PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 24

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

sudemnaz
17-06-07, 23:06
ne oldu yaww handan bence hiçte iyi değil tamam belki şu ara biraz toparlamış olabilir ama bu önceki yaptıklarını değiştirmez efem..yahu ben ne günahıın alacam yaptıkları ortada yaww:img-wink: neyse handan için kesin bir şey söylemiyecem daha:good: sana iyi bir gün diliyorum o zaman bol bol foto çek bari:good: :happy0064 dediğin doğru olabilir zaten son bölümü çekiceklerdir artık bakalım neler olacak:img-wink:

mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün(feride şart değil)
hatasız kul olmaz handan hatasının bedelini ödedi
kendini affettirdi...
cem ölünce her şey çok güzel olacak filizle yılmazın düğünü olacak
ömerde bir şekilde ferideye döner ceyda ya bari bu bölümde birini bulsalar...
seviyorum ceydayı senaristler ona kötü bir şey yapmadı Allahtan filiz başta onu sevmiyordu muratla ceyda yan yanaydılar bizim kız kıskançtı biraz ama yılmaza aşık olunca ceyda sorun olmadı çok iyi arkadaş oldular...ceyda için ideal eş aranıyor aslında ömer olurdu yaw...
mutlu bir final için cem 10. kattan atlasın ölsün :Dçok canice oldu kalp krizi geçirsin...

arzuinan
17-06-07, 23:09
keşke 2. sezon bu kadar çok aksilik yaşamasaydık demekten kendimi alamıyorum. Dizimi seviyorum biticeği için üzülüyorum da, ama kahretsin bitiyor-bitmesin gibi bir düşüncem yok. Bizim gibi sadık izleyicileri bile bıktırdıkları için sevgili senaristlerimizi kutluyorum....

feride-ömer
17-06-07, 23:10
tamamdır sevgili arkadaşım benden onay çıkmıştır :happy0064 :happy0064 çalışmalara başlıyalım ..:img-hyste :happy0064 valla handan konusunda pek emin değilim 79 zu bekliyorum kesin kararımı o zaman vereceğim 2 bölümdür güzel işler yapıyor handan bakalım:happy0064 imza konusunda çok mutlu ettin beni:happy0064

mutlu bir final için:

handan ve feride ölsün(cemde ölebilir)

sevgili sbr evet başlıyoruzz önce ben güzel bir imaz yapıcam izninle sonrasına karar veririz artık handan konusunu 79. bölümden sonra konuşuruz ben sana dedim iyi biri oldu diye bekliycez artık seni mutlu edbildiysem ne mutlu bana:img-wink:

mutlu bir final için;

handan feride ölsün[cemde ölebilir):img-wink:

SBR
17-06-07, 23:10
kendini affettirdi...
seviyorum ceydayı senaristler ona kötü bir şey yapmadı Allahtan filiz başta onu sevmiyordu muratla ceyda yan yanaydılar bizim kız kıskançtı biraz ama yılmaza aşık olunca ceyda sorun olmadı çok iyi arkadaş oldular...ceyda için ideal eş aranıyor aslında ömer olurdu yaw...
mutlu bir final için cem 10. kattan atlasın ölsün :Dçok canice oldu kalp krizi geçirsin...

cem zaten ölecek sevgili arkdaşım ben daha kimi görürebilirim onu düşünüyorum:img-help: :happy0064 ceyda birini bulacağını sanmıyorum senaryonun ...başında o kadar konu var gerçi aynalı için yasel i getirdiler ama aynalının yeri çok başka dizide bekleyip görelim..:img-wink: handan konusunda ise sana katılamıyorum çok üzgün olması yaşananları değiştirmiyor maalesef:good:

mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün(feride şart değil)

SBR
17-06-07, 23:13
sevgili sbr evet başlıyoruzz önce ben güzel bir imaz yapıcam izninle sonrasına karar veririz artık handan konusunu 79. bölümden sonra konuşuruz ben sana dedim iyi biri oldu diye bekliycez artık seni mutlu edbildiysem ne mutlu bana:img-wink:

mutlu bir final için;

sen de yap imzayı sevgili arkadaşım evet bende beklemekyim 79 u bakalım handan neler yapacak ..:good: en çok merak ettiğimde feride-ömer cephesi ömer efendi bakalım nasıl bir tavır sergileyecek bu bölüm bekleyip görelim:good: :happy0064

mutlu bir final için;

handan(şimdilik) ve feride ölsün(cemde ölebilir)

sudemnaz
17-06-07, 23:15

mutlu bir final için;

kim tutar sizi yürüyün...
notunu değiştirmişsin canım
not: tubayla bülent yine aynı dizide oynayabilr mi ,lütfen ...
yarın sete gideceğim geceden soracağım soruları hazırlayacağım...
fahriye yani derya durmaz a dicemki salih neden çıktı
dönmez mi daha,oyuncular böyle çıkınca dizide boşluk oluyor ben salihi severdim... yılmazı yalnız bırakmasın...

feride-ömer
17-06-07, 23:17
kendini affettirdi...

sudemnaz arkadaşım hoşgeldin neyse dediğine katılıyorum evet cem ölünce herşey tatlıya bağlanır ama ömer ferideye kesin dönecek senaristlerimiz birşekilde yapacaktır yani haklısın dediklerine katılıyorum ayrıca cemem 10. kattan atlamak yetmez bence direkt forum da asmayı öneriyorum :img-wink: :happy0064

feride-ömer
17-06-07, 23:21
kim tutar sizi yürüyün...
notunu değiştirmişsin canım
not: tubayla bülent yine aynı dizide oynayabilr mi ,lütfen ...
yarın sete gideceğim geceden soracağım soruları hazırlayacağım...
fahriye yani derya durmaz a dicemki salih neden çıktı
dönmez mi daha,oyuncular böyle çıkınca dizide boşluk oluyor ben salihi severdim... yılmazı yalnız bırakmasın...

sağolda salih diziden çıktımı hiç haberim yok yani son bölümde gelir diye düşünüyorum ben yinede belli olmaz sen soruları hazırla birde senarislere rastlarsan nasıllar bir konuşursun artık bak ne diycem tuba büyüküstüne yeni projesi hakkında sorusor tabi ordaysa yani a<ntakyada çekim yapıcaklarmıymış öğrenebilirmisin öylebir söylenti çıktıda neyse sen yarın gidince öğrenirsi haa unutmadan sen geçenlerde gittiğinde fotoğraf çekmiştin yaa eklenmedi heralde ne oldu onlara:img-wink:

mutlu bir son için;

handan (şimdilik )feride ölsün(cemde ölebilir):img-wink:

sudemnaz
17-06-07, 23:22
sudemnaz arkadaşım hoşgeldin neyse dediğine katılıyorum evet cem ölünce herşey tatlıya bağlanır ama ömer ferideye kesin dönecek senaristlerimiz birşekilde yapacaktır yani haklısın dediklerine katılıyorum ayrıca cemem 10. kattan atlamak yetmez bence direkt forum da asmayı öneriyorum :img-wink: :happy0064
canım hb.
forumu kana bulamaya ne gerek var ki...
cem kendi pisliğinde boğulsun o yeterki ölsün nasıl öleceğini düşünmüyorum ama biraz acı çeksin canı ağlattığı saniyelere saysın...
feride karakteri çok soğuk ömerle çok büyük bir aşk yaşadılar mı ? ben görmedim
ömerin aşkı çok büyüktü çünkü sinan tuzcu harika bir oyuncu hele son bölümdeki bakışları her şeyi anlatıyordu...
feride onu yanında soğuk kalıyor hafızası kayıpken de bana duygularını hissettiremiyordu...
senaristlerin bize ne gibi bir son hazırladıklarını çok merak ediyorum
umudumu yitirmek istemiyorum mutlu bir son hakkımız çünkü...
Not: insan sağlığını düşünün ve mutlu bir sonla elveda deyin...

SBR
17-06-07, 23:24
efem şimdilik benden bu kadar herkese iyi bir gece diliyorum ...yeni bölümde daha az hata daha çok ayrıntı dolu bir bölüm diliyorum ....:img-wink: kendinize iyi bakın sevgili forumdaşlar ..bye yarın fragmanı görebilme ümidiyle herkese iyi gecelerbye bugün son kez

mutlu bir final için;

sudemnaz
17-06-07, 23:25
sağolda salih diziden çıktımı hiç haberim yok yani son bölümde gelir diye düşünüyorum ben yinede belli olmaz sen soruları hazırla birde senarislere rastlarsan nasıllar bir konuşursun artık bak ne diycem tuba büyüküstüne yeni projesi hakkında sorusor tabi ordaysa yani a<ntakyada çekim yapıcaklarmıymış öğrenebilirmisin öylebir söylenti çıktıda neyse sen yarın gidince öğrenirsi haa unutmadan sen geçenlerde gittiğinde fotoğraf çekmiştin yaa eklenmedi heralde ne oldu onlara:img-wink:

mutlu bir son için;

handan (şimdilik )feride ölsün(cemde ölebilir):img-wink:

sete gittiğimde tuba yoktu resimleri bülent inalın sayfasına eklemiştim...
tuba h. yarın setteymiş inş. soracağım...
salih bir şekilde dizide yok iş için gitmiş:D
ama son bölümde gelir mi bilmem
giden geldi mi ki o gelsin...

sudemnaz
17-06-07, 23:29
efem şimdilik benden bu kadar herkese iyi bir gece diliyorum ...yeni bölümde daha az hata daha çok ayrıntı dolu bir bölüm diliyorum ....:img-wink: kendinize iyi bakın sevgili forumdaşlar ..bye yarın fragmanı görebilme ümidiyle herkese iyi gecelerbye bugün son kez

mutlu bir final için;

iyi geceler
yarın fragmanı vereceklerini sanmıyorum ama umarım verirler...
kanal yeni dizilerinin reklamını yapıyor...
malum bizim dizi üvey evlat...en erken salı günü verirler...
dileğine katılıyorum hatasız ayrıntıya yer verilmiş bizi üzmeyen bir bölüm izlemek dileğiyle...
fragmanı cemin ölüşünü gösterirken bitirsinler :D
mutlu bir final için cem 80. bölümde olmamalı...yani 79 da ölmeli...

feride-ömer
17-06-07, 23:31

mutlu bir final için;

sevgili sbr unutma imza sende hazırlayacaksın ikimizin imzasın dan seçicez tamamı hadi sana iyi geceler fragmanı inş görürüz bye

mutlu bir son için;

handan feride ölsün(cemde ölebilir):img-wink:

yeşil_2
17-06-07, 23:40
sanırım bazı arkadaşlar sete gitmiş. setten gelen tüyoları yazarmısınız yada sayfa sayısını söylerseniz çok sevinirim.

__THALIA__
18-06-07, 00:57
evet cem kesinlikle ölsün:)

eyschann
18-06-07, 01:03
evt yine bazi tüyolar gelmis anlasilan ...ama allahtan olumlu seyler...ayrica mutlu bir final icin handan ve feridenin hatta cemin ölmesine gerek yok sanirim ....filiz ve yilmaz arti can mutlu olsun yeter...

yarin fragman gelir insallah...

zeynep.s
18-06-07, 01:20
sanırım bazı arkadaşlar sete gitmiş. setten gelen tüyoları yazarmısınız yada sayfa sayısını söylerseniz çok sevinirim.

bır önceki başlıkta s:122 tüyolar verildi...bizi düğünler bekliyo...hepsi mutlu olsunda benim için önce filiz yılmaz geliyor...

BERNA
18-06-07, 02:33
Bu bolumu hem artik tatilde oldugum icin, hem evime donusum yaklastigi icin, hem de dizinin Cem'le ilgili fantastik yonunu kabul ettigimden olacak son iki bolume kiyasla cok cok daha iyi buldum. Benim ciftimin yuregime dokunan sahnelerinin yanisira, yeni baslayan askin temellerinin gosterildigi sahneleri de cok begendim. Cem konustukca yine guldum ama onun disinda diziyi biraz daha ozenli buldum gecen bolumlere kiyasla.

Dizi yorumum su varsayimla yapilmistir ;) Cem Akman ne yaparsa yapsin en iyisini yapar, super bir zeka, super bir yetenektir ve de yetenekleri arasinda arada sirada polis kordonunu asip gorunmez olmak da vardir!

Uzun zamandir yapmadigim bir sekilde konu konu anlatacagim bu bolumu:

Nalan-Kerem-Alp: Dizideki yeni Bermuda seytan ucgeni de bu ucgen. Hala gecen haftaki at yarisi sokundan dolayi Nalan'a kiziyorum, bence bu iki yalanci cocugu da birakip baskasini bulsun ama hala ne icin suclandigi anlayamayan Kerem'i secmesini hic istemiyorum. Boyle anlayisli gormus gecirmis adamin boyle oglu olsun hayret dogrusu. Yine de icimden bir ses sonunda Kerem secilecek diyor.

Asli: Cem'in bebegi almasini engellemesi iyi dusunulmustu cunku daha henuz meleklik mertebesine yukselmemisti :) Saka bir tarafa, o hemsire de masallah ne kadar basariliymis. Yilmaz kizmakta hakli hastanenin guvenligine. Her neyse, genel olarak Asli'nin oylesine ortalikta dolastigini gorduk, ne kadar anlayisli bir karakter oldugunu bize gosterip durdular. Yaninda nikahin konusulmasina bozulmadi vs. de Ali'nin Omer'e sorusunu ben ona sormak istiyorum 'Bu kiz masosist mi? Ask acisi cekmekten mi hoslaniyor?' Niye hala her Allahin gunu Yilmazlarda. Hayir Yilmaz'i gercekten sevdigini de biliyoruz, normalde asik insan Feride veya nikahta Alp'in yaptigi gibi uzaklasir degil mi? Bir insanin aile ozlemi bu kadar mi on plana gecer?

Mahalleli & Atolye yangini: Mahalleli klise ama dogru hareketlerine devam etti. Bebek icin tebrige gelmek vs. gayet guzel bir dayanisma ornegi gosterdiler. Nikah icin hazirliklara yardim edilmesi de mahalleye yakisti. Orada Mirsat'in Sema'ya yardim etmesine Ali'nin bozulmasina bayagi guldum dogrusu. Yalniz niye bir Allahin kulu Ali'ye neden kucuk bir nikah yapildigini soylememis, yine gereksiz laflarina devam etti. Benim bildigim Cem'in ortalikta oldugu Filiz'e soylenmiyordu, hayir Ali'ye niye soylenmemis :img-hyste Yangina gelirsek klasik Omer Tekiner is krizi diyorum, bu sefer mahalleli de onunla beraber batti. Artik senaristlere pes diyorum bu konuda. Amaclari ya ask acisindan ya da issizlik yuzunden dustugu bunalimdan Omer'i safdisi birakmak herhalde. Hayir yaninda destekcisi Feride de yok ki... Cem'in bir Gazi Mahallesi'nin geneline zarar vermedigi kalmisti, onu da basardi. Yakinda memleketi de batirir bu adam diyecegim ama dizi bitiyor ;) Dukkan sigortali mi acaba?

