PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 24

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

SBR
18-06-07, 22:01
Eva bile Asliyi savunmaktan vazgecti artik,arkadasim.Ayrica Asli olmasaydi,bebek de cok önceden ögrenilmis olurdu,simdi Yilmazi da ölü ilan etmemis olurdunuz,Filiz-Yilmaz da coktan birlesmis olurdu,tabii senaristler de o zaman diziyi nasil uzatirlardi?orasini bilemicem.

yapma sevgili arkadaşım bebeğin öğrenilmesi bir 10 bölüm kısalırdı sadece ...hem aslı olmasa hey hey barışır mıydı filiz yılmaz:img-hyste :happy0064 yaww benim anlıyamadığım illa bir ayrılık mı olması gerekir canım evlendir öyle devam et yoluna kanserlik bölümler izlemek zorunda kalmazdık böylece değil mi **??

mutlu bir final için;

handan ve feride ölsün(cemde ölebilir)

Buket_TY
18-06-07, 22:06
Mutlu bir finali anlatim size isterseniz...
Mutlu dedigimiz,
aglayarak gecen,
olumlu gecen,
hastanelerle gecen
ve silahli gecen bolum degildir....

Mutlu dedigimiz,
tebessumlu,
huzurlu,
dugunlu,
filiz yilmazli bolum....

Yani hep ilk saydiklarimla gecti....
Bunu hepimiz sacma bulduk...
Simdide finalde gelmis yine olum hastane felan istiyorsunuz...
Anlamis degilim...
Huzunlu senaryo kendiniz yaziyorsunuz,
sonra senaristlere kiziyorsunuz.....

SBR
18-06-07, 22:11
Mutlu dedigimiz,
aglayarak gecen,
olumlu gecen,
hastanelerle gecen

Mutlu dedigimiz,
tebessumlu,
huzurlu,
dugunlu,
filiz yilmazli bolum....

Anlamis degilim...

burda bir taş atma görüyorum efem hemen dalıyorum lafa . öncelikle ölmesini istediğim karakterlere bakarsak neden böyle bir tavır içierisinde olduğum gayet net görülür.....:img-wink: sevgili forummdaşlar eski bölümleri yaşananları unutmuş olabilir ama ben öyle yapamıyorum benim ceza isteme yolumda çok belli... neyse efem şimdilik benden bu kadar

mutlu bir final için;

feride-ömer
18-06-07, 22:16
merhabalar özet gelmiş fragman çıkar heralde sevgili modumuz bir bombadan söz etti ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı:img-wink: sevgili sbr imzada değişiklik bir değişiklik yapıyormuyuz yoksa aynen devammı arkadaşım:img-wink: ayrıca sevgili sudemnaz canım istediğimiz oldu sonunda tubayla bülent aynı dizide oynayacaklarmış sonunda seni bilmem ama ben çok sevindim arkadaşım :happy0064 :img-wink: ben bu yeni çıkacak dizi için can atmaya başladımiyi yorumlar bu arada sevgili buket_ty şiirin çok güzel olmuş ellerine sağlık:img-wink:

mutlu bir final için;handan feride ölsün (cemde ölebilir):img-wink:

Buket_TY
18-06-07, 22:21
burda bir taş atma görüyorum efem hemen dalıyorum lafa . öncelikle ölmesini istediğim karakterlere bakarsak neden böyle bir tavır içierisinde olduğum gayet net görülür.....:img-wink: sevgili forummdaşlar eski bölümleri yaşananları unutmuş olabilir ama ben öyle yapamıyorum benim ceza isteme yolumda çok belli... neyse efem şimdilik benden bu kadar

mutlu bir final için;

Yani anliyorum,
bende karakterlerin yaptigi bazi seylerden hoslanmiyorum,
ama Feride veya Handan olunce Filiz mutlu olucakmi?
Yani Handan olurse, kizin annesi, Filiz aninda coker...
Feride olurse Filiz yine cok ozulur. Omerin Ferideyle ayrildigini duydugu an, dugunu icin bile sevinemedi.... Dusunsene, olunce Filiz ne kadar ozulur...
Filiz o kadar uzuntu yasarken, Yilmazla mutlu sahneler gorebilicekmiyiz???
Bunu cevap cok basit:Hayir..

Sonra benim icin Cem olebilir, ama yinede bir insan olmesini hayatta istemem...
Bu Cem gibi psikopat bile olsa, insan ozulur....

NOT:Tas atmak asla, sadece ben fikrimi soylemek istedim:img-wink: :good:

Dipnot:modum, sabirsizlikla bekliyorum!:happy0064

sudemnaz
18-06-07, 22:23
merhabalar özet gelmiş fragman çıkar heralde sevgili modumuz bir bombadan söz etti ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı:img-wink: sevgili sbr imzada değişiklik bir değişiklik yapıyormuyuz yoksa aynen devammı arkadaşım:img-wink: ayrıca sevgili sudemnaz canım istediğimiz oldu sonunda tubayla bülent aynı dizide oynayacaklarmış sonunda seni bilmem ama ben çok sevindim arkadaşım :happy0064 :img-wink: ben bu yeni çıkacak dizi için can atmaya başladımiyi yorumlar bu arada sevgili buket_ty şiirin çok güzel olmuş ellerine sağlık:img-wink:

mutlu bir final için;handan feride ölsün (cemde ölebilir):img-wink:
canım aynı dizide oynayacaklarından emin misin?
kaynak sağlam mı
inş. doğrudur ama görmeden inanmak istemiyorum mutluluğum kısa sürmesin...
yarın gerekli yerlere güzel maiiler atacağım bana yardım edersin değil mi???
modumuz elini biraz çabuk tutar mısın çok yorgunum uykum da geldii...
söylerim haa bu bir tehtid değildir:D

feride-ömer
18-06-07, 22:29
canım aynı dizide oynayacaklarından emin misin?
kaynak sağlam mı
inş. doğrudur ama görmeden inanmak istemiyorum mutluluğum kısa sürmesin...
yarın gerekli yerlere güzel maiiler atacağım bana yardım edersin değil mi???
modumuz elini biraz çabuk tutar mısın çok yorgunum uykum da geldii...
söylerim haa bu bir tehtid değildir:D

tabi yrdım ederim arkadaşım ben gündüz giricem zaten o zaman konuşuruz evet kaynak sağlam bende gazeteden okudum ama eminim artık neyse yorumlara devam iyiş yorumlar

mutlu bir son için;

handan feride ölsün (cemde ölebilir):img-wink:

sudemnaz
18-06-07, 22:30
YaW sende alemsin arkadaş yaw :D nickinde feride-ömer feride olsun dion ama olmaz ki ! Birini sevdin mi ölümüne sevecen :D
bak ben bu noktayı atlamışım...
canımcım senin nickin ne feride ömer değil mi
neden feride ölsün diyorsun ki
feride ölürse ömer mutlu olur mu???
olmaz ben de mutlu olmam feride karakterine ısınmadığım halde ölümü hakettiğini düşünmüyorum... aslında haketmek de değil...
cem ölmezse filizle yılmaz hiçbir zaman mutlu olamaz çünkü yine hapisten kaçar ona güven olmaz...ölüm kesin sonuç...

yesimcan
18-06-07, 22:33
tabi yrdım ederim arkadaşım ben gündüz giricem zaten o zaman konuşuruz evet kaynak sağlam bende gazeteden okudum ama eminim artık neyse yorumlara devam iyiş yorumlar

mutlu bir son için;

kanyak salamm tek gazete haberiysee cnmm sen en iyisi pekk inanmaa ben daha emin olamiyorum ya ins dogrudur:happy0064

hasan nerde kaldin yaaa bekliye bekliye bi hal oldumm..daha fazla dayanamicamm ben cikiyoruum arkadaslarrr......bye

sudemnaz
18-06-07, 22:33

mutlu bir son için;

canım gazete mi kaynak ?
ben tarihçiyim birinci elden kaynaklara ulaşmak zorundayım ikinci elden kaynaklar doğru sonuç vermez :D
inş. canım dediğin gibidir...
benden yardımlarını esirgeme;)
modum nerdesin yaa bomba dedin gittin gelmek bilmiyorsun...
neyse basın özeti hiçte güzel değil yine bizi sinir edecek bölümle karşı karşıyayız Allah yardımcımız olsun
özet böyleyse fragman bizi ne hale getirir düşünmek bile istemiyorum...

saygılar...

mutlu bir final için cem ölsün kiiiii geri gelemesin...

ay80
18-06-07, 22:35
İnşallah bu bölüm güzel olur.Ama özete göre yine cem yılmazla filizin peşinde.Cem oldukça hiç bir bölüm güzel olmaz ki zaten....

fatma-1721
18-06-07, 22:48
canım gazete mi kaynak ?
ben tarihçiyim birinci elden kaynaklara ulaşmak zorundayım ikinci elden kaynaklar doğru sonuç vermez :D
inş. canım dediğin gibidir...
benden yardımlarını esirgeme;)
modum nerdesin yaa bomba dedin gittin gelmek bilmiyorsun...
neyse basın özeti hiçte güzel değil yine bizi sinir edecek bölümle karşı karşıyayız Allah yardımcımız olsun
özet böyleyse fragman bizi ne hale getirir düşünmek bile istemiyorum...

saygılar...

mutlu bir final için cem ölsün kiiiii geri gelemesin...

Sevgili sudemnaz bu bölüm ben Ömere de cok aciyorum,cünkü,....Filiz Yilmazi suclayacak,...ondan sonra da kayiplara karisacak,...düsünsene perisan bir ruh hali icinde bir Yilmaz,Ömerle birlikte Filizi ariyorlar,....Yilmazin o haline Ömer nasil katlanacak?Bir yanda kardesini,yegenini merak ediyor ,bir yanda da ruh hali darmadagin olmus bir Yilmaz,....adam bir yandan kardesini ararken,bir yandan da Yilmazin ruh doktorlugunu da yapar artik,...

sudemnaz
18-06-07, 22:50
SUDEMNAZ ARKADASIM :img-wink: SEN BUGUN SETE GITTIN BARI ORDA GORDUKLERINI YAZ ÖLDÜK MERAKTAN ACI BİRAZ BİZE :icon_sorr

sette hiçbir şey görmedik çekimler geç başladı günaşta yandım :(
oyuncular gelince çekim başladı çektikleri sahneyi de görmemize pek izin vermediler geriye geriye diyip durdular
çok canım sıkıldı göremedim diye
meltem hanım,tuba büyüküstün zeynep beşerlerle konuşma fırsatı buldum...
hepsi çok şekerdi...
aslında son dair bir şeyler öğrenmek istemedim...
tubanın sayfasında okudum arkadşalardan biri yazmış cem ölecekmiş...
buna çok sevindim dualarım kabul oldu :D

byuzax
18-06-07, 22:53
Yılmaz, Cem’in , atölyedeki yangını, hedef şaşırtmak için çıkardığını anlar. Cem’in asıl niyeti bebeği kaçırmaktır.

Hadi canım sende... Biz bilmiyorduk saol özetçi arkadaş aydınlattın bizi

Yılmaz, Filiz ve bebeği korumak için yanlarına koştuğunda, perişan haldeki Filiz’i bulur.

Ah filizim vahhhh filizim . Yılmazda sanki kurt var. Otur oturduğun yerde be adam !

Başlarına gelen felaketten Yılmaz’ı sorumlu tutan Filiz, ona hem bugünün hem de geçmişin hesabını sorar.Yılmaz kendini affettirmek için her yolu deneyecektir.

Wow geçmişşşşş ben bunu çok sevdim yahu :img-hyste Yılmaz bey ağzıyla kuş yutsa da olmaz cemi yutması lazım :img-hyste

Cem, elindeki kozu kullanarak Filiz’i kendisiyle buluşmaya mecbur bırakır. Filiz’in ortadan kaybolması ile Yılmaz iyice yıkılır.

Yıkıl . Cem manyağı yaptı yapacağını of

Ömer’le yolları ayrılan Feride, eski hayatına dönmeye karar verir. Ama çok geçmeden oraya da ait olmadığını anlar. Ömer’den, beklediği ümit ışığını alamayan Feride, kendine yeni bir hayat kurmaya karar verir.

Aslan ferideeeeeee bütün foruma kapak olsun tutturdunuz yeni hayat açsın die işte aslan feride

Yılmaz, uzun süren bir çabanın ardından Filiz’i bulur. Ancak hasta ruhunun esiri olan Cem’in onları rahat bırakmaya niyeti yoktur

Hasta ruhlu herif şirofren bi huzurla final yaptırmadı

sudemnaz
18-06-07, 22:54
Boşuna bekleme Hasan abim ( Forever_bim ) söylemeden kendisi söylemez :D
arkadaşalr sayın modumuzun finale ilişkin tüyo vereceğini sanmıyorum...
bekleyip hep birlikte göreceğiz...
unutmayın dizilerde birkaç tane son çekerler halkı heyecanlandırmak için kimseye söylemezler... bizim dizimizde de böyle bir şey olabilir...
inanın bir şey bilmiyorum...
sadece bildiğim bebek bulunuyor filizle yılmaz yan yana...başka bişi bilmiyorum...

sudemnaz
18-06-07, 22:58
Yılmaz, Cem’in , atölyedeki yangını, hedef şaşırtmak için çıkardığını anlar. Cem’in asıl niyeti bebeği kaçırmaktır.

Hadi canım sende... Biz bilmiyorduk saol özetçi arkadaş aydınlattın bizi

Yılmaz, Filiz ve bebeği korumak için yanlarına koştuğunda, perişan haldeki Filiz’i bulur.

Ah filizim vahhhh filizim . Yılmazda sanki kurt var. Otur oturduğun yerde be adam !

Başlarına gelen felaketten Yılmaz’ı sorumlu tutan Filiz, ona hem bugünün hem de geçmişin hesabını sorar.Yılmaz kendini affettirmek için her yolu deneyecektir.

Wow geçmişşşşş ben bunu çok sevdim yahu :img-hyste Yılmaz bey ağzıyla kuş yutsa da olmaz cemi yutması lazım :img-hyste

Cem, elindeki kozu kullanarak Filiz’i kendisiyle buluşmaya mecbur bırakır. Filiz’in ortadan kaybolması ile Yılmaz iyice yıkılır.

Yıkıl . Cem manyağı yaptı yapacağını of

Ömer’le yolları ayrılan Feride, eski hayatına dönmeye karar verir. Ama çok geçmeden oraya da ait olmadığını anlar. Ömer’den, beklediği ümit ışığını alamayan Feride, kendine yeni bir hayat kurmaya karar verir.

