PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 26

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

__FİLİZ__
11-05-08, 19:41
tabikide doğru :) ömerin yılmazı istememsinin nedeni elifle bir geçmişi olması endişelenmesi doğru ama yılmazın iyi biri olduğunu oda anladı sonlara doğru :) yani yılmaz çok iyi birisi tek hatası kendi duymadığı görmediği şeylere sazanlama atlaması sonrada bu atlamalar sonucu acı çekmesi..etrafındakilerede acı çektirmesi..:icon_whis ama ama sonuçta yılmaz filizi gerçekten sevdi filizde onu;) ne elif nede cem hepsi yalan yani..

__FİLİZ__
11-05-08, 19:45
Ömer'in sucu olmaz mı Ömer bıraz dusunup kendıne hakım olup dogru bır davranısta bulunsaydı belkıde buralara kdr suruklenmıcektı bu aşk olaylar:img-wink:

Ömerin Yılmazı ıstememe nedenı kendı ısteklerındende doguyor yanı baslarda kardesını dusundugunden degıl...

Elifle bır ask yasadı Yılmaz ve tekrardan esının kafa karısma ıhtımallerını ?

Yılmazn aileye gırerek nelerın dogabılecegını

Ömer basta bunları dusunerek hata yaptı yanı kendı evlılıgını degıl basta kardesını ve Yılmazı dusunuerek davranısaydı bunlar olmıcaktı dogmıcaktı..

Kayıtsız bır sekılde davranmadı dınlemeden etmeden yargıladı sadece bu..:icon_whis
Ayrıca hatırlatırm Elifle evlenmesınıde Handan hanım ıstememıstı ama Ömer naptı askının pesınden gıdıp butun engellerı tutup Elıfın elını tuttu ve nıkah masasına oturdu

Sımdı bu adam böle yapmısken Fılız abısını böle tanımısken neden Handanlastı acaba..:img-wink:

Yanı sadece Yılmazı yargılayarak bakmayalım dızıye her acıdan anlamak lasım her acıdan...:good:

ya kardeşinide düşündü ama yılmazın elifi alacağını düşündü..elifte boş değil tabi yılmaza ömerde bunun farkındaydı bu sebeple istemedi ilişkiyi..ama yılmazda eğer filize bilmeden aşık olmasaydı yine elifle kavuşabilrlerdi çünkü arada aşk vardı :) hem ömer gerçekten çok bencil ya kendi hep handanın istemediği kadınlara aşık oluyo..ama filize aynı şey olunca olmaz hayır kötü adam..elif çok mu iyiydi..aşkını para için resmen sattı..neymiş yılmaz onu bu durumdayken yaşatamazmış..ama yılmaz para babası oldu çıktı hatta ömercik yılmazın avucuna bile baktı yeri geldide.. :hıh

mss.ecem
11-05-08, 19:51
ya kardeşinide düşündü ama yılmazın elifi alacağını düşündü..elifte boş değil tabi yılmaza ömerde bunun farkındaydı bu sebeple istemedi ilişkiyi..ama yılmazda eğer filize bilmeden aşık olmasaydı yine elifle kavuşabilrlerdi çünkü arada aşk vardı :) hem ömer gerçekten çok bencil ya kendi hep handanın istemediği kadınlara aşık oluyo..ama filize aynı şey olunca olmaz hayır kötü adam..elif çok mu iyiydi..aşkını para için resmen sattı..neymiş yılmaz onu bu durumdayken yaşatamazmış..ama yılmaz para babası oldu çıktı hatta ömercik yılmazın avucuna bile baktı yeri geldide.. :hıh

Düşündü ama sonralardan baslarda korkularla dolu bır evlılık yasadı:icon_whis
Ve basardıda sokmadı aileye tabı onun basarısı sayılmaz Filizin tuttugu soze cıkıyor yıne kapısı...
Ztn her zmn zıt olur hatunum:D zengın olurlar sımdı aılenın buyuklerı cocuklarının bu gıbı karı koca adaylarıyla evlenmelerrını ıstemezler bu hep böle olmustur yane bu durum klasıklestı bırazdan bana kalırsa..:img-pilot

Elif o sefiillikten bıkmıs bır haldeydı ve artık ıstedıgı hayatı yasamk ıstıordu bu hayatı haketmedıgını dusuunuyordu..
Ama bunu arkasını donup gıderek askını para ıle degıserek yapmaması lasımdı:icon_whis
Ve ayrıca burda olan Ömere'de olmus oldu bence..:) Elifi cok ama cok sevdi ama Elifin onu onun kdr sevmedıgını bıldıgı halde onu mutlu etmek ıcın elınden gelenı yaptı Elif sefıyordu Ömeri ama aşık degıldı kesınlıkle:)
Sadece sevdi iyi biri oldugu ıcın fedakar bırı oldugu ıcın ve onun elınden tuttugu ıcın sevdi..:img-wink:

tina_simge
11-05-08, 21:08
ohhh başlığa bak be helal!
herkes hararetli hararetli ıhlamuru masaya yatırmışşş
yorumlarınız oldukça keyifli vallaaa

gelinde bende katılıım bakalım...

ecemcim haklısın mesela
ben ömere çok acırdım o zmnlar ama sevmezdim dee
acıyarak bakardım yani...
tabi çok gıcıktı o zmnlar engeldi byk aşkaaa
handan da öleydi...

filiz ve yılmaz aşkı o kadar narindi ki
hep yara alıyodu
mesela
elif öldüğü için kalkıp oynadığımı hatırlıyorum :D

mss.ecem
11-05-08, 21:14
ohhh başlığa bak be helal!
herkes hararetli hararetli ıhlamuru masaya yatırmışşş
yorumlarınız oldukça keyifli vallaaa

gelinde bende katılıım bakalım...

ecemcim haklısın mesela
ben ömere çok acırdım o zmnlar ama sevmezdim dee
acıyarak bakardım yani...
tabi çok gıcıktı o zmnlar engeldi byk aşkaaa
handan da öleydi...

filiz ve yılmaz aşkı o kadar narindi ki
hep yara alıyodu
mesela
elif öldüğü için kalkıp oynadığımı hatırlıyorum :D

Hoşgeldin Simge'cim..:)
Baslıgımız coştu süper walla hep böle olur inş..:img-icecr
Ömere acıyan bi gözle bakmakta haklısın valla yaptıklarına gülüp öle yorm yaptıgım ıcın ve yaptıgımz ıcın bu durum da cıkıyor tabı ki ortaya..:img-wink:

Cok dogru dedın canım..:) o kdr hassastı ki onlarn aşkı o kdr narindi ki en ufacık bısıden bıle etkılenıyorlardı gercektnde yara alıyordu..:img-blush
Aynen tarifi şöle işte önce yaraları baya büyük oluyordu sankı hıc gecmıcekmıs gıbı onca engel varken sonra yavas yavas kabuk baglıyordu sankı kapanmaya calısır gıbı aşmaya calısır gıbı o duvarları sonra yavas yavas dokulmeye basladı o kabuklar ve aralarında ki engelerıde aşmaya basladılar böylelıkle rahat bır aşka yelken actılar..:love05:

Sizce tarif dogru mu..:)

tina_simge
11-05-08, 21:17
Hoşgeldin Simge'cim..:)
Baslıgımız coştu süper walla hep böle olur inş..:img-icecr
Ömere acıyan bi gözle bakmakta haklısın valla yaptıklarına gülüp öle yorm yaptıgım ıcın ve yaptıgımz ıcın bu durum da cıkıyor tabı ki ortaya..:img-wink:

Cok dogru dedın canım..:) o kdr hassastı ki onlarn aşkı o kdr narindi ki en ufacık bısıden bıle etkılenıyorlardı gercektnde yara alıyordu..:img-blush
Aynen tarifi şöle işte önce yaraları baya büyük oluyordu sankı hıc gecmıcekmıs gıbı onca engel varken sonra yavas yavas kabuk baglıyordu sankı kapanmaya calısır gıbı aşmaya calısır gıbı o duvarları sonra yavas yavas dokulmeye basladı o kabuklar ve aralarında ki engelerıde aşmaya basladılar böylelıkle rahat bır aşka yelken actılar..:love05:

Sizce tarif dogru mu..:)

doğru tarif cnm tabi ki...
ayhhh kurbane onların aşklarına ya!!!

içimden çok geldi yasmak ....:D

mss.ecem
11-05-08, 21:20
doğru tarif cnm tabi ki...
ayhhh kurbane onların aşklarına ya!!!

içimden çok geldi yasmak ....:D

Yas tabi canım buraya daha once gelmelıymısız:)
Valla ıcımde ne varsa fışkırıyorum hayatta kopmam ben bu baslıktan dedı dersınız:img-hyste
kendı kendme bıle yorum yaparım:D deli dmeyın ha:img-pilot
Kurbane ki ne kurbane ah ah...:img-blush

tina_simge
11-05-08, 21:23
cnm nie deli diyelim ya
bnmde kendi kendi konuştum yazdıım fln çok oluyo valla
bu arada arşivdeyiz ama
IHLAMURLAR ALTINDA HALA REVAÇTA!!!

__FİLİZ__
11-05-08, 21:37
simgecim hoşgeldinn =)
üçledik grubu :D:D hadi arttılarımm :D:D
bende eskiden ömere acıyordum ama elif yüzünden sadecee hele sezon finalinde o kdar nefret ettimki o kadar yanii..anlatılmaz yaşanır derecee..ağladım oturdumm o yılmazın hüzünlü bakışından sonraa :icon_sorr yazık adama yaa gelen vurdu giden vurduu :(:( ama sonundaa aşkk kazandı :img-in_lo:love05:

Buket_TY
12-05-08, 00:46
bende geldim yaw...
Bensiz baslamissiniz bile helal,
ben bugun yoktum, aldim annemi arabaya bindirdim...
hollandanin her ucuna gitik vallah:img-hyste
simdi butun mesajlari okuyup gelcem:img-wink:

Buket_TY
12-05-08, 00:53
Sincik 64.bolum son sahnesi tartismissiniz....
O sahnedeki Yilmaz replikleri cok sacmaydi gercekten,
o ne oyle bebek benimi?
Ama Filiz dogru dedi,
ben olsaydim bebek sadece benim derdim,,,
Yani tabi bebek bir kisiyle olmaz:img-hyste Ama sadece benim hakkim bundan sonra...
Cem gibi bir baba, yada 61/70 bolum aralari yilmaz gibi baba istemez,,,:img-hyste

Bu arada Ecem hanim, yine Cem konusuna baslatmissiniz,
Kediyi hatirlatayim size, lutfen:img-hyste

mss.ecem
12-05-08, 00:59
Sincik 64.bolum son sahnesi tartismissiniz....
O sahnedeki Yilmaz replikleri cok sacmaydi gercekten,
o ne oyle bebek benimi?
Ama Filiz dogru dedi,
ben olsaydim bebek sadece benim derdim,,,
Yani tabi bebek bir kisiyle olmaz:img-hyste Ama sadece benim hakkim bundan sonra...
Cem gibi bir baba, yada 61/70 bolum aralari yilmaz gibi baba istemez,,,:img-hyste

Bu arada Ecem hanim, yine Cem konusuna baslatmissiniz,
Kediyi hatirlatayim size, lutfen:img-hyste

Heh geldi bizim cadı sofa
Aynen bnde öle dedim işte canım..Filiz cok dogru dedı onu:D
Yılmaz öle bı tepkı verırse kızda ne dıcegını sapıtır şaşırır o şokla der onu
Ayrıca şokla dedıgı şeyde cok dogru ve kendıne gore cok anlamlıydı
Yılmaz'da onu caktı zaten..ama Yılmaz ınanmak ıstedıgıne ınanmadı aslında ınanması lasımdı..
Ama Aşkının sözüne degıl bı kagıt parcasına ınandı oysa ki..?
Böle dolaplar gectıgını TR de bilmiyor mu adam ...
Gercekten bu bolumde ben Yılmaz'a cok kızmısıtm cok hatalı davrandı:img-pilot

Ay başlatırım tabi dedim Buket hanım Cem'in kokuyu alır gelir baslıga
:Bak hemen nası da damladın bılıorum işimi kısm ben:img-hyste..
Hatırlatma kalsın:hıh

Buket_TY
12-05-08, 01:02
Sezon finaline gelince,
dediginiz gibi Omer belki oyle davranmasaydi,
bu ask bu kadar imkansiz olmuyacakti,
ama bu liste boyle gider...
Yani Yilmaz boyle yapmasaydi, bu boyle olmazdi, Filiz boyle yapmasaydi bu boyle olmazdi diye gideriz artik...

Filiz niye Yilmaz'la gercek nedeni paylasmadi, birlestikten sonra, hic anlamis degilim...
Bence Filiz sirri aciklasaydi, Yilmaz daha anlayisla karsilardi,
ama bu sorun zaten hep oldu Filiz Ve Yilmaz arasinda,
hic dogru duzgun konusmadilar,, buna cok uzuldum...
Hatirlamisiniz bilmem, 79.bolum ozeti gelince, Filiz hesap sorucakmis gecmisle ilgili...
Sukur dedim, ama vallah hic oyle birsey olmadi...
Gecmisin hakkinda hic konusmadilar...:( Keske bir kez olsaydi, oturup, nerde hata yaptiklarini, niye yaptiklarini konussalardi yaw:img-cray:

mss.ecem
12-05-08, 01:08
Sezon finaline gelince,
dediginiz gibi Omer belki oyle davranmasaydi,
bu ask bu kadar imkansiz olmuyacakti,
ama bu liste boyle gider...
Yani Yilmaz boyle yapmasaydi, bu boyle olmazdi, Filiz boyle yapmasaydi bu boyle olmazdi diye gideriz artik...

Filiz niye Yilmaz'la gercek nedeni paylasmadi, birlestikten sonra, hic anlamis degilim...
Bence Filiz sirri aciklasaydi, Yilmaz daha anlayisla karsilardi,
ama bu sorun zaten hep oldu Filiz Ve Yilmaz arasinda,
hic dogru duzgun konusmadilar,, buna cok uzuldum...
Hatirlamisiniz bilmem, 79.bolum ozeti gelince, Filiz hesap sorucakmis gecmisle ilgili...
Sukur dedim, ama vallah hic oyle birsey olmadi...
Gecmisin hakkinda hic konusmadilar...:( Keske bir kez olsaydi, oturup, nerde hata yaptiklarini, niye yaptiklarini konussalardi yaw:img-cray:

Kesınlıkle keşkelerle yada bu böle olsayda şu şöle olurdu şu gibi şeyler ortaya dogmazdı bu böle uzar gider ve bole konusmakta cok anlamsız..
Kendimizi kandırmıs oluruz ztn olucak olan oldu artık..;)

Ayrıca bende barıştıkları zaman Filiz'in Yılmaz'a anlatıcagını sanmıstım en azındah herşeyi ondan ayrıyken yasadıkları olan biten herşey:icon_whis..
Bu neden olmadı bende ızlerken cok sasırdım yanı barıstıkları her bolumun her sahnesınde bole bı an bekledım ama olmadı malesef nedense:(..
Buketimm öle wallah Filiz&Yılmaz arasında anlasmazlık yada yanlıs anlamar yada ıcınden gecenlerı tam anlamıyla anlatamama gıbı olaylar
Konusamamaktan kaynaklanıyor keske bole olmasaydı bu hepımızı uzdu galıba:img-cray:

Buket_TY
12-05-08, 01:09
Heh geldi bizim cadı sofa
Aynen bnde öle dedim işte canım..Filiz cok dogru dedı onu:D
Yılmaz öle bı tepkı verırse kızda ne dıcegını sapıtır şaşırır o şokla der onu
Ayrıca şokla dedıgı şeyde cok dogru ve kendıne gore cok anlamlıydı
Yılmaz'da onu caktı zaten..ama Yılmaz ınanmak ıstedıgıne ınanmadı aslında ınanması lasımdı..
Ama Aşkının sözüne degıl bı kagıt parcasına ınandı oysa ki..?
Böle dolaplar gectıgını TR de bilmiyor mu adam ...
Gercekten bu bolumde ben Yılmaz'a cok kızmısıtm cok hatalı davrandı:img-pilot

Ay başlatırım tabi dedim Buket hanım Cem'in kokuyu alır gelir baslıga
:Bak hemen nası da damladın bılıorum işimi kısm ben:img-hyste..
Hatırlatma kalsın:hıh

