Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 24
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
ekranın altında cıkan tanıtımdan gördüğüm sadece filizin yıkılısıydı. cok kısa gösterdiler perişan haldeydi ve ağlıyordu. bu reklam arasında falan gösterirler herhalde.
Arkadaşlar fragman çıkmış ben şu anda Yaprak Dökümünü izliyorum dizi akarken alttan fragmanı verdiler son anda farkettim bir tek filizin üzerindeki sarı bluzu ve sinir krizi geçirircesine ağladığını gördüm
Fragman Çıkmışşş!!!
filiz ağlıoduuuuuuuuuu tanıtımda.... demkki birazdan fragmanıda verirlerr... kaçırmayalaıııımmmm
evet bende gördüm kesin ilk reklamda vercekler biri çekse bari fragmanı yaw off filiz sinir krizi geçiriyordu sanırım aynı fragmanı alttan gördüğüm sırada yaprak dökümünde leylanın sinir krizi geçirdiği gibi off yılmaz pişamlıktan acıdan kıvarancak bu bölüm neyse çok heyecanlı bir bölüm olcak çünkü 78.bölüm biraz sıkıcıydı ayrılık olunca aşk daha bir tatlı oluyo sanırım kavuşma ise finalde olmalıki tatlı olmalı
bu arada sevgili UGA adlı arkadaşım buraya resim koymak yasaktır benden söylemesi!
fragman gelmis biriniz anlatirsaniz cok sevinirim ya nolmus tam olarak ...cemli sahneler falanmi var yani dogal olark...
fragman gelmis biriniz anlatirsaniz cok sevinirim ya nolmus tam olarak ...cemli sahneler falanmi var yani dogal olark...
valla sadece filizin üstünde sarı bir bluz vardı ve sanırım yerdeydi ağlıyordu sinir krizleri falan geçiriyordu anca o kadar gösterdi biliyorsun dizi akarken alttan fragman verilince çok kısa veriliyor kısaydı yani tek görebilklerim bu kadar gözümü tvden ayırmıyorum
ya arkadaşlar en gıcık oldfuğum şey bişiy izlerken raklam çıkmasıdır ama şuan resmen dua ediyorum çıksın dieeeeeee
aynen ya reklam çıksın diye dua ediyorum eğer birde çıkmazsa en sevdiğim kanal olan kanal D yi basıcam off ya ne güzel her çarşamba fragman çıkardı off
off hakkatende dizide çok duygulu bir müzk ve süper duygulu bir sahne var ama reklam çıksın istiyorum
valla sadece filizin üstünde sarı bir bluz vardı ve sanırım yerdeydi ağlıyordu sinir krizleri falan geçiriyordu anca o kadar gösterdi biliyorsun dizi akarken alttan fragman verilince çok kısa veriliyor kısaydı yani tek görebilklerim bu kadar gözümü tvden ayırmıyorum
:icon_sorr :icon_sorr off yaa ben nasil izlicem filizimin o hallerinii:icon_sorr
daha bi kac günlük bebeginden oldu tam mutlulugu yakaladii derkenn...
yilmazin halide icler acisidirr bi yandan bebegii bi yandan karisii üstelik bebek kendisi yüzünden kacarildii...
filizin o hallerinee hic kimse dayanamazz filiz o evi yilmazin basina yikmasa iyidir:icon_sorr off yaa finale 1 kala izledigimiz seye bak bit bölüm kacma kovalamaca olucakk:icon_whis
:icon_sorr :icon_sorr off yaa ben nasil izlicem filizimin o hallerinii:icon_sorr
yilmazin halide icler acisidirr bi yandan bebegii bi yandan karisii üstelik bebek kendisi yüzünden kacarildii...
filizin o hallerinee hic kimse dayanamazz filiz o evi yilmazin basina yikmasa iyidir:icon_sorr off yaa finale 1 kala izledigimiz seye bak bit bölüm kacma kovalamaca olucakk:icon_whis
iyi akşamlar arkadaşlar...yayınlanan şey bir teaser dı (eğer yanlış terim kullanıyorsam bittiğimin resmidir..foruma konu olarak beni sunarlar..:happy0064 ) yani sadece tanıtım.fragman daha yayınlanmadı sanırım.merak etmeyin internetten sıkı takip içindeyim.
(hayır bana ne oluyorsa sanki:img-hyste )
off ya hakkatende ya nası izliycez filizimizin sararıp solmasını off ya ama aslında böyle daha iyi yani heyecan,entirika,acılar,üzüntüler,pişmanlıklar,sev diğinin acı çekmesine dayanamama,aşk işte bunlar 78. bölümde pek yoktu valla ben 78.bölümde filiz ve yılmazın o eşsiz aşkını bir türlü göremedim hissedemedim böyle daha iyi şimdi yine kavga etcekler yılmaz pişman olcak bebeğe filize bişi olcak diye ödü kopucak kavuşma ve mutlulukta finalde olcakki ohh be sonunda diyebilicez yani keşke evlilik geçen bölüm olmasaydı diyorum
neyse reklam çıktı fakat fragman gösterilmedi heralde reklam bitiminde göstrcekler ve birde hele bir göstermesinler:(
sbr geri geldi efem herkese iyi geceler diliyorum fragmanımız gelmedi daha bugünden ümitli değildim ama bu kadarda bir gecikme beklemiyordum ilk defa bu kadar gecikti kanımca yorumları okuyup geri gelicem efem
ya hayır ya kavak yellerinin fragmanı dönüyor offf
yaprak dökümü sezon finali ile bitiyor yani hemen şimdi bir daha reklam var:)
offf hava zaten 40.derece (istanbulda yani) bize bu acı yaşatılırmı bu sıcakta gösteriverin şu fragmanı olsun bitsin bakın fragman acayip reyting yapcak burda yığınla insan bekliyo
kanald nin bize bi inadi var galiba zzaten cogu diziler bitti yada sezon finaline girdi bosbos reklam vericegine fragmani göstersee nolurr?? insani tv basina bagliyolar....cuma günü dizimiz var bugün olmus carsamba hala vermiyolarr anlamiyorumm:icon_roll
feride-ömer
20-06-07, 22:38
sbr geri geldi efem herkese iyi geceler diliyorum fragmanımız gelmedi daha bugünden ümitli değildim ama bu kadarda bir gecikme beklemiyordum ilk defa bu kadar gecikti kanımca yorumları okuyup geri gelicem efem
sanada iyi gecer sbrcım fragman daha çıkmadı bende şimdi reklamlara baktım yoktu bende ümitli değildim ama akşam çıkar diyordum olmadı bende bu kadar gecikme beklemiyordum ama oldu evet ilk defa bu kadar gecikti olsun bekleriz bekliyoruz arkadaşım:img-wink:
sorfangirls
20-06-07, 22:40
kanald nin bize bi inadi var galiba zzaten cogu diziler bitti yada sezon finaline girdi bosbos reklam vericegine fragmani göstersee nolurr?? insani tv basina bagliyolar....cuma günü dizimiz var bugün olmus carsamba hala vermiyolarr anlamiyorumm:icon_roll
walla arkadaslar en ıyısı oyle tv ye yapısıp beklememek dıycem ama elımızde degıl dımı son hafta ve son fragmanlar doya doya ızlemek ıstıyoruz ama nedense bızım dızı yıne 2. sınıf muamele goruyor kanalde tarafından ama emının mantıklı bır acıklaması vardır heralda bırseyler yetısmemıstır yoksa neden vermesınler dımı
fragman olmayıncada yazacak bırseyler yorum yapacak konu olmuyor durgunlastık sabahtan berı herkes aynı seyı yazmıs neden fragman yok dıye bızede yazım ama dımı
sanada iyi gecer sbrcım fragman daha çıkmadı bende şimdi reklamlara baktım yoktu bende ümitli değildim ama akşam çıkar diyordum olmadı bende bu kadar gecikme beklemiyordum ama oldu evet ilk defa bu kadar gecikti olsun bekleriz bekliyoruz arkadaşım:img-wink:
valla öyle sevgili arkadaşım elimiz mahkum :good: hakkaten kanal 2.sınıf bir muamele mi yapıyor ne anlamadım ben bu işi .. valla ben bıraktım televizyon işini ...nasılsa görecez .:good: :img-yes: bari güzel bir şey hazırlamış olsunlar bu kadar insan bekliyor canım :good:
feride-ömer
20-06-07, 22:45
arkadaşlar çıkmadı bekliycez artık ne yapalım neyse başka şeylerden konuşalım da sıkılmayalım mesela merak ettiğim birşey var filiz gidicek yaa yılmaz onu nerde bulucak yani nasıl bilicek yerini ayrıca filiz yılmazı görünce ne tepki vericek bunları merak ediyorum siz ne düşünüyorsunuz iyi yorumlar:img-wink:
walla arkadaslar en ıyısı oyle tv ye yapısıp beklememek dıycem ama elımızde degıl dımı son hafta ve son fragmanlar doya doya ızlemek ıstıyoruz ama nedense bızım dızı yıne 2. sınıf muamele goruyor kanalde tarafından ama emının mantıklı bır acıklaması vardır heralda bırseyler yetısmemıstır yoksa neden vermesınler dımı
fragman olmayıncada yazacak bırseyler yorum yapacak konu olmuyor durgunlastık sabahtan berı herkes aynı seyı yazmıs neden fragman yok dıye bızede yazım ama dımı
evet haklısında yinede haksızlık etme kanaldye çünkü genelde ıhlamurlar altındanın fragmanı salı yada çarşamba çıkıyodu ama öte yandan fırtına ve gümüşün fragmanlarını kanald cuma gece falan yayınlamaya başlıyorlar yani anladın sen onu işte
Tugce_aysegul.
20-06-07, 22:50
ewet sana katılıyorum:img-yes: bende sen deyince farkettim....artık yeni fragman gellsin...böle bu simgedeki gibi çıldırıcam:img-pilot neyse yakında gelir artık... beklicez başka yapacak bişey yokbye :img-wink: :img-wink:
forever_bim
20-06-07, 22:50
Arkadaşlar tek cümlelik mesajlar yazmayalım. Mesajlarımızı uzatmayalım. Saygımla
MODUNUZ
haklısın arkadaşım bekliycez artık yeni imzan bu mu merak ettimde eğer oysa bende yazbilirim istersen ayrıca daha fragman çıkmayabilir artık yarın görürüz iyi yorumlar:img-wink:
evet arkadaşım imza bu istersen sende kullan vallaha bende ümitli değilim ..zaten bu bölümle ilgili pek tahmin yapamıyorum bekliyecez artık ..fragman bari son sahneyi göstermese yaww geçen hiç heyecanlı olmadı cemin bebeği alacağını bildiğimden çok heyecansız geçti benim için:img-wink:
valla öyle sevgili arkadaşım elimiz mahkum :good: hakkaten kanal 2.sınıf bir muamele mi yapıyor ne anlamadım ben bu işi .. valla ben bıraktım televizyon işini ...nasılsa görecez .:good: :img-yes: bari güzel bir şey hazırlamış olsunlar bu kadar insan bekliyor canım :good:
iyi akşamlar forum milleti arkadaşları...bakıyorum hala fragman diyorsunuzu....:D yayınlanmaması tamamen taktiksel bir durum...yani kemik izleyiciyi heran hazır bir şekilde fragmanın verileceği beklentisine sokup diğer yapımların raiting almalarını sağlıyorlar...misal sabah seda sayan ve bilumum akla zarar programları sırf fragman yayınlanacak diye izleyen arkadaşlar var...bu sayede o programların raitingleri artıyor...
(üst üste bu kadar ciddi yazılar bana gelmiyor sanırım..:img-hyste :img-pilot )
Tugce_aysegul.
20-06-07, 22:56
ya arkadaşlar nie kimse bana bişey yazmıo:icon_sorr :icon_sorr beni neden aranıza almıyosunuz:icon_sorr :icon_sorr :sad53: oysaki ben sizlerle konuşmak kaynaşmak istiyorum:img-yes: :icon_sorr :icon_sorr :sad53: lütfen bana cevap yazın:sad53: :sad53: :icon_sorr
feride-ömer
20-06-07, 23:00
evet arkadaşım imza bu istersen sende kullan vallaha bende ümitli değilim ..zaten bu bölümle ilgili pek tahmin yapamıyorum bekliyecez artık ..fragman bari son sahneyi göstermese yaww geçen hiç heyecanlı olmadı cemin bebeği alacağını bildiğimden çok heyecansız geçti benim için:img-wink:
evet bende kullanıyorum teşekkürler arkadaşım:img-wink: bende tahmin yapamıyorum evet son sahneyi göstermesinler heycanı kaçıyor bencede ama gösteririler heralde haklısın çok heycansız geçti bekleyip göreceğiz iyi yorumlar bak imzanı kullanıyorum nasıl:img-wink:
ÖMER-FERİDE EVLENECEK ömer tüm iş hayatını bırakıp ev erkeği olacak bulaşık,çamaşır yıkıyacak :happy0064 :img-wink:
ayy yine gösterdi fragmanı alttan en fazla 3 saniyeydi ve yine filizin sarı bluzu üstünde yerde sinir krizi geçirip ağlayışı gözüktü anlamıyorum alttan 3 saniye gözüküyo ama fragman yok
off ya fragmanı bekliycem diye kanald açık ama benim iki yabancıyıda izlemem gerek off çin işkencesi bu resmen
iyi akşamlar forum milleti arkadaşları...bakıyorum hala fragman diyorsunuzu....:D yayınlanmaması tamamen taktiksel bir durum...yani kemik izleyiciyi heran hazır bir şekilde fragmanın verileceği beklentisine sokup diğer yapımların raiting almalarını sağlıyorlar...misal sabah seda sayan ve bilumum akla zarar programları sırf fragman yayınlanacak diye izleyen arkadaşlar var...bu sayede o programların raitingleri artıyor...