Aslan ferideeeeeee bütün foruma kapak olsun tutturdunuz yeni hayat açsın die işte aslan feride

Yılmaz, uzun süren bir çabanın ardından Filiz’i bulur. Ancak hasta ruhunun esiri olan Cem’in onları rahat bırakmaya niyeti yoktur

Hasta ruhlu herif şirofren bi huzurla final yaptırmadı
yorum süper :good:
eski defterler açılsın tabii ama sanki biraz geç kaldılar...
senaristler size sesleniyorum duyun lütfen biz bu diziyi oyuncular için izliyoruz
yazdıklarınız bizi sadece üzüyorr mutluluk nedir bilmez misiniz???

sudemnaz
18-06-07, 23:11
Saol . Ah yılmaz o zaman filiz modunda değildi . Şimdi sen görürsün anyayı konyayı zuahaha :img-hyste Yılmazı bir güzel haşla canımmm sonuna kadar arkadandayım
filiz acıyla sevdiği adama söylenir
yılmaz vicdan azabından kıvranır
bebeklerini bulduktan sonra ortada hiçbir sorun kalmaz çünkü onların aşkı çok büyük artık evliler bebekleri de var aileler...
cem başarılı olamayacaksın kendi eksenin etrafında dön sonun belli :D:img-hyste
yılmaz can filiz

efsanede sona yaklaşıyoruz :(
sizi hiçbir zaman unutmayacağım...

TPINAR
19-06-07, 00:05
Filiz dayanamayip patliyo sonunda.Evet ama yeter yani onun cektikleri.Kiz ona on kere gitme burda bekle dedi.Yilmaz ne yapti daha Filiz uyur uyumaz disari cikti.Hala anlamadilar cemin ne kadar psikopat oldugunu

eyschann
19-06-07, 00:32
bu bölümde yine olaylar pes pese anladigim kadariyla ama filiz artik patladi yani...yilmazi afetmesi zor olur yazik ya son 2 bölüm filizim yine gözyaslari akitacak yetmedi sanki 40 bölüm agladigi...

SBR
19-06-07, 00:35
bu bölümde yine olaylar pes pese anladigim kadariyla ama filiz artik patladi yani...yilmazi afetmesi zor olur yazik ya son 2 bölüm filizim yine gözyaslari akitacak yetmedi sanki 40 bölüm agladigi...

sevgili eyşan bu ızdırap dolu bölümleri fazla uzatmazlar kanatindeyim tabii senaryo ne yapar bilemeyiz. bu arada sete giden arkadaşlara resimler için teşekkürler ..sevgili forever da erdi muradına ..:happy0064 günün ilk imzasını atıyorum efem

mutlu bir final için;

eyschann
19-06-07, 00:39
sevgili eyşan bu ızdırap dolu bölümleri fazla uzatmazlar kanatindeyim tabii senaryo ne yapar bilemeyiz. bu arada sete giden arkadaşlara resimler için teşekkürler ..sevgili forever da erdi muradına ..:happy0064 günün ilk imzasını atıyorum efem

mutlu bir final için;

yeter artik ya vaz gec sen bu mutlu son imzasindan bence mutlu bir son icin kimse ´ölmesin hatta cem bile ölmesinmümkünse ..
herkaz evlensin mutlu mesut yasasin feride ömerle barissin ki ben aslinda barsimalarini istemyiorum ...nalan da alpe asik olsun aynali terzi bayanla evlensin hatta cocukalri bile olsun adi yilmaz olsun...

SBR
19-06-07, 00:45
yeter artik ya vaz gec sen bu mutlu son imzasindan bence mutlu bir son icin kimse ´ölmesin hatta cem bile ölmesinmümkünse ..
herkaz evlensin mutlu mesut yasasin feride ömerle barissin ki ben aslinda barsimalarini istemyiorum ...nalan da alpe asik olsun aynali terzi bayanla evlensin hatta cocukalri bile olsun adi yilmaz olsun...

bak gördün mü sevgili eyşan bende istemiyorum feride -ömeri .. maalesef unutması için ölsün diyorum yok ölmesede olur yeterki başka birini bulsun ferideyle olmasın ama maalesef final setinden gelen resimler beni mutlu etmedi imzadan şuan için vazgeçmem söz konusu değil üzgünüm:icon_sorr

mutlu bir final için;

eyschann
19-06-07, 00:55
bak gördün mü sevgili eyşan bende istemiyorum feride -ömeri .. maalesef unutması için ölsün diyorum yok ölmesede olur yeterki başka birini bulsun ferideyle olmasın ama maalesef final setinden gelen resimler beni mutlu etmedi imzadan şuan için vazgeçmem söz konusu değil üzgünüm:icon_sorr

mutlu bir final için;

pes ediyorum ya sen istedigin gibi fianl hayali kur ....
benim istedigim tek sey daha dogrusu fianlden beklentim bastan sagma bir fianl olmamasi her seyrettiginde ayni zevki ver bilen bir fiynel istiyorum ,,,acaba cok seymi istedim ne..

SBR
19-06-07, 01:01
pes ediyorum ya sen istedigin gibi fianl hayali kur ....
benim istedigim tek sey daha dogrusu fianlden beklentim bastan sagma bir fianl olmamasi her seyrettiginde ayni zevki ver bilen bir fiynel istiyorum ,,,acaba cok seymi istedim ne..

baştan sağma bir final olacağını sanmıyorum bütün yarım kalan konular kapanır herhalde bu bölüm bir kaçı halledilir bile bekleyip görelim neler olacak :img-wink: herkesin mutlu olacağı bir final olsun :good: :happy0064

forever_bim
19-06-07, 01:05
SBR hakikaten kabak tadı verdi ama. Gerçekten. Şaka yapıyorsun dedik alttan aldık ama bıçak hakikaten kemiğe dayandı. Yeter lütfen daha fazla aynı şeyli yazıp durma. Herkes anladı beklentini.

ipek_
19-06-07, 01:07
set fotoğrafları nerde arkadaşlar? ayrıca biraz önce caddede tubayı gördüm köpeği ve babasıyla..çok güzel bi kız cidden :)

ne diim şanslı bi arkadaşsın ben okadar cadeye giderim ama daa hiç görmek kısmet olmadı ama umutluyum :)

bu arada bence o geçmişin hesabını sorar lafından çok birşey beklemeyin öle bizim istediimiz gibi bi hesap olcaanı hiç sanmıom sana sölemiştim tarzında bi eski olcakmış gibi gelio bana valla..

bu bölümde karışık ve olaylı olcak özetten anlaşıldıı kadarıyla yine ağlatcaklar filizimi yetmedi tabi bunca zaman döktüü gözyaşı neyse ne diim mutlu bitsin bariide bn gerisine razıyım şaka maka 2 bölümcük kaldı sadece ve sadece tadnı çıkara çıkara izlicem zaten öss de bitmiş bnde bitmişim bi ıhlamur var bni ayakta tutan:):D

SBR
19-06-07, 01:11
SBR hakikaten kabak tadı verdi ama. Gerçekten. Şaka yapıyorsun dedik alttan aldık ama bıçak hakikaten kemiğe dayandı. Yeter lütfen daha fazla aynı şeyli yazıp durma. Herkes anladı beklentini.

yaw yazmadık işte en sonunda lütfen son mesajı dikkate alalım :img-blush :img-yes: şakayı burda nerde gördün be sevgili modum bunlar seninde dediğin gibi tamamen beklenti :good: bu kadar bir tepki de biraz olağandışı sanki :good:

sezinti
19-06-07, 02:00
Ömer’den, beklediği ümit ışığını alamayan Feride, kendine yeni bir hayat kurmaya karar verir.

Özetteki ifadeye istinaden eklediğim yorumu tekrar ekliyorum.

Feride-Ömer ve Ömer-Handan-Müjgan sahnelerini izledikten sonra, Ömer Feride'yi haketmiyormuş. Ömer, sevmeyi bilmediğinden şikayetçi olmuş, bu serzenişine ömrü boyu devam etsin, mümkünse Feride ile beraberliği yeniden düşünmesin. Ömer, önce kalbindeki ve kafasındaki ön yargılardan kurtulsun sonra sevmeyi öğrensin.
Feride, Ömer'den neden ışık almaya ihtiyac duymuş ki, Ömer'in Feride'ye söylemleri belli iken, Feride hala Ömer'den ışık mı bekliyormuş. Mümkün ise Ömer, Feride ile beraberliği düşünmesin. Ömer'in Feride'ye yeniden beraberlik teklifine, Feride hayır desin. Ömer, bireylere saygı duymasını gerektiğini, Feride'ninde bir birey olduğunu ve toplumda yaşayan bir birey olduğunu unutmasın. Ömer Tekiner, Feride'den saygı bekleyeceğine önce kendi davranışlarına baksın.
Ayrıca daha önce de yazdığım üzere Filiz ve Yılmaz, Kemal beyin mezarını ziyaret etsinler. Bu evliliğin olmasını isteyenlerin en başında gelen Kemal beydir. Dizi ekibi, olması gereken sahneyi atlamayınız.

sude9
19-06-07, 02:09
Ayrıca daha önce de yazdığım üzere Filiz ve Yılmaz, Kemal beyin mezarını ziyaret etsinler. Bu evliliğin olmasını isteyenlerin en başında gelen Kemal beydir. Dizi ekibi, olması gereken sahneyi atlamayınız.

Filiz-Ömer babalarının,Handan eşinin,Ömer Elif'İn ,Yılmaz,Aynalı..Kemal'in mezarını ziyaret etmedi..tam bir vefasızlık örneği sergilediler...kalmış 2 bölüm,çocuk kaçırılmış ,,Filiz kaybolup tekrar bulunmasına rağmen Cem nedense hala memlekette tur atmaya devam ediyor..belli ki son bölüme kadar bu örgü devam edecek...öyle bir incelik düşünseler süper olur ama
mezar ziyaretlerine gitmezler bence...

zeynep.s
19-06-07, 07:32
Mutlu dedigimiz,
aglayarak gecen,
olumlu gecen,
hastanelerle gecen

Mutlu dedigimiz,
tebessumlu,
huzurlu,
dugunlu,
filiz yilmazli bolum....

Anlamis degilim...

cok haklısın... senarıstler sesimizi duysalardı... 79 blm yıne hüzünlü...filiz ağlayacak yetmedi krizler geçirecek,bebeğini arayacak....80.blm için mutlu bolüm diyebilcekmiyiz acaba...inş 79 da bütün sorunları çözerler,80de mutlu ,mesut filiz yılmazı görürüz...

zeynep.s
19-06-07, 07:41
[QUOTE=sudemnaz;3757934]yaa sbr
bu arada tuba hanımın herkese selamı var;)

sudemnaz teşekkürler...eklenen resimlere baktım tuba her zamanki gibi çok güzeldi...bu sefer sen resim çekmedinmi?

bahçede masada filiz,yılmaz aslı ,mualla oturuyolar bi resim var...en sonunda aslı vedalaşıp ispanyaya gidiyor ...ben bu sahneyi öyle yorumladım...

forever_bim
19-06-07, 08:39
Ömer bana göre verdiği tepkide haklı. Bunun karaktere duyduğum sempatiyle de alakası yok. Adamın bir yastıkta yaşlanma planları yaptığı sevdiğim dediği kadın kalkıp et pazarında ipsizin, sapsızın, çapsızın gözü önünde dans edecek. Elin ayyaşı adamın sözlüsüne "heyt yavrum dans et de endamını görelim" diyecek, orasına burasına para tıkmaya çalışacak, taciz edecek, Ömer de buna "Eyvallah" diyecek ve bunun adı "saygı" olacak. Yok yani bunun adı saygıysa ben Ömer'in saygısızlığından gayet memnunum. Ömer'in gördüğü manzaraları hemen hazmetmesi için son derece geniş bir mideye sahip olması lazım.

Özete istinaden;

Feride'ye aferin. Geç de olsa yanlış yaptığını anlamış. Neydi yani o "ben buraya aitim" mantığı. Her sevgilisinden ayrılan kızın yeri ayyaşların ipsiz sapsızın eğlence masası mı? Hiç de değil. Yapılacak başka iş bulunur. Yeri gelir selpak satarsın, yeri gelir yerleri silersin ama o iğrenç insanımsı yaratıklara kendini meze etmezsin. Başın dik alnın açık olur.

sysdll
19-06-07, 08:50
günaydın forum milleti insanları....öncelikle güzel bir gün diliyorum (çok sıcakk:D)

tebrikler sevgili foreverım..azmin elinden birşey kurtulmaz sözünü bize bir kez daha kanıtladın.sağolasın....kesin ağzın kulaklarına doğru çıkmıştır konuşurken..:D bende Tuba ya da Bülent'le konuşsam öyle olurdum herhalde...bu arada resimler için teşekkür ederim...

dedim ki sabah sabah hemen bölüm ile ilgili geyiklere başlamayayım.biraz ciddi takılayım ama içimde ki geyik rahat durmuyor :D:D

resimlere bakarken ve resimlere yazılanları okurken şunu bir kez daha anladım.80 bölüm......

koskoca 2 sezon ve 80 bölüm...uzun zaman..hayatımıza bir anda girdiler ve çıkmamaları için uğraştığımız 80bölüm..iyi kötü ama 80bölüm geçti..

her ne kadar kötü desekte tüm bölümlerini sevdiğimiz 80 bölüm
(biliyorum daha 79u izlemeden ne saçmalıyor bu adam dediğinizi.demiştim içimdeki geyik dürtüyor diye.şimdiden hazırlanayım dedim...:D:D)

bu arada filizime teşekkür etmeyi unutuyordum...bu sıcakta bu kadar yolu gidip bizlere güzel şeylerle döndüğü için teşekkür ederim...(cemi gören var mı? ---forum beni vuracak...)

neyse ilerleyen saatlerde buralar hareketlenir.yerimizi almak lazım...

fatma-1721
19-06-07, 08:52
[QUOTE=sudemnaz;3757934]yaa sbr
bu arada tuba hanımın herkese selamı var;)

sudemnaz teşekkürler...eklenen resimlere baktım tuba her zamanki gibi çok güzeldi...bu sefer sen resim çekmedinmi?

bahçede masada filiz,yılmaz aslı ,mualla oturuyolar bi resim var...en sonunda aslı vedalaşıp ispanyaya gidiyor ...ben bu sahneyi öyle yorumladım...

Hakli olabilirsin,vedalasmak icinse anlarim,.....ama yok eger öyle degilse ve Asli kiz,Filiz-Yilmaza ragmen vaktini Muallalarda geciriyorsa,bu tahammül sinirlarini asar artik.Neyse bekleyip görelim,filizim gelince bize ögrendiklerini anlatacaktir zaten.