Mualla- Handan- Mujgan- Fahriye- Salih (?): Salih'in bu sahnelerde olmamasindan son derece uzgunum. Tam onun harci guzel espriler de yapilabilirdi. Ne bitmez is seyahatiymis!! Herhalde oyuncu diziyi birakti, bu kadar olayda bile ortalikta gozukmedigine gore. Neyse, Mualla, Handan ve Mujgan gayet iyi anlasan bir uclu oldular. Demek ki ne oldum dememek lazimmis, ne olacagim denmeliymis. Saka bir tarafa, hepsi olmasi gerektigi gibi davrandilar. Handan'in keske gelinlik giyebilseydin demesi de bir anne olarak cok dogaldi. Eminim Handan'in kizi icin dusleri farkliydi. Vee tabi ki nikahtan sonra Can'in altini degistirmeyi unutma demesi de ne olursa olsun annelerinin kizlarina hala kucukmus muamelesi yaptiginin isaretiydi. Ha bir de Omer'in Salih olmadigi icin 'Birseye ihtiyaciniz olursa arayin' demesi Fahriye'ye iyi dusunulmus bir detaydi. Ne demisler yigidi (senaristi) oldur ama hakkini ver :)

Yilmaz-Filiz-Can & Cem: Uclunun beraber sahnelerini cok sirin buldum. Ozellikle Filiz'in Cem'den habersiz oldugu sahnelerde mutlulugu gormeye degerdi. Ozlemisim ben de Filiz'in huzurlu olmasini. Ayni sahnelerde Bulent Inal'i da caktirmamaya calisirken cok basarili buldum. Bir de bebegin parmak tutmasinin ne kadar onemli bir olay oldugu gibi hos detaylar da yok degildi. Filiz oglana sisko dediginde gulmek tuttu o baska, o cocuk en az uc aylik degilse ben de bizim Can'in halasi degilim ;) Neyse, nikahta Cem'in ustun nisancilik yetenegine sahit olamadigimiz icin uzuldum dersem yalan olur! Nasil olup da her iki tarafi tutulmus sokaga girdigini artik sorgulamiyorum ve bu sahneleri en azindan ufak bir gulmeyle de olsa izleyebiliyorum artik!! Nikahta ciftin ve cevresinin mutlulugu cok samimiydi. Cok aci cektiler belki ama en azindan aileleriyle birlikte, onlarin da destegiyle bir nikah yapabildi cift. Sahitler de beklendigi gibi Ceyda ve Ekrem oldu, yakisti da. Filiz'in gercegi ogrendikten sonraki tedirginligi de son derece iyi oynanmisti. Oglunu gozunun onunden ayirmama istegi de Cem'den cok cekmis bir anne olarak cok dogaldi. Sezgileri de gucluymus bu arada :) Cem ise sut annesi bile bulmus, yani bu adamdaki plan kabiliyetine hayran kalmamak mumkun degil. Atolye yangini da hem mahalleyi hem de oradaki korumanin bir kismini egale etmek icin gercekten guzel bir plandi, tabi ki atolyenin oraya nasil taninmadan geldigi gibi sorulari bir kenara birakiyoruz cunku Cem'in gorunmezlik gucleri var :img-hyste

Ekrem- Aysel Abla: Daha onceleri nerelerdeydiniz diye sormak istiyorum senaristlere. Aynali Ekrem'in bu halini o kadar ozlemisim ki buyuk bir zevkle seyrettim sahneleri. Oyuncuya yazik ediliyor dedik son uc bolumde hatalarini telafi ettiriyorlar. Aysel Abla da bu arada hic fena degildi taktikler acisindan. Goz suzmeler, gomlegin ceketini dikmeler, dolayli yoldan Ekrem'in medeni durumunu sormalar vb. Dizide surundurulen kadin karakterlerden sonra bir degisiklik oldu! Ekrem'in "Kimbilir belki de evlidir' sozunden sonraki hali pek icime dokundu. Gecen seneki meshur aski Leyla'yi hatirlatti bana o bakislar. Neyse, iki ya da uc ay once Ekrem'e kimi yakistiriyorsunuz sorusuna verdigim cevap aklima geldi de guldum. Ozetle sunu yazmistim. 'Muhtemelen esnaf, tuttugunu koparan, guclu ama yalniz orta yasa yaklasmis bir hanim istiyoruz' demistim Ekrem'e. Megersem Aysel Abla'yi tarif ediyormusum da haberim yokmus! Benzer karakterlerin aski da hos oluyormus ;) O da Ekrem gibi halk agzindan ozlu bir soz patlatti Feride'ye moral vermeye calisirken 'Bu dunyada kuyrugunu dik tutacaksin' :)

BERNA
18-06-07, 02:36
Omer- Feride & Elif:

Iletisim kurma konusunda hicbir zaman zorluk yasamayan ciftimizin ayriligi da konusarak ve sorunlarini cozemeyeceklerine kanaat getirerek oldu. Severek ayrildik sozu bizim cift icin uygun kacardi. Isin komik tarafi, ben izlerken Omer konustu, ona hak verdim agladim. Feride konustu ona da hak verdim agladim. Gercekten cok zor bir durumdu ama en azindan abuk sabuk yanlis anlasilmalara meydan vermeyen ciftin gecmisine yakisan (gecici oldugunu bilsek de) bir ayrilik seyretmeyi basardik dizide.

Partide Omer'in Feride'yi dinleyecegini dusunmuyordum, yine de dinledi ve de inandi. Bagislar miydi yalan soyledigi icin emin degilim ama orada ne hali varsa gorsun diye birakmamasi, once meshur menejerin elinden sonra da karakoldan cikartmaya calismasi Feride'yi yine de cok sevdiginin bir isaretiydi zaten. Sonrasinda vesika cikinca ortaya Omer'in olayin ustune ozellikle fazla gitmedigini anladim sasirmasindan ve tepkisinden. Payvonu hayatinda hic mi gormemis ki Omer buna sasirsin diyecegiz ama Omer tipki Yilmaz'in bebek olayinda yaptigi gibi olayin ustunu tamamen kapatmayi secmis ve ustunde hic dusunmemis bile. Zaten bunu ayrilik konusmasinda da kismen de olsa itiraf etti. 'Yapabilirim, dayanabilirim sandim' dedi. Omer'in eskiden tanidigi Feride'yi anlattigi sahnede gozlerimden yaslar suzuldu, aslinda bu bizim de Feride'mizdi cunku. Katilmadigim tek nokta var, o Feride gecmisinden arinmis da olsa gercekti. Feride'yi gecmisiyle kabul edememesi olabilir ama o kisi vardi, mevcuttu. Feride'nin konusmasi da ayni sekilde icler acisiydi, Omer'e kizamadi bile. Sonucta o cogu kimsenin kabul edemeyecegi cok konuyu asklari ugruna katlanmisti. Son nokta konusunda haksizliga ugradigini dusunse de, bastan kabul etmesi zaten onun icin bir lutuf, bir mucize olmustu. Zaten bunu Aysel'e Omer'i savunurken de tekrarladi. Son derece acik ve net bir sekilde birbirlerine ne dusunduklerini soylediler ve asklarini inkar etmeden, yanlis anlasilmalara meydan birakmadan ayrildilar. Izlerken cok gozyasi dokmeme ragmen bu ciftin daha saglam bir iliski kurmasi icin boyle bir ayrilik gerekiyordu.

Can'in getirilisi sirasinda Ahmet Can'i annesinden kiskanirken, Elif de Can'i annesi oldugu icin kiskandi. Orada Feride'ye 'Sen de benim annemsin' demesi cok dokunakliydi. Tabi ki bu Feride'yi iyice dagitti. Elif ayni duyguyla Omer'e de Feride'nin annesi olma istegini tekrarladi. Tabi ki belirli bir yasa erismis bir cocugun zekasina sahip oldugu icin duyduklarini anladi ve de Feride'nin ayriliginin gecici bir ayrilik olmadigini anladi. Omer Feride'nin cocugu icin iyi bir anne olamayacagina hukum getirirken kizi Feride'yi annesi olarak benimsemisti bile... Tabi ki agladim o sahnede de ;)

Ciftin ayri kaldigi sahnelerde Omer'in 'o defter kapandi' dese de (bunu soyleyenler nedense sonra tam tersini yapiyorlar :)) en azindan Feride'ye olan askini inkar etmemesi hosuma gitti. Gunes gozlugu takma isini gorunce aklima annem geldi. O da benim gibi sulugozlu oldugu icin sinemadan gunes gozluguyle ciktigi cok olmustur :img-hyste Neyse, sonucta Omer'in ozellikle aldiklari esyalara bakip, yastiklari parcaladigi sahnede hali gercekten icler acisiydi. Keske siiri Bulent Inal okumasaydi, bu konuya takildim sahnenin etkileyiciligi azaldi. Omer'in sonradan Hayri Abi'nin meyhanesindeki tavirlari da, Ali'ye cok ozledim demesi de, Feridesizligin yavas yavas daha buyuk bir aciya yol acacagini gosteriyordu. Sonucta Omer'i durumu tartip bicecek bir konuma getiriyorlar, eger yangin engel olmasaydi Yilmaz'la konusarak belki kendi duygularini daha iyi tartabilirdi de. Zaten o karisiklik icinde bile mektubu cebine atmasi da iletisim konusundaki devamliliga yakisti ;) Yilmaz'in 'o kizi sana harcatmam' sozunu duyunca gecmisi dusunup gulmek tuttuysa da bu aralar Yilmaz'i seviyorum, o yuzden ustunde pek durmadim.

Feride'nin durumu daha zordu. Omer'e hak veriyordu ve kendini artik bir cikmazda goruyordu. Mahalleden ayrilmasi dogru bir davranisti, her iki taraf da birbirini cok severken daha cok aci cekmenin hicbir anlami yoktu. Omer uzulecek diye de olsa intihar etmekten vazgecmesine memnun oldum. Sonucta gercekten de ask acisindan olmuyor kimse bence de. Aysel Abla'nin sozlerini iyi bir arkadasin soylemesi gereken sozler olarak yadirgamadim. Sonucta kadin olanlar hakkinda birsey bilmiyordu. Omer'in ayrilirken soyledigi kendisi ile ilgili yargilarini kendince su sekilde yorumladi: Ne yaparsa yapsin gecmisi onu birakmayacakti ve de Ozlem olmaktan kacisi yoktu. 'Ait oldugu yer' de payvondu. Omer onu asagiladi gibi bir yorum yapmiyorum ama Feride bunu bu sekilde algiladi, zaten kendisini de cok degersiz goruyordu bu bunalim icinde. O yuzden verdigi karar beni pek sasirtmadi dogrusu; aslinda Feride gecmisi yuzunden sucu kendisinde buluyor ve de kendi kendini cezalandiriyordu.

Bolumler gectikce bu hamilelik isi gittikce aklima yatmaya basliyor. Bir kere 'kizimin annesi olmaya layik degil' dedi Omer. Sonra Omer yatakta dogal olarak beraber olduklari geceyi hatirladi. Bu da yetmiyormus gibi Yilmaz beraber olduklari geceyi hatirlatti. Omer'in yumusamasi icin degil ama Handan'in yumusamasi icin bebek kullanilacak gibi geliyor bana. Omer sanki neden oldugu bunalimin sonuclarini gorunce ve de kendi yasadigi acinin da buyuklugunu farkedince bebek konusu olmadan da affedecek gibi duruyor ama belli de olmaz. Handan'in karismasa bile baska turlu affetmesi cok zor. Ogullarini uzenleri anneler kolay kolay affetmez Mualla'dan biliyoruz ;)

BERNA
18-06-07, 03:21
Tabi bu vakitte forum bana kaldi :img-hyste Iki saat geride olmanin avantajlari ;) Eski mesajlara goz gezdirdim. Tepkileri elbette anlayabiliyorum ben de iki haftadir sinirden gulmekle tepkimi vermistim butun bu olanlara, ben artik Cem'in fantastik guclerini kabul ettigimden olacak bu hafta cok takilmadim bunlara.

Yilmaz'la baslayan ve yangina karsi tepkiyle devam eden hatalar zincirini yorumda yazmamisim. Belki de gerek duymadim cunku ta en bastan cocuk uyanikken bence Yilmaz Ekrem kapiyi caldiginda Can'la beraber kapiya cikmaliydi. Madem bir soz vermissin hakkiyla yapacaksin degil mi? Gozunun onunden ayirmayacaksin cocugunu. Omer'in konusmak istememesi buyuk surpriz degildi ancak Omer'e niye evden ayrilamadigini da aciklayabilirdi bence de. Ayrica amac mektup goturmekse onu Aynali da yapabilirdi, ayrica kizin halini bilen kisi de Ekrem degil miydi? Bir gun sonra konussaydi Yilmaz da. Yine supermenligimiz tuttu :)

Feride, gecmisinin kirli yanlari ile tekrar karsilastiktan sonra, bir de Omer'den ayrilmak zorunda kalinca bence tamamen dagildi. O asamada saglikli dusunebildigini sanmiyorum. Ne yaparsa yapsin gecmisinden kacamayacagini ve sevdigi bir insanla hayat kurmanin imkansiz oldugunu gorup, kendi olarak kabul edilebilecegi tek yere geri dondu Feride. Bu kadar karamsarken cok da akli basinda bir secim yapabilcegini sanmiyorum. Omer'le maddi sikintilari varken bile tek careleri dansozluge geri donmek olmustu. Belki pavyona geri donerek Feride kendini de cezalandirmayi istemis olabilir. Ben de Fatma gibi hala Feride'yi seviyorum. Omer'le mutlu olmalarini da istiyorum, nasil olacagini tam bilmesem de. Omer, Feride'yi sevmesine ragmen bu gecmisi kolay sindirebilir mi, onlerine hep cikar mi bilemiyorum. Ote yandan senaristlerin Feride'ye niye bu kadar acimasiz bir gecmis yazdiklarini da anlayabilmis degilim. Bu kadar melodrama ihtiyac yoktu hic..

Denizim yine benim uzun uzun yazdigim konuyu ozetleyivermis sagolsun :) Omer ve Feride'yi ne kadar elestirirsem elestireyim mutlu olmalarini ben de cok istiyorum, sonucta ikisi de aci cekiyor. Benim icin 'bu acimasiz gecmis yuklenmeden' onceki asklarinin tadi baskaydi, bencilce olabilir ama sirf o zaman hissettiklerimin hatirina bile cift mutlulugu hakediyor bence :icon_sorr

arzuinan
18-06-07, 08:26
Günaydın, iyi bir hafta diliyorum...

