PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 24

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

byuzax
19-06-07, 18:27
Ferman imdaaaat!
Yormayın beni n'olur. Zaten bugün hayatımda yazmadığım kadar mesaj yazarak yeterince yoruldum. Acıyın bana.

Bence S.O.S :D Ferman abiden yardım beklemeyin bence yahu :D Hiçç ümitlenmeyin Meltem hanım . Zaten o mesajı yazan Beren arkadaşım benim kankam . Feriştahı gelse ezdirmem kankamı :img-hyste

61MERVE61
19-06-07, 18:27
Ferman imdaaaat!
Yormayın beni n'olur. Zaten bugün hayatımda yazmadığım kadar mesaj yazarak yeterince yoruldum. Acıyın bana.

Arkadaslar yaziktir gunahtir yeter yahu..aaa

meltem hanim.......diye basliyormusum yine::):):img-hyste

hakketen bir msjiniz yeterdi iyiki varsiniz simdi icinizden"nerden yazdim"diyorsunuzdur:)varliginiz yeter:img-wink:,

Bu arada Meltem hanimada Soyle filizli torunlu imza avatar takimi yakisir ama haa:):):img-hyste

archshe
19-06-07, 18:28
Ferman imdaaaat!

çok mu yorduk sizi? gerçi ben sizin mualla karakterini nekadar haklı bulduğunuzu ve hatta nasıl savunduğunuzu gördüm...bana uzunca bir mualla haklı mesajı yazmıştınız....
sevgili arkadaşlar meltem hnmdan mualla karakteri haklıdır cvbı alacağınız kesin demedi demeyin:img-hyste ..
ayrıca bizimle olduğunuz için elinize gönlünüze sağlık...neşe kattınız forumumuza..

ihlamurdelisi
19-06-07, 18:28
eyvahhhh yağcılarda inicek var sbr son durak hehe :D:D yapma ALLAH aşkına filiz sonuna kadar haklı ben suçlu bulmuyorum...gitmekte haklıydı..iyi oldu muallaya hehe :D

sysdll
19-06-07, 18:29
hehe:) Meltem hanımın mesajından sonra gelen yorumlara baktım da herkes mualla hanımın filizi kabul etmesinden çok benim mort olmama sevinmiş :img-hyste walla bayıldım bu işe.:)başından beri diyorum bu foruma eğlence olsun diye giriyorum ama aksilik bugün eğlencenin ana konusu biz olduk:img-hyste herkesin aklında yer etmişim ama ha:img-help: neyse sağlık olsun...gene de filizi asacam ben walla..biri beni durdursun:img-hyste

bırak abi...gitti karizma...:img-cool2 :img-hyste artık eğlence muhabbetleri senin ekseninde dönüyor..yakında seninle ilgili senarto yazılırsa şaşırma...çılgının biri çıkıpta asalım derse ne dersin...:img-hyste (ben hayatımla oyunurum..ruhum bedenime fazla geliyor..)..
abi eskiden Filiz'i çok rahatlıkla asardın ama bu bölümde biraz zor görünüyor. yanaşman bile tehlikeli olabilir...zira Yılmaz'a ne salvolar,ne sortiler yapacak...sende nasiplenirsin söylemedi deme...bu sefer psiko Filiz izleyeceğiz...:img-hyste

ferman336
Ferman imdaaaat!

hehe:) walla sevgili Meltem hanım merak etmeyin..şu an fazla vaktim yok o yüzden yarım kalır yazacaklarım ve yorumlar.lakin yarın buradayım..herkesi tek tek ringe alacağım:img-hyste bir de şu saniye sınırlaması olmasa mesaj atımında...yarın arkadaşlar yarın...kavurucam forumu bak şimdiden söyliyeyim..mualla sultana laf yok..eskiden de süper bir anneydi şimdi de öyle..ahh bir de şu filiz kabul etmese hiper süper olacaktı da senaristler yapmaz bu güzelliği:icon_sorr

byuzax
heyiitt ne oluyor yahu muallacı sbr geldi :img-hyste :happy0064 efem yani filizin yaptığı hataları da mualla hanıma yıkamayız değil mi ama mualla hanım tabii kide soğuk davranacak filize filiz kendi iradesiyle italyaya gitmedi mi yaww yoksa farklı bir dizi mi izledik:happy0064

sbr Allah aşkına kız keyfinden mi gitti İtalyaya ? Yani sende el insaf yahu ! Kız ne acılar çekti ! Acıların Kadını : Filiz

61MERVE61
19-06-07, 18:30
heyiitt ne oluyor yahu muallacı sbr geldi :img-hyste :happy0064 efem yani filizin yaptığı hataları da mualla hanıma yıkamayız değil mi ama mualla hanım tabii kide soğuk davranacak filize filiz kendi iradesiyle italyaya gitmedi mi yaww yoksa farklı bir dizi mi izledik:happy0064

Nereden nereye, konuyu niye saptiriyorsun simdi,italyaya gitiyse keyifinden gitmedi ya hem bunla mualanin ne alakasi var tobetobe,Italyaya gitmiste neolmus gelir gelmez yilmaz pesinden kosmadimi,filizin hatasi oldugu zaman kabul ederim ben solerim ama bu hatta degil...

SBR
19-06-07, 18:31
eyvahhhh yağcılarda inicek var sbr son durak hehe :D:D yapma ALLAH aşkına filiz sonuna kadar haklı ben suçlu bulmuyorum...gitmekte haklıydı..iyi oldu muallaya hehe :D

he he ne yağcısı bea :happy0064 burda mualla karakteri filize karşı savunan az sayıda insanlardan biriyim yedirirmiyim muallayı yahu ferman abim kadar olmasada bende az savunmadım hani:happy0064 :happy0064 yok arkadaş yok benbu filizi asarım madem karşı saldırı açıldı:happy0064

***aRmaNciK***
19-06-07, 18:32
fragman ciktimi? eger ciktiysa bana gönderirmisiniz? ayyy cok üzüntülüyüm keske hic bitmese... düsününce bile aglamak geliyo icimden...ofofff:(

ihlamurdelisi
19-06-07, 18:33
uyza ve merve destekler için tşkler :D:D valla 112 gibisiniz hehe :D:D valla sysdll yorumuna koptum..bencede bu bölüm kimse yanaşmasın filize heran bir darbe alabilirsiniz...dikkat ilgililere duyrulur :D:D

yesimcan
19-06-07, 18:33
ahh ahh arkadaslar neler olmus ben yokken yaa gözlerime inanamadim:):)

meltem hanimda artik bizlerlenn düsüncelerini paylasiyoo:happy0064 cok sevindim inanin sizi aramizda görmek cok güzell bir duyguu:) keske diyer oyuncularda bizimle olsaa:) (türkcem biraz kötü kusura bakmayinn avrupada kaldigim icin:))

filizzin gelinligini mualla saklamis ha?? ben inanamiyorum ....demekki icten ice filizi seviyomusta haberimiz yokmuss..filizin 5 yil önceki gelinligini giymesine cok sevindim yaa:happy0064

SBR
19-06-07, 18:35
sbr Allah aşkına kız keyfinden mi gitti İtalyaya ? Yani sende el insaf yahu ! Kız ne acılar çekti ! Acıların Kadını : Filiz

yaw bunda muallanın günahı ne mualla biliyormuydu niye gittiğini filize tavır alacak haliylen sonuna kadar haklıydı orda filiz hanım zamanında açıklasaydı o konuları okadar teğki görmezdim lütfen efem birde burdan bakalım olaya:good:

sudemnaz
19-06-07, 18:36
he he ne yağcısı bea :happy0064 burda mualla karakteri filize karşı savunan az sayıda insanlardan biriyim yedirirmiyim muallayı yahu ferman abim kadar olmasada bende az savunmadım hani:happy0064 :happy0064 yok arkadaş yok benbu filizi asarım madem karşı saldırı açıldı:happy0064
sbr mutlu bir son istiyordun değil mi?
filizi asarsan mutlu bir final olur mu ?
olmaz,hem yılmaz da seni asar unutma bir de tosunumuz var annesini astırmaz ki...
bugün fragman hayallerimiz suya düştü bari sabah verseler gerçi çok fazla bir şey göstermezler...

61MERVE61
19-06-07, 18:37
ahh ahh arkadaslar neler olmus ben yokken yaa gözlerime inanamadim:):)

meltem hanimda artik bizlerlenn düsüncelerini paylasiyoo:happy0064 cok sevindim inanin sizi aramizda görmek cok güzell bir duyguu:) keske diyer oyuncularda bizimle olsaa:) (türkcem biraz kötü kusura bakmayinn avrupada kaldigim icin:))

filizzin gelinligini mualla saklamis ha?? ben inanamiyorum ....demekki icten ice filizi seviyomusta haberimiz yokmuss..filizin 5 yil önceki gelinligini giymesine cok sevindim yaa:happy0064

eee yilmaz bikere kiymis parasina almis bidaha adam cagiz niye masraf etsin:):)(bence SAKINcasI yok filizim giyebilir o 5sene evel aldiklari gelinligi...filiz o gelinligi begendiginde mualada gitmisti onla ey gidi gunler ey ne cabuk gelip gecti...

byuzax
yaw bunda muallanın günahı ne mualla biliyormuydu niye gittiğini filize tavır alacak haliylen sonuna kadar haklıydı orda filiz hanım zamanında açıklasaydı o konuları okadar teğki görmezdim lütfen efem birde burdan bakalım olaya:good:

Mualla sordu mu da neden gittin Filiz diyee? Sorsaydı söylerdik dimi ama ?

fatma-1721
hehe:) walla sevgili Meltem hanım merak etmeyin..şu an fazla vaktim yok o yüzden yarım kalır yazacaklarım ve yorumlar.lakin yarın buradayım..herkesi tek tek ringe alacağım:img-hyste bir de şu saniye sınırlaması olmasa mesaj atımında...yarın arkadaşlar yarın...kavurucam forumu bak şimdiden söyliyeyim..mualla sultana laf yok..eskiden de süper bir anneydi şimdi de öyle..ahh bir de şu filiz kabul etmese hiper süper olacaktı da senaristler yapmaz bu güzelliği:icon_sorr

Mualla hanima hicbir zaman lafim olmadi ki benim ferman,yani forumu yak yik,benim icin sorun yok,ama Filizi kabul etme-etmemesi konusunda sana cevabini Meltem hanim verdi zaten,artik bana laf düsmez,bu arada zevkten dört köseyim:happy0064 bunu belirtmeden de edemedim,benim sinir oldugum karakter Asliydi o da artik ispanya yolcusu cok sükür.:img-hyste

SBR
19-06-07, 18:38
Nereden nereye, konuyu niye saptiriyorsun simdi,italyaya gitiyse keyifinden gitmedi ya hem bunla mualanin ne alakasi var tobetobe,Italyaya gitmiste neolmus gelir gelmez yilmaz pesinden kosmadimi,filizin hatasi oldugu zaman kabul ederim ben solerim ama bu hatta degil...

valla gitmeyecekti italya ya falan madem gidiyor açıklayacaktı niye gittiğini ...bu yüzden muallanın filize olan tavırlarını hiçbir şekilde karşı çıkamam.. filiz hanım güvenini kaybetmiştir muallanın birden canım cicim olmasını beklemek hayalcilik olur:good:

sysdll
19-06-07, 18:39
burada geçen yazıların konu ile uzaktan yakından ilgisi yoktur...:img-hyste :img-hyste saçmalık ile başlayayım dedim.

neyse gelelim asıl meseleye....size bir kaç sorum olacaktı...yine ne saçmalayacaksın demeyin darılırım...:img-hyste (demagojimi de koydum:D)

1-ilkbölümü izlediğinizde Yılmaz- Filiz beraberliğinin olabileceğini düşündünüz mü?(yok biz tüyo aldık,bizim haberimiz vardı demeyin.vicdanlara koyun eli ve öyle cevaplayın)

2- ilkbölümün introsunda (girişteki oyuncuların gösterildiği bölüm) dikkatinizi bişi çektimi...Filiz ile Yılmaz, ömer ile elif aynı posterde gösteriliyordu...aslında ilk başta verilmişti çoğu tüyo...

(forum beni öldürecek..:img-hyste )

MELTEMS
19-06-07, 18:39
Meltem Hanım'a bir soru sormak istiyorum...izleyici olarak yanıtlarsa sevinirim..
handan hanımın Yılmaz'a karşı olan kini biliniyor...66 ya kadar neredeyse bir kaşık suda boğacaktı...67de ömerin bıçaklanması ve sonrası yaşanlar karşısında yumuşayabilir Yılmaz'a karşı..hatta sevgi tomurcukları bile yeşerebilir içinde...ama Yılmaz'a "oğlum" demesi gerçekten bana dokunmakta...bir anda bu kadar samimi olması pek gerçekçi değil gibime geliyor...bu konu hakkında ki düşünceleriniz neler merak ediyorum...

hem bir izleyici olarak hem de Yılmaz'ın annesi olarak yanıtlarsanız sevinirim..:happy0064

(forum beni kesin asar...çok kıl sorularım vardır da...:img-hyste )

Ben de aynı fikirdeyim. Zaten Handan'ın her anlamda değişimi çok abartılı olmadı mı? Yılmaz'a hemen oğlum demesi de aynı şekilde oldu. Tamam, kızı ve torunu için kabullendi de biraz mesafeli olabilir ve zaman içinde bağrına basabilirdi.
Mualla ile aralarında büyük fark var. Handan ilk andan itibaren Yılmaz'ı sevmemiş, reddetmişti. Mualla ise ilk gördüğünde Filiz'i beğenmiş ve oğluna uygun görmüştü. Sonra kim olduğunu öğrendiğindeki tavrı malum. Dolayısı ile şimdi onun Filiz'e kızım demesi anlaşılabilir de Handan'ın Yılmaz'a oğlum demesi... Ama yazanlar öyle uygun görmüşler, ne denir?

ferman336
19-06-07, 18:40
hehe:) sysdll cim sen hiç merak etme beni :) öyle darbeler falan vız gelir tırıs gider bize..demirden korksak trene binmezdik yahu:img-hyste yarın kim durdurcakmış beni şaşarım..yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım:img-hyste hodri meydan:happy0064 sbr la evam da olursa yarın, akşama doğru filizi kendi elinizle asarsınız:good:

denizim_
Her iste bir hayir vardir derler ya, bugunku tartismalar da bu lafa guzel bir ornek olmus. Meltem Hanim'i okuyuculuktan cikarip, yazmaya itmisiz. Meltem hanim, onca isinizin arasinda vakit bulup, bizimle yazistiginiz icin ne kadar tesekkur etsek azdir. Yazismalarimizdan da anlamissinizdir, biz garip bir sekilde bu diziye baglanmis, senaryodaki tum hatalara, eksikliklere ragmen IA'nin tiryakisi olmus bir grubuz. Aylar boyu dizide olup, bitenleri dert edindik kendimize. Neleri tartismadik ki. Ote yandan bu forum sayesinde yeni dostlar da edindik. Tabii tum bunlar siz oyuncularin sayesinde. Bizlere oyle hos bir hayal dunyasi yarattiniz ki, hepimiz bu diziyi konusup, tartismaktan sonsuz zevk aldik. Ben kendi adima, gercek dunyanin dertlerinden bizi boylesine siyirip, mutlu ettiginiz icin cok tesekkur ederim. Basta siz olmak uzere emegi gecen herkese tesekkurler. Umarim sizi yakin bir zamanda yine ekranlarda goruruz.