NOT:Sevgili filizim ve secoms,sizlere bu icten paylasiminiz icin tesekkür ediyorum,emeginize saglik:good: cektiginiz resimler cok güzel :good: ,onlar icin de ayrica cok tesekkür ederim.:img-yes:

filizim+y
19-06-07, 08:55
Herkese günaydınlar,

yokluğumda özet çıkmış ama ben onunla sonra ilgileneceğim öncelikle dünün analizini yapmam gerek:):)

ben gittikten sonra şiir ve bölüm yorumumla ilgili yazıları es geçemem onlara da birşeyler yazayım cnm arkadaşlarıma:)

fatmam ablam, kurşunim, feride-ömer, sudemnaz şiiri beğenip yorumladığınız için çok teşekkür ederim

arzu ablam yine tahminimi yanıltmadın seçtiğin mısralarda bir de açıklama yapmışsın nefis olmuş tamamlamışsın duyguları senin de yüreğine sağlık

benim, lawiniam ve evam sizlere de hem bölüm yorumu hem de şiirimle ilgili yazdığınız güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim,

sizlerden bunları okumak beni çok mutlu ediyor ne desem az kalır, sağolun

sevgili ferman abim şiirimi beğenmemiş sağolsun herkes beğenecek değil ya değil mi abicim ben seni anladım yaran derin ondan dolayı yoksa sen benim şiirleri severdin bilmez miyim ben seni ama beni kızdırma niyetiyse bozuşuruz:)

sysdll
19-06-07, 09:02
filizim hoşgeldin...iyi gördüm seni...dediler ki mutluluktan uçabiliyormuş artık...:D tekrar teşekkür ederiz ....

dün buralar bir hayli hararetli ve hareketliydi.herkes (ben başlattım zaten) geçmişe dönüp hesaplaşma derdindeydi...ama ben herkesin karşısında durdum ve göğsümü siper ederek Filiz'i savundum (yalannn) :D:D:D

neyse gün yeni başladı...parmaklar ve beyin daha yeni ısınıyor..:D

filizim+y
19-06-07, 09:05
arzu ablam dün gelen özet sayesinde hesaplaşma ile ilgili birbirinize girmişsiniz bu konuya açıklama getirmeyi boynuma borç bilirim ve senin üzülmeni de istemediğim için yazayım kesinlikle eski defterler açılmayacak hesap sorma fatmam ablamın dediği gibi olacak yazmayacaktım ama sana dayanamadım yoksa bugün savaş alanına döner forum:img-yes:

evam cnm sana selamlar getirdim Zeynep hn. bol bol konuştuk beni hemen tanıdı gerçekten çok sıcak sadece tek bir şeyi sevmedim (bir dal bir kaburga anladı o beni yazdım Zeynepcim nedenini söylemicem gizli kamuflaj:)) senle görüşmemiz gerek cnm konuşuruz, aslı kız hakkında fikrim değişti mi hayır:)

sevgili fatmam ablam ve sysdll çok teşekkür ederim eklenecek resimler var yine bekleyin gönderdim aldıklaırnda eklerler daha dünün analiz yorumunu yazacağım sizlere, sağolun, sıcak da olsa o ortamdan dolayı muhteşemdi cemi görünmez yapmışlar sysdll can güvenliği için:img-hyste :img-hyste

arzuinan
19-06-07, 09:08
Hakli olabilirsin,vedalasmak icinse anlarim,.....ama yok eger öyle degilse ve Asli kiz,Filiz-Yilmaza ragmen vaktini Muallalarda geciriyorsa,bu tahammül sinirlarini asar artik.Neyse bekleyip görelim,filizim gelince bize ögrendiklerini anlatacaktir zaten.

Günaydınlar forum ahalisi, iyi bir gün diliyorum herkese :happy0064

Fatma'cım, Aslı'nın ortalarda dolanmasını 1 şartla görmezden gelebilirim. Filiz rahatsız olmazsa... Geçen bölümdeki rüya sahnesi benim canımı sıkmıştı hatırlarsın. Filiz'in bilinçaltının dışa vurumu gibi algılamıştım...

Eğer dersen, Aslı ve Yılmaz gibi nikaha ramak kalmış kişilerin hala can ciğer kuzu sarması gibi görüşmeleri kimi rahatsız etmez ki, Filiz'i etmesin! Haklısın derim sana beni ederdi doğrusu...

Fakat, dediğim gibi Filiz için sorun yoksa benim içinde yok...:good:

filizim+y
19-06-07, 09:09
filizim hoşgeldin...iyi gördüm seni...dediler ki mutluluktan uçabiliyormuş artık...:D tekrar teşekkür ederiz ....

dün buralar bir hayli hararetli ve hareketliydi.herkes (ben başlattım zaten) geçmişe dönüp hesaplaşma derdindeydi...ama ben herkesin karşısında durdum ve göğsümü siper ederek Filiz'i savundum (yalannn) :D:D:D

neyse gün yeni başladı...parmaklar ve beyin daha yeni ısınıyor..:D

hoşbulduk sysdll evet iyiyim dünden sonra biraz aksilikle başladı ama sonu çok güzeldi bu arada MELTEM HN. çok teşekkür ederim onun sayesinde, uçmak değilde bu kadar ilgiyle izleyip onlar hakkında yorumlarda bulunup bir de birebir görüşünce güzel bir duyguydu:) rica ederiz efendim...

evet geçmişe dönülmüş ama boşuna yorulmuşsunuz hesaplaşmadan kasıt sizlerin bahsettikleri değil arzu ablama dua edin yoksa söylemeyecektim tabi bir de forumumun tartışmaması için sevmem böyle ortamları, yalanın hem de kuyruklusu filizi savunmamışsın okumadım sanma ama dünün analizi beni bekler onu yapmam gerek, sen cezanı kendin ver anladın sen:)

filizim+y
19-06-07, 09:15

NOT:Sevgili filizim ve secoms,sizlere bu icten paylasiminiz icin tesekkür ediyorum,emeginize saglik:good: cektiginiz resimler cok güzel :good: ,onlar icin de ayrica cok tesekkür ederim.:img-yes:

sevgili fatmam ablam yine analizimi yapamadan bu yorumlarınız arada kaynamasın diye cvp vermem gerektiğini düşündüm içiniz rahat olsun aslı kızın ki arada olma meselesi değil aslı kız ölmüyor ve bizlerin istediği gibi geldiği yere geri dönüyor bu kadarı yeter sanırım:)

rica ederiz elbette anlatacağım neler oldu kimlerle ne görüştük asıl sizleirn bu ilgisine bizler teşekkür ederiz..

sysdll
19-06-07, 09:16
hoşbulduk sysdll evet iyiyim dünden sonra biraz aksilikle başladı ama sonu çok güzeldi bu arada MELTEM HN. çok teşekkür ederim onun sayesinde, uçmak değilde bu kadar ilgiyle izleyip onlar hakkında yorumlarda bulunup bir de birebir görüşünce güzel bir duyguydu:) rica ederiz efendim...

evet geçmişe dönülmüş ama boşuna yorulmuşsunuz hesaplaşmadan kasıt sizlerin bahsettikleri değil arzu ablama dua edin yoksa söylemeyecektim tabi bir de forumumun tartışmaması için sevmem böyle ortamları, yalanın hem de kuyruklusu filizi savunmamışsın okumadım sanma ama dünün analizi beni bekler onu yapmam gerek, sen cezanı kendin ver anladın sen:)

hayır dün zaten söyledim...bir özetten bu kadar fırtına kopuyorsa bölümü izleseydik ne olurdu acaba diye...:D ama geçmiş defterlerin açılması bir nebze iyi oldu...akıllardaki soruları gündeme geldi..

Filiz'i savunma işine gelince...içimden savunma dürtüsü geldi ama sonra yaptığı hatalara baktım ve hatalarını söyleyeyim dedim.Yılmaz'ında hatalarını söyledim.bizde taraf tutma yok..:img-hyste bizim özelliğimiz tarafsız oluşumuz:img-hyste (filizim yerse...:img-hyste )

ceza konusuna gelince tek ayak üzerinde 2sn.bekleme olarak belirledim...1...2... bitti.:img-hyste

SBR
19-06-07, 09:16
herkese günaydın efem güzel bir gün diliyorum bu gün fragman günü ...:img-wink: özet varken artık fragmanda gelsin değil mi ama??:img-yes: bu bölüm en çok merak ettiğim fömer durumu ...:good: ömer bir şekilde yine yumuşayacak ama nasıl olacak bu bekleyip görelim...:img-wink:

filiz-yılmaz sahnelerinde ise özette geçen geçmiş sözcüğü ne kadar irdelenicek merak ediyorum bekleyip görelim... paylaşımları için sevgili filizim ve secoms arkadaşıma taşekkür ediyorum:good: :img-wink:

cemotara
19-06-07, 09:20
Herkese günaydın;
sevgili Filizim ve secomsun dün en güzel günlerinden biriydi herhalde ayrıca resimlerde çok güzelmiş sağolasınız

Birde bugün fragman çıkabilir esasında artık herşeyi azçok biliyoruz ama yinede fragmanı merak ettim inş. çok güzel bir bölüm olur.

fatma-1721
19-06-07, 09:27
Günaydınlar forum ahalisi, iyi bir gün diliyorum herkese :happy0064

Fatma'cım, Aslı'nın ortalarda dolanmasını 1 şartla görmezden gelebilirim. Filiz rahatsız olmazsa... Geçen bölümdeki rüya sahnesi benim canımı sıkmıştı hatırlarsın. Filiz'in bilinçaltının dışa vurumu gibi algılamıştım...

Eğer dersen, Aslı ve Yılmaz gibi nikaha ramak kalmış kişilerin hala can ciğer kuzu sarması gibi görüşmeleri kimi rahatsız etmez ki, Filiz'i etmesin! Haklısın derim sana beni ederdi doğrusu...

Fakat, dediğim gibi Filiz için sorun yoksa benim içinde yok...:good:

Sanada günaydin arzucum,valla Filiz icin sorun olsun veya olmasin,benim icin sorun var,cünkü orda yeni kurulmus bir yuva,bir aile var,...torununu seven,gelinine yeni yeni isinmaya,onu kabullenmeye,sevmeye calisan bir kayinvalide var,.....Asli kizin hep ortalarda olmasi Muallaya ve hatta Yilmaza bile sucluluk hissettirir,.....ve bu duygu davranislarina yansir,...Aslinin bu saatten sonra aileye bu yakinligi , ister bilerek,ister bilmeyerek yapsin acikca duygu sömürüsüne yol acar,....ama cok sükür filzimin yazdigina göre,artik ispanyaya dönüyormus,nihayet

sysdll
19-06-07, 09:29
Herkese günaydın;
sevgili Filizim ve secomsun dün en güzel günlerinden biriydi herhalde ayrıca resimlerde çok güzelmiş sağolasınız

Birde bugün fragman çıkabilir esasında artık herşeyi azçok biliyoruz ama yinede fragmanı merak ettim inş. çok güzel bir bölüm olur.

fragmanı ben size anlatayım o zaman....

cem tosunu alır ve gider...bunu anlayan Filiz deli gibi bahçeye çıkar...o esnada sol kulvardan kopup gelen Yılmaz'ı görür ve ona doğru gider...bu arada ömer "feridee,feridee" diye bağırmaktadır...Yılmaz Filiz'in yanına gelir ve "ne oldu" diye sorar...Filiz bir hamle ile Yılmaz'ı yere serer ve başlar tepinmeye Yılmaz'ın üzerinde...:img-hyste

sonra...gerisini anlatmayayım...rtük kanunlarına aykırı bir durum oluşmakta...zira gençlerimizin zihinsel ve ruhsal gelişimlerini etkilemek istemiyorum ama şunu söyleyeyim...hiç denenmemiş işkence ve ölüm tekniklerini kullanacağını söyleyebilirim...:img-hyste

arzuinan
19-06-07, 09:30
arzu ablam dün gelen özet sayesinde hesaplaşma ile ilgili birbirinize girmişsiniz bu konuya açıklama getirmeyi boynuma borç bilirim ve senin üzülmeni de istemediğim için yazayım kesinlikle eski defterler açılmayacak hesap sorma fatmam ablamın dediği gibi olacak yazmayacaktım ama sana dayanamadım yoksa bugün savaş alanına döner forum:img-yes:

filizim, çok teşekkürler. :happy0064 kocaman kocaman öptüm. :img-in_lo

Aslı, İspanya yolcusu demek. üzüldüm dersem yalan olur. :img-wink: çiftim için doğru olan buydu diye düşünsemde aslında ilk önce kendisi için doğru olanı yapmış olur. Yılmaz'ın bu kadar yakınındayken yeni bir hayata nasıl başlayabilirdi ki...

arzuinan
19-06-07, 09:36
Sanada günaydin arzucum,valla Filiz icin sorun olsun veya olmasin,benim icin sorun var,cünkü orda yeni kurulmus bir yuva,bir aile var,...torununu seven,gelinine yeni yeni isinmaya,onu kabullenmeye,sevmeye calisan bir kayinvalide var,.....Asli kizin hep ortalarda olmasi Muallaya ve hatta Yilmaza bile sucluluk hissettirir,.....ve bu duygu davranislarina yansir,...Aslinin bu saatten sonra aileye bu yakinligi , ister bilerek,ister bilmeyerek yapsin acikca duygu sömürüsüne yol acar,....ama cok sükür filzimin yazdigina göre,artik ispanyaya dönüyormus,nihayet

fatma'cım tartışmaya filizim son noktayı koydu. :good: Sen haklısın aslında ama yinede bir arada olan insanlar durumu kabullenmişse benim içinde no problem demek istemiştim. Fakat seninde gayet güzel açıkladığın gibi Aslı'nın onların sürekli çevrelerinde olması zaman içinde de olsa sorun yaratırdı...

filizim+y
19-06-07, 09:37
sevgili sysdll açıklamaların yenen cinsten değil hele de beni yani filizimi kandırmak bu kadar kolay değil ben bilirim seni, cezalarda da hafife kaçıyorsun ama dünün hatırına ses çıkarmıyorum yeter:)
fragman yorumunda yalnış noktalar var sen böyle yazarsan ben nasıl yorumlayacağım fragmanı beni de düşün ya:)

sevgili sbr rica ederiz sizleri memnun edebildiysek ne mutlu, sevgili cemotaram sana da teşekkür ederim gerçekten güzel bir gündü daha var resimler bekleyin:)

sevgili fatmam ablam ve arzu ablam sizler içinizi rahat tutun ne hesaplaşma ne de aslı kızın çiftimin arasında olması söz konusu değil, canlı izledik yani sahneyi ayrıntıları vermiyim:) merakınızı giderdiğim için ne mutlu bana sizler olmasanız açıklamazdım ama sizler yok mu sizler cnm ablalarım benim son noktayı koymak bana düşmüş ne güzel:):)

feride-ömer
19-06-07, 09:40
fragmanı ben size anlatayım o zaman....

cem tosunu alır ve gider...bunu anlayan Filiz deli gibi bahçeye çıkar...o esnada sol kulvardan kopup gelen Yılmaz'ı görür ve ona doğru gider...bu arada ömer "feridee,feridee" diye bağırmaktadır...Yılmaz Filiz'in yanına gelir ve "ne oldu" diye sorar...Filiz bir hamle ile Yılmaz'ı yere serer ve başlar tepinmeye Yılmaz'ın üzerinde...:img-hyste

sonra...gerisini anlatmayayım...rtük kanunlarına aykırı bir durum oluşmakta...zira gençlerimizin zihinsel ve ruhsal gelişimlerini etkilemek istemiyorum ama şunu söyleyeyim...hiç denenmemiş işkence ve ölüm tekniklerini kullanacağını söyleyebilirim...:img-hyste

merhabalar öncelikle paylaşımları için sevgili filizim'e,secoms'a teşekkür ediyorum:img-wink: sevgili sysdll arkadaşım fragman yorumun süper olmuş :img-hyste sanki sen hazırlamışsın gibi ayrıca filizin yapacaklarınıda çok iyi anlatmışsın yılmaz bu bölüm sağ çıkarsa iyi:img-hyste ayrıca ömerde bu panik içinde feride diye bağırması biraz fazla kaçmış heralde bilmem artık bencede sen ayrıntıya çok inme sonra rtükle başın belaya girmesin:img-hyste son dediğinede katılıyorum hiç görmediğimiz işkence tekniklerini filiz bu bölümde yılmazın üzerinde deniycek:img-hyste bekleyip göreceğiz:img-wink:

mutlu bir son için;(sbrcım küçük bir değişiklik yaptım)

sbr handanla evlensin,ferideyide ceme verelim gitsin:img-wink:

SBR
19-06-07, 09:41
bu bölümün ne kadarını cem ve bebeğin bulunmasına harcanacak acaba büyük ihtimal bütün bölüm harcanır malum son bölümde yok pisiko:img-wink: bu bölüm en azından bir cemil ve nalan-kerem olayının nasıl olacaksa bağlanmasını istiyorum bu ne yahu çok uzadı bu iş ...:good: bugün büyük olasılıkla cem ağırlıklı bir fragman izleriz gibi geliyor ...sonuçta başrol cem bu bölüm:good: :img-wink:

lawinia
19-06-07, 09:43

kesinlikle katılıyorum. aslının ispanyaya dönmesi sadece bizimkiler için değil kendisi için de gerekli. sürekli onların cevresinde olması aslıya da acı verecektir. yurtdısına gitsin yasadıklarından ve askından uzaklassın yeni bi hayat kursun yine bulur zaten askı yine cok mutlu olur. gerci gerisi kendisine kalmıs bizimkilerden uzak olsun bana bu da yeter.

