Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 24
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
mystery_ksk
21-06-07, 18:03
forumda bi sayfada okudum bir arkadaş Cemin silahına yansıyan polis ışıklarından bahsetmiş.Şimdi dikkatli izleyince bende gördüm gerçekten Cem silahı elinde tutarken silahın üzerinde mavi polis arabasının ışıkları görünüyor.Bu da Cemi polisin vurduğu tezini biraz daha kuvvetlendiriyor.
hemen cevaplıyayım :happy0064
1.cem kendini vurmaz bence o kadar kolay vazgeçmez meleğinden
2.maalesef affedecek ama nasıl olacağı konusunda bir tahmin yürütemiyorum
3.filiz yılmazı fena bir fırçalıyacak ben filizden bir oklava şov bekliyorum:img-hyste
4.tabii ki yılmaza kızgın olacak tavır koyacak filiz elimden bir kıza çıkabilir düşüncesinde olabilir filiz:happy0064
5.cacık özür diler ayaklarına kapanır çiçek alır yapar bir şeyler işte :img-hyste
6.işte hiç bir fikir yürütemedim soru(bu soru zor ama:img-hyste :happy0064 )
7.aynalı odun dur ilk adım ayselden gelebilir belli olmaz tabii:happy0064
8.nalan artık alp e hesap sormaz çünkü buna gerek yok alp in işi bitmiştir nalan da döner artık veli efendiye
9.ayrılın ,bırak kızı lan yılmaz diye bağırır:happy0064 artık gerisi allah kerim:happy0064
10.kavuşacak ve hemen boşanma davası açacak yılmaza:img-pilot :img-pilot
güzel sorulardı tebrik ediyorum efem sbr notu verdi bravo:happy0064
forumda bi sayfada okudum bir arkadaş Cemin silahına yansıyan polis ışıklarından bahsetmiş.Şimdi dikkatli izleyince bende gördüm gerçekten Cem silahı elinde tutarken silahın üzerinde mavi polis arabasının ışıkları görünüyor.Bu da Cemi polisin vurduğu tezini biraz daha kuvvetlendiriyor.
mükemmel tesbit ben şimdi bir daha bakacam fragmana kim gündeme getirdiyse bravo vallaha bende bakayım bir zaten intihar çok uzak bir ihtimal .bu bölüm cem ölür arkadaşlar artık haftaya 3-5 kişi gömeriz onu birazdan geri gelecem efem:good:
forever_bim
21-06-07, 18:14
yaww çok gözüme çarptı bea ne yapayım tutamadım kendimi:img-hyste :img-hyste olur mu yahu millet tanımaz olur mu halisi cemin bir beden ufağıydı zamanında yahu forum bu kadar çabuk unutmuş olamaz:happy0064 adaletsiz senaryo yaww sustalı kemal bir tane kurşun yedi ömer efendi kurşun delisi oldu ölmedi adi senaryo:img-pilot :img-pilot
Sevgili sbr;
Kemal Bey'in bünyesi sağlam olmadığı için gitti belki:)
Ömer'cim duvar gibidir. 3 kurşun 1 bıçak. Peh sizin Yılmaz 1 kurşunla nakavt oldu:)
Bir degisiklik olsun dedim Ömerden Feridesine gelsin
Bu gece yine sana kosmak istedim
Gel herseyi unutup yeniden baslayalim demek icin
Takatim tükenmis, gücüm yetmedi
Sigindim bizim olan dört duvar arasinda sensizligime
Hayalinle konusup, yastigina sarilip agladim bu gece
Öyle ihtiyacim vardi ki sana
Bir tek sen olabilirdin merhem yaralarima
Hep gözlerini aradim soguk odada
Belki bir tesseli bulurum diye
Resminle konusup, mektubuna sarilip agladim bu gece
Odami aydinlatan hayalini izledim
Ellimi uzatip ellerini tutmak istedim
Son bir kez daha dudaklarinda öpmek istedim
Gittigin yerlere gelmek sevdama sahip cikmak istedim
Düsünle konusup, satir aralarindaki sana agladim bu gece
Hüzünlü bir melodi kullagimda
Ruhum sensizligin izdirabinda
Yüregim koskoca bir boslukta
Cagresizlik cemberi dört bir yanimda
Gözlerinle konusup, anilara siginip agladim bu gece
Bulutlarin gözyaslari arkadasim oldu
Bos odalar sirdasim oldu
Gölgen ise yoldasim
Dalgalar tipki duygularim gibi isyan ediyordu
Bendeki senle konusup, tanriya siginip agladim bu gece
Rüzgar sustu kullak verdi derdime
Agaclar ortak oldu bi care kaderime
Kahretti gökteki bulutlar sensizligime
Dostlar sahit oldu günden güne eriyen bedenime
Gölgenle konusup, kokuna siginip agladim bu gece
Gel desen takatim güc bulacak
Ayaklarim beni senin yanina tasiyacak
Mutlulugum yaninda tarifsi olacak
Tüm dertlerim mazide kalacak
Yaralarimin herbiri her dokunusunla yok olacak
Hayalinle konusup, yastigina sarilip agladim bu gece
Kurşunim mükemmelsin canım ellerine sağlık.
Arzu Abla fragman için çok mersi.
arkadaşlar soruları yazıyorum saçma olmamasına dikkat ettim ama umarım olamıştır umarım beğenirsiniz:img-wink:
1-cemi kendinimi vurucak yoksa biri cemi vurucakmı
2-ömer ferideyi affedicekmi nasıl affedicek
3-filiz yılmaza neler yapacak
4-filiz neden müjganların evine gidecek
5-yılmaz filize nasıl kendini affettirecekj
6-cemin yüzünde neden kan lekesi var
7-aynalı aysel nasıl birbirlerine açıklacak ve sonunda ne olacak
8-nalan alpe hesap soracakmı kereme dönücekmi
9-cem filizle yılmazı sarılırken görünce ne tepki vericek
10-filiz bebeğine kavuşacakmı
umarım iyi olmuştur aklıma başka birşey gelmedi eğlenirsiniz umarım iyi yorumlar:img-wink:
1-cem kendını wurmaz.eğer wurulacak bırı olursa o kişi cem mi olur büyük ihtimalle
2-affedicek bence.artık nasıl olur bılmem
3-trip atar heralde.ben snaaa ne zman guwenebılecem der belkı
4-yılmaza şey diyebılır ''madem benı burda ii koruyamıyosunuz bende annemın ewıne gıdıyorum'' dıyebılr weya bebeğin kaçırıldığını söylemek için gidebilir.
5-artık bir bölüm kalmış şöle romantık bırşeyler ızlerız heralde
6-fılızle yılmaza sılah çekmeden önce bırını wurmuş olabılır weya mahallelı bebeği kaçırdığını duyunca cemi domates yağmuruna tutumuş olabılır:img-hyste
7-dızıde gerçekleşecek en hızlı aşk onlarınkı olur heralde şurda kalmış 1 bölüm 2 dakıkada bırbırlerıne açılırlar
9-ayrılın ulennn dıyebılır
10-tabıkıde ewet
arkadaşla bunu kim gördüyse hakkaten bravo ..gerçekten fragmanın son sahnesinde mavi polis sirenleri çok açık bir şekilde görülüyor artık cemi polislerin vurduğu kesinleşti nasıl görmüşler hayret vallaha tebrikler:img-wink:
cem polis tarafında vuruluyor efem:good:
***aRmaNciK***
21-06-07, 18:18
arkadaşla bunu kim gördüyse hakkaten bravo ..gerçekten fragmanın son sahnesinde mavi polis sirenleri çok açık bir şekilde görülüyor artık cemi polislerin vurduğu kesinleşti nasıl görmüşler hayret vallaha tebrikler:img-wink:
slm sbr
bana lütfen fragmani göndere bilirmisin? cok sevinirim!!! meraktan kuturacagim hehe:happy0064
Sevgili sbr;
Kemal Bey'in bünyesi sağlam olmadığı için gitti belki:)
Ömer'cim duvar gibidir. 3 kurşun 1 bıçak. Peh sizin Yılmaz 1 kurşunla nakavt oldu:)
Kurşunim mükemmelsin canım ellerine sağlık.
Arzu Abla fragman için çok mersi.
doğrusun be modum adam biraz da yaşlıydı hani bak bizim ömere çakı gibi bıçak neyin işlemiyor:happy0064 yılmazı hiç sorma o biraz beyefendi oldu :img-hyste nerde eski yılmaz değil mi ama
mutlu bir final için cem ölüyor efem cem polisler tarafından vurulmakta efem cümleten hayırlı olsun:happy0064
bence öyle olmaz sevgili sbr .
silahı filizle yılmaza doğrultur o sırada zaten polis gelmektedir.
sona yaklaştığını anlayıncada kendi kafasına sıkar:img-wink:
mutlu son:)
bence öyle olmaz sevgili sbr .
silahı filizle yılmaza doğrultur o sırada zaten polis gelmektedir.
sona yaklaştığını anlayıncada kendi kafasına sıkar:img-wink:
mutlu son:)
doğru sevgili arkadaşım böyle olmaya bilir ama 2 silah sesi çıktığı için ben polislerdir dedim normal bir insanda kafaya giren bir kurşun düz çizmeye yetiyor haa sen bu cem belli olmaz diyorsan onada saygı duyarım :happy0064
1-cemi kendinimi vurucak yoksa biri cemi vurucakmı
Tek el ateş olsaydı kendini vuracağından emin olurdum ama 2 el ateş olduğuna göre bu işi Türk Polisi gerçekleştirecek gibi görünüyor.
2-ömer ferideyi affedicekmi nasıl affedicek
Feride kendisi gelirse affetsin. Yoksa sakın onun peşinden gitmesin Ömer ya..
3-filiz yılmaza neler yapacak
Yüz vermeyecek
4-filiz neden müjganların evine gidecek
Ben orda güvenliydim diyerek…
5-yılmaz filize nasıl kendini affettirecek
Bir şey yapamayacak gibi…
6-cemin yüzünde neden kan lekesi var
Filiz saldırmıştır. Ya da Can…
7-aynalı aysel nasıl birbirlerine açıklacak ve sonunda ne olacak
İlk adımı Aynalı’dan bekliyorum…
8-nalan alpe hesap soracakmı kereme dönücekmi
Kerem’e dönecek bence Alp’e hesap sorar o kız…
9-cem filizle yılmazı sarılırken görünce ne tepki vericek
Bir tepki veremeden ölecek gibi
10-filiz bebeğine kavuşacakmı
Elbette…
6. sorunun cevabı bnce o kan lekesi filiz yüzünden oldu filiz yaptı yani özette filizin daha önceden buluştuu gibi bişi vardı ya yılmaz evin önüne gelip filiz die bağrınca bu cemde elinde silahla giderken filiz kafasına bişi indirmiş yılmazın yanına koşmuştur vala bana öle gibi geldi izleyip görelim:)
sbrcım cevapların çok güzel olmuş ellerine sağlık bak gördünmü yine bir soruyu zor sormuşum ayrıca beğenmene sevindim sorularım cevapledığın için teşekkürler:img-wink:
ne demek sevgili arkadaşım ben hazırladığın için teşekkür ederim .. :happy0064 vay be bir devin çöküşü bir efsane sona eriyor hey gibi cem .. nerden nereye adam ölecek gidecek yahu :happy0064 :happy0064 neyse efem bu duygu sömürüsünden sonra (niye yaptıysam:img-help: ) güzel bir bölüm olacak diyerek cümleyi bağlıyorum:img-help: :img-help:
doğru sevgili arkadaşım böyle olmaya bilir ama 2 silah sesi çıktığı için ben polislerdir dedim normal bir insanda kafaya giren bir kurşun düz çizmeye yetiyor haa sen bu cem belli olmaz diyorsan onada saygı duyarım :happy0064
cem bu beli olmaz:)
polis ateş edebilir ama ıskalama şansıda var.bilirsiniz bizim psiko çok grurludur kendi işini kendi görür:)
feride-ömer
21-06-07, 18:35
ne demek sevgili arkadaşım ben hazırladığın için teşekkür ederim .. :happy0064 vay be bir devin çöküşü bir efsane sona eriyor hey gibi cem .. nerden nereye adam ölecek gidecek yahu :happy0064 :happy0064 neyse efem bu duygu sömürüsünden sonra (niye yaptıysam:img-help: ) güzel bir bölüm olacak diyerek cümleyi bağlıyorum:img-help: :img-help:
sbrcım haklısın bir devin çöküşü bir efsane sona eriyor hey gidi cem evet nerden nereye adam ölecek bencede bu duygu sömürüsünden sonra(bende bilmiyorum ne yaptığını:img-hyste )nihayet cümleyi bağladın ben çıkıyorum akşam giricem:img-wink:
sbrcım haklısın bir devin çöküşü bir efsane sona eriyor hey gidi cem evet nerden nereye adam ölecek bencede bu duygu sömürüsünden sonra(bende bilmiyorum ne yaptığını:img-hyste )nihayet cümleyi bağladın ben çıkıyorum akşam giricem:img-wink:
evet sevgili arkadaşım benimde devrelerim karıştı şimdilik çıkış saatim geldi efembye cemin silahındaki sirenleri kim fark etmişse hakkaten bravo ne dikkat var millette yahu neyse efem kendinize iyi bakın hakkaten biraz şaşırtıcı cemin silahından polislerin geldiği görülüyor ama cem bir intihar yoluna gidip kendini vuracak mı göreceğizbye
ya bişey daha dicem.79.Bölümün fragmanını izledim.ekran kararmış,2 el silahla ateş sesi gelyo.(hepiniz izlemişsinizdir...)Arka fonda okunan şiire göre filizle yılmaza ateş etyo diye düşünülüo.ama 4 tane ihtimal var:
1-)filizle yılmaza ateş etti(pislik adam-nefret etyom zaten)
2-)filize ateş etti((ama filize zarar vermeyeceğini söylemişti(kıyamazmış(!)
diğer bölümlerdede filizi öldürmek istedi))
3-)yılmaza ateş etti(zaten öldürcekti,son anda durdu,bu sefer yarım kalan işi
tamamlamak istio olabilir...
4-)arkadan biri gelip Cem'i öldürmüş olabilir(eğer öyle bir olay olduysa
www.dizifilm.com'dan bu insan evladına 9999999999999....kez teşekkür
ediyorum)
selam arkadaşlar...
bugün sete gittim başlangıçta yılmazların evine gittik orda çekim yoktu çekimler bitti dediler moralim çok bozuldu müjganların evine gittik şükürler olsun ki orda çekim varmış:D
yani gazideki son çekim bugünmüş...
Meltem hanım için sete gideceğimi söylemiştim çekim saati 16.00 iken 17.30 a ertelenmiş sağolsun meltem hanım yazdıklarımı okumuş ve benim için sete erken geldi çok mutlu oldum...
inanın bana o harika bir insan inş. sizler de onunla tanışma fırsatı bulurssunuz...
Meltem hanım size çok teşekkür ediyorum,sizi çok seviyorum...
