık hata yapmıyor bize zararı yok ne istiyorsun ondan bir anlasam...
bu arada kanald dizinin tekrarını veriyor...
mutlu bir final için cem ölecek yaa yeter finali ölüm sarmasın...
aynalıyla aysel ablanın düğünü finalden önce olsa çocukları da olsa tam süper olurdu biraz hızlı geçtim ama aynalının yaşı geçti gibi sanki...

medsul
16-06-07, 14:46
Kesinlikle katılmıyorum.

ben feride ölsün dmiyorum ama artık ömer&feride olsunda diyemiyorum malesef
ömer gercekten cok zor bir durumda kaldi
feridenın ona yalan söylediğini anladi yetmedi karakolluk oldu yetmedi birde vesikasi cıkti bu kadari gercekten fazla
o da yetmedi feride gitti işine geri döndü kabuledilir gibi degil birde bunu ömere duydugu aşktan yapti demek
ömerle neden aryıldi ömer niye ferideyi bırakti
dans etmeyede devam etmiyot gidiyor pavyona bunu hiç bir mantikli acıklamasi
yok ne ömer için nede kurtulmak için
bu kocamman büyük bir hatttaaa hemde kabul etmesi zor bir hataa

arzuinan
16-06-07, 14:47

Bunu ona ömer hissettirdi. Ben böyle yaşayamam dedi . Kız da düşündü ömere ait değilsem ben bu batağa aitim...

bunu kabul edebilmem mümkün değil !!!... Ömer'in ne kabahati var Allah aşkına Yılmaz'a beraber aldık kararı demedi mi. Hem sonra kendide Ömer'in hakkını teslim etmedi mi. ?

Bu olaydaki tek masum kişi Ömer'dir. :img-yes:

SBR
16-06-07, 14:47

ben bunu kesinlikle kabul edemem her şey olur ama bunu olmaz yani burda bu dengesizliği ömere bağlamak olmaz bunu kabul etmem mümkün değil...ömer tabii ki ben böyl yaşayamam diyecek feride tek ayak üstünde 40 yalan söyliyor(sevgili forever'a selamlar) :good:

fatma-1721
16-06-07, 14:49
bence 47.bolm gayet romantikdi ... Diğer bölümlerde... Ama biiz o tadı alamadık dediğim gibi bence oyunculukla ilgili

O bölümler mükemmeldi,ben su son kavusmadan sonrasini anlatmaya calistim,oyunculuklarinda ben bir sorun görmüyorum,senaryo sacma,onlarda bu sacmaliga ayak uydurmaya calisiyor.Yazilan su repliklere bak Yilmaz"Bunlar nikah kiyilmadan,bizim kari-koca oldugumuzu kabul etmeyecek",...gibi.

SBR
16-06-07, 14:50
bunu kabul edebilmem mümkün değil !!!... Ömer'in ne kabahati var Allah aşkına Yılmaz'a beraber aldık kararı demedi mi. Hem sonra kendide Ömer'in hakkını teslim etmedi mi. ?

Bu olaydaki tek masum kişi Ömer'dir. :img-yes:

sevgili arzu ablam müsadenle imzamı atıyorum bu yoruma başka bir şey denmez ... burda ömerin ben bir suç işlediğini düşünmüyorum:good:

medsul
16-06-07, 14:50
geri kalan iki bölüm için hiç ümüdim yok
şimdi bebeğin kacırıldiği anlaşilir filiz sinir kirizi gecirir ve yılmaza kızar
sonra ambulans gelir hasteneye giderler bir kaç saat sonra eve gelir
sabah sokaklara düşer filiz yılmaz&ömerde peşinden gider
bölümün sonunda cemi bulurlar orda biter
birdahaki bölüm bebeğin kurtulmasi cemin lömesi derken son
yarim saat mutlu olurlar
hiç degilse sonunda bir düğün yapsalar içimde kalacak

not.yılmaz&filizin mahallede kalmasinida istemiyorum

byuzax
16-06-07, 14:51
Bakın feride durum açıkladı ömer buna rağmen feridenin oradaki kızlar gibi olmadığını bile bile ferideye ben böyle yaşayamam dedi !!! dikkatinizi çekerim siz olsanız ne düşünürdünüz . Sevdiğiniz adam size ben böyle yaşayamam diyor.Yani senin yaşam tarzın bana uygun değil yani sen bana uygun değilsin yani sen başka dünyaların insanısın . Feridenin öbür hayatıda pavyon cart curt işte dansözlük ne algılarsın bu durumda !

-------------------------------------------------------------------------

Neden bu mesajıma alıntı yapmadınız ? Sıkıldınız mı yoksa pes mi ettiniz ? :img-hyste

SBR
16-06-07, 14:52
handan neden ölsün ki kadın artık hata yapmıyor bize zararı yok ne istiyorsun ondan bir anlasam...
bu arada kanald dizinin tekrarını veriyor...
mutlu bir final için cem ölecek yaa yeter finali ölüm sarmasın...
aynalıyla aysel ablanın düğünü finalden önce olsa çocukları da olsa tam süper olurdu biraz hızlı geçtim ama aynalının yaşı geçti gibi sanki...

yok yahu ben bu handan dan vazgeçmem arkadaş:img-hyste şimdi bir şey yapmıyor olabilir ama yaptıklarıı unutamıyorum efem ne yapayım bırakın ölsün handan yaww :good:

mutlu bir final için;
handan ve feride ölsün,cemde ölebilir(ölmesede olur:img-hyste )

medsul
16-06-07, 14:54
O bölümler mükemmeldi,ben su son kavusmadan sonrasini anlatmaya calistim,oyunculuklarinda ben bir sorun görmüyorum,senaryo sacma,onlarda bu sacmaliga ayak uydurmaya calisiyor.Yazilan su repliklere bak Yilmaz"Bunlar nikah kiyilmadan,bizim kari-koca oldugumuzu kabul etmeyecek",...gibi.

kesinlikle haklısın fatma:img-yes: bunun oyunculukla felan alakasi yok sacma sapan replikler özensiz ruhsuz yazılmiş sahneler var başka bir şey degil
yılmazın nikahdan önce ve sonraki tavırlari resmen rezaletti:img-yes:

sudemnaz
16-06-07, 15:00
geri kalan iki bölüm için hiç ümüdim yok
şimdi bebeğin kacırıldiği anlaşilir filiz sinir kirizi gecirir ve yılmaza kızar
sonra ambulans gelir hasteneye giderler bir kaç saat sonra eve gelir
sabah sokaklara düşer filiz yılmaz&ömerde peşinden gider
bölümün sonunda cemi bulurlar orda biter
birdahaki bölüm bebeğin kurtulmasi cemin lömesi derken son
yarim saat mutlu olurlar
hiç degilse sonunda bir düğün yapsalar içimde kalacak

not.yılmaz&filizin mahallede kalmasinida istemiyorum
çok iyimser gördüm seni yarım saat onları mutlu görebileceğimize bile ihtimal vermiyor
son bir kaç saniye birbirlerine sarılırlar bizde o sahneyle avunuruz
iki yıldır beklediğimize değmeyecek bir final izleyeceğiz nerden bu diziye tutuldum :D
senaristleri görmeyi onlarla konuşmayı hayal ediyorum keşke bize mantık çerçevesi içinde ne yaptıklarına anlatsalar ve bizde onlara hak versek aaa haklıymışsınız diyebilsek
sbr bir dizide heleki son bölümde üç cenaze fazla zaten ölenlerin önemsenmediği bir dizi var üç ölüm çok ağır olur...
ömer filiz handan küçük elif erol beyin ve büyük elifin mezarına gitsinler
bizde sevgiler sonsuzdur ama bakıyorum da tekinerlerde ölene kadar sevgi var ya sonrası...

final için en güzel sahne cemin can çekişleri :D:D:D:D çok cani gördüm kendimi...

Sessiz Sevda
16-06-07, 15:00
Arkadaşlar dünkü bölümde en son çalan şarkının ismi nedir, "Günahkarsın, Sessiz Sevdamsın" diye başlıyor hatta Feride ile Ömer'in ayrıldığı anda da çalmıştı, haftalardır onu arıyorum bulamıyorum, ismini bilen varsa bir zahmet söylesin, çok makbule geçer.

BestFan
16-06-07, 15:02
kesinlikle sana katılıyorum MEDSUL senaristler olayları 2 bölümlde yetiştirmeye o kadar önem vermeye başlamışlar ki (onda da başarısızlar) konuşmalar ortam kıyafetler herşeyi arkaplana atmışlar bu dizinin bu kadar izlenmesinin tek sebebi oyunculuklardır bence belki bir de hatır vefa eski bölümlerin borcu olarak sayıyoruz belki de...

