Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 24
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
hüznün geceleri 12-06-07, 19:39 sudemnaz verdiğin bilgiler için cok sagol emeğine saglık
birde resimleri ekledinmi süper olur:happy0064
ooofff oofff demek pisiko bebeği kacırıyor :icon_sorr kesin bebeğin bulunmasi cemin ölmesi felan derken bizim cifti finale beş dakika kala mutlu gösterirler:icon_sorr hiç degilse bir bölüm bütün sorunlardan arınmiş
herşey yoluna girmişken rahar rahat izliyebilsek:icon_sorr
senin adina cok sevindim demen herksele konuştun ne güzel:happy0064
tubamizida görseydin cok iyi olurdu:img-yes:
başak bir bilgi varmi peki bülentin yeni dizisi yada sinan&tuba hakkında:icon_whis
birde demek sinan tuzcu modumuza selam yolladi heeee:happy0064
onun daina cok sevimdim nede olsa hasan abi tam bir ömer ve dolayisiyla
sinan fani sayilir :img-yes:
demekki gercekten bizi takip ediyor final olmadan birde bizimle konuşsaydi
harika olurdu
bayılıyorum zaten sinan tuzcuya onund en kısa zamanda yeni bir diziyle
ekranlarda görmek cok istiyorum
tuabnın dizisi başliyacakmiş birde sinan başlarda değmeyin benin keyfime:happy0064
gerçekten tubanın dizisi başlayacakmıymış.böyle birşey varsa çok mutlu olurum
setten biri değil izleyenlerden biri öyle dedi
yüz ifadesi değişmedi gayet güler yüzlüydü
foruma girebilirseniz çok güzel olur
sizin için yapılan yorumlar var dedim
yazılanlara okuyup cevap vermesi gerektiğini sandı
hepsine cevap mı vereceğim dedi
yoo hayır dedim tabiiki sizin için yazılanları okumanız imkansız sadece bir şeyler yazsanız yeterli olacak dedim...
aslında heyecandan dediklerimi çok fazla hatırlamıyorum
hemen dizi çekmeyin dedim
kızmayın bana arkadaşlar ama öyle dedim
çünkü bu dizideki yılmazı unutalım yeni role alışabilelim diye
o da güldü tamam dedi...
işte böyleee
cok saoll cnm yaaa süpersinn...inss yeni dizisi antepte olurda bende izine gittigimde giderimm:happy0064
ah filizim yaaa dizi bitmesee filizi kesin deli yaparlardii yaaa....daha yenii dogum yaptii ve o cem pisikopatii kaciriyomuss bebegiii...filizin halini düsünmek bile istemiyorum dogal olarakk bebegin gitmesiylenn filizin aklida basindan gitmistirr...
yilmazii hic düsünemiyorum hem sevdigi kadin yok ortalarda daha dogrusu karisi:) hemdee bebegii onun icinde cok zor bir durumm..
gülbeşeker 12-06-07, 19:44 sinan t. çok içten biri dinlendikleri yerde mletem hanımla sohbet ediyorduk o da dışarı çıktı
meltem hanım dedim modumuzun selamı var sinan beye
meltem hanımda dediki sinan sana selam varmış
o da aleykümselam,kimden dedi
forever dedi
bu sırada içeri girdi sonra tekrar dışarı çıktı
dedim modumuz sizin için çok çalışıyor sayfanızı görmelisiniz dedim
sanırım foruma giriyor
sizde bişi deyin dedim ne diyim ki dedi selam söyle
çok tatlıydııı
inş. çok iyi bir dizide oynarrr
inş.onu hep ekranda görebiliriz
Sudemnaz dikkat ettim de meltem hanım çok şeker birine benziyor baksana seni diğer oyuncularla hep o konuşturuyor aranızda iyi sanırım iyi sohbet etmişsiniz canım çok şanslısın ya senin yerinde olmayı isterdim.
cok saoll cnm yaaa süpersinn...inss yeni dizisi antepte olurda bende izine gittigimde giderimm:happy0064
ah filizim yaaa dizi bitmesee filizi kesin deli yaparlardii yaaa....daha yenii dogum yaptii ve o cem pisikopatii kaciriyomuss bebegiii...filizin halini düsünmek bile istemiyorum dogal olarakk bebegin gitmesiylenn filizin aklida basindan gitmistirr...
yilmazii hic düsünemiyorum hem sevdigi kadin yok ortalarda daha dogrusu karisi:) hemdee bebegii onun icinde cok zor bir durumm..
haklısın canım yılmazın durumu da hiç iç açıcı değildi koşturuyor zavallı
karısı bebeği ortalıkta yok
filiz in halini düşünemiyorum bilee çok çektiler ailecek...
inş. son bölümde rahat bir nefes alırız gerçi ben ağlamaktan iç çekmekten başka bişi yapamam o gün :(
Sudemnaz dikkat ettim de meltem hanım çok şeker birine benziyor baksana seni diğer oyuncularla hep o konuşturuyor aranızda iyi sanırım iyi sohbet etmişsiniz canım çok şanslısın ya senin yerinde olmayı isterdim.
evet canım aynen öyle
mualla karakterine bakıp ben de önyargıyla onun hakkında atıp tuttum
ama tanışınca şaşırdım hayata dair ufakta olsa bişi öğrendim oyuncuların rollerine bakıp eleştiri yapmak doğru değil
sonra benim gibi kendinizi kötü hissedersiniz
sağolsun meltem hanım setten biriyle tanıştırdı beni
dediki dizifilm forumdan geliyorlar ben sette olmayınca sette resim çekmesine izin verir misiniz
o beyfendi de tamam dedi
tekrar tekrar teşekkürler meltem hanım
mt_den_ecz 12-06-07, 20:21 Sudemnaz canım sana katılıyorum:Meltem Hanım gerçekten çok hoş bir insan
Ogün çekime gittiğimde bir baktımki hemen geldi yanımıza
Ne kadar doğal ve sıcak;içimizden biri gibiydi sanki
O kadar cana yakın davrandıki bize hiç çekinmeden konuştuk
O'nu tanıdığıma gerçekten çok sevindim
İyi insan... :img-yes:
sinan t. çok içten biri dinlendikleri yerde mletem hanımla sohbet ediyorduk o da dışarı çıktı
meltem hanım dedim modumuzun selamı var sinan beye
meltem hanımda dediki sinan sana selam varmış
o da aleykümselam,kimden dedi
forever dedi
bu sırada içeri girdi sonra tekrar dışarı çıktı
dedim modumuz sizin için çok çalışıyor sayfanızı görmelisiniz dedim
sanırım foruma giriyor
sizde bişi deyin dedim ne diyim ki dedi selam söyle
çok tatlıydııı
inş. çok iyi bir dizide oynarrr
inş.onu hep ekranda görebiliriz
zaten cok belli oluyor ne kadar içten ve samimi birisi oldugu:img-in_lo
set arkasindaki cekimlerde:img-in_lo canım yaaa cok seviyorum ben sinani
bu dizi bize harika oyuncularla taniştirdi sinan,bülent,tuba ve tabiki
diger degerli oyuncular hepsini tanidiğim için kendimi cok şansli hissedeiyorum
hüzün geceleri evet kesin birgilere göre tuba eylülde yeni dizisi
var antakyada cekilecekmiş ,kimimle başrolu baylaşaçaği belli degil
tuabnın sayfasina girersen daha detayli bilgi alirsin canım
aman neyse yine konudan uzatlaştik modum kızacak:img-in_lo
zaten cok belli oluyor ne kadar içten ve samimi birisi oldugu:img-in_lo
set arkasindaki cekimlerde:img-in_lo canım yaaa cok seviyorum ben sinani
bu dizi bize harika oyuncularla taniştirdi sinan,bülent,tuba ve tabiki
diger degerli oyuncular hepsini tanidiğim için kendimi cok şansli hissedeiyorum
hüzün geceleri evet kesin birgilere göre tuba eylülde yeni dizisi
var antakyada cekilecekmiş ,kimimle başrolu baylaşaçaği belli degil
tuabnın sayfasina girersen daha detayli bilgi alirsin canım
aman neyse yine konudan uzatlaştik modum kızacak:img-in_lo
öncelikle sudemnaz verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..ayaklarına eline yüreğine sağlık denir..daha ne diyeyim..:D
dizinin sonu konusunda her ne kadar arkadaşlar mutlu son dese de ben bu senaristlerle pek emin olmayın diyorum.bir de sudemnaz dan bir isteğim olacak.ola ki sete senaristler gelirse yada oradaysalar lütfen onların resimlerini çekermisin...dart tahtama monte edeceğim de..can sıkıntısı işte..:img-hyste :img-hyste çünkü her an bize sağ gösterip soldan hareket çekip tekme atabilirler...bkz:geçen koskoca bir 2.sezon..
yani yaptıkları yapacaklarının teminatıdır..:img-hyste mazot 1ytl olacak..:img-hyste
bir diğer konuda bence ikisi de (Tuba-Bülent) bir müddet bir dizi projesinde olmasınlar(birlikte demiyorum.ayrı ayrı da olsa).çünkü insanlar onları Tuba-Bülent olarak değilde Filiz-Yılmaz olarak akıllarda kalacaklar.ve insanlar yeni projelerinde onları değerlendirirken bu pencereden bakacaklar.kimisi Bülent'in partnerini beğenmeyecek kimisi de Filiz'in rol arkadaşını tefe koyup çalacak..bunlar olmamış şeyler değil..
bu arada cemi gördün mü sudemnaz..:img-hyste :img-hyste (vurmasanıza kafama..:D)
öncelikle sudemnaz verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..ayaklarına eline yüreğine sağlık denir..daha ne diyeyim..:D
dizinin sonu konusunda her ne kadar arkadaşlar mutlu son dese de ben bu senaristlerle pek emin olmayın diyorum.bir de sudemnaz dan bir isteğim olacak.ola ki sete senaristler gelirse yada oradaysalar lütfen onların resimlerini çekermisin...dart tahtama monte edeceğim de..can sıkıntısı işte..:img-hyste :img-hyste çünkü her an bize sağ gösterip soldan hareket çekip tekme atabilirler...bkz:geçen koskoca bir 2.sezon..
yani yaptıkları yapacaklarının teminatıdır..:img-hyste mazot 1ytl olacak..:img-hyste
bir diğer konuda bence ikisi de (Tuba-Bülent) bir müddet bir dizi projesinde olmasınlar(birlikte demiyorum.ayrı ayrı da olsa).çünkü insanlar onları Tuba-Bülent olarak değilde Filiz-Yılmaz olarak akıllarda kalacaklar.ve insanlar yeni projelerinde onları değerlendirirken bu pencereden bakacaklar.kimisi Bülent'in partnerini beğenmeyecek kimisi de Filiz'in rol arkadaşını tefe koyup çalacak..bunlar olmamış şeyler değil..
bu arada cemi gördün mü sudemnaz..:img-hyste :img-hyste (vurmasanıza kafama..:D)
son cümlene kadar yazdıkların güzel de o sonu beğenmedim:D
cemi görmedim
senaristlerin sete geleceğini sanmıyorum
ama merak etme aksilik olmazsa tekrar gideceğim
olurda gelirlerse onların resmini büyük bir zevkle çekerim yeterki siz isteyin...
resimleri bülent inalın sayfasına koydum
biraz bulanıklar kuzenimin çektiklerini yarın alıp foruma koyacağım...
hemen dizi çekmelerini istemiyorum çünkü bülentin yanında tuba yı tubanın yanında bülenti arayacağız
rolleri inandırıcı gelmeye bilir
diye düşünüyorum...
Arkadaşlar bu cemden kurtuluş yok ya adam nikahı bastı yetmedi bebeği kaçıracak sonra birşekilde bebek kurtulacak ama cem yine paçayı sıyıracakmış ve yine yetmedi bu seferde düğünü basıyormuş finalde
gülbeşeker 12-06-07, 21:19 Arkadaşlar bu cemden kurtuluş yok ya adam nikahı bastı yetmedi bebeği kaçıracak sonra birşekilde bebek kurtulacak ama cem yine paçayı sıyıracakmış ve yine yetmedi bu seferde düğünü basıyormuş finaldeCemotara ben şimdi köprüden mi atlsam yoksa onca yolu tepip seti mi bassam finalde filiz gelinlik giyecek biz tamam her şey bitti derken cem gene ortaya çıkacak ben anladım cem torpilli cemden kurtulamıcaz
Cemotara ben şimdi köprüden mi atlsam yoksa onca yolu tepip seti mi bassam finalde filiz gelinlik giyecek biz tamam her şey bitti derken cem gene ortaya çıkacak ben anladım cem torpilli cemden kurtulamıcaz
:D:D:D:cem torpilli :D
olabilir tabii ondan bu kadar çektiğimize göre
mutlu sonu hakettik arkadaşlar
fatma-1721 12-06-07, 21:41 Cemotara ben şimdi köprüden mi atlsam yoksa onca yolu tepip seti mi bassam finalde filiz gelinlik giyecek biz tamam her şey bitti derken cem gene ortaya çıkacak ben anladım cem torpilli cemden kurtulamıcaz
Hayir arkadasim köprüden atlama da,seti basma fikrine katiliyorum,hatta ben bile bunca yolu tepip sana seve seve katilirim.Cem ölsede senaristler onu mezarinda hortlatir,biz yine kurtulamayiz ondan.Iki sene boyunca izledigimiz bir dizinin finalini hop oturup hop kalkmadan izlemeyi istemek cok mu allah askina!
feride-ömer 12-06-07, 21:53 :D:D:D:cem torpilli :D
olabilir tabii ondan bu kadar çektiğimize göre
mutlu sonu hakettik arkadaşlar
merahaba öncelikle öğlen televizyonun başına oturdum akşam oldu fragmanı vermediler belki binbir gecede verirler dedim biraz izledim bu sefer sıkıldım geldim ohhh dünya varmış forumu çok özlemişim neyse sudemnaz gittinmi sete nasıldı eğlendinmi kimler vardı ben biraz fazla sorusordum hoş görün artık ama cevap bekliyorum şimdi meraktan çatlıycam:img-wink: :img-hysteayrıca e artık mutlu son olsun yawww:img-wink:
merahaba öncelikle öğlen televizyonun başına oturdum akşam oldu fragmanı vermediler belki binbir gecede verirler dedim biraz izledim bu sefer sıkıldım geldim ohhh dünya varmış forumu çok özlemişim neyse sudemnaz gittinmi sete nasıldı eğlendinmi kimler vardı ben biraz fazla sorusordum hoş görün artık ama cevap bekliyorum şimdi meraktan çatlıycam:img-wink: :img-hysteayrıca e artık mutlu son olsun yawww:img-wink:
canım sete gittim sette dizideki adlarıyla sayayım yılmaz ömer fahr,ye ve dee mualla sultan vardı
çekimlerden önce mualla sultan yani meltem hanımla sohbet ettik sonra ömerle yılmazın sahneleri vardı onu izledik resim çektik resimler bulanık çıkmış telfonla çekmedik diye pişmanız :( aslında olanlar diğer sayfalarda geniş bir şekilde yazılı hem ben de çok yoruldum bana darılma tamam mı
yine sorun olursa cevap verebilirim ama bir kaç sayfadan başla hememncecik okursun bir de bülent inalın sayfasına sinan tuzcunun sayfasın ve de meltem hanımın sayfasına resim ekledim bakabilirsin...