Meltem hanım foruma şunu iletmemi istedi: herkesin gözlerinden ve yanaklarında öpüyorum,benden özür dilemenize gerek yok,onlar kendilerini biliyorlar...
sevgiler...
bugünkü çekimlerde çocukların sahneleri vardı küçük elif annesini yanına gitmek için evden kaçıyor öyleduydum :D anneme gidiyorum dedi...
ömerle feridenin barışma sahnesi çekiliyordu feridenin elinde bavul:img-hyste
bebeğin kırkı çıkıyor bebeğimiz canımız büyüdü:D
final sürprizlerle doluymuş bu kadar;)
derya durmaz (fahriye) biz setten ayrılırken geldi harika bir insan güler yüzlü sıcak o da foruma giriyormuş...
bülent inal,sinan tuzcu,tuba büyüküstün herkes setteydi...
Ama ben Meltem hanım için gitmiştim ve artık oyuncuları rahatsız etmemek adına yanlarına gitmedim birkaç resim var onları da oyuncuların sayfalarına ekleyeceğim...
saygılar...
öncelikle sete giden ve bilgileri bizimle paylaşan SUDEMNAZ cok teşekkür ederim vallla seni iyiden iyiye kıskanmaya başliyorum ne kadar güzel
bu oyuncularimizi kacıncı görüşün :img-yes: senin adina gercekten sevindim:happy0064 artık darisi bizim başimiza:img-yes:
seninde dediğin gibi saygıder oyuncumuz MELTEM SAVCI cok teşekkür ederim
zaten ne kadr iyi ve samimi oldugu acık kendisini cok sevyoruz bilmesini
isterim:img-yes: ve en kısa zamanda yeni bir dizde ekranda görmekten cok mutluluk duyacağim:happy0064
aslında şuu meşur süprizlerle dolu final ne olabilirki :icon_whis biliyoruzki mutlu son olacak eee ozaman filiz&yılmaz&can mutlu olacak
feride&ömer barişacak herkes mutlu mesut şimdi bütün bunlarin olmasi süprizmiki:icon_whis belki aradan sene atlarlar ama bunlarin hiç birisi
bizişaşirtmaz zaten gerekmiyorda şöyle romantik güzel bizim dizimize
yakişir bir final olsun yeter
geldi gecti bir dizidaha bitiyor demek cekimler bitti heee:icon_sorr
üzülüyor ben yaaa:icon_sorr
feride-ömer
21-06-07, 20:42
sevgili medsul söylediklerine katılıyorum arkadaşım dizimiz bitiyor hey gidi günler ilk başladığı günü hatırlıyorum bak şimdi duygulandım tubayla bülenti umarım aynı dizide görürüz çok mutlu olurum o zaman demekki bizim dizimizde bitiyor keşke biraz daha uzasa tek istediğim bu ama olmaz senaristlerimiz sayesinde dizimiz çıkmaza girdi artık konu kalmadı bitmesin dizimiz iyi yorumlar:sad53: :icon_sorr :img-wink:
öncelikle sete giden ve bilgileri bizimle paylaşan SUDEMNAZ cok teşekkür ederim vallla seni iyiden iyiye kıskanmaya başliyorum ne kadar güzel
bu oyuncularimizi kacıncı görüşün :img-yes: senin adina gercekten sevindim:happy0064 artık darisi bizim başimiza:img-yes:
seninde dediğin gibi saygıder oyuncumuz MELTEM SAVCI cok teşekkür ederim
zaten ne kadr iyi ve samimi oldugu acık kendisini cok sevyoruz bilmesini
isterim:img-yes: ve en kısa zamanda yeni bir dizde ekranda görmekten cok mutluluk duyacağim:happy0064
aslında şuu meşur süprizlerle dolu final ne olabilirki :icon_whis biliyoruzki mutlu son olacak eee ozaman filiz&yılmaz&can mutlu olacak
feride&ömer barişacak herkes mutlu mesut şimdi bütün bunlarin olmasi süprizmiki:icon_whis belki aradan sene atlarlar ama bunlarin hiç birisi
bizişaşirtmaz zaten gerekmiyorda şöyle romantik güzel bizim dizimize
yakişir bir final olsun yeter
geldi gecti bir dizidaha bitiyor demek cekimler bitti heee:icon_sorr
üzülüyor ben yaaa:icon_sorr
inş. sizler de görürsünüz...
az önce yazmayı unuttum feride ömeri kıskanıyor çünkü ortaya biri çıkıyor:D
kim acaba??? diziye son bölümde yeni biri dahil oldu
ömerle filizin kuzeni taksiyle müjganların evine geldi onun çekimi vardı diğer çekimler evdeydi o yüzden çok fazla kalmadım...
Meltem hanımı yeni bir dizide görmeyi ben de çok isterim inş. güzel bir rolle yeni sezonda ekrannlarda olur...
sudem cnm bilgilerr ve tüyolar icin cok saol cnm ma seni kiskanmiyorum desem yalan olur:):)
meltem hanim gercektenn cok cokk iyi bir insan...onu cok seviyoruzz cok samimi icten birisi:) senin icin erken sete gelmesidee cok güzel bir davranis gercekten herkess yapmazz bunu:img-yes: ins kendisinide yenii projelerde görürüzz..
ahh bendee bi görebilsem ama nerde imkansizz türkiyemde oturmak varmis yaaa:icon_sorr
fatma-1721
21-06-07, 21:18
Meltem hanım foruma şunu iletmemi istedi: herkesin gözlerinden ve yanaklarında öpüyorum,benden özür dilemenize gerek yok,onlar kendilerini biliyorlar...
sevgiler...
bugünkü çekimlerde çocukların sahneleri vardı küçük elif annesini yanına gitmek için evden kaçıyor öyleduydum anneme gidiyorum dedi...
ömerle feridenin barışma sahnesi çekiliyordu feridenin elinde bavul
bebeğin kırkı çıkıyor bebeğimiz canımız büyüdü
final sürprizlerle doluymuş bu kadar
Sevgili sudemnaz;bu haberlerle beni nekadar sevindirdin,nekadar memnun ettin bilemezsin,en cok da Meltem hanimin mesajina sevindim,onunla tanisamadim ama oynadigi her karaktere o ince ruhunu katiyor,bu yüzden de onu izlerken büyük keyif aliyorum,birde bizimle yazisacak,düsüncelerini,yorumlarini paylasacak kadar alcakgönüllü oldugunu gördükten sonra ,onunla tanismis kadar oldum,onu ekranlarda görmeyi cok seviyorum,insallah dizi bittikten sonra uzun süre kendini özletmez.
"kücük elif annesinin yanina gitmek icin evden kaciyor"diye yazdin,Elifin mezarina gitmek icin mi ,ya da annesi olmasini istedigi Feridenin yanina gitmek icin mi ,kaciyor evden kücük elif?:icon_whis
Can bebek büyüyor ,Filiz-Yilmaz-Can üclüsünde güzel sahneler bizi bekliyor demek.:happy0064
sudemnaz tuba&bülentin aralari nasıldi beren arkadaşimiz kesin bir
bilgiye göre hem bariştiklarini hemde aynı dizide tuba ile antakyada dizi cekeceklerini söyledi
bilmiyorum;)
fatma-1721 elif evden niçin kaçıyor bilmiyorum feride için de olabilir...
annesi için de sonra sapık onu kaçırmaya çalışacak kerem sapığı dövecek:D
yesimcan canım inş. sen de görürsün...
inş. bütün oyuncuları güzel projelerde görebiliriz...
feride-ömer
21-06-07, 21:32
bilmiyorum;)
fatma-1721 elif evden niçin kaçıyor bilmiyorum feride için de olabilir...
annesi için de sonra sapık onu kaçırmaya çalışacak kerem sapığı dövecek:D
yesimcan canım inş. sen de görürsün...
inş. bütün oyuncuları güzel projelerde görebiliriz...
umarım bütün oyuncuları güzel projelerde görürüz tubayla bülent aynı dizidelerse ben izlerim gerçi tubanın dizisinide izlerim heralde duramam ama üzülürüm çünkü başkasına seni seviyorum derse biraz kötü olurum onlar birbirlerine çok yakışıyorlar değilmi acaba hangi kanalda çıkar sizce hangi kanal iyi yorumlar:img-wink:
fatma-1721
21-06-07, 21:34
inş. sizler de görürsünüz...
az önce yazmayı unuttum feride ömeri kıskanıyor çünkü ortaya biri çıkıyor:D
kim acaba??? diziye son bölümde yeni biri dahil oldu
ömerle filizin kuzeni taksiyle müjganların evine geldi onun çekimi vardı diğer çekimler evdeydi o yüzden çok fazla kalmadım...
Meltem hanımı yeni bir dizide görmeyi ben de çok isterim inş. güzel bir rolle yeni sezonda ekrannlarda olur...
Sevgili sudemnaz;iste bu habere üzüldüm,finale bukadar az kalmisken,bir Asli vakasini daha kaldiramam.
Tam Asli ispanyaya gidiyor diye sevinirken,simdide benzeri bir olay Ömer-Feride cephesinde,yandim valla:img-blush Tek tesellim ve umudum Ömerin Yilmazdan daha akillica davranmasi.
Sevgili sudemnaz;iste bu habere üzüldüm,finale bukadar az kalmisken,bir Asli vakasini daha kaldiramam.
Tam Asli ispanyaya gidiyor diye sevinirken,simdide benzeri bir olay Ömer-Feride cephesinde,yandim valla:img-blush Tek tesellim ve umudum Ömerin Yilmazdan daha akillica davranmasi.
yok canım yaa bence küçük bir kıskançlık olur ömerlerin kuzeni sonuçta...
ömer ferideyi seviyor bişi olmaz...
çok güzel bir final izlicez inş.
bunun hayalini kuruyorum..
not:tuba büyüküstünle bülent inal tekrar aynı dizide oynayabilir mi ?
ins oynalarlar cnmm zaten beren öyle demistii ama tabi bilemiyoruzz ins oynalarlar yaaa acayip sevinirimm:happy0064 cnm sen hep gidiyosunn kesin barismislar ama yanii aralari iyi mi??
bidee bende öyle bi asli vakasi zanletmiyorumm ömerlenn ii anlasiyodur sonucta kuzenii feridede tatlii basit kiskanmistirr hem daha güzel olurr:)
baska bi siteden alintidirr en cokta semanin hamile kalmasina sevindim:)
buarada cem intihar ediyomus
finaldee semaa hamileymiss
5 yil geciyomuss
kerem resman nalan doktor oluyomus
aynali ve ayfer miydii o kadinin adi evleniyolarmiss
sbr geri geldi efem bilgisayarda ufak bir sorun yaşadım (bilgisayara cem girdi) herkese tekrar merhaba ve iyi geceler diliyorum yorumları okuduktan sonra geri gelicem efem sbr foruma döndü!!!:img-wink:
mutlu bir final için ilk defa cem ölsün geri kalan yaşayabilir:good: :good:
fatma-1721
21-06-07, 22:10
Insallah dedigin gibi olur,Feride bu kuzeni mi kiskanacak,yani kuzen bayan öyle mi?Bende erkekse eger belki Ceydayla birlesirler diye düsünmüstüm.Malum senaristler son yaklastikca yeni karakterler yaratiyor,yeni ciftler olusturuyor tipki Aynali&Aysel gibi.
ikisi ayni dizide oynar mi bilmiyorum canim,gazete haberine göre öyleydi,ama filizim sette Tuba Büyüküstünle konustuktan sonra,ayni dizide oynamayacaklarini yazdi,.....
feride-ömer
21-06-07, 22:14
sbr geri geldi efem bilgisayarda ufak bir sorun yaşadım (bilgisayara cem girdi) herkese tekrar merhaba ve iyi geceler diliyorum yorumları okuduktan sonra geri gelicem efem sbr foruma döndü!!!:img-wink:
mutlu bir final için ilk defa cem ölsün geri kalan yaşayabilir:good: :good:
hoşgeldin sbrcım bilgisayarın da sorun yaşadın demek cem girdi aman dikkat et bilgisayarın çökmesin :img-hyste sen çıktıktan sonra çok fazla yorum yazılmadı sudemnaz işte sette neler olmuş onları yazdı ayrıca sen imzanımı değiştirdin neyse artık buna devam edelim bari:img-wink:bu arada handana gıcıklığın gitti heralde ferideyide affettin heralde:img-hyste iyi yorumlar
mutlu bir final için cem ölsün geri kalanlar yaşayabilir:img-wink:
ins oynalarlar cnmm zaten beren öyle demistii ama tabi bilemiyoruzz ins oynalarlar yaaa acayip sevinirimm:happy0064 cnm sen hep gidiyosunn kesin barismislar ama yanii aralari iyi mi??
bidee bende öyle bi asli vakasi zanletmiyorumm ömerlenn ii anlasiyodur sonucta kuzenii feridede tatlii basit kiskanmistirr hem daha güzel olurr:)
5 yil geciyomuss
aradan beş yıl geçiyormuş ben de duydum onları 79. bölüm sonra mutlu görmek çok güzel olacak haftaya bugün son heyecanlarımızı yaşayacağız ben böyle bir sevgiyle yeni bir diziyi izlemem,izlemeyeyim zaten...
aynalının yari aysel abla :D
sbr hoş geldin cem öldü mutlu son için.unut onu...
fatma-1721 evet kuzen bayan;)
sette o gün filizim tubaya bu konuda soru sordumu bilmiyorum...
ben dizinin nerede çekileceğini sordum cevap antakya ama kesin değil son dakika ne olur bilinmezmiş...partnerini sormadım...
inş. bülent inaldır...