SBR
16-06-07, 15:03
çok iyimser gördüm seni yarım saat onları mutlu görebileceğimize bile ihtimal vermiyor
iki yıldır beklediğimize değmeyecek bir final izleyeceğiz nerden bu diziye tutuldum :D
senaristleri görmeyi onlarla konuşmayı hayal ediyorum keşke bize mantık çerçevesi içinde ne yaptıklarına anlatsalar ve bizde onlara hak versek aaa haklıymışsınız diyebilsek
sbr bir dizide heleki son bölümde üç cenaze fazla zaten ölenlerin önemsenmediği bir dizi var üç ölüm çok ağır olur...
bizde sevgiler sonsuzdur ama bakıyorum da tekinerlerde ölene kadar sevgi var ya sonrası...

final için en güzel sahne cemin can çekişleri :D:D:D:D çok cani gördüm kendimi...

bir bölümde ölmesin hepsi canım 79 da handan çocuğun kaçırıldığı duyunca kalp krizi geçirsin feride aysel in evinde balkonda dans ederken düşsün kafayı gözü yarsın:img-hyste cemde son bölüm ölsün işte bir şekilde :happy0064 bence gayet güzel olur..:good:

mutlu bir final için;
handan ve feride ölsün

fatma-1721
16-06-07, 15:05

Ömeri bu konuda kesinlikle suclayamam,kabullenir veya kabullenmez,tercih hakkina sahiptir.
Feride Ömeri kesin olarak kaybettigini düsünse bile,eger hayatina devam edecekse,onu seven,ona destek olan bir sürü insan var,kendine dürüst bir hayat kurmasi gerekirdi.Bataga dönünce Ömer geri mi gelecek,Feridenin acilari mi dinecek,daha az aci mi cekecek,......yoksa raks ettikce ve tuhaf tuhaf erkeklerin zevkine karsilik verdikce daha fazla mi aci cekecek,bu yasarken her gün ölmek demek......Feride kendimi öldürüp Ömere bu aciyi yasatamam diyor,.....peki Feridenin o bataga döndügünü ögrenen Ömer üzülmicek mi ?Bu kizin kafasinda zerre kadar akil yok!

SBR
16-06-07, 15:08
Ömeri bu konuda kesinlikle suclayamam,kabullenir veya kabullenmez,tercih hakkina sahiptir.
Feride Ömeri kesin olarak kaybettigini düsünse bile,eger hayatina devam edecekse,onu seven,ona destek olan bir sürü insan var,kendine dürüst bir hayat kurmasi gerekirdi.Bataga dönünce Ömer geri mi gelecek,Feridenin acilari mi dinecek,daha az aci mi cekecek,......yoksa raks ettikce ve tuhaf tuhaf erkeklerin zevkine karsilik verdikce daha fazla mi aci cekecek,bu yasarken her gün ölmek demek......Feride kendimi öldürüp Ömere bu aciyi yasatamam diyor,.....peki Feridenin o bataga döndügünü ögrenen Ömer üzülmicek mi ?Bu kizin kafasinda zerre kadar akil yok!

vallahi bravo çok güzel bir bölüm ki büyük ihtimallede öyle olacak ömer yumuşayacak ferideyi arayacak birde öğrenecek ki feride eski hayatına geri dönmüşü haydaaaa bak şimdi ömerin durumuna sen oldumu ama?
siz gelin inat etmeyin mutlu bir final için
handan ve feride ölsün

suri06
16-06-07, 15:09
arkadaşlar şuan kanald de dün akşamki bölüm var
bişey sorabilirmiyim haftaya son bölüm mü yoksa bi bölüm dahamı var

ayrıca cem bu sfer kesin bebeği kacırdı
bende olsam flizin yerinde yılmazı suclarım cünkü filize söz verdi gitmicem diye ömerle aynalı da konuşabilirdi
dünki düğün sahensinde calınan ıhlamurlar altında nın remix nede bayıldım cok güzel olmuş
bide doğunun feryadı carkısının tamamını verdiler cok güzelmiş

secoms
Ya bir de dünkü bölümde bana sacma gelen seylerinden biri de;
Ömer'in Feride'yi düşündüğü sahnelerde Yılmaz'ın şiir okuması. Ne alaka Sinan Tuzcu şiir okuyamıyor mu ? Gördük ki cok iyi okuyor. Bana biraz tuhaf geldi.

Siir desen bıktık artık. Hep bi kadın aglıyor mubaregin içinde :img-hyste

sudemnaz
bir bölümde ölmesin hepsi canım 79 da handan çocuğun kaçırıldığı duyunca kalp krizi geçirsin feride aysel in evinde balkonda dans ederken düşsün kafayı gözü yarsın:img-hyste cemde son bölüm ölsün işte bir şekilde :happy0064 bence gayet güzel olur..:good:

mutlu bir final için;
handan ve feride ölsün

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
şükürler olsun sen senarist değilsin finale giderken bize kalp krizi geçirtirdin
ölmesin handan feride
cem ölsün yeter azla yetinmeyi bilen insanlarız dizide cenaze mi izlicez filizin yılmaza çığlıklarını izlemek varken ne gerek var ölümü anmaya...
ölüm insanlara yakışmaz ama ceme çok yakışacak acaba biletini kendi mi kesecek...
mutlu bir final istiyorum insan sağlığıyla oynamasınlar son bölümlerde bizi düşünsün senaristlerimiz...
cem ölsün başka bir şey istemiyorum...

byuzax
16-06-07, 15:10

Bakın Ömer feride sen bu dünyaya benim dünyama ait değilsin diyor . Feride zaten bunalımda sevgilisinden ayrılmış bilinmezliğin ortasında yeni bir hayat kurdu feride feride olarak ama bişey oldu yine mahvoldu herşey ! Korkuyor.Yine birşey olacak herşey bozulacak diye . Olan oldu ayrıldılar.Feride için artık yeni bir sayfa açmak yok silgi izleri ile dolu sayfasını karalayacak .

medsul
16-06-07, 15:12

valla yarim saat bile mutlu olsalar bile öyle şeyler öyle replikler yazarlarki
biz yine bu bölüm gibi dei oluruz
mutlu olmalari yetmiyor bize bunu iyi hissettirecek sahneler lazım:img-yes:
senaritler konusunagelince söylüyecek bir söz bulamiyorum
final olacak acıklanmamiş onca şey varki
artık hayal kurmayi biraktim ben :icon_whis

osis15
16-06-07, 15:13
arkadaşlar d max da ıhlamurlar altında çıkıyor mu? çıkıyorsa ne zaman çıktığını yazar mısınız?:good:

SBR
16-06-07, 15:14
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
şükürler olsun sen senarist değilsin finale giderken bize kalp krizi geçirtirdin
ölmesin handan feride
cem ölsün yeter azla yetinmeyi bilen insanlarız dizide cenaze mi izlicez filizin yılmaza çığlıklarını izlemek varken ne gerek var ölümü anmaya...
ölüm insanlara yakışmaz ama ceme çok yakışacak acaba biletini kendi mi kesecek...
mutlu bir final istiyorum insan sağlığıyla oynamasınlar son bölümlerde bizi düşünsün senaristlerimiz...
cem ölsün başka bir şey istemiyorum...

öyle deme valla ben bir romantik sahneler yazardım ki herkes mest olurdu:img-hyste :happy0064 cem inşallah kendini imha etmez ..:good: yaww bende zaten mutlu bir final istiyorum ondan yazıyorum handan ve feride ölsün diye bakın ferideye efem neler yapmakta:good: niye efem bırakın ölsün millet ..bence çok uygun olur:happy0064

SBR
16-06-07, 15:20
efem sbr hattan kopuyor bye ilerki günlerde gündem maddem feride olacak ..bu bölüm yine beni mutlu etmedi..yine dizi keşke 39 da bitseymiş dedim kesinlikle diziyi iyi hatırlamıyacam... biraz daha özenli sahneler özzenli replikler istiyorum ama çok şey istiyorum zannedersem herkese iyi bir gün diliyorum kendinize iyi bakın yine yazmadan duramıyacam;

mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün

sudemnaz
16-06-07, 15:24
valla yarim saat bile mutlu olsalar bile öyle şeyler öyle replikler yazarlarki
biz yine bu bölüm gibi dei oluruz
mutlu olmalari yetmiyor bize bunu iyi hissettirecek sahneler lazım:img-yes:
senaritler konusunagelince söylüyecek bir söz bulamiyorum
final olacak acıklanmamiş onca şey varki
artık hayal kurmayi biraktim ben :icon_whis

haklısın.. ben de hayal kurmuyorum sırf oyuncular için diziyi izliyorum geçen sezon gibi heyecan yapmıyorum...
umarım mutluluğu hissettirecek sahneelr yazarlar yazamıyorlarsa geçen sezonki senaristlerden yardım alsınlar:D
sbr romantik sahne mi yazardın yoksa oyuncuları teker teker öldürür müydün
bu konuda şüphelerim var :D
ama aslına bakarsan senaristlerimiz güzel sahneler yazmamak için diretiyor
sanırım sen onlardan daha duygusal şeyler yazabilirsin:D

handan ve feride ölmesinnn
cembize yeter o ölsün :D

fatma-1721
16-06-07, 15:25
Bakın Ömer feride sen bu dünyaya benim dünyama ait değilsin diyor . Feride zaten bunalımda sevgilisinden ayrılmış bilinmezliğin ortasında yeni bir hayat kurdu feride feride olarak ama bişey oldu yine mahvoldu herşey ! Korkuyor.Yine birşey olacak herşey bozulacak diye . Olan oldu ayrıldılar.Feride için artık yeni bir sayfa açmak yok silgi izleri ile dolu sayfasını karalayacak .