bu kanal işini biliyor desene hazır daha çekimler bitmedi ama fazla kızdırmasınlar dağıtır seyirci seti:img-hyste :img-hyste :happy0064 versin yaww istediği kadar tanıtsın yapımı beğenilirse izlenir beğenilmezse istediği kadar tanıtsın yeni dizisini bekliyoruz efem:img-wink:
ya arkadaşlar nie kimse bana bişey yazmıo:icon_sorr :icon_sorr beni neden aranıza almıyosunuz:icon_sorr :icon_sorr :sad53: oysaki ben sizlerle konuşmak kaynaşmak istiyorum:img-yes: :icon_sorr :icon_sorr :sad53: lütfen bana cevap yazın:sad53: :sad53: :icon_sorr
mrb tuğçe_ayşegül bende bu forumda epeydir varım benide almıyolar aralarına bende öle kendim takılıyom arada yorum yazıyom ama forumda iyi arkadaşlık kurmaşlar ve dizimiz çok iyi takip rdiyolar herşeyi öğreniyorum burdan sende sürekli göz gezdir..bu hafta baya entrikalı bölüm bizi bekliyo
evet bende kullanıyorum teşekkürler arkadaşım:img-wink: bende tahmin yapamıyorum evet son sahneyi göstermesinler heycanı kaçıyor bencede ama gösteririler heralde haklısın çok heycansız geçti bekleyip göreceğiz iyi yorumlar bak imzanı kullanıyorum nasıl:img-wink:
ÖMER-FERİDE EVLENECEK ömer tüm iş hayatını bırakıp ev erkeği olacak bulaşık,çamaşır yıkıyacak :happy0064 :img-wink:
hayırlı olsun imza ne diyeyim:happy0064 :happy0064 valla her an gösterebilirler bu reklam arası gelebilir efem böyle doğdu içime hadi hayırlısı:img-wink: bu bölüm biraz gergin olacak zannımca ..filiz e ilk defa bir şey deyemiyorum:good:
sorfangirls
20-06-07, 23:05
tugcecim aramıza hosgeldın ama burda sadece dızı hakkında konusulup yorum yapılıyor eger bızlerle ozel olarak konusup kaynasmak ıstıyorsan o zaman ozel mesajdan konusalım
bence gece verecek yada olmadı sabaha az daha dayanalım arkadaslar napalım kım gorurse hemen yazsın buraya yoksa hepımız catlıcaz bu gıdısle gece ruyamızda kendı fragmanımızı kendımız goruruz ancak
feride-ömer
20-06-07, 23:06
hoş geldin arkadaşım sanada iyi akşamlar :img-wink: evet hala fragmanı bekliyoruz çok sıkıldım dediğin gibi kemik izleyiciler hazırda bekledikleri için diğer yapımları izletiyorlar evet sabah seda sayan programını izleyenler var evet bu sayede o programların raitingleri artıyor ama pes etmek yok bekliycez:img-wink: (yok canım o kadar ciddi olmamış bu ama gerçekten sana gelmiyor):img-hyste
ÖMER-FERİDE EVLENECEK ömer tüm iş hayatını bırakıp ev erkeği olacak bulaşık,çamaşır yıkıyacak :img-wink:
Bilginize
Hiç bir kanal kanal daha çok izlensin diye dizinin fragmanını geç veriyim diye bir strateji uygulamaz. Fragmanı bekleyen 5-10(artık siz bi rakam koyun) hesabını yapmaz. Hatta fragmanın geç verilmesi kanal açısından krıtik bir durumdur. Fragmanın yayınlanmasıyla dizinin izlenme oranı arasında doğru orantı vardır !
Fragmanın geç verilme sebepleri aşırı yoğunluk oyuncular dublaj set arasında mekik dokur haldeler. Sabah 3-4e kadar çekimler sürüyor. Tamamiyle bu sebepten
Saygılarımla
mrb tuğçe_ayşegül bende bu forumda epeydir varım benide almıyolar aralarına bende öle kendim takılıyom arada yorum yazıyom ama forumda iyi arkadaşlık kurmaşlar ve dizimiz çok iyi takip rdiyolar herşeyi öğreniyorum burdan sende sürekli göz gezdir..bu hafta baya entrikalı bölüm bizi bekliyo
valla ben bu aralarına almıyorlar lafına takıldım hiçte öyle bir şey yok sen bir yıldır üyesin foruma ... ..neden öyle dedin anlamadım şurda 1 aydır üyeyim hiçte öyle aralarına almıyor gibisinden bir durum olduğunu düşünmüyorum :img-wink: rahatsızlığımı dile getirdim:good:
hoş geldin arkadaşım sanada iyi akşamlar :img-wink: evet hala fragmanı bekliyoruz çok sıkıldım dediğin gibi kemik izleyiciler hazırda bekledikleri için diğer yapımları izletiyorlar evet sabah seda sayan programını izleyenler var evet bu sayede o programların raitingleri artıyor ama pes etmek yok bekliycez:img-wink: (yok canım o kadar ciddi olmamış bu ama gerçekten sana gelmiyor):img-hyste
ÖMER-FERİDE EVLENECEK ömer tüm iş hayatını bırakıp ev erkeği olacak bulaşık,çamaşır yıkıyacak :img-wink:
aslında burada suç tamamen bizim.biz böyle bir imkanı vermeseydik bu şekilde yürütülmezdi...Allah'tan son iki bölüm...nasıl olsa fragman yayınlandıktan 5 bilemediniz 10dk. sonra malum siteye düşüyor.oradan indirip istediğiniz kadar seyredebilirsiniz..gereksiz strese girmeye ve işkence yapımları seyretmemize gerek olmayacak bu şekilde...
(içimden bir ses "oğlum sen böyle ciddi mevzulara girme.senaryo yaz.o daha güzel".:img-pilot :img-pilot kendimide nimetten sayıyorum ya helal olsun bana):img-pilot :img-hyste
feride-ömer
20-06-07, 23:16
hayırlı olsun imza ne diyeyim:happy0064 :happy0064 valla her an gösterebilirler bu reklam arası gelebilir efem böyle doğdu içime hadi hayırlısı:img-wink: bu bölüm biraz gergin olacak zannımca ..filiz e ilk defa bir şey deyemiyorum:good:
teşekkür ederim arkadaşım istersen kullanmam yani istemiyorsan söyle ayrıca ben bunu tamamen şaka amaçlı yazıyorum belirtiyim :img-wink: evet ne zaman çıkar belli olmaz benim de doğuyor çünkü öyle oluyor genelde:img-wink: evet bölüm biraz gergin olucak yaa filiz böyledir birşey diyemezsin kalırsın öyle:img-hyste ama kızımız bu bölüm tekrar zeyna olacak çok merak ediyorum yılmaza ne tür işkenceler uygulayacak iyi yorumlar dönücem şimdi geliyorum:img-wink:
teşekkür ederim arkadaşım istersen kullanmam yani istemiyorsan söyle ayrıca ben bunu tamamen şaka amaçlı yazıyorum belirtiyim :img-wink: evet ne zaman çıkar belli olmaz benim de doğuyor çünkü öyle oluyor genelde:img-wink: evet bölüm biraz gergin olucak yaa filiz böyledir birşey diyemezsin kalırsın öyle:img-hyste ama kızımız bu bölüm tekrar zeyna olacak çok merak ediyorum yılmaza ne tür işkenceler uygulayacak iyi yorumlar dönücem şimdi geliyorum:img-wink:
hakkaten antitekinerci olan ben ,filizi en çok yerenlerden biri olan ben şimdi bir şey diyemiyorum :img-wink: ama haklı kız yani ne yapsa yeri gecenin o saati gidip ömerle konuşuyor olacak iş mi yaww :img-wink: böyle yaparsan her türlü lafıda yersin bir gramda ağzını açmaya yüzün olmaz :img-yes: sen kullan imzayı yahu ben mutlu olurum:happy0064
Tugce_aysegul.
20-06-07, 23:21
ya benim aklıma takılan çook önemli bir soru var...:img-help: sorabilirmiyim?????
feride-ömer
20-06-07, 23:22
aslında burada suç tamamen bizim.biz böyle bir imkanı vermeseydik bu şekilde yürütülmezdi...Allah'tan son iki bölüm...nasıl olsa fragman yayınlandıktan 5 bilemediniz 10dk. sonra malum siteye düşüyor.oradan indirip istediğiniz kadar seyredebilirsiniz..gereksiz strese girmeye ve işkence yapımları seyretmemize gerek olmayacak bu şekilde...
(içimden bir ses "oğlum sen böyle ciddi mevzulara girme.senaryo yaz.o daha güzel".:img-pilot :img-pilot kendimide nimetten sayıyorum ya helal olsun bana):img-pilot :img-hyste
haklısın katılıyorum arkadaşım ama uyku tutmaz şimdi evet gereksiz strese girmeyelim (evet içindeki sese kulak ver sen senaryo yaz ihtiyacımız var şimdi sayende güleriz biraz evet helal olsun sana :img-hyste :img-hyste :happy0064 )
Bilginize
Hiç bir kanal kanal daha çok izlensin diye dizinin fragmanını geç veriyim diye bir strateji uygulamaz. Fragmanı bekleyen 5-10(artık siz bi rakam koyun) hesabını yapmaz. Hatta fragmanın geç verilmesi kanal açısından krıtik bir durumdur. Fragmanın yayınlanmasıyla dizinin izlenme oranı arasında doğru orantı vardır !
Fragmanın geç verilme sebepleri aşırı yoğunluk oyuncular dublaj set arasında mekik dokur haldeler. Sabah 3-4e kadar çekimler sürüyor. Tamamiyle bu sebepten
Saygılarımla
sanırım bu cevap banaydı...neyse ben polemik derdinde değilim bilen bilir. ama bazı konulara açıklık getirmek gerekir diye düşünüyorum.
öncelikle dublaj ve montajı bitmeyen biz dizinin teaserının yayınlanması senin risk dediğin grup özelliklerine girer.çünkü normal şartlarda fragman yayınlandıktan sonra teaser iki de bir programlarda ya da diğer yapımlarda izleyiciye tanıtım yapmak için yayınlanır.çünkü fragmanın yayınlanması yapımı bölmek anlamına geldiği için sık verilmez.
çekimlerin bittiğini ve dublajın pazartesi günü yapıldığını biliyoruz.ve bu bilgilerimiz ışığında bu yorumları yazıyoruz.o yüzden bu iki kısımla alakalı bir sorun yok sanırım.ayrıca bu dizinin fragmanlarında konuşma hemen hemen hiç olmaz.ya şiir olur yada müzik. belki şiirin okunamaması yüzüden yayınlanmamış olabilir.o konuda birşey söyleyemem..
son olarakta kanalların görünmeyen yüzünde raiting için nelerin yapıldığını bilsen böyle düşünmezdin inan..
(bunlar sadece ve sadece benim görüşlerimdir...birşeyden anladığımdan değiş hani.....eğer sert ve gereksiz bir üslup kullandıysam şimdiden özür dilerim........bana ciddi yazı yazdırmayın...bir tuhaf oluyorum..:img-pilot :img-pilot :img-help: :img-help: )
Tugce_aysegul.
20-06-07, 23:28
peki siz bilirsiniz..:icon_sorr sonuçta beni aranıza alıp almamak sizin kararınız:icon_sorr ben bi köşeye çekilip sizin yazışmalarınızı izlerim yani:icon_sorr ama lütfeen biri bana bişşey yazsın rica ediyorumm:icon_sorr :icon_sorr
feride-ömer
20-06-07, 23:30
hakkaten antitekinerci olan ben ,filizi en çok yerenlerden biri olan ben şimdi bir şey diyemiyorum :img-wink: ama haklı kız yani ne yapsa yeri gecenin o saati gidip ömerle konuşuyor olacak iş mi yaww :img-wink: böyle yaparsan her türlü lafıda yersin bir gramda ağzını açmaya yüzün olmaz :img-yes: sen kullan imzayı yahu ben mutlu olurum:happy0064
sbrcım kullanıyorum imzayı evet sen bile birşey diyemiyorsun ama haklı filiz ne yapsa yeridir o saatte bırakıp gidip ömerle konuşuyorsun olmaz tabi haklısın yılmaz herşeyi hak ediyor ağzınıda açmaya hakkıyok bencede ayrıca yılmaz filizi nerde bulucak nereye gittiğini nerden biliyor nasıl bulucak bir mantık hatasıyla karşı karşıyayız heralde sen ne diyorsun sbrcım:img-wink: iyi yorumlar:img-wink: :happy0064
ÖMER-FERİDE EVLENECEK ömer tüm iş hayatını bırakıp ev erkeği olacak bulaşık,çamaşır yıkıyacak
peki siz bilirsiniz..:icon_sorr sonuçta beni aranıza alıp almamak sizin kararınız:icon_sorr ben bi köşeye çekilip sizin yazışmalarınızı izlerim yani:icon_sorr ama lütfeen biri bana bişşey yazsın rica ediyorumm:icon_sorr :icon_sorr
nedemek arkadaşim:img-yes: aramiza almamak olurmu hiç
tabiki aramiza seni aliriz :img-yes: hoş geldin canıim aramiza:happy0064
valla şimdi şu cok önemli sorunuda merak ettim:icon_whis
sakıncasi yoksa sorarmisin:img-yes:
sbrcım kullanıyorum imzayı evet sen bile birşey diyemiyorsun ama haklı filiz ne yapsa yeridir o saatte bırakıp gidip ömerle konuşuyorsun olmaz tabi haklısın yılmaz herşeyi hak ediyor ağzınıda açmaya hakkıyok bencede ayrıca yılmaz filizi nerde bulucak nereye gittiğini nerden biliyor nasıl bulucak bir mantık hatasıyla karşı karşıyayız heralde sen ne diyorsun sbrcım:img-wink: iyi yorumlar:img-wink: :happy0064
ÖMER-FERİDE EVLENECEK ömer tüm iş hayatını bırakıp ev erkeği olacak bulaşık,çamaşır yıkıyacak
vallahi doğru yaklaşım öncelikle tebrik ediyorum :good: :happy0064 ama ben bizim dizide mantık aramayı çok önceden bıraktım sevgili arkadaşım yani filizi hamile bırakıp bebeği 20 küsür bölüm saklayan senaryodan mantık beklemek sanki hayalcilik olur gibi geliyor bana bilmem katılır mısın:happy0064
Tugce_aysegul.