Yilmaz ve Filiz'in zaten guvenme sorunu coktu,
asklari askdi, ama guvende olsaydi, bu ask'i doyasiya yasayacaklardi:love05:

Anlatcam vallah sincik, kacamicaksin...
41.Bolumde, minik bir kedi yavrusu, asaga inemiyordu,
ama bir melek geldi kurtartdi onu.
O melek Cem'di, Cem belki hayatimizda gordugumuz en hayvan sefer insan...
En icten karakter olucakti:img-in_lo

mss.ecem
12-05-08, 01:14
Yilmaz ve Filiz'in zaten guvenme sorunu coktu,
asklari askdi, ama guvende olsaydi, bu ask'i doyasiya yasayacaklardi:love05:

Anlatcam vallah sincik, kacamicaksin...
41.Bolumde, minik bir kedi yavrusu, asaga inemiyordu,
ama bir melek geldi kurtartdi onu.
O melek Cem'di, Cem belki hayatimizda gordugumuz en hayvan sefer insan...
En icten karakter olucakti:img-in_lo

Zaten bu çiftin güven gibi sorunları olmasaydı bu gibi aksaklıklar engeller dahi olmazdı..
Her kavgalarının -tartısmalarının ucu yıne bu işte güven meselesi..
Güven herşeyin başı işte ne kdr aşıkta olsan o aşkın öle bi önüne geciyor ki sana asık oldugunu bıle unutturuor en hassas noktanda..:img-wink:

Ay anlatmasan şaşardım zaten senden kacmak mı ah elımde olsa:img-cray:
Cem cem dıyıp durma başımda be:icon_whis..anladık aşık oldunda ben ızın vermıorum bu aşka aha engelıp kapı gıbı dururm karsında..
Harcar kızım senı o harcar hayır cıkmaz ondan ben saa daha ii kısmet bulcam güven sen bna:img-icecr

Bi kedi kurtardı dıe melek ılan edemem vlla..:icon_whis Ondan olsa olsa Şeytanın melegi olur:img-hyste:img-hyste

Buket_TY
12-05-08, 01:16
:img-hysteKopardin beni yine Selenam...
Yanliz adam'i 79.bolumde takdir ettim vallah...
Tabi Can'i kacirmasi felan igrencdi, ama Can'a gercekten iyi bakti yaw...
Babasi olsaydi o konuda hic bir sorun cekmiyecektik...:img-hyste
Can'in ihtiyaclarini felan hepsini yerine getirdi resmen:icon_whis

mss.ecem
12-05-08, 01:24
:img-hysteKopardin beni yine Selenam...
Yanliz adam'i 79.bolumde takdir ettim vallah...
Tabi Can'i kacirmasi felan igrencdi, ama Can'a gercekten iyi bakti yaw...
Babasi olsaydi o konuda hic bir sorun cekmiyecektik...
Can'in ihtiyaclarini felan hepsini yerine getirdi resmen:icon_whis

Ya Nana sen resmen Cemi savunmak ıcın elınden gelenı yapıosn ha:icon_whis
Ee dedıgıne bak şimdi..Filiz'in saplantılı oldugu kızın (:img-hyste) aşk degıl canım o hadi cem yandan kıvır:D:img-hyste
Konumuza donelım:P kızın bebegını kacırsın ama Filiz'e kavusmak ıcın yaptı bunu yane aklını kullanıp ( olmayan akıl mı desem..:icon_whis)
Kurnazlık yapıp böle bı yolu denedı ve basardıda psıko nolcek:img-pilot
Bakmasaydı elımde kalırdı bakmak zorndaydı sonucta bebege de saplantılı hale geldi..:img-hyste
Ah kıyamam ben bu psıkoya psıkoların en alası canım ya :D ödül hakedıyor sonuna kdr:img-icecr

forever_bim
12-05-08, 01:51
aslında ömerdede suç var hatta en büyük suç onun :icon_whis
o sezon finalinde yaptıkları neydi?? insan kardeşinin mutluluğunu ister bu gitti bağıra bağıra yılmazla evlenemezsin dedi babasıda duydu öldü gtti..hem adamcağız yaşardıda torunlarını görürdü..
hem o zaman cem psikosuda psikoluğunu yapamazdı..filiz evli olcaktı..bebesi olcaktı..yılmazım kollardı filizimii...yanii düşününce çıkıyo bütün saçma olaylar ortaya..ayrıca ben filizin yerinde olsam ömerle italyaya filan gitmezdim yani ömerle gitmezdim..onun yüzünden ayrılmışım hayatımın aşkından..

Yedirtmem size Ömer'i :hıh :hıh :hıh

Beyfendi (kelimenin tam ters anlamını düşünün) gelip kızkardeşimi kendi bencil intikam planı için kullanacak, hisseleri yaptığı blok satışlarla hile yoluyla ele geçirecek, sürekli kızkardeşimle beraber olduğunu ima edip bıyıkaltı pis pis gülecek ve ben o adamın aşkına samimiyetine inanacağım. Yok öyle yağma :)

Hümeyra gerekli cevapları vermiş zaten. Ek olarak Ömer dizide aşkı yaşamak aşkına sadık kalmak aşkını yaşatmak için yaratılmış tek karakterdi. Filiz korkaktı, Yılmaz ise bencil ve sadakatsiz. Dizi uzasa ne Aslı'lar ne Ayşegül'ler daha görecektik kim bilir? :hıh. Daldan dala Yılmaz :hıh

medsul
12-05-08, 18:40
yoo eğer ömer söylemeseydi o adamlar evlenemezsin diye babasıda duymasaydı yine istemiceklerdi yılmazı ama imkansıza dönüşmicekti aşkları..söz verdirmeler filan ölüm döşeğinde..sadece gizli aşk olcaktı..
evet yılmaz ilk sezonun başında elif için filizi kullandı ama sonrada elifi sevmediğini ve elifle birlikte olmanın imkansız olduğunu anladı..ve flizlede bir ilişkisi olduğu için kendini aşkın içinde buldu..yani hatalı ama muhteşem bir aşkın en güzel hatasını yaptı ;)

yahu ömer özellikle mi yapti yanı...dur ben bir baba söyliyyım oda giitsın ölmeden önce söz verdinsin diye...
ömer hiç bir zaman plan kurmadı arkasından iş çevirmedi...
yılmazı sevmiyorum istemiyorum demekten ötede hiç bir şey yapmadi..
babasının ölüm döşeğinde sacmalamasi ömerin sucu degil...
öteki taraftdan yılmaz cok şanslı filiz gibi hariika birisyle taniştiğida aşk sevgi tutku sadakat nedir anladı...

Ömer'in sucu olmaz mı Ömer bıraz dusunup kendıne hakım olup dogru bır davranısta bulunsaydı belkıde buralara kdr suruklenmıcektı bu aşk olaylar:img-wink:

Ömerin Yılmazı ıstememe nedenı kendı ısteklerındende doguyor yanı baslarda kardesını dusundugunden degıl...

Elifle bır ask yasadı Yılmaz ve tekrardan esının kafa karısma ıhtımallerını ?

Yılmazn aileye gırerek nelerın dogabılecegını

Ömer basta bunları dusunerek hata yaptı yanı kendı evlılıgını degıl basta kardesını ve Yılmazı dusunuerek davranısaydı bunlar olmıcaktı dogmıcaktı..

Kayıtsız bır sekılde davranmadı dınlemeden etmeden yargıladı sadece bu..:icon_whis
Ayrıca hatırlatırm Elifle evlenmesınıde Handan hanım ıstememıstı ama Ömer naptı askının pesınden gıdıp butun engellerı tutup Elıfın elını tuttu ve nıkah masasına oturdu

Sımdı bu adam böle yapmısken Fılız abısını böle tanımısken neden Handanlastı acaba..:img-wink:

Yanı sadece Yılmazı yargılayarak bakmayalım dızıye her acıdan anlamak lasım her acıdan...:good:

dizinin en başina gidelim orda filiz abisine bir sevdiğini söylediğinde ömer nasıldaa samimi sıcak davrandi kardeşine...(zaten bayılıyorum bunlarım abi&kardeş ilişkisine:))
ömer bu ilişkiyi istemedi NEDEN çünkü ne yılmaza nede yılmazın aşkına hiç bir zaman inanmadi..yılmazın kötü birisi olduguna inanadi..
peki NEDEN buna inandi... adamın birisi bir gun karşina cıkıp sen elifi aldın bende kardeşini aldım diye pis pis sirittği için...daha sonraa bir gun şirketin içine giridiği için..
eee şimdi bunca şeyı yılmazda iyi niyetli yapmadi dimi..
yanı harbiden ömerın düşündüğü gibiydi...yılmaz...
tamam sonradan yılmazın duyguları degişti..gercekten aşik oldu tamam..
iyide bunu ömer niye inansınki...
adam haklı olarak yılmaza aşkına inanmadiği için hep karşi cıkdi...
kaldiki senın saydiğin sebeblerde hiç yabana atilacak şeyler degil...
ailesinin tedettüt etmesi başta istememesi kadar dogal bir şey yok..
ömer hiç bir zaman handan gibi birisi olmadi...
buna kesınlikle katılmıyorum..egerki planlar yapsaydı...işte o zaman sonuna kadar haklsın..
ömer yılmaz&filiz aşkını zora sokmuş olabilir..filizi kırmış olabilir..
ama asla imkansız hala getiren ömer degildir..
belki handan ,belki babası,belki konuşmayı bilemedikleri için,cogunluklada yılmaz...dan kaynaklandiği imkansızlık...
ömerın hiç hatası yok demiyorum tabiki..onada kızdıgım zamanlar var...
ama kendimi onun yerırne koyunca yılmaza güvenmemekle haklı buluyorum...

mss.ecem
12-05-08, 21:06
yahu ömer özellikle mi yapti yanı...dur ben bir baba söyliyyım oda giitsın ölmeden önce söz verdinsin diye...
ömer hiç bir zaman plan kurmadı arkasından iş çevirmedi...
yılmazı sevmiyorum istemiyorum demekten ötede hiç bir şey yapmadi..
babasının ölüm döşeğinde sacmalamasi ömerin sucu degil...
öteki taraftdan yılmaz cok şanslı filiz gibi hariika birisyle taniştiğida aşk sevgi tutku sadakat nedir anladı...
dizinin en başina gidelim orda filiz abisine bir sevdiğini söylediğinde ömer nasıldaa samimi sıcak davrandi kardeşine...(zaten bayılıyorum bunlarım abi&kardeş ilişkisine:))
ömer bu ilişkiyi istemedi NEDEN çünkü ne yılmaza nede yılmazın aşkına hiç bir zaman inanmadi..yılmazın kötü birisi olduguna inanadi..
peki NEDEN buna inandi... adamın birisi bir gun karşina cıkıp sen elifi aldın bende kardeşini aldım diye pis pis sirittği için...daha sonraa bir gun şirketin içine giridiği için..
eee şimdi bunca şeyı yılmazda iyi niyetli yapmadi dimi..
yanı harbiden ömerın düşündüğü gibiydi...yılmaz...
tamam sonradan yılmazın duyguları degişti..gercekten aşik oldu tamam..
iyide bunu ömer niye inansınki...
adam haklı olarak yılmaza aşkına inanmadiği için hep karşi cıkdi...
kaldiki senın saydiğin sebeblerde hiç yabana atilacak şeyler degil...
ailesinin tedettüt etmesi başta istememesi kadar dogal bir şey yok..
ömer hiç bir zaman handan gibi birisi olmadi...
buna kesınlikle katılmıyorum..egerki planlar yapsaydı...işte o zaman sonuna kadar haklsın..
ömer yılmaz&filiz aşkını zora sokmuş olabilir..filizi kırmış olabilir..
ama asla imkansız hala getiren ömer degildir..
belki handan ,belki babası,belki konuşmayı bilemedikleri için,cogunluklada yılmaz...dan kaynaklandiği imkansızlık...
ömerın hiç hatası yok demiyorum tabiki..onada kızdıgım zamanlar var...
ama kendimi onun yerırne koyunca yılmaza güvenmemekle haklı buluyorum...

İşte sorun da orda ya kendı agzınla sölemissin benım kastettım seyı kac yazıdan beri..:) Filiz Ömer'in yanına gelıp asık oldugunu anlattıgı zaman Ömer karsı cıkmadı NEDEn cunkı kıme asık oldugunu bılmıyordu..;) sorunda orda zaten kayıtsız bır bıcımde davranması gerekırken bunu yapmadı...
Kardeşi ılk defa asık olmuş hemde delıcesıne onu basta desteklerken sonradan destegını kesmesı NEDEn acaba ? Eliften kaynaklanmıyor mu bu kesınlıkle Eliften kaynaklanıyor..
Eskıden onunla bır ılıskı yasadıgı ıcın aıleye gırmesınden korkuyor ve korktu da sırket aıle bısı farketmıo zaten...
Tamam zamanınd Elif ıcın yaklastı ama sonradan öle bı aşka kapıldı kı yaptıgının sacma ve anlamsız oldugunu anladıktan sonra işler degıstı işte..:img-icecr
Valla inanmak zorundaydı kardesının mutlulugu ıcın neler yaptılar yanı bı ınanmama sonucu bunlar yapılır mı onca şey ?:kahve
Biraz aşklarına İNANMAYA CALISSAYDI.. CABALASAYDI..bunların hıcbısı böle olmazdı tabıkıde butun suc omerde degıl ama onda da var az cok bısıler
Sonucta en ıyı dostuda denıleblır hem kardeş hem ıkı dost ...
Calısmadı cabalamadı dınlemedı yargısız ınfaz yaptı hep
Bu böle oldu zamanında bunu da sana yapar bu böle oldu senınde basına gelmesın yok fılız etme fılız olmaz fılız

Yahu kac yasında bırakında kendı ayaklarında durdugunu gostersın bısılerı kanıtlasın hep sızın dedıgınzle hareket etme yasını gectı bnm fılızım..:love05:
Neler yapıcagını nası hareket edıcegını nelerle bsa cıkıp cıkamıcagını hepsını tek tek bılıorr ..büyüdü büyüdü ablaları abileri:D

forever_bim
12-05-08, 21:20
İşte sorun da orda ya kendı agzınla sölemissin benım kastettım seyı kac yazıdan beri..:) Filiz Ömer'in yanına gelıp asık oldugunu anlattıgı zaman Ömer karsı cıkmadı NEDEn cunkı kıme asık oldugunu bılmıyordu..;) sorunda orda zaten kayıtsız bır bıcımde davranması gerekırken bunu yapmadı...
Kardeşi ılk defa asık olmuş hemde delıcesıne onu basta desteklerken sonradan destegını kesmesı NEDEn acaba ? Eliften kaynaklanmıyor mu bu kesınlıkle Eliften kaynaklanıyor..
Eskıden onunla bır ılıskı yasadıgı ıcın aıleye gırmesınden korkuyor ve korktu da sırket aıle bısı farketmıo zaten...
Tamam zamanınd Elif ıcın yaklastı ama sonradan öle bı aşka kapıldı kı yaptıgının sacma ve anlamsız oldugunu anladıktan sonra işler degıstı işte..:img-icecr
Valla inanmak zorundaydı kardesının mutlulugu ıcın neler yaptılar yanı bı ınanmama sonucu bunlar yapılır mı onca şey ?:kahve
Biraz aşklarına İNANMAYA CALISSAYDI.. CABALASAYDI..bunların hıcbısı böle olmazdı tabıkıde butun suc omerde degıl ama onda da var az cok bısıler
Bu böle oldu zamanında bunu da sana yapar bu böle oldu senınde basına gelmesın yok fılız etme fılız olmaz fılız

Yahu kac yasında bırakında kendı ayaklarında durdugunu gostersın bısılerı kanıtlasın hep sızın dedıgınzle hareket etme yasını gectı bnm fılızım..:love05:
Neler yapıcagını nası hareket edıcegını nelerle bsa cıkıp cıkamıcagını hepsını tek tek bılıorr ..büyüdü büyüdü ablaları abileri:D