Ben ne söylemek istedigimi sana dogru yansitamadim galiba.Benim söylemek istedigim su:Ömer olsun veya olmasin,Ömeri de dünyasi da,..bir tarafa.
Feride icin yeni bir sayfa yok diyorsun,..onun icin hayatin bir önemi yok diyorsun,Feride yikildi diyorsun,.......bu Feride artik yasamiyor gibi birsey,peki nasil raks etmeye devam edecek o zaman,o bataga dönünce Feride hayattan mi vazgeciyor,yoksa kötü bir hayati mi seciyor?Kötü bir hayati secince insan hayattan vazgecmiyor ki,...Feridenin bu yaptigini ben kesinlikle anlamiyorum,inan anlamak istiyorum,ama beceremiyorum.
Insallah senaristler sesimizi duyar da Feride son anda o batakhaneye girmekten kendi karariyla vazgecer.

sude9
16-06-07, 15:27
Fatma'cım Feride, ölmeyi göze alamamasının sebebi olarak Ömer'in üzüleceğini göstermişti... peki Ömer onu o batakanede gördüğünde daha mı az üzülecek. Ölmüş olmayı isteyecek bırak üzülmeyi. :sad53:

Ömer ve Ali muhteşem ikili oldular yanlız. :img-yes: Biz Yılmaz ve Ömer kankalığı beklerken bana göre Ömer & Ali kankalığı daha çok öne çıkmıştır.

İlginç bir mantık..öyle ya Ömer Feride'yi tabutta görünce çok üzülecek ama gittiği yerde görmesi onu üzmeyecek...çok düşünceli canım...

Ömer ve Ali'yi bende pek sevdim hatta Yılmaz-Ömer kankalığından daha çok tuttum..Ali ile oturup kalka kalka yakında Ömer'de başlar dedikoduya:)

Al işte başka bir yanlış daha,hayır bizimkilerde akrabalarımda en az 23-25 seneyi devirdiler..var olan şey bitmemiş olmalı ve yerini daha güçlü bir şey almış olmalı ki mutlu mesut geçiniyorlar...evlenecekler cayacak bunların yüzünden:)...ama Filiz-Yılmaz için durum bu

Feride hakkında tüm düşündüklerinde hem fikirim

byuzax
16-06-07, 15:31
Ben ne söylemek istedigimi sana dogru yansitamadim galiba.Benim söylemek istedigim su:Ömer olsun veya olmasin,Ömeri de dünyasi da,..bir tarafa.
Feride icin yeni bir sayfa yok diyorsun,..onun icin hayatin bir önemi yok diyorsun,Feride yikildi diyorsun,.......bu Feride artik yasamiyor gibi birsey,peki nasil raks etmeye devam edecek o zaman,o bataga dönünce Feride hayattan mi vazgeciyor,yoksa kötü bir hayati mi seciyor?Kötü bir hayati secince insan hayattan vazgecmiyor ki,...Feridenin bu yaptigini ben kesinlikle anlamiyorum,inan anlamak istiyorum,ama beceremiyorum.
Insallah senaristler sesimizi duyar da Feride son anda o batakhaneye girmekten kendi karariyla vazgecer.

Fatma ablacım haklısın diyorum zaten ama feride ne zaman temiz bi sayfa açmaya karar verdiyse mutlaka birşeyler oluyor ve herşey mahvoluyor.Kız da bıktı artı olmuyor yeni sayfa açılmıyor defterin sonuna geldik.Eski sayfalarda boş kalmış yerleri karalayacas :D Yok abla olmuyor... Ama feride ölsün diyen sbr arkadaşım hiç mantıklı düşünmüyor. Bunu ömer için istiyorsa bence bir daha düşünsün Feride ölünce ömer kına mı yakacak da güzel bir final olacak ? Feride ölmeyi düşünmedi mi sonra dedi aysel ablasına cenazem geçerken ağlayan ömeri düşündüm.Kız kimseye zarar vermeden kaybolmak istiyor... Belki ömeri kendinden soğutmak istiyor madem beni kabullenemiyor bende eski hayatıma dönüyorum

fatma-1721
16-06-07, 15:33
Ya bir de dünkü bölümde bana sacma gelen seylerinden biri de;
Ömer'in Feride'yi düşündüğü sahnelerde Yılmaz'ın şiir okuması. Ne alaka Sinan Tuzcu şiir okuyamıyor mu ? Gördük ki cok iyi okuyor. Bana biraz tuhaf geldi.

Siir desen bıktık artık. Hep bi kadın aglıyor mubaregin içinde :img-hyste

Haklisin,cok dogru bir tespit.Ne deyim senaristlerin,...her birinin basina saksi düstü herhalde,tedavi olmaya da vakitleri yok anlasilan.
Dizide kadinlarin gözyaslari,aglamasi ana tema oldu zaten.

sude9
16-06-07, 15:36
Şiirler çok hoş müzik ve şiir hiç değilse tuhaf giden senaryoda tek güzel olan şey....ama evet Ömer ağlarken şiirin Yılmaz'dan gelmesi biraz tuhaf olmuş...Bülent bence en iyi şiir okuyan kişi ama Sinan'da güzel okuyor:good:

byuzax
16-06-07, 15:37
Haklisin,cok dogru bir tespit.Ne deyim senaristlerin,...her birinin basina saksi düstü herhalde,tedavi olmaya da vakitleri yok anlasilan.
Dizide kadinlarin gözyaslari,aglamasi ana tema oldu zaten.

ya o ayrı bi saçmalık tabi . Birde şimdi ''çok aşığın var diyorlar'' Filizle yılmazın çok özel bir şarkısı neden onu Aynalı ile Aysele koydular ya çok sinirlendim yani :gun :

fatma-1721
16-06-07, 15:39
Fatma ablacım haklısın diyorum zaten ama feride ne zaman temiz bi sayfa açmaya karar verdiyse mutlaka birşeyler oluyor ve herşey mahvoluyor.Kız da bıktı artı olmuyor yeni sayfa açılmıyor defterin sonuna geldik.Eski sayfalarda boş kalmış yerleri karalayacas :D Yok abla olmuyor... Ama feride ölsün diyen sbr arkadaşım hiç mantıklı düşünmüyor. Bunu ömer için istiyorsa bence bir daha düşünsün Feride ölünce ömer kına mı yakacak da güzel bir final olacak ? Feride ölmeyi düşünmedi mi sonra dedi aysel ablasına cenazem geçerken ağlayan ömeri düşündüm.Kız kimseye zarar vermeden kaybolmak istiyor... Belki ömeri kendinden soğutmak istiyor madem beni kabullenemiyor bende eski hayatıma dönüyorum

Iyi halt ediyor!Neyse bu halti etmeden akillansa,ben buraya göre degilim deyip kendi kendine ciksa o bataktan.Ben Ferideyi ne Ömerin,ne de Yilmazin o bataktan kurtarmasini istemiyorum,Feridenin bu duruma düsmesini istemiyorum.Feride-Ömer olsun veya olmasin,Feride o bataktan kendi karariyla dönmeli.Senaristler insallah bu sese kulak verir,aksamdan beri sinir oldum.

byuzax
16-06-07, 15:40
Kanal d de ıhlamur var arkadaşlar izleyemeyenler için tekrar

byuzax
16-06-07, 15:42
[/COLOR]

Iyi halt ediyor!Neyse bu halti etmeden akillansa,ben buraya göre degilim deyip kendi kendine ciksa o bataktan.Ben Ferideyi ne Ömerin,ne de Yilmazin o bataktan kurtarmasini istemiyorum,Feridenin bu duruma düsmesini istemiyorum.Feride-Ömer olsun veya olmasin,Feride o bataktan kendi karariyla dönmeli.Senaristler insallah bu sese kulak verir,aksamdan beri sinir oldum.

abla kızma yahu :img-hyste Kız depresyonda mantıklı düşünmüyor ama ömerin ettiği laflar onu çok kırdı . bir nebze ömer itti onu batağa desem çok mu kızarsın :img-hyste

fatma-1721
16-06-07, 15:47
abla kızma yahu :img-hyste Kız depresyonda mantıklı düşünmüyor ama ömerin ettiği laflar onu çok kırdı . bir nebze ömer itti onu batağa desem çok mu kızarsın :img-hyste

Kizarim tabii,...ne akilli kizdi Feride,...bak senaristler ne hale getirdi onu.
Senin kafanda akil olmazsaÖmer,Yilmaz,Hasan,Hüseyin,......bahane,
....hicbir ask ugrunda bataga düsmeyi hakkedecek kadar degerli,önemli olamaz

byuzax
16-06-07, 15:48
Kizarim tabii,...ne akilli kizdi Feride,...bak senaristler ne hale getirdi onu.
Senin kafanda akil olmazsa Ömer,Yilmaz,Hasan,Hüseyin,......bahane,....hicbir ask ugrunda bataga düsmeyi hakkedecek kadar degerli olamaz

Ne diyeyim seni kızdırmayalım ben kaçayım bari ii yorumlar !

fatma-1721
16-06-07, 15:50
Ne diyeyim seni kızdırmayalım ben kaçayım bari ii yorumlar !