ya aklıma bişi geldi de paylaşayım dedim forumla...:D (gerçi bu aklıma gelen şeyler yüzünden birgün forum tarafından linç edileceğim ya neyse..:D)
42de cem,handan,ömer ve Filiz yemek esnasında muhabbet ederken aslı diye bir kızdan bahsediyorlardı."bisikleti vardı,kırmızı.sonra motorsiklete terfi etti" diye bir laf dolaştı ortamda.sanırım aslı ya ömerin yada cemin eski yavuklusuydu...:D:D (vurmayın dedim ya...)
yok hani bizim aslı kız acaba oradan kalma mı?..:D ya da o kız bu kız mı acaba?:D
feride-ömer 12-06-07, 22:07 canım sete gittim sette dizideki adlarıyla sayayım yılmaz ömer fahr,ye ve dee mualla sultan vardı
çekimlerden önce mualla sultan yani meltem hanımla sohbet ettik sonra ömerle yılmazın sahneleri vardı onu izledik resim çektik resimler bulanık çıkmış telfonla çekmedik diye pişmanız :( aslında olanlar diğer sayfalarda geniş bir şekilde yazılı hem ben de çok yoruldum bana darılma tamam mı
yine sorun olursa cevap verebilirim ama bir kaç sayfadan başla hememncecik okursun bir de bülent inalın sayfasına sinan tuzcunun sayfasın ve de meltem hanımın sayfasına resim ekledim bakabilirsin...
teşekkürler ayrıca ben sana niye darılayım ki zaten diğer sayfalara geçicektim ama hepsini okuyacağımı sanmıyorum çünkü bu gün 348 sayfalık kitap bitti 4 saat içindeayrıca birde televizyon izledim fragmanı görmek için gözlerim felaket ama yine duramadım foruma girdim olsun cevapladığın için teşekkürler iyi yorumlar takıldığım birşey olursa sorarım kolay kurtulamazsın zaten:img-hyste (şaka)ayrıca daha yeni ısınıyorum birazdan yorumlara hızlı geçiş yapıcam iyi yorumlarrrrr:img-wink: :happy0064 :img-hyste
ya aklıma bişi geldi de paylaşayım dedim forumla...:D (gerçi bu aklıma gelen şeyler yüzünden birgün forum tarafından linç edileceğim ya neyse..:D)
42de cem,handan,ömer ve Filiz yemek esnasında muhabbet ederken aslı diye bir kızdan bahsediyorlardı."bisikleti vardı,kırmızı.sonra motorsiklete terfi etti" diye bir laf dolaştı ortamda.sanırım aslı ya ömerin yada cemin eski yavuklusuydu...:D:D (vurmayın dedim ya...)
yok hani bizim aslı kız acaba oradan kalma mı?..:D ya da o kız bu kız mı acaba?:D
sen çok derinlere iniyorsun kanımca
cemi unut o artık yok buna alıştır kendini tamam mı :D
sanmıyorum o değilidir...
feride-ömer canım oku sen takıldığın yerde sor ;) ama yarın sor uykum geldi
kendinize iyi bakın...iyi geceler...
sen çok derinlere iniyorsun kanımca
cemi unut o artık yok buna alıştır kendini tamam mı :D
sanmıyorum o değilidir...
feride-ömer canım oku sen takıldığın yerde sor ;)
unutmak mümkün mü?:img-hyste hatta handanın Filiz'i ceme ayarlamak için yaptıklarını bile hatırlıyorum :D ama o bölümlerin en güzel anlarından biri Yılmaz'ın hisseler için belirlediği fiyattı :D "1Yeni Türk Lirası" vay vay vay...:img-hyste
ne yaparsın yaşlılık işte...sona yaklaşırken insan geçmişi hatırlıyor bee(yerseniz...:img-hyste )
forever_bim 12-06-07, 22:54 bu arada ben bu benzetmeye bayıldığımı belirtmek istiyorum okurken çok gülmüştüm ama unutmuşum yazmayı :img-hyste
Feridenin tripleri tek ömere yalnız :) patrona prensiplerim var diyor ama gene de patronun dediğini yapıyor,ömere gelince hemen ömeri yumuşatıyor :)
E aşkolsun Sinem. Feride için patronla Ömer bir mi? Nazı Ömer'e geçer elbet. Sevgilisi nasılsa.
Bana da handanın yılmaza oğlum demesi çokk komik geliyor nişanda bir de yılmaz elini öptü ya handanın ne bileyim aynı yaşta gibiler o yüzden çok tuhaf geldi bana zaten dizinin ilk bölümlerinde handanı filizle ömerin üvey annesi zannetmiştim.Şimdi de yılmazın kaynanası oldu.
Şimdi gerçek hayatı baz alırsak Handan Hanımcım 1961 doğumlu yani, 16 yaşında Ömer'i 21 yaşında Filiz'i doğurmuş. Helal kadına be.
hehe:) filiz var ya yaprak dökümündeki ferhundeyi süper oynar be evam:img-hyste rol yapmasına gerek yok zaten kendini oynar:happy0064
Ferhunde'yi Deniz Çakır kadar iyi kimse oynayamaz bu da benim şahsi fikrim.
ben bu işe hiç girmeyem böcüğüm topu topu 1,5 dizi seyrediom zaten.şap diye kalırım ortada walla. 1,5 un 1 i yaprak, buçuğu ıhlamurlar.:img-hyste :img-hyste
Demek aynı diziyi izleiyoruz Ferman Abi. Hakikaten Yaprak Dökümü 1 tam dizi. I.A. da 0.25 hehe.
forever_bim 12-06-07, 22:58 selam ben geldim
çok güzel bir gündü benim için;)
öncellikle Meltem savcı(mualla),bülent inal,sinan tuzcunun herkese selamı var
sinan tuzcunun özellikle forever a selamı var:D
tuba hanımın bugün çekimi yoktu...
bir sürü resim çektim en kısa zamanda foruma koyacağım...
saygılar...
Selamı getiren gönderen sağolsun. Sinan'ım bir tanedir zaten:)
Bende Yaprak Dokumu izliyorum...
Muhtesem dizi...
ama onun avalarini imzalarani felan...
Yorumlarini asla yapmam
Bu IA bir tutkunluk...
Bitse belki daha iyi:sad53:
;) bence de sinan tuzcu birtane
çok güzel birgündü umarım sizde benim gibi onlarla sohbet etme fırsatı bulursunuz
bu arada inş. sabah fragmanı verirler erken kalkmam lazım kaçırmam lazım...
aşk_ve_grur 12-06-07, 23:06 arkadaşlar fragmandan hala haber yok sabahtan beri kanald deyim ama yok yok gümüşü bile gsterdiler yabancı damadı hatırlamıyorum artık kaç kere gsterdiklerini tabi kavak yellerinide unutmamak lazım ama ıhlamurlar altından bi haber yok offfff yaaa yeter artık gstersinlerde rahatlayalım walla
Tugce_aysegul. 12-06-07, 23:08 :img-wink: ;) bence de sinan tuzcu birtane
çok güzel birgündü umarım sizde benim gibi onlarla sohbet etme fırsatı bulursunuz
bu arada inş. sabah fragmanı verirler erken kalkmam lazım kaçırmam lazım...
bu arada suddemnaz çook merak ettiğim bir şey var....:img-yes:
ORADA NELER YAPTINIZ????:icon_whis :happy0064 :happy0064 :img-wink:
detaylı bi şekilde öğrenmek istiyorum.:img-yes: :img-wink:
cevap yazarsan sevinirim:img-wink: :good: :img-wink:
Tugce_aysegul. 12-06-07, 23:11 arkadaşlar fragmandan hala haber yok sabahtan beri kanald deyim ama yok yok gümüşü bile gsterdiler yabancı damadı hatırlamıyorum artık kaç kere gsterdiklerini tabi kavak yellerinide unutmamak lazım ama ıhlamurlar altından bi haber yok offfff yaaa yeter artık gstersinlerde rahatlayalım walla
aynı dert bendede var...:icon_sorr
her diziyi gösterirler ama bu diziyi....:icon_sorr
off...gözlerimiz tvde beklicez artık.başka yappacak bişey yok..:icon_sorr :img-wink:
aşk_ve_grur 12-06-07, 23:22 aynı dert bendede var...:icon_sorr
her diziyi gösterirler ama bu diziyi....:icon_sorr
off...gözlerimiz tvde beklicez artık.başka yappacak bişey yok..:icon_sorr :img-wink:
tamam beklicezde nereye kadar zaten özettede dğru düzgün bişey yazmıyo tüyolarla idare ediyoruz haksızlıkk buuu
valla bende sana katılıyom getiren de göndernde çok sagolsun.:happy0064 arkadaşlar hala fragmandan haber yokmu daha.:icon_whis
Arkadaşlar bu cemden kurtuluş yok ya adam nikahı bastı yetmedi bebeği kaçıracak sonra birşekilde bebek kurtulacak ama cem yine paçayı sıyıracakmış ve yine yetmedi bu seferde düğünü basıyormuş finalde
Cem'in muhteşem dönüşü bu olsa gerek
Cem bebeği kaçıramayacak deniliyordu....hikaye değiştirildimi yoksa
2.denemede mi başarılı oluyor...düğün de basıyor demek..gelinliği iyiki giymemiş Filiz..tüh ya boşuna yüklendim yılmaz'a :)
ismailsurucu 13-06-07, 00:25 bu senaristleri anlamak mümkün değil.bu cem'i niye bir türlü tahtalı köye boylatmıyorlar.insanlara kabir azabı çektiriyorlar.yeter artık yahu.yapacaklarsa işlerini doğru yapsınlar.illahla dedirttiler artık.bu gruba bundan sonra iş verdirtmemek lazım.insanlara ağız tatıyla bir bölüm izlettirmeyecek bunlar.onlar sayesinde senaryo olarak olarak dizi yerlerde sürünüyor.oyuncuların performansları olmasa nakavt olmuştu dizi.
psilomelan 13-06-07, 02:04 son bölümde cem ya filizi ya da aslıyı APS ile diğer tarafa gönderecek gibi. bu çekirge bu kadar zıpladığına göre var bi durum bunda. bence hazırlıklı olun böle bir finale.... ama aslı kızın zaten kanatları çıkmaya başlamıştır anladığım kadarıyla melek ilan edilmiş. diğer karekterler (yılmaz ve filiz) senaristler tarafından çoktan hakkın rahmetine kavuşturuldu zaten şimdikiler senaristlerimiz tarafından mutasyona uğratılmış yeni versiyonlar... gerçi buda bi yetenek sevgilli senaristlerimizi ben kutluyorum çünkü birinci sezonda izlemeye doyamadığımız bu karekterler ancak bu kadar yerlebir edilebilirdi ve onlar bunu başardılar helal olsun...
fragmanı yotube ekledim.isteyen izleyebilir ömer feridenin çalıştıgı adamdan dayak yiyo filiz&yılmaz evleniyo filiz kucagında çocuk var.en iyisi siz izleyin ama şuarsı kesinki süper bir bölüm geliyo
fragmani izledim ve cok kötü oldum yaaa:icon_sorr
yilmaz&filiz hastanede bebek kucaklarinda filiz cok mutlu yilmaz endiselii...
ömer :icon_sorr maf olmus bir durumda kendi evlerinde ömerr yatakta acayip agliyoo ya cnmm cok kötüü:icon_sorr
feridee eliflen vedalasiyo ve gidiyoo arabaya binmis agliyoo...:icon_sorr
fili&yilmaz nikahi varr cok güzel görünüyoo filizin kucaginda bebiss:)
amaa atölye yaniyoo herkes orda onlari söndürmeye ugrasiyoo...filizim ve bbis evde habersiz yatiyolarr galiba teklerr:icon_sorr cem manyagi geliyo odaya filiz ve bebegi izliyoo sora gülüyoo ayyyyyyyyyy simdii bu pisikoo kesin kacirir bebegii off off biz bu gidisle bu heriften kurtulamayizz:icon_sorr
tahmin ettiğim gibi çıktı 77 ile aynı bitecek sonu cem bebeği alır eline vede bölümün sonu ..ömer hakkaten kahrolmuş bir durumda ...:img-wink: genelde güzel bir fragman dı her sahneden birleştirmişler:img-yes: cem girmiş filizin yanına kadar tabii nasıl girmiş orasıda soru işareti..:img-wink: forumda cem son bölüme kadar kalacak deniyor bence o kadar olmaz cem 79 da ölür son bölüme kadar cemi taşımak senartlerin intiharı olur:img-yes:
Fragmanı biraz önce netten izledim. ne düşüneceğimi bilmiyorum. Son sahnede gerilmiş olsamada yeter artık desemde! izlerken bunca olay içinde çok gereksiz gibi görünen başka bir yere takıldım. acaba Filiz'e hiç olmazsa beyaz bir elbise giy diyen olmamış mı?... :icon_whis
Feride ve Ömer bu sefer kolay birleşmiyorlar sanırım. Sabah sabah hem Ömer'in hemde Feride'nin hali çok dokundu bana. Ömer son sahnede konuşulanları duydu ve tepkisi ona göre olacak diye düşünmüş ve rahatlamıştım. fakat belkide kendisine yalan söylediği için bu kez bağışlamamıştır ki bence haklı. haklı ama aması var işte. Feride'de çıkış yolu arıyordu ve son yaşadıklarından sonra hata yapmısı çok normal. :sad53:
Nihayet bizimkiler evlendi ha! ne yapsak bilmem ki. biyerlere mum mu diksek. kurban mı kessek. gerçi o işi Ceyda üstelenmişti :img-hyste
forever_bim 13-06-07, 07:28 Fragmanı afyonum patlamadan TV'den izledim.
Öncelikle hastanede birşey olmuyor. Yılmaz çocuğu Filiz'in kucağına vermiş. Filiz gülümsüyor.
Ömer ağlıyor. Bir de kendi evlerinde hınçla yastıkları parçalamış. Tahminimce bu seferki tepkisi sert. Feride'yi Ekrem'le gönderiyor çünkü. Feride Elif'le vedalaşıyor ve ağlıyor arabada.
Filiz Yılmaz'la evleniyor.
Atölye yanıyor. Müjgan Hanım ve Ali koşuyorlar delicesine. Ve çok mutsuzlar.
Son sahnede Filiz uyurken Cem dibinde bitiyor.
Ömer ağlıyor. Bir de kendi evlerinde hınçla yastıkları parçalamış. Tahminimce bu seferki tepkisi sert. Feride'yi Ekrem'le gönderiyor çünkü. Feride Elif'le vedalaşıyor ve ağlıyor arabada.