:hıh :hıh :hıh

Ecem hanımcım size kocaman teessüf ediyorum. Lütfen zahmet olmayacaksa, Filiz'in ilk bölümlerini bir de Yılmaz Beyfendi (kelimenin tam tersini düşünün yine) tarafından gururu kırıldıktan sonraki bölümlerini izleyin. Ne kadar ağlamıştır Filiz Bacı'm. Hatta güçlü gururlu aklı başında kadın gitmiş yerini sağ duyusunu yitirmiş, saçma sapan kararlar alan ve kendini günden güne yiyip bitiren, eriyip giden bir Filiz almıştır. Hepsi o Yılmaz'ın suçu. Hatta Yılmaz Cem'den kötüdür. :img-hyste:img-hyste:img-hyste

mss.ecem
12-05-08, 21:38
:hıh:hıh

Ecem hanımcım size kocaman teessüf ediyorum. Lütfen zahmet olmayacaksa, Filiz'in ilk bölümlerini bir de Yılmaz Beyfendi (kelimenin tam tersini düşünün yine) tarafından gururu kırıldıktan sonraki bölümlerini izleyin. Ne kadar ağlamıştır Filiz Bacı'm. Hatta güçlü gururlu aklı başında kadın gitmiş yerini sağ duyusunu yitirmiş, saçma sapan kararlar alan ve kendini günden güne yiyip bitiren, eriyip giden bir Filiz almıştır. Hepsi o Yılmaz'ın suçu. Hatta Yılmaz Cem'den kötüdür. :img-hyste

Asıl sıze kocaman bi :hıh Hasan bey:hıh
Filiz zamanınsa agladı üzüldü yıprandı bunlar olmadı demıyorum ben:icon_whis
Ama senın bırıcık Ömerinin yaptıklarna ne demeli:hıh anlamaya calısmak varken yani anladnz siz onu 10 kere yazdırmayın bana..:img-cray:
O gururu yıne vardı ıcınde ama onların aşkı o kdr hassastı ki en ufacık bişide hemen yara alıyordu ve bunların sonucunda da her ıkı tarafta cogu zaman yara aldı..:icon_whis
Tabi Filiz daha cok..cunkı o zamanlar Ceyda yoktu bıldıgınz gıbı Ömer beyefendi de yanında olmadıgı ıcın bu saydıklarının olması cok normal..:img-tomat

Ay Buket 2 mi görüyorum ne nolamaz..! :D Hasan'cım sende yapma ya Yılmaz'ımın neyi kötü Allah aşkına Cem sizin gözünüzü baya bi kör etmiş:img-hyste

Buket_TY
12-05-08, 21:40
:hıh :hıh :hıh

Ecem hanımcım size kocaman teessüf ediyorum. Lütfen zahmet olmayacaksa, Filiz'in ilk bölümlerini bir de Yılmaz Beyfendi (kelimenin tam tersini düşünün yine) tarafından gururu kırıldıktan sonraki bölümlerini izleyin. Ne kadar ağlamıştır Filiz Bacı'm. Hatta güçlü gururlu aklı başında kadın gitmiş yerini sağ duyusunu yitirmiş, saçma sapan kararlar alan ve kendini günden güne yiyip bitiren, eriyip giden bir Filiz almıştır. Hepsi o Yılmaz'ın suçu. Hatta Yılmaz Cem'den kötüdür. :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Bencede Hasan'cim...
Yilmaz Cem'den kotu...
Cem ask'i icin neler yapti, ama Yilmaz hep uzaktan izledi...
Onun icin ben Cem'i takdir ediyorum:icon_whis

mss.ecem
12-05-08, 21:48
Bencede Hasan'cim...
Yilmaz Cem'den kotu...

Heh geldi bizim ki yine Cemin kokusunu aldı kesin:hıh
Ya Buket hanım maşşallah yane yıne gelır gelmez patlatmıssınz bombayo:img-tomat
Sayıyım canım ıznınle..;
Cem aşkı ıcın aşkını hırpaladı dusunmeden davrandı..:)
Pardon aşkı ıcın degıl saplantısı ıcın..:img-hyste daha bıtmedı virgül koyuyuorum:D
Hırpaladıkca hırpaladı yıprattıkca yıprattı beybisini bile elındn aldı:img-cray:
Acıların en büyügünü yasattı benım Fılızıme...
Kötü cem kötü cem..:kahve
Cemi taktır edıormuşmuş:icon_whis bende senı taktır edıorum:hıh

medsul
12-05-08, 21:52

evet ömer ilk başta karşi cıkmadı neden çünkü filizin sevdiği adımın dürüst birisi ve gercekten filizi seven birisi oldugunu sanıyordu...
ama birden karşisında elifin eski sevgili dahada hattaa en önemlisi
kendisinden elifden İNTİKAM almak için öz kardeşinden canından cok sevdiği kız kardeşini
kendisine aşik edip...."ömer bey sen elifi aldın ama bakk bende senın kardeşini aldım"dediği ve hiç utanmadan arlanmadan hiç bir şeyden haberi olmayan masum filizin yanında pişkin pişkin keyiflene keyiflene
ömerin elifin karşına cıkıp pis pis sırıttıgı için...olabilirmi acaba
sence bu ömerın bu aşka desdeğini cekmesı için yeterli bir sebeb degilmi...
evet işler degişti..ama ömerın birden bire buna inanmasını beklemek cok fazla haksızlık bence...
ömer cabalamadi ama yılmazında bu konuda birşeyler yaptiği söylenemez...
tamam ömer cabalasa onun için bir artı olurdu..
ama bunun için caba göstermemesi eski bir davraniş degil...

bakın ben hatasız demiyorum ama yılmaz&filiz aşkı önünde cok buyuk bir engelde degil..sadece bunu anlatmaya çalişiyorum o kadar:)

edit..off yaa bu salak kanal niye dizinin tekrarlarını vermiyorlar...
gifleri görunce aşkım depreşiyor vallaa:)
offf bence tatilde verecekler..içime öyle doguyoo

NEDEN Mİ? dur bir düşeleyim sence kardeşini kendisinden elifden intikam almak için şerefsizce kullandiği ögrendiği için olmasın sakın...

Buket_TY
12-05-08, 21:55
Ee dusunelim bakalim, Yilmaz Filiz'e neler yapti?
-Omer'den ve Elif'den Filiz yolluyla intikam aldi....
-Her zaman Cem'den suphe etti, ve Filiz'e bu konuda guvenmedi
-Bebegin Cem'den olduguna inandi
-Asli'ya evlenme teklifi etti
-Bebek bendenmi sorusunu sordu
-Filiz "Cem geri geldi" derken inanmadi
-Can'i yanliz birakti

Seni sinir etmek icin elimden geleni yapicagim:img-hyste

medsul
12-05-08, 21:58
Bencede Hasan'cim...
Yilmaz Cem'den kotu...

:img-hyste dimi ama bak allah için şimdi zaman pisko felandi ama
filizin resmini baş ucundan ayrımadi..:img-hyste
hem bir kere filiz gercekleri ögrendiğinde nasılda agladi..:)
ben diyorum piskopat olmasa süper adamdi yaw:)
yılmaza ayran gönüllü ne olacak:img-beee::img-beee:
allahına her gun yatsın kalsın dua etsın filiz tekiner gibi muhteşem harika birisi karşisına cıkdıda adam yaşadiğini anladı..
yoksa elif gibi soguk aslı gibi safdirik birisi ile ömrü çürürdü..:)

mss.ecem
12-05-08, 22:01
evet ömer ilk başta karşi cıkmadı neden çünkü filizin sevdiği adımın dürüst birisi ve gercekten filizi seven birisi oldugunu sanıyordu...
ama birden karşisında elifin eski sevgili dahada hattaa en önemlisi
kendisinden elifden İNTİKAM almak için öz kardeşinden canından cok sevdiği kız kardeşini
kendisine aşik edip...."ömer bey sen elifi aldın ama bakk bende senın kardeşini aldım"dediği ve hiç utanmadan arlanmadan hiç bir şeyden haberi olmayan masum filizin yanında pişkin pişkin keyiflene keyiflene
ömerin elifin karşına cıkıp pis pis sırıttıgı için...olabilirmi acaba
sence bu ömerın bu aşka desdeğini cekmesı için yeterli bir sebeb degilmi...
evet işler degişti..ama ömerın birden bire buna inanmasını beklemek cok fazla haksızlık bence...
ömer cabalamadi ama yılmazında bu konuda birşeyler yaptiği söylenemez...
tamam ömer cabalasa onun için bir artı olurdu..
ama bunun için caba göstermemesi eski bir davraniş degil...

bakın ben hatasız demiyorum ama yılmaz&filiz aşkı önünde cok buyuk bir engelde degil..sadece bunu anlatmaya çalişiyorum o kadar:)

edit..off yaa bu salak kanal niye dizinin tekrarlarını vermiyorlar...
gifleri görunce aşkım depreşiyor vallaa:)
offf bence tatilde verecekler..içime öyle doguyoo

NEDEN Mİ? dur bir düşeleyim sence kardeşini kendisinden elifden intikam almak için şerefsizce kullandiği ögrendiği için olmasın sakın...

Bunların hepsı oldu ewt Yılmaz zamanında hatalar yaptı ama Ömer bu aşkı görmek ıstemedı ınanmak ıstemedı hep Yılmazın oncekı hayatında kı hatlarını aklından sılmek ıstemedi bunu kastetıyorum..
Cabalamadı..tabkı de Ömer'in ınanması kolay degıl ama cabalamak baska bısı ınanmak gercektn ınanmaya calısmak baska bısı kardeşi ıcın ufacık bı adım ya ufacık bı adım..

Bir an olsun o önceyi unutup oturup kardesını dınleseydi bir an olsun..tabıkı de yıne dusuncelı degısmıcektı ama cok sevdıgıne ınanıcaktı en azından ve dınlemedı ve goruldu neler oldu sonucunda..
Bu ıkı kardes zamanında nasıldı yedıklerı ıctıklerı bı gece konusmadıgı anları oldu mu fılız asık oldugunu bıle nası soledı seker pare ya:) ama soledı bunu basardı ve ÖmerDe bunu basarabılırdı..;)

Ben Yılmazın gecmıste yaptıklarını hıce sayıp ole davransın yada gormemezlıkten gelsın demıyorum yazdıklarımı dıkkatlı okuyun bence..:img-icecr
Benım kastettıgım ustune basa basa soledıgım sey ÇABA ÇABA ÇABA...
Valla Yılmaz aşkı ıcın ne yaparsa yapar aşkını ıspat etmek ıcın neden bısı yapsın:)
Kımseye asklarını ıspat etmek kanıtlamak zorunda degıller doya doya onlar asklarını Fılız&Yılmaz seklınde yasarlar kımsenn araya gırmeye hakkı yok ztn:img-icecr
Anlamaya calısmayan bı kardes varken:) aşkını anlatmaya calıssa nolcak calısmasa nolcak..:kahve

Edit 2:img-hyste : Tatılde verıcekler ıns maıl yagdırmaya devam..:img-icecr

Buket_TY
:img-hyste dimi ama bak allah için şimdi zaman pisko felandi ama
filizin resmini baş ucundan ayrımadi..:img-hyste
hem bir kere filiz gercekleri ögrendiğinde nasılda agladi..:)
ben diyorum piskopat olmasa süper adamdi yaw:)
yılmaza ayran gönüllü ne olacak:img-beee::img-beee:
allahına her gun yatsın kalsın dua etsın filiz tekiner gibi muhteşem harika birisi karşisına cıkdıda adam yaşadiğini anladı..
yoksa elif gibi soguk aslı gibi safdirik birisi ile ömrü çürürdü..:)

Ay aklinla bin yasa, budur iste...
Filiz Yilmaz'dan daha iyilerini bulurdu,
Onu o kadar uzmeyecek biri, bu kadar guvensizlik yasamayacigi biri...
Filiz Cem'e asik olsaydi, gul gibi gecinirlerdi, hem Cem o kadar psikopat bile olmazdi
Ama gonuk iste, soz geciremiyorsun:img-wink:

medsul
-Can'i yanliz birakti

ayol bunlar öylece kaba taslağini cıkarmişsın sen:)
yanı sırf filiz gercekleri ögrendiğinde yerın dimine gireceğine filizin karşisına cıkıp sende benı istiyorsun naz yapma tavırları yok mu benı deli ediyor..:img-tomat:img-tomat:img-tomat
ben zaten her zaman COK KOYU BİR FİLİZCİYİM..İŞİM OLMAZ YILMAZLA FELAN:)

mss.ecem
12-05-08, 22:03
-Can'i yanliz birakti

Sen zaten Cemi zeytinyağı gıbı uste cıkarmak ıcın elınden gelenı yap:img-icecr
Sonuca bakarım ben sonuca ewt bunlar olmus olabılır bole seyler soz konusu olmus olabılır..:)
Ama Cemın yaptıkları göz ardı edemem kesınlıkle kımse etmemelı:img-hyste:img-hyste
Cemın sonu da hazin sonnn...:good:

medsul
12-05-08, 22:08
ecem canım egerki sen bu ailenın sana olan güvenını zedelediysen
ve gercekten cok aşiksan sıfr filiz için bile olsa ilk önce adımı sen atmalisin...zaten ömer filizin yılmaza aşik oldugunu biliyordu buna inanıyo zaten sorun yılmazın aşkında:)
cabaa caba caba nasılki yılmaz aşkını ispat etmek zorunda degil diyorsan ömerde buna caba göstermek zorunda degil...

mss.ecem
12-05-08, 22:12
ecem canım egerki sen bu ailenın sana olan güvenını zedelediysen
ve gercekten cok aşiksan sıfr filiz için bile olsa ilk önce adımı sen atmalisin...zaten ömer filizin yılmaza aşik oldugunu biliyordu buna inanıyo zaten sorun yılmazın aşkında:)
cabaa caba caba nasılki yılmaz aşkını ispat etmek zorunda degil diyorsan ömerde buna caba göstermek zorunda degil...

Ömer kardesını anlamak ıstıyorsa onların askınada ınanmak zorunda he her ıkı tarafın da kardesınınkıne ınandıgı dogru cunkı baslarda nasılda asık oldugunu solemıstı Ömere ...
Ama eger ki anlamak ısteseydı bıraz olsun bunu denerdi ee tabı Damat bey sevılmeyınce anlama gıbı bısı de soz konusu olmuyor kendı tarafından haklı Ömer peyy..:)

Yol arkadasım basladı arkadaşlar Sinan abicigimi ızlıcem..:img-icecr
O kdr laf ettıkten sonra adamın yuzune bakıcak halım kaldı mı kı dersınz belkı ama:img-hyste ben cok severım Sinan abimi:D
Ama Ömereydı bu laflarım bılındıgı üzre sofa

ihlamurdelisi
13-05-08, 01:15
Eyy ahali :D

Ben kısa kısa yorumlarımı yazayım:D:D

Filiz her daim aşık olan ve üzülen taraf....

Yılmaz aşık olan hep üzen taraf :D

Ömer her daim işleri karıştıran taraf :D

Ama aşkları o kadar güçlüki 20 bölüm çatlatsalarda ayrılıklarla bütün üzüntüleri ve engelleri aşan Aşk....

mss.ecem
13-05-08, 01:23
Eyy ahali

Ben kısa kısa yorumlarımı yazayım

Filiz her daim aşık olan ve üzülen taraf....

Yılmaz aşık olan hep üzen taraf

Ömer her daim işleri karıştıran taraf

Ama aşkları o kadar güçlüki 20 bölüm çatlatsalarda ayrılıklarla bütün üzüntüleri ve engelleri aşan Aşk....

Geldi Filizin ki:D

Bak ekleme yapıyım kujucum:img-icecr o kdr gururlu ki gusel bır hayata alısmısken aılesını ayakta tutabılmek ıcın butun sartlar altında calısan bır bayanda bunuda solemessem catlardım..
Yani Filizin eşii benzerii yok.. sacının telı bıle ah ah:img-in_lo..
O kdr gusel bır yasam tarzına alısmısken o yasam tarzından cıkıp zor bır hayata yelken actılar ve bu durumdan sonra neler neler geldıler gorduler gecırdıler bunların sonucu dımdık ayakta kalmayı basaran yıne kım ..!