Feridenin düstügü duruma gercekten cok üzüldüm.
Niyetim seni kacirmak degildi,özür dilerim.:icon_sorr

secoms
16-06-07, 15:52
Şimdi Fİliz Yılmaz nikahının tekrarını izliyorum da,
O ne remix öyle ya :img-hyste Walla duyunca cok güldüm. Bir de kabul ediyorum dedikten sonra calmaya baslamıyor mu ? Yaz müziklerinde olur ya arakada basit bir 'bass', ondan koymuslar. Cok komik ya.

Eee reytingler böyleyse adamlarda haklı yeni para kazanma yollarına gidiyorlar. Eminim cok satılır bu albüm. Yapımcılar nasıl ödeyecekler bu izleyicinin hakkını bilmiyorum. :img-help:

arzuinan
16-06-07, 15:52
[/COLOR]

FERİDE'YE YAZIK OLDU. GÖZ GÖRE GÖRE, BAĞIRA BAĞIRA KAYBETTİK.:img-yes:

Bencede oraya girdikten sonra gördüğü manzara karşısında arkasına bile bakmadan koşar adım oradan uzaklaşmalı. Ancak o zaman yeni bir hayata yelken açabilir. O hayatta da ister Ömer olsun ister olmasın. :img-wink:

Bülent'in okuduğu o şiiri hep çok sevdim. hatta müzik başlayınca bile sanki arkasından sözler gelecekmiş gibi hissediyorum. Fakat keşke Sinan bir şiir okusaymış sahne bütünlüğü açısından daha güzel olurdu... Ayrıca bence bu durum senaryo değil, yönetmenlik hatasıdır. :img-yes:

fatma-1721
16-06-07, 16:01
Bülent'in okuduğu o şiiri hep çok sevdim. hatta müzik başlayınca bile sanki arkasından sözler gelecekmiş gibi hissediyorum. Fakat keşke Sinan bir şiir okusaymış sahne bütünlüğü açısından daha güzel olurdu... Ayrıca bence bu durum senaryo değil, yönetmenlik hatasıdır.

Haklisin arzucum,
Senaristler hata üstüne hata yapinca,yönetmen hatasini da onlara yüklemisiz.
Biz ne yazarsak yazalim,onlar hep kendi bildiklerini okuyor zaten,bulmuslar bizim gibi sadik enayi izleyicileri,ne verseler yutuyoruz,izlemeye devam ediyoruz.

sude9
16-06-07, 16:05
Şimdi Fİliz Yılmaz nikahının tekrarını izliyorum da,
O ne remix öyle ya :img-hyste Walla duyunca cok güldüm. Bir de kabul ediyorum dedikten sonra calmaya baslamıyor mu ? Yaz müziklerinde olur ya arakada basit bir 'bass', ondan koymuslar. Cok komik ya.

Eee reytingler böyleyse adamlarda haklı yeni para kazanma yollarına gidiyorlar. Eminim cok satılır bu albüm. Yapımcılar nasıl ödeyecekler bu izleyicinin hakkını bilmiyorum. :img-help:

Remix gereksizdi ve pekte hoş değildi...yanlız şu var dizi başlarken fragmanda ilk gördüğümüz renkli ampüller Filiz ve Yılmaz'ın düğününü işaret ediyormuş:) evlilikle beraber Filiz Tekiner Filiz Akın olarak sonlanmış oldu...Mualla bebeğin kolunda Tekiner soy ismini görünce verdiği tepkide görülmeye değerdi...anlamam ki kadınlar üstündeki bu baskı niye,belki kız soy isminden memnun değiştirmek istemiyor:):)

sudemnaz
16-06-07, 16:28
arkadaşlar dmax da ıhlamurlar altında çıkıyor mu?

sanırım çıkmıyor çıksaydı ben görürdüm...
dizi bittikten sonra vermeye başlayabilirler...

tuliplale
16-06-07, 17:16
Selam
Bakıyorumda çoğunluk bölümden memnun kalmamış.Aslında ne bekliyoruzki aylardır beklediklerimiz oluyor işte onlarda araya heyecan katmaya çalışıyorlar.Ben Cemsiz pekala oturup izlerim diziyi koca sezondur aşk aşk diye kıvrandım herşey güzel gidiyorken önce benim için harika olan FÖMER çiftimi harcadılar.bu senaristler yokmu neye ellerini atsa kurutuyorlar.Bu çift eskiden konuşurdu diğerlerinden farkıda oydu zaten.Birbirlerinden hiçbir şeyi saklamayıp dürüst davranırlardı .nolurdu ömer ve feridenin yılmazla filizin dolu dolu mutlu oldukları bölümleri izletselerdi son üç bölüme canları istese neler sığdırılırdı.ama yok cem olacak klasik her numara işleyecek bizede stresle izlemek düşecek....

bu arada Salih kardeşimizide kaynatmışlar hakkımızda hayırlısı olsun.balayı bukadar uzamamıştır herhalde.Salihde kayıplar listesine girdi...

sözün kısası ben bu bölümü sevdim işte ...azla yetinmeyen çoğu bulamazmış..:icon_whis

Vallaha dediklerine katılıyorum da, azla yetinme ksmına katılmıyorum. Ben daha çokunu bekliyordum. Yani tuhaf cıstak versiyon ıhlamurlar müziği, aceleden bi nikah, bitürlü ortadan kaldırılamayan bi cem delisi, Ömer Feride viraja girince son dakka bi Aynalı Aysel aşkı, hay Allahım yarabbim...

Bu arada hakkaten Salih nereye uctu? Oda Candan gibi buhar olup uçtu galiba. Bu arada düğün sonrası evlere dağılma sahnesinde koptum, Ömer Fahriyeye bi şeye ihtiyacın olursa mutlaka ara diyo, bu ne samimiyet yahu! Fahriye pek hoş görünüyodu bu bölümde ondan mı Ömer ne dediğini şaşırdı yoksa! Ben bilmem birisi çabuk Salihe haber versin..

Bide polislere koptum, bu kılıkta pikinğe mi geldiniz diye!

Neyse artık, bakalım iki bölüm daha neler görücez...

sysdll
16-06-07, 17:35

müzik ve eskiler demişken aklıma iki soru geldi ve sizinle paylaşmak istedim...(tamam kızmayın.biliyorum aklıma gelenler sizleri kızdırıyor...bkz:sysdll cem hakkında soru soruyor..:D)

neyse sorumu sorup kaçayım...:img-hyste

1-ilk bölümü izlediğiniz zaman dizi hakkında ne düşündünüz?yani bu dizi tutar yada tutmaz...vs..(hadi ilk iki yada ilk üç bölümde diyebiliriz..)

2-İntizar'ın ilk kez ıhlamurları kan ağlattığı zaman (yani ilk kez dinlediğiniz zaman şarkıyı) neler hissetiniz?yani önce fazla ilgili olmayıp sonra diziyi seyretmeye devam ederken ilerleyen bölümlerde mi etkilendiniz? yoksa ıhlamur mu?o da ne mi dediniz?

veya bu şarkı bende herhangi bir duygunun depreşmesine vesile olmuyor mu diyorsunuz??:img-hyste

(umarım yine linç edilmeyiz...:D)

forever_bim
16-06-07, 17:43
1. Görür görmez tutacağını anladım. İlk bölümde anneme bakıp bu dizi tutacak dedim tuttu da.

2. Elif-Yılmaz fener buluşmasında çald ilk defa. Çok duygulandım. Sonra en dandik yerlerde çalınca tümüyle ayağa düştü. Duymak istemiyorum.

gzd_gzd
16-06-07, 17:50
Şiirler çok hoş müzik ve şiir hiç değilse tuhaf giden senaryoda tek güzel olan şey....ama evet Ömer ağlarken şiirin Yılmaz'dan gelmesi biraz tuhaf olmuş...Bülent bence en iyi şiir okuyan kişi ama Sinan'da güzel okuyor:good:

kesinlikle katılıyorum
şiir çok güzeldi ama ömer ağlarken fonda yılmaz ın sesini duymak
çok garip geldi bana
keşke aynı şiiri Ömer okusaymış,o ağlama sahnesi için:icon_whis :icon_whis

sysdll
16-06-07, 17:56

ister versinler ister vermesinler...nasıl olsa elimizin altında kaynak mevcut.kendi sitelerinden bölümleri yayınlıyorlar...iş onları indirmeye kaldı..o da az kaldı..:img-hyste :img-hyste

denizim_
16-06-07, 18:11
Dun geceki bolum bence siradan bir IA bolumuydu. O yuzden forumdaki tepkilere biraz sasirdim. Biz bundan kotulerini de seyrettik. Senaryonun geldigi bu noktada ve aldigimiz tuyolar dogrultusunda ben daha fazlasini beklemiyordum dogrusu. Ikinci sezonun Cem'in uzerine kuruldugunu hepimiz biliyoruz. Bu sezon dizi aksiyona sapmayi tercih etti. Duygular, karakterler arasindaki iliskiler cok daha ikinci planda kaldi. O nedenle kimin ne yaptigina, ya da neden yaptigina anlam veremedigimiz zamanlar oldu. Yine o yuzden karakterler degisti gibi geldi bize. Olaylarin alti iyi doldurulamadi. Simdi dizinin bitimine iki bolum kalmisken senaristlerin birden baska seylere yogunlasmasini beklemek hayal. Boyle geldi, boyle de bitip, gidecek bu sezon. Oyunculari sevmesek bu hikayeyle coktan kopmus olurduk bu diziden zaten..