Berna'cım, tüm yorumlarına bayıldım. Özelliklede fömer yorumun herzamanki gibi harika olmuş. Feride'nin son yaptığını kabullenemesemde içinde bulunduğu durumu anlamama yardımcı olduğun için teçekkürler. Fakat hala yanlış yaptı diyorum o batakaneye dönmeyi aklının unucdan bile geçirmemeliydi. :img-yes:

filizim, seni online görüyorum. umarım bölüm yorumunu yazıyorsundur. özledik yahu belirtmeden edemedim. :img-wink:

eleren
18-06-07, 08:30
herkese selam arkadaşlar cuma günükü bölümü 4 kez izlememe ragmen yılmaza kızgınlığım geçmedi valla şimdi filiz yılmaza ne dese ne yapsa haklıdır kızı kandırdı resmen feride hanım da layık olduğu yere döneceğei zamanı iyi buldu hiç anlamıyorum yani nasıl bir insan sevdiği terk etti diye çıkmış olduğu bataklığa kendini gömer hiç anlamıyoeum hem zaten herşeyi birileri için yapan insanlardan nefret ederim ali yine döktürdü maşallah
mualla sultanma gelince filize izzeti ikram iyiydi ama laf sokuşmatada pek başarılıydı can bebeğe gelince maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın (benim oğlum henüz 4,5 aylık )aynı büyüklükteler maşallah :img-yes: :img-wink:

eleren
18-06-07, 08:40
şimdi bu haftaki bölümde filiz başına gelen felaketlerden yılmazı sorumlu tutar kelimesini anlayamadığım doğrusu e tamam yılmaz filize verdiği sözü tutmayıp bebeğe gözü gibi bakmadı ama cem belasınıda yılmaz musallat etmedi ya filizin kendi marifetiydi şimdi niye günah keçisi olsun yılmaz anlamadım sanki filiz uyumasa engel olacak hüseyin engel olamadı

zeynep.s
18-06-07, 08:42
berna1 yorumların çok güzel...elifin o sözünden bende çok etkilenmiştim...aslı ile ilgili bende bu kız acı çekmekten zevk alıyor diye düşünmeye başladım...ekremi o halde görmek zevkliydi...

basında çıkan haberlere göz atın... eğer doğru ise sevineceğimiz bır haberi arzuinan eklemiş...

fatma-1721
18-06-07, 08:51
Omer ve Feride'yi ne kadar elestirirsem elestireyim mutlu olmalarini ben de cok istiyorum, sonucta ikisi de aci cekiyor. Benim icin 'bu acimasiz gecmis yuklenmeden' onceki asklarinin tadi baskaydi, bencilce olabilir ama sirf o zaman hissettiklerimin hatirina bile cift mutlulugu hakediyor bence

Sevgili berna;Bölüm yorumun cok güzel olmus,ellerne saglik!:good:
Yukarida yazdiklarina aynen katiliyorum,umarim senaristler bu istege kulak verirler.

filizim+y
18-06-07, 09:12
herkese günaydınlar,

güzel bir forum günlüğü diliyorum tüm forumdaşlarıma öncelikle teşekkürlerimi yazayım ondan sonra devam ederim

sevgili archshem, denizim ve berna ablam bölüm yorumlarını çok güzel olmuş ellerinize sağlık özellikle benim çiftimi anlatan kısımlar enfesti yüreğinize sağlık

sevgili arzu ablam ban ceza kesmişsin ve de desteklenmişsin gözümden kaçmadı sen istersinde ben yapmaz mıyım ama bugün olmaz çünkü bugün sete gidiyorum özel olarak istediğin birşey var mı senin nezdinde tüm forumdaşlarıma söylüyorum bakalım nelerle döneceğiz secomsla birlike gidiyoruz
bu arada bölüm yorumu yok:icon_sorr özlendim demek ne güzel iyi ki de belirtmişsin:happy0064 :happy0064

filizim+y
18-06-07, 09:18
Bölüm genel itibari ile pek de farklı olmayan bir bölümdü 2. sezon daha da kötü bölümler mevcuttu bu yüzden ben bölümü uzun zamandır ANI YAŞAYARAK izleme olayım sayesinde yüzümde tebessümle izledim hatta beğendim özellikle Tuba tüm sahnelerinde huzur, mutluluk, sevinç sahnelerinde bu duyguların hepsini çok güzel yansıttı bunun peşinden psikonun gerçekten çevresinde olduğunu öğrendiği sahneden itibaren korku, endişe, üzüntü ve acı duygularını da yine büyük bir başarı ile sergiledi ve de diğer duygular gibi bunu da hissettirdi bizlere ya da sadece bana diyeyim çünkü beğenmeyenler çoğunlukta.
Bülent bu bölüm aslında olması gerektiği gibi oynadı çünkü cem olayını biliyordu ve ondan dolayı endişe, tedirginlik ve ne yapacağını bilememe halleri yılmaz karakterinin tüm davranışlarında etkisini gösterdi bundan kaynaklı Tuba’nın yaşadığı mutluluk, sevinç ve huzur sahnelerini o tam manası ile yaşayamadı ben buna yorumluyorum tavırlarını.
Ve Sinan yaşadığı olayların duygu yansımasını yine muhteşem yansıttı özellikle sevdiğinin gerçek kimliğini öğrendikten sonra resmen oyunculuğunu konuşturdu ve benim EN sahnem ağlama sahnesinde süperdi.

Bu bölümle ilgili kısa kısa çiftimin duygularını yansıtmaya çalışacağım,

FİLİZ, bu bölüm 2.sezondan beri ilk kez bu kadar mutlu oldu ve bu kadar gülümsedi diyebilirim nedeni de kendisinin de dediği gibi “hayatımın iki erkeği de şu an yanımda” repliğiyle yaşadığı mutluluğun nedenini anlattı yüreğinden geçenlerle.
İlk sahnesinden itibaren yaşadığı her ana her olaya karşı duygularını çok güzel yansıttı, bu sahnede kucağında bebeği ve yanında sevdiğinin oluşu ile hiç olmadığı kadar mutlu, güçlü ve güvende hissetti kendini, sevdiğinin huzursuzluğunu anladı, sevdiğinin güven dolu sözleri, yanında oluşu olumlu düşünmesini sağladı bu yüzden çok da üstelemedi sadece o anın tadını çıkardı sevdiği ve bebeğiyle, olacakları önceden biliyormuş gibi bebeğinin kaçırılmasını rüyasında gördü filiz tedirginliğini paylaştı sevdiği ile onun sözleri karşısında rahatladı, çünkü filiz de artık mutlu olmak istiyordu sevdiği ve bebeği ile birlikte, sahnenin devamında sevdiğine karşı bakışları süperdi onun yanında olmasından, onun baba olmasından dolayı mutlu olduğunu görmek, ondan sevildiğini duymak, artık tüm kırgınlıkların, kızgınlıkların ve hataların geride kaldığından dolayı filiz hak ettiği mutluluk sahnelerini çok güzel yansıttı, sevdiğine “seni çok seviyorum” demesi yılmazın hayatına girmesinden sonra filizin hayatını özetler nitelikteydi.

Sevdiğinden kendi evlerinde kalması teklifine ayrı olmayacakları için sevindi, hastaneden eve geldiğinde sıcak yaklaşımlara aynı sıcaklıkla karşılık verdi, aklında yer eden cem olayına karşı hep meraklı hep endişeli yaklaştı ve durumun vehametini anlatmaya çalıştı başta yılmaza ve herkese çünkü en kötü anları onunla yaşamıştı bebeği ile birlikte, ondan gizli yapılan her şeyde birşeyler sezdi ama sürekli geçerli cevaplar verildiği için pek de üzerinde durmadı.

Uzun zamandır hayalini kurduğu nikah gününde tüm isteklerini ve tüm hayallerini bir kenara bıraktı çünkü tek isteği sevdiği ve bebeğiydi filizin bu yüzden ne mahalle düğünü ne de gelinlik umrunda değildi sonuç olarak sevdiği adam yanındaydı ya, kavuşmuşlardı ya diğer istekleri olmasa da olurdu, o çok beklemişti bu anı bu yüzden hiçbirşey düşünmedi mutluluğunu yaşamayı tercih etti sevdiği ve bebeğiyle, nikaha aşklarının en büyük tanığı oğlu kucağında ve sevdiği yanında geldi nikah masasına, sevgisinin büyüklüğünü ve ne yaşanırsa yaşansın bitmediğini haykırmaktı niyeti ile tabi ki şahitleri oğluyla, kabul etti sevdiğini hayatına ve imzasını da attı sevinç dolu tebessümlerle sevdiğinin kutlamasına aynı mutlulukla karşılık verdi resmiyete dökülen imza ve asıl yüreğine mühürlediği sevgisiyle öptü sevdiğini, bu sahnelerde herkesle paylaştı mutluluğunu ama abisi ile paylaşması çok daha başkaydı.

Nikah sonrası o kadar mutluydu ki, bebeği ile ilgilenip sevdiğine yakın olmakdı belki de niyeti ama yine her anının kabusa dönüştüğü mutluluğun ona haram olması nedeni ile baş belasının aslında yakınında olduğunu öğrendi ve haklı olarak sevdiğine kızdı neden sakladığını neden gizlediğini merak etti hem endişelendi hem de çok üzüldü, sevdiğinin sözleri bile rahatlatamadı o haleti ruhiye içinde sabaha vardı filiz bir anneydi bu duyguya iyi adapte olmuş bebeğini korumak ve kollamak istemesi çok başarılıydı, tepkileri, davranışları yerli yerindeydi, sevdiğinin onu rahatlatması ile daha fazla direnemedi kolay değildi o kadar kötü olay yaşamıştı üstüne de zor bir doğum bu yüzden çok da karşı gelemeden kapadı gözlerini, güvendi sevdiğine tabi sonrasında ne yaşayacağını bilmeden

Filiz bölümün başından itibaren cem olayı açığa çıkana kadar hiç olmadığı kadar mutlu ve artık istediği hayata kavuşmuş olmanın verdiği huzurlu çok rahattı, bölümün En kişisiydi ben sevdiğine bakışları, sözleri ve sevgisini çok derinden hissettim bunu çok güzel yansıttı ve annelik duygularını da bebeğine sevgisi, bakışı ve kol kanat germesi çok hoştu, mutluluğun verdiği sevinçle çok şirin sahneleri vardı filizin o da o anların tadını çıkarmak istedi tıpkı benim de uzun zamandır yaptığım ANI YAŞAMA olayını yaşayarak yaşadı filizde ta ki yine hüzün ve acı dalgalarının onu yakalayacağı düşüncesi ve hatta o anların bu kadar yakın olması ile filize yine kara günler göz kırpmaktaydı.

Filiz gelecek bölüm bir annenin yaşayacağı en büyük acıyı yaşayacak daha birkaç günlük bebeği ondan kopartılacak zaten filiz yaşamında birçok acı ile karşılaştı ihanetti, babasını kaybedişi, sevdiğinden zorla ayrılması, abisini kaybetme korkusu, sevdiğinden kabul görmeme, tüm malvarlığını yitirmesi, sevdiğinden duyduğu hakaret, sevdiğini kaybetme korkusu gibi ama evlat acısının tüm bu acılardan daha üstün olduğu söylenir bu yüzden filzi bu bölüm perişan olacak, en başından beri cemin hain planlarına bu bebeğin karıştırılmaması taraftarı olarak bu olaya çok üzüldüm ve de kızdım bu bölüm gerilimle izleyeceğim.

YILMAZ, bölüme babalık heyecanının verdiği sevinç ve şaşkınlıkla başladı, tabi sevdiğinin de yanında oluşu ile ta ki oğlunun kaçırılacağını duydu yılmaz bir anda panik, endişe ve garip bir hal aldı bu tepkileri güzel yansıttı
Sevdiğinin yanında duyduklarının da etkisi ile biraz gerilmiş halde sevdiğine yaklaştı her ne kadar belli etmemeye çalışsa da aslında tüm hareketlerine yansıyordu onun canı olan sevdiği de bunu anladı ama yılmaz artık onun üzülmesini istemiyordu bu yüzden elinden geleni yaptı “sizin için canımı veririm” demesi yaşadığı tedirginliği yansıtıyordu, sevdiğinin ona sözlerine o da “bende seni seviyorum” dedi, bebeğini ve sevdiğini yanında, yakınında ve gözlerinin önünde görmek istiyordu bu yüzden de bir an önce evine alıp götürmek istiyordu ve ertesi gün hemen harekete geçti
Olayın ciddiyetinin farkındaydı kendince de koruma planları yapmış ve uygulamaya koymuştu ama yine de endişeliydi bir yandan sevdiğine belli etmemek için çırpınıyordu bir yandan da nereden ne gelecek diye meraktaydı aslında

Öncelikle sevdiğinin yaşadığı kadar mutlu ve huzurlu değildi sadece öyleymiş gibi yaptı bu yüzden sevdiğine karşı her hareketinde her söylediklerinde bunun etkisi çok fazlaydı ama yine de başarılı bir şekilde sevdiğinin yanında gülümseyebildi ona mutlu olduğunu hissettirebildi yılmaz

Nikah ilgili beklemenin anlamsız olduğunu anlaması ile tıpkı sevdiği gibi o gece yanında sevdiği ve oğlu ile geldi nikah masasına ve yılmazın da deyimi ile “ben filizle bir gelecek hayal etmiştim eğer bir çocuğum olacaksa annesi filiz olmalı diye hayaller kurmuştum” demişti sevdiğinden ayrı şimdi o isteğinin gerçekleştiğini bilmenin verdiği sevinçle sevdiğini kabul etti ve imzasını attı, kutlamayı da içten gelen en derinlerden gelen sevgi dolu bakışları ve busesi ile aşklarının en büyük tanığı ve herkesin önünde yaptı, şahitleri oğluna yaşadığı sevginin bitmediği ve hala da çok sevdiğini haykırıyordu binbir endişe ve tedirginlik içinde ikili sahnelerinde elinden geleni yapması iyiydi.

Sevdiğini tedirgin etmemek için uğraşırken sevdiğinin öğrenmesi ile onu sakinleştirmeye çalıştı ama işe yaramayacağını anladı bu da onun tedirginliğinin artmasına neden oldu ama bir şey yapamamak da daha fena etti yılmazı, o günün sabahına ulaştıklarında sevdiğine söz vererek onun uyumasını sağladı ama o da mutluluğun haram olmasına ramak kaldığının farkında değildi ve her zaman yaptığı gibi kendi mutluluğundan önce başkalarının mutluluğunu düşünmesi özelliği ile sonrasında yaşayacağı en büyük acının bir nevi destekleyicisi oldu bilmeden.
Olayların nedenini kavradığında kimin olduğunu anlaması ile paçaları tutuştu ve ne kadar büyük bir hata yaptığının farkına vararak sevdiğine ve bebeğine koştu.

Yılmaz bu bölüm ikilemde kalmanın dezavantajlarını yaşadı bu nedenle biraz soğuk gibi düşünüldü ama bence böyle olması normaldi düşünsenize aranızda bir kara yılan var onun zehrini akıtmadan her an sokacağını düşünerek ne kadar mutlu ve huzurlu olabilirsin ki yılmaz da bu şekildeydi bu yüzden anlayabiliyorum.