Günaydın Hasan'cım. Ekrem'i farkkettiğine göre kendine haksızlık etme gayet güzel uyanmışsın. :img-wink: Çünkü ben netten de olsa 3 kez izlememe rağmen Ekrem'i farketmedim. :icon_whis gerçi bu durumdan bugün benim yaptığım işten hayır beklemeyin gibi bir anlamda çıkar ama çaktırmayalım en iyissi :img-hyste
Ömer'in tepkisine gelince. Bu sefer fazlasıyla haklı. Feride'nin orada bulunma sırasındaki davranışlarını ve öncesinde yaşananaları bildiğimden onun için ne kadar üzülsemde Ömer'i anlayabiliyorum. İnşallah olaylar çok fazla çığrından çıkmaz. :sad53: Feride içinde hiç kolay bir durum değil. 3-5 zaman içinde kendisiyle ilgili ne çok şey öğrendi. bir çoğunda da hayatı kontrolunun dışında gelişti ve belkide dengesinin bozulması çok normal. :icon_whis
forever_bim 13-06-07, 07:42 Günaydın Hasan'cım. Ekrem'i farkkettiğine göre kendine haksızlık etme gayet güzel uyanmışsın. :img-wink: Çünkü ben netten de olsa 3 kez izlememe rağmen Ekrem'i farketmedim. :icon_whis gerçi bu durumdan bugün benim yaptığım işten hayır beklemeyin gibi bir anlamda çıkar ama çaktırmayalım en iyissi :img-hyste
Ömer'in tepkisine gelince. Bu sefer fazlasıyla haklı. Feride'nin orada bulunma sırasındaki davranışlarını ve öncesinde yaşananaları bildiğimden onun için ne kadar üzülsemde Ömer'i anlayabiliyorum. İnşallah olaylar çok fazla çığrından çıkmaz. :sad53: Feride içinde hiç kolay bir durum değil. 3-5 zaman içinde kendisiyle ilgili ne çok şey öğrendi. bir çoğunda da hayatı kontrolunun dışında gelişti ve belkide dengesinin bozulması çok normal. :icon_whis
Arzu Ablacım;
Feride'yi Ekrem'in aldığını siyah jeep cherokeeden anladım. Sete giden arkadaşlar da söylemişlerdi zaten:)
Bir de senaristler bu sorunu çözerler. Baktılar birleştiremiyorlar Feride'nin aniden sabah bulantıları başlar, sonra birden bayılır ve sürpriz hamile. O kadar çok izledik ki bu tarz sahneleri. Bu gerçekleşmezse şaşarım.
Arzu Ablacım;
Feride'yi Ekrem'in aldığını siyah jeep cherokeeden anladım. Sete giden arkadaşlar da söylemişlerdi zaten:)
Bir de senaristler bu sorunu çözerler. Baktılar birleştiremiyorlar Feride'nin aniden sabah bulantıları başlar, sonra birden bayılır ve sürpriz hamile. O kadar çok izledik ki bu tarz sahneleri. Bu gerçekleşmezse şaşarım.
Hasan'cım inşallah bu kez o yönteme başvurmazlar ne diyeyim. ama haklısın öyle olursada şaşırmamak lazım. :icon_whis
bu arada Feride nereye gidiyor.??? Aynalı onu alıyorsa Yılmaz'da olaya müdahil oldu demektir. kafam karıştı iyice. :img-blush
herkese günaydınlar ben geldin yine:)
öncelikle fragmanı izlemem de yardımcı olan arzu ablama çok teşekkür ederim iyi ki varsın abla:)
fragmanda ilk sahende filizyılmaz ve bebek üçlüsü yer alıyor filiz mutlu, yılmaz endişeli ve huzursuz, bebişte hiçbirşeyden habersiz annesinin kucağında babasının yanında
ömer paşam yine kahroluyor ağlıyor biliyorsunuz ben ağlayan erkekleri severim bu sahne beni çok duygulandıracak ahh paşam ahhh
sonrasında nikah görüntüleri herşey sorunsuz gibi, herkes mutlu kucağında bebekle imzalar atılıyor, yılmaz takım elbiseli filiz normal kıyafet bu konuya değiniriz sonra
feride elifle vedalaşıyor ömer yüzüne ble bakmıyor, arabanın içinde ağlıyor feride beter olsun paşama yaşattıkları yüzünden
sonra atölye yanıyor herkes panik
en son sahne de filiz uyurken baş belası yani hepimizin belası cem sahne alıyor filizin ruhu duymuyor, ama bebeği alıp giderken içi cız edecek filizin annelik yüreği ile anlayacak
güzel bir bölüm şimdilik bu kadar yorumladım kendime geleyim şöyle güzel bir fragman yorumu yaparım bir aksilik olmazsa...
feride-ömer 13-06-07, 08:15 merhabalar herkese günaydın fragmanı izledim güzeldi ama sonu hiç hoşuma gitmedi yani biraz mantıksız geldi çünkü cemin kaçtığını biliyorlar neden hala filizle bebeğe koruma tutmamışlar yani nasıl olurda bu adam o kadar yakınlarına geliyor ayrıca filiz yılmazların evinde kalmıyormu hiç kimse yokmu evde nasıl iş bu anlamadım birde yangını cem çıkardı heralde bence herkes yangını söndürmeye gitsin bende bebeği rahat kaçırıyım diye düşündü heralde yoksa atölyedekilerle ne işi var haa unutmadan ömerde yataklara düşmüş ne bu hali harab etmiş kendini ama haklı yani sevdiği kadını öyle görüyor birde üstüne kötü bir haber alıyor kim olsa o duruma gelirdi heralde yani ben bu fragmanı en azından diğerlerinden daha iyi buldum artık ayrıntılarını izleyip görücez bomba gibi bir bölüm bizi bekliyor:img-wink: iyi yorumlar:img-yes: :img-wink:
İstermisiniz Cem bebeği kaçırınca herkes Filiz'i suçlasın. Mışıl mışıl uyumuşsun çocuğu alıp gitmişler ruhun duymamış diye :sad53: Gerçi gelen tüyolara göre eve döndüklerinde kimseyi bulamama ihtimalleride var. Filiz, Can'ın olmadığını anlayınca deli gibi ordan oraya koşturacak sanırım. :icon_whis
dünden cvplayamadığım yorumlar için şöyle genel bir yorum yapayım
sevgili fatma ablam teşekkür ederim bende özledim sizleri bugün bir aksilik olmazsa buradayım madem özlendim yerim aranıyor sizlerleyim...
sevgili arzu ablam demek ceza keseceksin bana senden gelecek ceza başım üstüne yeter ki senden gelsin sağolasın ablacım...
sevgili evam geldim cnm buralardayım bensiz bırakır mıyım sizi gerçi senin işte güçleşmiş tek başına malum şahsiyet cephesinde savaş vermektesiniz o şahısla ilgili yazmayacağım dediğim için yırttın yoksa neler neler yazardım:):)
sevgili ferman abim dünkü dizi dışı konuya dönmeyeceğim ama senaristlikle ilgili bizi tömhet altında bırakmışsın aslında bu çok gizliydi ama dizide de sona yaklaşıldı açıklıyorum ben ıhlamurlar altından senaristlerinden biriyim ferman abimin sayesinde mecberen açıklamak zorunda kaldım kızmayın bana:)
ferman abi mualla benim elimde bugün diğer şahsiyetle ilgilenmiyorum:)
sevgili sysdll ve sbr cezalarınızı yazıyorum
--- 50 defa cem melek değil bir psikodur yazılacak foruma 1 kez
--- 50 defa biz yaptık bir kusur affetmek size düşer yazılacak foruma 1 kez
--- 41 defa "filizyılmaz aşkını istiyoruz ve onların aşkına inanıyoruz"
--- 50 defa sadece sbr yazacak "yılmaz ölmedi yaşıyor ben yanılmışım"
--- 41 defa sadece sbr "aslı-cem aşkı gönüllerin aşkı, destekçisiyiz" diyecek
şimdi bunları foruma 1 kez hem hasanımı yormamak için hemde forumu işgal etmemek için 1 defa ama istediğim sayıları da özelden msjla bana yazıp göndereceksiniz yoksa forumda sizlere neler yaparım tahmin bile edemezsiniz:):)
monalisa454 13-06-07, 08:23 yangın olayı bence tamamen cem in işi birkaç arkadaş demiş evde kimse yokmu filan nasıl cem o kadar yaklaşabiliyor filan diye işte bizim kurnaz cem yangını çıkartıp tüm mahalleyi oraya toplamiş ee evde de kimse kalmamiş tabi bunu duyan yılmazda filizi uyandırmamiş o da koşmuş yangına doğru... aslında bir mantık hatası yok tek sorun herkesin giderken filizin uyandırılmayışı yılmaz onu en azından haberdar edebilirdi neden uyandırmıyor ki?tabi bu durumda cemin tuzağına herkes düşmüş ve filizle bebeği,cem sonunda savunmasız yakalamiş bu sefer kesin götürür o bebeği senaristlerin aynı türden bi olayı yani bebek kaçıramama olayını 2.ci kez izleticeklerini sanmıyorum bu sefer bebek gitti:icon_sorr
dünden cvplayamadığım yorumlar için şöyle genel bir yorum yapayım
sevgili fatma ablam teşekkür ederim bende özledim sizleri bugün bir aksilik olmazsa buradayım madem özlendim yerim aranıyor sizlerleyim...
sevgili arzu ablam demek ceza keseceksin bana senden gelecek ceza başım üstüne yeter ki senden gelsin sağolasın ablacım...
sevgili evam geldim cnm buralardayım bensiz bırakır mıyım sizi gerçi senin işte güçleşmiş tek başına malum şahsiyet cephesinde savaş vermektesiniz o şahısla ilgili yazmayacağım dediğim için yırttın yoksa neler neler yazardım
sevgili ferman abim dünkü dizi dışı konuya dönmeyeceğim ama senaristlikle ilgili bizi tömhet altında bırakmışsın aslında bu çok gizliydi ama dizide de sona yaklaşıldı açıklıyorum ben ıhlamurlar altından senaristlerinden biriyim ferman abimin sayesinde mecberen açıklamak zorunda kaldım kızmayın bana:)
ferman abi mualla benim elimde bugün diğer şahsiyetle ilgilenmiyorum:)
sevgili sysdll ve sbr cezalarınızı yazıyorum
--- 50 defa cem melek değil bir psikodur yazılacak foruma 1 kez
--- 50 defa biz yaptık bir kusur affetmek size düşer yazılacak foruma 1 kez
--- 41 defa "filizyılmaz aşkını istiyoruz ve onların aşkına inanıyoruz"
--- 50 defa sadece sbr yazacak "yılmaz ölmedi yaşıyor ben yanılmışım"
--- 41 defa sadece sbr "aslı-cem aşkı gönüllerin aşkı, destekçisiyiz" diyecek
şimdi bunları foruma 1 kez hem hasanımı yormamak için hemde forumu işgal etmemek için 1 defa ama istediğim sayıları da özelden msjla bana yazıp göndereceksiniz yoksa forumda sizlere neler yaparım tahmin bile edemezsiniz:):)
sana da günaydın filizim...
dedim neler olmuş geceden beri bir gireyim...keşke girmez olaydım..girer girmez yapıştırdın balyozu kafamıza..:img-hyste oldu olacak forumun önünde tek ayak havada bekleyelim...böyle daha güzel olur..:D
haa bunlarda kesmezse senaristlere bir başvur istersen.onlarda çözüm çok biliyorsun...:img-hyste
gelelim fragmana...vazgeçtim gelmeyelim..:img-hyste
bir de aklıma bişi geldi paylaşayım dedim....:img-hyste :img-hyste (neyse onu da paylaşmayayım yoksa hepten kafamı koparırsın..:img-hyste )
Canım benim o senin güzel gönlünden kaynaklanıyor.:good: Biliyorsun benim ceza şöyle bam tellerimizi titretecek mısralar olur ki hepbirlikte coşalım diye. :happy0064
*** küçük Elif onun için herkesten çok üzülüyorum sanırım. Tamda Feride'yi annesi yerine koymaya hazırlanırken bu ayrılık ona çok koyacak. :sad53:
Ömer'in halide içler acısıydı. yatakta yastığı parçaladağı sahneyi izlemek sanırım hepimiz için ızdırap olacak. :icon_whis
sana da günaydın filizim...
dedim neler olmuş geceden beri bir gireyim...keşke girmez olaydım..girer girmez yapıştırdın balyozu kafamıza..:img-hyste oldu olacak forumun önünde tek ayak havada bekleyelim...böyle daha güzel olur..:D
haa bunlarda kesmezse senaristlere bir başvur istersen.onlarda çözüm çok biliyorsun...:img-hyste
gelelim fragmana...vazgeçtim gelmeyelim..:img-hyste
bir de aklıma bişi geldi paylaşayım dedim....:img-hyste :img-hyste (neyse onu da paylaşmayayım yoksa hepten kafamı koparırsın..:img-hyste )
sevgili sysdll bu kadar yazı yazana kadar cezanla ilgili yapman gerekenleri yapmaya başlasaydın ya senin gireceğini bildiğim için girer girmez sürpriz olsun istedim bak o kadar acımasız değilim foruma o kadar rezil etmem sizi ama yok eğer cezaya karşı gelirseniz siz düşünün artık "şeriatın kestiği parmak acımazmış":) okumadın mı senaristlerden biri benim:)
gel nereye gelmek istiyorsan gel sınırı biliyorsun sınır ihlali yapmadığın sürece sorun yok, paylaşmadan ömür geçer mi beklemedeyim yok yok kellen lazım bana:)
cezanın yerine getirilmesini bekliyorum ona göre:icon_whis
bu kadar da olmaz evden bebeği kaçırıyorlar kimsenin ruhu duymuyor
halbuki evin etrafı korumalarla sarılı
offf offffff bebek kesin kaçırılıyor filiz kendini yollara vuruyor bebeğini arıyor yılmazla ömerde filizi arıyorlar:(
bir bölümü de rahat izletin yaaaa :(
canım sıkıldı...
78 bölüm fragmanını ararken 39.bölüm videosunu gördüm başladım izlemeye neye niyet neye kısmet
yav bu masum melek gibi filizi bunlar zeynaya nasıl çevirmişler evrim geçirmiş kız, anlayışlı ince düşünen masum kız gitmiş neyse 78.bölüm fragmanını birileri atarsa sevinicem
söylediğimiz gibi finale cemle giriyoruz vatana millete hayırlı uğurlu olsun daha etkileyici bir son elimde kalmadı
cem ve final cemi seviyorum kardeşim varmı itirazı olan psikoyu sevenler derneğimi kursak yav içimde ona karşı sevdi baloncukları oluştu
sevgili sysdll bu kadar yazı yazana kadar cezanla ilgili yapman gerekenleri yapmaya başlasaydın ya senin gireceğini bildiğim için girer girmez sürpriz olsun istedim bak o kadar acımasız değilim foruma o kadar rezil etmem sizi ama yok eğer cezaya karşı gelirseniz siz düşünün artık "şeriatın kestiği parmak acımazmış":) okumadın mı senaristlerden biri benim:)
gel nereye gelmek istiyorsan gel sınırı biliyorsun sınır ihlali yapmadığın sürece sorun yok, paylaşmadan ömür geçer mi beklemedeyim yok yok kellen lazım bana:)
cezanın yerine getirilmesini bekliyorum ona göre:icon_whis
cezamda indirim talep ediyorum...hafifletici sebepler var..mesela şimdiye kadar malum şahıslar hakkında hiç konuşmadım ve onlara destek vermedim.Filiz ve Yılmaz'ın hakettikleri saygı ve sevgiyi gösterdim.tarafsız olmaya özen gösterdim...:img-hyste mutlu son diye diye tüy bitirdim dilimde..o tüylerle yastık yapıp Can'ın başına koydum...:img-hyste daha ne yapayım...tek yaptığım sadece aklıma gelen soruları sormaktı...:img-hyste
fragman ve bölüm yorumlarım daha afyonum patlamadığı ve çayımı içemediğim için ilerleyen saatlerde yapılacaktır.burada olursan okursun :D bu arada ben dün 42-43 ü seyrettim orada yine aklıma bazı sorular geldi ama tırsıyorum açıkçası sormaya...:img-hyste
78 bölüm fragmanını ararken 39.bölüm videosunu gördüm başladım izlemeye neye niyet neye kısmet
yav bu masum melek gibi filizi bunlar zeynaya nasıl çevirmişler evrim geçirmiş kız, anlayışlı ince düşünen masum kız gitmiş neyse 78.bölüm fragmanını birileri atarsa sevinicem
söylediğimiz gibi finale cemle giriyoruz vatana millete hayırlı uğurlu olsun daha etkileyici bir son elimde kalmadı
cem ve final cemi seviyorum kardeşim varmı itirazı olan psikoyu sevenler derneğimi kursak yav içimde ona karşı sevdi baloncukları oluştu
sev tabii sen de sev
senaristleri gibi onu koru say ve sev
ben de sviyorum
cemin masum tarafı varmış demekki ben göremedim
cemsiz bir finali hayal ederken olanlara bak yaaa
senaristler yılmazı öldürür cemin koluna da filizi takarlar hatta filiz gelinlik giyer
evlenirler işte mutlu son
cem mutlu oldu daha ne olsun dimi efendim...
düğün günü cem düğünü basıp ortalığı karıştırıyor alınan önlemlere rağmen bebek kaçırılıyor
şaka dimi bu şaka
kamera nerede,el sallayıp güleceğim...