Bolume gelince..Bu bolumun kahramani da Cem'di tabii ki. Cem'in yeniden ortaya cikisi herkesi tedirgin etti. Ne bebek, ne nikah Cem'in yarattigi huzursuzlugu dagitamadi. Ben forumdaki cogu kisinin aksine bu bolum Filiz ve Yilmaz'i birbirlerine karsi daha yakin ve sicak buldum. Bebek dogali henuz birkac gun olmusken fazla romantik olmamalarini/olamamalarini da cok dogal buluyorum. Aranizda cocugu olanlar bana hak verecektir. Ilk gunler ozellikle anne icin herseyin merkezi bebektir. Gozu baska birsey gormez. Hormonlari bile o yonde degismistir. Baba da bu yeni duruma adapte olmaya calisan bir saskinlik icerisindedir. Birbirlerine duyduklari sevgi baska bir form almis, aralarindaki bag daha da guclenmistir ama romantiklik anlayisi da biraz sekil degistirmistir dogal olarak. En azindan bir sureligine. Ustelik, o kadar zor bir dogumdan sonra Filiz yine cok iyi bir durumda. Normalde hala yaralarinin acimasi ve gece zirt pirt emzirmeye kalktigi icin tek isteginin uyku olmasi gerekirdi Filiz'in. Ustune bir de Cem tedirginligini ekleyin. Ben sadece dugunden soz edilirken Yilmaz'in Filiz'in mahalle dugunu isteyisini hatirlamasini bekledim. O yonde birkac laf edip, gonlunu alabilirdi. Ya da hep bekledigimiz cicekleriyle. Gecmis konusmalarini unutmadigini gosteren ufak bir jest yapsa hos olurdu ama onu da icinde bulundugu karisik duruma verelim artik.

Simdi cikmam gerekiyor ama sonra devam ederim bolumde dikkatimi cekenlerle.

fatma-1721
16-06-07, 18:48
Dun geceki bolum bence siradan bir IA bolumuydu. O yuzden forumdaki tepkilere biraz sasirdim. Biz bundan kotulerini de seyrettik.

Sevgili denizim,yazdiklarinda tabiiki haklisin,siradan bir IA bölümüydü,ama forumdaki tepkinin büyük bir kismi da Feride karakterinin getirildigi duruma karsiydi.En azindan benim en büyük tepkim bunaydi.
Feride Ömere sözlesmeyi,herseyi,..anlatti,tamam gec kaldi ama yine de anlatti.Ömer de buraya kadar,kizmis da olsa ,Ferideye hala sahip cikiyordu.Daha sonra poliste vesika olayi cikti ortaya ve Ömerin düsünceleri degisti,Ferideye artik birlikte olamayacaklarini,birbirlerine uygun olmadiklarini söyledi.Ömerin o anki ruh halini anlasam da,yine de ona biraz kizdim.Feride oraya kadar ve hatta daha sonra mükkemel davrandi.Hem Feride ,hem Ömer davranmalari gerektigi gibi davrandi,aralarinda gecen replikler de cok uygundu ve ikisi de mükkemmel bir oyunculuk sergiledi.Ama Feridenin "Ben buraya aitim deyip"pavyona dönmesi,beni mahvetti.Iste senaristlere isyanim bu noktada basladi,yolunda giden bir aski mahvettiler yetmedi,birde kizi eski yasantisina,calistigi pavyona ugurladilar.Finale iki bölüm kala bu yapilir mi?

Yilmaza olan en büyük tepkim de bebegi ve Filizi yanliz biraktigindan.Ömerle Feride hakkinda konusmasi sabahi bekleyemez miydi?Gerce bunun cezasini haftaya cekecekler,yani bu sahne önümüzdeki hafta olacaklarin baslangici.
Birde senin de yazdigin eksik olan ufak jestler,ama bunlardan da, Yilmazin gecen bölüm Asliyla aralarinda gecen konusmayi hatirlayip,beterin beteri var deyip vazgectim.

!!SévNuR!!
16-06-07, 19:10
dünkü bölü bence çok güzeldi özelliklede filiz ve yılmazın sahneleri:img-yes: ömere ve ferdieye çok üzüldüm yaaa :icon_sorr bu arada remix gerçekten çok güzeldi benim çok hoşuma gitti walla :) Ihlamurlar Altındanın hiç bitmesini istemiyorum yaaa :icon_sorr

sudemnaz
16-06-07, 19:31
müzik ve eskiler demişken aklıma iki soru geldi ve sizinle paylaşmak istedim...(tamam kızmayın.biliyorum aklıma gelenler sizleri kızdırıyor...bkz:sysdll cem hakkında soru soruyor..:D)

neyse sorumu sorup kaçayım...:img-hyste

1-ilk bölümü izlediğiniz zaman dizi hakkında ne düşündünüz?yani bu dizi tutar yada tutmaz...vs..(hadi ilk iki yada ilk üç bölümde diyebiliriz..)

2-İntizar'ın ilk kez ıhlamurları kan ağlattığı zaman (yani ilk kez dinlediğiniz zaman şarkıyı) neler hissetiniz?yani önce fazla ilgili olmayıp sonra diziyi seyretmeye devam ederken ilerleyen bölümlerde mi etkilendiniz? yoksa ıhlamur mu?o da ne mi dediniz?

veya bu şarkı bende herhangi bir duygunun depreşmesine vesile olmuyor mu diyorsunuz??:img-hyste

(umarım yine linç edilmeyiz...:D)
cevap 1 : dizinin ilk bölümlerini izlemedim çünkü tanıtım fragmanlarında elifle yılmaz vardı elifi sevmemiştim bana çok soğuk gelmişti filiz daha güzel onunla olsaydı izlerim demiştim sonra kaldırılsın diye dua etmiştim :P
ne zaman filizle yılmazı yan yana gördüm işte budur ddim ve izledim dualarım tersine döndü inş. dizi tutar diye :D
cevap 2: şarkıyı yılmazla elifi gösterdikleri bir sırada verdikleri için sevmemiştim kızmıştım ama içten içe ezberliyordum...
linç edilecek biri varsa o da cem :D:D:D
şaka şaka o kendi kendine ölsün
kimse elini kana bulamasın...

sude_19
16-06-07, 19:41
daha tekrarı izlemedim ama şunu söyleyebilirimki bir arkadaşımında dediği gibi 73.bölümdeki heyecan ve gerilim sonraki bölümlerde ol-ma-dıı :( :(

hele hele ben son bölümlerde Yılmaz beyimizi hiç ama hiç iyi bulamıyorum, filiz çok iyi oynuyor, değişmedi hiç, hatta gün geçtikçe oyunculuğunu daha çok beğenmeye başlıyorum ama Bülent İnal neden Filiz'e bakarken eski Yılmaz gibi değilsiniz, filiz'de değil ama sizde çok değişiklikler var, çok soğuk ve donuksunuz üzgünüm, beğenmiyorum sizi son zamanlarda.

o birbirlerine bakarken eriyen, uçup giden, kilitlenen iki aşık nerede, o duygu, heyecan, o tutku nerede ?

ben göremiyorum, göreniniz var mı ???:icon_sorr :icon_whis

son olarak söylemek istediğim ana gibi yar olmaz, bebeğinden bir an olsun gözlerini ayırmak istemeyen Filiz'i o kadar çok beğendim ki anlatamam, "ama uyursam, ya bir daha onu göremezsem", "bak söz ver bir an olsun gözlerini üzerinden ayırmayacaksın" diyen filiz uyuyunca olanlar oldu,

filiz yılmaz'a
yılmaz ekrem'e
ekrem hüseyin'e
hüseyin nakavt:img-pilot :img-cool2

gelde sinir olmaaaaaaaaaaa

ayıkla pirincin taşını yılmaz beyy

byuzax
16-06-07, 19:43
Feridenin düstügü duruma gercekten cok üzüldüm.
Niyetim seni kacirmak degildi,özür dilerim.:icon_sorr

yok abla benim işim vardı o yüzden çıktım ;) ben hiç alınır mıyım size ? :D Bu arada duygu sömürüsü mü yapsam sana hemen yumuşadın :img-hyste

fatma-1721
16-06-07, 20:06
o birbirlerine bakarken eriyen, uçup giden, kilitlenen iki aşık nerede, o duygu, heyecan, o tutku nerede ?

ben göremiyorum, göreniniz var mı ???