20-06-07, 23:38
nedemek arkadaşim:img-yes: aramiza almamak olurmu hiç
tabiki aramiza seni aliriz :img-yes: hoş geldin canıim aramiza:happy0064
valla şimdi şu cok önemli sorunuda merak ettim:icon_whis
sakıncasi yoksa sorarmisin:img-yes:
cem bebeği nereye götürecek ve ne yapacak?:bilmimcevabını bir türlü bulamadım:blink:
feride-ömer
20-06-07, 23:41
vallahi doğru yaklaşım öncelikle tebrik ediyorum :good: :happy0064 ama ben bizim dizide mantık aramayı çok önceden bıraktım sevgili arkadaşım yani filizi hamile bırakıp bebeği 20 küsür bölüm saklayan senaryodan mantık beklemek sanki hayalcilik olur gibi geliyor bana bilmem katılır mısın:happy0064
evet mantık aramak mantıksızlık oluyor haklısın filizi hamile bırakıp 20 küsür bölüm sakız gibi uzatabilen ve saklayabilen bir senaryodan mantık beklemek hayalcilik oluyor ama bunu uzatabilmekte başarı yani kimse yapamaz bu değilmi:img-hyste ayrıca katılırım sana sbrcım haklısın çünkü:img-wink:
ömerle konuşmasını bırak birde filize söz verdi filiz başini yastiğa rahat koyuyorsa bunun en büyük sebebi yılmazın bebeğinin yanında oldugunu düşünüp rahat olmasiydi
şimdi yılmaza demiyorumki ömer&feride meslesi hakkında hiç konuşma
ama insan gecenin bir köründe filizi ve bebeği yanlız bırakıp gidermi
zaten yılmaz hiçbir zaman filizin cem konusunda pek önemsemediki
zaten :icon_whis
birde şimdi zaten özette denildiği gibi filiz hem gecmişin hesabını soracak dediyaa
acaba filiz yılmaza oan kızgınlıkla belkide sen bilerek beni yanlız bıraktın
onun senim cocugunu belkide inanmiyorsun hallaaaa diyebilirmi
gerci yok yok olmaz :icon_whis
ooo bakıyorum da dereyi görmeden tankeri indirelim diyorsunuz...Yılmaz'ın Filiz'i nasıl ve ne şekilde bulacağı konusunu ne fragmandan ne de özetten anlayabiliriz..ancak bölümü izlediğimiz zaman bir sonuç çıkar..tamam sbrnin dediği gibi mantık arama işlerini biz çok önceden bıraktık ama bölüm yayınlanmadan mantık hatası aramak senaristlerin ekmeğine yağ sürmektir..
haksızmıyım sevgili sbr..:img-hyste :img-hyste
cem bebeği nereye götürecek ve ne yapacak?:bilmimcevabını bir türlü bulamadım:blink:
vallla şimdilik bir sır:img-grin2 bizde senin gibi bu konu hakkında bir tiyo yok:icon_whis:icon_whis nereye götüreceğini bilmiyorum ama sonunda yılmaz filizide bebeğide buluyor canım
önemli olanda bu sanırım
tabi birde cem pisikosu sonunda ölüyor:img-yes:
Tugce_aysegul.
20-06-07, 23:45
ben çıkıyorum...nede olsa çıkmam sorun deil...:icon_sorr bi işe yaramıom zaten...:icon_sorr sadece izliom...:icon_sorr hadi size byyyy:icon_sorr
ömerle konuşmasını bırak birde filize söz verdi filiz başini yastiğa rahat koyuyorsa bunun en büyük sebebi yılmazın bebeğinin yanında oldugunu düşünüp rahat olmasiydi
birde şimdi zaten özette denildiği gibi filiz hem gecmişin hesabını soracak dediyaa
vallaha sevgili medsul o biraz fazla olur kanımca onu da demez herhalde ama dersede yılmazın cevap vermeye yüzü yok ki ..hak etti çünkü bende öyle düşünüyorum tamam konuşursunda bir cem tehtidi var gecenin bir yarısı hemde senin dediğin gibi söz vermişsin ne işiin var ömerin yanında kır dizini otur aşağıya:good: yapılan çok büyük bir hata:good:
yok ben bu gecelik umudumu kaybettim :( bize gıcıklıgına mı yapıyolar anlamadım surda kalmıs 2 bölüm versene hergün fragmanı .Yabancı damatın son bölümünde haberlerde göstermislerdi final bölümü diye kamera arkasını falan gösterdiler .İnsallah bizede böyle bir iyilik yaparlar :img-wink: herkese iyi geceler bye
feride-ömer
20-06-07, 23:48
evet yaa zaten bu başlı başına yılmazın hatası herşeyi çözmek istiyor kimse bunun önüne geçemiyor ayrıca filize verdiği sözü unuttu ve kızı bırakıp gitti gece köründe evet önemsemedi evet birde geçmişin hesabını sorucakmış ama sen beni bilerek yanlızbıraktın onun senin çocuğunu inanmıyorsun demez yaa o kadar değildir heralde bekleyip görücez artık bu arada fragman çıkmadımı hala :img-wink:
ooo bakıyorum da dereyi görmeden tankeri indirelim diyorsunuz...Yılmaz'ın Filiz'i nasıl ve ne şekilde bulacağı konusunu ne fragmandan ne de özetten anlayabiliriz..ancak bölümü izlediğimiz zaman bir sonuç çıkar..tamam sbrnin dediği gibi mantık arama işlerini biz çok önceden bıraktık ama bölüm yayınlanmadan mantık hatası aramak senaristlerin ekmeğine yağ sürmektir..
haksızmıyım sevgili sbr..:img-hyste :img-hyste
yaw bırak arıyalım hataları yahu manaylan yorum yapıyoz:img-hyste valla ben mantığı bebek 5 bölüm söylenmeyince bıraktım ..iykide öyle yapmışın senaryo coştu 20 bölüm söylemedi ...:img-pilot ne yapalım yahu artık meraktan nasıl bağlıyacaklarını bekliyecez :good:
yaww sevgili tuğçe özelden sana mesaj yazdım ama olumlu bir sonuç alamadık görüyorum ki:good:
fragmanı yaprak dökümünü izlerken altta görmüşler
filiz cok kötü bir şekilde aglıyormuş sanirim yılmaza sariliyormuş
bence ilk önce cok kızacak senin yüzünden diyecek buarada yılmaza vuracak felan sonrada kollarında aglıyacak
her zaman böyle olmazmi o sahneyi zilemek için sabırsızlaniyorum:img-yes:
evet mantık aramak mantıksızlık oluyor haklısın filizi hamile bırakıp 20 küsür bölüm sakız gibi uzatabilen ve saklayabilen bir senaryodan mantık beklemek hayalcilik oluyor ama bunu uzatabilmekte başarı yani kimse yapamaz bu değilmi:img-hyste ayrıca katılırım sana sbrcım haklısın çünkü:img-wink:
valla yine çok haklısın konuyu uzatma konusunda bizim senaryo rakipsiz birazda mantıklı şeyler yazsalar amann çok şeymi istiyorum acaba:img-wink: aslında gayet normal şeyler beklentilerim ama olmuyor maalesef ..zaten az kaldı oyuncuların performansı vede merak yüzünden zaten yoksa çekilir çile mi bu yahu değil mi ama??:good:
Tugce_aysegul.
20-06-07, 23:55
ya çok sert çıkştıysam size pardon...:icon_sorr başka bişeye sinirlenmiştim...sitemim size değildi.yani bi suçunuz yok.suç bende:icon_sorr böle yaptığım için herkezden özür dileriiiim:sad53: :sad53:
vallaha sevgili medsul o biraz fazla olur kanımca onu da demez herhalde ama dersede yılmazın cevap vermeye yüzü yok ki ..hak etti çünkü bende öyle düşünüyorum tamam konuşursunda bir cem tehtidi var gecenin bir yarısı hemde senin dediğin gibi söz vermişsin ne işiin var ömerin yanında kır dizini otur aşağıya:good: yapılan çok büyük bir hata:good:
bencede olmaz yani finale cok az bir zaman varken böyle bir konuşma gecmemeli tamam filiz haklı olarak cok kızacak ama böyle bir sahne olmasini bende istemem
yılmaza zaten gecen bölümde yaptiklarından sonra söylüyecek bir şey bulamiyorum:icon_whis
bencede olmaz yani finale cok az bir zaman varken böyle bir konuşma gecmemeli tamam filiz haklı olarak cok kızacak ama böyle bir sahne olmasini bende istemem
yılmaza zaten gecen bölümde yaptiklarından sonra söylüyecek bir şey bulamiyorum:icon_whis
bende bir şey diyemiyorum ama öyle yazıldı senaryo tarafından ne yapalım anladım zaten bu işi bir bölüm önce halletsen diziden çıkarsan cem karakterini ne kaybedersin hayır reyting kaygısı falansa çok saçma reytingler düşmez yükselir ben anlamadım bu işi:img-help:
feride-ömer
21-06-07, 00:00
valla yine çok haklısın konuyu uzatma konusunda bizim senaryo rakipsiz birazda mantıklı şeyler yazsalar amann çok şeymi istiyorum acaba:img-wink: aslında gayet normal şeyler beklentilerim ama olmuyor maalesef ..zaten az kaldı oyuncuların performansı vede merak yüzünden zaten yoksa çekilir çile mi bu yahu değil mi ama??:good:
sbrcım evet bizim senaryo sakız gibi uzatma konusunda rakipsizdirbirazda mantıklışeyler yazmalarını isteme bence çünkü çokkkkk şey istemiş olursun evet bizimde normal beklentilerimiz ama olmuyor maleseffff evet az kaldı oyuncuların performansını vede merak yüzünden izliyoruz yoksa çekilmez bu çile :img-wink:
sbrcım evet bizim senaryo sakız gibi uzatma konusunda rakipsizdirbirazda mantıklışeyler yazmalarını isteme bence çünkü çokkkkk şey istemiş olursun evet bizimde normal beklentilerimiz ama olmuyor maleseffff evet az kaldı oyuncuların performansını vede merak yüzünden izliyoruz yoksa çekilmez bu çile :img-wink:
yahu bizim gibi sadık izleyicide başka bir yerde yoktur hanii :img-wink: başka bir yerde bu tip bir ilgilinin olduğunu düşünmüyorum 1 dk.lık bir fragman için insanlar ne kadar beklediler televizyon başında işte vefa budur:good: ama diziye ve oyunculara başka kimseye değil:good: :img-wink:
sorfangirls
21-06-07, 00:09
arkadaslar wallahı kurdesen doktum burda yok cıkmadı bır turlu ne euord de nede normalınde gozlerım agrıdı artık tv takıp etmekten baska kanalada gecemıorum arada bı ıcerı gıdıom aceba o ara kacırmıs olabılırmıyım dedı buraya baktım ama sanırım hala yok
benım anlayamadıgımda o altta cıkan kucuk fragman varda normal fragman nıye yok bılenınız varmı yaa
küçük fragman varmış onda da Filiz ağlıyormuş ... Allah bu kanald den razı olsun ... Küçük fragmanı bize çok görmediler...
feride-ömer
21-06-07, 00:13
yahu bizim gibi sadık izleyicide başka bir yerde yoktur hanii :img-wink: başka bir yerde bu tip bir ilgilinin olduğunu düşünmüyorum 1 dk.lık bir fragman için insanlar ne kadar beklediler televizyon başında işte vefa budur:good: ama diziye ve oyunculara başka kimseye değil:good: :img-wink:
evet sbr haklısın başka bir yerde böyle ilgi yok bir dakikalık fragman için insanlar çok beklediler ve çıkmadı işte vefa budur arkadaşımama diziye ve oyunculara başkalrı üzerlerine alınmasın:img-wink:
sonunda çıktı sabahtan beri olmadık şeyler izledim fragman için ama hep bilindik sahneleri gösterdiler artık sona yaklaşıldı ve herşey tahmin ediliyo heycanı bence iyice düştü yılmazda filizde bebekte kurtulur cemde ölür al sana mutlu son işte...
fragmanı gördüm arkadaşlar hemen anlatıyım.. ilk başta filiz ağlıyor sarı elbisseyle malum yere yatıyor yılamz teselli ediyor. sonra evin içindfe ertesi gün beyz bir elbiseyle ağlıyor ceyda teselli ediypor bu sefer. sonra ömer çıkıyor ; elinde yüzük bir de bir mektuıp yırtıyor.. en sonda ise cem elinde silah yüzü kanla içinde karşısında yılmazla-filiz yanak yanağa duruyorlar, cem silahını 2sine doğrultuyor yılmazla filiz birbirlerinden ayrılmıyor inadına.. ve öylede fragman bitiyor en sonudnada 2 el silah ateş ediyorlar. arka fondanda yılmaz harika bir şiir söylüyor bence fragman beklediğimize değmiş, süper bir fragman; süper bir bölümün habercisii
sorfangirls
21-06-07, 00:15
fılız cemın bebegı kacırdınını goruyor peslerınden kosuyor hatta aglayarak cem arabaya atladıgı gıbı kacıyor tabı o aradada yılmaz gelıyor fılız yerlerde hungur hungur aglıyor sonra mujgan hanımın evınde fılız yılmaz bı ara yanında ama fılız berbat bır durumda hıc bakmıyor ona ceyda yanında falan aglıyor fılız sonra omer sahnesı var mektubu okuyor ama yırtıyor fılız ve yılmaz cemı buluyorlar cemın yuzu kanlar ıcınde yerde yanında bebek elınde sılah karsısındada bırbırlerıne sarılmıs olan fılız ve yılmaz orda bıtıyor bu arada yılmazında sıırı var yıne fonda
valla fragmanı gördüm ama son anlarına yetişmişim gördüklerimi anlatıyım:cemin yüzü gözü kan içindeydi filiz yılmaza sarılıyodu vede cem yılmazın suratına doğru silahı yöneltmişti.arkada bebek ağlıyodu sonra ''söz vermiş aşklara ''yazdı ve silah sesi patladı bebekte daha hızlı ağlamaya başladı.bu kadarını gördüm...
feride-ömer
21-06-07, 00:20
fılız cemın bebegı kacırdınını goruyor peslerınden kosuyor hatta aglayarak cem arabaya atladıgı gıbı kacıyor tabı o aradada yılmaz gelıyor fılız yerlerde hungur hungur aglıyor sonra mujgan hanımın evınde fılız yılmaz bı ara yanında ama fılız berbat bır durumda hıc bakmıyor ona ceyda yanında falan aglıyor fılız sonra omer sahnesı var mektubu okuyor ama yırtıyor fılız ve yılmaz cemı buluyorlar cemın yuzu kanlar ıcınde yerde yanında bebek elınde sılah karsısındada bırbırlerıne sarılmıs olan fılız ve yılmaz orda bıtıyor bu arada yılmazında sıırı var yıne fonda
ayyy inanmıyorum yaa cemin niye yüzü kanlar içinde bence kendini vuruyor iyide bebk niye ağlıyor offfff karıştı kafam ne bu yaaa çok sinirlendim bu pisikoya ama filiz yılmazı nasıl affetti anlamdım hani sürndürüyordu biri bana anlatabilirmi:img-wink: :img-wink: :happy0064 ayrıca fragmanı anlatan arkadaşlar çokkkkk teşekkür ederim siz olmasaydınız bir halen merak ediyor olucaktık:img-wink:
anlatan arkadaşlara sonsuz teşekkürler güzel cem intihar etmiyormuş acaba kim vuruyor cemi garanti annesidir ... tabii ki bu bir tahmin açıkçası aklımada başka biri gelmiyor yahu anlatan arkadaşlara tekrar teşekkürler işkence sona erdi efem herkese gözümüz aydın diyorum efem:good:
bnde fragmanı izledim ama galiba ortasından yakaladım fragmanın sonunda cemin yuzunde kan wardı kimin kanı acaba.fragmanın sonunda 2 el sıleh sesı duyuluyo ayyy bole heycanlandırıyolar ınsanı.