5 yil geciyomuss
ben sevgili filizim in dediği üzere aynı dizide oynamıyacaklarmış tuba hanımın antakya da bir projesi olabilir miş ben öyle biliyorum final tüyoları ise cemin intiharı beni mennun etmedi ölsün doğru ama bu şekilde olması yani intihar etmesi bence senaryo faciası olur:good:
hoşgeldin sbrcım bilgisayarın da sorun yaşadın demek cem girdi aman dikkat et bilgisayarın çökmesin :img-hyste sen çıktıktan sonra çok fazla yorum yazılmadı sudemnaz işte sette neler olmuş onları yazdı ayrıca sen imzanımı değiştirdin neyse artık buna devam edelim bari:img-wink:bu arada handana gıcıklığın gitti heralde ferideyide affettin heralde:img-hyste iyi yorumlar
mutlu bir final için cem ölsün geri kalanlar yaşayabilir:img-wink:
öncelikle hoşbulduk diyelim ne yapalım be sevgili arkadaşım artık senaryoya teslim oldum ne yapalım:good: :happy0064 cem ölsün tabii ki ama tüyolarda geçen bir intihar olmasın...:good: filize piskopat derecesinde aşık olan cem bu yolla filizden vazgeçmez yani vazgeçmemeli senaryo bunu inandıramaz bana kimseyi yakmamak için intihar yoluna gitmek olmaz:good:
sevgili sudemnaz setteki havayı bize taşıdığın için çok teşekkürler ayağına sağlık:happy0064
niese cemin intahar etmesi hiç inandırıcı gelmesede son sahnede öle bi hava sezdim ben.. sarılmalarında bakışlarında özellikle yılmazın öle bi anlam vardıki bizi asla ayıramıcaksın naparsan yap der gibiydi bu sahneden sonra onların ayrılmayacağıyla ilgili bişiler söyleyip intahar ederse pek de saşırmam yani.. geberesice:):)
günaydın forum milleti arkadaşları...pardon..bu sabah karşılamasıydı...iyi akşamlar arkadaşlar...bakıyorum sessiz bıraktığım forum canlanmış...yüzüne kan gelmiş...cemin kanı sanırım .....:D:D (iğrencim...)..:img-pilot
sevgili sudemnaz hoşgeldin...sefalar getirdin...haberlerin için teşekkür ederim...ayaklarına sağlık...final için büyük sürprizlerin olması artık ilgi alanıma girmiyor...senaristlerin beni şaşırtabilecek bir durumları kalmadı (tek şaşıracağım nokta mantık hatasız ve ilk sezon performansıdır...) hatta buradan senaristlere de bir mesajım var...beni ciddiye alsanız iyi olur...rakip olarak çıkıyorum karşınıza (bu gazı siz forumdaşlarım verdi...vebali tamamen size aittir...kendimi nimetten sanmama sizler vesile oldunuz...:D)
neyse...bu arada bir siren mevzusu dönmüş...gerçi fragmanı sadece bir kere izledim ve onda da dikkat etmedim ama zaten bunu söylemiştik...doğru değil mi sbr.intihar etmesi biraz garip olmazmıydı???:img-pilot
feride-ömer
21-06-07, 22:32
öncelikle hoşbulduk diyelim ne yapalım be sevgili arkadaşım artık senaryoya teslim oldum ne yapalım:good: :happy0064 cem ölsün tabii ki ama tüyolarda geçen bir intihar olmasın...:good: filize piskopat derecesinde aşık olan cem bu yolla filizden vazgeçmez yani vazgeçmemeli senaryo bunu inandıramaz bana kimseyi yakmamak için intihar yoluna gitmek olmaz:good:
sevgili sudemnaz setteki havayı bize taşıdığın için çok teşekkürler ayağına sağlık:happy0064
haklısın intihar olmasın filize pisikopat derecesinde aşık biri filizden vazgeçmez evet vazgeçmemeli inandırıcı değil bende inanmam evet kimseyi yakmamak için intihar yoluna gitmek bencede çok saçma hem iki kere nasıl ateş ediyor ben onu anlamadım işte tamamen mantık hatası iyi yorumlar:img-wink:
forever_bim
21-06-07, 22:37
Arkadaşlar sizlerden iki ricam var. Ricama uygun davranırsanız sevinirim.
1. Lütfen tek cümlelik yazmayalım.
2. Yaklaşık 3 aydır iki insanın özel hayatını sakıza çevirdiniz. Feci derecede forumda kabak tadı verdi bu olay. Lütfen bu kadar özel hayata müdahale etmeyin.
haklısın intihar olmasın filize pisikopat derecesinde aşık biri filizden vazgeçmez evet vazgeçmemeli inandırıcı değil bende inanmam evet kimseyi yakmamak için intihar yoluna gitmek bencede çok saçma hem iki kere nasıl ateş ediyor ben onu anlamadım işte tamamen mantık hatası iyi yorumlar:img-wink:
valla senaryo beni hiç inandıramaz bu konuda 40 bölüm adamı piskopat göster ondan sonra inhihar etsin olmaz öyle şey arkadaş ben bunu kabul edemem bir kere hiç inandırıcı değil
sevgili sysdll ben bu işi kabul etmem arkadaş böyle şey mi olur yahu o kadar adamı piskopat gösterdin adam filiz için her şeyi yaptı nerdeyse şimdi bu şekilde filizin hayatından çıkmak istemesi saçma :good:
sevgili dostlar bugün sorunlar bitmiyor 30 dk.sonra yeniden birlikteyiz bye geri gelecembye
sudemnaz sete gitmişsin bize anlattıkların için çok teşekkürler.Resimleri en yakın zamanda bekliyoruz:img-wink:Ya bir an evvel de yarın olsa.Çok merak ettim şu cem nasıl intihar edicek...
feride-ömer
21-06-07, 22:47
valla senaryo beni hiç inandıramaz bu konuda 40 bölüm adamı piskopat göster ondan sonra inhihar etsin olmaz öyle şey arkadaş ben bunu kabul edemem bir kere hiç inandırıcı değil
sevgili sysdll ben bu işi kabul etmem arkadaş böyle şey mi olur yahu o kadar adamı piskopat gösterdin adam filiz için her şeyi yaptı nerdeyse şimdi bu şekilde filizin hayatından çıkmak istemesi saçma :good:
sevgili dostlar bugün sorunlar bitmiyor 30 dk.sonra yeniden birlikteyiz bye geri gelecembye
evet benide inandıramazlar çünkü cem bunu yapacak kadar saf değil ayrıca filize pisikopatlık derecesinde aşık bencede filizin hayatından çıkmak istemesi saçma inandırıcıda değil ayrıca kuzen meseleside biraz saçma geldi ama kuzenini kim oynuyor acaba yani son iki bölüm için birini getirdiler acyip oldu bekliyoruz sbrcım iyi yorumlar:img-wink:
beni bir sen anladın...onu da yanlış anladın..:img-hyste hayır bende ters bir durum söylemiyorum zaten.yani cemin 3.kişiler tarafında nöldürüleceğini söylüyorum.karakter olarak intihar edecek bir valık değil cem...bir arkadaşta görmüş silahın üzerinde ki sirenlerin ışıklarını (ne göz varmış mübarekte..:img-hyste ) ben sadece kimin öldüreceği konusunda kuşkuluydum.Aynalı ya da ömerin olma ihtimali yoktu.çünkü bu suşa girerdi..(her ne kadar vurulan cem olsa da yaşama hakkında dolayı suçtur.gerçi bizim senaristlerimiz ayarlardı bişiler..:img-hyste ) o yüzden polisler tarafından vurulacağı ihtimalinin yüksek olduğunu daha önce söylemiştim..
keşke öyle hemen satmsak yol ortasında sevgili sbr...yok bilgsayara cem girdi..yok cemi gördüm...yemezler bunları...:img-pilot :img-pilot
beni bir sen anladın...onu da yanlış anladın..:img-hyste hayır bende ters bir durum söylemiyorum zaten.yani cemin 3.kişiler tarafında nöldürüleceğini söylüyorum.karakter olarak intihar edecek bir valık değil cem...bir arkadaşta görmüş silahın üzerinde ki sirenlerin ışıklarını (ne göz varmış mübarekte..:img-hyste ) ben sadece kimin öldüreceği konusunda kuşkuluydum.Aynalı ya da ömerin olma ihtimali yoktu.çünkü bu suşa girerdi..(her ne kadar vurulan cem olsa da yaşama hakkında dolayı suçtur.gerçi bizim senaristlerimiz ayarlardı bişiler..:img-hyste ) o yüzden polisler tarafından vurulacağı ihtimalinin yüksek olduğunu daha önce söylemiştim..
keşke öyle hemen satmsak yol ortasında sevgili sbr...yok bilgsayara cem girdi..yok cemi gördüm...yemezler bunları...:img-pilot :img-pilot
yaww bende biliyom sirenleri bende gördüm ama arkadaşımızın başka bir siteden getirdiği tüyolar var onun için dedim ben bak yanlış sularda yüzüyon :img-hyste burda bir sataşma görüyom :img-hyste :happy0064 ben filizime benzemem ona göre:happy0064 bak sevgili filizim foruma uğramaz oldu ona göre :img-wink:
evet benide inandıramazlar çünkü cem bunu yapacak kadar saf değil ayrıca filize pisikopatlık derecesinde aşık bencede filizin hayatından çıkmak istemesi saçma inandırıcıda değil ayrıca kuzen meseleside biraz saçma geldi ama kuzenini kim oynuyor acaba yani son iki bölüm için birini getirdiler acyip oldu bekliyoruz sbrcım iyi yorumlar:img-wink:
al benden de o kadar bune yahu tamam öldür öldür de bu yolla olmaz bakalım neler olacak bekliyecez artık ..:img-wink: yaww kuzen işi hikaye uydurmuşlar birini maksat ferideyi kıskandırmak senaryo bu işlerde çok amotör kalıyor yahu :happy0064
mutlu bir final için cem ölsün :happy0064
feride-ömer
21-06-07, 23:05
al benden de o kadar bune yahu tamam öldür öldür de bu yolla olmaz bakalım neler olacak bekliyecez artık ..:img-wink: yaww kuzen işi hikaye uydurmuşlar birini maksat ferideyi kıskandırmak senaryo bu işlerde çok amotör kalıyor yahu :happy0064
haklısın bekliycez artık ne yapalım evet hikaye ama yinede iki bölüm kala biraz saçma geldi evet çok amatör kalıyor ne yapalım bekleyi görecez iyi yorumlar:img-wink:
IhlamurlarAltinda74
21-06-07, 23:07
Filiz ve Yilmaz vurulmaz bence,
Cem orda ate$ eti ama bence orda Cem vuruldu..
Diziye Hirsiz Polisden o Polis gircekti...Sanirim o Cemi Vurdu!!
Cünkü Cem yine Yilmazi vurursa cok sacma olur zaten 2 bölüm kaldi...
79. Bölümde Cem ölCek ve 80 Bölümde Filiz ve Yilmaz Evlencekler bence ve mutlu bir sonla bu dizide bitcek =)
haklısın bekliycez artık ne yapalım evet hikaye ama yinede iki bölüm kala biraz saçma geldi evet çok amatör kalıyor ne yapalım bekleyi görecez iyi yorumlar:img-wink:
sonunda ferdie kızı görüp psikoya bağlayacak...yeni cem olarak gelecek...ya da cem reenkarne olacak ...bitirdiniz ulan beni diyerek katliam yapacak...:img-hyste :img-hyste
SON yazısı ile birlikte hani devam korku filimlerinde kötü adamın öldüğüzannedilir ama sonunda o kötülere has pis sırıtış vardır ya "merak etmeyin yine geleceğim" diyen onu takınır ve gülümser..:img-pilot al sana finalin sürprizi..:img-pilot :img-pilot
Filiz ve Yilmaz vurulmaz bence,
Cem orda ate$ eti ama bence orda Cem vuruldu..
Diziye Hirsiz Polisden o Polis gircekti...Sanirim o Cemi Vurdu!!
Cünkü Cem yine Yilmazi vurursa cok sacma olur zaten 2 bölüm kaldi...
79. Bölümde Cem ölCek ve 80 Bölümde Filiz ve Yilmaz Evlencekler bence ve mutlu bir sonla bu dizide bitcek =)
ben diziye son iki bölümde Timuçin esenin dahil olacağını sanmıyorum öyle bir şey olmadığını duydum...
yarın cemin çırpınışlarını göreceğiz aşk karşısında nasıl küçüldüğünü
güzel bir bölüm olmayacak son bölüme kalacak her şey ama olsun:(
forever_bim
21-06-07, 23:14
Forumda önceki gün yaşanan tatsızlıkla ilgili bir kaç cümle söylemek istiyorum. Benim forumda olmadığım saatlerde haddini aşan bir yazı saygısız bir uslup dahilinde atılmış. Meltem Hanım'a yöneltilen bu çirkin mesajı ve de sahibini kınıyorum. Ek olarak şunu söylemek istiyorum. Çok değerli oyuncumuz bizlere vakit ayırmış, foruma düşüncelerini yazmış karşılığı bu olmamalıydı. Ihlamurlar Altında dizisi bitince diğer oyuncularımız da gelip yazacaklardı, ama bu sayede yazmak düşüncesinden haklı olarak vazgeçme durumuna gelmişler.
Forumun Yöneticisi olarak sizlerden ricam
1. İki düşünün bir yazın.
2. Karşınızdaki insanın kişiliğine yönelik hakaretvari bir uslup kullanamazsınız.
3. Onlar en iyi performansı sırf bizler için sergilemeye çalışıyorlar. Kısıtlı koşullarda en iyiyi elde etmek ve bunu bizlere sunmak için çabalıyorlar. Uğraş veriyorlar. Lütfen bu kadar değerli bilgilere, donanıma sahip oyunculara karşı hadsizlik etmeyiniz.
NOT: Sözüm saygısızlık eden(ler) içindir. Saygısını koruyan herkese teşekkürler.
Meltem Hanım;
Lütfen bir kez daha rica ediyorum. Kusurumuza bakmayın.
Forumda önceki gün yaşanan tatsızlıkla ilgili bir kaç cümle söylemek istiyorum. Benim forumda olmadığım saatlerde haddini aşan bir yazı saygısız bir uslup dahilinde atılmış. Meltem Hanım'a yöneltilen bu çirkin mesajı ve de sahibini kınıyorum. Ek olarak şunu söylemek istiyorum. Çok değerli oyuncumuz bizlere vakit ayırmış, foruma düşüncelerini yazmış karşılığı bu olmamalıydı. Ihlamurlar Altında dizisi bitince diğer oyuncularımız da gelip yazacaklardı, ama bu sayede yazmak düşüncesinden haklı olarak vazgeçme durumuna gelmişler.
2. Karşınızdaki insanın kişiliğine yönelik hakaretvari bir uslup kullanamazsınız.
3. Onlar en iyi performansı sırf bizler için sergilemeye çalışıyorlar. Kısıtlı koşullarda en iyiyi elde etmek ve bunu bizlere sunmak için çabalıyorlar. Uğraş veriyorlar. Lütfen bu kadar değerli bilgilere, donanıma sahip oyunculara karşı hadsizlik etmeyiniz.
NOT: Sözüm saygısızlık eden(ler) içindir. Saygısını koruyan herkese teşekkürler.
Meltem Hanım;
sonuna kadar katılıyor ve imzamı atıyorum..teşekkür ederim..
sonuçta çoğu insanın elde edemediği bir fırsatlar zinciri elde etmişiz.bunun kıymetini bilmeliyiz..sevgili ve değerli oyuncularımız vakitlerini ayırıp burayı takip etmekte ve bizlere cevaplar yazmaktadır.buna saygı göstermeliyiz..
biz burada sadece karakterleri eleştiriyoruz.dolaysı ile senaryo ile sorunlarımız oluyor..özellikler 2.sezon bu dizinin seyredilmesinin başlıca nedeni Meltem Hanım başta olmak üzere oyuncuların sergilemiş oldukları performanslardır...ki biz burada oyuncular hakkında bile konuşmuyoruz...
sevgili moduma yürekten destek veriyor ve daha dikkatli olma ümidini taşıyorum
(varsa hatam kesin cezamı razıyım..bu kadar çok yazı yazmamalıydım...)
yaww bu ne mesajı anlamadım ben şimdi sevgiliforever uyardığına göre ciddi bir şey olmalı bir saygısızlık mı yapıldı yoksa meltem hanıma allah allah bak şimdi biraz şaşırdım ..neyse efem bölümle ilgili biraz tereddütlerim var şu intihar olayı inşallah öyle bir şey olmaz
mutlu bir final için cem ölsün:good:
forever_bim
21-06-07, 23:30
yaww bu ne mesajı anlamadım ben şimdi sevgiliforever uyardığına göre ciddi bir şey olmalı bir saygısızlık mı yapıldı yoksa meltem hanıma allah allah bak şimdi biraz şaşırdım ..neyse efem bölümle ilgili biraz tereddütlerim var şu intihar olayı inşallah öyle bir şey olmaz
mutlu bir final için cem ölsün:good:
Hayır sbr'cım sen yapmadın elbette. Ama bir kaç gündür aklımdaydı yazı düşünüp öyle yazdım. Toparladım kafamı ve yazdım.