Canım benim o senin güzel gönlünden kaynaklanıyor.:good: Biliyorsun benim ceza şöyle bam tellerimizi titretecek mısralar olur ki hepbirlikte coşalım diye. :happy0064
sen istersinde ben yazmaz mıyım fragmandaki "nikah sahnesi" için aklıma gelenler umarım beğenirsiniz:)
B iz evleniyoruz sizlerde katılın gelin bu günümüze
İ zinlerin tümü çıktı karşı gelemediler artık sevgimize
Z amanıdır şimdi mutluluk kapımızı çaldı bizimde
E llerimiz birleşti nir daha ayrılmamak üzere yüreklerimizle
V erdiğimiz sözleri tuttuğumuzu ilan etmek için atıyoruz imza
L ütfuna erdik biz bu aşkın hem de Canımız bebeğimizle
E lemleri geride bıraktık şimdi güzel günlere hep birlikte
N ihayet hüzünleri gömdük bir daha yaşamamak üzere içimize
İ çimizde sevinç duyguları birbiriyle meşk etmek de
Y eni hayatımızı oluştururken sizleride görmek aramızda görmek dileğimizde
O lursanız bizlerle ne kadar sevineceğiz sevdiğimle birlikte
R üya değil gerçek bir aşktı bizim ki hiç bitmeyecek bu ömürde
U nutulması imkansız tadlar bıraktık diliznizde sevgimizle
Z amansız ayrılıklar yenilsek de önemli olan şimdi birlikteyiz ya sevgimizle
feride-ömer 13-06-07, 08:58 bu kadar da olmaz evden bebeği kaçırıyorlar kimsenin ruhu duymuyor
halbuki evin etrafı korumalarla sarılı
offf offffff bebek kesin kaçırılıyor filiz kendini yollara vuruyor bebeğini arıyor yılmazla ömerde filizi arıyorlar:(
bir bölümü de rahat izletin yaaaa :(
canım sıkıldı...
öncelikle günaydın haklısın evin etrafında korumalar varsa cem nasıl giriyor bu adam inmi cinmi belli değil adam profesyonel bebek hırsız gibi adam filizi kaçırdı şimdi sıra bebekte bende bu arada keçileri kaçırıcam heralde evet dediğin gibi bebek bir süreliğine seyahate çıkıyor:sad53: yakında silahlar konuşucakmış gibi bir his var içimde bu arada filiz nereye gidiyor ben onu anlamadım yani yılmazı aramak aklınamı gelmedi cem bebeği nasıl dışarı çıkartıyor koruma yokmuydu gerçi süperman dururken korumalara gerek yokki yılmaz iki dakikada olayı çözer :img-hyste yok senaristler bizi dizi bitene kadar rahat vermiycekler benimde canım sıkıldı kafamda o kada soru işareti var ki anlatamam iyi yorumlar:img-wink:
cezamda indirim talep ediyorum...hafifletici sebepler var..mesela şimdiye kadar malum şahıslar hakkında hiç konuşmadım ve onlara destek vermedim.Filiz ve Yılmaz'ın hakettikleri saygı ve sevgiyi gösterdim.tarafsız olmaya özen gösterdim...:img-hyste mutlu son diye diye tüy bitirdim dilimde..o tüylerle yastık yapıp Can'ın başına koydum...:img-hyste daha ne yapayım...tek yaptığım sadece aklıma gelen soruları sormaktı...:img-hyste
fragman ve bölüm yorumlarım daha afyonum patlamadığı ve çayımı içemediğim için ilerleyen saatlerde yapılacaktır.burada olursan okursun :D bu arada ben dün 42-43 ü seyrettim orada yine aklıma bazı sorular geldi ama tırsıyorum açıkçası sormaya...:img-hyste
merak çok fazla iyi bir şey değil
yaniiibırak her şey gölgede kalsın
senarist ablalarımız ne biliyorlarsa onu uyguluyorlar
soruların cevabını verebilecek mantık bizde yok
çünkü biz senaristleri anlamadık
ne umduk nelerle karşılaştık hayallerimdeki bölümleri göremeden dizi bitiyorr
sorularını yaz bir kağıda yolla senaristlere
bakalım onlar sorularına cevap verebilecek mi
gerçi yazdıklarını kendileri unutuyorr
biz onlardan daha çok diziye hakimiz...
sabah sabah gerildim :(
olmadı yaa bebek gitti elden
79. bebek aranır 80 nin sonuda bebek bulunur ve son
bizi sabırla izlediğiniz için teşekkürler sizler hilm sahibi insanlarsınız tebrikler...
sev tabii sen de sev
senaristleri gibi onu koru say ve sev
ben de sviyorum
cemin masum tarafı varmış demekki ben göremedim
cemsiz bir finali hayal ederken olanlara bak yaaa
senaristler yılmazı öldürür cemin koluna da filizi takarlar hatta filiz gelinlik giyer
evlenirler işte mutlu son
cem mutlu oldu daha ne olsun dimi efendim...
düğün günü cem düğünü basıp ortalığı karıştırıyor alınan önlemlere rağmen bebek kaçırılıyor
şaka dimi bu şaka
kamera nerede,el sallayıp güleceğim...
hayrola ne oldu ki filiz veya yılmazımı vuruyorlar benden habersiz onu anlamadım kimse ölmeyecek hüzün kısmı sanırım ortaya çıktı anlayan anlamıştır.bende şifrel, konuşuyorum niyeyse :img-hyste
evet cemi seviyoruz onun fanı olmaya karar verdim ahhh yılmazım öldü tabi daha dün gibi hatırlarım 73.bölümü dağ gibi adamı yedi filiz
merak çok fazla iyi bir şey değil
yaniiibırak her şey gölgede kalsın
senarist ablalarımız ne biliyorlarsa onu uyguluyorlar
soruların cevabını verebilecek mantık bizde yok
çünkü biz senaristleri anlamadık
ne umduk nelerle karşılaştık hayallerimdeki bölümleri göremeden dizi bitiyorr
sorularını yaz bir kağıda yolla senaristlere
bakalım onlar sorularına cevap verebilecek mi
gerçi yazdıklarını kendileri unutuyorr
biz onlardan daha çok diziye hakimiz...
sabah sabah gerildim :(
olmadı yaa bebek gitti elden
79. bebek aranır 80 nin sonuda bebek bulunur ve son
bizi sabırla izlediğiniz için teşekkürler sizler hilm sahibi insanlarsınız tebrikler...
yok ben senaristlere soru göndermem.ancak yemek davetiyesi gönderirim...:img-hyste onu da zaten neden gönderdiğimi tüm forum milleti bilmekte...ben sadece o zamanki ile bu zaman ki düşüncelerinizi merak ettiğim için soruyorum.yoksa Allah korusun senaristlere bir soru sorma gafletinde bulunmam...mazallah benim sorularımdan etkilenip diziye eklerlerse o zamna gerisini siz düşünün...nasıl olur...:img-hyste :img-hyste
sen istersinde ben yazmaz mıyım fragmandaki "nikah sahnesi" için aklıma gelenler umarım beğenirsiniz:)
B iz evleniyoruz sizlerde katılın gelin bu günümüze
İ zinlerin tümü çıktı karşı gelemediler artık sevgimize
Z amanıdır şimdi mutluluk kapımızı çaldı bizimde
E llerimiz birleşti nir daha ayrılmamak üzere yüreklerimizle
V erdiğimiz sözleri tuttuğumuzu ilan etmek için atıyoruz imza
E lemleri geride bıraktık şimdi güzel günlere hep birlikte
N ihayet hüzünleri gömdük bir daha yaşamamak üzere içimize
İ çimizde sevinç duyguları birbiriyle meşk etmek de
Y eni hayatımızı oluştururken sizleride görmek aramızda görmek dileğimizde
O lursanız bizlerle ne kadar sevineceğiz sevdiğimle birlikte
U nutulması imkansız tadlar bıraktık diliznizde sevgimizle
Z amansız ayrılıklar yenilsek de önemli olan şimdi birlikteyiz ya sevgimizle
artılı filizim senin gibi yetenek ıhlamurlar altında forumuna gelmemeişti yav kimi görsen bir şiir çıkartıyorsun mahalleyi gör hemen bir şiir yaz arkadaşları gör hemen bir şiir yaz yav insan bu kadar masraf etmez forum için ilham perilerini 24 saat çalıştırıyorsun galiba
birde önüne gelene ceza kesiyormuşssun al işte cacık yılmaz cacık yılmaz zeyna filiz cücük ömer :img-hyste keste görelim cezayı
öncelikle günaydın haklısın evin etrafında korumalar varsa cem nasıl giriyor bu adam inmi cinmi belli değil adam profesyonel bebek hırsız gibi adam filizi kaçırdı şimdi sıra bebekte bende bu arada keçileri kaçırıcam heralde evet dediğin gibi bebek bir süreliğine seyahate çıkıyor:sad53: yakında silahlar konuşucakmış gibi bir his var içimde bu arada filiz nereye gidiyor ben onu anlamadım yani yılmazı aramak aklınamı gelmedi cem bebeği nasıl dışarı çıkartıyor koruma yokmuydu gerçi süperman dururken korumalara gerek yokki yılmaz iki dakikada olayı çözer :img-hyste yok senaristler bizi dizi bitene kadar rahat vermiycekler benimde canım sıkıldı kafamda o kada soru işareti var ki anlatamam iyi yorumlar:img-wink:
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
haklısın canım yaaa aynen öyle adam kötülüğün detaylarını çok iyi biliyor...
krumalar uykuda galiba
izlemeden yorum yapmak doğru değil ama filiz yılmaza haber vermeden mi bebeği aramaya gidiyor anlamadım:(
ben bu dizidee hiçbir şeyi anlamıyorum ki dizi bittikten sonra biri bana özet geçerse sevinirim...
matraka cemin fanı ol
ben de olacağım
adamda şeytan tüyü var
hangi dizide kötüler bu kadar ünlü
kötüye bişi olmaz yaa ona da bişi olmuyorrr
ben seviyorum cemi
iyiki varsın cem :(insanların hayatını bitirdin sen olmasaydın biz ne yapardıkkk...
yaşasın kötülük...
EvaLongoria 13-06-07, 09:08 herkese günaydın .. filizim hoşgeldin canım. kendini özletme aslı hakkında yorum yapma kihkihkih :)
matraka çok gaza getirir gördüm seni ama yanlış insana gaz veriyorsun. filizim ve yılmazı asmak kesmek ceza vermek? imkansız yani. forum alt üst olsa, yılmaz üstünde filiz kalmasa yine de olmaz :)
fragmanda aslım yoktu bühüüü..
sonunda nikah kıydılar hayretim tavan yaptı. ben son anda yine bişi olur sanıyordum kihkihkih :)
filizim, beğenmemek ne demek. özlemişiz valla şiirlerini. çok teşekkürler. Çok haklısın onların aşkı hiç bitmedi bitmeyecek. Üstelik artık bir aile oldular. Can'larıyla birlikte mutlu mesut yaşayacaklar...
yok ben senaristlere soru göndermem.ancak yemek davetiyesi gönderirim...:img-hyste onu da zaten neden gönderdiğimi tüm forum milleti bilmekte...ben sadece o zamanki ile bu zaman ki düşüncelerinizi merak ettiğim için soruyorum.yoksa Allah korusun senaristlere bir soru sorma gafletinde bulunmam...mazallah benim sorularımdan etkilenip diziye eklerlerse o zamna gerisini siz düşünün...nasıl olur...:img-hyste :img-hyste
merak etme senaryonun sonunu kafalarında oturtmuşlar yani o muhteşem sonu sen değiştiremezsin
ama yeni bir dizi için fikirlerin soruların onlara yol gösterir
ama o gün izleyici bulurlar mı bilmemem
şahsen senarist ekibine bakıp ben o diziyi izlemem izleyenlerede mani olurum
insan sağlığıyla oynuyorlar
sabır sabır bir yere kadar yaniii
komedi dizisi bile çekseler izlemem
ben canımı yolda bulmadımm...
filizim yaz şiirlerini harikasın
bu forum seninle gurur duyuyorr...
Bu kadar da olmaz artık diyor insan. Cem eve giriyor kimsenin ruhu duymuyor. Yeni doğum yapmış bir bayan evde tek bırakılmaz ki. Al basar derler eskiler. Al basmadı ama Cem bastı işte... :)
krumalar uykuda galiba
izlemeden yorum yapmak doğru değil ama filiz yılmaza haber vermeden mi bebeği aramaya gidiyor anlamadım:(
ben bu dizidee hiçbir şeyi anlamıyorum ki dizi bittikten sonra biri bana özet geçerse sevinirim...
matraka cemin fanı ol
ben de olacağım
adamda şeytan tüyü var
ben seviyorum cemi
iyiki varsın cem :(insanların hayatını bitirdin sen olmasaydın biz ne yapardıkkk...
yaşasın kötülük...
cem aslında iyi biri sadece psikot olmak kaderinde varmış :img-hyste kader vurdu diye bizdemi vuralım hem o çocuğuna kıyarmı hiç ona zarar verirmi:img-hyste onun fanı ol ne varsa onda var bakalım 1,3 versiyonlu yılmaz olaya nasıl müdahil olucak bakalım özünden esintiler izleyecekmiyiz bakalım elimaşalı filiz yılmaza kızacakmı çünkü bir tek kızmadığı kalmıştı şimdi onu da yaparsa 1,4 tam sürüm yılmaz oluıvericek :img-hyste
krumalar uykuda galiba
matraka cemin fanı ol
ben de olacağım
adamda şeytan tüyü var
ben seviyorum cemi
yaşasın kötülük...