Neslihan17
21-06-07, 00:23
anlaşılan cem 80. bölüme uzamayacak. bari final bölümünü kasılmadan izleyelim. bu arada kanal d yi kınım kınım kınıyorum :) bize bu kadar işkenceyi çektirdi sabahtan beri. senaristleri de kınıyorum. filizi son bölümlerde de ağlatıyorlar ya helal olsun valla. bu arada tuba da yine harika oyunculuk sergileyecek gibi. yaşı genç olmasına rağmen tam bi anne gibi davranıyor. onu izlemekten keyif alıcam bi kez daha.
sorfangirls
21-06-07, 00:25
ayyy inanmıyorum yaa cemin niye yüzü kanlar içinde bence kendini vuruyor iyide bebk niye ağlıyor offfff karıştı kafam ne bu yaaa çok sinirlendim bu pisikoya ama filiz yılmazı nasıl affetti anlamdım hani sürndürüyordu biri bana anlatabilirmi:img-wink: :img-wink: :happy0064 ayrıca fragmanı anlatan arkadaşlar çokkkkk teşekkür ederim siz olmasaydınız bir halen merak ediyor olucaktık:img-wink:
bebegın aglaması normal bebek aglaması bıseyı yok yanı yerde pusetının ıcındeydı fılız ve yılmazı gormenız lazım kenetlenmıslerdı bırbırlerıne ceme bakıyorlardı yerdede bebeklerı cemın suratı ıgrenc bır sekılde sılahı tutmu bızımkılere onlarda oyle bır gozlerı bebekte dıgerı cemde bakıolardı
anlaşılan cem 80. bölüme uzamayacak. bari final bölümünü kasılmadan izleyelim. bu arada kanal d yi kınım kınım kınıyorum :) bize bu kadar işkenceyi çektirdi sabahtan beri. senaristleri de kınıyorum. filizi son bölümlerde de ağlatıyorlar ya helal olsun valla. bu arada tuba da yine harika oyunculuk sergileyecek gibi. yaşı genç olmasına rağmen tam bi anne gibi davranıyor. onu izlemekten keyif alıcam bi kez daha.
evet çok güzel bir noktaya değinmişsin.Ben izlerken çok etkilendim fragmanda. tam bir anne gibi davranışları; can kaçırıldıktan sonraki onu sahiplenişi mimikleriyle çok güzel anlatıyor durumunu. Bence bu tuba büyüküstün bu diziye ne kazandırdıysa kat kat fazlasını oyunculuğunu geliştirerek bu diziyle kazandı
Fragmanı bende izledim çok kötü oldum diyebilirim hele son sahnede..
İlk sahnede filiz sokak ortasında arabanın arkasından koşuyor yılmazda arkasından sonra filiz yere oturup ağlıyor ve yılmaz onu teselli etmeye çalışıyor.Filiz müjgan hanımlara geri dönmüş sanırım bahçede ceydayla ağlaşıyorlardı,yılmazda mualla hanımlarda bebeğin beşiğinin başında ağlıyordu.Ömerde feridenin mektubuna ağlıyordu :):)
Son sahnede cemin eli yüzü kan içinde ..bebek sanırım bu filizlerin bebeğidir ya da diğer kadının çocuğu mu bilmiyorum..Filizle yılmaz ceme bakıyor cem silahı doğrultmuş ve iki el silah sesi duyuluyor bir yandan da bebek ağlıyor ..Cem bu bölüm gidiyor gibi görünüyor ..
Fragmanda şiir vardı ve bülent inal okuyordu bu arada...Bu kadar geç verdikleri içinde kanald yi kutluyorum
sorfangirls
21-06-07, 00:28
walla hele o cemın arkasından kosusu bebegının gıdısını gorusu felakettı bıttım o sahneye gozyaslarımızı tutamıycaz anlasılan superdı yıne tuba
gene gosterırler bırazdan ayrılmayın bence tv basında
arkadaşlar faragman internete düşmüş haberiniz olsun merak eden bana özelden mesaj atsın ben izlediğim yeri söyliyim:img-wink:
ben bu sayfada yeniyim özelden nasıl mesaj atabilirim bilmiyorum:) tek bildiğim fragmanı çok merak ediyor olmam:)
Uzun zamandır ortalıkta yoktum..:)Neler olmuş neler...:)
Basında çıkan haberler bölümüne yeni haber er gelmiş..:)Tuba'yla Bülent'in yeni sezonda yine aynı dizide birlikte rol alacaklarına dair..Umarım doğrudur..:good:
Set ziyaretlerinede ayrı bir başlık açılmış.Şimdilik tek tek bakamadım ama harika resimler çekilmiş..Filizim ve Secoms'a teşekkürler..:img-yes:
78. bölüme gelirsek..[ki hiç gelmek istemiyorum..:)]
Şimdiye kadar Yılmaz'a en çok kızdığım bölümdü:icon_evil:icon_evil.Nasıl olurda Yılmaz, Filiz ile Can'ı yanlız bırakır anlamıyorum...Filiz ne dese haklı Yılmaz'a.:img-cool2
Yılmaz ne olursa olsun o evden çıkmamalıydı.Ama ne oldu? Filiz gözlerini uyumak için kapatır kapatmaz Yılmaz dışarı çıktı..Neden peki? Zaten bitme aşamasına gelmiş bir ilşkiyi [FÖMER] düzeltmek için.....:img-cool2
Not:Fömer çifti adına acımazsız bir yorum oldu ama ne yapayım..:)Bizim dizideki ilşkilerin bu kadar sakız kıvamında olması canımı acayip sıkmaya başladı...:icon_sorr
ihlamurdelisi
21-06-07, 00:50
mıstaa hoşgeldin....valla sana katıldığım ilk konu bu yorumun oldu..kesinlikle haklısın..ama 79 harika olcak :D
"SON YAKLAŞIYOR" Öyle garip oldum ki duyunca anlatamam :sad53:
Biri bana Cem'in ağzını burnunu Yılmaz'ımın kırdığını söylesn lütfen. :img-yes:
Hem Filiz, hemde Yılmaz perişan haldeler.:sad53: Ömer deseniz aynı şekilde önce mektubu yırtmış sanırım ama sonra dayanamamış okumuş. Anlaşılan Filiz, hesaplaşma sonrasında Müjgan'lara gittiş :sad53: Son sahne ise, Cem'in karşısında birbirlerine sarılmış halde bir Cem'e bir bebeklerine bakan aşıklarım var :sad53:
fragmanı şükürler olsun bende görebildim.Filiz hep ağlıyodu ya.Yılmaz da onu teselli etmeye çalışıyodu ama bi ara ben onu da ağlarken gördüm(doğal olarak).Fragman sonunda silah sesleri Cemden mi geliyo yoksa başka biri falan mı ateş ediyo acaba...
ihlamurdelisi
21-06-07, 00:54
arkdaşlar ne zaman fargmanda SON YAKLAŞIYOR AŞKA İNAT ZAMANLAR IHLAMURLAR ALTINDA dedi...içim bir fena oldu valla böle içimden bişey gitti...çok kötü yaa herne kadar hatalarla dolu bir senaryo olsada bitmesini istemiyorum off off :(
Fragmani nihayetinde bende izledim. Hersey iyi güzelde biz su Ceme piskopat demekle haksizlik etmissiz:img-yes: meger adam Hannibalin ta kendisiymis. :img-hyste Yilmazla Filizde gelecek zamani bulmus hani, ya insan yemek yerken hic rahatsiz edilirmi:img-hyste , Cem ne güzel Can bebekle karnini doyuracakti:img-hyste simdi sinirlenip Filizle Yilmaza silah cekmesinde kime ceksin:img-hyste
mıstaa hoşgeldin....valla sana katıldığım ilk konu bu yorumun oldu..kesinlikle haklısın..ama 79 harika olcak :D
Tabi bana katılacaksın Beren..:)
Ben Yılmaz'ı eleştirecemde sen katılmayacaksın..Bu şimdiye kadar görülmemiş birşey kanımca..:)
Şaka bir yana Yılmaz'a hakikaten çok kızdım..Nasıl yaptıda Filiz ve Can'ı yanlız bıraktı hala anlayamadım....Yılmaz çok değişti çok..:)
Not:Byuzax fragman linki için teşekkürler..Tekrar tekrar izliyorum fragmanı.:)
Fragmanının sonunda iki kurşun sesi duyuluyor inşallah o kurşunlar Cem'e isabet eder..Amin..:)
ihlamurdelisi
21-06-07, 00:58
arkdaşlar cem kendi kendini öldürcek...bana güvenin bende çok sağlam bir aarkdaşaımdan aldım tüyoyu...ilk önce polislere benden alamazsınız o benim oğlum diyo ama sonra kendi kendini vuruyo..yani kimse öldürmüyo..
arkdaşlar ne zaman fargmanda SON YAKLAŞIYOR AŞKA İNAT ZAMANLAR IHLAMURLAR ALTINDA dedi...içim bir fena oldu valla böle içimden bişey gitti...çok kötü yaa herne kadar hatalarla dolu bir senaryo olsada bitmesini istemiyorum off off :(
off yabenimde..hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama hayatımda ilk defa fanatiği olduğum, tüm bölümlerini izlediğim, fragmanını 3 gün önceden nette beklediğim dizi bitiyor.Sanırım hayatımda böylr bir ikili bir daha hiç görmeeyceğim.tuba ve bülent lütfen aynı projede rol alın ve bizi dizinize yeniden bağlayın...
Arkadaşlar sbr ve ben önümüze gelene aklımıza gelene fragman yolluyoruz. Teşekkür eden arkadaşlara teker teker cevap yerine burdan topluca önemli değil !:D
Cemişko da Adolf Hitler gibi kendini öldürecek bence :D Onurlu bir şekilde !
Bence Hitler ile çok ortak yanı var adamın :D
Arkadaşlar ben kaçar kib ! :sad53:
75. bölümün fragmanında kaza sesi duyulmuş ama dizide kaza falan olmamıştı...:img-yes:
Fragmanın sonunda Cem silahı kendi kafasına sıkıyor desek 1. kurşunda yere yığılması lazım..:img-yes: 2. kurşunu kim sıkıyor o zaman?... Yine bir aldatmacayla karşı karşıyayız galiba..:img-help:
Şöyle bir ihtimalde olabilir Cem [psikopatya:)] 1. kurşunu topuğuna 2. kurşunu kafasına sıkıyor olabilir..:img-hysteHer ihtimali değerlendirmeli..:)
Fragmani gordum
acikcasi cok fazla heyecanlanmadim,etkilendigim tek sey filizin aglamasi gerisi fasofiso..
Son yaklasiyor aska inat zamanlar
oofoff
sbr hattan kopuyor efem :sad53: kendinize iyi bakın ...büyük ihtimal cem başka biri tarafından vuruluyor ..iki tane kendine sıkacak değil ya yahu:img-hyste :happy0064 önemli soru kim vuruyor cemi yoksa kayıp olan annesimi vuracak çok soru işareti var çok neyse efem kendinize iyi bakın bye
75. bölümün fragmanında kaza sesi duyulmuş ama dizide kaza falan olmamıştı...:img-yes:
Fragmanın sonunda Cem silahı kendi kafasına sıkıyor desek 1. kurşunda yere yığılması lazım..:img-yes: 2. kurşunu kim sıkıyor o zaman?... Yine bir aldatmacayla karşı karşıyayız galiba..:img-help:
Şöyle bir ihtimalde olabilir Cem [psikopatya:)] 1. kurşunu topuğuna 2. kurşunu kafasına sıkıyor olabilir..:img-hysteHer ihtimali değerlendirmeli..:)
72.bölümdede en son silah sesi duyulmuştu ve yılmaz da vurulmuştu yani tek kurşun olsa tamamda dediğin olabilirde 2 kurşun olacak oraya başkalarıda yetişecek bence
Sonunda fragmanı gördüm,
Kursuni'nin de dedigi gibi Cem psikopatlıktan cıkmıs Hanibal olma yolunda. Sahnede öyle bir durusu varki sanki az önce birini yemiş gibi. İlk defa Cem'e kızdım walla. Cocugun yanında silah cekmiş cok ayıp ve cocugun ruh saglıgı acısından sakıncalı bir durum. Gerci herif manyak :img-hyste
Feride Ömer cephesinde bu bölüm Ömer'in hesaplaşması sözkonusu. İyi oyunculuk izleyecegimizi düşünüyorum..
Bir de dün yasanan tatsızlıga kısaca birseyler yazmak istiyorum. Bazı arkadaslar, bazı durumları savunmaya calısırken hadlerini asıyorlar gibime geliyor. Dün yasanan olayın baska bir acıklaması olamaz. Okurken gözlerime inanamadım. Herkes haddini bilmeli kanımca...
72.bölümdede en son silah sesi duyulmuştu ve yılmaz da vurulmuştu yani tek kurşun olsa tamamda dediğin olabilirde 2 kurşun olacak oraya başkalarıda yetişecek bence
O sahne şöyle gelişecek bence..:img-yes:
Fragmandanda görüldüğü üzre;Son sahnede Cem silahı Filiz ile Yılmaz'ın üzerine doğrultacak..
Sonra bakalım "ne kadar birbirlerini seviyorlar" diye deneme amaçlı [birazda egosunu tatmin etmek için]ateş edecek.[Filiz'de Yılmaz'da vurulmayacak tabi].
Ama Cem ateş ettiğinde bile Filiz Yılmaz'ın sımsıkı sarıldığını, ayrılmadıklarnı, onları ölümün bile korkutmadığını görecek..:img-yes: Ve bu aşk karşısında diz çöküp kafasına ateş edecek...Nokta..Cem'İn Ruhuna el Fatiha..