SBR
19-06-07, 09:45
merhabalar öncelikle paylaşımları için sevgili filizim'e,secoms'a teşekkür ediyorum:img-wink: sevgili sysdll arkadaşım fragman yorumun süper olmuş :img-hyste sanki sen hazırlamışsın gibi ayrıca filizin yapacaklarınıda çok iyi anlatmışsın yılmaz bu bölüm sağ çıkarsa iyi:img-hyste ayrıca ömerde bu panik içinde feride diye bağırması biraz fazla kaçmış heralde bilmem artık bencede sen ayrıntıya çok inme sonra rtükle başın belaya girmesin:img-hyste son dediğinede katılıyorum hiç görmediğimiz işkence tekniklerini filiz bu bölümde yılmazın üzerinde deniycek:img-hyste bekleyip göreceğiz:img-wink:

mutlu bir son için;(sbrcım küçük bir değişiklik yaptım)

sbr handanla evlensin,ferideyide ceme verelim gitsin:img-wink:

acaba bu imza değişikliğinin nedeni nedir sevgili arkadaşım :happy0064 :img-wink: merak ettim şimdi bak :img-yes: zaten bende imzayı yazmıyacam atık o imza bir beklentiydi benim için belki hayal ürünü bir şeydi ama yinede bir beklentiydi..ama öyle olmıyacağını hatta feride-ömer bayağı bir mutlu olduğunu sete giden arkadaşların çektiği fotolar sayesinde gördük..bundan sonra da bu tür bir imza yazmak doğru gelmedi bana:img-wink:

fatma-1721
19-06-07, 09:49
sevgili fatmam ablam ve arzu ablam sizler içinizi rahat tutun ne hesaplaşma ne de aslı kızın çiftimin arasında olması söz konusu değil, canlı izledik yani sahneyi ayrıntıları vermiyim merakınızı giderdiğim için ne mutlu bana sizler olmasanız açıklamazdım ama sizler yok mu sizler cnm ablalarım benim son noktayı koymak bana düşmüş ne güzel

Ne demek aciklamazdim,bize bilgi verecegine,anlatacagina söz verdin,unutma!

Ayrica filizim,canim;ben hesaplasma sahnesinden dolayi pek de endiseli degilim zaten,Filiz in verdigi tepki cok dogal bir tepki,Yilmaza üzülüyorum ama o sucunu biliyor ve Filizi daha fazla kirmadan altindan cikacaktir,...ayrica Asli yakinlarda degilmis,bu Asli acisindan iyi olmus,yoksa Filizin onu da tartakladigini görmek benim icin hos olmazdi demek biraz yalan olur galiba,...

feride-ömer
19-06-07, 10:01
acaba bu imza değişikliğinin nedeni nedir sevgili arkadaşım :happy0064 :img-wink: merak ettim şimdi bak :img-yes: zaten bende imzayı yazmıyacam atık o imza bir beklentiydi benim için belki hayal ürünü bir şeydi ama yinede bir beklentiydi..ama öyle olmıyacağını hatta feride-ömer bayağı bir mutlu olduğunu sete giden arkadaşların çektiği fotolar sayesinde gördük..bundan sonra da bu tür bir imza yazmak doğru gelmedi bana:img-wink:

arkadaşım kötü bir niyet arama altında zaten bende bunu düşündüm yani handanla feride ölmeyecek bizimkisi şaka amçlıydı yani eğlenmek içindi zaten ayrıca bu saatten sonra yazmanın bir anlamı yok ama yinede handan meselesini düşün diyorum belki çoooookkkkkkk mutlu olucaksınız :img-hyste sen bilirsin tabi sen düşün yine arkadaşım (ayrıca bu yazdıklarım tamamen şaka amaçlıyanlış anlama sakın:img-wink: ):img-hyste

SBR
19-06-07, 10:05
arkadaşım kötü bir niyet arama altında zaten bende bunu düşündüm yani handanla feride ölmeyecek bizimkisi şaka amçlıydı yani eğlenmek içindi zaten ayrıca bu saatten sonra yazmanın bir anlamı yok ama yinede handan meselesini düşün diyorum belki çoooookkkkkkk mutlu olucaksınız :img-hyste sen bilirsin tabi sen düşün yine arkadaşım (ayrıca bu yazdıklarım tamamen şaka amaçlıyanlış anlama sakın:img-wink: ):img-hyste

yok yaww kötü bir niyet aramadım zaten:happy0064 benim yazdığım imza bir beklentiydi sadece...aslında handan ölseydi güzel olurdu ama hadi neyse:img-hyste :img-hyste ne yapalım artık :happy0064 dizide bir ölüm yaşanacak oda cem bari anlı şanlı ölse bir kıytırıktan intihar olmaz inşallah sbr geri gelecek efem kendinize iyi bakınbye

EvaLongoria
19-06-07, 10:07
Herkese günaydınlar olsun...

Modum nası yane ya ? Eva cem ile mi evlensin fiyyyy.. İşte bu dumur olduğumun resmidir yani. Ne desem boş...

Evet aslınn gidiceğini biliyordum demek ki son bölümde aslımız yolcu :( Cem mezara gidecek kesin :( bizimkilerde barışacak. işte mutlu son..

hsa
19-06-07, 10:53
arkadaşlar dizinin çekimleri bitti mi biliyor musunuz?

sysdll
19-06-07, 10:57
Herkese günaydınlar olsun...

Modum nası yane ya ? Eva cem ile mi evlensin fiyyyy.. İşte bu dumur olduğumun resmidir yani. Ne desem boş...

Evet aslınn gidiceğini biliyordum demek ki son bölümde aslımız yolcu :( Cem mezara gidecek kesin :( bizimkilerde barışacak. işte mutlu son..

aslında hiç öyle gözükmesemde üzülüyorum be aslının durumuna...bir tane bulamadan gidiyor...bak Aynalı'ya bile bulduk..bir ceydaya bir aslıya bulmadık...cemde öldüğüne göre kaldılar yalnız başlarına.hadi ceydanın bir umudu var...fatih...ama aslı için sanırım bişi yok...var mı aklınızda bir aday benim bilmediğim...varsa bilelim bizde ona göre çalışmalarımızı sürdürürüz....:img-hyste değil mi eva..:img-hyste

SBR
19-06-07, 11:13
evett sbr geri geldi efem şimdi kimi asıyoruz???? yılmazı mı filizi mi ferideyi ömeri mi yokas hepsini birden mi :img-hyste :happy0064 ...gene ters bir açıdan dalıyorum foruma bakalım neler olacak .. bu ne yaww forum ne kadar durgun böyle yorum yazmaya üşenmiyelim lütfen:good: canlanın biraz yahu :happy0064

SBR
19-06-07, 11:35
B en seni sevdim herkese rağmen
A nladım sana olan aşkımı geçte olsa
N e olur bana meleğim de unut filizi
A rtık seni buldum bırakmam bir daha

M ert delikanlısın sen yılmaz gibi CACIK değil
E l alem ne derse desin ben seni sevdim bir kere
L ütfen al götür beni burdan sevdiceğim
E ngeller önemli değil hepsini aşarız seninle ikimiz
G el gidelim buralardan burda insanlar iki yüzlü
İ zin ver alıp götüreyim seni buralardan
M addi manevi her şeyim senin sevdiceğim

D erim ki ben gidelim buralardan ispanya ya orda yaşıyalım
E rtelemeden,uzatmadan gidelim bu şehirden

NOT: daha önceleri böyle bir şiiire benzer metin yazacağım demiştim şimdi bunu yerine getirdim...

not: bu metin kesinlikle bir tartışma ortamı yaratmak için yazılmamıştır ,önemle duyrulur.

pancar
19-06-07, 12:12
Merhaba arkadaşlar
İnşallah dizi mutlu bir sonla biter :( zaten 2 bölüm kaldı.79.bölüm fragmanı bir yayınlansa çok iyi olur." IHLAMURLAR ALTINDA " süper bir dizi :) resimlerde harika yakın görmek ne güzel yaaa

sysdll
19-06-07, 12:38
79.bölüm için yapılacak tüm yorumlar yapıldı sanırım.bundan sonra artık fragmanı bekleyeceğiz.fragmana kadar söylenecek bir söz kalmadı sanırım...Filiz'in Yılmaz'a kızacağı...cemin tosunu kaçıracağı...feride-ömer olayının çözümlenememesi...geçmiş hesaplar...gelecek kaygıları...hepsi konuşuldu galiba...konuşulmayan bir şey kaldı mı?

sudemnaz
19-06-07, 12:42
79.bölüm için yapılacak tüm yorumlar yapıldı sanırım.bundan sonra artık fragmanı bekleyeceğiz.fragmana kadar söylenecek bir söz kalmadı sanırım...Filiz'in Yılmaz'a kızacağı...cemin tosunu kaçıracağı...feride-ömer olayının çözümlenememesi...geçmiş hesaplar...gelecek kaygıları...hepsi konuşuldu galiba...konuşulmayan bir şey kaldı mı?
peki öyleyse aynı şeyleri yazmamak adına fragman verilinceye kadar yorum yapmayacağım...
tekrar uyarı alıp bölümün kapanmasına neden olmak istemiyorum...
fragmanı inş. bugün verirlerr...

sysdll
19-06-07, 12:52
peki öyleyse aynı şeyleri yazmamak adına fragman verilinceye kadar yorum yapmayacağım...
tekrar uyarı alıp bölümün kapanmasına neden olmak istemiyorum...
fragmanı inş. bugün verirlerr...

bu arada sormayı unuttum.final ile ilgili olarak bizimle paylaşmak istediğiniz birşeyler var mı? ben çok gerileri okuyamadım.gerçi okudum pek bir anlam çıkaramadım.sadece resimleri gördüm.oradan da pek bir yorum çıkaramadım...(espri yazacaktım...kişisel ileti alanına gelirde silinir diye yazmayayım...yasak)

songul18
19-06-07, 13:06
arkadaşlar fragmanı bana gönderebilirmisiniz lütfen

arzuinan
19-06-07, 13:12
[B]Sevgili hasan; yorumunda Feride icin söyle yazmissin :_Adamın bir yastıkta yaşlanma planları yaptığı sevdiğim dediği kadın kalkıp et pazarında ipsizin, sapsızın, çapsızın gözü önünde dans edecek. Elin ayyaşı adamın sözlüsüne "heyt yavrum dans et de endamını görelim" diyecek, orasına burasına para tıkmaya çalışacak, taciz edecek,
Bende Feride hakkinda yorumumda buna benzer cümleler kullanmistim.Feridenin su an yaptigi da aynen buydu zaten,bunu ister güzel kelimelerle süsleyelim,ister süslemeyelim,olay budur ve gercekler acidir.Ne kullandigin üslup,ne de kelimeler hakaret icermiyor,bunu ben böyle görüyorum,ve tek olmadigimi,forumdaki bircok arkadasin da benim gibi düsündügüne eminim.

Fatma'cım çok haklısın kesinlikle yanlız değilsin. :good:

Feride çok aklı başında sürekli doğru kararlar alan ve olaylar gerçekleşmeden konuşmayı tercih eden bir karakterdi. Ama sonradan sevgili senaristlerimiz onada el attılar ve hata üstüne hata yapan bir karakter oldu...

Daha önce dans etmek için Ömer'in fikri alan kişi gitti yerine sözleşme imzalayan ve bunu Ömer'e emrivaki şekilde dile getiren biri haline geldi. Bence geçmişiyle ilgili kendisinin bile hazmetmekte zorlandığı durumları Ömer'in kabul etmesini beklemek haksızlık olur. Hemde bu kadar üst üste yaşanan olaylardan sonra...

Ağustos Böcüğü
19-06-07, 14:45
Fermanım bakıyorum yine Filiz'i dolamışsın klavyene..:img-wink:
Filiz senden çektiğini Cem'den çekmedi . Kızı senden mi yoksa Cem'den mi koruyacağımızı şaşırdık yahu.

ferman336
19-06-07, 14:51
Fermanım bakıyorum yine Filiz'i dolamışsın klavyene..:img-wink:
Filiz senden çektiğini Cem'den çekmedi . Kızı senden mi yoksa Cem'den mi koruyacağımızı şaşırdık yahu.

kihkihkih :) (bayılıyorum evanın gülüşüne) walla böcüğüm ne edeyim seviyorum filizi:icon_whis yanyana yazılsın istiyorum ismimiz...filiz denince bi de ona kafayı takan ferman var desinler forumda..:img-hyste hayatta bırakmam peşini.2 hafta daha asacam onu sonra serbest:good: hem dedim hazır Mualla hanım var forumda ilk elden gireyim olaya..bakarsın senaristlerin yazdığının dışına çıkılır da kabul etmez filizi:img-pilot (umut fakirin ekmeği).sen esas beni feride konusunda görecektin ama bakma işte baştan elimi sürmedim o konuya.ona taksaydım kafayı ben söyliyeyim sana, haftanın 5 günü kapalı olurdu forum diğer 2 günde benim feride için yazdıklarımı okurdu forum:img-hyste

Ağustos Böcüğü
19-06-07, 14:56
Böcüğüm, çok haklısın. fermanım kaşla göz arasında Filiz'e çatmış gene... ama yapmasa olmaz doğasına aykırı. Gerçi Yılmaz'ını öldürdü (ki ben kabul etmiyorum) diye oluyor bunlar yoksa Filiz'i sever :img-wink: Yılmaz'ında onu sevdiğini bilir :img-yes:

Bende şüpheleniyorum Arzucuğum ne yalan söyleyeyim..Sanırım içimizde en büyük Filiz fanatiği Ferman.