Filiz......:love05:

Ay ben bugn coştum aşkım kabardı aşkımm heyt be..:img-blush

Ee yılmazada eklıcek seylerım var yılmazda gururunu hıce sayıp hareket edemıyor ıste..:)
Mesela fılız bebegı solerkenkı sahne kıza ndn ınanmadı bak yıne aklıma gldi:img-cray:
Mıllet ıcınden gecenı dışa yansıtır bu aksıne ıcınde tutuyor ah yılmaz ah:img-pilot

Heyt be ıste bnm kujum:img-punk:
Ömer karıstırdı mı karıstırdı engel olmaya calıstı mı ivit:icon_roll destek cıktı mı nayır..:img-fie:
Ay ben anlamam bunlar oldu işte o kdr..:img-cray:

ihlamurdelisi
13-05-08, 01:29
Kujum;

Karşılayışına bayıldım sölemeden edemicem :img-hyste :img-hyste

Bırak sen Filizin yaşadıkları şurda dursun kız o kadar aşıkki kendinin kullanıldığını bile bile affediyor...Günümüzde hangi bayan kabul eder (istisnalar hariç)...Yılmaz için yaptığı fedakarlıklar yaz yaz bitmez zaten onları sölemeye gerek yok...

Ömere neler yaptı..Ne yapmadıkı Ömer batırdı Filiz düzeltti...Böyle kardeşe can feda hani...Ömerde ikinci sezonun sonuna doğru düzelmeler olmasaydı asardım ama neyse Şimcik bu kadar yeter :D:D

Yılmaz onu bir yakalasam eski günlerin intikamını alırdım...Aslıyla nişanlandığı günü hala unutmuş değilim...İki tane evlatları birde üçüncü yolda olmamıs olsaydı coktan asmıstım :img-hyste Gerçi üçüncüde coktan doğmuştur 4.yoldadır bu gidişle :img-hyste

mss.ecem
13-05-08, 01:37
Ee kım gelmıs herılt yane olcek o kdr..
O istisnalardan biride senın ki işte:D kız maşşallah o kdr aşık ki herseyı unutucak kdr göz yumucak kdr aşkının önüne engel gecmesın dıe neler yaptı ah bebem yahh:img-in_lo..
En ufacık bı noktada bıle hassaslıgnı korudu ah yerümm onu bidenem

Bak işte yine dogru dedn onu bosuna kuju demıoruz kafalarımızı seviyim emi:img-clapp
Ömer yaptı hataları Fılız duselttı:img-punk: Ömer karıstırdı ortalıgı fılız toparladı:mad72:
Ne olursa olsn kardesını yüz üstü bırakmadı İşte bızım fılızımız..

İşte SENİN Kİ puhaha:img-hyste tuttum bu lafı..:kahve

Of deli bırak be yılmazımın pesını be :hıh dıcektımde aslı dıyınce vazgectım:mad72::)

ihlamurdelisi
13-05-08, 01:42
Kujucum bende tuttum bu Senin ki lafını :D:D

Ben öle bir Filizciyimki iki dkda Yılmazı savunanı bile caydırırm puhaha :D:D

Ama Ömer hatalıydı falanda sonradan çok uğraş verdi kardeşi için cezası hafifledi biraz :D:D Kardeşi kıyamaz ona :D Diğer karekterlerden de farkı bu zati :hıh :D:D

Neyse kujucum ben kacar yine devam ederiz...Kalabalıkken daha güzel şenlenir burası :D

mss.ecem
13-05-08, 01:47
Şımarma hemen ama:icon_rollNise bna cektıysen sımarmassım guvenıorm hadi hadi yırttın:img-kiss:
Ayrıca ay dedıgıne bak hele dogru senden herbişi beklenır:hıhOnuda yaparsn sen cok guselde cayarlar yane emınım:img-black
Ama ben caymadım kujucum tabı bu başka ama caymamda bu da bi başa olay

Ömer hatalıydı tabıkıde ama dedıgn gıbı 2.sezon kalplerı fethetmeyı basardı kerata yerümm:icon_redf bnıde fethetti oyhh:img-in_lo
Sonradan yılmazla nası kanki oldular nihhaa:D ama o gunler unutulmaz gecmıse mazı demıorum bundan soraaa:img-hyste

İyi geceler kujucumm:love01: ee yane atısmalara bayılıorm hedefım senle dalaşmak hahaha :icon_conf
Rüyanda tuby ye:img-eat: hadiyin by :D

*sma*
13-05-08, 17:01
artık lütfen bu muhteşem mükemmel ötesi eşsiz efsane dizinin tekrarları verilsin.ıhlamurlar altındayı çok özledim filiz&yılmaz aşkını özledim

softec
22-05-08, 01:19
Anasayfada hep yaziyoruz , lütfen Ihlamurlar Altini tekrarlarmisiniz diye ,simdiye kadar hic faydasi olmadi :icon_sorr

yaz tatilinde gene (gecen sene gibi) sacma sapan diziler koyarlar.

Ben kanal d ye yazicagim , sizde yazarsaniz sevinirim .

sinem*
25-05-08, 19:03
Daha demin kamera arkası görüntülerini izledim .Felaket bir şey ya nasıl eğleniyorlar . Hem para kazanıyorlar hemde dalgaların bakıyorlar ohh yani biz ekran karşısında ecel terleri dökelim onlar şen şakrak :)

Filiz'in doğum aşamasında biz izlerken nasıl stres olmuştu onlar çekerkenn ııı aaa :) doğurcağım varsa da doğurmam,bülentte çıkmadı mı der :) Ömer polislerin basmasında darbukayla bir güzel kıvırır :) Dizinin sonuna doğrı o kadar saçmalayan bir senaryo vardı ki ne kadar dalga geçseler azdı :) bari oynayacaklarına senarist ablaya bir kaç laf etselerdi :)

Nikah memuruda çok komikmiş yazık adama tekerleme gibi olmuş.Buyrun filiz anım akın hanımefendi :img-hyste buyrun filiz hanım hanfendi akın :) Yılmazın meyhanede koşuşuda çok güzelmiş

Hey gidi günler heyyy :img-cray:

Edit:Şunuda dicektim unutmuşum :) ıhlamurlar altındanın arapçasını dinlediniz mi :img-hyste müziği daha damar ,arabesk yapıp bir amcaya söyletmişler :img-hyste

hüznün geceleri
27-05-08, 21:13
vav buranın boş olmadığını görmek ne güzel:happy0064
biteli senesi geliyor.içim hala acıyor.
softec valla ben hep kanal a yazıyorum.ama yok yapmıyorlar

semra_06
28-05-08, 15:53
arkadaşlar kanald efsane dizimizi yaz ayında yayınlayacak hadi gözümüz aydın

ayy süper yaaa:happy0064:happy0064

efsanemizi görcez çok özleniştim zaten yaa:img-cray:

:happy0064:happy0064:happy0064

hüznün geceleri
28-05-08, 18:00
valla ben yine hiç ümitlenmeyeceğim
bekleyip göreceğim.bu konu da çok hassasım.bi sevinip bi üzülmek yıpratıyor.

__FİLİZ__
28-05-08, 20:55
ay geçen senede yazın göstermeye başladılar..hergün vardı ama 13bölüm gösterdiler..sezon başladı hemen bitirdiler efsaneyii umarım bu sene olmaz böyle bir durumm :img-icecr

softec
29-05-08, 03:19
Cocuklar ,sayimi söylüyorsunuz?:happy0064

dizi yayinlanirsa buraya hemen yazin hangi gün saat kacta falan diye.:kahve

ayberkdelisi
29-05-08, 16:22
Cocuklar ,sayimi söylüyorsunuz?:happy0064

dizi yayinlanirsa buraya hemen yazin hangi gün saat kacta falan diye.:kahve

evet gerçekten yazın gözümüzden kaçarsa(ki ben kanaldde kamp kurucam:D:D:D:img-blush:img-blush:img-blush:img-icecr:img-icecr:img-icecr)
yani yazmayı unutmayın saatini.

günü sormuyorum efsane bu hergün göstermeleri lazım:D

*sma*
03-06-08, 17:54
kanald yine yaptı ayrımcılığını ı.a oyuncularıda dubai ye gitti. ordada onları binlerce kişi karşıladı onlarda programlara konuk oldular.tuba büyüküstünde dergilere kapak oldu.ama bunu kanald haber göstermedi.gümüş oyuncularını ise hem kanald hemde star gösterdi

hüznün geceleri
08-06-08, 11:28
kanald yine yaptı ayrımcılığını ı.a oyuncularıda dubai ye gitti. ordada onları binlerce kişi karşıladı onlarda programlara konuk oldular.tuba büyüküstünde dergilere kapak oldu.ama bunu kanald haber göstermedi.gümüş oyuncularını ise hem kanald hemde star gösterdi

çok kara talihliyiz.:img-cray:
biz çok istedikce onlar vermiyorlar
aman vermesinler kendi sitelerinden izleriz bizde
şimdi dizinin kıymetini daha çok anlıyorum çokda özlüyorum
of of

ASGY
08-06-08, 11:37
günaydınlar

evet bizim dizimiz gitti Dubaiye bizim basından tık yok başka diziler anahaberlere çıktı bari o zaman söyleselerdi veya gösterselerdi .
İnşallah artık bu yaz tekrarlarını gösterirler .Ben arada sırada çok sevdiğim bölümleri kanalın sitesinden izliyorum ve onları çok özlediğimi onun tadında başka bir dizi izleyemediğimi anlıyorum :img-cray:

ihlamurdelisi
10-06-08, 13:44
Daha demin kamera arkası görüntülerini izledim .Felaket bir şey ya nasıl eğleniyorlar . Hem para kazanıyorlar hemde dalgaların bakıyorlar ohh yani biz ekran karşısında ecel terleri dökelim onlar şen şakrak

Filiz'in doğum aşamasında biz izlerken nasıl stres olmuştu onlar çekerkenn ııı aaa :) doğurcağım varsa da doğurmam,bülentte çıkmadı mı der Ömer polislerin basmasında darbukayla bir güzel kıvırır Dizinin sonuna doğrı o kadar saçmalayan bir senaryo vardı ki ne kadar dalga geçseler azdı bari oynayacaklarına senarist ablaya bir kaç laf etselerdi

Nikah memuruda çok komikmiş yazık adama tekerleme gibi olmuş.Buyrun filiz anım akın hanımefendi :img-hyste buyrun filiz hanım hanfendi akın Yılmazın meyhanede koşuşuda çok güzelmiş

Hey gidi günler heyyy :img-cray:

Edit:Şunuda dicektim unutmuşum :) ıhlamurlar altındanın arapçasını dinlediniz mi :img-hyste müziği daha damar ,arabesk yapıp bir amcaya söyletmişler :img-hyste

Sinemcim her fırsatta bende o kamera arkası videolarını izliyorum...Biz o sahnelerde kalbimiz dışardayken onlar orda gırgır şamata :D

Ihlamurlar Altındanın arapça versiyonunu dinledim az kalsın kafayı cekcektim dinlerken :img-hyste

Her izlediğimde o nikah memuruna ölüyorum gülmekten :img-hyste

*sma*
13-06-08, 16:46
arkadaşlar yaz sezonuna girdik lütfen sizde kanald yi aratın ve ı.a tekrarlarını isteyeleim e-mail ile hiçbirşey olmuyo lütfen TELEFON açın efsanemi çok özledim

kanald nin telefon numarası 0212 478 00 88

__FİLİZ__
15-06-08, 22:52
geçenlerdee 72ve73.bölümleri izledimm ağladımda ağladımm yhaa :img-cray:
yılmazımıı nasıll vurmuştu canii cem :hıh uyuz yaa katil ruhluu ,,
filizdee kayalardan yılmazın yanına koşuyoduu :( ömerde filizi tutckk allahım yaa kızın sevdiği vurulmuşş bu filiz derdinde :hıh polislerdee harbi delüü adamı gözgöre göre vurdu cem aslında polis durdurabilirdi cemi,, yada ne biliyim arabayı daha hızlı sürüpte yetişebilirlerdii saçmalık işte mantık hataları doluu :icon_whis
ama hastahene günleride çok kötüyydüü yılmazın filizn arkasından bakışı çok hoştuu :img-in_lo

mss.ecem
15-06-08, 22:56
Aha bı yorum beklıyodum o da geldı ıste..:img-in_lo
Bnde ızledım hatunumm vurulma sahnesı bıde hastane sahnelerı ole ıcıme ısledı kı anlatamam yah..:(
Fılızn yılmaz dıe bagırısı valla kulagımda suan unutulmaz o bolumler hıcbı bolumu unutulmaz kı :img-cray:

Ömer ewt fılıze destek olmak ıcın öle yaptı sonuctaa orda fılızn sakın olması lasım da o da mumkun degıl ıste:D
Orda sevdıgı yerde yatıyor fılız sakın mı olucak pehh..:icon_whis

O hastane sahnelerı cok fenaydı..hele aslının dedıklerıne sınır olmustum tamam sen orda kendınden gecmıs olabılırsn ama bunları demeye hakkın yok
Sonucta sevdıgı ıcın yılmaz herseyı yapar kendı canınıda ortaya koydu...:img-wink:

__FİLİZ__
15-06-08, 22:59
ay evett aslıyadaa mualla hanımada kıl kapmıştımm bide fiilz direndi ya doktorlara kurtuldu yılmaz ölmedi hemenn mualla filizden özür diledi aa gıcık :hıh önce filize kız sen bağır sonra gel saol diyite teşekkür et :hıh ama o anki psikolojiyi kimse bilemezz,, ama yinede doğru davranış değill :icon_whis
bide son sahnee ahh yılmazın bakışları filizn öyle değil diyişi allahımm bayılcamm sanırım:love05::img-cray::img-cray:

tugi_gs
15-06-08, 23:01
Slm Efsanemizi unutamayan arkadaşlar..Ben böyle bir bölümün olduğunu bilmiyordum yafss arada çalışma ekliyodum o kadar..Artık takılırım ...Ecemim saol senin sayende:love05:

O sahne cok kötüydü..Yılmaz;vurulunca seni hiç unutmadım demişti yaa orda bitmiştim..:img-cray:

Sonra Yılmaz'ın yoğun bakımındaki halleri,Filiz'in içeri girip Yılmaz'ı kurtarması ne aşktı yafss(Ecem'den takıldı ağzıma alıntıdır:P):img-cray:

mss.ecem
15-06-08, 23:03
ay evett aslıyadaa mualla hanımada kıl kapmıştımm bide fiilz direndi ya doktorlara kurtuldu yılmaz ölmedi hemenn mualla filizden özür diledi aa gıcık :hıh önce filize kız sen bağır sonra gel saol diyite teşekkür et :hıh ama o anki psikolojiyi kimse bilemezz,, ama yinede doğru davranış değill
bide son sahnee ahh yılmazın bakışları filizn öyle değil diyişi allahımm bayılcamm sanırım
Fılız cok sabırlıydı yalnız ayakta alkıslamak lasım oradakı halı alkıslanıcak cınstendı hanı..
Mualla hanımın bakısları altında orada sevdıgını bekledı yılmadı pes etmedı ıste bu bızım fılızımız..:)
Aslının tavırları zaten kendını bısı zannedıyomus gıbı..tamam sen yılmazla evlenme asamasında olabıırsn ama
Orada yılmaz fılızı kurtardı dıe..fılızın ustune atılamaz hiçbişi..sen kımsın kı dıs kapının dıs mandalı demek geldı orada ızlerken ıcımden..:img-icecr

Ah o sahne kusum:(:( böle doktora doktor demem doktorlar pes ettı oldu dedıler
Fılız geldı defam edın dedı..adam uyandı:img-in_lo doktorların ıcındede bıraz aşk olmsı lasım..:)
Ne kdr tıptan anlasanda herbıseyı bılsende olmuyo ıste..:img-hyste

AŞKIN GÜCÜ YILMAZI AYAGA KALDIRDI:img-in_lo:img-in_lo

mss.ecem
15-06-08, 23:05
Slm Efsanemizi unutamayan arkadaşlar..Ben böyle bir bölümün olduğunu bilmiyordum yafss arada çalışma ekliyodum o kadar..Artık takılırım ...Ecemim saol senin sayende:love05:

O sahne cok kötüydü..Yılmaz;vurulunca seni hiç unutmadım demişti yaa orda bitmiştim..:img-cray:

Sonra Yılmaz'ın yoğun bakımındaki halleri,Filiz'in içeri girip Yılmaz'ı kurtarması ne aşktı yafss(Ecem'den takıldı ağzıma alıntıdır:P):img-cray:

Duygumm ne demek keşfedenler keşfettırmeyenlere yardımcı oluyor:kahve
Ayrıca ewt o unutmadım demesı bıtırmıstı benıde:(

__FİLİZ__
15-06-08, 23:07
ay harbi öyleydii..tıp mıp hak getire aşk iştee :D:D
biizm senaryodada aşk kaldırdı yılmazıı :D:D kader işteee,, of amaa muhteşemdi sonu 73.bölümünn :img-in_lo ağlada ağla helak olmuştummm :D:D bidee hani yılmaz filize bu kalp sen varsın diye atıyor demişti aslıda görmüştüü o anda anladı işteee yılmazın hala filizi sevdiğini hoş hep bilyordu ama nesee :):) ahh romantik yılmazım benimm :img-in_lo:img-in_lo

mss.ecem
15-06-08, 23:10
Bnde cok aglamıstım canım ya..:( gecen yıne ızledım gozlerım doldu..
Ama tv karsısında ızlerken bıde ılk defa merakla ıslıyosun..yılmazın kalbı durdugunda dedım sımdı donucek..
Ama bı an o mezarlık sahnelerı vallah gercek sandım..:img-cray: elımde yastık yastgı ısırıyodum ben o ara..:img-cray:
Reklam arası gırınce kendımı tuvalete kapamıstm ole agladımı bılmem:(
Böle bı dızı efsane olmıcakta ne olucak..tek o bolum bıle efsaneye yakısır..:good:

Ay ewt yılmazdan beklenen bı davranıs..:img-in_lo fılızn o an kı bakısları sımdı gozumun onune geldide süper süper süper..:)
Aslıda yılmazın onu sefdgını mı sanyıordu pehh:hıh

__FİLİZ__
15-06-08, 23:13
ya aslındaa aslıda biliyordu yılmazın filizi sevdiğini,, ama yılmaz aslıya öyle iyi davrandıki kızda sevmeye başladı diye düşündü,, yılmazda suç var ama cemin o iğnel sözleri filizle çok samimi olması herkesin aklını karıştırdı :icon_sorr o yüzdende aslıda karşılıksız sandı ,,
ay bnde o bölümde tepinmiştimm evde :img-cray::img-cray: ama ben biliyordum yılmazın kalbinin durupta tekrar haayata döneceğini başka bir siteden tüyo almıştıkk :img-hyste onu bile bile ağladım ama o derece babam delirdi diyipte dalga geçmişti bnmlee :img-hyste

mss.ecem
15-06-08, 23:17
Yılmazın tavırlarını onaylamıyorum asla..Aslıya olmıcagı turden davrandı yane o kayık mı derler..:)
İşte ordakı sahnede fln o yakınlasmalar neydi öle + hasta dıe sen onunla bır yuva kurmak zorunda dgılsın
Senın gobegın aslıya mı baglı yılmaz bey..:icon_whis
Aslıya yardımcı olmus her zaman yanında olmus olabılırsn ama bunların hıcbırı aslıyla evlenme asamasına gelmenı gerektırmez..:img-cray:

Mualla hanım aslı gıbı bır gelın ıstıyor dıe aslı mutlu olucak dıe sen hayatını karartıcaktın bıyıklımm yahh..:img-cray:
Şu bebek olayı acıga cıkmasaydı ohoo daha neler olucaktı kımbılır:(:(

kızm olmıcegını herkes bılıyordu..ama o kdr ınandırcı yapmıslar kı ınsan aglamaz mı maffoldum bea..:( tepındım bnde ewde bıyıklım ahh..:img-cray:

__FİLİZ__
15-06-08, 23:20
bende onaylamıyorum ama sorun cemde,,cem yılmaza çocuk benden dedi hadan rapor verdi filizde bebek sadece benden diiynce adam şoklardaa ,, yani tamam haksız ama herşeyde onun suçu değil herşşeeyy handan ve cem belasının suçu,, mualla hanım bi değişik zaten hem aslıyı gelin istiyo hemde son bölümde filize gelinliğini sakladım diyo istersen giy diyo saçmalığa bak yaa :icon_whis o bebek açığa çıkmasaydı zaten diziyi kimse izlemezdi ,, :img-hyste

mss.ecem
15-06-08, 23:25
Ceme ne demelı fılızı elde etmek ıcın..:) neler dedı neler yaptı hey maşşallah adamdakı mucadeleye bakar mısn
Ama babasına cekmıs ıste daha ne dıyım kı psıko lafı onda butunlesmesı gerekırken
butun psıko laflarının ornegı:cemdir:img-hyste:img-hyste

Handanın verdıgı raporlar neydı öle..helal olsun valla onada yılmazdan ne ıstedı anlamadım gitti..
Tamam bırlıkte olmalarını ıstemeyebıılırsn ama kardesım artık ortada cocuk var:img-cray:

Cem ve handan hanım sayesınde bız surunduk be..
ne kdr bekledık o bebegın acıga cıkmasını..Ceydada ne yalvarmıstı söle söle dıe..:)

Ama ben şurda fılıze de kızmıstım..hanı yılmaz kurtuldu ceydayla konusuolardı bahcede artık hayatında olmıcam ole bısıler demıstı..:)
Iste o sahnede ceyda bıle ne cok yalvardı bak oluyodu artık söle dıe:img-cray:
Tamam evlenme asamasında olabılır ama bılmeye hakkı vardı olumlu dunya...

__FİLİZ__
15-06-08, 23:29
ahh midesizz cem uyuz yaa iştee adam uyuz başka bişey değil bubasını öldürmüş adam yılmazımı vurmıcakk,, handan ayrı belaa ömeri eliflede istemedi ferideylede filizi yılmazla hhiç istemedi,, cemle bitek ama sonunda yola geldi :img-hyste yılmazcı oldu oda :img-hyste:img-hyste
evet bnde kızmıştım filizee neden söylenmezki saçmalıkk işteee,,
yılmaz benim çocuğum olmasa bile ben kendi çocuğum gibi bakrım demişti filiziee allahım adamdaki iyi niyete bakk :img-blush:img-in_lo:img-blush:img-in_lo:img-blush:img-in_lo:img-blush çok övdüm yılmazıı kanatsız melek yaptım :img-hyste:img-hyste

mss.ecem
15-06-08, 23:36
Handanda sonunda dize geldi ivit bebemm..:kahve
Ee bide o sahneler yasandıktan sonra cemci olsaydı:img-hyste kafa göz girerdim vallah.
Ayrca onada hıc anlam veremedım..tamam durumları ıyıyken elıfı ferdıyedı ıstemedı bı bakıma butun dızılerde olanl bısı
Zengın aıleler evlatlarının zengın durumu esıt olanlarla bır yuva kurmasını ıster..
Ama iflas ettıkten sonra ne hala engel oluyosun..:icon_whis
yıne elıne bı malzeme cıktı ve ferıdenın dansozluk yaptıgını gordukten sonra ömere kustu ıcını pıs kadın..

Handana baya bı sınır oldum..ama ıflas etmek handan hanıma yaradı duseldı demek kı aklının basına gelmesı ıcın bole bısı gerekıyomuşş..:img-icecr

Kızm ama övülcek kdr var o bolumlerde..:) Ama cemle nası bırlıkte olduguna ınanır benım hala kafam onu almıo:( fılıznde gururna dokundu tabı ses cıkarmadı onu da anlıyorum..:img-blush

Tamam bölümlrden kaymıyım ben en ıyısı..:img-hyste

Ayrıca yılmazın o sozune bıtmıstım:img-in_lo tabı maddı manevı her zaman yanında olur herkesın..:kahve

Of ben nıe hep böle uzun yorum yapıyorum analamdım gitti..:icon_whis

__FİLİZ__
16-06-08, 15:34
Benimde almıyor vallahii, o şüpheye düşmesi bilee bi hata hadi düştün diyelim saçma saçma handana güveniyo ya handan kim doğru söylemek kim,, yani gidipte filizee doğru düzgün sorabilirdi handan hanım baan rapor getirdi diyebilirdi ama dierek çocuk benden mi demeye çalıştı filizde haklı olarak grur yaptı,,

*sma*
16-06-08, 17:10
arkadaşlar haftaya hem seda sayan hemde esra ceyhenın programları yok lütfen kanald yi arayalım efsanemizin tekrarlarını isteyelim

azizoz
23-06-08, 10:33
arkadaşlar haftaya hem seda sayan hemde esra ceyhenın programları yok lütfen kanald yi arayalım efsanemizin tekrarlarını isteyelim
Özledik valla.Keşke yayınlasalarda izlesek.Gerçi daha üzerinden pek zaman geçmedi.Bir sezon daha beklersek tadı daha bir güzel gelir:good:

hüznün geceleri
23-06-08, 14:21
çok özlüyorum.içim cız cız eriyip gidiyor.
bu dizi çok başkaydı.üzerinden koca 1 yıl geçecek ama hala içimizde Filiz Yılmaz.çıksın artık çok özledim:img-cray:

forever_bim
24-06-08, 04:59
73. Bölümde Yılmaz'ın kalbi durmuştu, Filiz yoğun bakıma dalıp da doktorlara işini öğretince, Hipokrat mezarında bir kaç takla attı diye düşünüyorum. Saçma ötesiydi o sahne. :hıh

mss.ecem
25-06-08, 06:04
73. Bölümde Yılmaz'ın kalbi durmuştu, Filiz yoğun bakıma dalıp da doktorlara işini öğretince, Hipokrat mezarında bir kaç takla attı diye düşünüyorum. Saçma ötesiydi o sahne. :hıh
Valla hiçte sacma degıl bence gayet mantıklı bı sahne..
Sacma olan doktorların bu kdr cabuk vazgecmesı yılmasıdır kesınlıkle..:img-wink:
Her dızıde bısı anlatılır örnek verırler örnek olunur..bazı dızılerde kanserle savasmada vs..
Ihlamurlar Altında'nın örnegıde su yonde oldu kesınlıkle ;
Doktorlar ne kadar okusada bılgı bırıkımı cok kuvvetlı olsada..ınsanın ıcınde duygu olmadıgı surece o bılgılerın hıcbı onemı yok..
Bılgılı davrandılarda noldu ? Yılmaz hayata dondu mu hayır
Kalbı durdugu zaman ugrastılar dondurebıldıler mı hayır..ama Fılız ıcerı gırdı ugrasın dedı cabalaın dedı
Doktorlar tekrardan ellerıne aldılar ugrastılar caba sarfettıler..
Eger fılız bunu demeseydı Yılmaz asla hayatta olamazdı..

He şu yonede cekılıyor yılmaz fılızın sesını duydu ugrasını öle hayata dondu
Bıraz o da var tabı %100:img-in_loheyecan orada zaten..fılızn basarması bunu
Ama doktorların bu kdr duygusuz ısteksız hareket etmesı bı ınsanın canına mal olabılıor..
Yarıda bırakmakla olmuyor..sonucta yıne doktor ugrastı o kalpe baskı yaptı öle kendne geldı dhaa oncedende yapabılırdı
Ama ne yazık kı bu konuda cok eksıgız..:img-wink:

filizim+y
26-06-08, 16:53
Aslı Yılmaz ve Filiz üçgenin de olan olaylara birçok yorum yapmama rağmen birkaç msjı okuyunca tutamadım yine kendimi ilişkilerde ki üçüncü şahısları onlaylamıyorum her ne şekilde olursa olsun özellikle Aslı kız ve Cem benim bu dizideki en çok yüklendiğim kişiler oldu olumsuz olarak hakettiler her şeyi:):)

eski günlere özlem duyan forumumu özleyen filizimden birkaç dize:):) iyi okumalar belki eski forumdaşlarım da görür:)

Aslıydı adı ne olduğunu şaşırdı
Sanki emeksiz haketmişti bu hayatı
Lakin o da bu sevginin boş olduğunu anladı
Islak gözlerle ardında bıraktı bu anlamsız aşkı

Yersiz gururu yüzünden sevdiğini bıraktı
Isıtacak bir başka kalp aradı bulduğunu sandı
Lakin sevdiğini bırakmak hiç bu kadar kolay mıydı
Mazi de yaşananlar her an aklındaydı
Aslıyı kurtuluş olarak yeni hayatına almıştı
Zamanı gelince filizsiz olamayacağını anladı

Filiz aşk denen duyguyu ilk yılmazla tatmıştı
İçindeki yüreğe ondan başkası yar olamazdı
Lakin hep engeldi birşeyler tabi bir de aslı
İstese de sevdiğine bu hareketi yakıştıramadı
Zaten ne olursa olsun onu sevmekten hiç usanmamıştı

girls
27-06-08, 03:27
bu dizi şuanda suriyede yayınlıyorlar... günlük dizi olarak yapmışlar.....
hatta suriyedekiler sverek izliyorlarmış.......
bu diziyi surüyede izleyen akrabalarmızda var......

sinem*
27-06-08, 18:38
Aside okudum hafta içi hergün 17.30'da ıhlamurlar altındanın tekrarları verilecek deniyor :) izleyeceklere duyurulur

1g9s0g5s
27-06-08, 18:42
Aside okudum hafta içi hergün 17.30'da ıhlamurlar altındanın tekrarları verilecek deniyor :) izleyeceklere duyurulur

evet bende tvde gördüm ya süper:happy0064
valla çok mutlu oldum:happy0064

ihlamurdelisi
28-06-08, 05:52
Kanald uzun zamandır yapması gereken şeyi yapıyor :D Hayırlısıyla dizimiz başlıyor...Çok sevindim..Umarım bu sefer yarıda kesmezler gecen sefer yaptıkları gibi...Tekrardan Ihlamurlar Altındayı tvde görmek çok büyük bir mutluluk...

BestFan
28-06-08, 12:56
Bugün çok güzel başladı. Uyandım, her cumartesi olduğu gibi önce milliyet tv ekinden başladım gazetemi okumaya bir de ne göreyim pzt 17.30 ıhlamurlar altında :happy0064 Neden yaptım bilmiyorum ama (sanki sadece tek gün yayınlanma ihtimali varmış gibi) önce pzt sonra salı sonra çarşamba tek tek bütün haftayı kontrol ettim. Hafta içi hergün evet hergün Sonunda Arapları bir kenara koyup efsanenin gerçek izleyicilerini hatırladılar. Ama temmuz ayında 3 hafta tatilde olacağım. Daha şimdiden üzülmeye başladım kaçıracağım bölümler için:img-in_lo:icon_sorr bu arada eğer kesmezlerse ekimin 2.haftasına kadar sürecek. Temennim o yönde arka sokakları 5 kere tekrar tekrar yayınlayacaklarına dizimizi baştan sona yayınlarsınlar.

Bu arada umarım pazartesiden itibaren burası yeniden hareketlenmeye başlar.

hüznün geceleri
28-06-08, 14:46
çok sevindim ama o günde o saatde dizimi görmeden inanmak istemiyorum.
heveslenip heveslenip alt oturağıma oturmak istemiyorum
haber verdiğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar.