NoT:Elif ve Erol Bey'in mezarına kimsecikler gitmemişti..Umarım Cem'in mezarı kaderine terk edilmez:)En azından annesi ve koğuştan bir kaç arkadaşı gider...:img-polic
Intihar etmesi bence de ikinci sezonun ucte ikisine ambargo koyan Cem Akman karakterine yakisacak sanli serefli bir final olacaktir ;) Ama nedense icimdeki his intihar etmeyecek diyor, sanki baskasi vuracak diyor. Bu arada gercekten de Hannibal'a benzemis Cem, benzetmeyi yapan arkadasimizi kutluyorum. Ee artik Anthony Hopkins bayagi yaslandi, sirayi genclere vermek lazim degil mi ;)
Bebek aglamasi gercekten de ozellikle annelerin tuylerini diken diken eden bir bitiris olmustur, beni bile cok etkiledi anne olmamama ragmen.
Omer konusunda secoms kardesime katiliyorum, mektubu ilk etapta sinirlenip yirtacak ama sonrasinda Feride'ye olan aski 'defterleri kolay kapattirmayacak' ona. :icon_whis
fragmanii byuzax arkadasimin sayesinde izledimm cok saoll:)
off offf bende onlarlan aglicam simdi yaa filizimm nasil agliyo öylee sanki hayatlan bagini kesmiss sadece agliyo yilmaza pas vermiyoo:icon_sorr yilmazimda cok kötü ama yaaa besigin önünde nasilda agliyoo :icon_sorr
acaba nasil oluyodaa filiz yilmazi affediyoo fragmanin son sahnesinde resmen birbirlerine kenetlenmislerr vurucaksan ikimizi vur diyee off kiyamam yaa:icon_sorr :img-in_lo
cemin yüzünü galibaa filiz o hale getirdii cemi gördügü ilk anda üstüne saldirmiss olabilirr:icon_whis :):)
son sahnee belkii yine hic birsey olmazz ve finale kalir yada cem kendini vurur en son ihtimal polisler cemi vururr ....ins bu bölüm o piskopatan kurtuluruzdaa
ve en sonunda daha bir kötü oldumm ''son yaklasiyor aska inat zamanlar''
offf agliyasi geldi yaaa ben acaba finalde naparimm:icon_sorr
Cem'in intihat etmesi herkes için en iyisi olur. hatta kim bilir, kendisi için bile ...
Belkide yenilmediğini düşünüp mutlu şekilde ölebilir... Aslında biz biliyoruz ki yenildi. Yılmaz ve Filiz'in aşkı karşısında tüm yaptıklarına karşın yenildi...
Fragman resimlerini çekerken daha iyi anladım ki hem Filiz hemde Yılmaz perişan haldeler. :sad53: Üstelik bu zamanı ayrı geçirdikleri için yaşananlar hem onlar için hemde bizim için daha da katlanılmaz olacak...
slm arkadaslar
biraz önce fragmana baktin. Güzel bir bölüme benziyor. Mübarek herkes agliyor:sad53: Son sahnede yilmaz cem kavga edecek. Yilmaz cemin burnunu yüzünü bir güzel dagitacak, sonra cem yerdeki silahi bulup yilmaza cevirecek:img-help: . tam tetige basacagi onda aynali ( yada Polis) cemi anlinin ortasinda vuracak. Ikinci kursunda kalbine saplar, yani garanti ölür.
EvaLongoria
21-06-07, 09:14
fragman linkini yollayan arkadaşlarıma çokkk teşekkür ederim...
fragman yorumu yapmadan önce secoms imza ve avatarın yakıyo :) kihkihkih
evett fragmanda aşkım bitanem Cemim biraz yamulmuş durumda :) Kim ne yaptı benim meleğime :) Ben sessiz izlediğim için kurşun sesi duyamadım. Ama eğer iki kurşun atılıyorsa muhakkak arkadan ya polis gelmiştir kurşunu sıkıyordur. Ya da Aynalı gelmiştir. Başka bir ihtimal gelmiyor aklıma. Cem hayatta kendini öldürmez. Zeki o zekiiii :)
Filiz Müjganın evinde Yılmaz kendi evinde demek ki kavga ediyorlar bir de destek olacakları yerde birbirlerine köstek oluyorlar. Bu da bi gariplik doğrusu.
Ömer sonunda mektubu okuyor kanımca. Acaba ne yazıyordu ?? Merak ettim doğrusu...
günaydın forum milleti arkadaşları....bir fragman çilesinin sonunda daha birlikteyiz...fragman ile ilgili yorumlarım az sonra (kendime has ülubumlar tabi ki....) fragmanı izlemek için sabahtan beri kanalı izleyen (seda sayan ve bilumum işkence programları dahil) arkadaşlara geçmiş olsun diyor...son fragmanda Allah kolaylıklar versin diyorum kendilerine...
son cümlemi evaya ayırdım...cemi yine dağıtmışlar...şanzıman falam kalmamış..Yılmaz'da tık yok...:D üzülmüşsündür kesin..bence cem ölmesin seni diziye sokalım ne dersin...:D:D
EvaLongoria
21-06-07, 09:25
günaydın forum milleti arkadaşları....bir fragman çilesinin sonunda daha birlikteyiz...fragman ile ilgili yorumlarım az sonra (kendime has ülubumlar tabi ki....) fragmanı izlemek için sabahtan beri kanalı izleyen (seda sayan ve bilumum işkence programları dahil) arkadaşlara geçmiş olsun diyor...son fragmanda Allah kolaylıklar versin diyorum kendilerine...
son cümlemi evaya ayırdım...cemi yine dağıtmışlar...şanzıman falam kalmamış..Yılmaz'da tık yok...:D üzülmüşsündür kesin..bence cem ölmesin seni diziye sokalım ne dersin...:D:D
Sorma sysdll dağıldım dağıldım :icon_sorr Ne hale gelmiş bitanem :icon_sorr Hatta yeni mekanım Cem in sayfası olacak. İmzamı da değiştiricem. En büyük aşkım CEM diye yazacam :icon_whis
Fragmanı uzunn uzun yorumlamak isterdim ama hiçç havamda değilim. :icon_sorr Cemimi meleğimi dağıtmışlar zatenn
yakupoglu61
21-06-07, 09:28
cemin intihar edeceğini hiç sanmıyorum teşke etse nerde kimsenin elini kana bulamamış olur...!
cemi vuracaklar listesinde 2 kişi var Ömer yada Aynalı ama bu ikili arasında ağır basan Aynalı...!
bu bölümde başka sahne izlemeye gerek yok son sahneyi izlemek yeter
Fragmanı sbr sayesinde izledim. Çok teşekkür ederim kendisine. :img-wink:
"Son yaklaşıyor" sözü beni öyle duygulandırdı ki... Önce Cem'in kendisini vuracağını düşündüm ama 2 el ateş edildiğine göre oraya yetişen polislerde yapabilir bunu... Ama bana sorsalar en güzeli, Cem'in kendisini vurmasıdır derim... :)
fatma-1721
21-06-07, 09:33
fragman linkini yollayan arkadaşlarıma çokkk teşekkür ederim...
fragman yorumu yapmadan önce secoms imza ve avatarın yakıyo :) kihkihkih
evett fragmanda aşkım bitanem Cemim biraz yamulmuş durumda :) Kim ne yaptı benim meleğime :) Ben sessiz izlediğim için kurşun sesi duyamadım. Ama eğer iki kurşun atılıyorsa muhakkak arkadan ya polis gelmiştir kurşunu sıkıyordur. Ya da Aynalı gelmiştir. Başka bir ihtimal gelmiyor aklıma. Cem hayatta kendini öldürmez. Zeki o zekiiii :)
Filiz Müjganın evinde Yılmaz kendi evinde demek ki kavga ediyorlar bir de destek olacakları yerde birbirlerine köstek oluyorlar. Bu da bi gariplik doğrusu.
Ömer sonunda mektubu okuyor kanımca. Acaba ne yazıyordu ?? Merak ettim doğrusu...
Günaydin evacim;merak edilecek birsey yok be güzelim,gecen bölüm demisti ya Feride "ölmek istedim ama ölemem,sana bu aciyi yasatamam,ait oldugum yere dönüyorum"diye.Iste mektubta da bu sacmaliklar yaziyor,Ömer de o yüzden okuyunca öyle kizgindi zaten.Allahtan Feride yaptigi yanlistan kendisi dönüyor,yoksa bu bölümü izlemek basli basina iskence olurdu.
fatma-1721
21-06-07, 09:40
[QUOTE=yakupoglu61;3789191]cemin intihar edeceğini hiç sanmıyorum teşke etse nerde kimsenin elini kana bulamamış olur...!
cemi vuracaklar listesinde 2 kişi var Ömer yada Aynalı ama bu ikili arasında ağır basan Aynalı...!
bu bölümde başka sahne izlemeye gerek yok son sahneyi izlemek yeter[/QUOTE
Cem konusunda bende ayni düsünüyorum,intihar ederse sasarim dogrusu,ama senaristlerin bize bu karakterle ilgili bir sürprizi olabilir mi?...o konuda da süphelerim var.
feride-ömer
21-06-07, 09:45
Cem'in intihat etmesi herkes için en iyisi olur. hatta kim bilir, kendisi için bile ...
Belkide yenilmediğini düşünüp mutlu şekilde ölebilir... Aslında biz biliyoruz ki yenildi. Yılmaz ve Filiz'in aşkı karşısında tüm yaptıklarına karşın yenildi...
Fragman resimlerini çekerken daha iyi anladım ki hem Filiz hemde Yılmaz perişan haldeler. :sad53: Üstelik bu zamanı ayrı geçirdikleri için yaşananlar hem onlar için hemde bizim için daha da katlanılmaz olacak...
günaydın arkadaşlar haklısın arzu abla cemin intihar etmesi hepimiz için iyi olucak evet kendisi için bile iyi olur ister mutlu şekilde ölsün ister mutsuz ölsün birşey farketmez yeterki ölsün o düşüncedede olabilir belki filizle yılmazı yendim ve gitmem lazım deyip kendini öldürebilir malum pisikopat herşeyi yapabilir dediğin gibi biz biliyoruz filizle yılmazın aşkına yenildi :img-wink: kesinlikle perişan haldeler kim olsa öyle olmazmıydı zaten ama yaptıklarının cezasını çekiyorlar sizmisiniz gurur yapıp ayrılan işte çıkıyor acısı evet bizim içinde onlar içinde daha katlanılmaz olacaktır :img-wink: iyi yorumlar:img-wink:
Ağustos Böcüğü
21-06-07, 09:45
Herkese günaydın..
Fragman hakkında naçizane bede birşeyler söyleyeyim..
Cem'in yüzünü muhtemelen Filiz dağıttı..Zira Yılmaz pek Cemle kavga etmiş gibi durmuyordu..Mıstaa arkadaş gibi bende Cem'in önce korkutma amaçlı ateş edip daha sonra intihar edeceğini düşünüyorum. Son sahnede Cem'in yüzündeki ifade böyle olacağını düşündürdü. Zaten son sahnede bu olur..Biz kim vuruldu bilemeyiz cevap final bölümüne kalır..
fragmanı gece yeter artık kapatıyorum su televizyonu dediğim anda gördüm. şiir cok güzel ve bülent inal cok güzel okumus. filizin perisan halinden de etkilendim ama son yaklasıyor dedi ya işte asıl beni bu laf etkiledi gerceklerle yüzlesince kara kara düsünmeye basladım ve cok da üzüldüm.
bunun dısında bölüm cemin silahı filiz ve yılmaza dogrultmasıyla biter diyorum zaten bazı arkadaslar da 80in basında cemden kurtuluyoruz diyordu. yüzündeki kan acısından yapılan hannibal benzetmesi tam ceme göre onun psikopatlıgının son asaması da bu olsa gerek. ben cemin intihar etmesi gerektiğini düsünüyorum polis memuru falan vursa yazık polise cemi adam yerine koyup bi de onu yargılarlar basına bela olur. ömer de cok özlemiş, mektuplara bakıyo yüzügüne bakıyo kara kara düsünüyo az kaldı affedecek o da. bu arada filiz de müjganlara dönüyo herhalde yılmazı görmek istemiyo cok kızgın olmalı. valla fragmanı izleyince yılmaza da üzüldüm hem onun yüzünden bebeği kacırıldı bunun üzüntüsü var, filizin suclamaları olur, bi de bebeğinin özlemiyle ya ona bi sey olursa düsüncesiyle kahrolur, yılmazı da perisan izleriz artık ama bi yandan da haketti biz ne yapalım o da durumun ciddiyetini anlayıp onları yalnız bırakmasaydı.
evett gelelim fragman yorumuna....sahne sahne gidelim en iyisi ..:D
Filiz'in bebeği elinden alındığı zaman ki hali,perişan olması ve yere düşmesi bu arada Yılmaz'ın da Filiz'e doğru koşaması...
burada anlamadığım bir nokta var...Filiz cemi görüpte peşinden mi gidiyor yoksa yatağın boş olduğunuı görüpte kendini sokağamı atıyor?burası şüpheli..gerçi arabanın camına vurduğuna göre cemi görmüş demektir.bu da Yılmaz'a olan öfkesi 2 bilemediniz 3 kat artacak anlamına gelmektedir....yere düşmesi ise tamamen taktik icabı...Yılmaz'ın yanına yaklaşmasını beklemek için..çünkü Yılmaz yanına yaklaşında artık Allah ne verdiyse dalacak Filiz...
Filiz'in müjganların eve gitmesi..
Yılmaz'ın icabına bakan Filiz "ben annemin evine gidiyorum.bu şartlar altında burada kalamam" diyemediği için "ben müjgan ablalara gidiyorum.orada daha güzel trip atarım" diyerek gider...:img-pilot
bundan sonra işte Yılmaz'ın pişmanlıkları Filiz'in kahroluşu falam...o kadar da önemli değil
gelelim asıl önemli olan kısma...cem.....