SBR
sbr mutlu bir son istiyordun değil mi?
filizi asarsan mutlu bir final olur mu ?
olmaz,hem yılmaz da seni asar unutma bir de tosunumuz var annesini astırmaz ki...
bugün fragman hayallerimiz suya düştü bari sabah verseler gerçi çok fazla bir şey göstermezler...

canım sudemnazım filizi asmıyorum yahu yılmazı asıyordum son anda forumdaşlar caydı:img-hyste :happy0064 asmıyorum kimseti efem bak handan dan bile vazcaydım sen düşün nasıl mutlu final istediğimi .. :happy0064

byuzax
valla gitmeyecekti italya ya falan madem gidiyor açıklayacaktı niye gittiğini ...bu yüzden muallanın filize olan tavırlarını hiçbir şekilde karşı çıkamam.. filiz hanım güvenini kaybetmiştir muallanın birden canım cicim olmasını beklemek hayalcilik olur:good:

Yine Söylüyorum Mualla sorsaydı söylerdi :D Arkadaşlar buralar çok sıcak ben Kola alıp geliyorum . Yesimcan , Beren , Merve size emanet forum hemen geliyorum

sudemnaz
19-06-07, 18:42

giden filiz, suçlu mualla sultan öyle mi?
kadın oğlu mutlu olsun diye filize kızı gibi davrandı filizin annesi bugünün meleği handan hanım filizi yalnız bıraktı yılmazla evlenmesini istemedim (gerçi o da kendine göre haklı )mualla sultan filize sahip çıktı onu sevdi düğün günü ne oldu filiz çekti gitti,kadın arkasında italya ya gidip yavrum oğlumu neden bıraktın geri gel düğünü yapalım mı demeliydi?
her anne gibi oğlunun iyiliğini istedi filiz ne yaptıysa kendine yaptı...
Mualla sultanın bu konuda hatası yok;)

ihlamurdelisi
19-06-07, 18:42
valla filizin o gelinliğini beyeniyorum..süper olucaktır kesin.....ama bir ara duydum müjganın eskş gelinlik giydirilcekmiş TUBA ABLAMIZ çok kızmış?

doğrumudur meltem hanım??

SBR
19-06-07, 18:43

yaww mualla niye sorsun filize konunun muattabı o değil ki filiz hanım söyliyecekti yılmaza niye bırakıp gittiği belki mualla hanımda normal karşılardı bu durumu böyle olmayınca keyfen terk etmiş gibi oldu ... bu yüzden bir tepki gösterilmesi çok yanlış değil bana göre:good:

61MERVE61
19-06-07, 18:43

Yaa mualanin filize tavri ondan degildi nerenle izledin diziyi:)(ozlemisim bu sozu:))filiz BUYUK ELIF:)in eltisi oldugu icin yilmaza uygun degil demisti,yoksa muala basindan beri buna karsiydi en cook kizdigim sahneyi hatirlatiyorum

bu filiz italyaya gitmeden onceydi

filiz ve yilmaz mualanin evine gider ve mualaya evleneceklerini solerler muala sevinmez filiz ayagi kalkar ve mualanin elini opmek ister muala sol elini sag elinin uzerine vurur ve filiz orda bakakalir.:)en gicik oldugum sahnelerden biri,
Muala elbet oglunun iyiligi ister ama oglunun hale filize asik olmasi na engel olamaz elbet...Filizim canim iyikide gitmisin italyaya helal olsun:happy0064:

ayrica filizimde az cekmedi az baskI uygulamiyordu tekiner ailesi ona..nekadar zor sevdigin adami ailenin kabul etmemesi..

yesimcan
19-06-07, 18:45
eee yilmaz bikere kiymis parasina almis bidaha adam cagiz niye masraf etsin:):)(bence SAKINcasI yok filizim giyebilir o 5sene evel aldiklari gelinligi...filiz o gelinligi begendiginde mualada gitmisti onla ey gidi gunler ey ne cabuk gelip gecti...

:img-hyste aynen yaa bide neye sinir oldum biliyomusun yilmaz bi ev bulup tasinmali diyoo filizz olmaz burda kalalim herkes burda diyo...orda cok sinir oldumm tmm filizcim herke g.mahalesinde ama sen orda napican alsin sana yilmazin bi ev bide araba ne zaman canin isterse bin arabayaa git:) tabi yilmaz hemen kabul etti masraftan kacmak icinn:img-hyste :img-hyste

bencede o gelinligi giymesii cok güzell gercekten cok sevindimm..heo icimden geciyoduu o gelinligi giymesii demek kismet finaleymis:)

ihlamurdelisi
19-06-07, 18:47
Yaa mualanin filize tavri ondan degildi nerenle izledin diziyi:)(ozlemisim bu sozu:))filiz BUYUK ELIF:)in eltisi oldugu icin yilmaza uygun degil demisti,yoksa muala basindan beri buna karsiydi en ccook kizdigim sahneti hatirliyorum

filiz ve yilmaz mualanin evine gider ve mualaya evleneceklerini solerler muala sevinmez filiz ayagi kalkar ve mualanin elini opmek ister muala sol elini sag elinin uzerine vurur ve filiz orda bakakalir.:)en gicik oldugum sahnelerden biri,
Muala elbet oglunun iyiligi ister ama oglunun hale filize asik olmasi na engel olamaz elbet...Filizim canim iyikide gitmisin italyaya helal olsun:happy0064:

ayrica filizimde az cekmedi az baska uygulamiyordu tekiner ailesi ona..nekadar zor sevdigin adami ailenin kabul etmemesi..

valla sinir krizi geçiyorum o sahnede....bazen youtubeden izliyorum..izlkerne o sahneyi atlıyorum ...yoksa kan beynime fışkırıyor..bencede haklısın durum elifle filizin akrabalığından ibarettir...

sudemnaz
canım sudemnazım filizi asmıyorum yahu yılmazı asıyordum son anda forumdaşlar caydı:img-hyste :happy0064 asmıyorum kimseti efem bak handan dan bile vazcaydım sen düşün nasıl mutlu final istediğimi .. :happy0064
sbr aferin sana...
o halde ne diyoruz mutlu bir son için cem ölsün yeter ;)

NOT: dizinin bütün oyuncuları yine aynı dizide oynasınlar onları çok seviyoruz,bizi ayırmayın...

bir de ben avşar yapıma mail atacağım ama adres yok yardım ederseniz sevinirim;)

MELTEMS
öncelikle bende başarınızdan dolayı tebrik ederim meltem hanım umarım bundan sonraki projelerinizde hep böyle başarılı olur ama eğer mümkünse bişey sorabilir miyim?dizideki canan karakterine ne oldu?niye birden ortadan yok oldu?hiç değilse yurtdışına gitti falan denemez miydi?bukadar önemli bir karakterin birden ortadan kaybolması dizimize hiç yakışmadıda:icon_sorr

Teşekkür ederim.
Canan konusu bizim için de bir muamma. Bir de baktık ki yok olmuş dizimizden. Hiç açıklama yapılmaması konusunu biz de eleştirdik, ama bize de bir açıklama yapılmadı. Son cümlene sonuna kadar katılıyorum.

SBR
19-06-07, 18:48
Yaa mualanin filize tavri ondan degildi nerenle izledin diziyi:)(ozlemisim bu sozu:))filiz BUYUK ELIF:)in eltisi oldugu icin yilmaza uygun degil demisti,yoksa muala basindan beri buna karsiydi en ccook kizdigim sahneti hatirliyorum

ayrica filizimde az cekmedi az baska uygulamiyordu tekiner ailesi ona..nekadar zor sevdigin adami ailenin kabul etmemesi..

ben ondan bahsetmedim forum bir türlü filizi benimseyemedi mualla gibisinden yorumlar olduğu için söyledim...sonraki yani nikah olayından sonraki bakış açısından söz ettim:img-wink: ...:img-yes: filiz az çekmedi tabii hep kendi hatası yüzünden kimde dedi ona entikamoyunları yap diye bakın antitekinerci modum geliyor kimse alamaz filizi elimden:happy0064 :good:

ferman336
19-06-07, 18:50
neyse arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim ps3 vaktim gelmiş.bye yarın herkesle görüşmek üzere:happy0064 son olarak Meltem hanım forumumuza renk kattınız,şeref verdiniz. kalın sağlıcakla:good:

SBR
19-06-07, 18:51
sbr aferin sana...
o halde ne diyoruz mutlu bir son için cem ölsün yeter ;)

NOT: dizinin bütün oyuncuları yine aynı dizide oynasınlar onları çok seviyoruz,bizi ayırmayın...

bir de ben avşar yapıma mail atacağım ama adres yok yardım ederseniz sevinirim;)

ne yapayım be sevgili sudemnaz razı olduk handana elim kolum bağlı ...belkide böyle daha iyi olacak bulursanız banada yollayın şu adresi bende mail çekerim :img-wink:

yeşil_2
19-06-07, 18:52
arkadaşlar fragman çıktı mı? çıktıysa biri lütfen anlatsın...

sudemnaz
19-06-07, 18:54
ne yapayım be sevgili sudemnaz razı olduk handana elim kolum bağlı ...belkide böyle daha iyi olacak bulursanız banada yollayın şu adresi bende mail çekerim :img-wink:

adresi bulsam sabaha kadar mail atacağım :D
gerçi tatmin edici cevaplar vermiyorlar
ama ben boş durmayacağım...
not:biz bu diziyi oyuncular için izliyoruz,senaryoya takılmıyoruz,başarı oyuncularındır...

iyi akşamlar ferman336:D

61MERVE61
ben ondan bahsetmedim forum bir türlü filizi benimseyemedi mualla gibisinden yorumlar olduğu için söyledim...sonraki yani nikah olayından sonraki bakış açısından söz ettim:img-wink: ...:img-yes: filiz az çekmedi tabii hep kendi hatası yüzünden kimde dedi ona entikamoyunları yap diye bakın antitekinerci modum geliyor kimse alamaz filizi elimden:happy0064 :good:

Ne o kendini savunamadin baskasini mi cagirdin:)
Ya sen neden bahs ediyorsun bi italya diyorsun bi oynadigi oyunu diyorsun
aklin la bas edemiyormusun??nedir bu "DALDAN DALAZIPLIYORSUN,biyerdedur da bizde ona gore savunalim....Intikam oyunu mu yapmis filizim kime yaptiysa iyi yapmis az bile..:)

--------------------------------------------------
Neyse
vay bee Ilk bolumlerden sahneler geldi aklimada filizim neymis oyle,
Filiz ve yilmaz holdingin kutlamasindalar ve yilmaz filizi disari getirir..

Filizim:kimsiniz siz alah askina dayanilmaz oldugunuzu mu saniyorsunuz ama degilsiniz hemde hic:)

yilmaz:Korktugunuz aslinda kendi duygulariniz:)(filizinkinin yaninda ezik kalmis:))

yilmaz filizi oper ve PATT diye tokat atar,we

Ben istemeden kimse bana dokunamaz:):happy0064 demesi bu sahne acaip bi sahne:)

neyse aciktim ben yemek yiyip geliyorum

!NazLı!
Ben baktım video paylaşım sitelerine ama daha çıkmamış genelde çarşamba günleri çıkıyo:img-wink:

fatma-1721
19-06-07, 18:55
Her iste bir hayir vardir derler ya, bugunku tartismalar da bu lafa guzel bir ornek olmus. Meltem Hanim'i okuyuculuktan cikarip, yazmaya itmisiz. Meltem hanim, onca isinizin arasinda vakit bulup, bizimle yazistiginiz icin ne kadar tesekkur etsek azdir. Yazismalarimizdan da anlamissinizdir, biz garip bir sekilde bu diziye baglanmis, senaryodaki tum hatalara, eksikliklere ragmen IA'nin tiryakisi olmus bir grubuz. Aylar boyu dizide olup, bitenleri dert edindik kendimize. Neleri tartismadik ki. Ote yandan bu forum sayesinde yeni dostlar da edindik. Tabii tum bunlar siz oyuncularin sayesinde. Bizlere oyle hos bir hayal dunyasi yarattiniz ki, hepimiz bu diziyi konusup, tartismaktan sonsuz zevk aldik. Ben kendi adima, gercek dunyanin dertlerinden bizi boylesine siyirip, mutlu ettiginiz icin cok tesekkur ederim. Basta siz olmak uzere emegi gecen herkese tesekkurler. Umarim sizi yakin bir zamanda yine ekranlarda goruruz.

Cok güzel ve dogru yazmissin denizim,"her iste bir hayir vardir",cok tatsiz bir tartismadan,cok keyifli bir sohbete gecmis olduk da ben Hasanin bu sohbete ortak olamadigina üzülüyorum.Gerce forumu okudugunda hepimizin,hatta Meltem hanimin dahi kendisi hakkinda yazilan o güzel yorumlarini okuyunca sevinecegini umuyorum.

SBR
19-06-07, 18:56
not:biz bu diziyi oyuncular için izliyoruz,senaryoya takılmıyoruz,başarı oyuncularındır...

kesinlikle başarı oyuncuların ...ben oyuncuların özellikle sinan tuzcunun mükemmel performansını merak ettiğim için izliyorum senaryonun hiç bir olumlu katkısı olmadı diziye maalesef..ne yapalım elimiz mahkum:icon_sorr

sudemnaz
19-06-07, 18:58
Ne o kendin savunamadin baskasini mi cagirdin:)
aklin la bas edemiyormusun??nedir bu "DALDAN DALAZIPLIYORSUN,biyerdedur da bizde ona gore savunalim....Intikam oyunu mu yapmis filizim kime yaptiysa iyi yapmis az bile..:)

Neyse

Filizim:kimsiniz siz alah askina dayanilmaz oldugunuzu mu saniyorsunuz ama degilsiniz hemde hic:)

yilmaz:Korktugunuz aslinda kendi duygulariniz:)(filizinkinin yaninda ezik kalmis:))

canım yaa maziye dalınca insana acı veriyor o sahnelerin ne kadar güzel olduğunu düşünüyorum duygu fırtınası yaşıyorum
bu sezon her şey havada kaldı filizle yılmazın bakışları eski tadında değil replikler basit daha edebi ya da daha mantıklı cümleler kullanılabilirdi...
filiz yılmaza başka bir şey söylüyor yılmaz filize başka bir şey...
özledim hem de çok özledim :(

yesimcan
19-06-07, 18:59

canim gercektenn ihlamurlar altindaa ekibi hic ayrilmasaa cok güzell olur ama sanirim bu pek mümkün deil mailerde ise yaramicaktirr cünküü tuba&bülent ya ayri ayri yada ikisi bi projede yer alicaklarmiss:) bende ayrilmalarini istemiyorumm 2 bölüm sonra dizimizz bitiyoo bana SIKINTI basiyoo ne yaziki:icon_sorr

ayrica senaristler hakinda söyledigine sonuna kadar katiliyorum biz diziyi kac ayidirr oyuncular icin izliyoruzz okadar saptilarki konudan..2.sezon cem üzerine entrikalar üszerine kuruldu..canan aniden yok oldu en azindan canani bi yere gönderebilirlerdii!!:img-yes:

ihlamurdelisi
19-06-07, 18:59
valla bende o sert filizi özledim...ama neyseki bu bölüm efsane filiz geri dönüyo..yılmaza zehir gibi laflar eder yine bizi feteeder :D heyttt be filiz tekiner kim tutar seni..bir tokat daha hehe

SBR
19-06-07, 19:00
Ne o kendini savunamadin baskasini mi cagirdin:)

Neyse

neyse aciktim ben yemek yiyip geliyorum

daldan dala atlıyacam tabii filiz hanım iyiki intikam oyunu yapmış demek te çok enterasan ben burda filizin yaptığı hatalardan bahsediyorum tabii ki bütün konulara girecem sizi biraz fazla fanatik gördüm:good:

şimdilik benden bu kadar efem geri geleceğim bye kendinize iyi bakınbye

sysdll
19-06-07, 19:01
neyse arkadaşlar...sizlere iyi akşamlar...bugünlük benden bu kadar...fragman olmayınca hep geçmişi yâd edip duruyoruz...geçmişte yaptığımız tartışmaları yeniden yapıyoruz...:D

Meltem Hanım tekrar teşekkür ederiz..bu gerilimle başlayan günü güzel bir hale çevirdiğiniz için teşekkür ederiz.umarım başınızı ağrıtmamışızdır...sizi hep burada görmek düşüncelerimiz paylaşmak isteriz...