Korumalar ya uykuda yada onlarda yangını söndürmeye gitmişler:)
Kötüye cidden de bişey olmuyo ama cemin bu sefası 79.da sona eriyo galiba:)
Bide merak ediyorum çok 80.bölümde ne gibi bi atraksiyon olucak?
cem aslında iyi biri sadece psikot olmak kaderinde varmış :img-hyste kader vurdu diye bizdemi vuralım hem o çocuğuna kıyarmı hiç ona zarar verirmi:img-hyste onun fanı ol ne varsa onda var bakalım 1,3 versiyonlu yılmaz olaya nasıl müdahil olucak bakalım özünden esintiler izleyecekmiyiz bakalım elimaşalı filiz yılmaza kızacakmı çünkü bir tek kızmadığı kalmıştı şimdi onu da yaparsa 1,4 tam sürüm yılmaz oluıvericek :img-hyste
:D:D:D haklısın cem babası yüzünden bu halde
ölümüne seviyorum cem seni
hayatımıza heyecan katan tek insan sen oldun
sağol var ol...
ben bundan sonra senin fanınım
ne varsa kötülerde varmış
geçte olsa anladımm
yılmaz gelecek bölüm sürekli koşacak filizi arayacak kanımca
filiz de bakırköye bilet alır artık geç bile kaldııı
cem bebeğede senin annen bir melekti yavrum der durur artık...
bego87 sen merak etme bu dizide sonsuz entrika var.yani bir şey bulmak hiç zor değil kötü olan her şey itina ile yazılır...
mesburcum dediklerine katılıyorum evi cem bastı
bizimkiler güzellik uykusunda da olabilir...
hehe:) günaydın yahu herkese;
filizim bırak artık bu şiir işlerini diyorum ben...yılmaz öldükten sonra adına şiir yazılacak kimse kalmadı ki...matrakama tam destek veriyorum:good: cacık yılmaz, karadul filiz,cücük ömer, kafasınagöreişyaparüstünetripatar feride:img-hyste baş karakterlerimiz bunlar oldu 73 ten sonra sen ister kabul et ister etme:img-help: sen yorulma diye kendime ceza vercem ben de bundan böyle hep bu lakapları kullancam...unutursam kullanmayı foruma 5000 er defa cacık,cücük,karadul yazacam.:img-hyste cem kaçırsada oğlana bişi olmaz korkmayın millet cengiz hanın torunu o...bakın gözlerine nasıl çekik çekik..:img-hyste zaten cemim aslanım zayıflamış içeride taşıyamaz o tosunu:happy0064
filizim bırak artık bu şiir işlerini diyorum ben...yılmaz öldükten sonra adına şiir yazılacak kimse kalmadı ki...matrakama tam destek veriyorum:good: cacık yılmaz, karadul filiz,cücük ömer, kafasınagöreişyaparüstünetripatar feride:img-hyste baş karakterlerimiz bunlar oldu 73 ten sonra sen ister kabul et ister etme:img-help: sen yorulma diye kendime ceza vercem ben de bundan böyle hep bu lakapları kullancam...unutursam kullanmayı foruma 5000 er defa cacık,cücük,karadul yazacam.:img-hyste cem kaçırsada oğlana bişi olmaz korkmayın millet cengiz hanın torunu o...bakın gözlerine nasıl çekik çekik..:img-hyste zaten cemim aslanım zayıflamış içeride taşıyamaz o tosunu:happy0064
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bebek Allahtan sekiz aylık doğdu dokuz aylık olsaydı cem onu taşıyamazdı...
cezan güzelmiş ama biraz zor olmayacak mı???
istersen sbir iki tane sıfır at yoksa forum o isimlerle dolacak
yeni başlık açmak zorunda kalırız:D
filizim, beğenmemek ne demek. özlemişiz valla şiirlerini. çok teşekkürler. Çok haklısın onların aşkı hiç bitmedi bitmeyecek. Üstelik artık bir aile oldular. Can'larıyla birlikte mutlu mesut yaşayacaklar...
siz onu öteki dünyada görürüsünüz ancak daha çekicekleri bitmedi neye kızıyorum biliyormusun neye 73 bölümde niye kopardım bu işi ;o kadar yanlış anlama girdi ki ben bunun karşısındayım her zaman dizilerde birbirini yanlış anlayan çiftler görmek yerine aşkı için mücadele eden ödenecek bedel varsa da birbirlerini yanlış anlayarak değil engeller yüzünden olması taraftarıydım bunun için uğraş verdim ama bizimkiler ne yaptı özürlü davrandılar değiştiler evrim geçirdiler
dizide temel yapı taşı baba yemini ise yanındada aile engel çıkacaksa cemde bu işte malzeme olucaksa olaylar bu şekilde gitmemeli idi yanlış yaptılar
genede izliyorum ben vefalıyım dır oyunculara saygımdan yoksa senaristlere birşey kalmadı içimde
millete eğlence olsun işte reytingler zaten tavan yapar yav çocukta tam tosun başka çocukmu bulamadılar tıpkı yılmaz bari bu delikanlı kalsa ferman yaz sorma bizim dizi diğer dizilere etki etmeye başladı geç kaldık yetkilileri göreve çağırıyorum diyecem ama geçti bolunun pazarı...
her tarafta bir cacık bir cacık sorma gitsin
Bu kadar da olmaz artık diyor insan. Cem eve giriyor kimsenin ruhu duymuyor. Yeni doğum yapmış bir bayan evde tek bırakılmaz ki. Al basar derler eskiler. Al basmadı ama Cem bastı işte... :)
ya normalde koruma filan var ama dükkan yanınca ali koşup eve geliyo herkes bi telaşla dükkana gidiyo bi koruma kalıyo sanırım sadece onu atlatmakta cem için kolay:)
bugün pek çok mutluyum..ne iyi ettimde doğdum:)
ya normalde koruma filan var ama dükkan yanınca ali koşup eve geliyo herkes bi telaşla dükkana gidiyo bi koruma kalıyo sanırım sadece onu atlatmakta cem için kolay:)
Evet Cem neleri atlatmadı korumayı mı geçemeyecek :)
Neyse umarım şu son bölümlerden biraz tat alırız. Cem olmasa her şey daha güzel olacaktı ama Filiz ve Yılmaz'ın düğününü izlemek bile çok güzel olacak bu bölüm.
Not: Nice yıllara sevgili si_nice.
siz onu öteki dünyada görürüsünüz ancak daha çekicekleri bitmedi neye kızıyorum biliyormusun neye 73 bölümde niye kopardım bu işi ;o kadar yanlış anlama girdi ki ben bunun karşısındayım her zaman dizilerde birbirini yanlış anlayan çiftler görmek yerine aşkı için mücadele eden ödenecek bedel varsa da birbirlerini yanlış anlayarak değil engeller yüzünden olması taraftarıydım bunun için uğraş verdim ama bizimkiler ne yaptı özürlü davrandılar değiştiler evrim geçirdiler
dizide temel yapı taşı baba yemini ise yanındada aile engel çıkacaksa cemde bu işte malzeme olucaksa olaylar bu şekilde gitmemeli idi yanlış yaptılar
genede izliyorum ben vefalıyım dır oyunculara saygımdan yoksa senaristlere birşey kalmadı içimde
dizileri uzatmanın en kolay yolu çiftlerin birbirlerini yanlış anlaması
bu dünyada da böyle mi dizileri uzatmak için aynı yöntem mi kullanılıyor
ne gerek vardı bunlara
ıhlamurlar altında diyince benim aklıma ilk sezonki bölümler geliyor
bu sezonki bölümler de isim değişmeliydi sabrınızı denemeye var mısınız ?
biraz yarışma adı gibi oldu ama aynen öyle olmadı mı
bize izletmedikleri saçmalık kalmadı
diziyi sadece oyuncular için izledim bazen bitsin kurtulayım dedim
ama diziyi başka dizilerle aldatmadım
:(:(:(:( biz bunları hak etmedik resmen bu sezonu çöpe attılar
güzel aşk dolu sahnelerden uzak bölümler izledik...
iyi ki doğdun si_nice:happy0064 nice yıllara...o değilde şimdi yaprakın 6.bölümünü izliyordum birden martıların olduğu bir sahne oldu hah dedim gittik şimdi:img-hyste :img-hyste cemim aslanım kaçırsın tosunu tabi, misler gibi bakar ona be:good: o cacıkla karadulun elinde, cücüğün dayılığında ne idüğü belirsiz bir karakter olacağına en azından adam gibi psikopat olur..:img-pilot pehhh...matrakama katılıyorum bütün diziler cacık kokmaya başladı...bulaşıcı herhal bu yahu:img-help:
bir reklam durumları seziyorum...buram buram reklam kokuyor sanki..:img-hyste :img-hyste heeeppiiiiii bööörrtttt ddeeeyyyy tuuuu yuuuuu... mutlu ve huzurlu doğum günleri...:img-hyste
yok canımmm yanlış anlamışsındır sen:)
ya zaman ne kadar çabuk geçiyoo..geçen senede bu forma yazıyodum..yine burda kutlamıştıkkk..
nice nice olaylar olduu..filizle yılmaz bilem evlendii..hatta bide bebişleri olduu..ama bunca olaya rağmen halaaa ömerim bi mutlu olamadııı(hala elifin mezarına gitmediği için çok kızıyorum o ayrı)
ömerin yüzü gülsüünn yetti artıkkk...
not:mesburcum ve sysdll teşekkürlerr
doğum günün kutlu olsun. nice senelere :happy0064 :happy0064 :happy0064
*Kapıdaki korumaya rağmen bebek kaçırılıyorsa o korumaya acıdım şimdi.:icon_whis hesap vereceği o kadar çok kişi varki... Heralde Yılmaz'ın elinden kurtulsa Ömer'e takılır Ömer'den kaçsa Aynalı'ya :img-wink:
EvaLongoria 13-06-07, 09:47 yok canımmm yanlış anlamışsındır sen:)
ya zaman ne kadar çabuk geçiyoo..geçen senede bu forma yazıyodum..yine burda kutlamıştıkkk..
nice nice olaylar olduu..filizle yılmaz bilem evlendii..hatta bide bebişleri olduu..ama bunca olaya rağmen halaaa ömerim bi mutlu olamadııı(hala elifin mezarına gitmediği için çok kızıyorum o ayrı)
ömerin yüzü gülsüünn yetti artıkkk...
not:mesburcum ve sysdll teşekkürlerr
sevgili si_nice nice nice yıllara daha mutlu günler geçirmen dileği ile..
ah bende geçen sen buralarda olsaydım da bugünleri konuşurduk işte ama kısmet değilmiş..
evet bende ömer e bu konuda çok kızıyorum nedense kendi gitmiyo elifi de annesinin mezarına götürmüyor..
Evet Cem neleri atlatmadı korumayı mı geçemeyecek :)
Neyse umarım şu son bölümlerden biraz tat alırız. Cem olmasa her şey daha güzel olacaktı ama Filiz ve Yılmaz'ın düğününü izlemek bile çok güzel olacak bu bölüm.
Not: Nice yıllara sevgili si_nice.
düğün çekimlerinde cem var ve düğünü de zehir ediyor...
cem filiz evde bebekle kalsın diye kadınların dükkanını yakıyor
herkesin oraya gideceğini biliyor
zeki cem;)
nice mutlu yıllara si_nice;)
benim artık hiç umudum yok dizi mutlu biterse beni çok şaşırtırlar
Türk filimlerinde bile bu kadar acı çekmedik yaa...
iyi ki doğdun si_nice:happy0064 nice yıllara...o değilde şimdi yaprakın 6.bölümünü izliyordum birden martıların olduğu bir sahne oldu hah dedim gittik şimdi:img-hyste :img-hyste cemim aslanım kaçırsın tosunu tabi, misler gibi bakar ona be:good: o cacıkla karadulun elinde, cücüğün dayılığında ne idüğü belirsiz bir karakter olacağına en azından adam gibi psikopat olur..:img-pilot pehhh...matrakama katılıyorum bütün diziler cacık kokmaya başladı...bulaşıcı herhal bu yahu:img-help:
ay alemsin fermen abi walla..
formu eğlenceli bi hale getiriyosunuz özellikle evayla:)
bi diziye bi psikopat yeter bence:)
ama cemin bebişe iyi bakacağından hiç şüphem yok:)
güzel dileklerin içinde teşekkür ederim
feride-ömer 13-06-07, 09:56 :img-hyste :img-hyste :img-hyste
krumalar uykuda galiba
matraka cemin fanı ol
ben de olacağım
adamda şeytan tüyü var
ben seviyorum cemi
yaşasın kötülük...
sudemnaz ne olmuş sana böyle aman sakın cemci olma başımıza cem bize kendi yetiyor zaten birde fanlarıyla uğraşmayalım valla forumda ayaklanma çıkarırım:img-hyste :img-wink: ama yılmaza haber vermiş olsaydı yımaz onu sokaklarda aramazdı ömerle heralde:img-wink:
sevgili si_nice nice nice yıllara daha mutlu günler geçirmen dileği ile..
ah bende geçen sen buralarda olsaydım da bugünleri konuşurduk işte ama kısmet değilmiş..
evet bende ömer e bu konuda çok kızıyorum nedense kendi gitmiyo elifi de annesinin mezarına götürmüyor..
olsun canım şimdi aramızdasın yaa hiç yoktan iyidir dimi:)
ee ömer feridenin problemleriyle bi başedemedikii hergün başka bişey çıkıyooo.ama her ne olursa olsun bunu atlamamaları gerekiyoo..ama benim hiç umudum kalmadı sanırım gitmeden bitirecekler diziyiii..
eyy senaristler ses verin bizeeee ömer elifin mezarına gitsinn...hani şöyle arayaa elifimin eski görüntülerinide sıkıştırırlarsa offf keyfe bakk senn:img-pilot
düğün çekimlerinde cem var ve düğünü de zehir ediyor...
cem filiz evde bebekle kalsın diye kadınların dükkanını yakıyor
herkesin oraya gideceğini biliyor
zeki cem;)
nice mutlu yıllara si_nice;)
benim artık hiç umudum yok dizi mutlu biterse beni çok şaşırtırlar
Türk filimlerinde bile bu kadar acı çekmedik yaa...
yav bunu söylemketen yoruldum cevapta vermiyecektim ama girip cevaplim dedim yok arkadaşım mutlu son yav inan bana hem bebek güvende ama şimdiden kafasının karışması kötü olucak em neler der kimbilir :img-hyste
ferman hiç pas atmıyorsun gol yapamıyoruz:img-hyste neyse güzel güzel yorumlar yapın ha
Neslihan17 13-06-07, 10:03 adam filizi de unuttu direk bebekten giriyor olaya. güya tek istediği filizdi. cem artık cana aşık :) filizin papucu dama atıldı:) cem bebişi alıp kaçacak arkasından filiz uyanacak bakıcak ki bebiş yok yollara düşecek. deli gibi bebeğini arar artık. dizimizde bayanların tek başına iç çevirme isteği yok mu öldürüyor beni.
bu arada si_nice nice mutlu yıllara...;)
sudemnaz ne olmuş sana böyle aman sakın cemci olma başımıza cem bize kendi yetiyor zaten birde fanlarıyla uğraşmayalım valla forumda ayaklanma çıkarırım:img-hyste :img-wink: ama yılmaza haber vermiş olsaydı yımaz onu sokaklarda aramazdı ömerle heralde:img-wink:
canım ben eskiden böyle değildim
dizi var ya bitsin kendime format attırcam:D
dizide hiçbir şey yolunda gitmiyor ömer feride cephesi var bir sürü açıklığa kavuşmamış olay var...
yılmaz 79 da filizi arıyorsa 80 de bulur
peki bunlar ne zaman mutlu olacak son saniye de mi
ya da alın size iyi son yok bununla idare edin izlemeseydiniz der gibi tuhaf bir son mu hazırlıyorlar
anlamıyorum diziyi izlemezsin izleyenler cezalandırılır erken final yaptıkları için kötü bir son yazarlar
diziyi izlersin izlediğin için izleyiciyi süründürürler bu da ayrı bir ceza
en iyisi film çekmek iki saatte sonu öğreniyorsun
iki yılımızı diziye verdik ellerimiz bomboş:(:(:(
ben cemci olmayayım da kim cemci olsun
kötü olunca kazanıyor insan
cem için izleyeceğim diziyi artık:D
kötü olunca kötü son yazılmıyor sana...