Yılmaz gelecek bölüm filize verdiği sözü yerine getirememenin ezikliği içinde bir en önemlisi evlat acısı ile karşı karşıya gelecek bir yanda sevdiğinin içler acısı bir yanda bir psikonun elinde olan oğlu, keşke bu seferlik kendi mutluluğunu düşünüp de yalnız bırakmasaydı şimdi bunun pişmanlığı yakacak içini ama yılmaz bunu hak etti tutamayacağın sözler niye verirsin ki hem de hayatının en önemli kişileri için bu yüzden bu bölüm filizden her şeyi duymaya kendi elleri ile teslim oldu yılmaz, o pişmanlığı, endişeyi ve korkuyu yaşayacak bence filizden daha beter yaşamalı çünkü bunun sebebini ufak gibi görünse de yaptığı hatanın bedeli olarak karşısına çıkacak.

son olarak kendi duygularımı paylaşayaım sizinle, her şey yoluna girdi dedikçe mutluluklarını göreceğiz dedikçe hep bir engel sırf filizyılmaz aşkına inancımı yitirmediğim ve beni yanıltmadıkları için bir de oyunculukların etkisi ile tabi sizler için devam ediyorum, biraz da bizi düşünseler gam yemeyeceğim ama nerde resmen acılar altında geçidi izliyoruz ah bu aşka bu kadar tutulmasaydım diyorum ama yok ya iyi ki de izlemişim iyi ki de onların aşkını seçmişim demekten alamıyorum kendimi seviyorum ben filizyılmazımın aşkını.

fatma-1721
18-06-07, 09:20
herkese günaydınlar,

güzel bir forum günlüğü diliyorum tüm forumdaşlarıma öncelikle teşekkürlerimi yazayım ondan sonra devam ederim

sevgili archshem, denizim ve berna ablam bölüm yorumlarını çok güzel olmuş ellerinize sağlık özellikle benim çiftimi anlatan kısımlar enfesti yüreğinize sağlık

sevgili arzu ablam ban ceza kesmişsin ve de desteklenmişsin gözümden kaçmadı sen istersinde ben yapmaz mıyım ama bugün olmaz çünkü bugün sete gidiyorum özel olarak istediğin birşey var mı senin nezdinde tüm forumdaşlarıma söylüyorum bakalım nelerle döneceğiz secomsla birlike gidiyoruz
bu arada bölüm yorumu yok:icon_sorr özlendim demek ne güzel iyi ki de belirtmişsin:happy0064 :happy0064

Sevgili filizim;son iki bölümde istedigimiz,iki yildir özledigimiz,mümkünse Cem siz sahneleri görebilecegimiz haberiyle dönmenizi temenni ediyorum.Birde Ömer-Feride cephesinden birseyler ögrenebilirseniz cok iyi olur.
NOT:Yorumun cok güzel olmus filizim,eline,yüregine saglik!:good:

EvaLongoria
18-06-07, 09:31
herkese günaydınlar,

filizim çok sevindim :) selamlarımızı ilet herkese :)

Zeynep e özel olarak selam söylersen sevinirim. Bugün çekimi vardı onun :img-wink:

filizim+y
18-06-07, 09:33
Sevgili filizim;son iki bölümde istedigimiz,iki yildir özledigimiz,mümkünse Cem siz sahneleri görebilecegimiz haberiyle dönmenizi temenni ediyorum.Birde Ömer-Feride cephesinden birseyler ögrenebilirseniz cok iyi olur.
NOT:Yorumun cok güzel olmus filizim,eline,yüregine saglik!:good:

sevgili fatmam ablam umarım isteklerinizin karşılandığı haberleri ile dönmek kısmet olur ne diyeyim ama eğer bir aksilik olmazsa hepinizin tercümanı olacağız, beklediğinie değer demekten başka birşey gelmiyor elimden şu an için
merak etme feride olayı ile ilgili aynı düşünüyoruz bende meraktayım bakalım neler öğreneceğim:img-wink:

çok teşekkür ederim beğenmene sevindim destansı yorumları aratmamıştır umarım bu seferlik böyle oldu senin de yüreğine sağlık:)

sevgili arzu ablam nasıl sürprizini beğendin mi?

filizim+y
18-06-07, 09:38
filizim çok sevindim :) selamlarımızı ilet herkese :)

Zeynep e özel olarak selam söylersen sevinirim. Bugün çekimi vardı onun :img-wink:

evam cnm görüşemiyoruz bende sevindim bakalım bir aksilik olmazsa :) elbette iletirim ne demek başım üstüne :)

Zeynep dediğin için tmm ama malum şahsiyetn adını verseydin düşünmem gerekti söylesem mi söylemesem mi diye :):):) bugün sadece onun değil Bülent, Tuba, Sinan, İrem onlarında var yani herkesi göreceğim:happy0064

SBR
18-06-07, 09:41
herkese günaydınlar efem ...:img-wink: güzel bölüm yorumlarını okudum tabii bazılarına işte budur dedim bazıları ise bana çok uzak geldi ..yinede yorum yazan arkdaşların eline sağlık:happy0064 sevgili filizim bu gün sete gidiyormuş bakalım ne haberler getirecek bize...:good:

mutlu bir final için;

EvaLongoria
18-06-07, 09:47
evam cnm görüşemiyoruz bende sevindim bakalım bir aksilik olmazsa :) elbette iletirim ne demek başım üstüne :)

Zeynep dediğin için tmm ama malum şahsiyetn adını verseydin düşünmem gerekti söylesem mi söylemesem mi diye :):):) bugün sadece onun değil Bülent, Tuba, Sinan, İrem onlarında var yani herkesi göreceğim:happy0064

Yok Aslıyı artık savunmama kararı aldım :icon_whis Zeynep, ben bile savunalacak yanını bulamıyorum dedi. Düşün yane kihkihkih :icon_whis

Zaten Zeyneple tanıştıktan sonra sende beni anlayanlardan olacaksın. Bu arada bol bol resim istiyoruz ona göre :)

Gözlerimiz seni arıyor kendini çok çekme buralardan tamam mı ??

filizim+y
18-06-07, 09:51
herkese günaydınlar efem ...:img-wink: güzel bölüm yorumlarını okudum tabii bazılarına işte budur dedim bazıları ise bana çok uzak geldi ..yinede yorum yazan arkdaşların eline sağlık:happy0064 sevgili filizim bu gün sete gidiyormuş bakalım ne haberler getirecek bize...:good:

size de sbr arkadaşım:) o kadar yazmışsın açıklasaydın ya hangisi işte budur hangisi uzak gelmil içimden bir ses birşeyler söylüyor ama doğrumu bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim:) kendi adıma bende sana teşekkür ederim vakit ayırıp okudun için yüreğine sağlık...
kısmetse gidiyoruz ama haber falan yok boşuna bekleme sen felaket senaryolarından yaz yeter bize:):)

arzuinan
18-06-07, 09:55
filizim, süprizini beğenmemek ne mümkün. çok teşekkürler. valla destana yakın olmuş haklısın ama iyikide öyle olmuş. :happy0064

Bülent'in performansından bende çok memnunum. gelen eleştirilere karşılık özlelikle dikkat ettim hareketlerine fakat bi tuhaflık göremedim. bence gayet yerinde ve olması gerektiği gibiydi. hem genel, hemde ikili sahnelerde :good:

fatma-1721
18-06-07, 09:56
Yok Aslıyı artık savunmama kararı aldım :icon_whis Zeynep, ben bile savunalacak yanını bulamıyorum dedi. Düşün yane kihkihkih :icon_whis

Zaten Zeyneple tanıştıktan sonra sende beni anlayanlardan olacaksın. Bu arada bol bol resim istiyoruz ona göre :)

Zeynep Beserlere hicbir zaman sözümüz olmadiki bizim,sevgili evacim.Zaten kiz "Asli"rolune zor adapte oldu,bu her halinden anlasildi.

filizim+y
18-06-07, 09:59

evam cnm kafana birşey düşmedi değil mi ne de güzel kararlar almışsın ben senden önce almıştım bu kararı bana katılmış oldun cnm:):) ya Zeynep de benden:)

benim sorunum Zeynep ile değil ki evam malum şahsiyetle krıştırma bak yalnış anlaşılmalara mahal verme şimdi:) bakalım çekinebilirsek ya da çekebilirsek:)

tmm cnm aslında buralardayım, azıcık özleyin ki gerçekten sevilip sevilmediğimi bileyim değil mi? yorumlarınızı okuyorum hani şu ortalığı karıştırdığın yorumun var ya keşke o an olabilseydim forumda gerçi fatma balam, arzu ablam, archshem, sinem ve lawiniam yokluğumu aratmamışlar sağolsunlar ama benimde söyleyeceklerim olurdu az değilsin evam:):)

SBR
18-06-07, 09:59
size de sbr arkadaşım:) o kadar yazmışsın açıklasaydın ya hangisi işte budur hangisi uzak gelmil içimden bir ses birşeyler söylüyor ama doğrumu bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim:) kendi adıma bende sana teşekkür ederim vakit ayırıp okudun için yüreğine sağlık...
kısmetse gidiyoruz ama haber falan yok boşuna bekleme sen felaket senaryolarından yaz yeter bize:):)

niye yaww sevgili filizim haber niye yok:icon_sorr vallahi sevgili filizim yorumlarda bir feride-ömer olsun tarzında bir şeyler sezdim katılmadım bunlar yoksa diğer yorumlara özellikle yılmazın ezikliği konusunda hemfikirim:img-wink: esas senin yüreğine sağlık artık şiir yazmaz oldun yaw:icon_sorr vallaha benim senaryolarım belli bak tekrar yazıyorum

mutlu bir final için;

EvaLongoria
18-06-07, 10:04
fatmacım yok zaten zeynep ile değil aslı karakteri ile sorun var biliyorum kihkih :) ama zeynep bile dedi aslının savunalacak bi tarafo yok diye kihkih :)

filizim ah ahh keşke burada olsaydın. dedim biraz ortalık karıştıralım forum canlandı valla arada yapmak lazım böyle şeyler :) resim çekebilrsin rahatlıkla ya.. zeynep zaten cumartesiden antremanlı. ben o kadar resim çektim ki :)

filizim+y
18-06-07, 10:07
sevgili arzu ablam çok teşekkür ederim bölüm yorumu yapmıyordum kaç bölümdür bu sefer ki de dediğin gibi fena sayılmaz yüreğine sağlık, Bülent'in performansı ile ilgili aynı düşünüyoruz:img-yes:

sevgili sbr haber yok dedim işte senin de cezan bu olsun diğer cezamı uygulamamıştın:) o konulara girmeyelim olay bitmiştir büyütmeyelim diyorum feride-ömer için ben paşama üzülüyorum:icon_sorr yılmazın ezikliği değil de neyse senle didişmeyelim şiirlerimi özledin kimbilir belki yarın belki yarından da yakındır sbrcım:):)

SBR
18-06-07, 10:12
ben bu feride-ömer olayından kolay kolay vazgeçmem ya hadi neyse.... yılmazın ezikliği için bir şeyler derim ama hadi neyse senin dediğine uyacam:img-wink: diğer ceza kabul edilir değildi :img-wink: hem orda açıklamıştım cem vari yorumlarının nedenini:img-yes:

mutlu bir final için ;

filizim+y
18-06-07, 10:13
filizim ah ahh keşke burada olsaydın. dedim biraz ortalık karıştıralım forum canlandı valla arada yapmak lazım böyle şeyler :) resim çekebilrsin rahatlıkla ya.. zeynep zaten cumartesiden antremanlı. ben o kadar resim çektim ki :)

evam cnm dizi bitmeden yapalım tekrar böyle birşey gerçekten bayağı canlanmış okurken eksikliğimi hissettim bak sende hissetmişsin:) çekeriz tabi sizler isteyin yeter ki herşey forumdaşlar için:):)

sysdll
18-06-07, 10:18
günaydın forum milleti insanları...

filizim demek bizi burakıp gidiyorsun ha...tamam öyle olsun napalım sineye çekeriz artık...sende televizyonun ışıltılı dünyasına kapılarak setlere gidiyorsun ha...ışıltılı hayatlar,parıltılı yaşamlar...vay be...tamam öyle olsun....sende bırak bizi sende git bakalım...
bir imza versene..:D:D

(inşaallah bize vereceğin güzel haberlerle dönersin.sanırım çok demagoji yaptım..:D)

hepinize iyi haftalar dilerim.bakalım bu hafta neler olacak.Filiz Yılmaz'ı hangi işkence yöntemleri ile gömecek...en çok merak ettiğim nokta bu..ne mutlu bir final ne cemin ölmesi...sadece ve sadece Filiz'in Yılmaz'a yapacağı işkenceler...:D:D:D

janan
18-06-07, 10:20
setten alınan bilgilere göre cem nort oluyomuş finalde ölüyomuş :happy0064

çarşamba günüde son çekimlermiş..

SBR
18-06-07, 10:29
günaydın forum milleti insanları...

filizim demek bizi burakıp gidiyorsun ha...tamam öyle olsun napalım sineye çekeriz artık...sende televizyonun ışıltılı dünyasına kapılarak setlere gidiyorsun ha...ışıltılı hayatlar,parıltılı yaşamlar...vay be...tamam öyle olsun....sende bırak bizi sende git bakalım...

(inşaallah bize vereceğin güzel haberlerle dönersin.sanırım çok demagoji yaptım..:D)

hepinize iyi haftalar dilerim.bakalım bu hafta neler olacak.Filiz Yılmaz'ı hangi işkence yöntemleri ile gömecek...en çok merak ettiğim nokta bu..ne mutlu bir final ne cemin ölmesi...sadece ve sadece Filiz'in Yılmaz'a yapacağı işkenceler...:D:D:D

he hehe :happy0064 tabii ki filiz işkence yapacak yılmaza bu bölüm fırçayı attı öbür bölüm dayak var sırada:happy0064 :happy0064 bakalım neler olacak :img-wink:

mutlu bir final için:

arzuinan
18-06-07, 10:31
Zeynep Beserlere hicbir zaman sözümüz olmadiki bizim,sevgili evacim.Zaten kiz "Asli"rolune zor adapte oldu,bu her halinden anlasildi.