Dip Not: Şu set ziyareti başlığımız ziyaret edilip beğenilmiş:):)
Hayır sbr'cım sen yapmadın elbette. Ama bir kaç gündür aklımdaydı yazı düşünüp öyle yazdım. Toparladım kafamı ve yazdım.
sen yine iyisin foreverım...toparlamışsın kafanı...ben bu senaryo ile nasıl toparlayacağım bilmiyorum..en son haberleri duymuşsundur..ikinci bir aslı vakası geliyor...feride ömeri kıskanacakmış...gerçi ömerin kuzeni mi neymiş öyle bişiler dolaşıyor ortalıkta ama feride acayip olacakmış...:img-hyste :img-pilot
yok sevgili modum ben böyle bir şeyin farkında değildimde ondan şaşırdım ...ondan mı yazmıyor yoksa tühh be :icon_sorr üzüldüm bak şimdi :sad53:
valla süper o başlık resim ekleyen setteki havayı bize getiren herkese teşekkürler birkez daha:img-wink:
forever_bim teşekkürler...
umarım bu mesaj olası saygısızlıkların önüne geçer...
bugün Meltem hanım sette çok üzgündü onu tanıyan biri olarak yaşadıklarını hak etmediğini düşünüyorum kaldıki böyle bir saygısızlığı forumda kimse hak etmiyor...
her mesaja cevap vermek zorunda değiliz saygı içersinde burda huzurlu yaşayabiliriz...
diğer oyucular forumu görmeden birtakım düşüncelere kapıldılar haklı olarak...
inş. bu tarz olaylar bir daha yaşanmaz...
Saygılar...
neyse arkadaşlar...sevgili modumuz gerekli uyarıyı yapmış alınması gereken alınmıştır.bence üzerine çok gitmeyelim.eğer gidersek gereksiz gerilimler yaşanabilir...şu an bile endişeli olarak yazıyorum...
neyse hepinize iyi geceler diliyorum...sabah forumu daha neşeli bulmak ve daha neşeli yapmak için görüşmek üzere diyorum...
yarın malum dizi günü...stres gerilim olacak..o yüzden bir nebze olsun insanları neşelendirmek lazım...:D:D kendinize iyi bakın...:D:D
sevgi fatma arkadaşıma teşekkür ediyorum bu nasıl iş anlamadım arkadaş kahraman olacam diye dağıtmış ortalığı iyiki ben yokmuşum yoksa kesin atılırdım forumdan ..böyle bir şeyin olması hakkaten şoke etti beni bu kadarını beklemiyordum ..:img-wink: konuyu şimdilik kapatıyorum inşallah konu ile ilgili arkadaş denk gelir bana..:good:
böyle bir şeyin olması kabul edilemez.. :img-wink:
Sinem va Hasan siirimi begenmenize cok sevindim, ben asil size tesekkür ederim
Ayrica Hasan az evel forumdaki tatsizlik üzerine yazmis oldugun yorumuna, sonuna kadar katiliyorum...Klavyene saglik
evet efem şuanda saatimiz 00.40 bölümün başlamasına 21 saat 20 dk. var :happy0064 :happy0064 bir şey kalmadı yahu inşallah güzel bir bölüm izleriz mantık hatalarının az olduğu,veya hiç olmadığı bir bölüm olsun efem tabii bu biraz hayal oma olsun bekleyip görelim diyorum kendinize iyi bakınbye
mutlu bir final için cem ölsün:good: .nasıl ölürsa ölsün ama yeterki intihar etmesin
Oncelikle sudemnaz setten getirdigin haberler icin cok tesekkur ederim. Feride Omer'in kuzenini kim oldugunu bilmeden kiskaniyordur herhalde. Yine mutlu cift alerjisi baslamis cok degerli senaristlerimizde desenize. Ben de boyle bir oykuyu son iki bolumde biraz zorlama buldum ama yine de seyretmeden pesin hukum vermek istemiyorum.
her mesaja cevap vermek zorunda değiliz saygı içersinde burda huzurlu yaşayabiliriz...
Iste bu sozune yurekten katiliyorum, elbette fikirlerimizi belirtmemiz guzel ve de onemli ama sanirim forumda uyelerin birbirlerine olan saygisini yitirmemeleri cok daha onemli olmali diye dusunuyorum.
Hasan Meltem Hanim'la ilgili yazdigin yaziya katilmamam mumkun degil elbette. Daha once de Meltem Hanim'in mesajindan iki cumle yazmistim yine yeri geldi tekrarliyorum 'Ben Meltem'im Mualla degilim, o kendi derdine yansin' ve de 'Yazanlar oyle uygun gormusler'
forever_bim
22-06-07, 01:01
Şimdi bu kuzen bu ailenin başına onca felaket gelmişken nerdeydi? Pek kıymetli kuzeni bıçaklandı iki kez vuruldu, evlendi, Erol Amca'mız öldü, Handan hastanelik oldu, Filiz'in başına o kadar atraksiyon geldi. Nerdeydi bu hatun kişi bu kadar zamandır? Herhalde Grönland'da ya da İzlanda'da yaşıyor olmalı ki, bağlantı kuramamış, uzak kalmış.
Yine de Feride'nin kıskançlığı abartılmadığı sürece gayet neşeli sahneler demek, hatta uzun zamandır arka plana itilmeye çalışılan aşkın öne çıkması demek. O yüzden de sevgili Berna'cım "Don't worry! Be happy!" diyorum:)
forever_bim
22-06-07, 01:05
Ekşi Sözlük'te son I.A. yorumu:)
zeynep beşerler'in görülüp, dalınan dizi...
analar neler doğuruyor...
Fragmanda Cem'in yüzü kan revan içinde Yılmaz bütün forumun hırsını bir çırpıda alıyor galiba..:)Bülent İnal gerçek hayatta kick box yani kas yapıyor dolayısıyla Yılmaz'da kas yapıyor..Vay Cem'in haline..:)
Bu arada Yılmaz'In kadim dostu Salih nerde?Yoksa oda Canan gibi dizi mafyası tarafından tarumarmı edildi?..:)
Unutmadan geçen haftalarda bir şey yazmıştım..Dizide Tekinerlerrin sayısının haddinden çok olduğuna dair..Allah'tan Yılmaz ile Filiz evlendide durum normale döndü..:)
AKINLAR..
Yılmaz Akın
Filiz Akın
Can Akın
Mualla Akın
TEKİNERLER
Ömer Tekiner
Handan Tekiner
Elif Tekiner
Durum şuan 4-3..Ve her şey Feride'Ye bağlı..:)Feride yalvarırım geri dönme git..:img-hyste
Modum baya kızmış . Ama sanırım ben haddimi aşacak derecede birşey yazmadım sadece düşündüğümüz görüşü paylaştık ki benim bu tepkim Meltem hanımın şahsına değildi kesinlikle zaten bunu da yazdım . Umarım sorun yoktur hasan abey :D
herkese günaydınlar,
güzel bir forum günlüğü diliyorum ve bugün dizi günümüz olduğu için ve en duygu yüklü bölümün olacağı için biraz farklı duygular içerisindeyim
fragmanda SONA YAKLAŞIRKEN diye bir cümleyi duyduğum anda yüreğim cız etti evet artık az kaldı bitecek ve herşey de bitecek ne fragman ne özet ne de çok farklı şiirler bekleyemeyeceğiz çok tuhaf oldum duygularımı anlatmak istiyorum ama sanırım bunu veda zamanında yapacağım.
fragmanı tv'den izledim ama beni düşünüp bana linki gönderen sevgili arzu ablama, sbr ve byuzax arkadaşalrımı çok teşekkür ederim.
Geçen hafta hain bir planla yalnız kalan filiz ve bebek cemin karşısında savunmasız bir şekilde onlara bakan hain gözlerden habersiz uyumaktadırlar, diğer tarafta olayları kontrol altına almak için uğraşan yılmaz sorunun cvbını kendisinin de vermesi ile sevdiği ve bebeğine koşar, Cem bebeği alır ve gider sanırım ya Can bebek ağlayacak hızla uazaklaşacaklar
FİLİZ: ilk sahnesinde bebeğinin sesiyle uyanıp ardından koşar ağlayarak cemin arabasından bebeğine son kez bakar, cama dokunduğunda bebeğine dokunmuş gibi perişan halde bir şey yapamamanın acısı yaşar “cem bırak oğlumu, cem sana diyorum ver bebeğimi ondan ne istiyorsun, oğlum cnm oğlum” der gibi yalvaran gözlerle bebeğini ister ama ne çare çokta yol almışlardır, filiz çaresizlikle peşlerinden koşar “oğlum can, bebeğim” diye diye ama yetişemez olduğu yere yıkılır sevdiğinin gelişi ile onun desteğine bile cvp vermez çünkü canından canı gitmiştir tarifi imkansız en derin acıdır filizi yaşadığı yılmazın tüm sözlerine “yılmaz oğlumu aldı benden, bebeğim yok artık, hani bizi koruyacaktın hani yanımızdaydın, söz vermiştin, yılmaz ne olacak şimdi dedim sana cem buralarda bize zarar verecek diye inanmadın yılmaz, bana hiç güvenmedin içim yanıyor oğlumu istiyorum” der ağlayarak sevdiğinin de perişan olduğunu görmez çünkü yüreği yanıyor canından parçası yok şimdi bir yanı eksikti filizin
Yılmazların evinde kalmak ona bebeği hatırlatmak da çünkü ilk oraya geldiler hem beşiği falan gözünün önünde canını daha da yakmakta bir de sevdiğinin sözünü tutmaması ile o evde kalmak istemez ve annesinin yanına döner, koltukta gözleri yaşlı bebeğini düşünür daha ne kadar olnuştu ki doğalı ona ihtiyacı vardı, süt verecekti ama elleri boş bir halde bebeğinden gelecek haberleri beklemekte hüzünle, sevdiğinin gelişine bile tepki verememek de yılmazın sözlerine “içim yanıyor, yüreğim kanıyor anlıyor musun oğlum yok, canım yok hani bulacaktın oğlumu, yılmaz sana güvenmiştim” der başka da bir şey diyemez
Ceyda ile otururken anne hissiyatı ile bebeğinin ağladığını hisseder kulakları çınlar hemde ne çınlama “Ceyda oğlumun bana ihtiyacı var o daha minicik, savunmasız o manyağın elinde, beni çağırıyor, beni istiyor bebeğim, oğlum” der içi kan ağlaya ağlaya perişan haldedir filiz dayanılması en zor cı evlat acısıymış ya.
YILMAZ: olan olaylarda cemin parmağı olduğunu anlayınca can havliyle soluğu sevdiği ve bebeğinin yanında alır filizin halinden ve giden arabanın peşinden koşturduğunu görünce artık geç olduğunun farkında o da koşar peşlerinden ama yetişemez, o da evlat acısını derinde hisseder yüreğinin çünkü verdiği sözü yerine getirememişti, sevdiğinin yanına geldiğinde onun içler acısı haline destek vermek istedi “filiz sakin ol bulacağım oğlumuzu o adamın elinden kurtaracağım, beni affet sizi yalnız bırakmamalıydım, aşkım ne olur bırakma kendini getireceğim oğlumuzu canımızı sana “ der ama ne fayda ne kendi ne de sevdiği dayanamaz canının ondan gidişine
Sevdiğinin haklı olarak onun yanında ayrılmasına ses çıkaramaz bir şey yapamaz yılmaz ama bir yandan bebeğini ararken sevdiğini de merak eder ve yanına gider “filiz bulacağım elimizden geleni yapıyoruz, bende perişanım, beni de anla, affet beni sevdiğim” der ama fayda vermez anne yüreği fena halde kırılmıştır tıpkı baba yüreği gibi.
Eve geldiğinde daha birgün öncesinde bebeği ve sevdiğinin olduğu odaya girer içinde fırtınalar koparak acısı daha da katlanır elinden bir şey gelmemesinin acısı, pişmanlığı sanki tokat gibi yüzüne çarpar beşiğe her bakışında ölmekten beter bir hal alır yılmaz ağlara tutamaz kendini
FİLİZYILMAZ: son sahnelerini birlikte anlatacağım filiz sevdiğinden habersiz bebeğine kavuşmak için cemden gelen teklifi hiç düşünmeden kabul eder ve gider, yılmazsa sevdiğininde yok olması ile daha da derinden sarsılır ve bir an önce bulmaya çalışır.
Filiz cemle boğuşurken yılmazın gelişiyle sevdiğinin yanına geçer, yılmazfiliz birlikte bir taraftan bebeklerine canlarına bakar bir yandan da hayatlarını ve mutluluklarını her daim gölgeleyen hain ceme bakarlar içlerinde korku çünkü Can oğulları onun tarafındadır, filizin yüreği karşısında her şeyden habersiz ona bakan bebeğinde kalmıştır, yılmaz da hem oğluna hem de daha önce koruyamadığı ailesini bu beladan kurtarmak için düşmanının hareketlerine bakmaktadır ne olacağını düşünmek bile istemez yılmaz “cem yeter artık hala daha anlamadın mı filiz ve ben bir aileyiz, evlendik artık bu oyunlarına bir son ver artık, bebeğimizi alıp gidelim sende ne halin varsa gör” der ama karşı taraf kale bile almaz, filiz “bebeğim, canım yılmaz ona bir şey olmasın, ben yaşayamam, bebeğimi istiyorum” der sevdiğine.
Son sahnelerinde birbirine sarılmış karşısında onlara uzatılmış hain bir silahla ölümü beklercesine kenetlenmişlerdi ama gözleri yavrularından başka bir şeye bakamamak da az sonra olacaklardan dolayı yeniden yüzünü, kokusunu ve dokunamamanın acısı yüreklerine düşmüştü filizyılmazın.
Birbirlerine sarılarak aslında birbirlerinin hayatı ve birbirlerini çok sevdiklerini ne olursa olsun ölümün bile onları ayırmaya gücünün yetmeyeceğini ilan ediyorlardı karşılarındaki hain ceme.
Filizyılmazım için son sınavları olacak bebekleriyle sınandıkları her ikisi de bu sınavı vermek için uğraşacak yılmaz yaptığı hatanın yanlışlığı ile per perişan olacak canını dişine takacak oğluna kavuşmak için elinden gelenin fazlasını yapacak tabi sevdiğine yüzünün kara çıkmasından dolayı acısını, hüznünü ve gözyaşlarını göreceğiz, filiz ise bebeğine koruyamamanın acısını yaşayacak ve onsuz geçirdiği her saniyesine gözyaşlarını dökecek, bedeni sızlayacak oğluna süt veremediği için gözleri bebeğine hayal edecek filizde perişan bir halde bebeği için bir şeyler yaparken izleyeceğiz, dediğim gibi bu aşkta son sınav bunu verecekler benim çiftimin dayanılması en zor sınavı olacak bu.