Kendinize iyi bakın forum milleti...acaip soru ve cevaplarımla görüşmek üzere....hepinize iyi akşamlar...:D

sudemnaz
19-06-07, 19:01
kesinlikle başarı oyuncuların ...ben oyuncuların özellikle sinan tuzcunun mükemmel performansını merak ettiğim için izliyorum senaryonun hiç bir olumlu katkısı olmadı diziye maalesef..ne yapalım elimiz mahkum:icon_sorr

aynen öyle ama raytingler senaristlerin başarısı olarak gösteriliyor malesef:D
şaka gibi değil mi ama böyle...
pyuncuların kalitesi diziyi izletiyor onlar kendilerine pay çıkarıyorlar
birgün dizi çekerlerse sonuş aynı olmaz biraz önyargılıyım belki ama bundan eminim
ıhlamurlar altında izleyicisi olan bizler çok inatçıyız sevdiğimizin sonuna kadar yanındayız...
mail adresini bulayım bak gör neler yazacağım...
olmazsa kanala mail atarım:D

sysdll iyi akşamlar...

ihlamurdelisi
19-06-07, 19:02
daldan dala atlıyacam tabii filiz hanım iyiki intikam oyunu yapmıi demek te çok enteraasn ben burda filizin yaptığı hatalardan bahsediyorum tabii ki bütün koular girecem sizi biraz fazla fanatik gördüm:good:

fazla fantik deil...biz başlasak yılmazın hataları saymaya ooooo valla sbaaha kadar bitmez....adamın hayatı hatalarla dolu..onun için hata konusuna girmeyin baştan malup olursunuz :D:D

salvia2
19-06-07, 19:02
Teşekkür ederim.
Canan konusu bizim için de bir muamma. Bir de baktık ki yok olmuş dizimizden. Hiç açıklama yapılmaması konusunu biz de eleştirdik, ama bize de bir açıklama yapılmadı. Son cümlene sonuna kadar katılıyorum.
cvp verdiğiniz için teşekkür ederim meltem hanım,keşke böyle bir hata olmasaydı ama herşeye rağmen bir arkadaşında belirtmiş olduğu gibi biz bu diziye bağlanmış durumdayız bununda enbüyük nedeni oyuncuların senaryodaki sıcaklığı samimiyeti bize hissettiriyor olması herhalde ayrıca kendimi tutayım dedim ama söylemeden edemiyicem bülent beyede izmirden çok slm söyler misiniz:D ayrıca yolunuz düşerde sizde gelirseniz izmirimize sizi ağırlamaktan büyük bir keyif alırız:)

MELTEMS
19-06-07, 19:04
:img-hyste :img-blush Biliyormudur dersin:img-blush nezamandan beri takip etigine bagli:):)ilk sezondan bu guneyse hakketen inanmaz:):)dedigin gibi ikimize asla.

Evet Mervecim, ilk yayın gününden beri. Yani kandıramazsınız beni. O imzaya da çok gülmüştüm. Hatta bilgisayarıma indirdim duruyor.
Pardon, bölüm yorumu olmadı ama artık hoşgörülür bu kadarı diye umuyorum.

SBR
19-06-07, 19:04
fazla fantik deil...biz başlasak yılmazın hataları saymaya ooooo valla sbaaha kadar bitmez....adamın hayatı hatalarla dolu..onun için hata konusuna girmeyin baştan malup olursunuz :D:D

yaw yılmazın bir bebek olayı bir de intikam oyunu var başka hangi hatasını sayacaksınız gerçkten merak ediyorum hani söyleyinde bilerim esas ben sayarsam filzin yaptıklarını sabah olur yapmayın arkadaşlar tamam filizi seviyoruz ama biraz objektif bakalım

ihlamurdelisi
19-06-07, 19:05
salvia kardeş duyguydu galiba valla becel fabrikası genel müdiresiyle yorum yapıyor gşbi oldum...hehe o ne yağdır...şaka bir yana biz yakın oturuyoruz salvia ile beraber sizleri ağırlamaktan büyük onur duyarız tuba bulent ve sizi bekliyoruz izmire :D

sudemnaz
19-06-07, 19:05
canim gercektenn ihlamurlar altindaa ekibi hic ayrilmasaa cok güzell olur ama sanirim bu pek mümkün deil mailerde ise yaramicaktirr cünküü tuba&bülent ya ayri ayri yada ikisi bi projede yer alicaklarmiss:) bende ayrilmalarini istemiyorumm 2 bölüm sonra dizimizz bitiyoo bana SIKINTI basiyoo ne yaziki:icon_sorr

ayrica senaristler hakinda söyledigine sonuna kadar katiliyorum biz diziyi kac ayidirr oyuncular icin izliyoruzz okadar saptilarki konudan..2.sezon cem üzerine entrikalar üszerine kuruldu..canan aniden yok oldu en azindan canani bi yere gönderebilirlerdii!!:img-yes:
canım en azında avşar yapıma diziyi neden izlediğimi ssöylemek istiyorum
benimle aynı düşünceyi paylaşan sizler varsınız...
en azından bunu bilmeliler senaristlerin geleceğe dair hata yapmalarını önlemek için gerekli onların çektiği yeni bir dizi düşünemiyorum
her sahnesi entrika :D

keşke bütün oyuncular aynı dizide olsa :(:good:

byuzax
19-06-07, 19:07
Ben yokken bana cvp yazmışsınız sudemnazcım sbr ve diğer arkadaşlar

Filize hesap sorsaydı Mualla hanımefendi cevabını alırdı !

Onu geçin bu olaydan önce de pek istekli değildi filiz konusunda !

SBR
19-06-07, 19:09
aynen öyle ama raytingler senaristlerin başarısı olarak gösteriliyor malesef:D
şaka gibi değil mi ama böyle...
pyuncuların kalitesi diziyi izletiyor onlar kendilerine pay çıkarıyorlar
birgün dizi çekerlerse sonuş aynı olmaz biraz önyargılıyım belki ama bundan eminim
ıhlamurlar altında izleyicisi olan bizler çok inatçıyız sevdiğimizin sonuna kadar yanındayız...
mail adresini bulayım bak gör neler yazacağım...
olmazsa kanala mail atarım:D

sysdll iyi akşamlar...

vallaha inşallah öyle algılamıyorlardır ... gerçekten bir diziyi sürükleyen senarist grup olması gerekirken bizim dizide oyuncular götürüyor bu biraz garip sanki .. yok yok bu numarayı bulmak şart oldu:good: :happy0064

lawinia
19-06-07, 19:09
Sevgili Meltem Hanım sizi aramızda gördüğüm için cok mutlu oldum aramızda olup fikirlerinizi bizimle paylastıgınız için çok tesekkür ederim ve başarılarınızın da devamını dilerim...( ben de mualla hanıma cok kızıyordum ama ne yapalım yani:img-blush)
sevgili hasan görevini en iyi sekilde yerine getirdiğine inanıyorum, her zaman için desteğim arkandadır eminim bu basarın da devam edecektir. ayrıca kimseyi kırmamak için tüm dikkatinle yazdıgın mesajlardaki uslubun için de tesekkür ederim... :img-wink:
forumdaslarım yazdıgınız gerekli tepki mesajlarınız için de tesekkürler hepsi de cok yerinde olmus...:happy0064 :happy0064
sudemnaz ve secomsa cok tesekkür ederim. verdikleri tüyolar beni cok mutlu etti:img-grin2 filizle mualla hanımın arası düzeliyo sonra ferideyle ömer barısıyor ayrıca filiz büyük ihtimal begendiğim eski gelinliğini giyecek daha ne olsun ki zaten? simdi fragmanı bekliyorum belki yeni birkac sey de ordan ögreniriz...
umarım bu mesajım da forumun kapatılmasına sebep olmaz gerci ceza hukukunda bile cezaların sahsiliği kabul edileli yüzyıllar oldu ama bizde nedense buna ragbet yok.

salvia2
19-06-07, 19:11
salvia kardeş duyguydu galiba valla becel fabrikası genel müdiresiyle yorum yapıyor gşbi oldum...hehe o ne yağdır...şaka bir yana biz yakın oturuyoruz salvia ile beraber sizleri ağırlamaktan büyük onur duyarız tuba bulent ve sizi bekliyoruz izmire :Dvalla bu yazıyı başkası yazsa çoktan kızmıştım ama neyseki sen yazıyorsun berencim senin kredin sonsuz;) ayrıca bencede işallah bülent ve tubayıda ağırlama şansımız olur sizinle birlikte meltem hanım:D

sudemnaz
19-06-07, 19:12
vallaha inşallah öyle algılamıyorlardır ... gerçekten bir diziyi sürükleyen senarit grup olması gerekirken bizim dizide oyuncular götürüyor bu biraz garip sanki .. yok yok bu numarayı bulmak şart oldu:good: :happy0064
sbr emin ol onlar başarıdaki en büyük payın senaryo olduğunu düşünüyorlar ama mail adresini nerden bulabiliriz ki avşar yapımı arayıp size mail atacağız adres verir misiniz desek olur mu:D

byuzax mualla sultan filizi ilk gördüğü günü bile çok beğenmişti gama şirketi için filiz yılmazların evine gitmişti...
yılmaz kim geldi diye sormuştu
mualla sultanda güzel bir bayan gama şirketini sordu gibilerinden cevap vermişti replikleri hatırlamıyorum işte öyle :D

sude9
19-06-07, 19:13
Çok yanlış zamanda çıkmışım forumdan:( MELTEM HANIM foruma renk katmışsınız...çok teşekkürler....ne yalan söyleyeyim Mualla karakterini sevmiyorum
ama dizideki en gerçekçi karakterlerden biri...gerçek hayatta örnekleri çok...Filiz için yaptığınız yorumu çok sevdim:)Ferman'a darbe gibi olmuş ama olsun:)

61MERVE61
19-06-07, 19:14
Evet Mervecim, ilk yayın gününden beri. Yani kandıramazsınız beni. O imzaya da çok gülmüştüm. Hatta bilgisayarıma indirdim duruyor.
Pardon, bölüm yorumu olmadı ama artık hoşgörülür bu kadarı diye umuyorum.

:img-blush :icon_sorr saka yapiyordum ozamanlar:):)
saka biyana gerceklerden kacmamaliyiz,O imza vala acaip bi plandi:)uc arkadas arasinda yapilan bi calismaydi,bizde cokgulmustuk o imzaya:):)

aa gercekten mi indirmenize cok sevindim:),Diyorumki size soyle avatarimza takimi yapalim hazir forumede yaziyorsunuz kulanirsiniz:)

SOyle filizim beni affet:img-hyste :img-wink:

ihlamurdelisi
19-06-07, 19:14
saol duygu ablacım seninde bende kredin sonsuz hehe :D:D şaka bir yana tşkler... ya bişey dicem bunlar izmire gitmişlerdi ya gerçekten izmire geldilermi hehe hehe izmiri konağı gösteriyorlar istanbuldalar hehe ne güldüm ama :D

byuzax
19-06-07, 19:15
sbr emin ol onlar başarıdaki en büyük payınsenaryo olduğunu düşünüyorlar ama mail adresini nerden bulabiliriz ki avşar yapımı arayıp size mail atacağız adres verir misiniz desek olur mu:D

byuzax mualla sultan filizi ilk gördüğü günü bile çok beğenmişti gama şirketi için filiz yılmazların evine gitmişti...yılmaz kim geldi diye sormuştu
mualla sultanda güzel bir bayan gama şirketini sordu gibilerinden cevap vermişti replikleri hatırlamıyorum işte öyle :D

Hatırlatırım . O evlenecekleri açıkladıkları sahneyi bi onu düşün birde Yılmazın Aslı ile evleneceğini açıkladığı sahneyi düşün ! En iyi cevap budur bence !

MELTEMS
19-06-07, 19:15
OyOyOy:img-in_lo Meltem hanim siz daha once nerelerdeydiniz,biz burda yatip kalkardik eskiden:)burdan ayrilmazdik niyeymis filizimize laf gelir diye:)az savunmadik onu...Bu yorumundan bi calisma yapmak lazim,eskiden benim gibi olanlara kapak olsun:)Muala SULTAN:happy0064:

Acaba muala sultan filizi torun icinmi hemen kabul etti yoksa oglu icinmi..toruntorun diye tuturuyordu ya:img-hyste

Tabii ki oğlu için. İlk sefer torun yoktu, ama oğlunun mutluluğu için kabul etmişti. Yine aynı şeyi yaptı. Yani Filiz hamile olmasaydı da kabul ederdi. Onlar evlendikten sonra yine torun torun demeye başlardı.

SBR
19-06-07, 19:16
sbr emin ol onlar başarıdaki en büyük payın kendilerinde olduklarını düşünüyorlar ama mail adresini nerden bulabiliriz ki avşar yapımı arayıp size mail atacağız adres verir misiniz desek olur mu:D

byuzax mualla sultan filizi ilk gördüğü günü bile çok beğenmişti gama şirketi için filiz yılmazların evine gitmişti...
yılmaz kim geldi diye sormuştu

vallaha sevgili sudemnaz numarayı bilen arkadaşlar vardı yaww ben öyle hatırlıyom sanki .. olmadı senin dediğin yolu seçeriz...

fragman bu gece yarısına doğru gelebilir belki gerçi belli olmaz meltem hanımın dediği üzere montaj aşması var bekliyelim görelim zaten az çok tahmin ediyorum ..neyse efem sbr hattan kopuyor kendinize iyi bakınbye

byuzax
19-06-07, 19:19
MELTEM HANIM SİZE SORUYORUM !

Sizce ilk sezon filiz ile yılmaz evleneceklerini açıklarken ki Mualla ile Aslı ile Yılmaz evleneceklerini açıklarken ki Mualla arasında ki fark ? Lütfen bu soruyu cevaplayın !

sudemnaz
19-06-07, 19:20
Hatırlatırım . O evlenecekleri açıkladıkları sahneyi bi onu düşün birde Yılmazın Aslı ile evleneceğini açıkladığı sahneyi düşün ! En iyi cevap budur bence ! canım benim mualla filizi neden gelin olarak istemedi ???
filiz elifin görümcesiydi değil mi?
elifle yılmaz eski sevgili nişanlı
kadın oğlunun filizi gerçekten sevdiğine inanmamış olabilir ya da intikamın devamı olarak filizle evlenerek elife yakın olacağını düşünmüş olabilir...
elif ölmeseydi filizle yılmaz evlenseydi yılmaz elifi gördüğünde tuhaf olmaz mıydı ilk aşk gerçekten unutlubilir mi?
ya da mazi bir abda silinebilkir mi???
bilmiyorum ama muallanın ordaki tepkisi de doğaldı oğlunun hata yapmasının kendince önlemeye çalıştı ama sonra oğlunu yalnız bırakmadı kabul etti...
güle güle sbr.

matraka
19-06-07, 19:20
Merhaba.
Aynen tahmin ettiğim şey oldu. Düşündüm, ama acele çıkmak zorunda olduğum için uzun uzun yazamadım demin. Senin yazılarını okurken "acaba Türkçeyi sonradan mı öğrendi" diye aynen senin kullandığın bu cümle geçmişti aklımdan. Doğruymuş demek ki.
O zaman da hemen şöyle bir şey geliyor aklıma: acaba bu nedenle yazılan mesajların bazılarını yanlış anlıyor, yanlış yorumluyor olabilir misin? Türkçenin inceliklerine çok hakim olmadığın için bazı ifadeleri hakaret gibi görüyor olabilir misin? Yine aynı nedenle, yazdığın mesajlar fazla sert, katı ve hoşgörüsüz olabilir mi?
Bence bir de bunu düşün, olur mu? Burada gerçekten çok dikkatli ve hassas davranan bir mod var; ona güven istersen. Ve forumu uyarmadan önce onunla mesajlaş istersen.
Bunlar benim tavsiyelerim olabilir ancak. Tabii ki karar senin.
Ayrıca eleştirime çok hoş bir karşılık verdiğin, saygı gösterip değerlendiirdiğin için de sana teşekkür ederim.
Sevgiler.

herkes birşeyler yazmış bende yazmassam herhalde çatlardım.