adam filizi de unuttu direk bebekten giriyor olaya. güya tek istediği filizdi. cem artık cana aşık :) filizin papucu dama atıldı:) cem bebişi alıp kaçacak arkasından filiz uyanacak bakıcak ki bebiş yok yollara düşecek. deli gibi bebeğini arar artık. dizimizde bayanların tek başına iç çevirme isteği yok mu öldürüyor beni.
bu arada si_nice nice mutlu yıllara...;)
:img-hyste :img-hyste bakın işte arkadaşşlar cemin aşkı gerçek ve çok büyük bir sevgi
sevdiği kadının bebeğine büyük bir sevgi besliyor
filiz cana bakmak için gece uyanacak uykusuz kalaca yaa
malum cem de düşünceli bir insan bebeği alıp ben büyüteyim diyor
olamaz mı yanii
cemi siz de çok kötü yaptınız cem bir sürü masal biliyor cana masal anlatacak
kötülerin kazandığı iyilierin yok sayıldığı güzel bir dünya anlatacak...
cem i seviyormm sanırım...
doğum günün kutlu olsun si_nice:)
Koruma var yani kapıda ama bi koruma ceme vız gelir tırıs gider.Acıdım korumaya .Ömer veya Yılmaz dalabilir adama :img-hyste
yav bunu söylemketen yoruldum cevapta vermiyecektim ama girip cevaplim dedim yok arkadaşım mutlu son yav inan bana hem bebek güvende ama şimdiden kafasının karışması kötü olucak em neler der kimbilir :img-hyste
ferman hiç pas atmıyorsun gol yapamıyoruz:img-hyste neyse güzel güzel yorumlar yapın ha
eh be matrakam daha ne pas atayım işte sana:img-hyste cacıktır karaduldur cücüktür derken ceme de destek çıktık.alsın hayrını görsün cengiz hanın torununun dedik daha ne diyem:img-hyste hem benim paslar da evama bağlı o da hiç pas atmadı bana daha..atsa şöyle bir göğüs stopu yaptıktan sonra çakacam voleyi de...bekliyorum evaaaaaa:happy0064 at pası yolalım filizin kanatlarını, doğrayalım cacığı ayranın içine, kıralım cücüğü yiyelim kuruyla beraber...:img-hyste takalım aslıya kanatları, koruyup kollayalım cemi aslanımı:good:
eh be matrakam daha ne pas atayım işte sana:img-hyste cacıktır karaduldur cücüktür derken ceme de destek çıktık.alsın hayrını görsün cengiz hanın torununun dedik daha ne diyem:img-hyste hem benim paslar da evama bağlı o da hiç pas atmadı bana daha..atsa şöyle bir göğüs stopu yaptıktan sonra çakacam voleyi de...bekliyorum evaaaaaa:happy0064 at pası yolalım filizin kanatlarını, doğrayalım cacığı ayranın içine, kıralım cücüğü yiyelim kuruyla beraber...:img-hyste takalım aslıya kanatları, koruyup kollayalım cemi aslanımı:good:
doğru yoldasın biliyormusun yılmazın filizin suçladığı bölümü bilirsin aslında o öyle olmayacaktı filiz yılmaz a çocuğu söylemiyordu aslı ile görünce vazgeçiyordu cem sayesinde bebeği düşüyordu sonra dağılıuyordu onun acısını yaşıyordu yılmazda bu durumu öğreniyor du olaylar bu yönde gelişcekti ama bebek olayında fazla tepki bu hale getirdi alsın şimdi çocuğu çünkü bu çocuk forumun çocuğu çocuğu aldılar yılmazı feda ettiler
bu akım diğer dizileride vurdu tabi herkes cacık mehmet nermin diye ağlar odun ömer yumoşla yıkanır bizim dizi kurtlar vadisine de inerse hiç şaşırmayacağım
EvaLongoria 13-06-07, 10:21 eh be matrakam daha ne pas atayım işte sana:img-hyste cacıktır karaduldur cücüktür derken ceme de destek çıktık.alsın hayrını görsün cengiz hanın torununun dedik daha ne diyem:img-hyste hem benim paslar da evama bağlı o da hiç pas atmadı bana daha..atsa şöyle bir göğüs stopu yaptıktan sonra çakacam voleyi de...bekliyorum evaaaaaa:happy0064 at pası yolalım filizin kanatlarını, doğrayalım cacığı ayranın içine, kıralım cücüğü yiyelim kuruyla beraber...:img-hyste takalım aslıya kanatları, koruyup kollayalım cemi aslanımı:good:
hehehe abi siz o kadar güzel goller atıyorsunuz ki pasa ihtiyaç yok gibi duruyor valla..
ben dün cem için bi haykırış da bulunmuştum demek destek olmak gerekiyormuş kihkihkih hay aksi.. bu durumda 180 derecelik bir dönüş ile cem sen bizim herşeyimizsin ama aslıdan uzak dur diyoruz kanımca :)
filiz ne de güzel uyuyor di mi abi fragmanda. mışıl mışıl kihkihkih
çok mutluyum dizinin yayınlandığı kanalın sitesi değiştirilmiş ve artık eski bölümlerin hepsini ordan izleyebilirim...
yeni bölümlerden hayır yok ne varsa eskilerde var...
filiz can yılmaz:( onlar mutlu bir aile olabilecekler mi ???
doğru yoldasın biliyormusun yılmazın filizin suçladığı bölümü bilirsin aslında o öyle olmayacaktı filiz yılmaz a çocuğu söylemiyordu aslı ile görünce vazgeçiyordu cem sayesinde bebeği düşüyordu sonra dağılıuyordu onun acısını yaşıyordu yılmazda bu durumu öğreniyor du olaylar bu yönde gelişcekti ama bebek olayında fazla tepki bu hale getirdi alsın şimdi çocuğu çünkü bu çocuk forumun çocuğu çocuğu aldılar yılmazı feda ettiler
bu akım diğer dizileride vurdu tabi herkes cacık mehmet nermin diye ağlar odun ömer yumoşla yıkanır bizim dizi kurtlar vadisine de inerse hiç şaşırmayacağım
hade yaa:icon_sorr ulan var ya şeker gibi senaryoymuş be:good: forum çıldırdı tabi aman bebişe bişi olmasın diye diye senaristler de yaptı yapacağını... bi çekik gözlüye harcadılar kaytan bıyıklımı:icon_sorr dün dedim abicim ben...bütün kabahat sinem,arcshe,böcüğüm ve filizimde...onlar bu hale getirdi bu işi.:img-hyste şimdi alsınlar cengiz hanın torununu güle oynaya baksınlar madem cemim aslanım da kaçıramayacak bebeği...tieyytttt!!! nara atayım dedim oynayan dizilerde adam kalmadı be:img-hyste alayını efemine ettiler...eva pas yok mu pas (donduma yok mu donduma gibi oldu be:)) bak matraka ve ben bekliyoruz çok kötü gol atacaz:good: :img-hyste
hehehe abi siz o kadar güzel goller atıyorsunuz ki pasa ihtiyaç yok gibi duruyor valla..
ben dün cem için bi haykırış da bulunmuştum demek destek olmak gerekiyormuş kihkihkih hay aksi.. bu durumda 180 derecelik bir dönüş ile cem sen bizim herşeyimizsin ama aslıdan uzak dur diyoruz kanımca :)
filiz ne de güzel uyuyor di mi abi fragmanda. mışıl mışıl kihkihkih
180 dönmek yok evacım :) kihkihkih :img-hyste değerini bilememişiz diyelim:img-hyste aslıyla işi yok zaten cemimin aslanımın. o tosunun peşinde..e karadul da yedi tabi cacığı onun rehavetiyle uyuyor mışıl mışıl:good: sorarım eyyy forum ahalisiii...burnunun dibinden çocuğunu kaptıran anadan hayır gelir mi?:happy0064 karadul işte ne zaman doğru bişi yaptı ki zaten:img-help: yaptıkları yapacaklarının teminatıdır bu böyle biline...sonra da niye uyudum ben demez kalkar cacığa çatar...çatsın çatsın...cacıkla cücüğün hakkıdır fırça yemek:img-pilot
hade yaa:icon_sorr ulan var ya şeker gibi senaryoymuş be:good: forum çıldırdı tabi aman bebişe bişi olmasın diye diye senaristler de yaptı yapacağını... bi çekik gözlüye harcadılar kaytan bıyıklımı:icon_sorr dün dedim abicim ben...bütün kabahat sinem,arcshe,böcüğüm ve filizimde...onlar bu hale getirdi bu işi.:img-hyste şimdi alsınlar cengiz hanın torununu güle oynaya baksınlar madem cemim aslanım da kaçıramayacak bebeği...tieyytttt!!! nara atayım dedim oynayan dizilerde adam kalmadı be:img-hyste alayını efemine ettiler...eva pas yok mu pas (donduma yok mu donduma gibi oldu be:)) bak matraka ve ben bekliyoruz çok kötü gol atacaz:good: :img-hyste
kaçıramasada cem bir yolunu bulur finalın adı cem hüzün kısmıda çocuk daha ne istiyorsun sanki bizimkiler aksiyon işini becerebiliyorlar ellerine yüzlerine bulaştırılar gene ya neysedizi zıvanadan çıktıda oyunlar götürüyor daha nereye kadar ......
Ağustos Böcüğü 13-06-07, 10:39 hade yaa:icon_sorr ulan var ya şeker gibi senaryoymuş be:good: forum çıldırdı tabi aman bebişe bişi olmasın diye diye senaristler de yaptı yapacağını... bi çekik gözlüye harcadılar kaytan bıyıklımı:icon_sorr dün dedim abicim ben...bütün kabahat sinem,arcshe,böcüğüm ve filizimde...onlar bu hale getirdi bu işi.:img-hyste şimdi alsınlar cengiz hanın torununu güle oynaya baksınlar madem cemim aslanım da kaçıramayacak bebeği...tieyytttt!!! nara atayım dedim oynayan dizilerde adam kalmadı be:img-hyste alayını efemine ettiler...eva pas yok mu pas (donduma yok mu donduma gibi oldu be:)) bak matraka ve ben bekliyoruz çok kötü gol atacaz:good: :img-hyste
Ne sataşıyon yaw sen bize..
Sen o golü zati yedin kendi kalene..:img-hyste Şimdi sorumlusu biz olduk..Kardeşim defansınız zayıf biz ne yapalım..:img-yes:
EvaLongoria 13-06-07, 10:42 180 dönmek yok evacım :) kihkihkih :img-hyste değerini bilememişiz diyelim:img-hyste aslıyla işi yok zaten cemimin aslanımın. o tosunun peşinde..e karadul da yedi tabi cacığı onun rehavetiyle uyuyor mışıl mışıl:good: sorarım eyyy forum ahalisiii...burnunun dibinden çocuğunu kaptıran anadan hayır gelir mi?:happy0064 karadul işte ne zaman doğru bişi yaptı ki zaten:img-help: yaptıkları yapacaklarının teminatıdır bu böyle biline...sonra da niye uyudum ben demez kalkar cacığa çatar...çatsın çatsın...cacıkla cücüğün hakkıdır fırça yemek:img-pilot
:img-hyste :img-hyste işte budur hemen olayı bağladın ferman abim hayranım sana kihkihkih :)
ayrıca herkes yangına gitmiş filiz neden uyuyor ben onu da anlamadım? hayır yangın yerine gitme ama uyuma da.. uyumaaaaa :img-hyste yok kızın aklı fikri uyku da işte hocam biz ne yapalım.? millet mal derdinde filiz can derdinde bile değil. horulduyo.. ama alsın cem oğluşunu. gitsinler rüya ülkesinde meleklerle yaşasınlar
matraka o nası bi senaryo imiş yaf.. yok yok bebişe bişi olsaydı forum ahalisi aslıyı kesin yakarlardı. amanin o zaman nasıl savunurdum tüm ahaliye karşılık fiyy.. yırtmışız kanımca kenardan köşeden.
Ne sataşıyon yaw sen bize..
Sen o golü zati yedin kendi kalene..:img-hyste Şimdi sorumlusu biz olduk..Kardeşim defansınız zayıf biz ne yapalım..:img-yes:
hehe:) böcüğüm sana dalaşmazsam işim rast gitmiyor be o yüzdendir dalaşmam:img-hyste seviyorum senle didişmeyi ne yapayım:good: nerde yedim gol? yılmazım aslanım tosunum karayağızım karaduldu,aslıydı,4 tane senaristti derken bunca kadınla uğraşamam ben dedi, kayışı sıyırdı en son ve öldü gitti...defansımız yoktu ki aslanlar gibi kalecimiz eski yılmaz vardı da 6-7 kadın birden sağlı sollu ortalarla ve şutlarla bunalttılar adamı ben ne edeyim.. size de pilavın yanına yemek kaldı cacığı..pehhh...şaka maka yedi bitirdi dağ gibi adamı be o karadul:img-pilot
:img-hyste :img-hyste işte budur hemen olayı bağladın ferman abim hayranım sana kihkihkih :)
ayrıca herkes yangına gitmiş filiz neden uyuyor ben onu da anlamadım? hayır yangın yerine gitme ama uyuma da.. uyumaaaaa :img-hyste yok kızın aklı fikri uyku da işte hocam biz ne yapalım.? millet mal derdinde filiz can derdinde bile değil. horulduyo.. ama alsın cem oğluşunu. gitsinler rüya ülkesinde meleklerle yaşasınlar
matraka o nası bi senaryo imiş yaf.. yok yok bebişe bişi olsaydı forum ahalisi aslıyı kesin yakarlardı. amanin o zaman nasıl savunurdum tüm ahaliye karşılık fiyy.. yırtmışız kanımca kenardan köşeden.
tühh desenize elimizden kaçırmışız aslıyı...bu arada aslının kırmızı bir bisikleti varmıydı?...yok hani varsa dedim..:img-hyste ya aslıyı biz kime yapacağız.zavallı kaldı öyle bir başına.hayır düğünde bile dansa kaldıracak birisi yok...:D bence onu başka bir diziye transfer edelim orada göstersin hünerlerini..."ailem yoktu ailem oldunuz" desin bir küçük emrah edasıyla..:img-hyste mesela K.V.P. da polat alemdara karşı söyleyebilir bu sözleri.. ne dersiniz...hoş olmaz mı?:img-hyste :img-hyste
feride ömer ilişkisinde sıraa senaristler onlara da işkence cektirtirdi ama 3 bölüm kaldı hadii sıyrıldılar yani:img-yes: filiz yılmaz olayına gelince bu olayın kökünde ki sorun senaristler bence cemden daha cok onlardan kurtulmamız lazım.:img-yes: ben hayatımda tüm engelleri aşabilen tek cemi gördüm senaristlere helal olsun:img-yes:
EvaLongoria 13-06-07, 10:54 tühh desenize elimizden kaçırmışız aslıyı...bu arada aslının kırmızı bir bisikleti varmıydı?...yok hani varsa dedim..:img-hyste ya aslıyı biz kime yapacağız.zavallı kaldı öyle bir başına.hayır düğünde bile dansa kaldıracak birisi yok...:D bence onu başka bir diziye transfer edelim orada göstersin hünerlerini..."ailem yoktu ailem oldunuz" desin bir küçük emrah edasıyla..:img-hyste mesela K.V.P. da polat alemdara karşı söyleyebilir bu sözleri.. ne dersiniz...hoş olmaz mı?:img-hyste :img-hyste
:dito :img-gun: :fighting2 sen bütün bunları hakettin kanımca .. halin bu olacak ==> :img-black
aslıma ben hem baba hem ana hem gardaş hem de dost olurum gerek yok kimseye. hele polata hiç hade çakır olsa tamam derdim de..yoh polatı beenmedim ben kihkihkih..