ÖMER: ömer ilk sahnesinde güzel günlerin hayalini kurduğu sevdiğiyle birlikte yerleştirdiği evinde sevdiğinden gelen mektuba bakar, ama yaptıklarını kabul edemediği için parçalara ayırır tıpkı yüreğinin parça parça olmasıyla yüzünde hüzün, gözlerinde akmak için bekleyen yaşlar ile oysa sevdiğinden gelen en ufak bir şey onu deli etmeye aşkından divane olmasına yeterdi onsuz geçen her dakika ızdırap olmaya başlamıştı ama ömerin aklı ve yüreği ona türlü işkenceler etmekteydi, ne yapacağını bilemez halde kalbi kırık, yüreği hüzünlü gözlerinde umutsuz bir bakışla sevdiğine nişane verdiği yüzüğü parmağından çıkarır ve ona bakar onu verdiği gün gelir aklına sanki onunla birlikte yüreğinden de çıkaracaktı, bunun mümkün olamayacağını biliyordu.
Ömer bu bölüm haklı olarak ferideye tavrını devam ettirecek bir yandan kendi dertleri ile uğraşırken bir yandan da kardeş, yeğeni için yılmazla birlikte hareket edecek.
79.Bölüm Fragmanı
7 yıllık bir öyküydü bizim aşkımız yüreğimizde sevgimiz
9 ayı beklemeden bizimle birlikte olmayı seçti bebeğimiz
B eklenen gün gelmişti yazgımıza inat evlenmiştik biz
Ö mrümüzü birlikte geçirmek için verdik birbirimize söz
L ayık olduğumuz mutluluğa kavuştuğumuzu düşündük biz
Ü züntülerin en acısını yaşamamışız bilmiyorduk henüz
M uradımıza eremeden hain biri gölge düşürdü yüreklerimize köz
F elaketin bu kadar yakın olduğunu bilemedik dayanmak çok zor üzgünüz
R üya olsa da bu yaşananlar açsak ki gözlerimizi kabusmuş gördüğümüz
A ma ne fayda gerçeğin ta kendisiydi yerinde yoktu bebeğimiz
G özlerine bir daha bakamama ona dokunamamak düşüncesinden ölürüz
M eğer dayanılması en zor acı buymuşta yokmuş haberimiz
A llah’ım onun bizden gitmesine izin verme onsuz yaşayamayız biz
I sıttığı yüreğimizi yokluğuyla üşütüpte bırakma bizi bebeğimizsiz
bir de şiirle fragmanın bana hissettirdiklerini paylaşmak istedim sizlerle filizyılmazımın o hallerini görünce...
Filiz Yılmaz'ın bir anne,baba olarak yaşadıkları bu olayla onları öyle perişan, üzgün ve acı dolu halleri bana bu duyguları yaşattı ben sizlerle paylaşmak istedim...
C an’dı senin adın bizim canımızdan bir parçaydın
A çtığın zaman gözlerini bizlerin sevincine sevinç kattın
N e kadar güzeldin sana bakmaya doyamadık çünkü sen candın
B ebeğim sen geldim yüreklerimizi varlığınla ısıttın
E llerine her dokunduğumda beni hissettiğini gülüşünle kanıtladın
B üyülü bir şeydin hayatıma girdin beni yaşama bağladın
E n değerli hediyemdin bana verilen hayat denen bu düzenden
G özlerine her baktığımda aşkımın yansımasına şahitti varlığın
İ smi gibi Can’dın bizim sevgimizle vazgeçilmez bir parçamızdın
Z amanı geldiğin farkında olmadığın büyüdüğünde dinleyeceğin hikayemiz olacak senin anıların
filizimyılmazımın yaşadığı acının kendi içlerinde neler hissettiklerine yine mısralarla tercüman olmak istedim
YILMAZ (birkaç zaman öncesine kadar sevdiği ve bebğinin olduğu odada bir başına kalmış acı içinde ağlayarak canının parçalarını koruyamamanın ve onların eksikliğini hissettiği sahnede)
C an oğlum daha birkaç saat öncesine kadar beşiğindeydin
A lçak bir düşmanın hain oyunuyla şimdi onun elindesin
N e dayanılmaz bir ızdırapmış sensiz kalmak bilemezsin
O ğlum sana doyamadım kulaklarımda çınlıyor hala sesin
G özlerine bakamadığım her an hasretim sana daha da derin
L ütfuna erememiştim ki daha seni sevmenin
U mudumdun benim yeniden kavuştuğumun sevdiğimin
M ahvoldum oğlum ben seni koruyamadım özrümü kadul eder misin?
FİLİZ (yavrusundan zorla koparılmış en derin acısını gözyaşlarına yansıtmış bir halde peşinden koşturması ama engel olamaması, koltukta oturup dünyadan bi haber kaldığı, ağladığı ve bahçede bebeğinin sesinin kulaklarını çınlattığı sahnelerde)
C an’ım oğlum sen geldin hayatıma beni mutlu ettin
A şkımın sessiz tanığı artık varlığınla benimleydin
N e güzel sana dokunmak seni hissetmek bilemezsin
I şıl ışıl gözlerindeymiş hayatın anlamı bana öğrettin
M utluluğumu sana borçluyum çünkü sen benim şahidimdin
O ğlum şimdi benden uzakta bilmem ne haldesin
G özlerimdeki yaşlar isyanda yokluğunda acım derin
L anet olası hain ellere kendi ellerimle teslim ettim ben
U zuyordu saniyeler, saatler ama yoktu bir haber senden
M ahvoldum oğlum ben seni koruyamadım özrümü kadul eder misin?
Günaydın :happy0064 Nihayet biriken mesajların hepsini okudum. sysdll, canım çok yaşa iyi güldüm:img-hyste evam, seninkide hiç fena değildi doğrusu :good: filizim, yorum ve şiirler için çok teşekkürler. Harıkasın:happy0064 Hasan'cım, mesajın çok yerinde olmuş. Teşekkürler, sonuna kadar katılıyorum. Lütfen hepbirlikte biraz daha özenli olalım !...
byuzax, Meltem Hanım incelik etmiş sana karakterinin iç dünyasını anlatan bir cevap vermişti. Ama malesef aynı inceliği sen ona gösteremedin. Cevaben yazdığın mesajın içi boştu, sabit fikirliydi. Sanki yazılmış olsunda nasıl olursa olsun şeklindeydi. Bundan sonra daha dikkatli olursan sevinirim... Ama inan Meltem Hanımın bizden uzaklaşmasını sağlayan tek senin mesajın değildi. Zaten yaşın gereği yazdıklarını görmezden gelmek çok da zor olmazdı. Fakat, o gece yazılan başka bir mesaj daha vardı ki akıllara zarardı. İşte onun bir açıklaması yok malesef. O yüzden günlerdir kendisinden özür dileme ihtiyacı hissediyoruz, bir umut bizleri bağışlar diye...
Not: Haddimi aştıysam özür dilerim ama yazmadan yapamazdım...
feride-ömer
22-06-07, 09:23
günaydın arkadaşlar filizim çok güzel olmuş şiirin ağlama moduna geçtim çok duygulandım ellerine sağlık arkadaşım şiirlerinin devamını bekliyorum:img-wink: :img-wink:
forever_bim
22-06-07, 09:28
Günaydın!!
İşe gitmeden bir selam çakayım dedim. Sevgili Filizim tüm şiirlerin fragman yorumun fragman şiirin hepsi birbirinden güzel olmuş. Ellerine emeğine sağlık.
O ğlum sana doyamadım kulaklarımda çınlıyor hala sesin
filizim, senni yazdığın şu cümle aklıma fragmanda gördüğüm bir sahneyi getirdi. Filiz, Ceyda ile konuşurken kulaklarını kapatıyor ve ağlıyor. Sanırım kulaklarında sürekli bebeğinin ağlayan sesi yankılanıyor ve bu acısını daha da arttırıyor. :sad53:
Herkese Günaydın...
filizim fragman yorumun ve şiirlerin yine her zamanki gibi harika yüreğine ellerine sağlık canım....
Bu sabah yine koca kafalarda bizim dizimiz vardı.Filiz ve Yılmaz'ın baraj kenarındaki sahnesi .
Yılmaz'ın karşısında koca kafa duruyordu.Telefonla konuşuyordum repliklere duyamadım .Umarım sitelere eklenir..
öncelikle yorumları ancak bitirdim ve teşekkürlerimi yazayım
kurşunim sayın hocam ömer paşamdan duygu yüklü çok güzel bir şiir eklemişsin o güzelim yüreğinden gelen güzel cümlelerle ellerine, emeğine ve yüreğişne sağlık özletme kendiniilaç gibi geldin saygıuyla eğiliyorum:)
sevgili sysdll arkadaşım dün yoktum ama sabah yazdığın senaryolar sayesinde gülmekten ne hale geldim tahmin edersin artık bir de gözümde canlanınca sahneler koptum resmen yokluğumda paylaşımlar süper ne diyeyim seninde ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık
sevgili evam cnm senin de senaryo güzel olmuş bu yazdıklarınız şaka amaçlı olduğu için yılmazıma yaptıklarınızı es geçiyorum yoksa sorardım size emeğine, yüreğine ve ellerine sağlık
Hasanım çok sağolasın güzel düşüncelerini okumak inan çok mutlu etti beni senin de yüreğine sağlık cnm arkadaşım, uyarı amaçlı yazdığın yazına da sonuna kadar katılıyorum ellerine sağlık.
arzu ablam cnm sabah seni forumda görünce peşpeşe göndereyimde ablamın gözleri bayram etsin dedim nitekim de öyle olmuş güzel düşüncelerin için sağolasın, bahsettiğin mısrayı o sahne için yazmıştım kaçırmamışsın zaten fragman yorumundan itibaren bu bölümü yansıtan şiirler oldu beğenmene sevindim.
benim cnm çok teşekkür ederm beğenmene sevindim ben izleyemedim umarım dediğin gibi malum siteye eklenir izleri..
sevgili feride- ömerim senin de yüreğine sağlık ağlatabilecek kadar o fuyguları yansıtabildiysem ne mutlu bana..
sevgili sudemnaz setçi arkadaşım benim dayanamadın gittin yine ama iyi etmişsin verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
sevgili sbr arkamdan ileri geri konuşuyorsun ama unutma ben olmasam da buradayım farzet şu an yoğunluğumdan istifade ediyorsun ya yine de ben sana yetişirim sen merak etme:)
fatma-1721
22-06-07, 09:48
ÖMER: ömer ilk sahnesinde güzel günlerin hayalini kurduğu sevdiğiyle
birlikte yerleştirdiği evinde sevdiğinden gelen mektuba bakar, ama yaptıklarını kabul edemediği için parçalara ayırır tıpkı yüreğinin parça parça olmasıyla yüzünde hüzün, gözlerinde akmak için bekleyen yaşlar ile oysa sevdiğinden gelen en ufak bir şey onu deli etmeye aşkından divane olmasına yeterdi onsuz geçen her dakika ızdırap olmaya başlamıştı ama ömerin aklı ve yüreği ona türlü işkenceler etmekteydi, ne yapacağını bilemez halde kalbi kırık, yüreği hüzünlü gözlerinde umutsuz bir bakışla sevdiğine nişane verdiği yüzüğü parmağından çıkarır ve ona bakar onu verdiği gün gelir aklına sanki onunla birlikte yüreğinden de çıkaracaktı, bunun mümkün olamayacağını biliyordu.
Ömer bu bölüm haklı olarak ferideye tavrını devam ettirecek bir yandan kendi dertleri ile uğraşırken bir yandan da kardeş, yeğeni için yılmazla birlikte hareket edecek.
Sevgili filizim;fragman yorumun tek kelimeyle mükemmel olmus:good: ciftimizin yasadiklarini,duygularini cok güzel anlatmissin,özellikle Ömerin elinde o mektupla yüzündeki ifadeden,gözlerindeki hüzünden okuduklarin....tebrik ederim...:good:
Siirlerinin ikiside birbirinden güzel olmus,ellerine ve o güzel yüregine saglik!:good:
EvaLongoria
22-06-07, 09:52
herkese günaydın forumdaşlarım.
Sona bir var.. Bakalım 2 hafta sonra bu sayfalar da neleri konuşuyor olacağız. Hani aynı mahallede büyüdüğünüz çocukluk arkadaşlarınız vardır ve ayrılık vakti gelmiştir ya, kiminiz taşınırsınız, kimi askere gider, kimi okul için gider.. Herkes büyür ve arkadaşlıklar dağılır.
İşte şu anda hissiyatlarım bunlar. Bizimde ayrılık vaktimiz yaklaşıyor :( 2 hafta sonra diziden eser kalmayacak ve bizler kimbilir hangi rüzgarın savurduğu yollara gideceğiz....
Filizim fragman yorumun her zaman ki gibi şahane .. Yüreğine sağlık.
Meltem Hanım'ın bizi bırakmayacağını, işleri yoğun olmadığı sürece de burayı takip edeceğini biliyorum.
Sevgiler...
feride-ömer
22-06-07, 09:53
arkadaşlar şu an dizimize tam 12 saat kaldı nasıl geçecek bu saatler demeyin çünkü çok çabuk geçiyor ayrıca haberiniz varmı forumumuza meltem hanımdan ve sinan tuzcu dan başka oyuncumuz giriyormu:img-wink:
feride-ömer
22-06-07, 09:57
herkese günaydın forumdaşlarım.
Sona bir var.. Bakalım 2 hafta sonra bu sayfalar da neleri konuşuyor olacağız. Hani aynı mahallede büyüdüğünüz çocukluk arkadaşlarınız vardır ve ayrılık vakti gelmiştir ya, kiminiz taşınırsınız, kimi askere gider, kimi okul için gider.. Herkes büyür ve arkadaşlıklar dağılır.
İşte şu anda hissiyatlarım bunlar. Bizimde ayrılık vaktimiz yaklaşıyor :( 2 hafta sonra diziden eser kalmayacak ve bizler kimbilir hangi rüzgarın savurduğu yollara gideceğiz....
Filizim fragman yorumun her zaman ki gibi şahane .. Yüreğine sağlık.
Meltem Hanım'ın bizi bırakmayacağını, işleri yoğun olmadığı sürece de burayı takip edeceğini biliyorum.