---öncelikle ben bu çıkan tartışmaları hasanı savunmak veya sezintiyi savunmak meselesi olarak görmüyorum
---bizim formumuz son zamanlarda zıvanadan çıkmıştı, tabiri caizse ve bu durumdan ben şikayetciydim
---gelelim hasan nın yazdıkları kısmına, hasanın o yazısını bende olsaydım forumda eleştirirdim Allah a şükür türkçe anlayabiliyorum
---forumumuz son zamanlarda, gerçekten yorum yapmak, eleştiri yapmak dışında herşeyi yaptı:(bende dahilim bu kısma)ne demişler dalga geçenle dalga geçilir
---siz işinizin ehli iseniz problem yoktur.ben her işi öyle görürüm, işinde uzmak olmak;ıhlamurlar altındanın senaristleri 1.dönemde iyiydi ama 2.dönemde tam bir fiyaskoydu.işin ilginç yanı arkalarına bakmadan sahne yazdıkları hissine kapılıyordum ki doğruymuş
---şimdi kimse bana mazaret olarak yok 24 saat yetiştirmek için çalışıyoruz felan demesin bu çalışmanın hakkıda reyting olarak oyuncu ve yapımcıya döner.
---kısacası foruma muhalif oluyorum ve sezintiye hak veriyorum ne kadar türkçesini beğenmesenizde,bence eleştireceğiniz kısım yanlış önemli olan yaptığı doğrumu değilmi durumu idi

---bu forumun amacı geyik yapmak değil bunun için özel mesaj alanı kurmuşlar burda diziyle ilgili beğenilerimizi,eleştirilerimizi,yanlışlıkları sohbet ile karışık duygu ve düşüncelerimizi yazılara döküyoruz
---son zamanlarda foruma yorum yazmamanın nedeni tamamen geyikseldir.

saygılarımla

aciz kul (yılmaz öldü böyle oldu)

61MERVE61
19-06-07, 19:23

Sizce ilk sezon filiz ile yılmaz evleneceklerini açıklarken ki Mualla ile Aslı ile Yılmaz evleneceklerki Mualla arasında ki fark ? Lütfen bu soruyu cevaplayın !

Byuzx cim cevaplar tabikide meltem hanim ama cok fazla ustune gitmeyelim kadin cagiz hepimize cevap yazmaya calisiyor,biraz anlayis gosterelim:img-wink:

Neyse bagri diziyle ilgili konusimde msjim silinmesin..wala billa ben ilk sezonu cookcok ozledim,
elifmis
meralmis hic farketmez keske dizimiz ilk sezon daki yurumesiyle devam etseydi......oo anlatigim sahneleri cok ozliyorum:img-blush :img-blush

Bu arada avsar yapima mail mi atcaz ben bikere atmistim o haftasi ihlamurlaraltinda yayinlanmicakti diye asiri tepki gelmisti onlara yahw..mail yazip ne soylicez siz soleyin ben yazim:):)

fatma-1721
19-06-07, 19:24
filizle mualla hanımın arası düzeliyo sonra ferideyle ömer barısıyor ayrıca filiz büyük ihtimal begendiğim eski gelinliğini giyecek daha ne olsun ki zaten? simdi framanı bekliyorum belki yeni birkac sey de ordan ögreniriz...
umarım bu mesajım da forumun kapatılmasına sebep olmaz gerci ceza hukukunda bile cezaların sahsiliği kabul edileli yüzyıllar oldu ama bizde nedense buna ragbet yok.

Sevgili lawinia;Setten gelen o güzel haberlere bende cok sevindim,artik fragmani da,bölümü de büyük bir heycanla bekliyorum.Mualla karakteri beni yaniltmadi,böyle olmasini bekliyordum zaten,Ferideye de cok ama cok sevindim,cok mutluyum:happy0064
Yorumunun renkli kismina aynen katildigimi belirtmek istiyorum,ellerine saglik:good:

byuzax
19-06-07, 19:27
canım benim mualla filizi neden gelin olarak istemedi ???
filiz elifin görümcesiydi değil mi?
elifle yılmaz eski sevgili nişanlı
kadın oğlunun filizi gerçekten sevdiğine inanmamış olabilir ya da intikamın devamı olarak filizle evlenerek elife yakın olacağını düşünmüş olabilir...
elif ölmeseydi filizle yılmaz evlenseydi yılmaz elifi gördüğünde tuhaf olmaz mıydı ilk aşk gerçekten unutlubilir mi?
ya da mazi bir abda silinebilkir mi???
bilmiyorum ama muallanın ordaki tepkisi de doğaldı oğlunun hata yapmasının kendince önlemeye çalıştı ama sonra oğlunu yalnız bırakmadı kabul etti...
güle güle sbr.

Dediğinle alakası yok bence . Hatta mualla kendi söylüyordu .Yılmaz mahallede büyüdü. O sosyetik falan diye olay bununla alakalı !

fatma-1721
19-06-07, 19:43
herkes birşeyler yazmış bende yazmassam herhalde çatlardım.

---öncelikle ben bu çıkan tartışmaları hasanı savunmak veya sezintiyi savunmak meselesi olarak görmüyorum
---bizim formumuz son zamanlarda zıvanadan çıkmıştı, tabiri caizse ve bu durumdan ben şikayetciydim
---gelelim hasan nın yazdıkları kısmına, hasanın o yazısını bende olsaydım forumda eleştirirdim Allah a şükür türkçe anlayabiliyorum
---forumumuz son zamanlarda, gerçekten yorum yapmak, eleştiri yapmak dışında herşeyi yaptı:(bende dahilim bu kısma)ne demişler dalga geçenle dalga geçilir
---siz işinizin ehli iseniz problem yoktur.ben her işi öyle görürüm, işinde uzmak olmak;ıhlamurlar altındanın senaristleri 1.dönemde iyiydi ama 2.dönemde tam bir fiyaskoydu.işin ilginç yanı arkalarına bakmadan sahne yazdıkları hissine kapılıyordum ki doğruymuş
---şimdi kimse bana mazaret olarak yok 24 saat yetiştirmek için çalışıyoruz felan demesin bu çalışmanın hakkıda reyting olarak oyuncu ve yapımcıya döner.
---kısacası foruma muhalif oluyorum ve sezintiye hak veriyorum ne kadar türkçesini beğenmesenizde,bence eleştireceğiniz kısım yanlış önemli olan yaptığı doğrumu değilmi durumu idi

---bu forumun amacı geyik yapmak değil bunun için özel mesaj alanı kurmuşlar burda diziyle ilgili beğenilerimizi,eleştirilerimizi,yanlışlıkları sohbet ile karışık duygu ve düşüncelerimizi yazılara döküyoruz
---son zamanlarda foruma yorum yazmamanın nedeni tamamen geyikseldir.

saygılarımla

aciz kul (yılmaz öldü böyle oldu)

Maddeler halinde yazdin,bende maddeler halinde cevapliyorum.

Forumda elestiri yapiliyor matraka,bazan de saka,baska birsey degil.

Forumda yapilan elestirileri uygunsuz olarak görüyorsan,ise kendi yazdiklarindan basla derim,cünkü alinti yapip yorum yazan,sonuna da "cevap istemiyorum"diye yazan senden baska bir üye yok forumda,bu kabul edilebilecek bir yazisma türü degil.

Her görüs farklidir,sen bir yorumun arkasinda durursun,ben digerinin,ama uslubu elestiriyorum dersen sezintinin yaptigi gibi o zaman önce kendi uslubuna dikkat etmen gerekir,hemde katildigin veya katilmadigin tüm yorumlarin,benzeri hakaretlerini iceren yorumlarini elestirmen gerekir,sade katilmadiklarini degil.

Bir konuda cogunlugun ayni tarzda yorumlar yazmasi, veya sana karsit düsüncelerde olmasi ,senin bu forumda yazma istegini engelliyorsa,kusura bakma sen istiyorsun diye düsüncelerimi degistiremem,ne ben ne de digerleri sanirim bunu yapar,bizlerde senden böyle birsey istemiyoruz ve böyle yazilar yazildigi zaman,sizler düsüncelerinizi yazdiginiz zaman,biz artik forumdan uzaklasiyoruz ,yazma istegimizi kaybettik,demiyoruz.

Filizce_Jüly
19-06-07, 19:44
Byuzx cim cevaplar tabikide meltem hanim ama cok fazla ustune gitmeyelim kadin cagiz hepimize cevap yazmaya calisiyor,biraz anlayis gosterelim:img-wink:

Neyse bagri diziyle ilgili konusimde msjim silinmesin..wala billa ben ilk sezonu cookcok ozledim,
elifmis
meralmis hic farketmez keske dizimiz ilk sezon daki yurumesiyle devam etseydi......oo anlatigim sahneleri cok ozliyorum:img-blush :img-blush

Bu arada avsar yapima mail mi atcaz ben bikere atmistim o haftasi ihlamurlaraltinda yayinlanmicakti diye asiri tepki gelmisti onlara yahw..mail yazip ne soylicez siz soleyin ben yazim:):)
Valla mervecim bende yazarim, ama ne yazicagimiz belli olsun:).Elifi bende cok özledim flash backleri gösterdikleri zaman daha da cok özlüyorum hatta (artik pek göstermiyorlar ama neyse:().
Ya aslinda benimde bir sorum olcakdi cannana ne oldu birden kayboluverdi ortadan, oysa filizin zor günlerinde yaninda olmasini isterdik:(
Yeni gördüm: Sorum zaten cevaplanmis bende simdi gördüm daha yinede tesekkür ederim:good:

mystery_ksk
19-06-07, 19:51
Meltem Hanım sizi yeni sezonda yeni projelerle ekranda görebilcekmiyiz?Şahsen ıhlamurlar altında oyuncularının hepsinin oynadığı dizileri izlemeyi düşünüyorum.

tebessüm
19-06-07, 19:56
arkdaşlar formda neler olmuş benim haberiim yook:) bende geldiim:) mervecim bahsettiğin imza noldu muaal torun filizden olanmı?:) MELTEM ablama bende bir soru iletmek istiyorum: sevgili formdaşlarımad hemfikirdirki karakterlerde ikinci sezon bir sapma yaşnadı hemde büyük bir sapma..
yılmaz karakteri asla kabuletmez dediğimiz şeyleri kabuletti,filiz yılmazın çocuğun başkasından odluğunu düşünmesne rağmen hemen affetti...halbuki ilk seezon yılmaz değil böyle birşeyi kabuletmek başka bir adamı duyduğu an hayatından çıkarırdı,filizide biliyoruzki elif için intkam planını öğrendkten sonra çok uzun birsüre yılmaza taviz vermemişti..peki sizce MELTEM ablacım bu neyden kaynaklanıyor? yani senaristlerin konu bulmakta zorlandığını düşünüyormusunuz? birde ablacım benim çok içime battı yaaa birşey daha sorucam yılmaz senaristlerden torpillimi:) hayır filiz güvenmediğinde kaç bölüm filizi koşturdular ama yılmaz bebeği öğrenir öğrenmez affedildi burdaki adaletsizliği neye bağlıyoruz:) bülent abi senaristlerle anlaşma yapmış oalbilirmi beni çok süründürmeyin diye:img-hyste karakterler arasındaki uçurumu say say bitmez dertsiz filizi acıların kadını yaptılar resmen:) ama şunuda belirtim senaryoda sapmalrda olsa hoşumuza gitmeyen şekildede olaylar gelişse biz bu diziyi izlemekten hiç vazgeçmedik..onun yeri ehp başkaydı öylede kalacak:) ama dedğimiz gibi ablacım sizde takdir edersinzki ayıracaklarsa ayırsalardı ama biri birinin katil olduğunu düşünüyor bir diğeri onu başkasından çocuk yapmakla suçluyor keşke hatalar daha farklı seçilseydi bu büyük aşka olan inancı biraz sarstı..

lawinia
19-06-07, 19:56
Maddeler halinde yazdin,bende maddeler halinde cevapliyorum.

Forumda elestiri yapiliyor matraka,bazan de saka,baska birsey degil.

Forumda yapilan elestirileri uygunsuz olarak görüyorsan,ise kendi yazdiklarindan basla derim,cünkü alinti yapip yorum yazan,sonuna da "cevap istemiyorum"diye yazan senden baska bir üye yok forumda,bu kabul edilebilecek bir yazisma türü degil.

Her görüs farklidir,sen bir yorumun arkasinda durursun,ben digerinin,ama uslubu elestiriyorum dersen sezintinin yaptigi gibi o zaman önce kendi uslubuna dikkat etmen gerekir,hemde katildigin veya katilmadigin tüm yorumlarin,benzeri hakaretlerini iceren yorumlarini elestirmen gerekir,sade katilmadiklarini degil.

Bir konuda cogunlugun böyle yorumlar yazmasi, veya sana karsit düsüncelerde olmasi ,senin bu forumda yazma istegini engelliyorsa,kusura bakma sen istiyorsun diye düsüncelerimi degistiremem,ne ben ne de digerleri sanirim bunu yapar,bizlerde senden böyle birsey istemiyoruz ve böyle yazilar yazildigi zaman,sizler düsüncelerinizi yazdiginiz zaman,biz artik forumdan uzaklasiyoruz ,yazma istegimizi kaybettik,demiyoruz.

katılıyorum ve sunları eklemek isterim 7 gün 24 saat 80 dakikalık bir bölümün yorumunu yapmamız elbetteki zor yeri geliyo bu zorlugu cok güzel siirlerle yeri geliyo küçük geyiklerle yeri geliyo minik şakalarla aşıyoruz. gerçekten rahatsız edici bir ortam varsa da bunu uygun bir üslupla yapılan uyarılardan anlarız. ayrıca başkalarının üslubu ve yazdıklarını eleştirmeden önce herkes kendi üslubuna ve yazdıklarına özen gösterirse bence cok daha iyi olur. bunların yanında çok da güzel yorumlar okuyorum ben bu bölümde. bu sitenin pek cok forum sayfasında da bir sürü geyik yapıldığına, sürekli tek cümlelik mesajlar yazıldığına şahit oldum bunların yanında bizim bölümümüz birtane ve ben bu ortamı cok seviyorum.

MELTEMS
19-06-07, 19:58

Sizce ilk sezon filiz ile yılmaz evleneceklerini açıklarken ki Mualla ile Aslı ile Yılmaz evleneceklerini açıklarken ki Mualla arasında ki fark ? Lütfen bu soruyu cevaplayın !