Fatma'cım bizde Aslı karakterine zor atepte olduk biliyorsun. öyle damdan düşer gibi Yılmaz'a aşık olmuştu. Bence senaristler Aslı'nın Yılmaz'a olan aşkınında altını dolduramadılar. İzlerken ben hiçde ilk görüşte aşk sezmemiştim doğrusu. Ama Aynalı'da öyle mi oldu ? demekki yapabiliyorlar. doğal olarakda o zaman derdiniz ne kardeşim demekten de kendimi alamıyorum. :icon_whis

EvaLongoria
18-06-07, 10:33
arzu abla aslında evet. bak aynalı da lönk diye adamı aşık ettiler bir de o mahcub gülücükler falan.. ohooo yanee..

ya zaten senaristlere artık lafımız yok. şahsen ben sadece selamlarımı iletiyorum. canan karakterine ne oldu ????

sudemnaz
18-06-07, 10:33

filizim yorum süper süper süper :good: :good: :good:
bugün sete mi gideceksin???
ben de gideceğim ilk kez bu kadar heyecanlandım...

sysdll
18-06-07, 10:41
arzu abla aslında evet. bak aynalı da lönk diye adamı aşık ettiler bir de o mahcub gülücükler falan.. ohooo yanee..

ya zaten senaristlere artık lafımız yok. şahsen ben sadece selamlarımı iletiyorum. canan karakterine ne oldu ????

sevgili eva senden bir ricam var.lütfen böyle akla mantığa uygun,akıllı insanların soracağı sorulardan sorma...

ne bilim böyle daha bu diziye uygun şeyler sor bence...cemin sakalları neden bu kadar uzun.kirli sakal bırakabilirdi.Filiz şimdiye kadar saçlarını neden boyatmadı?handan hala kuaföre gidiyor mu? bu adamlar hiç tavla oynamazlar mı?gibi sorular sorarsan en azından insanları şoka uğratmazsın...:img-hyste

(senaristler bizlere mantıklı soru sorma olanağı sunmadıkları için bunlarla idare edeceğiz artık...var mı arttıran??:img-hyste )

filizim+y
18-06-07, 10:44
FİLİZYILMAZIM için nikah hediyesi onu en çok destekleyen biri olarak o acı anı düşünmeksizin okuyalım rica ediyorum:)

S eni çok seviyorum canımın içi sevdiğim
E n güzel günleri seninle yaşamaya yeminliyim
N e badireler atlattık ama artık birlikteyiz sevdiceğim
İ smini her anışımda sevginle derinden gülümserim

Ç ok mutluyum iyi ki hayatımdasın iyi ki seni sevmişim
O en güzel anlarını seninle yaşamayı iyi ki seçmişim
K uytu köşede seb,nsiz geçirdiğim günlerim artık bitirdim

S evmenin ve sevilmenin ne olduğunu senden öğrendim
E llerime değdiği her an o ellerin çok sevindim
V ermem gereken tüm sözlerim senin içinmiş iyi ki vermişim
İ çimde tarifi imkansız heyecanları yaşattın bana sevdiğim
Y aşamak senle senin sevginle mümkünmüş anladım
O kara günleri çoktan tekrarı olmaması için maziye gömdüm
R üya değil asıl şimdi gerçeği yaşamak için geldim seninleyim
U sanmadan bıkmadan her daim hep seni sevmek istiyorum
M utluluğumun seninle anlam kazandığını seninle olduğunu biliyorum

EvaLongoria
18-06-07, 10:47
sevgili eva senden bir ricam var.lütfen böyle akla mantığa uygun,akıllı insanların soracağı sorulardan sorma...

ne bilim böyle daha bu diziye uygun şeyler sor bence...cemin sakalları neden bu kadar uzun.kirli sakal bırakabilirdi.Filiz şimdiye kadar saçlarını neden boyatmadı?handan hala kuaföre gidiyor mu? bu adamlar hiç tavla oynamazlar mı?gibi sorular sorarsan en azından insanları şoka uğratmazsın...:img-hyste

(senaristler bizlere mantıklı soru sorma olanağı sunmadıkları için bunlarla idare edeceğiz artık...var mı arttıran??:img-hyste )

:img-hyste :img-hyste
afedersin ya pazartesi mahmurluğuma ver :)

o zaman evet. handan hala kuaföre gidiyor mu? hep müjganla mı yaşayacak..
sonra keremle ömer ne zaman kanka moduna girdiler? ömer neden nalan la konuşmuyoo (bak araya yine sorular kaçıyo kihkih)

sysdll
18-06-07, 10:49
FİLİZYILMAZIM için nikah hediyesi onu en çok destekleyen biri olarak o acı anı düşünmeksizin okuyalım rica ediyorum:)

nikah hediyen güzel olmuş...eline yüreğine sağlık...acaba benim imzamda ki hediye de alınabilir mi?...şöförlüğünü ben yaparım...ayrıca tosuna da öğretirim kullanmasını...:img-hyste :img-hyste

sudemnaz
18-06-07, 10:51
:img-hyste :img-hyste
afedersin ya pazartesi mahmurluğuma ver :)

o zaman evet. handan hala kuaföre gidiyor mu? hep müjganla mı yaşayacak..
sonra keremle ömer ne zaman kanka moduna girdiler? ömer neden nalan la konuşmuyoo (bak araya yine sorular kaçıyo kihkih)

handan kuaföre gitmiyor bence
çünkü kredi kartı iptal ya rezil olmak istemiyor...
hep müjganla mı yaşayacak???
yaşar çünkü iyi anlaşıyorlar kanımca
ömerle kerem kanka moduna girdiler çünkü ikiside acı cekiyor
acıları ortak:D AŞKK
ömer nalanla neden konuşsunki kendi derdi ona yetiyor
ömer yılmaz gibi kendini ortaya atmıyor
yılmaz bey filize söz vermişken bile etrafını düşünüyor...gidip konuşuyor
ömer sarhoş kafayla olanları algılayamıyor belkide...

filizim şiir süper;)

ferman336
18-06-07, 10:54

herkese g-tünaydın :)
filizim şiir berbat olmuş :icon_whis
evacım aşk dediğin nedir ki güzel kardeşim...aynalı daha hiç birşeyi kabul etmedi.etsin önce bi aysel ablanın geçmişini,hamileliğini,aldatmasını falan ondan sonra aşık adam be pehhh deriz.:img-hyste

nalan konkene başlasın keremle durumları eşitlensin...:img-hyste

sudemnaz
18-06-07, 10:57
evacım aşk dediğin nedir ki güzel kardeşim...aynalı daha hiç birşeyi kabul etmedi.etsin önce bi aysel ablanın geçmişini,hamileliğini,aldatmasını falan ondan sonra aşık adam be pehhh deriz.:img-hyste

günaydın...
bişi sorcam konken de at yarışı gibi kumar değil dimi???

aysel abla iyi bir kadına benziyor aynalıyla mutlu olurlar...

fatma-1721
18-06-07, 10:57

Sevgili filizim;ellerine ve o güzel yüregine saglik!
Yine döktürmüssün,o icten ve güzel duygulari mükkemmel dile getirmissin,tebrik ederim.:good:
Not:Sevgili kursuni,siirlerini,yorumlarini,...bu kadar özlettigin yetmedi mi artik?

arzuinan
18-06-07, 11:00

filizim, döktürmüşsün gene :happy0064 hediyeni çok beğendim canım. çok teşekkürler. :good:

yukarıdaki mısralardaki ilk cümle Filiz için, son cümlede Yılmaz için olduğunu düşünerek okudum. bence karakterleri çok yerinde tahlil etmişsin :img-wink:

Filiz, hep Yılmaz gibi birinin hayatında olmasını istedi. Yılmaz diye birinin varlığından haberi olmadığında bile. :img-yes:

Yılmaz, içinde en büyük yaşama sebebi Filiz oldu. En son Salih'e söylediğinde çok etkilenmiştim. "Ne yapsamda tekrar yaşıyorum diyebilsem" :sad53:

EvaLongoria
18-06-07, 11:09
evett filizim bölüm yorumun için ellerine yüreğine sağlık canım..
ellerin dert görmesin :)

şiirimizde gelmiş e sonunda yahu. şiirsiz öksüz kalıyoruz. yüreğine sağlık canım..

sudemnaz
18-06-07, 11:10
kayboldum yalancı dünyada
aşk denen beter bir vurgunda
kendimi unuttum uğrunda...

filiz yılmazla aşkı öğrendi
yılmaz da aşkın filizle aşk olduğunu öğrendi
ve birbirleri için vazgeçilmez oldular...
tıpkı eski aşklar gibi günlük değil ömürlük
bugüne inat,yaşanılan olumsuzlukluklara inat birbirlerini sevdiler...

zeynep.s
18-06-07, 11:16
filizim+y bölüm yorumun ve şiirin çok güzel olmuş...
şairlerimizden biri döndü ama diğeri hala kayıp aranıyor...
onlıne olduğunu görüyorum neden yazmıyorsun?

EvaLongoria
18-06-07, 11:18

:img-hyste şiir berabt olmuş dedi yaa :img-hyste ay ferman abi fenasınn

aynalı aşık olduu artık kabul eder. bah yasdım buraya.. hem aysel abla sadece tersi yaa.. yoh onda bişi :icon_whis

ferman336
18-06-07, 11:19
günaydın...
bişi sorcam konken de at yarışı gibi kumar değil dimi???

aysel abla iyi bir kadına benziyor aynalıyla mutlu olurlar...

walla diziye göre at yarışı kumar olmadığına göre konken de değildir herhalde ne bilem ben. tabi ki mutlu olacaklar aynı filiz-yılmaz, feride-ömer gibi:img-pilot :img-hyste

kursuni19
18-06-07, 11:23
filizim+y bölüm yorumun ve şiirin çok güzel olmuş...
şairlerimizden biri döndü ama diğeri hala kayıp aranıyor...
onlıne olduğunu görüyorum neden yazmıyorsun?

Bunu kendi üzerimemi almam gerekiyoru:img-hyste , dizi bitiyor, periler artik bana ugramiyor, bende filizimin siirlerini okumakla yetiniyorum:img-wink:

sudemnaz
walla diziye göre at yarışı kumar olmadığına göre konken de değildir herhalde ne bilem ben. tabi ki mutlu olacaklar aynı filiz-yılmaz, feride-ömer gibi:img-pilot :img-hyste
kumar değil ya ben biliyorum bugün oynayacağım ama bi sorun var nasıl oynanır
bilmiyorum :img-hyste
ben de dizide bekliyordum ki at yarışı kötüdür insanların huzurunu kaçırır nice evlilikler bunu için bitti gibi toplumsal bir mesaj bekliyordum ama nerde at yarışı kumar değilmiş...

aynalı diğer çiftlerden daha mutlu olurrr...
olgun insan çünkü o...

arzuinan
kayboldum yalancı dünyada
aşk denen beter bir vurgunda
kendimi unuttum uğrunda...

filiz yılmazla aşkı öğrendi
yılmaz da aşkın filizle aşk olduğunu öğrendi
...

düşüncelerimi anlatmak için yukarıda cebelleştim durdum:img-wink: sen 2 cümlede olayı bitirmişsin. :happy0064

fermanım, boşver konken'i Nalan o işlere gerek kalmadan da saçmalayacak sanırım. Alp'e neden "kafamı daha çok karıştırdın" dedi ki ? Alp'e ilgi duyuyordu da ben mi algılayamadım. :icon_whis

Ayrıca Alp ve Nalan'ı hiç yakıştıramamıştım bence herşeye rağmen Kerem'le barışmalı. :img-yes:

SBR
18-06-07, 11:26
heyitt sbr geri geldi efemmm:happy0064 sevgili filizim şiiiri yollamış gene burda bir mesaj seziyorum:happy0064 :good: hadi neyse ...bundan sonra yılmazı bir süreliğine rahat bırakıp gündem maddemi feride -ömer olarak değiştiriyorum orası daha vahimleşmeye başladı .:img-pilot ama sakın burda yılmazı rahat bırakıyorum gibi bir anlam çıkmasın sonuna kadar devam efem:good:

mutlu bir final için;

ferman336
18-06-07, 11:26
:img-hyste şiir berabt olmuş dedi yaa :img-hyste ay ferman abi fenasınn

aynalı aşık olduu artık kabul eder. bah yasdım buraya.. hem aysel abla sadece tersi yaa.. yoh onda bişi :icon_whis

hehe:) he ya çok fena bi adam oldum ben yahu:img-hyste ne bileyim evacım aysel de dedi ya "kızım biz niye yanlızız,geçtik o yollardan hesabı" gerçi yaşlanmış o iyicene vesikası polis kayıtlarından silinmiş olabilir:img-hyste aynalı hayatta öğrenmez daha...gerçi öğrense ne olacak dizide genelde aldatmış,hamile,vesikalı o lu bu lu kadınlar revaçta nasılsa:good: :img-hyste

ferman336
18-06-07, 11:29
kumar değil ya ben biliyorum bugün oynayacağım ama bi sorun var nasıl oynanır
bilmiyorum :img-hyste
ben de dizide bekliyordum ki at yarışı kötüdür insanların huzurunu kaçırır nice evlilikler bunu için bitti gibi toplumsal bir mesaj bekliyordum ama nerde at yarışı kumar değilmiş...

aynalı diğer çiftlerden daha mutlu olurrr...
olgun insan çünkü o...

sudemnaz cım bişeyi kumar yapan onun oynanma şekli değil neyine oynadığındır. konkende de ortada paralar dönerse (ki büyük paralar dönerse o da aile yıkar) kumar olur. gazeteden at yarışı takip edip hiç kupona para vermezsen kumar olmaz. aynalı tabi mutlu olur olgun o:img-hyste yılmazla ömer gibi arıza çıkarmaz hemen kabul eder herşeyi:icon_whis :img-help:

sudemnaz
18-06-07, 11:30
düşüncelerimi anlatmak için yukarıda cebelleştim durdum:img-wink: sen 2 cümlede olayı bitirmişsin. :happy0064

fermanım, boşver konken'i Nalan o işlere gerek kalmadan da saçmalayacak sanırım. Alp'e neden "kafamı daha çok karıştırdın" dedi ki ? Alp'e ilgi duyuyordu da ben mi algılayamadım. :icon_whis

Ayrıca Alp ve Nalan'ı hiç yakıştıramamıştım bence herşeye rağmen Kerem'le barışmalı. :img-yes:
sağol canım ;)
bu dizide olanları şahsen ben anlamıyorum keşke bölüm bittikten sonra yazı geçirseler bu sahnede bunu anlatmaya çalıştık umarım anlamışsınızdır...
senaristlerle aramızda iletişim bozukluğu var
belki de yazdıklarını kendileri de anlamıyor
zaten yazdıklarını unutuyorlar...
ben sete gidiyorum
kendinize iyi bakın...

sudemnaz
18-06-07, 11:34
sudemnaz cım bişeyi kumar yapan onun oynanma şekli değil neyine oynadığındır. konkende de ortada paralar dönerse (ki büyük paralar dönerse o da aile yıkar) kumar olur. gazeteden at yarışı takip edip hiç kupona para vermezsen kumar olmaz. aynalı tabi mutlu olur olgun o:img-hyste yılmazla ömer gibi arıza çıkarmaz hemen kabul eder herşeyi:icon_whis :img-help:
iyi o zaman ortada dönecek para olmaz ya da kolasına oynarız kumar olmaz...
ama kerem at yarışı oynadı ve kuponu yatırdı değil mi yani o kumar...
ve de ailer yıkar... ya da keremi aslıdan ayırır...

aynalıyla aysel çok yakışıyor aynalıyla aysel abla bu bölümde evlensin ya da finalde toplu düğün yaparlar...
hem masrafta az olur :D

SBR
18-06-07, 11:35

niye yaww alp-nalan da güzel olurdu aslında veli efendi kerem in kendine geleceği yok ama alp o şansı kaybetti:good: nalan a verecekti mektubu olmayan şansınıda yok etti böylece :good:

mutlu bir final için;

sude9
18-06-07, 11:37
Dizi yorumum su varsayimla yapilmistir ;) Cem Akman ne yaparsa yapsin en iyisini yapar, super bir zeka, super bir yetenektir ve de yetenekleri arasinda arada sirada polis kordonunu asip gorunmez olmak da vardir!