Hani ilkokulda oğlan çocuklar ilgi duyduğu kızların dikkatini çekmek için gider saçlarını çekerler ya o hesap Fermandakide :img-hyste

Ben kaşındım mı ne :img-hyste

EvaLongoria
19-06-07, 14:57
kihkihkih :) (bayılıyorum evanın gülüşüne) walla böcüğüm ne edeyim seviyorum filizi:icon_whis yanyana yazılsın istiyorum ismimiz...filiz denince bi de ona kafayı takan ferman var desinler forumda..:img-hyste hayatta bırakmam peşini.2 hafta daha asacam onu sonra serbest:good: hem dedim hazır Mualla hanım var forumda ilk elden gireyim olaya..bakarsın senaristlerin yazdığının dışına çıkılır da kabul etmez filizi:img-pilot (umut fakirin ekmeği).sen esas beni feride konusunda görecektin ama bakma işte baştan elimi sürmedim o konuya.ona taksaydım kafayı ben söyliyeyim sana, haftanın 5 günü kapalı olurdu forum diğer 2 günde benim feride için yazdıklarımı okurdu forum:img-hyste

:img-hyste ay dağıldım ya :img-hyste

olsun sen feride için yaz biz durup durup okuruz abi. hem ne o beraber yazılsın ismimiz falan çok ayıp :img-hyste :img-hyste

Yok Mualla Hanım dublaja gitti şimdi. Sen okuyan senaristlere yönelik yaz.

Not : Eee bu bölüm ne olacak acaba cem bebeği kaçırır mı (bölüm yorumuna uygun olsun uyarı almayalım :icon_whis )

ferman336
19-06-07, 15:00
Böcüğüm, çok haklısın. fermanım kaşla göz arasında Filiz'e çatmış gene... ama yapmasa olmaz doğasına aykırı. Gerçi Yılmaz'ını öldürdü (ki ben kabul etmiyorum) diye oluyor bunlar yoksa Filiz'i sever :img-wink: Yılmaz'ında onu sevdiğini bilir :img-yes:

hehe:) walla arzucum sen de haklısın ne diyeyim. sanki kendimi filizi asmak için doğmuşum gibi hissediyorum..hem şöyle düşün bak; akıntıya kürek çekiyorum benim işim daha zor...kaç kişiyle uğraşıyorum forumda biliyor musun? hehe he...kara koyun ferman..kulağa hoş geliyor...asacam filizi tutmayın beni yahu:img-hyste üstüne 5 çocuk daha doğursa eski yılmazı öldürmüş olmasının bedelini ödeyecek:good:

fatma-1721
19-06-07, 15:04
hehe:) walla arzucum sen de haklısın ne diyeyim. sanki kendimi filizi asmak için doğmuşum gibi hissediyorum..hem şöyle düşün bak; akıntıya kürek çekiyorum benim işim daha zor...kaç kişiyle uğraşıyorum forumda biliyor musun? hehe he...kara koyun ferman..kulağa hoş geliyor...asacam filizi tutmayın beni yahu:img-hyste üstüne 5 çocuk daha doğursa eski yılmazı öldürmüş olmasının bedelini ödeyecek:good:

Haklisin forumda bircok kisiye karsi cogu zaman tek olarak mücadele ediyorsun,ama altinda kaldigini hic görmedim,valla tebrik ederim:good:

Bu arada ferman bana alinmadin insallah,vallaha da billaha da seni kirmak degildi niyetim:icon_sorr

arzuinan
19-06-07, 15:04
Bende şüpheleniyorum Arzucuğum ne yalan söyleyeyim..Sanırım içimizde en büyük Filiz fanatiği Ferman.

Hani ilkokulda oğlan çocuklar ilgi duyduğu kızların dikkatini çekmek için gider saçlarını çekerler ya o hesap Fermandakide :img-hyste

Böcüğüm, banada öyle geldi :img-hyste ama fermanım sever seni o bakımdan Filiz'le uğraştığı kadar uğraşmaz. :img-wink:

evam, bölüme gelince ben hesaplaşmaya kitlenmiş durumdayım. zaten geçen bölümden itibaren Yılmaz'ım sen öldün, Yılmaz'ım sen mahfoldun şeklinde dolaşıyordum bu düşündüklerimin hayata geçtiğini görmek beni üzecek.:sad53:

Ağustos Böcüğü
19-06-07, 15:05

Ya asıl malzemeyi kaçırmışın gördün mü..Ama hala geç değil..Hala koca 2 hafta var Feride'ye takmak için..Geç olsun güç olmasın.:img-hyste
Hasan'ım kızmaz değil mi?
Kimse kızmasın finalde hepsini bağrımıza basacağız..Mualla Hanımı bu hafta hedef listemden çıkardıydınm zaten..:icon_whis
Yahu bir tedirgin oldum şimdi düzgün yazayım diye..Meltem hanımda takip ediyormuş bizi..Elimizden geldiğince özen gösteriyoruz ama bazen kaçıyor elimizin ayarı affola...
Bu vesileyle Meltem hanıma sevgi ve saygılarımı yolluyorum buradan..
Tez vakitte başka bir projede kendilerini görme umuduyla...

ferman336
19-06-07, 15:07

hehe:) walla iyi bir espri ve süper bir benzetmeydi böcüğüm önünde saygıyla eğiliyorum.:img-hyste yoksa ben öyle miyim ya? bak benim de aklımı karıştırdın şimdi...ben filiz hayranı mıyım?ohhmmm ohhmmmm ohmmmm:icon_whis yok düşündüm taşındım biraz da kaşındım, nirvanaya gittim geldim..yok yok, walla dediğin gibi değil böcüğüm...hem not olarak şunu söyliyeyim canım böcüğüm ehemmm övünmek gibi olmasın ama hayatımda her zaman, saç çeken değil saçı çekilen oldum :happy0064 :good: çok mu narsisttim nedir?:img-hyste filiz-yılmaza hayır!!! filiz-secomsa da hayır!!! sonuna kadar filiz-cem!!!

fatma-1721
19-06-07, 15:12
Böcüğüm, banada öyle geldi :img-hyste ama fermanım sever seni o bakımdan Filiz'le uğraştığı kadar uğraşmaz. :img-wink:

evam, bölüme gelince ben hesaplaşmaya kitlenmiş durumdayım. zaten geçen bölümden itibaren Yılmaz'ım sen öldün, Yılmaz'ım sen mahfoldun şeklinde dolaşıyordum bu düşündüklerimin hayata geçtiğini görmek beni üzecek.:sad53:

Arzucum takma bukadar,Yilmaz ölmeyecek,mahvolmayacak meraklanma sen,sadece bebek konusunda bastan beri yaptigi aptalliktan dolayi Filizden defalarca af dileyecek,.......ve bu benim coook hosuma gidecek.
Benim hep istedigim bu konuda Yilmazin Filizden af dilemesiydi zaten,ben Yilmaza git Filizi Cemin cocuguyla kabul et demedim ki,ama adam gitti onu yapti,fakat bu beni kesmedi,benim istedigim simdi gerceklesiyor ,.....cok acimasizim galiba

arzuinan
19-06-07, 15:13
... filiz-yılmaza hayır!!! filiz-secomsa da hayır!!! sonuna kadar filiz-cem!!!

fermanım, yüksek müsadenle hadi ordan demek istiyorum :img-yes: Filiz&Cem'miş... sen onu rüyanda bile göremezsin ferman efendi :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sysdll
19-06-07, 15:13
hehe:) walla iyi bir espri ve süper bir benzetmeydi böcüğüm önünde saygıyla eğiliyorum.:img-hyste yoksa ben öyle miyim ya? bak benim de aklımı karıştırdın şimdi...ben filiz hayranı mıyım?ohhmmm ohhmmmm ohmmmm:icon_whis yok düşündüm taşındım biraz da kaşındım, nirvanaya gittim geldim..yok yok, walla dediğin gibi değil böcüğüm...hem not olarak şunu söyliyeyim canım böcüğüm ehemmm övünmek gibi olmasın ama hayatımda her zaman, saç çeken değil saçı çekilen oldum :happy0064 :good: çok mu narsisttim nedir?:img-hyste filiz-yılmaza hayır!!! filiz-secomsa da hayır!!! sonuna kadar filiz-cem!!!

ferman abi dikkatini çekmek istiyorum...ikili konuşmalara giriyorsunuz abi..:img-hyste bilmiyorum.imzamda yazılanlar olabilir...ondan sonra uyarmadı demeyin...:img-hyste

sadece bölüm yorumu yapmamız lazım...cem bebeği kaçıracak Filiz Yılmaz'a kızacak ve kırılacak..Yılmaz pişman olacak ama iş işten geçecek...cemin peşine düşecekler ama zor bulacaklar....blaa blaa. blaa.a..:img-hyste

ferman336
19-06-07, 15:14
Haklisin forumda bircok kisiye karsi cogu zaman tek olarak mücadele ediyorsun,ama altinda kaldigini hic görmedim,valla tebrik ederim:good:

Bu arada ferman bana alinmadin insallah,vallaha da billaha da seni kirmak degildi niyetim:icon_sorr

yok fatmacım ne alınması:) ben karşı mesaj yazarken sadece yazılan mesajı okumam,üstüne kimin yazdığını ve uslubunu da düşünür yazarım...bu sebeple senle de yazışırken geçmişteki tatlı didişmelerimiz de aklıma gelir..benim tek derdim zaten yazıyla çok iyi anlatamadığım fikirlerimin yanlış anlaşılmaması...bu forumda benim için ne yazarsa yazsın kırılmayacağım insanlar var...altta kalmak demişsin walla benim kitapta yazmaz:img-hyste bilenler bilir ben ne yapar eder filize getiririm lafı:img-hyste neyse umarım ben de seni üzmemiş ve kırmamışımdır...istemeden de olsa böyle birşeye mahal verdiysem özür dilerim.:good:

secoms
19-06-07, 15:16

Ferma Abi,
Dün setteydim, sanırım bekledigin sahne olmayacak :sad53: Zira cekimde Mualla, Filiz'e günah cıkarıyordu, anlayacagın gel sen kabul et bu durumu :)

sysdll
19-06-07, 15:18
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ay yok yok kesin gülmekten ölücem ben :img-hyste

arzu abla inanamıyorum sana :img-hyste

ay dağıldım vallahi..

bu arada hepiniz msn demisiniz bilmiyorum... ama sanırım size söylemem gereken bir şey var :icon_sorr

not : evet ya bende merak ediyorum filizin yılmaza neler yapacağını. acaba hesap mı soracak ? ne edecek ne yapacak.

merakını gidermek için geçmiş sayfalara bakabilirsin eva.zira benim tarafımdan Filiz'in Yılmaz'a yapacağı kuvvetle muhtemel işkenceleri yazdım...onun dışında bizi şaşırtıpta farklı bir yola giderse o zaman tabuları yıkmış ve yeniliklere kendini açmış deriz...anlayacağınız Filiz Yılmaz'ı denek olarak kullanacak...:img-hyste :img-hyste

ferman336
19-06-07, 15:19
Ya asıl malzemeyi kaçırmışın gördün mü..Ama hala geç değil..Hala koca 2 hafta var Feride'ye takmak için..Geç olsun güç olmasın.:img-hyste
Hasan'ım kızmaz değil mi?
Kimse kızmasın finalde hepsini bağrımıza basacağız..Mualla Hanımı bu hafta hedef listemden çıkardıydınm zaten..:icon_whis
Yahu bir tedirgin oldum şimdi düzgün yazayım diye..Meltem hanımda takip ediyormuş bizi..Elimizden geldiğince özen gösteriyoruz ama bazen kaçıyor elimizin ayarı affola...
Bu vesileyle Meltem hanıma sevgi ve saygılarımı yolluyorum buradan..
Tez vakitte başka bir projede kendilerini görme umuduyla...

böcüğüm demin yazdım ya..ferideye girersem 2 hafta kalmaz forumda yazmak için, topu topu 2 gün geçirir forum açık olarak:img-hyste Hasanım kızmaz bana da ben ferideye hiç girmek istemiyorum hem elimde filiz gibi bir konu varken...gerçi son mesajlarınla sen de ilgi alanıma girdin ucundan böcüğüm...kaşındın sen kaşındınn....baltamı çıkardım topraktan...kafa derin kemerimi süsleyecek.:img-hyste

fatma-1721
19-06-07, 15:20
yok fatmacım ne alınması:) ben karşı mesaj yazarken sadece yazılan mesajı okumam,üstüne kimin yazdığını ve uslubunu da düşünür yazarım...bu sebeple senle de yazışırken geçmişteki tatlı didişmelerimiz de aklıma gelir..benim tek derdim zaten yazıyla çok iyi anlatamadığım fikirlerimin yanlış anlaşılmaması...bu forumda benim için ne yazarsa yazsın kırılmayacağım insanlar var...altta kalmak demişsin walla benim kitapta yazmaz:img-hyste bilenler bilir ben ne yapar eder filize getiririm lafı:img-hyste neyse umarım ben de seni üzmemiş ve kırmamışımdır...istemeden de olsa böyle birşeye mahal verdiysem özür dilerim.:good:

Oh be rahatladim,....:happy0064 ...bak, benim sana bir tavsiyem var,sen su 73.bölümü unut,Yilmazi öldü sayma,biz bu iki hafta güzel güzel yorumlarimizi yapalim,son iki bölümü gönül rahatligiyla seyredelim,Filiz-Yilmaz birlesince ,yani Cem den kurtulunca ve mutlu son olunca da ,her ikisini de bize bu yaptiklarindan,cektirdiklerinden dolayi asalim.Valla o zaman bu asma isinde hangi görevi verirsen yapacam,söz!!!

Ağustos Böcüğü
19-06-07, 15:20

He vallahi narsizmi dizboyu gördüm sende..:img-grin2
Sana yakışıyor be Fermanım Allah için yalan demeyeyim..