Anlaşıldı, kurtuluş yok, yazmak zorundayım :)
Filiz'i ilk gördüğünde çok beğenmişti. Sonra Tekinerler gibi holding sahibi bir ailenin kızı ve Elif'in görümcesi olduğunu öğrenince karşı çıktı. Oğlu ısrar edince kabul etmek zorunda kaldı, ama tabii ki istemeden, içine sinmeden. O nedenle evleneceklerini duyduğunda mutlu olmadı. Ama itiraz da etmedi, kıyameti koparmadı, komplo kurmadı ve hatta Filiz'in işyerine gidip ondan özür diledi. Annesi Filiz'in yanında olmadığı için onu alıp gelinlik seçmeye götürdü.
Aslı'yı ilk gördüğünde onu da beğendi. (Zaten artık oğlunun evlenmesini isteyen bir anne olarak beğendiği her kızı potansiyel gelin adayı olarak görüyor olması tuhaf değil. Çevremizde böyle erkek annesi çok.) Aslı'yı oğluna Filiz'den daha uygun buldu; çünkü aynı ortamda büyümüş, holding sahibi zengin bir kız değildi o. Yine tipik davul dengi dengine deyimine uygun davrandı. Yılmaz'ın yıllardır mutsuz olduğunu gördüğü için de Aslı'nın onu mutlu edeceğini düşünerek onu bağrına bastı. Haa, bir de anasız babasız olması faktörü var tabii. Aslı'ya anne şevkati ile yaklaştı.
Bu arada olan bitenden habersizdi. Yılmaz'ın hala Filiz'i sevdiğini bilmiyordu. Çünkü Yılmaz annesine hiçbir şey anlatmıyordu. Bu durumda Aslı'ya isteyerek evleneceğini sandı ve evleneceklerini açıkladıklarında da çok sevindi.

tebessüm
19-06-07, 19:58
arkadaşlar biri bana 79 bölüm fragmanını gönderebilirmi sabahtan beri bekliyorum lütfen gönderebilirmisiniz

79.bölüm fragmanı çıktımıkii??? çıktıysa ben bulup sana gönderim?? bende görmedim?? yaa arkdaşalr buarada tartışma konusu ne ben anlamadım?galiba biraz geciktimde birbirmizi kırmadan tartışalım baya hararetlenmiş burası?

matraka
19-06-07, 20:03
katılıyorum ve sunları eklemek isterim 7 gün 24 saat 80 dakikalık bir bölümün yorumunu yapmamız elbetteki zor yeri geliyo bu zorlugu cok güzel siirlerle yeri geliyo küçük geyiklerle yeri geliyo minik şakalarla aşıyoruz. gerçekten rahatsız edici bir ortam varsa da bunu uygun bir üslupla yapılan uyarılardan anlarız. ayrıca başkalarının üslubu ve yazdıklarını eleştirmeden herkes kendi üslubuna ve yazdıklarına özen gösterirse bence cok daha iyi olur. bunların yanında çok da güzel yorumlar okuyorum ben bu bölümde. bu sitenin pek cok forum sayfasında da bir sürü geyik yapıldığına, sürekli tek cümlelik mesajlar yazıldığına şahit oldum bunların yanında bizim bölümümüz birtane ve ben bu ortamı cok seviyorum.

zaten bu durumu gördüğüm için kendimce tepkimi koyuyorum ben ve yazmıyorum geyik yapalım tabi ama forumda üst üstte 10-15 sayfa şu şununla şöyle olsa şu böyle yapsa oda öyle olsa gibi yorum okuduğum zamanlar oluyor benim tepkimde bu ne olucak şimdi herkes istediği gibi düşünür kimse kimsenin düşüncesine serh koyamaz bende böyle düşünüyorum

ayrıca yazdıklarım şunun hoşuna gitmez aman yazmim diye bir tasam olmadı hiçbir zaman bundan sonrada olmaz olur biter öyle ya beğenmiyorsan yazmassın ki bende uyguluyorum sağol aydınlattığın için içim rahatladfı bee

filizim+y
19-06-07, 20:03
arkadaşlar benden beklenen set analiz yorumumu ekledim bekleyen arkadaşlarıma duyurulur umarım değmiştir beklediğinize sizleri hayal kırıklığına uğratmamışımdır şimdiden herekse sonsuz teşekkür ederim...

byuzax
19-06-07, 20:05
Anlaşıldı, kurtuluş yok, yazmak zorundayım :)
Filiz'i ilk gördüğünde çok beğenmişti. Sonra Tekinerler gibi holding sahibi bir ailenin kızı ve Elif'in görümcesi olduğunu öğrenince karşı çıktı. Oğlu ısrar edince kabul etmek zorunda kaldı, ama tabii ki istemeden, içine sinmeden. O nedenle evleneceklerini duyduğunda mutlu olmadı. Ama itiraz da etmedi, kıyameti koparmadı, komplo kurmadı ve hatta Filiz'in işyerine gidip ondan özür diledi. Annesi Filiz'in yanında olmadığı için onu alıp gelinlik seçmeye götürdü.
Aslı'yı ilk gördüğünde onu da beğendi. (Zaten artık oğlunun evlenmesini isteyen bir anne olarak beğendiği her kızı potansiyel gelin adayı olarak görüyor olması tuhaf değil. Çevremizde böyle erkek annesi çok.) Aslı'yı oğluna Filiz'den daha uygun buldu; çünkü aynı ortamda büyümüş, holding sahibi zengin bir kız değildi o. Yine tipik davul dengi dengine deyimine uygun davrandı. Yılmaz'ın yıllardır mutsuz olduğunu gördüğü için de Aslı'nın onu mutlu edeceğini düşünerek onu bağrına bastı. Haa, bir de anasız babasız olması faktörü var tabii. Aslı'ya anne şevkati ile yaklaştı.
Bu arada olan bitenden habersizdi. Yılmaz'ın hala Filiz'i sevdiğini bilmiyordu. Çünkü Yılmaz annesine hiçbir şey anlatmıyordu. Bu durumda Aslı'ya isteyerek evleneceğini sandı ve evleneceklerini açıkladıklarında da çok sevindi.

Oğlunun mutsuz olduğunu ne biliyor ki :img-hyste Bakınız 47.Bölüm Ihlamurlar Altında'nın en güzel bölümlerinden biriydi ! Mualla Aslı ile Yılmaz bu kararı almadan önce de evlenin falan diyordu yahu olmaz ki canım . Filizimin neyi eksik Aslıdan . Hem gelenek görenek işine gelirsek Aslı İspanyada büyümüş birşey bilmez ... Mualla şimdi Filizin kıymetini anlayacak ! Bence oğlu anne ben aşığım dedikten sonra Mualla'nın herşeyi anlayışla karşılaması gerek . Filize tip tip bakmalar . Hele hele aklıma geldikçe kudurduğum o hastane sahneleri Aslı ile bir oldular sonra Filiz kurtarınca Yılmazı aman kızım özür dilerim falan . Bana hatırlatmayın . O sahneleri pls...

jojoo
19-06-07, 20:06
forumu baya bır gerılmış yapmayın arkadaşlar şurda kalmış 2 bölüm.şu 2 bölümüde tatlı tatlı yazışarak geçirelim.Meltem hanım hoşgelmiş.kendisini burda görünce sevındım.arkadaşlar dızının tekrarı ne zaman verılıyor haberı olan var mı.2 gundur kanal d nın sıtesıne gırıyoum tekrar yazıyor ama hangı dızı bellı değil malum ıhlamurlar altındanın 79. bölümünü seyredemıyecemde

MELTEMS
19-06-07, 20:17
Oğlunun mutsuz olduğunu ne biliyor ki :img-hyste Bakınız 47.Bölüm Ihlamurlar Altında'nın en güzel bölümlerinden biriydi ! Mualla Aslı ile Yılmaz bu kararı almadan önce de evlenin falan diyordu yahu olmaz ki canım . Filizimin neyi eksik Aslıdan . Hem gelenek görenek işine gelirsek Aslı İspanyada büyümüş birşey bilmez ... Mualla şimdi Filizin kıymetini anlayacak ! Bence oğlu anne ben aşığım dedikten sonra Mualla'nın herşeyi anlayışla karşılaması gerek . Filize tip tip bakmalar . Hele hele aklıma geldikçe kudurduğum o hastane sahneleri Aslı ile bir oldular sonra Filiz kurtarınca Yılmazı aman kızım özür dilerim falan . Bana hatırlatmayın . O sahneleri pls...

Benden bu kadar arkadaşlar. Sessiz izlemek daha iyiymiş. İnsan boşa konuştuğunu farkedince yorulduğuyla kalıyor.

tebessüm
19-06-07, 20:19
mervem benim gibi olanlara kapak olsun demişssin yaaaa baştaa beeen varııımmmmmm:img-hyste MELTEM abla kusurumuza bakma merveyle az uğraşmadık mualla sultanla ama napalım oad FİLİZİMİZİ istemediii hem filizimiz istenmeyecek kızz mııı yaaaa:) birdee aslıya öyle davranınca biz FİLİZCİLER çok kızdık...birde itiraf gelsiin benden: son bölüm kızcağız orda can çekiyor mualla sultan aslıya ben nasıl filizi benimsicem diyoorr ayyyy orda valla artık mualla sultan çileden çıkardı bizi:) ama mualla sultan enazından sadece surat astı yada içten gönlüden istemedi handan hanım gibi de oyunlar çevirip tuzaklar kurmadı ondan handan daha suçluuuuu:)
sevgili formdaşlarım burda negünlerimiz oldu..merveciminde dediği gibi kimizaman biz filizciler formu bekledik bi msj yazarsınızda cvb atamayız diye kimi zaman siz bizee neler yazdınız:) sonraa imzalar..filizimin upuuzuunn bölüm yorumları,kurşiniden şiirler,merveciğimin muhteşem geyik imzaları.moraranlar clup sararranlar clup ne günlerimiz olduuuuuuu...dizimizin bitmesine sayılı günler var şimdi ne gereği var bu tartışmaların? olan olmş senarstler yazıyor sonçta bizim elimizde değilki saçmaladılar karakteri olamaycak şekillre soktular,asla olmamalı dedğimizşeyleri gösterdiler ama genede herşeyile farklı bir yapım izlettirdiler belki ouncuusudann belki başka birşeyden kaynaklanyordur? ama siz söyleyin bukadar bağlı bir dizi izleyecisi daha varmı? ya şarkıları hangi dizide bukadar üstüne düşülyor? fragman şiirleri? şimdi siz bunları neden sayıyor diyeceksiniz? sayıyorum çünkü evet memnun olmadığım çok şey oldu son dönemler ama zamnınad gerçekten süper şeylerde izledik,süper duydularda hissettik bizde bu formda kimi zaman sabhaladık kimi zaman yoruma cvb gelsin diye sabırsızlıkla bekledik..ıhlamurlara yakışır bir seyrici oldukk..bu bağ hiç bozulmasın arkdaşlar çünkü bir eşi benzeri daha yok:)...

byuzax
19-06-07, 20:20
Benden bu kadar arkadaşlar. Sessiz izlemek daha iyiymiş. İnsan boşa konuştuğunu farkedince yorulduğuyla kalıyor.

Vallahi sizi kaçırmak istemezdim . Ama beni bildiğimden kimse döndüremez üzgünüm huyum kurusun :img-hyste

sude9
19-06-07, 20:21
Forumu beğenen yorumlarını yazmaya devam eder...beğenmeyen tepki koyup yazmama konusunda karar alır....madem herkes bu görüş ve yaklaşımda o halde tartışmayı uzatmak bir anlam taşımamaktadır....forum şenlenmişken yine gerginlik ortamının oluşması üzücü....

tebessüm
19-06-07, 20:23

hayır MELTEM ablacım katılmıyorum size..asla boş konuşmuyorsunuz sadece bu böyle yılmazcılar hep filizi suçlar filizcilerde hep yılmazı:) kimsenin düşüncesi değişmez ama bu hep böyle devam eder çünkü paylaşım vardır ortada zıt yada değil..kimse birbiriyle aynı fikirde olmak durumunda değil biz senin yorumlarını görünce çok seviniyoruz formumuzda bizimle olmana çok seviniyoruz..ayrıca onları yapan MELTEM ablamız değil mualla sultan:) mualla sultanın hareketleri doğru bulmyor olabilirz ama MELTEM ablamızı aramızda görmek istiyoruz:)bende bir filizci olarak mualla sultana çok kızdım ama dizide ondan önce kızılacak okadar çok kişi varkii..neyse abalcım burda karakterler eleştirilir ve genlde herkesn artık olşmuş bir fikri vardır ama dediğimz gibi sen burda mualla sultan değilsin MELTEM ablamıssın..yeni aramızda katılmışken gitmen bizi üzer:(

eyschann
19-06-07, 20:23
ooo bakiyorum forumda yine senlik var ...mualla sultan (meltem savci)forumdaymis diye duydum ve cok sevindim hos geldiniz diyorum efendim......
benim de size bir sorum olacakti cevaplarsaniz cok sevinirim gerci soruldumu bilmiyorum ama ...mualla hanim ve meltem savci arasinda ki farklar neler yani gercek hayattada mualla hanimin verdigi tepkileri meltem hanimda verirmi???

lawinia
19-06-07, 20:24
zaten bu durumu gördüğüm için kendimce tepkimi koyuyorum ben ve yazmıyorum geyik yapalım tabi ama forumda üst üstte 10-15 sayfa şu şununla şöyle olsa şu böyle yapsa oda öyle olsa gibi yorum okuduğum zamanlar oluyor benim tepkimde bu ne olucak şimdi herkes istediği gibi düşünür kimse kimsenin düşüncesine serh koyamaz bende böyle düşünüyorum

ayrıca yazdıklarım şunun hoşuna gitmez aman yazmim diye bir tasam olmadı hiçbir zaman bundan sonrada olmaz olur biter öyle ya beğenmiyorsan yazmassın ki bende uyguluyorum sağol aydınlattığın için içim rahatladfı bee

öncelikle kimseyi germek gibi niyetim yok yazdıklarım sebebiyle ortam geriliyorsa herkesten özür dilerim bu da bu konuda yazdıgım son mesaj olacak zaten.hepimiz forumda olmaktan zevk alıyoruz ve birbirimizle konusmak istiyoruz ama ortada konu kalmıyo ve bi noktadan sonra geyiğe dönüyor. gecenlerde böyle geyik yapanlardan biri de bendim yazdığımız mesajların hepsi de silindi zaten. elbette sürekli geyik olmamalı ama bikaç kişi geyik yaptıysa onlara gerekli uyarı yapılır devam ederlerse buna uygun bir önlem alınır. siz susarak tepkinizi koymussunuz ya da simdi yazdıgınız msjlarda belirtiyorsunuz zaten kimsenin buna dediği bi sey yok. alıntı yaptıgınız msjımdaki eksik kısmı tekrar okursanız önce kendi msjımıza dikkat edelim diyorum kimse birbirini elestirmesin demiyorum. ve elbetteki herkes yorumlarla ilgili görüsünü belirtir, buraya yorum yazıyorsak karsıdan gelecek cvpları da hos karsılamak zorundayız zaten. kimse kimseye yaranma derdinde değil zaten herkes kendine göre yorumunu yapıyor sen yorum yapmamayı tercih ettiysen bu da senin bileceğin iş kimseye laf düsmez de.
bu bölüme bir daha bu sekilde bir yorum yazmak niyetinde değilim bölüm yorumları yapmaya devam etmek istiyorum umarım foruma bir zarar gelmez benim yüzümden.

tebessüm
19-06-07, 20:26
bencede,

konu başkalarını eleştirmek olunca varsınız ama kendiniz söz konusu olunca yoksunuz değilmi modun yaptığının doğruluğunu tartışmak yerine taraf olmayı suçlamayı tercih ediyorsunuz

sevgili matraka ben olayı anlamadım? yani bende masum masum yok tartışmayalım falan diyorum sorun ne anlamdım valla:) altada meltem ablmızn aramzda olamsından mutluluk duyduğmu söyledm..burda kim neyi eleştirdi anlayamadım? acaba banada konuyu açabilirmisin? eğer burda formun düzenini bozarsa ömde atabilrsin..şimdiden teşekkürler

cemotara
19-06-07, 20:29
bencede,

konu başkalarını eleştirmek olunca varsınız ama kendiniz söz konusu olunca yoksunuz değilmi modun yaptığının doğruluğunu tartışmak yerine taraf olmayı suçlamayı tercih ediyorsunuz

size acizane tavsiyem en kısa zamanda türkçeyi türkçeye çeviren bir sözlük almanızı tavsiye ediyorum

sevgili matraka hep yorumların alaylayıcı ve iğneliyiciydi genelde çoğunlukta hep geyik muhabbeti yapıyordun ozaman rahatsız olmuyordunda şimdi mi rahatsız oldun hemde fazlaca birşey yokken
Ayrıca şuanda sevgili Meltem hanıma yorumundan ötürü seni kınıyorum.Bence lütfen biraz büyüklerine saygılı ol
Bu yorumuna gerçekten anlamsız vede çirkin buldum

tebessüm
19-06-07, 20:31
arkdaşlar biyere kaybolmayın ben bir yemek yiyip gelceem:img-hyste yaa buarada olay gene filziemi dayandın mualla haklımı haksızmı konusu varsa haksız valla özelikle filizcileri yani bizi çileden çıkardı:) meltem ablamız haklı buluyorsa bende onunla bunu tartışabilirm:) amaan sizden bana zaman kalmamş zaten:img-hyste fmeltem abla bizim bu filizciler çok fanatik biz böyle bir cemiyet gibiyzzz:) nuh der peygamber demeyz:)

fatma-1721
19-06-07, 20:33
Sevgili Meltem hanim;biraz önce size forumda yazilan bir yaziyi okudum ve bu forumda yazan biri olarak kendimden utandim,tekrar tekrar kendi adima özür diliyorum,cok üzgünüm,:icon_sorr böyle bir tepkiyi kesinlikle haketmediniz.