tu-ba-cının resmini görünce aklıma dün izlediğim Buz Devri geldi.orada Sid(miskin) çocuğu tossunum diye seviyordu...hani bizim Can'a da benzemiyor değil hani...altını değiştiriken kullandığı kelimeler hala aklıma geldikçe ...:D:D
35. bölümdeki aksiyonun a'sı bu sezon hiçbir bölümde yoktu
yılmaz o bölümlerde ne kadar cesurmuş şimdi biraz daha soğuk hareketsiz sanki heyecan vvermiyor harekteleri...
ben eski filizle yılmazı özledim
evrim geçirdiler :(
can bebek keşke daha önce doğsaydı:D
kihkihkih:img-hyste bağlayacağız tabi ki evam bizim işimiz bu :good: karadul hanım uyusun tabi...onun işi ne ki en baştan beri saklamak, kaçmak,suçlamak... vesaire vesaire...şimdi ki yeni işi de uyumak işte...yok yokkk bu kızın elimden kurtuluşu yok benim:img-hyste :happy0064
feride-ömer 13-06-07, 11:01 canım ben eskiden böyle değildim
dizi var ya bitsin kendime format attırcam:D
dizide hiçbir şey yolunda gitmiyor ömer feride cephesi var bir sürü açıklığa kavuşmamış olay var...
yılmaz 79 da filizi arıyorsa 80 de bulur
peki bunlar ne zaman mutlu olacak son saniye de mi
ya da alın size iyi son yok bununla idare edin izlemeseydiniz der gibi tuhaf bir son mu hazırlıyorlar
anlamıyorum diziyi izlemezsin izleyenler cezalandırılır erken final yaptıkları için kötü bir son yazarlar
diziyi izlersin izlediğin için izleyiciyi süründürürler bu da ayrı bir ceza
en iyisi film çekmek iki saatte sonu öğreniyorsun
iki yılımızı diziye verdik ellerimiz bomboş:(:(:(
ben cemci olmayayım da kim cemci olsun
kötü olunca kazanıyor insan
cem için izleyeceğim diziyi artık:D
kötü olunca kötü son yazılmıyor sana...
valla haklısın bende kendime format attırıcam yoksa hayatta kendime gelemem
:img-hyste kesin tuhaf bir sondur eminim bu senaristlerden bu beklenir neyse doğru süründürene kadar daha ne yapıcaklar hepsi hastanelik oldu daha ne olabilir zaten bebek kaçırılıyor daha ne yapıcaklar en iyisi film ama kötü sonu olmayanlar yani katılıyorum dediklerine en iyisi cemci olmak bende cemi sevenler kulübü açıyorum kayıtlarımız başlamıştır:img-hyste bende cem için izliycem kötü olunca iyi bitiyorsonu yaşasın kötülük:img-wink: kayıt olmak isteyen adını yazdırsın:img-hyste
Ağustos Böcüğü 13-06-07, 11:03 hehe:) böcüğüm sana dalaşmazsam işim rast gitmiyor be o yüzdendir dalaşmam:img-hyste seviyorum senle didişmeyi ne yapayım:good: nerde yedim gol? yılmazım aslanım tosunum karayağızım karaduldu,aslıydı,4 tane senaristti derken bunca kadınla uğraşamam ben dedi, kayışı sıyırdı en son ve öldü gitti...defansımız yoktu ki aslanlar gibi kalecimiz eski yılmaz vardı da 6-7 kadın birden sağlı sollu ortalarla ve şutlarla bunalttılar adamı ben ne edeyim.. size de pilavın yanına yemek kaldı cacığı..pehhh...şaka maka yedi bitirdi dağ gibi adamı be o karadul:img-pilot
Yılmazda yedin fermanım..73.bölümde...Bende seninle didişmeyi seviyorum.
Kendi etti kendi buldu fermanım..Öyle yeni sayfa açacam cart yapacam curt yapacam diye savunmaya zayıf eleman alırsan böyle olur.Tabi senaristlerin azizliğine uğramadı dersemde haksızlık etmiş olurum..Elemanı öyle şişirdiler öyle övdülerki sanırsın tek başına eder bir takım..:img-hyste Aldandı işte cacık..:icon_whis Sen öyle eski defteri tam bir kapatta sonra alır yeni defter açarsın temiz sayfa.. Kardeşiiiimm bırak kendini nadasa bir süre... Ki sağlam ürün ver..
Bak ne hallere düştü cacık eşiyle çocuğunu korumaktan aciz kendisine ne faidesi olacak..Siz Filizde kabahat arayacağınıza cacığınızda arayın..
valla haklısın bende kendime format attırıcam yoksa hayatta kendime gelemem
:img-hyste kesin tuhaf bir sondur eminim bu senaristlerden bu beklenir neyse doğru süründürene kadar daha ne yapıcaklar hepsi hastanelik oldu daha ne olabilir zaten bebek kaçırılıyor daha ne yapıcaklar en iyisi film ama kötü sonu olmayanlar yani katılıyorum dediklerine en iyisi cemci olmak bende cemi sevenler kulübü açıyorum kayıtlarımız başlamıştır:img-hyste bende cem için izliycem kötü olunca iyi bitiyorsonu yaşasın kötülük:img-wink: kayıt olmak isteyen adını yazdırsın:img-hyste
canım yaz beni
cem için çalışmalar yapacağım renkli renkli çalışmalar
cem seni seviyorum ayzacağım
kötülük üzerine şiir bile yazarım ben yaa :D
herkes birgün cemci olacak dimi
Güzel başlayan ama sonu felaket olan bir fragman..Filiz kucağında bebeği ile Yılmaz'a güven ve sevinç ile yaslanırken Yılmaz'ın yüzündeki endişe başa geleceklerin habercisi gibi...Hastahanede bebeği kaçıramamış Cem ama işin peşinide bırakmamış....Düğünde herkes çok mutlu Mualla bile gülücükler dağıtıyor
Ömer'i ilk kez bu kadar harap olmuş izleyeceğiz Elif'in ölümünde de çok gözyaşı döktü ama bu sefer daha fazla görünüyor...gözü yaşartmak için spreyin dozunu ayarlayamadılar herhalde:)
Feride'de Elif'e veda ediyor ...kimin arabasına binip gidiyor acaba?menajerin eline mi kaldı ne?
Cem elini kolunu sallayarak evin içine nasıl girer anlamış değilim...Yılmaz Cem'in kaçtığından haberdar Aynalı'da muhakkak belki diğerleride buna rağmen bu kadar rahat içeri girmeyi nasıl becerebiliyor,herşeyi oluruna mı bıraktılar...anlamadım,anlamaya çalışmaktan da vazgeçtim...
Yılmazda yedin fermanım..73.bölümde...Bende seninle didişmeyi seviyorum.
Kendi etti kendi buldu fermanım..Öyle yeni sayfa açacam cart yapacam curt yapacam diye savunmaya zayıf eleman alırsan böyle olur.Tabi senaristlerin azizliğine uğramadı dersemde haksızlık etmiş olurum..Elemanı öyle şişirdiler öyle övdülerki sanırsın tek başına eder bir takım..:img-hyste Aldandı işte cacık..:icon_whis Sen öyle eski defteri tam bir kapatta sonra alır yeni defter açarsın temiz sayfa.. Kardeşiiiimm bırak kendini nadasa bir süre... Ki sağlam ürün ver..
Bak ne hallere düştü cacık eşiyle çocuğunu korumaktan aciz kendisine ne faidesi olacak..Siz Filizde kabahat arayacağınıza cacığınızda arayın..
hehe:) böcüğüm işte bu yüzden seviyorum senle didişmeyi:) sıkı laf çakıyorsun sende:img-hyste walla ben bu cacığın ilk çıktığı andan itibaren "onunla organik bir bağım yoktur ve kefil değilim ona" dedim. ben anlamam cacıktan.o yüzden onda kusur da aramam.baştan aşağı kusur oluyor kendileri... bağırana değil biraz da bağırtana bakacan sen. kim cacık yaptı birini öldürüp..tabi ki karadul filiz.:img-yes: hırsızın hiç mi suçu yok canım:img-help: yok be adam şişikti ne havadaydı eski yılmazım.adam gibi adamdı...o kadar...ama dedim ya dayanamadı bunca kadına...ulan en iyisi ben öleyim dedi ve öldü..şimdi rahat...geçen gün msn den konuştuk:img-hyste hurileri kovalıyormuş..tabi ya dedim..o da dedi ne filizi o da kim? toprağı bol olsun rahmetlinin:good: walla nadasa gerek yoktu yeni biçerdöver almıştı da bakma işte karadul çıkıp yiyince adamı banka geldi el koydu biçerdövere...:img-hyste siz istediniz cacık olmasını şimdi de karısına,çocuğuna sahip çıkamıyor diye suçluyorsunuz...aile babası olmak adamlık ister cacıklıkla olacak işler değil bunlar...bu yüzden almıyoruz elimize cacığı zaten:img-pilot
Güzel başlayan ama sonu felaket olan bir fragman..Filiz kucağında bebeği ile Yılmaz'a güven ve sevinç ile yaslanırken Yılmaz'ın yüzündeki endişe başa geleceklerin habercisi gibi...Hastahanede bebeği kaçıramamış Cem ama işin peşinide bırakmamış....Düğünde herkes çok mutlu Mualla bile gülücükler dağıtıyor
Ömer'i ilk kez bu kadar harap olmuş izleyeceğiz Elif'in ölümünde de çok gözyaşı döktü ama bu sefer daha fazla görünüyor...gözü yaşartmak için spreyin dozunu ayarlayamadılar herhalde:)
Feride'de Elif'e veda ediyor ...kimin arabasına binip gidiyor acaba?menajerin eline mi kaldı ne?
Cem elini kolunu sallayarak evin içine nasıl girer anlamış değilim...Yılmaz Cem'in kaçtığından haberdar Aynalı'da muhakkak belki diğerleride buna rağmen bu kadar rahat içeri girmeyi nasıl becerebiliyor,herşeyi oluruna mı bıraktılar...anlamadım,anlamaya çalışmaktan da vazgeçtim...
fragmanın başı dediğin gibi çok güzel insan umutlanıyor ama o son sahne her şeyi bitiriyor
feride aynalının arabasına biniyor o sahne çekilirken ordaydım ondan biliyorum...
hatta feridenin aysel ablasıda vardı...
hayır cemin nasıl girmesini bekliyorsunuz ki...senaristler bizim sonuçta...şöyle olsa daha iyi olabilirdi...kolundan bir ağ fırlatır ve sallanarak eve doğru sorti yapar..:img-hyste sonuçta herkesin dikkati başka yere çekip eve girmek çok zor olmasa gerek.ki yangın bir hayli dikkat çeken bişidir.ama Yılmaz'ın Filiz'i bırakıpta yangına gitmesi (fragmandan anladığımız kadarıyla) anlaşılır gibi değil.burada da dahi senaristlerimiz devreye giriyor...
feride sanırım aynalının arabasına biniyor.ama neden biniyor onu bilmiyorum.belki de menajerine hesap sormaya gidiyordur.bakıp göreceğiz.
ömere gelince bir türlü ayar tutturamıyor.cemle papaz olmadan önce daha doğrusu cem kankisi iken tutarlı davranışlar sergiliyordu.sonra şirket gitti şimdi ki hale geldi ve feride işin içine girdi işte o zaman raydan çıktı.önce kızıyor sonra özür diliyor.1 değil 2 değil...hep böyle yaptı...önceleri çok kızdı sonra bir anda tam tersi tavırlar sergiledi...şimdi ömer ağlasın affetmesin..sonra nasıl olsa affedecek..:img-hyste
sevgili sydll kusura bakma geç cvp verebildim cezanda indirim falan yok başa gelen çekilir diyeceksin ve dediklerimi yapmaya başlayacaksın yoksa çok fena olur, ne yapmış olursan yap bir hataya düştün mü düştün şimdi onun cezasını ödemelisin bu kadar konuşacağına yazsan bitierdi bak sbr dan ses seda yok onun cezası daha ağır bak son kez yazdım ona göre:)
sen sorularını sor ben buradayımn nasılsa:):)
Ağustos Böcüğü 13-06-07, 11:37 hehe:) böcüğüm işte bu yüzden seviyorum senle didişmeyi:) sıkı laf çakıyorsun sende:img-hyste walla ben bu cacığın ilk çıktığı andan itibaren "onunla organik bir bağım yoktur ve kefil değilim ona" dedim. ben anlamam cacıktan.o yüzden onda kusur da aramam.baştan aşağı kusur oluyor kendileri... bağırana değil biraz da bağırtana bakacan sen. kim cacık yaptı birini öldürüp..tabi ki karadul filiz.:img-yes: hırsızın hiç mi suçu yok canım:img-help: yok be adam şişikti ne havadaydı eski yılmazım.adam gibi adamdı...o kadar...ama dedim ya dayanamadı bunca kadına...ulan en iyisi ben öleyim dedi ve öldü..şimdi rahat...geçen gün msn den konuştuk:img-hyste hurileri kovalıyormuş..tabi ya dedim..o da dedi ne filizi o da kim? toprağı bol olsun rahmetlinin:good: walla nadasa gerek yoktu yeni biçerdöver almıştı da bakma işte karadul çıkıp yiyince adamı banka geldi el koydu biçerdövere...:img-hyste siz istediniz cacık olmasını şimdi de karısına,çocuğuna sahip çıkamıyor diye suçluyorsunuz...aile babası olmak adamlık ister cacıklıkla olacak işler değil bunlar...bu yüzden almıyoruz elimize cacığı zaten:img-pilot
Yok öyle cacık oldu ... Eski yılmaz öldü deyip sıyrılmak.yahu ne yaptı kız ona cacık olması için..Suçladı abisini öldürmekle sonra ne oldu..Affetmedi has cacık..Kendi yazdı kendi oynadı...Kızımız müdahil oldu mu?