Sevgili Sudecim;Bülent Inal`a haksizlik etmeyelim,adama yazdiklari senaryoya,repliklere bak,önceki bölümde Yilmaz-Asli konusmasini hatirla,....saskin,endiseli,...bir tavir takindi Yilmaz,bu da senaryo geregi galiba.Birbirlerine bakarken ki o eski tutku yerini birazda bebeklerine birakti,daha yeni bebek sahibi oldular,Cem sorunu malum,.....tabii Yilmazin yapmasi gereken kücük jestler eksik ama bunu da saskinligina verelim artik.Ama Bülent Inalin oyunculuguna hayranim,hele o son bölümde,yangini Cemin cikarttigini anladiginda,onun ve Ömerin oyunculugu süperdi.:img-wink:

yok abla benim işim vardı o yüzden çıktım ben hiç alınır mıyım size ? Bu arada duygu sömürüsü mü yapsam sana hemen yumuşadın

Sevgili byuzax;
Ben bana kirildigini sanmistim,öyle olmadigina sevindim.
Duygu sömürüsüne pabuc birakmam ben.:img-wink:

sude_19
16-06-07, 20:12

Sevgili Sudecim;Bülent Inal`a haksizlik etmeyelim,adama yazdiklari senaryoya,repliklere bak,önceki bölümde Yilmaz-Asli konusmasini hatirla,....saskin,endiseli,...bir tavir takindi Yilmaz,bu da senaryo geregi galiba.Birbirlerine bakarken ki o eski tutku yerini birazda bebeklerine birakti,daha yeni bebek sahibi oldular,Cem sorunu malum,.....tabii Yilmazin yapmasi gereken kücük jestler eksik ama bunu da saskinligina verelim artik.Ama Bülent Inalin oyunculuguna hayranim,hele o son bölümde,yangini Cemin cikarttigini anladiginda,onun ve Ömerin oyunculugu süperdi.:img-wink:

evet haklı olabilirsin, muhakkak senaryonun etkiside var farkındayım ama bana yinede bişeyler eksik gibi geliyor.

ama son sahnede ki Yılmaz'ın tepkisini bende çok beğendim, ismi söylemeden önce Ömer'le bakışırlarken gözleriyle anlattılar anladılar durumu ve yılmaz "cem" diye dile getirince de fırladılar, tüylerim ürperdi.:sad53:

BestFan
16-06-07, 20:19
Yanlış mı yazılmış yoksa dizi uzayacak mı?

arkadaşlar ıhlamurlar altında nın resmi sitesinde çok ilginç bir ifade var. AYNEN KOPYALIYORUM. "2 sezondur beğeniyle izlediğiniz "Ihlamurlar Altında" dizisi, bu cumadan(15 Haziran 2007) itibaren son üç (final) bölümüyle KanalD ekranlarında."
Ne demek şimdi bu 15 hazirandan itibaren son 3 bölüm? Yoksa senaristler sonunda farkına mı vardılar bu kadar olayın 2 bölümde çözülemeyeceğinin.bye

yelda92
16-06-07, 20:21
cevap 1 : dizinin ilk bölümlerini izlemedim çünkü tanıtım fragmanlarında elifle yılmaz vardı elifi sevmemiştim bana çok soğuk gelmişti filiz daha güzel onunla olsaydı izlerim demiştim sonra kaldırılsın diye dua etmiştim :P
ne zaman filizle yılmazı yan yana gördüm işte budur ddim ve izledim dualarım tersine döndü inş. dizi tutar diye :D
cevap 2: şarkıyı yılmazla elifi gösterdikleri bir sırada verdikleri için sevmemiştim kızmıştım ama içten içe ezberliyordum...
linç edilecek biri varsa o da cem :D:D:D
şaka şaka o kendi kendine ölsün
kimse elini kana bulamasın...

ya yazdıklarına inanamıyorum kelimesi kelimesine katılıyorum çünkü hepsini kelimesi kelimesine yaşadım elif-yılmaz çiftini fragmanda gördüm gıcık oldum bir tek filizi sevdim tanıtımda ve hiç izlemdim ilk bölümleri fakat yakın arkadaşım diziyi izliyordu ben intizarın şarkısnı diziyi izlmediğim hiç duymamıştım sonra arkadaşım radyoda dinlerken bende dinledim duydum ıyy ne biçim bir şarkı bu türkü gibi dedim ama bir yandında şarkı dilime yapıştım tüm gün içimde çalıp duruyo ve bir gün fragmanda filizle yılmazı bakışırken gördüm önce bende dedim yılmaz elifi sevmiyormuydu heralde elifi kıskandırmak için yapıyor arları açık galiba dedim fakat filizle yılmaz öyle süper bakışıyorlardıki bu bakışların bir oyun olduğa inanmak imkansızdı neyse fırtınayı izliyorum ben by

esra2
16-06-07, 20:47
Yanlış mı yazılmış yoksa dizi uzayacak mı?

arkadaşlar ıhlamurlar altında nın resmi sitesinde çok ilginç bir ifade var. AYNEN KOPYALIYORUM. "2 sezondur beğeniyle izlediğiniz "Ihlamurlar Altında" dizisi, bu cumadan(15 Haziran 2007) itibaren son üç (final) bölümüyle KanalD ekranlarında."
Ne demek şimdi bu 15 hazirandan itibaren son 3 bölüm? Yoksa senaristler sonunda farkına mı vardılar bu kadar olayın 2 bölümde çözülemeyeceğinin.bye

ne simdi dizi 81. bolumdemi bitiyor, ayy hic bitmesin isterim ama napalim her dizinin bir sonu... umarim bi ve tb yeni bir dizide gorebiliriz!

SBR
16-06-07, 21:02
ne simdi dizi 81. bolumdemi bitiyor, ayy hic bitmesin isterim ama napalim her dizinin bir sonu... umarim bi ve tb yeni bir dizide gorebiliriz!

sevgili arkdaşım o yazı benim bildiğim 77 den sonra konuldu 80 de biteceğini biliyorum ben :img-wink:

asslli
16-06-07, 21:04
ben bu bölümü hiç beğenmedim oyunculuk açısından demiyorum ama çok soğuk geldi bana özellikleyılmaz & filiz sahneleri yılmaz filize aslıya bakar gibi bakıyo,öpüşü gülüşü filiz'e bakışı zoraki gibi geldi bana nerde o eski filiz yılmaz dedim ve çok üzüldüm ayrıca yeter artık ben o cem psikosunu görmek istemiyorum en mutlu gün nikah günü psikopatın elinde bir silah yılmazı vurcak vurmayacağını ama olsun çok saçma son bölümleri bari gerilmeden izleyelim ama taktir ettim cemi süt anneyi bile düşünmüş helal olsun adama

SBR
16-06-07, 21:10
bu bölümü izlerken gerilmemek elde değil zaten..:img-wink: halen bir sir sürü soru işareti var ama 2 bölüm kaldı ben bu bölümde bazı şeylerim çözülmesini beklerdim... (nalan-kerem olayı gibi) ama maalesef senaryo 2.sezondan beri sürdürdüğü uyuşukluğu devam ettirmekte paldır kültür bür final bekliyorum ...:img-wink:

şimdi baktım resmi siteye oyuncak bebekli resmi koymuşlar olacak iş değil bu nasıl pazarlama anlayışı:img-help: nasıl oyuncak bebekli resim oraya konuyor pes .kanal d resmi site yönetimi sınıfta kalmış olacak iş değil:img-yes:

psilomelan
16-06-07, 21:18
ne yazıkki bu senaristlerin 2. sezondan itibaren diziyi ve karekterlerini adım adım sabote ettiklerine şahit olduk ve gelinen noktada öyle bir çıkmaza düştülerki bence ne yapacaklarını onlarda bilmiyo bu saatten sonra. denize düşenin yılana sarılması gibi cem gibi bir psikopata sarıldılar ve onun karşısında bütün karekterleri çaresiz kılarak olayların merkezine bu karekteri yerleştirdiler bunun sonucundada başta dizi karekterleri olmak üzere dizi büyük bir dejenerasyona uğradı ve ne yazıktırki gelinen noktada en güçlü karkter olarak sayın pisikopatımız var ve onun uğruna herşeyi hatta aile olgusunu bile yoksayarak dizideki cereyan eden olayları bu karektere göre kurguluyolar ve ne yazıktırki bu karekter gizli özne gibi baş role yerlemiş ve bütün herşey 2. sezondan beri onun akıl almaz istekleri doğrultusunda ilerliyo ve herşeye bu karekter yön veriyo millete bu eziyeti çektirene kadar kaldırsınlar diziyi yayından olsu bitsin ne diye halen ısrar ediyolar kendi dayatmalarında anlamak mümkün değil!!!! bu arada sayın senaristlerimizi de canı gönülden tebrik etmeden geçemeyecem çünkü ego tatmini denen şey ancak u kadar mümkün olur zorlasanızda bunun ötsine geçemezsiniz ama ileriki bölümlerde bunuda başaracaklarına ben kesinlikle eminim!!!!

yelda92
16-06-07, 21:21
Fatma1721

......................