Saygilarimla......

bego87
19-06-07, 20:34
Ooo bakiyorumda forum baya bi gerilmiş
Mualla sultanda bize katılmış:) Hoşgeldiniz sizde Meltem Hanım yorumlarınızı hep okumak isteriz...Ayrıca forumla ilgili olan bütün düşüncelerinize katılıyorum sakın yazmaktan vazgeçmeyin çünkü yazdıklarınız hiçte boş değil .Bazı mesajları bence dikkate almayın.Aramızda olmanız bizi çok mutlu ediyo lütfen sessiz kalmayın.

maison
19-06-07, 20:42
arkadaslar kisisel sorunlarinizi buraya tasimayin..rica ediyorum(-uz)
meltem hanim sizi burda görmek ne güzel..ben nedense sizin bastan filizi gelin olarak görmemenizi anliyorum..benim izlenimlerime göre mualla'nin filizle kisisel sorunu yoktu..(bkz yilmaz'in filizle intikam icin birlikte oldugunu ögrendiginde nasil kizdigni unuttunuzmu:icon_whis) fakat sizinde dediginiz gibi zengin olmasi varlikli olmasi mualla'yi tedirgin etti..oglunun yasam tarzina uyum saglayamayacagini düsündü..üstelik filiz elif'in görümcüesiydi..yilmaz'in filizi "gercekten" sevdigini anladiginda filizi zaten kabul etti..yoksa neden onunla birlikte gelinlik bakmaya gitsin..

ve son olarak asli'nin yilmazla evlenecegini ögrendiginde mualla cok sevindi..bunu anlamak okadarda zor degil..(aslinda siz (meltem hanim) herseyi anlatmissiniz) oglunun artik mutlu olmasini istedi..ve yilmaz'in asliyla mutlu olabilecegine inandi..yilmazda "yok anne biz sadece arkadasiz..ben hala filizi seviyorum" demediki mualla asli'ya sadece evlat gözüyle baksin..mualla yilmaz'in filizi unuttugunu sandi..

bego87
19-06-07, 20:52
Bu söyleyerek forumu hepten gerdin . Lütfen bu cümleyi mesajından çıkar bende yaptığım alıntıyı sileyim ;)

niye kimse kimsenin düşüncesini kabul etmek zorunda değil .Eğer düşünce sana uymazsa tartışırsın baktın olmuyo dikkate almazsın cevap vermezsin.Sürekli aynı şeyi tartışmanın ne gibi bi anlamı var ki?. Bunu ben kötü anlamda söylemedim .O yüzdende yazdığımı silmeme gerek yok.Ayrıca uzaycım bazı mesajlar varki gerçekten dikkate alınmayacak tarzda..

Fatmacım sana tamemen katılıyorum bende Meltem Hanıma yazılan yazıyı okudum ve çok utandım .Böyle bi yazıyı ve böyle bi uslübü asla haketmiyosunuz .Böyle bi yazıya şahit olduğunuz için kendi adıma özür dilerim.. İşte bu tip mesajlar dikkate alınmamalı .İnsanların biraz saygılı olmayı öğrenmesi gerekiyo.

sinem*
19-06-07, 21:04
Forum ne kadar renklenmiş :) hepsini okuyamadım ama yeni üyemizin geldiğini gördüm :) Sevgili MELTEMS ..ben daha önce demiş miydim mualla hanım dizide en çok sevdiğim karakter :img-hyste :img-hyste şaka tabi :)

Fragman yarın çıkacak gibi,neyse nasıl olsa dizinin nasıl ilerleyeceğini az çok biliyoruz..Cem bebeği kaçırır,cem yeniden kurtulur,son bölümde cem çıkar tam öldürecekken 40 bölüm sırtı yere gelmeyen adam pufff olur :img-hyste :img-hyste

ihlamurdelisi
19-06-07, 21:32
sinem yorumuna çok güldüm....40 bölümdür sırtı yere gelmeyen adam bir bölümde pufff...valla haklısın...evet bugün ıhlamurlar altında oyuncumuz forumumuzdaydı...çok hareketliydi valla zor okuyordum :D ama şuan çok sakin

yesimcan
19-06-07, 21:36
sinem yorumuna çok güldüm....40 bölümdür sırtı yere gelmeyen adam bir bölümde pufff...valla haklısın...evet bugün ıhlamurlar altında oyuncumuz forumumuzdaydı...çok hareketliydi valla zor okuyordum :D ama şuan çok sakin

evet vallahii bugün cok sevindim ya meltem hanimin aramazda olusu cok güzel:img-yes:
bazi cirkin yorumlarr yüzünden herkesin tadi kaciyoo ben kendi adima cok ama cok özürdiliyorum kendisinden:img-yes: ve ilerdede bizlerlen güzel yorumlarini paylasmasini rica ediyorum:)

eyschann
19-06-07, 21:45
arkadaşlar merhaba yaa bende bu gün meltem hanımın girmesine çok sevindim ama bazı yorumlardan dolayı kırılmış olabilir kendi adıma özür diliyorum meltem hanım yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen sizi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz biz sizi gerçekten çokkk seviyoruzzzzz:img-wink:

evt ya meltem hanimin kirildimi bilmem ama olan benim soruya oldu resmen güme gitti sorum ya...
katiliyorum aynen hepimiz onu cok sevivoruz özellikle ben:img-hyste

lawinia
19-06-07, 21:55
konuyu değiştirelim de yeni mesajlar artsın:img-wink: malum cem bebişi kacıracak sonra filiz de ortadan kaybolacak, ömer de yılmazla beraber onları bulmaya calısır. peki bu arada ferideyi nasıl affedecek sizce yani tamamen ferideye olan sevgisinin sonucu mu olur bu yoksa yılmazla konusması belki ferideyle bi kere daha konusması mı etkili olur? peki sizce nasıl olmalı?

yelda92
19-06-07, 21:57
IHLAMURLAR ALTINDA

79. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Yılmaz, Cem’in , atölyedeki yangını, hedef şaşırtmak için çıkardığını anlar. Cem’in asıl niyeti bebeği kaçırmaktır.

Yılmaz, Filiz ve bebeği korumak için yanlarına koştuğunda, perişan haldeki Filiz’i bulur.

Başlarına gelen felaketten Yılmaz’ı sorumlu tutan Filiz, ona hem bugünün hem de geçmişin hesabını sorar.Yılmaz kendini affettirmek için her yolu deneyecektir.

Cem, elindeki kozu kullanarak Filiz’i kendisiyle buluşmaya mecbur bırakır. Filiz’in ortadan kaybolması ile Yılmaz iyice yıkılır.

Ömer’le yolları ayrılan Feride, eski hayatına dönmeye karar verir. Ama çok geçmeden oraya da ait olmadığını anlar. Ömer’den, beklediği ümit ışığını alamayan Feride, kendine yeni bir hayat kurmaya karar verir.

Yılmaz, uzun süren bir çabanın ardından Filiz’i bulur. Ancak hasta ruhunun esiri olan Cem’in onları rahat bırakmaya niyeti yoktur

ya inanmıyorum ya ben bütün hafta ıhlamurlar altındanın ilerki bölümlerini hayal eden bir üyeyim size saçma gelebilir ama öyleyim ve ister inanın ister inanmayın bu özette yazan tüm şeyleri bazıları hariç düşünmüştüm hatta kafamda tasarlayıp hayalini bile görmüştüm

İşte Hayalim

öncelikle bildiğiniz gibi yılmaz ve ömer en son eve koşmaktadırlar ve o sıradada cem bebeği çoktan kaçırmıştır filiz perişan haldedir yılmazla ömer filizi yerde perişan halde bulur sonra filiz sinir krizleri geçirir yılmaz pişmanlıktan yerin dibindedir filiz yılmaza -yılmaz sana demiştim cemi çok iyi tanıyorum kapıya 100 bin polis bile koysan o sinsi bir yılan gibi içeri girebilir sana demiştim yılmaz gözümü kaparsam birdaha açtıımda bebeğimi göremem peki sen bana ne dedin sen uyu filiz başından bir saniye bile ayrılmıycam dedin sana güvendim sana oğlumuzu emanet ettim peki sen naptın sen naptınnnnnnnnn - sonra filiz yine sinir krizleri geçirir ve yılmazın evinde gider müjgan hanımların evine yılmaz onu engelleyemez (bu hayalim özete beznziomuş)

(fakat şimdiki tam benzemiyo)
sonra filiz düşünür ve cemi kendinden bile daha çok tanıdğını onun her hareketini çözdüğünü ve kendisinin cemin en büyük zaafı olduğunu düşünür ve karar verir artık cem filizle değil filiz cemle oynıycaktır ve filiz giyer üstüne siyahları çeker gözlüğü:)biraz saçma oldu ama hayal işte sonra abasının evine gider eski tekiner malikanesine ve babasının silahını alır içine çelik yelek giyer ve cemi bulmaya gider ve yerini bulur ceme - cem yılmazdan ayrıldım artık onu sevmiyorum çünkü o bana güvenmiyor ve artık bende ona ilk önce ona seni gördüğümü söyledim hemde 3 kez inanmadı ve sen nerdeyse bizi öldürcektin daha sonra sen hapisten kaçtın bana söyelemdi yalan söyledi ona gözlerimi kaparsam bir daha açtıımda bebeğimizi göremem dedeim oda bana güven uyu sen ben bir saniye bile yanınızdan ayrılmıycam dedi ama orda yoktu sen Can ımı kaçırdın söylesene cem ben hayatta kimseye güvenemiyceksem niye yaşıyorumki artık senden başka güvenebilceğim kimse kalmadı gel birlikte ölelim cem fakat oğluma kıyma onu bırak

sonra bir uçuruma giderler filiz ceme önce beni sonra kendindi vur der cem önce filzi vurur sonra kendini biz öldüler diye tv başında heyecandan ölürken
79.bölüm biter

finalde ise filiz kalkar ve çelik yeleğini çıkarır oğlunu alır cemde öldüğüyle kalır sonra filiz bebeğide alır müjgan hanımlara gelir yılmaz çok pişmandır filizde inatçı yılmaz af diler filiz kabul etmez sonra eski defterlerin açıldığı şöyle bol gürültülü bir kavga çıkar herşey su üstüne çıkar tüm sırlar tüm yalanlar tüm yanlış anlamalar ve sonra kavga sonunda barışırlar ve final sahnesindede süper bir düğün görürüz şöyle en hasından bir mahalle düğünü filizle yılmaz dağmatlık ve gelinlikli ve mutlu son ha belki onların 4-5 yıl sonrasını gösterirler aman mutlu son işte

neyse şimdi siz söyleyin özetle benzeyen yanları varmı 78.bölümün sonundan beridir kurduğum hayalin???

sudemnaz
19-06-07, 21:59
foruma yakışmayan mesajları okuyunca moralim çok bozuldu...
Meltem hanım incelik gösterip forumumuza gelmiş yorum yapmış ne kadar güzel...
tartışılan,konuşulan konular incir çekirdeğini doldurmayacak birbirimizi kırmaya yönelik sözlerdir...
Lütfen arkadaşlar kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama birbirimize saygı duymalıyız,size ters gelen bir şey varsa yorum yapmazsınız olur biter...
dizide son iki haftamız bugün yaşanan bütün olumsuzlukları unutalım;)

Meltem hanım lütfen değerli yorumlarınızı bizden esirgemeyin...
saygılar...

feride-ömer
19-06-07, 22:10
konuyu değiştirelim de yeni mesajlar artsın:img-wink: malum cem bebişi kacıracak sonra filiz de ortadan kaybolacak, ömer de yılmazla beraber onları bulmaya calısır. peki bu arada ferideyi nasıl affedecek sizce yani tamamen ferideye olan sevgisinin sonucu mu olur bu yoksa yılmazla konusması belki ferideyle bi kere daha konusması mı etkili olur? peki sizce nasıl olmalı?

bencede bu konuyu değiştirelim bence yılmazla konuşması iyi olur ve birkere daha ferideyle konuşmayı kabul edecek heralde eğer affedecekse konuşur ama affeder yaa bence affetsin yani dizinin son bölümlerinde herkesi mutlu görmek istiyorum:img-wink:

sudemnaz
19-06-07, 22:18
of ya fragman nerde kaldı bekle bekle.bi umuttur die kanalı açtım izliyorum
bence sabah verirler yani inş. verirlerbu merak adamı yer bitirir...
neler olacağına dair bir şeyler görmek bizi cumaya kadar götürür:D
mutlu bir sonun hayalini kurduk inş. öyle olur filiz yılmaz aşkı efsane olur...

feride-ömer
19-06-07, 22:23

evet arkadaşım neler olacağına dair birşey görmek için bizi cumaya kadar bekleticeklerkatılıyorum sana umarım hayalini kurduğumuz mutlu son olur ve filiz yılmaz aşkı efsane olur ama bitmesini hiç istemiyorum yine kötü oldum offff ne olucak bizim sonumuz:sad53: :icon_sorr

yelda92
19-06-07, 22:27

valla ben perşembe akşamından önce tvde rastlamıyorum o yüzden çarşamba günü bilgisayar başına geçtiimde ilk işim fragmanı youtube tan izlemek ama evet fragmanı bekleye bekleye cuma gelsin diye düşüne düşüne cumayı buluyorum

bu arada az önce uzun bir mesaj yazdım kimse alıntı yapıpta cevap yazmadı:(

tövbekar
19-06-07, 22:33
arkadaslar sete gitmişti sette cem olmadiğina göre cem finalde yok acaba cem bu bölümün sonunda ehhh sonunda nakavtmı oluyor bu arada matraka kardesimizi garipmi buldunuz herkes ona saldırıyor.daha düne kadar herkes matraka matraka diye tuttururdu.

UGA
19-06-07, 22:42

meltem abla siz takmayın böyle şeyleri lütfen,hayatta herkesin hiçbizaman aynı anda istediği olamaz.kimileri filize hayran olur yılmaza onu yakıştırır,kimileride aslıyı beğenir.herkesin düşüncesi ve istekleri farklıdır.tamamen tercih meselesi.sonuçta izlediğimizden her nekadar gerçekmiş gibi etkilensekte bu bi dizi.
kafaya takıpta moralini bozacak şeyler değil.
AMA HAKİKATEN ÇOK SÜPER 10NUMARA Bİ DİZİ.BEN HİÇ Bİ DİZİYE BUKADAR KAPTIRMADIM KENDİMİ.ÇOK SEVİYORUM VE BİTİCEK OLDUĞU İÇİNDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM.AYRICA BENDE BURDAKİ ÇOĞU KİŞİ GİBİ YILMAZ VE FİLİZ TARAFTARIYIM:img-yes:
özellikle bülent abi,tuba,ömer ve de siz olmak üzere ıhlamurlar kadrosundaki herkesi çok seviyorum

yesimcan
19-06-07, 22:43
benim tek dilegim final bölümünde bol bol romantik filiz&yilmaz sahnelerinin olmasii...
79.bölüm zaten cemlen ugrasirlar filiz hesap sorar kirizler gecirir cok hakli kiz yaa onun o anki ruh halini düsünemiyorum bile..
senaristleri kutlamak lazim finale bir kala bile enrikalarlan cemlen ugrasiyoruzz bir kac filiz&yilmaz sahneleri koysaöar olmazmiydii yok efendim reytiingler düsermiss inanamiyorum yaa finale 1 kala bilee cemi izliyoruzz kurtulamadik gitti bu adamdann...

bidee su cok sacma geliyo simdiye kadar okadar sey yaptii herkesin hayatini maf etti yakalanmadii en sonunda yakalandi yine kactii simdi nasil oluyoda acab 1 bölümde cemi yakalicaklarr?? buzamana kadar nerdelerdii???