Bıraktıydı cacığı..Hülasa kızımız cacık ol demedi tamamiyle kendi tercihi...:img-hyste
Düşün yakasından filizin bakiim...:img-hyste
Sarılacak en iyi materyal Aslı ona sarın siz..:happy0064
artılı filizim senin gibi yetenek ıhlamurlar altında forumuna gelmemeişti yav kimi görsen bir şiir çıkartıyorsun mahalleyi gör hemen bir şiir yaz arkadaşları gör hemen bir şiir yaz yav insan bu kadar masraf etmez forum için ilham perilerini 24 saat çalıştırıyorsun galiba
birde önüne gelene ceza kesiyormuşssun al işte cacık yılmaz cacık yılmaz zeyna filiz cücük ömer :img-hyste keste görelim cezayı
ne o matrakam kıskandın mı ne yapalım Allah vergisi elimin erdiğince dilimin döndüğünce birşeyler yazıyorum, hem forum için etmeyeceğim de kim için edeceğim forumun yeri ayrı bende onlarda kıymetimi biliyorlar bende onların isteklerini yerine getiriyorum arzu ablam istemişti bende yazdım, ilham perilerim hiç gitmiyor ki:):)
matrakam senin cezanı yılmaz 73.bölümde verdi zaten hem bende ceza verip rezil etmiyim seni şimdi, bahsettiğin şahsiyetlerin sadece izim benzerlikleri var diziyle alakaları yok bana birşey çağrıştırmıyorlar, onlar senin hayal kahramanların ne kadar kabul etmesende:):)
cem gibi bir psikoyu koruyup, destekleyip haklı görüyorsan senin nasıl biri olduğunu çözdüm demek ki seninde içinde gizli cem varmış yazık oldu valla:)
hayır cemin nasıl girmesini bekliyorsunuz ki...senaristler bizim sonuçta...şöyle olsa daha iyi olabilirdi...kolundan bir ağ fırlatır ve sallanarak eve doğru sorti yapar..:img-hyste sonuçta herkesin dikkati başka yere çekip eve girmek çok zor olmasa gerek.ki yangın bir hayli dikkat çeken bişidir.ama Yılmaz'ın Filiz'i bırakıpta yangına gitmesi (fragmandan anladığımız kadarıyla) anlaşılır gibi değil.burada da dahi senaristlerimiz devreye giriyor...
feride sanırım aynalının arabasına biniyor.ama neden biniyor onu bilmiyorum.belki de menajerine hesap sormaya gidiyordur.bakıp göreceğiz.
ömere gelince bir türlü ayar tutturamıyor.cemle papaz olmadan önce daha doğrusu cem kankisi iken tutarlı davranışlar sergiliyordu.sonra şirket gitti şimdi ki hale geldi ve feride işin içine girdi işte o zaman raydan çıktı.önce kızıyor sonra özür diliyor.1 değil 2 değil...hep böyle yaptı...önceleri çok kızdı sonra bir anda tam tersi tavırlar sergiledi...şimdi ömer ağlasın affetmesin..sonra nasıl olsa affedecek..:img-hyste
...kolundan bir ağ fırlatır ve sallanarak eve doğru sorti yapar..:
oldukça etkileyici bir giriş olurdu:)
Yılmaz Cem'in bebeği kaçırma girişiminden haberdar,kaçtığından haberdar ....yangın dikkat çekici evet ama zaten tüm mahalleli ayaklanmıştır,itfaiyede gelecektir..hadi yılmaz'da gitsin ama hiç mi Filiz ve bebeğinin yanında birini bırakmaz.....bitime ne kaldı,zaten gösterilecek mutluluk tablosu yeterli değildi bu şekilde bu tablo hepten ortadan kaldırıldı...finalde birilerini öldürürlerse şaşırmayacağım...
herkese günaydın .. filizim hoşgeldin canım. kendini özletme aslı hakkında yorum yapma kihkihkih :)
matraka çok gaza getirir gördüm seni ama yanlış insana gaz veriyorsun. filizim ve yılmazı asmak kesmek ceza vermek? imkansız yani. forum alt üst olsa, yılmaz üstünde filiz kalmasa yine de olmaz :)
fragmanda aslım yoktu bühüüü..
sonunda nikah kıydılar hayretim tavan yaptı. ben son anda yine bişi olur sanıyordum kihkihkih :)
evam cnm geldim şimdi tünaydınlar sana da geldiğin de okursun artık:) dedim ya malum şahsiyet beni ilgilendirmiyor bugün mualla sultanla işlerim var:)
ne de güzel cvp vermişsin matrakaya o daha benimle uğraşılamayacağını anlamadı kesinlikle izin vermem:):)
aman olmasın zaten bölümde fazlasıyla gına getirtecek bize bırak da fragmanda olmasın gözlerimiz bayram etsin bir de psiko olmasaydı gerçi malum şahsiyetle anlaşmış o gözükmeyince fragmanda cem gözüküyormuş aslı,cem elele:):)
ne oldu gözlerin mi yaşardı hakettiler bırak da atsınlar imzaları dokunmayın çiftime dokunurum sizinkilere bak beni kızdırmayın ha:):)
arzu ablam çok teşekkür ederim beğenmene sevindim her ne kadar boşuna yazdığımı düşünen forumdaşlarım olsa da sen benim neden yazdığımı bildiğin için iyiki de yazmışım, haklıyım da hakkımı teslim eden yok ki artık onlarında mutlu olmak hakları ama ne forum ne de senaristler buna izin veriyor ne kadar bahtsızmış benim filizyılmazım ve Canım:icon_sorr :icon_sorr ah bir izin verseler mutlu olabilseler bizde şöyle içimiz rahatlayarak yolcu etsek finalde ahh...
Ağustos Böcüğü 13-06-07, 11:49 Sen devam et filizim yazmaya..Biz keyifle okuyoruz..
Sen hatta şimdiden bir hazırlık yap final için..Muhteşem bir şiir bekliyorum senden..
Yok öyle cacık oldu ... Eski yılmaz öldü deyip sıyrılmak.yahu ne yaptı kız ona cacık olması için..Suçladı abisini öldürmekle sonra ne oldu..Affetmedi has cacık..Kendi yazdı kendi oynadı...Kızımız müdahil oldu mu?
Bıraktıydı cacığı..Hülasa kızımız cacık ol demedi tamamiyle kendi tercihi...:img-hyste
Düşün yakasından filizin bakiim...:img-hyste
Sarılacak en iyi materyal Aslı ona sarın siz..:happy0064
walla böcüğüm ben 72 den sonra öylee odun gibi kabul ederse ölür yılmaz dedim. sahneler oynandıktan sonra konuşmadım..yakışmaz bu yılmaza yaparsa böyle birşey benim için ölür yenisini de asarım dedim.o yüzden bunları söylemeye hakkım var benim:good: karadul bişi yapmadı tabi canım..bişi yapar mı o..melek o melek. gerçi ben yolacam onun kanatlarını dizi bitene kadar:img-hyste çocuğunu sakladı adamdan, sordu senden değil dedi daha ne yapacak sizin meleğiniz. walla ben bilmem iki elim yakasındadır o karadulun..kuzeni örümcek adam bile kurtaramaz onu elimden:happy0064 aslıdan ne istiyorsun sen?asıl melek o be:good: son olarak hıyarların cacığa doğranmasında karadulun da payı var hatırlatayım dedim sana:img-pilot :img-hyste
hehe günaydın yahu herkese;
filizim bırak artık bu şiir işlerini diyorum ben...yılmaz öldükten sonra adına şiir yazılacak kimse kalmadı ki...matrakama tam destek veriyorum:good: cacık yılmaz, karadul filiz,cücük ömer, kafasınagöreişyaparüstünetripatar feride:img-hyste baş karakterlerimiz bunlar oldu 73 ten sonra sen ister kabul et ister etme:img-help: sen yorulma diye kendime ceza vercem ben de bundan böyle hep bu lakapları kullancam...unutursam kullanmayı foruma 5000 er defa cacık,cücük,karadul yazacam.cem kaçırsada oğlana bişi olmaz korkmayın millet cengiz hanın torunu o...bakın gözlerine nasıl çekik çekik..:img-hyste zaten cemim aslanım zayıflamış içeride taşıyamaz o tosunu:happy0064
sevgili ferman abim ahh ahh yine ahlar dedirttin bana ne edem sana niye abi sen beni beğenmiyorsun bırakayım mı yani, ya benim için ölmedi neden anlamak istemiyorsunuz sen matrakaya destek versen ne olur ben sizin hakkınızdan gelirim:) şu lakabları kullanma ya sadece ferideninkini kullan o tam olmuş ama diğerlerine dokunma basma yarama tuzunu:) ben etmiyorum siz nasıl etmiyorsanız benim için değişiklikler yaşamış ama özlerini kaybetmemiş karakterlerim hayatta bırakın da rahat rahat izleyelim bir rahat yok sizden:) ya sana ceza kesmek ne haddime büyüğümsün saygımız sonsuz zadece filizimi düşünerek yorumlar yazarsan memnun olurum yeter:) yok sakın yazma valla ben o zaman ölürüm bak demedi deme:)
seni cemi sever gördüm ahh ferman abi ahh sen bu hallere düşecek adammıydın be kim derdi ki bir psikoyu da sevecek, destekleyecek ve koruyacak diye ne idin ne oldun:):)
son olarak senaristlerden biri olduğumu söylemiştim açıklamak zorunda kaldım, bebeğin düşmesini hiç istememiştim iyi de etmişim aferin bana ben çok memnunum sizi etmemiş ama önemli olan ben ve benim gibi düşünenler
arzu ablam çok teşekkür ederim beğenmene sevindim her ne kadar boşuna yazdığımı düşünen forumdaşlarım olsa da sen benim neden yazdığımı bildiğin için iyiki de yazmışım, haklıyım da hakkımı teslim eden yok ki artık onlarında mutlu olmak hakları ama ne forum ne de senaristler buna izin veriyor ne kadar bahtsızmış benim filizyılmazım ve Canım:icon_sorr :icon_sorr ah bir izin verseler mutlu olabilseler bizde şöyle içimiz rahatlayarak yolcu etsek finalde ahh...
keske ama senaristler bi rahat bırakmadı surda son 3 bölüm kalmıs ne olur azıcık mutlu hallerini görsek biz de mutlu olsak. yok illa sacma sapan olaylar gerceklesecek cemin üstün(!) zekasını kullanıp bebegi kacırmasını izlicez belki sonra filizi arıcak bebeğin için bana gel diyecek filiz de böylece arkasından gidecek ama tabi yılmaza bi anlatayım da bi tedbir alalım bi yolu olmalı demez bizde bunları izler dururuz. fragmanın son sahnesinden sonra bezdirdiler beni ya yeter artık... bi de arzu ablanın(izninle abla diyorum) takıldıgı seye ben de takıldım bari beyaz giyseydi ya cocugu olsa bile söyle sade ve güzel bi beyaz elbise daha uygun olurdu hem yılmazın kravatı da beyaz ne güzel olurlardı... gerci evleniyolar ya buna da sükür demek lazım ama olsun bunu mu bulmuslar giydirecek?
Ben geldim:)Hazir olun hediye felan goremedim ben yilmazdan:)nirde tek tas yuzuk:)
Fragmani gordum o niydi ole yahh,cook sacma geldi bana dediginiz cikti:)cem mujganin atolyesini yakiyor NE ALAKA kardesim gitsin filize ait bisey yaksin,hic yerinde olmayan bi tepki...adam elini kolunu salayasalaya geziyor Bu ne kardesim,
finala son UC BOLUM VE
bebek kacirilio
omerferide ayrilio:)(yipiyy)
mujganlarin ekmek teknesi gidio
cem ortalikta hale
Hic hayri alamet degil bu gelcek bolumlerden hic bisey beklemez oldum.
sevgili si_ce öncelikle doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yıllara
şimdi gelelim CEMİ DESTEKLEME eylemlerine hangi akla hizmet bu karakter desteklenir ve destekleyenlerinde kişiliklerinden şüphe etmek gerekmez mi, adam psikopatın önde gideni her türlü alavere dalavere, bir cana kıyma, insanalrın yaşamını alt üst etme say say bitmez
-- böyle bir karakter nasıl savunulur,
-- neden dolayı sevilir,
-- neden haklı görülür?
cvplayabilen biri varsa cvplasın ama kendisinin de düşüncesini dile getirmiş olacak ona göre dikkatli olsun:):)
sevgili ferman abim ahh ahh yine ahlar dedirttin bana ne edem sana niye abi sen beni beğenmiyorsun bırakayım mı yani, ya benim için ölmedi neden anlamak istemiyorsunuz sen matrakaya destek versen ne olur ben sizin hakkınızdan gelirim:) şu lakabları kullanma ya sadece ferideninkini kullan o tam olmuş ama diğerlerine dokunma basma yarama tuzunu:) ben etmiyorum siz nasıl etmiyorsanız benim için değişiklikler yaşamış ama özlerini kaybetmemiş karakterlerim hayatta bırakın da rahat rahat izleyelim bir rahat yok sizden ya sana ceza kesmek ne haddime büyüğümsün saygımız sonsuz zadece filizimi düşünerek yorumlar yazarsan memnun olurum yeter:) yok sakın yazma valla ben o zaman ölürüm bak demedi deme:)
seni cemi sever gördüm ahh ferman abi ahh sen bu hallere düşecek adammıydın be kim derdi ki bir psikoyu da sevecek, destekleyecek ve koruyacak diye ne idin ne oldun
son olarak senaristlerden biri olduğumu söylemiştim açıklamak zorunda kaldım, bebeğin düşmesini hiç istememiştim iyi de etmişim aferin bana ben çok memnunum sizi etmemiş ama önemli olan ben ve benim gibi düşünenler
hehe:) filizim ben üzer miyim seni bir cacık,bir karadul ve bir cücük uğruna aybedion:img-hyste şimdi filizim karadul zaten karaduldu başından beri lakin eski yılmaz ölünce ve yerine bu cacık geçince, üstüne de ömer cücük olunca haliyle biz de kötü mötü ama en azından tutarlı olan ceme destek verdik..demin de dediğim gibi karadul,cacık ve cücüğün elinde madara olacağına cengiz hanın torunu en azından cemim aslanımın elinden adam gibi psikopat olur ba:good: senin senarist itirafından sonra cezanı sysdll vercek.senin için yapacak birşeyim yok artık filizim.:icon_whis bu arada cacığa,cücüğe ve karadula bol bol şiir yaz emi:happy0064 yahu yazımda lakaplar çok mu geçti nedir?:img-hyste :img-help:
sevgili si_ce öncelikle doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yıllara
şimdi gelelim CEMİ DESTEKLEME eylemlerine hangi akla hizmet bu karakter desteklenir ve destekleyenlerinde kişiliklerinden şüphe etmek gerekmez mi, adam psikopatın önde gideni her türlü alavere dalavere, bir cana kıyma, insanalrın yaşamını alt üst etme say say bitmez
-- böyle bir karakter nasıl savunulur,
-- neden dolayı sevilir,
-- neden haklı görülür?
cvplayabilen biri varsa cvplasın ama kendisinin de düşüncesini dile getirmiş olacak ona göre dikkatli olsun:):)
ben cevap verem:happy0064
--en azından tutarlı.adam pisikopat ve hala öyle...cacıklıktan eser yok...:img-hyste
--dedim ya tutarlı diye :)
--e filizim 3 tür tutarlı yazdırıyorsun bana:happy0064
Arkadaslar bu mudur hani filiz gelinlik falan giymemis böyle nikah mı olur ya bu mudur yanı mahalle düğünü ben hiç beğenmedim! Şu cemi de illaha son bölüme kadar izletecekler bize bu nedir yahu? adamdan kurtulamadık kabus gibi çöktü dizinin üzerine! yaaaa bu dizi kaçıncı bölümde bitecek ben milliyetin ekinde 79. böümde bitecek diye okudum nedir bu işin
aslı;aslı demişken bir işe yaradı tam derken,bi işe yaramadığını gördük:img-wink: yaaa dizi şimdi 80 de mi 79 da mı bitecek bilgisi olan arkadaslardan cevap pls..
hehe filizim ben üzer miyim seni bir cacık,bir karadul ve bir cücük uğruna aybedion:img-hyste şimdi filizim karadul zaten karaduldu başından beri lakin eski yılmaz ölünce ve yerine bu cacık geçince, üstüne de ömer cücük olunca haliyle biz de kötü mötü ama en azından tutarlı olan ceme |