__FİLİZ__
28-06-08, 14:51
:):) sonundaa kanald işini yaptıı :D
artıkk arka sokaklarıı gerçekteenn ezberlemişttimm :(
ayy biran öncee pzrtessii olssunn ia mı grmekk istiyorumm :):)
aslındaa nettende izleyebiliyorum ama tvde izlemessii bambaşkkaa oluyor böylee araya reklam filan girincee heyecan oluyor yaa hiçbir şeyee değişmemm o ankii duygguularımıı :img-in_lo:img-blush

baharh
28-06-08, 18:11
Ihlamurlar Altında, 30 Haziran Pazartesi 17.30'dan itibaren hafta içi her gün Kanal D ekranında

cok sevindim cok mail attım dizi başlasın diye biliyorum sizde cok uğraştınız başlasın diye dizi cok özlemiştim diziyi özelikle özge ve sinanı izlemeyi

su'u
28-06-08, 18:18
yaşasın ya dizimiz yeniden başlıyor :happy0064 kanal d sesimizi duydu sonunda :img-wink: zaten mantıklı olan da buydu tüm millet bıkmıştı arka sokaklardan :good:

asera
28-06-08, 19:54
forumlar arasında benim hiç unutamıyacağım tek dizi olan ıhlamurlar altındayı görünce giriyim dedim dizi sırasında buraya hiç takılmamıştım genelde tuba ve bülentin forumlarındaydım ama artık efsane gerçekten bitti bülent berenle evleniyo tuba ise başkasıyla o zaman ne kadarda gerçek gibi geliodu ikisinin aşkı olsun ama başkalarıylada olsa ömür boyu mutlu olmalarını isterim..dizinn tekrarlarının olmasına ise çok sevindim..

azizoz
28-06-08, 21:04
Dizinin yeniden yayınlanacak olmasına çok sevindim:img-blush
Çok özlemiştik onları.
Bizim için bulunmaz fırsat.Hep içimizden geçiriyorduk,tekrarlarını koysalar diye.
Dualarımız kabul oldu:happy0064

SBR
28-06-08, 23:05
Delikanlı Yılmaz , ömür törpüsü Filiz , nişanlı kızlara ilgi konusunda uzmanlık yapmış Ömer , buzdolabı Elif ve daha bir çoğu geri geliyor demek :) Kanal D ye atılan mailler işe yaradı demek ki ama yine ilk sezonu verir sadece sanırım :) 2006 nın yaz aylarında da yine ilk sezonun belli bir bölümünü verdikten sonra bırakmıştı bölümleri vermeyi :icon_whis

Herkese iyi yorumlar .........

filizim+y
28-06-08, 23:09
Beklenen haber gelmiş nihayet kanald aklını başına alıp sessiz çoğunluğun çok sevdiği ı.a. dizimizi yayınlamaya karar vermiş hangi dağda kurt öldü bilinmez ama geç gelen bu haber için yine de mutluyuz benim için bu dizinin buradaki forumdaşlarım yeri bambaşkaydı zaten dolmadı da bu yüzden tekrarlarını izlemek güzel olacak eski yorumlar bir bir canlanacak belki gören, duyan her ıhlamurcu bu sayfaya girecek süper olacak o zaman:good:

ben özellikle eski forumdaşlarımı görmek ve yeniden yorum yapmak istiyorum belki bir yerden duyarlar sesimi olman mı olur valla:)

şiirler de şimdi yine yeniden başlayabilir onlara yazdığım kadar hiçbirşeye yazdığım tad bırakmamıştı hadi bakalım başlasın da görelim herkesi:):)

filizim+y
28-06-08, 23:29
haber sevindirince naçizane karaladık artık birşeyler:):)

I sıttığınız yürekler özlemle andı hep sizi yılmazı, filizi, ömeri
H atırlamak istedikçe burası buluştuğumuz tek adresti
L akin kanal bize hep iknci sınıf muamele etti üzdü bizi
A ncak o kadar kişi bir olunca duyurabildik belki sesimizi
M utlu olmaya yetti yine yeniden başlıyordu ya bizim dizi
U nutulmazdı bazen hüzünlü bazen mutlu o güzelim sahneleri
R ahat rahat kurulun ekran karşına anın eski günlerimizi
L üzumsuz didişmelerimizi bazen de tatlı sürtüşmelerimizi
A ma hiç kaybetmediğimiz birbirimize olan sayı ve sevgimizi
R esimler de hatıralarda kalanlar yeniden canlanıyor şimdi

A şklarını çok sevdik yersiz gururları mahvetti bizi
L üzumsuz kavgaları birbirlerine içleri giderken ki hüzünleri
T ek taraflı değildi ikisinin de yaptığı en büyük hataları susmaktı belki
I sıttıkları yüreklere yaptıkları en büyük kötülüktü sözleri
N eyse ki akılları başlarına geldi de birleşip sevindirdiler bizleri
D aha neler yaşanacaktı kimbilir devam etseydi efsane dizi
A slında yeri ve zamanında bitti de oldu hepimizin efsanesi

yesimcan
29-06-08, 04:49
buraya yazmayali 1 yil olcak nerdeyse..!

söyle bi baktimda hic birsey deyismemis baslik ayni güzeligini koruyoO..!
Filizim yine güzel yorumlariyla hatta siirleriyle yine burda :)

Efsanemiz yine basliyoO....!Gercekten cok sevindimM...
Ins 80 bölümün tamamini verirler.. Kanald nin isi belli olmaz yaridan kesede bilir...:icon_whis umarim öyle bisey olmaz..!

feride-ömer
29-06-08, 14:45
bende uzun zamandır buralara uğrayamamıştım çok özlemişim şimdi dizimiz yeniden başlıyor artık hergün başlıktayım :happy0064ayrıca filizim her zamanki gibi çok güzel yazıyorsun ellerine güzel yüreğine sağlık arkadaşım :img-wink:

BestFan
29-06-08, 16:42
çok sabırsızlanıyorum ben. Biran önce şu 1 günü de devirsek de izleyebilsek efsanemizi. Ben ilk sezonun sonunda izlemeye başlamıştım. O yüzden çok merak ediyorum ilk bölümleri. Netten biraz bakmaya çalıştım ama her bölüm yoktu. Umarım tamamını verirler kesmeden. Bu arada haberi duyan gelmiş daha dizi başlamadan burası hareketlenmeye başladı bile..:happy0064

nisailayda
29-06-08, 19:35
Nihayet dualar kabul oldu...

Tabii ısrarla gönderilen mailleride unutmamak lazım.Burada bulunan bütün arkadaşlar eski ve yeni forumdaşlar hepimizin gözüaydın...:happy0064

hüznün geceleri
29-06-08, 19:59
maşallah sabır kardeş.ne güzeldir o öyle yorum:img-hyste
haklısın dur bakalım kaça kadar verecek.çıktığı ilk sene 15 bölüm kadar göstermişti.sonra avcunuzu yalayın:img-hyste
filizim+y eline sağlık.pek güzel olmuş.

lawinia
29-06-08, 22:46
Beklenen haber gelmiş nihayet kanald aklını başına alıp sessiz çoğunluğun çok sevdiği ı.a. dizimizi yayınlamaya karar vermiş hangi dağda kurt öldü bilinmez ama geç gelen bu haber için yine de mutluyuz benim için bu dizinin buradaki forumdaşlarım yeri bambaşkaydı zaten dolmadı da bu yüzden tekrarlarını izlemek güzel olacak eski yorumlar bir bir canlanacak belki gören, duyan her ıhlamurcu bu sayfaya girecek süper olacak o zaman:good:

ben özellikle eski forumdaşlarımı görmek ve yeniden yorum yapmak istiyorum belki bir yerden duyarlar sesimi olman mı olur valla:)

şiirler de şimdi yine yeniden başlayabilir onlara yazdığım kadar hiçbirşeye yazdığım tad bırakmamıştı hadi bakalım başlasın da görelim herkesi:):)

sevgili filizim haberi aldığım gibi koştum geldim buraya ve fırsat bulup bölümleri izledikçe burada olacağım ben de. İnşallah dizimiz izlenir de yayından kaldırmak akıllarına bile gelmez.
ilk sezonun kritiğini bölüm bölüm yapmak nasip olmamıştı ben özellikle 10. bölümden sonra burda olmayı Filizimi savunmayı cok istiyorum:happy0064

chimeneyes
30-06-08, 00:32
arkadaşlar haberiniz vae mı bilmiyorum ama dizimiz saat 17.00 de hafta içi herün yeniden kanal d .de olcakmış.... izlemek istiyenlere duyrulur...

SBR
30-06-08, 01:42
maşallah sabır kardeş.ne güzeldir o öyle yorum:img-hyste
haklısın dur bakalım kaça kadar verecek.çıktığı ilk sene 15 bölüm kadar göstermişti.sonra avcunuzu yalayın:img-hyste
.

Aslında yanlış yazmışım şimdi fark ettim :) Ömer için nişanlı kızları ayartma konusunda uzman deseymişim daha yerinde olacakmış sanki ama olsun :)

Dizinin tamamını vermesi pekte mümkün değil sanki :img-wink: Sonuçta dizi maaşallah 80 bölüm yeni yayın dönemine kadar verse biz ancak ilk sezonu bitiririz , 2.sezonun da yarısına falan geliriz :) Zaten ondan sonrasını da vermesin malum ölüyor Yılmaz sadece ilk sezonu verse olur :)

Herkese iyi yorumlar ........

ASGY
30-06-08, 13:20
hepimizin gözü aydın en sonunda dizimize tekrar kavuşuyoruz :happy0064
inşallah tüm bölümleri eksiksiz bir şekilde yayınlarlar
uzun bir aradan sonra onları tekrar izlemek çok güzel olacak
biran önce 13. bölümü izlemek istiyorum :)

*MeLiS*
30-06-08, 13:39
Azönce gördüm,kanald dizinin tekrarlarını veriyormuş...Saat 17:30'da tv basına :) Çok sevindim,evde oldugum sürece kacırmamaya calıscam....İnşallah eksiksiz verilir tüm bölümler...

BestFan
30-06-08, 14:17
arkadaşlar son 4 saat çok az kaldı az önce asinin tekrarını izledim onu yarıda kesitiler bölümün sonuna 15dk kala bitirdiler umarım akşam da böyle bir şey yapmaz kanald.:icon_sorr

ASGY
30-06-08, 15:05
benimde korkum geçen senelerde yaptıkları gibi heycanla bölümleri beklerken kesmezler o zaman gider kanalı bombalarım walla :img-hyste
80 bölüme kadar izlemek istiyorum eksiksiz - kesintisiz :img-hyste
ve biran öncede filiz- yılmaz aşkını görmek istiyorum bu kadar özlemden sonra ikiside aynı karede görmek ilça gibi gelecek :img-cray:

BestFan
30-06-08, 15:26
benimde korkum geçen senelerde yaptıkları gibi heycanla bölümleri beklerken kesmezler o zaman gider kanalı bombalarım walla :img-hyste
80 bölüme kadar izlemek istiyorum eksiksiz - kesintisiz :img-hyste
ve biran öncede filiz- yılmaz aşkını görmek istiyorum bu kadar özlemden sonra ikiside aynı karede görmek ilça gibi gelecek :img-cray:

Kuşkusuz bu hepimizin isteği. Bu aslında imkansız değil. Çünkü yayınlandığı saat zaten dizilerin eski bölümlerinin yayınlandığı saat. Yanlış hatırlamıyorsam geçen eylülden beri de arka sokakları verip duruyorlar artık gına geldi o diziden koskoca kanaldnin elinde başka dizi mi yok ben hesaplamıştım eğer kesintisiz yayınlanırsa I.A, ekim ayının 3. cumasına kadar sürecek. Yani olmayacak şey de değil ki 1,5 ay sonra yayınlamaya başlarlar arka sokakları olur biter. Bence boş durmayalaım dizimizin kesintisiz yayınlanması için kanaldye mail atalım. En azından dizi için birşeyler yapmış oluruz.:good:

ismailsurucu
30-06-08, 16:08
tüm I.A sevenlerine merhaba.dizinin tekrar verileceğinin haberini kanald'nin program aralarındaki reklam kuşağında verileceğini öğrendim ve çok sevindim tekrar o eski dostlarla beraber olacağız diye.ve o eski dostlardan filizim+y başlamış döktürmeye.özlemişiz o güzel duygu yüklü şiirlerini ve yorumlarını.

kesintisiz devam ederse 80 bölüm 16 hafta eder. bu da tarih olarak Ekim sonu demektir.insanların bu kadar yoğun isteklerini herhalde kanald yönetimi kulak arkası etmez diye umuyorum.tekrardan herkese merhaba.

baharh
30-06-08, 17:49
cok az kaldı dizinin başlamasına banada cok vericeklerimiş gibi gelmiyo diziyi bari ilk sezonun bölümlerini verseler benim için ilk sezondu dizi zaten

::Lové's::
30-06-08, 18:05
Az önce az sonra Ihlamurlar Altında dediklerinde içim parçalandı walla :img-cray: çok özlemişim...Üstelik uzun bi aradan sonra tekrar tv'den izlemek ayrı bir güzel olucak..:img-in_lo

Eskiden hep fragmanı görmek için tv'den ayrılmazdım o günler aklıma geldi birden..:icon_sorr Fragman'larını izlemek bile ayrı bir heyecandı..Neyse bunada şükür sonunda yayınladılar ve inşallah sonuna kadar yayınlarlar..:good:

mss.ecem
30-06-08, 18:36
Jenerık gırdıgı zaman bıle ıcım bı hoş oldu yahu:( nası bı dızıdır böle muzıgıne bıle kalp dayanmıyor:img-cray:
Hadı bakalm super ılerlıyor keske fılızn gercek sesı olsa ama malesef:img-icecr

tina_simge
30-06-08, 18:39
ayyyy nsl özlemişim öleee ilk reklamımıza girdik...
efsaneme bak beee geri döndü...
elif i bile özlemişim ben kurbaneeee

filiz im (tubiiiiimm) ne kdr tatlı bitanesiii yaaa
sesi onun değil ama nsl gsl mimklerle konuşmadır o öyleeee.....

sonuna kadar efsaneee!!!

mss.ecem
30-06-08, 19:04
Bu bolumde de anladım kı Yılmaz Filiz'e bakarken ask dolu bakmıs:img-in_lo
Yane ben Elıf'e bakarken ask goremıyorum nedense bılmem Fılızde hıssettım:)Aşkıda tutkuyuda heyecanıda herseyi:img-blush Fılız&Yılmaz..:love05:

Ilk geceymıs bak bak aman nede gusel bakısıp koklasmıssınzıdr:img-pilot
Fılız yuzugu nası aldı uzun uzn baktı öle alışı bıle muhtesem bakısı durusu:img-in_lo
Ama Yılmaz'ı da özlemısm he sesı fln etkıledı bı hoş oldum:img-cray:
Fılız degıstırmıs onu herşeyıyle bambaska bı yılmaz yapmıs..sımdı kı bakıslarla
Fılızle oldugu zaman kı bakıslar arasında;
DAGLAR KADAR FARK VAR...:img-icecr

tina_simge
30-06-08, 19:11
ecemcim kesinlikleee katılıyrmm
onlarda bende aşk göremedim...
biz filiz&yılmaz aşkını bekliyoruz ya belkide ondan...:img-in_lo

dikkatimi çektii şu elif ne suluymuş öleee nazlı şey hıh...

filiz im çok cici yaa
saçlarını yesnlerrr ne şkrlik öleee..
ahh çok öslemişiz biz efsanemisiii çoooo....kkkk!!!

mss.ecem
30-06-08, 19:42
Dızının şu bolumune bıtıodum zaten bı kere daha bıttım
Ömer gordu Elıfı..nasılda konusuyor ayna karısında karnıma agrı gırdı:img-hyste
Ömerın hayranlık basladı hadı bakalım dıkkatını cektı:)

Hıc zannetmezdım ömer evlenıcekte coluk cocuga karısıcak asık olucak:img-icecr

mss.ecem
30-06-08, 20:04
Ah Yılmaz ah fılız senı amma degıstırmıs senı senden etmıs be:D
Bakısın dursun gulusun bıle sımdı kı yılmazı tanımıyorum kardsım bn bu o degıl:img-hyste

Ay sapık dıcem duramıcam:img-hyste bıde amma kuro cıktı he:) neymıs cengellı ıgneymıs:)
Fılızde hıc bole yapmadı tabı kız cok degıstırdı:img-icecr hemde durumu ıyılesmıstı..:icon_whis

Smdı durusu bıle cocukca gelıyo ne bılım..fılızde durusu karızmalıgı konusuyordu bı bakısı bıle yok ya hadı fılız yılmaz ıstıom..:img-cray:

Harbı sapık dıcem:img-hyste sevgılının goguslerıymıs hadı yaa:img-hyste:img-hyste