Asli: Cem'in bebegi almasini engellemesi iyi dusunulmustu cunku daha henuz meleklik mertebesine yukselmemisti :) Saka bir tarafa, o hemsire de masallah ne kadar basariliymis. Yilmaz kizmakta hakli hastanenin guvenligine. Her neyse, genel olarak Asli'nin oylesine ortalikta dolastigini gorduk, ne kadar anlayisli bir karakter oldugunu bize gosterip durdular. Yaninda nikahin konusulmasina bozulmadi vs. de Ali'nin Omer'e sorusunu ben ona sormak istiyorum 'Bu kiz masosist mi? Ask acisi cekmekten mi hoslaniyor?' Niye hala her Allahin gunu Yilmazlarda. Hayir Yilmaz'i gercekten sevdigini de biliyoruz, normalde asik insan Feride veya nikahta Alp'in yaptigi gibi uzaklasir degil mi? Bir insanin aile ozlemi bu kadar mi on plana gecer?

Bölüm yorumun çok güzel olmuş..ellerine sağlık..özellikle alıntıladığım kısmı çok beğendim..bundan iyi özetlenemezdi durum

benim
18-06-07, 11:42
filizim bölüm yorumun ve şiirin çok güzel olmuş ellerine sağlık canım...

Terzi Aysel'in Feride'ye söylediği bizde o yollardan geçtik neden yalnız kaldık sözünü nedense ben sizler gibi düşünmedim.
Bana bende sevdim aynı acıları tattım.Ayrılık anlamında birşeyler anlatmaya çalışıyor gibi geldi....
Belkide sizler haklısınızdır.Önümüzdeki 2 bölüm ortaya çıkar belki...

Birde benim anlamadığım atölyeyle ilgili herhangi birşey olduğunda Müjgan hanım vah atölyem , kim ne ister benim dükkanımdan deyip duruyor.Orası artık bir tek onun değilki.
Başta pek istememişti sıcak bakmamıştı benimseyemedi herhal...:icon_whis

lawinia
18-06-07, 11:43

sevgili filizim ellerine ve yüreğine sağlık hediyen cok güzel olmus daha ne istesinler zaten bundan güzel hediye mi olur? yorumunu da zevkle okudum ellerine saglık cnm. simdi forumda değilsin ama kendini fazla özletmeden gel:img-wink:

sude9
18-06-07, 11:44
handan kuaföre gitmiyor bence
çünkü kredi kartı iptal ya rezil olmak istemiyor...
hep müjganla mı yaşayacak???
yaşar çünkü iyi anlaşıyorlar kanımca
ömerle kerem kanka moduna girdiler çünkü ikiside acı cekiyor
acıları ortak:D AŞKK
ömer nalanla neden konuşsunki kendi derdi ona yetiyor
ömer yılmaz gibi kendini ortaya atmıyor
yılmaz bey filize söz vermişken bile etrafını düşünüyor...gidip konuşuyor
ömer sarhoş kafayla olanları algılayamıyor belkide...

filizim şiir süper;)

Handan burun kıvırdığı evden çıkmaz oldu...bir işe gireyim eve yararım olsun ya da kendi evime çıkayım diye bir düşüncesi yok herhalde...işin kolayına kaçmış..

Ömer-Kerem hoş olmuştu da hiç bir kankalık Ömer-Ali kankalığını tutamaz:)

Yılmaz'ın sözünü bile saymıyorum nasılsa Filiz lime lime edicek ....şahane balayı ama..çocuk kaçırılır,hatundan zılgıt yer...Yılmaz mumla arasa bulamaz böyle balayı(balayı kelimesini sevmiyorum ama yerine başka kelime bulamadım)

sysdll
18-06-07, 12:08
önceki sayfalarda cemin intihar etmesi ile ilgili geçen tartışmanın ardından ulaşılan senaryo aşağıda verilmiştir.
bilgilerinize sunarız...

ve cem ile Yılmaz kaşılaşırlar..

cem:Yılmaz efendi hoşgeldin.bu ne güzel sürpriz...
Yılmaz:ne hoşgeldini lan..tam yangından sonra hayri abinin oraya gidecekken birde dediler ki cem tosunu kaçırmış
Filiz'de arkasından gitmiş..bizde kalktık geldik mecburen...
cem:gel buyur otur yeni çay demledim...
Yılmaz:tomurcuk attın mı
Cem:hıı hıı

Ylmaz:Filiz'le tosunum nerde?
cem:içeride bebeğin karnı açıkmış.diğer kadınla bebeği doyuruyorlar
Yılmaz:diğer kadın?
cem:boşver uzun hikaye
Yılmaz:iyi zaten bitiyor.anlatsan da sığmaz.

Yılmaz:ya cem aslında benim seni öldürmem lazım.ne diyorsun bu konuda
cem:sorma benimde içimi kemiren bir yara bu..kaç bölüm geçti hala tık yok.

Bu arada Filiz içeri girer ve Yılmaz'ı görür.Yılmaz Filiz'in koşacağı ve sarılacağı umudu ile bir hamle yapar ama o da ne..Filiz zılgıtı
koparmış geliyor

Filiz:Yılmaz nerede kaldın?hani verdiğin söz? bak oğlumuzu kaçırdı cem ve sen ortalıkta yoksun.hani kaçıramazdı.

o anda cem Yılmaz'a döner ve "nasıl kodu" anlamında el hareketi yapar (anlayan anladı)

ve başlar Filiz Yılmaz'ı çiğ çiğ yemeye...

bu arada cem araya girer ve şunları söyler

cem:Yılmaz konuşmamız yarım kalmıştı.neyse ben tamamlayayım.baktım senaristler beceremiyor bende kendimce çözüm buldum
Yılmaz:nedir o?gidiyormusun yoksa...
cem:lan saf gitseydim şimdiye kadar on defa giderdim.
Yılmaz:haklısın galiba
cem:Filiz sen nerden buldun bunu...Açık pazardan ucuza mı aldın?bundan eksiğim neydi
Filiz: sorma cem almış bulunduk bir kere.bir de çocuk var.gerçi sen kabullenmiştin ama yaptık bir kere.iade de edemiyoruz.çekeceğiz artık
ben bir şeyi mi kaçırdım?
cem:boşver Yılmaz sen takma kafana.neyse siz biraz açılın bakalım..
Yılmaz:ne iş cem kaçacakmısın yoksa?benim elimden bir uçan bir de uçan kurtulur.
cem:Allah'ım sen bu kuluna akıl fikir ver.hala anlamadı akıllanmadı.Filiz sana Allah kolaylık versin.
Filiz: sağol cem..
cem:neyse benim yolum uzun ben gideyim.açılın da üzerinize kan sıçramasın.senaristler yapamıyor benden kurtulmayı bari ben kendi işimi
kendim halledeyim.neyse hadi Allah'a ısmarladık.görüşmek üzere
Yılmaz:güle güle cem.yolun açık olsun.seni hep hatırlayacağız.kalbimizde yaşayacaksın.
cem:aslında ben seni de yanımda götürsem hiç fena olmaz.en azından kamuya hizmetim dokunur.neyse görüşürüz rüyalarda

ve cem silahı kafasına dayar ve ateşler...Yılmaz-Filiz çifti cemden kurtulmanın sevinci ile parandeler atarak evlerinin yolunu tutarlar...

(dalga geçin izin veriyorum.elden bu kadar geliyor ne yapalım değil mi?:img-hyste :img-hyste )

feride-ömer
18-06-07, 12:08
arkadaşlar merhaba bakıyorum coşmuşsunuz bugün forum çok hareketlenmiş(maşallah nazar değmesin:img-wink: )öncelikle filizim bölüm yorumun ve şiirin çok güzel olmuş ellerine sağlık evet son 2 bölüm kaldı bende heycan arttı nasıl bir final olucak acaba süpriz bir final olmasında çünkü süpriz final denilince aklıma hep kötü şeyler geliyor sanırım bugün özet gelmemiş olsun bekleriz değilmi:img-wink: diğer aşıkların cephesi daha çok karıştı nalan daha yeni mektubu öğrendi acaba bu bölüm ne yapacak ama alpe gitmesin yaa çünkü ben o çocuğa hiç sıcak bakmaz oldum başlarda iyiydi ama sonradan bozdu...gelelim aynalıya birini buldu kendine her ne kadar ceydayı düşünsek senaristlerimiz bir süpriz yapıp aysele aşık ettiler off bu bölümü iple çeker oldum artık bekleyi görücez iyi yorumlar:img-wink:

filizim+y
18-06-07, 12:13

sevgili sysdll arkadaşım çok yaşa emi sen sizi bırakabilir miyim ama ünlü olmak benim de hakkım ama ne eksiğim var öyle değil mi ama:img-hyste :img-hyste bbenden kurtulmak istiyorsanız giderim bak ona göre:)

imza vermem çok kıymetlidir imzam benim:)

(bakalım nasıl haberlerle döneceğim sizlere) şiiri beğenmişsin çok teşekkür ederim senin de yüreğine sağlık...

SBR
18-06-07, 12:14
önceki sayfalarda cemin intihar etmesi ile ilgili geçen tartışmanın ardından ulaşılan senaryo aşağıda verilmiştir.
bilgilerinize sunarız...

ve cem ile Yılmaz kaşılaşırlar..

cem:Yılmaz efendi hoşgeldin.bu ne güzel sürpriz...
Yılmaz:ne hoşgeldini lan..tam yangından sonra hayri abinin oraya gidecekken birde dediler ki cem tosunu kaçırmış
Filiz'de arkasından gitmiş..bizde kalktık geldik mecburen...
cem:gel buyur otur yeni çay demledim...
Yılmaz:tomurcuk attın mı
Cem:hıı hıı

Ylmaz:Filiz'le tosunum nerde?
cem:içeride bebeğin karnı açıkmış.diğer kadınla bebeği doyuruyorlar
Yılmaz:diğer kadın?
cem:boşver uzun hikaye
Yılmaz:iyi zaten bitiyor.anlatsan da sığmaz.

Yılmaz:ya cem aslında benim seni öldürmem lazım.ne diyorsun bu konuda
cem:sorma benimde içimi kemiren bir yara bu..kaç bölüm geçti hala tık yok.

Bu arada Filiz içeri girer ve Yılmaz'ı görür.Yılmaz Filiz'in koşacağı ve sarılacağı umudu ile bir hamle yapar ama o da ne..Filiz zılgıtı
koparmış geliyor

Filiz:Yılmaz nerede kaldın?hani verdiğin söz? bak oğlumuzu kaçırdı cem ve sen ortalıkta yoksun.hani kaçıramazdı.

o anda cem Yılmaz'a döner ve "nasıl kodu" anlamında el hareketi yapar (anlayan anladı)

ve başlar Filiz Yılmaz'ı çiğ çiğ yemeye...

bu arada cem araya girer ve şunları söyler

cem:Yılmaz konuşmamız yarım kalmıştı.neyse ben tamamlayayım.baktım senaristler beceremiyor bende kendimce çözüm buldum
Yılmaz:nedir o?gidiyormusun yoksa...
cem:lan saf gitseydim şimdiye kadar on defa giderdim.
Yılmaz:haklısın galiba
cem:Filiz sen nerden buldun bunu...Açık pazardan ucuza mı aldın?bundan eksiğim neydi
Filiz: sorma cem almış bulunduk bir kere.bir de çocuk var.gerçi sen kabullenmiştin ama yaptık bir kere.iade de edemiyoruz.çekeceğiz artık
ben bir şeyi mi kaçırdım?
cem:boşver Yılmaz sen takma kafana.neyse siz biraz açılın bakalım..
Yılmaz:ne iş cem kaçacakmısın yoksa?benim elimden bir uçan bir de uçan kurtulur.
cem:Allah'ım sen bu kuluna akıl fikir ver.hala anlamadı akıllanmadı.Filiz sana Allah kolaylık versin.
Filiz: sağol cem..
cem:neyse benim yolum uzun ben gideyim.açılın da üzerinize kan sıçramasın.senaristler yapamıyor benden kurtulmayı bari ben kendi işimi
kendim halledeyim.neyse hadi Allah'a ısmarladık.görüşmek üzere
Yılmaz:güle güle cem.yolun açık olsun.seni hep hatırlayacağız.kalbimizde yaşayacaksın.
cem:aslında ben seni de yanımda götürsem hiç fena olmaz.en azından kamuya hizmetim dokunur.neyse görüşürüz rüyalarda

ve cem silahı kafasına dayar ve ateşler...Yılmaz-Filiz çifti cemden kurtulmanın sevinci ile parandeler atarak evlerinin yolunu tutarlar...