öncelikle cemin ağzı gözü neden öyle?Yılmaz o hale getirdiyse Yılmaz'da neden çizik bile yok...yok kendi kendini bu hale getirdiyese üzgünüm eva ümidini kes bence...bu saatten sonra ondan köy mezra bucak hiç bişi olmaz...bazı arkadaşların dediği gibi 77 fragmanında ki gibi bir aldatmaca olabilir fakat artık sona yaklaşıldığı için sanırım cemin işi bölüm sonuna doğru bitip bölümü kapatacaklar...yada ölüp ölmediğini 80nin başına bırakacaklar...
kimin vuracağı yada intihar edip etmeyeceği konusuna gelirsek birileri tarafından vurulma ihtimali yüksek...neden intihar etsin ki diye düşünüyorum ama bir neden gelmiyor...kimin vuracağına gelirsek polis olması muhtemel diyorum.çünkü Yılmaz gittiği her yere polisi çağırıyor (bknz:73te,72deki Filiz cem evlenme töreni,cemin altınlarını kaçırdığı zaman,eski bölümlerde meral olaylarında, vs...) yani polisin öldürmesi en mantıklısı...çünkü Aynalı ömer yada başka bir sivil tarafından arkadan vurulması demek suç teşkil edecek anlamına gelir ki sona gelinen bir diziye bu yapılmaz
(gerçi senaristlerin işi belli olmaz...mantıksızlıklar bu bölümde o kadar çok yapılabilir ki..tüm 2.sezon toplamından daha çok görebiliriz benden söylemesi..)
velhasılı kelam fragmandan çok bir yorum çıkmaz haliyle...olayların nasıl geliştiğini bilmediğimiz için faraza konuşuruz...ama en çok cemi o hale kim getirdi merak ediyorum.....zavallı eva....gitti hayaller...:img-hyste :img-hyste
feride-ömer
21-06-07, 09:58
arkadaşlar son yaklaştıkça bende üzüntü artıyor çok üzülüyorum dizimiz biticek diye keşke bir sezon daha uzatılsaydı karakalem gelse alsa yazsa çok şeymi istiyorum sanki çok kötüyüm ağlıycam şimdi ama kendimi boşuna üzüyorum heralde nasıl olsa tuba bülentin yeni dizileri varmış ama bu dizi başkaydı keşke bitmese offf çok kötüyüm :sad53: :icon_sorr
az önce izledim fragmanı acayip kötü hissettim kendimi ya ben hala hazırlayamdım bitmesine biz filiz yılmaz olmadan napcaz acayip bağlandım bu diziye cuma kaşöalrımı dolduran 1 hafta önceden cuma gelse diye beklettiren dizimiz bitiyor..
fragman içler acısı filiz delircek gibi ilk sahnede çok acı verdi bana.yılmaz ise tamaıya suçluluk duyusu içinde filize destek olmaya çalışıyo yılmazın canın yatağı yanında beşiğe bakmasıda içimi fena etti..ama son dahne süper umarım cemin ağzını burnunu dağıtan yılmazdırrrrr.cemi kim vurcak çok merak ediyom bana aynalı gibi geliyo ama..ömerde yazık pişman olcak galiba ve ferideyi arıcak öle bitşey hissettim..
herkese günaydınlar efem yorucu bir günün ardından tekrar birlikteyiz..yorumlara baktığımda cemin intihar etmiş olabileceği konuşuluyor bence bu ihtimal % 0. bu saatten sonra cemin intihar edeceğini düşünmüyorum eğer öyle olursa çok büyük bir mantık hatası olur:good: benim tahminim annesinin vuracağı yönünde ama buda zayıf bir ihtimal onu kabul ediyorum:good:
feride-ömer
21-06-07, 10:10
sevgili sysdll fragman yorumun çok güzel olmuş ben filizi böyle bilmezdim demek yılmazı dövmek için taktik geliştirdi:img-hyste süper artık allah ne verdiyse dalacak yılmaza o sahneleri görmek için can atıyorum:img-hyste filiz uzakdoğu sporlarını biliyormuydu belki bu durumlar için eğitimini almıştır:img-hyste ayrıca filiz yılmazın icabına baktıktan sonra cümlesi bana söyle bir anlam çağrıştırdı filiz yılmazın işini bitiriyor (yılmaz bu arada 1/80 yerde can çekişiyor)filizde polisler gelir diye müjganların evine kaçıyor nasıl ama :img-hyste biraz uçtum ben neyse özetle fragman yorumunu çok beğendim ellerine sağlık arkadaşım:img-wink:
feride-ömer
21-06-07, 10:12
herkese günaydınlar efem yorucu bir günün ardından tekrar birlikteyiz..yorumlara baktığımda cemin intihar etmiş olabileceği konuşuluyor bence bu ihtimal % 0. bu saatten sonra cemin intihar edeceğini düşünmüyorum eğer öyle olursa çok büyük bir mantık hatası olur:good: benim tahminim annesinin vuracağı yönünde ama buda zayıf bir ihtimal onu kabul ediyorum:good:
günaydın sanada sen demiyormuydun bu dizide mantık aramayı çok önceden bıraktım diye cem intihar ediyorda olabilir senaristlerimizin işi belli olmaz dediğin gibi anneside vurabilir ama buda zayıf bir ihtimal bence polislerden biri vuracak:img-wink:
günaydın sanada sen demiyormuydun bu dizide mantık aramayı çok önceden bıraktım diye cem intihar ediyorda olabilir senaristlerimizin işi belli olmaz dediğin gibi anneside vurabilir ama buda zayıf bir ihtimal bence polislerden biri vuracak:img-wink:
yahu doğru aramayı bıraktımda bu kadarıda çok fazla olur canım daha ne neler ama haklısın belli olmaz ne olacağı bekleyip görecez artık bari bu bölüm sonuçlansa ne olacağı :good: bu bölüm bazı konuların artık çözümlenmesini istiyorum final bölümünde bunlarla uğraşılmamalı:img-wink:
sevgili sysdll fragman yorumun çok güzel olmuş ben filizi böyle bilmezdim demek yılmazı dövmek için taktik geliştirdi:img-hyste süper artık allah ne verdiyse dalacak yılmaza o sahneleri görmek için can atıyorum:img-hyste filiz uzakdoğu sporlarını biliyormuydu belki bu durumlar için eğitimini almıştır:img-hyste ayrıca filiz yılmazın icabına baktıktan sonra cümlesi bana söyle bir anlam çağrıştırdı filiz yılmazın işini bitiriyor (yılmaz bu arada 1/80 yerde can çekişiyor)filizde polisler gelir diye müjganların evine kaçıyor nasıl ama :img-hyste biraz uçtum ben neyse özetle fragman yorumunu çok beğendim ellerine sağlık arkadaşım:img-wink:
teşekkür ederim iltifatların için...Filiz bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz...hatta cemin suratının dağılmasının bile Filiz'le bir ilgisi olabilir diye düşünüyorum....Yılmaz'da hızını ve hıncını alamadığı için ceme girmiş olabilir...silah olmasa cem bebeğide Filiz'i de verir arkasına bakmadan kaçardı....3,5 3,5 3,5 diye diye...:img-hyste :img-hyste
feride-ömer
21-06-07, 10:31
yahu doğru aramayı bıraktımda bu kadarıda çok fazla olur canım daha ne neler ama haklısın belli olmaz ne olacağı bekleyip görecez artık bari bu bölüm sonuçlansa ne olacağı :good: bu bölüm bazı konuların artık çözümlenmesini istiyorum final bölümünde bunlarla uğraşılmamalı:img-wink:
bence finaldede harat edmiycez gibi bir his var içimde bu kadar konu bir bölümde çözülürmü filizle yılmaz cemden kurtuldu diyelim ama daha feride ömer var aynalı aysel var nalan kerem var aslı var daha çok var nasıl olucak bilmiyorum bir bölümde bu kadar şley olmaz heralde ama senaristlerimizin işi belli olmaz bekleyip görücez iyi yorumlar:img-wink:
bence finaldede harat edmiycez gibi bir his var içimde bu kadar konu bir bölümde çözülürmü filizle yılmaz cemden kurtuldu diyelim ama daha feride ömer var aynalı aysel var nalan kerem var aslı var daha çok var nasıl olucak bilmiyorum bir bölümde bu kadar şley olmaz heralde ama senaristlerimizin işi belli olmaz bekleyip görücez iyi yorumlar:img-wink:
he he he :img-hyste sevgili arkadaşım valla ben aynalı-aysel ve aslı konusunun halledilmeden geçileceğini düşünüyorum en azından aslı işi bu bölüm halledilmiyor finalde var kendisi.. olsun son 20 dk. da 3 düğün sığdırır bizim senaryo (yılmaz,ömer,aynalı ve bunların boksör hayat arkadaşları:happy0064 )
he he he :img-hyste sevgili arkadaşım valla ben aynalı-aysel ve aslı konusunun halledilmeden geçileceğini düşünüyorum en azından aslı işi bu bölüm halledilmiyor finalde var kendisi.. olsun son 20 dk. da 3 düğün sığdırır bizim senaryo (yılmaz,ömer,aynalı ve bunların boksör hayat arkadaşları:happy0064 )
aslı finalde var akın ailesiyle vedalaşmaya geliyor cümleleri de şu:benim ailem yoktu siz bana aile oldunuz tarzında :img-hyste
aslı ispanya yolcusu...
fragmanın son sahnesi bölümün de son sahnesidir demekki cem bey 80. sonsuza gidici...ama keşke bu bölümde ölseydi...
bu dizide gözyaşı dökmeyen kalmadı sürekli ağlayanlar filiz ömer bi de can bebek :D
asıl önemli olan konuyu atlıyorsunuz...gerçi söyleyeceğim konunun işlenmesi için dizinin uzaması lazım ama dediğin gibi senaristlerin ne yapacağı belli olmaz...
diyorum ki ömer işleri iyice ilerletip düzlüğe çıkmaya başladıktan sonra acaba Yılmaz'la ortak olurlar mı? bu sefer mecburen değil istek var ortada...ne dersiniz...Aynalı-Yılmaz-ömer ortaklar... nereden nereye....
Erol bey bu durum karşısında ters dönüyordur sanırım..." Ona hiç güvenme kızım.sakın Yılmaz'a güvenme...bana söz ver hisseleri geri alacaksın ve Yılmaz'la evlenmeyeceksin..." al sana söz...:img-hyste hem de yüzüklü söz...:img-hyste
aslı finalde var akın ailesiyle vedalaşmaya geliyor cümleleri de şu:benim ailem yoktu siz bana aile oldunuz tarzında :img-hyste
aslı ispanya yolcusu...
fragmanın son sahnesi bölümün de son sahnesidir demekki cem bey 80. sonsuza gidici...ama keşke bu bölümde ölseydi...
bu dizide gözyaşı dökmeyen kalmadı sürekli ağlayanlar filiz ömer bi de can bebek :D
tüh yahu aslıda gidiyor bir yanımda bir burukluk var acaba neden:img-hyste :happy0064 cemin bu bölüm vurulduğunu görürüz gibime geliyor bana can çekişme sahnesi 80 e kalsada olur zannımca bekleyip görelim efem aksiyon , şiddet(filiz-yılmaz) bir o kadarda heyecan dolu bir bölüm bizi bekliyor bakalım nasıl olacak:img-wink:
asıl önemli olan konuyu atlıyorsunuz...gerçi söyleyeceğim konunun işlenmesi için dizinin uzaması lazım ama dediğin gibi senaristlerin ne yapacağı belli olmaz...
diyorum ki ömer işleri iyice ilerletip düzlüğe çıkmaya başladıktan sonra acaba Yılmaz'la ortak olurlar mı? bu sefer mecburen değil istek var ortada...ne dersiniz...Aynalı-Yılmaz-ömer ortaklar... nereden nereye....
Erol bey bu durum karşısında ters dönüyordur sanırım..." Ona hiç güvenme kızım.sakın Yılmaz'a güvenme...bana söz ver hisseleri geri alacaksın ve Yılmaz'la evlenmeyeceksin..." al sana söz...:img-hyste hem de yüzüklü söz...:img-hyste
bende bir ortak düşündüm ama ömer batırır şirketi esas sustalı kemal ters döner mezarında 'lan yılmaz saf mısın sen ömerle ortak olunur mu der'' ama bu biraz hayal ömer hangi işle düzlüğe çıkacakta yılmazla ortak olacak zaten olmasınlar efem ömer batırır şirketi zaten iki şeyi mükemmel yapıyor ömer 1.si ağlamak 2.si şirket batırmak:img-hyste
tüh yahu aslıda gidiyor bir yanımda bir burukluk var acaba neden:img-hyste :happy0064 cemin bu bölüm vurulduğunu görürüz gibime geliyor bana can çekişme sahnesi 80 e kalsada olur zannımca bekleyip görelim efem aksiyon , şiddet(filiz-yılmaz) bir o kadarda heyecan dolu bir bölüm bizi bekliyor bakalım nasıl olacak:img-wink:
heyecanlı bir bölüm olacağını düşünmüyorum inş. mantık hatalarının az olduğu bir bölüm izleriz...
cem in yılmaza bir şey yapması imkansız bunu bilince geriye bir şey kalmıyor...
cem nasıl ölür Allahından bulur :D
son gülen iyi güler o bu zamana kadar çok güldü :D:img-hyste aynen böyle...
80. de cem bileti alır bavulsuz mekan değiştirir...
heyecanlı bir bölüm olacağını düşünmüyorum inş. mantık hatalarının az olduğu bir bölüm izleriz...
cem in yılmaza bir şey yapması imkansız bunu bilince geriye bir şey kalmıyor...
cem nasıl ölür Allahından bulur :D
son gülen iyi güler o bu zamana kadar çok güldü :D:img-hyste aynen böyle...