61MERVE61
30-06-08, 20:12
Muzigi yetiyor jenergine kurban olayim:img-in_lo kalmadi boyle dizi yah:img-blush, ooff gercektende katiliyorum ecem bende anliyorum yilmaz filize baktigi zaman cook baska bakio:img-in_lo elife uzuldum ama yilmaz cook karisiyor kizin seylerine yah yok onu giyme bunu giyme felan, ama sarilmalari bana icten gelmiyor sanki yilmaz kardesine sariliyor gibi Filizim Yilmazim:good: simdi izlerken konularin nerden nereye geldigini daha iyi gorebiliyorum, mesela filiz elifin soz yuzugunu gordugu zaman bize senaristler birsey anlatmaya calisiodu ozamandan beliydi filiz yilmaz elif omer olacagini:img-in_lo herseyiyle seviyorum seni i.**:img-cray:

mss.ecem
30-06-08, 20:17
1.bolum sonu yazmasını bıle ozlemısm böle bısı olabılır mı:img-cray:
Ama ılerıyı gorerek ızlemek daha bı baska san kı..Merve katılıyorum canıım o yuzuk meselesını bıle dusunuerek yazmıslar adamlar he..:img-in_lo
Ömerın bakıslarından anlasılıo ılgı duydugu bısıler olucagı adm o gunden berı kızn pesınde fırdıl fırdıl donuyor zatn:D
Yılmazda herbıseyne karısıo yok onu acıkmıs yok carcurt yok bırı bakmıs kabadayı nolcak:img-tomat
Ee tabı fılızleyken efendı karısmaa:img-in_lo elıfleyken kabadayalık taslıo:good:

BI BAYAN BI INSANI ANCAK BU KDR DEGISTIREBILIR..gercek AŞK fılız&yılmaz..:love05:

Iyı kı baslamıs yah ıyı kı valla kendıme geldım IA'mm..:img-in_lo:img-cray:

semra_06
30-06-08, 20:19
dizimi çok özlemişim yaaa:img-in_lo:img-in_lo

çok güzeldii filizim bitanem ewet yaa yılmaz elife çok karışıyo yaawww:icon_whis

elifin kıyafeti açıkmış igne falan taktı:img-hyste

ahh ahhh hiç bir dizi bu dizinin yerini tutamaz yaa:img-in_lo:img-in_lo

...Özlem...
30-06-08, 20:28
cook uzun zaman sonra tekrar izlemek cok güzel
cok özlemisim:img-cray:

ilk bölümleri izlememistim ben :)
ama yilmaz nasil karisiyo elife
kiskanc kiskanc:img-hyste
birak elbiseyi kizi oynatmadi bile

simdi ki yilmaz nerde filize asik olan yilmaz nerde..

mystery_ksk
30-06-08, 20:33
efsanemiz yeniden başladı.İlk bölümlerde herkes ne kadar değişik mesela Sinan Tuzcu daha zayıfmış Tubanın saçlar kısa, gözüme bir garip geldiler hepsi.Ama dizimizi yeniden izlemek çok keyifli.:happy0064:happy0064

özmavi
30-06-08, 20:37
bende ıhlamurları başından sonuna kadar izleyenlerdendim...
bayada özlemiştim...çok iyi oldu yeniden tv ye vermeleri...
ilk bölüm süperdi:good:
özellikle ömerin elifi süzmesi,hayran bakışları falan bitirdi beni...
filizinde o saçlarına bitiyorum resmen...kısa saçlı çoook hoş bence:good:
bende biran önce filiz&yılmaz aşkını görmek istiyorum:love01:

İN_AL
30-06-08, 20:38
dizimizin tekrarimi basladi...ne zaman oynuor saat kacta?daha dogrusu hangi kanalda?yaw ne kadar cahil kalmisim:img-huh:

KANAL D DE 17.30bye

forever_bim
30-06-08, 20:47
Hep söylediğim bir söz vardır. Evli de olsanız nişanlı da olsanız sevgili de olsanız, sevgilinize küçük de olsa kimsenin girmediği bir alan bırakmanız lazım. Yılmaz'ın borusu Elif'e öterdi ancak zaten Filiz hakkından güzel gelmiş. Sağlam yontmuş Yılmaz'ı, Yılmaz harbi kütükmüş.

Eski ama eskimemiş ıhlamurcu dostlar hoşgeldiniz. :img-wink:

sudemnaz
30-06-08, 20:50
:happy0064 o aşka tekrar tanıklık etmek süperrr
dizide bana çok tuhaf gelen biri var??
sinan abi :) çok değişmişş

yılmaz elife çok karışıyor kıskançmış maço biraz da :)
adamı nasılda tartakladı :)

9. bölüm sabırsızlıkla bekliyorum :happy0064

mss.ecem
30-06-08, 20:52
Hep söylediğim bir söz vardır. Evli de olsanız nişanlı da olsanız sevgili de olsanız, sevgilinize küçük de olsa kimsenin girmediği bir alan bırakmanız lazım. Yılmaz'ın borusu Elif'e öterdi ancak zaten Filiz hakkından güzel gelmiş. Sağlam yontmuş Yılmaz'ı, Yılmaz harbi kütükmüş.

Eski ama eskimemiş ıhlamurcu dostlar hoşgeldiniz. :img-wink:

Kesınlıkle öle katılıyorum sana Hasan..:good:
Yılmaz'ın sesi Elif'e cıkarmıs..ona sözü gecermıs..tabı bıraz degıl baya bı cahıllıkte var kabadayalık taslıormus o zamanlar..:good:
Tam bı mahalle erkegı ıste..kadına sozum gecer ne dersem onu yapar höst derım konusamaz helalım cinsi..:img-wink:

Fılızı solememe bıle gerek yo hersey meydanda..:img-wink:

gzd_gzd
30-06-08, 20:56
özlemişim :)

ilk kez tvden seyrediyorum 1. bölümü,daha önce pcde seyretmiştim:) ve ıa izlemeyi gerçekten özlemişim...
oyuncular ne kadar değişikmiş ya:img-hysteşimdiki halleriyle alakaları yok,hem dış görünüşleri değişmiş bir çoğunun,hem de oyunculuk açısından ilk bölüme göre baya bir geliştirmişler kendilerini :)

elifin çengelli iğnesi,yılmazın sürekli karışması benim de dikkatimi çekti,baya maçoymuş:icon_whis ömerle elifin ilk sahnesi de çok güzelmiş,"elbise sizin yanınızda sönük kalmış":img-blush

tina_simge
30-06-08, 21:02

ne gzl açıklamışsın :D
yılmaz maço ve biraz sevimsiz bi aşık mış elifleyken...
alışveriş merkezinde koptum 2 sinede...

filiz&yılmaz olunca tamamen başka bi his uyandırıyolar ya...

forever_bim
30-06-08, 21:16
Ben bir de Hakan'ın karısına takıldım, Leyla'ya. Adamın en yakın arkadaşına yapıştı ya. Bir de Filiz nasıl soğuk kanlı. Şoförleri pat diye değiştirdi. Ne cesaret.

Elif'e üzülüyordum ben, alışveriş merkezinde bir kola içmeyi çok gördü Yılmaz ona. Ne kadar seversen sev bir yerden sonra, dayanamazsın ki. Her adımda kavga her adımda höt höt bir tavır. O yüzden Elif'i ben pek yargılamadım. Yılmaz'da da kabahat vardı.

sudemnaz
30-06-08, 21:16

ne gzl açıklamışsın :D
yılmaz maço ve biraz sevimsiz bi aşık mış elifleyken...
alışveriş merkezinde koptum 2 sinede...

filiz&yılmaz olunca tamamen başka bi his uyandırıyolar ya...

yılmaz filize karşı davrandığı gibi elife da aynı şekilde davransa acaba ne olurdu ?
yılmazın elife her dokunuşu caınımı sıktı çok kıskandım offf daha 8 bölüm var :)
yılmaz intikam ateşiyle yanar ve filizi takip eder :img-hyste
o eski heyecana kavuşmak çok güzel :)
özlemişim hem de çok...

forever_bim
30-06-08, 21:20
yılmaz filize karşı davrandığı gibi elife da aynı şekilde davransa acaba ne olurdu ?
yılmazın elife her dokunuşu caınımı sıktı çok kıskandım offf daha 8 bölüm var :)
yılmaz intikam ateşiyle yanar ve filizi takip eder :img-hyste
o eski heyecana kavuşmak çok güzel :)
özlemişim hem de çok...

E nişanlısı, sevgilisi tabii ki dokunur :)

İlk bölüm çok uzun sürdü bir de, reklamlarla da birlikte iki saat geçmiş TV'nin önünde. Pek farkına varmadım ama :)

sudemnaz
30-06-08, 21:25
E nişanlısı, sevgilisi tabii ki dokunur :)

İlk bölüm çok uzun sürdü bir de, reklamlarla da birlikte iki saat geçmiş TV'nin önünde. Pek farkına varmadım ama :)

yaw dokunmasın işte hem evlenmeden dokunulmaz :icon_whis
off kıskandım işte dokunmasaydı iyi olurdu
nasıl da bakıyorlar birbirlerine ama aşk yok ki aşk :)

9. bölüme kadar sabırla bekleyeceğim :):):)

mss.ecem
30-06-08, 21:29
Ben bir de Hakan'ın karısına takıldım, Leyla'ya. Adamın en yakın arkadaşına yapıştı ya. Bir de Filiz nasıl soğuk kanlı. Şoförleri pat diye değiştirdi. Ne cesaret.

Elif'e üzülüyordum ben, alışveriş merkezinde bir kola içmeyi çok gördü Yılmaz ona. Ne kadar seversen sev bir yerden sonra, dayanamazsın ki. Her adımda kavga her adımda höt höt bir tavır. O yüzden Elif'i ben pek yargılamadım. Yılmaz'da da kabahat vardı.
O baya dıcek bısı bulamıyorum valla ben ınsan sarhoşken herseyı solermıs kendı gıbı olurmus..:)
Ömer'e ılgısı mı varmış ne anlamadım kı:icon_whis yada gercekten kendı capında sacmaladı ve devam etti...

Filiz'in şöförün üstüne atması sen yaptın demesı bana bıraz koydu tabe..ama adlarının duyurulmasını ıstenmeyen bı konu..
Ama yınede ne bılım adamın aılesı varmıs bana bıraz tuhaf gelıodu baştan...
Yınede en ıyısı oldu dusuncesındeyım mesele uzamadı sonucta..:)

Elifi sevmem fln ama Yılmazın yaptıgı cok fazla ve agır..cengellı ıgneymıs otururken bakmaymıs hangı devırde yasıyoruz?
Tabıkı bakıcaklar tabıkıde ses cıkarıcak sevdıgı ınsn sonucta..ama bole kabadayı gıbı degıl ordan gıdebılırdı kalkabılırdı bısı demeden
Ama o naptı kaba kuvvet ''yumruklar konussun'' cınsı sen nası bkarsn bnm sevgılıme nan cınsı...

Fılız Yılmazı bambaska bı adam yapmıs suan kını tanımıyorum yanımdan gecen bır serserı gıbı..:)

forever_bim
30-06-08, 21:31
yaw dokunmasın işte hem evlenmeden dokunulmaz :icon_whis
off kıskandım işte dokunmasaydı iyi olurdu
nasıl da bakıyorlar birbirlerine ama aşk yok ki aşk :)

9. bölüme kadar sabırla bekleyeceğim :):):)

Bence de evlenmeden olmaz (!!!!) :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Ya sudemnazım amma güldüm ya, Filiz'le Yılmaz geldi de aklıma. Tosun Can, az daha evlenin artık diyecekti.

Vardı ya, aşıktı ikisi de. Hatta Elif evlendikten sonra da devam etti baya uzun bir süre, aşık olma durumları.

sudemnaz
30-06-08, 21:35
Bence de evlenmeden olmaz (!!!!) :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Ya sudemnazım amma güldüm ya, Filiz'le Yılmaz geldi de aklıma. Tosun Can, az daha evlenin artık diyecekti.

Vardı ya, aşıktı ikisi de. Hatta Elif evlendikten sonra da devam etti baya uzun bir süre, aşık olma durumları.

evet evlenmeden olmaz ama dizilerde bu normal gibi gösteriliyor malesef ve benden bundan rahatsızım :icon_whis
haklısın can doğduktan sonra yılmaz acele etmiyordu Allahtan büyükler araya girdi :):)

aslında ben aralarında bağ görmek istemiyorum kendimi kandırıyorum yılmazın elife duyduklarını alışkanlık olarak nitelendiriyorum :icon_whis

filizim+y
30-06-08, 21:36
herkese merhabalar eske ve yeni tüm forumdaşlarımı ve yorumlarını görmek ne kadar güzel tıpkı eski günlerde ki gibi:)

öncellikle yesimcan, feride-ömer, nisailayda, hüznün geceleri, lawinia (seni burada görmek güzel bekliyorum birlikte güzel yorumlar yapacağız:)), ismailsurucu ve modum hasan foreverım çok teşekkür ederim yayınlanacağını duyunca heyecanlanıp coştum beğendiğiniz için teşekkür ederim yüreğinize sağlık:)

ilk bölümün hepsini izleyemesem de daha önceleri izlediğimden biliyorum:) gerçi tv den izlemek bambaşka hepsini özlemişiz iyi oldu onları ekran karşısında görmek elbette benim için 9.bölümden itibaren güzerl olacak elif-yılmaz sahneleri ve aşkları bana hiç inandırıcı gelmemişti ben filiz-yılmaz aşkıyla başlamıştım diziye bunun da etkisi olabilir ama ne olursa olsun elektiriği yok bu elif-yılmaz aşkının artık 8 bölüm benim için geçişten başka birşey değil:)

yılmaz beyzadem elife höt höt de adam gün görmemeiş incelik nedir bilmiyor ne yapsın çevresinden gördüğü ile muamele ediyor sevdiğine gerçi elif kız da az değil ama yılmaz da kabalık da sınır tanımamış hani bu aşkta yılmazın bu tavırlarını sevmediğimden yorum yaparsam çok ileri gitcem byzademi bırakayım en iyisi nasılsa filiz hakkından gelecek ve ne de güzel yontacak onu:)

tugi_gs
30-06-08, 21:46
slm arkadaşlar..

Direkt konuya giriyim ben..

Ömer'İn Yılmaz'a çarptığı sahnede,Filiz'İmin tepkisine yani adama söylediklerine cok bozuldum ama itibarı oldukları için öyle yapmak zorundaydı..Ama içinde hiç kötülük yok yanlış anlaşılmasın:D:D:DAile dayanışması diyelim biz buna...

Bi de Elif&Yılmaz ikilisinin alışveriş sahnesi cok hoşuma gitti..Yılmaz'ın Elif'i kıskanması adama dalmaya kalkması cok hoşuma gitti,kıskanılmak çoğu bayan tarafından hoş karşılanabilir Elif için de öyle..:D:DHelal olsun Yılmaz'a..:img-hyste

Bu arada Yılmaz&Elif ikilisini yakıştırmıyorum bir an önce Filiz&Yılmaz sahneleri gelse cok süpper olacak...

filizim+y
30-06-08, 21:50
bölüm yorumum biraz farklı o kadar destansı yorumlardan sonra ama elif-yılmaz aşkı ancak bu kadara yazdırdı:):)

B u bölüm de karşımızda elif-yılmaz aşkı
İ kisinin de birbirlerine sanki yoktu inancı
R ahatsız ediyordu elifi yılmazın anlamsız tavırları
İ stese de kızamıyordu seviyorum sanıyordu yılmazı
N edense yılmazın elife herşey de karışması
C an sıkmaktan başka bir işe yaramıyordu sıkıyordu canı
İ ki kardeşte kendilerince yaşıyordu hayatlarını

B iri filiz biri ömer ikisi de bulamamıştı gerçek aşklarını
Ö zledikleri bu duygu ve sevecekleri yanıbaşlarındaydı
L akin bunun için daha hiçbirşey yapılamzdı vakit vardı
Ü stünde elbiseyi görünce elifin ömerin yüreği hopladı
M eğerse kaderleri hepsinin de birbirlerin de saklı

forever_bim
30-06-08, 21:57
Şiir çok güzel olmuş. Ve katılıyorum kader ağlarını ördü. Haşin ve gaddar bir şekilde Yılmaz Elif, Ömer ve Filiz'le içler dışlar çarpımı şeklinde çarpışacaklar. Tabii bir de olayın psiko Cem kısmı var ki izleyiciye yastık yedirtir.

tugi_gs
30-06-08, 21:58
bölüm yorumum biraz farklı o kadar destansı yorumlardan sonra ama elif-yılmaz aşkı ancak bu kadara yazdırdı:):)

B u bölüm de karşımızda elif-yılmaz aşkı
İ kisinin de birbirlerine sanki yoktu inancı
R ahatsız ediyordu elifi yılmazın anlamsız tavırları
İ stese de kızamıyordu seviyorum sanıyordu yılmazı
N edense yılmazın elife herşey de karışması
C an sıkmaktan başka bir işe yaramıyordu sıkıyordu canı
İ ki kardeşte kendilerince yaşıyordu hayatlarını

B iri filiz biri ömer ikisi de bulamamıştı gerçek aşklarını
Ö zledikleri bu duygu ve sevecekleri yanıbaşlarındaydı
L akin bunun için daha hiçbirşey yapılamzdı vakit vardı
Ü stünde elbiseyi görünce elifin ömerin yüreği hopladı

Yorumuna bayıldım gerçekten birinci bölümde yaşananları özetlemişsin..