Nereden esti bilmiyorum ama Filizim ve Kurşinim bugün bizi şiirsiz bıraktılar.Aklıma Aşık Veyselin dizeleri geldi..Aşk meşk adına güzellik adına..Hepiniz biliyorsunuz ama anımsayalım büyük üstadı analım..

güzelliğin on par etmez
bu bendeki aşk olmasa
eğlenecek yer bulaman
gönlümdeki köşk olmasa

tabirin sığmaz kaleme
derdin dermandır yareme
ismin yayılmaz aleme
aşklarda meşk olmasa

kim okurdu kim yazardı
bu düğümü kim çözerdi
koyun kurt ile gezerdi
fikri başka başk'olmasa

güzel yüzün görülmezdi
bu aşk bende dirilmezdi
güle kıymet verilmezdi
aşık ve maşuk olmasa

senden aldım bu feryadı
bu imiş dünyanın tadı
anılmazdı veysel adı
o sana aşık olmasa

ferman336
19-06-07, 15:23
fermanım, yüksek müsadenle hadi ordan demek istiyorum :img-yes: Filiz&Cem'miş... sen onu rüyanda bile göremezsin ferman efendi :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ahanda :img-hyste çok kötü fırçayı yedik arzudan be:img-hyste yahu yılmaz öldü gitti rüya görmeye de mi izin yok bana..bahtsız başım kem talihim ne diyeyim daha...bir umut vardır belki be arzucum..belli mi olur.bak tek başına buluşmaya falan gidiyormuş filiz:good: kısmet de kısmettt...olur mu olur..:img-hyste

Ağustos Böcüğü
19-06-07, 15:24
:img-hyste böcüğüm demin yazdım ya..ferideye girersem 2 hafta kalmaz forumda yazmak için, topu topu 2 gün geçirir forum açık olarak:img-hyste Hasanım kızmaz bana da ben ferideye hiç girmek istemiyorum hem elimde filiz gibi bir konu varken...gerçi son mesajlarınla sen de ilgi alanıma girdin ucundan böcüğüm...kaşındın sen kaşındınn....baltamı çıkardım topraktan...kafa derin kemerimi süsleyecek.:img-hyste

Yahu ben görmemişim o yorumunu tekrar yazmış oldum..Ama Feride meselesine de bir el atsaydın tam süper olacaktı..:img-grin2
Derhal göm savaş baltanı derim sana...Bak kazırım saçlarını postij yaparım kendime demedi deme..:img-hyste

arzuinan
19-06-07, 15:27
Arzucum takma bukadar,Yilmaz ölmeyecek,mahvolmayacak meraklanma sen,sadece bebek konusunda bastan beri yaptigi aptalliktan dolayi Filizden defalarca af dileyecek,.......ve bu benim coook hosuma gidecek.
Benim hep istedigim bu konuda Yilmazin Filizden af dilemesiydi zaten,ben Yilmaza git Filizi Cemin cocuguyla kabul et demedim ki,ama adam gitti onu yapti,fakat bu beni kesmedi,benim istedigim simdi gerceklesiyor ,.....cok acimasizim galiba

yok yok sen acımasız değilsin. bende Yılmaz'ın bu konuda Filiz'den afdilemesini bekledim. ama beni affet şeklinde değil di bu beklentim. şöyle şöyle oldu, böyle böyle olduda tarzında. Hani gerektiğinde kendini savunarak ve gerekçelerini sunarak yani karşılıklı konuşarak tartışarak... Fakat, bunun yapılmasının şimdi zamanı değil diye düşünüyorum. o bakımdan, rahatsızlığım yada itirarım bu yöndendir...

yesimer
19-06-07, 15:31
size bir şey sormak istiyorum bildiğiniz gibi beyaz gelincik dizisi bitti..
bugün bir şey fark ettim. forumu ortalıkta yok. kapanmış heralde.
şimdi ıhlamurlar altında da bitince forum kapanacak mı?
biz öyle hayal etmemiştikte. geçmiş bölümlerden filan konuşmayı düşünmüştük..şimdiden herkese teşekkürler..

fatma-1721
19-06-07, 15:33
Ferma Abi,
Dün setteydim, sanırım bekledigin sahne olmayacak :sad53: Zira cekimde Mualla, Filiz'e günah cıkarıyordu, anlayacagın gel sen kabul et bu durumu :)

Gercekten mi?Sevgili arkadasim beni nasil mutlu ettin bilemezsin,sagol,allah senden razi olsun.Filiz Yilmazdan hesap sorunca,böyle sahnelerin olacagini düsünmüstüm zaten,cooook mutluyum:happy0064 :happy0064 :happy0064

sysdll
19-06-07, 15:34
size bir şey sormak istiyorum bildiğiniz gibi beyaz gelincik dizisi bitti..
bugün bir şey fark ettim. forumu ortalıkta yok. kapanmış heralde.
şimdi ıhlamurlar altında da bitince forum kapanacak mı?
biz öyle hayal etmemiştikte. geçmiş bölümlerden filan konuşmayı düşünmüştük..şimdiden herkese teşekkürler..

eski diziler bölümüne taşında.ama hala konuları açık...yani hala oralara birşeyler yazabilme imkanına sahipsin...ne yazık ki bu dizi de bitince oraya gidecek...forumun "kurallları" böyle...:img-pilot

arzuinan
19-06-07, 15:38
ahanda :img-hyste çok kötü fırçayı yedik arzudan be:img-hyste yahu yılmaz öldü gitti rüya görmeye de mi izin yok bana..bahtsız başım kem talihim ne diyeyim daha...bir umut vardır belki be arzucum..belli mi olur.bak tek başına buluşmaya falan gidiyormuş filiz:good: kısmet de kısmettt...olur mu olur..:img-hyste

aşk olsun fermanım ne haddime sana fırça atmak. :icon_whis Ben sadece bir Yılmaz'cıya, Yılmaz'ımın sözleriyle karşılık vermek istedim. Oda aynen böyle dememişmiydi :img-yes: "sen onu rüyanda bile göremesin" :happy0064

*** Buluşmaya tek gitme kısmında da acayip gerileceğiz. Biliyoruz ki Yılmaz onları buluyor, acaba nasıl ? Yılmaz'ım hakkaten delirecek hem oğlu hem karısı ortalarda yok. (ay karısı yazınca bir tuhaf oldum) Allah yardımcısı olsun. :sad53:

Böcüğüm, seçim harika çok teşekkürler. :happy0064

Ağustos Böcüğü
19-06-07, 15:38
Amanın okudun mu Ferman secoms ne diyor..
Mualla günah çıkaracak..
Yandı gülüm keten helva sen şimdi Muallayı da öldürürsün.:img-grin2

Sen bize karşı mücadele ediyorsun ama senarist ekipte boş durmuyor sana karşı mücadele ediyor..:icon_whis troest

archshe
19-06-07, 15:41
Ferma Abi,

ooo süper bir haber bir filizci olarak...hem bu sahneyi beklemiştim:)ferman abicim senin için son 2 bölüm çok fena..filiz yılmaza hesap soracak hem bugünü hem geçmişi...yılmaz hesap verecek....ve mualla sultan filize günah çıkartacak....eziyet olacak istersen hiç bakma haa ne dersin?:img-hyste

fatma-1721
19-06-07, 15:42
Amanın okudun mu Ferman secoms ne diyor..
Mualla günah çıkaracak..
Yandı gülüm keten helva sen şimdi Muallay'da öldürürsün.:img-grin2

Sen bize karşı mücadele ediyorsun ama senarist ekipte boş durmuyor sana karşı mücadele ediyor..:icon_whis troest

Aynen öyle,senaristler nihayet sesimizi duydu.:happy0064
Sevgili ferman,bu gidisle senin daragacinda yer kalmayacak.:img-wink:

ferman336
19-06-07, 15:43
Ferma Abi,

hade ya :icon_sorr vay başıma gelenler:img-hyste muallayı da kaybedersek daha ne diyeyim...hem senin de iş yatıyor be secomsum ben sana da pay çıkartırdım olaydan mualla filizi red etse...tühh be:img-hyste walla kabul etmem ben...yılmazı öldürdüm muallayı hayli hayli öldürürüm kafamda...neyse gene de bir umut diyelim...filiz-yılmaz boşansın filiz-cem evlensin ferman mutlu mesut olsun...rahmetli yılmaz toprağın bol olsun be:good:

Oh be rahatladim,....:happy0064 ...bak, benim sana bir tavsiyem var,sen su 73.bölümü unut,Yilmazi öldü sayma,biz bu iki hafta güzel güzel yorumlarimizi yapalim,son iki bölümü gönül rahatligiyla seyredelim,Filiz-Yilmaz birlesince ,yani Cem den kurtulunca ve mutlu son olunca da ,her ikisini de bize bu yaptiklarindan,cektirdiklerinden dolayi asalim.Valla o zaman bu asma isinde hangi görevi verirsen yapacam,söz!!!

walla unutmam mümkün değil fatmacım..hem buradaki muhabbetin çoğu karşı fikirlerde olmamızdan kaynaklanmıyor mu? gerçi yarın son günüm.sonraki 2 hafta boyunca istanbulda olmayacağım ve laptopta götürmüyorum..o yüzden en koyusundan filizci bile olsam bu saatten sonra faydası yok..ama son bikaç defa daha asmam sorun olmaz herhalde:img-hyste

arzuinan
19-06-07, 15:43
Ferma Abi,
Dün setteydim, sanırım bekledigin sahne olmayacak Zira cekimde Mualla, Filiz'e günah cıkarıyordu, anlayacagın gel sen kabul et bu durumu

valla ben en sonunda birbirlerini anladıkları ve orta yolu buldukları için acayip mutlu oldum. Gerçek bir anne-kız ilişkileri içinde olmalarını ne kadar çok istediğimi daha önce kaç kez yazdım bilmiyorum. sonunda da bunu görecek olmamdan dolayı huzurluyum. :happy0064

61MERVE61
19-06-07, 15:44
ooo süper bir haber bir filizci olarak...hem bu sahneyi beklemiştim:)ferman abicim senin için son 2 bölüm çok fena..filiz yılmaza hesap soracak hem bugünü hem geçmişi...yılmaz hesap verecek....ve mualla sultan filize günah çıkartacak....eziyet olacak istersen hiç bakma haa ne dersin?:img-hyste

Bende cook sevindim gercekten:happy0064 :img-hyste harika bir haber.....filizim canim:)Bu dahada icimde kalmis hani yilmaz bebek bendenmi diye sormustu ya onun hesabini hale vermedi:)nasil olduda yilmaz oyle dusundu bi sor filizim gecmis hakkinda hersey:happy0064

secoms
19-06-07, 15:46
Gercekten mi?Sevgili arkadasim beni nasil mutlu ettin bilemezsin,sagol,allah senden razi olsun.Filiz Yilmazdan hesap sorunca,böyle sahnelerin olacagini düsünmüstüm zaten,cooook mutluyum:happy0064 :happy0064 :happy0064

Aynen öyle sevgili Fatma,
İzlediklerimi anlatırsam;
Aslı İspanya'ya gidiyor yolcu ediyorlardı. Mualla Hanım senin gelinliğini bile sakladım diyordu Filiz'e. Feride Ömer evleneklerini acıklıyordu. Haa unutmadan bir de Kerem sokakta bir adamı dövüyordu ama adamı tanımıyorum. Alp olmadıgına emin olabilirsiniz biraz tuhaf bir tipi vardı.

Bir de müjgan Hanım'ın evnin önünde Kerem ve Alp'in oldugu bir cekim vardı ama ne oldu bilmiyorum. Zira o sıra dinleniyordum :img-hyste

Benden haberler bu kadar :sad53:

Ağustos Böcüğü
19-06-07, 15:49
[/U]

Aynen öyle,senaristler nihayet sesimizi duydu.:happy0064
Sevgili ferman,bu gidisle senin daragacinda yer kalmayacak.:img-wink:

Tam diyordum Fermandan çıt çıkmıyor..Bu ani haber karşısında nutku tutuldu bir halmi geldi başına diye..:icon_whis Neyseki mesajını gördüm..:img-wink:
Oldumu şimdi Ferman yaaa..Ne yani biz finali senle yapamayacakmıyız? Öksüz bırakacan hem Yılmazı hem forumu yahu..:icon_sorr

Bak üzüldüm şimdi..Sensiz forumumuzun bir güzel rengi olmayacak.

fatma-1721
19-06-07, 15:49
walla unutmam mümkün değil fatmacım..hem buradaki muhabbetin çoğu karşı fikirlerde olmamızdan kaynaklanmıyor mu? gerçi yarın son günüm.sonraki 2 hafta boyunca istanbulda olmayacağım ve laptopta götürmüyorum..o yüzden en koyusundan filizci bile olsam bu saatten sonra faydası yok..ama son bikaç defa daha asmam sorun olmaz herhalde

Yapma ya sen al yanina o laptopu,sensiz tadi tuzu olmaz tartismanin.:icon_sorr
Asma isine gelince,yeni haberlere göre senin daragacinda yer kalmayacak galiba ferman,listeye Mualla da ekleniyor,sen yandin valla:img-hyste

arzuinan
19-06-07, 15:51
walla unutmam mümkün değil fatmacım..hem buradaki muhabbetin çoğu karşı fikirlerde olmamızdan kaynaklanmıyor mu? gerçi yarın son günüm.sonraki 2 hafta boyunca istanbulda olmayacağım ve laptopta götürmüyorum..o yüzden en koyusundan filizci bile olsam bu saatten sonra faydası yok..ama son bikaç defa daha asmam sorun olmaz herhalde:img-hyste

fermanım, tatil dönüşü bekleriz :img-yes: bak üzüldüm şimdi dizinin son günlerinde birlikte olamayacakmıyız :sad53: lütfen kendini özletme ara sıra uğra hiç olmazsa dönüşte bizlerle ol o tarihlerde hala buralarda oluruz :img-wink:

*** Filiz ve Mualla sultan konuşmasında; en az Mualla sultan kadar Filiz'den de bazı cümleler bekliyorum... Çok fırsatı olamadı belki ama Filiz'de kendisini annesine (ay ne güzel oldu böyle yazmak) tam olarak anlatamadı diye düşünüyorum. :img-yes:

fatma-1721
19-06-07, 15:55
Aslı İspanya'ya gidiyor yolcu ediyorlardı. Mualla Hanım senin gelinliğini bile sakladım diyordu Filiz'e. Feride Ömer evleneklerini acıklıyordu. Haa unutmadan bir de Kerem sokakta bir adamı dövüyordu ama adamı tanımıyorum. Alp olmadıgına emin olabilirsiniz biraz tuhaf bir tipi vardı.

Bir de müjgan Hanım'ın evnin önünde Kerem ve Alp'in oldugu bir cekim vardı ama ne oldu bilmiyorum. Zira o sıra dinleniyordum :img-hyste

O kadar güzel haberler verdinki,daha ne olsun,cok sagolun,cok tesekkür ederim.:happy0064
Muallanin gelinligi saklamasi ne büyük incelik,belki de Filiz dügünde o gelinligi giyer.

arzuinan
19-06-07, 15:57

Galiba Filiz daha önceki gelinliğini giyecek burdan onu anladım. :happy0064 :happy0064 :happy0064 sizi bilmem ama ben çok mutlu oldum. :img-yes:

Kerem kimi dövüyordu acaba ? Allah Allah giderayak zaten karma karışık olan Nalan-Kerem ilişkisi nasıl bir hal alacak meraktayım doğrusu. Ama gönlün birleşmelerinden yana biliyorsunuz. :img-yes:

Feride ve Ömer valla onlar için ne kadar sevindim bilemezsin. Gerçi böyle olacağını tahmin ediyorduk ama emin olduk şimdi. Geriye sadece yaşananların nasıl yol alacağını izlmek kalıyor :img-wink:

sysdll
19-06-07, 15:59

Kerem'in dövdüğü adam ganyan bayisinde gördüğümüz (daha öncede esrar falam teklif eden) arkadaşıdır büyük ihtimalle.başımı yaktın diye dalıyordur...

mualla sultanın gelinliği saklaması gerçekten beni şaşırttı...meğer içten içten Filiz diyormuşta bizim haberimiz yokmuş...yoksa şimdiye kadar atardı bile..:img-hyste ama tekrar belirtmek istiyorum ki Filiz mualla sultana ya sadece " anne " desin ya da "mualla hanım" desin..."mualla anne" derse bilmiyorum artık ..:img-hyste

byuzax
19-06-07, 16:00
Filizim güzel gelinliğini giyecek de...

Şimdi yeni doğum yaptı fazla kilolar ne olacak ?