80. de cem bileti alır bavulsuz mekan değiştirir...
he hee :img-hyste niye yahu bayağı heyacanlı aslında ben filizin oklava şovu için bayağı heyacanlanıyorum şimdiden:img-hyste :happy0064 cemde artık ölebilir pisiko sapıttı iyicene ölsün efem cem ölsün artık ölebilir değil ölsün diyorum son sahneyi bilmek heyecanı kaçırıyor ona bende katılıyorum:good:
nisailayda
21-06-07, 10:54
Fragmanı bende yeter artık yatıyorum dediğim anda izledim akşamki heyecanla herşeyi yanlış anlamışım sabah tekrar netten izleyince dahada bir üzüldüm.Tuba ağlama sahnelerinde profesyonelleşti ya ,gerçekten Yılmaz için zor bir bölüm olacak çok ağır bir suçlama ve acı..Allah yardımcısı olsun...
he hee :img-hyste niye yahu bayağı heyacanlı aslında ben filizin oklava şovu için bayağı heyacanlanıyorum şimdiden:img-hyste :happy0064 cemde artık ölebilir pisiko sapıttı iyicene ölsün efem cem ölsün artık ölebilir değil ölsün diyorum son sahneyi bilmek heyecanı kaçırıyor ona bende katılıyorum:good:
filiz yılmazı gözleriyle yer şiddet yok bizim dizide...
fragmanın sonunda cemin yüzü kan acaba yılmaz cemi mi dövdü ne oldu
filiz de dövmüş olabilir:D
NOT:mutlu bir final için cem ölüyor...
filiz yılmazı gözleriyle yer şiddet yok bizim dizide...
fragmanın sonunda cemin yüzü kan acaba yılmaz cemi mi dövdü ne oldu
filiz de dövmüş olabilir:D
NOT:mutlu bir final için cem ölüyor...
yok ben zannetmiyorum yılmazın yaptığını eski yılmaz olsaydı yapardı hatırlayın filizi kaçırırken nasıl çakmıştı kafayı ceme cemin kaşını açmıştı:happy0064 bunları eski yılmaz yapmıştı yenisinin o taraflarda bezi yok:img-hyste belki filiz yapmış olabilir :img-hyste notuna katılıyorum ölsün artık benden onay çıkmıştır:happy0064
Neslihan17
21-06-07, 11:01
herkese günaydın..
fragmanı gece izlemiştim. fragmanın sonunda gösterilen sahnede ben yılmazdan ceme karşı güzel replikler bekliyorum. "hadi vur ölümden korktuğumuzu mu sanıyorsun cem akman, öldür hadi" gibilerinden replikler bekliyorum.:) çünkü filiz ve yılmaz öyle bir sarılmışlar ki ölüme kafa tutar gibiydiler. cem intihar etmeyecek gibi duruyor. sanki arkadan başkası vuracak. en çok da cemin 80. bölüme sıçramamasına sevindim. çünkü 2. sezon doğru düzgün kasılmadan dizi seyredememiştik. mutlu anlarda bile cem yine ne yapacak korkusuyla izledik. bari final bölümünü rahat rahat izleyelim :)
mystery_ksk
21-06-07, 11:01
Bence eğer fragmanda bir yanıltma yansıma yoksa Cem kendini vurmuyor.Çünkü silah 2 kere ateşleniyor.Kendini vuran biri silahı ancak 1 kere ateşleyebilir diye düşünüyorum.Muhtemelen arkadan polisler vuruyolar Cemi.Aynalının falanda vuracağını düşünmüyorum öyle olsaydı Aysele aşık olmazdı.Bölümün sonuda muhtemelen Ya silah sesiyle biticek.Yada Cemin vurulduğunu göreceğiz ama kimin vurduğunu göremeden bitecek.
nisailayda
21-06-07, 11:03
bende bir ortak düşündüm ama ömer batırır şirketi esas sustalı kemal ters döner mezarında 'lan yılmaz saf mısın sen ömerle ortak olunur mu der'' ama bu biraz hayal ömer hangi işle düzlüğe çıkacakta yılmazla ortak olacak zaten olmasınlar efem ömer batırır şirketi zaten iki şeyi mükemmel yapıyor ömer 1.si ağlamak 2.si şirket batırmak:img-hyste
Olmadı işte sabır Ömer duygusal adam o yüzden çoğu zaman hisleriyle hareket etti ve hatasıda orda oldu ne yapsın nefretide sevgiyide en uç noktalarda yaşıyor hem şansıda yoktu paşamın onada bi sustalı Kemal denk gelseydi zor günlerinde bak nerelerde olurdu aksine Cem adisi yüzünden her işine çelme takıldı arada kaderde çelme attı"Feride geçmişini hatırlamasaydı nolurdu sanki":sad53:
yok ben zannetmiyorum yılmazın yaptığını eski yılmaz olsaydı yapardı hatırlayın filizi kaçırırken nasıl çakmıştı kafayı ceme cemin kaşını açmıştı:happy0064 bunları eski yılmaz yapmıştı yenisinin o taraflarda bezi yok:img-hyste belki filiz yapmış olabilir :img-hyste notuna katılıyorum ölsün artık benden onay çıkmıştır:happy0064
Yılmaza haksızlık ediyorsun yılmaz eski yılmaz,senaristler onu bu hale getirdi cemi dövse filiz o arada bebeğini kurtarabilirdi bunda başka bişi ama ne?
bekleyip yarın göreceğiz...
mystery_ksk,Neslihan17 size katılıyorum...
saygılar...
herkese günaydın..
fragmanı gece izlemiştim. fragmanın sonunda gösterilen sahnede ben yılmazdan ceme karşı güzel replikler bekliyorum. "hadi vur ölümden korktuğumuzu mu sanıyorsun cem akman, öldür hadi" gibilerinden replikler bekliyorum.:) çünkü filiz ve yılmaz öyle bir sarılmışlar ki ölüme kafa tutar gibiydiler. cem intihar etmeyecek gibi duruyor. sanki arkadan başkası vuracak. en çok da cemin 80. bölüme sıçramamasına sevindim. çünkü 2. sezon doğru düzgün kasılmadan dizi seyredememiştik. mutlu anlarda bile acaba cem yine ne yapacak korkusuyla izledik. bari final bölümünü rahat rahat izleyelim :)
tek başlarına olsalar belki bu replikleri söyleyebilirler.ama artık ortada bir tosun Can var...yapılacak her olumsuz hareket ters tepebilir.sonuçta karşıların psikopat bir kişilik var...hatırlasanıza 72de Filiz'le zorla evleneceği sırada Yılmaz gelir ve nikahı durdurur.ikisine de silahı doğrultur fakat korkmadıklarını söyleyince silahı Filiz'in karnına doğrultur...işte o zaman yusufları çağırmaya başladılar...burada da buna benzer bir durum oluştuğu için temkinli olmaları gerekiyor...
ama...şunu da unutmamak gerekiyor ki bizim senaristlerin ne yazacağı belli olmadığı için her an herşey beklenmelidir...:img-pilot :img-pilot
Olmadı işte sabır Ömer duygusal adam o yüzden çoğu zaman hisleriyle hareket etti ve hatasıda orda oldu ne yapsın nefretide sevgiyide en uç noktalarda yaşıyor hem şansıda yoktu paşamın onada bi sustalı Kemal denk gelseydi zor günlerinde bak nerelerde olurdu aksine Cem adisi yüzünden her işine çelme takıldı arada kaderde çelme attı"Feride geçmişini hatırlamasaydı nolurdu sanki":sad53:
sevgili arkadaşım 'sabır '' dedin nerden bildin kullanıcı adımı vallaha bravo yoksa ben sana söyledim mi ??:happy0064 valla duygusalda işte duygusallık olmaz kanımca tamam orda cem faktörüde vardı ama ondan öncede meraller vardı ..valla çok şey istiyon gibime geliyor feride ile ilgili:happy0064
Yılmaza haksızlık ediyorsun yılmaz eski yılmaz,senaristler onu bu hale getirdi cemi dövse filiz o arada bebeğini kurtarabilirdi bunda başka bişi ama ne?
bekleyip yarın göreceğiz...
mystery_ksk,Neslihan17 size katılıyorum...
saygılar...
ne haksızlığı yahu eski yılmaz olsaydı bu işler çoktan biterdi yeni yılmazın anlama kapasitesi az ..bu yılmaz hafif te kılıbık eski yılmaz yakardı yıkardı ortalığı adam motorla mahaza yıkmış ötesi var mı canım :happy0064 ah ah öldü diye boşuna demiyom ben :img-hyste :happy0064
ne haksızlığı yahu eski yılmaz olsaydı bu işler çoktan biterdi yeni yılmazın anlama kapasitesi az ..bu yılmaz hafif te kılıbık eski yılmaz yakardı yıkardı ortalığı adam motorla mahaza yıkmış ötesi var mı canım :happy0064 ah ah öldü diye boşuna demiyom ben :img-hyste :happy0064
yılmaz ölmedisadece biraz değişti sakin bir adam oldu filizin suçu
yılmazı o değiştirdi...
zavallı yılmaz aşkı uğruna neler yaşadı:D
bölüm yorumu cem bebeğe iyi bakar filiz sürekli ağlar yılmaz da kendini suçlar
yılmaz ölmedisadece biraz değişti sakin bir adam oldu filizin suçu
yılmazı o değiştirdi...
zavallı yılmaz aşkı uğruna neler yaşadı:D
bölüm yorumu cem bebeğe iyi bakar filiz sürekli ağlar yılmaz da kendini suçlar
valla ben hiç beğenmedim bu yılmazı bu ne yahu ..:img-wink: bence filizin suçu yok içinde varmış demekki cacıklık:img-hyste yılmaza oh canıma deysin diyorum :img-pilot hak etti ..eski yılmazcıların gıcığı var ona başta benim (bak şimdi eski yılmazcı tarafım ağırlaştı:img-help: :img-help: :img-hyste )
sbr geri gelecek efem kendinize iyi bakınbye
valla ben hiç beğenmedim bu yılmazı bu ne yahu ..:img-wink: bence filizin suçu yok içinde varmış demekki cacıklık:img-hyste yılmaza oh canıma deysin diyorum :img-pilot hak etti ..eski yılmazcıların gıcığı var ona başta benim (bak şimdi eski yılmazcı tarafım ağırlaştı:img-help: :img-help: :img-hyste )
sbr geri gelecek efem kendinize iyi bakınbye
şimdi eski Yılmaz'cıyım diyorsun sevgili sbr ama hangi eski Yılmaz'dan bahsediyorsun onu bir söyle istersen...:img-hyste
Elif ile birlikteyken olan Yılmaz var
Filiz ile tanıştığı zaman ki Yılmaz var
Filiz'e aşık olduğu zaman ki Yılmaz var
Filiz'den ayrılıp aslıya tutunan Yılmaz var
Filiz'e tekrar dönen Yılmaz var...
bunlardan hangisi acaba:img-hyste :img-hyste
şimdi eski Yılmaz'cıyım diyorsun sevgili sbr ama hangi eski Yılmaz'dan bahsediyorsun onu bir söyle istersen...:img-hyste
yok vallaha bunların hiç biri değil tekiner holding e motorla dalan , ceme kafayı çakan eski yılmazdan bahsediyorum senin dediklerin cacık yılmaz yani yeni yılmaz kategorisine giriyor :img-hyste
sevgili 1g9s0g5s rica ederim önemli değil:happy0064
:img-hyste :img-hyste bence 2005 model Filiz ile tanıştığı zaman ki Yılmaz
güzeldi,bakışları,konuşmaları,kendinden emin halleri...
keşke hep öyle kalsaydı...
filize aşık olan yılmaz da iyi ama ben diğerini daha çok seviyorum...
Filiz darmadağın olmuş .....ufacık gülümsetmelerim karşılığını 2 sezon boyunca ağlayarak geçirttiler kıza...Son sahne ise çok dokunaklı..Yılmaz-Filiz birbirine sıkıca sarılmış...bebek arkada cem silahı doğrultmuş...ne olacaksa ikimize birden olsun der gibi duruyorlar....silah seslerine gelince Aynalı veya Ömer işe el attı yahut polis nihayet birşeyler yaptı....bu arada Cem'in yüzüde iyi dağılmış,Yılmaz'ın işi gibi duruyor...şimdiden ellerine sağlık
Bir degisiklik olsun dedim Ömerden Feridesine gelsin
Bu gece yine sana kosmak istedim
Gel herseyi unutup yeniden baslayalim demek icin
Takatim tükenmis, gücüm yetmedi
Sigindim bizim olan dört duvar arasinda sensizligime
Hayalinle konusup, yastigina sarilip agladim bu gece
Öyle ihtiyacim vardi ki sana
Bir tek sen olabilirdin merhem yaralarima
Hep gözlerini aradim soguk odada
Belki bir tesseli bulurum diye
Resminle konusup, mektubuna sarilip agladim bu gece
Odami aydinlatan hayalini izledim
Ellimi uzatip ellerini tutmak istedim
Son bir kez daha dudaklarinda öpmek istedim
Gittigin yerlere gelmek sevdama sahip cikmak istedim
Düsünle konusup, satir aralarindaki sana agladim bu gece
Hüzünlü bir melodi kullagimda
Ruhum sensizligin izdirabinda
Yüregim koskoca bir boslukta
Cagresizlik cemberi dört bir yanimda
Gözlerinle konusup, anilara siginip agladim bu gece
Bulutlarin gözyaslari arkadasim oldu
Bos odalar sirdasim oldu
Gölgen ise yoldasim
Dalgalar tipki duygularim gibi isyan ediyordu
Bendeki senle konusup, tanriya siginip agladim bu gece
Rüzgar sustu kullak verdi derdime
Agaclar ortak oldu bi care kaderime
Kahretti gökteki bulutlar sensizligime
Dostlar sahit oldu günden güne eriyen bedenime
Gölgenle konusup, kokuna siginip agladim bu gece
Gel desen takatim güc bulacak
Ayaklarim beni senin yanina tasiyacak
Mutlulugum yaninda tarifsi olacak
Tüm dertlerim mazide kalacak
Yaralarimin herbiri her dokunusunla yok olacak
Bir degisiklik olsun dedim Ömerden Feridesine gelsin
Bu gece yine sana kosmak istedim
Gel herseyi unutup yeniden baslayalim demek icin
Takatim tükenmis, gücüm yetmedi
Sigindim bizim olan dört duvar arasinda sensizligime
Odami aydinlatan hayalini izledim
Ellimi uzatip ellerini tutmak istedim
Son bir kez daha dudaklarinda öpmek istedim
Gittigin yerlere gelmek sevdama sahip cikmak istedim
Düsünle konusup, satir aralarindaki sana agladim bu gece
Bulutlarin gözyaslari arkadasim oldu
Bos odalar sirdasim oldu
Gölgen ise yoldasim
Dalgalar tipki duygularim gibi isyan ediyordu
Bendeki senle konusup, tanriya siginip agladim bu gece
Rüzgar sustu kullak verdi derdime
Agaclar ortak oldu bi care kaderime
Kahretti gökteki bulutlar sensizligime
Dostlar sahit oldu günden güne eriyen bedenime
Gölgenle konusup, kokuna siginip agladim bu gece
Gel desen takatim güc bulacak
Ayaklarim beni senin yanina tasiyacak
Mutlulugum yaninda tarifsi olacak
Tüm dertlerim mazide kalacak
Yaralarimin herbiri her dokunusunla yok olacak
bunun üzerine bir teşekkür edilir...:D ama keşke Yılmaz-Filiz konseptinde olsa..ne bileyim şu durum için bana biraz garip geliyor feride-ömer durumu...tamam utlu son olabilir ama dediğim gibi şu an biraz garip geliyor...
bu şiire karşı ne yapsam acaba senaryo mu yazsam (iyice burnum büyüdü ha...senaryo yazacakmışım...:img-hyste :img-pilot )
eline yüreğine sağlık...
fatma-1721
21-06-07, 12:19
Bütün siir cok güzeldi,ama özellikle bu kismina bayildim.
Ömerin ruh hali bundan daha güzel ifade edilemezdi.