sana katılıyorum off keşke filizle yılmaz hep kavga etse ayrılık olsa çünkü böyle olunca birbirlerine olan aşkı özlemin tavana vuruyo ayrılık olunca acı çekilince daha güzel oluyor aşk vede kavuşma anlarıda süper oluyo bence finale kadar ayrı kalsalarda süper olurdu şimdi birlikteler ama çok sıkıcı oldu sürekli seni seviyorum demeler falan vıcık vıcık ben valla 78.bölümde hani filiz gazeteyi görüp yılmaza bağırınca çok mutlu oldum onlar ayrıyken daha güzel oluyor acı çekiyorlar hele şimdi bebek kaçırılcak yılmaz pişmanlıktan ölicek çünkü filiz bebeğim sana emanet demişti öyle uyumuştu halbuki yılmaz yalnız bıraktı onları yani filiz yılmaza bağırıp çağırıcak ben sana demiştim diycek sen hiç beni dinlemdin bana inanmadın bebeğim canım giitti diycek sinir krizleri geçircek falan filan...

esra2
16-06-07, 21:22
sevgili arkdaşım o yazı benim bildiğim 77 den sonra konuldu 80 de biteceğini biliyorum ben :img-wink:

ya ksusura bakamatin finallerim oldugu icin bazen ters yaza ve okuyorum kafam dersle dolu, trde okul bitti herkes tatilde ama burda iki hafta daha okul var bizim finalleri burda bu hafta bitiyor ve biz tatile giriyoruz o son bi hafta ise tatil, dedigim gibi eger terslikle ters yazarsam, simdiden ozur dilerim!

SBR
16-06-07, 21:29
gerçekten daha önce görülmeyen senaryosuyla ıhlamurlar altında gerçekten süper başlamıştı oyuncularda iyiydi..ama ne varki sezon sonunda senarist grubun değişmesi diziyi çok kötü etkiledi..bununla beraber dizideki güçlü karakterler birer birer diziden kopartıldı..elif,sustalı kemal ,erol tekiner bunlar dizide önemli karakterlerdi bunların gitmesiyle dizi ağır bir yara aldı bana göre..yeni isimlerde dolduramadı diziden ayrılanları bir cem üzerine kuruldu bütün senaryo..:good: daha sonrada mantık hataları ,karakter arasındaki ruhsuzluk ve duygusuzluk peşi sıra geldii..:img-yes:

gerçekten çok inatçı bir izleyici varmış sırf meraktan bu eziyete katlanıyorlar ..her şey bu kadar kötüyken birde kanalın yaptığı hatalar gerçekten inanılır gibi değil(oyuncak bebek olayı) ... güzel başlayan bu rüya benim için bir kabus gibi sona erecek ıhlamurlar altında yı iyi bir dizi olarak hatırlamak isterdim:icon_sorr

medsul
16-06-07, 21:29
yılmaz degilmiydi filize mahelle düğünü yapacağini ve gelinlik giydireceğim diye söz veren şimdi yılmaz filizin gözünün içine baka baka ne gerek var düğüne
nikah yapariz diyen
şimdi tamam cem meselesi vardi bbebek için bir an önce nikah kıyılmaliydi
ama yılmaz filizi karşisina alıp bak şimdilik nikah yapariz daha sonra düğünümüzü
gelinliğini giydirecem sana benimde en cok istediğim şey seni gelinlikler
içerisinde görmek demeliydi ben cok bekledim cokta beklerim anlaşilan:icon_sorr
filiz ölümlerden döndü,dogum yapti gelin oldu ama yılmaz bir küçük hediye mi aldi yada bir buket çiçek mi aldi bu kadarda olmazki canım
en azından bir hediye alir ben coktaktim bu konuya kafayi
yılmaz&filiz birbirlerine baktiklari zaman aşklari tutkulari nerde
yılmaz&filiz evlenmek ne kadar cok istediler sonunda evlendiler ama
hiç bir şey yoktu mutluluklarini hissedemedim:icon_sorr
bunun oyunculukla alakasi yok sacama özensiz sahne ve repliklerle alakasi var

SBR
16-06-07, 21:32
ya ksusura bakamatin finallerim oldugu icin bazen ters yaza ve okuyorum kafam dersle dolu, trde okul bitti herkes tatilde ama burda iki hafta daha okul var bizim finalleri burda bu hafta bitiyor ve biz tatile giriyoruz o son bi hafta ise tatil, dedigim gibi eger terslikle ters yazarsam, simdiden ozur dilerim!

yok sevgilli arkadaşım ne özürü canım :happy0064 sen takma kafana ...:img-wink: zaten böyle giderse öyle olacak bu kadar konu hangi arada bitirilecek gerçekten merak ediyorum :img-wink:

medsul
16-06-07, 21:35
gerçekten daha önce görülmeyen senaryosuyla ıhlamurlar altında gerçekten süper başlamıştı oyuncularda iyiydi..ama ne varki sezon sonunda senarist grubun değişmesi diziyi çok kötü etkiledi..bununla beraber dizideki güçlü karakterler birer birer diziden kopartıldı..elif,sustalı kemal ,erol tekiner bunlar dizide önemli karakterlerdi bunların gitmesiyle dizi ağır bir yara aldı bana göre..yeni isimlerde dolduramadı diziden ayrılanları bir cem üzerine kuruldu bütün senaryo..:good: daha sonrada mantık hataları ,karakter arasındaki ruhsuzluk ve duygusuzluk peşi sıra geldii..:img-yes:

gerçekten çok inatçı bir izleyici varmış sırf meraktan bu eziyete katlanıyorlar ..her şey bu kadar kötüyken birde kanalın yaptığı hatalar gerçekten inanılır gibi değil(oyuncak bebek olayı) ... güzel başlayan bu rüya benim için bir kabus gibi sona erecek ıhlamurlar altında yı iyi bir dizi olarak hatırlamak isterdim:icon_sorr

söylediklerine katilmamak mümkümü sbr :img-yes: yaaa tamam bizde demiyoruzki hep ilk sezonki gibi olsun bunun olmuyacağini biliyorum
çünkü ilk sezon zaten konun gelişimi oyuncuların taninmasi felan filan
bir dizi hangisi olursa olsun ilk sezon daha bir güzl olur
ama bu kadarida fazla be kardeşim mantık hatalari,acıklanmayan sır kalan gercekler,karekterlerin ani değişimi,bir tavrının bir tavrını tutmamasi,
diziinin gidişati olan konuların hemem unutulup afedilmesi
dogru düzgün konuşamama,duygusuzluk bu kadarda olmaz olmaz

her zaman diyiyorum senaritler yatsin kalsin bizeim gibi sadik bir izleyicisine
dua etsin tabi birde oyunculara yoksaa bu kadar iyi reytinler almazlardi
ama yinede aklımda iyişeyler kalacak bu dizi bittikten sonra
en azından bize gercek oyuncularla taniştirdi:img-yes:

SBR
16-06-07, 21:39
söylediklerine katilmamak mümkümü sbr :img-yes: yaaa tamam bizde demiyoruzki hep ilk sezonki gibi olsun bunun olmuyacağini biliyorum
çünkü ilk sezon zaten konun gelişimi oyuncuların taninmasi felan filan
bir dizi hangisi olursa olsun ilk sezon daha bir güzl olur
ama bu kadarida fazla be kardeşim mantık hatalari,acıklanmayan sır kalan gercekler,karekterlerin ani değişimi,bir tavrının bir tavrını tutmamasi,
diziinin gidişati olan konuların hemem unutulup afedilmesi
dogru düzgün konuşamama,duygusuzluk bu kadarda olmaz olmaz

her zaman diyiyorum senaritler yatsin kalsin bizeim gibi sadik bir izleyicisine
dua etsin tabi birde oyunculara yoksaa bu kadar iyi reytinler almazlardi
ama yinede aklımda iyişeyler kalacak bu dizi bittikten sonra
en azından bize gercek oyuncularla taniştirdi:img-yes:

elbette bende de yeri olacak bu dizinin :img-wink: ama maalesef bu büyü kayboldu:icon_sorr ... doğru ilk sezonlar her zaman daha güzeldir ..zaten bu senarist grubunun elinde müthiş bir avantaj vardı ama bunu kullanmadılar ne yazık ki..bir kötü karakter üstünde diziyi döndürmek gerçekten facia bir durum..:img-wink:

sudemnaz
16-06-07, 21:49

yazdıklarına katılıyorum...eksiksiz yazmışsın
dizinin eski tadının senaristler aldı götürdü
inatçıyız hem de çok
keşke bunu duyan olsa :D

arkadaşlar yılmaz cemden korktuğu için düğün yapmaktan vazgeçti düğün olsa filizle bebeği korumak daha zor olur diye düğün istemedi ve filizin bu durumdan haberi yoktu...
final bölümünde düğün olacak merak etmeyin filiz gelinlikgiyecek her şey güzel olacak :D haya letmek bile güzel...
mutlu sona sadece iki hafta var
hazır mısınız???