Sevgiler...
sevgili eva arkadaşım sen bizi bırakmaya niyetlisin bakıyorum:sad53: yaa olurmu öyle şey moralimizi bozmayalım zaten en korktuğum şeydi bu lütfen bak ağlarım şimdi ben bir yere gittiğimiz yok biz burdayız hem tubayla bülentin yeni dizilerinde buluşucaz yorum yapıcaz daha bak duygulanmaya başladım neyse düşünmeyelim şimdi anı yaşıyalım diyorum :sad53: (ne kadar desemde gerçeği değiştiremem ama en azından haratlayalım üzülmeyelim diye yazdım ):sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
Sevgili filizim;fragman yorumun tek kelimeyle mükemmel olmus:good: ciftimizin yasadiklarini,duygularini cok güzel anlatmissin,özellikle Ömerin elinde o mektupla yüzündeki ifadeden,gözlerindeki hüzünden okuduklarin....tebrik ederim...:good:
Siirlerinin ikiside birbirinden güzel olmus,ellerine ve o güzel yüregine saglik!:good:
Sevgili fatmam ablam, çok teşekkür ederim amacım sizlere bwnim de hissettiğim duyguları paylaşmak bu güzel düşüncelerinle aynı hissiyatta buluşmak tarifsiz cnm, zaten filizyılmazım değil mi bana neler yaptıran, ömer paşamın yeri bende ayrı ferideden alamadığım duyguyu paşam bana o kadar güzel hissettiriyor ki fragmanda onun sahnelerini bu cümlelerle anlatmak istedim sende beğenmişsin sağolasın.
seninde güzel yüreğine sağlık, beğenip yorumunu eksik etmediğin için...
evam cnm bak bende sabah bu şekilde başlamak istedim ama daha 2 hafta olduğu için ANI YAŞAMA olayını tercih ettim yoksa fragmanda SONA YAKLAŞIRKEN cümlesi ile koptum onun verdiği hüzünle yazacaktım ki kimseyi üzmemek için sustum şimdi seni böyle okuyunca bir fena oldum evet ayrılık kolay değil ama bizler ayrılmayacağız, havayı değiştiriyorum izninle cvp ver.
bu arada aslı kız Can bebeği arama-kurtarma çalışmalarında bulanacak mı?
aslı kız filizyılmaz düğününde bulunacak mı?
aslı kızı ceme versek ne güzel olur değil mi?
aslı kızıda finalde evli ve çocuklu olarak görebilicek miyiz?
aslı kızın son 5 yıllık plan, bütçe tasarısında neler var?
daha da çoğaltabiliriz:img-hyste :img-hyste
cnm fragman yorumumu beğenmene sevindim seninde yüreğine sağlık...
arkadaşlar şu an dizimize tam 12 saat kaldı nasıl geçecek bu saatler demeyin çünkü çok çabuk geçiyor ayrıca haberiniz varmı forumumuza meltem hanımdan ve sinan tuzcu dan başka oyuncumuz giriyormu:img-wink:
sevgili yağmurum bildiğim kadarı ile Ömer (Sinan Tuzcu), Aslı (Zeynep Beşerler) Fahriye (Derya Durmaz) belki diğerleride giriyordur ama ben bunları biliyorum. Meltem Hn. zaten bizimle...
feride-ömer
22-06-07, 10:10
sevgili yağmurum bildiğim kadarı ile Ömer (Sinan Tuzcu), Aslı (Zeynep Beşerler) Fahriye (Derya Durmaz) belki diğerleride giriyordur ama ben bunları biliyorum. Meltem Hn. zaten bizimle...
teşekkürler filizim demek derya durmazda giriyor ama tuba büyüküstünle bülent inal girmiyor yada giriyorlarda biz bilmiyoruz neyse tekrar teşekkürler ayrıca yzmayı unutmuşum yorumunda çok güzel olmuş ellerine sağlık:img-wink:
evam cnm bak bende sabah bu şekilde başlamak istedim ama daha 2 hafta olduğu için ANI YAŞAMA olayını tercih ettim yoksa fragmanda SONA YAKLAŞIRKEN cümlesi ile koptum onun verdiği hüzünle yazacaktım ki kimseyi üzmemek için sustum şimdi seni böyle okuyunca bir fena oldum evet ayrılık kolay değil ama bizler ayrılmayacağız, havayı değiştiriyorum izninle cvp ver.
sevgili filizim öncelikle şiirlerin ve yorumun ile yine cuma günü sendromuna sokmuşsun forumu...teşekkür eder eline yüreğine sağlık derim...
gelelim asıl konuya...sorularına cevap vermek benim için büyük bir zevk (motor ısınmaya başladı ya...:img-pilot )
aslı kız Can bebeği arama-kurtarma çalışmalarında bulanacak mı?
bulunmazsa ayıp eder...oda arama-kurtarma timini organize edecek..AKUT ta tanıdıkları varmış onları arayacak...sonra kesin bir ipucu bulur Yılmaz'a söyler ve aralarında şu konuşma geçer...
Aslı: Yılmaz sanırım birşeyler geldi aklıma..
Yılmaz:aslı bir dur ya...şimdi tümörle ilgilenemem..şöyle bir kenarda bayıl sen sonra ilgileniriz...
Aslı: ne tümörü Yılmaz...alındı ya o..
Yılmaz: kusura bakma bu sıralar çok dalgınım..ne geldi aklına...
Aslı:Yılmaz benim ailem hiç olmadı.siz benim ailem gibiydiniz..seninde aileni bir araya getirmen konusunda her türlü yardıma hazırım...hatta bu iş için uzmanlar bile getirtebilirim..
Yılmaz: uzman mı? polis ya da dedektif mi?
Aslı: yok bizim okulda dağcı arkadaşlar var...hani cemde dağcı ya onun dilinden anlar diye düşündüm...
Yılmaz:fesubhanallah....Ekrem aslıyı biraz dolaştırsana...beynine oksijen gitmiyor sanırım...:img-pilot :img-pilot
olmaz mı? hatta halay başı olacak...bu arada düğün demişken yeni bir organizasyona gitmek lazım değil mi?:img-hyste
bunu hep söylüyorum...yakın meslekler...çok iyi anlaşırlar..bizi çizer kontrol eder diğeri yapar gül gibi geçinir giderler...:img-pilot
o da aile olacak...sonra çocuklarını " benim ailem yoktu..sizler benim ailem oldunuz" diye sevecek...
alt komisyona gönderdik...tartışılıp üst komisyona oradan da genel kurula gelmesini bekliyoruz...sanırım çok uzun sürmez gelmesi...eli kulağındadır..:img-hyste :img-pilot
EvaLongoria
22-06-07, 10:21
peki o zaman konuyu dolayısı ile havayı dağıtıyoruz ve cvp veriyoruz...
-- tabi ki bulunacak o Aslıpower. Aslısız bir kurtarma düşünebiliyor musun? Nayır nolamaz..
--Onlar evlendi be güzelim ferideömer düğününde gelebilir ama bak
--Olmaz Cem benimdir benim kalacak :img-pilot
--Yok o çocuk istemiyo yiğenlerini sevecek :icon_whis
--Muhasebecisine bi danışalım :icon_whis
--- filiz yılmaza geçmişin hesabını soracak derken sadece bebekle ilgili geçmiş bizlerin beklediği kısım olmayacak, onu konuşmuşlar sayıyorlarmış yani sadece bebeğe inanmaması olacak
--- ömer feridesine kavuşacak bu aşkta pek acı yaşatmadıkları için şu an bunu yaşatmaya çalışıyorlar ama sonuç güzel
--- cem psikopatının kimsenin ileri ki yaşantısını etkilemesini istemiyorum ne yılmazın ne aynalının ne de ömerin bu psikonun pis kanıne ellerinin bulaşmasını istemiyorum kendi kendini imha etsin zaten bu tip vakalr yenilmeyi kabul etmedikleri anda kendilerine zarar verirler cem de bunu yapacak intihar edecek
--- salih son bölümde bizlerle olacaktır çünkü eşi ve oğlu var hem bakarsınız bir tane daha bebekleri olur yani salihsiz biteceğini düşünmüyorum çünki diğer karakterleri bağlayıcı kimse yoktu ama salihin fahriyesi ve oğlu var
--- canan karakterinin diziden ayrılması senaristlerin isteği bunu oyuncularda dile getirmiş ama pek umurlarında olmamış bir de bağlayıcı kimsesi yok ya sanırım ondan da olabilir
gerçekten güzel bir final olacak nerden mi biliyorum biliyorum işte karıştırmayın orasını sete gittik ya:img-hyste :img-hyste
feride-ömer
22-06-07, 10:32
filizim soruların çok güzel cevaplamak istişyorum izin veririsen arkadaşım:img-wink:
aslı kız Can bebeği arama kurtarma çalışmalarında bulunacakmı
tabiki bulunur yılmaz zaten bebeği onun sayesin öğrendi şimdide onun sayesin de bulur
aslı kız filizyılmaz düğününde bulunacakmı
heralde onsuz düğün olurmu aslı daha filize çeyrek altın takıcak ayrıca sevincinden ortadan çıkmıycak:img-wink:
aslı kız ceme versek ne güzel olur değilmi
evet çok iyi anlaşırlar cem sevdimi ölümüne sever zaten aslıyı öldürmeden bırakmaz:img-hyste hatta belki aslıyada meleğim der:img-hyste
aslı kızda finalde evli ve çocuklu olarak görebilicekmiyiz
evet kesinlikle cemle evlenince bir oğulları olur onlarında o da artık babasına benzer :img-hyste
aslı kızın son 5 yıllık plan-bütçe tasarısında neler var
bunlar henüz karar aşamasında kesin bir sonuç çıkınca bildirilecektir:img-hyste
sorular için teşekkürler:img-wink:
sevgili filizim öncelikle şiirlerin ve yorumun ile yine cuma günü sendromuna sokmuşsun forumu...teşekkür eder eline yüreğine sağlık derim...
gelelim asıl konuya...sorularına cevap vermek benim için büyük bir zevk (motor ısınmaya başladı ya...:img-pilot )
sevgili sydll bende sana çok teşekkür ederim beklentilerin bu yöndeydi bende elimden geleni yaptım seni de memnun edebilmişim ne mutlu evet bugün dizi günümüz forum sakinlerini hazırlamak gerek ama hüzünlü bir bölüm olacak olması biraz duygusal olmamıza neden oluyor..
yorumunun tümünü alıntılayamadım biliyorsun uzun yazmışsın sayfayı doldurmak amaçlı olmasın diye sorulara cvp vermişsin ellerine sağlık forum sakini dediğin böyle olur ben evamın hüznünü dağıtmak için sordum ama sende üzerine alıp cvplamıisın süper olmuş yüreğne sağlık, süpersin:good:
peki o zaman konuyu dolayısı ile havayı dağıtıyoruz ve cvp veriyoruz...
-- tabi ki bulunacak o Aslıpower. Aslısız bir kurtarma düşünebiliyor musun? Nayır nolamaz..
--Onlar evlendi be güzelim ferideömer düğününde gelebilir ama bak
--Olmaz Cem benimdir benim kalacak :img-pilot
--Yok o çocuk istemiyo yiğenlerini sevecek :icon_whis
--Muhasebecisine bi danışalım :icon_whis
evam cnm dağıtalım tabi hatta şöyle ortaya karışık mı yapsak ne dersin:img-hyste
cvplar için teşekkür ederim ama evam ben seni ceme vermem bunu unut onu ben aslı kız için yetiştirdim bugünlere getirdim sen başkasını bul cem-aslı olacak başka yolu yok :img-hyste :img-hyste
sevgili feride-ömerim teşekkür ederim cnm izin ne demek istiyorsanız memnuniyetle:)
EvaLongoria
22-06-07, 10:38
evam cnm dağıtalım tabi hatta şöyle ortaya karışık mı yapsak ne dersin:img-hyste
cvplar için teşekkür ederim ama evam ben seni ceme vermem bunu unut onu ben aslı kız için yetiştirdim bugünlere getirdim sen başkasını bul cem-aslı olacak başka yolu yok :img-hyste :img-hyste
sevgili feride-ömerim teşekkür ederim cnm izin ne demek istiyorsanız memnuniyetle:)
olmas Cem benim psikom o benim bitanem bende onun meleği olacağım. yar etmem onu aslıya olamasss :img-in_lo
peki filizim sence filizin yılmazı bırakıp müjgana gitmesi (fragman doğrultusunda) doğru mudur?
byuzax, Meltem Hanım incelik etmiş sana karakterinin iç dünyasını anlatan bir cevap vermişti. Ama malesef aynı inceliği sen ona gösteremedin. Cevaben yazdığın mesajın içi boştu, sabit fikirliydi. Sanki yazılmış olsunda nasıl olursa olsun şeklindeydi. Bundan sonra daha dikkatli olursan sevinirim... Ama inan Meltem Hanımın bizden uzaklaşmasını sağlayan tek senin mesajın değildi. Zaten yaşın gereği yazdıklarını görmezden gelmek çok da zor olmazdı. Fakat, o gece yazılan başka bir mesaj daha vardı ki akıllara zarardı. İşte onun bir açıklaması yok malesef. O yüzden günlerdir kendisinden özür dileme ihtiyacı hissediyoruz, bir umut bizleri bağışlar diye...
Not: Haddimi aştıysam özür dilerim ama yazmadan yapamazdım...
Öncelikle şunu söyleyeyim . Ben Meltem hanımın şahsına bir saygısızlık yapmadım . Sonuçta Mualla bir karakter ve ben Mualla karakterini sevmek zorunda değilim.Bana göre Mualla gelinler arasında ayırım yapan bir insan :D Yani sonuçta Mualla'yı kötü yönde eleştirmemin Meltem hanıma bir zararı yok . Çünkü Mualla bir hayal ürünü...Zaten sanırım ben bu mesajımdan sonra Meltem hanımın yazdığı cevap alıntılandı. Bundan ayrı bir rahatsızlık duydum . Sanki sebep benmişim gibi. Ayrıca şunu belirteyim biliyorum çok kötü bir huy ama çocukken de böyleydi.Kimse beni düşüncemden nesnel bir kanıt sunmadıkça vazgeçiremez... Bu yüzden belki de düşüncemi savunma inatçılığım yüzünden münazara takımındayım... Tabi Meltem hanım düşüncesi koydu ortaya bende daha bazı şeyler yazardım ama konuyu uzatmamak için orada noktaladım ;) Umarım kendimi anlatabilmişimdir.Meltem hanım bu yüzden alındıysa bence boşuna alınmış ... Sonuçta burası bir forum insanlar farklı görüşlerini paylaşmalı ve bir neticeye varılmalı . Meltem hanımın savunması bende herhangi bir etki yapmadığı için ben de neticeyi yazdım...Ama asla saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.
Evam.. Filiz ne yaparsa doğrudur. Müjgan hanıma gitmiş.. Ona göre doğrudur. Ama bu yılmaz açısından doğrumudur diye düşünmez. Her küslükte her olayda aralarını açıp başka yerede kalıyorsa işimiz var.
Bunların evliliğinde hiç kavga olmayacakmı.. Hiçmi tartışma olmayacak. Yılmaza tavsiyem bari bu küsmelere tartışmalar içni yedek ev tutsun.. En azından kendisine kızan karısının nereye gittiğini bilir.. :)
Evam.. Filiz ne yaparsa doğrudur. Müjgan hanıma gitmiş.. Ona göre doğrudur. Ama bu yılmaz açısından doğrumudur diye düşünmez. Her küslükte her olayda aralarını açıp başka yerede kalıyorsa işimiz var.
Bunların evliliğinde hiç kavga olmayacakmı.. Hiçmi tartışma olmayacak. Yılmaza tavsiyem bari bu küsmelere tartışmalar içni yedek ev tutsun.. En azından kendisine kızan karısının nereye gittiğini bilir.. :)
Fatma abla ne zamandır uğramıyordun . Galiba çok kızmıştın yazmama kararı almıştın . İyi oldu bu yokluğun hissediliyordu forumda... Hoş geldin yeniden !