Ömerin elbiseyi görünce yüreği hopladıçç:img-hysteGerçekten öyle oldu ne bakıştı ne tebessümdü vuruldu resmen..

Kaderleri hepsininde birbirinde saklı( Kaderleri ilerleyen bölümlerde belli olacak sanırım bu sözün kanıtlanacak ve ben o bölümleri büyük bir heyecanla bekliyorum)

baharh
30-06-08, 22:29
herkez aynı fikirde bende biran önce elifle ömeri yılmazla filiz olsun diyorum ama sizi kadar sert değilim artık su elife soğuk demeler bitsin arkadaşlar ilk bölümlerde göründüğü gibi cok sıcak ve gülen biri onu bu hala yılmaz getirdi hangimiz yılmazın o tavırlarına katlana bilirdikki elife elbise cok yakışmıştı ömerin onu gördüğü andaki bakışları süperdi yılmaz herzamki gibi filiz güzel ve hoştu elif doğal samimi ve cok güzeldi

mss.ecem
30-06-08, 23:12
filizim+y şiiri cok begendım ellerıne saglık..:) yorum mukemmel tarıf ediş cok saol ya devamını beklerız..:)
Ayrıca şu kısma bıttım solemeden gecemıcem dogrusu :img-icecr

Çok dogru solemssın valla..Fılıznde Yılmazında kaderı rastlasmalarından heryerde bırbırlerını bulmalarından basladı
Nereye baksalar bırbırlerını goruyorlar kacıcak delık yok kader işte..:)

Ömerle Elifte öle..Ömerın ılgısı su elbıse provasında basladı denılebılır:) Haklıda yane cok seker olmustu ve bırazda sımarıklık tabı öle bı hayatı olsn ıstıyo normal buluyorum...

mss.ecem
30-06-08, 23:17
herkez aynı fikirde bende biran önce elifle ömeri yılmazla filiz olsun diyorum ama sizi kadar sert değilim artık su elife soğuk demeler bitsin arkadaşlar ilk bölümlerde göründüğü gibi cok sıcak ve gülen biri onu bu hala yılmaz getirdi hangimiz yılmazın o tavırlarına katlana bilirdikki elife elbise cok yakışmıştı ömerin onu gördüğü andaki bakışları süperdi yılmaz herzamki gibi filiz güzel ve hoştu elif doğal samimi ve cok güzeldi

baharh şahsen ben Elif'i sevmıorum..ama yılmazla zamanında sevgılı oldukları ıcın degıl...
Rolünü cok gusel yapıor basarılırı ve gusel bı oyuncu hakkından geldı yurutulen bolumlerde...
Ama benım sevmeme nedenım yılmaz fılız askı ıstedıgımden degıl..yane ayırmadı sonucta ılıskılerınde etkı olması CEM gıbı...:img-wink:
Ben ısınamadım bu oyuncuya aklım fılızdeyken hep ona odaklanmısken fılız&yılmaz askına ben elıfı gormedıgımden..

Eevet haklısn Elifi bu hale getrınde yılmaz..onların ılıskınıde bu hale geterınde..ömerle evlenmeye ıtende...
Sonucta onun tavırları mocalugu huysuzlugu...

Ama şöle bısıde var ıyı kı evlenmısler dımı ? evlenmeselerdı Elıf dıe bı kızları olmıcaktı bole bı kız olmasaydı...
Belkı Ömer ferıdeyle yakınlasamıcaklardı..yıne elıf kucuk kızımızın da byaa bı etkısı var ömer ferıde askında
Ona baktıgı ıcın hergun goz onundeler baglandılar bırbırlerıne...
Ben bu yonden bakıyorum..:)
Hem Ömer gercekten svdgı Elıfı asık oldu ama Elıf olmadı..yılmazı unutmak ıcın onunla evlendı hayatım daha gusel olsun dıe bıktıgı ııcn...

Elıf Ömeri haketmedı..ama sevgısının karsılıgınıda veremedı sadece saygılı bı evlılık oldu o kdr Ömerde bunun farkındaydı ama ses cıkarmadı...

Aşk 4 geni..:icon_whis:icon_whis

SBR
30-06-08, 23:27
Bölümler başladı sonunda :) Dizi Yılmaz ın superman , batman ve örümcek adam vari kahramanlığı ile başladı :) Bülent İnal ve onun can verdiği Yılmaz karakterini özlemişim hakkaten :happy0064 Gerçi dizinin başlarında gösterilen Yılmaz ile Filiz den sonra ki Yılmaz arasında bayağı fark var forever da buna değinmiş söyleyiş biçimini sevmedim ama hakkaten doğruları yazmış kendisi =)

Yine aynı şekilde Filiz in biraz cadı halleri vardı ilk bölümde ... Tam bir kötü kadın tadındaydı işte yalancı şahidler buluyor anında yalan söylüyor hemde tam bir uzman gibi :) Ömer nispeten daha iyiydi bu sahnede hiç olmazsa hafiften bir vicdan azabı duydu ama Filiz de bundan eser yoktu o daha çok Ömer i kandırma yoluna gitti işte senin suçun değildi falan :) Filiz hanım tam bir patroniçe gibi her şeyi ayarlıyor , çok dominant :) Tabii başına geleceklerden haberi yok sen tut tut yalancı şahitleri bunun intikamı alınır elbet :)

Ömer i de severdim aslında ama gidişat yanlış başladı bir kere .... Sen git desteklediğim karakterin nişanlısına yazıl ... Olacak iş mi bu :) Forever anla beni Ömer baştan falso verdi :) Tabii Ömer bu yanlış hareketinin ona nelere mal olacağından haberi yoktu Yılmaz geçirecekti başından aşağı Tekiner Holding i :)

Bu bölümün hepsini izleyemedim ama yinede izlediğim yerler ışığında hatırlamak iyi oldu hakkaten :img-icecr Şiirler falanda yazılmaya başlanmış başlık eski havasına dönecek mi acaba ? :)

Herkese iyi yorumlar .........

özmavi
30-06-08, 23:47
elif i ömere çeken bi yandan zenginlik hevesi,biyandanda yılmazın bu tavırlarıydı..
tabi annesinin de etkisi vardı...yakındada görcez zaten...

ben biran önce yılmazın intikam için filize yakınlaşmasını ve bu yakınlaşmanın ardından doğan aşkı görmek istiyorum:img-icecr

denizim_
01-07-08, 00:04
Forum ahalisi toplanmaya baslamis. Filizim de hemen siirlerini dokturmus. Ellerine saglik. Ilk bolumu ben de seyrettim. Aslinda diziye sanirim 15. bolumde falan baslamistim. Daha sonra bazi bolumleri bulup, izlemistim ama TV'den seyretmek daha zevkli. Birden sanki eskiden cok sevdigim ama bir suredir gorusemedigimiz dostlari gorur gibi oldum.

Ilk bolumde tanitilan karakterler ilerleyen bolumlerde biraz degisime ugramis gibiler. Sanirim baslarda Tekiner Kardeslere ve hatta tum Tekiner ailesine biraz "klasik zengin" imaji cizilmeye calisilmis. Havali, o davet senin bu davet benim gezen, baskalarini pek kaale almayan tipler. Omer playboy, Filiz ciddi is kadini, Handan sosyetik, baba nisbeten daha makul bir tip. Ilerleyen bolumlerde karakterleri bu sablonlardan kurtardiklari iyi olmus.

Yine de iclerinde en cok degisen Yilmaz olacak herhalde. Hatta Filiz'i daha tanimadan, intikam hirsiyla baslayan bir degisim bu. O bolumleri tam olarak izlemedigim icin bilemiyorum ama bugun seyrettigimiz Yilmaz'la ilerleyen bolumlerdeki Yilmaz arasinda daglar kadar fark var. Simdi tam bir mahalle delikanlisi gorunumunde. Tum macoluguna, fevriligine ragmen sempatik ama sonraki bolumlerdeki karizmatik, Filiz'i bastan cikaran, gormus gecirmis is adami halleri ne zaman ve ne sekilde oturdu ustune merak ediyorum.
Sanki ilk bolumlerde konusmasi, ses tonu bile farkliymis. Elif'le aralarindaki uyusmazligin daha ilk bolumden temelleri de atilmis. Kizi boguyormus resmen. Omer'in cazip gelmesine sasmamali. Omer'in (gozlerindeki kaleme ragmen) bakislari her zamanki gibi etkileyiciymis. Elif'i ilk gordugundeki begenen, muzip, hafif capkin halleri cok hostu.

Dizinin muziklerini yeniden duymak da guzeldi. Bu diziyi sevdiren en onemli ogelerden biri muzikleriydi bence. Ilk bolumlerde ozellikle ikinci sezona kiyasla detaylara daha cok dikkat ediliyormus izlenimini de edindim. Sirket ici sahneler, defile bolumu, gumrukteki sahneler falan epey kalabalik bir kadroyla cekilmis.

forever_bim
01-07-08, 00:15
İlk bölümdeki işçiliğe hayran kaldım diyebilirim ben de aynı denizim_ gibi.

Defile sahnesini izlerken 60. bölümdeki sıradan defileyi anımsadım da, nerden nere geldik dedim.

Ömer'in gözünden sürmeleri almaları ve bir daha hiç bir dizide, filmde geri vermemeleri isabet olmuş. İnsanın doğal hali en süperi bence de.

Diziyi yarın yeniden izleyebilecek olmak çok güzel.

SBR kardeş anlıyorum ben seni :) Ama Ömer'i baştan da kötü çizmemişler zaten, Hakan'a yardımcı olmak istediği için Leyla'yı dansa kaldırdı mesela; hoş kadın ona da yapıştı o ayrı konu.

denizim_
01-07-08, 00:27
Sevgili forever_bim,
Dedigim gibi ilk bolumleri tam anlamiyla bilmiyorum ama neredeyse dizi boyunca Omer'in kotu cizildigini sanmiyorum. Bu bolumde bile Omer'in aslinda ne kadar yufka yurekli oldugunu gorduk. Kazaya dertlenmesi, arkadasinin haline uzulmesi..Omer dizi boyunca kendisine en sinir olunan bolumlerde bile yine bazi sahneleri ile gonulleri fethediyordu. Bir sahnede kizsak otekinde anliyor, bir baska sahnede cok begeniyorduk. Omer benim hep sevdigim bir karakter oldu.
Bu bolum Filiz ilerleyen bolumlerdekinin aksine fazlasiyla karali ve ciddiydi. Omer'i korumak icin herseyi yapacagini biliyoruz ama yine de biraz fazla kati gibiydi. Neyse ki sonra Omer'le aralarinda "sana belli etmemeye calistim ama cok korktum" tarzi bir konusma gecti de Filiz'in de aslinda olaydan etkilendigini anlamis olduk. Ilk bolum Filiz karakterini pek yuzeysel gecmisler. Basarili, guzel ve kardesine duskun. Henuz tek bildigimiz bu.

Sanirim dizi boyu en az degisen karakter Salih olmus. Nerdeyse ilk bolum neyse son bolum de oydu.

forever_bim
01-07-08, 00:47
Sevgili forever_bim,
Dedigim gibi ilk bolumleri tam anlamiyla bilmiyorum ama neredeyse dizi boyunca Omer'in kotu cizildigini sanmiyorum. Bu bolumde bile Omer'in aslinda ne kadar yufka yurekli oldugunu gorduk. Kazaya dertlenmesi, arkadasinin haline uzulmesi..Omer dizi boyunca kendisine en sinir olunan bolumlerde bile yine bazi sahneleri ile gonulleri fethediyordu. Bir sahnede kizsak otekinde anliyor, bir baska sahnede cok begeniyorduk. Omer benim hep sevdigim bir karakter oldu.
Bu bolum Filiz ilerleyen bolumlerdekinin aksine fazlasiyla karali ve ciddiydi. Omer'i korumak icin herseyi yapacagini biliyoruz ama yine de biraz fazla kati gibiydi. Neyse ki sonra Omer'le aralarinda "sana belli etmemeye calistim ama cok korktum" tarzi bir konusma gecti de Filiz'in de aslinda olaydan etkilendigini anlamis olduk. Ilk bolum Filiz karakterini pek yuzeysel gecmisler. Basarili, guzel ve kardesine duskun. Henuz tek bildigimiz bu.

Sanirim dizi boyu en az degisen karakter Salih olmus. Nerdeyse ilk bolum neyse son bolum de oydu.

Ihlamurlar Altında'da sevdiğim bir yönlerden biri de buydu işte, karakterler (Cem ve Meral hariç) tam anlamıyla siyah değillerdi, hepsi griydi.

Yılmaz'daki değişiklik, diğer karakterlere kıyasla çok daha keskin ve belirgindi. Diğerlerinde de değişmeler sapmalar oldu, ama doğal bir şekilde senaryoya yayılarak verildi onlarda.

Ben de Elif'in yerinde olsam Yılmaz'la evlenmezdim şahsen. Daha birinci bölümde gördüğümüz ne ki? Elif'in suratında şırak diye patlayan tokattan tutun da, elinden alınıp paramparça edilen cep telefonu, parmağından onca kişinin arasında çekilip koparırcasına alınan yüzük, ne kadar seversen sev bu tarz baskılara gelemezsin.

-------------------------------------------------------

Elif & Yılmaz, Filiz & Yılmaz arasındaki karşılaştırmaları çok sağlıklı bulmuyorum. Elif yaratılışı ve yaşam koşulları çevre koşulları gereği, zaten Filiz'le Yılmaz'ın yaşadığı tarzda yaşayamazdı bir ilişkiyi. Onunki el ele tutuşmak belki yanağa kondurulan masum bir buse şeklindeydi Yılmaz'la. Yılmaz olgunluk dönemi ilişkisi diyebileceğimiz tarzda bir ilişkiyi Filiz'le, Elif de Ömer'le evlenince (her ne kadar aşık olmasa da) yaşadı.

baharh
01-07-08, 04:26
Ihlamurlar Altında'da sevdiğim bir yönlerden biri de buydu işte, karakterler (Cem ve Meral hariç) tam anlamıyla siyah değillerdi, hepsi griydi.

Yılmaz'daki değişiklik, diğer karakterlere kıyasla çok daha keskin ve belirgindi. Diğerlerinde de değişmeler sapmalar oldu, ama doğal bir şekilde senaryoya yayılarak verildi onlarda.

Ben de Elif'in yerinde olsam Yılmaz'la evlenmezdim şahsen. Daha birinci bölümde gördüğümüz ne ki? Elif'in suratında şırak diye patlayan tokattan tutun da, elinden alınıp paramparça edilen cep telefonu, parmağından onca kişinin arasında çekilip koparırcasına alınan yüzük, ne kadar seversen sev bu tarz baskılara gelemezsin.

-------------------------------------------------------

Elif & Yılmaz, Filiz & Yılmaz arasındaki karşılaştırmaları çok sağlıklı bulmuyorum. Elif yaratılışı ve yaşam koşulları çevre koşulları gereği, zaten Filiz'le Yılmaz'ın yaşadığı tarzda yaşayamazdı bir ilişkiyi. Onunki el ele tutuşmak belki yanağa kondurulan masum bir buse şeklindeydi Yılmaz'la. Yılmaz olgunluk dönemi ilişkisi diyebileceğimiz tarzda bir ilişkiyi Filiz'le, Elif de Ömer'le evlenince (her ne kadar aşık olmasa da) yaşadı.

hasan dediklerine katılamamak mümkün değil hangimiz yılmaz gibi biriyle evlenirdikki sonucta herşey bir yana elife vuruyo ömer gibi biri karşıma cıksa evlenirim tabi elifi gerceten bitek o sevdi ömer elif evliliklerinin ilk günleri nekadar mutlulardı taki yılmaz gelene kadar