SBR
16-06-07, 21:55
inatçıyız hem de çok

arkadaşlar yılmaz cemden korktuğu için düğün yapmaktan vazgeçti düğün olsa filizle bebeği korumak daha zor olur diye düğün istemedi ve filizin bu durumdan haberi yoktu...
final bölümünde düğün olacak merak etmeyin filiz gelinlikgiyecek her şey güzel olacak :D haya letmek bile güzel...
hazır mısınız???

ben hazır değilim efem bu senarist grubu son 20 dk. finali yapar dizi bitiminde de son diye yazar ...:good: düğün konusuna bende katılıyorum sonuçta ortada cem gibi bir tehdit var ama yapılan yine yanlıştı yani madem öyle bir tehdit var mahallenin ortasında düğün yapmak niye??? git nikah dairesine bitir işi orda...yapılan çok büyük hatalar var dizide ve bu hataların biteceğide görünmüyor:good:

fatma-1721
16-06-07, 21:57
Bugün diziyi tekrar tekrar izledim ,iki defa izledigimde yine Feride-Ömer sahnelerine takildim,o derece takildim ki Yilmaz-Filiz sahnelerini adeta es gectim.Hem Ömere,hem Ferideye cok ama cok üzüldüm,ikisi de mükemmeldi,müthis bir oyunculuk sergilediler.Feride sonuna kadar saglam durdu,...sonunda nasil o pavyona geri döndü ?Umarim bu hatasindan geri adim atar.Forumdakiler,özellikle Hasan gibi Ömeri sevenler bana kizacaklar biliyorum ama ben Ferideyi hala seviyorum....Ömeri de cok seviyorum,Feride onu üzdügü icin kizginim ama Feride de cok üzüldü ve sonunda da yapabilecegi en büyük yanlisi yapti....insallah Feride icin cok gec olmaz

Neyse diziyi ücüncü kez izledigimde ancak Filiz-Yilmaz sahnelerine konsantre olabildim.Filiz cok güzel bir oyunculuk sergiledi,anneligi,korkularini,...cok güzel yansitti.Filizin rüyasina takildim biraz,...Aslinin oglunu kurtarmis olmasina baglayacaktim ama rüyanin icerigi baska seyler söylüyor,...umarim önümüzdeki bölümlerin bir habercisi degildir,....icinden cikamadim.

Yilmazin oyunculugunu da cok begendim,bukadar telas ve endise icinde
romantizme fazla yer yoktu,galiba Yilmazi bu konuda haksiz yere elestirdik.Bazi yapilmasi gereken jestler vardi tabii ama bunu da Yilmazn saskinligina ve endisesine verelim diyorum.
Ama nikah kiyilmasi konusundaki repligi felaketti "nikah kiyilmadan bunlar bizi kari-koca olarak görmeyecek"pes yani,bu repligi yazanin aklina sastim kaldim.
Fakat Filize söz verip onu ve bebegi yanliz birakmasinin cezasini cok agir ödeyecek Yilmaz.

Mualla mükemmeldi !Sevgi,anlayis,...bütün duygulari cok güzel yansitti ,hele oglunu bebegin soyadi ve nikah konusunda uyarmasi,hatta azarlamasina bayildim.Meltem Savciyi bir kez daha tebrik ediyorum!

Müjgan karakterini de cok begendigimi yazmadan gecemeyecem.

Bölüm aslinda fena bir bölüm degildi,buna bölümü dört
defa izledikten sonra karar verdim.Bu kadin zir deli diyeceksiniz ama deyin,bende diyorum zaten.
Simdilik bu kadar, diziyi defalarca izledikten sonra uzun bir bölüm yorumu yapacak halim kalmadi.

feride-ömer
16-06-07, 21:57

merhaba arkadaşlar bu gün ıhlamurlar altındanın cd sine bakmaya gittim gelmemiş daha bende ayırttım pazartesi alıyorum müzikleri dinliycem isteyen varsa pazartesi gönderebilirim :img-wink: ayrıca sevgili sbr katılıyorum çok güzel bir yorum olmuş dizi bir sezon içinde nasıl katledilmiş anlatmışsın ellrine sağlık off diznin böyle bitmesini istemezdim ama ne yaparsın senaristlerimiz berbat etti dizi bak yine kötü oldum böyle giriş yaptım bu gün daha yeni ısınıyorum herkese iyi yorumlar:img-wink: :happy0064

sudemnaz
16-06-07, 22:02
ben hazır değilim efem bu senarist grubu son 20 dk. finali yapar dizi bitiminde de son diye yazar ...:good: düğün konusuna bende katılıyorum sonuçta ortada cem gibi bir tehdit var ama yapılan yine yanlıştı yani madem öyle bir tehdit var mahallenin ortasında düğün yapmak niye??? git nikah dairesine bitir işi orda...yapılan çok büyük hatalar var dizide ve bu hataların biteceğide görünmüyor:good:
:img-hyste haklısın ama umut etmek kötü bir şey mi
hiç mi hakkımız yok güzel bir son izlemeye bakarsınız birileri duymuştur sesimizi bizi şaşırtan güzel bir son hazırlıyorlardır
bu kadar umutsuz olmak niyeee
nikah bahçede oldu çünkü polisler devriye geziyor sokağın başı va sonu korumalarca kuşatılmış ama cem içeri girebildi çünkü o yılanımsı bişi

mutlu bir son için cemin ölmesi şart oldu...

feride-ömer canım ben de albümü alacağım onlara ait elimde bir şeyler olmalı imzalı resimleri dışında...
hmm bi de şiirler var...

SBR
16-06-07, 22:04
merhaba arkadaşlar bu gün ıhlamurlar altındanın cd sine bakmaya gittim gelmemiş daha bende ayırttım pazartesi alıyorum müzikleri dinliycem isteyen varsa pazartesi gönderebilirim :img-wink: ayrıca sevgili sbr katılıyorum çok güzel bir yorum olmuş dizi bir sezon içinde nasıl katledilmiş anlatmışsın ellrine sağlık off diznin böyle bitmesini istemezdim ama ne yaparsın senaristlerimiz berbat etti dizi bak yine kötü oldum böyle giriş yaptım bu gün daha yeni ısınıyorum herkese iyi yorumlar:img-wink: :happy0064

sanada merhaba sevgili arkadşım hak etti diziyi batırdı yeni senarit grubu ama merak işte ..:img-wink: yoksa çekilcek çilemi bu yaww değil mi ama:good: ... bir şekilde bunu da görmüş olduk dizilerdeki en önemli ayrıntı senarist grup.. tabii oyuncularda önemli ama bizim dizinin durumu ortada sırf merak ve oyuncuların performansı için diziye bakıyor çoğu kimse :img-wink:

feride-ömer
16-06-07, 22:04
inatçıyız hem de çok

hazır mısınız???

bende hazır değilim bir sezonda karakalem gelirse ancak toparlarım kendimi düğün olacak ama senaristler düğündede cemi çıkarırlar ortaya merak etmeyinsiz offf çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali:sad53: :icon_sorr

SBR
16-06-07, 22:07
:img-hyste haklısın ama umut etmek kötü bir şey mi
hiç mi hakkımız yok güzel bir son izlemeye bakarsınız birileri duymuştur sesimizi bizi şaşırtan güzel bir son hazırlıyorlardır
bu kadar umutsuz olmak niyeee
nikah bahçede oldu çünkü polisler devriye geziyor sokağın başı va sonu korumalarca kuşatılmış ama cem içeri girebildi çünkü o yılanımsı bişi

mutlu bir son için cemin ölmesi şart oldu...

feride-ömer canım ben de albümü alacağım onlara ait elimde bir şeyler olmalı imzalı resimleri dışında...
hmm bi de şiirler var...

umut etmek tabii iyi bir şeydir ama bu biraz hayal bence senarit grubunu gidişatı belli 2.sezondan beri ve ben hiç bir düzelme göremedim ..maalesef:img-wink: bak hatırlattığın iyi oldu:happy0064

mutlu bir son için;

handan ve feride ölsün (cemde ölebilir)

sudemnaz
16-06-07, 22:08
bende hazır değilim bir sezonda karakalem gelirse ancak toparlarım kendimi düğün olacak ama senaristler düğündede cemi çıkarırlar ortaya merak etmeyinsiz offf çok kötüyüm ne olucak bu dizinin hali:sad53: :icon_sorr
canım ya yapma lütfenn cemin düğünde ne işi var yok öyle bişi cem düğüne gelmeyecek çok güzel bir düğün olacak..
kötü olma iyisin iyi...
27.bölümü izliyorum ne kadar güzel bir bölümmüş
elifi de özlemişim ya sevmezdim onu ama
diziye renk katıyorduu çok kızardım ona ömeri sevmiyor diye:D

sude9
16-06-07, 22:10
Fatma ellerine sağlık...Feride-Ömer senaristlerimiz tarafından muhakkak birleştirilecek ama başlarına ördükleri olay kolay kolay unutulacak ve mazur görülecek olay olmaktan çıktı...Yılmaz'ın repliğine gelince sabah değindim kesinlikle yanlış,hatalı ve doğru olmayan mesaj..diyecek söz yok

Diziyi 4 kez izlemen büyük sabır...2.kez izledim daha da izlemeyi düşünmüyorum..belki uzun bir süre sonra hatıralar canlansın diye:)

Oyuncular işi büyük ölçüde