Filiz : Yılmaz ne yemek var bugün ?
Yılmaz : Karnıbahar
Filiz : öĞk midem kalktı . İnsan etli birşey yapar.
Yılmaz : Ama karıcım eve et almadın.
Filiz : Al şu parayı git bi yeni rakı al yanına da et. Doğru düzgün durursan sanada veririm.
Yılmaz: Yaşasın yaşasın hemen alayım karıcım.
Filiz : Hee hadi bir koşu.
O sırada Mualla gelir .
Filiz : Kapıya baksana bre herif
Yılmaz : Annecim...
Filiz : Kim anan mı geldi yine.(Bu kadında hergün bizde bi rahat vermedi yaw)
Yılmaz :Anne hoş geldin canım annem.
Mualla : Nerde bakayım o hayırsız.
Yılmaz: Anne sus.
Mualla : Ye iç yat dimi gelinnnn . Oğlumu çalıştırıyorsun tu sana.
Yılmaz: Anne sus ben halimden memnunum.
Mualla : Nerde çalışıyorsun bakayım.
Yılmaz : Arkadaş bir yer ayarladı . Orada gündeliğe gidiyorum.
Mualla : Ne kadar yöğmiye veriyorlar ?
Yılmaz: Bilmem hiç saymadım aldığım gibi karıcığıma.
Mualla : a benim saf oğlum .
Filiz : Kız mualla yıkama Yılmazın beynini .
Mualla : AAA AAA
Mualla içeri girer.
Filiz : Mualla sana bi koca bulalım artık. Hergün bizdesin ama olmaz !
Mualla : Sana mı kaldı bana koca bulmak
Filiz : Yılmaz gel bakayım buraya .
Yılmaz :Söyle karıcım.
Filiz : Şu gündeliğe gittiğin yerde bi moruk vardı . Alalım mı onu anana
Yılmaz :Bilmem nası olur ki...
Filiz : Olur olur . bAK Mulo adam ölüm döşeğinde olduğu zaman oh temiz para...
Mualla : Ay tamam o zaman
Filiz : Oh bea
Mualla : Hadi git hazırlan şimdiden zaten bu surata 4-5 saat makyaj lazım :img-hyste
Mualla gider.
Filiz : Hadi rakı alacaktın sen hadi hadi !
olmas Cem benim psikom o benim bitanem bende onun meleği olacağım. yar etmem onu aslıya olamasss :img-in_lo
peki filizim sence filizin yılmazı bırakıp müjgana gitmesi (fragman doğrultusunda) doğru mudur?
evam cnm ben seni psikoya layık bulabilir miyim aklından zorun mu var senin olmaz cnm hem aslı kız biçilmiş kaftan cem için ben boşuna istemiyorum bunu
gelelim soruna cnm şu şekilde cvp vereyim
-- filiz bebeğinin gidişi ile bundan yılmazı sorumlu tutacak ona inanmadığı, güvenmediği ve sözünü tutmadığı için orada bulunmak istemeyecek
-- bir de bebeğinin beşiğinin orada oluşu acısını daha da katlayacak daha fena olacak
yılmaza ceza vermek düşüncesinde olmasa da oğlundan koparılmış olmasının acısını kendisi kadar yılmazında yaşadığını bile bile yine de gidecek çünkü yüreği yanacak bence doğru ama yılmazı yalnız bırakmalı mı hayır peki ya sence doğru mu? (hocam cvbım nasıl oldu oldu mu olmadıysa yeniden cvplayalım sizi memnun etmek gerek:img-hyste :img-hyste )
Fragmani defalarca izledim.Artik fakulteyi basima yikacaklar bir daha acarsam:img-yes: .Yine huzunlu bir bolum olacak ama sonunun iyi bitecegini bildigim icin icim rahat.Zaten su an huznumun asil kaynagi yaklasan final.Bundan bahsedip ic karartmak istemem ama bir garip hissediyorum iste.Ilk defa izledigim, baglandigim beni gunluk hayatin sorunlarindan biraz da olsa uzaklastiran, karakterlerini sanki gercekten yasiyorlarmis gibi benimsedigim dizim bitiyor.Sadece Tv basinda gecirdigim 2 saat degildi ki bu dizi benim icin.Daha cumartesi sabahi kisa ozetini okudugum.Pazartesi sabahi foruma girip yorumlari okudugum, ozet ve fragman bekledigim,cok yogun gecen cuma gunlerimde beni motive eden, hayatimda yer eden bir seydi.Neyse cok duygusallastim galiba.Daha simdiden gerek yok, ne de olsa daha 2 bolum var:)
Hem de insallah son bolum Cemsiz.Umarim sonunda bir de zaman atlamasi olur da ciftlerimizin mutlu hayatlarini goruruz
fatma-1721
22-06-07, 11:05
Aslinda haklisin ama Filizin su anda yasadigi aci, bir tartisma degilki,...olaylarin hepsi üstüste geldi.Filizin ne Yilmazi ne de kendisini düsünebildigini sanmiyorum,bence sadece bebegini düsünüyor.Ayrica Filiz Cemi taniyor,Cemin kendisiyle baglantiya gecebilecegini düsünebilir,bu yüzden de Yilmazdan uzaklasmak isteyebilir,sonucta Yilmaza bebeklerini emanet etti ve Yilmaz onu hüsrana ugratti....Filiz su an sokta,saglikli düsünebilecegini sanmam.
evam cnm ben seni psikoya layık bulabilir miyim aklından zorun mu var senin olmaz cnm hem aslı kız biçilmiş kaftan cem için ben boşuna istemiyorum bunu
gelelim soruna cnm şu şekilde cvp vereyim
-- filiz bebeğinin gidişi ile bundan yılmazı sorumlu tutacak ona inanmadığı, güvenmediği ve sözünü tutmadığı için orada bulunmak istemeyecek
-- bir de bebeğinin beşiğinin orada oluşu acısını daha da katlayacak daha fena olacak
yılmaza ceza vermek düşüncesinde olmasa da oğlundan koparılmış olmasının acısını kendisi kadar yılmazında yaşadığını bile bile yine de gidecek çünkü yüreği yanacak bence doğru ama yılmazı yalnız bırakmalı mı hayır peki ya sence doğru mu? (hocam cvbım nasıl oldu oldu mu olmadıysa yeniden cvplayalım sizi memnun etmek gerek:img-hyste :img-hyste )
sanırım Filiz gitme konusunu meleke kesbetti..iki de bir gidiyor..önce çiftliğe gitmeler...sonra italya macerası...olmadı köy evine gitmeler...şimdi de müjganın evi...
tamam anlıyorum Filiz'i ..içinde bulunduğu durum kaldırılabilecek tarzda yük değil...Yılmaz'ın yaptığı da tam bir...neyse söylemeyeyim süzmelik diyeyim siz anlarsınız...ama her seferinde sevdiği adamı yalnız bırakmıyor mu?o da biliyor sanırım Yılmaz'ın acı çektiğini ama iki de bir kaçıp gitmesi bana biraz garip geliyor...Yılmaz her seferinde yalnız kalıyor ve hata yapıyor...yaptığı hataların (aslı olayı dahil) çoğunluğu yalnız olduğu için yapıyor...Filiz'in yanında olması gereken zamanlarda olmaması onu doğru düşünmeden alıkoyuyor...
ama Filiz'in acı çekmemek için müjganlara gitmesi konusunda haklı olabilir ama olayı çin işkencesine dönüştürmemesi gerekir..Yılmaz'ında en az onun kadar acı çektiğini anlaması gerekir...
(Filiz'ciler beni öldürecek galiba...:img-pilot :img-hyste )
sevgili fatma sen nerelerdesin ya hoşgeldin seni yeniden aramızda görmekten mutluluk duydum neden dersen sona yaklaşırken ilk girdiğim zaman olan arkadaşlarımla da vedalaşmak istedim gerçekten iyi ettin...
sevgili fatma sen nerelerdesin ya hoşgeldin seni yeniden aramızda görmekten mutluluk duydum neden dersen sona yaklaşırken ilk girdiğim zaman olan arkadaşlarımla da vedalaşmak istedim gerçekten iyi ettin...
Eve internet yeni geldi. :)
Filizin her tartışmada da evden gideceği gibi kuşku doldu içime. Bu durum olmasa idi. Yılmaz bir şekilde kızdırsa yine giderdi diye düşünüyorum.
Geçen bölümlerde şöyle bir cümle söylediler..
Biz ne yaptıysak ne çektiysek aşkımızdan.. Aşkımızın büüyklüğünden çektik.. :img-hyste :img-hyste
Aşkın büyüklüğü ev ufak kavga olayı sorunu aşamayacaksa hiç olmasın. Filizin huyu bu.. Zora gelince bir yerlere kaçma olaylarına kalkışıyor.
sanırım Filiz gitme konusunu meleke kesbetti..iki de bir gidiyor..önce çiftliğe gitmeler...sonra italya macerası...olmadı köy evine gitmeler...şimdi de müjganın evi...
tamam anlıyorum Filiz'i ..içinde bulunduğu durum kaldırılabilecek tarzda yük değil...Yılmaz'ın yaptığı da tam bir...neyse söylemeyeyim süzmelik diyeyim siz anlarsınız...ama her seferinde sevdiği adamı yalnız bırakmıyor mu?o da biliyor sanırım Yılmaz'ın acı çektiğini ama iki de bir kaçıp gitmesi bana biraz garip geliyor...Yılmaz her seferinde yalnız kalıyor ve hata yapıyor...yaptığı hataların (aslı olayı dahil) çoğunluğu yalnız olduğu için yapıyor...Filiz'in yanında olması gereken zamanlarda olmaması onu doğru düşünmeden alıkoyuyor...
ama Filiz'in acı çekmemek için müjganlara gitmesi konusunda haklı olabilir ama olayı çin işkencesine dönüştürmemesi gerekir..Yılmaz'ında en az onun kadar acı çektiğini anlaması gerekir...
(Filiz'ciler beni öldürecek galiba...:img-pilot :img-hyste )
sevgili sysdll tehlikeli sularda yüzüyorsun gibi geldi bana yoksa benim hüsnü kuruntum mu anlayamadım:)
hem anlamaya çalışyıorsun hem kızıyorsun bu ne perhiz ne lahana turşusu sevdiği adamı yalnı bırakıyor bence bırakmamalı ama şu an sağlıklı düşünebilecek bir durumda mı anne sonuç olarak canından can gitmiş kendini bile düşünemeyecek halde psiko istesin hemen gidecek durumda yapma be atkadaşım hiçde kolay bir durum değil
evet haklısın yılmazı her bırakışında yılmaz hata yapıyor filzde bunu isteyerek yapmıyor tıpkı yılmazın yapmadığı gibi onlar bulurlar doğru yolu sen kafanı yorma bak nasılda kilitlenmişlerdi birbirlerine sarılırken ne kadar zor bir durum olduğu aşikar hem filiz hem yılmaz için, kendilerinden çok ceanlarını düşünecekler bu da onları anlamamız için geçerli değil mi?
(filizciler değil de ben öldüreceğim seni)
Meltem Hanım;
ben hakaret ettim hasan ben
bana göre eleştiri sana göre hakaret meltem hanım sezintinin yazma stilini beğenmemişte bende açıklayıcı bir dipnot yazdım kendisine meltem hanım taraf olmamalıydı vurun abalıya durumu yapmışsınız biliyorsun dayanamadığım tek konudur nedense üstüme alınma ihtiyacı duydum
bu konuda özür dilemesi gereken benim hasan sen yada forumdaki herkes değil
%90 nın düzgün türkçe kullanmadığı forumumuzun içerisinde bunun içinde bende varım ne garip tesadüf ki meltem hanım buraya yazmaya başlayınca ilk işi sezintiyi eleştirmek oldu ben sezintinin doğru türkçe kullandığını yani %90 nında daha iyi yazılar yazdığını en azından görebiliyorum
birilerini uyaracaksan adresi biliyorsun bir zahmet ordan uyar zahmet olucak böyle forumun ortasında uyarılar yapmana gerek yok
bugün son mu arkadaşlar dizi?ben takip edemedim geçen hafta duymuştum ama dalga geçiyolar sandım benle
Hayir arkadasim.Haftaya cuma yani 29 Haziran tarihinde final bolumu ekrana gelecek.
Eve internet yeni geldi. :)
Filizin her tartışmada da evden gideceği gibi kuşku doldu içime. Bu durum olmasa idi. Yılmaz bir şekilde kızdırsa yine giderdi diye düşünüyorum.
Geçen bölümlerde şöyle bir cümle söylediler..
Biz ne yaptıysak ne çektiysek aşkımızdan.. Aşkımızın büüyklüğünden çektik.. :img-hyste :img-hyste
Aşkın büyüklüğü ev ufak kavga olayı sorunu aşamayacaksa hiç olmasın. Filizin huyu bu.. Zora gelince bir yerlere kaçma olaylarına kalkışıyor.
aman iyi etmiş gelmiş:)
filizin tavrından kaynaklandı bu durumun olşuması sanırım sende, artık bu dutum olmasa böyle birşey olmazdı çünkü gerçekten artık ders aldıklarını düşünüyorum ben yaşadıkları olaylardan.
evet aşklarının büyüklüğünden çektiler bu yüzden diyorum ya artık birbirlerini üzmek ya da kırmak niyetinde değiller burada yaşadıkları olay çok farklı canlarından can gitmiş elbette birlikte olmaları gerek hem izlemeden yazıyoruz ama durumun anlaşılır olduğunu düşünüyorum hem filiz hem de yılmazi için, belki de yalnız kalarak düşünmek istiyor birçok insan bunu yapar ben anlayabiliyorum ama yılmazla birlikte micadele etmeside fena olmazdıyabi:)
Filiz sanırım Cemden gelecek bir mesaj yada işaret beklemek için Yılmazı öyle bıraktı. Yılmaz olsa yanında hemen gelmek ister diye.. Neyse mutlu son olacağı belli. :)
Çok merak ediyorum. Diğer diziler gibi.. 10 yada 5 sene atlarlarmı.. Dünkü bir dizide 20 sene birden atladıklar.. :) Bir zaman atlaması olcak sanırım.
dizimizde zaman atlaması var arkadaşlar ama öyle uzun zaman atlaması değil merak etmeyin dozunda olacak tabi sürprizleriyle:)
polisler devriye olarak geziyordu her saniye oarad değiller sanırım cemde bundan istifade ediyor...
bu dizide farkettimki türk polisini resmen eziyolar! adam kaçmış hastandende kaçmış sonra bebeğin olduğu hastaneyide nasıl bulduysa bi anda elini kolunu sallaya sallaya giriyo! bu ne iştir anlamadım polis ve güvenlikler hiç bi işe yaramıyolar bu dizide!
Sabah denk geldim.
Koca kafalar yine büyük bir espiri ile bir sahneyi almış. Kendi repliklerince döşemiş. :)
Yılmazın yaralı olduğu bölümlerde.. Filiz le Yılmazın göl kenrarında buluştuğu sahnelerden biri.. :)
Filizin kafasının yerine koca kafaların makyajlı hali. :) sonundaki cümle şöyle idi.