SBR
19-06-07, 22:47
sbr sizlere iyi bir gece diliyor efem fragman gelmedi herhalde ben sabah izlerim artık ben bu geyik muabbeti işine acayip sıkıldım yaww ...:img-wink: bune dir arkadaş ...çok uzadı bu konu yaww ..hep bir eksende yorum yazmamız beklenmemeli diye düşünüyorum neyse efem forumun nabzını atmış oldum böylece:good: :happy0064

feride-ömer
19-06-07, 22:48
valla ben perşembe akşamından önce tvde rastlamıyorum o yüzden çarşamba günü bilgisayar başına geçtiimde ilk işim fragmanı youtube tan izlemek ama evet fragmanı bekleye bekleye cuma gelsin diye düşüne düşüne cumayı buluyorum

bu arada az önce uzun bir mesaj yazdım kimse alıntı yapıpta cevap yazmadı:(

canım arkadaşım haklısın cumayı buluyoruz bekleye bekleye aa hiç olurmu çok güzel yazmışsın okudum ellerine sağlık tam benim düşündüklerim hayalini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim tekrar ellerine sağlık canım:img-wink:

feride-ömer
19-06-07, 22:52
sbr sizlere iyi bir gece diliyor efem fragman gelmedi herhalde ben sabah izlerim artık ben bu geyik muabbeti işine acayip sıkıldım yaww ...:img-wink: bune dir arkadaş ...çok uzadı bu konu yaww ..hep bir eksende yorum yazmamız beklenmemeli diye düşünüyorum neyse efem forumun nabzını atmış oldum böylece:good: :happy0064

evet forumun neşe kaynağı arkadaşımız geldi hoşgeldin sbrcım gözümüz yollarda kaldı:img-hyste :happy0064 bende sıkıldım dizi sona yaklaştıkça konuşacak konu kalmadı ama yinede forumu hareketlendirmeye çaba gösterim arkadaşlar evet ben birazdan sorularımla geliyorum bizden ayrılmayın :img-hyste :img-hyste

SBR
19-06-07, 22:55
evet forumun neşe kaynağı arkadaşımız geldi hoşgeldin sbrcım gözümüz yollarda kaldı:img-hyste :happy0064 bende sıkıldım dizi sona yaklaştıkça konuşacak konu kalmadı ama yinede forumu hareketlendirmeye çaba gösterim arkadaşlar evet ben birazdan sorularımla geliyorum bizden ayrılmayın :img-hyste :img-hyste

hoşbulduk sevgili arkadaşım hadi gözün aydın tuba hanım antakya ya geliyormuş çok sevindim senin adına sen sor soruları bende onları cevaplayayım bari:happy0064 merakla bekliyorum:happy0064

fragman bu gün gelmez herhalde ne yapalım bekliyecez elimiz mahkum :img-wink:

medsul
19-06-07, 23:01
offff inanmiyorum bilgisayarim tamda MELTEM hanım geldiğinde bozuldu:icon_sorr
iki gündür forma giremiyorum:icon_sorr okunacak bir sürü sayfa var:img-grin2
kendilerini aramızda görmekten cok sevindim:happy0064 :img-grin2
inşallah artık hep yorumlariyla şereflendirir formumuzu:happy0064 :img-grin2 bende kendisiyle konuşmayı cok isterim:img-yes:
yorumlarini bizden mahrum bırakmasın :happy0064

feride-ömer
19-06-07, 23:02
hoşbulduk sevgili arkadaşım hadi gözün aydın tuba hanım antakya ya geliyormuş çok sevindim senin adına sen sor soruları bende onları cevaplayayım bari:happy0064 merakla bekliyorum:happy0064

fragman bu gün gelmez herhalde ne yapalım bekliyecez elimiz mahkum :img-wink:

evet çok mutlu oldum artık sette bir dakika bile ayrılmam :img-hyste diyorum yaa orda çadır kurmayı düşünüyorum:img-hyste evet sorularım geliyor ama az olucak heralde dizi bitiyor yaa artık soracak çok soru kalmadı benim niyetim zaten forumu hareketlendirmek ve sizi eğlendirmek sıkılıyoruz yaa ondan evet bu gün fragman gelmiycek sanırım bekliycez artık iyi yorumlar sana yeni bir imza yazacağın zaman haberim olsun:img-wink:

SBR
19-06-07, 23:05
evet çok mutlu oldum artık sette bir dakika bile ayrılmam :img-hyste diyorum yaa orda çadır kurmayı düşünüyorum:img-hyste evet sorularım geliyor ama az olucak heralde dizi bitiyor yaa artık soracak çok soru kalmadı benim niyetim zaten forumu hareketlendirmek ve sizi eğlendirmek sıkılıyoruz yaa ondan evet bu gün fragman gelmiycek sanırım bekliycez artık iyi yorumlar sana yeni bir imza yazacağın zaman haberim olsun:img-wink:

vallaha bir tane imza kafamda var gibi feride -ömerle ilgili onu ekliyecem yakında ...:img-wink: şuandaki imza eskidi artık yeni bir şeyler yazmak lazım değil mi ama??:happy0064 aman kısa olsun canım ne olacak doğru amaç biraz eğlenmek zaten:good: :happy0064

feride-ömer
19-06-07, 23:19
arkadaşlar sorularım bunlar umarım eğlenirsiniz

1-filiz cem bebeği almaya çalışırken uyanıcakmı eğr uyanırsa nasıl bir tepki verir
2-özette yılmaz filizi bulduğunda perişan halde olduğunu yazıyordu şizce naıl bir haldedir filiz
3-ömer ferideyi nasıl affedicek yada affedicekmi
4-cem bebeği nereye götürecek
5-aslı bebeğin kaçırıldığını duyunca ne tepki vericek
6-feride gittiği mekandan neden dönücek
7-aynalı aysel birbirlerine açılıcaklarmı ve nasıl bir sonuca bağlanıcak
8-nalan kerem birleşirmi yoksa nalan alpemi gidicek kerem bu olanları duyunca alpe ne yapacak
9-filizimiz yılmaza nasıl tepki vericek yada nasıl bir işkence planı uygulayacak
10-filiz cemle nasıl konuşucak cem onu nereye davet edicek yılmaz filizi nerde bulucak ve tosuncuğumuza birşey olucakmı
11-mualla sultan torunun kaçırıldığını duyunca ne yapacak
12-handanın kimle evlenmesini isterdiniz(ben cevap vermek istiyorum tabiki SBR LA sbrcım bu soru senin içindi):img-hyste
13- cem pisikosu filizi görünce ne yapıcak cem bu bölümde ölücekmi ayrıca filzi bebeğine kavuşucakmı ayrıca yılmazı affedicekmi

arkadaşlar umarım güzel olmuştur eğlenmenizi istedim sadece iyi yorumlar şimdiden teşekkürler :img-wink:

lawinia
19-06-07, 23:37
1-filiz cem bebeği almaya çalışırken uyanıcakmı eğr uyanırsa nasıl bir tepki verir
uyanmaz herhalde uyanırsa parcalar zaten:img-hyste cemi cem de bebeği kacıramaz
2-özette yılmaz filizi bulduğunda perişan halde olduğunu yazıyordu şizce naıl bir haldedir filiz
filiz perşandır ama yılmazı görünce de dayanamaz üstüne atlar herhalde sonrası malum:dito
affedecek tabi ki... yılmazla filizle konusur zaten simdiden özlemeye baslamıstı artık dayanamaz bu kadar baskıya
götürecegi yer konusunda problem yasayacagını sanmam o bulur söyle güzel bi ev
ben bir kere kurtardım siz değerini bilmiyosunuz size bu müstehak diyebilir
bu bölümün sonunda kısa devre yaptı ondan gitti oaralar aklı basına gelince oraya ait olmadıgını anlayacak ve dönecek
lütfen hemen acıklasın da bi de bu asıklarla ugrasmayalım, zaten ilk görüste asık oldu ikisi de tabiki evlenecekler hemen de cocukları olur yasları geldi de geciyo
8-nalan kerem birleşirmi yoksa nalan alpemi gidicek kerem bu olanları duyunca alpe ne yapacak
nalan kerem yalan söyledi diye ondan ayrılıp bi daha da yüzüne bakmıyosa alpe de aynısını yapmalı. nalanın öfkesi gecince keremle barısır bu mektup isini de kerem hiç öğrenemez
9-filizimiz yılmaza nasıl tepki vericek yada nasıl bir işkence planı uygulayacak
valla ne yapsa olur yılmaz bu sefer haketti filizin yapacaklarını
10-filiz cemle nasıl konuşucak cem onu nereye davet edicek yılmaz filizi nerde bulucak ve tosuncuğumuza birşey olucakmı
öncelikle tosuncuga hiçbir şey olmaz ne de olsa cem onu oğlu olarak görüyor. cem filizi cepten arar bebeği kaçırdığı yere çağırır ve oralarda bi görgü sahidi olur ya da süt anne polise haber verir ve yılmaz da burda onları bulur.
o da yılmazı paralayabilir valla hiç sasırmam
12-handanın kimle evlenmesini isterdiniz(ben cevap vermek istiyorum tabiki SBR LA sbrcım bu soru senin içindi):img-hyste
simdi ne kadar melek olsa da aslında ona en cok cem uyar ama tabi SBR da olabilir neden olmasın?
13- cem pisikosu filizi görünce ne yapıcak cem bu bölümde ölücekmi ayrıca filzi bebeğine kavuşucakmı ayrıca yılmazı affedicekmi
filiz bebeği görünce yılmazı da affeder herhalde. cem de filizi görünce meleğim demeye baslar yine.:img-hyste cem bu bölüm değil de 80in basında ölür bölümün sonu onu yakalamak üzereyken olur.
ellerine sağlık sorular çok güzel olmuş...

sysdll
19-06-07, 23:38
iyi gecler forum milleti arkadaşları...bakıyorum ben yokken kaçırmışsınız Meltem Hanım'ı...helal olsun bize...:D kim dayanır ki...sbr ben de buradayım...arkadaşlar yine sorularını yazmıi cevap bekliyorlar...eee bunlara cevap vermek lazım değil mi...:D

sinem*
19-06-07, 23:53

uyanmaz herhalde,uyanırsa şurda iki bölüm kaldı gene mi sen dese çok iyi olur :)

sorunun içinde cevap var :) ama cevap veriyorum perişan bir halde

bir olay olur öyle affeder mesela feridenin patronu musallat olur ferideyi kurtarırken barışırlar.

süt annesine

bilemicem :) ama ben bir şey beklemiyorum

çünkü gittiği mekan,doğru bir mekan değil:img-hyste

açılırlar evlenirler

bence alp'le olmalı ..ama kereme gider.

9-filizimiz yılmaza nasıl tepki vericek ya da nasıl bir işkence planı uygulayacak

filiz yılmaza hesap soracak..İşkence yapmaz ama yılmaza bu bile işkence olacak oğlu yok,filiz perişan halde,sonra filizde ortalarda yok..yılmaz zaten işkence çekiyor olacak

bunları ben bilsem :) filiz cemle kızgın bir şekilde konuşur,sanırım tepeye davet eder,yılmaz filizi sokakta bulabilir,tosun paşaya bir şey olmayacak

çok üzülecektir.

12-handanın kimle evlenmesini isterdiniz

hayri beyle..

heyecanlanacak :) aşık çünkü..Cem son bölüm anca ölür...filizde bebeğine kavuşur..

teşekkürler sorular için

feride-ömer
19-06-07, 23:56
vallaha güzel sorulardı zorlandım ne yalan söyliyeyim:good: :happy0064

sbrcım o kadar zormuydu yoksa çalışmadığınız yerdenmi çıktı sorular:img-hyste tüh bu kdar zor sormak istemezdim ama sağlık olsun çoğunu cevaplamışsın iyi ayrıca 12. soruya kaçmak cevap vermişsin kaçmadı değil yani neyse bu seferlik böyle olsun yaa şu imzanı yazsana merak ettim:img-wink:

Tugce_aysegul.
19-06-07, 23:58
umarım süper bir bölüm olur.son iki bölüm, biteceği için üzülüyorum,cuma günlerim ıhlamurlar altındaya aitti.şimdi çok boşluğa düşücem.umarım hepimizin beklentilerini karşılayan bir son olur.

SELİN ASLAN sana katılıyorum.napıcaz cuma günleri yaaa...hem bu dizi bitmek zorundamı:sad53: :sad53: keşke devam etse...:sad53: ama diğer yandan son bölümlerin burda çekileceği için çooooooooooo........k mutluyum...:happy0064 :happy0064 son olarak üzmeyin kendinizi bu kadar:good: :good:

feride-ömer
20-06-07, 00:00
SELİN ASLAN sana katılıyorum.napıcaz cuma günleri yaaa...hem bu dizi bitmek zorundamı:sad53: :sad53: keşke devam etse...:sad53: ama diğer yandan son bölümlerin burda çekileceği için çooooooooooo........k mutluyum...:happy0064 :happy0064 son olarak üzmeyin kendinizi bu kadar:good: :good:

arkadaşım son bölümleri burda çekilmiyor ki yeni dizisi burda çekiliyor tubanın ayrıca bitmesine bende üzülüyorum:sad53: :icon_sorr

UGA
20-06-07, 00:04
bulentinal.org da okudum:bülent inal ve tuba büyüküstünün yeni projeleri varmış ve yine beraber olcaklarrmış.eğer bu haber doğruysaki inşallah doğrudur ozaman cuma gününe bu yeni projeyi koysunlar.