Neyse inşallah düğünden sonra zaman atlaması olurrrrrr

Ağustos Böcüğü
19-06-07, 16:02
Galiba Filiz daha önceki gelinliğini giyecek burdan onu anladım. :happy0064 :happy0064 :happy0064 sizi bilmem ama ben çok mutlu oldum. :img-yes:

Kerem kimi dövüyordu acaba ? Allah Allah giderayak zaten karma karışık olan Nalan-Kerem ilişkisi nasıl bir hal alacak meraktayım doğrusu. Ama gönlün birleşmelerinden yana biliyorsunuz. :img-yes:

Feride ve Ömer valla onlar için ne kadar sevindim bilemezsin. Gerçi böyle olacağını tahmin ediyorduk ama emin olduk şimdi. Geriye sadece yaşananların nasıl yol alacağını izlmek kalıyor :img-wink:

Gidişat belli oldu ama umarım mantıksızlıklar silsilesi içinde gelişmez olaylar..İlk sezon izlerken aldığım zevki umarım son 2 bölümdede alırım. Yoğun aşk, samimi itiraflar ve zihinlerde soru işareti kalmaması dileğiyle..:img-yes:

sudemnaz
19-06-07, 16:03
Kerem'in dövdüğü adam ganyan bayisinde gördüğümüz (daha öncede esrar falam teklif eden) arkadaşıdır büyük ihtimalle.başımı yaktın diye dalıyordur...

mualla sultanın gelinliği saklaması gerçekten beni şaşırttı...meğer içten içten Filiz diyormuşta bizim haberimiz yokmuş...yoksa şimdiye kadar atardı bile..:img-hyste ama tekrar belirtmek istiyorum ki Filiz mualla sultana ya sadece " anne " desin ya da "mualla hanım" desin..."mualla anne" derse bilmiyorum artık ..:img-hyste
hayır kerem sapığı dövüyor...
elifi kaçırmaya çalışıyor adam bu da benden...
dondurma alıyor elife...

byuzax
Heheheh yaşasın ya Feride ile Ömer de evleniyorrrrr

Çifte düğün yapacaklar bence :D bizide çağırsınlar düğüne yaaa oynarız ne güzel o kadar yorum yazdık . Bir düğüne çağırmayı çok görmesinler .Figüran olarak para da istemeyiz :D :happy0064 :happy0064 Burayı görün yaws !

Aslı Yılmaz düğün davetiyesi hazırlayan arkadaşları çağırmayın hee :img-hyste

SELİN ASLAN
mualla hanımın gelinliği saklaması çok düşünceli bir davranış hemde filizle aralarında ki soğukluğunda iyice bitmesine neden olacaktır.o gelinlik de filize çok yakışmıştı.giymek sonunda nasip olacak inşallah.secoms setten haberler için teşekkürler.

mesburcum
19-06-07, 16:05
dondurma alıyor elife...

Tamammm, son iki bölüm kala bir sapığımız eksikti o da tam oldu... :)
Hadi bakalım belki Müjgan Hanım böylece Kerem'e daha ılımlı bakar...

Ağustos Böcüğü
19-06-07, 16:06
dondurma alıyor elife...

Yok anacım bu senaristler iflah olmaz..Bak giderayak yine atraksiyon..anlaşılan o saate kadar Cem'in defteri dürülmüş oluyor..Aşk meşk sıkar doğal olarak:icon_whis Heyecan gerek..

byuzax
19-06-07, 16:08
mualla hanımın gelinliği saklaması çok düşünceli bir davranış hemde filizle aralarında ki soğukluğunda iyice bitmesine neden olacaktır.o gelinlik de filize çok yakışmıştı.giymek sonunda nasip olacak inşallah.secoms setten haberler için teşekkürler.

Bakın kadının içinde ukte kalmış gelinliği saklamış demek ki o da istiyordu Filizi ama naz yapıyordu :D Geline çok yüz vermemek adına :img-hyste Ya sahiden Filize ne kadar da yakışmıştı gelinlik !

Yılmazcılar cephesi boş kaldı ....

Bütün yılmazcılar bıraktı artık o tarafı :img-hyste

Artık zaten filizciler cephesi olarak baya güçlendik . Yılmaz ve Mualla bile bizim cephede yahu . Astırmayız filizi . Ama ben az sonra yılmazı asma çalışmalarına başlayacağım

ferman336
19-06-07, 16:11
walla arkadaşlar finale beraber girmek isterdim elimde yağlı ilmekle ama maalesef mümkün olamayacak. geldiğimde forum yerinde durursa ben asarım gene filizi merak etmeyin:img-hyste

61MERVE61
19-06-07, 16:11
Bakın kadının içinde ukte kalmış gelinliği saklamış demek ki o da istiyordu Filizi ama naz yapıyordu :D Geline çok yüz vermemek adına :img-hyste Ya sahiden Filize ne kadar da yakışmıştı gelinlik !

Yılmazcılar cephesi boş kaldı ....

Bütün yılmazcılar bıraktı artık o tarafı :img-hyste

Artık zaten filizciler cephesi olarak baya güçlendik . Yılmaz ve Mualla bile bizim cephede yahu . Astırmayız filizi . Ama ben az sonra yılmazı asma çalışmalarına başlayacağım

Canim ortak bi calisma yapsak:):img-hyste bende asmak isterim:img-blush

saka biyana bende cook sasirdim 5senelik gelinlik duruyor demek vay be:):)mualadan bende beklemezdim ama beliydi yaw muala seviodu filizi bolumunu tam hatirlamiyorum ama ilk sezonda bikere filiz sirketi bulma adina oraya gitmisti(yilmaz oranin adresini gosterince:))snra mualayla konusmustu ve gitmisti muala nasil bakiyordu ona camdan,gozleri guluodu kadin lk bakista sevdi filizimi.....

Mualada tamamdir bizim safa gecti..bi ferideyi safima alamadim:)

not:malesef finalde bende burda olamayacagim..:icon_sorr mecburen tekrarina bakmak zorunda kalcam canlicanli izlemek varken ooff:img-blush

sysdll
19-06-07, 16:13
dondurma alıyor elife...

sudemnaz keşke herşeyi kendimize saklamasak...birazda paylaşsak...:img-hyste yok illa söylemen için 2.sezonu komple medya arkası kıvamında sanada mı izleteyim? senaristlerle sende gel yemeğe o zaman...:img-hyste

bizlere vereceğin daha başka sürprizler varmı??

(bu arada unuttum...sanırım yukarıda yazdıklarım forumun kilitlenme sebeplerinden biriydi..özür dilerim arkadaşlar...:icon_sorr )

61MERVE61
19-06-07, 16:14
Acaba zaman atlamasından dolayı oyuncuların tiplerinde değişim olurmu merak ediyorum doğrusu.

kac sene atlamasina bagli,bende acikcasi merak ediyorum..secomscum sen gordun acaba oyle birsey varmi?zaman atlamasi felan.

fatma-1721
19-06-07, 16:14
dondurma alıyor elife...

Sevgili sudemnaz verdigin haber icin cok tesekkür ederim canim:good:
Bu sahne büyük ihtimalle Müjgan-Kerem yakinligini saglamak icin,galiba.

MELTEMS
19-06-07, 16:22
Sevgili Meltem Hanım;

Dün ne kadar mutluyduk sizin de şahane katkılarınız sayenizde oysa değil mi?

Sanatçılarımızın okuduğu forumumuzda yani bu forumda 28 Eylül 2006'dan beri moderatörüm. Sadece arkadaşlık kardeşlik çerçevesinde aklım mantığım elverdiğince kimseyi rencide etmeden üyelerimizle yazıştım çok güzel dostluklar kurdum ve sizi de tanıma şerefine nail oldum.

Kendi adıma yaşanan gerginlik yüzünden sizden özür diliyorum. Diğer arkadaşlarımız da dilemişler zaten. Gerçekten böyle bir duruma şahit olmanızı hiç istemezdim.

Burası I.A. forumu, bir apartman olarak düşünülebilir, ben de yöneticisi olarak bu apartmandan sorumluyum. Burada herkes beni adımla çağırıyor zaten. Mod'dan önce zaten ben de bir üyeyim. Ama apartman sakinlerinin yaşamına baskı uygulamak değildir apartmanın huzur içinde yönetilmesini sağlamaktır. Bu da anlayış kibarlık ve nezaket dahilinde olur. Benim anlayışım budur.

Saygılar efendim.

Hasancım,
Özel mesaj yazan arkadaşlara da yazdım, burada yazanlara da toptan yanıt vereyim. Benden özür dilemenizi gerektirecek hiçbir şey yok. Olur böyle şeyler. Ben forumun ikide bir kapanmasından, ya da kapatılma tehdidinden rahatsız oldum sadece.
Az önce mesajımı yazdıktan hemen sonra dublaja gittiğim için hemen yazamadım ama sezinti'ye de tekrar yazmak istediğim bir şeyler var. Anlaşılan sessiz üyelikten vazgeçmek zorundayım artık :)
Sevgilerimle.

byuzax
sAYIN merveciğim hadi o zaman asalım şu yılmaz efendiyi

Ebe adam filiz sana Cemi gördüm dedi inanmadın yok dedin sonra çocuk gidiyordu aslı olmasaydı ?

Sonra filiz sana yılmaz benş yalnız bırakma söz mü diyor . Söz verion . Üstüne birde duygu sömürüsü yapıon bana güvenmiyorsun biliyorum diye. Sonra kop kop meyhane gez aferim sana çocuk yılmaz yüzünden kaçırıldı. ESKİ YILMAZCI ARKADAŞLAR FİLİZ YÜZÜNDEN BEBEĞE BİŞEY OLCAK O ZAMAN YILMAZ FİLİZİ AFFETMEZ DİYORLARDI NE OLCAK ŞİMDİ ?

61MERVE61
orkun arkadaşımız 5 yıl demişti ve onun yazdığı herşey repliklere varıncaya kadar çıktı.:img-yes:

Evt bende boyle birsey duymustum fakat emin degildim...orcunn arkadasimiz soylemise kesin oyledir,bence fazla degisiklik olmaz...Yilmazin sacina biraz beyaz boya koyarlar uclarina:)filizim yine ayni kalir..gerci gecen sezondan bu sezona pek degisiklik yoktu,Bi filizin saclari uzamisti...Yilmaz yine ayni yilmazdi...
aslinda degisiklik olmasini isterim yilmaz biyiklarini biraz daha ince olsa filiz saclarini uzatsa:)veyata percemle kisa kestirse(ilk sezondaki gibi)....Gerci dizilerde genelikle zaman atlamasi oldugu zaman biyikli karekterlerin ya sakalari cogaliyor yada biyiklar cikio,kestirceklerine uzatiolar:)

MELTEMS
19-06-07, 16:30
Sayın Meltem Savcı,

Bu uyarınız için çok teşekkür ederim. Kendi yazılarıma dikkat ederim. Şunu bilmenizi isterim. Türkçe'yi sonradan öğrenen bir birey olarak yazışmalarıma son derece özen göstermeye çalışıyorum. Umarım, bu uyarınızı diğer üyelerde yazışmalarına özen gösterir. Kendi adıma yazılarıma dikkat etmediğimi söylediğiniz için size çok teşekkür ederim.

Merhaba.
Aynen tahmin ettiğim şey oldu. Düşündüm, ama acele çıkmak zorunda olduğum için uzun uzun yazamadım demin. Senin yazılarını okurken "acaba Türkçeyi sonradan mı öğrendi" diye aynen senin kullandığın bu cümle geçmişti aklımdan. Doğruymuş demek ki.
O zaman da hemen şöyle bir şey geliyor aklıma: acaba bu nedenle yazılan mesajların bazılarını yanlış anlıyor, yanlış yorumluyor olabilir misin? Türkçenin inceliklerine çok hakim olmadığın için bazı ifadeleri hakaret gibi görüyor olabilir misin? Yine aynı nedenle, yazdığın mesajlar fazla sert, katı ve hoşgörüsüz olabilir mi?
Bence bir de bunu düşün, olur mu? Burada gerçekten çok dikkatli ve hassas davranan bir mod var; ona güven istersen. Ve forumu uyarmadan önce onunla mesajlaş istersen.
Bunlar benim tavsiyelerim olabilir ancak. Tabii ki karar senin.
Ayrıca eleştirime çok hoş bir karşılık verdiğin, saygı gösterip değerlendiirdiğin için de sana teşekkür ederim.
Sevgiler.

61MERVE61
19-06-07, 16:31
sAYIN merveciğim hadi o zaman asalım şu yılmaz efendiyi

Ebe adam filiz sana Cemi gördüm dedi inanmadın yok dedin sonra çocuk gidiyordu aslı olmasaydı ?

Sonra filiz sana yılmaz benş yalnız bırakma söz mü diyor . Söz verion . Üstüne birde duygu sömürüsü yapıon bana güvenmiyorsun biliyorum diye. Sonra kop kop meyhane gez aferim sana çocuk yılmaz yüzünden kaçırıldı. ESKİ YILMAZCI ARKADAŞLAR FİLİZ YÜZÜNDEN BEBEĞE BİŞEY OLCAK O ZAMAN YILMAZ FİLİZİ AFFETMEZ DİYORLARDI NE OLCAK ŞİMDİ ?

Oncelikle Meltem hanim sizin bu forume yazmaniz beni cok sevindirdi,takip etiginizi biliyordum ama herzaman sizi aramizda gormek isteriz bi yorumunuzu 3-4kere okuyorum:)iyiki varsiniz:img-blush

byuzx vay be guzel toparlamisin iyi basit oldu benim icin...gerci yilmazin yaptiklarinin hepsi aklimda....yilmaz soz verip hemen disari cikiyor...:)Yilmazin sozu de anca okadar olur,yilmaza basindan beri guvenmiyordum zaten,Bi guvenmeye basladim yine guvenimi sarsti,elin adamlarina emanet edip meyhaneye gitti ben daha ne diyim...o adamin ismi neydi ya hani nobete olan nobetcilerin basi:)meydani bos buldu acti telini kendi resmini cekio:img-hyste yilmazin adamlarindan da anca okadar olur....Anca milletin dedigine inanir bu yilmaz zaten handan bebek cemden dedi inandi filiz cemi gordum inanmadi...sinirim bozuldu yine:)

MELTEMS
19-06-07, 16:36
hehe:) yahu bu arada sevgili Meltem SAVCI forumdaymış.:img-yes: walla sizin canlandırdığınız karakteri savunmak adına canımı dişime taktım bugüne kadar:img-yes: (biraz yalakalık yapalım:)) ama gelin görün ki hala Mualla karakterine takılan arkadaşlar var..neyse varsın olsun benim en iyi bulduğum karakter.canlandırdığınız için teşekkür ederim.:img-yes: bir de şu filizi hiç kabul etmeseydiniz daha iyi olacaktı:img-hyste neyse suç senaristlerde:good: (gene filize bir kulp buldum arkadaşlar almayın elimden o kızı:))

Farkındayım ve Mualla'yı savunma azmine hayranım :) Sessiz izlemek hiç de kolay bir şey değildi doğrusu. İnsan bazı mesajlara iki laf etmek istiyor, ama yutkunup susuyorsun. İşte tam o sıralarda senden gelen mesajları okuyup "işte bu" diyerek seviniyordum. Yani benim de sesim oldun sen. Sonuçta ben de Mualla konusunda iyi ya da kötü yorumlar yapıyorum kendi kendime.
Filiz hakkındaki cümlen konusunda ise "no comment". :)

tövbekar
19-06-07, 16:36
sevgili meltem hanım bu foruma yazdığınız için öncelikle tesekkürler seneye dizi projeniz varmı yoksa biraz aramı vereceksiniz güzel rol yapıyosunuz. tesekkürler. gerçi bu foruma yazmamaya karar vermiştim her yazdiğim siliniyor ama olsun