Sevgili kursuni;eline ,yüregine saglik,Ömerin duygularini cok güzel anlatmissin,tebrik ederim:good:yeniden yazdigina cok sevindim,özlemistim o duygu yüklü siirlerini.:img-wink:
Sevgili sysdll Filiz Yilmaz konseptini elle almadim cünkü yazacak bir sey bulamadim. Hem fark ettimki simdiye kadar hic bu cifte siir yazmamissim degisiklik olsun dedim. Begenmene sevindim, cok tesekkürler
Sevgili Fatma abla o güzel yorumun icin ben sana tesekkür ediyorum, begenmene gercekten cok sevindim
kurşunim, şiirin tamamına bayılmamla birlikte;
yukarıdaki mısralar süper :good: yüreğine sağlık :happy0064
Umut ediyorum ki Cem'im ağzının burnunun yer değiştirme işlemini Yılmaz yapmış olsun. :img-yes: Böylece biraz olsun içime su serpilmiş olur. Yaprıklarının sürekli olaraka yanına kar kalması fena halde canımı sıkıyordu. :img-wink:
kurşunim, şiirin tamamına bayılmamla birlikte;
yukarıdaki mısralar süper :good: yüreğine sağlık :happy0064
Umut ediyorum ki Cem'im ağzının burnunun yer değiştirme işlemini Yılmaz yapmış olsun. :img-yes: Böylece biraz olsun içime su serpilmiş olur. Yaprıklarının sürekli olaraka yanına kar kalması fena halde canımı sıkıyordu. :img-wink:
Cok tesekkür ediyorum arzu abla begenmene gercekten cok sevindim:img-wink:
Bencede Cemin yüzündeki izler Yilmazin eseri olmali, hem zaten uzun zamandir Yilmazdan dayak yememisti, özlemistir piskopatimiz:img-hyste
EvaLongoria
21-06-07, 12:41
kurşuni bu nasıl güzel bir şiirdir..
ilk hapsetti beni kendine.. son satırına kadar bir adamın acısını anlatıyor..
ellerine sağlık yüreğine sağlık canım..
bunun üzerine nasıl bir blüm yorumu yapılır ki ?
Bence Aslı Cem i dövüyor kihkihkih :)
Cem dayak yemişe benziyor ama.. Sanki daha çok makarna yerken çok ketçap sıkmışta.. Çok açıkmış birden yumulmuş gibi yüzü kırmızı olmuş.. :)
Bazen türk dizilerinde ki bu kan olaylarına birde daha vurmadan yere yatanlara bayılıyorum..
Herkese selamlar.. Aranıza döndüm.. Herkese iyi günler.. :)
arkadaslar eger bana pm atarsaniz size fragman sitesinin linkini gonderebilirim..
buarada evet malesef berbat ve heyecan dolu bir bolum bizleri bekliyor, nasil olsa tuyolardan ne olacagini biliyoruz ama genede insanin icinde bir heyecan var...
ia keske bitmese!..
kurşuni bu nasıl güzel bir şiirdir..
ilk hapsetti beni kendine.. son satırına kadar bir adamın acısını anlatıyor..
ellerine sağlık yüreğine sağlık canım..
bunun üzerine nasıl bir blüm yorumu yapılır ki ?
Bence Aslı Cem i dövüyor kihkihkih :)
Cok sagol Evacim, napim degisiklik olsun dedim, Ömer Feride ciftini cok ihmal etmissim, son gelmeden onlarinda benden bir siirleri olsun istedim.
begenmene gercekten cok sevindim, bu güzel yorumun icin cok sagol
ya arkadaslar hepinize slm yaa bn yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama yazdıklarınızda hızlıca link aradım göremedim acaba 79. bölm fragmanını banada yolluyabilirmisiniz şimdiden çok teşekkürler
Kursuni şiirin muhteşem olmuş ellerine , yüreğine sağlık.
Ömer'in duygularını çok güzel aktarmışsın.
filizim ve sen özletmeyin bu kadar kendinizi.Son haftada bol bol şiirler bekliyorum sizlerden....
Pinkzone geri dönmüş .Hoşgeldin ...
Aynen senin dediğin gibi olmuş Cem'in suratı , tencerenin içine gömülmüş sanki...
...
Herkese selamlar.. Aranıza döndüm.. Herkese iyi günler.. :)
sanada selamlar modum, hoşgeldin. özlettin kendini :img-yes:
*** Filiz, Cem'in bebeği götürürken farkediyor fragmanın başından anlaşılıyor. acaba aralarında bir konuşma geçiyor mu yoksa Cem ardına bile bakmadan ordana uzaklaşıyor mu ?
Aynen senin dediğin gibi olmuş Cem'in suratı , tencerenin içine gömülmüş sanki...
Valla öyle.. :) Bari tek ketçap olmasaydı.. Birazda mayonez olsaydı.. Onu da yüzünün salyası yerine sayarlardı.. :)
Kursuni sen aşıksın bence.. Bu kadar içen şiir yazılmazki.. Gören sanırki.. Onlar değil sen yaşıyorsun aşkı.. Eline yüreğine sağlık..
Serdar Oğuzun en dişli rakibi sensin bence.. :good:
Kursuni şiirin muhteşem olmuş ellerine , yüreğine sağlık.
Ömer'in duygularını çok güzel aktarmışsın.
filizim ve sen özletmeyin bu kadar kendinizi.Son haftada bol bol şiirler bekliyorum sizlerden....
Benim bu güzel düsüncelerin icin sana cok tesekkür ediyorum. Valla bugün laptopum ellimden gidiyor (24 saat i.a icin calismaktan yorgun düsmüs) bu nedenle pek fazla aranizda bulunamiyabilirim, ama eminimki FIlizim benim yerimede bol bol siir ekler son Ihlamurlar altinda haftasinda
fatma-1721
21-06-07, 12:56
Cem dayak yemişe benziyor ama.. Sanki daha çok makarna yerken çok ketçap sıkmışta.. Çok açıkmış birden yumulmuş gibi yüzü kırmızı olmuş..
Cemin hali gercekten aynen böyle,bu tarife bayildim.:img-hyste
Cemi Yilmazin dövmüs olmasini bende isterim ama bu isi galiba Filiz üstlenecek gibi görünüyor,Yilmaz yapmis olsa ,Cemin yüzü böyle komik görünmezdi,agzi burnu kirilmis,kaniyor ourdu....sanirim.
sanada selamlar modum, hoşgeldin. özlettin kendini :img-yes:
*** Filiz, Cem'in bebeği götürürken farkediyor fragmanın başından anlaşılıyor. acaba aralarında bir konuşma geçiyor mu yoksa Cem ardına bile bakmadan ordana uzaklaşıyor mu ?
sence aralarında konuşma geçme ihtimali olur mu? öyle bir an olsa Filiz kafa göz Allah ne verdiyse dalar ceme...şansı olmaz cemin kurtulmaya...ondan sonra onda aldığı gazı Yılmaz'da harcayacak...Yılmaz'a şimdiden acıdım vesselam...dayaktan ziyade Filiz'in tripleri öldürecek Yılmaz'ı...:img-pilot
Valla öyle.. :) Bari tek ketçap olmasaydı.. Birazda mayonez olsaydı.. Onu da yüzünün salyası yerine sayarlardı.. :)
Kursuni sen aşıksın bence.. Bu kadar içen şiir yazılmazki.. Gören sanırki.. Onlar değil sen yaşıyorsun aşkı.. Eline yüreğine sağlık..
Serdar Oğuzun en dişli rakibi sensin bence.. :good:
Cok sagol pinkzone, bu güzel yorumun icin sana cok tesekkür ediyorum. Vallahi ask benden uzak, keske olsaydim ama yok iste:icon_sorr .
Bende baskalarinin duygularini bi sekilde dile getirmeye calisiyorum, bu duyguyu size verebiliyorsam eger ne mutlu bana.
Serdar Oguz nerde ben nerde, yinede cok sagol
Yılmaz vurmuş olabilir.. :)
Yılmaz dalar vurur.. Cemi bir şekilde kandırır..
Y: Dur bakayımm.. Aaa yüzünde bir sivilce çıkmış patlatayım.. :)
C: Teşekkür ederim.. Hava değişikliinden oldu sanırım.. :)
Çocuğu da fragmanda güneşte bırakmışlar.. Acıdım çocuğa başına sıcak geçecek valla.
[QUOTE=arzuinan;3791137
*** Filiz, Cem'in bebeği götürürken farkediyor fragmanın başından anlaşılıyor. acaba aralarında bir konuşma geçiyor mu yoksa Cem ardına bile bakmadan ordana uzaklaşıyor mu ?[/QUOTE]
Konuşma olacağını sanmıyorum.Cem kapıdan çıkarken filiz ancak uyanır. ya kapı sesinden ya da annelik duygularıyla bebeğin yokluğunu hissedecek.
Yılmaz ve Filiz, ikiside perişan haldeler. Filiz'in dağıldığı sahneler canımı çok fazla acıttı ama bir o kadarda Yılmaz'ım için üzüldüm. Yatağa oturmuş beşiğe bakarken ki hali içler acısıydı. Onun için ne kadar zor bir durum, Her iki yatakda boş :sad53:
hüznün geceleri
21-06-07, 13:15
aman yine ağlatacaklar.hele sona doğru dediya fragmandan sonra içim sızladı.of dizim bitiyor
Yılmaz ve Filiz, ikiside perişan haldeler. Filiz'in dağıldığı sahneler canımı çok fazla acıttı ama bir o kadarda Yılmaz'ım için üzüldüm. Yatağa oturmuş beşiğe bakarken ki hali içler acısıydı. Onun için ne kadar zor bir durum, Her iki yatakda boş :sad53:
dur sen bu daha iyi günleri..onu daha neler neler bekliyor haberi yok...merak edilen nokta cemi ne kadar zamanda bulacaklar...günler mi sürecek yoksa ertesi gün hemen bulacaklar mı????:img-pilot
herkes fragman hakkında konusuyo ama ben daha ızleyemedım bıle lutfen ızleyebıleceğim bi adres verin yoksa çat diye çatlayacağım:img-help:
fatma-1721
21-06-07, 13:25
Arzucum bukadar üzülme,ben Yilmazin o odada,o evde Filiz yokken kalacagini sanmam,büyük ihtimal o da Filizin arkasindan Müjganlarin evine gidecektir,resimlerde bunu gösteriyor zaten.
Ve sonunda cem ölür...
Yılmaz:kurtulduk sonunda aşkım
Filiz:Can’ım benim...canımın içi beni bırakıp nerelere gittin?
Yılmaz:burada işte annesi...
Filiz: sus Yılmaz...git bak bakalım iyice...kesin ölmüşmü
Yılmaz: canım ölmüştür.sağ kurtulması imkansız...
Filiz:hapisaneden kaçması içinde öyle söylüyordunuz...git bak ölmemişse iki de sen sık...
Aynalı:öldü Filiz o merak etme..artık kendine bile zararı dokunmaz.
Filiz:sen hiç konuşma Ekrem...aysele anlatacaklarımı ben bilirim...
Ekrem:???
Ömer: feriideee beni bırakıp nerelere gittin....kurşunlara ben geleydim
Ekrem:lan ömer kendine gel o cem ...
Ömer:özür dilerim Ekrem bey bir anda ona benzettim.aklım biraz karışıkta
Ekrem:aklının düzgün olduğu zamanı söylesene bana...
bşirketi batırırken sanırım
Ekrem:bu konuda bile şüpheliyim ya...
Yılmaz:tamam çocuklar...hadi gidelim yapacak daha bir sürü işimiz var...bizi bekleyen düğün var.
Ömer: kimin düğünü?giderken bir altın alalım bari.gerçi bende para yok ama ..Yılmaz borç versene
Yılmaz:Aynalı şuna iki asılsana
Filiz:şimdi ben size buradan bir asılacağım o zaman göreceksiniz.düşün önüme.mahalleye gideyim.kadınlar konseyini toplayacağım...
Yılmaz:aha şimdi yedikmi ayvayı en büyüğünden...
Ömer: feriiiddeee....fferrriiiddeee...üüühüüüü
Yılmaz:Ekrem ne iş? Aysel ile seni baş göz ederiz artık.üçlü düğün yaparız.seyirci bunu istiyor zaten.
Ekrem:ne seyircisi olm...sen iyimisin?aysel ile konuşmadım daha ama ben öyle uzatmayı sevmem.gerçi sizin gibi örnek dururken hemen nikahı basasım geliyor ya...
Yılmaz:birden aklım eski günlere gitti..hey gidi günler hey..
Filiz:evet Yılmaz eski günleri hatırla...bundan sonra sadece hatırlayacaksın...
Yılmaz:niye aşkım?
Filiz:sence niye..
Yılmaz:???
Filiz:Allah’ım suçum büyük ama bu ceza reva mı?şu tosunun hatrına nolur...
Ömer: ferrriiddeeee....ferrriiddeee...
Ekrem:cemin suratı neden öyleydi...kavga mı ettiniz?
Yılmaz:yok ben geldiğimde öyleydi.sanırım Filiz biraz konuşmuş onunla...
Ekrem:Filiz yapmış yani...inanmam...Filiz senin gücün nasıl yetti ona...
Yılmaz:fiziki olarak bişi yapmamış Aynalı...cem ile konuşmuş bir müddet.sonra cem başlamış kafasını duvarlara taşlara vurmaya...geldiğimde zor ikna ettim cemi...yapma etme daha gençsin uzun bir hayat var önünde diye....
Ekrem:sen iyimisin aslanım?ne tesellisi ne iknası?
Yılmaz: ne yapayım oğlum.adamı o halde görünce için parçalandı.dayanamadım.
Ekrem:olm kusura bakma ama sen harbi süzmesin...Filiz sen bunu nereden aldım demiştin...
Filiz: sorma Ekrem...ben onu değil o beni buldu...ilk at alarak karşıma çıktı...bu halimizi bilseydim onu atın altında ezerdim ya...ne yaparsın kader dedik sineye çektik..
Yılmaz:olm ne var insanlık yaptık işte..bize de bu yakışmaz mı?
Ömer: yakışır ferideme herşey yakışır....ona herşey feda...
Yılmaz:mahalleye geldik.millet bizi bekliyormuş baksanıza..
Handan: oğlum sonunda şükürler olsun kurtardın torunumu ve kızımı
Yılmaz:yaa yeter yaaa..oğlum oğlum..başlayacağım oğluna.dedik kızı alana kadar sesimizi çıkarmayalım hep alttan alalım ama bir yere kadar...önceden bir kaşık suda boğacaktınız şimdi oğlum canım ciğerim...oldu ben de yedim
Filiz:yemediysen gargara yap Yılmaz...gelmeyeyim oraya...o konuştuğun benim annem...kendine gel Yılmaz efendi...
Yılmaz:özür dilerim aşkım...kusura bakma olayın stersinden bir anda kendimi kaybetmişim