SBR
20-06-07, 00:05
hemen cevap yazayım efem

1. bence uyanmıyacak filiz büyük bir çaresizlik içinde olacak
2. bence filiz elinde oklava bekliyordur :img-hyste yılmazın işi çok zor vallaha:happy0064
3. maalesef affedecek bu konuda bir tahmin yürütemiyorum maalesef
4. cem bebeği süt annesine götürecek yeni bir hayat kuraca oğluylan:img-hyste
5. beceriksizler diyecek bir çocuğa sahip çıkamadınız bende süpergirl değilim diyecek:img-hyste
6. aklı başına gelecek herhalde zaten pek sağlıklı kafayla alınmış bir karak değildi:good:
7. ben bir evlilik görüyorum efem sonunda 3 lü bir düğün yakın gibi
8. tabii kide nalan-kerem olacak alp mektubu vermiyerek o şansını kaybeti bence:good:
9. bence japon dövüş sanatlarını kullanacak olmadı osmanlı tokatını kullanır:happy0064
10. bebeğe bir şey olmıyacak tabii kide senaryo tarafındab bebeğin dokunulmazlığı var:img-hyste
11.kesin bayılır ve hastaneye kaldırırız ..her bölüm hastenedeyiz bu bölüm gitmezsek olmaz değil mi ama??:img-hyste
12. geldik en zor soruya:img-hyste vallaha handanı kapıcı bir arkadaş vardı neydi adı onunla evlendirin takdir sizin tabi kide:happy0064

valla güzel sorulardı zorlandım ne yalan söyliyeyim:happy0064

SBR
20-06-07, 00:08
sbrcım o kadar zormuydu yoksa çalışmadığınız yerdenmi çıktı sorular:img-hyste tüh bu kdar zor sormak istemezdim ama sağlık olsun çoğunu cevaplamışsın iyi ayrıca 12. soruya kaçmak cevap vermişsin kaçmadı değil yani neyse bu seferlik böyle olsun yaa şu imzanı yazsana merak ettim:img-wink:

yo yahu zor değil dide efem şimdi şöyle oluyor:img-help: :img-hyste neyse ne kıvranacam zordu hakkaten:happy0064 :happy0064 yine cevap verdim eskisi güzel olmamıştı imzayı yarına bırakıyorum :img-wink: sen beğenmezsin kesin ama ne yapalım :happy0064

bu arada fragman gelmedi mi yaw gören veya duyan yokmu yahu :happy0064 :img-wink:

feride-ömer
20-06-07, 00:12
yo yahu zor değil dide efem şimdi şöyle oluyor:img-help: :img-hyste neyse ne kıvranacam zordu hakkaten:happy0064 :happy0064 yine cevap verdim eskisi güzel olmamıştı imzayı yarına bırakıyorum :img-wink: sen beğenmezsin kesin ama ne yapalım :happy0064

bu arada fragman gelmedi mi yaw gören veya duyan yokmu yahu :happy0064 :img-wink:

yaa öyledeme arkadaşım bakıyım belki beğenirim imzayı hem neden bilmeden yazıyorsunki sen imzayı yaz ben bakmak istiyorum belki ben kullanırım ayrıca sorular zorsa yarın daha kolayını yapıyım iyi yorumlar:img-wink:

SBR
20-06-07, 00:16
yaa öyledeme arkadaşım bakıyım belki beğenirim imzayı hem neden bilmeden yazıyorsunki sen imzayı yaz ben bakmak istiyorum belki ben kullanırım ayrıca sorular zorsa yarın daha kolayını yapıyım iyi yorumlar:img-wink:

yok yahu zor dedimse güzel anlamında beğendim yane bu kısa zamanda süper hazırlamışsın imzayı yarın yazsam daha iyi olur fömerciler kızabilir ama olsun hem tam kafamda hazır değil o yüzden yazmıyorum ömeri eleştiren bir imza olacak o yüzden beğenmezsin dedim ..:happy0064

bu bölüm herkes gibi en çok ölümün başında filizin yılmaza ne yapacağını daha doğrusu ne söyliyeceğini merak ediyorum bekleyip görelim:good:

yaw sysdll de ben burdayım dedi ortadan kayboldu yahu:img-help: :img-help: :good:

Tugce_aysegul.
20-06-07, 00:16
yaw feride-ömer bu ne zor sorular ya...:img-wink: .insan kolay sorar biraz...sen öğretmen olma.:icon_whis :img-wink: zavallı öğrencilerin.hepsi sınıfta kalır.:img-wink: :img-hyste
şaka şaka:good: :img-hyste senden harika bi öğretmen olur:img-yes: :img-wink:

NOT:zavallı öğrencilerin.:img-hyste
NOT2:kendimi yazılıda sandım valla:img-hyste

BERNA
20-06-07, 02:21
Dun ozet yuzunden foruma bomba dustu derken asil bomba bugun dusmus ;) Meltem Hanim'a hosgeldiniz diyorum ve tekrar sessizlige donmemesini diliyorum.

Eger sessizlikte kalmayi da seciyorsaniz da; sizin bir bolum icinde ayni karaktere hem cok kizip (Asli konusunda oglundan fazla hevesli olmasi) sonra da 'ogluum ben de anneyim' dediginde gozlerimin dolmasina neden olacak kadar iyi bir oyuncu oldugunu dusundugumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Iki farkli yorumuzdan iki farkli cumleniz aslinda forumda yazilan bu kadar mesaji da ozetlemis: 'Yazanlar oyle uygun gormus' ve de 'Ben Meltem'im Mualla degilim ki o kendi derdine yansin'
Ustune ekleyecek birsey bulamadim.

Tabi bu arada kisisel seyir zevkim icin Omer ve Feride'nin barisacak olmasina sevindim, tahmin ediyordum ama duymak yine de hosuma gitti :icon_whis

SBR
20-06-07, 07:23
günaydınlar efem gördüğüm kadarıyla fragman daha gelmemiş bu hafta son 2 haftaya göre biraz geçikti...zaten bir fragman yetiyor tüm bölüme değil mi ama:happy0064 :happy0064 bekleyip görelim efem ...

şuanda sbr olarak forumu ele geçirmiş durumdayım:img-hyste :img-hyste :happy0064 filiz-yılmaz hatta feride-ömer i asmak için ne kadar iyi bir fırsat savunacak kimsede yok:happy0064

arzuinan
20-06-07, 08:05
GÜNAYDIN :happy0064

Fragman gece gelmiştir diye düşünmüştüm ama sabaha kalmış anlaşılan tabi onun içinde inşallah diyorum. Normalde 08,30 gibi veriliyordu eğer yayınlanmayıp gün içine kalırsa tv başında delirdiğimizin resmidir. Hoş ben işte olduğum için pc başında delireceğim ama olsun. :img-hyste

EvaLongoria
20-06-07, 09:03
Herkese günaydın...

Dün Meltem Hanımı epey çileden çıkarmışız arkadaşlar :) Umarız yazmaktan vazgeçmez.

Fragman bende gelir diye bekliyordum ama Meltem Hanım bununda açıklamasını yapmış dublajdan ötürü gecikme olmuş.

Bugün en geç gece çıkar diye düşünüyorum bende..

filizim+y
20-06-07, 09:13
herkese günaydınlar,

her zaman ki gibi güzel bir forum günlüğü diliyorum ve fragmanı bekliyorum gözlerim yollarda gelir fazla bekletmeden sanırım gerçi az çok tahminim ve bildiklerim var:)

dün müsait olamadığım için yorumları ancak bitirebildim ve amacım yeniden bir şeyleri açıp da yeniden gerginlik yaratmak değil sadece forum sakini ve özellikle de aktif bir üyesi olduğum için düşüncelerimi yazıp kapatacağım kendi adıma bu konuyu son msjımdır bu konu ile ilgili olarak,

bilmiyorum kaç kez yazdım ama ben bu foruma uzun zaman okuyucu olarak katıldım sonra burada yaşanan dostluk, arkadaşlık, saygı ve hoşgörü sayesinde de yazmaya karar verdim ki böyle forum falan hiç anlam veremediğim şeylerdi, elbette herşeyin süt liman olması yalnış olur arada kırgınlıklar, kızgınlıklar ve tartışmalar olacak olmazsa olmaz ama bu forumun özelliği en yüksek tansiyonda bile karşılıklı anlayışla yeniden bir araya gelebilmiştir üyeler, amacımız hem dizi hem de dizi ışığında görüşlerimizi aktarmak değil mi zaten geyik muhabbetine gelince arada olsun cnm o kadar kusur kadı kızında da bulunur, şunun şurasında ne kadar kaldi ki hepimiz bir yaprak misali savrulacağız gelin son zamanlarımızı bize yakışır şekilde noktalayalım ben bu forum sayesinde unutamayacağım güzellikler yaşadım, arkadaşlıklar kurdum hayatım boyunca devam edecek hemde bunun oluşmasına katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler, burada ve sizlerle birlikte olmaktan dolayı pişmanlık değil onur duyuyorum iyiki de tanımış sizleri ve birlikte güzel paylaşımlarda bulunmuşuz hepinize sonsuz sevgiler

Sevgili Hasanımın mod olarak yaptığı herşeye birebir şahit olan birisi olarak onun bu foruma çok önem verdiğinin bilincindeyim, buradaki arkadaşlığı, saygıyı sağlamak için az uğraş vermemiştir kendileri benim ve birçok arkadaşımında yazma kararı almamız da onun oluşturmuş olduğu bu güzel ortamın etkisi yadsınanaz bana göre öyle kim ne derse desin Hasan kendisine verilen görevi layıkı ile yerine getiriyor nerede ne söyleyeceğini ve nasıl uyaracağını da, insanları memnun etmek zordur ama şu ana kadar Hasan kimseye karşı bir haksızlık etmemiştir, benimde yeri geldi Hasanımla çatıştığım anlar oldu ama radaki saygı ve arkadaşlıkla biz birbirimizi hoş görebildik zaten forumda bu havanın oluşması da onun gayretleri değil mi bunları nasıl görmezden gelebiliriz pekala diğer forumlar gibi geyiğin en alasını hatta yalnış cümleler kuran bir forumda olabilirdik ama çok şükür Hasan gibi bir moda sahibiz, dünden beri yazılanları okudum ve Hasanımın sevinci kursağında bırakılmış mutluluğuna gölge düşürülmüş ne setle ilgili ne de kendisine yapılan yorumlarla ilgili tek kelam etmemiş sanırım kırıldı ama Hasanım bir ya da birkaç kişi için tüm forumu cezalandırmamanı rica ediyorum senden yorumlarını bekliyorum eksik birşeyler var lütfen arkadaşım.

nisailayda
20-06-07, 09:21
[QUOTE=fatma-1721;3770554]Sevgili Meltem hanim;biraz önce size forumda yazilan bir yaziyi okudum ve bu forumda yazan biri olarak kendimden utandim,tekrar tekrar kendi adima özür diliyorum,cok üzgünüm,:icon_sorr böyle bir tepkiyi kesinlikle haketmediniz.

Saygilarimla......[/QUO

İnanın bende çok utandım dün akşam neler olmuş diye geçmişe bakarken o hoş olmayan mesajları gördüm.
Hepimiz burada bu diziyi sevdiğimiz ve ortak şeyleri paylaştığımıziçin buradayız.
Daha öncedende tartışılmıştı ancak dizi ile gerçek hayat karıştırılıyor malesef.
Yazılarından anladığım kadarıyla bir büyük ve sanatçıyla nasıl konuşulması gerektiğini bilemeyecek kadar yaşları küçük arkadaşlarımız var aramızda.İnandığın doğruların arkasında olmak güzel ancak olayın gerçekliği tartışılır.Burada lafım sana BYUZAX yaşının küçük olduğunu öğrennmiş olduk dün. Bu benim için geçerli bir mazeret fakat kibarlık yapıp sayfamıza yazan ve elinden geldiği kadar yardımcı olan bir sanatçıya rolü ile ilgili ithamlarda bulunulmaz.
Umarım Meltem Hanım dünkü mesajları Matrakanınkide dahil ilk tanışma heyecanına yorup bizleri mazur görecektir.

filizim+y
20-06-07, 09:28
Meltem Hn. forumumuza gelip bizlerle paylaşımda bulunması çok ince bir davranış ve dün yaşananlardan dolayı kendilerini de huzursuz ettik ama bunun nedenini çok iyi bildiği için birkaçkişi yüzünden bizleri cezalandıracağını düşünmüyorum benim yaptığım bir saygısızlık yok ama forum sakini olarak bu tür şeylere maruz kalmasına son derece üzüldüm çünkü haketmeyen biri olduğunu düşünüyorum kendisinin o yüzden sırf Meltem Hn. ve çok sevdiğim forum arkadaşlarım için kendisinden özür diliyorum, bizlere dönüş yapacağından eminim "affetmek büyüklüktür" sevgiler Meltem Hn.

arzuinan
20-06-07, 09:31
Yılmaz, Cem’in atölyedeki yangını hedef şaşırtmak için çıkardığını anlar. Cem’in asıl niyeti bebeği kaçırmaktır.

Son sahne hala gözümün önünde. oyunculuk adına muhteşem bir sahneydi. Bülent Bey'i ve Sinan Bey'i kutluyorum...

Yılmaz, Filiz ve bebeği korumak için yanlarına koştuğunda, perişan haldeki Filiz’i bulur. Başlarına gelen felaketten Yılmaz’ı sorumlu tutan Filiz, ona hem bugünün hem de geçmişin hesabını sorar.Yılmaz kendini affettirmek için her yolu deneyecektir.

Yılmaz'ım için çok üzgünüm bölümü izlerkende defalarca kendime Yılmaz'cım sen artık yaşamıysun demiştim. Tahminlerimde yanılmamışım. Şu hesaplaşma olayına biraz fazlaca takmış durumdayım. Bu tür zamanlarda çiftlerin birbirini suçlamasından hep rahatsızlık duymuşumdur. Ayrıca geçmiş hesaplaşmasının yapılması için doğru zaman değil diye düşünüyorum. Yılmaz, zaten yeteri kadar üzgün olacaktır Filiz'in söylüyeceği sözler hem kendisinin hemde Yılmaz'ın canını daha fazla yakmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

Cem, elindeki kozu kullanarak Filiz’i kendisiyle buluşmaya mecbur bırakır. Filiz’in ortadan kaybolması ile Yılmaz iyice yıkılır.

Buyrun burdan yakın. Filiz tek başına neyi nasıl halledeceğini düşünüyor ki gerçi ona kızamıyorum da, belkide böyle bir durumda kim olsa aynı şeyi yapardı. Yılmaz'ım için en zor anlardan birisi olacak sanırım. Karısı yok oğlu yok. Dağılacaktır. Daha doğrusu delirmezse iyidir...

Ömer’le yolları ayrılan Feride, eski hayatına dönmeye karar verir. Ama çok geçmeden oraya da ait olmadığını anlar. Ömer’den beklediği ümit ışığını alamayan Feride, kendine yeni bir hayat kurmaya karar verir.

Çok şükür diyorum. o son sahnedeki ben buraya aitim cümlesiyle beni deliye döndürmüştü. Nihayet yanlış yaptığının farkına varmış. Geçmişine tamamen sünger çekip yeni bir hayata başlamak acayip güzel bir fikir. Hem böylece Ömer'le barışma ihtimallerde kuvvetlenmiş oluyor. Ömer Feride'yi seviyor o içinde bulunduğu hayatı doğal olarak kabullenmemişti ama şimdi durumlar farklı olacak. Özlem tarihe gömüldüğünde Feride olarak hayatına devam etmesi ve bu yeni hayatına belkide yeniden Ömer'le birlikte başlaması çok güzel olarak.

Yılmaz, uzun süren bir çabanın ardından Filiz’i bulur. Ancak hasta ruhunun esiri olan Cem’in onları rahat bırakmaya niyeti yoktur.

Bölüm sonuna doğru bulacak heralde gerçi ben son bölüme kalır diyordum ama anladığım kadarıyla Yılmaz, bu bölümde karısına ve oğluna kavuşuyor. Son cümleden Cem'in yakalanmadığını anlıyorum. Öyle anlaşılıyor ki son dakikalara kadar Cem işkencesi devam edecek

nisailayda
20-06-07, 09:41
[QUOTE=feride-ömer;3773238]

Uyanacağını tahmin etmiyorum uyansa parçalar.
Filiz uyandığın da bebeğini göremeyince perişan olur her anne gibi eminim çılgın gibi odalara bakacaktır.

hehe tüyolara göre affedecek ama bu bölümmü bilemem artık.Onlar birbirlerini seviyor Feride yaptığı hata yı anlayınca ömerde gereken ilgiyi gösterecektir.
4-cem bebeği nereye götürecek.
Cici süt anneye tosunumun rızkıyla oynuyor hain adam
5-aslı bebeğin kaçırıldığını duyunca ne tepki vericek.
Kimbilir belki oda kızar Yılmaza yada okadar üstüne gitmeyin Yılmazımın der hatta 'Oh olsun sana Yılmaz beni bunlar için bıraktın haa'diyerek sevinebilir:img-hyste
Omekanlar Ferideye göre değil doğru yaşamı gördükten sonra oralarda yapamaz ve ömere de o yapılmaz hani

Aynalıyı çok azimli gördüm tahminim Ferideyi beraber ararken dahada yakınlaşacaklar eh zatende bu yakışır onlara
Nalan ın yaptığı burun sürtmek ve haklıda oda Kereme d