(dalga geçin izin veriyorum.elden bu kadar geliyor ne yapalım değil mi?:img-hyste :img-hyste )

hehe he :img-hyste :happy0064 bu ne yaww :img-pilot fena bir senaryo değil hani... :happy0064 ama keşke araya bir kaç tane MELEĞİM sıkıştırsaydın:img-hyste :good: :happy0064 yaww hakkaten çok saf oldu bu yılmaz yaww ameliyat yaramadı ...:happy0064

mutlu bir final için;

byuzax
18-06-07, 12:16
Merhaba yeni haberi okudum Büyüküstün ile İnal Kuyucaklı Yusuf üzerinde çalışıyorlarmış bence tereddütsüz onu seçsinler harika bir roman mükemmel ötesi yani... Sabahattin Ali'nin romanı harika bence okuyun derim !

feride-ömer
18-06-07, 12:18
sevgili sysdll ne güzel yamışsın arkadaşım koptum gülmekten:img-hyste valla sen senaristlerin yerine geçsen bir sezon daha devam ettiririz bu diziyi bak iyi düşün arkadaşım bu arada cemle yılmaz ne kadar sakinler öyle replikler süper işte cem böyle olsun hiç biz birşey yapmadan o kendi işini kendisi görsün değilmi:img-hyste bu arada filize yazılan replikler çok güzel yani en azın dan doğruluk payı var çünkü filiz yılmazı bu bölümde çiğ çiğ yiyecek bekleyelim ve görelim keşke ıhlamurlar altında böyle olsaydı valla gülmekten diziyi izleyemezdik arkadaşım ellerine sağlık çok iyi geldi en azından son iki bölüm gerginliğini üzerimizden atmış olduk teşekkürler:img-wink:

SBR
18-06-07, 12:18
efem dizinin sonunda en azında bir 5 karakterin ölmesini istiyorum:happy0064 bunlar arasında handan ,feride,ömer ,,, daha böyle gidiyor ..ama maalesef bir tek ölüyle bitirecek senaryo diziyi :img-pilot :happy0064 yaww şu diziyi ben yazacaktım ki neler neler olurdu... bu senarist grup erkekleri çok kötü yazıyor yahu kasten mi yapıyor acaba:happy0064

mutlu bir final için;

feride-ömer
18-06-07, 12:26
hehe he :img-hyste :happy0064 bu ne yaww :img-pilot fena bir senaryo değil hani... :happy0064 ama keşke araya bir kaç tane MELEĞİM sıkıştırsaydın:img-hyste :good: :happy0064 yaww hakkaten çok saf oldu bu yılmaz yaww ameliyat yaramadı ...:happy0064

mutlu bir final için;

hoşgeldin arkadaşım gözlerim yollarda kaldı:img-hyste evet dediğin gibi bir iki meleğim lafıyla tam olurdu buda güzel hem yılmazın bu hali çok komik olmuş ameliyat hiç yaramamış dediğin gibi ama filiz onu yola sokar zaten:img-hyste :img-wink:

mutlu bir final için;

handan feride ölsün (cemde ölebilir):img-wink:

byuzax
18-06-07, 12:28
efem dizinin sonunda en azında bir 5 karakterin ölmesini istiyorum:happy0064 bunlar arasında handan ,feride,ömer ,,, daha böyle gidiyor ..ama maalesef bir tek ölüyle bitirecek senaryo diziyi :img-pilot :happy0064 yaww şu diziyi ben yazacaktım ki neler neler olurdu... bu senarist grup erkekleri çok kötü yazıyor yahu kasten mi yapıyor acaba:happy0064

mutlu bir final için;

Senaristlerin içinden erkek yok :img-hyste Ama son zamanlarda erkekler kadar kütler :img-hyste Neyse.....

Mutlu bir final için :

sbr handan ve feride olsun diye her yorumun altına eklemesin ! :img-hyste

SBR
18-06-07, 12:31
hoşgeldin arkadaşım gözlerim yollarda kaldı:img-hyste evet dediğin gibi bir iki meleğim lafıyla tam olurdu buda güzel hem yılmazın bu hali çok komik olmuş ameliyat hiç yaramamış dediğin gibi ama filiz onu yola sokar zaten:img-hyste :img-wink:

mutlu bir final için;

sana merhaba sevgili arkadaşım imzaya aynen devam güzell:happy0064 bakalım handan ne yapacak bu bölüm ona göre imzada ufak bir oynama yaparız artık bir düşüneyim şu işi:happy0064 yaww sorma adam ameliyat oldu tamamen değişti nerdeee eski yılmaz değil mi ama?

mutlu bir final için ;

feride-ömer
18-06-07, 12:32

mutlu bir final için;

sbrcım ne yaptınsen şimdilik yeter üç kişi dahsı olursa dizide adam kalmayacak :img-hyste biz bunlarla idare edelim:img-wink:ama gerçekten haklısın sen gelsen hergün yaa hatanede yada uzatmazdın direkt öbürtarafa zavallıların günü hep mezarlıkta geçerdi:img-hyste gerçi gelsen bu senaristlerden daha iyi yazacağın kesindi ama artık ne yapalım bununla idare edicez arkadaşım iyi yorumlar:img-wink:

mutlu bir final için;

SBR
18-06-07, 12:34
Senaristlerin içinden erkek yok :img-hyste Ama son zamanlarda erkekler kadar kütler :img-hyste Neyse.....

Mutlu bir final için :

doğru yok erkek senarist ondan böyle sahneler yazıldı zaten:good: yaww ne varki imzada yahu gayet hoş:img-hyste :happy0064 şimdilik böyle yazıyorum efem 79 dan sonra değişebilir ... geleneği devam ettireyim efem

mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün (cemde ölebilir)

sysdll
18-06-07, 12:36

Mutlu bir final için :

keşke erkeklere böyle imalı saldırılarda bulunmasak :D tamam bazen kadınlar kadar olayların ince detaylarına girmeyebiliriz ama ince detaylara giripte kendimizi kaybetmiyoruz...:img-hyste misal senarist grubu

neyse bu konu çok uzar bence bunu uzatmanın ve forumun dışına çıkmanın manası yok değil mi?

:img-hyste

feride-ömer
18-06-07, 12:36
sana merhaba sevgili arkadaşım imzaya aynen devam güzell:happy0064 bakalım handan ne yapacak bu bölüm ona göre imzada ufak bir oynama yaparız artık bir düşüneyim şu işi:happy0064 yaww sorma adam ameliyat oldu tamamen değişti nerdeee eski yılmaz değil mi ama?

mutlu bir final için ;

ben birşeyler düşünmeye başladım tamamlayınca zaten ekliycem yorumlarıma merak ediyorum bende handanın yapacaklarını bu bölüm bakıcaz artık :img-wink: çok değişmedi aslında ama eseski yılmazdan biraz uzaklaştı ama bu bölümde eski yılmaz gerigelicek merak etme konu filiz olunca hele hayatları olunca görürsün süper manliğe devam eder ve eski yılmaza dönüşür iyi yorumlar

mutlu bir final için;

byuzax
18-06-07, 12:37
Ya of ya 2 blm kaldı ! Adamlar bir huzurla final yaptırmıolar Tobe tobe yaaaa şöyle koltuğa yaslanıp huzurlu bi blm izleyemeyecekmiyim ben yaw:icon_sorr

SBR
18-06-07, 12:37
sbrcım ne yaptınsen şimdilik yeter üç kişi dahsı olursa dizide adam kalmayacak :img-hyste biz bunlarla idare edelim:img-wink:ama gerçekten haklısın sen gelsen hergün yaa hatanede yada uzatmazdın direkt öbürtarafa zavallıların günü hep mezarlıkta geçerdi:img-hyste gerçi gelsen bu senaristlerden daha iyi yazacağın kesindi ama artık ne yapalım bununla idare edicez arkadaşım iyi yorumlar:img-wink:

mutlu bir final için;

doğru haklısın biraz fazla oldu ama senaristler de kaçta hastane sahnesi yazdılar değil mi ama??:happy0064 bakalım görelim neler olacak bu bölüm artık kerem-nalan olayının nasıl olacaksa olsun bağlanmasını istiyorum..bune yahu daha bir sürü konu var ama senaryom kaplumbağa gibi

mutlu bir final için;

SBR
18-06-07, 12:43
Ya of ya 2 blm kaldı ! Adamlar bir huzurla final yaptırmıolar Tobe tobe yaaaa şöyle koltuğa yaslanıp huzurlu bi blm izleyemeyecekmiyim ben yaw:icon_sorr

he he he :happy0064 ben daha çok beklersin derim :good: bu bölüm cem ölmez bile bölümün sonuna doğru anca bulurlar cemi ... bakalım neler olacak gelenek devam ediyor

mutlu bir final için;

1g9s0g5s
18-06-07, 12:46
Ya herkes farklı şeyler dio zaten final kesinleşti artık önceki bölümler hakkında söz dalaşı yapmayın lütfen please...:img-yes: ayrıca bende handanı bi türlü sevemiyorum o kadar kötü rol yapıyo ki sözde oyuncu aynı şekilde feridede öyle ah ah napcaz biz bu beceriksizlerle

feride-ömer
18-06-07, 12:49
doğru haklısın biraz fazla oldu ama senaristler de kaçta hastane sahnesi yazdılar değil mi ama??:happy0064 bakalım görelim neler olacak bu bölüm artık kerem-nalan olayının nasıl olacaksa olsun bağlanmasını istiyorum..bune yahu daha bir sürü konu var ama senaryom kaplumbağa gibi

mutlu bir final için;

evet nalan kerem meselesi bağlansın bari onlardan kurtulalım son iki bölüm kaldı arap şaçına döndü dizi nasıl sonu gelicek çok merak ediyorum ama kaplumbağa gibi devam ettiği kesin gelenek devam ediyor

mutlu bir final için;

SBR
18-06-07, 12:53
evet nalan kerem meselesi bağlansın bari onlardan kurtulalım son iki bölüm kaldı arap şaçına döndü dizi nasıl sonu gelicek çok merak ediyorum ama kaplumbağa gibi devam ettiği kesin gelenek devam ediyor

mutlu bir final için;

tabii yaww daha bir sürü konu nalan-kerem ,feride-ömer aynalı-aysel ... varda va cemil meselesini hiç söylemiyorum bile bu bölüm biraz heyacanlı bir bölüm bekliyorum cem sahnelerinin sayısı artacak bu bölüm bekleyip görelim

mutlu bir final için;

sysdll
18-06-07, 12:55
Ya herkes farklı şeyler dio zaten final kesinleşti artık önceki bölümler hakkında söz dalaşı yapmayın lütfen please...:img-yes: ayrıca bende handanı bi türlü sevemiyorum o kadar kötü rol yapıyo ki sözde oyuncu aynı şekilde feridede öyle ah ah napcaz biz bu beceriksizlerle

herkes zaten farklı şeyler söyleyecek.farklı şeyler olmazsa herkes olmazdı değil mi?finalin belli olduğunu ben düşünmüyorum.hatta 79un bile (özet gelse bile) nasıl olacağı muallak.senaristler bizlere sürpriz yapmaya bayılıyor...

hatta cem bile ölmeyebilir...olamaz mı diyorsunuz? o zaman siz başka bir dizi izliyorsunuz demeke ya da bizim senaristleri daha tanımıyorsunuz demektir...:img-hyste :img-hyste (şimdi herkes cem ölecek diye yazacak.adım gibi biliyorum..:img-pilot :img-hyste )--biliyoruz...

feride-ömer
18-06-07, 12:57
tabii yaww daha bir sürü konu nalan-kerem ,feride-ömer aynalı-aysel ... varda va cemil meselesini hiç söylemiyorum bile bu bölüm biraz heyacanlı bir bölüm bekliyorum cem sahnelerinin sayısı artacak bu bölüm bekleyip görelim

mutlu bir final için;

evet katılıyorum sana arkadaşım bir sürü konu var ama ne yazıkki tek bir konu üzerine yoğunlaşıyorlar bende cemil meselesini açmak bile istemiyorum hele canan meselesini yazmak bile istemiyorum ben dönücem bye:img-wink:

mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün(cemde ölebilir) :img-wink:

SBR
18-06-07, 12:58
herkes zaten farklı şeyler söyleyecek.farklı şeyler olmazsa herkes olmazdı değil mi?finalin belli olduğunu ben düşünmüyorum.hatta 79un bile (özet gelse bile) nasıl olacağı muallak.senaristler bizlere sürpriz yapmaya bayılıyor...

hatta cem bile ölmeyebilir...olamaz mı diyorsunuz? o zaman siz başka bir dizi izliyorsunuz demeke ya da bizim senaristleri daha tanımıyorsunuz demektir...:img-hyste :img-hyste (şimdi herkes cem ölecek diye yazacak.adım gibi biliyorum..:img-pilot :img-hyste )--biliyoruz...

bu yoruma katılıyorum:happy0064 doğru bir yaklaşım ...:good: cem tabi kide ölmeyebilir onu yatırırlar hastaneye :img-hyste bir 5 sene atlat aradan bir bakmışız cem aslıyla evlenmiş gayet mutlu mesutlar(eva forumda yok allahtan:happy0064 ) olmaz olmaz demeyin şansınızı deneyin (alakaya bak yahu :img-help: )

mutlu bir final için;

1g9s0g5s
18-06-07, 13:05
sevgili sysdll sende haklısın ama dediğin gibi herkes farklı düşünebilir.neyse 79un özeti heryerde aynı diil demiş olayım milliyetin ekinde yılmaz cemi yakalıcak ama cem yine kaçcak ve bebeği kacırmıcak dio.ama başka hiçbir yerde yılmaz cemi yakalıcak die bişi duymadım.ayrıca sbr ye katılıyorum mutlu bir final için; handan ve feride kesin ölmeli...:happy0064 :happy0064

sysdll
18-06-07, 13:06
bu yoruma katılıyorum:happy0064 doğru bir yaklaşım ...:good: cem tabi kide ölmeyebilir onu yatırırlar hastaneye :img-hyste bir 5 sene atlat aradan bir bakmışız cem aslıyla evlenmiş gayet mutlu mesutlar(eva forumda yok allahtan:happy0064 ) olmaz olmaz demeyin şansınızı deneyin (alakaya bak yahu :img-help: )

mutlu bir final için;

neden olmasın.aslı nasıl olsa hep pozitif bakmayı başarabiliyor hayata.cemde bir 5 sene sonra düzelir.iyi halden çıkarırlar (düşün bu kadar suç işlemiş adamı bile çıkarabilecek senaristlerimiz var.:D) ondan sonra ver elini ispanya.cem müteahhit aslı da inşaat mühendisi..orada kurarlar bir şirket gül gibi geçinir giderler.hatta tatillerde Yılmaz-Filiz çifti onları ziyarete gider...:D:img-hyste

mangal yaparlar barcelona da....:img-hyste

(sbr eva bizi oyacak..o yokken aslıya Allah ne verdiyse artık:img-hyste :img-hyste )

talip23
18-06-07, 13:09
Merhaba yeni haberi okudum Büyüküstün ile İnal Kuyucaklı Yusuf üzerinde çalışıyorlarmış bence tereddütsüz onu seçsinler harika bir roman mükemmel ötesi yani... Sabahattin Ali'nin romanı harika bence okuyun derim !

Ne romanı ya biraz açar mısın? Ben haberi duyamadım yeni bir projede mi oynayacaklar Bülent inal'le Tuba Büyüküstün açıklarsan sevinirim..

SBR
18-06-07, 13:09
neden olmasın.aslı nasıl olsa hep pozitif bakmayı başarabiliyor hayata.cemde bir 5 sene sonra düzelir.iyi halden çıkarırlar (düşün bu kadar suç işlemiş adamı bile çıkarabilecek senaristlerimiz var.:D) ondan sonra ver elini ispanya.cem müteahhit aslı da inşaat mühendisi..orada kurarlar bir şirket gül gibi geçinir giderler.hatta tatillerde Yılmaz-Filiz çifti onları ziyarete gider...:D:img-hyste

doğru yaww cemin o işi vardı tamam bir sorun kalmadı artık :img-hyste :img-hyste zaten burda olmaz cemin meleğim sendromu tutar sonra allah muhafaza al başına belayı gitsinler ispanya ya krallar gibi..:happy0064 neyse efem bu aslı-cem işini fazla uzatmıyorum forum dalar sonra ..:img-hyste forum derken (eva ) işte anla durumu:img-hyste :happy0064

mutlu bir final için;

EvaLongoria
18-06-07, 13:12

mutlu bir final için;

:icon_whis kulaklarım çınladı kanımca :icon_whis

Aslıyı neden ille de Cem le evlendireceksin yahu allah allahh.. Yok izin vermiyorum. Tamam Aslıyı savunmayacağım ama Cemle de evlendirmeyeceğim kardeşim..