F: Yılmaz hadi gidelim. Bu çamın altında oturmayalım. Bir ıhlamur bulalım hadi diyordu.. :)
EvaLongoria
22-06-07, 12:15
Sabah denk geldim.
Koca kafalar yine büyük bir espiri ile bir sahneyi almış. Kendi repliklerince döşemiş. :)
Yılmazın yaralı olduğu bölümlerde.. Filiz le Yılmazın göl kenrarında buluştuğu sahnelerden biri.. :)
Filizin kafasının yerine koca kafaların makyajlı hali. :) sonundaki cümle şöyle idi.
F: Yılmaz hadi gidelim. Bu çamın altında oturmayalım. Bir ıhlamur bulalım hadi diyordu.. :)
:img-hyste :img-hyste
ay benim işyerindeki pc dem hoparlör yok isleyemiyorum böyle şeyleri..
filizim demek zaman atlaması olacak he.. ay ne kadar şaşırdım anlatamam :)
SELİN ASLAN
22-06-07, 12:21
zaman atlaması olmasına sevindim açıkçası.bazı ilişkilerin rayına oturmuş,sorunların çözülmüş olmasını izlemek isterim.79 bölüm mutsuzluktan sonra 1 bölüm mutluluk izlemek hakkımız artık.
filizim sürpriz final diyor ama benim için artık bu dizide bir sürpriz kalmadı...sağolsun senaristler her bölüm sürpriz!lerini bizlere sunarak bu kredilerini tükettiler...beni aşağıda olanlar bile şaşırtmaz...:
Filiz hastalanır ve ölür...ıhlamurun dibine gömerler...aslı ile evlenen Yılmaz mutlu olmak için elinden geleni yapar ama olamaz...Ekrem aşk acısı ile vurur kendini bilinmezlere...ayselin geçmişini bir türlü kabul edemez..
feride ile ömerin oğulları olacaktır.fakar feride rahatsızlanır ve hastaneye kaldırırlır...hastalığı olduğu ortaya çıkar..bir müddet geçtikten sonra erken doğum olur ama doğum sırasında ne çocuğu ne de ferideyi kurtulmuştur...ömer yıkılmış ve bir daha kendini toparlayamamıştır...
bu bile benim için sürpriz olmaz...:D:D:img-pilot
(ben öldüm....:img-help: )
filizim sürpriz final diyor ama benim için artık bu dizide bir sürpriz kalmadı...sağolsun senaristler her bölüm sürpriz!lerini bizlere sunarak bu kredilerini tükettiler...beni bu olanlar bile şaşırtmaz...
Filiz hastalanır ve ölür...ıhlamurun dibine gömerler...aslı ile evlenen Yılmaz mutlu olmak için elinden geleni yapar ama olamaz...Ekrem aşk acısı ile vurur kendini bilinmezlere...ayselin geçmişini bir türlü kabul edemez..
feride ile ömerin oğulları olacaktır.fakar feride rahatsızlanır ve hastaneye kaldırırlır...hastalığı olduğu ortaya çıkar..bir müddet geçtikten sonra erken doğum olur ama doğum sırasında ne çocuğu ne de ferideyi kurtulmuştur...ömer yıkılmış ve bir daha kendini toparlayamamıştır...
bu bile benim için sürpriz olmaz...:D:D
(ben öldüm....)
Bu kısma gülmekten öldüm.... Daha neler yani! Ömer'e de yazık...
Sürpriz finalden kast edileni bende anlayamıyorum. O kadar çok şey oldu ki daha ne sürprizler olacak merak ediyorum...
:img-hyste :img-hyste
ay benim işyerindeki pc dem hoparlör yok isleyemiyorum böyle şeyleri..
filizim demek zaman atlaması olacak he.. ay ne kadar şaşırdım anlatamam :)
valla ben de şaşırdım evam nasıl da akıllarına gelmiş hiçkimsenin hiçbir dizi senaristinin aklına gelmemiş bizimkiler bir ilki yapacak dedim kendi kendime:img-hyste :img-hyste
sonra da yapsınlar tabi sorunsuz hallerini görelim aklımızda öyle kalsın değil mi hiç izlemediğim bir dizinin finalinde yarım saati mezar başında geçen bir final izlemekten se hem güzel sürprizler var bilmediğiniz demedi demeyin:img-yes:
SELİN ASLAN
22-06-07, 12:31
valla ben de şaşırdım evam nasıl da akıllarına gelmiş hiçkimsenin hiçbir dizi senaristinin aklına gelmemiş bizimkiler bir ilki yapacak dedim kendi kendime:img-hyste :img-hyste
sonra da yapsınlar tabi sorunsuz hallerini görelim aklımızda öyle kalsın değil mi hiç izlemediğim bir dizinin finalinde yarım saati mezar başında geçen bir final izlemekten se hem güzel sürprizler var bilmediğiniz demedi demeyin:img-yes:
sana tamamen katılıyorum filizim mutlu olsunlar ki bizde tatilimizi rahat rahat yapalım.bizim dizimize mutlu son yakışır.:good:
filizim sürpriz final diyor ama benim için artık bu dizide bir sürpriz kalmadı...sağolsun senaristler her bölüm sürpriz!lerini bizlere sunarak bu kredilerini tükettiler...beni aşağıda olanlar bile şaşırtmaz...:
bu bile benim için sürpriz olmaz...:D:D:img-pilot
(ben öldüm....:img-help: )
sevgili sysdll bende onların yalancısıyım bana da kalsa bende zaman atlamalı sonları sevmem benim de ilk duyduğumda söylediğim "neden böyle oluyor başka bir alternatif yok mu, daha güzel olabilir" dedim ama onlar bunu uygun görmüşler umarım sahneler tadına doyamadığımız sahneler olur da bunu kapatır dileğim bu...
senin için kökten ceme bir katliam yaptıralım sadece Can bebk kalsın ve cemde sırf filizin hatırasını ve ona yaptıklarının bedelini ödemek için Can bebği büyütsün tüm masraflarını o karşılasın günah çıkarsın ne dersin bu şaşırtır mı..
fömer cephesine de şöyle birşey olsun feride ömer evlensin balayına giderken kaza geçirsinler feride kör olsun ömer de ayaklarını kaybetsin biri birinin gözü biri birinin ayağı olsun bu da şaşırtır mı seni...
(öldün üstüne toprak örtüyorlar aman dikkat et ağzına kaçmasın:img-hyste )
sbr geri geldi efem bugün pek sizinle birlikte olamıyacam:icon_sorr sevgili filizim şiir bombardımanı yapmış eline koluna sağlık diyelim öncelikle gerçekten güzeldi şiirler ne yalan söyliyeyim ..ayrıca sevgili filizimin yazdıklarımı bir arkadan konuşma gibi algılamaması istiyorum.. kesinlikle öyle bir amaç gütmedim tamamen komedi içerikli yorumlardı ...:good: yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim:good: bu bölüm başlayana kadar bu imza yazılacak benim tarafımdan şimdilik hoşçakalın kendinize iyi bakınbye bye
mutlu bir final için;
cem ölsün nasıl ölüyorsa ölsün ama intihar etmesin
sana tamamen katılıyorum filizim mutlu olsunlar ki bizde tatilimizi rahat rahat yapalım.bizim dizimize mutlu son yakışır.:good:
sevgili SELİN ASLAN arkadaşım teşekkür ederim hepimizin isteği bu izleyicileri dikkate almasalar mutlu son göremezdik sanırım o kadar dile getirmeseydik acı sonla biterdi ama artık kesinleşti mutlu son olacak çiftimizi birlikte göreceğiz onların mutlu olmasıyla geçmişi bizde unutacağız mutlu olacağız:)
sbr geri geldi efem bugün pek sizinle birlikte olamıyacam:icon_sorr sevgili filizim şiir bombardımanı yapmış eline koluna sağlık diyelim öncelikle gerçekten güzeldi şiirler ne yalan söyliyeyim ..ayrıca sevgili filizimin yazdıklarımı bir arkadan konuşma gibi algılamaması istiyorum.. kesinlikle öyle bir amaç gütmedim tamamen komedi içerikli yorumlardı ...:good: yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim:good: bu bölüm başlayana kadar bu imza yazılacak benim tarafımdan şimdilik hoşçakalın kendinize iyi bakınbye bye
mutlu bir final için;
cem ölsün nasıl ölüyorsa ölsün ama intihar etmesin
sevgili sbr hoşgeldin de nereye kaçıyorsun olmaz efendim seninle yazışmadan olur mu hem bende şaka amaçlı yazdım alınacak ve özür dilencek bir durum yok merak etme sen biliyorum neden yazıldığını ama sende benim öyle yazacağımı düşünmemişsin benimli de şaka anlaştık sanırım
şiirlerimi beğenip yorumladığın için çok teşekkür ederim yüreğine sağlık..
cem intihar edecek
EvaLongoria
22-06-07, 12:53
sevgili sbr hoşgeldin de nereye kaçıyorsun olmaz efendim seninle yazışmadan olur mu hem bende şaka amaçlı yazdım alınacak ve özür dilencek bir durum yok merak etme sen biliyorum neden yazıldığını ama sende benim öyle yazacağımı düşünmemişsin benimli de şaka anlaştık sanırım
cem intihar edecek
yok artık daha neler? ben cem in intihar edeceğine inanmıyorum..
her şey olur ama cem ölmez ölemez....
9 canlı bi kere... :icon_whis
cem intihar edecek
cem intihar mı edecek???:img-cool2 bu duyum mu temenni mi?
eğer böyle birşey olacaksa ben gidiyorum...bavulumu toparlayıp aslıyla ispanyaya gidiyorum....bir o kalmıştı kurcalanmayan onunda ayarını bozdular....anlamadığım nokta gerçi yanıltıcı olabilir büyük ihitimalle fragmanda ki silah sesleri...eğer intihar olsa iki kere ateşlemesi büyük bir mucize...gerçi neresine sıktığına bağlı...:img-hyste
şu ihtimalde olabilir kendisine ateş ederken polislerde ona ateş edebilir...ama ben açıkçası cemin intihar edeceğini düşünmüyorum...çünkü bu cem kanunlarına ters düşmek anlamına gelir...:img-hyste polisler tarafından nalları dikecek diyorum...
sevgili filizim bu konuya açıklama getirmeni bekliyor tüm kamuoyu..:img-pilot :img-pilot
(beni köyümün yağmularında yıkasınlar...yıkasınlar...hacı şakir subunumu almadan başlamasınlarrr....:img-pilot :img-pilot )
İntihar eden kişi.. 2 el silah atamaz kendine.. 1 kurşunla kafadan bitirir işi.. Dışarıdan bir kişi cemi vurcak. Yoksa hiç bir insan 1. kurşunun acısıyla 2. kurşunu sıkamaz kendine.. Acı çekerek değil.. Birden ölmek ister intihar eden kişi.. Kendini acılara sevk etmez.
sevgili evam, sysdll ve pinknozem
cem intihar etmeli dediğim gibi bir yorumumda ne yılmaz ne ömer ne de aynalı onun pois kanıyla ellerini kirletmemeli ve cem gibi bir psiko yenilgiyi kabul etmediği anda kendi yaşamına kendisi son verir birçok örnek mevcuttur bu tür vakalrda cemin kendi vurması hem kendi yanilmezliğini hem de bir başkasının onu ekarte etmediğini düşünmesine neden olur ve hayatına son verir, vermeli de olması gereken bu
şimdi inanmak istemeyen inanmaz 9 canlı değil korkak kedi cem, ispanya ya gitmek isten gidebilir:img-hyste :img-hyste
sysdllcım nasıl ne ne şekilde olduğunu sorma üzümünü ye bağını boşver sen filizim yalan söylemez de geç temenni diyelim ama olacak temenni:):)
gelelim 2 kurşun olayına birini cem sıkacak intihar ediyor ya haliyle ona düşer biri diğerini de onu durdurmak için hamle yapmak isteyen polis memuru ya da aynalı olabilir, polis memuru canlı yakalamak için aynalı ise filizyılmazı kurtarmak için yapabilir.
cem intihar edecek
fatma-1721
22-06-07, 13:19
sevgili evam, sysdll ve pinknozem
cem intihar etmeli dediğim gibi bir yorumumda ne yılmaz ne ömer ne de aynalı onun pois kanıyla ellerini kirletmemeli ve cem gibi bir psiko yenilgiyi kabul etmediği anda kendi yaşamına kendisi son verir birçok örnek mevcuttur bu tür vakalrda cemin kendi vurması hem kendi yanilmezliğini hem de bir başkasının onu ekarte etmediğini düşünmesine neden olur ve hayatına son verir, vermeli de olması gereken bu
Sevgili filizim;bu konuda ayni fikirde degilim,eger Cem kendini öldürürse,bu bu zamana kadar cizilen Cem karakterine kesinlikle ters düser ve sacma olur.Ellerinin kirlenmesi konusunda haklisin,bunu bende istemem.Polis ne güne duruyor?Bu dizide bastan beri bir ise yaramadi zaten,bari sonunda gerekeni yapabilsin.
Açıkcası fark etmiyor intihar etmesi yada vurulması. Dizinin nasıl bir sonla sonlacağı kesin. Onun için Cem isterse Boğazdan kendini atsın.. İsterse daha değişik bir şekilde ölsün. Umrumda değil. Ama intihar etmesi saçma olur. O kadar uğraştan sonra insan kendini vurur mu ? :) Senaristler yazarsa böyle yazarsa.. Saçmalıklar silsilesi.. Hangi karakterin ne yapacağı belli olmuyor.
EvaLongoria
22-06-07, 13:30
Açıkcası fark etmiyor intihar etmesi yada vurulması. Dizinin nasıl bir sonla sonlacağı kesin. Onun için Cem isterse Boğazdan kendini atsın.. İsterse daha değişik bir şekilde ölsün. Umrumda değil. Ama intihar etmesi saçma olur. O kadar uğraştan sonra insan kendini vurur mu ? :) Senaristler yazarsa böyle yazarsa.. Saçmalıklar silsilesi.. Hangi karakterin ne yapacağı belli olmuyor.
zaten karakterlerin hangisi normal kaldı ki ?
cem kendini vurursa hiç şaşırmam. filiz de oturur arkasından ağlar :icon_whis
filizim canım fragman yorumun şiirlerin çok güzel yüreğine sağlık;)
evet dün sete gittim içim çok tuhaf oldu :(
haftaya dizimiz bitiyor çok üzülüyorum...
inş. her şey çok güzel olur...
Sevgili filizim;bu konuda ayni fikirde degilim,eger Cem kendini öldürürse,bu bu zamana kadar cizilen Cem karakterine kesinlikle ters düser ve sacma olur.Ellerinin kirlenmesi konusunda haklisin,bunu bende istemem.Polis ne güne duruyor?Bu dizide bastan beri bir ise yaramadi zaten,bari sonunda gerekeni yapabilsin.
sevgili fatmam ablam bu tür vakalar olduğu için mantıklı olan bu olur cem filiz saplantısından yamadığı hiçbir