61MERVE61
19-06-07, 16:40
Arkadaslar yeter yaw yeter:):)Meltem hanimi yormayalim,kadin cagiz hangi birimize yetisin yahu..:)

Meltem hanim siz burdaki arkadaslara bakmayin,
Benim size bi kac sorum olcakti:):):icon_whis

dizi cekimleri bitimi acaba?:(:img-in_lo :)

Bu arada fragman cikmadi ben burda meraktan oluyorum:img-blush kanal d ye mail atayim bi:img-hyste

arzuinan
19-06-07, 16:42
Farkındayım ve Mualla'yı savunma azmine hayranım :) Sessiz izlemek hiç de kolay bir şey değildi doğrusu. İnsan bazı mesajlara iki laf etmek istiyor, ama yutkunup susuyorsun. İşte tam o sıralarda senden gelen mesajları okuyup "işte bu" diyerek seviniyordum. Yani benim de sesim oldun sen. Sonuçta ben de Mualla konusunda iyi ya da kötü yorumlar yapıyorum kendi kendime.

fermanım, bu girişiminde sonuçsuz kaldı ne kadar üzüldüm anlatamam :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Meltem Hanım, Mualla sultan ve Filiz gerçek bir anne-kız ilişkisi içinde olacağı konusunda duyumlar alıyoruz inanın çok sevindim. Bencede dizinin sonunda da olsa olması gerek oluyor diye düşünüyorum... Hem iki karakterde sevgi dolu ve anlayışlı ortak noktada buluşup birbirleri için vazgeçilmez olmamaları için hiçbir neden yok. :good:

byuzax
19-06-07, 16:44
Sevgili Meltem Hanım ,

Bence Mualla karakterinin savunulacak bir yanı yok. Her ne kadar Filizi sevmese de en azından oğlu hatrına biraz da olsa yüzü gülmeliydi . Bir de çocuğu öğrenince elindeki tepsiyi düşürdü . Orada sanki Filizden olduğu için çok üzülmüş gibi bir hali vardı. Hatta öyleydi . Biz de sonuna kadar Filiz karakterini savunan insanlar olarak çok kızdık haliyle. Hele şu Aslı kızı savunma durumları Filizin neyi eksikti ki ? İlk sezon da Filize soğuktu. Ama aslı ilk geldiği gün bağrına bastı vallahi çok kızdık çoook ....

ferman336
19-06-07, 16:45

Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim. Bugüne kadar elimden geldiğince bir annenin oğlunu koruma çabası olarak baktığım için Mualla karakterinin rolüne, yaptıklarında veya söylediklerinde çok da hata bulmadım. Sonuçta benim de bir oğlum var ve hani bütün bunlar onun başına gelse ne yapardım diye düşününce Mualla karakterine kızmak mümkün olmuyor. Hatta eşim Muallanın yerinde olsam Filizin canına okurdum bile demişti.:img-yes: "Sizin sesiniz olmak" beni çok memnun etti.

Siz yorum yapmıyorsunuz filiz karakteri için ama siz gelin kabul etmeyin gelin olarak onu:img-hyste yapın bir güzellik ferman kardeşinize:img-yes:

EvaLongoria
19-06-07, 16:46

Evet Meltem Hanımında desteğini aldığına göre Ferman abimi kimse tutamaz.

Meltem Hanım artık yorumlarınızla da sizi aramızda göreceğimiz için daha da mutluyum. Gerçekten sessiz üye olmaktansa her daim yazmanız bizi daha da mutlu eder.

Ama yine de siz Aslıyı gelininiz kabul edin Filizi varın reddedin.

**ferman abim nasıl iyi mi :)

sysdll
19-06-07, 16:49

Meltem Hanım artık yorumlarınızla da sizi aramızda göreceğimiz için daha da mutluyum. Gerçekten sessiz üye olmaktansa her daim yazmanız bizi daha da mutlu eder.

bakıyorum Meltem Hanım'ın desteği ile kutup hareketleri sertleşiyor...:D eva hayrola..bir anda keskin cümleler kurmaya başladın.tam demiştim eva ılımlı olamaya başladı.dizi biterken en azından bazı şeylere yumuşak bakıyor diye..ama görüyorum ki eski eva bizim eva...bu arada cemi gören var mı aranızda..:img-hyste

ferman abi bakıyorum sağlam destek bulmuşsun kendine..artık seni kimse tutamaz abi...artık eline kim geçerse kesersin...asarsın..:img-hyste

ihlamurdelisi
19-06-07, 16:50
valla ben mualla karekterine acayip sinir oluyorum :D:D doğruya doğru :D yani son iki bölümdür iyi gidiyor..hadi bakalım hayırlısı..ya aslıda ne vardısa filizden hep üstün tuttu mualla karekteri...ben asla savunulcak yanının olmadığını düşnüüyorum...şahsi fikrim :D

arzuinan
19-06-07, 16:51
evam, Filiz kadar başına taş düşsün diyecem olmayacak. malum senin özel durumun var :img-yes:

Mualla Sultan bir kere artık Filiz'i kabullendi. Size geçmiş olsun. :icon_whis İspanya yolları göründü size kızım, daha ne diyeyim :img-hyste :img-hyste :img-hyste

byuzax
19-06-07, 16:51

Valla evacım isterse bütün dünya aslıyı gelin kabul etsin .Yılmazım Filizi karısı kabul etmiş ya gerisi faso fiso :img-hyste

not: yağcılarda incek var :img-hyste

EvaLongoria
19-06-07, 16:52
bakıyorum Meltem Hanım'ın desteği ile kutup hareketleri sertleşiyor...:D eva hayrola..bir anda keskin cümleler kurmaya başladın.tam demiştim eva ılımlı olamaya başladı.dizi biterken en azından bazı şeylere yumuşak bakıyor diye..ama görüyorum ki eski eva bizim eva...bu arada cemi gören var mı aranızda..:img-hyste

ferman abi bakıyorum sağlam destek bulmuşsun kendine..artık seni kimse tutamaz abi...artık eline kim geçerse kesersin...asarsın..:img-hyste

:img-hyste :img-hyste

özüme döndüm ben sysdll.. vazcaydım ille de Aslı dicem :) Aslı kendini savunmasa da ben savunurum :img-hyste

Hem hazır Mualla Sultanıda bulmuşuz .. Gerçi Aslı dün İspanyaya gitti ama ne yapalım bir ümit işte :) Can çıkmayınca ümit gitmezmiş gibi bi laf vardı hani ona istinaden..

ferman336
19-06-07, 16:52

walla hakikaten evam var ya beni kimse tutamazdı şansıma son günüme denk geldi...gerçi yarınım da var kavurucam forumu..:img-hyste son cümlen süperr..diyecek veya ekleyecek birşey yok..:img-hyste süpersin evam devamm.... mualla hanımın gelini olmayı aslı hak ediyor filiz değil canım:good:

ihlamurdelisi
19-06-07, 16:54
uzay valla haklısın sonuna kadar arkandayım katılıyorum...yılmaz kabul etmiş bir kere geçmiş olsun :D:D arzu sanada katılıyorum yol göründü...yolcudur abbas bağlasan durmaz :D

archshe
19-06-07, 16:55

meltem hanım suskunluğunu bozdu size yaradı tabii....boş hayaller evacım filiz gelini oldu oğlundan hesap bile soruyo:img-hyste ...mualla sultan haklı olabilir ama haksız olduğu tarafı kabul edip günah çıkartıyo...allahtan ferman abi tatile gidiyo yoksa mualla-filiz gene alevlenirdi konu:img-hyste ...seni de yollayalım...biz filizciler galibiyetimizi kutlayaylım:img-hyste

fatma-1721
19-06-07, 16:55
Sevgili Meltem Hanim ,sessizliginizi bozdugunuz,bizlerden biri olarak yorumlarimiza katildiginiz ve görüslerinizi belirttiginiz icin cok tesekkür ediyorum,bu yaptiginiz büyük bir incelik.Zaten sizin bu inceliginiz oynadiginiz karaktere de yansiyor ve bu yüzden olacak ki,hoslanmadigim sahnelerde bile sizi zevkle izliyorum.
Dizi bitmek üzere, ben sizden kendinizi özletmemenizi rica edecem ve bizlerin sizi en kisa zamanda yeni projelerde görmeyi cok istedigimizi de yazmadan gecemicem.
Saygilarimla.....

61MERVE61
19-06-07, 16:56
evam, Filiz kadar başına taş düşsün diyecem olmayacak. malum senin özel durumun var
Mualla Sultan bir kere artık Filiz'i kabullendi. Size geçmiş olsun. :icon_whis İspanya yolları göründü size kızım, daha ne diyeyim :img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste Asli kizimiz icin kismet cikti dendi hani ortada birsey yok....hani timocin esen geliyordu:img-hyste okadarda inandik:)

Neyse bencede size gecmis olsun ya asli ya zamaninda cok kizmistim ama sonra bebegi yilmaza soyleyince sevdim asli iyi kizdir:good:...:icon_whis :)
muala sultanla filizin arasi duzeldi hey gidi:):img-hyste

ihlamurdelisi
19-06-07, 16:57
valla doğru ama 78de muallayı kutladım..onun ısrarları üzerine nikah oldu..ehh be dedim 78 bölümdür ilk yaptığın doğru iş helal olsun dedim...eee demek birde günah çıkartma var hayırlısı :D:D

MELTEMS
19-06-07, 16:58
Sevgili Meltem Savci hanim,sizi de tartismalarimiza ortak ettigimiz ve basinizi agrittigimiz icin ,kendi adima cok özür diliyorum.
Ayrica türkceyi kullanma sekline gösterdiginiz saygi yüzünden de,bir kez daha özür dileme ihtiyaci duydum,gerci yazdiklarimi dogru yazmaya dikkat etmeye calisiyorum ama bilgisayarimin kullanim dili almanca oldugu icin,cogu harflerimizi yerinde kullanamiyorum.
Umarim forumda bugün yasananlar sizi bizlerden sogutmamistir,sizleri aramizda görmekten,yazdiklarimizi okudugunuzu bilmekten cok ama cok mutluyum.

Saygilarimla.........

Fatmacım,
Klavye sorununu dert etme; o konuda yapacak bir şey yok. Dilin kullanımını önemsiyorum ben. (Şimdi niye Fatmacım yazıyorsun diyecekler olabilir. O da konuşma dili olduğu için. Türkçe yazıldığı gibi okunan bir dildir palavrasına inanmıyorum çünkü.)
Eyvah, şimdi konu dışına çıktım diye uyarı alabilirim.
Bugün yaşananlar beni soğutmak değil yazmaya itti gördüğün gibi :)
Aynı keyifle devam yazışmaya...

Ağustos Böcüğü
19-06-07, 17:00
Aha Ferman ve Eva destek kuvvet bulma çabasındalar...:)
Vazgeçin yahu kötü emellerinize Meltem hanımı alet etmeyiniz.
Geçti Bor'un pazarı sürünüz eşeğinizi Niğde'ye. :img-hyste

Daha yuvayı yeni yaptık yıkmakda ne oluyor..
Eva'cım Aslı'ya İspanyada çok yahşi bir delikanlı bulacaz..Sen onu merak etme.
Huzur içinde ol..
Fermanım gerçi zayıfladı ama Filiz kadar taş düşsün başına hatta taşın üzerinde Filizde olsun.:img-hyste

mystery_ksk
19-06-07, 17:00
fragman hala gösterilmedi.Bu hafta senaristler yine bizi sinir edecekler.Bol Cemli bir bölüm izleyeceğiz anlaşılan.Dizimizin sadece 4 saatlik bölümünün kalması çok üzücü.Böyle güzel, değerli oyuncuların hepsinin olduğu bir dizi daha süper olurdu.Mesela sözü geçen Kuyucaklı Yusufta falan bu ekip olsa süper olur.Özellikle Tuba Büyüküstün ve Bülent İnalın aynı dizide oynamaları bizi çok memnun eder.

MELTEMS
19-06-07, 17:01
Bu mesajı okuyunca aklıma geldi. Bende daha önce ki bir mesajımda Handan'la Mualla Hanım'ı kıyaslamıştım... :img-in_lo
Sanırım Meltem Hanım bizi anlayacaktır. Mükemmel oyunculuğu bizi etkilediği için öyle konuşuyorduk. :img-yes:

Teşekkür ederim de Mualla'nın Handan'la kıyaslanması çok ağırıma gitmişti doğrusu. Kavgada yapılmaz bu :)

EvaLongoria
19-06-07, 17:02
meltem hanım suskunluğunu bozdu size yaradı tabii....boş hayaller evacım filiz gelini oldu oğlundan hesap bile soruyo:img-hyste ...mualla sultan haklı olabilir ama haksız olduğu tarafı kabul edip günah çıkartıyo...allahtan ferman abi tatile gidiyo yoksa mualla-filiz gene alevlenirdi konu:img-hyste ...seni de yollayalım...biz filizciler galibiyetimizi kutlayaylım:img-hyste

ferman abim gidiyorsa ben varım sysdll var

biz her daim ferman abinin mirascılarıyız. o yoksa biz onun adını burada yokken bile devam ettireceğiz.

Mualla Filizi de alevlendiririz icanımda.

Hem Mualla Sultan Aslıyı daha çok sevdi. Bu gerçeği kimse değiştiremez..

byuzax
19-06-07, 17:02
valla doğru ama 78de muallayı kutladım..onun ısrarları üzerine nikah oldu..ehh be dedim 78 bölümdür ilk yaptığın doğru iş helal olsun dedim...eee demek birde günah çıkartma var hayırlısı :D:D

Vallaha... SaNA Katılıyorum berencim !

Mualla : Filiz kızım affet beni
Filiz : Valla bilemiyorum .
Mualla : Senide torunumu da çok seviyorum . Yaptığım herşey için özür dilerim.
Filiz : Muallacım arkamdan kuyumu kazıyorsun . Sonra özür diliyorsun yap yap özür dile olur mu ama ?
Mualla : Aslıyı ben sevmiyordum hasta diye öyle yaptım.
Filiz :Hmm Bakalım zamanla seni de affederim. :img-hyste

SBR
19-06-07, 17:04
evet efem sbr foruma döndü yaww yanarım yanarım şiirim güme gitti ona yanarım:img-hyste :img-hyste :happy0064 neyse efendim bu konulara girmiyorum ...fragmandan haberi olan var mı acaba ?? öyle zannediyorum ki daha gelmedi ...bari bu hafta biraz daha erken verseler...:img-wink: yeni bölüm heyecanlı bir o kadarda aksiyon dolu bir bölüm olacak inşallah tüm bölüm bebeğin bulunmasına harcanmaz bekleyip görelim:img-wink:

61MERVE61
19-06-07, 17:05
Teşekkür ederim de Mualla'nın Handan'la kıyaslanması çok ağırıma gitmişti doğrusu. Kavgada yapılmaz bu :)

aboww:)oda birseymi vala ben bikere mualaya feci kizmistim veeee muala-c