EvaLongoria
18-06-07, 13:15

(sbr eva bizi oyacak..o yokken aslıya Allah ne verdiyse artık:img-hyste :img-hyste )

bunu senden beklemesdim sysdll ühü yane..

ama yokk sen istedin kafanın kırılmasını ben napıyımmm ben ne ediyim??

hayır bir de ispanyaya yolladı ya.. yok yok sen kesin kaşınıyosun..

Mutlu final için
sysdll ve sbr nin hiç bi istediği olmasın hıh..

SBR
18-06-07, 13:16
:icon_whis kulaklarım çınladı kanımca :icon_whis

Aslıyı neden ille de Cem le evlendireceksin yahu allah allahh.. Yok izin vermiyorum. Tamam Aslıyı savunmayacağım ama Cemle de evlendirmeyeceğim kardeşim..

yok yahu bir evlendirme sysdll ortaya öyle bir şey attı bende bir şeyler söyledim:img-hyste :img-hyste :happy0064 (yandın sen sysdll) yahu sevgili eva bunla sadece bir varsayım yaww amaç senaristleri eleştirmek..

mutlu bir final için ;

EvaLongoria
18-06-07, 13:18
yok yahu bir evlendirme sysdll ortaya öyle bir şey attı bende bir şeyler söyledim:img-hyste :img-hyste :happy0064 (yandın sen sysdll) yahu sevgili eva bunla sadec bir varsayım yaww amaç senaristleri eleştirmek..

mutlu bir final için ;

çevir kazı yanmasın sbr çevir sen...

handan a da koca bulacaz işte çatla sen emi. ölmiyecek işte. çokk da mutlu bir final olacak hıh..

Yok yok varsayımlarınız beni öldürecek ama ölmeden ben sizi öldürecem kanımca. siz biraz feride ile uğraşsanıza yahu.. aslının vesikası neyim yok feridenin gül gibi vesikası var :icon_whis

SBR
18-06-07, 13:21
çevir kazı yanmasın sbr çevir sen...

handan a da koca bulacaz işte çatla sen emi. ölmiyecek işte. çokk da mutlu bir final olacak hıh..

Yok yok varsayımlarınız beni öldürecek ama ölmeden ben sizi öldürecem kanımca. siz biraz feride ile uğraşsanıza yahu.. aslının vesikası neyim yok feridenin gül gibi vesikası var :icon_whis

bak olmadı şimdi eva ben handanı kolay kolay bırakırmıyım hiç daha neler bak değiştirecm imzayı en sonunda ..ne çatlıyacam be:happy0064 handan ölecek işte görürsünüz siz:happy0064 :img-hyste imzayı değiştirdim bunu sen istedin

mutlu bir final için;

aslı-cem evlensin

sysdll
18-06-07, 13:21
bunu senden beklemesdim sysdll ühü yane..

ama yokk sen istedin kafanın kırılmasını ben napıyımmm ben ne ediyim??

hayır bir de ispanyaya yolladı ya.. yok yok sen kesin kaşınıyosun..

Mutlu final için
sysdll ve sbr nin hiç bi istediği olmasın hıh..

neyse ben çıkayım bari...aaaa eva gelmiş.hoşgeldin sefalar getirdin.bizde tam senden bahsediyorduk.nerelerde bu kız diye.hiç yazdığı falam yok acaba bize mi küstü gitti diye endişeleniyorduk...hatta sbr ye sor dizideki falcılardan randevu aldım.eva nerede ne yapıyor diye onlarla bir görüşecektim ki sen geldin...:img-hyste :img-hyste bak şu rastlantı ya..ee nasılsın ne var ne yok...:img-hyste

feride-ömer
18-06-07, 13:28
merhaba ben geldim sbrcım ne oluyor arkadaşım aslı cem evlensin falan valla aslıya elletmem yazık olur kıza yok zaten sorunlardan kurtulmuşken bence eski imza da güzel arkadaşım iyi yorumlar:img-wink:

mutlu bir final için ;

SBR
18-06-07, 13:30
neyse efem şimdilik benden bu kadar :img-wink:bye gündem maddem feride olacak ... :img-wink: handanı rahat bırak deyen arkadaşlara kusura bakmayın diyorum şimdilik handan konusunda beklemedeyim ...

mutlu bir final için;

EvaLongoria
18-06-07, 13:31
bak olmadı şimdi eva ben handanı kolay kolay bırakırmıyım hiç daha neler bak değiştirecm imzayı en sonunda ..ne çatlıyacam be:happy0064 handan ölecek işte görürsünüz siz:happy0064 :img-hyste imzayı değiştirdim bunu sen istedin

mutlu bir final için;

aslı-cem evlensin

anaaaaa :img-fie: hayır hayır buna iannamıyorum....
sbr yaktım çıranı desem ??

mutlu bir final için

sbr handan ile evlensin feride gibi çocukları olsun!

SBR
18-06-07, 13:33
merhaba ben geldim sbrcım ne oluyor arkadaşım aslı cem evlensin falan valla aslıya elletmem yazık olur kıza yok zaten sorunlardan kurtulmuşken bence eski imza da güzel arkadaşım iyi yorumlar:img-wink:

mutlu bir final için ;

yok yaw sevgili arkadaşım o bir kerelikti eski imzaya devam:happy0064 :happy0064 handan konusunda bir anlaşmazlık olduda onun için öyle bir imza attım ...

mutlu bir final için;

EvaLongoria
18-06-07, 13:34
neyse ben çıkayım bari...aaaa eva gelmiş.hoşgeldin sefalar getirdin.bizde tam senden bahsediyorduk.nerelerde bu kız diye.hiç yazdığı falam yok acaba bize mi küstü gitti diye endişeleniyorduk...hatta sbr ye sor dizideki falcılardan randevu aldım.eva nerede ne yapıyor diye onlarla bir görüşecektim ki sen geldin...:img-hyste :img-hyste bak şu rastlantı ya..ee nasılsın ne var ne yok...:img-hyste

sen hiç gözüme gözükme istersen sysdll ;

dur daha senin cezanı kesmedim ben.. demek sen aslımı meleğimi cem ile evlendirirsin.. e sen bilirsin. bakalım bundan sonra sana neler olacak? başına ne işler gelecek ?? pekii sysdll..

sysdll - feride evlensin ;)

SBR
18-06-07, 13:35
anaaaaa :img-fie: hayır hayır buna iannamıyorum....
sbr yaktım çıranı desem ??

mutlu bir final için

sbr handan ile evlensin feride gibi çocukları olsun!

eva sen ne yaptın bu bir savaş ilanıdır :icon_whis -bundan sonra forumda aslı-cem isimlerini görmeye alış derim ben sana yakında aslı-cem şiiirleride gelir bunu yapmayacaktın eva:happy0064 :happy0064

mutlu bir final için;

aslı cem evlensin nikah şahidi eva olsun(ohh canıma deysin)

sysdll
18-06-07, 13:38
sen hiç gözüme gözükme istersen sysdll ;

dur daha senin cezanı kesmedim ben.. demek sen aslımı meleğimi cem ile evlendirirsin.. e sen bilirsin. bakalım bundan sonra sana neler olacak? başına ne işler gelecek ?? pekii sysdll..

sysdll - feride evlensin ;)

neyse kişisel muhabbetlere girmeyelim.yoksa yine kilitlenecek forum (eva nın elinden kurtulmanın en iyi yolu...:img-hyste )

galiba cemi son bölüme kadar hayatta tutacaklar ve mutlu son ile bitecekse 3-5 dakikaya sığdırıp bitirecekler.ondan sonra bizleri tut...yok hani içinizde saçmalama canavarına söz geçiremiyorsanız bari ilksezonu da böyle yapsaydınız.en azından bir bütünlük olurdu da sizlere bu kadar yüklenmezdik "sevgili" senaristler...mesela 3.bölümde cem çıksaydı önce murattan başlasaydı işe..ne güzel olurdu..77 bölüm boyunca cemi izlerdik...:img-hyste :img-hyste

SBR
18-06-07, 13:42
neyse kişisel muhabbetlere girmeyelim.yoksa yine kilitlenecek forum (eva nın elinden kurtulmanın en iyi yolu...:img-hyste )

galiba cemi son bölüme kadar hayatta tutacaklar ve mutlu son ile bitecekse 3-5 dakikaya sığdırıp bitirecekler.ondan sonra bizleri tut...yok hani içinizde saçmalama canavarına söz geçiremiyorsanız bari ilksezonu da böyle yapsaydınız.en azından bir bütünlük olurdu da sizlere bu kadar yüklenmezdik "sevgili" senaristler...mesela 3.bölümde cem çıksaydı önce murattan başlasaydı işe..ne güzel olurdu..77 bölüm boyunca cemi izlerdik...:img-hyste :img-hyste

evet efem bu yoruma katılıyorum şuan için aslı-cem den bahsetmiyorum artık ama bu iş burda bitmez..:good: :happy0064 yeni bölüm için güzel aksiyon sahneleri olsa bari ama .. biiraz hayal dolu bir cümle oldu galiba

mutlu bir final için;

EvaLongoria
18-06-07, 13:47
eva sen ne yaptın bu bir savaş ilanıdır :icon_whis -bundan sonra forumda aslı-cem isimlerini görmeye alış derim ben sana yakında aslı-cem şiiirleride gelir bunu yapmayacaktın eva:happy0064 :happy0064

mutlu bir final için;

aslı cem evlensin nikah şahidi eva olsun(ohh canıma deysin)

demek savaş he peki sen istedin sbr..

forum için şu anda sadece bölüm yorumu yapıcam ama madem öyle şiirlerden yazılarda gelecek.. bekleyin beni...

mutlu bir final için ;

sbr-handan ile evlensin ; feride gibi kızları ; cem gibi oğulları olsun!

SBR
18-06-07, 13:51
demek savaş he peki sen istedin sbr..

forum için şu anda sadece bölüm yorumu yapıcam ama madem öyle şiirlerden yazılarda gelecek.. bekleyin beni...

mutlu bir final için ;

sbr-handan ile evlensin ; feride gibi kızları ; cem gibi oğulları olsun!

pek ala eva bekliyecem şiiirleri yazdığın her şiire karşılık gelecek şimdilik benden bu kadar bye efem güzel bir bölüm diliyorum herkesin mennun olacağı bir bölüm yeni şiirlerle gündem maddemle geri gelecem

mutlu bir final için;

aslı-cem evlensin nikah şahidi eva olsun kız çocukların ismi eva olsun

sude9
18-06-07, 14:53
Dizi sayesinde nikah memurlarının sayısı arttı...tabi evlenecek çiftlerinde :)...nüfus patlamasıda yaşanacak :)....Aslı mümkünse evlenmesin..Yılmaz ile evlilikten son anda döndürüldü diye gereğinden fazla övülüp yüceltildi Cem ile evlenirse...mucizevi sıfatlar yakıştırılmasından endişeliyim...Aslı en iyisi böyle kalsın:)

SBR
18-06-07, 14:58
bu ne yahu forum ölü durumda ..:img-blush neyse bir hareketlilik getirmeye çalışacam ...:img-wink: bu bölüm güzel diyebiliriz aslında ama tabii konunun yavaş işlemesi biraz sıkılganlık yaratıyor bende ne yalan söyliyeyim..:good: en çok merak ettiğim bir sonraki bölümün en kadarını harcıyacaklar ceme ve can'ın bulunmasına bekleyip görelim:img-wink:

mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün

BERNA
18-06-07, 14:59
sağol canım ;)
bu dizide olanları şahsen ben anlamıyorum keşke bölüm bittikten sonra yazı geçirseler bu sahnede bunu anlatmaya çalıştık umarım anlamışsınızdır...
senaristlerle aramızda iletişim bozukluğu var
belki de yazdıklarını kendileri de anlamıyor
zaten yazdıklarını unutuyorlar...
ben sete gidiyorum
kendinize iyi bakın...

hadi bakalim iyi yolculuklar sete giden herkese :) Yorumumu begenen herkese sevgiler :img-wink: Diziye her ne kadar bu bolum etkilenme acisindan geri donus yapmis da olsam bu fikrine bayildim aslinda :good: Ozellikle Cem Akman'in direkt veya dolayli yoldan icinde oldugu oykulere boyle bir aciklama gerekiyor bence de :img-yes:

Bu arada Feride dogru yapmistir gibi bir anlam cikmamistir, umarim mesajimdan Ben sadece intihar edecek kadar dengesini yitirmis bir psikolojiyle yaptiginin o kadar hayret edilecek bir yonu olmadigini dusundum. Yine de sirf kendi bencil isteklerim yuzunden (seyir zevkim basta olmak uzere) bu cift birlessin istiyorum :icon_whis

Edit: At yarisi konusunda 'veciz sozlerini' duyduktan sonra Nalan'dan iyice soguduysam da yine de Kerem'e inanamiyorum. Kizin hangi konuya bozuldugunu bile anlayamiyor. Bu arada senaristlerin haberi yok herhalde at yarisi bir kumardir, aliskanliga yol acar ve de o da ocaklar sondurebilir.

fatma-1721
18-06-07, 15:11
hadi bakalim iyi yolculuklar sete giden herkese :) Yorumumu begenen herkese sevgiler :img-wink: Diziye her ne kadar bu bolum etkilenme acisindan geri donus yapmis da olsam bu fikrine bayildim aslinda :good: Ozellikle Cem Akman'in direkt veya dolayli yoldan icinde oldugu oykulere boyle bir aciklama gerekiyor bence de :img-yes:

Bu arada Feride dogru yapmistir gibi bir anlam cikmamistir, umarim mesajimdan Ben sadece intihar edecek kadar dengesini yitirmis bir psikolojiyle yaptiginin o kadar hayret edilecek bir yonu olmadigini dusundum. Yine de sirf kendi bencil isteklerim yuzunden (seyir zevkim basta olmak uzere) bu cift birlessin istiyorum :icon_whis

Edit: At yarisi konusunda 'veciz sozlerini' duyduktan sonra Nalan'dan iyice soguduysam da yine de Kerem'e inanamiyorum. Kizin hangi konuya bozuldugunu bile anlayamiyor. Bu arada senaristlerin haberi yok herhalde at yarisi bir kumardir, aliskanliga yol acar ve de o da ocaklar sondurebilir.

Eger bu bencil bir istekse,demekki bende bencilim,cünkü bende aynisini istiyorum, Feride-Ömer cifti gercekten birbirini anlayan,seven,konusabilen,....cok yakisan bir ciftti.

SBR
18-06-07, 15:12
kerem olayında nalanı suçlamak veya bu tür bir yaklaşım sergilemek bence yanlış olur ..sonuçta nalan orda at yar